Ege Inner wheel Kulübü

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Ege Inner wheel Kulübü"

Transkript

1 YÖNETİM KURULU Başkan Sara Pardo G.D.B İnci Mutluer Başkan Yardımcısı Muzaffer Sözen Sekreter Melek Güsar Sayman Ufuk İzer Üyeler Yasemin Çağdaş Nesrin Boyacı Ayten Anlı DENETLEME KURULU Başkan Üyeler Ege Inner wheel Kulübü Kuruluş:2009 "Think Ahead Aim High" CATHERINE REFABERT IIW.PRESEDENT "İleriyi düşün Hedefin yüksek olsun" Toplantı No : 17 Toplantı Tarihi : 7 Mart 2012 Toplantı Yeri ve Saati : Movenpick Otel Konu : :Canan Ünlü ödül Töreni Konuşmacı : Fulya Tüfenkçioğlu Konuklarımız : Ulusal Temsilci Vekili Deniz Özhun, Sokak çocukları Koruma Derneği Baş. Neşecan Hürtürk, Dernek Başk. Yrd. Canan Ünlü, Berrin Sarıoğlu, Ayşen Nazlı,Fatoş Karadayı,İklil Ulueren, Tuğçe Ünlü, Hatice Çizmeci,Şener Anadol,Burçin Kipman. BAŞKANIN MEKTUBU Sevgili EGE IW Ailem; Mart ayı bitti ve bir ay daha geçti. Zaman akıp gidiyor ama biz de elimizden geldiğince faydalı şeyler yapmaya çalışıyoruz. Daha doğrusu aklımızla, gönlümüzle ve tüm gücümüzle üretken olmak için çabalıyoruz. Mayıs ayına kadar Smyrna projesi ve konvansiyona odaklanmış durumdayız. Bu arada kulüpler arası dostluk ziyaretlerini, yeni projeler, etkinlikler üretmeyi de ihmal etmedik. 2 Mart günü 1 3 arası, klüp evinde Zehra Ersoy ile Konak ve İzmir Klüp Smryna anlatımını yapacak üyelerle buluştum. Çok verimli iki saat geçirdik. Arkadaşlar sunumlarını yaptılar ve hep birlikte yeni fikirler oluşturduk. 5 Mart günü İnci, Melek, Nesrin, Muzaffer'le birlikte Ayfer Çarkoğlu başsağlığı ziyaretinde bulunduk. Değerli kardeşimizin üzüntüsünü tüm kalbimizle paylaşıyoruz. Saat 16:00' da kulüp evinde Huriye ve Fulya ile Smyrna projesinde kullanılacak posterler, tabletler için konuşmak ve kararlar almak için toplandık. Her kulüpten ilgili üyeler de katıldı. Herkesin büyük şevk ve uyum içinde çalışmasını görmek beni son derece mutlu ediyor. 7 Mart günü Kulübümüzün resmi aylık toplantısını bir gün öne alarak, " Kadınlar Günü" olarak gerçekleştirdik. Günün odak noktası, "2012 Yılın Kadını" olarak seçtiğimiz Canan Ünlü'nün ödül töreniydi.üyelerimizin yüksek katılımı yanında, İzmir'in çeşitli kadın kuruluşlarının seçkin üyeleri de Canan Ünlü'nün yanında olmak için toplantımıza katıldılar, bize şeref verdiler.

2 Büyük bir coşku, heyecan ve mutluluk havası iki saat boyunca benliğimizi sardı. " Sevgi Çemberi" manada oradaydı, 7 martta Sevgili IW Kardeşlerim, hepimizin kadınlar gününü kutlarken, binlerce, on binlerce isimsiz yılın kadınını saygı ve sevgiyle kucaklıyoruz. 8 Mart günü " Kadınlar Günü ", kulübümüzün kurucu başkanı İnci Mutluer' inde organizasyonuna katıldığı ve İzmir' in tüm kadın kuruluşlarının tertiplediği törene katıldık. Etkinlikler, hafta boyunca sürdü. 8 mart günü, sabah 11:00' de Cumhuriyet Meydanında " Biz de varız, biz de güçlüyüz, erkeklerle eşitiz, şiddete son " sloganlarıyla toplanan İzmirli ve civar kasabalardan gelen yüzlerce kadın, harika bir birliktelik sergiledik. Konuşmalardan sonra bando eşliğinde Kültürpark' a yürüyen kalabalık, orada çeşitli etkinliklere katıldı. Bir kısmı meydanda el tutuşarak, bir sevgi ve dayanışma zinciri kurdu. Üyelerimizden Bakanımız Işılay Saygın, İnci, Yasemin, Melek, Nurhan, Nesrin, Nilgül, Beko, Ayten, Ufuk, Melek bu büyük organizasyona katıldık. Bakanımıza ve İnci' ye tebrik ve teşekkür ediyorum. 13 Mart Salı günü G.Dö.Bölge Baş. Deniz Özhun' nun evinde, konvansiyona gidecek tüm üyeler toplandık. Sevgili Ayfer Çarkoğlu' nun da katılması bizlere büyük mutluluk verdi. Bölge Baş. Verda Yemişçi de Dubai seyahatinden dönmüş. Yani tam kadro oradaydık. Ne güzel!! İngitere' den gelen 'in İst.Konv.komitesiyle yaptığı toplantıya, skype ile bağlandık. Ayfer' in tüm çabalarına rağmen iyi netice

3 alamadığımızdan, Deniz işi ele aldı ve bize konvansiyon görevlerimizi bir bir anlattı. Biz de pür dikkat dinledik, sorularımıza cevaplar aradık. Tam bir IW kardeşlik havasında bir toplantıydı. Uzun bir toplantının ardından, Deniz' in harika ikramlarıyla, bu toplantı için bize güzel ve sıcak evini açan sevgili dostum Deniz Özhun a tüm kulübüm adına teşekkür ediyorum. Evin daima açık, sofran bol, etrafında dostların olsun. 14 Mart Çarşamba günü Kıskanılacak bir gün, kıskanılacak bir birliktelik. Sevgili kardeşimiz Ayten Anlı' ya 17 üyemizin katılımıyla öğle yemeğine gittik. Kızı Pelin Anlı'nın nişan tebriğini bir şölene çevirdi, Ayten! Etkilenmemek mümkün mü? İzmir' in karmaşasından uzaklaştıkça, Urla'nın güzelim doğasının arasında bir cennette bulduk kendimizi. Ayten Hasan çiftinin birlikte dizayn ettikleri güzelim villa da, şöyle birkaç saat tek başımıza, manzarayı seyrederek, elimizde ya bir kitap ya da tuval ve fırça, hafiften Bach melodileriyle kendimizden geçip hayallere daldığımızı düşledik. Sofranın etrafında hep birlikte kulüp faaliyetlerini tartışırken, gülüşürken, o nefis yemekleri zevkle yedik, içtik. Aytenciğin ve yardımcısı Vatan' ın bitmek bilmeyen ikramlarıyla, servisiyle saatler boyunca masanın etrafında oturduk. Yemekler olağanüstüydü. Nasıl olmasın ki! Bir tutam tuz, bir tutam karabiber ve avuç dolusu sevgi vardı içlerinde. Mutluluklar dileriz sevgili Pelin'e, mutluluk, bereket ve sağlık hiç eksik olmasın evinizden. Tanrı sizleri kem gözlerden korusun. Sevgili Ayten teşekkür ederiz.

4 15 Mart Perşembe günü Dün Smyrna projesinin uygulanmasında haftalık program yaptık. Tüm kardeşlerim bana destek oldular. Zaten başka türlü düşünemezdim. Yasemin, Nesrin ve Şefika yardımcı konuşmacı olmayı derhal kabul ettiler. Geç, zor demeden! Helal olsun onlara. Teşekkür ediyorum. Bugün de bir çalışma yapmak üzere evime geldiler. Çok başarılılar çünkü bu işe gerçekten gönül verdiler. Hep birlikte harikalar yaratacağımıza inanıyorum. 16 Mart Cuma günü Feyza Kar. Davetlisi olarak, " Kadınlar Günü" kutlamasına katılmak üzere İnci, Nesrin, Yasemin, Nigar, Beko, Muzaffer ve sevgili Zuhal Yorgancıoğlu ile birlikte öğle üzeri Urlaya gittik. Meydanda, tüm Urla müteşebbis kadınlarının el emekleri ve tarım ürünleri sergisini gezdik, alışveriş yaptık ve ikram edilen hayatımda yediğim en lezzetli keşkekle karnımızı doyurduk, Sahlepimizi de içerek, İzmir'in tüm kadın kuruluşlarından oluşan çok yoğun bir kalabalık vardı. Eski tamirhane binasında toplantıya katıldık. Açılış konuşmasını yapan Kadın Meclisi Başkanı sevgili Feyza'nın sade, samimi, dingin ve saygı sevgi dolu tavrı ve konuşması, her zaman olduğu gibi içimizi ısıttı. Ardından Urla Belediye Başkanı Selçuk Kararosmanoğlu kısa ve öz sözleriyle bizi onurlandırdı. Sevgili İnci'nin de performansıyla Emel Denizaslanı, Nevin Yürümez in katıldığı Kadın Emeği konulu üçlü bir panelle başlayan etkinlik tümü kadınlardan oluşan Türk müziği konseri ve ardından kokteyle sona erdi. Bu arada mozaik sanatçısı Sinem Ertuğ sergisinden, Urla da Necati Cumalı Evine kurulacak muhtaç çocuklara yönelik müzik odasına bir piyano almak amacıyla birçok tablo aldık. Feyza ya ve tüm Urla Kadın kuruluşlarına bu güzel etkinlik için teşekkür ediyor, huzur ve başarılar diliyoruz.

