RENAULT KANGOO DRIVE THE CHANGE

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "RENAULT KANGOO DRIVE THE CHANGE"

Transkript

1 RENAULT KANGOO DRIVE THE CHANGE

2

3 113 YILDAN BERİ, AYNI VİZYONU PAYLAŞIYORUZ : ÇAĞINA AYAK UYDURMASI İÇİN OTOMOBİL HER ZAMAN BİR İLERLEME, ÇEVREYE VE TOPLUMA KARŞI SORUMLULUK SİMGESİ, COŞKU KAYNAĞI VE HERKES İÇİN SÜRDÜRÜLEBİLİR ULAŞIM ARACI OLMALIDIR. Renault da biz otomobilin herkesin yaşam tarzına ve beklentilerine uyum göstermesi gerektiğine her zaman inandık. Bu inanç bizi «yaşanacak otomobiller» yaratmaya sevk etti. Bugün, bu çağa yakınlık gerekliliği, geniş halk kitleleri için ulaşılabilir nitelikte, sürdürülebilir ve çevreye saygılı bir ulaşım biçimi, güvenlik ve kalite arayışı ile kendini gösteriyor. Bu inanıştan güç alarak, ulaşım kabiliyeti sınırlı kişilere dönük araçların tasarımı, üretimi ve pazarlanmasında uzmanlaşmış bir birim olan Renault Tech i kurduk. Otomobilin toplumların beklentilerine uygun yeni bir yere sahip olması ve insanlık için her zaman bir ilerleme aracı olması için ona yeni bir anlam yüklemek istiyoruz. İşte bu anlayış içinde bugün herkes için eksiksiz bir elektrikli araçlar gamı geliştiriyoruz. DRIVE THE CHANGE.

4 KANGOO, HAFTANIN 7 GÜNÜ HAREKET HALİNDE OLAN AİLELER İÇİN. YA SİZ, GELECEK HAFTA SONU NE YAPIYORSUNUZ? * Fotoğrafta yer alan araçlar ülkelere ve versiyonlara göre farklılık gösterebilir.

5

6

7 ÇOK DAHA AYDINLIK, ÇOK DAHA GÜLERYÜZLÜ, ÇOK DAHA MUTLU KANGOO İLE KAÇAMAK, ÇOK KOLAY. Kangoo, iddialı dış görünüşü, dışa dönüklüğü, ferah iç hacmi ve ayrıntılara gösterdiği özenle, gerçekten eşsiz bir karakter sergiliyor. Aslında, Kangoo da aynı sizin gibi: Sıcak kanlı ve cana yakın.

8 GERÇEKTEN KIPIR KIPIR, ÇOK DOĞAL, ÇOK YOĞUN HAFTA SONLARINDA GENİŞ ALANA İHTİYACINIZ OLACAK. Kangoo, konforlu bir tatil yolculuğu yapmanız için, size 5 gerçek koltuk ve tamamen düz bir zemin imkanı sunuyor. Büyük çocuğun yaş günü partisi, büyük katlı pasta dahil, sahip olduğunuz ve sahip olacağınız çocuklar, onların arkadaşları, sizin arkadaşlarınız, ve hatta köpeğiniz Mirza, her şeyi ona kolayca sığdırırsınız. Kangoo da aynı sizin gibi geniş düşünüyor, XXL.

9

10

11 KESİNLİKLE ÖZGÜR, HAREKETLİ, NEŞELİ HAFTA SONLARINIZ FAYDALI TEKNOLOJİ İSTER. Navigasyon sistemi* ile en uygun rotaları, en rahat yolları kolayca bulursunuz. Keyifli vakit geçirmek için direksiyondan kumandalı radyo, CD ve MP3 çalar özelliği ile binlerce şarkıyı, mutluluk melodilerinizi, nostaljik parçalarınızı ve tabii ki en son hitleri de her yere yanınızda götürün Aslında, Kangoo da aynı sizin gibi, çağa ayak uyduruyor! * opsiyonel

12 MODÜLERLİK DÜZ ZEMİN KONFİGÜRASYONU Koltuklar bir tek hareketle ve kolayca katlanıyor ve 2,50 metreye kadar yükleme uzunluğu sağlayan düz bir zemin oluşturuyor YENİLİKÇİ TAVAN BARLARI Yenilikçi ve araca özgün tavan barları her hangi bir alet kullanmadan bir tek el hareketiyle tavan port-bagajına dönüştürülebiliyor YENİLİKÇİ BAGAJ TASARIMI Bagaj örtüsü arka koltuk sırtlığı boyunca kolaylıkla yerleştiriliyor veya gerektiğinde bagajın hacmini ikiye bölmek için yarı yükseklikte konumlandırılabiliyor. 6. KAUÇUK BAGAJ PASPASI Bakımı kolay kauçuk bagaj paspası bagaj bölümünün zeminini korur. 7. ÖN KOLTUKLAR ARKASINDA KATLANABİLİR MASA Katlanabilir tabletler, uzun yolculuklar için idealdir, kitap, dergi okumaya, üzerine bardak, MP3 vs. yerleştirmeye imkân sağlar V PRİZ Donanım özellikleri ekipman seviyelerine göre değişiklik gösterebilir.

13 EŞYA YERLEŞTİRME VE KONFOR TAVAN RAFI Ön camın üzerine yerleştirilmiş geniş ve derin eşya yerleştirme bölümüdür. 2. TAVANDA UÇAK TİPİ EŞYA GÖZÜ Tavana yerleştirilen bu göz arkadaki yolculara kişisel eşya yerleştirme olanağı sağlar. 3. TORPİDO GÖZÜ Torpido güzü 15 litrelik geniş bir saklama alanı sunuyor. 4. ORTA KOLÇAK Sürücü ve öndeki yolcu bardak, şişe, CD vs. gibi eşyaları saklamak için bu gözü kullanılabilir. 5. ORTA KONSOL ÜZERİNDE EŞYA YERLEŞTİRME GÖZÜ Kolayca ulaşılabilir bu gözde bloknot, A4 boyutunda dergi, belge, kitap gibi eşyalar saklanabilir. 6. YOL BİLGİSAYARI Sürüş bilgilerini gösterir. 7. ELEKTRİKLİ ARKA CAMLAR 8. ARKA PARK SENSÖRÜ 9. YAĞMUR SENSÖRÜ VE OTOMATİK YANAN FARLAR İç dikiz aynası hizasına yerleştirilmiş olan bu sensörler aydınlığın azalması halinde farların otomatik olarak yanmasını ve yağmur yağdığı zaman cam sileceklerinin otomatik çalışmasını sağlıyor. 10. OTOMATİK KLİMA Sıcaklık ve havalandırma ayarlarını elektronik olarak yapmanızı sağlar

14 GÜVENLİK AKSESUARLAR ESP (opsiyonel) Tekerleklerin kilitlenmesini önleme sistemi (ABS) ve dinamik yörünge kontrolü (ESP). 2. YOLCU HAVA YASTIĞI İPTAL DÜĞMESİ Çocuk koltuğunun öne tam güvenlik içinde yerleştirilmesini sağlar, torpido panelinde uyarı ışığı vardır. 3. HIZ SABİTLEYİCİ/ SINIRLAYICI Sabit bir seyir hızının (hız sabitleme işlevi) veya azami bir hızın seçilmesine olanak verir (sınırlama işlevi). 1. TAVAN BAGAJI Tavan barları üzerine monte edilen Touring Line tavan bagajları 380 ile 530 litrelik yükleme kapasitesine sahiptir. 2. DUO PLUS ISOFIX ÇOCUK KOLTUĞU Bu koltuk Isofi x bağlantı sistemiyle güvenli bir şekilde sabitlenir. 9 aydan 4 yaşındaki çocuklara kadar uygundur. 3. PASPASLAR Halı ve kauçuk olmak üzere 2 farklı tipte araca özel kesimli paspaslar ile aracınızın tabanı korunur. Sürücü tarafındaki sabitleme özelliği ile %100 güvenli sürüş keyfi sunar. 4. BİSİKLET TAŞIMA SİSTEMİ Orijinal römork çeki kancası üzerine sabitlenir, 4 bisiklet taşır BAGAJ TABANI FİLESİ Bu fi le sayesinde bagajdaki eşyalarınızın hareket ederek dağılması engellenir

15 DÖŞEME VE AMBİYANSLAR AUTHENTIQUE Kangoo authentique Titane döşeme, koyu karbon direksiyon simidi ve vites kolu ile çok sade pütürlü tamponlar ve dikiz aynaları yuvaları sunuluyor. Yarı mat krom rengi havalandırma ızgaraları ve klima kumanda paneli kabine dinamik bir görünüş veriyor.

