201. DÖNEM PROJE GRUBU

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "201. DÖNEM PROJE GRUBU"

Transkript

1 201. DÖNEM PROJE GRUBU

2

3 GEOMETRİK 201. DÖNEM PROJE GRUBU SERDAR ERCAN PROJE DANIŞMANI MELTEM SUMELİ PROJE DANIŞMAN YARDIMCISI

4 GRAFİK TASARIM MELTEM SUMELİ

5 SERDAR ERCAN 1974 İstanbul doğumlu. İFSAK ve TFSF üyesi. 10 yılı aşkın süreden beri İFSAK eğitim birimi nde eğitmen. Özel bir şirkette Dış Ticaret Sorumlusu olarak görev yapmakta ayrıca çeşitli kurumlarda fotoğraf dersleri vermekte, atölyeler düzenlemekte. MELTEM SUMELİ 1981 İstanbul doğumluyum. Grafik tasarımcıyım, grafik eğitimi aldığım zamanlarda fotoğrafçılık ile tanıştım, 2012 yılında İfsak üyesi oldum, 2014 te eğitim birimine dahil oldum temel eğitimde ve çeşitli atölyelerde eğitmen yardımcısı olarak görev almaktayım.

6 ABDULLAH ARAS 1970 doğumluyum. Anadolu Üniversitesi mezunuyum. Bir kamu bankasında çalışmaktayım.fotoğrafla tanışmam lise yıllarında bu işe gönül vermiş bir ağabeyim sayesinde oldu.bir kaç yıl analog makinelerle fotoğraf çekip, karanlık odayı keşfettim.sonrasında gerek üniversite hayatı, gerekse iş yaşamının yoğunluğu sebebiyle uzun süre ara verdim.fakat yıllar sonra İFSAK la tanışmam fotoğraf sevgimi tekrar ateşledi.son bir yıldır İFSAK sayesinde fotoğrafın teknik yönlerini keşfetmeye başladım.hala çok yolum var. İyi ki varsın İFSAK, İyi ki varsınız İFSAK gönüllüleri.

7

8

9

10 ATA MUGAN 1965 doğumluyum. Makina mühendisiyim ve öğretim üyesi olarak çalışıyorum. Fotoğraf çekmeye yaklaşık iki yıl önce başladım ve IFSAK ın kurslarına katılarak bu konuda ilerlemeye karar verdim. Bir fotoğrafı değerli kılan şeyin, görmek ile bakmak arasındaki farkın kadrajda yansıtılması olduğuna inanıyorum. Fotoğrafçılık sadece hayatıma renk katan bir hobi değil, günlük hayatıma ve çevreme bakış açımı da geliştiren bir uğraşı. Bu vesile ile bana her zaman anlayış gösteren hocalarıma bir defa daha teşekkür etmek isterim.

11

12 AYFER ÖZPAR İstanbul doğumluyum.12 yıl çalıştığım İstanbul Üniversitesi Bilgi İşlem Merkezinden istifa ederek Bodrum a yerleştim.1993 yılında İstanbul a döndüm ve turizm sektöründe çalıştım yılında emekli olduktan sonra fotoğraf çekmeyi öğrenmek için İFSAK Temel Fotoğraf kursuna katıldım. Sevgili hocalarımdan öğrendiklerimle Dünya ya başka bir gözle bakmaya başladım ve fotoğraf artık hayatımın bir parçası oldu.

13

14

15

16 AYLİN GÜNEY 1983 doğumluyum. Cenevre Üniversitesi Hukuk fakültesi mevzunuyum. Avukat olmak güzel ama hayatı çok yeknesak yaşamamanın, ve renklendirmenin gerektiği kanısındayım. Oyuncaklarımın arasında bulduğum ilk fotoğraf makinemle çevremi ve güzel anları kalıcı kılmanın güzelliğini tattım. Seyahat etmeyi çok severim. Resim çekerek çevremdeki güzellikleri sanatsal olarak hayatımın bir parçasi yapmanın ve enteresan anları dondurabilmenin güzelliğini buluyorum.

17

18

19

20 BAHAR SAYINER 1971 Edirne doğumluyum ama Kıbrıs ta büyüdüm. İngiltere nin Kent Üniversitesi nde Ekonomi ve Uluslararası İlişkiler eğitimimin ardından, ABD de Pennsylvania Üniversitesi nde Işletme master ı yaptım. Finans sektöründe çalışmaktayım. Fotoğraf hayatımda IF- SAK ile önemli bir yere sahip oldu. İşin tekniğini öğrenmek üzere yola çıktım ama ondan çok daha fazlasına sahip oldum. Fotoğraf keyif aldığım bir hobinin ötesinde, hayatın günlük koşuşturmasından kendimi sıyırıp hayatı seyrettiğim an. Bir nevi meditasyon, arada durmak ve sadece seyirci kalmak iyi geliyor...:)

21

22

23

24 CANAN ULUSOY 1987 doğumluyum. İ.Ü. DETAE Sinirbilim Anabilim Dalı nda araştırma görevlisiyim. Babam uzun yıllardır amatör olarak fotoğrafla ilgileniyordu fakat bendeki fotoğraf ilgisi iki sene önce başladı. Fotoğraf tekniklerini kullanarak o anın bana hissettirdiklerini fotoğraf karesine yansıtma isteği, bu konudaki motivasyonum oldu ve kendimi İFSAK ta buldum:) İyi ki buradayım ve iyi ki Serdar Ercan, Meltem Sümeli ve diğer proje arkadaşlarımla çalışma imkanı buldum :)

25

26

27

28 CEM EZER 1975 Akçakoca doğumluyum. Çocukken yaz tatillerinde fotoğrafçıda çalışmamla birlikte fotoğrafa olan ilgim başlamıştır. Fotoğrafçılık, yüksek irtifa dağcılığı ve uzun mesafe koşusu ilgi alanlarım arasındadır.

29

30

31

32 CEM TOPRAK 1978 yılında İzmit te doğdum. Kadir Has Üniversitesi Enformasyon Teknolojileri bölümünde yüksek lisans yaptım. Resmi bir kurumun bilişim departmanında çalışmaktayım. Fotoğraf çekmek insanın aklına gelen ve beni de mutlu eden en güzel hobi. Bu hobiyi öğrenebileceğim en doğru yer olan İfsak ı tercih ederek, bana kattıkları sayesinde fotoğrafı bir yaşam biçimi haline getirdim. Bana, fotoğrafı sevdiren herkese sonsuz teşekkürler

33

34

35

36 DENİZ KUTLUK 1995, Ankara doğumluyum. Bahçeşehir Üniversitesi Hukuk Fakültesi 2. Sınıf öğrencisiyim. Hukukla ilgili ideallerim ve fotoğraf sevgim; ikisi de çok küçük yaşlarda başladı ve hiç biri diğerinin önüne geçemedi. Fakülteyi kazanıp hukuku öğrenmeye başlamamla birlikte İFSAK la da fotoğraf eğitimime başladım. İlerde bu iki mutluluk kaynağımı bir arada kullanabileceğim işler yapmak ve hayatım boyunca ikisini de en iyi şekilde yapabilmek için uğrasmak istiyorum. Fotoğrafa ilk adımı atarken yanımda olan tüm dönem arkadaşlarım ve ifsaktaki hocalarıma çok teşekkürler, kocaman sevgiler..

37

38

39

40 ILGIN SOYCAN 1988 yılında Edirne Keşan da doğdum.saü Sosyoloji Bölümünden mezun oldum. Sivil Toplum alanında çalışmalar yapmaktayım. Görsel hikayeler anlatmak ve fotoğrafı mesleğimle bütünleştirmek isteğimle, fotoğrafın teknik boyutu hakkında bilgi edinmek için İFSAK 201.Dönem Temel Fotoğrafçılık Eğitim Seminerine katıldım.keyifli ve bir o kadar öğretici olan proje sürecinde, katkısı geçen herkese ve emekleri için hocalarıma teşekkür ederim.

41

42

43

44 KÜBRA EKMEKÇİ 1998 Bartın doğumluyum. Lise sona gidiyorum. Fotoğrafla tanişmam 6 sene önce doğum günümde alınan fotoğraf makinesiyle oldu. Başlarda gezdiğim gördüğüm yerlerin fotoğrafını çekmeye başladım. Sonra İFSAK a geldim.temel fotoğraf eğitiminin ardından proje çalışmalarına devam ettim. Daha sonraları fotoğrafta anlamın önemli olduğunu ve fotoğrafla kendimi ifade edebilecegimi fark ettim. Yine İfsak ta belgesel fotoğraf atölyesine katıldım. Ardından İfsak belgesel proje grubuyla çalışmaya başladım.

