ONU GÖRDÜĞÜNDE KALBİNİN SESİNİ DİNLE. SANA ANLATACAK ÇOK ŞEYİ OLACAK.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "ONU GÖRDÜĞÜNDE KALBİNİN SESİNİ DİNLE. SANA ANLATACAK ÇOK ŞEYİ OLACAK."

Transkript

1 Hyundai i20

2 ONU GÖRDÜĞÜNDE KALBİNİN SESİNİ DİNLE. SANA ANLATACAK ÇOK ŞEYİ OLACAK. İlk görüşte kalbini yerinden çıkaracak kadar nefes kesici. i20, heyecan verici bir tasarımı, etkileyici detaylarla bir araya getirdi. Şimdi seninle karşılaşacağı anı bekliyor. Kalbinin sesini dinlemeye hazır mısın?

3 Zamana karşı koyacak bir aşk... Onu ilk gördüğün an, senin gerçekten sen olduğun an olacak. Kalbinin sesini duyduğun an, başka hiçbir ses duyulmayacak. En güzeli de, o sesi sadece onu ilk gördüğünde değil, her gördüğünde duyacaksın. Akıcı Tasarım 2.0 felsefesinin tüm detayları ve göz alıcılığı onunla hayat buldu. O, yollara heyecan katmak için tasarlandı. Arka Stop Grubu her açıdan daha etkileyici, her açıdan daha çekici. i20 nin içindeyken göz alıcı olmaya alışın. Açılabilir Panoramik Cam Tavan ile tüm şehre farklı bir açıdan bakıp gökyüzüyle buluşun.

4 Otomatik Katlanan ve LED Sinyalli Yan Dikiz Aynaları onunla her karşılaştığınızda sizi selamlıyor. Stop Lambalı Spoiler i20 de standart olarak sunuluyor ve i20 nin sportif görünümünü destekliyor. 16 Alaşımlı Jantlar i20 nin etkileyici tasarımını tamamlarken ona dinamizm katıyor. Altıgen Radyatör Izgarası ve Ön Sis Farları Hyundai DNA sının etkileyiciliğini gözler önüne seriyor. LED Entegre Projeksiyon Tipi Farlar i20 ye her baktığınızda sizi kendisine hayran bırakıyor. Parlak Siyah C Sütunu geçtiğiniz tüm sokaklarda arkanızda hayran bakışlar bırakıyor. Difüzör i20 nin sportif ve güçlü tasarımını tamamlıyor.

5 Kalbinden geçenleri okuyan bir iç dünya. i20 nin kokpitindeki her bölüm, gelişmiş özelliklerle hayat buldu ve kullanım kolaylığı sağlayan tasarım anlayışıyla bir araya getirildi. Tüm bunlar, detaylara gösterilen özenle birleşince, sınıfındaki standartları aşan bir iç dünya ortaya çıktı.

6 İç Renk Seçenekleri göz kamaştırıcı tonlarıyla i20 deneyiminizin tamamlayıcısı oluyor. Kalbinizden gelen sesler, gözlerinizin önünde renk buluyor. i20'nin 4 farklı iç renk seçeneği, konsolunda sunduğu gelişmiş özellikleriyle size çok şey anlatıyor. Hoparlörler sayesinde kaliteli müzik keyfi i20 de. 2 ön, 2 arka hoparlör ve 2 tweeter ile müzik dinlemek artık çok daha keyifli. USB/AUX Bağlantısı standart olarak sunuluyor. Birçok medya cihazını i20 ye bağlayabilmenize olanak tanıyor. Radyo ve MP3 Çalarlı Müzik Sistemi ile favori müziğiniz her yolculukta yanınızda! Deri Direksiyon Simidi ve Vites Topuzu kalite ve şıklığı bir arada sunarken i20 nin iç tasarımını tamamlıyor. Direksiyondan Kumandalı Müzik Sistemi sayesinde i20 de müzik her zaman kontrolünüz altında. 7" Dokunmatik Ekranlı Müzik Sistemi bir dokunuşla sizi eğlenceyle buluşturuyor. CD/DVD/MP3/Radyo çalara sahip müzik sistemi, Bluetooth özelliği ve navigasyon programıyla yolda ihtiyacınız olan her şeyi bir arada sunuyor. Ön Kol Dayama size üst düzey bir konfor sunarken, içerisinde bulunan bölmeyle her şeyin elinizin altında olmasını sağlıyor. Elektrikli Aynalar ve Camlar ile aynaları ve camları ayarlamak çok daha kolay ve pratik. Yükseklik ve Derinlik Ayarlı Direksiyon pozisyonunu kendiniz için en uygun hâle getirmenize olanak tanıyarak sürüş konforunuzu artırıyor.

7 Beklentilerin fazla mı? Onda hepsine yer var. Sınıfında ayrışan genişlikte bir iç hacim ve tüm yolcuların rahatını düşünen üstün konfor anlayışıyla karşılaşmaya hazır mısın? i20 seni önce şaşırtacak, sonra kendine bağlayacak. İçinde olduğun her an, unutulmaz olacak.

8 Üst düzey konforu ve güvenliği akıllı sistemlerle yaşayın. Klima araç içindeki havayı dilediğiniz gibi ayarlayabilmenizi sağlıyor. Ergonomik tasarımıyla araç içerisindeki havanın kontrolü tamamen elinizde olacak. Hız Sabitleyici ve Hız Limitleyici ile tüm yolculuklarınız çok daha konforlu. Hız sabitleyici ile i20 yi sabit bir hızda tutabilirken, hız limitleyici ile belirli bir hızın altında kalmasını sağlayabilirsiniz. Otomatik Yanan Farlar ışığın şiddetini ölçerek farların otomatik olarak yanmasını sağlıyor. Aracın görünürlüğünü etkili bir biçimde artırıyor. 60/40 Katlanabilen Arka Koltuklar bagaj hacmini kolayca genişletmenizi ve büyük eşyalarınızı i20 ye kolayca yerleştirmenizi sağlıyor. Standart olarak sunuluyor. Aydınlatmalı ve Soğutmalı Torpido Gözü yerleştirdiğiniz eşyaları karanlıkta bile kolayca bulmanıza olanak tanırken içerisine koyduğunuz içecekleri yol boyunca serin tutuyor. Eşlik Etme Özellikli Farlar i20 yi kilitlediğinizde ve açtığınızda, yolunuzu aydınlatarak size araç dışında da konfor sunuyor. Elektronik Klima sıcak yaz günlerinde sizi serinletirken soğuk kış günlerinde içinizi ısıtacak. Şık tasarımı ve dijital ekranıyla, havanın kontrolü parmaklarınızın ucunda. Geri Görüş Kamerası sayesinde gözünüz arkada kalmayacak. Hareketli kılavuz çizgileriyle park etmek artık çok daha kolay, konforlu ve güvenli. Otomatik Kararan Dikiz Aynası arkanızdan gelen araçların farlarının etkisini azaltarak konforlu ve güvenliği yüksek bir sürüş imkânı sunuyor. Yağmur Sensörü yağışlı havalarda otomatik olarak devreye girer ve sileceklerinizi çalıştırır. Ayrıca ani su sıçramalarında da sürüş güvenliğinizi artırıyor. Smart Paket (Opsiyonel): Elektronik Klima, Geri Görüş Kamerası, Yağmur Sensörü ve Otomatik Kararan Dikiz Aynası'nı içerir.

