ZĠYARET SEMĠNER ZĠYARET ZĠYARET. ġanliurfa SMMM ODASI KUPA KOġUSU KAHVALTI PROGRAMI ZĠYARET ZĠYARET

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "ZĠYARET SEMĠNER ZĠYARET ZĠYARET. ġanliurfa SMMM ODASI KUPA KOġUSU KAHVALTI PROGRAMI ZĠYARET ZĠYARET"

Transkript

1 ġanliurfa VERGĠ DAĠRESĠ BAġKANLIĞI ġanliurfa HĠPODROMU HARRAN OTELĠ ODASI KUPA KOġUSU KAHVALTI PROGRAMI ġanlıurfa Akparti Milletvekilimiz ve Odamız Meslek Mensubumu üyesi Mehmet Ali CEVHERĠ Odamız Kurullarını ziyarette bulunmuģlardır. Odamız eski Yönetim Kurulu Üyesi, Yeminli Mali MüĢavir Hamza KOÇAKOĞLU Dönem Sonu ĠĢlemleri, Yeminli Mali MüĢavir Hüseyin BOZKURT un ise Vergi Ġncelemeleri ve Denetim konulu sunumları ile Odamız meslek mensuplarına eğitim semineri düzenlenmiģtir. ġanlıurfa SGK Ġl Müdürü Ġsmail ÜNLÜ Odamız Kurullarını ziyaret etmiģlerdir. Odamız toplantı salonunda ġanlıurfa Sosyal Güvenlik Ġl Müdürlüğü tarafından, Ġl Müdürü Ġsmail ÜNLÜ ve Sosyal Güvenlik Uzmanlarının katılımı ile 6.Bölge teģviki ile ilgili son geliģmeler ve Üyelerin genel sorunları hakkında bilgilendirme toplantısı düzenlenmiģtir. Vergi Haftası nedeni ile ġanlıurfa Vergi Dairesi BaĢkanı Cemal DEMĠR ve Birim Müdürleri Odamız Kurullarını ziyarette bulunmuģlardır. 27.Vergi Haftası Nedeni ile Odamız Kurulları, ġanlıurfa Vergi Dairesi BaĢkanı Cemal DEMĠR ve Vergi Denetim Kurulu BaĢkanı Zekariya CESUR u makamlarında ziyaret etmiģlerdir. Her yıl Geleneksel olarak düzenlenen ġanlıurfa SMMM Odası Kupa KoĢusu ġanlıurfa Hipodromunda, Odamız Üyelerinin aileleri ile birlikte katıldığı program düzenlenmiģtir. Yönetim, Disiplin, Denetleme Kurulu üyelerinin ve yerel basının katıldığı kahvaltı Programı düzenlenmiģtir ġanliurfa VALĠLĠĞĠ Kurulları, ġanlıurfa Valisi Ġzzettin KÜÇÜK ü makamında ziyarette bulunmuģlardır VERGĠ DAĠRESĠ BAġKANLIĞI Kurulları, Vergi Dairesi BaĢkanı Cemal DEMĠR i makamında ziyaret etmiģlerdir.

2 ġanliurfa DEFTERDARI Kurulları, ġanlıurfa Defterdarı Ali Osman KARAKÖSE yi makamında ziyaret etmiģlerdir VERGĠ DENETĠM KURULU Kurulları, ġanlıurfa Vergi Denetim Kurulu BaĢkanı Zekeriya CESUR u Makamında ziyaret etmiģlerdir ġanliurfa SGK ĠL MÜDÜRLÜĞÜ Kurulları, ġanlıurfa Sosyal Güvenlik Ġl Müdürü Ġsmail ÜNLÜ yü makamında ziyaret etmiģlerdir EDESSA TV CANLI YAYIN TV PROGRAMI 1-7 Mart Muhasebe Haftası nedeni ile Oda BaĢkanımız Ġbrahim Halil AKMAN, Edessa TV de Gündem Özel Programının konuğu olarak canlı yayın programına katılmıģtır ĠġKUR ĠL MÜDÜRLÜĞÜ Kurulları, ġanlıurfa ĠĢkur Ġl Müdürü Necdet KARASEVDA yı makamında ziyaret etmiģlerdir ġanliurfa BÜYÜKġEHĠR BELEDĠYE BġK. Kurulları, ġanlıurfa BüyükĢehir Belediye BaĢkanı Nihat ÇĠFTÇĠ yi makamında ziyaret etmiģlerdir HARRAN ÜNV.MESLEK YÜKSEK OKULU SÖYLEġĠ Kurulları, Harran Üniversitesi ġanlıurfa Meslek Yüksek Okulu Eyyübiye Kampüsünde Öğrencilerle söyleģi programı düzenlenmiģtir Mart Muhasebe Haftası nedeni ile ġanlıurfa Defterdarı Ali Osman KARAKÖSE ve Birim Müdürleri Odamız Kurullarını iade-i ziyarette bulunmuģlardır Mart Muhasebe Haftası nedeni ile ġanlıurfa Vergi Dairesi BaĢkanı ve Birim Müdürleri Odamız Kurullarını ziyarette bulunmuģlardır Mart Muhasebe Haftası nedeni ile ġanlıurfa Karaköprü Belediye BaĢkanı ve Birim Müdürleri

3 Odamız Kurullarını ziyaret etmiģlerdir ġanliurfa HĠLTON GARDEN IIN ÖĞLEN YEMEĞĠ ġanlıurfa Hilton Otel de 08 Mart Dünya Kadınlar Günü sebebi ile Odamız meslek mensubu Bayan Üyeler ve Stajyerlere yönelik Öğlen Yemeği programı düzenlenmiģtir ġanliurfa HĠLTON GARDEN INN MUHASEBE MESLEK ETĠĞĠ EĞĠTĠMĠ (2016/1.DÖNEM) 22.OLAĞAN SEÇĠMLĠ GENEL KURUL 17 Mart 2014 tarihli Resmi Gazete de yayımlanan Muhasebe Meslek Mensuplarının Etik Eğitimi ve Etik SözleĢme Yapılması Hakkında Tebliğ kapsamında 2016/1.Dönem TÜRMOB Uygulamalı Etik Eğitimi 52 üyemizin katılımı ile Odamız Toplantı Salonunda yapılmıģtır. ġanlıurfa Hilton Otel de TÜRMOB Yönetim Kurulu Üyesi Abdulaziz URAL ve Odamız meslek mensuplarının katılımı ile 22.Olağan Genel Kurul yapılmıģtır SEÇĠM Odamız Hizmet Binasında 22.Olağan Seçimli Genel Kurul sebebiyle Oy Kullanım işlemi gerçekleşmiştir. 22.Seçimli Genel Kurul sebebi ile ġanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu üyeleri, Odamız Kurullarını tebrik ziyaretinde bulunmuģlardır. Sosyal Güvenlik Haftası sebebi ile ġanlıurfa SGK il Müdürü Ġsmail ÜNLÜ ve birim müdürleri, Odamız Kurullarını ziyaret etmiģlerdir Seçimli Genel Kurul sebebi ile ġanlıurfa Defterdarı Ali Osman KARAKÖSE, Odamız Kurullarını kutlamak için ziyarette bulunmuģlardır Seçimli Genel Kurul sonrası ġanlıurfa MÜSĠAD Yönetim Kurulu Üyeleri, Odamız Kurullarını tebrik etmek amacı ile ziyarette bulunmuģlardır.

4 ANKARA SHERATON OTEL 11.MUHASEBE FORUMU 7.HAKSIZ REKABET ve 7.ETĠK KONGRESĠ TÜRMOB tarafından Ankara Sheraton Otelde düzenlenen, 11.Türkiye Muhasebe Forumu ile 7.Türkiye Haksız Rekabet Kongresi ve 7.Türkiye Etik Kongresi Haziran 2016 tarihlerinde düzenlenmiş olup, Oda Başkanımız İbrahim Halil AKMAN, Haksız Rekabet Kurulu Üyelerimiz Suphi ÇADIRCI, Mehmet ALBAYRAK, Ahmet ÇAMLIOĞLU ve Odamız Üyesi Mustafa OLUR Kongreye katılım göstermişlerdir TAġSARAY RESTORAN ĠFTAR YEMEĞĠ RAMAZAN BAYRAMI BAYRAMLAġMA ĠSTĠġARE TOPLANTISI ĠġLETME AĞIRLIKLI YABANCI DĠL KURSU Seçimli Genel Kurul sonrası Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanımız Nihat ÇİFTÇİ, Odamız Kurullarını tebrik ziyaretinde bulunmuşlardır. Odamız üyelerinin katılımı ile Geleneksel olarak düzenlenen, iftar yemeği TaĢsaray Restoran da verilmiģtir. Ramazan Bayramının 2.günü Odamızda meslek mensupları ve Oda Kurullarının katılımı ile BayramlaĢma töreni yapılmıģtır. Eski Akparti Milletvekili ve Odamız Üyesi Abdulkerim GÖK Odamız Yönetim Kurulu üyelerimizi ziyaret etmiģlerdir. Odamız toplantı Salonunda Vergi Mevzuatındaki son değiģiklikler ve genel sorunlar hakkında üyelerle istiģare toplantısı yapılmıģtır. Odamız Stajyerlerine yönelik Staj Süresinden sayılan ĠĢletme Ağırlıklı Yabancı Dil (Ġngilizce) Kursu 19 Stajyerin katılımı ile ile tarihleri arasında düzenlenecek olan Ġngilizce kursu açılmıģtır Ekim 2016 tarihinde yapılacak olan TÜRMOB Seçimlerinde aday olan Demokratik Sol Parti BaĢkanı Masum TÜRKER, Oda Kurullarımızı ziyaret etmiģlerdir.