16 EXTREME Elegie döşeme ve koyu karbon renk harmonisi metal renkli havalandırma ızgaraları ve klima paneli ile devir kadranı çemberi Kangoo Extreme de doğal olarak yerlerini buluyor. Aracın dışında, yarı mat krom renkli kapı kolları ve gövde rengi yan çıtalar otomobilin ahenkli görünüşüne katkıda bulunuyor. PRIVILÈGE Celcuis döşeme, beyaz fonlu sayaçlar, içerde deri kaplı direksiyon simidi, siyah far maskeleri, koyu renkli camlar, yenilikçi tavan barları ile ön ve arka tamponlar, gri ön göğüslük ve arka tampon kızağı Kangoo Privilège e sportif bir görünüş kazandırıyor.

17 EKİPMAN ÖZELLİKLERİ AUTHENTIQUE EXTREME PRIVILÈGE PRIVILÈGE CHROMLINE Koyu renk AKTİF VE PASİF GÜVENLİK ABS S S S S Acil Fren Destek Sistemi (AFU) S S S S ESP - - O O Sürücü hava yastığı S S S S Yolcu hava yastığı S S S S Yükseklik ayarlı ve ön gergili ön emniyet kemerleri S S S S Ön koltuklarda yükseklik ayarlı koltuk başlıkları S S S S Yükseklik ayarlı 3 adet arka koltuk başlığı S S S S Isofix bağlantısı - S S S Ön kapılarda yan koruma barları ve kapı içlerinde takviye barları S S S S Arka emniyet kemerleri 3 noktalı S S S S KONFOR VE İÇ EKİPMANLAR Hidrolik direksiyon S S S S Elektrikli ön camlar (sürücü tarafı tek dokunuşlu) S S S S Elektrikli arka camlar - - S S Yükseklik ayarlı direksiyon S S S S Sürücü koltuğu yükseklik ayarı - S S S İç hava sirkülasyonu S S S S Manuel klima + polen filtresi O S - - Otomatik klima* - - S S Yağmur sensörü - - S S Otomatik yanan farlar - - S S Yol bilgisayarı - S S S Cruise control - S S S Navigasyon - - O O Deri direksiyon simidi - - S S Renkli ön camlar S S S S Direksiyondan kumandalı ayrı ekranlı 4x15 Radyo-CD-MP3 S S S S Sürücü dirsek koyma yeri - S S S Uzaktan kumandalı merkezi kilit S S S S Hareket halinde kapıların otomatik olarak kilitlenmesi S S S S «Kapı açık» ışıklı uyarı sistemi S S S S «Farlar açık» sesli uyarı sistemi S S S S «Emniyet kemeri takılı değil» ışıklı ve sesli uyarı sistemi S S S S Immobiliser S S S S Tavan rafı S S S S Yolcu bölümü tavanda uçak tipi eşya gözü - - S S Yolcu bölümü tabanda eşya gözü - S S S Ön koltuklar arkasında katlanır masa - S S S Bagaj bölümü kaplaması S S S S Bagaj bölümü ayırıcı file S S S S «Titane» koyu renk iç döşeme S «Elegie» açık renk iç döşeme - S - - «Celcuis» koyu renk iç döşeme - - S S Katlanabilir yolcu koltuğu - S S S Krom çerçeveli göstergeler - - S S Far yükseklik ayarı S S S S 12 V aksesuar prizi - S S S 1/3, 2/3 katlanır tam yatar arka koltuklar S S S S Sürekli ürün geliştirme politikası çerçevesinde Renault broşürde tanıtılan ve görüntülenen araç ve aksesuarların özelliklerini her an değiştirme hakkını saklı tutar. En yeni bilgileri almak için en yakın Renault yetkili satıcısına başvurunuz. * Nisan 2011 üretiminden itiibaren olan araçlarda bu özellik ile ilgili yetkili satıcınızdan bilgi alınız.

18 AUTHENTIQUE EXTREME PRIVILÈGE PRIVILÈGE CHROMLINE Koyu renk ESTETİK VE DIŞ EKİPMANLAR Gövde rengi ön ve arka tamponlar - S S S Gövde rengi yan çıtalar - S S - Elektrikli dış dikiz aynalar S S S S Gövde renginde elektrikli dış dikiz aynalar - S S S Ön sis farları - S S S 2. sürgülü yan kapı O S S S Arka cam sileceği S S S S Yukarı açılır camlı arka kapı S S S S Cinetic tipi 15 alüminyum alışımlı jant 195/65 R15 lastikler - S S S Tavan barı - O S S Sürücü tarafı çift açılır dış dikiz aynası S S S S 3. stop lambası S S S S Bagaj yük gizleme kapağı S S S S Karartılmış arka cam - - S S Arka park sensörü S Alüminyum marşpiye S Krom kaplı dış dikiz aynaları S Krom kaplamalı kapı kolları S Krom kapı içi eşik kaplaması S Krom ön ve arka cam çıtaları S Krom kapı koruma bagetleri S Krom kaplama kayar kapı rayları S Krom kaplama arka plaka aydınlatma S Krom görünümlü ön ve arka tampon - - S S TEKNİK ÖZELLİKLER MOTOR 1,5 dci 85 1,5 dci 105 Silindir hacmi (cm 3 ) hacmi (cm 3 ) Silindir sayısı 4 4 Supap sayısı 8 8 Maksimum güç kw (bg/din) 63 (85) 78 (105) Maksimum güç devri (dev/dak.) Maksimum tork Nm CEE Maksimum tork devri (dev/dak) Yakıt tipi Euro Dizel Euro Dizel Yakıt depo hacmi (lt) AKTARMA ORGANLARI Vites kutusu tipi Mekanik Mekanik GÜÇLER Maksimum hız (km/s) km/s (sn) DİREKSİYON ø Dönüş çapı kaldırım / duvar (m) TÜKETİMLER 93/116 No.lu AET normları lt/100 km CO 2 (g/km) Şehiriçi Şehirdışı 5 5 Karışık

19 RENKLER BEYAZ (O) GÜMÜŞ MAVİ (M) YAKUT KIRMIZI (M) YILDIZ MAVİ (M) MOKA KAHVE (M) YILDIZ GRİ (M) İNCİ KAHVE (M) SİYAH (M) (O) Opak (M) Metalik

20 BOYUT ŞEMASI KANGOO BOYUTLARI Bagaj hacmi mini/maksi (dm 3 ) 660/ / /2 866 Donanım Seviyesi Authentique Extreme Privilège ÖLÇÜLER (mm) A Dingil mesafesi B Toplam uzunluk C Ön dingil çıkıntısı D Arka dingil çıkıntısı E Ön tekerlek izi F Arka tekerlek izi G Toplam genişlik / dikiz aynaları ile 1829/ / /2133 H Boş yükseklik / boyuna tavan barları ile 1814/ / / 1882 H2 Açık arka bagaj kapısı yüksekliği J Boş eşik yüksekliği K Boş / yüklü zemin yüksekliği / / / M Ön dirsek genişliği M1 Arka dirsek genişliği N Ön omuz genişliği N1 Arka omuz genişliği Q1 Arka iç yükseklik Y Eşik barının 1 m üzerinde arka genişlik Y1 Eşik barının 100 mm üzerinde arka genişlik Y2 Çamurluklar arası iç genişlik Z Yükleme yüksekliği Z1 Faydalı yükleme uzunluğu Z2 Döşemede yükleme uzunluğu/ banket katlanmış vaziyette / / / 1803 Z3 Kabin uzunluğu (pedal/arka)

