T.C. ERDEML KAYMAKAMLI I BORSA STANBUL FEN L SES MÜDÜRLÜ Ü E M-Ö RET M YILI PANS YON KAYIT KILAVUZU

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "T.C. ERDEML KAYMAKAMLI I BORSA STANBUL FEN L SES MÜDÜRLÜ Ü E M-Ö RET M YILI PANS YON KAYIT KILAVUZU"

Transkript

1 T.C. ERDEML KAYMAKAMLI I BORSA STANBUL FEN L SES MÜDÜRLÜ Ü E M-Ö RET M YILI PANS YON KAYIT KILAVUZU

2 PANS YONA KAYIT LE LG AÇIKLAMALAR Okulumuz K z-erkek Pansiyonlu olup E itim-ö retim y nda bo bulunan kontenjan say 34 ( Otuzdört ) olup da a daki ekildedir. Bo bulunan kontenjanlara 9. s f ö rencilerinin TEOG sonuçlar dikkate al narak artlar ta yan ö rencilerin bu puan s ras na göre pansiyonumuza ÖN KAYITLARI yap lacakt r. PANS YON BA VURU VE KAYIT TAKV SÜREÇ TAR H AÇIKLAMA Pansiyon Kontenjan n Tespit Edilmesi ve Duyurulmas 01 Temmuz 2017 TEOG yerle tirme sonuçlar n aç klanmas 11 A ustos 2017 Yat k Ba vurular n Al nmas 11 Eylül Eylül 2017 Ba vurular n De erlendirilmesi ve Sonuç Aç klanmas 15 Eylül 2017 Pansiyona Yerle en Ö rencilerin Kesin Kay tlar n Yap lmas 15 Eylül Ö retim Y Pansiyon Aç 17 Eylül 2017 Pazar z Erkek Paras z Yat (%80) Paral Yat (%20) 2 4 Toplam Okulumuz pansiyonuna renci yerle tirmeleri 25/11/2016 tarihli ve say Resmî Gazete deyay nlanan lkö retim ve Ortaö retim Kurumlar nda Paras z Yat k, Burs, Sosyal Yard mlar ve Okul Pansiyonlar Yönetmeli ine göre yap lmaktad r. Evraklar 14/09/2017 tarihine kadar eksiksiz doldurularak okul idaresine teslim edilmesi gerekmektedir. Bu tarihe kadar evraklar teslim etmeyenler s ralamaya dâhil edilmeyecektir.

3 A) Paras z Yat k çin stenecek Belgeler : PANS YON KAYIT KABUL N GEREKL BELGELER: a. Pansiyon Ba vuru Dilekçesi b. Pansiyon Ön kay t / Ba vuru bilgi formu c. Yerle tirme Sonuç Belgesi (mezun oldu u Ortaokuldan al nacakt r.) d. (varsa) lkö retim boyunca Yat ilkö retim okulu veya pansiyonunda kalan ö rencilerin durumlar belgeleyen yaz. (ilgili ilkö retim okulu müdürlü ünden al nacakt r) e. (varsa) 2016 y Devlet Paras z Yat k ve Bursluluk S nav kazand na dair s nav sonuç belgesi veya önceden burs ald na dair belge f. Yat okumas na engel olacak bir hastal n bulunmad na dair resmi sa k kurulu lar ndan al nacak Yat okumas na engel bir hastal yoktur ibareli sa k raporu ve kan grubunu gösteren belge. g. rencinin mezun oldu u ilkö retim okulundan her hangi bir disiplin cezas almad ve s f tekrar na kalmad gösteren belge, yaz (mezun oldu u Ortaokuldan al nacakt r.) h. kametgâh ilmühaberi i. rencinin nüfus cüzdan fotokopisi ve 2 Adet vesikal k Foto raf j. Aile Nüfus Kay t Örne i (Nüfus Müdürlü ünden) k. (Ek 1) renci Ailesinin Maddi Durumunu Gösteren Beyanname (Ö renci ailesinin 2016 y na ait y ll k gelir toplam ndan fert ba na dü en net miktar 10760,00-TL n a mamal r) a) Baba çal yorsa, 2016 y toplam maa durumu gösteren kurum amirince onayl belge. b) Anne çal yorsa, 2016 y toplam maa durumunu gösteren kurum amirince onayl belge. c) lerden biri çal yorsa çal mad gösterir kurum amirince onayl belge(sgk dan al nabilir.) i olmayan anne veya baban n SGK ile ili iksizlik belgesi. l. Sözle me ve Sorumluluk formlar (Pansiyon kesin kay t s ras nda teslim edilecek) Not: Yönetmeli in 12.Maddesi kapsam nda olanlar ilgili ek belgelerini tamamlayarak ba vuru yapabileceklerdir. B) Paral Yat k çin stenecek Belgeler : a. Paral Yat k Müracaat Dilekçesi b. Pansiyon Ön kay t / Ba vuru bilgi formu c. rencinin nüfus cüzdan n fotokopisi ve 2 Adet vesikal k foto raf d. Yat okumas na engel olacak bir hastal n bulunmad na dair resmi sa k kurulu lar ndan al nacak sa k raporu ve kan grubunu gösteren belge. e. rencinin mezun oldu u ilkö retim okulundan her hangi bir disiplin cezas almad ve s f tekrar na kalmad gösteren belge, yaz (mezun oldu u Ortaokuldan al nacakt r) f. Aile Nüfus Kay t Örne i. g. Paral Yat k için birinci taksitin teslimi. (672,50 TL)(Pansiyon kesin kay t s ras nda teslim edilecek) h. Sözle me ve Sorumluluk formlar (Pansiyon kesin kay t s ras nda teslim edilecek) NOT: 1. Paral yat olarak kay t yapt racak ö renciler EK-1 ve ilgili belgeleri doldurmayacaklard r.) 2. Eksik Belge ile ba vuru yap lmayacakt r. Belirtilen tarihlerde ba vurusunu yapmayan ve kesin kayd yapt rmayanlar haklar kaybetmi olacakt r. 3. Ba vuru ahsen ö renci velisi taraf ndan yap lacakt r. Posta ve Kargo le ba vuru kabul edilmeyecektir.

4 Ö N E M L N O T L A R (Lütfen Okuyunuz ) E itim Ö retim Y 18 Eylül 2017 Pazartesi günü ba layacakt r. 2. Pansiyon ba vurular ö renci velisi taraf ndan yap lacakt r. 3. Pansiyon ba vurular, 11 Eylül 2017 / 14 Eylül 2017 tarihleri aras nda yap lacakt r. 4. Eksik Bilgi ve belgeyle yap lan müracaatlar kesinlikle kabul edilmeyecektir. (Veli ve ö renci imzalar kay t s ras nda at lacakt r.) 5. Belgelerinde eksiklik olan ve belirtilen tarihten sonra yap lan müracaatlar dikkate ve de erlendirmeye al nmayacakt r. Lütfen tüm belgeleri dikkatlice okuyunuz. 6. Paras z yat a yerle tirmeler yönetmelik hükümleri do rultusunda (YEP) yerle tirme puan ralamas na göre yap lacakt r. 7. Paral yat kalmak için ba vuran velilerin birinci taksitlerini de pe in olarak ödemeleri gerekmektedir y için birinci taksit 672,50 TL 8. Beyan edilen bilgi ve belgelere ili kin her türlü sorumluluk veliye aittir. Eksik bilgi ve yanl beyan n hukuki sorumlulu u veliye aittir. 9. rencinin anne ya da babas ndan ba ka birinin veli olabilmesi için hukuki belge (vasi) olmas gerekmektedir. MEB nca amca, day, dede, karde v.b veli kabul edilmemektedir. 10. Pansiyon 17 Eylül 2017 PAZAR aç lacakt r. Ö renciler pansiyona yiyecek malzemesi KES NL KLE getirmeyecektir. Ö renciler; yeteri kadar k yafetin yan nda, Nevresim tak (K zlar için Penbe tonlu, erkekler için mavi tonlu), iç çama, ki isel temizlik malzemeleri, slak ve kuru zemin terli i, plastik ask, dolap kilidi getirebilir. 11. Yat kalacak ö renciler pansiyon zaman çizelgesine uymak zorunda olduklar ndan pansiyon kapan saatinden sonra Özel Ö retim Kurslar vb. faaliyetlere kat ma izin verilmeyecektir. Daha sonra ma duriyet ya anmamas için bu tarz özel ö retim ihtiyaçlar n hafta sonu çar izin saatleri aras planlanmas gerekmektedir.

5 PANS YON BA VURU D LEKÇES ERDEML BORSA STANBUL FEN L SES MÜDÜRLÜ ÜNE 2017 TEOG yerle tirmeleri sonucunda okulunuzu kazanan ve kesin kayd yap lan okulunuz... s... nolu ö renci... n n ekli belgeleri incelenerek okulunuz pansiyonunda PARASIZ YATILI / PARALI YATILI ö renci olarak yerle tirilmesini istiyorum. Beyan etti im bilgi ve belgeler taraf mdan doldurulmu olup eksik, hata ve yanl k olmas durumunda olu abilecek sorumluluk taraf ma ait olacakt r. Gere ini bilgilerinize arz ederim. ADRES : TELEFON : Ev Cep : :.... :.... / / 2017 Ad Soyad mzas PANS YON KAYIT KABUL N GEREKL BELGELER: Aile Maddi Durum Beyan ( EK:1 ) belgesi.(çal anlar maa ald klar yerden, emekliler maa ald banka ubesinden, bunlar n ndakiler Muhtara onaylatacaklar.) ( Y ll k gelir toplam n fert ba na dü en s r miktar 2016 y için 10760,00 TL dir. ÖNKAYIT ÇN KES N KAYIT N çi, memur veya emekli iseniz Maa Belgesi (Aylar itibariyle 2016 y na ait 12 ayl k toplam gelirini gösteren belge) (Serbest meslek çal an iseniz Vergi Levhan z veya SGK le ilgili sigorta durum belgeniz. ) Yat a engel bir halin olmad na dair sa k raporu. (Yat pansiyonda kalmas nda sak nca yoktur ibaresi mutlaka yaz lacak.) Velinin ve çal yorsa e inin bakmakla yükümlü oldu u anne ve babas ile ilgili tedavi yard m beyannamesi, varsa bakmakla yükümlü oldu u di er ah slarla ilgili mahkeme karar örne i 5. Vesikal k 2 adet foto raf 6. Nüfus cüzdan fotokopisi 1. Pansiyon Taksit Makbuzu (Paral Yat ise) 2. Veli Sözle mesi (Form-1) 3. renci Sözle mesi (Form-2) 4. Evci zin Muvafakat Belgesi. (Form-3) 5. Veli zin Belgesi. (Form-4) Veli Tayin Belgesi (Vermek sterse) (Form-5) Çar zin Muvafakat Belgesi (Form -6) Not: Paras z Yat olarak kabul edilen ö rencinin burslulu u iptal edilir.

