Sizi dinlemeye vakit ayıracağım, sıkıntılarınızı ve ihtiyaçlarınızı anlamaya, süreç boyunca bütün sorularınızı cevaplandırmaya çalışacağım.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Sizi dinlemeye vakit ayıracağım, sıkıntılarınızı ve ihtiyaçlarınızı anlamaya, süreç boyunca bütün sorularınızı cevaplandırmaya çalışacağım."

Transkript

1 Merhaba, Evinizi satmayı mı düşünüyorsunuz? Evinizin satış işlemi bitene kadar, yapılması gereken pek çok iş var. Atmanız gereken ilk adım, size bu yolculukta destek verecek güvenebileceğiniz Gayrimenkul Danışmanı nızı seçmektir. Siz evinizin önüne asılacak bir branda, posta kutusuna bırakılmış bir broşür veya web girişinden çok daha fazlasını hakediyorsunuz. Siz, açılıştan tapu devir işleminiz bitene kadar hiç bir sorun yaşamadan mülkünüzü mümkün olan en yüksek fiyata satılmasını sağlayacak ve daima sizin yanınızda olacak güvenebileceğiniz bir Gayrimenkul Danışman ını hakediyorsunuz. Mülkünüzün bulunduğu bölgede yapmış olduğum rayiç bedel çalışmaları ve bölge hakkında sahip olduğum bilgiler mülkünüzün en kısa zamanda ve en doğru fiyattan satılmasını sağlayacaktır. Pazarlama planlarım ve mülkünüzü satışa hazırlama yöntemlerim potansiyel alıcıların mutlaka dikkatini çekecektir. Başarımın sırrı budur. Sizi dinlemeye vakit ayıracağım, sıkıntılarınızı ve ihtiyaçlarınızı anlamaya, süreç boyunca bütün sorularınızı cevaplandırmaya çalışacağım. Sizinle buluşmadan önce aşağıdaki bilgileri incelemek üzere bana kısa bir zaman ayırmanızı rica ediyorum. Böylelikle evinizi satışa hazırlamak için daha hızlı yol alabiliriz. Sizinle iş yapmayı hak etmek için sabırsızlanıyorum, en kısa zamanada görüşmek üzere. Sevgi ve Saygılarımla KW ANGORA GAYRİMENKUL Ahmet Taner Kışlalı Mah. Saltoğlu Cad. Yeşilaltınkent Sİt. No:4 Çayyolu / Çankaya / Ankara P F E okan.karaagac@kww.com.tr

2 Yaşamaya {COMPANY Değer SLOGAN} Bir Hayat

3 Evinizi Satmak: Her Şey Sizin İçin Benim Gayrimenkul işim tek bir prensip üzerine kuruludur: Her şey müşterilerim için, her şey sizler için Sizin ihtiyaçlarınız Sizin hayalleriniz Sizin endişeleriniz Sizin sorularınız Sizin maddi çıkarlarınız Sizin zamanınız Sizin Hayatınız Size verdiğim hizmet süresince, her konuda mutlu olmanıza odaklanacağım. İşimi o kadar iyi yapacağım ki, siz memnuniyetinizi tüm yakınlarınıza ve mesai arkadaşlarınıza anlatmak isteyeceksiniz. Belki de bu nedenle yaptığım işlerin yarısi benden memnun kalıp benimle tekrar iş yapan veya beni tanıdıklarına yönlenlendiren kişilerden oluşuyor. İyi hizmet kendini belli eder. Yakınlarınızı da bana yönlendirmenizi hak etmek istiyorum!

4 Size Vereceğim Hizmetler İletişim Sizin ihtiyaçlarınız her zaman birinci önceliğim olacaktır. Anlaştığımız her konuda, sizin isteklerinize göre hareket edeceğim. Haftada bir gün veya hergün, telefonla, sms veya ile iletişim kuracağız. Sürecin başından sonuna kadar sizinle her an iletişimde olacağım, yapılan pazarlama çalışmalarını, alınan teklifleri ve satışın gerçekleşme aşamasında her konuda bilgi sahibi olacaksınız. Sizin için en uygun olan iletişim yollarına beraber karar vereceğiz. Deneyim ve Uzmanlık Gayrimenkul işinizin ayrıntılarını ve zorluklarını ben üstleneceğim. Çıkabilecek pek çok aksilliği öngörüp çıkmalarını engelleyeceğim. Satış işlemlerini pürüzsüz bir şekilde yürüteceğim. Pazarlama Mülkünüzü ön plana çıkaracağım. Yapacağım pazarlama çalışmaları ile mülkünüz, Alıcıların daima gözü önünde olacak. Veri tabanımdaki tüm Alıcılara ulaşacağım. Fiyatlandırma Mülkünüzün fiyatlandırmasını doğru yapacağım, gerekirse fiyatı tekrar gözden geçireceğim ve çabuk satılmasını sağlayacağım. Bunu yapabilmek için ihtiyacım olan bilgilere sahibim. Bölgeyi ve rayiç bedelleri iyi biliyorum. Evinizi Görücüye Çıkarmak! Evinizin en güzel yönlerini ortaya çıkaracağım. Bir evin satılması, fiyatının doğru olmasına ve iyi bir sunum yapılmasına bağlıdır. Bir evin satışında ilk izlenim çok önemlidir. Bunu sağlamak için elimden gelen her şeyi yapacağım. Memnun Olmak Verdiğim hizmetlerle sizi memnun edeceğim. Sizinle olan ilişkimin devamı, beklentilerinizi karşılamama, hatta aşmama bağlı olduğunu biliyorum. Beklentilerinizi beraber belirleyeceğiz.

5 Ev Satış Süreci: Satışa Hazırlanmak Bir mülkün satışında o kadar çok ayrıntı var ki. Butün ayrıntıları bir araya getirmek, herşeyin kısa bir sürede ve eksiksiz yapılmasını sağlamak benim sorumluğum olacak. Süreç boyunca adım adım yapacağımız işlerin bir özeti aşağıdadır. Farkı yaratan iletişimimiz olacaktır. Mülkünüzün satışta olduğu süreçte arka planda nelerin geliştiği konusunda daima bilgi sahibi olacaksınız. Evinizi gezen her müşterinin yapmış olduğu yorumları size aktarıyor olacağım. Satış sürecine başlamadan önce beraber bir fiyatlandırma stratejisi belirleyeceğiz. Süreçle ilgili size belli aralıklarla bir rapor sunacağım. Bu raporlamayı sizin istediğiniz yöntemle yapacağım, telefon ya da ile. Başarılı bir satışa hazırlık. Mülkünüzü satışa hazırlayalım. Her geçen gün daha fazla mülk sahibi mülklerini satışa çıkarmadan önce belli bir hazırlık yapmanın önemini anlıyor. Mülkünüzün olumlu ve olumsuz yönlerini bilmek satış sürecini kısaltan ve istenmeyen durumların ortaya çıkmasını önleyen son derece önemli bir uygulamadır. Evinizin bütün olumlu ve olumsuz yönlerini belirleyeceğim ve size bu konuda neler yapılması gerektiğini bildireceğim. Evinizi hızlı bir satış için hazır hale getireceğim.

6 Ev Satış Süreci: Mülkünüzün Rayiç Satış Bedelini Belirlemek Bir söylem ile başlamak istiyorum; Mülkünüzün fiyatı belirleyen ben değilim. Mülkünüzün fiyatını günün piyasa koşulları belirler. Mülkünüzün satılabilir rayiç bedelini piyaslar belirler ve pazarlama faaliyetlerine nasıl yaklaşılması gerektiği konusunda bize yön verir. Fiyat Mülkünüzün fiyatını daha işin başında doğru belirlerlemek satışın gerçekleşme süresini belirleyen en önemli etken olacaktır. Lokasyon Mülkünüzün fiyatının belirlenmesinde en önmeli faktörlerden biriside lokasyonudur. Mükünüzün tadilat durumu Mülkünüzün tadilat ihtiyacı fiyatını ve satış süresini etkiler. Rekabet Potansiyel alıcılar, mülkünüzü gerek fiyat gerekse de tadilat ihtiyacı olarak - çevrede satılık olan diğer benzer mülkler ile karşılatıracaklardır. Alıcılar, şu anda satışta olan veya yakın zamanda satılmış olan müklerin fiyatını bilerek hareket ederler. Zamanlama Müklerin fiyatı genel piyasa şartlarından etkilenirler. Piyasa koşullarını değiştiremiyeceğimize göre, şartlara uymak zorundayız. Satışa çıkan müklerin ilk 30 günleri çok önemlidir, bu dönemde fiyat ve pazarlama stratejilerine çok dikkat edilmelidir. İlk 30 günlük süre mülkünüze açılan bir fırsat penceresidir, bu günler, alıcıların evinizi en çok görmek ve teklif vermek istedikleri günlerdir.

