EĞĠTĠM ÖĞRETĠM YILI BEDEN EĞĠTĠMĠ VE SPOR YÜKSEKOKULU ÖZEL YETENEK SINAVI

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "EĞĠTĠM ÖĞRETĠM YILI BEDEN EĞĠTĠMĠ VE SPOR YÜKSEKOKULU ÖZEL YETENEK SINAVI"

Transkript

1 EĞĠTĠM ÖĞRETĠM YILI BEDEN EĞĠTĠMĠ VE SPOR YÜKSEKOKULU ÖZEL YETENEK SINAVI T.C. ÇUKUROVA ÜNĠVERSĠTESĠ REKTÖRLÜĞÜNDEN BEDEN EĞĠTĠMĠ VE SPOR YÜKSEKOKULUNA ÖNKAYIT VE ÖZEL YETENEK SINAVI ĠLE ÖĞRENCĠ ALINACAKTIR KONTENJANLAR * BEDEN EĞĠTĠMĠ ÖĞRETMENLĠĞĠ BÖLÜMÜ 40 ANTRENÖRLÜK EĞĠTĠMĠ BÖLÜMÜ 70 Engelli 7 YÖK ün tarih ve 5773 sayılı yazısı uyarınca Yüksekokulumuz Özel Yetenek Sınavı Kontenjanlarının %15 ni Milli Sporculara ayırmıģtır. Bu oranın %75 i Olimpik branģlara, kalan %25 i ise diğer branģlardan baģvuran Milli sporculara ayrılacaktır. BaĢvuru KoĢulları: 1. T.C. veya K.K.T.C. uyruklu olmak, 2. Milli Sporcu olan adaylar için 2017 YGS Puan türlerinden en az birinden 150 puan almış olmak, 3. Diğer alanlardan mezun olan adaylar için; 2017 YGS Puan türlerinden en az birinden Antrenörlük Eğitimi Bölümü için 225, Beden Eğitimi Öğretmenliği Bölümü için 280 puan almış olmaları gerekmektedir. 4. Adaylar her iki bölüme de ön kayıt yaptırabilirler. Ancak Antrenörlük Eğitimi Bölümünden sadece 1 branşa ön kayıt yaptırabileceklerdir. 5. Engelli adayların (bedensel engelli, görme engelli, işitme engelli, eğitilebilir zihinsel engelli ve yaygın gelişim bozukluğu olan engelliler), Antrenörlük Eğitimi Bölümü ne başvurabilmeleri için iletişim kurma ile ilgili konuşma, anlama ve kavrama sorunu bulunmayan, Beden Kazanma Gücünden Azalma Oranı %25-75 arası olan Ortopedik Engelliler Ön Değerlendirme Kurulu oluru gereklidir. Adaylar Beden Kazanma Gücünden Azalma Oranını, T.C. Adalet Bakanlığı Adli Tıp Kurumu ilgili Gurup Başkanlığı veya Üniversitelerin Adli Tıp Anabilim Dalı Başkanlığından belgeletmek zorundadırlar. Ayrıca, 2017 YGS Puan türlerinden en az birinden 100 puan almıģ olmaları kaydıyla yüksekokulumuz engelli kontenjanlarına başvuru yapabilirler.

2 6. Antrenörlük Eğitimi Bölümü ne alacağı raporla başvuru hakkı kazanan engelli adayların, başvurduğu branşta en az 2 (iki) yıl lisanslı olarak spor yaptıklarını belgelemeleri gerekmektedir. Engelli adayların, sınava başvurusu ve sınavla ilgili ayrıntılı bilgileri sınav kitapçığında yer alacaktır. BaĢvuru Ġçin Gerekli Belgeler: 1. Başvuru formu (Kayıt esnasında matbu olarak verilecektir), yılı YGS Sınav sonuç belgesinin bilgisayar çıktısı (Kayıt sırasında ÖSYM nin internet sayfasından kontrol edilerek doğru olduğu imzalanarak onaylanacaktır), 3. Diplomanın aslı ile birlikte sunulan fotokopisi veya noter tasdikli sureti, 4. Nüfus cüzdanının aslı ile birlikte sunulan fotokopisi veya noter tasdikli sureti, 5. Bir adet son 6 ay içerisinde çekilmiş fotoğraf, Mayıs 2011 tarihli Resmi Gazete yayımlanan Milli Sporcu Belgesi Verilmesi Hakkındaki Yönetmelik çerçevesinde hazırlanan Milli Sporcu Belgesi (2011 yılı öncesi milli olan adayların belgeleri A, B veya C sınıflandırması yapılmış olarak sunulmalıdır) ve/veya Futbol Federasyonundan alacakları ıslak imzalı veya Noter onaylı belgelerin aslına ait belge, 7. Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Özel Yetenek Sınavına girmesinde sakınca olmadığına dair Sağlık Raporu (Resmi Kurumlardan veya Hastanelerden). 8. Ġletişim kurma ile ilgili konuşma, anlama ve kavrama sorunu bulunmayan, Beden Kazanma Gücünden Azalma Oranı %75-25 arası olan engelli adayların, Beden Kazanma Gücünden Azalma Oranını T.C. Adalet Bakanlığı Adli Tıp Kurumu ilgili Gurup Başkanlığı veya Üniversitelerin Adli Tıp Anabilim Dalı Başkanlıklarından alacakları ıslak imzalı belge. 9. Adayların e-devlet şifresi alarak başvuru yapmaları gerekmektedir. Ön Kayıtlar: Çukurova Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu binası kayıt bürosunda saatleri arasında yapılacaktır. *Ön kayıt sırasında adaylara parmak izi, yüz tanıma sistemi ve fotoğraf çekimi uygulanacağından dolayı başvuruyu adayın bizzat kendisi yapmak zorundadır. Posta ile yapılan başvurular kesinlikle kabul edilmeyecektir. Antrenörlük Eğitimi Bölümü : Ağustos 2017

3 Sınav Yeri: Çukurova Üniversitesi ve GHSĠ Müdürlüğü Spor Tesisleri Çukurova Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulunda zorunlu ortak yabancı dil dersi sadece Ġngilizce dir. NOT: Yüksekokulumuzda başarılı öğrenciler için Çift Anadal ve Yandal programı yanında, Uluslararası Değişim (ERASMUS), Ulusal değişim (FARABĠ) program uygulamaları yapılmaktadır. Yüksekokulumuz ve Özel Yetenek Sınavı ile ilgili her tür bilgi ve duyuruyu veya (322) numaralı telefondan edinebilirsiniz. ÖZEL YETENEK BAġVURU VE SINAV TARĠHLERĠ Dosya Değerlendirme-Puan Ġlanı : 27 Temmuz 2017 Puan Ġlanına Ġtiraz BaĢvurusu : 28 Temmuz 2017 (Saat : 13.00) Final Dosya Puan Ġlanı : 28 Temmuz 2017 (Saat : 17.00)

