ÜRGÜP ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ KIZ VE ERKEK ÖĞRENCİ YURDU İÇ YÖNERGESİ

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "ÜRGÜP ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ KIZ VE ERKEK ÖĞRENCİ YURDU İÇ YÖNERGESİ"

Transkript

1 ÜRGÜP ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ KIZ VE ERKEK ÖĞRENCİ YURDU İÇ YÖNERGESİ Amaç: MADDE 1- Bu yönergenin amacı Ürgüp Anadolu İmam Hatip Lisesi Pansiyonunda kalan öğrencilerle, pansiyonda görevli tüm personelin yönetimine ilişkin esasları düzenlemektir. Kapsam: MADDE 2- Bu yönerge Ürgüp Anadolu İmam Hatip Lisesi Pansiyonunda kalan öğrencilerle görevli personelin yönetimine, görev, yetki ve sorumluluklarına ilişkin temel konuları kapsar. Dayanak: MADDE 3- Bu yönerge 15/08/1983 tarih ve 6950 sayılı Milli Eğitim Bakanlığına Bağlı Okul Pansiyonları Yönetmeliğinin 10. maddesinin İ bendine dayanılarak hazırlanmıştır. MADDE 4- Nöbetçi belletici öğretmenlerin tamamı 24 saat süre ile nöbet tutarlar. Nöbetler sabah de başlar ertesi gün saat de sona erer. Cumartesi ve Pazar günü nöbet devir teslim saati 09:00 dur. Hafta sonu belletici öğretmen gelmeden pansiyon terk edilmez, belletici öğretmen geciktiği takdirde ilgili müdür yardımcısına bilgi verilir. MADDE 5- Hafta içi nöbeti sona eren nöbetçi belletici, pansiyon dosyasını belletici odasını bırakarak anahtarları müdür yardımcısına teslim etmekle yükümlüdür. Hafta sonu ise dosya ve anahtarlar devir alan belletici öğretmene teslim ederler. MADDE 6- Yeni belletici öğretmen yoklama evraklarını, nöbet defterini, pansiyon anahtarlarını ilgili pansiyon müdür yardımcısından teslim alarak görevine başlar. MADDE 7- Belletici öğretmenler nöbetlerinde kendilerine ayrılan belletici odalarında bulunurlar.

2 MADDE 8- Pansiyonda günlük 3 saat etüt programı uygulanır. Cuma ve Cumartesi akşamları etüt yapılmaz. Etütler belletici öğretmen denetiminde gerçekleştirilir. Etüt yoklamaları yoklama çizelgelerine nöbetçi belleticiler tarafından işlenir. Etüt saatleri Vakit Çizelgesinde belirtilen saatlerde yapılır. - Her öğrenci belirtilen etüt salonunda etüde girmek zorundadır. - Etüt sırasında öğrencilerin su dışında yiyecek içecek tüketmelerine izin verilmez. - Etütlerde her öğrenci bireysel çalışır - Etütler belletici öğretmenlerin nezaretinde yapılır. - Etüt sırasında öğrencilerin ders ile ilgili karşılaştıkları güçlüklere yardımcı olunur. - Uyarılara rağmen etüde girmeyen veya girdiği halde etüt kurallarına uymayan öğrencilerin durumu bir tutanakla tespit edilip disipline verilmek üzere ilgili müdür yardımcısına teslim edilir. MADDE 9- Üniversiteye hazırlanan veya ders çalışmak isteyen öğrencilere etüt salonlarında olmak üzere saat a kadar çalışmalarına izin verilir. Belleticiler tarafından bu öğrenciler aralıklarla kontrol edilir ten sonra ders çalışmalarına izin verilmez. MADDE 10- Öğrenciler Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe ve Pazar günleri saat :15 de yoklama alınıp yatırılmış olunur. Cuma ve Cumartesi günleri saat te yoklama alınıp yatırılmış olunur. Yatakhane yoklaması belletici öğretmenler tarafından öğrenci bizzat görülerek alınır. MADDE 11- Uyarılara rağmen yoklama saatinde odasında bulunmayan, yoklamaya bilerek katılmayan, yoklama esnasında ve sonrasında yer değiştiren, yanlış bilgi ve beyanda bulunan öğrencilerin durumları tutanakla tespit edilip disipline verilmek üzere ilgili müdür yardımcısına verilir. MADDE 12- Yoklamada bulunmayan öğrenciler tespit edildikten sonra durumları araştırılır. Araştırmalar sonucu pansiyonda bulunmayan, izinsiz ayrıldığı tespit edilen öğrencilerin yakınları telefonla aranarak bilgi edinilmeye çalışılır. Tüm araştırmalar sonucu nerede olduğu tespit edilemeyen öğrencinin durumu okul idaresine bildirilir. Ayrıca tüm gelişmeler tutanak altına alınır. Ayrıca ikindi, akşam veya yat yoklamasında olmayan öğrencilerin pansiyon numaraları ivedilikle ilgili müdür yardımcısına sms veya whatssapp ile bildirilir.

3 MADDE 13- Milli ve dini özel günlerde pansiyon öğrencileri okul idaresinin veya belleticilerin kontrolünde etkinlik yapabilir veya etkinliklere katılmaları sağlanabilir ayrıca öğrencilerin derbi maçlar ve milli maçlarda okul idaresinin izniyle maç izletilir ve yat saatlerinde esneklik gösterilebilir. Diğer maçlar için izin verilmez. MADDE 14- Yemek dağıtımı yapılırken belletici öğretmenler öğrencilerin başında olurlar, öğrencilerin düzenli bir şekilde sıraya girmelerini, yemeğini alanların belli sırayla masalarına oturmalarını sağlar. Belleticiler tüm öğrenciler yemek aldıktan sonra yemek alır. Yemek sonuna kadar belletici öğretmen yemekhanede kalır, yemekten sonra yemekhanenin boşaltılmasından belletici öğretmenler sorumludurlar. MADDE 15- Yemek saatleri belirlenen saatte verilir. İdarenin izni olmaksızın yemek servisi öne çekilemez veya geciktirilemez. Belirlenen saatler dışında pansiyonda hiçbir personel ve öğrenciye yemek verilmez. Yemekhaneden dışarı yemek çıkarılmaz; yemekhane malzemeleri: tabak, kaşık, çatal, bardak hiçbir suretle başka yerlere taşınamaz. MADDE 16- Günlük yemeklerin belletici öğretmenler ve aşçı tarafından saklama kaplarına 1 porsiyon numune alınıp buz dolabında M.E.B. bağlı Okul pansiyonları Yönetmenliğinin 36. maddesine göre 72 saat saklanması sağlanır. (Numune kaplarının hijyenik ve sağlam olmasına dikkat edilir, kontrolü yapılır.) MADDE 17- Günlük yemek tabelası her gün öğle yemeğinden sonra belletici öğretmen, aşçı, pansiyon müdür yardımcısı tarafından ambardan çıkartılır. MADDE 18- Öğrenciler ihtiyaçlarını karşılamak için hafta içi 16:15 e kadar ve hafta sonu vakit çizelgesinde belirtilen saatler arasında çarşı iznine çıkabilir. Bu saatlerin dışında acil durumlar için belletici öğretmenden izin alınır, acil olmayan işler için kesinlikle izin verilmez. Çarşı iznine çıkmak isteyen öğrenciler, belletici öğretmenden izin aldıktan sonra, çarşı izinleri için düzenlenmiş listeye adını, soyadını yazıp imzaladıktan sonra pansiyondan ayrılabilir. Çarşı dönüşünde öğrenci aynı şekilde listeyi dönüş saatini belirterek imzalar. Çarşı izinleri dönüşünde nöbetçi öğretmenler tarafından yoklama alınır. Gelmeyen veya geç gelen öğrenciler tutanakla okul idaresine bildirilir.

4 MADDE 19- Evci izinleri velinin beyanı ve okul idaresinin inisiyatifi ile her hafta, iki haftada bir, üç haftada bir vb. şekilde hafta sonları, dini ve milli bayramlarda kullanılır. Evci iznine çıkacak öğrencilerin ailelerine evci iznine çıkacağı gün sms ile bilgi verilir. Sms öğrencinin beyan ettiği velisine ait numaraya gönderilir, numaranın hatalı olması durumunda sorumluluk öğrenciye aittir. İzinsiz eve giden, evci iznini mazeretsiz uzatan, ders günlerinde evci izni kullanan, evci belgesini tam ve doğru doldurmayan, sahte evrak kullanarak izin süresini uzatan öğrenciler disiplin kuruluna sevk edilir. Evci izni sırasında doğabilecek her türlü aksaklıktan veli, öğrencinin evci çıktığı adresteki velisi ve öğrencinin kendisi sorumludur. MADDE 20 - Hafta sonu evci izini bayrak töreninden sonra başlar, Pazartesi günü bayrak törenine kadar devam eder. Bu süre şartlara göre okul idaresi tarafından değiştirilebilir. Değişiklikler ilgililere duyurulur. MADDE 21- Pansiyon öğrencisine doktor tarafından verilen ilaçlar, belletici öğretmen tarafından kontrollü bir şekilde öğrenciye verilmesi sağlanır. MADDE 22- Belletici öğretmenler nöbetleri süresince belirli aralıklarla yatakhaneleri ve diğer birimleri gezerek öğrencilerin denetimini sağlarlar. MADDE 23- Öğrencilerin kahvaltı saatleri hafta içi saatleri arasında olup e yemekhane boşaltılır, Hafta sonu kahvaltı saatleri arasında olup de yemekhane boşaltılır. Belletici öğretmenler hafta içi dersleri olmasa dahi görev yerlerinde bulunması gerekmektedir. MADDE 24-Yatakhaneler hafta içi en geç sabah saat 07:45-08:00 saatleri arasında belletici öğretmenler tarafından boşaltılır. Pansiyon en geç 08:05 de boşaltılır ve kilitlenir. Okul saatlerinde raporlu ve izinli öğrenciler dışında hiçbir öğrenci yatakhanede bulunamaz. Yatakların ve dolapların düzgünlüğü belleticiler tarafından kontrol edilir. MADDE 25- Öğrenciler kirli çamaşırlarını poşet içinde Cuma, Cumartesi günleri Çamaşırhane Kullanım Talimatnamesinde belirtilen saatlerde ilgili görevliye teslim edilecektir.