5 TÜRMOB Seçimlerinde aday olan Prof.Cemal YÜKSELEN ve Eski Ġstanbul Oda BaĢkanı Yahya ARIKAN, Odamız Kurullarını ziyaret etmiģlerdir. Akparti ġanlıurfa Ġl BaĢkanı Zeynel Abidin BEYAZGÜL ve Yönetim Kurulu üyeleri Odamız Kurullarını ziyarette bulunmuģlardır Odamız toplantı Salonunda, ġanlıurfa Vergi Dairesi BaĢkanı Cemal DEMĠR in katılımı ile 6736 Sayılı kanun gereği bazı alacakların yeniden yapılandırılması (Vergi Affı) konulu seminer düzenlenmiģtir KURBAN BAYRAMI BAYRAMLAġMA Kurban Bayramının 3.günü Odamızda üyelerimiz ile birlikte BayramlaĢma töreni yapılmıģtır ġanliurfa SGK ĠL MÜDÜRLÜĞÜ TOPLANTI SALONU ġanlıurfa SGK Ġl Müdürlüğü toplantı Salonunda, Sosyal Güvenlik Kurumu BaĢkanı Mehmet Selim BAĞLI nın katılımı ile 6736 Sayılı Torba Yasa kapsamında SGK alacaklarının yeniden yapılandırılması konulu toplantı düzenlenmiģtir Sosyal Güvenlik Kurumu BaĢkanı Mehmet Selim BAĞLI ve ġanlıurfa SGK birim müdürleri Odamız Kurullarını ziyaret etmiģlerdir. Odamız toplantı Salonunda YMM Hamza KOÇAKOĞLU nun sunumu ile 6736 Sayılı Vergi Affı ile yapılan yeni düzenlemeler hakkında bilgilendirme toplantısı düzenlenmiģtir YENĠ TÜRMOB HĠZMET HĠZMET AÇILIġI Maliye Bakanı Naci AĞBAL ın katılımı ile Oda BaĢkanımız Ġbrahim Halil AKMAN, TÜRMOB Yeni Hizmet Binası açılıģ törenine katılımda bulunmuģtur.

6 TÜRMOB HĠZMET TÜRMOB Hizmet ve Eğitim Binası 7.TESMER MERKEZ KURULU 77.BAġKANLAR KURULU Yeni TÜRMOB Hizmet Binasında düzenlenen, 7.TESMER Merkez Kuruluna Staj ve Sınavlarına ĠliĢkin Usul ve Esaslar hakkındaki Uygulama Yönergesi hakkında görüģüleceği toplantıya Odamız Tesmer Yönetim Kurulu BaĢkanı Ġbrahim Halil AKMAN, BaĢkan Yrd.Mustafa OLUR ve Sinan ERDEM katılmıģlardır. Mesleki Mevzuat DeğiĢiklik Önerileri ve Diğer Konuların görüģüleceği toplantıya Oda BaĢkanımız Ġbrahim Halil AKMAN katılmıģ olup, geçmiģ dönem Oda BaĢkanımız Nihat TAġ ve Ġbrahim Halil AKMAN a plaket verilmiģtir ANKARA SHERATON OTEL TÜRMOB 22.SEÇĠMLĠ GENEL KURUL Ekim 2016 tarihlerinde Ankara Sheraton Otelde yapılan, TÜRMOB 22.Olağan Seçimli Genel Kuruluna, üst Kurul Delege Üyelerimiz katılmıģlardır ġanliurfa HĠLTON GARDEN INN KOKTEYL Odamız toplantı salonunda ġanlıurfa SGK Ġl Müdürü Ġsmail ÜNLÜ nün katılımı ile 6736 sayılı Vergi Kanununda SGK Affı ve borçların yapılandırılmasına iliģkin bilgilendirme toplantısı yapılmıģtır. Odamız bünyesinde Staj süresinden sayılan ĠĢletme Ağırlıklı Yabancı Dil(Ġngilizce) Kursu ile tarihlerinde düzenlenmiģ olup, 19 Stajyerin Kurs Belgeleri Odamız Kurullarının katılımı ile Hilton Otelde Kokteyl Ģeklinde belge dağıtım töreni düzenlenmiģtir ŞANLIURFA EMEK SİNEMASI FİLM GÖSTERİMİ Şanlıurfa Emek Sinemasında Odamız Üyeleri ve Stajyerlerinin aileleri ile birlikte katıldığı, Yılmaz ERDOĞAN ın Ekşi Elmalar filminin gösterimi düzenlenmiştir ĠSTĠġARE TOPLANTISI ġanlıurfa Akparti Milletvekilimiz Kemalettin YILMAZTEKĠN ve il Yönetim Kurulu Üyeleri, Odamız Kurullarını ziyarette bulunmuģlardır. Odamız toplantı salonunda 6736 Sayılı Af yasası ve genel sorunlar hakkında üyeler ile istiģare toplantısı yapılmıģtır.

7 MUHASEBE MESLEK ETĠĞĠ EĞĠTĠMĠ (2016/2.DÖNEM) Odamız toplantı Salonunda EDM(E-DönüĢüm Merkezi) tarafından eczaneler, turizmciler, otobüs firmaları, otelciler, ihracatçılar baģta olmak üzere e-defter, e-fatura, e-irsaliye, e-bilet, KEP ve e-imza zorunlulukları hakkında eğitim semineri düzenlenmiģtir. 17 Mart 2014 tarihli Resmi Gazetede yayımlanan Muhasebe Meslek Mensuplarının Etik Eğitimi ve Etik SözleĢme Yapılması Hakkında Tebliğ kapsamında 2016/2.Dönem Türmob Etik Eğitimi Odamız toplantı salonunda 28 Üyenin katılımı ve TÜRMOB Etik Komite Üyesi Mehmet ÇALIġKAN ve Görevli Etik Eğiticisi Sema BAĞIġ ın sunumu ile eğitim gerçekleģmiģtir.

YALOVA SMMM ODASI 2013 YILI ETKİNLİKLERİMİZ Tarihinde Sakarya SMMM Odasının Yeni Hizmet Binası açılış töreni

YALOVA SMMM ODASI 2013 YILI ETKİNLİKLERİMİZ Tarihinde Sakarya SMMM Odasının Yeni Hizmet Binası açılış töreni YALOVA SMMM ODASI 2013 YILI ETKİNLİKLERİMİZ... 05.01.2013 Tarihinde Sakarya SMMM Odasının Yeni Hizmet Binası açılış töreni 08.01.2013 SM ŞERİF ÖZTÜRK RUHSAT TÖRENİ 22.01.2013 Tarihinde Yalova SGK il Müdürlüğü'nün

Detaylı

EDİRNE SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI 2010 YILI FAALİYET RAPORU

EDİRNE SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI 2010 YILI FAALİYET RAPORU 23/05/2010 tarihinde Odamızın 20. Olağan Seçimli Genel Kurulu na göre; oluşturulan Yönetim Kurulumuz, 26/05/2010 tarihinde görev dağılımı yaparak, Enver ÇEVİK Başkan, Nuri ÖZKAN Başkan Yardımcısı, Metin

Detaylı

ÇORUM SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI YÖNETİM KURULU (01.01.2013 31.12.2013) DÖNEMİ FAALİYET RAPORU

