MARKATOR - ÜRÜN YELPAZESİ. Konvansiyonel Markalama

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "MARKATOR - ÜRÜN YELPAZESİ. Konvansiyonel Markalama"

Transkript

1 MARKATOR - ÜRÜN YELPAZESİ Konvansiyonel Markalama

2 markator Hakkımızda Endüstriyel parçaların dayanıklı ve ekonomik markalanması konusundaki uzmanlığımız sahteciliğin ortadan kalkmasına yardımcı olur. MARKATOR 30 yılı aşkın süredir nokta vuruşlu ve kazımalı markalama için yüksek kaliteli sistemler geliştiriyor ve üretiyor. Ayrıca el tipi taşınabilir ve masa tipi sabit markalama cihazları da üretmekteyiz. Müşterimiz ihtiyaçlarını kişisel ve eksiksiz karşılamaktayız. Amacımız mümkün olan en yüksek kaliteyi elde etmek.sağlam danışmanlığa, müşteri ilişkilerimizi geliştirmeye ve kullanıcı dostu markalama sistemlerine önem veriyoruz. Müşterilerimizle sürekli diyaloğumuzu koruyoruz ve ürün yelpazemizle uygulamalarda sürekli gelişim, optimizasyon ve yenilikleri korumaktayız. Avantajlarımız profesyonel hizmet ve yüksek nitelikli çalışanlarımız ile tamamlanır. Kendiniz görün!

3 Konvansiyonel Markalama MARKATOR, iş parçalarının konvansiyonel markalanması için çeşitli çözümler sunar- şirket logunuz el tipi markalama cihazı ile standart bir makina üzerine markalanabilir. Etkili markalama cihazları ve markalama araçları her türlü iş parçasını işaretlemek için çok sayıda olanak sunar. Markatorün konvansiyonel markalama sistemi, özellikle değiştirilmemiş metinler, markalama, Kısa çevrim süreleri ve küçük miktarlar için uygundur. Spesifikasyonlara göre, iş parçaları son derece derin ve dayanıklı olarak işaretlenebilir. İşaretleme sistemlerimiz sadece birinci sınıf malzemelerden üretilmiş olup sık kullanıma dayanıklıdır. Markalama araçları özel sertleştirilmiş çelikten oluşur ve darbeli markalama makineleri ve pres markalama makineleri için uygundur. 120 dan a yakın bir mukavemete kadar malzemelerin markalanması garanti edilir. MARKATOR, tüm standart araçları hemen sunmak için hedef belirlemiştir. Kişisel özel dizaynlar sunmaktadır. Şirket logosu gibi bireysel özel tasarımlar mevcuttur. Kendiniz görün! Sizi tanımak için sabırsızlanıyoruz!

4 Darbeli markalama cihazı İşlevsellik 1. Aşama YAKLAŞIM: Makine otomatik olarak dönüşte otomatik olarak aşağıdaki etkilere hazırlanır. 2. Aşama SIKIŞTIRMA: İş parçası sıkıştırma aygıtı gerekmeden otomatik olarak sabitlenir. Sıkıştırma işlemi, iş parçasına ilk temastan başlar. Farklı yükseklikteki iş parçalarını markalarken de sürekli vurma gücü elde edilebilir Aşama DARBE Darbeden sonra darbe pimi bloke edilir ve geri vuruş oluşmaz. Sabit bir vuruş gücü garanti edilebilir. Darbe yay milleri Basit inşa edilmiş darbe yaylı miller sık, güçlü markalama,kabartma, imzalama, perçinleme, montaj, delme, kıvrılma, bantlama veya flanş kullanımı ile güvenilir ve sorunsuz bir çalışma garanti eder. Küçük bir alanda, yüksek performansın gerekli olduğu her yerde kompakt çarpma yaylı millerinin kullanımı uygundur. Yay-milini iş parçasına karşı uygun güçle hareket ettiren tek bir besleme mekanizması gereklidir. Gerek özelleştirilmiş üretimde gerekse çok vardiyalı üretim sürecinde, darbe yaylı miller optimum maliyetfayda oranını sunar. Dört tarafın tamamı için çok yüksek olan darbe gücü sunar. Darbe mekaniklerini serbest bırakmak için ayarlanabilir nihai çıktının sadece % 15 yükseliğine ihtiyaç duyar. Manuel kullanım herhangi bir sorun olmadan mümkündür ve isteğe bağlı olarak enerji tasarruflu pnömatik versiyonun kullanılması da mümkündür. Büyük bir darbeye maruz kaldıkça, daha önce ayarlanmadan ebatları değişen iş parçalarını işaretlemek mümkündür. Hemen hemen tüm şekillendirilebilir malzemeler markalanabilir. MARKATOR un modüler tasarım sistemi, özel uygulamalar için etkili, kompakt kullanım olanağı sağlayan ekonomik standart masa tipi cihazlar imkanı sunar. El tipi darbeli markalama kalemi de kolay kullanımlı, pratik uzatma veya kurulum ünitesine sahiptir. Merkez Markalama Bu etkili el tipi markalama cihazı kalemden daha büyük değildir. 17 mm çaplı hafif ve kullanışlı merkez el tipi markalama aracı Micro- MARKATOR MV 8- İş parçalarını çekiçsiz olarak markalamak için mükemmel bir araçtır. Ayrıca güvenli, hızlı ve basit olarak. darbe gücü kademesiz 500 N a kadar kadar ayarlanabilir. Bu el tipi markalama cihazları, merkez işaretleme, yazma, damgalama ve numaralandırma için idealdir. Merkezi markalayacının takma parçaları çok hızlı ve basit şekilde değiştirilebilir, bu da zaman kazandırır ve esneklik anlamına gelir.

5 Manual cihazların tablası Bir seviye kolu vasıtasıyla, yay mili iş parçasına taşınır. Alet iş parçasına değdiğinde bu sabitlenir. Daha sonra, yaylı mil, sarsılmayan darbe yumruğunu serbest kalana kadar el kolu vasıtasıyla sürekli olarak gerdirilir. Geri dönüş esnasında, yay-şaft otomatik olarak gerilir ve bir sonraki darbe için hazır olur. MINI - MARKATOR MV 11 M MIDI - MARKATOR MV 18 M MAXI - MARKATOR MV 30 M Pnömatik cihazların tablası Manuel cihazlar ile aynı çalışma prensibine sahiptirler, ancak bu çift etkili pnömatik silindir üzerinde yaylı mil iş parçasına ve arkaya doğru hareket etmektedir. Hareket sırasında el seviyesi engellenir. İş kazasının etkili bir şekilde önlenmesi için iki elle kullanılan emniyet kontrollü bir versiyon mevcuttur. MINI - MARKATOR MV 12 P MIDI - MARKATOR MV 21 P MAXI - MARKATOR MV 35 P Pnömatik kurulum ünitesi Bu kompakt markalama cihazlarında darbe yaylı mil, pnömatik silindirin piston çubuğuna entegre edilmesi yer tasarrufu sağlar. Etki serbest kalana kadar iş parçasına karşı hareket eder. Nihai pozisyon kontrolü için, tüm üniteler de isteğe bağlı olarak temassız ve endüktif sensörler mevcuttur. MV23 VP MICRO - MARKATOR MV 8 VP (E) MINI - MARKATOR MV 13 VP (E) MIDI - MARKATOR MV 23 VP (E) MV13 VP Teknik özellikler MICRO MINI MIDI Modeller MV 8 MV 11/12 MV 13 MV 18/21/23 Darbeli kuvvet, kademesiz ayarlanabilirlik, max. Maks. Saatte etki dizisi, yaklaşık İşmili serbest kalana kadar geri çekilme, yaklaşık 50 dan 5 kn 5 kn 25 kn mm 10 mm 10 mm 20 mm Milin maksimum uzunluğu 60 mm 40 mm 50 mm 60 mm Kullanilabilir max. mesafe 50 mm 30 mm 40 mm 40 mm Tüm üniteler için bir.stp veya.dxf dosyası mevcuttur MV8 VP