6 TC Kimlik No Ad Soyad E M Ö RET M YILI Ö RENC PANS YONU ÖN KAYIT / BA VURU B LG FORMU Cinsiyeti z ( ) Erkek (..) Pansiyon yat k talebi Paral Yat (.) Paras z Yat ( ) Geldi i Yer l D ( ) l Merkezi ( ) lçe (..) Köy / Kasaba ( ) Geldi i Yerin Ad RENC N Mezun Oldu u Ortaokulun Ad Ortaokulu Y BO / P O da yat olarak m okudu? Evet ( ) Hay r (..) Burs Al yor mu? Evet ( ) Hay r (..) Rahats zl var m? Evet ( ) Hay r (..) laç Alerjisi var m? Evet ( ) Hay r (..) Sosyal Güvencesi SGK ( ) EMEKL SANDI I (..) D ER (.) Kan Grubu Velisi Kim? Anne (.) Baba ( ) renci Telefon No renciye ait bilmemiz gereken önemli veya özel bir konu var m? Ad Soyad Evet ( ) Hay r (..) BABA Mesle i Adresi Telefonlar Cep: Ev: Ad Soyad ANNE Mesle i Adresi Telefonlar Cep: Ev: Bilgilerin do rulu unu beyan ederim.../../2017. renci velisi

7 PARASIZ YATILI VEYA BURSLU Ö REN M GÖRMEK STEYEN Ö RENC A LES N MADD DURUMUNU GÖSTER R BEYANNAME (EK 1) Velinin ad ve soyad : Velinin ö renciye yak nl k derecesi: Velinin i i ve i yeri adresi: Ö R E N C V E L S N N Velinin geliri: (Serbest meslek sahibi ise vergi dairesinin ad, adresi ve hesap numaras belirtilen, basit ya da gerçek usulde vergiye ba olan mükelleflerin bir önceki y la ait gelir vergisi matrah gösteren belge. Ücretli veya maa çal yor ise muhasebe birimi veya ilgili ki i, kurum ve kurulu lardan al nacak aylar itibar yla bir önceki y la ait oniki ayl k toplam gelirini gösteren belge. Gelirin oniki ay bulmamas halinde son ayl k geliri esas al narak oniki ay üzerinden y ll k hesaplanacakt r.) Velinin e i çal yor ise geliri: (Vergi dairesi, muhasebe birimi veya ilgili ki i, kurum ve kurulu lardan al nacak aylar itibar yla bir önceki y la ait oniki ayl k toplam gelirini gösteren belge. Gelirin oniki ay bulmamas halinde son ayl k geliri esas al narak oniki ay üzerinden y ll k hesaplanacakt r.) Velinin di er gelirleri: Ailenin y ll k net gelir toplam : Ailenin net y ll k gelir toplam n fert ba na dü en y ll k tutar : (Ailenin net y ll k toplam geliri, ailedeki fert say na bölünerek hesaplama yap lacakt r.) Velinin ve varsa e inin bakmakla yükümlü oldu u fertlerin ad ve soyad ile yak nl k derecesi: (Aile nüfus kay t örne i, velinin ve varsa e inin bakmakla yükümlü oldu u anne ve babas ile ilgili tedavi yard beyannamesi, varsa bakmakla yükümlü oldu u di er ah slarla ilgili mahkeme karar örne i) Aile maddi durumumun yukar da belirtti im ekilde oldu unu beyan eder, velisi bulundu um Erdemli Borsa stanbul Fen Lisesi... s ö rencilerinden... o lu/k... No lu... n... y yat a/bursluluk s nav na kabulünü arz ederim. rencinin Ad ve Soyad :... Adresi : /.. /. mza Velinin Ad ve Soyad EKLER: 1) Yetkili ki i, kurum veya kurulu lardan al nan geçen y la ait gelir durumunu gösteren belge. 2) Aile üyelerinin Türkiye Cumhuriyeti kimlik numaralar beyan. 3) Velinin ve varsa e inin bakmakla yükümlü oldu u anne ve babas ile ilgili tedavi yard beyannamesi, varsa bakmakla yükümlü oldu u di er ah slarla ilgili mahkeme karar örne i. 4) Velinin yararlanaca kontenjanla ilgili belge..

8 RENC A LES N MADD DURUMUNU GÖSTER R BEYANNAMEN N (EK 1 BELGES N) DOLDURULMASI A-Memur çocuklar : 1 OCAK 2016 ile 31 Aral k 2016 tarihleri aras nda ba oldu unuz MAL YEDEN ALINACAK bir y ll k gelirinizi gösterir belge.(anne-baba çal yorsa her ikisi için ayr olacakt r B- çi çocuklar : 1 OCAK 2016 ile 31 Aral k 2016 tarihleri aras nda ba oldu unuz MUHASEBE bürosu onaylayacak al nacak bir y ll k gelirinizi gösterir belge.(anne-baba çal yorsa her ikisi için ayr ayr olacakt r. C-Emekli çocuklar : 1 OCAK 2016 ile 31 Aral k 2016 tarihleri aras nda MAA ALDI INIZ BANKADAN aylar itibariyle maa dökümünüzü gösterir belge.(anne-baba emekliyse her ikisi için ayr ayr olacakt r.) D-Esnaf çocuklar : 1-Sosyal güvenlik kurumuna kay tl olmay p maa almad na dair belge (Anne ve baba için ayr yap lacak) 2-Serbest meslek sahibi ise; vergi dairesinin ad, adresi ve hesap numaras belirtilen, basit ya da gerçek usulde vergiye ba olan mükelleflerin bir önceki y la ait (2016 y ) gelir vergisi matrah ) gösteren belge. (Anne-Baba esnafsa her ikisi için ayr ayr olacakt r.) E-Çiftçi çocuklar : 1-Sosyal güvenlik kurumuna kay tl olmay p maa almad na dair belge (Anne ve baba için ayr yap lacak;) 2- Tar m Müdürlü ü taraf ndan ailenin bir y ll k gelir durumunu gösterir belge (2016Y ) Örnek-1: Ki inin üzerine kay tl 10 dönüm arazide üzüm ba bulunmakta olup 2016 y y ll k gelir toplam TL dir. Gösterir resmi yaz Örnek-2: Ki i dam zl k havyan yeti tiricili i yapmakta olup 10 adet inekten y ll k gelir toplam TL dir. Gösterir resmi yaz. (Anne-Baba çiftçiyse her ikisi için ayr ayr olacakt r.) F-Herhangi bir i i yoksa: Anne ve baba için ayr yap lacak; 1-Sosyal güvenlik kurumuna kay tl olmay p maa almad na dair belge 2-Maliye ye gidilip: Vergi mükellefi olmad za dair belge al nacak 3-Tar m Müdürlü ü ne gidilip: Üzerine kay tl herhangi bir arazi bulunmamaktad r. Yukar daki ibareleri ta yan yaz lar al nd ktan sonra a daki ekilde muhtara gidilip Ek-1 Belgesi tasdik edilecektir. Mahalle muhtar Ek-1 belgesinin Gelirler bölümüne ;Yukar da ad soyad yaz ki i.olarak serbest i yapmakta olup 2016 y y ll k geliri TL dir. Diyerek tasdikleyecektir. PARALI YATILI Ö RENC LER N PANS YON TAKS TLER ÖDEME PLANI 1.TAKS T lk kay tta : TL 2.TAKS T 10 KASIM 2017 : TL 3.TAKS T 10 OCAK 2018 : 2018 Bütçe Kanunu ile tespit edilen ücretin dörtte biri 4.TAKS T 10 MART 2018 : 2018 Bütçe Kanunu ile tespit edilen ücretin dörtte biri NOT: Bu tarihlerde taksidini ödemeyen paral yat ö rencinin pansiyonla ili i kesilir.

