SONUÇ. Sonucun uygulanması için Teminat Ofisi, Kamu Hizmetler Müdürlüğü ve Maliye ve Ekonomi Müdürlüğü ilgilenecektir.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "SONUÇ. Sonucun uygulanması için Teminat Ofisi, Kamu Hizmetler Müdürlüğü ve Maliye ve Ekonomi Müdürlüğü ilgilenecektir."

Transkript

1 3 Şubat 2015 tarihinde düzenlediği toplantıda Kamu Hizmetler Müdürlüğü çalışmalarının bakımı için ihalenin ilan edilmesi iznine ilişkin Kamu Hizmetler Müdürlüğün önerisini görüştü ve yapılan görüşmeler neticesinde şu sonuca varılmıştır: Kamu Hizmetler Müdürlüğü çalışmalarının bakımı iznine ilişkin Kamu Hizmetler Müdürlüğün önerisi onaylanmıştır ve böylelikle ihalenin ilan edilmesine izin verilmiştir. Çalışmaların bakımı Kamu Hizmetler Müdürlüğün gerek duyduğu projeler için yapılacaktır. Sonucun uygulanması için Teminat Ofisi, Kamu Hizmetler Müdürlüğü ve Maliye ve Ekonomi Müdürlüğü ilgilenecektir. Söz konusu sonuç ile ilgili Teminat Ofisi, Kamu Hizmetler Müdürlüğü, Maliye ve Ekonomi Müdürlüğü ve Arşiv bilgilendirilmelidir.

2 3 Şubat 2015 tarihinde Belediye müdürleri ile yapmış olduğu toplantıda Prizrendeki kuyuların, kanalizasyonların ve su isale hatların rehabilitasyonu için ihalenin ilan edilmesi iznine ilişkin Kamu Hizmetler Müdürlüğün önerisini görüştü ve yapılan görüşmeler neticesinde şu sonuca varılmıştır: Prizrendeki kuyuların, kanalizasyonların ve su isale hatların rehabilitasyon iznine ilişkin Kamu Hizmetler Müdürlüğün önerisi onaylanmıştır ve böylelikle ihalenin ilan edilmesine izin verilmiştir. Sonucun uygulanması için Teminat Ofisi, Kamu Hizmetler Müdürlüğü ve Maliye ve Ekonomi Müdürlüğü ilgilenecektir. Söz konusu sonuç ile ilgili Teminat Ofisi, Kamu Hizmetler Müdürlüğü, Maliye ve Ekonomi Müdürlüğü ve Arşiv bilgilendirilmelidir.

3 No. 01/ Prizren Belediye Tüzüğün 51. Maddesi ve Yerel Özyönetim Yasası nın 13 ve 58. Maddeleri, b noktası gereğince Finch STK na maddi desteğin sağlanması amacıyla kaynakların iznine ilişkin Kamu Hizmetler Müdürlüğü sunmuş olduğu öneriden sonra Belediye Başkanı 3 Şubat 2015 tarihinde aşağıda yer alan kararı onayladı: KARAR Madde 1 Prizren de düzenlenen Kosova Dünya Sulak Alanlar Günü münasebetiyle Finch STK na maddi desteğin sağlanması amacıyla kaynakların iznine ilişkin Kamu Hizmetler Müdürlüğün önerisi onaylanmıştır ve böylelikle 300 değerinde tutarın verilmesine izin verilmiştir. Madde 2 Kararın 1. Maddesinde belirtilen tutar Belediye bütçesinin Kamu Hizmetler Müdürlüğün sübvansiyon, mal ve hizmetler pozisyonundan karşılanacaktır. Madde 3 Kararın uygulanması için Kamu Hizmetler Müdürlüğü, Maliye ve Ekonomi Müdürlüğü ilgilenecektir. Madde 4 Söz konusu karar ile ilgili: Kamu Hizmetler Müdürlüğü, Maliye ve Ekonomi Müdürlüğü, Dernek ve Arşiv bilgilendirilmelidir. Madde 5 İşbu karar onaylandığı gün yürürlüğe girer.

4 3 Şubat 2015 tarihinde Belediye müdürleri ile yapmış olduğu toplantıda Wesli Clark caddesindeki yeşil alanın düzenlenmesi için ihalenin ilan edilmesi iznine ilişkin Şehirleşme ve Alan Planlama Müdürlüğün önerisini görüştü ve yapılan görüşmeler neticesinde aşağıda yer alan sonuca vardı: Wesli Clark caddesindeki yeşil alanın düzenlenmesi iznine ilişkin Şehirleşme ve Alan Planlama Müdürlüğün önerisi onaylanmıştır ve böylelikle ihalenin ilan edilmesine izin verilmiştir. Sonucun uygulanması için Teminat Ofisi, Şehirleşme ve Alan Planlama Müdürlüğü ve Maliye ve Ekonomi Müdürlüğü ilgilenecektir. Söz konusu sonuç ile ilgili Teminat Ofisi, Şehirleşme ve Alan Planlama Müdürlüğü, Maliye ve Ekonomi Müdürlüğü ve Arşiv bilgilendirilmelidir.

5 3 Şubat 2015 tarihinde Belediye müdürleri ile yapmış olduğu toplantıda BÇİ Ekoregjioni Belediye mülkiyetin binasının geçici olarak kullanıma verilmesi için Belediye mülkiyetin kullanıma verilmesi ile ilgili olarak tekliflerin değerlendirilmesine ilişkin Belediye komisyonun önerisini görüştü ve yapılan görüşmeler neticesinde şu sonuca varılmıştır: I. Kendi ihtiyaçları doğrultusunda BÇİ Ekoregjioni Belediye mülkiyetin binasının geçici olarak kullanıma verilmesi için Belediye mülkiyetin kullanıma verilmesi ile ilgili olarak tekliflerin değerlendirilmesine ilişkin Belediye komisyonun önerisi onaylanmıştır ve böylelikle 4 yıl süre ile Prizren KB 8627/1 sayılı kadastro parselinde bulunan binanın kullanıma verilmesi için yasal süreçlerin başlatılmasına izin verilmiştir. II. III. IV. Yukarıda belirtilen bina 04/L-144 sayılı Belediye Gayrimenkul Mülkiyetin Değiştirilmesi, Kullanıma verilmesi yasasına istinaden verilecektir. Belediye mülkiyetin kullanıma verilmesi için teklifleri değerlendiren Belediye komisyonu ve diğer Belediye yetkili organları daha sonraki yasal süreçlerin geliştirilmesi amacıyla MSK ve BM konuyu iletmekle yükümlüdür. Sonucun uygulanması için Belediye mülkiyetin kullanıma verilmesi için teklifleri değerlendiren Belediye komisyonu ve diğer Belediye yetkili organları ilgileneceklerdir. V. Söz konusu sonuç ile ilgili Belediye mülkiyetin kullanıma verilmesi için teklifleri değerlendiren Belediye komisyonu, diğer Belediye yetkili organlar, MSK, BM ve Arşiv bilgilendirilmelidir. VI.

6 3 Şubat 2015 tarihinde Belediye müdürleri ile yapmış olduğu toplantıda Prizren Handikos STK tarafından Belediye mülkiyetin binasının kullanıma verilmesi için sözleşmenin devam ettirilmesi izinine ilişkin Belediye mülkiyetin kullanıma verilmesi için teklifleri değerlendiren Belediye komisyonun önerisini görüştü ve yapılan görüşmeler neticesinde şu sonuca varılmıştır: I. Prizren Handikos STK tarafından Belediye mülkiyetin binasının kullanıma verilmesi için sözleşmenin devam ettirilmesi izinine ilişkin Belediye mülkiyetin kullanıma verilmesi için teklifleri değerlendiren Belediye komisyonun önerisi onaylanmıştır ve böylelikle 4 yıl süre ile Prizren KB 3349 sayılı kadastro parselinde bulunan binanın kullanıma verilmesi için sözleşmenin devam ettirilmesi ile ilgili yasal süreçlerin başlatılmasına izin verilmiştir. II. III. IV. VII. VIII. Yukarıda belirtilen bina 04/L-144 sayılı Belediye Gayrimenkul Mülkiyetin Değiştirilmesi, Kullanıma verilmesi yasasına istinaden verilecektir. Belediye mülkiyetin kullanıma verilmesi için teklifleri değerlendiren Belediye komisyonu ve diğer Belediye yetkili organları daha sonraki yasal süreçlerin geliştirilmesi amacıyla MSK ve BM konuyu iletmekle yükümlüdür. Sonucun uygulanması için Belediye mülkiyetin kullanıma verilmesi için teklifleri değerlendiren Belediye komisyonu ve diğer Belediye yetkili organları ilgileneceklerdir. Söz konusu sonuç ile ilgili Belediye mülkiyetin kullanıma verilmesi için teklifleri değerlendiren Belediye komisyonu, diğer Belediye yetkili organlar, MSK, BM ve Arşiv bilgilendirilmelidir.

7 3 Şubat 2015 tarihinde Belediye müdürleri ile yapmış olduğu toplantıda Bekleme ofisin ihtiyacı olan sayılsal sistemin satın alınması için ihalenin ilan edilmesi iznine ilişkin Yönetim Müdürlüğün önerisi görüşüldü ve yapılan görüşmeler neticesinde şu sonuca varılmıştır: Prizren Belediyesinde bulunan bekleme ofisin ihtiyaç duyduğu sayılsal sistemin satın alınması iznine ilişkin Yönetim Müdürlüğün önerisi onaylandı ve böylelikle ihalenin ilan edilmesine izin verilmiştir. Sonucun uygulanması için Teminat Ofisi, Yönetim Müdürlüğü ve Maliye ve Ekonomi Müdürlüğü ilgilenecektir. Söz konusu sonuç ile ilgili Teminat Ofisi, Yönetim Müdürlüğü, Maliye ve Ekonomi Müdürlüğü ve Arşiv bilgilendirilmelidir.

8 3 Şubat 2015 tarihinde Belediye müdürleri ile yapmış olduğu toplantıda Prizren Belediyesi araçları için monte edilen garajların tedarik ve monte edilmesi ile ilgili ihalenin ilan edilmesi iznine ilişkin Yönetim Müdürlüğün önerisini görüştü ve yapılan görüşmeler neticesinde şu sonuca varılmıştır: Prizren Belediyesi araçları için monte edilen garajların tedarik ve monte edilmesi iznine ilişkin Yönetim Müdürlüğün önerisi onaylanmıştır ve böylelikle ihalenin ilan edilmesine izin verilmiştir. Sonucun uygulanması için Teminat Ofisi, Yönetim Müdürlüğü ve Maliye ve Ekonomi Müdürlüğü ilgilenecektir. Söz konusu sonuç ile ilgili Teminat Ofisi, Yönetim Müdürlüğü, Maliye ve Ekonomi Müdürlüğü ve Arşiv bilgilendirilmelidir.

9 No. 01/ Prizren Belediyesi Tüzüğün 51. Maddesi ve Yerel Özyönetim Yasası nın 13. ve 58. Maddesi, b noktası gereğince köpeklerin kuduza karşı aşılanması için kaynakların iznine ilişkin Tarım ve Kırsal Gelişim Bakanlığı sunmuş olduğu öneriden sonra 3 Şubat 2015 tarihinde aşağıda yer alan kararı onayladı: KARAR I. köpeklerin kuduza karşı aşılanması için kaynakların iznine ilişkin Tarım ve Kırsal Gelişim Bakanlığı sunmuş olduğu öneri onaylanmıştır ve böylelikle Belediye bütçesinden ilgili pozisyondan 7000 değerinde daha doğrusu aşılanan her köpek için 2 tutarında kaynakların verilmesine izin verilmiştir. II. III. Kararın 1. Maddesinde belirtilen tutar Belediye bütçesinin Tarım ve Kırsal Gelişim Bakanlığın sübvansiyon, mal ve hizmetler pozisyonundan karşılanacaktır. Kararın uygulanması için Tarım ve Kırsal Gelişim Bakanlığı ve Maliye ve Ekonomi Müdürlüğü ilgilenecektir. IV. Söz konusu karar ile ilgili Tarım ve Kırsal Gelişim Bakanlığı, Maliye ve Ekonomi Müdürlüğü ve Arşiv bilgilendirilmelidir. V. İşbu karar onaylandığı gün yürürlüğe girer.

10 3 Şubat 2015 tarihinde Belediye müdürleri ile yapmış olduğu toplantıda Grazhanik te sulama barajın inşaa edilmesi ve Dedaj köyünde toprakların sızdırılması ve drenajı için ihalenin ilan edilmesi iznine ilişkin Tarım ve Kırsal Gelişim Müdürlüğün önerisini görüştü ve yapılan görüşmeler neticesinde şu sonuca varılmıştır: Grazhanik te sulama barajın inşaa edilmesi ve Dedaj köyünde toprakların sızdırılması ve drenajın iznine ilişkin Tarım ve Kırsal Gelişim Müdürlüğün önerisi onaylanmıştır ve böylelikle ihalenin ilan edilmesine izin verilmiştir. Sonucun uygulanması için Teminat Ofisi, Tarım ve Kırsal Gelişim Müdürlüğü ve Maliye ve Ekonomi Müdürlüğü ilgilenecektir. Söz konusu sonuç ile ilgili Teminat Ofisi, Tarım ve Kırsal Gelişim Müdürlüğü, Maliye ve Ekonomi Müdürlüğü ve Arşiv bilgilendirilmelidir.