ÇORUM SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI YÖNETİM KURULU (01.01.2013 31.12.2013) DÖNEMİ FAALİYET RAPORU ÇORUM SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI YÖNETİM KURULU (01.01.2013 31.12.2013) DÖNEMİ FAALİYET RAPORU 1. UZUN ZAMANDIR BEKLEDİĞİMİZ TESMER ÇORUM ŞUBESİ BÜNYESİNDE; ODAMIZ 3 MART 2013 TARİHİNDE YAPILACAK

Detaylı

AKSARAY SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI

AKSARAY SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI AKSARAY SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI 1.AKSARAY SMMM ODASI FAALİYET RAPORU 1.Oda ının Sunuşu 2.Genel ın Sunuşu 1. Odanın Misyonu ve Vizyonu Misyonumuz : Meslek mensupları arasında birlik ve

Detaylı

oda etkinlikleri 2014 oda etkinlikleri

oda etkinlikleri 2014 oda etkinlikleri 2014 1 ORDU ODÜ Rektörü Prof.Dr. Tarık Yarılgaç tan OO Ziyareti Ordu Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Tarık Yarılgaç, Ordu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odasını ziyaret etti. Ziyarette Ordu Mali Müşavirler

Detaylı

bülten 2016 Yılı Vergi Rekortmenleri Bilirkişi Temel Eğitimleri Yapıldı Mersin SMMM Odası

bülten 2016 Yılı Vergi Rekortmenleri Bilirkişi Temel Eğitimleri Yapıldı Mersin SMMM Odası 2016 Yılı Vergi Rekortmenleri Bilirkişi Temel Eğitimleri Yapıldı Kasım 2017 Sevgili Meslektaşlarım, Uzun bir aradan sonra dijital ortamdan Merhaba! 2000 yılından itibaren yayınladığımız dergimiz Bülten,

Detaylı

İSTANBUL SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI ISTANBUL CHAMBER OF CERTIFIED PUBLIC ACCOUNTANTS 2018 YILI Faaliyet Raporu

İSTANBUL SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI ISTANBUL CHAMBER OF CERTIFIED PUBLIC ACCOUNTANTS 2018 YILI Faaliyet Raporu www.ismmmo.org.tr Faaliyet Raporu MISYONUMUZ VE VIZYONUMUZ ODA KURULLARI - Yönetim Kurulu - Denetleme Kurulu - Disiplin Kurulu - TESMER İstanbul Şubesi - Haksız Rekabetle Mücadele Kurulu - Mesleki Gelişmeleri

Detaylı

ORDU SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞA

ORDU SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞA 01.01.2011 ve 31.12.2011 Döneminde Odamızın Katıldığı Etkinlikler 26 MART 2011 / ANKARA 60. BAŞKANLAR KURULU TOPLANTISI 08 NİSAN 2011 / HATAY TÜRMOB III TÜRKİYE HAKSIZ REKABET VE ETİK KONGRESİ 06-07 MAYIS

Detaylı

TESMER İstanbul Şubesi Kurslar ve Yayınlar

TESMER İstanbul Şubesi Kurslar ve Yayınlar TESMER İstanbul Şubesi Kurslar ve Yayınlar YMM Sınavı hazırlık kursumuza Mayıs 2013-Nisan 2016 yılları arasında 275 meslek mensubu katılmıştır. SMMM yeterlilik sınavı hazırlık kursumuza Mayıs 2013-Nisan

Detaylı

24 MAYIS 2015 DEMOKRATİK SOL PARTİ Adana Milletvekili adayları yaklaşan genel seçimler öncesi Yönetim Kurulumuzu ziyaret etti.

24 MAYIS 2015 DEMOKRATİK SOL PARTİ Adana Milletvekili adayları yaklaşan genel seçimler öncesi Yönetim Kurulumuzu ziyaret etti. 1 MAYIS 2015 Uluslararası Birlik, Mücadele ve Dayanışma günü olan 1 Mayıs'ta Adana Eczacı Odası olarak Adana Eczane Teknisyenleri Derneği üyeleriyle birlikte alanlardaydık. 4 MAYIS 2015 Oda Başkanımız

Detaylı

YILLARI. Faaliyet Raporu 1 İSTANBUL SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI ISTANBUL CHAMBER OF CERTIFIED PUBLIC ACCOUNTANTS

YILLARI. Faaliyet Raporu 1 İSTANBUL SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI ISTANBUL CHAMBER OF CERTIFIED PUBLIC ACCOUNTANTS www.ismmmo.org.tr Faaliyet Raporu 1 İSMMMO Yayın No: 165 Grafik ve Uygulama: Alican SEZER Baskı ve Cilt TOR OFSET SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ Akçaburgaz Mahallesi 116 Sokak No:2 Esenyurt / İSTANBUL

Detaylı

RİZE SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI

RİZE SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI RİZE SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI FAALİYET RAPORU 2013 İÇİNDEKİLER Sayfa No Başkan ın Sunuşu 3-4 Oda Kurulları Yönetim Kurulu 5 Denetleme Kurulu 6 Disiplin Kurulu 7 Haksız Rekabetle Mücadele

Detaylı

HAYRABOLU TİCARET BORSASI 2014 YILI FAALİYET RAPORU

HAYRABOLU TİCARET BORSASI 2014 YILI FAALİYET RAPORU HAYRABOLU TİCARET BORSASI 2014 YILI FAALİYET RAPORU Türkiye Muharip Gaziler Derneği Hayrabolu Temsilci Ali Güz Borsamızca Derneklerine yapılan yardımlardan dolayı Borsamız Yönetim Kurulu Başkanı Süreyya

Detaylı

BİLECİK SMMM ODASININ 2013 YILI FAALİYET RAPORU

BİLECİK SMMM ODASININ 2013 YILI FAALİYET RAPORU BİLECİK SMMM ODASININ 2013 YILI FAALİYET RAPORU 1-05/01/2013 tarihinde, Sakarya SMMM Odasının yeni edindiği bina açılışına Yönetim Kurulu olarak iştirak edildi. 2-29/01/2013 tarihinde, Bilecik SGK İl Müdürü

Detaylı

TESMER YÖNETİM KURULU ÇALIŞMA RAPORU

TESMER YÖNETİM KURULU ÇALIŞMA RAPORU T Ü R K İ Y E SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER V E Y E M İ N L İ M A L İ M Ü Ş A V İ R L E R TEMEL EĞİTİM VE STAJ MERKEZİ D E N İ Z L İ Ş U B E S İ TESMER YÖNETİM KURULU ÇALIŞMA RAPORU Temel Eğitim ve

Detaylı

TESMER İstanbul Şubesi Eğitimler

TESMER İstanbul Şubesi Eğitimler TESMER İstanbul Şubesi Eğitimler 2012 48 01 OCAK 2012 31 ARALIK 2012 TARİHLERİ ARASI EĞİTİM ÇALIŞMALARI BORÇLAR HUKUKU UYGULAMALARI YER TARİH KATILIM SAYISI BAĞCILAR TESMER 18/10/12 40 EMİNÖNÜ TESMER 15/11/12

Detaylı

Geçmiş yıllardan Nisbi Aidat Alacakları 270.000,00 TOPLAM 1.006.340,00

Geçmiş yıllardan Nisbi Aidat Alacakları 270.000,00 TOPLAM 1.006.340,00 AİDAT GELİRLERİ EK-1 GİRİŞ AİDATI GELİRLERİ 11.840,00 Memur maaş taban aylığı katsayısı x 300: 296,00 5.920,00 Bina Katkı Payı (Giriş aidatı tutarında): 296,00 5.920,00 MAKTU YILLIK AİDAT GELİRLERİ 454.000,00

Detaylı

03 Şubat 2009 tarihinde Meslek Odaları tanışma kokteyline katılınmış tanışma ve kaynaşmanın sağlanması amaçlanmıştır.