6 Damgalama cihazı MARKATOR markalama aletleri yüksek kaliteli özel markalama için sertleştirilmiş özel çelikten imal edilmiştir. Bu sebeple aletler darbeli markalama makinelerinde, pres markalama makinelerinde ve rulo markalama makinelerinde de kullanıma uygundur. Malzemeleri markalamak veya kabartmak için en yüksek kullanım mukavemeti yaklaşık 120 dan için garantilidir. Tüm MARKATOR tipi tutucular ve markalama kafaları, kendinden üretilen kelepçe mafsalları için M 12 iç dişli ile donatılmıştır. Bununla birlikte el sıkma mili ile, elle tutulan bir alet olarak ve aynı zamanda da bir takım tezgahı olarak uygun sıkıştırma mili kullanılarak kullanılabilirler. Standart çelik tip Yüksek kaliteli MARKATOR çelik tipleri basit markalama için uygundur. Herhangi bir karakter ve / veya sayı kombinasyonları markalanabilir. Çekiç tek darbede ile işaretleme yapsa da, tek elle işaretleme yapmak daha pratiktir. Değiştirilebilir MARKATOR çelik türlerinin temel avantajı tek veya çok hatlı markalama için herhangi karakterleri ya da sayılar birleştirmek mümkündür. Bu MARKATOR için standart ve özel tip imkanı sunmaktadır. Standart tip tutucular Elle veya otomatik olarak ya - bir tek, iki çizgi ya da bir üç-çizgi ayarlamalar değiştirilebilir MARKATOR çelik tip tutucular ile markalama mükemmel, ekonomik ve esnek bir çözüm mümkündür. Yüksek kaliteli malzemelerden yapılmış tip tutucular uzun kullanım süresi mümkündür. Sandart versiyonları için stok imkanı sunmaktayız. Düz standart tip tutucu MV 24 Isıtılmış standart tip tutucu MV 28 Numaralandırma kafaları MARKATOR numaralandırma kafaları en yüksek kalitede hassas mekanik araçlardır. Bu kafalar maximum dinamik (Etki) baskı kuvvetinin 50 kn a kadar ulaşabilir, ya da statik (pnömatik / hidrolik) basınç kuvveti 80 kn kadar ulaşabilir. Pirinç kafesli ve optimize olmuş bir ısı iletimi için nikel kaplama tekerlekler ile donatılmış, ısıtılabilir versiyon aletleriyle sıcak presleme için uygundur. Kurşun-markalama numaralandırma kafa MV 7 El ayarlı numaralandırma kafa MV 4 Dokunmatik Ayarlanabilir numaralandırma kafasını MV 14 Otomatik numaralama kafa MV 2

7 Numaralandırma kafalarının özel modeller Özel MARKATOR numaralandırma kafaları özel modeller bireysel özelliklerine göre, bireysel tasarlanıp üretilebilir. Mevcut tip cihazlara teknik olarak mümkün olan ekstra kuvvetlerin yanı sıra standart kabartma aletlerinin kombinasyonları eklenebilir. Markalama Salınım uçu ile ünite kurulumu MARKATOR MV 80 Bu kompakt nokta markalayıcı basit merkez işaretlenme için kullanılan ve pnömatik tesisat birimlerinin grubuna dahil edilebilir. Pnömatik uçlar sayesinde bu cihaz, verimli, hızlı ve hassa markalama yapar. MV 80 için Örneğin otomatik kontrollerde veya üretim hatlarında kullanılabilir. Cam, alüminyum gibi maddeler ancak 62 HRC sertleştirilmiş çelik ile markalamak mümkündür. Bir test makinesinde Uygulama Markator MV 90 Fındıkkıran* Patenti alınmış yeni geliştirilen darbeli anahtar modülü MARKATOR MV90 Fındıkkıran * vida başlarını işaretlemek için uygundur. Bu entegrasyon, yumuşak ve basit bir işaretleme gerektirilen yerlerde, makina test birimlerinde ve üretim hatlarında kullanılabilir. Işaretleme Çabuk ve rasyonel bir şekilde yapılır. Bu kompakt anahtarı modelin iki farklı boyutu mevcuttur. Küçük versiyonu, 61 mm uzunluğunda işaretleme pini içerir ve vida yüzeyine başlangıç konumundan en fazla 5 mm yükseklik tolerans imkanı sunmaktadır. Büyük versiyon 84 mm uzunluğunda ve maksimum 8 mm lik yükseklik tolerans imkanı sunmaktadır. Hem kısa hem de uzun versiyonu ortak birim boyutu için geliştirilmiştir ¾. Maksimum tork miktarı, 550 Nm dir. Nokta işaretleyici iyi bir fiyat-performans oranı ile karakterize edilir. Kullanımı düşük işletme maliyeti ve düşük aşınma özellikleri ile avantajlıdır. * Patenti alınmıştır.

8 M A R K A T O R Bunsenstraße Ludwigsburg Germany Telefon +49 (0) Telefax +49 (0) info@markator.de Version 2.0 Tüm bilgiler düzeltilmiştir. Benzer Görüntüler.

ÜRÜN YENILIKLERI KALIP YAPIMI II / E 3330 ve E 3360 Kompakt maça üniteleri. Şimdi sanal marketimizden sipariş verin!

ÜRÜN YENILIKLERI KALIP YAPIMI II / E 3330 ve E 3360 Kompakt maça üniteleri. Şimdi sanal marketimizden sipariş verin! ÜRÜN YENILIKLERI KALIP YAPIMI II / 2016 Şimdi sanal marketimizden sipariş verin! www.meusburger.com E 3330 ve E 3360 Kompakt maça üniteleri En küçük montaj alanları için son derece ince tasarımıyla yüksek

Detaylı

People. Passion. Performance. RX Hidrolik Kırıcılar Her Türlü Zorlu İş İçin

People. Passion. Performance. RX Hidrolik Kırıcılar Her Türlü Zorlu İş İçin People. Passion. Performance. RX Hidrolik Kırıcılar Her Türlü Zorlu İş İçin CHICAGO PNÖMATİK TAŞIYICIYA MONTELİ HİDROLİK KIRICILAR GÜVENİLİRDİR, SAĞLAMDIR DAYANIKLIDIR. İş yaparken arıza ya da bakım için

Detaylı

BIAX 85 Yılı Aşkın Kalite

BIAX 85 Yılı Aşkın Kalite BIAX 85 Yılı Aşkın Kalite Schmid & Wezel pnömatik aletlere odaklanan öncülerdendi. Şirket 85 yıldır müşteriye en yüksek düzeyde hassasiyet, kalite ve işbirliği sunmakta. Bugünlerde, havalı el aletleri

Detaylı

People. Passion. Performance. RX Hidrolik Kırıcılar Her Türlü Zorlu İş İçin

People. Passion. Performance. RX Hidrolik Kırıcılar Her Türlü Zorlu İş İçin People. Passion. Performance. RX Hidrolik Kırıcılar Her Türlü Zorlu İş İçin CHICAGO PNÖMATİK TAŞIYICIYA MONTELİ HİDROLİK KIRICILAR GÜVENİLİRDİR, SAĞLAMDIR DAYANIKLIDIR. İş yaparken arıza ya da bakım için

Detaylı

PRESLEME. Model No. Kapasite mm. Tip. Sayfa

PRESLEME. Model No. Kapasite mm. Tip. Sayfa Pres Makineleri Her zaman aynı güvenilir, sızdırmaz bağlantıyı sağlamak için işlem tamamlama kilidine sahiptir. Üstün kalite ve dayanıklılık için tasarlanmıştır - RIDGID Ömür Boyu Garanti ile desteklenir.

