1433 KAMPANYA KLAVUZU

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "1433 KAMPANYA KLAVUZU"

Transkript

1 1433 KAMPANYA KLAVUZU SLOGAN : BU RAMAZAN KUR ÂN-I KERÎM İ ANLAMIYLA OKUYORUM Genel Not: 1- Bu klavuz, üye dernek veya kişilerin kampanyamıza katılımı için faydalanılacak tanıtım materyallerinin doğru ve verimli kullanılmasına yardımcı olmak için hazırlanmıştır. 2- Kampanyamıza üye derneklerimiz bulundukları bölgelerde kendi logolarıyla katılarak destek verebilirler, böylece kampanya tanıtımıyla beraber kendilerinin ve platformumuzun tanıtımına katkı sağlamış olurlar. 3- Yerel dernek logosu yerleştirilirken logonun/ logoların doğru konmasına, KAB logosundan daha büyük olmamasına dikkat edilmelidir. Mümkünse zemin olduğu için konacak logoların dişi hali kullanılmalı. 4- Tüm reklam çalışmalarında izinli olmaya, çevreyi kirletmemeye azami dikkat edilmelidir. 5- Sunulan çalışmalarda genelde yatay ve dikey versiyonlarıyla 3 ayrı alternatif vardır. Bir tanesi genel ilan, diğer ikisi yerel noktalardaki dernek ve kurumların da ilanda logosuyla yer alacağı ilanlardır. Çalışmalardaki Zinde logosu yerel kullanılacak logoların kullanımına örnek olarak konmuştur. Bu şekilde kullanılacak logolar varsa ve üçten fazla ise logoların altta olduğu versiyon kullanılacaktır. Dernek dışı ( şirket gibi ) logolar kullanılacaksa bölge iletişim koordinatörlüğü ile istişare edilmeden logo konulmamasına özen gösterilmelidir. Çalışmalarımızda destek amaçlı logosunu koyacağımız firma ve kişilerin faaliyetlerinin helal dairesi içinde olmasına azami özen göstermeliyiz. 6- Burada bahsedilen tanıtım materyalleri yardımcı olmak amacıyladır. Buradaki kullanımların dışında bir kullanım ihtiyacı- fırsatı çıkarsa, veya burada olmayan bir tanıtım mecrası olacaksa bilgilendirme amacıyla- mutlaka proje koordinatörü Mehmet Elmaz la iletişime geçilmelidir. Mehmet Elmaz cep: e- mail: mehmetelmaz@gmail.com 7- Baskılı materyallerde siyah dışındaki rengimiz pantone 328 c dir.

2 Materyaller ve Kullanımı Hakkında 1- A3 Kağıt Afiş: ( Yatay ve dikey versiyonlarıyla ) a. Daha çok araba camlarında, dükkan camlarında yapılacak reklam çalışmalarında kullanılacaktır. 115 gr veya 170 gr parlak kuşe kağıda basılabilir. Veya digital çıkış alınarak da kullanılabilir. 170 gr tavsiyemizdir. b. Ayrıca sanki seçim kampanyası gibi seçim zamanı insanlar mensup olduğu parti ilanlarını ev camlarına astığı gibi evlerimizin camlarına da asılarak tanıtım ve destek sağlanabilir. c. Yatay versiyonu daha kullanışlı olacaktır. d. Her yerde digital çıkış alınarak çoğaltılabilir. 2-50*70 Kâğıt Afiş: ( Yatay ve dikey versiyonlarıyla ) a. B u ebat daha çok açık alanlar, dış mekanlar veya otobüs arkalarında kullanmak için idealdir. b. Özellikle Ramazan etkinlikleri alanlarında uygun noktalar varsa kullanılabilir. c. Yatay versiyonu daha kullanışlı olacaktır. d. 170 gr parlak kuşeye basılmalıdır. 3- Gazete Dergi İlanı: ( Renkli ve Siyah Beyaz Olarak tam sayfa, yarım sayfa, çeyrek sayfa ve A4 ebat hazırlanacaktır. ) a. Gazete ilanlarında: i. Yerel gazete ve dergilerde kullanılacak ilanlar yapılabilir. İlanlar siyah beyaz olabileceği gibi renkli olması güzel olur. İlanların Ramazan sayfalarında olması hem etkili hem de daha ekonomik olabilir. ii. Gazete ilanlarında sadece KAB logosu ve web sitesi olabileceği gibi yerel derneklerimizin logoları da yer alabilir. iii. Baskıya gidecek formatın doğru alındığı, bozulmadan kullanıldığına dikkat etmek lazım. Bazen gazetelerde çalışma basılırken dpi farkından dolayı sorunlu olabilir. Düzgün olduğundan emin olmakta fayda vardır. iv. Yerel gazetelere temsilci derneğimiz ilanlar karşılığında sayfa yapma teklifinde bulunarak gazetenin Ramazan sayfası hazırlanmasını da üstlenebilirler. v. Genel merkezin izni alınmak kaydıyla kampanya sloganı altına firma logoları alınarak da reklam yapılabilir. Böylece maliyeti karşılanmış olabilir. 4- Bilboard Belediyelerin kendi özel billboard alanları vardır. Veya ilgili firmadan aldıkları kontenjanları vardır. Ziyaret esnasında veya daha önce ilgili kişilerle temasa geçerek billboard alanı ücretsiz olarak tahsis edilerek sadece baskı ile güzel bir reklam çalışması olabilir. Mümkünse Ramazan ın ilk haftası, değilse 2. Haftası billboardları asmak lazım. Etkili bir alandır, kullanmaya gayret etmekte fayda vardır. 5- Raketler: Raket ilanları da billboard gibi kullanılabilir. Daha çok ışıklı ve şehir merkezinde olan alanlardır. Yine belediyelerle özel ilişki ile uygun bir şekilde kiralanırsa güzel olur.

3 6- A5 insört: 135 gr veya 170 gr kuşe kağıda 4+0 baskı yapılacak, dükkanlarda, esnaf müşterilerine verebileceği bir materyal olarak düşünülebilir. Esnafa müşterilerine dağıtmak üzere bırakılabilir. 7- Kitap Ayracı: Karton veya kalın kuşe kağıda baskı yapılarak parlak kuşe olacaktır. Hem hatıra olması hem de gençler arasında kolay yaygınlaşması için etkili bir yöntem olabilir. 8- İftar Davetiyesi: Ramazanın vazgeçilmezlerinden biri de iftar davetiyeleridir. ( Yatay A5 formatında düşünülebilir) İftar davetiyelerinin iç yaprağı veya arka kısmına tasarımın tamamı veya davetiye zarfına pul gibi tasarımı logo şeklinde kullanabiliriz. 9- Balon baskıları: Gökyüzü balonu olarak merkezi noktalarda etkili bir mecra olarak kullanılabilir. Dikkat çeker. Işıklı, ışıksız alternatifleri vardır. 10- Açık Hava İlanları: ( Yatay ve Dikey versiyonlar ) a. Açık hava ilanları açık hava alanları, bina cepheleri gibi alanlarda kullanılacak ilanlardır. Açık hava ilanları renkli olmak zorundadır. Vinil veya meş üzerine baskıları yapılabilir. Özellikle şehrin etkili noktalarında binaların kaplanması çok etkili olabilir. Şehir giriş çıkışları da bu konuda iyi noktalar olarak görünmektedir. b. Ayrıca bu ilanlar şöyle de kullanılabilir: Hani bir takım üst lige çıkınca çarşı esnafı takımına ligde başarılar dileriz. çarşı esnafı şeklinde ilanlar asıyorlar. İşte bu esnaflardan birilerinin öncülüğüyle çarşılarda böyle bir çalışma yapılabilir. Spotun altında genel olarak çarşı esnafı yazabilir veya her esnafın adı da yazılabilir. Kesinlikle ilişkisi olanların yapmasında fayda var. 11- Sticker: Yatay olarak, İçten yapıştırmalı yapılması iyi olur. Çeşitli ebatlarda yapılabilir. İftar davetleri, toplantı gibi organizasyonlarda hediye materyali gibi de değerlendirilebilir. Arabaların ve işyerlerinin camlarına içten yapıştırılıp dıştan okunacak şekilde olmasında fayda vardır. Renkli olacaktır. Yerel logo kullanılacaksa en fazla 3 logo yer alacaktır. 12- Magnet : İftar davetlerinin güzel bir hediye malzemesidir. Evlerde Buzdolabı üzerine yapıştırılarak genel tanıtım sağlayacaktır. Ayrıca özellikle hanımlar arasında tanıtım için iyi bir materyallerdir. Mukabelelerde dağıtılabilir. Ramazan sonrası da Kuranın anlamıyla buluşmaya iyi bir hatırlatıcıdır. 13- Teneke Rozet: (Yuvarlak, iğneli rozetler) Bu kampanyada etkili kullanılabilecek bir materyaldir. Rozeti takan herkese mutlaka çevresi bunun ne olduğunu soracaktır. Bu da kampanyayı anlatmaya iyi bir fırsat hazırlayacaktır. BU da ramazan hediyesi, iftar hediyesi adıyla dağıtılması güzel olacak bir malzemedir.

