Cumhuriyet in 93. yılında Bodrum da coşkulu fener alayı

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Cumhuriyet in 93. yılında Bodrum da coşkulu fener alayı"

Transkript

1 Cumhuriyet in 93. yılında Bodrum da coşkulu fener alayı Türkiye Cumhuriyeti nin kuruluşunun 93. yıl dönümünde, Bodrum da düzenlenen fener alayına binlerce vatandaş katıldı. Bodrum Milta Marina önünde toplanan vatandaşlar, Neyzen Tevfik Caddesi boyunca ellerine aldıkları meşaleleri, Mustafa Kemal Atatürk ün fotoğrafının ve siluetinin bulunduğu ay yıldızlı bayrakları ve Türk bayraklarını sallayarak coşku içinde Bodrum Belediye Meydanı na yürüdü. Kutlamalara Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, annesi Fatma Kocadon, eşi Hülya Kocadon, kızları Zeynep Kocadon ve İpek Kocadon ile birlikte katıldı. Siyasi parti ilçe temsilcileri, sivil toplum kuruluşu üyeleri, Bodrum Belediye Başkan Yardımcıları İsmail Altındağ ve Taner Uslu, Bodrum Belediyesi Meclis Üyeleri, Muharip Gaziler Derneği Bodrum Şubesi üyeleri, öğrenciler, öğretmenler ve vatandaşlardan oluşan binlerce kişi, Türkiye Cumhuriyeti nin 93 üncü yıl dönümü coşkusuna ortak oldu. Akşam saat da başlayan fener alayı ve kortej yürüyüşünde etkinliğe renk katan motosikletliler, Bodrum Bisiklet Kulübü ne üye bisikletliler ve Bodrum Vosvos Derneği üyeleri, Türk bayraklarıyla sarıp süsledikleri araçlarıyla hareket etti. Ardından binlerce vatandaş, bando eşliğinde çalınan marşlara eşlik ederek yürüyüşe geçti. Neyzen Tevfik Caddesi boyunca coşku içinde yürüyen kalabalığı alkışlayan çevredeki iş yerleri de astıkları bayraklar ve çaldıkları 10. Yıl Marşıyla Cumhuriyet coşkusunu paylaştı. Başkan Kocadon: Bu güzellikleri hep birlikte yaşayalım Bodrum Belediye Meydanı na varıldığında ise vatandaşların Cumhuriyet Bayramı nı kutlayan Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, duygu ve düşüncelerini şu sözleriyle ifade etti:

2 Buradan sizleri görmek, tarif edilemez güzellikte. Gönül ister ki; Anadolu nun her meydanında bu coşkular, bu güzellikler, bu Cumhuriyet Bayramı böyle kutlansın. Bu bayram; ümmetçilikten kurtuluşun ve birey olmanın bayramıdır, hak ve özgürlüklerin bayramıdır, laik olma bayramıdır, seçme ve seçilme hakkını kazanmanın bayramıdır. Bugün bu meydanlarda, bu günü coşkuyla kutlayabiliyorsak, coşkuyla sizlere seslenebiliyorsam ve sizin belediye başkanınızsam, işte bunun altındaki tek eser, laik Cumhuriyet tir. Bu güzel topluluğu, dünya barış topluluğu gibi yaşayan Bodrum Yarımadası nın güzel insanları, bu bayrağı taşımaktan ve sizin gibi aydınlık, medeni insanların belediye başkanı olmaktan, son derece gururlu ve mutluyum. Hadi gelin hep beraber, bu güzel mutluluğu ve beraberliği, Anadolu nun, güzel ülkemizin her bir yanına taşıyalım. Bu güzellikleri hep birlikte yaşayalım. Hepinize teşekkür ediyorum, sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Cumhuriyet e özel konser Bodrum ile aynı saatlerde Turgutreis te de fener alayı ve konser düzenlendi. Bodrum Belediyesi nin destekleriyle Bodrum Kent Konseyi Turgutreis Mahalle Meclisi nin organize ettiği, T.C. Kültür ve Müdürlüğü nün Turizm Bakanlığı Güzel Sanatlar Genel katkılarıyla Turgutreis Atatürk Meydanı nda gerçekleşen Bodrum Oda Orkestrası ve Tobay Çoksesli Korosu nun konserine de binlerce vatandaş katıldı. Şef Nesrin Bayramoğulları, Solist Altuğ Dilmaç ve Koro Şefi Nural Altar ın yönetimindeki müzik şöleninde, yabancı dildeki opera şarkıları, Türkçe olarak yorumlandı. Ayrıca Cumhuriyet Döneminin kazanımlarından önemli eserler sergilendi. Konseri izleyen sanatseverler arasında Bodrum Belediyesi Meclis Üyeleri Funda Akçalı ile Osman Küçükyüzbaşı da yer aldı.

3

4

5

6 CUMHURİYETİN 93. YILDÖNÜMÜ COŞKUYLA KUTLANIYOR Cumhuriyetin ilan edilişinin 93. yıldönümü tüm yurtta olduğu gibi Bodrum da düzenlenen tören ve etkinliklerle kutlanıyor. Sabah saat da Bodrum Şehir Stadı nda başlayan kutlama törenine Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Garnizon Komutanı Albay Ümit Tezcan, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ömer Faruk Karaşahin, İlçe Emniyet Müdürü Can Candaş, gaziler, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Tören, Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ve Garnizon Komutanı Albay Ümit Tezcan ın törene katılan öğrenci grupları ve vatandaşlarının bayramını kutlamasıyla başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından, günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yapan Kaymakam Dr. Gödekmerdan şöyle dedi: Cumhuriyetimizin 93 üncü yıldönümünü kutluyoruz. İnanıyorumki bu heyecanı 78 milyon vatandaşımızın tamamı yüreğinde hissetmektedir. Cumhuriyetimizi el ele gönül gönüle büyük zorlukların üstesinden gelerek zaferle taçlandırdığımız İstiklal Savaşı sonrasında hep birlikte kurduk. Bayramımız hepimize kutlu olsun. Cumhuriyet Bayramı nın iki önemli anlamı vardır. Birincisi her taraftan düşman işgaline uğrayan Anadolu nun işgalcilerden kurtulması. İkincisi de demokratik bir cumhuriyetin ilan edilmesidir. Kaymakam Dr. Mehmet Gödekmerdan ın ardından TED Bodrum Koleji öğrencisi 4. sınıf öğrencisi Begüm Demirörs Biz Cumhuriyetiz adlı şiiri, Bodrum İmam Hatip Ortaokulu 6. sınıf öğrencilerinden Bengisu Erhan 29 Ekim Cumhuriyet adlı şiiri, Ayşe Gülsevim Ali Rüştü Kaynak Anadolu Lisesi 11. sınıf

7 öğrencisi Nazmiye Kurşun da Akdenize Doğru adlı şiiri okudu. Tören Bodrum Karya Çiçekleri Gençlik Spor Kulubü OrtakentYahşi Gençlik Spor Kulubü Halk Oyunları Ekibi nin Muğla ve Bodrum yöresi Halk Oyunları gösterisi ile devam etti. Ayşe Gülsevim-Ali Rüştü Kaynak Anadolu Lisesi öğrencileri de Cumhuriyet adlı mizansen canlandırdı. Mizansende öğrenciler yaptığı başarılı çalışmalarla adını dünyaya duyuran bazı Türk bilim insanları ve sanatçıların fotoğraflarını taşıdılar. Program Bodrum Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bando takımı eşliğindeyapılan tören geçişiyle son buldu.

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25 MİNİKLER EL İZLERİ ATATÜRK POSTERİ YAPTI İLE Özel Milas Anaokulu (Süper Dadım) yaklaşık 100 öğrencisi ile el izlerini basarak 8 metre kare büyüklüğünde Atatürk portresi yaptı eğitim öğretim yılında değişik ve sosyal projelere imza atması beklenen okulda kurucusu Nazlı Yıldız; eğitim konusunda bu sene geçen seneye nazaran daha tecrübeli ve daha planlı çalıştıklarını ifade ederek, katıldıkları ve sosyal etkinlik anlamında hazırlamayı planladıkları daha fazla projelerinin olduğunu dile getirdi. Nazlı Yıldız açıklamasında son olarak, bir yıldız vardır kanından yadigar, birde hilal. Unutma ha çocuk sadece cadde adı değildir istiklal dedi. Özel Milas Anaokulu (Süper Dadım) eğitim öğretim yılında hizmete açılan okul 120 öğrenciye ev sahipliği yapıyor.