21 MOTORLAR kw dci 85 kw dci Nm Nm tr/min tr/min Beygir gücü Tork 1 5 İLERI DÜZ VİTES 2 6 İLERİ DÜZ VİTES JANT KAPAKLARI JANT KAPAĞI BRIGANTIN 15" JANT KAPAĞI ÉGÉE 15" ALAŞIMLI JANT CINÉTIC 15"

22 RENAULT NUZA EN İYİ BİZ BAKARIZ! GARANTİLER KANGOO Kangoo, montaj ve üretim hatalarına karşı 2 yıl sınırsız kilometre garantisine ek olarak 3 yıl veya km. (hangisi önce dolarsa), Yeni Araç garantisi kapsamındadır. Antikorozyon Garantisi, kilometre sınırı olmaksızın 12 yıl, Boya Garantisi ise kilometre sınırı olmaksızın 3 yıl süre için geçerlidir. Aracın yaşı ne olursa olsun, Renault Yetkili Servisleri nde, yapılan tüm müdahaleler, malzeme, montaj ve üretim hatalarına karşı 2 yıl km Yedek Parça ve Onarım Garantisi kapsamındadır. RENAULT CARDVISIT Cardvisit, Renault tarafından tasarlanmış, size ve aracınıza özel bir akıllı kimlik kartıdır. Kart üzerinde bulunan chip sayesinde, size ve aracınıza ait tüm bilgiler sizinle Türkiye nin heryerine taşınabilir. Cardvisit sadece Renault kimliği değil, aynı zamanda bir avantajlar sistemidir. Hizmet ağımızda yaptığınız çeşitli harcamalar karşılığında kazanacağınız puanlar hem sonraki Yetkili Servis ziyaretlerinizde hem de yeni otomobil alımında değişen indirimler sağlar. Cardvisit inizi aynı zamanda Total akaryakıt istasyonlarında Club Total kart olarak da kullanabilirsiniz. RENAULT YARDIM Türkiye nin her yerinde günde 24 saat yılda 365 gün arızalı ve kazalı araçlara yol üzerinde onarım ve çekme hizmeti veren Renault Yardım a / GSM numaralı telefondan ulaşabilirsiniz. RENAULT ŞEBEKESİNDE SUNULAN DİĞER HİZMETLER Hiç kimse Renault nuzun bakım ve onarımını Renault dan daha iyi yapamaz, aracınızı Renault dan daha iyi donanım ve aksesuarlarla teçhiz edemez. Renault Dakik (randevusuz bakım ve onarımlar) ve Renault Hızlı Karoseri (cam/ayna, kilit, tampon, çamurluk, kapı değişim ve onarımları) servisleri en yüksek bakım ve onarım kalitesini sağlar. Yapılan onarımlardaki işçilik ve Renault Orijinal Yedek Parçaları için 2 yıl km garanti verilir. İlk montaj parçalarına eşdeğer kalitede olan Renault Orijinal Yedek Parçaları Renault nuzun orijinal değerinin korunmasını sağlar. Artı Oto, çok cazip şartlar ve uygun fiyatlarla otomobil kiralama hizmeti verir. Aracınızı kişiselleştirmek için, sağlam ve ileri teknolojili geniş Renault Aksesuarları yelpazesinden seçiminizi yapabilirsiniz. Aracınıza yapılan her müdahaleden sonra aracınızdaki 34 nokta Renault şebekesi çalışanları tarafından güvenliğiniz için ücretsiz olarak kontrol edilir. Sonuçlar, Kontrol Sertifikası ile size verilir. Ayrıca, aracınız, dış yıkaması yapılarak size temiz bir şekilde teslim edilecektir. Renault, aracınızın hareketsiz kalmasına yol açan mekanik yedek parçanın orijinalini, sipariş tarihini izleyen 2 iş günü içerisinde, Yetkili Servise ulaştırmaya söz vermektedir. Bu sürenin aşılması söz konusu olduğunda 5 yaş ve daha küçük model araçlar için anında Araç Tahsis ediyoruz. Her bir servis paketinin fiyatının baştan belli olduğu Renault Fix Servis Paketleri aracın bakımı için gerekli temel işlemleri ve bakım sırasında değiştirilen parçaları kapsıyor. Diğer bir deyişle, bu paketler size yedek parça, işçilik ve KDV si içinde, herşey dahil fiyatlarla sunuluyor. Renault sizi dinlemek ve bilgilendirmek için bir dizi iletişim olanağını hizmetinize sunuyor: MÜŞTERİ HİZMETLERİ - Alo Renault Çağrı Merkezi : Internet sitesi : - Mektup adresi : RENAULT MAIS Motorlu Araçlar İmal ve Satış A.Ş. Müşteri Hizmetleri Çakmak Mahallesi Balkan Cad. No: 49 Casper Plaza Ümraniye-İSTANBUL

23

24 RENAULT KANGOO Nisan 2011 /I ( Broşürün içeriğinin baskı tarihi itibariyle doğru ve güncel olması için gereken tüm önlemler alınmıştır. Bu broşür önseri veya prototiplerden hazırlanmıştır. Sürekli ürün geliştirme politikası çerçevesinde, Renault broşürde tanıtılan ve görüntülenen araç ve aksesuarların özelliklerini her an değiştirme hakkını saklı tutar. Bu değişiklikler Renault yetkili satıcılarına en kısa sürede bildirilir. Ticarileştirildikleri ülkelere göre, versiyonlar arasında farklılıklar olabilir, bazı donanımlar mevcut olmayabilir (standart, opsiyon ve aksesuar olarak). En yeni bilgileri almak için en yakın Renault yetkili satıcısına başvurunuz. Baskı tekniklerindeki sınırlar nedeniyle, broşürde yer alan renkler araçların gerçek boya veya iç döşeme renklerinden az da olsa farklı olabilir. Her hakkı mahfuzdur. Broşürün hangi şekilde ve ne amaçla olursa olsun Renault nun ön onayı olmaksızın tamamen veya kısmen çoğaltılması yasaktır.

RENAULT KANGOO DRIVE THE CHANGE

RENAULT KANGOO DRIVE THE CHANGE RENAULT KANGOO DRIVE THE CHANGE 113 YILDAN BERİ, AYNI VİZYONU PAYLAŞIYORUZ : ÇAĞINA AYAK UYDURMASI İÇİN OTOMOBİL HER ZAMAN BİR İLERLEME, ÇEVREYE VE TOPLUMA KARŞI SORUMLULUK SİMGESİ, COŞKU KAYNAĞI VE HERKES

Detaylı

Aksesuarlar KONFOR & KORUMA

Aksesuarlar KONFOR & KORUMA Aksesuarlar KONFOR & KORUMA 8. 9. 10. 11. 8- Kauçuk Paspas Otomobilin tekrar satılma zamanı geldiğinde hala yeniymiş gibi görünmesini sağlayarak orijinal zemin kaplamalarını korur. Ref. 8201618013 9- Halı