45

46

47

48 MURAT ARAZ 1980 yılında Bitlis te doğdum. İlk öğretim ve liseyi Bitlis te okuduktan sonra 2002 yılında uludağ üniversitesi tekstil mühendisliği bölümünden mezun oldum. Şu an tekstil sektöründe faaliyet gösteren şirketin kurucu ortağı olarak devam etmekteyim. Fotoğrafa ifsak ile başladım. Teorik ve pratik eğitimlerle başlayan süreç, proje ile yeni bir bakış açısı ve estetik anlayışı kazandırdığına inaniyorum.bu süreçte emeği geçen Serdar hocam ve Meltem hocama sonsuz teşekkürlerimi sunarım.

49

50

51

52 NAZMİ AKPINAR 1944 İstanbul doğumluyum doktorum iç hastalıkları uzmanıyım. Işık ve renk ilişkisinin bu kadar önemli olduğunu, zaman ve mekan seçmesini sokak, portre, doğanın fotoğrafta nasıl kaydedileceğini daha bir çok bilgiyi İfsak ve değerli hocalarım sayesinde öğrendim. Proje süresince fotoğraf çekmekten ve sizlerle bir arada olmaktan mutluluk duydum. Teşekkürler İfsak a teşekkükler hocalarıma Dr.Nazmi, Akpınar.

53

54

55

56 NİLÜFER KINA 70 lerin son yazında, soğuk bir iklimde doğmuş, bu ikilemi kimliği haline getirmiş; uzaktan bakıldığında soğuk, yaklaşıldığında sıcacık bir insanım :) Her günü bir önceki günü ile aynı içerikte olan bir plazada, finans sektöründe çalışıyorum. En büyük keyfim; yeni yerler görüp, yeni tatlar keşfetmek ve fotoğrafla ölümsüzleştirmek. İFSAK a fotoğraf konusunda bana vizyon kattığı için teşekkür ediyorum.

57

58

59

60 NURVER ÜLGER Ocak 1958 Sarız-Kayseri doğumluyum. Öğrenmeyi seviyorum. Son yıllarda fotoğraf çekmeye heves ettim. İfsak 157. Dönem Temel Fotoğraf Eğitimi Atölyesine katıldım, ancak iş yoğunluğum nedeniyle proje grubu çalışmalarında yer alamadım. Daha sonra 201. Dönem Temel Fotoğraf Semineri Proje Grubu ile çalışma fırsatı buldum. Henüz her şeyin başındayım. Bilginin kaynağındayım, IFSAK dayım. Öğrenecek çok şeyim var, mutluyum.

61

62

63

64 ORHAN TURUL 1948 Adana doğumluyum, İşletme eğitimi aldım de İFSAK ta aldığım temel eğitimle, emekliliğin keyfine vardım. Fotoğrafın hayatıma kattığı dinamizmi, farkındalığı, anı yakalama keyfini seviyorum. Atölyemizde, yaşamın, sokağın ve çevremizin ruhumuza yansımasını fotoğraf çekme zevkini yaşadığımı gördüm. Bu görüntüyü sağlayan İFSAK ailesine değerli hocamız SERDAR ERCAN,emekleri ve yardımlarıyla MELTEM SÜ- MELİ ye ve katkıda bulunan tüm arkadaşlara teşekkür ederim.

65

66

67

68 ÖZLEM DÖNMEZ 1982 yılında İstanbul da doğdum. İstanbul Üniversitesi Uluslararası ilişkiler mezunuyum. Seyahat etmek, yeni ülke ve kültürler tanımak hayat amaçlarımdan biri. Seyahat ederken fotoğraf çekmenin çok iyi bir yol arkadaşı olduğunu gördüm. Zaten üniversite yıllarından beri fotoğrafa ilgim vardı. Bu ilgimi geliştirmek ve gördüklerimi, yaşadıklarımı daha iyi gösterebilmek için İfsak ta eğitim aldım. Böylece sadece seyahatlerde değil hayatımın birçok alanında yer alacak bir yol arkadaşına sahip oldum.

69

70

71

72 SERKAN GÜRKAN 1990 Kayseri doğumluyum. K.T.Ü İktisat mezunuyum. Karadeniz in kıvılcım yaktığı fotografçılık tutkusu İstanbul a yerleşmemle birlikte büyük bir yangına dönüştü. Şu an bir havayolu şirketinde kabin memurluğu yapmaktayım. Mesleğim gereği gidip gördüğüm yerlerde fırsat buldukça bir yandan da fotograf çekmeye çalışıyorum. İfsak ailesi bana; fotografta daha derinini görmeyi ve hangi yollardan geçerek daha iyi fotograf elde edebileceğimi öğretti. Umarım bu projeyle birlikte tüm 201. Dönem grubu olarak burada öğrendiğimiz, bakmak ve görmek arasındaki hassasiyet katlanarak artar ve yeni projeler, yeni sergilerde hatırlayacağımız güzel bir anı olarak kalır.

73

74 TURGUT ALAN 1983 Bolu doğumluyum. Marmara Üniversitesi Makine öğretmenliği bölümü mezunuyum. 10 yılı aşkın süredir araştırma sektöründe proje yönetimi ile uğraşmaktayım. Fotoğrafla tanışmam çok küçük yaşlarda kompakt makinelere olan ilgimle başladı. İFSAK 201. Dönem Fotoğraf eğitimiyle birlikte fotoğraf dünyasına farklı bir adım atmış oldum. Sokak ve insan konulu fotoğraflara ilgi duyuyorum. Fotoğraf hayatıma farklı bir bakış açısı katan İF- SAK a, değerli hocalarıma ve güzel vakitler geçirdiğim proje arkadaşlarıma teşekkürlerimi sunuyorum.

75

76

77

78 TÜLAY İLHAN Edirne de doğdum. Çocukluğum Değirmendere, gençlik yıllarım Tekirdağ da geçti. İstanbul a gelişim üniversiteyi kazanmamla gerçekleşti. Biyolog olarak çalışırken hayat beni Erzurum da köy öğretmenliğine sürükledi. Çocukların yaşamımda bana mutluluk verdiğini fark ettim. Halen öğretmenliğimi sürdürüyorum. İki yıl önce ailemin köklerini keşfetmek için yaptığım yolculuk öncesi ilk kameramı aldım. Bu seyahat fotoğrafın hayatımdaki yerini anlamamı sağladı. O gün bugündür fotoğrafla birşeyler anlatmak istiyorum.

79

80

81

82 VEHBİ KOÇ 1973 Rize doğumluyum. Çevremde fotoğraf ile ilgili ve bilgili insanların çokluğu sayesinde fotoğraf hep ilgi alanımda oldu. Bir raslantı sonucu İbrahim Ayşıl hocamla tanışmamla kendimi İfsak ta buldum. Gerek eğitim gerekse proje sürecinde yaşadıklarım doğru yerde olduğum hissini yaşattı bana. İyi ki fotoğraf var iyi ki İfsak var hayatımda...

