SABAH RAPORU - 05/04/2017

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "SABAH RAPORU - 05/04/2017"

Transkript

1 SABAH RAPORU - 05/04/2017 TÜRKİYE Gündem Zeybekci: Yüzde 6 ve üzerinde büyümek zrundayız Cumhurbaşkanı Başdanışmanı: Merkez Bankası'nın elindeki araçların yeterliliğini tartışmalıyız Ağbal: Mali disiplinden asla vazgeçmeyeceğiz Bist100 BIST100 endeksi dün %0,88 ranında değer kaybederek günü puandan kapattı. İşlem hacmi ise 5,2 milyar TL (20 günlük rtalama işlem hacmi 4,4 milyar TL) larak gerçekleşti. Tepe frmasynun byun çizgisinin geçtiği 94bin seviyesinin altında baskı devam ederken 93bin yakın desteğinin altında /500 bölgesi hedeflenebilir gözükmekte. Söz knusu bölge sn yükseliş dalgasının %50 düzeltme seviyesi ve "Bşluk" barındırmakta. Dlayısıyla söz knusu bölgeye kadar bir düşüş lağan karşılanmalı. Ancak, kısa vadeli grafiklerde silatörler aşırı satım seviyelerinde iken, lası satışlarda söz knusu bölgede tepki alımları gelebilir. Diğer yandan, lası alıcılı görüntüde ise /100 ana direnç knumunda. Endeksin haftanın sn işlem gününe zayıf bir görüntüyle başlamasını bekliyruz. Burada yer alan bilgiler SpekulaTR tarafından bilgilendirme amacı ile hazırlanmıştır. Yatırım bilgi, yrum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, prtföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yrum ve tavsiyeler, yrum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Herhangi bir yatırım aracının alımsatım önerisi ya da getiri vaadi larak yrumlanmamalıdır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun lmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun snuçlar dğurmayabilir. Burada yer alan fiyatlar, veriler ve bilgilerin tam ve dğru lduğu garanti edilemez; içerik, haber verilmeksizin değiştirilebilir. Tüm veriler, SpekulaTR tarafından güvenilir lduğuna inanılan kaynaklardan alınmıştır. Bu kaynakların kullanılması nedeni ile rtaya çıkabilecek hatalardan SpekulaTR srumlu değildir. çıkabilecek hatalardan SpekulaTR srumlu değildir.

2 Direnç 94,000 96,000 97,000 Destek 92,000 92,500 91,500 Tahviller 2 senelik: %11,07 10 senelik: %10,23 USDTRY (+%0,52) Çarşamba günkü FOMC tplantı tutanaklarının etkisiyle sert bir şekilde yükselen dlar endeksi, Dlar/TL kurunun yönünü yukarı çevirmesine neden ldu. Haftanın sn işlem gününe 3.55 üzerinde başlayan kurun 50 barlık rtalaması lan in üzerinde tutunması durumunda 3.58 ve 3.60 direnç seviyeleri hedeflenebilir in aşağısındaki geri çekilmelerde ise ve destek seviyeleri takip edilebilir.3.52 seviyesinden destek bulan parite tekrar 3.54 e dğru yaklaştı Destek Direnç ,63 Burada yer alan bilgiler SpekulaTR tarafından bilgilendirme amacı ile hazırlanmıştır. Yatırım bilgi, yrum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, prtföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yrum ve tavsiyeler, yrum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Herhangi bir yatırım aracının alımsatım önerisi ya da getiri vaadi larak yrumlanmamalıdır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun lmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun snuçlar dğurmayabilir. Burada yer alan fiyatlar, veriler ve bilgilerin tam ve dğru lduğu garanti edilemez; içerik, haber verilmeksizin değiştirilebilir. Tüm veriler, SpekulaTR tarafından güvenilir lduğuna inanılan kaynaklardan alınmıştır. Bu kaynakların kullanılması nedeni ile rtaya çıkabilecek hatalardan SpekulaTR srumlu değildir. çıkabilecek hatalardan SpekulaTR srumlu değildir.

3 ABD ABD piyasaları, enerji hisselerindeki büyük düşüşün ardından küçük değişikliklerle kapandı. Petrl ve metal fiyatlarının düşmesi, bu sektörlerle ilişkili yatırımcılara zarar verdi. Dlar, çarşamba günü açıklanan Fed kararlarının ardından elde ettiği bütün kazancı geri vererek düştü. Cumhuriyetçilerin Sağlık Yasası nın Temsilciler Meclisi nden geçmiş lması da dları kurtaramadı. ABD Senatsu, federal kurumların faaliyetlerini 1 Ekim 2017'ye kadar finanse edecek 1.1 trilyn dlarlık bütçe tasarısını 18'e karşı 79 yla kabul etti. Kngre'nin her iki kanadından da geçen kritik bütçe teklifi, yasalaşmak üzere ABD Başkanı Dnald Trump'ın imzasına sunulacak. Trump ın cuma gününden önce bütçeyi naylaması gerekiyr. Brsalar Dw Jnes (+0,03%) S&P 2389,5 (+0,06%) NASDAQ 6075 (+0,05%) Kurlar DXY 98,75 (-0,03%) Eurusd 1,0979 (-0,03) Burada yer alan bilgiler SpekulaTR tarafından bilgilendirme amacı ile hazırlanmıştır. Yatırım bilgi, yrum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, prtföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yrum ve tavsiyeler, yrum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Herhangi bir yatırım aracının alımsatım önerisi ya da getiri vaadi larak yrumlanmamalıdır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun lmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun snuçlar dğurmayabilir. Burada yer alan fiyatlar, veriler ve bilgilerin tam ve dğru lduğu garanti edilemez; içerik, haber verilmeksizin değiştirilebilir. Tüm veriler, SpekulaTR tarafından güvenilir lduğuna inanılan kaynaklardan alınmıştır. Bu kaynakların kullanılması nedeni ile rtaya çıkabilecek hatalardan SpekulaTR srumlu değildir. çıkabilecek hatalardan SpekulaTR srumlu değildir.

