DÜNYANIN EN ANLAMLI TEMATİK PARKURUNDA BARIŞ İÇİN KOŞARKEN ÇOK GÜZEL BİR GÜN GEÇİRMENİZİ DİLİYORUZ. SEVGİLERİMİZLE

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "DÜNYANIN EN ANLAMLI TEMATİK PARKURUNDA BARIŞ İÇİN KOŞARKEN ÇOK GÜZEL BİR GÜN GEÇİRMENİZİ DİLİYORUZ. SEVGİLERİMİZLE"

Transkript

1

2 ÖNCELİKLE TURKCELL GELİBOLU MARATONU NDA SİZLERLE BİRLİKTE OLMAKTAN MUTLULUK DUYDUĞUMUZU İFADE ETMEK İSTERİZ. BU YIL ÜÇÜNCÜSÜNÜ DÜZENLEDİĞİMİZ BU MARATON SİZLERİN DEĞERLİ KATKILARI İLE HER GEÇEN YIL DAHA İYİSİNİ YAPMAK İÇİN UĞRAŞ VERECEĞİMİZ BİR ETKİNLİK OLMAKTADIR. BU BİLGİLENDİRME KİTAPÇIĞI İLE YARIŞMA GÜNÜ GEREKSİNİM DUYACAĞINIZ BAZI BİLGİLERİ SİZLERLE PAYLAŞMAK İSTEDİK. BU ETKİNLİĞİ GELECEK YILLARDA SİZ DEĞERLİ KATILIMCILARIMIZIN GÖRÜŞLERI İLE DAHA DA GELİŞTİRMEK AMACIYLA YARIŞMA SONRASI DÜŞÜNCELERİNİZİ BİZLERLE PAYLAŞMANIZDAN ÇOK MUTLU OLACAĞIZ. GERİ BİLDİRİMLERİNİZ İÇİN LÜTFEN ADRESİMİZE YAZINIZ. DÜNYANIN EN ANLAMLI TEMATİK PARKURUNDA BARIŞ İÇİN KOŞARKEN ÇOK GÜZEL BİR GÜN GEÇİRMENİZİ DİLİYORUZ. SEVGİLERİMİZLE

3 MARATON GENEL BILGILER TURKCELL GELİBOLU MARATONU; MARATON, YARI MARATON VE 10K KOŞULARININ ÇİPLİ OLARAK KOŞULDUĞU VE AYRI BİR PARKURDA HALK KOŞUSUNUN YAPILDIĞI BIR ETKİNLİKTİR. TÜM PARKURLAR GELİBOLU YARIMADASININ GÜNEY BÖLGESİNDE YER ALMAKTADIR. KOŞULAR ÇANAKKALE ŞEHİTLER ABİDESİ NİN DE YER ALDIĞI MORTO KOYU NDAN BAŞLAR VE AYNI YERDE BİTER. KOŞU PARKURLARININ TAMAMI ASFALT YOLLARDAN OLUŞMAKTADIR. HAFİF EĞİMLİ İNİŞ VE ÇIKIŞLARA SAHİPTİR. KOŞU BOYUNCA TARİHİ BİRÇOK YERİN YANI SIRA, ALÇITEPE VE SEDDÜLBAHİR KÖYLERİNDEN DE GEÇİLECEKTİR. YARIŞ GÜNÜNDE GELİBOLU TARİHİ YARIMADASI GÜNEY BÖLÜMÜ ÖZEL ARAÇ TRAFİĞİNE KAPALI OLACAKTIR. PARKURLAR KOŞULAR SÜRESİNDE ACİL DURUMLAR HARİCİNDE ARAÇ TRAFİĞİNE KAPALI OLACAKTIR. SAAT İTİBARİYLE KONTROLLÜ OLARAK ARAÇ TRAFİĞİNE İZİN VERİLECEKTİR. PARKURLARDA YETERLİ SAYIDA SU VE SÜNGER İSTASYONU VE KOŞUCULAR İÇİN PORTATİF TUVALETLER BULUNMAKTADIR SU VE SÜNGER İSTASYONLARI YAKININDA ÇÖP İSTASYONLARI DA YER ALMAKTADIR. ACİL SAĞLIK MÜDAHALESİ GEREKTİREN DURUMLAR İÇİN MORTO KOYUNDA İKİ, ALÇITEPE KÖYÜ NDE BİR VE SEDDÜLBAHİR KÖYÜ NDE BİR SABİT AMBULANS BULUNMAKTADIR. AYRICA KOŞU GRUPLARI ARKASINDA MOTORİZE SAĞLIK EKİPLERİ DE YER ALMAKTADIR. YARIŞMAYI ÇİP İLE VE KURALLARA UYGUN OLARAK TAMAMLAYANLAR SERTİFİKA ALMAYA HAK KAZANIR. SERTİFİKADA BİTİRME ZAMANI VE KOŞULAN KOŞU TÜRÜ İLE İLGİLİ DETAYLAR YER ALIR. KATILIM SERTİFİKALARI YARIŞ SONRASINDA ADRESİNDEN DİJİTAL OLARAK İNDİRİLEBİLİR. BASILI SERTİFİKA TALEP EDİLMESİ DURUMUNDA YARIŞ BİTİMİNDE ZAMAN ÖLÇÜM ÇADIRINDAN SERTİFİKANIZI ALABİLİRSİNİZ.

4 Kurallar: TURKCELL GELİBOLU MARATONUNA KATILACAK TÜM YARIŞMACILARIMIZIN EYLÜL 2017 TARİHLERİNDE 17 BURDA AVM DE YER ALAN TURKCELL GELİBOLU MARATONU FUAR ALANINDA BULUNAN AKREDİTASYON MASASINDAN YARIŞMACI KİT ÇANTALARINI ALMALARI GEREKMEKTEDİR. YARIŞMA GÜNÜ KİTLERİNİ ALAMAMIŞ OLAN YARIŞMACILAR İÇİN MORTO KOYU YARIŞMA SPORCU ALANINDA SAAT A KADAR KİT DAĞITIMI DEVAM EDECEKTİR. SAAT DAN SONRA KİTİNİ ALAN KATILIMCILARIN ÇİPLERİ SİSTEME GİRİLEMEYECEĞİNDEN KOŞULARA SADECE ÇİPSİZ OLARAK KATILABİLİRLER. BU DURUMDA ÜCRET İADESİ YAPILMAZ. SPORCULARA ÖZEL ALANLARA SADECE YARIŞMA GÖĞÜS NUMARASI OLAN SPORCULAR GİREBİLİR.

5 MARATON, YARI MARATON VE 10K KOŞUCULARI BELİRTİLEN SAATTE BAŞLAMA NOKTASINDA HAZIR OLMALIDIR. YARIŞMACI ÇİPLERİ AYAKKABI BAĞCIKLARINDA TAKILI OLMALIDIR. YARIŞMACI GÖĞÜS NUMARALARI YARIŞ ESNASINDA HER ZAMAN GÖRÜNECEK ŞEKİLDE TAKILMIŞ OLMALIDIR. YARIŞMACILARIN SAĞLIĞI HER ŞEYDEN ÖNEMLİDİR. YARIŞMA ESNASINDA GÖREVLİ SAĞLIK PERSONELI TARAFINDAN DURUMU SAKINCALI GÖRÜLEN YARIŞMACILARIN YARIŞA DEVAM ETMESİNE İZİN VERİLMEZ. PARKURLARDA HER PARKUR RENGİNE BOYANMIŞ İŞARETLER TAKİP EDİLEREK KOŞULMALIDIR. PARKUR ÜZERİNDE BELİRLİ YERLERDE ÇİP KONTROL NOKTALARINDAN GEÇİLECEKTİR. KESTİRME GEÇİŞ KULLANAN, PARKURU TAM OLARAK TAMAMLAMAYAN VE YARIŞMA HAKEMLERİ TARAFINDAN BU KURAL İHLALLERİ TESPİT EDİLEN YARIŞMACILAR SIRALAMA DIŞI BIRAKILIR. PARKURLARI YARIŞMA KURALLARI İÇERİSİNDE TAMAMLAYANLARA BİTİRME MADALYASI VERİLİR. GPS Lİ VE KİŞİSEL VERİ İŞLEMEYE UYGUN KOL SAATİ KULLANMAK VE KULAKLIKLA MÜZİK DİNLEMEK SERBESTTİR. YARIŞMAYI ÇEŞİTLİ SEBEPLERLE BIRAKANLARIN EN UYGUN ŞEKİLDE BAŞLAMA ALANINA GETİRİLMELERİ İÇİN GÖREVLİLERE HABER VERMELERİ GEREKMEKTEDİR. BÖYLE BİR DURUM OLDUĞUNDA; YARIŞMACI, GÖREVLİ TALİMATLARINA UYMAK ZORUNDADIR. TURKCELL GELİBOLU MARATONU NUN HER HANGİ BİR KATEGORİSİNE KAYIT YAPTIRMIŞ OLAN KOŞUCULARIN, DESTEKLEYİCİ FİRMALARIN EŞANTİYON OLARAK DAĞITTIĞI TİŞÖRT, BALON, BAYRAK VB. GÖRSELLER DIŞINDA TÜRKİYE CUMHURİYETİ YASALARI TARAFINDAN SUÇ OLARAK KABUL EDİLECEK HERHANGİ BİR MARKAYI, DERNEĞİ, ÖRGÜTÜ, OLUŞUMU TEMSİL EDECEK TARZDA GÖRSELLERİ, KOŞU ALANINA SOKMASI, TEŞHİR ETMESİ KESİNLİKLE YASAKTIR. YARIŞMALARDA BU KİTAPÇIKTA BELİRTİLMEYEN HER HANGİ BiR KONUDA TAF (TÜRKİYE ATLETİZM FEDERASYONU) TALİMATLARI UYGULANIR. YARIŞMADA ÇEKİLEN TÜM FOTOĞRAF VE DİĞER GÖRÜNTÜLERIN HAKLARI ORGANİZASYONA AİTTİR. YARIŞMACILAR SÖZ KONUSU FOTOĞRAF VE GÖRÜNTÜLERIN YAYINLANMASI HALİNDE HERHANGİ BİR HAK TALEP EDEMEZ. HER KATEGORİDE DERECEYE GİRENLERE KUPALARI VE MADALYALARI TÜM YARIŞLARIN BİTİMİ SONRASI MORTO KOYU ETKİNLİK ALANINDA DÜZENLENECEK ÖDÜL TÖRENİNDE VERİLECEKTİR.

