Güvenlik Bilgi Formu. Laromer UA Madde/Karışım ve Firma Bilgisi. 2. Tehlikelerin Tanıtımı

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Güvenlik Bilgi Formu. Laromer UA Madde/Karışım ve Firma Bilgisi. 2. Tehlikelerin Tanıtımı"

Transkript

1 Güvenlik Bilgi Formu Sayfa: 1/8 1. Madde/Karışım ve Firma Bilgisi Laromer UA 9029 Kullanım: Endüstriyel amaçlı kaplama malzemesi Firma: BASF SE Ludwigshafen GERMANY İletişim adresi: BASF Tuerk Kimya San. ve Tic. Ltd. Sti. Mete Plaza, Degirmenyolu Cad., Huzur Hoca Sok. No: 84 Kat: Icerenkoy - Atasehir / Istanbul TURKEY Telefon: Telefaks numarası: Elektronik posta adresi: zeynep.cakir@basf.com Acil durum için bilgi: International emergency number: Telefon: Telefaks numarası: Tehlikelerin Tanıtımı Olası tehlikeler (67/548/EEC veya 1999/45/EC direktifine göre) Alevlenebilir. Gözleri ve cildi tahriş edicidir. Cilt ile temasında alerji yapabilir. Buharları uyuşukluğa ve baş dönmesine neden olabilir.

2 Sayfa: 2/8 3. Bileşimi / İçindekiler Hakkında Bilgi Kimyasal yapısı Polimer, esası: izosiyanat, akrilik ester ca. 70 % çözündüğü ortam: n-butil asetat Tehlikeli bilesenleri (GHS) 1272/2008 (EC) numaralı yönetmeliğe göre n-butil asetat İçerik (W/W): 30 % CAS numarası: EG numarasi: INDEX numarasi: Flam. Liq.: Kat. 3 TOST (tek pozlama): Kat. 3 (dönmesine neden olabilir) Tehlikeli bilesenleri 1999/45/EC yönetmeliğine göre n-butil asetat İçerik (W/W): 30 % CAS numarası: EG numarasi: INDEX numarasi: R ifadesi(-leri): 10, 66, 67 Eğer tehlikeli bileşenler belirtilmişse, tehlike sembolleri ve risk ibarelerinin açık ifadeleri Bölüm 16'da verilmektedir. 4. İlk Yardım Önlemleri Genel bilgiler: Ürünün bulaştığı giysileri derhal çıkarın. Solunursa: Buhar/aerosolü solunduktan sonra sorunlar ortaya çıkarsa, temiz havaya çıkarın ve doktor çağırın. Deri ile temas ederse: Sabun ve su ile iyice yıkayın. Göz ile temas ederse: Derhal, etkilenen gözleri, göz kapaklarını açık tutarak en az 15 dakika süreyle akar su altında yıkayın, bir göz doktoruna danışın. Yutulursa: Ağzınızı çalkalayınız ve sonra bol su içiniz.

3 Sayfa: 3/8 Doktor için bilgiler: Tedavi: Semptomlara bağlı tedavi uygulayınız(dekontaminasyon, hayati fonksiyonlar), bilinen spesifik antidotu yoktur. 5. Yangınla Mücadele Önlemleri Uygun söndürücü maddeler: kuru toz, köpük Özgül tehlikeler: zararlı buharlar Duman/is yayılımı. Yangın durumunda adı geçen maddeler/madde grupları açığa çıkabilir. Özel koruyucu donanım: Bağımsız bir solunum aparatı kullanın. Ek bilgiler: Riskin derecesi yanan madde ve yanma şartlarına bağlı olarak belirlenir. Kirlenmiş söndürme suyu yasal düzenlemelere uygun şekilde bertaraf edilmelidir. 6. Kaza Sonrası Sızıntı Durumunda Alınacak Önlemler Kişisel korunma önlemleri: Kişisel koruyucu elbise kullanınız. Solunum koruması gereklidir. Çevreyi koruyucu önlemler: Kontamine su/söndürme suyunu kontrol altına alınız. Kanalizasyona/yüzey sularına/yeraltı sularına deşarj etmeyiniz. Temizleme yöntemleri: Büyük miktarlar için: Ürünü pompalayarak boşaltın. Kalıntılar için: Uygun absorban madde ile toplayınız. Absorbe edilmiş maddeyi mevzuata uygun şekilde bertaraf ediniz. 7. Kullanma ve Depolama Kullanma şekli Depo ve çalışma alanlarının tamamen havalandırılmasını sağlayınız. Yangın ve patlamaya karşı koruma: isinan kaplar, ürünün polimerlesmesini önlemek için sogutulmalidir. Statik elektrik bosalmalarina karsi koruyucu önlem alin.

4 Sayfa: 4/8 Depolama Depolama şartları hakkında ilave bilgiler: isiya karsi koruyun Işığın etkilerinden koruyunuz. Stabilizatör sadece oksijenin varlığında etkindir. Aşağıda belirtilen ısının altına düşmesinden koruyun: 5 C Aşağıda belirtilen ısının üstüne çıkmasından koruyun: 60 C 8. Maruz Kalma Kontrolleri / Kişisel Korunma İşyeri kontrolu sınır parametreleri içeren bileşenler : n-butil asetat 480 mg/m3 ; 100 ppm (BASF'in Tavsiyesi) Maksimum limit değeri/faktörü: 1 varsayılan TRS 900 değeri, 8/2005 tarihli Kişisel korunma donanımları Solunum koruması: Düşük konsantrasyonlar veya kısa dönemli etkiler için uygun solunum koruması: Gaz filtresi EN 371 Tip AX (Organik madde gazları/buharları.(kaynama noktası <65 C)). El koruması: Kimyasal etkilere dayanıklı eldiven (EN 374) Uygun malzemeler, kısa dönemli temas ve/veya sıçramalar (Tavsiye olunan:en 374'e göre, >30 dakika nüfuz etme süresine karşılık gelen en az koruyucu index 2) butil kauçuk (butil)- 0.7 mm kaplama kalınlığı nitril kauçuk (NBR) mm kaplama kalınlığı İlave not:spesifikasyonlar test, literatür bilgileri veya eldiven üreticlerinden edinilen bilgilere dayandırılmıştır veya benzer ürünlerden analojiyle türetilmiştir. Birçok koşul nedeniyle (örn. sıcaklık) kimyasal koruyucu bir eldivenin pratikteki kullanımı testle belirlenen geçirgenlik zamanından çok daha kısa olabilir. Büyük tip farklılıkları nedeniyle üretici firmanın kullanım talimatlarına riayet edilmelidir. Göz koruması: Yan siperlikleri olan emniyet gözlükleri (frame goggles) (EN 166) Vücut koruması: Vücut koruması yapılacak çalışmaya ve olası maruz kalma şekline göre seçilmelidir. Örneğin yüz siperliği, koruyucu çizme, kimyasal koruyucu elbise (DIN-EN 465'e göre). Genel güvenlik ve hijyen önlemleri: İyi endüstriyel hijyen ve emniyet uygulamalarına uygun olarak kullanınız. Belirtilen kişisel koruyucu ekipmanlara ilave olarak kapalı iş elbisesi giyilmesi gerekmektedir.

5 Sayfa: 5/8 9. Fiziksel ve Kimyasal Özellikler Form: Renk: Koku: ph değeri: sıvı renksiz ester benzeri çözülmez yumuşama sıcaklığı: -51 C Kaynama noktası: > 100 C Parlama noktası: 26,5 C (DIN EN ISO 13736) Parlayıcılık: Alevlenebilir. Tutuşma sıcaklığı: 410 C (DIN 51794) patlama tehlikesi: patlayıcı değil buhar basıncı: Yoğunluk: Suda çözünebilirlik: Vizkozite, dinamik: 84 mbar (50 C) 1,076 g/cm3 (23 C) çözünmez (15 C) 700 mpa.s (23 C) (DIN 53019) 10. Kararlılık ve Reaktivite Termal bozunma: Belirtildiği gibi kullanılırsa bozunma olmaz. Tehlikeli reaksiyonlar: Ürün, raf ömrü ya da depolama sicakligi büyük ölçüde asilirsa polimerize olabilir. Polimerlesme sirasinda isi olusur. Peroksitler ve diğer radikal bileşenlerle reaksiyona girer. Ürün sevkiyat öncesi kendi kendine polimerizasyon oluşmasına karşı stabilize edilmiştir. Tehlikeli bozunma ürünleri: Öngörülen/belirtilen şekilde depolanır ve kullanılırsa tehlikeli bozunma ürünleri oluşmaz. 11. Toksikolojik Bilgi Akut toksisite Deneysel/hesaplanmış veri: LD50 sıçan (oral): > mg/kg Tahriş

6 Sayfa: 6/8 Deneysel/hesaplanmış veri: Deri korozyon / tahriş tavşan: Tahriş edici. Ciddi göz hasarları / tahriş tavşan: Tahriş edici. Solunum / deri hassasiyeti Deneysel/hesaplanmış veri: cilt hassaslaştırıcı Diğer ilgili toksisite bilgileri Ürün test edilmemiştir. Toksikoloji konusundaki bilgiler benzer yapı ve kompozisyondaki ürünlerden türetilmiştir. 12. Ekolojik Bilgi Ekotoksisite Mikroorganizmalar/Aktif çamur üzerinde etkisi: Düşük konsantrasyonların arıtma sistemlerine uygun şekilde girişi sırasında, aktive çamurun bozunma aktivitesinin engellenmesi beklenmez. Devamlılık ve bozunabilirlik Biodegradasyon ve eliminasyon ( H2O ) ile ilgili degerlendirme: Ürün su içerisinde hemen hemen çözünemez ve bu nedenle atıksu arıtma tesislerinde sudan mekanik yollarla ayrıştırılabilir. İlave bilgiler Diğer ekotoksikolojik tavsiyeler: Arıtma işlemi yapmadan doğal sulara deşarj etmeyiniz. Ürün test edilmemiştir. Verilen bilgiler benzer yapı ve bileşimdeki ürünlerden türetilmiştir. 13. Bertaraf Bilgileri Yerel mevzuata uygun şekilde bertaraf edilmeli veya yakılmalıdır. Kirlenmiş ambalaj: Kirlenmemiş ambalajlar tekrar kullanılabilir. Temizlenemeyen ambalajlar içerikleri ile aynı şekilde bertaraf edilmelidir.