9 Kalbinin sesini dinlediğinde gerçekten güvende olursun. Yollardaki tüm sürprizler karşısında, seni ve tüm yolcularını dört bir taraftan koruyan gelişmiş güvenlik donanımlarını i20 de fazlasıyla bulacaksın. Elektronik Fren Güç Dağılımı (EBD) ve ABS fren basıncını her tekerlek üzerine uygun bir biçimde dağıtarak i20 nin her zaman kontrolünüzde olmasını sağlıyor. Hava Yastıkları güvenliği en üst düzeye çıkaracak şekilde tasarlandı. i20'de standart sunulan sürücü, ön yolcu ve opsiyonel sunulan yan, perde hava yastıkları ile dört bir taraftan koruma altındasınız. Lastik Basınç Uyarı Sistemi (TPMS) sürüş esnasında i20 nizin lastik basıncı düştüğünde sizi uyarıyor ve güvenliğinizi artırıyor. ESP'siz ESP'li Elektronik Denge Kontrol Programı (ESP) aracın savrulmasına neden olabilecek durumlarda, her tekerlek için fren dağılımı ve tekerlek hızı gibi kontrolleri yaparak güvenli bir sürüş olanağı sağlar. Araç Stabilite Yönetim Programı (VSM) asimetrik yüzey (kuru/ıslak) üzerinde meydana gelen ani fren ya da yön değişikliği esnasında aracın kontrollerini denetler ve size güvenli bir sürüş için destek oluyor. Yokuş Kalkış Destek Sistemi (HAC) frenleri otomatik olarak devreye sokarak yokuş üzerinde oluşabilecek tehlikeli geri kaymaları önlemeye yardımcı oluyor. i20 de standart olarak sunuluyor. Arka Park Sensörü geri giderken veya park ederken size güvenlik ve konfor sağlıyor. Viraj İçini Aydınlatan Farlar sayesinde virajlar artık çok daha güvenli, dönüşler çok daha kolay. Aktif Ön Koltuk Başlıkları kaza anında yolcunun boynuna daha yakın mesafede konumlanarak boyun yaralanmalarının önlenmesine etkin bir şekilde destek oluyor. i20 de standart olarak sunuluyor.

10 Kalbin hep ilk günkü gibi heyecanla atmaya devam edecek. Yola her çıktığında, tüm kalbini saran güçlü bir tutkuyu tekrar yaşamak... i20 nin sana yaşatacakları işte bu yüzden unutulmaz olacak. i20, EURO 6 standartlarına uygun olarak geliştirilen motor teknolojisiyle, performansı ve yakıt ekonomisini bir arada sunuyor. 1.0 Litre 120 PS T-GDi Motor güçlü ve ekonomik bir sürüş olanağı sağlıyor. 1.2 Benzinli D-CVVT (İkili Değişken Supap Zamanlama Sistemi) Motor 84 beygir gücü üretirken düşük yakıt tüketimi ve düşük karbon emisyon değerleriyle hem ekonomik hem de çevreci. 1.4 Benzinli D-CVVT Motor yüksek performansı otomatik vites konforuyla birlikte sunuyor. H-matic şanzıman ile güç kontrolünüz altında. 1.4 Dizel Motor 90 beygir gücü üretiyor. Yüksek tork değeriyle performansı ve yakıt ekonomisini bir arada sunuyor. Stop&Start Teknolojisi i20 durduğunda motoru otomatik olarak durdurup yakıt ekonomisine katkı sağlarken doğayı da koruyor.

11 i20 Active ile tüm bakışlar üzerinizde. Kalbinizin sesini dinleyin, i20 Coupe ile dinamizmi hissedin. i20 konforunu, Coupe nin sportif ruhuyla birlikte yaşayın. Dinamik C sütunu ile desteklenen sportif çizgiler, arka spoiler ile birleşerek akıcı tasarımı tamamlıyor. Atletik duruşu, akıcı tasarımı, geniş ön ızgarası ve 17 alaşımlı jantlarıyla i20 Coupe nin dinamizmini hissedin. i20 Coupe nin kapısından içeri girdiğinizde sportif ve dinamik ruhunu hissedeceksiniz. Standart olarak sunulan siyah üzerine mercan tasarım detayları, siyah konsol ve iç tavanıyla büyüleyici bir deneyim yaşayacaksınız. 17 Alaşımlı Jantlar aracın sportif tasarımını destekliyor. Tavan Rayları i20 Active de standart olarak sunuluyor. Sportif Gövde Kiti i20 Active in dinamik duruşuna vurgu yaparken geniş altıgen ön ızgara, yeni tasarım tamponlar, sis farları ve sportif yan çıtalar tamamlıyor. 17" Alaşımlı Jantlar LED Arka Stop Lambaları Coupe Sis Farları Coupe Arka Spoiler i20 Coupe nin kalpleri fetheden, gözleri kamaştıran sportif detaylarıyla tanışın. LED arka stop lambaları, 17 alaşımlı jantları ve özel sis farları ile onu gören herkes hayran olacak. Gösterge panelini ve içindeki detayları görenlerin ise hayranlıkları katlanacak. Kutup Beyazı (PSW-Opak)

