Dünyanın kalbinde büyüyen bir aşk...türkiye.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Dünyanın kalbinde büyüyen bir aşk...türkiye."

Transkript

1

2 Dünyanın kalbinde büyüyen bir aşk...türkiye. 4 5 Medeniyetler tarihinin başladığı bir coğrafyada, bilimden sanata, ticaretten siyasete tarih boyunca hep belirleyici konumda olan Türkiye, artık dünyanın gözdesi. Tutkunun, azmin ve inancın eseri Türkiye nin giderek artan siyasi ve sosyal prestiji, olumlu ekonomik göstergeleri de yanına alarak göz kamaştırıyor. Genç nüfusu, dinamik yapısı ve şaşırtan inovasyon performansı sayesinde, yatırımcılardan sanatçılara, entellektüellerden siyasi liderlere kadar dünya vatandaşı olan herkesin kalbinde benzersiz bir Türkiye aşkı büyüyor...

3 İki kıtanın aşkla kavuştuğu topraklar... İstanbul. Yerküre bugünkü haline ulaştığı andan bu yana Asya Avrupa ya, Avrupa Asya ya sadece bir tek kentte bu kadar yaklaşabiliyor. İki kıta, aralarındaki mavi suya inat, aşklarıyla dünyanın en güzel şehrini yaratıyorlar... İstanbul. Dünyanın kalbi Türkiye için atarken Türkiye nin kalbi İstanbul da hayat; hızla, tutkuyla, keyifle devam ediyor. 24 saat uyumayan İstanbul, 15 milyonu aşkın nüfusuyla geçmişten gelen birikimini geleceğe ışıltısıyla taşıyor.

4 İstanbul... Her şeyin başkenti Dünyanın en dinamik ekonomilerinden biri olan Türkiye ekonomisinin lokomotifi İstanbul, tekstilden otomotive, bankacılıktan inşaata kadar pek çok sektörün merkezi konumunda bulunuyor. Dünya tarihinde çağ kapatıp çağ açacak kadar baştan çıkarıcı bir kimliğe sahip İstanbul un kalbi ise bir başka aşk için çarpıyor.

5 İstanbullu nun gerçek aşkı... Beyoğlu Siyahın beyaza, yavaşın hızlıya, aklın duyguya, kahkahanın gözyaşına aşık olduğu belki de dünyadaki tek yer Beyoğlu. Baş döndüren koşuşturması içinde dolup dolup taşan caddeleri, sokaklarıyla Asya dan Avrupa ya erişir erişmez insanı karşılayan Beyoğlu nda atılan her adım aslında geleceğe atılıyor... Pera dan Beyoğlu na uzanan dolu dolu yolculukta dinlerin aşkı, ilahi bir rüzgar estiriyor. Camilerin, kiliselerin, sinagogların bir arada, eşsiz bir harmoniyle caddelere vuran gölgeleri, ezan sesleriyle karışan çan sesleri Beyoğlu nu dünyada benzersiz kılıyor.

6 Beyoğlu, Beyoğlu Beyoğlu nda aşk, sanat yaptırıyor. Resmin, heykelin, fotoğrafın, sinemanın büyüsü Beyoğlu nu baştan aşağı sarıyor. Galeriler, tiyatrolar, sinemalar, sergi salonları Beyoğlu nun dört bir yanında sanatın coşkusunu yaşatıyor. Dünya sanatçıları Beyoğlu nda buluşuyor, kendi bütünlüğü içinde bir sanat eserine dönüşen Beyoğlu nda onlar hayatı sanata dönüştürüyor. 12 Beyoğlu nda yaşanan iş dünyasının dinamiklerine, çalışan, kazanan, başaran insanların hayatları eşlik ediyor. Alışveriş merkezleri, mağazaları, büyüyen ve gelişen Beyoğlu medeniyetinin bitmek bilmeyen enerjisinin nedenini oluşturuyor. Beyoğlu nun göz alıcı ve cezbeden her sıfatı, dünyanın ve Türkiye nin dört bir yanından sanatçıları, entelektüelleri, iş adamlarını, yatırıcımları kendine çekiyor. Ticaret hayatının Cenevizliler le başladığı, Galata kulesine ev sahipliği yapan Beyoğlu, tarih boyunca taşıdığı, zenginliğin, itibarın, ihtişamın merkezi olma konumunu bugün de koruyor.

7 Beyoğluluk Gündüz nüfusu 3 milyon u aşan Beyoğlu başlı başına bir kent görünümüyle, havasını koklayan herkesi bir anda etkisi altına alıp Beyoğlulu yapıyor. 16. yy dan bu yana popüleritesini ve kendine özgü tarzını hiç yitirmeyen Beyoğlu nda yaşamak; iş, sanat, kültür, siyaset, ekonomi dünyasının içinde yer alan herkes için bugün çok daha büyük önem taşıyor. Çünkü Beyoğluluk; gücü, başarıyı, kazancı ve parlak bir geleceği vadediyor.

8 Beyoğlu aşkı BeyoğluLook ta hayat buluyor Şimdi Beyoğlu Piyalepaşa da; gerçek anlamda Beyoğlulu olmak isteyenler yani şehrin tam kalbinde yaşamayı ve çalışmayı seven, işi başından aşk ınlar için benzersiz bir Office / Studio projesi yükseliyor. BeyoğluLook. Her anını Beyoğlu nda yaşayabilmenin ne demek olduğunu bilen, işine aşık herkesin içinde yer almak isteyeceği BeyoğluLook, Beyoğlu nun tarihi ve kültürel dokusunu modern yaşamın gereksinimleriyle buluşturuyor ve yaşayanlarına enerji veriyor. E5 ve E6 otoyollarına, tünellere, havaalanına, İstanbul un tüm tarihi, turistik mekanları ile iş merkezlerine ender bulunan bir ulaşım kolaylığı sağlayan Beyoğlu nun en büyük ulaşım aksı Piyalepaşa Bulvarı, her geçen gün dikkatleri üzerine çekiyor.

9 Beyoğlu nda fark yaratan Office / Studio konsepti Beyoğlu na geldiği anda kendini Beyoğlulu hisseden, Beyoğlu nda yaşarken çalışmayı, kazanmayı, eğlenmeyi, keyif almayı düşleyen herkes BeyoğluLook ta buluşuyor. Teknolojisiyle hayatı kolaylaştıran, konumuyla insanın içini yaşam enerjisiyle dolduran BeyoğluLook yeni aşıklarını bekliyor. Beyoğlu nun tüm enerjisiyle yükselen BeyoğluLook, Beyoğlu nda kolay bulunamayacak bir konfor ve teknoloji altyapısı sunan ofislerinin yanı sıra arzu edenlere, Studio kavramını da eksiksiz ve tüm ayrıntılarıyla kapsayan yeni bir yaşam biçimi sunuyor.

10 20 Her bakış açısının BeyoğluLook ta bir karşılığı var... Hayata bakışlar ve beklentiler ne kadar çeşitli olsa da BeyoğluLook ta bir karşılığını bulmak mümkün. BeyoğluLook ta yaşamayı ve çalışmayı seçenler; Stüdyo, 1+1 ve 2+1 olmak üzere 3 farklı ofis seçeneğinden birini tercih ederek ya da birleştirilebilir ofis olanaklarından yararlanıp dilediği büyüklükte metrekareyi oluşturarak, mekanlarını kendi yaşam ve çalışma koşullarına göre şekillendirebilirler. Hayata aynı yerden baksalar da gördüklerini farklılaştırma konusunda özgürce hareket ederler. BeyoğluLook un ayrıcalığını daima hissederler. 21

11 22 BeyoğluLook Back-Office Back-Up tarafından BeyoğluLook ta uygulanacak bu hizmet, hayatınızda katma değer yaratacak birçok özellikle dolu... Back-Up Özellikleri: - 7/24 call center ve bilgilendirme hizmeti - Back-Up ile her türlü bilet, otel rezervasyonu ve satışı, özel tur organizasyonu - Gıda alışverişi ve her türlü teslimat getir götür işleri (ofis içi/ofis dışı) - İndirimli özel şoförlü transfer hizmeti - Telesekreter hizmeti - Ofis temizleme, kuru temizleme ve ofise yemek organizasyonu - 7/24 ilaç gönderimi organizasyonu - Hediye ve çiçek gönderimi organizasyonu - Özel davet organizasyonu (ofis içi organizasyon) - Ofis çalışanları adına aracın muayene işlemlerinin yapılması - Ofis çalışanlarına özel indirimli Check-Up organizasyonu - Firma çalışan motivasyonu için özel hobi organizasyonları - Ofis çalışanlarına özel Workshop organizasyonu - Her türlü konser ve etkinlik bilet organizasyonu - Ofis çalışanları için özel etkinlik duyuruları - Firma çalışanlarına özel indirimli oto kiralama hizmeti

12 Beyoğlu na yakışan sosyal hayat BeyoğluLook ta. Farklı ihtiyaçlara uygun metrekare seçenekleri ile özlenen konforlu yaşamı sunan BeyoğluLook Office ve Studio katlarına Beyoğlu na yakışan sosyal aktivite alanları eşlik ediyor /24 enerjisiyle hayatın içinde olan BeyoğluLook ta yaşamayı ve çalışmayı tercih edenler için pek çok ayrıcalık bir arada... Örneğin, ofisinize geldiğiniz anda aracınızı valeye teslim edebilir, güvenlikten hızla geçerek resepsiyondan size gelen not ve dokümanların office-boy tarafından ofisinize teslim edilmesini isteyebilirsiniz. BeyoğluLook içerisinde ofisinizi karmaşadan uzak tutacak depolar, mini toplantı alanları gibi ihtiyaç duyduğunuz çeşitli mekanları kullanabilirsiniz. Ayrıca; ofisinizin hemen önündeki size özel balkonunuzda vakit geçirebilir, istediğinizde ise Beyoğlu nun çok farklı alternatifleri içerisinde sosyalleşme imkanlarını değerlendirebilirsiniz. Kısaca, Beyoğlu nun içinde olup en ileri teknoloji altyapısına sahip bir mekanda çalışmanın ve yaşamanın ayrıcalığını her an hissedebilirsiniz.