7 Sayfa: 7/8 14. Taşımacılık Bilgisi Karayolu taşıması ADR Tehlike sinifi: 3 Ambalaj gurubu: III ID numarası: UN 1123 Tehlike etiketi: 3 Doğru yükleme ismi (Proper BÜTİL ASETATLAR (içerir N-BUTYLACETATE) ÇÖZELTİ Shipment Name ): RID Tehlike sinifi: 3 Ambalaj gurubu: III ID numarası: UN 1123 Tehlike etiketi: 3 Doğru yükleme ismi (Proper BÜTİL ASETATLAR (içerir N-BUTYLACETATE) ÇÖZELTİ Shipment Name ): Kanal gemisi ile taşıma ADNR Tehlike sinifi: 3 Ambalaj gurubu: III ID numarası: UN 1123 Tehlike etiketi: 3 Doğru yükleme ismi (Proper BÜTİL ASETATLAR (içerir N-BUTYLACETATE) ÇÖZELTİ Shipment Name ): Deniz taşıması IMDG Sea transport IMDG Tehlike sinifi: 3 Hazard class: 3 Ambalaj gurubu: III Packing group: III ID numarası: UN 1123 ID number: UN 1123 Tehlike etiketi: 3 Hazard label: 3 deniz kirletici: HAYIR Marine pollutant: NO Doğru yükleme ismi (Proper Shipment Name ): BÜTİL ASETATLAR (içerir N-BUTYLACETATE) ÇÖZELTİ Proper shipping name: BUTYL ACETATES (contains N-BUTYLACETATE) SOLUTION Havayolu taşıması IATA/ICAO Air transport IATA/ICAO Tehlike sinifi: 3 Hazard class: 3 Ambalaj gurubu: III Packing group: III ID numarası: UN 1123 ID number: UN 1123 Tehlike etiketi: 3 Hazard label: 3

8 Sayfa: 8/8 Doğru yükleme ismi (Proper Shipment Name ): BÜTİL ASETATLAR (içerir N-BUTYLACETATE) ÇÖZELTİ Proper shipping name: BUTYL ACETATES (contains N-BUTYLACETATE) SOLUTION 15. Mevzuat Bilgisi Avrupa Birliği mevzuatı (Etiketleme) / Ulusal yasalar/yönetmelikler AB Direktifleri: Tehlike işaret(ler)i Xi Tahriş edici. R ifadesi(-leri) R10 Alevlenebilir. R36/38 Gözleri ve cildi tahriş edicidir. R43 Cilt ile temasında alerji yapabilir. R67 Buharları uyuşukluğa ve baş dönmesine neden olabilir. S ifadesi(-leri) S23.3 Buhar/sprey teneffüs etmeyiniz. S51 Sadece iyi havalandırılan yerlerde kulanın S37/39 Çalışırken uygun koruyucu eldiven, koruyucu gözlük / maske kullanın. Bu sınıflandirma halen geçerli bulunan CEFIC tavsiyelerine dayanır. Etiketlemede gözönünde bulundurulacak tehlike oluşturan bileşenler: Butylacetate Diğer düzenlemeler 16. Diğer bilgiler Bölüm 3'de belirtilmiş tehlikeli bileşenler varsa tehlike sembolleri ve risk ibarelerinin açık ifadeleri: 10 Alevlenebilir. 66 Tekrarlanan maruz kalmalarda deride kuruluğa ve çatlaklara neden olabilir. 67 Buharları uyuşukluğa ve baş dönmesine neden olabilir. Sol kenarda yer alan bir ters kesme işareti, bir önceki metin üzerinde düzeltme yapıldığını gösterir. Bu güvenlik bilgi formunda verilen bilgiler şu anki bilgi ve tecrübelerimize dayanmakta ve ürünü güvenlikle ilgili gereklilikler açısından tanımlamaktadır. Bilgiler ürünün özelliklerini tanımlamaz (ürün spesifikasyonu) Üzerinde mutabık kalınmış herhangi bir özellik ya ürünün spesifik bir amaca uygunluğu güvenlik bilgi formunda bulunan bilgilere dayandırılamaz. Entellektüel mülkiyet haklarının korunması ve ve mevcut yasa ve yönetmeliklere uyulması ürün alıcısının sorumluluğundadır.

Kullanım: Endüstriyel ürünlerin formulasyonunda veya sentezinde kullanılan kimyasallar.

Kullanım: Endüstriyel ürünlerin formulasyonunda veya sentezinde kullanılan kimyasallar. Güvenlik Bilgi Formu Sayfa: 1/6 1. Madde/preparasyon ve firma adı Loxanol PL 5825 Kullanım: Endüstriyel ürünlerin formulasyonunda veya sentezinde kullanılan kimyasallar. Firma: BASF SE 67056 Ludwigshafen

Detaylı

Güvenlik Bilgi Formu. T-Shade* Green N. 1. Madde/preparasyon ve firma adı. 2. Bileşimi/bileşenleri konusunda bilgiler. 3.

Güvenlik Bilgi Formu. T-Shade* Green N. 1. Madde/preparasyon ve firma adı. 2. Bileşimi/bileşenleri konusunda bilgiler. 3. Güvenlik Bilgi Formu Sayfa: 1/6 1. Madde/preparasyon ve firma adı T-Shade* Green 73297 N Kullanım: Boya, vernik ve cila endüstrileri için boyar maddeler Firma: BASF SE 67056 Ludwigshafen GERMANY İletişim

Detaylı

ULTRASON S 2010 G4 UNCOLORED POLYARYLETHERSULFONE

ULTRASON S 2010 G4 UNCOLORED POLYARYLETHERSULFONE Güvenlik Bilgi Formu Sayfa: 1/6 1. Madde/Karışım ve Firma Bilgisi ULTRASON S 2010 G4 UNCOLORED POLYARYLETHERSULFONE Kullanım: polimer Firma: BASF SE 67056 Ludwigshafen GERMANY İletişim adresi: BASF Tuerk

Detaylı

Yönetmelik(EC) No 1272/2008 sınıflandırma, etiketleme ve maddeler ve karışımların ambalajlamasına göre

Yönetmelik(EC) No 1272/2008 sınıflandırma, etiketleme ve maddeler ve karışımların ambalajlamasına göre Güvenlik Bilgi Formu Sayfa: 1/7 1. Madde/Karışım ve Firma Bilgisi Magnetic Pigment 347 BASF Kullanım: endüstriyel kullanım amaçlı boyar maddeler Firma: BASF SE 67056 Ludwigshafen GERMANY İletişim adresi:

Detaylı

Güvenlik Bilgi Formu. Attasorb 20/40 LVM. 1. Madde/preparasyon ve firma adı. 2. Bileşimi/bileşenleri konusunda bilgiler

Güvenlik Bilgi Formu. Attasorb 20/40 LVM. 1. Madde/preparasyon ve firma adı. 2. Bileşimi/bileşenleri konusunda bilgiler Güvenlik Bilgi Formu Sayfa: 1/6 1. Madde/preparasyon ve firma adı Attasorb 20/40 LVM Kullanım: kimya endüstrisi için kimyasal madde Firma: BASF SE 67056 Ludwigshafen GERMANY İletişim adresi: BASF Tuerk

Detaylı

Güvenlik Bilgi Formu Chroma-Lite Magenta CL Madde/Karışım ve Firma Bilgisi Chroma-Lite Magenta CL Tehlikelerin Tanıtımı

Güvenlik Bilgi Formu Chroma-Lite Magenta CL Madde/Karışım ve Firma Bilgisi Chroma-Lite Magenta CL Tehlikelerin Tanıtımı Güvenlik Bilgi Formu Sayfa: 1/7 1. Madde/Karışım ve Firma Bilgisi Chroma-Lite Magenta CL4505 Kullanım: kosmetik içerik Firma: BASF SE 67056 Ludwigshafen GERMANY İletişim adresi: BASF Tuerk Kimya San. ve