26

27 FETÖ İMAMLARINDAN S. TÜRK ÜN OĞLU BODRUM DA GÖZALTINA ALINDI Hakkında yakalama kararı bulunan FETÖ İmamlarından, Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Dahili Tıp Bilimleri Bölümü İç Hastalıkları Anabilim Dalı Başkanı Süleyman Türk ün oğlu S. Türk Bodrum girişinde örgütsel dökümanlarla birlikte yakalanarak gözaltına alındı. FETÖ nün yurtdışı okulları koordinatörü olarak da bilinen ve 16 Temmuz günü yurtdışına kaçtığı tespit edilen Süleyman

28 Türk ün oğlu S. Türk ün kullandığı şirket aracı Bodrum girişinde Polis ekipleri tarafından durduruldu. Torba Polis uygulama noktasında görevli ekiplerin durdurdukları 42 HS 888 plakalı araçta yapılan arama sırada, aracın bagajında, terörist başı Fethullah Gülen e ait kitaplar, Fetulah Gülen imzalı rulo şeklinde bir muska ve firari Profesör Süleyman Türk e ait diploma ve evraklar ele geçirildi. Polis tarafından gözaltına alınan S. Türk ün telefonla babasını aramasına izin verildi. FETÖ den aranan Profesör ile konuşan S. Türk, Baba Türk Polisine teslim ol, beni gözaltına aldılar. dedi. Baba Türk ise en kısa zamanda Türkiye ye geleceğini söyledi. Araçtan çıkan evrakları incelemeye alan polisler, S. Türk ü sorgulanmak üzere İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürdü.

29

30 BODRUM DA CUMHURİYET BALOSUNDA COŞKULU KUTLAMA Bodrum da, Cumhuriyet in kuruluşunun 93. yıl dönümü kapsamında Cumhuriyet yemeği düzenlendi. CHP Bodrum İlçe örgütü tarafından Heredot Kültür Merkezi nde düzenlenen gecede, Türk bayrakları eşliğinde marşlar söylendi. Partililer canlı müzik eşliğinde keyifli dakikalar yaşadı. Gecede konuşan CHP Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl, Türkiye nin birçok il ve ilçelerinde Cumhuriyet

31 Bayramının kutlandığını söyledi. Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında meclisten Anıtkabir e yürüyeceklerini ifade eden Bingöl, Bu ülke ailelere, şirketlere, şahıslara, emanet edilemeyecek kadar kutsal bir ülkedir. Bu ülkede kanla yazılmış çok ciddi bir tarih sonucunda Cumhuriyet kurulmuştur. O nedenle çok değerlidir. Cumhuriyet kimsesizlerin kimsesidir. dedi. Bingöl, kayıtsız şartsız Cumhuriyet i korumak ve kollamak gerektiğine de dikkati çekti. Başkanlık sistemi hakkında da açıklamalarda bulunan Bingöl, şunları söyledi: Bugünlerde hayata geçirilmeye çalışılan başkanlık sistemine, sonuna kadar karşı çıkacağız. Biz parlamenter sistemi, Cumhuriyet i, laikliği, demokrasiyi, insan haklarını, özgürlükleri, barışı, kardeşliği ve huzuru sonuna kadar bu ülkede tesis etmek adına, bir siyaset anlayışını, neye mal olursa olsun sürdüreceğiz. Bingöl, Türkiye de bütün kurumların, üniversitelerin, basının ve iş dünyasının teslim alındığını da öne sürdü. Geceye, CHP Muğla Milletvekili Akın Üstündağ ın yanı sıra, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, belediye meclis üyeleri, CHP il başkanı Mürsel Algan, CHP ilçe Başkanı ecai Seymen, geçmiş dönem Muğla Milletvekili Fevzi Topuz unda da olduğu çok sayıda partili katıldı. Cumhuriyet Balosu na katılan partililer gece boyunca kimi zaman dans ederek kimi zaman zeybek havaları oynayarak eğlendiler. Gecede ayrıca, Atatürk ün fotoğraflarından oluşan sergi de ziyarete açıldı.

32

33

34

35

36

37

38

39 MARKA TAKINTILI HIRSIZ BİR AVM DEKİ ÜNLÜ MARKALARIN MAĞAZALARINDAN HIRSIZLIK YAPAN CEZAYİRLİ KİŞİ TUTUKLANDI Bodrum daki bir alışveriş merkezine dadanan Cezayir asıllı hırsız tutuklandı. Önceki gün Gümbet Kavşağı yakınlarında bulunan OASİS AVM ye gelen Cezayirli Mourat B. 6 ayrı işyerinden hırsızlık yaptığı gerekçesiyle yakalandı. Alışveriş merkezindeki ünlü markaların mağazalarına müşteri gibi girerek çeşitli giyim malzemeleri ve güneş gözlüğü çalan zanlı tezgahtarlar tarafından fark edildi. Durumu alışveriş merkezindeki güvenlik görevlilerine bildiren mağaza görevlileri polise de ihbarda bulundu. Kısa süre sonra alışveriş merkezi içinde güvenlik görevlilerince yakalanan Mourat B. Bölgeye ulaşan polis devriye ekibine teslim edildi. Zanlının üzerinde yapılan aramada, 8 adet güneş gözlüğü ve ünlü markalara ait giyim eşyaları bulundu. Mağaza yetkililerinin şikayetçi olmaları üzerine zanlı gözaltına alınarak İlçe Emniyet Müdürlüğüne

40 götürüldü. Konu hakkında araştırma ve soruşturma yapan Asayiş Büro Amirliği ekipleri bahse konu mağazaların güvenlik kameralarından da hırsızlığı tespit etti. Öğlen saatlerinde adliyeye sevke edilen Cezayirli hırsız çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı. BODRUM MANDALİNASI ÜRÜNLERİ, ANTALYADA BEĞENİLDİ Bu yıl ekim tarihleri arasında 7. Kez düzenlenen Yörex Yöresel Ürünler Fuarı Antalya Expo Center Fuar ve Kongre Merkezinde yapıldı. Türkiye nin birçok il ve ilçesinden gelen katılımcılar bölgelerinin en güzide ürünleri ile fuara katıldılar. Fuara Bodrum adına katılan Turunçgil Üreticiler Birliği ve Bodrum Mandalincisi firmaları mandalin gazozu, lokumu, kurabiyesi, reçeli ve sabunu ürünleri ile ziyaretçileri büyülediler. Bodrum Mandalincisi firması sahibi ve Bodrum Ticaret Odası Meclis Üyesi Murat Pahna yaptığı açıklamada ürünlerimizde Bodrum mandalinası yağı kullanıyoruz. Buda taklit edilemeyeceğini bize müjdeliyor. Çünkü Bodrum mandalinasının aromasının Türkiye de eşi benzeri yok. Orijinali sadece Bodrum da üretiliyor. Dedi.

41

42

43 PROF İBRAHİM USLU: SAĞLIKLI YAŞAM İÇİN OKSİJEN VE SU ÇOK

44 ÖNEMLİ Bodrumlu, Gazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi Kimya Eğitimi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. İbrahim Uslu, Bodrum Ticaret Odası nın destekleri ile Nasıl Yaşanabilir? başlıklı bir konuşma yaptı. Sağlıklı Akademik olarak yaptığı çalışmalar, araştırmalarının sonuçlarını ve özellikle çağımızın hastalığı kanser ile ilgili bulgularını sosyal medyadaki binlerce takipçisine ulaştıran Uslu, özellikle defne bitkisinin faydaları ile ilgili çalışmalarıyla biliniyor. Bugün Bodrum Ticaret Odası Konferans Salonu nda gerçekleştirilen seminerde Prof. Dr. İbrahim Uslu, nefes egzersizleri ve oksijen, insan vücudu için suyun önemi, Bodrum da bol miktarda bulunan defne ağacı ve faydaları gibi çeşitli konularda katılımcıları bilgilendirdi. Prof. Uslu, sabah yapılan oksijen egzersizlerini ve içilen üç dört bardak suyun vücudu temizlediğini anlattığı konuşmasında içilecek suyun sertliğinin en az 7,8 ph olması gerektiğini veya kaliteli karbonat ile elde edilecek alkali su içilmesinin önemli olduğunu anlattı. Uslu ayrıca Dünyadaki defne ürünleri üretimin yüzde doksanının Türkiye de olmasına rağmen ülkemizde gereği gibi tüketilmediğini ifade ederek defne tohumu, defne çayı içmenin eklem romatizmasından, Alzheimer, reflü ve başka birçok rahatsızlığa şifa olduğunu örneklerle anlattı. Defne nin faydalarını bilgin İbni Sina nın Kanunname adlı tıp kitabı da kaleme aldığını da anlatan Prof. Uslu ülkemizde defne ürünlerinin tüketilmesinin önemi kadar yeni fidanlarının dikilmesinin de çok önemli olduğunu ifade etti Defne tohumu içindeki maddelerin birçok antibiyotikten çok fazla etkili olduğunu da söyleyen Prof. Dr. İbrahim Uslu, Bodrumlu olduğunu ve bunu söylemekten de gurur duyduğunu anlatarak şöyle dedi:

