İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ ÇOCUK EĞİTİMİ UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YILINA AİT FAALİYETLERİNE İLİŞKİN BİLGİLERİN AÇIKLAMASI

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ ÇOCUK EĞİTİMİ UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YILINA AİT FAALİYETLERİNE İLİŞKİN BİLGİLERİN AÇIKLAMASI"

Transkript

1 İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ ÇOCUK EĞİTİMİ UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YILINA AİT FAALİYETLERİNE İLİŞKİN BİLGİLERİN AÇIKLAMASI Yrd. Doç. Dr. Ayşin Kaplan Sayı EPDAD Genel Yönetim Kurulunca Genel Sekreter olarak seçilmiştir. Hem EPDAD çalışmalarını hem de İstanbul Aydın Üniversitesi Eğitim Fakültesi akreditasyon çalışmalarını yürütmüştür. 24 Eylül-17 Aralık 2016 tarihleri arasında Florya Yerleşkesinde 7-8 ve 9-12 yaş arası 70 öğrenciye ve ebeveynlerine eğitim sunulmuştur. 8 Ekim 31 Aralık 2016 tarihleri arasında Beşiktaş Yerleşkesinde 7-8 ve 9-12 yaş arasında 10 öğrenciye ve ebeveynlerine eğitim sunulmuştur. 1 Ekim 2016 Cumartesi Çocuk Üniversitesi velilerimize Yaşam Koçu ve Üstün Yetenekli Çocuklar Ebeveyn Koçu Sn. İnci Erdoğan tarafından Üstün Yetenekli Çocuklarla İletişim Yolları konulu seminer verilmiştir. 15 Ekim 2016 Cumartesi Çocuk Üniversitesi velilerimize Yrd. Doç. Dr. Ayşin Kaplan Sayı tarafından Üstün Zekâlı Çocuklar ve Eğitimi konulu seminer verilmiştir. Yrd. Doç. Dr. Ayşin Kaplan Sayı nın Farklılaştırılmış Yabancı Dil Öğretiminin Üstün Zekâlı Öğrencilerde Eleştirel Düşünmeye Etkisi isimli makalesi Uluslararası Eğitim Bilimleri Dergisi INESJOURNAL da yayınlanmıştır. Yrd. Doç. Dr. Ayşin Kaplan Sayı İtalya da COPPEM Kadın Hakları konulu proje toplantısına katılmıştır Eylül 2016 tarihinde İAÜ Çocuk Üniversitesi olarak TÜBİTAK destekli Mersin Çocuk Üniversitesi Bilim Şenliğinde Eğlenceli Bilim ve Zekâ-Akıl Oyunları atölyeleri açılmıştır. 30 Eylül 2016 Cuma günü İAÜ Çocuk Üniversitesi olarak Valilik Bilim Şenliğinde STEM ve Zekâ-Akıl Oyunları atölyeleri açılmıştır. 400 Öğrenciye etkinlik sunulmuştur. 15 Ekim 2016 İAÜ Çocuk Üniversitesi Florya Yerleşkesinde 15 öğrenciye Araştırma ve Sorgulama ek dersi açılmıştır.

2 15 Ekim 2016 İAÜ Çocuk Üniversitesi Florya Yerleşkesinde 13 öğrenciye Kimya Ek dersi açılmıştır. Yrd. Doç. Dr. Ayşin KAPLAN SAYI tarafından Event Management-Etkinlik Yönetimi Projesi 2 Modülün kazanımları ve Blended Learning-Harmanlanmış Öğrenme Sunumu hazırlanmıştır. 12 Ekim Çarşamba günü Yrd. Doç. Dr. Ayşin Kaplan Sayı Valilikle yürütülen Event Management Proje toplantısına katılmıştır. 19 Ekim de üç gün süre ile Yrd. Doç. Dr. Ayşin Kaplan Sayı Sofia da Event Management K2 Projesi toplantısına katılmıştır. Yükseköğretimde Yeni Eğilimler Kongresi İlk Gün Deşifre Raporu tamamlanmıştır. Yükseköğretim Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi işbirliği ile yayınlanmıştır. Yükseköğretimde Yeni Eğilimler Kongresi 12 Seçilmiş Makale Kitabı tamamlanmıştır. Yükseköğretim Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi işbirliği ile yayınlanmıştır. COPPEM Kadın Hakları Projesi Yerel Yönetimlerde Kadınlara Yönelik İyi Uygulamalar çalışmaların derlenmesi ve İngilizceye çevrilmesi tamamlanmıştır. Bil Koleji Kış Okulu-Yaz Okulu Programlarının Hazırlanmış fakat açılamamıştır. Yükseköğretim Öğrencilerinin Ülke ve Üniversite Seçimini Etkileyen Faktörler BAP Projesi raporu tamamlanmıştır. Yükseköğretim Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından Türkçe ve İngilizce olarak sunulmuştur. İAÜ Memnuniyet Anketi hazırlama konusunda BAP Projesi yazılmıştır. İAÜ Çocuk Üniversitesi tarafından yazılan İstanbul Kalkınma Ajansı tarafından Okulum Beni Anlıyor Yeteneğimi Destekliyor Projesi kabul edilmiştir. Yrd. Doç. Dr. Ayşin KAPLAN SAYI tarafından yürütülen ve TEB e başvurusu yapılan Yeteneğe Yatırım, Geleceğe Yatırım TUBİTAK Girişimcilik Projesi devam etmektedir. İAÜ Çocuk Üniversitesi öğrencilerinin bireysel dosyaları ve BEP Planları hazırlanmıştır. Ekim 2016-Nisan 2017 tarihleri arasında Çocuk Üniversitesi İç Kalite Değerlendirme Süreci yürütülmüştür. Bu kapsamda dosyalar, ofis ve depo düzenlenmiştir. İnternet sitesi ise düzenlenmektedir. 5 Kasım 2016 Cumartesi Çocuk Üniversitesi velilerimize Sn. Jülide KOÇ tarafından Çocuğumla Yol Arkadaşlığı konulu seminer verilmiştir.

3 Yrd. Doç. Dr. Ayşin KAPLAN SAYI 5 Kasım 2016 da UZYEP Yetişkinlerin Uzaktan Eğitim Becerilerinin Geliştirilmesi projesi kapsamında bir hafta süreyle Yunanistan daki eğitimlere katılmıştır. 19 Kasım 2016 Cumartesi Çocuk Üniversitesi velilerimize Uzm. Psikolojik Danışman Neslihan Aslıhan tarafından Çocuklarda Ortaya Çıkabilecek Sorunlar ve Ebeveyn Tutumları konulu seminer verilmiştir. 24 Kasım 2016 tarihinde Uluslararası Üstün/Özel Yetenekliler Eğitimi Konferans raporu yayınlanmıştır. 3 Aralık 2016 Cumartesi Çocuk Üniversitesi velilerimize Uzm. Elif SÜEL tarafından Üstün Yetenekli Çocuklar ve Destek Eğitim Odaları konulu seminer verilmiştir. 9 Aralık 2016 tarihinde Yrd. Doç. Dr. Ayşin Kaplan Sayı Yerli Zekâ Testimizin Lansman toplantısına katılmıştır. 12 Aralık 2016 Pazartesi Yrd. Doç. Dr. Ayşin Kaplan Sayı Yalova Halk Eğitim Merkezi nde rehber öğretmenlere Üstün/Özel Yeteneklilerin Eğitimi konferansı vermiştir. 13 Aralık 2016 Salı Yrd. Doç. Dr. Ayşin Kaplan Sayı ve Zuhal Topçu Okulum Beni Anlıyor Yeteneğimi Destek Eğitim Odasıyla Destekliyor projesi için İSTKA nın düzenlemiş olduğu eğitime katılmıştır Aralık 2016 tarihlerinde Yrd. Doç. Dr. Ayşin Kaplan Sayı tarafından Florya yerleşkemizde Üstün Zekâlılar Eğitmenlik Eğitimi verilmiştir. 15 Aralık 2016 tarihinde Zuhal Topçu ve Gizem Medet Okulum Beni Anlıyor Yeteneğimi Destek Eğitim Odasıyla Destekliyor projesi kapsamında Bayrampaşa Kocatepe İlkokulu, Halkalı Cumhuriyet İlkokulu, Halit Uygur İlkokulu ve Arif Nihat Asyalı İlkokulu müdürleri ile destek eğitim odası hakkında görüşmeye gitmişlerdir. 17 Aralık 2016 Cumartesi Çocuk Üniversitesi velilerimize Uzm. Psikolojik Danışman Ebru Aktaş tarafından Çocuklarda Güvenli Teknoloji Kullanımı konulu seminer verilmiştir. 27 Aralık 2016 Salı Dönem Çocuk Üniversitesi Kış Okulu Mezuniyet töreni yapılmıştır. 28 Aralık 2016 Çarşamba Yrd. Doç. Dr. Ayşin Kaplan Sayı ve Zuhal Topçu Okulum Beni Anlıyor Yeteneğimi Destek Eğitim Odasıyla Destekliyor projesi kapsamında Esenler ve Bayrampaşa RAM ile Kadıköy İlçe MEM de görüşmelere gitmişlerdir.