6

7 Parkurlar KOŞU BAŞLANGIÇ SAATLERİ: MARATON KOŞUSU: YARI MARATON: KM KOŞUSU: HALK KOŞUSU: MARATON KOŞUSU İÇİN SON ZAMAN SINIRI 6,5 SAATTİR. SAAT SONRASI JANDARMA KONTROLLÜ OLARAK PARKURLARI TRAFİĞE AÇACAKTIR. BU SAATLERDE HALA PARKURDA OLAN KOŞUCULARIMIZIN YOLUN GÜVENLİ BÖLGESİNDE KOŞMALARI İÇİN GÖREVLİLERİN UYARILARINA DİKKAT ETMELERİ GEREKMEKTEDİR TÜM PARKURLARIMIZLA İGİLİ GENEL BİLGİ: MARATON, GELİBOLU ÇIKARTMALARINDA MÜTTEFİKLERİN ÇIKARTMA YAPTIKLARI BÖLGELER OLAN, HELLES VE MORTO BÖLGELERİNDEN GEÇMEKTEDİR. PARKUR, MORTO KOYU BÖLGESİNDEKİ BAŞLANGIÇ ÇİZGİSİNDEN BAŞLAYARAK MORTO KOYU BOYUNCA FRANSIZ ANITI NIN ALTINDAN DEVAM EDER. 1. YOL KAVŞAĞINI GEÇTİKTEN SONRA MARATONUN 1. DÖNÜŞÜ OLAN 2. YOL KAVŞAKTAN SAĞA DÖNÜLÜR, SAĞ TARAFINIZDA KALACAK OLAN SKEW BRIDGE İNGİLİZ MEZARLIĞI GEÇİLİR. ARDINDAN SOL TARAFINIZDA KALACAK OLAN REDOUBT İNGİLİZ MEZARLIĞI GEÇİLİR. ALÇITEPE KÖYÜ NÜN ETRAFINDAN DÖNÜLEREK MARATONUN 2.DÖNÜŞ NOKTASINDAN GERİYE KÖY İSTİKAMETİNE DÖNÜLÜR. ALÇITEPE KÖYÜ NÜN İÇİNDEN GEÇİLEREK GÜNEYE DOĞRU MARATON DEVAM EDER. TWELVE TREE COPSE İNGİLİZ MEZARLIĞI VE PINK FARM İNGİLİZ MEZARLIĞI GEÇİLEREK İKİZ KOYU NA ULAŞILIR. LANCHASHIRE LANDING İNGİLİZ MEZARLIĞI GEÇİLEREK YAHYA ÇAVUŞ MARATON DÖNÜŞÜNE GELİNİR. SEDDÜLBAHİR KÖYÜ İÇERİSİNDEN GEÇİLDİKTEN SONRAKİ KAVŞAKLA BİRLİKTE MARATONUN 2. TURU BAŞLAR. 42K MARATON KOŞUCULARI, BAŞLANGIÇ NOKTASINA DÖNMEDEN, İLK KAVŞAKTAN AYNI PARKURU TEKRAR KOŞAR. SON OLARAK SEDDÜLBAHİR KÖYÜ NDEN GEÇEREK MORTO KOYU NDAKİ BİTİŞ NOKTASINA ULAŞILIR. 21K KOŞUCULARI, BAŞLANGICA GÖRE 19.KM DE YER ALAN SEDDÜLBAHİR KÖYÜ SONRASI İLK KAVŞAKTAN SAĞA DÖNEREK PARKURU TAMAMLAR. (PARKUR ÜZERİNDE YER ALAN SU, SÜNGER VE BESLENME İSTASYONLARI İLE YÜKSEKLİK BİLGİLERİNE PARKUR HARİTAMIZDAN ULAŞABİLİRSİNİZ.) MARATON VE YARI MARATON KOŞUCULARI İÇİN, BAŞLANGIÇ ALANINDAN SONRAKİ 6.KM, 9,5.KM VE 15. KM. LERDE PORTATİF TUVALETLER KONUMLANDIRILMIŞTIR. YÜKSEKLİK (M) PARKUR EĞİM TABLOSU MESAFE (KM)

8 SporculaR ICin ÇİP İLE KOŞACAK TÜM SPORCULARIMIZ İÇİN BAŞLANGIÇ/BİTİŞ NOKTASI OLAN MORTO KOYU NDA BİR ETKİNLİK ALANI AYRILMIŞTIR. ETKİNLİK ALANINDA SPORCULARIN ÇANTALARINI BIRAKABİLMELERİ İÇİN BİR EMANET ALANI YER ALMAKTADIR. EMANET ALANINA SADECE YARIŞMA KİTİ İLE VERİLEN VE GÖĞÜS NUMARALARI İLE EŞLEŞTİRİLMİŞ NUMARALARIN YER ALDIĞI ÇANTALAR ALINACAKTIR. LÜTFEN ÇANTA NUMARALARINIZIN GÖĞÜS NUMARANIZLA AYNI OLDUĞUNU KONTROL EDİNİZ. (YARIŞMACILARIN VARSA YANLARINDAKİ DİĞER ÇANTA, VALİZ, VB. EŞYALARINI ECEABAT İSKELEMEYDANI NDA YER ALAN EMANET OFİSİNE TESLİM ETMELERİ GEREKMEKTEDİR.) SPORCU ALANINDA YARIŞ ÖNCESİ VE YARIŞ SONRASI SPORCU SAĞLIĞI İLE İLGİLİ UZMAN EĞİTMENLER TARAFINDAN ISINMA ÇALIŞMALARI YAPILACAKTIR. SPORCU ALANINDA DUŞLAR, TUVALETLER VE SOYUNMA ÇADIRLARI YER ALMAKTADIR. MASAJ ÇADIRLARI YARIŞ ÖNCESİ VE YARIŞ SONRASI HİZMETİNİZDE OLACAKTIR. MASAJ İÇİN ALANDA BULUNAN DANIŞMA ÇADIRINDAN BİLGİ ALABİLİRSİNİZ. TÜM ÇİP İLE KOŞAN YARIŞMACILARIMIZA YARIŞ SONRASI, BESLENME KİTİ VERİLECEKTİR. KİT; SANDVİÇ, MEYVE SUYU, ÇİKOLATA, MUZ VE SU İÇERMEKTEDİR. SPORCU ALANINDA AYRICA MAKARNA DAĞITIMI DA YAPILACAKTIR. ERKEKLER VE KADINLARDA: VE ÜZERİ, YAŞ GRUPLARINDA DERECEYE GİREN VE 3. YE KÜRSÜDE KUPA VE MADALYA TAKDİMİ YAPILACAKTIR. MARATON KAPSAMINDA HER HANGİ BIR KATEGORİDE PARA ÖDÜLÜ BULUNMAMAKTADIR.

9

10 Maraton GUNU ULASIM ÇANAKKALE TARAFINDA KONAKLAYAN YA DA GÜNÜ BİRLİK ANADOLU KITASI TARAFINDAN YARIŞMALARA KATILACAK OLAN YARIŞMACILARIN, YARIŞIN YAPILACAĞI 1 EKİM 2017 PAZAR SABAHI, ECEABAT A GEÇMEK ÜZERE, ÇANAKKALE İSKELE MEYDANI NDA HAZIR BULUNMALARI GEREKMEKTEDİR. SAAT 07:00 İLE 09:00 ARASINDA HER SAATTE BİR YAPILACAK OLAN FERİBOT SEFERLERİNE VE ECEABAT TAN KOŞU PARKURLARI BAŞLANGIÇ NOKTASINA GİDECEK OLAN SERVİS ARAÇLARINA ÜCRETSİZ BİNEBİLMEK İÇİN YARIŞMA KİTLERİNİZDE YER ALAN GÖĞÜS NUMARALARINIZI GÖSTERMENİZ YETERLİ OLACAKTIR. MARATON VE YARI MARATON KOŞACAK YARIŞMACILARIN 07:00 FERİBOTUNA, 10K VE HALK KOŞUSUNDA KOŞACAK KATILIMCILARIN 08:00 VE 09:00 FERİBOTLARINA BİNMELERİ GEREKMEKTEDİR. AVRUPA KITASINDAN GÜNÜ BİRLİK YARIŞLARA KATILACAK OLAN VEYA GELİBOLU, ECEABAT VE CİVARINDA KONAKLAYAN YARIŞMACILARIN TOPLANMA YERİ ECEABAT İSKELE MEYDANIDIR. TÜM YARIŞMACILAR YARIŞMA ALANINA ECEABAT İSKELE MEYDANI NDAN KALKACAK SERVİS ARAÇLARI İLE ULAŞTIRILACAKTIR. YARIŞ GÜNÜ GELİBOLU YARIMADASI GÜNEY YOLLARI ARAÇ TRAFİĞİNE TAMAMEN KAPALI OLACAĞINDAN KENDİ ARAÇLARI İLE GELEN YARIŞMACILARIMIZIN, ARAÇLARINI, ECEABAT İSKELE MEYDANI NDA PARK ETMELERİ GEREKMEKTEDİR. JANDARMA, TRAFİĞE KAPALI YOLLARA, ARAÇ GİRİŞİNE, KESİNLİKLE İZİN VERMEYECEKTİR. OTELLERİNDEN ÇIKIŞ İŞLEMLERİNİ YAPMIŞ KATILIMCILARIMIZIN VALİZLERİNİ TAŞIMADAN YARIŞMA ALANINA RAHATLIKLA GİDEBİLMELERİ İÇİN, ECEABAT İSKELE MEYDANI NDA EMANET OFİSİ YER ALMAKTADIR. BU KONUDA LÜTFEN İSKELE MEYDANINDA KURULU ORGANİZASYON ÇADIRINDAN BİLGİ ALINIZ. KATILIMCILARIN PARA, SAAT VE DİĞER DEĞERLİ EŞYALARINI YANLARINDA GETİRMEMELERİ ÖNERİLİR. KAYIP OLAN DEĞERLİ EŞYALARDAN ORGANİZASYON KOMİTESİ SORUMLU DEĞİLDİR. YARIŞMA ALANINDAN DÖNÜŞLER YİNE SERVİS ARAÇLARI İLE ECEABAT İSKELE MEYDANI NA YAPILACAKTIR. SERVİSLER YARIŞLARIN BİTİMİ İLE BAŞLAYACAK VE ÖDÜL TÖRENİ BİTİMİNE KADAR DEVAM EDECEKTİR. ÇANAKKALE FERİBOT İSKELESİNDE VE ECEABAT İSKELESİNDEKİ GÖREVLİ ARKADAŞLARIMIZ ULAŞIM TALEPLERİNİZ İLE İLGİLİ OLARAK SİZLERE YARDIMCI OLMAKTAN MUTLULUK DUYACAKLARDIR.

