Ġġ GĠRĠġĠM SERMAYESĠ YATIRIM ORTAKLIĞI A.ġ DÖNEMĠNE AĠT YÖNETĠM KURULU FAALĠYET RAPORU

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Ġġ GĠRĠġĠM SERMAYESĠ YATIRIM ORTAKLIĞI A.ġ. 01.01.2014 31.03.2014 DÖNEMĠNE AĠT YÖNETĠM KURULU FAALĠYET RAPORU"

Transkript

1 Sayfa No: 1 1. GENEL BĠLGĠLER ġġrketġn UNVANI : Ġġ GĠRĠġĠM SERMAYESĠ YATIRIM ORTAKLIĞI A.ġ. MERKEZ : ĠSTANBUL KURULUġ TARĠHĠ : TĠCARET SĠCĠL NO : ADRESĠ : ĠĢ Kuleleri, Kule 2 Kat 2, Levent/Ġstanbul TELEFONFAKS : / INTERNET ADRESĠ : KAYITLI SERMAYE : TL ÇIKARILMIġ SERMAYE : TL RAPOR DÖNEMĠ : FAALĠYET KONUSU : Esas olarak Türkiye de kurulmuģ veya kurulacak olan, geliģme potansiyeli taģıyan ve kaynak ihtiyacı olan giriģim Ģirketlerine uzun vadeli yatırımlar yapmaktır. 2. ORTAKLIK YAPISI Rapor tarihi itibariyle ortaklık yapısı aşağıda verilmiştir. ORTAKLAR GRUBU PAY TUTARI (TL) PAY ORANI (%) Ġġ YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.ġ. (*) A ,89 Ġġ YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.ġ. B ,11 TÜRKİYE SINAİ KALKINMA BANKASI A.Ş. B ,67 TÜRKĠYE TEKNOLOJĠ GELĠġTĠRME VAKFI (*) B ,11 ANADOLU ANONĠM TÜRK SĠGORTA ġġrketġ B ,67 MĠLLĠ REASÜRANS T.A.ġ. B ,44 Ġġ FAKTORĠNG A.ġ. B ,89 DĠĞER B ,22 TOPLAM ,00 (*) Yönetim Kurulu Üyelerinin 4 ü A Grubu pay sahiplerinin göstereceği adaylar arasından seçilir, Ģu kadar ki; çıkarılmıģ sermayedeki payı (ikimilyon) Türk Lirası nın altına düģmemek kaydıyla, Yönetim Kurulu Üyelerinden 1 i kurucu ortak ve (B) Grubu pay sahibi Türkiye Teknoloji GeliĢtirme Vakfı tarafından gösterilecek adaylar arasından seçilir.

2 Sayfa No: 2 3. YÖNETĠM KURULU ve YÖNETĠM KADROSU ĠĢ GiriĢim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.ġ. nin ( ĠĢ GiriĢim Sermayesi ; ġirket ) 26 Mart 2014 tarihinde yapılan 2013 yılı Ortaklar Olağan Genel Kurul Toplantısında bir sonraki Olağan Genel Kurul Toplantısına kadar görev yapmak üzere seçilen Yönetim Kurulu Üyelerine ve son durum itibariyle yönetim kadrosuna aģağıda yer verilmiģtir. Yönetim Kurulu Üyeleri ġirket Ana SözleĢmesi ve ilgili mevzuat çerçevesinde görevlerini yerine getirirler. YÖNETĠM KURULU ÜYELERĠ SENAR AKKUġ BaĢkan Ortadoğu Teknik Üniversitesi Ġktisat Bölümü Mezunu olan Sayın AkkuĢ 1991 yılında Türkiye ĠĢ Bankası A.ġ. de Hazine Bölümünde Uzman Yardımcısı olarak göreve baģlamıģtır yılında aynı bölümde Müdür Yardımcısı olmuģ ve yılları arasında Birim Müdürü olarak görev yapmıģtır. Sayın AkkuĢ yıllarında Türkiye ĠĢ Bankası A.ġ. Ġktisadi AraĢtırmalar Bölümünde, yıllarında Hazine Bölümünde Bölüm Müdürü olarak görevini sürdürmüģtür yılında Genel Müdür Yardımcısı olan Sayın AkkuĢ halen aynı görevi sürdürmektedir. AHMET METE ÇAKMAKCI BaĢkan Vekili Ortadoğu Teknik Üniversitesi ElektrikElektronik Mühendisliği Bölümünden mezun olduktan sonra Syracuse Üniversitesinde yüksek lisans ve doktora yapan Sayın Çakmakcı bu üniversitede araştırma asistanı ve öğretim görevlisi olarak da çalışmıştır. Savunma Teknolojileri Mühendislik ve Ticaret A.Ş. de mühendis ve İş Geliştirme Müdürü olarak çalışan Sayın Çakmakcı 2003 yılında Türkiye Teknoloji Geliştirme Vakfı nda Teknoloji Politikaları ve Uluslararası İlişkiler Koordinatörü olarak göreve başlamış ve 2009 yılında Genel Sekreterlik görevine atanmıştır. ALĠ ERDAL ARAL Üye Marmara Üniversitesi Ġktisadi ve Ġdari Bilimler Fakültesi Ġngilizce Ġktisat Bölümünden mezun olan Sayın Aral Loughborough University of Technology de Uluslararası Bankacılık konusunda yüksek lisans programını tamamlamıģtır yılında Türkiye ĠĢ Bankası A.ġ. de TeftiĢ Kurulu BaĢkanlığında MüfettiĢ Yardımcısı olarak göreve baģlamıģ ve aynı bankada çeģitli kademelerde yönetici olarak çalıģmıģtır. Sayın Aral 11 ġubat 2013 tarihinden itibaren ĠĢ Yatırım Menkul Değerler A.ġ. Genel Müdürü olarak görev yapmaktadır.

3 Sayfa No: 3 MELTEM GÜLSOY Üye Sayın Gülsoy, Boğaziçi Üniversitesi Ġktisadi ve Ġdari Bilimler Fakültesi ĠĢletme Bölümü mezundur. University of Reading de yüksek lisansını tamamlamıģ olan Sayın Gülsoy, iģ yaģamına Türkiye Sınai Kalkınma Bankası A.ġ. de mali analist olarak baģlamıģtır. Kurumsal Pazarlama Departmanı nda 10 yıl çalıģmıģ olup 2009 yılından bu yana TSKB Proje Finansman Müdürü olarak görev yapmaktadır. Pek çok enerji, alt yapı, gayrimenkul geliģtirme, turizm projelerinin ve satın alma iģlemlerinin finansmanında çalıģmıģtır. VOLKAN KUBLAY Üye Sayın Kublay, Marmara Üniversitesi Ġktisadi ve Ġdari Bilimler Fakültesi Ġngilizce Ġktisat Bölümü mezunudur. Türkiye ĠĢ Bankası A.ġ. deki kariyerine 2000 yılında MüfettiĢ Yardımcısı olarak baģlayan Sayın Kublay, 2008 yılında ĠĢtirakler Bölümüne Müdür Yardımcısı olarak atanmıģ olup 2012 yılından itibaren aynı bölümde Birim Müdürü olarak görevine devam etmektedir. FAĠK BYRNS Bağımsız Üye Portland State Üniversitesi Siyasal Bilimler Bölümünden 1973 yılında mezun olan Sayın Byrns, yılları arasında çalıģtığı A.B.D. Deniz Kuvvetlerindeki görevinden ayrıldıktan sonra yıllarında A.B.D de Coopers&Lybrand da denetçi, yıllarında Suudi Arabistan da McDonell Douglas da Kıdemli Muhasebeci, yıllarında Venezuela da General Dynamics de Muhasebe Yöneticisi, yıllarında Türkiye de Vinnell, Brown&Root (VBR) de Finans Yöneticisi ve yılları arasında da The Coca Cola Company de Doğu Bölgesi Direktörü olarak çalıģan Sayın Byrns bu görevinden emekli olmuģtur. DOÇ. DR. REFET S. GÜRKAYNAK Bağımsız Üye 1996 yılında Bilkent Üniversitesi Ġktisat Ġktisat Bölümünden mezun olan Sayın Gürkaynak daha sonra Princeton Üniversitesi ne burslu olarak kabul edilmiģ ve sırasıyla 2001 yılında yüksek lisans ve 2004 yılında doktora programlarını yine Ġktisat alanında tamamlamıģtır. Sayın Gürkaynak, yılları arasında Princeton Üniversitesinde Eğitmen, yıllarında Bilkent Üniversitesi Ekonomi Bölümünde Yardımcı Doçent, yıllarında Massachusetts Institute of Technology de Ziyaretçi Doçent olarak görev yapmıģ olup halen Bilkent Üniversitesi Ekonomi Bölümünde Doçent olarak görev yapmaktadır. Sayın Gürkaynak ın menkul kıymet fiyatlarının bilgi içeriği, mali piyasalar ile makroekonominin etkileģimi ve büyüme üzerinde yoğunlaģmıģ yazıları uluslararası yayınlarda yer almıģtır. Sayın Gürkaynak ın çeģitli kurumlarca verilmiģ ödülleri bulunmaktadır. TCMB ve Avrupa Merkez Bankası'na danıģmanlık yapmıģ olan Gürkaynak, Center for Economic Policy Research ve Center for Financial Studies'in de bulunduğu araģtırma kurumlarının üyesi ve çeģitli uluslararası akademik dergilerin editörüdür.

4 Sayfa No: 4 ġġrket YÖNETĠM KADROSU Alim Murat Özgen : Genel Müdür Selami Düz : Kıdemli Direktör Fatma Banu Gül : Direktör Süleyman Burak Bayhan : Direktör Hulki Okan Tabak : Direktör tarihleri arasında görev yapan Yönetim Kurulu Üyelerine aģağıda yer verilmiģtir. Senar Akkuş : Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Mete Çakmakcı : Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Kadir Akgöz : Yönetim Kurulu Üyesi Ali Erdal Aral : Yönetim Kurulu Üyesi Ergün Yorulmaz : Yönetim Kurulu Üyesi Ferhunde Aygen : Yönetim Kurulu Üyesi Volkan Kublay : Yönetim Kurulu Üyesi İnci Önal : Yönetim Kurulu Üyesi Faik Byrns : Yönetim Kurulu Üyesi (Bağımsız) Prof. Dr. Kamil Yılmaz : Yönetim Kurulu Üyesi (Bağımsız) KOMĠTELER Denetim Komitesi : Doç. Dr. Refet S. Gürkaynak (Başkan) Faik Byrns (Üye) Riskin Erken Saptanması Komitesi : Faik Byrns (Başkan) Volkan Kublay (Üye) Kurumsal Yönetim Komitesi : Doç. Dr. Refet S. Gürkaynak (Başkan) Volkan Kublay (Üye)

5 Sayfa No: 5 4. DÜNYADA VE TÜRKĠYE DE GENEL EKONOMĠK DURUM 2014 yılı Ocak ayında Uluslararası Para Fonu ve Dünya Bankası nın küresel ekonomiye ilişkin yayımladığı raporlarda, hem gelişmiş, hem de gelişmekte olan ekonomilerde toparlanma eğiliminin görüldüğü belirtilmiştir. Ancak dönem içinde gelişmiş ülkelerde ekonomik toparlanmanın devam ettiği gözlenirken, bazı gelişmekte olan ülkelerin faiz artırımları artan politik risklerin küresel ekonomik büyümeyi sınırlandırabileceği endişesi gündeme gelmiştir. Amerika Merkez Bankası nın varlık alımlarını azaltmaya başlaması sonrasında gelişmekte olan ülkelerin borsalarında satış dalgası hızlanmıştır. Ancak Amerika Birleşik Devletleri hisse senetlerinin yüksek değerlemeleri ve Avrupa hisse senetleri piyasalarının Ukrayna daki siyasal gerilimlere bağlı olarak gerilediği ortamda küresel sermaye tekrar gelişmekte olan ülkelere yönelmeye başlamıştır. Küresel gelişmeler yanında ülkemizde 2013 yılı ikinci yarısından itibaren hissedilmeye başlanan ve 2014 yılı başında da devam eden ekonomik gelişmeler, Mart ayı sonunda yapılan yerel seçimlerin de etkisiyle piyasalarda dalgalanmalara yol açmıştır. Söz konusu gelişmelerin fiyatlamalara yansıması, yerel seçimlerin beklentiler doğrultusunda sonuçlanabileceği tahminleri ve diğer gelişmekte olan ülkelere yönelik olumlu beklentilerin de etkisiyle piyasalarda toparlanma eğilimi gözlenmiştir. BIST100 endeksi Mart ayını 2013 sonuna göre %2,85 artışla puandan kapatmış, DİBS gösterge faizi de bileşik %10,83 seviyesinde gerçekleşmiştir yılının ilk üç ayında Avro Türk Lirası karşısında 2013 sonuna göre %2,41, ABD Doları %2,60 oranında değer kazanmıştır. Enflasyonda 2014 yılının Mart ayında bir önceki yıl sonuna göre Tüketici Fiyat Endeksinde %3,57 ve Yurt İçi Üretici Fiyat Endeksinde de %5,52 lik artış kaydedilmiştir. Küresel krizden çıkış sürecinde özellikle gelişmiş ülkelerde politika yapıcıların büyümeyi desteklemek amacıyla almış oldukları olağanüstü önlemler ve bu önlemlerin piyasalar üzerindeki etkileri, dünya ekonomisinde gözlenen toparlanma ile birlikte son dönemde gözden geçirilmeye başlanmıştır. Söz konusu süreçte, küresel likidite koşullarındaki olası bir sıkılaşmanın Türkiye nin de aralarında bulunduğu gelişmekte olan ülkelere yönelik sermaye hareketlerinin seyri üzerinde önemli rol oynayacaktır. Mevcut koşullar ışığında, gerek dünya ekonomisinde, gerekse Türkiye ekonomisinde 2014 yılında ılımlı bir ihtiyatlılığın hakim olması beklenebilecektir.