13 STÜDYO Toplam Brüt : 46,60 m ARKA Toplam Brüt : 102,70 m ORTA 1+1 ORTA Toplam Brüt : 72,85 m 2 Toplam Brüt : 78,15 m Not: Planlarda gösterilenlerden farklı birleşimler yapılması mümkündür. Not: Planlarda gösterilenlerden farklı birleşimler yapılması mümkündür.

14 1+1 ÖN Toplam Brüt : 89,95 m ÖN Toplam Brüt : 166,25 m Not: Planlarda gösterilenlerden farklı birleşimler yapılması mümkündür. Not: Planlarda gösterilenlerden farklı birleşimler yapılması mümkündür.

15 30 K BeyoğluLook Vaziyet Planı K BeyoğluLook Teknik Şartname Genel Yapı, 4 bodrum kat + 1 zemin kat + 5 normal kat (ofis) + çatı katı olmak üzere 11 kattan oluşmaktadır. Burada tanımlanan şartname; 1., 2., 3., 4., 5. katlar ve çatı katında konumlanmış olan bağımsız üniteler için geçerlidir. Kullanılacak bütün malzemeler ve uygulama yöntemleri genel mühendislik kurallarına ve ilgili bakanlık şartnamelerine, TSE standartlarına ve ilgili alanlarda uluslararası normlara uygun olacaktır. Yapı Taşıyıcı Sistemi Yapının taşıyıcı sistemi TS ve güncel deprem yönetmeliğine uygun olarak, yerinde dökme betonarme kolon ve kirişlerden müteşekkil betonarme karkas (çerçeve) ve yine yerinde dökme betonarme perdelerden oluşturulmuştur. Yapının betonarme imalatlarında C30 beton sınıfı ve S420 (St IIIA) nervürlü donatı çeliği kullanılacaktır. Temel sistemi radye olarak seçilmiştir. Bölme (iç) duvarlar delikli tuğla, gaz beton ve mimari projelendirmeye göre seçilecek malzemelerden teşkil edileceltir. Mekanik Tesisat Isıtma : Doğalgaz yakıtlı merkezi sistem yapılacaktır. Kolon önlerinde radyatör kullanılacaktır. Her bağımsız bölümün kalorimetresi olacak ısıtma giderleri kalorimetre ile ölçümlenecektir. Soğutma : Her bağımsız bölümün kendine ait soğutma sistemi olacaktır. Mono-split, multi-split soğutma sistemleri altyapısı oluşturulacaktır. Havalandırma : Ofis katlarında doğal havalandırma oluşturulacaktır. Otopark katlarında jet-fan sistemi uygulanacaktır. Atriumda duman tahliye sistemi, yangın merdivenlerinde basınçlandırma uygulanacaktır. Sıhhı Tesisat : Yağmur suyu, atık su ve yangın tesisatlarında TSE ve diğer ulusal şartnamelere ve mevzuatlara uygun malzemeler kullanılacaktır. Tüm binada otomatik sulu söndürme sistemi (sprinkler) uygulanacaktır. Ortak mahallere yangın dolapları yerleştirilecektir. Sıcak su kullanımı için elektrikli termosifon altyapısı oluşturulacaktır. Elektrik Tesisatı Elektrik Enerjisi Dağıtım : Yapının enerji ihtiyacını karşılamak üzere yapının içinde trafo tesis edilecektir. Yedek Enerji Sistemi : Elektrik kesintisi durumunda binanın kurulu elektrik gücünü 1/1 karşılayacak yedek enerji sistemi (jeneratör) oluşturulacaktır. Aydınlatma Tesisatı : Ortak mahaller ve otoparklarda hareket sensörlü aydınlatma sistemi tesis edilecektir. Çevre ve cephe aydınlatması zaman ayarlı veya fotosel duyarlı olacaktır. Ortak mahallerde aydınlatma fluoresan, halojen veya LED ampul ihtiva eden armatürlerle sağlanacaktır. Otopark ve teknik mahallerde elektronik balastlı fluoresan armatürler kullanılacaktır. Telefon ve Data Tesisatı : Tüm bağımsız bölümlere telefon ve fiber data altyapı tesisatı altyapısı oluşturulacaktır. Yangın Algılama ve İhbar Sistemi : Bina yangın ihbar sistemi tasarımı tarihli sayılı Binaların Yangından Korunması Hakkında Yönetmeliğine göre yapılacaktır. Yangın algılama sistemi interaktif sistem olarak yapılacaktır. Acil Anons ve Müzik Yayın Sistemi : Bina çekirdek alanları ve otoparklarında acil anons ve müzik yayın sistemi oluşturulacaktır. CCTV Sistemi : Bina ortak kullanım alanları ve otoparkta analog CCTV sistemi tesis edilecektir. Güvenlik/Kartlı Geçiş Sistemi : Binada geçişin sınırlandırılmasına karar verilen noktalarda; teknik hacim girişleri, turnikeler, kapılar, garaj giriş-çıkışlarına kartlı geçiş sistemi tesis edilecektir. Güvenlik ve otomasyon odasında merkezi bilgisayar tabanlı bir sistem kurulacaktır. Katlarda ve/veya lobide kapı kontrol panelleri vasıtasıyla ekipmanlar kontrol edilip, izlenebilecektir. Tehlike İdare Sistemi : Tehlike idare sistemi entegre yangın, seslendirme ve acil anons, CCTV ve güvenlik sistemlerinin yönetimi için oluşturulacaktır. Sistem aynı zamanda entegre yangın ve güvenlik sistemlerinin merkezi izlenme ve kontrol işlemlerini de yerine getirecektir. Merkezi TV Sistemi : Bağımsız alanların kullanımı için SMATV (Satellite Master Antenna TV) sistemi oluşturulacaktır. Bina çatısında çanak anten tesis edilecektir. Kablo TV, Digitürk,D-Smart altyapısı oluşturulacaktır. BMS SİSTEMİ : Yapıdaki tüm mekanik ekipmanlar, ana elektrik şalterleri ve güvenlik ile ilgili sistemleri içeren bir BMS sistemi oluşturulacaktır. Yıldırımdan Korunma Tesisatı : Hem iç hem dış yıldırımdan korunma tesisatı oluşturulacaktır. Asansörler : Binada 2 adet ofis ve otopark katlarına hizmet eden, 2 adet otopark katlarına hizmet etmek üzere toplam 4 adet asansör bulunacaktır. Asansörler, deprem sensörlü, havalandırmalı, acil kata indirme özellikli ve güvenlik alarmlı olacaktır. İnce İşler Doğramalar : Dış doğramalar ısı yalıtımlı alüminyum malzemeden teşkil edilecektir. Kapılar : Bağımsız bölüm kapıları cam veya ahşap-lake olacaktır. Tavanlar : Tavanlar brüt beton olarak teslim edilecektir. Ortak alanların ıslak hacimlerinin tavanlarında neme dayanıklı alçıpan asma tavan sistemi uygulanacaktır. Duvar Kaplamaları : Bağımsız bölümlerde duvarlar yüzey hazırlığı yapılmış şekilde teslim edilecektir. Kat koridorlarında alçı sıva üzeri su bazlı boya, ıslak hacimlerde 1. sınıf seramik uygulamaları yapılacaktır. Zemin Kaplamaları : Bağımsız bölümlerin zemini brüt betonarme yüzey olarak bırakılacaktır. Ortak alanlarda ve kat hollerinde doğal taş (granit) veya granit-seramik ve ortak alanlara ait ıslak hacimlerde 1. sınıf seramik uygulanacaktir. Mutfak Dolapları : Lake kapaklı, akrilik tezgahlı, tek gözlü çelik eviyeli ve ikili elektrik ocağı içeren mutfak grubu oluşturulacaktır. Banyo Dolapları : Akrilik tezgahlı, ahşap kaplamalı veya lake dolap kapaklı, ayna ve etajerli banyo dolapları oluşturulacaktır. Vitrifiye ve Armatürler : Vitrifiyeler Vitra, Çanakkale Seramik veya muadili; armatürler Artema, E.C.A. veya muadili olacaktır. Peyzaj : Genel alanların peyzaj düzenlemesi yapılacaktır. Bu katalogdaki tüm görseller tanıtım amaçlı hazırlanmıştır. Nar Yatırım ve As Yapı Geliştirme, proje üzerinde her türlü değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