5 20 Mart 2012 Ufuk İlköğretim Okulu'na gidecek tüm gereçleri toparladım ve artık bunları hazırlamak kalıyor. Kardeşlerime güveniyorum. 21 mart sabahı kalabalık bir grup evimde toplandık. Bir yandan biz öğretmenler!!!! Smyrnayı çalışıp yeni fikirler üretirken, diğer taraftan başka bir grup 90 çocuğun proje paketlerini hazırladı. Bize de bir güzel servis yaptılar. Sağolun dostlarım!!!! Aynı günün öğleni Işılay Saygın İlköğretim Okulu'na orkestra için 80 adet sandalye hediye ettik. Bu vesileyle Işılay Saygın İlköğretim Okulu öğrencilerinin konser ve resim sergisine katılmak üzere yola çıktık. Nigar, Melek, İnci, Yasemin, Şefika, Ayten, Behiye, Bercis, Feyza, Güler, Huriye ile birlikte sevgili başkanımız Işılay Saygın ve okul müdürü tarafından karşılandık. Okul öğrencilerinin yaptığı resimlerden oluşan sergi inanılmaz güzeldi. Daha sonra konser salonuna geçtik. Bu arada Ufuk İlköğretim Okulu'ndan 50 öğrenci ve dört öğretmen, Okul Müdürü İsmail Bey de geldiler.konser baştan sona muhteşemdi kişilik bir orkestra; solo gitar, piyano, bağlama ve ardından kalabalık çok sesli müzik yapan bir klasik koro. Orkestra şefi ayrı, koro şefi ayrı hocalardı. O gençleri güzelliği(kız erkek), sahnede duruşları, performansları Hepimizin kalpleri küt küt attı, gözlerimiz yaşardı. İşte Atamızın istediği tablo! Teşekkür ederiz Sevgili Bakanımız Işılay Saygın, iyi ki varsınız! Teşekkür ederim sevgili IW Ailem, bu projedeki şahsi katkılarınız için. Emekleriniz hep böyle güzellikler için olsun.

6 Konser derken Rotaryen eşleri IW Türk Sanat Müziği korosunun konser için yaptıkları çalışmalara değinmek istiyorum. Bu grup inanılmaz çalışıyor.özellikle Meleğin çabaları olağanüstü. Kulübümüz İnci önderliğinde Melek, Ufuk, Nesrin, Yasemin, Nurhan ile temsilcilerimiz. 9 nisan akşamı yapılacak konserin çok başarılı olmasını diliyoruz ve öyle olacağından eminiz. İyi şanslar dostlarım.

7 22 Mart Perşembe günü sabah dernek evinde, diğer kulüplerin eğitmenleriyle uzun bir toplantıdan sonra, tüm klüp başkanları ve Bölge yönetimiyle tekrar toplandık. Konvansiyon, koro konseri, bütçe gibi konular konuşuldu. Birçok karar alındı. 26 Mart Pazartesi, en nihayet o gün geldi. İçimizde heyecan ve sevinç vardı. Smyrna projesi sanki tüm 244 Bölge IW ailesini canlandırdı, harekete geçirdi, hayat verdi. Biz, beş gün boyunca, Ufuk İlköğretim Okulu'na Yerleştik. Her sabah minibüs servisiyle, elimizde bilgisayarlar, çocuklara hediyeler, mutfağa erzak, haritalar, kâğıtlar, tam teçhizat okula gittik. Gün be gün ekip değişti. Melek, Şefika ve ben, her gün oradaydık ama sevgili kardeşlerim, ellerinden gelen her şeyi yaparak bize katıldılar. Ayten, Nesrin, Nurhan, Behiye, İnci, Nigar, Bercis, Güler, Nilgül, Sema, Yasemin, sizler olmasa yalnız bu iş kesinlikle olamazdı! Sevgili dostlarım! Bu beş günü anlatmaya kelimeler yeterli değil. Başta okul müdürü olmak üzere, öğretmenler, çalışanlar, mutfakta o nefis öğlen yemeklerini yapan hanımlar etrafımızda pervane oldular. Ne kadar güzel sıcak bir ortamdı, size tarif edemem. Ya çocuklar! O sevgi yumağı! O coşku! O öğrenme arzusu! Ne güzellik, ne saflık! Ah, o çocukları görmeliydiniz! Bütün gün ayakta dursak, yorulsak ne yazar! Yeter ki onları hep böyle mutlu, canlı, bilgiye, bilime açık görelim! İşte orada, o beş günde, birlik ve beraberliğin önemini; vermenin tam manasıyla almak olduğuna şahit olduk. Fotoğraflar öyle çok ki yüzlerce! Çocukların tümü sanki kalbimizin içine girmeye çalışıyordu. Hele son gün! Atatürk' ün fotoğrafı ekrana yansıyıp İzmir Marşı çalmaya başlayınca, çocuklar hep bir ağızdan " Yaşa Mustafa Kemal Paşa Yaşa" marşına eşlik edip oynadılar. Ortalığı bayram havasına çevirdiler. Bizler de gözyaşlarıyla onlarla coştuk. Zehra Ersoy, eşi, annesi ve Şebnem de bize katıldılar. Zehra' ya, nasıl teşekkür edebiliriz ki? Bu proje, gelecek yıllarda da hiç aksatmadan, birkaç okula daha yayılarak gerçekleştirmemiz şart! Bu arada, diğer IW kulüplerinin de çok yüksek performans gösterdiğini ve onların da bizim gibi mutlu olduklarını belirtmek istiyorum. Tüm IW kardeşlerimi candan kutluyorum. Birlikten, istekli ve iyi çalışmaktan güç doğuyor.

8 Sevgili Ege IW ailem! Bu projede hepimizin emeği ve desteği var. Kimisi daha az, kimisi daha çok ve fiilen. Herkes yapabildiği kadar bana destek oldu. IW adını duyurduk, yükseklere çıkardık. en büyük ödülü verdiniz! Bana inanarak, güvenerek, beni sevgiyle kucakladınız! Hepinizi kutluyor ve çok çok teşekkür ediyorum! Gelecek ay buluşmak üzere Sevgi, Saygı ve görev aşkıyla, elele barış içinde sağlıcakla kalın. Başkan Sara PARDO KULÜBÜMÜZDEN HABERLER Sevgili Bercis Kızıltan'ın iki adet suluboya resmi ödül aldı. Kendisini candan kutluyor devamını diliyoruz. Ödül alan resimleri ve ödül töreninden görüntüyü aşağıda bulabilirsiniz. Sevgili İlgin in oğlu, Ersin'imizin sağlığı daha iyi. Bu mutlulukla yaydığımız enerji O'nu daha da çabuk normal yaşama döndürecek eminiz.

9 MUTLU GÜNLERİMİZ Doğum Günü Nurhan Erhan 7 Nisan Şefika Girgin 7 Nisan Ayten Anlı 9 nisan Mürüvvet Porsuk 12 Nisan İnci Mutluer 16 Nisan Evlilik yıldönümü Melek Aykut Güsar İnci Saffet Mutluer Özlem Cüneyt Sayıner 9 Nisan 15 Nisan 17 Nisan

Ege Inner wheel Kulübü

Ege Inner wheel Kulübü 2011-2012 YÖNETİM KURULU Sara Pardo G.D.B İnci Mutluer Yardımcısı Muzaffer Sözen Sekreter Melek Güsar Sayman Ufuk İzer Üyeler Yasemin Çağdaş Nesrin Boyacı Ayten Anlı 2011-2012 DENETLEME KURULU Üyeler Ege

Detaylı

KULÜBÜ E G E S E V G İ Ç E M B E R İ ( İ N N E R W H E E L ) K U L Ü B Ü

KULÜBÜ E G E S E V G İ Ç E M B E R İ ( İ N N E R W H E E L ) K U L Ü B Ü EGE INNER WHEEL KULÜBÜ E G E S E V G İ Ç E M B E R İ ( İ N N E R W H E E L ) K U L Ü B Ü YÖNETİM KURULU Başkan Ayten Anlı Geçen Başkanı Melek Güsar As Başkan Nadire Kartal Dönem Light The Path Abha GUPTA

Detaylı

Ege Inner Wheel Kulübü

Ege Inner Wheel Kulübü Ege Inner Wheel Kulübü Kuruluş - 2009 Think Ahead-Aim High CATHERİNE REFABERT IIW. PRESEDENT İleriyi düşün-hedefin yüksek olsun Toplantı No : 19 Toplantı Tarihi : 10 Mayıs 2012 Toplantı Yeri ve Saati :

Detaylı

KULÜBÜ E G E S E V G İ Ç E M B E R İ ( İ N N E R W H E E L ) K U L Ü B Ü

KULÜBÜ E G E S E V G İ Ç E M B E R İ ( İ N N E R W H E E L ) K U L Ü B Ü EGE INNER WHEEL KULÜBÜ E G E S E V G İ Ç E M B E R İ ( İ N N E R W H E E L ) K U L Ü B Ü YÖNETİM KURULU Başkan Melek Güsar Geçen Başkanı Dönem We for Woman Gabriella ADAMI - IIW President 2013-2014 Kadınlar

