Bosch Elektrikli El Aletleri 2015 Mayıs Ayı Kampanya Kitapçığı

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Bosch Elektrikli El Aletleri 2015 Mayıs Ayı Kampanya Kitapçığı"

Transkript

1 Bosch Elektrikli El Aletleri 2015 Mayıs Ayı Kampanya Kitapçığı

2 Profesyonel Seri Ürün Grubu Genel Alım Kampanyası Mayıs ayı boyunca tüm profesyonel seri el aletlerinde palet adetlerinde alımlara %5 iskonto, yarım palet alımlarında %3 iskonto uygulanacaktır.. Palet adetleri fiyat listemizin 11. Sayfasında bulunmaktadır. Yarım palet adetlerinin küsüratlı olması durumunda bir üst sayıya iskonto verilecektir. Setli ürünler ve fiyat listesinde bulunmayan ürünler bu kampanyaya dahil değildir. Diğer kampanyalarla birleştirilemez Kampanyamız tarihleri arasında geçerlidir.

3 Profesyonel Seri Ürün Grubu Özel Set Kampanyası Mayıs ayı boyunca GBH 11 DE + GBH 2-26 DRE Set özel fiyatla satışa sunulacaktır. Liste Fiyatı : 850 Sipariş numarası : FX5 + Genel alım kampanyası dahil değildir. Kampanyamız tarihleri arasında geçerlidir.

4 Profesyonel Seri Ürün Grubu Taşlama Seti Kampanyası Mayıs ayı boyunca GWS GWS Taşlama Seti özel fiyatla satışa sunulacaktır. Liste Fiyatı : 165 Sipariş numarası : FG9 + Kampanyamız tarihleri arasında geçerlidir.

5 Profesyonel Seri Ürün Grubu Akülü Set Kampanyası GSR 10,8-2 LI (Çanta, 1x2,0Ah, 1x4Ah akü, aksesuar seti ) Liste fiyatı: 155 Sipariş No: G6L GSR 14,4-2-LI (1,5Ah 3. Akü BEDELSİZ!) Liste fiyatı: 199 Sipariş No: FD6 GSR 18-2-LI (1,5Ah 3. Akü BEDELSİZ!) Liste fiyatı: 219 Sipariş No: FD7 Kampanyamız tarihleri arasında geçerlidir.

6 Ölçme Aletleri Ürün Grubu Nokta Lazeri Kampanyası Mayıs ayı boyunca tüm Profesyonel Seri Nokta Lazerlerinde (GPL) alımlarınızda ilave %3 iskonto! *Kampanya sadece fiyat listesinde bulunan ürünler için geçerlidir. Kampanyamız tarihleri arasında geçerlidir.

7 Ölçme Aletleri Ürün Grubu Rotasyon Lazerleri Kampanyası Mayıs ayı boyunca tüm Profesyonel Seri Rotasyon Lazerlerinde (GRL) alımlarınızda ilave %3 iskonto! *Kampanya sadece fiyat listesinde bulunan ürünler için geçerlidir. Kampanyamız tarihleri arasında geçerlidir.

8 Ölçme Aletleri Ürün Grubu Çizgi Hizalama Lazerleri Kampanyası Mayıs ayı boyunca tüm Profesyonel Seri ve Hafif Hizmet Çizgi Hizalama Lazerlerinde (GLL, PLL, PCL, Quigo) alımlarınızda ilave %3 iskonto! *Kampanya sadece fiyat listesinde bulunan ürünler için geçerlidir. Kampanyamız tarihleri arasında geçerlidir.

9 Ölçme Aletleri Ürün Grubu GLM 30 Kampanyası Mayıs ayı boyunca tüm 10 adet GLM 30 alımlarınızda 1 adet GLM 30 BEDELSİZ! Sipariş No: *Kampanya sadece fiyat listesinde bulunan ürünler için geçerlidir. Kampanyamız tarihleri arasında geçerlidir.

10 Ölçme Aletleri Ürün Grubu Stand Kampanyası Nisan ayı boyunca aşağıdaki ürünlerden yapacağınız paket alımlarınızda; mevcut iskontolarınıza ilave % 3 iskonto uygulanacaktır. Sipariş no Ürün Liste Fiyatı EUR GLM GLM 100 C GLL BM 1 Mıkn.Sabitleme Aparatı GLL 3-80 P + BT 150 Tripod GOL 26 D (BT 160 Tripod + GR 500 Mira) GMS 100 M PLR PLR PLL 2 SET PMD PTD Paketimiz stoklarla sınırlı olup, içeriğinde değişiklik yapılamayacaktır. Sipariş için satış temsilciniz ile iletişime geçmeniz rica olunur. Diğer kampanyalar bu kampanyamıza dahil değildir. Kampanyamız tarihleri arasında geçerlidir.

11 Aksesuar Ürün Grubu Daire Testere Bıçakları Best for ve Expert for Serileri Kampanyası Nisan-Mayıs-Haziran ayları boyunca Best for ve Expert for serilerinden geçilecek her siparişe %15 ilave iskonto! Kampanyamız tarihleri arasında geçerlidir.

12 Aksesuar Ürün Grubu Kullanıcı Kampanyası: Expert for Aluminium 300*30 mm 96 Diş Bıçak Kampanyası Mayıs-Haziran ayları boyunca Expert for Aluminium 300*30 mm 96 Diş Bıçak tan ( ) her siparişe 53,40 TL liste fiyatlı 1 adet güvenlik seti ( ) BEDELSİZ! *Bu kampanyamızın iletişimi Haziran ayında Bosch Elektrikli El Aletleri ana sayfamız ve Facebook sayfamızdan tüm kullanıcılara yapılacaktır. Kampanyamız tarihleri arasında geçerlidir.

13 Aksesuar Ürün Grubu Optiline Serisi Daire Testere Bıçakları Kampanyası Mayıs-Haziran ayı boyunca, Optiline Serisi Daire Testere Bıçaklarından, Tek seferde yapacağınız, her 40 adet ve üzeri siparişlerde %5 iskonto Tek seferde yapacağınız, her 100 adet ve üzeri siparişlerde % 7 iskonto uygulanacaktır. Kampanyamız tarihleri arasında geçerlidir.

14 Aksesuar Ürün Grubu Keski Kampanyası Mayıs - Haziran ayı boyunca Bosch keski programından yapacağınız her siparişinize ilave %10 iskonto! Kampanyamız tarihleri arasında geçerlidir.

15 Aksesuar Ürün Grubu SDS Plus Kampanyası Mayıs - Haziran ayı boyunca, yapacağınız her SDS-plus alımınızda aşağıdaki iskontolar uygulanacaktır. SDS-plus 7 PGM Sertifikası Bosch SDS-Plus uçlarının tam ölçüsünde delik deldiğini garanti eder. Made in Germany 4+1 Kesicili Difüzyon kaynak ile bağlanmış; Masif Tungsten Karpit Kafa 2+2 kanallı tasarım Özel kafa yapısı sayesinde Betondaki donatıyı bile kesme özelliği Piyasadaki diğer premium uçlara göre 3 Kat Uzun Kullanım Ömrü SDS-plus 5 Made in Germany Diş açılmış tungsten karpit uç Delik dibinde oluşan tozu dışarı atar, tıkanmaları engeller Aktif Merkezleme Ucu Plus-5 betonda zahmetsiz delme işlemleri için geliştirilmiştir. SDS-plus 3 4 kanallı Turbo tasarım Tozu en hızlı biçimde dışarı atar Uzun ömürlü karpit Yüksek kullanım ömrü için Plus-3 ekonomik fiyatlarla yüksek kullanım ömrü sunmak için geliştirilmiştir. 4 Kanallı Dura tasarım Delme sırasın üst düzey mukavemet için kalınlaştırılmış gövde çapı Kampanyamız tarihleri arasında geçerlidir.

16 Aksesuar Ürün Grubu SDS-MAX Delici Uçlar Kampanyası Mayıs-Haziran ayı boyunca SDS-Max-7 Serisinden geçilecek her siparişe ilave %7 iskonto SDS-Max-4 Serisinden geçilecek her siparişe ilave %10 iskonto uygulanacaktır. SDS-max 7 Made in Germany 4 Karpit Kesici En hızlı delme sonuçları için tam sert metal S kesici ve eğik yerleştirilmiş yan kesiciler Yüksek Kalite Tungsten Karpit En uzun kullanım ömrü ve mukavemet için Özel kafa yapısı sayesinde Betondaki donatıyı bile kesme özelliği 2+2 Kanal Tasarımı Maksimum yük aktarımı ve hız, en düşük titreşim SDS-max 4 4 Kesici Vakumla lehimlenmiş ve sertleştirilmiş Uzun Ömürlü Tungsten Karpit Optimum kullanım ömrü için 2 Kanallı U Form Delme sırasında oluşan tozlu hızlı biçimde dışarı taşıma Kampanyamız tarihleri arasında geçerlidir.