12 Teknik Özellikler MOTOR / ŞANZIMAN TÜKETİM YÜRÜYEN AKSAM AĞIRLIK & ÖLÇÜLER i20 3/5 KAPI i20 ACTIVE 1.2 MPI 1.4 MPI 1.0 T-GDI 1.4 CRDi 1.4 MPI 1.0 T-GDI MOTOR TİPİ Benzinli, Sıralı Tip Dizel, Sıralı Tip Benzinli, Sıralı Tip Benzinli, Sıralı Tip Benzinli, Sıralı Tip Benzinli, Sıralı Tip Aşırı Doldurmalı Aşırı Doldurmalı Çok Nokta Aşırı Doldurmalı Çok Nokta Enjeksiyonlu Çok Nokta Enjeksiyonlu Doğrudan Püskürtmeli Doğrudan Püskürtmeli Enjeksiyonlu Doğrudan Püskürtmeli MOTOR HACMİ (cc) SİLİNDİR / VALF ADEDİ 4 / 16 4 / 16 3 / 12 4 / 16 4 / 16 3 / 12 PİSTON ÇAPI x STROK (mm) 78,8 X X X X x X 71 SIKIŞTIRMA ORANI 10,5 10, ,5 10 MAKSİMUM GÜÇ (kw / d/dk) 61,8 / ,6 / / / ,6 / / MAKSİMUM GÜÇ (ps / d/dk) 84 / / / / / / MAKSİMUM TORK (Nm / d/dk) 121,64 / ,4 / ,6 / ~ / ~ ,4 / ,6 / ~ VİTES 5 İleri Düz 6 İleri Düz 4 İleri Otomatik 6 İleri Düz 4 İleri Otomatik 6 İleri Düz DEBRİYAJ SİSTEMİ Kuru Tip, Tek Sürtünme Plakalı Kuru Tip, Tek Sürtünme Plakalı Islak Tip, Tork Konvertörlü Kuru Tip, Tek Sürtünme Plakalı Islak Tip, Tork Konvertörlü Kuru Tip, Tek Sürtünme Plakalı MAKSİMUM HIZ (km/s) / Ulaşılan Vites 170 / / / / / / / 5 HIZLANMA (s) (km/s) 13,1 11,6 13,2 10,2 12,1 13,2 10,4 YAKIT TANKI KAPASİTESİ (lt) 50 YAKIT TÜKETİMİ* (lt/100 km) Şehir içi 6,6 6,0* 7,2 8,5 5,8* 4,9 9,0 6,2 * Start Stop Sistemi ile Şehir dışı 4,2 4,2* 4,6 5,1 3,9* 3,5 5,4 4,5 Birleşik 5,1 5,0* 5,5 6,4 4,6* 4,1 6,7 5,1 CO 2 EMİSYONU** (gr/km) Birleşik * * EMİSYON SEVİYESİ Euro 6 GÜÇ AKTARIMI Önden Çekiş DİREKSİYON SİSTEMİ Elektrik Destekli Direksiyon ÖN SÜSPANSİYON Bağımsız Mac Pherson Tipi, Helezon Yaylar, Viraj Denge Çubuğu & Gazlı Amortisörler ARKA SÜSPANSİYON Çift Bağlantılı Torsiyon Çubuğu & Gazlı Amortisörler FREN SİSTEMİ ABS + EBD (Elektronik Kontrollü Fren Gücü Dağılımı) ÖN FREN / ARKA FREN Jump 1.2 MPI: 14" Hava Soğutmalı Disk / 8" Kampana 1.0 T-GDI & 1.4 CRDi: 15" Hava Soğutmalı Disk / 14" Disk Diğer: 14" Hava Soğutmalı Disk / 14" Disk JANT TİPİ & LASTİK EBATLARI Jump: 15" Kapaklı Çelik Jantlar, 185 / 65 R15, Style & Elite: 16" Alaşım Jantlar, 195 / 55 R16, Coupe: 17" Alaşım Jantlar, 205 / 45 R17 Active: 17" Alaşım Jantlar, 205 / 45 R17 YEDEK LASTİK (Eğer varsa) Yedek Lastik (Eğer Varsa): 3,5J*15 T125/80 D15 UZUNLUK x GENİŞLİK x YÜKSEKLİK (mm) x x x x AKS MESAFESİ (mm) YÜRÜR VAZİYETTEKİ AĞIRLIK (kg) Min-Maks*** ~ ~ ~ ~ ~ ~ BAGAJ HACMİ (lt) VDA 301 / (Arka koltuklar yatırıldığında) * Veriler Start/Stop teknolojili araçlar içindir. ** 715/2007/EC normlarına göre verilmiştir ve CO2 küresel ısınmaya neden olan en önemli sera gazıdır. *** Araçtaki tüm sıvılar tam ve yakıt deposu %90 doluyken 75 kg lık bir sürücü dahil ağırlık değeridir. Opsiyonel özelliklere göre değişebilir. Genel Bilgiler: Bir otomobilin yakıt tüketimi ve CO2 emisyonunun belirlenmesinde, otomobilin yakıt verimliliğinin yanı sıra araç sürme alışkanlığı gibi diğer teknik olmayan faktörler de önemli rol oynar. Donanım Paketleri JUMP STYLE ELITE COUPE ACTIVE GÜVENLİK ABS + EBD + BAS ELEKTRONİK DENGE KONTROL PROGRAMI (ESP) ARAÇ STABİLİTE YÖNETİM PROGRAMI (VSM) YOKUŞ KALKIŞ DESTEK SİSTEMİ (HAC) LASTİK BASINÇ GÖSTERGESİ (TPMS) ACİL DURUM FREN SİNYALİ (ESS) - - SÜRÜCÜ VE ÖN YOLCU HAVA YASTIKLARI YAN VE PERDE HAVA YASTIKLARI - - AKTİF ÖN KOLTUK BAŞLIKLARI YÜKSEKLİK AYARLI ÖN EMNİYET KEMERLERİ - İÇ DONANIM START & STOP SİSTEMİ (1.0 T-GDI MOTOR ve 1.2 MPI MOTORLU ELITE ile) DİREKSİYONDAN KUMANDALI MÜZİK SİSTEMİ DERİNLİK VE YÜKSEKLİK AYARLI ELEKTRİK DESTEKLİ DİREKSİYON DERİ DİREKSİYON VE VİTES TOPUZU - RADYO VE MP3 ÇALAR - - 7" DOKUNMATİK EKRANLI NAVİGASYON (CD/DVD/MP3/SD CARD ÇALAR) BLUETOOTH BAĞLANTISI USB & AUX GİRİŞİ HOPARLÖR ADEDİ YOL BİLGİSAYARI HIZ SABİTLEYİCİ VE HIZ LİMİTLEYİCİ - ELEKTRİKLİ ÖN CAMLAR SÜRÜCÜ TARAFI TEK DOKUNUŞLU ELEKTRİKLİ CAMLAR - ELEKTRİKLİ ARKA CAMLAR - - MANUEL KLİMA ELEKTRONİK KLİMA - - SMART - - GERİ GÖRÜŞ KAMERASI - - SMART - - OTOMATİK KARARAN İÇ DİKİZ AYNASI - - SMART - - Donanım Paketleri JUMP STYLE ELITE COUPE ACTIVE İÇ DONANIM YAĞMUR SENSÖRÜ - - SMART - - OTOMATİK YANAN FARLAR ÖN KOL DAYAMA, EŞYA GÖZLERİ ve ÇAKMAKLIK - AYDINLATMALI VE SOĞUTMALI TORPİDO GÖZÜ 60 / 40 KATLANABİLEN ARKA KOLTUKLAR 3,5" LCD EKRANLI GÖSTERGE İÇİ BİLGİ EKRANI (SUPERVISION) ALÜMİNYUM GÖRÜNÜMLÜ PEDAL GRUBU DIŞ DONANIM 185 / 65 R15 LASTİK, 15" KAPAKLI JANTLAR / 55 R16 LASTİK, 16" ALAŞIM JANTLAR / 45 R17 LASTİK, 17" ALAŞIM JANTLAR GÜNDÜZ SÜRÜŞ FARLARI LED GÜNDÜZ SÜRÜŞ FARLARI - VİRAJ İÇİNİ AYDINLATAN STATİK DÖNÜŞ FARLARI - LED ENTEGRE PROJEKSİYON TİP ÖN FARLAR - LED ARKA STOP FARLARI EŞLİK ETME VE KARŞILAMA ÖZELLİKLİ FARLAR ÖN SİS FARLARI - ARKA SİS FARI GÖVDE RENGİ YAN AYNALAR VE KAPI KOLLARI ELEKTRİKLİ VE ISITMALI YAN AYNALAR YAN AYNALAR ÜZERİNDE SİNYALLER - OTOMATİK KATLANABİLEN DIŞ DİKİZ AYNALARI - - SUV GÖRÜNÜMÜNDE GÖVDE KİTİ & TAVAN RAYLARI KAPI YAN ÇITALARI - - RENKLİ CAMLAR - ARKA PARK SENSÖRÜ - KAPUT ALTI İZOLATÖRÜ (1.4 CRDi ve 1.0 T-GDI MOTORLAR ile) - - KÜÇÜK BOY YEDEK JANT VE LASTİK PANORAMİK AÇILIR CAM TAVAN - PAN PAN PAN - KARARTILMIŞ ARKA VE ARKA YAN CAMLAR - PAN PAN PAN = Standart - = Mevcut Değil SMART = SMART paket opsiyonu PAN = PANORAMİK cam tavan opsiyonu STYLE donanımında PAN opsiyon paketi ile birlikte güneş gözlüğü kabı, arka bölüm aydınlatma ve güneşlik aydınlatması sunulmaktadır. Üretici firma, araçların herhangi bir teknik özelliğini, donanımını ve renk seçeneklerini önceden haber vermeden değiştirme hakkına sahiptir. Ömür Boyu MÜŞTERİ BAĞLILIĞI 5 Yıl Ultra Servis Satış sonrasında mükemmel hizmet ve kalite anlayışı, 5 yıl Ultra Servis Hizmeti ile Hyundai de. Hyundai Blue Card Hyundai nin satış ve satış sonrasında avantajlar sunan müşteri sadakati programı. Kapınızdaki Servis Hyundai Sadece bir telefonla, Hyundai nizi kapınızdan alıyor, bakım ve onarımını yapıp kapınıza teslim ediyoruz. Havalimanındaki Servis Hyundai Seyahate gitmeden önce Hyundai nizi havalimanında teslim edin, dönüşünüzde bakımı ve onarımı yapılmış olarak teslim alın. Yol Yardım Hyundai Yol Yardım, yolculuğunuz esnasında olası bir arıza durumunda, nerede olursanız olun bir telefon ile yanınızda. Hyundai Kasko Hyundai nizi risklere karşı eksiksiz güvence ile koruyan Hyundai Kasko ile kendinizi ekstra güvende hissedin. Hyundai Kredi Farklı müşteri ihtiyaçlarına yaratıcı çözümler sunan Hyundai Kredi, sizi hayallerinizdeki araca bir adım daha yaklaştırır. Ücretsiz Check Up Before Service Hyundai nin çok noktalı kontrol hizmetinden, yıl boyu hiçbir ücret ödemeden yararlanın. Hızlı Servis Hyundai de servis işlemlerinizi bir saatten kısa sürede gerçekleştirin, zamanınız size kalsın. Ön Muayene Zorunlu araç muayenesi öncesinde tüm kontrol ve bakımlar, Hyundai Yetkili Servis titizliği ve kalitesinde. Randevulu Servis İster bir telefonla ister internet üzerinden servis randevusu alın, zaman kazanın. * Detaylı bilgi garanti kitapçığında ve hyundai.com.tr de bulunmaktadır.

