Eksik ve/veya yanlıģ evrak tespiti olmayan baģvurular, Olumlu olarak değerlendirilmiģtir ve Teknik Değerlendirmeye alınmıģtır.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Eksik ve/veya yanlıģ evrak tespiti olmayan baģvurular, Olumlu olarak değerlendirilmiģtir ve Teknik Değerlendirmeye alınmıģtır."

Transkript

1 ELEKTRĠK PĠYASASINDA LĠSANSSIZ ELEKTRĠK ÜRETĠMĠNE ĠLĠġKĠN YÖNETMELĠK KAPSAMINDA YAPILAN NĠSAN/2014 DÖNEMĠ BAġVURULARININ ÖN DEĞERLENDĠRME KOMĠSYON KARARI AĢağıda bilgileri verilen Üretim Tesisi bağlantı baģvurusu için verilmiģ olan bilgi ve belgeler ön değerlendirme kapsamında değerlendirmeye alınmıģ olup, eksik ve/veya yanlıģ evrak tespiti olan baģvuru sahipleri, eksiklikleri on iģ günü içerisinde tamamlaması gerekmektedir. Eksik ve/veya yanlıģ evrak tespiti olan baģvurular için, eksikliklerin on iģ günü içerisinde tamamlanmaması durumunda, ilgili mevzuat gereği baģvuru reddedilecektir. Eksik ve/veya yanlıģ evrak tespiti olmayan baģvurular, Olumlu olarak değerlendirilmiģtir ve Teknik Değerlendirmeye alınmıģtır. Sıra No BaĢvuru No BaĢvuru Sahibi Üretim Tesisi Adresi Kurulu Güç Kaynak Türü Ön Değerlendirme Sonucu IġIN YENĠLENEBĠLĠR Konya Ġli Derbent Ġlçesi Yukarı Mahalle 1000 GÜNEġ Bağlantı baģvuru formunda arazinin köģe ENERJĠ Arkazlar Mevkii 428 Ada 73 koordinatları belirtilmemiģtir. Arazi mülkiyetini gösterir hisseli tapular eksiktir ve asılları görülmemiģtir. Kira sözleģmesi ve eki tüm hissedarlı taraflarca imzalanmamıģtır ve imza beyannamelerinin asılları görülmemiģtir EK ENERJĠ ÜRETĠM Konya Ġli Derbent Ġlçesi Yukarı Mahalle Kocakır Deresi Mevkii 442 Ada 5 ve GÜNEġ Bağlantı baģvuru formunda arazinin köģe koordinatları belirtilmemiģtir. Tapu aslı görülmemiģtir. Santral kurulması planlanan arazilerden 6 nolu parsele ait tapu bulunmamaktadır. Kira sözleģmelerinin ekleri taraflarca imzalanmamıģtır. 5 nolu parsele ait kira sözleģmesinin ön sayfası taraflarca imzalanmamıģtır. Kira sözleģmelerinde kiraya verenlerin imza beyannameleri bulunmamaktadır ve veya asılları görülmemiģtir.

2 MOL ENERJĠ ÜRETĠM CEY YENĠLENEBĠLĠR ELEKTRĠK ENERJĠ EKOSAN ENERJĠ KWA ENERJĠ ÜRETĠM TĠCARET LĠMĠTED ġġrketġ KWA ENERJĠ ÜRETĠM TĠCARET LĠMĠTED ġġrketġ KONYA SELÇUKLU KROM MAĞ.TUĞ.SAN KONYA SELÇUKLU KROM MAĞ.TUĞ.SAN. Konya Ġli Derbent Ġlçesi Yukarı Mahalle Kocakır Deresi Mevkii 442 Ada 6 Konya Ġli Çumra Ġlçesi Yörükcamili Köyü Lille Mevkii 1088 Konya Ġli Derbent Ġlçesi Yukarı Mahalle Sincek Deresi Mevkii 435 Ada 10 Niğde Ġli Merkez Ġlçesi Gölcük Köyü Kalın Tırman Mevkii 2212 Niğde Ġli Merkez Ġlçesi Gölcük Köyü Kalın Tırman Mevkii 2212 Konya Ġli Meram Ġlçesi Dere Köyü 1837 Konya Ġli Meram Ġlçesi Dere Köyü GÜNEġ Bağlantı baģvuru formunda arazinin köģe koordinatları belirtilmemiģtir. Tapu aslı görülmemiģtir. Kira sözleģmesinin eki taraflarca imzalanmamıģtır. Araziyi kiraya verenin imza beyanı aslı görülmemiģtir. 800 GÜNEġ Bağlantı baģvuru formunda arazinin köģe koordinatları belirtilmemiģtir. Tapu aslı görülmemiģtir. Kira sözleģmesinin ön sayfası ve eki taraflarca imzalanmamıģtır GÜNEġ Bağlantı baģvuru formunda arazinin köģe koordinatları belirtilmemiģtir. Arazi mülkiyetini gösterir hisseli tapular eksiktir. Kira sözleģmesinin eki taraflarca imzalanmamıģtır GÜNEġ Kira sözleģmesinin eki taraflarca imzalanmamıģtır. ÇED ile ilgili yazı numaralı baģvuru ile aynıdır GÜNEġ Kira sözleģmesinin eki taraflarca imzalanmamıģtır. ÇED ile ilgili yazı numaralı baģvuru ile aynıdır GÜNEġ Belirtilen Santral sahası köģe koordinatları santralin kurulabileceği alandan çok küçük değerdedir (80 m2). ÇED Yazısı daha önce yapılan baģvuru ile aynı olduğu tespit edilmiģtir. BaĢvuru Bedeli eksik olarak hesaba yatırılmıģtır. Tapu bilgilerindeki değiģiklikler ile ilgili ilgili kurum yazısı bulunması gerekmektedir. Vekaletname verilen kiģeye ait imza beyannamesi bulunmamaktadır. Vekaltname ve tapu asılları görülmemiģtir GÜNEġ Belirtilen Santral sahası köģe koordinatları santralin kurulabileceği alandan çok küçük değerdedir (80 m2). ÇED Yazısı daha önce yapılan baģvuru ile aynı olduğu tespit edilmiģtir. Tapu bilgilerindeki değiģiklikler ile ilgili ilgili kurum yazısı

3 KESTAġ ENERJĠ VE TEKNOLOJĠ Karaman Ġli Ermenek Ġlçesi Görmeli Köyü Kuyuönü Mevkii 180 Ada NAĠM ÜNLÜER Karaman Ġli Merkez Ġlçesi Hadimiye Mh. 319 ADA NAZĠFE KOYUNCU Karaman Ġli Merkez Ġlçesi Cedit Mh ADA 8 4 Katlı Bina CUMA BULDUK Konya Ġli Selçuklu Ġlçesi Tatköy Köyü Çuvaldızyassı Mevkii 206 Ada DERYA ĠLGÜN Konya Ġli Selçuklu Ġlçesi Tatköy Köyü Çuvaldızyassı Mevkii 206 Ada ALP ERKĠN Konya Ġli Çumra Ġlçesi Alibeyhüyü Köyü Çukurlakırı Mevkii 583 bulunması gerekmektedir. Vekaletname verilen kiģeye ait imza beyannamesi bulunmamaktadır. Vekaltname ve tapu asılları görülmemiģtir GÜNEġ Kira sözleģmesinin tüm sayfaları ve ekleri taraflarca imzalanmamıģtır. 11 GÜNEġ EK1 BaĢvuru formunda ve aplikasyon krokisinde belirtilen koordinatlar hatalıdır. Santralin kurulacağı alan olan çatı ile ilgili karar defteri sureti aslı gibidir yapılmamıģtır veya aslı görülmemiģtir. 11 GÜNEġ EK1 BaĢvuru formunda ve aplikasyon krokisinde belirtilen koordinatlar hatalıdır. Santralin kurulacağı alanın çatı veya teras olması göz önünde bulundurulduğunda, kurulacak alan ile ilgili mülkiyet hakkı olan kiģilerden muvafakatname alınması gerekmektedir GÜNEġ EK1 BaĢvuru formunda eksik bilgiler bulunmaktadır eksiksiz bir Ģekilde yenilenmesi gerekmektedir. Kira SözleĢmesi tapu kayıtları ile uyuģmamaktadır. Kira sözleģmesinin ekinde belirtilen koordinatlar krokide köģe noktaları ile ve alan olarak gösterilmemiģtir. ÇED yazısı numaralı baģvuru ile aynıdır GÜNEġ EK1 BaĢvuru formunda eksik bilgiler bulunmaktadır eksiksiz bir Ģekilde yenilenmesi gerekmektedir. BaĢvuruda belirtilen koordinatların hangilerinin santral köģe koordinatları olduğu belirtilmemiģtir. ÇED yazısı nolu baģvuru ile aynıdır GÜNEġ Tek Hat ġeması Bulunmamaktadır, Tarım ve ÇED yazıları bulunmamaktadır.