7 Evinizi Satma Süreci: Kapanış İşlemleri ve Sonrası Başarılı bir kapanışa doğru satış sürecinizi koordine etmek. Zaman kaybetmemek için, bütün potansiyel alıcıların ciddi olup olmadıkları veya malı durumlarının yeterli olup olmadığı önden belirlememiz çok önemlidir. Gelen her teklif size sunacağım ve beraber üstünde düşüneceğiz. Teklifleri sizin adınıza müzakere edeceğim ve kapanış işlemlerinin tüm ayrıntılarını üstleneceğim. Kapanış işlemlerini sizin adınıza yürütüp en kısa zamanda tapu devir işlelerinin pürüzsüz bir şekilde ve size hiç bir sıkıntı vermeden yapılmasını sağlayacağım. Satış Sonrası Satış sonrası için yapılması gereken işler, Belediye ye bildirim, nakliyeci, sayaçlar, elektrik, su, doğalgaz ödemeleri telefon hatları, son ayın aidatları, yöneticiden temiz kağıdı vs konularında size destek olacağım.

8 Alıcılar, Satın Aldıkları Evi Nasıl Bulurlar Alıcılar satın aldıkları evleri genellikle internete bakarak ve bir sürü Danışman a sorarak alırlar. Muhteşem bir internet pazarlama programı olan bir Danışman satış konusunda doğru yoldadır. Ev Ararken Başvurulan Bilgi Kaynakları

9 Ev Satış Süreci: Mülkünüzün Pazarlanması 14 Aşamalı Pazarlama Planım Mülkünüzün satışı için tasarlanmış, kısa sürede çok sayıda potansiyel müşteriye ulaştığı kanıtlanmış 14 Adımda Pazarlama Planımı uygulayacağım. Neler Yapacağım: 1.Gayrimenkulünüzün rayiç satış bedelini rekabetçi olabilmeniz için- günün piyasa koşullarına ve fiyat trendlerine uygun belirleyeceğim. Sizin için bir Karşılaştırmalı Rayiç Bedel Çalışması hazırlayacağım. Size bir ekspertiz raporu sunacağım. 2.Gayrimenkulünüzün olumlu yönlerini öne çıkaracak şekilde satışa hazırlayacağım. 3. Satılık Brandası asacağım. Brandalardan olağan üstü çok miktarda Alıcı müşteri gelir. 4.Gayrimenkulünüzün fotoğraflarını ve videosunu çekip tüm WEB Sitelerine ( ilan girişi yapacağım. 5.Open House (Açık Ev Daveti) aktivitesi yapacağım. 6.Gayrimenkulünüz için Haberiniz var mı? broşürleri ve flyer lar hazırlayacağım ve bölge de dağıtacağım. Bu yöntem çok etkilidir. 7.Komşulara Gayrimenkulünüzün satışa çıktığını haber vereceğim. 8.Gayrimenkulünüzü gösterdiğim tüm alıcı adaylarına Gayrimenkulü unutmamaları için broşür vereceğim. 9.Gayrimenkulünüzü tüm Kw Angora Ekibi ile paylaşıma açacağım. Bu da bir çok Gayrimenkul Danışmanı ile de çalıştığınız anlamına gelir. 10.Gayrimenkulünüz için bir powerpoint sunumu hazırlayacağım. Ben ofiste yokken bile diğer Danışman arkadaşlarım alıcı adaylarına sunum yapabilecek. 11.Gayrimenkulünüzü bölgemizde yer alan diğer Gayrimenkul Firmalarıyla paylaşıma açacağım. 12.Tüm Türkiye Keller Williams Gayrimenkul Danışmanlarına paylaşıma açacağım. 13.Gayrimenkulünüzün sosyal ağlarda da tanıtımını yapacağım. 14.Kw Angora Gayrimenkulün 8 yıllık tecrübesinden faydalanarak veri bankasında bulunan tüm olası alıcı adaylarına e-posta, sms, postalama yoluyla tanıtım yapacağım.

10 Evinizin Satış İşlemi: Evinizi Satışa Hazırlamak Unutulmaması gereken üç şey: 1.Alıcının evinizi ilk gördüğü anda edindiği ilk izlenim için ikinci bir şansınız olmayacaktır. 2.Deneyimlerimize göre Satışa Hazırlanan Mülkler, hazırlanmayanlara göre çok daha kısa zamanda satılırlar. 3.Alıcıların çok büyük bir çoğunluğu mülkü gördükleri ilk onbeş saniye içinde kararlarını verirler. Mülkü Satışa Hazırlamak? Evin Lokasyonu Boyutları Genel Tadilat Genel temizlik Değiştirilemez Değiştirilmesi zor Boya, cila, doğramalar, bahçe değiştirilebilir Yapılabilir Evin değerini arttıracak boya, tadilat, dolap, doğrama, temizlik, bahçe vs düzenlemesi yaparak mülkünüzün genel görüntüsünü geliştirmeye: Bu düzenlemeleri yaptığınızda: Mülkünüzü Satışa Hazırlamak diyoruz. 1. Mülkünüz, aynı fiyat aralığında benzer evlere göre daha değerli hale gelir. 2. Mülkünüz bir üst fiyat gurubuna çıkar, benzerleri arasında en doğru fiyatlandırılmış mülk haline gelir.

11 Danışmanınıza Soracağınız Sorular Gayrimenkul Danışmanlığı işini tam gün mü yapıyorsunuz? Normal şartlarda sözleşmesini aldığınız mülkleri kaç günde satabiliyosunuz? Evi siz şahsen mi gezdiriyorsunuz, yoksa bir yardımcınız mı var? Şu anda satılık kaç adet portföyünüz var, elinizde alıcılarınız var mı? Satışlarınızda internetten ne şekilde yararlanıyorsunuz? Size gelen telefon, sms veya mailleri cevaplandırma hızınız nedir? Yaptığınız işlerin yüzde kaçını daha önce iş yaptığınız kişilerin referansı ile yapıyorsunuz? Bana verebileceğiniz referanslarınız var mı?

12 Bana Yardımcı Olur musunuz?: Size Sormak İstediğim Sorular Aşağıdaki sorulara vereceğiniz cevaplar size en iyi hizmeti verebilmem konusunda bana yardımcı olacaktır. Görüşmeye geldiğimde bu konularda fikrinizi, almak istiyorum. Sizin için, evinizi satacak olan Gayrimenkul Danışmanı nda aradığınız en önemli özellik nedir? Daha önce bir mülk sattınız mı? Bu konuda bir deneyiminiz var mı? Sizinle hangi yolla iletişim kurmamı istersiniz? (lütfen yuvarlak içine alınız) Cep tel Fax sms Diğer (açıklayınız) Yaptığım pazarlama çalışmaları veya evinizi gezdirdiğim müşteriler hakkında ne sıklıkla bilgi almak istersiniz? Haftalık Ayda iki defa Her gösterdikten sonra Diğer Sizin açınızdan pazarlama, vergi, evi gösterme, pazarlık aşamaları, cayma akçesi alma, kapanış işlemleri vs hakkında en çok endişe duyduğunuz konular nelerdir?

13 Benim Hakkımda Benim diğer Gayrimenkul Danışmanlarından farkım nedir? Sizin için size özel olarak, en doğru strateji ile uzmanlık alanımın ve bugüne kadar edinmiş olduğum tecrübelerimin, sahip olduğum network ün sağladığı avantajları en doğru şekilde kullanarak, mülkünüzün en kısa zamanda, olabilecek en doğru fiyattan satılması ve satış işleminin sorunsuz ve hızlı çözümlenmesi için süreci yöneterek hep yanınızda olacağım. Deneyimim Ekspertiz Raporu hazırlama konusundaki deneyimlerim, doğru fiyatlandırmam ve doğru pazarlama stratjisi ile bir çok gayrimenkulün satışının gerçekleşmesinin altına imzamı attım. Farklı mülkler üzerine çalışmış olmamın yanında ekip olarak Kw Angora; Çayyolu, Beysukent ve İncek bölgelerinde uzmanlık yapmaktadır. Teknoloji Gayrimenkul Network, Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin gibi sosyal ağlar ile daha geniş kitlelere ulaşmaktayım. Uzmanlık Alanım Çayyolu Bölgesi, Villalar ve lüks konutlar,çankaya Bölgesi

14 Benim Hakkımda İletişim Sizin için size özel olarak danışmanlık hizmeti vermeye talip olduğum için, cep telefonum ve mail adresim ile her an sizin için ulaşılabilir olacağım. Ömür Boyu Müşteri Kavramım Müşteri odaklı ve süreklilik ilkesine dayalı çalışmalarım, müşterilerimin referansları ve tavsiyeleri ile hayata geçmektedir. Referanslarımın bir kaç tanesini yukarıdaki sayfalarda sizinle paylaştım. Ödüllerim / Başarı Belgelerim 6 Kişisel Bakış Açısı Eğitimi, Ignite (Gayrimenkul Danışmanlığında Uzmanlık), Gayrimenkul Pazarlama Teknikleri, Yönetim Becerileri,Liderlik,Planlama Organizasyon, Koçluk becerileri,performans Yönetim Sistemi,Uluslararası iletişim eğitimleri. Kişisel 1968 Ankara doğumluyum.1992 yılında Bilkent Üniversitesi İ.İ.B.F. İşletme Bölümünden mezun oldum ve 20 yıldır hizmet sektöründe orta düzey yönetici olarak görev aldım yılında A.B.D nin en büyük Gayrimenkul Danışmanlık markası olan Keller Williams la Gayrimenkul Danışmanlığı yolculuğuma başladım. Size bağlılığım Sizin için size özeldanışmanlık hizmetim sırasında önceliğim her zaman sizin menfaatlerinizi korumak olacaktır.

