OTOMATİK İLAÇ DOLUM MAKİNELERİ OTOMATİK FLAKON DOLUM MAKİNELERİ OTOMATİK PİPET DOLUM MAKİNELERİ OTOMATİK YAPIŞTIRICI DOLUM MAKİNELERİ OTOMATİK

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "OTOMATİK İLAÇ DOLUM MAKİNELERİ OTOMATİK FLAKON DOLUM MAKİNELERİ OTOMATİK PİPET DOLUM MAKİNELERİ OTOMATİK YAPIŞTIRICI DOLUM MAKİNELERİ OTOMATİK"

Transkript

1

2 Farmakolojik Makine Sistemleri uzun yıllar hizmet ettiği ilaç, kimya, gıda ve kozmetik sektöründe edindiği saha bilgi birikimlerini bir çatı altında toplayıp; sağlık, gıda, kozmetik ve kimya sektörlerinin hassasiyet ve gereksinimlerini göz önünde bulundurarak; adında barındırdığı, kuruluş amacının verdiği ilhamla, kalite ve yüksek standartlardan ödün vermeden ürün ve hizmet kalitesini sürekli arttırarak, metotlarına uygun, optimum maliyetli, zamanında ve eksiksiz olarak global çapta rekabet edebilir ürünleri, yerli üretim avantajıyla piyasaya sunmayı amaç edinmiş imalatçı bir firmadır. Bununla beraber sektörümüze farklı bir boyut getirerek genç ve dinamik tapımızla değişim ve yenilikleri işlerimizin her alanına yansıtmayı kendimize hedef olarak görüyoruz.

3 OTOMATİK İLAÇ DOLUM MAKİNELERİ OTOMATİK FLAKON DOLUM MAKİNELERİ OTOMATİK PİPET DOLUM MAKİNELERİ OTOMATİK YAPIŞTIRICI DOLUM MAKİNELERİ OTOMATİK ŞIRINGA DOLUM MAKİNELERİ OTOMATİK AMPUL DOLUM MAKİNELERİ YARI OTOMATİK SIVI DOLUM MAKİNELERİ o YARI OTOMATİK TEZGAH ÜSTÜ DOLUM MAKİNELERİ o YARI OTOMATİK VOLUMETRİK DOLUM MAKİNELERİ o YARI OTOMATİK VAKUM DOLUM MAKİNELERİ o YARI OTOMATİK POMPALI DOLUM MAKİNELERİ

4 Flakon Dolum Makinesi dolum yapan özel pompa yardımıyla dozajlamayı ayarlayan dijital ekranlı bir sistemdir. Operatör müdahalesi olmadan tamamen otomatik dolum, tıpa besleme, tıpa çakma, kapak besleme ve kapak kapatma işlemlerini yapar. Yüksek hassasiyetli dolum ayarlarına sahiptir. Doluma ait parçaların tümü paslanmaz çeliktir. Dolum parçaları kolay temizlenir ve çıkarılıp takılır şekilde tasarlanmıştır. Aseptik şartlarda dolumlar için dolum makinesinin üzerine mikrobiyolojik filtre bulunduran laminar flow monte edilebilir. Dolum makinesi ürünlerin makineye beslenmesi otomatik olarak sağlanmaktadır. Makineyi oluşturan ana üniteler şunlardır. 1.Şişe Besleme Magazini 2.Şişe Besleme Döner Tablası 3.Rotary Tabla 4.Dolum Ünitesi 5.Tıpa besleme ve Çakma Ünitesi 6.Kapak besleme ve Çakma Ünitesi 7.Kapatma Ünitesi 8.Çıkış Magazini Otomatik Flakon Dolum Makinesi Sıvı Dolum Makinesi Rotary Hat Dolum Tipi Pompa veya Piston Kapatma Sistemi Otomatik Kapak Besleme ve Sıvama Tıpa Sistemi Otomatik Tıpa Besleme ve Çakma İşlemi Giriş Ve Çıkış Ünitesi Otomatik Beslemeli Magazinli Döner Tabla ve Magazin Çıkışı 380 V 50 Hz 1 KW 400 L/saat 40 Adet/Dk. (maksimum kapasite) Dolum Hassasiyeti +/- %2 Ayarlanabilir (Dijital Ekran Kontrollü) 600 Kg 1750 x 1600 x 1850 (mono blok şase birleşimi)

5 İstenilen dolum aralıklarında çok çeşitli ilaç şişelerinin dolum, tıpalama ve kapakların kapatma işlemlerini yapan makineleridir. Rotary ve Lineer olarak en uygun şekilde dizayn edilip üretimi yapılır. Format değişimleri kolay ve pratiktir. Hassas dolum ayarlarına sahiptir Mono blok ve kabinli sistemdir. Şase ve kabin AISI 304 paslanmazdan oluşmaktadır. GMP ve GEP standartlarına uygun ve sağlık bakanlığı tarafından istenen VALİDASYON ( IQ, OQ, PQ, DQ )belgeleri makine beraber verilmektedir. Dolum makinesi ürünlerin makineye beslenmesi otomatik olarak sağlanmaktadır. Makineyi oluşturan ana üniteler şunlardır. 1.Şişe Besleme Magazini 2.Şişe Besleme Döner Tablası 3.Rotary Tabla 4.Dolum Ünitesi 5.Tıpa besleme ve Çakma Ünitesi (opsiyonel) 6.Kapak besleme ve Çakma Ünitesi 7.Kapatma Ünitesi 8.Çıkış Magazini Otomatik İlaç Dolum Makinesi Sıvı Dolum Makinesi Rotary Hat Dolum Tipi Pompa veya Piston Kapatma Sistemi Otomatik Kapak Besleme ve Kapatma Tıpa Sistemi Otomatik Tıpa Besleme ve Çakma İşlemi (Opsiyonel) Giriş Ve Çıkış Ünitesi Otomatik Beslemeli Magazinli Döner Tabla ve Magazin Çıkışı 380 V 50 Hz 1 KW 400 L/saat 35 Adet/Dk. (maksimum kapasite) Dolum Hassasiyeti +/- %2 Ayarlanabilir (Dijital Ekran Kontrollü) 600 Kg (mono blok şase birleşimi)

6 Tek kullanımlık 5li stick şeritlerinin hassas dolumlarını ve yapıştırmasını yapan makinelerdir En uygun şekilde dizayn edilip üretimi yapılır. Format değişimleri kolay ve pratiktir. Hassas dolum ayarlarına sahiptir Mono blok ve kabinli sistemdir. Şase ve kabin AISI 304 paslanmazdan oluşmaktadır. GMP ve GEP standartlarına uygun ve sağlık bakanlığı tarafından istenen VALİDASYON ( IQ, OQ, PQ, DQ )belgeleri makine beraber verilmektedir. Dolum makinesinde işlemler 6 ana adımda gerçekleştirilir. Bu adımlar şu şekildedir. 1.Ürünlerin Saşelere Beslenmesi 2.Dolum İşlemi 3.Arka kısım ısıtılma işlemi 4.Soğuk baskı ile şekil verme ve yapıştırma 5.Düzeltme İşlemi 6.Çıkış Otomatik Pipet Dolum Makinesi Sıvı Dolum Makinesi Lineer Hat Dolum Tipi Peristaltik Pompa Kapatma Sistemi Isıtmalı yapıştırma Giriş Ve Çıkış Ünitesi Şase Besleme ve Magazin Çıkış 380 V 50 Hz 1 KW 400 L/saat 15 Adet/Dk. (maksimum kapasite) Dolum Hassasiyeti +/- %2 Ayarlanabilir (Dijital Ekran Kontrollü) 400 Kg (mono blok şase birleşimi)

7 Kapalı dolum devresi içerisinde donma oluşmadan yapıştırıcının kutulara dolum ve kapatma işlemi gerçekleştirilir. Özel kapalı sistem dolum pompasıyla dolum yapılmak üzere dizayn edilip üretimi yapılır. Format değişimleri kolay ve pratiktir. Mono blok ve kabinli sistemdir. Şase ve kabin AISI 304 paslanmazdan oluşmaktadır. GMP ve GEP standartlarına uygun ve sağlık bakanlığı tarafından istenen VALİDASYON ( IQ, OQ, PQ, DQ ) belgeleri makine beraber verilmektedir. Dolum makinesi ürünlerin makineye beslenmesi konveyör üzerinden sağlanmaktadır. Makineyi oluşturan ana üniteler şunlardır. 1.Şişe Besleme Konveyörü 2.Rotary Tabla 3.Dolum Ünitesi 4.Tıpa besleme ve Çakma Ünitesi (opsiyonel) 5.Kapak besleme Ünitesi 6.Kapatma Ünitesi 7.Çıkış Konveyörü 8.Toplama Tepsisi Otomatik Yapıştırıcı Dolum Makinesi Sıvı Dolum Makinesi Rotary Hat Dolum Tipi Özle Kapalı Devre Pistonlu Dolum Sistemi Kapatma Sistemi Otomatik Kapak Besleme ve Kapatma Tıpa Sistemi Otomatik Tıpa Besleme ve Çakma İşlemi (OPSİYONEL) Giriş Ve Çıkış Ünitesi Konveyör Girişi Toplama Tepsisi 380 V 50 Hz 1 KW 400 L/saat 35 Adet/Dk. (maksimum kapasite) Dolum Hassasiyeti +/- %2 Ayarlanabilir (Dijital Ekran Kontrollü) 600 Kg (mono blok şase birleşimi)

8 Şırınga dolum makinesi beşeri ilaç veya veterinerlik alanlarında kullanılan cam, plastik meteryallerden oluşan kullanıma hazır enjektörlerin dolum işlemlerini yapan özel makinelerdir. El değmeden tamamen otomatik dolum, kapatma yapar. İlaç sektöründe kullanılabilir şekilde tasarlanmıştır. Dolum parçaları kolay temizlenir ve çıkarılıp takılır şekilde tasarlanmıştır. Rotary ve Lineer olarak en uygun şekilde dizayn edilip üretimi yapılır. Format değişimleri kolay ve pratiktir. Hassas dolum ayarlarına sahiptir Dolum sistemi AISI 316 şase ve kabin AISI 304 paslanmazdan oluşmaktadır. GMP ve GEP standartlarına uygun ve sağlık bakanlığı tarafından istenen VALİDASYON ( IQ, OQ, PQ, DQ ) belgeleri makine beraber verilmektedir. Otomatik Şırınga Dolum Makinesi Sıvı Dolum Makinesi Rotary Hat ve Lineer Dolum Tipi Volümetrik Piston Ürün Hazne Besleme Sistemi Otomatik Ürün Besleme Tıpa Sistemi Otomatik Tıpa Besleme ve Çakma İşlemi Giriş Ve Çıkış Ünitesi Otomatik Besleme ve Magazin Çıkış 380 V 50 Hz 1 KW 400 L/saat 30 Adet/Dk. (maksimum kapasite) Dolum Hassasiyeti +/- %2 Ayarlanabilir (Dijital Ekran Kontrollü) 600 Kg (mono blok şase birleşimi)

9 Ampul Dolum Makinesi Beşeri ilaç sektöründe kullanılan ilaç ampullerinin dolum işlemlerini yapan özel tip dolum makineleridir. Ampul dolum makinesinde ürünler bütün işlemleri tamamlanıncaya kadar otomatik olarak işlem görür. Hiçbir şekilde operatör müdahalesine gerek yoktur. Basınçlı ısıtma sistemi ile ampullerin kapatılması mekanik olarak yapılır. Makineyi oluşturan ana üniteler şunlardır. 1.Ampul Besleme Magazini 2.Ampul Besleme Konveyörü 3.Dolum Ünitesi 4.Ön ısıtma ünitesi 5.Son ısıtma ve Kapatma Ünitesi 6.Çıkış Magazini Otomatik Ampul Dolum Makinesi Sıvı Dolum Makinesi Lineer Hat Dolum Tipi Pompa veya Piston Kapatma Sistemi Ön Isıtmalı Ergitme Sitemli Mekanik Şekil verme Giriş Ve Çıkış Ünitesi Otomatik Besleme ve Otomatik Magazin Toplama Çıkışı 380 V 50 Hz 1 KW 300 L/saat 45 Adet/Dk. (maksimum kapasite) Dolum Hassasiyeti +/- %2 Ayarlanabilir (Dijital Ekran Kontrollü) 600 Kg (mono blok şase birleşimi)