13 Renk ve İç Renk Seçenekleri Kaşmir Kahve (X9N-Metalik) + Siyah Kahve Kurşun Gri (RYS-Metalik) + Siyah Alev Kırmızı (X2R-Sedefli) + Siyah Bej Kutup Beyazı (PSW-Opak) + Siyah ya da Siyah Bej Çakıl Gri (V3G-Metalik) + Siyah Kahve Resif Mavisi (W3U-Metalik) + Siyah Gri Hyundai nin tercihi Derin Mavi (X3U-Opak) + Siyah Bej Mika Siyah (X5B-Sedefli) + Siyah Bej * Jump donanım seviyesinde tüm dış renkler için sadece siyah iç renk seçeneği bulunmaktadır. ** Ürünlerde kullanılan kumaş seçenekleri, donanım seviyelerine göre farklılık gösterebilir. *** Broşürde yer alan renk seçenekleriyle, araçların gerçek renkleri arasında farklılık görülebilir. Hyundai Assan Copyright 2016 Hyundai Assan Tüm hakları saklıdır. Ağustos yıl/ km yasal garantiye ek olarak sadece nihai tüketiciler için yeni araç satışından itibaren 3 yıl/sınırsız km, 5 yıl/ km veya 7 yıl/ km ücretsiz onarım güvencesi seçenekleri mevcuttur. Detaylı bilgi garanti kitapçığında ve hyundai.com.tr de bulunmaktadır. Hyundai Assan, bu broşürde yer alan otomobillerin model, fiyat, donanım, teknik özellik, paket ismi ve renklerinde herhangi bir uyarı yapmaksızın değişiklik yapma hakkını saklı tutar. Hyundai i20 modellerinin resmi spesifik CO 2 emisyonu (715/2007/EC) gram arasında, resmi yakıt tüketimleri (715/2007/EC) lt/100 km, şehir içi 4,9-9; şehir dışı 3,5-5,4; birleşik 4,1-6,7 arasındadır.

ONU GÖRDÜĞÜNDE KALBİNİN SESİNİ DİNLE. SANA ANLATACAK ÇOK ŞEYİ OLACAK.

ONU GÖRDÜĞÜNDE KALBİNİN SESİNİ DİNLE. SANA ANLATACAK ÇOK ŞEYİ OLACAK. Yeni i20. ONU GÖRDÜĞÜNDE KALBİNİN SESİNİ DİNLE. SANA ANLATACAK ÇOK ŞEYİ OLACAK. O artık tepeden tırnağa yeni... İlk görüşte kalbini yerinden çıkaracak kadar nefes kesici... Yeni i20, heyecan verici bir

Detaylı

ONU GÖRDÜĞÜNDE KALBİNİN SESİNİ DİNLE. SANA ANLATACAK ÇOK ŞEYİ OLACAK.

ONU GÖRDÜĞÜNDE KALBİNİN SESİNİ DİNLE. SANA ANLATACAK ÇOK ŞEYİ OLACAK. Yeni i20. ONU GÖRDÜĞÜNDE KALBİNİN SESİNİ DİNLE. SANA ANLATACAK ÇOK ŞEYİ OLACAK. O artık tepeden tırnağa yeni... İlk görüşte kalbini yerinden çıkaracak kadar nefes kesici... Yeni i20, heyecan verici bir

Detaylı

20. üretim yılımıza özel i10 ve i20 Star. Fiyat listesi için tıklayın >

20. üretim yılımıza özel i10 ve i20 Star. Fiyat listesi için tıklayın > 20. üretim yılımıza özel i10 ve i20 Star Fiyat listesi için tıklayın > KALBİNİZİN YILDIZI O OLACAK. Projeksiyon Tipi Farlar şık görünümüyle kendisine hayran bırakıyor. 15 Koyu Gri Alaşımlı Jantlar i20

Detaylı

Kalbin seni asla yanıltmaz.

Kalbin seni asla yanıltmaz. i20 Kalbin seni asla yanıltmaz. O, daha ilk görüşte kalbinde yeni bir heyecan yaratacak. Tasarımı ve etkileyici detaylarıyla yeni i20, seninle karşılaşacağı anı bekliyor. Onu gördüğünde kararı kalbine

Detaylı

ONU GÖRDÜĞÜNDE KALBİNİN SESİNİ DİNLE. SANA ANLATACAK ÇOK ŞEYİ OLACAK.

ONU GÖRDÜĞÜNDE KALBİNİN SESİNİ DİNLE. SANA ANLATACAK ÇOK ŞEYİ OLACAK. ONU GÖRDÜĞÜNDE KALBİNİN SESİNİ DİNLE. SANA ANLATACAK ÇOK ŞEYİ OLACAK. O artık tepeden tırnağa yeni... İlk görüşte kalbini yerinden çıkaracak kadar nefes kesici... i20, heyecan verici bir tasarımı, etkileyici

Detaylı

DS3 1.6 e-hdi 92 HP DStyle M/T STT

DS3 1.6 e-hdi 92 HP DStyle M/T STT S3 1.6 e-hi 92 HP Style M/T STT TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1560 Maksimum güç (Hp.din/dev.dak.) 92 / 4000 Maksimum tork (Nm/dev.dak.) 230 / 1750 Uzunluk - Genişlik (mm) 3948-1715 Yükseklik -

Detaylı

Tepeden tırnağa yenilenen Hyundai i10, şehir hayatında bir otomobilden beklediğiniz her şeyi bir araya topluyor. Geniş iç hacmi, ekonomik yakıt

Tepeden tırnağa yenilenen Hyundai i10, şehir hayatında bir otomobilden beklediğiniz her şeyi bir araya topluyor. Geniş iç hacmi, ekonomik yakıt Tepeden tırnağa yenilenen Hyundai i10, şehir hayatında bir otomobilden beklediğiniz her şeyi bir araya topluyor. Geniş iç hacmi, ekonomik yakıt tüketimi ve şehir içi sürüş konforunu artıran donanımlarıyla

Detaylı

Hyundai i CVVT Style

Hyundai i CVVT Style Hyundai i20 1.4 CVVT Style Sahibinden 23500 km 2017 i20 mpı otomatik İlan no: 409786 66.500 TL İlan tarihi: 15 Temmuz 2017 İlan detayları İlan detayları İl Model yılı Ocak 2017 Km Kasa tipi Vites tipi

Detaylı

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER Kasım 2016 MODELLER 1.2 PureTech 82 HP 1.6 BlueHDi 75 HP S&S 1.6 BlueHDi 100 HP S&S BVM5 Manuel BVM5 Manuel BVM5 Manuel

Detaylı

Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir

Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan

Detaylı

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER MODELLER 1.2 PureTech 82 HP 1.6 BlueHDi 75 HP S&S 1.6 BlueHDi 100 HP S&S 1.6 VTi 115 HP EAT6 Tam Otomatik LIVE, FEEL LIVE,

Detaylı

Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir

Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan

Detaylı

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER Ağustos 2017 MODELLER 1.2 PureTech 82 HP 1.6 BlueHDi 75 HP S&S 1.6 BlueHDi 100 HP S&S 1.6 VTi 115 HP EAT6 BVM5 Manuel BVM5

Detaylı

Sizi olmak istediğiniz yere götüren sürüş.

Sizi olmak istediğiniz yere götüren sürüş. Corolla Sizi olmak istediğiniz yere götüren sürüş. Motor Güç Yakıt tüketimi* CO 2 emisyonları* Hızlanma Bulunduğu modeller 1.33 litre benzinli 99 PS 5.6 l/100 km 129 g/km 12.6 saniye Life Dual VVT-i 6/MT

Detaylı

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE SEDAN

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE SEDAN DONANIM BİLGİLERİ CRUZE SEDAN 2012 EMİSYON SINIFI CO2 EMISYONU YAKIT TIPI MAKSIMUM GÜÇ (PS) TORK ŞANZIMAN Sport Sport Plus Sürüş Konforu 60/40 Oranında Katlanabilir Arka Koltuklar 4 yönlü ayarlanır ön

Detaylı

ACCENT BLUE. YIL* GARANTi. Hyundai nin tercihi

ACCENT BLUE. YIL* GARANTi. Hyundai nin tercihi ACCENT BLUE YIL* GARANTi *80.000 km (Opsiyonel Garanti Seçenekleri 5 yıl/3 yıl) Hyundai nin tercihi Hyundai Assan www.hyundai.com.tr Copyright 2016 Hyundai Assan Tüm hakları saklıdır. Aralık 2018 Hyundai

Detaylı

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE HATCHBACK

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE HATCHBACK DONANIM BİLGİLERİ CRUZE HATCHBACK 2012 EMİSYON SINIFI ŞANZIMAN MAKSIMUM GÜÇ (PS) TORK YAKIT TIPI Sport AT Sport Plus AT Sürüş Konforu 60/40 Oranında Katlanabilir Arka Koltuklar 4 yönlü ayarlanır ön yolcu