Detaylı

Bükme ve Düzeltme. Özel bükme ve şekillendirme ihtiyaçları için geniş geçim. Güvenebileceğiniz kalitede. Tesisat 7 5. Enstrüman 8 3 Üçlü Bükme 1 1

Bükme ve Düzeltme. Özel bükme ve şekillendirme ihtiyaçları için geniş geçim. Güvenebileceğiniz kalitede. Tesisat 7 5. Enstrüman 8 3 Üçlü Bükme 1 1 Bükme ve Düzeltme Özel bükme ve şekillendirme ihtiyaçları için geniş geçim. Güvenebileceğiniz kalitede. Tip No inç. Sayfa Boru Bükmeler Tesisat 7 5 8-4 10-18 8.2 Enstrüman 8 16-1 2 6-12 8.2 Üçlü Bükme

Detaylı

Markalama Sistemi FlyMarker PRO. Mark like a Professional

Markalama Sistemi FlyMarker PRO. Mark like a Professional Markalama Sistemi FlyMarker PRO Mark like a Professional Mark like a Professional FlyMarker PRO MOBIL Versiyon Taşınabilir FlyMarker PRO CNC markalama sistemi hantal, ağır ve sabit cihazların markalanmasını

Detaylı

Başlıca ürün özellikleri

Başlıca ürün özellikleri Darbeli matkap AdvancedImpact 900 Yenilikçi Bosch Kickback Control ve 2 vitesli şanzımana sahip yeni AdvancedImpact 900 performans ve kontrol konusunda en yüksek taleplerle gelen hafif hizmet kullanıcıları

Detaylı

Endüstriyel Havalı Darbeli Vidalama Makineleri

Endüstriyel Havalı Darbeli Vidalama Makineleri Endüstriyel Havalı Darbeli Vidalama Makineleri KUVVETLİ ALETLER. KOLAY TERCİH. CWC S E R İ PERFORMANS, ERGONOMİ VE DAYANIKLILIK DENGESİNDE SON NOKTA. CWC Serisi güçlü performansı, kaya gibi dayanıklılığı

Detaylı

YENİ ÜRÜNLER KALIP YAPIMI II / E 1307 Merkezleme ünitesi, düz. Şimdi web sitemizden sipariş verin!

YENİ ÜRÜNLER KALIP YAPIMI II / E 1307 Merkezleme ünitesi, düz. Şimdi web sitemizden sipariş verin! YENİ ÜRÜNLER KALIP YAPIMI II / 2017 Şimdi web sitemizden sipariş verin! www.meusburger.com E 1307 Merkezleme ünitesi, düz KILITLER Maçaların hassas merkezlenmesi için Direkt olarak çekirdekten merkezlenmiş

Detaylı

VT PNÖMATİK AKTÜATÖRLER

VT PNÖMATİK AKTÜATÖRLER VT100 Serisi Çift Etkili Pnömatik Aktatörler / VT101 Serisi Tek Etkili Pnömatik Aktüatörler Güvenilir, Yüksek Performans Son Uluslararası Standartlara Tam Uyum Uygun Maliyetli Geniş Teknik Özellik Yelpazesi

Detaylı

Yolcu Güvenlik Sistemleri için Bağlantı Çözümleri.

Yolcu Güvenlik Sistemleri için Bağlantı Çözümleri. Yolcu Güvenlik Sistemleri için Bağlantı Çözümleri. Perde hava yastığı Yan hava yastığı Diz hava yastığı Baş tarafı perde hava yastığı Yaya koruma hava yastığı Bağlantı çözümlerinde küresel sağlayıcı. Otomotiv

Detaylı

Yolcu Güvenlik Sistemleri için Bağlantı Çözümleri.

Yolcu Güvenlik Sistemleri için Bağlantı Çözümleri. Yolcu Güvenlik Sistemleri için Bağlantı Çözümleri. Perde hava yastığı Yan hava yastığı Diz hava yastığı Baş tarafı perde hava yastığı Yaya koruma hava yastığı Bağlantı çözümlerinde küresel sağlayıcı. Otomotiv

Detaylı

YENİ ÜRÜNLER KALIP YAPIMI I / 2018

YENİ ÜRÜNLER KALIP YAPIMI I / 2018 YENİ ÜRÜNLER KALIP YAPIMI I / 2018 E 7048 FLANŞLI GÖMME SİLİNDİR Gömme silindiri ile birlikte en küçük montaj boşlukları mümkün oldu. Dört civatası ile birlikte montaj çok kolay. HIDROLIK Kompakt dizayn

Detaylı

Presinizi Servoprese Dönüştürmek Pres Sürücüsü PSH

Presinizi Servoprese Dönüştürmek Pres Sürücüsü PSH Presinizi Servoprese Dönüştürmek Pres Sürücüsü PSH Presinizi Yenilikçi Bir Anlayışla Kontrol Edin. Yenilikçilik PSH Pres sürücüsünde Servopompalar klasik valf ve kontrol teknolojisinin yerini alır. Bu

Detaylı

pozisyon ve markalama metninde değişim yapılabilir.

pozisyon ve markalama metninde değişim yapılabilir. Tablalı Markalama Sistemi NetMarker NetMarker Kompakt yapılı tablalı Markalama Sistemi Yaratıcı (inovasyon) ve network kabiliyetine sahip CNC- tablalı markalama sistemi NetMarker yüksek markalama kalitesinin

Detaylı

Kazandıran Güç MS SERİSİ. Redüktörlü Giyotin Makas. Yüksek Hız Doğru Verimli Performans

Kazandıran Güç MS SERİSİ. Redüktörlü Giyotin Makas. Yüksek Hız Doğru Verimli Performans Kazandıran Güç MS SERİSİ Redüktörlü Giyotin Makas Yüksek Hız Doğru Verimli Performans 1 Kazandıran Güç Durmazlar son teknoloji ile donatılmış CNC makineleri, deneyimli mühendisleri ve yalın üretim teknikleriyle

Detaylı

Kalıp Yapımı I / 2016

Kalıp Yapımı I / 2016 Ürün Yenilikleri Kalıp Yapımı I / 2016 Şimdi sanal marketimizden sipariş verin! www.meusburger.com 0,02 mm paralellik ile ısı yalıtım plakası Standart optimize edilmiş ısı yalıtım plakaları»» 0,02 mm paralellik

Detaylı

Mark like a Professional. Tablalı Markalama Sistemi NetMarker

Mark like a Professional. Tablalı Markalama Sistemi NetMarker Mark like a Professional Tablalı Markalama Sistemi NetMarker Mark like a Professional NetMarker Kompakt Yapılı Markalama Sistemi Yenilikçi ve ağa uyumlu Cnc tablalı markalama sistemi NetMarker markalama

Detaylı

Aks Körük takımları / Aletler

Aks Körük takımları / Aletler Aks Körük takımları / Aletler LÖBRO Aks Körük takımları LÖBRO Aks Körük takımları Orijinal Parça Üreticisinden Aks mafsal körüklerı, transmisyon mili mafsallarının işlevlerini güvenilir biçimde yerine

Detaylı

MARKATOR - ÜRÜN YELPAZESİ MARKALAMA SİSTEMLERİ MV5 ZE 301

MARKATOR - ÜRÜN YELPAZESİ MARKALAMA SİSTEMLERİ MV5 ZE 301 MARKATOR - ÜRÜN YELPAZESİ MARKALAMA SİSTEMLERİ MV5 ZE 301 markator Hakkımızda Endüstriyel parçaların dayanıklı ve ekonomik markalanması konusundaki uzmanlığımız sahteciliğin ortadan kalkmasına yardımcı

Detaylı

www.lmc-couplings.com MİSYONUMUZ LMC-Couplings birçok sektöre hitap eden yüksek kaliteli endüstriyel rakorlar imal etmektedir. Son kullanıcıların tüm taleplerini karşılıyabilecek özel rakorlar geliştirebilen

Detaylı

Ayarlı ve Teleskopik Destek Direkleri Broşürü. Dikme. Ayarlı ve Teleskopik Destek Direkleri. v2014/01tr

Ayarlı ve Teleskopik Destek Direkleri Broşürü. Dikme. Ayarlı ve Teleskopik Destek Direkleri. v2014/01tr Ayarlı ve Teleskopik Destek Direkleri Broşürü Dikme Ayarlı ve Teleskopik Destek Direkleri v2014/01tr Etkili ve basit 02 Scafom-rux ayarlı ve teleskopik destek direkleri her türlü yapı projesini destekler.