Detaylı

Güvenlik Bilgi Formu. Dispex Ultra PX Madde/Müstahzar ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı. 2. Tehlikelerin Tanıtımı

Güvenlik Bilgi Formu. Dispex Ultra PX Madde/Müstahzar ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı. 2. Tehlikelerin Tanıtımı Güvenlik Bilgi Formu Sayfa: 1/9 1. Madde/Müstahzar ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı Dispex Ultra PX 4275 Kullanım: ıslatma ajanı Firma: BASF SE 67056 Ludwigshafen GERMANY İletişim adresi: BASF Tuerk Kimya

Detaylı

Yönetmelik(EC) No 1272/2008 sınıflandırma, etiketleme ve maddeler ve karışımların ambalajlamasına göre

Yönetmelik(EC) No 1272/2008 sınıflandırma, etiketleme ve maddeler ve karışımların ambalajlamasına göre Güvenlik Bilgi Formu Sayfa: 1/7 1. Madde/Karışım ve Firma Bilgisi Paliotol Yellow L 1970 Kullanım: Boya, vernik ve cila endüstrileri için boyar maddeler Firma: BASF SE 67056 Ludwigshafen GERMANY İletişim

Detaylı

Yönetmelik(EC) No 1272/2008 sınıflandırma, etiketleme ve maddeler ve karışımların ambalajlamasına göre

Yönetmelik(EC) No 1272/2008 sınıflandırma, etiketleme ve maddeler ve karışımların ambalajlamasına göre Güvenlik Bilgi Formu Sayfa: 1/9 1. Madde/Müstahzar ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı Laromer PE 9032 Kimyasal adı: Polymer based on polyester and acrylates Kullanım: Endüstriyel amaçlı kaplama malzemesi

Detaylı

Güvenlik Bilgi Formu. Rheovis PU Madde/Müstahzar ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı. 2. Tehlikelerin Tanıtımı

Güvenlik Bilgi Formu. Rheovis PU Madde/Müstahzar ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı. 2. Tehlikelerin Tanıtımı Güvenlik Bilgi Formu Sayfa: 1/9 1. Madde/Müstahzar ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı Rheovis PU 1216 Kullanım: Rheology modifier Firma: BASF SE 67056 Ludwigshafen GERMANY İletişim adresi: BASF Tuerk Kimya

Detaylı

Güvenlik Bilgi Formu PIX. 1. Madde/preparasyon ve firma adı. 2. Bileşimi/bileşenleri konusunda bilgiler

Güvenlik Bilgi Formu PIX. 1. Madde/preparasyon ve firma adı. 2. Bileşimi/bileşenleri konusunda bilgiler Güvenlik Bilgi Formu Sayfa: 1/7 1. Madde/preparasyon ve firma adı PIX Kullanım: tarım ilaçları, büyüme düzenleyici Firma: BASF SE 67056 Ludwigshafen GERMANY İletişim adresi: BASF Tuerk Kimya San. ve Tic.

Detaylı

Yönetmelik(EC) No 1272/2008 sınıflandırma, etiketleme ve maddeler ve karışımların ambalajlamasına göre

Yönetmelik(EC) No 1272/2008 sınıflandırma, etiketleme ve maddeler ve karışımların ambalajlamasına göre Güvenlik Bilgi Formu Sayfa: 1/9 1. Madde/Karışım ve Firma Bilgisi Loxanol OT 5846 Kullanım: Hava köpüğü oluşturan madde, kuruma geciktiricisi Firma: BASF SE 67056 Ludwigshafen GERMANY İletişim adresi:

Detaylı

ULTRAMID A3X2G5 BLACK POLYAMIDE

ULTRAMID A3X2G5 BLACK POLYAMIDE Güvenlik Bilgi Formu Sayfa: 1/6 1. Madde/Karışım ve Firma Bilgisi ULTRAMID A3X2G5 BLACK 00100 POLYAMIDE Kullanım: polimer Firma: BASF SE 67056 Ludwigshafen GERMANY İletişim adresi: BASF Tuerk Kimya San.

Detaylı

Güvenlik Bilgi Formu. Laroflex MP Madde/Müstahzar ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı. 2. Tehlikelerin Tanıtımı

Güvenlik Bilgi Formu. Laroflex MP Madde/Müstahzar ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı. 2. Tehlikelerin Tanıtımı Güvenlik Bilgi Formu Sayfa: 1/9 1. Madde/Müstahzar ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı Laroflex MP 25 Kimyasal adı: Polymer based on: vinyl compounds Kullanım: Endüstriyel amaçlı kaplama malzemesi Firma: BASF

Detaylı

Güvenlik Bilgi Formu. FoamStar ST Madde/Müstahzar ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı. 2. Tehlikelerin Tanıtımı

Güvenlik Bilgi Formu. FoamStar ST Madde/Müstahzar ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı. 2. Tehlikelerin Tanıtımı Güvenlik Bilgi Formu Sayfa: 1/9 1. Madde/Müstahzar ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı FoamStar ST 2400 Kullanım: köpük kesici Firma: BASF SE 67056 Ludwigshafen GERMANY İletişim adresi: BASF Tuerk Kimya San.

Detaylı

Yönetmelik(EC) No 1272/2008 sınıflandırma, etiketleme ve maddeler ve karışımların ambalajlamasına göre

Yönetmelik(EC) No 1272/2008 sınıflandırma, etiketleme ve maddeler ve karışımların ambalajlamasına göre Güvenlik Bilgi Formu Sayfa: 1/9 1. Madde/Müstahzar ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı Sicocer F White 2100 Kimyasal adı: Zircon Kullanım: seramik endüstrisi için boyar maddeler Firma: BASF SE 67056 Ludwigshafen

Detaylı

Güvenlik Bilgi Formu CANTUS. 1. Madde/preparasyon ve firma adı. 2. Bileşimi/bileşenleri konusunda bilgiler

Güvenlik Bilgi Formu CANTUS. 1. Madde/preparasyon ve firma adı. 2. Bileşimi/bileşenleri konusunda bilgiler Güvenlik Bilgi Formu Sayfa: 1/8 1. Madde/preparasyon ve firma adı CANTUS Kullanım: tarım ilaçları, fungisit Firma: BASF SE 67056 Ludwigshafen GERMANY İletişim adresi: BASF Tuerk Kimya San. ve Tic. Ltd.

Detaylı

Güvenlik Bilgi Formu. Lumogen Yellow S Madde/Müstahzar ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı. 2. Tehlikelerin Tanıtımı

Güvenlik Bilgi Formu. Lumogen Yellow S Madde/Müstahzar ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı. 2. Tehlikelerin Tanıtımı Güvenlik Bilgi Formu Sayfa: 1/8 1. Madde/Müstahzar ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı Lumogen Yellow S 0795 Kullanım: endüstriyel kullanım amaçlı boyar maddeler Firma: BASF SE 67056 Ludwigshafen GERMANY İletişim

Detaylı

Güvenlik Bilgi Formu. FoamStar ST Madde/Müstahzar ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı. 2. Tehlikelerin Tanıtımı

Güvenlik Bilgi Formu. FoamStar ST Madde/Müstahzar ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı. 2. Tehlikelerin Tanıtımı Güvenlik Bilgi Formu Sayfa: 1/9 1. Madde/Müstahzar ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı FoamStar ST 2438 Kullanım: köpük kesici Firma: BASF SE 67056 Ludwigshafen GERMANY İletişim adresi: BASF Tuerk Kimya San.

Detaylı

Laromer PR 9000 (old: Laromer LR 9000)

Laromer PR 9000 (old: Laromer LR 9000) Güvenlik Bilgi Formu Sayfa: 1/9 1. Madde/Karışım ve Firma Bilgisi Laromer PR 9000 (old: Laromer LR 9000) Kullanım: Endüstriyel amaçlı kaplama malzemesi Firma: BASF SE 67056 Ludwigshafen GERMANY İletişim

Detaylı

Yönetmelik(EC) No 1272/2008 sınıflandırma, etiketleme ve maddeler ve karışımların ambalajlamasına göre

Yönetmelik(EC) No 1272/2008 sınıflandırma, etiketleme ve maddeler ve karışımların ambalajlamasına göre Güvenlik Bilgi Formu Sayfa: 1/8 1. Madde/Karışım ve Firma Bilgisi Ultramid B40 L Kimyasal adı: polyamide (PA 6) Kullanım: polimer Firma: BASF SE 67056 Ludwigshafen GERMANY İletişim adresi: BASF Tuerk Kimya

Detaylı

Güvenlik Bilgi Formu FENDONA 6% SC. 1. Madde/preparasyon ve firma adõ. 2. Bileşimi/bileşenleri konusunda bilgiler

Güvenlik Bilgi Formu FENDONA 6% SC. 1. Madde/preparasyon ve firma adõ. 2. Bileşimi/bileşenleri konusunda bilgiler Güvenlik Bilgi Formu Sayfa: 1/8 1. Madde/preparasyon ve firma adõ FENDONA 6% SC Firma: BASF Aktiengesellschaft - D-67056 Ludwigshafen Germany İletişim adresi: BASF Türk Kimya San. ve Tic. Ltd. Sti. Defterdar

Detaylı

Bölüm 1. Kimyasal / Malzeme ve Kurum / İş Sahibinin Tanıtımı

Bölüm 1. Kimyasal / Malzeme ve Kurum / İş Sahibinin Tanıtımı Bölüm 1. Kimyasal / Malzeme ve Kurum / İş Sahibinin Tanıtımı 1.1. Madde/Müstahzar, Kimyasalın /Malzemenin Tanıtılması Ürün : CAS No : 141-78-6 Kullanım alanları : Çözücü ve seyreltici olarak kullanım alanı

Detaylı

Güvenlik Bilgi Formu SIEGE GEL. 1. Madde/preparasyon ve firma adõ. 2. Bileşimi/bileşenleri konusunda bilgiler

Güvenlik Bilgi Formu SIEGE GEL. 1. Madde/preparasyon ve firma adõ. 2. Bileşimi/bileşenleri konusunda bilgiler Güvenlik Bilgi Formu Sayfa: 1/8 1. Madde/preparasyon ve firma adõ SIEGE GEL Kullanõm: tarõm ilaçlarõ Firma: BASF Aktiengesellschaft - D-67056 Ludwigshafen Germany İletişim adresi: BASF Tuerk Kimya San.

