RobotPOS SĐSTEMĐ NEDĐR?

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "RobotPOS SĐSTEMĐ NEDĐR?"

Transkript

1 RobotPOS SĐSTEMĐ NEDĐR? Robot POS Her Büyüklükteki Restoran, cafe, bar, fastfood, tatil köyü, sosyal kulüp, pastane, pizza restaurant, kantin vb. işletmeler için üretilmiş Satış Noktası Otomasyon Sistemidir. Nasıl Kullanılır? Müşterilerden alınan siparişler kâğıt kalem kullanılmaksızın mobil ve/veya sabit terminallere garsonlar tarafından girilir. Siparişler üretim noktalarında (ızgara, salata, içecek, bar vb) bulunan mini yazıcılara otomatik olarak dağıtılır. Yazıcı çıktılarında, standart olarak, Sipariş Saati, Personel Adı, Ürünler ve mesajlar (acılı, acısız, sade vb) bilgilere yer verilir Mutfak Personeli/Barmen Var ise mesajları ile birlikte yazıcıdan çıkan siparişleri eksiksiz olarak hazırlar. Sipariş ile ilgili tüm detaylar ilgili birimlere Sistem üzerinden iletilebildiğinden bölümler ve personeller arasındaki iletişim sorunları ortadan kalkar. Masa hesap istediğinde Garson/Kasiyer hesap yazıcısından müşterinin hesabını çıkartır, doğru anlaşılır ve hızlı bir şekilde hesap adisyonları Müşterilere ulaştırılır.

2 POS SĐSTEMĐ NE KAZANDIRIR? Günümüzde Konuk Ağırlama Sektöründe hizmet anlayışı hızla değişmekte ve rekabet büyük bir hızla artmaktadır. Rekabetin hızla artması işletmeleri gelir-maliyet dengelerini daha fazla kontrol altına almaya sevk etmektedir. Đşte robot POS bu nokta da devreye girmekte işletmelerin Stok, Maliyet, Üretim ve Satın Alma süreçlerini kontrol altına alarak verimli ve kontrollü bir iş süreci sağlanmasına katkıda bulunmaktadır. Đşletmede sistemin kullanılmaya başlanmasıyla sipariş ve hesaplama hataları ortadan kalkar, siparişlerin mutfağa aktarılması ve hesap fişlerinin çıkartılması tek dokunuşla tamamlanır, sipariş süreci ciddi anlamda hız kazanır, görsel ve detaylı adisyonlar ile müşteri memnuniyetine katkı sağlanır, kasa hareketleri kontrol altına alınır, iç disiplin artar, Finansal durum, satış ve personel performansı kontrol edilebilir hale gelir. Pos sisteminin işletmeye faydalarını 4 grup da toplamak mümkündür;

3 a) Garsonlara Faydaları; 1- Garson Siparişi aldıktan sonra mutfağa gitmek zorunda kalmaz, böylelikle daha az yorulur. (Đş Verimi Artar.) 2- Garson Mutfak ile muhatap olmadan sistem üzerinden sipariş verdiğinden iki bölüm arasında oluşabilecek anlaşmazlıkların (Elle yazılıp verilen siparişlerin anlaşılmaması veya yanlış anlaşılması, personeler arasında oluşabilecek sürtüşmeler vs ) ve zaman kaybının önüne geçilmiş olunur. Böylece Bölümler arasında koordinasyon sağlanmış olunur. (Bölümler Arası Koordinasyon Sağlanır. Müşteri-Garson-Kasa-Mutfak-Bar-Resepsiyon vs ) 3- Garsonların Müşteriden eksik veya yanlış hesap almasını engeller. (Özellikle müşterinin sipariş eklemelerinde garsonun adisyona ekleme yapmayı unutması ve hesap istendiğinde yapılan hesaplama hataları) (Đşletme Sahibine Yarar Sağlar.) 4- Garsonların Mutfağa verdiği siparişlerin belli bir sıra ile gitmesini sağladığından her garson siparişini sırası ile müşterisine ulaştırır ve böylelikle kim önce sipariş verdi kim sonra sipariş verdi sıkıntısı ortadan kalkar. Böylece her müşterinin ürün bekleme süresi standartlaşır ve müşteri memnuniyeti artar. (Müşteri Memnuniyetini Arttırır.) 5- Garsonların Gerek Siparis Gerek Hesap asamasında Müşterileri fazla bekletmemesi ve verilen hizmetin detaylı bir sekilde izahı sayesinde, Müşteri Memnuniyeti artar. (Müşteri Memnuniyetini Arttırır.) b) Kasiyerlere ve Yöneticilere Faydaları; 1- Kasiyerlerin normalde gün sonunda kasasını kapatabilmesi için tek tek tüm adisyonları kontrol edip hesaplama hatası var mı?, Kime ne indirim yapılmış?, Kime ne ikram edilmiş?, Kazancın ne kadarı nakit? Ne kadarı Visa? Ne kadarı Sodexo,Ticket vs? diye hesap kitap yapıp kasayı tutturmak için saatlerce uğraşması gerekir. Oysa Tüm bu kontroller ve hesaplamalar sistemimiz tarafından yapıldığından kasiyerlerin işini son derece kolaylaştırmaktadır. Sistemimizde dilendiği anda rapor alınarak bu tip kontroller anlık olarak yapılabilmektedir. (Đş Verimi Artar.) 2- Kasiyerlerin Tüm nakit akışını kontrol altına almasını sağlar. (Đş Verimi Artar.) 3- Kasiyerlerin satın alma sürecinden başlayarak tüm stok hareketlerini kontrol altına alması ile verimli satın alma ve kontrol sağlanır. (Đş Verimi Artar.) 4- Yönetimin tüm işletmeyi tek bir noktadan yönetebilmesini sağlar. (Hizmet Sürecinin Hızlandırılmasını Sağlar.)

4 c) Đşletme Sahibine Faydaları; 1- Bölümler arası koordinasyonun sağlanması ile işletme sahibi bölümler arasında oluşabilecek çekişme ve sıkıntılar ile uğraşmaktan kurtulur. 2- Garsonların bahşiş almak için müşteriye ürün verip adisyona yazmamaları ve benzer durumların oluşmasını engellediğinden ayrıca Garsonların Müşteriden eksik veya yanlış hesap almasını engellediğinden Đşletme Karlılığını arttırır dolayısıyla Đşletme Sahibine fayda sağlar. 3- Đşletme Sahibi Çalışanlarının Giriş-Çıkış ve çalışma saatlerini kontrol ederek şirket içi disiplinde iyileştirmeye gidebilir. 4- Đşletme Sahibinin Đşletmede bulunmasa bile Şubelerine uzak bir noktadan erişerek Yöneticisi dahil tüm personelini denetleyebilmesini ve Đşletmesi ile ilgili olarak anlık raporlar alarak istemiş olduğu tüm değerlendirmeleri yapabilmesine olanak sağlar. Böylelikle Đşletme sahibi haberi olmadan yöneticilerini, tüm personelini ve işletmesindeki ş akışını denetleyebilir. (Denetlemeyi Yöneticisini ve çalışanlarını küstürmeden yapmış olur.) 5- Đşletme Sahibinin Satış, Kasa, Sevkiyat, Personel, Müşteri ve Mali Analiz Raporları alabilmek suretiyle performans iyileştirme yoluna gidilebilmesine olanak sağlar. (Sistemimiz Đşletme Sahibinin 100 ün üzerinde Rapor alabilmesine olanak sağlamaktadır.) 6- Đşletme Sahibinin işletmesinin birden fazla şubesi varsa bu şubeleri tek bir noktadan yönetebilmesine olanak sağlar. 7- Đşletme Sahibinin Đşletmesine Prestij Katarak fayda sağlar. 8- Đşletme Çalışanlarının Đş Verimini arttırarak Đşletme sahibine yarar sağlar. 9- Hizmet Sürecini hızlandırarak Đşletme sahibine yarar sağlar. 10- Đptal ve Đadeler izlenebildiğinden israfı önler ve böylelikle işletmeye katkı sağlar. 11- Reçete Bazlı ayrıntılı stok takibi ve adet bazlı stok takibi sayesinde işletmenin tüm giriş çıkışları kontrol altına alınarak etkin stok-maliyet-üretim kontrolü yapılabilir ve Đşletmenin karlılığını yükselterek işletmeye katkı sağlar. 12- Çok Şubeli işletmeler için merkezi yönetim ve koordinasyonun sağlanması d) Müşteriye Faydaları; Tüm Hizmet Kayıtlarının elektronik ortama taşınması ile sipariş ve hesaplama hataları ortadan kalkar ve Müşteri Memnuniyeti artar. Daha Hızlı Sipariş alınması Müşteri Memnuniyetini arttırır. Siparişlerin Müşteriye daha hızlı ulaştırılması müşteri memnuniyetini arttırır. Hesabın müşteri detaylı şekilde izah edilmesi müşteri memnuniyetini arttırır. Đşletme POS Sistemine Özel Müşteri Kartları tanımlayarak Para Puan, Özel Kart indirimi, Ürün Đndirimi Vb Uygulamalar gerçekleştirip hem rakiplerine karşı rekabet avantajı sağlayabilir hem de Müşteri memnuniyetine katkı sağlayabilir.