15 Neden Keller Williams Gayrimenkul Teknoloji Keller Williams ın e-edge teknolojisi gayrimenkulünüzün satışı süresince bana çok farklı fırsatlar sunuyor! Takım Çalışması Keller Williams Realty, beraber bir takım halinde çalışan Danışmanları ödüllendiren bir sistem olarak tasarlanmıştır. Kişisel çıkarlarımız yerine, beraber, aynı amaca yönelik çalışarak hepimizin birlikte çok daha başarılı olacağımıza inanıyoruz. Firmamızdaki her bir Keller Williams çalışanının size en iyi hizmeti vermek gibi ortak bir hedefi var. Bilgi Keller Willams Gayrimenkul, araştırmaları ve kapsamlı eğitim programları ile sektörün trendleri hakkında güncel olmamı sağlıyor. Bu eğitimler, Size çok farklı bir hizmet vermemi sağlıyor. Güveninirlik Güven ve dürüstlük üzerine kurulmuş olan Keller Willams Gayrimenkul, Müşterileri için her koşulda doğru olanı yapmayı ve onların ihtiyaçlarını her şeyin önünde tutmayı prensip edinmiştir. Benim başarımı belirleyen en önemli faktörün hizmet verdiğim her müşterime arkamda bıraktığım izlenim olduğuna inanıyorum. Yılların Deneyimi Kuzey Amerika da 30 yıllık deneyimi ile Uluslarası piyasalarda hızla büyüyen, Danışman adedi i geçen, dünyanın en büyük Gayrimenkul Firması nın bir Danışmanı olmaktan gurur duyuyorum. Üstün ve farklı bir hizmet verdiğinizde haber çabuk yayılıyor.

ŞİRKET TANITIM DOSYASI

ŞİRKET TANITIM DOSYASI ŞİRKET TANITIM DOSYASI Serçeönü Mah.Ahmet Paşa Cad. Uğur Plaza Kat:1 No:5 Kocasinan / KAYSERİ Tel & Fax: 0352 220 0 155 e-mail: bilgi@uzgrup.com HİZMETLERİMİZ GAYRİMENKUL ALIŞ, SATIŞ ve KİRALAMADA PROFESYONEL

Detaylı

VE GAYRİMENKUL DANIŞMANINIZ

VE GAYRİMENKUL DANIŞMANINIZ GAYRİMENKULÜNÜZÜN PAZARLANMASI VE GAYRİMENKUL DANIŞMANINIZ HAKKINDA HERŞEY Cihan Çolak Gayrimenkul Danışmanı Gayrimenkulünüzün Pazarlanması ve Gayrimenkul Danışmanınız Hakkında Bilmek İstediğiniz Her Şey

Detaylı

VE GAYRİMENKUL DANIŞMANINIZ

VE GAYRİMENKUL DANIŞMANINIZ GAYRİMENKULÜNÜZÜN PAZARLANMASI VE GAYRİMENKUL DANIŞMANINIZ HAKKINDA HERŞEY Aysın Reisoğlu Gayrimenkul Danışmanı Gayrimenkulünüzün Pazarlanması ve Gayrimenkul Danışmanınız Hakkında Bilmek İstediğiniz Her

Detaylı

VE GAYRİMENKUL DANIŞMANINIZ

VE GAYRİMENKUL DANIŞMANINIZ ADIM GAYRİMENKUL GAYRİMENKULÜNÜZÜN PAZARLANMASI VE GAYRİMENKUL DANIŞMANINIZ HAKKINDA HERŞEY Hakan Kayalık Broker / Owner Gayrimenkulünüzün Pazarlanması ve Gayrimenkul Danışmanınız Hakkında Bilmek İstediğiniz

Detaylı

VE GAYRİMENKUL DANIŞMANINIZ

VE GAYRİMENKUL DANIŞMANINIZ KARAYEL GAYRİMENKUL GAYRİMENKULÜNÜZÜN PAZARLANMASI VE GAYRİMENKUL DANIŞMANINIZ HAKKINDA HERŞEY Arda Taşezen Gayrimenkul Danışmanı Gayrimenkulünüzün Pazarlanması ve Gayrimenkul Danışmanınız Hakkında Bilmek

Detaylı

VE GAYRİMENKUL DANIŞMANINIZ

VE GAYRİMENKUL DANIŞMANINIZ GAYRİMENKULÜNÜZÜN PAZARLANMASI VE GAYRİMENKUL DANIŞMANINIZ HAKKINDA HERŞEY Sevcan Kar Gayrimenkul Danışmanı Gayrimenkulünüzün Pazarlanması ve Gayrimenkul Danışmanınız Hakkında Bilmek İstediğiniz Her Şey

Detaylı

VE GAYRİMENKUL DANIŞMANINIZ

VE GAYRİMENKUL DANIŞMANINIZ GAYRİMENKULÜNÜZÜN PAZARLANMASI VE GAYRİMENKUL DANIŞMANINIZ HAKKINDA HERŞEY Muzaffer Karadağlı Broker/Owner Gayrimenkulünüzün Pazarlanması ve Gayrimenkul Danışmanınız Hakkında Bilmek İstediğiniz Her Şey

Detaylı

VE GAYRİMENKUL DANIŞMANINIZ

VE GAYRİMENKUL DANIŞMANINIZ ABC GAYRİMENKUL GAYRİMENKULÜNÜZÜN PAZARLANMASI VE GAYRİMENKUL DANIŞMANINIZ HAKKINDA HERŞEY Attila Yılmaz Gayrimenkul Danışmanı Gayrimenkulünüzün Pazarlanması ve Gayrimenkul Danışmanınız Hakkında Bilmek

Detaylı

Bernur Öksüz Broker/Owner

Bernur Öksüz Broker/Owner LOFT GYRİMEKUL I S M L Z I R I Z P M Ü U K Z Ü Ü L E M İ R L U K IŞ D E Y M Y İ E Ş R G R Y E H G VE ID K K H Bernur Öksüz Broker/Owner LOFT GYRİMEKUL Gayrimenkulünüzün Pazarlanması ve Gayrimenkul Danışmanınız

Detaylı

Add your name here Add your phone number here

Add your name here Add your phone number here Add your name here Add your phone number here Merhaba, Aradığınız ev bir hayalden öte bundan sonra hayatınızın büyük bir kısmını huzur, mutluluk ve sağlık içinde geçireceğiniz bir yuva. Kapısından içeri

Detaylı

Hüseyin Oğuztaş Broker/Ower

Hüseyin Oğuztaş Broker/Ower ELİT GYRİMEKUL I S M L Z I R I Z P M Ü Z Ü Ü L U K E M İ R L U K IŞ D E Y M Y İ E Ş R G R Y E H G VE ID K K H Hüseyin Oğuztaş Broker/Ower Gayrimenkulünüzün Pazarlanması ve Gayrimenkul Danışmanınız Hakkında

Detaylı

VE GAYRİMENKUL DANIŞMANINIZ

VE GAYRİMENKUL DANIŞMANINIZ ABC GAYRİMENKUL GAYRİMENKULÜNÜZÜN PAZARLANMASI VE GAYRİMENKUL DANIŞMANINIZ HAKKINDA HERŞEY Cüneyt Ertan Gayrimenkul Danışmanı Gayrimenkulünüzün Pazarlanması ve Gayrimenkul Danışmanınız Hakkında Bilmek

Detaylı

Kamile DURMAZ. Gayrimenkul Danışmanı GSM : 0 530 690 53 51 www.kamiledurmaz.com. Merhaba Sn.