Detaylı

YANA OTOMOBILIN TARIHINI YAZAN BIRKA MARKA ARAS NDA YER AL YORUZ

YANA OTOMOBILIN TARIHINI YAZAN BIRKA MARKA ARAS NDA YER AL YORUZ RENAULT FLUENCE NEDEN RENAULT? 2 2 FLUENCE AYRINTILAR RENAULT FLUENCE KUSURSUZ AYRINTILAR KONFORLU KONFORU ARTTIRAN DONANIMLAR FAYDALI Renault eco 2 2 2 ALANI 18 > 19 Önde oturan her yolcunun kendisine

Detaylı

YENİ BERLINGO PANELVAN X 1.6 HDi 75 HP

YENİ BERLINGO PANELVAN X 1.6 HDi 75 HP YENİ BERLINGO PANELVAN X 1.6 HDi 75 HP TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1560 Maksimum güç (Hp.din/dev. dak.) 75 / 4000 Maksimum tork (Nm/dev. dak.) 185 / 1500 Maksimum hız (km/s) 162 0-100 km/s hızlanma

Detaylı

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE HATCHBACK

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE HATCHBACK DONANIM BİLGİLERİ CRUZE HATCHBACK 2012 EMİSYON SINIFI ŞANZIMAN MAKSIMUM GÜÇ (PS) TORK YAKIT TIPI Sport AT Sport Plus AT Sürüş Konforu 60/40 Oranında Katlanabilir Arka Koltuklar 4 yönlü ayarlanır ön yolcu

Detaylı

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE SEDAN

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE SEDAN DONANIM BİLGİLERİ CRUZE SEDAN 2012 EMİSYON SINIFI CO2 EMISYONU YAKIT TIPI MAKSIMUM GÜÇ (PS) TORK ŞANZIMAN Sport Sport Plus Sürüş Konforu 60/40 Oranında Katlanabilir Arka Koltuklar 4 yönlü ayarlanır ön

Detaylı

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE STATION WAGON

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE STATION WAGON 2012 DONANIM BİLGİLERİ CRUZE STATION WAGON EMİSYON SINIFI CO2 EMISYONU YAKIT TIPI MAKSIMUM GÜÇ (PS) TORK 134 g/km Benzin 140PS/103kW@6000rpm 200Nm@1850rpm DONANIM Sürüş Konforu 60/40 Oranında Katlanabilir

Detaylı

Renault KANGOO Express

Renault KANGOO Express Renault KANGOO Express Sizin ihtiyaçlarınıza göre Kangoo Express Cargo modelinde yer alan katlanabilir ön sürücü koltuğu sayesinde uzun yüklemelerinize imkan sağlar. Kolay teslimat Günlük önceliklerinizin

Detaylı

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER Kasım 2016 MODELLER 1.2 PureTech 82 HP 1.6 BlueHDi 75 HP S&S 1.6 BlueHDi 100 HP S&S BVM5 Manuel BVM5 Manuel BVM5 Manuel

Detaylı

Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir

Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan

Detaylı

Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir

Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan

Detaylı

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER MODELLER 1.2 PureTech 82 HP 1.6 BlueHDi 75 HP S&S 1.6 BlueHDi 100 HP S&S 1.6 VTi 115 HP EAT6 Tam Otomatik LIVE, FEEL LIVE,

Detaylı

NEMO COMBI X 1.3 HDi 75 HP

NEMO COMBI X 1.3 HDi 75 HP NEMO COMBI X 1.3 HDi 75 HP TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1248 Maksimum güç (Hp.din/dev.dak.) 75 / 4000 Maksimum tork (Nm/dev.dak.) 190 / 1750 Vites kutusu 5 ileri düz vites Uzunluk - Genişlik (mm)

Detaylı

Vito Mixto/Kombi Donanım Özellikleri

Vito Mixto/Kombi Donanım Özellikleri Mixto 111 Mixto 114 Güvenlik ABS (Kilitlenmeyi Önleyici Fren Sistemi) ASR (Antipatinaj Sistemi) BAS (Frenleme Kuvveti Yardım Sistemi) 9. Nesil adaptive ESP (Yüke Duyarlı Elektronik Dengeleme Programı)

Detaylı

Yenilenen Corolla Teknik ve Donanım Tablosu

Yenilenen Corolla Teknik ve Donanım Tablosu Teknik özellikler 1.33 VVT-i Comfort 1.6 VVT-i Comfort 1.6 VVT-i Comfort Extra 1.6 VVT-i Elegant Düz Vites Düz Vites Düz Vites Otomatik Vites Düz Vites Otomatik Vites ÖLÇÜLER Boy x En x Yükseklik mm 4545

Detaylı

Renault Grand Scenic Toyota Verso. Renault Megan

Renault Grand Scenic Toyota Verso. Renault Megan Renault Grand Scenic Toyota Verso Renault Megan Ford C MAX diesle tekna Privilege Premium Mitsubishi ASX 2 sport tourer Titanyum (Glassroof+NC) Anahtar teslim fiyatları 51.900,00 TL 52.350,00 TL 49.000,00

Detaylı

ŞEHRİN ANAHTARI: NISSAN MICRA

ŞEHRİN ANAHTARI: NISSAN MICRA ŞEHRİN ANAHTARI: NISSAN MICRA Sıradışı tasarım anlayışıyla bir moda ikonu haline gelen Nissan Micra, şehrin tüm kapılarını sizin için açmaya hazır. 100 kilometrede 4,3 litre yakıt tüketimiyle* sınıfının

Detaylı

MICRA BROSUR 22x15.indd :21

MICRA BROSUR 22x15.indd :21 MICRA BROSUR 22x15.indd 1 10.02.2012 11:21 MICRA BROSUR 22x15.indd 2 10.02.2012 11:21 ŞEHRİN ANAHTARI: NISSAN MICRA Sıradışı tasarım anlayışıyla bir moda ikonu haline gelen Nissan Micra, şehrin tüm kapılarını

Detaylı

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER Ağustos 2017 MODELLER 1.2 PureTech 82 HP 1.6 BlueHDi 75 HP S&S 1.6 BlueHDi 100 HP S&S 1.6 VTi 115 HP EAT6 BVM5 Manuel BVM5

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak

Trend donanım seviyesine ek olarak Trend Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi ön tampon Ford kolay yakıt sistemi Sol ve sağ sürgülü kapı Yukarı açılır camlı bagaj kapısı Sürücü ve ön yolcu hava yastığı Yol bilgisayarı Tek dokunuşla

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak

Trend donanım seviyesine ek olarak Trend Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi ön tampon Ford kolay yakıt sistemi Sol ve sağ sürgülü kapı Yukarı açılır camlı bagaj kapısı Sürücü ve ön yolcu hava yastığı Yol bilgisayarı Tek dokunuşla

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak

Trend donanım seviyesine ek olarak Trend Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi ön tampon Ford kolay yakıt sistemi Sol ve sağ sürgülü kapı Yukarı açılır camlı bagaj kapısı Sürücü ve ön yolcu hava yastığı Yol bilgisayarı Tek dokunuşla

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak

Trend donanım seviyesine ek olarak Trend Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi ön tampon Ford kolay yakıt sistemi Sol ve sağ sürgülü kapı Yukarı açılır camlı bagaj kapısı Sürücü ve ön yolcu hava yastığı Yol bilgisayarı Tek dokunuşla

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak

Trend donanım seviyesine ek olarak Trend Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi ön tampon Ford kolay yakıt sistemi Sol ve sağ sürgülü kapı Yukarı açılır camlı bagaj kapısı Sürücü ve ön yolcu hava yastığı Yol bilgisayarı Tek dokunuşla

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak

Trend donanım seviyesine ek olarak Trend Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi ön tampon Ford kolay yakıt sistemi Sol ve sağ sürgülü kapı Yukarı açılır camlı bagaj kapısı Sürücü ve ön yolcu hava yastığı Yol bilgisayarı Tek dokunuşla