4 ASYA Haftanın sn gününde Asya brsaları çğunlukla negatifte işlem gördü. Avustralya Merkez Bankası, para plitikasına dair bir açıklama yayınladı. İzlenen plitikanın değiştirilmemesine yönelik kararları eknmide sürdürülebilir büyüme ve rta vadeli enflasyn hedefi açısından tutarlı. Aralık taki GSYH verisi, 2016 nın rtasındaki zayıflık periydunun geçici lduğunu teyit etti. Haftanın düşüklerinde seyreden Avustralya dları, RBA nın açıklamalarına fazla tepki göstermedi. RBA nın GSYH beklentileri Haziran: % Aralık: % Haziran 2018: % Enflasyn beklentileri Haziran: % 1.75 Aralık 2018: % Haziran 2019: % 2-3 Avustralya AiG İnşaat Endeksi (Nisan): 51.9, (Önceki: 51.2) Japnya, Çin ve Güney Kre nin maliye bakanları üçlü bir tplantı gerçekleştirdi. Bakanlar, ticaretin eknmik gelişme ve büyüme için en önemli itici güç lduğunu kaydetti. ASEAN bölgesi görece iyi bir büyüme gösteriyr ancak aşağı yönlü riskler hala devam ediyr. Burada yer alan bilgiler SpekulaTR tarafından bilgilendirme amacı ile hazırlanmıştır. Yatırım bilgi, yrum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, prtföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yrum ve tavsiyeler, yrum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Herhangi bir yatırım aracının alımsatım önerisi ya da getiri vaadi larak yrumlanmamalıdır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun lmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun snuçlar dğurmayabilir. Burada yer alan fiyatlar, veriler ve bilgilerin tam ve dğru lduğu garanti edilemez; içerik, haber verilmeksizin değiştirilebilir. Tüm veriler, SpekulaTR tarafından güvenilir lduğuna inanılan kaynaklardan alınmıştır. Bu kaynakların kullanılması nedeni ile rtaya çıkabilecek hatalardan SpekulaTR srumlu değildir. çıkabilecek hatalardan SpekulaTR srumlu değildir.

5 G20 nin belirlediği çerçevede işbirliğini artırma ve birlikte çalışma niyetimiz devam ediyr. Japnya Maliye Bakanı As:. Yen istikrarlı bir kur. Serbest ticaret devam ettirilmeli. Kura piyasalar karar vermeli. Brsalar NIKKEI225 19,445 (+0,70%) Şanghay 3101 (-0,80%) ASX (-0,77%) Kurlar USDJPY 112,24 (-0,26%) USDAUD 1,3524 (+0,26%) USDCNY 6,8962 (+0,01%) EMTİA Altın 1232,66 (+0,45%) Petrl: Ham petrl fiyatları, dlarda durmadan önce, Ağusts 2016 dan bu yana en düşük değer lan $ a geriledi. WTI, OPEC in arzı sınırlama anlaşmasından snra ilk kez 45 dların altına indi. Brent 47,76 (-1,20%) WTI 44,75 (-1,56%) Burada yer alan bilgiler SpekulaTR tarafından bilgilendirme amacı ile hazırlanmıştır. Yatırım bilgi, yrum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, prtföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yrum ve tavsiyeler, yrum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Herhangi bir yatırım aracının alımsatım önerisi ya da getiri vaadi larak yrumlanmamalıdır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun lmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun snuçlar dğurmayabilir. Burada yer alan fiyatlar, veriler ve bilgilerin tam ve dğru lduğu garanti edilemez; içerik, haber verilmeksizin değiştirilebilir. Tüm veriler, SpekulaTR tarafından güvenilir lduğuna inanılan kaynaklardan alınmıştır. Bu kaynakların kullanılması nedeni ile rtaya çıkabilecek hatalardan SpekulaTR srumlu değildir. çıkabilecek hatalardan SpekulaTR srumlu değildir.

SABAH RAPORU - 04/05/2017

SABAH RAPORU - 04/05/2017 SABAH RAPORU - 04/05/2017 TÜRKİYE Gündem Mdy s Türk bankacılık sekörü hakkında rapr yayınladı. http://spekulatr.cm/haberler/524/ Enflasyn düşmediği süre yatırımcılar TCMB'nin sıkı para plitikasını sürdürmeye

Detaylı

SABAH RAPORU - 27/04/2017

SABAH RAPORU - 27/04/2017 SABAH RAPORU - 27/04/2017 TÜRKİYE Veriler TCMB Geç Likidite Penceresi faiz ranını 50 baz puan artış ile yüzde 11,75 den yüzde 12,25 e yükseltti TCMB Nisan ayı tplantısında geç likidite faiz ranında 50

Detaylı

SABAH RAPORU - 09/05/2017

SABAH RAPORU - 09/05/2017 SABAH RAPORU - 09/05/2017 TÜRKİYE Gündem Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşğlu, ABD Dışişleri Bakanı Rex Tillersn ile telefnda görüştü. Diplmatik kaynaklardan edinilen bilgiye göre, Çavuşğlu'nun ABD'li mevkidaşı

Detaylı

SABAH RAPORU - 02/05/2017

SABAH RAPORU - 02/05/2017 SABAH RAPORU - 02/05/2017 TÜRKİYE Gündem: Wikipedia ülkede yasaklandı Cuma günü açıklanan enflasyn raprunda, 2017 için enflasyn tahmini % 8'den % 8.5'e, 2018 için de % 6'dan % 6.4'e yükseltildi. Gıda enflasynu

Detaylı

SABAH RAPORU - 28/04/2017

SABAH RAPORU - 28/04/2017 SABAH RAPORU - 28/04/2017 TÜRKİYE TÜİK verilerine göre eknmik güven endeksi yıl başından bu yana izlediği yükseliş trendine devam ederek Nisan ayında da % 3.6 artış gösterdi ve 99.5 ldu. Nisan ayında Tüketici

Detaylı

SABAH RAPORU - 25/04/2017

SABAH RAPORU - 25/04/2017 SABAH RAPORU - 25/04/2017 TÜRKİYE Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Başkanı Murat Çetinkaya: Yılın ikinci çeyreğinden itibaren iktisadi faaliyette kademeli bir tparlanma öngörüyruz. Sn 5 yıllık

Detaylı

SABAH RAPORU - 08/05/2017

SABAH RAPORU - 08/05/2017 SABAH RAPORU - 08/05/2017 TÜRKİYE Gündem Başbakan Binali Yıldırım: Yeni eknmik refrm paketi hazırlanıyr. Seçim geçti, artık geçim zamanı. Üretim refrmu paketi hazırlandı. Bir-iki hafta içinde çıkar. Yatırımlar

Detaylı

Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 30 Kasım 2016 Çarşamba

Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 30 Kasım 2016 Çarşamba Günlük Bülten 30 Kasım 2016 Çarşamba Gedik Forex Günlük Bülten Günlük Piyasa Gündemi Bülten Uluslararası piyasalar dün makro ekonomik veri olarak yoğun bir günü geride bıraktı. Almanya Kasım TÜFE ve ABD

Detaylı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. 17 Mayıs 2018 Perşembe. Piyasa Gündemi

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. 17 Mayıs 2018 Perşembe. Piyasa Gündemi Günlük Bülten 17 Mayıs 2018 Perşembe Piyasa Gündemi Küresel piyasalarda dün borsalar yükseldi. Dolar değer kazanırken, petrol fiyatlarındaki gevşeme yerini yükselişe bıraktı. Günlük Bülten ABD Borsaları

Detaylı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. 10 Ocak 2018 Çarşamba. Piyasa Gündemi

