ÜRÜN BROŞÜRÜ. Portatif Ölçüm Kolları

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "ÜRÜN BROŞÜRÜ. Portatif Ölçüm Kolları"

Transkript

1 ÜRÜN BROŞÜRÜ ROMER Absolute Arm Portatif Ölçüm Kolları

2 ROMER Absolute Arm Kesinlikle değerli Kalite kontrol, ölçüm, makina üstünde doğrulama, tersine mühendislik, sanal montaj veya 3B modelleme. İhtiyacınız ne olursa olsun ROMER Absolute Arm yanınızda. Yalnızca bir metroloji aracı olmakla kalmayan bu ürünün değeri çok yönlülüğünde yatıyor. Taşınabilirlik, denge, hafiflik ve yüksek performanslı lazer tarayıcılar; ROMER Absolute Arm ı herkes tarafından ve minimum eğitimle kullanılabilecek çok amaçlı bir 3B ölçüm, analiz ve sayısallaştırma aracı yapıyor. Çoğu metroloji cihazının aksine ROMER Absolute Arm, dengeli karbon fiber yapısı ve endüstri önderi Absolute enkoderler sayesinde ısınma süresi veya ilk kullanıma hazırlama gerektirmiyor. Sadece ölçüm kolunu parçanın üzerine götürün,cihazı açın ve ölçüme başlayın. Tüm endüstrilerde verimliliği artırır Tipik Endüstriler: Tipik Ölçüm Uygulamaları: Otomotiv Havacılık-Uzay Genel Endüstri Şekillendirme Endüstrisi Döküm Sanayii Mamul metal ürünler Makina İmalatı Spor Ekipmanı Boru ve Tüp Üretimi Tarım & Ağır Ekipman Gemi ve Tekne inşası Demiryolu Arkeolojik ve Tarihi Koruma Otomotiv Havacılık-Uzay Genel Endüstri Fikstür montajı ve ölçümü Tüpler & Tüp Düzeneği CAD-Parça karşılaştırması Hizalama Tersine Mühendislik Sanal Montaj Araç gövdesi Tezgah üzerinde parça ölçümü Kompozit parça ölçümü Döküm ve Kalıp kontrolleri

3

4 ROMER Absolute Arm EN İYİ ÖZELLİKLER RDS ROMER in patentli yazılımı RDS, sahada toplam kontrol yönetiminin yanısıra sıcaklık ve darbe izlemeye olanak tanıyan akıllı teknolojisiyle donatılmıştır. Lazerli Tarama ROMER Absolute Arm, tamamen entegre yüksek performanslı lazerli tarayıcılar veya karmaşık tarama görevleri için harici HP-L-20.8 lazer tarayıcıyla birlikte kullanılabilir. ROMER Absolute Arm, tümüyle doğrulanabilir tarama sistemi hassasiyeti sunan piyasadaki tek tarama sistemidir. Otomatik Prob Tanıma Akıllı Hızlı Değiştirilebilen Problar: Dokunsal probları yeniden kalibre etmeye gerek duymadan her zaman değiştirebilirsiniz. ROMER Absolute Arm ın tekrarlanabilir prob montajı ile probların ölçüm ihtiyaçlarınıza göre hazırlık yapmadan, anında değiştirilebilmesini sağlar. Anlık Geri Bildirim ROMER Absolute Arm operatöre anlık Akustik ve dokunsal geri bildirim sunarak, ROMER Absolute Arm ın en zorlu endüstriyel ortamlarda bile kullanılabilmesini sağlar.

5 Mutlak Enkoderler Sıfırlama ve ısınma süreleri dünde kaldı sadece kolu çalıştırın ve ölçün. Ölçüm Hacmi Boyut önemlidir: ROMER Absolute Arm 1.5m ila 4.5m arasında yedi farklı boya sahiptir. Sertifikasyon Tarama sistemleri de dahil olmak üzere tüm ROMER Absolute Arm lar B sertifikasyonundan geçer. VDI/VDE a göre ilave sertifikalar da mevcuttur. ROMER Absolute Arm Compact modeli, ISO veya B sertifikasyon seçenekleriyle mevcuttur. Sıfır Yerçekimi Sıfır yerçekimi karşı ağırlık, taban ve kol öğelerindeki torku saf dışı bırakır, kolun dikey bir pozisyonda monte edilmesi konusunda daha toleranslıdır ve kolun hakimiyetini tümüyle size verir. Akıllı Kilit ROMER Absolute Arm kullanılmadığı zamanlarda, güvenli bir şekilde hareketsiz pozisyonuna kilitlenebilir. Akıllı Kilit, kolun tüm ara pozisyonlara sabitlenebilmesini sağlar. Donanım Geliştirme Kitleri Kolaylıkla birbirleri arasında değiştirilebilen Donanım Geliştirme Kitleri sayesinde ROMER Absolute Arm ın işlevselliği her zaman geliştirilebilir. Wi-fi bağlantısı, wi-fi tarama kapasitesi ve tam pil operasyonu için özellik paketleri mevcuttur.

6 ROMER Absolute Arm Kullanıcıların yorumları Hexagon Metrology değerli ve güvenilir iş ortağımızdır ve romer absolute arm ürünlerimizin kalitesini güvence altına almaktadır. Marcin Wojciechowski, Solaris, Sroda Wielkopolska, Polonya Hexagon Metrology araç ve motorun her alanını optimize etmemize yardımcı oluyor, bu da pistte somut sonuçlar doğuruyor. Yarış mühendisleri, önceki denetleme teknikleriyle kıyaslandığında ROMER kollarla yapılan ölçümlerin çok daha hassas olduğundan eminler. Doug Duchardt, Hendrick Motorsports, NC, ABD Üretim ölçüm faaliyeti ile tasarım süreci arasındaki geri bildirim döngüsünü büyük ölçüde kısaltarak, hem zamandan tasarruf ediyoruz hem de sonuçları iyileştiriyoruz. Steve Ruggiero, Pratt & Whitney, CT, ABD Bağlantı düzeneğinin ortasında duruyorsanız, ROMER KOL ÜZE- RİNDEKİ absolute encoder ler harika bir şekilde işe yarıyor çünkü bunlara referans vermek zorunda kalmıyorsunuz. Kollar son derece işlevsel, artık komponentlerde daha önce var olduğunu bilmediğimiz hatalar buluyoruz, önceki kollarla kıyaslandığında kolun kullanım kolaylığı mükemmel ve probların kolay değiştirilebilmesi kolları son derece kullanıcı dostu kılıyor. Sam Harper, Red Bull Technology Milton Keynes, İngiltere Kolun çok yönlülüğü onu ihtiyaçlarımız için mükemmel kılıyor: Kızak düzeninde bize nerede zaman kazandırabileceğini hemen görebildik ancak şimdi onun için daha önce aklımıza bile gelmeyen uygulamalar buluyoruz. Kristan Bromley, Dünya Skeleton Şampiyonu ve Bromley Technologies Başkanı, Bromley Technologies Rotherham, İngiltere Peter Haase, Bombardier Bautzen, Almanya En önemli faktör tasarruf edilen zaman. Eskiden günler alan bir iş şimdi saatler içinde yapılıyor. Hurda boru tesisatı yüzdesi neredeyse tümüyle bertaraf edildi. Tony Wells, Fabspeed, PA, ABD ROMER ABSOLUTE ARM, YARIŞ ESNASINDA KIZAKLARIN GEOMETRİLERİNİ KONTROL ETMEDE GEREKEN HASSASİYETİ SAĞLIYOR. BAŞKA HİÇBİR ÖLÇÜM SİSTEMİ, 10 DAKİKADAN AZ SÜREDE 100 MİKRON TOLERANSLA TÜM İSKELETİ KONTROL ETMEMİZE İMKAN VERMEZ. Johan Kucaba, Union Cycliste Internationale (UCI), Aigle, İsviçre

7 KOLAY KILINAN HASSASİYET UYGULAMANIZ KADAR KENDİNE HAS Tüm endüstri sektörlerinden binlerce kullanıcı Hexagon Metrology nin taşınabilir ölçüm kollarına güveniyor. Bu kullanıcılar ROMER Absolute Arm ın günlük ölçüm rutinlerini kolaylaştıran tasarımını takdirle karşılıyor. Donanım Geliştirme Kitleri ROMER Donanım Geliştirme Kitleri portatif bir ölçüm kolunun tam potansiyelini gözler önüne sermektedir. Kolun arkasına monte edilebilen ve karşılıklı değiştirilebilen bu paketler size yeni işlevsellikler sunar: ROMER Mobilite Paketi bir pil ve WiFi haberleşme içerir - ROMER Absolute Arm için maksimum esneklik. ROMER Tarama Paketi lazer tarayıcılar için arayüzdür. Karbon fiber sıcaklık değişiklikleri gibi her türlü çevresel koşulda kolu kaya gibi sağlam kılar. Dönme Kavrayışı daha büyük parçalar üstünde kolun idaresini kolaylaştırır. Entegre lazer tarayıcı için, ROMER Kablosuz Tarama Paketi, yüksek hızlı, 3 Boyutlu taramayı tamamen kablosuz hale getiriyor. Anlık Geri Bildirim akustik kılavuzluk ve dokunsal arayüzle kullanıcının her türlü ortamda ölçümlerinden emin olmasını sağlar. Kullanıcı destekleri, entegre fare işlevli bilek, çalışma lambası ve entegre dijital kamera gibi aygıtlarla endüstriyel ölçümleri her yerde kolaylaştırmak için tasarlanmıştır. Sıfır yerçekimi karşı ağırlığı, kolun kullanıcının elinde süzülmesini sağlayarak, çok zorlu bir ergonomik deneyimi zevkli ve verimli bir deneyim haline getirir. Aksesuarlar Farklı problar, tripodlar ve ayaklar farklı uygulamalar için kullanılabilir: Tüm ROMER Absolute Armlar bir çok ortam için hazırdır. Farklı uygulamalar için bir çok aksesuar özel olarak seçilebilir.

