T.C. DÖRTDİVAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI BRİFİNG

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "T.C. DÖRTDİVAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI BRİFİNG"

Transkript

1 T.C. DÖRTDİVAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI BRİFİNG Dörtdivan 2017

2 KURULUŞ MAHALLE NÜFUS : 1962 : 8 : BİRİMLER YAZI İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ MALİ HİZMETLER MÜDÜRLÜĞÜ FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ İTFAİYE VE GARAJ AMİRLİĞİ KADRO VE PERSONEL MEMUR İŞÇİ (DAİMİ) SÖZLEŞMELİ : 4(NORM KADRO: 29 = 4 D 25 B ) : 13 : 2 ARAÇ VE MAKİNAPARKI 1. 1 AD İTFAİYE 2. 1 AD İTFAİYE 3. 1 AD İTFAİYE 4. 1 AD ÇÖPARACI 5. 1 AD ÇÖPARACI 6. 1 AD KEPÇE 7. 1 AD KEPÇE 8. 1 AD KEPÇE 9. 1 AD GREYDER AD KAMYON AD KAMYON AD KAMYONET AD KAMYONET AD TRAKTÖR AD KOMBİ AD İTFAİYE ÖNCÜ ADET KAMYONET AD MİNİBÜS AD MİNİBÜS AD SİLİNDİR AD ZABITAARACI AD SÜPÜRME ARACI AD SÜPÜRME ARACI 2002 M. FATİH (Merdivenli 8 Tonluk K.H.G.B.) 1994 M. İVECO (3 Tonluk) 1956 M. MERCEDES 1985 M. İVECO (Hurda) 2012 M. ISUZU 2005 M. HİDROMEK 2006 M. HİDROMEK 1985 M. PALETLİ 1976 M. LOKOMO AH FORD KARGO (Damperli) 2016 M. FORD KARGO (Damperli) 1991 M. DODGE ÇİFT KABİN 2016 M. FORD TRANSİT 1991 M. STEYR 1992 M. MAN (Vidanjör ve Kanal Çekici) 2016 M. FORD FOCUS 2015 ISUZU (Kapalı kasa Cenaze Yıkama aracı) 2005 M. FORD TRANSİT (Cenaze Aracı) 2005 M. FORD TRANSİT (14+1) 1977 M. 5 Tonluk 2005 M. FORD CONNECT 1992 M.JOHNSTON J OTOKARATLAS

3 İÇME SUYU İlçe merkezi ve 8 mahallenin tamamında içme suyu şebeke hattı mevcut olup, su yeterlidir. Yazı mevkiinde bulunan 2 adet kuyu ve hokhok mevkiinden cazibeli olarak gelen kaynak suları zortu tepesi mevkiinde kurulu paket su arıtma tesisinde 300 tonluk ham su deposuna alınıp arıtıldıktan sonra 700 tonluk su deposunda dinlendirilerek ilçemize verilmektedir. Arıtma tesisinde suda bulunan arsenik, demir, mangan vb kimyasallar ile kum arıtılmaktadır. Mevcut şebeke 55 km olup 35 km lik kısmı PE borularla yenilenerek AÇP borular kullanımdan kaldırılmıştır. Toplam 1513 adet su abonemiz mevcuttur. KANALİZASYON Belediye sınırlarımız içinde %92 oranında kanalizasyon şebeke hattı bulunmaktadır. Kadılar ve Çavuşlar mahallelerinde bulunan kanalizasyon şebeke hattının gideri Ulusu deresine deşarj edilmektedir. Diğer mahallelerde bulunan şebeke hatları çökertme havuzlarında toplanmaktadır. Kanalizasyon atıkları Devlet Su İşlerinin yapımına başladığı Tekke Barajıyla beraber başlayacak olan kollektör hattı ile şehir dışında uygun bir yere taşınacaktır. Burada doğal arıtma sistemi ile arıtılarak çevre kirliliği de önlenmiş olacaktır. KATI ATIK Belediyemizin asli görevlerinden olan çöp toplama işi günlük rutin olarak yapılmaktadır. Atıklar ayrıştırılmadan Belen mevkii vahşi depolama alanında depolanmaktadır Şuan çalışmaları devam eden Bolu İli Katı Atık Bertaraf Birliğine (BEKAB) üyeliğimiz bulunmaktadır.

4 Bilançosu 2014 Yılı Gelir ve Giderler Gelir : ,93 TL Gider : TL 2015 Yılı Gelir ve Giderler Gelir : ,00 TL Gider : ,00 TL 2016Yılı Gelir ve Giderler Gelir : ,00 TL Gider : ,00 TL Yılı Toplam Gelir : ,93 TL Yılı Toplam Gider : ,74 TL

5 Dörtdivan da Akbaba Lokantası Kuruldu Avrupa da birçok örneği bulunan akbaba beslenme istasyonu Ornitofoto Kuş ve Yaban Hayat Fotoğrafçıları Derneği tarafından akbabaları koruma projesi kapsamında 2012 yılında Sorkun köyünde faaliyete geçmiştir. Dünyada 4 tür akbabanın (Kara akbaba, kızıl akbaba, küçük akbaba, sakallı akbaba) aynı ortamda yaşamını sürdürdüğü yerdir ve her geçen gün turistlerin ilgisini çekmektedir. Milli parklar genel müdürlüğü tarafından incelemeler yapılmış olup Köroğlu tabiat parkı için çalışmalar başlamıştır.

6 Dörtdivan a Spor Kompleksi Dörtdivan İlçemize sentetik çim yüzeyli futbol sahası, yürüyüş yolu, Basketbol ve Kondisyon Merkezi bulunan bir Spor Kompleksi yapılabilmesi amacıyla Spor Toto Teşkilat Başkanlığından ,00 Türk Lirası ödenek tahsis edildi. Eylül 2016 da hizmete başladı. Spor Kompleksi çevresi, ağaçlandırılarak mesire alanına dönüştürmek için çalışma başlatıldı.

7 Dörtdivan da HALI SAHA Ankara Altındağ Belediyesi tarafından TEB Kolejinden hibe alındı. 600 m2 olan mevcut halı saha 800 m2 alana çıkartmak, tribün, soyunma odası ve kafeterya olmak şartıyla Yap-İşlet-Devret modeli ile encümen kararı alınarak 10 yıllığına kiralandı.

8 İÇME SUYU PAKET ARITMA TESİSİ FALİYETE BAŞLADI Bayramlar Mahallesi Zortu Tepesi mevkiinde bulunan, İçme Suyu Paket Arıtma Tesisi faaliyete geçti. Yapımına 2012 yılında başlanan içme suyu arıtma tesisimiz, tarihi itibari kabulü yapılarak devir alındı. Saatte 36 ton üretim ve 700 m3 kapasiteli depolama sistemi bulunan tesis, belediyemiz bünyesindeki toplam sekiz mahallenin su ihtiyacını karşılamaktadır. Maliyeti 2milyon 855bin Türk Lirası olup, 1MİLYON427BİN Türk Lirası İLLER BANKASI AŞ. vasıtası ile bütçeden 1MİLYON 427BİN Türk Lirası ise hibe olarak tamamlanmıştır. İki personelin çalıştığı tesiste, arıtma ve klorlama sistemi günlük raporlarla takip edilmektedir.

9 Ulusu Deresi Islah Çalışması Adakınık Eğrice Deresi ve Ulusu Deresi de DSİ tarafından ıslahı yapıldı. Kadılar Mahallesi Bük Mevkiinden sanayi alanına kadar ıslahı yapılan dere çalışması, girişimlerimiz neticesinde Yayalar köprüsüne kadar uzatıldı. Ayrıca bük mevkiinden sanayi alanına kadar ıslah çalışmasına dekoratif çit uygulaması da ekletildi.

10 Tarihi Merkez Camiiye Restorasyon Yapıldı Tarihi merkez Cami 2014 yılında Ankara Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından 2 Milyon TL ye restore edilerek faaliyete geçmiş bulunmaktadır.

11 Yaylalara Elektrik,Su,Yol ve Göletler Oluşturuldu Hayvancılığın rahat yapılabilmesi için yaylalara göç eden halkımıza su ve elektrik hatları çekildi yol ve menfez çalışmaları yapıldı. Suni göletler oluşturuldu.

12 Dörtdivan Tekke Barajı ile Sulak Araziye Dönüyor Tekke Barajı ile dekar tarım arazisi sulanacak ve Bolu ilimize Bağlı Dörtdivan,Gerede ve Yeniçağa İlçeleri ile bunlara bağlı köylerin ihtiyacı olan yılda 9,21 Milyon m³ içme ve kullanma suyu temin edilecektir. Ön yüzü beton kaplı kaya dolgu tipindeki Bolu Tekke Barajı nda, Kartalkaya rölekasyon yolu tamamlanarak Bolu İl Özel İdaresine devredilmiştir. Memba batardosu dolgu imalatı geotekstil ve geomembran imalatı tamamlanmıştır. Derivayon tünel imalatları tamamlanarak derivasyon işlemi sağlanmıştır. Gövde sıyırma ve şekil verme kazıları ile dolusavak kazıları devam etmektedir. Sıyırma kazısı tamamlanan alt kotlardan başlamak üzere, gövde dolgusu devam etmektedir. Tekke Barajı İnşaatında %38 fiziki gerçekleşme sağlanmış olup, çalışmalar yoğun bir şekilde devam etmektedir.

13 Toplulaştırma Dörtdivan da 24 köy ve mahallelerimizin üretim faktörlerinden en iyi biçimde yararlanarak tarımsal üretimi ve tarım işletmelerinin verimliliğini artırmak ve kırsal kesimdeki nüfusun hayat standartlarını yükseltmek için Toplulaştırma başlatılmış olup 2019 yılında tamamlanması planlanıyor. Buğday pazarı İlçemize Buğday pazarı kurulması için yer tespiti çavuşlar mahalle mezarlığı karşısı yapılmış olup çalışmalar başlamıştır 2017 yılında faaliyete geçirilecektir. Halkımız kurmuş olduğumuz buğday pazarında buğdaylarını pazarlayabilecekler.