11 3 Şubat 2015 tarihinde Belediye müdürleri ile yapmış olduğu toplantıda balıklar için konsantre gıdanın tedarik edilmesi ile ilgili ihalenin ilan edilmesi iznine ilişkin Tarım ve Kırsal Gelişim Müdürlüğün önerisi görüşüldü ve yapılan görüşmeler neticesinde şu sonuca varılmıştır: Kalifornya alabalık türü üreticilerin ihtiyaç duyduğu balık (göletler) için 10 ton konsantre gıdanın tedarik edilmesi iznine ilişkin Tarım ve Kırsal Gelişim Müdürlüğün önerisi onaylanmıştır ve böylelikle ihalenin ilan edilmesine izin verilmiştir. Sonucun uygulanması için Teminat Ofisi, Tarım ve Kırsal Gelişim Müdürlüğü ve Maliye ve Ekonomi Müdürlüğü ilgilenecektir. Söz konusu sonuç ile ilgili Teminat Ofisi, Tarım ve Kırsal Gelişim Müdürlüğü, Maliye ve Ekonomi Müdürlüğü ve Arşiv bilgilendirilmelidir.

12 No. 01/ Prizren Belediyesi Tüzüğün 51. Maddesi ve Yerel Özyönetim Yasası nın 13. ve 58. maddeleri, b noktası gereğince 3 Şubat 2015 tarihinde aşağıda yer alan karara varmıştır: KARAR I takvim yılı öğrenci bursları ile ilgili adayların seçilmesi, taleplerin görüşülmesi ve konkurun hazırlanmasına ilişkin komisyon oluşturulup adlandırılmıştır. II. Komisyon üyeleri olarak: a. Başkan olarak Eğitim ve Bilim Müdürlüğü Müdürü - Nexhat Çoçaj, b. Üyeler, Topluluklar Dairesi sorumlusu - Ajradin Alija ve c. Maliye ve Ekonomi Müdürlüğünden Bashkim Lubovci adlandırılmıştır. III. Komisyonun görevleri şunlardır: Savaş malullerin çocukları, şehit ailelerin çocukları ve öğrenciler burların tahsis edilmesi için konkuru hazırlamak, ilgili profillerle konkur hazırlamak, talepleri incelemek ve Belediye bursları için üyelerin seçimini yapmak. IV. Kararın II. noktasında yer alan komisyon görev ve sorumluklarını yürürlüktedi yasalara uygun olarak yürütecektir. V. Kararın uygulanması için Eğitim ve Bilim Müdürlüğü ve yukarıda adı geçenler ilgilenecektir. VI. Söz konusu karar ile ilgili Eğitim ve Bilim Müdürlüğü, yukarıda adı geçenler ve Arşiv bilgilendirilmelidir. VII. İşbu karar onaylandığı gün yürürlüğe girer.

13 No. 01/ Prizren Belediyesi Tüzüğün 51. maddesi ve Yerel Özyönetim Yasası nın 13. ve 58. Maddesi, b noktası gereğince 2015 takvim yılı için bursların tahsis edilmesi ile ilgili konkurun ilan edilmesi iznine ilişkin Eğitim ve Bilim Müdürlüğü sunmuş olduğu öneriden sorna Belediye Başkanı 3 Şubat 2015 tarihinde aşağıda yer alan kararı onayladı: KARAR Madde 1 a. Kosova Cumhuriyeti Kamu Üniversitelerinde öğrenim gören öğrencilere, ilköğretim ve orta okullarında öğrenim gören KKO malulleri ve şehit aile çocuklarına 2015 takvim yılı için bursların tahsis edilmesi ile ilgili konkurun ilan edilmesine izin verilmiştir. b. Kararın 1. Maddesinin a) noktasında belirtilen öğrenciler için üniversite öğrencilerine 80 burs, okumakta olan KKO malulleri ve şehit aile çocuk öğrencilere 40 bursun tahsis edilmesi için konkurun ilan edilmesine izin verilmiştir. c. Bu amaç doğrultusunda gerekli olan değerinde tutarın verilmesine izin verilmiştir. ( üniversite öğrencilerine, okumakta olan KKO malulleri ve şehit aile çocuk öğrencilere). Madde 2 Kararın 1. Maddesinde belirlenen tutar Belediye bütçesinin Eğitim ve Bilim Müdürlüğün sübvansiyon pozisyonundan karşılanacaktır. Madde 3 Kararın uygulanması için Eğitim ve Bilim Müdürlüğü ve Maliye ve Ekonomi Müdürlüğü ilgilenecektir. Madde 4 Söz konusu karar ile ilgili Eğitim ve Bilim Müdürlüğü, ilgili komisyon, Maliye ve Ekonomi Müdürlüğü ve Arşiv bilgilendirilmelidir. Madde 5 İşbu karar onaylandığı gün yürürlüğe girer.

14 3 Şubat 2015 tarihinde Belediye müdürleri ile yapmış olduğu toplantıda Prizren Nazim Kokollari İlk ve orta öğretim okul avlusunun korkuluklarının düzenlenmesi için ihalenin ilan edilmesi iznine ilişkin Eğitim ve Bilim Müdürlüğün önerisini görüştü ve yapılan görüşmeler neticesinde şu sonuca varılmıştır: Prizren Nazim Kokollari İlk ve orta öğretim okul avlusunun korkuluklarının düzenlenmesi iznine ilişkin Eğitim ve Bilim Müdürlüğün önerisi onaylanmıştır ve böylelikle ihalenin ilan edilmesine izin verilmiştir. Sonucun uygulanması için Eğitim ve Bilim Müdürlüğü, Teminat Ofisi ve Maliye ve Ekonomi Müdürlüğü ilgilenecektir. Söz konusu sonuç ile ilgili Eğitim ve Bilim Müdürlüğü, Teminat Ofisi, Maliye ve Ekonomi Müdürlüğü ve Arşiv bilgilendirilmelidir.

15 3 Şubat 2015 tarihinde Belediye müdürleri ile yapmış olduğu toplantıda Manastirica daki Svjetlost İlk ve orta öğretim okulun koruyucu duvarın düzenlenmesi için ihalenin ilan edilmesi iznine ilişkin Eğitim ve Bilim Müdürlüğün önerisini görüştü ve yapılan görüşmeler neticesinde şu sonuca varılmıştır: Manastirica daki Svjetlost İlk ve orta öğretim okulun koruyucu duvarın düzenlenmesi iznine ilişkin Eğitim ve Bilim Müdürlüğün önerisi onaylanmıştır ve böylelikle ihalenin ilan edilmesine izin verilmiştir. Sonucun uygulanması için Eğitim ve Bilim Müdürlüğü, Teminat Ofisi ve Maliye ve Ekonomi Müdürlüğü ilgilenecektir. Söz konusu sonuç ile ilgili Eğitim ve Bilim Müdürlüğü, Teminat Ofisi, Maliye ve Ekonomi Müdürlüğü ve Arşiv bilgilendirilmelidir.

16 3 Şubat 2015 tarihinde Belediye müdürleri ile yapmış olduğu toplantıda Reçanadaki Meto Bajraktari İlk ve orta öğretim okul binasına termal cephe çalışması için ihalenin ilan edilmesi iznine ilişkin Eğitim ve Bilim Müdürlüğün önerisini görüştü ve yapılan görüşmeler neticesinde şu sonuca varılmıştır: Reçanadaki Meto Bajraktari İlk ve orta öğretim okul binasına termal cephe çalışmasının yapılması iznine ilişkin Eğitim ve Bilim Müdürlüğün önerisi onaylanmıştır ve böylelikle ihalenin ilan edilmesine izin verilmiştir. Sonucun uygulanması için Eğitim ve Bilim Müdürlüğü, Teminat Ofisi ve Maliye ve Ekonomi Müdürlüğü ilgilenecektir. Söz konusu sonuç ile ilgili Eğitim ve Bilim Müdürlüğü, Teminat Ofisi, Maliye ve Ekonomi Müdürlüğü ve Arşiv bilgilendirilmelidir.

17 No. 01/ Prizren Belediye Tüzüğün 51. Maddesi ve Yerel Özyönetim Yasası nın 13. ve 58. Maddeleri gereğince 7 Mart Öğretmenler gününe adanan geleneksel gösterinin yapılması iznine ilişkin Eğitim ve Bilim Müdürlüğü sunmuş olduğu öneriden sonra 3 Şubat 2015 tarihinde aşağıda yer alan kararı onayladı: KARAR I. 7 Mart Öğretmenler gününe adanan geleneksel gösterinin yapılması ve düzenlenmesi için kaynakların iznine ilişkin Eğitim ve Bilim Müdürlüğün önerisi onaylanmıştır ve böylelikle 3350 değerinde tutarın verilmesine izin verilmiştir. II. Kararın 1. Maddesinde belirlenen tutar Belediye bütçesinin- Eğitim ve Bilim Müdürlüğün sübvansiyon, mal ve hizmetler pozisyonundan karşılanacaktır. III. Kararın uygulanması için Eğitim ve Bilim Müdürlüğü ve Maliye ve Ekonomi Müdürlüğü ilgilenecektir. IV. Söz konusu karar ile ilgili Eğitim ve Bilim Müdürlüğü, Maliye ve Ekonomi Müdürlüğü ve Arşiv bilgilendirilmelidir. V. İşbu karar onaylandığı gün yürürlüğe girer.

18 No. 01/ Prizren Belediyesi Tüzüğün 51. Maddesi ve Yerel Özyönetim Yasası nın 13. ve 58. Maddeleri, b noktası gereğince Kosova Cumhuriyetin Bağımsızlık yıldönümü için komisyonun oluşturulmasıyla ilgili Kültür, Gençlik ve Spor Müdürlüğü sunmuş olduğu öneriden sonra 3 Şubat 2015 tarihinde aşağıda yer alan kararı onayladı: KARAR I. Kosova Cumhuriyetin Bağımsızlığının 7. yıldönümü için komisyon oluşturulup adlandırılmıştır. II. Kurul üyeleri olarak : 1. Başkan - Kujtim Gashi 2. Üyeler Lulëzim Ibri 3. Urim Ukimeri ve 4. Zeqir Xhaferaj adlandırılmıştır. III. IV. Komisyonun görevleri şunlardır: Yıldönüme ilişkin faaliyetlerin tamamının düzenlenmesi için projeyi hazırlamak, yapılan tüm harcamaları toplayıp doğrulamak ve onları fatura ile işleve koymak. Kosova Cumhuriyetin Bağımsızlığın yıldönümü münasebetiyle harcamaların karşılanması için gerekli olan maddi kaynakların verilmesine izin verilmiştir. V. Kaynaklar Belediye bütçesinin Kültür, Gençlik ve Spor Müdürlüğün ve diğer Belediye müdürlüklerin sübvansiyon, mal ve hizmetler pozisyonundan klarşılanacaktır. VI. VII. Kararın II. noktasında yer alan komisyon görev ve sorumluluklarını yürürlükteki yasalara uygun olarak yerine getirecektir. Kararın uygulanması için Kültür, Gençlik ve Spor Müdürlüğü ve yukarıda adlandırılanlar ilgilenecektir.

19 No. 01/ Prizren Belediyesi Tüzüğün 51. Maddesi ve Yerel Özyönetim Yasası nın 13. ve 58. Maddeleri, b noktası gereğince KRU Hidroregjioni Jugor ShA fatura ödemesi için kaynakların iznine ilişkin Kültür, Gençlik ve Spor Müdürlüğü sunmuş olduğu öneriden sonra Belediye Başkanı 3 Şubat 2015 tarihinde aşağıda yer alan kararı onayladı: KARAR I. Şehir kütüphanesinin yeni binasına kanalizasyon ve su isale hattı ağın bağlanması için Prizren KRU Hidroregjioni Jugor ShA fatura ödemesi ile ilgili maddi kaynakların iznine ilişkin Kültür, Gençlik ve Spor Müdürlüğün önerisi onaylanmıştır ve böylelikle fatura ödemesi adına 1102 değerinde tutarın verilmesine izin verilmiştir. II. III. IV. Kararın 1. Maddesinde belirtilen tutar Belediye bütçesinin Kamu Hizmetler Müdürlüğü ve diğer Belediye müdürlüklerin sübvansiyon, mal ve hizmetler pozisyonundan karşılanacaktır. Kararın uygulanması için Kültür, Gençlik ve Spor Müdürlüğü, Kamu Hizmetler Müdürlüğü ve Maliye ve Ekonomi Müdürlüğü ilgilenecektir. Söz konusu karar ile ilgili Kültür, Gençlik ve Spor Müdürlüğü, Maliye ve Ekonomi Müdürlüğü, KRU Hidroregjioni Jugor ve Arşiv bilgilendirilmelidir. V. İşbu karar onaylandığı gün yürürlüğe girer.

20 3 Şubat 2015 tarihinde Belediye müdürleri ile yapmış olduğu toplantıda Müdürlüğün ihtiyacı olan araçların satın alınması için ihalenin ilan edilmesi iznine ilişkin Müfettişlik Müdürlüğün önerisini görüştü ve yapılan görüşmeler neticesinde şu sonuca varılmıştır: Müdürlüğün ihtiyacı olan araçların satın alınması iznine ilişkin Müfettişlik Müdürlüğün önerisi onaylanmıştır ve böylelikle ihalenin ilan edilmesine izin verilmiştir. Sonucun uygulanması için Müfettişlik Müdürlüğü, Teminat Sektörü ve Maliye ve Ekonomi Müdürlüğü ilgilenecektir. Söz konusu sonuç ile ilgili Müfettişlik Müdürlüğü, Teminat Sektörü, Maliye ve Ekonomi Müdürlüğü ve Arşiv bilgilendirilmelidir.