4 29 Aralık 2016 Perşembe Yrd. Doç. Dr. Ayşin Kaplan Sayı tarafından 20 eğitmene yetişkinlerin uzaktan eğitim yetkinliklerinin geliştirilmesi (UZYEP) projesi yaygınlaştırma faaliyeti olarak Web 2.0 araçlarından Moodle Sanal Sınıf uygulaması hakkında eğitim vermiştir Salı Yrd. Doç. Dr. Ayşin Kaplan Sayı ve Zuhal TOPÇU Okulum Beni Anlıyor Yeteneğimi Destek Eğitim Odasıyla Destekliyor projesi kapsamında Bahçelievler İlçe Milli Eğitim, Güngören RAM ve Başakşehir İlçe Milli Eğitime görüşmeye gitmişlerdir. Lise Yaz Okulu öğretmen görüşmeleri yapılmıştır Cumartesi Florya yerleşkesinde Elvan gıda ve Çocuk Üniversitesi işbirliğinde Çocuk İnovasyon Lansman toplantısı yapılmıştır. Toplantıya 400 veli ve çocuk katılmıştır. Yrd. Doç. Dr. Ayşin Kaplan Sayı tarafından Akreditasyon çalışmaları kapsamında Okul Öncesi Öğretmenliği ve Sınıf Öğretmenliği bölümleri için öz değerlendirme raporu hazırlatılmış; rapor dönütleri verilmiş ve akreditasyon çalışmaları devam ettirilmektedir. 30 Ocak Şubat 2017 tarihleri arasında Çocuk Üniversitesi Yarıyıl Programı gerçekleştirilmiştir. Bu kapsamda 10 öğrenciye eğitim sunulmuştur. 3 Şubat 2017 tarihinde Sn. Yrd. Doç. Dr. Ayşin Kaplan Sayı İAÜ ve Bil Okulları Yeni Müfredat Taslağını Değerlendiriyor çalıştayına katılmıştır. Yeni İngilizce Müfredatı hakkında rapor hazırlayarak Milli Eğitim Bakanlığına sunmuştur. 4 Mart-20 Mayıs tarihleri arasında Çocuk Üniversitesi II. Dönem Kış Okulu açılmıştır. Bu kapsamda 85 öğrenciye ve ebeveynlerine eğitim sunulmuştur. Okulum Beni Anlıyor Yeteneğimi Destek Eğitim Odasıyla Destekliyor projesi kapsamında Esenler, Güngören ve Küçükçekmece ilçelerindeki 6 okuldan 60 öğretmene Şubat 2017 tarihlerinde öğretmen eğitimi yapılmıştır. Yrd. Doç. Dr. Ayşin Kaplan Sayı Şubat Mart tarihlerinde TÜZDEV Ankara organizasyonuyla Ankara Gölbaşı RAM öğretmenlerine ve sınıf öğretmenlerine 40 saatlik Üstün Zekâlılar Eğitici Eğitimi vermiştir Şubat 4-5 Mart tarihlerinde Okulum Beni Anlıyor Yeteneğimi Destek Eğitim Odasıyla Destekliyor projesi kapsamında Kadıköy, Esenler ve Bayrampaşa ilçelerindeki 5 okuldan 50 öğretmene öğretmen eğitimi yapılmıştır.

5 Okulum Beni Anlıyor Yeteneğimi Destek Eğitim Odası ile Destekliyor Projesi Kapsamında Güngören Ergenekon İlkokuluna gidilmiştir. Yrd. Doç. Dr. Ayşin KAPLAN SAYI tarafından 2 oturum şeklinde 160 ilkokul öğrencisine Farklılıklarımız Zenginliklerimizdir isimli seminer verilmiştir. Yrd.Doç. Dr. Ayşin KAPLAN SAYI tarafından Çocuk Üniversitesi velilerine Üstün Zekalı Çocuklarda Sosyal ve Duygusal Gelişimin Desteklenmesi konulu seminer verilmiştir tarihinde Sn. Göksel Ağva tarafından Fotoğrafik Hafıza Teknikleri adlı konu ile Çocuk Üniversitesi velilerine seminer verilmiştir Okulum Beni Anlıyor Yeteneğimi Destek Eğitim Odasıyla Destekliyor Projesi kapsamında Esenler Cumhuriyet İlkokulunda normal öğrencilere iki oturum şeklinde toplamda 150 çocuğa seminer verilmiştir Okulum Beni Anlıyor Yeteneğimi Destek Eğitim Odasıyla Destekliyor Projesi kapsamında Güngören 50.yıl Ahmet Merter İlkokulunda 75 öğrenciye seminer verilmiştir Okulum Beni Anlıyor Yeteneğimi Destek Eğitim Odasıyla Destekliyor Projesi kapsamında Yrd. Doç. Dr. Ayşin Kaplan Sayı tarafından 50. Yıl Ahmet Merter İlkokulunda 120 öğrenciye öğrenci eğitim semineri verilmiştir. Nisan 2017 tarihinde Yrd. Doç. Dr. Ayşin Kaplan Sayı nın International Journal Of Academic Research de The Effects of Differentiated Foreign Language Instruction on Academic Achievement and Creativity of Gifted Students isimli makalesi yayınlanmıştır İSTKA tarafından Çocuklar ve Gençler Programı kapsamında desteklenerek uygulaması devam eden 19 adet özel/üstün yetenekli çocuk ve genç projesinin bir araya geldiği toplantıda Yrd. Doç. Dr. Ayşin Kaplan Sayı Okulum Beni Anlıyor Yeteneğimi Destek Odasıyla Destekliyor Projesi ni sunmuştur. Okulum Beni Anlıyor Yeteneğimi Destek Eğitim Odasıyla Destekliyor Projesi kapsamında satın alımlar tamamlanarak 10 okulda, 2 üniversitede olmak üzere 12 tane destek eğitim odası kurulmuştur Okulum Beni Anlıyor Yeteneğimi Destek Eğitim Odasıyla Destekliyor Projesi kapsamında Yrd. Doç. Dr. Ayşin Kaplan Sayı tarafından Cumhuriyet İlkokulunda veli eğitim semineri verilmiştir.

6 Okulum Beni Anlıyor Yeteneğimi Destek Eğitim Odasıyla Destekliyor Projesi kapsamında Yrd. Doç. Dr. Ayşin Kaplan Sayı tarafından Örfi Çetinkaya İlkokulunda 150 öğrenciye eğitim semineri verilmiştir Okulum Beni Anlıyor Yeteneğimi Destek Eğitim Odasıyla Destekliyor Projesi kapsamında Yrd. Doç. Dr. Ayşin Kaplan Sayı tarafından Gültepe İlkokulunda 50 veliye eğitim semineri verilmiştir Bakırköy Belediyesinin Yeşilköy Marina da düzenlediği etkinlikte Çocuk Üniversitesi olarak Yaşam Koçluğu, Akıl ve Zekâ Oyunları ve Yaratıcılık ve İnovasyon atölyeleri için stant kurulmuştur. 600 öğrenci ile etkinlik yapılmıştır İhlas Koleji ve Miniatürk ün işbirliğinde Miniatürk te düzenlenen 23 Nisan etkinliklerinde Çocuk Üniversitesi olarak Yaşam Koçluğu, Akıl ve Zekâ Oyunları ve Yaratıcılık ve İnovasyon atölyeleri için stant kurulmuştur. 700 öğrenci ile etkinlik yapılmıştır Okulum Beni Anlıyor Yeteneğimi Destek Eğitim Odasıyla Destekliyor Projesi kapsamında Yrd. Doç. Dr. Ayşin Kaplan Sayı tarafından 50. Yıl Ahmet Merter İlkokulunda 120 öğrenciye öğrenci eğitim semineri verilmiştir Nisan ve Mayıs 2017 tarihlerinde Yrd. Doç. Dr. Ayşin Kaplan Sayı Üstün Zekâlılar Eğitici Eğitimi sertifika programı yürütmüştür. Yrd. Doç. Dr. Ayşin Kaplan Sayı ile Uzm. Zuhal Topçu Okulum Beni Anlıyor Yeteneğimi Destek Odasıyla Destekliyor Projesi kapsamında Tayfur Sökmen İlkokulunda üç oturumda veli eğitim semineri vermiştir. Yrd. Doç. Dr. Ayşin Kaplan Sayı 6 Mayıs 2017 tarihinde ozelanaokullari.com tarafından düzenlenen İstanbul Okul Öncesi Kalite Seminerinde 200 öğretmen ve yöneticiye Üstün Zekâlı Çocuklar Farkedilmesi ve Eğitimleri konulu seminer vermiştir. Yrd. Doç. Dr. Ayşin Kaplan Sayı 12 Mayıs 2017 tarihinde Biruni Üniversitesi nde düzenlenen Üstün Zekâlılar Eğitim Günleri nde 400 öğrenci ve veliye Üstün Zekâlı Çocukların Eğitiminde Çocuk Üniversitelerinin Rolü adlı sunumunu yapmıştır tarihinde Yrd. Doç. Dr. Ayşin Kaplan Sayı, Bahçelievler RAM ın yürüttüğü ve iştirakçısı olduğumuz proje kapsamında eğitim vermiştir tarihinde Yrd. Doç. Dr. Ayşin Kaplan Sayı Uluslararası Öğretmen Eğitimi ve Akreditasyon Kongresi toplantısına katılmıştır.