11 ÇOCUK ATLETİZMİ, ÇOCUKLARIN SAĞLIKLI BİREYLER OLABİLMESİ, VAR OLAN YETENEKLERİNİN KEŞFEDİLMESİ VE YARINLARIMIZIN ŞAMPİYONU OLABİLMELERİNE YÖNELİK SON DERECE ÖNEMLİ BİR AKTİVİTEDİR. 30 EYLÜL 2017 TARİHİNDE ÇANAKKALE 17 BURDA AVM ÇEVRESİNDE KURULACAK DEV PARKURDA IAAF ÇOCUK ATLETİZMİ ETKİNLİKLERİ GERÇEKLEŞTİRİLECEKTİR. ETKİNLİKLER, TÜRKİYE ATLETİZM FEDERASYONU KOORDİNASYONUNDA, GENÇLİK SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ VE GTP TURİZM A.Ş. KATKILARI İLE DÜZENLENECEKTİR. IAAF KAPSAMINDA ÇEŞİTLİ ATLETİZM OYUNLARI YÜZLERCE İLKÖĞRETİM ÖĞRENCİSİNİN KATILIMI İLE ÇANAKKALE 17 BURDA AVM DE GERÇEKLEŞTİRİLECEKTİR. BİR ŞENLİK HAVASINDA OLACAK ETKİNLİKLERDE, ATLETİZM DANS FİGÜRLERİ GRUBU DA GÖSTERİLER YAPACAKTIR. AYRICA TURKCELL GELİBOLU MARATONU IAAF ÇOCUK ATLETİZMİ ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA, ATLETİZMİN EFSANE SPORCULARI MARATON FUARI BOYUNCA HALK İLE BULUŞACAKTIR.

12 3. TURKCELL GELİBOLU MARATONU ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA İLKOKUL VE ORTAOKUL ÖĞRENCİLERİNE ATLETİZM SPORUNU TANITMAK, SEVDİRMEK VE TURKCELL GELİBOLU MARATONU HAKKINDA FARKINDALIK YARATMAK AMACIYLA DÜZENLEMİŞ OLDUĞUMUZ BARIŞ İÇİN KOŞUYORUZ KONULU RESİM YARIŞMAMIZA, ÇANAKKALE İL GENELİNDE RESMİ-ÖZEL İLK VE ORTA DERECELİ OKULLARDAN KATILIM SAĞLANMIŞTIR. YARIŞMAYA KATILAN RESİMLER ÖNCELİKLE OKULLARDA OLUŞTURULAN KOMİSYON TARAFINDAN ÖN ELEMEYE TABİ TUTULMUŞ, ARDINDAN HER OKULDAN 1. SEÇİLEN RESİMLER İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ NCE OLUŞTURULAN KOMİSYONA GÖNDERİLMİŞTİR. İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN SEÇİLMİŞ OLAN TÜM İLKOKUL VE ORTAOKUL ÖĞRENCİLERİNİN ESERLERİ DEĞERLENDİRİLEREK, MANSİYON, 1., 2., 3. ÖDÜLLERİNE LAYIK GÖRÜLEN ESERLER OLARAK BELİRLENMİŞTİR. YARIŞMAMIZI KAZANAN GENÇLERİMİZE ÖDÜLLERİ SPONSORLARIMIZCA, 29 EYLÜL 2017 TARİHİNDE MARATON FUARINDA ÖZEL BİR TÖRENLE TAKDİM EDİLECEKTİR. AYRICA YARIŞMAYA KATILMIŞ OLAN TÜM ÇALIŞMALAR, EYLÜL TARİHLERİ ARASINDA MARATON FUARI SÜRESİNCE ÇANAKKALE 17 BURDA AVM DE SERGİLENECEK VE KONUKLARIMIZLA BULUŞTURULACAKTIR EYLÜL VE 1 EKİM 2017 GÜNLERİ TALEP EDEN KATILIMCILARIMIZ İÇİN, KİŞİ BAŞI 60 TL KARŞILIĞINDA TAM GÜN ŞEHİTLİK TURU VE YARIŞLARIN BAŞLANGIÇ-BİTİŞ NOKTALARININ REHBERLER TARAFINDAN GÖSTERİLECEĞİ MARATON GÜZERGAHI TURU DÜZENLENECEKTİR. GELİBOLU ŞEHİTLİK TURU BAŞVURULARININ, WEB ADRESİMİZDEN VEYA MARATON FUARI GTP TURİZM MASASINDAN YAPILMASI RİCA OLUNUR.

13 TÜM KOŞUCULARA BAŞARILAR DİLERİZ.

BARIŞ ORMANI

BARIŞ ORMANI ÖNCELİKLE TURKCELL GELİBOLU MARATONU NDA SİZLERLE BİRLİKTE OLMAKTAN MUTLULUK DUYDUĞUMUZU İFADE ETMEK İSTERİZ. BU YIL DÖRDÜNCÜSÜNÜ DÜZENLEDİĞİMİZ BU MARATON SİZLERİN DEĞERLİ KATKILARI İLE HER GEÇEN YIL

Detaylı

ULUSLAR ARASI BARIŞ İÇİN KOŞUYORUM / I RUN 4 PEACE MARATONU TARİHİ GELİBOLU YARIMADASI 2015 100. YIL ÇANAKKALE ZAFERİ SPONSORLUK DOSYASI

ULUSLAR ARASI BARIŞ İÇİN KOŞUYORUM / I RUN 4 PEACE MARATONU TARİHİ GELİBOLU YARIMADASI 2015 100. YIL ÇANAKKALE ZAFERİ SPONSORLUK DOSYASI ULUSLAR ARASI BARIŞ İÇİN KOŞUYORUM / I RUN 4 PEACE MARATONU TARİHİ GELİBOLU YARIMADASI 2015 100. YIL ÇANAKKALE ZAFERİ SPONSORLUK DOSYASI BARIŞ İÇİN KOŞUYORUM / I RUN 4 PEACE Çanakkale zaferinin 100.yılında

Detaylı

EGE ÜNİVERSİTESİ KAHRAMAN ŞEHİTLERİMİZ ADINA ŞEHİT POLİS FETHİ SEKİN YOL KOŞUSU 01 MART 2017 / İZMİR

EGE ÜNİVERSİTESİ KAHRAMAN ŞEHİTLERİMİZ ADINA ŞEHİT POLİS FETHİ SEKİN YOL KOŞUSU 01 MART 2017 / İZMİR EGE ÜNİVERSİTESİ KAHRAMAN ŞEHİTLERİMİZ ADINA ŞEHİT POLİS FETHİ SEKİN YOL KOŞUSU 01 MART 2017 / İZMİR YARIŞMA STATÜSÜ 11 km lik Kahraman Şehitlerimiz Adına Şehit Polis Fethi SEKİN Yol Koşusu 01 Mart 2017

Detaylı

EGE ÜNİVERSİTESİ KAHRAMAN ŞEHİTLERİMİZ ADINA ŞEHİT POLİS FETHİ SEKİN YOL KOŞUSU 01 MART 2018 / İZMİR

EGE ÜNİVERSİTESİ KAHRAMAN ŞEHİTLERİMİZ ADINA ŞEHİT POLİS FETHİ SEKİN YOL KOŞUSU 01 MART 2018 / İZMİR EGE ÜNİVERSİTESİ KAHRAMAN ŞEHİTLERİMİZ ADINA ŞEHİT POLİS FETHİ SEKİN YOL KOŞUSU 01 MART 2018 / İZMİR YARIŞMA STATÜSÜ 10 km lik Kahraman Şehitlerimiz Adına Şehit Polis Fethi SEKİN Yol Koşusu 01 Mart 2018

Detaylı

KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ. CUMHURİYET KOŞUSU ve ÇOCUK MARATONU

KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ. CUMHURİYET KOŞUSU ve ÇOCUK MARATONU KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ CUMHURİYET KOŞUSU ve ÇOCUK MARATONU Kocaeli Büyükşehir Belediyesi nin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları çerçevesinde tertiplediği ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü,

Detaylı

İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI ŞEHİT ASTEĞMEN KUBİLAY ANISINA DÜZENLENEN 7. CUMHURİYET ŞEHİTLERİ ULUSAL KOŞUSU STATÜSÜ 23 ARALIK 2013 / İZMİR

İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI ŞEHİT ASTEĞMEN KUBİLAY ANISINA DÜZENLENEN 7. CUMHURİYET ŞEHİTLERİ ULUSAL KOŞUSU STATÜSÜ 23 ARALIK 2013 / İZMİR İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI ŞEHİT ASTEĞMEN KUBİLAY ANISINA DÜZENLENEN 7. CUMHURİYET ŞEHİTLERİ ULUSAL KOŞUSU STATÜSÜ 23 ARALIK 2013 / İZMİR 23 Aralık 2013 tarihinde saat 08:15 'te gerçekleşecek

Detaylı

KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ CUMHURİYET KOŞUSU

KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ CUMHURİYET KOŞUSU KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ CUMHURİYET KOŞUSU Kocaeli Büyükşehir Belediyesi nin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları çerçevesinde tertiplediği ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Atletizm

Detaylı

KIZILCAHAMAM BELEDİYESİ / TEDOK (TESİSLER DOĞA SPORLARI KULÜBÜ) KIZILCAHAMAM JEOPARKI YARI MARATONU VE 10K KOŞUSU STATÜSÜ 09 MART 2014 / ANKARA

KIZILCAHAMAM BELEDİYESİ / TEDOK (TESİSLER DOĞA SPORLARI KULÜBÜ) KIZILCAHAMAM JEOPARKI YARI MARATONU VE 10K KOŞUSU STATÜSÜ 09 MART 2014 / ANKARA KIZILCAHAMAM BELEDİYESİ / TEDOK (TESİSLER DOĞA SPORLARI KULÜBÜ) KIZILCAHAMAM JEOPARKI YARI MARATONU VE 10K KOŞUSU STATÜSÜ 09 MART 2014 / ANKARA Kızılcahamam Jeoparkı Yarı Maratonu ve 10K Koşusu 09 Mart

Detaylı

Her hakkı GTP Turizm A.Ş. ye aittir. İzinsiz kopyalanamaz, çoğaltılamaz.