Detaylı

Güvenlik Bilgi Formu. Cinquasia Scarlet L Madde/Müstahzar ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı. 2. Tehlikelerin Tanıtımı

Güvenlik Bilgi Formu. Cinquasia Scarlet L Madde/Müstahzar ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı. 2. Tehlikelerin Tanıtımı Güvenlik Bilgi Formu Sayfa: 1/8 1. Madde/Müstahzar ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı Cinquasia Scarlet L 3080 Kullanım: boyar madde Firma: BASF SE 67056 Ludwigshafen GERMANY İletişim adresi: BASF Tuerk Kimya

Detaylı

Yönetmelik(EC) No 1272/2008 sınıflandırma, etiketleme ve maddeler ve karışımların ambalajlamasına göre

Yönetmelik(EC) No 1272/2008 sınıflandırma, etiketleme ve maddeler ve karışımların ambalajlamasına göre Güvenlik Bilgi Formu Sayfa: 1/9 1. Madde/Müstahzar ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı Alsibronz 55 Kullanım: endüstriyel kullanım amaçlı boyar maddeler Firma: BASF SE 67056 Ludwigshafen GERMANY İletişim adresi:

Detaylı

Güvenlik Bilgi Formu. Laromer UA Madde/Müstahzar ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı. 2. Tehlikelerin Tanıtımı

Güvenlik Bilgi Formu. Laromer UA Madde/Müstahzar ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı. 2. Tehlikelerin Tanıtımı Güvenlik Bilgi Formu Sayfa: 1/11 1. Madde/Müstahzar ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı Laromer UA 9048 Kullanım: Endüstriyel amaçlı kaplama malzemesi Firma: BASF SE 67056 Ludwigshafen GERMANY İletişim adresi:

Detaylı

Güvenlik Bilgi Formu. Hydropalat WE Madde/Müstahzar ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı. 2. Tehlikelerin Tanıtımı

Güvenlik Bilgi Formu. Hydropalat WE Madde/Müstahzar ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı. 2. Tehlikelerin Tanıtımı Güvenlik Bilgi Formu Sayfa: 1/9 1. Madde/Müstahzar ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı Hydropalat WE 3650 Kullanım: yüzey aktif maddeler, ıslatma ajanı, Matbaa endüstrisi için ürün Firma: BASF SE 67056 Ludwigshafen

Detaylı

Güvenlik Bilgi Formu BUTYLGLYCOL. 1. Madde/preparasyon ve firma adõ. 2. Bileşimi/bileşenleri konusunda bilgiler. 3.

Güvenlik Bilgi Formu BUTYLGLYCOL. 1. Madde/preparasyon ve firma adõ. 2. Bileşimi/bileşenleri konusunda bilgiler. 3. Güvenlik Bilgi Formu Sayfa: 1/7 1. Madde/preparasyon ve firma adõ BUTYLGLYCOL Kullanõm: kimyasal madde Firma: BASF Aktiengesellschaft - D-67056 Ludwigshafen Germany İletişim adresi: BASF Tuerk Kimya San.

Detaylı

Güvenlik Bilgi Formu. Dispex CX Madde/Karışım ve Firma Bilgisi. 2. Tehlikelerin Tanıtımı

Güvenlik Bilgi Formu. Dispex CX Madde/Karışım ve Firma Bilgisi. 2. Tehlikelerin Tanıtımı Güvenlik Bilgi Formu Sayfa: 1/9 1. Madde/Karışım ve Firma Bilgisi Dispex CX 4325 Kullanım: dispersiyon ajanı Firma: BASF SE 67056 Ludwigshafen GERMANY İletişim adresi: BASF Tuerk Kimya San. ve Tic. Ltd.

Detaylı

Güvenlik Bilgi Formu. Joncryl ADR Madde/Müstahzar ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı. 2. Tehlikelerin Tanıtımı

Güvenlik Bilgi Formu. Joncryl ADR Madde/Müstahzar ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı. 2. Tehlikelerin Tanıtımı Güvenlik Bilgi Formu Sayfa: 1/9 1. Madde/Müstahzar ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı Joncryl ADR 3300 Firma: BASF SE 67056 Ludwigshafen GERMANY İletişim adresi: BASF Tuerk Kimya San. ve Tic. Ltd. Sti. Mete

Detaylı

Güvenlik Bilgi Formu. Luvigel STAR. 1. Madde/Karışım ve Firma Bilgisi. 2. Bileşimi / İçindekiler Hakkında Bilgi. 3. Tehlikelerin Tanıtımı

Güvenlik Bilgi Formu. Luvigel STAR. 1. Madde/Karışım ve Firma Bilgisi. 2. Bileşimi / İçindekiler Hakkında Bilgi. 3. Tehlikelerin Tanıtımı Güvenlik Bilgi Formu Sayfa: 1/7 1. Madde/Karışım ve Firma Bilgisi Luvigel STAR Kullanım: kosmetik içerik Firma: BASF SE 67056 Ludwigshafen GERMANY İletişim adresi: BASF Tuerk Kimya San. ve Tic. Ltd. Sti.

Detaylı

Güvenlik Bilgi Formu. Rheovis VP Madde/Müstahzar ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı. 2. Tehlikelerin Tanıtımı

Güvenlik Bilgi Formu. Rheovis VP Madde/Müstahzar ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı. 2. Tehlikelerin Tanıtımı Güvenlik Bilgi Formu Sayfa: 1/8 1. Madde/Müstahzar ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı Rheovis VP 1231 Kullanım: Hammadde, sadece endüstriyel kullanım için Firma: BASF SE 67056 Ludwigshafen GERMANY İletişim

Detaylı

Güvenlik Bilgi Formu. Irgastab UV Madde/Müstahzar ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı. 2. Tehlikelerin Tanıtımı

Güvenlik Bilgi Formu. Irgastab UV Madde/Müstahzar ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı. 2. Tehlikelerin Tanıtımı Güvenlik Bilgi Formu Sayfa: 1/10 1. Madde/Müstahzar ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı Irgastab UV 22 Kullanım: stabilizatör Firma: BASF SE 67056 Ludwigshafen GERMANY İletişim adresi: BASF Tuerk Kimya San.

Detaylı

Güvenlik Bilgi Formu. Irgazin Orange L 2890 HD. 1. Madde/Karışım ve Firma Bilgisi. 2. Tehlikelerin Tanıtımı

Güvenlik Bilgi Formu. Irgazin Orange L 2890 HD. 1. Madde/Karışım ve Firma Bilgisi. 2. Tehlikelerin Tanıtımı Güvenlik Bilgi Formu Sayfa: 1/8 1. Madde/Karışım ve Firma Bilgisi Irgazin Orange L 2890 HD Kullanım: boyar madde Firma: BASF SE 67056 Ludwigshafen GERMANY İletişim adresi: BASF Tuerk Kimya San. ve Tic.

Detaylı

Yönetmelik(EC) No 1272/2008 sınıflandırma, etiketleme ve maddeler ve karışımların ambalajlamasına göre

Yönetmelik(EC) No 1272/2008 sınıflandırma, etiketleme ve maddeler ve karışımların ambalajlamasına göre Güvenlik Bilgi Formu Sayfa: 1/8 1. Madde/Karışım ve Firma Bilgisi Chione HD Graphic Blue S630V Kullanım: kosmetik içerik Firma: BASF SE 67056 Ludwigshafen GERMANY İletişim adresi: BASF Tuerk Kimya San.