9 PANS YONA PARASIZ VEYA PARALI KABULED LD KTEN SONRA Ö RENC N GET RECE MALZEME VE E YALAR Okulumuza kesin kay tlar bittikten sonra tüm artlar ta p pansiyona kesin kayd yap lan ö renciler okullar n aç ld gün yanlar nda a da yaz malzeme ve e yalar getireceklerdir: 1. Yatak tak (Nevresim Tak ) (K z ö renciler için sade pembe, erkek ö renciler için sade mavi renk al nacakt r.) 2. Pijama Tak ve E ofman Tak 3. Terlik ( 2 Adet iç ve D ar Terli i) 4. ampuan ve Sabun, slak mendil, tuvalet ka, havlu pecete 5. El Havlusu - Banyo Havlusu veya Bornoz 6. Plastik veya Ah ap Elbise Ask (6 Adet) 7. Yedek ç Çama ve Çorap ( En Az 3'er Adet ) 8. Ayakkab Boyas 9. Tra Tak ( htiyaç Dahilinde ) 10. Yeteri Kadar ç Çama 11. Yeteri Kadar Sivil K yafet ( Çok Fazla Getirilmeyecek) 12. Okul K yafeti (en az 2 Tak m) =========================================================================== Pansiyona Getirilmesi Yasak Olan eyler: 1. Her Türlü Kesici Delici Alet 2. Kameral Cep Telefonu 3. Her Türlü Yasaklanm Yay nlar 4. Cd, Disket, Kamera, Foto raf Makinas, Radyo, Müzik çalar 5. Yiyecek ve çecek Maddeleri 6. Sigara, Alkollü çecek ve Her Türlü laç 7. Lüzumsuz Kozmetik Ürünleri ve Makyaj Malzemeleri 8. Yiyecek ve içecek malzemeleri

PANS YON KAYIT KILAVUZU

PANS YON KAYIT KILAVUZU T.C. ERDEML KAYMAKAMLI I MKB FEN L SES MÜDÜRLÜ Ü 2015-2016 E M-Ö RET M YILI PANS YON KAYIT KILAVUZU PANS YONA KAYIT LE LG AÇIKLAMALAR Okulumuz K z-erkek Pansiyonlu olup 2015 2016 e itim-ö retim y nda bo

Detaylı

TOKİ SOSYAL BİLİMLER LİSESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI PANSİYON KAYIT KILAVUZU

TOKİ SOSYAL BİLİMLER LİSESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI PANSİYON KAYIT KILAVUZU AFYONKARAHİSAR TOKİ SOSYAL BİLİMLER LİSESİ 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI PANSİYON KAYIT KILAVUZU PANSİYONA KAYIT İLE İLGİLİ AÇIKLAMALAR Okulumuz Kız Pansiyonlu olup 2017 2018 eğitim-öğretim yılı için okulumuzu

Detaylı

T.C DULKADİROĞLU KAYMAKAMLIĞI TOKİ Kazımkarabekir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğü

T.C DULKADİROĞLU KAYMAKAMLIĞI TOKİ Kazımkarabekir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğü 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı OKUL PANSYONU KONTENJAN DURUMU SIRA NO PANSYONLU OKULUN ADI PANSYON TÜRÜ PANSYON KAPASTES PANSYON KONTENJANI YATILILIK TÜRÜ KONTENJAN 9 10 11 12 TOPLAM 1 TOK KAZIMKARABEKR

Detaylı

T.C AKSARAY VALİLİĞİ. Merkez Ahmet Cevdet Paşa Sosyal Bilimler Lisesi Müdürlüğü Eğitim Öğretim Yılı OKUL PANSİYONU KONTENJAN DURUMU

T.C AKSARAY VALİLİĞİ. Merkez Ahmet Cevdet Paşa Sosyal Bilimler Lisesi Müdürlüğü Eğitim Öğretim Yılı OKUL PANSİYONU KONTENJAN DURUMU 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı OKUL PANSYONU KONTENJAN DURUMU 2017-2018 EĞTM ÖĞRETM YILI PANSYON BOŞ KONTENJANININ SINIFLAR BAZINDA DAĞILIMI ( T A S L A K ) SIRA NO PANSYONLU OKULUN ADI PANSYON TÜRÜ PANSYON

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI NARMAN ANADOLU LİSESİ YENİ KAYIT İŞLEMLERİ İÇİN GEREKLİ BELGELER

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI NARMAN ANADOLU LİSESİ YENİ KAYIT İŞLEMLERİ İÇİN GEREKLİ BELGELER 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI NARMAN ANADOLU LİSESİ YENİ KAYIT İŞLEMLERİ İÇİN GEREKLİ BELGELER *- KAYIT İŞLEMLERİ Kayıt işlemleri yerleştirme işlemleri ve esaslarına göre e okul sistemi üzerinden otomatik

Detaylı

PANSĠYON KAYIT TAKVĠMĠ SÜREÇ TARĠH AÇIKLAMA Pansiyon Kontenjanının Tespit Edilmesi ve Duyurulması Eylül Eylül 2015 ten itibaren

PANSĠYON KAYIT TAKVĠMĠ SÜREÇ TARĠH AÇIKLAMA Pansiyon Kontenjanının Tespit Edilmesi ve Duyurulması Eylül Eylül 2015 ten itibaren PANSYON KAYIT TAKVM SÜREÇ TARH AÇIKLAMA Pansiyon Kontenjanının Tespit Edilmesi ve Duyurulması 01 Temmuz 2015 TEOG yerleştirme sonuçlarının açıklanması 14 Ağustos 2015 Başvuruların Alınması 14 Ağustos 2015-7

Detaylı

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI PANSİYON KAYIT İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI PANSİYON KAYIT İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR T.C. CZRE KAYMAKAMLIĞI Cizre Fen Lisesi Müdürlüğü 2015-2016 EĞTM-ÖĞRETM YILI PANSYON KAYIT ÇN GEREKL EVRAKLAR Okulumuz Kız-Erkek Pansiyonu olup 2015-2016 eğitim-öğretim yılında boş bulunan yatılılık kontenjanı

Detaylı

T.C. DÜZCE VALİLİĞİ. Merkez Turgut Özal Anadolu Lisesi Müdürlüğü Eğitim Öğretim Yılı OKUL PANSİYONU KONTENJAN DURUMU

T.C. DÜZCE VALİLİĞİ. Merkez Turgut Özal Anadolu Lisesi Müdürlüğü Eğitim Öğretim Yılı OKUL PANSİYONU KONTENJAN DURUMU 2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı OKUL PANSYONU KONTENJAN DURUMU 2015-2016 ÖĞRETM YILINDA ALINACAK ÖĞRENC KONTENJANI KIZ ERKEK TOPLAM Parasız Yatılı Öğrenci Kontenjanı Paralı Yatılı Öğrenci Kontenjanı 17 48

Detaylı

Bilgi için: Derya KAYA Müdür Yardımcısı 0362-4590088 104

Bilgi için: Derya KAYA Müdür Yardımcısı 0362-4590088 104 2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı OKUL PANSYONU KONTENJAN DURUMU 2015-2016 Öğretim Yılında Alınacak Yatılı Öğrenci Kontenjanı: 18 Kız + 32 Erkek: 50 YEN KAYIT YAPTIRACAK ÖĞRENCLER ÇN AYRILAN KONTENJAN Ara

Detaylı

T.C ATAKUM KAYMAKAMLIĞI Garip-Zeycan Yıldırım Fen Lisesi Müdürlüğü (971697) Eğitim Öğretim Yılı OKUL PANSĠYONU KONTENJAN DURUMU

T.C ATAKUM KAYMAKAMLIĞI Garip-Zeycan Yıldırım Fen Lisesi Müdürlüğü (971697) Eğitim Öğretim Yılı OKUL PANSĠYONU KONTENJAN DURUMU 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı OKUL PANSYONU KONTENJAN DURUMU 2017-2018 Öğretim Yılında Alınacak Yatılı Öğrenci Kontenjanı: 31 Kız + 43 Erkek: 74 YEN KAYIT YAPTIRACAK ÖĞRENCLER ÇN AYRILAN KONTENJAN Ara

Detaylı

Bilgi için: Suzan BALCI Müdür Yardımcısı

Bilgi için: Suzan BALCI Müdür Yardımcısı T.C 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı OKUL PANSYONU KONTENJAN DURUMU 2016-2017 Öğretim Yılında Alınacak Yatılı Öğrenci Kontenjanı : 52 YEN KAYIT YAPTIRACAK ÖĞRENCLER ÇN AYRILAN KONTENJAN Ara Sınıf Öğrencileri

Detaylı

KAVAK KAYMAKAMLIĞI Rıdvan Çelikel Fen Lisesi Müdürlüğü (759939)

KAVAK KAYMAKAMLIĞI Rıdvan Çelikel Fen Lisesi Müdürlüğü (759939) 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı OKUL PANSYONU KONTENJAN DURUMU 2016-2017 Öğretim Yılında Alınacak Yatılı Öğrenci Kontenjanı: 25 Kız YEN KAYIT YAPTIRACAK ÖĞRENCLER ÇN AYRILAN KONTENJAN Ara Sınıf Öğrencileri

Detaylı

Pansiyon Evraklarının Teslim tarihi Kayıt yaptırdığınız tarihte A:İlk Kez Pansiyonda Kalmak İçin Müracaat Edecek Öğrencilerden İstenecek Belgeler

Pansiyon Evraklarının Teslim tarihi Kayıt yaptırdığınız tarihte A:İlk Kez Pansiyonda Kalmak İçin Müracaat Edecek Öğrencilerden İstenecek Belgeler Pansiyon Evraklarının Teslim tarihi Kayıt yaptırdığınız tarihte MACİDE RAMİZ TAŞKINLAR FEN LİSESİ PANSİYONU KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER (2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı) A:İlk Kez Pansiyonda Kalmak İçin

Detaylı

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Müsteşarlığı. Sayı : B.O8.0.MÜB.O.37.02.00/ 1174 11/06/2007

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Müsteşarlığı. Sayı : B.O8.0.MÜB.O.37.02.00/ 1174 11/06/2007 1 GENELGE 2007 / 54 İlgi : a) Millî Eğitim Bakanlığına Bağlı İlköğretim ve Orta Öğretim Kurumlarında Burs, Parasız Yatılılık ve Sosyal Yardımlar Yönetmeliği, b) Millî Eğitim Bakanlığına Bağlı Okul Pansiyonları

Detaylı

PANSİYONA ÖĞRENCİ KAYIT KILAVUZU 2013

PANSİYONA ÖĞRENCİ KAYIT KILAVUZU 2013 EMET ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ EMİNE SÜMERAL ERKEK ÖĞRENCİ PANSİYONU PANSİYONA ÖĞRENCİ KAYIT KILAVUZU 2013 EMET ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ AKPINAR MAH.GÖZLÜPINAR CD.NO65 EMET / KÜTAHYA Telefon

