SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI"

Transkript

1 REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekan Prof.Dr.Orhan TORKUL Prof.Dr.Yılmaz DAŞCIOĞLU Prof.Dr.Hamza AL Tek. Eğt. Fak. Dekanı İlahiyat Fak. Dekanı Güzel San. Fak. Dekanı Prof.Dr.İbrahim ÖZSERT Prof.Dr.H. Mehmet GÜNAY Prof. Besim Fatih DELLALOĞLU İşletme Fak. Dekan V. Bilg. Ve Bilişim Bilimleri Fak.Dek. Hukuk Fak.Dekanı Prof.Dr.Gültekin YILDIZ Prof.Dr.Ümit KOCABIÇAK Prof.Dr.Halil KALABALIK Tıp Fakültesi Dekanı Teknoloji Fak. Dekanı Eğitim Fak. Dekanı Prof.Dr.Ramazan AKDEMİR Prof.Dr.Mehmet SARIBIYIK Prof.Dr. Firdevs KARAHAN İletişim Fakültesi Dekanı Üye Üye Prof.Dr.Aytekin İŞMAN Prof.Dr.Kemal İNAT SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 528 TOPLANTI TARİHİ : Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektörü Prof.Dr. Muzaffer ELMAS başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları almıştır. 1-Üniversitemiz Yönetim Kurulu nun tarih ve 527 sayılı toplantısında alınan 26 nolu kararla Doç.Dr.Ekrem GÜL ün jüri raporlarını değerlendirmek üzere kurulan Komisyon un Raporu Yapılan gizli oylama sonunda; İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü İktisat Politikası Anabilim Dalı Profesör kadrosuna başvuran Doç.Dr.Ekrem GÜL ün 2547 Sayılı Kanun un 26. Maddesi uyarınca atanmasının uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. 2- Üniversitemiz Yönetim Kurulu nun tarih ve 527 sayılı toplantısında alınan - 28 nolu kararla Doç.Dr.Mehmet SARIIŞIK ın jüri raporlarını değerlendirmek üzere kurulan Komisyon un Raporu Yapılan gizli oylama sonunda; İşletme Fakültesi Turizm İşletmeciliği Bölümü Yiyecek-İçecek İşletmeciliği ABD Profesör kadrosuna başvuran Doç.Dr.Mehmet SARIIŞIK ın; 2547 Sayılı Kanun un 26. Maddesi uyarınca atanmasının uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi.

2 ÜYK-528/02 3- Üniversitemiz Yönetim Kurulu nun tarih ve 527 sayılı toplantısında alınan Öğretim Yılı Yaz Dönemi ve 29 nolu kararla Doç.Dr.Hayrettin ZENGİN in jüri raporlarını değerlendirmek üzere kurulan Komisyon un Raporu okundu- Yapılan gizli oylama sonunda; İşletme Fakültesi İşletme Bölümü Üretim Yönetimi ve Pazarlama ABD Doçent kadrosuna başvuran Doç.Dr.Hayrettin ZENGİN in; 2547 Sayılı Kanun un 25. Maddesi uyarınca atanmasının uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. 4- Üniversitemiz Yönetim Kurulu nun tarih ve 527 sayılı toplantısında alınan 31 nolu kararla Dr.Mübin nın jüri raporlarını değerlendirmek üzere kurulan Komisyon un Raporu Yapılan gizli oylama sonunda; Eğitim Fakültesi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Bölümü Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Anabilim Dalı Doçent kadrosuna başvuran Doç.Dr.Mübin KIYICI nın; 2547 Sayılı Kanun un 25. Maddesi uyarınca atanmasının uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. 5- Üniversitemiz Yönetim Kurulu nun tarih ve 527 sayılı toplantısında alınan 32 nolu kararla Doç.Dr.İhsan PEHLİVAN ın jüri raporlarını değerlendirmek üzere kurulan Komisyon un Raporu Yapılan gizli oylama sonunda; Teknoloji Fakültesi Elektrik ve Elektronik Mühendisliği Bölümü Doçent kadrosuna başvuran Doç.Dr.İhsan PEHLİVAN ın; 2547 Sayılı Kanun un 25. Maddesi uyarınca atanmasının uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. 6-Üniversitemiz Yönetim Kurulu nun tarih ve 527 sayılı toplantısında alınan 27 nolu kararla Doç.Dr.Dilek AYGİN in jüri raporlarını değerlendirmek üzere kurulan Komisyon un Raporu Yapılan gizli oylama sonunda; Sağlık Yüksekokulu Hemşirelik Bölümü Cerrahi Hastalıklar Hemşireliği Anabilim Dalı Doçent kadrosuna başvuran Doç.Dr.Dilek AYGİN in; 2547 Sayılı Kanun un 25. Maddesi uyarınca atanmasının uygun olduğuna 7- oybirliği ile karar verildi. 7- Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Anabilim Dalı Doçent kadrosuna Dr.Fikret SOYER in jüri raporlarını değerlendirmek üzere komisyon oluşturulması hususu görüşmeye açıldı. Yapılan görüşmeler sonunda; Dr.Fikret SOYER in jüri raporlarını değerlendirmek üzere; Prof. Dr. Muzaffer ELMAS başkanlığında aşağıda belirtilen üyeler tarafından bir Değerlendirme Komisyonu oluşturulmasına oybirliği ile karar verildi.

3 ÜYK-528/03 KOMİSYON ÜYELERİ : Prof. Dr. Muzaffer ELMAS Rektör Prof. Dr. Mehmet Ali YALÇIN Rektör Yardımcısı Prof. Dr. S.Can KURNAZ Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü 8- Üniversitemiz öğrencilerine Pedagojik Formasyon verilmesi hususu görüşmeye açıldı. Yapılan görüşmeler sonunda; Üniversitemiz son sınıfında yani sekizinci dönemde bulunan ve ilgili programlarına devam edenlerden ön kayıt yaptıran bütün öğrencilerimizin Öğretim yılı Yaz dönemi ile Öğretim yılı Güz dönemi olmak üzere iki dönemde Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı na katılmalarının uygun olduğuna ve konunun Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı na arzına oy birliği ile karar verilmiştir. 9- Mühendislik Fakültesi Dekanlığının tarih ve sayılı yazısı Yapılan görüşmeler sonunda; Mühendislik Fakültesi Çevre Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyelerinden Yrd. Doç. Dr. Asude ATEŞ'in 26/06/ /09/2014 tarihleri arasında İngiltere'nin Leeds Metropolitan University of Applied Sciences Üniversitesi'nde araştırma ve inceleme yapmak üzere; 2547 Sayılı Kanunun 39. maddesi gereğince, 09/06/ /09/2014 tarihleri arasında Üniversitemiz Yurtdışı Araştırma Faaliyetlerini Destekleme Programı Çerçevesinde yevmiye masraflarına karşılık aylık 2500 TL destek sağlanarak maaşlı-izinli görevlendirilmesinin uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi 10- İdari ve Mali İşler Dairesi Başkanlığında görevli Cahit TUFAN ın tarihli dilekçesi Yapılan görüşmeler sonunda; İdari ve Mali İşler Dairesi Başkanlığında görevli Cahit TUFAN ın Protekiz de Escola Superior de Enfermagem de Coimbra Nursing Scholl Of Coimbra LLP/Erasmus Personel Değişimi kapsamında; 6245 Sayılı Harcırah Kanunu uyarınca tarihleri arasında bedeli Erasmus İdari Personel Hareketliliği bütçesinden karşılanmak kaydıyla maaşlı-izinli olarak görevlendirilmelerinin uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. 11- Bilgisayar Ve Bilişim Bilimleri Fakültesi Bilgisayar Sistemleri Mühendisliği Doçent kadrosuna Dr.Numan ÇELEBİ nin jüri raporlarını değerlendirmek üzere komisyon oluşturulması hususu görüşmeye açıldı. Yapılan görüşmeler sonunda; Doç.Dr.Numan ÇELEBİ nin jüri raporlarını değerlendirmek üzere; Prof. Dr. Muzaffer ELMAS başkanlığında aşağıda belirtilen üyeler tarafından bir Değerlendirme Komisyonu oluşturulmasına oybirliği ile karar verildi.