5 MADDE 26- Öğrenciler pansiyon içerinde şort, atlet, sıfır kol vb. kıyafetlerle dolaşamazlar. Banyo yapan öğrenciler banyodan havlu veya bornozla çıkamazlar. Üzerlerini banyoda giyinirler. MADDE 27- Öğrenciler odalarında ve dolaplarında koku yapacak veya çürüyecek yiyecek ve içecek bulunduramazlar, odalarında belirtilenler dışında yiyecek ve içecek bulunduranlar tespit edildiğinde idareye bildirilir. MADDE 28- Mesai saatleri dışında rahatsızlanan öğrencilerin tedavisi pansiyon belletici öğretmenler tarafından yaptırılır. Hastane de tedaviyi gerektiren durumlarda belletici öğretmenler 112 acil servisi arayarak öğrencilerin ambulansla hastaneye götürülmesini sağlarlar. Yanında ise gerekli durumlarda bir belletici öğretmen gider. Çok önemli bir durumla karşı karşıya kalınırsa okul idaresine bildirilir. MADDE 29 - Öğrencilerin yapmakla yükümlü olduğu görevlerden bazıları: - Yatılı öğrenciler devletin koruması ve bakımı altında olduğunun bilincinde olup devlet eşyasını öz malı gibi benimseyip onu daha uzun ömürlü kullanma gayreti içinde olmalıdır. - Ranza, yatak, dolap, yastık, çarşaf, battaniye gibi eşyalarını temiz ve tertipli olarak kullanmak, dolabını ve yatağını (örnek dolap ve yatak gibi) hazırlamak, vakit çizelgesine uymak zorundadır. - Sabah kalk zili çalar çalmaz, herkes yatağından kalkıp en kısa sürede yatağını, dolabını talimata göre düzenlemeli, aşırı rahatsızlığında kalkamayan öğrencileri, öğrenciler belletici öğretmene anında haberdar etmelidir. - Elini yüzünü sabunla yıkayıp, okul giysilerini giymeli (Çeşmeleri kullanırken suyu yeterli açıp işi bitirince mutlaka kapamalı; arızalı olanlar belletici öğretmene bildirilmeli, tuvalet ve banyoları usulüne uygun kullanmalı) temizliğe çok dikkat etmelidir. - Görevli öğrenciler dışında herkes mutlaka zamanında yatakhaneyi boşaltılmalı ve derslere hazırlanmalıdır. - Kahvaltıya düzenli bir şekilde gelip sessizce yemeğini yemeli, kesinlikle yemekhane dışında (yatakhane, etüt salonu, bahçe ve diğer yerlerde ) yemek, ekmek vb. şeyleri yememelidir.

6 - Yemeklerden sonra mutlaka eller yıkanmalı, dişler fırçalanmalı ve yatakhane zamanında terk edilmelidir. - Mutlaka etütlere katılmalıdır. - Belirtilen zamanda yatmalı, gün boyunca okulda bulunmalı dışarı çıkarken mutlaka nöbetçi öğretmenden izin almalıdır. - Raporlu öğrenciler raporlu olduğu günlerde yatakhanede kalmalı kesinlikle yatakhaneyi terk etmemelidir. - Öğrenciye yakışır şekilde davranmalı ve konuşmalıdır. - Geçmiş yıllardan devam eden öğrenciler yeni gelen öğrencilere rehberlik etmeli ve davranışlarıyla onlara örnek olmalıdır. - Pansiyona ait eşya ve mefruşatın yerini değiştirmemelidir. - Pansiyona hiçbir şekilde kirletmemeli, çöpleri çöp kutusuna atmalıdır. - Pansiyonda uygun kıyafetler giyilmeli, şort, atlet vb. kıyafetlerle dolaşmamalıdır. - Yemekhane dışında yiyecek maddesi bulundurmamalı ve yememelidir. - Duvarlara çivi çakmamalı ve kesinlikle resim, afiş vb. asmamalıdır. - Pansiyon yetkililerinden izinsiz ziyaretçi kabul etmemelidir. - Pansiyon ve eklentilerinde kesinlikle sigara, çakmak, kesici alet, uyuşturucu vb. şeyler bulundurulmayacaktır. - Okul idaresinin ve belletici öğretmenlerin vereceği diğer görevleri yapmalıdır. MADDE 30- Yatılı öğrencilerin Çarşı izinleri ve Evci izinlerinde aşağıdaki esaslara uyulur; - Çarşı izinleri hafta sonu 13:00-16:00 saatleri arasında olup pansiyonun halka açık ve öğrencilerin bulunabileceği yerlerde geçirilir. - Evci iznine pansiyon öğrencileri tatillerde, hafta sonlarında velisinin evci izin dilekçesine yazdığı adreslere daha önce idareden izin alarak, iznini izin defterine kaydederek evci çıkabilirler. Çıkış ve dönüşler zaman olarak yazılıp izinli öğrenci tarafından imzalanır. Öğrenci iznini izinli yazdığı adresten başka yerde kullanamaz.

7 - Evci iznine Cumartesi, Pazar çıkacak yatılı öğrenciler, evci izin taleplerini Perşembe akşamı belletici öğretmenlerde bulunan evci çıkış defterine adresini yazarak imzalayacaklardır. Faks ile gelen izin dilekçeleri ancak velinin telefon ile teyit etmesi halinde geçerlidir. - Evci öğrenciler Cuma günü ders bitiminden itibaren Pazartesi sabahına kadar izinlidirler. Veli kayıt esnasında evci öğrencinin dönüş gününü bir dilekçe ile pansiyon yönetimine bildirir. - Hafta sonu kurslara veya diğer etkinliklere gitmek için verilen evci izinleri ancak velinin yazılı olarak izin verdiği zaman dilimi için geçerlidir. Hafta içi kurs dışında diğer aktivitelere izin verilmez. - Yatılı öğrenciler hafta içi zorunlu hallerde ve hafta sonunda kısa süreli pansiyon dışına çıkmak istediklerinde nöbetçi belletmen öğretmenden mutlaka izin almak zorundadırlar. - İzinsiz okulu terk eden yatılı öğrencilere yönetmelik kapsamında yaptırım uygulanır. - Pansiyondan sorumlu Müdür Yardımcısı gerekli gördüğü hallerde öğrencinin güvenliği, sağlığı vb. durumlar için öğrenci velisini bilgilendirerek öğrencinin Çarşı ve Evci izinleri iptal edebilir. MADDE 31- Etüt çalışmalarında aşağıdaki esaslara uyulur; - Akşam yapılan öğrenci etütleri Cuma ve Cumartesi günleri hariç her gün yapılmak zorundadır. - Öğrencilerin tümünün mutlak suretle ders araç ve gereçleriyle etüt salonlarında bulunmaları sağlanır. (Raporlu, izinli olanlar hariç.) Etüt yoklamalarıyla bu durum tespit edilir. - Özellikle başarısız dersi olan öğrenciler daha titiz bir şekilde gözlenmeli ve derslerinde yardımcı olunmalıdır. - Etütlerde öğrencilerin gürültüsüz ve verimli bir çalışma yapmasını sağlamak için öğrencilerle ayrı ayrı ilgilenip, hangi derslere çalışıldığı gözlenir. Etüt başkanlarının aktif rol almaları sağlanır. - Üniversite sınavlarına hazırlanmak veya ödev yapmak için etütlerinden sonra izin alan öğrencilere izin verilir. Ancak çalışmaları nöbetçi belletici öğretmenler tarafından gözlenir. - Öğretmenler etüt saatleri sırasında öğrencilerin başında bulunacaklardır. MADDE 32- Televizyon, yayın saatleri içinde aşağıda belirtildiği şekilde kullanılır:

8 - Hafta içi ve hafta sonu serbest çalışma ve dinlenme zamanlarında saatleri içinde televizyon izlenmesi serbesttir. - Milli maçlarımız veya milli ve dini bayram günleri yayınlarının izlenmesi istekleri okul idaresinin iznine bağlıdır. - Televizyon cihazını kurcalamak, ayarlamak gibi karıştırma yapan öğrenciler hakkında kovuşturma yapılacağı bilinmelidir, - Yayınların izlenmesinde, televizyon cihazının çok yakınına kadar sokularak oturma ve itişmelere meydan verilmeyecek ve bir düzen içinde izlenecektir. - Televizyonu açıp kapamak işi Pansiyon Başkanı tarafından yapılacaktır. Televizyonun korunması ve işleyişinden birinci derecede sorumludur. - Televizyona CD, DVD yada USB depolama aygıtı takılarak nöbetçi belletici öğretmenin izni ile film izlenebilir. Ancak bu filmler müstehcen ya da ahlaka aykırı, siyasi propaganda içerikli, şiddet içerikli olamaz. - Belletici öğretmenler televizyon kullanımını takip edecektir, MADDE 33- Bilişim araçları kullanımındaki esaslar şunlardır: - Ses ve görüntü kaydı yapma özelliği olan cep telefonu, internete bağlanabilen cep telefonu, radyo ve MP3 çalar cihazını kapalı olarak bulundurabilirler. Telefonlar sadece serbest çalışma ve dinlenme zamanlarında kullanabilirler. Bu saatler dışında, pansiyonunun bütün birimlerinde telefon kullanmak yasaktır. Yatakhanelerde ve pansiyonun diğer birimlerinde yat saatinden sonra kesinlikle telefonla konuşmak yasaktır. Serbest çalışma ve dinlenme zamanların dışında telefon kapalı bulundurulacaktır. Aksi takdirde yönetmelik gereği işlem yapılacaktır. - Bu bilişim araçlarını kişisel, toplumsal ve eğitsel yararlar doğrultusunda kullanmaları, zararlı, bölücü, yıkıcı ve toplumun etik kuralları ile bağdaşmayan ve şiddet içerikli amaçlar için kullanmamaları; bunların üretilmesine, bulundurulmasına, taşınmasına yardımcı olmamaları ve sanal ortamlarda da bu doğrultuda davranmaları gerekmektedir. - Bilgi toplama, saklama, tasarlama, işleme, aktarma ve çoğaltmada kullanılan bilgisayar, DVD, CD, Kamera, Fotoğraf Makinesi, Çağrı cihazı, Telsiz ve benzeri araçları bulundurmaları ve kullanmaları yasaktır. - Bilişim araçlarını, okul yönetimi ile öğretmenlerin bilgisi ve izni dışında konuşma yaparak, ses ve görüntü alarak, mesaj ve e-posta göndererek, bunları arkadaşlarıyla paylaşarak eğitim-

9 öğretimi olumsuz yönde etkileyecek şekilde kullanılması halinde bu araçlara el konularak, bu öğrencilere Ortaöğretim Kurumları Yönetmeliğine göre işlem yapılır. - Bilişim araçları ile toplum değerlerine aykırı zararlı, bölücü, yıkıcı, ahlak dışı ve şiddet içerikli yasak yayınlar bulundurarak kişi ve kurumlarla ilgili ses, söz ve görüntüler alıp bunları çoğaltmak, sanal ortamlarda dinlemek, dinlettirmek, izlemek, izlettirmek, yaymak ve ticaretini yapılması halinde bu araçlara el konularak, bu öğrencilere Ortaöğretim Kurumları Yönetmeliğine göre işlem yapılır. - Okul idaresi öğrencilerin korunması amacıyla gerekli gördüğü hallerde tüm bilişim araçlarına el koyabilir ve kullanılmasını yasaklayabilir. MADDE 34- Yatakhanede uyulması gereken kurallar şunlardır; - Yatakhanede vakit çizelgesine eksiksiz uyulacaktır. - Yatakhanenin sükûneti korunacak; ses, söz, tavır ve davranışlarla bu sükûnet bozulmayacaktır. - Yatakhanenin bütün bölümlerinin temiz tutulmasına ve havalandırılmasına özen gösterilecektir. - Sabahleyin yatakhaneden ayrılmadan önce her öğrenci kendi yatağını düzeltecektir. - Yatakhanede yastık altında, ranza üzerinde vb. yerlerde hiçbir eşya veya vs. bulundurmayacak; yatakhaneye çamaşır asılmayacaktır. - Günlük elbise, pardösü, her türlü temizlik malzemesi (sabun, diş fırçası, diş macunu, krem, kolonya, havlu vb.) öğrenci dolabında bulundurulacaktır. - Her türlü öğrenci eşyası, dolapta düzenli bir şekilde bulundurulacaktır. - Öğrenci okul yönetimince kendisine gösterilen ranzada yatacak, verilen dolabı kullanacaktır. Kendiliğinden ranzayı, dolabı ya da eşyaların yerlerini değiştirmeyecektir. Dolap üzerine gereksiz maddeler ve eşya konulmayacaktır. - Bu talimatın uygulanmasında Yatakhane Başkanı sorumludur. MADDE 35- Banyo zorunlu durumlar için hafta içi 05:30-06:30 saatleri arasında açık tutulacaktır Ayrıca okul idaresi tarafından hazırlanacak listeye göre hafta içi banyo yapabileceklerdir.