8 ROMER Absolute Arm Çok amaçlı metroloji aygıtı ROMER Absolute Arm Entegre lazer tarayıcılı ROMER Absolute Arm 6 eksenli ROMER Absolute Arm, sayısız iş parçası üzerinde yüksek hassasiyetli dokunsal ölçümler için tasarlanmıştır. Sac metal parçalar, plastik bileşenler veya karbon fiber yapılar gibi hemen her tür parçanın dokunsal problu ölçümünü ve muayenesini gerçekleştirir. Ölçüm işlerinizin daha sonra lazer tarama gerektirmesi durumunda, sisteminiz her zaman güncellenebilir. Hareket özgürlüğü: tamamen entegre ve sertifikalı RS3 lazer tarayıcı ile, hemen her tür ölçüm ihtiyacı için ideal çok amaçlı bir metroloji sistemidir. Nokta bulutu denetimi, ürün kıyaslama, tersine mühendislik, hızlı prototipleme, sanal montaj veya CNC frezeleme işleri; dokunsal problu ölçüm portföyüne eklenebilecek tipik lazer tarama uygulamalarından birkaçıdır. Entegre lazer tarayıcı, hemen her tür nesne yüzeyinden veri yakalayabilecek şekilde tasarlanmıştır. Isınma süresine ve ilave kablo ya da kontrol birimlerine ihtiyaç duymaz. Tarayıcı ve prob ölçümleri aynı yazılım oturumunda birleştirilir.

9 Harici lazer tarayıcılı ROMER Absolute Arm Harici tarayıcılı ROMER Absolute Arm, Hexagon Metrology nin HP-L-20.8 lazer tarayıcısı için tasarlanmış son teknoloji lazer tarama platformudur. HP-L-20.8 ile ROMER Absolute Arm, en karmaşık yüzey türlerinde bile birinci sınıf performans sunar. Otomatik lazer kontrolü, tek bir geçişte çoklu yüzey renklerinin taranabileceği anlamına gelir. HP-L-20.8 in eşsiz uçan nokta teknolojisi sayesinde tarama genişliği ve nokta yoğunluğu TAMAMEN DEĞİŞKENDİR böylece en çok ihtiyaç duyulan noktada maksimum tarama ayrıntısı kullanıcıya garanti edilir. ROMER Tüp Muayene Çözümü ROMER Tube Inspection Solution tek bir temassız ürün içinde boru ölçümünün 3 ana görevinin tümünü yerine getirir: Boru denetimi ve tanımlanması, geometri ölçümü ve hatta eğme programı düzeltimi üzerinden CNC boru eğme makinalarına ara yüzle bağlamak bile mümkündür. ROMER Tube Inspection Solution piyasada bulunan tek taşınabilir gerçek boru ölçüm çözümüdür. Çalışma parçasına götürülerek boruları, hatları, hortumları ve tüpleri bulundukları ortamda ölçebilir, böylece zamandan ve çabadan tasarruf sağlar. Tüpler ve boruların tersine mühendisliği de inanılmaz ölçüde hızlıdır ve hiçbir karmaşık lazerli tarama gerektirmez.

10 ROMER Absolute Arm TEKNİK ÖZELLİK TABLOLARI ROMER ABSOLUTE ARM COMPACT PROBLAMA ÖZELLİKLERİ B ISO Model Ölçüm aralığı Nokta tekrarlanabilirliği Hacimsel hassasiyet MPEp MPEe Kol ağırlığı m / 3.9 ft mm / in. ± mm / in. 8 µm 5+L/40 18 µm 10.2 kg / 22.5 lbs m / 3.9 ft mm / in. ± mm / in. 6 µm 5+L/65 15 µm 10.8 kg / 23.8 lbs MPEe, ISO standardına göre Hacimsel Aralık Ölçüm Hatasıdır. Genellikle MPEe, kol hassasiyetinin belirlenmesinde en uygun değerdir. Uygun Sertifikanın seçilmesi: B89 mu ISO mu? ROMER Absolute Arm Compact iki sertifika seçeneğiyle sunulur: B veya ISO Sertifikalardan her biri kol hassasiyetinin farklı bir yönünü ele alır. B89, PCMM ler (portatif koordinat ölçme cihazı) için tipik olarak kullanılan - sertifika olup hassasiyetleri (volümetrik hassasiyet ve nokta tekrarlanabilirliği) tekli mutlak değerler olarak ele alır. ISO sertifikası, L değişkenine göre kol hassasiyetini ele alan sabit CMM sertifikasıdır; burada L gerçekleştirilen ölçümün uzunluğuna eşittir. Ölçüm ne kadar uzunsa L değeri o derece fazladır ve ölçüm hassasiyeti o derece düşüktür. ROMER ABSOLUTE ARM COMPACT ISO ye göre HACİMSEL HASSASİYET (MPEe) (µm) RA7312 RA Hassasiyet (mm) Ölçüm aralığı RA7512 RA7312