4 ÜYK-528/04 KOMİSYON ÜYELERİ : Prof. Dr. Muzaffer ELMAS Prof. Dr. Mehmet Ali YALÇIN Prof. Dr. Ümit KOCABIÇAK Rektör Rektör Yardımcısı Rektör Yardımcısı 12- Mühendislik Fakültesi Dekanlığının tarih ve sayılı yazısı Yapılan görüşmeler sonunda; Mühendislik Fakültesi Çevre Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyelerinden Uzman Çiğdem ÖZER in 26/06/ /09/2014 tarihleri arasında İngiltere'nin Leeds Metropolitan University of Applied Sciences Üniversitesi'nde araştırma ve inceleme yapmak üzere; 2547 Sayılı Kanunun 39. maddesi gereğince, 09/06/ /09/2014 tarihleri arasında yolluksuz-yevmiyesiz,maaşlı-izinli görevlendirilmesinin uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. 13- SAÜ Araştırma-Geliştirme Uygulama Merkezi Müdürlüğünün tarih ve sayılı yazısı Yapılan görüşmeler sonunda; SAÜ Araştırma-Geliştirme Uygulama Merkezi Müdürlüğünün 10. maddesi uyarınca Müdür olarak Prof.Dr.Hatem AKBULUT un atanmasına, ve aşağıda isimleri belirtilen Öğretim Üyelerinin Merkez Yönetim Kurulunu oluşturmasına oy birliği ile karar verildi. Yönetim Kurulu Üyeleri: 1- Doç.Dr.Mustafa GÜLFEN (Müdür Yardımcısı Fen-Edebiyat Fak. Kimya Bölümü) 2- Yrd.Doç.Dr.Aslan ÇOBAN (Müdür Yardımcısı Teknik Eğitim Fakültesi Bölümü) 3- Prof.Dr.Ali Osman AYDIN Üye- Fen-Edebiyat Fak. Kimya Bölümü 4- Prof.Dr.Mehmet SARIBIYIK Üye-Teknoloji Fak. Dekanı 5- Prof.Dr.H.Murat TÜTÜNCÜ Üye-Fen-Edebiyat Fizik Bölümü 6- Prof.Dr.Ahmet ALP Üye Mühendislik Fak. 14-Personel Dairesi Başkanlığının tarih ve sayılı yazısı Yapılan görüşmeler sonunda; Üniversitemiz idari personeline Hizmetiçi Eğitim Kursunda Bilgisayar dersi vermek üzere Teknoloji Fakültesi Arş.Gör. Muhammed Maruf ÖZTÜRK ün 2547 sayılı kanunun 31. maddesi uyarınca tarihleri arasında görevlendirilmesinin uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi.

5 ÜYK-528/05 15-Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanlığının tarih ve sayılı yazısı Yapılan görüşmeler sonunda; Fen-Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümü öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Hüseyin ALTUNDAĞ'ın 05 Eylül-31 Aralık 2014 tarihleri arasında hafta içi Cuma günleri öğleden sonra yarım gün İş Sağlığı ve Güvenliği alanında faaliyet gösteren Balaban İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitim Danışmanlık Tic. Ve San. Ltd. Şti.'de eğitim danışmanlığı yapmak üzere; Döner Sermaye İşletme Müdürlüğüne (350.- TL+KDV) yatırılmak kaydı ile 2547 Sayılı Kanunun 37. maddesi uyarınca görevlendirilmesinin uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. 16- Sürekli Eğitim Merkezi Müdürlüğünün tarih ve sayılı yazısı Yapılan görüşmeler sonunda; SAÜ Sürekli Eğitim Merkezi Müdürlüğü İş ve Meslek Danışmanlığı Sınavı katılan 1084 kişi x 40.-TL: TL nin Belge ücretinin Mesleki Yeterlilik Kurumunun ekte belirtilen hesabına yatırılmak üzere; Üniversitemiz (Rektörlüğe Bağlı Birimler / ) Döner Sermaye İşletmesi Gelirlerinden karşılanmasının uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. 17-Sakarya Meslek Yüksekokulu Müdürlüğünün tarih ve sayılı yazısı Yapılan görüşmeler sonunda; Sakarya Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Ezgi TANRIVERDİ'nin 13 Haziran Eylül 2014 tarihleri arasında (93 gün) Bulgaristan Varna Üniversitesi'nde inceleme ve araştırmalara katılmak üzere bulunacağından, 2547 Sayılı Kanunun 39. Maddesi gereğince yolluksuzyevmiyesiz, maaşlı-izinli olarak görevlendirilmesinin uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. 18-Sakarya Meslek Yüksekokulu Müdürlüğünün tarih ve sayılı yazısı Yapılan görüşmeler sonunda; Sakarya Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü Öğr. Gör. İsmail Zafer TANRIVERDİ'nin 13 Haziran Eylül 2014 tarihleri arasında (93 gün) Bulgaristan Varna Üniversitesi'nde inceleme ve araştırmalara katılmak üzere bulunacağından, 2547 Sayılı Kanunun 39. Maddesi gereğince yolluksuz-yevmiyesiz, maaşlı-izinli olarak görevlendirilmesinin uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi.