14 Köroğlulun Evi Halk ozanı Köroğlulun yaşamış olduğu ev tescillenip koruma altına alındı ve Altındağ Belediyesi tarafından restore çalışmaları başlamıştır. Yerli ve yabancı turistlerin oldukça ilgisini çekmektedir.

15 Yeni Bolu-Dörtdivan Yolu Karayolları Genel Müdürlüğünce yapımına 2015 yılı başlanan ve Ankara 4. Bölge Müdürlüğü uhdesinde ihalesi gerçekleştirilen Dörtdivan - Bolu yolu yapım çalışmaları devam ediyor. Yüklenici firma tarafından Doğancı Köyü - Gücükler Köyü arasında belirli noktalarda Pere Duvar işlemi yapıldı.2017 Yılında faaliyete geçmesi planlanıyor.

16 Tarımsal Organize Sanayi Alanı Tarımsal yazışmalarımız Organize yapılmış Sanayi alanı için ilgili makamlara olup cevap beklemekteyiz. Halkımız mahsüllerini tarımsal organize sanayide işleyebilecek.

17 Dörtdivan a Doğalgaz Veriliyor Dönemin Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Sn Taner YILDIZ dan ilçemizi ziyaretinde sözünü aldığımız, yoğun çalışma ve girişimlerimiz sonucu vekillerimizin de desteği ile Doğalgaz ilçemize de verilecek. Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu'nun (EPDK) 09Temmuz 2015 tarih ve sayılı kurul kararı ile Aksa Bilecik Bolu Gaz Dağıtım Anonim Şirketi tarafından, Dörtdivan ilçemizin de doğalgaz dağıtım bölgesine dahil edilmesine izin verildi. Yüklenici Firma tarafından 2017 yatırım programına alınarak en kısa zamanda Dörtdivan Doğalgaza kavuşacak.

18 Köroğlu Meslek Yüksek Okulu Bolu AİBÜ Rektör ü Sayın Prof. Dr. Hayri COŞKUN Belediyemizi ziyaret ederek Anadolu Lisesi ve Çok Programlı Anadolu Lisesinde incelemelerde bulunuldu. Milli Eğitim Bakanlığı ile de görüşmeler yapılarak binaların MYO çevrilmesine olumlu yaklaşıldı. İlçemize büyük katkı sağlayacağını düşündüğümüz proje AİBÜ de senatodan cevap bekleniyor.

19 Komando Tugayı Bolu Komando Tugayının Bolu dan taşınma durumunda Dörtdivan da yeri hazır olup gerekli yerlere yazılar yazılmıştır. Milli Savunma Bakanlığı ile görüşmeler devam etmektedir.

20 Dörtdivan a Toki Yapılıyor Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ve Belediyemiz iş birliği ile Çavuşlar Mahallesi Gerede Caddesi devamında Orman İşletmesi Lojmanlarına yer gösterildi.toki konutları, B2 tipi (94 adet konut) ve C1 tipi (32 adet konut) olarak, standart konut statüsünde toplam 126 konut yapılması planlanıyor.konutlar için başvurular başladı. Hacetler mahallesine TARIM KÖY PROJESİ için 85 Kişilik anket başvurusu yapıldı. TOKİ ye gönderildi cevap beklemekteyiz.

21 Köroğlu Muzesi Altındağ Belediyesi Sayın Veysel Tiryaki Bey tarafından Çarşı içinde Hükümet binası arkasına yapılması planlanıyor. Köroğlu müzesi ile turistlerin ilgisini çekmeyi planlanıyoruz. Köroğlu müzesinde Köroğlu nun kullanmış olduğu eşyalar ve köroğlu nun hayatına dair bilgiler sergilenecektir.

22 Mesire Alanları (Amanlar Mesire Alanı) Amanlar mesire alanının A tipi mesire alanına çevrilmesi için uzman kişilerden proje desteği alınarak ilgili makamlara müracaat edildi. Çalışmalar devam etmektedir. Amanlar mesire alanı yolu asfaltlama çalışması yapıldı

23 Mesire Alanları (Tekke Dereköy Mesire Alanı) Tekke barajına kuş bakışı olan bir mevkiide 22 Hektar alanı mesire alanı yapabilmek için incelemeler yapılmış olup gerekli makamlarla yazışmalarımız devam etmektedir. Gerede-Dörtdivan Yolu Genişletme Çalışması Dörtdivan Gerede Yolu yol genişletme ve asfalt çalışması etüt kontrolleri tamamlanmış olup 2017 yılında yol genişletmesi ve sıcak asfalt çalışmaları başlanması planlanıyor.

24 BELEDİYE HİZMETLERİMİZ

25 29,310 M2 Kilitli Parke Taşı ve Kaldırım Çalışmaları Kadılar Mahallesi Cengiz Topel Caddesi, Sağlık Ocağı çevresi, Kadıoğlu Caddeleri, Sarışen Sokak ve muhtelif sokaklarda toplamda m2 kilitli parke taşı döşeme Adakınık Mahallesi Köy Konağı önü ve çevresinde m2 kilitli parke taşı ve Bordür döşeme yapıldı.

26 Gerede Altundağ Caddeleri m2 Kilitli Parke Taşı ve m Bordür, Karayollarından hibe olarak alınan taş ve bordürün işçiliği ihale edilerek TL bedeli belediye bütçesinden karşılanmıştır. Yapımı Kasım ayında tamamlanan caddelere ilaveten Çavuş Caddesinde de 400 m2 Taş ve 110 m Bordür çalışması eklendi. Yeni Hükümet Konağı Çevresinde m2 kilitli parke taşı ve 350 m Bordür Taşı döşeme İlçemize sonradan dahil olan muhtelif mahallelerimizde toplam m2 kilitli parke taşı döşendi.

27 25,5 KM YOL ÇALIŞMALARI Mıcır Asfalt (11 km) Bolu İl Özel İdaresi ve Karayolları 4. Bölge Müdürlüğü katkısıyla Kargıbayramlar Mahallesi 2 Km, Hacetler Mahallesi birinci kat ve ikinci kat olmak üzere 4 Km, Bayramlar Mahallesi Mezarlık arası 300 m, Bayramlar Mahallesi -Amanlar Mesire Alanı 4 Km,Kadılar Mahallesi Sayık Köprüsü arası 700 m Mıcır Asfalt yapıldı. Arazi Yolları (4 KM) Kadılar Mahallesi Büyük Yazı mevkiinde ve Okullar Bölgesinden Bucakkınık Caddesi arasına,karapınar Yaylası ve Deller Yaylasına stabilize malzeme ile toplam 4 km arazi yolu yapıldı.

28 Süs Bitkisi ve Fidan Dikim PEYZAJ ÇALIŞMALARI Bolu Orman İşletme Müdürlüğü ile proje kapsamında park, yol kenarları ve boş alanlara süs bitkisi ve çam fidanı dikimi yapıldı. Dekoratif Çit ve Taraba Çalışmaları Gerede Caddesi üzerinde bulunan boş arsalar temizlenerek çitle kapatıldı. Belediye parkı ve Hükümet Konağı arkasındaki parklara dekoratif çit uygulaması yapıldı.

29 MUHTELİF ÇALIŞMALAR Açık Otopark İlçe Jandarma Karakolu karşısı Eski hal pazarının olduğu yer ilçemizin otopark sorununu çözmek amacıyla ücretsiz otopark alanına çevrildi. Hal Binası Kapatma 2013 Yılında Altındağ Belediyesi tarafından yapılan Hal Binası kış şartlarına uymadığından etrafı komple kapatılarak, otomatik kapı ve Kameralar takılarak Zabıta Ekiplerimizce takibi yapılmaktadır.

30 METRUK BİNALARIN YIKIMI Gerede Cad. Kadir Altundağ ın yeri Fatih Sk Belediye hamamı Çitler Mah. D.Ali Karagöz ün Binası Adakınık Bayır Mah. Adem Yalçın ın Evi

31 Köy Konakları ve İmam Evleri Yapımında destek verildi Deveciler Mahallesi Osmanlı Caddesine İmam Evi Beton Kargıbayramlar Mahallesi Köy Konağı İnşaatına Beton, Işıklar Caddesi Köy Konağı Ve İmam Evine Demir Desteği Sağlandı. Bucakkınık İmam Evine beton desteği ve iş makinesi desteği sağlandı.

32 Yöresel Somun Ekmek Fırınları Yapıldı Mahalle sakinlerinin talepleri ve yöresel somun ekmeğimizin tanıtımı ve pazarlanması amacı ile muhtelif yerlere ekmek fırınları yapıldı. Kanalizasyon Çalışmaları Muhtelif mahallelerde yeni kanalizasyon şebeke döşeme çalışmaları yapıldı.

33 Belediyemiz Araç Filosuna Yeni Araçlar Eklendi İstanbul Büyükşehir Belediyesi İGDAŞ Genel Müdürlüğü'nden 17,000TL ye alınan kapalı kasa panelvan minibüs alınarak 10,000 TL ye iç dizaynı yaptırıldı. Koltuk ve otomatik kapı taktırılarak belediye hizmetlerinde ve sosyal-kültürel faaliyetlerin yanı sıra ücretsiz olarak okul servisi hizmetide verilmeye devam ediyor. Zabıta Aracı Belediyemizin yaptığı girişimler sonucunda yine İstanbul Büyükşehir Belediyesi İGDAŞ Genel Müdürlüğü'nden kapalı kasa panelvan Fort Connect marka araçmuammel bedel olan 9,277 TL ye satın alındı.

34 Vidanjör Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Dörtdivan Belediyesi ne 189,000 TL değerinde 2015 model Ford Cargo marka vidanjör aracı hibe edildi. Hibe edilen vidanjör Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ndan teslim alınarak, Dörtdivan a getirildi Dozer Bolu İl Özel İdaresi Müdürlüğünce Dörtdivan Belediyesine 4,720 TL değerinde hibe edilen Dozer ile Yeniçağa yolu üzerinde bulunan katı atık çöp deposunda çevre düzenini sağlamada ve yol düzenlemede kullanılacak.

35 Cenaze Yıkama Aracı Ankara Altındağ Belediyesi ile Dörtdivan Belediyesi kardeş belediye olmanın dayanışmasını sürdürüyor. Ankara Altındağ Belediyesi desteğini esirgemeyerek, Dörtdivan Belediyesine 125,000 TL değerinde Mobil Cenaze Yıkama aracı hibe etti. Ford Kamyon Türkiye Belediyeler Birliğinden bir adet 189,000TL Değerinde Ford Kamyon Hibe olarak araç filomuza katıldı.