Detaylı

REDLINE HVAC ++ PROLINE.

REDLINE HVAC ++ PROLINE. REDLINE HVAC ++ PROLINE www.gaztekmakina.com.tr Kaynaklı İmalat Sektöründe Üretim Yapan Siz Değerli Müşterilerimizin Üretim Standartlarını Geliştirmek Amacı İle Kaliteli, Hızlı Ve Ekonomik Çözümler Sunan

Detaylı

Automatic Entrance & Acccess System GARAJ. Endüstiyel - Seksiyonel Garaj Kapıları. Seksiyonel Kapılar

Automatic Entrance & Acccess System GARAJ. Endüstiyel - Seksiyonel Garaj Kapıları. Seksiyonel Kapılar TM Automatic Entrance & Acccess System Endüstiyel - Seksiyonel Garaj Kapıları GARAJ Seksiyonel Kapılar TM Automatic Entrance & Acccess System TRONCO Endüstriyel Seksiyonel Kapılar TRONCO endüstriyel seksiyonel

Detaylı

Aks Körük takımları / Aletler

Aks Körük takımları / Aletler Aks Körük takımları / Aletler SPIDAN Aks Körük takımları Orijinal Parça Üreticisinden Aks mafsal körüklerı, transmisyon mili mafsallarının işlevlerini güvenilir biçimde yerine getirmeleri açısından çok

Detaylı

Kazandıran Güç MS SERİSİ. Redüktörlü Giyotin Makas. Yüksek Hız Doğru Verimli Performans

Kazandıran Güç MS SERİSİ. Redüktörlü Giyotin Makas. Yüksek Hız Doğru Verimli Performans Kazandıran Güç MS SERİSİ Redüktörlü Giyotin Makas Yüksek Hız Doğru Verimli Performans 1 2 Kazandıran Güç Durmazlar son teknoloji ile donatılmış CNC makineleri, deneyimli mühendisleri ve yalın üretim teknikleriyle

Detaylı

Numaralama Kafaları. Teknik Özellikler

Numaralama Kafaları. Teknik Özellikler Pos: 1 /Vertrieb/Technische Datenblätter/Konventionelle Prägetechnik/Nummerierprägewerke/1_Überschriften @ 1\mod_1408361588664_514.docx @ 14481 @ 12 @ 1 Pos: 2 /Vertrieb/Seitenumbruch Hoch @ 1\mod_1408948678409_0.docx

Detaylı

Sepacore Manuel Kontrollü FlaşKromatografisi

Sepacore Manuel Kontrollü FlaşKromatografisi Sepacore Manuel Kontrollü FlaşKromatografisi Sepacore - Modüler ve esnek genişletilmiş basınç aralığı Hızlı ve güvenilir ayrışma için ihtiyacınız olan, yüksek kaliteli bileşenler kullanarak basit bir işlemdir.

Detaylı

BRT Makine Destek Ayakları. Düz Naylon Taban

BRT Makine Destek Ayakları. Düz Naylon Taban BRT 1692 1 Haddeleme yöntemiyle yekpare altıgen çubuktan üretilmiş saplama hem kesinlik, hem de diş gücü sağlar Naylon taban yüksek yük kapasitesi, kimyasal direnç ve ısı değişikliklerinde denge sağlar

Detaylı

Yoğuşmalı gaz yakıtlı kazan Kapasite: kw TRIGON XL. Kompakt tasarım, yüksek performans

Yoğuşmalı gaz yakıtlı kazan Kapasite: kw TRIGON XL. Kompakt tasarım, yüksek performans Yoğuşmalı gaz yakıtlı kazan Kapasite: 15-57 kw TRIGON XL Kompakt tasarım, yüksek performans TRIGON XL İhtiyaçlarınıza özel esnek tasarımlar Yeni nesil çözümler TRIGON XL üstün teknolojiyi yenilikçi tasarımla

Detaylı

Yüksek toz konsantrasyonlarında en iyi teknik çözüm Geniş filtreleme yüzeyi ve kompakt tasarım Uzun ömür ve ağır çalışma şartları için güçlü yapı

Yüksek toz konsantrasyonlarında en iyi teknik çözüm Geniş filtreleme yüzeyi ve kompakt tasarım Uzun ömür ve ağır çalışma şartları için güçlü yapı Yüksek toz konsantrasyonlarında en iyi teknik çözüm Geniş filtreleme yüzeyi ve kompakt tasarım Uzun ömür ve ağır çalışma şartları için güçlü yapı Alanın kısıtlı olduğu yerlerde en iyi çözüm Düşük sarfiyat

Detaylı

ÜRETİM İÇİN DENGELİ ORTAĞINIZ. MARSTAND.

ÜRETİM İÇİN DENGELİ ORTAĞINIZ. MARSTAND. - ÜRETİM İÇİN DENGELİ ORTAĞINIZ. MARSTAND. MARSTAND ürünleri ile ilgili en güncel bilgilere web sitemizden ulaşılabilir: www.mahr.com, WebCode 210 MarStand Gösterge Standları, Komparatör Standları, Salgı

Detaylı

FORMULA Reinigungstechnik. Orijinal Güvenlik.

FORMULA Reinigungstechnik. Orijinal Güvenlik. Orijinal! Almanya da üretilmiştir. ***** FORMULA 600 /STEP 100 Otomatik Yürüyen Merdiven Temizleme Makinesi (Islak) Teknik Veri Uzunluk x Genişlik x Yükseklik: 1094 x 540 x 1001 mm Çalışma Genişliği: 520

Detaylı

Industrial Solutions. Manual Toz Boya Sistemleri. wagner yeni x modeli. Verimli ve Ekonomik Esnek ve Kullanıcı Dostu Ergonomik Tasarım

Industrial Solutions. Manual Toz Boya Sistemleri. wagner yeni x modeli. Verimli ve Ekonomik Esnek ve Kullanıcı Dostu Ergonomik Tasarım Industrial Solutions Manual Toz Boya Sistemleri wagner yeni x modeli Verimli ve Ekonomik Esnek ve Kullanıcı Dostu Ergonomik Tasarım WAGNER manual gun 1 Wagner'in Yeni Model Manual Toz Boya Tabancası Mükemmel

Detaylı

TAKIM TuTuCuLAR TAKIM TuTuCuLAR

TAKIM TuTuCuLAR TAKIM TuTuCuLAR takım t u t u c u lar Ayarlanabilir kılavuz kolları ve, üst başlığı altında toplanmıştır. Kılavuz kolları ile el kılavuzları kullanılabilmektedir. Kılavuzun dörtgen şaftı kılavuz kolunun ayarlanabilir

Detaylı

TELESKOPİK KAPAKLAR Standart Ürünler

TELESKOPİK KAPAKLAR Standart Ürünler Teleskopik Kapaklar Her türlü alet makinesi için Kolay kaldırmayı sağlayan özel destek parçaları dahildir. Ayrıca sıcaklığa ve soğutma sıvılarına dayanıklı malzeme olan poliürethan dan imal edilmeli ve/veya

Detaylı

Hidrolik silindir uzmanı.

Hidrolik silindir uzmanı. Hidrolik silindir uzmanı www.kocalift.com Yüksek Kalite, Profesyonel Çözüm... www.kocalift.com Hakkımızda Biz kimiz? 2007 yılında kurularak sektöre hizmet vermeye başlayan KOCALİFT, sektördeki 25 yıllık

Detaylı

Balya Makineleri. w w w. a t e s. c o m. t r

Balya Makineleri. w w w. a t e s. c o m. t r Balya Makineleri w w w. a t e s. c o m. t r Balya Makineleri Haşbaysız Kare Balya Makinesi PK 4010 KOSTKA Agromaster Balya Makinesi buğday, arpa, yulaf ve çavdar gibi tahıl bitkilerinin hasattan sonra

Detaylı

Soğutmalı tezgah - 160 lt

Soğutmalı tezgah - 160 lt Electrolux 160 litre soğuk tezgah; güvenilir, kompakt ve kullanım kolay soğuk depolamaya ihtiyaç duyan müşteriler için ideal çözümdür. Tüm iç yüzeyler, ticari sınıf darbeye dayanklı Polistren'den üretilmiştir.