6 ÜYK-528/06 19-İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanlığının tarih ve sayılı yazısı Yapılan görüşmeler sonunda; İktisadi ve İdari Bilimler Maliye Bölümü öğretim elemanı Arş.Gör.Hakan YAVUZ'un 14 Haziran- 14 Eylül 2014 tarihleri arasında İngiltere/Durham Üniversitesi'nde bilimsel araştırma yapmak amacı ile 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu'nun 39. maddesi uyarınca Sakarya Üniversitesi Yurtdışı Araştırma Faaliyetlerini Destekleme Programı kapsamında yevmiye masraflarına karşılık aylık maksimum 2500 TL destek sağlanarak yolluksuz-yevmiyeli, maaşlı-izinli görevlendirilmesinin uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. 20- İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanlığının tarih ve sayılı yazısı Yapılan görüşmeler sonunda; İktisadi ve İdari Bilimler Maliye Bölümü öğretim elemanı Doç.Dr.Temel GÜRDAL in 14 Haziran- 14 Eylül 2014 tarihleri arasında İngiltere/Durham Üniversitesi'nde bilimsel araştırma yapmak amacı ile 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu'nun 39. maddesi uyarınca Sakarya Üniversitesi Yurtdışı Araştırma Faaliyetlerini Destekleme Programı kapsamında yevmiye masraflarına karşılık aylık maksimum 2500 TL destek sağlanarak yolluksuz-yevmiyeli, maaşlı-izinli görevlendirilmesinin uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi 21- Orta Doğu Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürlüğünün tarih ve sayılı yazısı Yapılan görüşmeler sonunda; Haziran 2014 tarihleri arasında Londra - Birleşik Krallık'ta British Society for Middle Eastern Studies tarafından düzenlenecek olan ''The Middle East in Global Perspective: İnteractions Across Time and Space'' konferansına ''The New Middle East and Construction of a Geographical Space: A Critical Geopolitics Approach'' adlı bildiriyi sunmak üzere Merkezimizde görevli Arş. Gör. İsmail Numan TELCİ'nin; 2547 sayılı Kanunun 39. maddesinin uyarınca Haziran 2014 tarihleri arasında yolluklu - yevmiyeli ve maaşlı izinli tüm masrafların rektörlük bütçesinden karşılanmak kaydı ile görevlendirilmesinin uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. 22- Üniversite, Sanayi ve Toplum İşbirliği Koordinatörlüğünün tarih ve sayılı yazısı Yapılan görüşmeler sonunda; Üniversite, Sanayi ve Toplum İşbirliği Koordinatörlüğü tarafından Haziran 2014 tarihleri arasında Dokuz Eylül Üniversitesi TTO, Ege Üniversitesi Ebiltem ve İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü TTO ile yapılacak olan toplantı ve görüşmeler yapmak üzere Prof.Dr.Harun TAŞKIN; Arş.Gör. Bilgehan ERDEM Öğr.Gör. Coşkun CENGİZ VE Öğr.Gör. Gizem ŞAHİN in 2547 Sayılı Kanunun 39. maddesi uyarınca yolluklu-yevmiyesi maaşlı-izinli ulaşım, konaklama ve yemek masraflarının Döner sermaye İşletmesi Müdürlüğü ilgili kaleminden karşılanmak kaydı ile görevlendirilmelerinin uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi.

7 ÜYK-528/ Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğünün tarih ve sayılı yazısı Yapılan görüşmeler sonunda; Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Sanat Tarihi Anabilim Dalında görevli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Yaşar ÇORUHLU nun 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanunun 40/d maddesi uyarınca; aşağıda belirtilen yüksek lisans programlarında ders vermek üzere Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılında Enstitümüz Sanat Tarihi EABD da görevlendirilmesinin uygun olduğuna ve yüksek lisans haftalık ders programına ekteki şekliyle işlenmesinin uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. 24- Mühendislik Fakültesi Dekanlığının tarih ve sayılı yazısı Yapılan görüşmeler sonunda; tarihleri arasında görevlendirilen Mühendislik Fakültesi Öğretim üyesi Doç.Dr.Tarık ÇAKAR ın Mekadonya Üsküp de bulunan Uluslararası Balkan Üniversitesi nde seminerler ve ders vermek üzere; görevlendirme süresinin tarihinden itibaren tarihine kadar 1 yıl süre ile 2547 Sayılı Kanun un 39. Maddesine 4249 sayılı kanun İle eklenen son fıkra gereğince yolluksuz-yevmiyesiz, maaşlı-izinli olarak görevlendirilmesine ve Milli Eğitim Bakanlığının onayı alınmak üzere gereği için Yükseköğretim Kurulu Başkanlığına arzına oybirliği ile karar verildi. 25- Orta Doğu Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürlüğünün tarih ve sayılı yazısı Yapılan görüşmeler sonunda; Ortadoğu Uygulama ve Araştırma Merkezi yayınlamış olduğumuz Türkiye Ortadoğu Çalışmaları Dergisi'nin 1. cilt 1.sayısından 200 adet bastırılmış olup, dergi basım ücretinin Üniversitemiz Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü gelirlerinden karşılanmasının uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. 26- Öğrenci İşleri Dairesi Başkanlığının tarih ve sayılı yazısı Yapılan görüşmeler sonunda; Mühendislik Fakültesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümünden mezun olup, tarih ve /1377 sayılı diplomasını kaybeden Yağmur HACIALİEFENDİOĞLU na kaybolan diplomasının yerine Sakarya Üniversitesi Diploma, Mezuniyet Belgesi ile Diğer Belgelerin Düzenlenmesine İlişkin Yönetmelik in 5. Maddesi (Diploma, Sertifika veya Uzmanlık Belgelerini Kaybedenlere Diploma, Sertifika veya Uzmanlık Belgeleri Yerine Verilecek 2. Nüshalarını Düzenleme Esasları) gereğince DUPLICATE verilmesine oybirliği karar verildi.

8 ÜYK-528/ İletişim Fakültesi Dekanlığının tarih ve sayılı yazısı Yapılan görüşmeler sonunda; Üniversitelerarası Kurul Başkanlığınca ekte belirtilen adayların eserlerini incelemek üzere görevlendirilen İletişim Fakültesi Dekanı ve İletişim Tasarımı ve Medya Bölümü Öğretim Üyesi Prof.Dr.Aytekin İŞMAN ın söz konusu adaylar bilim alanına uygun olmadığından ekte belirtilen gerekçeler doğrultusunda inceleme Komisyon üyeliğinden çekilmesinin uygun olduğuna ve gereği için Üniversitelerarası Kurul Başkanlığına arzına oybirliği ile karar verildi. 28- Öğrenci İşleri Dairesi Başkanlığının tarih ve sayılı yazısı Yapılan görüşmeler sonunda; İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü'nün tarih ve 46 / 57 sayılı genelgesi kapsamında yurtdışında eğitim, kişisel gelişim, kültürel etkinlik, sosyal sorumluk imkânı sağlayan programların şartlarının çeşitlilik arz etmesi üzerine, Üniversitemiz öğrencilerinin beyanlarına istinaden kendilerine Harçsız Öğrenci Pasaportu yazısı Dışilişikler Şube Müdürlüğü tarafından verilmesinin uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. 29- Öğrenci İşleri Dairesi Başkanlığının tarih ve sayılı yazısı Yapılan görüşmeler sonunda; Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümünün numaralı öğrencisi Volkan PEPE nin ekte belirtilen nedenlerden dolayı Futsal dersinden çıkarılarak Rekreasyon dersinin verilmesinin uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. 30- Geyve Meslek Yüksekokulu Müdürlüğünün tarih ve sayılı yazısı Yapılan görüşmeler sonunda; Geyve Meslek Yüksekokulu Eğitim- Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı nda ekte belirtilen dersleri vermek üzere ilgili öğretim elemanlarınca karşılanmak üzere; 2547 Sayılı Kanunun 31 maddesi ve 657 sayılı Kanunun 89. maddesi uyarınca ders saati ile görevlendirilmelerinin uygun olduğuna oybirliği karar verildi. 31- Mühendislik Fakültesi Dekanlığının tarih ve sayılı yazısı Yapılan görüşmeler sonunda; Mühendislik Fakültesi Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyelerinden Yrd. Doç. Dr. Türker Fedai ÇAVUŞ'un Balaban İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitim Danışmanlık Anonim Şirketinde ders vermek üzere 25/05/2014 Pazar günü (yarım gün) ve 14/06/2014 Cumartesi (yarım gün) olmak üzere Döner Sermaye İşletme Müdürlüğüne (günlük 250.-TL+ KDV) yatırılmak kaydı ile 2547 Sayılı Kanunun 37. Maddesi gereğince görevlendirilmesinin uygun olduğuna olduğuna oybirliği karar verildi.