Detaylı

Madde ve karışımın belirlenmiş ilgili kullanımı veya tavsiye edilen kullanımları

Madde ve karışımın belirlenmiş ilgili kullanımı veya tavsiye edilen kullanımları Güvenlik Bilgi Formu Sayfa: 1/9 1. Madde/Karışım ve Firma Bilgisi Ürün tanımlayıcı Basacid Blue 762 liquid Madde ve karışımın belirlenmiş ilgili kullanımı veya tavsiye edilen kullanımları Belirlenmiş ilgili

Detaylı

Yönetmelik(EC) No 1272/2008 sınıflandırma, etiketleme ve maddeler ve karışımların ambalajlamasına göre

Yönetmelik(EC) No 1272/2008 sınıflandırma, etiketleme ve maddeler ve karışımların ambalajlamasına göre Güvenlik Bilgi Formu Sayfa: 1/9 1. Madde/Müstahzar ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı Sicocer F Black 2900 Kullanım: seramik endüstrisi için boyar maddeler Firma: BASF SE 67056 Ludwigshafen GERMANY İletişim

Detaylı

Yönetmelik(EC) No 1272/2008 sınıflandırma, etiketleme ve maddeler ve karışımların ambalajlamasına göre

Yönetmelik(EC) No 1272/2008 sınıflandırma, etiketleme ve maddeler ve karışımların ambalajlamasına göre Güvenlik Bilgi Formu Sayfa: 1/10 1. Madde/Müstahzar ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı Efka SL 3239 Kimyasal adı: Siloxane derivative Kullanım: endüstriyel kimyevi madde Firma: BASF SE 67056 Ludwigshafen

Detaylı

Güvenlik Bilgi Formu. Irgazin Yellow L Madde/Müstahzar ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı. 2. Tehlikelerin Tanıtımı

Güvenlik Bilgi Formu. Irgazin Yellow L Madde/Müstahzar ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı. 2. Tehlikelerin Tanıtımı Güvenlik Bilgi Formu Sayfa: 1/9 1. Madde/Müstahzar ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı Irgazin Yellow L 0800 Kullanım: boyar madde Firma: BASF SE 67056 Ludwigshafen GERMANY İletişim adresi: BASF Tuerk Kimya

Detaylı

Güvenlik Bilgi Formu. Efka PU Madde/Karışım ve Firma Bilgisi. 2. Tehlikelerin Tanıtımı

Güvenlik Bilgi Formu. Efka PU Madde/Karışım ve Firma Bilgisi. 2. Tehlikelerin Tanıtımı Güvenlik Bilgi Formu Sayfa: 1/12 1. Madde/Karışım ve Firma Bilgisi Efka PU 4009 Kullanım: dispersiyon ajanı Firma: BASF SE 67056 Ludwigshafen GERMANY İletişim adresi: BASF Tuerk Kimya San. ve Tic. Ltd.

Detaylı

Güvenlik Bilgi Formu. Lumogen F Green Madde/Müstahzar ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı. 2. Tehlikelerin Tanıtımı

Güvenlik Bilgi Formu. Lumogen F Green Madde/Müstahzar ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı. 2. Tehlikelerin Tanıtımı Güvenlik Bilgi Formu Sayfa: 1/8 1. Madde/Müstahzar ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı Lumogen F Green 850 Kullanım: plastik endüstrisi için boyarmadde. Firma: BASF SE 67056 Ludwigshafen GERMANY İletişim adresi:

Detaylı

Güvenlik Bilgi Formu SPECTRUM. 1. Madde/preparasyon ve firma adı. 2. Bileşimi/bileşenleri konusunda bilgiler

Güvenlik Bilgi Formu SPECTRUM. 1. Madde/preparasyon ve firma adı. 2. Bileşimi/bileşenleri konusunda bilgiler Güvenlik Bilgi Formu Sayfa: 1/10 1. Madde/preparasyon ve firma adı SPECTRUM Kullanım: tarım ilaçları, herbisit Firma: BASF SE 67056 Ludwigshafen GERMANY İletişim adresi: BASF Tuerk Kimya San. ve Tic. Ltd.

Detaylı

Güvenlik Bilgi Formu. Basonat* IT 170 B. 1. Madde/Karışım ve Firma Bilgisi. 2. Tehlikelerin Tanıtımı

Güvenlik Bilgi Formu. Basonat* IT 170 B. 1. Madde/Karışım ve Firma Bilgisi. 2. Tehlikelerin Tanıtımı Güvenlik Bilgi Formu Sayfa: 1/11 1. Madde/Karışım ve Firma Bilgisi Basonat* IT 170 B Kullanım: Kimya endüstrisi için ara ürün Firma: BASF SE 67056 Ludwigshafen GERMANY İletişim adresi: BASF Tuerk Kimya

Detaylı

MasterSeal M 811 PART A also MASTERSEAL M 811 grau PTA

MasterSeal M 811 PART A also MASTERSEAL M 811 grau PTA Güvenlik Bilgi Formu Sayfa: 1/9 1. Madde/Müstahzar ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı MasterSeal M 811 PART A also MASTERSEAL M 811 grau PTA Kullanım: Yapı kimyasalları ürünü Firma: BASF Tuerk Kimya San.

Detaylı

Yönetmelik(EC) No 1272/2008 sınıflandırma, etiketleme ve maddeler ve karışımların ambalajlamasına göre

Yönetmelik(EC) No 1272/2008 sınıflandırma, etiketleme ve maddeler ve karışımların ambalajlamasına göre Güvenlik Bilgi Formu Sayfa: 1/8 1. Madde/Müstahzar ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı Cosmedia GEL CC Kullanım: Rheology modifier Firma: BASF SE 67056 Ludwigshafen GERMANY İletişim adresi: BASF Tuerk Kimya

Detaylı

Güvenlik Bilgi Formu. Rheovis PU Madde/Müstahzar ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı. 2. Tehlikelerin Tanıtımı

Güvenlik Bilgi Formu. Rheovis PU Madde/Müstahzar ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı. 2. Tehlikelerin Tanıtımı Güvenlik Bilgi Formu Sayfa: 1/9 1. Madde/Müstahzar ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı Rheovis PU 1270 Kullanım: Hammadde, sadece endüstriyel kullanım için Firma: BASF SE 67056 Ludwigshafen GERMANY İletişim

Detaylı

ULTRAMID A3W BLACK 00464 POLYAMIDE

ULTRAMID A3W BLACK 00464 POLYAMIDE Güvenlik Bilgi Formu Sayfa: 1/8 1. Madde/Müstahzar ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı ULTRAMID A3W BLACK 00464 POLYAMIDE Kullanım: polimer Firma: BASF SE 67056 Ludwigshafen GERMANY İletişim adresi: BASF Tuerk

Detaylı

Güvenlik Bilgi Formu. Rheovis AS Madde/Karışım ve Firma Bilgisi. 2. Tehlikelerin Tanıtımı

Güvenlik Bilgi Formu. Rheovis AS Madde/Karışım ve Firma Bilgisi. 2. Tehlikelerin Tanıtımı Güvenlik Bilgi Formu Sayfa: 1/10 1. Madde/Karışım ve Firma Bilgisi Rheovis AS 1125 Kullanım: Hammadde, sadece endüstriyel kullanım için Firma: BASF SE 67056 Ludwigshafen GERMANY İletişim adresi: BASF Tuerk

Detaylı

Yönetmelik(EC) No 1272/2008 sınıflandırma, etiketleme ve maddeler ve karışımların ambalajlamasına göre

Yönetmelik(EC) No 1272/2008 sınıflandırma, etiketleme ve maddeler ve karışımların ambalajlamasına göre Güvenlik Bilgi Formu Sayfa: 1/9 1. Madde/Müstahzar ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı Efka SL 3236 Kimyasal adı: Siloxane derivative Kullanım: endüstriyel kimyevi madde Firma: BASF SE 67056 Ludwigshafen GERMANY

Detaylı

Güvenlik Bilgi Formu. Efka SL Madde/Karışım ve Firma Bilgisi. 2. Tehlikelerin Tanıtımı

Güvenlik Bilgi Formu. Efka SL Madde/Karışım ve Firma Bilgisi. 2. Tehlikelerin Tanıtımı Güvenlik Bilgi Formu Sayfa: 1/11 1. Madde/Karışım ve Firma Bilgisi Efka SL 3033 Kullanım: endüstriyel kimyevi madde Firma: BASF SE 67056 Ludwigshafen GERMANY İletişim adresi: BASF Tuerk Kimya San. ve Tic.

Detaylı

MasterSeal P 682 also MASTERTOP P 682

MasterSeal P 682 also MASTERTOP P 682 Güvenlik Bilgi Formu Sayfa: 1/9 1. Madde/Karışım ve Firma Bilgisi MasterSeal P 682 also MASTERTOP P 682 Kullanım: Yapı kimyasalları ürünü Firma: BASF Yapı Kimyasalları A.Ş. Mete Plaza, Değirmenyolu Cad.