10 Yarı Otomatik Dolum Makineleri Düşük li İmalatlar İçin üretilmiş makinelerdir. Volümetrik Pistonlu Dolum özelliğine sahiptir. Pnömatik sistem kontrollü olarak dolum yaparlar. Geniş ürün aralığında dolum yapabilme imkanı sağlar. Dolum parçaları paslanmaz malzemeden oluşmaktadır. İlaç, Gıda, Kozmetik v.b. sektörlerde kullanıma elverişli makinelerdir. Dolum Tipi Yarı Otomatik Volümetrik Pistonlu Dolum Makinesi Sıvı Dolum Makinesi Piston (1 veya 2 Adet) 600 L/saat Adet/Dk. (maksimum kapasite) Dolum Hassasiyeti +/- %2 100 Kg Yarı Otomatik Dolum Makineleri Düşük li İmalatlar İçin üretilmiş makinelerdir. Volümetrik Pistonlu Dolum özelliğine sahiptir. Pnömatik sistem kontrollü olarak dolum yaparlar. Geniş ürün aralığında dolum yapabilme imkanı sağlar. Dolum parçaları paslanmaz malzemeden oluşmaktadır. İlaç, Gıda, Kozmetik v.b. sektörlerde kullanıma elverişli makinelerdir. Dolum Tipi Yarı Otomatik Volümetrik Pistonlu Dolum Makinesi Sıvı Dolum Makinesi Piston (1 Adet) 600 L/saat 10 Adet/Dk. (maksimum kapasite) Dolum Hassasiyeti +/- %2 50 Kg

11 Yarı Otomatik Dolum Makineleri Düşük li İmalatlar İçin üretilmiş makinelerdir. Vakumlu Dolum özelliğine sahiptir. Pnömatik sistem kontrollü olarak dolum yaparlar. Oje, Parfüm vb. ürünlerin dolumunun yapılabilmesini sağlar. Dolum parçaları paslanmaz malzemeden oluşmaktadır. Kozmetik sektöründe kullanıma elverişli makinelerdir. Dolum Tipi Yarı Otomatik Vakumlu Dolum Makinesi Sıvı Dolum Makinesi Vakum Elektrik Bağlantısı 220 V 1,5 Kw Adet/Dk. (maksimum kapasite) Dolum Hassasiyeti +/- %2 80 Kg Yarı Otomatik Dolum Makineleri Düşük li İmalatlar İçin üretilmiş makinelerdir. Peristaltik Pompa ile Hassas Dolum özelliğine sahiptir. Elektronik sistem kontrollü olarak dolum yaparlar. Geniş ürün aralığında dolum yapabilme imkânı sağlar. Dolum parçaları paslanmaz malzemeden oluşmaktadır. İlaç, Gıda, Kozmetik v.b. sektörlerde kullanıma elverişli makinelerdir. Dolum Tipi Yarı Otomatik Pompalı Dolum Makinesi Sıvı Dolum Makinesi Peristaltik Pompa Elektrik Bağlantısı 150 L/saat 220 V 15 Adet/Dk. (maksimum kapasite) Dolum Hassasiyeti +/- %2 50 Kg

12 OTOMATİK İLAÇ DOLUM HATLARI OTOMATİK VOLUMETRİK SIVI DOLUM HATLARI OTOMATİK DEBİMETRELİ SIVI DOLUM HATLARI OTOMATİK LOADCELLİ SIVI DOLUM HATLARI VAKUMLU TEMİZLEME MAKİNELERİ

13 Çeşitli şekil ve ebatlarda cam, pvc, plastik, teneke v.b. ambalajlara akışkan veya vizkozitesi yüksek kıvamlı ürünlerin hacimsel olarak dolum ve kapatma işlemlerini yapar. İlaç, Kozmetik, gıda ve kimya sanayinde kullanılabilir. Format değişimleri kolay ve pratiktir. Hassas dolum ayarlarına sahiptir Hat şeklinde dizayn edilebilir. Şase ve kabin AISI 304 paslanmazdan oluşmaktadır. GMP ve GEP standartlarına uygun ve sağlık bakanlığı tarafından istenen VALİDASYON ( IQ, OQ, PQ, DQ) belgeleri makine beraber verilmektedir. Volümetrik Dolum Kapak Kapatma Toplama Tepsisi Otomatik Volümetrik Sıvı Dolum Hattı Sıvı Dolum Makinesi Lineer Hat Dolum Tipi Piston (Hacimsel Dolum) Kapatma Sistemi Otomatik Kapak Besleme ve Kapatma Tıpa Sistemi Otomatik Tıpa Besleme ve Çakma İşlemi (OPSİYONEL) Giriş Ve Çıkış Ünitesi Konveyör Besleme ve Toplama Tepsisi 380 V 50 Hz 2 KW 400 L/saat 40 Adet/Dk. (maksimum kapasite) Dolum Hassasiyeti +/- %2 Ayarlanabilir (Dijital Ekran Kontrollü) 600 Kg (Çoklu blok şase birleşimi)

14 Yüksek gramajlı dolumlar için elverişlidir. Çoklu blok şase ve kabinli sistemden oluşmaktadır. Dolum işlemi steril alanda kapatma işlemi non steril alanda bulunulmasına olanak tanır. Elektronik gramaj kontrolü yapılabilir. Geniş dolum aralığına sahiptir. GMP ve GEP standartlarına uygun ve sağlık bakanlığı tarafından istenen VALİDASYON ( IQ, OQ, PQ, DQ) belgeleri makine beraber verilmektedir. Lineer İlaç Dolum Kapak Kapatma Etiketleme Toplama Tepsisi Otomatik ilaç Dolum Hattı Sıvı Dolum Makinesi Lineer Hat Dolum Tipi Piston (Hacimsel Dolum) veya Pompa Kapatma Sistemi Otomatik Kapak Besleme ve Kapatma Tıpa Sistemi Otomatik Tıpa Besleme ve Çakma İşlemi (OPSİYONEL) Giriş Ve Çıkış Ünitesi Konveyör Besleme ve Toplama Tepsisi 380 V 50 Hz 2 KW 450 L/saat 40 Adet/Dk. (maksimum kapasite) Dolum Hassasiyeti +/- %2 Ayarlanabilir (Dijital Ekran Kontrollü) 600 Kg (Çoklu blok şase birleşimi)

15 Çeşitli şekil ve ebatlarda cam, pvc, plastik, teneke v.b. ambalajlara akışkan veya vizkozitesi yüksek kıvamlı ürünlerin hacimsel olarak dolum ve kapatma işlemlerini yapar. İlaç, Kozmetik, gıda ve kimya sanayinde kullanılabilir. Format değişimleri kolay ve pratiktir. Hassas dolum ayarlarına sahiptir Hat şeklinde dizayn edilebilir. Şase ve kabin AISI 304 paslanmazdan oluşmaktadır. GMP ve GEP standartlarına uygun ve sağlık bakanlığı tarafından istenen VALİDASYON ( IQ, OQ, PQ, DQ) belgeleri makine beraber verilmektedir. Debimetreli Dolum Makinesi Kapak Kapatma Toplama Tepsisi Otomatik Debimetreli Sıvı Dolum Hattı Sıvı Dolum Makinesi Lineer Hat Dolum Tipi Piston (Hacimsel Dolum) Kapatma Sistemi Otomatik Kapak Besleme ve Kapatma Tıpa Sistemi Otomatik Tıpa Besleme ve Çakma İşlemi (OPSİYONEL) Giriş Ve Çıkış Ünitesi Konveyör Besleme ve Toplama Tepsisi 380 V 50 Hz 2 KW 400 L/saat 40 Adet/Dk. (maksimum kapasite) Dolum Hassasiyeti +/- %2 Ayarlanabilir (Dijital Ekran Kontrollü) 600 Kg (Çoklu blok şase birleşimi)

16 Çeşitli şekil ve ebatlarda cam, pvc, plastik, teneke v.b. ambalajlara tartımsal olarak dolum ve kapatma işlemlerini yapar. İlaç, Kozmetik, gıda ve kimya sanayinde kullanılabilir. Elektronik gramaj kontrolü yapılabilir. Geniş dolum aralığına sahiptir Yüksek kapasiteli üretim yapılmasına olanak tanır. GMP ve GEP standartlarına uygun ve sağlık bakanlığı tarafından istenen VALİDASYON ( IQ, OQ, PQ, DQ ) belgeleri makine beraber verilmektedir. Loadcell Dolum Makinesi Kapak Kapatma Toplama Tepsisi Otomatik Loadcelli Sıvı Dolum Hattı Sıvı Dolum Makinesi Lineer Hat Dolum Tipi Loadcell (Tartımlı Dolum) Kapatma Sistemi Otomatik Kapak Besleme ve Kapatma Tıpa Sistemi Otomatik Tıpa Besleme ve Çakma İşlemi (OPSİYONEL) Giriş Ve Çıkış Ünitesi Konveyör Besleme ve Toplama Tepsisi 380 V 50 Hz 2 KW 300 L/saat Adet/Dk. (maksimum kapasite) Dolum Hassasiyeti +/- %2 Ayarlanabilir (Dijital Ekran Kontrollü) 650 Kg (Çoklu blok şase birleşimi)

17 İlaç, Kozmetik, gıda ve kimya sanayinde kullanılabilir. Dolum işlemi yapılacak ürün ambalajlarının içerisindeki partiküllerin basınçlı hava ve vakumlama yöntemiyle temizlenmesini sağlar. Dolum makinelerin öncesine yerleştirilerek dolum işlemi görmeden önce şişelerin temizlenmesini sağlar. GMP ve GEP standartlarına uygun ve sağlık bakanlığı tarafından istenen VALİDASYON ( IQ, OQ, PQ, DQ ) belgeleri makine beraber verilmektedir. Vakumlu Temizleme Dolum Makinesi Kapak Kapatma Toplama Tepsisi Otomatik Vakum Temizlemeli Sıvı Dolum Hattı Sıvı Dolum Makinesi Lineer Hat Temizleme Tipi Basınçlı Hava ve Vakumlama Sistemi Giriş Ve Çıkış Ünitesi Konveyör Besleme ve Toplama Tepsisi 380 V 50 Hz 1,5 KW Değişim Gösterebilir 40 Adet/Dk. (maksimum kapasite) Ayarlanabilir (Dijital Ekran Kontrollü) 400 Kg (Çoklu blok şase birleşimi)

18 YUVARLAK (silindirik) ETİKETLEME MAKİNELERİ TEK YÜZEY ETİKETLEME MAKİNELERİ ÇİFT YÜZEY ETİKETLEME MAKİNELERİ ROTARY ETİKETLEME MAKİNELERİ YATAY ETİKETLEME MAKİNELERİ ÇOK FONKSİYONLU ETİKETLEME MAKİNELERİ YARI OTOMATİK ETİKETLEME MAKİNELERİ

19 Yuvarlak, Altıgen, Oval şekildeki cam, plastik, teneke, vb. ambalajların çevresini, ön ve arka yüzeylerini kendinden yapışkanlı etiketler kullanarak etiketleyen makinelerdir. Format değişimleri kolay ve pratiktir. Parça değiştirmeye gerek yoktur. Sistem PLC ( mikroişlemci ) kontrollüdür. Ayarlar dokunmatik ekrandan yapılır. Mono blok sistemdir. Şase AISI 304 paslanmazdan oluşmaktadır. GMP ve GEP standartlarına uygun ve sağlık bakanlığı tarafından istenen VALİDASYON ( IQ, OQ, PQ, DQ ) belgeleri makine beraber verilmektedir. Yuvarlak Etiketleme Makineleri Etiketleme Makinesi Lineer Hat Modül Sayısı 1 Adet (HERMA) (Sağ veya Sol Grup) Etiket Kontrol Sistemi Opsiyonel Kodlama Sistemi Termal Transfer (Opsiyonel) Giriş Ve Çıkış Ünitesi Konveyör (istenilen durumlarda makine giriş veya çıkışına yerleştirilip hat oluşturulabilir) 380 V 50 Hz 1 KW 100 L/saat (Kodlama Sistemi İlavesinde) 30 Mt/dk (maksimum kapasite) Etiket Yüksekliği mm Ayarlanabilir (Dijital Ekran Kontrollü) 250 Kg 850*950*1000 (mono blok şase birleşimi) Konveyör Uzunluğu: 2500 mm