5 Robot POS Sisteminin Diğer POS Sistemlerine Göre Avantajları Nelerdir? KULLANIMI VE ÖĞRENĐLMESĐ EN KOLAY SĐSTEMDĐR Temel Fonksiyonlar, 15 Dakika gibi kısa bir sürede öğrenilebilir. Kullanımı son derece kolay ve anlaşılırdır. Türkçe Ara yüz ve Programlama (Arka Ofis) özelliğine sahip, Sadece Konuk Ağırlama Sektörünün Đhtiyaçları düşünülerek hazırlandığından, gereksiz karmaşık ve zaman alır özellikleri barındırmaz. EN HIZLI SĐSTEMDĐR Performanslı çalışan, iş akışına göre kişiselleştirilebilen,dolayısıyla, en az dokunuşla en hızlı işlem yapılan sistemdir Sistemimiz kullanıcı dostu tasarımı ile kullanılması en keyifli otomasyon sistemidir. EN SORUNSUZ VE GÜVENLĐ SĐSTEMDĐR Dünya çapında binlerce işletmede kullanılmış, denenmiş ve teknik sorunlardan arınmış, Türkiye de satıldığı 6 yıllık süreç de yazılımdan kaynaklı hiç bir hata ile karşılaşılmamış (Hata Mesajı, Yazılımın Kilitlenmesi vs ) son derece stabil bir sistemdir. Sistemimizde yetki dışında hiçbir işlem yapılamaz, yapılan her işlem kayıt altındadır. Geriye dönük olarak veri müdahaleleri yapılamaz. Đş süreciniz ne kadar karmaşık olursa olsun, parametrik yapısı ile zaman içerisinde oluşabilecek her türlü ihtiyaca en uygun çözümleri içinde barındırır. Satın alma süreci sonrasında karşınızda muhatap bulamama, yeterli eğitim alamama, yeterli ve zamanında teknik destek hizmeti alamama, yüksek teknik destek hizmeti bedelleri gibi istenmeyen Durumlar ile karşılaşmazsınız.

6 PARA PUAN UYGULAMALARI Özel Müşteri Kartları tanımlayabilir; (Para Puan, Özel Müşteri Đndirimi,Ürün Đndirimi vb ) Kampanyalar Düzenleyerek Hem rakiplerinize karşı rekabet de bir adım öne geçebilir hem de Müşteri Memnuniyetine Katkı Sağlayabilirsiniz. Müşteri kartları ile Müşterilerinizin işletmenizden para kullanmadan alış veriş yapmasını sağlayabilir, Yapılan harcamaları müşterinizin cari hesabında takip edebilirsiniz. YURT ÇAPINDA YAYGIN VE KALĐTELĐ HĐZMET ALIRSINIZ Türkiye Geneline yayılmış Çözüm Ortaklarımız ile tüm hizmetlerimize tek elden erişme imkanına sahip olursunuz. Ekibimiz Profesyonel, Eğitimli, Güler Yüzlü ve Sorumluluk sahibidir.erzurumdan Tekirdağa yayılan geniş müşteri ağımıza, gerek merkezi internet ve telefon desteği, gerekse çözüm ortaklarımız aracılığı ile yerinde destek verilebilmektedir. Donanım ürünleri için yıllık 3 kez periyodik bakım ve işletmeye rapor verilmesi, Yazılım ürünleri için; Yazılımın Đşletme Menüsü ve Đş Akışına Uyarlanması, Monü Tanımlamaları, Kullanıcı ve Yönetici Tanımlamaları, Kullanıcı Eğitimi, Sıcak Saatler kullanım desteği, (7x24) 1 Yıllık Teknik Destek, 1 Yıllık Ücretsiz Versiyon Güncelleme, Telefon ve Đnternet Üzerinden Destek işlemlerini içermektedir.

Piconn CHEF Cafe ve Restoran Otomasyonu

Piconn CHEF Cafe ve Restoran Otomasyonu Piconn CHEF Cafe ve Restoran Otomasyonu Piconn CHEF Modülleri MASA ADİSYONU SELF SERVİS PAKET SERVİS Masa Adisyonunda ilgili garson masaya gelerek masa başında müşteri siparişlerini alır. Restoran katları,

Detaylı

Đşletmenizi ve şikayetlerinizi dinleyip, çözümlerimizi isletmeniz bünyesine en uygun şekilde özelleştiriyoruz

Đşletmenizi ve şikayetlerinizi dinleyip, çözümlerimizi isletmeniz bünyesine en uygun şekilde özelleştiriyoruz Biz Kimiz? Gün geçtikçe gelişmekte ve hizmet kalitesini yükseltmekte olan Konuk Ağırlama Sektörü (Restaurant, Otel, Cafe, Bar, Tatil Koyu, Beach Club, Sosyal Klüp için tasarlanmış yazılım ve Donanım çözümlerini

Detaylı

RESTORANINIZDA HIZ VAR, HATA YOK

RESTORANINIZDA HIZ VAR, HATA YOK RESTORANINIZDA HIZ VAR, HATA YOK Oteller, Restoranlar, Pastaneler, Fast Food Zincirleri, Barlar, Cafeler Konuk Ağırlama Sektöründeki Tüm İşletmeler İçin En Uygun Çözüm Donanım Bağımsız 7/24 Destek Opsiyonel

Detaylı

İşletmeniz kontrolünüz altında. İnternet bağlantısı olan her yerden ulaşabilirsiniz... Restaurant Cafe - Bar - Kantin Otomasyon Çözümleri

İşletmeniz kontrolünüz altında. İnternet bağlantısı olan her yerden ulaşabilirsiniz... Restaurant Cafe - Bar - Kantin Otomasyon Çözümleri Restaurant Cafe - Bar - Kantin Otomasyon Çözümleri İşletmeniz kontrolünüz altında İşletmenize günlük gelen müşteri istatistiğine Masa hesaplarınıza Hesap ve sipariş hareketlerinize Stok durumunuza Kasa

Detaylı

Evren Yazılım Donanım Mühendislik Bilgisayar İthalat İhracat Turizm Tic. San. Ltd. Şti. Saray Mah. Huriler Sok. Demirağa Apt. No:23/B Alanya/Antalya

Evren Yazılım Donanım Mühendislik Bilgisayar İthalat İhracat Turizm Tic. San. Ltd. Şti. Saray Mah. Huriler Sok. Demirağa Apt. No:23/B Alanya/Antalya Evren Yazılım Donanım Mühendislik Bilgisayar İthalat İhracat Turizm Tic. San. Ltd. Şti. Saray Mah. Huriler Sok. Demirağa Apt. No:23/B Alanya/Antalya * RestPro ve RestPro logosu Evren Yazılım Ltd. Şti nin

Detaylı

2006 Wakiza Yazılım Teknolojileri

2006 Wakiza Yazılım Teknolojileri BĐLGĐ BROŞÜRÜ 2006 Wakiza Yazılım Teknolojileri 846 Sok. No:51/311 35240 Konak - Đzmir / TÜRKĐYE Telefon: +90 232 441 77 34 Fax: +90 232 441 73 47 info@wakiza.com www.wakiza.com 1. AtlasPOS Sistemi Nedir?