Detaylı

ÇİĞLİ FEN LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ Eğitim Öğretim Yılı OKUL PANSİYONU KONTENJAN DURUMU

ÇİĞLİ FEN LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ Eğitim Öğretim Yılı OKUL PANSİYONU KONTENJAN DURUMU ÇİĞLİ FEN LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı OKUL PANSİYONU KONTENJAN DURUMU AÇIKLAMALAR Öğrenci Pansiyonuna 2017-2018 eğitim öğretim yılında Parasız Yatılı, Paralı Yatılı öğrencilere ilişkin

Detaylı

DAZKIRI AHMET-ZÜBEYDE TURBA ANADOLU LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ Eğitim Öğretim Yılı OKUL PANSİYONU KONTENJAN DURUMU

DAZKIRI AHMET-ZÜBEYDE TURBA ANADOLU LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ Eğitim Öğretim Yılı OKUL PANSİYONU KONTENJAN DURUMU 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı OKUL PANSİYONU KONTENJAN DURUMU 9. SINIFA KAYIT YAPTIRACAK ÖĞRENCİLER İÇİN AYRILAN KONTENJAN OYP'ye Göre Yerleştirilecek Parasız Yatılı Öğrenci Kontenjanı %80 %20 %100 Yönetmeliğin

Detaylı

YUSUF ZİYA ÖNER FEN LİSESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL PANSİYONU KAYIT KILAVUZU

YUSUF ZİYA ÖNER FEN LİSESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL PANSİYONU KAYIT KILAVUZU YUSUF ZİYA ÖNER FEN LİSESİ 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL PANSİYONU KAYIT KILAVUZU MEB Okul Pansiyonları yönetmeliği uyarınca pansiyona yerleştirilecek öğrencilerin % 80 i parasız % 20 si paralı yatılı

Detaylı

OSMANCIK ÖMER DERİNDERE FEN LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ 2015 2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI PANSİYON KAYIT KILAVUZU

OSMANCIK ÖMER DERİNDERE FEN LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ 2015 2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI PANSİYON KAYIT KILAVUZU OSMANCIK ÖMER DERİNDERE FEN LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ 2015 2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI PANSİYON KAYIT KILAVUZU Okulumuz pansiyonunda kalacak kız öğrencilerimiz pansiyon kayıt evraklarını pansiyona yerleşmeden önce

Detaylı

İSTANBUL ATATÜRK FEN LİSESİ 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL PANSİYONU KAYIT KILAVUZU

İSTANBUL ATATÜRK FEN LİSESİ 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL PANSİYONU KAYIT KILAVUZU İSTANBUL ATATÜRK FEN LİSESİ 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL PANSİYONU KAYIT KILAVUZU MEB Okul Pansiyonları yönetmeliği uyarınca pansiyona yerleştirilecek öğrencilerin % 80 i parasız % 20 si paralı yatılı

Detaylı

ZONGULDAK İMKB ANADOLU LİSESİ OKUL-PANSİYON KAYIT İŞLEMLERİ KLAVUZU

ZONGULDAK İMKB ANADOLU LİSESİ OKUL-PANSİYON KAYIT İŞLEMLERİ KLAVUZU ZONGULDAK İMKB ANADOLU LİSESİ OKUL-PANSİYON KAYIT İŞLEMLERİ KLAVUZU ORTAÖĞRETİM KURUMLARI TERCİH VE YERLEŞTİRME TAKVİMİ TARİH İŞLEM 08 Haziran 2015 Ortak Sınav Puanlarının İlanı 24 Haziran 2015 Tercihlere

Detaylı

T.C ATAŞEHİR ADIGÜZEL MESLEK YÜKSEKOKULU

T.C ATAŞEHİR ADIGÜZEL MESLEK YÜKSEKOKULU T.C ATAŞEHİR ADIGÜZEL MESLEK YÜKSEKOKULU 2015-2016 EĞİTİM ve ÖĞRETİM YILI MERKEZİ YERLEŞTİRME PUANIYLA YATAY GEÇİŞ İŞLEMLERİ (EK MADDE-1 E GÖRE) ve BAŞVURULARI Yükseköğretim Kurumlarında Ön lisans ve Lisans

Detaylı

IĞDIR MEHMET MURAT İŞLER SOSYAL BİLİMLER LİSESİ 201-201 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ BİLGİ FORMU ADI SOYADI :..

IĞDIR MEHMET MURAT İŞLER SOSYAL BİLİMLER LİSESİ 201-201 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ BİLGİ FORMU ADI SOYADI :.. 1 IĞDIR MEHMET MURAT İŞLER SOSYAL BİLİMLER LİSESİ 201-201 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ BİLGİ FORMU ADI SOYADI :.. ÖĞRENCİNİN NÜFUS CÜZDANI BİLGİLERİ Bilgiler tarafımdan kontrol edilmiştir. VELİ BİLGİLERİ

Detaylı

SAMSUN ATAKUM G-Z-Y FEN LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ 2015 2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI PANSİYON KAYIT KILAVUZU

SAMSUN ATAKUM G-Z-Y FEN LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ 2015 2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI PANSİYON KAYIT KILAVUZU SAMSUN ATAKUM G-Z-Y FEN LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ 2015 2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI PANSİYON KAYIT KILAVUZU NOT: OKULUMUZDA YATILI OLARAK KALACAK ÖĞRENCİLER YATILILIK İÇİN GEREKLİ BELGELERİ KAYIT SIRASINDA GETİRECEKLERDİR.

Detaylı

Gümüşhacıköy Hasan Coci Anadolu Lisesi

Gümüşhacıköy Hasan Coci Anadolu Lisesi GÜMÜŞHACIKÖY HASAN COCİ ANADOLU LİSESİ 2016/2017 ÖĞRETİM YILI KAYIT DÖNEMİNDE OKULDAN İSTENECEK BELGELER 1. Okulumuza yerleşen öğrencilerin kayıtları sistem tarafından otomatik yapılacağından ayrıca okul

Detaylı

ABANT ZZET BAYSAL ÜN VERS TES YURT KAYIT-KABUL YÖNERGES I. BÖLÜM GENEL ESASLAR

ABANT ZZET BAYSAL ÜN VERS TES YURT KAYIT-KABUL YÖNERGES I. BÖLÜM GENEL ESASLAR KARAR TAR H : 08.05.2009 KARAR SAYISI : 2009/47 ABANT ZZET BAYSAL ÜN VERS TES YURT KAYIT-KABUL YÖNERGES Amaç ve Kapsam I. BÖLÜM GENEL ESASLAR Madde 1-Bu yönergenin amac Üniversiteye ba l yurtlarda bar

Detaylı

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI FATSA KIZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ FEN VE SOSYAL BİLİMLER PROJE OKULU DEVLET PARASIZ YATILI PANSİYONU KAYIT KILAVUZU

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI FATSA KIZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ FEN VE SOSYAL BİLİMLER PROJE OKULU DEVLET PARASIZ YATILI PANSİYONU KAYIT KILAVUZU 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI FATSA KIZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ FEN VE SOSYAL BİLİMLER PROJE OKULU DEVLET PARASIZ YATILI PANSİYONU KAYIT KILAVUZU İletişim Bilgileri: Web Adresi: http://fatsakizimamhatip.meb.k12.tr/

Detaylı

T.C. ÇUKUROVA KAYMAKAMLIĞI ADANA KIZ LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ

T.C. ÇUKUROVA KAYMAKAMLIĞI ADANA KIZ LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ T.C. ÇUKUROVA KAYMAKAMLIĞI ADANA KIZ LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ 2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI PANSİYON YERLEŞTİRME KILAVUZU KAYIT İÇİN GEREKLİ DİLEKÇE ve FORMLAR http://adanakizlisesi.meb.k12.tr Telefon: 0322.232

Detaylı

ÖĞRENCİ AİLESİNİN MADDİ DURUMUNU GÖSTERİR BEYANNAMENİN (EK 1 BELGESİNİN) DOLDURULMASI

ÖĞRENCİ AİLESİNİN MADDİ DURUMUNU GÖSTERİR BEYANNAMENİN (EK 1 BELGESİNİN) DOLDURULMASI PENDİK ALİ YAKUP CENKÇİLER ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ PANSİYON KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER PENDİK ALİ YAKUP CENKÇİLER ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ 2015-2016 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI PARASIZ/PARALI YATILI KAYIT/KABUL

Detaylı

En yükseği dikkate alınır. 2 *

En yükseği dikkate alınır. 2 * Yüksek Lisans 4 Yüksek Lisans SAYSÖZEA En yükseği dikkate alınır. 2* 10 (a) 2 ( b) Programın Türü PUAN T.C. Uyruklu Yabancı Uyruklu Milli Sporcu ÜNİP T.C ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ Sağlık Bilimleri Enstitüsü

Detaylı

ÇAY KIZ TEKNİK VE MESLEK LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜNE

ÇAY KIZ TEKNİK VE MESLEK LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜNE ÇAY KIZ TEKNİK VE MESLEK LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜNE Velisi bulunduğum okulunuz...sınıfı... nolu... nın aşağıdaki ekli belgeleri incelenerek 2012/2013 öğretim yılında PARALI YATILI / PARASIZ YATILI öğrenci olarak

Detaylı

ARAÇ ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LİSESİ PANSİYONUNA KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER

ARAÇ ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LİSESİ PANSİYONUNA KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER ARAÇ ÇOK PROGRAMLI AADOLU LSES PASYOUA KAYIT Ç GEREKL BELGELER S.O 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. BELGE ADI BAŞVURU DLEKÇES EK-1 BELGES VELYE VE EŞE AT 2014 YILI E SO MAAŞ BORDROSU -VEL VE EŞ ÇALIŞIYORSA ÇALIŞTIĞI

Detaylı

GAZİ ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ NDEN

GAZİ ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ NDEN GAZİ ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ NDEN Lisansüstü Programlarımıza 2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılında öğrenci alınacaktır. Başvuru ile ilgili detay bilgiler aşağıda verilmiştir.