6 Sayfa No: 6 5. FAALĠYETLERĠMĠZ a. Nakit Yönetimi ve Finansal Göstergeler 2014 yılının ilk üç ayında Ģirketin finansal tablolarında yer alan baģlıca tutarlar aģağıda yer almaktadır. TL 2014/ Toplam Varlıklar 250,568, ,936,227 Toplam Borçlar 11,067,901 6,749,281 Özsermaye 239,500, ,186,946 Dönem Karı 2,311,663 73,768,203 Piyasa Hisse Fiyatı (*) 2,49 2,42 Piyasa Değeri (*) 2013 yılsonu fiyat 2014 yılı içinde yapılan kar payı ödemesine göre düzeltilmiş fiyattır. Kaynak: Thomson Reuters

7 Sayfa No: 7 31 Mart 2014 tarihi itibariyle, III48.3 sayılı Sermaye Piyasası Kurulunun Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklıklarına İlişkin Tebliği kapsamında hazırlanan ve finansal tabloların dipnotlarında da yer alan tablolar aşağıda verilmiştir. PO RTFÖ Y SINIRLAMALARI, FĠNANASAL BO RÇ ve TO PLAM GĠDER TUTARLARI A B C D E F G H I E Finansal Tablo Ana Kalemleri Tebliğdeki Ġlgili Düzenleme (TL) (TL) Para ve Sermaye Piyasası Araçları Md.20/1(b) GiriĢim Sermayesi Yatırımları Md.20/1(a) Portföy Yönetim ġirketi ve DanıĢmanlık ġirketindeki ĠĢtirakler Md.20/1(d) ve (e ) Diğer Varlıklar Ortaklık Aktif Toplamı Md.3/1(a) Finansal Borçlar Md.29 KarĢılıklar,KoĢullu Varlık ve Yükümllükler (Rehin,Teminat,Ġpotekler) Md.20/2(a) Özsermaye Diğer Kaynaklar Ortaklık Toplam Kaynakları Md.3/1(a) A1 A2 B1 B2 B3 B4 C1 C2 F1 F2 F3 F4 F5 F6 G1 G2 G3 Diğer Finansal Bilgiler Tebliğdeki Ġlgili Düzenleme (TL) (TL) Sermaye Piyasası Araçlarına ve ĠĢlemlerine Yapılan Yatırım Md.20/1(b) 1. Sermaye piyasası araçları A Devlet TahvilĠ TRT260214T TRT010420T TRT060121T TRT050314T TRT040614T B Özel Sektör Tahvili Creditwest Faktoring ĠĢ Leasing Sarten Ambalaj Ereğli Demir Çelik Akfen Holding Rönesans Holding Boyner Mağazacılık MercedesBenz ġekerbank T.A.ġ Koç Fiat Finansman KredisĠ Bank Pozitif Ġng Bank Tam Faktoring Türkiye Ekonomi Bankası Akbank Pakpen Plastik ĠĢ Yatırım Menkul Değerler A.ġ C Ters Repo D Yatırım Fonu ĠĢ Bankası Likit Fon (801) Ünlü Menkul Değ. B Tipi DeğiĢken Fon ĠĢ Yatırım B Tipi Kısa Vd. Tahvil Ve Bono Fon ĠĢ Yatırım Bosphorus Capital B Tipi Kısa Vd. Tah. Ve Bono Fonu ĠĢ Yatırım A Tipi DeğiĢken Fon ĠĢ Yatırım Ashmore A Tipi DeğiĢken Fon ĠĢ Yatırım Ark Serbest Fon ĠĢ Yatırım Bosphorus Capital Sabit Getirili Serbest Fon E Hisse Senedi ĠĢ B Tipi Yatırım Ortaklığı A.ġ TL ve Döviz Cinsinden VadeliVadesiz Mevduat/Özel Cari Katılma Hesabı Md.20/1(b) YurtdıĢında Kurulu Kolektif Yatırım KuruluĢu Md.21/3(c ) Borç ve Sermaye Karması Finansman Md.21/3(f) Halka Açık GiriĢim ġirketlerinin Borsa DıĢı Payları Md.21/3(e ) Özel Amaçlı ġirket Md.21/3(g) Portföy Yönetim ġirketine ĠĢtirak Md.20/1(e ) DanıĢmanlık ġirketine ĠĢtirak Md.20/1(d) Kısa Vadeli Krediler Md.29/1 Uzun Vadeli Krediler Kısa Vadeli Borçlanma Araçları Uzun Vadeli Borçlanma Araçları Md.29/1 Md.29/1 Diğer Kısa Vadeli Finansal Borçlar Md.29/1 Diğer Uzun Vadeli Finansal Borçlar Md.29/1 Rehin Md.20/2(a) Teminat Md.20/2(a) Ġpotekler Md.20/1(a) I DıĢarıdan Sağlanan Hizmet Giderleri (*) Md.26/ Md.29/1

8 Sayfa No: 8 PORTFÖY SINIRLAMALARI,FĠNANSAL BORÇ ve TOPLAM GĠDER SINIRI KONTROL TABLOSU: PAYLARINI HALKA ARZ EDEN ORTAKLIKLAR ĠÇĠN 1 Para ve sermaye piyasası araçları Md.22/1 (b) 71,90 72,93 %49 2 Portföy Sınırlamaları (*) Sermaye piyasası araçları Md.22/1 (c) TRT260214T10 B Özel Sektör Tahvili Creditwest Faktoring ĠĢ Leasing Sarten Ambalaj Tebliğdeki Ġlgili Düzenleme Cari Dönem A Devlet TahvilĠ 12,19 TRT010420T19 TRT060121T16 TRT050314T14 MercedesBenz ġekerbank T.A.ġ. Akbank C Ters Repo D Yatırım Fonu Önceki Dönem 55,45 54,11 TRT040614T12 1,64 Ereğli Demir Çelik Akfen Holding Rönesans Holding Boyner Mağazacılık Koç Fiat Finansman KredisĠ Bank Pozitif Ġng Bank Tam Faktoring Türkiye Ekonomi Bankası Pakpen Plastik 0,17 ĠĢ Yatırım Menkul Değerler A.ġ. 3,78 ĠĢ Bankası Likit Fon (801) Ünlü Menkul Değ. B Tipi DeğiĢken Fon 1,62 0,79 ĠĢ Yatırım B Tipi Kısa Vd. Tahvil Ve Bono Fon 0,69 ĠĢ Yatırım Bosphorus Capital B Tipi Kısa Vd. Tah. Ve Bono Fonu ĠĢ Yatırım A Tipi DeğiĢken Fon ĠĢ Yatırım Ashmore A Tipi DeğiĢken Fon ĠĢ Yatırım Ark Serbest Fon ĠĢ Yatırım Bosphorus Capital Sabit Getirili Serbest Fon E Hisse Senedi ĠĢ B Tipi Yatırım Ortaklığı A.ġ. 3 GiriĢim sermayesi yatırımları Md.22/1 (b) 27,20 26,63 %51 4 Portföy yönetim Ģirketi ve danıģmanlık Ģirketindeki iģtiraler Md.22/1 (ç) 5 YurtdıĢında kurulu kolektif yatırım kuruluģu Md.22/1(e ) % 49 6 Borç ve sermaye karması finansman Md.22/1 (h) %25 7 Halka açık giriģim Ģirketi borsa dıģı payları Md.22/1 (f) %25 8 TL ve Döviz Cinsinden Vadeli Vadesiz Mevduat/Özel Cari Katılma Hesabı (*) Md.22/1 (ı) 16,45 18,82 %20 9 Kısa vadeli Finansal Borçlar ve Borçlanma Araçlarının Nominal Değeri(*) Md.29 %50 10 Uzun Vadeli Finansal Borçlar ve Borçlanma Araçlarının Nominal Değeri Md.29 % Rehin Teminat ve Ġpotekler Md.22/1 (d) 12 DıĢarıdan sağlanan hizmet giderleri Md.26/1 0,31 0,84 %2,5 0,56 10,00 28,38 4,64 3,72 0,41 1,19 0,82 3,43 0,46 1,36 1,24 0,99 1,92 1,02 1,95 1,44 2,84 10,26 0,16 3,48 1,36 0,08 1,90 1,66 1,78 1,78 20,32 8,07 0,54 9,70 2,01 21,98 4,02 1,92 0,41 1,00 3,41 0,58 1,39 0,79 1,20 0,99 1,85 0,98 1,87 1,41 0,36 9,49 0,03 3,52 1,32 0,07 1,50 1,57 1,97 1,97 Asgari/Azami Oran

9 Sayfa No: yılının ilk üç ayında girişim sermayesi yatırımları dışında kalan portföyün tamamı TL menkul kıymetler ve vadeli mevduatta değerlendirilmiştir. 31 Mart 2014 tarihi itibariyle nakit portföy dağılımı aşağıda sunulmuştur. İŞ GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş PORTFÖY (%) VDSZ. TL 0,00% VD. TL MEVD. 22,88% ÖZEL SEKT. TAHVİLİ 39,47% B TİPİ Y.FONU 7,31% TL DEV.TAH. 16,96% HİSSE SEN. 2,48% REPO 3,94% A TİPİ FON 2,00% SERBEST FON 4,96% b. Ġncelenen Projeler 2014 yılının ilk üç ayında giriģim yatırımı yapmak amacıyla 61 adet proje incelemiģtir. Ġncelenen projelerin sektörlere göre sayısal dağılımı aģağıdaki tabloda gösterilmiģtir. Ġncelenen Projelerin Sektörel Dağılımı (2014 yılı ilk üç ay) Üretim 22 Perakende 7 Bilgi Teknolojileri 5 Eğlence ve Sanat 4 Enerji 4 Tarım ve Hayvancılık 2 Finans 2 Sağlık 2 Turizm ve Konaklama 2 Diğer 11 Toplam 61

10 Sayfa No: 10 c. ĠĢ GiriĢim Sermayesi Portföy ġirketleri Bağlı ortaklıklar pay oranları 31 Mart 2014 tarihi itibariyle aģağıda gösterilmiģtir. Bağlı Ortaklıklar ĠĢ GiriĢim Sermayesi Payı (%) 1 Nevotek BiliĢim Ses ve ĠletiĢim Sis. San. ve Tic. A.ġ. 81,24 2 Ortopro Tıbbi Aletler San. ve Tic. A.ġ. 32,50 3 Toksöz Spor Malzemeleri Ticaret A.ġ. 56,00 4 Numnum Yiyecek ve Ġçecek A.ġ. 61,66 d. Riskler ve Belirsizlikler ġirketi ve iģtiraklerini etkileyecek en önemli faktör ekonomik belirsizliktir. Belirsizlik ortamında ĠĢ GiriĢim Sermayesi nin nakit portföyü, portföyünde bulundurduğu menkul kıymetler açısından faiz, kur ve piyasa riskleri ile karģı karģıya kalabilme potansiyelini taģımaktadır. ĠĢ GiriĢim Sermayesi yatırımlarını prensip olarak özkaynakları ile finanse etmektedir. ĠĢ GiriĢim Sermayesi nin alacak ve borç tutarları ihmal edilebilir miktarlarda olup Ģirket için herhangi bir risk oluģturmamaktadır. ĠĢ GiriĢim Sermayesi Sermaye Piyasası Mevzuatı kapsamında faaliyet göstermektedir. GiriĢim sermayesi Ģirketlerine dair Sermaye Piyasası Kurulunun ( SPK ) 9 Ekim 2013 tarihinde yayımlanan tebliğinde faaliyet alanlarına belirli sınırlandırmalar getirilmiģtir. ġirket bu tebliğe göre portföyünün en az %51 ini giriģim sermayesi yatırımlarına yöneltmek zorundadır. Bu durumda ikinci el piyasalarda iģlem gören ve nakit portföyü değerlendirmek için kullanılabilecek yatırım araçları portföyün %49 u ile sınırlandırılmıģtır. Nakit portföyünün değerlendirilmesinde yine SPK nın tebliğ, ilke kararı gibi uygulamalarının getirdiği Ģartlar çerçevesinde yatırım yapılmaktadır. ġirket nakit portföyünün karģılaģacağı riskleri en aza indirmek amacı ile piyasa Ģartlarını izleyerek portföyündeki yatırım araçlarını; borçlu, vade, para birimi, sabit getiri, değiģken getiri gibi kriterlere göre çeģitlendirmektedir. GiriĢim Ģirketi yatırımlarında ise bu Ģirketlerin belirsizlik durumundan olumsuz etkilenmesi ĠĢ GiriĢim Sermayesi ni de olumsuz yönde etkileyebilecektir. Ekonomideki olumsuzluklardan etkilenebilecek iģtiraklerimizin bu nedenle değerinin düģmesi dolayısıyla ĠĢ GiriĢim Sermayesi nin de kar zarar tablosunun etkilenmesi söz konusu olabilecektir. Ayrıca, giriģim Ģirketinin elden çıkarılacağı dönemde finansal piyasalarda meydana gelebilecek dalgalanmalar bir ertelemeye veya planlanandan daha düģük bir satıģ fiyatının oluģmasına neden olabilecektir. Makro ekonomik riskler dıģında, yatırım yapılan sektörlerde meydana gelebilecek olumsuzluklar da ĠĢ GiriĢim Sermayesi ve iģtirakleri için risk oluģturabilecektir. Yatırım yapılan Ģirketlerin büyüme potansiyeli olan sektörlerden ve bu sektörler içinde rekabet avantajına sahip olanlar arasından seçilmesine özen gösterilmektedir. ĠĢ GiriĢim Sermayesi sektörlerde meydana gelebilecek olumsuzluklara karģı riskleri en aza indirmek için yatırımlarında bir sektöre yoğunlaģmayıp, farklı sektörler yatırım yapmaya dikkat etmektedir. Yatırım yapılan Ģirketlerin yönetimine katkıda bulunulurken, bu Ģirketlerin karģı karģıya oldukları baģta mali riskler olmak üzere, çeģitli riskler incelenerek bunların en aza indirilmesini sağlayacak yapıların kurulması hedeflenmektedir.