36 Çift Kabin Pikap İller Bankası ndan kredi kullanılarak Devlet Malzeme Ofisi aracılığıyla Belediye hizmetlerinde kullanılmak üzere arazi ve iklim şartlarına uygun 70,690 TL Değerinde Ford Transit 350L çift kabin kamyonet alındı. İtfaiye Öncü Aracı Belediye hizmetlerinde kullanılmak üzere 108,500 TL değerinde 1 Adet 4x4 İtfaiye Öncü Aracı Alındı

37 Kar Küreme Bıçağı Karla mücadele çalışmalarında kullanılmak üzere Ford Kamyona yeni kar bıçağı monte ederek çalışmalarımız güçlendirildi. Yol Süpürme aracı T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığına başvurduğu projeyle hibe olarak tam donanımlı yol süpürme aracı aldı.

38 Genel Çalışmalarımız Hayvancılık HAYVAN SULAMA ALANLARI ISLAH ÇALIŞMALARI İlçemize bağlı muhtelif mahallelerde çamurdan bataklık haline gelen seçim beyannamemizde de söz verdiğimiz hayvan sulama alanlarında ıslah çalışmaları yapıldı.

39 Genel Çalışmalarımız Eğitim Başarılı Öğrencilere Teşfik Amaçlı Ödül Belediye Başkanımız Hasan Uzunoğlu Şehit Orhan Yalçın İ.Ö.O takdir alan öğrencileri çeşitli hediyelerle Belediye makamında ödüllendirdi.

40 Genel Faliyetlerimiz Kültürel Geziler Dörtdivan Belediyesi olarak düzenlediğimiz kültür gezileriyle, seyahat etme imkânı olmayan bayanlara yurdumuzun tarihi ve kültürel öneme sahip şehirlerini ve kültür merkezlerini görme imkânı sunuyoruz. Gezi kapsamında Çanakkale, Şanlıurfa,Konya, Safranbolu, Göynük, Çamlıdere, Ankara Altın Köy, Ankara Hacı Bayram ve türbelere seyahat etme imkânı sundu.

41 Toplu Sünnet Programı Dörtdivan Belediyesi tarafından düzenlenen Toplu Sünnet Şöleni kapsamında, çocuklarımız Gerede Devlet Hastanesi'nde sünnet ettirildi. Hastane sonrası evlerinde çocukları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulunan Belediye Başkanımız Hasan UZUNOĞLU çocuklara altın takarak çeşitli hediyeler verdi.

42 İftar Yemeği Dörtdivan Belediyesi tarafından Kültür Merkezinde iftar yemeği verildi. Asıl davetlileri Gazi ve Şehit yakınları ile yetimlerimiz olan ve katılım sayısıyla Dörtdivan da bir ilk olan iftar yemeğine İlçe Kaymakamımız, AK parti ilçe teşkilatı, Belediye Meclis Üyelerimiz, Dörtdivan İl Genel Meclis Üyeleri, Kurum Daire Amirleri ve çalışanları, Köy - Mahalle Muhtarları ve vatandaşlar katıldı.

43 Hasta Ziyaretleri Rutin belediye hizmetlerinin yanı sıra sosyal dayanışmayı pekiştirmek maksadıyla göreve geldiğimiz günden bu yana ayda 2 defa düzenli olarak hasta ziyaretleri gerçekleştiriyoruz. Düğün ve Sünnet Ziyaretleri Çiftlerimizin mutlu günlerinde yanında olup nikahlarını kıyıyoruz. Sünnet olan çocuklarımızı evlerinde ziyaret ediyoruz. Vatandaşlarımızın özel gün ve davetlerine icabet ederek mutluluklarına ortak olmaya çalışıyoruz.

44 Okul Ziyaretleri Okul ziyaretlerinde bulunarak öğrencilerimize başarının sırlarını, Belediyemiz Faaliyetleri ve projelerimiz hakkında brifing veriyoruz.

45 İller Bankasından Proje Kapsamında Hibe Boru Alındı İller Bankası A.Ş. Altyapı Daire Başkanlığından metre 192 bin Türk Lirası değerinde su borusu ve TL Değerinde 300 metre 500 lük Korige Boru alındı.

46 ULUSAL VE YEREL BASINDA DÖRTDİVAN Ulusal medya kuruluşlarının temsilcileri, Dörtdivan da Köroğlu ile ilgili yürütülen çalışmaları yerinde görme imkanı buldu. Çiftçi Tv Köy Özlemi Programı Dörtdivan ın tanıtım filmini çekmişlerdir Yerel basından CNN TÜRK Yeşil Doğa programı Akbaba Lokantasını ziyaret ederek vahşi hayata dair cekimlerini gerçekleştirmiştir.

47 T.C. DÖRTDİVAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI DEVAM EDEN PROJELER

48 Erenler mesire alanının C tipi mesire alanına çevrilmesi için ilgili makamlara müracaat edildi. Çalışmalar devam etmektedir. Köroğlu Konağı ve Köroğlu Müzesi yapımı için proje çalışmalarımız devam ediyor. Oryantiring spor için harita çizimi ve Akbaba Kuş gözetleme merkezi için proje çalışmaları başlatılmıştır. Ulusu deresi çift taraflı harçlı pere duvarı ve dere ıslahı yapımı 1.Etabı tamamlandı.2.etap(1.250m) DSİ tarafından başlayacak. Çevre ve Şehircilik Bakanlığından Arazöz Aracı yardım talebinde bulunuldu. Cevap bekleniyor İl kültür Müdürlüğünden, Deveciler Mahallesi kilitli parke ve bordür taşı yardım talebinde bulunuldu. Cevap bekleniyor Karayolları Genel Müdürlüğüne, Yeniçağa caddesi kilitli parke ve bordür taşı yardım talebinde bulunuldu. Cevap bekleniyor. Spor Toto Teşkilat Başkanlığına Mahallelerimize çocuk spor parkları kurulması için yardım talebinde bulunuldu. Cevap bekleniyor. Enerji nakil Hatların yer altına alınması konusunda çalışmalarımız devam etmektedir. Türkiye Belediyeler Birliği nden İtfaiye Aracı talep edildi. Cevap bekliyoruz. Spor Toto Teşkilat Başkanlığı nın katkılarıyla yaptırmakta olduğumuz Kapalı Spor Salonu tadilat çalışmaları devam etmektedir. Hacetler Mahallesi belen mevkiinde yapılması planlanan TOKİ Tarım köy projesi konutları için Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü Toprak Koruma Kurulu na dosyamızı sunduk. Görüş yazısı için cevap beklemekteyiz.

49 İLÇEMİZİ VE BELEDİYEMİZİ ÇAĞDAŞ YAŞAM STANDARTLARINA ULAŞTIRMAK YAŞANABİLİR BİR DÖRTDİVAN BIRAKMAK İÇİN SİZLERİNDE DESTEĞİ İLE ÇALIŞMALARIMIZ DEVAMEDECEKTİR. TEŞEKKÜR EDER SAYGILAR SUNARIM Hasan UZUNOĞLU Dörtdivan Belediye Başkanı

T.C. DÖRTDİVAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI 2015 YILI 1. 2. DÖNEM FAALİYET RAPORU

T.C. DÖRTDİVAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI 2015 YILI 1. 2. DÖNEM FAALİYET RAPORU T.C. DÖRTDİVAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI 2015 YILI 1. 2. DÖNEM FAALİYET RAPORU Dörtdivan - 2015 2015 YILI 1. 2. DÖNEM 6 AYLIK FAALİYETLERİMİZ Mahalle ve Caddelerde Kilitli Parke Taşı Döşeme Çevre ve Şehircilik

Detaylı

T.C. DÖRTDİVAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI 2015 YILI FAALİYET RAPORU

T.C. DÖRTDİVAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI 2015 YILI FAALİYET RAPORU T.C. DÖRTDİVAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI 2015 YILI FAALİYET RAPORU Dörtdivan - 2015 2015 YILI FAALİYETLERİMİZ Kilitli Parke Taşı ve Kaldırım Çalışmaları Kadılar Mahallesi Cengiz Topel Caddesi, Sağlık Ocağı çevresi,

Detaylı

T.C. DÖRTDİVAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI BRİFİNG

T.C. DÖRTDİVAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI BRİFİNG T.C. DÖRTDİVAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI BRİFİNG Dörtdivan 2014 KURULUŞ : 1962 MAHALLE : 8 NÜFUS : 2.961 KADRO VE PERSONEL MEMUR : 16 İŞÇİ (DAİMİ) : 12 SÖZLEŞMELİ : 12 GELİR GİDER 2014 GELİR BÜTÇESİ : 2.070.078,93

Detaylı

BODRUM BELEDİYESİ EKİPLERİ TÜM YARIMADA

BODRUM BELEDİYESİ EKİPLERİ TÜM YARIMADA BODRUM BELEDİYESİ EKİPLERİ TÜM YARIMADA Bodrum Belediyesi nin tüm birimleri Bodrum Merkez ve mahallelerdeki çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü

Detaylı

1. Kanalizasyon Altyapı Çalışmalarından Bozulan yolların Onarım ve yenileme çalışmalarının ikmali ( Yaklaşık 20.000 m2 Kilit Parke çalışması )

1. Kanalizasyon Altyapı Çalışmalarından Bozulan yolların Onarım ve yenileme çalışmalarının ikmali ( Yaklaşık 20.000 m2 Kilit Parke çalışması ) Yeni Projelerimiz 1. Kanalizasyon Altyapı Çalışmalarından Bozulan yolların Onarım ve yenileme çalışmalarının ikmali ( Yaklaşık 20.000 m2 Kilit Parke çalışması ) 2. Taş duvar ve yol genişleme işlerinin

Detaylı

ADNAN DELİKANLIOĞLU Çukurkuyu Belediye Başkanı

ADNAN DELİKANLIOĞLU Çukurkuyu Belediye Başkanı 1987 Yapacağımız ve hayata geçireceğimiz projeler, sizlerin mutluluğu, refah içinde yaşaması; daha da önemlisi güzel Beldemize bir kimlik kazandırmak adına olacaktır. Üzerimizde taşıdığımız bu ağır yükün