Detaylı

YENİ C3 1.4 HDi 70HP COLLECTION EURO 5

YENİ C3 1.4 HDi 70HP COLLECTION EURO 5 YENİ C3 1.4 HDi 70HP COLLECTION EURO 5 TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1398 Maksimum güç (Hp.din/dev.dak) 70 / 4000 Maksimum tork (Nm/dev.dak) 160 / 2000 Uzunluk - Genişlik (mm) 3941-1728 Yükseklik

Detaylı

Tepeden tırnağa yenilenen Yeni Hyundai i10, şehir hayatında bir otomobilden beklediğiniz her şeyi bir araya topluyor. Geniş iç hacmi, ekonomik yakıt

Tepeden tırnağa yenilenen Yeni Hyundai i10, şehir hayatında bir otomobilden beklediğiniz her şeyi bir araya topluyor. Geniş iç hacmi, ekonomik yakıt Tepeden tırnağa yenilenen Yeni Hyundai i10, şehir hayatında bir otomobilden beklediğiniz her şeyi bir araya topluyor. Geniş iç hacmi, ekonomik yakıt tüketimi ve şehir içi sürüş konforunu artıran donanımlarıyla

Detaylı

Fiyat Listesi Şubat 17

Fiyat Listesi Şubat 17 Fiyat Listesi Şubat 17 Style 17 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 6 Yönlü manuel sürücü koltuğu Deri

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak 16" Jant 16" Alüminyum alaşımlı jantlar

Trend donanım seviyesine ek olarak 16 Jant 16 Alüminyum alaşımlı jantlar Trend Titanium Trend donanım seviyesine ek olarak 16" Jant 16" Alüminyum alaşımlı jantlar Gövde rengi ön & arka tamponlar Gündüz yanan LED ön farlar Gövde rengi elektrikli, ısıtmalı ve sinyalli yan aynalar

Detaylı

Fiyat Listesi Şubat 17

Fiyat Listesi Şubat 17 Fiyat Listesi Şubat 17 Style 17 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 6 Yönlü manuel sürücü koltuğu Deri

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak 16" Jant 16" Alüminyum alaşımlı jantlar. Otomatik kararan iç dikiz aynası

Trend donanım seviyesine ek olarak 16 Jant 16 Alüminyum alaşımlı jantlar. Otomatik kararan iç dikiz aynası Trend Titanium Trend donanım seviyesine ek olarak 16" Jant 16" Alüminyum alaşımlı jantlar Gövde rengi ön & arka tamponlar Gündüz yanan LED ön farlar Gövde rengi elektrikli, ısıtmalı ve sinyalli yan aynalar

Detaylı

Trend X. 8 İleri Otomatik Şanzıman ile Döner Vites Konsolu Direksiyondan kumandalı otomatik vites

Trend X. 8 İleri Otomatik Şanzıman ile Döner Vites Konsolu Direksiyondan kumandalı otomatik vites Trend X 16 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 4 Yönlü manuel sürücü koltuğu Sürücü bel desteği Deri

Detaylı

DS5 1.6 e-hdi 115HP BMP6 DSport

DS5 1.6 e-hdi 115HP BMP6 DSport Yakıt tüketim değerleri, ideal şartlarda ölçülmüş minimum tüketim değerleridir. Kullanım koşulları ve çevresel şartlara göre farklılık gösterebilir. DS5 1.6 e-hdi 115HP BMP6 DSport TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir

Detaylı

Büyük olma, büyük yaşa.

Büyük olma, büyük yaşa. Yeni Hyundai i10 Büyük olma, büyük yaşa. Yeni i10, sınıfının alışılagelmiş kurallarının dışına çıkıyor. Kendini fark ettiren bir tasarım, segmentinin üzerinde iç hacim, üstün sürüş konforu ve zengin bir

Detaylı

BEKLENTİLERİ AŞTIĞINDA, İLHAM VERİRSİN.

BEKLENTİLERİ AŞTIĞINDA, İLHAM VERİRSİN. Elantra BEKLENTİLERİ AŞTIĞINDA, İLHAM VERİRSİN. O, yeteneklerinin sınırlarını zorluyor. Beklentileri aşan özellikleriyle sınıfının ötesine geçiyor. MÜKEMMELE ULAŞANA KADAR DURMA! O, en iyiye ulaşana kadar

Detaylı

DS4 1.6 VTi 120HP DStyle M/T

DS4 1.6 VTi 120HP DStyle M/T DS4 1.6 VTi 120HP DStyle M/T TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1598 Maksimum güç ( Hp.din/ dev.dak) 120/6000 Maksimum tork (Nm/dev.dak) 160/4250 Uzunluk - Genişlik (mm) 4275-1810 Yükseklik - Dingil

Detaylı

Büyük olma, büyük yaşa.

Büyük olma, büyük yaşa. Yeni Hyundai i10 Büyük olma, büyük yaşa. Yeni i10, sınıfının alışılagelmiş kurallarının dışına çıkıyor. Kendini fark ettiren bir tasarım, segmentinin üzerinde iç hacim, üstün sürüş konforu ve zengin bir

Detaylı

Vito Tourer Donanım Özellikleri

Vito Tourer Donanım Özellikleri Pro 114 / 116 114 ABS (Kilitlenmeyi Önleyici Fren Sistemi) ASR (Antipatinaj Sistemi) BAS (Frenleme Kuvveti Yardım Sistemi) 9. Nesil adaptive ESP (Yüke Duyarlı Elektronik Dengeleme Programı) EBD (Elektronik

Detaylı

Vito Mixto/Kombi Donanım Özellikleri

Vito Mixto/Kombi Donanım Özellikleri Mixto 111 Mixto 114 Güvenlik ABS (Kilitlenmeyi Önleyici Fren Sistemi) ASR (Antipatinaj Sistemi) BAS (Frenleme Kuvveti Yardım Sistemi) 9. Nesil adaptive ESP (Yüke Duyarlı Elektronik Dengeleme Programı)

Detaylı

Yenilenen Corolla Teknik ve Donanım Tablosu

Yenilenen Corolla Teknik ve Donanım Tablosu Teknik özellikler 1.33 VVT-i Comfort 1.6 VVT-i Comfort 1.6 VVT-i Comfort Extra 1.6 VVT-i Elegant Düz Vites Düz Vites Düz Vites Otomatik Vites Düz Vites Otomatik Vites ÖLÇÜLER Boy x En x Yükseklik mm 4545

Detaylı

CITROËN C5 1.6 THP 156 HP EXECUTIVE BVA

CITROËN C5 1.6 THP 156 HP EXECUTIVE BVA CITROËN C5 1.6 THP 156 HP EXECUTIVE BVA TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1.598 Maksimum güç (Hp.din/dev. dak.) 156 / 6.000 Maksimum tork (Nm/dev. dak.) 240 / 1.400-4.000 Uzunluk - genişlik (mm) 4.779-1.860

Detaylı

BEKLENTİLERİ AŞTIĞINDA, İLHAM VERİRSİN.

BEKLENTİLERİ AŞTIĞINDA, İLHAM VERİRSİN. BEKLENTİLERİ AŞTIĞINDA, İLHAM VERİRSİN. O, yeteneklerinin sınırlarını zorluyor. Beklentileri aşan özellikleriyle sınıfının ötesine geçiyor. MÜKEMMELE ULAŞANA KADAR DURMA! O, en iyiye ulaşana kadar vazgeçmeyen

Detaylı

CITROËN C5 1.6 THP 156 HP CONFORT BVA

CITROËN C5 1.6 THP 156 HP CONFORT BVA CITROËN C5 1.6 THP 156 HP CONFORT BVA TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1.598 Maksimum güç (Hp.din/dev. dak.) 156 / 6.000 Maksimum tork (Nm/dev. dak.) 240 / 1.400-4.000 Uzunluk - genişlik (mm) 4.779-1.860

Detaylı

YENİ BERLINGO PANELVAN X 1.6 HDi 75 HP

YENİ BERLINGO PANELVAN X 1.6 HDi 75 HP YENİ BERLINGO PANELVAN X 1.6 HDi 75 HP TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1560 Maksimum güç (Hp.din/dev. dak.) 75 / 4000 Maksimum tork (Nm/dev. dak.) 185 / 1500 Maksimum hız (km/s) 162 0-100 km/s hızlanma

Detaylı

Bir otomobil sizi ancak bu kadar düşünebilir.