Detaylı

Kırılmaya karşı olağanüstü dayanıklı: Bosch Diamond Impact Uçlar

Kırılmaya karşı olağanüstü dayanıklı: Bosch Diamond Impact Uçlar Kırılmaya karşı olağanüstü dayanıklı: Bosch Diamond Impact Uçlar YENİ! Darbeli somun sıkma makinesi ile yapılan çalışmalarda Standard Impact vidalama uçları ile karşılaştırıldığında en az 9 kez daha uzun

Detaylı

Öncü Teknolojiler HİDROLİK KOMBİNE MAKASLAR TEK & ÇİFT SİLİNDİR SERİLERİ.

Öncü Teknolojiler HİDROLİK KOMBİNE MAKASLAR TEK & ÇİFT SİLİNDİR SERİLERİ. Öncü Teknolojiler HİDROLİK KOMBİNE MAKASLAR TEK & ÇİFT SİLİNDİR SERİLERİ www.hilalsan.com.tr www.hilalsan.com.tr 1984 yılında kurulan HİLALSAN, manuel sac makasları ile başladığı üretime, bu gün Hidrolik

Detaylı

Online teknik sayfa MVM-3M5-2MC-MKLB TTK70 LINEER ENCODER

Online teknik sayfa MVM-3M5-2MC-MKLB TTK70 LINEER ENCODER Online teknik sayfa MVM-3M5-2MC-MKLB TTK70 A B C D E F Resimler farklı olabilir Sipariş bilgileri Tip Diğer cihaz modelleri ve aksesuar Stok no. MVM-3M5-2MC-MKLB 6037422 www.sick.com/ttk70 Ürün açıklaması

Detaylı

Kalibrasyon Gazı ve Aksesuarları Kalibrasyon ve Bump Testi

Kalibrasyon Gazı ve Aksesuarları Kalibrasyon ve Bump Testi Kalibrasyon Gazı ve Aksesuarları Kalibrasyon ve Bump Testi Ekipmanın kalibrasyonu, ekipmanın güvenle çalıştırılmasını ve işlevselliğini sağlayacak, aynı zamanda da ilgili yasa ve yönetmelik hükümlerini

Detaylı

Güçlü Atık Parçalama ve Briketleme Presleri

Güçlü Atık Parçalama ve Briketleme Presleri Entsorgungstechnik Güçlü Atık Parçalama ve Briketleme Presleri ekonomik - sağlam - güçlü RB 20-60 SV Briketleme Presleri RB 100-200 S Briketleme Presleri RB 400 RS Briketleme Presleri Teknik Özellikler

Detaylı

DARBELİ SOMUN SIKMA / VİDALAMA Yüksek güç.

DARBELİ SOMUN SIKMA / VİDALAMA Yüksek güç. DARBELİ SOMUN SIKMA / VİDALAMA Yüksek güç. 23 18V 4.2Ah EY 7552 LS2S / X Akülü Darbeli Somun Sıkma 55 dakikalık kullanılabilirlik ve dakikalık tam şarj edilebilirlik 2.6 kg lık hafif ağırlık 1/2" yuvarlak

Detaylı

Kazandıran Güç MS SERİSİ REDÜKTÖRLÜ GİYOTİN MAKAS. Kolay Kullanım Hızlı Verimli Kazandıran Ergonomik

Kazandıran Güç MS SERİSİ REDÜKTÖRLÜ GİYOTİN MAKAS. Kolay Kullanım Hızlı Verimli Kazandıran Ergonomik Kazandıran Güç MS SERİSİ REDÜKTÖRLÜ GİYOTİN MAKAS Kolay Kullanım Hızlı Verimli Kazandıran Ergonomik 1 Kazandıran Güç 2 Durmazlar son teknoloji ile donatılmış CNC makineleri, deneyimli mühendisleri ve yalın

Detaylı

Security Geçiş Sistemleri. Döner Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece. Kayar Kapılar. Kapılar METAXDOOR MS30. Otomatik Yana Açılır

Security Geçiş Sistemleri. Döner Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece. Kayar Kapılar. Kapılar METAXDOOR MS30. Otomatik Yana Açılır Döner Kapılar Kayar Kapılar Hastane Kapıları 90 Derece Kapılar Security Geçiş Sistemleri METAXDOOR MS30 Otomatik Yana Açılır Kayar Kapılar METAXDOOR MS30 Otomatİk Kayar Kapılar MS30/SLD Otomatik Kayar

Detaylı

Mükemmel kablo yönetimi çözümlerinin dünyasına hoş geldiniz

Mükemmel kablo yönetimi çözümlerinin dünyasına hoş geldiniz Mükemmel kablo yönetimi çözümlerinin dünyasına hoş geldiniz Önemli Sektörler ve Ürünler HellermannTyton a Hoş Geldiniz. HellermannTyton kabloları ve kabloların bağlantı bileşenlerini bağlama, sabitleme,

Detaylı

90 kw kw YENİ SERİ EKO PLUS

90 kw kw YENİ SERİ EKO PLUS 90 kw - 315 kw YENİ SERİ EKO PLUS www.ekomak.com.tr _2 3_ 90-160 Üstün vida elementi maksimum serbest hava dağıtımı ve düşük enerji tüketiminin optimum kombinasyonunu sağlamaktadır. En son teknolojiye

Detaylı

İmal Usulleri. Fatih ALİBEYOĞLU -8-

İmal Usulleri. Fatih ALİBEYOĞLU -8- Fatih ALİBEYOĞLU -8- Giriş Dövme, darbe veya basınç altında kontrollü bir plastik deformasyon sağlanarak, metale istenen şekli verme, tane boyutunu küçültme ve mekanik özelliklerini iyileştirme amacıyla

Detaylı

Online teknik sayfa FLOWSIC60 AKIŞ HIZI ÖLÇÜM CIHAZI

Online teknik sayfa FLOWSIC60 AKIŞ HIZI ÖLÇÜM CIHAZI Online teknik sayfa FLOWSIC60 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip FLOWSIC60 Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

HUSQVARNA TAŞ-TU KESME MAKİNES NESİ 2010

HUSQVARNA TAŞ-TU KESME MAKİNES NESİ 2010 HUSQVARNA TAŞ-TU TUĞLA-SERAMİK-KİREMİT KESME MAKİNES NESİ 2010 SmartPump patentli pompa sistemi. Standart pompalara benzemeyen sistemi ile daha temiz su ortamı sayesinde pompanın tıkanmasını önler. Eşsiz

Detaylı

PENSELER DIN ISO 5746 TS 60/2. ! L mm 51, , DIN ISO 5749 TS 60/11. L mm L / ,

PENSELER DIN ISO 5746 TS 60/2. ! L mm 51, , DIN ISO 5749 TS 60/11. L mm L / , PENSELER PENSELER Altaş ve Carolus penseleri uygun fiyat performans oranıyla sizi etkiler ve birçok bir uygulama alanı için uygundur. Uzun ömürlülük anahtar kelimedir ve profesyonel kullanım ile Altaş

Detaylı

HUSQVARNA DUVAR TESTERELERİ 2010

HUSQVARNA DUVAR TESTERELERİ 2010 HUSQVARNA DUVAR TESTERELERİ 2010 Kapı açma. Pencere açma. Havalandırma boşluğu açma. Merdiven kesme. Eğimli kesme. Duvara sıfır kesme. Simetrik yolu sayesinde rayın her iki yönünde kesim yapmak mümkündür.