Detaylı

SİVAS-YILDIZELİ GÜNEYKAYA BELEDİYESİ HİZMET DÖNEMİ BELEDİYE YATIRIMLARI

SİVAS-YILDIZELİ GÜNEYKAYA BELEDİYESİ HİZMET DÖNEMİ BELEDİYE YATIRIMLARI SİVAS-YILDIZELİ GÜNEYKAYA BELEDİYESİ 2009-2017 HİZMET DÖNEMİ BELEDİYE YATIRIMLARI İÇİNDEKİLER 1-Tarihçe 2-İdari Yapı 3-Hizmet Birimleri 4-Sosyal Yatırımlar 5-Çevresel Yatırımlar 6-Kültürel Yatırımlar 7-Altyapı

Detaylı

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI. Tuzla. 225 Milyon YTL. (İkiyüz Yirmi Beş Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI. Tuzla. 225 Milyon YTL. (İkiyüz Yirmi Beş Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI Tuzla Toplam Yatırım 225 Milyon YTL (İkiyüz Yirmi Beş Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM 04 05 06 07 08 Mahalle mahalle sokak sokak

Detaylı

FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ 2013 MALİ YILI FALİYET RAPORU

FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ 2013 MALİ YILI FALİYET RAPORU FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ MALİ YILI FALİYET RAPORU GERÇEKLEŞTİRİLEN İHALELER: nce yılında gerçekleştirilen ihalelere ait liste aşağıda verilmiştir. 2/419 110 luk Sabit Aksamlı Kırma Eleme Tesisi Mal Alımı 2/66262

Detaylı

Bolu 6 Adet Tesisin Açılış ve Temel Atma Merasimi 20 Temmuz 2014, Pazar 19:00

Bolu 6 Adet Tesisin Açılış ve Temel Atma Merasimi 20 Temmuz 2014, Pazar 19:00 Bolu 6 Adet Tesisin Açılış ve Temel Atma Merasimi 20 Temmuz 2014, Pazar 19:00 Sayın Bakanım, Sayın Valim, Sayın Milletvekillerim, Sayın Belediye Başkanım, Genel Müdürlerim, değerli konuklar, hanımefendiler,

Detaylı

İnşaat ve Diğer Altyapı Çalışmaları

İnşaat ve Diğer Altyapı Çalışmaları İnşaat ve Diğer Altyapı Çalışmaları 7.1. İnşaat Faaliyetleri 7.1.1. Bölgemiz Yollarının Genişletilmesi 7 Bölgemiz yollarının artan taşıt sayısı ile taşıt trafiği yoğunluğundan dolayı yetersiz kalması ve

Detaylı

İHALE TARİHİ : 05.07.2012 İŞE BAŞLAMA : 31.08.2012

İHALE TARİHİ : 05.07.2012 İŞE BAŞLAMA : 31.08.2012 1/2 İŞİN ADI : Spil Dağı Milli Parkı Alt Yapı Yapım İşi İDARE : Orman ve Su İşleri Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü YÜKLENİCİ : As İnşaat San. ve Tic. Ltd. Şti. İHALE BEDELİ : 11.890.000,00

Detaylı

KÖYLERE HİZMET GÖTÜRME BİRLİĞİ 2011 YILI FAALİYETLERİ

KÖYLERE HİZMET GÖTÜRME BİRLİĞİ 2011 YILI FAALİYETLERİ KÖYLERE HİZMET GÖTÜRME BİRLİĞİ 2011 YILI FAALİYETLERİ ŞARKİKARAAĞAÇ İLÇESİ KÖYLERE HİZMET GÖTÜRME BİRLİĞİ Birliğin Kuruluşu Şarkikaraağaç İlçesi Köylere Hizmet Götürme Birliği 16.02.1991 tarih ve 20788

Detaylı

PROJENİN ADI : 1 ADET 3 M³ LÜK MİNİ DAMPERLİ ÇÖP ARACI ALIMI

PROJENİN ADI : 1 ADET 3 M³ LÜK MİNİ DAMPERLİ ÇÖP ARACI ALIMI 1 PROJENİN ADI : 1 ADET 3 M³ LÜK MİNİ DAMPERLİ ÇÖP ARACI ALIMI PROJE BAŞLANGICI: 05/05/2017 PROJE BİTİŞ TARİHİ: 10/05/2017 PROJENİN TOPLAM MALİYETİ: 63.720,00 TL FİZİKİ GERÇEKLEŞMESİ: % 100 2 PROJENİN

Detaylı

2011 YILI FAALİYET RAPORU. Kale Belediyesi nin 2011 yılında yapmış olduğu faaliyetleri aşağıdadır:

2011 YILI FAALİYET RAPORU. Kale Belediyesi nin 2011 yılında yapmış olduğu faaliyetleri aşağıdadır: 2011 YILI FAALİYET RAPORU Kale Belediyesi nin 2011 yılında yapmış olduğu faaliyetleri aşağıdadır: YAZI İŞLERİ: Personel Durumu: -2010 yılında Belediyemizde 12 adet memur, 12 adet işçi, 3 adet sözleşmeli

Detaylı

. Hedef Insaat.. Hedef Construction

. Hedef Insaat.. Hedef Construction . Hedef Insaat. Hedef Construction Hedef İnşaat Şirketi 2004 yılında kuruldu. Kuruluş ilkelerimiz; insan odaklı yaklaşım ile modern kentlere imza atmaktır. Başarının sırrı bilgili, deneyimli, işini kendine

Detaylı

2011-2013 YILLARINDA

2011-2013 YILLARINDA T.C YÜKSEKOVA BELEDİYE BAŞKANLIĞI Ercan BORA Yüksekova Belediye Başkanı İŞ TLF : 0438-351 40 11 E-MAİL : yovabelediyesi@mynet.com 2011-2013 YILLARINDA Ercan BORA Tarafından Yapılan Çalışmaların Özeti HAKKÂRİ

Detaylı

T.C. TALAS BELEDİYE BAŞKANLIĞI Etüt Proje Müdürlüğü ETÜT PROJE MÜDÜRLÜĞÜ 2007 YILI FAALİYET RAPORUDUR.

T.C. TALAS BELEDİYE BAŞKANLIĞI Etüt Proje Müdürlüğü ETÜT PROJE MÜDÜRLÜĞÜ 2007 YILI FAALİYET RAPORUDUR. T.C. TALAS BELEDİYE BAŞKANLIĞI Etüt Proje Müdürlüğü ETÜT PROJE MÜDÜRLÜĞÜ 2007 YILI FAALİYET RAPORUDUR. Etüt Proje Müdürlüğü 02.04.2007 tarih ve 26 sayılı Meclis Kararıyla Norm Kadroda oluşturulmuştur.

Detaylı

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2015 YILI OCAK AYI FAALİYET RAPORU

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2015 YILI OCAK AYI FAALİYET RAPORU HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2015 YILI OCAK AYI FAALİYET RAPORU A- KİLİT PARKE TAŞI İLE YOL YAPIM-ÇEVRE DÜZENLEMESİHİZMETLERİ : 1- İlçemiz Temaşalık Mahallesi İlçe Jandarma binası yanı Çamdibi Mahallesi yolu

Detaylı

İller Bankası Genel Müdürlüğü Erzurum Köyleri Deprem Binaları İnşaatı-1985. Proje Resim Galerisi için Tıklayınız...

İller Bankası Genel Müdürlüğü Erzurum Köyleri Deprem Binaları İnşaatı-1985. Proje Resim Galerisi için Tıklayınız... İller Bankası Genel Müdürlüğü Erzurum Köyleri Deprem Binaları İnşaatı-1985 İller Bankası Genel Müdürlüğü İçme Suyu İnşaatı Ereğli/Konya-1985 Türkiye Elektrik Kurumu TEÜİAŞ Çevre Aydınlatma Çevre İhata

Detaylı

İDARESİ 2012 YILI RAPORU

İDARESİ 2012 YILI RAPORU EDİRNE İL ÖZEL İDARESİ YOL VE ULAŞIM HİZMETLERH ZMETLERİ MÜDÜRLÜĞÜ 212 YILI FAALİYET RAPORU 16.12.211 YOL VE ULAŞIM HİZMETLERİ MÜDÜRLÜĞÜ Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde; 5 tane memur, 36

Detaylı

HAVRAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI 2016 YILI ARALIK AYI FAALİYET RAPORU

HAVRAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI 2016 YILI ARALIK AYI FAALİYET RAPORU HAVRAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI 2016 YILI ARALIK AYI FAALİYET RAPORU A- YAPIM İŞLERİ: 1- İlçemize bağlı Tekke Mahallesi Tekke Cami yanı Çevre duvar, Abdestlik, Bay Bayan WC, Bahçe karo taş döşeme çalışmaları

Detaylı

TRABZON BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONU RAPORU MECLİS BAŞKANLIĞINA

TRABZON BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONU RAPORU MECLİS BAŞKANLIĞINA RAPOR NO : 27 KONU : Performans Programı Tadilatı Komisyonuna havale edilen, Mali Hizmetler Dairesi Başkanlığı ibareli 21.03.2017 tarihli ve 53628373-301.01-E.760 sayılı yazı okundu. 2017 yılı performans

Detaylı

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI. Maltepe. 310.000 Milyon YTL. (Üçyüz On Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI. Maltepe. 310.000 Milyon YTL. (Üçyüz On Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI Maltepe Toplam Yatırım 310.000 Milyon YTL (Üçyüz On Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM 04 05 06 07 08 Mahalle mahalle sokak sokak MALTEPE

Detaylı

GÜMÜŞHANE MİZE SON 15 YILDA 9,1 MİLYAR TL LİK YATIRIM VE DESTEK SAĞLADIK. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı

GÜMÜŞHANE MİZE SON 15 YILDA 9,1 MİLYAR TL LİK YATIRIM VE DESTEK SAĞLADIK. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı 1 GÜMÜŞHANE MİZE SON 15 YILDA 9,1 MİLYAR TL LİK YATIRIM VE DESTEK SAĞLADIK Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Orman ve Su İşleri Bakanlığı Milli Eğitim Bakanlığı : 3.600.000.000 TL : 2.000.000.000