4 Antrenörlük Eğitimi Bölümü : Ağustos 2017 Engelli adayların sınavla ilgili bilgileri, ayrıntılı olarak sınav kitapçığında yer alacaktır. T.C. ÇUKUROVA ÜNĠVERSĠTESĠ REKTÖRLÜĞÜNDEN BEDEN EĞĠTĠMĠ VE SPOR YÜKSEKOKULUNA ÖNKAYIT VE ÖZEL YETENEK SINAVI ĠLE ÖĞRENCĠ ALINACAKTIR KONTENJANLAR * BEDEN EĞĠTĠMĠ ÖĞRETMENLĠĞĠ BÖLÜMÜ 40 ANTRENÖRLÜK EĞĠTĠMĠ BÖLÜMÜ 70 Engelli 7 YÖK ün tarih ve 5773 sayılı yazısı uyarınca Yüksekokulumuz Özel Yetenek Sınavı Kontenjanlarının %15 ni Milli Sporculara ayırmıģtır. Bu oranın %75 i Olimpik branģlara, kalan %25 i ise diğer branģlardan baģvuran Milli sporculara ayrılacaktır. BaĢvuru KoĢulları: 1. T.C. veya K.K.T.C. uyruklu olmak, 2. Milli Sporcu olan adaylar için 2017 YGS Puan türlerinden en az birinden 150 puan almış olmak, 3. Diğer alanlardan mezun olan adaylar için; 2017 YGS Puan türlerinden en az birinden Antrenörlük Eğitimi Bölümü için 225, Beden Eğitimi Öğretmenliği Bölümü için 280 puan almış olmaları gerekmektedir. 4. Adaylar her iki bölüme de ön kayıt yaptırabilirler. Ancak Antrenörlük Eğitimi Bölümünden sadece 1 branşa ön kayıt yaptırabileceklerdir. 5. Engelli adayların (bedensel engelli, görme engelli, işitme engelli, eğitilebilir zihinsel engelli ve yaygın gelişim bozukluğu olan engelliler), Antrenörlük Eğitimi Bölümü ne başvurabilmeleri için iletişim kurma ile ilgili konuşma, anlama ve kavrama sorunu bulunmayan, Beden Kazanma Gücünden Azalma Oranı %25-75 arası olan Ortopedik Engelliler Ön Değerlendirme Kurulu oluru gereklidir. Adaylar Beden Kazanma Gücünden Azalma Oranını, T.C. Adalet Bakanlığı Adli Tıp Kurumu ilgili Gurup Başkanlığı veya Üniversitelerin Adli Tıp Anabilim Dalı Başkanlığından belgeletmek zorundadırlar. Ayrıca, 2017 YGS Puan türlerinden en az birinden 100 puan almıģ olmaları kaydıyla yüksekokulumuz engelli kontenjanlarına başvuru yapabilirler.

5 6. Antrenörlük Eğitimi Bölümü ne alacağı raporla başvuru hakkı kazanan engelli adayların, başvurduğu branşta en az 2 (iki) yıl lisanslı olarak spor yaptıklarını belgelemeleri gerekmektedir. Engelli adayların, sınava başvurusu ve sınavla ilgili ayrıntılı bilgileri sınav kitapçığında yer alacaktır. BaĢvuru Ġçin Gerekli Belgeler: 1. Başvuru formu (Kayıt esnasında matbu olarak verilecektir), yılı YGS Sınav sonuç belgesinin bilgisayar çıktısı (Kayıt sırasında ÖSYM nin internet sayfasından kontrol edilerek doğru olduğu imzalanarak onaylanacaktır), 3. Diplomanın aslı ile birlikte sunulan fotokopisi veya noter tasdikli sureti, 4. Nüfus cüzdanının aslı ile birlikte sunulan fotokopisi veya noter tasdikli sureti, 5. Bir adet son 6 ay içerisinde çekilmiş fotoğraf, Mayıs 2011 tarihli Resmi Gazete yayımlanan Milli Sporcu Belgesi Verilmesi Hakkındaki Yönetmelik çerçevesinde hazırlanan Milli Sporcu Belgesi (2011 yılı öncesi milli olan adayların belgeleri A, B veya C sınıflandırması yapılmış olarak sunulmalıdır) ve/veya Futbol Federasyonundan alacakları ıslak imzalı veya Noter onaylı belgelerin aslına ait belge, 7. Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Özel Yetenek Sınavına girmesinde sakınca olmadığına dair Sağlık Raporu (Resmi Kurumlardan veya Hastanelerden). 8. Ġletişim kurma ile ilgili konuşma, anlama ve kavrama sorunu bulunmayan, Beden Kazanma Gücünden Azalma Oranı %75-25 arası olan engelli adayların, Beden Kazanma Gücünden Azalma Oranını T.C. Adalet Bakanlığı Adli Tıp Kurumu ilgili Gurup Başkanlığı veya Üniversitelerin Adli Tıp Anabilim Dalı Başkanlıklarından alacakları ıslak imzalı belge. 9. Adayların e-devlet şifresi alarak başvuru yapmaları gerekmektedir. Ön Kayıtlar: Çukurova Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu binası kayıt bürosunda saatleri arasında yapılacaktır. *Ön kayıt sırasında adaylara parmak izi, yüz tanıma sistemi ve fotoğraf çekimi uygulanacağından dolayı başvuruyu adayın bizzat kendisi yapmak zorundadır. Posta ile yapılan başvurular kesinlikle kabul edilmeyecektir. Antrenörlük Eğitimi Bölümü : Ağustos 2017

6 Sınav Yeri: Çukurova Üniversitesi ve GHSĠ Müdürlüğü Spor Tesisleri Çukurova Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulunda zorunlu ortak yabancı dil dersi sadece Ġngilizce dir. NOT: Yüksekokulumuzda başarılı öğrenciler için Çift Anadal ve Yandal programı yanında, Uluslararası Değişim (ERASMUS), Ulusal değişim (FARABĠ) program uygulamaları yapılmaktadır. Yüksekokulumuz ve Özel Yetenek Sınavı ile ilgili her tür bilgi ve duyuruyu veya (322) numaralı telefondan edinebilirsiniz. ÖZEL YETENEK BAġVURU VE SINAV TARĠHLERĠ Dosya Değerlendirme-Puan Ġlanı : 27 Temmuz 2017 Puan Ġlanına Ġtiraz BaĢvurusu : 28 Temmuz 2017 (Saat : 13.00) Final Dosya Puan Ġlanı : 28 Temmuz 2017 (Saat : 17.00)

7 Antrenörlük Eğitimi Bölümü : Ağustos 2017 Engelli adayların sınavla ilgili bilgileri, ayrıntılı olarak sınav kitapçığında yer alacaktır.

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ Eğitim-Öğretim Yılı Ön Kayıt-Özel Yetenek Sınavı Takvimi ve Açıklamalar:

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ Eğitim-Öğretim Yılı Ön Kayıt-Özel Yetenek Sınavı Takvimi ve Açıklamalar: DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 2018 2019 Eğitim-Öğretim Yılı Ön Kayıt-Özel Yetenek Sınavı Takvimi ve Açıklamalar: FAKÜLTE/YÜKSEKOKU L SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ (****) BÖLÜM/PROGRAM PUAN TÜRÜ (2018) TABAN PUANI

Detaylı

Boş Kalan Kontenjanlar İçin Yedeklerin Başvuru Tarihi. Boş Kalan Kontenjanlar İçin Yedeklerin. Kontenjan. Özel Yetenek Sınavı Tarihi.

Boş Kalan Kontenjanlar İçin Yedeklerin Başvuru Tarihi. Boş Kalan Kontenjanlar İçin Yedeklerin. Kontenjan. Özel Yetenek Sınavı Tarihi. Beden Eğitimi Yüksekokulu Beden Eğitimi HARRAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN Üniversitemiz Beden Eğitimi Yüksekokulu Beden Eğitimi, Eğitim Fakültesi Müzik ve Resim-İş ile Devlet Konservatuarı Geleneksel

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ Eğitim-Öğretim Yılı Ön Kayıt-Özel Yetenek Sınavı Takvimi ve Açıklamalar:

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ Eğitim-Öğretim Yılı Ön Kayıt-Özel Yetenek Sınavı Takvimi ve Açıklamalar: DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 2018 2019 Eğitim-Öğretim Yılı Ön Kayıt-Özel Yetenek Sınavı Takvimi ve Açıklamalar: FAKÜLTE/YÜKSEKOKUL BÖLÜM/PROGRAM PUAN TÜRÜ (2018) TABAN PUANI ÖN KAYIT TARİHİ KURS KAYIT TARİHİ

Detaylı

T.C. UŞAK ÜNİVERSİTESİ SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ ENGELLİ ADAY ÖZEL YETENEK SINAVI BİLGİLENDİRME KILAVUZU UŞAK-2017

T.C. UŞAK ÜNİVERSİTESİ SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ ENGELLİ ADAY ÖZEL YETENEK SINAVI BİLGİLENDİRME KILAVUZU UŞAK-2017 T.C. UŞAK ÜNİVERSİTESİ SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ ENGELLİ ADAY ÖZEL YETENEK SINAVI BİLGİLENDİRME KILAVUZU. UŞAK-2017 Ben sporcunun; zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim Mustafa Kemal Atatürk BAŞVURU