9 ÜYK-528/09 32-Mühendislik Fakültesi Dekanlığının tarih ve sayılı yazısı Yapılan görüşmeler sonunda; Arş. Gör. Şuayb Çağrı YENER'in, Almanya'nın Technishen Üniversitat Dortmund Üniversitesi'nde araştırma ve inceleme yapmak üzere 2547 Sayılı Kanunun 39. maddesi gereğince, 16/06/ /09/2014 tarihleri arasında Üniversitemiz Yurtdışı Araştırma Faaliyetlerini Destekleme Programı Çerçevesinde yevmiye masraflarına karşılık aylık 2500 TL destek sağlanarak yolluklu-yevmiyeli maaşlı-izinli görevlendirilmesinin uygun olduğuna oybirliği karar verildi. 33-Mühendislik Fakültesi Dekanlığının tarih ve sayılı yazısı Yapılan görüşmeler sonunda; Mühendislik Fakültesi Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyelerinden Prof. Dr. Sakin ZEYTİN'in, Kocaeli/Çayırova'da Şekerpınar Mevkii Taysad Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren KANCA el Aletleri ve Dövme Çelik Sanayi Anonim Şirketinde 2547 Sayılı Kanunun 37. Maddesi gereğince Döner Sermaye İşletme Müdürlüğüne (günlük TL+KDV) yatırılmak kaydı ile 1 yıl süre ile 01/02/ /02/2015 tarihleri arasında (ayda iki tam gün ve cumartesi günleri) danışman olarak görevlendirilmesinin uygun olduğuna oybirliği karar verildi 34-Mühendislik Fakültesi Dekanlığının tarih ve sayılı yazısı Yapılan görüşmeler sonunda; Mühendislik Fakültesi Çevre Mühendisliği Bölümü Arş. Gör Ahsen AKBULUT'un, 07/06/ /06/2014 tarihleri arasında İstanbul'da düzenlenecek olan International Conference on Clean Energy (ICCE 2014) isimli konferansa bildiri ile katılmak üzere 2547 Sayılı Kanunun 39. maddesi gereğince, 07/06/ /06/2014 (7 gün) tarihleri arasında Üniversitemiz Yayın Teşvik Programı çerçevesinde, yolluk-yevmiye ve diğer tüm masrafları için maksimum 750 TL destek sağlanarak yolluklu-yevmiyeli maaşlı-izinli olarak görevlendirilmesinin uygun olduğuna oybirliği karar verildi. 35-Mühendislik Fakültesi Dekanlığının tarih ve sayılı yazısı Yapılan görüşmeler sonunda; Mühendislik Fakültesi Çevre Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyelerinden Doç. Dr. Şeref SOYLU'nun, 22/06/ /06/2014 tarihleri arasında İsviçre'de düzenlenecek olan "18'inci ETH-Yanma Kaynaklı Nanopartiküler" isimli konferansa poster sunumu ile katılmak üzere 2547 Sayılı Kanunun 39. maddesi gereğince, 22/06/ /06/2014 (5 gün) tarihleri arasında Üniversitemiz Yayın Teşvik Programı çerçevesinde, yolluk-yevmiye ve diğer tüm masrafları için maksimum 2000 TL destek sağlanarak yolluklu-yevmiyeli maaşlı-izinli olarak görevlendirilmesinin uygun olduğuna oybirliği karar verildi.

10 ÜYK-528/ Mühendislik Fakültesi Dekanlığının tarih ve sayılı yazısı Yapılan görüşmeler sonunda; Mühendislik Fakültesi Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümü Öğretim Elemanlarından Arş. Gör. Burhan BARAKLI, 15/06/ /09/2014 tarihleri arasında University of Applied Sciences Vienna-Viyena- Avusturya'da araştırma ve inceleme yapmak üzere 2547 Sayılı Kanunun 39. gereğince, 15/06/ /09/2014 tarihleri arasında Üniversitemiz Yurtdışı Araştırma Faaliyetlerini Destekleme Programı Çerçevesinde yevmiye masraflarına karşılık aylık 2500 TL destek sağlanarak yolluklu-yevmiyeli maaşlı-izinli görevlendirilmesinin uygun olduğuna oybirliği karar verildi. 37-Sakarya Meslek Yüksekokulu Müdürlüğünün tarih ve sayılı yazısı Yapılan görüşmeler sonunda; Sakarya Meslek Yüksekokulu öğretim üyesi Doç. Dr. Adem ONAT'ın 06 Haziran Eylül 2014 tarihleri arasında (91 gün) Bulgaristan Varna Üniversitesi'nde inceleme ve araştırmalara katılmak üzere; tüm masraflarına karşılık aylık TL'nin Üniversitemiz Yurtdışı Araştırma Faaliyetlerini Destekleme Programı kapsamında karşılanarak, 2547 Sayılı Kanunun 39. gereğince yolluksuz-yevmiyesiz,maaşlı-izinli olarak görevlendirilmesinin uygun olduğuna oybirliği karar verildi. 38-Orta Doğu Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürlüğünün tarih ve sayılı yazısı Yapılan görüşmeler sonunda; Ortadoğu Uygulama ve Araştırma Merkezinde görevli Arş.Gör. Berkan ÖĞÜR ve Arş.Gör. Recep Tayyip GÜRLER'in Haziran tarihleri arasında Erbil'de düzenlenecek olan ''II. Erbil Türk Üniversiteleri Fuarı''na Sakarya Üniversitesini Temsil Etmek ve Tanıtmak üzere görevlendirilmesi talebine istinaden 23 Haziran -1 Temmuz 2014 tarihleri arasında tüm masrafların Rektörlük Bütçesinden karşılanmak kaydı ile yolluklu - yevmiyeli ve maaşlı - izinli olarak görevlendirilmesinin uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. 39-Yabancı Diller Meslek Yüksekokulu Müdürlüğünün tarih ve sayılı yazısı Yapılan görüşmeler sonunda; Yabancı Diller Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç.Dr.Metin TİMUÇİN in Kıprıs ODTÜ Kuzey Kıbrıs Kampüsü nde 7-8 Haziran 2014 tarihinde düzenlenecek olan İngiliz Dili Eğitimi Araştırma Projelerinin tartışılacağı 4th ELTER Colloquium'un katılmak üzere 6-9 Haziran 2014 tarihleri arasında tüm masrafların Rektörlük Bütçesinden karşılanmak kaydı ile yolluklu yevmiyeli-maaşlı-izinli görevlendirilmesinin uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi.