4 SALĠH DEMĠRCĠ Konya Ġli Ereğli Ġlçesi Zengen Köyü Gaffar Tepesi Mevkii 320 Ada AHD ĠNġ. ENERJĠ MAD. GIDA VE TARIM ÜR. TĠC. LTD. ġtġ AHD ĠNġ. ENERJĠ MAD. GIDA VE TARIM ÜR. TĠC. LTD. ġtġ KWA ENERJĠ ÜRETĠM TĠCARET LĠMĠTED ġġrketġ KWA ENERJĠ ÜRETĠM TĠCARET LĠMĠTED ġġrketġ GÜN IġIĞI ENERJĠ ÜRETĠM LTD. ġtġ GÜN IġIĞI ENERJĠ ÜRETĠM LTD. ġtġ GÜN IġIĞI ENERJĠ ÜRETĠM LTD. ġtġ. Konya Ġli Ereğli Ġlçesi Zengen Köyü Gaffar Tepesi Mevkii 320 Ada 215 Konya Ġli Ereğli Ġlçesi Zengen Köyü Gaffar Tepesi Mevkii 320 Ada 215 Karaman Ġli Ayrancı Ġlçesi Hüyükburun Köyü Balas Mevkii 124 Ada 11 Karaman Ġli Ayrancı Ġlçesi Hüyükburun Köyü Balas Mevkii 124 Ada 11 Konya Ġli Altınekin Ġlçesi Kale Mahallesi Suluk Mevkii 254 Ada 35, 36 ve 45 Nolu ler Konya Ġli Altınekin Ġlçesi Kale Mahallesi Suluk Mevkii 254 Ada 35, 36 ve 45 Nolu ler Konya Ġli Altınekin Ġlçesi Kale Mahallesi Suluk Mevkii 254 Ada 35, 36 ve 45 Nolu Vekaletnamede Adı Geçenin imza Beyanı Bulunmamaktadır. Tüketim tesisi bulunmamaktadır.. 441,6 GÜNEġ EK1 BaĢvuru formunda Banka hesap numarası bilgisi eksiktir. EK1 baģvuru formundaki ve kira sözleģmesindeki imzaların BĠLGĠSAYAR ORTAMINDA yazdırıldığı tespit edilmiģtir. Kira sözleģmesinin aslı görülmemiģtir. 650 GÜNEġ EK1 BaĢvuru formunda Banka hesap numarası bilgisi eksiktir. Kira sözleģmesinin aslı görülmemiģtir. Kira sözleģmesindeki imzaların BĠLGĠSAYAR ORTAMINDA yazdırıldğı tespit edilmiģtir. 650 GÜNEġ EK1 BaĢvuru formunda Banka hesap numarası bilgisi eksiktir. Kira sözleģmesinin aslı görülmemiģtir. Kira sözleģmesindeki imzaların BĠLGĠSAYAR ORTAMINDA yazdırıldğı tespit edilmiģtir GÜNEġ Arazi imar durumu ile ilgili belgenin aslı görülmemiģtir. Kira sözleģmesinin eki taraflarca imzalanmamıģtır. ÇED yazısı diğer baģvurudaki yazı ile mukerrer kullanılmıģtır GÜNEġ Arazi imar durumu ile ilgili belgenin aslı görülmemiģtir. Kira sözleģmesinin eki taraflarca imzalanmamıģtır. ÇED yazısı diğer baģvurudaki yazı ile mukerrer kullanılmıģtır GÜNEġ ÇED yazısı, aynı araziye yapılan diğer 3 baģvuru için kullanılmıģtır GÜNEġ ÇED yazısı, aynı araziye yapılan diğer 3 baģvuru için kullanılmıģtır GÜNEġ ÇED yazısı, aynı araziye yapılan diğer 3 baģvuru için kullanılmıģtır.

5 ler GÜN IġIĞI ENERJĠ Konya Ġli Altınekin Ġlçesi Kale Mahallesi ÜRETĠM LTD. ġtġ. Suluk Mevkii 254 Ada 35, 36 ve 45 Nolu ler FÜSUN SÖZEN Konya Ġli Karapınar Ġlçesi Fevzi PaĢa Mh. Gümülük Mevkii 1769 Ada KAR SOLAR TARIM. ENERJĠ HAY.SERACILIK SAN.TĠC LTD. ġtġ PINAR SOLAR TARIM. ENERJĠ HAY.SERACILIK SAN.TĠC LTD. ġtġ SOLKAR TARIM ENERJĠ HAY.SERACILIK SAN.TĠC LTD. ġtġ. Konya Ġli Karapınar Ġlçesi Adalet Mh. Kulfel Mevkii 254 Ada 46 Konya Ġli Karapınar Ġlçesi Adalet Mh. Kulfel Mevkii 254 Ada 46 Konya Ġli Karapınar Ġlçesi Adalet Mh. Kulfel Mevkii 254 Ada CĠHANBĠR SÖZEN Konya Ġli Karapınar Ġlçesi Fevzi PaĢa Mh. Gümülük Mevkii 1769 Ada ADANA BESĠ YEM TĠC. Konya Ġli Karapınar Ġlçesi Adalet Mh. SAN BOBĠN ENERJĠ ÜRETĠM Kulfel Mevkii 254 Ada 46 Konya Ġli Derbent Ġlçesi Yukarı Mahallesi Köyüstü Mevkii 434 Ada GÜNEġ ÇED yazısı, aynı araziye yapılan diğer 3 baģvuru için kullanılmıģtır GÜNEġ Kira sözleģmesi aslı görülmemiģtir. Tarım Yazısı Aslı veya Noter Onaylı sureti Bulunmamaktadır GÜNEġ Kira sözleģmesi aslı görülmemiģtir. Tarım Yazısı Aslı veya noter onaylı sureti Bulunmamaktadır. Kira SözleĢmesinde kiracının Ġmza Sirkülerinin asılları görülmemiģtir, Kiraya verenin imza sirküleri bulunmamaktadır GÜNEġ Kira sözleģmesi aslı görülmemiģtir. Tarım Yazısı Aslı veya noter onaylı sureti Bulunmamaktadır. Kira SözleĢmesinde kiracının Ġmza Sirkülerinin asılları görülmemiģtir, Kiraya verenin imza sirküleri bulunmamaktadır GÜNEġ Kira sözleģmesi aslı görülmemiģtir. Tarım Yazısı Aslı veya noter onaylı sureti Bulunmamaktadır. Kira SözleĢmesinde kiracının Ġmza Sirkülerinin asılları görülmemiģtir, Kiraya verenin imza sirküleri bulunmamaktadır GÜNEġ Tarım Yazısı Aslı veya Noter Onaylı sureti Bulunmamaktadır GÜNEġ Tarım Yazısı Aslı veya noter onaylı sureti Bulunmamaktadır GÜNEġ Kira sözleģmelerinde kiralayanın ünvanı boģ bırakılmıģtır ve ġirket ünvanı açıkca belirtilmemiģtir imza kısmında açıkca belirtilmemiģtir. Kira sözleģmesi 13 nolu parsel için baģka bir baģvuru ile mükerrer yapılmıģtır. 13 nolu parsele ait hisseli

6 KURġUN ENERJĠ ABAKÜS ENERJĠ SEG AKDENĠZ ENERJĠ ÜRETĠM SAN. TĠC. LTD. ġtġ. Konya Ġli Derbent Ġlçesi Yukarı Mahallesi Köyüstü Mevkii 434 Ada 7 ve 13 Konya Ġli Derbent Ġlçesi Yukarı Mahallesi Köyüstü Mevkii 434 Ada 8 ve 9 Aksaray Ġli Eskil Ġlçesi Merkez Mh. Kavaklı Mevkii K.bozcamahmut mevkii AHMET NURĠ PAKOVA Aksaray Ġli Merkez Ġlçesi Dorukini Köyü Çuğun Mevkii 137 Ada ÜMĠT PAKOVA Aksaray Ġli Merkez Ġlçesi Dorukini Köyü Çuğun Mevkii 137 Ada YAPILCANLAR TURĠZM Aksaray Ġli Merkez Ġlçesi PETROL NAK. GIDA TaĢpınar/Erenler Köyönü Mevkii 326 HAYV. SAN. VE TĠC. Ada 1 LTD. ġtġ. tapulardan birisi bulunmamaktadır. Vekaletnamenin Aslı GörülmemiĢtir, Tapuda Adı Geçen maliklerin Ġmza Beyannamerinin aslı görülmedi, Tarım yazılarının aslı veya noter onaylı sureti bulunmamaktadır GÜNEġ Kira sözleģmelerinde kiralayanın ünvanı boģ bırakılmıģtır ve ġirket ünvanı açıkca belirtilmemiģtir imza kısmında açıkca belirtilmemiģtir. Kira sözleģmesi 13 nolu parsel için baģka bir baģvuru ile mükerrer yapılmıģtır. 13 nolu parsele ait hisseli tapulardan birisi bulunmamaktadır. Vekaletnamenin Aslı GörülmemiĢtir, Tapuda Adı Geçen maliklerin Ġmza Beyannamerinin aslı görülmedi, Tarım yazılarının aslı veya noter onaylı sureti bulunmamaktadır GÜNEġ Kira sözleģmelerinde kiralayanın ünvanı boģ bırakılmıģtır ve ġirket ünvanı açıkca belirtilmemiģtir imza kısmında açıkca belirtilmemiģtir. Vekaletnamenin Aslı GörülmemiĢtir, Tapuda Adı Geçen Vereselerin Ġmza Beyannamerinin aslı görülmedi, Tarım Yazısı 9 nolu Ġçin bulunmamaktadır RÜZGAR Olumlu 1000 RÜZGAR Olumlu