Detaylı

Ticari Fiyat Listesi Ocak 17

Ticari Fiyat Listesi Ocak 17 Ticari Fiyat Listesi Ocak 17 Yüksek Donanım Özellikleri ile Gelen Eşsiz Konfor Tourneo Courier Trend Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi ön tampon Ford kolay yakıt sistemi Sol ve sağ sürgülü

Detaylı

YENİ C3 1.4 HDi 70HP COLLECTION EURO 5

YENİ C3 1.4 HDi 70HP COLLECTION EURO 5 YENİ C3 1.4 HDi 70HP COLLECTION EURO 5 TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1398 Maksimum güç (Hp.din/dev.dak) 70 / 4000 Maksimum tork (Nm/dev.dak) 160 / 2000 Uzunluk - Genişlik (mm) 3941-1728 Yükseklik

Detaylı

DS5 1.6 e-hdi 115HP BMP6 DSport

DS5 1.6 e-hdi 115HP BMP6 DSport Yakıt tüketim değerleri, ideal şartlarda ölçülmüş minimum tüketim değerleridir. Kullanım koşulları ve çevresel şartlara göre farklılık gösterebilir. DS5 1.6 e-hdi 115HP BMP6 DSport TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir

Detaylı

Yeni Dacia Sandero. Daha güzel, daha çekici. her zamanki gibi uygun fiyata.

Yeni Dacia Sandero. Daha güzel, daha çekici. her zamanki gibi uygun fiyata. Yeni Dacia Sandero Yeni Dacia Sandero. Daha güzel, daha çekici. her zamanki gibi uygun fiyata. Modernliği seviyor musunuz? Araç içinde geniş alan ve ferahlık mı arıyorsunuz? Güvenliğe öncelik mi veriyorsunuz?

Detaylı

Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTD Distinctive

Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTD Distinctive İlan no: 322902 Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTD Distinctive Sahibinden 2015 Model 1,6 JTD Distincsive, HASARSIZ Servis Bakımlı 66.000 TL İlan tarihi: 23 Eylül 2016 İlan detayları İlan detayları İl Model yılı

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak

Trend donanım seviyesine ek olarak Trend Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi ön tampon Ford kolay yakıt sistemi Sol ve sağ sürgülü kapı Yukarı açılır camlı bagaj kapısı Sürücü ve ön yolcu hava yastığı Yol bilgisayarı Tek dokunuşla

Detaylı

Vito Tourer Donanım Özellikleri

Vito Tourer Donanım Özellikleri Pro 114 / 116 114 ABS (Kilitlenmeyi Önleyici Fren Sistemi) ASR (Antipatinaj Sistemi) BAS (Frenleme Kuvveti Yardım Sistemi) 9. Nesil adaptive ESP (Yüke Duyarlı Elektronik Dengeleme Programı) EBD (Elektronik

Detaylı

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER Kasım 2017 MODELLER 1.2 PureTech 82 HP 1.6 BlueHDi 75 HP S&S 1.6 BlueHDi 100 HP S&S 1.6 VTi 115 HP EAT6 BVM5 Manuel BVM5

Detaylı

Nissan Qashqai Renault Grand Scenic Toyota Verso

Nissan Qashqai Renault Grand Scenic Toyota Verso Nissan Qashqai Renault Grand Scenic Toyota Verso Ford C MAX ecoboss Ford C MAX diesle tekna Markalar Privilege Premium Mitsubishi ASX 2 (Glassroof+NC) Anahtar teslim fiyatları 51.900,00 TL 51.350,00 TL

Detaylı

Ticari Fiyat Listesi Mart 18

Ticari Fiyat Listesi Mart 18 Ticari Fiyat Listesi Mart 18 Yüksek Donanım Özellikleri ile Gelen Eşsiz Konfor Tourneo Courier Trend Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi ön tampon Ford kolay yakıt sistemi Sol ve sağ sürgülü

Detaylı

YENİ C-ELYSÉE 1.2 VTi 72 HP ATTRACTION M/T

YENİ C-ELYSÉE 1.2 VTi 72 HP ATTRACTION M/T YENİ C-ELYSÉE 1.2 VTi 72 HP ATTRACTION M/T TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1199 Maksimum güç (Hp.din/dev.dak) 72/5500 Maksimum tork (Nm/dev.dak) 110/3000 Uzunluk - Genişlik (mm) 4427-1748 Yükseklik

Detaylı

YENİ C-ELYSÉE 1.2 VTi 72 HP ATTRACTION M/T

YENİ C-ELYSÉE 1.2 VTi 72 HP ATTRACTION M/T YENİ C-ELYSÉE 1.2 VTi 72 HP ATTRACTION M/T TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1199 Maksimum güç (Hp.din/dev.dak) 72/5500 Maksimum tork (Nm/dev.dak) 110/3000 Uzunluk - Genişlik (mm) 4427-1748 Yükseklik

Detaylı

Modern ve dinamik hatlar

Modern ve dinamik hatlar Renault SYMBOL Modern ve dinamik hatlar Renault Symbol her şeye sahip! Yeni tasarımıyla Renault Symbol artık çok daha modern ve dinamik. Yeniden tasarlanan ön ve arka kısmında Renault imzası taşıyan

Detaylı

CITROËN NEMO COMBI PLUS MODERN ÇİZGİLERİYLE DİKKAT ÇEKİYOR

CITROËN NEMO COMBI PLUS MODERN ÇİZGİLERİYLE DİKKAT ÇEKİYOR CITROËN NEMO CITROËN NEMO COMBI PLUS MODERN ÇİZGİLERİYLE DİKKAT ÇEKİYOR Citroën Nemo Combi Plus, Nemo Combi nin üstün özelliklerine bir de üçüncü sırada cam, yukarı açılır arka kapı ve yan hava yastıkları

Detaylı

Modern ve dinamik hatlar

Modern ve dinamik hatlar Renault SYMBOL Modern ve dinamik hatlar Renault Symbol her şeye sahip! Yeni tasarımıyla Renault Symbol artık çok daha modern ve dinamik. Yeniden tasarlanan ön ve arka kısmında Renault imzası taşıyan

Detaylı

Suzuki yeni nesil 4x4 teknolojisi Allgrip ile değişken yol koşullarına mükemmel uyum Suzuki SX4 S-Cross ta geniş motor yelpazesi

Suzuki yeni nesil 4x4 teknolojisi Allgrip ile değişken yol koşullarına mükemmel uyum Suzuki SX4 S-Cross ta geniş motor yelpazesi SUZUKI SX4 Suzuki yeni nesil 4x4 teknolojisi Allgrip ile değişken yol koşullarına mükemmel uyum Orta konsolda yer alan bir ayar düğmesiyle kolayca 4 farklı sürüş modu arasında seçim yapabilirsiniz. Allgrip

Detaylı

X-Class Power Donanım Özellikleri

X-Class Power Donanım Özellikleri ABS (Kilitlenmeyi önleyici fren sistemi) ASR (Antipatinaj sistemi) BAS (Frenleme kuvveti yardım sistemi) ESP (Elektronik dengeleme programı) ETS (Elektronik çekiş sistemi) EBD (Elektronik güç dağılımı)

Detaylı

DS3 1.6 e-hdi 92 HP DStyle M/T STT

DS3 1.6 e-hdi 92 HP DStyle M/T STT S3 1.6 e-hi 92 HP Style M/T STT TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1560 Maksimum güç (Hp.din/dev.dak.) 92 / 4000 Maksimum tork (Nm/dev.dak.) 230 / 1750 Uzunluk - Genişlik (mm) 3948-1715 Yükseklik -

Detaylı

Renault Latitude 1.5 dci 110 HP Euro 5 Executive

Renault Latitude 1.5 dci 110 HP Euro 5 Executive İlan no: 209121 Renault Latitude 1.5 dci 110 HP Euro 5 Executive Sahibinden 2012 MAYIS TRAFİĞE ÇIKIŞLI RENAULT LATİTUDE 58.500 TL İlan tarihi: 12 Ekim 2014 İlan detayları İlan detayları İl İstanbul, Beylikdüzü,

Detaylı

Teknik özellikler. Corolla 1.6 Advance Multidrive S. Toyota kodu 28LezU9. Model. İç mekan renklendirme İnci Beyazı (070) Döşemeler.