20 Kare, Dikdörtgen, Elips, Oval şeklindeki cam, plastik, teneke ambalajların ön veya arka yüzeylerini kendinden yapışkanlı etiketler kullanarak etiketleyen makinelerdir.format değişimleri kolay ve pratiktir. Parça değiştirmeye gerek yoktur. Sistem PLC ( mikroişlemci ) kontrollüdür. Ayarlar dokunmatik ekrandan yapılır. Mono blok sistemdir. Şase AISI 304 paslanmazdan oluşmaktadır. GMP ve GEP standartlarına uygun ve sağlık bakanlığı tarafından istenen VALİDASYON ( IQ, OQ, PQ, DQ ) belgeleri makine beraber verilmektedir. Tek Yüzey Etiketleme Makineleri Etiketleme Makinesi Lineer Hat Modül Sayısı 1 Adet (HERMA) (Sağ veya Sol Grup) Etiket Kontrol Sistemi Opsiyonel Kodlama Sistemi Termal Transfer (Opsiyonel) Giriş Ve Çıkış Ünitesi Konveyör (istenilen durumlarda makine giriş veya çıkışına yerleştirilip hat oluşturulabilir) 380 V 50 Hz 1 KW 100 L/saat (Kodlama Sistemi İlavesinde) 30 Mt/dk (maksimum kapasite) Etiket Yüksekliği mm Ayarlanabilir (Dijital Ekran Kontrollü) 200 Kg 850*950*1000 (mono blok şase birleşimi) Konveyör Uzunluğu: 2500 mm

21 Kare, Dikdörtgen, Elips, Oval şeklindeki cam, plastik, teneke vb. ambalajların ön ve arka yüzeylerini kendinden yapışkanlı etiketler kullanarak etiketleyen makinelerdir. Format değişimleri kolay ve pratiktir. Parça değiştirmeye gerek yoktur. Sistem PLC ( mikroişlemci ) kontrollüdür. Ayarlar dokunmatik ekrandan yapılır Mono blok sistemdir. Şase AISI 304 paslanmazdan oluşmaktadır. GMP ve GEP standartlarına uygun ve sağlık bakanlığı tarafından istenen VALİDASYON ( IQ, OQ, PQ, DQ ) belgeleri makine beraber verilmektedir. Otomatik Çift Yüzey Etiketleme Makinesi Etiketleme Makinesi Lineer Hat Modül 2 Modül (Herma) Kodlama Sistemi Termal Transfer Sistemi (OPSİYONEL) Etiket Kontrol Sistemi Opsiyonel Giriş Ve Çıkış Ünitesi Konveyör (Makine giriş veya çıkış kısımına ilave edilerek hat oluşturulabilir.) 220 V 50 Hz 1 KW 100 L/saat 30 Mt/Dk. (maksimum kapasite) Etiket Yüksekliği mm Ayarlanabilir (Dijital Ekran Kontrollü) 250 Kg 1000*1100*750 (mono blok şase birleşimi) (2500mm Konveyör uzunluğu)

22 Yuvarlak şeklindeki cam, plastik, teneke ambalajların çevresine kendinden yapışkanlı etiketler kullanarak etiketleyen makinelerdir. lıdır. Üretim kapasitesi yüksektir. Sistem PLC ( mikroişlemci ) kontrollüdür. Ayarlar dokunmatik ekrandan yapılır. Mono blok sistemdir. Şase AISI 304 paslanmazdan oluşmaktadır. GMP ve GEP standartlarına uygun ve sağlık bakanlığı tarafından istenen VALİDASYON ( IQ, OQ, PQ, DQ ) belgeleri makine beraber verilmektedir. Otomatik Rotary Etiketleme Makinesi Etiketleme Makinesi Rotary Hat Modül 1 Modül (Herma) Kodlama Sistemi Termal Transfer Sistemi (OPSİYONEL) Etiket Kontrol Sistemi Opsiyonel Giriş Ve Çıkış Ünitesi Konveyör ve Magazin Toplama 220 V 50 Hz 1 KW 100 L/saat (Kodlama sistemi İlave durumunda) 41 Mt/Dk. (maksimum kapasite) Etiket Yüksekliği mm Ayarlanabilir (Dijital Ekran Kontrollü) 260 Kg 1200*1200*750 (mono blok şase birleşimi)

23 Kare, Dikdörtgen,yuvarlak şekildeki cam, plastik, teneke ambalajların üst ve alt yüzeylerini kendinden yapışkanlı etiketler kullanarak etiketleyen makinelerdir. Format değişimleri kolay ve pratiktir. Parça değiştirmeye gerek yoktur. Sistem PLC ( mikroişlemci ) kontrollüdür. Ayarlar dokunmatik ekrandan yapılır Mono blok sistemdir. Şase AISI 304 paslanmazdan oluşmaktadır. GMP ve GEP standartlarına uygun ve sağlık bakanlığı tarafından istenen VALİDASYON ( IQ, OQ, PQ, DQ ) belgeleri makine beraber verilmektedir. Otomatik Yatay Etiketleme Makinesi Etiketleme Makinesi Lineer Hat Modül 1 Modül (Herma) Kodlama Sistemi Termal Transfer Sistemi (OPSİYONEL) Etiket Kontrol Sistemi Opsiyonel Giriş Ve Çıkış Ünitesi Konveyör 220 V 50 Hz 1 KW 100 L/saat (Kodlama sistemi İlave durumunda) 30 Mt/Dk. Etiket Yüksekliği mm Ayarlanabilir (Dijital Ekran Kontrollü) 200 Kg 1200*850*750 (mono blok şase birleşimi)

24 Kare, Dikdörtgen, yuvarlak, elips, oval, altıgen, şekildeki cam, plastik, teneke ambalajların ön ve arka yüzeylerini, çevresini kendinden yapışkanlı etiketler kullanarak etiketleyen makinelerdir. Format değişimleri kolay ve pratiktir. Parça değiştirmeye gerek yoktur. Sistem PLC ( mikroişlemci ) kontrollüdür. Ayarlar dokunmatik ekrandan yapılır Mono blok sistemdir. Şase AISI 304 paslanmazdan oluşmaktadır. GMP ve GEP standartlarına uygun ve sağlık bakanlığı tarafından istenen VALİDASYON ( IQ, OQ, PQ, DQ ) belgeleri makine beraber verilmektedir. Otomatik Çok Fonksiyonlu Etiketleme Makinesi Etiketleme Makinesi Lineer Hat Modül 2 Modül (Herma) Kodlama Sistemi Termal Transfer Sistemi (OPSİYONEL) Etiket Kontrol Sistemi Opsiyonel Giriş Ve Çıkış Ünitesi Konveyör 220 V 50 Hz 1 KW 100 L/saat (Kodlama sistemi İlave durumunda) 30 Mt/Dk. Etiket Yüksekliği mm Ayarlanabilir (Dijital Ekran Kontrollü) 250 Kg 1200*1100*750 (mono blok şase birleşimi)

25 Kare, Dikdörtgen, yuvarlak, elips, oval, altıgen, şekildeki cam, plastik, teneke ambalajların çevresini kendinden yapışkanlı etiketler kullanarak etiketleyen makinelerdir. Sistem PLC ( mikroişlemci ) kontrollüdür. Şase AISI 304 paslanmazdan oluşmaktadır. Kompakt tasarımlardır. Yer Kaplamazlar GMP ve GEP standartlarına uygun ve sağlık bakanlığı tarafından istenen VALİDASYON ( IQ, OQ, PQ, DQ ) belgeleri makine beraber verilmektedir. Yarı Otomatik Etiketleme Makinesi Etiketleme Makinesi 220 V 50 Hz 100 L/saat (Kodlama sistemi İlave durumunda) 10 Mt/Dk. Etiket Yüksekliği mm 100 Kg

26 ROTARY ŞİŞE YIKAMA MAKİNELERİ LİNEER ŞİŞE YIKAMA MAKİNELERİ YARI OTOMATİK ŞİŞE YIKAMA MAKİNELERİ KURUTMA VE STERİLİZASYON TÜNELLERİ

27 Özellikle Gıda ve İlaç üretimlerinde, hijyenin sağlanması için otomatik olarak rotary hat düzeninde şişeleri basınçlı su ile içten ve dıştan yıkama işlemi yapan makinelerdir. İstenilen ölçülerde şişeler için tasarlanarak, Dolum hattı öncesi, şişelerin hava ve su ile sterilizasyonunda kullanılır. Yıkama işleminin ardından hava ile kurutarak tekrar dolum hattının konveyörüne yerleştirir. Cam veya Plastik şişelerin yıkamasında kullanılır. Steril dolum şartları için gereklidir. Mono blok sistemdir. Şase AISI 304 paslanmazdan oluşmaktadır. GMP ve GEP standartlarına uygun ve sağlık bakanlığı tarafından istenen VALİDASYON ( IQ, OQ, PQ, DQ ) belgeleri makine beraber verilmektedir. Otomatik Rotary Şişe Yıkama Makinesi Yıkama Makinesi Rotary Hat Yıkama Tipi Basınçlı Su iç dış yıkama Buhar Sistemi Opsiyonel Kurutma Sistemi Basınçlı Hava Giriş Ve Çıkış Ünitesi Konveyör Besleme ve Konveyör Çıkış 380 V 50 Hz 1 KW Değişim gösterebilir 60 Adet/Dk. (maksimum kapasite) Ayarlanabilir (Dijital Ekran Kontrollü) 600 Kg 1600 x 1600 x 1850 (mono blok şase birleşimi)

28 Özellikle Gıda ve İlaç üretimlerinde, hijyenin sağlanması için otomatik olarak konveyör üzerindeki şişeleri basınçlı su ile içten ve dıştan yıkama işlemi yapan makinelerdir. İstenilen Ölçüde şişeler için tasarlanarak, Dolum hattı öncesi, şişelerin hava ve su ile sterilizasyonunda kullanılır.. Yıkama işleminin ardından hava ile kurutarak tekrar dolum hattının konveyörüne yerleştirir. Cam veya Plastik şişelerin yıkamasında kullanılır. Steril dolum şartları için gereklidir. Mono blok sistemdir. Şase AISI 304 paslanmazdan oluşmaktadır. GMP ve GEP standartlarına uygun ve sağlık bakanlığı tarafından istenen VALİDASYON ( IQ, OQ, PQ, DQ ) belgeleri makine beraber verilmektedir. Otomatik Lineer Şişe Yıkama Makinesi Yıkama Makinesi Lineer (Doğrusal )Hat Yıkama Tipi Basınçlı Su iç dış yıkama Buhar Sistemi Opsiyonel Kurutma Sistemi Basınçlı Hava (kurutma tüneli ilave edilebilir) Giriş Ve Çıkış Ünitesi Konveyör Besleme ve Konveyör Çıkış 380 V 50 Hz 1 KW Değişim gösterebilir Adet/Dk. (maksimum kapasite) Ayarlanabilir (Dijital Ekran Kontrollü) 500 Kg 1750 x 1300 x 1850 (mono blok şase birleşimi)

29 lı olarak ilaç, gıda, kozmetik sektörlerinin düşük kapasiteli üretimlerinde, hijyenin sağlanması için şişeleri basınçlı su ile içten yıkama işlemi yapan makinelerdir. Şişeler yuvalara el ile beslenir. Cam veya Plastik şişelerin yıkamasında kullanılır. Steril dolum şartları için gereklidir. Mono blok sistemdir. Şase AISI 304 paslanmazdan oluşmaktadır. Kompakt ürünler olduğundan az yer kaplarlar. GMP ve GEP standartlarına uygun ve sağlık bakanlığı tarafından istenen VALİDASYON ( IQ, OQ, PQ, DQ ) belgeleri makine beraber verilmektedir. Yarı Otomatik Şişe Yıkama Makinesi Yıkama Makinesi Yıkama Tipi Basınçlı Su iç yıkama Kurutma Sistemi Basınçlı Hava Giriş Ve Çıkış Ünitesi Konveyör Besleme ve Konveyör Çıkış 220 V 50 Hz 0,5 KW Değişim gösterebilir Adet/Dk. (maksimum kapasite) Ayarlanabilir 250 Kg (mono blok şase birleşimi)