45 Mal mülk bunların hepsi edinilebiliyor ama insanlar sağlığını kaybediyorlar. Bu kadar güzel bir ülkede genç yaşta insanlar hayatlarını kaybediyorlar. Benim amacım bu değerli hemşerilerime çok basit ipuçlarıyla nasıl sağlıklı yaşayacağımızı anlatmak. Sabah kalktıklarında nefes alma egzersizleri yapmalarını gerektiğini anlatacağız, bol bol su içmelerini tavsiye edeceğiz, bol su içmedikleri zaman başlarına neler gelebileceğinden bahsedeceğiz. Havadan ve sudan bahsettikten sonra da bizim çok sevdiğimiz defneyi anlatacağız. Bodrum da Yalıkavak, Gümüşlük, Hekimköy ve birçok yerden çok fazla defnemiz var ama bu biz bu defnemizden Bodrumluların faydalanamadığını gördüm. Bodrum da bu kadar çok defne varken Bodrumlular internetten defne sipariş ediyorlar. Bu da beni çok üzüyor. Defnenin faydalarını bu konferansta da anlatmayı hedef edinmiş durumdayım dedi. Bodrum da defne dışında da çok değerli bitkilerin doğada yetiştiğinden bahseden Uslu şunları kaydetti: Bodrum da defne kadar değerli kapari var. Buradaki yapılaşmadan sonra kapari bitkileri zarar görmüş ama Etrim ve Mumcular ın dağlık kesimlerinde çok önemli miktarlarda kapari kaynakları var. Kapari dünyanın belki de en sağlıklı bitkilerinden. Bu konferansta birazcık da kapariye değineceğiz. Bodrum un bütün dünyaya sattığı bir ürün var; adaçayı. Bir Roma sözü var; bahçenizde adaçayı varsa asla ölmezsiniz. Yani Romalılar edinmiş oldukları tecrübelerden sonra böyle bir söz söylemişler. Bunun ötesinde Bodrum da hicaz narı var. O da çok faydalı bir meyve dedi. Prof. Dr. Uslu, kanserin kolaylıkla yenilebilir bir hastalık olduğunu ve patentini almak üzere çalışmalarını sürdürdüğü bir yöntemin kanser tedavisinde çığır açacağını ifade etti.

46

47

48 YÜZER SERGİ EGE NİN İKİ

49 YAKASINI BİRLEŞTİRDİ Yüzer Sergi Bodrum da Karaya Çıktı. Dünyanın İlk Yüzer Sergisi 28 Ekim 12 Kasım arasında Bodrum da Zeynep Sanat Galerisi ndi. Türk sanat tarihinde ilk kez bir yolcu gemisinde düzenlenerek, Türk ve Yunan limanlarında ziyaretçilerin beğenisine sunulan, The Bodrum Cup Art Show 1. Karma Resim Sergisi şimdi de Bodrum da sanatseverlerle buluşuyor. Zeynep Sanat Galerisi nde Geçtiğimiz hafta düzenlenen Akdeniz in en büyük deniz şenliği ve yat yarışı niteliğindeki, The Bodrum Cup un bir etkinliği olan The Bodrum Cup Art Show 1. Karma Resim Sergisi, Bodrum Kale, Leros Agia Marina ve Yalıkavak Palmarina nın ardından, artık Bodrum da Zeynep Sanat Galerisi nde 28 Ekim Cuma günü da şehirdeki sanatseverlerin ziyaretine açılıyor. Sergi 12 Kasım tarihine kadar gezilebilecek. Türkiye de ve muhtemelen de dünyada ilk defa bir yolcu gemisi üzerinde yapılan uluslararası nitelikteki resim sergisinin kuratörü Zeynep Sanat Galerisi / Zeynep Çavuş a The Bodrum Cup Organizasyon Komitesi nce bir ödül de takdim edilecek. 50 ESER SERGİLENECEK Uğradığı limanlarda 1000 e yakın kişinin ziyaret ettiği karma sergide 14 ressamın 50 den fazla eseri yer alıyor. The Bodrum Cup Art Show 1. Karma Resim Sergisi nde; Ali Atmaca, Volkan Coşkun, Doğu Çankaya, Zeynep Çavuş, Musa Köksal, Ahmet Kuşakçı, Emel Şahinkaya, Yavuz Tanyeli, Metin Ünsal ve Serhad Yenen in resimleri sergileniyor. Sergi Kuratörü Zeynep Çavuş, gördüğü ilgi üzerine sergiyi

50 Bodrum da tekrarlamaya karar verdiklerini belirterek, The Bodrum Cup boyunca havanın aniden soğumasına ve fırtınaya rağmen, dört günde 1000 (bin ) dolayında ziyaretçimiz oldu. Özellikle Leros Adası ndaki ilgi bizi çok mutlu etti. Umarız, bu gibi sanat etkinliklerini çift yönlü olarak çoğaltacağımız hızlı bir sanat alış-veriş iletişimi kuracağımız günler pek uzağımızda değidir dedi. MEÇHUL DENİZCİ ANITI PROJESİNİN İLK ADIMLARI ATILDI Serginin hazırlanmasına destek veren Prof. Dr. Galip İsen; Bugün hangi denizci ülkeyi ziyaret etseniz, küçücük koylarda bile bir Meçhul Denizci Anıtı na rastlarsınız. Ne yazık ki, sekiz bin kilometre kıyısı olan Türkiye de geçmişle bugünün kültürel devamlılığının köprüsünü kuran böyle bir anıt yoktur. Denizcilerimizin anıları, araf taki kayıp ruhlar gibi rüzgarlarda, dalgalarda uçuşup durur. Artık o kayıp anılara bir ad, bir aidiyet odağı koymak, onlara sahip çıkmak zamanı gelmiştir dedi. Bir hayalin ilk tohumlarını attıkların belirten İsen, bunun bir proje olarak kampanyaya dönüşmesi gerektiğini, konu hakkında bilgi sahibi olan bazı sanatçıların aklımdan geçen meçhul denizci anıtı konulu eskizleri ile destek verdiklerini ifade etti.

51

52 DOLDURDUKLARI ALAN DAHA AZMIŞ DAVANIN TEK MAĞDURU DEVLETMİŞ, VATANDAŞ DEĞİLMİŞ

53 Gündoğan Çetiili Burnu nda, Efe Bezci ye ait Besa Marin Tur. İşl. A.Ş. tarafından imar yolu açma izni ile başlatılan hafriyatın denize dökülmesi sonucu oluşan 32 dönümlük dolgu alanı ile kıyı şeridinin değiştirildiği gerekçesi ile, 16 Mart 2016 da Tema Vakfı, Bodrum Denizciler Derneği ve Peynir Çiceği Derneği tarafından Bodrum Savcılığı na yapılan suç duyurusunun ardından, bugün Bodrum Adliyesi nde ilk duruşma gerçekleşti. Bugün Bodrum 6. Asliye Ceza Mahkemesin de görülen ilk duruşmaya, çok sayıda Gündoğanlı ve yarımadanın çeşitli beldelerinden duyarlı vatandaş katıldı. Müştekiler ve Avukatları Aydoğan Erel Devletin hüküm ve tasarrufunda olan kıyılara tecavüz edilmiştir. Anayasanın 43. maddesi gereği, çevre hakkı dolayısı ile yapılan eylemden vatandaşlar zarar görmüştür. Ancak, burada sanık olarak gösterilen kişi tek başına değildir. Burada asıl şirketin yönetim kurulu ve şirket sahibi yoktur. Biz onlar için de Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı na suç duyurusunda bulunduk. Davanın genişletilerek onların da dahil edilmesini talep ediyoruz. Ayrıca denizde dolgu nedeni ile oluşan tahribat için, Bodrum Deniz Ticaret Odası ve Muğla Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi nin raporunun istenmesini de talep ediyoruz diyerek, olay yerinde keşif istediler. DOLDURDUKLARI ALAN DAHA AZMIŞ!!! Sanık Süleyman Uslu Avukatı verdiği savunmada İddianamede belirtilen dolgu miktarı hatalıdır. Belediye tarafından düzeltilmiş halini dosyaya sunacağız. Söz konusu parseller müvekkilimin özel mülkü olup, işgal edildiği iddia edilen devletin tasarrufu altındadır. Burada mağdurların davaya katılma hakkı bulunmamaktadır. Zira doğrudan doğruya zarar gören konumda değillerdir. Davanın tek mağduru hazinedir. Söz konusu alanlarla ilgili idari izin aşamasında devam etmektedir. dedi.