83

84

85

86

DEĞİŞEN İSTANBUL 180. DÖNEM PROJE GRUBU

DEĞİŞEN İSTANBUL 180. DÖNEM PROJE GRUBU DEĞİŞEN İSTANBUL 180. DÖNEM PROJE GRUBU GRAFİK TASARIM: MELTEM SUMELİ DEĞİŞEN İSTANBUL 180. DÖNEM PROJE GRUBU BURAK BARUTCU PROJE DANIŞMANI MEHTAP CANVER ERCAN PROJE DANIŞMAN YARDIMCISI FOTOĞRAFLAR ALPER

Detaylı

2013-2015 Dönemi Yönetim Kurulu Üyeleri Ali İlker Elçi 1979 yılında Malatya da doğdu, ilk ve orta öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2003 yılında İnönü Üniversitesi Kimya Bölümünden mezun oldu ve 2005 Yılında

Detaylı

TURK101 ÇALIŞMA 6 ZEYNEP OLGUN MAKİNENİN ARKASI

TURK101 ÇALIŞMA 6 ZEYNEP OLGUN MAKİNENİN ARKASI TURK101 ÇALIŞMA 6 ZEYNEP OLGUN 21400752 MAKİNENİN ARKASI Fotoğraf uzun süre düşünülerek başlanılan bir uğraş değil. Aslında nasıl başladığımı pek hatırlamıyorum, sanırım belli bir noktadan sonra etrafa

Detaylı

Sayın Başkanım, Sayın Müdürüm, Protokolümüzün Değerli Mensupları, Çok kıymetli Hocalarım, Değerli Öğrenci Arkadaşlarım, Velilerimiz

Sayın Başkanım, Sayın Müdürüm, Protokolümüzün Değerli Mensupları, Çok kıymetli Hocalarım, Değerli Öğrenci Arkadaşlarım, Velilerimiz Sayın Başkanım, Sayın Müdürüm, Protokolümüzün Değerli Mensupları, Çok kıymetli Hocalarım, Değerli Öğrenci Arkadaşlarım, Velilerimiz ve Özellikle Canım Annem 1 Üniversite tercihlerini yaptığımız zaman,

Detaylı

Kulüp sayesinde tanınan, bilinen bir insan oldum - Genç Gelişim Kişisel Gelişim

Kulüp sayesinde tanınan, bilinen bir insan oldum - Genç Gelişim Kişisel Gelişim Cumhuriyet Üniversitesi Genç Akademi Kulübü Başkanı Çağrı Aktaş Kulüp sayesinde tanınan, bilinen bir insan oldum. Üniversite öğrencileri kulüplere üye olarak kulüplerden faydalansınlar SORU-Bize kısaca

Detaylı

MÜHENDİSLİK KARİYERİ Mühendislik Kariyeri Mezun olduktan sonra çalışmak için seçtiğiniz şirket ne olursa olsun genelde işe basit projelerle başlayacaksınız. Mühendis olmak için üniversitede 4 yıl harcamanıza

Detaylı

EVDE OTURAN ERKEN ÖLÜR

EVDE OTURAN ERKEN ÖLÜR EVDE OTURAN ERKEN ÖLÜR EVDE OTURAN ERKEN ÖLÜR GRAFİK TASARIM MELTEM SUMELİ Arkadaşlar, konumuz evde oturan erken ölür. dedikten sonra şaşkınlıkla bana bakan bir sınıf dolusu yüz hatırlıyorum. Evde oturup

Detaylı

GENEL BİLGİLER. Doğum Yeri. Doğum Tarihi. Medeni Durumu. Cep No. Web Site. E-mail. Çanakkale 05.12.1977. Bekar. http://www.mujganharbili.

GENEL BİLGİLER. Doğum Yeri. Doğum Tarihi. Medeni Durumu. Cep No. Web Site. E-mail. Çanakkale 05.12.1977. Bekar. http://www.mujganharbili. GENEL BİLGİLER Doğum Yeri Çanakkale Doğum Tarihi 05.12.1977 Medeni Durumu Bekar Cep No 0535 778 65 25 Web Site http://www.mujganharbili.com E-mail mujgan@mujganharbili.com / mujganharbili@hotmail.com EĞİTİM

Detaylı

ÇİZGİLER 191. DÖNEM PROJE GRUBU. Yaşam çizgilerden ibarettir.

ÇİZGİLER 191. DÖNEM PROJE GRUBU. Yaşam çizgilerden ibarettir. ÇİZGİLER 191. DÖNEM PROJE GRUBU Yaşam çizgilerden ibarettir. ÇİZGİLER 191. DÖNEM PROJE GRUBU SALİH ZEKİ İLBAN PROJE DANIŞMANI AHMET ADIGÜZEL PROJE DANIŞMAN YAR. GRAFİK TASARIM MELTEM SUMELİ ÇİZGİLER Tüm

Detaylı

EK-2: İnşaat Mühendisliği Öğrenci Anketi

EK-2: İnşaat Mühendisliği Öğrenci Anketi 80 EK-2: İnşaat Mühendisliği Öğrenci Anketi Sayın İnşaat Mühendisi Adayı, İnşaat Mühendisliği Eğitimi Kurulu, İMO 40. Dönem Çalışma Programı çerçevesinde İMO Yönetim Kurulu nca İnşaat Mühendisliği Eğitimi

Detaylı

İFSAK 212. DÖNEM PROJE GRUBU

İFSAK 212. DÖNEM PROJE GRUBU İFSAK 212. DÖNEM PROJE GRUBU 212 SOKAK`TA İFSAK 212. DÖNEM PROJE GRUBU UFUK AKARI PROJE DANIŞMANI MERAL GÜZELKAN PROJE DANIŞMAN YARDIMCISI GRAFİK TASARIM MERAL GÜZELKAN Gözleri gülen adam Belli ki iyi

Detaylı

KAMU VE ÖZEL HASTANELERDE YÖNETİM LABİRENTİ ANKETİ

KAMU VE ÖZEL HASTANELERDE YÖNETİM LABİRENTİ ANKETİ KAMU VE ÖZEL HASTANELERDE YÖNETİM LABİRENTİ ANKETİ Değerli Katılımcı; Bu anket, Sakarya Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü nde yapılan bilimsel bir araştırma kapsamında uygulanmaktadır. Anketin amacı,

Detaylı

zaferin ve başarının getirdiği güzel bir tebessüm dışında, takdir belgesini kaçırmış olmanın verdiği üzüntü. Yanımda disiplinli bir öğretmen olarak bilinen ama aslında melek olan Evin Hocam gözüküyor,

Detaylı

Fotoğraf Sevdalısı Bir Doktor:

Fotoğraf Sevdalısı Bir Doktor: Kültür ve Sanat Fotoğraf Sevdalısı Bir Doktor: NESRİN AKÇA AKOĞUL Nesrin Akça Akoğul Eyüp Devlet Hastanesinde. Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı olarak görev yapan Nesrin Akça Akoğul. 1992 yılında fotoğraf

Detaylı

ŞİRKET VE ŞİRKETİN İLİŞKİLİ TARAFLARI İLE İLİŞKİSİNİN NİTELİĞİ VE ÖNEMLİLİK DÜZEYİ

ŞİRKET VE ŞİRKETİN İLİŞKİLİ TARAFLARI İLE İLİŞKİSİNİN NİTELİĞİ VE ÖNEMLİLİK DÜZEYİ : ERGÜN KAĞITÇIBAŞI : BURSA DOĞUM TARİHİ : 01 / 01 / 1934 ÖĞRENİM DURUMU : İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ HUKUK Bursa Çimento Fabrikası A.Ş. de Yönetim Kurulu Başkanı, Çemtaş Çelik Makina A.Ş. de Yönetim Kurulu

Detaylı

İŞARET DİLİNİN GELİŞİMİ KURUMLARARASI İŞBİRLİĞİNE BAĞLIDIR - Genç Gelişim Kişisel Gelişim

İŞARET DİLİNİN GELİŞİMİ KURUMLARARASI İŞBİRLİĞİNE BAĞLIDIR - Genç Gelişim Kişisel Gelişim SİVAS BELEDİYESİ İŞARET DİLİ EĞİTMENİ MUSTAFA EPİK. İŞARET DİLİNİN GELİŞİMİ KURUMLARARASI İŞBİRLİĞİNE BAĞLIDIR. İŞBİRLİĞİ İÇİNDE YAPILAN ÇALIŞMALAR MUTLAKA BAŞARILI OLACAKTIR SORU- Bize kısaca kendinizi

Detaylı

27 Mayis 2016 HAZİRAN 2016 YENİ MISAD YÖNETİM KURULU SEÇİLDİ!

27 Mayis 2016 HAZİRAN 2016 YENİ MISAD YÖNETİM KURULU SEÇİLDİ! 27 Mayis 2016 HAZİRAN 2016 SAYI:1 YENİ MISAD YÖNETİM KURULU SEÇİLDİ! 27 Mayıs 2016 tarihinde düzenlenen MISAD Genel Kurul Toplantısı sektör aktörlerini bir araya getirdi... TEŞEKKÜRLER MİSAD Yönetim Kurulu

Detaylı

Ocak-Şubat-Mart 2013 UGLA da Eğitimler ve Etkinlikler

Ocak-Şubat-Mart 2013 UGLA da Eğitimler ve Etkinlikler Ocak-Şubat-Mart 2013 UGLA da Eğitimler ve Etkinlikler 2013 yılının Ocak Şubat Mart aylarında, UGLA bünyesinde 5 farklı konuda yerel eğitimler verildi. Toplamda, akran eğitmenlerimiz ve kolaylaştırıcılarımız

Detaylı

TSM ÇOCUK KOROSU KONSER PROGRAMI

TSM ÇOCUK KOROSU KONSER PROGRAMI ESKİŞEHİR ODUNPAZARI MESERRET İNEL İLKOKULU ODUNPAZARI HALK EĞİTİM MERKEZİ TÜRK SANAT MÜZİĞİ KOROSU DESTEĞİYLE GURURLA SUNAR TSM ÇOCUK KOROSU KONSER PROGRAMI KORO ŞEFİ Tülây TÜRKMEN SANAT DANIŞMANI Hüseyin

Detaylı

Cumhuriyet Üniversitesi İletişim Kulübü Başkanı Metin Baykal: Halkla ilişkilerci girişken olmazsa çok şeyi kaybeder..