Detaylı

KONYA GIDA VE TARIM ÜNİVERSİTESİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI BAŞVURU DUYURUSU

KONYA GIDA VE TARIM ÜNİVERSİTESİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI BAŞVURU DUYURUSU KONYA GIDA VE TARIM ÜNİVERSİTESİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI BAŞVURU DUYURUSU KONYA GIDA VE TARIM ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN: Üniversitemiz Fen Bilimleri ve Sosyal Bilimler Enstitüsü Yüksek Lisans programlarına

Detaylı

2016-2017 ÖZEL İZMİR AMERİKAN KOLEJİ KAYIT TAKVİMİ VE KILAVUZU

2016-2017 ÖZEL İZMİR AMERİKAN KOLEJİ KAYIT TAKVİMİ VE KILAVUZU 2016-2017 ÖZEL İZMİR AMERİKAN KOLEJİ KAYIT TAKVİMİ VE KILAVUZU İRTİBAT ADRESİ : Özel İzmir Amerikan Koleji İnönü Caddesi No: 476 Göztepe - İZMİR TELEFONLAR : 232 355 0 555 FAX : 232 355 0 411 http : www.aci.k12.tr

Detaylı

İTALYA VİZE BAŞVURUSU İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR

İTALYA VİZE BAŞVURUSU İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR İTALYA VİZE BAŞVURUSU İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR Majole ofisine teslim tarihi ÖĞRENCİNİN EVRAKLARI Pasaport Planlanan seyahat tarihinden itibaren en az 6 ay daha gecerlilik süresi olmalı, pasaportun içerisinde

Detaylı

TRABZON SPOR LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜNE

TRABZON SPOR LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜNE TRABZON SPOR LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜNE Velisi bulunduğum okulu sınıfı Öğrencisi nın okulunuz pansiyonuna giriş çıkış saatleri ve evci adresi aşağıdaki çizelgede bulunmaktadır. Aşağıda belirttiğim pansiyon saatleri

Detaylı

T.C. MARMARA ÜN VERS TES FEN-EDEB YAT FAKÜLTES STE E BA LI/ZORUNLU STAJ FORMU

T.C. MARMARA ÜN VERS TES FEN-EDEB YAT FAKÜLTES STE E BA LI/ZORUNLU STAJ FORMU T.C. FEN-EDEB YAT FAKÜLTES STE E BA LI/ZORUNLU STAJ FORMU EK - 1 LG L MAKAMA, Yüksek ö renimleri s ras nda iste e ba l /zorunlu staja tâbi tutulan ö renciler hakk nda i kazas ve meslek hastal sigortas

Detaylı

ŞANLIURFA FEN LİSESİ PANSİYON KAYIT KILAVUZU

ŞANLIURFA FEN LİSESİ PANSİYON KAYIT KILAVUZU T.C. ŞALIURFA VALLĞ Şanlıurfa Fen Lisesi Müdürlüğü ŞALIURFA FE LSES 2015-2016 EĞTM-ÖĞRETM YILI PASYO KAYIT KILAVUZU 2015-ŞFL Şanlıurfa Fen Lisesi Müdürlüğü Atatürk Orman Yolu KARAKÖPRÜ/ŞALIURFA Okul Tel

Detaylı

PARASIZ YATILILIĞA TERCİH VE YERLEŞTİRME İŞLEMLERİ

PARASIZ YATILILIĞA TERCİH VE YERLEŞTİRME İŞLEMLERİ PARASIZ YATILILIĞA TERCİH VE YERLEŞTİRME İŞLEMLERİ Ortaöğretim okul/kurumlarında parasız yatılı olarak okumaya hak kazanan öğrencilerin kayıt işlemleri; kazandıkları pansiyonlu okul müdürlükleri tarafından

Detaylı

T.C. NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN

T.C. NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN T.C. NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN Enstitümüz Lisansüstü programlarına 2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı için Yüksek Lisans ve Doktora öğrencileri

Detaylı

BİTLİS EREN ÜNİVERSİTESİ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR ÖĞRETMENLİĞİ BÖLÜMÜ ÖZEL YETENEK SINAVI YÖNERGESİ

BİTLİS EREN ÜNİVERSİTESİ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR ÖĞRETMENLİĞİ BÖLÜMÜ ÖZEL YETENEK SINAVI YÖNERGESİ BİTLİS EREN ÜNİVERSİTESİ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR ÖĞRETMENLİĞİ BÖLÜMÜ ÖZEL YETENEK SINAVI YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 - (1) Bu

Detaylı

Yönetim Kurulumuzun /./.. tarih... sayılı kararına istinaden... sicil numarasıyla Baronuzda staj yapmaktayım.

Yönetim Kurulumuzun /./.. tarih... sayılı kararına istinaden... sicil numarasıyla Baronuzda staj yapmaktayım. .../.../200 BARO BAŞKANLIĞI... Yönetim Kurulumuzun /./.. tarih... sayılı kararına istinaden... sicil numarasıyla Baronuzda staj yapmaktayım. ( ) Staj Kredi Yönetmeliği, kredi sözleşmesi hükümleri doğrultusunda

Detaylı

GÜLKENT ANADOLU LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ

GÜLKENT ANADOLU LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ GÜLKENT ANADOLU LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ Sevgili Öğrencimiz; Isparta nın öncü eğitim kurumlarından birisi olan Gülkent Anadolu Lisesi ni tercih ettiğiniz için sizi tebrik ederiz. Isparta dan ve Isparta dışından

Detaylı

BAŞVURULARDA HATA YAPILMAMASI İÇİN İLANIMIZI SON SAYFAYA KADAR LÜTFEN DİKKATLİCE İNCELEYİNİZ

BAŞVURULARDA HATA YAPILMAMASI İÇİN İLANIMIZI SON SAYFAYA KADAR LÜTFEN DİKKATLİCE İNCELEYİNİZ ESKİŞEHİR OSMANGAZİ ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2014 2015 Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Lisansüstü Öğrenci Kontenjanları ve Başvuru Koşulları Doktora Programları ANABİLİM DALI TÜRÜ / DERECE TC

Detaylı

T.C. SİLİVRİ KAYMAKAMLIĞI Prof. Dr. FUAT SEZGİN FEN LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI KAYIT KILAVUZU

T.C. SİLİVRİ KAYMAKAMLIĞI Prof. Dr. FUAT SEZGİN FEN LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI KAYIT KILAVUZU T.C. SİLİVRİ KAYMAKAMLIĞI Prof. Dr. FUAT SEZGİN FEN LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI KAYIT KILAVUZU Telefon: 0212 731 75 99 FAX: 0212 731 72 28 ADRES: Selimpaşa Merkez Mah. 2156. Sokak No

Detaylı

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ Önlisans ve Lisans Düzeyinde Yurtdışından Öğrenci Başvuru ve Kayıt Kabul Yönergesi

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ Önlisans ve Lisans Düzeyinde Yurtdışından Öğrenci Başvuru ve Kayıt Kabul Yönergesi HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ Önlisans ve Lisans Düzeyinde Yurtdışından Öğrenci Başvuru ve Kayıt Kabul Yönergesi Dayanak Madde 1- Bu yönerge, Hacettepe Üniversitesi ne yurt dışından öğrenci kabulü kriterlerini

Detaylı

2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI

2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI KASTAMONU İLİ MERKEZ İLÇESİ GÖL ANADOLU LİSESİ 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI PANSİYON KAYIT KILAVUZU 2015 Sayfa - 1 - / 16 İÇİNDEKİLER SAYFA NO PANSİYONA KAYIT İLE İLGİLİ AÇIKLAMALAR...

Detaylı

2015-2016 ÖZEL İZMİR AMERİKAN KOLEJİ KAYIT TAKVİMİ VE KILAVUZU : İNÖNÜ CADDESİ NO. 476, 35290 GÖZTEPE / İZMİR

2015-2016 ÖZEL İZMİR AMERİKAN KOLEJİ KAYIT TAKVİMİ VE KILAVUZU : İNÖNÜ CADDESİ NO. 476, 35290 GÖZTEPE / İZMİR 2015-2016 ÖZEL İZMİR AMERİKAN KOLEJİ KAYIT TAKVİMİ VE KILAVUZU İRTİBAT ADRESİ : İNÖNÜ CADDESİ NO. 476, 35290 GÖZTEPE / İZMİR TELEFONLAR : 0232 355 0 555 FAX : 0232 355 0 411 http e-mail : www.aci.k12.tr

Detaylı

Ziraat Mühendisi (Toprak)

Ziraat Mühendisi (Toprak) T.C. GIDA, TARIM VE HAYVANCILIK BAKANLIĞI BİTKİSEL ÜRETİM GENEL MÜDÜRLÜĞÜ SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIM İLANI Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Bitkisel Üretim Genel Müdürlüğü nde 657 sayılı Devlet Memurları

Detaylı

SANCAKTEPE İLKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ KAMU HİZMET STANDARTLARI

SANCAKTEPE İLKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ KAMU HİZMET STANDARTLARI SANCAKTEPE İLKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ KAMU HİZMET STANDARTLARI NO 1 HİZMETİN ADI Okulöncesi Eğitime Öğrenci Kaydının yapılması Nüfus cüzdanı fotokopisi Okul Öncesi Başvuru Formu Acil Durumlarda Başvuru Formu 4

Detaylı

08 Temmuz 2010. Merhaba,

08 Temmuz 2010. Merhaba, 08 Temmuz 2010 Merhaba, 08 Temmuz tarihinden itibaren SBS sonuçlarının açıklanmasıyla Türkiye deki birçok 8. sınıf mezunu öğrencinin velisi çok önemli bir karar vermek üzere çeşitli okulları ve olanakları