7 tarihinde Yrd. Doç. Dr. Ayşin Kaplan Sayı Okulum Beni Anlıyor Yeteneğimi Destek Odasıyla Destekliyor Projesi kapsamında Örfi Çetinkaya İlkokulunda veli eğitim semineri vermiştir ve tarihlerinde Yrd. Doç. Dr. Ayşin Kaplan Sayı Uluslararası Öğretmen Eğitimi ve Akreditasyon Kongresi ne katılmıştır. Kongre düzenleme kurulunda görev alarak öncesinde kongre çalışmalarını yürütmüştür. Kongrede ise Eğitim Fakültelerinde Akreditasyon Süreci; İstanbul Aydın Üniversitesi Örneği konulu bildiri sunmuştur tarihinde Yrd. Doç. Dr. Ayşin Kaplan Sayı, Bahçelievler RAM ın yürüttüğü ve iştirakçısı olduğumuz proje kapsamında eğitim vermiştir tarihinde Yrd. Doç. Dr. Ayşin Kaplan Sayı Esenyurt İlçesinde bir proje kapsamında Öğretmenlere Üstün Zekâlılar Öğrencilerin Özellikleri Hakkında seminer vermiştir Temmuz 2017 tarihleri arsında düzenlenecek olan Lise Yaz Okulu için facebook reklamına çıkılmış olup, buradan ulaşılan datalar aranarak bilgi verilmiştir tarihinde Uzm. Zuhal Topçu Lise yaz okulunun tanıtımı için; Florya Kolejine, Florya Final Okullarına, İstek Bilge Kağan, Kültür Koleji, Florya MEV Koleji, Florya Uğur Koleji, Florya Birey Özel Okulları, Ataköy Anadolu Lisesi, Ataköy Cumhuriyet Anadolu Lisesi, Florya Tevfik Ercan Anadolu Lisesi, Gürlek-Nakipoğlu Anadolu Lisesi, Yeşilköy 50. Yıl Anadolu Lisesi ve Yeşilköy Anadolu Lisesi ne gitmiştir tarihinde tarihleri arasında yürütülen Çocuk Üniversitesi Bahar Dönemi Mezuniyeti düzenlenmiştir Temmuz 2017 tarihleri arasında düzenlenecek olan Çocuk Üniversitesi Yaz Okulu Programı planlanıp, gerekli görüşmeler sağlanmıştır Türkiye Çocuk Üniversiteleri Vizyon Toplantısı na Çocuk Üniversitesi ekibi olarak katılınmıştır. Ayrıca Yrd. Doç. Dr. Ayşin Kaplan Sayı oturum moderatörlüğü yapmıştır ve tarihlerinde 2. Uluslararası Mersin Bilim Şenliklerinde Yrd. Doç. Dr. Ayşin Kaplan Sayı Yaratıcı Sorun Çözme atölye liderliğini yürütmüştür ve tarihlerinde 2. Uluslararası Mersin Bilim Şenliklerinde Uzm. Zühal Topçu DNA Extraksiyonu atölye liderliğini yürütmüştür.

8 ve tarihlerinde 2. Uluslararası Mersin Bilim Şenliklerinde Arş. Gör. Ömer Faruk Özbey Eğlenerek Zekâmı Geliştiriyorum atölye liderliğini yürütmüştür ve tarihlerinde 2. Uluslararası Mersin Bilim Şenliklerinde ve Türkiye Çocuk Üniversiteleri Vizyon Toplantısı süresince farklı kurum ve kuruluşlarla bağlantı kurulmuş ve yeni atölye fikirleri oluşturulmuştur. Yrd. Doç. Dr. Ayşin Kaplan Sayı tarafından yazılan Üniversiteler Tarafından Açılan Lise Yaz Okulu Programlarının Öğrenme Stilleri Açısından İncelenmesi makalesi Avrasya Uluslararası Araştırmalar Dergisi (AVRASYAD) Temmuz ayı için basıma kabul edilmiştir. Yrd. Doç. Dr. Ayşin Kaplan Sayı tarafından yazılan Üstün Zekâlı Çocuklar ve Dikkat Eksikliği Hiperaktivite isimli makale Mersin Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dergisi tarafından Ağustos ayında basılmak üzere kabul edilmiştir Yıllarında İstanbul Kalkınma Ajansı Tarafından Çocuklar ve Gençler Mali Destek Programı Kapsamında TR10/14/GEN/0208 Referans Numarasıyla desteklenen projenin Yrd. Doç. Dr. Ayşin Kaplan Sayı tarafından Özel Yetenekli Çocuklar İçin Zenginleştirilmiş Destek Eğitim Programı Projesinin Verimliliğinin İncelenmesi makalesi yazılmıştır. Makale ULAKBİM de taranan bir dergiye bu ay içerisinde gönderilecektir.

ÇOCUK EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ. Mersin Bilim Şenliği nde Yaratıcı Düşünme Atölye Liderliği Yürütüldü

ÇOCUK EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ. Mersin Bilim Şenliği nde Yaratıcı Düşünme Atölye Liderliği Yürütüldü Mersin Bilim Şenliği nde Yaratıcı Düşünme Atölye Liderliği Yürütüldü 7 Haziran da Yenişehir CNR EXPO Fuar Alanı nda gerçekleşen ve hedefi milletin ihtiyacı olan sayı ve kalitede insan yetiştirebilmek için

Detaylı

tarihinde 200 lise öğrencisine Üniversite ve Kampüs Yaşamı başlıklı Bahçelievler RAM Kariyer Günleri düzenlenmiştir.

tarihinde 200 lise öğrencisine Üniversite ve Kampüs Yaşamı başlıklı Bahçelievler RAM Kariyer Günleri düzenlenmiştir. İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ ÇOCUK EĞİTİMİ UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINA AİT FAALİYETLERİNE İLİŞKİN BİLGİLERİN AÇIKLAMASI 26.09.2014 tarihinde İAÜ Florya Yerleşkesinde İstanbul

Detaylı

ÇOCUK EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ

ÇOCUK EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ Okulum Beni Anlıyor Yeteneğimi Destek Odası İle Destekliyor Projesi Lansman Toplantısı Düzenlendi 12 destek eğitim odası donatılan, 20 toplamda 200 özel yetenekli öğrencinin öğretmenleri tarafından verilecek

Detaylı

ÇOCUK EĞİTİMİ UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ

ÇOCUK EĞİTİMİ UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ ÖRNEK GÖRSEL Proje İçin Son Kontroller Yapıldı Destekliyor projesi Aralık ayında son bulurken projenin asıl önemli kısmı olan sürdürülebilirlik aşaması için çalışmalar başladı. Proje kapsamında destek

Detaylı

VAKIF ÜNİVERSİTESİNİN ADI : T.C İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ

VAKIF ÜNİVERSİTESİNİN ADI : T.C İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ VAKIF ÜNİVERSİTESİNİN ADI : T.C İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ FORM-19 A 2014-2015 ÖĞRETİM YILINDA YAPILAN ULUSAL BİLİMSEL TOPLANTILAR VE BUNLARIN SAYISAL DAĞILIMI (KONGRE, SEMPOZYUM, SEMİNER, FORUM, WORKSHOP

Detaylı

Gezimiz, meslekler ve bölümler ile ilgili olarak birçok

Gezimiz, meslekler ve bölümler ile ilgili olarak birçok Ankara Üniversite Oryantasyon Gezisi Mesleki rehberlik çalışmaları çerçevesinde 9. sınıf öğrencilerimize Ankara gezisi düzenlendi. Öğrencilerimizin, birçok üniversite ve bölüm hakkında bilgi sahibi olmalarını

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Kişisel Bilgiler: Eğitim Durumu: Emine BALCI. Doğum Tarihi 1985 Telefon 0(242)

ÖZGEÇMİŞ. Kişisel Bilgiler: Eğitim Durumu: Emine BALCI. Doğum Tarihi 1985 Telefon 0(242) ÖZGEÇMİŞ Kişisel Bilgiler: Unvanı/ Adı Soyadı Doktor Öğretim Üyesi Emine BALCI Uyruğu T.C. Medeni Durumu Evli ve 1 çocuk Doğum Tarihi 1985 Telefon 0(242) 510 60 60 E-posta emine.balci@alanya.edu.tr Eğitim

Detaylı

OKULUMUZDA DEPREM SEMİNERİ DÜZENLENDİ

OKULUMUZDA DEPREM SEMİNERİ DÜZENLENDİ OKULUMUZDA DÜZENLENDİ DEPREM SEMİNERİ Afet ve Acil Durum İl Müdürlüğü yetkilileri tarafından 25.02.2014 Salı günü 3. ve 4. sınıf öğrencilerimize Deprem konulu sunum yapılmıştır. Verdikleri bilgilerden

Detaylı

Gazi Üniversitesi Gazi Eğitim Fakültesi Eğitim Bilimleri Bölümü, Psikolojik Danışma ve RehberlikAna Bilim Dalı

Gazi Üniversitesi Gazi Eğitim Fakültesi Eğitim Bilimleri Bölümü, Psikolojik Danışma ve RehberlikAna Bilim Dalı NURGÜL AYDIN Mesleği PSİKOLOJİK DANIŞMAN / PSİKOLOG / PSİKOTERAPİST Ev : 324 326 30 63 Cep : 532 3552281 E-Posta : merdiven33@hotmail.com Eğitim Durumu Medeni Durum Toplam Tecrübe : 30 : Üniversie (Mezun)

Detaylı

Eylül Ayı tatil olduğundan sadece planlama ve koordinasyon çalışmalarına yer verilmiştir.

Eylül Ayı tatil olduğundan sadece planlama ve koordinasyon çalışmalarına yer verilmiştir. T.C. DENİZLİ VALİLİĞİ 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI RAŞİT ÖZKARDEŞ İLKU REHBERLİK VE PSİKOLOJİK DANIŞMA YILLIK ÇERÇEVE PLANI AY Program Geliştirme, Araştırma, Müşavirlik ve Profesyonel Gelişim 1-4 EYLÜL

Detaylı

Sürücü Belgesi B. Şehir İstanbul(Avr.) Bitiş Tarihi İş Tanımı MSB İŞ GÜVENLİĞİNE AİT FİRMA WEB SİTESİNİ YAPTIM. LİNK AŞAĞIDADIR.

