Rovos Rail DÜNYANIN EN LÜKS TRENİ. Antika Va gon Koleksiyonu

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Rovos Rail DÜNYANIN EN LÜKS TRENİ. Antika Va gon Koleksiyonu"

Transkript

1 Tren Turları Dünya nın en ünlü trenleri: Rovos Rail, Trans-Siberian Express, Shangri-La Express, Viceroy Of India ve Rocky Mountaineer ile 6, 7, 8, 9, 10, 11, 13, 14, 15, 17, 18, 19, 21, 31 ve 34 günlük olağanüstüseyahat programları. Yıl boyunca devam eden tren turlarımızla; G.Afrika, Zimbabve, Zambiya, Svaziland, Namibya, Çin, Tibet, Rusya, Tataristan, Sibirya, Buryat Cumhuriyeti, Moğolistan, Belarus, Ukrayna, Kazakistan, Özbekistan, Türkmenistan, Sudan, Uganda, Tanzanya ve Kanada nın en sıra dışıbölgelerini keşfediyoruz. NEDEN TREN TURLARI? Bizce tren turlarının en önemli tercih nedenleri; defalarca bavul açma-kapama derdi olmaması, karayolu, denizyolu ve havayolu ile ulaşılamayan destinasyonlarıgüven ve konfor içinde keşfedebilmek, seyahat programlarının en sıkıcı yanı olan ulaşım sırasında dahi lüks bir oteli aratmayacak rahatlıkta uyuyabilmek, yürümek, açık havaya çıkmak, eşsiz manzaralar seyretmek, günlük tutmak ve restoran konforunda yiyecek & içecek hizmetlerinden yararlanmak. Tren turlarımız sırasında antika buharlılardan elektrikli modern lokomotiflere, Pera Palace tadında restore edilmiş ve döşenmiş standart vagonlardan Kral ve Kraliçelerin kullandığı royal süitlere, çift katlı ve tavanı 180 derece manzara sunan cam kaplı seyir vagonlarından, yemek, bar, dinlenme, oyun, toplantı hatta alış veriş vagonlarına kadar bir dizi sıra dışı mekan bula caksınız. Moğolistan da her yıl geleneksel olarak yapılan Naadam Festivali nden, Çin Buz & Heykel Festivali ne, Batı Ekspresi nden Kırım Ekspresi ne, Trans-Sibirya Yolculuğundan İpek Yoluna, G.Afrika da Golf Safari den Dünya nın Damı olarak bilinen Lhasa ya kadar bir dizi sıra dışıseyahat sizi bekliyor.

2 Rovos Rail DÜNYANIN EN LÜKS TRENİ Ahşap panellerle donatılmış, klasik tarzda renove edilmiş, gurmelere layık yeme & içme hizmetleri, 5 yıldızlı otel standartları ve dünyanın en görkemli manzaralarını sunan Rovos Trenleri, bu halleriyle dünyanın en lüks treni ünvanınıkazanmış durumdalar. Buharlı da çalıştırılabilen, dizel veya elektrik motorlu trenler 36 süit kompartımanda toplam 72 kişi taşıyorlar. Rovos Trenleri nin evi, Pretoria da özel olarak inşa edilmiş olan Capital Park İstasyonu. Süitlerin Göz Alıcı Dünyası Renove edilmiş olan süitler dünyanın en geniş kompartımanlarına ve her tür konfora sahipler. El yapımı ağaç paneller, Edwardian dönemi dekorasyon tarzı ve objeleri ile adeta bir zarafet örneği sergileyen klimalı süitler, iki kişilik çift veya ikiz yatak bulunan geniş bir mekan sunuyorlar. Her süitte yer kaplaması, değerli eşyalar için kasa, doldurulmuş mini bar ve 24 saat oda servisi standart. Klasik dekorasyon unsurları ile son teknolojiyi buluşturan banyo bölümünde; orijinal sıcak duş, saç kurutma cihazı ve traş makinesi için piriz bulunuyor. Neredeyse bir vagonun yarısıbüyüklüğünde olan elegant Royal Süitler, 16 m2 bir alana sahipler. Her birinin kendisine ait özel oturma bölümü, Victoria tarzı küvet ve ayrı duş alanıolan banyosu mevcut. 11 m2 büyüklüğündeki Delüks Süitlerde yine 2 kişilik çift ya da ikiz yatak, özel bir oturma alanıve duş bölümübulunuyor. Pulman süitler 7 m2 alana sahipler. Delüks süitler ile aynı banyo olanağını sunmalarına rağmen, Pulman Süitlerde yatak ya altlı üstlü ranza ya da çift kişilik yatak şeklinde. Bu yataklar gün içinde konforlu bir oturma mekanına dönüşüyor. Antika Va gon Koleksiyonu Rovos Rail 2 adet 20 vagonlu 72 yataklı ve 1 adet 13 vagonlu 42 yataklı Edwardian tarzı restore edilmiş tren işletiyor. Her bir trenin mutfağından yataklı vagonuna kadar bir hikayesi var. Bazıları 1911 de Avrupa da yapılmış ve Afrika ya gemi ile getirilmiş. Bazıları Kral ve Kraliçelere hizmet vermiş. Elegant ve Eğlendirici Mutfak Her bir trende 42 kişilik oturma kapasitesi bulunan 2 adet yemek vagonu var. Toplam 72 kişinin konaklayabildiği trende 84 kişilik oturma kapasitesine sahip yemek vagonlarıyaratılmış. Yine her trende bir adet sigara içilmeyen keşif vagonu bulunurken bu vagonun hemen arkasında daha küçük bir alanda sigara içilebilen bir bölüm mevcut. Keşif vagonunun en önemli özelliği genişletilmiş manzara camları ve açık hava balkonları. Ünlü şeflerden oluşan mutfak ekibi her zaman taze sebze ve meyve kullanmaya, yerel tatları sunmaya özen gösteriyor. Her sabah çok zengin bir açık büfe kahvaltı var. Soğuk etler, kruvasanlar, börek ve çörekler, taze meyveler, yoğurt ve tahıllı gıdalar. Öğlen ve akşam yemeklerinde ise bir başlangıç tabağı, ana yemek olarak balık veya et veya sebze, tatlıve Afrika nın kaliteli şaraplarısunuluyor.

3 Afrika SIRA DIŞI DÜNYALARIN KITASI Farklılıklar ve değişimler kıtası Afrika 54 ülkeye, binbir renge, muhteşem bir doğa ve hayvanlar alemine ve el değmemiş topraklara ev sahipliği yapıyor. İzole edilmiş vahşi hayatlar ile modern çağın tüm olanaklarını sunan yerleşim bölgeleri yan yana büyük bir tezat oluştururke n, dünya nın e n büyük doğa l pa rkla rı unutulmaz seyahat anıları için vazgeçilmez bir fırsat yaratıyor. Belli bir stili yansıtan yerleşim birimleri ve üzüm bağları bugün Güney Afrika nın en önemli markaları haline gelmiş durumda. Bu konuksever bölge sıra dışı bir mutfağa, nefes kesici manzaralara ve km yi geçen olağanüstü kıyılara sahip. Güney Afrika; çöllerin, karla kaplı zirvelerin, vahşi yaşamın, dev nehirlerin, trend şehirlerin, sessiz kasabaların ve tarihi krallıkların buluşma noktası. Yerli halkla temas ve kültürel alışveriş hemen her ziyaretçinin kolay kolay unutamayacağıanılar ve keşifler vaad ediyor. Güney Afrika nın kuzeyi çıplak çöller ve vahşi yaşamın beşiği gibi. Zimbabve, dünyanın yedi harikasından biri olan en büyük şelalesi Victoria ya ev sahipliği yapıyor. Zambezi Nehri, Namib Çölü ve Büyük Afrika Platosu keşfetmeye doyamayacağınız olağanüstü güzelliklerden sadece birkaçı. Her insan yaşamında bir kez olsun mutla ka Afrika yı keşfe tme li. Sahra Çölü nün ucundan yayılan Kuzey Afrika, büyüleyici ve mistik mimarisi ve olağanüstü yapıtları ile insanın aklını başından alıyor. Heybetli dağlar, yalçın kanyonlar ve dev tapınaklar arasında kendinizi bambaşka bir alemin içinde bulaca ksınız. Doğu Afrika dan Akdeniz e kadar uzanan dünyanın en uzun nehri Nil de yapılan gemi seyahatleri olağanüstü keşifler ve deneyimler vaad ediyor. Mısır, Krallar Vadisi, Tutankamon, nefes kesici tapınaklar, Karnak ve Lüksor un barındırdıkları sırlar, onlarca yıldır hala tüm gezginleri ce zbe diyor.

