b. Taşınmaz Varlıklar c. Araç ve İş Makinası Parkı

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "b. Taşınmaz Varlıklar c. Araç ve İş Makinası Parkı"

Transkript

1

2 SUNUM PLANI 1. GENEL BİLGİLER a. İnsan Kaynakları b. Taşınmaz Varlıklar c. Araç ve İş Makinası Parkı 2. MALİ YAPI 3. KENTSEL YENİLEME VE GELİŞİM 4. KENTSEL TASARIM a. Yapı Projeleri b. Açık Yeşil Alanlar 5. ULAŞIM 6. İÇME SUYU VE ATIK SU TEKNİK ALT YAPISI 7. ÇEVRE VE KATI ATIK YÖNETİMİ 8. SOSYAL YAŞAM 9. KÜLTÜR SANAT

3

4 PERSONEL DURUMU ÇALIŞANLARIMIZ MEMUR SÖZLEŞMELİ MEMUR İŞÇİ HİZMET ALIMI TOPLAM PERSONEL GİDERLERİNİN ORANI sayılı Belediye Kanunu yasal sınırı % ÇALIŞAN HAREKETLERİ 2016 Göreve Başlayan (atama, nakil, sözleşme) 19 Görevden ayrılan (emeklilik, statü değişikliği, istifa, ölüm vb.) 24

5

6 TAŞINMAZ MAL VARLIKLARI/ MEVCUT DURUM TAŞINMAZ DURUMU ARSA ARAZİ BİNA

7 TAŞINMAZ MAL VARLIKLARI/ HAREKETLER TAŞINMAZ ALIMLARI: Fevzipaşa Mahallesi, m² Kâgir Çırçır Fabrikası KAMULAŞTIRMA İŞLEMLERİ: Atık Su Arıtma Tesisi Alanında kalan, Işıklar Köyü, 1 parselde kayıtlı m² tarla, Fevzipaşa Mahallesi, 157 ada 16 parselde kayıtlı 103,00 m² taşınmaz Stadyum yanı Üçgen Park, Kınalı Kuzular Camii arkasında çocuk parkı ve yol, Ali Haydar Önder Lisesi yanı otopark gibi amaçlar için kamulaştırma işlemleri yapılmıştır. KAT KARŞILIĞI İHALELER: İsmetpaşa M, toplam m² 8 adet, 646m² işyeri ve 1 hisseli işyeri Eski Sanayi Bölgesi Kentsel Yenileme alanı; toplam m² 24 mesken Cennet Otopark; toplam 4.092m² Katlı Otopark ve 1 bağımsız bölüm KAT KARŞILIĞI (yol fazlaları) (toplam m² yol fazlasından 16 daire, 4 işyeri) Barbaros, 75,22 m² 1 daire Barbaros, 711 m² 8 daire Cevatpaşa, 59,22m² 1 işyeri Cevatpaşa (Güven Evler) 1.704m² 7 daire İsmetpaşa (sanayi), m² 3 işyeri BAĞIŞLAR: Yıl içinde kentin çeşitli alanlarında 11 adet arsa vasfında toplam 4.732,31 m² şartsız olarak belediyemize bağışlanmıştır.

8 TAŞINMAZ MAL VARLIKLARI

9

10 ARAÇ VE İŞ MAKİNESİ PARKI Araç Tipi Hizmet Araçları Minibüs, Otobüs, Binek Araç, İtfaiye Aracı, Motosiklet, Cenaze Aracı vb. İş Makinaları Kamyon, Kamyonet, Çöp Kamyonu, Yol Süpürme, Ekskavatör, Kepçe, Silindir, Kanal Açıcı, Asfalt Tankeri, Dozer, Greyder, Kepçe, Yakıt Tankeri, Tır, Dorse, Traktör, Sepetli Araç, Yol Çizgi Aracı vb. ADET TOPLAM 211 Hizmet Yerleri Fen İşleri hizmetleri İtfaiye hizmetleri Park ve Bahçe hizmetleri Cenaze ve Defin hizmetleri Teknik Altyapı hizmetleri Haşere İlaçlama hizmetleri Katı Atık hizmetleri ÇABİS ve Trafik hizmetleri Veteriner hizmetleri 2016 Alınan Araç Sayıları ve Tipleri 2 adet 14 m³ kapasiteli damperli kamyon ve 1 adet silindir 1 adet 13 tonluk temiz su tankerli itfaiye aracı 1 adet traktör ve ekipmanları 1 adet kapalı tip soğutuculu cenaze aracı 1 adet kamyonet ve kanal temizleme ekipmanı 4 adet motosiklet 1 adet Kepçe 1 adet Kamyonet 1 adet Kamyonet

11

12 BÜTÇE GERÇEKLEŞMELERİ Gelir/Gider 15 Gerçekleşme 16 Tahmin 16 Gerçekleşme % Gelir , , ,87 93 Gider , , ,57 75 Finansman , , ,70

13 BÜTÇE GERÇEKLEŞMELERİ 2016 GİDER BÜTÇESİ Bütçe Bütçe % Performans Hedefleri Maliyetleri Toplamı ,73 %32,29 Stratejik Planda tanımlı Faaliyet, Hizmet 51, ,84 %19,15 ve Proje Maliyetleri Genel Yönetim Giderleri ,94 %48,56 TOPLAM ,

14

15 İMAR VE ŞEHİRCİLİK HİZMETLERİ Güzelyalı ve Dardanos ta imar planlarına altlık oluşturan dönüm meskun, dönümde gayri meskun hali hazır haritalar tamamlanmıştır.

16 İMAR VE ŞEHİRCİLİK HİZMETLERİ tarih 72 sayılı meclis kararı ile onaylanan yönergede; onaylı imar plan notlarımıza ve geoteknik rapora göre zemin iyileştirme gerekmesi durumunda, yapılan iyileştirmenin denetim ve kontrolü hükme bağlanmıştır. Projesine uygun olarak imal edilmeyen zemin iyileştirme imalatlarında, eksiklikler giderilmeden inşaat ruhsatı aşamasına geçilmemektedir yılında 250 adet zemin iyileştirme ruhsatı düzenlenmiştir.

17 KENTSEL YENİLEME PROJELERİ KENTİN BÜTÜNÜNDE SANAYİ ALANLARININ DÖNÜŞÜMÜ VE YENİLEME ÇALIŞMALARI İLE DAHA NİTELİKLİ VE KONFORLU KENTSEL YAŞAM ALANLARI YARATIYORUZ. Güven Evler Sitesi Alanı 54 Evler Alanı Sosyal Konutlar İsmetpaşa Eski Sanayi Sitesi Barbaros Eski Sanayi Sitesi

18 İSMETPAŞA MAH SOSYAL KONUTLAR MEVKİİ KENTSEL YENİLEME 860 birimden oluşan konut alt bölgesinde mülkiyetlerin %24 ü belediye, % 76 sı özel mülkiyettir yılı boyunca 855 mülkiyet sahibi ile birebir görüşülmüş, %96 sı ile uzlaşma sağlanmıştır. Ocak 2017 den itibaren noter vekâletname bilgileri toplanmaya başlamıştır.

19 İSMETPAŞA MAH ESKİ SANAYİ BÖLGESİ KENTSEL YENİLEME 2015 yılında başladığımız projelendirme çalışmalarında hak sahipleri ile birebir görüştük, çeşitli alternatifler sunduk ve birlikte karar verdik. Ticaret, konut, sosyal açık alanları ile kat karşılığı ihale yöntemi ile bizim güvencemiz altında alanı yenilemeye başladık. Zeminde m² otopark alanı ve 24 konut bu proje ile belediye taşınmazlarına eklenecek.

20

21 BELEDİYE TEKNİK HİZMETLER KAMPÜSÜ Mülkiyeti belediyemize ait m² alan üzerinde araç ve iş makinaları otoparkı, araç yıkama alanı, bakım ve onarım atölyeleri, Fen İşleri, Su ve Kanalizasyon, Temizlik İşleri, Makine İkmal gibi teknik hizmet birimleri mal malzeme depoları, iş güvenliği esaslarına uygun soyunma, dinlenme odaları ve idari birimler ile fonksiyonlandırılmış ve uygulama projeleri tamamlanmıştır. İhale süreci başlamıştır.

22 GÜZELYALI HALK PLAJI Mülkiyeti belediyemize ait Güzelyalı Gençlik Kampı yanında bulunan m² alanda fiziksel çevresinin engellilerin erişilebilirliği standartları doğrultusunda tasarlanan Halk Plajı, engellilerin de rahatlıkla kullanabileceği, denize girebileceği, spor ve oyun alanları, eğlence ve dinlence mekanları ile bir bütün olarak tasarlandı. Teknik alt yapı çalışmalarına başlanılan projenin yazın ilk günlerinde kullanıma açılması planlanmaktadır.

23 Proje alanı, mevcut Kent Kütüphanesi, Devlet Güzel Sanatlar Galerisinin ve mülkiyeti Belediyemize ait Prof. Dr. Türkan Saylan Sosyal Tesisinin de içinde bulunduğu toplamda m² parsel alanına sahip taşınmaz üzerindedir. PROF. DR. TÜRKAN SAYLAN SOSYAL TESİSLERİ

24 PROF. DR. TÜRKAN SAYLAN SOSYAL TESİSLERİ Proje alanı üzerinde bulunan tüm yapı ve alanlar bir bütün olarak değerlendirilmiş ve projelendirilmiştir. Giriş katında sergi, çalıştay, gösterim vb. etkinlik alanı, asma katta özellikle gençler için interaktif oyun alanları, 2. Kat çok amaçlı salon ve fuaye ve buna bağlı olarak açık teras olarak tasarlanmıştır.

25 ESENLER MAHALLESİ DÜĞÜN SALONU Esenler Mahallesinde, yaklaşık m² alan üzerinde Düğün ve Nikah Salonu projesi hazırlanmıştır. Kültürümüzde yer alan nişan, kına ve düğün için 2 salon ve ihtiyaçlara cevap verecek organizasyon bölümü, çiçekçi, kuyumcu vb faaliyet alanları ayrılmıştır. Peyzajı ile kır düğünlerine de müsait olarak tasarlanan alanın uygulama projesi hazırlık süreci devam etmektedir.

26 ÖĞRENCİ EVİ Mülkiyeti belediyeye ait, Tevfik Rüştü Aras Caddesi Üzerinde bulunan 5.948,3 m² alan, lise ve üniversite öğrencileri için ev ortamında barınma ihtiyaçlarını karşılamak, okul sonrası zamanlarını daha nitelikli geçirmelerini sağlamak amacıyla güvenli bir yaşam alanına dönüşüyor.

27 ATAM KREŞ VE ÇOCUK KÜLTÜR EVİ 19 Eylül 2016 da hizmet vermeye başlayan ATAM Kreşimizde; 3-6 yaş aralığında 85 çocuğumuz, uzmanlar nezaretinde hizmet almaktadır. Çocuk Kültür Evimizde; 7-14 yaş aralığında 632 üye çocuğumuz potansiyellerinin açığa çıkması, bütüncül gelişimlerine katkı sağlayacak kültürel, sanatsal, bilimsel ve eğitsel faaliyet alanlarında hizmet almaktadır. Çocuk Kültür Evi; açıldığı günden bu yana akıl oyunları, robotik, müzik, dans, plastik ve görsel sanatlar, yaratıcı drama gibi 39 atölye çalışmasında 800 çocuğumuza ev sahipliği yapmıştır. Çocuklar için yapılan tüm çalışmalar elbette ki önemli, fakat biz çocukların analitik düşünme becerilerini geliştirecek programları daha fazla önemsiyoruz, robotik, bilgisayar kodlama ve bilişim yeteneklerini geliştirmek adına verilen diğer eğitimler gibi.