Kamile DURMAZ. Gayrimenkul Danışmanı GSM : 0 530 690 53 51 www.kamiledurmaz.com. Merhaba Sn. Kamile DURMAZ Merhaba Sn. Bölgenizdeki gayrimenkul piyasasında yaşadığınız güvensizliğin hepimiz farkındayız. Bu sebeple sizin güveninizi tekrar kazanmak ve sizlere en iyi hizmeti verebilmek için RE/MAX

Detaylı

Tanıtım Kitapçığı. Gayrimenkul Sektörü Değişime Startkey Çatısı Altında Hazırlanıyor

Tanıtım Kitapçığı. Gayrimenkul Sektörü Değişime Startkey Çatısı Altında Hazırlanıyor Tanıtım Kitapçığı Gayrimenkul Sektörü Değişime Startkey Çatısı Altında Hazırlanıyor Değerli Girişimcilerimiz STARTKEY, 2013 yılında, gayrimenkul sektöründe 10 yılı aşkın zamandır deneyime sahip olan Yönetim

Detaylı

Dijital Pazarlama Ajansı

Dijital Pazarlama Ajansı Ocak 2018 Strateji ve Hizmetler Dijital Pazarlama Ajansı Eda Kara Marketing Director Reklam taktikleri ve dijital çözümler İçindekiler 4 01 Hakkımızda Naapsak Sosyal Medya Ajansı hakkında merak 04 Müşteriler

Detaylı

AJANS SUNUMU.

AJANS SUNUMU. AJANS SUNUMU SİZİN İÇİN NELER YAPIYORUZ! WEB SİTE TASARIMI WEB SİTE YAZILIMI SOSYAL MEDYA İÇERİK YÖNETİMİ E-TİCARET YÖNETİMİ SEO DİJİTAL MEDYA REKLAMLARI E-POSTA PAZARLAMA Pazarlama ürettiğiniz şey neyse,

Detaylı

Satın alım ve birleşme danışmanlığı süreci

Satın alım ve birleşme danışmanlığı süreci Satın alım ve birleşme danışmanlığı süreci SBB Capital Partners Hizmetleri SBB Capital Partners Türkiye yatırım yönetiminde 4 farklı alanda müşterilerine hizmet vermektedir. Şirket satın alma ve birleşme

Detaylı

Gayrimenkulünüzün pazarlanması ve gayrimenkul danışmanınız hakkında bilmek istediğiniz her şey

Gayrimenkulünüzün pazarlanması ve gayrimenkul danışmanınız hakkında bilmek istediğiniz her şey Gayrimenkulünüzün pazarlanması ve gayrimenkul danışmanınız hakkında bilmek istediğiniz her şey 1 Sayın Mülk Sahibi; Öncelikle bu dosyada yer alan bilgilerin, gayrimenkulümüzün profesyonel pazarlaması ile

Detaylı

Gayrimenkulünüzün satışı ve Gayrimenkul Danışmanınız hakkında bilmek istedikleriniz

Gayrimenkulünüzün satışı ve Gayrimenkul Danışmanınız hakkında bilmek istedikleriniz DERYA HEPER 0212 263 62 64 0532 780 47 49 Gayrimenkulünüzün satışı ve Gayrimenkul Danışmanınız hakkında bilmek istedikleriniz Bunları biliyor muydunuz? RE/MAX 1973 yılından beri müşterilere en iyi hizmeti

Detaylı

Memnuniyet Ölçer Tanıtım Kataloğu

Memnuniyet Ölçer Tanıtım Kataloğu Memnuniyet Ölçer Tanıtım Kataloğu Kapsül Grup A.Ş. internet üzerinden yayın yapan Kapsül Tv isimli web tv ile çalışma hayatına başlamıştır. Uzmanların videolu anlatımları ile sağlık konusunda halkı bilgilendirmeyi

Detaylı

Enhancing Vocational Language Skills and Working Culture Awareness of European Construction Professionals (EVLAC) http://evlac.mku.edu.

Enhancing Vocational Language Skills and Working Culture Awareness of European Construction Professionals (EVLAC) http://evlac.mku.edu. Anket 1: Dil eğitimi ihtiyacı olan kişilere yöneliktir. Sayın ilgili, Bu anket çalışmasının çıktıları Avrupa daki inşaat sektörü çalışanlarının dil becerilerini ve çalışma kültürü bilgilerini arttırmak

Detaylı

Gayrimenkul markalarının tüm proje pazarlama ve satış süreçlerini etkili bir şekilde yöneterek yenilikçi hizmetler sunmak.

Gayrimenkul markalarının tüm proje pazarlama ve satış süreçlerini etkili bir şekilde yöneterek yenilikçi hizmetler sunmak. V İ L L A V. I. P P R O J E VILLA V.I.P GAYRİMENKUL lüks gayrimenkul sektöründeki 10 yıllık tecrübesine dayanarak, toplu konut projelerinde de bir marka olabilmek adına VILLA V.I.P PROJE yi yaratmıştır.

Detaylı

Henüz bir Mobil Şubeniz Yokmu?

Henüz bir Mobil Şubeniz Yokmu? Henüz bir Mobil Şubeniz Yokmu? Mobil Şubenizi Açın İşlerinizi Kolaylaştırın! www.mobilsubem.com Mobil Şubeniz Her an Yanınızda! Bu E-Kataloğumuzda Mobil Şubem Hizmetlerinin genel bir tanıtımını bulabilirsiniz.

Detaylı

Üçüncü bin yıl için gayrimenkul geliştirme çözümleri

Üçüncü bin yıl için gayrimenkul geliştirme çözümleri kuruluş 1993 Üçüncü bin yıl için gayrimenkul geliştirme çözümleri www.gy.com.tr Merhaba Amacımız yirmi birinci yüzyıla uygun gayrimenkul projeleri geliştirmektir. Anahtar teslim konut, sosyal ve ticari

Detaylı

İÇİNDEKİLER HAKKIMIZDA UZMANLIK FİKRİ MÜLKİYET İSTİHDAM TİCARİ İHTİLAFLAR DAVA VE İCRA TAKİPLERİ EKİBİMİZ REFERANSLAR İLETİŞİM

İÇİNDEKİLER HAKKIMIZDA UZMANLIK FİKRİ MÜLKİYET İSTİHDAM TİCARİ İHTİLAFLAR DAVA VE İCRA TAKİPLERİ EKİBİMİZ REFERANSLAR İLETİŞİM İÇİNDEKİLER HAKKIMIZDA UZMANLIK FİKRİ MÜLKİYET İSTİHDAM TİCARİ İHTİLAFLAR DAVA VE İCRA TAKİPLERİ EKİBİMİZ REFERANSLAR İLETİŞİM... 3... 5... 7... 9...11...13...15...17...19 HAKKIMIZDA Türkiye nin finans

Detaylı

BAŞARIYA GİDEN 20 ADIM

BAŞARIYA GİDEN 20 ADIM BAŞARIYA GİDEN 20 ADIM 1. Herbalife Başvurunuzu Tamamlayın Herbalife Üye Paketi (HMP) Üye Başvuru Formu Kullanılacak Ürünler Basılı Malzeme & DVD %25 Başlangıç İndirimi* 2. Ürün Broşürünü İnceleyin Herbalife

Detaylı

Biz Kimiz? Ekibimizi yakından tanıyın: adresgezgini.com/ekibimiz

Biz Kimiz? Ekibimizi yakından tanıyın: adresgezgini.com/ekibimiz Biz Kimiz? Ekibimizi yakından tanıyın: adresgezgini.com/ekibimiz 2007 Ekip 35 kişiye, müşteri sayısı 10.000'e ulaştı. Global All-Star Ödülü kazandı. İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü, Teknoloji Geliştirme

Detaylı

sosyal & dijital pazarlama

sosyal & dijital pazarlama sosyal & dijital pazarlama en sağlıklı iletişim dijital dünya üzerinde gerçekleşir. gerçek kişilere eriştiğinizi görmek harika bir deneyim. bir müşterimiz diyor ki; İnternet ve Sosyal Medya benim için oldukça

Detaylı

Dijital pazarlama bir satış yöntemi değil; ulaşılan sonuçları sayesinde satış artışı sağlayan, bir ilişkilendirme ve iletişim sürecidir.

Dijital pazarlama bir satış yöntemi değil; ulaşılan sonuçları sayesinde satış artışı sağlayan, bir ilişkilendirme ve iletişim sürecidir. Dijital pazarlama bir satış yöntemi değil; ulaşılan sonuçları sayesinde satış artışı sağlayan, bir ilişkilendirme ve iletişim sürecidir. Dijital Pazarlama, rekabet avantajı için yeni kaynaklara ulaşımı

Detaylı

Office Phone:

Office Phone: www.aimdanismanlik.com Office Phone: 0212 698 00 40 İÇİNDEKİLER 1. NEDEN AIM? 2. İŞ ORTAKLARIMIZ ve ÜYE KURUMLAR 3. DANIŞMANLIK HİZMETLERİMİZ 4. İHTİYAÇLARINIZ, RİSKLERİNİZ ve BEKLENTİLERİNİZ NELER? 5.