11 6 Eksen Problama Özellikleri 75er serisi 73er serisi Model Ölçüm Aralığı Nokta Tekrarlanabilirliği 1 Hacimsel Hassasiyet 2 Kol Ağırlıkları m / 6.6 ft mm / in. ± mm / in. 7.4 kg / 16.3 lbs m / 8.2 ft mm / in. ± mm / in. 7.7 kg / 17.0 lbs m / 9.8 ft mm / in. ± mm / in. 8.0 kg / 17.6 lbs m / 11.5 ft mm / in. ± mm / in. 8.3 kg / 18.3 lbs m / 13.1 ft mm / in. ± mm / in. 8.6 kg / 19.0 lbs m / 14.8 ft mm / in. ± mm / in. 8.9 kg / 19.6 lbs m / 6.6 ft mm / in. ± mm / in. 7.7 kg / 17.0 lbs m / 8.2 ft mm / in. ± mm / in. 8.0 kg / 17.6 lbs m / 9.8 ft mm / in. ± mm / in. 8.3 kg / 18.3 lbs m / 11.5 ft mm / in. ± mm / in. 8.6 kg / 19.0 lbs m / 13.1 ft mm / in. ± mm / in. 8.9 kg / 19.6 lbs m / 14.8 ft mm / in. ± mm / in 9.2 kg / 20.3 lbs Tüm spesifikasyonlar B ye göredir. Sertifika aynı zamanda VDI/VDE için de mevcuttur. 7 Eksenli Problama ve Tarama Özellikleri 1 Nokta Tekrarlanabilirlik Testi küre prob ile ölçüm kolu tekrarlanabilirliğinin belirlenmesi için referans testidir. Koni makinenin önündedir. Noktalar bir çok yaklaşma yönünden ölçülür. Ortalama nokta ve her noktanın ortalama merkeze göre sapması hesaplanır. Sonuç maksimum aralık bölü ikidir. 2 Hacimsel Hassasiyet Testi pratik ölçüm uygulamalarında makine performansı için makul beklentileri en doğru şekilde temsil eder, zira onaylı bir uzunluk standardının bir çok konumda ve yönelimde ölçülmesini ve sonuç ölçümlerin gerçek uzunlukla karşılaştırılmasını içerir. Hacimsel Uzunluk Doğruluk Testi makine hassasiyeti ve tekrarlanabilirliğini belirlemek için en uygun testtir. Sonuç ölçüm mesafesinin maksimum sapması eksi teorik uzunluktur. Ortam koşulları Çalışma sıcaklığı: Depolama sıcaklığı: Bağıl nem: Çalışma irtifası: Uyumluluk markaları CE Uyumluluğu: 0 C 50 C (32 F 122 F) C (-22 F 158 F) 10% 90% yoğuşmasız m ( ft) Var Güç gereksinimi Evrensel dünya çapı gerilimi 110V 240V Model 3 Ölçüm Aralık Nokta Tekrarlana-Hacimsebilirliği 1 siyet Hassa- 2 Sistem Tarama Hassasiyeti SI 4 (RS3 ile) Sistem Tarama Hassasiyeti SE 4 (HP-L ile) Kol Ağırlıkları SI Kol Ağırlıkları SE 73er serisi 7320SI/SE 2.0 m mm ± mm mm mm 8.3 kg 7.9 kg 7325SI/SE 2.5 m mm ± mm mm mm 8.6 kg 8.2 kg 3 ROMER Absolute Arm ve entegre tarayıcı anlamına gelir, SE ROMER Absolute Arm ve harici tarayıcı anlamına gelir. 75er serisi 7330SI/SE 3.0 m mm ± mm mm mm 8.9 kg 8.5 kg 7335SI/SE 3.5 m mm ± mm mm mm 9.2 kg 8.8 kg 7340SI/SE 4.0 m mm ± mm mm mm 9.5 kg 9.1 kg 7345SI/SE 4.5 m mm ± mm mm mm 9.8 kg 9.4 kg 7520SI/SE 2.0 m mm ± mm mm mm 8.6 kg 8.2 kg 7525SI/SE 2.5 m mm ± mm mm mm 8.9 kg 8.5 kg 4 Tarama Sistem Hassasiyet Testi lazer tarama yöntemi kullanırken pratik ölçüm uygulamalarında makine performansı için makul beklentileri çok doğru bir şekilde temsil eder. Test bir mat gri kürenin 5 farklı kol hareketiyle ölçümünden oluşur. Kolun her hareketinde küre 5 farklı yönden ölçülerek kürenin büyük çoğunluğunun ölçülmesi sağlanır. Sonuç maksimum 3D merkezin 5 kürenin merkezine mesafesidir. Tüm problama spesifikasyonları bir ROMER taban plakasına veya manyetik plakaya oturtulmuş bir ROMER Absolute Arm ile, stabil çevre koşulları altında 50mm uzunlukta 15mm çelik küre prob kullanılarak elde edilmiştir. 7530SI/SE 3.0 m mm ± mm mm mm 9.2 kg 8.8 kg 7535SI/SE 3.5 m mm ± mm mm mm 9.5 kg 9.1 kg 7540SI/SE 4.0 m mm ± mm mm mm 9.8 kg 9.4 kg 7545SI/SE 4.5 m mm ± mm mm mm 10.1 kg 9.7 kg Tüm spesifikasyonlar B ye göredir. ROMER Absolute Arm. Lazer Tarayicilar. Entegre tarayıcı RS3 Harici tarayıcı HP-L Tarama Sensörü Özellikleri Nokta Alma Yeteneği (Saniyede) Nokta/s Nokta/s Cizgideki Nokta Sayısı 4600 maks Çizgi Yenileme Frekansı 100 Hz maks Hz Tarama Genişliği min. 46 mm 176 mm / 104 mm / 51 mm / 40 mm / 20 mm orta 65 mm 220 mm / 130 mm / 63 mm / 51 mm / 25 mm maks. 85 mm 231 mm / 148 mm / 75 mm / 60 mm / 30 mm Algılama Mesafesi 150 mm ± 50 mm 180 mm ± 40 mm Nokta Aralığı mm mm Lazer güç kontrolü Yarı otomatik - hat başına Tam otomatik - nokta başına Hassasiyet 2 sigma / 30 μm Problama form hatası1 sigma / 9 μm Problama Dağılım Değeri* P[Form.Sph.D95%:Tr:ODS] n.a. 36 μm Ağırlık 340 g 410 g Kontrol birimi Yok Yok Lazer Emniyet Sınıfı Sınıf 2M Sınıf 2 Çalışma sıcaklığı 5 C 40 C (41 F 104 F) 10 C 42 C (50 F 108 F) *ISO :2013

12 HASAS ÖLÇÜM ALETLERİ TAŞINABİLİR ÖLÇÜM KOLLARI LAZER TAKİP CİHAZ VE İSTASYONLARI BEYAZ IŞIK TARAYICILARI SENSÖRLER KÖPRÜLÜ CMMLER ÇOKLU SENSÖRLÜ & OPTİK SİSTEMLER ULTRA YÜKSEK HASASSİYETLİ CMMLER YATAY KOLLU CMMLER GANTRY TİP CMMLER Robotlu uygulamalar YAZILIM ÇÖZÜMLERİ Hexagon Metrology; otomotiv, havacılık, enerji ve sağlık gibi sektörlerde tüm endüstriyel metroloji uygulamaları için ürün ve hizmetleri geniş bir yelpazede sunuyor. Tasarım ve geliştirmeden üretim, montaj ve son kontrole kadar bir ürünün tüm yaşam döngüsü boyunca işlenebilir ölçüm bilgisi ile müşterilerimizi destekliyoruz. Hexagon, farklı sektörler ve coğrafyalarda yer alan uygulamalara verimlilik ve kalite sağlayan bilgi teknolojilerinin lider küresel sağlayıcısıdır. Hexagon un çözümleri; sensörler, yazılım, uzmanlık bilgisi ve müşteri iş akışlarını, uygulanabilir bilgi sunan akıllı bilgi eko sistemleriyle birleştirir. Bunlar, son derece önemli birçok farklı sektörde kullanılır. Dünya çapında 20 den fazla Üretim Tesisi; servis ve tanıtım için 70 den fazla Mükemmeliyet Merkezimiz ve 5 kıtada bulunan 100 ün üzerinde distribütör ağımız ile müşterilerimize, üretim proseslerinin tamamını kontrol edebilme, ürün kalitesinin artırılması ve üretim tesislerinin verimliliğinin artırılmasında güç katıyoruz. Hexagon (Nasdaq Stockholm: HEXAB), dünya çapında 46 ülkede15 binden fazla çalışana sahip olup firmanın net satışları yaklaşık 2,6 milyar Euro dur. Hexagon.com adresinden daha ayrıntılı bilgi edinin. Daha fazlası için Daha fazla bilgi için sayfamızı ziyaret edin Hexagon Metrology. Part of Hexagon Bütün hakları saklıdır. Sürekli ürün geliştirilmesi nedeni ile, Hexagon Metrology ürün özelliklerini haber vermeksizin değiştirme hakkına sahiptir.

ÜRÜN BROŞÜRÜ PRECITEC LR. Ultra hassasiyet gerektiren yüzeyler için optik sensör

ÜRÜN BROŞÜRÜ PRECITEC LR. Ultra hassasiyet gerektiren yüzeyler için optik sensör ÜRÜN BROŞÜRÜ PRECITEC LR Ultra hassasiyet gerektiren yüzeyler için optik sensör 2 PRECITEC LR Ultra hassasiyet gerektiren yüzeyler için optik sensör ÖNE ÇIKAN ÖZELLİKLERİ OPTİK ÖLÇÜMLE SINIRLARI ZORLAYIN

Detaylı

LEICA ABSOLUTE TRACKERS

LEICA ABSOLUTE TRACKERS ÜRÜN BROŞÜRÜ LEICA ABSOLUTE TRACKERS Prob Çözümleri Leica Absolute Tracker AT402 ve B-Probe GİRİŞ SEVİYE ULTRA PORTATİF PROB SİSTEMİ Leica B-Probe, Hexagon Metrology nin en portatif lazer takip sistemi

Detaylı

ÜRÜN BROŞÜRÜ 7.10.7 SF. Atölye Ortamı Koordinat Ölçüm Cihazı

ÜRÜN BROŞÜRÜ 7.10.7 SF. Atölye Ortamı Koordinat Ölçüm Cihazı ÜRÜN BROŞÜRÜ 7.10.7 SF Atölye Ortamı Koordinat Ölçüm Cihazı Hexagon Metrology 7.10.7 SF Üretim Noktasında Kaliteye Bakış Hexagon Metrology 7.10.7 SF, kalite kontrolü için başka hiçbir CMM in zorlu atölye

Detaylı

BORU ÖLÇÜM SİSTEMİ. ROMER Absolute Arm ile boru ölçüm ve üretimi

BORU ÖLÇÜM SİSTEMİ. ROMER Absolute Arm ile boru ölçüm ve üretimi Ürün broşürü BORU ÖLÇÜM SİSTEMİ ROMER Absolute Arm ile boru ölçüm ve üretimi 2 BORU ÖLÇÜM SİSTEMİ ÖNE ÇIKAN ÖZELLİKLERİ BORU ÖLÇÜMÜNÜN YENİ ŞEKLİ Hexagon Metrology nin Boru Ölçüm Sistemi; tüpler, borular,

Detaylı

ÜRÜN BROŞÜRÜ. Yatay kollu koordinat ölçüm ve markalama cihazı

ÜRÜN BROŞÜRÜ. Yatay kollu koordinat ölçüm ve markalama cihazı ÜRÜN BROŞÜRÜ Dea TRACER Yatay kollu koordinat ölçüm ve markalama cihazı TEK İHTİYACINIZ OLAN CİHAZ: DEA TRACER DEA TRACER, tasarım, talaşlı imalat veya doğrama sektöründeki firmalar gibi küçük ve orta

Detaylı

ROMER Absolute Arm Ürün Broşürü. Metrology to go.