Detaylı

hak kazandığı takdirde, Fen Bilimleri Enstitüsüne teslim eder.

hak kazandığı takdirde, Fen Bilimleri Enstitüsüne teslim eder. BĠLECĠK ġeyh EDEBALĠ ÜNĠVERSĠTESĠ REKTÖRLÜĞÜ DOKTORA PROGRAMI ĠLAN METNĠ Üniversitemiz 2016 2017 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında Anadolu Üniversitesi ile Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Fen Bilimleri

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ Eğitim-Öğretim Yılı Ön Kayıt-Özel Yetenek Sınavı Takvimi ve Açıklamalar:

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ Eğitim-Öğretim Yılı Ön Kayıt-Özel Yetenek Sınavı Takvimi ve Açıklamalar: DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 2017 2018 Eğitim-Öğretim Yılı Ön Kayıt-Özel Yetenek Sınavı Takvimi ve Açıklamalar: FAKÜLTE/YÜKSEKOKUL BÖLÜM/PROGRAM PUAN TÜRÜ (2017) TABAN PUANI ÖN KAYIT KURS KAYIT KURS/SINAV

Detaylı

TEZLĠ YÜKSEK LĠSANS BAġVURU VE KABUL KOġULLARI

TEZLĠ YÜKSEK LĠSANS BAġVURU VE KABUL KOġULLARI SAĞLIK BĠLĠMLERĠ ENSTĠTÜSÜ 2012-2013 EĞĠTĠM ÖĞRETĠM YILI BAHAR YARIYILI YÜKSEK LĠSANS KONTENJANLARI VE KABUL KOġULLARI ANABĠLĠM DALI TC UYRUKLU ALES PUAN TÜRÜ ALAN ALAN ĠÇĠ DIġI BEDEN EĞĠTĠMĠ VE SPOR 10

Detaylı

hak kazandığı takdirde, Fen Bilimleri Enstitüsüne teslim eder.

hak kazandığı takdirde, Fen Bilimleri Enstitüsüne teslim eder. BĠLECĠK ġeyh EDEBALĠ ÜNĠVERSĠTESĠ REKTÖRLÜĞÜ DOKTORA PROGRAMI ĠLAN METNĠ Üniversitemiz 2014 2015 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında Anadolu Üniversitesi ile Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Fen Bilimleri

Detaylı

T.C. NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü

T.C. NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN Enstitümüz lisansüstü öğretim programlarına 2014 2015 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı için öğrenci alınacaktır. alınacak programlar,

Detaylı

ĠNÖNÜ ÜNĠVERSĠTESĠ REKTÖRLÜĞÜ NDEN

ĠNÖNÜ ÜNĠVERSĠTESĠ REKTÖRLÜĞÜ NDEN ĠNÖNÜ ÜNĠVERSĠTESĠ REKTÖRLÜĞÜ NDEN Üniversitemiz Eğitim Bilimleri Enstitüsü Anabilim Dallarına 2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Döneminde Tezli Yüksek Lisans, Tezsiz Yüksek Lisans(II. Öğretim) ve Doktora

Detaylı

hak kazandığı takdirde, Fen Bilimleri Enstitüsüne teslim eder.

hak kazandığı takdirde, Fen Bilimleri Enstitüsüne teslim eder. BĠLECĠK ġeyh EDEBALĠ ÜNĠVERSĠTESĠ REKTÖRLÜĞÜ TEZLĠ YÜKSEK LĠSANS PROGRAMI ĠLAN METNĠ Üniversitemiz 2016 2017 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında Anadolu Üniversitesi ile Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi

Detaylı

GAZİ ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖZEL YETENEK SINAVI SONUÇLARINA KAYIT HAKKI KAZANAN ADAYLARIN KAYITLARI:

GAZİ ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖZEL YETENEK SINAVI SONUÇLARINA KAYIT HAKKI KAZANAN ADAYLARIN KAYITLARI: GAZİ ÜNİVERSİTESİ 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖZEL YETENEK SINAVI SONUÇLARINA KAYIT HAKKI KAZANAN ADAYLARIN KAYITLARI: Özel Yetenek Sınavı Sonuçlarına göre Gazi Eğitim Fakültesi Müzik Öğretmenliği ve

Detaylı

T.C. MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

T.C. MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN T.C. MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN Enstitümüzün aşağıda kontenjanları belirtilen Anabilim Dallarına 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı için yüksek lisans ve doktora öğrencileri

Detaylı

Başvuru Tarihleri Temmuz 2013

Başvuru Tarihleri Temmuz 2013 T.C HİTİT ÜNİVERSİTESİ Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Başvuru Tarihleri 01-12 Temmuz 2013 2013-2014 Eğitim öğretim yılı için Antrenörlük eğitimi bölümüne alınacak öğrencilerin belirlenmesinde uygulanacak

Detaylı

T.C. HATAY MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ ANTAKYA DEVLET KONSERVATUVARI

T.C. HATAY MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ ANTAKYA DEVLET KONSERVATUVARI T.C. HATAY MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ ANTAKYA DEVLET KONSERVATUVARI 2018-2019 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI ÖZEL YETENEK SINAVI KILAVUZU Antakya/HATAY T.C. HATAY MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ ANTAKYA DEVLET KONSERVATUVARI

Detaylı

ADAY BAŞVURULARI. Enstitümüz tarafından başvurusu onaylanan adaylar yazılı sınava alınacaktır.

ADAY BAŞVURULARI. Enstitümüz tarafından başvurusu onaylanan adaylar yazılı sınava alınacaktır. ANKARA ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ KONTENJANLARI VE BAŞVURU KOŞULLARI Ankara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsünün aşağıda adları

Detaylı

T.C. SELÇUK ÜNĠVERSĠTESĠ Mevlâna AraĢtırmaları Enstitüsü Müdürlüğü SELÇUK ÜNĠVERSĠTESĠ REKTÖRLÜĞÜNDEN

T.C. SELÇUK ÜNĠVERSĠTESĠ Mevlâna AraĢtırmaları Enstitüsü Müdürlüğü SELÇUK ÜNĠVERSĠTESĠ REKTÖRLÜĞÜNDEN T.C. SELÇUK ÜNĠVERSĠTESĠ Mevlâna AraĢtırmaları Enstitüsü Müdürlüğü SELÇUK ÜNĠVERSĠTESĠ REKTÖRLÜĞÜNDEN 2017-2018 Eğitim-Öğretim yılı güz yarıyılında Üniversitemiz Mevlâna Araştırmaları Enstitüsü Mevlâna

Detaylı

KONTENJANLAR. Tablo 1: (Kontenjanlar ÖSYS Yükseköğretim Programları ve Kontenjanları Kılavuzu yayınlandığında kesinlik kazanacaktır.

KONTENJANLAR. Tablo 1: (Kontenjanlar ÖSYS Yükseköğretim Programları ve Kontenjanları Kılavuzu yayınlandığında kesinlik kazanacaktır. Özel yetenek sınavı gerektiren programlar, 2017 ÖSYS Kılavuzu - Tablo 5'te yer almakta olup bu tablodaki Gazi Üniversitesi yükseköğretim programları için özel yetenek sınavları ve değerlendirme işlemleri

Detaylı

1-BAŞVURU İŞLEMLERİ ÖN KAYIT KOŞULLARI

1-BAŞVURU İŞLEMLERİ ÖN KAYIT KOŞULLARI BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ RESİM VE BASKI SANATLARI BÖLÜMLERİ 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖN KAYIT - YETENEK SINAVI UYGULAMA ESASLARI Üniversitemiz Güzel Sanatlar Fakültesi Resim

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ 2015-2016 Öğretim yılında Üniversitemizin bazı programlarına ön kayıt-özel yetenek sınavı sistemi ile öğrenci alınacaktır. FAKÜLTE/YÜKSEKOKUL BUCA EĞİTİM FAKÜLTESİ (*)

Detaylı

KAZANAN ADAYLARIN KESİN KAYITLARI

KAZANAN ADAYLARIN KESİN KAYITLARI ANKARA ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ KONTENJANLARI VE BAŞVURU KOŞULLARI Ankara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsünün aşağıda adları