Detaylı

GENEL BAKIŞ MOBILTECH

GENEL BAKIŞ MOBILTECH GENEL BAKIŞ MOBİL ÇÖZÜMÜMÜZ ile sağlanacak kazanımları sıralarsak; İşletme maliyetlerinizi azaltır, Daha verimli ve güncel bilgilerle çalışmasını sağlar, Anlık olarak merkezden hatasız bilgi alımını sağlar,

Detaylı

Restoran, cafe, bar, pastane ve oteller için güvenli ve hızlı işletme sistemi

Restoran, cafe, bar, pastane ve oteller için güvenli ve hızlı işletme sistemi Yeme içme sektörü için yeni nesil Satış Noktası Yönetim Çözümleri Restoran, cafe, bar, pastane ve oteller için güvenli ve hızlı işletme sistemi %100 YERLİ www.posmaks.com POSMAKS Nedir? POSMAKS, her ölçekteki

Detaylı

Rotomasyon E - KATALOG 2016. www.rotomasyon.com

Rotomasyon E - KATALOG 2016. www.rotomasyon.com E - KATALOG 2016 www.rotomasyon.com ROTOMASYON RESTAURANT ve CAFE OTOMASYON SİSTEMLERİ HAKKIMIZDA Rotomasyon Restaurant ve Cafe Otomasyon Sistemleri ana faaliyet konusu olarak parakende sektörüne yönelik

Detaylı

Serviste kullanılan evrak ve formlar CAPTAIN ORDER : Otellerimizde her şey dahil sistem ile hizmet verildiğinden sipariş alımında kullanılan Captain

Serviste kullanılan evrak ve formlar CAPTAIN ORDER : Otellerimizde her şey dahil sistem ile hizmet verildiğinden sipariş alımında kullanılan Captain Serviste kullanılan evrak ve formlar CAPTAIN ORDER : Otellerimizde her şey dahil sistem ile hizmet verildiğinden sipariş alımında kullanılan Captain order evrakları 2 nüshadan oluşmaktadır. Bazı tesislerimizde,

Detaylı

GELECEĞİN POS SİSTEMİNİ BU GÜNDEN KULLANIN BULUTADİSYON BULUT TEKNOLOJİSİ KULLANAN TEK POS SİSTEMİDİR

GELECEĞİN POS SİSTEMİNİ BU GÜNDEN KULLANIN BULUTADİSYON BULUT TEKNOLOJİSİ KULLANAN TEK POS SİSTEMİDİR GELECEĞİN POS SİSTEMİNİ BU GÜNDEN KULLANIN BULUTADİSYON BULUT TEKNOLOJİSİ KULLANAN TEK POS SİSTEMİDİR BULUT TEKNOLOJİSİ KULLANAN TEK POS SİSTEMİDİR HADİ İNDİR ŞU UYGULAMAYI YADA BOŞVER BULUTADİSYON KULLANALIM.

Detaylı

VEGA. Hazır Giyim Mağazacılığı Programı YAZILIM. Birden fazla şubenin tek merkezden izlenmesi. Müşteriye özel Club Kart uygulanması

VEGA. Hazır Giyim Mağazacılığı Programı YAZILIM. Birden fazla şubenin tek merkezden izlenmesi. Müşteriye özel Club Kart uygulanması Hazır Giyim Mağazacılığı Programı Birden fazla şubenin tek merkezden izlenmesi Müşteriye özel Club Kart uygulanması Satışlarda Manyetik Kart yada RFID Kart kullanımı CRM uygulamalarında sınırsız seçenek

Detaylı

Edenred global. 42ülke çalışan müşteri 1,4 milyon üye kuruluş 17,1 milyar ciro 40milyon kullanıcı

Edenred global. 42ülke çalışan müşteri 1,4 milyon üye kuruluş 17,1 milyar ciro 40milyon kullanıcı Edenred Edenred Global Edenred global 42ülke 6 000 çalışan 640 000 müşteri 1,4 milyon üye kuruluş 17,1 milyar ciro 40milyon kullanıcı Edenred in yer aldığı 42 ülke Ciro dağılımı : Gelişmekte olan ülkeler

Detaylı

SYS Version 1.0.1 Satış Yönetim Sistemi

SYS Version 1.0.1 Satış Yönetim Sistemi SYS Version 1.0.1 Satış Yönetim Sistemi 1. Genel Bakış Değişen rekabet ortamı ve farklılaşan müşteri beklentileri, bayi ağlarının kompleks ve yönetiminin zor olması satış süreçlerini oldukça farklı bir

Detaylı

Opcode Yazılım. Opcode Yazılım; alanlarında uzman mühendislerin bir araya gelerek kurdukları bir yazılım şirketidir.

Opcode Yazılım. Opcode Yazılım; alanlarında uzman mühendislerin bir araya gelerek kurdukları bir yazılım şirketidir. Opcode Yazılım Opcode Yazılım; alanlarında uzman mühendislerin bir araya gelerek kurdukları bir yazılım şirketidir. Şirketin çalışma alanları arasında; Nükleer tıp sektörüne yönelik otomasyon yazılımları,

Detaylı

DARA PLUS PARAKENDE MODULU

DARA PLUS PARAKENDE MODULU DARA PLUS PARAKENDE MODULU PARAKENDE SATIŞ MÜŞTERİ BİLGİLERİ GİRİŞ VE DEĞİŞİKLİK Peşin satış adında bir tane cari hesap oluşturulur kod 1 adı peşin soyadı satış olan. Yeni bir müşteri açmak için : yeni

Detaylı

RotamNet Ticari Programı Kısa Tanıtım Dökümanı

RotamNet Ticari Programı Kısa Tanıtım Dökümanı RotamNet Ticari Programı Kısa Tanıtım Dökümanı RotamNet ; Kolay kurulumu ve kullanımıyla ön plana çıkan, teknolojik alt yapısıyla işletmelere pratik çözümler sunan ve büyük avantajlar sağlayan tam bir

Detaylı

Winka Kurumsal. İş Yönetimi

Winka Kurumsal. İş Yönetimi İş Yönetimi Kurumsal ya da kurumsal olmak isteyen firmaların tüm iş süreçlerini kontrol altına almak için gelişmiş çözümler sunar. Grafiksel analiz raporları, Winka Kokpit ve diğer kurumsal çözümlerle

Detaylı

Her Şey Kontrol Altında

Her Şey Kontrol Altında Her Şey Kontrol Altında Genresman Restaurant Manager General Software, Genresman markasıyla, 2001 yılından bu güne değin, sadece konuk ağırlama sektöründe hizmet vermektedir. Genresman, sektörün öncü kuruluşlarının

Detaylı

ŞEFİM ADİSYON SİSTEMİ SATIŞ EKRANI-MASA SATIŞ

ŞEFİM ADİSYON SİSTEMİ SATIŞ EKRANI-MASA SATIŞ ŞEFİM ADİSYON SİSTEMİ SATIŞ EKRANI-MASA SATIŞ Masa satış modülü işletmenizde masaya oturup garsonlarınız tarafından servis alarak hizmet verildiğinde kullanılan modülümüzdür. Bu modülümüz için sarı işaretli

Detaylı

SİNAN KARAGÖZ. Bilnex V3 Perakende Satış Yönetimi Farklı Para Birimlerine Göre Çalışma ve Para Üstü Hesaplama Yardım Dökümanı