ROMER Absolute Arm Ürün Broşürü. Metrology to go. ROMER Absolute Arm Ürün Broşürü Metrology to go. The ROMER Absolute Arm. Çığır açan bir yenilik. Portatif ölçüm kolları metroloji dünyasında çığır açan ürünlerdir. Bu kollar üç boyutlu ölçüm işlemlerini

Detaylı

Kesinlikle taşınabilir. leica absolute tracker AT401

Kesinlikle taşınabilir. leica absolute tracker AT401 Kesinlikle taşınabilir leica absolute tracker AT401 Kesinlikle taşınabilir 2 leica absolute tracker at401 Leica Absolute Tracker Leica AT401. Kesinlikle taşınabilir Leica Absolute Tracker AT 401 çok büyük

Detaylı

BORU ÖLÇÜM SİSTEMİ ROMER ABSOLUTE ARM ILE BORU ÖLÇÜM VE ÜRETIMI ÜRÜN BROŞÜRÜ

BORU ÖLÇÜM SİSTEMİ ROMER ABSOLUTE ARM ILE BORU ÖLÇÜM VE ÜRETIMI ÜRÜN BROŞÜRÜ BORU ÖLÇÜM SİSTEMİ ROMER ABSOLUTE ARM ILE BORU ÖLÇÜM VE ÜRETIMI ÜRÜN BROŞÜRÜ BORU ÖLÇÜMÜNÜN YENİ ŞEKLİ Hexagon Manufacturing Intelligence nin Boru Ölçüm Sistemi; tüpler, borular, kablolar ve hortumlar

Detaylı

KOORDINAT ÖLÇÜM CIHAZLARI IÇIN SENSÖRLERİ ÜRÜN BROŞÜRÜ

KOORDINAT ÖLÇÜM CIHAZLARI IÇIN SENSÖRLERİ ÜRÜN BROŞÜRÜ KOORDINAT ÖLÇÜM CIHAZLARI IÇIN SENSÖRLERİ ÜRÜN BROŞÜRÜ HEXAGON MANUFACTURING INTELLIGENCE DENEYİMDEN DOĞAR Hexagon Manufacturing Intelligence nin Koordinat Ölçüm Cihazları için ürettiği çok çeşitli prob

Detaylı

Online teknik sayfa FLOWSIC300 GAZ SAYACI

Online teknik sayfa FLOWSIC300 GAZ SAYACI Online teknik sayfa A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri AZ AKIŞ ÖLÇÜMÜ VE PROSES DENE- Tip Stok no. Talep üzerine Bu ürün, Madde 2 (4) uyarınca 2011/65/AB sayılı RoHS tüzüğünün geçerlilik

Detaylı

Online teknik sayfa FW102 SAÇILAN IŞIK-TOZ ÖLÇÜM CIHAZLARI

Online teknik sayfa FW102 SAÇILAN IŞIK-TOZ ÖLÇÜM CIHAZLARI Online teknik sayfa FW102 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip FW102 Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

ÜRÜN BROŞÜRÜ. Mutlak taşınabilirlik. Mutlak hız. Mutlak doğruluk.

ÜRÜN BROŞÜRÜ. Mutlak taşınabilirlik. Mutlak hız. Mutlak doğruluk. ÜRÜN BROŞÜRÜ LEICA absolute tracker AT960 Mutlak taşınabilirlik. Mutlak hız. Mutlak doğruluk. MUTLAK TAŞINABİLİRLİK TAŞINABİLİR KALİTE VE ÜRETKENLİK Hexagon Metrology nin Leica Absolute Tracker AT960 lazer

Detaylı

Online teknik sayfa MVM-03M-2MC-MKLB TTK70 LINEER ENCODER

Online teknik sayfa MVM-03M-2MC-MKLB TTK70 LINEER ENCODER Online teknik sayfa MVM-03M-2MC-MKLB TTK70 A B C D E F Resimler farklı olabilir Sipariş bilgileri Tip Diğer cihaz modelleri ve aksesuar Stok no. MVM-03M-2MC-MKLB 6037421 www.sick.com/ttk70 Ürün açıklaması

Detaylı

Online teknik sayfa MCS100E HW-C SEOS ÇÖZÜMLERI

Online teknik sayfa MCS100E HW-C SEOS ÇÖZÜMLERI Online teknik sayfa A B C D E F Ayrıntılı teknik bilgiler Sistem Sipariş bilgileri Tip Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri ve spesifikasyonları

Detaylı

Online teknik sayfa MCS100E CD SEOS ÇÖZÜMLERI

Online teknik sayfa MCS100E CD SEOS ÇÖZÜMLERI Online teknik sayfa MCS100E CD A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip MCS100E CD Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

Online teknik sayfa. FLOWSIC150 Carflow HACIMSEL DEBI ÖLÇÜM CIHAZLARI

Online teknik sayfa. FLOWSIC150 Carflow HACIMSEL DEBI ÖLÇÜM CIHAZLARI Online teknik sayfa FLOWSIC150 Carflow A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip FLOWSIC150 Carflow Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak

Detaylı

Online teknik sayfa MCS100FT-C SEOS ÇÖZÜMLERI

Online teknik sayfa MCS100FT-C SEOS ÇÖZÜMLERI Online teknik sayfa A B C D E F Ayrıntılı teknik bilgiler sistemi Sipariş bilgileri Tip Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri ve

Detaylı

Online teknik sayfa. PowerCEMS50 KULLANICIYA ÖZEL TASARIMLI ANALIZ SISTEMLERI

Online teknik sayfa. PowerCEMS50 KULLANICIYA ÖZEL TASARIMLI ANALIZ SISTEMLERI Online teknik sayfa A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri ve spesifikasyonları

Detaylı

Online teknik sayfa FLOWSIC30 GAZ SAYACI

Online teknik sayfa FLOWSIC30 GAZ SAYACI Online teknik sayfa FLOWSIC30 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip FLOWSIC30 Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

Online teknik sayfa VISIC620 GÖRÜŞ MESAFESI ÖLÇÜM CIHAZLARI

Online teknik sayfa VISIC620 GÖRÜŞ MESAFESI ÖLÇÜM CIHAZLARI Online teknik sayfa VISIC620 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip VISIC620 Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

TOCOR700. Online teknik sayfa

TOCOR700. Online teknik sayfa Online teknik sayfa A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip TOCOR700 Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri ve

Detaylı

Ürün ailesi genel görünümü. Dx1000 Uzak görüşlü performans UZUN MESAFE ÖLÇÜM SENSÖRÜ

Ürün ailesi genel görünümü. Dx1000 Uzak görüşlü performans UZUN MESAFE ÖLÇÜM SENSÖRÜ Ürün ailesi genel görünümü Uzak görüşlü performans Avantajlar A ÜŞLÜ PERFORMANS B C D E Yenilikçi teknoloji, güvenilir ölçüm sonuçlarını garanti eder F Hem iç, hem de dış alanda çok uzak mesafeleri güvenilir

Detaylı

Online teknik sayfa MCS100E HW SEOS ÇÖZÜMLERI

Online teknik sayfa MCS100E HW SEOS ÇÖZÜMLERI Online teknik sayfa MCS100E HW A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T 15267 14181 certified certified Sipariş bilgileri Tip MCS100E HW Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda

Detaylı

Onarge Teknoloji Medikal Sistemler Sanayi Ticaret Limited Þirketi Onarge Technology Medical Systems Industry Comm. Co. Ltd.