7 GÜNPANEL ENERJĠ Karaman Ġli Kazımkarabekir Ġlçesi Akarköy Köyü Teller Mevkii NEVZAT ÖZCĠHAN Karaman Ġli Merkez Ġlçesi Piri Reis Mahallesi Mezarlıklı Küçük Burun Mevkii 284 Ada NĠHAVEND ENERJĠ Konya Ġli BeyĢehir Ġlçesi SAN. VE Yenidoğan/Sarayyolu Mh. SarıtaĢ ÖZGÜN ENERJĠ SAN. VE HÜZZAM ENERJĠ SAN. VE SAMET ENERJĠ SAN. VE YEGAH ENERJĠ SAN. VE SELMET ENERJĠ SAN. VE NURTAġ TARIM SAN.ve S.S. ALĠBEYHÜYÜĞÜ SULAMA KOOPERATĠFĠ S.S. ALĠBEYHÜYÜĞÜ SULAMA KOOPERATĠFĠ BARANOK HAYV. GIDA YEM SAN. TĠC. LTD. ġtġ ALKAY TARIM AMB. PETR. GIDA ĠNġ. SAN. VE TĠC. LTD. ġtġ. Mevkii 229 Ada 110 Konya Ġli BeyĢehir Ġlçesi Yenidoğan/Yüksek Mh. Toyboğazı Mevkii 122 Ada Konya Ġli BeyĢehir Ġlçesi Yenidoğan/Yüksek Mh. Toyboğazı Mevkii 122 Ada Konya Ġli BeyĢehir Ġlçesi Yenidoğan/Yüksek Mh. Toyboğazı Mevkii 122 Ada 11 Konya Ġli BeyĢehir Ġlçesi Yenidoğan/Yüksek Mh. Toyboğazı Mevkii 122 Ada 2-10 Konya Ġli BeyĢehir Ġlçesi Yenidoğan/Yüksek Mh. Toyboğazı Mevkii 122 Ada 2 Konya Ġli Cihanbeyli Ġlçesi KarĢıyaka Mahallesi Mantak Mevkii 365 Ada 60 Konya Ġli Çumra Ġlçesi Alibeyhüyüğü Köyü Oburlak Mevkii 3940 Konya Ġli Çumra Ġlçesi Alibeyhüyüğü Köyü Sarhıç Mevkii 3866 Konya Ġli Çumra Ġlçesi Apa Köyü Bozyer Mevkii 149 Ada 5 Konya Ġli Çumra Ġlçesi Apa Köyü Ġnkökez Mevkii 185 Ada GÜNEġ Olumlu 600 GÜNEġ Olumlu

8 GÖÇÜ ENERJĠ SAN. VE VERDE ENERJĠ SAN. VE VERDE ENERJĠ SAN. VE SOM ENERJĠ SAN. VE FER ENERJĠ SAN. VE FER ENERJĠ SAN. VE SOM ENERJĠ SAN. VE ESPE ENERJĠ SAN. VE EFOR ENERJĠ SAN. VE HODUL ENERJĠ SAN. VE EHĠL ENERJĠ SAN. VE HĠCAZ ENERJĠ SAN. VE CEYRAN ENERJĠ SAN. VE DÜGAH ENERJĠ SAN. VE TaĢpınar Mevkii 133 Ada Alakır Mevkii 412 Ada Alakır Mevkii 412 Ada 84 Alakır Mevkii 412 Ada 84 Alakır Mevkii 412 Ada 84 Alakır Mevkii 412 Ada 84

9 KOZMĠK ENERJĠ SAN. VE SOM ENERJĠ SAN. VE VERDE ENERJĠ SAN. VE ESPE ENERJĠ SAN. VE EFOR ENERJĠ SAN. VE FER ENERJĠ SAN. VE BBK ENERJĠ YAZILIM BBK ENERJĠ YAZILIM BBK ENERJĠ YAZILIM BBK ENERJĠ YAZILIM BBK ENERJĠ YAZILIM BBK ENERJĠ YAZILIM BBK ENERJĠ YAZILIM BBK ENERJĠ YAZILIM Alakır Mevkii 412 Ada 84 Tavukçığırı Mevkii 440 Ada 1 Tavukçığırı Mevkii 440 Ada 1 Tavukçığırı Mevkii 440 Ada 1 Tavukçığırı Mevkii 440 Ada 1 Tavukçığırı Mevkii 440 Ada 1

10 AYKAN SONDAJ MAD.MÜH.SAN.ve TĠC.LTD.ġTĠ MAVĠ YEġĠL ENERJĠ DAN.ĠNġ.TUR.GIDA.ve TĠC. LTD. ġtġ. Konya Ġli Emirgazi Ġlçesi Merkezi EskikıĢla Mevkii 4551 Konya Ġli Emirgazi Ġlçesi Merkezi EskikıĢla Mevkii FARUK ÇOBAN Konya Ġli Emirgazi Ġlçesi Merkezi EskikıĢla Mevkii PROEN ENERJĠ ve Konya Ġli Ereğli Ġlçesi Kutören Köyü MAD.SAN.ve Karaağıl Mevkii SAVKON SAVUNMA Konya Ġli Ereğli Ġlçesi Kutören Köyü ENERJĠ MAD.SAN.ve Karaağıl Mevkii PROKON Konya Ġli Ereğli Ġlçesi Kutören Köyü MÜHENDĠSLĠK Karaağıl Mevkii 3970 MÜġAVĠRLĠK EKONUT PROJE ĠNġAAT SAN.VE.TĠC PROKON ĠMALAT ve MONTAJ EKON ENDÜSTRĠ ĠNġAAT VE TĠCARET PROYA YAZILIM ve TĠCARET YAYSUN ELEKTRĠK ĠNġ. ENERJĠ TURZ. TAR. HAYV. LTD. ġtġ ERAGRO ENERJĠ TARIM VE HAYV. TĠC. SAN. LTD. ġtġ BATSE ENERJĠ ELEKTRĠK ELEKTR. ĠNġ.YAZ. TĠC. VE SAN. LTD. ġtġ. Konya Ġli Ereğli Ġlçesi Kutören Köyü Karaağıl Mevkii 3970 Konya Ġli Ereğli Ġlçesi Kutören Köyü Karaağıl Mevkii 3970 Konya Ġli Ereğli Ġlçesi Kutören Köyü Karaağıl Mevkii 3970 Konya Ġli Ereğli Ġlçesi Kutören Köyü Karaağıl Mevkii 3970 Konya Ġli Ereğli Ġlçesi Zengen Köyü DerneK Mevkii 806 Konya Ġli Güneysınır Ġlçesi Örenboyalı Köyü Büyükyer Mevkii 121 Ada 85 Konya Ġli Hadim Ġlçesi Dülgerler Köyü Yoncalık Mevkii 334 Ada GÜNEġ Olumlu

11 SOLAREN S1 ENERJĠ Konya Ġli Ilgın Ġlçesi Argıthanı Köyü Kuyubeleni Mevkii SOLAREN S1 ENERJĠ Konya Ġli Ilgın Ġlçesi Argıthanı Köyü Kuyubeleni Mevkii GÖKMEN Konya Ġli Kadınhanı Ġlçesi YENĠLENEBĠLĠR ENERJĠ Kolukısa/Mescit Mahallesi Adaağıl ÜRETĠM LTD.ġTĠ. Mevkii 211 Ada FATMA DĠNKUL Konya Ġli Karapınar Ġlçesi ReĢadiye Mh. BeĢağıl Mevkii 1926 Ada MĠTHAT DĠNKUL Konya Ġli Karapınar Ġlçesi ReĢadiye Mh. BeĢağıl Mevkii 1926 Ada SADULLAH DĠNKUL Konya Ġli Karapınar Ġlçesi ReĢadiye Mh. BeĢağıl Mevkii 1926 Ada NATÜREL ENERJĠ Konya Ġli Meram Ġlçesi Kavak Köyü ÜRETĠM VE SĠST. SAN. Seçme Yarılgana Mevkii 6721 TĠC. LTD. ġtġ HKN ELEKTRĠK Konya Ġli Selçuklu Ġlçesi Yazıbelen Köyü Büyük Tıngır Mevkii NBD ELEKTRĠK Konya Ġli Selçuklu Ġlçesi Yazıbelen Köyü Büyük Tıngır Mevkii SFS ELEKTRĠK ÜRETĠM Konya Ġli Selçuklu Ġlçesi Yazıbelen Köyü Büyük Tıngır Mevkii MBE ELEKTRĠK Konya Ġli Selçuklu Ġlçesi Yazıbelen Köyü Büyük Tıngır Mevkii EDSGES ELEKTRĠK Konya Ġli Selçuklu Ġlçesi Yazıbelen Köyü Büyük Tıngır Mevkii ATSGES ELEKTRĠK Konya Ġli Selçuklu Ġlçesi Yazıbelen Köyü Büyük Tıngır Mevkii TYT ELEKTRĠK ÜRETĠM Konya Ġli Selçuklu Ġlçesi Yazıbelen Köyü Büyük Tıngır Mevkii 177 ve LAURUS ELEKTRĠK Konya Ġli Tuzlukçu Ġlçesi Tursunlu Köyü Paylar Mevkii 873 ve ULMUS ELEKTRĠK Konya Ġli Tuzlukçu Ġlçesi Tursunlu Köyü TĠLĠA ELEKTRĠK Paylar Mevkii 873 ve 874 Konya Ġli Tuzlukçu Ġlçesi Tursunlu Köyü Paylar Mevkii 873 ve GÜNEġ Olumlu

12 NERĠUM ELEKTRĠK Konya Ġli Tuzlukçu Ġlçesi Tursunlu Köyü Paylar Mevkii 873 ve MALUS ELEKTRĠK Konya Ġli Tuzlukçu Ġlçesi Tursunlu Köyü Paylar Mevkii 873 ve KALMĠA ELEKTRĠK Konya Ġli Tuzlukçu Ġlçesi Tursunlu Köyü Paylar Mevkii 873 ve HEDERA ELEKTRĠK Konya Ġli Tuzlukçu Ġlçesi Tursunlu Köyü Paylar Mevkii 873 ve SORBUS ELEKTRĠK Konya Ġli Tuzlukçu Ġlçesi Tursunlu Köyü Paylar Mevkii 873 ve ZELKOVA ELEKTRĠK Konya Ġli Tuzlukçu Ġlçesi Tursunlu Köyü Paylar Mevkii 873 ve BETULA ELEKTRĠK Konya Ġli Tuzlukçu Ġlçesi Tursunlu Köyü Paylar Mevkii 873 ve HACIBEKTAġ NevĢehir Ġli HacıbektaĢ Ġlçesi Zir Mh. BELEDĠYESĠ 326 Ada 26 Köme Mevkii AS ĠNġAAT Niğde Ġli Bor Ġlçesi Kayaaltı Mahallesi 4 MAK.MAD.TAġ.TURĠZM Ada 36 TĠCARET TLD. ġtġ MERYEM ARUK Niğde Ġli Merkez Ġlçesi Gölcük Köyü SAKĠN ARUK Niğde Ġli Merkez Ġlçesi Gölcük Köyü HAYRĠ ARUK Niğde Ġli Merkez Ġlçesi Gölcük Köyü HAMDĠ ARUK Niğde Ġli Merkez Ġlçesi Gölcük Köyü ,8 GÜNEġ Olumlu

Eksik ve/veya yanlıģ evrak tespiti olmayan baģvurular, Olumlu olarak değerlendirilmiģtir ve Teknik Değerlendirmeye alınmıģtır.