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. 10 Ocak 2018 Çarşamba. Piyasa Gündemi Günlük Bülten 10 Ocak 2018 Çarşamba Piyasa Gündemi Gedik Forex Günlük Bülten Günlük Bülten Amerikan Petrol Enstitüsü tarafından Haftalık Ham Petrol Stokları nın açıkladığı verilerde ham petrol stoklarının

Detaylı

Günlük Forex Bülteni. Piyasa Gündemi. Uluslararası Piyasalar veri akışı açısından sakin

Günlük Forex Bülteni. Piyasa Gündemi. Uluslararası Piyasalar veri akışı açısından sakin G E D İ K Y A T I R I M K A L D I R A Ç L I İ Ş L E M L E R İçindekiler i Piyasa Gündemi Euro Dolar Teknik Analiz Piyasa Gündemi Uluslararası Piyasalar veri akışı açısından sakin Dolar Yen Teknik Analiz

Detaylı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. 5 Ocak 2018 Cuma. Piyasa Gündemi

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. 5 Ocak 2018 Cuma. Piyasa Gündemi Günlük Bülten 5 Ocak 2018 Cuma Piyasa Gündemi Gedik Forex Günlük Bülten Küresel piyasalarda dün endeksler yükselmeye devam etti, altın ve petrol fiyatları yeni zirveler test etti. Günlük Bülten ABD de

Detaylı

Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. 12 Temmuz 2017 Çarşamba. Piyasa Gündemi

Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. 12 Temmuz 2017 Çarşamba. Piyasa Gündemi Günlük Bülten 12 Temmuz 2017 Çarşamba Piyasa Gündemi Gedik Forex Günlük Bülten Geçtiğimiz Günlük günde Avrupa Bülten borsalarında yatay seyir devam ederken ABD hisselerinde Başkan Trump ile ilgili haberlerin

Detaylı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. 23 Mart 2018 Cuma. Piyasa Gündemi

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. 23 Mart 2018 Cuma. Piyasa Gündemi Günlük Bülten 23 Mart 2018 Cuma Piyasa Gündemi Gece açılış sonrasında Dolar, Euro, Sterlin gibi majör pariteler TL karşısında tarihi rekor kırdı. Usdtry 4,0360, Eurtry 4.9745,Gbptry ise 5,6927 seviyelerine

Detaylı

Günlük Forex Bülteni. Piyasa Gündemi G E D İ K Y A T I R I M K A L D I R A Ç L I İ Ş L E M L E R. 05 Mayıs 2015 Salı

Günlük Forex Bülteni. Piyasa Gündemi G E D İ K Y A T I R I M K A L D I R A Ç L I İ Ş L E M L E R. 05 Mayıs 2015 Salı G E D İ K Y A T I R I M K A L D I R A Ç L I İ Ş L E M L E R İçindekiler i Piyasa Gündemi Euro Dolar Teknik Analiz Dolar Yen Teknik Analiz Piyasa Gündemi Küresel piyasalar gün içinde açıklanan yoğun veri

Detaylı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 9 Aralık 2015 Çarşamba

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 9 Aralık 2015 Çarşamba Günlük Bülten 9 Aralık 2015 Çarşamba Gedik Forex Günlük Bülten Piyasa Gündemi Günlük Bülten Önümüzdeki hafta gerçekleşecek Fed toplantısında açıklanacak kritik faiz kararı öncesi yön arayan uluslararası

Detaylı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. 20 Aralık 2017 Çarşamba. Piyasa Gündemi

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. 20 Aralık 2017 Çarşamba. Piyasa Gündemi Günlük Bülten 20 Aralık 2017 Çarşamba Piyasa Gündemi Gedik Forex Günlük Bülten Küresel piyasalarda endeksler düşerken dolar değer kaybetti. Günlük Bülten ABD borsaları vergi tasarısının ABD Temsilciler

Detaylı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. 12 Eylül 2017 Salı. Piyasa Gündemi

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. 12 Eylül 2017 Salı. Piyasa Gündemi Günlük Bülten 12 Eylül 2017 Salı Piyasa Gündemi Gedik Forex Günlük Bülten Haftanın ilk işlem gününde risk iştahı arttı, borsalar yükseldi, dolar değer kazandı. Günlük Bülten Küresel piyasalarda dün ABD

Detaylı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. 22 Kasım 2017 Çarşamba. Piyasa Gündemi

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. 22 Kasım 2017 Çarşamba. Piyasa Gündemi Günlük Bülten 22 Kasım 2017 Çarşamba Piyasa Gündemi Uluslararası piyasalarda haftanın ikinci gününde hisse senetleri ve tahviller değer kazanırken dolar önemli para birimleri karşısında yatay hareket etti.

Detaylı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. 15 Kasım 2016 Salı. Piyasa Gündemi

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. 15 Kasım 2016 Salı. Piyasa Gündemi Günlük Bülten 15 Kasım 2016 Salı Gedik Forex Günlük Bülten Piyasa Gündemi Günlük Bülten Uluslararası piyasalar dün veri akışı açısından sakin bir günü geride bıraktı. ABD 10 yıllık tahvillerindedeki değerlenmenin

Detaylı

Ekonomik Takvim

Ekonomik Takvim Ekonomik Gündem Asya hisse senedi yatırımcıları, ABD hisse senetlerinin Fed Başkanı Janet Yellen'ın faiz artırımına giden yolda ağırlığını koymaya hazırlanması ile birlikte geri çekilmesinin ardından,

Detaylı

Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. 10 Ağustos 2017 Perşembe. Piyasa Gündemi. Dün küresel piyasalarda hisse senetleri değer

Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. 10 Ağustos 2017 Perşembe. Piyasa Gündemi. Dün küresel piyasalarda hisse senetleri değer Günlük Bülten 10 Ağustos 2017 Perşembe Piyasa Gündemi Gedik Forex Günlük Bülten Dün küresel piyasalarda hisse senetleri değer kaybetti, Günlük hazine tahvilleri Bülten yükselirken güvenli liman olarak

Detaylı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 22 Şubat 2017 Çarşamba

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 22 Şubat 2017 Çarşamba Günlük Bülten 22 Şubat 2017 Çarşamba Piyasa Gündemi Günlük Bülten Fed Başkanlarının konuşmaları hafta başlangıcında volatilitenin artmasına neden oluyor. Fomc toplantı tutanakları öncesi Clevland Fed Başkanı

Detaylı

Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. 14 Temmuz 2017 Cuma. Piyasa Gündemi

Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. 14 Temmuz 2017 Cuma. Piyasa Gündemi Günlük Bülten 14 Temmuz 2017 Cuma Piyasa Gündemi Gedik Forex Günlük Bülten Dün Günlük küresel piyasalarda Bülten sakin bir hava hakimdi. ABD borsaları son yıllardaki bulunduğu rekor seviyelerde tutunmaya

Detaylı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 8 Ağustos 2016 Pazartesi

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 8 Ağustos 2016 Pazartesi Günlük Bülten 8 Ağustos 2016 Pazartesi Piyasa Gündemi Günlük Bülten Yoğun bir veri akışını geride bıraktığımız haftada yurt içinde en önemli haber olarak enflasyon rakamlarını takip ettik. Küresel piyasalarda