03 Şubat 2009 tarihinde Meslek Odaları tanışma kokteyline katılınmış tanışma ve kaynaşmanın sağlanması amaçlanmıştır. Antalya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Alanya Đlçe Temsilciliği olarak 2009 yılında; 2008 yılında yapıcı eleştirilerine, yardımlarına ve desteklerine sık sık başvurduğumuz meslektaşlarımızın

Detaylı

BİLECİK SMMM ODASI 2014 YILI FAALİYET RAPORU

BİLECİK SMMM ODASI 2014 YILI FAALİYET RAPORU BİLECİK SMMM ODASI 2014 YILI FAALİYET RAPORU 07/01/2014 Salı Yönetim Kurulu Toplantımızı Osmaneli İlçesinde yaptık, Yönetim Kurulu Toplantısı sonrasında Osmaneli ndeki meslektaşlar ile bir araya gelip

Detaylı

S. 3- MUHASEBE STANDARTLARI UYGULAMALARINDA

S. 3- MUHASEBE STANDARTLARI UYGULAMALARINDA 117 Sahibi: İzmir SMMMO adına Feyzullah TOPÇU Sorumlu: Yazı İşleri Müdürü Müfit YILDIRIM S. 3- MUHASEBE STANDARTLARI UYGULAMALARINDA GÜNCEL GELİŞMELER SEMİNERİ S. 4- MÜKELLEF HAKLARI VE USUL İNCELEMELERİ

Detaylı

ESKİŞEHİR SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI 2014 YILI FAALİYET RAPORU

ESKİŞEHİR SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI 2014 YILI FAALİYET RAPORU ESKİŞEHİR SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI 2014 YILI FAALİYET RAPORU Yönetim Kurulu BAŞKAN S. İlker ÖZOKCU BAŞKAN YARDIMCISI Servet ONURLU SEKRETER Neşet ERTOY SAYMAN İlhan GÜLCÜ ÜYE Bekir KIR

Detaylı

MAYIS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ

MAYIS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ MAYIS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ KONYA SANAYİ ODASI FAALİYET RAPORU Üye Talepleri Mayıs ayı içerisinde üyelerimizden gelen talepler doğrultusunda 76 adet Kapasite Raporu, 14 adet Ekspertiz

Detaylı

AFYONKARAHİSAR SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI 01.01.2012-31.12.2012 YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ

AFYONKARAHİSAR SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI 01.01.2012-31.12.2012 YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ AFYONKARAHİSAR SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI 01.01.2012-31.12.2012 YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ Tarih : 27.01.2012 : Dönem Sonu İşlemleri Eğitmen : Vergi Müfettişi(Hesap Uzmanı) Nusret BULUT

Detaylı

Oda Faaliyetleri 2012 YILI. Faaliyet Raporu

Oda Faaliyetleri 2012 YILI. Faaliyet Raporu 2012 TESMER İstanbul Şubesi Eğitim Birimleri TESMER İstanbul Şubesi Eğitimler TTK, TFRS ve Denetim Eğitimleri İSMMMO Akademi Üye ve Stajyer Bilgileri Danışma Birimi Bilgiye Erişim Merkezi Hukuk Birimi

Detaylı

AĞUSTOS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ

AĞUSTOS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ AĞUSTOS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ KONYA SANAYİ ODASI FAALİYET RAPORU ÜYE TALEPLERİ Ağustos ayında Odamızca; üyelerimizin talepleri doğrultusunda 40 Kapasite Raporu, 7 Ekspertiz Raporu,

Detaylı

TEMMUZ 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ

TEMMUZ 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ TEMMUZ 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ KONYA SANAYİ ODASI FAALİYET RAPORU ÜYE TALEPLERİ Temmuz ayında Odamızca; üyelerimizin talepleri doğrultusunda 65 Kapasite Raporu, 18 Ekspertiz Raporu,

Detaylı

TESMER İstanbul Şubesi Kurslar ve Yayınlar

TESMER İstanbul Şubesi Kurslar ve Yayınlar TESMER İstanbul Şubesi Kurslar ve Yayınlar YMM Sınavı hazırlık kursumuza yılında açılan 3 gruba 115 meslek mensubu katılmıştır. SMMM yeterlilik sınavı hazırlık kursumuza yılında açılan 24 gruba 611 stajyer

Detaylı

Oda Eğitimleri İSTANBUL SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI ISTANBUL CHAMBER OF CERTIFIED PUBLIC ACCOUNTANTS

Oda Eğitimleri İSTANBUL SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI ISTANBUL CHAMBER OF CERTIFIED PUBLIC ACCOUNTANTS Oda Eğitimleri Elektronik Ticaret Uygulaması ve Vergilendirilmesi konusunda düzenlenen 1 seminere 864 meslek mensubu ve stajyerimiz katılmıştır. SGK, İş Hukuku ve İşkur Güncel Uygulama Ve Teşvikler konusunda

Detaylı

ŞANLIURFA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü İNTERNET HABERLERİ. İnternet Haber Sitesi: www.haberler.com

ŞANLIURFA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü İNTERNET HABERLERİ. İnternet Haber Sitesi: www.haberler.com Günlük Haber Bülteni 24.02.2015 İNTERNET HABERLERİ İnternet Haber Sitesi: www.haberler.com Tarih:23.02.2015 İNTERNET HABERLERİ İnternet Haber Sitesi : www.haberler.com Tarih: 23.02.2015 İNTERNET HABERLERİ

Detaylı

2014 YILI FAALİYET RAPORU 2014 YILI FAALİYET RAPORU ODA EĞİTİMLERİ

2014 YILI FAALİYET RAPORU 2014 YILI FAALİYET RAPORU ODA EĞİTİMLERİ 2014 YILI FAALİYET RAPORU ODA EĞİTİMLERİ Oda Eğitimleri Oda Faaliyetleri 41 LER 2014 YILINDA; E-Devlet projesinin müşterilerimize ve muhasebe mesleğine etkileri ve Yeniden yapılanma süreci konusunda düzenlenen

Detaylı

ESKİŞEHİR SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI 2013 YILI FAALİYET RAPORU

ESKİŞEHİR SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI 2013 YILI FAALİYET RAPORU ESKİŞEHİR SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI 2013 YILI FAALİYET RAPORU Yönetim Kurulu BAŞKAN S. İlker ÖZOKCU BAŞKAN YARDIMCISI Servet ONURLU SEKRETER Neşet ERTOY SAYMAN İlhan GÜLCÜ ÜYE Bekir KIR

Detaylı

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ 30.09.2014 27.10.2014 PARİS SİAL GIDA FUARINDA ALTSO STANDI İLE YERİMİZİ ALDIK-19-23 EKİM 2014 6552 SAYILI İŞ KANUNU İLE BAZI KANUN VE KANUN HÜKMÜNDE KARARNAMELERDE DEĞİŞİKLİK

Detaylı

ORDU SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI

ORDU SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI ORDU SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI 1 Ordu Mali Müşavirler Odası Başkanı Bahadır BAŞ, Disiplin Kurulu Başkanı Murat BAŞARAN SAĞRA, Haksız Rekabet Kurulu Başkanı Sayit GÜLTEPE, Etik Kurulu Başkanı

Detaylı

SİVEREK TİCARET VE SANAYİ ODASI FAALİYET RAPORU

SİVEREK TİCARET VE SANAYİ ODASI FAALİYET RAPORU SİVEREK TİCARET VE SANAYİ ODASI FAALİYET RAPORU 2013 1 2 İçindekiler 1. SunuĢ... 4 2. Genel Bilgiler... 5 3. Amaç ve Hedefler... 5 4. Faaliyetlere ĠliĢkin Bilgi ve Değerlendirmeler... 7 4.1 ÇalıĢma Programında

Detaylı

EDİRNE SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI 2012YILI FAALİYET RAPORU

EDİRNE SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI 2012YILI FAALİYET RAPORU EDİRNE SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI 23/05/2010 tarihinde Odamızın 20. Olağan Seçimli Genel Kurulu na göre; oluşturulan Yönetim Kurulumuz, 26/05/2010 tarihinde görev dağılımı yaparak, Enver

Detaylı

T.C. TRABZON VALİLİĞİ EĞİTİM KURUMLARI 2014 2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

T.C. TRABZON VALİLİĞİ EĞİTİM KURUMLARI 2014 2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ T.C. TRABZON VALİLİĞİ EĞİTİM KURUMLARI 0 0 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ AÇIKLAMALAR : -ÇalıĢma takviminde yapılacak olan değiģiklikler, www.trabzon.meb.gov.tr adresinde ilan edilecektir. -Bu çalıģma

Detaylı

YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI Yılı Faaliyet Raporu

YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI Yılı Faaliyet Raporu YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI 2015 Yılı Faaliyet Raporu Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası 2015 Yılı İçinde Gerçekleşen Faaliyetlerden fotoğraflar 74 Slayt 16.01.2015 Saadet Partisi Yetkililerinden Odamıza

Detaylı

S. 3 E-FATURA, E-DEFTER, E-ARŞİV, KAYIT SAKLAMA, ENTEGRASYON VE ARŞİVLEME ÇÖZÜM SEMİNERİ S. 4 İŞ SÖZLEŞMESİNİN FESHİ VE SONUÇLARI