Detaylı

Empati. Yerel Yönetim Araştırmaları

Empati. Yerel Yönetim Araştırmaları Empati Yerel Yönetim Araştırmaları Yerel yönetimler ve halkın mutluluğu Yerel yönetimler halkın çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak, anlamak ve onları mutlu etmekle sorumludur. Herkese eşit hizmet sunabilmeli,

Detaylı

Başarıya Bağlılık Taahhüdü

Başarıya Bağlılık Taahhüdü Başarıya Bağlılık Taahhüdü İyi İş uygulamaları Lider olan BENİMLE başlar. QuestNet TM Bağımsız Temsilcisi olarak QNet ile olan görüşmelerimde dürüst ve adil olacak; tüm profesyonel etkinliklerimi, kendi

Detaylı

Merhaba dediğini görün. Şimdi Cisco TelePresence ile gelecek yanınızda.

Merhaba dediğini görün. Şimdi Cisco TelePresence ile gelecek yanınızda. Broşür Merhaba dediğini görün. Şimdi Cisco TelePresence ile gelecek yanınızda. 2010 Cisco ve/veya bağlı kuruluşları. Tüm hakları saklıdır. Bu belge Genel Cisco Bilgileri ni içerir. Sayfa 1/5 Yeni Çalışma

Detaylı

Office Phone:

Office Phone: www.aimdanismanlik.com Office Phone: 0212 698 00 40 İÇİNDEKİLER 1. NEDEN AIM? 2. İŞ ORTAKLARIMIZ ve ÜYE KURUMLAR 3. DANIŞMANLIK HİZMETLERİMİZ 4. İHTİYAÇLARINIZ, RİSKLERİNİZ ve BEKLENTİLERİNİZ NELER? 5.

Detaylı

Biz Kimiz? Ekibimizi yakından tanıyın: adresgezgini.com/ekibimiz

Biz Kimiz? Ekibimizi yakından tanıyın: adresgezgini.com/ekibimiz Biz Kimiz? Ekibimizi yakından tanıyın: adresgezgini.com/ekibimiz 2007 Ekip 35 kişiye, müşteri sayısı 10.000'e ulaştı. AdresGezgini A.Ş. İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü, Teknoloji Geliştirme Bölgesi nde

Detaylı

Omnichannel ile Multichannel Pazarlama Arasındaki 4 Temel Fark

Omnichannel ile Multichannel Pazarlama Arasındaki 4 Temel Fark Omnichannel ile Multichannel Pazarlama Arasındaki 4 Temel Fark Birbirleriyle karıştırılan terimleri düşününce akla ilk olarak multichannel ve omnichannel pazarlama geliyor. Omnichannel ve multichannel

Detaylı

SOSYAL MEDYA YÖNETİMİ ve SOSYAL MEDYADA REKLAM UYGULAMALARI

SOSYAL MEDYA YÖNETİMİ ve SOSYAL MEDYADA REKLAM UYGULAMALARI SOSYAL MEDYA YÖNETİMİ ve SOSYAL MEDYADA REKLAM UYGULAMALARI SOSYAL MEDYA YÖNETİMİ ve SOSYAL MEDYADA REKLAM UYGULAMALARI Sosyal medya yönetimine artık diğer pazarlama aktivasyonları gibi stratejik bir bakış

Detaylı

DANIŞMANLIK VE GAYRİMENKUL ARACILIĞI PROJE PAZARLAMA VE SATIŞ HİZMETLERİ

DANIŞMANLIK VE GAYRİMENKUL ARACILIĞI PROJE PAZARLAMA VE SATIŞ HİZMETLERİ DANIŞMANLIK VE GAYRİMENKUL ARACILIĞI PROJE PAZARLAMA VE SATIŞ HİZMETLERİ 1 Tam Kapsamlı Mülk Pazarlama ve Satış Modeli KUZEYBATI ve RESICON; Türkiye de yatırım yapmayı planlayan yerli veya yabancı gayrimenkul

Detaylı

Gümüslük: Gümüşlük koyunda taş kaplamalı, özel havuzlu ve deniz manzaralı sıfır villa

Gümüslük: Gümüşlük koyunda taş kaplamalı, özel havuzlu ve deniz manzaralı sıfır villa Gümüslük: Gümüşlük koyunda taş kaplamalı, özel havuzlu ve deniz manzaralı sıfır villa Sı fır vil la Kat Sayisi: 2 Komisyon vardır: evet Komisyon oranı: %3,54 Yaklaşık Kullanım Alanı: 220 m2 Yatak Odasi

Detaylı

UZUN BİR YOLDA SOLUKSUZ KALMAMAK İÇİN BİRLİKTE ÇALIŞALIM Geçmişten Geleceğe Güven İnşa Ediyoruz Sloganı ile çıktığımız bu yolda, EGEA Danışmanlık olarak firmalar üzerindeki ortak tespitimiz, FİRMANIN Geçmişi

Detaylı

Yenilikçi Çözüm Ortağınız

Yenilikçi Çözüm Ortağınız Yenilikçi Çözüm Ortağınız www.goldgirisim.com GOLD GİRİŞİM HAKKIMIZDA GOLD ORGANİZASYON TEMİZLİK TEKSTİL PAZARLAMA SAN. VE TİC. A.Ş. olarak; Verdiğimiz hizmetlerde, ilgili sektörlerden pay almanın, rekabet

Detaylı

HAKKIMIZDA TEMİZLİK HİZMETLERİ

HAKKIMIZDA TEMİZLİK HİZMETLERİ HAKKIMIZDA Sağlık hizmetleri / özel hastane yöneticiliği başta olmak üzere hizmet sektörünün çeşitli alanlarında edindiğimiz bilgi deneyim ve tecrübenin gücünden yararlanarak yatırım ve ticaret yolculuğuna

Detaylı

herkesin bir reklamı olmalı

herkesin bir reklamı olmalı bilgi@herkesinreklami.com www.herkesinreklami.com herkesin bir reklamı olmalı herkesin bir reklamı olmalı Günümüzde reklam ve tanıtım gibi faaliyetlerin öneminin herkes farkında. Ancak çok zaman bu işler

Detaylı

İşimizi aşımızı müşterimizi Sosyal Medyayla BÜYÜTÜYORUZ.

İşimizi aşımızı müşterimizi Sosyal Medyayla BÜYÜTÜYORUZ. Yeni nesil dijital liderlik ajansı İşimizi aşımızı müşterimizi Sosyal Medyayla BÜYÜTÜYORUZ. Dijital yolculukta, 48 milyon sabit internet kullanıcısı, 45.3 milyon mobil internet kullanıcısı 8 milyon aktif

Detaylı

Street Smart Marketing

Street Smart Marketing Tek bir hedef için tasarlanmış kamu hizmeti şirket programları. Başarı. Street Smart Marketing Müşterilerinizi cezbeden pazarlama kampanyaları 30 yıllık deneyim Tasarlarız. Yakalarız. İlerleriz. 1.4 milyon

Detaylı

Gümüslük: Gümüşlükte eşyalı satılık villa - özel havuzlu ve deniz manzaralı

Gümüslük: Gümüşlükte eşyalı satılık villa - özel havuzlu ve deniz manzaralı Gümüslük: Gümüşlükte eşyalı satılık villa - özel havuzlu ve deniz manzaralı Fu ll e şy alı Ev tipi: Villa Kat Sayisi: 3 Komisyon vardır: evet Komisyon oranı: 3, 54 % Mutfak: Mutfak Mobilyası Yatak Odasi

Detaylı

Yalikavak: Deniz manzaralı taş ev, Yalıkavak marinaya yürüme mesafesinde - eşyalı

Yalikavak: Deniz manzaralı taş ev, Yalıkavak marinaya yürüme mesafesinde - eşyalı Yalikavak: Deniz manzaralı taş ev, Yalıkavak marinaya yürüme mesafesinde - eşyalı Eş ya lı Kat Sayisi: 2 Komisyon vardır: evet Komisyon oranı: 3,54% Mutfak: Mutfak Mobilyası, Açik Yatak Odasi Sayisi: 2

Detaylı

ÜNİVERSİTE İŞBİRLİĞİ ALANLARIMIZ SATIŞ İNSAN KAYNAKLARI

ÜNİVERSİTE İŞBİRLİĞİ ALANLARIMIZ SATIŞ İNSAN KAYNAKLARI ÜNİVERSİTE İŞBİRLİĞİ ALANLARIMIZ SATIŞ İNSAN KAYNAKLARI 2015-2016 Agenda BİZ KİMİZ? FİNANSAL DANIŞMANLIK MESLEĞİ İŞ BİRLİĞİ YAPABİLECEĞİMİZ ORTAK NOKTALAR FOTOKOPİSİZ STAJ,SÜPER MEZUN PROGRAMLARI DERSLERE

Detaylı

Gündogan: Satılık yazlık deniz manzaralı mobilyalı ve özel havuzlu

Gündogan: Satılık yazlık deniz manzaralı mobilyalı ve özel havuzlu Gündogan: Satılık yazlık deniz manzaralı mobilyalı ve özel havuzlu Kat Sayisi: 3 Komisyon vardır: evet Komisyon oranı: %3,54 Yatak Odasi Sayisi: 6 Banyo Sayisi: 3 Misafir WC: evet Havuz: evet Klima: evet

Detaylı

GÜZ DANIŞMANLIK'ı sizlerle tanıştırmak ve faaliyetlerini sizlerle paylaşmaktan onur duyuyorum.