Bir otomobil sizi ancak bu kadar düşünebilir. Hyundai i20. Bir otomobil sizi ancak bu kadar düşünebilir. İlk gördüğünüz andan itibaren siz de onu düşünmeye başlayacaksınız. Onunla karşılaştığınız anda tasarımı, donanımı, konforu, performansı ve tüm

Detaylı

Trend Titanium Grand C-MAX Titanium

Trend Titanium Grand C-MAX Titanium Trend Titanium Grand C-MAX Titanium Trend donanım seviyesine ek olarak Titanium donanım seviyesine ek olarak 16" Alaşım jantlar Krom barlı ön üst ızgara Kayar arka kapılar Gövde rengi yan aynalar ve kapı

Detaylı

Trend X. 8 İleri Otomatik Şanzıman ile Döner Vites Konsolu Direksiyondan kumandalı otomatik vites

Trend X. 8 İleri Otomatik Şanzıman ile Döner Vites Konsolu Direksiyondan kumandalı otomatik vites Trend X 16 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 4 Yönlü manuel sürücü koltuğu Sürücü bel desteği Deri

Detaylı

X-Class Progressive Donanım Özellikleri

X-Class Progressive Donanım Özellikleri ABS (Kilitlenmeyi önleyici fren sistemi) ASR (Antipatinaj sistemi) BAS (Frenleme kuvveti yardım sistemi) ESP (Elektronik dengeleme programı) ETS (Elektronik çekiş sistemi) EBD (Elektronik güç dağılımı)

Detaylı

Trend X. *Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir.

Trend X. *Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir. Trend X 16 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 4 Yönlü manuel sürücü koltuğu Sürücü bel desteği Deri

Detaylı

NEMO COMBI X 1.3 HDi 75 HP

NEMO COMBI X 1.3 HDi 75 HP NEMO COMBI X 1.3 HDi 75 HP TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1248 Maksimum güç (Hp.din/dev.dak.) 75 / 4000 Maksimum tork (Nm/dev.dak.) 190 / 1750 Vites kutusu 5 ileri düz vites Uzunluk - Genişlik (mm)

Detaylı

X-Class Power Donanım Özellikleri

X-Class Power Donanım Özellikleri ABS (Kilitlenmeyi önleyici fren sistemi) ASR (Antipatinaj sistemi) BAS (Frenleme kuvveti yardım sistemi) ESP (Elektronik dengeleme programı) ETS (Elektronik çekiş sistemi) EBD (Elektronik güç dağılımı)

Detaylı

Fiyat Listesi Şubat 17

Fiyat Listesi Şubat 17 Fiyat Listesi Şubat 17 Style 17 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 6 Yönlü manuel sürücü koltuğu Deri

Detaylı

Fiyat Listesi Şubat 17

Fiyat Listesi Şubat 17 Fiyat Listesi Şubat 17 Style 17 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 6 Yönlü manuel sürücü koltuğu Deri

Detaylı

Vito Select Donanım Özellikleri

Vito Select Donanım Özellikleri Güvenlik ABS (Kilitlenmeyi Önleyici Fren Sistemi) ASR (Antipatinaj Sistemi) BAS (Frenleme Kuvveti Yardım Sistemi) 9. Nesil adaptive ESP (Yüke Duyarlı Elektronik Dengeleme Programı) EBD (Elektronik Güç

Detaylı

Hyundai i30. Tutkuları ateşleyen teknoloji.

Hyundai i30. Tutkuları ateşleyen teknoloji. Hyundai i30 Hyundai i30. Tutkuları ateşleyen teknoloji. O, bir otomobilde olmasını hayal ettiğiniz teknolojik özelliklerle donatıldı. i30, dinamik tasarımı ve üstün güvenlik teknolojisiyle cazibesini bir

Detaylı

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER Kasım 2017 MODELLER 1.2 PureTech 82 HP 1.6 BlueHDi 75 HP S&S 1.6 BlueHDi 100 HP S&S 1.6 VTi 115 HP EAT6 BVM5 Manuel BVM5

Detaylı

YENİ C-ELYSÉE 1.2 VTi 72 HP ATTRACTION M/T

YENİ C-ELYSÉE 1.2 VTi 72 HP ATTRACTION M/T YENİ C-ELYSÉE 1.2 VTi 72 HP ATTRACTION M/T TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1199 Maksimum güç (Hp.din/dev.dak) 72/5500 Maksimum tork (Nm/dev.dak) 110/3000 Uzunluk - Genişlik (mm) 4427-1748 Yükseklik

Detaylı

YENİ C-ELYSÉE 1.2 VTi 72 HP ATTRACTION M/T

YENİ C-ELYSÉE 1.2 VTi 72 HP ATTRACTION M/T YENİ C-ELYSÉE 1.2 VTi 72 HP ATTRACTION M/T TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1199 Maksimum güç (Hp.din/dev.dak) 72/5500 Maksimum tork (Nm/dev.dak) 110/3000 Uzunluk - Genişlik (mm) 4427-1748 Yükseklik

Detaylı

Trend Titanium Grand C-MAX Titanium

Trend Titanium Grand C-MAX Titanium Trend Titanium Grand C-MAX Titanium Trend donanım seviyesine ek olarak Titanium donanım seviyesine ek olarak 16" Alaşım jantlar Krom barlı ön üst ızgara Kayar arka kapılar Gövde rengi yan aynalar ve kapı

Detaylı

C4 CACTUS 1.2 e-vti PURETECH 82 HP ETG5 S&S SHINE

C4 CACTUS 1.2 e-vti PURETECH 82 HP ETG5 S&S SHINE C4 CACTUS 1.2 e-vti PURETECH 82 HP ETG5 S&S SHINE TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1199 Maksimum güç ( Hp.din/ dev.dak) 82/5750 Maksimum tork (Nm/dev.dak) 116/2750 Uzunluk - Genişlik (mm) 4157-1729

Detaylı

Yenilenen dış görünüşü ona cazibe katıyor.

Yenilenen dış görünüşü ona cazibe katıyor. Hyundai i20. Onunla karşılaştığınız anda tasarımı, donanımı, konforu, performansı ve tüm detaylarıyla sizin için yaratılmış bir otomobil olduğunu hemen göreceksiniz. Yağmur ve far sensörleri, geri görüş

Detaylı

Trend X Style Titanium

Trend X Style Titanium Trend X Style Titanium Trend X donanım seviyesine ek olarak Style donanımına ek olarak Gövde rengi kapı kolları ve yan aynalar Gecikmeli sönen ön farlar Manüel 4 yönlü sürücü ve ön yolcu koltuğu Elektrikli,

Detaylı

Trend X Style Titanium

Trend X Style Titanium Trend X Style Titanium Trend X donanım seviyesine ek olarak Style donanımına ek olarak Gövde rengi kapı kolları ve yan aynalar Gecikmeli sönen ön farlar Manüel 4 yönlü sürücü ve ön yolcu koltuğu Elektrikli,

Detaylı

Fiyat Listesi Temmuz 17

Fiyat Listesi Temmuz 17 Fiyat Listesi Temmuz 17 Trend X Style Titanium Trend X donanım seviyesine ek olarak Style donanımına ek olarak Gövde rengi kapı kolları ve yan aynalar Gecikmeli sönen ön farlar Manüel 4 yönlü sürücü ve

Detaylı

Seat Leon 1.6 lt TDI CR 105 hp Style DSG

Seat Leon 1.6 lt TDI CR 105 hp Style DSG İlan no: 302363 Seat Leon 1.6 lt TDI CR 105 hp Style DSG Sahibinden Garantisi Devam eden, SEAT LEON 1.6 TDI 105 HP DSG S&S, 2013 64.000 TL İlan tarihi: 9 Haziran 2016 İlan detayları İlan detayları İl Adana,

Detaylı

Renault Grand Scenic Toyota Verso. Renault Megan

Renault Grand Scenic Toyota Verso. Renault Megan Renault Grand Scenic Toyota Verso Renault Megan Ford C MAX diesle tekna Privilege Premium Mitsubishi ASX 2 sport tourer Titanyum (Glassroof+NC) Anahtar teslim fiyatları 51.900,00 TL 52.350,00 TL 49.000,00

Detaylı

Trend X Style Titanium

Trend X Style Titanium Trend X Style Titanium Trend X donanım seviyesine ek olarak Style donanımına ek olarak Gövde rengi kapı kolları ve yan aynalar Gecikmeli sönen ön farlar Manüel 4 yönlü sürücü ve ön yolcu koltuğu Elektrikli,

Detaylı

Arka Far Grubu Yeni arka far grubuyla Elantra daha sofistike ve daha şık.