28 ATAM BARBAROS MAHALLE KREŞİ İkinci kreşimiz Barbaros a 0-6 yaş arası eğitiminin, insan yaşamının %80 ini kapsayan bir eğitim dönemi olduğu bilinci ile her mahalleye bir kreş diyerek başladık. Çocuklarımızın fizyolojik ve psikolojik özellikleri, bireysel farklılıklarını esas alarak hazırlanan eğitim, öğrenim, kültür, sanat programıyla fark yaratan, yarının sahiplerine ev sahipliği yapacak kreşimizi 2 katlı olarak yapmayı planlıyoruz. Bilim Teknoloji Atölyesi, Doğa Atölyesi, Uzay Bilim Atölyesi, Müzik ve Dans Atölyesi, Oyuncak Atölyesi, Ahşap ve Toprak Malzeme Tasarım Atölyesi vb. birçok fonksiyonu bir arada barındıracaktır.

29 YEŞİL YEREL YÖNETİM VE KÜLTÜR MERKEZİ m² parsel alanında m² kapalı alanda 2015 de yapımına başlanan yapının, yıl içinde yapım sürecinin büyük bir bölümünü kaplayan zemin iyileştirmesi tamamlanmış, temel çalışmalarının yaklaşık % 50 si, projenin de %20 si tamamlanmıştır.

30 İTFAİYE VE ACİL DURUM MÜDAHALE MERKEZİ Mülkiyeti belediyemize ait m² parsel alanında, itfaiye ve kurtarma faaliyetlerinin yürütüleceği, çalışanlarının eğitim, spor gibi ihtiyaçlarının karşılanacağı, iki katlı idari bina ve 10 araçlık makine parkı ile bir bütün olarak tasarlanan projenin yapımı tamamlanmıştır. 7 Nisan 2017 (Cuma) 16:00 da açıyoruz

31 YAŞ SEBZE, MEYVE HALİ Konumu itibariyle şehir içi ve şehirlerarası ulaşımda kolaylıkla ulaşılabilecek, mülkiyeti belediyemize ait m² parsel alanında, m² kapalı alanda 30 adet satış biriminden oluşup, içerisinde bilgi işletim sistemi, ağırlık kontrol ünitesi, güvenlik sistemi gibi teknolojik üniteleri ile tasarlanmış ve 2015 yılında yapımına başlanmıştır. Yapımı halen devam eden projenin günümüz itibariyle %61 i tamamlanmıştır.

32 TOHUM SANDIĞI Sürdürülebilir Çevre için emek ve çaba harcayan sivil toplum kuruluşları, üniversite, sivil girişim, platform ve topluluklar için ortak bir çatı olacak Tohum Sandığı önümüzdeki günlerde hizmete giriyor. Emile Vitalis in Evi aynı zamanda yerel tohumların korunması ve geleceğe aktarılması adına toplandığı, başta çocuk ve gençlerimizin teorik ve uygulamalı programlarla bilinçlendirildiği, doğa sevgisinin aşılandığı bir merkez olacak.

33 KÜÇÜK EV Tescilli bir yapı daha kent yaşamına katılıyor Mülkiyeti Hazineye ait belediyemize tahsisli tescilli yapının projeleri kurulca onaylanarak Eylül.2016 da başlanan yapım süreci tamamlanmıştır.

34

35 SAĞLIKLI YAŞAM PARKI Esenler Mahallesi Özgürlük Caddesi üzerinde m² lik alan, buz pisti, kaykay pisti, tenis kortu, yürüyüş yolları, engellilere özel spor alanları, basketbol, voleybol sahaları ve kapalı spor merkezi ile bir bütün olarak tasarlanan tesisin yapımı tamamlanmıştır. Herkes, sabah 09:00 dan akşam 22:00 ye kadar uzman eğitmenler eşliğinde spor yapılabilecek.

36 GELİNCİK HOBİ BAHÇELERİ Vatandaşlarımızın, kentin merkezinde daha kaliteli zaman geçirmeleri, toprağa dokunabilmeleri, tarım yapabilmeleri amacıyla Esenler Mahallesi 11. Sokakta bulunan m² alanı Hobi Bahçeleri olarak tasarladık. 49 m² ve 120 m² arasında değişen toplam 76 alan hizmete açıldı.

37 YÖREM MEYVE BAHÇESİ Ahmet Piriştina Caddesi ve Özlem Kayalı Sokak kesişiminde bulunan m²' lik alan, özellikle çocukların meyveyi dalında görmesi, tanıması amacıyla bahçeye dönüştü. 23 çeşit meyve, dinlenme ve çocuk oyun alanıyla kentlinin beğenisine sunuldu.

38 HALK BAHÇESİ İskele Meydanı, Cumhuriyet Meydanı, Halk Bahçesi arasında kalan yaklaşık m² lik projenin uygulama projeleri Çanakkale Kültür Varlıklarını Koruma Kurulunca değerlendirilmiştir. Büyük bir alanda ve etaplar halinde sürdürülecek projenin ilk uygulama alanı Halk Bahçesi olarak belirlenmiştir. Bu kapsamda üniversitemiz ve belediyemiz ortak bir çalışma yürütmektedir. Halk Bahçesinin tarihi, kültürel, sosyal ve doğal yapısının bozulmadan ve her yaş grubuna yönelik aktivite çeşitliliği sağlanarak yeniden düzenlenmesine uygun proje hazırlanmış ve kurula sunulmuştur.

39 HALK BAHÇESİ

40

41 KENT İÇİ YOL, KALDIRIM 2016 Toplam Üretimleri Asfalt - Ton Parke - m²

42 ÇABİS Karbon ayak izimizi bisikletlerle küçültmeye başladık. 5 istasyon 35 bisiklet, 16 km bisiklet yolu ile Çanakkale Akıllı Bisiklet Sistemimizin ilk adımını attık. Bu yıl Esenler i de kapsayacak şekilde ikinci etabını yapıyoruz ÇABİS abonemiz bulunuyor. Kent genelinde bisiklet dağıttık.

43 KENT İÇİ OTOPARK YAPIM VE UYGULAMALARI (CENNET OTOPARKI) Toplam 5.473,16 m²' lik alan üzerinde projelendirilen İş Merkezi ve Katlı Otopark, tarihinde ihale onayı alınarak süreç başlatılmıştır. Yer tesliminin Nisan.2017 de yapılması hedeflenen projenin yapım süresi 15 aydır.

44 KENT İÇİ AKILLI TRAFİK DÜZENLEMELERİ VE TRAFİK İZLEME, KONTROL MERKEZİ Cuma pazarı kavşağına dinamik kavşak kontrol sistemi (akıllı kavşak) kurularak trafik yoğunluğu azaltılmış ve sirkülasyon kontrolü sağlanmıştır. 17 Burda ve Kıyı AVM arasındaki yaya sirkülasyonu gözlemlenerek yayaların karşıdan karşıya geçişlerini güvenli hale getirmek için sinyalizasyon sistemi kurulmuştur.

45 TOPLU TAŞIMA Toplu taşıma sisteminden 2016 yılında kişi faydalanmıştır. Temassız Kart Uygulaması ile tüm kredi kartlarının ve android cep telefonlarının NFC sistemi ile toplu taşımada yeni bir adım atılmıştır. Kent ulaşımında rol alan tüm Halk Otobüsü, Taksi ve Servis personeline (şoför, rehber personel vs.) yıl içinde belirli periyotlarla öfke kontrolü, ilkyardım, trafik vb. eğitimler verilmiş, 561 kişi katılım göstermiştir.

46

47 ATIK SU ARITMA TESİSİ ÇAMUR KURUTMA ÜNİTESİNİN YAPIMI %90 kurulukta 10 ton/gün çamur kurutma kapasitesine sahip Solar Çamur Kurutma Tesisi ile düşük enerji tüketimi, enerji kaynağı olarak güneş enerjisinin kullanılması, kolay kurulum ve devreye alma, yüksek kurutma verimi, düşük işletme maliyeti sağlanacaktır. Tesisimiz hizmete girmiştir.

48 TEKNİK ALTYAPI YATIRIMLARI Kent içi Karacaören Güzelyalı Dardanos Toplam Kanalizasyon (m) Yağmursuyu (m) İçme suyu (m)

49 OSB TEKNİK ALTYAPISININ KENTSEL ALTYAPIYA BAĞLANMASI 2015 yılında GMKA Mali Destek Programı kapsamında %60 ını hibe olarak aldığımız Organize Sanayi Bölgesinin Atık Suyunun Kentsel Teknik Altyapıya bağlanması amacıyla yapılan projede m atık su hattı ve terfi istasyonu imalatı gerçekleştirilmiştir.

50 GÜZELYALI DARDANOS ATIK SU ARITMA TESİSİ Güzelyalı - Dardanos mücavir alanlarının atık sularının arıtımına yönelik IFAS (Sabit Film Entegreli Aktif Çamur) prosesi ile inşa edilecek tesisinin yapımı için ihale süreci devam etmektedir. Güzelyalı-Dardanos ta toplam m teknik altyapı üretimi ve 6 terfi istasyonu yapım çalışmaları hızla devam etmektedir.

51 HAMİDİYE TERFİ İSTASYONU Hamidiye Tabyalarının hemen yanında, yerleşim bölgesinin içinde koku, hijyen, eski teknoloji, işletme maliyetlerinin yüksek olması ve görüntü kirliliği gibi problemler yaşatan terfi istasyonunu yeniden yaptık. 250lt/sn debi kapasitesine sahip katı madde ayırıcılı bir sistem dizayn edildi. Aynı zamanda bakım ve işletme maliyetlerimiz de en alt seviyeye düştü.

52 GÜNEŞ ENERJİ SANTRALİ Atık Su Arıtma Tesisi elektrik giderlerinin yenilenebilir enerji ile karşılanması amacıyla m² alan üzerinde 1 megawatt lık enerji santrali kuruyoruz. Fizibilite ve uygulama projeleri tamamlanmış olup, bağlantı onay sürecinin son aşamasına gelinmiştir.

53

54 MAVİ BAYRAK Uluslararası Çevre Ödülü Mavi Bayrak için başvurumuzu yaptık. Yüzme suyu kalitesi, çevre yönetimi, çevre eğitimi ve bilgilendirme, can güvenliği ve verilen hizmetler gibi kriterlerde değerlendirildik ve Barış Kordonu Plajı için Mavi Bayrak aldık. 15 Haziran 31 Ağustos sezonunda Mavi Bayraklı Barış Plajımızda üçüncü sezonu karşılamaya hazırlanıyoruz.