GÜZ DANIŞMANLIK'ı sizlerle tanıştırmak ve faaliyetlerini sizlerle paylaşmaktan onur duyuyorum. Değerli Yönetici, GÜZ DANIŞMANLIK'ı sizlerle tanıştırmak ve faaliyetlerini sizlerle paylaşmaktan onur duyuyorum. "Yaşamboyu Öğrenme" ilkesi çerçevesinde bireylerin, çeşitli sektörlerdeki işletmelerin,

Detaylı

PERYÖN İNSAN YÖNETİMİ ÖDÜLLERİ FARK YARATAN İK PROJELERİ TOPLUMSAL CİNSİYET EŞİTLİĞİ

PERYÖN İNSAN YÖNETİMİ ÖDÜLLERİ FARK YARATAN İK PROJELERİ TOPLUMSAL CİNSİYET EŞİTLİĞİ 2016-2017 PERYÖN İNSAN YÖNETİMİ ÖDÜLLERİ FARK YARATAN İK PROJELERİ TOPLUMSAL CİNSİYET EŞİTLİĞİ 11/9/2017 White Paper / PERYÖN Yayınlar 2017.22 2016-2017 PERYÖN İnsan Yönetimi Ödülleri Fark Yaratan İK Projeleri

Detaylı

Turgutreis: Marina manzaralı, özel havuzlu ve büyük bahçeli lüks villa

Turgutreis: Marina manzaralı, özel havuzlu ve büyük bahçeli lüks villa Turgutreis: Marina manzaralı, özel havuzlu ve büyük bahçeli lüks villa Sı fır vil la Komisyon vardır: evet Komisyon oranı: 3,54% Key Invest - Real Estate Istanbul, Trabzon, Bodrum Mutfak: Mutfak Mobilyası

Detaylı

Bodrum: Bodrumda satılık özel havuzlu deniz manzaralı lüks villa

Bodrum: Bodrumda satılık özel havuzlu deniz manzaralı lüks villa Bodrum: Bodrumda satılık özel havuzlu deniz manzaralı lüks villa Kat Sayisi: 1 Komisyon vardır: evet Komisyon oranı: 3,54% Yaklaşık Kullanım Alanı: 1.000 m2 Yatak Odasi Sayisi: 3 Banyo Sayisi: 3 Müştemilat:

Detaylı

Gayrimenkulde Hedef 12!

Gayrimenkulde Hedef 12! Gayrimenkulde Hedef 12! HAKKIMIZDA HAKKIMIZDA Kurumsal Kurucu Ortaklar, Bankacılık Ve Finans Sektörü İş Tecrübelerini, Gayrimenkul Sektörü İş Tecrübeleri İle Biraraya Getirerek, İnovatif Bir Konsept İle

Detaylı

19 MAYIS MAHALLESİ SÜMER SOK. SÜMKO SİTESİ G-4 BLOK D:6 KADIKÖY-İSTANBUL Tel: 0 216 478 34 75-0 216 478 34 78 Fax:0 216 478 34 77 E- Posta:

19 MAYIS MAHALLESİ SÜMER SOK. SÜMKO SİTESİ G-4 BLOK D:6 KADIKÖY-İSTANBUL Tel: 0 216 478 34 75-0 216 478 34 78 Fax:0 216 478 34 77 E- Posta: Tel: 0 216 478 34 75-0 216 478 34 78 Fax:0 216 478 34 77 E- Posta: info@lidergd.com Web: www.lidergd.com LİDER GAYRİMENKUL DEĞERLEME A.Ş. sermaye piyasası mevzuatı çerçevesinde gayrimenkul değerlemesi

Detaylı

AJANDA HAKKIMIZDA EĞİTİMLERİMİZ. Biz Kimiz? Vizyonumuz Misyonumuz Değerlerimiz. Eğitim Bölümlerimiz Eğitim İçeriklerimiz

AJANDA HAKKIMIZDA EĞİTİMLERİMİZ. Biz Kimiz? Vizyonumuz Misyonumuz Değerlerimiz. Eğitim Bölümlerimiz Eğitim İçeriklerimiz AJANDA HAKKIMIZDA Biz Kimiz? Vizyonumuz Misyonumuz Değerlerimiz EĞİTİMLERİMİZ Eğitim Bölümlerimiz Eğitim İçeriklerimiz BİZ KİMİZ? Eğitim Sektöründe 11 yıllık tecrübe ve bilgi birikimine sahip olarak yola

Detaylı

CEO - Yönetim Raporlama Sistemi

CEO - Yönetim Raporlama Sistemi CEO - Yönetim Raporlama Sistemi Tanıtım ve Çalışma Şekli: %100 Türk Mühendisleri tarafından geliştirilen CEO-Yönetim Raporlama Sistemi yazılımı, Nokta Bilgisayar A.Ş.'nin tescilli bir markasıdır. Günümüz

Detaylı

DİJİTAL KİMYA TEKNOLOJİLERİ GAZETESİ medyakit / 2018

DİJİTAL KİMYA TEKNOLOJİLERİ GAZETESİ medyakit / 2018 www.chemlife.com.tr DİJİTAL KİMYA TEKNOLOJİLERİ GAZETESİ medyakit / WEB ONLINE 25.000 ÜZERİ KULLANICI E-MAİL 30.000 ÜZERİ ABONE UYGULAMA 5.000 ÜZERİ KULLANICI TUMBLR GÖRSEL İÇERİK VE HABER PAYLAŞIMLARI

Detaylı

0216 693 08 08 info@ph1istanbul.com

0216 693 08 08 info@ph1istanbul.com 0216 693 08 08 info@ph1istanbul.com Adını aldığı Ph1 gezegenin sahip olduğu 4 güneşi Kalite, Uzmanlık, Güven ve Yenilikçi olarak yörüngesine koyarak, markanızı 4 koldan saracak ve sizi gezegen savaşlarına

Detaylı

Yalikavak: Yüzme havuzlu ve deniz manzaralı yazlık

Yalikavak: Yüzme havuzlu ve deniz manzaralı yazlık Komisyon vardır: evet Komisyon oranı: 3,54% Key Invest - Real Estate Istanbul, Trabzon, Bodrum Yaklaşık Kullanım Alanı: 295 m2 Mutfak: Mutfak Mobilyası, Açik Peksimet mah., Bozdag 9. Sk. C-Blok, No 1 Konacik,

Detaylı

DOĞAN BURDA DERGİ YAYINCILIK VE PAZARLAMA A.Ş. KURUMSAL YÖNETİM KOMİTESİ GÖREV VE ÇALIŞMA ESASLARI

DOĞAN BURDA DERGİ YAYINCILIK VE PAZARLAMA A.Ş. KURUMSAL YÖNETİM KOMİTESİ GÖREV VE ÇALIŞMA ESASLARI DOĞAN BURDA DERGİ YAYINCILIK VE PAZARLAMA A.Ş. KURUMSAL YÖNETİM KOMİTESİ GÖREV VE ÇALIŞMA ESASLARI 1. AMAÇ Doğan Burda Dergi Yayıncılık ve Pazarlama A.Ş. ( Şirket veya Doğan Burda ) Kurumsal Yönetim Komitesi

Detaylı

ENDÜSTRİYEL REKLAMCILIK VE BASKI SEKTÖRÜ ÖLÇÜMLEME ÇALIŞMASI SORU FORMU

ENDÜSTRİYEL REKLAMCILIK VE BASKI SEKTÖRÜ ÖLÇÜMLEME ÇALIŞMASI SORU FORMU Sayın Yetkili, ENDÜSTRİYEL REKLAMCILIK VE BASKI SEKTÖRÜ ÖLÇÜMLEME ÇALIŞMASI SORU FORMU Sektörün rakamsal verilerle tanımlanması amacıyla yapılan bu çalışmada, firmanıza ilişkin bilgiler gizlilik çerçevesinde

Detaylı

PERSONEL İYİLEŞTİRME EĞİTİM VE MARKALAŞMA PLANI

PERSONEL İYİLEŞTİRME EĞİTİM VE MARKALAŞMA PLANI 2014-2015 YILI PERSONEL İYİLEŞTİRME EĞİTİM VE MARKALAŞMA PLANI A.Hakan BAŞARAN 2 1 - DANIŞMANLIK STRATEJİSİ MARKANIN İNCELENMESİ Markanın geldiği nokta analiz edilerek kendi içindeki mevcut durumu belirlemek,

Detaylı

Müşteri Bilgi Sistemi Tasarımı, Müşteri İzleme

Müşteri Bilgi Sistemi Tasarımı, Müşteri İzleme Müşteri Bilgi Sistemi Tasarımı, Müşteri İzleme Günümüzün giderek zorlaşan rekabet ortamında artan müşteri sayıları nedeniyle müşteri ilişkileri yönetimi her geçen gün boyut değiştirmektedir. Müşterilerine