30 Gıda ve İlaç üretimlerinde, hijyenin sağlanması için otomatik olarak yıkama makinelerinden gelen cam ürünlerin lineer hat üzerinde yüksek derecede sıcak hava ve kızgın buhar ile şişelerin sterilizasyonu sağlayan makinelerdir. İstenilen Ölçüde şişeler için tasarlanarak, Dolum hattı öncesi, şişelerin sterilizasyonunda kullanılır. Steril dolum şartları için gereklidir. Komple AISI 304 paslanmazdan oluşmaktadır. GMP ve GEP standartlarına uygun ve sağlık bakanlığı tarafından istenen VALİDASYON ( IQ, OQ, PQ, DQ ) belgeleri makine beraber verilmektedir. Kurutma Tüneli Kurutma ve Sterilizasyon Tüneli Lineer Hat Kurutma Tipi Sıcak Hava Giriş Ve Çıkış Ünitesi Konveyör 380 V 50 Hz 3 KW Sürkiasyon Blower Ayarlanabilir 100 Kg mono blok şase birleşimi)

31 FLAKON KAPAK KAPATMA MAKİNELERİ VİDALI KAPAK KAPATMA MAKİNELERİ ALÜMİNYUM KAPAK VİDA AÇMA MAKİNELERİ OTOMATİK KAPAK BESLEME MAKİNELERİ TRİGERLİ KAPAK KAPAMA MAKİNELERİ HAVALI VE KOLLU VALF KAPATMA MAKİNELERİ

32 5ml ile 250 ml arasında enjeksiyon için kullanılan ürünlerin alüminyum flakon kapaklarının sıvama yöntemiyle steril olarak kapatılmasını sağlar. 12mm ile 32 mm arasındaki kapakların sıvamalarını yapabilir. Kapatma çene baskı ve yükseklik ayarının yapılması pratiktir. Monoblok sistemdir. Şase AISI 304 paslanmazdan oluşmaktadır. GMP ve GEP standartlarına uygun ve sağlık bakanlığı tarafından istenen VALİDASYON ( IQ, OQ, PQ, DQ ) belgeleri makine beraber verilmektedir. Flakon Kapak Kapatma Makinesi Yarı Otomatik Flakon Kapak Kapatma Kapatma Sistemi Otomatik Kapak Besleme ve Sıvama Yarı Otomatik Sıvama Giriş Ve Çıkış Ünitesi Otomatik Beslemeli Koveyör Çıkış V 50 Hz 220 V 50 Hz 1 KW 0,5 Kw 40 Adet/Dk. (maksimum kapasite) Adet/Dakika Ayarlanabilir (Dijital Ekran Kontrollü) Ayarlanabilir 500 Kg 50 Kg

33 İlaç, Gıda, Kozmetik, Kimya v.b. sektörlerde kullanılan tırnaklı, push&pull, gibi çeşitli kapakların kapatılmasını sağlayan makinelerdir. Tork ayarlı olup sıkma kuvveti mekanik veya servo kontrollü olarak rahatça ayarlanılabilir. Tork kontrolü sayesinde açık kalma veya kapakların zarar görmesi engellenir. Cam veya Plastik şişelerin kapatılmasına uygundur. Monoblok sistemdir. Şase AISI 304 paslanmazdan oluşmaktadır. GMP ve GEP standartlarına uygun ve sağlık bakanlığı tarafından istenen VALİDASYON ( IQ, OQ, PQ, DQ ) belgeleri makine beraber verilmektedir. Otomatik Vidalı Kapak Kapatma Makinesi Yarı Otomatik Vidalı Kapak Kapatma Kapatma Sistemi Otomatik Kapak Besleme ve Kapatma Yarı Otomatik Kapatma Giriş Ve Çıkış Ünitesi Otomatik Beslemeli Koveyör Çıkış V 50 Hz 220 V 50 Hz 1 KW 0,5 Kw 45 Adet/Dk. (maksimum kapasite) Adet / dk Ayarlanabilir (Dijital Ekran Kontrollü) Ayarlanabilir 600 Kg 80 Kg

34 İlaç, Gıda, Kozmetik, Kimya v.b. sektörlerde kullanılan çeşitli boylardaki alüminyum kapakların diş yuvalarının açılmasını ve emniyet klipslerinin kapatılmasını sağlayan makinelerdir. Tork kontrolü sayesinde açık kalma veya kapakların zarar görmesi engellenir. Mono blok sistemdir. Şase AISI 304 paslanmazdan oluşmaktadır. GMP ve GEP standartlarına uygun ve sağlık bakanlığı tarafından istenen VALİDASYON ( IQ, OQ, PQ, DQ ) belgeleri makine beraber verilmektedir. Otomatik Alüminyum Kapak Vida Açma Makinesi Yarı Otomatik Alüminyum Kapak Vida Açma Makinesi Kapatma Sistemi Otomatik Kapak Besleme ve Kapatma Yarı Otomatik Kapatma Giriş Ve Çıkış Ünitesi Otomatik Beslemeli Koveyör Çıkış V 50 Hz 220 V 50 Hz 1 KW 0,5 Kw Adet/Dk. (maksimum kapasite) Adet / dk Ayarlanabilir (Dijital Ekran Kontrollü) Ayarlanabilir 600 Kg 80 Kg

35 İlaç, Gıda, Kozmetik, Kimya v.b. sektörlerde kullanılan çeşitli türlerde ve ebatlardaki sprey,push and pull ve pompalı kapakların kapatılmasını sağlayan makinelerdir. Yüksek kapasiteli sistemlerdir. Monoblok sistemdir. Şase AISI 304 paslanmazdan oluşmaktadır. GMP ve GEP standartlarına uygun ve sağlık bakanlığı tarafından istenen VALİDASYON ( IQ, OQ, PQ, DQ ) belgeleri makine beraber verilmektedir. Otomatik Trigerli Kapak Kapatma Makinesi Kapak Kapatma Makinesi Lineer Hat Kapatma Sistemi Trigerli Kapatma (ürünlere göre otomatik kapak besleme) Giriş Ve Çıkış Ünitesi Konveyör Giriş ve Çıkış 380 V 50 Hz 1 KW 400 L/saat 60 Adet/Dk. (maksimum kapasite) Ayarlanabilir (Dijital Ekran Kontrollü) 600 Kg 1600 x 1300 x 1850 (mono blok şase birleşimi)

36 Çeşitli kapakların beslemelerini sağlayan makinelerdir. ve ürüne göre elavatör veya vibratör olarak tasarlanır. Kapak çeşitlerine göre özel olarak dizayn edilir. AISI 304 paslanmazdan oluşmaktadır. GMP ve GEP standartlarına uygun ve sağlık bakanlığı tarafından istenen VALİDASYON ( IQ, OQ, PQ, DQ ) belgeleri makine beraber verilmektedir. Otomatik Kapak Besleme Makinesi Kapak Besleme Makinesi Besleme Tipi Elavatör veya Vibratör Sistemi 220 V 50 Hz 1 KW Adet/Dk. Ayarlanabilir (Kademesiz Devir Ayarlı) 100 Kg

37 Genellikle parfüm sektöründe kullanılan valfli kapakların kapatılmasını sağlayan makinelerdir. Pnömatik kontrollü manüel sistemlerdir. Pnömatik pedal kontrollü sistemdir. Kapatma Tipi Havalı Valf Kapatma Makinesi Kapak Kapatma Makinesi Pensli Kapatma Pnömaik Bağlantısı 100 L/Saat Adet/Dk. (maksimum kapasite) 15 Kg Genellikle parfüm sektöründe kullanılan valfli kapakların kapatılmasını sağlayan makinelerdir. Mekanik kontrollü manuel sistemlerdir. Mekanik kol vasıtasıyla sistemdir. Kapatma Tipi Kollu Valf Kapatma Makinesi Kapak Kapatma Makinesi Pensli Kapatma Adet/Dk. (maksimum kapasite) 12 Kg

38 KUTULAMA MAKİNELERİ TÜP DOLUM MAKİNELERİ TANE SAYMA MAKİNELERİ FOLYO YAPIŞTIRMA MAKİNELERİ

39 3 çeşit kutulama makinesi vardır. -Yatay beslemeli kutulama makinesi -Dikey beslemeli kutulama makinesi -Sarma kutulama makinesi Yatay ve dikey beslemeli makinelerde önceden 2 tarafı yapıştırılmış fakat şekil verilmemiş kutular kullanılır. Bu şekil verilmemiş kutular besleme magazininden alınarak vakumlama pompası yardımıyla makineye beslenip kutu haline getirildikten sonra yatay veya dikey olarak ürünle doldurulur, daha sonra ise kutunun ağzı kapanır. Ürün etrafına sararak kutulama yönteminde ise tamamen açık ve şekil verilmemiş kutu kartonları ürünün etrafına sarılarak şekil verilir. Hot melt ile yapıştırılan kutu daha sonra kapatılır. Otomatik Kutulama Makinesi Paketleme Makinesi Rotary Hat Lineer Hat Prospektüs Otomatik Besleme Ürün Besleme Sistemi Otomatik Besleme Giriş Ve Çıkış Ünitesi Karton Besleme Magazini 380 V 50 Hz 1 KW 600 L/saat 30 Adet/Dk. (maksimum kapasite) Ayarlanabilir (Dijital Ekran Kontrollü) (mono blok şase birleşimi)

40 İlaç, gıda, kozmetik vb sektörlerde kullanılan değişik şekil ve ölçülerdeki metal, plastik, alüminyum tüplere krem,pomat,diş macunu,losyon gibi ürünlerin hassas gramajlarda dolumunu yapar ve katlayarak veya ultrasonik yapıştırmayla kapatır.kapanan kısma çelik harflerle tarih ve seri numarası gibi bilgileri basar.tüp kalıpları değiştirilerek istenen ölçülerde tüplerle çalışılabilir. Otomatik Tüp Dolum Makinesi Paketleme Makinesi Rotary Hat Tüp Besleme Otomatik Besleme veya El ile besleme Ürün Besleme Sistemi Otomatik Besleme 380 V 50 Hz 2,2 KW 450 L/saat Adet/Dk. (maksimum kapasite) Ayarlanabilir (Dijital Ekran Kontrollü) (mono blok şase birleşimi)

41 Kapsül, tablet v.b. ürünlerin belirlenen adetlerde şişelere beslenerek paketlenmesini sağlayan makinelerdir. Ürünler besleme işleminin ardından otomatik olarak kapatılır. GMP ve GEP standartlarına uygun ve sağlık bakanlığı tarafından istenen VALİDASYON ( IQ, OQ, PQ, DQ )belgeleri makine beraber verilmektedir. Otomatik Sayma Makinesi Paketleme Makinesi Elektrik Bağlantısı Hava Bağlantısı 380 V AC 50 Hz 30 Adet/Dk. (maksimum kapasite) 300 Kg Kapsül, tablet v.b. ürünlerin belirlenen adetlerde şişelere beslenerek paketlenmesini sağlayan makinelerdir. GMP ve GEP standartlarına uygun ve sağlık bakanlığı tarafından istenen VALİDASYON ( IQ, OQ, PQ, DQ )belgeleri makine beraber verilmektedir. Yarı Otomatik Sayma Makinesi Paketleme Makinesi Elektrik Bağlantısı 220 V AC 50 Hz Adet/Dk. (maksimum kapasite) 300 Kg

42 OTOMATİK KAPSÜL DOLUM MAKİNELERİ YARI OTOMATİK KAPSÜL DOLUM MAKİNELERİ OTOMATİK TOZ DOLUM MAKİNELERİ KAPSÜL PARLATMA MAKİNELERİ KARIŞTIRICI KAZANLAR

43 Bitkisel gıda takviyeleri, ekstraktlar, sporcu destek ürünleri, hayvansal ilaçlar, beşer, ilaçlar vb. kapsül ürünlerinin dolumunu yapan makinelerdir. Seri üretime imkân sağlar. Tamamen kapalı sistem içerisinde dolum yapılarak işlemleri tamamlanan ürünler çıkış kanalından bitmiş olarak verilir. Dolumu yapılmamış veya kapatılmamış ürünler sağlam ürünlerden otomatik olarak ayıklanır. Otomatik Kapsül Dolum Makinesi Granül (Toz) Dolum Makinesi Rotary Hat Dolum Tipi Hacimsel Baskı Sistemi Kapsül Ölçüleri 00 5 Ürün Besleme Sistemi Otomatik 380 V 50 Hz 1 KW 400 L/saat Adet/Saat Dolum Hassasiyeti +/- %2 Ayarlanabilir (Dijital Ekran Kontrollü) 600 Kg (mono blok şase birleşimi)

44 Bitkisel gıda takviyeleri, ekstraktlar, sporcu destek ürünleri, hayvansal ilaçlar, beşer, ilaçlar vb. kapsül ürünlerinin dolumunu yapan makinelerdir. Düşük kapasiteli üretimler için idealdir. Yarı Otomatik Kapsül Dolum Makinesi Granül (Toz) Dolum Makinesi Rotary Hat Dolum Tipi Hacimsel Baskı Sistemi Kapsül Ölçüleri 00 5 Ürün Besleme Sistemi Otomatik 380 V 50 Hz 1 KW 400 L/saat Adet/Saat Dolum Hassasiyeti +/- %2 Ayarlanabilir 450 Kg (mono blok şase birleşimi)

45 İlaç, kozmetik kimya vb. sektörlerde toz halde bulunan ürünlerin hacimsel veya tartımsal olarak paketlemelerini yapan makinelerdir. Otomatik olarak hat şeklinde dizayn edilebileceği gibi Yarı otomatik olarak da üretime imkân sağlar. Toz Dolum Makinesi Granül (Toz) Dolum Makinesi Dolum Tipi Vidalı Sistem Tartımsal Sistem Ürün Besleme Sistemi Otomatik 380 V 50 Hz 1 KW 400 L/saat Gramaja göre değişim gösterir Dolum Hassasiyeti +/- %2 Ayarlanabilir 450 Kg (mono blok şase birleşimi)

46 Dolum işlemi yapılan kapsüllerin dış yüzeylerinde bulunan toz artıklarının temizlenerek paketlenmeye hazır hale gelmesini sağlayan makinelerdir. Hijyenik yapısı ile kapsül yüzeyinden tozun kolayca atılmasını sağlar. Toz veya likit ürünlerin homojen olarak karışımlarını yapan makinelerdir. Tamamen paslanmaz çelikten oluşmaktadır. İç ve dış yüzeyler parlatılarak bakteri üremesinin önüne geçilir. GMP tüzüğüne uygundur.