11 Sayfa No: 11 e. Diğer GeliĢmeler 5 Mart 2014 tarihli Resmi Gazete de yayınlanan Kamu Gözetimi, Muhasebe ve Denetim Standartları Kurumu tebliği ( Tebliğ ) ile Yatırım ĠĢletmesi kavramı tanımlanmıģtır. Tebliğ ile TFRS 10 a eklenen hükümler kapsamında yatırım iģletmesi tanımını karģılayan iģletmelerin, tüm bağlı ortaklıklarını gerçeğe uygun değer esasına göre değerlemeleri ve değer farkını kar veya zarara yansıtarak ölçmeleri zorunlu olduğundan, konsolide finansal tablo sunmaları gerekli değildir. 1 Ocak 2014 tarihinde veya bu tarih sonrasında baģlayan mali dönemlerden itibaren geçerli olan bu değiģiklik kapsamında ġirket cari ve geçmiģ dönem finansal tablolarını 31 Mart 2014 tarihi itibariyla yeniden düzenlemiģ ve konsolide finansal tablo sunmamıģtır. ġirket önceki dönemlerde konsolide ettiği bağlı ortaklıklarını finansal yatırım olarak sınıflandırmıģtır. ġirketimiz iģtiraklerinden Toksöz Spor Malzemeleri A.ġ.'nin ("Toksöz Spor";"ġirket") pay sahipleri ile imzalanan 27 Haziran 2012 tarihli Sermayeye ĠĢtirak, Pay Devri ve Pay Sahipleri SözleĢmesi'nde yer alan hükümler çerçevesinde, 22 Nisan 2014 tarihinde ġirket ödenmiģ sermayesinin %1'ine karģılık gelen adet payımız Toksöz Spor'un diğer pay sahiplerinden ġamil Toksöz ve Kamil Toksöz'e bedelsiz olarak devredilmiģtir. Buna göre Toksöz Spor'un sermayesindeki pay oranımız %56'dan %55'e düģmüģtür. ġirketin portföyündeki giriģim sermayesi yatırımlarından tam çıkıģ gerçekleģtirilmesi sebebiyle tarihi itibarıyla III48.3 sayılı GiriĢim Sermayesi Yatırım Ortaklıklarına ĠliĢkin Esaslar Tebliği'nin (Tebliğ) 22.1.b maddesinde belirtilen asgari %51 oranında giriģim sermayesi yatırımı yapılmasına iliģkin portföy sınırlamasına uyum sağlanamaması nedeniyle, bu sınırlamaya uyumun sağlanması amacıyla Tebliğ'in 24.2 maddesi uyarınca tarihine kadar süre verilmesi yönündeki talebi Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından olumlu karģılanmıģtır. ġirket Ana SözleĢmesi nin 1., 6., 7., 10., 11. ve 12. maddelerinin değiģtirilmesine iliģkin tadil tasarısı Sermaye Piyasası Kurulunun 29/01/2014 tarih ve 1029 sayılı yazısı, Gümrük ve Ticaret Bakanlığının 11/02/2014 tarih ve 799 sayılı yazıları ile uygun bulunmuģ ve 26 Mart 2014 tarihli Olağan Genel Kurul Toplantısında onaylanmıģtır. Söz konusu toplantı sonuçları 11 Nisan 2014 tarihinde tescil edilmiģtir. 26 Mart 2014 tarihli Olağan Genel Kurul Toplantısında dönem karından; çıkarılmıģ sermayenin %18'i oranında nakit, TL ve %12 si oranında bedelsiz hisse senedi, TL olmak üzere çıkarılmıģ sermayenin toplam %30 u oranında ve toplam TL kar payı dağıtılmasına karar verilmiģtir. Nakit kar payı dağıtımı 31 Mart 2014 tarihinde baģlamıģ ve 2 Nisan 2014 tarihinde tamamlanmıģtır. Olağan Genel Kurul Toplantısında alınan karara istinaden bedelsiz sermaye artırımı için 10 Nisan 2014 tarihinde Sermaye Piyasası Kuruluna baģvuru yapılmıģ olup süreç devam etmektedir. Olağan Genel Kurul Toplantısına ait ilanlar yurt çapında yayın yapan bir günlük gazetede ve TTSG de yasal süreler içinde yapılmış ve gerekli belgeler ortakların bilgisine açık tutulmuştur. Olağan Genel Kurul Toplantısı ayrıca ve adreslerinde duyurulmuş ve Merkezi Kayıt Kuruluşunun egenel kurul sisteminde de yayınlanmıştır. Genel Kurul Bilgilendirme Dokümanları da şirketin internet sayfasında kamuoyunun bilgisine sunulmuştur. Genel Kurul Toplantısına ait tutanak ve hazirun cetveli ile 2013 yılı Faaliyet Raporu adresinde yayınlanmaktadır. Olağan Genel Kurul Toplantısına katılım oranı %69,31 olarak gerçekleşmiştir.

12 Sayfa No: 12 Nakit kar payı dağıtımı ile ilgili açıklamalar adresinde kamuoyunun bilgisine sunulmuģtur. ĠĢ GiriĢim Sermayesi tarafından rapor tarihine kadar toplam 21 adet özel açıklama yapılmıģtır.

Ġġ GĠRĠġĠM SERMAYESĠ YATIRIM ORTAKLIĞI A.ġ. 01.01.2014 30.09.2014 DÖNEMĠNE AĠT YÖNETĠM KURULU FAALĠYET RAPORU

Ġġ GĠRĠġĠM SERMAYESĠ YATIRIM ORTAKLIĞI A.ġ. 01.01.2014 30.09.2014 DÖNEMĠNE AĠT YÖNETĠM KURULU FAALĠYET RAPORU Sayfa No: 1 1. GENEL BĠLGĠLER ġġrketġn UNVANI : Ġġ GĠRĠġĠM SERMAYESĠ YATIRIM ORTAKLIĞI A.ġ. MERKEZ : ĠSTANBUL KURULUġ TARĠHĠ : 31.10.2000 TĠCARET SĠCĠL NO : 447258 ADRESĠ : ĠĢ Kuleleri, Kule 2 Kat 2, 34330

Detaylı

İŞ GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. 01.01.2014 30.06.2014 DÖNEMİNE AİT YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU

İŞ GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. 01.01.2014 30.06.2014 DÖNEMİNE AİT YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU Sayfa No: 1 1. GENEL BİLGİLER ŞİRKETİN UNVANI : İŞ GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. MERKEZ : İSTANBUL KURULUŞ TARİHİ : 31.10.2000 TİCARET SİCİL NO : 447258 ADRESİ : İş Kuleleri, Kule 2 Kat 2, 34330

Detaylı

İŞ GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Sayfa No: 1 SERİ:XI NO:29 SAYILI TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU

İŞ GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Sayfa No: 1 SERİ:XI NO:29 SAYILI TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU Sayfa No: 1 MERKEZ : ĠSTANBUL KAYITLI SERMAYE : 200.000.000 YTL ÇIKARILMIġ SERMAYE : 23.400.000 YTL DÖNEM : 01.01.2008 31.03.2008 FAALĠYET KONUSU : Esas olarak Türkiye de kurulmuş veya kurulacak olan,

Detaylı

Ġġ GĠRĠġĠM SERMAYESĠ YATIRIM ORTAKLIĞI A.ġ. 01.01.2013 30.09.2013 DÖNEMĠNE AĠT YÖNETĠM KURULU FAALĠYET RAPORU

Ġġ GĠRĠġĠM SERMAYESĠ YATIRIM ORTAKLIĞI A.ġ. 01.01.2013 30.09.2013 DÖNEMĠNE AĠT YÖNETĠM KURULU FAALĠYET RAPORU Sayfa No: 1 ġġrketġn UNVANI : Ġġ GĠRĠġĠM SERMAYESĠ YATIRIM ORTAKLIĞI A.ġ. MERKEZ : ĠSTANBUL KURULUġ TARĠHĠ : 31.10.2000 TĠCARET SĠCĠL NO : 447258 ADRESĠ : ĠĢ Kuleleri Kule 2 Kat 2 34330 Levent/Ġstanbul

Detaylı

Ġġ GĠRĠġĠM SERMAYESĠ YATIRIM ORTAKLIĞI A.ġ. Sayfa No: 1. SERĠ:XI NO:29 SAYILI TEBLĠĞE ĠSTĠNADEN HAZIRLANMIġ YÖNETĠM KURULU FAALĠYET RAPORU

Ġġ GĠRĠġĠM SERMAYESĠ YATIRIM ORTAKLIĞI A.ġ. Sayfa No: 1. SERĠ:XI NO:29 SAYILI TEBLĠĞE ĠSTĠNADEN HAZIRLANMIġ YÖNETĠM KURULU FAALĠYET RAPORU Sayfa No: 1 MERKEZ : ĠSTANBUL KAYITLI SERMAYE : 200.000.000 TL ÇIKARILMIġ SERMAYE : 50.400.000 TL DÖNEM : 01.01.2012 31.03.2012 FAALĠYET KONUSU : Esas olarak Türkiye de kurulmuģ veya kurulacak olan, geliģme

Detaylı

İŞ GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Sayfa No: 1 SERİ:XI NO:29 SAYILI TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU

İŞ GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Sayfa No: 1 SERİ:XI NO:29 SAYILI TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU Sayfa No: 1 ŞİRKETİN UNVANI : İŞ GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. MERKEZ : İSTANBUL KURULUŞ TARİHİ : 31.10.2000 TİCARET SİCİL NO : 447258 ADRESİ : İş Kuleleri Kule 2 Kat 2 34330 Levent/İstanbul

Detaylı

Ġġ GĠRĠġĠM SERMAYESĠ YATIRIM ORTAKLIĞI A.ġ. Sayfa No: 1. SERĠ:XI NO:29 SAYILI TEBLĠĞE ĠSTĠNADEN HAZIRLANMIġ YÖNETĠM KURULU FAALĠYET RAPORU

Ġġ GĠRĠġĠM SERMAYESĠ YATIRIM ORTAKLIĞI A.ġ. Sayfa No: 1. SERĠ:XI NO:29 SAYILI TEBLĠĞE ĠSTĠNADEN HAZIRLANMIġ YÖNETĠM KURULU FAALĠYET RAPORU Sayfa No: 1 MERKEZ : ĠSTANBUL KAYITLI SERMAYE : 200.000.000 TL ÇIKARILMIġ SERMAYE : 50.400.000 TL DÖNEM : 01.01.2011 31.03.2011 FAALĠYET KONUSU : Esas olarak Türkiye de kurulmuģ veya kurulacak olan, geliģme

Detaylı

İŞ GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU

İŞ GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU İŞ GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU 1 Ocak 2015 30 Haziran 2015 ŞİRKET KÜNYESİ Ticaret Unvanı : İş Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş. Merkezi : İstanbul Kuruluş

Detaylı

Ġġ GĠRĠġĠM SERMAYESĠ YATIRIM ORTAKLIĞI A.ġ. Sayfa No: 1. SERĠ:XI NO:29 SAYILI TEBLĠĞE ĠSTĠNADEN HAZIRLANMIġ YÖNETĠM KURULU FAALĠYET RAPORU