Sürücü Belgesi B. Şehir İstanbul(Avr.) Bitiş Tarihi İş Tanımı MSB İŞ GÜVENLİĞİNE AİT FİRMA WEB SİTESİNİ YAPTIM. LİNK AŞAĞIDADIR. İletişim Bilgileri Mert Yağız Kızıldağ Bilgisayar Öğretmeni E-Posta Adresi mrtygzkzldg@yandex.com Doğum Tarihi 05/06/1992 Telefon 90 (554) 442 92 34 Adres Türkiye - - Bahçelievler Web Sayfam mertyagizkizildag.com

Detaylı

Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl

Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl ÖĞR.GÖR. ELİF SUNGUR Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü İletişim Bilgileri: elifsungur@maltepe.edu.tr +90216 626 10 50 2744 İletişim Fakültesi B 505 Eğitim Bilgileri: Lisans Yüksek Lisans Doktora Derece

Detaylı

Yrd.Doç.Dr. AYŞE ELİTOK KESİCİ

Yrd.Doç.Dr. AYŞE ELİTOK KESİCİ Yrd.Doç.Dr. AYŞE ELİTOK KESİCİ Eğitim Fakültesi Eğitim Bilimleri Bölümü Eğitim Programları Ve Öğretim Anabilim Dalı Eğitim Bilgileri 1991-1996 Lisans Dokuz Eylül Üniversitesi Buca Eğitim Fakültesi Eğitim

Detaylı

ÖĞRENCİLERİMİZ SİVİL SAVUNMA TATBİKATI İZLEDİLER

ÖĞRENCİLERİMİZ SİVİL SAVUNMA TATBİKATI İZLEDİLER ÖĞRENCİLERİMİZ SİVİL SAVUNMA TATBİKATI İZLEDİLER 25.02.2014 Salı günü 3. ve 4. sınıf öğrencilerimize okulumuzun bahçesinde Yangın Söndürme Tatbikatı yapılmıştır. Tatbikatı öğrencilerimiz ilgiyle izlemişlerdir.

Detaylı

Bilgi ve iletişim için: cocukuniversitesi.aydin.edu.tr adresinden Üstün Zekalılar kayıt formunu doldurabilirsiniz.

Bilgi ve iletişim için: cocukuniversitesi.aydin.edu.tr adresinden Üstün Zekalılar kayıt formunu doldurabilirsiniz. Bilgi ve iletişim için: cocukuniversitesi.aydin.edu.tr adresinden Üstün Zekalılar kayıt formunu doldurabilirsiniz. İstanbul Aydın Üniversitesi Çocuk Üniversitesinin amacı Üstün Zekâlı ve Yetenekli Öğrencilerin

Detaylı

EĞİTİM FAKÜLTESİ Ortaöğretim Fen ve Ortaöğretim Fen ve ENSTİTÜSÜ

EĞİTİM FAKÜLTESİ Ortaöğretim Fen ve Ortaöğretim Fen ve ENSTİTÜSÜ ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ Adı Soyadı : SAFİYE ASLAN Doğum Tarihi : 15/05/1979 E-posta : safiyeaslan@gmail.com 1. EĞİTİM DURUMU Unvan Bölüm/Anabilim Dalı Fakülte / Y.Okul Üniversite Yıllar Lisans Kimya

Detaylı

TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI OKULLARINDA KARNE HEYECANI

TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI OKULLARINDA KARNE HEYECANI TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI OKULLARINDA KARNE HEYECANI 2016-2017 Öğretim Yılı Birinci Dönem Karne ve Ödül Töreni, 20 Ocak 2017 Cuma günü, okul yöneticilerimizin, öğretmenlerimizin, öğrencilerimizin ve velilerimizin

Detaylı

ÇEŞME REHBERLİK ve ARAŞTIRMA MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ ÖĞRETİM YILI REHBERLİK VE PSİKOLOJİK DANIŞMA HİZMETLERİ

ÇEŞME REHBERLİK ve ARAŞTIRMA MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ ÖĞRETİM YILI REHBERLİK VE PSİKOLOJİK DANIŞMA HİZMETLERİ ÇEŞME REHBERLİK ve ARAŞTIRMA MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ 2013 201 ÖĞRETİM YILI REHBERLİK VE PSİKOLOJİK DANIŞMA HİZMETLERİ İLKOKULLAR İÇİN ÇERÇEVE PROGRAMI Bu program Çeşme Rehberlik Araştırma Merkezi Müdürlüğü tarafından

Detaylı

YENİMAHALLE İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ Mesleki ve Teknik Eğitimi Tanıtım ve Yöneltme Eylem Planı

YENİMAHALLE İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ Mesleki ve Teknik Eğitimi Tanıtım ve Yöneltme Eylem Planı YENİMAHALLE İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ Mesleki ve Teknik Eğitimi Tanıtım ve Yöneltme 03-04 Eylem Planı Ek- ETKİNLİĞİN TÜRÜ ETKİNLİĞİN KONUSU İl düzeyinde Mesleki ve Teknik Eğitimde Tanıtım ve Yöneltme

Detaylı

EK - 4A ÖZGEÇMİŞ. 1. Adı Soyadı : Burak Yasin YILMAZ İletişim Bilgileri Adres

EK - 4A ÖZGEÇMİŞ. 1. Adı Soyadı : Burak Yasin YILMAZ İletişim Bilgileri Adres EK - 4A ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı : Burak Yasin YILMAZ İletişim Bilgileri Adres : Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi Eğitim Bilimleri Bölümü Eğitim Programları ve Öğretim ABD Meşelik Yerleşkesi

Detaylı

TED KONYA KOLEJİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AKADEMİK ÇALIŞMA TAKVİMİ

TED KONYA KOLEJİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AKADEMİK ÇALIŞMA TAKVİMİ TED KONYA KOLEJİ 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AKADEMİK ÇALIŞMA TAKVİMİ Yapılacak Çalışmalar Başlangıç-Bitiş Tarihleri 8. ve 12. Sınıf Öğrencilerine Danışman Öğretmen Ataması 02-06 Mayıs 2016 12. Sınıf

Detaylı

BEZCİ-BİRCAN, FİLİZ EĞİTİM DURUMU:

BEZCİ-BİRCAN, FİLİZ EĞİTİM DURUMU: BEZCİ-BİRCAN, FİLİZ E-mail: filizbezci@gmail.com Tel: 0376 218 95 50-7513 Adres: Uluyazı Kampüsü Çankırı Karatekin Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Oda No:227 EĞİTİM DURUMU: 2013 Devam Yüksek Lisans (Tez

Detaylı

1. Aile Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkez Müdürü ( ) 2. Öğretmen (MEB )

1. Aile Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkez Müdürü ( ) 2. Öğretmen (MEB ) ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ ÖZGEÇMİŞ Adı Soyadı: Aybala ÇAYIR Doğum Tarihi: 05.11.1984 İletişim: Tel: e-posta: aybalacayir@gmail.com Öğrenim Durumu: Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Lisans Sınıf Öğretmenliği

Detaylı

Sosyal Bilimler Enstitüsü Bülteni. Bildiri Özet Kitabı Yayınlandı

Sosyal Bilimler Enstitüsü Bülteni. Bildiri Özet Kitabı Yayınlandı Sosyal Bilimler Enstitüsü Bülteni Bülten Tarihi Kış 2018 Sayı 2 IV. Yıldız Sosyal Bilimler Kongresi Bildiri Özet Kitabı Yayınlandı İlgi çeken özel konular: Bu sayıda: IV. Yıldız Sosyal Bilimler Kongresi

Detaylı

GAZİ ÜNİVERSİTESİ İNGİLİZCE AKADEMİK YAZMA, UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ FAALİYET RAPORU

GAZİ ÜNİVERSİTESİ İNGİLİZCE AKADEMİK YAZMA, UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ FAALİYET RAPORU 1 GAZİ ÜNİVERSİTESİ İNGİLİZCE AKADEMİK YAZMA, UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ FAALİYET RAPORU Tarihçe Merkezimiz 15 Mart 2015 tarihinde yönetmeliğimizin 29296 sayılı resmi gazetede yayınlanmasıyla birlikte

Detaylı

Bilgilendirmenin Tarafımdan Güncellendirme Tarihi:11.08.2015 08:04

Bilgilendirmenin Tarafımdan Güncellendirme Tarihi:11.08.2015 08:04 14.03.1972 yılında Antalya da doğdum. İlk ve orta öğrenimi Antalya da tamamladıktan sonra, 1990-1991 öğretim yılında Uludağ Üniversitesi, Necatibey Eğitim Fakültesi Matematik öğretmenliğini 16. sırada

Detaylı

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ/SOSYOLOJİ BÖLÜMÜ/SOSYOLOJİ PR. (AÇIKÖĞRETİM)

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ/SOSYOLOJİ BÖLÜMÜ/SOSYOLOJİ PR. (AÇIKÖĞRETİM) ERDEM DİRİMEŞE YARDIMCI DOÇENT E-Posta Adresi erdemdirimese@gmail.com Telefon (İş) Telefon (Cep) Faks Adres 3722574010-2353 5325081108 BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ SOSYOLOJİ BÖLÜMÜ

Detaylı

EĞİTİM FAKÜLTESİ Ortaöğretim Fen ve Ortaöğretim Fen ve ENSTİTÜSÜ

EĞİTİM FAKÜLTESİ Ortaöğretim Fen ve Ortaöğretim Fen ve ENSTİTÜSÜ ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ Adı Soyadı E-posta : SAFİYE ASLAN : safiyeaslan@gmail.com 1. EĞİTİM DURUMU Unvan Bölüm/Anabilim Dalı Fakülte / Y.Okul Üniversite Yıllar Lisans Kimya Öğretmenliği/ EĞİTİM FAKÜLTESİ

Detaylı

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ T.C ALTINORDU KAYMAKAMLIĞI ZUVER KAYA MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ 2017 2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ ALTINORDU-2017 SUNUŞ İddialı okullar öğrenci merkezlidir, zengin akademik

Detaylı

2017/2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI KADIKÖY REHBERLİK VE ARAŞTIRMA MERKEZİ EĞİTİM SEMİNERLERİ

2017/2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI KADIKÖY REHBERLİK VE ARAŞTIRMA MERKEZİ EĞİTİM SEMİNERLERİ 2017/2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI KADIKÖY REHBERLİK VE ARAŞTIRMA MERKEZİ EĞİTİM SEMİNERLERİ 11 Eylül 2017 tarihinde İlçemiz özel eğitim öğretmenlerine, Biruni Üniversitesi öğretim görevlilerinden Işın Özdemir

Detaylı

Etkinlikler. T.C. İstanbul Aydın Üniversitesi Adına Sahibi. Dr.Mustafa AYDIN (Mütevelli Heyet Başkanı) YAYIN KURULU YAYINA HAZIRLAYANALAR

Etkinlikler. T.C. İstanbul Aydın Üniversitesi Adına Sahibi. Dr.Mustafa AYDIN (Mütevelli Heyet Başkanı) YAYIN KURULU YAYINA HAZIRLAYANALAR T.C. İstanbul Aydın Üniversitesi Adına Sahibi Dr.Mustafa AYDIN (Mütevelli Heyet Başkanı) Etkinlikler Fen-Edebiyat Fakültesi tarafından 18 Mart 2015 tarihinde 18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Zaferinin

Detaylı

İAÜ TARMER, İAÜ TÖMER, İAÜ ISSA ve EURAS Uluslararası Öğrenci Sempozyumu Düzenliyor!