Detaylı

ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİDEVLET KONSERVATUVARI MÜZİK VE BALE ORTAOKULUMÜZİK BÖLÜMÜ 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖN KAYIT ESASLARI

ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİDEVLET KONSERVATUVARI MÜZİK VE BALE ORTAOKULUMÜZİK BÖLÜMÜ 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖN KAYIT ESASLARI ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİDEVLET KONSERVATUVARI MÜZİK VE BALE ORTAOKULUMÜZİK BÖLÜMÜ 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖN KAYIT ESASLARI 1- Üniversitemiz Devlet Konservatuvarı Müzik Bölümü ne 2016-2017 eğitim-öğretim

Detaylı

T.C. ÜNĠVERSĠTESĠ EĞĠTĠM FAKÜLTESĠ DEKANLIĞI.. BÖLÜM BAġKANLIĞINA. Üniversitesi,.. Fakültesi, Anabilim Dalı. numaralı

T.C. ÜNĠVERSĠTESĠ EĞĠTĠM FAKÜLTESĠ DEKANLIĞI.. BÖLÜM BAġKANLIĞINA. Üniversitesi,.. Fakültesi, Anabilim Dalı. numaralı T.C. UŞAK UġAK ÜNİVERSİTESİ ÜNĠVERSĠTESĠ EĞİTİM FAKÜLTESİ EĞĠTĠM FAKÜLTESĠ DEKANLIĞI. BÖLÜM BAġKANLIĞINA Üniversitesi,.. Fakültesi, Anabilim Dalı. numaralı sınıf (normal/ikinci öğretim) öğrencisiyim. 201-201

Detaylı

T.C. BAŞBAKANLIK TOPLU KONUT İDARESİ BAŞKANLIĞI (TOKİ) NİĞDE BOR 5. ETAP ALT GELİR GRUBU KONUT PROJESİ BAŞVURU DUYURUSU

T.C. BAŞBAKANLIK TOPLU KONUT İDARESİ BAŞKANLIĞI (TOKİ) NİĞDE BOR 5. ETAP ALT GELİR GRUBU KONUT PROJESİ BAŞVURU DUYURUSU T.C. BAŞBAKANLIK TOPLU KONUT İDARESİ BAŞKANLIĞI (TOKİ) NİĞDE BOR 5. ETAP ALT GELİR GRUBU KONUT PROJESİ BAŞVURU DUYURUSU BAŞVURU ŞARTLARI: İdaremizce; 304 konutluk Niğde Bor 5.Etap Alt Gelir Grubu kapsamında

Detaylı

T.C. TARIM VE KÖYİŞLERİ BAKANLIĞI Tarımsal Üretim ve Geliştirme Genel Müdürlüğü....VALİLİĞİNE ( Bakanlık İl Müdürlüğü)

T.C. TARIM VE KÖYİŞLERİ BAKANLIĞI Tarımsal Üretim ve Geliştirme Genel Müdürlüğü....VALİLİĞİNE ( Bakanlık İl Müdürlüğü) T.C. TARIM VE KÖYİŞLERİ BAKANLIĞI Tarımsal Üretim ve Geliştirme Genel Müdürlüğü Sayı : B.12.0.TUG.0.05.11.00.00-.../.../2006 Konu : Destekleme Primi Ödemeleri Genelge 1...VALİLİĞİNE ( Bakanlık İl Müdürlüğü)

Detaylı

TRABZON MERKEZ FEN LİSESİ DERS YILI YATILILIK KABUL ŞARTLARI

TRABZON MERKEZ FEN LİSESİ DERS YILI YATILILIK KABUL ŞARTLARI TRABZON MERKEZ FEN LİSESİ 2017-2018 DERS YILI YATILILIK KABUL ŞARTLARI PARASIZ YATILILIK HAKKI KAZANABİLMEK İÇİN; a) Türkiye Cumhuriyeti veya Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti vatandaşı olmak. b) Ortaokullar,

Detaylı

İLKÖĞRETİM VE ORTAÖĞRETİM KURUMLARINDA PARASIZ YATILILIK, BURS VE SOSYAL YARDIMLAR YÖNETMELİĞİ Bakanlar Kurulu Kararı BİRİNCİ BÖLÜM

İLKÖĞRETİM VE ORTAÖĞRETİM KURUMLARINDA PARASIZ YATILILIK, BURS VE SOSYAL YARDIMLAR YÖNETMELİĞİ Bakanlar Kurulu Kararı BİRİNCİ BÖLÜM İLKÖĞRETİM VE ORTAÖĞRETİM KURUMLARINDA PARASIZ YATILILIK, BURS VE SOSYAL YARDIMLAR YÖNETMELİĞİ Bakanlar Kurulu Kararı : 26/5/2008-2008/13763 Resmî Gazete : 10.7.2008/26932 Tebliğler Dergisi : AĞUSTOS.2008/2611

Detaylı

MADDE 2 (1) Bu Yönerge, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu ve değişiklikleri ile İzmir Üniversitesi Ana Yönetmeliği esas alınarak düzenlenmiştir.

MADDE 2 (1) Bu Yönerge, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu ve değişiklikleri ile İzmir Üniversitesi Ana Yönetmeliği esas alınarak düzenlenmiştir. İZMİR ÜNİVERSİTESİ BURS YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Genel Hükümler Amaç ve Kapsam MADDE 1 (1) Bu Yönerge; İzmir Üniversitesi nin Fakülteleri, Meslek Yüksekokulu ve bölümlerinde ÖSYM ve Üniversite tarafından

Detaylı

GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ LİSANSÜSTÜ İLANI

GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ LİSANSÜSTÜ İLANI GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ LİSANSÜSTÜ İLANI Sosyal Bilimler Enstitüsü üstü Programlarına 2012-2013 Öğretim yılı birinci yarıyılında öğrenci alınacaktır. BAŞVURU TARİHİ VE YERİ Adayların

Detaylı

2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI KAYIT KILAVUZU

2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI KAYIT KILAVUZU T.C. AMASYA VALİLİĞİ MACİT ZEREN FEN LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI KAYIT KILAVUZU Belirtilen süreler arasında kaydını yaptırmayan öğrenciler bu haklarından vazgeçmiş sayılırlar 17 AĞUSTOS

Detaylı

Kamu Hizmet Standartları Tablosu

Kamu Hizmet Standartları Tablosu SIRA NO HİZMETİN ADI İSTENEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ) 1 YGS Üniversite Kesin Kayıt İşlemleri (Meslek Yüksekokulumuzda yapılmaktadır) 1- Lise Diplomasının aslı veya geçici mezuniyet

Detaylı

T.C. ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ TÜRKÇE ÖĞRETİMİ UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ (ULUTÖMER) TÜRKÇE KURSU, EĞİTİM-ÖĞRETİM VE SINAV YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM

T.C. ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ TÜRKÇE ÖĞRETİMİ UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ (ULUTÖMER) TÜRKÇE KURSU, EĞİTİM-ÖĞRETİM VE SINAV YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM T.C. ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ TÜRKÇE ÖĞRETİMİ UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ (ULUTÖMER) TÜRKÇE KURSU, EĞİTİM-ÖĞRETİM VE SINAV YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar MADDE 1 - (1) Bu Yönergenin

Detaylı

Özel Koşullar ve Açıklamalar K M K M K M K M K M Astronomi ve Uzay. Yüksek Lisans programı için; Astronomi ve Uzay Bilimleri Bilimleri

Özel Koşullar ve Açıklamalar K M K M K M K M K M Astronomi ve Uzay. Yüksek Lisans programı için; Astronomi ve Uzay Bilimleri Bilimleri T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN Enstitümüz lisansüstü öğretim programlarına 2012 2013 eğitim-öğretim yılı GÜZ yarıyılı için öğrenci alınacaktır. Öğrenci alınacak programlar,

Detaylı

ŞEHİT ŞEYHMUS DEMİR KIZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ PANSİYON KAYIT İŞ VE İŞLEMLERİ

ŞEHİT ŞEYHMUS DEMİR KIZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ PANSİYON KAYIT İŞ VE İŞLEMLERİ ŞEHİT ŞEYHMUS DEMİR KIZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ PANSİYON KAYIT İŞ VE İŞLEMLERİ A) PANSİYON KAYDI İÇİN GEREKLİ BELGELER: 1. Öğrencinin burslu olmadığını ifade eden pansiyonda kalma dilekçesi (Okul tarafından

Detaylı

Sınav Tarihi ve Saati. Anabilim Dalı 27.06.2016. Yabancı Dil YDS veya Eşdeğeri. ALES Puan Türü. Yatay Geçiş. Yab. Uyr. T.C. Uyr.

Sınav Tarihi ve Saati. Anabilim Dalı 27.06.2016. Yabancı Dil YDS veya Eşdeğeri. ALES Puan Türü. Yatay Geçiş. Yab. Uyr. T.C. Uyr. İZMİR KÂTİP ÇELEBİ ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ 20162017 EĞİTİMÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI TEZLİ YÜKSEK LİSANS ÖĞRENCİ ALIMI, KONTENJANLAR VE BAŞVURU KOŞULLARI Anabilim Dalı Temel İslam Bilimleri

Detaylı

Aşağıdaki bilgileri okuduktan sonra dilerseniz S.S.S. bölümümüzede bakabilirsiiz.

Aşağıdaki bilgileri okuduktan sonra dilerseniz S.S.S. bölümümüzede bakabilirsiiz. ÖZEL GÜVENLİK KİMLİK KARTI ALMAK İÇİN MÜRACAAT EVRAKLARI Aşağıdaki bilgileri okuduktan sonra dilerseniz S.S.S. bölümümüzede bakabilirsiiz. INTERNETTEN RANDEVU ALARAK GİDİNİZ. http://e-randevu.istanbul.pol.tr/randevuapp/

Detaylı

25 Nisan 2016 (Saat 17:00 a kadar) Pazartesi de, postaya veya kargoya o gün verilmiş olan ya da online yapılan başvurular kabul edilecektir.