4 14- Oto kokusu: Çok iyi bir tanıtım materyalidir. Ramazan hediyesi, iftar hediyesi olarak kullanılabilir. Çift taraflı, renkli baskı yapılacaktır. 15- Vinil Afiş : (1 x 3 m, 1,5 x 5 metre boyutlarında alternatifli) Belediyelerden izinli olarak şehrin çeşitli etkili noktalarına asılmak üzere bastırılabilir. Özellikle merkezi noktalar, yaya geçişleri veya araç geçişlerinin çok olduğu noktaları seçmekte fayda vardır. 16- Tişört: Beyaz, yuvarlak yaka, kısa kollu tişörtler olacaktır. Sadece ön tarafa baskılı olacaktır. Göğse ortalanacaktır. Yerel kullanımlarda en fazla 3 logo ilave olabilir. Tişörtler özellikle gençlerle iyi ve etkili bir tanıtım materyali olacaktır. Bu tişörtler gündelik hayatta da kullanılırsa çok daha etkili ve faydalı olacaktır. Yine gençlerden oluşturulan küçük gruplar şehrin değişik camilerinde teravih namazlarına bu tişörtlerle katılırlarsa inşallah güzel bir hizmete vesile olunabilir. Bu esnada grubun yanında KAB la ilgili broşür, tanıtımı afiş gibi materyallerin olması da iyi olur. 17- Kupa: Bu da güzel bir ramazan ve iftar hediyesi olabilecek bir çalışmadır. 18- Kalem: Kalemler bembeyaz olacaktır. Bu da güzel bir ramazan ve iftar hediyesi olabilecek bir çalışmadır. 19- Tv Alt Yazı: Yerel TV lerde özellikle tanıtım amaçlı kullanılacak bir materyaldir. Web sitesinden indirilebilir. 20- TV Normal Reklam: Televizyonda normal reklam kuşaklarında yayınlanacak reklamdır. Web sitemizden indirilebilir. Seslendirilmiş haliyle siteye konacaktır. 21- Radyo Spotu: Yerel radyolarla ilişki kurarak spotumuzun yayınlanması istenebilir. Kısmi de olsa bütçe belirlenerek radyoya nakdi destek de olursa çok daha verimli ve etkili çalışma olur. 22- Web Banner: Web sitelerinde yayınlanmak üzere bannerlar hazır edildi. Genel standartlarda olan bu bannerlar ın uygun sitelerde yayınlatılmasında fayda vardır. 23- Sosyal Medyada paylaşılmak üzere logo type: Sosyal medyada logo type olarak herkesin birbiriyle, paylaşacağı pratik, maliyetsiz ve etkili bir araç.

5 24- Kırlangıç Bayrak: (Belki belediyelerin etkinlik alanlarında kullanılabilir) Yatay olarak hazır edilecek. Yerel noktalarda bayrak şeklinde bastırılarak kullanılabilir. 25- Araç Giydirme: Dileyen Araç Giydirebilir. Araçların ön kapılarına sticker şeklinde genel tasarım yapıştırılabilir. 26- Otobüs Arkası İlan: Özellikle küçük şehirlerde dikkat çeker. 27- Otobüs Yanları İlan: Özellikle küçük şehirlerde dikkat çeker. 28- Tanıtım Standı ( AVM ler için Bu uygulama gerçekleşirse iyi sonuçlar verebilir. Tanıtım standları işlek cadde veya AVM lerde kurularak kampanyaya destek istenebilir. Standlarda kampanya insörtlerini bulundurmakta fayda vardır. Ayrıca bu standlarda bulundurulacak bir bilgisayar aracılığıyla dileyen herkesin cep telefonuna Feyzül Furkan yüklenebilir. ( Server İletişim den gerekli izinler alınmak şartıyla ) Bu standların etrafında KAB Roll Up ları olursa daha da iyi olur. Standa görevli arkadaşların kampanya logolu tişörtlerle olması gerekir. 29- SMS mesajları: Bu Ramazan Kur ân-ı Kerîmi Anlamıyla Okuyoruz KAB Platformu. Sms listeleri olan, dernek, şirket ve şahıslar kendi aralarında sms lerle bu mesajın yayılmasına katkıda bulunabilirler. Çevremizdeki her tanıdığımızdan bu mesajı en az 5 kişiye ulaştırmasını isteyerek çok farklı sayıda insana ulaşabiliriz. 30- Radyo ve TV lere konuk olmak: Yerel noktalardaki radyo, tv programlarına konuk olarak kampanyamız ve KAB çalışmaları anlatılabilir. Bu programlarda dernekten biri ile bizim o bölgede KAB seminerleri veren bir seminerci de olsa çok daha iyi olabilir. Konuk olunan radyo ise radyo spotumuz, tv ise tv spotumuz programdan önce yapımcıya sunulursa en azından program esnasında reklamlarımız da yapılmış olur. 31- Mailing Gönderimi: Kampanya sloganımız listemizdeki dostlarımıza, derneğimizdeki izinli listeye mail atılabilir. Ayrıca tanıdığımız kişi, dernek ve şirketleri de kendi listelerine böyle bir gönderim için teşvik edebiliriz. KUR AN IN ANLAMIYLA BULUŞMAK (KAB) PLATFORMU

İÇİNDEKİLER SPONSORLUK OLANAKLARI...3 REKLAM OLANAKLARI...6

İÇİNDEKİLER SPONSORLUK OLANAKLARI...3 REKLAM OLANAKLARI...6 İÇİNDEKİLER SPONSORLUK OLANAKLARI...3 REKLAM OLANAKLARI...6 SPONSORLUK OLANAKLARI SPONSORLARA SAĞLANACAK ORTAK HİZMETLER Yaka Kartı Sponsoru veya Kayıt Alanı Sponsoru olarak HPKON 2017 Fuarı na katılan

Detaylı

31 MART 2019 YEREL SEÇİMLERİ KURUMSAL KİMLİK KILAVUZU

31 MART 2019 YEREL SEÇİMLERİ KURUMSAL KİMLİK KILAVUZU 31 MART 2019 YEREL SEÇİMLERİ KURUMSAL KİMLİK KILAVUZU Büyük Birlik Partisi seçim kampanyası sloganlarının yazı karakteri Akzidenz-Grotesk Next dir. Sloganın tipografik çözümünde bazı harfler kesilmiş,

Detaylı

KTO - TÜYAP KONYA ULUSLARARASI FUAR MERKEZİ REKLAM ÇÖZÜMLERİ

KTO - TÜYAP KONYA ULUSLARARASI FUAR MERKEZİ REKLAM ÇÖZÜMLERİ KTO - TÜYAP KONYA ULUSLARARASI FUAR MERKEZİ REKLAM ÇÖZÜMLERİ ZEMİN UYGULAMASI Fuaye alanında önceden belirlenmiş hatlar üzerinde zemine yapıştırılabilir reklam uygulamalarıdır. Toplam 6 hat vardır. Bir

Detaylı

VIAPORT MARINA, TUZLA Nisan 2019 SPONSORLUK FIRSATLARI. Organizasyon

VIAPORT MARINA, TUZLA Nisan 2019 SPONSORLUK FIRSATLARI.   Organizasyon VIAPORT MARINA, TUZLA 02-05 Nisan 2019 SPONSORLUK FIRSATLARI www.expomaritt.com Organizasyon BU FUAR 5174 SAYILI KANUN GEREĞİNCE TOBB (TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ) DENETİMİNDE DÜZENLENMEKTEDİR.