İAÜ TARMER, İAÜ TÖMER, İAÜ ISSA ve EURAS Uluslararası Öğrenci Sempozyumu Düzenliyor! İAÜ TARMER, İAÜ TÖMER, İAÜ ISSA ve EURAS Uluslararası Öğrenci Sempozyumu Düzenliyor! Türkiye de Uluslararası Öğrenci Olmak Sempozyumu- Sorunlar, Çözümler ve Hedefler İAÜ TARMER (Toplumsal Araştırmalar

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım İstanbul Ü. 2007

ÖZGEÇMİŞ. İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım İstanbul Ü. 2007 ÖZGEÇMİŞ 1.Adı Soyadı : Gülnur KAPLAN ESEN 2.Doğum Tarihi : 29 Ekim 1968 3.Unvanı : Yrd. Doç. Dr. 4.Öğrenim Durumu: Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Lisans Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü Mimar Sinan

Detaylı

İlkokul-Ortaokul Bölümünde 9 OKULLARINDA KARNE HEYECANI

İlkokul-Ortaokul Bölümünde 9 OKULLARINDA KARNE HEYECANI İlkokul-Ortaokul Bölümünde 9 Şubat 2015 tarihinden itibaren veli-öğretmen görüşmeleri başlamıştır. Sayın Velilerimiz, İlkokul-Ortaokul Bölümünde 09 Şubat 2015 tarihinden itibaren veli-öğretmen görüşmeleri

Detaylı

ÇANKAYA İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ Mesleki ve Teknik Eğitimi Tanıtma ve Yöneltme 2015 Eylem Planı

ÇANKAYA İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ Mesleki ve Teknik Eğitimi Tanıtma ve Yöneltme 2015 Eylem Planı ÇANKAYA İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ Mesleki ve Teknik Eğitimi Tanıtma ve Yöneltme 205 Eylem Planı NO ETKİNLİĞİN TÜRÜ ETKİNLİĞİN KONUSU ETKİNLİK NO ETKİNLİĞİN ADI SORUMLU KURUM/KİŞİ TARİH İŞBİRLİĞİ YAPILACAK

Detaylı

Adapazarı Özel Enka Anadolu Lisesi VELİ BÜLTENİ

Adapazarı Özel Enka Anadolu Lisesi VELİ BÜLTENİ Adapazarı Özel Enka Anadolu Lisesi VELİ BÜLTENİ 2 Toplum Ve Hizmet Proje Çalışmaları 11.sınıf öğrencileri okulumuz Toplum ve Hizmet Programı kapsamında proje çalışmaları yürütmektedir. Bu yıl sürdürülen

Detaylı

Başlama saati Bitiş saati Etkinlik adı. (Konferans-1) Teknoloji Üretiminde Proje 26.06.2013/Çarşamba 10:30:00 12:00:00

Başlama saati Bitiş saati Etkinlik adı. (Konferans-1) Teknoloji Üretiminde Proje 26.06.2013/Çarşamba 10:30:00 12:00:00 Kimya -Kimyagerlik, Kimya Öğretmenliği, Kimya Mühendisliği-Biyomühendislik- Lisans Öğrencileri Araştırma Projesi Eğitimi Çalıştayı (KİMYA-4 (Çalıştay 2013)) (25.06.-04.07.2013) VAN-Şişli Öğretmen Evi Tarih/Gün

Detaylı

BARIŞ MANÇO ANISINA MERHABA KONSERİ

BARIŞ MANÇO ANISINA MERHABA KONSERİ BARIŞ MANÇO ANISINA MERHABA KONSERİ YAZA 46.Dönem Mezuniyet Töreni Resim Sergisi Lise ye Geçiş Töreni ORTAK SINAV PROGRAMI DUYURUSU TED KAYSERİ KOLEJİ ÖZEL LİSESİ 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 2.DÖNEM

Detaylı

Aliağa Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü

Aliağa Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü Aliağa Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü Aliağa Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü Aliağa Rehberlik ve Araştırma Merkezi 2004 yılında Hükümet konağının 5. katında 4 oda tahsis edilerek kurulmuştur.

Detaylı

1. Sınıf Öğretmenleri ve Beden Eğitimi Zümresinin Mesleki Gelişim Çalışmalarının Başlaması

1. Sınıf Öğretmenleri ve Beden Eğitimi Zümresinin Mesleki Gelişim Çalışmalarının Başlaması 01.Ağustos.2016 ile 31.Temmuz.2017 arasında yer alan etkinlikler. Toplam :187 adet Tarih Başlama Bitiş Okul Etkinlik Adı Etkinlik Yeri 18 Ağustos 2016 Perşembe 09:00 16:00 İlköğretim 22 Ağustos 2016 Pazartesi

Detaylı

İstanbul Aydın Üniversitesi TOPLUMSAL ARAŞTIRMALAR UYGULAMA ve ARAŞTIRMA MERKEZİ

İstanbul Aydın Üniversitesi TOPLUMSAL ARAŞTIRMALAR UYGULAMA ve ARAŞTIRMA MERKEZİ İstanbul Aydın Üniversitesi TOPLUMSAL ARAŞTIRMALAR UYGULAMA ve ARAŞTIRMA MERKEZİ E-BÜLTEN AĞUSTOS-EYLÜL 2018 / SAYI: 12 YAYIN KURULU T.C. İstanbul Aydın Üniversitesi Adına Sahibi Dr. Mustafa AYDIN Mütevellî

Detaylı

02742652031-4590 02742652057 sevinc.demir@dpu.edu.tr EĞİTİM DURUMU. Derece Üniversite Mezuniyet Yılı. Gazi Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü

02742652031-4590 02742652057 sevinc.demir@dpu.edu.tr EĞİTİM DURUMU. Derece Üniversite Mezuniyet Yılı. Gazi Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü Arş. Gör. Sevinç DEMİR KAYA Dumlupınar Üniversitesi Eğitim Fakültesi İlköğretim Bölümü Okul Öncesi Öğretmenliği Ana Bilim Dalı Evliya Çelebi Yerleşkesi (43100) KÜTAHYA Cep Telefonu: Telefon: Faks: E-posta:

Detaylı

Aygil TAKIR ÖZGEÇMİŞ

Aygil TAKIR ÖZGEÇMİŞ Aygil TAKIR ÖZGEÇMİŞ Adı-Soyadı: Aygil TAKIR Doğum Tarihi: 07.10.1978 Doğum Yeri: Magosa-KKTC Medeni Durumu: Evli Uyruğu: TC-KKTC KİŞİSEL BİLGİLER EĞİTİM 2005-2011, Doktora, Orta Doğu Teknik Üniversitesi,

Detaylı

MART E-BÜLTEN YIL:2018 SAYI:3 DÖNEM:1

MART E-BÜLTEN YIL:2018 SAYI:3 DÖNEM:1 MART E-BÜLTEN YIL:2018 SAYI:3 DÖNEM:1 SAMSUN TEKNOPARK TA GOOGLE HASH CODE ETKİNLİĞİ Google ın her yıl 1 Mart tarihinde tüm dünyada eş zamanlı ve çevrimiçi olarak gerçekleştirdiği teknolojik problem çözme

Detaylı

ÇARŞAMBA TİCARET BORSASI 2016 YILI YILLIK İŞ PLANI

ÇARŞAMBA TİCARET BORSASI 2016 YILI YILLIK İŞ PLANI KONU Tahmini Maliyet (TL) Başlama Tarihi Bitiş Tarihi Sorumlu Kişi İşbirliği Yapılacak Kurumlar ve Kişiler Performans 1.1.1.1 2013 yılında istihdam edilmesi planlanan basın ve halkla ilişkiler personelinin

Detaylı

HAZIRLAYANLAR : M. NURETTİN ARAS (ŞUBE MÜDÜRÜ) ENGİN ŞİMŞEK (EĞİTİM BİLİMLERİ UZMANI) İLHAN KAKIRMAN (EĞİTİM BİLİMLERİ UZMANI)

HAZIRLAYANLAR : M. NURETTİN ARAS (ŞUBE MÜDÜRÜ) ENGİN ŞİMŞEK (EĞİTİM BİLİMLERİ UZMANI) İLHAN KAKIRMAN (EĞİTİM BİLİMLERİ UZMANI) HAZIRLAYANLAR : M. NURETTİN ARAS (ŞUBE MÜDÜRÜ) ENGİN ŞİMŞEK (EĞİTİM BİLİMLERİ UZMANI) İLHAN KAKIRMAN (EĞİTİM BİLİMLERİ UZMANI) Okul Türü İSTANBUL ÖRGÜN EĞİTİM İSTATİSTİKLERİ Derslik Sayısı Şube Sayısı