10 - Belirtilen saatler dışında banyoların açılması pansiyondan sorumlu müdür yardımcısı veya okul müdürünün iznine bağlıdır. - Banyolar duş düzeninde olduğundan gereksiz su kullanımından kaçınılmalı, gereksiz olarak musluklar açık bırakılmamalıdır. - Elbiseler banyoda giyilmeli, bornoz ve havlu ile banyo dışına çıkılmamalı, banyo terk edilirken şahsi eşyalar bırakılmamalı, banyo temizlenmelidir. Musluklar kapatılmalıdır. - Banyolarda meydana gelen aksaklıklar anında nöbetçi belletici öğretmene bildirilmelidir. MADDE 36 Yemekhanede uyulacak kurallar şunlardır. - Yemek saatlerinde yemek masalarını düzenli kullanılmalıdır. - Herkes birbirine saygılı olacak, yemeklerini bir sıra dâhilinde alacak, en uzak masadan itibaren oturmaya başlayacaklardır. Kesinlikle bazı masalar bazı öğrencilere ayrılmayacaktır. Yemek alama sırasına uyunuz. - Yemek yedikten sonra tabldot ve diğer malzemeler alınarak masada herhangi bir eşya bırakılmayacaktır. - Yemekten sonra sandalye düzgün bir şekilde bırakılacaktır. - Yemeklerinizi yedikten sonra yemek tabaklarınızdaki bulaşıkları ilgili yere boşaltarak tabağı kendisine gösterilen yere bırakılacaktır. - Yüksek sesle konuşulmayacak, yemeği bitirdikten sonra hemen yemekhaneyi terk edecektir. MADDE 37- Pansiyon işleri müdür yardımcısı tarafından yemekhane ve mutfak işlerinde yardımcı olmak üzere yatılı öğrenciler arasından bir günde en fazla iki öğrenci nöbetçi olarak görevlendirilir. -Öğrenciler nöbetçi oldukları günlerde işleri sürecinde derslerde izinli sayılırlar. - Nöbetçi öğrenciler izin alarak sınavlara katılırlar. Sınav bitiminde görevleri başına tekrar dönerler. - Öğrenciler nöbetleri olduğu günlerde çarşı ve evci iznine çıkamazlar. - Nöbetçi öğrencilerin görevleri şunlardır. - Sabah, öğle ve akşam yemekleri için masaları hazırlamak - Tuzluk ve baharatları kontrol ederek eksikliklerin tamamlanması - Yemekten sonra masaların, sandalyelerin ve zeminlerin temizlenmesi

11 - Kız öğrencilerin yemeklerini termobox ile yukarıya çıkarmak, yemekten sonra geri almak (Erkek Öğrenciler) - Yemekten önce termobox ile gelen yemeği alarak dağıtıma hazır hale getirmek, yemekten sonra bulaşığı yıkamak (Kız öğrenciler) - İşlemleri tamamladıktan sonra danışmada oturarak gelen giden kişilerin kaydını tutmak MADDE 38- Pansiyon öğrenci başkanı bütün öğrencilerin temsilcisidir. Eğitim ve öğretim yılı başında oylama yapılarak veya pansiyondan sorumlu müdür yardımcısı tarafından seçilir. - Nöbetçi belletici öğretmenin en yakın yardımcısıdır. - Diğer başkanların görevlerini gereği gibi yapmalarında yol gösterir, öncelik eder. olur. - Etüt, yemekhane yoklamasında ve banyo işlerinde nöbetçi belletici öğretmene yardımcı - Öğrencilerin pansiyon iç yönergesine göre hareket etmelerini sağlar. - Pansiyon demirbaş eşyasının korunması ve amacı doğrultusunda kullanılması için öğrencileri uyarır ve örnek olur. - Yatakhanelerin düzenli bulundurulması ve kullanılması için yatakhane başkanlarını denetler. - Öğrencilerin isteklerini belletici öğretmen ve pansiyon müdür yardımcısına iletir. MADDE 39- Yatakhane başkanı, yatakhanedeki öğrenciler arasından yatakhanedeki öğrenciler veya ilgili müdür yardımcısı tarafından seçilir. - Pansiyon öğrenci başkanının yardımcısıdır. - Yatakhanelerin temiz ve düzenli bulundurulması için öğrencileri uyarır. - Yatakhanedeki öğrencilerin sessiz olmalarını sağlar ve başka yatakhanelerden öğrencilerin girmelerini önler. - Öğrencilerin beden ve kıyafet temizliklerini yapmalarını kontrol eder. - Yatakhane içerisinde gelişigüzel asılmış ve konmuş ( havlu, çanta, çorap, kitap, iç çamaşırı, vb.) eşyaların ilgili yerlere konmasını sağlar.

12 MADDE 40 Etüt başkanı etüt salonundaki öğrenciler veya ilgili müdür yardımcısı tarafından seçilir. - Pansiyon başkanının yardımcısıdır. - Etütlerde yoklamaların eksiksiz olarak alınmasını sağlar. - Öğrencilerin sessizce çalışmalarını sağlar. - Etüt genel ahlak kurallarına aykırı davranan öğrencileri nöbetçi belletici öğretmene bildirir. - Etüt salonuna diğer salondan öğrencilerin girmesini engeller. MADDE 41 Belleticilerin nöbetçi olduğu günlerdeki başlıca görevleri şunlardır. - Pansiyonlarda kalan öğrencilerin ders saatleri dışında eğitimleri ile ilgilenmek. - Öğrencilerin çalışma zaman ve yerlerinde, etütlerde öğrencinin başlarında bulunarak sessizce ders çalışmalarını sağlamak ve gerektiğinde onların çalışma sırasında derslerde karşılaştıkları güçlüklerin çözümüne yardımcı olmak, - Öğrencilerin günlük vakit çizelgelerini uygulamak ve varsa gece bekçilerini kontrol ederek gereken direktifleri vermek, - Yemekhane ve yatakhanelerde öğrencilerin başında bulunarak vaktinde yatıp kalkmalarını, düzenli bir şekilde yemek yemelerini sağlamak, - Çamaşır yıkama ve banyo işlerinin zamanında ve düzenli olarak yapılmasını sağlamak, - Etüt aralarında öğrencileri gözetimi altında bulundurmak, - Etütlerde yoklama yapmak, yoklama pusulalarını ilgili müdür yardımcısına vermek, - Hastalanan öğrencilerin durumunu idarecilere bildirmek, - Pansiyonla ilgili hizmetlerin okul idaresince tespit olunan iç yönerge hükümlerine göre yürütülmesini sağlamak, - Pansiyona gelen ve gidenlerin kim olduklarını öğrenip, durumları ile ilgilenmek,

13 - Pansiyon eşyasının meydanda kalmamasına dikkat etmek, ilgililerin haberi olmadan eşyanın okul dışına çıkarılmasını önlemek, - Pansiyon nöbet defterine nöbeti ile ilgili hususları yazmak, - Gündelik yiyeceklerin tartılarak ambardan tabelaya göre çıkarılmasında, dışarıdan gelen yiyeceklerin muayenesinde hazır bulunmak, - Önemli disiplin olaylarında durumu okul idaresine zamanında duyurmak ve kendisine verilen diğer görevleri yapmak. MADDE 42 Belleticilerle ilgili diğer hususlar - Nöbetçi belletici öğretmenlerin nöbet saati da başlar, ertesi gün saat da biter. (Cumartesi Pazar da değişim olur.) - Nöbetçi belletici öğretmen, sabahleyin yemekhane nöbetçisi öğrencilere gerekli uyarıları yaparak görev yerlerine gitmelerini sağlar. - Günlük zaman çizelgesini uygular. - Belletici öğretmenler, ders kesiminden yarım saat sonra pansiyondaki görevlerine başlayacaktır. - Belletici öğretmenler, nöbetleri esnasında Müdür veya Müdür yardımcısının izni olmadan pansiyondan ayrılmayacaklardır. - Belletici öğretmenler kendilerine bırakılan anahtarları nöbet bitiminde idareye veya kendisinden sonra nöbeti teslim alan diğer nöbetçi öğretmene teslim edeceklerdir. - Belletici öğretmenler, okul müdürünün veya pansiyon müdür yardımcısının izni dışında kesinlikle nöbet değiştirmeyeceklerdir. - Pansiyonda kalan öğrencilerin ders saatleri dışında eğitimleri ile ilgilenmek - Öğrencilerin çalışma zaman ve yerlerinde, etütlerde sessizce ders çalışmalarını sağlamak ve gerektiğinde onların çalışma sırasında derslerde karşılaştıkları güçlüklerin çözümüne yardımcı olmak. - Yemekhane ve yatakhanelerde öğrencilerin başında bulunarak vaktinde yatıp kalkmalarını, düzenli bir şekilde yemek yemelerini sağlamak. - Pansiyon ve eklentilerinde sigara içmemek ve içilmemesi için önlemler almak

14 MADDE 43 - Yaz ve kış saatlerine göre iç yönergede daha sonra değişiklik yapılabilir. MADDE 44 - Bu yönerge eğitim öğretim yılı için geçerlidir. Milli Eğitim Bakanlığı Okul Pansiyonları Yönetmeliği ve İç Yönerge hükümlerine aykırı davranan ve disiplini bozan öğrenciler hakkında Milli Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Kurumları Yönetmeliği hükümleri uygulanır.

Bu yönerge Milli Eğitim Bakanlığı Okul Pansiyon Yönetmeliği nin 10 uncu maddesine göre hazırlanmıştır.