21 3 Şubat 2015 tarihinde Belediye müdürleri ile yapmış olduğu toplantıda analiz için örneklerin alınması ve iletilmesi ile ilgili ihalenin ilan edilmesi iznine ilişkin Müfettişlik Müdürlüğün önerisini görüştü ve yapılan görüşmeler neticesinde şu sonuca varılmıştır: Müdürlüğün vaka ve talepleri doğrultusunda analiz için örneklerin alınması ve iletilmesiiznine ilişkin Müfettişlik Müdürlüğün önerisi onaylanmıştır ve böylelikle ihalenin ilan edilmesine izin verilmiştir. Sonucun uygulanması için Müfettişlik Müdürlüğü, Teminat Sektörü ve Maliye ve Ekonomi Müdürlüğü ilgilenecektir. Söz konusu sonuç ile ilgili Müfettişlik Müdürlüğü, Teminat Sektörü, Maliye ve Ekonomi Müdürlüğü ve Arşiv bilgilendirilmelidir.

22 3 Şubat 2015 tarihinde Belediye müdürleri ile yapmış olduğu toplantıda müfetişlerin erişebildiği alanlarda Belediye altyapısına müdahale için ihalenin ilan edilmesi iznine ilişkin Müfettişlik Müdürlüğün önerisini görüştü ve yapılan görüşmeler neticesinde şu sonuca varılmıştır: Prizren Belediyesi müfetişlerin erişebildiği alanlarda Belediye altyapısına müdahale iznine ilişkin Müfettişlik Müdürlüğün önerisi onaylanmıştır ve böylelikle ihalenin ilan edilmesine izin verilmiştir. Sonucun uygulanması için Müfettişlik Müdürlüğü, Teminat Sektörü ve Maliye ve Ekonomi Müdürlüğü ilgilenecektir. Söz konusu sonuç ile ilgili Müfettişlik Müdürlüğü, Teminat Sektörü, Maliye ve Ekonomi Müdürlüğü ve Arşiv bilgilendirilmelidir.

23 3 Şubat 2015 tarihinde Belediye müdürleri ile yapmış olduğu toplantıda Müdürlük personelin profesyonelleştirilmesi ve arttırılması için ihalenin ilan edilmesi iznine ilişkin Müfettişlik Müdürlüğün önerisini görüştü ve yapılan görüşmeler neticesinde şu sonuca varılmıştır: Müdürlük personelin profesyonelleştirilmesi ve arttırılması daha doğrusu eğitimlere katılmaları iznine ilişkin Müfettişlik Müdürlüğün önerisi onaylanmıştır böylelikle ihalenin ilan edilmesine izin verilmiştir. Sonucun uygulanması için Müfettişlik Müdürlüğü, Teminat Sektörü ve Maliye ve Ekonomi Müdürlüğü ilgilenecektir. Söz konusu sonuç ile ilgili Müfettişlik Müdürlüğü, Teminat Sektörü, Maliye ve Ekonomi Müdürlüğü ve Arşiv bilgilendirilmelidir.

24 3 Şubat 2015 tarihinde Belediye müdürleri ile yapmış olduğu toplantıda temel sağlık birimin ihtiyaç duyduğu envanterin tedarik edilmesi için ihalenin ilan edilmesi iznine ilişkin Sağlık Müdürlüğün önerisini görüştü ve yapılan görüşmeler neticesinde şu sonuca varılmıştır: Temel sağlık birimin ihtiyaç duyduğu envanterin tedarik edilmesi iznine ilişkin Sağlık Müdürlüğün önerisi onaylanmıştır ve böylelikle ihalenin ilan edilmesine izin verilmiştir. Sonucun uygulanması için Sağlık Müdürlüğü, Teminat Sektörü ve Maliye ve Ekonomi Müdürlüğü ilgilenecektir. Söz konusu sonuç ile ilgili Sağlık Müdürlüğü, Teminat Sektörü, Maliye ve Ekonomi Müdürlüğü ve Arşiv bilgilendirilmelidir.

25 3 Şubat 2015 tarihinde Belediye müdürleri ile yapmış olduğu toplantıda sağlık binaların onarımı ve bakımı için ihalenin ilan edilmesi iznine ilişkin Sağlık Müdürlüğün önerisini görüştü ve yapılan görüşmeler neticesinde şu sonuca varılmıştır: Temel sağlık binaların onarımı ve bakımı iznine ilişkin Sağlık Müdürlüğün önerisi onaylanmıştır ve böylelikle ihalenin ilan edilmesine izin verilmiştir. Sonucun uygulanması için Sağlık Müdürlüğü, Teminat Sektörü ve Maliye ve Ekonomi Müdürlüğü ilgilenecektir. Söz konusu sonuç ile ilgili Sağlık Müdürlüğü, Teminat Sektörü, Maliye ve Ekonomi Müdürlüğü ve Arşiv bilgilendirilmelidir.

26 3 Şubat 2015 tarihinde Belediye müdürleri ile yapmış olduğu toplantıda AHAM ve AHM 1 de acil asansörlerin ve merdivenlerin inşaa edilmesi için ihalenin ilan edilmesi iznine ilişkin Sağlık Müdürlüğün önerisini görüştü ve yapılan görüşmeler neticesinde şu sonuca varılmıştır: Aile Hekimliği Ana Merkezinde ve Aile Hekimliği Merkezi 1 de acil asansörlerin ve merdivenlerin inşaa edilmesi iznine ilişkin Sağlık Müdürlüğün önerisi onaylanmıştır ve böylelikle ihalenin ilan edilmesine izin verilmiştir. Sonucun uygulanması için Sağlık Müdürlüğü, Teminat Sektörü ve Maliye ve Ekonomi Müdürlüğü ilgilenecektir. Söz konusu sonuç ile ilgili Sağlık Müdürlüğü, Teminat Sektörü, Maliye ve Ekonomi Müdürlüğü ve Arşiv bilgilendirilmelidir.

27 3 Şubat 2015 tarihinde Belediye müdürleri ile yapmış olduğu toplantıda şehit ailelerine, savaş mallulerine ve yoksul ailelere adanan dairelerin inşaat projesinin revizyonu için ihalenin ilan edilmesi iznine ilişkin Çalışma ve Sosyal Refah Müdürlüğün önerisini görüştü ve yapılan görüşmeler neticesinde şu sonuca varılmıştır: Prizren Belediyesinde bulunan şehit ailelerine, savaş mallulerine ve yoksul ailelere adanan dairelerin inşaat projesinin revizyonu iznine ilişkin Çalışma ve Sosyal Refah Müdürlüğün önerisi onaylanmıştır ve böylelikle ihalenin ilan edilmesine izin verilmiştir. Sonucun uygulanması için Çalışma ve Sosyal Refah Müdürlüğü, Teminat Sektörü ve Maliye ve Ekonomi Müdürlüğü ilgilenecektir. Söz konusu sonuç ile ilgili Çalışma ve Sosyal Refah Müdürlüğü, Teminat Sektörü, Maliye ve Ekonomi Müdürlüğü ve Arşiv bilgilendirilmelidir.

28 3 Şubat 2015 tarihinde Belediye müdürleri ile yapmış olduğu toplantıda SÇM ihtiyaç duyduğu bilgisayarın tedarik edilmesi için ihalenin ilan edilmesi iznine ilişkin Çalışma ve Sosyal Refah Müdürlüğün önerisini görüştü ve yapılan görüşmeler neticesinde şu sonuca varılmıştır: Sosyal Çalışma Merkezin ihtiyaç duyduğu bilgisayarın tedarik edilmesi iznine ilişkin Çalışma ve Sosyal Refah Müdürlüğün önerisi onaylanmıştır ve böylelikle ihalenin ilan edilmesine izin verilmiştir. Sonucun uygulanması için Çalışma ve Sosyal Refah Müdürlüğü, Teminat Sektörü ve Maliye ve Ekonomi Müdürlüğü ilgilenecektir. Söz konusu sonuç ile ilgili Çalışma ve Sosyal Refah Müdürlüğü, Teminat Sektörü, Maliye ve Ekonomi Müdürlüğü ve Arşiv bilgilendirilmelidir.

29 3 Şubat 2015 tarihinde Belediye müdürleri ile yapmış olduğu toplantıda üç (3) sermaye projelerin gerçekleştirilmesi için ihalenin ilan edilmesi iznine ilişkin Acil ve Güvenlik Müdürlüğün önerisi görüşüldü ve yapılan görüşmeler neticesinde şu sonuca varılmıştır: Müdürlüğün birkaç sermaye projelerin gerçekleştirilmesi iznine ilişkin Acil ve Güvenlik Müdürlüğün önerisi onaylanmıştır ve böylelikle ihalenin ilan edilmesine izin verilmiştir: 1. Müdürlük içinde küçük gereçlerin tedarik edilmesi, 2. Yıldırım kıran için fizibilite çalışması ve 3. Vatandaşların bilinçlendirilmesi ve eğitilmesi projesi. Sonucun uygulanması için Teminat Ofisi, Acil ve Güvenlik Müdürlüğü ve Maliye ve Ekonomi Müdürlüğü ilgilenecektir. Söz konusu sonuç ile ilgili Teminat Ofisi, Acil ve Güvenlik Müdürlüğü, Maliye ve Ekonomi Müdürlüğü ve Arşiv bilgilendirilmelidir.

30 No. 01/ Prizren Belediyesi Tüzüğün 51. Maddesi, 04/2011 sayılı İdari Yönerge, 03/L-204 sayılı Gayrimenkul Mülkiyetin Vergi Yasası ve Yerel Özyönetim Yasa nın 13. ve 58. Maddeleri, b noktası gereğince Maliye ve Ekonomi Müdürlüğü sunmuş olduğu öneriden sonra Belediye Başkanı 3 Şubat 2015 tarihinde aşağıda yer alan kararı onayladı: KARAR 1. Gayrimenkullerin değerlendirilmesi, mülkiyet vergisi için vergi oranın belirlenmesi, vergi alanların yeniden gözden geçirilmesi ve 2016 yılı Prizren Belediyesi Gayrimenkul Mülkiyet Vergisinin uygulanmasına ilişkin proje yönetmeliğin tasarlanması için komisyon oluşturulup adlandırılmıştır. Komisyon üyeleri olarak: 1.1. MEM den Ismet Rama, 1.2. MEM den Agadir Zenelaj, 1.3. ŞAPM den Refki Musbegu, 1.4. JKM den Dukagjin Berisha ve 1.5. Mülkiyet Sektöründen Sefer Avduti adlandırılmıştır, 2. Komisyon düzenleyeceği ilk toplantıda komisyon başkanını seçecektir. 3. Kararın I. Noktasında yer alan komisyonun görevleri, Kararın I. Maddesinde, 04/2011 sayılı değerlendirme standartları ve gayrimenkul mülkiyet değerin belirlenmesi için İdari Yönerge ve 03/L-204 sayılı Gayrimenkul Mülkiyet Vergi Yasasında öngörülmüştür. 4. Yasal tavsiye: Karara ile ilgili memnun olmayan taraf kararı teslim aldığı günden itibaren 30 gün içinde Şikayet Komisyonuna şikayette bulunabilir. 5. Kararın uygulanması için Maliye ve Ekonomi Müdürlüğü ve yukarıda adlandırılanlar ilgilenecektir. 6. İşbu karar onaylandığı gün yürürlüğe girer.

31 No. 01/ /L-204 sayılı gayrimenkul Mülkiyet Vergisi Yasası, Prizren Belediyesi Tüzüğün 51. Maddesi ve Yerel Özyönetim Yasası nın 13. ve 58. Maddeleri, b noktası gereğince Belediye Başkanı 3 Şubat 2015 tarihinde aşağıda yer alan karara vardı: KARAR Mülkiyet Vergisi tarafından Şikayetleri Görüşme Kurulun oluşturulması, adlandırılması, görev ve sorumlulukları yılı için Prizren Belediyesi mülkiyet vergisi tarafından şikayetleri görüşme kurulu oluşturulup adlandırılmıştır. Komisyon üyeleri olarak: 1.1. Başkan - Islam Osmankaj, 1.2. Üyeler Emire Mashkulli ve 1.3. Bashkim Lubovci adlandırılmıştır. 2. Kararın I. Maddesinde yer alan komisyon görev ve sorumluluklarını yürürlükteki yasalara uygun olarak sürdürecektir. 3. Yasal tavsiye: Karara ile ilgili memnun olmayan taraf kararı teslim aldığı günden itibaren 30 gün içinde Şikayet Komisyonuna şikayette bulunabilir. 4. Kararın uygulanması için Maliye ve Ekonomi Müdürlüğü ve yukarıda adlandırılanlar ilgilenecektir. 5. Söz konusu karar ile ilgili Maliye ve Ekonomi Müdürlüğü, yukarıda adlandırılanlar, Mülkiyet Vergi Departmanı ve Arşiv bilgilendirilmelidir. 6. İşbu karar onaylandığı gün yürürlüğe girer.