55 KATI ATIK YÖNETİMİ Katı atıkların toplanması ve bertarafı kadar, atık türlerinin evlerden başlayarak doğru şekilde ayrıştırılması da önemlidir. Bu yıl özellikle bu amaçla, kentlinin bilinçlendirilmesi için çaba harcadık, kampanyalar, okullarda, sosyal yaşam evlerinde eğitim programları yürüttük. Kentimizin Çöp Karakterizasyonun Mevsimsel Değişimini bilmek, atık yönetim sistemimizi yeniden yapılandırmak için üniversitemiz ile birlikte çalışıyoruz. Çöpten ayrı olarak ton ambalaj atığı (kağıt, karton, cam, plastik, metal), kg bitkisel yağ, 2.949,6 kg pil, kg tıbbi atık topladık.

56

57 ALTIN YILLAR YAŞAM MERKEZİ Sağlıklı ve üretken yaşlanma için hobi bahçesinden Demli Sesler Korosuna, akıl oyunlarından el sanatlarına, koruyucu sağlık hizmetlerine, masal günlerinden özel gün etkinliklerine geniş bir yelpazede planlı ve sistematik programlar yürütüyoruz. Sürekli Katılımcılar: Etkinlik Katılımcıları (konser, gezi, masal günleri): Atölyelere Katılanlar (boş zaman, beceri): Bugün 363 sürekli kullanıcısı ve çok sayıda etkinlik katılımcısı her geçen gün artıyor çünkü altın yıllar yaşam merkezi yaşama yıllar, yıllara yaşam katıyor

58 SOSYAL YAŞAM EVLERİ Kentlilerimizin sosyalleşmesi, bilgilenmesi, becerilerini geliştirmesi ve yeni ilgi alanları edinmeleri için düzenli programlar yürütüyoruz. Tiyatrodan ahşap boyamaya, okuma yazmadan insan hakları eğitimlerine uzman desteğine birçok alanda hizmet veren Sosyal Yaşam Evlerinden: Uygulama Eğitim Programı: kişi, Yaz Etkinlikleri Programı: kişi Sömestr Tatili Programı: 944 çocuk, Gezi Programı: 311 kişi faydalanmıştır.

59 GENÇLİK BİRİMİ Üniversite yerel yönetim birlikte kent adına üretiyor 287 üniversite öğrencisine öğrenim yardımı, 4 öğrenciye de barınma desteği sağlıyoruz. Günde yaklaşık öğrenciye çorba dağıtıyoruz Üniversite Toplulukları: 12 topluluğun etkinliklerine destek olduk. Tıp Öğrencileri Birliği, Turizm Topluluğu, Atatürkçü Düşünce topluluğu birkaç örnek. Gençlik Buluşmaları, proje yazma eğitimleri, teknik geziler, kariyer günleri, acil yardım eğitimleri, kısa film festivali, izcilik eğitimi gibi bir çok faaliyette gençlerle ortaklık yapıyor, projelerine katkı sağlıyoruz.

60 EĞİTİM Okullarımızın bina, okul bahçesi ve spor alanlarının düzenlenmesini sağlıyoruz. Eğitim materyallerini ve fiziksel donanım ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Özellikle okullarda ki Özel Eğitim Sınıflarının eğitim materyallerini, öğle yemeği ve taşıma hizmetinden faydalanmalarını sağlıyoruz.(34 çocuk) İlkokul, Ortaokul, Lise ve Özel Eğitim öğrencilerine yönelik öğle yemeği yardımından toplam 400 öğrenci, 32 aile faydalanmıştır. Okullarımızın kütüphanelerini zenginleştirmeye devam ediyoruz. (10 ilkokul, 8 ortaokul, 14 liseye 65 kitaplık set desteği verdik.) Çevre bilincini geliştirmek, yerli üretimin değerini anlatmak ve sağlıklı beslenmeye vurgu yapmak adına 31 okulda, 15 ton Bayramiç Elması dağıttık.

61 SOSYAL DESTEKLER Çanakkale Gelişmişlik Haritası nı çıkardık. Kentte yoksulluk ve yoksunluğu tanımlamaya, standartlarını belirlemeye çalıştık. Artık yardım isteği için bize ulaşılmasını, talep oluşmasını beklemiyoruz. Şimdilik 6 kişilik Sosyal Çalışma Ekibimiz var. Elimizdeki veriler doğrultusunda ihtiyaç sahiplerini evlerinde birebir ziyaret ediyoruz. Geçtiğimiz yıl 173 kişiye verdiğimiz hizmet bugün 300 kişiye ulaştı.

62 SOSYAL DESTEKLER Kentlilerimizin mobilya, beyaz eşya, kırtasiye, giyecek gibi ihtiyaçlarını Sosyal Market aracılığı ile karşılıyoruz kişi ihtiyaçlarını karşıladı, kentlimiz bağışta bulundu. Evde Destek Programımız kapsamında 230 evde temizlik, 102 kişiye de evde berber hizmeti verdik. 500 aileye sıcak yemek, aileye de erzak paketi desteği verdik. Duş ve Çamaşır Merkezimizi başta öğrenciler olmak üzere 612 kişi kullandı. İbadethanelerimizi temizlemeye, ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyor, Taziye Hizmetimizle acı günlerinde kentlilerimizin yanında olmaya çalışıyoruz.

63 ARAMIZA HOŞGELDİN Kentimizde doğan 426 bebeğimize Aramıza Hoşgeldin Bebek Paketleri ile merhaba diyoruz 4 noktada Bebek Emzirme Kabini kurduk. Şimdilik 437 kullanıcımıza hizmet veriyoruz.

64 KENT GÖNÜLLÜLERİ Bugün 233 kişiyiz. Sosyal destek ve kültür projelerimiz başta olmak üzere birçok alanda yanımızdalar. Yaşlılara Evde Hizmet ve Bakım projesinden, üniversite öğrencilerine sıcak çorba dağıtılmasına, cenaze hizmetlerinden, bebek paketi dağıtımına el birliği ile birlikte çalışıyoruz. Yerel Demokrasinin vazgeçilmez parçası sivil toplum kuruluşları STK ların projelerini destekliyor, etkinlikleri için salon tahsisi, yeme-içme, ses sistemi, ulaşım gibi alanlarda lojistik destek sağlıyoruz.

65 MUHTARLARIMIZ Kentten köylere İmkanlarımızı paylaşmaya gayret ediyoruz Demokrasinin yapı taşı muhtarlarımız Mahalle Muhtarları ile sürekli değerlendirme toplantıları yapıyoruz. Mahalleleri, kentimizi sorunlarımızı ve ihtiyaçlarımızı konuşuyoruz. Köylere de İçişleri Bakanlığınca yürütülen Muhtarlık Bilgi Sistemi ve Meclisimizin aldığı karar kapsamında, imkanlarımız doğrultusunda destek olmaya çalışıyoruz. Muhtarlık hizmet binaları, köy aşevleri, cami vb yapıların bakım onarımları, köy meydanlarının düzenlenmesi, çocuk oyun ve spor alanları, katı atık toplama ekipmanları, teknik altyapı mal malzemeleri, iş makinası gibi taleplerde destek oluyoruz.

66 İŞ VE KARİYER GELİŞTİRME OFİSİ İşsiz gençlere iş bulma ve kariyer planlaması yapma, istihdama yönelik meslek ve beceri eğitim programlarına katılma, yerel, ulusal ve uluslararası fırsatlar konusunda bilgi edinmeleri için İş ve Kariyer Geliştirme Ofisimizi açtık. Şimdilik projeden 380 i kadın 741 kişi faydalandı. 315 genç mesleki eğitim aldı, 428 genç atölye ve seminerlere katıldı. Toplamda 31 eğitim faaliyeti kapsamında saat eğitim, 25 bilgilendirme semineri düzenlendi. İş arayan ve iş verenlerin birbirlerinden haberdar olacakları web portalı düzenlendi.

67 SPOR Voleybol, yüzme, jimnastik, basketbol, satranç, tenis gibi temel branşlar ve diğer branşlarla birlikte 933 kadın, erkek toplam 1943 lisanslı sporcusuyla Belediyespor Kulübümüz, her yıl olduğu gibi bu yılda başarılı bir dönem geçirdi. Bayan Voleybol Takımımız 1. Lig Bayanlar Etabını 6. bitirdi; ülkemizi ve kentimizi Avrupa Kupalarında temsil etmeye hak kazandı Ekim tarihlerinde kentimizde gerçekleşen Balkan Kupasında ise takımımız şampiyonluğa ulaştı. Jimnastik Takımımız Büyükler kategorisinde Türkiye Şampiyonu oldu. Yüzme de m de Türkiye Şampiyonumuz var. Satrançta ülke çapında başarılı sporcularımız var Ayrıca yıl içinde açılan spor okullarına 749 amatör sporcu katıldı.

68 ADNAN MENDERES PARKI SPOR TESİSLERİ Esenler Gençlik Spor Kulübü ile birlikte halı sahası, 200 m koşu yolu, soyunma odaları ile ticari amaç gütmeyen, başta çocuk, genç ve kadınlara hizmet edecek yeni bir spor tesisi oluşturduk.

69 PARKLAR SABAHA UYANIYOR Haziran ve Ekim ayları boyunca, haftanın üç günü uzman eğitmen eşliğinde Özgürlük Parkı, Barış Kordonu, Halk Bahçesi ve Esenler Spor Kulübünde sabah spor programı düzenliyoruz sağlıklı yaşam istiyorum diyen kentlim katıldı, yenilerini bekliyoruz.

70

71 Her ay hem yetişkinler hem de çocuklar için bir tiyatro oyunumuz var. TİYATROLAR

72 TİYATROLAR Ali Poyrazoğlu, Serkan Keskin, Uğur Senkeri, Ezgi Ulusoy, Mete Horozoğlu, Bülent Alkış, Selen Uçer, Deniz Türkali gibi birçok sanatçıya ev sahipliği yaptık. 26 oyuncusu ile Tiyatro Topluluğumuz başarılı gösterilere imza atıyor. Ben Aziz Sen Nesin?, Babayiğit, Kral Midas 2016 sezonu oyunları,

73 Yeni Türkü, Volkan Konak, Göksel Doğançay, Grup Abdal, Selda Bağcan Kara günlere inat 8 açık alan konseri düzenledik. KONSERLER

74 KENT MÜZESİ Kentliyi kentle tanıştırmak, değerlerimizi korumak, paylaşmak ve geleceğe aktarmak için kurduğumuz müzemizde bu yıl 4 sergi, 31 kent sohbeti düzenlendi öğrenci kentimizdeki Müzeleri Geziyoruz programına katıldı, Müzeler Buluşması nda Müzeler ve Müzecilik Çalışmalarında Telif Hakları konuşuldu, ziyaretçi müzemizi gezdi.

75 SERAMİK MÜZESİ Geleneksel Çanakkale Seramikleri ve seramik sanatına ait her türlü bilgi ve belgeyi toplamak ve korumak adına açtığımız Seramik Müzesinde 7 sergi, 6 söyleşi düzenlendi ziyaretçimiz oldu

76 ŞAİR ECE AYHAN KÜLTÜR MERKEZİ Video montaj atölyeleri, LGBT Farkındalık Atölyesi, Doğaçlama Dans Atölyesi, Türkiye Siyasal Tarihi, Berlin:İki Kutuplu Kentten Dünya Kentine, Fotoğraf Ajansı Magnum un Hikayesi gibi birçok konuda söyleşiler, Kent ve Enerji Bağlamında İklim Politikaları, Kent Ekolojisi ve Yerel Yönetimler, Su Hakkı ve Kent, Kentsel Dönüşüm gibi sürdürülebilir kentsel gelişme alanlarında bilgilenme çalışmaları yürütülmektedir. Her pazartesi ağırlıklı belgesel ve kısa film gösterimleri yapılmaktadır. Tarihi Kentler Birliği (TKB) tarafından 15 yıldır düzenlenen, Tarihi ve Kültürel Mirası Koruma Proje ve Uygulamalarını Özendirme Yarışması Ece Ayhan Kültür Evi Restorasyonu Projesi ile Uygulama Ödülü ne değer görüldü.