16 - - Eyüp Stadı Boğaziçi Köprü 32 Kocamustafapaşa Belgratkapı Mevlanakapı Samatya Topkapı Pazartekke Şehremini Altımermer Topçular Sakızağacı Hava Şehitligi Edirnekapı Şehitliği Çapa Ahmet Vefikpaşa Fındıkzade Cerrahpaşa Nişanca Adnan Menderes Eyüp Stadı Edirnekapı Hatice Sultan Haseki Taşkasap Fındıkzade Eyüp Edirnekapı Aksaray Yusufpaşa Avcı Bey Haliç Köprüsü Ayvansaray Balıkhane Fatih Camii Valide Camii Sütlüce Çarşamba Balat Fener FATİH Nişanca Eski Galata Köprüsü Sultan Selim Camii Zeyrek Saraçhane Laleli Atatürk Bul Halıcıoğlu Hasköy Hasköy Vefa Molla Hüsrev Kalenderhane Üniversite Unkapanı Haliç Küçükpazar Süleymaniye Boğaziçi Köprüsü Çevre Yolu Demirtaç Süleymaniye Camii Kapalı Çarşı Fatih Sultan Minberi Atatürk Köprüsü Rüstempaşa Kadilar Kasımpaşa Şişhane Tersane EMİNÖNÜ Tahtakale Okmeydanı Bahriye Tünel (Karaköy) Galata Köprüsü Tepebaşı Tünel (İstiklal ) Piyalepaşa Bulvarı Piyalepaşa Bulvarı Piyalepaşa BEYOĞLU Ankara Cağaloğlu Hocapaşa Sirkeci Karaköy (Galata) İstiklal Kemeraltı Kennedy Kurtuluş Gülhane Parkı Topkapı Sarayı Yenişehir Tarlabaşı Yeniçarşı Galatasaray Çukurcuma Tophane Dolapdere Bul Dere İstiklal Defterdar Saray Burnu Taksim Cihangir Fındıklı Osmanbey Avukat Feriköy Kurtuluş Bozkurt Dolapdere Yokuşu Necatibey Kocamustafapaşa Belgratkapı Mevlanakapı Sıraselviler Samatya Harbiye Cumhuriyet Bentley Hotel Kabataş Elmadağ Topkapı Pazartekke İnönü Şehremini Gümüşsuyu Altımermer Mustafa Paşa Topçular Sakızağacı Hava Şehitligi Halaskargazi Çapa Fındıkzade Brasserie Nişantaşı Valikonağı Edirnekapı Şehitliği Cemal Reşit Rey Konser Salonu Kad ırgalar Geçidi Maçka Parkı Ahmet Vefikpaşa Kennedy Cerrahpaşa Nişanca Adnan Menderes (Sahil Teşvikiye M açka Nişantaşı Edirnekapı Hatice Sultan BJK Inönü Stadium Spor Valide Sultan Camii Taşkasap Fındıkzade Haseki Samatya Yolu) Eyüp Teşvikiye Edirnekapı Meşrutiyet Şair Nedim Vişnezade Sahil Hakkı Aksaray Yusufpaşa Rumi Mehmet Paşa Ayazma Salacak Avcı Bey Yeten Beşiktaş Yolu Ortabahçe Ahmet Çelebi Haliç Köprüsü Ayvansaray Balıkhane Dikilitaş BEŞIKTAŞ Fatih Camii Valide Camii Sütlüce Çarşamba ÜSKÜDAR Barbaros Bul 0 BOĞAZİÇİ Yenikapı Balat Fener FATİH Nişanca Eski Galata Köprüsü Sultan Selim Camii Zeyrek Saraçhane Laleli Inkilâp Halıcıoğlu Hasköy Atatürk Bul Hasköy Vefa Yıldız Hacı Hesna Hatun Selman Ağa T Hacı Mehmet Toygar Hamza Yıldız Porselen Fabrikası Molla Hüsrev Kalenderhane Üniversite Kumkapı Unkapanı Küçükpazar Süleymaniye Beyazıt Kadırga Haliç Yıldız Park Solak Sinan Palanga Çirağan Demirtaç Süleymaniye Camii Kapalı Çarşı Fatih Sultan Minberi 1 km Atatürk Köprüsü Küçük Aya Sofya Kasımpaşa Ortaköy Rüstempaşa Şişhane EMİNÖNÜ Tahtakale Çemberlitaş Kadilar Tersane Okmeydanı Tünel (Karaköy) Tepebaşı Tünel (İstiklal ) Piyalepaşa Bulvarı Piyalepaşa Bulvarı Piyalepaşa BEYOĞLU Alemdar Bahriye Galata Köprüsü Ankara Cağaloğlu Hocapaşa Gülhane Sultanahmet Sirkeci Karaköy (Galata) Aya Sofya İstiklal Kemeraltı Kennedy Kurtuluş Gülhane Parkı Topkapı Sarayı Yenişehir Tarlabaşı Yeniçarşı Bul Galatasaray Çukurcuma Tophane Dere Dolapdere İstiklal Defterdar Saray Burnu Osmanbey Avukat Taksim Cihangir Fındıklı Feriköy Kurtuluş Bozkurt Dolapdere Yokuşu Necatibey Sıraselviler Harbiye Cumhuriyet Kabataş Bentley Hotel Elmadağ İnönü Halaskargazi Gümüşsuyu Brasserie Nişantaşı Valikonağı Cemal Reşit Rey Konser Salonu Kad ırgalar Geçidi Maçka Parkı Teşvikiye M açka Nişantaşı BJK Inönü Stadium Spor Teşvikiye Valide Sultan Camii Meşrutiyet Vişnezade Sahil Üsküdar - Şair Nedim Rumi Mehmet Paşa Ayazma Salacak Harem Sahil Yolu Hakkı Yeten Beşiktaş Yolu Ihsaniye Ortabahçe Ahmet Çelebi Dikilitaş BEŞIKTAŞ TEM E6 OTOYOLU Yıldız Kemerburgaz Göktürk D-100 E5 Asker Hastanesi Perpa Çağlayan Adliyesi Piyalepaşa Bulvarı Şisli Mecidiyeköy Taksim Metro Taksim Mecidiyeköy Metro Maslak 4. Levent Metro BeyoğluLook, E5 ve E6 otoyollarına, tünellere, havaalanlarına, İstanbul un tüm tarihi, turistik mekanları ile iş merkezlerine ender bulunan bir ulaşım kolaylığı sağlayan İş Kuleleri Piyalepaşa Bulvarı nın başında Kağıthane13 numarada. Levent Metro Çağlayan Adliyesi... : 7 dakika Kanyon Çağlayan Taksim Meydanı... : 8 dakika Kavşağı Levent Nişantaşı... : 9 dakika ÜSKÜDAR Aşçıbaşı BeyoğluLook Lokasyon Kefçe Dede Barbaros Bul 0 BOĞAZİÇİ Inkilâp Hayrettin Çavuş Hacı Hesna Hatun Toygar Hamza Selman Ağa T Hacı Mehmet Yıldız Porselen Fabrikası Tabaklar Yıldız Park Solak Sinan ATATÜRK Palanga Çirağan 1 km 41º N - 28º E Piyalepaşa Bulvarı No:13 Beyoğlu / İSTANBUL e: bilgi@beyoglulook.com Türk Telekom Arena Ortaköy Diğer merkezi iş alanları - Maslak... : 14 dakika - İkitelli... : 19 dakika - Kozyatağı... : 22 dakika Atatürk Havalimanı Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi : 25 dakika : 36 dakika Okmeydanı Kavşağı Kağıthane Tüneli Beşiktaş Tüneli Osmanbey Metro Nişantaşı Beşiktaş D-100 E5 İstinye Tarabya Sarıyer İstanbul Teknik Üniversitesi Boğaz Köprüsü TEM E6 OTOYOLU Fatih Sultan Mehmet Köprüsü Kağıthane SABİHA GÖKÇEN ATATÜRK Kemerburgaz Göktürk D-100 E5 Asker Hastanesi Okmeydanı Kavşağı Perpa Kağıthane Tüneli Çağlayan Adliyesi Piyalepaşa Bulvarı Türk Telekom Arena Çağlayan Kavşağı Şisli Mecidiyeköy Beşiktaş Tüneli Taksim Metro Taksim Maslak Kanyon Mecidiyeköy Metro Osmanbey Metro Nişantaşı 4. Levent Metro İş Kuleleri Beşiktaş Levent Metro Levent D-100 E5 İstinye Tarabya Sarıyer İstanbul Teknik Üniversitesi Üsküdar Boğaz Köprüsü Fatih Sultan Mehmet Köprüsü SABİHA GÖKÇEN 33 Üsküdar - Mustafa Paşa Kennedy (Sahil Samatya Yolu) Yenikapı Kumkapı Beyazıt Kadırga Küçük Aya Sofya Çemberlitaş Alemdar Gülhane Aya Sofya Yedikule Harem Sahil Yolu Ihsaniye A Kefçe Dede Hayrettin Çavuş Tabaklar Pharos Feneri Cankurtaran Harem Selimiye Üsküdar Kadıköy

17 2007 yılında kurulan Nar Yatırım A.Ş, gayrimenkul yatırımları ve işletmesi alanlarında faaliyetler yürütmektedir. Nar Yatırım Başta Marmara ve Ege bölgesi olmak üzere Türkiye nin çeşitli bölgelerinde yüksek değer vaat eden gayrimenkul projelerine yatırım yapmaya odaklanmıştır. Nar Yatırım A.Ş gayrimenkul yatırım sürecinin tüm aşamalarında faaliyet göstermektedir. Yatırımları arasında şehir otelleri, alışveriş ve yaşam merkezleri, ofis ve rezidans projelerini barındıran Nar Yatırım A.Ş, nin tamamlanmış gayrimenkul projelerinin önemli bir bölümünün kiralama ve yönetim faaliyetleri grup şirketlerince gerçekleştirilmektedir. Nar Yatırım A.Ş yatırımını yaptığı gayrimenkul projelerinin içinde bulunduğu bölgenin ayrılmaz bir parçası olmaya ve o bölgenin gelişim göstermesine katkı sağlamaya özen göstermektedir. İstanbul un tarihi yarımadasında Galata Bölgesi başta olmak üzere portföyündeki otel yatırımları buna son derece güzel bir örnek teşkil etmektedir. Nar Yatırım A.Ş, portföyündeki projelerini gayrimenkul yatırım ortaklığı bünyesinde sürdürmek için gerekli çalışmaları başlatmıştır. Dünyanın merkezinde insan, insan hayatının merkezinde yenilikçi mekanlar... Günümüz dünyasının bu kadar hızlı gelişip, değişmesi ve yenilenmesinin bir tek nedeni var: İnsan. Modern insan hayatının ihtiyaçları, daha konforlu, daha verimli ve elbette daha mutlu bir yaşam odaklı. Modern şehir hayatının merkezinde, kendine özgü yaşam ve çalışma alanları yaratma çabası, akılcı çözümler, doğru malzeme ve doğru konumlandırma ile gerçek değerini bulur. Uzun yıllardır Türk İnşaat Sektörü nde yer alan AS YAPI nın deneyim ve birikimleriyle yola çıkan AS YAPI Geliştirme, değişen ve sürekli yenilenen insan ihtiyaçlarını göz önüne alıyor ve her yeni projesinde başarı çıtasını bir adım yukarı taşıyor. AS YAPI Geliştirme nin vazgeçmediği, her geçen gün daha dinamik, daha yenilikçi bir bakış açısıyla güncellediği varlık prensipleri ise şöyle sıralanıyor: En doğru lokasyonda, doğru stratejilerle projelendirme, projenin bulunduğu yerin değerini yükseltecek, katma değer yaratacak nitelikler, özgün, yenilikçi ve farklı tasarımlarıyla insan ihtiyaçlarını karşılamanın ötesine geçerek sürdürülebilirlik odaklı yapılar inşaa etme ve karşılığını kısa sürede verip, katlanarak büyüyen yatırım değeri... İşte bu değerlerle AS YAPI Geliştirme, günümüz yapı sektörünün merkezinde yer almayı hedefliyor ve geleceğe daima hayatın merkezi insan dan bakıyor. ASYG

TEKNİK ŞARTNAME. Sayfa 1 / 5 YAPI GENEL

TEKNİK ŞARTNAME. Sayfa 1 / 5 YAPI GENEL TEKNİK ŞARTNAME YAPI GENEL Binada uygulanacak standartlar ve tasarım bileşenleri İstanbul Uluslararası Finans Merkezi Master Plan El Kitabı nda belirlenen standartlara göre oluşturulacaktır. Ayrıca aşağıdaki

Detaylı

MALL OF ISTANBUL OFIS TEKNİK ŞARTNAME

MALL OF ISTANBUL OFIS TEKNİK ŞARTNAME Bu dokümanda Mall Of İstanbul projesinin ofis bloğunun teknik şartnamesi tanımlanmaktadır. Teknik Şartname genel tasarım ve uygulama prensiplerini, kullanılacak sistem ve malzemelerin genel hatlarını tariflemektedir.