54 KARAR Sanık için yazılan talimat cevabının beklenerek, mağdurların katılma talebi ve keşif talebinin sanık savunmasının alınmasının ardından karar verilmesine ve duruşmanın 13 Ocak 2016 da de yapılmasına karar verildi. Haber Rezzan Sebin

55

Başkan Kocadon, personelinin yeni yılını kutladı

Başkan Kocadon, personelinin yeni yılını kutladı Başkan Kocadon, personelinin yeni yılını kutladı MAZLUM AĞAN DA KUTLAMAYA KATILDI Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, düzenlediğini davette Bodrum Belediyesi personelinin yeni yılını kutladı. Bodrum

Detaylı

CUMHURİYETİN 93. YILDÖNÜMÜ COŞKUYLA KUTLANIYOR

CUMHURİYETİN 93. YILDÖNÜMÜ COŞKUYLA KUTLANIYOR CUMHURİYETİN 93. YILDÖNÜMÜ COŞKUYLA KUTLANIYOR Cumhuriyetin ilan edilişinin 93. yıldönümü tüm yurtta olduğu gibi Bodrum da düzenlenen tören ve etkinliklerle kutlanıyor. Sabah saat 10.00 da Bodrum Şehir

Detaylı

The Bodrum Cup kortejle başladı

The Bodrum Cup kortejle başladı The Bodrum Cup kortejle başladı Era Bodrum Yelken Kulübü nün çatısı altında organize edilen 28. The Bodrum Cup Uluslararası Deniz Festivali ve Regatta düzenlenen kortej yürüyüşü ve kampana çanının çalınmasıyla

Detaylı

FETÖ İMAMLARINDAN S. TÜRK ÜN OĞLU BODRUM DA GÖZALTINA ALINDI

FETÖ İMAMLARINDAN S. TÜRK ÜN OĞLU BODRUM DA GÖZALTINA ALINDI FETÖ İMAMLARINDAN S. TÜRK ÜN OĞLU BODRUM DA GÖZALTINA ALINDI Hakkında yakalama kararı bulunan FETÖ İmamlarından, Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Dahili Tıp Bilimleri Bölümü İç Hastalıkları Anabilim Dalı

Detaylı

BODRUM MANDALİNASI ÜRÜNLERİ, ANTALYADA BEĞENİLDİ

BODRUM MANDALİNASI ÜRÜNLERİ, ANTALYADA BEĞENİLDİ BODRUM MANDALİNASI ÜRÜNLERİ, ANTALYADA BEĞENİLDİ Bu yıl 26 30 ekim tarihleri arasında 7. Kez düzenlenen Yörex Yöresel Ürünler Fuarı Antalya Expo Center Fuar ve Kongre Merkezinde yapıldı. Türkiye nin birçok

Detaylı

TURGUTREİS TE CUMHURİYET KONSERİ

TURGUTREİS TE CUMHURİYET KONSERİ TURGUTREİS TE CUMHURİYET KONSERİ Bodrum oda orkestrası 29 ekim de Turgutreis Atatürk meydanında Tobav çoksesli korosunun da yer aldığı konserde yer alıyor. Konser Turgutreis mahalle meclisinin etkinlikleri

Detaylı

Amiral Turgut Reis 449 nci ölüm yıl dönümünde anıldı

Amiral Turgut Reis 449 nci ölüm yıl dönümünde anıldı Amiral Turgut Reis 449 nci ölüm yıl dönümünde anıldı Ünlü Türk denizcisi Turgut Reis, 449. ölüm yıl dönümünde Bodrum Belediyesi tarafından düzenlenen etkinliklerle anıldı. Atatürk Meydanı nda düzenlenen

Detaylı

Fethiye den 7 Kooperatif Ulaşımda Dönüşüme Katıldı

Fethiye den 7 Kooperatif Ulaşımda Dönüşüme Katıldı Fethiye den 7 Kooperatif Ulaşımda Dönüşüme Katıldı Muğla Büyükşehir Belediyesi nin il genelinde sürdürdüğü Ulaşımda Dönüşüm Projesi ne Fethiye İlçesinde faaliyet gösteren 7 kooperatif daha katıldı. Muğla

Detaylı

BODRUM DA 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI

BODRUM DA 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI BODRUM DA 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI Bodrum da 30 Ağustos Zafer Bayramı nın 94. yıldönümü kutlamaları, düzenlenen Çelenk Sunma Töreni ile başladı. 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle Bodrum Belediye Meydanı

Detaylı

ADA DA ŞENLİK VARDI. tatlandırdı. Etkinlik piknik havasında geçiyor

ADA DA ŞENLİK VARDI. tatlandırdı. Etkinlik piknik havasında geçiyor ADA DA ŞENLİK VARDI Bu yıl 6 ncısı düzenlenen Karaada Şenlikleri nde Bodrum un eski gelenekleri canlandırıldı. Şenliklerde, yelken, oltayla balık avlama ve çocuk oyunları gibi pek çok etkinlikte dereceye

Detaylı

27.Bodrum Cup, Alondra nın birinciliği ile sona erdi

27.Bodrum Cup, Alondra nın birinciliği ile sona erdi 27.Bodrum Cup, Alondra nın birinciliği ile sona erdi Palmarina Bodrum, Bodrum Belediyesi, TAV, Technogym ve TÜRSAB ana sponsorluğunda; Muğla Büyükşehir Belediyesi, Bodrum Ticaret Odası, Bodrum Deniz Ticaret

Detaylı

Emeğin İktidarını Birlikte Kuracağız

Emeğin İktidarını Birlikte Kuracağız Emeğin İktidarını Birlikte Kuracağız 1 MAYIS Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum İlçe Bayramı 1 Mayıs nedeniyle yayınladığı mesaj şöyle: İşçilerin birlik ve dayanışma günü olan, 1 Mayıs ın, tüm dünya ve ülkemiz

Detaylı

Mehmet Kocadon Kurban Bayramı kutlama mesajı

Mehmet Kocadon Kurban Bayramı kutlama mesajı Mehmet Kocadon Kurban Bayramı kutlama mesajı Coğrafyamızın huzura ve barışa olan ihtiyacının yoğun bir şekilde hissedildiği şu günlerde Kurban Bayramı vesilesiyle tüm insanlığa barış diliyorum. Geleceğe

Detaylı

HÜSEYİN GÜRKAN ANADOLU LİSESİ NDE GÜNÜN ANLAM VE ÖNEMİNE UYGUN PROGRAM DÜZENLENDİ

HÜSEYİN GÜRKAN ANADOLU LİSESİ NDE GÜNÜN ANLAM VE ÖNEMİNE UYGUN PROGRAM DÜZENLENDİ HÜSEYİN GÜRKAN ANADOLU LİSESİ NDE GÜNÜN ANLAM VE ÖNEMİNE UYGUN PROGRAM DÜZENLENDİ Türkiye Cumhuriyeti nin kurucusu, büyük devlet adamı Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 76. yıl dönümünde tüm yurtta

Detaylı

.~ ". EXPO . \J. f ~ ~ ~ c... ~ ı5-2 ı Mayıs 2015 tarihleri arasında kutlanacak olan programı ekte sunulmuştur. .:~. :... T.C.

.~ . EXPO . \J. f ~ ~ ~ c... ~ ı5-2 ı Mayıs 2015 tarihleri arasında kutlanacak olan programı ekte sunulmuştur. .:~. :... T.C. r: ~ c... ~ f ~ ~ \i it " TC Vii '1. GENeLıI( VE ~POR };tl ~AKA"LlG'LP '-?~ T.C. MANAVGAT KAYMAKAMLIGI Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe Müdürlüğü :....:~.. \J..~ ". EXPO Sayı: 190613431 146 Konu: Gençlik

Detaylı

Şerif Kocadon için mevlit

Şerif Kocadon için mevlit Şerif Kocadon için mevlit 85 yaşında aramızdan ayrılan Bekir Şerif Kocadon için evinde mevlit okundu. Bodrum eşrafından merhum Mehmet Kocadon un oğlu, Fatma Kocadon un eşi; Bodrum Belediye Başkanı Mehmet

Detaylı

Bodrum aşığı yabancıların buluşması

Bodrum aşığı yabancıların buluşması Bodrum aşığı yabancıların buluşması Bodrum da yaşayan, çoğunluğu yabancı uyruklu olan Internations üyeleri, Bodrum Eski Çeşme Mahallesi ndeki Sugar and Salt restoranda düzenlenen yemekte bir araya geldi.

Detaylı

T.C. ANTALYA VALİLİĞİ ATATÜRK ÜN ANTALYA YA GELİŞİNİN 81 NCİ YILDÖNÜMÜ KUTLAMA PROGRAMI

T.C. ANTALYA VALİLİĞİ ATATÜRK ÜN ANTALYA YA GELİŞİNİN 81 NCİ YILDÖNÜMÜ KUTLAMA PROGRAMI T.C. ANTALYA VALİLİĞİ ATATÜRK ÜN ANTALYA YA GELİŞİNİN 81 NCİ YILDÖNÜMÜ KUTLAMA PROGRAMI 06 MART 2011 TC ANTALYA VALİLİĞİ KONU : Atatürk ün Antalya ya 06 Mart 2011 Gelişinin 81. Yıldönümü. İLGİLİ MAKAMA

Detaylı

Bodrum da Şenlik gibi golf turnuvası

Bodrum da Şenlik gibi golf turnuvası Bodrum da Şenlik gibi golf turnuvası Bodrum Golf ve Tenis Kulübü tarafından düzenlenen Ulusal egemenlik ve Çocuk Tenis Turnuvası, çok renkli görüntülere sahne oldu. Turnuvaya 60 çocuk katıldı. Bodrum Golf

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 8. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 8. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 8. VELİ BÜLTENİ Yıkılan, dağılan imparatorluğun ardından Anadolu nun her karış toprağında yüce Türk ulusunun bağımsızlık