77 YAZAR VE SANATÇI EVİ Resim, Çini, Fotoğrafçılık, Karakalem, Cam Füzyon, Miss Sabun, Kokulu Taş, Dökme Sabun, Islak Keçe alanlarında atölye düzenlenmiş ve toplam 338 katılımcı atölyeleri tamamlamıştır. 10 sergiye ev sahipliği yaptık.

78 FUARLAR Bölgemizi ve kentimizi tanıtmak adına fuarlara katılıyoruz Ocak 2016 Emitt 2016 Turizm Fuarı-İstanbul Kasım Aralık Aralık 2016 Yapex Yapı Fuarı-Antalya Travel Turkey Atrax Eğlence ve Spor Fuarı

79

KENTSEL YENİLEME ve GELİŞİM

KENTSEL YENİLEME ve GELİŞİM KENTSEL YENİLEME ve GELİŞİM 1 BELEDİYE SINIRLARININ GENİŞLETİLMESİ Devam Ediyor. 2 CEVATPAŞA SAHİL BANDI YENİLEME Devam Ediyor 3 KARACAÖREN KENTSEL ÇEVRE ÜRETİMİ/ a) İmar Uygulamaları b) Teknik Altyapı

Detaylı

ÇANAKKALE BELEDİYESİ BEKLENTİLER RAPORU

ÇANAKKALE BELEDİYESİ BEKLENTİLER RAPORU 26.07. ÇANAKKALE BELEDİYESİ BEKLENTİLER RAPORU MALİ HİZMETLER MÜDÜRLÜĞÜ STRATEJİ GELİŞTİRME BİRİMİ I. OCAK HAZİRAN DÖNEMİ BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI mali yılında gelir bütçesi 255.435.000,00- TL olarak tahmin

Detaylı

2015/2019 STRATEJİK PLAN 4 AMAÇ 38 HEDEF 246 FAALİYET/PROJE/ HİZMET 2018 PERFORMANS PROGRAMI 5 PERFORMANS HEDEFİ 51 FAALİYET/PROJE/ HİZMET

2015/2019 STRATEJİK PLAN 4 AMAÇ 38 HEDEF 246 FAALİYET/PROJE/ HİZMET 2018 PERFORMANS PROGRAMI 5 PERFORMANS HEDEFİ 51 FAALİYET/PROJE/ HİZMET 2015/2019 STRATEJİK PLAN 4 AMAÇ 38 HEDEF 246 FAALİYET/PROJE/ HİZMET 2018 PERFORMANS PROGRAMI 5 PERFORMANS HEDEFİ 51 FAALİYET/PROJE/ HİZMET 1. PERFORMANS HEDEFİ: Kentsel teknik altyapı yapım, bakım onarım

Detaylı

BİRİM PERFORMANS HEDEFLERİ

BİRİM PERFORMANS HEDEFLERİ BİRİM PERFORMANS HEDEFLERİ ÖZEL KALEM MÜDÜRLÜĞÜ- Çanakkale Belediyesinin Önce İnsan temel politikası ve katılımcı, şeffaf, hesap verebilir ve birlikte yönetim ilkeleri doğrultusunda kentli ve başkanlık

Detaylı

ÇANAKKALE BELEDİYESİ Kurumsal Mali Durum ve Beklentiler Raporu

ÇANAKKALE BELEDİYESİ Kurumsal Mali Durum ve Beklentiler Raporu 30 Ocak 2017 ÇANAKKALE BELEDİYESİ Kurumsal Mali Durum ve Beklentiler Raporu Ocak / Aralık ÇANAKKALE BELEDİYE BAŞKANLIĞI MALİ HİZMETLER MÜDÜRLÜĞÜ STRATEJİ GELİŞTİRME BİRİMİ I. OCAK ARALIK DÖNEMİ BÜTÇE UYGULAMA

Detaylı

2012 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU

2012 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU İÇİNDEKİLER I- OCAK DÖNEMİ BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI I-A. BÜTÇE GELİRLERİ I-B. BÜTÇE GİDERLERİ I-C. FİNANSMAN II- DÖNEMİNDE YÜRÜTÜLEN FAALİYETLER III- TEMMUZ-ARALIK

Detaylı

ÇANAKKALE BELEDİYESİ 1. DÖNEM BEKLENTİLER RAPORU

ÇANAKKALE BELEDİYESİ 1. DÖNEM BEKLENTİLER RAPORU 29.07. ÇANAKKALE BELEDİYESİ 1. DÖNEM BEKLENTİLER RAPORU MALİ HİZMETLER MÜDÜRLÜĞÜ STRATEJİ GELİŞTİRME BİRİMİ I. OCAK HAZİRAN DÖNEMİ BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI mali yılı ilk döneminde gelir bütçesi 161.450.000,00-

Detaylı

1. Kanalizasyon Altyapı Çalışmalarından Bozulan yolların Onarım ve yenileme çalışmalarının ikmali ( Yaklaşık 20.000 m2 Kilit Parke çalışması )

1. Kanalizasyon Altyapı Çalışmalarından Bozulan yolların Onarım ve yenileme çalışmalarının ikmali ( Yaklaşık 20.000 m2 Kilit Parke çalışması ) Yeni Projelerimiz 1. Kanalizasyon Altyapı Çalışmalarından Bozulan yolların Onarım ve yenileme çalışmalarının ikmali ( Yaklaşık 20.000 m2 Kilit Parke çalışması ) 2. Taş duvar ve yol genişleme işlerinin

Detaylı

ŞEHİRSEL TEKNİK ALTYAPI ( ) Prof. Dr. Hülya DEMİR

ŞEHİRSEL TEKNİK ALTYAPI ( ) Prof. Dr. Hülya DEMİR ŞEHİRSEL TEKNİK ALTYAPI (2017-2018) Prof. Dr. Hülya DEMİR Mekânsal kullanım tanımları ve esasları (madde 5) i) Sosyal altyapı alanları (kentsel sosyal altyapı alanları) Birey ve toplumun kültürel, sosyal

Detaylı

OKULLAR YENİ YAŞAM ALANLARIMIZ

OKULLAR YENİ YAŞAM ALANLARIMIZ OKULLAR HAYAT OLSUN OKULLAR YENİ YAŞAM ALANLARIMIZ Okullarımız halka açıldı Okullar eğitim-öğretim saatleri dışında; akşam saatleri, hafta sonları ve yaz aylarında halkımızın hizmetine açıldı. Derslikler,

Detaylı

SULTANGAZİ BELEDİYESİ

SULTANGAZİ BELEDİYESİ 2018 YILI SULTANGAZİ BELEDİYESİ MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU YAYINA HAZIRLIK T.C. SULTANGAZİ BELEDİYESİ 2018 Yılı Mali Durum ve Beklentiler Raporu Mali Hizmetler Müdürlüğü tarafından hazırlanmıştır.

Detaylı

Zeytinburnu Belediyesi

Zeytinburnu Belediyesi Zeytinburnu Belediyesi Açılış ve Temel Atma Töreni Yapılacak Hizmetlerimiz Toplam 748.151.280 TL Yatırım zeytinburnu.istanbul 444 1984 Sayın Abdulkerim TAŞ T.C. Başbakanlık Özel Kalem Müdürü Projelerimizin

Detaylı

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. Dairesi: Destek Hizmetleri Müdürlüğü

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. Dairesi: Destek Hizmetleri Müdürlüğü Karar No: 206/40 Dairesi: Destek Hizmetleri Müdürlüğü Konu: Kapalı Kasa Evrak No: 8057 Özet: Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü hizmetlerinde kullanılan araçlara kapalı kasa yapılması. "04/04/206 tarihli Meclis

Detaylı

Destek Hizmetleri Müdürlüğü

Destek Hizmetleri Müdürlüğü Destek Hizmetleri Müdürlüğü 2016 Faaliyet Raporu 76 Destek Hizmetleri Müdürlüğü 2016 Faaliyet Raporu I - GENEL BİLGİLER A - MÜDÜRLÜĞÜMÜZÜN GÖREV YETKİ VE SORUMLULUKLARI 1 Müdürlüğümüzün Görevleri: Destek

Detaylı

2017 FAALİYET RAPORU. Müdürlüğü

2017 FAALİYET RAPORU. Müdürlüğü 2017 FAALİYET RAPORU Destek Hizmetleri Müdürlüğü l. GENEL BİLGİLER: A MÜDÜRLÜĞÜMÜZÜN GÖREV YETKİ VE SORUMLULUKLARI 1. Müdürlüğümüzün Görevleri: Destek Hizmetleri Müdürlüğü, Belediye Kanunu, Büyükşehir

Detaylı

2013 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU

2013 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU İÇİNDEKİLER GİRİŞ.. 3 I-OCAK-HAZİRAN DÖNEMİ BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI.4-20 Bütçe Giderleri ve Gelirleri.. 4 Gider Gerçekleşme ve Başlangıç Ödeneği Karşılaştırma

Detaylı

2016 Mali Yılı Bütçe Tahmini. Gelir Bütçe Tahmini: 161.450.000,00 Gider Bütçe Tahmini: 207.990.000,00 Finansman: 46.540.000,00

2016 Mali Yılı Bütçe Tahmini. Gelir Bütçe Tahmini: 161.450.000,00 Gider Bütçe Tahmini: 207.990.000,00 Finansman: 46.540.000,00 2016 Mali Yılı Bütçe Tahmini Gelir Bütçe Tahmini: 161.450.000,00 Gider Bütçe Tahmini: 207.990.000,00 Finansman: 46.540.000,00 2016 GELİR BÜTÇESİ TAHMİNİ 1. DÜZEY GELİR BÜTÇESİ 2016 YILI ÖDENEĞİ 2017 YILI

Detaylı

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ÇEVRECİ ŞEHİRLERE DOĞRU Kadir DEMİRBOLAT İklim Değişikliği Dairesi Başkanı 7 Temmuz 2012, Gaziantep Çevreci Şehircilik; Yaşam kalitesi yüksek, Çevreye duyarlı, Tarihi ve kültürel

Detaylı

ÇANAKKALE BELEDİYESİ 2015 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU

ÇANAKKALE BELEDİYESİ 2015 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU ÇANAKKALE BELEDİYESİ YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU İÇİNDEKİLER I- OCAK HAZİRAN DÖNEMİ UYGULAMA SONUÇLARI I-A. GELİRLERİ I-B. I-C. FİNANSMAN II- OCAK- HAZİRAN DÖNEMİNDE YÜRÜTÜLEN FAALİYETLER