Detaylı

Yönetmelik(EC) No 1272/2008 sınıflandırma, etiketleme ve maddeler ve karışımların ambalajlamasına göre

Yönetmelik(EC) No 1272/2008 sınıflandırma, etiketleme ve maddeler ve karışımların ambalajlamasına göre Güvenlik Bilgi Formu Sayfa: 1/8 1. Madde/Karışım ve Firma Bilgisi QL AGRI 35 SL Kullanım: tarım ilaçları, insektisit Firma: BASF Tuerk Kimya San. ve Tic. Ltd. Sti. 34752 Icerenkoy - Atasehir / Istanbul

Detaylı

Güvenlik Bilgi Formu. Joncryl FLX Madde/Müstahzar ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı. 2. Tehlikelerin Tanıtımı

Güvenlik Bilgi Formu. Joncryl FLX Madde/Müstahzar ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı. 2. Tehlikelerin Tanıtımı Güvenlik Bilgi Formu Sayfa: 1/9 1. Madde/Müstahzar ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı Joncryl FLX 5040 Kullanım: mürekkep, cila veya kaplama için polimerler Firma: BASF SE 67056 Ludwigshafen GERMANY İletişim

Detaylı

Güvenlik Bilgi Formu CANDIT. 1. Madde/preparasyon ve firma adı. 2. Bileşimi/bileşenleri konusunda bilgiler

Güvenlik Bilgi Formu CANDIT. 1. Madde/preparasyon ve firma adı. 2. Bileşimi/bileşenleri konusunda bilgiler Güvenlik Bilgi Formu Sayfa: 1/9 1. Madde/preparasyon ve firma adı CANDIT Kullanım: tarım ilaçları, fungisit Firma: BASF SE 67056 Ludwigshafen GERMANY İletişim adresi: BASF Tuerk Kimya San. ve Tic. Ltd.

Detaylı

Yönetmelik(EC) No 1272/2008 sınıflandırma, etiketleme ve maddeler ve karışımların ambalajlamasına göre

Yönetmelik(EC) No 1272/2008 sınıflandırma, etiketleme ve maddeler ve karışımların ambalajlamasına göre Güvenlik Bilgi Formu Sayfa: 1/8 1. Madde/Karışım ve Firma Bilgisi Advanced Moist Complex NP Kullanım: kosmetik içerik Firma: BASF SE 67056 Ludwigshafen GERMANY İletişim adresi: BASF Tuerk Kimya San. ve

Detaylı

Güvenlik Bilgi Formu PYRAMIN SUPER. 1. Madde/Karışım ve Firma Bilgisi. 2. Tehlikelerin Tanıtımı

Güvenlik Bilgi Formu PYRAMIN SUPER. 1. Madde/Karışım ve Firma Bilgisi. 2. Tehlikelerin Tanıtımı Güvenlik Bilgi Formu Sayfa: 1/10 1. Madde/Karışım ve Firma Bilgisi PYRAMIN SUPER Kullanım: tarım ilaçları, herbisit Firma: BASF SE 67056 Ludwigshafen GERMANY İletişim adresi: BASF Tuerk Kimya San. ve Tic.

Detaylı

Güvenlik Bilgi Formu. Efka PU Madde/Karışım ve Firma Bilgisi. 2. Tehlikelerin Tanıtımı

Güvenlik Bilgi Formu. Efka PU Madde/Karışım ve Firma Bilgisi. 2. Tehlikelerin Tanıtımı Güvenlik Bilgi Formu Sayfa: 1/12 1. Madde/Karışım ve Firma Bilgisi Efka PU 4046 Kullanım: dispersiyon ajanı Firma: BASF SE 67056 Ludwigshafen GERMANY İletişim adresi: BASF Tuerk Kimya San. ve Tic. Ltd.

Detaylı

GÜVENLİK BİLGİ FORMU

GÜVENLİK BİLGİ FORMU Sayfa 1 nin 5 BÖLÜM 1: Madde/Müstahzar Ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı 1.1. Madde/Müstahzarın tanıtılması 1.2. Madde/Müstahzarın kullanımı Maddenin/Karışımın kullanımı Su Analizi 1.3. Şirket/İş sahibinin

Detaylı

Güvenlik Bilgi Formu. Epotal S 440 eu. 1. Madde/Müstahzar ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı. 2. Tehlikelerin Tanıtımı

Güvenlik Bilgi Formu. Epotal S 440 eu. 1. Madde/Müstahzar ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı. 2. Tehlikelerin Tanıtımı Güvenlik Bilgi Formu Sayfa: 1/10 1. Madde/Müstahzar ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı Epotal S 440 eu Kullanım: Hammadde, sadece endüstriyel kullanım için Firma: BASF SE 67056 Ludwigshafen GERMANY İletişim

Detaylı

Ingersoll Rand Ultra EL Synthetic Rotary Coolant

Ingersoll Rand Ultra EL Synthetic Rotary Coolant Güvenlik Bilgi Formu Sayfa: 1/9 1. Madde/Karışım ve Firma Bilgisi Ingersoll Rand Ultra EL Synthetic Rotary Coolant Kullanım: kimyasal madde Firma: Distributed by Ingersoll Rand 800D Beaty St. Davidson,

Detaylı

Güvenlik Bilgi Formu. Dispex Ultra FA Madde/Müstahzar ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı. 2. Tehlikelerin Tanıtımı

Güvenlik Bilgi Formu. Dispex Ultra FA Madde/Müstahzar ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı. 2. Tehlikelerin Tanıtımı Güvenlik Bilgi Formu Sayfa: 1/10 1. Madde/Müstahzar ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı Dispex Ultra FA 4431 Kullanım: endüstriyel kimyevi madde Firma: BASF SE 67056 Ludwigshafen GERMANY İletişim adresi: BASF

Detaylı

Yönetmelik(EC) No 1272/2008 sınıflandırma, etiketleme ve maddeler ve karışımların ambalajlamasına göre

Yönetmelik(EC) No 1272/2008 sınıflandırma, etiketleme ve maddeler ve karışımların ambalajlamasına göre Güvenlik Bilgi Formu Sayfa: 1/9 1. Madde/Müstahzar ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı MASTERKURE 176 Kullanım: Yapi kimyasallari ũrünij Firma: BASF Yapı Kimyasalları A.Ş. Mete Plaza, Değirmenyolu Cad. Huzurhoca

Detaylı

Güvenlik Bilgi Formu VIVANDO. 1. Madde/preparasyon ve firma adı. 2. Bileşimi/bileşenleri konusunda bilgiler

Güvenlik Bilgi Formu VIVANDO. 1. Madde/preparasyon ve firma adı. 2. Bileşimi/bileşenleri konusunda bilgiler Güvenlik Bilgi Formu Sayfa: 1/8 1. Madde/preparasyon ve firma adı VIVANDO Kullanım: tarım ilaçları, fungisit Firma: BASF SE 67056 Ludwigshafen GERMANY İletişim adresi: BASF Tuerk Kimya San. ve Tic. Ltd.

Detaylı

Kimyasal adı: Phenol, 2-(2H-benzotriazol-2-yl)-6-dodecyl-4-methyl-, branched and linear

Kimyasal adı: Phenol, 2-(2H-benzotriazol-2-yl)-6-dodecyl-4-methyl-, branched and linear Güvenlik Bilgi Formu Sayfa: 1/10 1. Madde/Karışım ve Firma Bilgisi Ürün tanımlayıcı Tinogard TL Kimyasal adı: Phenol, 2-(2H-benzotriazol-2-yl)-6-dodecyl-4-methyl-, branched and linear Madde ve karışımın

Detaylı

Güvenlik Bilgi Formu BASAGRAN. 1. Madde/preparasyon ve firma adı. 2. Bileşimi/bileşenleri konusunda bilgiler

Güvenlik Bilgi Formu BASAGRAN. 1. Madde/preparasyon ve firma adı. 2. Bileşimi/bileşenleri konusunda bilgiler Güvenlik Bilgi Formu Sayfa: 1/8 1. Madde/preparasyon ve firma adı BASAGRAN Kullanım: tarım ilaçları, herbisit Firma: BASF SE 67056 Ludwigshafen GERMANY İletişim adresi: BASF Tuerk Kimya San. ve Tic. Ltd.

Detaylı

Kullanım: Endüstriyel veya profesyonel uygulamalarda, kaplama maddeleri veya yapıştırıcılar için sertleştirici

Kullanım: Endüstriyel veya profesyonel uygulamalarda, kaplama maddeleri veya yapıştırıcılar için sertleştirici Güvenlik Bilgi Formu Sayfa: 1/11 1. Madde/Müstahzar ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı Basonat HI 290 B Kullanım: Endüstriyel veya profesyonel uygulamalarda, kaplama maddeleri veya yapıştırıcılar için sertleştirici

Detaylı

Güvenlik Bilgi Formu STOMP EXTRA. 1. Madde/preparasyon ve firma adı. 2. Bileşimi/bileşenleri konusunda bilgiler

Güvenlik Bilgi Formu STOMP EXTRA. 1. Madde/preparasyon ve firma adı. 2. Bileşimi/bileşenleri konusunda bilgiler Güvenlik Bilgi Formu Sayfa: 1/9 1. Madde/preparasyon ve firma adı STOMP EXTRA Kullanım: tarım ilaçları, herbisit Firma: BASF SE 67056 Ludwigshafen GERMANY İletişim adresi: BASF Tuerk Kimya San. ve Tic.