Eksik ve/veya yanlıģ evrak tespiti olmayan baģvurular, Olumlu olarak değerlendirilmiģtir ve Teknik Değerlendirmeye alınmıģtır. ELEKTRĠK PĠYASASINDA LĠSANSSIZ ELEKTRĠK ÜRETĠMĠNE ĠLĠġKĠN YÖNETMELĠK KAPSAMINDA YAPILAN HAZĠRAN/2014 DÖNEMĠ BAġVURULARININ ÖN DEĞERLENDĠRME KOMĠSYON KARARI 09.07.2014 AĢağıda bilgileri verilen Üretim Tesisi

Detaylı

ELEKTRĠK PĠYASASINDA LĠSANSSIZ ELEKTRĠK ÜRETĠMĠNE ĠLĠġKĠN YÖNETMELĠK KAPSAMINDA. MART-NĠSAN / 2014 ĠLE ÖNCEKĠ DÖNEM BAġVURULARININ

ELEKTRĠK PĠYASASINDA LĠSANSSIZ ELEKTRĠK ÜRETĠMĠNE ĠLĠġKĠN YÖNETMELĠK KAPSAMINDA. MART-NĠSAN / 2014 ĠLE ÖNCEKĠ DÖNEM BAġVURULARININ ELEKTRĠK PĠYASASINDA LĠSANSSIZ ELEKTRĠK ÜRETĠMĠNE ĠLĠġKĠN YÖNETMELĠK KAPSAMINDA MART-NĠSAN / 2014 ĠLE ÖNCEKĠ DÖNEM BAġVURULARININ TEKNĠK DEĞERLENDĠRME SONUÇLARI 27/05/2014 Elektrik Piyasasında Lisanssız

Detaylı

ELEKTRĠK PĠYASASINDA LĠSANSSIZ ELEKTRĠK ÜRETĠMĠNE

ELEKTRĠK PĠYASASINDA LĠSANSSIZ ELEKTRĠK ÜRETĠMĠNE ELEKTRĠK PĠYASASINDA LĠSANSSIZ ELEKTRĠK ÜRETĠMĠNE ĠLĠġKĠN YÖNETMELĠK KAPSAMINDA YAPILAN KASIM/2014 DÖNEMĠ BAġVURULARININ ÖN DEĞERLENDĠRME KOMĠSYON KARARI 15.12.2014 AĢağıda bilgileri verilen Üretim Tesisi

Detaylı

ELEKTRĠK PĠYASASINDA LĠSANSSIZ ELEKTRĠK ÜRETĠMĠNE

ELEKTRĠK PĠYASASINDA LĠSANSSIZ ELEKTRĠK ÜRETĠMĠNE ELEKTRĠK PĠYASASINDA LĠSANSSIZ ELEKTRĠK ÜRETĠMĠNE ĠLĠġKĠN YÖNETMELĠK KAPSAMINDA YAPILAN KASIM/2015 DÖNEMĠ BAġVURULARININ ÖN DEĞERLENDĠRME KOMĠSYON KARARI 17.12.2015 AĢağıda bilgileri verilen Üretim Tesisi

Detaylı

Eksik ve/veya yanlış evrak tespiti olmayan başvurular, Olumlu olarak değerlendirilmiştir ve Teknik Değerlendirmeye alınmıştır. Kurulu Güç.

Eksik ve/veya yanlış evrak tespiti olmayan başvurular, Olumlu olarak değerlendirilmiştir ve Teknik Değerlendirmeye alınmıştır. Kurulu Güç. ELEKTRİK PİYASASINDA LİSANSSIZ ELEKTRİK ÜRETİMİNE İLİŞKİN YÖNETMELİK KAPSAMINDA YAPILAN MART/2014 DÖNEMİ BAŞVURULARININ ÖN DEĞERLENDİRME KOMİSYON KARARI 08.04.2014 Aşağıda bilgileri verilen Üretim Tesisi

Detaylı

Başvuru Numarası 187682 Üretim Tesisinin Yörük Camii Mevkii Çumra / KONYA Türü / Kullanılan Kaynak

Başvuru Numarası 187682 Üretim Tesisinin Yörük Camii Mevkii Çumra / KONYA Türü / Kullanılan Kaynak ELEKTRİK PİYASASINDA LİSANSSIZ ELEKTRİK ÜRETİMİNE İLİŞKİN YÖNETMELİK KAPSAMINDA YAPILAN EKİM/2013 DÖNEMİ BAŞVURULARININ ÖN DEĞERLENDİRME KOMİSYON KARARI 11.11.2013 Aşağıda bilgileri verilen Üretim Tesisi

Detaylı

Eksik ve/veya yanlış evrak tespiti olmayan başvurular, Olumlu olarak değerlendirilmiştir ve Teknik Değerlendirmeye alınmıştır.

Eksik ve/veya yanlış evrak tespiti olmayan başvurular, Olumlu olarak değerlendirilmiştir ve Teknik Değerlendirmeye alınmıştır. ELEKTRĠK PĠYASASINDA LĠSANSSIZ ELEKTRĠK ÜRETĠMĠNE ĠLĠġKĠN YÖNETMELĠK KAPSAMINDA YAPILAN TEMMUZ/2014 DÖNEMĠ BAġVURULARININ ÖN DEĞERLENDĠRME KOMĠSYON KARARI 11.08.2014 Aşağıda bilgileri verilen Üretim Tesisi

Detaylı

ELEKTRĠK PĠYASASINDA LĠSANSSIZ ELEKTRĠK ÜRETĠMĠNE

ELEKTRĠK PĠYASASINDA LĠSANSSIZ ELEKTRĠK ÜRETĠMĠNE ELEKTRĠK PĠYASASINDA LĠSANSSIZ ELEKTRĠK ÜRETĠMĠNE ĠLĠġKĠN YÖNETMELĠK KAPSAMINDA YAPILAN NĠSAN/2015 DÖNEMĠ BAġVURULARININ EKSĠK EVRAKLAR ĠÇĠN DEĞERLENDĠRME KOMĠSYON KARARI 23.06.2015 Aşağıda bilgileri verilen

Detaylı

ELEKTRĠK PĠYASASINDA LĠSANSSIZ ELEKTRĠK ÜRETĠMĠNE

ELEKTRĠK PĠYASASINDA LĠSANSSIZ ELEKTRĠK ÜRETĠMĠNE ELEKTRĠK PĠYASASINDA LĠSANSSIZ ELEKTRĠK ÜRETĠMĠNE ĠLĠġKĠN YÖNETMELĠK KAPSAMINDA YAPILAN EYLÜL/2014 DÖNEMĠ BAġVURULARININ EKSĠK EVRAKLAR ĠÇĠN DEĞERLENDĠRME KOMĠSYON KARARI 13.11.2014 Aşağıda bilgileri verilen

Detaylı

Başvuru Sahibinin Başaran Enerji Üretim ve Tic. A.Ş.