Ġġ GĠRĠġĠM SERMAYESĠ YATIRIM ORTAKLIĞI A.ġ. Sayfa No: 1. SERĠ:XI NO:29 SAYILI TEBLĠĞE ĠSTĠNADEN HAZIRLANMIġ YÖNETĠM KURULU FAALĠYET RAPORU Sayfa No: 1 MERKEZ : ĠSTANBUL KAYITLI SERMAYE : 250.000.000 TL ÇIKARILMIġ SERMAYE : 57.960.000 TL DÖNEM : 01.01.2012 30.06.2012 FAALĠYET KONUSU : Esas olarak Türkiye de kurulmuģ veya kurulacak olan, geliģme

Detaylı

Ġġ GĠRĠġĠM SERMAYESĠ YATIRIM ORTAKLIĞI A.ġ. Sayfa No: 1. SERĠ:XI NO:29 SAYILI TEBLĠĞE ĠSTĠNADEN HAZIRLANMIġ YÖNETĠM KURULU FAALĠYET RAPORU

Ġġ GĠRĠġĠM SERMAYESĠ YATIRIM ORTAKLIĞI A.ġ. Sayfa No: 1. SERĠ:XI NO:29 SAYILI TEBLĠĞE ĠSTĠNADEN HAZIRLANMIġ YÖNETĠM KURULU FAALĠYET RAPORU Sayfa No: 1 ġġrketġn UNVANI : Ġġ GĠRĠġĠM SERMAYESĠ YATIRIM ORTAKLIĞI A.ġ. MERKEZ : ĠSTANBUL KURULUġ TARĠHĠ : 31.10.2000 TĠCARET SĠCĠL NO : 447258 ADRESĠ : ĠĢ Kuleleri Kule 2 Kat 2 34330 Levent/Ġstanbul

Detaylı

Ġġ GĠRĠġĠM SERMAYESĠ YATIRIM ORTAKLIĞI A.ġ. Sayfa No: 1. SERĠ:XI NO:29 SAYILI TEBLĠĞE ĠSTĠNADEN HAZIRLANMIġ YÖNETĠM KURULU FAALĠYET RAPORU

Ġġ GĠRĠġĠM SERMAYESĠ YATIRIM ORTAKLIĞI A.ġ. Sayfa No: 1. SERĠ:XI NO:29 SAYILI TEBLĠĞE ĠSTĠNADEN HAZIRLANMIġ YÖNETĠM KURULU FAALĠYET RAPORU Sayfa No: 1 MERKEZ : ĠSTANBUL KAYITLI SERMAYE : 250.000.000 TL ÇIKARILMIġ SERMAYE : 57.960.000 TL DÖNEM : 01.01.2012 30.09.2012 FAALĠYET KONUSU : Esas olarak Türkiye de kurulmuģ veya kurulacak olan, geliģme

Detaylı

İŞ GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Sayfa No: 1 SERİ:XI NO:29 SAYILI TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU

İŞ GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Sayfa No: 1 SERİ:XI NO:29 SAYILI TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU Sayfa No: 1 MERKEZ : İSTANBUL KAYITLI SERMAYE : 200.000.000 TL ÇIKARILMIŞ SERMAYE : 25.200.000 TL DÖNEM : 01.01.2010 31.03.2010 FAALİYET KONUSU : Esas olarak Türkiye de kurulmuş veya kurulacak olan, gelişme

Detaylı

Ġġ GĠRĠġĠM SERMAYESĠ YATIRIM ORTAKLIĞI A.ġ. Sayfa No: 1. SERĠ:XI NO:29 SAYILI TEBLĠĞE ĠSTĠNADEN HAZIRLANMIġ YÖNETĠM KURULU FAALĠYET RAPORU

Ġġ GĠRĠġĠM SERMAYESĠ YATIRIM ORTAKLIĞI A.ġ. Sayfa No: 1. SERĠ:XI NO:29 SAYILI TEBLĠĞE ĠSTĠNADEN HAZIRLANMIġ YÖNETĠM KURULU FAALĠYET RAPORU Sayfa No: 1 MERKEZ : ĠSTANBUL KAYITLI SERMAYE : 200.000.000 TL ÇIKARILMIġ SERMAYE : 23.400.000 TL DÖNEM : 01.01.2009 31.03.2009 FAALĠYET KONUSU : Esas olarak Türkiye de kurulmuģ veya kurulacak olan, geliģme

Detaylı

Ġġ GĠRĠġĠM SERMAYESĠ YATIRIM ORTAKLIĞI A.ġ. Sayfa No: 1. SERĠ:XI NO:29 SAYILI TEBLĠĞE ĠSTĠNADEN HAZIRLANMIġ YÖNETĠM KURULU FAALĠYET RAPORU

Ġġ GĠRĠġĠM SERMAYESĠ YATIRIM ORTAKLIĞI A.ġ. Sayfa No: 1. SERĠ:XI NO:29 SAYILI TEBLĠĞE ĠSTĠNADEN HAZIRLANMIġ YÖNETĠM KURULU FAALĠYET RAPORU Sayfa No: 1 MERKEZ : ĠSTANBUL KAYITLI SERMAYE : 200.000.000 YTL ÇIKARILMIġ SERMAYE : 23.400.000 YTL DÖNEM : 01.01.2008 30.06.2008 FAALĠYET KONUSU : Esas olarak Türkiye de kurulmuģ veya kurulacak olan,

Detaylı

Ġġ GĠRĠġĠM SERMAYESĠ YATIRIM ORTAKLIĞI A.ġ. Sayfa No: 1. SERĠ:XI NO:29 SAYILI TEBLĠĞE ĠSTĠNADEN HAZIRLANMIġ YÖNETĠM KURULU FAALĠYET RAPORU

Ġġ GĠRĠġĠM SERMAYESĠ YATIRIM ORTAKLIĞI A.ġ. Sayfa No: 1. SERĠ:XI NO:29 SAYILI TEBLĠĞE ĠSTĠNADEN HAZIRLANMIġ YÖNETĠM KURULU FAALĠYET RAPORU Sayfa No: 1 MERKEZ : ĠSTANBUL KAYITLI SERMAYE : 200.000.000 TL ÇIKARILMIġ SERMAYE : 25.200.000 TL DÖNEM : 01.01.2009 30.06.2009 FAALĠYET KONUSU : Esas olarak Türkiye de kurulmuģ veya kurulacak olan, geliģme

Detaylı

İŞ GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU

İŞ GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU İŞ GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU 1 Ocak 2017 31 Mart 2017 ŞİRKET KÜNYESİ Ticaret Unvanı Merkezi : İş Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş. : İstanbul Kuruluş

Detaylı

İŞ GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU

İŞ GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU İŞ GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU 1 Ocak 2015 30 Eylül 2015 ŞİRKET KÜNYESİ Ticaret Unvanı : İş Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş. Merkezi : İstanbul Kuruluş

Detaylı

İŞ GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU

İŞ GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU İŞ GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU 1 Ocak 2017 30 Eylül 2017 ŞİRKET KÜNYESİ Ticaret Unvanı : İş Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş. Merkezi : İstanbul Kuruluş

Detaylı

Ġġ GĠRĠġĠM SERMAYESĠ YATIRIM ORTAKLIĞI A.ġ. Sayfa No: 1. SERĠ:XI NO:29 SAYILI TEBLĠĞE ĠSTĠNADEN HAZIRLANMIġ YÖNETĠM KURULU FAALĠYET RAPORU

Ġġ GĠRĠġĠM SERMAYESĠ YATIRIM ORTAKLIĞI A.ġ. Sayfa No: 1. SERĠ:XI NO:29 SAYILI TEBLĠĞE ĠSTĠNADEN HAZIRLANMIġ YÖNETĠM KURULU FAALĠYET RAPORU Sayfa No: 1 MERKEZ : ĠSTANBUL KAYITLI SERMAYE : 200.000.000 TL ÇIKARILMIġ SERMAYE : 25.200.000 TL DÖNEM : 01.01.2009 30.09.2009 FAALĠYET KONUSU : Esas olarak Türkiye de kurulmuģ veya kurulacak olan, geliģme

Detaylı

İŞ GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU

İŞ GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU İŞ GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU 1 Ocak 2016 31 Mart 2016 ŞİRKET KÜNYESİ Ticaret Unvanı Merkezi : İş Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş. : İstanbul Kuruluş

Detaylı

Ġġ GĠRĠġĠM SERMAYESĠ YATIRIM ORTAKLIĞI A.ġ. Sayfa No: 1. SERĠ:XI NO:29 SAYILI TEBLĠĞE ĠSTĠNADEN HAZIRLANMIġ YÖNETĠM KURULU FAALĠYET RAPORU

Ġġ GĠRĠġĠM SERMAYESĠ YATIRIM ORTAKLIĞI A.ġ. Sayfa No: 1. SERĠ:XI NO:29 SAYILI TEBLĠĞE ĠSTĠNADEN HAZIRLANMIġ YÖNETĠM KURULU FAALĠYET RAPORU Sayfa No: 1 MERKEZ : ĠSTANBUL KAYITLI SERMAYE : 200.000.000 TL ÇIKARILMIġ SERMAYE : 50.400.000 TL DÖNEM : 01.01.2011 30.09.2011 FAALĠYET KONUSU : Esas olarak Türkiye de kurulmuģ veya kurulacak olan, geliģme

Detaylı

Ġġ GĠRĠġĠM SERMAYESĠ YATIRIM ORTAKLIĞI A.ġ. Sayfa No: 1. SERĠ:XI NO:29 SAYILI TEBLĠĞE ĠSTĠNADEN HAZIRLANMIġ YÖNETĠM KURULU FAALĠYET RAPORU

Ġġ GĠRĠġĠM SERMAYESĠ YATIRIM ORTAKLIĞI A.ġ. Sayfa No: 1. SERĠ:XI NO:29 SAYILI TEBLĠĞE ĠSTĠNADEN HAZIRLANMIġ YÖNETĠM KURULU FAALĠYET RAPORU Sayfa No: 1 MERKEZ : ĠSTANBUL KAYITLI SERMAYE : 200.000.000 YTL ÇIKARILMIġ SERMAYE : 23.400.000 YTL DÖNEM : 01.01.2008 30.09.2008 FAALĠYET KONUSU : Esas olarak Türkiye de kurulmuģ veya kurulacak olan,

Detaylı

İŞ GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU

İŞ GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU İŞ GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU 1 Ocak 2016 30 Haziran 2016 ŞİRKET KÜNYESİ Ticaret Unvanı Merkezi : İş Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş. : İstanbul Kuruluş

Detaylı

HSBC Portföy Yönetimi A.Ş. 2006 YILI FAALİYET RAPORU

HSBC Portföy Yönetimi A.Ş. 2006 YILI FAALİYET RAPORU HSBC Portföy Yönetimi A.Ş. 2006 YILI FAALİYET RAPORU 27/3/2007 İÇİNDEKİLER Sayfa No I. GİRİŞ ve İDARİ FAALİYETLER 3 KISACA HSBC PORTFÖY YÖNETĠMĠ A.ġ. 3 YÖNETĠM ve DENETLEME KURULLARI 4 ÜST YÖNETĠM 5 SERMAYE

Detaylı

SERİ:XI NO: 29 SAYILI TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU

SERİ:XI NO: 29 SAYILI TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU Sayfa No: 1 ŞİRKETİN ÜNVANI : İŞ YATIRIM ORTAKLIĞI ANONİM ŞİRKETİ MERKEZİ : İstanbul KURULUŞ TARİHİ : 16/08/1995 FAALİYETİ : Portföy İşletmeciliği RAPORUN DÖNEMİ : 01/01/2011 31/03/2011 ÇIKARILMIŞ SERMAYESİ

Detaylı

İŞ GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU

İŞ GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU İŞ GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU 1 Ocak 2016 30 Eylül 2016 ŞİRKET KÜNYESİ Ticaret Unvanı Merkezi : İş Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş. : İstanbul Kuruluş

Detaylı

İŞ GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU

İŞ GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU İŞ GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU 1 Ocak 2018 31 Mart 2018 ŞİRKET KÜNYESİ Ticaret Unvanı Merkezi : İş Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş. : İstanbul Kuruluş

Detaylı

Ġġ GĠRĠġĠM SERMAYESĠ YATIRIM ORTAKLIĞI A.ġ. Sayfa No: 1. SERĠ:XI NO:29 SAYILI TEBLĠĞE ĠSTĠNADEN HAZIRLANMIġ YÖNETĠM KURULU FAALĠYET RAPORU

Ġġ GĠRĠġĠM SERMAYESĠ YATIRIM ORTAKLIĞI A.ġ. Sayfa No: 1. SERĠ:XI NO:29 SAYILI TEBLĠĞE ĠSTĠNADEN HAZIRLANMIġ YÖNETĠM KURULU FAALĠYET RAPORU Sayfa No: 1 MERKEZ : ĠSTANBUL KAYITLI SERMAYE : 200.000.000 TL ÇIKARILMIġ SERMAYE : 50.400.000 TL DÖNEM : 01.01.2011 30.06.2011 FAALĠYET KONUSU : Esas olarak Türkiye de kurulmuģ veya kurulacak olan, geliģme