Detaylı

ĠLAN AKDENĠZ ÜNĠVERSĠTESĠ REKTÖRLÜĞÜNDEN

ĠLAN AKDENĠZ ÜNĠVERSĠTESĠ REKTÖRLÜĞÜNDEN ĠLAN AKDENĠZ ÜNĠVERSĠTESĠ REKTÖRLÜĞÜNDEN Üniversitemiz Eğitim Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğüne 2014-2015 Eğitim - Öğretim yılı Bahar yarıyılı için aģağıda belirtilen sayıda Anabilim Dallarına ve Doktora

Detaylı

T.C. NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü

T.C. NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN Enstitümüz lisansüstü öğretim programlarına 2013 2014 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı için öğrenci alınacaktır. alınacak

Detaylı

HĠTĠT ÜNĠVERSĠTESĠ SOSYAL BĠLĠMLER ENSTĠTÜSÜ YÜKSEK LĠSANS VE DOKTORA PROGRAM ĠLANI

HĠTĠT ÜNĠVERSĠTESĠ SOSYAL BĠLĠMLER ENSTĠTÜSÜ YÜKSEK LĠSANS VE DOKTORA PROGRAM ĠLANI HĠTĠT ÜNĠVERSĠTESĠ SOSYAL BĠLĠMLER ENSTĠTÜSÜ VE PROGRAM ĠLANI 2014 2015 EĞĠTĠM-ÖĞRETĠM YILI GÜZ YARIYILINDA AġAĞIDA BELĠRTĠLEN PROGRAMLARA VE ÖĞRENCĠSĠ ALINACAKTIR BAġVURU TARĠHLERĠ BAġVURU YERĠ MÜLAKAT

Detaylı

T.C BİTLİS EREN ÜNİVERSİTESİ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR ÖĞRETMENLİĞİ BÖLÜMÜ ÖZEL YETENEK SINAVI YÖNERGESİ

T.C BİTLİS EREN ÜNİVERSİTESİ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR ÖĞRETMENLİĞİ BÖLÜMÜ ÖZEL YETENEK SINAVI YÖNERGESİ T.C BİTLİS EREN ÜNİVERSİTESİ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR ÖĞRETMENLİĞİ BÖLÜMÜ ÖZEL YETENEK SINAVI YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç Madde 1 (1) Bu

Detaylı

ANKARA ÜNĠVERSĠTESĠ EĞĠTĠM BĠLĠMLERĠ ENSTĠTÜSÜ

ANKARA ÜNĠVERSĠTESĠ EĞĠTĠM BĠLĠMLERĠ ENSTĠTÜSÜ ANKARA ÜNĠVERSĠTESĠ EĞĠTĠM BĠLĠMLERĠ ENSTĠTÜSÜ Ankara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsünün aşağıda adları belirtilen Anabilim Dallarına 2014-2015 Eğitim-Öğretim yılı I. (GÜZ) yarıyılında yüksek lisans

Detaylı

5. Fen Bilimleri Enstitüsü Lisansüstü programları için Yabancı Uyruklu, Özel Öğrenci ve Özel Koşullu Öğrenci kontenjanı bulunmamaktadır.

5. Fen Bilimleri Enstitüsü Lisansüstü programları için Yabancı Uyruklu, Özel Öğrenci ve Özel Koşullu Öğrenci kontenjanı bulunmamaktadır. 13.06.2016 gün/10-3 nolu EYK ekidir YALOVA ÜNİVERSİTESİ Fen Bilimleri Enstitüsü 2016 2017 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı üstü (, Tezsiz Yüksek, ) Programları İlanı 201 2016 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılında,

Detaylı

BASIN BÜLTENİ. Tablo 1: Sporcu Özgeçmişi Belgesiyle Başvurulabilecek Spor Dalları ve Koşulları

BASIN BÜLTENİ. Tablo 1: Sporcu Özgeçmişi Belgesiyle Başvurulabilecek Spor Dalları ve Koşulları BASIN BÜLTENİ Üniversitemiz Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümüne Özel Yetenek Sınavı ile öğrenci alınacaktır. 1. Kontenjanlar Genel kontenjan 25 (yirmi beş) erkek,

Detaylı

2015-2016 EĞĠTĠM-ÖĞRETĠM YILI PEDAGOJĠK FORMASYON EĞĠTĠMĠ SERTĠFĠKA PROGRAMI DUYURUSU

2015-2016 EĞĠTĠM-ÖĞRETĠM YILI PEDAGOJĠK FORMASYON EĞĠTĠMĠ SERTĠFĠKA PROGRAMI DUYURUSU T.C. KAFKAS ÜNĠVERSĠTESĠ EĞĠTĠM FAKÜLTESĠ DEKANLIĞI 2015-2016 EĞĠTĠM-ÖĞRETĠM YILI PEDAGOJĠK FORMASYON EĞĠTĠMĠ SERTĠFĠKA PROGRAMI DUYURUSU 11.11.2015 tarihli Yükseköğretim Yürütme Kurulu Toplantısında Alınan

Detaylı

T.C. ADIYAMAN ÜNĠVERSĠTESĠ SOSYAL BĠLĠMLER ENSTĠTÜSÜ LĠSANSÜSTÜ PROGRAMLARA ÖĞRENCĠ ALIM ĠLANI

T.C. ADIYAMAN ÜNĠVERSĠTESĠ SOSYAL BĠLĠMLER ENSTĠTÜSÜ LĠSANSÜSTÜ PROGRAMLARA ÖĞRENCĠ ALIM ĠLANI T.C. ADIYAMAN ÜNĠVERSĠTESĠ SOSYAL BĠLĠMLER ENSTĠTÜSÜ LĠSANSÜSTÜ PROGRAMLARA ÖĞRENCĠ ALIM ĠLANI 2016-2017 Akademik Yılı BAHAR yarıyılında, Enstitümüz lisansüstü programlarına öğrenci alınacaktır. Ġlgili

Detaylı

KONTENJANLAR. Tablo 1 SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ*

KONTENJANLAR. Tablo 1 SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ* BAŞVURULAR Ön (Online) Kayıtlar Ön Kayıt Kesinleştirme ÖN KAYIT KESİNLEŞTİRME İŞLEMİNİN YAPILACAĞI FAKÜLTE ADRESİ ENGELLİ ADAYLAR YABANCI UYRUKLU ADAYLAR SINAVLAR YERLEŞTİRME SONUÇLARIN AÇIKLANMASI VE

Detaylı

KARAMANOĞLU MEHMETBEY ÜNĠVERSĠTESĠ BEDEN EĞĠTĠMĠ VE SPOR YÜKSEKOKLU 2015-2016 EĞĠTĠM-ÖĞRETĠM YILI ÖZEL YETENEK SINAVI

KARAMANOĞLU MEHMETBEY ÜNĠVERSĠTESĠ BEDEN EĞĠTĠMĠ VE SPOR YÜKSEKOKLU 2015-2016 EĞĠTĠM-ÖĞRETĠM YILI ÖZEL YETENEK SINAVI KARAMANOĞLU MEHMETBEY ÜNĠVERSĠTESĠ BEDEN EĞĠTĠMĠ VE SPOR YÜKSEKOKLU 2015-2016 EĞĠTĠM-ÖĞRETĠM YILI ÖZEL YETENEK SINAVI Bölüm Adı Kontenjan Beden Eğitimi Ve Spor Öğretmenliği Erkek 30 Beden Eğitimi Ve Spor

Detaylı

ANKARA ÜNĠVERSĠTESĠ EĞĠTĠM BĠLĠMLERĠ ENSTĠTÜSÜ

ANKARA ÜNĠVERSĠTESĠ EĞĠTĠM BĠLĠMLERĠ ENSTĠTÜSÜ ANKARA ÜNĠVERSĠTESĠ EĞĠTĠM BĠLĠMLERĠ ENSTĠTÜSÜ Ankara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsünün aşağıda adları belirtilen Anabilim Dallarına 2013-2014 Eğitim-Öğretim yılı I. (GÜZ) yarıyılında yüksek lisans