S. 3 E-FATURA, E-DEFTER, E-ARŞİV, KAYIT SAKLAMA, ENTEGRASYON VE ARŞİVLEME ÇÖZÜM SEMİNERİ S. 4 İŞ SÖZLEŞMESİNİN FESHİ VE SONUÇLARI S. 3 E-FATURA, E-DEFTER, E-ARŞİV, KAYIT SAKLAMA, ENTEGRASYON VE ARŞİVLEME ÇÖZÜM SEMİNERİ S. 4 İŞ SÖZLEŞMESİNİN FESHİ VE SONUÇLARI S. 5 KAR DAĞITIMI VE VERGİLENDİRİLMESİ SEMİNERİ Sahibi: İzmir SMMMO adına

Detaylı

3 MART 2014 Odamızda Sosyal Faaliyetler Komisyonu tarafından Ritim ve Perküsyon kursu başladı.

3 MART 2014 Odamızda Sosyal Faaliyetler Komisyonu tarafından Ritim ve Perküsyon kursu başladı. 3 MART 2014 Odamızda Sosyal Faaliyetler Komisyonu tarafından Ritim ve Perküsyon kursu başladı. 4 MART 2014 Çukurova Üniversitesi Dekan Yardımcısı Ecz. Eda KUMCU ve Yardımcı Doç.Dr. Sinem BÜYÜKNACAR Yönetim

Detaylı

TMMOB ELEKTRİK MÜHENDİSLERİ ODASI DİYARBAKIR ŞUBESİ 16. DÖNEM ÇALIŞMA RAPORU TEMSİLCİLİKLERİMİZDEN

TMMOB ELEKTRİK MÜHENDİSLERİ ODASI DİYARBAKIR ŞUBESİ 16. DÖNEM ÇALIŞMA RAPORU TEMSİLCİLİKLERİMİZDEN TEMSİLCİLİKLERİMİZDEN 125 7. TEMSİLCİLİKLERİMİZDEN AĞRI İL TEMSİLCİLİĞİ 02 Temmuz 2011 tarihinde, Van da düzenlenen Van, Hakkâri, Muş, Ağrı, Bitlis İlleri Enerji Forumu na Temsilcilik heyeti ve üyelerce

Detaylı

ODA SEMİNERLERİ / STAJYER EĞİTİMLERİ

ODA SEMİNERLERİ / STAJYER EĞİTİMLERİ 2014 YILI FAALİYET RAPORU ODA LERİ / STAJYER EĞİTİMLERİ Oda Seminerleri / Stajyer Oda Faaliyetleri Eğitimleri 41 ODA LERİ / STAJYER EĞİTİMLERİ 2014 YILINDA; E-Devlet projesinin müşterilerimize ve muhasebe

Detaylı

ISPARTA SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI HAKSIZ REKABETLE MÜCADELE KURULU FAALİYET RAPORU 01.01.2014 31.12.2014 DÖNEMİ

ISPARTA SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI HAKSIZ REKABETLE MÜCADELE KURULU FAALİYET RAPORU 01.01.2014 31.12.2014 DÖNEMİ 7.5. HAKSIZ REKABETLE MÜCADELE KURULU ÇALIŞMA RAPORU ISPARTA SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI HAKSIZ REKABETLE MÜCADELE KURULU FAALİYET RAPORU 01.01.2014 31.12.2014 DÖNEMİ TÜRMOB tarafından haksız

Detaylı

Kırıkhan Ticaret ve Sanayi Odası. 2014 Yılı Faaliyet Raporu

Kırıkhan Ticaret ve Sanayi Odası. 2014 Yılı Faaliyet Raporu Kırıkhan Ticaret ve Sanayi Odası 2014 Yılı Faaliyet Raporu BAŞKANDAN Odamızın kurumsal yapısı ve yarım asırlık tarihinden elde ettiği tecrübe ve birikim sayesinde, son derece sağlam temeller üzerinde yapılanmıştır.

Detaylı

AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI

AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI E- BÜLTEN 2017 YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (24.02.2017-30.03.2017) Oda Meclisimizin 30 Mart 2017 tarih ve 49 sayılı toplantısının gündeminde yer alan, Yönetim

Detaylı

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI Sayın Meclis Üyeleri, YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU 26.01.2018-22.02.2018 Oda Meclisimizin 22 Şubat 2018 tarih ve 60 sayılı toplantısının gündeminde yer alan, Yönetim

Detaylı

OCAK 2012 FAALİYET RAPORU. Prof.Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

OCAK 2012 FAALİYET RAPORU. Prof.Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili OCAK 2012 FAALİYET RAPORU Prof.Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili CHP İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. Yenice Belde Belediye Başkanı Ali Kuru yu makamında ziyaret

Detaylı

SM 50 SMMM 43 SM 32 SMMM 22. Bay 46 Bayan 4 Bay 39 Bayan 4 Bay 28 Bayan 4 Bay 20 Bayan 2 7.3.2 Stajyer

SM 50 SMMM 43 SM 32 SMMM 22. Bay 46 Bayan 4 Bay 39 Bayan 4 Bay 28 Bayan 4 Bay 20 Bayan 2 7.3.2 Stajyer 1.3 Odanın Misyonu ve Vizyonu Misyonumuz : Meslek mensupları arasında birlik ve beraberliği sağlamaktır Vizyonumuz: Mesleği şehrimizde en iyi şekilde temsil etmektir. 1.4. Temel Bilgiler 1.4.1. Yönetim

Detaylı

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2016 YILI EYLÜL AYI FAALİYET RAPORU

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2016 YILI EYLÜL AYI FAALİYET RAPORU HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2016 YILI EYLÜL AYI FAALİYET RAPORU A-KİLİT PARKE TAŞI İLE YOL YAPIM-ÇEVRE DÜZENLEMESİ VE PARK YAPIMI HİZMETLERİ : 1- Ġlçemize bağlı Kalabak mahallesi 61.65.71.117.125.136.140

Detaylı

Ağustos ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 45 üyeye Kapasite Raporu, 6 üyemize Ekspertiz Raporu ve 4 adette Fiili Tüketim Belgesi

Ağustos ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 45 üyeye Kapasite Raporu, 6 üyemize Ekspertiz Raporu ve 4 adette Fiili Tüketim Belgesi 1 Ağustos ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 45 üyeye Kapasite Raporu, 6 üyemize Ekspertiz Raporu ve 4 adette Fiili Tüketim Belgesi düzenlenmiştir. Yine bu zaman zarfında Odamıza 9 adet yeni üye

Detaylı

ORDU SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI

ORDU SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI ORDU SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI 1 Oda Başkanı Bahadır BAŞ, Samsun SMMM Odası nda Düzenlenen Vergi Mevzuatındaki Güncel Gelişmeler Ve Vergi İncelemelerinde Yeni Dönem Seminerine Katıldı. Samsun

Detaylı

6-17.02.2014 Bodrum Vergi Dairesi Müdürü Şebnem TOKBAY Odamız Yönetim Kurulu tarafından makamında ziyaret edildi.

6-17.02.2014 Bodrum Vergi Dairesi Müdürü Şebnem TOKBAY Odamız Yönetim Kurulu tarafından makamında ziyaret edildi. BODRUM SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI 01.01.2014 31.12.2014 DÖNEM FAALİYET RAPORU Yönetim Kurulumuz 2014 yılında da tüm kurulları ve üyeleri ile birlikte hareket ederek, İyi ve uyumlu bir çalışmanın

Detaylı

İştirak ve vergi ziyaı cezaları ile ilgili meslektaşların sorunları ve çözüm önerileri

İştirak ve vergi ziyaı cezaları ile ilgili meslektaşların sorunları ve çözüm önerileri ANTALYA S.M.M.M. ODASI EĞİTİM TAKVİMİ EKİM 2008 07.Ekim.2008-5510 Nolu Kanun Ve İlgili Yönetmelikler : Resul KURT ( SGK Başmüfettişi) Toplantı Yeri :Mustafa ÖZYÜREK Toplantı Salonu Toplantı Saati :10.00

Detaylı

BALIKESĠR BÜYÜKġEHĠR BELEDĠYE BAġKANLIĞI BASKĠ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ GÖREVDE YÜKSELME VE UNVAN DEĞĠġĠKLĠĞĠ SINAVINA ĠLĠġKĠN USUL VE ESASLAR

BALIKESĠR BÜYÜKġEHĠR BELEDĠYE BAġKANLIĞI BASKĠ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ GÖREVDE YÜKSELME VE UNVAN DEĞĠġĠKLĠĞĠ SINAVINA ĠLĠġKĠN USUL VE ESASLAR BALIKESĠR BÜYÜKġEHĠR BELEDĠYE BAġKANLIĞI BASKĠ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ GÖREVDE YÜKSELME VE UNVAN DEĞĠġĠKLĠĞĠ SINAVINA ĠLĠġKĠN USUL VE ESASLAR Mahalli Ġdareler Personelinin Görevde Yükselme ve Unvan DeğiĢikliği

Detaylı

EKİM AYI MECLİS TOPLANTISI / YÖNETİM KURULU FALİYET RAPORU SUNUMU. YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 27 Ekim 2014

EKİM AYI MECLİS TOPLANTISI / YÖNETİM KURULU FALİYET RAPORU SUNUMU. YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 27 Ekim 2014 YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 27 Ekim 2014 Ekim ayı içerisinde Odamız tarafından; üyelerimizce talep edilen 37 adet Kapasite Raporu, 15 adet Ekspertiz raporu ve 6 adet de Fiili Tüketim Belgesi düzenlenmiştir.