17 Aksesuar Ürün Grubu SDS Plus Delici Uç ve Keskiler Bedelsiz Makine Kampanyası 2. çeyrek (Nisan-Mayıs-Haziran ayları) boyunca, SDS-Plus Delici uç ve keskilerde yapacağınız net tutardaki her TL lik alım için dönem sonunda 1 adet GBH 2-26 DRE bedelsiz olarak gönderilecektir. *Kalıp İzolasyon Matkap Uçları bu kampanyaya dahil değildir. SDS Max Delici Uç ve Keskiler Bedelsiz Makine Kampanyası 2. çeyrek (Nisan-Mayıs-Haziran ayları) boyunca, SDS-Max Delici uçlar ve keskilerde yapacağınız net tutardaki her TL lik alım için dönem sonunda 1 adet GBH 11-DE bedelsiz olarak gönderilecektir. *Bu kampanyamıza HEX ve TE-S şaftlı keskiler dahildir. Kampanyamız tarihleri arasında geçerlidir.

18 Aksesuar Ürün Grubu Metal Matkap Uçları Kampanyası Mayıs ayı boyunca, yapacağınız tüm silindirik şaftlı metal matkap uçları alımlarınızda %35 ilave iskonto HSS-R HSS-G HSS-Co HSS-TiN Haddeli Taşlanmış Altın Seri Titanyum Kaplama *Bu kampanyamız bir sonraki duyurumuza kadar geçerlidir. Kampanyamız tarihleri arasında geçerlidir.

19 Aksesuar Ürün Grubu HSS-G Metal Matkap Uçları Kendinden merkezleme uçlu taşlanmış metal matkap ucu HSS-G Piyasadaki 118 lik taşlanmış metal matkap uçlarının aksine, Keskin uçları ve 135 açısıyla, kılavuz deliklerine ihtiyaç duymaz. Bu sayede hem zamandan tasarruf etmenizi sağlar, hem de daha az efor gerektirir. Daha hızlı delme, daha az efor! HSS-G Metal Matkap Uçlarını tüm profesyonel kullanımlarda büyük avantaj sağlar. >

20 Aksesuar Ürün Grubu Kesme-Taşlama Diskleri ve Flap Diskler Kampanyaları Kesme-Taşlama Diskleri ve Flap Diskler Özel Bayi Koşulları Mayıs ayı boyunca Kesme-Taşlama diskleri ve Flap disklerde; Standart bayi fatura altı iskontosu %19 yerine %31 iskonto BSS bayi fatura altı iskontosu %21 yerine %33 iskonto Kesme-Taşlama Diskleri ve Flap Diskler Vade Kampanyası Mayıs ayı boyunca kesme-taşlama diskleri ve flap disk alımlarınızda her siparişinize 90 gün VADE uygulanacaktır. Kesme-Taşlama Diskleri ve Flap Diskler Bedelsiz Makina Kampanyası Mayıs ayı boyunca aksesuar ürün grubundan; Tek seferde geçilecek her TL lik net siparişe 1 adet GWS bedelsiz! Tek seferde geçilecek her TL lik net siparişe 3 adet GWS bedelsiz! *Siparişler tek seferde geçilmek zorundadır. *Palet kampanyası ayrıca geçerlidir. *Net fiyat kampanyaları ile bu kampanya birleştirilemez. *Kampanyamız bedelsiz makine stoklarımız ile sınırlıdır. Kesme-Taşlama Diskleri ve Flap Diskler Kampanyası Mayıs ayı boyunca aksesuar ürün grubundan; Aynı üründen, 1 palet adedinde tek seferde geçilecek siparişlerde %3 ilave iskonto uygulanacaktır. *Siparişler tek seferde geçilmek zorundadır. *Siparişlerin extranetten geçilmesi gerekmektedir. *Net fiyat kampanyaları ile bu kampanya birleştirilemez. Kesme-Taşlama Diskleri ve Flap Diskler Prim Kampanyası Kesme-taşlama diskleri ve flap disklerde çeyrek bazında toplam olarak; TL ve üzeri alımlarınızda %3 ilave prim TL ve üzeri alımlarınızda %5 ilave prim TL ve üzeri alımlarınızda %8 ilave prim Kampanyamız tarihleri arasında geçerlidir.

21 Hafif Hizmet Ürün Grubu Genel Kampanya Mayıs ayı boyunca yeşil ürün grubundan yapacağınız her bir adet alıma ilave %4 iskonto! Kampanyamız tarihleri arasında geçerlidir.

22 Hafif Hizmet Ürün Grubu Paket Alım Kampanyası Mayıs ayı boyunca tek seferde yapacağınız, her net TL tutarındaki alımınıza, 72 değerindeki PSR 12 V NiCd Çift Akülü Vidalama HEDİYE! Kampanyamız tarihleri arasında geçerlidir.

23 Bahçe Aletleri Ürün Grubu Fırsat Kampanyası Mayıs ayı boyunca bahçe aletleri ürün grubundan yapacağınız tüm alımlarınızda ilave %5 iskonto Her TL ve üzeri siparişlerinize %3 ilave iskonto! Kampanyamız tarihleri arasında geçerlidir.

24 Genel Ürün Kampanyası Mayıs ayı boyunca tüm MASTERS ürünlerinde İlave %10 iskonto uygulanacaktır. Kampanyamız stoklarla sınırlı olup, tarihleri arasında geçerlidir.

25 Fırsat Kampanyası Mayıs ayı boyunca MASTERS 1023MA 1050 Watt Derbeli Matkap (Kanvas Çanta ile birlikte) 164,00 TL NET FİYAT uygulanacaktır. SKIL MASTERS 1023MA 18 Volt Akülü Vidalama Sipariş No : F MA Liste Fiyat : 89 Genel ürün kampanyası bu ürün için geçerli değildir. Kampanyamız stoklarla sınırlı olup, tarihleri arasında geçerlidir.

26 Genel Ürün Kampanyası Mayıs ayı boyunca tüm SKIL ürünlerinde ilave %7 iskonto uygulanacaktır. Kampanyamız stoklarla sınırlı olup, tarihleri arasında geçerlidir.

27 Fırsat Kampanyası I SKIL MASTERS ve SKIL Boya Karıştırıcılarında Ağustos sonunda kadar aşağıdaki özel fiyatlar uygulanacaktır. SKIL 1200 Watt Boya ve Harç Karıştırıcı Sipariş No : F AA Liste Fiyatı: 132 NET FİYAT: 152 TL SKIL 1400 Watt Boya ve Harç Karıştırıcı Sipariş No : F AA Liste Fiyatı: 139 NET FİYAT: 218 TL SKIL MASTERS 1400 Watt Boya ve Harç Karıştırıcı Sipariş No : F MA Liste Fiyatı: 186 NET FİYAT: 259 TL SKIL MASTERS 1600 Watt Boya ve Harç Karıştırıcı Sipariş No : F MA Liste Fiyatı: 217 NET FİYAT: 294 TL Genel ürün kampanyası bu ürün leriçin geçerli değildir. Kampanyamız stoklarla sınırlı olup, tarihleri arasında geçerlidir.

28 Fırsat Kampanyası II Mayıs ayı boyunca aşağıdaki SKIL ürünlerinden Her 5 adet alıma 1 adet BEDELSİZ! SKIL 500 Watt Darbeli Matkap Sipariş No : F CA Liste Fiyatı: 29 SKIL 550 Watt Avuç Taşlama Sipariş No : F AA Liste Fiyatı: 33 SKIL 380 Watt Dekupaj Testere Sipariş No : F AA Liste Fiyatı: 34 SKIL 2000 Watt Sıcak Hava Tabancası Sipariş No : F DC Liste Fiyatı: 43 Genel ürün kampanyası bu ürünler için geçerli değildir. Kampanyamız stoklarla sınırlı olup, tarihleri arasında geçerlidir.

29 Genel Ürün Kampanyası Mayıs ayı boyunca tüm SKIL BAHÇE ürünlerinde ilave %12 iskonto uygulanacaktır. Kampanyamız stoklarla sınırlı olup, tarihleri arasında geçerlidir.

30 Genel Ürün Kampanyası Mayıs ayı boyunca tüm DREMEL ürünlerinde % 5 ilave iskonto! Kampanyamız stoklarla sınırlı olup, tarihleri arasında geçerlidir.

31 Fırsat Kampanyası Mayıs ayı boyunca, her DREMEL Moto-Saw Kıl Testere alımınıza 5 Adetlik Dremel Moto-Saw Genel Amaçlı Ahşap Kesme Testere Bıçağı Seti (MS51) HEDİYE!!! DREMEL Moto-Saw Kıl Testere Sipariş No : F.013.MS2.0JA Liste Fiyatı: 133 Kampanyamız stoklarla sınırlı olup, tarihleri arasında geçerlidir.