Detaylı

129 KADINI TEMSİLEN 129 KADIN MHP YE ÜYE OLDU

129 KADINI TEMSİLEN 129 KADIN MHP YE ÜYE OLDU 129 KADINI TEMSİLEN 129 KADIN MHP YE ÜYE OLDU Kadınlar Günü MHP Bodrum Seçim İletişim Merkezi nde Coşkuyla Kutlandı MHP Bodrum Seçim İletişim Merkezi nde düzenlenen 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü etkinliğine,

Detaylı

29 Ekim Cumhuriyet bayramı okulumuzun bahçesinde coşkuyla kutlandı.

29 Ekim Cumhuriyet bayramı okulumuzun bahçesinde coşkuyla kutlandı. Yıl:2016 Sayı:2 29 Ekim Cumhuriyet bayramı okulumuzun bahçesinde coşkuyla kutlandı. Saygı duruşu ve ardından istiklal marşımızın okunmasıyla başlayan törenin ardından beden eğitimi öğretmenimiz Levent

Detaylı

Gümüşlükspor Futbol Okulu açıldı

Gümüşlükspor Futbol Okulu açıldı Gümüşlükspor Futbol Okulu açıldı Nejat İşler in başkanı olduğu Gümüşlükspor Kulübü Futbol Yaz Okulu nun açılışına, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon yanı sıra ünlü teknik direktör Aykut Kocaman da

Detaylı

OKULUMUZDAN ZİYARETLER

OKULUMUZDAN ZİYARETLER OKULUMUZDAN HABERLER YAHYALI BELEDİYESİ İLE İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALADIK Okulumuz sosyal, kültürel sportif ve bilimsel işbirliği gerçekleştirmek amacı ile duyarlılığından ve ilgilerinden ötürü Yahyalı

Detaylı

Turizm Fakültesi Dekanı ndan ziyaret

Turizm Fakültesi Dekanı ndan ziyaret Turizm Fakültesi Dekanı ndan ziyaret Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ozan Bahar, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon u makamında ziyaret etti. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi

Detaylı

ORGANLARI 5 KİŞİYE HAYAT VERDİ

ORGANLARI 5 KİŞİYE HAYAT VERDİ Organ bağışı BODRUM BAHÇEŞEHİR KOLEJİ NDE ORGAN BAĞIŞI VE NAKLİ KONULU SEMİNER DÜZENLENDİ Bodrum Bahçeşehir Koleji Ortaokul öğrencileri, Fen ve Teknoloji dersi kapsamında Bodrum Acıbadem Hastanesi Anestezi

Detaylı

Bodrum Yarımadası nın Başkanı Mehmet Kocadon

Bodrum Yarımadası nın Başkanı Mehmet Kocadon Bodrum Yarımadası nın Başkanı Mehmet Kocadon Seçim sonuçlarını CHP Bodrum Merkez Seçim Ofisi Yağhane de takip eden Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, rakamların belli olmaya başlamasının ardından

Detaylı

CUMHURİYETİMİZİN 90. YILI KUTLAMA PROGRAMI 29 Ekim 2014

CUMHURİYETİMİZİN 90. YILI KUTLAMA PROGRAMI 29 Ekim 2014 CUMHURİYETİMİZİN 90. YILI KUTLAMA PROGRAMI 29 Ekim 2014 1- AMAÇ Bu program, Cumhuriyetimizin 91. kuruluş yıldönümünü daha anlamlı ve daha coşkulu bir şekilde kutlamak ve Cumhuriyetimizin temel ilkelerini

Detaylı

CHP Yalıkavak Temsilciliğinin düzenlediği Kahvaltıda Birlik ve Beraberlik Mesajı

CHP Yalıkavak Temsilciliğinin düzenlediği Kahvaltıda Birlik ve Beraberlik Mesajı CHP Yalıkavak Temsilciliğinin düzenlediği Kahvaltıda Birlik ve Beraberlik Mesajı Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum İlçe Örgütü Yalıkavak Mahalle Temsilciliği tarafından geniş katılımlı birlik ve dayanışma

Detaylı

BODRUM MAHALLELER ARASI FUTBOL TURNUVASI SONA ERDİ

BODRUM MAHALLELER ARASI FUTBOL TURNUVASI SONA ERDİ BODRUM MAHALLELER ARASI FUTBOL TURNUVASI SONA ERDİ Bodrum Kaymakamlığı tarafından geleneksel hale getirilen mahalleler arası futbol turnuvasında şampiyon Yalıkavak Mahallesi takımı oldu. Bodrum İlçe Stadı

Detaylı

24 Kasım Öğretmenler Günü Beykoz'da Coşkuyla Kutlandı

24 Kasım Öğretmenler Günü Beykoz'da Coşkuyla Kutlandı 24 Kasım Öğretmenler Günü Beykoz'da Coşkuyla Kutlandı Sabancı Öğretmenevi, Akşam Sanat Okulu Salonu'nda gerçekleşen Öğretmenler Günü, Saygı duruşu ve İstiklal Marş'ımızın okunması ile başladı. 1 / 7 Emekli

Detaylı

DİDİM. Didim de Cumhuriyet Bayramı coşku ile kutlandı. devamı sayfa 3. 01/Kasım/2016

DİDİM. Didim de Cumhuriyet Bayramı coşku ile kutlandı. devamı sayfa 3. 01/Kasım/2016 3 01/Kasım/2016 DİDİM Didim de Cumhuriyet Bayramı coşku ile kutlandı. devamı sayfa 3 DİDİM DE CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMALARI Cumhuriyet Bayramı kutlamaları Cuma günü Cumhuriyet Meydanındaki Anıta çelenklerin

Detaylı

1.TEOG Öncesi Test Çözüm Teknikleri ve Son 2 Haftayı Nasıl Değerlendirmeliyiz.

1.TEOG Öncesi Test Çözüm Teknikleri ve Son 2 Haftayı Nasıl Değerlendirmeliyiz. 1.TEOG Öncesi Test Çözüm Teknikleri ve Son 2 Haftayı Nasıl Değerlendirmeliyiz. Sınava sayılı günler kala heyecanı gözlerinden okunan 8.sınıf öğrencilerimize TEOG öncesi Test Çözüm Teknikleri ve Son 2 Haftayı

Detaylı

ŞANLIURFA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü İNTERNET HABERLERİ

ŞANLIURFA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü İNTERNET HABERLERİ Günlük Haber Bülteni 09.02.2015 İNTERNET HABERLERİ İnternet Haber Sitesi : www.sondakika.com.tr Tarih: 08.02.2015 İNTERNET HABERLERİ İnternet Haber Sitesi :www.haberler.com.tr Tarih: 08.02.2015 İNTERNET

Detaylı

Yaşam Boyu Öğrenme, Araştırma ve Uygulama Merkezi nin ilk şubesi Bodrum da

Yaşam Boyu Öğrenme, Araştırma ve Uygulama Merkezi nin ilk şubesi Bodrum da Yaşam Boyu Öğrenme, Araştırma ve Uygulama Merkezi nin ilk şubesi Bodrum da Muğla Sıtkı Koçma Üniversitesi, Bodrum Ticarete Odası ve Bodrum Belediyesinin katkıları ile tamamlanan Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi

Detaylı

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret ODAMIZDA ZEYTİN VE ZEYTİNYAĞI GÜNLERİ HAKKINDA TOPLANTI YAPILDI

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret ODAMIZDA ZEYTİN VE ZEYTİNYAĞI GÜNLERİ HAKKINDA TOPLANTI YAPILDI ODAMIZDA ZEYTİN VE ZEYTİNYAĞI GÜNLERİ HAKKINDA TOPLANTI YAPILDI Odamızda 12 Ağustos 2016 Cuma günü zeytin ve zeytinyağı ile iştigal eden üyelerimizin katıldığı bir toplantı gerçekleştirildi.toplantıda

Detaylı

Kuzey Hendeği nden Türk Sanat Müziği ezgileri yükseldi

Kuzey Hendeği nden Türk Sanat Müziği ezgileri yükseldi Kuzey Hendeği nden Türk Sanat Müziği ezgileri yükseldi Bodrum Belediyesi Türk Musikisi Derneği Klasik Müzik Korosu tarafından Bodrum Kalesi Kuzey Hendeği nde Bestekar Erol Sayan Özel Konseri düzenlendi.

Detaylı

BTEC BİLGİLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

BTEC BİLGİLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ BTEC BİLGİLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ 30 Kasım Pazartesi günü saat 17:00 da BTEC Programının öğrenciye kazandırdıkları, programın temel gereklilikleri, başvuru koşulları, BTEC programında ölçme ve

Detaylı

Haftalı NİSAN Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsun!