Detaylı

Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. 13 Temmuz 2017 Perşembe. Piyasa Gündemi

Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. 13 Temmuz 2017 Perşembe. Piyasa Gündemi Günlük Bülten 13 Temmuz 2017 Perşembe Piyasa Gündemi Gedik Forex Günlük Bülten Geçtiğimiz Günlük günde küresel Bülten piyasalar, Fed Başkanı Yellen in açıklamaları ile yön buldu. Yellen in enflasyon hedefine

Detaylı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. 3 Kasım 2017 Cuma. Piyasa Gündemi. Uluslararası piyasalarda dikkatler bugün açıklanacak

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. 3 Kasım 2017 Cuma. Piyasa Gündemi. Uluslararası piyasalarda dikkatler bugün açıklanacak Günlük Bülten 3 Kasım 2017 Cuma Piyasa Gündemi Gedik Forex Günlük Bülten Uluslararası piyasalarda dikkatler bugün açıklanacak Günlük Bülten olan ABD tarım dışı istihdam verisinde olacak. Veri saat 15:30

Detaylı

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar Ekonomik Gündem Merkez Bankaları toplantılarının takip edileceği kritik haftanın ilk işlem gününde sakin bir seyir söz konusuydu. Geçen hafta Cuma günü açıklanan olumlu ABD enflasyon rakamları sonrası,

Detaylı

GÜNLÜK BÜLTEN. Ekonomik Gündem

GÜNLÜK BÜLTEN. Ekonomik Gündem Ekonomik Gündem Avustralya Merkez Bankası RBA para politikası kurulu tutanaklarını bugün açıklayacak. Endonezya Merkez Bankası ve Macaristan Merkez Bankası MNB ise faiz kararlarını açıklayacak. Güney Afrika

Detaylı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. 13 Şubat 2018 Salı. Piyasa Gündemi

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. 13 Şubat 2018 Salı. Piyasa Gündemi Günlük Bülten 13 Şubat 2018 Salı Piyasa Gündemi Gedik Forex Günlük Bülten Küresel piyasalarda dün endeksler değer kazanırken dolar gevşedi. Günlük Bülten ABD borsaları geçen haftadaki sert düşüşün ardından

Detaylı

Günlük Forex Bülteni. Piyasa Gündemi

Günlük Forex Bülteni. Piyasa Gündemi G E D İ K Y A T I R I M K A L D I R A Ç L I İ Ş L E M L E R İçindekiler i Piyasa Gündemi Euro Dolar Teknik Analiz Piyasa Gündemi Haftanın yeni işlem gününe sabah erken saatlerde açıklanan Japonya ve Çin

Detaylı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 16 Haziran 2017 Cuma. İçindekiler. Piyasa Gündemi. Euro Dolar Teknik Analiz

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 16 Haziran 2017 Cuma. İçindekiler. Piyasa Gündemi. Euro Dolar Teknik Analiz Günlük Bülten 16 Haziran 2017 Cuma Piyasa Gündemi Uluslararası piyasalar dün hareketli bir günü geride bırakılırken ABD hisseleri teknoloji satışlarıyla geriledi, dolar ise Fed in Çarşamba günü aldığı

Detaylı

Dün gece açıklanan FED Tutanaklarında, FED in global ekonomik yavaşlamanın ABD ekonomisini vurmayacağından emin olmak istiyor sonucuna varıldı.

Dün gece açıklanan FED Tutanaklarında, FED in global ekonomik yavaşlamanın ABD ekonomisini vurmayacağından emin olmak istiyor sonucuna varıldı. Ekonomik Gündem Dün gece açıklanan FED Tutanaklarında, FED in global ekonomik yavaşlamanın ABD ekonomisini vurmayacağından emin olmak istiyor sonucuna varıldı. ABD Atlanta Fed Başkanı Dennis Lockhart ve

Detaylı

Günlük Forex Bülteni. Piyasa Gündemi G E D İ K Y A T I R I M K A L D I R A Ç L I İ Ş L E M L E R. 13 Nisan 2015 Pazartesi

Günlük Forex Bülteni. Piyasa Gündemi G E D İ K Y A T I R I M K A L D I R A Ç L I İ Ş L E M L E R. 13 Nisan 2015 Pazartesi G E D İ K Y A T I R I M K A L D I R A Ç L I İ Ş L E M L E R İçindekiler i Piyasa Gündemi Euro Dolar Teknik Analiz Dolar Yen Teknik Analiz Piyasa Gündemi Haftanın ilk işlem gününde ekonomik verilerle yön

Detaylı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. 24 Kasım 2016 Perşembe

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. 24 Kasım 2016 Perşembe Günlük Bülten 24 Kasım 2016 Perşembe Gedik Forex Günlük Bülten Piyasa Gündemi Günlük Bülten Uluslararası piyasalar dün açıklanan veriler ve FOMC toplantı tutanaklarıyla birlikte volatilitesi yüksek bir

Detaylı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 17 Haziran 2016 Cuma

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 17 Haziran 2016 Cuma Günlük Bülten 17 Haziran 2016 Cuma Gedik Forex Günlük Bülten Günlük Bülten Piyasa Gündemi Bir yandan Fed Etkileri bir yandan Brexit endişeleri ile başlayıp yoğun veri gündemi ile devam ettiğimiz haftanın

Detaylı

Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. 9 Ağustos 2017 Çarşamba. Piyasa Gündemi. Dün küresel piyasalarda ABD Başkanı Trump rüzgarı

Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. 9 Ağustos 2017 Çarşamba. Piyasa Gündemi. Dün küresel piyasalarda ABD Başkanı Trump rüzgarı Günlük Bülten 9 Ağustos 2017 Çarşamba Piyasa Gündemi Gedik Forex Günlük Bülten Dün küresel piyasalarda ABD Başkanı Trump rüzgarı esti. Günlük ABD Başkanın Bülten Kuzey Kore yi hedef alan açıklamaları sonrasında

Detaylı

Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 11 Ocak 2017 Çarşamba

Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 11 Ocak 2017 Çarşamba Günlük Bülten 11 Ocak 2017 Çarşamba Gedik Forex Günlük Bülten Günlük Piyasa Gündemi Bülten İçindekiler Uluslararası piyasalarda önemli bir makro ekonomik verinin olmadığı sakin bir günü geride bırakırken

Detaylı

Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. 8 Eylül 2017 Cuma. Piyasa Gündemi

Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. 8 Eylül 2017 Cuma. Piyasa Gündemi Günlük Bülten 8 Eylül 2017 Cuma Piyasa Gündemi Gedik Forex Günlük Bülten Dün Günlük yapılan toplantıda Avrupa Bülten Merkez Bankası politika faizini yüzde 0,00 oranında sabit bıraktı. Gecelik mevduat oranı

Detaylı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 14 Ocak 2016 Perşembe

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 14 Ocak 2016 Perşembe Günlük Bülten 14 Ocak 2016 Perşembe Gedik Forex Günlük Bülten Piyasa Gündemi Günlük Bülten Dün gelişmiş ülke ekonomileri tarafında açıklanan verilerle fiyatlanan küresel piyasalarda yeni günde de yoğun

Detaylı

Güney Kore Merkez Bankası, BOK, faiz oranını değiştirmeyerek %1.50 de sabit bıraktı.