Teknik özellikler. Corolla 1.6 Advance Multidrive S. Toyota kodu 28LezU9. Model. İç mekan renklendirme İnci Beyazı (070) Döşemeler. Toyota kodu 28LezU9 Corolla 1.6 Advance Multidrive S Model Corolla 1.6 Advance Multidrive S İç mekan renklendirme İnci Beyazı (070) Döşemeler Bej Kumaş (FD01) Teknik özellikler Yakıt Tüketimi ve Emisyon

Detaylı

Opel Astra Classic III

Opel Astra Classic III Opel Astra Classic III Beklentilerinizi yükseltin opel astra CLASSIC III. Dinamik tasarım, kaliteli mühendislik ve üstün konfor standartlarının birbiriyle eşsiz uyumunu keşfedin. Elektronik Stabilite

Detaylı

Ford Focus 1.6 TDCi 109 HP Titanium 4 Kapı

Ford Focus 1.6 TDCi 109 HP Titanium 4 Kapı Ford Focus 1.6 TDCi 109 HP Titanium 4 Kapı Sahibinden Ford Focus 1.6 TDCi 115 İlan no: 186963 İlan detayları 72.000 TL 17 Şub 2014 72.000 TL 15 Şub 2014 75.000 TL HP Titanium 4 Kapı (2013) İlan tarihi:

Detaylı

CITROËN C5 1.6 THP 156 HP EXECUTIVE BVA

CITROËN C5 1.6 THP 156 HP EXECUTIVE BVA CITROËN C5 1.6 THP 156 HP EXECUTIVE BVA TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1.598 Maksimum güç (Hp.din/dev. dak.) 156 / 6.000 Maksimum tork (Nm/dev. dak.) 240 / 1.400-4.000 Uzunluk - genişlik (mm) 4.779-1.860

Detaylı

Vito Select Donanım Özellikleri

Vito Select Donanım Özellikleri Güvenlik ABS (Kilitlenmeyi Önleyici Fren Sistemi) ASR (Antipatinaj Sistemi) BAS (Frenleme Kuvveti Yardım Sistemi) 9. Nesil adaptive ESP (Yüke Duyarlı Elektronik Dengeleme Programı) EBD (Elektronik Güç

Detaylı

CITROËN BERLINGO COMBI

CITROËN BERLINGO COMBI CITROËN BERLINGO COMBI MODERN ETKİLEYİCİ TASARIM YENİ CITROËN BERLINGO, etkileyici tasarımını yenilenen ön tasarımıyla pekiştiriyor. Keskin hatlı yeni tampon, daha alçak ve genişletilmiş radyatör ızgarası

Detaylı

Fiyat Listesi Şubat 17

Fiyat Listesi Şubat 17 Fiyat Listesi Şubat 17 Style 17 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 6 Yönlü manuel sürücü koltuğu Deri

Detaylı

Sizi olmak istediğiniz yere götüren sürüş.

Sizi olmak istediğiniz yere götüren sürüş. Corolla Sizi olmak istediğiniz yere götüren sürüş. Motor Güç Yakıt tüketimi* CO 2 emisyonları* Hızlanma Bulunduğu modeller 1.33 litre benzinli 99 PS 5.6 l/100 km 129 g/km 12.6 saniye Life Dual VVT-i 6/MT

Detaylı

Fiyat Listesi Şubat 17

Fiyat Listesi Şubat 17 Fiyat Listesi Şubat 17 Style 17 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 6 Yönlü manuel sürücü koltuğu Deri

Detaylı

X-Class Progressive Donanım Özellikleri

X-Class Progressive Donanım Özellikleri ABS (Kilitlenmeyi önleyici fren sistemi) ASR (Antipatinaj sistemi) BAS (Frenleme kuvveti yardım sistemi) ESP (Elektronik dengeleme programı) ETS (Elektronik çekiş sistemi) EBD (Elektronik güç dağılımı)

Detaylı

YENİ CITROËN BERLINGO COMBİ

YENİ CITROËN BERLINGO COMBİ YENİ CITROËN BERLINGO COMBİ 2 MODERN ETKİLEYİCİ TASARIM YENİ CITROËN BERLINGO, etkileyici tasarımını yenilenen ön tasarımıyla pekiştiriyor. Keskin hatlı yeni tampon, daha alçak ve genişletilmiş radyatör

Detaylı

DS4 1.6 VTi 120HP DStyle M/T

DS4 1.6 VTi 120HP DStyle M/T DS4 1.6 VTi 120HP DStyle M/T TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1598 Maksimum güç ( Hp.din/ dev.dak) 120/6000 Maksimum tork (Nm/dev.dak) 160/4250 Uzunluk - Genişlik (mm) 4275-1810 Yükseklik - Dingil

Detaylı

Ford Focus 1.6 TDCi 109 HP Titanium 4 Kapı

Ford Focus 1.6 TDCi 109 HP Titanium 4 Kapı İlan no: 255431 Ford Focus 1.6 TDCi 109 HP Titanium 4 Kapı Sahibinden Ford Focus 1.6 TDCi Titanium 2012 model 43540 km de. İSTOÇ 57.500 TL İlan tarihi: 5 Ocak 2016 İlan detayları İlan detayları İl İstanbul,

Detaylı

MINI Cooper S 1.6 175 HP

MINI Cooper S 1.6 175 HP MINI Cooper S 1.6 175 HP Sahibinden SAHİBİNDEN HATASIZ KAZASIZ F1 SANZIMAN İlan no: 236189 57.000 TL İlan tarihi: 28 Mayıs 2015 İlan detayları İlan detayları İl Antalya, Konyaaltı Model yılı Ocak 2008

Detaylı

CITROËN C5 1.6 THP 156 HP CONFORT BVA

CITROËN C5 1.6 THP 156 HP CONFORT BVA CITROËN C5 1.6 THP 156 HP CONFORT BVA TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1.598 Maksimum güç (Hp.din/dev. dak.) 156 / 6.000 Maksimum tork (Nm/dev. dak.) 240 / 1.400-4.000 Uzunluk - genişlik (mm) 4.779-1.860

Detaylı

Ford Fiesta 1.4 TDCi 68 HP Titanium

Ford Fiesta 1.4 TDCi 68 HP Titanium İlan no: 243063 Ford Fiesta 1.4 TDCi 68 HP Titanium Sahibinden 2011 MODEL 1.4 TDCİ TİTANİUM X PAKET. FİYAT DÜŞTÜ ACİL. 38.200 TL İlan tarihi: 12 Ağustos 2015 İlan detayları İlan detayları İl Karabük, Safranbolu,

Detaylı

Citroen C8 2.0 HDi SX Aut.