32

Bosch Elektrikli El Aletleri 2015 Haziran Ayı Kampanya Kitapçığı

Bosch Elektrikli El Aletleri 2015 Haziran Ayı Kampanya Kitapçığı Bosch Elektrikli El Aletleri 2015 Haziran Ayı Kampanya Kitapçığı Profesyonel Ürün Grupları (Mavi, Aksesuar, Ölçme Aletleri) 30 Gün Vade Kampanyası Haziran ayı boyunca Profesyonel Seri, Aksesuar ve Ölçme

Detaylı

Bosch Elektrikli El Aletleri 2015 Mart Ayı Kampanya Kitapçığı

Bosch Elektrikli El Aletleri 2015 Mart Ayı Kampanya Kitapçığı Bosch Elektrikli El Aletleri 2015 Mart Ayı Kampanya Kitapçığı Profesyonel Seri Ürün Grubu Dört Dörtlük Kampanya Mart ayı boyunca, Profesyonel Seri ürün grubundan fiyat listemizde bulunan tüm ürünlerimizden

Detaylı

Bosch Elektrikli El Aletleri 2015 Temmuz Ayı Kampanya Kitapçığı

Bosch Elektrikli El Aletleri 2015 Temmuz Ayı Kampanya Kitapçığı Bosch Elektrikli El Aletleri 2015 Temmuz Ayı Kampanya Kitapçığı Profesyonel Seri Ürün Grubu Genel Ürün Kampanyası Temmuz ayı boyunca, fiyat listemizde bulunan tüm Profesyonel Seri El Aletlerinden yapacağınız

Detaylı

Bosch Elektrikli El Aletleri 2015 Şubat Ayı Kampanya Kitapçığı

Bosch Elektrikli El Aletleri 2015 Şubat Ayı Kampanya Kitapçığı Bosch Elektrikli El Aletleri 2015 Şubat Ayı Kampanya Kitapçığı Profesyonel Seri Ürün Grubu Kullanıcı Odaklı Kırıcı & Kırıcı-Delici Kampanyası Müşterilerinizin aşağıdaki ürünlerden yapacağı her alımlarında

Detaylı

Bosch Elektrikli El Aletleri 2014 Kasım Ayı Kampanya Kitapçığı

Bosch Elektrikli El Aletleri 2014 Kasım Ayı Kampanya Kitapçığı Bosch Elektrikli El Aletleri 2014 Kasım Ayı Kampanya Kitapçığı Profesyonel Seri Ürün Grubu Şampiyon Takım Kampanyası * maks.250 adet * maks.5 adet GBH 2-26 DRE 0 611 253 703 İskonto: %20 GSH 5 CE 0 611

Detaylı

Bosch Elektrikli El Aletleri 2014 Aralık Ayı Kampanya Kitapçığı

Bosch Elektrikli El Aletleri 2014 Aralık Ayı Kampanya Kitapçığı Bosch Elektrikli El Aletleri 2014 Aralık Ayı Kampanya Kitapçığı Profesyonel Seri Ürün Grubu Genel Ürün Kampanyası 1 Aralık 23 Aralık tarihleri arasında tüm profesyonel seri ürünlerde %8 iskonto uygulanacaktır.

Detaylı

Bosch Elektrikli El Aletleri 2014 Eylül Ayı Kampanya Kitapçığı

Bosch Elektrikli El Aletleri 2014 Eylül Ayı Kampanya Kitapçığı Bosch Elektrikli El Aletleri 2014 Eylül Ayı Kampanya Kitapçığı Eylül Kampanyaları MAVİ Profesyonel Seri Ürün Grubu Kampanyası Profesyonel Seri Şampiyon Takım Kampanyası Sipariş No. Liste Fiyatı İskonto/Hediye

Detaylı

İş güvenliği ekipmanları. Setler 433. Ekonomik Seri Ürünler. ekipmanları. iş güvenliği. Ekonomik Setler. Ürünler

İş güvenliği ekipmanları. Setler 433. Ekonomik Seri Ürünler. ekipmanları. iş güvenliği. Ekonomik Setler. Ürünler Seri iş güvenliği ekipmanları İş güvenliği ekipmanları Setler 433 Setler Aksesuarlar 2015 2016 Fiyat Listesi 434 Seri Aksesuarlar 2018 Fiyat Listesi Seri SDS-Plus-1 Kırıcı Delici Ucları Donatılı betonda

Detaylı

Bosch Elektrikli El Aletleri 2015 Ocak Ayı Kampanya Kitapçığı

Bosch Elektrikli El Aletleri 2015 Ocak Ayı Kampanya Kitapçığı Bosch Elektrikli El Aletleri 2015 Ocak Ayı Kampanya Kitapçığı Profesyonel Seri Ürün Grubu GBH 2-26 DRE+GSR 10,8-2-LI Özel Set Kampanyası Ocak ayı boyunca aşağıdaki sipariş numarası üzerinden GBH 2-26 DRE

Detaylı

İş güvenliği ekipmanları. Setler 415. Ekonomik Seri Ürünler. ekipmanları. iş güvenliği. Ekonomik Setler. Ürünler

İş güvenliği ekipmanları. Setler 415. Ekonomik Seri Ürünler. ekipmanları. iş güvenliği. Ekonomik Setler. Ürünler Seri iş güvenliği ekipmanları İş güvenliği ekipmanları Setler 415 Setler Aksesuarlar 2015 2016 Fiyat Listesi 416 Seri Aksesuarlar 2017 Fiyat Listesi Seri SDS-Plus-1 Kırıcı Delici Ucları Donatılı betonda

Detaylı

%37 %10 İLAVE İSKONTO. El Aletleri ve Aksesuarları Ürünlerinde Kampanya%30. Kampanya dönemi sonuna kadar İSKONTO. Ayrıca; İSKONTO

%37 %10 İLAVE İSKONTO. El Aletleri ve Aksesuarları Ürünlerinde Kampanya%30. Kampanya dönemi sonuna kadar İSKONTO. Ayrıca; İSKONTO El Aletleri ve Aksesuarları Ürünlerinde Kampanya%30 Kampanya dönemi sonuna kadar EL ALETLERİ nde 5.000t ile 20.000t arası alımlarda; AKSESUARLAR da 2.500t ile 5.000t arası alımlarda; %5 EL ALETLERİ nde

Detaylı

İÇİNDEKİLER 4-5 DARBESİZ MATKAPLAR 48-49 HAVALI DÖŞEME / ÇİVİ ÇAKMA MAKİNALARI 6-7 DARBELİ MATKAPLAR 8-9 VİDALAMALAR / SOMUN SIKMALAR 10-11 LITHIUM TAŞLAMA / KIRICI - DELİCİ 12-13 AKÜLÜ VİDALAMALAR 50-53

Detaylı

278 BOSCH PROFESYONEL AKÜLÜ DELME VİDALAMA BS060390908 GWB 0,8 LI 0.8 V, 2.0 Ah, Nm, L-Boxx, Çift Akü 240,55 BS06086809 GSR 0,8-2-LI 0.8 V, 2.0 Ah, 30 Nm, L-Boxx, Çift Akü 2,54 BS060992909 GSR 0,8-LI 0.8

Detaylı

%30İSKONTO! Elektrikli El Aletlerinde Kampanya %10. EK iskonto. EK iskonto! t arası alımlarda; t ve üzeri alımlarda;

%30İSKONTO! Elektrikli El Aletlerinde Kampanya %10. EK iskonto. EK iskonto! t arası alımlarda; t ve üzeri alımlarda; SAYFA - 1 SAYFA - 1 Elektrikli El Aletlerinde Kampanya %30İSKONTO! Kampanya Dönemi Sonuna Kadar En Az 10 Farklı Model Alımında; 5.000-15.000t arası alımlarda; %5 15.001t ve üzeri alımlarda; EK iskonto

Detaylı

taşlama ve delme Elmas kesme Kesici ve Aşındıcı Diskler Kesici ve Aşındırıcı Diskler

taşlama ve delme Elmas kesme Kesici ve Aşındıcı Diskler Kesici ve Aşındırıcı Diskler Elmas kesme taşlama ve delme Kesme, Elmas taşlayarak kesme,kesme taşlama ve fırçalama ve delme 145 Aksesuarlar 2013 2015 Fiyat Listesi Kesici ve Aşındırıcı 146 Kesici ve aşındırıcı diskler Aksesuarlar

Detaylı

El Motoru Sistemi 187,00. Dremel ,2V Akülü El Motoru 15 Parça Aksesuarlı 102,00. El Motoru Sistemi 166,00

El Motoru Sistemi 187,00. Dremel ,2V Akülü El Motoru 15 Parça Aksesuarlı 102,00. El Motoru Sistemi 166,00 Sipariş No EAN Kodu Model Ürün Tanımı Liste Fiyatı 2016-1 F0130290JM 8710364046850 290 Dremel Engraver Gravür Makinesi F0130200JC 8710364049691 200 Dremel 200 125 Watt El Motoru F0133000JC 8710364060870

Detaylı

POWER TOOLS GR 3,6 Lİ. BUR2 18 Li HD BUR2 18Lİ HD BR 12E BR 12E + FL12L. BR2 15 Li HD. BR 15E BR 15E 2Ah BUR2 18E. Batarya Tipi.