Güney Kore Merkez Bankası, BOK, faiz oranını değiştirmeyerek %1.50 de sabit bıraktı. Ekonomik Gündem Güney Kore Merkez Bankası, BOK, faiz oranını değiştirmeyerek %1.50 de sabit bıraktı. Euro Bölgesi Maliye Bakanları, Yunanistan ın 3. Kurtarma paketi çerçevesindeki yapması gereken reformlar

Detaylı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. 28 Eylül 2017 Perşembe. Piyasa Gündemi

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. 28 Eylül 2017 Perşembe. Piyasa Gündemi Günlük Bülten 28 Eylül 2017 Perşembe Piyasa Gündemi Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, günü yüzde 2,61 düşüşle 101.218,30 puandan tamamladı. BIST 100 endeksi, önceki kapanışa göre 2.711,04 puan azalırken,

Detaylı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. 22 Aralık 2017 Cuma. Piyasa Gündemi. Küresel piyasalarda endeksler düşüşe ara verdi

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. 22 Aralık 2017 Cuma. Piyasa Gündemi. Küresel piyasalarda endeksler düşüşe ara verdi Günlük Bülten 22 Aralık 2017 Cuma Piyasa Gündemi Gedik Forex Günlük Bülten Küresel piyasalarda endeksler düşüşe ara verdi Günlük Bülten dolar ve altın yatay seyrederken Petrol fiyatları yükselmeye devam

Detaylı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. 18 Temmuz 2017 Salı. Piyasa Gündemi

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. 18 Temmuz 2017 Salı. Piyasa Gündemi Günlük Bülten 18 Temmuz 2017 Salı Piyasa Gündemi Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, haftanın ilk işlem gününü yüzde 0,99 artışla kapanış rekoru olan 106.217 puandan tamamladı. Günlük Bülten BIST 100 endeksi,

Detaylı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 15 Ekim 2015 Perşembe

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 15 Ekim 2015 Perşembe Günlük Bülten 15 Ekim 2015 Perşembe Piyasa Gündemi Gedik Forex Günlük Bülten Günlük Bülten Yeni işlem gününde piyasalar hem yurt içinde hem de yurt dışında gün içinde açıklanacak önemli verileri bekliyor.

Detaylı

Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 12 Ocak 2017 Perşembe

Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 12 Ocak 2017 Perşembe Günlük Bülten 12 Ocak 2017 Perşembe Gedik Forex Günlük Bülten Günlük Piyasa Gündemi Bülten İçindekiler Uluslararası piyasalarda dün yakın zamanda göreve başlayacak 45. ABD Başkanı Donald Trump ın basın

Detaylı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. 28 Kasım 2017 Salı. Piyasa Gündemi

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. 28 Kasım 2017 Salı. Piyasa Gündemi Günlük Bülten 28 Kasım 2017 Salı Piyasa Gündemi Gedik Forex Günlük Bülten Günlük Bülten Dolar yeni haftaya TL karşısında düşüşle başladı. 3.95 seviyelerinden haftaya başlayan parite dün enfalasyon yükselişi

Detaylı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 14 Haziran 2016 Salı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 14 Haziran 2016 Salı Günlük Bülten 14 Haziran 2016 Salı Gedik Forex Günlük Bülten Günlük Bülten Piyasa Gündemi İçindekiler Pazartesi günü sakin veri akışıyla başladığımız haftada daha çok küresel piyasalarda açıklanacak olan

Detaylı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. 7 Kasım 2017 Salı. Piyasa Gündemi

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. 7 Kasım 2017 Salı. Piyasa Gündemi Günlük Bülten 7 Kasım 2017 Salı Piyasa Gündemi Gedik Forex Günlük Bülten Haftanın ilk işlem gününde Avrupa hisseleri gerilerken ABD hisseleri rekorla kapandı. Günlük Bülten ABD endeksleri teknoloji ve

Detaylı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 16 Mayıs 2016 Pazartesi

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 16 Mayıs 2016 Pazartesi Günlük Bülten 16 Mayıs 2016 Pazartesi Gedik Forex Günlük Bülten Günlük Bülten Piyasa Gündemi Cuma günü EURO bölgesi Gayri Safi yurtiçi Hasıla verisi beklentinin çok altında ve ABD Perakende satışlar verisi

Detaylı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. 1 Kasım 2017 Çarşamba. Piyasa Gündemi

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. 1 Kasım 2017 Çarşamba. Piyasa Gündemi Günlük Bülten 1 Kasım 2017 Çarşamba Piyasa Gündemi Gedik Forex Günlük Bülten Günlük Bülten Altın fiyatları, Fed'in Çarşamba günü sona erecek olan toplantısında aralık ayında faiz arttırımına gidileceği

Detaylı

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar Ekonomik Gündem Piyasalar bugün açıklanacak olan tarım dışı istihdam verisini bekliyor. Dün ise ABD'de ISM imalat rakamları 50 seviyesinin altına gerileyerek piyasayı şaşırttı. Hafta boyunca olumlu verilerden

Detaylı

GÜNLÜK BÜLTEN. Ekonomik Gündem

GÜNLÜK BÜLTEN. Ekonomik Gündem Ekonomik Gündem Küresel hisse senetlerinde toparlanmalar dün hız kazandı. Çin borsalarının öncülüğünde Avrupa ve ABD borsalarında değer kazançları haftaya yapılacak FED toplantısı öncesinde piyasaların

Detaylı

Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 9 Ocak 2017 Pazartesi. Hazırlayan. Özhan MADENOĞLU

Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 9 Ocak 2017 Pazartesi. Hazırlayan. Özhan MADENOĞLU Günlük Bülten 9 Ocak 2017 Pazartesi Gedik Forex Günlük Bülten Günlük Piyasa Gündemi Bülten Uluslararası piyasalar yoğun veri akışının olduğu bir haftayı geride bırakırken piyasalarda FED FOMC Toplantı

Detaylı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 13 Ekim 2015 Salı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 13 Ekim 2015 Salı Günlük Bülten 13 Ekim 2015 Salı Gedik Forex Günlük Bülten Piyasa Gündemi Günlük Bülten ABD den gelen kötü verilerin etkisiyle Fed in faiz artırımını öteleyebileceği beklentisinin kuvvetlendiği ve bu beklentiyle

Detaylı

Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. 27 Şubat 2018 Salı. Piyasa Gündemi

Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. 27 Şubat 2018 Salı. Piyasa Gündemi Günlük Bülten 27 Şubat 2018 Salı Piyasa Gündemi Gedik Forex Günlük Bülten Küresel Günlük piyasalarda Bülten haftanın ilk işlem gününde borsalar yükseldi, Dolar karışık bir seyir izlerken petrol fiyatları

Detaylı

Ekonomik Gündem. Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standart & Poors Türkiye nin kredi notlarını teyit etti ve negatif görünümünü korudu.