SİNAN KARAGÖZ. Bilnex V3 Perakende Satış Yönetimi Farklı Para Birimlerine Göre Çalışma ve Para Üstü Hesaplama Yardım Dökümanı SİNAN KARAGÖZ Bilnex V3 Perakende Satış Yönetimi Farklı Para Birimlerine Göre Çalışma ve Para Üstü Hesaplama Yardım Dökümanı BİLNEX QUANTUM V3 PROGRAMLARIN DA PERAKANDE SATIŞ Bilnex Pos perakende satış

Detaylı

GeniusOpen. Genel Bakış

GeniusOpen. Genel Bakış GeniusOpen Genel Bakış Sn. Erkut ERDEMĐR POS A.Ş. Yazılım Hizmetleri Müdürü Bir Ajanda Genel Bakış Merkezi Yönetim Kampanya Yönetimi GeniusOpen Modülleri Merkez Modülleri Genius Merkez Ofis Genius Müşteri

Detaylı

Paket Sipariş Takip Sistemi (Program + Caller-ID + Termal Fiş Yazıcı)

Paket Sipariş Takip Sistemi (Program + Caller-ID + Termal Fiş Yazıcı) Müşterilerinize sürekli isim ve adres sormaktan artık vazgeçin...! MeliPOS Paket Sipariş Takip Sistemi sayesinde müşterilerinizi bilgisayarınıza kolayca kayıt edebilir, siparişlerini alabilir, yazdırabilir,

Detaylı

ETA Work İLE ETA CEBİNİZDE

ETA Work İLE ETA CEBİNİZDE ETA Work İLE ETA CEBİNİZDE Hangi platformlarda çalışır? Uygulama ios ve Android işletim sistemi destekli tüm cep telefonlarında ve tabletlerde çalışır. Çalışma Özellikleri İNTERNET BAĞLANTISI ŞART DEĞİL!

Detaylı

Turizm İşletmeciği 1. sınıf. 0510130066 Uğur Can YILDIRIM 05101300 29 Kağan ILGIN

Turizm İşletmeciği 1. sınıf. 0510130066 Uğur Can YILDIRIM 05101300 29 Kağan ILGIN Turizm İşletmeciği 1. sınıf 0510130066 Uğur Can YILDIRIM 05101300 29 Kağan ILGIN Otomasyon Nedir? Otomasyon, bir işin insan ile makine arasında paylaşılmasıdır. Toplam işin paylaşım yüzdesi otomasyonun

Detaylı

Marketler, yedek parçacılar, kırtasiyeler ve barkod & karekod ile satış yapan diğer tüm işletmeler için daha fazla kâr etmeyi sağlar.

Marketler, yedek parçacılar, kırtasiyeler ve barkod & karekod ile satış yapan diğer tüm işletmeler için daha fazla kâr etmeyi sağlar. SKTBBarkod Programı Marketler, yedek parçacılar, kırtasiyeler ve barkod & karekod ile satış yapan diğer tüm işletmeler için daha fazla kâr etmeyi sağlar. Cironuzu takip eder, kârınızı görürsünüz En çok

Detaylı

Hızlı Sipariş Sistemleri

Hızlı Sipariş Sistemleri Hızlı Sipariş Sistemleri Smart Order TAG Nedir? Smart Order TAG, akıllı ve temazsız sipariş alma sistemidir. Sistem İşletmenizin ağ ı üzerinde çalışmaktadır. Harici bir uygulama ile çalışmaz, web tabanlıdır.

Detaylı

Bay-t Entegre_PRO ile Rekabet avantajı yakalayın!!!!

Bay-t Entegre_PRO ile Rekabet avantajı yakalayın!!!! Bay-t Entegre_PRO ile Rekabet avantajı yakalayın!!!! - Sektörünüze özel stoklar ile kullanımınıza hazır. - Dokunarak veya mouse ile çok kolay kullanabilirsiniz. - Menü, paket tanımlayarak satış yapabilirsiniz.

Detaylı

Toptancı Firmalar İçin Ticari Yazılım. Küçük Ölçekli, Toptancı Firmalar için Nebim V3 Başlangıç Sürümü

Toptancı Firmalar İçin Ticari Yazılım. Küçük Ölçekli, Toptancı Firmalar için Nebim V3 Başlangıç Sürümü Toptancı Firmalar İçin Ticari Yazılım Küçük Ölçekli, Toptancı Firmalar için Nebim V3 Başlangıç Sürümü Küçük Ölçekli, Toptancı Firmalar için Nebim V3 Başlangıç Sürümü Satışınızı artırmak ve masraflarınızı

Detaylı

MeliPOS RESTORAN OTOMASYON YAZILIMI www.melipos.com

MeliPOS RESTORAN OTOMASYON YAZILIMI www.melipos.com Genel Özellikler (Tüm MeliPOS Sürümlerinde bulunan Ortak Özellikler) Her çeşit restoran işletmesi için kullanıma uygundur. MS Windows XP, 7 ve 8 İşletim Sistemlerinin tüm 32 ve 64 bit sürümlerinde çalışır.

Detaylı

A - Kurulum; 1 Serkom Restaurant Yönetim Sistemleri 2009-2013. 1) Serkom RYS Program Giriş ekranı,

A - Kurulum; 1 Serkom Restaurant Yönetim Sistemleri 2009-2013. 1) Serkom RYS Program Giriş ekranı, 1 1) Serkom RYS Program Giriş ekranı, Program girişi çalıştırıldıktan sonra aşağıdaki ekran karşımıza gelecektir. Bu ekranda kullanıcı adı ve şifresi sorulmaktadır. Default olarak kullanıcı adı : Admin,

Detaylı

DataRut: Web Mobil Sıcak, Soğuk Satış Rut Planları Yönetim Sistemi

DataRut: Web Mobil Sıcak, Soğuk Satış Rut Planları Yönetim Sistemi DataRut: Web Mobil Sıcak, Soğuk Satış Rut Planları Yönetim Sistemi DataRut Rut Takibi Rut, saha satışı/ziyareti yapan firmaların, gerek randevu gerekse lojistik sıralamaya göre yapmış olduğu müşteri ziyaret

Detaylı

20 Yılı aşan bilgi birikimi. 18 Farklı sistem otomasyonu geliştirmesi. Yaygın destek ağı

20 Yılı aşan bilgi birikimi. 18 Farklı sistem otomasyonu geliştirmesi. Yaygın destek ağı 20 Yılı aşan bilgi birikimi 18 Farklı sistem otomasyonu geliştirmesi Değişen ihtiyaçlara uygun teknolojik çözümler 450 Tesis ve işletme Sınırsız müşteri memnuniyeti Yaygın destek ağı RMOS FRONT OFFICE

Detaylı

Kamuda Neden Süreç Yönetimi Erkan Karaarslan

Kamuda Neden Süreç Yönetimi Erkan Karaarslan Kamuda Neden Süreç Yönetimi Erkan Karaarslan Mevzuatımız, kamu idarelerinin amacını (hak ve sorumluluklarını) tamamen, bu amacı yerine getirmek için uygulayacakları yöntemleri de kısmen belirlemiştir.