Detaylı

GÜZ YARIYILI - 24 Eylül - 30 Aralık 2018

GÜZ YARIYILI - 24 Eylül - 30 Aralık 2018 "Önceki Öğrenmelerin Tanınması" sınavları için başvuru 3-4 - 5 Eylül 2018 Başvuru değerlendirmelerinin ve sınavların uygulanma şekillerinin ilanı 07 Eylül 2018 Cuma Sınavların uygulanması 10-11 Eylül 2018

Detaylı

ATAKENT, MADENLER, GÜNGÖREN, PENDİK KAMPÜSÜ ANASINIFLAR

ATAKENT, MADENLER, GÜNGÖREN, PENDİK KAMPÜSÜ ANASINIFLAR ATAKENT, MADENLER, GÜNGÖREN, PENDİK KAMPÜSÜ ANASINIFLAR İlim Yayma Vakfı İrfan Okulları olarak salih ve samimi niyetlerle tohumu atılmış bir kurum olma şuuruyla bugüne ulaştığımıza inanmaktayız. 20 Yılı

Detaylı

BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK ÇALIŞMA TAKVİMİ İLKOKUL

BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK ÇALIŞMA TAKVİMİ İLKOKUL BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ 2016-2017 AKADEMİK ÇALIŞMA TAKVİMİ İLKOKUL Haziran 2016 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Temmuz 2016 1 2 3 4 RAMAZAN BAYRAMI ARİ- FESİ

Detaylı

E Y L Ü L Ders Yılı nın Başlaması Tören/Program Komisyonu 08:30

E Y L Ü L Ders Yılı nın Başlaması Tören/Program Komisyonu 08:30 E Y L Ü L 2 0 1 8 1 Eylül Cumartesi 2 Eylül Pazar 3 Eylül Pazartesi 4 Eylül Salı Sene Başı Öğretmenler Kurulu Okul Müdürü 09:00 Okul Yönetimi 5 Eylül Çarşamba / Kurulu 6 Eylül Perşembe Alan / Zümre Toplantıları

Detaylı

GAZİANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI

GAZİANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI GAZİANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI EYLÜL / 2014 ÖĞRENCİNİN Adı : Soyadı : Sınıfı : 1 EYLÜL / 2014 Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe 1 EYLÜL 2014-2015 Eğitim Öğretim yılı Öğretmen Seminerlerinin Başlaması

Detaylı

26 OCAK-2 ŞUBAT İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ ÇOCUK ÜNİVERSİTESİ FLORYA YERLEŞKESİ YARIYIL PROGRAMI DERS İÇERİKLERİ

26 OCAK-2 ŞUBAT İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ ÇOCUK ÜNİVERSİTESİ FLORYA YERLEŞKESİ YARIYIL PROGRAMI DERS İÇERİKLERİ 26 OCAK-2 ŞUBAT İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ ÇOCUK ÜNİVERSİTESİ FLORYA YERLEŞKESİ YARIYIL PROGRAMI DERS İÇERİKLERİ PROGRAMIN AMACI: Öğrencilerin yeni çalışma alanlarını ve güncel bilgileri keşfederek, düşünme

Detaylı

TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi 37. Dönem Çalışma Raporu. TEMSĠLCĠLĠK ve ÜYE TOPLANTILARI

TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi 37. Dönem Çalışma Raporu. TEMSĠLCĠLĠK ve ÜYE TOPLANTILARI TEMSĠLCĠLĠK ve ÜYE TOPLANTILARI ENEL ELEKTRONİK İŞ YERİNDE ÜYE TOPLANTISI YAPILDI ENEL Elektronik iş yerinde meslektaşlarımızla 7 Temmuz 2010 tarihinde oda çalışmalarını değerlendirmek ve İşyeri temsilcisini

Detaylı

DİCLE ÜNİVERSİTESİ KARİYER PLANLAMA UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ FAALİYET BÜLTENİ 2010-2011

DİCLE ÜNİVERSİTESİ KARİYER PLANLAMA UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ FAALİYET BÜLTENİ 2010-2011 DİCLE ÜNİVERSİTESİ KARİYER PLANLAMA UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ FAALİYET BÜLTENİ 2010-2011 Dicle Üniversitesi Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi, Dicle Üniversitesi AB Proje Ofisi tarafından

Detaylı

Tiyatro Gösterisi Su Damlası Sabancı Müzesi Gezimiz Öğretmenler Günü Kutlamamız Yılbaşı Kermesimiz Bahar Kermesimiz Yardım Kampanyamız

Tiyatro Gösterisi Su Damlası Sabancı Müzesi Gezimiz Öğretmenler Günü Kutlamamız Yılbaşı Kermesimiz Bahar Kermesimiz Yardım Kampanyamız Bülten Tarihi 17 Haziran 2016 Yıl boyunca öğrencilerimizin ve velilerimizin beklentilerini karşılamak ve okulumuz ile ailelerimizin arasındaki bağı daha da kuvvetlendirmek üzere çalışmalar yaptık. Okul

Detaylı

1. Özel Yetenekli Öğrencilerin Psikolojisine Genel Bakış... 1

1. Özel Yetenekli Öğrencilerin Psikolojisine Genel Bakış... 1 İçindekiler 1. Özel Yetenekli Öğrencilerin Psikolojisine Genel Bakış... 1 Marilena Z. Leana-Taşcılar Özet...1 Üstün zekâlıyım: "Eyvah!" mı? "Yaşasın!" mı?...4 Etiketleme...6 Etiketlemenin Avantajları ve

Detaylı

ŞU ANA KADAR NELER YAPTIK

ŞU ANA KADAR NELER YAPTIK T.I.M.E proje ekibi olarak 2011-2012 Eğitim Öğretim yılı Aralık ayında hazırladığımız ve yine aynı yıl Şubat ayında Ulusal Ajansa sunduğumuz Okul Ortaklığı Projemiz kabul edildikten sonra gerek okul içinde

Detaylı

No İŞ TANIMI TARİH 2011 YILI

No İŞ TANIMI TARİH 2011 YILI T.C. AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ BOLOGNA KOORDİNATÖRLÜĞÜ (ABKO) BOLOGNA SÜRECİ ÇALIŞMA TAKVİMİ No İŞ TANIMI TARİH 1 Bologna Süreci (BS) Kurum Koordinatörü görevlendirilmesi 08 Aralık 2010 2 BS Koordinatör Yardımcısı

Detaylı

T.C TUNCELİ VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

T.C TUNCELİ VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ T.C TUNCELİ VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 0-06 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ EYLÜL AYI ÇALIŞMANIN ADI/TÜRÜ TARİHİ-SAATİ Örgün ve Yaygın Eğitim Kurumları 0 06 Eğitim Öğretim Yılı Sene Başı;.Öğretmenler

Detaylı

ATAKENT, MADENLER, GÜNGÖREN, PENDİK KAMPÜSÜ 3. SINIFLAR

ATAKENT, MADENLER, GÜNGÖREN, PENDİK KAMPÜSÜ 3. SINIFLAR ATAKENT, MADENLER, GÜNGÖREN, PENDİK KAMPÜSÜ 3. SINIFLAR İlim Yayma Vakfı İrfan Okulları olarak salih ve samimi niyetlerle tohumu atılmış bir kurum olma şuuruyla bugüne ulaştığımıza inanmaktayız. 20 Yılı

Detaylı

MATE PROJE TOPLANTISI

MATE PROJE TOPLANTISI Çok Disiplinli Yaklaşım Kullanılarak Erken Çocukluk Eğitimi Bölümü Meslek Dersi Öğretmenlerinin Kapasitelerinin Geliştirilmesi. MATE PROJE TOPLANTISI Multidisciplinar Approach to improve the competences

Detaylı

GÖNÜLLÜ ve SOSYAL GENÇLİK

GÖNÜLLÜ ve SOSYAL GENÇLİK GÖNÜLLÜ ve SOSYAL GENÇLİK GENÇLİK ve SPOR BAKANLIĞI GENÇLİK PROJELERİ DESTEK PROGRAMI SOSYAL DAHİL ETME PROJESİ 2013 Doç.Dr. Halim KAZAN Yrd. Doç. Dr. Meral ELÇİ Cengiz YILMAZ Hüseyin ŞANLITÜRK Kadir ERBASAN

Detaylı

Eğitimde Yeterlilikleri Artırma Projesi

Eğitimde Yeterlilikleri Artırma Projesi PROJE DÖNGÜSÜ SEMİNERİ 07-11.05. 2018 TR4 - DOĞU MARMARA BÖLGESİ 7. MASA ÇALIŞTAYI Eğitimde Yeterlilikleri Artırma Projesi PROJE FİKRİ A EĞİTİM VE ÖĞRETİME ERİŞİM ve TAMAMLAMA 1 Ailelerin eğitim düzeyinin

Detaylı

ULU ONDER ORTAOKULU COMENIUS PROJESİ 2012-2014 CHOICES FOR LIFE

ULU ONDER ORTAOKULU COMENIUS PROJESİ 2012-2014 CHOICES FOR LIFE ULU ONDER ORTAOKULU COMENIUS PROJESİ 2012-2014 CHOICES FOR LIFE (HAYATTAKİ SEÇİMLERİMİZ ) HAYAT BOYU ÖĞRENME PROGRAMI 2012 Teklif Çağrısı kapsamında İngilizce öğretmenimiz AYSE YILMAZ tarafından yapılan