Detaylı

BASIN BÜLTENİ. Tablo 1: Sporcu Özgeçmişi Belgesiyle Başvurulabilecek Spor Dalları ve Koşulları

BASIN BÜLTENİ. Tablo 1: Sporcu Özgeçmişi Belgesiyle Başvurulabilecek Spor Dalları ve Koşulları BASIN BÜLTENİ Üniversitemiz Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümüne Özel Yetenek Sınavı ile öğrenci alınacaktır. 1. Kontenjanlar Genel kontenjan 25 (yirmi beş) erkek,

Detaylı

T.C. DĠCLE ÜNĠVERSĠTESĠ EĞĠTĠM BĠLĠMLERĠ ENSTĠTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN

T.C. DĠCLE ÜNĠVERSĠTESĠ EĞĠTĠM BĠLĠMLERĠ ENSTĠTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN T.C. DĠCLE ÜNĠVERSĠTESĠ EĞĠTĠM BĠLĠMLERĠ ENSTĠTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN Enstitümüzün aşağıda belirtilen programlarına 2012-2013 eğitim-öğretim yılı güz yarıyılında tezsiz yüksek lisans ikinci öğretim ve tezli

Detaylı

YÜKSEK LİSANS BİLİM SINAV TARİHİ VE YERİ BİLİM SINAV TARİHİ SAAT YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARINA KESİN KAYIT HAKKI KAZANAN ADAYLARIN DUYURULMASI

YÜKSEK LİSANS BİLİM SINAV TARİHİ VE YERİ BİLİM SINAV TARİHİ SAAT YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARINA KESİN KAYIT HAKKI KAZANAN ADAYLARIN DUYURULMASI T.C. ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ 2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARINA BAŞVURU, BİLİM SINAVI, SONUÇ AÇIKLAMA VE KAYIT TARİHLERİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARINA BAŞVURU

Detaylı

T.C. MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ BAHAR YARIYILI ÖĞRENCİ KONTENJANLARI

T.C. MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ BAHAR YARIYILI ÖĞRENCİ KONTENJANLARI T.C. MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ Enstitümüzün aşağıda kontenjanları belirtilen Anabilim Dallarına 2017-2018 Eğitim-Öğretim yılı bahar yarıyılı için yüksek lisans

Detaylı

T.C ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ Fen Bilimleri Enstitüsü Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Lisansüstü Programlara Öğrenci Alım İlanı

T.C ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ Fen Bilimleri Enstitüsü Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Lisansüstü Programlara Öğrenci Alım İlanı T.C ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ Fen Bilimleri Enstitüsü 2017 2018 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı üstü Programlara Öğrenci Alım İlanı 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında, Enstitümüzün aşağıda

Detaylı

T.C. NEVġEHĠR HACI BEKTAġ VELĠ ÜNĠVERSĠTESĠ REKTÖRLÜĞÜ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü

T.C. NEVġEHĠR HACI BEKTAġ VELĠ ÜNĠVERSĠTESĠ REKTÖRLÜĞÜ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü NEVġEHĠR HACI BEKTAġ VELĠ ÜNĠVERSĠTESĠ FEN BĠLĠMLERĠ ENSTĠTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN Enstitümüz Lisansüstü programlarına 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı için Yüksek Lisans ve Doktora öğrencileri alınacaktır.

Detaylı

BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ NDEN

BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ NDEN BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ NDEN Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Enstitüsü'ne 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılında aşağıda belirtilen sayıda tezli yüksek lisans ve doktora programı öğrencisi

Detaylı

İnönü Üniversitesi Rektörlüğünden:

İnönü Üniversitesi Rektörlüğünden: İnönü Üniversitesi Rektörlüğünden: Üniversitemizin aşağıda belirtilen birimlerine; Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına

Detaylı

13.03.2015 SENATO 2015 /2-IX

13.03.2015 SENATO 2015 /2-IX 13.03.2015 SENATO 2015 /2-IX BİTLİS EREN ÜNİVERSİTESİ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR ÖĞRETMENLİĞİ BÖLÜMÜ ÖZEL YETENEK SINAVI YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

Detaylı

HİTİT ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA PROGRAM İLANI

HİTİT ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA PROGRAM İLANI HİTİT Sİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YÜKSEK LİSANS VE PROGRAM İLANI 2015 2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILINDA AŞAĞIDA BELİRTİLEN PROGRAMLARA YÜKSEK LİSANS VE Sİ ALINACAKTIR 10-14 Ağustos 2015 BAŞVURU

Detaylı

T.C. MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

T.C. MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN T.C. MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN Enstitümüzün aşağıda kontenjanları belirtilen Anabilim Dallarına 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı için yüksek lisans ve doktora öğrencileri

Detaylı

T.C. GAZĠANTEP ÜNĠVERSĠTESĠ ÖĞRETĠM YILI LĠSANS/ÖNLĠSANS PROGRAMLARINA ULUSLARARASI ÖĞRENCĠ KABULÜ 1.Temel Koşullar

T.C. GAZĠANTEP ÜNĠVERSĠTESĠ ÖĞRETĠM YILI LĠSANS/ÖNLĠSANS PROGRAMLARINA ULUSLARARASI ÖĞRENCĠ KABULÜ 1.Temel Koşullar T.C. GAZĠANTEP ÜNĠVERSĠTESĠ 2018-2019 ÖĞRETĠM YILI LĠSANS/ÖNLĠSANS PROGRAMLARINA ULUSLARARASI ÖĞRENCĠ KABULÜ 1.Temel Koşullar Kimler başvurabilir? Adaylardan, lise son sınıfta olmaları ya da mezun durumda

Detaylı

T.C. NEVŞEHİR ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN

T.C. NEVŞEHİR ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN T.C. NEVŞEHİR ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN Enstitümüz lisansüstü öğretim programlarına 2013 2014 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı için öğrenci alınacaktır. alınacak programlar, kontenjanlar,

Detaylı

T.C. UFUK ÜNĠVERSĠTESĠ 2015-2016 EĞĠTĠM / ÖĞRETĠM YILI GÜZ YARIYILI YATAY GEÇĠġ BĠLGĠLERĠ (GENEL NOT ORTALAMASINA GÖRE) YATAY GEÇĠġ KONTENJAN TABLOSU

T.C. UFUK ÜNĠVERSĠTESĠ 2015-2016 EĞĠTĠM / ÖĞRETĠM YILI GÜZ YARIYILI YATAY GEÇĠġ BĠLGĠLERĠ (GENEL NOT ORTALAMASINA GÖRE) YATAY GEÇĠġ KONTENJAN TABLOSU T.C. UFUK ÜNĠVERSĠTESĠ 2015-2016 EĞĠTĠM / ÖĞRETĠM YILI GÜZ YARIYILI YATAY GEÇĠġ BĠLGĠLERĠ (GENEL NOT ORTALAMASINA GÖRE) YATAY GEÇĠġ KONTENJAN TABLOSU Fakülte/Yüksekokul/ Bölüm/Program Puan Türü Ġçi 2.