Cumhuriyet Üniversitesi İletişim Kulübü Başkanı Metin Baykal: Halkla ilişkilerci girişken olmazsa çok şeyi kaybeder.. Cumhuriyet Üniversitesi İletişim Kulübü Başkanı Metin Baykal: Halkla ilişkilerci girişken olmazsa çok şeyi kaybeder.. SORU- Bize kısaca kendinizi tanıtır mısınız? hangi okullarda okudunuz bugüne kadar?

Detaylı

Gürkan Genç, 1979 yılının Ocak ayında dünyaya geldi. Hemen hemen her çocuk gibi en büyük tutkusu bisikletiydi. Radyo-Televizyon-Sinema bölümünden

Gürkan Genç, 1979 yılının Ocak ayında dünyaya geldi. Hemen hemen her çocuk gibi en büyük tutkusu bisikletiydi. Radyo-Televizyon-Sinema bölümünden 2 Gürkan Genç, 1979 yılının Ocak ayında dünyaya geldi. Hemen hemen her çocuk gibi en büyük tutkusu bisikletiydi. Radyo-Televizyon-Sinema bölümünden mezun oldu. Farklı kurumlarda çalıştıktan sonra 2 arkadaşı

Detaylı

2015-2017 Dönemi Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Osman Aydın 1975 Ordu doğumlu. Yıldız Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendiliği bölümünden, 2012 yılında da Anadolu Üniversitesi AÖF Fotoğrafçılık ve Kameramanlık

Detaylı

Sistem Yazılım ve Yönetim Elemanı

Sistem Yazılım ve Yönetim Elemanı CAPS-Career Assessment and Planning System-Kariyer Değerleme ve Planlama Sistemini tüm dünyada kullanılabilen bir sistem haline getirme sürecimizde tam zamanlı ve/veya yarı zamanlı ekip arkadaşları arıyoruz.

Detaylı

DEEPEDUCATION METHOD Ü S T Ü N ZEKALILAR EĞİTİM DESTEK PROGRAMI

DEEPEDUCATION METHOD Ü S T Ü N ZEKALILAR EĞİTİM DESTEK PROGRAMI DEEPEDUCATION METHOD Ü S T Ü N ZEKALILAR EĞİTİM DESTEK PROGRAMI PROGRAM TANIMI Üstün Zekalılar Eğitim Destek Programı, çocuklarımızın öğrenmeye başladıkları andan şu anki yaşlarına kadar kişisel deneyimleriyle

Detaylı

Mutluluk nedir? Kenan Kolday

Mutluluk nedir? Kenan Kolday Mutluluk nedir? Kenan Kolday İzmir 2017 1 2 KENAN KOLDAY Holistik gelişim, ruhsal yolculuk, yaşam koçluğu, hakikati arayış, üst düzey yöneticilik 1975 yılında İzmir de Dünya ya geldi. Özel İzmir Amerikan

Detaylı

Ayrımcılık ve Yeni Medyada Nefret Söylemi Eğitmen Eğitimi Raporu 10-13 Şubat 2011 İstanbul, Türkiye - Green Park Hotel

Ayrımcılık ve Yeni Medyada Nefret Söylemi Eğitmen Eğitimi Raporu 10-13 Şubat 2011 İstanbul, Türkiye - Green Park Hotel Ayrımcılık ve Yeni Medyada Nefret Söylemi Eğitmen Eğitimi Raporu 10-13 Şubat 2011 İstanbul, Türkiye - Green Park Hotel Eğitim Konuları: Önyargıdan Ayrımcılığa, Ayrımcılık ve Uluslararası Hukuk, Ayrımcılık

Detaylı

Öğrenmek İstiyorum Kampanyası

Öğrenmek İstiyorum Kampanyası Öğrenmek İstiyorum Kampanyası TRABZON DA KAMPANYAYA İLGİ ARTIYOR sağlık üreme sağlığı bilgilerinin girmesine yönelik olarak başlanan Öğrenmek İstiyorum Kampanyası kapsamında Trabzon da ilgi gün geçtikçe

Detaylı

Sayfa1. Moleküler Biyoloji ve Genetik (İngilizce) Endüstriyel Tasarım Mühendisliği. Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler

Sayfa1. Moleküler Biyoloji ve Genetik (İngilizce) Endüstriyel Tasarım Mühendisliği. Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Okul Numarası 346 Üniversite Adı BOĞAZİÇİ Program Adı (İngilizce) 367 BOĞAZİÇİ İktisat (İngilizce) 309 BOĞAZİÇİ Tarih (İngilizce) 465 BOĞAZİÇİ Turizm İşletmeciliği (İngilizce) 494 BOĞAZİÇİ Matematik (İngilizce)

Detaylı

OKUL MÜDÜRÜMÜZLE RÖPORTAJ

OKUL MÜDÜRÜMÜZLE RÖPORTAJ OKUL MÜDÜRÜMÜZLE RÖPORTAJ Kendinizden biraz bahseder misiniz? -1969 yılında Elazığ'da dünyaya geldim. İlk orta ve liseyi orada okudum. Daha sonra üniversiteyi Van 100.yıl Üniversitesi'nde okudum. Liseyi

Detaylı

Tiyatro Gösterisi Su Damlası Sabancı Müzesi Gezimiz Öğretmenler Günü Kutlamamız Yılbaşı Kermesimiz Bahar Kermesimiz Yardım Kampanyamız

Tiyatro Gösterisi Su Damlası Sabancı Müzesi Gezimiz Öğretmenler Günü Kutlamamız Yılbaşı Kermesimiz Bahar Kermesimiz Yardım Kampanyamız Bülten Tarihi 17 Haziran 2016 Yıl boyunca öğrencilerimizin ve velilerimizin beklentilerini karşılamak ve okulumuz ile ailelerimizin arasındaki bağı daha da kuvvetlendirmek üzere çalışmalar yaptık. Okul

Detaylı

YÜRÜTTÜĞÜ GÖREVLER / AYRILMA NEDENLERİ

YÜRÜTTÜĞÜ GÖREVLER / AYRILMA NEDENLERİ : ERGÜN KAĞITÇIBAŞI : BURSA DOĞUM TARİHİ : 01 / 01 / 1934 ÖĞRENİM DURUMU : İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ HUKUK İşletmeleri A.Ş., Ares Çimento A.Ş., Tunçkül Çimento A.Ş. ve Bursa Beton A.Ş. nde Yönetim Kurulu Başkanı

Detaylı

13 Nisan 2012, Majesty Mirage Park Resort Hotel, Antalya

13 Nisan 2012, Majesty Mirage Park Resort Hotel, Antalya Dr. Mehmet ÖZDEMİR Hacettepe Üniversitesi Sosyal ve İdari Bilimler Fakültesi Sosyoloji bölümünü 1973 yılında bitirdi. Aynı üniversitede Siyaset, Kültür ve Edebiyat Sosyolojisi dallarında yüksek lisans

Detaylı

HAYATTA İMKÂNSIZ DİYE BİR ŞEYİN OLMADIĞINI DÜŞÜNÜYORUM

HAYATTA İMKÂNSIZ DİYE BİR ŞEYİN OLMADIĞINI DÜŞÜNÜYORUM 2009 yılı İktisat Bölümü mezunlarımızdan ve halen MTS Lojistik Inc. şirketinde İthalat Uzmanı sıfatıyla görev yapan Gözde Köksal ile bir söyleşi gerçekleştirdik. HAYATTA İMKÂNSIZ DİYE BİR ŞEYİN OLMADIĞINI