47 İOSB Saraçlar Sanayi Sitesi 9. Blok No:44 Başakşehir / İSTANBUL Tel: Faks: E-posta: info@farmaksis.com

SIVI DOLUM SİSTEMLERİ

SIVI DOLUM SİSTEMLERİ SIVI DOLUM SİSTEMLERİ OTOMATİK FLAKON DOLUM MAKİNELERİ Flakon Dolum Makinesi Dolum Yapan özel pompa yardımıyla dozajlamayı ayarlayan dijital ekranlı bir sistemdir. Operatör müdahalesi olmadan otomatik

Detaylı

Elektronik Paketleme makinesi tam otomatik besleme ünitesiyle birlikte, yüksek üretim

Elektronik Paketleme makinesi tam otomatik besleme ünitesiyle birlikte, yüksek üretim TEKNOPAC 300 Elektronik Paketleme makinesi tam otomatik besleme ünitesiyle birlikte, yüksek üretim Kapasitesi için, düzgün ürünleri sarmak üzere tasarlanmıştır. Konsol tasarımı, modüler yapısı, yüksek

Detaylı

em250 PAKETLEME MAKİNESİ serisi Paketlemede Çözümün Adresi ÖZELLİKLER OPSİYONEL ÖZELLİKLER MAKİNE DİZAYNI AVANTAJLARI PAKET TİPLERİ

em250 PAKETLEME MAKİNESİ serisi Paketlemede Çözümün Adresi ÖZELLİKLER OPSİYONEL ÖZELLİKLER MAKİNE DİZAYNI AVANTAJLARI PAKET TİPLERİ em250 PAKETLEME ÖZELLİKLER Programmable Logic Controller Sistemi Sürücü kontrollü motorlar Boşluksuz planet rediktörlü tahrik sistemleri Paslanmaz çıkış konveyör sistemi Havalı şaft bobin sistemi Bobin

Detaylı

MALTECH. İç ve dış cephe sıva uygulamalarında kullanılan, yenilikçi ve güçlü bir modeldir.

MALTECH. İç ve dış cephe sıva uygulamalarında kullanılan, yenilikçi ve güçlü bir modeldir. M5 EVOLUTION - GÜÇLÜ SUPERMIX - İDEAL İç ve dış cephe sıva uygulamalarında kullanılan, yenilikçi ve güçlü bir modeldir. Turbomix özellikli sıva makinesi Kolay müdahale edilebilen su armatürü D ve R tipi

Detaylı

JELLY (JÖLE ) ŞEKERLEME ÜRETİM HATTI

JELLY (JÖLE ) ŞEKERLEME ÜRETİM HATTI JELLY (JÖLE ) ŞEKERLEME ÜRETİM HATTI JCPL-150 Meyveli Jöle üretimine uygun makine ve ekipmanlar Satte 100 ile 350 kg arasi uretim kapasitesi vardir IP 65 koruma sınıfına sahip elektrik sistemleri Tüm ürünler

Detaylı

ŞİRKET PROFİLİ: Bugün, İzmir Çiğli de 500 m2 kapalı 1000 m2 açık alana sahip kendi üretim tesisinde faaliyet göstermektedir.

ŞİRKET PROFİLİ: Bugün, İzmir Çiğli de 500 m2 kapalı 1000 m2 açık alana sahip kendi üretim tesisinde faaliyet göstermektedir. Katalog ŞİRKET PROFİLİ: TDM MAKİNE 2001 yılında Elektronik Müh. Tahsin DEMİRCİ tarafından kurulmuştur. Kısa sürede makine üretiminde, özellikle paketleme, tartım, dolum sistemleri ve özel makine imalatı

Detaylı

Konveyörlü Tip WTCS250 - elektrikli

Konveyörlü Tip WTCS250 - elektrikli Electrolux Bulaşık Yıkama Sistemleri serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama,

Detaylı

AMBALAJ MAKİNELERİ AMBALAJ FİLM ÇÖZÜMLERİ KATMA DEĞERLİ ÇÖZÜMLER

AMBALAJ MAKİNELERİ AMBALAJ FİLM ÇÖZÜMLERİ KATMA DEĞERLİ ÇÖZÜMLER BİZ NE YAPIYORUZ? VAKUM AMBALAJ MAKİNELERİ MAP SKIN AMBALAJ FİLM ÇÖZÜMLERİ HER TÜRLÜ PLASTİK VE KAĞIT AMBALAJ FİLMLERİ EAT-WITH-THE-PACK KATMA DEĞERLİ ÇÖZÜMLER ON-THE-GO LIFE STYLE FOODS 2 FİRMAMIZ Biz

Detaylı

VAKUM PAKETLEME VE DiLiMLEME MAKiNALARI

VAKUM PAKETLEME VE DiLiMLEME MAKiNALARI VAKUM PAKETLEME VE DiLiMLEME MAKiNALARI 2 2006 yılında Lipovak Makine İmalat ve Ticareti olarak Melih GÜREŞ tarafından Adapazarı nda kurulmuştur sektörümüzde, güvenirliği ile tanınan seçkin bir yere sahiptir.

Detaylı

Konveyörlü Tip WTCS140 - elektrikli

Konveyörlü Tip WTCS140 - elektrikli Electrolux Bulaşık Yıkama Sistemleri serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama,

Detaylı

ÖZÇAĞDAŞ MAKİNA SANAYİ SHRİNK AMBALAJ MAKİNALARI

ÖZÇAĞDAŞ MAKİNA SANAYİ SHRİNK AMBALAJ MAKİNALARI K2 TAM OTOMATİK SHRİNK AMBALAJ MAKİNASI K1 YARI OTOMATİK SHRİNK AMBALAJ MAKİNASI K4 MABİLYA İÇİN TAM OTOMATİK SHRİNK AMBALAJ MAKİNASI K3 MABİLYA İÇİN YARI OTOMATİK SHRİNK AMBALAJ MAKİNASI K5 L-KESİM TÜNELİ

Detaylı

PCC 6505 PROFİL KESME HATTI

PCC 6505 PROFİL KESME HATTI PCC 6505 PROFİL KESME HATTI 1. TANIM PVC ve Alüminyum profillerin servo kontrollü motorlar vasıtası ile boy kesme işlemlerini yapmak için tasarlanmıştır. Operatör besleme konveyörüne 10 Adet profil koyarak

Detaylı

ALM-2010 FUL OTOMATİK YATAY PAKETLEME VE AMBALAJ MAKİNASI

ALM-2010 FUL OTOMATİK YATAY PAKETLEME VE AMBALAJ MAKİNASI ALM2010 FUL OTOMATİK YATAY PAKETLEME VE AMBALAJ MAKİNASI Yatay Ambalaj Makinesi, tek veya çok adetli ürünleri yatay sistemde paketlemek için tasarlanmıştır. Gıda sanayinde, Kozmetik ve Temizlik Sanayinde,

Detaylı

Küçük ve orta ölçekli ambalajlama uygulamaları için kârlı çözüm. Yarı otomatik Hazır Tabak Kapama Makineleri: T 200 ve T 250:

Küçük ve orta ölçekli ambalajlama uygulamaları için kârlı çözüm. Yarı otomatik Hazır Tabak Kapama Makineleri: T 200 ve T 250: Yarı otomatik Hazır Tabak Kapama Makineleri: T 200 ve T 250: Modifiye Atmosfer Paketleme (MAP) Küçük ve orta ölçekli ambalajlama uygulamaları için kârlı çözüm. T 200 ve T 250 ile yüksek standartlarda paketleme.

Detaylı

GRANUL (KIRIK) BUZ MAKİNASI HİJYENİK TEMİZ SU SOĞUTMA CİHAZI SU SOĞUTMA (CHİLLER) CİHAZLARI SOĞUK HAVA DEPOLARI KALIP BUZ MAKİNASI

GRANUL (KIRIK) BUZ MAKİNASI HİJYENİK TEMİZ SU SOĞUTMA CİHAZI SU SOĞUTMA (CHİLLER) CİHAZLARI SOĞUK HAVA DEPOLARI KALIP BUZ MAKİNASI GRANUL (KIRIK) BUZ MAKİNASI HİJYENİK TEMİZ SU SOĞUTMA CİHAZI SU SOĞUTMA (CHİLLER) CİHAZLARI SOĞUK HAVA DEPOLARI KALIP BUZ MAKİNASI www.eserteknik.com GRANÜL (KIRIK) BUZ MAKİNESİ Balıkçılar ve fırınlar

Detaylı

Konveyörlü Tip WTCS90 - elektrikli

Konveyörlü Tip WTCS90 - elektrikli Electrolux Bulaşık Yıkama Sistemleri serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama,

Detaylı

Aluminyum,plastik tüpler

Aluminyum,plastik tüpler 2015 yılı FIRSATLARIMIZ... Tüp Dolum Makineleri... Sıvı Dolum Makineleri... Tablet üretimi Makineleri. Aerosol Dolum Makineleri Palet hijyen tranfer Makineleri.. Büyük hacım serum dolumwilhelmff1 Likit

Detaylı

YARI OTOMATİK VE MANUEL ETİKETLEME MAKİNELERİMİZ

YARI OTOMATİK VE MANUEL ETİKETLEME MAKİNELERİMİZ - YARI OTOMATİK VE MANUEL ETİKETLEME MAKİNELERİMİZ OE 2 Plus Yeni model Yarı otomatik yuvarlak şişe/pet /teneke etiketleme makinesi ve prizmatik ambalaj (köşeli cam/pet/teneke) kiti Şarap, Zeytinyağı,

Detaylı

REDLINE HVAC ++ PROLINE.

REDLINE HVAC ++ PROLINE. REDLINE HVAC ++ PROLINE www.gaztekmakina.com.tr Kaynaklı İmalat Sektöründe Üretim Yapan Siz Değerli Müşterilerimizin Üretim Standartlarını Geliştirmek Amacı İle Kaliteli, Hızlı Ve Ekonomik Çözümler Sunan

Detaylı

Konveyörlü Tip WTCS180 - elektrikli

Konveyörlü Tip WTCS180 - elektrikli Electrolux Bulaşık Yıkama Sistemleri serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama,

Detaylı

Enjektörler, İğneler Ve Kanüller

Enjektörler, İğneler Ve Kanüller BÖLÜM 1 ler, İğneler Ve Kanüller MVM Medikal Veteriner Malzemeleri l BÖLÜM 1 SAYFA 5 SET INJECT Tek Kullanımlık ler Steril tekli ambalaj içerisinde bulunmaktadır. 2 Parçalı 2 cc Yeşil 16 (kısa uç) 5 cc

Detaylı

Konveyörlü Tip WTM140

Konveyörlü Tip WTM140 serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama, tezgahaltı, giyotin tip, konveyörlü,

Detaylı

Cihazlar yalnızca soğutma modunda çalışmaktadır.