Detaylı

GIDA, MERSİN 8. ULUSLARARASI. GIDA TEKNOLOJİLERİ ve PAKETLEME. Sponsorluk Dosyası 17-20 NİSAN 2014. GAP ve Orta Doğu nun Dünyaya Açılan Kapısı:

GIDA, MERSİN 8. ULUSLARARASI. GIDA TEKNOLOJİLERİ ve PAKETLEME. Sponsorluk Dosyası 17-20 NİSAN 2014. GAP ve Orta Doğu nun Dünyaya Açılan Kapısı: MERSİN 8. ULUSLARARASI GIDA, GIDA TEKNOLOJİLERİ ve PAKETLEME 17-20 NİSAN 2014 Yenişehir Fuar Merkezi Sponsorluk Dosyası GAP ve Orta Doğu nun Dünyaya Açılan Kapısı: BU FUAR 5174 SAYILI KANUN GEREĞİNCE TÜRKİYE

Detaylı

SPONSORLUK ALANLARI ve

SPONSORLUK ALANLARI ve SPONSORLUK ALANLARI ve UYGULAMALARI TEKLİF DOSYASI Sabancı Kültür Merkezi KAFUM-KAHRAMANMARAŞ 22, 23, 24 Ekim 2014 www.tekstilzirvesi.com T.C Kahramanmaraş Valiliği T.C. Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı Kahramanmaraş

Detaylı

KURUMSAL KİMLİK KILAVUZU 2016

KURUMSAL KİMLİK KILAVUZU 2016 KURUMSAL KİMLİK KILAVUZU 2016 İÇİNDEKİLER KURUMSALKİMLİK...3 AMBLEM & LOGO KURUMSAL RENK... 13 BASILIMALZEMELER... 14-23 BAYRAK & FLAMA... 5-12... 24-27 TABELA, TOTEM & ŞİRKET İÇİ YÖNLENDİRMELER... 28-29

Detaylı

İçindekiler KURUMSAL KİMLİK KLAVUZU

İçindekiler KURUMSAL KİMLİK KLAVUZU İçindekiler 1 2 3 4 5 6 7 8 9 AMBLEM / LOGO ORANLARI BASILI MALZEMELER AÇIKHAVA UYGULAMALARI TABELA VE YÖNLENDiRMELER AMBALAJ UYGULAMALARI DiJiTAL UYGULAMALAR PERSONEL KARTLARI BAYRAKLAR PROMOSYONLAR KURUMSAL

Detaylı

T.C. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı. Gönül Elçileri İletişim Stratejisi

T.C. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı. Gönül Elçileri İletişim Stratejisi T.C. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Gönül Elçileri İletişim Stratejisi Gönül Elçiliği tanımı Gönül Elçiliği: İnsana ve insanlığa hizmet için karşılık beklemeden emek veren kişi ve gruplar için kullanılan

Detaylı

R. Tayyip ERDOĞAN CUMHURBAŞKANI

R. Tayyip ERDOĞAN CUMHURBAŞKANI R. Tayyip ERDOĞAN CUMHURBAŞKANI İÇİNDEKİLER KURUM KİMLİĞİ 5 01 LİDER FOTOĞRAFLARI 6 02 LOGONUN DİKEY RENKLİ KULLANIMI 7 03 LOGONUN YATAY RENKLİ KULLANIMI 8 04 KAMPANYA RENKLERİ 9 05 KURUM KİMLİĞİ YAZI

Detaylı

MAGROTEX 17 ULUSLARARASI MARDİN TARIM VE GIDA FUARI FUAR İÇİ ÖZEL TANITIM DOSYASI

MAGROTEX 17 ULUSLARARASI MARDİN TARIM VE GIDA FUARI FUAR İÇİ ÖZEL TANITIM DOSYASI MAGROTEX 17 ULUSLARARASI MARDİN TARIM VE GIDA FUARI FUAR İÇİ ÖZEL TANITIM DOSYASI TARIM GIDA HAYVANCILIK MAKİNE 06-09 NİSAN 2017 MARDİN FUAR ALANI www.mardinfuarlari.com www.zümrütfuarcilik.com.tr Organizasyon

Detaylı

kurumsal kimlik dosyası yeni:layout 1 copy 1 4/12/16 12:19 AM Page 1

kurumsal kimlik dosyası yeni:layout 1 copy 1 4/12/16 12:19 AM Page 1 kurumsal kimlik dosyası yeni:layout 1 copy 1 4/12/16 12:19 AM Page 1 2016 kurumsal kimlik dosyası yeni:layout 1 copy 1 4/12/16 12:19 AM Page 2 Rahmet Eli Yetimler Derneği Kurumsal Kimlik Klavuzu RAHMETELİ

Detaylı

IFWEDDING FASHION İZMİR

IFWEDDING FASHION İZMİR www.fuarizmir.com.tr IFWEDDING FASHION İZMİR TANITIM ALTERNATiFLERi DIŞ MEKAN REKLAM ALTERNATiFLERi A Fotoselli Kapı Giydirme Alınlık Ölçüsü: 380x48 cm Alınlık Yan Ölçüleri: 120x46cm Kapı Ölçüsü: 80x227cm

Detaylı

Kurumsal Kimlik Kılavuzu 2013. www.isef.org.tr

Kurumsal Kimlik Kılavuzu 2013. www.isef.org.tr Kurumsal Kimlik Kılavuzu 2013 Kurum Kimliği Kılavuzu 2013 KURUMSAL KİMLİK KILAVUZU 0 0 3 LOGO KULLANIMI 1.1 Oranlar 07 1.2 Renkler 08 1.3 Renkli/Siyah-Beyaz/Tek Renk 09 1.4 Minimum Kullanım 10 1.5 Hatalı

Detaylı

Doğalgazın Geleceğine Köprü

Doğalgazın Geleceğine Köprü Paketleri (4 paket mevcuttur) Ana Kongre Medya VIP Katılım Hakkı Temsilci Çantası Diğer Ayrıcalık 40 m 2 Boş Sergi Standı sağlanacaktır. Kongrede 1 kişiye sunum yapabilme hakkı Ulusal ve Uluslararası basına

Detaylı

TÜRKİYE MÜZİK VE DANS FUARI 2015 08-11.10.2015. Müzik, Dans ve Sahne Ekipmanları, Etkinlik Organizasyonu ve İletișim Teknolojileri Fuarı ORGANİZATÖR

TÜRKİYE MÜZİK VE DANS FUARI 2015 08-11.10.2015. Müzik, Dans ve Sahne Ekipmanları, Etkinlik Organizasyonu ve İletișim Teknolojileri Fuarı ORGANİZATÖR TÜRKİYE MÜZİK VE DANS FUARI 2015 08-11.10.2015 Müzik, Dans ve Sahne Ekipmanları, Etkinlik Organizasyonu ve İletișim Teknolojileri Fuarı ORGANİZATÖR HKF FUARCILIK A.Ș. Barbaros Bulvarı 163/2 34349 Beșiktaș/

Detaylı

minimum bütçe ile MAKSIMUM reklam

minimum bütçe ile MAKSIMUM reklam 58 İLDEN BÜYÜK TİCARET HACMİ 7.000 İŞYERİ.00.000 m ALAN 5 FARKLI SEKTÖR GÜNDE 50.000 ZİYARETÇİ ISTOC AÇIK HAVA REKLAM SUNUM DOSYASI minimum bütçe ile MAKSIMUM reklam 0 NEDEN AÇIK HAVADA İSTOÇ?.00.000m

Detaylı

TANITIM OLANAKLARI www.growtech.com.tr

TANITIM OLANAKLARI www.growtech.com.tr TANITIM OLANAKLARI www.growtech.com.tr Organizasyon FUAR DAVETİYESİ 300.000 adet basılacak olan davetiye katılımcı firmalara, kamu kuruluşlarına, üniversitelere, sektör dernek ve birliklerine, sektör dergileri

Detaylı

VAN SHOPPING FEST ALIŞVERİŞ GÜNLERİ

VAN SHOPPING FEST ALIŞVERİŞ GÜNLERİ 1 VAN SHOPPİNG FEST İN AMACI İran ile sınırı olan Van ın bu konumunu değerlendirerek bölgede alışveriş merkezi olmasını sağlamak. Bunun için 15 Mart 5 Nisan 2015 tarihleri arasında Van da kurumların, tüccar

Detaylı

STANT ALANI ÜCRETİ YENİ ÜRÜN SERGİ ALANI. TÜRKİYE OTELCİLİK ZİRVESİ 15-16 Aralık 2015 STANT ALANI. Ön Kapak içi Reklam. www.zirve2015.