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. 1. Adı Soyadı: Yalçın BAY 2. Doğum Tarihi: 05.01.1973 3. Unvanı: Yardımcı Doçent Doktor 4. Öğrenim Durumu. Yıl. Derece Alan Üniversite

ÖZGEÇMİŞ. 1. Adı Soyadı: Yalçın BAY 2. Doğum Tarihi: 05.01.1973 3. Unvanı: Yardımcı Doçent Doktor 4. Öğrenim Durumu. Yıl. Derece Alan Üniversite ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı: Yalçın BAY 2. Doğum Tarihi: 05.01.1973 3. Unvanı: Yardımcı Doçent Doktor 4. Öğrenim Durumu Derece Alan Üniversite Post Doktora Doktora Yüksek Lisans Lisans Departman of Teacher

Detaylı

Oxford Big Read İç Anadolu Bölge Finalistleri. Yabancı Diller Festivali 2016

Oxford Big Read İç Anadolu Bölge Finalistleri. Yabancı Diller Festivali 2016 Oxford Big Read İç Anadolu Bölge Finalistleri Okulumuzun Ana-B sınıfından Ada SEZGİN, Ana-D sınıfından Nil YÜCESAN ve 2-A. sınıfından Arda Hasan ÖRGÜ Türkiye genelinde düzenlenen Oxford Big Read kitap

Detaylı

DAYANAK Tekirdağ ilindeki sınavsız öğrenci alan meslek Liseleri

DAYANAK Tekirdağ ilindeki sınavsız öğrenci alan meslek Liseleri Projenin Adı: Projenin Sloganı TEKİRDAĞ MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ PROJENİN GEREKÇESİ PROJENİN ÖZETİ Çatışmadan kaynaklanan disiplin sorunlarının çokluğu. Meslek Liselerinde disiplin sorunlarının önüne geçebilmek,

Detaylı

ÖZGEÇMĠġ. Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Eğitim Fakültesi Eğitimde Ölçme ve Değerlendirme Anabilim Dalı Öğretim Üyesi

ÖZGEÇMĠġ. Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Eğitim Fakültesi Eğitimde Ölçme ve Değerlendirme Anabilim Dalı Öğretim Üyesi ÖZGEÇMĠġ Adı-Soyadı Yrd. Doç. Dr. İsmail KARAKAYA Uzmanlık Alanı Ölçme ve Değerlendirme Doğum Yeri ve Tarihi Balıkesir. 1979 EĞĠTĠM Doktora Yüksek Lisans Lisans 2002 2007 Öğrenci Seçme Sınavının (ÖSS)

Detaylı

TED Kayseri Koleji Vakfı Okulları Öğretim Yılında Uygulanacak Akademik Etüt Programı için tıklayınız

TED Kayseri Koleji Vakfı Okulları Öğretim Yılında Uygulanacak Akademik Etüt Programı için tıklayınız TED Kayseri Koleji Vakfı Okulları 2015-2016 Öğretim Yılında Uygulanacak Akademik Etüt Programı için tıklayınız TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI ÖZEL LİSESİ 9,10,11 ve 12. SINIF ÖĞRENCİLERİ İÇİN 2015-2016 EĞİTİM

Detaylı

KADİR HAS ÜNİVERSİTESİ 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI AKADEMİK TAKVİMİ - ÖN LİSANS VE LİSAN

KADİR HAS ÜNİVERSİTESİ 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI AKADEMİK TAKVİMİ - ÖN LİSANS VE LİSAN KADİR HAS ÜNİVERSİTESİ 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI AKADEMİK TAKVİMİ - ÖN LİSANS VE LİSAN Tarih Gün İşlem 1 Temmuz 2015 Çarşamba 2015-2016 eğitim-öğretim yılı kayıt yenilemenin başlaması 01 Haziran-15

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. : Cevizlik Mah. İzzet Molla Sok. 8/5 Bakırköy / İSTANBUL

ÖZGEÇMİŞ. : Cevizlik Mah. İzzet Molla Sok. 8/5 Bakırköy / İSTANBUL ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı : Onay Budak İletişim Bilgileri Adres Telefon Mail : Cevizlik Mah. İzzet Molla Sok. 8/5 Bakırköy / İSTANBUL : 0534 846 46 16 : onaybudak@gmail.com 2. Doğum Tarihi : 01.01.1987 3.

Detaylı

EĞİTİM GÜNLERİ. 1/C Sınıfı Öğretmeni Ülkü ERCAN tarafından verilen "Okuma Yazma Öğretimi" konulu sunum.

EĞİTİM GÜNLERİ. 1/C Sınıfı Öğretmeni Ülkü ERCAN tarafından verilen Okuma Yazma Öğretimi konulu sunum. EĞİTİM GÜNLERİ Okulumuzda tüm öğrenci, öğretmen, veli ve Aydın halkına açık eğitim-öğretimle İlgili konferanslar verilmektedir. Bu etkinliklerimizi bir dizi halinde EĞİTİM GÜNLERİ adı altında devam etmektedir.

Detaylı

ATAKENT, MADENLER, GÜNGÖREN, PENDİK KAMPÜSÜ 1. SINIFLAR

ATAKENT, MADENLER, GÜNGÖREN, PENDİK KAMPÜSÜ 1. SINIFLAR ATAKENT, MADENLER, GÜNGÖREN, PENDİK KAMPÜSÜ 1. SINIFLAR İlim Yayma Vakfı İrfan Okulları olarak salih ve samimi niyetlerle tohumu atılmış bir kurum olma şuuruyla bugüne ulaştığımıza inanmaktayız. 20 Yılı

Detaylı

TOD MARMARA ŞUBESİ 4.DÖNEM FAALİYETLERİ

TOD MARMARA ŞUBESİ 4.DÖNEM FAALİYETLERİ TOD MARMARA ŞUBESİ 4.DÖNEM FAALİYETLERİ -18 OCAK-10 NİSAN 2015 TARİHLERİ ARASI- Türkiye Ormancılar Derneği Marmara Şubesi olarak 18 Ocak 2015 tarihinde göreve geldikten sonra 10 Nisan 2015 tarihine kadar

Detaylı

DİN ÖĞRETİMİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ MESLEKİ ÇALIŞMA PROGRAMI Haziran 2018 GENEL İLKELER

DİN ÖĞRETİMİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ MESLEKİ ÇALIŞMA PROGRAMI Haziran 2018 GENEL İLKELER DİN ÖĞRETİMİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ MESLEKİ ÇALIŞMA PROGRAMI 09-22 Haziran 2018 GENEL İLKELER A. PROGRAMIN DAYANAĞI: Okul Öncesi Eğitim ve İlköğretim Kurumları Yönetmeliği, Millî Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim

Detaylı

1.Sınıf 2.Sınıf 3.Sınıf 4.Sınıf. Hazırbulunuşluk Değerlendirmeleri. Bayram Arefesi. Bayram. Sunumu. Kış Spor Okulları Başlangıcı

1.Sınıf 2.Sınıf 3.Sınıf 4.Sınıf. Hazırbulunuşluk Değerlendirmeleri. Bayram Arefesi. Bayram. Sunumu. Kış Spor Okulları Başlangıcı EYLÜL 2016 1 Perşembe Einschulung - Oryantasyon / 1.Sınıf Velilerine Yönelik Rehberlik Birimi Tanıtım Ara sınıf Nakil Velilere yönelik Rehberlik Birimi Sunumu 2 Cuma 3 Cumartesi 4 Pazar 5 Pazartesi 2016-2017

Detaylı

Doç. Dr. Tuncay ERGENE Türk PDR-DER Genel BaĢkanı

Doç. Dr. Tuncay ERGENE Türk PDR-DER Genel BaĢkanı Doç. Dr. Tuncay ERGENE Türk PDR-DER Genel BaĢkanı 1964 yılında Ankara da doğmuştur. Lisans eğitimini 1986 yılında Hacettepe Üniversitesi, Eğitim Fakültesi Eğitim Bilimleri Bölümü, Psikolojik Danışma ve

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım İstanbul Ü. 2007

ÖZGEÇMİŞ. İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım İstanbul Ü. 2007 ÖZGEÇMİŞ 1.Adı Soyadı : Gülnur KAPLAN ESEN 2.Doğum Tarihi : 29 Ekim 1968 3.Unvanı : Yrd. Doç. Dr. 4.Öğrenim Durumu: Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Lisans Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü Mimar Sinan

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ Adı - Soyadı: Doğum Tarihi: Ünvanı: Öğrenim Durumu: Akademik Ünvanlar : öğretim görevlisi öğretim görevlisi dr. yardımcı doçent.