4 Rovos Rail SIKÇA SORULAN SORULAR Trenlerde klima merkezi sistem mi? Süitinizde bulunan klimanız kişisel ayar özelliğine sahip. Oda servisi var mı? Evet. Trende 24 saat boyunca oda se rvisinden ya ra rla nabilirsiniz. Trende kuru temizleme servisi var mı? Evet. Yıkama, kurutma ve ütüleme işlemle rinden oluşan sınırlı kuru te mizleme hizmeti var. Saç kurutma makinası bulunuyor mu? Banyonuzda bulunan saç kurutma cihazları yanı sıra görevlilerimizden ilave saçkurutma cihazı talep edebiliyorsunuz. Tren çok hızlı mı gidiyor?gezilerimiz süresince yol alacağımız raylar maalesef peryodik olarak bakım görmüyor. Bu nedenle bazı güzergahlarda gürültü ve sarsıntı olabiliyor. Sizi fazla rahatsız etmemek için ortalama hız 60 km de tutuluyor, kötü güzergahlarda hız 20 km ye kadar düşürülebiliyor. Elektrik kullanımı? Trende elektrik ve prizler 220V AC 50Hz ve 3 noktadan girişli yuvarlak fişler için. Görevlilerimizden uluslararasıadaptör talep edebilirsiniz. Trende sigara içiliyor mu?sigara ancak kendi süitlerinizde ve gözlem vagonunun arka tarafında içilebiliyor. Cep telefonu ve laptop kullanımı mümkün mü? Gezi esnasında yaşanan eşsiz deneyimi bozmamak adına, genel alanlarda kullanımına izin verilmiyor. Bu tip cihazlarınızı ke ndi süitinizde kulla nabilirsiniz. Yemek vagonu ve trende giyim tarzı? Gündüz giyim tarzı spor ve rahat. Akşam yemeklerinde formal elbiseler kullanılıyor. Ceket ve kravat kullanımı önemle rica ediliyor. Trende hediyelik eşya dükkanı var mı?trende ve Pretoria Capital Park İstasyonunda küçük birer hediyelik mağaza var. Alışverişlerde kur oynamaları nedeniyle kredi kartı kullanımı tercih ediliyor. Trendeki mağaza ilk yardım çantası, diş fırçası, macunu, traş takımı gibi günlük malzemeleri sunabildiği gibi özel ihtiyaçlarınız için de hizme tinizde. Otel konaklaması olduğunda eşyalarımın bir kısmını trende bırakabilir miyim? Eğer Cape Town dan Victoria Şelalelerine (ya da tersi) yolculuk yapıyorsanız, Pretoria da bir otel gecelememiz olacak. Çoğu eşyanızı trende bırakabilirsiniz ancak riskin size ait olacağını lütfen unutmayın çünkü konaklamanız esnasında treninize gerekli bakım işlerini yapmak için teknik personel ve temizlikçiler biniyor olacak.

5 G.Afrika da Golf Safari Golfçüler ve Refakatçileri İçin Cennetin Kapısı En profesyonel golf oyuncularını dahi cezbedecek, Afrika da dokuz günlük sıra dışı golf safarisi. Hem golfçülere hem de refakatçilerine her gün farklı bir deneyim seçeneği. Safarimiz Pretoria dan başlıyor, kuzeye Nelspruit üzerinden Drakensberg e doğru yol alıyoruz. Hans Merensky ve Kruger Park ta golf oynuyor, yemek yiyoruz. Oyunumuz Sva zila nd da buluna n Ma nzini yakınlarındaki Royal Swazi Golf Club ta devam ediyor. Refakatçilerimiz bu esnada Ngwenya Cam Fabrikasını geziyor. Royal Swazi Otel de yemek yedikten sonra Mkhaya Game Reserve de safariye çıkıyoruz. Ardından sırada Zululand da bulunan Hluhluwe Game Reserve ve St.Lucia Estuary de safari ve gözlem var. Durban Beachwood Country Club Güney Afrika nın en gözde golf kulübü. Burayı da denerken refakatçilerimiz bu kez Durban ı geziyorlar. Kulüp te yemek yiyor ardından Drakensberg Dağları nın eteklerinde bulunan 18 delikli Champagne Sports Resort ta oyuna devam ediyoruz. Refakatçilerimiz ise Battlefield i keşfe çıkıyorlar. Trenimiz kuzeye, Pilanesberg Dağları nda bulunan Sun City ye doğru yol a lırken dinleniyor ve dünya nın en lüks tre ninin tadını çıkarıyoruz. Sun City de tam gün eğlenip bu olağanüstü tatil köyünün nimetlerinden yararlandıktan sonra gezimiz Pretoria da son buluyor. Bu seyahat programı golfçüler ve refakatçileri için gerçek bir cennet vaat ediyor. Seyahat Konsepti :Tren Turları Seyahat Adı :G.Afrika da Golf Safari Seyahat Kodu :TTRR110 Destinasyon : G.Afrika, Sva zila nd Mevsim :Nisan, Ağustos, Eylül, Aralık Seyahat Süresi :Garanti Deparlı, 9 Gün Fiyat : Kişi Başı2.548 dan İtibaren Katılımcı Sayısı:Min. 1, Maks. 72 Kişi Vize :Vizesiz Rehber :İngilizce Dilinde

6 G.Afrika da Golf Safari SEYAHAT PROGRAMI 1.Gün Golfçüler için:otelden tren istasyonuna transfer. 10:00 Rovos Rail in Pretoria da bulunan ünlü Capital Park İstasyonu ndan hareket. Trende öğlen yemeği. 18:30 Waterval Onder a varış. Akşam yemeği ve konaklama trende. Refakatçiler için: otelden tren istasyonuna transfer. 10:00 Rovos Rail in Pretoria da bulunan ünlü Capital Park İstasyonu ndan hareket. Trende öğlen yemeği. 18:30 Waterval Onder a varış. Akşam yemeği ve konaklama trende. 2.Gün Golfçüler için: trende kahvaltı. 10:00 Hans Merensky Golf Estate te 18 delikli golf oyunu. Öğlen yemeği. 18:00 Svaziland a hareket. Akşam yemeği ve konaklama trende. Refakatçiler için: trende kahvaltı. 09:00 Kruger Park ta safari ve öğlen yemeği. 18:00 Svaziland a hareket. Akşam yemeği ve konaklama trende. 3.Gün Golfçüler için: trende kahvaltı. 09:00 Manzini yakınlarında bulunan Royal Swazi Club ta golf ve öğlen yemeği. Akşam yemeği ve konaklama trende. Refakatçiler için: trende kahvaltı. 09:30 Ngwenya Cam Fabrikası ziyareti ve Royal Swazi de öğlen yemeği ardından Mkhaya Game Reserve de safari. Akşam yemeği ve konaklama trende. 4.Gün Golfçüler için: hafif bir kahvaltının ardından 06:00 da Hluhluwe Game Reserve de safari ve öğlen yemeği. 15:00 St.Lucia Gölü nde seyir. Akşam yemeği ve konaklama trende. Refakatçiler için: hafif bir kahvaltının ardından 06:00 da Hluhluwe Game Reserve de safari ve öğlen yemeği. 16:00 St Lucia Gölü nde seyir. Akşam yemeği ve konakla ma tre nde. 5.Gün Golfçüler için: kahvaltı ve 08:00 de Durban Beachwood Country Club ta Golf ve öğlen yemeği. Akşam yemeği ve konaklama trende. Refakatçiler için: kahvaltı ve 09:00 da Durban şehir gezisi ardından Durban Beachwood Country Club ta öğlen yemeği. Akşam yemeği ve konaklama tre nde. 6.Gün Golfçüler için: kahvaltı ve 09:00 da Drakensberg Champagne Sports Resort ta golf ve öğlen yemeği. Akşam yemeği ve konaklama trende. Refakatçiler için: kahvaltı ve 09:00 da Drakensberg Champagne Sports Resort serbest zaman veya Ladysmith yakınlarında bulunan Battlefields turu ve alışveriş. Akşam yemeği ve konaklama trende. 7.Gün Golfçüler için: 07:00 Ladysmith ten hareket. Kahvaltı, öğlen, akşam yemeği ve konaklama trende. Refakatçiler için: 07:00 Ladysmith ten hareket. Kahvaltı, öğlen, akşam yemeği ve konaklama trende. 8.Gün Golfçüler için: kahvaltı ve 09:00 da Sun City Gary Player Country Club ta golf. 14:00 Club ta öğlen yemeği. 16:00 Pilanesberg te safari. Akşam yemeği ve konaklama trende. Refakatçiler için: kahvaltı ve 09:30 da Sun City nin keşfi. 14:00 Gary Player Country Club ta öğlen yemeği. 16:00 Planesberg te safari. Akşam yemeği ve konaklama trende. 9.Gün Golfçüler için: 07:00 Rustenberg ten hareket ve kahvaltı. 10:00 Pretoria Capital Park İstasyonu na varış ve otele transfer. Refakatçiler için: 07:00 Rustenberg ten hareket ve kahvaltı. 10:00 Pretoria Capital Park İstasyonu na varış ve otele transfer.