Detaylı

yeni semtin yeni gözdesi İstanbul un kalbindeki yepyeni semt 5. Levent te yüzünüzü güldürecek detaylar bir arada toplanıyor. 5.

yeni semtin yeni gözdesi İstanbul un kalbindeki yepyeni semt 5. Levent te yüzünüzü güldürecek detaylar bir arada toplanıyor. 5. yeni semtin yeni gözdesi İstanbul un kalbindeki yepyeni semt 5. Levent te yüzünüzü güldürecek detaylar bir arada toplanıyor. 5. Levent Güzeltepe etabında her açıdan huzurlu, her tarafı ayrıcalıklarla dolu

Detaylı

Sultanbeylİ merkezde prestijli bir home ofis projesi

Sultanbeylİ merkezde prestijli bir home ofis projesi SULTANBEYLİ Sultanbeylİ merkezde prestijli bir home ofis projesi Katma değeri yüksek bir proje Maltepe, Kurtköy ve Pendik ilçeleriyle çevrili Sultanbeyli, 90 lı yıllarda başladığı gelişimle bugün İstanbul

Detaylı

YAPI GENEL: ISI, SU ve SES YALITIMI:

YAPI GENEL: ISI, SU ve SES YALITIMI: Bu doküman, Ege Yapı Ltd. Şti İz Park Projesi nin mahal listesini tanımlanmaktadır. Mahal listesi; A blok a ait genel tasarım ve uygulama prensiplerini, kullanılacak sistem ve malzemelerin genel hatlarını

Detaylı

değişimin başlangıç noktası

değişimin başlangıç noktası değişimin başlangıç noktası sizin ve çocuklarınızın mutluluğu için... 4.231 m² arazi üzerine kurulu olan 19 katlı 2 blokta, 2+1 ve 3+1 olmak üzere, 105 m² den 146 m² ye kadar toplam 4 farklı tipte daire,

Detaylı

Kağıthane nin en kıymetlisi

Kağıthane nin en kıymetlisi B L O X H A L İ Ç Kağıthane nin en kıymetlisi 01 02 PROJE HAKKINDA Kağıthane nin en kıymetli lokasyonlarından birinde yüksek inşaat teknikleri ve birinci sınıf malzeme kullanılarak yapılmakta olan projemiz,

Detaylı

Kendisi de prestiji de çok yüksek

Kendisi de prestiji de çok yüksek 02 Kendisi de prestiji de çok yüksek İki kule olarak inşa edilen Moment İstanbul, sıra dışı dikey mimarisiyle ne kadar prestijli bir proje olduğunu daha ilk bakışta gözler önüne seriyor. Ama Moment İstanbul

Detaylı

MÜGE APARTMANI FENERBAHÇE

MÜGE APARTMANI FENERBAHÇE MÜGE APARTMANI FENERBAHÇE PROJE Tablo gibi ince ince işlendi. Müge Apartmanı'nın zarifliği ve yüksek tasarım kalitesi ilk adımda hissediliyor ve her adımda karşınıza çıkıyor. Müge Apartmanı'nda sizi ince

Detaylı

vistanbul un kalbinde yerinizi alın.

vistanbul un kalbinde yerinizi alın. vistanbul un kalbinde yerinizi alın. Şehrin en prestiji ve nezih bölgesinde. Metro, metrobüs, hem deniz, hem kara toplu ulaşımına inanılmaz yakınlıkta. Sadece çalışanlarınız için değil müşterileriniz için

Detaylı

ŞEHİR HİÇ BU KADAR SİZİN OLMAMIŞTI...

ŞEHİR HİÇ BU KADAR SİZİN OLMAMIŞTI... ŞEHİR HİÇ BU KADAR SİZİN OLMAMIŞTI... Şehri avucunuzun içinde hissetmek istiyorsanız şimdi Seba tecrübesiyle tasarlanan yepyeni bir yaşam sizi bekliyor. Seba Flats eşsiz konumuyla şehrin tam kalbinde yükseliyor.

Detaylı

ÇİÇEK APARTMANI. Zümrüt Çıkmazı Sokak No:8 Caddebostan

ÇİÇEK APARTMANI. Zümrüt Çıkmazı Sokak No:8 Caddebostan ÇİÇEK APARTMANI Zümrüt Çıkmazı Sokak No:8 Caddebostan Bu RESİM de Hayatın Renkleri Bir Arada Sabah yürüyüşü yeşillikler içindeki Göztepe Parkında, Bir ertesi sabah 15 km lik bisiklet turu Caddebostan sahil

Detaylı

MUTFAKLAR Projesine göre mutfak dolapları ve gereçleri: paslanmaz çelik çift gözlü ve damlalıklı eviye, davlumbaz ve çöp öğütücü.

MUTFAKLAR Projesine göre mutfak dolapları ve gereçleri: paslanmaz çelik çift gözlü ve damlalıklı eviye, davlumbaz ve çöp öğütücü. İkebana Evleri FARKLI KONUT SEÇENEKLERİ Farklı bloklarda, 63 m2 ile 197 m2 arasında, 1+1 den 4+1 e farklı konut seçenekleri Daha geniş konut tercih edenler için 245 m2 ile 313 m2 arasında değişen özel

Detaylı

Yeni bir yaşam için...

Yeni bir yaşam için... Yeni bir yaşam için... 1 2 ÖZTOP kimdir? Hilmi ÖZTOP tarafından kurulan ÖZTOP TİCARET, 1972 ylından beri, kaliteli, sağlam ve güvenilir yapıların inşasında tercih edilen inşaat malzemelerinin satışını

Detaylı

Seçkin bir yaşam isteyenlerin asla vazgeçemeyeceği, konforun bir lüks değil, hayat felsefesi olduğu, kapanmaz adalar manzarası ile gelecek nesillere

Seçkin bir yaşam isteyenlerin asla vazgeçemeyeceği, konforun bir lüks değil, hayat felsefesi olduğu, kapanmaz adalar manzarası ile gelecek nesillere CIFCI CELEBI YAPI Seçkin bir yaşam isteyenlerin asla vazgeçemeyeceği, konforun bir lüks değil, hayat felsefesi olduğu, kapanmaz adalar manzarası ile gelecek nesillere örnek iç ve dış mimarisi, geniş kullanım

Detaylı

AKSOYLAR APARTMANI. Erenköy Mah. Hacı Hakkı Bey Sokak No:9

AKSOYLAR APARTMANI. Erenköy Mah. Hacı Hakkı Bey Sokak No:9 AKSOYLAR APARTMANI Erenköy Mah. Hacı Hakkı Bey Sokak No:9 Bu RESİM de Hayatın Renkleri Bir Arada Günün herhangi bir saatinde Bağdat Caddesi'nin en hareketli ortamına Divan Pastanesinin hemen yanından girebilme

Detaylı

Yaşam Standartlarınız Çok Yükseklere Taşınıyor

Yaşam Standartlarınız Çok Yükseklere Taşınıyor www.yesilpark.com.tr YENİLİKLERİN ÖNCÜSÜ YEŞİLPARK HAYATINIZI GÜZELLEŞTİRECEK Sıra Dışı Tasarım, Konfor Ayrıcalık Yeşilpark Modern de Yaşam Standartlarınız Çok Yükseklere Taşınıyor Yepyeni Bir Heyecan

Detaylı

BAHÇEŞEHİR İN EN GÜZEL BAHÇESİ MAHALLE KÜLTÜRÜYLE BULUŞUNCA

BAHÇEŞEHİR İN EN GÜZEL BAHÇESİ MAHALLE KÜLTÜRÜYLE BULUŞUNCA BAHÇEŞEHİR İN EN GÜZEL BAHÇESİ MAHALLE KÜLTÜRÜYLE BULUŞUNCA Bahçeşehir in en değerli ve en büyük arazisinde, mahalle kültürünün izleri modern yaşamla bir araya geldi Vaditepe Bahçeşehir; sıcak mahalle

Detaylı

Düşlerinizin ötesinde bir gerçek var...

Düşlerinizin ötesinde bir gerçek var... Düşlerinizin ötesinde bir gerçek var... 357 ayrıcalıklı daireden oluşan konut yaşamı, 52 ticari alanı ve cadde üstü yaşamı ile Vaditepe Gölevleri Bahçeşehir in standatlarını, sizin de yaşam kalitenizi

Detaylı

AKDAĞLAR GRUP AKPLAZA PİYALEPAŞA İSTANBUL UN KALBİNDEYİZ...

AKDAĞLAR GRUP AKPLAZA PİYALEPAŞA İSTANBUL UN KALBİNDEYİZ... AKDAĞLAR GRUP AKPLAZA PİYALEPAŞA İSTANBUL UN KALBİNDEYİZ... AKPLAZA PİYALEPAŞA EKİP Yatırımcı Ana Yüklenici MEHMET AKDAĞ & EYÜP AKDAĞ & AHMET DÖNGEL Ortaklığı AKDAĞLAR İNŞAAT TURİZM SANAYİ VE TİCARET A.Ş.