Detaylı

Aşağıdaki 5 cümlenin hepsine evet demiyorsanız, bu pdf dosyasını incelemek için gereken 3 dakikayı ayırmasanız da olur

Aşağıdaki 5 cümlenin hepsine evet demiyorsanız, bu pdf dosyasını incelemek için gereken 3 dakikayı ayırmasanız da olur Bizden söylemesi Aşağıdaki 5 cümlenin hepsine evet demiyorsanız, bu pdf dosyasını incelemek için gereken 3 dakikayı ayırmasanız da olur. 8-18 yaşları arasında bir çocuğum var.. Bu yaz en az 2 hafta İzmir,

Detaylı

AKTEK GARAGE DÖKÜMANI

AKTEK GARAGE DÖKÜMANI AKTEK GARAGE DÖKÜMANI Kurum İçi Girişimcilik ve İnovasyon İŞ GELİŞTİRME VE TEKNOLOJİ ENTEGRASYON BÖLÜMÜ 1 İÇERİK 1. Aktek Tarafından Belirlenmesi Gereken Adımlar... 4 1.1. Destek Verilecek Olan Sektörler

Detaylı

Gündogan: Gündoğan koyuna hakim eşsiz manzaralı, konforlu, sonsuzluk havuzlu geniş villa

Gündogan: Gündoğan koyuna hakim eşsiz manzaralı, konforlu, sonsuzluk havuzlu geniş villa Gündogan: Gündoğan koyuna hakim eşsiz manzaralı, konforlu, sonsuzluk havuzlu geniş villa Öz el v illa Kat Sayisi: 3 Komisyon vardır: evet Komisyon oranı: 3,54% Mutfak: Mutfak Mobilyası, Açik Banyo: Dus,

Detaylı

http://kariyer.ieu.edu.tr

http://kariyer.ieu.edu.tr ÖZGEÇMİŞİ ANLAMAK Öncelikle özgeçmişin nedir ve ne işe yarar açıklığa kavuşturalım. Özgeçmiş kim olduğunuzu, eğitim ve deneyimlerinizi içeren iyi sunulmuş bir özettir. Özgeçmişin tek amacı bir staja veya

Detaylı

E-Ticaret Kiti Satış Ortaklığı Tavsiyeleri

E-Ticaret Kiti Satış Ortaklığı Tavsiyeleri E-Ticaret Kiti Satış Ortaklığı Tavsiyeleri Ürün Sitesi www.eticaretkiti.com Ürün Fiyatları 1797 TL - 2397 TL - 3497 TL Satış Başına Kazanç %20 Satış Oranı Satış Ortaklığı Başvuru Satış Artıran Etkenler

Detaylı

CRM UYGULAMALARINDA BAŞARI ĐÇĐN BĐLĐNMESĐ GEREKENLER

CRM UYGULAMALARINDA BAŞARI ĐÇĐN BĐLĐNMESĐ GEREKENLER 1-Pazarlama konsepti ve bilişim destekli CRM sistemleri 2-CRM Nedir? Neden CRM? 3- CRM modelleri 4-CRM uygulama noktaları 5-CRM projelerinde başarı ve başarısızlığı etkileyen faktörler CRM UYGULAMALARINDA

Detaylı

Anket 2: Şirketteki yabancı dil ihtiyaçları hakkında bilgi verebilecek kişilere yöneliktir

Anket 2: Şirketteki yabancı dil ihtiyaçları hakkında bilgi verebilecek kişilere yöneliktir Anket 2: Şirketteki yabancı dil ihtiyaçları hakkında bilgi verebilecek kişilere yöneliktir Sayın ilgili, Bu anket çalışmasının çıktıları Avrupa daki inşaat sektörü çalışanlarının dil becerilerini ve çalışma

Detaylı

GalataMOON Neler Yapar?

GalataMOON Neler Yapar? GalataMOON 2011 yılında farklı bir isimle faaliyete başlayan firmamız, 2014 yılından itibaren yeni bir yapılanmaya girerek GalataMOON ismiyle, hizmet vermeye başlamıştır. Uzun yıllar televizyon, yapım

Detaylı

Gündogan: Bodrum - Gündoğan deniz manzaralı sakin ve huzurlu konumda yeni villa

Gündogan: Bodrum - Gündoğan deniz manzaralı sakin ve huzurlu konumda yeni villa Gündogan: Bodrum - Gündoğan deniz manzaralı sakin ve huzurlu konumda yeni villa Kat Sayisi: 3 Komisyon vardır: evet Key Invest - Real Estate Istanbul, Trabzon, Bodrum Komisyon oranı: 3,54% Mutfak: Mutfak

Detaylı

Yalikavak: Yalıkavak marina manzaralı modern villa, özel havuzlu bahçeli

Yalikavak: Yalıkavak marina manzaralı modern villa, özel havuzlu bahçeli Yalikavak: Yalıkavak marina manzaralı modern villa, özel havuzlu bahçeli Komisyon vardır: evet Komisyon oranı: 3,54% Key Invest - Real Estate Istanbul, Trabzon, Bodrum Yaklaşık Kullanım Alanı: 240 m2 Yatak

Detaylı

ABD, İngiltere, İrlanda, Kanada, Hollanda, Avustralya, Yeni Zelanda.

ABD, İngiltere, İrlanda, Kanada, Hollanda, Avustralya, Yeni Zelanda. VerdeTaks dünya çapında vergi iadeleri hizmeti veren yeni kurulmuş bir şirkettir. Şirketimiz finansal, müşteri hizmetleri, pazarlama ve satış alanlarında 14 yıldan fazla bir deneyime sahiptir. Uzmanlarımızın

Detaylı

SOSYAL MEDYADA BOŞA VAKİT HARCAMAYIN!

SOSYAL MEDYADA BOŞA VAKİT HARCAMAYIN! SOSYAL MEDYADA BOŞA VAKİT HARCAMAYIN! ANIL ALTAŞ EĞİTMEN/DANIŞMAN 14 TEMMUZ 10 BÜMED AŞİYAN SALONU Sosyal Medya ile dünya artık düz! 2 Icons courtesy of Sosyal medya Katsayınızı biliyor musunuz? Test Sonucu

Detaylı

DİJİTAL KİMYA TEKNOLOJİLERİ GAZETESİ medyakit 2017 / 2018

DİJİTAL KİMYA TEKNOLOJİLERİ GAZETESİ medyakit 2017 / 2018 www.chemlife.com.tr DİJİTAL KİMYA TEKNOLOJİLERİ GAZETESİ medyakit 2017 / ChemLife Kimya Teknolojileri Gazetesi nin amacı; kimya bilimi, sanayisi ve bağlı alt sektörlerin gelişmesine katkıda bulunarak,

Detaylı

GAYRİ MENKUL AKADEMİSİ

GAYRİ MENKUL AKADEMİSİ GAYRİ MENKUL AKADEMİSİ HAKKIMDA 1980 yılında T.E.D. Ankara Koleji'nden mezun olduktan sonra İ. Ü. Orman İşletme Mühendisliği'ni 1985 yılında tamamlamıştır. Açık, iki yıl Amerika Birleşik Devletleri'nde

Detaylı

Neden RE/MAX ABC? 2001 Ağaoğlu My City 2004 Ağaoğlu My Village 2005 Ağaoğlu My Town 2006 Ağaoğlu My Country 2007 Ağaoğlu My World 2008 Eltes Güneşi

Neden RE/MAX ABC? 2001 Ağaoğlu My City 2004 Ağaoğlu My Village 2005 Ağaoğlu My Town 2006 Ağaoğlu My Country 2007 Ağaoğlu My World 2008 Eltes Güneşi Neden RE/MAX ABC? 2001 Ağaoğlu My City 2004 Ağaoğlu My Village 2005 Ağaoğlu My Town 2006 Ağaoğlu My Country 2007 Ağaoğlu My World 2008 Eltes Güneşi Neden RE/MAX ABC? 2000 senesinden beri Ağaoğlu Projeleri

Detaylı

ATBÖ Sürecinde Ölçme-Değerlendirmeye Hazırlık: ATBÖ Yaklaşımı Nasıl Bir Ölçme Değerlendirme Anlayışını Öngörüyor?