POWER TOOLS GR 3,6 Lİ. BUR2 18 Li HD BUR2 18Lİ HD BR 12E BR 12E + FL12L. BR2 15 Li HD. BR 15E BR 15E 2Ah BUR2 18E. Batarya Tipi. ŞARJLI VİDALAMA Lion AKÜLÜ VİDALAMA Lion GR 3,6 Lİ BR2 10,8 Lİ HD Voltaj/ Amper Batarya Tipi Max. Sıkma Torku Devir hızı Çelik / Ahşap BR2 15Lİ HD Uç sistemi Tork ayarı Şarj süresi GR 3,6 Lİ 3.6v / 1.3

Detaylı

Aksesuarlar 2013 Fiyat Listesi Vidalama 303. Vidalama uçları

Aksesuarlar 2013 Fiyat Listesi Vidalama 303. Vidalama uçları Aksesuarlar 2013 Fiyat Listesi Vidalama 303 Vidalama uçları 304 Aksesuarlar 2017 Fiyat Listesi Yeni Impact Control Vidalama Uçları: Zor kuşullarda bile son derece dayanıklı Yeni Impact Control Vidalama

Detaylı

Delme. Aksesuarlar 2014 Fiyat Listesi. Delme 3. Delme

Delme. Aksesuarlar 2014 Fiyat Listesi. Delme 3. Delme 3 Aksesuarlar 2014 Fiyat Listesi 4 Aksesuarlar 2017 Fiyat Listesi Metal matkap uçları Metal Çekme mukavemeti N/mm² Sertlik Rockwell Optimum delme ucu Optimum yiv açısı HSS-R DIN 338 HSS-R DIN 1897 HSS-G

Detaylı

KAMPANYALI ÜRÜNLERİMİZ

KAMPANYALI ÜRÜNLERİMİZ MXP2520 150 $ MXP2520D Max-Extra Darbeli Akülü Matkap Vidalama 164 $ 25.2V - 2.0 Amper Li-İon 13 mm Metal Otomatik Mandren Aliminyum Taşıma Çantalı MXP1852 117 $ 25.2V - 2.0 Amper Li-İon 13 mm Metal Otomatik

Detaylı

Aksesuarlar 2013 Fiyat Listesi Vidalama 311. Vidalama uçları

Aksesuarlar 2013 Fiyat Listesi Vidalama 311. Vidalama uçları Aksesuarlar 2013 Fiyat Listesi Vidalama 311 Vidalama uçları 314 Aksesuarlar 2018 Fiyat Listesi Impact Control vidalama uçları ve somunları Darbeli somun sıkma ve vidalama makineleriyle kullanıma uygun

Detaylı

Kampanya. Elektrikli El Aletlerinde Hediyeli Kampanya. Kampanya Dönemi Sonuna Kadar En Az 10 Farklı Model Alımında; EK iskonto

Kampanya. Elektrikli El Aletlerinde Hediyeli Kampanya. Kampanya Dönemi Sonuna Kadar En Az 10 Farklı Model Alımında; EK iskonto Lİ Hediyeli KAMPANYA Kampanya Elektrikli El Aletlerinde Kampanya Elektrikli El Aletlerinde Hediyeli Kampanya %30İSKONTO! Kampanya Dönemi Sonuna Kadar En Az 10 Farklı Model Alımında; 5.000-15.000t arası

Detaylı

56 Profesyonel elektrikli el aletleri. Darbeli matkaplar, darbesiz matkaplar, vidalama makineleri, fayans işleme aletleri

56 Profesyonel elektrikli el aletleri. Darbeli matkaplar, darbesiz matkaplar, vidalama makineleri, fayans işleme aletleri 56 Profesyonel elektrikli el aletleri Darbeli matkaplar, darbesiz matkaplar, vidalama makineleri, Profesyonel elektrikli el aletleri 57 Tavizsiz çok yönlülük Profesyonel darbeli matkaplar ve vidalama makineleri

Detaylı

AYIN FIRSATLARI. Şubat 2019

AYIN FIRSATLARI. Şubat 2019 AYIN FIRSATLARI Şubat 2019 EK İSKONTO Lansman a devam %5 KOD DW8545 DW8570 DW8590 AÇIKLAMA 115mm METAL MAX 180mm METAL MAX 230mm METAL MAX YENİ DEWALT ELMAS METAL KESİM DİSKİ 30 UZUN ÖMÜRLÜ METAL DEWALT

Detaylı

1. Paket 2. Paket 3. Paket TL TL. +%10 İskonto

1. Paket 2. Paket 3. Paket TL TL. +%10 İskonto Fırsat Kampanyası Koşulları 1. Paket 2. Paket 3. Paket 5.000 TL Alıma 15.000 TL Alıma 30.000 TL Alıma + + + +%5 İskonto +%10 İskonto +%15 İskonto + + + 150+30 180 Gün Vade 150+60 210 Gün Vade 150+90 240

Detaylı

2015 YILI BAĞLANTILI ALIM KAMPANYALARI

2015 YILI BAĞLANTILI ALIM KAMPANYALARI 2015 YILI BAĞLANTILI ALIM KAMPANYALARI AKSESUAR BAHÇE YIKAMA GRUBU JENERATÖR AKSESUAR Bağlantılı sipariș toplama dönemi: 10.02.2015-31.03.2015 Kampanya koșullarına ek olarak yılına özel așağıdaki ürünlerden

Detaylı

Bosch Promagazin 1. Profesyonel Elektrikli El Aletleri Ölçme Aletleri Aksesuarlar. /boschprofesyonel

Bosch Promagazin 1. Profesyonel Elektrikli El Aletleri Ölçme Aletleri Aksesuarlar. /boschprofesyonel Bosch Promagazin 1 Profesyonel Elektrikli El Aletleri Ölçme Aletleri Aksesuarlar /boschprofesyonel 2 Bosch Promagazin HABERLER Bosch Profesyonel Elektrikli El Aletleri Resmi Facebook sayfası Profesyonellerin

Detaylı

İŞ GÜVENLİK ÜRÜNLERİ TEKNİK HIRDAVAT HORTUM ÜRÜNLERİ KİMYASAL ÜRÜNLERİ. 4. BOSCH Elektrikli El Aletleri

İŞ GÜVENLİK ÜRÜNLERİ TEKNİK HIRDAVAT HORTUM ÜRÜNLERİ KİMYASAL ÜRÜNLERİ. 4. BOSCH Elektrikli El Aletleri 2017+ 04-10 11-18 İŞ GÜVENLİK ÜRÜNLERİ 4. BOSCH Elektrikli El Aletleri 11. BEYBİ İş Eldiven Grubu 14. YEŞİL İş Güvenlik Ayakkabıları 17. SCHUSTER İş Güvenlik Ayakkabıları 19-25 26-33 34-35 KİMYASAL ÜRÜNLERİ

Detaylı

Delik açma testereleri. Back

Delik açma testereleri. Back Delik açma testereleri Back 208 Delik açma testereleri Genel bakış Bosch aksesuarları 11/12 Delik açma testereleri: her zaman doğru uzman Progressor, ü ile Sayfa 212 Sheet Metal, ü ile Sayfa 217 Multi

Detaylı

420 t DAHA HIZLI DAHA FAZLA DARBE. DAHA HAfiF. D25133K (SDS-Plus) YENİ ÜRÜN

420 t DAHA HIZLI DAHA FAZLA DARBE. DAHA HAfiF. D25133K (SDS-Plus) YENİ ÜRÜN Kampanya 14.10.2015 tarihinden itibaren geçerli olacaktır. Fiyatlara KDV dahil değildir. Kampanya stoklarla sınırlıdır. 420 t DAHA HIZLI YENİ D25133K (SDS-Plus) 800 W ~ 0-1500 dev/dak 0-5500 dar/dak ~

Detaylı

Metal matkap ucu setleri

Metal matkap ucu setleri YENİ! Aksesuarlar 2017 Fiyat Listesi Metal matkap ucu setleri Impact Control HSS Metal matkap ucu seti Çalışma uzunluğu mm Toplam uzunluk mm 3165140 Impact Control HSS 8 li Set 2.0 60 24 2 608 577 146

Detaylı

ELEKTRİKLİ TORNAVİDA,160W,ADAPTÖRLÜ KOYUN VE KEÇİ KIRPMA,350W.ELEKTRONIK, SICAK HAVA TABANCASI 2000W,İKİ KADEME DİJİTAL SICAK HAVA TABAN.

ELEKTRİKLİ TORNAVİDA,160W,ADAPTÖRLÜ KOYUN VE KEÇİ KIRPMA,350W.ELEKTRONIK, SICAK HAVA TABANCASI 2000W,İKİ KADEME DİJİTAL SICAK HAVA TABAN. 1 CAT 101 2 CAT 103 3 CAT 202 4 CAT 203 5 CAT 221 6 CAT 223 7 CAT 260 8 CAT 270 9 CAT 302 ELEKTRİKLİ TORNAVİDA,160W,ADAPTÖRLÜ KOYUN VE KEÇİ KIRPMA,350W.ELEKTRONIK, SICAK HAVA TABANCASI 2000W,İKİ KADEME

Detaylı

ELEKTRİKLİ TORNAVİDA,160W,ADAPTÖRLÜ KOYUN VE KEÇİ KIRPMA,350W.ELEKTRONIK, SICAK HAVA TABANCASI 2000W,İKİ KADEME DİJİTAL SICAK HAVA TABAN.