Detaylı

KULÜBÜ. UNIQUE & UNITED Charlotte De Vos - IIW President ÖZGÜN VE BİRLEŞMİŞ Abide SARAÇOĞLU IW 244. Bölge Başkanı

KULÜBÜ. UNIQUE & UNITED Charlotte De Vos - IIW President ÖZGÜN VE BİRLEŞMİŞ Abide SARAÇOĞLU IW 244. Bölge Başkanı EGE INNER WHEEL KULÜBÜ E G E S E V G İ Ç E M B E R İ ( I N N E R W H E E L ) K U L Ü B Ü YÖNETİM KURULU Başkan İclal Kardıçalı Geçen Başkanı Ayten Anlı As Başkan Dönem UNIQUE & UNITED Charlotte De Vos

Detaylı

KULÜBÜ E G E S E V G İ Ç E M B E R İ ( I N N E R W H E E L ) K U L Ü B Ü BAŞKAN MEKTUBU. Sevgili Ege Inner Wheel Üyeleri, Kıymetli Arkadaşlarım,

KULÜBÜ E G E S E V G İ Ç E M B E R İ ( I N N E R W H E E L ) K U L Ü B Ü BAŞKAN MEKTUBU. Sevgili Ege Inner Wheel Üyeleri, Kıymetli Arkadaşlarım, EGE INNER WHEEL KULÜBÜ E G E S E V G İ Ç E M B E R İ ( I N N E R W H E E L ) K U L Ü B Ü YÖNETİM KURULU Başkan İclal Kardıçalı Geçen Başkanı Ayten Anlı As Başkan Nadire Kartal Genel Sekreter Nergis Usul

Detaylı

KULÜBÜ E G E S E V G İ Ç E M B E R İ ( İ N N E R W H E E L ) K U L Ü B Ü

KULÜBÜ E G E S E V G İ Ç E M B E R İ ( İ N N E R W H E E L ) K U L Ü B Ü EGE INNER WHEEL KULÜBÜ E G E S E V G İ Ç E M B E R İ ( İ N N E R W H E E L ) K U L Ü B Ü YÖNETİM KURULU Başkan Ayten Anlı Geçen Başkanı Melek Güsar As Başkan Dönem Light The Path Abha GUPTA - IIW President

Detaylı

KULÜBÜ. Toplantı No : 39 Toplantı Tarihi : 08 Ocak 2015 Perşembe Toplantı Yeri ve Saati : Hilton Otel- 12:00 : Kuruluş Kutlaması BAŞKAN MEKTUBU

KULÜBÜ. Toplantı No : 39 Toplantı Tarihi : 08 Ocak 2015 Perşembe Toplantı Yeri ve Saati : Hilton Otel- 12:00 : Kuruluş Kutlaması BAŞKAN MEKTUBU EGE INNER WHEEL KULÜBÜ E G E S E V G İ Ç E M B E R İ ( İ N N E R W H E E L ) K U L Ü B Ü YÖNETİM KURULU Başkan Ayten Anlı Geçen Başkanı Melek Güsar As Başkan Nadire Kartal Dönem Light The Path Abha GUPTA

Detaylı

ŞUB10. Hocamız Ümit Bulut ve korist arkadaşlarımızın neşesi ve gayretleri ile provalarımızın nasıl geçtiğini anlamadık.

ŞUB10. Hocamız Ümit Bulut ve korist arkadaşlarımızın neşesi ve gayretleri ile provalarımızın nasıl geçtiğini anlamadık. ŞUBAT 2013 BÜLTENİ ŞUB10 Toplantı No: 25 Toplantı Tarihi: 14 Şubat Perşembe Toplantı Yeri ve Saati: Mövenpick Otel 11:00 Konu: Sevgi Enerjisi Konuşmacı: Ayça Gençoğlu Başkanın Mektubu Değerli Arkadaşlarım,

Detaylı

ĠZMĠR INNER WHEEL KULÜBÜ

ĠZMĠR INNER WHEEL KULÜBÜ ĠZMĠR INNER WHEEL KULÜBÜ 1990 MART 2016 BÜLTENĠ ĠZMĠR INNER WHEEL DERNEĞĠ Gazi Bul. No.90 Çankaya Ġş Merkezi K.8/801 Çankaya/ĠZMĠR Tel:0.232.441 81 53 Faks:0.232.483 52 42 YÖNETİM KURULU Başkan Özden Üner

Detaylı

KULÜBÜ E G E S E V G İ Ç E M B E R İ ( İ N N E R W H E E L ) K U L Ü B Ü

KULÜBÜ E G E S E V G İ Ç E M B E R İ ( İ N N E R W H E E L ) K U L Ü B Ü EGE INNER WHEEL KULÜBÜ E G E S E V G İ Ç E M B E R İ ( İ N N E R W H E E L ) K U L Ü B Ü YÖNETİM KURULU Başkan Nadire Kartal Geçen Başkanı İclal Kardıçalı Dönem TOUCH A HEART Oluyemisi Alatise- IIW President

Detaylı

Ege Inner Wheel Kulübü Dönemi Faaliyetleri

Ege Inner Wheel Kulübü Dönemi Faaliyetleri Ege Inner Wheel Kulübü 2013-2014 Dönemi Faaliyetleri 1- Ramazan ayında topladığımız fitre paraları ve gıda yardımlarını Sabahat Akşiray Otizm okulunun yaz tatilindeki çocuklarının Urla'daki yaz kampına

Detaylı

ĠZMĠR INNER WHEEL KULÜBÜ

ĠZMĠR INNER WHEEL KULÜBÜ ĠZMĠR INNER WHEEL KULÜBÜ 1990 HAZĠRAN 2014 BÜLTENĠ ĠZMĠR INNER WHEEL DERNEĞĠ Gazi Bul. No.90 Çankaya İş Merkezi K.8/801 Çankaya/İZMİR Tel:0.232.441 81 53 Faks:0.232.483 52 42 YÖNETİM KURULU Başkan Burçin

Detaylı

ĠZMĠR INNER WHEEL KULÜBÜ

ĠZMĠR INNER WHEEL KULÜBÜ ĠZMĠR INNER WHEEL KULÜBÜ 1990 EYLÜL 2014 BÜLTENĠ ĠZMĠR INNER WHEEL DERNEĞĠ Gazi Bul. No.90 Çankaya İş Merkezi K.8/801 Çankaya/İZMİR Tel:0.232.441 81 53 Faks:0.232.483 52 42 YÖNETİM KURULU Başkan Ayşe Velibeşe

Detaylı

BAHÇEŞEHİR ROTARY KULÜBÜ BÜLTEN

BAHÇEŞEHİR ROTARY KULÜBÜ BÜLTEN Dönem: 2018 2019 / Sayı: 12 UR BAŞKANI BARRY RASSİN 2420. BÖLGE GUVERNÖRÜ HASAN AKBAYRAK 12. Grup Guvernör Yardımcısı Sinan DEVİN YÖNETİM KURULU Kulüp Başkanı Kulüp Başkan Yrd. ve GDB Kulüp Sekreteri Güler

Detaylı

16/12/2010. Kulübümüzün Toplantısına Hoşgeldiniz. Ankara Bahçelievler Rotary Kulübü

16/12/2010. Kulübümüzün Toplantısına Hoşgeldiniz. Ankara Bahçelievler Rotary Kulübü 16/12/2010 Kulübümüzün 1259. Toplantısına Hoşgeldiniz Ankara Bahçelievler Rotary Kulübü 2010-2011 2010 2011 Dönemi 26. yıl 2010 2011 Dönemi 26. yıl KULÜP MARŞIMIZ Bir gönül bahçesi kulübümüz Sevgi, dostluk,

Detaylı

DALYAN INNER WHEEL KULÜBÜ 2014-2015 BÜLTEN TARIHI: 27.01.2015 TOPLANTI NO: 5 BÜLTEN NO

DALYAN INNER WHEEL KULÜBÜ 2014-2015 BÜLTEN TARIHI: 27.01.2015 TOPLANTI NO: 5 BÜLTEN NO DALYAN INNER WHEEL KULÜBÜ 2014-2015 BÜLTEN TARIHI: 27.01.2015 TOPLANTI NO: 5 BÜLTEN NO : 5 2014-2015 Dönemi Uluslararası Teması ; Light The Path Yolu Aydınlat International Inner Wheel Başkan Abha Gupta

Detaylı

İZMİR INNER WHEEL KULÜBÜ

İZMİR INNER WHEEL KULÜBÜ İZMİR INNER WHEEL KULÜBÜ 1990 MAYIS 2017 BÜLTENİ İZMİR INNER WHEEL DERNEĞİ Gazi Bul. No.90 Çankaya İş Merkezi K.8/801 Çankaya/İZMİR Tel:0.232.441 81 53 Faks:0.232.483 52 42 YÖNETİM KURULU Başkan Feral

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 16 HAZİRAN Tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize sağlıkla geçirecekleri mutlu bir tatil diliyoruz.