Ekonomik Gündem. Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standart & Poors Türkiye nin kredi notlarını teyit etti ve negatif görünümünü korudu. Ekonomik Gündem Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standart & Poors Türkiye nin kredi notlarını teyit etti ve negatif görünümünü korudu. Geçen haftanın son işlem gününde açıklanan ABD İstihdam

Detaylı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 18 Şubat 2016 Perşembe

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 18 Şubat 2016 Perşembe Günlük Bülten 18 Şubat 2016 Perşembe Piyasa Gündemi Günlük Bülten Dün Türkiye saatiyle 21:00 de açıklanan Fed tutanaklarına odaklanan küresel piyasalar tutanaklardan çıkan sonucu fiyatlamaya yeni günde

Detaylı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 1 Mart 2017 Çarşamba

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 1 Mart 2017 Çarşamba Günlük Bülten 1 Mart 2017 Çarşamba Piyasa Gündemi Gedik Forex Günlük Bülten Günlük Bülten Uluslararası piyasalarda dün ABD verileri ve ABD Başkanı Donald Trump ın Kongrede yaptığı ilk konuşması takip edildi.

Detaylı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 12 Haziran 2017 Pazartesi. İçindekiler. Piyasa Gündemi

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 12 Haziran 2017 Pazartesi. İçindekiler. Piyasa Gündemi Günlük Bülten 12 Haziran 2017 Pazartesi Piyasa Gündemi Uluslararası piyasalar, eski FBI Direktörü Comey in senatoda yaptığı açıklamalar, Avrupa Merkez Bankası nın faiz açıklaması ve İngiltere seçimleri

Detaylı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. 11 Ağustos 2017 Cuma. Piyasa Gündemi

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. 11 Ağustos 2017 Cuma. Piyasa Gündemi Günlük Bülten 11 Ağustos 2017 Cuma Piyasa Gündemi Küresel Piyasalar ABD ve Kuzey Kore arasında artan politik gerilim nedeniyle baskı altında kalmaya devam ediyor. Günlük Bülten Asya, Avrupa ve ABD endeksleri

Detaylı

Ġtalya BaĢbakanı Berlusconi ülkesinde borç krizinin çözümüne yönelik olarak atılacak adımları açıkladı. Buna göre:

Ġtalya BaĢbakanı Berlusconi ülkesinde borç krizinin çözümüne yönelik olarak atılacak adımları açıkladı. Buna göre: Günün Önemli Haberleri Amerika da açıklanan 3. çeyrek büyüme ranı yıllık bazda beklentiler dahilinde %2.5 larak açıklandı. Haftalık işsizlik maaşı başvuruları da yine beklentiler dahilinde 403 bin larak

Detaylı

Günlük Forex Bülteni. Piyasa Gündemi G E D İ K Y A T I R I M K A L D I R A Ç L I İ Ş L E M L E R. 19 Haziran 2015 Cuma

Günlük Forex Bülteni. Piyasa Gündemi G E D İ K Y A T I R I M K A L D I R A Ç L I İ Ş L E M L E R. 19 Haziran 2015 Cuma Piyasa Gündemi Küresel piyasalarda haftanın son işlem gününde devam eden Yunanistan belirsizliği ile Çarşamba günü açıklanan FOMC kararının etkileri fiyatlanmaya devam ediyor. Fed in güvercin tavrı küresel

Detaylı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 9 Kasım 2015 Pazartesi

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 9 Kasım 2015 Pazartesi Günlük Bülten 9 Kasım 2015 Pazartesi Piyasa Gündemi Gedik Forex Günlük Bülten Günlük Bülten Yeni haftaya başlarken geçtiğimiz hafta ABD tarafında açıklanarak güçlü gelen istihdam rakamlarının etkilerinin

Detaylı

Günlük Forex Bülteni G E D İ K Y A T I R I M K A L D I R A Ç L I İ Ş L E M L E R. 31 Ekim 2014 Cuma. Piyasa Gündemi Euro Dolar Teknik Analiz

Günlük Forex Bülteni G E D İ K Y A T I R I M K A L D I R A Ç L I İ Ş L E M L E R. 31 Ekim 2014 Cuma. Piyasa Gündemi Euro Dolar Teknik Analiz i Piyasa Gündemi Yeni güne sabahın erken saatlerinde Japonya dan gelen parasal genişleme haberleriyle uyandık. BOJ un sürpriz şekilde parasal genişleme kararının ardından piyasalarda volatil hareketler

Detaylı

Yurt içinde ise yeni kurulan şirketler ile kapanan şirket rakamları ile TCMB anketi aylık TÜFE beklentisi açıklanacak.

Yurt içinde ise yeni kurulan şirketler ile kapanan şirket rakamları ile TCMB anketi aylık TÜFE beklentisi açıklanacak. Ekonomik Gündem Haftanın son işlem gününde ekonomik veri takviminde izlenecek datalar sırasıyla Avrupa seansında Fransa İş Dünyası Güven Endeksi, Euro Bölgesi Cari İşlemler Açığı, ABD seansında ise ABD

Detaylı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 14 Temmuz 2016 Perşembe

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 14 Temmuz 2016 Perşembe Günlük Bülten 14 Temmuz 2016 Perşembe Gedik Forex Günlük Bülten Günlük Bülten Piyasa Gündemi İçindekiler Bugün piyasalar İngiltere Merkez Bankası toplantısı ve açıklanacak olan faiz kararına odaklanmış

Detaylı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 2 Haziran 2016 Perşembe

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 2 Haziran 2016 Perşembe Günlük Bülten 2 Haziran 2016 Perşembe Gedik Forex Günlük Bülten Günlük Bülten Piyasa Gündemi Dün piyasalarda OECD nin yayınladığı Global Ekonomik Görünüm raporu takip edildi. Raporda yavaş büyüyen küresel

Detaylı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 3 Haziran 2016 Cuma

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 3 Haziran 2016 Cuma Günlük Bülten 3 Haziran 2016 Cuma Gedik Forex Günlük Bülten Günlük Bülten Piyasa Gündemi Avrupa Merkez Bankası dün gerçekleştirdiği para politikası toplantısında piyasanın beklediği gibi faiz değişikliğine

Detaylı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 30 Aralık 2016 Cuma

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 30 Aralık 2016 Cuma Günlük Bülten 30 Aralık 2016 Cuma Gedik Forex Günlük Bülten Piyasa Gündemi Günlük Bülten Uluslararası piyasalarda yılın son haftasında veri akışının az olduğu ve Dolar endeksi bazlı fiyatlamaların yaşandığı