Bu yönerge Milli Eğitim Bakanlığı Okul Pansiyon Yönetmeliği nin 10 uncu maddesine göre hazırlanmıştır. PANSİYON İÇ YÖNERGESİ Bu yönerge Milli Eğitim Bakanlığı Okul Pansiyon Yönetmeliği nin 10 uncu maddesine göre hazırlanmıştır. PANSİYON GÜNLÜK ZAMAN ÇİZELGESİNİN UYGULANMASI: 07.00 da Öğrenciler nöbetçi

Detaylı

ŞEHĐT PĐYADE ASTEĞMEN YILMAZ KAAN ÇOK PROGRAMLI LĐSESĐ PANSĐYONU ĐÇ YÖNERGESĐ

ŞEHĐT PĐYADE ASTEĞMEN YILMAZ KAAN ÇOK PROGRAMLI LĐSESĐ PANSĐYONU ĐÇ YÖNERGESĐ ŞEHĐT PĐYADE ASTEĞMEN YILMAZ KAAN ÇOK PROGRAMLI LĐSESĐ PANSĐYONU ĐÇ YÖNERGESĐ Bu yönerge Milli Eğitim Bakanlığı Okul Pansiyon Yönetmeliği nin 10 uncu maddesine göre hazırlanmıştır. PANSĐYON GÜNLÜK ZAMAN

Detaylı

MİLLİ EGITIM BAKANLIĞINA BAĞLI RESMİ OKULLARDA YATILILIK, BURSLULUK, SOSYAL YARDIMLAR VE OKUL PANSİYONLARI YÖNETMELİĞİ

MİLLİ EGITIM BAKANLIĞINA BAĞLI RESMİ OKULLARDA YATILILIK, BURSLULUK, SOSYAL YARDIMLAR VE OKUL PANSİYONLARI YÖNETMELİĞİ MİLLİ EGITIM BAKANLIĞINA BAĞLI RESMİ OKULLARDA YATILILIK, BURSLULUK, SOSYAL YARDIMLAR VE OKUL PANSİYONLARI YÖNETMELİĞİ 2017-2018 EDİRNE SOSYAL BİLİMLER LİSESİ PANSİYONU İÇ YÖNERGESİ Bu yönerge Milli Eğitim

Detaylı

T.C ÇANKAYA KAYMAKAMLIĞI Ankara Fen Lisesi Müdürlüğü

T.C ÇANKAYA KAYMAKAMLIĞI Ankara Fen Lisesi Müdürlüğü T.C ÇANKAYA KAYMAKAMLIĞI Ankara Fen Lisesi Müdürlüğü Pansiyon Ġç Yönergesi BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak Ve Tanımlar Amaç MADDE 1 - Bu yönergenin amacı Ankara Fen Lisesi pansiyonunda kalan paralı/parasız

Detaylı

ŞEHİT DEMET SEZEN KIZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ KIZ ÖĞRENCİ YURDU TALİMATNAMESİ

ŞEHİT DEMET SEZEN KIZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ KIZ ÖĞRENCİ YURDU TALİMATNAMESİ ŞEHİT DEMET SEZEN KIZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ KIZ ÖĞRENCİ YURDU TALİMATNAMESİ Amaç, Dayanak ve Tanımlar MADDE 1- Bu yönergenin amacı Şehit Demet Sezen Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Pansiyonunda kalan

Detaylı

T.C Kavak Kaymakamlığı Kavak Anadolu Lisesi Pansiyon İç Yönergesi

T.C Kavak Kaymakamlığı Kavak Anadolu Lisesi Pansiyon İç Yönergesi T.C Kavak Kaymakamlığı Kavak Anadolu Lisesi Pansiyon İç Yönergesi BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak Ve Tanımlar Amaç MADDE 1- Bu yönergenin amacı Kavak Anadolu Lisesi pansiyonunda kalan paralı parasız

Detaylı

PANSİYON İÇ YÖNERGESİ Bu yönerge Milli Eğitim Bakanlığı Okul Pansiyon Yönetmeliği nin 10 uncu maddesine göre hazırlanmıştır.

PANSİYON İÇ YÖNERGESİ Bu yönerge Milli Eğitim Bakanlığı Okul Pansiyon Yönetmeliği nin 10 uncu maddesine göre hazırlanmıştır. PANSİYON İÇ YÖNERGESİ Bu yönerge Milli Eğitim Bakanlığı Okul Pansiyon Yönetmeliği nin 10 uncu maddesine göre hazırlanmıştır. PANSİYON GÜNLÜK ZAMAN ÇİZELGESİNİN UYGULANMASI: -Öğrenciler sabah saat 06.45

Detaylı

ETİ SOSYAL BİLİMLER LİSESİ PANSİYON İÇ YÖNERGESİ

ETİ SOSYAL BİLİMLER LİSESİ PANSİYON İÇ YÖNERGESİ ETİ SOSYAL BİLİMLER LİSESİ PANSİYON İÇ YÖNERGESİ Bu yönerge Milli Eğitim Bakanlığı Okul Pansiyon Yönetmeliği nin 10 uncu maddesine göre hazırlanmıştır. PANSİYON GÜNLÜK ZAMAN ÇİZELGESİNİN UYGULANMASI: Öğrenciler

Detaylı

T.C KARESİ KAYMAKAMLIĞI T.C. Ziraat Bankası Balıkesir Fen Lisesi Müdürlüğü PANSİYON İÇ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM

T.C KARESİ KAYMAKAMLIĞI T.C. Ziraat Bankası Balıkesir Fen Lisesi Müdürlüğü PANSİYON İÇ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak Ve Tanımlar Amaç MADDE 1- Bu yönergenin amacı T.C. Ziraat Bankası Balıkesir Fen Lisesi pansiyonunda kalan paralı / parasız yatılı öğrencilerle, pansiyonda görevli tüm

Detaylı

T.C. URLA KAYMAKAMLIĞI İZMİR CENGİZ AYTMATOV SOSYAL BİLİMLER LİSESİ PANSİYON İÇ YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak Ve Tanımlar

T.C. URLA KAYMAKAMLIĞI İZMİR CENGİZ AYTMATOV SOSYAL BİLİMLER LİSESİ PANSİYON İÇ YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak Ve Tanımlar T.C. URLA KAYMAKAMLIĞI İZMİR CENGİZ AYTMATOV SOSYAL BİLİMLER LİSESİ PANSİYON İÇ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak Ve Tanımlar Amaç MADDE 1- Bu yönergenin amacı İzmir Cengiz Aytmatov Sosyal

Detaylı

T.C. ANTALYA VALİLİĞİ Namık Karamancı Fen Lisesi Pansiyon İç Yönergesi

T.C. ANTALYA VALİLİĞİ Namık Karamancı Fen Lisesi Pansiyon İç Yönergesi T.C. ANTALYA VALİLİĞİ Namık Karamancı Fen Lisesi Pansiyon İç Yönergesi BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak Ve Tanımlar Amaç MADDE 1 - Bu yönergenin amacı Manavgat Namık Karamancı Fen Lisesi pansiyonunda

Detaylı

T.C DÖŞEMEALTI KAYMAKAMLIĞI. Antalya Yusuf Ziya Öner Fen Müdürlüğü. Pansiyon İç Yönergesi BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak Ve Tanımlar

T.C DÖŞEMEALTI KAYMAKAMLIĞI. Antalya Yusuf Ziya Öner Fen Müdürlüğü. Pansiyon İç Yönergesi BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak Ve Tanımlar T.C DÖŞEMEALTI KAYMAKAMLIĞI Antalya Yusuf Ziya Öner Fen Müdürlüğü Pansiyon İç Yönergesi BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak Ve Tanımlar Amaç MADDE 1 - Bu yönergenin amacı Antalya Yusuf Ziya Öner Fen Lisesi

Detaylı

T.C. ŞİLE KAYMAKAMLIĞI Şile Oya Ali Osman Keçici Sosyal Bilimler Lisesi Müdürlüğü

T.C. ŞİLE KAYMAKAMLIĞI Şile Oya Ali Osman Keçici Sosyal Bilimler Lisesi Müdürlüğü (EVCĠ ĠZĠN BELGESĠ) ÖĞRENCĠNĠN Adı ve... Doğum Yeri ve Yılı :... Cep Telefonu :. Email :.. VELĠSĠNĠN Adı ve... Mesleği :... İş i :... Ev i :...... Ev Tel No :... İş Tel No :... Cep Telefonu : Email : Evci

Detaylı

T.C KDZ.EREĞLİ KAYMAKAMLIĞI İbrahim-Süheyla İzmirli Fen Lisesi Müdürlüğü. Pansiyon İç Yönergesi

T.C KDZ.EREĞLİ KAYMAKAMLIĞI İbrahim-Süheyla İzmirli Fen Lisesi Müdürlüğü. Pansiyon İç Yönergesi T.C KDZ.EREĞLİ KAYMAKAMLIĞI İbrahim-Süheyla İzmirli Fen Lisesi Müdürlüğü Pansiyon İç Yönergesi BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak Ve Tanımlar Amaç MADDE 1 - Bu yönergenin amacı İbrahim-Süheyla İzmirli

Detaylı

GÜNLÜK TEMİZLİK, BANYO VE TUVALET KULLANMA TALİMATI

GÜNLÜK TEMİZLİK, BANYO VE TUVALET KULLANMA TALİMATI GÜNLÜK TEMİZLİK, BANYO VE TUVALET KULLANMA TALİMATI 1. Öğrenciler her gün banyo yapabilir. 2. Banyoya, havlu ya da bornozla girilir. 3. Her öğrencinin banyo terliği ayrı olmalıdır. 4. Çıkarken banyo temizlenir,

Detaylı

MERKEZ ÇANAKKALE ANADOLU LİSESİ PANSİYONU TALİMATNAMESİ

MERKEZ ÇANAKKALE ANADOLU LİSESİ PANSİYONU TALİMATNAMESİ MERKEZ ÇANAKKALE ANADOLU LİSESİ PANSİYONU TALİMATNAMESİ MERKEZ ÇANAKKALE ANADOLU LİSESİ PANSİYONU 2017 1 BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Dayanak ve Tanımlar Amaç Bu talimatnamenin amacı, Merkez Çanakkale Anadolu Lisesi

Detaylı

T.C. GÖLCÜK KAYMAKAMLIĞI Gölcük Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi EĞİTİM ÖĞRETİM YILI PANSİYON İÇ YÖNERGESİ

T.C. GÖLCÜK KAYMAKAMLIĞI Gölcük Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi EĞİTİM ÖĞRETİM YILI PANSİYON İÇ YÖNERGESİ T.C. GÖLCÜK KAYMAKAMLIĞI Gölcük Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi 2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI PANSİYON İÇ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç Bu yönergenin amacı Gölcük Kız Anadolu

Detaylı

19 EYLÜL MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ 2015-2016 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ PANSİYONU İÇ YÖNERGESİ

19 EYLÜL MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ 2015-2016 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ PANSİYONU İÇ YÖNERGESİ 2015-2016 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ PANSİYONU İÇ YÖNERGESİ Pansiyonda kalan öğrenciler aşağıdaki talimatlara uymak zorundadır. Uymayanlar hakkında gerekli disiplin işlemi uygulanır. 1. Pansiyonda

Detaylı

YOZGAT BOĞAZLIYAN CEMİL ÇİÇEK ANADOLU SAĞLIK MESLEK LİSESİ KIZ ÖĞRENCİ PANSİYONU PANSİYON İÇ YÖNERGESİ

YOZGAT BOĞAZLIYAN CEMİL ÇİÇEK ANADOLU SAĞLIK MESLEK LİSESİ KIZ ÖĞRENCİ PANSİYONU PANSİYON İÇ YÖNERGESİ YOZGAT BOĞAZLIYAN CEMİL ÇİÇEK ANADOLU SAĞLIK MESLEK LİSESİ KIZ ÖĞRENCİ PANSİYONU PANSİYON İÇ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ, KAPSAM, DAYANAK VE TANIMLAR AMAÇ Madde 1- Bu yönergenin amacı Cemil Çiçek Anadolu