Detaylı

Bursa nın konut ihtiyaçlarını doğru belirleyip,

Bursa nın konut ihtiyaçlarını doğru belirleyip, www.astasaries.com Bursa nın konut ihtiyaçlarını doğru belirleyip, beklenen konfor, güven ve rahatlığı sağlamayı ilke edinen ASTAŞARİES Yapı ortakları gerek yurtiçi gerek yurtdışı birçok önemli projede

Detaylı

TNL- LEADER IN COMMERCIAL REAL ESTATE TORUN CENTER MECİDİYEKÖY. tnl.com.tr - ofisarama.com

TNL- LEADER IN COMMERCIAL REAL ESTATE TORUN CENTER MECİDİYEKÖY. tnl.com.tr - ofisarama.com TNL- LEADER IN COMMERCIAL REAL ESTATE TORUN CENTER MECİDİYEKÖY 0850 302 11 11 tnl.com.tr - ofisarama.com K TORUN CENTER Torun Center, Mecidiyeköy de- eski Ali Sami Yen Stadı arsasında 34 dönüm üzerinde-

Detaylı

TNL- LEADER IN COMMERCIAL REAL ESTATE TORUN CENTER MECİDİYEKÖY. tnl.com.tr - ofisarama.com

TNL- LEADER IN COMMERCIAL REAL ESTATE TORUN CENTER MECİDİYEKÖY. tnl.com.tr - ofisarama.com TNL- LEADER IN COMMERCIAL REAL ESTATE TORUN CENTER MECİDİYEKÖY 0850 302 11 11 tnl.com.tr - ofisarama.com K TORUN CENTER Torun Center, Mecidiyeköy de- eski Ali Sami Yen Stadı arsasında 34 dönüm üzerinde-

Detaylı

www.akinlargroup.com

www.akinlargroup.com www.akinlargroup.com Yaşamın ta kendisi... Gözlerinizi açtığınızda yemyeşil bir dünyaya uyandığınızı hayal edin... Muhteşem peyzajı ve bol oksijeniyle sağlık ve mutluluk dolu bir yaşam Akın Park ta sizleri

Detaylı

TİP 2 TİP 1. Hol ve Koridor : 21.5 m 2. Hol ve Koridor : 31.5 m 2 Salon : 40 m 2 Oturma Odası : 15 m 2 Mutfak : 18 m 2 Oda : 12 m 2

TİP 2 TİP 1. Hol ve Koridor : 21.5 m 2. Hol ve Koridor : 31.5 m 2 Salon : 40 m 2 Oturma Odası : 15 m 2 Mutfak : 18 m 2 Oda : 12 m 2 VAZİYET PLANI KAT KAT PLANI Tip 1 Daire Planı Tip 2 Daire Planı Mutfak Salon Mutfak Salon Hol ve Koridor Hol ve Koridor Banyo Banyo Eby Yatak sı Eby Banyo Eby Banyo Eby Yatak sı Giy. sı Giy. sı TİP 1 Hol

Detaylı

www.biliminsaat.com MUTLULUK DOLU

www.biliminsaat.com MUTLULUK DOLU 3 MUTLULUK DOLU Bilim Kent Meşe Evleri aileniz ve sevdiklerinizle birlikte güvenli ve mutlu, hayattan soyutlanmadan huzur içerisinde sürdürebileceğiniz bir yaşamın kapılarını aralıyor. 5 HUZURLU Bilim

Detaylı

Mutluluğa Açılan Kapı

Mutluluğa Açılan Kapı Mutluluğa Açılan Kapı Yunuseli nin Yeni Yaşam Alanı Bostancıkent 35.Etap 4500 m2 Üzerinde 5 Er Katlı Binalarda Toplamda 76 Daire 5 Adet Ticari Alanıyla Sizlerin Yaşamına Değer Katıyor. Yaşamınıza Değer

Detaylı

3 Blok. 39 Daire. 7 İşyeri. 8 Blok. 1 Villa. 4 Blok 164 Daire. 206 Daire

3 Blok. 39 Daire. 7 İşyeri. 8 Blok. 1 Villa. 4 Blok 164 Daire. 206 Daire TAMAMLANAN PROJELER SATIŞI DEVAM EDEN PROJELER hepsinden daha fazla 3 Blok 96 Daire 7 İşyeri 1 Blok 7 İşyeri 170 Daire 8 Blok 39 Daire 1 Villa YAPIMI PLANLANAN PROJELER 2 Blok 12 Ofis 4 İşyeri 100 Daire

Detaylı

Başlangıcı 70 li yıllara dayanan bir tecrübenin devamı olan Kare İnşaat 2008 yılında kurulmuştur. Önceki jenerasyonun inşaat tecrübesini de yanına

Başlangıcı 70 li yıllara dayanan bir tecrübenin devamı olan Kare İnşaat 2008 yılında kurulmuştur. Önceki jenerasyonun inşaat tecrübesini de yanına Başlangıcı 70 li yıllara dayanan bir tecrübenin devamı olan Kare İnşaat 2008 yılında kurulmuştur. Önceki jenerasyonun inşaat tecrübesini de yanına alarak kısa sürede önemli projelere imza atmıştır. Bünyesinde

Detaylı

www.momentistanbul.com

www.momentistanbul.com www.momentistanbul.com Kartal ın en çok konuşulan projesi: Moment İstanbul İki kule olarak inşa edilen Moment İstanbul, sıra dışı dikey mimarisiyle ne kadar prestijli bir proje olduğunu daha ilk bakışta

Detaylı

Cadde Yaşamı. Huzurla. Buluşuyor!

Cadde Yaşamı. Huzurla. Buluşuyor! Hayat de güzel! Cadde Yaşamı Huzurla Buluşuyor! Aile Boyu Mutluluk Yüksekoba Cadde sakini olmanın, belki de yaşamınıza katacağı en önemli güzelliklerden biri, birlikte yaşama kültürünü benimsemiş seçkin

Detaylı

C5-A A2 C5-B C4-B 622 ADA 1 PARSEL C4-A C3-A C2-A C3-B D6 C2-B A1 C1-A C9-B C1-B D1 D5 C8-A C9-A C8-B C7-B C6-A C7-A C6-B 616 ADA 15 PARSEL

C5-A A2 C5-B C4-B 622 ADA 1 PARSEL C4-A C3-A C2-A C3-B D6 C2-B A1 C1-A C9-B C1-B D1 D5 C8-A C9-A C8-B C7-B C6-A C7-A C6-B 616 ADA 15 PARSEL A3 B C5-A C4-B 622 ADA 1 PARSEL A2 C5-B C4-A C3-A C2-A C1-B C3-B D6 C2-B A1 C1-A C9-B D1 D5 D3 C7-B C6-A C9-A C8-B D4 D2 C8-A C7-A C6-B 616 ADA 15 PARSEL Mahalle kültürü geleceğe taşınıyor! Mahalle geleneğini

Detaylı

Özgürlüğün Ev Hali. www.ntepeyapi.com

Özgürlüğün Ev Hali. www.ntepeyapi.com Özgürlüğün Ev Hali www.ntepeyapi.com İki Adımda Tatil Keyfi NTEPE Panoramanın yaşama yer açan mimarisi içerisinde evinizden 5 yıldızlı bir tatile ulaşmak için yapmanız gereken tek şey evinizin kapısından

Detaylı

Yeni evinizde konforlu bir hayat sizi bekliyor.

Yeni evinizde konforlu bir hayat sizi bekliyor. Yeni evinizde konforlu bir hayat sizi bekliyor. HOŞGELDİNİZ Ordu da standartlar yükseliyor. Şahincili Mahallesi nde inşaatı başlayan FH İnşaat ın Ordu daki ilk konut projesi Beyaz Evler de konforlu bir

Detaylı

MODERN YAŞAMIN TÜM ÖZELLİKLERİ, KENT HAYATININ GEREKSİNİMLERİYLE BİR ARADA...

MODERN YAŞAMIN TÜM ÖZELLİKLERİ, KENT HAYATININ GEREKSİNİMLERİYLE BİR ARADA... MODERN YAŞAMIN TÜM ÖZELLİKLERİ, KENT HAYATININ GEREKSİNİMLERİYLE BİR ARADA... YAŞAM ALANINDAN ÇOK ÖTE, GERÇEK BİR KENT PROJESİ... 2 İZMİT İN MODERN YÜZÜNÜ OLUŞTURAN KÖRFEZKENT E; 1. VE 2. PROJELERİN ARDINDAN

Detaylı

www.insainsaat.com.tr Hayallerinizden hep bir adım öndeyiz... M O D E R N M İ M A R İ İ L E K O N F O R U YA Ş AY I N Eğlence ve sosyal yaşamı birlikte sunan İstanbul un keyfini doya doya yaşamanıza olanak

Detaylı

yaşamak güzeldir! burası yaşamaya değer bir yer.

yaşamak güzeldir! burası yaşamaya değer bir yer. yaşamak güzeldir! burası yaşamaya değer bir yer. yıllar geçtikçe değeri artan, tüm ihtiyaçlarınızı bir arada bulabileceğiniz, sevdiklerinizle mutlu olacağınız... burası Venara! 422 aile için: mutluluk,

Detaylı

Konforlu Geleceğin Mimarı...

Konforlu Geleceğin Mimarı... Konforlu Geleceğin Mimarı... Ankara nın farklı yerlerindeki birçok önemli projenin öncüsü İMC İnşaat Ltd. Şti. yapı sektöründe fark yaratarak gelişmeye devam ediyor. Hayatımızın en önemli kariyerlerinden

Detaylı

Hayat yeniden başlasın...