STANT ALANI ÜCRETİ YENİ ÜRÜN SERGİ ALANI. TÜRKİYE OTELCİLİK ZİRVESİ 15-16 Aralık 2015 STANT ALANI. Ön Kapak içi Reklam. www.zirve2015. Ön Kapak içi Reklam YENİ ÜRÜN SERGİ ALANI 3 STANT ALANI ÜCRETİ STANT ALANI STANT ALANI m 50 + KDV den başlayan fiyatlarla * Stant alanı boş olarak teslim edilir. Stant rezervasyonu yaptırmak ve diğer tüm

Detaylı

GÖRÜNÜRLÜK FAALİYETLERİ

GÖRÜNÜRLÜK FAALİYETLERİ PROJE UYGULAMA SÜRECİ GÖRÜNÜRLÜK FAALİYETLERİ AMAÇ Görünürlük kuralları, İpekyolu Kalkınma Ajansı (İKA) teklif çağrıları kapsamında desteklenen projelerde, İpekyolu Kalkınma Ajansı mali/teknik desteğinin

Detaylı

www.sosyalmedyaodulleri.com.tr

www.sosyalmedyaodulleri.com.tr 2015 Sosyal Medya Kulübü SMÖ 2015 Takvim Dijital Dünya da Biz Benzer Etkinlikler Sponsorluk Türleri Ana Sponsorluk Platin Sponsorluk Gold Sponsor Silver Sponsorluk Kategori Sponsorlukları Diğer Sponsorluklar

Detaylı

KAMPANYA TASARIM KILAVUZU

KAMPANYA TASARIM KILAVUZU KAMPANYA TASARIM KILAVUZU 2015 MİLLETVEKİLİ GENEL SEÇİMİ www.bizimleyuruturkiye.com 2 KAMPANYA TASARIM KILAVUZU 2015 MİLLETVEKİLİ GENEL SEÇİMİ 3 BİZİMLE YÜRÜ TÜRKİYE www.bizimleyuruturkiye.com 4 İÇİNDEKİLER

Detaylı

ACE of M.I.C.E. EXHIBITION 2017 REKLAM VE TANITIM KATEGORİLERİ

ACE of M.I.C.E. EXHIBITION 2017 REKLAM VE TANITIM KATEGORİLERİ ACE of M.I.C.E. EXHIBITION 2017 REKLAM VE TANITIM KATEGORİLERİ Sponsorluk kategorilerine ilişkin detaylı bilgi almak ve özel sponsorluk talepleriniz için Turizm Medya Grubu ile sales@ameistanbul.com adresinden

Detaylı

KAYSERİ ULUSLARARASI FİLM FESTİVALİ

KAYSERİ ULUSLARARASI FİLM FESTİVALİ KAYSERİ ULUSLARARASI FİLM FESTİVALİ 2018 SPONSORLUK DOSYASI www.altincinarfestivali.org www.altincinarfestivali.com BİZ KİMİZ? 5 yılda 300 e yakın film gösterimi. 30.000 in üzerinde izleyici. 500 e yakın

Detaylı

TÜRKİYE NİN GÜZELLİKLERİ BAŞKENT VAŞİNGTON DA KEŞFEDİLECEK!

TÜRKİYE NİN GÜZELLİKLERİ BAŞKENT VAŞİNGTON DA KEŞFEDİLECEK! TÜRKİYE NİN GÜZELLİKLERİ BAŞKENT VAŞİNGTON DA KEŞFEDİLECEK! Sayın İlgili, ABD nin en eski ve köklü Türk-Amerikan derneklerinden biri olan Vaşington Türk Amerikan Derneği adına sizi, Eylül 2014 ayı boyunca

Detaylı

58 İLDEN BÜYÜK TİCARET HACMİ İŞYERİ m2 ALAN 35 FARKLI SEKTÖR GÜNDE ZİYARETÇİ İSTOC ISTOC AÇIK HAVA REKLAM SUNUM DOSYASI

58 İLDEN BÜYÜK TİCARET HACMİ İŞYERİ m2 ALAN 35 FARKLI SEKTÖR GÜNDE ZİYARETÇİ İSTOC ISTOC AÇIK HAVA REKLAM SUNUM DOSYASI 58 İLDEN BÜYÜK TİCARET HACMİ 7.000 İŞYERİ.00.000 m ALAN 5 FARKLI SEKTÖR GÜNDE 50.000 ZİYARETÇİ İSTOC ISTOC AÇIK HAVA REKLAM SUNUM DOSYASI 0 NEDEN AÇIK HAVADA İSTOÇ? İSTOÇ AÇIK HAVA REKLAM ALANI TANITIM

Detaylı

KURUMSAL KİMLİK ÇALIŞMASI

KURUMSAL KİMLİK ÇALIŞMASI KURUMSAL KİMLİK ÇALIŞMASI GENEL TEMA SPOT RENKLER PROCESS RENKLER PANTONE 99-8 C C 100 M 100 Y 0 K0 PANTONE Process Cyan C PANTONE P 102-16C PANTONE P 179-12C C 100 M 0 Y 0 K0 C 100 M 83 Y 1 K4 C 0 M 0

Detaylı

SPONSORLUK SEÇENEKLERİ

SPONSORLUK SEÇENEKLERİ 24-26 Mart 2016 İstanbul Fuar Merkezi 22-23 Mart 2016 SPONSORLUK SEÇENEKLERİ 6. Uluslararası Boya, Boya Hammaddeleri, Yapı Kimyasalları, Yapıştırıcı ve Hammaddeleri, Laboratuvar ve Üretim Ekipmanları Fuar

Detaylı

18-21 Nisan 2019 İstanbul Kongre Merkezi

18-21 Nisan 2019 İstanbul Kongre Merkezi TÜRKİYE'NİN PEYNİRİ GÖRÜCÜYE ÇIKIYOR Tespit edilen 193 çeşit peynir üretimiyle adeta bir peynir cenneti olan Türkiye nin peynir çeşitliliğini ülkemizde ve dünyada tanıtılmasına vesile olarak, sektörün

Detaylı

Sponsorluk Fırsatları

Sponsorluk Fırsatları Sponsorluk Fırsatları Geniş Yelpazeden Oluşan 5 Farklı Paket Seçeneği Ayrıca diğer opsiyonlar için lütfen sponsorluk menusunu inceleyiniz! Satış Maksimize+ Yüksek Görünürlük + Marka Konumlandırma Sponsorlu

Detaylı

14-16 OCAK 2016 SPONSORLUK DOSYASI. WOW Convention Center, Istanbul / Türkiye 7. ENERJİ VERİMLİLİĞİ FORUMU VE FUARI. www.evf.gov.tr info@evf.gov.

14-16 OCAK 2016 SPONSORLUK DOSYASI. WOW Convention Center, Istanbul / Türkiye 7. ENERJİ VERİMLİLİĞİ FORUMU VE FUARI. www.evf.gov.tr info@evf.gov. 6 6 5. RİMLİLİĞİ FORUMU VE FUARI SPONSORLUK DOSYASI 14-16 OCAK 2016 WOW Convention Center, Istanbul / Türkiye www.evf.gov.tr info@evf.gov.tr FORUM HAKKINDA Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı ndan üst

Detaylı

inovatif düşün farklılaş İzmir İnovasyon Ödülleri 14 Mayıs 2015 sponsorluk imkanları

inovatif düşün farklılaş İzmir İnovasyon Ödülleri 14 Mayıs 2015 sponsorluk imkanları inovatif düşün farklılaş sponsorluk imkanları sponsorluk imkanları inovasyonodulleri.com Sponsor Görünürlük Kullanımı Organizasyon içinde sponsorluklar; Ana Sponsorluk, Altın Sponsorluk ve Destek Sponsorluğu

Detaylı

Bugün yeni bir yürüyüşün arifesindeyiz

Bugün yeni bir yürüyüşün arifesindeyiz Ak Parti olarak kurulduğumuz günden bu yana geçmişin siyasi alışkanlıklarından uzak durduk. Biz hep bütünleştirici, yapıcı siyasetten yana olduk. İnsanı yaşat ki, devlet yaşasın anlayışı ile 12 yıl boyunca

Detaylı

18-21 KASIM 2015-İSTANBUL. www.turkeyhealth.net SILENCE İSTANBUL HOTEL & KONGRE MERKEZİ. Düzenleyenler. Destekleyenler

18-21 KASIM 2015-İSTANBUL. www.turkeyhealth.net SILENCE İSTANBUL HOTEL & KONGRE MERKEZİ. Düzenleyenler. Destekleyenler 18-21 KASIM 2015-İSTANBUL SILENCE İSTANBUL HOTEL & KONGRE MERKEZİ Düzenleyenler Destekleyenler www.turkeyhealth.net a- B- C- D- E- F- G- H- I- J- Ana Sponsorluk Altın Sponsorluk Gümüş Sponsorluk Bronz

Detaylı

ZEPLİN BALON. Ölçü: Çap 2.5 m (maksimum) Reklam Mecraları - DIŞ MEKAN

ZEPLİN BALON. Ölçü: Çap 2.5 m (maksimum) Reklam Mecraları - DIŞ MEKAN DIŞ MEKAN Reklam Mecraları - DIŞ MEKAN ZEPLİN BALON Ölçü: Çap 2.5 m (maksimum) Fuar merkezi, açık sergileme alanında yer alan firmalar, markalarının bilinirliğini artırmak için zeplin balon asabilirler.