7 G.Afrika da Golf Safari DÖNEMLER ve FİYATLAR 2 KİŞİLİK ODADA 1 TEK ODA FARKI BİRİNCİ İLAVE YATAK İKİNCİ İLAVE YATAK BİRİNCİ ÇOCUK İKİNCİ ÇOCUK Golf Safari : Pretoria dan Pretoria ya, 9 Gün Pulman Süit Delüks Süit Royal Süit Fiyatlara Dahil Olan Hizmetler Paket seyahat boyunca vergiler, servis ücretleri ve bagaj işlemleri dahil konaklama, trende alınacak tüm yemekler, alkolsüz ve alkollü içecekler, trende 24 saat bar ve oda servisi, trende sınırlı kuru temizleme hizmetleri, tur programında yer alan ve opsiyonel olmayan tüm geziler ve giriş ücretleri, tren dışı konaklama (varsa), tren dışında alınacak yemekler (varsa), en yakın havalimanından veya otelden tren istasyonuna çift yön transferler. Bir adet pratisyen hekim, kuaför ve tarihçi trende konuklarımıza çeşitli zamanlarda eşlik etmektedir. Fiyatlara Dahil Olmayan Hizmetler Dış ve iç hat uçuş ücretleri, kişise l harcamalar, vize ve fazla bagaj ücretleri, havalimanı vergileri, aşı ve sağlık giderleri, se yahat, sağlık ve iptal sigortası (özellikle öneriyoruz), bahşişler. Vize Bilgile ri Bu turumuza herhangi bir vize almadan, seyahat tarihinden itibaren 6 ay geçerlilik süresi olan pasaportunuzla katılabilirsiniz. Tüm fiyatlar nakit ödemede geçerli, kişi başıve Euro döviz cinsindendir. Kredi kartıödemeleri için vade farklı 1, 3, 6, 9 ve 12 taksit imkanı sunuyoruz. Tüm fiyatlar ve koşu llar bilgilendirme amaçlı olup rezervasyon anındaki fiyat ve koşullar geçerlidir.

Rovos Rail DÜNYANIN EN LÜKS TRENİ. Antika Va gon Koleksiyonu

Rovos Rail DÜNYANIN EN LÜKS TRENİ. Antika Va gon Koleksiyonu Tren Turları Dünya nın en ünlü trenleri: Rovos Rail, Trans-Siberian Express, Shangri-La Express, Viceroy Of India ve Rocky Mountaineer ile 6, 7, 8, 9, 10, 11, 13, 14, 15, 17, 18, 19, 21, 31 ve 34 günlük

Detaylı

Rovos Rail DÜNYANIN EN LÜKS TRENİ. Antika Va gon Koleksiyonu

Rovos Rail DÜNYANIN EN LÜKS TRENİ. Antika Va gon Koleksiyonu Tren Turları Dünya nın en ünlü trenleri: Rovos Rail, Trans-Siberian Express, Shangri-La Express, Viceroy Of India ve Rocky Mountaineer ile 6, 7, 8, 9, 10, 11, 13, 14, 15, 17, 18, 19, 21, 31 ve 34 günlük

Detaylı

Rovos Rail DÜNYANIN EN LÜKS TRENİ. Antika Va gon Koleksiyonu

Rovos Rail DÜNYANIN EN LÜKS TRENİ. Antika Va gon Koleksiyonu Tren Turları Dünya nın en ünlü trenleri: Rovos Rail, Trans-Siberian Express, Shangri-La Express, Viceroy Of India ve Rocky Mountaineer ile 6, 7, 8, 9, 10, 11, 13, 14, 15, 17, 18, 19, 21, 31 ve 34 günlük

Detaylı

Rovos Rail DÜNYANIN EN LÜKS TRENİ. Antika Va gon Koleksiyonu

Rovos Rail DÜNYANIN EN LÜKS TRENİ. Antika Va gon Koleksiyonu Tren Turları Dünya nın en ünlü trenleri: Rovos Rail, Trans-Siberian Express, Shangri-La Express, Viceroy Of India ve Rocky Mountaineer ile 6, 7, 8, 9, 10, 11, 13, 14, 15, 17, 18, 19, 21, 31 ve 34 günlük

Detaylı

GÜNEY AFRİKA & BOTSWANA & ZİMBABVE & ZAMBİYA PROGRAMI

GÜNEY AFRİKA & BOTSWANA & ZİMBABVE & ZAMBİYA PROGRAMI GÜNEY AFRİKA & BOTSWANA & ZİMBABVE & ZAMBİYA PROGRAMI 1. GÜN: İSTANBUL (BULUŞMA NOKTASI) Dış hatlar terminalinde G-16 kontuarının karşısında bulunan Setur havalimanı ofisinde Setur görevlisi ile buluşma.

Detaylı

Shangri-La Ekspres ÇİN İN EN PRESTİJLİ TRENİ

Shangri-La Ekspres ÇİN İN EN PRESTİJLİ TRENİ Tren Turları Dünya nın en ünlü trenleri: Rovos Rail, Trans-Siberian Express, Shangri-La Express, Viceroy Of India ve Rocky Mountaineer ile 6, 7, 8, 9, 10, 11, 13, 14, 15, 17, 18, 19, 21, 31 ve 34 günlük

Detaylı

Shangri-La Ekspres ÇİN İN EN PRESTİJLİ TRENİ

Shangri-La Ekspres ÇİN İN EN PRESTİJLİ TRENİ Tren Turları Dünya nın en ünlü trenleri: Rovos Rail, Trans-Siberian Express, Shangri-La Express, Viceroy Of India ve Rocky Mountaineer ile 6, 7, 8, 9, 10, 11, 13, 14, 15, 17, 18, 19, 21, 31 ve 34 günlük

Detaylı

Yunanistan - Mikonos. www.gazella.com 0212 233 15 98 1

Yunanistan - Mikonos. www.gazella.com 0212 233 15 98 1 Yunanistan - Mikonos Yunanistan - Mikonos Dünya nın en iyi 22 adası arasında gösterilen ve Avrupa Jet Set inin uğrak tatil yerlerinden biri, Ege nin serin, masmavi denizine sahip, sabahın ilk ışıklarına

Detaylı

Hindistan Kraliyet Treni

Hindistan Kraliyet Treni Tren Turları Dünya nın en ünlü trenleri: Rovos Rail, Trans-Siberian Express, Shangri-La Express, Viceroy Of India ve Rocky Mountaineer ile 6, 7, 8, 9, 10, 11, 13, 14, 15, 17, 18, 19, 21, 31 ve 34 günlük

Detaylı

+90 444 1 352 V İ L L A L A R V E S U İ T L E R

+90 444 1 352 V İ L L A L A R V E S U İ T L E R www.elaresort.com www.elavillas.com /elaresort +90 444 1 352 V İ L L A L A R V E S U İ T L E R /elaresort Zarafet ve kaliteyle zenginleşen kusursuz bir dünya... Mükemmellik üzerine kurulu yeni bir kavramla

Detaylı

Sabi Sabi'de Foto Safari & Cape Town. Sabi Sabi (4) / Cape Town (3)

Sabi Sabi'de Foto Safari & Cape Town. Sabi Sabi (4) / Cape Town (3) Sabi Sabi'de Foto Safari & Cape Town Sabi Sabi (4) / Cape Town (3) BU SEYAHATTE... Konaklama yapacağınız Sabi Sabi Private Game Reserve de "Big Five" bölgesini keşfederken muhteşem bir safari deneyimi

Detaylı

Süha Derbent Organizasyonu ile Kenya da Safari

Süha Derbent Organizasyonu ile Kenya da Safari Süha Derbent Organizasyonu ile Kenya da Safari Nairobi (2) / Masai Mara (3) 5 Gece 6 Gün BU SEYAHATTE... Dünyanın en önemli aktivitelerinden kabul edilen vahşi yaşam safarisi deneyimini Kenya da birebir

Detaylı

HİNDİSTAN TURU PALACE ON WHEELS

HİNDİSTAN TURU PALACE ON WHEELS HİNDİSTAN TURU PALACE ON WHEELS Ekim-Kasım-Aralık 2018, Ocak ve Mart 2019 kalkışlı, Delhi den Delhi ye Trenle Hindistan turu 8 gece 9 gün! Delhi - Jaipur - Sawai Madhopur - Chittorgarh - Udaipur Jaisalmer

Detaylı

KAPADOKYA TURU UÇAKLI PROMOSYON 1. GÜN (CUMARTESİ) İSTANBUL- KAYSERİ - NEVŞEHİR

KAPADOKYA TURU UÇAKLI PROMOSYON 1. GÜN (CUMARTESİ) İSTANBUL- KAYSERİ - NEVŞEHİR UÇAKLI PROMOSYON KAPADOKYA TURU 1. GÜN (CUMARTESİ) İSTANBUL- KAYSERİ - NEVŞEHİR Sabiha Gökçen Havalimanı iç hatlar gidiş terminali havayolu kontuarı önünde saat 07:30 da buluşma. Bagaj, bilet ve biniş

Detaylı

Süha Derbent Danışmanlığında Botswana da Helikopter ile Foto safari

Süha Derbent Danışmanlığında Botswana da Helikopter ile Foto safari Süha Derbent Danışmanlığında Botswana da Helikopter ile Foto safari Johannesburg (1) / Maun (9) BU SEYAHATTE... Okavango Deltası Afrika daki en büyük tatlı su alanı olup dünyanın denize açılmayan en büyük

Detaylı

Tur Programı. Avrupa suyunda yıkanmış ülke Kanada...