Onarge Teknoloji Medikal Sistemler Sanayi Ticaret Limited Þirketi Onarge Technology Medical Systems Industry Comm. Co. Ltd. Onarge Teknoloji Medikal Sistemler Sanayi Ticaret Limited Þirketi Onarge Technology Medical Systems Industry Comm. Co. Ltd. Vizyonumuz Türkiye de imalat ve 3D ölçüm hizmetlerimizle fark yaratarak medikal,

Detaylı

Online teknik sayfa MVM-3M5-2MC-MKLB TTK70 LINEER ENCODER

Online teknik sayfa MVM-3M5-2MC-MKLB TTK70 LINEER ENCODER Online teknik sayfa MVM-3M5-2MC-MKLB TTK70 A B C D E F Resimler farklı olabilir Sipariş bilgileri Tip Diğer cihaz modelleri ve aksesuar Stok no. MVM-3M5-2MC-MKLB 6037422 www.sick.com/ttk70 Ürün açıklaması

Detaylı

Akıllı Üretim Hattı Ölçüm Çözümleri

Akıllı Üretim Hattı Ölçüm Çözümleri Ürün Broşürü Hexagon Metrology 360 SIMS Akıllı Üretim Hattı Ölçüm Çözümleri HIZLI, ZENGİN VE uygulanabilir SÜREÇ KONTROLÜ Hexagon Metrology 360 SIMS. Akıllı Üretim Hattı Ölçüm Çözümleri. Hexagon Metrology,

Detaylı

Online teknik sayfa FLOWSIC60 AKIŞ HIZI ÖLÇÜM CIHAZI

Online teknik sayfa FLOWSIC60 AKIŞ HIZI ÖLÇÜM CIHAZI Online teknik sayfa FLOWSIC60 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip FLOWSIC60 Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

Online teknik sayfa MKAS KULLANICIYA ÖZEL TASARIMLI ANALIZ SISTEMLERI

Online teknik sayfa MKAS KULLANICIYA ÖZEL TASARIMLI ANALIZ SISTEMLERI Online teknik sayfa MKAS A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip MKAS Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri ve

Detaylı

Online teknik sayfa KHU53-XXX00354 KH53 LINEER ENCODER

Online teknik sayfa KHU53-XXX00354 KH53 LINEER ENCODER Online teknik sayfa KHU53-XXX00354 KH53 A B C D E F Resimler farklı olabilir Sipariş bilgileri Tip Diğer cihaz modelleri ve aksesuar Stok no. KHU53-XXX00354 1030076 www.sick.com/kh53 Ürün açıklaması POMUX

Detaylı

Online teknik sayfa VICOTEC450 TÜNEL SENSÖRLERI

Online teknik sayfa VICOTEC450 TÜNEL SENSÖRLERI Online teknik sayfa VICOTEC450 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip VICOTEC450 Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

ABSOLUTE ROTARY ENKODER Tek Turlu Absolute Enkoder, Manyetik Ölçüm GENEL ÖZELLİKLER

ABSOLUTE ROTARY ENKODER Tek Turlu Absolute Enkoder, Manyetik Ölçüm GENEL ÖZELLİKLER ABSOLUTE ROTARY ENKODER Tek Turlu Absolute Enkoder, Manyetik Ölçüm SAS Analog Çıkışlı SAS-S (ŞAFTLI) SAS- B (YARI HOLLOW ŞAFTLI) SAS-K (KOLLU) GENEL ÖZELLİKLER SAS serisi enkoderler absolute olarak çalışırlar.

Detaylı

GATSO T-SERİSİ. Trafik denetlemenin geleceği

GATSO T-SERİSİ. Trafik denetlemenin geleceği GATSO T-SERİSİ Trafik denetlemenin geleceği GATSO T-Serisi: maksimum esneklik minimum maliyet Yol güvenliği Bugünün etkin çözümleri için ihtiyacı: Çok yönlü kullanım T-Serisi rakipsiz kullanılabilirliği

Detaylı

Online teknik sayfa VICOTEC320 TÜNEL SENSÖRLERI

Online teknik sayfa VICOTEC320 TÜNEL SENSÖRLERI Online teknik sayfa VICOTEC320 VICOTEC320 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip VICOTEC320 Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak

Detaylı

Online teknik sayfa MCS100FT SEOS ÇÖZÜMLERI

Online teknik sayfa MCS100FT SEOS ÇÖZÜMLERI Online teknik sayfa MCS100FT A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T 15267 14181 certified certified Sipariş bilgileri Tip MCS100FT Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda

Detaylı

Online teknik sayfa VISIC50SF TÜNEL SENSÖRLERI

Online teknik sayfa VISIC50SF TÜNEL SENSÖRLERI Online teknik sayfa VISIC50SF A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip VISIC50SF Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

We measure it. testo 835 Isıtma-soğutma ve endüstri sektörleri için hızlı, güvenilir infrared ölçüm cihazı. www.testo.com.tr

We measure it. testo 835 Isıtma-soğutma ve endüstri sektörleri için hızlı, güvenilir infrared ölçüm cihazı. www.testo.com.tr İnfrared termometre testo 835 Isıtma-soğutma ve endüstri sektörleri için hızlı, güvenilir infrared ölçüm cihazı Yüksek sıcaklıklarda da güvenilir ve doğru ölçümler 4-nokta lazer işaretleme özelliği ile

Detaylı

WHERE QUALITY COMES TOGETHER

WHERE QUALITY COMES TOGETHER WHERE QUALITY COMES TOGETHER İÇİNDEKİLER 04 Giriş: Metrolojinin Tüm Yönleri 06 Hexagon: Dünya standartlarında ölçüm teknolojileri ve hizmetleri 08 Metroloji İhtiyaçlarınız Çözüme Kavuşuyor 10 Tüm Ölçeklerde

Detaylı

Online teknik sayfa. Flow-X AKIŞ BILGISAYARI

Online teknik sayfa. Flow-X AKIŞ BILGISAYARI Online teknik sayfa A B D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri ve spesifikasyonları

Detaylı

Online teknik sayfa S710 E S700 EKSTRAKTIF GAZ ANALIZ CIHAZLARI

Online teknik sayfa S710 E S700 EKSTRAKTIF GAZ ANALIZ CIHAZLARI Online teknik sayfa S71 E 1217512 S7 A B C D E F C US Ayrıntılı teknik bilgiler Teknik bilgiler Açıklama Sipariş bilgileri Tip Stok no. S71 E 1217512 1217512 Diğer cihaz modelleri ve aksesuar www.sick.com/s7

Detaylı

ABSOLUTE ROTARY ENKODER Çok Turlu Absolute Enkoder, Manyetik Ölçüm GENEL ÖZELLİKLER

ABSOLUTE ROTARY ENKODER Çok Turlu Absolute Enkoder, Manyetik Ölçüm GENEL ÖZELLİKLER ABSOLUTE ROTARY ENKODER Çok Turlu Absolute Enkoder, Manyetik Ölçüm MAS Analog Çıkışlı MAS-S 50 MAS-S 58 MAS-B 50 MAS-B 58 Manyetik prensiple absolute (mutlak) ölçüm 50 mm veya 58 mm gövde çapı seçenekleri

Detaylı

Online teknik sayfa FLOWSIC200 AKIŞ HIZI ÖLÇÜM CIHAZI

Online teknik sayfa FLOWSIC200 AKIŞ HIZI ÖLÇÜM CIHAZI Online teknik sayfa FLOWSIC200 FLOWSIC200 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip FLOWSIC200 Stok no. Talep üzerine Bu ürün, Madde 2 (4) uyarınca 2011/65/AB sayılı RoHS tüzüğünün geçerlilik

Detaylı

SPS ZOOM 300. 3D Lazer Tarayıcı SPS ZOOM 300

SPS ZOOM 300. 3D Lazer Tarayıcı SPS ZOOM 300 3D Lazer Tarayıcı 3D Lazer Tarayıcı 3D lazer tarayıcı çevredesindeki nesnelerin konumsal verilerini hassas bir şekilde ölçen bir cihazdır. Toplanan nokta bulutu verileri daha sonra dijital üç boyutlu modeller

Detaylı

Symaro İlaç endüstrisi için sertifikalı sensörler. En zorlu koşullarda yüksek oranda hassas ölçüm. Answers for infrastructure.

Symaro İlaç endüstrisi için sertifikalı sensörler. En zorlu koşullarda yüksek oranda hassas ölçüm. Answers for infrastructure. Symaro İlaç endüstrisi için sertifikalı sensörler En zorlu koşullarda yüksek oranda hassas ölçüm Answers for infrastructure. En zorlu kalite gerekliliklerini karşılar ve en uygun maliyetli kullanımı sağlar

Detaylı

Online teknik sayfa MCS300P HW PROSES ÇÖZÜMLERI

Online teknik sayfa MCS300P HW PROSES ÇÖZÜMLERI Online teknik sayfa MCS300P HW A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip MCS300P HW Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

Bu proje Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından finanse edilmektedir. İLERİ ÖLÇME TEKNİKLERİ (CMM) EĞİTİMİ DERS NOTU

Bu proje Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından finanse edilmektedir. İLERİ ÖLÇME TEKNİKLERİ (CMM) EĞİTİMİ DERS NOTU Bu proje Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından finanse edilmektedir. İLERİ ÖLÇME TEKNİKLERİ (CMM) EĞİTİMİ DERS NOTU İLERİ ÖLÇME TEKNİKLERİ Koordinat Ölçme Teknolojisi Koordinat ölçme teknolojisi,

Detaylı

Online teknik sayfa S710 E S700 EKSTRAKTIF GAZ ANALIZ CIHAZLARI

Online teknik sayfa S710 E S700 EKSTRAKTIF GAZ ANALIZ CIHAZLARI Online teknik sayfa S71 E 1217513 S7 A B C D E F C US Ayrıntılı teknik bilgiler Teknik bilgiler Açıklama Sipariş bilgileri Tip Stok no. S71 E 1217513 1217513 Diğer cihaz modelleri ve aksesuar www.sick.com/s7