Cihazlar yalnızca soğutma modunda çalışmaktadır. Cihazlar yalnızca soğutma modunda çalışmaktadır. Standart ürünlerde çevre dostu R407c soğutucu akışkan kullanılmaktadır. Su sıcaklık rejimine veya isteğe göre farklı soğutucu akışkan ile sistem oluşturulabilmektedir.

Detaylı

STERİLİZASYON SİSTEMLERİ

STERİLİZASYON SİSTEMLERİ STERİLİZASYON SİSTEMLERİ Ürün kodu için seçeneklerine bakınız. 110 LT TEK KAPILI PLAZMA STERiLiZASYON CiHAZI Düşük ışılı hidrojen peroksit (H2O2) plazma sterilizasyon cihazı Diğer düşük ısılı cihazlara

Detaylı

İLAÇLARIN AMBALAJLANMASI 14. HAFTA

İLAÇLARIN AMBALAJLANMASI 14. HAFTA İLAÇLARIN AMBALAJLANMASI 14. HAFTA Tanım Ambalaj malzemesi; ürünü dış etkilerden korumak, depolamak ve nakletmek amacıyla kullanılan materyallerdir. İlaç kapları ise farmasötik kullanıma yönelik olarak

Detaylı

SYM-300 Vibrasyon Konveyörlü SEBZE YIKAMA MAKİNESİ

SYM-300 Vibrasyon Konveyörlü SEBZE YIKAMA MAKİNESİ Konveyörlü Fritöz Sebze Yıkama Makinesi SYM-300 Vibrasyon Konveyörlü SEBZE YIKAMA MAKİNESİ Soğuksan SYM-300 Sebze yıkama makinesi büyük ölçekli mutfakların taze sebze ve meyve yıkama ihtiyaçlarını karşılamak

Detaylı

SİLİNDİR TAKSİMAT MAKİNASI SB-STM-1500

SİLİNDİR TAKSİMAT MAKİNASI SB-STM-1500 SİLİNDİR TAKSİMAT MAKİNASI SB-STM-1500 Ana Parçaları ve çalışma şekli Nu. PARÇA AÇIKLAMA 1 Ana kontrol paneli 2 Sarıcı gövdesi 3 Baglantı aynası Dokunmatik ekran ile donatılmış, Operatör makine ve bileşenlerini

Detaylı

I. Buharlı Sterilizatörler

I. Buharlı Sterilizatörler I. Buharlı Sterilizatörler ERYİĞİT buharlı sterilizatörleri; tekstil malzemelerin, cerrahi ve pansuman aletlerin, plastik ve cam malzemelerin, şişelenmiş sıvıların, sterilizasyonunu gerçekleştirmek amacıyla

Detaylı

hakkımızda Emka-Mak, sektör ile ilgili her türlü sorularınız ve ihtiyaçlarınız için sizlere hizmet vermeye hazırdır.

hakkımızda Emka-Mak, sektör ile ilgili her türlü sorularınız ve ihtiyaçlarınız için sizlere hizmet vermeye hazırdır. e emka-mak MAKİNE GIDA SANAYİ PAKETLEME SİSTEMLERİ KATALOĞU www.emkamak.com hakkımızda Emka-Mak 2007 yılından itibaren sektörde spesifik çözümleri ve dinamik yapısıyla dikkat çeken, her türlü yeniliği

Detaylı

SETAPAK ELEKTRONİK VE AMBALAJ MAKİNA SAN. TİC. LTD. ŞTİ.

SETAPAK ELEKTRONİK VE AMBALAJ MAKİNA SAN. TİC. LTD. ŞTİ. SETAPAK ELEKTRONİK VE AMBALAJ MAKİNA SAN. TİC. LTD. ŞTİ. Tel : 0 (216) 595 26 01-02 Faks : 0 (216) 595 28 58 E-mail : setapak@setapack.com İnternet Sitesi : www.setapack.com Facebook İsim : Setapack Ambalaj

Detaylı

MİKROBİYOLOJİK EMNİYET KABİNLERİ VE LİYOFİLİZATÖRLER. made in DENMARK

MİKROBİYOLOJİK EMNİYET KABİNLERİ VE LİYOFİLİZATÖRLER. made in DENMARK MİKROBİYOLOJİK EMNİYET KABİNLERİ VE LİYOFİLİZATÖRLER made in DENMARK MARS CLASS II & MARS PRO CLASS II MARS CLASS II KABİNİ Çift filtre sistemi 110mm lik HEPA filtre ile 0,3mikron partiküle karşı %99,999

Detaylı

KR-BM 1700 ÇİFT SALINIM KOLLU OTOMATİK BOYAMA MAKİNASI

KR-BM 1700 ÇİFT SALINIM KOLLU OTOMATİK BOYAMA MAKİNASI KR-BM 1700 ÇİFT SALINIM KOLLU OTOMATİK BOYAMA MAKİNASI Otomatik salınım kollu sprey makinesi Kama KR-BM 1700 her çeşit yüzeyde yüksek kaliteyi, son derece kolay bir operasyon ile elde edebilmeniz için

Detaylı

Endüstriyel Yüzey Sertleştirme

Endüstriyel Yüzey Sertleştirme INDUCTION Endüstriyel Yüzey Sertleştirme Makinaları I N D U CTI O N I N D U C T I ON www.homme-induction.com www.homme-induction.com I N D U C T IO N Misyonumuz Vizyonumuz Gelişmeyi ve büyümeyi sürekli

Detaylı

ESEN MAKİNA CAM İŞLEME MAKİNA CAM ÜRÜNLERİ SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

ESEN MAKİNA CAM İŞLEME MAKİNA CAM ÜRÜNLERİ SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. ESEN MAKİNA CAM İŞLEME MAKİNA CAM ÜRÜNLERİ SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. ESEN MAKİNA ÜRÜN KATALOĞU 2013 CNC TEK KAFA YATAY MATKAP Matkap Çapı Maksimum İşleme Hızı Maksimum Spindle Hızı Eksen Kontrolleri Hareket

Detaylı

BİG BAG DOLUM SİSTEMLERİ

BİG BAG DOLUM SİSTEMLERİ BİG BAG DOLUM SİSTEMLERİ Big-Bag dolum makinesi, toz ve granül malzemelerin silolardan big-bag torbalarına, PLC kontrolü ile doldurulması işlemini gerçekleştirir. İsteğe bağlı olarak doldurma işlemi 200-1500

Detaylı

G E N E L K A T A L O G w w w. s p t. t c 1

G E N E L K A T A L O G w w w. s p t. t c 1 G E N E L K A T A L O G www.spt.tc 1 İNDEX KATLI FIRIN RESİN HATTI 4 TEK KULE DİKEY KURUTMA FIRINI 6 ÇİFT KULE DİKEY KATALİZE FIRINI 7 BEKLETME ÜNİTESİ 10 PLAKA ÇEVİRİCİ 11 OTOMATİK SPREYLEME ÜNİTESİ 11

Detaylı

Kuluçkahaneler ve Balık Çiftlikleri için Merkezi ve Kendiliğinden Hareketli Yemleme Sistemleri

Kuluçkahaneler ve Balık Çiftlikleri için Merkezi ve Kendiliğinden Hareketli Yemleme Sistemleri www.akuamaks.com Kuluçkahaneler ve Balık Çiftlikleri için Merkezi ve Kendiliğinden Hareketli Yemleme Sistemleri 2 Amacımız çözüm ortağı olduğumuz, Feeding Systems SL firması ile beraber, Su Ürünleri Sektörüne

Detaylı

Dolum miktarı optimizasyonu

Dolum miktarı optimizasyonu RS232C Otomatik Kontrol Terazileri %100 kontrol ve veri toplama BAYKON,25 yıllık deneyime sahip mühendislik alt yapısı ile, Otomatik Kontrol Terazileri ve dinamik tartım çözümleri konusunda sağlıklı çözümler

Detaylı

DOLUM VE PAKETLEME MAKİNE ÇEŞİTLERİ YATAY PAKETLEME MAKİNELERİ TERAZİLİ DOLUM ÜNİTESİ MANUEL DOLUM CİHAZLARI ELEVATÖRLER VE KONVEYÖRLER DOLUM

DOLUM VE PAKETLEME MAKİNE ÇEŞİTLERİ YATAY PAKETLEME MAKİNELERİ TERAZİLİ DOLUM ÜNİTESİ MANUEL DOLUM CİHAZLARI ELEVATÖRLER VE KONVEYÖRLER DOLUM DOLUM VE PAKETLEME MAKİNE ÇEŞİTLERİ YATAY PAKETLEME MAKİNELERİ TERAZİLİ DOLUM ÜNİTESİ MANUEL DOLUM CİHAZLARI ELEVATÖRLER VE KONVEYÖRLER DOLUM ÜNİTELERİ DİKEY DOLUM VE PAKETLEME MAKİNELERİ MH1, MH2 Neler

Detaylı

-86 Ultra Derin dondurucular Liyofilizatörler (-55 ~ -120 C)

-86 Ultra Derin dondurucular Liyofilizatörler (-55 ~ -120 C) -86 Ultra Derin dondurucular Liyofilizatörler (-55 ~ -120 C) -156 C CRYO Çift kompresör teknolojisi RS232 bağlantır arayüzü 0.1 C hassasiyetinde soğutma Kullanıcı şifresi ile güvenlikli setpoint sistemi

Detaylı

HAMUR HAZIRLAMA GRUBU (SYM) Spiral Yoğurma Makinesi (KDM) Kaldırma Devirme Makinesi (AHM) Ara Aktarma Hunisi / (SKC) Su Karıştırma Cihazı

HAMUR HAZIRLAMA GRUBU (SYM) Spiral Yoğurma Makinesi (KDM) Kaldırma Devirme Makinesi (AHM) Ara Aktarma Hunisi / (SKC) Su Karıştırma Cihazı Undan... Pişkin Lezzete. Sağlıkla! HAMUR HAZIRLAMA GRUBU () Spiral Yoğurma Makinesi (KDM) Kaldırma Devirme Makinesi (AHM) Ara Aktarma Hunisi / (SKC) Su Karıştırma Cihazı KDM / AHM / SKC AHM KDM SKC SPİRAL

Detaylı

Yatay Pulluk ve Palet Karıştırıcı

Yatay Pulluk ve Palet Karıştırıcı Yatay Pulluk ve Palet Karıştırıcı ÜRÜN BİLGİSİ Yatay karıştırıcılar, özellikle tanecikli ürünler, tozlar ve macun kıvamındaki maddelerin üretiminde ve işlenmesinde kullanılır. Ürün sirkülasyonlarının çok

Detaylı

I. Yıkama, Dezenfeksiyon ve Kurutma Cihazı

I. Yıkama, Dezenfeksiyon ve Kurutma Cihazı 3 -Yıkama, Dezenfeksiyon ve Kurutma Cihazları I. II. lll. IV. V. Yıkama, Dezenfeksiyon ve Kurutma Cihazı Yıkama, Dezenfeksiyon ve Kurutma Cihazı Küçük Kapasiteli Yıkama, Dezenfeksiyon ve Kurutma Cihazı

Detaylı

Konveyörlü Tip WTM300

Konveyörlü Tip WTM300 serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama, tezgahaltı, giyotin tip, konveyörlü,

Detaylı

YARI OTOMATiK PELET KAZANI. Yeni Nesil Eco Mini Serisi

YARI OTOMATiK PELET KAZANI. Yeni Nesil Eco Mini Serisi YARI OTOMATiK PELET KAZANI Yeni Nesil Eco Mini Serisi Özellikler Geri Yanma Kontrolü: Gelişmiş Yanma Sistemi: Çok Yönlü Kontrol Sistemi: Dijital Kontrol Paneli: Kompakt Brülör Ünitesi: Manuel Türbülatör

Detaylı

aynı hedefi paylaşıyoruz AWD 655 Cerrahi Alet Yıkama Dezenfeksiyon Cihazı

aynı hedefi paylaşıyoruz AWD 655 Cerrahi Alet Yıkama Dezenfeksiyon Cihazı aynı hedefi paylaşıyoruz AWD 655 Cerrahi Alet Yıkama Dezenfeksiyon Cihazı AWD 655 AT-OS cerrahi alet yıkama dezenfeksiyon cihazı AT-OS cerrahi alet yıkama dezenfeksiyon cihazı ISO standardı EN-ISO 15883-12,

Detaylı

4 Tanklı geniş konveyörlü HD-Elektrik

4 Tanklı geniş konveyörlü HD-Elektrik Yüksek kapasite, ergonomik tasarım ve ekonomi; mükemmel yıkama sonuçlarıyla birleşince Electrolux tünel tip bulaşık makineleri tüm büyük catering kuruluşlarının ilk tercihi haline gelmiştir. Bu kurumsal

Detaylı

HUSQVARNA TAŞ-TU KESME MAKİNES NESİ 2010

HUSQVARNA TAŞ-TU KESME MAKİNES NESİ 2010 HUSQVARNA TAŞ-TU TUĞLA-SERAMİK-KİREMİT KESME MAKİNES NESİ 2010 SmartPump patentli pompa sistemi. Standart pompalara benzemeyen sistemi ile daha temiz su ortamı sayesinde pompanın tıkanmasını önler. Eşsiz

Detaylı

MACH_MIXER Karıştırıcı

MACH_MIXER Karıştırıcı www.machinno.com.tr MACH_MIXER Karıştırıcı İÇİNDEKİLER MACH_Horizontal Mixer Yatay Karıştırıcı MACH_Vertical Mixer Dikey Karıştırıcı MACH_Ribbon Mixer Ribon Karıştırıcı Özellikler Karıştırıcı,hem basit,hem

Detaylı

HAKKIMIZDA.