Detaylı

HAZİRAN 2012 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

HAZİRAN 2012 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili HAZİRAN 2012 FAALİYET RAPORU Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili CHP MERSİN İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. Mersin CHP İl Kongresine katılarak bir konuşma

Detaylı

20 MAYIS 2013 Yönetim Kurulumuzca, 20 Mayıs 2013 Pazartesi gününden itibaren eczanelerimizin kapanış saati saat 19.00 olarak belirlenmiştir.

20 MAYIS 2013 Yönetim Kurulumuzca, 20 Mayıs 2013 Pazartesi gününden itibaren eczanelerimizin kapanış saati saat 19.00 olarak belirlenmiştir. 1 MAYIS 2013 Uluslararası Birlik, Mücadele ve Dayanışma Günü nde Adana Eczacı Odası olarak meslektaşlarımızla birlikte 1 Mayıs ta alanlarda buluştuk, Uğur Mumcu Meydanı nda yapılan yürüyüşe katıldık. 9

Detaylı

HAZİRAN 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ

HAZİRAN 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ HAZİRAN 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ KONYA SANAYİ ODASI FAALİYET RAPORU ÜYE TALEPLERİ Haziran ayında Odamızca; üyelerimizin talepleri doğrultusunda 48 Kapasite Raporu, 16 Ekspertiz Raporu,

Detaylı

O d a Fa a l i y e t l e r i

O d a Fa a l i y e t l e r i Oda Faaliyetleri TESMER İstanbul Şubesi Eğitim Birimleri İSMMMO Akademi Üye ve Stajyer Bilgileri Danışma Birimi Raporu Bilgiye Erişim Merkezi Raporu Hukuk Birimi Raporu Oda Sekreterliği TESMER İstanbul

Detaylı

S. 8 İLÇE ZİYARETLERİ

S. 8 İLÇE ZİYARETLERİ S. 3 E-TEBLİGAT Sahibi: İzmir SMMMO adına Feyzullah TOPÇU Sorumlu: Yazı İşleri Müdürü Müfit YILDIRIM Yayın Kurulu: Aslı TENGİZ Lütfi DEMİR Hatice ÖZTEKİN Fatma KİRKİT Yakup SÖNMEZ S. 4 E-FATURA, E-DEFTER,

Detaylı

ODAMIZ EĞİTİM VE SEMİNERLERİ

ODAMIZ EĞİTİM VE SEMİNERLERİ GÖRSELLER TESMER FAALİYETLERİ ODAMIZ EĞİTİM VE SEMİNERLERİ TESMER YÖNETİM KURULU ve STAJ KOMİSYONU, SMMM STAJINI TAMAMLAYAN ADAYLARI YETERLİLİK SINAVI ÖNCESİ SÖZLÜ SINAVA TABİ TUTTU. STAJA BAŞLAMA SINAVINI

Detaylı

TRABZON ŞUBE TRABZON JMO KTÜ JEOGENÇ İLE BULUŞTU TRABZON JMO TMMOB TRABZON İKK BİLEŞENLERİYLE HER YÖNÜYLE TRABZON ETKİNLİĞİNE KATILDI

TRABZON ŞUBE TRABZON JMO KTÜ JEOGENÇ İLE BULUŞTU TRABZON JMO TMMOB TRABZON İKK BİLEŞENLERİYLE HER YÖNÜYLE TRABZON ETKİNLİĞİNE KATILDI TRABZON ŞUBE TRABZON JMO KTÜ JEOGENÇ İLE BULUŞTU TMMOB Jeoloji Mühendisleri Odası Trabzon Şubesine bağlı KTÜ JeoGENÇ Örgütü 13 Şubat 2016 Cumartesi günü kahvaltılı toplantı düzenledi. Trabzon Şubesi Yönetim

Detaylı

GÖNEN TĠCARET ODASI ARALIK 2018 FAALĠYET RAPORU

GÖNEN TĠCARET ODASI ARALIK 2018 FAALĠYET RAPORU GÖNEN TĠCARET ODASI ARALIK 2018 FAALĠYET RAPORU Gönen Sivil Toplum Platformu 6.cı toplantısını 06 Aralık 2018 PerĢembe günü Madeni ĠĢleri Odası BaĢkanı Ġlhan AYDIN moderatörlüğü ve Gönen Ticaret Odası

Detaylı

Bizden Haberler. TÜRMOB Vergi Gelirleri Raporu basında SAYI : 5 19 ARALIK Bizden Haberler

Bizden Haberler. TÜRMOB Vergi Gelirleri Raporu basında SAYI : 5 19 ARALIK Bizden Haberler T Ü R M O B M Bizden Haberler m SAYI : 5 19 ARALIK 2016 TÜRMOB Vergi Gelirleri Raporu basında Bizden Haberler 1 TÜRMOB Bizden Haberler İÇİNDEKİLER Sahibi Prof. Dr. Cemal YÜKSELEN Editör Yahya ARIKAN Yayın

Detaylı

bülten Mers n SMMM Odası mersinsmmmo mersinsmmmo.org.tr MersinSMMMOdasi yeni üyeler ziyaretler seminerler

bülten Mers n SMMM Odası mersinsmmmo mersinsmmmo.org.tr MersinSMMMOdasi yeni üyeler ziyaretler seminerler Ocak 2018 yeni üyeler ziyaretler seminerler MersinSMMMOdasi mersinsmmmo mersinsmmmo.org.tr bilgi@mersinsmmmo.org.tr Ocak 2018 Başkan dan Güvenl k Kurumu, Verg Da res B a ş k a n l ı ğ ı, G e l r İ d a

Detaylı

MESLEK UYGULAMA ALANLARINI GELİŞTİRME VE TOPLUM YARARI DOĞRULTUSUNDA KURUM VE KURULUŞLAR İLE YÜRÜTÜLEN İLİŞKİLER

MESLEK UYGULAMA ALANLARINI GELİŞTİRME VE TOPLUM YARARI DOĞRULTUSUNDA KURUM VE KURULUŞLAR İLE YÜRÜTÜLEN İLİŞKİLER 30 MESLEK UYGULAMA ALANLARINI GELİŞTİRME VE TOPLUM YARARI DOĞRULTUSUNDA KURUM VE KURULUŞLAR İLE YÜRÜTÜLEN İLİŞKİLER 31 Kurum ve kuruluşlarla ilişkiler, Şube çalışmalarımızda önemli bir yer tutmaktadır.

Detaylı

TEMMUZ AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

TEMMUZ AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI TEMMUZ AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI AĞUSTOS AYI FAALİYETLERİ ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN AĞUSTOS AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE

Detaylı

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU OCAK 2012 İçindekiler Bölüm 1 : Sağlık Turizminde Türkiye deki Gelişmeler... 2 Bölüm 2 : Kurumsal Kimlik Çalışmaları ve Yazışmalar... 3 Bölüm 3: Basılı Materyaller... 4 Bölüm4

Detaylı

BACADER e-bülten HAZİRAN 2015

BACADER e-bülten HAZİRAN 2015 BACADER e-bülten HAZİRAN 2015 DTK DERGİSİ HAZİRAN AYI SAYISINDA YAYINLANAN YAZILARIMIZ.. DTK Dergisi Haziran sayısının BACADER DEN köşesinde İSİB ÇALIŞTAYI VE SODEX ANKARA FUARI İZLENİMLERİ konulu yazımız

Detaylı

Söz konusu ilk toplantıda çoğunluk sağlanamadığı takdirde ikinci toplantı aynı gün ve yerde saat te gerçekleģtirilecektir.