Detaylı

Dünyayı Değiştiren İnsanlar

Dünyayı Değiştiren İnsanlar Dünyayı Değiştiren İnsanlar MARIA MONTESSORI Hayatın en önemli dönemi üniversite çalışmaları değil, doğumdan altı yaşa kadar olan süredir. Çünkü bu, bir çocuğun gelecekte olacağı yetişkini inşa ettiği

Detaylı

T.C. UŞAK ÜNİVERSİTESİ

T.C. UŞAK ÜNİVERSİTESİ T.C. UŞAK ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRESİ BAŞKANLIĞI KÜLTÜR SERVİSİ 2015-2016 Akademik Yılı Öğrenci Toplulukları Etkinlik İstatistikleri 2015-2016 YILI TOPLULUKLAR FAALİYET RAPORU 2015-2016

Detaylı

Astrofotoğrafçılarımız: Özgür CENGİZ

Astrofotoğrafçılarımız: Özgür CENGİZ Astrofotoğrafçılarımız: Özgür CENGİZ Başarılı astrofotoğrafçılarımızı tanıtma ve kendi ağızlarından tecrübelerini sizlere aktarmaları gayesiyle yayınladığımız yazı dizimize, deneyimli astrofotoğrafçı Özgür

Detaylı

1979 Trabzon / Vakfıkebir doğumludur. Ġlk Orta ve Lise eğitimini Vakfıkebir de tamamladı.

1979 Trabzon / Vakfıkebir doğumludur. Ġlk Orta ve Lise eğitimini Vakfıkebir de tamamladı. ALİ FUAT ALTIN AraĢtırma Görevlisi 1979 Trabzon / Vakfıkebir doğumludur. Ġlk Orta ve Lise eğitimini Vakfıkebir de tamamladı. Kocaeli Üniversitesi Kocaeli Meslek Yüksek Okulu Fotoğrafçılık Bölümünde bir

Detaylı

OCAK AYI BÜLTENİ ŞEKİL KAVRAMI TEMA ÇALIŞMALARIMIZ KAVRAMLAR RENK KAVRAMI SAYI KAVRAMI SES KAVRAMI ÖZEL BİLGİ İLKÖĞRETİM OKULU 6 YAŞ ANASINIFI

OCAK AYI BÜLTENİ ŞEKİL KAVRAMI TEMA ÇALIŞMALARIMIZ KAVRAMLAR RENK KAVRAMI SAYI KAVRAMI SES KAVRAMI ÖZEL BİLGİ İLKÖĞRETİM OKULU 6 YAŞ ANASINIFI ÖZEL BİLGİ İLKÖĞRETİM OKULU 6 YAŞ ANASINIFI OCAK AYI BÜLTENİ 1-31 OCAK TEMA ÇALIŞMALARIMIZ Bu ay farklı duygular içindeydik. Birçok duyguyu hem hep birlikte yaşadık hem de yaşattık. Bizi en çok heyecanlandıran

Detaylı

Staj Yeri 01.10.1997-01.06.1998 Poyraz Reklam Ajansı

Staj Yeri 01.10.1997-01.06.1998 Poyraz Reklam Ajansı ARMAĞAN GÖKÇEARSLAN Kişisel Bilgi Medeni Hali :Bekar Milliyeti :TC Doğum Tarihi :20.08.1977 Eğitimi 2010 : Londra da İngilizce Dil Eğitimine katıldı (Avalon School) 2003-2007 :Hacettepe Üniversitesi Güzel

Detaylı

Mentorluk? Belirli bir konuda yaşam bilgeliğinin bir kişiden diğerine gönüllülük çerçevesinde taşındığı karşılıklı bir ilişkidir.

Mentorluk? Belirli bir konuda yaşam bilgeliğinin bir kişiden diğerine gönüllülük çerçevesinde taşındığı karşılıklı bir ilişkidir. Mentorluk? Belirli bir konuda yaşam bilgeliğinin bir kişiden diğerine gönüllülük çerçevesinde taşındığı karşılıklı bir ilişkidir. Mentorluk bilgisini, deneyimini, aklını paylaşmaya hazır bir kişinin bu

Detaylı

NEDEN? Mesleki ve Teknik Anadolu Liselerini. Seçmeliyim

NEDEN? Mesleki ve Teknik Anadolu Liselerini. Seçmeliyim NEDEN? Mesleki ve Teknik Anadolu Liselerini Seçmeliyim 1. İŞ İMKANI Üniversite Mezunu İŞSİZ sayısı? 828 BİN 1. İŞ İMKANI Meslek lisesi mezunu olarak, üniversiteye gidemesen bile, aldığın eğitimle iş bulma

Detaylı

Geçmiş Dönem Başkanı : Ercan Zorlu

Geçmiş Dönem Başkanı : Ercan Zorlu K.R Ravindran 2015-16 President,UR Kulüp Toplantı No: 1112 Dönem Toplantı No: 42 Bülten No: 40 Toplantı Yeri: Maslak Steigenberger Otel Toplantı Tarihi: 11 Mayıs 2 016 Toplantı Saati :12:30-13 : 30 Hizmetlerinizi

Detaylı

Eski Mezunlarımızdan Adaylara

Eski Mezunlarımızdan Adaylara Eski Mezunlarımızdan Adaylara 2 Aylin ARSLANTAS BUMİN (2005) UPS (Netherlands) District Marketing Manager - West Europe https://www.youtube.com/watch?v=yq3e79xpftk Eski Mezunlarımızdan Adaylara 3 Canan

Detaylı

Gezimiz, meslekler ve bölümler ile ilgili olarak birçok

Gezimiz, meslekler ve bölümler ile ilgili olarak birçok Ankara Üniversite Oryantasyon Gezisi Mesleki rehberlik çalışmaları çerçevesinde 9. sınıf öğrencilerimize Ankara gezisi düzenlendi. Öğrencilerimizin, birçok üniversite ve bölüm hakkında bilgi sahibi olmalarını

Detaylı

Bilgisayarlı Muhasabe ve Finans

Bilgisayarlı Muhasabe ve Finans Bilgisayarlı Muhasabe ve Finans ETA, LOGO, MİKRO, NEBİM Hakkımızda 1999 yılında bilişim teknolojileri alanında eğitim vermek amacıyla kurulan Bilişim Eğitim Merkezi temellerini istihdam ve verimlilik odaklı

Detaylı

Anıtkabir Ziyaretimiz... 2 Köker Turizm Personeli İçin Eğitim... 2 Ana Sınıflarına Giriş Hakkında... 3 Haberli Yangın Tatbikatımız...

Anıtkabir Ziyaretimiz... 2 Köker Turizm Personeli İçin Eğitim... 2 Ana Sınıflarına Giriş Hakkında... 3 Haberli Yangın Tatbikatımız... İçindekiler Anıtkabir Ziyaretimiz... 2 Köker Turizm Personeli İçin Eğitim... 2 Ana Sınıflarına Giriş Hakkında... 3 Haberli Yangın Tatbikatımız... 3 Dünya Çocuk Hakları Günü... 3 Sayın Gökhan Okçu İle Söyleşi...

Detaylı

AVRASYA ÜNİVERSİTESİ

AVRASYA ÜNİVERSİTESİ Ders Tanıtım Formu Dersin Adı Öğretim Dili STAJ Türkçe Dersin Verildiği Düzey Ön Lisans (X) Lisans ( ) Yüksek Lisans( ) Doktora( ) Eğitim Öğretim Sistemi Örgün Öğretim (X) Uzaktan Öğretim( ) Diğer ( )

Detaylı

2015/2016 yabancidiller.ksu.edu.tr. Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu

2015/2016 yabancidiller.ksu.edu.tr. Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu 2015/2016 yabancidiller.ksu.edu.tr Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürünün Mesajı Yabancı Diller Yüksekokulu kurulduğu 02.01.2012 tarihinden

Detaylı

Öğrenci Memnuniyet Anketi

Öğrenci Memnuniyet Anketi 1 / 13 15.12.2018 13:20 Sevgili Öğrenciler; Bu çalışmanın amacı, Kalite Değerlendirme Raporu kapsamında, meslek yüksek okulumuzda öğrenim gören öğrencilerin genel memnuniyet düzeylerinin belirlenmesidir.