ÖZGEÇMİŞ Adı - Soyadı: Doğum Tarihi: Ünvanı: Öğrenim Durumu: Akademik Ünvanlar : öğretim görevlisi öğretim görevlisi dr. yardımcı doçent. ÖZGEÇMİŞ Adı - Soyadı: Serpil ALPTEKİN Doğum Tarihi: 24-11-1974 Ünvanı: Yrd. Doç. Dr. Öğrenim Durumu: Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Özel Eğitim, Zihinsel Gazi Üniversitesi, Gazi (1992-1996) Engellilerin

Detaylı

/ karcicegianaokulu.com

/ karcicegianaokulu.com 0216 314 14 76-79 / karcicegianaokulu.com İlim Yayma Vakfı İrfan Okulları olarak salih ve samimi niyetlerle tohumu atılmış bir kurum olma şuuruyla bugüne ulaştığımıza inanmaktayız. 20 Yılı aşkındır heyecanımızdan

Detaylı

HAKKINDA DUYURU ŞİİR DİNLETİSİ

HAKKINDA DUYURU ŞİİR DİNLETİSİ VELİ-ÖĞRETMEN GÖRÜŞMELERİ HAKKINDA DUYURU Sayın Velilerimiz, Okullarımızda (Okul Öncesi- İlkokul-Ortaokul-Lise) 2013-2014 Öğretim yılı 2. Dönem haftalık veli- öğretmen görüşmelerimiz, 09 Haziran 2014 Pazartesi

Detaylı

4. SANAYİ DEVRİMİNİN GETİRDİKLERİ Dünya da büyük yankı uyandıran 4. Sanayi Devrimi, bugün insanlığın endüstrileşme sürecindeki en önemli adımlardan

4. SANAYİ DEVRİMİNİN GETİRDİKLERİ Dünya da büyük yankı uyandıran 4. Sanayi Devrimi, bugün insanlığın endüstrileşme sürecindeki en önemli adımlardan 4. SANAYİ DEVRİMİNİN GETİRDİKLERİ Dünya da büyük yankı uyandıran 4. Sanayi Devrimi, bugün insanlığın endüstrileşme sürecindeki en önemli adımlardan biri olarak karşımıza çıkıyor. Peki, bu adımlar nelere

Detaylı

TED KAYSERİ KOLEJİ İNGİLİZCE ÖĞRETMENLERİMİZ 3. ELT KONFERANSI NA KATILDILAR

TED KAYSERİ KOLEJİ İNGİLİZCE ÖĞRETMENLERİMİZ 3. ELT KONFERANSI NA KATILDILAR TED KAYSERİ KOLEJİ İNGİLİZCE ÖĞRETMENLERİMİZ 3. ELT KONFERANSI NA KATILDILAR 9 Nisan 2016 tarihinde ODTÜ Koleji tarafından düzenlenen Equipping the Next Generation konulu 3. ELT Konferansı na okulumuz

Detaylı

DR.BİNNAZ-DR.RIDVAN EGE ANADOLU LİSESİ ÖĞRETİM YILI 1.DÖNEM REHBERLİK SERVİSİ ÇALIŞMA RAPORU

DR.BİNNAZ-DR.RIDVAN EGE ANADOLU LİSESİ ÖĞRETİM YILI 1.DÖNEM REHBERLİK SERVİSİ ÇALIŞMA RAPORU DR.BİNNAZ-DR.RIDVAN EGE ANADOLU LİSESİ 2016-2017 ÖĞRETİM YILI 1.DÖNEM REHBERLİK SERVİSİ ÇALIŞMA RAPORU Sene başında 9.sınıf velileri ile tanışma toplantısında rehberlik servisi Ergenlik dönemi ve olumlu

Detaylı

ATAKENT, MADENLER, GÜNGÖREN KAMPÜSÜ 8. SINIFLAR

ATAKENT, MADENLER, GÜNGÖREN KAMPÜSÜ 8. SINIFLAR ATAKENT, MADENLER, GÜNGÖREN KAMPÜSÜ 8. SINIFLAR İlim Yayma Vakfı İrfan Okulları olarak salih ve samimi niyetlerle tohumu atılmış bir kurum olma şuuruyla bugüne ulaştığımıza inanmaktayız. 20 Yılı aşkındır

Detaylı

SIRA NO Eğitim Öğretim Yılı Okul Öncesi, İlkokul, Ortaokul, Liseler ve Yaygın Eğitim Kurumlarında Öğretmenlerin Göreve Başlaması

SIRA NO Eğitim Öğretim Yılı Okul Öncesi, İlkokul, Ortaokul, Liseler ve Yaygın Eğitim Kurumlarında Öğretmenlerin Göreve Başlaması T.C. DÜZCE VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ OKULÖNCESİ, İLKOKUL, ORTAOKUL, LİSELER ve YAYGIN EĞİTİM KURUMLARI 2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ SIRA NO ÇALIŞMA KONULARI TARİHİ 1 2013-2014

Detaylı

2015 AĞUSTOS PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA CUMARTESİ PAZAR 1 2

2015 AĞUSTOS PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA CUMARTESİ PAZAR 1 2 2015 AĞUSTOS 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 SEMİNER DÖNEMİNİN BAŞLANGICI 17 18 19 20 21 22 23 12. Sınıflarda Öğretimin, Ara Sınıflarda Tekrar Derslerinin Başlaması 24 25 26 27 28 29 30 31 2015

Detaylı

ÜSKÜDAR KAMPÜSÜ 12. SINIFLAR

ÜSKÜDAR KAMPÜSÜ 12. SINIFLAR ÜSKÜDAR KAMPÜSÜ 12. SINIFLAR İlim Yayma Vakfı İrfan Okulları olarak salih ve samimi niyetlerle tohumu atılmış bir kurum olma şuuruyla bugüne ulaştığımıza inanmaktayız. 20 Yılı aşkındır heyecanımızdan kaybetmeden,

Detaylı

T.C. ALANYA KAYMAKAMLIĞI Alanya Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü

T.C. ALANYA KAYMAKAMLIĞI Alanya Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü T.C. ALANYA KAYMAKAMLIĞI Alanya Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü REHBERLİK VE PSİKOLOJİK DANIŞMA HİZMETLERİ II. DÖNEM REHBER ÖĞRETMENLER TOPLANTI KARARLARI ALANYA - 2015 ALANYA REHBERLİK VE ARAŞTIRMA

Detaylı

AĞUSTOS 2016 PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA CUMARTESİ PAZAR

AĞUSTOS 2016 PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA CUMARTESİ PAZAR AĞUSTOS 2016 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 *2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı Seminer Çalışmalarının Başlangıcı 22 23 24 25 27 28 12.Sınıflar YGS/LYS KURS PROGRAMININ BAŞLAMASI Yabancı

Detaylı

ÇARŞAMBA TİCARET BORSASI 2015 YILI YILLIK İŞ PLANI

ÇARŞAMBA TİCARET BORSASI 2015 YILI YILLIK İŞ PLANI KONU Tahmini Maliyet (TL) Başlama Tarihi Bitiş Tarihi Sorumlu Kişi İşbirliği Yapılacak Kurumlar ve Kişiler Performans 1.1.1.1 2013 yılında istihdam edilmesi planlanan basın ve halkla ilişkiler personelinin

Detaylı

T.C. TRABZON VALİLİĞİ EĞİTİM KURUMLARI EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

T.C. TRABZON VALİLİĞİ EĞİTİM KURUMLARI EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ T.C. TRABZON VALİLİĞİ EĞİTİM KURUMLARI 0 0 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ AÇIKLAMALAR : -Çalışma takviminde yapılacak olan değişiklikler, www.trabzon.meb.gov.tr adresinde ilan edilecektir. -Bu çalışma

Detaylı

2013-2014 ÖĞRETİM YILI ETKİNLİK TAKVİMİ

2013-2014 ÖĞRETİM YILI ETKİNLİK TAKVİMİ K A S I M 01 Kasım 2013 Cuma Öğrenci- 12.30-14.30 A/B/C Şube Velileri 3.SINIFLAR VELİ TOPLANTISI 02 Kasım 2013 Cumartesi 15.30-18.30 Katlar/Sınıflar D/E Şube Velileri 09.30-11.30 4.SINIFLAR VELİ TOPLANTISI

Detaylı

ÖRGÜN VE YAYGIN EĞİTİM KURUMLARININ EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

ÖRGÜN VE YAYGIN EĞİTİM KURUMLARININ EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ T.C. TOKAT VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü ÖRGÜN VE YAYGIN EĞİTİM KURUMLARININ 2012-2013 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ SNO YAPILACAK FAALİYETLER TARİHİ Ramazan Bayramı 18 Ağustos 2012 Cumartesi

Detaylı

IES-Q modeli çerçevesinde planladığımız eğitim modülümüzün birinci bölümününü öğretim yılı başı seminer döneminde gerçekleştireceğiz.

IES-Q modeli çerçevesinde planladığımız eğitim modülümüzün birinci bölümününü öğretim yılı başı seminer döneminde gerçekleştireceğiz. IES-Q modeli çerçevesinde planladığımız eğitim modülümüzün birinci bölümününü -2018 öğretim yılı başı seminer döneminde gerçekleştireceğiz. Planlama aşağıdaki gibidir. TARİH KATILIM SAAT KONU 09.00-10.00

Detaylı

Takımımız Namağlup Şampiyon

Takımımız Namağlup Şampiyon Ortaokul Yıldız Erkek Takımımız Namağlup Şampiyon 2016-2017 Öğretim yılı okullar arası basketbol maçlarında mücadele eden ortaokul yıldız erkek takımımız oynadığı maçları namağlup kazanarak şampiyon oldu.

Detaylı

Programı Seçme Sınavı

Programı Seçme Sınavı Bilim İnsanı Yetiştirme Programı Seçme Sınavı Lise Kısmı Bilgilendirme Toplantısı Sayın Velimiz, Okulumuz Lise kısmı bilgilendirme toplantımız kapsamında, 2018-2019 öğretim yılında okulumuzda ilk kez uygulamaya

Detaylı

ATAKENT, MADENLER, GÜNGÖREN KAMPÜSÜ 6. SINIFLAR

ATAKENT, MADENLER, GÜNGÖREN KAMPÜSÜ 6. SINIFLAR ATAKENT, MADENLER, GÜNGÖREN KAMPÜSÜ 6. SINIFLAR İlim Yayma Vakfı İrfan Okulları olarak salih ve samimi niyetlerle tohumu atılmış bir kurum olma şuuruyla bugüne ulaştığımıza inanmaktayız. 20 Yılı aşkındır

Detaylı

GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ

GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ SUNUM ANAHATTI ARAŞTIRMA GELİŞTİRME KOMİSYONU GENEL BİLGİLENDİRME AVES VERİLERİNE GÖRE AKADEMİK FAALİYETLER ARAŞTIRMA GELİŞTİRME KOMİSYONU ARAŞTIRMA GELİŞTİRME KOMİSYONU ÜYELERİ

Detaylı