ATBÖ Sürecinde Ölçme-Değerlendirmeye Hazırlık: ATBÖ Yaklaşımı Nasıl Bir Ölçme Değerlendirme Anlayışını Öngörüyor? Not: Bu doküman, TÜBİTAK tarafından desteklenen ATBÖ (Argümantasyon Tabanlı Bilim Öğrenme) Projesi kapsamında hazırlanan öğretmenlerin 3 yıl boyunca yaşadıkları sınıf tecrübelerini paylaştıkları ATBÖ Öğretmen

Detaylı

DANIŞMANLIĞI LTD.ŞTİ. HAKKIMIZDA

DANIŞMANLIĞI LTD.ŞTİ. HAKKIMIZDA AVRASKA İŞ GELİŞTİRME ve YÖNETİM DANIŞMANLIĞI LTD.ŞTİ. HAKKIMIZDA İstanbul, 2017 «Farklı olmak iş hayatınızın en önemli felsefesi olmalıdır. Bunun için de müşterilerinizi çok iyi tanımanız gerekir. Amacınız,

Detaylı

Müşteri Memnuniyeti Olimpiyatları

Müşteri Memnuniyeti Olimpiyatları Müşteri Memnuniyeti Olimpiyatları Performansın Geliştirilmesi ve Ödüllendirme Programları Müşteri Memnuniyeti ve Gizli Müşteri Sonuçlarının Entegrasyonu Daha iyiye ulaşmak için ödül rekabete teşvik eder

Detaylı

İNOVANKA TANITIM DOKÜMANI. Dijital Dünya da zirveyi arzulayan işletmelerin adresi

İNOVANKA TANITIM DOKÜMANI. Dijital Dünya da zirveyi arzulayan işletmelerin adresi İNOVANKA TANITIM DOKÜMANI Dijital Dünya da zirveyi arzulayan işletmelerin adresi Türksat ın Tercihi İnovanka Türksat A.Ş, Kablo Tv, Uydu Net, E-devlet sosyal medya ve dijital pazarlama uzmanlarına tarafımızca

Detaylı

HAKKIMIZDA Araba Ekspertiz, girişimci bir proje olup, ülkedeki en yaygın ekspertiz ağına sahip olan firmadır. Araba Ekspertiz in amacı 2. el araç alım/satımı esnasında alıcının talep ettiği ekspertiz raporunun

Detaylı

Dijital Pazarlama Türkiye de ve dünya çapında markanızın tüm dijital platformlarda yapılacak pazarlama faaliyetlerinin tümü SEO (arama motoru optimizasyonu), SEM (arama motoru pazarlaması), influencer

Detaylı

HAKKIMIZDA. Sizin Hayalleriniz. Bizim İşimiz. Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız. Kalite Politikamız. Yenilikçi ve Üretkeniz

HAKKIMIZDA. Sizin Hayalleriniz. Bizim İşimiz. Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız. Kalite Politikamız. Yenilikçi ve Üretkeniz Bizim İşimiz Sizin Hayalleriniz Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız Mesleki yeterliliğini sağlamış insan kaynağına, teknik bilgiye ve donanıma sahibiz. HAKKIMIZDA Uluslararası teknik standartlara

Detaylı

FRANCHISE TANITIM KATALOĞU

FRANCHISE TANITIM KATALOĞU FRANCHISE TANITIM KATALOĞU Asırlık Hikayemiz 1927 yılından beri 3 nesildir tecrübe ve güven ile Bursa da 5 şubeyle hizmet vermeye devam eden markamız Ayanoğlu, Türkiye nin birçok şehrinden özenle seçtiğimiz

Detaylı

Tıklamadan duramayan, Gelişmeden ilerlemeyen, Tüm hayaller gerçekleştirmek içindir diyen, Tutkuyla çalışan, Samimi, FİKİR Teknoloji delisi İLERLEYİŞ

Tıklamadan duramayan, Gelişmeden ilerlemeyen, Tüm hayaller gerçekleştirmek içindir diyen, Tutkuyla çalışan, Samimi, FİKİR Teknoloji delisi İLERLEYİŞ CLICO HAKKINDA Bilgisayarlarını sektöre heyecanla açan Clico, Tıklamadan duramayan, Gelişmeden ilerlemeyen, Tüm hayaller gerçekleştirmek içindir diyen, Tutkuyla çalışan, Samimi, FİKİR Teknoloji delisi

Detaylı

V IP. Professional Security Company

V IP. Professional Security Company V IP Professional Security Company Değerli Müşterimiz; G ünümüz iş dünyasının hızlı temposunda kuruluşlar arasında daha iyiye ulaşma çabası, belirlenen amaçlara ulaşma yolundaki rekabet, sonuçta ulaşılan

Detaylı

PRONOTE ARACILIK + GELİŞTİRME + DANIŞMANLIK

PRONOTE ARACILIK + GELİŞTİRME + DANIŞMANLIK PRONOTE ARACILIK + GELİŞTİRME + DANIŞMANLIK Biz Kimiz: Pronote Gayrimenkul Geliştirme ve Danışmanlık olarak, Gayrimenkul satış ve pazarlama sürecinde özel hissetmenin herkesin hakkı olduğuna inanıp, çalışanlarımız

Detaylı

Duygusal ve sosyal becerilere sahip Genç profesyoneller

Duygusal ve sosyal becerilere sahip Genç profesyoneller Duygusal ve sosyal becerilere sahip Genç profesyoneller Y jenerasyonunun internet bağımlılığı İK yöneticilerini endişelendiriyor. Duygusal ve sosyal becerilere sahip genç profesyonel bulmak zorlaştı. İnsan

Detaylı

Merhaba. d a k i k s m s

Merhaba. d a k i k s m s Merhaba. DakikSMS Hakkında DakikSMS ile ortaklık kurarak iyi insanlardan oluşan genç bir ekiple arkadaş olmaktasınız. 20'yi aşkın çalışanımız ve 3 ofisimizle iş ortaklarımızdan bayilerimize; işletmelerden

Detaylı

ULUSLARARASI KULUÇKA MERKEZİ KURMA PROGRAMI İŞ PLANI

ULUSLARARASI KULUÇKA MERKEZİ KURMA PROGRAMI İŞ PLANI . İŞLETİCİ KURULUŞLARA AİT BİLGİLER.. Yurtiçi İşletici Kuruluşa Ait Bilgiler Adı Unvanı Planlanan Ortakları ve Payları.. Yurtdışı İşletici Kuruluşa Ait Bilgiler Adı Unvanı Planlanan Ortakları ve Payları..

Detaylı

YÖNETİM HİZMETLERİ DANIŞMANLIK HİZMETLERİ TEMİZLİK HİZMETLERİ PEYZAJ HİZMETLERİ GÜVENLİK HİZMETLERİ TEKNOLOJİK HİZMETLER BAŞKANIN MESAJI Uzun yılların vermiş olduğu deneyimimizi insanı merkeze alan, sürdürülebilir

Detaylı

MERHABA. Techlife size teknolojiyi kullanırken hayatınızda sevdiklerinizle daha fazla vakit geçirme fırsatını yakalamakta katkıda bulunmak istiyor.

MERHABA. Techlife size teknolojiyi kullanırken hayatınızda sevdiklerinizle daha fazla vakit geçirme fırsatını yakalamakta katkıda bulunmak istiyor. İÇİNDEKİLER MERHABA ŞİRKET TANIMI BİLGİSAYAR DONANIM YAZILIM İNTERNET HİZMETLERİ BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ DANIŞMANLIK TEKNİK SERVİS SINAV DEĞERLENDİRMELERİ ÇÖZÜM ORTAKLARI REFERANSLAR MERHABA Eğitim sektörüne

Detaylı

Tedarikçi Seçimi Marka Ve Pazarlama. Ufuk Peker

Tedarikçi Seçimi Marka Ve Pazarlama. Ufuk Peker Tedarikçi Seçimi Marka Ve Pazarlama Ufuk Peker Kişisel Etkinlik Özbilinç Özyönetim Özmotivasyon Ne Görüyoruz? Ekip Olma Strateji Planlama Kendimizi Yönetme Bir şeyi yapabileceğimize veya yapamayacağımıza

Detaylı

İkraz No: 8531-TR Proje Adı: Sağlık Sisteminin Güçlendirilmesi ve Desteklenmesi Projesi Proje Süresi: Başvuru Numarası:

İkraz No: 8531-TR Proje Adı: Sağlık Sisteminin Güçlendirilmesi ve Desteklenmesi Projesi Proje Süresi: Başvuru Numarası: T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI SAĞLIK HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ SAĞLIK SİSTEMİNİN GÜÇLENDİRİLMESİ VE DESTEKLENMESİ PROJESİ KAPSAMINDA ALINACAK DANIŞMANLAR İÇİN İSTİHDAM DUYURUSU İLGİ BİLDİRİMİNE DAVET İkraz No:

Detaylı

BÜYÜYÜN BÜYÜMEYE PROGRAMI PY 2012/2013

BÜYÜYÜN BÜYÜMEYE PROGRAMI PY 2012/2013 BÜYÜYÜN ve Kazanın PY 2012 / 2013 : Büyüme Yılı! Büyümeye Odaklanın YENİ PERFORMANS YILI İÇİN HEDEFİNİZ BÜYÜME OLMALI Amway Serbest Girişimcileri (ASG ler) olarak bu inanılmaz fırsatı değerlendirmek için

Detaylı