Tur Programı. Avrupa suyunda yıkanmış ülke Kanada... Kanada Folyaj Dönemi Avrupa suyunda yıkanmış ülke Kanada... Tarih : 15-10-2017-22-10-2017 Şehirler : Montreal, Ottawa, Quebec City, Toronto Otel : 4* Ulaşım : Türk Hava Yolları tarifeli seferi ile Ücret

Detaylı

Gandhi nin barış ve özgürlük kokan şiddetsiz bir dünya hülyasının insan için yeşerdiği topraklar Hindistan.

Gandhi nin barış ve özgürlük kokan şiddetsiz bir dünya hülyasının insan için yeşerdiği topraklar Hindistan. Ranthambore Milli Parkı Hindistan Vahşi Yaşam Turu Gandhi nin barış ve özgürlük kokan şiddetsiz bir dünya hülyasının insan için yeşerdiği topraklar Hindistan. Tarih : 11-12-2016-17-12-2016 Şehirler : Agra,

Detaylı

Günlük yaşamın yıpratıcı monotonluğundan uzakta, vahşi yaşam ve doğanın kendi tınıları ve renkleri içinde huzur bulacaksınız...

Günlük yaşamın yıpratıcı monotonluğundan uzakta, vahşi yaşam ve doğanın kendi tınıları ve renkleri içinde huzur bulacaksınız... Büyük Göçler Kenya Günlük yaşamın yıpratıcı monotonluğundan uzakta, vahşi yaşam ve doğanın kendi tınıları ve renkleri içinde huzur bulacaksınız... Tarih : 02-07-2016-08-07-2016 Şehirler : Masai Mara, Nairobi,

Detaylı

Tur Programı. İlginç bir şekilde sakin ve mütevazi, fiyortlar, dağlar ve kuzey ışıkları ile masalsı bir diyar

Tur Programı. İlginç bir şekilde sakin ve mütevazi, fiyortlar, dağlar ve kuzey ışıkları ile masalsı bir diyar Norveç Fiyortları İlginç bir şekilde sakin ve mütevazi, fiyortlar, dağlar ve kuzey ışıkları ile masalsı bir diyar Tarih : 02-08-2017-06-08-2017 Şehirler : Bergen, Flam, Hardanger, Oslo Otel : 4* Ulaşım

Detaylı

LOUIS CRISTAL ile YUNAN ADALARI BODRUM KONAKLAMALI - CRUISE & STAY 3 GECE OTEL + 4 GECE GEMİ

LOUIS CRISTAL ile YUNAN ADALARI BODRUM KONAKLAMALI - CRUISE & STAY 3 GECE OTEL + 4 GECE GEMİ ,0 LOUIS CRISTAL ile YUNAN ADALARI BODRUM KONAKLAMALI - CRUISE & STAY Tarih Liman Varış Hareket Cumartesi Kuşadası (Türkiye) - 13:00 Cumartesi Samos (Yunanistan) 15:30 22:00 Pazar Milos (Yunanistan) 09:00

Detaylı

Tacikistan Turu Air Astana Havayolları ile 8 Gece 9 Gün

Tacikistan Turu Air Astana Havayolları ile 8 Gece 9 Gün Tacikistan Turu Air Astana Havayolları ile 8 Gece 9 Gün Tacikistan Kurban Bayramı Turu 4 Ekim 2014 Neden Gitmeli? Pamir ve Fan Dağları arasında gösterişli vadiler, Kristal yeşili göller ve İpek yolu güzergahları

Detaylı

Efsanevi Tren Yolculuğu Trans Sibirya 4

Efsanevi Tren Yolculuğu Trans Sibirya 4 Efsanevi Tren Yolculuğu Trans Sibirya 4 11 GECE / 12 GÜN TUR PROGRAMI: 1.GÜN: İSTANBUL-MOSKOVA Gezimizin ilk gününe, Türkiye Moskova arası uçuşuyla başlıyoruz. Moskova havaalanında karşılamamız ve otelimize

Detaylı

Süha Derbent Organizasyonu ile Uganda da Dağ Gorilleri Yürüyüşü

Süha Derbent Organizasyonu ile Uganda da Dağ Gorilleri Yürüyüşü Süha Derbent Organizasyonu ile Uganda da Dağ Gorilleri Yürüyüşü Entebbe (1) / Bwindi (4) BU SEYAHATTE... Dünya Doğayı Koruma Vakfı WWF in Afrika nın Yeşil Kalbi olarak adlandırdığı volkanik altyapılı ormanlarda

Detaylı

Trans-Sibirya Ekspresi

Trans-Sibirya Ekspresi Tren Turları Dünya nın en ünlü trenleri: Rovos Rail, Trans-Siberian Express, Shangri-La Express, Viceroy Of India ve Rocky Mountaineer ile 6, 7, 8, 9, 10, 11, 13, 14, 15, 17, 18, 19, 21, 31 ve 34 günlük

Detaylı

Kenya. Kenya. www.gazella.com 0212 233 15 98. Lake Nakuru. Nairobi Masai Mara

Kenya. Kenya. www.gazella.com 0212 233 15 98. Lake Nakuru. Nairobi Masai Mara Kenya Lake Nakuru Nairobi Masai Mara Kenya Muhteşem iklimi ve doğasıyla dünyanın en önemli ekosistemlerinden biri olarak kabul edilen, mistik kabile yaşamları ve eşsiz safari imkânları sunan, yüzlerce

Detaylı

FRUIT LOGISTICA BERLIN,ALMANYA VARŞOVA,POLONYA YURTDIŞI İŞ GEZİSİ TEKLİFİ ŞUBAT 2017

FRUIT LOGISTICA BERLIN,ALMANYA VARŞOVA,POLONYA YURTDIŞI İŞ GEZİSİ TEKLİFİ ŞUBAT 2017 O FRUIT LOGISTICA BERLIN,ALMANYA VARŞOVA,POLONYA YURTDIŞI İŞ GEZİSİ TEKLİFİ 08-12 ŞUBAT 2017 Otel Bilgisi andel's by Vienna House Berlin 4**** (8-10 Şubat 2017 otelimiz ) Landsberger Allee 106, Lichtenberg,

Detaylı

Süha Derbent ile Lapland Kuzey Finlandiya. Saariselka (3) / Kakslauttanen Igloo Village (1) 4 Gece 05 Gün

Süha Derbent ile Lapland Kuzey Finlandiya. Saariselka (3) / Kakslauttanen Igloo Village (1) 4 Gece 05 Gün Süha Derbent ile Lapland Kuzey Finlandiya Saariselka (3) / Kakslauttanen Igloo Village (1) 4 Gece 05 Gün Tur Özeti Tur Adı: Süha Derbent ile Lapland Kuzey Finlandiya Tur Tarihi: 4 Gece 5 Gün Zorluk Derecesi:

Detaylı

HONG KONG VE ŞANGHAY DA YILBAŞI - TUR PROGRAMI

HONG KONG VE ŞANGHAY DA YILBAŞI - TUR PROGRAMI HONG KONG VE ŞANGHAY DA YILBAŞI - TUR PROGRAMI 1. Gün İstanbul Doha - Hong Kong Qatar Airways in QR 242 kodlu uçağı ile saat 21.15 te İstanbul Sabiha Gökçen havalimanından hareket ve 01.30 da Doha ya varış.

Detaylı

UÇAKLI PROMOSYON KAPADOKYA TURU

UÇAKLI PROMOSYON KAPADOKYA TURU UÇAKLI PROMOSYON KAPADOKYA TURU 1. GÜN (CUMARTESİ) İSTANBUL- KAYSERİ - NEVŞEHİR Sabiha Gökçen Havalimanı iç hatlar gidiş terminali havayolu kontuarı önünde saat 07:30 da buluşma. Bagaj, bilet ve biniş

Detaylı

Süha Derbent ile Kuzey Norveç te Fotograf Çekimi

Süha Derbent ile Kuzey Norveç te Fotograf Çekimi Süha Derbent ile Kuzey Norveç te Fotograf Çekimi Oslo (1) / Alta (5) 6 Gece 7 Gün Tur Özeti Tur Adı: Süha Derbent ile Kuzey Norveç te Fotograf Çekimi Tur Tarihi: 6 Gece 7 Gün Tur Fiyatı: Zorluk Derecesi:

Detaylı

Maya World Belek. Non refundable rate Ortalama fiyat Acentaya Öde

Maya World Belek. Non refundable rate Ortalama fiyat Acentaya Öde Maya World Belek AKINLAR MAHALLESI DINLER MERKEZI KARSISI, - - KADRIYE-BELEK / ANTALYA, Belek, Belek Bu club resort, çam ormanları ve çok sayıda doğa gösterileri ile bir turist cenneti ve popüler golf

Detaylı

La Blanche Turgutreis merkezinde, Bodrum a 18 km Milas hava alanına 50 km mesafededir.