Detaylı

Online teknik sayfa. Combiprobe CP100 SEOS ÇÖZÜMLERI

Online teknik sayfa. Combiprobe CP100 SEOS ÇÖZÜMLERI Online teknik sayfa Combiprobe CP100 B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip Combiprobe CP100 Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak

Detaylı

Online teknik sayfa. L230-P580A7K15300 Lincoder L230 ÜRÜN PORTFOLYOSU

Online teknik sayfa. L230-P580A7K15300 Lincoder L230 ÜRÜN PORTFOLYOSU Online teknik sayfa L230-P580A7K15300 Lincoder L230 A B C D E F Resimler farklı olabilir Sipariş bilgileri Tip Diğer cihaz modelleri ve aksesuar Stok no. L230-P580A7K15300 1033569 www.sick.com/lincoder_l230

Detaylı

22" FHD LED Monitör, VGA, DVI Girişleri ve Üstün Ergonomik Tasarım

22 FHD LED Monitör, VGA, DVI Girişleri ve Üstün Ergonomik Tasarım 22" FHD LED Monitör, VGA, DVI Girişleri ve Üstün Ergonomik Tasarım VG2233-LED ViewSonic VG2233-LED, yüksek talepleri olan iş profesyonelleri için ideal olan 21,5 inç'lik bir ekrandır. 1920x1080 Full HD

Detaylı

Online teknik sayfa. V3T13S-MR62A7 TriSpector1000 3B GÖRÜNTÜ IŞLEME SENSÖRÜ

Online teknik sayfa. V3T13S-MR62A7 TriSpector1000 3B GÖRÜNTÜ IŞLEME SENSÖRÜ Online teknik sayfa V3T13S-MR62A7 TriSpector1000 A B C D E F I J K L M N O P Q R S T Ayrıntılı teknik bilgiler Özellikler Görev Teknoloji Alet takımı Çalışma mesafesi Örnek görüş alanı Işık kaynağı Sipariş

Detaylı

Online teknik sayfa FLOWSIC500 GAZ SAYACI

Online teknik sayfa FLOWSIC500 GAZ SAYACI Online teknik sayfa FLOWSI500 A B E F H I J K L M N O P Q R S T US Sipariş bilgileri Tip FLOWSI500 Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

Online teknik sayfa. V3T12S-MR32A7 TriSpector1000 3B GÖRÜNTÜ IŞLEME SENSÖRÜ

Online teknik sayfa. V3T12S-MR32A7 TriSpector1000 3B GÖRÜNTÜ IŞLEME SENSÖRÜ Online teknik sayfa V3T12S-MR32A7 TriSpector1000 A B C D E F I J K L M N O P Q R S T Ayrıntılı teknik bilgiler Özellikler Görev Teknoloji Alet takımı Çalışma mesafesi Örnek görüş alanı Işık kaynağı Sipariş

Detaylı

Online teknik sayfa. L230-P580C2S00000 Lincoder L230 ÜRÜN PORTFOLYOSU

Online teknik sayfa. L230-P580C2S00000 Lincoder L230 ÜRÜN PORTFOLYOSU Online teknik sayfa L230-P580C2S00000 Lincoder L230 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Resimler farklı olabilir Sipariş bilgileri Tip Stok no. L230-P580C2S00000 1033532 Bu ürün, Madde 2 (4) uyarınca

Detaylı

Online teknik sayfa VICOTEC410 TÜNEL SENSÖRLERI

Online teknik sayfa VICOTEC410 TÜNEL SENSÖRLERI Online teknik sayfa VICOTEC410 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip VICOTEC410 Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

Online teknik sayfa SIDOR E SIDOR EKSTRAKTIF GAZ ANALIZ CIHAZLARI

Online teknik sayfa SIDOR E SIDOR EKSTRAKTIF GAZ ANALIZ CIHAZLARI Online teknik sayfa SIDOR E 1217524 SIDOR A B C D E F 15267 14181 certified certified Ayrıntılı teknik bilgiler SIDOR E 1217524 Açıklama Sipariş bilgileri Tip Diğer cihaz modelleri ve aksesuar Ölçülen

Detaylı

Online teknik sayfa GM960 PROSES ÇÖZÜMLERI

Online teknik sayfa GM960 PROSES ÇÖZÜMLERI Online teknik sayfa A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri ve spesifikasyonları

Detaylı

ZOLLER çözümü: Freze takımlarınız ve sert metal uçlarınız için. Kesim kenarı köşe yuvarlanması için ölçüm cihazı pomskpgo

ZOLLER çözümü: Freze takımlarınız ve sert metal uçlarınız için. Kesim kenarı köşe yuvarlanması için ölçüm cihazı pomskpgo ZOLLER çözümü: Freze takımlarınız ve sert metal uçlarınız için Kesim kenarı köşe yuvarlanması için ölçüm cihazı pomskpgo Atölye ortamında laboratuar sonuçları»pomskpgo«zoller»pomskpgo«yüzde yüz atölye

Detaylı

L230-P580B7S00000 Lincoder L230. Online teknik sayfa

L230-P580B7S00000 Lincoder L230. Online teknik sayfa L230-P580B7S00000 Lincoder L230 Online teknik sayfa A B C D E F Resimler farklı olabilir Sipariş bilgileri Tip Diğer cihaz modelleri ve aksesuar Stok no. L230-P580B7S00000 1033533 www.sick.com/lincoder_l230

Detaylı

ROBOTLARDA SINIRSIZ SEÇİM

ROBOTLARDA SINIRSIZ SEÇİM ROBOTLARDA SINIRSIZ SEÇİM TUR www.sepro-group.com ROBOTLARDA SINIRSIZ SEÇİM Sepro her çeşit enjeksiyon makinesini, yeni veya mevcut makineleri her boyutta (5000 Ton a kadar) ve tüm markalarda donatmaktadır.

Detaylı

MODEL 1500 Tek Kanallı Askıda Katı Madde Ölçüm Sistemi

MODEL 1500 Tek Kanallı Askıda Katı Madde Ölçüm Sistemi MODEL 1500 Tek Kanallı Askıda Katı Madde Ölçüm Sistemi Optik ve Dijital Sıfıra Yakın Sensör Sapması Sarf Malzeme Yok Hareketli Parça Yok MLSS (Aktif Çamur), RAS (Geri Devir), WAS (Atık Aktif Çamur) Ölçümleri

Detaylı

Online teknik sayfa ACS36-K1K0-K01 ACS/ACM36 MUTLAK ENKODER

Online teknik sayfa ACS36-K1K0-K01 ACS/ACM36 MUTLAK ENKODER Online teknik sayfa ACS36-K1K0-K01 ACS/ACM36 A B C D E F Resimler farklı olabilir Ayrıntılı teknik bilgiler Performans Devir başına adım sayısı Devir sayısı Sipariş bilgileri Tip Stok no. ACS36-K1K0-K01

Detaylı

Online teknik sayfa. TiM TiM5xx 2D LAZER ALAN TARAYICI

Online teknik sayfa. TiM TiM5xx 2D LAZER ALAN TARAYICI Online teknik sayfa TiM571-501 TiM5xx TiM571-501 TiM5xx A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Ayrıntılı teknik bilgiler Özellikler Uygulama Işık kaynağı Sipariş bilgileri Tip Diğer cihaz modelleri ve aksesuar

Detaylı

MLS-310 MANYETİK LİNEER ENCODER SİSTEMİ

MLS-310 MANYETİK LİNEER ENCODER SİSTEMİ MLS-310 MANYETİK LİNEER ENCODER SİSTEMİ KENDİNDEN YATAKLANMIŞ KAPALI ÖLÇÜM SİSTEMİ Manyetik Temassız Lineer Encoder Sistem 5 µm 'den 62,5 µm ' ye kadar Çözünürlük Değerleri 0,001-0,005-0,010-0,025-0,050

Detaylı

PowerCEMS100. Online teknik sayfa

PowerCEMS100. Online teknik sayfa Online teknik sayfa A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T 15267 14181 certified certified Sipariş bilgileri Tip PowerCEMS100 Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda

Detaylı

Online teknik sayfa. MDA800 Master Data Analyzer TAKIP VE IZLEME SISTEMLERI

Online teknik sayfa. MDA800 Master Data Analyzer TAKIP VE IZLEME SISTEMLERI Online teknik sayfa MDA800 Master Data Analyzer A B C D E F Ayrıntılı teknik bilgiler Özellikler Kumanda birimi Sipariş bilgileri Tip Stok no. MDA800 1079162 Diğer cihaz modelleri ve aksesuar www.sick.com/master_data_analyzer

Detaylı

Online teknik sayfa VISIC100SF-1300 VISIC100SF TÜNEL SENSÖRLERI

Online teknik sayfa VISIC100SF-1300 VISIC100SF TÜNEL SENSÖRLERI Online teknik sayfa VISIC100SF-1300 VISIC100SF A B C D E F Ayrıntılı teknik bilgiler Teknik bilgiler Açıklama Sipariş bilgileri Tip Diğer cihaz modelleri ve aksesuar Stok no. VISIC100SF-1300 1069478 www.sick.com/visic100sf

Detaylı

Online teknik sayfa SIDOR E SIDOR EKSTRAKTIF GAZ ANALIZ CIHAZLARI

Online teknik sayfa SIDOR E SIDOR EKSTRAKTIF GAZ ANALIZ CIHAZLARI Online teknik sayfa SIDOR E 1217526 SIDOR A B C D E F 15267 14181 certified certified Ayrıntılı teknik bilgiler Teknik bilgiler Açıklama Sipariş bilgileri Tip Diğer cihaz modelleri ve aksesuar Ölçülen

Detaylı

Akıllı telefon. Akıllı Problar. Akıllı çalışma.