Detaylı

SPONSORLUK SEÇENEKLERİ

SPONSORLUK SEÇENEKLERİ SPONSORLUK SEÇENEKLERİ Üretim ve Uygulama Ekipmanları Fuarı www.aseurasia.com Medya Partnerleri Organizatör +90 212 324 0000 sales@artkim.com.tr BU FUAR 5174 SAYILI KANUN GEREĞİNCE TOBB (TÜRKİYE ODALAR

Detaylı

KURUMSAL KİMLİK KILAVUZU

KURUMSAL KİMLİK KILAVUZU KURUMSAL KİMLİK KILAVUZU 2016 KURUMSAL KİMLİK KILAVUZU 1 İÇİNDEKİLER İÇİNDEKİLER 1. GİRİŞ 1.1 Kurumsal Kimliğimiz Hakkında 1.2 Logomuz Hakkında 2. LOGO 2.1 Logo nun Dikey Renkli Kullanımı 2.2 Logo nun

Detaylı

Birebir Tanıtım 81 ildeki 65 bin ve 93 ülkedeki 60 bin hedef kitleye birebir tanıtım yapılır.

Birebir Tanıtım 81 ildeki 65 bin ve 93 ülkedeki 60 bin hedef kitleye birebir tanıtım yapılır. TANITIM ÇALIŞMALARI Nasıl Tanıtılıyor? Birebir Tanıtım 81 ildeki 65 bin ve 93 ülkedeki 60 bin hedef kitleye birebir tanıtım yapılır. 1- Basılı doküman gönderimi (Gazete, Broşür, Bülten, Davetiye) 2- İnternet

Detaylı

Sponsorluk katılımcılara ne sağlayacak?

Sponsorluk katılımcılara ne sağlayacak? Sizleri, PERYÖN Trakya Şubesi tarafından 17 Kasım 2018 tarihlerinde, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Konferans Salonu nda düzenlenecek olan Dün Bugün Gelecek temalı İnsan Yönetimine ve iş hayatına dair

Detaylı

17. UÇAN SÜPÜRGE ULUSLARARASI KADIN FİLMLERİ FESTİVALİ 8-15 Mayıs 2014

17. UÇAN SÜPÜRGE ULUSLARARASI KADIN FİLMLERİ FESTİVALİ 8-15 Mayıs 2014 A- FESTİVAL ANA SPONSORLUĞU Kapsam: Uçan Süpürge Kadın Filmleri Festivali sosyal sorumluluk projelerine önem veren kurum ve kuruluşların desteğiyle 17. yaşına geldi. Festivalimizin ismiyle birlikte anılacak

Detaylı

REKLAM SPONSORLUK FIRSATLARI. 13. Uluslararası Kozmetik, Güzellik, Kuaför Fuarı Nisan 2017

REKLAM SPONSORLUK FIRSATLARI. 13. Uluslararası Kozmetik, Güzellik, Kuaför Fuarı Nisan 2017 13. Uluslararası Kozmetik, Güzellik, Kuaför Fuarı 27-29 Nisan 2017 İFM, İstanbul Fuar Merkezi, Yeşilköy ( Atatürk Havaalanı Karşısı ) REKLAM SPONSORLUK FIRSATLARI 1 Index Led Ekran ( Fuar Kayıt Bankosu

Detaylı

Sponsorluk Dosyası 1

Sponsorluk Dosyası 1 Sponsorluk Dosyası 1 www.tuad.org.tr I www.arastirmazirvesi.com 2 ARAŞTIRMA ZİRVESİ Geçmiş Araştırma Zirvelerine Sponsor Olan Bazı Araştırmaverenler 3 ARAŞTIRMA ZİRVESİ 4 ARAŞTIRMA ZİRVESİ 5 ARAŞTIRMA

Detaylı

UMEM Projesini Tanıtım Kampanyalarının Etkinliğinin Değerlendirilmesi:* Deneysel Kayseri Pilot Uygulamasından Sonuçlar

UMEM Projesini Tanıtım Kampanyalarının Etkinliğinin Değerlendirilmesi:* Deneysel Kayseri Pilot Uygulamasından Sonuçlar UMEM Projesini Tanıtım Kampanyalarının Etkinliğinin Değerlendirilmesi:* Deneysel Kayseri Pilot Uygulamasından Sonuçlar Prof. Dr. Serdar SAYAN TOBB ETÜ SPM Direktörü 30 Kasım 2011 * TOBB KOBİ Müdürlüğü

Detaylı

Çankırı İş Dünyası Rehberi

Çankırı İş Dünyası Rehberi Çankırı İş Dünyası Rehberi 3 Çankırı İş Dünyası Rehberi ve ÇanKart nedir? İstanbul Çankırı Vakfımız ve Çankırı Dernekler Federasyonu muzun bir hizmeti olan Çankırı İş Dünyası Rehberi, başta İstanbul olmak

Detaylı

DOSYASI SPONSORLUK HILTON İSTANBUL CONVENTION & EXHIBITION CENTER NİSAN 2018

DOSYASI SPONSORLUK HILTON İSTANBUL CONVENTION & EXHIBITION CENTER NİSAN 2018 SPONSORLUK DOSYASI BU FUAR 5174 SAYILI KANUN GEREĞİ TOBB (TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ) İZNİ İLE DÜZENLENMEKTEDİR. NEDEN SPONSOR OLMALISINIZ? Biz TG EXPO Uluslararası Fuarcılık A.Ş. ve destekçilerimiz;

Detaylı

SPONSORLUK DOSYASI Sponsorluklar Münhasır Sorumlusu

SPONSORLUK DOSYASI Sponsorluklar Münhasır Sorumlusu SPONSORLUK DOSYASI Sponsorluklar Münhasır Sorumlusu Ana Partner Paketi Ana Partnerlik Bedeli : 50.000 TL + KDV Hedeflenen Duyuru Araçları 7-8 Ekim günü Park Aqua da gerçekleşecek Adana Lezzet Festivali

Detaylı

4 SPONSORLUK DOSYASI

4 SPONSORLUK DOSYASI 4 SPONSORLUK DOSYASI 4-6 Şubat 2016 İstanbul Neden Partner Olmalısınız? Yeni müşteriler kazanma ve yeni iş fırsatları yaratma Sektörde öncü olan konuşmacılara erişme Sektör öncüleri ile fikirlerinizi paylaşma

Detaylı

S pons or l uk Al ternatifle r i

S pons or l uk Al ternatifle r i MARBLE BÜYÜMEYE DEVAM EDIYOR... 23-26 MART 2016 Re k l a m v e S pons or l uk Al ternatifle r i m a r b l e. i z f a s. c o m. t r Dış Mekan Reklam Alternatifleri Ana Giriş Kübik Karkas ÖZELİKLER: Ölçü:

Detaylı

develi Kurumsal Kimlik Kılavuzu 2017

develi Kurumsal Kimlik Kılavuzu 2017 Kurumsal Kimlik Kılavuzu 2017 İçindekiler 1. 1.1 Giriş Kurumsal Kimlik Kılavuzu 2. Ana Unsurlar 2.1 Logolar / Kullanım Kuralları / Logotype 2.1.1 Develi Belediyesi Logosu 2.1.2 Develi Kent Logosu 2.1.3

Detaylı

Freelance Grafik Tasarım Fiyat Listesi & Çalışma Şartları

Freelance Grafik Tasarım Fiyat Listesi & Çalışma Şartları Freelance Grafik Tasarım Fiyat Listesi & Çalışma Şartları 2016-2017 KURUMSAL KİMLİK ÇALIŞMALARI Logo Tasarımı Kurumsal Kimlik Tasarımları (8 Parçaya kadar.) 500 TL - 2000 TL 1000 TL - 2000 TL Kartvizit

Detaylı

Kurumsal Kimlik. Web Sitesi Tasarımı & Kodlaması. Reklam Tanıtım Ürünleri. Dijital Medya. Stand Tanıtım Ürünleri. Prodüksiyon.