Detaylı

YAZI İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜNÜN 01.01.2003 TARİHİNDEN 31,12,2003 TARİHİNE AİT ÇALIŞMALARI

YAZI İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜNÜN 01.01.2003 TARİHİNDEN 31,12,2003 TARİHİNE AİT ÇALIŞMALARI YAZI İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜNÜN 01.01.2003 TARİHİNDEN 31,12,2003 TARİHİNE AİT ÇALIŞMALARI Belediyemiz Yazı İşleri Müdürlüğünün 01.01.2003 tarihinden 31,12,2003 tarihine kadar olan çalışmaları başlıklar halinde

Detaylı

2017 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU

2017 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU 2017 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU İÇİNDEKİLER ÜST YÖNETİCİ SUNUŞ...3 I. OCAK-HAZİRAN 2017 DÖNEMİ BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI...4 1. BÜTÇE GİDERLERİ...4 2. BÜTÇE GELİRLERİ...4 3. FİNANSMAN...5

Detaylı

HiZMETLERiMiZ HIZ KESMEDEN DEVAM EDiYOR

HiZMETLERiMiZ HIZ KESMEDEN DEVAM EDiYOR Sultangazi de 36 Altın Ay Altyapı ve Üstyapı HiZMETLERiMiZ HIZ KESMEDEN DEVAM EDiYOR www.sultangazi.bel.tr 444 23 32 www.sultangazi.bel.tr 444 23 32 SULTANGAZİ NİN GELECEĞİNE YATIRIM YAPIYORUZ Sultangazi

Detaylı

YATIRIM VE İNŞAAT DAİRE BAŞKANLIĞI ÇALIŞMALARI

YATIRIM VE İNŞAAT DAİRE BAŞKANLIĞI ÇALIŞMALARI YATIRIM VE İNŞAAT DAİRE BAŞKANLIĞI ÇALIŞMALARI İzmir Büyükşehir Belediyesi Sınırları içinde 2004-2008 Döneminde Aşağıda Özet Olarak Verilen Yatırımlar Yapılmıştır. 208,600 m uzunlukta değişik çaplarda

Detaylı

T.C. GİRESUN VALİLİĞİ İL PLANLAMA VE KOORDİNASYON MÜDÜRLÜĞÜ GİRESUN İLİ 2015 YILI YATIRIM PROGRAMI

T.C. GİRESUN VALİLİĞİ İL PLANLAMA VE KOORDİNASYON MÜDÜRLÜĞÜ GİRESUN İLİ 2015 YILI YATIRIM PROGRAMI T.C. GİRESUN VALİLİĞİ İL PLANLAMA VE KOORDİNASYON MÜDÜRLÜĞÜ GİRESUN İLİ 2015 YILI YATIRIM PROGRAMI 03/04/2015 İÇİNDEKİLER BİRİNCİ BÖLÜM YATIRIMLARIN GENEL DURUMU İKİNCİ BÖLÜM a) Yatırımların Sektörlere

Detaylı

GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ

GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ YAPI İŞLERİ VE TEKNİK DAİRE BAŞKANLIĞI 2014 YILI YATIRIM PROGRAMI İZLEME VE DEĞERLENDİRME RAPORU Ocak 2015 İÇİNDEKİLER 1. GENEL DEĞERLENDİRME... 3 1.1 KURULUŞUN YATIRIMLARININ

Detaylı

Bin TL yatırım yaptı.

Bin TL yatırım yaptı. Muğla Büyükşehir Belediyesi ve MUSKİ 2014-2015 Yılında Muğla ya 247 Milyon 454 Bin TL yatırım yaptı. 2016 Yılında Muğla Büyükşehir Belediyesi ve MUSKİ 410 Milyon 218 Bin TL yatırım yapacak. 2 FEN İŞLERİ

Detaylı

T.C ÇANKIRI VALİLİĞİ Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü

T.C ÇANKIRI VALİLİĞİ Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü T.C ÇANKIRI VALİLİĞİ Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü KARAR TARİHİ : 31.10.2013 KARAR NO : 03 İL MAHALLİ ÇEVRE KURULU KARARI 4/6/2010 tarihli ve 27601 sayılı Resmî Gazete de yayımlanan Çevresel Gürültünün

Detaylı

ESENLER MAHALLESİ. Mahalle Muhtarı AHMET KARAGÖZ. Cadde Sayısı: 1 Sokak Sayısı: 15 Nüfus: 851

ESENLER MAHALLESİ. Mahalle Muhtarı AHMET KARAGÖZ. Cadde Sayısı: 1 Sokak Sayısı: 15 Nüfus: 851 Mahalle Muhtarı AHMET KARAGÖZ Cadde Sayısı: 1 Sokak Sayısı: 15 Nüfus: 851 TARİHÇE:Ergene nin köylerindendir. Tipik Trakya köy yerleşimi özellikleri göstermektedir. 19. Yy sonu 20. Yy başından itibaren

Detaylı

T.C MALATYA İLİ PÜTÜRGE BELEDİYE BAŞKANLIĞI 2014 YILI FAALİYET RAPORU

T.C MALATYA İLİ PÜTÜRGE BELEDİYE BAŞKANLIĞI 2014 YILI FAALİYET RAPORU DEĞERLİ MECLİS ÜYELERİ ; T.C MALATYA İLİ PÜTÜRGE BELEDİYE BAŞKANLIĞI 2014 YILI FAALİYET RAPORU 5393 Sayılı Yasanın 56. Maddesi Belediye Başkanı 5018 Sayılı Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanununun 41. Maddesinin

Detaylı

T.C. MERAM BELEDİYESİ 2017 YILI MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU

T.C. MERAM BELEDİYESİ 2017 YILI MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU T.C. MERAM BELEDİYESİ 2017 YILI MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU Temmuz 2017 İÇİNDEKİLER I- 2017 YILI OCAK-HAZİRAN DÖNEMİ BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI 3 A- BÜTÇE GİDERLERİ 3 01- Personel Giderleri 4 02- SGK

Detaylı

Destek Hizmetleri Müdürlüğü

Destek Hizmetleri Müdürlüğü Destek Hizmetleri Müdürlüğü 2016 Faaliyet Raporu 76 Destek Hizmetleri Müdürlüğü 2016 Faaliyet Raporu I - GENEL BİLGİLER A - MÜDÜRLÜĞÜMÜZÜN GÖREV YETKİ VE SORUMLULUKLARI 1 Müdürlüğümüzün Görevleri: Destek

Detaylı

TOPLAM ÇALIŞMA NOKTASI:102 BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ GÜNLÜK ÇALIŞMA NOKTALARI EMLAK VE İSTİMLAK DAİRE BAŞKANLIĞI YOL ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ PROJE KONUSU

TOPLAM ÇALIŞMA NOKTASI:102 BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ GÜNLÜK ÇALIŞMA NOKTALARI EMLAK VE İSTİMLAK DAİRE BAŞKANLIĞI YOL ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ PROJE KONUSU TOPLAM ÇALIŞMA NOKTASI:102 BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ GÜNLÜK ÇALIŞMA NOKTALARI EMLAK VE İSTİMLAK DAİRE BAŞKANLIĞI YOL ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ PROJE KONUSU AÇIKLAMA 1 HAVA MUHALEFETİ NEDENİYLE ÇALIŞMA YAPILAMADI 1 Göğüs

Detaylı

İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ 01/01/ /12/2007 TARİHLERİ ARASI FAALİYET RAPORU

İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ 01/01/ /12/2007 TARİHLERİ ARASI FAALİYET RAPORU T.C. TALAS BELEDİYE BAŞKANLIĞI İmar ve Şehircilik Müdürlüğü İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ 01/01/2007 31/12/2007 TARİHLERİ ARASI FAALİYET RAPORU 1.İNŞAAT RUHSATI: İlçemiz genelinde yapılacak olan 3929 adet

Detaylı

T.C. ORMAN VE SU İŞLERİ BAKANLIĞI İHSANİYE YATIRIMLARI

T.C. ORMAN VE SU İŞLERİ BAKANLIĞI İHSANİYE YATIRIMLARI T.C. ORMAN VE SU İŞLERİ BAKANLIĞI İHSANİYE YATIRIMLARI TEMMUZ 2016 İHSANİYE NİN SADECE BUGÜNÜNÜ DEĞİL GELECEĞİNİ DE DÜŞÜNÜYORUZ İHSANİYE YATIRIMLARI 2003-2015 yılları arasında bazı yatırımcı Bakanlıklar

Detaylı

BİNGÖL ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ

BİNGÖL ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ BİNGÖL ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ BİNGÖL ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ İşin Niteliği Toplam Alan Parsel Sayısı Parsellerin Arsa Bedeli Parsel Yüzölçümleri Tahsisi Yapılan Parsel Sayısı Tahsisi Yapılan;Faaliyete

Detaylı

ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ 1- Beyaz Masaya gelen 59 telefon şikâyetinin, tamamı sonuçlandırıldı. 2- Temizlikle ilgili şikâyetlerin yerinde incelenmesi ve

ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ 1- Beyaz Masaya gelen 59 telefon şikâyetinin, tamamı sonuçlandırıldı. 2- Temizlikle ilgili şikâyetlerin yerinde incelenmesi ve ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ 1- Beyaz Masaya gelen 59 telefon şikâyetinin, tamamı sonuçlandırıldı. 2- Temizlikle ilgili şikâyetlerin yerinde incelenmesi ve gereğinin yaptırılması sağlanmıştır. 3- Su ve kanal arızaları

Detaylı

FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜNDE ÇALIŞAN PERSONEL

FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜNDE ÇALIŞAN PERSONEL FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ 2009 YILI FAALİYET RAPORU Müdürlüğümüz her gün artan hizmet taleplerini en ekonomik ve en hızlı şekilde karşılamak amacıyla kentin ihtiyacı olan asfalt yol kaplama, istinat duvarı,

Detaylı

Ergün DOĞAN Meclis Katibi

Ergün DOĞAN Meclis Katibi Tarihi 03.02.2017 Sayısı 10 Özü İlçemizde Katı Atık Mobil Aktarma İstasyonunun yapılması hususunun görüşülmesi Akçadağ Belediye Meclisi, ın Başkanlığında, Belediye Meclis Üyeleri Aliseydi TURHAN, A. Turan