Her hakkı GTP Turizm A.Ş. ye aittir. İzinsiz kopyalanamaz, çoğaltılamaz. Projenin Kısa Özeti: BARIŞ İÇİN KOŞUYORUM I RUN FOR PEACE KOŞUSU (MARATON YARIM MARATON 10KM - HALK KOŞUSU) Kısa Tanıtım Tarihin en kanlı savaşlarına ev sahipliği yapmış, asırlarca doğu ile batının amansız

Detaylı

TÜRKİYE ATLETİZM FEDERASYONU ÖZEL YARIŞMALAR UYGULAMA TALİMATI

TÜRKİYE ATLETİZM FEDERASYONU ÖZEL YARIŞMALAR UYGULAMA TALİMATI Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanlığından: TÜRKİYE ATLETİZM FEDERASYONU ÖZEL YARIŞMALAR UYGULAMA TALİMATI BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1-(1) Bu Talimatın amacı; Federasyonun

Detaylı

INDOOR CUP 2014 TEKNİK KURALLAR

INDOOR CUP 2014 TEKNİK KURALLAR INDOOR CUP 2014 TEKNİK KURALLAR 1. BRANŞLAR Yarışmalar aşağıdaki branşlarda düzenlenecektir: 1.1. Pist yarışmaları: 60m, 200m, 400m, 800m, 1000m, 2000m, 4x200m bayrak. 1.2. Alan yarışmaları: Uzun atlama,

Detaylı

Denizli Aquatlonu Küçükler Türkiye Finali Ve Yıldızlar, Gençler, Elitler Yarış Talimatı

Denizli Aquatlonu Küçükler Türkiye Finali Ve Yıldızlar, Gençler, Elitler Yarış Talimatı Denizli Aquatlonu Küçükler Türkiye Finali Ve Yıldızlar, Gençler, Elitler Yarış Talimatı Federasyonumuzun faaliyet programında yer alan Denizli Aquatlon yarışları 01-02 Kasım 2014 tarihinde Denizli Pamukkale

Detaylı

İçindekiler. Organizasyon Komitesi...4 Etkinlik Programı...4 Bölge Haritası...5. Etkinlik Merkezi, İletişim...5 Park Alanları, Ulaşım...

İçindekiler. Organizasyon Komitesi...4 Etkinlik Programı...4 Bölge Haritası...5. Etkinlik Merkezi, İletişim...5 Park Alanları, Ulaşım... BÜLTEN 3 1 2 İçindekiler Organizasyon Komitesi...4 Etkinlik Programı...4 Bölge Haritası...5 Etkinlik Merkezi, İletişim...5 Park Alanları, Ulaşım...6 Yarış Kuralları, Zamanlama Sistemi...7 Sportmenlik...7

Detaylı

GLOBAL RUN 2017 İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

GLOBAL RUN 2017 İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI GLOBAL RUN 2017 İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI Bodrum, Global Run ile festival coşkusuna hazırlanıyor Global Yatırım Holding in, Bodrum Cruise Port ev sahipliğinde 4 üncü kez gerçekleştireceği Global Run Bodrum

Detaylı

TÜRKİYE TRİATLON FEDERASYONU BAŞKANLIĞI KUŞADASI TRİATLONU SPORTOTO TÜRKİYE KUPASI FINAL YARIŞMASI PARKUR DEĞİŞİKLİĞİ

TÜRKİYE TRİATLON FEDERASYONU BAŞKANLIĞI KUŞADASI TRİATLONU SPORTOTO TÜRKİYE KUPASI FINAL YARIŞMASI PARKUR DEĞİŞİKLİĞİ KUŞADASI TRİATLONU SPORTOTO TÜRKİYE KUPASI FINAL YARIŞMASI PARKUR DEĞİŞİKLİĞİ 24-25 Eylül 2016 tarihlerinde yapılacak olan Kuşadası Triatlonu Sportoto Türkiye Kupası Final Yarışları için 16 Ağustos 2016

Detaylı

13. ULUSAL AÇIK SU YÜZME YARIŞLARI DEĞİRMENDERE GÖLCÜK KOCAELİ

13. ULUSAL AÇIK SU YÜZME YARIŞLARI DEĞİRMENDERE GÖLCÜK KOCAELİ 13. ULUSAL AÇIK SU YÜZME YARIŞLARI DEĞİRMENDERE GÖLCÜK KOCAELİ Yarışma Tarihi : 04 Ağustos 2018 Cumartesi Yer : Çınarlık Meydanı Değirmendere - Gölcük Kocaeli / Türkiye Son Başvuru : 02 Ağustos 2018 Perşembe

Detaylı

ODTÜ ORIENTEERING VE NAVİGASYON TAKIMI ODTÜ OPEN 2016 BÜLTEN 1

ODTÜ ORIENTEERING VE NAVİGASYON TAKIMI ODTÜ OPEN 2016 BÜLTEN 1 ODTÜ ORIENTEERING VE NAVİGASYON TAKIMI ODTÜ OPEN 2016 BÜLTEN 1 Organizasyon Yarışmalar, Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Orienteering ve Navigasyon Takımı tarafından 2- gün, 2-etap şeklinde 7-8 Mayıs

Detaylı

ODTÜ ORIENTEERING VE NAVİGASYON TAKIMI ODTÜ OPEN 18 SPRINT CUP BÜLTEN 1

ODTÜ ORIENTEERING VE NAVİGASYON TAKIMI ODTÜ OPEN 18 SPRINT CUP BÜLTEN 1 ODTÜ ORIENTEERING VE NAVİGASYON TAKIMI ODTÜ OPEN 18 SPRINT CUP BÜLTEN 1 Organizasyon ODTÜ Orienteering ve Navigasyon Takımı tarafından gerçekleştirilecek olan ODTÜ OPEN 2018 SPRINT CUP, 29-30 Eylül 2018

Detaylı

ATLETİZM OYUN KURALLARI VE DERS NOTLARI

ATLETİZM OYUN KURALLARI VE DERS NOTLARI ATLETİZM OYUN KURALLARI VE DERS NOTLARI İ İ Ş 1 Bir pist veya alanda yapılan, dünyanın en eski sporlarından biridir. Bu oyunlarda atletler koşu, yürüyüş, atlama ve atma yeteneklerini gösterirler. Bu tür

Detaylı

İZMİR DUATLONU YARIŞMA TALİMATI

İZMİR DUATLONU YARIŞMA TALİMATI İZMİR DUATLONU YARIŞMA TALİMATI Federasyonumuzun 2015 faaliyet programında yer alan İzmir Duatlonu 07-08 Mart 2015 tarihinde İzmir ilinde İnciraltı Kent ormanı mevkiinde yapılacaktır. İZMİR DUATLONU (PUANLI)YARIŞMA

Detaylı

5-9 Mart Bodrum Muğla - Türkiye YARIŞ İLANI

5-9 Mart Bodrum Muğla - Türkiye YARIŞ İLANI VII. BODRUM ULUSLARARASI OPTİMİST YARIŞI ( BIOR ) 5-9 Mart 2019 Bodrum Muğla - Türkiye YARIŞ İLANI VII. Bodrum Uluslararası Optimist Yarışı (BIOR) 5-9 Mart 2019 tarihleri arasında B.B.Bodrum Spor Kulübü

Detaylı

MATHLETİC 2019 MATEMATİK YARIŞMA YÖNERGESİ

MATHLETİC 2019 MATEMATİK YARIŞMA YÖNERGESİ EK-2 MATHLETİC 2019 MATEMATİK YARIŞMA YÖNERGESİ YARIŞMA ADI: Mathletic 2019 Matematik Yarışması BAŞLAMA-BİTİŞ TARİHİ: 13 Nisan 2019 Teorik Sınav Etabı 4 Mayıs 2019 Final (Beden Matematiği Farkındalık)

Detaylı

KUŞADASI TRİATLONU YARIŞMA TALİMATI

KUŞADASI TRİATLONU YARIŞMA TALİMATI KUŞADASI TRİATLONU YARIŞMA TALİMATI Türkiye Triatlon Federasyonu nun 2018 faaliyet takviminde yer alan Kuşadası Triatlonu, 10-12 Ağustos 2018 tarihlerinde Aydın-Kuşadası ında yapılacaktır. YARIŞMA BİLGİLERİ

Detaylı

2. Müsabaka Takvimi, Müsabakalar ve Müsabaka Programı

2. Müsabaka Takvimi, Müsabakalar ve Müsabaka Programı 1. Ulusal Federasyon TÜRKİYE BEDENSEL ENGELLİLER SPOR FEDERASYONU BAŞKAN Demirhan ŞEREFHAN GENEL SEKRETER Mehmet TURHAN ADRES : Ulus İşhanı A Blok Kat:1 Ulus-Ankara TÜRKİYE TEL: +90 312 309 73 97 FAKS:

Detaylı

ULUSLARARASI AUDI AQUAMASTERS KISA KULVAR YÜZME ŞAMPİYONASI

ULUSLARARASI AUDI AQUAMASTERS KISA KULVAR YÜZME ŞAMPİYONASI 19 MAYIS ATATÜRK Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI ULUSLARARASI KISA KULVAR AQUAMASTERS YÜZME ŞAMPİYONASI 18-21 Mayıs 2016 ULUSLARARASI AQUAMASTERS AÇIK SU MARATONU 22 Mayıs 2016 19 MAYIS ATATÜRK Ü ANMA,

Detaylı

08-09 Ağustos 2015 Karamürsel/Kocaeli

08-09 Ağustos 2015 Karamürsel/Kocaeli 2015 TÜRKİYE PİRAT LİGİ 5.Etap Karamürsel Yelken Kulübü Pirat Kupası 08-09 Ağustos 2015 Karamürsel/Kocaeli Yarış İlanı 2015 Türkiye Pirat Ligi 5.Etap Karamürsel YK Pirat Kupası, Türkiye Yelken Federasyonu

Detaylı

KOACELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TÜRKİYE AÇIK SU YÜZME ŞAMPİYONASI KOCAELİ

KOACELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TÜRKİYE AÇIK SU YÜZME ŞAMPİYONASI KOCAELİ KOACELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TÜRKİYE AÇIK SU YÜZME ŞAMPİYONASI KOCAELİ Kocaeli Büyükşehir Belediyesi nin en önemli etkinliklerinden biri olan Türkiye Açık Su Yüzme Şampiyonası Gençlik Hizmetleri ve Spor

Detaylı

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU PİRAT SINIF KOMİTESİ 2014 TYF TÜRKİYE PİRAT TROFESİ

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU PİRAT SINIF KOMİTESİ 2014 TYF TÜRKİYE PİRAT TROFESİ TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU PİRAT SINIF KOMİTESİ 2014 TYF TÜRKİYE PİRAT TROFESİ Genel Yarış İlanı Türkiye Yelken Federasyonu nun 2014 yılı Faaliyet Programı nda yer alan 2014 TYF Türkiye Pirat Trofesi 5

Detaylı

T.C. İZMİR VALİLİĞİ İl Millî Eğitim Müdürlüğü. Sayı : 38314872-604-E.6859445 02.07.2015 Konu: 2.EBA Kadraj Fotoğraf Yarışması

T.C. İZMİR VALİLİĞİ İl Millî Eğitim Müdürlüğü. Sayı : 38314872-604-E.6859445 02.07.2015 Konu: 2.EBA Kadraj Fotoğraf Yarışması T.C. İZMİR VALİLİĞİ İl Millî Eğitim Müdürlüğü Sayı : 38314872-604-E.6859445 02.07.2015 Konu: 2.EBA Kadraj Fotoğraf Yarışması... İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNE İlgi : 04/06/2015 tarihli ve 37805372-310-E.5756268