La Blanche Turgutreis merkezinde, Bodrum a 18 km Milas hava alanına 50 km mesafededir. KATEGORİ: 5 Yıldızlı bir oteldir.( ULTRA ALL INCLUSIVE ) ADRES: Bahçelievler Cad.No 119 Turgutreis / TELEFON : +90 252 /3820000 FAX:+90 252/3820101 WEB SİTESİ:www.lablanchehotel.com E.MAİL: info@lablanchehotel.com

Detaylı

Paket 2 Kapadokya Suhan Otel 1 Gece Yarım Pansiyon Konaklama Türk Gecesi Eğlencesi

Paket 2 Kapadokya Suhan Otel 1 Gece Yarım Pansiyon Konaklama Türk Gecesi Eğlencesi SUHAN OTEL KONAKLAMALI PAKETLER Fiyatlar KİŞİ BAŞIDIR Paket 1 Havalimanı Otel Havalimanı Transferleri Paket 2 Türk Gecesi Eğlencesi Paket 3 Kapadokya Bölge Turu (Öğle Yemeği Dahil İçecek Extra) Paket 4

Detaylı

Beyrut. Beyrut (20-24 Nisan 2011)

Beyrut. Beyrut (20-24 Nisan 2011) arkanızda ayak izi bırakmayın! (20-24 Nisan 2011) Bir yandan gökyüzünün kapladığı o esrarengiz gri örtünün ardında kim bilir ne öyküler yaşanmıştır diye düşündüren, diğer yandan da farklı kültürleri, şık

Detaylı

Lübnan - Beyrut BEYRUT. www.gazella.com 0212 233 15 98

Lübnan - Beyrut BEYRUT. www.gazella.com 0212 233 15 98 Lübnan - Beyrut BEYRUT Lübnan - Beyrut Gökyüzünün kapladığı o esrarengiz örtünün altında kimbilir ne hikâyeler yatıyordur diye düşünürken, diğer yandan bu kadar farklı kültürü barındıran, şık vitrinleri,

Detaylı

Fransa - Korsika. www.gazella.com 0212 233 15 98 1

Fransa - Korsika. www.gazella.com 0212 233 15 98 1 Fransa - Korsika Fransa - Korsika İtalyan sıcaklığına ve Fransız asaletine sahip, 200 km. uzunluğundaki plajlarıyla ünlü, kartpostal gibi koyları olan, Napolyon Bonapart ın doğduğu ve hakkında Korsika

Detaylı

Otel Bilgisi. Limak Atlantis De Luxe Otel & Resort

Otel Bilgisi. Limak Atlantis De Luxe Otel & Resort Otel Bilgisi Limak Atlantis De Luxe Otel & Resort Palmiye ağaçları ile çevrili olan Limak Atlantis De Luxe Hotel & Resort deniz kenarında muhteşem bir konuma sahiptir. Otele adım attığınız ilk andan itibaren

Detaylı

Otel Bilgisi. Limak Atlantis De Luxe Otel & Resort

Otel Bilgisi. Limak Atlantis De Luxe Otel & Resort Otel Bilgisi Limak Atlantis De Luxe Otel & Resort Palmiye ağaçları ile çevrili olan Limak Atlantis De Luxe Hotel & Resort deniz kenarında muhteşem bir konuma sahiptir. Otele adım attığınız ilk andan itibaren

Detaylı

Otel Bilgisi. Limak Arcadia Golf Resort Otel

Otel Bilgisi. Limak Arcadia Golf Resort Otel Otel Bilgisi Limak Arcadia Golf Resort Otel Etkileyici bir Akdeniz manzarasına karşı, plajın hemen yanında yer alan Limak Arcadia Golf Resort, etkileyici mimarisi ile palmiye ağaçları arasında görkemli

Detaylı

Etna Yanardağı nın tüm heybetini hissettirdiği topraklar suların çarşaf gibi olduğu dinginliğin adresi...

Etna Yanardağı nın tüm heybetini hissettirdiği topraklar suların çarşaf gibi olduğu dinginliğin adresi... Sicilya Etna Yanardağı nın tüm heybetini hissettirdiği topraklar suların çarşaf gibi olduğu dinginliğin adresi... Tarih : 29-08-2017-03-09-2017 Şehirler : Agrigento, Katanya, Palermo, Siracussa, Taormina

Detaylı

Avrupa nın Gözde Noel Pazarları na Cruise Yolculuğu

Avrupa nın Gözde Noel Pazarları na Cruise Yolculuğu Avrupa nın Gözde Noel Pazarları na Cruise Yolculuğu Almanya & Fransa & İsviçre 09-12 Aralık 2018 Nehir üzerinde peri masalı yolculuğuna davetlisiniz! Kış mevsiminin en güzel zamanı olan Noel döneminde

Detaylı

Dünyanın 3. Büyük Uzakdoğu nun En Büyük Fuarı İSTANBUL - GUANGZHOU Direk Uçuşu

Dünyanın 3. Büyük Uzakdoğu nun En Büyük Fuarı İSTANBUL - GUANGZHOU Direk Uçuşu Dünyanın 3. Büyük Uzakdoğu nun En Büyük Fuarı İSTANBUL - GUANGZHOU Direk Uçuşu 109. ÇİN İTHAL VE İHRAÇ MALLARI FUARI - TUR PROGRAMLARI 1. DÖNEM / 15-19 Nisan 2011 TK.1 Türk Hava Yolları ile Direk GUANGZHOU

Detaylı

Sibirya nın Mavi Gözü Baykal

Sibirya nın Mavi Gözü Baykal Sibirya nın Mavi Gözü Baykal 09 GECE / 11 GÜN TUR PROGRAMI: 1. GÜN: İSTANBUL - MOSKOVA - ULAN UDE Moskova ya uçuyoruz ve Rusya gümrüğünü geçip tekrar uçağa binip Ulan Ude ye varıyoruz. Geceyi uçakta geçiriyoruz.

Detaylı

UNUTULMAZ AFRİKA CAPE TOWN VICTORIA FALLS - BOTSWANA 25 Kasım 02 Aralık / 7 Gece 8 Gün

UNUTULMAZ AFRİKA CAPE TOWN VICTORIA FALLS - BOTSWANA 25 Kasım 02 Aralık / 7 Gece 8 Gün UNUTULMAZ AFRİKA CAPE TOWN VICTORIA FALLS - BOTSWANA 25 Kasım 02 Aralık / 7 Gece 8 Gün Dünya üzerinde her ülkenin görülmeye değer bir yanı vardır mutlaka ama Güney Afrika vahşi doğayı ayaklarınızın altına

Detaylı

Süha Derbent ile Amboseli de Foto Safari

Süha Derbent ile Amboseli de Foto Safari Süha Derbent ile Amboseli de Foto Safari Nairobi (2) / Amboseli (3) BU SEYAHATTE... Dünyanın en önemli aktivitelerinden kabul edilen vahşi yaşam safarisi deneyimini Kenya da birebir yaşayabileceksiniz.

Detaylı

için yola çıkıyoruz. Dubrovnik e varışımıza istinaden akşam yemeğimizi yiyoruz ve otelimize transfer oluyoruz. Konaklama otelimizde. 2.

için yola çıkıyoruz. Dubrovnik e varışımıza istinaden akşam yemeğimizi yiyoruz ve otelimize transfer oluyoruz. Konaklama otelimizde. 2. Dalmaçya Kıyıları Adriyatik le İtalya ya karşıdan bakan tüm kıyıyı kendi zenginliği olarak yaşayan bir ülke Hırvatistan'dan Avrupa nın en büyük kültürel zenginliği İtalya'ya... Tarih : 10-10-2016-15-10-2016

Detaylı

Süha Derbent ile Rwanda da Dağ Gorilleri Çekimi. Kigali (2) / Nyungwe National Park (2) / Volcanoes National Park (2) 6 Gece 7 Gün

Süha Derbent ile Rwanda da Dağ Gorilleri Çekimi. Kigali (2) / Nyungwe National Park (2) / Volcanoes National Park (2) 6 Gece 7 Gün Süha Derbent ile Rwanda da Dağ Gorilleri Çekimi Kigali (2) / Nyungwe National Park (2) / Volcanoes National Park (2) 6 Gece 7 Gün BU SEYAHATTE... Primatların en büyüğü ve insana en yakın canlı türü olan

Detaylı

BÜYÜLÜ NAMİBYA TURU ORHAN KURAL İLE BİRLİKTE 24 TEMMUZ 2014 02 AGUSTOS 2014 8 GECE / 9 GÜN

BÜYÜLÜ NAMİBYA TURU ORHAN KURAL İLE BİRLİKTE 24 TEMMUZ 2014 02 AGUSTOS 2014 8 GECE / 9 GÜN BÜYÜLÜ NAMİBYA TURU ORHAN KURAL İLE BİRLİKTE 24 TEMMUZ 2014 02 AGUSTOS 2014 8 GECE / 9 GÜN WINDHOEK SOSSUSVLEI SWAKOPMUND DAMARALAND ETOSA MİLLİ PARKI Namibya Namibya Güneybatı Afrika'da bir ülkedir. Güneybatı

Detaylı

Yunanistan - Santorini

Yunanistan - Santorini Yunanistan - Santorini Yunanistan - Santorini Milattan önce meydana gelen volkanik patlama sonucunda bugünkü krater görüntüsüne kavuşmuş, her yıl 1 milyonu aşkın turisti ve balayı çiftini ağırlayan, beyaz

Detaylı

Türk Hava Yolları ile. Japonya. Kurban Bayramı'nda Japonya. Tokyo - Kyoto - Osaka. 28 Ağustos - 04 Eylül 2017 (8 gün - 7 gece)

Türk Hava Yolları ile. Japonya. Kurban Bayramı'nda Japonya. Tokyo - Kyoto - Osaka. 28 Ağustos - 04 Eylül 2017 (8 gün - 7 gece) Türk Hava Yolları ile Japonya Kurban Bayramı'nda Japonya Tokyo - Kyoto - Osaka 28 Ağustos - 04 Eylül 2017 (8 gün - 7 gece) Tur Programı 1. gün - 28 Ağustos 2017, Pazartesi İstanbul Tokyo 27 Ağustos saat

Detaylı

Tur Programı. Husky Kızakları, Ren Geyikleri ve Noel Baba; Masalsı bir yolculuk..