11 ÜYK-528/ Fen Edebiyat Fakültesi Dekanlığı'nın 16/05/ tarih ve sayılı yazısı Yapılan görüşmeler sonunda; Fen Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümünün Lisans Öğrenci Laboratuarlarında kullanılmak üzere; ekte belirtilen malzemelerin temin edilerek bedellerinin Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü gelirlerinden karşılanmasının uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. 41- İşletme Fakültesi Dekanlığı'nın 21/05/ tarih ve sayılı yazısı Yapılan görüşmeler sonunda; İşletme Fakültesi nin AACSB International'a üyeliğinin devamı için ekte belirtilen üyelik aidatı, para transfer ücreti ve vergi bedellerinin (Rektörlüğe Bağlı Birimler / ) Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü gelirlerinden karşılanmasının uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. 42-Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğü nün 22/05/ tarih ve sayılı yazısı Yapılan görüşmeler sonunda; Üniversitemiz ve İlmi Etütler Derneği (İLEM) işbirliği ile Mayıs 2014 tarihleri arasında düzenlenmiş olan "III. Türkiye Lisansüstü Çalışmalar Kongresinde Üniversitemiz için yapılan harcamalara ilişkin (Rektörlüğe Bağlı Birimler / ) Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü gelirlerinden karşılanmasının uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. 43-Mühendislik Fakültesi Dekanlığı'nın 13/05/ , 21/05/ , 21/05/ , 07/04/ , 18/04/ , 22/04/ tarihli ve sayılı yazıları Yapılan görüşmeler sonunda; Mühendislik Fakültesi çeşitli bölümlerinde kullanılmak üzere; ekte belirtilen malzemelerin temin edilerek bedellerinin (Rektörlüğe Bağlı Birimler / ) Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü gelirlerinden karşılanmasının uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. 44-Mühendislik Fakültesi öğrencisi Hakan KÖSE nin sınav kağıdını yeniden değerlendirmek üzere oluşturulan Komisyon un Raporu görüşmeye açıldı. Yapılan görüşmeler sonunda; Mühendislik Fakültesi öğrencisi öğrencisi G nolu Hakan KÖSE nin kım111 KODLU Kimya dersi final sınavı notu itiraz dilekçesine istinaden, sınav kağıdını yeniden değerlendirmek üzere; Üniversitemiz Yönetim Kurulu nun tarih ve 522 sayılı toplantısında alınan 31 nolu kararı ile oluşturulan Komisyon un Raporu doğrultusunda; söz konusu öğrencinin yapılan inceleme sonucunda herhangi bir maddi ya da bilimsel hataya rastlanmaması nedeniyle öğrencinin aldığı notların geçerli sayılmasının uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi.

12 ÜYK-528/12 45-Mühendislik Fakültesi Dekanlığının tarih ve sayılı yazısı Yapılan görüşmeler sonunda; Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyelerinden Yrd. Doç. Dr. Hakan ASLAN'ın, 21/05/ /09/2014 tarihleri arasında Ankara ATO Kongre Merkezi Congresium'da düzenlenecek olan "5. Karayolu Trafik Güvenliği Sempozyumu ve Sergisi'nde " oturum başkanlığı yapmak üzere 2547 Sayılı Kanunun 39. gereğince, 22/05/2014 tarihinde yolluklu-yevmiyeli maaşlı-izinli görevlendirilmesinin uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. 46- Genel Sekreterlik Makamı nın 06/06/2014tarihli ve sayılı yazısı Yapılan görüşmeler sonunda; Üniversitemizin çeşitli birimlerinde ihtiyaç duyulan ve ekli listede dökümü verilen boş kadroların; 78 Sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin 4. maddesi uyarınca aktarılması ve 5. maddesi uyarınca atama izni verilmesi için Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı na arzına oybirliği ile karar verildi. 47- Pamukova Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü nün 04/06/2014 tarih ve sayılı yazısı Yapılan görüşmeler sonunda; Pamukova Meslek Yüksekokulu Pazarlama ve Reklamcılık Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Saim Saner ÇİFTYILDIZ'ın, Komrat Devlet Üniversitesi'nde (Moldova) "6. Uluslararası Balkanlarda Sosyal Bilimler Kongresi"nde bildiri sunmak üzere; 2547 Sayılı Kanunun 39. Maddesi uyarınca Haziran 2014 tarihleri arasında Üniversitemiz Yayın Teşvik Programı çerçevesinde, Yollu-Yevmiye ve diğer tüm masraflar için maksimum 1750TL destek sağlanarak yolluklu-yevmiyeli, maaşlı-izinli görevlendirilmesinin uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. 48- Mühendislik Fakültesi Dekanlığı nın 22/05/2014 tarih ve sayılı yazısı Yapılan görüşmeler sonunda; Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyelerinden Doç. Dr. Ekrem BÜYÜKKAYA'nın, Almanya'nın Duesseldorf University of Applied Sciences Üniversitesi'nde araştırma ve inceleme yapmak üzere; 2547 Sayılı Kanunun 39. Maddesi uyarınca 09/06/ /09/2014 tarihleri arasında Üniversitemiz Yurtdışı Araştırma Faaliyetlerini Destekleme Programı Çerçevesinde yevmiye masraflarına karşılık aylık 2500 TL destek sağlanarak maaşlı-izinli görevlendirilmesinin uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi.

13 ÜYK-528/ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü nün 05/06/2014 tarihli ve sayılı yazısı Yapılan görüşmeler sonunda; Fen Bilimleri Enstitüsü bünyesinde tekniker kadrosunda görev yapan Ayhan KARABAŞ'ın Polonya-Lodz şehrindeki Faculty of Economics, University of Lodz üniversitesine LLP/Erasmus Personel Değişimi kapsamında; 6245 Sayılı Harcırah Kanunu uyarınca 29/06/ /07/2014 tarihleri arasında bedeli Erasmus İdari Personel Hareketliliği bütçesinden karşılanmak kaydıyla maaşlı-izinli olarak görevlendirilmesinin uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. 50- Karasu Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü nün 04/06/2014tarihli ve sayılı yazısı, Yapılan görüşmeler sonunda; Karasu Meslek Yüksekokulu Muhasebe ve Vergi Bölüm Başkanlığı öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Sedat DURMUŞKAYA'nın Polonya Lublin'de Lublin University of Tecknology'de Avrupa Komisyonu'nun düzenlediği "Erasmus Staff Mobility Exchange Programme" adlı personel hareketliliği programına katılmak üzere; 2547 Sayılı Kanunun 39. Maddesi uyarınca Haziran 2014 tarihleri arasında tüm masrafları Erasmus bütçesinden karşılanmak üzere yollukluyevmiyeli, maaşlı izinli görevlendirilmesinin uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. 51- Pamukova Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü nün 04/06/2014 tarih ve sayılı yazısı Yapılan görüşmeler sonunda; Pamukova Meslek Yüksekokulu Yönetim ve Organizasyon Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Kamil TAŞKIN'ın, Komrat Devlet Üniversitesi'nde (Moldova) "6. Uluslararası Balkanlarda Sosyal Bilimler Kongresi"nde bildiri sunmak üzere; 2547 Sayılı Kanunun 39. Maddesi uyarınca Haziran 2014 tarihleri arasında Üniversitemiz Yayın Teşvik Programı çerçevesinde, Yollu-Yevmiye ve diğer tüm masraflar için maksimum 1750TL destek sağlanarak yolluklu-yevmiyeli, maaşlı-izinli görevlendirilmesinin uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. 52- Uzaktan Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürlüğü nün 28/05/2014 tarih ve sayılı yazısı Yapılan görüşmeler sonunda; Uzaktan Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürlüğü Öğretim Yardımcılarından Uzman Uğur ÖZBEK' in İstanbul' da yapılacak olan Citrix XXI Century IT Inspirations (21.Yüzyılın BT İlhamları) isimli konferansa katılmak üzere; 2547 Sayılı Kanunun 39. Maddesi uyarınca 29 Mayıs 2014 (1 gün) tarihinde tüm masrafların rektörlük bütçesinden karşılanmak sureti ile yollukluyevmiyeli, maaşlı-izinli olarak görevlendirilmesinin uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi.