32 No. 01/ Prizren Belediye Tüzüğün 51. Maddesi ve Yerel Özyönetim Yasası nın 13. ve 58. Maddeleri, b noktası gereğince Turizim ve Ekonomik Kalkınma Müdürlüğü sunmuş olduğu öneriden sonra 3 Şubat 2015 tarihinde aşağıda yer alan kararı onayladı: KARAR 1. Prizren Turistik Bilgilendirme Merkezlerin ve satış standartların kullanım koşulları ve kriterlerinin belirlenmesi ile ilgili komisyonun oluşturulup adlandırılmasına ilişkin Turizim ve Ekonomik Kalkınma Müdürlüğün önerisi onaylanmıştır. 2. Komisyon üyeleri olarak: 2.1.TEKM den başkan olarak Shkodran Kryeziu. 2.2.Üyeler KHM den Fejsal Hoti, 2.3.ŞAPM den Refki Musbegu, 2.4.MM den Rrahim Destani, 2.5.MEM den Bashkim Lubovci, 2.6.YO den Visar Islamaj, 2.7.STK, 2.8.Kültürel Müras Kurulu ve 2.9.Tarihi eserleri koruma esntitüsü. 3. Kararın 2. Noktasında yer alan komisyonun görevleri: çeşitli ürün ve sergilerin satışı için standartların kullanımı ile ilgili koşul ve kriterleri ve Prizren Turistik Bilgilendirme Merkezlerin kullanımı ve yerleştirilmesi şeklini belirlemek 4. Yasal tavsiye: Karara ile ilgili memnun olmayan taraf kararı teslim aldığı günden itibaren 30 gün içinde Şikayet Komisyonuna şikayette bulunabilir. 5. Kararın uygulanması için Turizim ve Ekonomik Kalkınma Müdürlüğü ve yukarıda adlandırılanlar ilgilenecektir. 6. Söz konusu karar ile ilgili Turizim ve Ekonomik Kalkınma Müdürlüğü, yukarıda adlandırılanlar ve Arşiv bilgilendirilmelidir.

33 No. 01/ Prizren Belediye Tüzüğün 51. Maddesi ve Yerel Özyönetim Yasası nın 13. ve 58. Maddeleri, b noktası gereğince Ama Derneğine maddi desteğin sağlanması için kaynakların iznine ilişkin İnsan Hakları Ofisi sunmuş olduğu öneriden sonra 3 Şubat 2015 tarihinde aşağıda yer alan kararı onayladı: KARAR I. Alanda yönlendirme projesinin gerçekleştirilmesi için Ama Derneğine maddi desteğin sağlanması için kaynakların iznine ilişkin İnsan Hakları Ofisin önerisi onaylanmıştır. Sözü edilen proje ama kişilerin yaşam çevresinde daha fazla bağımsızlık, beyaz değneğin kullanımını öğretme ve eğitimler sunarak böylelikle 800 değerinde tutarın verilmesine izin verilmiştir. II. Kararın 1. Maddesinde yer alan tutar Belediye bütçesinin Prizren Belediyesi nin sübvansiyon, mal ve hizmetler pozisyonundan karşılanacaktır. III. Kararın uygulanması için İnsan Hakları Ofisi ve Maliye ve Ekonomi Müdürlüğü ilgilenecektir. IV. Söz konusu karar ile ilgili İnsan Hakları Ofisi, Maliye ve Ekonomi Müdürlüğü, dernek ve Arşiv bilgilendirilmelidir. V. İşbu karar onaylandığı gün yürürlüğe girer.

34 3 Şubat 2015 tarihinde Belediye müdürleri ile düzenlediği topantıda azınlık topluluğudan olan birkaç yoksul ailenin evlerinin inşaatı onarımı için inşaat malzemesinin tedarik edilmesi ile ilgili ihalenin ilan edilmesi iznine ilişkin Topluluklar ve Geri Dönüş Dairesinin önerisi görüşüldü ve yapılan görüşmeler neticesinde şu sonuca varılmıştır: Azınlık topluluğudan olan birkaç yoksul ailenin evlerinin inşaatı onarımı için inşaat malzemesinin tedarik edilmesi iznine ilişkin Topluluklar ve Geri Dönüş Dairesinin önerisi onaylanmıştır ve böylelikle ihalenin ilan edilmesine izin verilmiştir. Sonucun uygulanması için Topluluklar ve Geri Dönüş Dairesi, Teminat Ofisi ve Maliye ve Ekonomi Müdürlüğü ilgilenecektir. Söz konusu sonuç ile ilgili Topluluklar ve Geri Dönüş Dairesi, Teminat Ofisi, Maliye ve Ekonomi Müdürlüğü ve Arşiv bilgilendirilmelidir.

35 No. 01/ Prizren Belediye Tüzüğün 51. Maddesi ve Yerel Özyönetim Yasası nın 13. ve 58. Maddeleri, b noktası gereğince Topluluklar ve Geri Dönüş Ofis yetkililerine telefon kontür ödemeleri ile ilgili maddi kaynakların iznine ilişkin Topluluklar ve Geri Dönüş Ofisi sunmuş olduğu öneriden sonra 3 Şubat 2015 tarihinde aşağıda yer alan kararı onayladı: KARAR 1. Topluluklar ve Geri Dönüş Ofis yetkililerine telefon kontür ödemeleri ile ilgili maddi kaynakların iznine ilişkin Topluluklar ve Geri Dönüş Ofisin önerisi onaylanmıştır ve böylelikle yetkililere 2015 yılı ile ilgili 70 luk genel değerde kaynakların verilmesine izin verilmiştir: 1.1 Islam Elshani değerinde telefon kontürü, 1.2 Asim Imeri değerinde telefon kontürü, 1.3 Spasa Andrijeviç değerinde telefon kontürü, 1.4 Slobodanka Kuqan 10 değerinde telefon kontürü, 1.5 Rahim Xhaferi...10 değerinde telefon kontürü, 2. Kararın 1. Maddesinde yer alan tutar Belediye bütçesinden Topluluklar ve Geri Dönüş Ofisin sübvansiyon, mal ve hizmetler pozisyonundan karşılanacaktır. 3. Kararın uygulanması için Topluluklar ve Geri Dönüş Ofisi ve Maliye ve Ekonomi Müdürlüğü ilgilenecektir. 4. Söz konusu karar ile ilgili Topluluklar ve Geri Dönüş Ofisi, Maliye ve Ekonomi Müdürlüğü, yukarıda adlandırılanlar ve Arşiv bilgilendirilmelidir. 5. İşbu karar onaylandığı gün yürürlüğe girer.

36 No. 01/ Prizren Belediye Tüzüğün 51. Maddesi ve Yerel Özyönetim Yasası nın 13. ve 58. Maddeleri, b noktası gereğince dönemi için Prizren Belediyesinde bilgilendirme stratejisinin tasarlanmasına ilişkin İletişim ve Bilgilendirme Ofisi sunmuş olduğu öneriden sonra 3 Şubat 2015 tarihinde aşağıda yer alan kararı onayladı: KARAR I dönemi için Prizren Belediyesinde bilgilendirme stratejisinin tasarlanması iznine ilişkin İletişim ve Bilgilendirme Ofisin önerisi onaylanmıştır. II dönemi için Prizren Belediyesinde bilgilendirme stratejisi Prizren Belediyesi Bilgilendirme Ofisi, AGİT ve yerel STK tarafından tasarlanacaktır. III. Yukarıda belirtilen Taslak Strateji tasarlandıktan sonra aynısı Maliye ve Siyasi Komitesine ve Belediye Meclisine onaylanmak üzere düzenli yasal süreçlere tabi tutulacaktır. IV. Stratejinin projenin gerçekleştirilmesi için 5000 değerinde tutarın verilmesine izin verilmiştir. V. Kararın IV. Maddesinde yer alan tutar Belediye bütçesinin Prizren Belediyesi sübvansiyon, mal ve hizmetler pozisyonundan karşılanacakır. VI. Kararın uygulanması için İletişim ve Bilgilendirme Ofisi ve Maliye ve Ekonomi Müdürlüğü ilgilenecektir. VII. Söz konusu karar ile ilgili İletişim ve Bilgilendirme Ofisi, Maliye ve Ekonomi Müdürlüğü, AGİT, STK ve Arşiv bilgilendirilmelidir. VIII. İşbu karar onaylandığı gün yürürlüğe girer.

37 No. 01/ Prizren Belediye Tüzüğün 51. Maddesi ve Yerel Özyönetim Yasası nın 13. ve 58. Maddeleri, b noktası gereğince Prizren Belediyesi Başkan Yrd. Lulëzim Kabashi nin Slovenya Cumhuriyetine resmi ziyarete bulunması ve gündeliğinin karşılanması iznine ilişkin sunmuş olduğu öneriden sonra 3 Şubat 2015 tarihinde aşağıda yer alan kararı onaylamıştır: KARAR Madde 1 Slovenya da organizasyonel, operasyonel yönlerde ve bölgesel kalkınma konusunda bilgi edinme ile ilgili olan ARDA tarafından ve Kosovadaki Avrupa Komisyonu işbirliğinde düzenlenen eğitim ziyaretine katılması amacıyla Prizren Belediyesi Başkan Yrd. Lulëzim Kabashi nin Slovenya Cumhuriyetine resmi ziyarete bulunmasına izin verilmiştir. Eğitim ziyareti 1 6 Şubat 2015 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir ve böylelikle yukarıda adı geçenin resmi ziyarete bulunaması ve gündeliğinin karşılanmasına izin verilmiştir. Madde 2 Kararın 1. Maddesinde yer alan tutar Belediye bütçesinin Prizren Belediyesi sübvansiyon, mal ve hizmetler pozisyonundan karşılanacaktır. Madde 3 Kararın uygulanması için Belediye Başkan Yrd. Ofisi ve Maliye ve Ekonomi Müdürlüğü ilgilenecektir. Madde 4 Söz konusu karar ile ilgili Belediye Başkan Yrd. Ofisi, Maliye ve Ekonomi Müdürlüğü, yukarıda adı geçen ve Arşiv bilgilendirilmelidir. Madde 5 İşbu karar onaylandığı gün yürürlüğe girer.

38 No. 01/ Prizren Belediye Tüzüğün 51. Maddesi ve Yerel Özyönetim Yasası nın 13. ve 58. Maddeleri, b noktası gereğince 2015 yılı için sivil durum sertifikaların tedarik edilmesi için maddi kaynakların iznine ilişkin Yönetim Müdürlüğü Sivil Durum Sektörü sunmuş olduğu öneriden sonra 3 Şubat 2015 tarihinde aşağıda yer alan kararı onaylamıştır: KARAR Madde 1 Prizren Belediyesinin Sivil Durum Sektörün 2015 yılı için ihtiyacı olan sivil durum sertifikaların tedarik edilmesi iznine ilişkin Yönetim Müdürlüğü Sivil Durum Sektörün önerisi onaylanmıştır. Madde 2 Kararın 1. Maddesinde yer alan tutar Belediye bütçesinin mal ve hizmetler pozisyonundan karşılanacaktır. Madde 3 Sivil durum sertifikaların tedariği Priştine İçişleri Bakanlığı ve ihaleyi kazanan ekonomik operatör arasında imzalanan sözleşme doğrultusunda yapılacaktır. Madde 4 Kararın uygulanması için Yönetim Müdürlüğü Sivil Durum Sektörü, Teminat Sektörü ve Maliye ve Ekonomi Müdürlüğü ilgilenecektir. Madde 5 Söz konusu karar ile ilgili Yönetim Müdürlüğü Sivil Durum Sektörü, Teminat Sektörü, Maliye ve Ekonomi Müdürlüğü, İçişleri Bakanlığı ve Arşiv bilgilendirilmelidir. Madde 6 İşbu karar onaylandığı gün yürürlüğe girer.

SONUÇ. Sonucun uygulanması için Teminat Sektörü, Şehirleşme ve Alan Planlama Müdürlüğü ve Maliye ve Ekonomi Müdürlüğü ilgilenecektir.

SONUÇ. Sonucun uygulanması için Teminat Sektörü, Şehirleşme ve Alan Planlama Müdürlüğü ve Maliye ve Ekonomi Müdürlüğü ilgilenecektir. 7 Nisan 2015 tarihinde Belediye Müdürleri ile yapmış olduğu toplantıda Gernqar KB ve Lubizhda şehrin KB Dardania 2 Düzenleme Planına göre yeniden parselleştirilmesi için ihalenin ilan edilmesi iznine ilişkin

Detaylı

Belediye Başkanı No. 01/ Tarih:

Belediye Başkanı No. 01/ Tarih: No. 01/011-123407 Yerel Öz Yönetim Kanun un 13 ve 58. Maddeleri, b noktası ve Prizren Belediye Tüzüğün 51. Maddesi gereğince Şehirleşme ve Alan Planlama Müdürlüğü sunmuş olduğu öneriden sonra 14 Temmuz

Detaylı

S O N U Ç. Sonucun uygulanması için: Teminat Sektörü, Yönetim Müdürlüğü ve Maliye ve Ekonomi Müdürlüğü ilgilenecektir.