Haftalı NİSAN Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsun! K A Y I O K U L L A R I Haftalı 17-21 NİSAN 2017 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsun! 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı coşkuyla kutladık. Yarının aydınlık geleceği olan

Detaylı

DİDİM. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 78. yılında Didim de anıldı

DİDİM. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 78. yılında Didim de anıldı Sayfa 4 15 Temmuz Demokrasi Parkı törenle açıldı Hafta içi 08:00 / 17.30 saatleri arasında hizmet vermekteyiz 3 10/Kasım/2016 DİDİM VATANDAŞLARIMIZIN DAİMA HİZMETİNDE... Çağrı Merkezi ve Halk Masası 444

Detaylı

Eylül 2013 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

Eylül 2013 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili Eylül 2013 FAALİYET RAPORU Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili CHP MERSİN İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. Mersin/Yenişehir İlçesi CHP Belediye Başkanı aday

Detaylı

GENÇLİK HAFTASI PROGRAMI

GENÇLİK HAFTASI PROGRAMI GENÇLİK HAFTASI PROGRAMI 15 MAYIS 2015 Gençlik Haftası Çelenk Sunma Töreni ve Valilik Makamını Ziyaret: Yer : Cumhuriyet Meydanı Saat : 10.00 (Çelenk Sunumu) Saat : 10.15 (Valilik Makamını Ziyaret), İl

Detaylı

Eşsiz Bodrum Tanıtım TIR ı Zonguldak ta

Eşsiz Bodrum Tanıtım TIR ı Zonguldak ta Eşsiz Bodrum Tanıtım TIR ı Zonguldak ta Eşsiz Bodrum Tanıtım TIR ı Kocaeli nin ardından 11. durağı olarak Zonguldak a ulaştı. Uğur Mumcu Kavşağında bulunan TIR, Zonguldaklı vatandaşlar ile buluşuyor. Bodrum

Detaylı

BODRUM EMNİYET MÜDÜRÜ HALUK BAŞ HAKKARİYE TAYİN OLDU

BODRUM EMNİYET MÜDÜRÜ HALUK BAŞ HAKKARİYE TAYİN OLDU BODRUM EMNİYET MÜDÜRÜ HALUK BAŞ HAKKARİYE TAYİN OLDU 2017 yılı Ocak ayından beri Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü görevini yürüten Haluk Baş, Emniyet Genel Müdürlüğü nün 2017 Normal Şark Atama Tayinleri kapsamında

Detaylı

HÜRRİYET İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK ve ÇOCUK BAYRAMI KUTLAMA PROGRAMI

HÜRRİYET İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK ve ÇOCUK BAYRAMI KUTLAMA PROGRAMI HÜRRİYET İLKOKULU 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK ve ÇOCUK BAYRAMI KUTLAMA PROGRAMI 1 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLAMA PROGRAMI Sayın Müdürüm, Saygı Değer Öğretmenlerim,Kıymetli

Detaylı

Dalgıçlar bu hafta Turgutreis Günbatımı Plajı nı temizledi

Dalgıçlar bu hafta Turgutreis Günbatımı Plajı nı temizledi Dalgıçlar bu hafta Turgutreis Günbatımı Plajı nı temizledi Bodrum Deniz Dibi Temizlik Kampanyası çalışmaları kapsamında belediye personelinden oluşan Bodrum Belediyesi Dalış Ekibi, bu hafta Turgutreis

Detaylı

GELİBOLU TİCARET VE SANAYİ ODASI OCAK-ŞUBAT-MART 2015 BÜLTENİ

GELİBOLU TİCARET VE SANAYİ ODASI OCAK-ŞUBAT-MART 2015 BÜLTENİ GELİBOLU TİCARET VE SANAYİ ODASI OCAK-ŞUBAT-MART 2015 BÜLTENİ Feshane Uluslararası Fuar Kongre ve Kültür Merkezi'nde başlayan "Çanakkale Tanıtım Günleri"nde Gelibolu standı ilgi odağı oldu. Kazan başına

Detaylı

Şerafettin TUĞ Kaymakamı

Şerafettin TUĞ Kaymakamı T.C. GAZİEMİR KAYMAKAMLIĞI İLÇE YAZI İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ SAYI :BO54VLK4354802.880,01/ 1462 08.09.2010 KONU :19 Eylül 2010 Gaziler günü... GAZİEMİR Gaziemir İlçesi 19 Eylül 2010 Gaziler Günü Anma Tören Programı

Detaylı

T.C. MANAVGAT KA YMAKAMLIGI İlçe Yazı İşleri Müdürlüğü (İşlemler Şefliği) DOSYA

T.C. MANAVGAT KA YMAKAMLIGI İlçe Yazı İşleri Müdürlüğü (İşlemler Şefliği) DOSYA Sayı :70868051-880-3298 Konu :2015 yılı 39. Turizm Haftası Etkinlikleri Programı T.C. MANAVGAT KA YMAKAMLIGI İlçe Yazı İşleri Müdürlüğü (İşlemler Şefliği) :ew : e. E.6\\EEH s::. tıi:e". ı

Detaylı

YELKEN YARIŞLARINDA KAZA İKİ AHŞAP TEKNE ÇARPIŞTI

YELKEN YARIŞLARINDA KAZA İKİ AHŞAP TEKNE ÇARPIŞTI YELKEN YARIŞLARINDA KAZA İKİ AHŞAP TEKNE ÇARPIŞTI Bodrum da bu yıl ilk kez düzenlenen tirhandil tipi ahşap yelken yarışlarında iki tekne çarpıştı. Yarışın ikinci etabında şamandırayı erken dönme çabası

Detaylı

MUSKİ Araç Filosuna Yeni Kamyonlar Ekledi

MUSKİ Araç Filosuna Yeni Kamyonlar Ekledi MUSKİ Araç Filosuna Yeni Kamyonlar Ekledi Muğla Su ve Kanalizasyon İdaresi (MUSKİ) Genel Müdürlüğü, Büyükşehir Belediyesinin desteğiyle yaptığı 1 milyon liralık araç yatırımı kapsamında 10 adet damperli

Detaylı

Başkan Atabay, Bayramda huzurevlerini ziyaret etti

Başkan Atabay, Bayramda huzurevlerini ziyaret etti Kurban Bayramında Didim Protokolü bayramlaştı sayfa 3 Hafta içi 08:00 / 17.30 saatleri arasında hizmet vermekteyiz Yıl : 1 Sayı : 47 10/Eylül/2016 DIDIM VATANDAŞLARIMIZIN DAİMA HİZMETİNDE... Çağrı Merkezi

Detaylı

YABANCI GELİNLERDE ESERLERİNİ SERGİLEDİLER

YABANCI GELİNLERDE ESERLERİNİ SERGİLEDİLER YABANCI GELİNLERDE ESERLERİNİ SERGİLEDİLER İlk Kez Karyalı savaşçıların miğferlerinde yer alan sanat dalı da sergide yer aldı. Bodrum Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından açılan kurslara katılan öğrenciler

Detaylı

KÜLTÜR VE SOSYAL IŞLER MÜDÜRLÜĞÜ FAALİYETLERİ AĞUSTOS 2015

KÜLTÜR VE SOSYAL IŞLER MÜDÜRLÜĞÜ FAALİYETLERİ AĞUSTOS 2015 KÜLTÜR VE SOSYAL IŞLER MÜDÜRLÜĞÜ FAALİYETLERİ AĞUSTOS 2015 MALKARA BELEDİYESİ MAHALLELER ARASI FUTBOL TURNUVASINDA ŞAMPİYON HEMİT MAHALLESİ Malkara Belediyesi'nin düzenlemiş olduğu Malkara Belediyesi

Detaylı

CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMA PROGRAMI

CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMA PROGRAMI CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMA PROGRAMI CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMA PROGRAMI (2016 93. YIL) Cumhuriyetimizin 93. Kuruluş yıldönümü ve Cumhuriyet Bayramımızı gururla, onurla, coşkuyla en çokta umutla kutlarken,

Detaylı

Slow Cheese Bodrum Peynir

Slow Cheese Bodrum Peynir Slow Cheese Bodrum Peynir Festivali nde geri sayım başladı II. Slow Cheese Bodrum Peynir Festivali nde geri sayım başladı. Anadolu nun peynir hazinesine ışık tutacak festival, Bodrum, Muğla ve Milas ta

Detaylı

CHP İLÇE BAŞKANI RECAİ SEYMEN TEKRAR ADAY

CHP İLÇE BAŞKANI RECAİ SEYMEN TEKRAR ADAY CHP İLÇE BAŞKANI RECAİ SEYMEN TEKRAR ADAY CHP Bodrum İlçe Başkanı Recai Seymen, 29 Kasım Pazar günü yapılacak olan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Kongresinde ilçe başkanlığına tekrar aday olduğunu

Detaylı

Ağustos 2013 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

Ağustos 2013 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili Ağustos 2013 FAALİYET RAPORU Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili CHP MERSİN İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. Mersin/Tarsus CHP İlçe Örgütünü ziyaret ederek,

Detaylı

AZİZ BAŞAN DAN İNSAN DOĞASI TEMALI SERGİ

AZİZ BAŞAN DAN İNSAN DOĞASI TEMALI SERGİ AZİZ BAŞAN DAN İNSAN DOĞASI TEMALI SERGİ Bodrum Rotary Kulübü Geçmiş Dönem Başkanı, tarihçi Aziz Başan ın, İnsan Doğası temalı sergisi Bodrum Trafo Hakan Aykan Kültür ve Sanat Merkezinde açıldı. Azizi

Detaylı

Denize En Çok Mavi Yakışır

Denize En Çok Mavi Yakışır Denize En Çok Mavi Yakışır Belediyesi tarafından bu Bodrum Deniz Dibi Temizlik çalışmalarla bu yıl için İstanbul Aydın Üniversitesi tarafından Yılın En İyi Sosyal Sorumluluk Projesi ödülünü de alan yakışır

Detaylı

Yalıkavak Spor İlk Maçını Kaybetti.