Detaylı

Kazısız Boru Rehabilitasyonu için Yüksek Basınçlı Esnek Boru Hatları

Kazısız Boru Rehabilitasyonu için Yüksek Basınçlı Esnek Boru Hatları 1 Kazısız Boru Rehabilitasyonu için Yüksek Basınçlı Esnek Boru Hatları Raedlinger şirket grubu Raedlinger Raedlinger RWenergy Primus Line BBZ İnşaat Mekanik PV Sistemleri Kazısız Profesyonel Şirketi Mühendislik

Detaylı

HOVA MAKINA. daha cok verimlilik saglar! Planlama Vinc ve vakumlu kaldirma teknigi Servis

HOVA MAKINA. daha cok verimlilik saglar! Planlama Vinc ve vakumlu kaldirma teknigi Servis HOVA MAKINA HOVA Maschinenbau GmbH cesitli malzemelerden olusan ve bir cok sektörde kullanilan rayli sistem ve kaldirma vinclerle baglantili verimli tasima aletleri üretmekte ve montajini yapmaktadir.

Detaylı

HAKKIMIZDA.

HAKKIMIZDA. HAKKIMIZDA Önce vatan anlayışıyla 2011 yılında başladığımız çalışmalara çok yüksek kalite ve hakaniyetli fiyat anlayışımızla yorulmadan çalışmaya devam ediyoruz. Özellikle Avrupalıların pazar lideri olduğu

Detaylı

DUREL AMORTİSÖR (TAMPON) YAYLARI RAKİPSİZ ENERJİ EMİLİMİ

DUREL AMORTİSÖR (TAMPON) YAYLARI RAKİPSİZ ENERJİ EMİLİMİ DUREL AMORTİSÖR (TAMPON) YAYLARI RAKİPSİZ ENERJİ EMİLİMİ GENİŞ BİR YELPAZEDEKİ ENDÜSTRİLER İÇİN DUREL AMORTİSÖR YAYLARI DUREL polimer yaylarına sahip amortisörler (tamponlar) vagonların maruz kalacağı

Detaylı

Hoş Geldiniz. Denizhan Taşdıvar MEGA Danışmanlık Satış Mühendisi. K a l i t e n i z i n Ö l ç ü s ü

Hoş Geldiniz. Denizhan Taşdıvar MEGA Danışmanlık Satış Mühendisi. K a l i t e n i z i n Ö l ç ü s ü Hoş Geldiniz Denizhan Taşdıvar MEGA Danışmanlık Satış Mühendisi K a l i t e n i z i n Ö l ç ü s ü Merhaba MEGA Hakkında Ürünlerimiz Servis Ekibi Demir-Çelik Uygulamaları K a l i t e n i z i n Ö l ç ü s

Detaylı

01 SERİSİ OTOMATİK KAYAR KAPILAR ÇOK YÖNLÜ KAPI ÇÖZÜMLERİ

01 SERİSİ OTOMATİK KAYAR KAPILAR ÇOK YÖNLÜ KAPI ÇÖZÜMLERİ 01 SERİSİ OTOMATİK KAYAR KAPILAR ÇOK YÖNLÜ KAPI ÇÖZÜMLERİ EL / AL ÇOK YÜKSEK VE AĞIR KAPILAR İÇİN ZİNCİRLİ MEKANİZMA Standart boyutların üzerindeki kapılarınız için mükemmel bir çözüm. Yeni nesil zincirli

Detaylı

56 Profesyonel elektrikli el aletleri. Darbeli matkaplar, darbesiz matkaplar, vidalama makineleri, fayans işleme aletleri

56 Profesyonel elektrikli el aletleri. Darbeli matkaplar, darbesiz matkaplar, vidalama makineleri, fayans işleme aletleri 56 Profesyonel elektrikli el aletleri Darbeli matkaplar, darbesiz matkaplar, vidalama makineleri, Profesyonel elektrikli el aletleri 57 Tavizsiz çok yönlülük Profesyonel darbeli matkaplar ve vidalama makineleri

Detaylı

Tahrik Birimleri RIDGID 300 RIDGID 300 RIDGID 300 El Sayfa 34 / 35 Sayfa 34 / 35 Dahil Sayfa 34 / 35

Tahrik Birimleri RIDGID 300 RIDGID 300 RIDGID 300 El Sayfa 34 / 35 Sayfa 34 / 35 Dahil Sayfa 34 / 35 Yiv Açma Ekipmanları Yiv Açma Ekipmanları Yiv Açma Ekipmanları RIDGID yiv açma ekipmanları, en karmaşık boru tesisatları için tasarlanmıştır. Bu ekipmanların sağlamlığı, uzun ömürlülüğü ve kullanım kolaylığı

Detaylı

DIRECT LIQUIMAX (DLM) OTOGAZ DÖNÜŞÜM KİTİ

DIRECT LIQUIMAX (DLM) OTOGAZ DÖNÜŞÜM KİTİ DIRECT LIQUIMAX (DLM) OTOGAZ DÖNÜŞÜM KİTİ Prins Otogaz Dönüşüm Kiti ile Üstün Performans Yüksek Sürüş Keyfi Kıymet bilenlerin otogaz dönüşüm kiti, Prins! Kıymet Bilenlerin Otogaz Dönüşüm Kiti, Prins! Dünyada

Detaylı

Ek bilgi Internet:.../elgl

Ek bilgi Internet:.../elgl Hava yatakları sayesinde hassas pozisyonlama ve doğrusallık Hava yataklarınınmanyetiköngerilmesiylefrenkilitleme fonksiyonu Tek eksende birden çok tașıma mümkündür Karșıt ve senkron hareketler mümkündür

Detaylı

Sirket, Ürün ve Hizmetler

Sirket, Ürün ve Hizmetler Sirket, Ürün ve Hizmetler Yüksek seviyedeki tork civatalama teknolojisinde uzmanınız Yüksek teknolojinin temsilcisi LÖSOMAT markası 40 yıldır civatalama teknolojisinin bütün alanlarına kalite ve yeniliğin

Detaylı

BIVITEC. Yüksek ayırt edici sistemde zor elenebilir dökme ürünler

BIVITEC. Yüksek ayırt edici sistemde zor elenebilir dökme ürünler BIVITEC Yüksek ayırt edici sistemde zor elenebilir dökme ürünler Amaç Eleme amaçlı tasnif dökme ürünlerin işlenmesinde önemli bir adımdır. Binder+Co şirketi BIVITEC i, konvansiyonel eleme tekniğinin yetersiz

Detaylı

Tepsi konveyörü motor & dönüş ünitesi

Tepsi konveyörü motor & dönüş ünitesi Electrolux bulaşık makineleri, Electrolux bulaşıkhane yardımcı ekipmanlarıyla birlikte kullanıldığında potansiyellerinin en üst noktasında performans gösterirler. Modüler yapıdaki Electrolux bulaşıkhane

Detaylı

Online teknik sayfa MVM-03M-2MC-MKLB TTK70 LINEER ENCODER

Online teknik sayfa MVM-03M-2MC-MKLB TTK70 LINEER ENCODER Online teknik sayfa MVM-03M-2MC-MKLB TTK70 A B C D E F Resimler farklı olabilir Sipariş bilgileri Tip Diğer cihaz modelleri ve aksesuar Stok no. MVM-03M-2MC-MKLB 6037421 www.sick.com/ttk70 Ürün açıklaması

Detaylı

Metal. Endüstri kalitesi Made in Germany. Yeni FEIN Kompakt Avuç Taşlama Makinesi. Fiyat/performans oranı yeniden tanımlandı.