Detaylı

GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ PDR ÖĞRENCİSİ AHMET İSA SOYLAMIŞ RECEP YAZICIOĞLU BENİM İÇİN ÖRNEK ŞAHSİYETTİR

GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ PDR ÖĞRENCİSİ AHMET İSA SOYLAMIŞ RECEP YAZICIOĞLU BENİM İÇİN ÖRNEK ŞAHSİYETTİR GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ PDR ÖĞRENCİSİ AHMET İSA SOYLAMIŞ RECEP YAZICIOĞLU BENİM İÇİN ÖRNEK ŞAHSİYETTİR.YAPTIĞIN İŞİ ADAM GİBİ YAPMAYI VE GELİŞİMİN ÖNEMİNİ ONUN HAYATINDA ÖĞRENDİM SORU-Bize kısaca kendinizi

Detaylı

D E N İ Z & F O T O G R A F 29 Eylül - 5 Ekim 2017

D E N İ Z & F O T O G R A F 29 Eylül - 5 Ekim 2017 E M R E O G A N F O T O G R A F A T Ö L Y E S İ D E N İ Z & F O T O G R A F 29 Eylül - 5 Ekim 2017 Kaş ve köy sokaklarında sokak fotografçılığı + Adobe Lightroom ve Stok Fotografçılığı eğitimi + tekne

Detaylı

Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları. Bilgilendirme Toplantıları

Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları. Bilgilendirme Toplantıları Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Bilgilendirme Toplantıları Ulusal Ajans olarak da bilinen AB Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı, Avrupa Komisyonu tarafından yürütülen Eğitim

Detaylı

Gümüşlükspor Futbol Okulu açıldı

Gümüşlükspor Futbol Okulu açıldı Gümüşlükspor Futbol Okulu açıldı Nejat İşler in başkanı olduğu Gümüşlükspor Kulübü Futbol Yaz Okulu nun açılışına, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon yanı sıra ünlü teknik direktör Aykut Kocaman da

Detaylı

Mesleki Eğitim İle Büyüyoruz

Mesleki Eğitim İle Büyüyoruz Temmuz 2015/Sayı:2 Bu Proje Avrupa Birliği Ve Türkiye Cumhuriyeti Tarafından Finanse Edilmektedir Mesleki Eğitim İle Büyüyoruz Ahmet Şerif İZGÖREN den Öğretmenlerimize Seminer 3 Sektör 3Çalıştay Projemiz

Detaylı

wora.com.tr

wora.com.tr wora.com.tr 0 850 317 45 75 bilgi@wora.com.tr HAKKIMIZDA WORA her eğitim programında Ne Bilir?, Ne Anlar? ve Ne Yapar? olmak üzere üç temel soru üzerinde durmaktadır. Amacımı; bir öğrencinin o eğitim programına

Detaylı

( ) 20 ve altı ( ) 21-25 ( ) 26-30 ( ) 31-35 ( ) 36-40 ( ) 41 ve üzeri

( ) 20 ve altı ( ) 21-25 ( ) 26-30 ( ) 31-35 ( ) 36-40 ( ) 41 ve üzeri T.C. AVRUPA BİRLİĞİ BAKANLIĞI BEYKENT ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ Değerli Katılımcı, Bu anket, Beykent Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İşletme Yönetimi Anabilim Dalı İnsan Kaynakları

Detaylı

İstanbul Aydın Üniversitesi Çocuk Üniversitesi JEUX DRAMATIQUES- YAŞANTILARDAN YOLA ÇIKARAK KENDİNİ İFADE ETME OYUNU

İstanbul Aydın Üniversitesi Çocuk Üniversitesi JEUX DRAMATIQUES- YAŞANTILARDAN YOLA ÇIKARAK KENDİNİ İFADE ETME OYUNU İstanbul Aydın Üniversitesi Çocuk Üniversitesi Helga Flohr ve Bahar Gürey in Yönetiminde JEUX DRAMATIQUES- YAŞANTILARDAN YOLA ÇIKARAK KENDİNİ İFADE ETME OYUNU Tiyatrosuz Tiyatro Yapmak Sizleri yeni bir

Detaylı

Giovanni dışında bütün örenciler çok çalışıyor. O hiç çalışmıyor ama sınıfın en başarılı öğrencisi. Çok iyi Türkçe konuşuyor.

Giovanni dışında bütün örenciler çok çalışıyor. O hiç çalışmıyor ama sınıfın en başarılı öğrencisi. Çok iyi Türkçe konuşuyor. OKUMA - ANLAMA: ÖĞRENCİLER HER GÜN NELER YAPIYORLAR? 1 Türkçe dersleri başladı. Öğrenciler her gün okula gidiyorlar, yeni şeyler öğreniyorlar. Öğretmenleri, Nazlı Hanım, her Salı ve her Cuma günü sınav

Detaylı

İNTÖRN MÜHENDİSLİK PROGRAMI SONUÇ RAPORU EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI

İNTÖRN MÜHENDİSLİK PROGRAMI SONUÇ RAPORU EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI İNTÖRN MÜHENDİSLİK PROGRAMI SONUÇ RAPORU 2017-2018 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Ziraat Fakültesi İntörn Mühendislik Eğitimi Koordinatörlüğü, Ekim-2018 TEKİRDAĞ GIDA MÜHENDİSLİĞİ

Detaylı

ÖZEL VEGA OKULLARI ÖĞRETİM YILI 3. SINIF DİSİPLİNLERÜSTÜ TEMA KÜLTÜR SORGULAMA ÜNİTESİ BÜLTENİ

ÖZEL VEGA OKULLARI ÖĞRETİM YILI 3. SINIF DİSİPLİNLERÜSTÜ TEMA KÜLTÜR SORGULAMA ÜNİTESİ BÜLTENİ ÖZEL VEGA OKULLARI 2015 2016 ÖĞRETİM YILI 3. SINIF DİSİPLİNLERÜSTÜ TEMA KÜLTÜR SORGULAMA ÜNİTESİ BÜLTENİ KENDİMİZİ İFADE ETME BİÇİMİMİZ: Düşünceleri duyguları, doğayı, kültürü, inançları, değerleri keşfetme

Detaylı

Önce evimizin önünü süpürüyoruz

Önce evimizin önünü süpürüyoruz işbirliğiyle 2018 Nitelikli Dıs Ticaret Personeli Sertifika Programı Önce evimizin önünü süpürüyoruz Eğitimin Amacı Gümrük Müşavirliği, Lojistik, Taşımacılık şirketleri ve Dış Ticarete ilişkin işlemler

Detaylı

Astrofotoğrafçılarımız: Metin ALTUNDEMİR

Astrofotoğrafçılarımız: Metin ALTUNDEMİR Astrofotoğrafçılarımız: Metin ALTUNDEMİR Başarılı astrofotoğrafçılarımızı, kendi ağızlarından size tanıttığımız, bu hobiye başlangıçlarını ve deneyimlerini aktardıkları yazı dizimize, Metin Altundemir

Detaylı

KTTO PROJE, EĞİTİM VE ARAŞTIRMA MERKEZİ

KTTO PROJE, EĞİTİM VE ARAŞTIRMA MERKEZİ KTTO PROJE, EĞİTİM VE ARAŞTIRMA MERKEZİ Toplantı ve Zaman Yönetimi 20 Haziran 2015 Eğitmen: Ebru Deniz Tekman Eğitimin Amacı Eğitimin amacı katılımcıların, zaman kullanımı konusunda verimliliklerini artırarak,

Detaylı

BAHARA MERHABA. H. İlker DURU NİSAN 2017 İLKOKUL BÜLTENİ

BAHARA MERHABA. H. İlker DURU NİSAN 2017 İLKOKUL BÜLTENİ BAHARA MERHABA Toprağın ve suyun güneşle buluştuğu, doğanın canlandığı, aydınlık ve sıcak günlere kavuştuğumuz güzel bahar aylarına merhaba dedik. Baharın verdiği canlılık ve heyecanla eğitim- öğretim

Detaylı

GÖLCÜK MESLEK YÜKSEK OKULU 7. DÖNEM ÖĞRENCİLERİ KOCAELİ FABRİKAMIZDA BECERİ EĞİTİMİNE BAŞLADI Sabahattin Gücin Eğitim Uzmanı İnsan Kaynakları Direktörlüğü 2001 yılında Ford Otomotiv Sanayi A.Ş. ile Kocaeli