25 Nisan 2016 (Saat 17:00 a kadar) Pazartesi de, postaya veya kargoya o gün verilmiş olan ya da online yapılan başvurular kabul edilecektir. Sıkça Sorulan Sorular Başvuru Başvuru ne zaman bitiyor? 25 Nisan 2016 (Saat 17:00 a kadar) Pazartesi de, postaya veya kargoya o gün verilmiş olan ya da online yapılan başvurular kabul edilecektir. Bursluluğun

Detaylı

MUSTAFA KEMAL ÜNĠVERSĠTESĠ MUSTAFA YAZICI DEVLET KONSERVATUVARI MÜZĠK BÖLÜMÜ ĠLKÖĞRETĠM VE LĠSE DÜZEYĠ SERTĠFĠKA PROGRAMI YÖNERGESĠ BĠRĠNCĠ BÖLÜM

MUSTAFA KEMAL ÜNĠVERSĠTESĠ MUSTAFA YAZICI DEVLET KONSERVATUVARI MÜZĠK BÖLÜMÜ ĠLKÖĞRETĠM VE LĠSE DÜZEYĠ SERTĠFĠKA PROGRAMI YÖNERGESĠ BĠRĠNCĠ BÖLÜM MUSTAFA KEMAL ÜNĠVERSĠTESĠ MUSTAFA YAZICI DEVLET KONSERVATUVARI MÜZĠK BÖLÜMÜ ĠLKÖĞRETĠM VE LĠSE DÜZEYĠ SERTĠFĠKA PROGRAMI YÖNERGESĠ BĠRĠNCĠ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç Madde 1. (1) Bu

Detaylı

41 Seri No.lu Belediye Gelirleri Kanunu Genel Tebli i Yay mland

41 Seri No.lu Belediye Gelirleri Kanunu Genel Tebli i Yay mland stanbul, 28.02.2012 41 Seri No.lu Belediye Gelirleri Kanunu Genel Tebli i Yay mland DUYURU NO:2012/19 28.02.2012 tarih ve 28218 Say l Resmi Gazete de yay mlanan 41 Seri No.lu Belediye Gelirleri Kanunu

Detaylı

Form 1. Velisinin Ad ve Soyad Yak nl k derecesi Ev Adresi Telefonu

Form 1. Velisinin Ad ve Soyad Yak nl k derecesi Ev Adresi Telefonu Form 1 VEL SÖZLE MES Velisinin Ad ve Soyad Yak nl k derecesi Ev Adresi Ev Telefonu Adresi Telefonu Velisi bulundu um.. s,..nolu n n okulunuz pansiyonunda paras z / paral yat olarak kalmas istiyorum. Yat

Detaylı

MEF ÜNİVERSİTESİ YAŞAM BOYU EĞİTİM MERKEZİ YÖNERGESİ

MEF ÜNİVERSİTESİ YAŞAM BOYU EĞİTİM MERKEZİ YÖNERGESİ MEF ÜNİVERSİTESİ YAŞAM BOYU EĞİTİM MERKEZİ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç Kapsam MADDE 1 (1) Bu Yönergenin amacı; MEF Üniversitesi Yaşam Boyu Eğitim Uygulama ve Araştırma

Detaylı

T. C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI İNSAN KAYNAKLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ MİLLÎ EĞİTİM UZMAN YARDIMCILIĞI YARIŞMA SINAVI (SÖZLÜ SINAV) KILAVUZU 2014/1

T. C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI İNSAN KAYNAKLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ MİLLÎ EĞİTİM UZMAN YARDIMCILIĞI YARIŞMA SINAVI (SÖZLÜ SINAV) KILAVUZU 2014/1 T. C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI İNSAN KAYNAKLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ MİLLÎ EĞİTİM UZMAN YARDIMCILIĞI YARIŞMA SINAVI (SÖZLÜ SINAV) KILAVUZU 2014/1 DİKKAT: Bu kılavuzu dikkatlice Bu kılavuzu okuduktan dikkatle

Detaylı

2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI DUYURUSU Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı nın 25/11/2015 tarih

2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI DUYURUSU Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı nın 25/11/2015 tarih 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI DUYURUSU Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı nın 25/11/2015 tarih ve 64968 sayılı yazısı gereği 2015-2016 Eğitim- Öğretim

Detaylı

EGE ÜNİVERSİTESİ YURTDIŞINDAN KABUL EDİLECEK ÖĞRENCİ SEÇME VE YERLEŞTİRME SINAVI (EGEYÖS) KILAVUZU 2014 (ÖN LİSANS ve LİSANS ÖĞRENİMİ)

EGE ÜNİVERSİTESİ YURTDIŞINDAN KABUL EDİLECEK ÖĞRENCİ SEÇME VE YERLEŞTİRME SINAVI (EGEYÖS) KILAVUZU 2014 (ÖN LİSANS ve LİSANS ÖĞRENİMİ) EGE ÜNİVERSİTESİ YURTDIŞINDAN KABUL EDİLECEK ÖĞRENCİ SEÇME VE YERLEŞTİRME SINAVI (EGEYÖS) KILAVUZU 2014 (ÖN LİSANS ve LİSANS ÖĞRENİMİ) Bu kılavuz, Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı nın 21.01.2010, 17.03.2010

Detaylı

ERCİYES ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ Yönetim Kurulu Kararları

ERCİYES ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ Yönetim Kurulu Kararları ERCİYES ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ Yönetim Kurulu Kararları Toplantı Tarihi: 15.12.2015 Toplantı Sayısı : 51 Karar No:02 2015-2016 eğitim-öğretim yılı bahar yarıyılında lisansüstü programlara

Detaylı

TOBB ETÜ LİSANSÜSTÜ BURSLU ÖĞRENCİ YÖNERGESİ* (*)13.04.2011 Tarih ve S-2011-10 sayılı Senato oturumunun 4 nolu Kararı ile Kabul edilmiştir.

TOBB ETÜ LİSANSÜSTÜ BURSLU ÖĞRENCİ YÖNERGESİ* (*)13.04.2011 Tarih ve S-2011-10 sayılı Senato oturumunun 4 nolu Kararı ile Kabul edilmiştir. TOBB ETÜ LİSANSÜSTÜ BURSLU ÖĞRENCİ YÖNERGESİ* (*)13.04.2011 Tarih ve S-2011-10 sayılı Senato oturumunun 4 nolu Kararı ile Kabul edilmiştir. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak Amaç MADDE 1 - (1) Bu yönergenin

Detaylı

Fırat Üniversitesi Eğitim Fakültesi A Blok, Pedagojik Formasyon Birimi, ELAZIĞ. Tlf: 0-424-2370000/4928

Fırat Üniversitesi Eğitim Fakültesi A Blok, Pedagojik Formasyon Birimi, ELAZIĞ. Tlf: 0-424-2370000/4928 D U Y U R U ÜNİVERSİTELERİN ÖĞRETMENLİĞE KAYNAK OLUŞTURAN BÖLÜMLERİNİN SON SINIF ÖĞRENCİLERİ İLE MEZUNLAR İÇİN 2014-2015 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİNDE BAŞLATILACAK PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA

Detaylı

SMMM - Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik Sınavlarına İlişkin Duyuru (Tesmer)

SMMM - Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik Sınavlarına İlişkin Duyuru (Tesmer) SMMM - Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik Sınavlarına İlişkin Duyuru (Tesmer) 24 Mart 2007 Tarihli Resmi Gazete Sayı: 26472 Türkiye Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler ve Yeminli Mali Müşüvirler Odaları

Detaylı

T.C EGE ÜNİVERSİTESİ YURT DIŞINDAN ÖĞRENCİ KABULÜ ESASLARINA İLİŞKİN YÖNERGE. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam ve Dayanak

T.C EGE ÜNİVERSİTESİ YURT DIŞINDAN ÖĞRENCİ KABULÜ ESASLARINA İLİŞKİN YÖNERGE. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam ve Dayanak T.C EGE ÜNİVERSİTESİ YURT DIŞINDAN ÖĞRENCİ KABULÜ ESASLARINA İLİŞKİN YÖNERGE BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam ve Dayanak Amaç Madde 1-(1) Bu yönergenin amacı, Ege Üniversitesine bağlı Fakülte/Yüksekokul/Meslek

Detaylı

2012-2013 EĞĐTĐM ÖĞRETĐM YILI KAYIT KILAVUZU

2012-2013 EĞĐTĐM ÖĞRETĐM YILI KAYIT KILAVUZU T.C. ĐZMĐR VALĐLĐĞĐ ĐZMĐR FEN LĐSESĐ MÜDÜRLÜĞÜ 2012-2013 EĞĐTĐM ÖĞRETĐM YILI KAYIT KILAVUZU www.ifl.k12.tr 27 AĞUSTOS 31 AĞUSTOS 2012 ĐZMĐR 1 ĐZMĐR FEN LĐSESĐ KAYIT ĐÇĐN GEREKLĐ BELGELER (2012 2013 Eğitim-Öğretim

Detaylı

T.C. KAFKAS ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI PEDAGOJİK FORMASYON SERTİFİKASI ALMAK İSTEYEN ÖĞRENCİLERE DUYURU

T.C. KAFKAS ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI PEDAGOJİK FORMASYON SERTİFİKASI ALMAK İSTEYEN ÖĞRENCİLERE DUYURU T.C. KAFKAS ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI PEDAGOJİK FORMASYON SERTİFİKASI ALMAK İSTEYEN ÖĞRENCİLERE DUYURU İlan Tarihi: 08.10.2014 Pedagojik Formasyon Sertifikası mezun öğrencilere ve Üniversitemiz

Detaylı

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ 2016-2017 Eğitim Öğretim yılı Güz Yarıyılında, Sosyal Bilimler Enstitüsü ne aşağıdaki anabilim dallarına lisansüstü eğitim için öğrenci alınacaktır.