ELEKTRİKLİ TORNAVİDA,160W,ADAPTÖRLÜ KOYUN VE KEÇİ KIRPMA,350W.ELEKTRONIK, SICAK HAVA TABANCASI 2000W,İKİ KADEME DİJİTAL SICAK HAVA TABAN. 1 CAT 101 2 CAT 103 3 CAT 202 4 CAT 203 5 CAT 221 6 CAT 223 7 CAT 260 8 CAT 270 9 CAT 302 ELEKTRİKLİ TORNAVİDA,160W,ADAPTÖRLÜ KOYUN VE KEÇİ KIRPMA,350W.ELEKTRONIK, SICAK HAVA TABANCASI 2000W,İKİ KADEME

Detaylı

ELEKTRİKLİ TORNAVİDA,160W,ADAPTÖRLÜ KOYUN VE KEÇİ KIRPMA,350W.ELEKTRONIK, SICAK HAVA TABANCASI 2000W,İKİ KADEME DİJİTAL SICAK HAVA TABAN.

ELEKTRİKLİ TORNAVİDA,160W,ADAPTÖRLÜ KOYUN VE KEÇİ KIRPMA,350W.ELEKTRONIK, SICAK HAVA TABANCASI 2000W,İKİ KADEME DİJİTAL SICAK HAVA TABAN. 1 CAT 101 2 CAT 103 3 CAT 202 4 CAT 203 5 CAT 221 6 CAT 223 7 CAT 260 8 CAT 270 9 CAT 302 ELEKTRİKLİ TORNAVİDA,160W,ADAPTÖRLÜ KOYUN VE KEÇİ KIRPMA,350W.ELEKTRONIK, SICAK HAVA TABANCASI 2000W,İKİ KADEME

Detaylı

ELEKTRİKLİ TORNAVİDA,160W,ADAPTÖRLÜ KOYUN VE KEÇİ KIRPMA,350W.ELEKTRONIK, SICAK HAVA TABANCASI 2000W,İKİ KADEME DİJİTAL SICAK HAVA TABAN.

ELEKTRİKLİ TORNAVİDA,160W,ADAPTÖRLÜ KOYUN VE KEÇİ KIRPMA,350W.ELEKTRONIK, SICAK HAVA TABANCASI 2000W,İKİ KADEME DİJİTAL SICAK HAVA TABAN. 1 CAT 101 2 CAT 103 3 CAT 202 4 CAT 203 5 CAT 221 6 CAT 223 7 CAT 260 8 CAT 270 9 CAT 302 ELEKTRİKLİ TORNAVİDA,160W,ADAPTÖRLÜ KOYUN VE KEÇİ KIRPMA,350W.ELEKTRONIK, SICAK HAVA TABANCASI 2000W,İKİ KADEME

Detaylı

Ürün Kodu İçerik Birim. HEA mm - 7" Adet HEA mm - 8" Adet 6

Ürün Kodu İçerik Birim. HEA mm - 7 Adet HEA mm - 8 Adet 6 TEKNiK A.Ş. İndüksiyonla Sertleştirilmiş Çeneler Krom Kaplı Özel Alaşımlı Çelik Ağız Kaymayı Önleyici, Ergonomik Tutma Kolu Ağır İşler ve Sürekli Kullanım HEA 443344 60 mm - 6" Adet 6 20 6 3,8 HEA 4433

Detaylı

PROFESYONEL ELEKTRİKLİ EL ALETLERİ

PROFESYONEL ELEKTRİKLİ EL ALETLERİ POWERTOOLS PROFESYONEL ELEKTRİKLİ EL ALETLERİ POWERTOOLS 2016 PSCS 10-3,6V İki pozisyonlu akülü tornavida / matkap 3,6 V akü LED çalışma lambası Üç kademeli akü kapasite göstergesi İki pozisyonlu vidalama

Detaylı

Başlıca ürün özellikleri

Başlıca ürün özellikleri Darbeli matkap AdvancedImpact 900 Yenilikçi Bosch Kickback Control ve 2 vitesli şanzımana sahip yeni AdvancedImpact 900 performans ve kontrol konusunda en yüksek taleplerle gelen hafif hizmet kullanıcıları

Detaylı

Küçük bir karmaşa. Büyük bir övgüyü hak ediyor. hem ahşap, hem metal, hem de duvarda deler. Bir akülü vidalama makinesinden daha fazlası

Küçük bir karmaşa. Büyük bir övgüyü hak ediyor. hem ahşap, hem metal, hem de duvarda deler. Bir akülü vidalama makinesinden daha fazlası Küçük bir karmaşa. Bir akülü vidalama makinesinden daha fazlası hem ahşap, hem metal, hem de duvarda deler. Büyük bir övgüyü hak ediyor. Make it your home. Akülü darbeli delme/vidalama makinesi PSB 10,8

Detaylı

Metal matkap ucu setleri

Metal matkap ucu setleri 446 Aksesuarlar 2018 Fiyat Listesi Metal matkap ucu setleri Impact Control HSS Metal matkap ucu seti Çalışma uzunluğu mm Toplam uzunluk mm Impact Control HSS 8 li Set 2,0 60 24 2 608 577 146 8 881760 1

Detaylı

Delme. Delme 63. Keskiler. Keskiler

Delme. Delme 63. Keskiler. Keskiler Delme Delme 63 Aksesuarlar 2016 2013 Fiyat Listesi 64 % 100 Bosch: Yeni SDS-max yassı kesi RTec Sharp ve yeni SDS-max sivri keski RTec Speed Aksesuarlar 2018 Fiyat Listesi Aksesuarlar 2018 Fiyat Listesi

Detaylı

90 Profesyonel elektrikli el aletleri. Taşlama makineleri ve metal işleme

90 Profesyonel elektrikli el aletleri. Taşlama makineleri ve metal işleme 90 Profesyonel elektrikli el aletleri ve metal işleme Profesyonel elektrikli el aletleri 91 Başarı formülü: daha uzun kullanım süresi, daha rahat kullanım Bosch'un büyük ve avuç taşlama makineleri, güçlü

Detaylı

KAMPANYALI YENİ ÜRÜNLERİMİZ

KAMPANYALI YENİ ÜRÜNLERİMİZ MX 0520 MX 2600 SDS PLUS KIRICI DELİCİ MX 7-155 TAŞLAMA 115MM 35 TL 550 W 0-2900 ELEKTRONİK DEVİR 13MM MANDREN AĞIRLIK : 1,8 KG MX 1440 AKÜLÜ MATKAP TEK AKÜ 95 TL 800 W 0-930 DEVİR 26 MM DELME KAPASİTESİ

Detaylı

Delik açma testereleri. Delik açma testereleri

Delik açma testereleri. Delik açma testereleri 78 Aksesuarlar 208 Fiyat Listesi Ürün gamı: Her kullanım için uygun delik açma testeresi Uzman bayiler gücünü yetkin müşteri desteğinden alır. Bosch, bu yüzden her türlü uygulama için ideal bir profesyonel

Detaylı

Ürün Kodu İçerik Birim. HEA mm - 7" Adet HEA mm - 8" Adet 6. Ürün Kodu İçerik Birim

Ürün Kodu İçerik Birim. HEA mm - 7 Adet HEA mm - 8 Adet 6. Ürün Kodu İçerik Birim TEKNiK A.Ş. İndüksiyonla Sertleştirilmiş Çeneler Krom Kaplı Özel Alaşımlı Çelik Ağız Kaymayı Önleyici, Ergonomik Tutma Kolu Ağır İşler ve Sürekli Kullanım HEA 443344 60 mm - 6" Adet 6 20 6 3,8 HEA 44335

Detaylı

Güçlü Bosch! Güçlü, kullanışlı, dayanıklı yeni taşlama makineleri

Güçlü Bosch! Güçlü, kullanışlı, dayanıklı yeni taşlama makineleri Güçlü Bosch! Güçlü, kullanışlı, dayanıklı yeni taşlama makineleri YENİ! Bosch'un yeni avuç taşlama makineleri. Daha yüksek performans, kusursuz kullanım ve daha uzun kullanım ömrü. Profesyonel elektrikli

Detaylı

Çalıştığımız Firmalar PITON BOYA DÜNY ASI. www.bgmindustrial.com

Çalıştığımız Firmalar PITON BOYA DÜNY ASI. www.bgmindustrial.com Çalıştığımız Firmalar PITON www.bgmindustrial.com 2 BOYA DÜNY ASI RHODIUS RS66 C24P-BF29 Taşlama Taşları Kullanımda çok yönlü! Taş ve dökme demir için taşlama diski. Taşlama veya çapak giderme yüzey örneğin,

Detaylı

İçindekiler. sds plus matkap uçları 02-03. sds max matkap uçları. YıltEK pançlar - adaptörler 08-09 12-13 14-15 16-17. YıltEK Zımparalar 18-19 20-24