Arka Far Grubu Yeni arka far grubuyla Elantra daha sofistike ve daha şık. LED Entegre Projeksiyon Tip Farlar ve Sis Farları LED pozisyon farları fonksiyonelliği ve şıklığı bir arada sunuyor. Sis lambalarıysa şık tasarımıyla Elantra nın sofistike görünümünü bir adım ileri taşıyor.

Detaylı

Fiyat Listesi Şubat 17

Fiyat Listesi Şubat 17 Fiyat Listesi Şubat 17 Style Titanium ST-Line Style donanım seviyesine ek olarak Titanium donanım seviyesine ek olarak 17 aluminyum alaşım jantlar 18'' Alaşım Jant 19'' alaşım Jant Ön sis farları 8 Dokunmatik

Detaylı

Trend X Style Titanium

Trend X Style Titanium Trend X Style Titanium Trend X donanım seviyesine ek olarak Style donanımına ek olarak Gövde rengi kapı kolları ve yan aynalar Gecikmeli sönen ön farlar Manüel 4 yönlü sürücü ve ön yolcu koltuğu Elektrikli,

Detaylı

Arka Far Grubu Yeni arka far grubuyla Elantra daha sofistike ve daha şık.

Arka Far Grubu Yeni arka far grubuyla Elantra daha sofistike ve daha şık. LED Entegre Projeksiyon Tip Farlar ve Sis Farları LED pozisyon farları fonksiyonelliği ve şıklığı bir arada sunuyor. Sis lambalarıysa şık tasarımıyla Elantra nın sofistike görünümünü bir adım ileri taşıyor.

Detaylı

Trend X Style Titanium

Trend X Style Titanium Trend X Style Titanium Trend X donanım seviyesine ek olarak Style donanımına ek olarak Gövde rengi kapı kolları ve yan aynalar Gecikmeli sönen ön farlar Manüel 4 yönlü sürücü ve ön yolcu koltuğu Elektrikli,

Detaylı

Renault Latitude 1.5 dci 110 HP Euro 5 Executive

Renault Latitude 1.5 dci 110 HP Euro 5 Executive İlan no: 209121 Renault Latitude 1.5 dci 110 HP Euro 5 Executive Sahibinden 2012 MAYIS TRAFİĞE ÇIKIŞLI RENAULT LATİTUDE 58.500 TL İlan tarihi: 12 Ekim 2014 İlan detayları İlan detayları İl İstanbul, Beylikdüzü,

Detaylı

YENİ CITROËN C4 PICASSO INTENSIVE 1.6 e-hdi 115 HP ETG6 (5 KİŞİLİK)

YENİ CITROËN C4 PICASSO INTENSIVE 1.6 e-hdi 115 HP ETG6 (5 KİŞİLİK) YENİ CITROËN C4 PICASSO INTENSIVE 1.6 e-hdi 115 HP ETG6 (5 KİŞİLİK) TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1.560 Maksimum güç (Hp.din/dev. dak.) 115 / 3.600 Maksimum tork (Nm/dev. dak.) 270 / 1.750 Uzunluk

Detaylı

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE STATION WAGON

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE STATION WAGON 2012 DONANIM BİLGİLERİ CRUZE STATION WAGON EMİSYON SINIFI CO2 EMISYONU YAKIT TIPI MAKSIMUM GÜÇ (PS) TORK 134 g/km Benzin 140PS/103kW@6000rpm 200Nm@1850rpm DONANIM Sürüş Konforu 60/40 Oranında Katlanabilir

Detaylı

Trend X Style Titanium

Trend X Style Titanium Trend X Style Titanium Trend X donanım seviyesine ek olarak Style donanımına ek olarak Gövde rengi kapı kolları ve yan aynalar Gecikmeli sönen ön farlar Manüel 4 yönlü sürücü ve ön yolcu koltuğu Elektrikli,

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak

Trend donanım seviyesine ek olarak Trend Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi ön tampon Ford kolay yakıt sistemi Sol ve sağ sürgülü kapı Yukarı açılır camlı bagaj kapısı Sürücü ve ön yolcu hava yastığı Yol bilgisayarı Tek dokunuşla

Detaylı

Suzuki yeni nesil 4x4 teknolojisi Allgrip ile değişken yol koşullarına mükemmel uyum Suzuki SX4 S-Cross ta geniş motor yelpazesi

Suzuki yeni nesil 4x4 teknolojisi Allgrip ile değişken yol koşullarına mükemmel uyum Suzuki SX4 S-Cross ta geniş motor yelpazesi SUZUKI SX4 Suzuki yeni nesil 4x4 teknolojisi Allgrip ile değişken yol koşullarına mükemmel uyum Orta konsolda yer alan bir ayar düğmesiyle kolayca 4 farklı sürüş modu arasında seçim yapabilirsiniz. Allgrip

Detaylı

MINI Cooper S 1.6 175 HP

MINI Cooper S 1.6 175 HP MINI Cooper S 1.6 175 HP Sahibinden SAHİBİNDEN HATASIZ KAZASIZ F1 SANZIMAN İlan no: 236189 57.000 TL İlan tarihi: 28 Mayıs 2015 İlan detayları İlan detayları İl Antalya, Konyaaltı Model yılı Ocak 2008

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak

Trend donanım seviyesine ek olarak Trend Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi ön tampon Ford kolay yakıt sistemi Sol ve sağ sürgülü kapı Yukarı açılır camlı bagaj kapısı Sürücü ve ön yolcu hava yastığı Yol bilgisayarı Tek dokunuşla

Detaylı

Dış Tasarım İç Tasarım Güvenlik

Dış Tasarım İç Tasarım Güvenlik Dış Tasarım Trend Elektrikli Katlanabilir, Isıtmalı Yan Aynalar 16 çelik jantlar (plastik kapaklı) 90 ve 180 derece açılabilen arka kargo kapıları Kapaklı kayar kapı kızağı İç Tasarım Önden Üflemeli Klima

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak

Trend donanım seviyesine ek olarak Trend Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi ön tampon Ford kolay yakıt sistemi Sol ve sağ sürgülü kapı Yukarı açılır camlı bagaj kapısı Sürücü ve ön yolcu hava yastığı Yol bilgisayarı Tek dokunuşla

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak

Trend donanım seviyesine ek olarak Trend Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi ön tampon Ford kolay yakıt sistemi Sol ve sağ sürgülü kapı Yukarı açılır camlı bagaj kapısı Sürücü ve ön yolcu hava yastığı Yol bilgisayarı Tek dokunuşla

Detaylı

Trend Trend X Titanium

Trend Trend X Titanium Trend Trend X Titanium Trend donanım seviyesine ek olarak Trend donanım seviyesine ek olarak 15" Jant kapağı 15" Alüminyum alaşımlı jantlar 16" Alüminyum alaşımlı jantlar Gövde rengi ön & arka tamponlar

Detaylı

Dış Tasarım İç Tasarım Güvenlik

Dış Tasarım İç Tasarım Güvenlik Dış Tasarım Trend Elektrikli Katlanabilir, Isıtmalı Yan Aynalar 16 çelik jantlar (plastik kapaklı) 90 ve 180 derece açılabilen arka kargo kapıları Kapaklı kayar kapı kızağı İç Tasarım Önden Üflemeli Klima

Detaylı

Teknik özellikler. Corolla 1.6 Advance Multidrive S. Toyota kodu 28LezU9. Model. İç mekan renklendirme İnci Beyazı (070) Döşemeler.

Teknik özellikler. Corolla 1.6 Advance Multidrive S. Toyota kodu 28LezU9. Model. İç mekan renklendirme İnci Beyazı (070) Döşemeler. Toyota kodu 28LezU9 Corolla 1.6 Advance Multidrive S Model Corolla 1.6 Advance Multidrive S İç mekan renklendirme İnci Beyazı (070) Döşemeler Bej Kumaş (FD01) Teknik özellikler Yakıt Tüketimi ve Emisyon

Detaylı

BEKLENTİLERİ AŞTIĞINDA, İLHAM VERİRSİN.