Başvuru Sahibinin Başaran Enerji Üretim ve Tic. A.Ş. ELEKTRİK PİYASASINDA LİSANSSIZ ELEKTRİK ÜRETİMİNE İLİŞKİN YÖNETMELİK KAPSAMINDA YAPILAN KASIM/2013 DÖNEMİ BAŞVURULARININ ÖN DEĞERLENDİRME KOMİSYON KARARI 06.12.2013 Aşağıda bilgileri verilen Üretim Tesisi

Detaylı

Karaman İli Merkez İlçesi Seyithasan Köyü Kanlıyokuş Mevkii 0 Ada 699 Parsel

Karaman İli Merkez İlçesi Seyithasan Köyü Kanlıyokuş Mevkii 0 Ada 699 Parsel ELEKTRĠK PĠYASASINDA LĠSANSSIZ ELEKTRĠK ÜRETĠMĠNE ĠLĠġKĠN YÖNETMELĠK KAPSAMINDA YAPILAN ġubat/2015 DÖNEMĠ BAġVURULARININ ÖN DEĞERLENDĠRME KOMĠSYON KARARI 12.03.2015 Aşağıda bilgileri verilen Üretim Tesisi

Detaylı

Başvuru Numarası 252631 Üretim Tesisinin Konya İli Cihanbeyli İlçesi İnsuyu Köyü Küçünahmet Mevkii 2991 Parsel Türü / Kullanılan Kaynak

Başvuru Numarası 252631 Üretim Tesisinin Konya İli Cihanbeyli İlçesi İnsuyu Köyü Küçünahmet Mevkii 2991 Parsel Türü / Kullanılan Kaynak ELEKTRİK PİYASASINDA LİSANSSIZ ELEKTRİK ÜRETİMİNE İLİŞKİN YÖNETMELİK KAPSAMINDA YAPILAN ARALIK/2013 DÖNEMİ BAŞVURULARININ ÖN DEĞERLENDİRME KOMİSYON KARARI 10.01.2014 Aşağıda bilgileri verilen Üretim Tesisi

Detaylı

ELEKTRĠK PĠYASASINDA LĠSANSSIZ ELEKTRĠK ÜRETĠMĠNE

ELEKTRĠK PĠYASASINDA LĠSANSSIZ ELEKTRĠK ÜRETĠMĠNE ELEKTRĠK PĠYASASINDA LĠSANSSIZ ELEKTRĠK ÜRETĠMĠNE ĠLĠġKĠN YÖNETMELĠK KAPSAMINDA YAPILAN NĠSAN/2015 DÖNEMĠ BAġVURULARININ ÖN DEĞERLENDĠRME KOMĠSYON KARARI 26.05.2015 AĢağıda bilgileri verilen Üretim Tesisi

Detaylı

ELEKTRĠK PĠYASASINDA LĠSANSSIZ ELEKTRĠK ÜRETĠMĠNE

ELEKTRĠK PĠYASASINDA LĠSANSSIZ ELEKTRĠK ÜRETĠMĠNE ELEKTRĠK PĠYASASINDA LĠSANSSIZ ELEKTRĠK ÜRETĠMĠNE ĠLĠġKĠN YÖNETMELĠK KAPSAMINDA YAPILAN AĞUSTOS/2014 DÖNEMĠ BAġVURULARININ ÖN DEĞERLENDĠRME KOMĠSYON KARARI 11.09.2014 Aşağıda bilgileri verilen Üretim Tesisi

Detaylı

ELEKTRĠK PĠYASASINDA LĠSANSSIZ ELEKTRĠK ÜRETĠMĠNE

ELEKTRĠK PĠYASASINDA LĠSANSSIZ ELEKTRĠK ÜRETĠMĠNE ELEKTRĠK PĠYASASINDA LĠSANSSIZ ELEKTRĠK ÜRETĠMĠNE ĠLĠġKĠN YÖNETMELĠK KAPSAMINDA YAPILAN ARALIK/2014 DÖNEMĠ BAġVURULARININ EKSĠK EVRAKLAR ĠÇĠN DEĞERLENDĠRME KOMĠSYON KARARI 10.02.2015 Aşağıda bilgileri

Detaylı

Kurulu Güç (kw) Konya İli Karatay İlçesi Kızören Mahallesi 0 Ada 529 Parsel. 990 Güneş

Kurulu Güç (kw) Konya İli Karatay İlçesi Kızören Mahallesi 0 Ada 529 Parsel. 990 Güneş ELEKTRİK PİYASASINDA LİSANSSIZ ELEKTRİK ÜRETİMİNE İLİŞKİN YÖNETMELİK KAPSAMINDA YAPILAN ŞUBAT/2016 DÖNEMİ BAŞVURULARININ ÖN DEĞERLENDİRME KOMİSYON KARARI Aşağıda bilgileri verilen Üretim Tesisi bağlantı

Detaylı

ELEKTRĠK PĠYASASINDA LĠSANSSIZ ELEKTRĠK ÜRETĠMĠNE ĠLĠġKĠN YÖNETMELĠK KAPSAMINDA. MAYIS-HAZĠRAN / 2014 ĠLE ÖNCEKĠ DÖNEM BAġVURULARININ

ELEKTRĠK PĠYASASINDA LĠSANSSIZ ELEKTRĠK ÜRETĠMĠNE ĠLĠġKĠN YÖNETMELĠK KAPSAMINDA. MAYIS-HAZĠRAN / 2014 ĠLE ÖNCEKĠ DÖNEM BAġVURULARININ ELEKTRĠK PĠYASASINDA LĠSANSSIZ ELEKTRĠK ÜRETĠMĠNE ĠLĠġKĠN YÖNETMELĠK KAPSAMINDA MAYIS-HAZĠRAN / 2014 ĠLE ÖNCEKĠ DÖNEM BAġVURULARININ TEKNĠK DEĞERLENDĠRME SONUÇLARI 11/08/2014 Elektrik Piyasasında Lisanssız

Detaylı

ELEKTRĠK PĠYASASINDA LĠSANSSIZ ELEKTRĠK ÜRETĠMĠNE

ELEKTRĠK PĠYASASINDA LĠSANSSIZ ELEKTRĠK ÜRETĠMĠNE ELEKTRĠK PĠYASASINDA LĠSANSSIZ ELEKTRĠK ÜRETĠMĠNE ĠLĠġKĠN YÖNETMELĠK KAPSAMINDA YAPILAN KASIM/2014 DÖNEMĠ BAġVURULARININ EKSĠK EVRAKLAR ĠÇĠN DEĞERLENDĠRME KOMĠSYON KARARI 17.01.2015 Aşağıda bilgileri verilen

Detaylı

Kurulu Güç (kw) NevĢehir ili Acigöl ilçesi Bağlıca Mahallesi/Köyü 104 Ada 55 Parsel 990 GES

Kurulu Güç (kw) NevĢehir ili Acigöl ilçesi Bağlıca Mahallesi/Köyü 104 Ada 55 Parsel 990 GES ELEKTRİK PİYASASINDA LİSANSSIZ ELEKTRİK ÜRETİMİNE İLİŞKİN YÖNETMELİK KAPSAMINDA YAPILAN ARALIK/2015 DÖNEMİ BAŞVURULARININ EKSİK EVRAKLARI İÇİN DEĞERLENDİRME KOMİSYON KARARI Aşağıda bilgileri verilen Üretim

Detaylı

ELEKTRĠK PĠYASASINDA LĠSANSSIZ ELEKTRĠK ÜRETĠMĠNE ĠLĠġKĠN YÖNETMELĠK KAPSAMINDA ARALIK/2013 DÖNEMĠ BAġVURULARININ TEKNĠK DEĞERLENDĠRME SONUÇLARI

ELEKTRĠK PĠYASASINDA LĠSANSSIZ ELEKTRĠK ÜRETĠMĠNE ĠLĠġKĠN YÖNETMELĠK KAPSAMINDA ARALIK/2013 DÖNEMĠ BAġVURULARININ TEKNĠK DEĞERLENDĠRME SONUÇLARI ELEKTRĠK PĠYASASINDA LĠSANSSIZ ELEKTRĠK ÜRETĠMĠNE ĠLĠġKĠN YÖNETMELĠK KAPSAMINDA ARALIK/2013 DÖNEMĠ BAġVURULARININ TEKNĠK DEĞERLENDĠRME SONUÇLARI 01/02/2014 Elektrik Piyasasında Lisanssız Elektrik Üretimine

Detaylı

Eksik ve/veya yanlış evrak tespiti olmayan başvurular, Olumlu olarak değerlendirilmiştir ve Teknik Değerlendirmeye alınmıştır.

Eksik ve/veya yanlış evrak tespiti olmayan başvurular, Olumlu olarak değerlendirilmiştir ve Teknik Değerlendirmeye alınmıştır. ELEKTRİK PİYASASINDA LİSANSSIZ ELEKTRİK ÜRETİMİNE İLİŞKİN YÖNETMELİK KAPSAMINDA YAPILAN OCAK/2014 DÖNEMİ BAŞVURULARININ ÖN DEĞERLENDİRME KOMİSYON KARARI 06.02.2014 Aşağıda bilgileri verilen Üretim Tesisi

Detaylı

ELEKTRĠK PĠYASASINDA LĠSANSSIZ ELEKTRĠK ÜRETĠMĠNE

ELEKTRĠK PĠYASASINDA LĠSANSSIZ ELEKTRĠK ÜRETĠMĠNE ELEKTRĠK PĠYASASINDA LĠSANSSIZ ELEKTRĠK ÜRETĠMĠNE ĠLĠġKĠN YÖNETMELĠK KAPSAMINDA YAPILAN MAYIS/2015 DÖNEMĠ BAġVURULARININ EKSĠK EVRAKLAR ĠÇĠN DEĞERLENDĠRME KOMĠSYON KARARI 29.07.2015 Aşağıda bilgileri verilen

Detaylı

ELEKTRĠK PĠYASASINDA LĠSANSSIZ ELEKTRĠK ÜRETĠMĠNE

ELEKTRĠK PĠYASASINDA LĠSANSSIZ ELEKTRĠK ÜRETĠMĠNE ELEKTRĠK PĠYASASINDA LĠSANSSIZ ELEKTRĠK ÜRETĠMĠNE ĠLĠġKĠN YÖNETMELĠK KAPSAMINDA YAPILAN EKĠM/2015 DÖNEMĠ BAġVURULARININ ÖN DEĞERLENDĠRME KOMĠSYON KARARI 09.11.2015 Aşağıda bilgileri verilen Üretim Tesisi

Detaylı

Aksaray İli Merkez İlçesi Ağzıkarahan Köyü Sarıyazı Mevkii 584-589 Parsel. Aksaray İli Merkez İlçesi Ağzıkarahan Köyü Taşlıbelen Mevkii 277 Parsel