Detaylı

SATIŞ EKRANININ KULLANIMI:

SATIŞ EKRANININ KULLANIMI: , Teperes KULLANIM PROGRAMI ÇALIŞTIRMAK: Programı çalıştırmak için masa üstündeki, Teperes Sale simgesine çift tıklayınız. Açılan pencerede işlem yapılacak P.O.S u ( point tof sale) seçiniz ve satış görünümüne

Detaylı

GeniusOpen. layacağı Đş Faydaları

GeniusOpen. layacağı Đş Faydaları GeniusOpen Perakendeciye Sağlayaca layacağı Đş Faydaları Sn. Gülçin CENGĐZ ÖZGÜL POS A.Ş. Kanal Müdürü Bir Türk Perakende Sektörü 2010 yılında 199 milyar dolara ulaşması beklenmektedir. Uluslararası zincirlerin

Detaylı

ŞEFİM ADİSYON SİSTEMİ SATIŞ EKRANI-MASA SATIŞ

ŞEFİM ADİSYON SİSTEMİ SATIŞ EKRANI-MASA SATIŞ ŞEFİM ADİSYON SİSTEMİ SATIŞ EKRANI-MASA SATIŞ Masa satış modülü işletmenizde masaya oturup garsonlarınız tarafından servis alarak hizmet verildiğinde kullanılan modülümüzdür. Bu modülümüz için sarı işaretli

Detaylı

Aktif24 E-TICARET SİSTEM DOKÜMANTASYONU

Aktif24 E-TICARET SİSTEM DOKÜMANTASYONU Aktif24 E-TICARET SİSTEM DOKÜMANTASYONU Bu dokümanda Aktif24 Software Solutions a ait E- Ticaret Sistemi teknik ayrıntılarla detaylı olarak anlatılmıştır. Aktif24 Software Solutions İçindekiler E-Ticaret

Detaylı

daha kolay! MicroDestek +90 232 465 14 99 İş ve Dava Takibi KolayOfis Hukuk Büro Yönetimi, hukuk büroları için hazırlanmış bir ofis otomasyonudur.

daha kolay! MicroDestek +90 232 465 14 99 İş ve Dava Takibi KolayOfis Hukuk Büro Yönetimi, hukuk büroları için hazırlanmış bir ofis otomasyonudur. twitter.com/microdestek facebook.com/microdestek İş ve Dava Takibi daha kolay! KolayOfis Hukuk Büro Yönetimi, hukuk büroları için hazırlanmış bir ofis otomasyonudur. Tek bir programla ofisinizin tüm işlemlerini

Detaylı

MIT PAKET SİSTEMLER AKILLI ÇÖZÜMLER SORUNSUZ SİSTEMLER

MIT PAKET SİSTEMLER AKILLI ÇÖZÜMLER SORUNSUZ SİSTEMLER MIT PAKET SİSTEMLER AKILLI ÇÖZÜMLER SORUNSUZ SİSTEMLER Ekin Endüstriyelin Isıtma-Soğutma sanayisine sunduğu paket sistem çözümleri ile uygulamacı firmalar ve son kullanıcılara büyük kolaylıklar sağlamaktadır.

Detaylı

RESTORAN Sistemi AKINSOFT BÖLGE BAYİ

RESTORAN Sistemi AKINSOFT BÖLGE BAYİ RESTORAN Sistemi WOLVOX Restaurant Programı, Restaurant, kafe, bar, otel, spa ve bilardo salonlarında adisyonları takip etmek için kullanabilirsiniz R T S B İ L G İ S A Y A R L E V E N T - İ S T A N B

Detaylı

BİLNEX YAZILIM. Bilnex POS v3 Satış Ekranı Destek Dökümanı

BİLNEX YAZILIM. Bilnex POS v3 Satış Ekranı Destek Dökümanı BİLNEX YAZILIM Bilnex POS v3 Satış Ekranı Destek Dökümanı 2016 BİLNEX QUANTUM V3 PROGRAMLARINDA PERAKANDE SATIŞ Bilnex Pos perakende satış noktalarında (market, mağaza, kırtasiye, kuruyemişçi, hediyelik

Detaylı

Süpermarketlere Özel Özel Geliştirilen

Süpermarketlere Özel Özel Geliştirilen İNOVATİF Perakendecilik Süpermarketlere Özel Özel Geliştirilen SELF CHECKOUT ÖDEME SİSTEMİ SELF CHECKOUT ÖDEME SİSTEMİ Güçlü Müşteri Deneyimi Size Kazanım olarak Dönsün! ManPos Self Checkout Sistemi Self

Detaylı

Nebim Winner Kurumsal Fiyat Listesi

Nebim Winner Kurumsal Fiyat Listesi Nebim Winner Kurumsal Fiyat Listesi Son güncelleme: 19 Ocak 12 Winner Merkez ve Zincir Mağaza......2 Winner Ticari ı......4 Opsiyon Fiyatlar...... Winner Üretm Yönetmi......6 Winner Tedarik Yönetmi......7

Detaylı

YENİ NESİL FİYAT LİSTESİ

YENİ NESİL FİYAT LİSTESİ YENİ NESİL FİYAT LİSTESİ MAYIS 2013 SAYI : 96 Revizyon2 YENĐ NESĐL ÜRÜNLERĐ FĐYAT LĐSTESĐ Ürünler Pro SQL Grup 1 Stok, Cari, Fatura, Senet Çek, Đrsaliye, Form Ba Bs Grup 2 Stok, Cari, Fatura, Senet Çek,

Detaylı

YİYECEK İÇECEK DEPARTMANI HESAP KAPATMA POS AÇMA TALİMATI

YİYECEK İÇECEK DEPARTMANI HESAP KAPATMA POS AÇMA TALİMATI F&B TL-61 1.SORUMLU Ön Büro Müdürü, F&B Müdürü Süpervisorlar, Ön Büro Şefleri.Servis,Ön Büro Personeli : Talimatın yürütülmesinden ve kontrolünden sorumludur, : Talimatın uygulanmasından sorumludur. 2.

Detaylı

Stoklarınız ile ilgili tüm hareket ve detaylara menüler arasında gezmeden ulaşabilirsiniz.

Stoklarınız ile ilgili tüm hareket ve detaylara menüler arasında gezmeden ulaşabilirsiniz. OFİS Mikro Perakende Çözümleri 1 MİKRO OFİS SERİSİ Küçük ve orta ölçekteki perakende firmaları için hazırlanan programları, perakende satış noktalarının belkemiği olan satış noktası terminalleri (POSlarla),

Detaylı

EDM SAP Business One

EDM SAP Business One EDM SAP Business One SAP Business One Kobileri Dünya Standartlarına taşıyoruz.. SAP Business One Tek sistemle daha verimli ve etkin yönetim SAP Business One tüm KOBİ lerin taleplerini karşılamak üzere

Detaylı

KARGEM DEN KARLILIK VE VERİMLİLİĞE %100 ETKİLİ YARATICI EĞİTİMLER

KARGEM DEN KARLILIK VE VERİMLİLİĞE %100 ETKİLİ YARATICI EĞİTİMLER MAĞAZA MAĞAZA Mağaza Yöneticileriniz 2012 ye hazır mı? Hepimiz biliyoruz ki, perakende sektörünün kalbi mağazalarda atar. Müşteri mağazadadır, ürün mağazada görücüye çıkar, en büyük hareketlilik mağazada

Detaylı

S.O.S Günışığı Lojistik Saha Operasyon Sistemi

S.O.S Günışığı Lojistik Saha Operasyon Sistemi S.O.S Günışığı Lojistik Saha Operasyon Sistemi 2013 Sayın Yetkili; Sunduğumuz danışmanlık hizmeti ve geliştirmiş olduğumuz yazılım çözümleriyle müşterilerimizin Bilgi Teknolojileri alanında sektörel rekabet

Detaylı

Araç Takip Sistemi DIT Paket

Araç Takip Sistemi DIT Paket Araç Takip Sistemi DIT Paket FiloWay Araç Takip Sistemleri, sürekli gelişen teknolojiyi, rekabetçi fiyat ve eksiksiz destek hizmeti ile sunmaktadır. FiloWay in sunduğu en önemli maliyet avantajı entegre

Detaylı

CEO - Yönetim Raporlama Sistemi

CEO - Yönetim Raporlama Sistemi CEO - Yönetim Raporlama Sistemi Tanıtım ve Çalışma Şekli: %100 Türk Mühendisleri tarafından geliştirilen CEO-Yönetim Raporlama Sistemi yazılımı, Nokta Bilgisayar A.Ş.'nin tescilli bir markasıdır. Günümüz

Detaylı

1 Barkomatik Barkod Otomasyon Sistemi 2009-2013

1 Barkomatik Barkod Otomasyon Sistemi 2009-2013 1 Barkomatik Barkod Otomasyon Sistemi 2009-2013 BarkomatikPOS Barkomatik Mucizesi olarak bilinen bilgisayarsız sistemlerimizin kolay ve hızlı kullanım özeliği olan yazılımlarına paralel olarak hazırlanan

Detaylı

MİKRO E-MUTABAKAT. Sağlayacağı başlıca avantajlar ;

MİKRO E-MUTABAKAT. Sağlayacağı başlıca avantajlar ; MİKRO E-MUTABAKAT e-mutabakat, kurumlar ve şirketler arasındaki borç-alacak hesap hareket ve bakiyelerinin elektronik ortamda gönderimi ve mutabakat sürecininin hızlandırılmasına yönelik bir uygulama bütünüdür.