BEKLENTİLERİ AŞTIĞINDA, İLHAM VERİRSİN. BEKLENTİLERİ AŞTIĞINDA, İLHAM VERİRSİN. O, yeteneklerinin sınırlarını zorluyor. Beklentileri aşan özellikleriyle sınıfının ötesine geçiyor. MÜKEMMELE ULAŞANA KADAR DURMA! O, en iyiye ulaşana kadar vazgeçmeyen

Detaylı

Dış Tasarım İç Tasarım Güvenlik

Dış Tasarım İç Tasarım Güvenlik Dış Tasarım Elektrikli Katlanabilir, Isıtmalı Yan Aynalar 16 çelik jantlar (plastik kapaklı) 90 ve 180 derece açılabilen arka kargo kapıları Kapaklı kayar kapı kızağı İç Tasarım Önden Üflemeli Klima Yol

Detaylı

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu Trend ABS + EBD (Elektronik Fren Gücü Dağılımı) ESP (Elektronik Stabilite Programı) Dinamik Tork Kontrolü Viraj Fren Kontrolü HLA (Yokuş Kalkış Desteği) TCS (Motor ve Fren Kontrollü Çekiş Sistemi) ARM

Detaylı

ŞEHRİN ANAHTARI: NISSAN MICRA

ŞEHRİN ANAHTARI: NISSAN MICRA ŞEHRİN ANAHTARI: NISSAN MICRA Sıradışı tasarım anlayışıyla bir moda ikonu haline gelen Nissan Micra, şehrin tüm kapılarını sizin için açmaya hazır. 100 kilometrede 4,3 litre yakıt tüketimiyle* sınıfının

Detaylı

Trend Titanium Grand C-MAX Titanium

Trend Titanium Grand C-MAX Titanium Trend Titanium Grand C-MAX Titanium Trend donanım seviyesine ek olarak Titanium donanım seviyesine ek olarak 16" Alaşım jantlar Krom barlı ön üst ızgara Kayar arka kapılar Gövde rengi yan aynalar ve kapı

Detaylı

Trend Titanium Grand C-MAX Titanium

Trend Titanium Grand C-MAX Titanium Trend Titanium Grand C-MAX Titanium Trend donanım seviyesine ek olarak Titanium donanım seviyesine ek olarak 16" Alaşım jantlar Krom barlı ön üst ızgara Kayar arka kapılar Gövde rengi yan aynalar ve kapı

Detaylı

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu Trend ABS + EBD (Elektronik Fren Gücü Dağılımı) ESP (Elektronik Stabilite Programı) Dinamik Tork Kontrolü Viraj Fren Kontrolü HLA (Yokuş Kalkış Desteği) TCS (Motor ve Fren Kontrollü Çekiş Sistemi) ARM

Detaylı

Dış Tasarım İç Tasarım Güvenlik

Dış Tasarım İç Tasarım Güvenlik Dış Tasarım Trend Elektrikli Katlanabilir, Isıtmalı Yan Aynalar 16 çelik jantlar (plastik kapaklı) 90 ve 180 derece açılabilen arka kargo kapıları Kapaklı kayar kapı kızağı İç Tasarım Önden Üflemeli Klima

Detaylı

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu Trend ABS + EBD (Elektronik Fren Gücü Dağılımı) ESP (Elektronik Stabilite Programı) Dinamik Tork Kontrolü Viraj Fren Kontrolü HLA (Yokuş Kalkış Desteği) TCS (Motor ve Fren Kontrollü Çekiş Sistemi) ARM

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak

Trend donanım seviyesine ek olarak Trend Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi ön tampon Ford kolay yakıt sistemi Sol ve sağ sürgülü kapı Yukarı açılır camlı bagaj kapısı Sürücü ve ön yolcu hava yastığı Yol bilgisayarı Tek dokunuşla

Detaylı

Ticari Fiyat Listesi Ocak 17

Ticari Fiyat Listesi Ocak 17 Ticari Fiyat Listesi Ocak 17 Yüksek Donanım Özellikleri ile Gelen Eşsiz Konfor Tourneo Courier Trend Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi ön tampon Ford kolay yakıt sistemi Sol ve sağ sürgülü

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak

Trend donanım seviyesine ek olarak Trend Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi ön tampon Ford kolay yakıt sistemi Sol ve sağ sürgülü kapı Yukarı açılır camlı bagaj kapısı Sürücü ve ön yolcu hava yastığı Yol bilgisayarı Tek dokunuşla

Detaylı

Skoda Octavia 1.6 FSI Elegance

Skoda Octavia 1.6 FSI Elegance İlan no: 290138 Skoda Octavia 1.6 FSI Elegance Sahibinden ILK SAHIBINDEN 0 AYARINDA KAZASIZ ANKARA ARABASI 42.500 TL İlan tarihi: 20 Mayıs 2016 İlan detayları İlan detayları İl Model yılı Ocak 2009 Km

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak

Trend donanım seviyesine ek olarak Trend Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi ön tampon Ford kolay yakıt sistemi Sol ve sağ sürgülü kapı Yukarı açılır camlı bagaj kapısı Sürücü ve ön yolcu hava yastığı Yol bilgisayarı Tek dokunuşla

Detaylı

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu Trend ABS + EBD (Elektronik Fren Gücü Dağılımı) ESP (Elektronik Stabilite Programı) Dinamik Tork Kontrolü Viraj Fren Kontrolü HLA (Yokuş Kalkış Desteği) TCS (Motor ve Fren Kontrollü Çekiş Sistemi) ARM

Detaylı

Fiyat Listesi Ocak 17

Fiyat Listesi Ocak 17 Fiyat Listesi Ocak 17 MİNİBÜS Trend ABS + EBD (Elektronik Fren Gücü Dağılımı) ESP (Elektronik Stabilite Programı) Dinamik Tork Kontrolü Viraj Fren Kontrolü HLA (Yokuş Kalkış Desteği) TCS (Motor ve Fren

Detaylı

Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTD Distinctive

Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTD Distinctive İlan no: 322902 Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTD Distinctive Sahibinden 2015 Model 1,6 JTD Distincsive, HASARSIZ Servis Bakımlı 66.000 TL İlan tarihi: 23 Eylül 2016 İlan detayları İlan detayları İl Model yılı

Detaylı

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu Trend ABS + EBD (Elektronik Fren Gücü Dağılımı) ESP (Elektronik Stabilite Programı) Dinamik Tork Kontrolü Viraj Fren Kontrolü HLA (Yokuş Kalkış Desteği) TCS (Motor ve Fren Kontrollü Çekiş Sistemi) ARM

Detaylı

MICRA BROSUR 22x15.indd :21

MICRA BROSUR 22x15.indd :21 MICRA BROSUR 22x15.indd 1 10.02.2012 11:21 MICRA BROSUR 22x15.indd 2 10.02.2012 11:21 ŞEHRİN ANAHTARI: NISSAN MICRA Sıradışı tasarım anlayışıyla bir moda ikonu haline gelen Nissan Micra, şehrin tüm kapılarını

Detaylı

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu Trend ABS + EBD (Elektronik Fren Gücü Dağılımı) ESP (Elektronik Stabilite Programı) Dinamik Tork Kontrolü Viraj Fren Kontrolü HLA (Yokuş Kalkış Desteği) TCS (Motor ve Fren Kontrollü Çekiş Sistemi) ARM

Detaylı

Ticari Fiyat Listesi Mart 18

Ticari Fiyat Listesi Mart 18 Ticari Fiyat Listesi Mart 18 Yüksek Donanım Özellikleri ile Gelen Eşsiz Konfor Tourneo Courier Trend Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi ön tampon Ford kolay yakıt sistemi Sol ve sağ sürgülü

Detaylı

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu Trend ABS + EBD (Elektronik Fren Gücü Dağılımı) ESP (Elektronik Stabilite Programı) Dinamik Tork Kontrolü Viraj Fren Kontrolü HLA (Yokuş Kalkış Desteği) TCS (Motor ve Fren Kontrollü Çekiş Sistemi) ARM

Detaylı