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 16 HAZİRAN Tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize sağlıkla geçirecekleri mutlu bir tatil diliyoruz. HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 16 HAZİRAN 2017 Tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize sağlıkla geçirecekleri mutlu bir tatil diliyoruz. Öğretmenlerimize emekleri için çok teşekkür ediyoruz. BABALARIMIZA... VELİLERİMİZE

Detaylı

İZMİR INNER WHEEL KULÜBÜ

İZMİR INNER WHEEL KULÜBÜ İZMİR INNER WHEEL KULÜBÜ 1990 MART 2017 BÜLTENİ İZMİR INNER WHEEL DERNEĞİ Gazi Bul. No.90 Çankaya İş Merkezi K.8/801 Çankaya/İZMİR Tel:0.232.441 81 53 Faks:0.232.483 52 42 YÖNETİM KURULU Başkan Feral Aytaç

Detaylı

29 Ekim Cumhuriyet bayramı okulumuzun bahçesinde coşkuyla kutlandı.

29 Ekim Cumhuriyet bayramı okulumuzun bahçesinde coşkuyla kutlandı. Yıl:2016 Sayı:2 29 Ekim Cumhuriyet bayramı okulumuzun bahçesinde coşkuyla kutlandı. Saygı duruşu ve ardından istiklal marşımızın okunmasıyla başlayan törenin ardından beden eğitimi öğretmenimiz Levent

Detaylı

1.TEOG Öncesi Test Çözüm Teknikleri ve Son 2 Haftayı Nasıl Değerlendirmeliyiz.

1.TEOG Öncesi Test Çözüm Teknikleri ve Son 2 Haftayı Nasıl Değerlendirmeliyiz. 1.TEOG Öncesi Test Çözüm Teknikleri ve Son 2 Haftayı Nasıl Değerlendirmeliyiz. Sınava sayılı günler kala heyecanı gözlerinden okunan 8.sınıf öğrencilerimize TEOG öncesi Test Çözüm Teknikleri ve Son 2 Haftayı

Detaylı

2430. BÖLGE ANKARA OSTİM ROTARY KULÜBÜ http://www.ostimrotary.org.tr Yazışma Adresi : 30. Sok. no: 113 Ostim ANKARA Tel: 385 15 23 / Faks: 354 79 61 e-mail: cenkaraca@tnn.net / otkur@hotmail.com 11. Grup

Detaylı

Başkan Kocadon, personelinin yeni yılını kutladı

Başkan Kocadon, personelinin yeni yılını kutladı Başkan Kocadon, personelinin yeni yılını kutladı MAZLUM AĞAN DA KUTLAMAYA KATILDI Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, düzenlediğini davette Bodrum Belediyesi personelinin yeni yılını kutladı. Bodrum

Detaylı

DALYAN INNER WHEEL KULÜBÜ 2014-2015. BÜLTEN TARIHI: 28.04.2015 TOPLANTI NO: 8 BÜLTEN NO : 8 2014-2015 Dönemi Uluslararası Teması ;

DALYAN INNER WHEEL KULÜBÜ 2014-2015. BÜLTEN TARIHI: 28.04.2015 TOPLANTI NO: 8 BÜLTEN NO : 8 2014-2015 Dönemi Uluslararası Teması ; DALYAN INNER WHEEL KULÜBÜ 2014-2015 BÜLTEN TARIHI: 28.04.2015 TOPLANTI NO: 8 BÜLTEN NO : 8 2014-2015 Dönemi Uluslararası Teması ; Light The Path Yolu Aydınlat International Inner Wheel Başkan Abha Gupta

Detaylı

16/06/2011. Kulübümüzün Toplantısına Hoşgeldiniz. Ankara Bahçelievler Rotary Kulübü

16/06/2011. Kulübümüzün Toplantısına Hoşgeldiniz. Ankara Bahçelievler Rotary Kulübü 16/06/2011 Kulübümüzün 1282. Toplantısına Hoşgeldiniz Ankara Bahçelievler Rotary Kulübü 2010-2011 2010 2011 Dönemi 26. yıl 2010 2011 Dönemi 26. yıl KULÜP MARŞIMIZ Bir gönül bahçesi kulübümüz Sevgi, dostluk,

Detaylı

21 Mart Su Yaşamdır Paneli ve Forumu

21 Mart Su Yaşamdır Paneli ve Forumu K.R Ravindran 2015-16 President,UR Başkanın Mesajı Kulüp Toplantı No: 1104 Dönem Toplantı No: 34 Bülten No: 34 Toplantı Yeri: Divan Otel Taksim Toplantı Tarihi: 25 Mart 2016 Toplantı Saati :19:00-22:00

Detaylı

UR.2430.BÖLGE ORDU/TÜRKİYE

UR.2430.BÖLGE ORDU/TÜRKİYE KURULUŞ: 06 MAYIS 1985 CHARTER: 22 MAYIS 1987 UR.2430.BÖLGE ORDU/TÜRKİYE K.R.Ravindran UR Başkanı 2015-2016 Canan Ersöz UR 2430.Bölge Guvernörü 2015-2016 Hasan Karamustafaoğlu UR 2430.Bölge 9.Grup Guvernör

Detaylı

İZMİR INNER WHEEL KULÜBÜ

İZMİR INNER WHEEL KULÜBÜ İZMİR INNER WHEEL KULÜBÜ 1990 KASIM 2014 BÜLTENİ 1 İZMİR INNER WHEEL DERNEĞİ Gazi Bul. No.90 Çankaya İş Merkezi K.8/801 Çankaya/İZMİR Tel:0.232.441 81 53 Faks:0.232.483 52 42 YÖNETİM KURULU Başkan Ayşe

Detaylı

Geçmiş Dönem Başkanı : Ercan Zorlu 2420. BÖLGE İSTANBUL MASLAK ROTARY KULÜBÜ DERNEĞİ 14.04.1993

Geçmiş Dönem Başkanı : Ercan Zorlu 2420. BÖLGE İSTANBUL MASLAK ROTARY KULÜBÜ DERNEĞİ 14.04.1993 K.R Ravindran 2015-16 President,UR Kulüp Toplantı No: 1088 Dönem Toplantı No: 16 Bülten No: 16 Toplantı Yeri :Maslak Steinberger Otel Toplantı Tarihi: 11 Kasım 2015 Toplantı Saati :12:00 13:30 Hizmetlerinizi

Detaylı

JCI Bahçeşehir 2015 NİSAN MAYIS BÜLTENİMİZ

JCI Bahçeşehir 2015 NİSAN MAYIS BÜLTENİMİZ JCI Bahçeşehir 2015 NİSAN MAYIS BÜLTENİMİZ 01 Nisan Tarihin de www.jcibahcesehir.com Web Sitemiz Aktif hale geldi. ITS Group / JCI Kültür Genel Sekreteri Merve Akman a Çok Teşekkürler! 02 Nisan Tarihinde

Detaylı

HAFTALIK KULÜP BÜLTENİ TOPLANTI BİLGİLERİMİZ BU HAFTA. KONU : 9 EYLÜL KONUŞMACI : Rtn. Hüsnü İLERİ NOT : Katılım durumunuzu bildirmeniz rica olunur.

HAFTALIK KULÜP BÜLTENİ TOPLANTI BİLGİLERİMİZ BU HAFTA. KONU : 9 EYLÜL KONUŞMACI : Rtn. Hüsnü İLERİ NOT : Katılım durumunuzu bildirmeniz rica olunur. TOPLANTI BİLGİLERİMİZ BU HAFTA NO : 1545 TARİHİ : 08.09.2015 Salı Saat: 12.00 YERİ : Kordon Otel KONU : 9 EYLÜL KONUŞMACI : Rtn. Hüsnü İLERİ NOT : Katılım durumunuzu bildirmeniz rica olunur. GEÇEN HAFTA

Detaylı

TOPLANTI BİLGİLERİMİZ BU HAFTA

TOPLANTI BİLGİLERİMİZ BU HAFTA NO : 1543 TOPLANTI BİLGİLERİMİZ BU HAFTA TARİHİ : 25.08.2015 Salı Saat: 12.00 YERİ : Kordon Otel KONU : ÖZEL RYLA PROJELERİ KONUŞMACI : Rtn. Kökten Ulaş Birant NOT : Toplantımız eşli olacaktır. Katılım

Detaylı

EĞİTİM SAATİ PROGRAMINA KONUK OLDUK

EĞİTİM SAATİ PROGRAMINA KONUK OLDUK EĞİTİM SAATİ KONUK OLDUK PROGRAMINA 13.11.2015 s aat:20.00 İle 21.30 arasında ulusal kanallarımızdan biri olan tv 1 de,kayseri İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Bahamettin KARAKÖSE nin hazırlayıp sunduğu

Detaylı

OSNABRÜCK KARDEŞ KENT ELÇİMİZ VE ÇANAKKALE BELEDİYESİ KÜLTÜR SANAT BİRİMİ TEMSİLCİMİZ RESMİ TOPLANTIMIZDA KONUĞUMUZ OLDU

OSNABRÜCK KARDEŞ KENT ELÇİMİZ VE ÇANAKKALE BELEDİYESİ KÜLTÜR SANAT BİRİMİ TEMSİLCİMİZ RESMİ TOPLANTIMIZDA KONUĞUMUZ OLDU OSNABRÜCK KARDEŞ KENT ELÇİMİZ VE ÇANAKKALE BELEDİYESİ KÜLTÜR SANAT BİRİMİ TEMSİLCİMİZ RESMİ TOPLANTIMIZDA KONUĞUMUZ OLDU Osnabrückte bulunan Rotary Kulüplerimiz ile iletişimimizi güçlendirme programı hazırlayan

Detaylı

ORTAOKUL VELİ TOPLANTISI YAPILDI

ORTAOKUL VELİ TOPLANTISI YAPILDI ORTAOKUL YAPILDI VELİ TOPLANTISI I.Dönem Veli Toplantımız, tüm sınıflardan yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Velilerimiz ilk olarak sınıf öğretmenleriyle ardından branş öğretmenleriyle görüştüler.