İçindekiler. sds plus matkap uçları 02-03. sds max matkap uçları. YıltEK pançlar - adaptörler 08-09 12-13 14-15 16-17. YıltEK Zımparalar 18-19 20-24 İçindekiler sds plus matkap uçları sds max matkap uçları SDS KESKİ - MURÇ - adaptör YıltEK AĞaç matkap UÇLARI YıltEK pançlar - adaptörler YıltEK BANTLAR YıltEK DEkupaJ TESTERELERİ YıltEK ELDİVENLER YıltEK

Detaylı

En önemli fonksiyon olan doğruluk ve hassaslık ile donatılmıştır. Osilasyonlu kesme VECTURO OS 400

En önemli fonksiyon olan doğruluk ve hassaslık ile donatılmıştır. Osilasyonlu kesme VECTURO OS 400 En önemli fonksiyon olan doğruluk ve hassaslık ile donatılmıştır. Osilasyonlu kesme VECTURO OS 400 Her pozisyonda daha fazla doğruluk. VECTURO OS 400 ile her uygulamada mükemmel sonuç elde edilir. Dayama

Detaylı

ÇAPA MAKİNALARI. 52 cc 1.5 Kw. 52 cc 1.5 Kw. 52 cc 1.5 Kw. 52 cc 1.5 Kw Budama Aparatı ile birlikte

ÇAPA MAKİNALARI. 52 cc 1.5 Kw. 52 cc 1.5 Kw. 52 cc 1.5 Kw. 52 cc 1.5 Kw Budama Aparatı ile birlikte 203 ÇAPA MAKİNALARI 1125.$ Motor: 6,5 Hp Benzinli / Honda GX200 4 Zamanlı Hava Soğutmalı OHV Motor Hareket Tipi: Şanzıman 2 ileri + 1 geri Şaft Sayısı: 1 Çalışma Genişliği: 80-100 cm Çalışma Derinliği:

Detaylı

2015 GÜNCEL KAMPANYALARIMIZ

2015 GÜNCEL KAMPANYALARIMIZ 2015 GÜNCEL KAMPANYALARIMIZ Top Zincir ve Paket Zincirlerde Özel Fiyatlar Fax : ( 212 ) 547 67 30 TW200 PLS 200 A INVERTER KAYNAK MAKİNASI TW200 YV 200 A INVERTER KAYNAK MAKİNASI Giriş Voltajı : 230V

Detaylı

HITACHI TAfiLAMA ve KES C D SKLER PROGRAMI

HITACHI TAfiLAMA ve KES C D SKLER PROGRAMI Aksesuarlar HITACHI TAfiLAMA ve KES C D SKLER PROGRAMI Renk kodu Disk ölçüleri Malzeme kodu Maksimum h z ve devir bilgisi Ürün kodu Uygulama alan Güvenlik uyar lar Tafllama yap lmaz uyar s Demir ve Sülfür

Detaylı

Elektrikli El Aletleri

Elektrikli El Aletleri Yeniliğin, değişimin, kalitenin referans noktası Elektrikli El Aletleri EIBENSTOCK Birlikteysek gücümüz değerli ŞANTİYE ÇEVRESİNDEKİ TÜM ÇÖZÜMLERİ Yüzeylerin zımparalanması, frezeleme/yüzey düzeltme Kanal

Detaylı

DEWALT (SDS-PLUS) PNÖMATİK MATKAP D25013K 1 = 3,40TL EROL TİCARET CIVATA & SOMUN VE BAĞLANTI ELEMANLARI TOPTAN SATIŞ VE PAZARLAMA

DEWALT (SDS-PLUS) PNÖMATİK MATKAP D25013K 1 = 3,40TL EROL TİCARET CIVATA & SOMUN VE BAĞLANTI ELEMANLARI TOPTAN SATIŞ VE PAZARLAMA DEWALT (SDS-PLUS) PNÖMATİK MATKAP D25013K 1 = 3,40TL 125 449,00TL Giriş Gücü : 650 Watt Çıkış Gücü : 650 Watt Yüksüz Hızı : 0-1550 dev/dak Darbe Gücü : 0-2,4 J Uç Tutucu : SDS-Plus Ağırlığı : 2,3 kg DEWALT

Detaylı

Kablosuz çalışma. Back

Kablosuz çalışma. Back Kablosuz çalışma Back 774 Kablosuz çalışma Genel bakış Bosch aksesuarları 11/12 Göz kamaştırıcı teknoloji Lityum İyon aküleri Şarj kaybı yok: Pratik şarj etme akünün ¾ veya ½ boş olmasından bağımsız olarak

Detaylı

Elektrikli El Aletlerinde Hediyeli Kampanya %30İSKONTO!

Elektrikli El Aletlerinde Hediyeli Kampanya %30İSKONTO! Lİ KAMPANYA SAYFA - 1 Elektrikli El Aletlerinde Hediyeli Kampanya %30İSKONTO! Kampanya Dönemi Sonuna Kadar En Az 10 Farklı Model Alımında; 5.000-15.000t arası alımlarda; %5 E EK iskonto 15.001t ve üzeri

Detaylı

T.C. Ondokuz Mayıs Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Makina Mühendisliği Bölümü

T.C. Ondokuz Mayıs Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Makina Mühendisliği Bölümü 1 Allen anahtar seti 1 Metrik, 10'lu 09.07.09 Döner Sermaye 2 Allen anahtar seti 1 İnç-SAE, 10'lu 09.07.09 Döner Sermaye 3 Ayarlı pense 1 Üniversal 09.07.09 Döner Sermaye 4 Bazik elektrod 6 2,5x350 mm

Detaylı

Profesyonel Seri Ürünlere Genel Bakış. Sipariş Numarası. Palet Adedi. Liste Fiyatı. Ürün. 10,8 Volt; 2,5 AH Akü 1600A004ZL MY

Profesyonel Seri Ürünlere Genel Bakış. Sipariş Numarası. Palet Adedi. Liste Fiyatı. Ürün. 10,8 Volt; 2,5 AH Akü 1600A004ZL MY Profesyonel Seri Ürünlere Genel Bakış Ürün Sipariş Numarası EAN Kodu Menşei Palet Adedi Liste Fiyatı 10,8 Volt; 2,5 AH Akü 1600A004ZL 3165140818377 MY 600 60 10,8 Volt; 4,0 AH Akü 1600Z0002Y 3165140730365

Detaylı

Endüstriyel Havalı Darbeli Vidalama Makineleri

Endüstriyel Havalı Darbeli Vidalama Makineleri Endüstriyel Havalı Darbeli Vidalama Makineleri KUVVETLİ ALETLER. KOLAY TERCİH. CWC S E R İ PERFORMANS, ERGONOMİ VE DAYANIKLILIK DENGESİNDE SON NOKTA. CWC Serisi güçlü performansı, kaya gibi dayanıklılığı

Detaylı

Uygun delici uç için yol göstericiniz

Uygun delici uç için yol göstericiniz Delme Back 60 Delme Genel bakış Bosch aksesuarları 11/12 Uygun delici uç için yol göstericiniz Bu servis sayfaları kullanıcı için yardımcı niteliğindedir. Konu, uygun elektrikli el aleti ile kullanım ve

Detaylı

keskileme. Delme, pnömatik delme, Her uygulama için uygun ürün.

keskileme. Delme, pnömatik delme, Her uygulama için uygun ürün. Delme, pnömatik delme, keskileme. Her uygulama için uygun ürün. Bosch elektrikli el aletleri işlerinizi gerçekleştirme konusunda size daima yardımcı olur. Vidalama ve delme işleri için mükemmel performansa

Detaylı

MARKER KALEMLER. Tigra Marker Kalem 120.00 USD. Adet: 1.35 USD. Ağaç Saplı Çekiçler. Stand içindeki renk adetleri:

MARKER KALEMLER. Tigra Marker Kalem 120.00 USD. Adet: 1.35 USD. Ağaç Saplı Çekiçler. Stand içindeki renk adetleri: MARKER KALEMLER Tigra Marker Kalem 120.00 USD Stok Kod: 000000000 Paket adedi: 12 adet Kutu adedi: 144 adet Koli adedi: 576 adet Kullanılan zeminler; Porselen, Cam, Ahşap, Metal, Planstik zemin üzerine

Detaylı

Sipariş Numarası. 2016 / 1 Liste Fiyatı. Sayfa No. 11 2607018400 Metal Matkap Uçları HSS-R 1*34 mm 10'lu Paket 12,90

Sipariş Numarası. 2016 / 1 Liste Fiyatı. Sayfa No. 11 2607018400 Metal Matkap Uçları HSS-R 1*34 mm 10'lu Paket 12,90 Sayfa No Sipariş Numarası Segment Ürün Tanımı 2016 / 1 Liste Fiyatı 11 2607018400 Metal Matkap Uçları HSS-R 1*34 mm 10'lu Paket 12,90 11 2608596551 Metal Matkap Uçları HSS-R 1,1*36 mm 10'lu Paket 16,70

Detaylı

Herfley Daha Mükemmele Ulaflmak çin...