S O N U Ç. Sonucun uygulanması için: Teminat Sektörü, Yönetim Müdürlüğü ve Maliye ve Ekonomi Müdürlüğü ilgilenecektir. 28.10.2014 tarihinde Belediye müdürleri ile yapmış olduğu toplantıda 2015 yılı için mazot yakıtı ile donatılması için ihalenin ilan edilmesi iznine ilişkin Yönetim Müdürlüğün önerisini görüştü ve yapılan

Detaylı

Madde 1. Madde 2. Madde 3. Madde 4

Madde 1. Madde 2. Madde 3. Madde 4 Belediye Tüzüğün 27. maddesi, 1. fıkrası, 77. maddesi, 1. fıkrası ve Yerel Öz Yönetim Kanun un 12. maddesi, 2. fıkrası, c noktası, 40. maddesi, 2. fıkrası, b noktası, 24. maddesi, 1. fıkrası gereğince

Detaylı

KOSOVA CUMHURİYETİ Prizren Belediyesi Belediye Başkanı No. 01/ Tarih:

KOSOVA CUMHURİYETİ Prizren Belediyesi Belediye Başkanı No. 01/ Tarih: No. 01/06-58829, 3.6.2014 tarihinde Belediye Müdürleri ile yapmış olduğu toplantıda malzemelerin ( ekipmanların ) tedarik edilmesi için ihalenin ilan edilmesi iznine ilişkin Şehirleşme ve Alan Planlama

Detaylı

SONUÇ. Sonucun uygulanması için Teminat Sektörü, Kamu Hizmetler Müdürlüğü ve Maliye, Ekonomi Müdürlüğü ilgilenecektir.

SONUÇ. Sonucun uygulanması için Teminat Sektörü, Kamu Hizmetler Müdürlüğü ve Maliye, Ekonomi Müdürlüğü ilgilenecektir. No. 01/06-135464, 30.9.2014 tarihinde Belediye Müdürleri ile yapmış olduğu toplantıda yatay, dikey işaretlerin ve yol bariyerlerin yerleştirilmesi ile ilgili ihalenin ilan edilmesi iznine ilişkin Kamu

Detaylı

KARAR. 2. Proje, sayılı Yönetim Müdürlüğün planlanan bütçe koduna istinaden gerçekleşmektedir. 4. İşbu karar onaylandığı gün yürürlüğe girer.

KARAR. 2. Proje, sayılı Yönetim Müdürlüğün planlanan bütçe koduna istinaden gerçekleşmektedir. 4. İşbu karar onaylandığı gün yürürlüğe girer. No. 01/011-1354 Yönetim Müdürlüğü sunmuş olduğu öneriden sonra Belediye Başkanu 17 Ocak 2017 tarihinde aşağıda yer alan karara vardı: 1. Prizren Belediyesinde Sivil Durumla ilgili elektronik arkivin kurulumu

Detaylı

Belediye Başkanı No. 01/06-86207 Tarih: 19.5.2015

Belediye Başkanı No. 01/06-86207 Tarih: 19.5.2015 , 19 Mayıs 2015 tarihinde belediye müdürleri ile yapmış olduğu toplantıda Romaje köy yolun inşaa edilmesi ile ilgili ihalenin ilan edilmesi iznine ilişkin Kamu Hizmetler Müdürlüğün önerisi görüşüldü ve

Detaylı

Madde 2 Kararın 1. Maddesinde yer alan komiyonun görevleri Haziran gösterilerini organize etmek olucaktır.

Madde 2 Kararın 1. Maddesinde yer alan komiyonun görevleri Haziran gösterilerini organize etmek olucaktır. Belediye Tüzüğün 27. Maddesi, 1. Fıkrası, 58. Maddesi, 2. Fıkrası ve Yerel Öz Yönetim Kanun un 12. Maddesi, 1. Fıkrası ve 51. Maddesi, 2. Fıkrası gereğince Belediye Başkanı 15 Mayıs 2014 tarihinde düzenlediği

Detaylı

KAMU YARARIN İLAN EDİLMESİ İÇİN KARAR

KAMU YARARIN İLAN EDİLMESİ İÇİN KARAR Belediye Tüzüğün 27. maddesi, Belediye Gayrimenkul Mülkiyetin Değiştirilmesi ve Kullanıma verilmesi Yasasının 14. maddesi, 1. fıkrası, 1. noktası uyarınca Yerel Öz Yönetim Kanun un 12. maddesi, d noktası

Detaylı

Madde 1. Madde 1. Madde 2

Madde 1. Madde 1. Madde 2 Prizren Belediye Tüzüğün 27. maddesi, 1. fıkrası, Yerel Öz Yönetim Kanun un 12. madesi, c noktası, 14. maddesi, 1. fıkrası, 40. maddesi, 3. fıkrası ve Belediye gayrimenkul mülkiyetin değiştirilmesi, kullanıma

Detaylı

DENETLEME KURULUNA ÖNERİDE BULUNARAK

DENETLEME KURULUNA ÖNERİDE BULUNARAK PRİZREN BELEDİYE MECLİSİ No. 01/06-134146 Belediye Meclisi diğerleri yanı sıra 28.2.2007 tarihli ve 02/07 sayılı Belediye Meclisin Kültür ve Spor binaların yönetimin denetleme kurulunun kararının değiştirilmesi

Detaylı

SONUÇ. Sonucun uygulanmas için: Teminat Sektörü, Yönetim Müdürlü ü ve Maliye ve Ekonomi Müdülü ü ilgilenecektir.

SONUÇ. Sonucun uygulanmas için: Teminat Sektörü, Yönetim Müdürlü ü ve Maliye ve Ekonomi Müdülü ü ilgilenecektir. No. 01/06-resmi Tarih: 4.12.2012 4.12.2012 tarihinde Belediye müdürleri ile yapm oldu u toplant da, çal anlar, Belediye Meclis üyeleri ve bölgesinde özel ihtiyaçlar olan çocuklara da t lmas için 2013 y

Detaylı

KARAR. 2. Proje, sayılı Kamu Hizmetler Müdürlüğün planlanan bütçe koduna istinaden gerçekleşmektedir.

KARAR. 2. Proje, sayılı Kamu Hizmetler Müdürlüğün planlanan bütçe koduna istinaden gerçekleşmektedir. No. 01/011-27907 Yerel Öz Yönetimin 03/L-040 sayılı Kanun un 13 ve 58. Maddeleri, b noktası (28/ 2008 Kamu Hizmetler Müdürlüğü sunmuş olduğu öneriden sonra 14 Mart 2017 tarihinde aşağıda yer alan karara

Detaylı

Madde 1. Madde 2. Madde 3

Madde 1. Madde 2. Madde 3 Republika e Kosovës Republika Kosova- Kosova Cumhuriyeti Komuna e it Opština Belediyesi Yerel Özyönetim Yasası nın 12. Maddesi, 2. fıkrası, d noktası ve Belediye Tüzüğün 27. Maddesi, 1. Fıkrası gereğince

Detaylı

S O N U C A vardı. Sonucunun uygulanmasıyla: Teminat Sektörü, Yönetim Müdürlüğü ve Ekonomi ve Maliye Müdürlüğü ilgilenecektir.

S O N U C A vardı. Sonucunun uygulanmasıyla: Teminat Sektörü, Yönetim Müdürlüğü ve Ekonomi ve Maliye Müdürlüğü ilgilenecektir. , 17.6.2014 tarihinde düzenlediği oturumunda, Yönetim Müdürlüğün, nde UÇK Savaş Anıtların bakımı için ihalenin açılmasına izin verilmesine ilişkin önerisini görüştü ve işbu: Yönetim Müdürlüğün, 11.06.2014

Detaylı

SONUÇ. Sonucun uygulanması için Teminat Sektörü, Kamu Hizmetler Müdürlüğü ve Maliye ve Ekonomi Müdürlüğü ilgilenecektir.

SONUÇ. Sonucun uygulanması için Teminat Sektörü, Kamu Hizmetler Müdürlüğü ve Maliye ve Ekonomi Müdürlüğü ilgilenecektir. No. 01/06-47048, 6.5.2014 tarihinde Belediye Müdürleri ile yapmış olduğu toplantıda birkaç yerel yolun inşaa edilmesi projesinin tasarlanması için ihalenin ilan edilmesi iznine ilişkin Kamu Hizmetler Müdürlüğün

Detaylı

BÜTÇE DEN KAYNAKLARIN Z N VER LMES YLE LG L KARAR. Madde 1

BÜTÇE DEN KAYNAKLARIN Z N VER LMES YLE LG L KARAR. Madde 1 Prizren Belediye Tüzü ün 51. maddesi ve Yerel Özyönetim Kanunun 13. ve 58. maddeleri, b nokas gere ince, Reçana köyünde düzenlenen futbol turnesinin organizasyonu için maddi deste in sa lanmas ile ilgili

Detaylı

BELEDİYE BÜTÇE KAYNAKLARIN İZNİNE İLİŞKİN KARAR. Madde 1

BELEDİYE BÜTÇE KAYNAKLARIN İZNİNE İLİŞKİN KARAR. Madde 1 Belediye Tüzüğün 25. Maddesi, 1. Fıkrası, c noktası, 27. Maddesi, 1. Fıkrası ve Yerel Öz Yönetim Kanun un 12. Maddesi, 40. Maddesi, 1. Fıkrası, c noktası gereğince, Belediye Meclis üyelerin şehir dışında

Detaylı

S O N U C A vardı. Sonucunun uygulanmasıyla: Teminat Sektörü, Kamu Hizmetleri Müdürlüğü ve Ekonomi ve Maliye Müdürlüğü ilgilenecektir.

S O N U C A vardı. Sonucunun uygulanmasıyla: Teminat Sektörü, Kamu Hizmetleri Müdürlüğü ve Ekonomi ve Maliye Müdürlüğü ilgilenecektir. , 8.4.2014 tarihinde düzenlediği oturumunda, Kamu Hizmetleri Müdürlüğün, Aşağı Sırbiça-Pirana da atık kanalizasyonu inşaatı için ihalenin açılmasına izin verilmesine ilişkin önerisini görüştü ve işbu:

Detaylı

SONUÇ. Sonucun uygulanmas için: Teminat Sektörü, Yönetim Müdürlü ü ve Maliye, Ekonomi ve Geli im Müdürlü ü ilgilenecektir.

SONUÇ. Sonucun uygulanmas için: Teminat Sektörü, Yönetim Müdürlü ü ve Maliye, Ekonomi ve Geli im Müdürlü ü ilgilenecektir. , 7.3.2012 tarihinde Belediye Müdürleri ile yapm oldu u toplant da, nin baz salon ve ofislerinin onar m ve badana yap lmas için ihalenin ilan izni ile ilgili Yönetim Müdürlü ün 22.2.2012 tarihli önerisi

Detaylı

MALKARA BELEDİYE BAŞKANLIĞI BASIN YAYIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ KURULUŞ, GÖREV, YETKİ, SORUMLULUK ÇALIŞMA USUL VE ESASLARINA İLİŞKİN YÖNETMELİK

MALKARA BELEDİYE BAŞKANLIĞI BASIN YAYIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ KURULUŞ, GÖREV, YETKİ, SORUMLULUK ÇALIŞMA USUL VE ESASLARINA İLİŞKİN YÖNETMELİK MALKARA BELEDİYE BAŞKANLIĞI BASIN YAYIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ KURULUŞ, GÖREV, YETKİ, SORUMLULUK ÇALIŞMA USUL VE ESASLARINA İLİŞKİN YÖNETMELİK BİRİNCİ BÖLÜM Genel Hükümler Amaç ve kapsam MADDE 1-

Detaylı

Belediye Eğitim Müdürlüğü Veliler Kurulu (Konseyi) 200,00 700,00 700,00 //////////// 1.200,00 1.200,00 250,00 900,00 500,00 300,00 1.

Belediye Eğitim Müdürlüğü Veliler Kurulu (Konseyi) 200,00 700,00 700,00 //////////// 1.200,00 1.200,00 250,00 900,00 500,00 300,00 1. Prizren Belediyesinin 2012-2014 Döneminde Cinsiyet Eşitliği Hakkında Eylem Planı EĞİTİM ALANI Stratejik amaç: Kadın ve kızların kaliteli eğitime erişiminin sağlanması Objektifler 1. İlk ve orta öğretimde

Detaylı

İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI SOSYAL PROJELER DAİRESİ BAŞKANLIĞI KENT KOLEJİ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI HAKKINDA YÖNERGE

İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI SOSYAL PROJELER DAİRESİ BAŞKANLIĞI KENT KOLEJİ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI HAKKINDA YÖNERGE İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI SOSYAL PROJELER DAİRESİ BAŞKANLIĞI KENT KOLEJİ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI HAKKINDA YÖNERGE BİRİNCİ BÖLÜM Genel Hükümler Amaç ve Kapsam MADDE 1- (1) Bu

Detaylı

SONUÇ. Sonucun uygulanmas için: Teminat Sektörü, Kamu Hizmetler Müdürlü ü ve Maliye ve Ekonomi Müdürlü ü ilgilenecektir.