Detaylı

İLAN ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN

İLAN ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN Lisansüstü Başvuru Tarihleri: Yatay Geçiş Başvuru Tarihleri: İLAN ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN Üniversitemiz Sosyal Bilimler Enstitüsü'ne 2018-2019

Detaylı

ĠLAN ALANYA ALAADDĠN KEYKUBAT ÜNĠVERSĠTESĠ REKTÖRLÜĞÜ'NDEN

ĠLAN ALANYA ALAADDĠN KEYKUBAT ÜNĠVERSĠTESĠ REKTÖRLÜĞÜ'NDEN ĠLAN ALANYA ALAADDĠN KEYKUBAT ÜNĠVERSĠTESĠ REKTÖRLÜĞÜ'NDEN Üniversitemiz Sosyal Bilimler Enstitüsü'ne 2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı için aşağıda belirtilen Ana Bilim Dallarına karşılarında

Detaylı

T.C. GĠRESUN ÜNĠVERSĠTESĠ SAĞLIK BĠLĠMLER ENSTĠTÜSÜ EĞĠTĠM ÖĞRETĠM GÜZ YARIYILI LĠSANSÜSTÜ KONTENJANLARI VE BAġVURU KOġULLARI

T.C. GĠRESUN ÜNĠVERSĠTESĠ SAĞLIK BĠLĠMLER ENSTĠTÜSÜ EĞĠTĠM ÖĞRETĠM GÜZ YARIYILI LĠSANSÜSTÜ KONTENJANLARI VE BAġVURU KOġULLARI Alan İçi Alan Dışı Yabancı Uyruklu Öğrenciler Yatay Geçiş Programları için ALES Puan Türü T.C. GĠRESUN ÜNĠVERSĠTESĠ SAĞLIK BĠLĠMLER ENSTĠTÜSÜ 2017-2018 EĞĠTĠM ÖĞRETĠM GÜZ YARIYILI LĠSANSÜSTÜ KONTENJANLARI

Detaylı

T.C ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğü Güz Yarıyılı Anabilim Dalları-Lisansüstü Öğrenci Kontenjanları DEĞERLENDİRME %

T.C ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğü Güz Yarıyılı Anabilim Dalları-Lisansüstü Öğrenci Kontenjanları DEĞERLENDİRME % ALES PUAN TÜRÜ T.C. Uyruklu ÜNİP * ALES PUANI MEZUNİYET NOT ORTALAMASI MÜLAKAT T.C ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğü 2017-2018 Güz Yarıyılı Anabilim Dalları-Lisansüstü Öğrenci Kontenjanları

Detaylı

T.C. GİRESUN ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLER ENSTİTÜSÜ EĞİTİM ÖĞRETİM BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ KONTENJANLARI VE BAŞVURU KOŞULLARI

T.C. GİRESUN ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLER ENSTİTÜSÜ EĞİTİM ÖĞRETİM BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ KONTENJANLARI VE BAŞVURU KOŞULLARI T.C. GİRESUN ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLER ENSTİTÜSÜ 2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ KONTENJANLARI VE BAŞVURU KOŞULLARI ANABİLİM DALI: PROGRAMI Alan İçi TEZLİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMI Alan

Detaylı

T.C. NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü

T.C. NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN Enstitümüz Lisansüstü programlarına 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı için Yüksek Lisans ve Doktora öğrencileri alınacaktır.

Detaylı

T.C. KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ

T.C. KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ ALES Puan Türü Özel Öğrenci (Yüksek Lisans) Yatay Geçiş (Tezsiz Yüksek Lisans) Yatay Geçiş (Tezli Yüksek Lisans) Yatay Geçiş (Doktora) Doktora Yüksek Lisans (Tezsiz II.Öğretim) Yüksek Lisans (Tezsiz) Yüksek

Detaylı

BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ NDEN

BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ NDEN BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ NDEN Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Enstitüsü'ne 2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında aşağıda belirtilen sayıda tezli yüksek lisans ve doktora programı öğrencisi

Detaylı

HAZİRAN 2016 DÖNEMİ EYLÜL 2016 DÖNEMİ

HAZİRAN 2016 DÖNEMİ EYLÜL 2016 DÖNEMİ T.C. CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI 2016-HAZİRAN DÖNEMİ BAŞVURULARI Haziran-2016 (yaklaşık 300 kişi) ve Eylül-2016 (yaklaşık 1.200 kişi) dönemlerinde

Detaylı

İLAN ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN

İLAN ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN İLAN ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Enstitüsü 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı için aşağıda verilen Anabilim

Detaylı

KIRIKKALE ÜNİVERSİTESİ SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ

KIRIKKALE ÜNİVERSİTESİ SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ KIRIKKALE ÜNİVERSİTESİ SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖZEL YETENEK SINAVI KESİN SONUÇ LİSTESİNDE YER ALAN ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE!!! (ENGELLİ ADAYLAR HARİÇ) 2017 ÖSYS Kılavuzunun

Detaylı

hak kazandığı takdirde, Fen Bilimleri Enstitüsüne teslim eder.

hak kazandığı takdirde, Fen Bilimleri Enstitüsüne teslim eder. BĠLECĠK ġeyh EDEBALĠ ÜNĠVERSĠTESĠ REKTÖRLÜĞÜ TEZLĠ YÜKSEK LĠSANS PROGRAMI ĠLAN METNĠ Üniversitemiz 2014 2015 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında Anadolu Üniversitesi ile Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi

Detaylı

Değerlen dirme (Sınav) Şekli. Y. Dil. Yurt Dışı Yok Mülakat SÖZ. Mülakat. Bilim ve. Mülakat. Bilim ve. Mülakat. Mülakat

Değerlen dirme (Sınav) Şekli. Y. Dil. Yurt Dışı Yok Mülakat SÖZ. Mülakat. Bilim ve. Mülakat. Bilim ve. Mülakat. Mülakat DİCLE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ NDEN Dicle Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü nün aşağıda belirtilen Türkçe eğitimli ve Doktora programları ile Arapça eğitimli Temel İslam ve

Detaylı

T.C. NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü

T.C. NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN Enstitümüz Lisansüstü programlarına 2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı için Yüksek Lisans ve Doktora öğrencileri alınacaktır. Öğrenci başvurularına ilişkin,

Detaylı

DĠCLE ÜNĠVERSĠTESĠ SAĞLIK BĠLĠMLERĠ ENSTĠTÜSÜ 2014-2015 EĞĠTĠM - ÖĞRETĠM YILI GÜZ YARIYILI LĠSANSÜSTÜ ÖĞRENCĠ ALIM ĠLANI

DĠCLE ÜNĠVERSĠTESĠ SAĞLIK BĠLĠMLERĠ ENSTĠTÜSÜ 2014-2015 EĞĠTĠM - ÖĞRETĠM YILI GÜZ YARIYILI LĠSANSÜSTÜ ÖĞRENCĠ ALIM ĠLANI DĠCLE ÜNĠVERSĠTESĠ SAĞLIK BĠLĠMLERĠ ENSTĠTÜSÜ 014-015 EĞĠTĠM - ÖĞRETĠM YILI GÜZ YARIYILI LĠSANSÜSTÜ ÖĞRENCĠ ALIM ĠLANI DOKTORA KONTENJANLARI Anabilim Dalı Adet ÖnkoĢul Anatomi (UNĠP Anatomi Yüksek Lisansı

Detaylı

Mülakat\Yazılı Sınav Tarihi 21 Temmuz 2015 Kesin Kayıt Hakkı Kazanan Adayların İlanı 24 Temmuz 2015 Kesin Kayıt Tarihleri 31 Ağustos 04 Eylül 2015

Mülakat\Yazılı Sınav Tarihi 21 Temmuz 2015 Kesin Kayıt Hakkı Kazanan Adayların İlanı 24 Temmuz 2015 Kesin Kayıt Tarihleri 31 Ağustos 04 Eylül 2015 2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Lisansüstü Programlarına İlişkin Başvuru Koşulları ve Kontenjanlar İSTANBUL MEDENİYET ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ

Detaylı

hak kazandığı takdirde, Fen Bilimleri Enstitüsüne teslim eder.

hak kazandığı takdirde, Fen Bilimleri Enstitüsüne teslim eder. BĠLECĠK ġeyh EDEBALĠ ÜNĠVERSĠTESĠ REKTÖRLÜĞÜ TEZLĠ YÜKSEK LĠSANS PROGRAMI ĠLAN METNĠ Üniversitemiz 2015 2016 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında Anadolu Üniversitesi ile Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi

Detaylı

DÜZCE ÜNİVERSİTESİ SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ ÖĞRENCİ ALIM YÖNERGESİ

DÜZCE ÜNİVERSİTESİ SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ ÖĞRENCİ ALIM YÖNERGESİ EK-21 DÜZCE ÜNİVERSİTESİ SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ ÖĞRENCİ ALIM YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 - (1) Bu Yönergenin amacı, Düzce Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi

Detaylı

MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ LİSANSÜSTÜ (DOKTORA, TEZLİ/TEZSİZ YÜKSEK LİSANS) PROGRAM İLANI

MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ LİSANSÜSTÜ (DOKTORA, TEZLİ/TEZSİZ YÜKSEK LİSANS) PROGRAM İLANI MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ ÜSTÜ (DOKTORA, TEZLİ/TEZSİZ ) PROGRAM İLANI 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI İÇİN; BAŞVURU TARİHLERİ: 31 Temmuz-04 Ağustos 2017 tarihleri

Detaylı

ANKARA ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ KONTENJANLARI VE BAŞVURU KOŞULLARI

ANKARA ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ KONTENJANLARI VE BAŞVURU KOŞULLARI ANKARA ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI ÜSTÜ KONTENJANLARI VE Ankara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsünün aşağıda adları belirtilen Anabilim Dallarına

Detaylı

T.C. NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü

T.C. NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN Enstitümüz Lisansüstü programlarına 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı için Yüksek Lisans ve Doktora öğrencileri alınacaktır.