Detaylı

VAN ERCiŞ DEPREMi FAALiYET RAPORU 23 EKiM 24 KASIM 2011 ARASI

VAN ERCiŞ DEPREMi FAALiYET RAPORU 23 EKiM 24 KASIM 2011 ARASI FAALiYET RAPORU 23 EKiM 24 KASIM 2011 ARASI VAN DEPREMi 23 Ekim de Van da meydana gelen 7.2 büyüklüğündeki depremde şehir merkezinde ve çevre yerleşimlerde çok sayıda bina yerle bir oldu. Başbakanlık ve

Detaylı

MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA

MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SIRA NO 1 2 3 4 5 MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA Asker ailelerine yapılan yardımlar Sosyal Yardımlar (ErzakSıcak Yemek) Ramazan Sıcak Yemek 1Matbu

Detaylı

ŞAHİNBEY İLÇESİ BEYDİLLİ VE NURİ PAZARBAŞI MAHALLELERİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE HİZMET ALANI

ŞAHİNBEY İLÇESİ BEYDİLLİ VE NURİ PAZARBAŞI MAHALLELERİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE HİZMET ALANI ŞAHİNBEY İLÇESİ BEYDİLLİ VE NURİ PAZARBAŞI MAHALLELERİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE HİZMET ALANI 1/5000 ÖLÇEKLİ NAZIM İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ PLAN AÇIKLAMA RAPORU İÇİNDEKİLER KONUM Gaziantep ili, Şahinbey İlçesi,

Detaylı

ÇANAKKALE BELEDİYESİ 2017 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU MALİ HİZMETLER MÜDÜRLÜĞÜ STRATEJİ GELİŞTİRME BİRİMİ

ÇANAKKALE BELEDİYESİ 2017 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU MALİ HİZMETLER MÜDÜRLÜĞÜ STRATEJİ GELİŞTİRME BİRİMİ 25.07. ÇANAKKALE BELEDİYESİ YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU MALİ HİZMETLER MÜDÜRLÜĞÜ STRATEJİ GELİŞTİRME BİRİMİ I. OCAK HAZİRAN DÖNEMİ BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI mali yılı ilk döneminde gelir

Detaylı

ESENLER MAHALLESİ. Mahalle Muhtarı AHMET KARAGÖZ. Cadde Sayısı: 1 Sokak Sayısı: 15 Nüfus: 851

ESENLER MAHALLESİ. Mahalle Muhtarı AHMET KARAGÖZ. Cadde Sayısı: 1 Sokak Sayısı: 15 Nüfus: 851 Mahalle Muhtarı AHMET KARAGÖZ Cadde Sayısı: 1 Sokak Sayısı: 15 Nüfus: 851 TARİHÇE:Ergene nin köylerindendir. Tipik Trakya köy yerleşimi özellikleri göstermektedir. 19. Yy sonu 20. Yy başından itibaren

Detaylı

Koşuyolu Mahallesi Proje Sınırları

Koşuyolu Mahallesi Proje Sınırları Vizyon Sağlıklı Kent Planlaması kapsamında, Mahalle planlaması yaparak mahalleye yönelik eğitim, konut,yeşil alanlar,ticari alanlar ve toplum güvenliği gibi yaşam kalitesini etkileyen konularda sağlıklı

Detaylı

ADNAN DELİKANLIOĞLU Çukurkuyu Belediye Başkanı

ADNAN DELİKANLIOĞLU Çukurkuyu Belediye Başkanı 1987 Yapacağımız ve hayata geçireceğimiz projeler, sizlerin mutluluğu, refah içinde yaşaması; daha da önemlisi güzel Beldemize bir kimlik kazandırmak adına olacaktır. Üzerimizde taşıdığımız bu ağır yükün

Detaylı

KİLİS GENÇLİK HİZMETLERİ VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ. İl müdürlüğümüz Kilis İl Özel İdaresine Ait Renk iş hanının en üst katında hizmet vermektedir.

KİLİS GENÇLİK HİZMETLERİ VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ. İl müdürlüğümüz Kilis İl Özel İdaresine Ait Renk iş hanının en üst katında hizmet vermektedir. KİLİS GENÇLİK HİZMETLERİ VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ İl müdürlüğümüz Kilis İl Özel İdaresine Ait Renk iş hanının en üst katında hizmet vermektedir. İLİMİZİN SPOR FAALİYETLERİ AMATÖR SPOR KULÜP SAYILARI Bal Ligi

Detaylı

Başkent in yeni yaşam merkezi Ankara Golfkent, TURYAP ın gayrimenkul geliştirme ve yatırım projesidir.

Başkent in yeni yaşam merkezi Ankara Golfkent, TURYAP ın gayrimenkul geliştirme ve yatırım projesidir. Başkent in yeni yaşam merkezi Ankara Golfkent, TURYAP ın gayrimenkul geliştirme ve yatırım projesidir. PROJE HAKKINDA Mutlu ve huzurlu bir kent 1 milyon 260 m 2 alan Uluslararası Standartlarda 9 Delikli

Detaylı

ANTALYA İLİ, MANAVGAT İLÇESİ D-400 KARAYOLU ÇEVRESİNDE 1/5.000 ÖLÇEKLİ NAZIM İMAR PLANI

ANTALYA İLİ, MANAVGAT İLÇESİ D-400 KARAYOLU ÇEVRESİNDE 1/5.000 ÖLÇEKLİ NAZIM İMAR PLANI ANTALYA İLİ, MANAVGAT İLÇESİ D-400 KARAYOLU ÇEVRESİNDE 1/5.000 ÖLÇEKLİ NAZIM İMAR PLANI 1. PLANLAMA ALANININ GENEL TANIMI Planlama alanı Antalya İli, Manavgat İlçesi sınırları içerisinde yer alan Çeltikçi

Detaylı

Muğla Gelişiyor Muğla Değişiyor. Sevgi, Hoşgörü, Güler Yüzle Hizmet...

Muğla Gelişiyor Muğla Değişiyor. Sevgi, Hoşgörü, Güler Yüzle Hizmet... Sevgi, Hoşgörü, Güler Yüzle Hizmet... 1 Büyükşehir den Yollara 360 Milyon TL Yatırım Vatandaşlarımızın daha güvenli yollarda seyahat edebilmeleri için bugüne kadar 360 Milyon TL yatırımla 2 bin 210

Detaylı

I. GENEL C. İNSAN KAYNAKLARI VE FİZİKSEL KAYNAKLAR. BiLGiLER. C- İnsan Kaynakları ve Fiziki Kaynaklar. 1) İnsan Kaynakları

I. GENEL C. İNSAN KAYNAKLARI VE FİZİKSEL KAYNAKLAR. BiLGiLER. C- İnsan Kaynakları ve Fiziki Kaynaklar. 1) İnsan Kaynakları I. GENEL BiLGiLER C. İNSAN KAYNAKLARI VE FİZİKSEL KAYNAKLAR C- İnsan Kaynakları ve Fiziki Kaynaklar 1) İnsan Kaynakları İstanbul Büyükşehir Belediyesi personeli memur, işçi ve sözleşmeli çalışanlardan

Detaylı

Cari: 5393 Sayılı. Belediye Kanunu

Cari: 5393 Sayılı. Belediye Kanunu Cari: 5393 Sayılı Belediye Kanunu a) Belediye: Belde sakinlerinin mahallî müşterek nitelikteki ihtiyaçlarını karşılamak üzere kurulan ve karar organı seçmenler tarafından seçilerek oluşturulan, idarî ve

Detaylı

KİLİS GENÇLİK HİZMETLERİ VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ. İl müdürlüğümüz Kilis İl Özel İdaresine Ait Renk iş hanının en üst katında hizmet vermektedir.

KİLİS GENÇLİK HİZMETLERİ VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ. İl müdürlüğümüz Kilis İl Özel İdaresine Ait Renk iş hanının en üst katında hizmet vermektedir. KİLİS GENÇLİK HİZMETLERİ VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ İl müdürlüğümüz Kilis İl Özel İdaresine Ait Renk iş hanının en üst katında hizmet vermektedir. İLİMİZİN SPOR FAALİYETLERİ AMATÖR SPOR KULÜP SAYILARI Bal Ligi

Detaylı

BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI

BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI 121 122 Elektrik, Elektronik ve Biyomedikal Mühendisliği Hizmetleri YAPI SINIFLARI YAPININ ELEKTRİK, ELEKTRONİK ve BİYOMEDİKAL MÜHENDİSLİĞİ HİZMETLERİNE ESAS OLAN SINIFLARI SINIFLAR

Detaylı

PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONU RAPORU

PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONU RAPORU PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONU RAPORU Plan ve Bütçe Komisyonu 16/09/2015 tarihinde saat 14:00 de Şeyh Mahallesi Kurşunlu Caddesi Muğla Büyükşehir Belediyesi 1 Nolu Hizmet Binasında toplandı. Mali Hizmetler Dairesi

Detaylı

T.C. BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ

T.C. BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ T.C. BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ 2014 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU FAALİYETLER Üniversite Bütçesi Ocak-Haziran 2014 2014 Mali Yılı Üniversite bütçesi 140.286.000 TL olarak belirlenmiştir.

Detaylı

ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI STRATEJİK PLAN SONUÇ BİLDİRİM FORMU

ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI STRATEJİK PLAN SONUÇ BİLDİRİM FORMU ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI STRATEJİK PLAN SONUÇ BİLDİRİM FORMU Yayın Tarihi: 27.04.2007 Revizyon No: Revizyon Tarihi: Formun Başlanğıç Tarihi: Kapsadığı Bitiş Tarihi: Müdürlüğü H E D E F FAALİYET

Detaylı

istasyonkentseldonusum pbx istasyonkentseldonusum istasyonkentseldonusum

istasyonkentseldonusum pbx  istasyonkentseldonusum istasyonkentseldonusum HANE HALKI ANKETİ +90 342 211 12 00 pbx www.istasyonkentseldonusum.com bilgi@istasyonkentseldonusum.com istasyonkentseldonusum istasyonkentseldonusum istasyonkentseldonusum Kentsel Dönüşüm Ofisi Çakmak

Detaylı

ÖDENEK CETVELİ - A BELEDIYE ÖZEL KALEM MÜDÜRLÜĞÜ GENEL KAMU HİZMETLERİ. Yasama ve yürütme organları hizmetleri MAHALLİ İDARELER PERSONEL GİDERLERİ

ÖDENEK CETVELİ - A BELEDIYE ÖZEL KALEM MÜDÜRLÜĞÜ GENEL KAMU HİZMETLERİ. Yasama ve yürütme organları hizmetleri MAHALLİ İDARELER PERSONEL GİDERLERİ BELEDYE AÇKLAMA 0 YL 00,000,000.00 KONYA 00,000,000.00 MERAM 00,000,000.00 0 ÖZEL KALEM MÜDÜRLÜĞÜ,,.00 0 GENEL KAMU HİZMETLERİ,,.00 Yasama ve Yürütme Organları Finansal ve Mali işler Dışişleri Hizmetleri,,.00

Detaylı

BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI

BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI 91 92 Elektrik, Elektronik, Bilgisayar ve Biyomedikal Mühendisliği Hizmetleri YAPI SINIFLARI YAPININ ELEKTRİK, ELEKTRONİK, BİLGİSAYAR ve BİYOMEDİKAL MÜHENDİSLİĞİ HİZMETLERİNE ESAS