Detaylı

CMMI 2. Süreçleri ve XP Pratiklerinin Birlikte Kullanımına İlişkin Gerçek Hayat Tecrübeleri

CMMI 2. Süreçleri ve XP Pratiklerinin Birlikte Kullanımına İlişkin Gerçek Hayat Tecrübeleri TBD 21. Ulusal Bilişim Kurultayı Sunumu CMMI 2. Süreçleri ve XP Pratiklerinin Birlikte Kullanımına İlişkin Gerçek Hayat Tecrübeleri Serden Ferhatoğlu, Emel Saygın, Hasan Özkeser Bimar Bilgi İşlem Hizmetleri

Detaylı

Wintex Konfekiyon Yönetimi Sistemi

Wintex Konfekiyon Yönetimi Sistemi Wintex Konfekiyon Yönetimi Sistemi ÖN MALİYET Siparişin üretiminden önceki verilerle hesaplanan ilk maliyetidir. Wintex ön maliyet modülü tüm maliyet etkenlerinin doğru ve hızlı girilebilmesine olanak

Detaylı

Perakende sistemlerinizi kolay ve sorunsuz yönetmek sizin elinizde.

Perakende sistemlerinizi kolay ve sorunsuz yönetmek sizin elinizde. Perakende sistemlerinizi kolay ve sorunsuz yönetmek sizin elinizde. www.hqtech.co.za Tekstil, konfeksiyon, ayakkabı, aksesuar, mobilya, beyaz eşya, gıda vb. perakende mağazalarına özel olarak geliştirilmiş

Detaylı

Tüm telif hakları DENSAN ELEKTRONİK SAN. VE TİC. A.Ş.'ye aittir. Herhangi bir şekilde kopyalanamaz, çoğaltılamaz, dağıtılamaz.

Tüm telif hakları DENSAN ELEKTRONİK SAN. VE TİC. A.Ş.'ye aittir. Herhangi bir şekilde kopyalanamaz, çoğaltılamaz, dağıtılamaz. Tüm telif hakları DENSAN ELEKTRONİK SAN. VE TİC. A.Ş.'ye aittir. Herhangi bir şekilde kopyalanamaz, çoğaltılamaz, dağıtılamaz. 19 Mayıs Mah. Sinan Ercan Cad. Kadıpaşa Sok. Yeni Öztürk Apt. No:16/3 34736

Detaylı

EDM SAP Business One

EDM SAP Business One EDM SAP Business One SAP Business One KOBİleri Dünya Standartlarına taşıyoruz.. SAP Business One Tek sistemle daha verimli ve etkin yönetim SAP Business One tüm KOBİ lerin taleplerini karşılamak üzere

Detaylı

1989 senesinden bu yana, Türkiye'nin konuk ağırlama endüstrisine dünyanın tercih ettiği lider yazılım ve donanım çözümlerini sunmaktan,

1989 senesinden bu yana, Türkiye'nin konuk ağırlama endüstrisine dünyanın tercih ettiği lider yazılım ve donanım çözümlerini sunmaktan, 1989 senesinden bu yana, Türkiye'nin konuk ağırlama endüstrisine dünyanın tercih ettiği lider yazılım ve donanım çözümlerini sunmaktan, müşterilerimize sene boyunca 7 gün 24 saat kesintisiz hizmet vermekten

Detaylı

TABLET MENÜ RESTORANLAR/KAFELER İÇİN TABLET MENÜLER

TABLET MENÜ RESTORANLAR/KAFELER İÇİN TABLET MENÜLER TABLET MENÜ RESTORANLAR/KAFELER İÇİN TABLET MENÜLER TABLET MENÜ NEDİR? Tablet bilgisayar üzerinde çalışan dokunmatik ve etkileşimli bir menüdür. Müşterilerinize sunduğunuz klasik karton menülerin yerini

Detaylı

Tüm İhtiyaçlarınızı Karşılayabilecek Restoran POS Sistemiyle Tanışın. İşletmenizi Bulutlara Uçurur

Tüm İhtiyaçlarınızı Karşılayabilecek Restoran POS Sistemiyle Tanışın. İşletmenizi Bulutlara Uçurur Tüm İhtiyaçlarınızı Karşılayabilecek Restoran POS Sistemiyle Tanışın Simpra, bulut tabanlı POS sistemiyle tanışın. Size bulut tabanlı sistemin esnekliği ve avantajlarını sunmakla kalmaz; sizi altyapı yatırımlarından

Detaylı

Verimli İş Ortağınız... SICAK SATIŞ SKOR YAZILIM POLEN YAZILIM

Verimli İş Ortağınız... SICAK SATIŞ SKOR YAZILIM POLEN YAZILIM SICAK SATIŞ İÇİNDEKİLER AMAÇ KAPSAM KULLANIM EKRANI SONUÇ AMAÇ Açıklama Genelde el terminali ile birlikte kullanılan ve Plasiyerin Sıcak Satış işlemlerini yapan, denetleyen bir uygulamadır. Plasiyer; Teslim,

Detaylı

MOBİL YEMEK KARTI VE YEMEK SİPARİŞİ.

MOBİL YEMEK KARTI VE YEMEK SİPARİŞİ. MOBİL YEMEK KARTI VE YEMEK SİPARİŞİ Ortak Mutfak, iş derneklerinin, kendilerine ait bir markayla, yemek kartı ve yemek siparişi işine hemen başlamalarını sağlayan bir hizmettir. Bu dokümanda,bir İŞ DERNEĞİ

Detaylı

www.vegayazilim.com.tr Tel: 0.312. 428 63 53

www.vegayazilim.com.tr Tel: 0.312. 428 63 53 www.vegayazilim.com.tr Tel: 0.312. 428 63 53 VENDOR Araçta Muhasebe Sistemleri, araçta sıcak ve soğuk satış yapma imkanını saglayıcı çözümler sunan, plasiyer root takibatı yaparak iş kolaylığı, hız ve

Detaylı

GO Plus Ürün Fark Dokümanı

GO Plus Ürün Fark Dokümanı 2010 11/30/2010 GO PLUS Ürün Farkları YENİ ÖZELLİKLER 1. Firma Kredi Kartlarının Satınalma İşlemlerinde Kullanımı Satınalma işlemlerinde ödemelerin firma kredi kartı ile yapılması sağlanmıştır. Firma kredi

Detaylı

İşletmenize sınırsız fırsatlar sunar

İşletmenize sınırsız fırsatlar sunar İşletmenize sınırsız fırsatlar sunar İşletmenize Modern iş çözümleri, kurum içerisindeki insanların verimliliğini arttıracak yeni perspektifler sağlayarak onların tüm potansiyellerini kullanmalarına imkan

Detaylı

FARMAKOM KAMPANYASI. SOHO Segment Yönetimi Mayıs 2014

FARMAKOM KAMPANYASI. SOHO Segment Yönetimi Mayıs 2014 FARMAKOM KAMPANYASI SOHO Segment Yönetimi Mayıs 2014 AVEA VE FARMAKOM İŞBİRLİĞİ İLE Eczanelerin iletişim ihtiyaçlarını karşılarken aynı zamanda işlerine verimlilik katıyoruz! Eczane Teknik Destek Paketi

Detaylı

MİSYONUMUZ Barsoft Barkod Çözümleri, Perakende sektöründe yaklaşık 15 yıllık bir deneyimin ardından, yine sektördeki deneyimli personeli ile 7 yıl önce kurulan bir yazılım firmasıdır. Amacımız barkodun

Detaylı

KOBİLERE MİKRO YAZILIM DAN TİCARİ YAZILIM: MiKRO JUMP YÜKSELMEK için SIÇRA!