Detaylı

BAŞKAN : Özcan KALAYCI Bülent YILDIRIM BAŞKAN: SAYMAN : Nesrin FİDAN ÜYE : Figen GÖNEN. info@antalyafalezrotary.org KOMİTELER TOPLANTI BİLGİLERİ

BAŞKAN : Özcan KALAYCI Bülent YILDIRIM BAŞKAN: SAYMAN : Nesrin FİDAN ÜYE : Figen GÖNEN. info@antalyafalezrotary.org KOMİTELER TOPLANTI BİLGİLERİ Binota-Kalyan BANERJEE Nilüfer&İsmail KAHYAOĞLU Demet Salih PEKER Bilge & Özcan KALAYCI U.R ve BÖLGE YÖNETİMİ YÖNETİM KURULU U.R. BAŞKANI Binota Kalyan BANERJEE 2430 GUVARNÖRÜ Nilüfer İsmail KAHYAOĞLU

Detaylı

03/03/2011. Kulübümüzün Toplantısına Hoşgeldiniz. Ankara Bahçelievler Rotary Kulübü

03/03/2011. Kulübümüzün Toplantısına Hoşgeldiniz. Ankara Bahçelievler Rotary Kulübü 03/03/2011 Kulübümüzün 1270. Toplantısına Hoşgeldiniz Ankara Bahçelievler Rotary Kulübü 2010-2011 2010 2011 Dönemi 26. yıl 2010 2011 Dönemi 26. yıl KULÜP MARŞIMIZ Bir gönül bahçesi kulübümüz Sevgi, dostluk,

Detaylı

TOPLANTI BİLGİLERİMİZ BU HAFTA. KONU : Kulüp Projelerinin Görüşülmesi KONUŞMACI : BİZBİZE NOT : Katılım durumunuzu bildirmeniz rica olunur.

TOPLANTI BİLGİLERİMİZ BU HAFTA. KONU : Kulüp Projelerinin Görüşülmesi KONUŞMACI : BİZBİZE NOT : Katılım durumunuzu bildirmeniz rica olunur. TOPLANTI BİLGİLERİMİZ BU HAFTA NO : 1544 TARİHİ : 01.09.2015 Salı Saat: 12.00 YERİ : Kordon Otel KONU : Kulüp Projelerinin Görüşülmesi KONUŞMACI : BİZBİZE NOT : Katılım durumunuzu bildirmeniz rica olunur.

Detaylı

JCI BURSA e-bülten Mart-Haziran 2015

JCI BURSA e-bülten Mart-Haziran 2015 6 Mart 2015 Resmi Kurum Ziyaretleri 6 Mart 2015 günü, JCI olarak, JCI Türkiye Başkanımız Ahmet Erhan Tanyeri ile birlikte Vali Vekili Sn. Vedat Müftüoğlu nu ve Büyükşehir Belediye Başkan vekili Sn. Atilla

Detaylı

24/02/2011. Kulübümüzün Toplantısına Hoşgeldiniz. Ankara Bahçelievler Rotary Kulübü

24/02/2011. Kulübümüzün Toplantısına Hoşgeldiniz. Ankara Bahçelievler Rotary Kulübü 24/02/2011 Kulübümüzün 1269. Toplantısına Hoşgeldiniz Ankara Bahçelievler Rotary Kulübü 2010-2011 2010 2011 Dönemi 26. yıl 2010 2011 Dönemi KULÜP MARŞIMIZ Bir gönül bahçesi kulübümüz Sevgi, dostluk, kardeşlikle

Detaylı

İSTANBUL ATAŞEHİR ROTARY KULÜBÜ DÖNEMİ BÜLTENİ

İSTANBUL ATAŞEHİR ROTARY KULÜBÜ DÖNEMİ BÜLTENİ İSTANBUL ATAŞEHİR ROTARY KULÜBÜ 2016-17 DÖNEMİ BÜLTENİ Bülten No:14 Kulüp Toplantı No: 884 Dönem Toplantı No:14 Toplantı Tarihi: 2.11.2016 www.atasehirrotary.org U.R. Başkanı: John Germ U.R. 2420. Bölge

Detaylı

TOPLANTI BİLGİLERİMİZ BU HAFTA

TOPLANTI BİLGİLERİMİZ BU HAFTA TOPLANTI BİLGİLERİMİZ BU HAFTA NO : 1538 TARİHİ : 21.07.2015 Salı YERİ : Kordon Otel SAATİ : 12:00 KONU : 21 Temmuz Salı günü Klübümüzün GENEL KURUL toplantısı yapılacaktır. Yeterli çoğunluk sağlanabilmesi

Detaylı

Uluslararasi Inner Wheel in Dönemindeki teması. DESTEK UMUTLARI YEŞERTİR dir.

Uluslararasi Inner Wheel in Dönemindeki teması. DESTEK UMUTLARI YEŞERTİR dir. Uluslararasi Inner Wheel in 2009-2010 Dönemindeki teması DESTEK UMUTLARI YEŞERTİR dir. 2009-2010 Dönemi Yönetim Kurulu (Soldan saga) Sevim Egemen (Sekreter), Birgül Beyatlı (Asbaşkan), Müge Hastürk (Başkan),

Detaylı

Girne Inner Wheel Kulübü Başkanı. Esma ELGİN

Girne Inner Wheel Kulübü Başkanı. Esma ELGİN DEVİR TESLİM TÖRENİ Girne Inner Wheel Kulübü 2012-2013 Başkanı Esma ELGİN 2012-2013 TEMASI DOST OL YÖNETİM KURULU BAŞKAN... Esma ELGİN ASBAŞKAN... Solmaz FERİDUN GEÇMİŞ DÖNEM BAŞKANI... Sevim EGEMEN SEKRETER...İmren

Detaylı

İSTANBUL ATAŞEHİR ROTARY KULÜBÜ DÖNEMİ BÜLTENİ

İSTANBUL ATAŞEHİR ROTARY KULÜBÜ DÖNEMİ BÜLTENİ İSTANBUL ATAŞEHİR ROTARY KULÜBÜ 2017-18 DÖNEMİ BÜLTENİ Bülten No:22 Kulüp Toplantı No:956 Dönem Toplantı No: 40 Toplantı i: 03.04.2018 www.atasehirrotary.org U.R. Başkanı: Ian H.S. Riseley U.R. 2420. Bölge

Detaylı

JCI Antalya. Nisan-Mayıs-Haziran 2010 Haber Bülteni. Antalya

JCI Antalya. Nisan-Mayıs-Haziran 2010 Haber Bülteni. Antalya Etkinlik: Networking Performansınızı Geliştirin Tarih: Nisan 2010 Yer: Dedeman Otel JCI Salonu Network (iş ağı) kavramını daha iyi tanımak ve iş ağı performansımızı geliştirmek üzere üyelerimiz ve iş dünyasındaki

Detaylı

İSTANBUL ATAŞEHİR ROTARY KULÜBÜ DÖNEMİ BÜLTENİ

İSTANBUL ATAŞEHİR ROTARY KULÜBÜ DÖNEMİ BÜLTENİ İSTANBUL ATAŞEHİR ROTARY KULÜBÜ 2017-18 DÖNEMİ BÜLTENİ Bülten No:5 Kulüp Toplantı No: 931 Dönem Toplantı No: 15 Toplantı Tarihi: 17.10.2017 www.atasehirrotary.org U.R. Başkanı: Ian H.S. Riseley U.R. 2420.

Detaylı

İçindekiler YENİ YILA BAŞLARKEN OKUL AİLE BİRLİĞİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ

İçindekiler YENİ YILA BAŞLARKEN OKUL AİLE BİRLİĞİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ İçindekiler Yeni Yıla Başlarken... 2 Okul Aile Birliğimize Teşekkür Ederiz... 2 Eğitimde İzlerimiz... 3 Aralık Ve Ocak Ayı Etkinlik Takvimimiz... 7 Matematiğe Dokunmak... 8 Sevgili Ege Sağlam ın Resim

Detaylı

Vanlı futbolcu kızlar Bodrum da kamp yapıyor

Vanlı futbolcu kızlar Bodrum da kamp yapıyor Vanlı futbolcu kızlar Bodrum da kamp yapıyor Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon un davetiyle Bodrum a gelen Vanlı futbolcu kızlar Bodrum da kamp yapıyor. Van Mustafa Cengiz Ortaokulu Mor Menekşeler

Detaylı

Geçmiş Dönem Başkanı : Ercan Zorlu 2420. BÖLGE İSTANBUL MASLAK ROTARY KULÜBÜ DERNEĞİ 14.04.1993

Geçmiş Dönem Başkanı : Ercan Zorlu 2420. BÖLGE İSTANBUL MASLAK ROTARY KULÜBÜ DERNEĞİ 14.04.1993 K.R Ravindran 2015-16 President,UR Kulüp Toplantı No: 1089 Dönem Toplantı No: 17 Bülten No: 17 Toplantı Yeri :Maslak Cumhuriyet Koleji Toplantı Tarihi: 18 Kasım 2015 Toplantı Saati :10:00 15:30 Hizmetlerinizi