Detaylı

BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BALIKESİR ÇANAKKALE TR - 22 PLANLAMA BÖLGESİ 1/ ÖLÇEKLİ ÇEVRE DÜZENİ PLANI PAFTA H19 DEĞİŞİKLİK ÖNERİSİ

BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BALIKESİR ÇANAKKALE TR - 22 PLANLAMA BÖLGESİ 1/ ÖLÇEKLİ ÇEVRE DÜZENİ PLANI PAFTA H19 DEĞİŞİKLİK ÖNERİSİ BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BALIKESİR ÇANAKKALE TR - 22 PLANLAMA BÖLGESİ 1/100.000 ÖLÇEKLİ ÇEVRE DÜZENİ PLANI PAFTA H19 DEĞİŞİKLİK ÖNERİSİ OCAK-2017 1 İÇİNDEKİLER 1. TALEP... 3 1.1. REKREASYON ALANI

Detaylı

I. GENEL C. İNSAN KAYNAKLARI VE FİZİKSEL KAYNAKLAR. BiLGiLER. C- İnsan Kaynakları ve Fiziki Kaynaklar. 1) İnsan Kaynakları

I. GENEL C. İNSAN KAYNAKLARI VE FİZİKSEL KAYNAKLAR. BiLGiLER. C- İnsan Kaynakları ve Fiziki Kaynaklar. 1) İnsan Kaynakları I. GENEL BiLGiLER C. İNSAN KAYNAKLARI VE FİZİKSEL KAYNAKLAR C- İnsan Kaynakları ve Fiziki Kaynaklar 1) İnsan Kaynakları İstanbul Büyükşehir Belediyesi personeli memur, işçi ve sözleşmeli çalışanlardan

Detaylı

Sayın Bakanlarım, Sayın Valim, Sayın Milletvekillerim, Sayın Müsteşarım, Değerli Genel Müdürlerim, Sayın Belediye Başkanlarım,

Sayın Bakanlarım, Sayın Valim, Sayın Milletvekillerim, Sayın Müsteşarım, Değerli Genel Müdürlerim, Sayın Belediye Başkanlarım, İzmir 14 Mart Bayındır 9 Adet Tesisin Temel Atma ve Açılış Merasimi ( 6 temel, 3 açılış) (1 adedi sulama, 1 adedi içmesuyu tesisi, 2 adedi gölet, 3 adedi gölet ve sulama, 1 adedi rehabilitasyon, 1 adedi

Detaylı

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI. Esenler. 317.000 Milyon YTL. (Üçyüz On Yedi Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI. Esenler. 317.000 Milyon YTL. (Üçyüz On Yedi Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI Esenler Toplam Yatırım 317.000 Milyon YTL (Üçyüz On Yedi Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM 04 05 06 07 08 Mahalle mahalle sokak sokak

Detaylı

T.C. İNCESU BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü

T.C. İNCESU BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü T.C. İNCESU BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü ARALIK AYI 1. BİLEŞİM MECLİS KARAR ÖZETLERİ Gündem Maddelerinin Görüşülmesine Geçildi; KARAR 110: Gündemin birinci maddesi; Yapılan müzakere ve oylamada;

Detaylı

FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ -----------------------------------------

FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ ----------------------------------------- FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ ----------------------------------------- Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü 2012 yılı Kadro olarak; 1 Müdür, 3 Teknik Eleman, 2 Büro Elemanı, 3 Kaldırım Ustası, 5 Kepçe Operatörü, 7

Detaylı

MUSKİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 2015 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU

MUSKİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 2015 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU MUSKİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 2015 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU 1 ( TEMMUZ 2015 ) KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU SUNUŞ 5018 sayılı Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanununun 30 uncu maddesinde;

Detaylı

İL ÖZEL İDARESİ 2013 YILI YATIRIM PROGRAMI TEKLİFİ. Bütçe Yılı 2013 FAALİYET PROGRAMI 5 ULAŞTIRMA HİZMETLERİ

İL ÖZEL İDARESİ 2013 YILI YATIRIM PROGRAMI TEKLİFİ. Bütçe Yılı 2013 FAALİYET PROGRAMI 5 ULAŞTIRMA HİZMETLERİ İL Sİ 2013 YILI YATIRIM PROGRAMI TEKLİFİ KURUMSAL 44-11.01 İL Sİ Sayfa No 1 BİRİMİ 10 YOL VE ULAŞIM HİZMETLERİ MÜDÜRLÜĞÜ FAALİYET TÜRÜ 04 LER VE HİZMETLER FAALİYET PROGRAMI 5 ULAŞTIRMA HİZMETLERİ TESVİYE

Detaylı

GÜLNAR BELEDİYE BAŞKANI AHMET GÜNEL, 6 AYIN DEĞERLENDİRMESİNİ YAPTI

GÜLNAR BELEDİYE BAŞKANI AHMET GÜNEL, 6 AYIN DEĞERLENDİRMESİNİ YAPTI 29 EYLÜL 2014 HABERLER HABERLER Gül-Ay - Sayfa 4 GÜLNAR BELEDİYE BAŞKANI AHMET GÜNEL, 6 AYIN DEĞERLENDİRMESİNİ YAPTI Gülnar Belediye Başkanı Ahmet Günel, 30 Mart 2014'den bugüne kadar geçen 6 ayın Gülnar

Detaylı

ESENYURT BELEDİYESİ ERİŞİLEBİLİRLİK ÇALIŞMALARI

ESENYURT BELEDİYESİ ERİŞİLEBİLİRLİK ÇALIŞMALARI ESENYURT BELEDİYESİ ERİŞİLEBİLİRLİK ÇALIŞMALARI Türkiye İstatistik Kurumu ve Özürlüler İdaresi Başkanlığı tarafından yapılan Türkiye Özürlüler Araştırması sonuçlarına göre, ülkemizde yaklaşık 8,4 milyon

Detaylı

Sayın Bakanım, Sayın Valim, Sayın Milletvekillerim, Sayın Müsteşarım, Değerli Genel Müdürlerim, Sayın Belediye Başkanlarım,

Sayın Bakanım, Sayın Valim, Sayın Milletvekillerim, Sayın Müsteşarım, Değerli Genel Müdürlerim, Sayın Belediye Başkanlarım, Manisa (Alaşehir) 13 Mart 26 Adet Tesisin Temel Atma ve Açılış Merasimi ( 21 temel, 5 açılış) (1 adedi baraj, 2 adedi büyük sulama, 1 adedi gölet, 14 adedi gölet ve sulama, 1 adedi gölet sulaması, 7 adedi

Detaylı

Bağcılar da. Toplam Yatırım İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM. 280.

Bağcılar da. Toplam Yatırım İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM. 280. İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI Bağcılar da Toplam Yatırım 280.000 Milyon YTL (İkiyüz Seksen Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM 04 05 06 07 08 Mahalle mahalle sokak

Detaylı

MALAZGİRT BELEDİYESİNE AİT 2004 YILI ÇALIŞMA RAPORUDUR

MALAZGİRT BELEDİYESİNE AİT 2004 YILI ÇALIŞMA RAPORUDUR MALAZGİRT BELEDİYESİNE AİT 2004 YILI ÇALIŞMA RAPORUDUR İnsan Gücümüz ve Personel Durumu Belediyemizde mevcut 72 kadro bulunmaktadır. Mevcut kadrolardan 29 dolu ve 43 kadromuz münhal bulunmaktadır. 2004

Detaylı

Meclis Karar Tarihi:08.04.2014 Karar sayısı :19 2013YILI FAALİYET RAPORU AİT OLDUĞU YIL : 2013 VİZYONUMUZ :

Meclis Karar Tarihi:08.04.2014 Karar sayısı :19 2013YILI FAALİYET RAPORU AİT OLDUĞU YIL : 2013 VİZYONUMUZ : 1 2013YILI FAALİYET RAPORU Meclis Karar Tarihi:08.04.2014 Karar sayısı :19 KURULUŞUN ADI : Arhavi Belediyesi AİT OLDUĞU YIL : 2013 VİZYONUMUZ : Doğu Karadenizin şirin ilçesi Arhavi nin; doğası,kültürü

Detaylı

T.C. AFYONKARAHİSAR İL ÖZEL İDARESİ İL GENEL MECLİSİ BAŞKANLIĞI. : İl Genel Meclisinin 2015 Yılı Nisan Ayı Toplantısına Ait Gündem

T.C. AFYONKARAHİSAR İL ÖZEL İDARESİ İL GENEL MECLİSİ BAŞKANLIĞI. : İl Genel Meclisinin 2015 Yılı Nisan Ayı Toplantısına Ait Gündem T.C. AFYONKARAHİSAR İL ÖZEL İDARESİ İL GENEL MECLİSİ BAŞKANLIĞI KONU : İl Genel Meclisinin 2015 Yılı Nisan Ayı Toplantısına Ait Gündem TOPLANTI YERİ : Özel İdare İş Hanındaki İl Genel Meclisi Salonu. TOPLANTI

Detaylı

Ankara 16 Tesisin Temel Atma ve Açılış Merasimi 28 Ağustos 2013, Çarşamba 18:00

Ankara 16 Tesisin Temel Atma ve Açılış Merasimi 28 Ağustos 2013, Çarşamba 18:00 Ankara 16 Tesisin Temel Atma ve Açılış Merasimi 28 Ağustos 2013, Çarşamba 18:00 Sayın Başbakan Yardımcım, Sayın Bakanım, Sayın Valim, Sayın Milletvekillerim, Sayın Büyükşehir Belediye Başkanım, Genel Müdürlerim,

Detaylı

T.C. MERAM BELEDİYESİ 2018 YILI MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU

T.C. MERAM BELEDİYESİ 2018 YILI MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU T.C. MERAM BELEDİYESİ 2018 YILI MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU Temmuz 2018 İÇİNDEKİLER I- 2018 YILI OCAK-HAZİRAN DÖNEMİ BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI 3 A- BÜTÇE GİDERLERİ 3 01- Personel Giderleri 4 02- SGK