KOBİLERE MİKRO YAZILIM DAN TİCARİ YAZILIM: MiKRO JUMP YÜKSELMEK için SIÇRA! KOBİLERE MİKRO YAZILIM DAN TİCARİ YAZILIM: MiKRO JUMP YÜKSELMEK için SIÇRA! Büyümek isteyen her şirkete lazım. mikro.com.tr Sektör bağımsız çalışıyorsanız, birden fazla lokasyonda ya da sektörde faaliyet

Detaylı

PARTNERSFIRST PROGRAMA GENEL BAKIŞ

PARTNERSFIRST PROGRAMA GENEL BAKIŞ PARTNERSFIRST PROGRAMA GENEL BAKIŞ PARTNERSFIRST, IŞ ORTAKLARIMIZIN ZEBRA UZMAN BASKI ÇÖZÜMLERININ DEĞERINI GELIŞTIRMEYE VE MÜŞTERI MEMNUNIYETINI ARTTIRMAYA YARDIMCI OLMAK ÜZERE TASARLANMIŞ BIR KANAL PROGRAMIDIR.

Detaylı

GTREurope Turkey Trade & Export Finance Conference Serkan BİLEN, DAIKIN TÜRKİYE, Genel Müdür Yardımcısı 21 Mart 2017 İstanbul

GTREurope Turkey Trade & Export Finance Conference Serkan BİLEN, DAIKIN TÜRKİYE, Genel Müdür Yardımcısı 21 Mart 2017 İstanbul GTREurope Turkey Trade & Export Finance Conference 2017 Serkan BİLEN, DAIKIN TÜRKİYE, Genel Müdür Yardımcısı 21 Mart 2017 İstanbul GÜNDEM Kullanılan Uygulamalar ve Devam Eden Projeler DBS Otomasyonu Finans

Detaylı

ETA:Online Uygulamaları

ETA:Online Uygulamaları ETA:Online Uygulamaları Firmanız Her Zaman Cebinizde ETA:CR Online Cep Rapor Uygulaması ETA:CR Plus Online Cep Rapor Uygulaması ETA:Online Sipariş Uygulaması ETA:Online El Terminali Uygulaması ETA:CR Online

Detaylı

AKARYAKIT VARDİYA ALIMINDA, İLGİLİ VARDİYA TARİHİNDEKİ SATIŞ DETAY LİSTESİ EKRANINDA OTOMASYON İLE KARŞILAŞTIRILMASI YAPILIR.

AKARYAKIT VARDİYA ALIMINDA, İLGİLİ VARDİYA TARİHİNDEKİ SATIŞ DETAY LİSTESİ EKRANINDA OTOMASYON İLE KARŞILAŞTIRILMASI YAPILIR. Market Modülü Akaryakıt Modülü Market Modülü Otomasyon Modülü Merkezi Sistem Veresiye Takip Promosyon E-Fatura E-Defter Cep Rapor Online Orion ays AKARYAKIT VARDİYA ALIMINDA, İLGİLİ VARDİYA TARİHİNDEKİ

Detaylı

YORKA DÖKÜMHANE OTOMASYONU

YORKA DÖKÜMHANE OTOMASYONU YORKA DÖKÜMHANE OTOMASYONU Yorka Bilgisayar Yazılım Dan.Hiz.San.Tic.LTD.ŞTİ. Fakülte Cad. No:24 DENİZLİ 0(258) 211 66 33 211 66 43 FAX:0(258) 211 66 20 http://www.yorkayazilim.com e-mail:yorka@yorkayazilim.com

Detaylı

Nebim Winner Kobi/Kampanya Fiyat Listesi

Nebim Winner Kobi/Kampanya Fiyat Listesi Nebim Winner Kobi/Kampanya Fiyat Listesi Son Güncelleme: 28 Aralık 11 Winner Sektörel Kobi... 2 Winner Ticari Hesap Kobi... 4 Winner Tek Mağaza Kobi... Winner Üretim Yönetimi Kobi... 7 Winner Tedarik Yönetimi

Detaylı

Yazılım. Akaryakıt Modülü Market Modülü Otomasyon Modülü Merkezi Sistem Veresite Takip Promosyon E-Fatura E-Defter Cep Rapor Online Orion AYS

Yazılım. Akaryakıt Modülü Market Modülü Otomasyon Modülü Merkezi Sistem Veresite Takip Promosyon E-Fatura E-Defter Cep Rapor Online Orion AYS Yazılım Akaryakıt Modülü Market Modülü Otomasyon Modülü Merkezi Sistem Veresite Takip Promosyon E-Fatura E-Defter Cep Rapor Online Orion AYS Akaryakıt vardiya alımında,ilgili vardiya tarihindeki satış

Detaylı

%98 müşteri memnuniyeti

%98 müşteri memnuniyeti 6000+ mükellef 45+ sektör 81 ilde hizmet 250+ iş ortağı 200+ uzman 200+ ticari yazılım entegrasyonu %98 müşteri memnuniyeti 1 Şimdi Dijital Dünyaya Uyum Zamanı! Uyumsoft i-dönüşüm çözümleri ile işletmenizi

Detaylı

Toptancı Firmalar İçin Ticari Yazılım. Küçük Ölçekli, Toptancı Firmalar için Nebim V3 Başlangıç Sürümü (Toptancılar için)

Toptancı Firmalar İçin Ticari Yazılım. Küçük Ölçekli, Toptancı Firmalar için Nebim V3 Başlangıç Sürümü (Toptancılar için) Toptancı Firmalar İçin Ticari Yazılım Küçük Ölçekli, Toptancı Firmalar için Nebim V3 Başlangıç Sürümü (Toptancılar için) Nebim V3 Başlangıç Sürümü (Toptancılar için) Toptancı Firmalar İçin Ticari Yazılım

Detaylı

Sent Sen e t z e LIVE İş Çözümleri Çö Plat Pla f t o f rmu o sentez.com

Sent Sen e t z e LIVE İş Çözümleri Çö Plat Pla f t o f rmu o sentez.com SentezLIVE İş Çözümleri Platformu sentez.com Malzeme Finans Malzeme Genel Özellikler Esnek Parametrik Geliştirilebilir Güvenilir Erişilebilir Entegre Finans Parametrik İşinizin gerektirdiği şekilde özelleştirilebilen

Detaylı

İş Hayatında Yeni Bir Start!

İş Hayatında Yeni Bir Start! İş Hayatında Yeni Bir Start! START Neden Start? START her küçük işletmenin sahip olmak isteyeceği bir yazılım... Tek kullanıcılı, muhasebesini dışarıda takip eden küçük işletmelere ve şahıs firmalarına

Detaylı

MİKTOP. Sadeleştirilmiş Ticari Otomasyon Paketi. 2008 Mikro Yazılımevi A.Ş.

MİKTOP. Sadeleştirilmiş Ticari Otomasyon Paketi. 2008 Mikro Yazılımevi A.Ş. MİKTOP Sadeleştirilmiş Ticari Otomasyon Paketi 1 MİKTOP SADELEŞTİRİLMİŞ TİCARİ OTOMASYON PAKETİ MİKTOP Sadeleştirilmiş Ticari Otomasyon Paketi, firmanızın tüm ticari işlemlerini kusursuz bir biçimde yürütmeniz

Detaylı

İş Akış Yönetimi LOGO Kasım 2014

İş Akış Yönetimi LOGO Kasım 2014 İş Akış Yönetimi LOGO Kasım 2014 İçindekiler İş Akış Yönetimi... 3 Görevler... 4 Görev Bilgileri... 5 Mesajlar... 7 Zaman Ayarlayıcı İşlemler... 8 Zamanlanmış Görevler... 10 Zamanlanmış Görev Bilgileri...