Detaylı

Başvuru Tarihi Başlangıcı 28 Aralık 2015. Başvuru Tarihi Sonu 08 Ocak 2016. Sonuçların İlan Tarihi 13 Ocak 2016

Başvuru Tarihi Başlangıcı 28 Aralık 2015. Başvuru Tarihi Sonu 08 Ocak 2016. Sonuçların İlan Tarihi 13 Ocak 2016 İLAN AĞRI İBRAHİM ÇEÇEN ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ İLE ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ/SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ARASINDA ORTAKLAŞA AÇILAN ORTAK YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARINA 2015-2016

Detaylı

BARTIN ÜNİVERSİTESİ EDEBİYAT FAKÜLTESİ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU EK-2

BARTIN ÜNİVERSİTESİ EDEBİYAT FAKÜLTESİ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU EK-2 BARTIN ÜNİVERSİTESİ EDEBİYAT FAKÜLTESİ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU EK-2 SIRA NO HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ) 1 Öğrenci Kontenjan ve 1- ÖSYM tarafından

Detaylı

Y.T.Ü. İSTATİSTİK BÖLÜMÜ STAJ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI

Y.T.Ü. İSTATİSTİK BÖLÜMÜ STAJ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI Y.T.Ü. İSTATİSTİK BÖLÜMÜ STAJ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI (Mavi Renkli Evrakları Bölüm web sayfası Sol kategori Staj modülünden indirebilirsiniz.) Staj başvurusunda gerekli evraklar aşağıdaki gibidir: SGK

Detaylı

T.C. NEW YORK BAŞKONSOLOSLUĞU 2016 4. DOĞUM TESCİLİ BAŞVURUSU (EVLİLİK BİRLİĞİ İÇİNDE DOĞAN ÇOCUKLAR İÇİN)

T.C. NEW YORK BAŞKONSOLOSLUĞU 2016 4. DOĞUM TESCİLİ BAŞVURUSU (EVLİLİK BİRLİĞİ İÇİNDE DOĞAN ÇOCUKLAR İÇİN) T.C. NEW YORK BAŞKONSOLOSLUĞU 2016 4. DOĞUM TESCİLİ BAŞVURUSU (EVLİLİK BİRLİĞİ İÇİNDE DOĞAN ÇOCUKLAR İÇİN) Başvuru şahsen ya da posta yoluyla yapılabilmektedir. Başvuru Şartları: 1. Anne veya babanın T.C.

Detaylı

hak kazandığı takdirde, Fen Bilimleri Enstitüsüne teslim eder.

hak kazandığı takdirde, Fen Bilimleri Enstitüsüne teslim eder. BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ TEZLİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMI İLAN METNİ Üniversitemiz 2015 2016 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılında Anadolu Üniversitesi ile Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi

Detaylı

BURS BAŞVURUSU İÇİN GEREKLİ BELGELER (Belgeler öğrenci velisinin müracaat tarihindeki durumuna uygun olacaktır)

BURS BAŞVURUSU İÇİN GEREKLİ BELGELER (Belgeler öğrenci velisinin müracaat tarihindeki durumuna uygun olacaktır) BURS BAŞVURUSU İÇİN GRKLİ BLGLR (Belgeler öğrenci velisinin müracaat tarihindeki durumuna uygun olacaktır). Aile fertlerinin her birinin nüfus cüzdanı fotokopisi,. Vefat eden anne veya baba ile ilgili

Detaylı

19 Ağustos Eylül 2016

19 Ağustos Eylül 2016 EMİNE KONUKOĞLU ANADOLU LİSESİ 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL PANSİYONU KAYIT KILAVUZU MEB Okul Pansiyonları yönetmeliği uyarınca pansiyona yerleştirilecek öğrencilerin % 80 i parasız % 20 si paralı

Detaylı

MAKÜ YAZ OKULU YARDIM DOKÜMANI 1. Yaz Okulu Ön Hazırlık İşlemleri (Yaz Dönemi Oidb tarafından aktifleştirildikten sonra) Son aktif ders kodlarının

MAKÜ YAZ OKULU YARDIM DOKÜMANI 1. Yaz Okulu Ön Hazırlık İşlemleri (Yaz Dönemi Oidb tarafından aktifleştirildikten sonra) Son aktif ders kodlarının MAKÜ YAZ OKULU YARDIM DOKÜMANI 1. Yaz Okulu Ön Hazırlık İşlemleri (Yaz Dönemi Oidb tarafından aktifleştirildikten sonra) Son aktif ders kodlarının bağlantıları kontrol edilir. Güz ve Bahar dönemindeki

Detaylı

Hem başarılı öğrencileri bünyemize kazandırmak hem de öğrencilerimize önemli tecrübeler sağlamak istiyoruz.

Hem başarılı öğrencileri bünyemize kazandırmak hem de öğrencilerimize önemli tecrübeler sağlamak istiyoruz. STAJ BAŞVURU VE OLANAKLARI Ünye Çimento olarak; meslek lisesi, meslek yüksek okulu ve üniversite öğrencilerine sağladığımız staj olanağı ile öğrencilerin gelişimine destek verip iş hayatına hazırlarken,

Detaylı

TRAKYA ÜNİVERSİTESİ İLAHİYAT FAKÜLTESİ DEKANLIĞI

TRAKYA ÜNİVERSİTESİ İLAHİYAT FAKÜLTESİ DEKANLIĞI S. NO 1 2 3 HİZMETİN ADI ÖSYM Başkanlığı tarafından Fakültemize yerleşen öğrencilerin kayıtlarının yapılması Ders Kaydı Yatay Geçiş İşlemleri 4 Mezuniyet Belgesi Verilmesi 5 Kayıt Silme BAŞVURUDA İSTENEN

Detaylı

T.C. a) Ortaö retim Kurumlar Sorumluluk S navlar Öncesi Ö retmenler Kurulu Toplant ve 03 Eylül 2012 Pazartesi

T.C. a) Ortaö retim Kurumlar Sorumluluk S navlar Öncesi Ö retmenler Kurulu Toplant ve 03 Eylül 2012 Pazartesi a) Ortaö retim Kurumlar Sorumluluk S navlar Öncesi Ö retmenler Kurulu ve Zümre Ba kanlar n 03 Eylül 2012 Pazartesi 1 b) Orta Ö retim Kurumlar Zümre Toplant lar ve Y ll k Planlar n Haz rlanmas 04-07 Eylül

Detaylı

T.C. ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ PROGRAMLARA BAŞVURU VE KABUL ESASLARI

T.C. ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ PROGRAMLARA BAŞVURU VE KABUL ESASLARI T.C. ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ PROGRAMLARA BAŞVURU VE KABUL ESASLARI A. Başvurularla ilgili Genel Esaslar Eğitim Bilimleri Enstitüsü bünyesinde yer alan tüm lisansüstü

Detaylı

KEŞAN ANADOLU LİSESİ 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI PANSİYON KAYIT KILAVUZU

KEŞAN ANADOLU LİSESİ 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI PANSİYON KAYIT KILAVUZU T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI EDİRNE İLİ KEŞAN İLÇESİ KEŞAN ANADOLU LİSESİ 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI PANSİYON KAYIT KILAVUZU 2015-KAL Pansiyon numaramız 0284-7141232 dir. Okul web : kesananadolulisesi.meb.k12.tr

Detaylı

TEOG ÖZEL OKULLAR MODELİ İLE ÖĞRENCİ ALACAK ÖZEL OKULLARIN KAYIT TAKVİMİ 2016

TEOG ÖZEL OKULLAR MODELİ İLE ÖĞRENCİ ALACAK ÖZEL OKULLARIN KAYIT TAKVİMİ 2016 TEOG ÖZEL OKULLAR MODELİ İLE ÖĞRENCİ ALACAK ÖZEL OKULLARIN KAYIT TAKVİMİ 2016 1)TABAN PUAN İLANI Haziran 2016 2). ÖN KAYIT DÖNEMİ Haziran 2016 Temmuz 2016 Özel Okullar Kayıt Komisyonunca alınacak karara

Detaylı

KAMU HİZMETİ KOMİSYONU BAŞKANLIĞI

KAMU HİZMETİ KOMİSYONU BAŞKANLIĞI KAMU HİZMETİ KOMİSYONU BAŞKANLIĞI Sayı: KHK/0/00/3/76/2-A/15 17 Aralık, 2015 KKTC Cumhurbaşkanlığı KKTC Cumhuriyet Meclisi Başkanlığı KKTC Başbakanlığı KKTC Bakanlıkları KKTC Müstakil Daire Başkanlıklar

Detaylı

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ GEMİ İNŞAATI VE DENİZCİLİK FAKÜLTESİ HİZMET ENVANTERİ

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ GEMİ İNŞAATI VE DENİZCİLİK FAKÜLTESİ HİZMET ENVANTERİ 302.01.06 Kurumlararası Yatay Geçiş Başvuru 302.01.01 İlk Kayıt Kısmen YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ GEMİ İNŞAATI VE DENİZCİLİK FAKÜLTESİ HİZMET ENVANTERİ 1 LYS ile mizi kazanan kayıt LYS Kılavuzu 1- ÖSYS

Detaylı

TOSYA BAHÇELİEVLER ANADOLU LİSESİ 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI PANSİYON KAYIT KILAVUZU

TOSYA BAHÇELİEVLER ANADOLU LİSESİ 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI PANSİYON KAYIT KILAVUZU T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI KASTAMONU İLİ TOSYA İLÇESİ TOSYA BAHÇELİEVLER ANADOLU LİSESİ 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI PANSİYON KAYIT KILAVUZU 2015-BAL Sayfa - 1 - / 13 İÇİNDEKİLER PANSİYONA KAYIT İLE

Detaylı