SONUÇ. Sonucun uygulanmas için: Teminat Sektörü, Kamu Hizmetler Müdürlü ü ve Maliye ve Ekonomi Müdürlü ü ilgilenecektir. 23.10.2012 tarihinde Belediye müdürleri ile yapm oldu u toplant da, ehirde meydanlar n, kald r mlar n, yollar n, köylerdeki meydanlar n, kald r mlar n, yollar n ve meydanlar n, ye il alanlar n ve dekoratif

Detaylı

SOSYAL HĠZMETLER DAĠRESĠ BAġKANLIĞI SOSYAL YARDIM ĠġLERĠ ġube MÜDÜRLÜĞÜ TEġKĠLAT YAPISI VE ÇALIġMA ESASLARINA DAĠR YÖNERGE

SOSYAL HĠZMETLER DAĠRESĠ BAġKANLIĞI SOSYAL YARDIM ĠġLERĠ ġube MÜDÜRLÜĞÜ TEġKĠLAT YAPISI VE ÇALIġMA ESASLARINA DAĠR YÖNERGE Amaç SOSYAL HĠZMETLER DAĠRESĠ BAġKANLIĞI SOSYAL YARDIM ĠġLERĠ ġube MÜDÜRLÜĞÜ TEġKĠLAT YAPISI VE ÇALIġMA ESASLARINA DAĠR YÖNERGE BĠRĠNCĠ BÖLÜM AMAÇ, KAPSAM, HUKUKĠ DAYANAK, ĠLKELER ve TANIMLAR Madde 1-

Detaylı

İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün Görevleri. MADDE 12.6. İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün görevleri, aşağıda sıralandığı gibidir.

İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün Görevleri. MADDE 12.6. İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün görevleri, aşağıda sıralandığı gibidir. İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün Görevleri MADDE 12.6. İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün görevleri, aşağıda sıralandığı gibidir. 12.6.1. 5393 Sayılı Belediye Kanunu, 5216 Sayılı Büyükşehir Belediye Kanunu,

Detaylı

T.C. ANKARA SOSYAL BİLİMLER ÜNİVERSİTESİ ENGELLİ ÖĞRENCİ BİRİMİ YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

T.C. ANKARA SOSYAL BİLİMLER ÜNİVERSİTESİ ENGELLİ ÖĞRENCİ BİRİMİ YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar T.C. ANKARA SOSYAL BİLİMLER ÜNİVERSİTESİ ENGELLİ ÖĞRENCİ BİRİMİ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 - (1) Bu yönergenin amacı, Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesinde

Detaylı

İŞ YERİN DOLDURULMASI İÇİN KONKUR

İŞ YERİN DOLDURULMASI İÇİN KONKUR Republika e Kosovës Republika Kosova- Kosova Cumhuriyeti Komuna e Prizrenit Opština Prizren Prizren Belediyesi No. 01-111-140680 Tarih: 09.10.2017 Kosova sivil hizmeti istihdam süreci için 02/2010 sayılı

Detaylı

T.C. KORKUTELİ BELEDİYESİ EMLAK VE İSTİMLAK MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ. BÖLÜM I Amaç, Kapsam, Dayanak, Tanımlar ve İlkeler

T.C. KORKUTELİ BELEDİYESİ EMLAK VE İSTİMLAK MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ. BÖLÜM I Amaç, Kapsam, Dayanak, Tanımlar ve İlkeler T.C. KORKUTELİ BELEDİYESİ EMLAK VE İSTİMLAK MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ Karar Tarihi : 06.11.2014 Karar No : 147 BÖLÜM I Amaç, Kapsam, Dayanak, Tanımlar ve İlkeler Amaç MADDE 1 - Bu yönetmeliğin

Detaylı

T.C. İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI

T.C. İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI T.C. İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI PARK VE BAHÇELER DAİRESİ BAŞKANLIĞI YEŞİL ALANLAR PLANLAMA PROJE ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI HAKKINDA YÖNERGE BİRİNCİ BÖLÜM Genel Hükümler Amaç ve

Detaylı

T.C. TEPEBAŞI BELEDİYE BAŞKANLIĞI EMLAK VE İSTİMLAK MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ, KAPSAM, YASAL DAYANAK, TANIMLAR

T.C. TEPEBAŞI BELEDİYE BAŞKANLIĞI EMLAK VE İSTİMLAK MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ, KAPSAM, YASAL DAYANAK, TANIMLAR T.C. TEPEBAŞI BELEDİYE BAŞKANLIĞI EMLAK VE İSTİMLAK MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ, KAPSAM, YASAL DAYANAK, TANIMLAR Amaç MADDE 1-(1) Bu yönetmeliğin amacı; Tepebaşı Belediyesi

Detaylı

T.C. ESKĠġEHĠR ODUNPAZARI BELEDĠYE BAġKANLIĞI DESTEK HĠZMETLERĠ MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV,YETKĠ,SORUMLULUK, ÇALIġMA USUL VE ESASLARINA ĠLĠġKĠN YÖNETMELĠK

T.C. ESKĠġEHĠR ODUNPAZARI BELEDĠYE BAġKANLIĞI DESTEK HĠZMETLERĠ MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV,YETKĠ,SORUMLULUK, ÇALIġMA USUL VE ESASLARINA ĠLĠġKĠN YÖNETMELĠK T.C. ESKĠġEHĠR ODUNPAZARI BELEDĠYE BAġKANLIĞI DESTEK HĠZMETLERĠ MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV,YETKĠ,SORUMLULUK, ÇALIġMA USUL VE ESASLARINA ĠLĠġKĠN YÖNETMELĠK BĠRĠNCĠ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak, Tanımlar ve Ġlkeler

Detaylı

KOMİSYON ÜYELERİ. (İmza) (İmza) (İmza) Komisyon Raporu üzerinde meclisçe yapılan müzakerelerden sonra;

KOMİSYON ÜYELERİ. (İmza) (İmza) (İmza) Komisyon Raporu üzerinde meclisçe yapılan müzakerelerden sonra; T.C. ANTAKYA BELEDİYE MECLİSİ DÖNEMİ :ŞUBAT 2016 BİRLEŞİM :4 OTURUM :1 TOPLANTI TARİHİ :05.02.2016 GÜNDEM MADDE NO :2 KARAR NO :29 ÖZÜ :ANTAKYA BELEDİYESİ MUHTARLIK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ NÜN GÖREV, YETKİ VE

Detaylı

S O N U C A vard. KOSOVA CUMHUR YET Prizren Belediyesi Belediye Ba kan No. 01/06-1595 Tarih 21.02.2012

S O N U C A vard. KOSOVA CUMHUR YET Prizren Belediyesi Belediye Ba kan No. 01/06-1595 Tarih 21.02.2012 , 21.02.2012 tarihinde belediye müdürlükleri ile düzenledi i oturumunda, vekili taraf ndan sunulan, kullan m d olan resmi araçlar n sat ile ilgili 01/06-1275 say ve 07.02.2012 tarihli iki sonucun de i

Detaylı

İLKADIM KAYMAKAMLIĞI AVRUPA BİRLİĞİ ve PROJE ARAŞTIRMA GELİŞTİRME MERKEZİ (APAM) YÖNERGESİ

İLKADIM KAYMAKAMLIĞI AVRUPA BİRLİĞİ ve PROJE ARAŞTIRMA GELİŞTİRME MERKEZİ (APAM) YÖNERGESİ İLKADIM KAYMAKAMLIĞI AVRUPA BİRLİĞİ ve PROJE ARAŞTIRMA GELİŞTİRME MERKEZİ (APAM) YÖNERGESİ 1 İLKADIM KAYMAKAMLIĞI AVRUPA BİRLİĞİ ve PROJE ARAŞTIRMA GELİŞTİRME MERKEZİ APAM) YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Genel

Detaylı

T.C. İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI

T.C. İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI T.C. İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI FEN İŞLERİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI BAKIM ONARIM HİZMETLERİ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI HAKKINDA YÖNERGE BİRİNCİ BÖLÜM Genel Hükümler Amaç ve kapsam MADDE

Detaylı

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. Dairesi: Destek Hizmetleri Müdürlüğü

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. Dairesi: Destek Hizmetleri Müdürlüğü Karar No: 206/40 Dairesi: Destek Hizmetleri Müdürlüğü Konu: Kapalı Kasa Evrak No: 8057 Özet: Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü hizmetlerinde kullanılan araçlara kapalı kasa yapılması. "04/04/206 tarihli Meclis

Detaylı

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ ULUSLARARASI İLİŞKİLER KOORDİNATÖRLÜĞÜ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ ULUSLARARASI İLİŞKİLER KOORDİNATÖRLÜĞÜ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ ULUSLARARASI İLİŞKİLER KOORDİNATÖRLÜĞÜ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç Madde 1 (1) Bu Yönergenin amacı, Yıldız Teknik Üniversitesi tarafından gerçekleştirilecek

Detaylı

BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar T.C. ÇANKAYA BELEDİYE BAŞKANLIĞI BASIN YAYIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ KURULUŞ, GÖREV, YETKİ, SORUMLULUK VE ÇALIŞMA USUL VE ESASLARINA İLİŞKİN YÖNETMELİK BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

Detaylı

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI MECLİS I Havale Tarihi : 09.11.2016 Kararın Nosu : 98 Belediye Meclisinin 01.11.2016 tarih ve 95 sayılı kararı ile İmar Komisyonuna havale edilen sokak ismi ile ilgili 09.11.2016 tarih ve 12 sayılı İmar

Detaylı

PROJE YÖNETİM OFİSİ YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam ve Dayanak

PROJE YÖNETİM OFİSİ YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam ve Dayanak Sayfa No 1 / 5 BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam ve Dayanak Amaç ve Kapsam Madde 1 - (1) Bu yönergenin amacı, Kapadokya Üniversitesinin stratejik hedefleri doğrultusunda geliştirilecek bilimsel, sosyal vb. araştırmalar

Detaylı

T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S K A R A R I

T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S K A R A R I T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S K A R A R I Karar No :371 KONUSU: 1. İmar ve Bayındırlık Komisyon Raporlarının görüşülmesi. f) İlimiz Menteşe İlçesi, Çırpı Mahallesi, tapunun 125 Ada, 1 Parselinde

Detaylı

ATILIM ÜNİVERSİTESİ ARAŞTIRMA, GELİŞTİRME, TASARIM, UYGULAMA, DANIŞMANLIK VE TEKNOLOJİ TRANSFER OFİSİ (ARGEDA-TTO) YAPI VE İŞLEYİŞ YÖNERGESİ

ATILIM ÜNİVERSİTESİ ARAŞTIRMA, GELİŞTİRME, TASARIM, UYGULAMA, DANIŞMANLIK VE TEKNOLOJİ TRANSFER OFİSİ (ARGEDA-TTO) YAPI VE İŞLEYİŞ YÖNERGESİ (25.12.2018 gün ve 14 sayılı Senato Kararı) ATILIM ÜNİVERSİTESİ ARAŞTIRMA, GELİŞTİRME, TASARIM, UYGULAMA, DANIŞMANLIK VE TEKNOLOJİ TRANSFER OFİSİ (ARGEDA-TTO) YAPI VE İŞLEYİŞ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç-Kapsam-Dayanak-Tanımlar

Detaylı

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No :40 KARAR 40: Meclis üyeleri; Mehmet BİLGİN, Okan İRGE ve Zeki ALDI nın mazeretlerinin kabulüne işaret oylamayla oybirliği ile karar verildi. Katip Katip Karar No :41 KARAR 41: Belediyemizde Teknik

Detaylı

SEYHAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI HALKLA İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ KURULUŞ, GÖREV, YETKİ, SORUMLULUK ÇALIŞMA USUL VE ESASLARINA İLİŞKİN YÖNETMELİK

SEYHAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI HALKLA İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ KURULUŞ, GÖREV, YETKİ, SORUMLULUK ÇALIŞMA USUL VE ESASLARINA İLİŞKİN YÖNETMELİK SEYHAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI HALKLA İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ KURULUŞ, GÖREV, YETKİ, SORUMLULUK ÇALIŞMA USUL VE ESASLARINA İLİŞKİN YÖNETMELİK BİRİNCİ BÖLÜM Genel Hükümler Amaç ve kapsam MADDE 1- (1) Bu yönetmeliğin

Detaylı

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No: 131 KARAR 131- Meclis Üyesi Ali Muzaffer TUNÇAĞ ve Mehmet DUMAN ın mazeretinin kabulüne işaret oylamayla oy birliği ile karar verildi. Karar No: 132 KARAR 132 Yarımada Belediyeler Birliği nin

Detaylı

T.C. KAYSERİ İLİ HACILAR BELEDİYE MECLİSİ KARAR ÖZETİ K A R A R

T.C. KAYSERİ İLİ HACILAR BELEDİYE MECLİSİ KARAR ÖZETİ K A R A R 10-Belediye Meclisimizin 06.02.2017 Pazartesi günü saat 14:00 de Şubat ayı toplantısında gündemin 1 inci Maddesinde yer alan Aslan ÇAVUŞOĞLU ve Mahalle Sakinlerinin 20.01.2017 Tarih ve 138 sayılı mahalle

Detaylı

2011 YILI FAALİYETLERİ GANTT ÇİZELGESİ

2011 YILI FAALİYETLERİ GANTT ÇİZELGESİ 2011 YILI FAALİYETLERİ GANTT ÇİZELGESİ FAALİYET ADI 5.1. KURUMSALLAŞMA VE ORGANİZASYON FAALİYETLERİ 5.1.1. İnsan Kaynakları (Personel Alımı, Çalışma Birimlerinin Oluşturulması, İşbölümü ve Personel Dağılımı)

Detaylı

1 Şubat 2015 PAZAR Resmî Gazete Sayı : 29254

1 Şubat 2015 PAZAR Resmî Gazete Sayı : 29254 1 Şubat 2015 PAZAR Resmî Gazete Sayı : 29254 BÜYÜKŞEHİR BELEDİYELERİ VE İL ÖZEL İDARELERİ TARAFINDAN AFET VE ACİL DURUMLAR İLE SİVİL SAVUNMAYA İLİŞKİN YATIRIMLARA AYRILAN BÜTÇEDEN YAPILACAK HARCAMALARA