Detaylı

ÖĞRENCĐ GÖREV DAĞILIMI PANSĐYON BAŞKAN YRD. :MERVE NUR ARSLANDOĞAN

ÖĞRENCĐ GÖREV DAĞILIMI PANSĐYON BAŞKAN YRD. :MERVE NUR ARSLANDOĞAN ÖĞRENCĐ GÖREV DAĞILIMI PANSĐYON BAŞKANI :LEYLA ERTÜRK PANSĐYON BAŞKAN YRD. :MERVE NUR ARSLANDOĞAN 1.ETÜT BAŞKANI :ĐREM ARI 2.ETÜT BAŞKANI :MĐHRĐBAN ÜNAL 1.KAT BAŞKANI :FUNDA AKBAŞ 2.KAT BAŞKANI :ŞULE KAYA

Detaylı

GÖL ANADOLU LİSESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI KIZ ÖĞRENCİ PANSİYONU İÇ YÖNERGESİ

GÖL ANADOLU LİSESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI KIZ ÖĞRENCİ PANSİYONU İÇ YÖNERGESİ GÖL ANADOLU LİSESİ 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI KIZ ÖĞRENCİ PANSİYONU İÇ YÖNERGESİ KASTAMONU 2016 1 GÖL ANADOLU LİSESİ KIZ PANSİYONU İÇ YÖNERGESİ İÇİNDEKİLER 1.Nöbetçi Belleticilerin Görevleri 2.Etüt

Detaylı

Yenimahalle Zeynep Salih Alp Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi PANSİYON TANITIM KLAVUZU

Yenimahalle Zeynep Salih Alp Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi PANSİYON TANITIM KLAVUZU T.C. ANKARA YENİMAHALLE KAYMAKAMLIĞI Yenimahalle Zeynep-Salih Alp Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğü Kurum Kodu: 216457 Yenimahalle Zeynep Salih Alp Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi PANSİYON TANITIM

Detaylı

TEPEŞEHİR YATILI BÖLGE ORTAOKULU PANSİYON İÇ YÖNERGESİ

TEPEŞEHİR YATILI BÖLGE ORTAOKULU PANSİYON İÇ YÖNERGESİ TEPEŞEHİR YATILI BÖLGE ORTAOKULU PANSİYON İÇ YÖNERGESİ Madde 1: Tepeşehir Yatılı ilköğretim Bölge Ortaokulu öğrenci pansiyonu ile ilgili hizmetlerin yürütülmesi amacıyla hazırlanmıştır. Madde 2: Bu yönerge

Detaylı

T.C. KONYA TÜRK TELEKOM SOSYAL BİLİMLER LİSESİ PANSİYON İÇ YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

T.C. KONYA TÜRK TELEKOM SOSYAL BİLİMLER LİSESİ PANSİYON İÇ YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar T.C. KONYA TÜRK TELEKOM SOSYAL BİLİMLER LİSESİ PANSİYON İÇ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 (1) Bu yönergenin amacı Konya Türk Telekom Sosyal Bilimler Lisesi Pansiyonunun

Detaylı

T.C. KARAMAN VALİLİĞİ Karaman Toki Anadolu Lisesi Müdürlüğü Pansiyon İç Yönergesi EĞİTİM ÖĞRETİM YILI

T.C. KARAMAN VALİLİĞİ Karaman Toki Anadolu Lisesi Müdürlüğü Pansiyon İç Yönergesi EĞİTİM ÖĞRETİM YILI T.C. KARAMAN VALİLİĞİ Karaman Toki Anadolu Lisesi Müdürlüğü Pansiyon İç Yönergesi 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak Ve Tanımlar Amaç MADDE 1- Bu yönergenin amacı Karaman

Detaylı

SAFRANBOLU ĠMKB GÜZEL SANATLAR VE SPOR LĠSESĠ PANSĠYON ĠÇ YÖNERGESĠ

SAFRANBOLU ĠMKB GÜZEL SANATLAR VE SPOR LĠSESĠ PANSĠYON ĠÇ YÖNERGESĠ SAFRANBOLU ĠMKB GÜZEL SANATLAR VE SPOR LĠSESĠ PANSĠYON ĠÇ YÖNERGESĠ Bu yönerge Milli Eğitim Bakanlığı Okul Pansiyon Yönetmeliği nin 10 uncu maddesine göre hazırlanmıģtır. PANSĠYON GÜNLÜK ZAMAN ÇĠZELGESĠNĠN

Detaylı

ETİMESGUT ŞEHİT SALİH HELVACI MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ 2017/2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI NÖBET GÖREVİ VE UYULMASI GEREKEN ESASLAR 1- Günlük vakit

ETİMESGUT ŞEHİT SALİH HELVACI MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ 2017/2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI NÖBET GÖREVİ VE UYULMASI GEREKEN ESASLAR 1- Günlük vakit ETİMESGUT ŞEHİT SALİH HELVACI MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ 2017/2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI NÖBET GÖREVİ VE UYULMASI GEREKEN ESASLAR 1- Günlük vakit çizelgesini uygulamak, 2-Öğretmenlerin derslere zamanında

Detaylı

YÜKSEL İLHAN ALANYALI FEN LİSESİ Pansiyon İç Yönergesi

YÜKSEL İLHAN ALANYALI FEN LİSESİ Pansiyon İç Yönergesi YÜKSEL İLHAN ALANYALI FEN LİSESİ Pansiyon İç Yönergesi BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak Ve Tanımlar Amaç MADDE 1- Bu yönergenin amacı Yüksel İlhan Alanyalı Fen Lisesi pansiyonunda kalan paralı parasız

Detaylı

T.C. ANKARA VALİLİĞİ Kemal Şahin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğü. GÜLLÜ ŞAHİN ÖĞRENCİ PANSİYONU Pansiyon İç Yönergesi

T.C. ANKARA VALİLİĞİ Kemal Şahin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğü. GÜLLÜ ŞAHİN ÖĞRENCİ PANSİYONU Pansiyon İç Yönergesi T.C. ANKARA VALİLİĞİ Kemal Şahin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğü GÜLLÜ ŞAHİN ÖĞRENCİ PANSİYONU Pansiyon İç Yönergesi BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak Ve Tanımlar Amaç MADDE 1- Bu yönergenin

Detaylı

GEMLİK ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ

GEMLİK ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ YATAKHANE DOLAP YERLEŞİM PLANI VE KULLANMA TALİMATI 1. Dolap alt ve üst rafları mutlaka bez veya kâğıt ile kaplandıktan sonra eşya yerleşimi yapılır. 2. Banyo havlusu, el ve yüz havlusu, iç çamaşırları

Detaylı

T.C. EDREMİT KAYMAKAMLIĞI İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Van Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

T.C. EDREMİT KAYMAKAMLIĞI İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Van Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi T.C. EDREMİT KAYMAKAMLIĞI İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Van Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 2015--2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI PANSİYON İÇ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

Detaylı

PERVARİ İMKB ANADOLU LİSESİ

PERVARİ İMKB ANADOLU LİSESİ YATAKHANE DOLAP YERLEŞİM PLANI VE KULLANMA TALİMATI 1. Banyo havlusu, el ve yüz havlusu, iç çamaşırları düzgünce katlanarak yerine konulur. Günlük elyüz havlusu askılığa asılır. 2. Tıraş takımları, diş

Detaylı

TC. MEB İLDUŞ HATUN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ

TC. MEB İLDUŞ HATUN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ TC. MEB İLDUŞ HATUN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ Okul Pansiyonu İç Yönergesi Bu Yönerge Milli Eğitim Bakanlığı Okul Pansiyon Yönetmeliği nin 10. Maddesine Göre Hazırlanmıştır. PANSİYON GÜNLÜK ZAMAN

Detaylı

2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ PANSİYONU BAŞVURU BİLGİ FORMU

2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ PANSİYONU BAŞVURU BİLGİ FORMU (Pansiyon Müracaat Dilekçesi) YUSUF ZİYA ÖNER FEN LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜNE Okulunuzun./.. Sınıfı,.. nolu. nın velisiyim. Çocuğumun okulunuz pansiyonunda Parasız / Paralı yatılı olarak kalmasını istiyorum. Gereğini

Detaylı

BEYOĞLU ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ DEVLET PARASIZ YATILI PANSİYONU TALİMATNAMESİ

BEYOĞLU ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ DEVLET PARASIZ YATILI PANSİYONU TALİMATNAMESİ BEYOĞLU ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ 2017 DEVLET PARASIZ YATILI PANSİYONU TALİMATNAMESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Dayanak ve Tanımlar Amaç Bu talimatnamenin amacı, Millî Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüne

Detaylı

PANSİYON İÇ YÖNERGESİ

PANSİYON İÇ YÖNERGESİ BULANCAK KAYMAKAMLIĞI Bulancak Anadolu Lisesi PANSİYON İÇ YÖNERGESİ 2015-2016 Şermin KABAKCI Müdür Yardımcısı Okul Tel : 454 314 32 70 Okul Fax : 454 314 32 71 Bu yönerge Bulancak Anadolu Lisesi öğrenci

Detaylı

ĠSMET KÖROĞLU ANADOLU LĠSESĠ ÖĞRENCĠ PANSĠYONU TALĠMATNAMESĠ

ĠSMET KÖROĞLU ANADOLU LĠSESĠ ÖĞRENCĠ PANSĠYONU TALĠMATNAMESĠ ĠSMET KÖROĞLU ANADOLU LĠSESĠ ÖĞRENCĠ PANSĠYONU TALĠMATNAMESĠ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Dayanak ve Tanımlar Amaç Bu talimatnamenin amacı, Millî Eğitim Bakanlığına bağlı Ġsmet Köroğlu Anadolu Lisesi müdürlüğüne

Detaylı

BEŞİKDÜZÜ İMKB FEN LİSESİ ÖĞRENCİ EL KİTAPÇIĞI

BEŞİKDÜZÜ İMKB FEN LİSESİ ÖĞRENCİ EL KİTAPÇIĞI BEŞİKDÜZÜ İMKB FEN LİSESİ ÖĞRENCİ EL KİTAPÇIĞI 2017 İÇİNDEKİLER SUNUŞ... 3 TARİHÇEMİZ... 3 PERSONELİMİZ... 3 FİZİKİ YAPI... 4 Derslikler... 4 Bilişim Teknolojileri Sınıfı... 4 Spor Salonu ve Spor Alanları...