Citroen C8 2.0 HDi SX Aut. İlan no: 320356 Citroen C8 2.0 HDi SX Aut. Sahibinden İdeal aile aracı. 7 koltuklu otomobil ruhsatli. Konforlu. 42.500 TL İlan tarihi: 27 Ağustos 2016 İlan detayları İlan detayları İl İzmir, Selçuk Model

Detaylı

Hyundai i CVVT Style

Hyundai i CVVT Style Hyundai i20 1.4 CVVT Style Sahibinden 23500 km 2017 i20 mpı otomatik İlan no: 409786 66.500 TL İlan tarihi: 15 Temmuz 2017 İlan detayları İlan detayları İl Model yılı Ocak 2017 Km Kasa tipi Vites tipi

Detaylı

Ford Mondeo 1.6i EcoBoost 160 HP Titanium

Ford Mondeo 1.6i EcoBoost 160 HP Titanium İlan no: 216074 Ford Mondeo 1.6i EcoBoost 160 HP Titanium Sahibinden BUZ BEYAZ 2011 Mondeo 1.6 EcoBoost Titanium 50.000 KM 52.500 TL İlan tarihi: 3 Aralık 2014 İlan detayları İlan detayları İl İstanbul,

Detaylı

Fiyat Listesi Şubat 17

Fiyat Listesi Şubat 17 Fiyat Listesi Şubat 17 Style Titanium ST-Line Style donanım seviyesine ek olarak Titanium donanım seviyesine ek olarak 17 aluminyum alaşım jantlar 18'' Alaşım Jant 19'' alaşım Jant Ön sis farları 8 Dokunmatik

Detaylı

C4 CACTUS 1.2 e-vti PURETECH 82 HP ETG5 S&S SHINE

C4 CACTUS 1.2 e-vti PURETECH 82 HP ETG5 S&S SHINE C4 CACTUS 1.2 e-vti PURETECH 82 HP ETG5 S&S SHINE TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1199 Maksimum güç ( Hp.din/ dev.dak) 82/5750 Maksimum tork (Nm/dev.dak) 116/2750 Uzunluk - Genişlik (mm) 4157-1729

Detaylı

Audi Q7 3.0 TDI quattro tiptronic

Audi Q7 3.0 TDI quattro tiptronic İlan no: 332195 Audi Q7 3.0 TDI quattro tiptronic Sahibinden S-LİNE 2012 YENİ- GÖRÜNÜM-BOSE OTM BAGAJ-7 KİŞİLİK HASAR KAYI 118.900 TL İlan tarihi: 7 Aralık 2016 İlan detayları İlan detayları İl Gaziantep,

Detaylı

Deluxe (Trend donanım seviyesine ek olarak)

Deluxe (Trend donanım seviyesine ek olarak) Dış Tasarım Çift tarafta arka kayar kapılar Yukarı açılır camlı bagaj kapısı Halojen Farlar Gündüz yanan Farlar Far Yükseklik ayarı İç Tasarım Trend Tek dokunuşta açılan sürücü camı Yük bölümü aydınlatması

Detaylı

P - O nıssan MıCRa ECO-POWER

P - O nıssan MıCRa ECO-POWER nıssan MICRA 2 ŞEHRİN ANAHTARI SİZİN OLSUN! NISSAN MICRA, EŞSİZ TASARIMI VE YENİLİKÇİ TEKNOLOJİSİYLE ARADIĞINIZ ŞEHİR OTOMOBİLİ Her yere rahatça park etmenizi sağlayan kompakt boyutu, kesintisiz sürüş

Detaylı

Dacia Sandero... Tam size göre.

Dacia Sandero... Tam size göre. Dacia Sandero Dacia Sandero... Tam size göre. Otomobilinizden ne beklersiniz? Çekici ve prestijli bir tasarım, zengin donanımlı bir iç mekân, bütün ailenize ulaşım olanağı sağlayacak geniş bir alan, özenli

Detaylı

Peugeot 508 1.6 e-hdi 112 HP Stop and Start Auto6R Allure

Peugeot 508 1.6 e-hdi 112 HP Stop and Start Auto6R Allure İlan no: 214982 Peugeot 508 1.6 e-hdi 112 HP Stop and Start Auto6R Allure Sahibinden SIFIR AYARINDA 508 - EN DOLUSU - HATASIZ 70.000 TL İlan tarihi: 26 Kasım 2014 İlan detayları İlan detayları İl Ankara,

Detaylı

Fiat Grande Punto 1.3 Multijet Dynamic

Fiat Grande Punto 1.3 Multijet Dynamic Fiat Grande Punto 1.3 Multijet Dynamic Sahibinden Konfor Paketli 90 Beygir Grande Punto İlan no: 302430 27.500 TL İlan tarihi: 10 Haziran 2016 İlan detayları İlan detayları İl Çorum Model yılı Ocak 2006

Detaylı

Trend Titanium Grand C-MAX Titanium

Trend Titanium Grand C-MAX Titanium Trend Titanium Grand C-MAX Titanium Trend donanım seviyesine ek olarak Titanium donanım seviyesine ek olarak 16" Alaşım jantlar Krom barlı ön üst ızgara Kayar arka kapılar Gövde rengi yan aynalar ve kapı

Detaylı

Fiat Linea 1.3 Multijet Emotion

Fiat Linea 1.3 Multijet Emotion Fiat Linea 1.3 Multijet Emotion Sahibinden Öğretmenden Temiz Linea 29.500 TL İlan tarihi: 18 Ağustos 2015 İlan no: 243549 İlan detayları İlan detayları İl Kayseri Model yılı Ocak 2008 Km 141.000 km Kasa

Detaylı

BMW 1 Serisi 1.16i Otomatik

BMW 1 Serisi 1.16i Otomatik İlan no: 239308 BMW 1 Serisi 1.16i Otomatik Sahibinden Dr Bayandan hasarsız Premium Sunroof Full Full Paket 4 ve 5 58.300 TL İlan tarihi: 28 Haziran 2015 İlan detayları İlan detayları İl İstanbul, Kadıköy,

Detaylı

Volkswagen Caravelle 2.0 TDI 140 HP Comfortline 8+1

Volkswagen Caravelle 2.0 TDI 140 HP Comfortline 8+1 İlan no: 189193 Volkswagen Caravelle 2.0 TDI 140 HP Comfortline 8+1 Sahibinden Günlük : 99 TL Haftalık : 99 TL Aylık : 99 TL ASSOY TURİZM'den KİRALIK LÜX VIP ARAÇLAR İlan tarihi: 15 Mart 2014 İlan

Detaylı

Opel Astra Classic III

Opel Astra Classic III Opel Astra Classic III Beklentilerinizi yükseltin opel astra classic III. Dinamik tasarım, kaliteli mühendislik ve üstün konfor standartlarının birbiriyle eşsiz uyumunu keşfedin. Electronik Stabilite

Detaylı

Fiyat Listesi Şubat 17

Fiyat Listesi Şubat 17 Fiyat Listesi Şubat 17 Style 17 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 6 Yönlü manuel sürücü koltuğu Deri

Detaylı

Fiyat Listesi Şubat 17

Fiyat Listesi Şubat 17 Fiyat Listesi Şubat 17 Style 17 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 6 Yönlü manuel sürücü koltuğu Deri

Detaylı

Trend X. 8 İleri Otomatik Şanzıman ile Döner Vites Konsolu Direksiyondan kumandalı otomatik vites

Trend X. 8 İleri Otomatik Şanzıman ile Döner Vites Konsolu Direksiyondan kumandalı otomatik vites Trend X 16 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 4 Yönlü manuel sürücü koltuğu Sürücü bel desteği Deri

Detaylı

Ford C-Max 1.6 TDCi 115 HP Titanium

Ford C-Max 1.6 TDCi 115 HP Titanium Ford C-Max 1.6 TDCi 115 HP Titanium İlan no: 185832 İlan detayları Sahibinden 69.000 TL 15 Şub 2014 69.000 TL 01 Şub 2014 70.000 TL 31 Oca 2014 71.000 TL MEMURDAN TERTEMİZ MERAKLISINA CMAX İlan tarihi:

Detaylı

YENİ CITROËN C3 AIRCROSS KOMPAKT SUV TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR

YENİ CITROËN C3 AIRCROSS KOMPAKT SUV TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 AIRCROSS KOMPAKT SUV TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 AIRCROSS KOMPAKT SUV TEKNİK ÖZELLİKLER MODELLER MOTOR 1.2 Puretech 110hp S&S 1.6 BlueHDi 100 HP EAT6 Tam Otomatik BVM5