Kurumsal Kimlik. Web Sitesi Tasarımı & Kodlaması. Reklam Tanıtım Ürünleri. Dijital Medya. Stand Tanıtım Ürünleri. Prodüksiyon. Biz küçücük ama sıcacık bir ekibiz. İşimizi Tutkuyla yapar ve en iyi sonucu almak için çabalarız. Müşterilerimize verdiğimiz değer başta olmak üzere, birbirimize ve işimize aşkla bağlı oluşumuz, bizi yukarıya

Detaylı

ACE of M.I.C.E. EXHIBITION 2016 REKLAM VE TANITIM KATEGORİLERİ

ACE of M.I.C.E. EXHIBITION 2016 REKLAM VE TANITIM KATEGORİLERİ ACE of M.I.C.E. EXHIBITION 2016 REKLAM VE TANITIM KATEGORİLERİ Sponsorluk kategorilerine ilişkin detaylı bilgi almak ve özel sponsorluk talepleriniz için Turizm Medya Grubu ile sales@ameistanbul.com adresinden

Detaylı

Reklam. Alternatifleri

Reklam. Alternatifleri Reklam Alternatifleri www.travelturkeyexpo.com 2016 İç Mekan Reklam Alternatifleri Kırlangıç Flama Fuaye ÖZELİKLER: Ölçü: 150x400cm Baskı, Uygulama, Demontaj: Firma tarafından yaptırılacaktır. Malzeme:

Detaylı

TÜRKİYE DEPREM VAKFI TANITIM & DEPREM ZİRVESİ SPONSORLUK DOSYASI

TÜRKİYE DEPREM VAKFI TANITIM & DEPREM ZİRVESİ SPONSORLUK DOSYASI 2014 DEPREM ZİRVESİ TÜRKİYE DEPREM VAKFI TANITIM & DEPREM ZİRVESİ SPONSORLUK DOSYASI www.turkiyedepremvakfi.org.tr tdv@turkiyedepremvakfi.org.tr twitter: twitter.com/tdvakfi facebook: facebook.com/turkiyedepremvakfi

Detaylı

Reklam ve Sponsorluk. Alternatifleri. ifwedding.izfas.com.tr

Reklam ve Sponsorluk. Alternatifleri. ifwedding.izfas.com.tr Reklam ve Sponsorluk Alternatifleri ifwedding.izfas.com.tr Dış Mekan Reklam Alternatifleri Açık Sergi Alanı Pano Reklam Alanı ÖZELİKLER: Ölçü: 600x500cm Baskı & Uygulama: İzfaş tarafından yaptırılacaktır.

Detaylı

exclusive SPONSORLUK DOSYASI GÜVENLİK FUARI VE KONFERANSI MART 2018 SHERATON ANKARA HOTEL & CONVENTION CENTER

exclusive SPONSORLUK DOSYASI GÜVENLİK FUARI VE KONFERANSI MART 2018 SHERATON ANKARA HOTEL & CONVENTION CENTER exclusive GÜVENLİK FUARI VE KONFERANSI SPONSORLUK DOSYASI 6-7-8 MART 2018 SHERATON ANKARA HOTEL & CONVENTION CENTER ANA SPONSORLUK Fuar ve Konferans kapsamında tek ana sponsor olmak üzere en yukarıda yer

Detaylı

KURUMSAL KİMLİK KILAVUZU. T. C. Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı tarafından hazırlanmıştır.

KURUMSAL KİMLİK KILAVUZU. T. C. Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı tarafından hazırlanmıştır. KURUMSAL KİMLİK KILAVUZU 2015 T. C. Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı tarafından hazırlanmıştır. İÇİNDEKİLER AMBLEM ve LOGO 1.0 Amblem / Type 1.1 Logotype 1.2 Logo nun Renkli Kullanımı 1.3 Logo nun SB Kullanımı

Detaylı

TRAVEL TURKEY 2017

TRAVEL TURKEY 2017 www.fuarizmir.com.tr TRAVEL TURKEY 2017 DIŞ MEKAN REKLAM ALTERNATiFLERi 2017 A Fotoselli Kapı Giydirme Özelikler : Alınlık Ölçüsü: 380x48 cm Alınlık Yan Ölçüleri: 120x46cm Kapı Ölçüsü: 80x227cm Kapı Yan

Detaylı

LOGO TASARIMI VE HİKAYESİ

LOGO TASARIMI VE HİKAYESİ KURUMSAL KİMLİK 01 LOGO TASARIMI VE HİKAYESİ Lale Formunda Öğrenci Figürü El Üstünde Tutmak Değer Vermek Eğitim, Milli ve Manevi Değerler Hicri ve Miladi Kuruluş Yılı 02 KURUMSAL RENK DEĞERLERİ PANTONE

Detaylı

KONU İZMİR KONAK BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ ŞUBAT 2016- HAZİRAN 2016 YILI BASILI TANITIM MATERYALİ HİZMETİ ALIM İŞİ

KONU İZMİR KONAK BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ ŞUBAT 2016- HAZİRAN 2016 YILI BASILI TANITIM MATERYALİ HİZMETİ ALIM İŞİ TEKNİK ŞARTNAME KONU İZMİR KONAK BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ ŞUBAT 2016- HAZİRAN 2016 YILI BASILI TANITIM MATERYALİ HİZMETİ ALIM İŞİ MADDE 1 - İŞİN KONUSU Belediyemizce düzenlenen kültürel

Detaylı

P R I N T E X P O 3DTURKEY

P R I N T E X P O 3DTURKEY 3. TEKNOLOJİDE BÜYÜK DEĞİŞİM BAŞLIYOR PARÇASI OLMAYA VAR MISINIZ? SPONSORLUK DOSYASI Demos Fuarcılık ve Organizasyon A.Ş. www.demosfuar.com.tr - info@demosfuar.com.tr E X H I B I T I O N SPONSORLUK DOSYASI

Detaylı

B2C & B2B PLATFORMS. www.chehobo.com MARKA DOSYASI

B2C & B2B PLATFORMS. www.chehobo.com MARKA DOSYASI B2C & B2B PLATFORMS MARKA DOSYASI sürdürülebilirlik politikası chehobo.com chehobo.com chehobo.com u global seyahat sektörünün en akılda kalıcı, en etkileyici ve en basit çözümü olması için ürettik TAMER

Detaylı

Kurumsal kimlik, bir kuruluşun temel stratejileri doğrultusunda görsel bir bütünlük sağlayarak kendini ifade etme biçimidir.

Kurumsal kimlik, bir kuruluşun temel stratejileri doğrultusunda görsel bir bütünlük sağlayarak kendini ifade etme biçimidir. Kurumsal kimlik, bir kuruluşun temel stratejileri doğrultusunda görsel bir bütünlük sağlayarak kendini ifade etme biçimidir. AKO nun görsel ve algısal iletişimine dair ortak bir dil oluşturmak üzere hazırlanan

Detaylı

DİJİTAL KİMYA TEKNOLOJİLERİ GAZETESİ medyakit 2017 / 2018

DİJİTAL KİMYA TEKNOLOJİLERİ GAZETESİ medyakit 2017 / 2018 www.chemlife.com.tr DİJİTAL KİMYA TEKNOLOJİLERİ GAZETESİ medyakit 2017 / ChemLife Kimya Teknolojileri Gazetesi nin amacı; kimya bilimi, sanayisi ve bağlı alt sektörlerin gelişmesine katkıda bulunarak,

Detaylı

TAXIWORLD TURKEY 18-21.02.2016 04-06.02.2016

TAXIWORLD TURKEY 18-21.02.2016 04-06.02.2016 19-21.04.2012 TAXIWORLD TURKEY 04-06.02.2016 18-21.02.2016 2.Kara, Deniz, Hava Taksi Üreticileri ve Yan Sanayi İhtisas Fuarı 2nd Trade Fair for Road, Sea and Air Taxi Producers and Subindustry Or zer /

Detaylı

BASIN YAYIN VE HALKLA ĠLĠġKĠLER MÜDÜRLÜĞÜ BELEDĠYEMĠZĠN ĠÇ VE DIġ MEKÂN TANITIM MATERYALLERĠ YAPTIRILMASI HĠZMET ALIMI ĠġĠ TEKNĠK ġartname

BASIN YAYIN VE HALKLA ĠLĠġKĠLER MÜDÜRLÜĞÜ BELEDĠYEMĠZĠN ĠÇ VE DIġ MEKÂN TANITIM MATERYALLERĠ YAPTIRILMASI HĠZMET ALIMI ĠġĠ TEKNĠK ġartname BASIN YAYIN VE HALKLA ĠLĠġKĠLER MÜDÜRLÜĞÜ BELEDĠYEMĠZĠN ĠÇ VE DIġ MEKÂN TANITIM MATERYALLERĠ YAPTIRILMASI HĠZMET ALIMI ĠġĠ TEKNĠK ġartname ĠHALENĠN KONUSU : MADDE 1- Belediyemiz tarafından projelendirilen,