Detaylı

YULAFLI MAHALLESİ. Mahalle Muhtarı HÜSAMETTİN BİNNAZ. Cadde Sayısı: 7 Sokak Sayısı35 Nüfus: 630

YULAFLI MAHALLESİ. Mahalle Muhtarı HÜSAMETTİN BİNNAZ. Cadde Sayısı: 7 Sokak Sayısı35 Nüfus: 630 Mahalle Muhtarı HÜSAMETTİN BİNNAZ Cadde Sayısı: 7 Sokak Sayısı35 Nüfus: 630 TARİHÇE: 20. Yy da iskan görmüş bir mahalledir. 06.12.2012 tarih ve 28489 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan 6360 Sayılı kanun

Detaylı

İSTANBUL GENELİNDE SAYMANLIKLARIN BÜTÇE GİDERLERİ

İSTANBUL GENELİNDE SAYMANLIKLARIN BÜTÇE GİDERLERİ İSTANBUL GENELİNDE SAYMANLIKLARIN BÜTÇE GİDERLERİ E K O D GİDERİN TÜRÜ NİSAN 2014 NİSAN 2015 NİSAN DEĞİŞİM % 1 0 0 0 Personel Giderleri 3.581.104.589,27 3.878.570.869,66 8,31 1 1 0 0 Memurlar 3.397.643.492,44

Detaylı

BELEDİYELERCE BİLGİ SAĞLANACAK İDEP EYLEMLERİ

BELEDİYELERCE BİLGİ SAĞLANACAK İDEP EYLEMLERİ Arazi Kullanımı ve Ormancılık 3. ORMAN, MERA, TARIM VE YERLEŞİM GİBİ ARAZİ KULLANIMLARI VE DEĞİŞİMLERİNİN İKLİM DEĞİŞİKLİĞİNİ OLUMSUZ YÖNDE ETKİLEMESİNİ SINIRLANDIRMAK 5. 2012 yılında yerleşim alanlarında

Detaylı

T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S K A R A R I Mali Yılı Performans Hedeflerine Göre Toplam Kaynak İhtiyacı

T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S K A R A R I Mali Yılı Performans Hedeflerine Göre Toplam Kaynak İhtiyacı T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S K A R A R I Karar No :348 Karar Tarihi :08/10/2015 KONUSU: 1. Plan ve Bütçe Komisyon Raporlarının görüşülmesi d)muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı nın 2016

Detaylı

BAŞKAN : Baki ERGÜL-Belediye ve Meclis Başkanı. ÜYELER : Rahmi BALFİDAN - Ziya BİLGİLİ - Necati CANEL- Karar Tarihi : 07.12.2015 Karar Numarası : 161

BAŞKAN : Baki ERGÜL-Belediye ve Meclis Başkanı. ÜYELER : Rahmi BALFİDAN - Ziya BİLGİLİ - Necati CANEL- Karar Tarihi : 07.12.2015 Karar Numarası : 161 Sinop Belediye Meclisini Teşkil edenlerin Adı ve Soyadı BAŞKAN : Baki ERGÜL-Belediye ve Meclis Başkanı. ÜYELER : Rahmi BALFİDAN - Ziya BİLGİLİ - Necati CANEL- Kamil GÜRBÜZ -Ayten KESKİN Hüseyin MİNOĞLU-Zeynel

Detaylı

İSTANBUL GENELİNDE SAYMANLIKLARIN BÜTÇE GİDERLERİ

İSTANBUL GENELİNDE SAYMANLIKLARIN BÜTÇE GİDERLERİ İSTANBUL GENELİNDE SAYMANLIKLARIN BÜTÇE GİDERLERİ E K O D GİDERİN TÜRÜ HAZİRAN 4 HAZİRAN 5 HAZİRAN DEĞİŞİM % Personel 5.79.8.64,56 5.737.878.33,79 8,69 Memurlar 4.969.736.86, 5.389.58.8,4 8,45 Temel Maaşlar.55.46.99,5.43.59.7,3

Detaylı

Hesap Hesap Adı Bütce İlaveler Azalmalar Harcama Bütce (Son Hali) Bakiye Toplam Borç Toplam Alacak Bütce (Geçen Yıl) Bütce Son Hali (Geçen Yıl)

Hesap Hesap Adı Bütce İlaveler Azalmalar Harcama Bütce (Son Hali) Bakiye Toplam Borç Toplam Alacak Bütce (Geçen Yıl) Bütce Son Hali (Geçen Yıl) Hesap Hesap Adı Bütce İlaveler Azalmalar Harcama Bütce (Son Hali) Bakiye Toplam Borç Toplam Alacak Bütce (Geçen Yıl) Bütce Son Hali (Geçen Yıl) 1.60.01.01.3.9.00.1.01.1.1.01 Memur Maaşları 1,633,000.00

Detaylı

BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI

BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI 133 134 Elektrik, Elektronik-Biyomedikal-Kontrol Mühendisliği Hizmetleri YAPI SINIFLARI YAPININ ELEKTRİK, ELEKTRONİK ve BİYOMEDİKAL MÜHENDİSLİĞİ HİZMETLERİNE ESAS OLAN SINIFLARI

Detaylı

NİÇİN KAMP. Bilgi ve becerilerin pratiğe dönüştürülmesi, Grup çalışmalarındaki başarının hissedilmesi, Sorumluluk bilincinin kazandırılması,

NİÇİN KAMP. Bilgi ve becerilerin pratiğe dönüştürülmesi, Grup çalışmalarındaki başarının hissedilmesi, Sorumluluk bilincinin kazandırılması, NİÇİN KAMP Bilgi ve becerilerin pratiğe dönüştürülmesi, Grup çalışmalarındaki başarının hissedilmesi, Sorumluluk bilincinin kazandırılması, Özgüvenin kazanılması Paylaşım ve katılımcı olmanın erdemlerine

Detaylı

Bakırköy. Toplam Yatırım 168.000 Milyon YTL İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM

Bakırköy. Toplam Yatırım 168.000 Milyon YTL İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI Bakırköy Toplam Yatırım 168.000 Milyon YTL (Yüz Altmış Sekiz Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM 04 05 06 07 08 Mahalle mahalle sokak

Detaylı

Alper TAŞDELEN Çankaya Belediye Başkanı

Alper TAŞDELEN Çankaya Belediye Başkanı Söz verdiğimiz gibi... Alper TAŞDELEN Çankaya Belediye Başkanı GENÇ BAŞKAN ÇALIŞIYOR ÇANKAYA KAZANIYOR TED ÜNİVERSİTESİ-ÇANKAYA BELEDİYESİ ÖĞRENCİ YURDU AÇILIŞI - 1 EKİM Açılış Tarihi ve Saati: 1 EKİM

Detaylı

Değerli Kardeşlerim. Muzaffer KÜLCÜ Belediye Başkanı

Değerli Kardeşlerim. Muzaffer KÜLCÜ Belediye Başkanı Değerli Kardeşlerim Çorum un değişimine ve gelişimine yön veren Belediyemiz, sorumlu olduğu temizlik hizmetlerini de 8 yıldır önemli bir yatırım alanına dönüştürdü. Sağlıklı bir toplumun devamı için gereken

Detaylı

SULTANGAZİ BELEDİYESİ

SULTANGAZİ BELEDİYESİ 2017 YILI SULTANGAZİ BELEDİYESİ MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU Temmuz 2017 Sultangazi YAYINA HAZIRLIK T.C. SULTANGAZİ BELEDİYESİ 2017 Yılı Mali Durum ve Beklentiler Raporu Mali Hizmetler Müdürlüğü tarafından

Detaylı

Çevre ve sürdürülebilirlik koordinatörlüğü

Çevre ve sürdürülebilirlik koordinatörlüğü Çevre ve sürdürülebilirlik koordinatörlüğü Hakkımızda: İstanbul Aydın Üniversitesi Çevre ve Sürdürülebilirlik Koordinatörlüğü, çevre kirliliğinin önlenmesi alanında sosyo-ekonomik faktörleri de ele alarak;

Detaylı

Ek Genelge ile 2006 Yılı Yapı Yaklaşık Birim Maliyetleri açıklanmaktdır.

Ek Genelge ile 2006 Yılı Yapı Yaklaşık Birim Maliyetleri açıklanmaktdır. 16-366 Ek Genelge ile 2006 Yılı Yapı Yaklaşık Birim Maliyetleri açıklanmaktdır. İlgili Genelge Ekte Bilgilerinize Sunulmuştur. G E N E L G E 16-366 Ek Bayındırlık ve İskan Bakanlığınca 2006 Yılı Yapı Yaklaşık

Detaylı

BODRUM BELEDİYESİ EKİPLERİ TÜM YARIMADA

BODRUM BELEDİYESİ EKİPLERİ TÜM YARIMADA BODRUM BELEDİYESİ EKİPLERİ TÜM YARIMADA Bodrum Belediyesi nin tüm birimleri Bodrum Merkez ve mahallelerdeki çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü

Detaylı

BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR 2015 2019 STRATEJİK PLANI

BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR 2015 2019 STRATEJİK PLANI BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR BEL E D İ Y E S İ 2015 2019 STRATEJİK PLANI 2015-2019 Stratejik Pl an ı 3.4.11 Stratejik Alan 11 : Kültür ve Sosyal İşler 70 A1 Katılımcılığı Esas Alarak Balıkesir'i Kültürel Ve Sportif

Detaylı

T.C. ŞANLIURFA İL ÖZEL İDARESİ

T.C. ŞANLIURFA İL ÖZEL İDARESİ YATIRIM ve İNŞAAT MÜDÜRLÜĞÜ İhale Birimi Marangoz Atölye Birimi Yapı Denetim Birimi Yazı İşleri ve Arşiv Birimi YETKİ GÖREV VE SORUMLULUKLARI - Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürlüğü Okul İnşaat Bakım ve

Detaylı

HEDEFLER TABLOSU İZLEME FORMU

HEDEFLER TABLOSU İZLEME FORMU D.1.1. Merkezi Altyapı Çalışmalarının in Tanımı D.1.1.1. Merkezi altyapı galeri sistemlerinin, kontrol binasının ve gerekli altyapının Altyapı ve Galeri Sistemleri: %63 Kontrol Binası (Isı Merkezi): %100

Detaylı

T.C. SAYIŞTAY BAŞKANLIĞI

T.C. SAYIŞTAY BAŞKANLIĞI T.C. SAYIŞTAY BAŞKANLIĞI ANTALYA MURATPAŞA BELEDİYESİ 2012 YILI DENETİM RAPORU ARALIK/2013 T.C. SAYIŞTAY BAŞKANLIĞI 06100 Balgat / ANKARA Tel: 0 312 295 30 00; Faks: 0 312 295 40 94 e-posta: sayistay@sayistay.gov.tr

Detaylı

Bahattin GÜMÜŞ Belediye Başkanı MENTEŞE BELEDİYESİ 03.02.2015 TARİHLİ MECLİS TOPLANTISINA AİT GÜNDEM VE KARAR ÖZETLERİ

Bahattin GÜMÜŞ Belediye Başkanı MENTEŞE BELEDİYESİ 03.02.2015 TARİHLİ MECLİS TOPLANTISINA AİT GÜNDEM VE KARAR ÖZETLERİ T.C. MENTEŞE BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü Sayı : 61943286-301- 09/02/2015 Konu : Meclis Karar Özetleri İlanı DUYURU Menteşe Belediye Meclisinin 03 Şubat 2015 Salı günü saat 14.00 de Konakaltı