Detaylı

Güvenlik Bilgi Formu. Sicocer F Black Madde/Müstahzar ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı. 2. Tehlikelerin Tanıtımı

Güvenlik Bilgi Formu. Sicocer F Black Madde/Müstahzar ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı. 2. Tehlikelerin Tanıtımı Güvenlik Bilgi Formu Sayfa: 1/10 1. Madde/Müstahzar ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı Sicocer F Black 2955 Kullanım: seramik endüstrisi için boyar maddeler Firma: BASF SE 67056 Ludwigshafen GERMANY İletişim

Detaylı

Yönetmelik(EC) No 1272/2008 sınıflandırma, etiketleme ve maddeler ve karışımların ambalajlamasına göre

Yönetmelik(EC) No 1272/2008 sınıflandırma, etiketleme ve maddeler ve karışımların ambalajlamasına göre Güvenlik Bilgi Formu Sayfa: 1/9 1. Madde/Karışım ve Firma Bilgisi Chroma-Lite Bronze CL4499 Kullanım: kosmetik içerik Firma: BASF SE 67056 Ludwigshafen GERMANY İletişim adresi: BASF Tuerk Kimya San. ve

Detaylı

Yönetmelik(EC) No 1272/2008 sınıflandırma, etiketleme ve maddeler ve karışımların ambalajlamasına göre

Yönetmelik(EC) No 1272/2008 sınıflandırma, etiketleme ve maddeler ve karışımların ambalajlamasına göre Güvenlik Bilgi Formu Sayfa: 1/10 1. Madde/Müstahzar ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı FoamStar SI 2250 Kullanım: proses kimyasalı Firma: BASF SE 67056 Ludwigshafen GERMANY İletişim adresi: BASF Tuerk Kimya

Detaylı

Dispex Ultra PA 4530 (old Efka 4530)

Dispex Ultra PA 4530 (old Efka 4530) Güvenlik Bilgi Formu Sayfa: 1/11 1. Madde/Müstahzar ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı Dispex Ultra PA 4530 (old Efka 4530) Kullanım: dispersiyon ajanı Firma: BASF SE 67056 Ludwigshafen GERMANY İletişim adresi:

Detaylı

MasterSeal 525 PART B also MASTERSEAL 525 B

MasterSeal 525 PART B also MASTERSEAL 525 B Güvenlik Bilgi Formu Sayfa: 1/8 1. Madde/Müstahzar ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı MasterSeal 525 PART B also MASTERSEAL 525 B Kullanım: Yapı kimyasalları ürünü Firma: BASF Yapı Kimyasalları A.Ş. Mete

Detaylı

Güvenlik Bilgi Formu. Ammonium bicarbonate F Food Grade. 1. Madde/Karışım ve Firma Bilgisi. 2. Tehlikelerin Tanıtımı

Güvenlik Bilgi Formu. Ammonium bicarbonate F Food Grade. 1. Madde/Karışım ve Firma Bilgisi. 2. Tehlikelerin Tanıtımı Güvenlik Bilgi Formu Sayfa: 1/8 1. Madde/Karışım ve Firma Bilgisi Ammonium bicarbonate F Food Grade Kimyasal adı: ammonium hydrogencarbonate Kullanım: kimyasal madde Firma: BASF SE 67056 Ludwigshafen GERMANY

Detaylı

Yönetmelik(EC) No 1272/2008 sınıflandırma, etiketleme ve maddeler ve karışımların ambalajlamasına göre

Yönetmelik(EC) No 1272/2008 sınıflandırma, etiketleme ve maddeler ve karışımların ambalajlamasına göre Güvenlik Bilgi Formu Sayfa: 1/8 1. Madde/Müstahzar ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı ULTRASON E 2010 NATURAL POLYARYLETHERSULFONE Kullanım: polimer Firma: BASF SE 67056 Ludwigshafen GERMANY İletişim adresi:

Detaylı

Güvenlik Bilgi Formu. Efka PU Madde/Karışım ve Firma Bilgisi. 2. Tehlikelerin Tanıtımı

Güvenlik Bilgi Formu. Efka PU Madde/Karışım ve Firma Bilgisi. 2. Tehlikelerin Tanıtımı Güvenlik Bilgi Formu Sayfa: 1/12 1. Madde/Karışım ve Firma Bilgisi Efka PU 4010 Kullanım: dispersiyon ajanı Firma: BASF SE 67056 Ludwigshafen GERMANY İletişim adresi: BASF Tuerk Kimya San. ve Tic. Ltd.

Detaylı

Güvenlik Bilgi Formu. Loxanol CA BÖLÜM 1: Maddenin/karışımın ve şirketin/dağıtıcının kimliği. BÖLÜM 2: Zararlılık tanımlanması

Güvenlik Bilgi Formu. Loxanol CA BÖLÜM 1: Maddenin/karışımın ve şirketin/dağıtıcının kimliği. BÖLÜM 2: Zararlılık tanımlanması Güvenlik Bilgi Formu Sayfa: 1/12 BÖLÜM 1: Maddenin/karışımın ve şirketin/dağıtıcının kimliği 1.1. Madde /Karışımın kimliği Loxanol CA 5310 1.2. Madde veya karışımın belirlenmiş kullanımları ve tavsiye

Detaylı

Kullanım: Endüstriyel amaçlı kaplama malzemesi, kimya endüstrisi için kimyasal madde, mürekkep, cila veya kaplama için polimerler

Kullanım: Endüstriyel amaçlı kaplama malzemesi, kimya endüstrisi için kimyasal madde, mürekkep, cila veya kaplama için polimerler Güvenlik Bilgi Formu Sayfa: 1/10 1. Madde/Müstahzar ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı Joncryl 8283 Kullanım: Endüstriyel amaçlı kaplama malzemesi, kimya endüstrisi için kimyasal madde, mürekkep, cila veya

Detaylı

Yönetmelik(EC) No 1272/2008 sınıflandırma, etiketleme ve maddeler ve karışımların ambalajlamasına göre

Yönetmelik(EC) No 1272/2008 sınıflandırma, etiketleme ve maddeler ve karışımların ambalajlamasına göre Güvenlik Bilgi Formu Sayfa: 1/9 1. Madde/Karışım ve Firma Bilgisi Cloisonne Sparkle Copper 350J Kullanım: kosmetik içerik Firma: BASF SE 67056 Ludwigshafen GERMANY İletişim adresi: BASF Tuerk Kimya San.

Detaylı

Güvenlik Bilgi Formu. Mearlin Sparkle Red 9420J. 1. Madde/Karışım ve Firma Bilgisi. 2. Tehlikelerin Tanıtımı

Güvenlik Bilgi Formu. Mearlin Sparkle Red 9420J. 1. Madde/Karışım ve Firma Bilgisi. 2. Tehlikelerin Tanıtımı Güvenlik Bilgi Formu Sayfa: 1/9 1. Madde/Karışım ve Firma Bilgisi Mearlin Sparkle Red 9420J Kullanım: endüstriyel kullanım amaçlı boyar maddeler Firma: BASF SE 67056 Ludwigshafen GERMANY İletişim adresi:

Detaylı

Güvenlik Bilgi Formu. Salcare Super Madde/Karışım ve Firma Bilgisi. 2. Tehlikelerin Tanıtımı

Güvenlik Bilgi Formu. Salcare Super Madde/Karışım ve Firma Bilgisi. 2. Tehlikelerin Tanıtımı Güvenlik Bilgi Formu Sayfa: 1/10 1. Madde/Karışım ve Firma Bilgisi Salcare Super 7 Kullanım: kosmetik içerik Firma: BASF SE 67056 Ludwigshafen GERMANY İletişim adresi: BASF Tuerk Kimya San. ve Tic. Ltd.

Detaylı

Kullanım: Endüstriyel ve profesyonel kullanım amaçlı kaplamalar için hammadde, mürekkep, cila veya kaplama için katkı maddesi, köpük kesici

Kullanım: Endüstriyel ve profesyonel kullanım amaçlı kaplamalar için hammadde, mürekkep, cila veya kaplama için katkı maddesi, köpük kesici Güvenlik Bilgi Formu Sayfa: 1/12 1. Madde/Müstahzar ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı Efka SI 2023 Kullanım: Endüstriyel ve profesyonel kullanım amaçlı kaplamalar için hammadde, mürekkep, cila veya kaplama

Detaylı

GÜVENLİK BİLGİ FORMU

GÜVENLİK BİLGİ FORMU Sayfa 1 nin 5 BÖLÜM 1: Madde/Müstahzar Ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı 1.1. Madde/Müstahzarın tanıtılması 1.2. Madde/Müstahzarın kullanımı Maddenin/Karışımın kullanımı Su Analizi 1.3. Şirket/İş sahibinin

Detaylı

Yönetmelik(EC) No 1272/2008 sınıflandırma, etiketleme ve maddeler ve karışımların ambalajlamasına göre

Yönetmelik(EC) No 1272/2008 sınıflandırma, etiketleme ve maddeler ve karışımların ambalajlamasına göre Güvenlik Bilgi Formu Sayfa: 1/9 1. Madde/Karışım ve Firma Bilgisi Eupolen PE Green 87-3501 Kullanım: plastik endüstrisi için boyarmadde. Firma: BASF SE 67056 Ludwigshafen GERMANY İletişim adresi: BASF

Detaylı

Güvenlik Bilgi Formu. Joncryl HPD Madde/Müstahzar ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı. 2. Tehlikelerin Tanıtımı