Detaylı

T.C. AVRUPA BĠRLĠĞĠ BAKANLIĞI Proje Uygulama Başkanlığı

T.C. AVRUPA BĠRLĠĞĠ BAKANLIĞI Proje Uygulama Başkanlığı T.C. AVRUPA BĠRLĠĞĠ BAKANLIĞI Proje Uygulama Başkanlığı ĠLLERĠMĠZ AVRUPA BĠRLĠĞĠNE HAZIRLANIYOR PROGRAMI TANITIM VE GÖRÜNÜRLÜK REHBERĠ Haziran 2011 1. Ġllerimiz Avrupa Birliğine Hazırlanıyor Programı Tanıtım

Detaylı

İşbirliği ile Medya Partnerleri Destekleyen Organizatör

İşbirliği ile Medya Partnerleri Destekleyen Organizatör 25-27 EKiM 2018 İSTANBUL FUAR MERKEZİ www.interdyeprinting.com SPONSORLUK SEÇENEKLERİ İşbirliği ile Medya Partnerleri Destekleyen Organizatör Turkish Textile Dyeing and Finishing Industrialists Association

Detaylı

KALİD Sponsorluk Dosyası

KALİD Sponsorluk Dosyası KALİD Sponsorluk Dosyası 2010 Kadıköy Maarif Koleji ve Anadolu Lisesi Mezunlar Derneği KALİD, 2010 yılında da etkinlik ve aktivitelerini it i i artırarak devam ettirmektedir. Kurumunuza faydalı olacağını

Detaylı

BÖLÜM: 1. Dijital Promosyon Materyallerinin Tanıtımı

BÖLÜM: 1. Dijital Promosyon Materyallerinin Tanıtımı BÖLÜM: 1 Dijital Promosyon Materyallerinin Tanıtımı Dijital Promosyon Materyallerinin Tanıtımı Dijital promosyon materyalleri nedir? Neden ihtiyaç vardır? Dijital Promosyon Materyallerinin Tanıtımı Dijital

Detaylı

3. ULUSLARARASI MOBİLYA, DEKORASYON, EV EŞYALARI EV TEKSTİLİ FUARI

3. ULUSLARARASI MOBİLYA, DEKORASYON, EV EŞYALARI EV TEKSTİLİ FUARI FUAR RAPORU 05-08 Aralık 2013 Kazablanka - FAS OFEC FUAR HAKKINDA MaDecor Expo 2013 05 08 Aralık 2013 tarihleri arasında Atılım Fuarcılık, Elan Expo ve Fas'ın en büyük organizasyon şirketlerinden biri

Detaylı

KURUMSAL KİMLİK KILAVUZU

KURUMSAL KİMLİK KILAVUZU KURUMSAL KİMLİK KILAVUZU içindekiler : Logo Kullanım Renkler Siyah Beyaz Kullanım Zemin Üzeri Kullanım Minimum Kullanım Fotoğraf ve Desen Üzerinde Kullanım Yanlış Kullanımlar Renk Seperasyonu Yazı Karakterleri

Detaylı

DİYANET İŞLERİ BAŞKANLIĞI TANITIM YÖNERGESİ (*) BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

DİYANET İŞLERİ BAŞKANLIĞI TANITIM YÖNERGESİ (*) BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar DİYANET İŞLERİ BAŞKANLIĞI TANITIM YÖNERGESİ (*) BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 - (1) Bu Yönergenin amacı, Diyanet İşleri Başkanlığı merkez, taşra ve yurt dışı teşkilatları

Detaylı

DİJİTAL KİMYA TEKNOLOJİLERİ GAZETESİ medyakit / 2018

DİJİTAL KİMYA TEKNOLOJİLERİ GAZETESİ medyakit / 2018 www.chemlife.com.tr DİJİTAL KİMYA TEKNOLOJİLERİ GAZETESİ medyakit / WEB ONLINE 25.000 ÜZERİ KULLANICI E-MAİL 30.000 ÜZERİ ABONE UYGULAMA 5.000 ÜZERİ KULLANICI TUMBLR GÖRSEL İÇERİK VE HABER PAYLAŞIMLARI

Detaylı

2-3 Aralık 2013, Hilton Convention Center, BURSA SPONSORLUK DOSYASI. Zirve ile ilgili özel kitap basımı ve dokümantasyon servisleri

2-3 Aralık 2013, Hilton Convention Center, BURSA SPONSORLUK DOSYASI. Zirve ile ilgili özel kitap basımı ve dokümantasyon servisleri KATEGORİLER Ana Sponsorluk (35.000 TL) *tek firma ile sınırlıdır. Konuşmacı Sponsorluğu (25.000 TL) *tek firma ile sınırlıdır. Zirve Sponsorluğu (15.000 TL) Zirve Özel Akşam Yemeği (7.000 TL) *tek firma

Detaylı

OSMANİYE BELEDİYESİ GÖRÜNÜRLÜK KILAVUZU

OSMANİYE BELEDİYESİ GÖRÜNÜRLÜK KILAVUZU OSMANİYE BELEDİYESİ GÖRÜNÜRLÜK KILAVUZU Bu kılavuz; ufak değişiklikler dışında Kurumsal Kimlik Kılavuzuna uygun olarak hazırlanmıştır. Neden Görünürlük Kılavuzuna Uygun Davranmalıyız? Kurumsal İletişimin

Detaylı

Reklam. Alternatifleri. shoexpo. izfas.com.tr

Reklam. Alternatifleri. shoexpo. izfas.com.tr Reklam Alternatifleri shoexpo. izfas.com.tr İç Mekan Reklam Alternatifleri Kırlangıç Flama Fuaye ÖZELİKLER: Ölçü: 150x400cm Baskı, Uygulama, Demontaj: Firma tarafından yaptırılacaktır. Malzeme: Blackback

Detaylı

Reklam ve Sponsorluk Alternatifleri

Reklam ve Sponsorluk Alternatifleri Reklam ve Sponsorluk Alternatifleri Dış Mekan Reklam Alternatifleri Ana Giriş Krom Pano ÖZELLİKLER: Ölçü: 590x295cm Baskı, Uygulama ve Söküm: Firma tarafından yaptırılacaktır. Malzeme: Blackback branda

Detaylı

16-18 ŞUBAT 2017 İSTANBUL

16-18 ŞUBAT 2017 İSTANBUL GLOBAL MEETING 2017 16-18 ŞUBAT 2017 İSTANBUL SPONSORLUK DOSYASI World Tourism Forum Dünya Turizm Örgütü Üyesidir. WORLD TOURISM FORUM /// 16-18 ŞUBAT 2017 16-18 Şubat 2017 WORLD TOURISM FORUM GLOBAL MEETING

Detaylı

Agate Creative ; Orta ve büyük ölçekli kurumsal firmaların ihtiyaçlarını analiz ederek, müşterilerinin ihtiyaç duyduğu marka kimliği çalışması, web

Agate Creative ; Orta ve büyük ölçekli kurumsal firmaların ihtiyaçlarını analiz ederek, müşterilerinin ihtiyaç duyduğu marka kimliği çalışması, web Agate Creative ; Orta ve büyük ölçekli kurumsal firmaların ihtiyaçlarını analiz ederek, müşterilerinin ihtiyaç duyduğu marka kimliği çalışması, web tasarım, marka danışmanlığı, ve tüm creative tasarımları

Detaylı

MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ KURUM KİMLİĞİ KILAVUZU 2012

MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ KURUM KİMLİĞİ KILAVUZU 2012 KURUM KİMLİĞİ KILAVUZU 2012 İçindekiler 1.0 1.1 1.2 1.3 1.4 1.5 2.0 2.1 2.2 3.0 3.1 3.2 3.3 3.4 3.5 3.6 3.7 3.8 3.8 3.10 3.11 3.12 3.13 3.14 3.15 AMBLEM VE LOGO Amblem... 3 Logotype... 4 Logo nun Dikey

Detaylı

BTO logotaypının etrafında bırakılması önerilen minimum alan (güvenlik alanı) aşağıda y ile gösterilen majiskülharflerin yüksekliği kadar olmalıdır.

BTO logotaypının etrafında bırakılması önerilen minimum alan (güvenlik alanı) aşağıda y ile gösterilen majiskülharflerin yüksekliği kadar olmalıdır. Güvenlik Alanı BTO logotaypının etrafında bırakılması önerilen minimum alan (güvenlik alanı) aşağıda y ile gösterilen majiskülharflerin yüksekliği kadar olmalıdır. Dar alanlarda her iki yanda da güvenlik

Detaylı

DİCLE KALKINMA AJANSI DESTEK PROGRAMLARI GÖRÜNÜRLÜK USUL VE ESASLARI

DİCLE KALKINMA AJANSI DESTEK PROGRAMLARI GÖRÜNÜRLÜK USUL VE ESASLARI DİCLE KALKINMA AJANSI DESTEK PROGRAMLARI GÖRÜNÜRLÜK USUL VE ESASLARI KASIM 2011 İÇİNDEKİLER 1. DİCLE KALKINMA AJANSI GÖRÜNÜRLÜK USÜL VE ESASLARI... 3 2. PROJELERDE UYGULANACAK GENEL GÖRÜNÜRLÜK KURALLARI...