Yalıkavak Spor İlk Maçını Kaybetti. Yalıkavak Spor Kaybetti. İlk Maçını Türkiye Hentbol Federasyonu Bayanlar Birinci Ligi nde mücadele eden Bodrum Yalıkavak Spor Kulübü ligin ilk maçında Polatlı Belediyesi Spor Kulübü ne mağlup oldu. Gümbet

Detaylı

Bodrum Cup sessiz yürüyüş ile başladı

Bodrum Cup sessiz yürüyüş ile başladı Bodrum Cup sessiz yürüyüş ile başladı c 27. The Bodrum Cup Yelken Yarışları sessiz yürüyüş ve yarış kampanasının çalması ile başladı. Bodrum Marinası önünde toplanan yelkenciler, konukları, Muğla Büyükşehir

Detaylı

Bodrum Deniz Dibi Temizlik

Bodrum Deniz Dibi Temizlik Bodrum Deniz Dibi Temizlik Kampanyası, Gümüşlük ten başladı Bodrum Belediyesi tarafından düzenlenen Bodrum Deniz Dibi Temizlik Kampanyası, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon un da katılımıyla Gümüşlük

Detaylı

Slow Cheese Bodrum Peynir Festivali

Slow Cheese Bodrum Peynir Festivali Slow Cheese Bodrum Peynir Festivali 5-8 Mart 2015 tarihleri arasında düzenlenen Slow Cheese Bodrum Peynir Festivali, çeşitli etkinliklerle devam etti. Peynir sergisi ve peynir stantlarının kurulduğu festival

Detaylı

Benim naçiz vücudum elbet toprak olacaktır. Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır.

Benim naçiz vücudum elbet toprak olacaktır. Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır. Benim naçiz vücudum elbet toprak olacaktır. Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır. K. Atatürk VAKİT ÇİZELGESİ ÇELENK SUNMA TÖRENİ Tarih:10.11.2013 Yer :Gaziosmanpaşa Cumhuriyet Meydanı Atatürk

Detaylı

Bodrum-Kos arasındaki turizm ve ticaret işbirliği

Bodrum-Kos arasındaki turizm ve ticaret işbirliği Bodrum-Kos arasındaki turizm ve ticaret işbirliği Yunanistan ın Kos Belediye Başkanı George Kritsis, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon u ziyaret ederek Bodrum-Kos arasındaki turizm ve ticaret işbirliği

Detaylı

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI 92.YIL KUTLAMA PROGRAMI İLE İLGİLİ GÖREVLER

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI 92.YIL KUTLAMA PROGRAMI İLE İLGİLİ GÖREVLER 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI 92.YIL KUTLAMA PROGRAMI İLE İLGİLİ GÖREVLER HAZIRLIK ÇALIŞMALARI: Ulusal Ve Resmi Bayramlar İle Mahalli Kurtuluş Günleri Atatürk Günleri ve Tarihi Günlerde Yapılacak Tören ve Kutlamalar

Detaylı

NİSAN 2014 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

NİSAN 2014 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili NİSAN 2014 FAALİYET RAPORU Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili 1 CHP MERSİN İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. Mezitli Belediye Başkanı nı makamında ziyaret ederek

Detaylı

ÖZEL ÜLKEM KOLEJİ EYLÜL EKİM 2017 AYLIK BÜLTEN

ÖZEL ÜLKEM KOLEJİ EYLÜL EKİM 2017 AYLIK BÜLTEN ÖZEL ÜLKEM KOLEJİ EYLÜL EKİM 2017 AYLIK BÜLTEN KURA ÇEKİLİŞLERİ YAPILDI 2017-2018 eğitim - öğretim yılı için,anaokulu 4 yaş gruplarının kura çekilişleri yapıldı. Aylık gruplara göre kız-erkek olarak ayrılan

Detaylı

T.C. GAZİEMİR KAYMAKAMLIĞI

T.C. GAZİEMİR KAYMAKAMLIĞI T.C. GAZİEMİR KAYMAKAMLIĞI Benim Naçiz Vücudum Elbet Bir Gün Toprak Olacaktır. Fakat Türkiye Cumhuriyeti İlelebet Payidar Kalacaktır. K.Atatürk ATATÜRK ÜN EBEDİYETE İNTİKALİNİN 71. YILDÖNÜMÜ ANMA TÖRENİ

Detaylı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları başladı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları başladı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları başladı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında, Bodrum Belediye Meydanı nda, Atatürk Anıtı na çelenk sunumu töreni yapıldı. Törene; Bodrum Kaymakamı Dr.

Detaylı

GAZİANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI

GAZİANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI GAZİANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI EYLÜL / 2014 ÖĞRENCİNİN Adı : Soyadı : Sınıfı : 1 EYLÜL / 2014 Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe 1 EYLÜL 2014-2015 Eğitim Öğretim yılı Öğretmen Seminerlerinin Başlaması

Detaylı

Dalgıçlar Gümüşlük te denizi temizledi

Dalgıçlar Gümüşlük te denizi temizledi Dalgıçlar Gümüşlük te denizi temizledi Denize en çok MAVİ yakışır sloganıyla Bodrum Belediyesi tarafından düzenlenen ve Bodrum Belediyesi Dalış Ekibinin çalışmalarıyla gerçekleştirilen Bodrum Deniz Dibi

Detaylı

ŞANLIURFA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü İNTERNET HABERLERİ. İnternet Haber Sitesi: www.sanliurfa.com

ŞANLIURFA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü İNTERNET HABERLERİ. İnternet Haber Sitesi: www.sanliurfa.com İNTERNET HABERLERİ İnternet Haber Sitesi: www.sanliurfa.com Tarih:11.04.2015 İNTERNET HABERLERİ İnternet Haber Sitesi: www.haberler.com Tarih:11.04.2015 İNTERNET HABERLERİ İnternet Haber Sitesi: www.haberler.com

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :15. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :5. Syf. SON DAKİKA GAZETESİ Sayfası :5. Syf. Sportmen ilavesi Sayfası :2. Syf Sayfası :31. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :İnternet Sitesi İZTO dan Selvitopu ve ekibine

Detaylı

Bir Kadın 3 Sanat Sergisi açıldı

Bir Kadın 3 Sanat Sergisi açıldı Bir Kadın 3 Sanat Sergisi açıldı Muğla Valisi Amir Çiçek in katılımı ile Menteşe Belediyesi nin katkıları ile Konakaltı Kültür Merkezi nde gerçekleştirilen törenle sanatçı Eda Özdemir in Bir Kadın Üç Sanat

Detaylı

Bodrum Belediyesi tarafından yenilenebilir ve temiz enerji. Enerjisi nden elektrik üretmek için çalışmalar sürüyor.

Bodrum Belediyesi tarafından yenilenebilir ve temiz enerji. Enerjisi nden elektrik üretmek için çalışmalar sürüyor. Bodrum Belediyesi Enerjisi Çalışmaları Güneş Bodrum Belediyesi tarafından yenilenebilir ve temiz enerji kaynaklarının yaygınlaştırılması kapsamında Güneş Enerjisi nden elektrik üretmek için çalışmalar

Detaylı

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ 3.Sınıflar olarak Kayseri Bilim Merkezi ne düzenlediğimiz gezide Dünyamız ve Uzay, Maddenin Halleri gibi konularla ilgili bilgiler edindik. Eğlenceli ve keyifli vakit geçirdiğimiz

Detaylı

GLOBAL RUN 2017 İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

GLOBAL RUN 2017 İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI GLOBAL RUN 2017 İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI Bodrum, Global Run ile festival coşkusuna hazırlanıyor Global Yatırım Holding in, Bodrum Cruise Port ev sahipliğinde 4 üncü kez gerçekleştireceği Global Run Bodrum

Detaylı

Bodrum-Datça Feribot Seferleri Başladı

Bodrum-Datça Feribot Seferleri Başladı Bodrum-Datça Feribot Seferleri Başladı Yasal düzenlemeler tamamlanmadığı için bir süredir aksayan Bodrum ile Datça arasındaki Feribot seferleri karşılıklı olarak başladı. Muğla Büyükşehir Belediyesi, Bodrum-Datça

Detaylı

TEMMUZ 2012 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

TEMMUZ 2012 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili TEMMUZ 2012 FAALİYET RAPORU Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili CHP MERSİN İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. Anamur CHP İlçe Örgütünü ziyaret ederek ilçe yöneticilerinden

Detaylı

Bodrum Yıldırım Satranç Birinciliği

Bodrum Yıldırım Satranç Birinciliği 2015-2016 Bodrum Yıldırım Satranç Birinciliği 2015-2016 Bodrum Yıldırım Satranç Birinciliği Bodrum Harvard Özel Eğitim Hizmetlerinin ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Turnuvada dereceye giren sporcular;