HAKKIMIZDA. HAKKIMIZDA Önce vatan anlayışıyla 2011 yılında başladığımız çalışmalara çok yüksek kalite ve hakaniyetli fiyat anlayışımızla yorulmadan çalışmaya devam ediyoruz. Özellikle Avrupalıların pazar lideri olduğu

Detaylı

ELEKTRİKLİ SU ISITICILARI ENDÜSTRİYEL TİP ELEKTRİKLİ SICAK SU KAZANI

ELEKTRİKLİ SU ISITICILARI ENDÜSTRİYEL TİP ELEKTRİKLİ SICAK SU KAZANI ELEKTRİKLİ SU ISITICILARI ENDÜSTRİYEL TİP ELEKTRİKLİ SICAK SU KAZANI 55EWH-B Serisi Ürün No: 55 İSTANBUL KAZAN İmalat Makina İnşaat San. ve Tic. Ltd Şti. www.istanbulkazan.com.tr info@istanbulkazan.com.tr

Detaylı

RS232C. Otomatik Kontrol Terazileri %100 Kontrol ve Veri Toplama

RS232C. Otomatik Kontrol Terazileri %100 Kontrol ve Veri Toplama RS232C Otomatik Kontrol Terazileri %100 Kontrol ve Veri Toplama Güvenilirlik İleri teknoloji ürünü BAYKON Otomatik Kontrol Terazileri, en zorlu koşullarda yıllarca sorunsuz hizmet verecek şekilde tasarlanmış,

Detaylı

Kompakt ve Güçlü. Multivac ın küçük hazneli vakum makineleri.

Kompakt ve Güçlü. Multivac ın küçük hazneli vakum makineleri. Kompakt ve Güçlü. Multivac ın küçük hazneli vakum makineleri. C 70 / C 100 / C 200 / C 250 C 300 / C 300 TWIN / C 350 Profesyonel ambalajlar için tasarlanmış tezgah üstü ve stand modelleri. Kompakt, güçlü

Detaylı

MAKİNE TEKNİK ÖZELLİKLERİ ERK /

MAKİNE TEKNİK ÖZELLİKLERİ ERK / MAKİNE TEKNİK ÖZELLİKLERİ ERK / 8060 4 TOPLAM GÜÇ : DİL GRUBU : MAX. KALIP BOYUTLARI : 800 x 580 mm ÜST REZİSTANS GRUBU : 80 kw TURKISH MAKİNA AĞIRLIĞI : 19.200 kg ALT REZİSTANS GRUBU : 80 kw ENGLISH MAX.

Detaylı

TOLON FOR THE WORLD FOR THE WORLD

TOLON FOR THE WORLD FOR THE WORLD TOLON Jensen Ortağı Jensen Distribütörü Fabrika büyütülmesi DÜNYA İÇİN İNOVASYON TOLON, JENSEN markası ile tüm dünyada, yoğun çalışan çamaşırhaneler için pazar lideri olan, en yenilikçi, bağımsız çamaşırhane

Detaylı

Pulluk Tip Yatay Karıştırıcı

Pulluk Tip Yatay Karıştırıcı Pulluk Tip Yatay Karıştırıcı ÜRÜN BİLGİSİ Yatay karıştırıcılar, özellikle tanecikli ürünler, tozlar ve macun kıvamındaki mad- delerin üretiminde ve işlenmesinde kullanılır. Ürün sirkülasyonlarının çok

Detaylı

Elektrikli basınçlı kaynatma kazanı

Elektrikli basınçlı kaynatma kazanı Electrolux THERMETIC Line; otel, hastane, merkez mutfağı, havaalanı mutfağı gibi kurumsal mutfakların ağır iş yükleri için tasarlanmıştır. Ekipman serisi geniş seçenekler sunar; tek tek ekipmanların yanı

Detaylı

Konveyörlü Tip WTM180

Konveyörlü Tip WTM180 Electrolux Bulaşık Yıkama Sistemleri serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama,

Detaylı

Alipaşa Mah. Necati Kartal Sokak D Blok D6-D /

Alipaşa Mah. Necati Kartal Sokak D Blok D6-D / Alipaşa Mah. Necati Kartal Sokak D Blok D6-D7 Silivri / İstanbul info@teknoconvey.com +90212 852 73 47 / +90544 624 37 04 TD-50 PNÖMATİK TAŞIMA SİSTEMİ TeknoConvey pnömatik yoğun faz transporter ünitesi

Detaylı

EKSPANDER TİP: FEX 25, FEX 34, FEX 42. Türkiye Temsilcisi. CEMAS İç ve Dış Ticaret Danışmanlık Turizm Tic.Ltd.Şti. www.cemasltd.com.

EKSPANDER TİP: FEX 25, FEX 34, FEX 42. Türkiye Temsilcisi. CEMAS İç ve Dış Ticaret Danışmanlık Turizm Tic.Ltd.Şti. www.cemasltd.com. EKSPANDER TİP: FEX 25, FEX 34, FEX 42 Türkiye Temsilcisi CEMAS İç ve Dış Ticaret Danışmanlık Turizm Tic.Ltd.Şti. www.cemasltd.com.tr MÜKEMMEL NİŞASTA JELATİNİZASYONUNUN BAŞLADIĞI AN ANDRITZ FEED & BIOFUEL

Detaylı

ÜNİTELER KATALOĞU ÜSTÜN KALİTE, YÜKSEK VERİM

ÜNİTELER KATALOĞU ÜSTÜN KALİTE, YÜKSEK VERİM KATALOĞU ÜSTÜN KALİTE, YÜKSEK VERİM HAKKIMIZDA HAKKIMIZDA 2011 yılında başladığımız çalışmalara çok yüksek kalite ve hakkaniyetli fiyat anlayışımızla tüm enerjimizle çalışmaya devam ediyoruz. Özellikle

Detaylı

PRES BESLEME SİSTEMLERİ

PRES BESLEME SİSTEMLERİ PRES BESLEME SİSTEMLERİ ADRES Esenşehir Mah.Muradiye Sok. No:56/A ümraniye- istanbul TEL: (0216) 540 67 06 Faks: (0216) 540 67 07 TEL: (0535) 434 44 96 TEL: (0532) 223 74 55 pressline@outlook.com PRESSline

Detaylı

Döner Mekanizmalı Toz Filtreleme Sistemi

Döner Mekanizmalı Toz Filtreleme Sistemi Döner Mekanizmalı Toz Filtreleme Sistemi ÜRÜN BİLGİSİ Döner mekanizmalı toz filtreleme sistemi geniş çaplı kulanım alanlarına sahiptir. Basit kullanımlı, yüksek verimli çalışan toz filtreleme sistemi;

Detaylı

MACH_FLAP

MACH_FLAP www.machinno.com.tr MACH_FLAP İÇİNDEKİLER MACH_BUTTERFLY Kelebek Klape MACH_DIVERTER Pantolon Klape MACH_SLIDING Sürgülü Klape MACH_BUTTERFLY Kelebek Klape Kelebek klapeler (vanalar) endüstriyel uygulamalarda

Detaylı

ORTAMLARINDAN UZAKTAN KONTROL VE GÖRÜNTÜLEME

ORTAMLARINDAN UZAKTAN KONTROL VE GÖRÜNTÜLEME ORTAMLARINDAN UZAKTAN KONTROL VE GÖRÜNTÜLEME www.machinno.com.tr Çalışma çözeltisi hazırlık haznesinde hazırlanır. Kimyasal madde (sıvı veya toz), zaman kontrollü bir şekilde enjektör mikserine dozlama

Detaylı

NETZSCH Pumps & Systems - Solutions you can trust NETZSCH NEMO SERİSİ MONOPOMPALAR

NETZSCH Pumps & Systems - Solutions you can trust NETZSCH NEMO SERİSİ MONOPOMPALAR NETZSCH NEMO SERİSİ MONOPOMPALAR NETZSCH Pumps & Systems Hakkında NETZSCH Pumps & Systems 1873 yılında Thomas ve Christian Netzsch tarafından Selb/Almanya da kurulmuştur. Günümüzde gelinen noktada 1900

Detaylı

HBM-5T 130 LUK CNC BORVERK

HBM-5T 130 LUK CNC BORVERK Opsiyonel 15 ton kapasiteli iş masası olan tezgahlarda X-ekseninde 3 sıra yatak vardır. HBM-5T 130 LUK CNC BORVERK 60 takımlık magazin, HBM-5T nin opsiyonel olarak alınabilir aksesuarlarındandır. Kollu

Detaylı

Kaynatma kazanları - Promix

Kaynatma kazanları - Promix Electrolux elektrikli kaynatma kazanları farklı ihtiyaçlara göre çok değişik özelliklere sahiptir. Bu özellikler yüksek kapasite, yüksek güç, hız ayarlı mikser, motorlu devirme tertibatı, konforlu elektronik

Detaylı

Elektrikli Basınçlı Devrilir Tavalar

Elektrikli Basınçlı Devrilir Tavalar ] Electrolux THERMALINE otel, işyeri mutfakları, hastane, merkezi mutfaklar ve havaalanı inflight mutfaklarının ağır iş gereksinimleri için tasarlanmıştır. Bu ekipman serisi geniş seçenekler sunar; tek

Detaylı

Buharlı dikdörtgen kaynatma kazanı

Buharlı dikdörtgen kaynatma kazanı Electrolux THERMETIC Line; otel, hastane, merkez mutfağı, havaalanı mutfağı gibi kurumsal mutfakların ağır iş yükleri için tasarlanmıştır. Ekipman serisi geniş seçenekler sunar; tek tek ekipmanların yanı

Detaylı

Elek.dikdörtgen kazanlar - Elektronik

Elek.dikdörtgen kazanlar - Elektronik Electrolux thermaline S90 pişirme ekipmanları; otel, restaurant ve nispeten küçük kurumsal mutfakların ağır iş amaçlı ihtiyaçlarını karşılamak için tasarlanmıştır. S90 ürün yelpazesi, moduler ünitelerden

Detaylı

Elektrikli Devrilir Tavalar

Elektrikli Devrilir Tavalar Electrolux THERMALINE otel, işyeri mutfakları, hastane, merkezi mutfaklar ve havaalanı inflight mutfaklarının ağır iş gereksinimleri için tasarlanmıştır. Ekipman serisi geniş seçenekler sunar; tek tek

Detaylı

Parça Yıkama Sistemleri

Parça Yıkama Sistemleri Parça Yıkama Sistemleri 1 REFERANSLARIMIZDAN BAZILARI Değerli Müşterimiz; Firmamız makine üretimi alanında 25 yıllık deneyimi ile sizlere Endüstriyel Parça Yıkama Makine ve Sistemleri sektöründe bir uzmanla

Detaylı

CNC ABKANT PRES ULTIMATE SERİSİ STANDART ÖZELLİKLER. Kürsü tip Ergonomik Ayak pedalı. Arka Dayama Dili. Alt Dar Tabla CYBELEC TOUCH12 2D

CNC ABKANT PRES ULTIMATE SERİSİ STANDART ÖZELLİKLER. Kürsü tip Ergonomik Ayak pedalı. Arka Dayama Dili. Alt Dar Tabla CYBELEC TOUCH12 2D CNC ABKANT PRES ULTIMATE SERİSİ STANDART ÖZELLİKLER CYBELEC TOUCH12 2D 12 Dokunmatik Renkli Ekran. Otomatik büküm sekans ile 2D Grafik profil oluşturma Büküm sekansları ve programları hafızaya alınabilir.