Metal. Endüstri kalitesi Made in Germany. Yeni FEIN Kompakt Avuç Taşlama Makinesi. Fiyat/performans oranı yeniden tanımlandı. Metal Endüstri kalitesi Made in Germany. Yeni FEIN Kompakt Avuç Taşlama Makinesi. Fiyat/performans oranı yeniden tanımlandı. Yeni FEIN avuç taşlama makineleriyle yalnızca hızlı çalışmakla kalmıyorum bunlar

Detaylı

* Sağ el 1/8 1/4 -19 -28 -19 1/8 3/8 1/4. Nominal Boru Boyutu - Inch Başına Diş - 27 - 18 - 18

* Sağ el 1/8 1/4 -19 -28 -19 1/8 3/8 1/4. Nominal Boru Boyutu - Inch Başına Diş - 27 - 18 - 18 El Paftaları Kat. Model Açıklama Kalıplar Ağırlık Fiyat 13083 11-R - 1 El Paftası (Set Halinde) BSPT 13,3 365 13088 11-R - 2 El Paftası (Set Halinde) BSPT 17,5 630 37777 Sap ve Cırcır - 2.4 115 Ağır Tip

Detaylı

Standart Ürünler. Teleskopik Kapaklar. www.pei.eu

Standart Ürünler. Teleskopik Kapaklar. www.pei.eu Teleskopik Kapaklar Dünyada birçok firma Teleskopik kapakları üretmekte veya satmaktadır.firmamız hacimli ve standart ürünleri sağlama yeteneğiyle, pazardaki en tepe noktasına gelmiştir. Makinalara yapılan

Detaylı

EZ 80. Kompakt tasarım, güçlü performansla buluşuyor. İzlenen Zero Tail Ekskavatörleri

EZ 80. Kompakt tasarım, güçlü performansla buluşuyor. İzlenen Zero Tail Ekskavatörleri EZ 80 İzlenen Zero Tail Ekskavatörleri Kompakt tasarım, güçlü performansla buluşuyor EZ80, Wacker Neuson'un en büyük zero tail ekskavatörüdür. Kompakt boyutlar, azaltılmış yakıt tüketimi ve yüksek performans

Detaylı

YENİ. Tooldyne Uzmanından takım balans sistemi. RM1059 tr

YENİ. Tooldyne Uzmanından takım balans sistemi. RM1059 tr YENİ Tooldyne Uzmanından takım balans sistemi RM1059 tr Tooldyne Daha az balanssızlık sayesinde daha iyi işleme kalitesi Yüksek hızda işleme günümüzde metal ve plastiklerin ekonomik şekilde işlenmesi için

Detaylı

MUTO Comfort Manuel Kayar Kapı Sistemi

MUTO Comfort Manuel Kayar Kapı Sistemi MUTO Comfort Manuel Kayar Kapı Sistemi MUTO KOMPAKT, ESNEK VE ÇOK YÖNLÜ Gelişmiş uygulama kolaylığı ve hayatı kolaylaştırma fonksiyonları ile tasarlanmış yeni MUTO Manuel Kayar Kapı Sistemi Ekstra fonksiyonlar:

Detaylı

Döner Kapılar. Hastane Kapıları. Dairesel Kayar Kapılar. 90 Derece METAXDOOR MS30. Kapılar. Kayar Kapılar. Otomatik Yana Açılır

Döner Kapılar. Hastane Kapıları. Dairesel Kayar Kapılar. 90 Derece METAXDOOR MS30. Kapılar. Kayar Kapılar. Otomatik Yana Açılır Döner Kapılar Kayar Kapılar Hastane Kapıları 90 Derece Kapılar Dairesel Kayar Kapılar METAXDOOR MS30 Otomatik Yana Açılır Kayar Kapılar METAXDOOR MS30 Otomatİk Kayar Kapılar MS30/SLD Otomatik Kayar Kapı

Detaylı

Yürüyüş Ünitesi Sessiz, entegre 3 fazlı (AC) yürüyüş ve direksiyon motorları yüksek tork, çabuk hızlanma, enerji tasarrufu ve düşük bakım maliyeti sağ

Yürüyüş Ünitesi Sessiz, entegre 3 fazlı (AC) yürüyüş ve direksiyon motorları yüksek tork, çabuk hızlanma, enerji tasarrufu ve düşük bakım maliyeti sağ GPC 3040 Model / Özellikler ve Avantajlar Güç 24-volt elektrik sistemi Crown un Access 1 2 3 Geniş Kapsamlı Kontrol Sistemi ve verimli AC motorları daha düşük enerji kullanımıyla daha yüksek performans

Detaylı

ORTAMLARINDAN UZAKTAN KONTROL VE GÖRÜNTÜLEME

ORTAMLARINDAN UZAKTAN KONTROL VE GÖRÜNTÜLEME ORTAMLARINDAN UZAKTAN KONTROL VE GÖRÜNTÜLEME www.machinno.com.tr Çalışma çözeltisi hazırlık haznesinde hazırlanır. Kimyasal madde (sıvı veya toz), zaman kontrollü bir şekilde enjektör mikserine dozlama

Detaylı

Geri dönüşsüz damperler

Geri dönüşsüz damperler ,1 X X testregistrierung Geri dönüşsüz damperler Tipi Kanal sistemin içine monte Geri dönüşsüz damperler, sistem çalışır durumda değilken istenilen hava akış yönüne karşı istenmeyen hava akışlarını önler.

Detaylı

3.KABARTILI DİRENÇ KAYNAĞI. 05.05.2015 Dr.Salim ASLANLAR 1

3.KABARTILI DİRENÇ KAYNAĞI. 05.05.2015 Dr.Salim ASLANLAR 1 3.KABARTILI DİRENÇ KAYNAĞI 05.05.2015 Dr.Salim ASLANLAR 1 KABARTILI DİRENÇ KAYNAĞI Kabartılı direnç kaynağı, seri imalat için ekonomik bir birleştirme yöntemidir. Uygulamadan yararlanılarak, çoğunlukla

Detaylı

GRANUL (KIRIK) BUZ MAKİNASI HİJYENİK TEMİZ SU SOĞUTMA CİHAZI SU SOĞUTMA (CHİLLER) CİHAZLARI SOĞUK HAVA DEPOLARI KALIP BUZ MAKİNASI

GRANUL (KIRIK) BUZ MAKİNASI HİJYENİK TEMİZ SU SOĞUTMA CİHAZI SU SOĞUTMA (CHİLLER) CİHAZLARI SOĞUK HAVA DEPOLARI KALIP BUZ MAKİNASI GRANUL (KIRIK) BUZ MAKİNASI HİJYENİK TEMİZ SU SOĞUTMA CİHAZI SU SOĞUTMA (CHİLLER) CİHAZLARI SOĞUK HAVA DEPOLARI KALIP BUZ MAKİNASI www.eserteknik.com GRANÜL (KIRIK) BUZ MAKİNESİ Balıkçılar ve fırınlar

Detaylı

2017 de Türkiye nin manyetik lineer motorları yerli üretim olan ilk lazer kesim makinesini ürettik. 3G, 120mt/dk hıza ulaştık.

2017 de Türkiye nin manyetik lineer motorları yerli üretim olan ilk lazer kesim makinesini ürettik. 3G, 120mt/dk hıza ulaştık. FiberBora FIBERBORA Almira Lazer olarak 2007 den beri sunduğumuz avantajlı destek hizmetleri ve %100 sorunsuz makine politikasıyla bugüne kadar 3.000 den fazla makine satışını gerçekleştirdik. Kullanım

Detaylı

TOLON FOR THE WORLD FOR THE WORLD

TOLON FOR THE WORLD FOR THE WORLD TOLON Jensen Ortağı Jensen Distribütörü Fabrika büyütülmesi DÜNYA İÇİN İNOVASYON TOLON, JENSEN markası ile tüm dünyada, yoğun çalışan çamaşırhaneler için pazar lideri olan, en yenilikçi, bağımsız çamaşırhane

Detaylı

Aksesuarlar 2013 Fiyat Listesi Vidalama 303. Vidalama uçları

Aksesuarlar 2013 Fiyat Listesi Vidalama 303. Vidalama uçları Aksesuarlar 2013 Fiyat Listesi Vidalama 303 Vidalama uçları 304 Aksesuarlar 2017 Fiyat Listesi Yeni Impact Control Vidalama Uçları: Zor kuşullarda bile son derece dayanıklı Yeni Impact Control Vidalama

Detaylı

cofaso ile farkı yaşayın Şubat 2009 www.mertbilgi.com.tr

cofaso ile farkı yaşayın Şubat 2009 www.mertbilgi.com.tr cofaso ile farkı yaşayın Şubat 2009 www.mertbilgi.com.tr cofaso ile farkı yaşayın Otomasyon ve pano projelerinizi profesyonel bilgisayar destekli mühendislik yazılımı (CAE) cofaso ile yönetin Giriş cofaso

Detaylı

Konveyörlü Tip WTM140

Konveyörlü Tip WTM140 serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama, tezgahaltı, giyotin tip, konveyörlü,

Detaylı

www.haus.com.tr DDE SERİSİ

www.haus.com.tr DDE SERİSİ www.haus.com.tr DDE SERİSİ HAUS DEKANTÖRLERİ, SEKTÖRDE YENİ STANDARTLAR BELİRLİYOR Modern ve yüksek performanslı HAUS dekantörler, kentsel ve endüstriyel atık su ile içme suyu arıtma tesisleri için tasarlanmıştır.