Herfley Daha Mükemmele Ulaflmak çin... Nfi. ve Nfi. MALZ. SAN. T C. LTD. fit. Herfley Daha Mükemmele Ulaflmak çin... 115 mm AVUÇ TAŞLAMA 41.00 $ 45.50 $ RTM108 RTM103 750 W 600 W 11000 d / dk 11000 d / dk 115 mm 115 mm 180 mm TAŞLAMA MAKİNESİ

Detaylı

Bosch Elektrikli El Aletleri 2017 Türk Lirası Fiyat Listesi.

Bosch Elektrikli El Aletleri 2017 Türk Lirası Fiyat Listesi. Bosch Elektrikli El Aletleri 2017 Türk Lirası Fiyat Listesi www.bosch-pt.com/tr 01.01.2017-30.04.2017 tarihleri arasında geçerlidir. Fiyatlarımız tavsiye edilen satış fiyatlarıdır. (T.E.S.F) KDV hariçtir.

Detaylı

KAMPANYALI YENİ ÜRÜNLERİMİZ

KAMPANYALI YENİ ÜRÜNLERİMİZ MX 21-178 MX 9-115 MX 7-1155 TAŞLAMA 180MM TAŞLAMA 115MM TAŞLAMA 115MM 91 TL 1800 W DİSK ÇAPI : 180 MM AĞIRLIK : 4,5 KG 45 TL 49 TL 720 W 900 W DİSK ÇAPI : 115 M DİSK ÇAPI : 180 MM DEVİR/DK : 11000 AĞIRLIK

Detaylı

bir boyut Daima doğru seçim Bosch Kompakt Serisi Güçte yeni Yeni Universal Bosch kırıcı delici PBH 2100 RE/SRE

bir boyut Daima doğru seçim Bosch Kompakt Serisi Güçte yeni Yeni Universal Bosch kırıcı delici PBH 2100 RE/SRE Daima doğru seçim Bosch Kompakt Serisi Güçte yeni bir boyut Yeni Universal Bosch kırıcı delici PBH 2100 RE/SRE YENİ! Bosch kırıcı delici PBH 2100 RE/SRE Kompakt tasarım ve düşük ağırlık sayesinde optimum

Detaylı

140 Profesyonel elektrikli el aletleri. Sabit cihazlar

140 Profesyonel elektrikli el aletleri. Sabit cihazlar 140 Profesyonel elektrikli el aletleri Profesyonel elektrikli el aletleri 141 Bosch un gönye kesme makineleri: her zorluğun üstesinden gelir Bosch'un gönye kesme makineleri ve tezgah tipi daire testereleri

Detaylı

2016 GÜNCEL KAMPANYALARIMIZ

2016 GÜNCEL KAMPANYALARIMIZ 2016 GÜNCEL KAMPANYALARIMIZ Fax : ( 212 ) 547 67 30 KAYNAK MAKİNASI KAMPANYASI TW200 PLS 200 A INVERTER KAYNAK MAKİNASI TW200 YV 200 A INVERTER KAYNAK MAKİNASI Giriş Voltajı : 230V

Detaylı

ELEKTRİKLİ EV ALETLERİ FEL

ELEKTRİKLİ EV ALETLERİ FEL ELEKTRİKLİ EV ALETLERİ FEL KEN MARKA Hilti nedir, Kırıcı-Delici ile Matkap Farkı ve Kullanımı Kırıcı-delici (hilti matkap) ile klasik matkap arasındaki farkları incelediğimiz bu yazımızda, hilti matkap

Detaylı

Aksesuarlar 2013 Fiyat Listesi. Çok işlevsel el aletleri için aksesuarlar (GOP-PMF) 367. Akü ve şarj cihazları. Akü ve şarj cihazları

Aksesuarlar 2013 Fiyat Listesi. Çok işlevsel el aletleri için aksesuarlar (GOP-PMF) 367. Akü ve şarj cihazları. Akü ve şarj cihazları Çok işlevsel el aletleri için aksesuarlar (GOP-PMF) 367 Akü ve şarj Aksesuarlar 2013 Fiyat Listesi 368 Aksesuarlar 2018 Fiyat Listesi Bosch akülere ve şarj na genel bakış Akü gerilimi 3,6 V 10,8 V 14,4

Detaylı

Delme. Delme 55. Keskiler. Keskiler

Delme. Delme 55. Keskiler. Keskiler Delme Delme 55 Aksesuarlar 2016 2013 Fiyat Listesi 56 % 100 Bosch: Yeni SDS-max yassı kesi RTec Sharp ve yeni SDS-max sivri keski RTec Speed Aksesuarlar 2017 Fiyat Listesi Aksesuarlar 2017 Fiyat Listesi

Detaylı

güvenli biçimde elinizin altında.

güvenli biçimde elinizin altında. Güç güvenli biçimde elinizin altında. Make it your home. PWS 700-115, PWS 750-115 ve PWS 850-125 taşlama makineleriyle kendi evinizi yaratın. Güçlü ve sağlam olmalarının yanı sıra yeni ve kompakt tasarımları

Detaylı

Kırılmaya karşı olağanüstü dayanıklı: Bosch Diamond Impact Uçlar

Kırılmaya karşı olağanüstü dayanıklı: Bosch Diamond Impact Uçlar Kırılmaya karşı olağanüstü dayanıklı: Bosch Diamond Impact Uçlar YENİ! Darbeli somun sıkma makinesi ile yapılan çalışmalarda Standard Impact vidalama uçları ile karşılaştırıldığında en az 9 kez daha uzun

Detaylı

Sipariş No Ürün Adı EAN Kodu Menşealet AdeListe Fiyatı TL 1600A00X79 12 Volt; 3,0 AH Akü MY A00X7H 12 Volt; 6,0 AH Akü

Sipariş No Ürün Adı EAN Kodu Menşealet AdeListe Fiyatı TL 1600A00X79 12 Volt; 3,0 AH Akü MY A00X7H 12 Volt; 6,0 AH Akü Sipariş No Ürün Adı EAN Kodu Menşealet AdeListe Fiyatı TL 1600A00X79 12 Volt; 3,0 AH Akü 3165140894494 MY 864 235 1600A00X7H 12 Volt; 6,0 AH Akü 3165140894579 MY 520 352 1600Z00031 14,4 Volt, 2,0 AH Akü

Detaylı

T.C.T. tungsten carbide holesaw ELMAS UÇLU UZUN TİP PANÇ METAL - SAC PASLANMAZ- SUNTA FİBER PLASTİK- ÇİNKO BAKIR

T.C.T. tungsten carbide holesaw ELMAS UÇLU UZUN TİP PANÇ METAL - SAC PASLANMAZ- SUNTA FİBER PLASTİK- ÇİNKO BAKIR T.C.T. tungsten carbide holesaw ELMAS UÇLU UZUN TİP PANÇ METAL - SAC PASLANMAZ- SUNTA FİBER PLASTİK- ÇİNKO BAKIR Soapstone crayon chalk for welding Textile marker 2000 ISIYA DAYANIKLI KAYNAK TEBEŞİRLERİ

Detaylı

Herfley Daha Mükemmele Ulaflmak çin...

Herfley Daha Mükemmele Ulaflmak çin... WELDER Wel001 Güç Kayna 220 / 230 A. 160 A. Ø 2.5 - Ø 3.25 Elektrot Çal flma Verimi Güç Kayna Wel002 220 / 230 A. Çal flma Verimi 200 A. Ø 2.5 - Ø 4 Elektrot 439.00 $ 549.00 $ MAKİTA MKOD09634 D 09634

Detaylı

Ergonomik yapı ile, mükemmel güç aktarımı.

Ergonomik yapı ile, mükemmel güç aktarımı. Rahatlayın ve çalışın. Rahatlayın ve keyfini çıkarın. Ergonomik yapı ile, mükemmel güç aktarımı. Yormayan vidalama ve delme işlemleri için güçlü EC motor ve kompakt ürün yapısı. Syneon Chip'li ergonomik

Detaylı

harcadığınız enerjiden de tasarruf ettirir.

harcadığınız enerjiden de tasarruf ettirir. Dalları keserken harcadığınız enerjiden de tasarruf ettirir. Keo Bahçe Testeresi www.bosch-garden.com Ergonomik tutamak Yüksek manevra kabiliyeti için yumuşak yüzeyli tutamak ve ergonomik form Entegre

Detaylı

Sadece tek bir çalışma adımında belirgin kenarlar

Sadece tek bir çalışma adımında belirgin kenarlar Tarih: 16.08.2015 Yazar: Florian Pottrick Sadece tek bir çalışma adımında belirgin kenarlar PFERD'in sunduğu yeni kenar bitirme (EDGE FINISH) sistemi sayesinde, son derece konforlu ve kolay bir şekilde

Detaylı

158 Profesyonel elektrikli el aletleri. Ölçme aletleri

158 Profesyonel elektrikli el aletleri. Ölçme aletleri 158 Profesyonel elektrikli el aletleri Profesyonel elektrikli el aletleri 159 Hassasiyet ve kolay kullanım Bosch geniş ürün programı ile piyasanın hassas ve kolay kullanılabilen ölçüm cihazlarına olan