Detaylı

SERĠ:XI NO: 29 SAYILI TEBLĠĞE ĠSTĠNADEN HAZIRLANMIġ YÖNETĠM KURULU FAALĠYET RAPORU

SERĠ:XI NO: 29 SAYILI TEBLĠĞE ĠSTĠNADEN HAZIRLANMIġ YÖNETĠM KURULU FAALĠYET RAPORU Sayfa No: 1 ġġrketġn ÜNVANI : Ġġ YATIRIM ORTAKLIĞI ANONĠM ġġrketġ MERKEZĠ : Ġstanbul KURULUġ TARĠHĠ : 16/08/1995 FAALĠYETĠ : Portföy ĠĢletmeciliği RAPORUN DÖNEMĠ : 01/01/2011 30/06/2011 ÇIKARILMIġ SERMAYESĠ

Detaylı

SERĠ:XI NO: 29 SAYILI TEBLĠĞE ĠSTĠNADEN HAZIRLANMIġ YÖNETĠM KURULU FAALĠYET RAPORU

SERĠ:XI NO: 29 SAYILI TEBLĠĞE ĠSTĠNADEN HAZIRLANMIġ YÖNETĠM KURULU FAALĠYET RAPORU Sayfa No: 1 ġġrketġn ÜNVANI : Ġġ YATIRIM ORTAKLIĞI ANONĠM ġġrketġ MERKEZĠ : Ġstanbul KURULUġ TARĠHĠ : 16/08/1995 FAALĠYETĠ : Portföy ĠĢletmeciliği RAPORUN DÖNEMĠ : 01/01/2011 30/09/2011 ÇIKARILMIġ SERMAYESĠ

Detaylı

İŞ GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Sayfa No: 1 SERİ:XI NO:29 SAYILI TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU

İŞ GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Sayfa No: 1 SERİ:XI NO:29 SAYILI TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU Sayfa No: 1 MERKEZ : İSTANBUL KAYITLI SERMAYE : 200.000.000 TL ÇIKARILMIŞ SERMAYE : 50.400.000 TL DÖNEM : 01.01.2010 30.06.2010 FAALİYET KONUSU : Esas olarak Türkiye de kurulmuş veya kurulacak olan, gelişme

Detaylı

SĠRKÜLER (2019/39) Bilindiği üzere 6102 sayılı TTK nun 516,518,565 ve 610.ncu maddeleri hükümlerine göre;

SĠRKÜLER (2019/39) Bilindiği üzere 6102 sayılı TTK nun 516,518,565 ve 610.ncu maddeleri hükümlerine göre; Ġstanbul, 24.02.2019 SĠRKÜLER (2019/39) Konu Yıllık Faaliyet Raporları Bilindiği üzere 6102 sayılı TTK nun 516,518,565 ve 610.ncu maddeleri hükümlerine göre; Anonim ġirketler ve kooperatiflerde yönetim

Detaylı

INFO YATIRIM ANONİM ŞİRKETİ BĠLANÇO (Tüm Tutarlar, Türk Lirası olarak gösterilmiģtir.) XI-29-KONSOLİDE OLMAYAN Bağımsız Denetimden Bağımsız Denetimden

INFO YATIRIM ANONİM ŞİRKETİ BĠLANÇO (Tüm Tutarlar, Türk Lirası olarak gösterilmiģtir.) XI-29-KONSOLİDE OLMAYAN Bağımsız Denetimden Bağımsız Denetimden INFO YATIRIM ANONİM ŞİRKETİ BĠLANÇO (Tüm Tutarlar, Türk Lirası olarak gösterilmiģtir.) XI-29-KONSOLİDE OLMAYAN Bağımsız Denetimden Bağımsız Denetimden GeçmiĢ Cari Dönem Önceki Dönem Notlar 31/03/2012 31/12/2011

Detaylı

ORTAKLIK YAPISI (%1'den fazla iģtiraki olanlar)

ORTAKLIK YAPISI (%1'den fazla iģtiraki olanlar) A. GiriĢ TEB PORTFÖY YÖNETĠMĠ ANONĠM ġġrketġ 1 OCAK 2011 30 EYLÜL 2011 DÖNEMĠNE AĠT FAALĠYET RAPORU TEB Portföy Yönetimi A.ġ. ( ġirket ), 2 Kasım 1999 tarih ve 428025-375607 sicil numarası ile Ana SözleĢmesi

Detaylı

01 OCAK EYLÜL 2011 DÖNEMİNE AİT YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU. I. Giriş. 1- Raporlama Dönemi :

01 OCAK EYLÜL 2011 DÖNEMİNE AİT YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU. I. Giriş. 1- Raporlama Dönemi : 01 OCAK 2011-30 EYLÜL 2011 DÖNEMİNE AİT YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU I. Giriş 1- Raporlama Dönemi : 01.01.2011-30.09.2011 2- Ortaklığın Unvanı : İş Portföy Yönetimi AŞ Şirket Hakkında Genel Bilgi ĠĢ

Detaylı

İŞ GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU

İŞ GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU İŞ GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU 1 Ocak 2018 30 Eylül 2018 İş Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş. Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu (1 Ocak 2018 30 Eylül 2018)

Detaylı

HSBC Yatırım Menkul Değerler A.ġ. 2007 YILI FAALĠYET RAPORU

HSBC Yatırım Menkul Değerler A.ġ. 2007 YILI FAALĠYET RAPORU HSBC Yatırım Menkul Değerler A.ġ. 2007 YILI FAALĠYET RAPORU 27/3/2008 ĠÇĠNDEKĠLER Sayfa No I. GĠRĠġ ve ĠDARĠ FAALĠYETLER 3 1.1. KISACA HSBC YATIRIM MENKUL DEĞ. A.ġ. 3 1.2. YÖNETĠM ve DENETLEME KURULLARI

Detaylı

VAKIF PORTFÖY İKİNCİ PARA PİYASASI FONU (Eski adıyla Türkiye Vakıflar Bankası T.A.O. B Tipi Likit İnternet Fon )

VAKIF PORTFÖY İKİNCİ PARA PİYASASI FONU (Eski adıyla Türkiye Vakıflar Bankası T.A.O. B Tipi Likit İnternet Fon ) (Eski adıyla Türkiye Vakıflar Bankası T.A.O. B Tipi Likit İnternet Fon ) 1 OCAK - 31 ARALIK 2015 HESAP DÖNEMİNE AİT PORTFÖY DAĞILIM RAPORU VE PAY FİYATININ HESAPLANMASINA DAYANAK TEŞKİL EDEN PORTFÖY DEĞERİ

Detaylı

OYAK EMEKLİLİK A.Ş. GELİR AMAÇLI ESNEK EMEKLİLİK YATIRIM FONU (ESKİ ADIYLA OYAK EMEKLİLİK A.Ş. GELİR AMAÇLI DÖVİZ CİNSİNDEN YATIRIM ARAÇLARI

OYAK EMEKLİLİK A.Ş. GELİR AMAÇLI ESNEK EMEKLİLİK YATIRIM FONU (ESKİ ADIYLA OYAK EMEKLİLİK A.Ş. GELİR AMAÇLI DÖVİZ CİNSİNDEN YATIRIM ARAÇLARI GELİR AMAÇLI ESNEK EMEKLİLİK YATIRIM FONU (ESKİ ADIYLA OYAK EMEKLİLİK A.Ş. GELİR AMAÇLI DÖVİZ CİNSİNDEN YATIRIM ARAÇLARI EMEKLİLİK YATIRIM FONU) 30 EYLÜL 2008 TARİHİ İTİBARİYLE MALİ TABLOLAR Oyak Emeklilik

Detaylı

NIN BANKA BONOSU VE/VEYA ISKONTOLU TAHVĠLLERĠ VE/VEYA TAHVĠLLERĠNĠN HALKA ARZINA

NIN BANKA BONOSU VE/VEYA ISKONTOLU TAHVĠLLERĠ VE/VEYA TAHVĠLLERĠNĠN HALKA ARZINA TÜRKĠYE Ġġ BANKASI A.ġ. NIN BANKA BONOSU VE/VEYA ISKONTOLU TAHVĠLLERĠ VE/VEYA TAHVĠLLERĠNĠN HALKA ARZINA ĠLĠġKĠN SERMAYE PIYASASI KURULU TARAFINDAN 20.01.2011 TARIHINDE ONAYLANAN 26.01.2011 TARĠHĠNDE TESCĠL

Detaylı

VAKIF PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş. 01/01/2009 30/06/2009 FAALİYET RAPORU

VAKIF PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş. 01/01/2009 30/06/2009 FAALİYET RAPORU VAKIF PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş. 01/01/2009 30/06/2009 FAALİYET RAPORU 1- Raporun dönemi, ortaklığın unvanı, dönem içinde yönetim ve denetleme kurullarında görev alan başkan ve üyelerin, murahhas üyelerin ad

Detaylı

ANADOLU HAYAT EMEKLİLİK A.Ş. BÜYÜME AMAÇLI HİSSE SENEDİ EMEKLİLİK YATIRIM FONU 31 ARALIK 2007 TARİHİ İTİBARİYLE MALİ TABLOLAR

ANADOLU HAYAT EMEKLİLİK A.Ş. BÜYÜME AMAÇLI HİSSE SENEDİ EMEKLİLİK YATIRIM FONU 31 ARALIK 2007 TARİHİ İTİBARİYLE MALİ TABLOLAR BÜYÜME AMAÇLI HİSSE SENEDİ EMEKLİLİK YATIRIM FONU MALİ TABLOLAR A. BİLANÇO DİPNOTLARI Anadolu Hayat Emeklilik A.Ş. Büyüme Amaçlı Hisse Senedi Emeklilik Yatırım Fonu ("Fon") mali tablo dipnotları aşağıda

Detaylı

TEB PORTFÖY İKİNCİ DEĞİŞKEN FON

TEB PORTFÖY İKİNCİ DEĞİŞKEN FON VE YATIRIM PERFORMANSI KONUSUNDA KAMUYA AÇIKLANAN BİLGİLERE İLİŞKİN RAPOR A. TANITICI BİLGİLER PORTFÖYE BAKIŞ Halka Arz Tarihi : 04/09/1997 YATIRIM VE YÖNETİME İLİŞKİN BİLGİLER 30/06/2016 tarihi itibarıyla

Detaylı

FĠBA HAYAT SĠGORTA ANONĠM ġġrketġ Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu Dönem (01.01.2012-31.12.2012)

FĠBA HAYAT SĠGORTA ANONĠM ġġrketġ Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu Dönem (01.01.2012-31.12.2012) FĠBA HAYAT SĠGORTA ANONĠM ġġrketġ Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu Dönem (01.01.2012-31.12.2012) İşbu rapor Gümrük ve Ticaret Bakanlığı tarafından düzenlenerek 28.08.2012 tarih ve 28395 sayılı Resmi Gazete

Detaylı

Ġġ GĠRĠġĠM SERMAYESĠ YATIRIM ORTAKLIĞI ANONĠM ġġrketġ. 31 Mart 2014 Tarihinde Sona Eren Üç Aylık Ara Hesap Dönemine Ait Özet Finansal Tablolar

Ġġ GĠRĠġĠM SERMAYESĠ YATIRIM ORTAKLIĞI ANONĠM ġġrketġ. 31 Mart 2014 Tarihinde Sona Eren Üç Aylık Ara Hesap Dönemine Ait Özet Finansal Tablolar Ġġ GĠRĠġĠM SERMAYESĠ YATIRIM ORTAKLIĞI ANONĠM ġġrketġ 31 Mart 2014 Tarihinde Sona Eren Üç Aylık Ara Hesap Dönemine Ait Özet Finansal Tablolar ĠÇĠNDEKĠLER SAYFA ÖZET FĠNANSAL DURUM TABLOSU.. 1 ÖZET KAR

Detaylı

OYAK EMEKLİLİK A.Ş. GELİR AMAÇLI ESNEK EMEKLİLİK YATIRIM FONU (ESKİ ADIYLA OYAK EMEKLİLİK A.Ş. GELİR AMAÇLI DÖVİZ CİNSİNDEN YATIRIM ARAÇLARI

OYAK EMEKLİLİK A.Ş. GELİR AMAÇLI ESNEK EMEKLİLİK YATIRIM FONU (ESKİ ADIYLA OYAK EMEKLİLİK A.Ş. GELİR AMAÇLI DÖVİZ CİNSİNDEN YATIRIM ARAÇLARI GELİR AMAÇLI ESNEK EMEKLİLİK YATIRIM FONU (ESKİ ADIYLA OYAK EMEKLİLİK A.Ş. GELİR AMAÇLI DÖVİZ CİNSİNDEN YATIRIM ARAÇLARI EMEKLİLİK YATIRIM FONU) 30 HAZİRAN 2008 TARİHİ İTİBARİYLE MALİ TABLOLAR Oyak Emeklilik

Detaylı

VAKIF PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş. 01/01/2010 31/12/2010 FAALİYET RAPORU

VAKIF PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş. 01/01/2010 31/12/2010 FAALİYET RAPORU VAKIF PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş. 01/01/2010 31/12/2010 FAALİYET RAPORU 1- Raporun dönemi, ortaklığın unvanı, dönem içinde yönetim ve denetleme kurullarında görev alan başkan ve üyelerin, murahhas üyelerin ad

Detaylı

HSBC Portföy Yönetimi A.ġ YILI FAALĠYET RAPORU

HSBC Portföy Yönetimi A.ġ YILI FAALĠYET RAPORU HSBC Portföy Yönetimi A.ġ. 2007 YILI FAALĠYET RAPORU 27/03/2008 ĠÇĠNDEKĠLER Sayfa No I. GĠRĠġ ve ĠDARĠ FAALĠYETLER 3 1.1. KISACA HSBC PORTFÖY YÖNETĠMĠ A.ġ. 3 1.2. YÖNETĠM ve DENETLEME KURULLARI 4 1.3.