Detaylı

MATO / Mekanik Bant Ekleme Sistemleri. Grup. Mekanik Bant Ekleme Sistemleri. Konveyör Bant Uzmanlarının Tercihi

MATO / Mekanik Bant Ekleme Sistemleri. Grup. Mekanik Bant Ekleme Sistemleri. Konveyör Bant Uzmanlarının Tercihi MATO / Mekanik Bant Ekleme Sistemleri Mekanik Bant Ekleme Sistemleri Konveyör Bant Uzmanlarının Tercihi MATO / Mekanik Bant Ekleme Sistemleri Ürünlerimiz Makinalı Sistem Plakalı Ekler Pnömatik Makina Hidrolik

Detaylı

Kazandıran Güç VS SERİSİ. Açı Ayarlı Hidrolik Giyotin Makas. Kusursuz Kesim Yüksek Hız Güçlü Gövde Yüksek Hassasiyet Mükemmel Verim

Kazandıran Güç VS SERİSİ. Açı Ayarlı Hidrolik Giyotin Makas. Kusursuz Kesim Yüksek Hız Güçlü Gövde Yüksek Hassasiyet Mükemmel Verim Kazandıran Güç VS SERİSİ Açı Ayarlı Hidrolik Giyotin Makas Kusursuz Kesim Yüksek Hız Güçlü Gövde Yüksek Hassasiyet Mükeel Verim 2 Kazandıran Güç Durmazlar son teknoloji ile donatılmış CNC makineleri, deneyimli

Detaylı

Yer Tipi Kendinden Yoğuşmalı Kazan UltraGas

Yer Tipi Kendinden Yoğuşmalı Kazan UltraGas Yer Tipi Kendinden Yoğuşmalı Kazan UltraGas 15-2000 kw Kapasite Aralığı 1 Neden UltraGas? Patentli Alufer ısı eşanjörü teknolojisi ile UltraGas yoğuşmalı kazanlar, yüksek verimlilik ve uygun maliyetli

Detaylı

Mobil sıkma aleti. - Aletlerini işe götüren profesyoneller için tasarlandı

Mobil sıkma aleti. - Aletlerini işe götüren profesyoneller için tasarlandı Mobil sıkma aleti - Aletlerini işe götüren profesyoneller için tasarlandı Mobil sıkma aleti hareket halindeki profesyoneller için akıllı sıkma aleti Mobil sıkma aleti- aletlerini işe götüren profesyoneller

Detaylı

Kazandıran Güç VS SERİSİ. Açı Ayarlı Hidrolik Giyotin Makas. Kusursuz Kesim Yüksek Hız Güçlü Gövde Yüksek Hassasiyet Mükemmel Verim

Kazandıran Güç VS SERİSİ. Açı Ayarlı Hidrolik Giyotin Makas. Kusursuz Kesim Yüksek Hız Güçlü Gövde Yüksek Hassasiyet Mükemmel Verim Kazandıran Güç VS SERİSİ Açı Ayarlı Hidrolik Giyotin Makas Kusursuz Kesim Yüksek Hız Güçlü Gövde Yüksek Hassasiyet Mükeel Verim Kazandıran Güç Durmazlar son teknoloji ile donatılmış CNC makineleri, deneyimli

Detaylı

HEB Ölçüye göre silindir

HEB Ölçüye göre silindir HEB Ölçüye göre silindir Özel çözümler bulma, teknik geliştirmeyi oluşturma ve teknik meydan okumaları kabul etme; bunları görevimiz ve ürün paletimizin oluşturulması için temel olarak görüyoruz. Müşteri

Detaylı

Zarif ve akıllı. Geberit batarya sistemleri

Zarif ve akıllı. Geberit batarya sistemleri Zarif ve akıllı. Geberit batarya sistemleri Geberit genel mekanlardaki sıhhi tesisat konusunda uzmandır. Ürünlerimiz sadece iyi görünmekle kalmaz aynı zamanda işlevsel ve güvenilirdirler. Geberit batarya

Detaylı

IPC. Primer Darbeli Kırıcılar. Yüksek küçültme oranı, daha iyi performans. s e r i s i

IPC. Primer Darbeli Kırıcılar. Yüksek küçültme oranı, daha iyi performans. s e r i s i IPC s e r i s i Primer Darbeli Kırıcılar Yüksek küçültme oranı, daha iyi performans IPC Serisi primer darbeli kırıcılar, çağın gereksinimlerini karşılamak üzere tasarlanmış yeni jenerasyon darbeli kırıcılardır.

Detaylı

Online teknik sayfa KHU53-XXX00354 KH53 LINEER ENCODER

Online teknik sayfa KHU53-XXX00354 KH53 LINEER ENCODER Online teknik sayfa KHU53-XXX00354 KH53 A B C D E F Resimler farklı olabilir Sipariş bilgileri Tip Diğer cihaz modelleri ve aksesuar Stok no. KHU53-XXX00354 1030076 www.sick.com/kh53 Ürün açıklaması POMUX

Detaylı

ÇEKİ OKU PROFI V İDEAL ÇEKİ OKU TELESKOBİK EL FREN KOLU. Temel bir çözüm Birçok varyasyon. Azami talepler için en modern teknik

ÇEKİ OKU PROFI V İDEAL ÇEKİ OKU TELESKOBİK EL FREN KOLU. Temel bir çözüm Birçok varyasyon. Azami talepler için en modern teknik ÇEKİ OKU PROFI V Temel bir çözüm Birçok varyasyon İDEAL ÇEKİ OKU Azami talepler için en modern teknik Esnek ve bireysel endüstriyel alanlara yönelme bu projeye yönelik görevimizdi. Neredeyse hiçbir talebi

Detaylı

MACHINNO HELEZON KONVEYÖR MACHINNO HELEZON YAPRAK ÖZELLİKLERİ

MACHINNO HELEZON KONVEYÖR MACHINNO HELEZON YAPRAK ÖZELLİKLERİ MACHINNO HELEZON KONVEYÖR» Sonsuz Şekillendirilen Helezon Sacları» Komple Helezonlar» Yassı ve Yuvarlak Malzemeden Üretilmiş» Virbülatörler/Türbülatörler» Aşınmaya Karşı Yüksek Dayanımlı Kaplama» Hazır

Detaylı

Teknik sistem kataloğu Kompakt panolar AE

Teknik sistem kataloğu Kompakt panolar AE Teknik sistem kataloğu Kompakt panolar AE 3 4 1 6 3 4 8 7 5 2 Orjinal Dünya çapında onayları ile stoklarımızda derhal gönderime hazır. Sayısız pratik boyutları ve tüm ortak uygulamalar için fonksiyonel

Detaylı

Enjeksiyon Kalıplama Prosesi için Statik Mikserler

Enjeksiyon Kalıplama Prosesi için Statik Mikserler Enjeksiyon Kalıplama Prosesi için Statik Mikserler Karıştırıcılı enjeksiyon memeleri ve statik mikserler Prosesinizi geliştirin! Yaşadığınız sorunların birçoğunu, üretiminizi kesintiye uğratmadan, hızlı

Detaylı