Detaylı

2012 Programı.

2012 Programı. Güçlü Bosch! Güçlü Profesyonel Elektrikli El Aletleri 2012 Programı www.bosch-professional.com/tr/tr/ 2 Profesyonel elektrikli el aletleri Bizim amacımız sizin başarınız Josef M. Ortolf, Bosch Profesyonel

Detaylı

FİYAT LİSTESİ 2015-1. Profesyoneller için El Aletleri YIL GARANTİ

FİYAT LİSTESİ 2015-1. Profesyoneller için El Aletleri YIL GARANTİ FİYAT LİSTESİ 2015-1 Profesyoneller için El Aletleri YIL GARANTİ Yeni 3 Yıllık Garanti, genişletilmiş ürün ailesi ve artırılmış akü kapasitesi 3-4 Model numaraları, açıklamalar ve ürünlere genel bakış

Detaylı

DT BİLİŞİM- BOSCH ELEKTRİKLİ EL ALETLERİ

DT BİLİŞİM- BOSCH ELEKTRİKLİ EL ALETLERİ DT İLETİŞİM HİZMETLERİ A.Ş Adres: Kartopu Caddesi, Göksü Evleri, B257A, Anadolu Hisarı/İstanbul Mail: satis@dt.net.tr Tel: (0850) 333 38 83 www.dtbilisimgrubu.com Bosch San. ve Ticaret A.S. P.K 21 80620

Detaylı

Doğru. Ona. sonucu alın! bırakın.

Doğru. Ona. sonucu alın! bırakın. Ona bırakın. Doğru sonucu alın! YENİ! Bosch PowerControl özelliğine sahip Bosch akülü delme/ vidalama makinesi PSR 14,4 LI-2 ve PSR 18 LI-2. Delme ve vidalama daha önce hiç olmadığı kadar rahat ve kolay.

Detaylı

108 Profesyonel elektrikli el aletleri. Ahşap işleme aletleri

108 Profesyonel elektrikli el aletleri. Ahşap işleme aletleri 108 Profesyonel elektrikli el aletleri Profesyonel elektrikli el aletleri 109 Frezeler, planyalar ve zımpara makineleri gözle görülür derecede iyi sonuçlar için Profesyonel yüzey işlemenin anlamı: frezelemede

Detaylı

MATKAP VİDALAMA. Güçlü ve hızlı.

MATKAP VİDALAMA. Güçlü ve hızlı. 14 MATKAP VİDALAMA Güçlü ve hızlı. 4.2Ah 21.6V YENI. EY 7460 LS2S Yeni yüksek performanslı 4.2Ah Li-Ion akü seti 65 dakikalık kullanılabilirlik ve 85 dakikalık tam şarj edilebilirlik 2.45 kg lık hafif

Detaylı

LMG 50 LAZER METRE 99,00 545,00 198,00

LMG 50 LAZER METRE 99,00 545,00 198,00 LMG 50 LAZER METRE KH 7 E SDS-MA PNÖMATİK KIRICI DELİCİ 1.500 W 300 dev/dk 0 2.700 dar/dk 40 mm beton delme çapı 13 J - 7,3 kg Satış Satış 51 Nm tork gücü 23 kademeli tork ayarı 0 450/0 1.650 dev/dk 18

Detaylı

Havalı Matkaplar, Kılavuz Çekmeler, Hava Motorları KILAVUZ

Havalı Matkaplar, Kılavuz Çekmeler, Hava Motorları KILAVUZ 2016 Havalı Matkaplar, Kılavuz Çekmeler, Hava Motorları 1. Çalışma Prensibi Matkaplar, kılavuz çekmeler ve paletli tip hava motorları aynı çalışma prensibine sahiptir. Rotorlu (vane) motor ve dişli kutusu

Detaylı

TESİSAT BROŞÜRÜ. Tesisat branşları için önerilen ürünler

TESİSAT BROŞÜRÜ. Tesisat branşları için önerilen ürünler TESİSAT BROŞÜRÜ Tesisat branşları için önerilen ürünler 1 elektrik pano İmalatı Çinko Sprey Çinko Sprey Açık Taşlama Taşları Flap Disk Zımparalar Isıyla Daralan Makaron Klemens Pense HSS Matkap Ucu Elektrikçi

Detaylı

Sarf Malzemeleri, El Aletleri( 2 )( Stoksuz )

Sarf Malzemeleri, El Aletleri( 2 )( Stoksuz ) Sayfa: 1/8 tanımı Miktar Birim 1 001.41.745 HSS-G Metal mat.ucu 80x117mm 5'li 2 Adet 34.6909 69.38 3.17 2 001.61.877 SDS Plus Gen.yassı keski 60/250mm 2 Adet 36.9698 73.94 3 001.61.878 SDS Plus Oluk keski

Detaylı

PRATİK EL ALETLERİ. Saygılarımızla Ceta Form Ailesi

PRATİK EL ALETLERİ. Saygılarımızla Ceta Form Ailesi PRATİK EL ALETLERİ Değerli Müşterimiz, Amatör ve yarı profesyonel kullanıcı kitlesi için geliştirilmiş olan Profel ürün grubumuzu size sunmaktan mutluluk duyuyoruz. Bu ürün grubu el aletlerini çok ağır

Detaylı

Sınır tanımayan pürüzsüz çalışma

Sınır tanımayan pürüzsüz çalışma Her zaman en doğrusu Bosch Compact Serisi. Sınır tanımayan pürüzsüz çalışma inanılmaz güç. Yeni, kompakt Bosch eksantrik zımpara. New Compact Generation YENİ! Yeni Compact eksantrik zımpara serisi. veya

Detaylı

» KONİK SAC-BORU MATKAP UÇLARI

» KONİK SAC-BORU MATKAP UÇLARI » KONİK SABORU MATKAP UÇLARI Konik SacBoru Matkap Uçları Yeni RUKO yüksek performans konik sacboru matkap uçları sertleştirilmiş malzemeden BN bileme metodu ile elde edilir. BN (kübik bor nitrit kristali)

Detaylı

Delik Testereleri 1.11

Delik Testereleri 1.11 » DELİK TESTERELERİ Delik Testereleri. -G delik testereleri RUKO -G uçlu delik testereleri el ve sütunlu matkaplarda kullanılabilir. Sütunlu matkapları çalıştırırken sadece el ile ilerlemeyi kullanınız.

Detaylı

» AHŞAP MATKAP UÇLAR

» AHŞAP MATKAP UÇLAR » AHŞAP MATKAP UÇLAR Ahşap matkap uçlar Krom Vanadyum Çeliğinden Ahşap Matkap Uçları Uygulamalar: yumusak ahsap, sert ahsap, sert tahtalar ve kaplama ahsabini delmek içindir. Krom Vanadyum Çeliğinden Burgu

Detaylı

AKSESUARLAR & ALETLER Tabancalar Collomix Karıştırıcı ve Aksesuarları Beton Perdah Makinesi ve Aksesuarları Seramik Kesme Makinesi EPS Kesme Aleti PFT G4 Sıva Makinesi ve Aksesuarları SAYFA NO 302 303

Detaylı

TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU İzmir Kamu Hastaneleri Birliği Kuzey Genel Sekreterliği Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi

TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU İzmir Kamu Hastaneleri Birliği Kuzey Genel Sekreterliği Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi İzmir Kamu Hastaneleri Birliği Kuzey Genel Sekreterliği Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi Tel: 45 5 5 - Fax: 487 31 7 jhaleno İlgili Birim İşin Adı : 014/1313 : DÖN.SER.AYNİYAT TÜKETİM 196-TEKNİK ATÖLYE-1860-18/07/014JEKNİK

Detaylı

2 Karbür Matkaplar 2 3. 2 Karbür Matkaplar Sayfa. 12 HSS-Frezeler. 17 Mengeneler. Teknisyenler için yeni ürünler. HSS Matkaplar. Takma Uçlu Matkaplar

2 Karbür Matkaplar 2 3. 2 Karbür Matkaplar Sayfa. 12 HSS-Frezeler. 17 Mengeneler. Teknisyenler için yeni ürünler. HSS Matkaplar. Takma Uçlu Matkaplar 1 HSS Matkaplar Teknisyenler için yeni ürünler Delme 2 Karbür Matkaplar 2 3 Takma Uçlu Matkaplar 2 Karbür Matkaplar Soğutma Kanallı Karbür Matkaplar, TB 20 ve TB 30 Ürün ilavesi 42-43 4 5 Raybalar ve havşa

Detaylı

Bir malzemeye talaş kaldırma yoluyla dairesel delik oluşturma işlemi, mekanik ayırma işlemleri grubuna girer. Bu deliği

Bir malzemeye talaş kaldırma yoluyla dairesel delik oluşturma işlemi, mekanik ayırma işlemleri grubuna girer. Bu deliği delme delme Bir malzemeye talaş kaldırma yoluyla dairesel delik oluşturma işlemi, mekanik ayırma işlemleri grubuna girer. Bu deliği oluşturma işlemine de delme denir. Ayırt edici özellik olarak, kör delik

Detaylı