14 ÜYK-528/ Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı'nın 17/04/ tarihli ve sayılı yazısı Yapılan görüşmeler sonunda; Mühendislik Fakültesi Metalürji Mühendisliği Termal Sprey Araştırma ve Uygulama Laboratuarı bünyesinde Doğu Marmara Kalkınma ajansı vasıtasıyla mega bir projesi kapsamında yurt dışından temin edilecek cihazların kurulumu ve çalıştırılması amacıyla nitelikli çalışma alanlarının 4734 sayılı Kamu İhale Kanunu kapsamında 21/d maddesi gereği Pazarlık Usulü ihale edilmesi ve bedelinin (Rektörlüğe Bağlı Birimler / ) Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü gelirlerinden karşılanmasının uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. 54- Orta Doğu Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü nün 05/06/2014 tarih ve sayılı yazısı Yapılan görüşmeler sonunda; Sakarya Üniversitesi Rektörlüğüne bağlı Ortadoğu Uygulama ve Araştırma Merkezi ve Sakarya Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (SAÜSEM) ile İslam Dünyası Sivil Toplum Kuruluşları Birliği tarafından Haziran 2014 tarihlerinde Kültür ve Kongre Merkezinde düzenlenecek olan ''11. Uluslararası Gençlik Buluşması'' sempozyumu süresince yapılacak olan çeviri hizmeti ücretinin (Rektörlüğe Bağlı Birimler / ) Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü gelirlerinden karşılanmasının uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. 55- Orta Doğu Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü nün 05/06/2014 tarih ve sayılı yazısı Yapılan görüşmeler sonunda; Sakarya Üniversitesi Rektörlüğüne bağlı Ortadoğu Uygulama ve Araştırma Merkezi ve Sakarya Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (SAÜSEM) ile İslam Dünyası Sivil Toplum Kuruluşları Birliği tarafından Haziran 2014 tarihlerinde Kültür ve Kongre Merkezinde düzenlenecek olan ''11. Uluslararası Gençlik Buluşması'' sempozyumunda kullanılmak üzere ihtiyaç duyulan Plaket, Branda, Kırlangıç ve Roll up malzemelerinin bedellerinin (Rektörlüğe Bağlı Birimler / ) Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü gelirlerinden karşılanmasının uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. 56- İletişim Koordinatörlüğünün talebi görüşmeye açıldı. Yapılan görüşmeler sonunda; Üniversitemizi tanıtım amacıyla kullanılmak üzere; ekte belirtilen malzemelerin temin edilerek bedellerinin (Rektörlüğe Bağlı Birimler / ) Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü gelirlerinden karşılanmasının uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi.

15 57- Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof.Dr.Musa EKEN in dilekçesi ÜYK-528/15 Yapılan görüşmeler sonunda; Üniversitelerarası Kurul Başkanlığınca ekte belirtilen adayın eserlerini incelemek üzere görevlendirilen Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof.Dr.Musa EKEN in söz konusu aday Gediz Üniversitesi Vener GARAYEV çalışmalarını tamamen İngilizce dilinde hazırlamış olması nedeniyle ekte belirtilen gerekçe doğrultusunda inceleme Komisyon üyeliğinden çekilmesinin uygun olduğuna ve gereği için Üniversitelerarası Kurul Başkanlığına arzına oybirliği ile karar verildi. 58- Üniversitemiz Rektörü Prof.Dr.Muzaffer ELMAS ın görevlendirilmesi görüşmeye açıldı. Yapılan görüşmeler sonunda; Üniversitemiz Rektörü Prof.Dr.Muzaffer ELMAS ın İngiltere de Uluslararası yapılacak olan Turkey Higner Education Dialogoe konulu konferansa davetli olarak katılmak üzere; tarihleri arasında yolluklu-yevmiyeli maaşlı-izinli olarak tüm masrafların Rektörlük Bütçesinden karşılanmak kaydı ile görevlendirilmesinin uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. 59- Enbil Engelliler için Bilgi ve yazılım Üretimi Danışmanlık Yayıncılık Eğitim ve Teknolojik İletişim Bilişim Teknolojileri ve Sosyal Hizmet San ve Ticaret Ltd.Şti. ödenecek danışmanlık ve sertifika ücreti görüşmeye açıldı. Yapılan görüşmeler sonunda; Üniversitemiz adına Erişilebilirlik danışmanlık alınan Enbil Engelliler için Bilgi ve yazılım Üretimi Danışmanlık Yayıcılık Eğitim ve Teknolojik İletişim Bilişim Teknolojileri ve Sosyal Hizmet San ve Ticaret Ltd.Şti şirketine ekte belirtilen bedelin Rektörlüğe Bağlı Birimler / ) Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü gelirlerinden karşılanmasının uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. 60- Üniversitemiz Uzaktan Eğitim sınavlarında görev alanlara yapılacak ödemelere esas göstergeler görüşmeye açıldı. Yapılan görüşmeler sonunda; Üniversitemizde Uzaktan Eğitim Sınavlarında, "Yükseköğretim Kurumlarında Uzaktan Öğretime İlişkin Usul ve Esaslar"ın 17 maddesinin 2 bendinde değişiklik yapılmış olup, "Merkezi olarak yapılan sınavlarda fiilen görev yapan personele oturum başına, Ek-2 sayılı cetvelde sayılan görevler için hizalarında gösterilen gösterge rakamlarının memur aylık katsayısı ile çarpımı sonucunda bulunacak tutarı geçmemek üzere üniversite yönetim kurullarınca belirlenecek tutarda ödeme yapılır. hükmü nün göz önünde bulundurulmasının uygun olduğuna oy birliği ile karar verildi.