Detaylı

SPONSORLUK VE REKLAM SEÇENEKLERİ

SPONSORLUK VE REKLAM SEÇENEKLERİ perspective of the future SPONSORLUK VE REKLAM SEÇENEKLERİ the future perspective of SECURITY 18. ULUSLARARASI GÜVENLİK VE RFID FUARI the future perspective of FIRE RESCUE 18. ULUSLARARASI YANGIN, ACİL

Detaylı

REKLAM SPONSORLUK FIRSATLARI. 12. Uluslararası Kozmetik, Güzellik, Kuaför Fuarı 21-23 Nisan 2016

REKLAM SPONSORLUK FIRSATLARI. 12. Uluslararası Kozmetik, Güzellik, Kuaför Fuarı 21-23 Nisan 2016 12. Uluslararası Kozmetik, Güzellik, Kuaför Fuarı 21-23 Nisan 2016 IFM, Istanbul Fuar Merkezi, Yeşilköy ( Atatürk Havaalanı Karşısı ) REKLAM SPONSORLUK FIRSATLARI 1 Index Led Ekran ( Fuar Kayıt Bankosu

Detaylı

FESTİVAL HAKKINDA. Magical Fest Türkiye'de en çok biletli seyircinin ağırlayacağı bir festival olacak.

FESTİVAL HAKKINDA. Magical Fest Türkiye'de en çok biletli seyircinin ağırlayacağı bir festival olacak. İÇİNDEKİLER Festival Hakkında... 3 Festival Programı... 4 Line Up (1.Gün)... 5 Line Up (2. Gün)... 6 Festival'in Tanıtımı... 7 Rakamlarla MagicalFest... 8 Festival Alanı... 9 Festivalin Mobil Uygulaması...

Detaylı

Reklam ve Sponsorluk. Alternatifleri. minex.izfas.com.tr

Reklam ve Sponsorluk. Alternatifleri. minex.izfas.com.tr 2017 Reklam ve Sponsorluk Alternatifleri minex.izfas.com.tr İç Mekan Reklam Alternatifleri Kırlangıç Flama Fuaye ÖZELİKLER: Ölçü: 150x400cm Baskı, Uygulama ve Demontaj: Firma tarafından yaptırılacaktır.

Detaylı

Bugün yeni bir yürüyüşün arifesindeyiz

Bugün yeni bir yürüyüşün arifesindeyiz Ak Parti olarak kurulduğumuz günden bu yana geçmişin siyasi alışkanlıklarından uzak durduk. Biz hep bütünleştirici, yapıcı siyasetten yana olduk. İnsanı yaşat ki, devlet yaşasın anlayışı ile 12 yıl boyunca

Detaylı

Buruşuk Ömer Destanı. www.tersisler.org 0212 881 11 58 0212 883 16 86

Buruşuk Ömer Destanı. www.tersisler.org 0212 881 11 58 0212 883 16 86 Buruşuk Ömer Destanı 1900 yılları Türkiye sinden günümüze 100 yıllık süreci konu almaktadır. İstanbul da konakta yaşayan aile ilişkileri örgüsü; arka planında Türkiye de ve dünyada yaşanan toplumsal değişim

Detaylı

DOĞRUDAN TEMĠN ĠLANI BAKIR MADENLİLER DAYANIŞMA VE YARDIMLAŞMA DERNEGİ.

DOĞRUDAN TEMĠN ĠLANI BAKIR MADENLİLER DAYANIŞMA VE YARDIMLAŞMA DERNEGİ. DOĞRUDAN TEMĠN ĠLANI BAKIR MADENLİLER DAYANIŞMA VE YARDIMLAŞMA DERNEGİ. Elazığ ili SODES Maden'li İşsiz Gençlere Yönelik Taş İşçiliği projesi ile İstihdam Yaratma Projesi kapsamında Elektronik Ürünler

Detaylı

Dünya ilk 100 de 10 Türk Tenisçi. Sponsorluk Sunumu

Dünya ilk 100 de 10 Türk Tenisçi. Sponsorluk Sunumu Sponsorluk Sunumu Gökhan Dönmez Tennis Academy Spor Kulübü, yüksek tenis performansına ve kişilerin ihtiyaçlarına odaklanılarak antrenman verilen profesyonel eğitmenler tarafından 2004 yılında İstanbul

Detaylı

16-17 Nisan 2015 Wyndham Grand Hotel Noktaları Birleştirmek

16-17 Nisan 2015 Wyndham Grand Hotel Noktaları Birleştirmek 1 16-17 Nisan 2015 Wyndham Grand Hotel Noktaları Birleştirmek 2 WYNDHAM GRAND HOTEL WYNDHAM GRAND LEVENT- İSTANBUL 16-17 NİSAN 2015 3 BEDELLİ SPONSORLUKLAR ANA SPONSOR (SATILDI) 50.000 TL 36 m 2 stand

Detaylı

10. İSTANBUL MODA KONFERANSI EKİM 2017 SPONSORLUK KATEGORİLERİ VE HAKLARI

10. İSTANBUL MODA KONFERANSI EKİM 2017 SPONSORLUK KATEGORİLERİ VE HAKLARI 11-12 EKİM 2017 SPONSORLUK KATEGORİLERİ VE HAKLARI İsim Sponsoru: 90bin 1- Şirketin logosu aşağıda geçen tüm basılı ve dijital görsellede 1. sırada ve tek başına yer alacaktır. Sahnede 2. Günün B2B Alanında

Detaylı

YILIN GENÇ LİDERLERİ ÖDÜL TÖRENİ 2010

YILIN GENÇ LİDERLERİ ÖDÜL TÖRENİ 2010 l YILIN GENÇ LİDERLERİ ÖDÜL TÖRENİ 2010 Genç Liderler Kimdir? Genç Liderler 2004 yılında kurulmuş, Türkiye nin yönetimiyle ilgili her alan ve her kademede etkin görev almak ve Türkiye nin daha iyi yönetilerek

Detaylı

FUARLARI REKLAM VE SPONSORLUK FIRSATLARI

FUARLARI REKLAM VE SPONSORLUK FIRSATLARI 2019 FUARLARI REKLAM VE SPONSORLUK FIRSATLARI www.tarsusturkey.com BAYRAK DIREKLERI FLAMALARI Fuar alanı girişindeki firmalara, tanıtım amaçlı 14 bayrak direği ayrılmıştır. Sadece 2 firmaya sunulacak tanıtım

Detaylı

R. Tayyip ERDOĞAN AK Parti Genel Başkanı T.C. Cumhurbaşkanı

R. Tayyip ERDOĞAN AK Parti Genel Başkanı T.C. Cumhurbaşkanı 2001 yılında başladığımız kutlu yürüyüşümüz boyunca daima milletimizin gösterdiği istikamete ilerledik. Siyasetimizin merkezine insanımızı yerleştirdik. Tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet anlayışından

Detaylı

BİYOTEKNOLOJİ & YAŞAM BİLİMLERİ GAZETESİ. BİOMEDYA MEDYAKİT Sayfa 1

BİYOTEKNOLOJİ & YAŞAM BİLİMLERİ GAZETESİ. BİOMEDYA MEDYAKİT Sayfa 1 BİOMEDYA MEDYAKİT 2018 www.biomedya.com info@biomedya.com Sayfa 1 Neden Biomedya? Biomedya, alanında uzman yayın kadrosuyla yayın hayatına 2016 yılında merhaba dedi. Biomedya, geleceğe ancak bilim ve teknolojinin

Detaylı

MYK Medya. Banner alanları

MYK Medya. Banner alanları MYK Medya Banner alanları TELEVİDYON.COM ANASAYFA BANNERLAR ALANLARI 1. Banner alanı (728x90) Sabit günlük: $300 Dönüşümlü aylık: $4000 2. Manşet Alanı (525x290) Sabit günlük: $300 Dönüşümlü aylık: $4000

Detaylı

20. KAMU KALİTE SEMPOZYUMU 18 Nisan 2019 İş birliği dosyası

20. KAMU KALİTE SEMPOZYUMU 18 Nisan 2019 İş birliği dosyası 20. KAMU KALİTE SEMPOZYUMU 18 Nisan 2019 İş birliği dosyası Kamu Kalite Sempozyumu Türkiye Kalite Derneği (KalDer), ülkemizde tüm sektör ve kuruluşlarda yönetim kalitesinin artırılması ile daha iyi bir

Detaylı