Detaylı

DESTEK HİZMETLERİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI İDARİ İŞLER ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNERGE

DESTEK HİZMETLERİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI İDARİ İŞLER ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNERGE DESTEK HİZMETLERİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI İDARİ İŞLER ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNERGE BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ, KAPSAM, HUKUKİ DAYANAK ve TANIMLAR Amaç Madde 1- Bu yönergenin amacı;

Detaylı

AVCILAR BELEDİYE MECLİSİNİN 5. SEÇİM DÖNEMİ 5. TOPLANTI YILI 2013 SENESİ MAYIS AYI MECLİS TOPLANTISINA AİT KARAR ÖZETİ

AVCILAR BELEDİYE MECLİSİNİN 5. SEÇİM DÖNEMİ 5. TOPLANTI YILI 2013 SENESİ MAYIS AYI MECLİS TOPLANTISINA AİT KARAR ÖZETİ AVCILAR BELEDİYE MECLİSİNİN 5. SEÇİM DÖNEMİ 5. TOPLANTI YILI 2013 SENESİ MAYIS AYI MECLİS TOPLANTISINA AİT KARAR ÖZETİ Avcılar Belediye Meclisinin 5. Seçim Dönemi 5. Toplantı yılı 2013 Senesi MAYIS Ayı

Detaylı

İMAR VE ŞEHİRCİLİK DAİRESİ BAŞKANLIĞI PLANLAMA ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ

İMAR VE ŞEHİRCİLİK DAİRESİ BAŞKANLIĞI PLANLAMA ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ İMAR VE ŞEHİRCİLİK DAİRESİ BAŞKANLIĞI PLANLAMA ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ ŞEHZADELER İLÇESİ, YUKARIÇOBANİSAMAHALLESİ, 3582 ADA, 3 PARSELE İLİŞKİN 1/5000 ÖLÇEKLİ NAZIM İMAR PLANI VE 1/1000 ÖLÇEKLİ UYGULAMA İMAR PLANI

Detaylı

Republika Kosova- Kosova Cumhuriyeti Opština Prizren Prizren Belediyesi No Tarih:

Republika Kosova- Kosova Cumhuriyeti Opština Prizren Prizren Belediyesi No Tarih: Republika e Kosovës Komuna e Prizrenit Republika Kosova- Kosova Cumhuriyeti Opština Prizren Prizren Belediyesi No.02-111-213569 Tarih: 23.12.2016 Kosova sivil hizmeti istihdam süreci için 02/2010 sayılı

Detaylı

İhale İlanı Ulaşım sektörü 2015-02-23 11:53:54

İhale İlanı Ulaşım sektörü 2015-02-23 11:53:54 İhale İlanı Ulaşım sektörü 2015-02-23 11:53:54 2 Ticaret ve Yatırımı Geliştirme Bölümü'nün ihale duyurusu İhale İlanı Ulaşım sektörü İhale, İhracatçılar ve Yatırımcılar Hizmet Merkezleri Ağı Alt-Tedbir

Detaylı

T.C YÜKSEKOVA BELEDİYE BAŞKANLIĞI EMLAK VE İSTİMLAK MÜDÜRLÜĞÜ KURULUŞ GÖREV VE ÇALIŞMA ESASLARI YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM

T.C YÜKSEKOVA BELEDİYE BAŞKANLIĞI EMLAK VE İSTİMLAK MÜDÜRLÜĞÜ KURULUŞ GÖREV VE ÇALIŞMA ESASLARI YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM T.C YÜKSEKOVA BELEDİYE BAŞKANLIĞI EMLAK VE İSTİMLAK MÜDÜRLÜĞÜ KURULUŞ GÖREV VE ÇALIŞMA ESASLARI YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ, KAPSAM, DAYANAK ve TANIMLAR Amaç MADDE 1- Bu Yönetmeliğin amacı, Yüksekova

Detaylı

BİRİNCİ BÖLÜM Amaç ve Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

BİRİNCİ BÖLÜM Amaç ve Kapsam, Dayanak ve Tanımlar BİRİNCİ BÖLÜM Amaç ve Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 - (1) Bu Yönetmeliğin amacı Çorum Belediyesi Etüd Proje Müdürlüğünün görev yetki ve sorumlulukları ile teşkilat yapısını ve işleyişini düzenlemektir.

Detaylı

T.C ALANYA BELEDİYESİ KIRSAL HİZMETLER MÜDÜRLÜĞÜ YÖNETMELİK

T.C ALANYA BELEDİYESİ KIRSAL HİZMETLER MÜDÜRLÜĞÜ YÖNETMELİK T.C ALANYA BELEDİYESİ KIRSAL HİZMETLER MÜDÜRLÜĞÜ YÖNETMELİK 1 ALANYA BELEDİYESİ KIRSAL HİZMETLER MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV, YETKİ VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Hukuki Dayanak, Tanımlar, Temel

Detaylı

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI Tarih KOMİSYON RAPORLARI Rapor No 2010 / 20 HUKUK KOMİSYONU RAPORU

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI Tarih KOMİSYON RAPORLARI Rapor No 2010 / 20 HUKUK KOMİSYONU RAPORU BAŞKANLIĞI Tarih. 08.06.2010 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No 2010 / 20 KONU : İptal-İhdas. edilen İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü nün 26/05/2010 tarih ve 405 sayılı teklifi üzerinde komisyonumuzca inceleme

Detaylı

KADIKÖY BELEDİYE BAŞKANLIĞI YAZI İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ İKİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Kuruluş, Dayanak ve Tanımlar

KADIKÖY BELEDİYE BAŞKANLIĞI YAZI İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ İKİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Kuruluş, Dayanak ve Tanımlar KADIKÖY BELEDİYE BAŞKANLIĞI YAZI İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Kuruluş, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE (1)- Bu yönetmelik Yazı İşleri Müdürlüğü nün görev ve

Detaylı

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No: 297 KARAR 297: Meclis i Yılmaz KARAKOYUNLU, Çağlagül ÖZÇELİK, Mehmet BİLGİN, Bülent ONAT ın mazeretinin kabulüne işaret oylamayla oy birliği ile karar verildi. Karar No: 298 KARAR 298 : İlçenin

Detaylı

DEFNE BELEDĠYESĠ ÇEVRE KORUMA VE KONTROL MÜDÜRLÜĞÜ KURULUġ, GÖREV VE ÇALIġMA ESASLARI YÖNETMELĠĞĠ. BĠRĠNCĠ BÖLÜM Amaç, Kapsam ve Dayanak

DEFNE BELEDĠYESĠ ÇEVRE KORUMA VE KONTROL MÜDÜRLÜĞÜ KURULUġ, GÖREV VE ÇALIġMA ESASLARI YÖNETMELĠĞĠ. BĠRĠNCĠ BÖLÜM Amaç, Kapsam ve Dayanak DEFNE BELEDĠYESĠ ÇEVRE KORUMA VE KONTROL MÜDÜRLÜĞÜ KURULUġ, GÖREV VE ÇALIġMA ESASLARI YÖNETMELĠĞĠ Amaç BĠRĠNCĠ BÖLÜM Amaç, Kapsam ve Dayanak Madde 1: Bu yönetmeliğin amacı; Defne Belediye Başkanlığı Çevre

Detaylı

ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ ULUSLARARASI İLİŞKİLER OFİSİ YÖNERGESİ BİRİNCİ KISIM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ ULUSLARARASI İLİŞKİLER OFİSİ YÖNERGESİ BİRİNCİ KISIM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ ULUSLARARASI İLİŞKİLER OFİSİ YÖNERGESİ BİRİNCİ KISIM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1- Bu Yönergenin amacı, Rektörlüğe bağlı olarak görev yapan ve Rektör Yardımcısı

Detaylı

T.C. CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ DIŞ İLİŞKİLER BİRİMİ YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

T.C. CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ DIŞ İLİŞKİLER BİRİMİ YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar T.C. CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ DIŞ İLİŞKİLER BİRİMİ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç ve kapsam MADDE 1 Bu Yönerge, Cumhuriyet Üniversitesi nin ulusal ve uluslararası akademik

Detaylı

KONAK BELEDİYE MECLİSİ G Ü N D E M

KONAK BELEDİYE MECLİSİ G Ü N D E M KONAK BELEDİYE MECLİSİ 02.05.2016 G Ü N D E M 1-Meclisin açılışı. 2-Mecliste verilecek önergeler. 3-Birimlerden gelen önergeler. 1-(68/16)-Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün 04.04.2016 tarihli

Detaylı

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : 06.11.2012 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No : 2012 / 24 HUKUK KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞI NA

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : 06.11.2012 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No : 2012 / 24 HUKUK KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞI NA SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : 06.11.2012 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No : 2012 / 24 HUKUK KOMİSYONU RAPORU KONU : Hizmet Alım İhalesi. komisyonumuza havale edilen Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü nün

Detaylı

ANKARA ÜNİVERSİTESİ AVRUPA BİRLİĞİ ERASMUS PROGRAMI UYGULAMA YÖNERGESİ

ANKARA ÜNİVERSİTESİ AVRUPA BİRLİĞİ ERASMUS PROGRAMI UYGULAMA YÖNERGESİ ANKARA ÜNİVERSİTESİ AVRUPA BİRLİĞİ ERASMUS PROGRAMI UYGULAMA YÖNERGESİ Amaç BİRİNCİ BÖLÜM Madde 1 - Bu yönergenin amacı, Erasmus Programının ve tüm alt faaliyetlerinin Ankara Üniversitesi nde uygulanmasını

Detaylı

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI Tarih : HUKUK KOMİSYONU-BÜTÇE VE Rapor No : 2011 / 2 TARİFE KOMİSYONU MÜŞTEREK RAPORU

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI Tarih : HUKUK KOMİSYONU-BÜTÇE VE Rapor No : 2011 / 2 TARİFE KOMİSYONU MÜŞTEREK RAPORU HUKUK KOMİSYONU-BÜTÇE VE Rapor No : 2011 / 2 TARİFE KOMİSYONU MÜŞTEREK RAPORU KONU : Okulların İhtiyaçları. TEKLİFİN ÖZÜ : Sultanbeyli Belediye Meclisi nin 07/03/2011 tarihli oturumunda Komisyonlarımıza

Detaylı

FIRAT ÜNİVERSİTESİ PROJE KOORDİNASYON VE DANIŞMANLIK OFİSİ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

FIRAT ÜNİVERSİTESİ PROJE KOORDİNASYON VE DANIŞMANLIK OFİSİ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar FIRAT ÜNİVERSİTESİ PROJE KOORDİNASYON VE DANIŞMANLIK OFİSİ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 (1) Bu Yönergenin amacı; Fırat Üniversitesine bağlı olarak kurulan Proje

Detaylı

İSTANBUL MEDİPOL ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ

İSTANBUL MEDİPOL ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ İSTANBUL MEDİPOL ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç ve kapsam MADDE 1 (1) Bu Yönetmeliğin amacı ve kapsamı; İstanbul

Detaylı

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI MECLİS I Havale Tarihi : 12.07.2017 Kararın Nosu : 53 Belediye Meclisinin 03.07.2017 tarih ve 49 sayılı kararı ile Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilen Atatürkçü Düşünce Derneği' nin büro talebine ait

Detaylı

T.C. BEŞİKTAŞ BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. : 2017 Mali Yılı Tahmini Bütçenin görüşülmesi.