Detaylı

Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 26 Temmuz 2016 Salı

Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 26 Temmuz 2016 Salı Günlük Bülten 26 Temmuz 2016 Salı Gedik Forex Günlük Bülten Piyasa Gündemi İçindekiler Yurt içi gündemin piyasaya etkisinin yavaş yavaş azaldığını gözlemlerken küresel piyasalarda Fed beklentileri gündeme

Detaylı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. 12 Ekim 2017 Perşembe. Piyasa Gündemi. Federal Açık Piyasa Komitesi(FOMC) gerçekleştirdiği

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. 12 Ekim 2017 Perşembe. Piyasa Gündemi. Federal Açık Piyasa Komitesi(FOMC) gerçekleştirdiği Günlük Bülten 12 Ekim 2017 Perşembe Piyasa Gündemi Gedik Forex Günlük Bülten Federal Açık Piyasa Komitesi(FOMC) gerçekleştirdiği Günlük Bülten toplantının sonrasında tutanakları açıklandı. Tutanaklara

Detaylı

Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 15 Nisan 2016 Cuma

Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 15 Nisan 2016 Cuma Günlük Bülten 15 Nisan 2016 Cuma Gedik Forex Günlük Bülten Günlük Piyasa Gündemi Bülten Veri akışının yoğun olmadığı haftanın son gününde gözler hafta sonunda Doha da üretimin doldurulması görüşmelerini

Detaylı

GÜNLÜK BÜLTEN. Ekonomik Gündem

GÜNLÜK BÜLTEN. Ekonomik Gündem Ekonomik Gündem S&P, Rusya nın kredi notunu Negatif izleme ile teyit etti. Fitch ise Rusya nın kredi notunu negatif görünüm ile teyit etti. Ayrıca Fitch Çek Cumhuriyeti, Norveç ve İsrail in kredi notlarını

Detaylı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 29 Haziran 2017 Perşembe

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 29 Haziran 2017 Perşembe Günlük Bülten 29 Haziran 2017 Perşembe Piyasa Gündemi Gedik Forex Günlük Bülten Günlük Bülten Uluslararası piyasalarda Euro nun yükselişi devam ediyor. Avrupa Merkez Bankası Başkanı Mario Draghi nin yaptığı

Detaylı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 1 Şubat 2017 Çarşamba

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 1 Şubat 2017 Çarşamba Günlük Bülten 1 Şubat 2017 Çarşamba Piyasa Gündemi Gedik Forex Günlük Bülten Günlük Bülten Uluslararası piyasalar euro bölgesinden gelen veriler ve ABD tarafından gelen açıklamaların takip edildiği hareketli

Detaylı

Günlük Forex Bülteni. Piyasa Gündemi

Günlük Forex Bülteni. Piyasa Gündemi i G E D İ K Y A T I R I M K A L D I R A Ç L I İ Ş L E M L E R İçindekiler Piyasa Gündemi Piyasa Gündemi Günün erken saatlerinde Japonya tarafında açıklanarak beklentilerden iyi gelen, cari indikatör ve

Detaylı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 13 Temmuz 2016 Çarşamba

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 13 Temmuz 2016 Çarşamba Günlük Bülten 13 Temmuz 2016 Çarşamba Gedik Forex Günlük Bülten Günlük Bülten Piyasa Gündemi İçindekiler Brexit sonrası oluşan kaosun ortadan kalkmaya başlaması, Japonya Merkez Bankası nın ekonomik teşvik

Detaylı

GÜNLÜK BÜLTEN. Ekonomik Gündem

GÜNLÜK BÜLTEN. Ekonomik Gündem Ekonomik Gündem ABD Merkez Bankası FED, iki gün sürecek faiz toplantısına bugün başlıyor. Piyasalar ayrıca Cuma günkü Japonya Merkez Bankası BOJ toplantısına da odaklanmış durumda. Diğer taraftan Avrupa

Detaylı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. 1 Ağustos 2017 Salı. Piyasa Gündemi

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. 1 Ağustos 2017 Salı. Piyasa Gündemi Günlük Bülten 1 Ağustos 2017 Salı Piyasa Gündemi Gedik Forex Günlük Bülten Günlük Bülten Uluslararası piyasalar haraketli bir günü geride bıraktı. Dolar, ABD başkanı Trump ın kısa süre önce göreve başlayan

Detaylı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 11 Ağustos 2016 Perşembe

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 11 Ağustos 2016 Perşembe Günlük Bülten 11 Ağustos 2016 Perşembe Gedik Forex Günlük Bülten Günlük Bülten Piyasa Gündemi Küresel piyasalar Fed beklentileri ile birlikte yönünü belirlemeye başladı. Dolar geçen haftaki istihdam verisi

Detaylı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. 19 Eylül 2017 Salı. Piyasa Gündemi

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. 19 Eylül 2017 Salı. Piyasa Gündemi Günlük Bülten 19 Eylül 2017 Salı Piyasa Gündemi Gedik Forex Günlük Bülten Günlük Bülten Uluslararası piyasalarda dolar endeksi ABD hazine tahvillerinin etkisiyle yükseldi. Yatırımcı dikkatleri, 19-20 eylül

Detaylı

Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. 16 Mart 2018 Cuma. Piyasa Gündemi

Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. 16 Mart 2018 Cuma. Piyasa Gündemi Günlük Bülten 16 Mart 2018 Cuma Piyasa Gündemi Gedik Forex Günlük Bülten ABD Günlük Enerji Enformasyon Bülten İdaresinin açıkladığı verilere göre geçen sene ABD'nin ham petrol ihracatı bir önceki yıla

Detaylı

Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 5 Temmuz 2017 Çarşamba. BİST-100 rekor tazelediği günü yüzde 0.

Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 5 Temmuz 2017 Çarşamba. BİST-100 rekor tazelediği günü yüzde 0. Günlük Bülten 5 Temmuz 2017 Çarşamba Piyasa Gündemi Gedik Forex Günlük Bülten BİST-100 rekor tazelediği günü yüzde 0.68 oranında yükselişle Günlük 101.207,79 puan Bülten seviyesinden kapattı. BIST100 endeksi

Detaylı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. 31 Ekim 2017 Salı. Piyasa Gündemi

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. 31 Ekim 2017 Salı. Piyasa Gündemi Günlük Bülten 31 Ekim 2017 Salı Piyasa Gündemi Gedik Forex Günlük Bülten Günlük Bülten ABD Başkanı Donald Trump'ın Amerikan Merkez Bankası (Fed) Başkanı adayını perşembe günü açıklayacağı bildirildi. Yeni

Detaylı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 9 Ekim 2015 Cuma. Küresel piyasalarda dün takip edilen yoğun ekonomik

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 9 Ekim 2015 Cuma. Küresel piyasalarda dün takip edilen yoğun ekonomik Günlük Bülten 9 Ekim 2015 Cuma Piyasa Gündemi Gedik Forex Günlük Bülten Küresel piyasalarda dün takip edilen yoğun ekonomik Günlük Bülten gündeminin ardından yeni günde sakin veri akışı takip ediliyor.