Detaylı

T.C KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ

T.C KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ T.C KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ 2014-2015 Eğitim Öğretim yılı Güz Yarıyılı için Anabilim Dallarınca öğrenci alınacak olan programlar, kontenjanlar, adaylarda

Detaylı

FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ Yönetim Kurulu Kararları

FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ Yönetim Kurulu Kararları FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ Yönetim Kurulu Kararları Toplantı Tarihi: 19.07.2018 Toplantı Sayısı : 31 Karar No:01 2018-2019 eğitim-öğretim yılı güz yarıyılı Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı nın 27.06.2018 tarihli

Detaylı

SENATO 2017/06-IV

SENATO 2017/06-IV 15.06.2017 SENATO 2017/06-IV BİTLİS EREN ÜNİVERSİTESİ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR ÖĞRETMENLİĞİ BÖLÜMÜ ÖZEL YETENEK SINAV YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak, Tanım

Detaylı

Özel Yetenek Sınavı Duyurusu

Özel Yetenek Sınavı Duyurusu Özel Yetenek Sınavı Duyurusu T.C. ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR EĞİTİMİ BÖLÜMÜ 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖZEL YETENEK SINAVI Beden Eğitimi ve

Detaylı

T.C. NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü

T.C. NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN Enstitümüz Lisansüstü programlarına 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı için Yüksek Lisans ve Doktora öğrencileri alınacaktır.

Detaylı

T.C. NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü

T.C. NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN Enstitümüz Lisansüstü programlarına 2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı için Yüksek Lisans ve Doktora öğrencileri alınacaktır.

Detaylı

ĠLAN ALANYA ALAADDĠN KEYKUBAT ÜNĠVERSĠTESĠ REKTÖRLÜĞÜ SOSYAL BĠLĠMLER ENSTĠTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN

ĠLAN ALANYA ALAADDĠN KEYKUBAT ÜNĠVERSĠTESĠ REKTÖRLÜĞÜ SOSYAL BĠLĠMLER ENSTĠTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN ĠLAN ALANYA ALAADDĠN KEYKUBAT ÜNĠVERSĠTESĠ REKTÖRLÜĞÜ SOSYAL BĠLĠMLER ENSTĠTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN Üniversitemiz Sosyal Bilimler Enstitüsü'ne 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı için aşağıda verilen

Detaylı

SPOR LİSESİ ÇIKIŞLI ADAYLARIN DİKKATİNE!!!

SPOR LİSESİ ÇIKIŞLI ADAYLARIN DİKKATİNE!!! SPOR LİSESİ ÇIKIŞLI ADAYLARIN DİKKATİNE!!! 2017 ÖSYS Kılavuzunun 54. Sayfasındaki Tablo 3-A da belirtildiği üzere Ortaöğretimde Bazı Alanların Yerleştirmede Ek Puan Alacağı Lisans Programları başlıklı

Detaylı

ANKARA ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ KONTENJANLARI VE BAŞVURU KOŞULLARI

ANKARA ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ KONTENJANLARI VE BAŞVURU KOŞULLARI ANKARA ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ KONTENJANLARI VE BAŞVURU KOŞULLARI Ankara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsünün aşağıda adları

Detaylı

2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI TÜRK MÜZİĞİ LİSANS PROGRAMI ÖZEL YETENEK SINAVI KILAVUZU

2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI TÜRK MÜZİĞİ LİSANS PROGRAMI ÖZEL YETENEK SINAVI KILAVUZU T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ SANAT, TASARIM VE MİMARLIK FAKÜLTESİ 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI TÜRK MÜZİĞİ LİSANS PROGRAMI ÖZEL YETENEK SINAVI KILAVUZU Özel yetenek sınavı başvuruları 17 21 Ağustos 2015 tarihleri

Detaylı

ANKARA ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ KONTENJANLARI VE BAŞVURU KOŞULLARI

ANKARA ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ KONTENJANLARI VE BAŞVURU KOŞULLARI ANKARA ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ KONTENJANLARI VE BAŞVURU KOŞULLARI Ankara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsünün aşağıda adları

Detaylı

T.C. KĠLĠS 7 ARALIK ÜNĠVERSĠTESĠ MUALLĠM RIFAT EĞĠTĠM FAKÜLTESĠ

T.C. KĠLĠS 7 ARALIK ÜNĠVERSĠTESĠ MUALLĠM RIFAT EĞĠTĠM FAKÜLTESĠ T.C. KĠLĠS 7 ARALIK ÜNĠVERSĠTESĠ MUALLĠM RIFAT EĞĠTĠM FAKÜLTESĠ PEDAGOJĠK FORMASYON EĞĠTĠMĠ SERTĠFĠKA PROGRAMI BAġVURU VE KAYIT DUYURUSU (2018 YAZ GRUBU) (2018 Haziran Ayında Kayıt Yapacak Öğrenciler Ġçin)

Detaylı

SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI YÜKSEK LİSANS KONTENJANLARI VE KABUL KOŞULLARI

SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI YÜKSEK LİSANS KONTENJANLARI VE KABUL KOŞULLARI SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI YÜKSEK LİSANS KONTENJANLARI VE KABUL KOŞULLARI TC YABANCI YATAY ALES ANABİLİM DALI UYRUKLU UYRUKLU GEÇİŞ PUAN TÜRÜ ALAN ALAN ALAN ALAN

Detaylı

T.C. KĠLĠS 7 ARALIK ÜNĠVERSĠTESĠ MUALLĠM RIFAT EĞĠTĠM FAKÜLTESĠ

T.C. KĠLĠS 7 ARALIK ÜNĠVERSĠTESĠ MUALLĠM RIFAT EĞĠTĠM FAKÜLTESĠ T.C. KĠLĠS 7 ARALIK ÜNĠVERSĠTESĠ MUALLĠM RIFAT EĞĠTĠM FAKÜLTESĠ PEDAGOJĠK FORMASYON EĞĠTĠMĠ SERTĠFĠKA PROGRAMI BAġVURU VE KAYIT DUYURUSU (2018 GÜZ GRUBU) (2018 Eylül Ayında Kayıt Yapacak Öğrenciler Ġçin)

Detaylı

KAFKAS ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

KAFKAS ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN KAFKAS ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN Üniversitemize Bağlı Sağlık, Sosyal ve Fen Bilimleri Enstitülerinin Çeşitli Anabilim Dallarına 208-209 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında Lisansüstü Eğitim İçin Öğrenci

Detaylı

T.C. GÜMÜġHANE ÜNĠVERSĠTESĠ REKTÖRLÜĞÜ SOSYAL BĠLĠMLER ENSTĠTÜSÜ

T.C. GÜMÜġHANE ÜNĠVERSĠTESĠ REKTÖRLÜĞÜ SOSYAL BĠLĠMLER ENSTĠTÜSÜ 2014 2015 EĞĠTĠM - ÖĞRETĠM YILI GÜZ YARIYILI Kontenjanları, BaĢvuru ġartları, BaĢvuruya Esas TeĢkil Eden Lisans Programları Lisansüstü Programlara BaĢvuru Tarihleri : 04-08 Ağustos 2014 I. Kontenjanlar

Detaylı

KAFKAS ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

KAFKAS ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN KAFKAS ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN Üniversitemize Bağlı Sağlık, Sosyal ve Fen Bilimleri Enstitülerinin Çeşitli Anabilim Dallarına 208-209 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında Lisansüstü Eğitim İçin Öğrenci

Detaylı

kayda hak kazandığı takdirde, Fen Bilimleri Enstitüsüne teslim eder.

kayda hak kazandığı takdirde, Fen Bilimleri Enstitüsüne teslim eder. BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ DOKTORA PROGRAMI İLAN METNİ Üniversitemiz 2018 2019 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında Fen Bilimleri Enstitüsü doktora programlarına öğrenci alınacaktır.