Detaylı

BİRLİKTE YAŞAMA VE KARDEŞLİK

BİRLİKTE YAŞAMA VE KARDEŞLİK ÖZEL ANAKENT İLKOKULU 2013-2014 EĞİTİM ve ÖĞRETİM DÖNEMİ DEĞERLER EĞİTİMİ PROJESİ KASIM - ARALIK SAYFASI Birlikte Yaşama Kültürü ve Hoşgörü Gel Bize Katıl Bize! Şarkısını Söyledik Sınıf içinde, arkadaşlarımızla

Detaylı

ĠZMĠR INNER WHEEL KULÜBÜ

ĠZMĠR INNER WHEEL KULÜBÜ ĠZMĠR INNER WHEEL KULÜBÜ 1990 NĠSAN 2012 BÜLTENĠ ĠZMĠR INNER WHEEL DERNEĞĠ (İzmir Dostluk Çarkı Derneği) YÖNETİM KURULU Başkan Esin Ceyhan Tel: 0 232 421 36 84 Geçen Dönem Başkanı Yeşin Arpacıoğlu Tel:

Detaylı

U.R BÖLGE KARADENİZ EREĞLİ ROTARACT KULÜBÜ DÖNEMİ 2. MUTAT TOPLANTI BÜLTENİ

U.R BÖLGE KARADENİZ EREĞLİ ROTARACT KULÜBÜ DÖNEMİ 2. MUTAT TOPLANTI BÜLTENİ U.R 2430. BÖLGE KARADENİZ EREĞLİ ROTARACT KULÜBÜ 2015-2016 DÖNEMİ 2. MUTAT TOPLANTI BÜLTENİ. Uluslararası Rotary Başkanı: K.R Ravi RAVINDRAN U.R 2430. Bölge Guvarnörü: Canan ERSÖZ U.R 2430. Bölge Rotaract

Detaylı

Toplantı No: Toplantı Yeri: WELLBORN OTEL - Toplantı Tarihi: Toplantı Saati: 19:30 - Dönem Toplantı No: 28.

Toplantı No: Toplantı Yeri: WELLBORN OTEL - Toplantı Tarihi: Toplantı Saati: 19:30 - Dönem Toplantı No: 28. Toplantı No: 1092 - Toplantı Yeri: WELLBORN OTEL - Toplantı Tarihi: 11.01.2015 Toplantı Saati: 19:30 - Dönem Toplantı No: 28 1 Kuruluş Tarihi: 19.03.1993 - Charter Tarihi: 23.04.1997 Yönetim Kurulu & Başkanın

Detaylı

Sayı. OR-AN Rotary Kulübü. Eylül. Kuruluş : 7 Ekim 1997. John Kenny UR Başkanı. Hasan Akduman Dönem Guvernörü 2009-2010. Zeynep Gökalp Dönem Başkanı

Sayı. OR-AN Rotary Kulübü. Eylül. Kuruluş : 7 Ekim 1997. John Kenny UR Başkanı. Hasan Akduman Dönem Guvernörü 2009-2010. Zeynep Gökalp Dönem Başkanı Sevgili Dostlarım, Dönemimizin 2 ayını geride bıraktık. Yaz aylarının güzel günlerini tatil ile değerlendiren dostlarımız artık Ankara ya döndüler. Çocukların okulları başladı. Sevgili Çocuklarımıza yeni

Detaylı

24 Kasım Öğretmenler Günü Beykoz'da Coşkuyla Kutlandı

24 Kasım Öğretmenler Günü Beykoz'da Coşkuyla Kutlandı 24 Kasım Öğretmenler Günü Beykoz'da Coşkuyla Kutlandı Sabancı Öğretmenevi, Akşam Sanat Okulu Salonu'nda gerçekleşen Öğretmenler Günü, Saygı duruşu ve İstiklal Marş'ımızın okunması ile başladı. 1 / 7 Emekli

Detaylı

19-25 NİSAN 2015 İTALYA ZİYARETİMİZ

19-25 NİSAN 2015 İTALYA ZİYARETİMİZ 19-25 NİSAN 2015 İTALYA ZİYARETİMİZ 19.04.2015/Pazar NAPOLİYE UÇUŞ VE BULUŞMA Görevli öğretmenler uçuş saatinden önce havalimanında buluşarak gereken işlemleri yaptıktan sonra yolcu luğumuza başladık.

Detaylı

Türkiye nin köklü şirketlerinden PET HOLDİNG 40 yaşında

Türkiye nin köklü şirketlerinden PET HOLDİNG 40 yaşında Türkiye nin köklü şirketlerinden PET HOLDİNG 40 yaşında 23 Nisan 2014 Çarşamba 17:23 Devremülk Turizm inden Sağlık Turizm ine, madencilik ve mermerden gayrimenkule kadar farklı alanlarda faaliyet gösteren

Detaylı

TOPLANTI BİLGİLERİMİZ BU HAFTA

TOPLANTI BİLGİLERİMİZ BU HAFTA TOPLANTI BİLGİLERİMİZ BU HAFTA NO : 1537 TARİHİ : 14.07.2015 Salı YERİ : Kordon Otel SAATİ : 12:00 KONU : BİZBİZE NOT : 21 Temmuz Salı günü derneğimizin OLAĞAN GENEL KURUL Toplantısı yapılacaktır. Yeterli

Detaylı

Ron D. BURTON. Uluslararası Rotary Başkanı. U.R. 2440 Bölge Guvernörü Esat KARDIÇALI. VII. Grup Guvernör Temsilcisi Erhan GÖKDAĞ

Ron D. BURTON. Uluslararası Rotary Başkanı. U.R. 2440 Bölge Guvernörü Esat KARDIÇALI. VII. Grup Guvernör Temsilcisi Erhan GÖKDAĞ Uluslararası Rotary Başkanı Ron D. BURTON U.R. 2440 Bölge Guvernörü Esat KARDIÇALI VII. Grup Guvernör Temsilcisi Erhan GÖKDAĞ Toplantı Yeri: Kordon Otel Çarşamba 12.30-14.00 En iyi bireyler, kendinden

Detaylı

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI VELİ BİLGİLENDİRME MEKTUBU NİSAN 2015

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI VELİ BİLGİLENDİRME MEKTUBU NİSAN 2015 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI VELİ BİLGİLENDİRME MEKTUBU NİSAN 2015 ÇOCUKLAR GELECEĞİMİZİN GÜVENCESİ YAŞAMA SEVİNCİMİZDİR, BUGÜNÜN ÇOCUĞUNU YARININ BÜYÜĞÜ OLARAK YETİŞTİRMEK HEPİMİZİN İNSANLIK

Detaylı

İSTANBUL MARMARA ROTARY KULÜBÜ Kuruluş Tarihi 11 Nisan 1978 Charter Tarihi 26 Mart 1980

İSTANBUL MARMARA ROTARY KULÜBÜ Kuruluş Tarihi 11 Nisan 1978 Charter Tarihi 26 Mart 1980 ROTARY Tarih:17.02/2014 Pazartesi Sevgili Rotaryen Dostlarımız, Dönemimizin 32 uncu, Kulübümüzün 1743 ıncı Toplantısını 17.02.2014 tarihinde Marmara Yelken Kulübü nde gerçekleştirdik. Guvernör Yardımcımız

Detaylı

129 KADINI TEMSİLEN 129 KADIN MHP YE ÜYE OLDU

129 KADINI TEMSİLEN 129 KADIN MHP YE ÜYE OLDU 129 KADINI TEMSİLEN 129 KADIN MHP YE ÜYE OLDU Kadınlar Günü MHP Bodrum Seçim İletişim Merkezi nde Coşkuyla Kutlandı MHP Bodrum Seçim İletişim Merkezi nde düzenlenen 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü etkinliğine,

Detaylı

- HAFTALIK KULÜP BÜLTENİ

- HAFTALIK KULÜP BÜLTENİ Ian RISELEY U.R. Başkanı 2017 18 Serdar ÜNLÜ U.R. 2430. Bölge Guvernörü 2017 18 Şevki BUDAK 2. Grup Guvernör Yardımcısı - HAFTALIK KULÜP BÜLTENİ Adres: İnönü Cad. Önen Pasajı Antakya, Hatay Tel/Faks: (326)

Detaylı

Defne Rotary Kulübü TOPLANTI BİLGİLERİ. U.R. Başkanı : Kalyan BANERJEE. U.R. 2430. Bölge Guvernörü : İsmail KAHYAOĞLU

Defne Rotary Kulübü TOPLANTI BİLGİLERİ. U.R. Başkanı : Kalyan BANERJEE. U.R. 2430. Bölge Guvernörü : İsmail KAHYAOĞLU U.R. Başkanı : Kalyan BANERJEE U.R. 2430. Bölge Guvernörü : İsmail KAHYAOĞLU 8.Grup Guvernör Yardımcısı : Emine PEHLİVAN Defne Rotary Kulübü TOPLANTI BİLGİLERİ TARİH : 29-05-2012 TOPLANTI SAYISI : 822

Detaylı

ICMME-2017 Matematik ve Matematik Eğitimi Uluslararası Konferansı Şanlıurfa da Yapıldı

ICMME-2017 Matematik ve Matematik Eğitimi Uluslararası Konferansı Şanlıurfa da Yapıldı ICMME-2017 Matematik ve Matematik Eğitimi Uluslararası Konferansı Şanlıurfa da Yapıldı Her yıl matematikçileri, matematik eğitimcilerini, eğitim uygulamasını yapan öğretmen ve öğrencileri, ayrıca kamuda