Tur Programı. Husky Kızakları, Ren Geyikleri ve Noel Baba; Masalsı bir yolculuk.. Lapland Husky Kızakları, Ren Geyikleri ve Noel Baba; Masalsı bir yolculuk.. Tarih : 21-01-2017-24-01-2017 Şehirler : Rovaniemi Otel : 4*Superior Ulaşım : Free Bird Havayolları Özel Seferi ile Direkt Uçuş

Detaylı

Sayın Yetkili, 02 Aralık 2011

Sayın Yetkili, 02 Aralık 2011 , 1971 YILINDAN BUGÜNE 40 YILLIK TECRÜBENİN VERMİŞ OLDUĞU ÜSTÜN DENEYİMİ GENÇ, DİNAMİK EKİBİ VE SÜREKLİ GELİŞEN HİZMET KALİTESİ İLE GÜNÜMÜZE TAŞIMAKTADIR. ; YEPYENİ BİRVİZYONLA; DEĞİŞİK SEKTÖRLERDE BÜYÜME

Detaylı

Turizm Seyahat Acentası

Turizm Seyahat Acentası Turizm Seyahat Acentası YERYÜZÜ VE SUALTI, TARİH VE ŞİMDİ... TÜM GÜZELLİKLER BİR ARADA! Promosyon Tur / 2 Şehir - 15 Dalış 23-30 Ocak 2015 VIPSCUBA dan tüm ailenize muhteşem bir sömestr hediyesi... Ocak

Detaylı

Trans-Sibirya Ekspresi

Trans-Sibirya Ekspresi Tren Turları Dünya nın en ünlü trenleri: Rovos Rail, Trans-Siberian Express, Shangri-La Express, Viceroy Of India ve Rocky Mountaineer ile 6, 7, 8, 9, 10, 11, 13, 14, 15, 17, 18, 19, 21, 31 ve 34 günlük

Detaylı

Kar Motorları ile safari,husky Kızakları, Buz Kıran gemisi, Ren Geyikleri ve Noel Baba; Macera dolu bir yolculuk..

Kar Motorları ile safari,husky Kızakları, Buz Kıran gemisi, Ren Geyikleri ve Noel Baba; Macera dolu bir yolculuk.. Lapland Macera Kar Motorları ile safari,husky Kızakları, Buz Kıran gemisi, Ren Geyikleri ve Noel Baba; Macera dolu bir yolculuk.. Tarih : 29-01-2017-01-02-2017 Şehirler : Rovaniemi Otel : 4*Superior Ulaşım

Detaylı

27 Subat 2015-04 Mart 2015

27 Subat 2015-04 Mart 2015 KUZEY IŞIKLARINA YOLCULUK VAR 27 Subat 2015-04 Mart 2015 1. GÜN :Lapland a HOSGELDİNİZ 27 SUBAT 2015 THY yolları ile sabah saat05:40 daankara dan Istanbul a gidiş. 08.40 da Helsinki ye uçuyoruz. Üç saatlik

Detaylı

Süha Derbent Organizasyonu ile Kenya da Safari. 11 18 Temmuz 2015. Nairobi (2) / Masai Mara (3) / Nakuru (2) 7 Gece 8 Gün

Süha Derbent Organizasyonu ile Kenya da Safari. 11 18 Temmuz 2015. Nairobi (2) / Masai Mara (3) / Nakuru (2) 7 Gece 8 Gün Süha Derbent Organizasyonu ile Kenya da Safari 11 18 Temmuz 2015 Nairobi (2) / Masai Mara (3) / Nakuru (2) 7 Gece 8 Gün BU SEYAHATTE... Dünyanın en önemli aktivitelerinden kabul edilen vahşi yaşam safarisi

Detaylı

TANZANYA SAFARİ TURU EKİM

TANZANYA SAFARİ TURU EKİM TANZANYA SAFARİ TURU 08 15 EKİM 2017 TANZANYA SAFARİ TURU NGORONGORO & SERENGETI & LAKE MANYARA 07 GECE 08 GÜN 1.Gün 08 Ekim 2017 Pazar : İstanbul Kilimanjaro Arusha İstanbul Atatürk Havalimanı nda Billur

Detaylı

KLASİK PEKİN VE MODERN ŞANGHAY - TUR PROGRAMI

KLASİK PEKİN VE MODERN ŞANGHAY - TUR PROGRAMI KLASİK PEKİN VE MODERN ŞANGHAY - TUR PROGRAMI 1. Gün İstanbul Doha - Pekin Qatar Airways in QR 246 kodlu uçağı ile saat 19.35 te İstanbul Atatürk Havalimanı ndan hareket ve 23.50 de Doha ya varış. 2. Gün

Detaylı

Bask'ın İki Yakası Turu 2 (Bordo Biarritz Bilbao)

Bask'ın İki Yakası Turu 2 (Bordo Biarritz Bilbao) Bask'ın İki Yakası Turu 2 (Bordo Biarritz Bilbao) 24.06.2017'den itibaren kalkışlı 997,00 EUR 3.797,47TL TUR ÖZELLİKLERİ 1. GÜN: İstanbul Bordo Biarritz "Bordo Şehir Turu" İstanbul Atatürk Havalimanı Dış

Detaylı

SAFFET EMRE TONGUÇ İLE KUZEY MACERASI - LAPONYA

SAFFET EMRE TONGUÇ İLE KUZEY MACERASI - LAPONYA SAFFET EMRE TONGUÇ İLE KUZEY MACERASI - LAPONYA A15-19 Ocak 2018 Kuzey in büyülü dünyasını Saffet Emre Tonguç danışmanlığında gezmek, dünyanın en etkileyici görsel şovu olan Aurora Borealis- Kuzey Işıkları

Detaylı

Antik Mısır Ve Nil Nehri

Antik Mısır Ve Nil Nehri Antik Mısır Ve Nil Nehri Dünyanın en eski medeniyetlerinden biri Mısır. Tanrıların yeryüzündeki temsilcileri olarak bilinen krallar, firavunlar her şeyin üstünde iktidarlarıyla tıpkı piramitler gibi gökyüzüne

Detaylı

Tur Programı. Van Gogh'un tablolarından çıkmış gibi, rüya gibi bir yolculuk

Tur Programı. Van Gogh'un tablolarından çıkmış gibi, rüya gibi bir yolculuk Toskana - Portofino - Cinque Terre Van Gogh'un tablolarından çıkmış gibi, rüya gibi bir yolculuk Tarih : 15-05-2017-20-05-2017 Şehirler : Bologna, La Spezia, Lucca, Siena Otel : 4* Ulaşım : Türk Hava Yolları

Detaylı

ODA +KAHVALTI GİRİŞ TARİHİ ÇIKIŞ TARİHİ ODA SAYISI 20

ODA +KAHVALTI GİRİŞ TARİHİ ÇIKIŞ TARİHİ ODA SAYISI 20 BC SPA HOTEL 4*/ ORTACA-MUĞLA HAVALİMANINA UZAKLIK30 KM ODA +KAHVALTI GİRİŞ TARİHİ 02.04.2018 ÇIKIŞ TARİHİ 05.04.2018 ODA SAYISI 20 1.GÜN Dalaman havalimanında karşılanmanızın ardından transfer araçlarımıza

Detaylı

Salzburg Bled Gölü Ljubljana Turu 2

Salzburg Bled Gölü Ljubljana Turu 2 Salzburg Bled Gölü Ljubljana Turu 2 30.08.2017'den itibaren kalkışlı 827,00 EUR 3.149,96TL TUR ÖZELLİKLERİ 1. Gün: İstanbul Salzburg Salzburg Şehir Turu Dış hatlar terminalinde SETUR deskinde Setur görevlisi

Detaylı

Güney Afrika & Viktoria Şelaleleri Turu

Güney Afrika & Viktoria Şelaleleri Turu Güney Afrika & Viktoria Şelaleleri Turu İki uç arası en uç nokta.. Tarih : 21-01-2018-28-01-2018 Şehirler : Botswana, Cape Town, Johannesburg, Zimbabwe Otel : 4*, 4*Superior Ulaşım : Türk Hava Yolları