Detaylı

YATAY SARIM MAKİNASI SB-YSM-500

YATAY SARIM MAKİNASI SB-YSM-500 YATAY SARIM MAKİNASI SB-YSM-500 Ana Parçaları ve çalışma şekli Nu. PARÇA AÇIKLAMA 1 Ana kontrol paneli 2 Sarıcı gövdesi 3 Baglantı aynası Dokunmatik ekran ile donatılmış, Operatör makine ve bileşenlerini

Detaylı

Kazan yıkama makinesi WT830E

Kazan yıkama makinesi WT830E Electrolux bulaşık makineleri yelpazesi etkin bir temizlik, ekonomi ve ergonomi konularında çok yüksek talepleri olan profesyoneller için üretilir. Ürün yelpazesi bardak yıkama, tezgahaltı, giyotin tip,

Detaylı

Gazlı devrilir kaynatma kazanı

Gazlı devrilir kaynatma kazanı Electrolux THERMETIC Line; otel, hastane, merkez mutfağı, havaalanı mutfağı gibi kurumsal mutfakların ağır iş yükleri için tasarlanmıştır. Ekipman serisi geniş seçenekler sunar; tek tek ekipmanların yanı

Detaylı

Robot & Robotik Sistemler Montaj Otomasyonu Dozaj Sistemleri Püskürtme Sistemleri Bağlantı Elemanları Endüstriyel Aletletler

Robot & Robotik Sistemler Montaj Otomasyonu Dozaj Sistemleri Püskürtme Sistemleri Bağlantı Elemanları Endüstriyel Aletletler www.gunmak.com.tr Robot & Robotik Sistemler Montaj Otomasyonu Dozaj Sistemleri Pompalar Püskürtme Sistemleri Bağlantı Elemanları Endüstriyel Aletletler Pompalar FDA UYUMLU POMPALAR ARO nun Expert (EXP)

Detaylı

3 Tanklı geniş konveyörlü HD-Elektrik

3 Tanklı geniş konveyörlü HD-Elektrik Yüksek kapasite, ergonomik tasarım ve ekonomi; mükemmel yıkama sonuçlarıyla birleşince Electrolux tünel tip bulaşık makineleri tüm büyük catering kuruluşlarının ilk tercihi haline gelmiştir. Bu kurumsal

Detaylı

Gazlı kaynatma kazanları - Elektronik

Gazlı kaynatma kazanları - Elektronik Electrolux thermaline S90 pişirme ekipmanları; otel, restaurant ve nispeten küçük kurumsal mutfakların ağır iş amaçlı ihtiyaçlarını karşılamak için tasarlanmıştır. S90 ürün yelpazesi, moduler ünitelerden

Detaylı

Elektrikli silindirik devrilir tavalar

Elektrikli silindirik devrilir tavalar Electrolux THERMETIC Line; otel, hastane, merkez mutfağı, havaalanı mutfağı gibi kurumsal mutfakların ağır iş yükleri için tasarlanmıştır. Ekipman serisi geniş seçenekler sunar; tek tek ekipmanların yanı

Detaylı

PASLANMAZ HASTANE EKİPMANLARI

PASLANMAZ HASTANE EKİPMANLARI PASLANMAZ HASTANE EKİPMANLARI I. Paslanmaz Çelik Hastane Ekipmanları Alet ve İlaç Dolabı Ameliyathane ve müdahale odalarında kullanılmak üzere tasarlanmıştır. Dolap AISI 304 kalite 18/8 CrNi paslanmaz

Detaylı

TopClean 60 Profesyonel hijyen güvenliği

TopClean 60 Profesyonel hijyen güvenliği Profesyonel temizleme ve teknolojisi TopClean 60 Profesyonel hijyen güvenliği Tüm ayrıntılarıyla TopClean 60 www.meiko.com.tr TopClean 60 Üstün kalite makine temizliği Giriş yüksekliği (mm) Y 420 Ebatlar

Detaylı

A SERİSİ TERS OZMOZ CİHAZLARI

A SERİSİ TERS OZMOZ CİHAZLARI A SERİSİ TERS OZMOZ CİHAZLARI STANDART ÖZELLİKLER Membran kılıfları FRP veya Paslanmaz çelik TFC Spiral sarım membranlar 2,5 ve 4 çap SS304 kalite paslanmaz çelik dikey santrifüj yüksek basınç pompası

Detaylı

BULAŞIKHANE. BULAŞIK YIKAMA MAKİNESİ 2000 Tabak / Saat Konveyörlü Yıkama + Durulama 2 hızlı. Bulaşık Yıkama Makineleri Basketler

BULAŞIKHANE. BULAŞIK YIKAMA MAKİNESİ 2000 Tabak / Saat Konveyörlü Yıkama + Durulama 2 hızlı. Bulaşık Yıkama Makineleri Basketler BULAŞIKHANE Bulaşık Yıkama Makineleri Basketler BULAŞIK MAKİNESİ 2000 Tabak / Saat Konveyörlü Yıkama + 2 hızlı Gövde, şase,panel ve ısıtıcı boyler yüksek kaliteli paslanmaz çeliktir. Yıkama tankı otomatik

Detaylı

SEN HAZIRLA, SENOVEN PİŞİRSİN MUTFAĞIN YENİ NESİL USTALARI

SEN HAZIRLA, SENOVEN PİŞİRSİN MUTFAĞIN YENİ NESİL USTALARI HAZIRLA, OVEN PİŞİRSİN MUTFAĞIN YENİ NESİL USTALARI Ustaların takdirini kazanmış, 40 yıllık bir tecrübeyle üretilmiş Şengün Makina ürünleriyle tanışın. Şengün Makina nın ürettiği ürünlerin her parçasında

Detaylı

Security Geçiş Sistemleri. Döner Kapılar. Kayar Kapılar. 90 Derece Kapılar METAXDOOR MS30/HRM. Hastane Kapıları. Hermetik Kayar Kapı

Security Geçiş Sistemleri. Döner Kapılar. Kayar Kapılar. 90 Derece Kapılar METAXDOOR MS30/HRM. Hastane Kapıları. Hermetik Kayar Kapı Döner Kapılar Kayar Kapılar Hastane Kapıları 90 Derece Kapılar Security Geçiş Sistemleri METAXDOOR MS30/HRM Hermetik Kayar Kapı Hava ve su sızdırmazlık özelliği bulunan METAXDOOR MS30/HRM hermetik kayar

Detaylı

SLC400G SLC600G. Akıllı Linear Akıllı Akım

SLC400G SLC600G. Akıllı Linear Akıllı Akım SLC400G SLC600G Akıllı Linear Akıllı Akım EDM Tel Erozyon Teknolojisinde Son Nokta 2 Anahtar Teslimi Makine Konsepti EDM Profesyonelleri için Üretildi SLC Konseptinin odak noktası performans, Ekonomik

Detaylı

KIRAY MAKİNA SAN. TİC. LTD. ŞTİ. Edirne Cad. No: 96/A Ergene Tekirdağ mail: Tel. Fax

KIRAY MAKİNA SAN. TİC. LTD. ŞTİ. Edirne Cad. No: 96/A Ergene Tekirdağ mail: Tel. Fax KIRAY MAKİNA SAN. TİC. LTD. ŞTİ. Edirne Cad. No: 96/A Ergene Tekirdağ mail: satis@kiraymakina.com Tel. Fax. 0 282 673 71 88 Özellikle Avrupalıların pazar lideri olduğu ve ön planda kaldığı ülkemizde yerli

Detaylı

3 Tanklı HD - Buharlı

3 Tanklı HD - Buharlı Yüksek kapasite, ergonomik tasarım ve ekonomi; mükemmel yıkama sonuçlarıyla birleşince Electrolux tünel tip bulaşık makineleri tüm büyük catering kuruluşlarının ilk tercihi haline gelmiştir. Bu kurumsal

Detaylı

YARI OTOMATiK PELET KAZANI. Yeni Nesil Eco Mini Serisi

YARI OTOMATiK PELET KAZANI. Yeni Nesil Eco Mini Serisi YARI OTOMATiK PELET KAZANI Yeni Nesil Eco Mini Serisi Yarı Otomatik Pelet Kazanı. Yeni Nesil Eco Mini Serisi Bütçenize Uygun Bir Pellet Kazanı Eco-Mini serisi kazanlar, dikey tasarlanan borulari ve verim

Detaylı

Dikey Tip Karıştırıcı

Dikey Tip Karıştırıcı Dikey Tip Karıştırıcı ÜRÜN BİLGİSİ Dikey tip karıştırıcı müşterilere yüksek verimli çözümler sunmaktadır. Çeşitli şekil ve boyutlarda toz ürünler, ıslak ürünler ve macunların karışımı için uygundur. Yüksek

Detaylı

Electrolux Tünel Tip Bulaşık Makineleri

Electrolux Tünel Tip Bulaşık Makineleri Yüksek kapasite, ergonomik tasarım ve ekonomi; mükemmel yıkama sonuçlarıyla birleşince Electrolux tünel tip bulaşık makineleri tüm büyük catering kuruluşlarının ilk tercihi haline gelmiştir. Bu kurumsal

Detaylı

Elektrikli Makarna Pişiriciler

Elektrikli Makarna Pişiriciler 700XP serisi, en üst düzeyde performans, güvenilirlik, enerji tasarrufu, güvenlik standartları ve ergonomik operasyonu garantilemek üzere tasarlanmış 100'den fazla modelden oluşur. Bu kavramlar modülerlik,

Detaylı

Electrolux Tünel Tip Bulaşık Makineleri

Electrolux Tünel Tip Bulaşık Makineleri Yüksek kapasite, ergonomik tasarım ve ekonomi; mükemmel yıkama sonuçlarıyla birleşince Electrolux tünel tip bulaşık makineleri tüm büyük catering kuruluşlarının ilk tercihi haline gelmiştir. Bu kurumsal

Detaylı

Vizyon: Ambalaj makineleri & sarf malzemeleri ve yedek parça satışı ile makine teknik servis ve bakımında dünya çapında Sorunsuz Güvence

Vizyon: Ambalaj makineleri & sarf malzemeleri ve yedek parça satışı ile makine teknik servis ve bakımında dünya çapında Sorunsuz Güvence İbrahim Armağan tarafından organize edilerek 1999 yılında İzmir'de kurulmuştur. Ambalaj sektörünün, Dünya ve özellikle Türkiye'de öneminin hızla arttığı yıllarda, değişik bütçelere hitap eden kaliteli

Detaylı

Güçlü Atık Parçalama ve Briketleme Presleri

Güçlü Atık Parçalama ve Briketleme Presleri Entsorgungstechnik Güçlü Atık Parçalama ve Briketleme Presleri ekonomik - sağlam - güçlü RB 20-60 SV Briketleme Presleri RB 100-200 S Briketleme Presleri RB 400 RS Briketleme Presleri Teknik Özellikler

Detaylı

PMS / MİNİ 250 ZEYTİN İŞLEME SİSTEMİ

PMS / MİNİ 250 ZEYTİN İŞLEME SİSTEMİ PMS / MİNİ 250 ZEYTİN İŞLEME SİSTEMİ POLAT MAKİNA SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Astim Organize Sanayi Bölgesi (P.K. 105) AYDIN / TÜRKİYE TEL : +90 (256) 231 04 73 (pbx) FAX : +90 (256) 231 04 78 www.polatas.com.tr

Detaylı

Buharlı kaynatma kazanı

Buharlı kaynatma kazanı Electrolux THERMETIC Line; otel, hastane, merkez mutfağı, havaalanı mutfağı gibi kurumsal mutfakların ağır iş yükleri için tasarlanmıştır. Ekipman serisi geniş seçenekler sunar; bu yelpazede tek tek ekipmanların

Detaylı

Gazlı dikdörtgen devrilir tavalar

Gazlı dikdörtgen devrilir tavalar Electrolux THERMETIC Line; otel, hastane, merkez mutfağı, havaalanı mutfağı gibi kurumsal mutfakların ağır iş yükleri için tasarlanmıştır. Ekipman serisi geniş seçenekler sunar; tek tek ekipmanların yanı

Detaylı