Detaylı

Lise Kısmı 2014-2015 Öğretim Yılı I. Dönem Sonu Sınav Takvimi için tıklayınız

Lise Kısmı 2014-2015 Öğretim Yılı I. Dönem Sonu Sınav Takvimi için tıklayınız Lise Kısmı 2014-2015 Öğretim Yılı I. Dönem Sonu Sınav Takvimi için tıklayınız TED KAYSERİ KOLEJİ 2014 2015 SINAV ADI ÖĞRETİM YILI I.DÖNEM SONU BAŞARISIZ DERSİ OLAN VEYA İSTEKLİ ÖĞRENCİLER İÇİN AÇILAN SINAV

Detaylı

EÜ ZİRAAT FAKÜLTESİ TARIM TOPLULUĞU 2012 FAALİYET RAPORU

EÜ ZİRAAT FAKÜLTESİ TARIM TOPLULUĞU 2012 FAALİYET RAPORU EÜ ZİRAAT FAKÜLTESİ TARIM TOPLULUĞU 2012 FAALİYET RAPORU Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi bünyesinde 2011 Şubat ayında kurulan Tarım Topluluğu, Ziraat Mühendisliği eğitimi alan öğrencilerin her alanda

Detaylı

ANKARA-OSTİM ROTARY KULÜBÜ. Sevgili Dostlarım,

ANKARA-OSTİM ROTARY KULÜBÜ. Sevgili Dostlarım, 2015-2016 DÖNEMİ KULÜP BÜLTENİ NO : 1 ( Temmuz 2015 ) ANKARA-OSTİM Sevgili Dostlarım, K.R. (Ravi) RAVİNDRAN Uluslararası Rotary Başkanı 2015 2016 Dönemi Canan ERSÖZ UR.2430. Bölge Guvernörü 2015 2016 Dönemi

Detaylı

Bin Yıllık Musiki Kültürümüze Katkı Sunuyoruz. 14 Ocak 2014 Kürdilihicazkâr Faslı Beraber ve Solo Şarkılar Konseri

Bin Yıllık Musiki Kültürümüze Katkı Sunuyoruz. 14 Ocak 2014 Kürdilihicazkâr Faslı Beraber ve Solo Şarkılar Konseri Bin Yıllık Musiki Kültürümüze Katkı Sunuyoruz 14 Ocak 2014 Kürdilihicazkâr Faslı Beraber ve Solo Şarkılar Konseri Müdürlüğümüz bünyesinde faaliyet gösteren AKM Klasik Türk Sanat Müziği Korosunun Şef Mitat

Detaylı

Toplantı No: Toplantı Yeri: WELLBORN OTEL - Toplantı Tarihi: Toplantı Saati: 19:30 - Dönem Toplantı No: 33.

Toplantı No: Toplantı Yeri: WELLBORN OTEL - Toplantı Tarihi: Toplantı Saati: 19:30 - Dönem Toplantı No: 33. Toplantı No: 1097 - Toplantı Yeri: WELLBORN OTEL - Toplantı Tarihi: 15.02.2016 Toplantı Saati: 19:30 - Dönem Toplantı No: 33 1 Kuruluş Tarihi: 19.03.1993 - Charter Tarihi: 23.04.1997 Yönetim Kurulu & Başkanın

Detaylı

ĠZMĠR INNER WHEEL KULÜBÜ

ĠZMĠR INNER WHEEL KULÜBÜ ĠZMĠR INNER WHEEL KULÜBÜ 1990 EYLÜL 2013 BÜLTENĠ ĠZMĠR INNER WHEEL DERNEĞĠ Gazi Bul. No.90 Çankaya İş Merkezi K.8/801 Çankaya/İZMİR Tel:0.232.441 81 53 Faks:0.232.483 52 42 YÖNETİM KURULU Başkan Burçin

Detaylı

DALYAN INNER WHEEL KULÜBÜ BÜLTEN TARIHI: TOPLANTI NO: 1 BÜLTEN NO

DALYAN INNER WHEEL KULÜBÜ BÜLTEN TARIHI: TOPLANTI NO: 1 BÜLTEN NO DALYAN INNER WHEEL KULÜBÜ 2014-2015 BÜLTEN TARIHI: 23.09.2014 TOPLANTI NO: 1 BÜLTEN NO : 1 2014-2015 Dönemi Uluslararası Teması ; Light The Path Yolu Aydınlat International Inner Wheel Başkan Abha Gupta

Detaylı

TOPLANTI BİLGİLERİMİZ BU HAFTA

TOPLANTI BİLGİLERİMİZ BU HAFTA TOPLANTI BİLGİLERİMİZ BU HAFTA NO : 1540 TARİHİ : 04.08.2015 Salı Saat: 12.00 YERİ : Kordon Otel KONU : Dünden Bugüne Türkiye de Alışveriş Merkezleri KONUŞMACI : Rtn. Şükrü Cem AKÇAY NOT :Katılım durumunuzu

Detaylı

TOPLANTI YERİ : BURÇ BEST OTEL DEVAM ORANI : %50,00 (Geçici Devam Oranı) TOPLANTI SAATİ : 20:00 ÜYE SAYISI : 20

TOPLANTI YERİ : BURÇ BEST OTEL DEVAM ORANI : %50,00 (Geçici Devam Oranı) TOPLANTI SAATİ : 20:00 ÜYE SAYISI : 20 237. TOPLANTI - 23-09-2009.01.2009 TOPLANTI YERİ : BURÇ BEST OTEL DEVAM ORANI : %50,00 (Geçici Devam Oranı) TOPLANTI SAATİ : 20:00 ÜYE SAYISI : 20.08.2008 KONUK SAYISI : KATILAN ÜYE SAYISI : 10.2008 KONUK

Detaylı

İÇİNDEKİLER. Gençlik te İlköğretim Haftası. 1. Sınıf Okula Uyum Haftası. 5. Sınıf Okula Uyum Haftası Gençlik te Veli Toplantısı

İÇİNDEKİLER. Gençlik te İlköğretim Haftası. 1. Sınıf Okula Uyum Haftası. 5. Sınıf Okula Uyum Haftası Gençlik te Veli Toplantısı İÇİNDEKİLER Gençlik te İlköğretim Haftası 1. Sınıf Okula Uyum Haftası 5. Sınıf Okula Uyum Haftası Gençlik te Veli Toplantısı Sosyal Etkinlik Tanıtım Programı Şehit ve Gazilere Vefa Ziyareti İngilizce Etkinliğimiz

Detaylı

DTİK TÜRK GİRİŞİMCİLER KURULTAYI. Gala Yemeği Konuşması. Ömer Cihad Vardan, DEİK Başkanı. 26 Mart 2016, İstanbul

DTİK TÜRK GİRİŞİMCİLER KURULTAYI. Gala Yemeği Konuşması. Ömer Cihad Vardan, DEİK Başkanı. 26 Mart 2016, İstanbul DTİK TÜRK GİRİŞİMCİLER KURULTAYI Gala Yemeği Konuşması Ömer Cihad Vardan, DEİK Başkanı 26 Mart 2016, İstanbul Sayın Başbakan Yardımcılarım; Bakanlarım; Saygıdeğer Protokol; Çok Değerli Başkanlar; Türk

Detaylı

Karnaval Havasında Uçurtma Festivali

Karnaval Havasında Uçurtma Festivali Karnaval Havasında Uçurtma Festivali Bodrum da bu yıl 6 ıncısı gerçekleştirilen Ver elini Bodrum, Çocuklar Ölmesin Uçurtma Uçursun festivali renkli görüntülere sahne oldu. Sabah erken saatlerden akşama

Detaylı

İSTANBUL ATAŞEHİR ROTARY KULÜBÜ DÖNEMİ BÜLTENİ

İSTANBUL ATAŞEHİR ROTARY KULÜBÜ DÖNEMİ BÜLTENİ İSTANBUL ATAŞEHİR ROTARY KULÜBÜ 2017-18 DÖNEMİ BÜLTENİ Bülten No:4 Kulüp Toplantı No: 929 Dönem Toplantı No: 14 Toplantı Tarihi: 10.10.2017 www.atasehirrotary.org U.R. Başkanı: Ian H.S. Riseley U.R. 2420.

Detaylı

Geçmiş Dönem Başkanı : Ercan Zorlu

Geçmiş Dönem Başkanı : Ercan Zorlu K.R Ravindran 2015-16 President,UR Kulüp Toplantı No: 1112 Dönem Toplantı No: 42 Bülten No: 40 Toplantı Yeri: Maslak Steigenberger Otel Toplantı Tarihi: 11 Mayıs 2 016 Toplantı Saati :12:30-13 : 30 Hizmetlerinizi

Detaylı

John F.Germ UR Başkanı Güner İnci. Umur Sakallıoğlu UR 2430.Bölge 9.Grup Guvernör Yrd YÖNETİM KURULU KOMİTE BAŞKANLARI

John F.Germ UR Başkanı Güner İnci. Umur Sakallıoğlu UR 2430.Bölge 9.Grup Guvernör Yrd YÖNETİM KURULU KOMİTE BAŞKANLARI KURULUŞ: 06 MAYIS 1985 CHARTER: 22 MAYIS 1987 UR.2430.BÖLGE ORDU/TÜRKİYE John F.Germ UR Başkanı 2016 2017 Güner İnci UR 2430.Bölge Guvernörü 2016 2017 Umur Sakallıoğlu UR 2430.Bölge 9.Grup Guvernör Yrd.

Detaylı

Toplantı No: Toplantı Yeri: WELLBORN OTEL - Toplantı Tarihi: Toplantı Saati: 19:30 - Dönem Toplantı No: 35.