Detaylı

KARE YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş. B TİPİ TAHVİL VE BONO FONU 1 OCAK - 31 ARALIK 2013 HESAP DÖNEMİNE AİT PORTFÖY RAPORU

KARE YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş. B TİPİ TAHVİL VE BONO FONU 1 OCAK - 31 ARALIK 2013 HESAP DÖNEMİNE AİT PORTFÖY RAPORU KARE YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş. B TİPİ TAHVİL VE BONO FONU 1 OCAK - 31 ARALIK 2013 HESAP DÖNEMİNE AİT PORTFÖY RAPORU İÇİNDEKİLER Sayfa No I- FONU TANITICI BİLGİLER... 1 II- FONUN PERFORMANSINA İLİŞKİN

Detaylı

VAKIF PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş FAALİYET RAPORU

VAKIF PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş FAALİYET RAPORU VAKIF PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş. 01.01.2011 31.03.2011 FAALİYET RAPORU 1- Raporun dönemi, ortaklığın unvanı, dönem içinde yönetim ve denetleme kurullarında görev alan başkan ve üyelerin, murahhas üyelerin ad

Detaylı

T.C. ZİRAAT BANKASI A.Ş. B TİPİ ŞEMSİYE FONU'NA BAĞLI LİKİT ALT FONU (6. ALT FON)

T.C. ZİRAAT BANKASI A.Ş. B TİPİ ŞEMSİYE FONU'NA BAĞLI LİKİT ALT FONU (6. ALT FON) T.C. ZİRAAT BANKASI A.Ş. B TİPİ ŞEMSİYE FONU'NA BAĞLI LİKİT ALT FONU 15 AĞUSTOS - 31 ARALIK 2013 HESAP DÖNEMİNE AİT PORTFÖY DAĞILIM RAPORU 1 İÇİNDEKİLER Sayfa No I- FONU TANITICI BİLGİLER... 1 II- FONUN

Detaylı

ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU UYGUNLUĞU HAKKINDA SINIRLI DENETİM RAPORU. İş Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi Yönetim Kurulu na

ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU UYGUNLUĞU HAKKINDA SINIRLI DENETİM RAPORU. İş Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi Yönetim Kurulu na ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU UYGUNLUĞU HAKKINDA SINIRLI DENETİM RAPORU İş Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi Yönetim Kurulu na İş Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi nin ( Şirket

Detaylı

OYAK EMEKLİLİK A.Ş. BÜYÜME AMAÇLI ESNEK EMEKLİLİK YATIRIM FONU 30 EYLÜL 2008 TARİHİ İTİBARİYLE MALİ TABLOLAR

OYAK EMEKLİLİK A.Ş. BÜYÜME AMAÇLI ESNEK EMEKLİLİK YATIRIM FONU 30 EYLÜL 2008 TARİHİ İTİBARİYLE MALİ TABLOLAR BÜYÜME AMAÇLI ESNEK EMEKLİLİK YATIRIM FONU 30 EYLÜL 2008 TARİHİ İTİBARİYLE MALİ TABLOLAR ARA DÖNEM FİNANSAL TABLOLARI HAKKINDA İNCELEME RAPORU Oyak Emeklilik A.ġ. Büyüme Amaçlı Esnek Emeklilik Yatırım

Detaylı

SAĞLAM GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. PORTFÖY TABLOSU

SAĞLAM GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. PORTFÖY TABLOSU SAĞLAM GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. PORTFÖY TABLOSU Tablo Tarihi: 31.12.6 (YTL) GAYRĠMENKULLER, GAYRĠMENKUL PROJELERĠ, GAYRĠMENKULE DAYALI HAKLAR Yeri ve Özellikleri AlıĢ Tarihi AlıĢ Maliyeti AlıĢ

Detaylı

TACİRLER PORTFÖY DEĞİŞKEN FON (ESKİ ADIYLA: TACİRLER MENKUL DEĞERLER A.Ş. A TİPİ DEĞİŞKEN FONU)

TACİRLER PORTFÖY DEĞİŞKEN FON (ESKİ ADIYLA: TACİRLER MENKUL DEĞERLER A.Ş. A TİPİ DEĞİŞKEN FONU) TACİRLER PORTFÖY DEĞİŞKEN FON (ESKİ ADIYLA: TACİRLER MENKUL DEĞERLER A.Ş. A TİPİ DEĞİŞKEN FONU) 1 OCAK - 31 ARALIK 2015 HESAP DÖNEMİNE AİT PORTFÖY DAĞILIM RAPORU İÇİNDEKİLER Sayfa No I- FONU TANITICI

Detaylı

T.C. ZİRAAT BANKASI A.Ş. B TİPİ ŞEMSİYE FONU'NA BAĞLI ENFLASYONA ENDEKSLİ VARLIKLARA YATIRIM YAPAN TAHVİL VE BONO ALT FONU (4.

T.C. ZİRAAT BANKASI A.Ş. B TİPİ ŞEMSİYE FONU'NA BAĞLI ENFLASYONA ENDEKSLİ VARLIKLARA YATIRIM YAPAN TAHVİL VE BONO ALT FONU (4. T.C. ZİRAAT BANKASI A.Ş. B TİPİ ŞEMSİYE FONU'NA BAĞLI ENFLASYONA ENDEKSLİ VARLIKLARA YATIRIM YAPAN TAHVİL VE BONO ALT FONU (4. 7 OCAK - 31 ARALIK 2013 HESAP DÖNEMİNE AİT PORTFÖY DAĞILIM RAPORU İÇİNDEKİLER

Detaylı

TEB PORTFÖY BİRİNCİ DEĞİŞKEN FON

TEB PORTFÖY BİRİNCİ DEĞİŞKEN FON VE YATIRIM PERFORMANSI KONUSUNDA KAMUYA AÇIKLANAN BİLGİLERE İLİŞKİN RAPOR A. TANITICI BİLGİLER PORTFÖYE BAKIŞ Halka Arz Tarihi : 08/04/1996 YATIRIM VE YÖNETİME İLİŞKİN BİLGİLER 30/06/2016 tarihi itibarıyla

Detaylı

VAKIF PORTFÖY ÜÇÜNCÜ PARA PİYASASI FONU (Eski adıyla Türkiye Vakıflar Bankası T.A.O. B Tipi Havuz Likit Fonu )

VAKIF PORTFÖY ÜÇÜNCÜ PARA PİYASASI FONU (Eski adıyla Türkiye Vakıflar Bankası T.A.O. B Tipi Havuz Likit Fonu ) (Eski adıyla Türkiye Vakıflar Bankası T.A.O. B Tipi Havuz Likit Fonu ) 1 OCAK - 31 ARALIK 2015 HESAP DÖNEMİNE AİT PORTFÖY DAĞILIM RAPORU VE PAY FİYATININ HESAPLANMASINA DAYANAK TEŞKİL EDEN PORTFÖY DEĞERİ

Detaylı

OYAK EMEKLİLİK A.Ş. BÜYÜME AMAÇLI HİSSE SENEDİ EMEKLİLİK YATIRIM FONU 30 EYLÜL 2008 TARİHİ İTİBARİYLE MALİ TABLOLAR

OYAK EMEKLİLİK A.Ş. BÜYÜME AMAÇLI HİSSE SENEDİ EMEKLİLİK YATIRIM FONU 30 EYLÜL 2008 TARİHİ İTİBARİYLE MALİ TABLOLAR BÜYÜME AMAÇLI HİSSE SENEDİ EMEKLİLİK YATIRIM FONU 30 EYLÜL 2008 TARİHİ İTİBARİYLE MALİ TABLOLAR ARA DÖNEM FİNANSAL TABLOLARI HAKKINDA İNCELEME RAPORU Oyak Emeklilik A.ġ. Büyüme Amaçlı Hisse Senedi Emeklilik

Detaylı

VAKIF PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş. 01.01.2011 30.06.2011 FAALİYET RAPORU

VAKIF PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş. 01.01.2011 30.06.2011 FAALİYET RAPORU VAKIF PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş. 01.01.2011 30.06.2011 FAALİYET RAPORU 1- Raporun dönemi, ortaklığın unvanı, dönem içinde yönetim ve denetleme kurullarında görev alan başkan ve üyelerin, murahhas üyelerin ad

Detaylı

SAĞLAM GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. PORTFÖY TABLOSU

SAĞLAM GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. PORTFÖY TABLOSU SAĞLAM GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. PORTFÖY TABLOSU Tablo Tarihi: 31.3.7 (YTL) GAYRĠMENKULLER, GAYRĠMENKUL PROJELERĠ, Yeri ve Özellikleri AlıĢ Tarihi AlıĢ Maliyeti GAYRĠMENKULE DAYALI HAKLAR AlıĢ

Detaylı

ĠNTEGRAL MENKUL DEĞERLER A.ġ. - BĠLANÇO (Tüm Tutarlar, Türk Lirası olarak gösterilmiģtir)

ĠNTEGRAL MENKUL DEĞERLER A.ġ. - BĠLANÇO (Tüm Tutarlar, Türk Lirası olarak gösterilmiģtir) ĠNTEGRAL MENKUL DEĞERLER A.ġ. BĠLANÇO (Tüm Tutarlar, Türk Lirası olarak gösterilmiģtir) İncelemeden Bağımsız Geçmiş Den. Geçmiş Cari Dönem Önceki Dönem Notlar 30.06.2011 31.12.2010 VARLIKLAR Dönen Varlıklar

Detaylı

ANADOLU HAYAT EMEKLİLİK A.Ş. BÜYÜME AMAÇLI HİSSE SENEDİ BEYAZ EMEKLİLİK YATIRIM FONU 31 ARALIK 2007 TARİHİ İTİBARİYLE MALİ TABLOLAR

ANADOLU HAYAT EMEKLİLİK A.Ş. BÜYÜME AMAÇLI HİSSE SENEDİ BEYAZ EMEKLİLİK YATIRIM FONU 31 ARALIK 2007 TARİHİ İTİBARİYLE MALİ TABLOLAR BÜYÜME AMAÇLI HİSSE SENEDİ BEYAZ EMEKLİLİK YATIRIM FONU MALİ TABLOLAR A. BİLANÇO DİPNOTLARI 4 Temmuz 2006 tarihli 6591 sayılı Türkiye Ticaret Sicili Gazetesi nde yayınlanan ilana göre Anadolu Hayat Emeklilik

Detaylı

OYAK EMEKLİLİK A.Ş. LİKİT EMEKLİLİK YATIRIM FONU 30 EYLÜL 2008 TARİHİ İTİBARİYLE MALİ TABLOLAR

OYAK EMEKLİLİK A.Ş. LİKİT EMEKLİLİK YATIRIM FONU 30 EYLÜL 2008 TARİHİ İTİBARİYLE MALİ TABLOLAR 30 EYLÜL 2008 TARİHİ İTİBARİYLE MALİ TABLOLAR Oyak Emeklilik A.ġ. Likit Emeklilik Yatırım Fonu Fon Kurulu na Giriş ARA DÖNEM FİNANSAL TABLOLARI HAKKINDA İNCELEME RAPORU Oyak Emeklilik A.ġ. Likit Emeklilik

Detaylı

TACİRLER PORTFÖY HİSSE SENEDİ FONU (HİSSE SENEDİ YOĞUN FON)

TACİRLER PORTFÖY HİSSE SENEDİ FONU (HİSSE SENEDİ YOĞUN FON) TACİRLER PORTFÖY HİSSE SENEDİ FONU (HİSSE SENEDİ YOĞUN FON) 1 OCAK - 31 ARALIK 2016 HESAP DÖNEMİNE AİT PORTFÖY DAĞILIM RAPORU VE PAY FİYATININ HESAPLANMASINA DAYANAK TEŞKİL EDEN PORTFÖY DEĞERİ TABLOSU

Detaylı

ANADOLU HAYAT EMEKLİLİK A.Ş. ESNEK EMEKLİLİK YATIRIM FONU 31 ARALIK 2008 TARİHİ İTİBARİYLE MALİ TABLOLAR

ANADOLU HAYAT EMEKLİLİK A.Ş. ESNEK EMEKLİLİK YATIRIM FONU 31 ARALIK 2008 TARİHİ İTİBARİYLE MALİ TABLOLAR MALİ TABLOLAR A. BİLANÇO DİPNOTLARI Anadolu Hayat Emeklilik A.Ş. Esnek Emeklilik Yatırım Fonu ("Fon") mali tablo dipnotları aşağıda sunulmuştur. a) Birim Pay Değeri 31 Aralık 2008 31 Aralık 2007 Net Varlık

Detaylı

MARDĠN ÇĠMENTO SANAYĠĠ VE TĠCARET A.ġ. Sermaye Piyasası Kurulu Seri II, No:17.1 Sayılı Kurumsal Yönetim Tebliği nin

MARDĠN ÇĠMENTO SANAYĠĠ VE TĠCARET A.ġ. Sermaye Piyasası Kurulu Seri II, No:17.1 Sayılı Kurumsal Yönetim Tebliği nin MARDĠN ÇĠMENTO SANAYĠĠ VE TĠCARET A.ġ. Sermaye Piyasası Kurulu Seri II, No17.1 Sayılı Kurumsal Yönetim Tebliği nin 1.3.1 Genel Kurul BaĢlıklı Maddesi Gereğince Yapılan Duyurudur 2013 Yılı Olağan Genel

Detaylı

VAKIF PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş. 01/01/2010 31/03/2010 FAALİYET RAPORU

VAKIF PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş. 01/01/2010 31/03/2010 FAALİYET RAPORU VAKIF PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş. 01/01/2010 31/03/2010 FAALİYET RAPORU 1- Raporun dönemi, ortaklığın unvanı, dönem içinde yönetim ve denetleme kurullarında görev alan başkan ve üyelerin, murahhas üyelerin ad

Detaylı

EGELĠ & CO. B TĠPĠ MENKUL KIYMET YATIRIM ORTAKLIĞI A.ġ.