Detaylı

YENİ NESİL FİYAT LİSTESİ

YENİ NESİL FİYAT LİSTESİ YENİ NESİL FİYAT LİSTESİ 16 EYLÜL 2016 31 MART 2017 SAYI : 103 YENİ NESİL ÜRÜNLERİ FİYAT LİSTESİ Ürünler Grup 1 Stok, Cari, Fatura, Senet Çek, İrsaliye, Form Ba Bs Grup 2 Stok, Cari, Fatura, Senet Çek,

Detaylı

NEO - Depo ve Sevkiyat Sistemi

NEO - Depo ve Sevkiyat Sistemi NEO - Depo ve Sevkiyat Sistemi Tanıtım ve Çalışma Şekli: %100 Türk Mühendisleri tarafından geliştirilen NEO-Depo ve Sevkiyat Sistemi yazılımı, Nokta Bilgisayar A.Ş.'nin tescilli bir markasıdır. Günümüz

Detaylı

Nebim Winner Kobi/Kampanya Fiyat Listesi

Nebim Winner Kobi/Kampanya Fiyat Listesi Nebim Winner Kobi/Kampanya Fiyat Listesi Son Güncelleme: 9 Ocak 0 Winner Sektörel Kobi... Winner Ticari Hesap Kobi... Winner Tek Mağaza Kobi... Opsiyon Fiyatlar... 6 Mobil... 8 Winner Sektörel Kobi Winner

Detaylı

Turkuaz Grup Otomasyon. Bilist:Ev Tekstil İşletme Yönetimi. Aleksey BRYANTSEV (Bilist Yazılım) 1TÇ:Ticari KOBİ Yönetimi

Turkuaz Grup Otomasyon. Bilist:Ev Tekstil İşletme Yönetimi. Aleksey BRYANTSEV (Bilist Yazılım) 1TÇ:Ticari KOBİ Yönetimi Turkuaz Grup Otomasyon 1TÇ:Ticari KOBİ Yönetimi Bilist:Ev Tekstil İşletme Yönetimi Aleksey BRYANTSEV (Bilist Yazılım) Proje Kapsamı Proje Kapsamı Birden fazla şirketin verileri tek programda konsolide

Detaylı

Tiger2 EK ÖZELLİK PAKETİ 3

Tiger2 EK ÖZELLİK PAKETİ 3 Tiger2 EK ÖZELLİK PAKETİ 3 Tiger2 Ek Özellik Paketi 3 İçeriği * : 1 Yeni Fonksiyonel Özellikler... 2 1.1 Sipariş Planlama - Satınalma Siparişleri İçin Şablon Tasarımı... 2 1.2 Emanet Ambarı ve Stok Fişlerinin

Detaylı

SATIŞ. Microsoft Dynamics CRM. Satış verimliliğini artırın.

SATIŞ. Microsoft Dynamics CRM. Satış verimliliğini artırın. SATIŞ Microsoft Dynamics CRM Satış verimliliğini artırın. Dinamik İşletme Haline Gelin Çalışanlarınız: Satışa Daha Fazla Zaman Ayırsın Satış ekibinize doğal ve kolay anlaşılabilir bir CRM çözümü verin;

Detaylı

OTOMASYON SİSTEMLERİ

OTOMASYON SİSTEMLERİ OTOMASYON SİSTEMLERİ İSTASYON OTOMASYON SİSTEMİ İlhan KÖSEOĞLU İSTASYON OTOMASYON SİSTEMİ OTOMASYON SİSTEMİNİN AVANTAJLARI İstasyonda satış yapan pompaların durumları anlık olarak yöne tici ekranında ve

Detaylı

NOS GARAGE ECOEĞİTİM DÖKÜMAN

NOS GARAGE ECOEĞİTİM DÖKÜMAN NOS GARAGE ECOEĞİTİM DÖKÜMAN 1. Program Açılışı : Masa üstünde yer alan NOS GARAGE simgesine tıklanır. Kullanıcı adı otomatik gelir. Şifre yazılır ve TAMAM Butonuna basılır. 2. Program Menü Yönetimi :

Detaylı

Sizin başarınız için çalışıyorlar

Sizin başarınız için çalışıyorlar Sizin başarınız için çalışıyorlar NAVmobile ve AXmobile çalışanlarınıza ve ortaklarınıza daha erişimli yaparak iş verilerinizin gücünü arttıran çözümlerdir. NAVmobile ve AXmobile firmanın İşletme kaynaklarını

Detaylı

VAKIFBANK SANAL POS PANELİ KULLANICI KILAVUZU

VAKIFBANK SANAL POS PANELİ KULLANICI KILAVUZU VAKIFBANK SANAL POS PANELİ KULLANICI KILAVUZU DEĞERLİ ÜYE İŞYERİMİZ! Vakıfbank Sanal POS Ekibi olarak, sizlere daha iyi hizmet verebilmek için çalışmaya devam ediyoruz. İlerleyen dönemlerde panelimizin

Detaylı

Firmamızdan talep ettiğiniz Bayipro B2B sisteminin hazırlanması için proje ön bilgileri ile fiyat teklifimiz aşağıda bilgilerinize sunulmuştur.

Firmamızdan talep ettiğiniz Bayipro B2B sisteminin hazırlanması için proje ön bilgileri ile fiyat teklifimiz aşağıda bilgilerinize sunulmuştur. Firmamızdan talep ettiğiniz Bayipro B2B sisteminin hazırlanması için proje ön bilgileri ile fiyat teklifimiz aşağıda bilgilerinize sunulmuştur. Teklifimizle ilgili her türlü sorunuzu yanıtlamaya hazır

Detaylı

Matbaaların. ihtiyacı olan. sunuyoruz...

Matbaaların. ihtiyacı olan. sunuyoruz... Matbaaların ihtiyacı olan çözümleri sunuyoruz... 25 yıllık sektör profesyonellerince hazırlanan SmartAnt3, baskı sektöründeki Web Ofset ve Tabaka Ofset üretimi yapan matbaaların tüm ihtiyaçlarını karşılayabilecek

Detaylı

Kuruluş: Kişi sayısı: Sermaye: Ocak 2011 1 0 TL Müşteri sayısı: Vizyon: Bilist Hakkında

Kuruluş: Kişi sayısı: Sermaye: Ocak 2011 1 0 TL Müşteri sayısı: Vizyon: Bilist Hakkında Bilist Hakkında Bilist Hakkında Kuruluş: Kişi sayısı: Sermaye: Ocak 2011 1 0 TL Müşteri sayısı: Vizyon: 1 1TÇ yazılım ürünlerini satmak ve tam desteği sağlamak; - Satış - Eğitim/Destek - Yazılım geliştirme

Detaylı

Tiger Plus Ürün Fark Dokümanı

Tiger Plus Ürün Fark Dokümanı 2010 11/30/2010 Tiger Plus Ürün Farkları YENİ ÖZELLİKLER 1. Firma Kredi Kartlarının Satınalma İşlemlerinde Kullanımı Satınalma işlemlerinde ödemelerin firma kredi kartı ile yapılması sağlanmıştır. Firma

Detaylı

(SGK) SOSYAL GÜVENLİK KURUMU DESTEK ve DANIŞMANLIK HİZMETLERİ

(SGK) SOSYAL GÜVENLİK KURUMU DESTEK ve DANIŞMANLIK HİZMETLERİ (SGK) SOSYAL GÜVENLİK KURUMU DESTEK ve DANIŞMANLIK HİZMETLERİ ALBAX olarak sunduğumuz hizmetlerin tamamı «ekonomik fayda» yaratma üzerinedir. Bu nedenle hizmetlerimiz standart bir ücret ile değil «kazan-kazan»

Detaylı

Mahallem Nedir? Mahallem'i Hangi Esnaflar Kullanabilir? Mahallem Ekibi. Değerli İş Ortağımız;

Mahallem Nedir? Mahallem'i Hangi Esnaflar Kullanabilir? Mahallem Ekibi. Değerli İş Ortağımız; Değerli İş Ortağımız; Mahallem Nedir? Sipariş vermenin geleneksel ve en yalın halinden yola çıkarak, sizlere daha fazla müşteri ve ciroyu daha az riskle oluşturabileceğiniz, yaptığınız ticaretin gelişen

Detaylı