Akıllı telefon. Akıllı Problar. Akıllı çalışma. Akıllı telefon. Akıllı Problar. Akıllı çalışma. Testo Akıllı Problar: akıllı telefonlar için uyarlanmış, profesyonel Testo kalitesinde, kompakt ölçüm cihazları Akıllı Problar sıcaklık, nem, akış hızı ve

Detaylı

İnfrared sıcaklık ölçüm

İnfrared sıcaklık ölçüm İnfrared sıcaklık ölçüm cihazı testo 830 Hızlı, temassız yüzey sıcaklık ölçümü Maks./min. değer gösterimi, temassız yüzey sıcaklığı ölçümü C Lazer ölçüm noktası işaretleyicisi ve daha uzun mesafelerde

Detaylı

CXT UNO TEK BİR KOMPAKT PAKETTE UZUN YILLARIN DENEYİMİ

CXT UNO TEK BİR KOMPAKT PAKETTE UZUN YILLARIN DENEYİMİ ENDÜSTRİYEL VİNÇLER NÜKLEER VİNÇLER LİMAN VİNÇLERİ AĞIR YÜK FORKLİFTLERİ SERVİS TAKIM TEZGAHI SERVİSİ CXT UNO TEK BİR KOMPAKT PAKETTE UZUN YILLARIN DENEYİMİ 2 Konecranes CXT UNO HAYATİ ÖZELLİKLERE ODAKLANMA

Detaylı

Online teknik sayfa TBS-1ASGT1506NM TBS SICAKLIK SENSÖRLERI

Online teknik sayfa TBS-1ASGT1506NM TBS SICAKLIK SENSÖRLERI Online teknik sayfa TBS-1ASGT1506NM TBS A B C D E F Resimler farklı olabilir Ayrıntılı teknik bilgiler Özellikler Sipariş bilgileri Tip Stok no. TBS-1ASGT1506NM 6048667 Diğer cihaz modelleri ve aksesuar

Detaylı

YENİ. Tooldyne Uzmanından takım balans sistemi. RM1059 tr

YENİ. Tooldyne Uzmanından takım balans sistemi. RM1059 tr YENİ Tooldyne Uzmanından takım balans sistemi RM1059 tr Tooldyne Daha az balanssızlık sayesinde daha iyi işleme kalitesi Yüksek hızda işleme günümüzde metal ve plastiklerin ekonomik şekilde işlenmesi için

Detaylı

Tüm ölçüm verileri herhangi bir cihazla her zaman kullanılabilir. Veri kayıt sistemi testo Saveris 2. Analysis & Reports. Graphical presentation

Tüm ölçüm verileri herhangi bir cihazla her zaman kullanılabilir. Veri kayıt sistemi testo Saveris 2. Analysis & Reports. Graphical presentation Analysis & Reports Coldstore east 14.09.2014 to 16.09.2014 Graphical presentation 14/09/2014 15/09/2014 16/09/2014 Data logger 1 ( C) Data logger 2 ( C) Data logger 3 ( C) Tabular presentation Alarms Tüm

Detaylı

MET ONE 6000 P Serisi Uzaktan Kumandalı Havada Partikül Sayım Cihazı

MET ONE 6000 P Serisi Uzaktan Kumandalı Havada Partikül Sayım Cihazı MET ONE 6000 P Serisi Uzaktan Kumandalı Havada Partikül Sayım Cihazı Yüksek performanslı, güvenilir, 0.5 μm hassasiyetli, uzaktan kumandalı. MET ONE 6000P 0.5 μm sensörlü uzaktan kumanda hava kaynaklı

Detaylı

Online teknik sayfa TBS-1DSGT2506NE TBS SICAKLIK SENSÖRLERI

Online teknik sayfa TBS-1DSGT2506NE TBS SICAKLIK SENSÖRLERI Online teknik sayfa TBS-1DSGT2506NE TBS A B C D E F Resimler farklı olabilir Ayrıntılı teknik bilgiler Özellikler Sipariş bilgileri Tip Stok no. TBS-1DSGT2506NE 6048684 Diğer cihaz modelleri ve aksesuar

Detaylı

24" FHD LED Monitör, VGA, DVI Girişleri ve Üstün Ergonomik Tasarım

24 FHD LED Monitör, VGA, DVI Girişleri ve Üstün Ergonomik Tasarım 24" FHD LED Monitör, VGA, DVI Girişleri ve Üstün Ergonomik Tasarım VG2433-LED ViewSonic VG2433-LED, yüksek talepleri olan iş profesyonelleri için ideal olan 23,6 inç'lik bir ekrandır. 1920x1080 FullHD

Detaylı

Online teknik sayfa DFV60A-22PL65536 DFV60 TEKERLEKLI ENKODER

Online teknik sayfa DFV60A-22PL65536 DFV60 TEKERLEKLI ENKODER Online teknik sayfa DFV60A-22PL65536 DFV60 A B C D E F Resimler farklı olabilir Sipariş bilgileri Tip Stok no. DFV60A-22PL65536 1051334 Diğer cihaz modelleri ve aksesuar www.sick.com/dfv60 H I J K L M

Detaylı

Online teknik sayfa. ACM60B-S1KE13x06 ACM60 MUTLAK ENKODER

Online teknik sayfa. ACM60B-S1KE13x06 ACM60 MUTLAK ENKODER Online teknik sayfa ACM60B-SKEx06 ACM60 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Resimler farklı olabilir Ayrıntılı teknik bilgiler Performans Devir başına adım sayısı Devir sayısı Sipariş bilgileri Tip Diğer

Detaylı

Online teknik sayfa HISIC450 AŞIRI YÜKSEKLIK ALGILAMA SENSÖRLERI

Online teknik sayfa HISIC450 AŞIRI YÜKSEKLIK ALGILAMA SENSÖRLERI Online teknik sayfa A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri ve spesifikasyonları

Detaylı

PRESLEME. Model No. Kapasite mm. Tip. Sayfa

PRESLEME. Model No. Kapasite mm. Tip. Sayfa Pres Makineleri Her zaman aynı güvenilir, sızdırmaz bağlantıyı sağlamak için işlem tamamlama kilidine sahiptir. Üstün kalite ve dayanıklılık için tasarlanmıştır - RIDGID Ömür Boyu Garanti ile desteklenir.

Detaylı

Tahrik Birimleri RIDGID 300 RIDGID 300 RIDGID 300 El Sayfa 34 / 35 Sayfa 34 / 35 Dahil Sayfa 34 / 35

Tahrik Birimleri RIDGID 300 RIDGID 300 RIDGID 300 El Sayfa 34 / 35 Sayfa 34 / 35 Dahil Sayfa 34 / 35 Yiv Açma Ekipmanları Yiv Açma Ekipmanları Yiv Açma Ekipmanları RIDGID yiv açma ekipmanları, en karmaşık boru tesisatları için tasarlanmıştır. Bu ekipmanların sağlamlığı, uzun ömürlülüğü ve kullanım kolaylığı

Detaylı

WLAN üzerinden veri aktarımı. Sınır değeri aşımında alarm verme. testo Saveris 2-T1 ve -T2 DIN EN 12830 normuna uyumlu

WLAN üzerinden veri aktarımı. Sınır değeri aşımında alarm verme. testo Saveris 2-T1 ve -T2 DIN EN 12830 normuna uyumlu Kablosuz veri izleme ve kayıt sistemi Saveris 2 yeni nesil sıcaklık ve nem denetimi WLAN üzerinden veri aktarımı C Her yerde, her cihazda tüm ölçüm verileri mevcut Sınır değeri aşımında alarm verme %rh

Detaylı

Genel Bilgiler FLI MAP. Koridor Tipi Çalışmalar. Geniş Alan Çalışmaları

Genel Bilgiler FLI MAP. Koridor Tipi Çalışmalar. Geniş Alan Çalışmaları FLI MAP Çeşitli helikopterlere monte edilebilen Fli Map in geliştirdiği taşınabilir lazer altimetre sistemi pazardaki hızlı, detaylı ve doğru veri toplama ihtiyaçlarını gidermek için geliştirilmiştir.