Detaylı

SEYİRCİ KLAVUZU 29 Mart 2014

SEYİRCİ KLAVUZU 29 Mart 2014 SEYİRCİ KLAVUZU 29 Mart 2014 Sevgili RalliSeveler, 34 Otomobil Sporları Kulübü olarak bu yıl yine Şile bölgesindeki efsanevi etaplarda düzenleyeceğimiz ve 2014 yılında olduğu gibi 2015 yılında da, Otomobil

Detaylı

T.C. MERAM KAYMAKAMLIĞI ÖZEL GENÇLİK İLKOKULU / ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ ZEKÂ OYUNLARI YARIŞMASI ŞARTNAMESİ (GENÇ ZEKÂLAR YARIŞIYOR)

T.C. MERAM KAYMAKAMLIĞI ÖZEL GENÇLİK İLKOKULU / ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ ZEKÂ OYUNLARI YARIŞMASI ŞARTNAMESİ (GENÇ ZEKÂLAR YARIŞIYOR) YARIŞMANIN DAYANAĞI T.C. MERAM KAYMAKAMLIĞI ÖZEL GENÇLİK İLKOKULU / ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ ZEKÂ OYUNLARI YARIŞMASI ŞARTNAMESİ (GENÇ ZEKÂLAR YARIŞIYOR) Bu yarışma Millî Eğitim Bakanlığı İlköğretim ve Ortaöğretim

Detaylı

8-12 Mart Bodrum Muğla - Türkiye YARIŞ İLANI

8-12 Mart Bodrum Muğla - Türkiye YARIŞ İLANI V. BODRUM ULUSLARARASI OPTİMİST YARIŞI ( BIOR ) 8-12 Mart 2017 Bodrum Muğla - Türkiye YARIŞ İLANI Açık V. Bodrum Uluslararası Optimist Yarışı (BIOR) 8-12 Mart 2017 tarihleri arasında B.B.Bodrum Spor Kulübü

Detaylı

URLA ULUSLARARASI BAĞBOZUMU OPTİMİST YARIŞLARI (URLA IGOR) 13-18 AĞUSTOS 2013 URLA ĠZMĠR - TURKEY

URLA ULUSLARARASI BAĞBOZUMU OPTİMİST YARIŞLARI (URLA IGOR) 13-18 AĞUSTOS 2013 URLA ĠZMĠR - TURKEY URLA ULUSLARARASI BAĞBOZUMU OPTİMİST YARIŞLARI (URLA IGOR) 13-18 AĞUSTOS 2013 URLA ĠZMĠR - TURKEY YARIŞ İLANI Uluslararası Optimist Sınıf Birliği (IODA) ve Türkiye Yelken Federasyonu (TYF) 2013 faaliyet

Detaylı

İ.Ü. 39. SPOR ŞÖLENİ DRAGON BOT YARIŞLARI YARIŞMA YÖNERGESİ

İ.Ü. 39. SPOR ŞÖLENİ DRAGON BOT YARIŞLARI YARIŞMA YÖNERGESİ İ.Ü. 39. SPOR ŞÖLENİ DRAGON BOT YARIŞLARI YARIŞMA YÖNERGESİ Yarışmalar, Uluslararası Dragon Bot Federasyonu (IDBF) Türkiye Kano Federasyonu standartlarına uygun ekipmanlarla ve yine IDBF nin belirlediği

Detaylı

TYF Pirat Sınıf Komitesi 2013 Türkiye Pirat Ligi Yarış İlanı

TYF Pirat Sınıf Komitesi 2013 Türkiye Pirat Ligi Yarış İlanı TYF Pirat Sınıf Komitesi 2013 Türkiye Pirat Ligi Yarış İlanı Türkiye Yelken Federasyonu nun 2013 yılı Faaliyet Programı nda yer alan 2013 TYF Türkiye Pirat Ligi 5 etaptan oluşan bir şampiyona olarak gerçekleştirilecek

Detaylı

2016 İSTANBUL HALK TRİATLONU YARIŞMA TALİMATI

2016 İSTANBUL HALK TRİATLONU YARIŞMA TALİMATI 2016 İSTANBUL HALK TRİATLONU YARIŞMA TALİMATI Federasyonumuzun 2016 sezonu faaliyet programında yer alan İstanbul Triatlonu 21 Ağustos 2016 tarihinde İstanbul ilinde yapılacaktır. Yarışmaların festival

Detaylı

İSTANBUL BİSİKLETLE ORYANTİRİNG KUPASI DÜNYA SIRALAMASINA PUAN VEREN 2 YARIŞ BİSİKLETLE ORYANTİRİNG TÜRKİYE ŞAMPİYONASI. Belgrad Ormanları, İstanbul

İSTANBUL BİSİKLETLE ORYANTİRİNG KUPASI DÜNYA SIRALAMASINA PUAN VEREN 2 YARIŞ BİSİKLETLE ORYANTİRİNG TÜRKİYE ŞAMPİYONASI. Belgrad Ormanları, İstanbul İSTANBUL BİSİKLETLE ORYANTİRİNG KUPASI DÜNYA SIRALAMASINA PUAN VEREN 2 YARIŞ BİSİKLETLE ORYANTİRİNG TÜRKİYE ŞAMPİYONASI Belgrad Ormanları, İstanbul www.oryantiring.org 1 Haziran 2013 Cumartesi Sürat (WRE)

Detaylı

ÜNYE TRİATLONU YARIŞMA TALİMATI

ÜNYE TRİATLONU YARIŞMA TALİMATI ÜNYE TRİATLONU YARIŞMA TALİMATI Türkiye Triatlon Federasyonu nun 2018 faaliyet takviminde yer alan Ünye Triatlonu, 20-22 Temmuz 2018 tarihlerinde Ordu-Ünye de yapılacaktır. YARIŞMA BİLGİLERİ KATEGORİLER

Detaylı

BALIKESİR AQUATLONU YARIŞ TALİMATNAMESİ (YAŞ GURUPLARI HARİÇ TÜM KATEGORİLER, SADECE KÜÇÜKLER KATAGORİSİ PUANLI )

BALIKESİR AQUATLONU YARIŞ TALİMATNAMESİ (YAŞ GURUPLARI HARİÇ TÜM KATEGORİLER, SADECE KÜÇÜKLER KATAGORİSİ PUANLI ) BALIKESİR AQUATLONU YARIŞ TALİMATNAMESİ (YAŞ GURUPLARI HARİÇ TÜM KATEGORİLER, SADECE KÜÇÜKLER KATAGORİSİ PUANLI ) Federasyonumuzun 2014 yılı faaliyet programında yer alan Balıkesir Aquatlon Yarışı 24 Ağustos2014

Detaylı

KOÇ SPOR FEST TÜRKİYE ÜNİVERSİTELER KAYAK VE SNOWBOARD ŞAMPİYONASI YARIŞMA TALİMATI

KOÇ SPOR FEST TÜRKİYE ÜNİVERSİTELER KAYAK VE SNOWBOARD ŞAMPİYONASI YARIŞMA TALİMATI KOÇ SPOR FEST TÜRKİYE ÜNİVERSİTELER KAYAK VE SNOWBOARD ŞAMPİYONASI YARIŞMA TALİMATI 1. Koç Spor Fest Türkiye Üniversiteler Kayak ve Snowboard Şampiyonası 28 Şubat - 4 Mart 2018 tarihleri arasında Koç Holding

Detaylı

TÜRKİYE ENDURO ŞAMPİYONASI

TÜRKİYE ENDURO ŞAMPİYONASI TÜRKİYE ENDURO ŞAMPİYONASI 4. AYAK YARIŞ EK KURALLARI TOPÇAM / TOKAT 22 23 AĞUSTOS 2015 YARIŞ BİLGİLERİ Bu Yarış Türkiye Motosiklet Federasyonu nun 2015 Enduro Kural Kitabındaki yazılı kurallara uygun

Detaylı

KOÇ SPOR FEST TÜRKİYE ÜNİVERSİTELER KAYAK VE SNOWBOARD ŞAMPİYONASI YARIŞMA TALİMATI

KOÇ SPOR FEST TÜRKİYE ÜNİVERSİTELER KAYAK VE SNOWBOARD ŞAMPİYONASI YARIŞMA TALİMATI KOÇ SPOR FEST TÜRKİYE ÜNİVERSİTELER KAYAK VE SNOWBOARD ŞAMPİYONASI YARIŞMA TALİMATI 1. İki etap şeklinde farklı tarihlerde gerçekleştirilir. I. Etap Yarışmalar: a. Büyük Slalom (Kayak / Snowboard) b. Ski

Detaylı

EĞİRDİR TRİATLONU YARIŞMA TALİMATI

EĞİRDİR TRİATLONU YARIŞMA TALİMATI EĞİRDİR TRİATLONU YARIŞMA TALİMATI Türkiye Triatlon Federasyonu nun 2018 faaliyet takviminde yer alan Eğirdir Triatlonu, 31 Ağustos -02 Eylül 2018 tarihlerinde Isparta - Eğirdir de yapılacaktır. YARIŞMA

Detaylı

START VE FİNİSH SERAMONİSİ:

START VE FİNİSH SERAMONİSİ: SEYİRCİ YOL NOTU RALLİ MERKEZ: Yarışımızda Dedepark Hotel de kurulacak olan yarışın kontrolünün sağlandığı, yarışla alakalı bütün bilgileri alabileceğiniz yerdir. Perşembe akşamından Pazar akşamına kadar

Detaylı

START VE FİNİSH SERAMONİSİ:

START VE FİNİSH SERAMONİSİ: SEYİRCİ YOL NOTU RALLİ MERKEZ: Yarışımızda Dedepark Hotel de kurulacak olan yarışın kontrolünün sağlandığı, yarışla alakalı bütün bilgileri alabileceğiniz yerdir. Perşembe akşamından Pazar akşamına kadar

Detaylı

START VE FİNİSH SERAMONİSİ:

START VE FİNİSH SERAMONİSİ: SEYİRCİ YOL NOTU RALLİ MERKEZ: Yarışımızda Dedepark Hotel de kurulacak olan yarışın kontrolünün sağlandığı, yarışla alakalı bütün bilgileri alabileceğiniz yerdir. Perşembe akşamından Pazar akşamına kadar

Detaylı

ŞAMPİYONANIN ORGANİZASYONU:

ŞAMPİYONANIN ORGANİZASYONU: 5 ŞAMPİYONA STATÜSÜ Atletizm Federasyonu 2017 Faaliyet Programında yer alan Türkiye Masterler Atletizm Pist Şampiyonası 8-9 Temmuz 2017 Cumartesi ve Pazar tarihlerinde, aşağıda belirtilen statüye göre