EGELĠ & CO. B TĠPĠ MENKUL KIYMET YATIRIM ORTAKLIĞI A.ġ. EGELĠ & CO. B TĠPĠ MENKUL KIYMET YATIRIM ORTAKLIĞI A.ġ. SERMAYE PĠYASASI KURULU SERĠ: XI NO:29 SAYILI TEBLĠĞE ĠSTĠNADEN HAZIRLANMIġ 30 EYLÜL 2012 DE SONA EREN ARA HESAP DÖNEMĠNE AĠT FAALĠYET RAPORU KURUMSAL

Detaylı

ZİRAAT HAYAT ve EMEKLİLİK A.Ş. LİKİT ESNEK EMEKLİLİK YATIRIM FONU 6 AYLIK RAPOR

ZİRAAT HAYAT ve EMEKLİLİK A.Ş. LİKİT ESNEK EMEKLİLİK YATIRIM FONU 6 AYLIK RAPOR ZİRAAT HAYAT ve EMEKLİLİK A.Ş. LİKİT ESNEK EMEKLİLİK YATIRIM FONU 6 AYLIK RAPOR Bu rapor Ziraat Hayat ve Emeklilik A.Ş Likit Esnek Emeklilik Yatırım Fonu nun 01.01.2014-30.06.2014 dönemine ilişkin gelişmelerin,

Detaylı

EURO MENKUL KIYMET YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş 01.01.2014-31.12.2014 DÖNEMİNE AİT PERFORMANS SUNUŞ RAPORU

EURO MENKUL KIYMET YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş 01.01.2014-31.12.2014 DÖNEMİNE AİT PERFORMANS SUNUŞ RAPORU EURO MENKUL KIYMET YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş 01.01.2014-31.12.2014 DÖNEMİNE AİT PERFORMANS SUNUŞ RAPORU EURO MENKUL KIYMET YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş NE AİT PERFORMANS SUNUŞ RAPORU A-TANITICI BİLGİLER: (Eski Ünvanı:

Detaylı

EURO MENKUL KIYMET YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş DÖNEMİNE AİT PERFORMANS SUNUŞ RAPORU

EURO MENKUL KIYMET YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş DÖNEMİNE AİT PERFORMANS SUNUŞ RAPORU EURO MENKUL KIYMET YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş 01.01.2017-31.12.2017 DÖNEMİNE AİT PERFORMANS SUNUŞ RAPORU 1 EURO MENKUL KIYMET YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş NE AİT PERFORMANS SUNUŞ RAPORU A-TANITICI BİLGİLER: Euro Menkul

Detaylı

OYAK EMEKLİLİK A.Ş. LİKİT EMEKLİLİK YATIRIM FONU 30 HAZİRAN 2008 TARİHİ İTİBARİYLE MALİ TABLOLAR

OYAK EMEKLİLİK A.Ş. LİKİT EMEKLİLİK YATIRIM FONU 30 HAZİRAN 2008 TARİHİ İTİBARİYLE MALİ TABLOLAR 30 HAZİRAN 2008 TARİHİ İTİBARİYLE MALİ TABLOLAR Oyak Emeklilik A.ġ. Likit Emeklilik Yatırım Fonu Fon Kurulu na Giriş ARA DÖNEM FİNANSAL TABLOLARI HAKKINDA İNCELEME RAPORU Oyak Emeklilik A.ġ. Likit Emeklilik

Detaylı

GARANTİ EMEKLİLİK VE HAYAT A.Ş. ALTIN EMEKLİLİK YATIRIM FONU 2013 YILI 6 AYLIK FAALİYET RAPORU 1-Ekonominin Genel durumu Dünya ekonomisi 2013 ü genel olarak bir toparlanma dönemi olarak geride bıraktı.

Detaylı

VAKIF PORTFÖY BİRİNCİ PARA PİYASASI FONU (Eski adıyla Türkiye Vakıflar Bankası T.A.O. B Tipi Likit Fon )

VAKIF PORTFÖY BİRİNCİ PARA PİYASASI FONU (Eski adıyla Türkiye Vakıflar Bankası T.A.O. B Tipi Likit Fon ) (Eski adıyla Türkiye Vakıflar Bankası T.A.O. B Tipi Likit Fon ) 1 OCAK - 31 ARALIK 2015 HESAP DÖNEMİNE AİT PORTFÖY DAĞILIM RAPORU VE PAY FİYATININ HESAPLANMASINA DAYANAK TEŞKİL EDEN PORTFÖY DEĞERİ TABLOSU

Detaylı

OYAK EMEKLİLİK A.Ş. ESNEK EMEKLİLİK YATIRIM FONU 30 EYLÜL 2008 TARİHİ İTİBARİYLE MALİ TABLOLAR

OYAK EMEKLİLİK A.Ş. ESNEK EMEKLİLİK YATIRIM FONU 30 EYLÜL 2008 TARİHİ İTİBARİYLE MALİ TABLOLAR 30 EYLÜL 2008 TARİHİ İTİBARİYLE MALİ TABLOLAR Oyak Emeklilik A.ġ. Esnek Emeklilik Yatırım Fonu Fon Kurulu na Giriş ARA DÖNEM FİNANSAL TABLOLARI HAKKINDA İNCELEME RAPORU Oyak Emeklilik A.ġ. Esnek Emeklilik

Detaylı

T.C. ZİRAAT BANKASI A.Ş. KORUMA AMAÇLI ŞEMSİYE FONU NA BAĞLI B TİPİ %100 ANAPARA KORUMA AMAÇLI ALTINCI ALT FONU

T.C. ZİRAAT BANKASI A.Ş. KORUMA AMAÇLI ŞEMSİYE FONU NA BAĞLI B TİPİ %100 ANAPARA KORUMA AMAÇLI ALTINCI ALT FONU T.C. ZİRAAT BANKASI A.Ş. KORUMA AMAÇLI ŞEMSİYE FONU NA BAĞLI B 4 MART - 31 ARALIK 2013 HESAP DÖNEMİNE AİT PORTFÖY DAĞILIM RAPORU İÇİNDEKİLER Sayfa No I- FONU TANITICI BİLGİLER... 1 II- FONUN PERFORMANSINA

Detaylı

ANADOLU HAYAT EMEKLİLİK A.Ş. BÜYÜME AMAÇLI HİSSE SENEDİ EMEKLİLİK YATIRIM FONU 31 ARALIK 2006 TARİHİ İTİBARİYLE MALİ TABLOLAR

ANADOLU HAYAT EMEKLİLİK A.Ş. BÜYÜME AMAÇLI HİSSE SENEDİ EMEKLİLİK YATIRIM FONU 31 ARALIK 2006 TARİHİ İTİBARİYLE MALİ TABLOLAR BÜYÜME AMAÇLI HİSSE SENEDİ EMEKLİLİK YATIRIM FONU MALİ TABLOLAR A. BİLANÇO DİPNOTLARI Anadolu Hayat Emeklilik A.Ş. Büyüme Amaçlı Hisse Senedi Emeklilik Yatırım Fonu ("Fon") mali tablo dipnotları aşağıda

Detaylı

ANADOLU HAYAT EMEKLİLİK A.Ş. BÜYÜME AMAÇLI HİSSE SENEDİ EMEKLİLİK YATIRIM FONU 31 ARALIK 2005 TARİHİ İTİBARİYLE MALİ TABLOLAR

ANADOLU HAYAT EMEKLİLİK A.Ş. BÜYÜME AMAÇLI HİSSE SENEDİ EMEKLİLİK YATIRIM FONU 31 ARALIK 2005 TARİHİ İTİBARİYLE MALİ TABLOLAR BÜYÜME AMAÇLI HİSSE SENEDİ EMEKLİLİK YATIRIM FONU MALİ TABLOLAR BÜYÜME AMAÇLI HİSSE SENEDİ EMEKLİLİK YATIRIM FONU 1 OCAK 2005 31 ARALIK 2005 DÖNEMİNE AİT BAĞIMSIZ DENETİM RAPORU 1. Anadolu Hayat Emeklilik

Detaylı

https://www.garantiemeklilik.com.tr/fon-ile-ilgili-duyurular.aspx internet adreslerinden

https://www.garantiemeklilik.com.tr/fon-ile-ilgili-duyurular.aspx internet adreslerinden GARANTİ EMEKLİLİK VE HAYAT A.Ş. ALTERNATİF STANDART EMEKLİLİK YATIRIM FONU 2013 YILI 6 AYLIK FAALİYET RAPORU 1- Ekonominin Genel durumu Dünya ekonomisi 2013 ü genel olarak bir toparlanma dönemi olarak

Detaylı

T.C. ZİRAAT BANKASI A.Ş. B TİPİ ŞEMSİYE FONU'NA BAĞLI BÜYÜME AMAÇLI TAHVİL VE BONO ALT FONU (2. ALT FON)

T.C. ZİRAAT BANKASI A.Ş. B TİPİ ŞEMSİYE FONU'NA BAĞLI BÜYÜME AMAÇLI TAHVİL VE BONO ALT FONU (2. ALT FON) 1 OCAK - 31 ARALIK 2013 HESAP DÖNEMİNE AİT PORTFÖY DAĞILIM RAPORU İÇİNDEKİLER Sayfa No I- FONU TANITICI BİLGİLER... 1 II- FONUN PERFORMANSINA İLİŞKİN BİLGİLER... 2 III- FON/ORTAKLIK PORTFÖY DEĞERİ TABLOSU...

Detaylı

CİGNA FİNANS EMEKLİLİK VE HAYAT A.Ş. PARA PİYASASI LİKİT KAMU EMEKLİLİK YATIRIM FONU 01.01.2015 30.06.2015 DÖNEMİ ALTI AYLIK RAPORU

CİGNA FİNANS EMEKLİLİK VE HAYAT A.Ş. PARA PİYASASI LİKİT KAMU EMEKLİLİK YATIRIM FONU 01.01.2015 30.06.2015 DÖNEMİ ALTI AYLIK RAPORU CİGNA FİNANS EMEKLİLİK VE HAYAT A.Ş. PARA PİYASASI LİKİT KAMU EMEKLİLİK YATIRIM FONU 01.01.2015 30.06.2015 DÖNEMİ ALTI AYLIK RAPORU Bu rapor Cigna Finans Emeklilik ve Hayat A.Ş. Para Piyasası Likit Kamu

Detaylı

ĠNTEGRAL MENKUL DEĞERLER A.ġ. - BĠLANÇO (Tüm Tutarlar, Türk Lirası olarak gösterilmiģtir) Bağımsız Denetimden Geçmiş. İncelemeden Geçmemiş

ĠNTEGRAL MENKUL DEĞERLER A.ġ. - BĠLANÇO (Tüm Tutarlar, Türk Lirası olarak gösterilmiģtir) Bağımsız Denetimden Geçmiş. İncelemeden Geçmemiş - BĠLANÇO İncelemeden Bağımsız Denetimden Geçmiş Notlar 31.03.01 31.1.011 VARLIKLAR Dönen Varlıklar 40.794.59 19.73.168 Nakit ve Nakit Benzerleri Not.6 0.311.637 14.714.69 Finansal Yatırımlar Not.7 7 7

Detaylı

PEMAR TURĠZM YATIRIMLARI VE TĠCARET ANONĠM ġġrketġ DÖNEMĠ YILLIK FAALĠYET RAPORU

PEMAR TURĠZM YATIRIMLARI VE TĠCARET ANONĠM ġġrketġ DÖNEMĠ YILLIK FAALĠYET RAPORU PEMAR TURĠZM YATIRIMLARI VE TĠCARET ANONĠM ġġrketġ 01.01.2015 31.12.2015 DÖNEMĠ YILLIK FAALĠYET RAPORU 1- GENEL BĠLGĠLER Raporun Dönemi : 01.01.2015 31.12.2015 Ticaret unvanı : Pemar Turizm Yatırımları