Detaylı

Başbakan Yıldırım, Piri Reis Ortaokulu nda karne dağıtım törenine katıldı

Başbakan Yıldırım, Piri Reis Ortaokulu nda karne dağıtım törenine katıldı Başbakan Yıldırım, Piri Reis Ortaokulu nda karne dağıtım törenine katıldı Haziran 17, 2016-1:22:00 Başbakan Yıldırım, "Terör örgütünün telkinlerine gençlerimiz asla ve asla itibar etmesinler. Onlar bizim

Detaylı

PROF. DR. CENGİZ ALYILMAZ

PROF. DR. CENGİZ ALYILMAZ PROF. DR. CENGİZ ALYILMAZ Adı ve Soyadı : Cengiz ALYILMAZ : Prof. Dr. Bölüm/ Anabilim Dalı : Türkçe Eğitimi Bölümü Doğum Tarihi : 11.4.1966 Doğum Yeri : Kars Çalışma Konusu : Eski Türk Dili, Türkçe Eğitimi,

Detaylı

MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ

MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ Fakültemiz 2809 sayılı Kanunun Ek 30. maddesi uyarınca Bakanlar Kurulunun 02.06.2000 tarih ve 2000-854 sayılı kararnamesiyle kurulmuş, 2001-2002 Eğitim

Detaylı

Onur Konuğumuz Prof. Dr. Güler AKSOY. Acıbadem Sağlık Grubu Hemşirelik Hizmetleri Direktörlüğü

Onur Konuğumuz Prof. Dr. Güler AKSOY. Acıbadem Sağlık Grubu Hemşirelik Hizmetleri Direktörlüğü Onur Konuğumuz Prof. Dr. Güler AKSOY Acıbadem Sağlık Grubu Hemşirelik Hizmetleri Direktörlüğü 1 Çocukluk Yılları 3 Temmuz 1942 11 Eylül 1944 Annesi, Ağabeyi ve Kız Kardeşleri 11 Eylül 1942 de Erzurum da

Detaylı

1 Alanında bilgili ve yetkin olduğu belli oluyordu Öğretmeye ilgili ve istekliydi

1 Alanında bilgili ve yetkin olduğu belli oluyordu Öğretmeye ilgili ve istekliydi 6/29/16, 12:22 PM Öğretim Üyesi Ders KADİR KOZAN CET2026 - Instructional Design Öğrenci Adet 2 Sezon / Dönem 2015-2016 / 1 BÖLÜM A Hoca Fakülte Üniversite 1 Alanında bilgili ve yetkin olduğu belli oluyordu.

Detaylı

Yaşam Boyu Öğrenme, Araştırma ve Uygulama Merkezi nin ilk şubesi Bodrum da

Yaşam Boyu Öğrenme, Araştırma ve Uygulama Merkezi nin ilk şubesi Bodrum da Yaşam Boyu Öğrenme, Araştırma ve Uygulama Merkezi nin ilk şubesi Bodrum da Muğla Sıtkı Koçma Üniversitesi, Bodrum Ticarete Odası ve Bodrum Belediyesinin katkıları ile tamamlanan Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi

Detaylı

Ülkemizdeki Güzel Sanatlar Fakültelerindeki Sanat Eğitimi ve

Ülkemizdeki Güzel Sanatlar Fakültelerindeki Sanat Eğitimi ve ÜNİvERSİTELERİMİzDE SANAT VE TASARıM EGİTİMİ Güner SÜMER* I-GİRİş Ülkemizdeki Güzel Sanatlar Fakültelerindeki Sanat Eğitimi ve Öğretiminin genel amacı öğrencilerin yaratıcı sanat yeteneklerini geliştirerek,

Detaylı

Gençlerin Doğu Ekspresi keyfinde usulsüzlük iddiası

Gençlerin Doğu Ekspresi keyfinde usulsüzlük iddiası 1 / 6 2017/12/26 13:47 Aboneler İletişim 26 Aralık 2017 Salı Apple Android İSTANBUL 12 C / 8 C EURO 4,52 USD3,8 ALTIN156,41 % -0,03 % -0,11 % 0,28 YAZARLAR GÜNDEM SİYASET TÜRKİYE DÜNYA EKONOMİ KÜLTÜR-SANAT

Detaylı

"Gerçek tasarımcı elinde firca ile doğar" iç mimar Anna Malyakina'yı tam anlamıyla tanımlayan bir ifade. Anna çizim yapmaya konuşmayı öğrenmeden

Gerçek tasarımcı elinde firca ile doğar iç mimar Anna Malyakina'yı tam anlamıyla tanımlayan bir ifade. Anna çizim yapmaya konuşmayı öğrenmeden O O LY F RT L Kİ Ş E İS PO "Gerçek tasarımcı elinde firca ile doğar" iç mimar Anna Malyakina'yı tam anlamıyla tanımlayan bir ifade. Anna çizim yapmaya konuşmayı öğrenmeden başlamıştır. Çocukluk döneminde,

Detaylı

BİZ KİMİZ? www.ondulyapi.com

BİZ KİMİZ? www.ondulyapi.com BİZ KİMİZ? Biz takım çalışmasına ve ruhuna inanmış, alışılagelmiş fikirlerin ötesine geçmeye çalışan bir takımız. Mükemmeli inşa etmeyi amaç edinip öyle yola çıktık. Gerçek hayattan ilham alarak modern

Detaylı

Eğitim Yılı Trabzon

Eğitim Yılı Trabzon Hoş geldiniz 2016-2017 Eğitim Yılı Trabzon www.tsbl.k12.tr SOSYAL İSTİKBALİMİZ TRABZON SOSYAL BİLİMLER LİSESİ 2017 SADECE FARKLI OKULUN AMAÇLARI Edebiyat ve Sosyal Bilimler alanlarında ihtiyaç duyulan

Detaylı

Okuyarak kelime öğrenmenin Yol Haritası

Okuyarak kelime öğrenmenin Yol Haritası Kelime bilgimin büyük bir miktarını düzenli olarak İngilizce okumaya borçluyum ve biliyorsun ki kelime bilmek akıcı İngilizce konuşma yolundaki en büyük engellerden biri =) O yüzden eğer İngilizce okumuyorsan,

Detaylı

ÖNEMİ ASLA KAYBOLMAYACAK MESLEK: MAKİNE MÜHENDİSLİĞİ

ÖNEMİ ASLA KAYBOLMAYACAK MESLEK: MAKİNE MÜHENDİSLİĞİ ÖNEMİ ASLA KAYBOLMAYACAK MESLEK: MAKİNE MÜHENDİSLİĞİ İSTE Makine Mühendisliği Bölümü Başkanı Prof. Dr. Ertuğrul Baltacıoğlu Üniversitemizin Teknoversite misyon ve vizyonunu gerçekleştirmek için var gücümüzle

Detaylı

GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ KİTAP VE KÜLTÜR KULÜBÜ BAŞKANI EMRE GÜREL KULÜP SAYESİNDE SOSYAL HAYATIMIZ RENKLENDİ İLETİŞİM YETENEĞİMİZ GELİŞTİ

GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ KİTAP VE KÜLTÜR KULÜBÜ BAŞKANI EMRE GÜREL KULÜP SAYESİNDE SOSYAL HAYATIMIZ RENKLENDİ İLETİŞİM YETENEĞİMİZ GELİŞTİ GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ KİTAP VE KÜLTÜR KULÜBÜ BAŞKANI EMRE GÜREL KULÜP SAYESİNDE SOSYAL HAYATIMIZ RENKLENDİ İLETİŞİM YETENEĞİMİZ GELİŞTİ SORU- Bize kısaca kendinizi tanıtır mısınız hangi okullarda

Detaylı

Ocak-Mart 2012 UGLA bülteni

Ocak-Mart 2012 UGLA bülteni Ocak-Mart 2012 UGLA bülteni Ocak Mart 2012 döneminde İstanbul, Alanya, Diyarbakır, Batman, İzmir, Aydın, Erzincan, Denizli, Adıyaman ve Eskişehir kentlerinde ve Şişli Yunus Emre Lisesi nde, UGLA eğitimleri

Detaylı

Çalışkanlığı ve alçak gönüllülüğü ile bilinen Serpil Şahin tüm hocalarımız ve öğrencilerimiz tarafından sevilen ve takdir edilen biridir.

Çalışkanlığı ve alçak gönüllülüğü ile bilinen Serpil Şahin tüm hocalarımız ve öğrencilerimiz tarafından sevilen ve takdir edilen biridir. SERPİL ŞAHİN Kocaeli Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi 1997-1998 akademik yılında Arslanbey Yerleşkesi nde eğitime başlamış ve Ağustos 1999 da İzmit ve çevresinde yaşanan büyük deprem felaketinden

Detaylı

ALİAĞA TARİHSEL SEMBOLLERİNİ ÖNE ÇIKARIYOR!