Detaylı

A) EVCİ YATILI (Her hafta Cuma ders bitiminden Pazar günü saat 20:00 ye kadar okulda. bulunmayan ve kalmayan ) Evet ( )

A) EVCİ YATILI (Her hafta Cuma ders bitiminden Pazar günü saat 20:00 ye kadar okulda. bulunmayan ve kalmayan ) Evet ( ) GALATASARAY ÜNİVERSİTESİ GALATASARAY LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ NE İSTANBUL ÖĞRENCİNİN ADI SOYADI :... OKUL NO VE SINIF I :... A) EVCİ YATILI (Her hafta Cuma ders bitiminden Pazar günü saat 20:00 ye kadar okulda

Detaylı

ERDEMLİ İMKB FEN LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜNE

ERDEMLİ İMKB FEN LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜNE ERDEMLİ İMKB FEN LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜNE Paralı Yatılı olarak öğrenim gören okulunuz.. sınıfından... nolu kızım/oğlum..... nın 2016-2017 Öğretim yılı sonuna kadar paralı yatılı olarak okul pansiyonuna kaydının

Detaylı

T.C. KONYA SELÇUKLU MEHMET TUZA PAKPEN MESLEKİ VTEKNİK ANADOLU LİSESİPANSİYON İÇ YÖNERGESİ

T.C. KONYA SELÇUKLU MEHMET TUZA PAKPEN MESLEKİ VTEKNİK ANADOLU LİSESİPANSİYON İÇ YÖNERGESİ T.C. KONYA SELÇUKLU MEHMET TUZA PAKPEN MESLEKİ VTEKNİK ANADOLU LİSESİPANSİYON İÇ YÖNERGESİ Mehmet Tuza Pakpen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi İç Yönergesi Sayfa 1 T.C. KONYA SELÇUKLU MEHMET TUZA PAKPEN

Detaylı

GÖREV/İŞ TANIMI FORMU. Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı/Satın Alma Bürosu STATÜSÜ [ X ] MEMUR [ ] SÖZLEŞMELİ PERSONEL

GÖREV/İŞ TANIMI FORMU. Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı/Satın Alma Bürosu STATÜSÜ [ X ] MEMUR [ ] SÖZLEŞMELİ PERSONEL Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı/Satın Alma Bürosu UNVANI BİLGİSAYAR İŞLETMENİ VEYA 1 Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığının her türlü satın alma ve ayniyat işlemlerinin yerine getirilmesi. Sağlık

Detaylı

HAYDARPAŞA LİSESİ PANSİYON EL KİTABI hpal.meb.k12.tr

HAYDARPAŞA LİSESİ PANSİYON EL KİTABI hpal.meb.k12.tr HAYDARPAŞA LİSESİ PANSİYON EL KİTABI 2018-2019 hpal.meb.k12.tr İçindekiler İLETİŞİM BİLGİLERİ...3 YATILILIK TAKVİMİ (2018-2019)...4 YATILILIK...5 GENEL KURALLAR...6 GÜNLÜK YAŞAM VE KURALLAR...6 2 OKUL

Detaylı

ORTAK SINAV YÖNERGESİ ORTAK SINAV KOMİSYONU

ORTAK SINAV YÖNERGESİ ORTAK SINAV KOMİSYONU E S K İ Ş E H İ R A N A D O L U L İ S E S İ ORTAK SINAV YÖNERGESİ ORTAK SINAV KOMİSYONU 2012-2013 ESKİŞEHİR ANADOLU LİSESİ SINAV YÖNERGESİ BİRİNCİ KISIM Genel Hükümler BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak

Detaylı

TRABZON MERKEZ FEN LİSESİ DERS YILI YATILILIK KABUL ŞARTLARI

TRABZON MERKEZ FEN LİSESİ DERS YILI YATILILIK KABUL ŞARTLARI TRABZON MERKEZ FEN LİSESİ 2017-2018 DERS YILI YATILILIK KABUL ŞARTLARI PARASIZ YATILILIK HAKKI KAZANABİLMEK İÇİN; a) Türkiye Cumhuriyeti veya Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti vatandaşı olmak. b) Ortaokullar,

Detaylı

KÜTAHYA NAFİ GÜRAL FEN LİSESİ PANSİYON TALİMATNAMESİ

KÜTAHYA NAFİ GÜRAL FEN LİSESİ PANSİYON TALİMATNAMESİ KÜTAHYA NAFİ GÜRAL FEN LİSESİ PANSİYON TALİMATNAMESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Dayanak ve Tanımlar Amaç Bu talimatnamenin amacı, Millî Eğitim Bakanlığına bağlı örgün ve resmi ortaokullar, imam-hatip ortaokulları,

Detaylı

UŞAK VALİLİĞİ UŞAK FEN LİSESİ

UŞAK VALİLİĞİ UŞAK FEN LİSESİ TC UŞAK VALİLİĞİ UŞAK FEN LİSESİ Okul Pansiyonu İç Yönergesi Bu Yönerge Milli Eğitim Bakanlığı Okul Pansiyon Yönetmeliği nin 10. Maddesine Göre hazırlanmıştır. Okulumuz Pansiyonu Kız ve Erkek Öğrenci olmak

Detaylı

T.C ERCİŞ KAYMAKAMLIĞI Sevim Kürüm Anadolu Lisesi Müdürlüğü PANSİYON İÇ YÖNERGESİ

T.C ERCİŞ KAYMAKAMLIĞI Sevim Kürüm Anadolu Lisesi Müdürlüğü PANSİYON İÇ YÖNERGESİ T.C ERCİŞ KAYMAKAMLIĞI Sevim Kürüm Anadolu Lisesi Müdürlüğü PANSİYON İÇ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak Ve Tanımlar Amaç MADDE 1- Bu yönergenin amacı Sevim Kürüm Anadolu Lisesi pansiyonunda

Detaylı

T.C. ELAZIĞ VALİLİĞİ Cemil Meriç FenLisesi Müdürlüğü EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI PANSİYON İÇ YÖNERGESİ

T.C. ELAZIĞ VALİLİĞİ Cemil Meriç FenLisesi Müdürlüğü EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI PANSİYON İÇ YÖNERGESİ T.C. ELAZIĞ VALİLİĞİ Cemil Meriç FenLisesi Müdürlüğü 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI PANSİYON İÇ YÖNERGESİ ELAZIĞ - 2015 1 T.C ELAZIĞ VALİLİĞİ Cemil Meriç Fen Lisesi Pansiyon İç Yönergesi Bu yönerge 15/08/1983

Detaylı

T.C HATAY VALİLİĞİ İskenderun Tosçelik Fen Lisesi Pansiyon İç Yönergesi

T.C HATAY VALİLİĞİ İskenderun Tosçelik Fen Lisesi Pansiyon İç Yönergesi T.C HATAY VALİLİĞİ İskenderun Tosçelik Fen Lisesi Pansiyon İç Yönergesi BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak Ve Tanımlar Amaç MADDE 1- Bu yönergenin amacı Tosçelik Fen Lisesi pansiyonunda kalan paralı parasız

Detaylı

T.C. HATAY VALİLİĞİ İskenderun Tosçelik Fen Lisesi Pansiyon İç Yönergesi

T.C. HATAY VALİLİĞİ İskenderun Tosçelik Fen Lisesi Pansiyon İç Yönergesi T.C. HATAY VALİLİĞİ İskenderun Tosçelik Fen Lisesi Pansiyon İç Yönergesi BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak Ve Tanımlar Amaç MADDE 1- Bu yönergenin amacı Tosçelik Fen Lisesi pansiyonunda kalan paralı

Detaylı

T.C. KANGAL KAYMAKAMLIĞI İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Kangal Koç Anadolu Lisesi EĞİTİM ÖĞRETİM YILI PANSİYON İÇ TÜZÜĞÜ

T.C. KANGAL KAYMAKAMLIĞI İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Kangal Koç Anadolu Lisesi EĞİTİM ÖĞRETİM YILI PANSİYON İÇ TÜZÜĞÜ T.C. KANGAL KAYMAKAMLIĞI İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Kangal Koç Anadolu Lisesi 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI PANSİYON İÇ TÜZÜĞÜ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1- Bu iç tüzüğün

Detaylı

MĠLLÎ EĞĠTĠM BAKANLIĞINA BAĞLI OKUL PANSĠYONLARI TALĠMATNAMESĠ YENİŞEHİR MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ HACI ASİYE İSMET ORHAN ÖĞRENCİ YURDU

MĠLLÎ EĞĠTĠM BAKANLIĞINA BAĞLI OKUL PANSĠYONLARI TALĠMATNAMESĠ YENİŞEHİR MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ HACI ASİYE İSMET ORHAN ÖĞRENCİ YURDU MĠLLÎ EĞĠTĠM BAKANLIĞINA BAĞLI OKUL PANSĠYONLARI TALĠMATNAMESĠ YENİŞEHİR MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ HACI ASİYE İSMET ORHAN ÖĞRENCİ YURDU 2017 BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Dayanak ve Tanımlar Amaç Bu talimatnamenin

Detaylı

MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞINA BAĞLI OKUL PANSİYONLARI TALİMATNAMESİ

MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞINA BAĞLI OKUL PANSİYONLARI TALİMATNAMESİ MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞINA BAĞLI OKUL PANSİYONLARI TALİMATNAMESİ ULUBORLU MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ ERKEK ÖĞRENCİ PANSİYONU BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Dayanak ve Tanımlar Amaç Bu talimatnamenin amacı, Millî

Detaylı

T.C ELAZIĞ VALİLİĞİ Kaya Karakaya Fen Lisesi. Pansiyon İç Yönergesi BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak Ve Tanımlar

T.C ELAZIĞ VALİLİĞİ Kaya Karakaya Fen Lisesi. Pansiyon İç Yönergesi BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak Ve Tanımlar T.C ELAZIĞ VALİLİĞİ Kaya Karakaya Fen Lisesi Pansiyon İç Yönergesi Bu yönerge 15/08/1983 tarih ve 6950 sayılı Milli Eğitim Bakanlığına Bağlı Okul Pansiyonları Yönetmeliğinin 10. maddesinin İ bendine dayanılarak

Detaylı

HACIBEKTAŞ MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ KIZ ÖĞRENCİ PANSİYONU TALİMATNAMESİ

HACIBEKTAŞ MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ KIZ ÖĞRENCİ PANSİYONU TALİMATNAMESİ HACIBEKTAŞ MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ KIZ ÖĞRENCİ PANSİYONU TALİMATNAMESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Dayanak ve Tanımlar Amaç Bu talimatnamenin amacı,millî Eğitim Bakanlığına bağlı örgün ve resmi ortaokullar,

Detaylı

T.C. SEYDİŞEHİR KAYMAKAMLIĞI İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Seydişehir Seyyid Harun Anadolu Lisesi 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI PANSİYON İÇ TÜZÜĞÜ

T.C. SEYDİŞEHİR KAYMAKAMLIĞI İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Seydişehir Seyyid Harun Anadolu Lisesi 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI PANSİYON İÇ TÜZÜĞÜ T.C. SEYDİŞEHİR KAYMAKAMLIĞI İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Seydişehir Seyyid Harun Anadolu Lisesi 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI PANSİYON İÇ TÜZÜĞÜ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE

Detaylı

03-04 OCAK 2015 AÖL VE MAÖL BİRİNCİ DÖNEM SINAVLARINDA DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR

03-04 OCAK 2015 AÖL VE MAÖL BİRİNCİ DÖNEM SINAVLARINDA DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR SINAV TARİH VE SAATLERİ 1.Oturum- 03 Ocak 2015 Cumartesi 09: 30 (180 dakika) 2.Oturum- 03 Ocak 2015 Cumartesi 14: 00 (180 dakika) 3.Oturum- 04 Ocak 2015 Pazar 09: 30 (180 dakika) GENEL I. Bina Sınav Komisyonunun

Detaylı

PANSİYON TALİMATNAMESİ

PANSİYON TALİMATNAMESİ PANSİYON TALİMATNAMESİ PANSİYONDA KALACAK ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE 1-Okul pansiyonunda kalacak olan dokuzuncu ve diğer sınıf öğrencileri burslu iseler parasız yatılı olarak; burs almıyorlarsa paralı yatılı