Detaylı

AFRİKA DAKİ AKDENİZLİ TUNUS Türk Hava Yolları ile - 3 Gece 4 Gün

AFRİKA DAKİ AKDENİZLİ TUNUS Türk Hava Yolları ile - 3 Gece 4 Gün AFRİKA DAKİ AKDENİZLİ TUNUS Türk Hava Yolları ile - 3 Gece 4 Gün 04 07 Ekim 2014 Kurban Bayramı Turu Neden Gitmeli? Hem Afrika hem de Akdeniz in havasını teneffüs edebileceğiniz, kendine has kültürü ile

Detaylı

Doğu Ekspresi ile Kars Kültür Gezisi

Doğu Ekspresi ile Kars Kültür Gezisi Doğu Ekspresi ile Kars Kültür Gezisi 28 Ocak - 01 Şubat Doğu Ekspresi ile gidiş Uçak ile dõnûş 1 gece tren / 3 gece otel konaklamalı Kendi Doğu masalınızı yazmak için İstanbul dan başlayıp Kars a kadar

Detaylı

Salzburg Bled Gölü Ljubljana Turu 2

Salzburg Bled Gölü Ljubljana Turu 2 Salzburg Bled Gölü Ljubljana Turu 2 30.08.2017'den itibaren kalkışlı 827,00 EUR 3.236,13TL TUR ÖZELLİKLERİ 1. Gün: İstanbul Salzburg Salzburg Şehir Turu Dış hatlar terminalinde SETUR deskinde Setur görevlisi

Detaylı

Lobi ve Resepsiyon / Lobby & Reception

Lobi ve Resepsiyon / Lobby & Reception Lobi ve Resepsiyon / Lobby & Reception Denize sıfır konumlanan Sahil Martı Otel, konforlu odaları ve deneyimli kadrosu ile 30 yıldan bu yana konuklarını ağırlıyor. Eşsiz kumsalı ve deniz manzarası ile

Detaylı

Tur Programı. Van Gogh'un tablolarından çıkmış gibi, rüya gibi bir yolculuk

Tur Programı. Van Gogh'un tablolarından çıkmış gibi, rüya gibi bir yolculuk Toskana - Portofino - Cinque Terre Van Gogh'un tablolarından çıkmış gibi, rüya gibi bir yolculuk Tarih : 03-10-2016-08-10-2016 Şehirler : Cenova, La Spezia, Lucca, Siena Otel : 4* Ulaşım : Türk Hava Yolları

Detaylı

Kazakistan Renkli Almati Turu 3 Gün / 2 Gece

Kazakistan Renkli Almati Turu 3 Gün / 2 Gece Kazakistan Renkli Almati Turu 3 Gün / 2 Gece 1.Gün Almati havaalanına varış ile birlikte otele transfer. Check in sonrası otelde dinlendikten sonra turumuza başlıyoruz. Gezi, Almatı kentini çevreleyen

Detaylı

DoubleTree by Hilton İstanbul Avcılar. Where the little things mean everything. Hoş Geldiniz

DoubleTree by Hilton İstanbul Avcılar. Where the little things mean everything. Hoş Geldiniz DoubleTree by Hilton İstanbul Avcılar Where the little things mean everything. Hoş Geldiniz 14 Aralık 2012 de Kapılarını Hizmete Açtı... DoubleTree by Hilton 5 farklı kıtada, 15 ülkede ve 200'den fazla

Detaylı

Efsanevi Tren Yolculuğu Trans Sibirya 2

Efsanevi Tren Yolculuğu Trans Sibirya 2 Efsanevi Tren Yolculuğu Trans Sibirya 2 17 GECE / 18 GÜN TUR PROGRAMI: 1.GÜN: İSTANBUL MOSKOVA Moskova ya uçuyoruz. Havaalanında karşılamamız ve otel transferimiz gerçekleşiyor. Gecelememiz otelde geçiyor.

Detaylı

Süha Derbent Organizasyonu ile Tanzanya da Safari & Zanzibar

Süha Derbent Organizasyonu ile Tanzanya da Safari & Zanzibar Süha Derbent Organizasyonu ile Tanzanya da Safari & Zanzibar Arusha (1) / Lake Manyara (1) / Ngorongoro (1) / Serengeti (2) / Zanzibar (3) / Dar Es Salaam (1) 09 Gece 10 Gün Tur Özeti Tur Adı: Süha Derbent

Detaylı

3515 USD * (EN İYİ FİYAT GARANTİSİ)

3515 USD * (EN İYİ FİYAT GARANTİSİ) 10 OCAK TA AFRİKA NIN EN ÖZEL ROTASINDAYIZ! RUANDA UGANDA 7 GECE DAĞ GORİLLERİ ŞEMPANZELER QUEEN ELIZABETH TE SAFARİ 12 KİŞİLİK ÇOK ÖZEL KONTENJAN 3515 USD * (EN İYİ FİYAT GARANTİSİ) *TÜRK HAVAYOLLARI

Detaylı

Ljubljana Bled Gölü Salzburg Turu

Ljubljana Bled Gölü Salzburg Turu Ljubljana Bled Gölü Salzburg Turu 18.05.2017'den itibaren kalkışlı 597,00 EUR 2.273,91TL TUR ÖZELLİKLERİ 1. Gün: İstanbul Ljubljana Ljubljana Şehir Turu" Dış hatlar terminalinde SETUR deskinde Setur görevlisi

Detaylı

ANUGA GIDA FUARI KÖLN 5-9 EKİM 2013

ANUGA GIDA FUARI KÖLN 5-9 EKİM 2013 ANUGA GIDA FUARI KÖLN 5-9 EKİM 2013 TÜRK HAVAYOLLARI İLE 4 Gece İstanbul Çıkışlı Sayın Yetkili, 11 Mart 2013 Ekte, sizlere özel olarak hazırlamış olduğumuz 4 gecelik Köln programımız ile ilgili detaylı

Detaylı

JAPONYA KONVANSIYONU

JAPONYA KONVANSIYONU JAPONYA KONVANSIYONU 2 J A P O N Y A + S İ N G A P U R # Ana Hatlar Kahvaltı Öğle Akşam 1. GÜN 24/06/16 ISTANBUL AYRILIŞ. AYNI GÜN JAPONYA YA VARIŞ. - - 2.GÜN 25/06/16 FUKUOKA / TUR FUKUOKA KONAKLAMA FUKUOKA

Detaylı

Lara Family Club KEMERAGZI MAH.TESISLERI CAD., 333-07160 - AKSU - ANTALYA, Lara, Antalya

Lara Family Club KEMERAGZI MAH.TESISLERI CAD., 333-07160 - AKSU - ANTALYA, Lara, Antalya Lara Family Club KEMERAGZI MAH.TESISLERI CAD., 333-07160 - AKSU - ANTALYA, Lara, Antalya Bu modern aile oteli, 2 ayrı bölümden ve 4 bloktan oluşuyor. Otelin özel plajı ve 2 aquaparkı var. Modern bir dekorasyona

Detaylı

Kaya Palazzo Ski Mountain

Kaya Palazzo Ski Mountain Kaya Palazzo Ski Mountain Otel Özelliklerii Genel Bilgi Dünyanın en ünlü kayak merkezlerinden beklediğiniz ne varsa, çok daha fazlası Kartalkaya'da. Lüks butik dağ oteli konseptiyle Aralık 2011'de hizmete

Detaylı

Gidiş Dönüş Uçak Biletleri Havalimanı Otel Havalimanı Transferleri Kapadokya Bölge Turu (Öğle Yemeği Dahil İçecek Extra)

Gidiş Dönüş Uçak Biletleri Havalimanı Otel Havalimanı Transferleri Kapadokya Bölge Turu (Öğle Yemeği Dahil İçecek Extra) SUHAN HOTEL KONAKLAMALI KAPADOKYA TURU SUHAN OTEL KONAKLAMALI PAKETLER Standart Paket Kişi Başı Kapadokya SUHAN Otel 1 Gece Yarım Pansiyon Gidiş Dönüş Uçak Biletleri Havalimanı Otel Havalimanı Transferleri

Detaylı

Everest Ana Kamp Trekking Turu

Everest Ana Kamp Trekking Turu Everest Ana Kamp Trekking Turu http://deepnature.com/yurtdisi-turlar/everest-ana-kamp-trekking-turu/ Süre:13 GECE 15 GÜN(Hergün Hareketli) Everest Ana Kamp Trekking Turu. Katmandu şehir turu dahil 15 günlük

Detaylı

Ruanda'da Goril Safarisi Ve Kenya

Ruanda'da Goril Safarisi Ve Kenya Ruanda'da Goril Safarisi Ve Kenya Ruanda Volcano Ulusal Parkı nda 9 tane goril ailesi yaşıyor ve her aile yaklaşık olarak 22 gorilden oluşuyor. Aile reisi kavramı goriller arasında da mevcut ve önemli

Detaylı

Myanmar Singapur Havayolları ile 7 Gece 8 Gün

Myanmar Singapur Havayolları ile 7 Gece 8 Gün Myanmar Singapur Havayolları ile 7 Gece 8 Gün 4 Ekim 2014 Neden Gitmeli? 9000 e takın altın kaplı tapınakları ve her dinden insanın yaşadığı bu Dünyanın en el değmemiş ülkesini ziyaret etmek için Ne Yapmalı?