Detaylı

Çin de Eylül ayında hem ithalat hem de ihracat geriledi. Goldman Sachs raporuna göre finansal krizin üçüncü dalgası yaşanıyor.

Çin de Eylül ayında hem ithalat hem de ihracat geriledi. Goldman Sachs raporuna göre finansal krizin üçüncü dalgası yaşanıyor. Ekonomik Gündem Japonya Merkez Bankası son faiz toplantısı tutanaklarını açıkladı. Tutanaklara göre TÜFE de negatif değer enflasyon trendinde değişiklik anlamına gelmiyor ifadeleri kullanıldı. Çin de Eylül

Detaylı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 29 Aralık 2016 Perşembe

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 29 Aralık 2016 Perşembe Günlük Bülten 29 Aralık 2016 Perşembe Gedik Forex Günlük Bülten Piyasa Gündemi Günlük Bülten Uluslararası piyasalar ABD ve Avrupa piyasalarının Noel tatili sonrası işleme açilmış olmasına rağmen veri akışı

Detaylı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 10 Kasım 2015 Salı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 10 Kasım 2015 Salı Günlük Bülten 10 Kasım 2015 Salı Piyasa Gündemi Günlük Bülten Küresel piyasalarda Fed in faiz artıracağı beklentilerinin artmasıyla birlikte global çapta yaşanan satış dalgası yeni günde de devam ediyor.

Detaylı

FED Bej Kitap raporuna göre ABD de ılımlı ekonomik aktivite büyümeye devam ediyor.

FED Bej Kitap raporuna göre ABD de ılımlı ekonomik aktivite büyümeye devam ediyor. Ekonomik Gündem Yurt içinde sıkıntılı gelişmelerin devam etmesi ve ara ara artan siyasi tansiyon ile birlikte ülke güvenlik risklerindeki tırmanış, Dolar/TL paritesinde etkili olmaya devam ediyor. FED

Detaylı

Günlük Forex Bülteni. Piyasa Gündemi G E D İ K Y A T I R I M K A L D I R A Ç L I İ Ş L E M L E R. 12 Mayıs 2015 Salı

Günlük Forex Bülteni. Piyasa Gündemi G E D İ K Y A T I R I M K A L D I R A Ç L I İ Ş L E M L E R. 12 Mayıs 2015 Salı G E D İ K Y A T I R I M K A L D I R A Ç L I İ Ş L E M L E R i İçindekiler Piyasa Gündemi Euro Dolar Teknik Analiz Piyasa Gündemi Haftanın bugünkü işlem gününde yurt dışında Dolar Yen Teknik Analiz Pound

Detaylı

EURUSD [Euro - US Dolar] Teknik Analiz

EURUSD [Euro - US Dolar] Teknik Analiz G E D İ K Y A T I R I M K A L D I R A Ç L I İ Ş L E M L E R İçindekiler i Piyasa Gündemi Euro Dolar Teknik Analiz Piyasa Gündemi Haftanın bugünkü işlem gününe Avustralya tarafında takip edilen faiz kararı

Detaylı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 7 Ekim 2015 Çarşamba

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 7 Ekim 2015 Çarşamba Günlük Bülten 7 Ekim 2015 Çarşamba Gedik Forex Günlük Bülten Piyasa Gündemi Günlük Bülten Beklentileri karşılamayarak piyasaları şaşırtan son ABD tarım dışı istihdam verisi her ne kadar geçtiğimiz haftada

Detaylı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 17 Şubat 2017 Cuma

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 17 Şubat 2017 Cuma Günlük Bülten 17 Şubat 2017 Cuma Piyasa Gündemi Günlük Bülten Uluslararası piyasalarda dün veri akışı sakin bir günü geride bırakırken Dolar endeksi ve ABD 10 yıllıklarına bağlı fiyatlanmalar takip edildi.

Detaylı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 2 Haziran 2017 Cuma. Hazırlayan. Özhan MADENOĞLU

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 2 Haziran 2017 Cuma. Hazırlayan. Özhan MADENOĞLU Günlük Bülten 2 Haziran 2017 Cuma Piyasa Gündemi Gedik Forex Günlük Bülten Uluslararası piyasalarda veri akışının yoğun olduğu bir gün geride kalırken ADP Tarım Dışı İstihdam Değişiğimi ve FED Başkanlarından

Detaylı

Avrupa Merkez Bankasının 30 Ekim itibariyle devlet tahvil alımı 393 milyar euroya ulaştı.

Avrupa Merkez Bankasının 30 Ekim itibariyle devlet tahvil alımı 393 milyar euroya ulaştı. Ekonomik Gündem Avustralya Merkez Bankası faiz oranlarını değiştirmeyerek %2 de sabit bıraktı. Polonya Merkez Bankası nın ise iki gün sürecek faiz toplantısı bugün başlayacak. Moody s Arjantin in görünümünü

Detaylı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 9 Haziran 2016 Perşembe

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 9 Haziran 2016 Perşembe Günlük Bülten 9 Haziran 2016 Perşembe Gedik Forex Günlük Bülten Günlük Bülten Piyasa Gündemi İçindekiler Yurtiçinde dün TÜİK tarafından açıklanan Nisan ayı Sanayi Üretimi verisi yıllık bazda %0,7 ile piyasa

Detaylı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 25 Nisan 2016 Pazartesi

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 25 Nisan 2016 Pazartesi Günlük Bülten 25 Nisan 2016 Pazartesi Gedik Forex Günlük Bülten Günlük Bülten Piyasa Gündemi Avrupa Merkez Bankası Başkanı Mario Draghi konuşması ve yurtiçinde Merkez Bankasının faiz kararı geçen haftanın

Detaylı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. 8 Kasım 2017 Çarşamba. Piyasa Gündemi. Dün küresel piyasalara karışık bir seyir hakimdi,

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. 8 Kasım 2017 Çarşamba. Piyasa Gündemi. Dün küresel piyasalara karışık bir seyir hakimdi, Günlük Bülten 8 Kasım 2017 Çarşamba Piyasa Gündemi Gedik Forex Günlük Bülten Dün küresel piyasalara karışık bir seyir hakimdi, Günlük Bülten Avrupa hisseleri düşerken ABD endeksleri hafif satıcılı kapandı.

Detaylı

Günlük Forex Bülteni. Piyasa Gündemi

Günlük Forex Bülteni. Piyasa Gündemi i İçindekiler Piyasa Gündemi Piyasa Gündemi Haftaya yeni günün ilk saatlerinde açıklanan Japonya verileriyle başladık. TSI 01:50 de gelen ve beklentilerin altında açıklanan büyüme rakamları üst üste 2.

Detaylı