Detaylı

TRABZON SPOR LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜNE

TRABZON SPOR LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜNE TRABZON SPOR LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜNE Velisi bulunduğum okulu sınıfı Öğrencisi nın okulunuz pansiyonuna giriş çıkış saatleri ve evci adresi aşağıdaki çizelgede bulunmaktadır. Aşağıda belirttiğim pansiyon saatleri

Detaylı

T.C. BEYLİKOVA KAYMAKAMLIĞI Müberra Mehmet Güleç Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürlüğü 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI PANSİYON İÇ YÖNERGESİ

T.C. BEYLİKOVA KAYMAKAMLIĞI Müberra Mehmet Güleç Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürlüğü 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI PANSİYON İÇ YÖNERGESİ T.C. BEYLİKOVA KAYMAKAMLIĞI Müberra Mehmet Güleç Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürlüğü 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI PANSİYON İÇ YÖNERGESİ BEYLİKOVA - 2014 1 T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI MÜBERRA MEHMET GÜLEÇ

Detaylı

ÇAYCUMA TSO FEN LİSESİ PANSİYON İÇ YÖNERGESİ ZONGULDAK

ÇAYCUMA TSO FEN LİSESİ PANSİYON İÇ YÖNERGESİ ZONGULDAK ÇAYCUMA TSO FEN LİSESİ PANSİYON İÇ YÖNERGESİ 2016-2017 ZONGULDAK Adres:Yeni Mahalle Uğur Mumcu Caddesi No:33 Çaycuma /Zonguldak İletişim:0 372 615 14 54 1 T.C ÇAYCUMA KAYMAKAMLIĞI ÇAYCUMA TSO FEN LİSESİ

Detaylı

TOKAT MİLLİ PİYANGO İHYA BALAK FEN LİSESİ PANSİYON İÇ YÖNERGESİ

TOKAT MİLLİ PİYANGO İHYA BALAK FEN LİSESİ PANSİYON İÇ YÖNERGESİ TOKAT MİLLİ PİYANGO İHYA BALAK FEN LİSESİ PANSİYON İÇ YÖNERGESİ Bu yönerge Milli Eğitim Bakanlığı Okul Pansiyon Yönetmeliği nin 10 uncu maddesine göre hazırlanmıştır. PANSİYON KURALLARI A- PANSİYON GÜNLÜK

Detaylı

KIRKAĞAÇ ŞEHİT MEHMET YILMAZ KIZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ

KIRKAĞAÇ ŞEHİT MEHMET YILMAZ KIZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ Pansiyon İç Yönergesi KIRKAĞAÇ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ 2016-2017 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI KIRKAĞAÇ ŞEHİT MEHMET YILMAZ KIZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ PANSİYON İÇ YÖNERGESİ pc6 [Şirket adını yazın] [Tarihi

Detaylı

TC. MEB ÇANAKKALE FEN LİSESİ

TC. MEB ÇANAKKALE FEN LİSESİ TC. MEB ÇANAKKALE FEN LİSESİ Okul Pansiyonu İç Yönergesi Bu Yönerge Milli Eğitim Bakanlığı Okul Pansiyon Yönetmeliği nin 10. Maddesine Göre Hazırlanmıştır. PANSİYON GÜNLÜK ZAMAN ÇİZELGESİNİN UYGULANMASI

Detaylı

T.C. KASTAMONU VALİ Lİ Ğ İ KASTAMONU ANADOLU İ MAM HATİ P Lİ SESİ MU DU RU LU Ğ U

T.C. KASTAMONU VALİ Lİ Ğ İ KASTAMONU ANADOLU İ MAM HATİ P Lİ SESİ MU DU RU LU Ğ U T.C. KASTAMONU VALİ Lİ Ğ İ KASTAMONU ANADOLU İ MAM HATİ P Lİ SESİ MU DU RU LU Ğ U 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI PANSİYON İÇ YÖNERGESİ 2014 KASTAMONU KASTAMONU ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ PANSİYONU Telefon:

Detaylı

T.C. BİNGÖL VALİLİĞİ ATATÜRK ANADOLU LİSESİ MÜDÜRÜLÜĞÜ

T.C. BİNGÖL VALİLİĞİ ATATÜRK ANADOLU LİSESİ MÜDÜRÜLÜĞÜ T.C. BİNGÖL VALİLİĞİ ATATÜRK ANADOLU LİSESİ MÜDÜRÜLÜĞÜ 2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI PANSİYON İÇ YÖNERGESİ 2017 BİNGÖL ATATÜRK ANADOLU LİSESİ PANSİYON İÇ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Dayanak ve Tanımlar

Detaylı

ÇAYCUMA TSO FEN LİSESİ PANSİYON GÜNLÜK ZAMAN ÇİZELGESİ

ÇAYCUMA TSO FEN LİSESİ PANSİYON GÜNLÜK ZAMAN ÇİZELGESİ PANSİYON GÜNLÜK ZAMAN ÇİZELGESİ ÇALIŞMA GÜNLERİ SABAH KALKIŞ 07.00 07.10 08.00 TEMİZLİK DÜZEN VE 07.10 07.20 ---------------- HAZIRLIK SABAH KAHVALTISI 07.20 07.50 08:00-09:00 DERSLERE HAZIRLIK VE 07.50

Detaylı

MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI ORTAÖĞRETİM KURUMLARI YÖNETMELİĞİNDE NELER DEĞİŞTİ

MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI ORTAÖĞRETİM KURUMLARI YÖNETMELİĞİNDE NELER DEĞİŞTİ MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI ORTAÖĞRETİM KURUMLARI YÖNETMELİĞİNDE NELER DEĞİŞTİ Milli Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Kurumları Yönetmeliği, 1 Temmuz 2015 tarihi itibariyle değişti. ÖĞRENCİ DEVAMSIZLIĞINDA KURAL

Detaylı

T.C NAZĠLLĠ KAYMAKAMLIĞI Nazilli Sosyal Bilimler Lisesi. Pansiyon Ġç Yönergesi

T.C NAZĠLLĠ KAYMAKAMLIĞI Nazilli Sosyal Bilimler Lisesi. Pansiyon Ġç Yönergesi T.C NAZĠLLĠ KAYMAKAMLIĞI Nazilli Sosyal Bilimler Lisesi Pansiyon Ġç Yönergesi BĠRĠNCĠ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak Ve Tanımlar Amaç MADDE 1- Bu yönergenin amacı Nazilli Sosyal Bilimler Lisesi pansiyonunda

Detaylı

PANSİYON İÇ YÖNERGESİ

PANSİYON İÇ YÖNERGESİ T.C. TATVAN KAYMAKAMLIĞI Tatvan Soyal Bilimler Lisesi PANSİYON İÇ YÖNERGESİ 2015-2016 Sabahattin BULDUK Müdür Yardımcısı Okul Tel : 0434 827 65 50 Okul Fax : 0434 827 19 37 Bu yönerge Milli EğitimBakanlığı

Detaylı

KADINHANI ANADOLU İMAM-HATİP LİSESİ DEVLET PARASIZ YATILI PANSİYONU İÇ YÖNERGESİ

KADINHANI ANADOLU İMAM-HATİP LİSESİ DEVLET PARASIZ YATILI PANSİYONU İÇ YÖNERGESİ KADINHANI ANADOLU İMAM-HATİP LİSESİ DEVLET PARASIZ YATILI PANSİYONU İÇ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Genel Hükümler Amaç Madde 1- Bu iç yönerge, Kadınhanı Anadolu İmam Hatip Lisesi DPY Pansiyonu nun işleyişini

Detaylı

BORSA İSTANBUL İSLAHİYE FEN LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜNE

BORSA İSTANBUL İSLAHİYE FEN LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜNE BORSA İSTANBUL FEN LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜNE Okulunuz öğrencilerinden...'in velisiyim.öğrencimiz Borsa İstanbul İslahiye Fen Lisesi pansiyonunda kalacağından almış olduğu bursluluk parasının kesilmesi gerekmektedir.

Detaylı

ÜSKÜDAR ÜNİVERSİTESİ KIZ ÖĞRENCİ KONUKEVİ İLKE VE KURALLARI

ÜSKÜDAR ÜNİVERSİTESİ KIZ ÖĞRENCİ KONUKEVİ İLKE VE KURALLARI ÜSKÜDAR ÜNİVERSİTESİ KIZ ÖĞRENCİ KONUKEVİ İLKE VE KURALLARI Üsküdar Üniversitesi Kız Öğrenci Konukevi, Üniversitemize 200 m. yakınlıkta 26 odadan oluşmakta olup, 72 kişilik kapasiteye sahiptir. Öğrenciler

Detaylı

istekli olanlara öncelik verilerek okul müdürünün teklifi ve milli eğitim müdürünün onayı

istekli olanlara öncelik verilerek okul müdürünün teklifi ve milli eğitim müdürünün onayı NÖBET YÖNERGESİ İÇİN TALEPLERİMİZ Belleticiler, okulda görevli öğretmenlerden, yeterli sayıda öğretmen olmaması halinde aynı yerleşim yerindeki diğer eğitim kurumlarında görevli öğretmenler arasından istekli

Detaylı

T.C AKSARAY VALĠLĠĞĠ Merkez Ahmet Cevdet PaĢa Sosyal Bilimler Lisesi Müdürlüğü

T.C AKSARAY VALĠLĠĞĠ Merkez Ahmet Cevdet PaĢa Sosyal Bilimler Lisesi Müdürlüğü VELİSİ ANNE BABA ÖĞRENCİNİN T.C 1 TC Kimlik No Adı Soyadı Geldiği Yer Telefon No Kan Grubu 2016-2017 EĞĠTĠM ÖĞRETĠM YILI ÖĞRENCĠ PANSĠYONU BAġVURU BĠLGĠ FORMU İlaç Alerjisi var mı? Rahatsızlığı Sosyal

Detaylı

ARGUVAN ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LİSESİ PANSİYONU

ARGUVAN ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LİSESİ PANSİYONU T.C. ARGUVAN KAYMAKAMLIĞI Arguvan Çok Programlı Lisesi Pansiyonu 2015/2016 1 2015 I. BÖLÜM a) Pansiyon Adı : Arguvan Çok Programlı Anadolu Lisesi Erkek Pansiyonu Arguvan Çok Programlı Anadolu Lisesi Kız

Detaylı

P A N S İ Y O N G E N E L T A L İ M A T I

P A N S İ Y O N G E N E L T A L İ M A T I P A N S İ Y O N G E N E L T A L İ M A T I 1. Pansiyonda kalan tüm öğrenciler aşağıdaki talimatlara uymak zorundadır. 2. Pansiyonda başkalarını rahatsız edecek şekilde yüksek sesle konuşmamak, 3. Pansiyonu

Detaylı

BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM KAYITLARI ve SINAV UYGULAMA YÖNERGESİ

BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM KAYITLARI ve SINAV UYGULAMA YÖNERGESİ BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM KAYITLARI ve SINAV UYGULAMA YÖNERGESİ (Başkent Üniversitesi Senatosunun 19.02.2018 tarih ve 221/851 sayılı kararıyla yürürlüğe girmiştir.) Amaç Madde 1. Bu yönergenin amacı,

Detaylı

TC ANKARA VALİLİĞİ Kemal Şahin Mesleki Ve Teknik Anadolu Müdürlüğü Okul Pansiyonu