Hayat yeniden başlasın... Hayat yeniden başlasın... Hayat yeniden başlasın. Bursa nın yükselen değeri Özlüce, yepyeni bir projeye ev sahipliği yapıyor. Konumu, mimarisi ve iç dizaynıyla ailenizle birlikte mutlu ve kaliteli bir

Detaylı

keşfetmeye hazır mısın?

keşfetmeye hazır mısın? keşfetmeye hazır mısın? Kazım Dirik Mah. 372/16 Sokak No6 Bornova - İZMİR Tel 0232 339 25 55-56 Faks 0232 339 25 57 www.mevaport.com info@mevaport.com w w w. m e v a p o r t. c o m Tarihçemiz Üç kardeşin

Detaylı

Yapıda uzman imzası. Make. projesi

Yapıda uzman imzası. Make. projesi Yapıda uzman imzası Make 30 projesi Yapıda uzman imzası Şirketimiz, alt ve üst yapı inşaatlarının projelendirme, fizibilite ve uygulama alanlarında faaliyet göstermektedir. Neden Make İnşaat? Projelerini

Detaylı

ETHEMEFENDİ 22 APARTMANI

ETHEMEFENDİ 22 APARTMANI ETHEMEFENDİ 22 APARTMANI ERENKÖY Erenköy ün en ünlü caddesinin simgesi olacak bir konut projesi. ETHEMEFENDİ 22 APARTMANI ERENKÖY KONUM VAZIYET PLANI ETHEMEFENDI 22 APARTMANI ETHEMEFENDI 22 APARTMANI ADRES

Detaylı

İstanbul'da trafiğe kapalı yolları ve alternatifleri

İstanbul'da trafiğe kapalı yolları ve alternatifleri On5yirmi5.com İstanbul'da trafiğe kapalı yolları ve alternatifleri 37. Vodafone İstanbul Maratonu nedeniyle İstanbul'da bir çok yol kapalı. peki bu kapalı yolların alternatifleri neler.... Yayın Tarihi

Detaylı

MİLLETİN KALBİNDE! gelecek İnşaA eder

MİLLETİN KALBİNDE! gelecek İnşaA eder MİLLETİN KALBİNDE! gelecek İnşaA eder YÜKSEKOBA YILDIRIM LA KENDİNİZİ ÖZEL HİSSEDECEKSİNİZ İnşaat sektörünün yeni gözdesi olan, Yüksekoba imzalı pek çok kaliteli projenin de yer aldığı Millet Mahallesinde

Detaylı

İstanbul Aydınlı da konumu, manzarası ve benzersiz peyzajı ile lokum gibi bir proje hayata geçiriliyor.

İstanbul Aydınlı da konumu, manzarası ve benzersiz peyzajı ile lokum gibi bir proje hayata geçiriliyor. İstanbul Aydınlı da konumu, manzarası ve benzersiz peyzajı ile lokum gibi bir proje hayata geçiriliyor. Üstelik isteyene bahçeli evler veya balkonlu daireler, isteyene rezidans konforu barındıran kompakt

Detaylı

ILKODU ILADI ILCEADI Semt Bölge 34 İSTANBUL BEŞİKTAŞ LEVENT 1 34 İSTANBUL BEŞİKTAŞ ULUS 1

ILKODU ILADI ILCEADI Semt Bölge 34 İSTANBUL BEŞİKTAŞ LEVENT 1 34 İSTANBUL BEŞİKTAŞ ULUS 1 ILKODU ILADI ILCEADI Semt Bölge 34 İSTANBUL BEŞİKTAŞ 1.LEVENT 1 34 İSTANBUL BEŞİKTAŞ 2.LEVENT 1 34 İSTANBUL BEŞİKTAŞ 2.ULUS 1 34 İSTANBUL BEŞİKTAŞ 3.LEVENT 1 34 İSTANBUL BEŞİKTAŞ AKARETLER 1 34 İSTANBUL

Detaylı

Doğa ile iç içe, hayallerinizin ötesinde...

Doğa ile iç içe, hayallerinizin ötesinde... Doğa ile iç içe, hayallerinizin ötesinde... Sizi hayalini kurduğunuz eve davet ediyoruz... Değerli dostlarımız. ZEYKO İNŞAAT A.Ş. güvencesiyle Köşk te ilk projemiz olan Zeytinkent Sitesine siz değerli

Detaylı

Taksim den Bilgi Üniversitesi Santral Kampüsü ne gelen otobüs hatları:

Taksim den Bilgi Üniversitesi Santral Kampüsü ne gelen otobüs hatları: BİLGİ ÜNİVERSİTESİ SANTRAL KAMPÜSÜ NE GELEN OTOBÜS VE MİNİBÜS HAT LİSTESİ Taksim den Bilgi Üniversitesi Santral Kampüsü ne gelen otobüs 36T Cebeci Taksim : Harbiye den hareketle, Taksim, Şişhane 1 durağından

Detaylı

Bursa`nın en hızlı değer kazanan bölgesinde hayallerinizin sınırlarını zorlayan bir proje hızla yükseliyor.

Bursa`nın en hızlı değer kazanan bölgesinde hayallerinizin sınırlarını zorlayan bir proje hızla yükseliyor. Bursa`nın en hızlı değer kazanan bölgesinde hayallerinizin sınırlarını zorlayan bir proje hızla yükseliyor. Ana arterlere kolay ulaşım imkanı olan, ekonomik değeri yüksek bir yaşam kompleksi. ARKAT YAPI

Detaylı

İSTANBUL UN YENİ FİNANS MERKEZİ ANADOLU YAKASI NDA. altin değerinde bir OFİS PROJESİ

İSTANBUL UN YENİ FİNANS MERKEZİ ANADOLU YAKASI NDA. altin değerinde bir OFİS PROJESİ İSTANBUL UN YENİ FİNANS MERKEZİ ANADOLU YAKASI NDA altin değerinde bir OFİS PROJESİ GOLD GRUP GÜVENCESİ... Gold Group Türkiye ilk olarak 1991 yılında Kadıköy de, PC Gold Markası ile bilgisayar ve yan

Detaylı

İstanbul un yeni iş merkezi. bikuryapi.com

İstanbul un yeni iş merkezi. bikuryapi.com İstanbul un yeni iş merkezi bikuryapi.com İş hayatında yeni bir yaklaşım Geniş vizyonuyla sektördeki standartları yukarıya taşıyan Bikur Yapı, İstanbul un günden güne değer kazanan bölgesi Kağıthane de,

Detaylı

Nish İstanbul, D Blok Kat: 9 No: 108 Yenibosna / Bahçelievler - İstanbul Tel: +90 (212) 603 69 00 Fax: +90 (212) 603 69 03

Nish İstanbul, D Blok Kat: 9 No: 108 Yenibosna / Bahçelievler - İstanbul Tel: +90 (212) 603 69 00 Fax: +90 (212) 603 69 03 MERKEZ Nish İstanbul, D Blok Kat: 9 No: 108 Yenibosna / Bahçelievler - İstanbul Tel: +90 (212) 603 69 00 Fax: +90 (212) 603 69 03 ŞANTİYE Şehit Şakir Elkovan Sokak No: 25 Erenköy / Kadıköy - İstanbul GSM:

Detaylı

yeni türkiye yeni esenler Esenler, Emlak Konut la yepyeni bir görünüme kavuşuyor. Kentsel dönüşümün en güzel örneklerinden biri; Esenler Emlak

yeni türkiye yeni esenler Esenler, Emlak Konut la yepyeni bir görünüme kavuşuyor. Kentsel dönüşümün en güzel örneklerinden biri; Esenler Emlak yeni türkiye yeni esenler Esenler, Emlak Konut la yepyeni bir görünüme kavuşuyor. Kentsel dönüşümün en güzel örneklerinden biri; Esenler Emlak Konutları hayata geçiyor. Çağdaş ve konforlu bir yaşamın tüm

Detaylı

G L O B A L L O F T. www.globalinsaat.com.tr

G L O B A L L O F T. www.globalinsaat.com.tr G L O B A L L O F T GLOBAL LOFT Şehirde kendini gösteren yeni mimari arayışların en son temsilcisi olan projemiz şehir merkezinde 8000m2 inşaat alanına sahiptir. Tek katlı ve dubleks dairelerin bulunduğu

Detaylı

İstanbul Aydınlı da konumu, manzarası ve benzersiz peyzajı ile lokum gibi bir proje hayata geçiriliyor.

İstanbul Aydınlı da konumu, manzarası ve benzersiz peyzajı ile lokum gibi bir proje hayata geçiriliyor. İstanbul Aydınlı da konumu, manzarası ve benzersiz peyzajı ile lokum gibi bir proje hayata geçiriliyor. Üstelik isteyene bahçeli evler veya balkonlu daireler, isteyene rezidans konforu barındıran kompakt

Detaylı

SULTANBEYLİ NİN YENİ CAZİBE MERKEZİYLE TANIŞMAYA, HAYATINIZI DAHA KONFORLU YAPMAYA, HAYALLERİNİZİ YAŞAMAYA HAZIR MISINIZ?

SULTANBEYLİ NİN YENİ CAZİBE MERKEZİYLE TANIŞMAYA, HAYATINIZI DAHA KONFORLU YAPMAYA, HAYALLERİNİZİ YAŞAMAYA HAZIR MISINIZ? SULTANBEYLİ NİN YENİ CAZİBE MERKEZİYLE TANIŞMAYA, HAYATINIZI DAHA KONFORLU YAPMAYA, HAYALLERİNİZİ YAŞAMAYA HAZIR MISINIZ? TÜM BEKLENTİLERİNİZE EN İYİ YANITLARI BULACAĞINIZ PROJE, SULTANBEYLİ EMLAK KONUTLARI;

Detaylı

Kuruluşumuz var olduğu günden bu yana ilkelerine bağlı ve başarılı bir şekilde yoluna devam etmektedir.

Kuruluşumuz var olduğu günden bu yana ilkelerine bağlı ve başarılı bir şekilde yoluna devam etmektedir. Soylubey Yapı, birçok konut projesinin yanı sıra iş merkezleriyle de gelişen Menderes in öncü kuruluşu konumundadır. Sunduğu kaliteli hizmet ile Menderes te tüketicinin güvenini kazanıp, Menderes sınırlarını

Detaylı

EMEK APARTMANI FENERBAHÇE. Aklınızdaki hayat, Fenerbahçe nin kalbinde sizi bekliyor.