Aksaray İli Merkez İlçesi Ağzıkarahan Köyü Sarıyazı Mevkii 584-589 Parsel. Aksaray İli Merkez İlçesi Ağzıkarahan Köyü Taşlıbelen Mevkii 277 Parsel ELEKTRĠK PĠYASASINDA LĠSANSSIZ ELEKTRĠK ÜRETĠMĠNE ĠLĠġKĠN YÖNETMELĠK KAPSAMINDA YAPILAN AĞUSTOS/2014 DÖNEMĠ BAġVURULARININ EKSĠK EVRAKLAR ĠÇĠN DEĞERLENDĠRME KOMĠSYON KARARI 15.10.2014 Aşağıda bilgileri

Detaylı

ELEKTRĠK PĠYASASINDA LĠSANSSIZ ELEKTRĠK ÜRETĠMĠNE

ELEKTRĠK PĠYASASINDA LĠSANSSIZ ELEKTRĠK ÜRETĠMĠNE ELEKTRĠK PĠYASASINDA LĠSANSSIZ ELEKTRĠK ÜRETĠMĠNE ĠLĠġKĠN YÖNETMELĠK KAPSAMINDA YAPILAN TEMMUZ/2014 DÖNEMĠ BAġVURULARININ EKSĠK EVRAKLAR ĠÇĠN DEĞERLENDĠRME KOMĠSYON KARARI 11.09.2014 Aşağıda bilgileri

Detaylı

Kurulu Güç (Kw) Konya İli Karatay İlçesi Mezbaha(Fetih) Mahallesi 2354 Ada 43 Parsel 10 GÜNEŞ

Kurulu Güç (Kw) Konya İli Karatay İlçesi Mezbaha(Fetih) Mahallesi 2354 Ada 43 Parsel 10 GÜNEŞ ELEKTRİK PİYASASINDA LİSANSSIZ ELEKTRİK ÜRETİMİNE İLİŞKİN YÖNETMELİK KAPSAMINDA MEDAŞ A YAPILAN KASIM/2016 DÖNEMİ BAŞVURULARININ ÖN DEĞERLENDİRME KOMİSYON KARARLARI 05/01/2017 Aşağıda bilgileri verilen

Detaylı

Konya İli Çumra İlçesi Seçme Köyü Sınır Mevkii 0 Ada 306 Parsel. Nevşehir İli Derinkuyu İlçesi Yazıhüyük Köyü Bozkır Mah.

Konya İli Çumra İlçesi Seçme Köyü Sınır Mevkii 0 Ada 306 Parsel. Nevşehir İli Derinkuyu İlçesi Yazıhüyük Köyü Bozkır Mah. ELEKTRĠK PĠYASASINDA LĠSANSSIZ ELEKTRĠK ÜRETĠMĠNE ĠLĠġKĠN YÖNETMELĠK KAPSAMINDA YAPILAN TEMMUZ/2015 DÖNEMĠ BAġVURULARININ EKSĠK EVRAKLAR ĠÇĠN DEĞERLENDĠRME KOMĠSYON KARARI 22.09.2015 Aşağıda bilgileri

Detaylı

Kurulu Güç (Kw) Karaman İli Merkez İlçesi Kılbasan Mahallesi 0 Ada 5940 Parsel 500 GÜNEŞ

Kurulu Güç (Kw) Karaman İli Merkez İlçesi Kılbasan Mahallesi 0 Ada 5940 Parsel 500 GÜNEŞ ELEKTRİK PİYASASINDA LİSANSSIZ ELEKTRİK ÜRETİMİNE İLİŞKİN YÖNEELİK KAPSAMINDA MEDAŞ A YAPILAN TEMMUZ 2016 DÖNEMİ BAŞVURULARININ ÖN DEĞERLENDİRME KOMİSYON KARARLARI 05/09/2016 Aşağıda bilgileri verilen

Detaylı

Kurulu Güç (Kw) Kaynak Türü. Nevşehir İli Avanos İlçesi Çalış Yukarı Mahallesi 230 Ada 13 Parsel 250 GÜNEŞ

Kurulu Güç (Kw) Kaynak Türü. Nevşehir İli Avanos İlçesi Çalış Yukarı Mahallesi 230 Ada 13 Parsel 250 GÜNEŞ ELEKTRİK PİYASASINDA LİSANSSIZ ELEKTRİK ÜRETİMİNE İLİŞKİN YÖNETMELİK KAPSAMINDA MEDAŞ A YAPILAN AĞUSTOS 2016 DÖNEMİ BAŞVURULARININ ÖN DEĞERLENDİRME KOMİSYON KARARLARI 05/10/2016 Aşağıda bilgileri verilen

Detaylı

ELEKTRĠK PĠYASASINDA LĠSANSSIZ ELEKTRĠK ÜRETĠMĠNE

ELEKTRĠK PĠYASASINDA LĠSANSSIZ ELEKTRĠK ÜRETĠMĠNE ELEKTRĠK PĠYASASINDA LĠSANSSIZ ELEKTRĠK ÜRETĠMĠNE ĠLĠġKĠN YÖNETMELĠK KAPSAMINDA YAPILAN EYLÜL/2014 DÖNEMĠ BAġVURULARININ ÖN DEĞERLENDĠRME KOMĠSYON KARARI 15.10.2014 Aşağıda bilgileri verilen Üretim Tesisi

Detaylı

Kurulu Güç (Kw) Nevşehir İli Gülşehir İlçesi Yeniyaylacık Mahallesi 130 Ada 6 Parsel 400 GÜNEŞ

Kurulu Güç (Kw) Nevşehir İli Gülşehir İlçesi Yeniyaylacık Mahallesi 130 Ada 6 Parsel 400 GÜNEŞ ELEKTRİK PİYASASINDA LİSANSSIZ ELEKTRİK ÜRETİMİNE İLİŞKİN YÖNETMELİK KAPSAMINDA MEDAŞ A YAPILAN EKİM/2016 DÖNEMİ BAŞVURULARININ ÖN DEĞERLENDİRME KOMİSYON KARARLARI 05 /12/2016 Aşağıda bilgileri verilen

Detaylı

İl Milli Eğitim Müdürlüğü ne bağlı resmi okullar

İl Milli Eğitim Müdürlüğü ne bağlı resmi okullar KONYA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ İl Milli Eğitim Müdürlüğü ne bağlı resmi okullar 200 Kişi (150 Bayan, 50 Erkek) Konya Lisesi Toplantı Salonu 09.10.2013 Çarşamba Saat : 10.00 09.10.2013 Çarşamba Saat :

Detaylı

Başvuru Numarası 187682 Üretim Tesisinin Yörük Camii Mevkii Çumra / KONYA Türü / Kullanılan Kaynak

Başvuru Numarası 187682 Üretim Tesisinin Yörük Camii Mevkii Çumra / KONYA Türü / Kullanılan Kaynak ELEKTRİK PİYASASINDA LİSANSSIZ ELEKTRİK ÜRETİMİNE İLİŞKİN YÖNETMELİK KAPSAMINDA YAPILAN EKİM/2013 DÖNEMİ BAŞVURULARININ EKSİK EVRAKLAR İÇİN DEĞERLENDİRME KOMİSYON KARARI 06.12.2013 Aşağıda bilgileri verilen

Detaylı

ELEKTRĠK PĠYASASINDA LĠSANSSIZ ELEKTRĠK ÜRETĠMĠNE ĠLĠġKĠN YÖNETMELĠK KAPSAMINDA. AĞUSTOS -EYLÜL / 2014 ĠLE ÖNCEKĠ DÖNEM BAġVURULARININ

ELEKTRĠK PĠYASASINDA LĠSANSSIZ ELEKTRĠK ÜRETĠMĠNE ĠLĠġKĠN YÖNETMELĠK KAPSAMINDA. AĞUSTOS -EYLÜL / 2014 ĠLE ÖNCEKĠ DÖNEM BAġVURULARININ ELEKTRĠK PĠYASASINDA LĠSANSSIZ ELEKTRĠK ÜRETĠMĠNE ĠLĠġKĠN YÖNETMELĠK KAPSAMINDA AĞUSTOS -EYLÜL / 2014 ĠLE ÖNCEKĠ DÖNEM BAġVURULARININ TEKNĠK DEĞERLENDĠRME SONUÇLARI 13/11/2014 Elektrik Piyasasında Lisanssız

Detaylı

ELEKTRĠK PĠYASASINDA LĠSANSSIZ ELEKTRĠK ÜRETĠMĠNE ĠLĠġKĠN YÖNETMELĠK KAPSAMINDA. EKĠM-KASIM-ARALIK/2013 ĠLE OCAK-ġUBAT/2014 DÖNEMĠ BAġVURULARININ

ELEKTRĠK PĠYASASINDA LĠSANSSIZ ELEKTRĠK ÜRETĠMĠNE ĠLĠġKĠN YÖNETMELĠK KAPSAMINDA. EKĠM-KASIM-ARALIK/2013 ĠLE OCAK-ġUBAT/2014 DÖNEMĠ BAġVURULARININ ELEKTRĠK PĠYASASINDA LĠSANSSIZ ELEKTRĠK ÜRETĠMĠNE ĠLĠġKĠN YÖNETMELĠK KAPSAMINDA EKĠM-KASIM-ARALIK/2013 ĠLE OCAK-ġUBAT/2014 DÖNEMĠ BAġVURULARININ TEKNĠK DEĞERLENDĠRME SONUÇLARI 05/04/2014 Elektrik Piyasasında

Detaylı

EK-2 ANTALYA İL ÖZEL İDARESİ İMAR VE İNŞAAT DAİRESİ BAŞKANLIĞI. HĠZMETĠN ADI BAġVURUDA ĠSTENEN BELGELER HĠZMETĠN TAMAMLANMA SÜRESĠ (EN GEÇ)