Detaylı

Opel Astra Classic III

Opel Astra Classic III Opel Astra Classic III Beklentilerinizi yükseltin opel astra classic III. Dinamik tasarım, kaliteli mühendislik ve üstün konfor standartlarının birbiriyle eşsiz uyumunu keşfedin. Electronik Stabilite

Detaylı

En konforlu yolculuklar. Maksimum konfor

En konforlu yolculuklar. Maksimum konfor TR En konforlu yolculuklar STAR, 31 kişiye kadar yolcu taşıma kapasitesi, geniş ve konforlu koltuk aralıkları ve farklı oturum alternatifleri ile turizm, personel ve şehirler arası taşımacılıktaki ihtiyaçlara

Detaylı

En konforlu yolculuklar

En konforlu yolculuklar TR Maksimum konfor STAR, 31 kişilik yolcu kapasitesi, 4,25 m 3 lük yüksek kapasiteli ve kesintisiz bagajı, aracın arkasında konumlandırılmış ekonomi, performans ve sessiz yolculuk sağlayan motoru, bağımsız

Detaylı

Opel Insignia 1.6 180 HP Edition Elegance

Opel Insignia 1.6 180 HP Edition Elegance Opel Insignia 1.6 180 HP Edition Elegance Sahibinden 35.000 km'de 2011 İlan no: 242285 İlan detayları 53.500 TL 28 Ağu 2015 53.500 TL 03 Ağu 2015 56.000 TL model Insignia 1.6T Edition Elegance İlan

Detaylı

Audi A3 1.6 TDI Attraction

Audi A3 1.6 TDI Attraction İlan no: 387049 Audi A3 1.6 TDI Attraction Sahibinden Audi A3 1.6 TDI Attraction 2013 model 39870 km de. İSTOÇ 84.950 TL İlan tarihi: 3 Şubat 2017 İlan detayları İlan detayları İl İstanbul, Bağcılar, Mahmutbey

Detaylı

CıTROËN NEMO COMBI PLUs MODERN ÇİZGİLERİYLE DİKKAT ÇEKİYOR

CıTROËN NEMO COMBI PLUs MODERN ÇİZGİLERİYLE DİKKAT ÇEKİYOR CITROËN NEMO CıTROËN NEMO COMBI PLUs MODERN ÇİZGİLERİYLE DİKKAT ÇEKİYOR Citroën Nemo Combi Plus, Nemo Combi nin üstün özelliklerine bir de üçüncü sırada cam, yukarı açılır arka kapı ve yan hava yastıkları

Detaylı

İŞİNİZİ ZİRVEYE ÇIKARIN!

İŞİNİZİ ZİRVEYE ÇIKARIN! İŞİNİZİ ZİRVEYE ÇIKARIN! İŞİNİZİ ZİRVEYE ÇIKARIN! DFSK Mini Maxi Güçlü Motor Mini Maxi'nin DK1506 motoru, Dual VVT teknolojisi ile orta, düşük ve yüksek devirlerde mükemmel bir tork çıkışı sağlayarak güçlü

Detaylı

Skoda Octavia 1.6 Elegance

Skoda Octavia 1.6 Elegance İlan no: 271549 Skoda Octavia 1.6 Elegance Sahibinden 2014 MODEL 48.000 KM ELEGANCE DONANIM, OPSİYONLAR, DSG 92.000 TL İlan tarihi: 2 Mart 2016 İlan detayları İlan detayları İl Model yılı Ocak 2014 Km

Detaylı

Aksesuarlar

Aksesuarlar Aksesuarlar 1. 2. 3. 4. 5. 6. 1. Premium Halı Paspas, otomobilinizin içi ile mükemmel uyum sağlayan bu halı paspas yüksek kalite ve güvenliği sayesinde otomobilinizin tabanını korur. Ref.8201599663 2.

Detaylı

MINI Cooper S 1.6 175 HP

MINI Cooper S 1.6 175 HP MINI Cooper S 1.6 175 HP İlan no: 223097 İlan detayları Sahibinden 53.500 TL 09 Tem 2015 53.500 TL 11 Nis 2015 54.750 TL 06 Mar 2015 56.500 TL 11 Şub 2015 54.000 TL Mini Cooper S OTOMATİK.. KAZASIZ.. SAHİBİNDEN

Detaylı

Toyota Corolla Sedan 1.6 Elegant MMT

Toyota Corolla Sedan 1.6 Elegant MMT Toyota Corolla Sedan 1.6 Elegant MMT Sahibinden Öğretmenden 1.6 toyota elegant lpg li ve otomatik İlan no: 249819 40.500 TL İlan tarihi: 7 Kasım 2015 İlan detayları İlan detayları İl Ankara, Polatlı, Çarşı,

Detaylı

ARKADAN MOTORLU OTOBÜS İşiniz için en ekonomik ve konforlu çözüm

ARKADAN MOTORLU OTOBÜS İşiniz için en ekonomik ve konforlu çözüm ARKADAN MOTORLU OTOBÜS İşiniz için en ekonomik ve konforlu çözüm TR En Konforlu Seyahatler STAR, 3 kişiye kadar olan yolcu kapasitesi, geniş ve rahat diz mesafesi ve zemindeki raylı sistem sayesinde yerleşimde

Detaylı

BMW 5 Serisi 5.25xd Touring

BMW 5 Serisi 5.25xd Touring BMW 5 Serisi 5.25xd Touring Sahibinden BMW 2013 Model 525 Xdrive İlan no: 202698 225.000 TL İlan tarihi: 15 Ağustos 2014 İlan detayları İlan detayları İl Ankara, Gölbaşı Model yılı Ocak 2013 Km 20.000

Detaylı

Trend X Style Titanium

Trend X Style Titanium Trend X Style Titanium Trend X donanım seviyesine ek olarak Style donanımına ek olarak Gövde rengi kapı kolları ve yan aynalar Gecikmeli sönen ön farlar Manüel 4 yönlü sürücü ve ön yolcu koltuğu Elektrikli,

Detaylı

Trend Titanium Grand C-MAX Titanium

Trend Titanium Grand C-MAX Titanium Trend Titanium Grand C-MAX Titanium Trend donanım seviyesine ek olarak Titanium donanım seviyesine ek olarak 16" Alaşım jantlar Krom barlı ön üst ızgara Kayar arka kapılar Gövde rengi yan aynalar ve kapı

Detaylı

Mercedes Sprinter Küçük Otobüs Ekstra Uzun 16+1

Mercedes Sprinter Küçük Otobüs Ekstra Uzun 16+1 İlan no: 132217 Mercedes Sprinter Küçük Otobüs Ekstra Uzun 16+1 Sahibinden Günlük : 99 TL Haftalık : 99 TL Aylık : 99 TL - ESEN TUR - 'DAN 17 KİŞİYİ VE BAGAJINI ALABİLİCEK SPRİNTER İlan tarihi: 17

Detaylı

Sprinter Servis Donanım Özellikleri

Sprinter Servis Donanım Özellikleri Plus Plus Plus Model 516 ABS (Kilitlenmeyi Önleyici Fren Sistemi) ASR (Antipatinaj Sistemi) BAS (Frenleme Kuvveti Yardım Sistemi) 9. Nesil Adaptive ESP EBD (Elektronik Güç Dağılımı) Rüzgar savrulma asistanı

Detaylı

Trend X. *Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir.

Trend X. *Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir. Trend X 16 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 4 Yönlü manuel sürücü koltuğu Sürücü bel desteği Deri

Detaylı

Volvo S D Drive

Volvo S D Drive Volvo S40 1.6 D Drive Sahibinden Acil Ev İhtiyaçından satılık Sahibinden S40 İlan no: 320376 41.500 TL İlan tarihi: 27 Ağustos 2016 İlan detayları İlan detayları İl Model yılı Ocak 2010 Km Kasa tipi Vites

Detaylı