Detaylı

İĞNELER MAHALLESİ. Mahalle Muhtarı HALİT DİNDAR. Cadde Sayısı: 2 Sokak Sayısı: 4 Nüfus:452

İĞNELER MAHALLESİ. Mahalle Muhtarı HALİT DİNDAR. Cadde Sayısı: 2 Sokak Sayısı: 4 Nüfus:452 Mahalle Muhtarı HALİT DİNDAR Cadde Sayısı: 2 Sokak Sayısı: 4 Nüfus:452 TARİHÇE: Çok eski zamanlardan günümüze iskan göre Büyükkarıştıran ile yol bağlantısı olup, geçiş güzergahında bulunan köy, 19. Yy.dan

Detaylı

BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ 2014 YILI YATIRIM PROGRAMI İZLEME VE DEĞERLENDİRME RAPORU

BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ 2014 YILI YATIRIM PROGRAMI İZLEME VE DEĞERLENDİRME RAPORU BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ 2014 YILI YATIRIM PROGRAMI İZLEME VE DEĞERLENDİRME RAPORU Strateji Geliştirme Dairesi Başkanlığı 2015 1 1. GENEL DEĞERLENDİRME 1.1. Kuruluşun Yatırımlarını Finansman Kaynakları:

Detaylı

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI. Esenler. 317.000 Milyon YTL. (Üçyüz On Yedi Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI. Esenler. 317.000 Milyon YTL. (Üçyüz On Yedi Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI Esenler Toplam Yatırım 317.000 Milyon YTL (Üçyüz On Yedi Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM 04 05 06 07 08 Mahalle mahalle sokak sokak

Detaylı

SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI

SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI Amaç Ordu Üniversitesi öğrencilerinin beden, ruh ve düşünce sağlığının gelişimine yönelik sosyal, kültürel, sportif her türlü desteği vermek, bireysel ve sosyal gelişimlerine

Detaylı

1 PLANLAMA ALANININ GENEL TANIMI 2 PLANLAMANIN AMAÇ VE KAPSAMI

1 PLANLAMA ALANININ GENEL TANIMI 2 PLANLAMANIN AMAÇ VE KAPSAMI 1 ANTALYA İLİ, MANAVGAT İLÇESİ ÇELTİKÇİ MAHALLESİ VE DEMİRCİLER MAHALLESİ MEVKİİNDE D-400 KARAYOLU ÇEVRESİNDE 1/5.000 ÖLÇEKLİ NAZIM İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ 1 PLANLAMA ALANININ GENEL TANIMI Planlama alanı

Detaylı

BELEDİYE MECLİSİ: 12 oturumda 191 Kabul 13 Red 18 Komisyona olmak üzere toplam 204 karar almıştır. Kararların 67 tanesi oy çokluğu, 137 tanesi oy

BELEDİYE MECLİSİ: 12 oturumda 191 Kabul 13 Red 18 Komisyona olmak üzere toplam 204 karar almıştır. Kararların 67 tanesi oy çokluğu, 137 tanesi oy BELEDİYE MECLİSİ: 12 oturumda 191 Kabul 13 Red 18 Komisyona olmak üzere toplam 204 karar almıştır. Kararların 67 tanesi oy çokluğu, 137 tanesi oy birliği olarak oluşmuştur. BELEDİYE ENCÜMENİ: Her hafta

Detaylı

BAKIRÇA MAHALLESİ. Mahalle Muhtarı MEHMET AÇIKGÖZ. Cadde Sayısı: 4 Sokak Sayısı: 9 Nüfus: 638

BAKIRÇA MAHALLESİ. Mahalle Muhtarı MEHMET AÇIKGÖZ. Cadde Sayısı: 4 Sokak Sayısı: 9 Nüfus: 638 Mahalle Muhtarı MEHMET AÇIKGÖZ Cadde Sayısı: 4 Sokak Sayısı: 9 Nüfus: 638 TARİHÇE: Bakırca Mahallemiz 18. Yy.dan günümüze değin iskan gören ve tipik Trakya Köy özelliklerini BAKIRÇA MAHALLESİ bünyesinde

Detaylı

AHİMEHMET MAHALLESİ. Mahalle Muhtarı MEHMET ERTAŞ. Cadde Sayısı: 9 Sokak Sayısı: 54 Nüfus: 591

AHİMEHMET MAHALLESİ. Mahalle Muhtarı MEHMET ERTAŞ. Cadde Sayısı: 9 Sokak Sayısı: 54 Nüfus: 591 Mahalle Muhtarı MEHMET ERTAŞ Cadde Sayısı: 9 Sokak Sayısı: 54 Nüfus: 591 TARİHÇE: 1820 yıllara ait haritada Büyükkarıştıran Merkez konumda olup, daha büyük yazılmıştır. Hemen yakınında Misinli (Missinli),

Detaylı

2017 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU

2017 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU TEMMUZ- / DENİZLİ Yılı Kurumsal Mali Durum ve Beklentiler Raporu 1 SUNUŞ..3 I-OCAK- HAZİRAN DÖNEMİ BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI 4 A. Bütçe Giderleri 4 01. Personel

Detaylı

Alper TAŞDELEN Çankaya Belediye Başkanı

Alper TAŞDELEN Çankaya Belediye Başkanı Söz verdiğimiz gibi... Alper TAŞDELEN Çankaya Belediye Başkanı GENÇ BAŞKAN ÇALIŞIYOR ÇANKAYA KAZANIYOR TED ÜNİVERSİTESİ-ÇANKAYA BELEDİYESİ ÖĞRENCİ YURDU AÇILIŞI - 1 EKİM Açılış Tarihi ve Saati: 1 EKİM

Detaylı

MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ 2016 YILI OCAK AYI TOPLANTISI 14/01/2016 TARİHLİ MECLİS GÜNDEMİNE BAŞKANLIK MAKAMINCA EKLENEN MADDELER

MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ 2016 YILI OCAK AYI TOPLANTISI 14/01/2016 TARİHLİ MECLİS GÜNDEMİNE BAŞKANLIK MAKAMINCA EKLENEN MADDELER MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ 2016 YILI OCAK AYI TOPLANTISI 14/01/2016 TARİHLİ MECLİS GÜNDEMİNE BAŞKANLIK MAKAMINCA EKLENEN MADDELER Gündem No : 56567348.301.03-1/1 Toplantı Tarihi:14/01/2016 Toplantı

Detaylı

İHALE TARİHİ : 05.07.2012 İŞE BAŞLAMA : 31.08.2012

İHALE TARİHİ : 05.07.2012 İŞE BAŞLAMA : 31.08.2012 1/2 İŞİN ADI : Spil Dağı Milli Parkı Alt Yapı Yapım İşi İDARE : Orman ve Su İşleri Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü YÜKLENİCİ : As İnşaat San. ve Tic. Ltd. Şti. İHALE BEDELİ : 11.890.000,00

Detaylı

BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ÇEVRE KORUMA

BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ÇEVRE KORUMA Aktarma İstasyonları ÇEVRE KORUMA ve KONTROL DAİRESİ BAŞKANLIĞI 1 Genel Bursa İli Osmangazi, Yıldırım, Nilüfer, Mudanya, Gemlik, Gürsu, Kestel, Karacabey, Orhangazi, Yenişehir, Mustafakemalpaşa, İnegöl,

Detaylı

PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONU RAPORU

PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONU RAPORU PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONU RAPORU Plan ve Bütçe Komisyonu 21/09/2016 tarihinde saat 14:00 de Şeyh Mahallesi Kurşunlu Caddesi Muğla Büyükşehir Belediyesi 1 Nolu Hizmet Binasında toplandı. Mali Hizmetler Dairesi

Detaylı

Belediyenin gelirleri

Belediyenin gelirleri Belediyenin gelirleri a) Kanunlarla gösterilen belediye vergi, resim, harç ve katılma payları. b) Genel bütçe vergi gelirlerinden ayrılan pay. c) Genel ve özel bütçeli idarelerden yapılacak ödemeler. d)

Detaylı

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No :01 KARAR 1 : Meclis Üyesi Yılmaz KARAKOYUNLU, Mehmet BİLGİN ve Günseli ÇELİK in mazeretinin kabulüne işaret oylamayla oybirliği ile karar verildi. Karar No :02 KARAR 2 : Meclis Üyesi Okan İRGE

Detaylı

T.C. KARTAL BELEDİYE BAŞKANLIĞI İSTANBUL 7. DÖNEM HAZİRAN AYININ 1. TOPLANTISI'NIN 2. BİRLEŞİMİNE AİT M E C L İ S K A R A R I D I R

T.C. KARTAL BELEDİYE BAŞKANLIĞI İSTANBUL 7. DÖNEM HAZİRAN AYININ 1. TOPLANTISI'NIN 2. BİRLEŞİMİNE AİT M E C L İ S K A R A R I D I R Evrak Tarih ve Sayısı: 05/06/2015-E. T.C. KARARIN ÖZÜ: 2016 Yılı Yatırım Programı TEKLİF: Mali Hizmetler Müdürlüğü'nün 27/05/2015 tarih, 2015/14044 sayılı teklifi. BAŞKANLIK MAKAMI'NA; 2016 Mali Yılı Bütçesi

Detaylı

2017 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU

2017 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU 2017 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU İÇİNDEKİLER ÜST YÖNETİCİ SUNUŞ...3 I. OCAK-HAZİRAN 2017 DÖNEMİ BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI...4 1. BÜTÇE GİDERLERİ...4 2. BÜTÇE GELİRLERİ...4 3. FİNANSMAN...5

Detaylı

Tiyatro Gösterisi Su Damlası Sabancı Müzesi Gezimiz Öğretmenler Günü Kutlamamız Yılbaşı Kermesimiz Bahar Kermesimiz Yardım Kampanyamız

Tiyatro Gösterisi Su Damlası Sabancı Müzesi Gezimiz Öğretmenler Günü Kutlamamız Yılbaşı Kermesimiz Bahar Kermesimiz Yardım Kampanyamız Bülten Tarihi 17 Haziran 2016 Yıl boyunca öğrencilerimizin ve velilerimizin beklentilerini karşılamak ve okulumuz ile ailelerimizin arasındaki bağı daha da kuvvetlendirmek üzere çalışmalar yaptık. Okul

Detaylı

URLA BELEDİYESİ 2016 YILI YATIRIM PROGRAMI TASARISI

URLA BELEDİYESİ 2016 YILI YATIRIM PROGRAMI TASARISI URLA BELEDİYESİ 2016 YILI YATIRIM PROGRAMI TASARISI Ekim 2015 Urla Belediyesi 2016 Yılı Yatırım Programı 1. Sunuş 1 İlk yatırım programımız belediyemizin kurumsallaşması açısından oldukça önem taşımaktadır.