Detaylı

ACIBADEM BODRUM A ONKOLOJİ MERKEZİ AÇTI

ACIBADEM BODRUM A ONKOLOJİ MERKEZİ AÇTI ACIBADEM BODRUM A ONKOLOJİ MERKEZİ AÇTI SAĞLIK TURİZMİ İÇİN ÖNEMLİ BİR MERKEZ OLMASI BEKLENİYOR Muğla ve Ege Bölgesi için büyük önem taşıyan Onkoloji Merkezi, Acıbadem Bodrum Hastanesi bünyesinde hizmete

Detaylı

İkinci Yeni akım Ustası Şair İlhan Berk Anıldı

İkinci Yeni akım Ustası Şair İlhan Berk Anıldı İkinci Yeni akım Ustası Şair İlhan Berk Anıldı Türk şiirinde İkinci Yeni akımın usta şairi İlhan Berk, aramızdan ayrılışının 6.yılında Bodrum da ailesi ve sevenlerinin katıldığı sergide anıldı. Bodrum

Detaylı

Kumbahçe de otel inşaatında göçük meydana geldi

Kumbahçe de otel inşaatında göçük meydana geldi Kumbahçe de otel inşaatında göçük meydana geldi Bodrum Belediyesi önlemler alınıncaya kadar inşaatı durdurdu Bodrum un en işlek yerleşim yerlerinden biri olan Kumbahçe Plajı yakınında Cumhuriyet Caddesi

Detaylı

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2016 YILI EKİMAYIFAALİYET RAPORU

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2016 YILI EKİMAYIFAALİYET RAPORU HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2016 YILI EKİMAYIFAALİYET RAPORU A-KİLİT PARKE TAŞI İLE YOL YAPIM-ÇEVRE DÜZENLEMESİ VE PARK YAPIMI HİZMETLERİ : 1- İlçemize bağlı Çamdibi mahallesi 277-378-232-260-303-236-237-331-

Detaylı

Bodrum Belediye Başkanları Kitabı Yayınlandı

Bodrum Belediye Başkanları Kitabı Yayınlandı Bodrum Belediye Başkanları Kitabı Yayınlandı 1877 yılında kurulan Bodrum Belediyesini ve Bodrum u yöneten Belediye Başkanlarının gözünden Bodrum un anlatıldığı Bodrum Belediye Başkanları kitabı yayınlandı.

Detaylı

BODRUM, RES LERE KARŞI BİRLİK

BODRUM, RES LERE KARŞI BİRLİK BODRUM, RES LERE KARŞI BİRLİK OLDU KOCADON: HALKIN İSTEMEDİĞİ PROJE, BODRUM DA OLMAZ BODRUM BELEDİYE BAŞKANI KOCADON, RES KONUSUNDAKİ TAVRINI KOYDU: MÜCADELEYE DEVAM KOCADON, ŞİRKETİN BELEDİYE BİZİ BAĞLAMAZ

Detaylı

Takımımız Namağlup Şampiyon

Takımımız Namağlup Şampiyon Ortaokul Yıldız Erkek Takımımız Namağlup Şampiyon 2016-2017 Öğretim yılı okullar arası basketbol maçlarında mücadele eden ortaokul yıldız erkek takımımız oynadığı maçları namağlup kazanarak şampiyon oldu.

Detaylı

Yüzer Sergi Bodrum da Karaya Çıktı. Dünyanın İlk Yüzer Sergisi 28 Ekim 12 Kasım arasında Bodrum da Zeynep Sanat Galerisi ndi.

Yüzer Sergi Bodrum da Karaya Çıktı. Dünyanın İlk Yüzer Sergisi 28 Ekim 12 Kasım arasında Bodrum da Zeynep Sanat Galerisi ndi. YÜZER SERGİ EGE NİN YAKASINI BİRLEŞTİRDİ İKİ Yüzer Sergi Bodrum da Karaya Çıktı. Dünyanın İlk Yüzer Sergisi 28 Ekim 12 Kasım arasında Bodrum da Zeynep Sanat Galerisi ndi. Türk sanat tarihinde ilk kez bir

Detaylı

Bodrumspor 2 Denizli Sarayköyspor 1

Bodrumspor 2 Denizli Sarayköyspor 1 Bodrumspor 2 Denizli Sarayköyspor 1 Bal ligi 7. Gurupta mücadele eden B.B Bodrumspor Sarayköy spor karşısında zorlu geçen maç sonunda 2-1 galip geldi. Bu galibiyet ile Bodrumspor şampiyonluk yolunda iddiasın

Detaylı

Bodrumlu seçmenden yoğun katılım

Bodrumlu seçmenden yoğun katılım Bodrumlu seçmenden yoğun katılım Kocadon ve CHP ye Demir, CHP ye katılan vatandaşlara rozet taktı CHP li Başkan Kocadon: Barışa en yakın parti CHP dir CHP li Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, CHP

Detaylı

Bahçeşehir Okulları eğitimöğretim yılına heyecan ve

Bahçeşehir Okulları eğitimöğretim yılına heyecan ve Bahçeşehir Okulları eğitimöğretim yılına heyecan ve coşkuyla başladı Bodrum Bahçeşehir Okulları, yeni eğitim-öğretim yılına okul bahçesinde gerçekleşen törenle başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı nın

Detaylı

CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW

CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW Okul Öncesi öğrencilerimiz, velileriyle birlikte tasarladıkları birbirinden çılgın giysileri sergiledikleri defilede hem çok eğlendiler hem de öğrendikleri İngilizce yapıları

Detaylı

T.C ALANYA KAYMAKAMLIĞI GENÇLİK HİZMETLERİ VE SPOR İLÇE MÜDÜRLÜĞÜ

T.C ALANYA KAYMAKAMLIĞI GENÇLİK HİZMETLERİ VE SPOR İLÇE MÜDÜRLÜĞÜ T.C ALANYA KAYMAKAMLIĞI DEVLETİN SAĞLAM, UZUN ÖMÜRLÜ OLABİLMESİ, DÜŞÜNCEDE, BEDENDE VE YETENEKTE ÜSTÜN BİR GENÇLİĞİN VARLIĞINA BAĞLIDIR GENÇLİK HİZMETLERİ VE SPOR İLÇE MÜDÜRLÜĞÜ PROTOKOL 19 MAYIS 2015

Detaylı

LİSESİ 44. DÖNEM MEZUNLARI

LİSESİ 44. DÖNEM MEZUNLARI TED KAYSERİ KOLEJİ ÖZEL LİSESİ 44. DÖNEM MEZUNLARI MUHTEŞEM BİR TÖRENLE UĞURLANDI Eğitim dünyasının önde gelen kuruluşlarından TED Kayseri Koleji, 44.döneminde 93 öğrencisini mezun etti. Okul bahçesinde

Detaylı

Ofspor maçı hazırlığı

Ofspor maçı hazırlığı Beşiktaş Gazetesi Günlük web Gazetesi 29.10.2012 Ofspor maçı hazırlığı BEŞİKTAŞ, Ofspor maçı hazırlıklarına akşam gerçekleştirdiği antrenmanla başladı. Teknik Direktör Samet Aybaba nın yönetiminde kondisyon

Detaylı

Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır. Fakat Türkiye Cumhuriyeti İlelebet payidar kalacaktır.

Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır. Fakat Türkiye Cumhuriyeti İlelebet payidar kalacaktır. T.C. BODRUM KAYMAKAMLIĞI Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır. Fakat Türkiye Cumhuriyeti İlelebet payidar kalacaktır. CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMA PROGRAMI 29 EKİM 2015 İSTİKLÂL MARŞI Korkma,

Detaylı

19 MAYIS ŞEHRİ SPOR YAPIYOR

19 MAYIS ŞEHRİ SPOR YAPIYOR 01/05 19 ŞEHRİ SPOR YAPIYOR 06:30 2 BATI PARK - DOĞU PARK SAHİL VE YÜRÜYÜŞ YOLU 19 TENİS CUP 01/22 10:00 CANİK GSHİM KORTLARI 3 03 YUNUSEMRE ETKİNLİKLERİ 14:00 4 İLKADIM GENÇLİK MERKEZİ ULUSLARARASI ÖĞRENCİ

Detaylı

FAALİYET BÜLTENİ FAALİYETLERİMİZ FETHİYE ŞUBESİ. Temmuz 2017

FAALİYET BÜLTENİ FAALİYETLERİMİZ FETHİYE ŞUBESİ. Temmuz 2017 FAALİYET BÜLTENİ Temmuz 2017 FETHİYE ŞUBESİ FAALİYETLERİMİZ 1 TEMMUZ DENİZCİLİK VE KABOTAJ BAYRAMI KUTLANDI GÖCEK TE ÜYELERLERLE BİR ARAYA GELİNDİ İNGİLİZ TUR OPERATÖR FİRMASI FETHİYE Yİ ZİYARET ETTİ YUNANİSTAN

Detaylı