Toplantı No: Toplantı Yeri: WELLBORN OTEL - Toplantı Tarihi: Toplantı Saati: 19:30 - Dönem Toplantı No: 35. Toplantı No: 1099 - Toplantı Yeri: WELLBORN OTEL - Toplantı Tarihi: 29.02.2016 Toplantı Saati: 19:30 - Dönem Toplantı No: 35 1 Kuruluş Tarihi: 19.03.1993 - Charter Tarihi: 23.04.1997 Yönetim Kurulu & Başkanın

Detaylı

TARĠH : TOPLANTI SAYISI / MEKTUP SAYISI : 2559/23 ONUR KONUĞU / KONUġMACI : Rtn.Uğurcan Özses : Vergi Yasasındaki Son DeğiĢiklikler

TARĠH : TOPLANTI SAYISI / MEKTUP SAYISI : 2559/23 ONUR KONUĞU / KONUġMACI : Rtn.Uğurcan Özses : Vergi Yasasındaki Son DeğiĢiklikler 1/14 TARĠH : 04.01.2018 TOPLANTI SAYISI / MEKTUP SAYISI : 2559/23 ONUR KONUĞU / KONUġMACI : Rtn.Uğurcan Özses TOPLANTI KONUSU : Vergi Yasasındaki Son DeğiĢiklikler GEÇEN HAFTA TOPLANTI BĠLGĠLERĠ GELECEK

Detaylı

BURSA ÇEKİRGE ROTARY KULÜBÜ Toplantı No : 363 Tarih : 02/11/2010

BURSA ÇEKİRGE ROTARY KULÜBÜ Toplantı No : 363 Tarih : 02/11/2010 Kuruluş Tarihi : 28.02.2003 Chartered : 10.02.2004 Kulüp No : 64494 En iyi bireyler, Kendilerinden çok ait olduğu toplumu dü ünen, onun varlığının ve mutluluğunun korunmasına, ya amını adayan insanlardır.

Detaylı

Maslak Rotary Kulübü

Maslak Rotary Kulübü K.R Ravindran 2015-16 President,UR Kulüp Toplantı No: 1077 Dönem Toplantı No: 5 Bülten No: 5 Toplantı Yeri :Maslak Steinberger Otel Toplantı Tarihi: 12 Ağustos 2015 Toplantı Saati :12.30 13.30 Hizmetlerinizi

Detaylı

1. OCAK / 2016 DOSTLUK TOPLANTISI

1. OCAK / 2016 DOSTLUK TOPLANTISI Kurucu Başkan : Tezer TUNÇ Dernek kodu:35-09/059 BAŞKAN : İlknur BECERİK Tel: 425 30 90 Faks: 425 30 90 Gsm: 0 533 472 81 90 II.I. BAŞKAN : Çiğdem BEŞKARDEŞ Tel: 373 30 11 Faks: 425 30 90 Gsm: 0 532 314

Detaylı

Karnaval Havasında Uçurtma Festivali

Karnaval Havasında Uçurtma Festivali Karnaval Havasında Uçurtma Festivali Bodrum da bu yıl 6 ıncısı gerçekleştirilen Ver elini Bodrum, Çocuklar Ölmesin Uçurtma Uçursun festivali renkli görüntülere sahne oldu. Sabah erken saatlerden akşama

Detaylı

Fethiye den 7 Kooperatif Ulaşımda Dönüşüme Katıldı

Fethiye den 7 Kooperatif Ulaşımda Dönüşüme Katıldı Fethiye den 7 Kooperatif Ulaşımda Dönüşüme Katıldı Muğla Büyükşehir Belediyesi nin il genelinde sürdürdüğü Ulaşımda Dönüşüm Projesi ne Fethiye İlçesinde faaliyet gösteren 7 kooperatif daha katıldı. Muğla

Detaylı

TOBB İLKOKULU E-BÜLTEN. Mart 2015. TOBB ilkokulu SAYI 3. Telefon: 0 (464) 213 05 46 Faks: 0 (464) 213 05 46 E-posta: 703285@meb.k12.

TOBB İLKOKULU E-BÜLTEN. Mart 2015. TOBB ilkokulu SAYI 3. Telefon: 0 (464) 213 05 46 Faks: 0 (464) 213 05 46 E-posta: 703285@meb.k12. TOBB İLKOKULU SAYI 3 Mart 2015 Telefon: 0 (464) 213 05 46 Faks: 0 (464) 213 05 46 E-posta: 703285@meb.k12.tr TOBB ilkokulu Hanımefendilerden Anlamlı Ziyaret Sayın Valimizin eşi Hanife YAZICI ve beraberinde

Detaylı

BTEC BİLGİLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

BTEC BİLGİLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ BTEC BİLGİLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ 30 Kasım Pazartesi günü saat 17:00 da BTEC Programının öğrenciye kazandırdıkları, programın temel gereklilikleri, başvuru koşulları, BTEC programında ölçme ve

Detaylı

Sevgili Rotary Ailem merhaba,

Sevgili Rotary Ailem merhaba, Sevgili Rotary Ailem merhaba, Eylül ayında Toplum Liderleri Geliyor adlı projemize kaynak yaratabilmek için Spa Sağlık projemizi gerçekleştirdik.projemize katılan üyelerimiz ve yakınları aktiviteyi çok

Detaylı

Demir Export A.Ş., Türkiye nin en büyük sanayi ve ticaret kuruluşu olan Koç Grubu nun madencilik faaliyetlerini yürüten şirketidir.

Demir Export A.Ş., Türkiye nin en büyük sanayi ve ticaret kuruluşu olan Koç Grubu nun madencilik faaliyetlerini yürüten şirketidir. cevher 2018 TEMMUZ cevher Demir Export A.Ş., Türkiye nin en büyük sanayi ve ticaret kuruluşu olan Koç Grubu nun madencilik faaliyetlerini yürüten şirketidir. Kurulduğu 1957 yılından beri demir cevheri

Detaylı

ĠZMĠR INNER WHEEL KULÜBÜ

ĠZMĠR INNER WHEEL KULÜBÜ ĠZMĠR INNER WHEEL KULÜBÜ 1990 KASIM 2013 BÜLTENĠ ĠZMĠR INNER WHEEL DERNEĞĠ Gazi Bul. No.90 Çankaya İş Merkezi K.8/801 Çankaya/İZMİR Tel:0.232.441 81 53 Faks:0.232.483 52 42 YÖNETİM KURULU Başkan Burçin

Detaylı

UR.2430.BÖLGE ORDU/TÜRKİYE

UR.2430.BÖLGE ORDU/TÜRKİYE KURULUŞ: 06 MAYIS 1985 CHARTER: 22 MAYIS 1987 UR.2430.BÖLGE ORDU/TÜRKİYE K.R.Ravindran UR Başkanı 2015-2016 Canan Ersöz UR 2430.Bölge Guvernörü 2015-2016 Hasan Karamustafaoğlu UR 2430.Bölge 9.Grup Guvernör

Detaylı

MAMMA MIA. Lise İngilizce Drama Kulübü nden bir ilk daha

MAMMA MIA. Lise İngilizce Drama Kulübü nden bir ilk daha MAMMA MIA Lise İngilizce Drama Kulübü nden bir ilk daha Her yıl geleneksel olarak bir oyun çıkarmayı hedeflediğimiz kulübümüzde bu sene dünyanın en ünlü müzikali olma özelliği taşıyan MAMMA MIA yı sergiledik.

Detaylı

RASİM ÖNEL MESLEKİ ve TEKNİK ANADOLU LİSESİ

RASİM ÖNEL MESLEKİ ve TEKNİK ANADOLU LİSESİ RASİM ÖNEL MESLEKİ ve TEKNİK ANADOLU LİSESİ YALNIZ DEĞİLSİNİZ SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ YALNIZ DEĞİLSİNİZ sosyal sorumluluk projesi kapsamında HALKLA İLİŞKİLER ve ORGANİZASYON ALANI öğrencilerimiz Sığacık

Detaylı

BY BYY DEMET ÖĞRETMENİM

BY BYY DEMET ÖĞRETMENİM BY BYY DEMET ÖĞRETMENİM Bodrum un sevilen öğretmeni, sporcu Demet Tezgider sevenlerinin ellerinde, gözyaşları ve dualar ile son yolculuğuna uğurlandı. Demet Yorgancı Tezgider, dün sabah saatlerinde İzmir

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 30 ARALIK 2016

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 30 ARALIK 2016 HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 30 ARALIK 2016 VELİLERİMİZE HATIRLATMALAR YENİ YIL ETKİNLİĞİ Okul Öncesi öğrencilerimiz için planladığımız Yeni Yıl Etkinliği okulların kar tatili olması dolayısıyla yapılamadı. Bu

Detaylı

10/02/2011. Kulübümüzün Toplantısına Hoşgeldiniz. Ankara Bahçelievler Rotary Kulübü

10/02/2011. Kulübümüzün Toplantısına Hoşgeldiniz. Ankara Bahçelievler Rotary Kulübü 10/02/2011 Kulübümüzün 1267. Toplantısına Hoşgeldiniz Ankara Bahçelievler Rotary Kulübü 2010-2011 2010 2011 Dönemi 26. yıl 2010 2011 Dönemi 26. yıl KULÜP MARŞIMIZ Bir gönül bahçesi kulübümüz Sevgi, dostluk,

Detaylı