EMEK APARTMANI FENERBAHÇE. Aklınızdaki hayat, Fenerbahçe nin kalbinde sizi bekliyor. EMEK APARTMANI FENERBAHÇE Aklınızdaki hayat, Fenerbahçe nin kalbinde sizi bekliyor. EMEK APARTMANI FENERBAHÇE KONUM VAZIYET PLANI BAĞDAT CADDESI EMEK APARTMANI EMEK APARTMANI ADRES Zühtüpaşa Mahallesi

Detaylı

R E Z İ D A N S - O F İ S - Ç A R Ş I

R E Z İ D A N S - O F İ S - Ç A R Ş I REZİDANS-OFİS-ÇARŞI Turgutlu ya Yeni Bir Bakış Açısı Alphard İnşaat A.Ş. ALPHARD REZİDANS Projesini Ege nin yükselen yıldızı Turgutlu da inşa ediyor. Ege ekonomisinin başkent adayı Turgutlu, rahat ve

Detaylı

TEKNİK ŞARTNAME MAHAL LİSTESİ

TEKNİK ŞARTNAME MAHAL LİSTESİ TEKNİK ŞARTNAME MAHAL LİSTESİ BİNA TAMAMLANMA TARİHİ : Aralık 2017 TOPLAM ALAN : 17.000 m 2 KONUT SAYISI : 77 adet (20 adet 1+1, 21 adet 2+1, 32 adet 3+1, 4 adet penthouse) BLOK SAYISI : 1 KAT SAYISI :

Detaylı

Makyol Santral, bir Makyol İnşaat Sanayi Turizm ve Ticaret A.Ş. projesidir.

Makyol Santral, bir Makyol İnşaat Sanayi Turizm ve Ticaret A.Ş. projesidir. Makyol Santral, bir Makyol İnşaat Sanayi Turizm ve Ticaret A.Ş. projesidir. MAKYOL SANTRAL TANITIM OFİSİ Koza Mahallesi 1665 Sokak No: 5 Esenkent-Esenyurt/İstanbul 444 30 60 www.makyolsantral.com.tr /santralmakyol

Detaylı

ÇINARLI BAHÇE TUZLA - MAHAL LİSTESİ

ÇINARLI BAHÇE TUZLA - MAHAL LİSTESİ ÇINARLI BAHÇE TUZLA - MAHAL LİSTESİ Mahal Listesi, Tuzla Çınarlı Bahçe Konutları nda uygulanacak sistemlerin genel tasarım kriterlerini belirlemek ve kullanılacak malzemeleri tariflemek amacıyla hazırlanmıştır.

Detaylı

ARMA MODERN DÜNYANIN Kapılarını ARALAMAK Elinizde.

ARMA MODERN DÜNYANIN Kapılarını ARALAMAK Elinizde. Başkent'in 'sı... ARMA MODERN DÜNYANIN Kapılarını ARALAMAK Elinizde. Bir devletin, bir hanedanın ya da bir şehrin alâmeti olarak kabul edilmiş çok eski zamanlardan beri kendilerine mahsus özel bütün eski

Detaylı

Vatanım Hazır Beton İnşaat

Vatanım Hazır Beton İnşaat 01 02 Vatanım Hazır Beton İnşaat Ardıç Evleri projesinde sizlere yeni ve huzurlu bir dünya vadeden Vatanım Hazır Beton İnşaat, kurulduğu 1992 yılından günümüze kadar, çok sayıda kamu ve özel sektör projelerine

Detaylı

Sultanahmet - Beşiktaş

Sultanahmet - Beşiktaş Sultanahmet - Beşiktaş S5 S4 S1 S2 S3 S4 S5 Sultanahmet Hipodrom Meydanı Yerebatan sarnıcının önü Gülhane Tramvay istasyonu çevresi Sirkeci Tren istayonu önü Eminönü Kadıköy iskelesi önü S1 S2 S3 http://goo.gl/n8dseh

Detaylı

ISTANBUL UN KALBI TOPKAPI

ISTANBUL UN KALBI TOPKAPI ISTANBUL UN KALBI TOPKAPI İstanbul surları semti çevreler ve semtin bir bölümü suriçi diye tabir edilir. Semt ismini, surların Mevlevihane Kapı ile Edirnekapı arasında bulunan ve Bizans döneminde Ayios

Detaylı

ONAY A.Ş DURUKENT DURUKENT

ONAY A.Ş DURUKENT DURUKENT DURUKENT insan odaklı tasarım... Niğde nin en güzel bölgelerinde markalı lüks konut projeleri gerçekleştiren ONAY A.Ş., yeni bir proje DURUKENT i sizlere sunmanın kıvancını yaşıyor. Yaptığımız her iş

Detaylı

Hamidiye Mahallesi, Başak Sokak, No:3 Kağıthane / İstanbul buyukgayrimenkul.com

Hamidiye Mahallesi, Başak Sokak, No:3 Kağıthane / İstanbul buyukgayrimenkul.com Hamidiye Mahallesi, Başak Sokak, No:3 Kağıthane / İstanbul 0212 455 55 55 buyukgayrimenkul.com Çağdaş ve Yenilikçi Yapılar Günümüz teknolojilerini yakından takip eden, her projesinde yenilikleri insan

Detaylı

Müşteri ihtiyaçlarını ve memnuniyetini ön planda tutan yüksek kalite standartlarında konutlar yaparak projelerini söz verdiği tarihte söz verdiği

Müşteri ihtiyaçlarını ve memnuniyetini ön planda tutan yüksek kalite standartlarında konutlar yaparak projelerini söz verdiği tarihte söz verdiği Müşteri ihtiyaçlarını ve memnuniyetini ön planda tutan yüksek kalite standartlarında konutlar yaparak projelerini söz verdiği tarihte söz verdiği kalitede teslim etmek Taş Dünyası nın taahhüdüdür. Yatırımın

Detaylı

Hayatınıza değer katarak, ev sahibi olmaktan öte yeni bir deneyim sunan Seyir Konutları ile sizleri ayrıcalıklı bir yaşama davet ediyoruz.

Hayatınıza değer katarak, ev sahibi olmaktan öte yeni bir deneyim sunan Seyir Konutları ile sizleri ayrıcalıklı bir yaşama davet ediyoruz. Hayatınıza değer katarak, ev sahibi olmaktan öte yeni bir deneyim sunan Seyir Konutları ile sizleri ayrıcalıklı bir yaşama davet ediyoruz. Estetik değerlere bağlı ve kullanımı kolay mekanları yaratırken

Detaylı

Müşteri ihtiyaçlarını ve memnuniyetini ön planda tutan yüksek kalite standartlarında konutlar yaparak projelerini söz verdiği tarihte söz verdiği

Müşteri ihtiyaçlarını ve memnuniyetini ön planda tutan yüksek kalite standartlarında konutlar yaparak projelerini söz verdiği tarihte söz verdiği Müşteri ihtiyaçlarını ve memnuniyetini ön planda tutan yüksek kalite standartlarında konutlar yaparak projelerini söz verdiği tarihte söz verdiği kalitede teslim etmek Taş Dünyası nın taahhüdüdür. Yatırımın

Detaylı

Kalite Tesadüf Değildir

Kalite Tesadüf Değildir MİSTALYA Villaları Kalite Tesadüf Değildir Firmamız 32 yıllık tecrübesiyle teknik ve profesyonel birikimini köklerinden almış bir kuruluş hikayesine sahiptir. Kurucularımızdan Kadir KURTOĞLU, Fransa da

Detaylı

www. birlikinsaat.com

www. birlikinsaat.com www.birlikinsaat.com Yaşam kaliteniz birlik te yükselir... İlk Olarak 1970 Yılında Sönmez Ailesi Tarafından Temelleri Atılan ve 1997 Yılında Emin Sönmez Tarafından Kurumsal Bir Kimliğe Kavuşturulan Birlik

Detaylı

MOLTON HOTELS. All Expectations Reserved

MOLTON HOTELS. All Expectations Reserved MOLTON HOTELS All Expectations Reserved MOLTON OTELLERİ Şehir otelciliğinde referans noktasında yer alır. Lokasyon olarak şehir merkezlerini seçer. Metro ve Toplu Ulaşım araçlarına çok yakındır. Otellerimiz

Detaylı

www. vadistanbul.com

www. vadistanbul.com www.vadistanbul.com İçinde bambaşka bir İstanbul var... Vadistanbul Teras Arazi : 51.000 m 2 Konut : 8 blok / 1.111 adet 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 Dubleks Otopark : 1.800 araçlık Vadistanbul Bahçe Arazi

Detaylı

www.saklikent.istanbul Sadece Bir Eve Değil Yepyeni Bir Hayat Tarzına Sahip Olacaksınız. Neden Saklı Kent? Bölgedeki yapılanmadan farklı olarak geniş sosyal imkanlara sahip, yüksek kaliteli, konforlu ve

Detaylı

Ticaretimiz taçlandı...

Ticaretimiz taçlandı... Ticaretimiz taçlandı... OTEL & AVM Yatırımcının yeni gözdesi... Satın alır gibi kiralayın... OTEL & AVM İstoç Saray Projesi, Uzun Vadeli Kiralama Sistemi ile (Leasehold) yerli ve yabancı yatırımcıların

Detaylı

İNŞAA T. Yeni yaşam Evleri Projesinde iş ortaklığı yapan Kare İnşaat ve Umeks İnşaat firmaları sektörde öncü olmayı hedeflemektedir.

İNŞAA T. Yeni yaşam Evleri Projesinde iş ortaklığı yapan Kare İnşaat ve Umeks İnşaat firmaları sektörde öncü olmayı hedeflemektedir. İNŞAA T Başlangıcı 70 li yıllara dayanan bir tecrübenin devamı olan Kare İnşaat 2008 yılında kurulmuştur. Önceki jenerasyonun inşaat tecrübesini de yanına alarak kısa sürede önemli projelere imza atmıştır.