Detaylı

MUHTARLIK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ

MUHTARLIK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ MUHTARLIK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ MUHTARLIK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ TALAS BELEDİYESİ 197-204 1- Faaliyet ve Proje Bilgileri Muhtarlık İşleri bünyesine gelen talepler doğrultusunda yukarı mahallelerde günlük mini onarım,

Detaylı

BAKIRÇA MAHALLESİ. Mahalle Muhtarı MEHMET AÇIKGÖZ. Cadde Sayısı: 4 Sokak Sayısı: 9 Nüfus: 638

BAKIRÇA MAHALLESİ. Mahalle Muhtarı MEHMET AÇIKGÖZ. Cadde Sayısı: 4 Sokak Sayısı: 9 Nüfus: 638 Mahalle Muhtarı MEHMET AÇIKGÖZ Cadde Sayısı: 4 Sokak Sayısı: 9 Nüfus: 638 TARİHÇE: Bakırca Mahallemiz 18. Yy.dan günümüze değin iskan gören ve tipik Trakya Köy özelliklerini BAKIRÇA MAHALLESİ bünyesinde

Detaylı

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ TOPLANDI

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ TOPLANDI BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ TOPLANDI Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Meclisi Mayıs ayı olağan toplantısını gerçekleştirdi. Açılış ve yoklamanın ardından gündem maddelerinin görüşülmeye geçildiği Meclis

Detaylı

HAVRAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI 2014 YILI 9 AYLIKFAALİYET RAPORU

HAVRAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI 2014 YILI 9 AYLIKFAALİYET RAPORU HAVRAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI 2014 YILI 9 AYLIKFAALİYET RAPORU A-) ÇOCUK OYUN PARKLARI: 1. İlçemiz Yeni Mahalle, Camikebir,Hamambaşı, Ebubekir, Temaşalık, Fazlıca, Kobaklar, Küçükşapçı,Büyükdere,İnönü ve

Detaylı

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI MECLİS I Havale Tarihi : 22.02.2016 Kararın Nosu : 28 Muğla Büyükşehir Belediyesine devredilen tenis kortu alanı dışında kalan kısımların Büyükşehir Belediyesine devrinin iptal edilmesinin görüşülmesi.

Detaylı

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI Tarih KOMİSYON RAPORLARI Rapor No 2010 / 20 HUKUK KOMİSYONU RAPORU

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI Tarih KOMİSYON RAPORLARI Rapor No 2010 / 20 HUKUK KOMİSYONU RAPORU BAŞKANLIĞI Tarih. 08.06.2010 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No 2010 / 20 KONU : İptal-İhdas. edilen İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü nün 26/05/2010 tarih ve 405 sayılı teklifi üzerinde komisyonumuzca inceleme

Detaylı

Zeytinburnu Belediyesi

Zeytinburnu Belediyesi Zeytinburnu Belediyesi Açılış ve Temel Atma Töreni Yapılacak Hizmetlerimiz Toplam 748.151.280 TL Yatırım zeytinburnu.istanbul 444 1984 Sayın Abdulkerim TAŞ T.C. Başbakanlık Özel Kalem Müdürü Projelerimizin

Detaylı

Beykoz. Toplam Yatırım 283.796 Milyon YTL İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM

Beykoz. Toplam Yatırım 283.796 Milyon YTL İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI Beykoz Toplam Yatırım 283.796 Milyon YTL (283.796 Trilyon Lira) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM 04 05 06 07 08 Mahalle mahalle sokak sokak BEYKOZ

Detaylı

MAHALLE SOKAK / CADDE ÇALIŞMA KONUSU

MAHALLE SOKAK / CADDE ÇALIŞMA KONUSU ANKARA CADDESİ İLE TERME CADDESİ ASFALT YAMA ÇALIŞMASI 28.02.2013 BAHÇELİEVLER MAHALLESİ 24 ARALIK CADDESİ ASFALT YAMA ÇALIŞMASI 28.02.2013 KINDAM MAHALLESİ ÖKSE GÖLÜ ÇEVRESİ KALDIRIM ÇALIŞMASI 28.02.2013

Detaylı

Kartal. Toplam Yatırım 440.704 Milyon YTL İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM

Kartal. Toplam Yatırım 440.704 Milyon YTL İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI Kartal Toplam Yatırım 440.704 Milyon YTL (440.704 Trilyon Lira) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM 04 05 06 07 08 Mahalle mahalle sokak sokak KARTAL

Detaylı

T.C. KAHRAMANMARAġ BELEDĠYESĠ PARK VE BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ OCAK 2011 AYLIK FAALĠYET RAPORU

T.C. KAHRAMANMARAġ BELEDĠYESĠ PARK VE BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ OCAK 2011 AYLIK FAALĠYET RAPORU T.C. KAHRAMANMARAġ BELEDĠYESĠ PARK VE BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ OCAK 2011 AYLIK FAALĠYET RAPORU Park ve Diğer YeĢil Alanlarda Yapılan Uygulama ve Bakım ÇalıĢmaları Muhsin Yazıcıoğlu Rekreasyon alanı; o Kafeterya

Detaylı

PARK VE YEŞİL ALANLAR

PARK VE YEŞİL ALANLAR Park Bahçeler Müdürlüğü Park Bahçeler Müdürlüğü; imar planlarında yeşil alan olarak ayrılmış alanları amacına uygun olarak park, mahalle parkı, orta refüj, meydan ve kavşak düzenlemelerini projelendirerek

Detaylı

BAYSAN İŞ MERKEZİ. Adana nın en prestijli iş merkezi olan Baysan İş Merkezi bir Can İnşaat projesidir.

BAYSAN İŞ MERKEZİ. Adana nın en prestijli iş merkezi olan Baysan İş Merkezi bir Can İnşaat projesidir. Adana nın en prestijli iş merkezi olan Baysan İş Merkezi bir Can İnşaat projesidir. Baysan İş Merkezi konum olarak Adana nın ticaret ve kamu binalarının merkezinde yer almaktadır. İş merkezinin hemen yanında

Detaylı

Emlak ve İstimlak Dairesi Başkanlığı. 2014 Yılı Faaliyet Raporu

Emlak ve İstimlak Dairesi Başkanlığı. 2014 Yılı Faaliyet Raporu Emlak ve İstimlak Dairesi Başkanlığı 2014 Yılı Faaliyet Raporu 2015 YILI EMLAK VE İSTİMLAK DAİRESİ BAŞKANLIĞI FAALİYET RAPORU Emlak ve İstimlak Dairesi Başkanlığı Kamulaştırma Şube Müdürlüğü ve Emlak Yönetimi

Detaylı

İL ÖZEL İDARESİ 2011 YILI YATIRIM PROGRAMI. Bütçe Yılı 2011 FAALİYET PROGRAMI 5 ULAŞTIRMA HİZMETLERİ

İL ÖZEL İDARESİ 2011 YILI YATIRIM PROGRAMI. Bütçe Yılı 2011 FAALİYET PROGRAMI 5 ULAŞTIRMA HİZMETLERİ KURUMSAL 44.11.01. İL Sİ Sayfa No 1 BİRİMİ 10 YOL VE ULAŞIM HİZMETLERİ MÜDÜRLÜĞÜ FAALİYET TÜRÜ 4 LER VE HİZMETLER FAALİYET PROGRAMI 5 ULAŞTIRMA HİZMETLERİ ÖDENEK ( TL ) TESVİYE ( YENİ LER ) 1. 06 5 7 08

Detaylı

T.C. ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü

T.C. ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü T.C. ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü 5393 Sayılı Belediye Kanunu'nun 20. Maddesi gereğince 01 Eylül 2015 Salı günü saat 18.00 de Belediye Meclis Başkanı Ömer Faruk ÇELİK Başkanlığında

Detaylı

NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ. Yatırım İzleme ve Değerlendirme Raporu

NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ. Yatırım İzleme ve Değerlendirme Raporu NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ Yatırım İzleme ve Değerlendirme Raporu Ocak 2016 İÇİNDEKİLER 1. GENEL DEĞERLENDİRME... 1 1.1. KURULUŞUN YATIRIMLARININ FİNANSMAN KAYNAKLARI... 1 1.2. KURULUŞUN MEVCUT

Detaylı

2013 YILI FAALİYET RAPORU

2013 YILI FAALİYET RAPORU T.C. DÜZİÇİ İLÇESİ Yarbaşı Belediye Başkanlığı 2013 YILI FAALİYET RAPORU ( 01.01.2013 31.12.2013 ) ÜST YÖNETİCİ SUNUŞU T.C. YARBAŞI BELEDİYE BAŞKANLIĞI 2013 YILI FAALİYET RAPORU Değerli Meclis Üyeleri,

Detaylı

BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ÇEVRE KORUMA

BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ÇEVRE KORUMA Aktarma İstasyonları ÇEVRE KORUMA ve KONTROL DAİRESİ BAŞKANLIĞI 1 Genel Bursa İli Osmangazi, Yıldırım, Nilüfer, Mudanya, Gemlik, Gürsu, Kestel, Karacabey, Orhangazi, Yenişehir, Mustafakemalpaşa, İnegöl,

Detaylı

2012 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU

2012 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU İÇİNDEKİLER I- OCAK DÖNEMİ BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI I-A. BÜTÇE GELİRLERİ I-B. BÜTÇE GİDERLERİ I-C. FİNANSMAN II- DÖNEMİNDE YÜRÜTÜLEN FAALİYETLER III- TEMMUZ-ARALIK

Detaylı

T.C. KAHRAMANMARAŞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığı Meclis ve Encümen Şube Müdürlüğü

T.C. KAHRAMANMARAŞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığı Meclis ve Encümen Şube Müdürlüğü KARAR TARİHİ KARAR NO KARARIN ÖZETİ 16.10.2015 2015/571 RAPOR/GÜNDEM NO 01: Araştırma Geliştirme ve Dış İlişkiler Şube Müdürlüğünün Görev ve Çalışma Yönetmeliği teklifi ile ilgili Hukuk 16.10.2015 2015/572

Detaylı

T.C. GÖLYAKA BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. GÖLYAKA BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI T.C. GÖLYAKA BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI 2014 YILI EKİM AYI OLAĞAN BELEDİYE MECLİSİ TOPLANTI KARARLARI MECLİS KARARI Belediyemiz Meclisi bugün saat 14:00 da Belediye Meclis Toplantı Salonunda 2014