Detaylı

Leica DISTO D3a / BT Çok fonksiyonel, hassas ölçüm imkanı

Leica DISTO D3a / BT Çok fonksiyonel, hassas ölçüm imkanı Leica DISTO Da / BT Çok fonksiyonel, hassas ölçüm imkanı Leica DISTO Bu kadar hassas ölçüm yapabilir mi? ±.0 mm ölçüm hassasiyetle; Leica DISTO Da tek tuşa basarak hassas ölçüm yapabilmenize olanak sağlar.

Detaylı

Güvenilir Ekipman ve Ataşman Uzmanınız

Güvenilir Ekipman ve Ataşman Uzmanınız Güvenilir Ekipman ve Ataşman Uzmanınız EIK, yüksek performanslı amfibi ekskavatör ve çeşitli toprakta hareket eden modeller için kaliteli ataşmanlar tasarlama ve üretme konusunda uzmanlaşmış isimlerden

Detaylı

Broşür Yapı iskelesi ve destekleme sistemi DURALOK DURALOK. Yapı iskelesi ve destekleme sistemi. v2014/01tr

Broşür Yapı iskelesi ve destekleme sistemi DURALOK DURALOK. Yapı iskelesi ve destekleme sistemi. v2014/01tr Broşür Yapı iskelesi ve destekleme sistemi DURALOK DURALOK Yapı iskelesi ve destekleme sistemi v2014/01tr Dayanıklı, pratik ve güvenli 02 Scafom-rux duralok, modüler yapı iskelesi ve kalıp sistemi Duralok,

Detaylı

Kazandıran Güç MS SERİSİ. Redüktörlü Giyotin Makas. Yüksek Hız Doğru Verimli Performans

Kazandıran Güç MS SERİSİ. Redüktörlü Giyotin Makas. Yüksek Hız Doğru Verimli Performans Kazandıran Güç MS SERİSİ Redüktörlü Giyotin Makas Yüksek Hız Doğru Verimli Performans 1 Kazandıran Güç Durmazlar son teknoloji ile donatılmış CNC makineleri, deneyimli mühendisleri ve yalın üretim teknikleriyle

Detaylı

HASSAS OTOMATİK GEOMETRİ ÖLÇÜMLERİ DAHA HIZLI, DAHA KOLAY VE ÇOK DAHA EKONOMİK

HASSAS OTOMATİK GEOMETRİ ÖLÇÜMLERİ DAHA HIZLI, DAHA KOLAY VE ÇOK DAHA EKONOMİK HASSAS OTOMATİK GEOMETRİ ÖLÇÜMLERİ DAHA HIZLI, DAHA KOLAY VE ÇOK DAHA EKONOMİK VECTRO. OTOMASYON İÇİN TASARLANDI Vectro Third Dimension ın en çok satan taşınabilir lazer ölçüm sistemi GapGun Pro nun gelişmiş

Detaylı

Yavaş Kapanma / Kolay Açılma

Yavaş Kapanma / Kolay Açılma ÇEKMECE SİSTEMLERİ Stil ve Konfor Modern mobilya dünyasının dekorasyona katacağı farklılık, yaratıcı vizyonla tasarlanmış fonksiyonlardır. SAMET, sahip olduğu tecrübe ve yüksek teknoloji olanaklarını SAMET

Detaylı

MODEL 1000 Tek Kanallı Çözünmüş Oksijen Ölçüm Sistemi

MODEL 1000 Tek Kanallı Çözünmüş Oksijen Ölçüm Sistemi MODEL 1000 Tek Kanallı Çözünmüş Oksijen Ölçüm Sistemi Optik ve Dijital Kalibrasyon Yok Değişen Optik Kapak Yok Sarf Malzeme Yok 5 Yıl Sensör Garantisi Anoksik Bölgelerde Mükemmel Hassasiyet Sıfır Akışlı

Detaylı

Kazandıran Güç MS SERİSİ REDÜKTÖRLÜ GİYOTİN MAKAS. Kolay Kullanım Hızlı Verimli Kazandıran Ergonomik

Kazandıran Güç MS SERİSİ REDÜKTÖRLÜ GİYOTİN MAKAS. Kolay Kullanım Hızlı Verimli Kazandıran Ergonomik Kazandıran Güç MS SERİSİ REDÜKTÖRLÜ GİYOTİN MAKAS Kolay Kullanım Hızlı Verimli Kazandıran Ergonomik 1 Kazandıran Güç 2 Durmazlar son teknoloji ile donatılmış CNC makineleri, deneyimli mühendisleri ve yalın

Detaylı

Kazandıran Güç MS SERİSİ. Redüktörlü Giyotin Makas. Yüksek Hız Doğru Verimli Performans

Kazandıran Güç MS SERİSİ. Redüktörlü Giyotin Makas. Yüksek Hız Doğru Verimli Performans Kazandıran Güç MS SERİSİ Redüktörlü Giyotin Makas Yüksek Hız Doğru Verimli Performans 1 2 Kazandıran Güç Durmazlar son teknoloji ile donatılmış CNC makineleri, deneyimli mühendisleri ve yalın üretim teknikleriyle

Detaylı

Online teknik sayfa. ACM60B-S1LE13x06 ACM60 MUTLAK ENKODER

Online teknik sayfa. ACM60B-S1LE13x06 ACM60 MUTLAK ENKODER Online teknik sayfa ACM60B-S1LE1x06 ACM60 ACM60B-S1LE1x06 ACM60 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Resimler farklı olabilir Ayrıntılı teknik bilgiler Performans Devir başına adım sayısı Devir sayısı

Detaylı

Hızlı, Kolay ve Ekonomik Dijital Panoramik X-ray Cihazı

Hızlı, Kolay ve Ekonomik Dijital Panoramik X-ray Cihazı Hızlı, Kolay ve Ekonomik Dijital Panoramik X-ray Cihazı XMIND NOVUS Kolay görüntüleme için iyi bir seçim XMIND NOVUS Hızlı ve kullanımı kolay dijital X-ray sistemidir. Uygun fiyata, birinci sınıf panoramik

Detaylı

Online teknik sayfa. DBS60E-TBZZ00S31 DBS60 Core ARTIMSAL ENKODER

Online teknik sayfa. DBS60E-TBZZ00S31 DBS60 Core ARTIMSAL ENKODER Online teknik sayfa DBS60E-TBZZ00S31 DBS60 Core A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Resimler farklı olabilir Ayrıntılı teknik bilgiler Özellikler Özel ürün Özellik Sipariş bilgileri Tip Diğer cihaz modelleri

Detaylı

SC-T47. Genel Bakış. sertifikası. İnce İstemci

SC-T47. Genel Bakış. sertifikası. İnce İstemci Genel Bakış ViewSonic SC-T47 PC, güçlü Intel J1900 2GHz CPU ile Windows 8 Embedded Standard işletim sistemi kullanır. SC-T47, Citrix ICA/HDX, VMware PCoIP ve Microsoft RemoteFX gibi başlıca uzak ağ protokollerinin

Detaylı

FİBER LAZER TEKNOLOJİSİ

FİBER LAZER TEKNOLOJİSİ FİBER LAZER TEKNOLOJİSİ ermaksan.com.tr 1 FİBER LAZER TEKNOLOJİSİ FIBERMAK G-FORCE FIBERMAK SL G-FORCE Hızınıza Hız Katacak... 4 2,5-18 m boy seçenekleri 1000-24000 kg yük kapasitesi Eksenel hareketler

Detaylı

VML. Online teknik sayfa

VML. Online teknik sayfa Online teknik sayfa A B C D E F Ayrıntılı teknik bilgiler Özellikler Sipariş bilgileri Tip VM Stok no. Talep üzerine Kesin cihaz karakteristikleri ve ürünün performans verileri burada paylaşılan bilgiden

Detaylı

ÜRETİM HATTINDA MİL ŞEKLİNDEKİ PARÇALAR İÇİN MAKSİMUM HASSASLIK. MAHR'DAN MİL METROLOJİSİ

ÜRETİM HATTINDA MİL ŞEKLİNDEKİ PARÇALAR İÇİN MAKSİMUM HASSASLIK. MAHR'DAN MİL METROLOJİSİ M a r S h a f t. M i l Ö l ç me M a k i n e l eri ÜRETİM HATTINDA MİL ŞEKLİNDEKİ PARÇALAR İÇİN MAKSİMUM HASSASLIK. MAHR'DAN MİL METROLOJİSİ MARSHAFT ürünleri ile ilgili en güncel bilgilere web sitemizden

Detaylı

Online teknik sayfa GM32 IN-SITU GAZ ANALIZ CIHAZLARI

Online teknik sayfa GM32 IN-SITU GAZ ANALIZ CIHAZLARI Online teknik sayfa C D E F H I J K N O P Q S T Sipariş bilgileri Tip Stok no. Talep üzerine Diğer cihaz modelleri ve aksesuar www.sick.com/ 16 certified 111 certified yrıntılı teknik bilgiler Sınıflandırmalar

Detaylı