Detaylı

T.C. NEVŞEHİR ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN

T.C. NEVŞEHİR ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN T.C. NEVŞEHİR ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN Enstitümüz lisansüstü öğretim programlarına 2012 2013 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı için öğrenci alınacaktır. alınacak programlar, kontenjanlar,

Detaylı

T.C. ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜMÜDÜRLÜĞÜ

T.C. ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜMÜDÜRLÜĞÜ T.C. ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜMÜDÜRLÜĞÜ 2011-2012Öğretim Yılı Güz Yarıyılı için aşağıda belirtilen Bilim/Sanat Dallarına Tezli Yüksek Lisans ile Doktora öğrencisi alınacaktır. LİSANSÜSTÜ

Detaylı

T.C. KARAMANOĞLU MEHMETBEY ÜNĠVERSĠTESĠ FEN BĠLĠMLERĠ ENSTĠTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN

T.C. KARAMANOĞLU MEHMETBEY ÜNĠVERSĠTESĠ FEN BĠLĠMLERĠ ENSTĠTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN T.C. KARAMANOĞLU MEHMETBEY ÜNĠVERSĠTESĠ FEN BĠLĠMLERĠ ENSTĠTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN Programlar, Kontenjanlar ve BaĢvuru ġartları Anabilim Dalı Yüksek Lisans Doktora Yatay GeçiĢ (YL) Yatay GeçiĢ (DR) Özel Öğrenci

Detaylı

T.C. KARABÜK ÜNİVERSİTESİ SAFRANBOLU FETHİ TOKER GÜZEL SANATLAR VE TASARIM FAKÜLTESİ

T.C. KARABÜK ÜNİVERSİTESİ SAFRANBOLU FETHİ TOKER GÜZEL SANATLAR VE TASARIM FAKÜLTESİ 1 T.C. KARABÜK ÜNİVERSİTESİ SAFRANBOLU FETHİ TOKER GÜZEL SANATLAR VE TASARIM FAKÜLTESİ 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI RESİM BÖLÜMÜ ÖZEL YETENEK SINAVI KILAVUZU SINAV BAŞVURU KOŞULLARI 1. Lise yada dengi

Detaylı

MANİSA CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ YURT DIŞINDAN LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİ BAŞVURUSU VE KAYIT KABUL YÖNERGESİ

MANİSA CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ YURT DIŞINDAN LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİ BAŞVURUSU VE KAYIT KABUL YÖNERGESİ T. C. 206-207 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ YABANCI ÖĞRENCİ BAŞVURU KOŞULLARI 206-207 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı başında, aşağıda kontenjanları belirtilen Anabilim Dallarına YURT

Detaylı

ENSTİTÜMÜZ BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA GİRİŞ SINAVI ÖĞRENCİ KONTENJANLARI

ENSTİTÜMÜZ BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA GİRİŞ SINAVI ÖĞRENCİ KONTENJANLARI T.C. MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ ENSTİTÜMÜZ 2018-2019 BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA GİRİŞ SINAVI ÖĞRENCİ KONTENJANLARI 2018-2019 Öğretim yılı Bahar yarıyılında

Detaylı

BARTIN ÜNİVERSİTESİ 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI EK KONTENJAN KAYIT KILAVUZU KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER:

BARTIN ÜNİVERSİTESİ 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI EK KONTENJAN KAYIT KILAVUZU KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER: BARTIN ÜNİVERSİTESİ 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI EK KONTENJAN KAYIT KILAVUZU KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER: a) ÖSYM sınav sonuç belgesinin internet çıktısı, b) Adayın mezun olduğu ortaöğretim kurumundan

Detaylı

T.C ADNAN MENDERES ÜNĠVERSĠTESĠ REKTÖRLÜĞÜ GÜZ YARIYILI LĠSANSÜSTÜ EĞĠTĠMĠ ĠÇĠN BAġVURU BĠLGĠLERĠ VE ÖĞRENCĠ KONTENJANLARI.

T.C ADNAN MENDERES ÜNĠVERSĠTESĠ REKTÖRLÜĞÜ GÜZ YARIYILI LĠSANSÜSTÜ EĞĠTĠMĠ ĠÇĠN BAġVURU BĠLGĠLERĠ VE ÖĞRENCĠ KONTENJANLARI. T.C ADNAN MENDERES ÜNĠVERSĠTESĠ REKTÖRLÜĞÜ 2017-2018 GÜZ YARIYILI LĠSANSÜSTÜ EĞĠTĠMĠ ĠÇĠN BAġVURU BĠLGĠLERĠ VE ÖĞRENCĠ KONTENJANLARI BaĢvuru Tarihi 31 Temmuz-14 Ağustos 2017 Online BaĢvuru Adresi http://www.adu.edu.tr/lisansustu

Detaylı

EĞĠTĠM BĠLĠMLERĠ ANABĠLĠM DALI (Eğitim Programları ve Öğretimi Yüksek Lisans Programı)

EĞĠTĠM BĠLĠMLERĠ ANABĠLĠM DALI (Eğitim Programları ve Öğretimi Yüksek Lisans Programı) SOSYAL BĠLĠMLER ENSTĠTÜSÜ 2013 2014 ÖĞRETĠM YILI GÜZ YARIYILI ĠÇĠN ENSTĠTÜMÜZ TEZLĠ-TEZSĠZ YÜKSEK LĠSANS VE DOKTORA PROGRAMLARI ÖĞRENCĠ KONTENJANLARI ĠLE ARANILACAK ġartlar Lisansüstü Programlara BaĢvurular

Detaylı

II. BAġVURU ĠÇĠN GEREKLĠ BĠLGĠLER, DEĞERLENDĠRME VE KABUL ġartlari

II. BAġVURU ĠÇĠN GEREKLĠ BĠLGĠLER, DEĞERLENDĠRME VE KABUL ġartlari ULUDAĞ ÜNĠVERSĠTESĠ EĞĠTĠM BĠLĠMLERĠ ENSTĠTÜSÜ LĠSANSÜSTÜ PROGRAM KONTENJANLARI VE BAġVURU KOġULLARI (2016-2017 EĞĠTĠM-ÖĞRETĠM YILI BAHAR YARIYILI) Sevgili Adaylar, 2016-2017 eğitim-öğretim yılı Bahar

Detaylı

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ 2017-2018 Eğitim Öğretim yılı Güz Yarıyılında, Sosyal Bilimler Enstitüsü ne aşağıdaki anabilim dallarına lisansüstü eğitim için öğrenci alınacaktır.

Detaylı

T.C. MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ

T.C. MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ ENSTİTÜMÜZ 2017-2018 GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA GİRİŞ SINAVI ÖĞRENCİ KONTENJANLARI 2017-2018 Öğretim yılı Güz yarıyılında Enstitümüze alınacak lisansüstü öğrenci kontenjanları, kayıt-kabul şartları,

Detaylı

SAĞLIK BİLİMLER ENSTİTÜSÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI TEZLİ YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA BAŞVURU İLANI

SAĞLIK BİLİMLER ENSTİTÜSÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI TEZLİ YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA BAŞVURU İLANI ANABİLİM DALLARI Kalp Damar Cerrahisi (Perfüzyon Teknolojisi) SAĞLIK BİLİMLER ENSTİTÜSÜ TEZLİ YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA BAŞVURU İLANI TEZLİ YÜKSEK LİSANS DOKTORA PROGRAMLARI PROGRAMLARI ALES Asgari 6 SAY

Detaylı