EK-2 ANTALYA İL ÖZEL İDARESİ İMAR VE İNŞAAT DAİRESİ BAŞKANLIĞI. HĠZMETĠN ADI BAġVURUDA ĠSTENEN BELGELER HĠZMETĠN TAMAMLANMA SÜRESĠ (EN GEÇ) EK-2 ANTALYA İL ÖZEL İDARESİ İMAR VE İNŞAAT DAİRESİ BAŞKANLIĞI SIRA 21 Bina Aplikasyonu - Plankote ĠĢlemleri 1) Dilekçe 2) Aplikasyon krokisi 3) Plankote 22 Ġrtifak (Geçit) Hakkı Tesis Edilmesi ĠĢlemleri

Detaylı

Kurulu Güç (kw) Karaman İli Merkez İlçesi Urgan Mahallesi 4614 Ada 169 Parsel. 999 Güneş. Konya İli Beysehir İlçesi Çiftlik Mahallesi 115 Ada 1 Parsel

Kurulu Güç (kw) Karaman İli Merkez İlçesi Urgan Mahallesi 4614 Ada 169 Parsel. 999 Güneş. Konya İli Beysehir İlçesi Çiftlik Mahallesi 115 Ada 1 Parsel ELEKTRİK PİYASASINDA LİSANSSIZ ELEKTRİK ÜRETİMİNE İLİŞKİN YÖNETMELİK KAPSAMINDA YAPILAN OCAK/2016 DÖNEMİ BAŞVURULARININ ÖN DEĞERLENDİRME KOMİSYON KARARI Aşağıda bilgileri verilen Üretim Tesisi bağlantı

Detaylı

ELEKTRĠK PĠYASASINDA LĠSANSSIZ ELEKTRĠK ÜRETĠMĠNE

ELEKTRĠK PĠYASASINDA LĠSANSSIZ ELEKTRĠK ÜRETĠMĠNE ELEKTRĠK PĠYASASINDA LĠSANSSIZ ELEKTRĠK ÜRETĠMĠNE ĠLĠġKĠN YÖNETMELĠK KAPSAMINDA YAPILAN OCAK/2015 DÖNEMĠ BAġVURULARININ ÖN DEĞERLENDĠRME KOMĠSYON KARARI 10.02.2015 Aşağıda bilgileri verilen Üretim Tesisi

Detaylı

Eksik ve/veya yanlış evrakları süresi içerisinde tamamlanan başvurular, Olumlu olarak değerlendirilmiştir ve Teknik Değerlendirmeye alınmıştır.

Eksik ve/veya yanlış evrakları süresi içerisinde tamamlanan başvurular, Olumlu olarak değerlendirilmiştir ve Teknik Değerlendirmeye alınmıştır. ELEKTRİK PİYASASINDA LİSANSSIZ ELEKTRİK ÜRETİMİNE İLİŞKİN YÖNETMELİK KAPSAMINDA YAPILAN ARALIK/2013 DÖNEMİ BAŞVURULARININ EKSİK EVRAKLAR İÇİN DEĞERLENDİRME KOMİSYON KARARI 06.02.2014 Aşağıda bilgileri

Detaylı

Eksik ve/veya yanlış evrakları süresi içerisinde tamamlanan başvurular, Olumlu olarak değerlendirilmiştir ve Teknik Değerlendirmeye alınmıştır.

Eksik ve/veya yanlış evrakları süresi içerisinde tamamlanan başvurular, Olumlu olarak değerlendirilmiştir ve Teknik Değerlendirmeye alınmıştır. ELEKTRİK PİYASASINDA LİSANSSIZ ELEKTRİK ÜRETİMİNE İLİŞKİN YÖNETMELİK KAPSAMINDA YAPILAN HAZİRAN/2014 DÖNEMİ BAŞVURULARININ EKSİK EVRAKLAR İÇİN DEĞERLENDİRME KOMİSYON KARARI 11.08.2014 Aşağıda bilgileri

Detaylı

Aksaray İli Güzelyurt İlçesi Ihlara Mahallesi 0 Ada 4634 Parsel. Aksaray İli Güzelyurt İlçesi Ihlara Mahallesi 0 Ada 4634 Parsel

Aksaray İli Güzelyurt İlçesi Ihlara Mahallesi 0 Ada 4634 Parsel. Aksaray İli Güzelyurt İlçesi Ihlara Mahallesi 0 Ada 4634 Parsel ELEKTRİK PİYASASINDA LİSANSSIZ ELEKTRİK ÜRETİMİNE İLİŞKİN YÖNETMELİK KAPSAMINDA MEDAŞ A YAPILAN NİSAN/2017 DÖNEMİ BAŞVURULARININ ÖN DEĞERLENDİRME KOMİSYON KARARLARI Karar Tarihi: 15.05.2017 Yayım Tarihi:

Detaylı

ELEKTRĠK PĠYASASINDA LĠSANSSIZ ELEKTRĠK ÜRETĠMĠNE

ELEKTRĠK PĠYASASINDA LĠSANSSIZ ELEKTRĠK ÜRETĠMĠNE ELEKTRĠK PĠYASASINDA LĠSANSSIZ ELEKTRĠK ÜRETĠMĠNE ĠLĠġKĠN YÖNETMELĠK KAPSAMINDA YAPILAN EKĠM/2015 DÖNEMĠ BAġVURULARININ EKSĠK EVRAKLAR ĠÇĠN DEĞERLENDĠRME KOMĠSYON KARARI 17.12.2015 Aşağıda bilgileri verilen

Detaylı

Kurulu Güç (Kw) Konya İli Karatay İlçesi Fevziçakmak Mahallesi Ada 1 Parsel 18 ve 19 Nolu Bağımsız Bölüm Çatıları 30 GÜNEŞ 249 GÜNEŞ 150 GÜNEŞ

Kurulu Güç (Kw) Konya İli Karatay İlçesi Fevziçakmak Mahallesi Ada 1 Parsel 18 ve 19 Nolu Bağımsız Bölüm Çatıları 30 GÜNEŞ 249 GÜNEŞ 150 GÜNEŞ ELEKTRİK PİYASASINDA LİSANSSIZ ELEKTRİK ÜRETİMİNE İLİŞKİN YÖNETMELİK KAPSAMINDA MEDAŞ A YAPILAN MART/2017 DÖNEMİ BAŞVURULARININ ÖN DEĞERLENDİRME KOMİSYON KARARLARI Karar Tarihi: 17.04.2017 Yayım Tarihi:

Detaylı

İl Milli Eğitim Müdürlüğü ne bağlı resmi okullar

İl Milli Eğitim Müdürlüğü ne bağlı resmi okullar KONYA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ İl Milli Eğitim Müdürlüğü ne bağlı resmi okullar 190 Kişi Konya Lisesi Toplantı Salonu Seçim Başlangıç Tarihi ve Saati 14.10.2014 Salı Saat : 10.00 Seçim Bitiş Tarihi ve

Detaylı

Kurulu Güç (Kw) Niğde İli Merkez İlçesi Selçuk Mahallesi 79 Ada 1 Parsel. Niğde İli Merkez İlçesi Y.Kayabaşı Mahallesi 154 Ada 1 Parsel

Kurulu Güç (Kw) Niğde İli Merkez İlçesi Selçuk Mahallesi 79 Ada 1 Parsel. Niğde İli Merkez İlçesi Y.Kayabaşı Mahallesi 154 Ada 1 Parsel ELEKTRİK PİYASASINDA LİSANSSIZ ELEKTRİK ÜRETİMİNE İLİŞKİN YÖNEELİK KAPSAMINDA MEDAŞ A YAPILAN HAZİRAN 2016 DÖNEMİ BAŞVURULARININ ÖN DEĞERLENDİRME KOMİSYON KARARLARI 05/08/2016 Aşağıda bilgileri verilen

Detaylı

Kurulu Güç (Kw) Konya İli Çumra İlçesi Alibeyhüyüğü Mahallesi 354 Ada 2 Parsel 160 GES. Konya İli Çumra İlçesi Arıkören Mahallesi 0 Ada 2180 Parsel

Kurulu Güç (Kw) Konya İli Çumra İlçesi Alibeyhüyüğü Mahallesi 354 Ada 2 Parsel 160 GES. Konya İli Çumra İlçesi Arıkören Mahallesi 0 Ada 2180 Parsel ELEKTRİK PİYASASINDA LİSANSSIZ ELEKTRİK ÜRETİMİNE İLİŞKİN YÖNETMELİK KAPSAMINDA MEDAŞ A YAPILAN MEDAŞ A YAPILAN MAYIS 2016 DÖNEMİ BAŞVURULARININ ÖN DEĞERLENDİRME KOMİSYON KARARLARI 20/06/2016 Aşağıda bilgileri

Detaylı

ELEKTRĠK PĠYASASINDA LĠSANSSIZ ELEKTRĠK ÜRETĠMĠNE ĠLĠġKĠN YÖNETMELĠK KAPSAMINDA. EYLÜL/2015 ĠLE ÖNCEKĠ DÖNEM BAġVURULARININ

ELEKTRĠK PĠYASASINDA LĠSANSSIZ ELEKTRĠK ÜRETĠMĠNE ĠLĠġKĠN YÖNETMELĠK KAPSAMINDA. EYLÜL/2015 ĠLE ÖNCEKĠ DÖNEM BAġVURULARININ ELEKTRĠK PĠYASASINDA LĠSANSSIZ ELEKTRĠK ÜRETĠMĠNE ĠLĠġKĠN YÖNETMELĠK KAPSAMINDA EYLÜL/2015 ĠLE ÖNCEKĠ DÖNEM BAġVURULARININ TEKNĠK DEĞERLENDĠRME SONUÇLARI 28/11/2015 Elektrik Piyasasında Lisanssız Elektrik