TC ANKARA VALİLİĞİ Kemal Şahin Mesleki Ve Teknik Anadolu Müdürlüğü Okul Pansiyonu Ek-5:Pansiyon Öğrenci Sözleşmesi TC ANKARA VALİLİĞİ Kemal Şahin Mesleki Ve Teknik Anadolu Müdürlüğü Okul Pansiyonu PANSİYON İDARESİ ÖĞRENCİ SÖZLEŞMESİ ÖĞRENCİNİN YURT İDARESİNE KARŞI SORUMLULUKLARI 1)

Detaylı

HASAN KALYONCU ÜNİVERSİTESİ MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM

HASAN KALYONCU ÜNİVERSİTESİ MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM HASAN KALYONCU ÜNİVERSİTESİ MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak, Tanımlar Amaç MADDE 1. Bu yönergenin amacı Hasan Kalyoncu Üniversitesi Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin

Detaylı

SAFRANBOLU ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ DEVLET PARASIZ YATILI PANSİYONU TALİMATNAMESİ

SAFRANBOLU ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ DEVLET PARASIZ YATILI PANSİYONU TALİMATNAMESİ SAFRANBOLU ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ DEVLET PARASIZ YATILI PANSİYONU TALİMATNAMESİ 1 BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Dayanak ve Tanımlar Amaç Bu talimatnamenin amacı, Millî Eğitim Bakanlığına bağlı örgün ve resmi

Detaylı

ÇAYCUMA İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ NE (İlçe Bursluluk Ve Yatılılık Komisyonu na)

ÇAYCUMA İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ NE (İlçe Bursluluk Ve Yatılılık Komisyonu na) ÇAYCUMA İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ NE (İlçe Bursluluk Ve Yatılılık Komisyonu na).. Yılında yapılan Merkezi Sistem sınavını kazanarak ilçenizdeki..okulunu kazandım. Boş kontenjan kalması durumunda Çaycuma

Detaylı

PANSİYON İÇ YÖNERGESİ

PANSİYON İÇ YÖNERGESİ T.C. GİRESUN VALİLİĞİ Giresun Mimar Sinan Anadolu Lisesi PANSİYON İÇ YÖNERGESİ 2014 Ali Kemal Kılıçaslan Müdür Yardımcısı 0 533 779 12 10 Okul Tel : 0 454 215 63 73 Okul Fax: 0 454 215 73 93 Sayfa 1 Bu

Detaylı

amaçları gerçekleştirmekte olumlu bir adım olduğuna inanmaktadır. Bir sonraki bölümü okuyup, okul kurallarını öğrenmenizi mutlaka tavsiye ediyoruz.

amaçları gerçekleştirmekte olumlu bir adım olduğuna inanmaktadır. Bir sonraki bölümü okuyup, okul kurallarını öğrenmenizi mutlaka tavsiye ediyoruz. OKUL KURALLARI Her okul, geniş ve karmaşık bir organizasyondur. Kaos olmasını önlemek için, okuldaki insanlar herkesin iyiliği için ortaya çıkarılmış belirli davranış şekillerini uygulamak zorundadırlar.

Detaylı

Hotel Römerhof / Erlensee

Hotel Römerhof / Erlensee Hotel Römerhof / Erlensee 1. Genel anlamda AB Eğitim Projeleri kapsamında kabul ettiğmiz grupları şirket olarak Frankfurt un 30 kilometre doğusunda bulunan Erlensee de Hotel Römerhof da ağırlamaktayız.

Detaylı

HARRAN ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ HEMŞİRELİK BÖLÜMÜ UYGULAMA YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM. (Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar)

HARRAN ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ HEMŞİRELİK BÖLÜMÜ UYGULAMA YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM. (Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar) HARRAN ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ HEMŞİRELİK BÖLÜMÜ UYGULAMA YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM (Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar) Amaç MADDE 1- Bu yönergenin amacı; Harran Üniversitesi Sağlık Bilimleri

Detaylı

YATILI ÖĞRENCİLERE VERİLECEK STANDART MALZEMELER

YATILI ÖĞRENCİLERE VERİLECEK STANDART MALZEMELER YATILI ÖĞRENCİLERE VERİLECEK STANDART MALZEMELER Sır Malzemenin Adı Açıklama a 1 Dolap-Ranza-Yatak-Battaniye Okul tarafından zimmet karşılığı verilecek, 2 Ayakkabılık, Masa, Sandalye Ortak YATILI ÖĞRENCİLERİMİZİN

Detaylı

KARABÜK ÜNİVERSİTESİ SINAV UYGULAMA USUL VE ESASLARI

KARABÜK ÜNİVERSİTESİ SINAV UYGULAMA USUL VE ESASLARI KARABÜK ÜNİVERSİTESİ SINAV UYGULAMA USUL VE ESASLARI Amaç ve kapsam MADDE 1 (1) Karabük Üniversitesinin Tıp Fakültesi ve Diş Hekimliği Fakültesi dışındaki fakülte, yüksekokul, meslek yüksekokulu ve enstitülerinde

Detaylı

ÖĞRENCİ VELİSİ SORUMLULUK FORMU

ÖĞRENCİ VELİSİ SORUMLULUK FORMU Form 1 ÖĞRENCİ VELİSİ SORUMLULUK FORMU Öğrencinin Adı Soyadı Sınıfı ve No Doğum Yeri ve Yılı Velisinin Adı ve Soyadı Yakınlık derecesi Ev Telefonu İş Adresi İş Telefonu Çiftlikköy Atatürk Anadolu Lisesine

Detaylı

T.C. ODUNPAZARI KAYAMAKAMLIĞI ESKİŞEHİR ETİ SOSYAL BİLİMLER LİSESİ PANSİYON TALİMATNAMESİ ( )

T.C. ODUNPAZARI KAYAMAKAMLIĞI ESKİŞEHİR ETİ SOSYAL BİLİMLER LİSESİ PANSİYON TALİMATNAMESİ ( ) T.C. ODUNPAZARI KAYAMAKAMLIĞI ESKİŞEHİR ETİ SOSYAL BİLİMLER LİSESİ PANSİYON TALİMATNAMESİ (2017-2018) 1 BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Dayanak ve Tanımlar Amaç Bu talimatnamenin amacı, Millî Eğitim Bakanlığına bağlı

Detaylı

ŞANLIURFA MEHMET AKİF İNAN EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ KREŞ VE GÜNDÜZ BAKIMEVİ ÇALIŞMA TALİMATI

ŞANLIURFA MEHMET AKİF İNAN EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ KREŞ VE GÜNDÜZ BAKIMEVİ ÇALIŞMA TALİMATI ŞANLIURFA MEHMET AKİF İNAN EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ KREŞ VE GÜNDÜZ BAKIMEVİ ÇALIŞMA TALİMATI 1.AMAÇ: Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kreş ve Gündüz Bakımevinde yürütülen hizmetlerin

Detaylı

PANSİYON İÇ YÖNERGESİ

PANSİYON İÇ YÖNERGESİ T.C. GEVAŞ KAYMAKAMLIĞI Gevaş Çok Programlı Anadolu Lisesi PANSİYON İÇ YÖNERGESİ 2014-2015 Attar TANRİKULU Müdür Yardımcısı Okul Tel : 04326122018 Okul Fax : 04326123701 Sayfa 1 Bu yönerge Gevaş Çok Programlı

Detaylı

5. e) Zilsiz okul ve zaman yönetimi konusunda 1 müdür yardımcısı, rehberlik öğretmenleri,

5. e) Zilsiz okul ve zaman yönetimi konusunda 1 müdür yardımcısı, rehberlik öğretmenleri, EK-18 ZİLSİZ OKUL VE ZAMAN YÖNETİMİ ETKİNLİĞİ AMAÇ: Zilsiz Okul ve Zaman Yönetimi etkinliğinin amacı; öğretmen ve öğrencilere zamanını iyi kullanma sorumluluğu, zaman yönetimi, otokontrol ve öz disiplin

Detaylı

P A N S İ Y O N G E N E L T A L İ M A T I

P A N S İ Y O N G E N E L T A L İ M A T I P A N S İ Y O N G E N E L T A L İ M A T I 1. Pansiyonda kalan tüm öğrenciler aşağıdaki talimatlara uymak zorundadır. 2. Pansiyonda başkalarını rahatsız edecek şekilde yüksek sesle konuşmamak, 3. Pansiyonu

Detaylı

T.C ANTAKYA KAYMAKAMLIĞI Karlısu Sosyal Bilimler Lisesi PANSİYON İÇ YÖNERGESİ

T.C ANTAKYA KAYMAKAMLIĞI Karlısu Sosyal Bilimler Lisesi PANSİYON İÇ YÖNERGESİ T.C ANTAKYA KAYMAKAMLIĞI Karlısu Sosyal Bilimler Lisesi PANSİYON İÇ YÖNERGESİ 2015 Mustafa DURAN Okul Müdürü Naciye ALCA Müdür Yardımcısı Okul Tel : (0326)2695100 Okul Fax : (0326)2695101 Sayfa 1 Bu yönerge

Detaylı

T.C. ETİMESGUT KAYMAKAMLIĞI Etimesgut Şehit Salih Helvacı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğü. Sayı : / /09/2017

T.C. ETİMESGUT KAYMAKAMLIĞI Etimesgut Şehit Salih Helvacı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğü. Sayı : / /09/2017 T.C. ETİMESGUT KAYMAKAMLIĞI Etimesgut Şehit Salih Helvacı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğü Sayı : 15637725-903/14806965 25/09/2017 Konu: Görevleriniz. Sayın, MAKBULE YILMAZ Müdür Yardımcısı Okulumuzdaki

Detaylı

YALOVA ÜNİVERSİTESİ SPOR TESİSLERİ İŞLETME YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

YALOVA ÜNİVERSİTESİ SPOR TESİSLERİ İŞLETME YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Senato:08.12.2015/95 Madde:9 un ekidir. YALOVA ÜNİVERSİTESİ SPOR TESİSLERİ İŞLETME YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1- Bu Yönergenin amacı; Yalova Üniversitesine ait

Detaylı

T. C. İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ YÜKSEKOKULU SAĞLIK YÖNETİMİ BÖLÜMÜ İŞ YERİNDE UYGULAMA DERSİ YÖNERGESİ

T. C. İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ YÜKSEKOKULU SAĞLIK YÖNETİMİ BÖLÜMÜ İŞ YERİNDE UYGULAMA DERSİ YÖNERGESİ T. C. İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ YÜKSEKOKULU SAĞLIK YÖNETİMİ BÖLÜMÜ İŞ YERİNDE UYGULAMA DERSİ YÖNERGESİ Amaç BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Madde 1 - (1) Bu yönergenin

Detaylı

T.C ġanliurfa VALĠLĠĞĠ ġanlıurfra Fen Lisesi. Pansiyon Ġç Yönergesi

T.C ġanliurfa VALĠLĠĞĠ ġanlıurfra Fen Lisesi. Pansiyon Ġç Yönergesi T.C ġanliurfa VALĠLĠĞĠ ġanlıurfra Fen Lisesi BĠRĠNCĠ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak Ve Tanımlar Amaç Pansiyon Ġç Yönergesi MADDE 1- Bu yönergenin amacı Şanlıurfa Fen Lisesi pansiyonunda kalan paralı parasız

Detaylı