Detaylı

KOLİN HOTEL ÇANAKKALE MASTER CHEF YEMEK YARIŞMASI ÇANAKKALE KOLİN HOTEL 2. MASTER CHEF YEMEK YARIŞMASI

KOLİN HOTEL ÇANAKKALE MASTER CHEF YEMEK YARIŞMASI ÇANAKKALE KOLİN HOTEL 2. MASTER CHEF YEMEK YARIŞMASI KOLİN HOTEL ÇANAKKALE MASTER CHEF YEMEK YARIŞMASI ÇANAKKALE KOLİN HOTEL 2. MASTER CHEF YEMEK YARIŞMASI Kurallar: 1. TÜM BAŞVURULAR: www.kolinhotel.com web adresinden, KOLİN Hotel Halkla İlişkiler Müdürlüğünden,

Detaylı

Önemli Tarihler. Yarışma Yeri ve Ulaşım. Karamürsel Altın Kemer Plajı Yarışma Konumu İçin Tıklayınız. İletişim

Önemli Tarihler. Yarışma Yeri ve Ulaşım. Karamürsel Altın Kemer Plajı Yarışma Konumu İçin Tıklayınız. İletişim Önemli Tarihler Yarışma Kayıt Son Tarih : 10 Ağustos 2018 saat 23:59 a kadar Kontrol Listesinin yayınlanması : 11 Ağustos 2018 Yarışma Tarihi : 12 Ağustos 2018 Yarışma Yeri ve Ulaşım Karamürsel Altın Kemer

Detaylı

MARMARİS DUATLONU YARIŞMA TALİMATI

MARMARİS DUATLONU YARIŞMA TALİMATI MARMARİS DUATLONU YARIŞMA TALİMATI Türkiye Triatlon Federasyonu 2019 faaliyet planında yer alan Marmaris Duatlonu, 9-10 Mart 2019 tarihlerinde Marmaris'te yapılacaktır. YARIŞMA BİLGİLERİ KATEGORİLER KOŞU

Detaylı

2016 TÜRKİYE PİRAT LİGİ 1.ETAP FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ PİRAT KUPASI Nisan 2016

2016 TÜRKİYE PİRAT LİGİ 1.ETAP FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ PİRAT KUPASI Nisan 2016 2016 TÜRKİYE PİRAT LİGİ 1.ETAP FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ PİRAT KUPASI 09-10 Nisan 2016 Yarış İlanı 2016 Türkiye Pirat Ligi 1.Etap Fenerbahçe S.K. Pirat Kupası, Türkiye Yelken Federasyonu (TYF) himayesinde

Detaylı

KOÇ SPOR FEST TÜRKİYE ÜNİVERSİTELER KAYAK VE SNOWBOARD ŞAMPİYONASI YARIŞMA TALİMATI

KOÇ SPOR FEST TÜRKİYE ÜNİVERSİTELER KAYAK VE SNOWBOARD ŞAMPİYONASI YARIŞMA TALİMATI KOÇ SPOR FEST TÜRKİYE ÜNİVERSİTELER KAYAK VE SNOWBOARD ŞAMPİYONASI YARIŞMA TALİMATI Koç Spor Fest Türkiye Üniversiteler Kayak ve Snowboard Şampiyonası 20 Şubat 24 Şubat 2019 tarihleri arasında Erzurum

Detaylı

Talep edilmekte ise düzenleyicinin önerisi (*) : Yarışmaya ait internet sitesinin adresi. Başlama tarihi:

Talep edilmekte ise düzenleyicinin önerisi (*) : Yarışmaya ait internet sitesinin adresi. Başlama tarihi: EK-1 Yarışmanın adı Yarışmanın türü ÖZEL YARIŞMA DÜZENLEME BAŞVURU FORMU Yerel ( ) Ulusal ( ) Uluslararası ( ) WRE ( ) Ülke sıralamasına puan etkisi Talep edilmektedir ( ) Talep edilmemektedir ( ) Talep

Detaylı

ODTÜ ORIENTEERING VE NAVİGASYON TAKIMI 15. YIL ETKİNLİKLERİ

ODTÜ ORIENTEERING VE NAVİGASYON TAKIMI 15. YIL ETKİNLİKLERİ ODTÜ ORIENTEERING VE NAVİGASYON TAKIMI 15. YIL ETKİNLİKLERİ Uzun mesafe yarışı, Türkiye Oryantiring Federasyonu tarafından Ülke Sıralamasına Puan Verecek Özel Yarışma olarak kabul edilmiştir. Organizasyon

Detaylı

Bilgi Çağına Uyumlu, Doğru Kariyer Yolları

Bilgi Çağına Uyumlu, Doğru Kariyer Yolları Bilgi Çağına Uyumlu, Doğru Kariyer Yolları KARİYER ZİRVESİ & FUARI MÜ Kariyer Merkezi(MARKAM); Yaşam boyu öğrenme felsefesi ışığında ve bilgi toplumu olma yolunda, öğrencilere yönelik kariyer planlama

Detaylı

24-29, 30-34, 35-39, 40-44, 45-49, 50-54, 55-59, 60+ 1TUR YÜZME, 4 TUR BİSİKLET,2 TUR KOŞU 750m.Yüme,20km.Bisiklet 5km. Koşu

24-29, 30-34, 35-39, 40-44, 45-49, 50-54, 55-59, 60+ 1TUR YÜZME, 4 TUR BİSİKLET,2 TUR KOŞU 750m.Yüme,20km.Bisiklet 5km. Koşu İSTANBUL-( Kartal- Dragos ) TRIATLON YARIŞI TALİMATI (GENÇLER,ELİTLER,ADAY ELİTLER VE YAŞ GURUPLARI PUANLI SPRİNT MESAFE) Federasyonumuzun 2014 yılı faaliyet programında yer alan Sprint Mesafe İSTANBUL

Detaylı

24-29, 30-34, 35-39, 40-44, 45-49, 50-54, 55-59, 60+

24-29, 30-34, 35-39, 40-44, 45-49, 50-54, 55-59, 60+ İZNİK TRIATLON YARIŞ TALİMATNAMESİ (GENÇLER HARİÇ TÜM KATEGORİLER PUANLI ) Federasyonumuzun 2014 yılı faaliyet programında yer alan Sprint Mesafe İznik Triatlon Yarışı 29 Haziran2014 Pazar günü İznik de

Detaylı

36. İstanbul Rallisi özellikle siz sevgili ralliseverlerin daha kolay ve daha çok etap izleyebilmesi için özel bir plan dâhilin de hazırlanmıştır.

36. İstanbul Rallisi özellikle siz sevgili ralliseverlerin daha kolay ve daha çok etap izleyebilmesi için özel bir plan dâhilin de hazırlanmıştır. Sevgili Ralli Severler, İstanbul otomobil Sporları Kulübünün her yıl Türkiye Ralli Şampiyonasının bir ayağı olarak organize ettiği İSTANBUL RALLİSİ bu yıl 36. kez düzenlenmektedir. 36. İstanbul Rallisi

Detaylı

BRANŞ YÖNETMELİĞİ UYGULAMA ESAS VE USULLERİ

BRANŞ YÖNETMELİĞİ UYGULAMA ESAS VE USULLERİ NİLÜFER BELEDİYESİ 15. ULUSLARARASI SPOR ŞENLİKLERİ BRANŞ TARİH YÜZME AMAÇLARIMIZ: BRANŞ YÖNETMELİĞİ UYGULAMA ESAS VE USULLERİ İnsan sağlığı için temel etkinlik olan spor yapma bilincinin, çocuklarımızda

Detaylı

ÇİZGİ İZLEYEN ROBOT KATEGORİSİ YARIŞMA KURALLARI

ÇİZGİ İZLEYEN ROBOT KATEGORİSİ YARIŞMA KURALLARI ÇİZGİ İZLEYEN ROBOT KATEGORİSİ YARIŞMA KURALLARI 1) Amaç Çizgi izleyen robotlar beyaz zemin üzerindeki siyah çizgiyi ya da siyah zemin üzerindeki beyaz çizgiyi otonom takip etmek amacıyla tasarlanırlar.

Detaylı

ODTÜ ORIENTEERING VE NAVİGASYON TAKIMI 15. YIL ETKİNLİKLERİ

ODTÜ ORIENTEERING VE NAVİGASYON TAKIMI 15. YIL ETKİNLİKLERİ ODTÜ ORIENTEERING VE NAVİGASYON TAKIMI 15. YIL ETKİNLİKLERİ Uzun mesafe yarışı, Türkiye Oryantiring Federasyonu tarafından Ülke Sıralamasına Puan Verecek Özel Yarışma olarak kabul edilmiştir. Organizasyon

Detaylı

Bülten 3 İstanbul Spring 2015

Bülten 3 İstanbul Spring 2015 Bülten 3 İstanbul Spring 2015 Etkinlik Bilgisi Bu güzel bahar ayında sizi bir kez daha İstanbul da karşılamaktan mutluluk duyuyoruz. Bahar yarışmamız artık gelenekselleşmeye başladı. Avrupa hala kar etkisi

Detaylı

GENEL BİLGİLER AİLEMLE İYİLİK PEŞİNDEYİM YARIŞMA YÖNERGESİ

GENEL BİLGİLER AİLEMLE İYİLİK PEŞİNDEYİM YARIŞMA YÖNERGESİ YARIŞMA YÖNERGESİ GENEL BİLGİLER Konu Beklenen Sonuç Amaç Kapsam İçerik Hedef Kitle Son Başvuru zamanı Yarışma Yerleri İyilik Öğrencilerin iyilik hakkındaki bilgileri ve farkındalık düzeyleri artmış olacaktır.