Güvenlik Bilgi Formu. Joncryl HPD Madde/Müstahzar ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı. 2. Tehlikelerin Tanıtımı Güvenlik Bilgi Formu Sayfa: 1/10 1. Madde/Müstahzar ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı Joncryl HPD 296 Kullanım: mürekkep, cila veya kaplama için polimerler Firma: BASF SE 67056 Ludwigshafen GERMANY İletişim

Detaylı

Güvenlik Bilgi Formu. Efka SL BÖLÜM 1: Maddenin/karışımın ve şirketin/dağıtıcının kimliği. BÖLÜM 2: Zararlılık tanımlanması

Güvenlik Bilgi Formu. Efka SL BÖLÜM 1: Maddenin/karışımın ve şirketin/dağıtıcının kimliği. BÖLÜM 2: Zararlılık tanımlanması Güvenlik Bilgi Formu Sayfa: 1/12 BÖLÜM 1: Maddenin/karışımın ve şirketin/dağıtıcının kimliği 1.1. Madde /Karışımın kimliği Efka SL 3259 1.2. Madde veya karışımın belirlenmiş kullanımları ve tavsiye edilmeyen

Detaylı

GÜVENLİK BİLGİ FORMU

GÜVENLİK BİLGİ FORMU Sayfa 1 nin 5 BÖLÜM 1: Madde/Müstahzar Ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı 1.1. Madde/Müstahzarın tanıtılması CAS No.: EC No.: 7440-44-0 231-153-3 1.2. Madde/Müstahzarın kullanımı Maddenin/Karışımın kullanımı

Detaylı

Güvenlik Bilgi Formu. Foamaster WO BÖLÜM 1: Maddenin/karışımın ve şirketin/dağıtıcının kimliği. BÖLÜM 2: Zararlılık tanımlanması

Güvenlik Bilgi Formu. Foamaster WO BÖLÜM 1: Maddenin/karışımın ve şirketin/dağıtıcının kimliği. BÖLÜM 2: Zararlılık tanımlanması Güvenlik Bilgi Formu Sayfa: 1/12 BÖLÜM 1: Maddenin/karışımın ve şirketin/dağıtıcının kimliği 1.1. Madde /Karışımın kimliği Foamaster WO 2390 1.2. Madde veya karışımın belirlenmiş kullanımları ve tavsiye

Detaylı

Güvenlik Bilgi Formu. Bronidox L. 1. Madde/Karışım ve Firma Bilgisi. 2. Tehlikelerin Tanıtımı

Güvenlik Bilgi Formu. Bronidox L. 1. Madde/Karışım ve Firma Bilgisi. 2. Tehlikelerin Tanıtımı Güvenlik Bilgi Formu Sayfa: 1/10 1. Madde/Karışım ve Firma Bilgisi Bronidox L Kullanım: koruyucu madde Firma: BASF SE 67056 Ludwigshafen GERMANY İletişim adresi: BASF Tuerk Kimya San. ve Tic. Ltd. Sti.

Detaylı

Yönetmelik(EC) No 1272/2008 sınıflandırma, etiketleme ve maddeler ve karışımların ambalajlamasına göre

Yönetmelik(EC) No 1272/2008 sınıflandırma, etiketleme ve maddeler ve karışımların ambalajlamasına göre Güvenlik Bilgi Formu Sayfa: 1/10 1. Madde/Müstahzar ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı Arlypon TT Kullanım: kıvamlaştırıcı Firma: BASF SE 67056 Ludwigshafen GERMANY İletişim adresi: BASF Tuerk Kimya San.

Detaylı

GÜVENLİK BİLGİ FORMU

GÜVENLİK BİLGİ FORMU Sayfa 1 nin 5 BÖLÜM 1: Madde/Müstahzar Ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı 1.1. Madde/Müstahzarın tanıtılması 1.2. Madde/Müstahzarın kullanımı Maddenin/Karışımın kullanımı Su Analizi 1.3. Şirket/İş sahibinin

Detaylı

Yönetmelik(EC) No 1272/2008 sınıflandırma, etiketleme ve maddeler ve karışımların ambalajlamasına göre

Yönetmelik(EC) No 1272/2008 sınıflandırma, etiketleme ve maddeler ve karışımların ambalajlamasına göre Güvenlik Bilgi Formu Sayfa: 1/10 1. Madde/Karışım ve Firma Bilgisi Cloisonne Sparkle Gold 222J Kullanım: kosmetik içerik Firma: BASF SE 67056 Ludwigshafen GERMANY İletişim adresi: BASF Tuerk Kimya San.

Detaylı

Güvenlik Bilgi Formu EMACO S Madde/Müstahzar ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı. 2. Tehlikelerin Tanıtımı. 3. Bileşimi /İçeriği Hakkında Bilgi

Güvenlik Bilgi Formu EMACO S Madde/Müstahzar ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı. 2. Tehlikelerin Tanıtımı. 3. Bileşimi /İçeriği Hakkında Bilgi Güvenlik Bilgi Formu Sayfa: 1/9 1. Madde/Müstahzar ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı EMACO S88 Kullanım: Yapı kimyasalları ürünü Firma: BASF Tuerk Kimya San. ve Tic. Ltd. Sti. 34752 Icerenkoy - Atasehir

Detaylı

MasterSeal P 640 also MASTERSEAL 640 PRIMER. Yönetmelik(EC) No 1272/2008 sınıflandırma, etiketleme ve maddeler ve karışımların ambalajlamasına göre

MasterSeal P 640 also MASTERSEAL 640 PRIMER. Yönetmelik(EC) No 1272/2008 sınıflandırma, etiketleme ve maddeler ve karışımların ambalajlamasına göre Güvenlik Bilgi Formu Sayfa: 1/10 1. Madde/Müstahzar ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı MasterSeal P 640 also MASTERSEAL 640 PRIMER Kullanım: Yapı kimyasalları ürünü Firma: BASF Tuerk Kimya San. ve Tic. Ltd.

Detaylı

Güvenlik Bilgi Formu OPERA MAX. 1. Madde/preparasyon ve firma adı. 2. Bileşimi/bileşenleri konusunda bilgiler

Güvenlik Bilgi Formu OPERA MAX. 1. Madde/preparasyon ve firma adı. 2. Bileşimi/bileşenleri konusunda bilgiler Güvenlik Bilgi Formu Sayfa: 1/10 1. Madde/preparasyon ve firma adı OPERA MAX Kullanım: tarım ilaçları, fungisit Firma: BASF SE 67056 Ludwigshafen GERMANY İletişim adresi: BASF Tuerk Kimya San. ve Tic.

Detaylı

Güvenlik Bilgi Formu GOLIATH GEL. 1. Madde/preparasyon ve firma adı. 2. Bileşimi/bileşenleri konusunda bilgiler

Güvenlik Bilgi Formu GOLIATH GEL. 1. Madde/preparasyon ve firma adı. 2. Bileşimi/bileşenleri konusunda bilgiler Güvenlik Bilgi Formu Sayfa: 1/8 1. Madde/preparasyon ve firma adı GOLIATH GEL Kullanım: biosit Firma: BASF SE 67056 Ludwigshafen GERMANY İletişim adresi: BASF Tuerk Kimya San. ve Tic. Ltd. Sti. Mete Plaza,

Detaylı

ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU

ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU Sayfa 1/6 ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU Düzenlenme tarihi: 24.04.2010 1 Ürün ve firma tanıtımı Ürün adı: CHEF RINSE Endüstriyel Bulaşık Makinesi Durulama Ürünü Ürünün uygulama alanı: Mutfak Hijyen Sistemleri

Detaylı

Yönetmelik(EC) No 1272/2008 sınıflandırma, etiketleme ve maddeler ve karışımların ambalajlamasına göre

Yönetmelik(EC) No 1272/2008 sınıflandırma, etiketleme ve maddeler ve karışımların ambalajlamasına göre Güvenlik Bilgi Formu Sayfa: 1/14 1. Madde/Müstahzar ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı Efka PU 4040 Kullanım: dispersiyon ajanı Firma: BASF SE 67056 Ludwigshafen GERMANY İletişim adresi: BASF Tuerk Kimya

Detaylı

Güvenlik Bilgi Formu. Lumina Exterior Red Blue 6303D. 1. Madde/Müstahzar ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı. 2. Tehlikelerin Tanıtımı

Güvenlik Bilgi Formu. Lumina Exterior Red Blue 6303D. 1. Madde/Müstahzar ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı. 2. Tehlikelerin Tanıtımı Güvenlik Bilgi Formu Sayfa: 1/10 1. Madde/Müstahzar ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı Lumina Exterior Red Blue 6303D Kullanım: endüstriyel kullanım amaçlı boyar maddeler Firma: BASF SE 67056 Ludwigshafen

Detaylı

Yönetmelik(EC) No 1272/2008 sınıflandırma, etiketleme ve maddeler ve karışımların ambalajlamasına göre

Yönetmelik(EC) No 1272/2008 sınıflandırma, etiketleme ve maddeler ve karışımların ambalajlamasına göre Güvenlik Bilgi Formu Sayfa: 1/9 1. Madde/Müstahzar ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı MasterKure 215 also MASTERKURE 215 Kullanım: Yapı kimyasalları ürünü Firma: BASF Yapı Kimyasalları A.Ş. Mete Plaza, Değirmenyolu

Detaylı