ALİAĞA TARİHSEL SEMBOLLERİNİ ÖNE ÇIKARIYOR! ALİAĞA TARİHSEL SEMBOLLERİNİ ÖNE ÇIKARIYOR! Aliağa(Özel ) Günümüzde Aliağa ilçesinin bulunduğu bölgede Milattan önce (MÖ) 1100 yılında kurulan ve Aiolis şehirlerinin başkenti konumunda olan Kyme Antik

Detaylı

MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ

MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ Fakültemiz 2809 sayılı Kanunun Ek 30. maddesi uyarınca Bakanlar Kurulunun 02.06.2000 tarih ve 2000-854 sayılı kararnamesiyle kurulmuş, 2001-2002 Eğitim

Detaylı

BARTIN ORMAN FAKÜLTESİ

BARTIN ORMAN FAKÜLTESİ BARTIN ÜNİVERSİTESİ Bartın, Karadeniz Bölgesi nde, Batı Karadeniz Bölümü nde bir ildir. 1991 yılında Zonguldak ilinden ayrılarak Türkiye nin 74. ili olmuştur. Bartın bölünmüş yollar ile İstanbul a 420km,

Detaylı

Güzel Bir Bahar ve İstanbul

Güzel Bir Bahar ve İstanbul Güzel Bir Bahar ve İstanbul Bundan iki yıl önce 2013 Mayıs ayında yolculuğum böyle başladı. Dostlarım, sınıf arkadaşlarım ve birkaç öğretmenim ile bildiğimiz İstanbul, bizim İstanbul a doğru yol aldık.

Detaylı

NESLİHAN AYDINLIOĞLU EŞİN BİRİKİMLERİM VE BİRİKTİRDİKLERİM

NESLİHAN AYDINLIOĞLU EŞİN BİRİKİMLERİM VE BİRİKTİRDİKLERİM NESLİHAN AYDINLIOĞLU EŞİN BİRİKİMLERİM VE BİRİKTİRDİKLERİM DETAYLARDAKİ ETKİLEŞİMLER Değerli hoca Şeref Akdik in yaktığı ışık ile sanatla tanışan ve lise çağlarında ressam olmaya karar veren Neslihan

Detaylı

2011-2012 Öğretim Yılı İstatistiki Veriler ## ## 118 0 95 1 1 18 Son Sınıf Öğrenci Sayımız: 117

2011-2012 Öğretim Yılı İstatistiki Veriler ## ## 118 0 95 1 1 18 Son Sınıf Öğrenci Sayımız: 117 - Öğretim Yılı İstatistiki Veriler ## ## 8 9 8 Son Sınıf Sayımız: 7 - ÖSYS Sonuçları (Sayısal) Son Sınıf Beklemeli Sayımız: Toplam Sayımız: Son Sınıftan Mezun Olan Sayımız: Son Sınıftan Mezun Olamayan

Detaylı

PAYLAŞMAK CÖMERTLİKTİR

PAYLAŞMAK CÖMERTLİKTİR PAYLAŞMAK CÖMERTLİKTİR Okulumuz Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kulübü tarafından 17 Mayıs 2016 Salı günü öğrencilerimizin katılım ve destekleriyle okul bahçemizde yardıma ihtiyaç duyan aileler yararına

Detaylı

1. Adı Soyadı: 2. Doğum Tarihi: 3. Unvanı: 4. Öğrenim Durumu: Derece Alan Üniversite Yıl

1. Adı Soyadı: 2. Doğum Tarihi: 3. Unvanı: 4. Öğrenim Durumu: Derece Alan Üniversite Yıl 1. Adı Soyadı: Asuman ÖZDEMİR 2. Doğum Tarihi: 22.06.1976 3. Unvanı: Öğretim Görevlisi 4. Öğrenim Durumu: Yüksek Lisans Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Resim Hacettepe Üniversitesi 2002 Y. Lisans Resim

Detaylı

Derece Alan Üniversite Yıl. Sanatlar Fakültesi Y. Lisans Fotoğraf Mimar Sinan Güzel Sanatlar 2011- Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Doktora

Derece Alan Üniversite Yıl. Sanatlar Fakültesi Y. Lisans Fotoğraf Mimar Sinan Güzel Sanatlar 2011- Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Doktora ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı: Nevzat Yıldırım 2. Doğum Tarihi: 02.12.1987 3. Unvanı: Öğretim Görevlisi 4. Öğrenim Durumu: Yüksek Lisans Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Fotoğraf ve Grafik Kocaeli Üniversitesi

Detaylı

FOTOĞRAF SANATÇISI TANIM

FOTOĞRAF SANATÇISI TANIM TANIM Fotoğraf makinesiyle varlıkların görüntüsünü filme kaydeden ve görüntülerin karta basımını yaparak istenen sayıda kopyasını çıkaran kişidir. A- GÖREVLER KULLANILAN ARAÇ, GEREÇ VE EKİPMAN Fotoğrafçılık,

Detaylı

Dünyayı gezen fotoğrafçı Patricia Willocq

Dünyayı gezen fotoğrafçı Patricia Willocq Röportaj Didem Müftüoğlu Dünyayı gezen fotoğrafçı Patricia Willocq ddmftgl@gmail.com Bir çok ülkeyi gezmis ve beyaz siyahilere dair proje yapmis Patricia Willocq ile fotoğraf üzerine sohbet ettik. Dünyayı

Detaylı

Karadeniz Teknik Üniversitesi. Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi

Karadeniz Teknik Üniversitesi. Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Karadeniz Teknik Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi 2009 yılında kurulan Karadeniz Teknik Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Üniversitemiz kampüsiçerisinde

Detaylı

İlköğretim Matematik Öğretmeni Adaylarının Meslek Olarak Öğretmenliği

İlköğretim Matematik Öğretmeni Adaylarının Meslek Olarak Öğretmenliği İlköğretim Matematik Öğretmeni Adaylarının Meslek Olarak Öğretmenliği 1 Seçmeye Yönelik Motivasyonlarının İncelenmesi Derya ÇELİK, Ra aza GÜRBÜZ, Serhat AYDIN, Mustafa GÜLER, Duygu TAŞKIN, Gökay AÇIKYILDIZ

Detaylı

İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK DEĞERLENDİRME VE KALİTE GELİŞTİRME ÇALIŞMA KOMİSYONU TOPLANTISI

İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK DEĞERLENDİRME VE KALİTE GELİŞTİRME ÇALIŞMA KOMİSYONU TOPLANTISI İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK DEĞERLENDİRME VE KALİTE GELİŞTİRME ÇALIŞMA KOMİSYONU TOPLANTISI TOPLANTI TARİHİ: 10.08.2018 TOPLANTI SAYISI: 2018/5 TOPLANTI SAATİ: 13:30-15:00 KOMİSYON ÜYELERİ; Prof.

Detaylı

Sevgi evlerinde kalan kardeşlerimize konser düzenledik. Huzurevi ziyaretlerimiz ara sıra oluyor,gönül Köprüsü diye bir proje de yer alıyoruz.

Sevgi evlerinde kalan kardeşlerimize konser düzenledik. Huzurevi ziyaretlerimiz ara sıra oluyor,gönül Köprüsü diye bir proje de yer alıyoruz. Hitit Üniversitesi Aktif Yaşam Kulübü olarak,engelli kardeşlerimize farklı eğlenceler düzenledik. Farkındalık programları yaptık, 2 yılda 5 okula kitap yardımında bulunduk. Sevgi evlerinde kalan kardeşlerimize

Detaylı

Hakkımızda GHA 2007 / 2

Hakkımızda GHA 2007 / 2 Tanıtım Hakkımızda Kurucumuz, yaşam ile ilgili araştırma, deneyim, gözlem ve eğitim ile hayatın bilinçle uygulanması gereken bir süreç olduğunu belirledi ve bu bilincin insanlığa verilmesini hedefledi.

Detaylı

K A L B İ M İ Z D E S İ N

K A L B İ M İ Z D E S İ N K A L B İ M İ Z D E S İ N Prof. Dr. Oktay KADAYIFCI Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı ADANA / TURKEY 1942 yılında Amasya da doğdu. İlk tahsilini Bafra da, Orta

Detaylı