T.C. BEŞİKTAŞ BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. : 2017 Mali Yılı Tahmini Bütçenin görüşülmesi. KONU : 2017 Mali Yılı Tahmini Bütçenin görüşülmesi. İNCELEME : Belediye Meclisimizin 03.10.2016 günlü birinci Birleşiminde Plan ve Bütçe Komisyonu ile Hukuk Komisyonuna havale edilen Mali Hizmetler Müdürlüğünün

Detaylı

T.C. İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI

T.C. İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI T.C. İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI BASIN YAYIN HALKLA İLİŞKİLER VE MUHTARLIKLAR DAİRESİ TANITIM ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI HAKKINDA YÖNERGE BİRİNCİ BÖLÜM Genel Hükümler Amaç ve Kapsam

Detaylı

Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Şube Müdürlüğü

Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Şube Müdürlüğü Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Şube Müdürlüğü Şube Müdürlüğümüzün Genel Yapısı 1 1 1 1 1 ŞUBE MÜDÜRÜ İNŞAAT MÜHENDİSİ ŞEHİR PLANCISI HARİTA TEKNİKERİ SU ÜRÜNLERİ TEKNİKERİ ADİL BARTU GÜRDAL KOKUCU

Detaylı

T.C İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ZABITA DAİRE BAŞKANLIĞI ZABITA DESTEK HİZMETLERİ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ

T.C İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ZABITA DAİRE BAŞKANLIĞI ZABITA DESTEK HİZMETLERİ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ T.C İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ZABITA DAİRE BAŞKANLIĞI ZABITA DESTEK HİZMETLERİ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç ve kapsam MADDE 1 -

Detaylı

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No : 311 KARAR 311 Meclis Üyesi Çağlagül ÖZÇELİK ve Remzi TAKTAKOĞLU nun mazeretinin kabulüne işaret oylamayla oy birliği ile karar verildi. Karar No : 312 KARAR 312 Gediz Elektrik Dağıtım A.Ş.,

Detaylı

PARK VE BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNERGE BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ, KAPSAM, DAYANAK, İLKELER VE TANIMLAR

PARK VE BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNERGE BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ, KAPSAM, DAYANAK, İLKELER VE TANIMLAR PARK VE BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNERGE BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ, KAPSAM, DAYANAK, İLKELER VE TANIMLAR AMAÇ Madde 1- Bu Yönergenin amacı, Kırşehir Belediyesi nde faaliyet

Detaylı

T.C. GÜNEY MARMARA KALKINMA AJANSI İÇ KONTROL İZLEME VE YÖNLENDİRME KOMİTESİNİN GÖREV VE SORUMLULUKLARI HK YÖNERGE BİRİNCİ BÖLÜM

T.C. GÜNEY MARMARA KALKINMA AJANSI İÇ KONTROL İZLEME VE YÖNLENDİRME KOMİTESİNİN GÖREV VE SORUMLULUKLARI HK YÖNERGE BİRİNCİ BÖLÜM Sıra No İÇ KONTROL İZLEME VE YÖNLENDİRME KOMİTESİNİN GÖREV VE SORUMLULUKLARI HK YÖNERGE : GMKA/Yönerge/10 Revizyon No : 2 Tarih : 29/08/2013 BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Hukuki Dayanak ve Tanımlar Amaç

Detaylı

T.C. DEFNE BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. DEFNE BELEDİYESİ MECLİS KARARI T.C. DEFNE BELEDİYESİ MECLİS GÜNDEM MADDE NO : 1 KARAR NO : 70 ÖZÜ : (Önerge) Belediyemizce Yapılacak Asfalt Yapım İşi İçin İhtiyaç Duyulan Ödeneğin; İller Bankası, Yurt İçindeki Fonlardan, Özel Veya Kamu

Detaylı

KENTLERİN YENİLENMESİNDE TÜRKİYE DENEYİMİ GYODER GAYRİMENKUL ZİRVESİ 2010

KENTLERİN YENİLENMESİNDE TÜRKİYE DENEYİMİ GYODER GAYRİMENKUL ZİRVESİ 2010 KENTLERİN YENİLENMESİNDE TÜRKİYE DENEYİMİ GYODER GAYRİMENKUL ZİRVESİ 2010 YASAL SÜREÇ 5366 sayılı Yenileme Yasası ve Yönetmeliği uyarınca; 9 Ada Beyoğlu Belediyesi tarafından Yenileme Alanı ilan edilmiştir,

Detaylı

Karar Tarihi : 07.03.2014 Karar No : 41850698.301.05-31. Konu : Protokol Yapılması için Yetki Verilmesi.

Karar Tarihi : 07.03.2014 Karar No : 41850698.301.05-31. Konu : Protokol Yapılması için Yetki Verilmesi. Karar No : 41850698.301.05-31 Konu : Protokol Yapılması için Yetki Verilmesi. KARAR : Plan ve Bütçe Komisyonunun "Komisyonumuza havale edilen, Bosna Hersek Kütüphanemizin bulunduğu Bosna Hersek Halit Eroğlu

Detaylı

T.C. ÇORUM İL ÖZEL İDARESİ İL ENCÜMENİ TOPLANTI GÜNDEMİ

T.C. ÇORUM İL ÖZEL İDARESİ İL ENCÜMENİ TOPLANTI GÜNDEMİ TOPLANTININ TARİHİ : 04/03/2015 TOPLANTININ SAYISI : 9 SAAT : 16:00 İlimiz Sungurlu İlçesi Arabaçayı köyü kadastro sınırları içerisinde bulunan, köyiçi mevkii, 110 ada, 3 ve 4 parsel nolu taşınmazların

Detaylı

TÜSİAD Kayıtdışı Ekonomiyle Mücadele Çalışma Grubu Sunumu

TÜSİAD Kayıtdışı Ekonomiyle Mücadele Çalışma Grubu Sunumu TÜSİAD Kayıtdışı Ekonomiyle Mücadele Çalışma Grubu Sunumu Ekonomi Koordinasyon Kurulu Toplantısı, İstanbul 12 Eylül 2008 Çalışma Grubu Amacı Kayıtdışı Ekonomiyle Mücadele M Çalışma Grubu nun amacı; Türkiye

Detaylı

KAVAKYOLU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI KARAR TARİHİ 05.04.2011 KARAR NO 6

KAVAKYOLU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI KARAR TARİHİ 05.04.2011 KARAR NO 6 I TARİHİ 05.04.2011 NO 6 KONUSU BELEDİYE ENCÜMENİNE YETKİ VERİLMESİ (KİRALAMA GAYRİMENKUL SATIŞI) Gündem Maddemin Üçüncü Maddesi olan Belediyemize ait bazı Gayrimenkullerin kiraya verilmesi ve satılabilme

Detaylı

T.C. PLATO MESLEK YÜKSEKOKULU YURT DIŞI YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI ULUSLARARASI İLİŞKİLER OFİSİ KURULUŞ VE FAALİYET YÖNERGESİ

T.C. PLATO MESLEK YÜKSEKOKULU YURT DIŞI YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI ULUSLARARASI İLİŞKİLER OFİSİ KURULUŞ VE FAALİYET YÖNERGESİ T.C. PLATO MESLEK YÜKSEKOKULU YURT DIŞI YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI ULUSLARARASI İLİŞKİLER OFİSİ KURULUŞ VE FAALİYET YÖNERGESİ Konu Madde 1- Bu Yönergenin konusu, Plato Meslek Yüksekokulu nun Yurt Dışı Yükseköğretim

Detaylı

TARIM VE KIRSAL KALKINMAYI DESTEKLEME KURUMU. Mali Yardımlar ve IPA N. Alp EKİN/Uzman

TARIM VE KIRSAL KALKINMAYI DESTEKLEME KURUMU. Mali Yardımlar ve IPA N. Alp EKİN/Uzman TARIM VE KIRSAL KALKINMAYI DESTEKLEME KURUMU Mali Yardımlar ve IPA N. Alp EKİN/Uzman 2 AB MALİ YARDIMLARI Ekonomik ve sosyal gelişmişlik farklılıklarını gidermek 3 AB MALİ YARDIMLARI AB Üyeliğine hazırlanmaları

Detaylı

ÜSKÜDAR ÜNİVERSİTESİ ETKİNLİK YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM

ÜSKÜDAR ÜNİVERSİTESİ ETKİNLİK YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM ÜSKÜDAR ÜNİVERSİTESİ ETKİNLİK YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç MADDE1-(1) Bu yönergenin amacı Üsküdar Üniversitesi bünyesinde gerçekleştirilecek bilimsel, sanatsal, kültürel, sportif her tür etkinliğin planlanmasına

Detaylı

T.C. GİRESUN ÜNİVERSİTESİ SPOR FAALİYETLERİNİN DÜZENLENMESİ VE YÜRÜTÜLMESİ HAKKINDA YÖNERGE. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak, Tanımlar

T.C. GİRESUN ÜNİVERSİTESİ SPOR FAALİYETLERİNİN DÜZENLENMESİ VE YÜRÜTÜLMESİ HAKKINDA YÖNERGE. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak, Tanımlar T.C. GİRESUN ÜNİVERSİTESİ SPOR FAALİYETLERİNİN DÜZENLENMESİ VE YÜRÜTÜLMESİ HAKKINDA YÖNERGE BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak, Tanımlar Amaç MADDE 1 (1) Bu Yönergenin amacı, Giresun Üniversitesi öğrencilerinin

Detaylı

T.C. ANKARA İLİ AKYURT İLÇESİ BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. ANKARA İLİ AKYURT İLÇESİ BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar Tarihi : 02.05.2013 Karar No : 46 Karar Konusu : Belediyemize ait Yıldırım Mahallesi 376 ada 6 numaralı parselin İmar Planı Değişikliği. İmar Komisyonunun 19.04.2013 tarih ve 09 nolu raporu Belediye

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI SOSYAL-KÜLTÜREL VE SPORTİF AMAÇLI TESİSLER İŞLETİM VE SÜRELİ KULLANIM YÖNERGESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI SOSYAL-KÜLTÜREL VE SPORTİF AMAÇLI TESİSLER İŞLETİM VE SÜRELİ KULLANIM YÖNERGESİ Amaç DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI SOSYAL-KÜLTÜREL VE SPORTİF AMAÇLI TESİSLER İŞLETİM VE SÜRELİ KULLANIM YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar MADDE

Detaylı

ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ KALİTE GÜVENCESİ YÖNERGESİ

ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ KALİTE GÜVENCESİ YÖNERGESİ ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ KALİTE GÜVENCESİ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç ve Kapsam Madde 1- (1) Bu Yönerge, Çukurova Üniversitesi nin eğitim-öğretim ve araştırma faaliyetleri

Detaylı

İSTANBUL MEDENİYET ÜNİVERSİTESİ KALİTE KOMİSYONU ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI

İSTANBUL MEDENİYET ÜNİVERSİTESİ KALİTE KOMİSYONU ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI İSTANBUL MEDENİYET ÜNİVERSİTESİ KALİTE KOMİSYONU ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 (1) Bu Usul ve Esasların amacı, İstanbul Medeniyet Üniversitesi bünyesinde

Detaylı

KUDAKA 2012 YILI FAALİYET TAKVİMİ. KUZEYDOĞU ANADOLU KALKINMA AJANSI 2012 YILI FAALİYETLERİ Takvim (Ay)

KUDAKA 2012 YILI FAALİYET TAKVİMİ. KUZEYDOĞU ANADOLU KALKINMA AJANSI 2012 YILI FAALİYETLERİ Takvim (Ay) KUDAKA 2012 YILI FAALİYET TAKVİMİ Faaliyet 3.1. KURUMSAL GELİŞİM VE YÖNETİM 3.1.1. Alt Faaliyetler 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 Sorumlu Uygulama İnsan Kaynakları ve Kurumsallaşmaya İlişkin Faaliyetler Uzman

Detaylı

T.C. İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI

T.C. İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI T.C. İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI BASIN YAYIN HALKLA İLİŞKİLER VE MUHTARLIKLAR DAİRESİ TANITIM ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI HAKKINDA YÖNERGE BİRİNCİ BÖLÜM Genel Hükümler Amaç ve Kapsam

Detaylı

ISPARTA MİMARLAR ODASI

ISPARTA MİMARLAR ODASI Ulaşılabilirlik Mevzuatında adı geçen Türk Standardları Enstitüsü standartlarının, özürlülerin ulaşabilirliği ile doğrudan ilgili olan üç tanesi; TS 9111: Özürlüler ve Hareket Kısıtlılığı Bulunan Kişiler

Detaylı

ALTINBAŞ ÜNİVERSİTESİ DİŞ HEKİMLİĞİ AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

ALTINBAŞ ÜNİVERSİTESİ DİŞ HEKİMLİĞİ AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar ALTINBAŞ ÜNİVERSİTESİ DİŞ HEKİMLİĞİ AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 ( I ) Bu Yönetmeliğin amacı: Altınbaş Üniversitesi

Detaylı

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No :249 KARAR 249 : Gündem maddelerinin görüşülmesi tamamlanmış olduğundan Ekim ayı meclis toplantısının birinci birleşiminin kapatılmasına, bir sonraki meclis birleşiminin 8 Ekim 2014 Çarşamba günü

Detaylı

T.C. ESKĠġEHĠR ODUNPAZARI BELEDĠYE BAġKANLIĞI. STRATEJĠ GELĠġTĠRME MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV, YETKĠ, SORUMLULUK, ÇALIġMA USUL VE ESASLARINA ĠLĠġKĠN YÖNETMELĠK

T.C. ESKĠġEHĠR ODUNPAZARI BELEDĠYE BAġKANLIĞI. STRATEJĠ GELĠġTĠRME MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV, YETKĠ, SORUMLULUK, ÇALIġMA USUL VE ESASLARINA ĠLĠġKĠN YÖNETMELĠK T.C. ESKĠġEHĠR ODUNPAZARI BELEDĠYE BAġKANLIĞI STRATEJĠ GELĠġTĠRME MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV, YETKĠ, SORUMLULUK, ÇALIġMA USUL VE ESASLARINA ĠLĠġKĠN YÖNETMELĠK BĠRĠNCĠ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak Tanımlar ve Ġlkeler

Detaylı

T.C. EDİRNE VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

T.C. EDİRNE VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ T.C. SIRA 1 Mesleki Eğitim Merkezi çırak sözleşmelerinin imzalanması 01 Temmuz 2015-30 Eylül 2015 2 Bursluluk müracaatlarının yapılması 14 Ağustos 2015 Cuma - 30 Eylül 2015 3 Öğretmenlerin Göreve Başlaması

Detaylı

T.C. İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ SOSYAL PROJELER DAİRESİ BAŞKANLIĞI ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI HAKKINDA YÖNERGE

T.C. İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ SOSYAL PROJELER DAİRESİ BAŞKANLIĞI ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI HAKKINDA YÖNERGE T.C. İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ SOSYAL PROJELER DAİRESİ BAŞKANLIĞI ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI HAKKINDA YÖNERGE BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç: Madde 1: Bu yönergenin amacı; İzmir Büyükşehir

Detaylı