Detaylı

ANADOLU HAYAT EMEKLİLİK A.Ş. GRUPLARA YÖNELİK BÜYÜME AMAÇLI HİSSE SENEDİ EMEKLİLİK YATIRIM FONU 31 ARALIK 2008 TARİHİ İTİBARİYLE MALİ TABLOLAR

ANADOLU HAYAT EMEKLİLİK A.Ş. GRUPLARA YÖNELİK BÜYÜME AMAÇLI HİSSE SENEDİ EMEKLİLİK YATIRIM FONU 31 ARALIK 2008 TARİHİ İTİBARİYLE MALİ TABLOLAR GRUPLARA YÖNELİK BÜYÜME AMAÇLI HİSSE SENEDİ EMEKLİLİK YATIRIM FONU MALİ TABLOLAR A. BİLANÇO DİPNOTLARI Anadolu Hayat Emeklilik A.Ş. Gruplara Yönelik Büyüme Amaçlı Hisse Senedi Emeklilik Yatırım Fonu ("Fon")

Detaylı

EGELĠ & CO YATIRIM ORTAKLIĞI A.ġ. SERĠ: XI NO: 29 SAYILI TEBLĠĞE ĠSTĠNADEN HAZIRLANMIġ YÖNETĠM KURULU FAALĠYET RAPORU 1 Ocak 31 Mart 2011

EGELĠ & CO YATIRIM ORTAKLIĞI A.ġ. SERĠ: XI NO: 29 SAYILI TEBLĠĞE ĠSTĠNADEN HAZIRLANMIġ YÖNETĠM KURULU FAALĠYET RAPORU 1 Ocak 31 Mart 2011 EGELĠ & CO YATIRIM ORTAKLIĞI A.ġ. SERĠ: XI NO: 29 SAYILI TEBLĠĞE ĠSTĠNADEN HAZIRLANMIġ YÖNETĠM KURULU FAALĠYET RAPORU 1 Ocak 31 Mart 2011 12 Mayıs 2011 0 ĠÇĠNDEKĠLER EGELĠ & CO HAKKINDA... 2 YÖNETĠM KURULU

Detaylı

ANADOLU HAYAT EMEKLİLİK A.Ş. GRUPLARA YÖNELİK BÜYÜME AMAÇLI HİSSE SENEDİ EMEKLİLİK YATIRIM FONU 31 ARALIK 2007 TARİHİ İTİBARİYLE MALİ TABLOLAR

ANADOLU HAYAT EMEKLİLİK A.Ş. GRUPLARA YÖNELİK BÜYÜME AMAÇLI HİSSE SENEDİ EMEKLİLİK YATIRIM FONU 31 ARALIK 2007 TARİHİ İTİBARİYLE MALİ TABLOLAR GRUPLARA YÖNELİK BÜYÜME AMAÇLI HİSSE SENEDİ EMEKLİLİK YATIRIM FONU MALİ TABLOLAR A. BİLANÇO DİPNOTLARI Anadolu Hayat Emeklilik A.Ş. Gruplara Yönelik Büyüme Amaçlı Hisse Senedi Emeklilik Yatırım Fonu ("Fon")

Detaylı

31 ARALIK 2011 TARĠHĠ ĠTĠBARIYLA BĠLANÇO (FĠNANSAL DURUM TABLOSU) (Tutarlar aksi belirtilmedikçe Bin Türk Lirası ("TL") olarak ifade edilmiģtir.

31 ARALIK 2011 TARĠHĠ ĠTĠBARIYLA BĠLANÇO (FĠNANSAL DURUM TABLOSU) (Tutarlar aksi belirtilmedikçe Bin Türk Lirası (TL) olarak ifade edilmiģtir. 31 ARALIK 2011 TARĠHĠ ĠTĠBARIYLA BĠLANÇO (FĠNANSAL DURUM TABLOSU) BAĞIMSIZ DENETĠMDEN BAĞIMSIZ DENETĠMDEN AKTİF KALEMLER (31/12/2011) (31/12/2010) Not TP YP Toplam TP YP Toplam I. NAKİT DEĞERLER 4 II.

Detaylı

MERRILL LYNCH MENKUL DEĞERLER A.ġ. YÖNETĠM KURULU EYLÜL 2008 ARA DÖNEM FAALĠYET RAPORU

MERRILL LYNCH MENKUL DEĞERLER A.ġ. YÖNETĠM KURULU EYLÜL 2008 ARA DÖNEM FAALĠYET RAPORU MERRILL LYNCH MENKUL DEĞERLER A.ġ. YÖNETĠM KURULU EYLÜL 2008 ARA DÖNEM FAALĠYET RAPORU I. SUNUġ 1. Tarihsel GeliĢim, Ortaklık Yapısı ve Sermaye ve Ortaklık Yapısı DeğiĢimleri Merrill Lynch Menkul Değerler

Detaylı

VAKIF PORTFÖY ALTIN KATILIM FONU (Eski adıyla Türkiye Vakıflar Bankası T.A.O. B Tipi Altın Fonu )

VAKIF PORTFÖY ALTIN KATILIM FONU (Eski adıyla Türkiye Vakıflar Bankası T.A.O. B Tipi Altın Fonu ) (Eski adıyla Türkiye Vakıflar Bankası T.A.O. B Tipi Altın Fonu ) 1 OCAK - 31 ARALIK 2015 HESAP DÖNEMİNE AİT PORTFÖY DAĞILIM RAPORU VE PAY FİYATININ HESAPLANMASINA DAYANAK TEŞKİL EDEN PORTFÖY DEĞERİ TABLOSU

Detaylı

ATA YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Sayfa No: 1 SERİ:XI NO:29 SAYILI TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU

ATA YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Sayfa No: 1 SERİ:XI NO:29 SAYILI TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU Sayfa No: 1 1. Raporun dönemi : 01/01/2012-30/09/2012 2. Ortaklığın Ünvanı : ATA YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. 3. Dönem içinde yönetim ve denetleme kurullarında görev alan Başkan ve üyelerin, murahhas üyelerin

Detaylı

KARE YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş. B TİPİ KISA VADELİ TAHVİL VE BONO FONU 1 OCAK - 31 ARALIK 2013 HESAP DÖNEMİNE AİT PORTFÖY DAĞILIM RAPORU

KARE YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş. B TİPİ KISA VADELİ TAHVİL VE BONO FONU 1 OCAK - 31 ARALIK 2013 HESAP DÖNEMİNE AİT PORTFÖY DAĞILIM RAPORU KARE YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş. B TİPİ KISA VADELİ TAHVİL VE 1 OCAK - 31 ARALIK 2013 HESAP DÖNEMİNE AİT PORTFÖY DAĞILIM RAPORU İÇİNDEKİLER Sayfa No I- FONU TANITICI BİLGİLER... 1 II- FONUN PERFORMANSINA

Detaylı

ANADOLU HAYAT EMEKLİLİK A.Ş. BÜYÜME AMAÇLI HİSSE SENEDİ EMEKLİLİK YATIRIM FONU 31 ARALIK 2004 TARİHİ İTİBARİYLE MALİ TABLOLAR

ANADOLU HAYAT EMEKLİLİK A.Ş. BÜYÜME AMAÇLI HİSSE SENEDİ EMEKLİLİK YATIRIM FONU 31 ARALIK 2004 TARİHİ İTİBARİYLE MALİ TABLOLAR BÜYÜME AMAÇLI HİSSE SENEDİ EMEKLİLİK YATIRIM FONU MALİ TABLOLAR BÜYÜME AMAÇLI HİSSE SENEDİ EMEKLİLİK YATIRIM FONU 1 OCAK 2004 31 ARALIK 2004 DÖNEMİNE AİT BAĞIMSIZ DENETİM RAPORU 1. Anadolu Hayat Emeklilik

Detaylı

A. TANITICI BİLGİLER. PORTFÖYE BAKIŞ Halka arz tarihi: 20 Mayıs 2009 YATIRIM VE YÖNETİME İLİŞKİN BİLGİLER

A. TANITICI BİLGİLER. PORTFÖYE BAKIŞ Halka arz tarihi: 20 Mayıs 2009 YATIRIM VE YÖNETİME İLİŞKİN BİLGİLER ASHMORE PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş. HİSSE SENEDİ ŞEMSİYE FONU NA BAĞLI ASHMORE PORTFÖY HİSSE SENEDİ FONU (HİSSE SENEDİ YOĞUN FON) NA AİT PERFORMANS SUNUM RAPORU A. TANITICI BİLGİLER PORTFÖYE BAKIŞ Halka arz

Detaylı

ANADOLU HAYAT EMEKLİLİK A.Ş. BÜYÜME AMAÇLI HİSSE SENEDİ EMEKLİLİK YATIRIM FONU 31 ARALIK 2009 TARİHİ İTİBARİYLE FİNANSAL TABLOLAR

ANADOLU HAYAT EMEKLİLİK A.Ş. BÜYÜME AMAÇLI HİSSE SENEDİ EMEKLİLİK YATIRIM FONU 31 ARALIK 2009 TARİHİ İTİBARİYLE FİNANSAL TABLOLAR BÜYÜME AMAÇLI HİSSE SENEDİ EMEKLİLİK YATIRIM FONU FİNANSAL TABLOLAR A. BİLANÇO DİPNOTLARI Anadolu Hayat Emeklilik A.Ş. Büyüme Amaçlı Hisse Senedi Emeklilik Yatırım Fonu ("Fon") finansal tablo dipnotları

Detaylı

ANADOLU HAYAT EMEKLİLİK A.Ş. GRUPLARA YÖNELİK BÜYÜME AMAÇLI HİSSE SENEDİ EMEKLİLİK YATIRIM FONU 31 ARALIK 2009 TARİHİ İTİBARİYLE FİNANSAL TABLOLAR

ANADOLU HAYAT EMEKLİLİK A.Ş. GRUPLARA YÖNELİK BÜYÜME AMAÇLI HİSSE SENEDİ EMEKLİLİK YATIRIM FONU 31 ARALIK 2009 TARİHİ İTİBARİYLE FİNANSAL TABLOLAR GRUPLARA YÖNELİK BÜYÜME AMAÇLI HİSSE SENEDİ EMEKLİLİK YATIRIM FONU FİNANSAL TABLOLAR A. BİLANÇO DİPNOTLARI Anadolu Hayat Emeklilik A.Ş. Gruplara Yönelik Büyüme Amaçlı Hisse Senedi Emeklilik Yatırım Fonu

Detaylı

ANADOLU HAYAT EMEKLİLİK A.Ş. BÜYÜME AMAÇLI ESNEK EMEKLİLİK YATIRIM FONU 31 ARALIK 2007 TARİHİ İTİBARİYLE MALİ TABLOLAR

ANADOLU HAYAT EMEKLİLİK A.Ş. BÜYÜME AMAÇLI ESNEK EMEKLİLİK YATIRIM FONU 31 ARALIK 2007 TARİHİ İTİBARİYLE MALİ TABLOLAR BÜYÜME AMAÇLI ESNEK EMEKLİLİK YATIRIM FONU MALİ TABLOLAR A. BİLANÇO DİPNOTLARI Anadolu Hayat Emeklilik A.Ş. Büyüme Amaçlı Esnek Emeklilik Yatırım Fonu ("Fon") mali tablo dipnotları aşağıda sunulmuştur.

Detaylı

1 OCAK- 30 HAZĠRAN 2009 DÖNEMĠNE AĠT KONSOLĠDE OLMAYAN FAALĠYET RAPORU

1 OCAK- 30 HAZĠRAN 2009 DÖNEMĠNE AĠT KONSOLĠDE OLMAYAN FAALĠYET RAPORU TURKISH BANK A.ġ. 1 OCAK- 30 HAZĠRAN 2009 DÖNEMĠNE AĠT KONSOLĠDE OLMAYAN FAALĠYET RAPORU A-BANKAMIZDAKĠ GELĠġMELER 1-ÖZET FĠNANSAL BĠLGĠLER Bankamızın 2008 yıl sonunda 823.201 bin TL. olan aktif büyüklüğü

Detaylı

VAKIF PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş. 01/01/2010 30/06/2010 FAALİYET RAPORU

VAKIF PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş. 01/01/2010 30/06/2010 FAALİYET RAPORU VAKIF PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş. 01/01/2010 30/06/2010 FAALİYET RAPORU 1- Raporun dönemi, ortaklığın unvanı, dönem içinde yönetim ve denetleme kurullarında görev alan başkan ve üyelerin, murahhas üyelerin ad

Detaylı

SERMAYE PİYASASI KURULU

SERMAYE PİYASASI KURULU SERMAYE PİYASASI KURULU 2011/50 HAFTALIK BÜLTEN 12/12/2011 16/12/2011 A. 03.01.2011 16.12.2011 TARĠHLERĠ ARASINDA KAYDA ALMA KARARI VERĠLEN ĠHRAÇ TALEPLERĠ: Tablo: 1 Talep Edilen Kurul Kaydına Alınan ĠHRAÇ

Detaylı