Detaylı

GREEN PARK AYDIN GREEN PARK AYDIN

GREEN PARK AYDIN GREEN PARK AYDIN GREEN PARK AYDIN GREEN PARK AYDIN 0 532 608 64 08 0 532 317 12 49 AYDIN IN YEPYENİ YAŞAM PROJESİ: GREEN PARK AYDIN 1 2 ZEYKO İNŞAAT ZEYKO İNŞAAT GÜVENCESİYLE ZEYKO İNŞAAT TAN AYDIN A ARTI DEĞER KAZANDIRACAK

Detaylı

İSTANBUL UN KALBİNDEYİZ

İSTANBUL UN KALBİNDEYİZ İSTANBUL UN KALBİNDEYİZ Z Prestijli & Verimli Ofisler Akplazaofis.com Tnl.com.tr YÖNETİCİ ÖZETİ KÜNYE Mal Sahibi Geliştirici Ana Yüklenici EMTAŞ ERGİTMECİLİK VE METALÜRJİ Mehmet AKDAĞ & Eyüp AKDAĞ & Ahmet

Detaylı

Habibler de yeni bir yaşam başlıyor. www.ihlamurevlerihabibler.com

Habibler de yeni bir yaşam başlıyor. www.ihlamurevlerihabibler.com Habibler de yeni bir yaşam başlıyor www.ihlamurevlerihabibler.com YAPI & İNŞAAT www.asgunyapi.com.tr Konforlu yaşam alanları A sgün Yapı, Abdurrahman GÜNGÖR tarafından Güngör İnşaat olarak 1995 yılında

Detaylı

www.turkozinsaat.com.tr 2 Projede kullanılan görseller ve yazılı bilgiler tanıtım amaçlıdır. Türköz İnşaat malzeme ve tasarımda değişikliğe gitme hakkını saklı tutar. Petkim Park ta yaşam devam ediyor...

Detaylı

Demirtaş a CEMRE. Düşüyor...

Demirtaş a CEMRE. Düşüyor... Demirtaş a CEMRE Düşüyor... 2 3 Özgün Mimari, Mutlu Yaşam... Demirtaş ta modern, estetik, kaliteli, sağlam ve özgün mimarisi ile Cemre Evlerinde ailenizle ve sevdiklerinizle mutlu bir yaşam sizleri bekliyor.

Detaylı

1000 m² alan üzerinde toplam 1 blok, 10 daire ve 3 dükkandan oluşmaktadır. Papatya Evlerinde 2 Adet 2+1 (98,45 m²), 4 Adet 3+1 (110,66 m²), 4 Adet

1000 m² alan üzerinde toplam 1 blok, 10 daire ve 3 dükkandan oluşmaktadır. Papatya Evlerinde 2 Adet 2+1 (98,45 m²), 4 Adet 3+1 (110,66 m²), 4 Adet Kocaeli nin gözde ilçesi Başiskele de yer alan 3 doğanın içinde yer alan 1000 m² alan üzerinde toplam 1 blok, 10 daire ve 3 dükkandan oluşmaktadır. Papatya Evlerinde 2 Adet 2+1 (98,45 m²), 4 Adet 3+1 (110,66

Detaylı

Ödülü hayat olanlar için... Ayrıcalığı ile

Ödülü hayat olanlar için... Ayrıcalığı ile Ödülü hayat olanlar için... Ayrıcalığı ile Beylikdüzü nde özlenen bir hayat... Huzur dolu mekanlar, yüksek konforlu yaşamlar Beylikdüzü Kavaklı da, bölgenin gelişmekte olan en önemli yerlerinden birinde

Detaylı

Lilyum Garden ALEMDAĞ

Lilyum Garden ALEMDAĞ Lilyum Garden ALEMDAĞ RADAŞ İNŞAAT www.radasinsaat.com www.lilyumgardenalemdag.com LİLYUM un ZERAFETİ ile Huzur Dolu Bir Yaşam... Yarını Birlikte İleriye Taşıyalım 0216 641 44 17 www.radasinsaat.com Lilyum

Detaylı

YAŞAM BURADA BAŞLIYOR...

YAŞAM BURADA BAŞLIYOR... YAŞAM BURADA BAŞLIYOR... GÜVENLİ YAŞAM BİZİMLE BAŞLIYOR BURGÜVEN İnşaat San. ve Tic. Ltd. Şti. 2007 yılında Bursa da kurulmuştur. Büyük projelere imza atarak kurumsal kimliğine oluşturmuştur. MUTLU EDECEK

Detaylı

dönüşüme hazır mısınız?

dönüşüme hazır mısınız? dönüşüme hazır mısınız? öyleyse sıkı durun; çünkü artık, yıldızları sadece seyretmekle kalmayacak, yıldızlara, dokunacaksınız!.. Burda, adını Yıldız Park koyduğumuz bu yeni yaşama ortamında, neye el uzatırsanız

Detaylı

Teknolojinin Buluşma Noktası...

Teknolojinin Buluşma Noktası... Teknolojinin Buluşma Noktası... Şimdi Hacettepe Teknokent içinde görkemli mimarisi, konforlu ofisleri, zengin sosyal olanakları ve ileri teknolojik altyapısı ile benzersiz bir ofis konsepti hayata geçiriliyor.

Detaylı

MÜGE APARTMANI FENERBAHÇE. Bağdat Caddesi ve Kalamış Marina, sizin daimî komşularınız.

MÜGE APARTMANI FENERBAHÇE. Bağdat Caddesi ve Kalamış Marina, sizin daimî komşularınız. MÜGE APARTMANI FENERBAHÇE Bağdat Caddesi ve Kalamış Marina, sizin daimî komşularınız. MÜGE APARTMANI FENERBAHÇE KONUM BAĞDAT CADDESI MÜGE APARTMANI MÜGE APARTMANI ADRES Fenerbahçe Mahallesi Fener Kalamış

Detaylı

PARK VILLAGE MAHAL LİSTESİ

PARK VILLAGE MAHAL LİSTESİ PARK VILLAGE MAHAL LİSTESİ Proje 1- Proje yönetimi için ofis planlaması 2- Ortak alanların bitkisel ve yapısal peyzajları 3- Projenin içerisinde, dinlenme alanları, çocuk oyun grupları bulunacaktır. 4-

Detaylı

HAKKIMIZDA. Firmamız, inşaatın proje aşamasından itibaren fonksiyonel yaşam alanları oluştarmayı hedeflemektedir.

HAKKIMIZDA. Firmamız, inşaatın proje aşamasından itibaren fonksiyonel yaşam alanları oluştarmayı hedeflemektedir. HAKKIMIZDA 1995 yılında kurulan firmamız Fener İskele, iskele kiralama hizmeti vermeye başlamış, günümüze kadar aralıksız büyüme ile Bursa da dış cephe iskele sistemlerinde kalite ve sistemsel çözümler

Detaylı

ERVES Nish Serdivan, 4 daire ve 2 mağazadan oluşan butik bir proje.

ERVES Nish Serdivan, 4 daire ve 2 mağazadan oluşan butik bir proje. ERVES Nish Serdivan, 4 daire ve 2 mağazadan oluşan butik bir proje. Konum Yeni Yazlık Kavşağı na komşu olan ERVES Nish Serdivan, Serdivan AVM ve Agora AVM ye yürüme mesafesinde yer alıyor. Burada yaşamak,

Detaylı

www.pegakartal.com.tr R E S I D E N C E & O F F I C E

www.pegakartal.com.tr R E S I D E N C E & O F F I C E www.pegakartal.com.tr R E S I D E N C E & O F F I C E EN SON NE ZAMAN... EVİNİZE GİDERKEN HEYECAN DUYDUNUZ? İŞTE SAATİN NASIL GEÇTİĞİNİ UNUTTUNUZ? ADALAR IN MUHTEŞEM MANZARASIYLA UYANDINIZ? KENDİNİZİ

Detaylı

www.cagprojeinsaat.com Çağdaş yaşam alanları inşâ ediyoruz Profesyonel ekiplerle yoluna devam eden Çağ Proje Mühendislik, kentin çeşitli semtlerinde inşa ettiği konut projelerinde mutlu yuvalar kurmaya

Detaylı

BÜYÜYEN TÜRKİYE NİN GÜÇLÜ PROJELERİNDE MAKYOL İMZASI VAR!

BÜYÜYEN TÜRKİYE NİN GÜÇLÜ PROJELERİNDE MAKYOL İMZASI VAR! BÜYÜYEN TÜRKİYE NİN GÜÇLÜ PROJELERİNDE MAKYOL İMZASI VAR! Makyol olarak; hayata geçirdiğimiz dev projeler ile Türkiye'nin lider konumdaki taahhüt şirketleri arasında yer almaktayız. Yapımında uzmanlaştığımız

Detaylı

Farklılıklarıyla ve detaylardaki zenginlikleriyle sizleri seçkin bir yaşam alanına davet ediyoruz.

Farklılıklarıyla ve detaylardaki zenginlikleriyle sizleri seçkin bir yaşam alanına davet ediyoruz. Farklılıklarıyla ve detaylardaki zenginlikleriyle sizleri seçkin bir yaşam alanına davet ediyoruz. 2 Sizlere yakışır bir yaşam alanı sunuyoruz, çünkü sevdiklerinizin ne kadar değerli olduğunu biliyoruz.

Detaylı

ESER APARTMANI SUADİYE. Bağdat Caddesi nin yakınında, zevk ve kalitenin eseri hayatlar.

ESER APARTMANI SUADİYE. Bağdat Caddesi nin yakınında, zevk ve kalitenin eseri hayatlar. ESER APARTMANI SUADİYE Bağdat Caddesi nin yakınında, zevk ve kalitenin eseri hayatlar. ESER APARTMANI SUADİYE KONUM ESER APARTMANI ESER APARTMANI ADRES Suadiye Mahallesi Eminalipaşa Caddesi No: 26 Kadıköy

Detaylı

TOPKAPI. Çünkü Hayatın Merkezi

TOPKAPI. Çünkü Hayatın Merkezi Çünkü Hayatın Merkezi NEREDEYİZ? Beyaz Rezidans 2, İstanbul un Avrupa yakasında, merkezi konumu ve değişen çehresiyle son yılların dikkat çeken çekim noktalarından Topkapı daki yaşam merkezini genişletiyor.

Detaylı

Rahat Bir Hayat İçin Esnek Çözümler

Rahat Bir Hayat İçin Esnek Çözümler Rahat Bir Hayat İçin Esnek Çözümler Aradığınız; modern mimarisiyle göz alıcı, merkezi konumda ve kalabalıktan uzakta bir ev ise, Flex tam da size göre! Caddeye Flex İvmesi Kendi sosyal yapısını zemin

Detaylı