Detaylı

2015 TÜRKİYE PİRAT LİGİ

2015 TÜRKİYE PİRAT LİGİ 2015 TÜRKİYE PİRAT LİGİ Genel Yarış İlanı 2015 Türkiye Pirat Ligi 6 etaptan oluşan bir şampiyona olarak gerçekleştirilecek ve Türkiye Yelken Federasyonu (TYF) himayesinde TYF Pirat Sınıf Komitesi ve Kulüpler

Detaylı

İLKÖĞRETİM KURUMLARINA YÖNELİK SU ELÇİLERİYİZ SUYUN BEKÇİLERİYİZ YARIŞMA REHBERİ

İLKÖĞRETİM KURUMLARINA YÖNELİK SU ELÇİLERİYİZ SUYUN BEKÇİLERİYİZ YARIŞMA REHBERİ İLKÖĞRETİM KURUMLARINA YÖNELİK SU ELÇİLERİYİZ SUYUN BEKÇİLERİYİZ YARIŞMA REHBERİ MADDE 1- YARIŞMANIN KONUSU VE AMACI Su Elçileri Eğitim ve Farkındalık Artırma Teknik Destek Projesi kapsamında düzenlenen

Detaylı

MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI

MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI YENİLİK VE EĞİTİM TEKNOLOJİLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİMDE FATİH PROJESİ EĞİTİM TEKNOLOJİLERİ ZİRVESİ GELECEĞİN EĞİTİMİNE KATKI ÖDÜLLERİ YÖNERGE YARIŞMANIN KONUSU Eğitimde Teknoloji

Detaylı

8. ULUSLARARASI ARENA AQUAMASTERS YÜZME ŞAMPİYONASI

8. ULUSLARARASI ARENA AQUAMASTERS YÜZME ŞAMPİYONASI TYF-2018/08-MAS-A01 8. ULUSLARARASI ARENA AQUAMASTERS YÜZME ŞAMPİYONASI İSTANBUL 4-5 Ağustos 2018 SETUR MARINAS 4x500 m BAYRAK YARIŞI 4 Ağustos 2018, CUMARTESİ 16:00 İSTANBUL HEYBELİADA (HSSK) PEUGEOT

Detaylı

4. ÖDÜLLÜ KİTAP OKUMA YARIŞMASI

4. ÖDÜLLÜ KİTAP OKUMA YARIŞMASI KÜTAHYA EĞİTİM BİR-SEN 1 NOLU ŞUBE VE KÜTAHYA BELEDİYESİ 4. ÖDÜLLÜ KİTAP OKUMA YARIŞMASI 2018 PROJE PROTOKOLÜ Bu protokol Eğitim- Bir-Sen Kütahya 1 Nolu Şubesi ve Kütahya Belediyesi nin ortaklaşa düzenlediği

Detaylı

TÜRK HAVA KURUMU TÜRKİYE YAMAÇPARAŞÜT HEDEF LİGİ ETAP BÜLTENİ (AÇIK)../.../2016. Yer Belirtilecek (. Etap) BÜLTEN NO :..

TÜRK HAVA KURUMU TÜRKİYE YAMAÇPARAŞÜT HEDEF LİGİ ETAP BÜLTENİ (AÇIK)../.../2016. Yer Belirtilecek (. Etap) BÜLTEN NO :.. TÜRK HAVA KURUMU TÜRKİYE YAMAÇPARAŞÜT HEDEF LİGİ ETAP BÜLTENİ (AÇIK)../.../2016 Yer Belirtilecek (. Etap) BÜLTEN NO :.. Ankara 2016 1. ŞAMPİYONANIN MAKSADI Türk ve diğer ülke yamaçparaşüt pilotlarını bir

Detaylı

TÜRKİYE PİST ŞAMPİYONASI 1. AYAK YARIŞMALARI EK YÖNETMELİĞİ

TÜRKİYE PİST ŞAMPİYONASI 1. AYAK YARIŞMALARI EK YÖNETMELİĞİ TÜRKİYE PİST ŞAMPİYONASI 1. AYAK YARIŞMALARI EK YÖNETMELİĞİ TARİH: 12-13-14 NİSAN 2013 YER: İZMİR ÜLKÜ YARIŞ PİSTİ ASN NO ; 2013/0204-TPŞ.1 ASN ONAY TARİHİ : 02/ 04 / 2013 ORGANİZASYON İZMİR ÜLKÜ MOTORSPORLARI

Detaylı

İLKOKULLAR BEBESTAD ATLETİZM OYUNLARI (IAAF ÇOCUK ATLETİZMİ)

İLKOKULLAR BEBESTAD ATLETİZM OYUNLARI (IAAF ÇOCUK ATLETİZMİ) İLKOKULLAR BEBESTAD ATLETİZM OYUNLARI (IAAF ÇOCUK ATLETİZMİ) Bu talimat Spor Genel Müdürlüğü, Türkiye Atletizm Federasyonu ve Naili Moran Atletizm Eğitim Vakfı işbirliği ile hazırlanmıştır. BebeStad Oyunları

Detaylı

TÜRKİYE TRİATLON FEDERASYONU ALANYA AQUATLON TÜRKİYE ŞAMPİYONASI FİNALİ YARIŞ TALİMATI

TÜRKİYE TRİATLON FEDERASYONU ALANYA AQUATLON TÜRKİYE ŞAMPİYONASI FİNALİ YARIŞ TALİMATI TÜRKİYE TRİATLON FEDERASYONU ALANYA AQUATLON TÜRKİYE ŞAMPİYONASI FİNALİ YARIŞ TALİMATI Federasyonumuzun 2016 yılı faaliyet programında yer alan Alanya Aquatlon Şampiyonası Yarışı 16 Ekim Pazar günü Antalya-Alanya

Detaylı

TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU

TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU GELİBOLU BARIŞ KUPASI ve TÜRKİYE ŞAMPİYONASI YARIŞMA BÜLTENİ 01-03 MAYIS 2015/ÇANAKKALE DÜZENLEME KURULU: Türkiye Oryantiring Federasyonu adına Etkinlik Direktörü: Umut

Detaylı

GAZİPAŞA DUATLONU YARIŞMA TALİMATI

GAZİPAŞA DUATLONU YARIŞMA TALİMATI GAZİPAŞA DUATLONU YARIŞMA TALİMATI Türkiye Triatlon Federasyonu nun 2018 faaliyet takviminde yer alan Gazipaşa Duatlonu Türkiye Finali, 3-4 Kasım 2018 tarihlerinde Antalya - Gazipaşa da yapılacaktır. YARIŞMA

Detaylı

TÜRK HAVA KURUMU TÜRKİYE YAMAÇ PARAŞÜTÜ HEDEF LİGİ ETAP BÜLTENİ (AÇIK) 12-14 HAZİRAN /2015. NİLÜFER / BURSA (5. Etap) BÜLTEN NO : 5.

TÜRK HAVA KURUMU TÜRKİYE YAMAÇ PARAŞÜTÜ HEDEF LİGİ ETAP BÜLTENİ (AÇIK) 12-14 HAZİRAN /2015. NİLÜFER / BURSA (5. Etap) BÜLTEN NO : 5. TÜRK HAVA KURUMU TÜRKİYE YAMAÇ PARAŞÜTÜ HEDEF LİGİ ETAP BÜLTENİ (AÇIK) 12-14 HAZİRAN /2015 NİLÜFER / BURSA (5. Etap) BÜLTEN NO : 5 Ankara 2015 1. ŞAMPİYONANIN MAKSADI Türk ve diğer ülkelerden yamaç paraşütü

Detaylı

T.C. MERAM KAYMAKAMLIĞI BİLİŞSEL OYUN ŞENLİĞİ ŞARTNAMESİ

T.C. MERAM KAYMAKAMLIĞI BİLİŞSEL OYUN ŞENLİĞİ ŞARTNAMESİ T.C. MERAM KAYMAKAMLIĞI BİLİŞSEL OYUN ŞENLİĞİ ŞARTNAMESİ ŞENLİĞİN DAYANAĞI Bu şenlik Milli Eğitim Bakanlığı İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Sosyal Etkinlikler Yönetmeliği kapsamında düzenlenmiştir.

Detaylı

TÜRKİYE TRİATLON FEDERASYONU 2016 Alanya Yaş Grupları Triatlon Yarışması

TÜRKİYE TRİATLON FEDERASYONU 2016 Alanya Yaş Grupları Triatlon Yarışması TÜRKİYE TRİATLON FEDERASYONU 2016 Alanya Yaş Grupları Triatlon Yarışması YARIŞ BİLGİLERİ: Federasyonumuzun 2016 faaliyet takviminde yer alan Alanya Triatlon yarışları 15-16 Ekim tarihleri arasında Alanya

Detaylı

TÜRKİYE KAYAK FEDERASYONU KAYAKLI KOŞU VE TEKERLEKLİ KAYAK YARIŞMA TALİMATI

TÜRKİYE KAYAK FEDERASYONU KAYAKLI KOŞU VE TEKERLEKLİ KAYAK YARIŞMA TALİMATI TÜRKİYE KAYAK FEDERASYONU KAYAKLI KOŞU VE TEKERLEKLİ KAYAK YARIŞMA TALİMATI Kayaklı Koşu - Tekerlekli Kayak Yarışmaları Temel Kuralları Kayaklı Koşu Yarışmaları; 1. Kayaklı Koşu yarışmaları; erkekler ve

Detaylı

COLLEGE CUP YARIŞ İLANI

COLLEGE CUP YARIŞ İLANI COLLEGE CUP YARIŞ İLANI 26 29 Nisan 2018 Karacasöğüt / Marmaris / Muğla College Cup Liselerarası Yelken Yarışları 26-29 Nisan 2018 tarihleri arasında, Global Sailing Academy ev sahipliğinde Karacasöğüt

Detaylı

TÜRKİYE HISTORIC PİST ŞAMPİYONASI 2. AYAK YARIŞMALARI EK YÖNETMELİĞİ

TÜRKİYE HISTORIC PİST ŞAMPİYONASI 2. AYAK YARIŞMALARI EK YÖNETMELİĞİ TÜRKİYE HISTORIC PİST ŞAMPİYONASI 2. AYAK YARIŞMALARI EK YÖNETMELİĞİ TARİH: 01 02 Haziran 2013 YER: İZMİR ÜLKÜ YARIŞ PİSTİ ASN NO : ASN ONAY TARİHİ : ORGANİZASYON İZMİR ÜLKÜ MOTORSPORLARI KULÜBÜ 1 ) PROGRAM

Detaylı

İNSANLIĞIN SAVAŞI YENDİĞİ YER; ÇANAKKALE SAVAŞ ALANLARI PROJESİ (TR-12-539-2007-R5)

İNSANLIĞIN SAVAŞI YENDİĞİ YER; ÇANAKKALE SAVAŞ ALANLARI PROJESİ (TR-12-539-2007-R5) Eylem 1.2 Gençlik Girişimleri Projesi İNSANLIĞIN SAVAŞI YENDİĞİ YER; ÇANAKKALE SAVAŞ ALANLARI PROJESİ (TR-12-539-2007-R5) DALGALAN SEN DE ŞAFAKLAR GİBİ EY ŞANLI HİLÂL OLSUN ARTIK DÖKÜLEN KANLARIMIN HEPSİ

Detaylı

TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU

TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU SAYI : TOF/868 14.04.2017 KONU : Patika -O Türkiye Şampiyonası Yarışma Talimatı.. SPOR KULÜBÜ BAŞKANLIĞINA. GENÇLİK HİZMETLERİ VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜNE YARIŞIN TANIMI: a. nun 2016-2017 yılı faaliyet programında