Söz konusu ilk toplantıda çoğunluk sağlanamadığı takdirde ikinci toplantı aynı gün ve yerde saat te gerçekleģtirilecektir. Tarih Sayı Konu : 12.03.2018 : EBSOV 30/18 : Mütevelli Heyet Top. Hk. Sayın Üyemiz Vakfımız 2018 yılı Mart Ayı Mütevelli Heyet Olağan Toplantısı aģağıdaki gündem çerçevesinde, 26 Mart 2018 Pazartesi Günü

Detaylı

ESKİŞEHİR SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI 2015 YILI FAALİYET RAPORU

ESKİŞEHİR SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI 2015 YILI FAALİYET RAPORU ESKİŞEHİR SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI 2015 YILI FAALİYET RAPORU Yönetim Kurulu BAŞKAN S. İlker ÖZOKCU BAŞKAN YARDIMCISI Servet ONURLU SEKRETER Neşet ERTOY SAYMAN İlhan GÜLCÜ ÜYE Bekir KIR

Detaylı

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI Haziran/2017 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN HAZİRAN AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE

Detaylı

T.C. TRABZON VALİLİĞİ EĞİTİM KURUMLARI 2015 2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

T.C. TRABZON VALİLİĞİ EĞİTİM KURUMLARI 2015 2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ T.C. TRABZON VALİLİĞİ EĞİTİM KURUMLARI 0 0 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ AÇIKLAMALAR : -ÇalıĢma takviminde yapılacak olan değiģiklikler, www.trabzon.meb.gov.tr adresinde ilan edilecektir. -Bu çalıģma

Detaylı

ESKİŞEHİR SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI 01.01.2010 31.12.2010 DÖNEMİ FAALİYET RAPORU

ESKİŞEHİR SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI 01.01.2010 31.12.2010 DÖNEMİ FAALİYET RAPORU ESKİŞEHİR SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI 01.01.2010 31.12.2010 DÖNEMİ FAALİYET RAPORU Yönetim Kurulumuzun 2010 yılı çalışmaları ile ilgili raporumuza geçmeden önce; 26 Temmuz 2008 tarih ve 26948

Detaylı

18. TÜRKÇE KONUŞAN GİRİŞİMCİLER PROGRAMI. Ülkelerden gelen konukların gün boyu havaalanında karşılanması ve otele yerleştirme

18. TÜRKÇE KONUŞAN GİRİŞİMCİLER PROGRAMI. Ülkelerden gelen konukların gün boyu havaalanında karşılanması ve otele yerleştirme TOBB 18. TÜRKÇE KONUŞAN GİRİŞİMCİLER PROGRAMI 30 Nisan 2015 Perşembe - Ankara Ülkelerden gelen konukların gün boyu havaalanında karşılanması ve otele yerleştirme 12.30-13.30 Öğle Yemeği- Kent Otel (erken

Detaylı

3. 25 Eylül 2010 tarihinde 18.Dönem Seçimsiz Olağan Mali Kongresi odamız Hedef Allianz Salonunda Gündemli olarak gerçekleģtirilmiģtir.

3. 25 Eylül 2010 tarihinde 18.Dönem Seçimsiz Olağan Mali Kongresi odamız Hedef Allianz Salonunda Gündemli olarak gerçekleģtirilmiģtir. 1. 02 Eylül 2010 tarihinde Ramazan ayı dolayısıyla odamız üyeleriyle bölgemizde faaliyet gösteren Selçuk Ecza Deposu ve Hedef Ecza Deposu müdürlerinin ve çalıģanlarının katılım ve katkılarıyla Allesta

Detaylı

TÜRKİYE DE KOBİ UYGULAMALARI YMM. NAİL SANLI TÜRMOB GENEL BAŞKANI IFAC SMP (KOBİ UYGULAMARI) FORUMU İSTANBUL

TÜRKİYE DE KOBİ UYGULAMALARI YMM. NAİL SANLI TÜRMOB GENEL BAŞKANI IFAC SMP (KOBİ UYGULAMARI) FORUMU İSTANBUL TÜRKİYE DE KOBİ UYGULAMALARI YMM. NAİL SANLI TÜRMOB GENEL BAŞKANI IFAC SMP (KOBİ UYGULAMARI) FORUMU İSTANBUL 21 MART 2011 HOġ GELDĠNĠZ IFAC in Sayın Başkanı, Kurul Üyeleri, Dünyanın dört bir yanından gelmiş

Detaylı

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ODAMIZ MESLEK KOMİTE TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL FAALİYETLER GRUBU Yöresel ürünlerin piyasada tutundurulması

Detaylı

ANTALYA SERBEST MUHASEBECĐ MALĐ MÜŞAVĐRLER ODASI ODA ĐÇ YÖNETMELĐĞĐ

ANTALYA SERBEST MUHASEBECĐ MALĐ MÜŞAVĐRLER ODASI ODA ĐÇ YÖNETMELĐĞĐ ANTALYA SERBEST MUHASEBECĐ MALĐ MÜŞAVĐRLER ODASI ODA ĐÇ YÖNETMELĐĞĐ BĐRĐNCĐ BÖLÜM AMAÇ VE KAVRAMLAR Amaç Madde 1- Bu Yönetmeliğin amacı; Antalya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası nın, Yönetim Kuruluna

Detaylı

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry NİSAN 2015 Afyonkarahisar AFYONKARAHİSAR Chamber of Commerce TİCARET VE and Industry SANAYİ ODASI II- İLİMİZ İHRACAT RAKAMI 2015 MART / AFYONKARAHİSAR

Detaylı

MANİSA VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI 24 ÜNCÜ VERGİ HAFTASI KUTLAMA PROGRAMI (Resimler için lütfen ilgili etkinliğe tıklayınız.)

MANİSA VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI 24 ÜNCÜ VERGİ HAFTASI KUTLAMA PROGRAMI (Resimler için lütfen ilgili etkinliğe tıklayınız.) MANİSA VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI 24 ÜNCÜ VERGİ HAFTASI KUTLAMA PROGRAMI (Resimler için lütfen ilgili etkinliğe tıklayınız.) 25 ŞUBAT 2013 Pazartesi 09.00 Atatürk Anıtına Çelenk konulması 09.30 Valilik Makamını

Detaylı

BURSA ECZA KOOPERATİFİ ODAMIZI ZİYARETİ 17 Eylül 2015 tarihinde Bursa Ecza Kooperatifi Konya Şubesi Müdürü Vedat GÖKDEMİR ve Mesul Müdür Ecz.

BURSA ECZA KOOPERATİFİ ODAMIZI ZİYARETİ 17 Eylül 2015 tarihinde Bursa Ecza Kooperatifi Konya Şubesi Müdürü Vedat GÖKDEMİR ve Mesul Müdür Ecz. BURSA ECZA KOOPERATİFİ ODAMIZI ZİYARETİ 17 Eylül 2015 tarihinde Bursa Ecza Kooperatifi Konya Şubesi Müdürü Vedat GÖKDEMİR ve Mesul Müdür Ecz. Oğuz Raşit KARAKULAK odamızı ziyaret etmiş. Oda Başkanımız

Detaylı

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU Yrd. Doç. Dr. Mehmet ALTINÖZ Müdür Vekili Ankara, 18 Eylül 2012 1976 dan günümüze Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu; Büro Yönetimi ve Yönetici

Detaylı

1 HAZİRAN 2012 5 HAZİRAN 2012 7 HAZİRAN 2012

1 HAZİRAN 2012 5 HAZİRAN 2012 7 HAZİRAN 2012 1 HAZİRAN 2012 Oda Başkanımız Ecz. Ersun ÖZKAN, Yönetim Kurulumuz ve Denetleme Kurulu Üyemiz Ecz. Ömer Faruk DOĞAN Valilikte Eczanelerin çalışma gün ve saatleri ile ilgili olarak Sağlıktan Sorumlu Sayın

Detaylı

OCAK 2013 FAALİYET RAPORU

OCAK 2013 FAALİYET RAPORU OCAK 2013 FAALİYET RAPORU 03 Ocak 2013 2012 Yılı Değerlendirme Toplantısı 2012 Yılının İstanbul Turizmi açısından değerlendirilmesinin yapıldığı, İstanbul Valisi Sayın Hüseyin Avni Mutlu nun teşrifleri

Detaylı

ADANA SANAYİ ODASI MECLİS TOPLANTISI

ADANA SANAYİ ODASI MECLİS TOPLANTISI ADANA SANAYİ ODASI MECLİS TOPLANTISI 6.9.16 16 Eylül Ayı Faaliyet Raporu TRATEJİK FAALİYETLER 6 Ağustos 3 Eylül 16 Tarihleri Arasında Odamızca Gerçekleştirilen Faaliyetler DIŞ TİCARET EĞİTİMİ İhracat yapan