Detaylı

w w w. m u s. b e l. t r

w w w. m u s. b e l. t r Kızıl ziyaret ve Kaniya Dengi kaynaklarından 6 kilometre çelik boru döşendiği ve 5 adet kapitaj yapıldığını ifade eden Başkan Necmettin Dede, ayrıca Erikli Bağı ve Kumluk mevkiinde de 3 adet kapitaj yapıldığını

Detaylı

Dönemi 2016 Tarihi Saat 14:00 Sayısı 70 Birleşim 1 Oturum Özü İlçemiz Bahri Çatyol Mahallesi 1293 T.C. AKÇADAĞ BELEDİYESİ BELEDİYE MECLİSİ

Dönemi 2016 Tarihi Saat 14:00 Sayısı 70 Birleşim 1 Oturum Özü İlçemiz Bahri Çatyol Mahallesi 1293 T.C. AKÇADAĞ BELEDİYESİ BELEDİYE MECLİSİ Tarihi 01.12.2016 Sayısı 70 İlçemiz Bahri Çatyol Mahallesi 1293 nolu parselde bulunan Spor Sahasının Spor Genel Müdürlüğüne tahsisi Akçadağ Belediye Meclisi, ın Başkanlığında, Belediye Meclis Gündemin

Detaylı

İlk olarak Şebinkarahisar ilçesi Uğurca Köyü ne giden Vali Şahin, burada vatandaşlar tarafından coşku ve alkışla karşılandı.

İlk olarak Şebinkarahisar ilçesi Uğurca Köyü ne giden Vali Şahin, burada vatandaşlar tarafından coşku ve alkışla karşılandı. VALİ ŞAHİN DEN 3 KÖYE ZİYARET Bir dizi ziyaret ve inceleme için Şebinkarahisar ilçesine giden Vali Dursun Ali Şahin, 12 Eylül Çarşamba günü ilçeye bağlı üç köyü ziyaret ederek, köylülerin sorunları yerinde

Detaylı

İdari Durum. İklim ve Bitki Örtüsü. Ulaşım

İdari Durum. İklim ve Bitki Örtüsü. Ulaşım . İdari Durum İlçemizde belediye teşkilatı 1884 yılında kurulmuştur. İlçeye bağlı 16 mahalle muhtarlığı bulunmaktadır. Mezra ve oba mevcut değildir. İklim ve Bitki Örtüsü İnönü Marmara, Ege ve İç Anadolu

Detaylı

ÇEVRE İNCELEMESİ ESKİŞEHİR-TEPEBAŞI MUALLA ZEYREK İLKOKULU ÇEVRE İNCELEMESİ. HAZIRLAYAN: Cem ÖNER

ÇEVRE İNCELEMESİ ESKİŞEHİR-TEPEBAŞI MUALLA ZEYREK İLKOKULU ÇEVRE İNCELEMESİ. HAZIRLAYAN: Cem ÖNER ESKİŞEHİR-TEPEBAŞI MUALLA ZEYREK İLKOKULU ÇEVRE İNCELEMESİ HAZIRLAYAN: Cem ÖNER A) MUALLA ZEYREK İLKOKULUNUN TARİHÇESİ 1989-1990 Öğretim yılında 210 öğrenci ile eğitim-öğretime başlayan okulumuz, 1993-1994

Detaylı

T.C. ÇANAKKALE VALİLİĞİ ECEABAT KAYMAKAMLIĞI İLÇE EYLEM PLANI

T.C. ÇANAKKALE VALİLİĞİ ECEABAT KAYMAKAMLIĞI İLÇE EYLEM PLANI T.C. ÇANAKKALE VALİLİĞİ ECEABAT KAYMAKAMLIĞI İLÇE EYLEM PLANI OCAK 2012 SUNUŞ Eceabat İlçemiz, Gelibolu Yarımadasında, çevresi Çanakkale Boğazı ve Ege Denizi ile çevrili, deniz seviyesinden 2 metre yükseklikte

Detaylı

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2016 YILI TEMMUZAYI FAALİYET RAPORU

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2016 YILI TEMMUZAYI FAALİYET RAPORU HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2016 YILI TEMMUZAYI FAALİYET RAPORU A-KİLİT PARKE TAŞI İLE YOL YAPIM-ÇEVRE DÜZENLEMESİ VE PARK YAPIMI HİZMETLERİ : 1- İlçemize bağlı Çamdibi mahallesi meydanı çevre düzenlemesi

Detaylı

Kartal. Toplam Yatırım 441.000 Milyon YTL İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM

Kartal. Toplam Yatırım 441.000 Milyon YTL İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI Kartal Toplam Yatırım 441.000 Milyon YTL (Dörtyüz Kırk Bir Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM 04 05 06 07 08 Mahalle mahalle sokak sokak

Detaylı

VAN-TUŞBA BELEDİYE MECLİSİNİN MART 2016 TARİHLİ KARAR ÖZETLERİ

VAN-TUŞBA BELEDİYE MECLİSİNİN MART 2016 TARİHLİ KARAR ÖZETLERİ VAN-TUŞBA BELEDİYE MECLİSİNİN MART 2016 TARİHLİ KARAR ÖZETLERİ KARAR TARİHİ : 01.03.2016 KARAR NO: 40 Belediye Meclisinin 07.05.2014 tarih ve 10 sayılı kararlarıyla ihdas edilen, Tuşba Belediyesi norm

Detaylı

MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ 2016 YILI OCAK AYI TOPLANTISI 14/01/2016 TARİHLİ MECLİS GÜNDEMİNE BAŞKANLIK MAKAMINCA EKLENEN MADDELER

MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ 2016 YILI OCAK AYI TOPLANTISI 14/01/2016 TARİHLİ MECLİS GÜNDEMİNE BAŞKANLIK MAKAMINCA EKLENEN MADDELER MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ 2016 YILI OCAK AYI TOPLANTISI 14/01/2016 TARİHLİ MECLİS GÜNDEMİNE BAŞKANLIK MAKAMINCA EKLENEN MADDELER Gündem No : 56567348.301.03-1/1 Toplantı Tarihi:14/01/2016 Toplantı

Detaylı

T.C. ERDEMLİ BELEDİYESİ BELEDİYE MECLİSİ 08/04/2014 TARİHLİ MECLİS TOPLANTISI KARAR ÖZETLERİ. Mehmet GÜLDALI Harun SARI Ali YÖN

T.C. ERDEMLİ BELEDİYESİ BELEDİYE MECLİSİ 08/04/2014 TARİHLİ MECLİS TOPLANTISI KARAR ÖZETLERİ. Mehmet GÜLDALI Harun SARI Ali YÖN T.C. ERDEMLİ BELEDİYESİ BELEDİYE MECLİSİ 08/04/2014 TARİHLİ MECLİS TOPLANTISI KARAR ÖZETLERİ MECLİS BAŞKANI : Mükerrem TOLLU Belediye Başkanı MECLİS ÜYELERİ Serdar ARSLAN Duran KARA Veli ŞAHMAN Şevk ŞEVK

Detaylı

T.C. ÇORUM İL ÖZEL İDARESİ İl Genel Meclisi

T.C. ÇORUM İL ÖZEL İDARESİ İl Genel Meclisi TOPLANTI DÖNEMİ KARAR NO 282 Özü: İlimiz Merkez İlçe İl Genel Meclis Üyesi Erhan AKAR ve Sungurlu İlçesi İl Genel Meclis Üyesi Ünal CEVİZCİ nin, İl Genel Meclis Başkanlığına vermiş oldukları dilekçelerinde,

Detaylı

Şile. Toplam Yatırım 164 Milyon YTL İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM

Şile. Toplam Yatırım 164 Milyon YTL İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI Şile Toplam Yatırım 164 Milyon YTL (Yüz Altmış Dört Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM 04 05 06 07 08 Mahalle mahalle sokak sokak ŞİLE

Detaylı

Bodrum yeni parklar ve sosyal alanlar kazanıyor

Bodrum yeni parklar ve sosyal alanlar kazanıyor Bodrum yeni parklar ve sosyal alanlar kazanıyor Bodrum Belediyesi, yarımada genelinde çocuk oyun gruplarının da yer aldığı; dinlenme, yürüyüş, bisiklet ve spor alanlarından oluşan yeşilliklerle kaplı park

Detaylı

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2015 YILI AĞUSTOSAYI FAALİYET RAPORU

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2015 YILI AĞUSTOSAYI FAALİYET RAPORU HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2015 YILI AĞUSTOSAYI FAALİYET RAPORU A- KİLİT PARKE TAŞI İLE YOL YAPIM-ÇEVRE DÜZENLEMESİVE ÇOÇUK OYUN PARKLARI YAPIMI HİZMETLERİ : 1- İlçemiz YeniMahalle 80.Sokak yolu çevre düzenlemesi

Detaylı

ÇEVRE KORUMA VE KONTROL DAİRESİ BAŞKANLIĞI TARIMSAL HİZMETLER ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ

ÇEVRE KORUMA VE KONTROL DAİRESİ BAŞKANLIĞI TARIMSAL HİZMETLER ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ PERSONEL SAYISI Tarımsal Hizmetler Şube Müdürlüğümüz 04.06.2015 yılında kurulmuş olup; 1 Şube Müdürü 1 Ziraat Yüksek Mühendisi 3 Ziraat Mühendisi 1 Topograf 4HizmetAlımPersoneli, personelinden oluşan kadro

Detaylı

Sayın Bakanım, Sayın Valim, Sayın Milletvekillerim, Sayın Müsteşarım, Değerli Genel Müdürlerim, Sayın Belediye Başkanlarım,

Sayın Bakanım, Sayın Valim, Sayın Milletvekillerim, Sayın Müsteşarım, Değerli Genel Müdürlerim, Sayın Belediye Başkanlarım, Sayın Bakanım, Sayın Valim, Sayın Milletvekillerim, Sayın Müsteşarım, Değerli Genel Müdürlerim, Sayın Belediye Başkanlarım, Adıyaman 7 Mart 14 Adet Tesisin Temel Atma ve Açılış Merasimi ( 4 adet temel

Detaylı