Detaylı

1. GÜN: İSTANBUL (BULUŞMA NOKTASI) Dış hatlar terminalinde Setur Deskinde Setur görevlisi ve rehberiniz ile buluşma.

1. GÜN: İSTANBUL (BULUŞMA NOKTASI) Dış hatlar terminalinde Setur Deskinde Setur görevlisi ve rehberiniz ile buluşma. 1. GÜN: İSTANBUL (BULUŞMA NOKTASI) Dış hatlar terminalinde Setur Deskinde Setur görevlisi ve rehberiniz ile buluşma. 2. GÜN: İSTANBUL-JOHANNESBURG Da Vinci Hotel veya benzeri Uçağa biniş işlemlerinin ardından

Detaylı

Tur Programı. Kosta Rika dağlarından lav yerine zenginlik ve kahve püskürüyor...

Tur Programı. Kosta Rika dağlarından lav yerine zenginlik ve kahve püskürüyor... Panama - Costa Rica Vahşi Yaşam Turu Kosta Rika dağlarından lav yerine zenginlik ve kahve püskürüyor... Tarih : 21-04-2017-30-04-2017 Şehirler : Arenal Volkanı, Monteverde, Panama City, San Jose, Tortuguero

Detaylı

Dubrovnik Palace MASARYKOV PUT, 20-20000 - DUBROVNIK, Dubrovnik, Dubrovnik-Güney Dalmaçya

Dubrovnik Palace MASARYKOV PUT, 20-20000 - DUBROVNIK, Dubrovnik, Dubrovnik-Güney Dalmaçya Dubrovnik Palace MASARYKOV PUT, 20-20000 - DUBROVNIK, Dubrovnik, Dubrovnik-Güney Dalmaçya Tesis Dubrovnik şehrinde yer almaktadır. Otel, 1972 yılında inşa edildi. Otel, 2014 yılında baştan aşağıya yenilendi.

Detaylı

VAN & DOĞUBEYAZIT GEZİSİ / Mayıs 2019 / 2 gece 3 gün

VAN & DOĞUBEYAZIT GEZİSİ / Mayıs 2019 / 2 gece 3 gün VAN & DOĞUBEYAZIT Tur Hakkında VAN & DOĞUBEYAZIT GEZİSİ / 10-12 Mayıs 2019 / 2 gece 3 gün Van & Nemrut Krater Gölü & Ahlat & Akdamar Adası & Van Gölü & Doğu Beyazıt & İshak Paşa Sarayı & Muradiye Şelalesi

Detaylı

Yeryüzündeki Cennet Maldivler

Yeryüzündeki Cennet Maldivler l Yeryüzündeki Cennet Maldivler Türk Hava Yolları ile 07 11 Ağustos 2013 Maldivler 4 gece 5 gün Keyif, tembellik, ve romantizm için yaratılmış izlenimi veren bir ada-devlet. Hint Okyanusu nun ortasında

Detaylı

JAPONYA & KORE TURU 28 Mart 18 Nisan 23 Mayıs 20 Haziran 29 Ağustos /2.Gün İstanbul Seul (Uçakta) Tokyo 3.Gün Tokyo 4.

JAPONYA & KORE TURU 28 Mart 18 Nisan 23 Mayıs 20 Haziran 29 Ağustos /2.Gün İstanbul Seul (Uçakta) Tokyo 3.Gün Tokyo 4. JAPONYA & KORE TURU Asiana Hava Yolları uçuşu ile Tokyo(3) Kyoto (1) Osaka (2) Seul (2) 09 Gece / 10 Gün 28 Mart 18 Nisan 23 Mayıs 20 Haziran 29 Ağustos 2017 1./2.Gün İstanbul Seul (Uçakta) Tokyo Gezimiz,

Detaylı

"Nereden başlasam, nasıl anlatsam..."

Nereden başlasam, nasıl anlatsam... Bu yaz Bodrum'suz geçmez! Turgutreis Lagina Bodrum Boutique Hotel'de bir gece çift kişilik konaklama, açık büfe kahvaltı ve akşam yemeği 240 TL yerine 119 TL! (15 Haziran - 27 Ağustos arasında geçerlidir.)

Detaylı

İZLANDA BABA&OĞUL KEŞİFLER 12-18 TEMMUZ 2014. www.gazella.com 0 212 233 15 98 1

İZLANDA BABA&OĞUL KEŞİFLER 12-18 TEMMUZ 2014. www.gazella.com 0 212 233 15 98 1 İZLANDA BABA&OĞUL KEŞİFLER 12-18 TEMMUZ 2014 www.gazella.com 0 212 233 15 98 1 REYKJAVIK (1,5) Panoramik şehir turumuzu yapacak ve dönüşte alış veriş için serbest zamanımız olacak. ÚLFLJÓTSVATN (4) Sólheimajökull

Detaylı

Salzburg Bled Gölü Ljubljana Turu

Salzburg Bled Gölü Ljubljana Turu Salzburg Bled Gölü Ljubljana Turu 24.06.2017'den itibaren kalkışlı 597,00 EUR 2.361,79TL TUR ÖZELLİKLERİ 1. Gün: İstanbul Salzburg Salzburg Şehir Turu Dış hatlar terminalinde SETUR deskinde Setur görevlisi

Detaylı

NEW YORK (2)-SAN FRANCİSCO (2) - LAS VEGAS (2) -LOS ANGELES (3)!!!İNANILMAZ AMA GERÇEK-BU FIRSATI KAÇIRMAYINIZ!!!

NEW YORK (2)-SAN FRANCİSCO (2) - LAS VEGAS (2) -LOS ANGELES (3)!!!İNANILMAZ AMA GERÇEK-BU FIRSATI KAÇIRMAYINIZ!!! SÜPER PROMOSYON!!!Tüm EXTRA TURLAR ve Çevre Gezleri DAHİL!!! NEW YORK (2)-SAN FRANCİSCO (2) - LAS VEGAS (2) -LOS ANGELES (3)!!!İNANILMAZ AMA GERÇEK-BU FIRSATI KAÇIRMAYINIZ!!! 9 Gece / 11 gün Tüm EXTRA

Detaylı

KURBAN BAYRAMINDA FRANSIZ ŞATOLARI Ağustos 2018 / 3 Gece 4 Gün

KURBAN BAYRAMINDA FRANSIZ ŞATOLARI Ağustos 2018 / 3 Gece 4 Gün KURBAN BAYRAMINDA FRANSIZ ŞATOLARI 22-25 Ağustos 2018 / 3 Gece 4 Gün Loire, Fransa nın gözbebeği Şatoları, tarihsel dokusu ve şaraplarıyla ünlü bölgesi. Zamanın Rönesans döneminde donup kaldığı, verimli

Detaylı

Moskova ya uçuyoruz ve Rusya gümrüğünü geçip tekrar uçağa binip Ulan Ude ye varıyoruz. Geceyi uçakta geçiriyoruz.

Moskova ya uçuyoruz ve Rusya gümrüğünü geçip tekrar uçağa binip Ulan Ude ye varıyoruz. Geceyi uçakta geçiriyoruz. Kafkasların Muhteşem Coğrafyası Gürcistan ve Ermenistan 10 GECE / 11 GÜN TUR PROGRAMI: 1. GÜN: İSTANBUL - MOSKOVA - ULAN UDE Moskova ya uçuyoruz ve Rusya gümrüğünü geçip tekrar uçağa binip Ulan Ude ye

Detaylı

Türk Hava Yolları ile. Japonya. Şeker Bayramı'nda Japonya. Japonya. 24 Haziran - 30 Haziran 2017 (7 gün - 6 gece)

Türk Hava Yolları ile. Japonya. Şeker Bayramı'nda Japonya. Japonya. 24 Haziran - 30 Haziran 2017 (7 gün - 6 gece) Türk Hava Yolları ile Japonya Şeker Bayramı'nda Japonya Japonya 24 Haziran - 30 Haziran 2017 (7 gün - 6 gece) Tur Programı 1. gün - 24 Haziran 2017, Cumartesi İstanbul - Tokyo 23 Haziran saat 22.30 da

Detaylı

Tur Programı. Cengiz Han'ın Torunları Bugünde At Sırtında Ve Göçebe Halde Yaşamlarını Sürdürüyor

Tur Programı. Cengiz Han'ın Torunları Bugünde At Sırtında Ve Göçebe Halde Yaşamlarını Sürdürüyor Moğolistan Turu Cengiz Han'ın Torunları Bugünde At Sırtında Ve Göçebe Halde Yaşamlarını Sürdürüyor Tarih : 23-06-2017-01-07-2017 Şehirler : Karakorum, Khustai Ulusal Parkı, Terelj Ulusal Parkı, Ulan Bator

Detaylı

Şiraz'dan Mashad'a İran

Şiraz'dan Mashad'a İran Şiraz'dan Mashad'a İran 18-27 Kasım 2017 / 9 Gece - 8 Gün Gezgin Rehber Bülent Demirdurak ile Şiraz(2 )- Yazd(2) - Esfahan(2) - Tahran(1) - Mashad(1) - Uçak(1) Firdevsi'nin, Ömer Hayyam'ın, Sadi'nin, Hafız'ın,

Detaylı