Detaylı

PINARBAŞI MAHALLESİ. Mahalle Muhtarı FİKRİ GÖKDUMAN. Sokak Sayısı: 11 Nüfus: 836

PINARBAŞI MAHALLESİ. Mahalle Muhtarı FİKRİ GÖKDUMAN. Sokak Sayısı: 11 Nüfus: 836 Mahalle Muhtarı FİKRİ GÖKDUMAN Sokak Sayısı: 11 Nüfus: 836 TARİHÇE: PINARBAŞI MAHALLESİ Pınarbaşı Köyünü Kırcaali ve Harmanlı yöresinden göç eden aileler kurmuştur. Burası daha önce çiftlik arazisidir.

Detaylı

İSTANBUL GENELİNDE SAYMANLIKLARIN BÜTÇE GİDERLERİ

İSTANBUL GENELİNDE SAYMANLIKLARIN BÜTÇE GİDERLERİ İSTANBUL GENELİNDE SAYMANLIKLARIN BÜTÇE GİDERLERİ E K O D GİDERİN TÜRÜ ARALIK 3 ARALIK ARALIK DEĞİŞİM % Personel 8.856.5.3,7.89.3.77,9 5,5 Memurlar 8.85.88.88,6 9.557.569.9,6 6,77 Temel Maaşlar 3.387.6.3,3.9.939.889,6,59

Detaylı

KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 2017 YILI BÜTÇESİ GİDER EKONOMİK SINIFLANDIRMASI CETVELİ

KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 2017 YILI BÜTÇESİ GİDER EKONOMİK SINIFLANDIRMASI CETVELİ 01 PERSONEL GİDERLERİ 235.086.904,00 01 1 MEMURLAR 94.035.681,00 01 1 1 Temel Maaşlar 32.795.580,00 01 1 1 01 Temel Maaşlar 32.795.580,00 01 1 2 Zamlar ve Tazminatlar 33.140.766,00 01 1 2 01 Zamlar ve

Detaylı

www.byminsaat.com.tr rüya sehir

www.byminsaat.com.tr rüya sehir www.byminsaat.com.tr rüya sehir RÜYA ŞEHİR KAPILARINI AÇIYOR Hayalinizdeki konforlu, huzurlu ve eğlenceli yaşam standartını RÜYA ŞEHİR de bulacaksınız. Her yaş grubundan çocuğun güven içinde oynayacağı

Detaylı

İnşaat ve Diğer Altyapı Çalışmaları

İnşaat ve Diğer Altyapı Çalışmaları İnşaat ve Diğer Altyapı Çalışmaları 7.1. İnşaat Faaliyetleri 7.1.1. Bölgemiz Yollarının Genişletilmesi 7 Bölgemiz yollarının artan taşıt sayısı ile taşıt trafiği yoğunluğundan dolayı yetersiz kalması ve

Detaylı

KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU 2018 SUNUŞ

KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU 2018 SUNUŞ KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU 2018 SUNUŞ Bilindiği gibi Kamu kaynaklarının etkili, ekonomik ve verimli bir şekilde elde edilmesi ve kullanılmasını, hesap verebilirliği ve malî saydamlığı sağlamak

Detaylı

AKSARAY BELEDİYESİ 2018 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU MALİ HİZMETLER MÜDÜRLÜĞÜ

AKSARAY BELEDİYESİ 2018 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU MALİ HİZMETLER MÜDÜRLÜĞÜ AKSARAY BELEDİYESİ 2018 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU MALİ HİZMETLER MÜDÜRLÜĞÜ SUNUŞ 5018 Sayılı Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanunu nun 30. maddesinde Genel yönetim kapsamındaki idareler

Detaylı

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ GELİRLERİN EKONOMİK SINIFLANDIRMASI (B)

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ GELİRLERİN EKONOMİK SINIFLANDIRMASI (B) 3 5 5 53 6 53 54 57 58 5 VERGİ GELİRLERİ DAHİLDE ALINAN MAL VE HİZMET VERGİLERİ DAHİLDE ALINAN DİĞER MAL VE HİZMET VERGİLERİ EĞLENCE VERGİSİ EĞLENCE VERGİSİ EĞLENCE VERGİSİ (TÜRKİYE JOKEY KULÜBÜ) YANGIN

Detaylı

MİMARLIK VE MÜHENDİSLİK HİZMET BEDELLERİNİN HESABINDA KULLANILACAK 2002 YILI YAPI YAKLAŞIK BİRİM MALİYETLERİ HAKKINDA TEBLİĞ

MİMARLIK VE MÜHENDİSLİK HİZMET BEDELLERİNİN HESABINDA KULLANILACAK 2002 YILI YAPI YAKLAŞIK BİRİM MALİYETLERİ HAKKINDA TEBLİĞ Bayındırlık ve İskan Bakanlığından: MİMARLIK VE MÜHENDİSLİK HİZMET BEDELLERİNİN HESABINDA KULLANILACAK 2002 YILI YAPI YAKLAŞIK BİRİM MALİYETLERİ HAKKINDA TEBLİĞ 16.07.1985 tarihli ve 85/9707 sayılı Bakanlar

Detaylı

ÇANKAYA BELEDİYESİ KIRSAL KALKINMA PROJESİ ONURLU VE DÜZENLİ TOKLUK İÇİN KIR KENT BARIŞI

ÇANKAYA BELEDİYESİ KIRSAL KALKINMA PROJESİ ONURLU VE DÜZENLİ TOKLUK İÇİN KIR KENT BARIŞI ÇANKAYA BELEDİYESİ KIRSAL KALKINMA PROJESİ ONURLU VE DÜZENLİ TOKLUK İÇİN KIR KENT BARIŞI Kent ve Tarım Çalışma Alanı: Akarlar Çavuşlu Evciler Karahasanlı Karataş Kömürcü Yakupabdal Yayla Tohumlar Çevre

Detaylı

Kurumsal Sınıflandırma. Fin. Tipi. Fonksiyonel Sınıflandırma

Kurumsal Sınıflandırma. Fin. Tipi. Fonksiyonel Sınıflandırma 46 BELEDİYE 650.000.000,00 46 BALIKESİR İLİ 650.000.000,00 46 BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 650.000.000,00 ÖZEL KALEM MÜDÜRLÜĞÜ 3.224.503,00 46 10 01 02 01 GENEL KAMU HİZMETLERİ 3.224.503,00 46 10 01

Detaylı

ANKARA DOĞAL ELEKTRĠK ÜRETĠM VE TĠCARET A.ġ. GENEL MÜDÜRLÜĞÜ DENĠZLĠ ĠLĠ, SARAYKÖY ĠLÇESĠ, TURAN MAHALLESĠ 571 ADA 1 PARSEL

ANKARA DOĞAL ELEKTRĠK ÜRETĠM VE TĠCARET A.ġ. GENEL MÜDÜRLÜĞÜ DENĠZLĠ ĠLĠ, SARAYKÖY ĠLÇESĠ, TURAN MAHALLESĠ 571 ADA 1 PARSEL ANKARA DOĞAL ELEKTRĠK ÜRETĠM VE TĠCARET A.ġ. GENEL MÜDÜRLÜĞÜ DENĠZLĠ ĠLĠ, SARAYKÖY ĠLÇESĠ, TURAN MAHALLESĠ 571 ADA 1 PARSEL 1. Genel Özellikler Denizli ili, Sarayköy ilçesi, Turan mahallesi 571 ada 1 parselde

Detaylı

ISTANBUL BÜYÜKSEHIR BELEDIYESI GELIRLERIN EKONOMIK SINIFLANDIRMASI (B)

ISTANBUL BÜYÜKSEHIR BELEDIYESI GELIRLERIN EKONOMIK SINIFLANDIRMASI (B) 3 5 5 53 6 53 54 57 58 5 VERGİ GELİRLERİ DAHİLDE ALINAN MAL VE HİZMET VERGİLERİ DAHİLDE ALINAN DİĞER MAL VE HİZMET VERGİLERİ EĞLENCE VERGİSİ EĞLENCE VERGİSİ EĞLENCE VERGİSİ (TÜRKİYE JOKEY KULÜBÜ) YANGIN

Detaylı

BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI

BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI 173 174 Elektrik, Elektronik-Biyomedikal-Kontrol Mühendisliği Hizmetleri YAPI SINIFLARI YAPININ ELEKTRİK, ELEKTRONİK VE BİYOMEDİKAL MÜHENDİSLİĞİ HİZMETLERİNE ESAS OLAN SINIFLARI:

Detaylı

T.C NİĞDE ÜNİVERSİTESİ. 2014 Yılı Kurumsal Mali Durum ve Beklentiler Raporu

T.C NİĞDE ÜNİVERSİTESİ. 2014 Yılı Kurumsal Mali Durum ve Beklentiler Raporu T.C NİĞDE ÜNİVERSİTESİ 2014 Yılı Kurumsal Mali Durum ve Beklentiler Raporu Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı TEMMUZ 2014 I. OCAK - HAZİRAN 2014 DÖNEMİ BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI A. Bütçe Giderleri Üniversitemize,

Detaylı

MAHALLİ İDARE KONTROL RAPORU

MAHALLİ İDARE KONTROL RAPORU Hesap Kodu Ekod1 Ekod2 Ekod3 Ekod4 Hesap Adı Borç Alacak 102 0 0 0 0 BANKA HESABI 2.015.558,40 1.961.260,39 103 0 0 0 0 VERİLEN ÇEKLER VE GÖNDERME EMİRLERİ HESABI ( - ) 1.961.260,39 1.961.260,39 109 0

Detaylı

ALTINDAĞ A ALTIN PROJELER ANKARA NIN KALBİ ALTINDAĞ. Doç. Dr. ASIM BALCI ALTINDAĞ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ALTINDAĞ IN SOSYAL VE SPOR ÇAĞI

ALTINDAĞ A ALTIN PROJELER ANKARA NIN KALBİ ALTINDAĞ. Doç. Dr. ASIM BALCI ALTINDAĞ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ALTINDAĞ IN SOSYAL VE SPOR ÇAĞI IN SOSYAL VE SPOR ÇAĞI A ALTIN PROJELER BELEDİYE BAŞKAN ADAYI A ALTIN PROJELER BELEDİYE BAŞKAN ADAYI İnsan ve kalkınma odaklı projelerimizle Altındağ ın geleceğini de inşa edeceğiz ŞİARIMIZ; Milletimizin

Detaylı

BURSA KENT KONSEYİ BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ NİN KATKILARIYLA

BURSA KENT KONSEYİ BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ NİN KATKILARIYLA BURSA KENT KONSEYİ BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ NİN KATKILARIYLA KENT KONSEYİ MEVZUATI YASA 5393 SAYILI BELEDİYE KANUNU (TC Resmi Gazete Tarih: 13 Temmuz 2005, Sayı 25874) Kent Konseyi MADDE 76 Kent Konseyi

Detaylı

PAŞAKÖY MAHALLESİ. Mahalle Muhtarı REMZİ KILIÇ. Cadde Sayısı: 3 Sokak Sayısı: 3 Nüfus:161

PAŞAKÖY MAHALLESİ. Mahalle Muhtarı REMZİ KILIÇ. Cadde Sayısı: 3 Sokak Sayısı: 3 Nüfus:161 Mahalle Muhtarı REMZİ KILIÇ Cadde Sayısı: 3 Sokak Sayısı: 3 Nüfus:161 TARİHÇE: PAŞAKÖY MAHALLESİ Osmanlı döneminde doğrudan Paşa ya tahsis edilmiş olan bir alandır. Burada Paşa nın çitliği yer almaktaydı.

Detaylı