16 ÜYK-528/16 Görev Tanımı Gösterge (En fazla) Sınav Koordinatörü 5000 Sınav Koordinatör Yardımcısı 4000 Bina Sınav Sorumlusu veya Yöneticisi 2000 Bina Sınav Sorumlusu Yardımcısı veya Yönetici 1800 Yardımcısı Salon Başkanı 1650 Gözetmen 1450 Engelli Gözetmeni 2000 Sınav Evrakı Nakil Görevlisi/Güvenlik Görevlisi 1450 Bina Güvenlik Görevlisi 1450 Merkez Sınav Görevlisi 1100 Hizmetli 1000 Şöför Fen-Edebiyat Fakültesi Tarih bölümü öğretim üyesi Prof.Dr. Yücel ÖZTÜRK ün dilekçesi Yapılan görüşmeler sonunda; Üniversitemiz Kültür ve Kongre Merkezinde Kasım 2014 tarihlerinde Üniversitemiz Rektörlüğü tarafından düzenlenecek olan Uluslar arası Türkiye-Ukrayna İlişkileri: Kazak Dönemi ( ) başlıklı programı için ekte belirtilen harcama bedellerinin Rektörlüğe Bütçesinden karşılanmasının uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. 62- İletişim Fakültesi tarafından sinema kulübü işbirliği ile gerçekleştirilen eğitimin ücreti görüşmeye açıldı. Yapılan görüşmeler sonunda ; İletişim Fakültesi tarafından sinema kulübü işbirliği ile gerçekleştirilen eğitimin ücretinin Rektörlüğe Bağlı Birimler / ) Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü gelirlerinden karşılanmasının uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. 63- Gündemde görüşülecek başka madde olmadığından oturuma son verildi.

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr.Fatih ÜSTEL Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekanı Prof.Dr.Etem

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Yrd. Yrd. Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekan V. Prof.Dr.Orhan TORKUL Prof.Dr.İlyas

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Yrd. Yrd. Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr.Fatih ÜSTEL Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekanı Prof.Dr.Etem KÖKLÜKAYA Prof.Dr.İlyas

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr.Fatih ÜSTEL Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekanı Prof.Dr.Etem

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr.Fatih ÜSTEL Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekanı Prof.Dr.Etem

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr.Fatih ÜSTEL Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekanı Prof.Dr.Etem

Detaylı

REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK

REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekan Prof.Dr.Orhan

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR VEKİLİ Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK Prof. Dr. Kadir ARDIÇ Müh. Fak. Dekanı İlahiyat Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı Prof.Dr.Orhan

Detaylı

Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK

Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekan Prof.Dr.Orhan

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Yrd. Yrd. Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekan Prof.Dr.Orhan TORKUL Prof.Dr.Yılmaz

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 439 TOPLANTI TARİHİ : Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Muzaffer ELMAS başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekan Prof.Dr.Orhan

Detaylı

ÜYK Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK

ÜYK Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Yrd. Yrd. Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekan Prof.Dr.Yılmaz Prof.Dr.Orhan

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekan Prof.Dr.Orhan

Detaylı

Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Ali YALÇIN başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları almıştır.

Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Ali YALÇIN başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları almıştır. SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 456 TOPLANTI TARİHİ : Üniversitemiz Yönetim Kurulu Prof. Dr. Mehmet Ali YALÇIN başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekan Prof.Dr.Orhan

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr.Fatih ÜSTEL Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekanı Prof.Dr.Etem

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 444 TOPLANTI TARİHİ : Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Muzaffer ELMAS başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları

Detaylı

Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK

Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekan Prof.Dr.Orhan

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 450 TOPLANTI TARİHİ : Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Muzaffer ELMAS başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 420 TOPLANTI TARİHİ : Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Mehmet DURMAN başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 425 TOPLANTI TARİHİ : Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Mehmet DURMAN başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 433 TOPLANTI TARİHİ : Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Muzaffer ELMAS başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 468 TOPLANTI TARİHİ : Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Muzaffer ELMAS başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 472 TOPLANTI TARİHİ : Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Muzaffer ELMAS başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 490 TOPLANTI TARİHİ : 10.01.2013 Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof.Dr. Muzaffer ELMAS başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekan Prof.Dr.Orhan

Detaylı

REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK

REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK Müh. Fak. Dekan v. Fen-Edb. Fak. Dekanı Siyasal Bilgiler Fak. Dekan v Prof.Dr.Orhan

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr.Fatih ÜSTEL Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekanı Prof.Dr.Etem

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr.Fatih ÜSTEL Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekanı Prof.Dr.Etem

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr.Fatih ÜSTEL Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekan V. Prof.Dr.Orhan

Detaylı

Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanı

Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanı SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 457 TOPLANTI TARİHİ :01.12.2011 Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektörü Prof. Dr. Muzaffer ELMAS başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki

Detaylı

Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK

Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekan Prof.Dr.Orhan

Detaylı

ÜYK Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK

ÜYK Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı Siyasal Bilgiler Fak. Dekan Prof.Dr.Yılmaz

Detaylı

KARAR Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğü nün tarih ve 10662

KARAR Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğü nün tarih ve 10662 T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR TARİHİ OTURUM NO KARAR SAYISI Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Mustafa ŞAHİN Başkanlığında toplandı. KARAR 09.01- Sosyal Bilimler

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekan Prof.Dr.Orhan

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 408 TOPLANTI TARİHİ : Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Binnaz BAYTEKİN başkanlığında toplanmış ve

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 428 TOPLANTI TARİHİ : Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Vekili Prof. Dr. Muzaffer ELMAS başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki

Detaylı

ÜYK Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK

ÜYK Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı Siyasal Bilgiler Fak. Dekan Prof.Dr.Orhan

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 467 TOPLANTI TARİHİ : Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Muzaffer ELMAS başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları

Detaylı

REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK

REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK ÜYK-594 REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK Müh. Fak. Dekan v. Fen-Edb. Fak. Dekan v. Siyasal Bilgiler Fak.

Detaylı

Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektörü Prof. Dr. Muzaffer ELMAS başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları almıştır. Ticaret Hukuku Anabilim Dalı

Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektörü Prof. Dr. Muzaffer ELMAS başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları almıştır. Ticaret Hukuku Anabilim Dalı SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 458 TOPLANTI TARİHİ : Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektörü Prof. Dr. Muzaffer ELMAS başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları

Detaylı

Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK

Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekan Prof.Dr.Orhan

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 366 TOPLANTI TARİHİ : SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI Üniversitemiz Senatosu Rektör Prof. Dr. Muzaffer ELMAS Başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları almıştır.

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR VEKİLİ Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK Prof. Dr. Kadir ARDIÇ Müh. Fak. ı İlahiyat Fak. ı Fen-Edb. Fak. ı Prof.Dr.Orhan TORKUL Prof.Dr.Ahmet

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekan Prof.Dr.Orhan

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr.Fatih ÜSTEL Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekanı Prof.Dr.Etem

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI Prof.Dr.Muzaffer ELMAS REKTÖR Prof.Dr.Mehmet Ali YALÇIN Prof.Dr.MusaEKEN Prof.Dr.Ümit KOCABIÇAK REKTÖR YARDIMCISI REKTÖR YARDIMCISI REKTÖR YARDIMCISI Prof.Dr.Orhan TORKUL Prof.Dr.Uğur ŞEN Prof.Dr.Nejat

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekan Prof.Dr.Orhan

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR Prof.Dr. Fatih SAVAŞAN Rektör Yrd. / Rektör Yrd. Rektör Yrd. ÜYK Seçilmiş Üyesi Prof.Dr.Temel GÜRDAL Prof.Dr.Hatem AKBULUT Prof. Dr. Barış Tamer TONGUÇ Müh. Fak. Dekan V. İlahiyat Fak. Dekanı Fen-Edb.