Detaylı

SAMSUN ŞUBE GENEL MERKEZ BAŞKANLAR KURULU TOPLANTISI MERKEZ GENEL KURUL VE SEÇİMLERİ SİNOP MİTİNGİ ÜST KURUL DELEGELERİ İLE TOPLANTI 1MASYIS MİTİNGİ

SAMSUN ŞUBE GENEL MERKEZ BAŞKANLAR KURULU TOPLANTISI MERKEZ GENEL KURUL VE SEÇİMLERİ SİNOP MİTİNGİ ÜST KURUL DELEGELERİ İLE TOPLANTI 1MASYIS MİTİNGİ SAMSUN ŞUBE GENEL MERKEZ BAŞKANLAR KURULU 05 Nisan 2014tarihindeGenel Merkezde düzenlenen, Başkanlar kurulu toplantısına Şube Başkanımız Gül Yüzüncü Yılmaz katıldı. ÜST KURUL DELEGELERİ İLE TOPLANTI 17

Detaylı

ANTALYA SERBEST MUHASEBECĐ MALĐ MÜŞAVĐRLER ODASI TEMEL EĞĐTĐM VE STAJ MERKEZĐ ANTALYA ŞUBESĐ ÇALIŞMA RAPORU

ANTALYA SERBEST MUHASEBECĐ MALĐ MÜŞAVĐRLER ODASI TEMEL EĞĐTĐM VE STAJ MERKEZĐ ANTALYA ŞUBESĐ ÇALIŞMA RAPORU ANTALYA SERBEST MUHASEBECĐ MALĐ MÜŞAVĐRLER ODASI TEMEL EĞĐTĐM VE STAJ MERKEZĐ ANTALYA ŞUBESĐ ÇALIŞMA RAPORU Meslek mensuplarımız ve meslek mensubu adaylarımızın eğitimi amacını taşıyan Temel Eğitim ve

Detaylı

Kaydedilen Üye Silinen Üye TOPLAM ÜYE SAYISI 215 91 1748. Fiili Tüketim Belgesi

Kaydedilen Üye Silinen Üye TOPLAM ÜYE SAYISI 215 91 1748. Fiili Tüketim Belgesi 1 . Kaydedilen Üye Silinen Üye TOPLAM ÜYE SAYISI 215 91 1748 Kapasite Raporu 425 Adet Ekspertiz Raporu 144 Adet Fiili Tüketim Belgesi 93 Adet 2 3 . 54 TOPLANTI, SEMİNER, PANEL VE KONFERANS DÜZENLENDİ.

Detaylı

T.C. TRABZON BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. TRABZON BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No : 01 Oturum : 1 Konusu : Meclis Tatil Ayı BaĢkanlık Makamından havaleli Yazı ĠĢleri ve Kararlar Dairesi BaĢkanlığı ibareli 27.12.2016 tarih ve 39241447-301.01-E.1104 sayılı yazı Belediye Meclisinin

Detaylı

DENETLEME KURULU RAPORU

DENETLEME KURULU RAPORU DENETLEME KURULU RAPORU 1- GĠRĠġ 1-1. Konu Türkiye Bilardo Federasyonu nun 01.01.2008-30.06.2008 dönemi hesap ve faaliyetlerinin, 3289 sayılı Kanuni Ana Statü ve diğer ilgili mevzuat ile yürürlükte olan

Detaylı

Yönetim Kurulumuz, internet ve mağazalarda satışı yapılan eczane sağlık ürünleri ile ilgili meslektaşlarımızla toplantı yapıldı.

Yönetim Kurulumuz, internet ve mağazalarda satışı yapılan eczane sağlık ürünleri ile ilgili meslektaşlarımızla toplantı yapıldı. 06 Haziran 2018 Yönetim Kurulumuz, internet ve mağazalarda satışı yapılan eczane sağlık ürünleri ile ilgili meslektaşlarımızla toplantı yapıldı. 06 Haziran 2018 Odamız Ecz. Ali Aysan toplantı salonunda

Detaylı

GERÇEKLEŞEN FAALİYETLER

GERÇEKLEŞEN FAALİYETLER Aşağı Nohutlu Mahallesi, Sakarya Caddesi, Açıkgöz Apt Kat:2 Nu:4 Web:www.yozgattb.org.tr Tel: l:(0354)2129677 Fax:(0354)2170164 email: yozgattb@tobb.org.tr GERÇEKLEŞEN FAALİYETLER Borsamızın da Katılımıyla

Detaylı

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ 26.08.2014 30.09.2014 TORBA YASA 11 EYLÜL 2014 TARİHLİ RESMİ GAZETEDE YAYMLANARAK YÜRÜRLÜĞE GİRDİ-11 EYLÜL 2014 6552 SAYILI İŞ KANUNU İLE BAZI KANUN VE KANUN HÜKMÜNDE KARARNAMELERDE

Detaylı

ESKİŞEHİR SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI 01.01.2011 31.12.2011 DÖNEMİ FAALİYET RAPORU

ESKİŞEHİR SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI 01.01.2011 31.12.2011 DÖNEMİ FAALİYET RAPORU ESKİŞEHİR SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI 01.01.2011 31.12.2011 DÖNEMİ FAALİYET RAPORU Yönetim kurulumuz 2011 yılında da tüm kurulları ve üyeleri ile birlikte hareket ederek, uyumlu bir çalışmanın

Detaylı

01/01/2010-31/12/2010 Bursa SMMM Odası Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu

01/01/2010-31/12/2010 Bursa SMMM Odası Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu 01/01/2010-31/12/2010 Bursa SMMM Odası Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu 04.01.2010 KURS 04.01.2010 LĠNE TV PROGRAM 09.01.2010 12.01.2010 ÖRDEKLĠ KÜLTÜR MERKEZĠ KONFERANS BSMMMO BaĢkan Yardımcısı Ahmet Hikmet

Detaylı

DOĞU GÜNEYDOĞU SANAYİCİ VE İŞADAMLARI DERNEKLERİ FEDERASYONU 2008 YILI FAALİYET RAPORU

DOĞU GÜNEYDOĞU SANAYİCİ VE İŞADAMLARI DERNEKLERİ FEDERASYONU 2008 YILI FAALİYET RAPORU DOĞU GÜNEYDOĞU SANAYİCİ VE İŞADAMLARI DERNEKLERİ FEDERASYONU 2008 YILI FAALİYET RAPORU OCAK - 17 Ocak 2008, DOGÜNSİFED Yönetim Kurulu toplantısı Diyarbakır da yapıldı. - 18 Ocak 2008, TÜSİAD Yönetim Kurulu

Detaylı

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( )

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( ) YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (25.05.2018-28.06.2018) Sayın Meclis Üyeleri, Oda Meclisimizin 28 Haziran 2018 tarih ve 04 sayılı toplantısının gündeminde yer alan, Yönetim Kurulumuzun 25.05.2018-28.06.2018

Detaylı

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ 24.04.2012 22.05.2012 TAPU KANUNU DEĞİŞİKLİĞİ RESMİ GAZETEDE YAYINLANDI BÖLGEMİZ EKONOMİSİNİ YAKINDAN İLGİLENDİRECEK BİR KONUDA GEÇTİĞİMİZ GÜNLERDE ÖNEMLİ BİR MESAFE ALINMIŞ

Detaylı

ilçesinde bulunan Temsilcilerimizle toplantı yaptılar. Toplantıda; Türk Eczacıları Birliği ve Sağlık

ilçesinde bulunan Temsilcilerimizle toplantı yaptılar. Toplantıda; Türk Eczacıları Birliği ve Sağlık 5 AĞUSTOS 2010 Genel Sekreterimiz Ecz. Ersun ÖZKAN ve Yönetim Kurulu üyemiz Ecz. Hakan ÇELİK; Ceyhan ilçesinde bulunan Temsilcilerimizle toplantı yaptılar. Toplantıda; Türk Eczacıları Birliği ve Sağlık

Detaylı

Sayı: 68 Kasım Mecidiyeköy Mah. Mecidiye Cad. No:14 Adıgüzel Çarşısı K:1 D:1 Şişli/İSTANBUL

Sayı: 68 Kasım Mecidiyeköy Mah. Mecidiye Cad. No:14 Adıgüzel Çarşısı K:1 D:1 Şişli/İSTANBUL Anayasanın 135. maddesinde tanımlanan 66 ve 85 sayılı KHK ve 7303 sayılı yasa ile değişik 6235 sayılı yasaya göre kurulmuş kamu kurumu niteliğinde bir meslek kuruluşudur. Sayı: 68 Kasım 2017 Sosyal Medyada

Detaylı