Detaylı

Türkiye Milli Model Uçak Serbest Uçuş Şampiyonası

Türkiye Milli Model Uçak Serbest Uçuş Şampiyonası d Türkiye Milli Model Uçak Serbest Uçuş Şampiyonası ve Anatolian FF Cup Gölbaşı / ANKARA TÜRKİYE 02 03 Ağustos 2014 2.BÜLTEN (SON) (21.07.2014) Türkiye Milli Model Uçak Serbest Uçuş Şampiyonası 02 03 Ağustos

Detaylı

İSTANBUL PROF.FAİK SOMER SPOR LİSESİ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI YETENEK SINAV KILAVUZU

İSTANBUL PROF.FAİK SOMER SPOR LİSESİ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI YETENEK SINAV KILAVUZU İSTANBUL PROF.FAİK SOMER SPOR LİSESİ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI YETENEK SINAV KILAVUZU Okulumuza öğrenci seçiminde; yetenek sınavı ( 1.Fiziksel uygunluk, 2.Ritim, 3.Sporcu geçmişi ) puanının %70 i ile

Detaylı

SULTAN SAZLIĞI MİLLİ PARKI 8. FOTO SAFARİ FOTOĞRAF YARIŞMASI 24 26 NİSAN 2015

SULTAN SAZLIĞI MİLLİ PARKI 8. FOTO SAFARİ FOTOĞRAF YARIŞMASI 24 26 NİSAN 2015 SULTAN SAZLIĞI MİLLİ PARKI 8. FOTO SAFARİ FOTOĞRAF YARIŞMASI 24 26 NİSAN 2015 1- KONU Sultan Sazlığı Milli Parkı Orman ve Su İşleri Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü adına Kayseri

Detaylı

BURSA TEKNİK ÜNİVERSİTESİ ROBOT YARIŞMASI ÇİZGİ İZLEYEN ROBOT YARIŞMASI KURALLARI

BURSA TEKNİK ÜNİVERSİTESİ ROBOT YARIŞMASI ÇİZGİ İZLEYEN ROBOT YARIŞMASI KURALLARI robtü 2017 BURSA TEKNİK ÜNİVERSİTESİ ROBOT YARIŞMASI ÇİZGİ İZLEYEN ROBOT YARIŞMASI KURALLARI 1. Amaç Bu kategoride robotlar, siyah pist üzerindeki beyaz çizgileri veya beyaz pist üzerindeki siyah çizgileri

Detaylı

TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU 4. KADEME YARIŞI 6-7 MAYIS 2017 BÜLTEN 3

TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU 4. KADEME YARIŞI 6-7 MAYIS 2017 BÜLTEN 3 TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU 4. KADEME YARIŞI 6-7 MAYIS 2017 BÜLTEN 3 TRABZON Tertip Kurulu: Hacer AKYÜZ Nusret ŞAHİN Av. Ahmet Metin GENÇ Birdal ÖZTÜRK Fatih BEKTAŞ Ali AYVAZOĞLU Özgür MORBEL Ömer

Detaylı

ULUSLARARASI SANAT YOLUYLA EVRENSEL SEVGİ SULUBOYA BİENALİ

ULUSLARARASI SANAT YOLUYLA EVRENSEL SEVGİ SULUBOYA BİENALİ IWS ve NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ ORTAKLIĞIYLA ULUSLARARASI SANAT YOLUYLA EVRENSEL SEVGİ SULUBOYA BİENALİ Uluslararası Sanat Yoluyla Evrensel Sevgi Suluboya Bienali ile sanat yoluyla farklı

Detaylı

ATAŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI İLKOKUL VE ORTAOKULLAR ARASI 9. GELENEKSEL MAKET YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

ATAŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI İLKOKUL VE ORTAOKULLAR ARASI 9. GELENEKSEL MAKET YARIŞMASI ŞARTNAMESİ ATAŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI İLKOKUL VE ORTAOKULLAR ARASI 9. GELENEKSEL MAKET YARIŞMASI ŞARTNAMESİ 1 Mart - 14 Mayıs 2018 1. ADI: 9. Geleneksel Maket Yarışması 2. KONUSU Çevre Haftası kapsamında Başkanlığımızca

Detaylı

Yeter ki Sen Hayal Et Yarışması Nedir?

Yeter ki Sen Hayal Et Yarışması Nedir? Yeter ki Sen Hayal Et Yarışması Nedir? Avukat stajyerlerinin sosyal sorumluluk konusunda bilinçlenmelerini,düşünmelerini ve harekete geçmelerini sağlamak,vizyonlarını genişletip motive ederek başarıyı

Detaylı

EĞİRDİR SPOR TOTO TRİATLON TÜRKİYE FİNALİ VE KÜÇÜKLER AQUATLON YARIŞ TALİMATNAMESİ (TÜM KATEGORİLER PUANLIDIR)

EĞİRDİR SPOR TOTO TRİATLON TÜRKİYE FİNALİ VE KÜÇÜKLER AQUATLON YARIŞ TALİMATNAMESİ (TÜM KATEGORİLER PUANLIDIR) EĞİRDİR SPOR TOTO TRİATLON TÜRKİYE FİNALİ VE KÜÇÜKLER AQUATLON YARIŞ TALİMATNAMESİ (TÜM KATEGORİLER PUANLIDIR) Federasyonumuzun 2014 yılı faaliyet programında yer alan Eğirdir Triatlon ve Küçükler Aquatlon

Detaylı

ODTÜ ORIENTEERING VE NAVİGASYON TAKIMI ODTÜ OPEN 2016 BÜLTEN 2

ODTÜ ORIENTEERING VE NAVİGASYON TAKIMI ODTÜ OPEN 2016 BÜLTEN 2 ODTÜ ORIENTEERING VE NAVİGASYON TAKIMI ODTÜ OPEN 2016 BÜLTEN 2 Organizasyon Yarışmalar, Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Orienteering ve Navigasyon Takımı tarafından 2- gün, 2-etap şeklinde7-8 Mayıs

Detaylı

Türkiye Yelken Federasyonu Pirat Sınıf Komitesi 2013 Türkiye Pirat Şampiyonası Temmuz 2013, Karamürsel-Kocaeli

Türkiye Yelken Federasyonu Pirat Sınıf Komitesi 2013 Türkiye Pirat Şampiyonası Temmuz 2013, Karamürsel-Kocaeli Türkiye Yelken Federasyonu Pirat Sınıf Komitesi 2013 Türkiye Pirat Şampiyonası 06-07 Temmuz 2013, Karamürsel-Kocaeli Yarış İlanı Türkiye Yelken Federasyonu nun 2013 yılı Faaliyet Programı nda yer alan

Detaylı

MİNİK m. 1 Tur 300 m. 1 Tur. MİNİK m. 1 Tur 625 m. 1 Tur. MİNİK m. 1 Tur m.

MİNİK m. 1 Tur 300 m. 1 Tur. MİNİK m. 1 Tur 625 m. 1 Tur. MİNİK m. 1 Tur m. ANTALYA AQUATLONU YARIŞMA TALİMATI Türkiye Triatlon Federasyonunun 2017 faaliyet takviminde yer alan ANTALYA AQUATLONU 13-14 Mayıs 2017 tarihlerinde ANTALYA da yapılacaktır. YARIŞ BİLGİLERİ KATEGORİLER

Detaylı

TYF HALİT NARİN KUPASI OPTIMIST OPTIMIST JUNIOR - LASER STANDART LASER RADIAL LASER 4.7 18 24 MAYIS 2015 ORHANİYE MUĞLA YARIŞ İLANI

TYF HALİT NARİN KUPASI OPTIMIST OPTIMIST JUNIOR - LASER STANDART LASER RADIAL LASER 4.7 18 24 MAYIS 2015 ORHANİYE MUĞLA YARIŞ İLANI TYF HALİT NARİN KUPASI OPTIMIST OPTIMIST JUNIOR - LASER STANDART LASER RADIAL LASER 4.7 18 24 MAYIS 2015 ORHANİYE MUĞLA YARIŞ İLANI Türkiye Yelken Federasyonu nun 2015 yılı Faaliyet Programı nda yer alan

Detaylı

7. KAZANCI DOSTLUK KOŞUSU

7. KAZANCI DOSTLUK KOŞUSU 7. KAZANCI DOSTLUK KOŞUSU 01.07.2012 Pazar - Şükraniye / Kazancı Köyü Kestel - BURSA Kulübümüz tarafından organize edilen ve geleneksel hale getirilen Kazancı Dostluk Koşuları nın 7. si 01.07.2012 Pazar

Detaylı

YARIŞMA TERTİP KURULU

YARIŞMA TERTİP KURULU YARIŞMA TERTİP KURULU Başkan: Tekin ÇOLAKOĞLU Türkiye Oryantiring Federasyonu Başkanı Kurul Üyeleri: Mustafa BOZBEY, Nilüfer Belediye Başkanı Süleyman ŞAHİN, Bursa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü

Detaylı

EBA ÇİZGİ 1. EBA KARİKATÜR YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

EBA ÇİZGİ 1. EBA KARİKATÜR YARIŞMASI ŞARTNAMESİ EBA ÇİZGİ 1. EBA KARİKATÜR YARIŞMASI ŞARTNAMESİ 1. YARIŞMANIN AMACI: Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen bu yarışma ile Türk Millî Eğitim Sistemi nin genel amaç ve temel

Detaylı

TÜRKİYE MODERN PENTATLON FEDERASYONU TURAN LİGİ VE MİLLİ TAKIM SEÇME MÜSABAKA PROGRAMI

TÜRKİYE MODERN PENTATLON FEDERASYONU TURAN LİGİ VE MİLLİ TAKIM SEÇME MÜSABAKA PROGRAMI TÜRKİYE MODERN PENTATLON FEDERASYONU TURAN LİGİ VE MİLLİ TAKIM SEÇME MÜSABAKA PROGRAMI 1. MÜSABAKA ADI : MODERN PENTATLON FEDERASYONU TURAN LİGİ VE MİLLİ TAKIM SEÇME MÜSABAKASI 2. MÜSABAKA TARİHİ : 27

Detaylı

KOÇ SPOR FEST TÜRKİYE ÜNİVERSİTELER KAYAK VE SNOWBOARD ŞAMPİYONASI YARIŞMA TALİMATI

KOÇ SPOR FEST TÜRKİYE ÜNİVERSİTELER KAYAK VE SNOWBOARD ŞAMPİYONASI YARIŞMA TALİMATI KOÇ SPOR FEST TÜRKİYE ÜNİVERSİTELER KAYAK VE SNOWBOARD ŞAMPİYONASI YARIŞMA TALİMATI GENEL VE TEMEL PRENSİPLER Üniversite Sporları Federasyonu Yarışma Talimatı, Disiplin Talimatı ve Etik Değerleri geçerli

Detaylı