Detaylı

Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK

Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekan Prof.Dr.Orhan

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekan Prof.Dr.Orhan

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 477 TOPLANTI TARİHİ : Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Muzaffer ELMAS başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 377 TOPLANTI TARİHİ : SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI Üniversitemiz Senatosu Rektör Prof. Dr. Muzaffer ELMAS Başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları almıştır.

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Yrd. Yrd. Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr.Fatih ÜSTEL Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekanı Prof.Dr.Etem KÖKLÜKAYA Prof.Dr.İlyas

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekan V. Prof.Dr.Orhan

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 374 TOPLANTI TARİHİ : SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI Üniversitemiz Senatosu Rektör Prof. Dr. Muzaffer ELMAS Başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları almıştır.

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 432 TOPLANTI TARİHİ : Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Mehmet DURMAN başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr.Fatih ÜSTEL Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekanı Prof.Dr.Etem

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 466 TOPLANTI TARİHİ : Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Vekili Prof. Dr. Musa EKEN başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekan Prof.Dr.Orhan

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekan Prof.Dr.Orhan

Detaylı

Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK

Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekan Prof.Dr.Orhan

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 403 TOPLANTI TARİHİ : 23.07.2009 Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Mehmet DURMAN başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekan Prof.Dr.Orhan

Detaylı

Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK

Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK Müh. Fak. Dekan v. Fen-Edb. Fak. Dekan v. Siyasal Bilgiler Fak. Dekan v

Detaylı

ÜYK Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK

ÜYK Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK Müh. Fak. Dekan v. Fen-Edb. Fak. Dekan v. Siyasal Bilgiler Fak. Dekan v

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr.Fatih ÜSTEL Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekanı Prof.Dr.Etem

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr.Fatih ÜSTEL Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekanı Prof.Dr.Etem

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI /5

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI /5 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 30.03.2006 2006/5 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 30.03.2006 Perşembe günü saat 11:00 da Rektör Prof.Dr. Baki KOMSUOĞLU

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Yrd. Yrd. Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr.Fatih ÜSTEL Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekanı Prof.Dr.Etem KÖKLÜKAYA Prof.Dr.İlyas

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR Prof.Dr. Fatih SAVAŞAN Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. /ÜYK Seç.Üyesi Prof.Dr.Temel GÜRDAL Prof.Dr.Hatem AKBULUT Prof. Dr. Barış Tamer TONGUÇ Müh. Fak. Dekan V. İlahiyat Fak. Dekanı Fen-Edb.

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 434 TOPLANTI TARİHİ : Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Muzaffer ELMAS başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr.Fatih ÜSTEL Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekanı Prof.Dr.Etem

Detaylı

REKTÖR VEKİLİ Prof.Dr.M.Ali YALÇIN. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK Prof. Dr.

REKTÖR VEKİLİ Prof.Dr.M.Ali YALÇIN. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK Prof. Dr. REKTÖR VEKİLİ Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK Prof. Dr. Kadir ARDIÇ Siyasal Bilgiler Fak. Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı Dekanı

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR Prof.Dr. Fatih SAVAŞAN Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.Temel GÜRDAL Müh. Fak. Dekanı İlahiyat Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı Prof.Dr.Orhan TORKUL Prof.Dr.Ahmet BOSTANCI Prof.Dr.Yılmaz

Detaylı

REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK

REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı Siyasal Bilgiler Fak. Dekanı Prof.Dr.Orhan

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr.Fatih ÜSTEL Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekanı Prof.Dr.Etem

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekan V. Prof.Dr.Orhan

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 342 TOPLANTI TARİHİ : 01.04.2010 Üniversitemiz Senatosu Rektör Prof. Dr. Mehmet DURMAN Başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları

Detaylı

REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK

REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı Siyasal Bilgiler Fak. Dekanı Prof.Dr.Orhan

Detaylı

REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK

REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekan Prof.Dr.Orhan

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekan Prof.Dr.Orhan

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 470 TOPLANTI TARİHİ : Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Muzaffer ELMAS başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları

Detaylı

REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK

REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK Müh. Fak. Dekan v. Fen-Edb. Fak. Dekanı Siyasal Bilgiler Fak. Dekan v Prof.Dr.Orhan

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 398 TOPLANTI TARİHİ : SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI Üniversitemiz Senatosu Rektör Prof. Dr. Muzaffer ELMAS Başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları almıştır.

Detaylı

Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK

Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekan Prof.Dr.Orhan

Detaylı

ÜYK Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK

ÜYK Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı Siyasal Bilgiler Fak. Dekan Prof.Dr.Yılmaz

Detaylı

Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK

Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekan Prof.Dr.Orhan

Detaylı

SENATO

SENATO Prof.Dr.Musa EKEN REKTÖR YARDIMCISI Prof.Dr.Mehmet Ali YALÇIN REKTÖR V. Prof.Dr.Ümit KOCABIÇAK REKTÖR YARDIMCISI Prof.Dr. Kadir ARDIÇ REKTÖR YARDIMCISI Prof.Dr.Orhan TORKUL MÜHENDİSLİK FAK. DEKANI Prof.Dr.İmdat

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 401 TOPLANTI TARİHİ : Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Mehmet DURMAN başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 442 TOPLANTI TARİHİ : 05.05.2011 Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Muzaffer ELMAS başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 452 TOPLANTI TARİHİ : Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Muzaffer ELMAS başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 469 TOPLANTI TARİHİ : Üniversitemiz Yönetim Kurulu başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları almıştır. 1- Personel Dairesi

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr.Fatih ÜSTEL Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekanı Prof.Dr.Etem

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 376 TOPLANTI TARİHİ : SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI Üniversitemiz Senatosu Rektör Prof. Dr. Muzaffer ELMAS Başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları almıştır.

Detaylı

KARAR Personel Daire Başkanlığı nın tarih ve sayılı yazısı görüşüldü.

KARAR Personel Daire Başkanlığı nın tarih ve sayılı yazısı görüşüldü. T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR TARİHİ OTURUM NO KARAR SAYISI Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Mustafa ŞAHİN Başkanlığında toplandı. KARAR 33.01- Personel Daire

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 12.02.2004 2004/3 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 12.02.2004 Perşembe günü saat 11:00 da Rektör Prof.Dr. Baki KOMSUOĞLU

Detaylı

TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI ALINAN KARAR SAYISI 14.08.2014 124 01-19

TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI ALINAN KARAR SAYISI 14.08.2014 124 01-19 TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI ALINAN KARAR SAYISI 14.08.2014 124 01-19 Fakülte Yönetim Kurulumuz Dekan Vekili Prof.Dr. Süleyman SEYDİ başkanlığında aşağıdaki gündem maddelerini görüşmek üzere toplanmıştır.

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 25.12.2008 2008/14 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 25.12.2008 Perşembe günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU

Detaylı