Detaylı

LİSANSSIZ ÜRETİM BAŞVURULARINA İLİŞKİN BAĞLANTI KAPASİTESİ DURUM TABLOSU

LİSANSSIZ ÜRETİM BAŞVURULARINA İLİŞKİN BAĞLANTI KAPASİTESİ DURUM TABLOSU LİSANSSIZ ÜRETİM BAŞVURULARINA İLİŞKİN BAĞLANTI KAPASİTESİ DURUM TABLOSU TEİAŞ Tarafından Tahsis Edilen Toplam Kapasite TM ADI TM Kurulu Gücü (MVA) (MVA) Tahsis Yapılan Fider Adı Geçici Kabulü Yapılan

Detaylı

PLAN VE PROJE MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU. HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ) Uygunsa 5-6 ay SIRA NO VATANDAŞA SUNULAN HİZMETİN ADI

PLAN VE PROJE MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU. HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ) Uygunsa 5-6 ay SIRA NO VATANDAŞA SUNULAN HİZMETİN ADI SIRA NO VATANDAŞA SUNULAN HİZMETİN ADI 1 İmar Planı Değişikliği Talebi BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER 2- Tapu fotokopisi 3- Dilekçe ve Tapu Maliki farklı kişi ise vekaletname. 4- Meclisçe belirlenen Ücret

Detaylı

ELEKTRİK PİYASASINDA LİSANSSIZ ELEKTRİK ÜRETİMİNE İLİŞKİN YÖNETMELİK KAPSAMINDA MEDAŞ A YAPILAN MART/ NİSAN 2016 DÖNEMİ

ELEKTRİK PİYASASINDA LİSANSSIZ ELEKTRİK ÜRETİMİNE İLİŞKİN YÖNETMELİK KAPSAMINDA MEDAŞ A YAPILAN MART/ NİSAN 2016 DÖNEMİ ELEKTRİK PİYASASINDA LİSANSSIZ ELEKTRİK ÜRETİMİNE İLİŞKİN YÖNEELİK KAPSAMINDA MEDAŞ A YAPILAN MART/2016 - NİSAN 2016 DÖNEMİ ve ŞUBAT 2016 (EKSİK EVRAK) BAŞVURULARININ ÖN DEĞERLENDİRME KOMİSYON KARARLARI

Detaylı

BĠRĠNCĠ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Hukuki Dayanak ve Tanımlar

BĠRĠNCĠ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Hukuki Dayanak ve Tanımlar Enerji Piyasası Düzenleme Kurumundan: ELEKTRĠK PĠYASASINDA TÜKETĠM TESĠSĠ ĠLE AYNI ÖLÇÜM NOKTASINDAN BAĞLI VE GÜNEġ ENERJĠSĠNE DAYALI ÜRETĠM TESĠSLERĠ ĠÇĠN LĠSANSSIZ ÜRETĠM BAġVURULARINA VE ĠHTĠYAÇ FAZLASI

Detaylı

DEFNE BELEDĠYE BAġKANLIĞI ĠMAR VE ġehġrcġlġk MÜDÜRLÜĞÜ HĠZMET STANDARTLARI TABLOSU

DEFNE BELEDĠYE BAġKANLIĞI ĠMAR VE ġehġrcġlġk MÜDÜRLÜĞÜ HĠZMET STANDARTLARI TABLOSU DEFNE BELEDĠYE BAġKANLIĞI ĠMAR VE ġehġrcġlġk MÜDÜRLÜĞÜ HĠZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA NO HĠZMETĠN ADI BAġVURUDA ĠSTENEN BELGELER 1 Ġmar Durumu(Ġmar Çapı) 2 Su Basman vizesi 3 4 Ġmar Planı DeğiĢikliği

Detaylı

T.C. KONYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ALTYAPI KOORDİNASYON MERKEZİ " AYKOME " GENEL KURUL KARARI KARAR NO: 1 Kurul Başkanı B.Ş.Bld.Fen İşl.Dai.Bşk.

T.C. KONYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ALTYAPI KOORDİNASYON MERKEZİ  AYKOME  GENEL KURUL KARARI KARAR NO: 1 Kurul Başkanı B.Ş.Bld.Fen İşl.Dai.Bşk. LERi I NO: 1 NO: 2015 / 1 A.Nevzat Sönmez Oğuz Yılmaz Ahmet Okutan Osman Acar Erhan Acı Hasan Çelik S. Elif Tuncez M.Akif Yaman Abdullah Mermerkaya 1.Bölge Şefi Fatih Halıcı Mehmet Üçler 2015-2016 kış

Detaylı

9 Patates ve Soğan 10 Ürün Adı Ekim Alanı (Milyon da) Üretim (Milyon ton) İhtiyaç (Milyon ton) TÜİK Üretici Fiyatı (TL/ton) Dünya Fiyatı (TL/ton) İthalat Miktarı (Milyon ton) İhracat Miktarı (Milyon ton)

Detaylı

GÜNEŞİN LİDERİ KONYA: LİSANSSIZ ELEKTRİK ÜRETİMİ

GÜNEŞİN LİDERİ KONYA: LİSANSSIZ ELEKTRİK ÜRETİMİ Araştırma Raporu Ekonomik Araştırmalar ve Proje Müdürlüğü KONYA Temmuz, 2017 www.kto.org.tr 1. LİSANSSIZ GÜNEŞ ENERJİSİ HAKKINDA KISA BİR BİLGİLENDİRME... 2 2. LİSANSSIZ GÜNEŞ ENERJİSİ SANTRALİNDE TERCİH

Detaylı

ELEKTRĠK PĠYASASINDA LĠSANSSIZ ELEKTRĠK ÜRETĠMĠNE ĠLĠġKĠN YÖNETMELĠK KAPSAMINDA. TEMMUZ/2015 AĞUSTOS/2015 ĠLE ÖNCEKĠ DÖNEM BAġVURULARININ

ELEKTRĠK PĠYASASINDA LĠSANSSIZ ELEKTRĠK ÜRETĠMĠNE ĠLĠġKĠN YÖNETMELĠK KAPSAMINDA. TEMMUZ/2015 AĞUSTOS/2015 ĠLE ÖNCEKĠ DÖNEM BAġVURULARININ ELEKTRĠK PĠYASASINDA LĠSANSSIZ ELEKTRĠK ÜRETĠMĠNE ĠLĠġKĠN YÖNETMELĠK KAPSAMINDA TEMMUZ/2015 AĞUSTOS/2015 ĠLE ÖNCEKĠ DÖNEM BAġVURULARININ TEKNĠK DEĞERLENDĠRME SONUÇLARI 03/11/2015 Elektrik Piyasasında Lisanssız

Detaylı

ELEKTRĠK PĠYASASINDA LĠSANSSIZ ELEKTRĠK ÜRETĠMĠNE ĠLĠġKĠN YÖNETMELĠK KAPSAMINDA. HAZĠRAN / 2015 ĠLE ÖNCEKĠ DÖNEM BAġVURULARININ

ELEKTRĠK PĠYASASINDA LĠSANSSIZ ELEKTRĠK ÜRETĠMĠNE ĠLĠġKĠN YÖNETMELĠK KAPSAMINDA. HAZĠRAN / 2015 ĠLE ÖNCEKĠ DÖNEM BAġVURULARININ ELEKTRĠK PĠYASASINDA LĠSANSSIZ ELEKTRĠK ÜRETĠMĠNE ĠLĠġKĠN YÖNETMELĠK KAPSAMINDA HAZĠRAN / 2015 ĠLE ÖNCEKĠ DÖNEM BAġVURULARININ TEKNĠK DEĞERLENDĠRME SONUÇLARI 21/09/2015 Elektrik Piyasasında Lisanssız Elektrik

Detaylı

Karar Tarihi: Yayım Tarihi:

Karar Tarihi: Yayım Tarihi: ELEKTRİK PİYASASINDA LİSANSSIZ ELEKTRİK ÜRETİMİNE İLİŞKİN YÖNETMELİK KAPSAMINDA MEDAŞ A YAPILAN HAZİRAN/2017 DÖNEMİ BAŞVURULARININ ÖN DEĞERLENDİRME KOMİSYON KARARLARI Karar Tarihi: 18.07.2017 Yayım Tarihi:

Detaylı

ELEKTRĠK PĠYASASINDA LĠSANSSIZ ELEKTRĠK ÜRETĠMĠNE

ELEKTRĠK PĠYASASINDA LĠSANSSIZ ELEKTRĠK ÜRETĠMĠNE ELEKTRĠK PĠYASASINDA LĠSANSSIZ ELEKTRĠK ÜRETĠMĠNE ĠLĠġKĠN YÖNETMELĠK KAPSAMINDA YAPILAN MART/2015 DÖNEMĠ BAġVURULARININ ÖN DEĞERLENDĠRME KOMĠSYON KARARI 15.04.2015 Aşağıda bilgileri verilen Üretim Tesisi

Detaylı

T.C. MUġ ĠL ÖZEL ĠDARESĠ ĠMAR VE KENTSEL ĠYĠLEġTĠRME MÜDÜRLÜĞÜ KAMU HĠZMET STANDARTLARI TABLOSU

T.C. MUġ ĠL ÖZEL ĠDARESĠ ĠMAR VE KENTSEL ĠYĠLEġTĠRME MÜDÜRLÜĞÜ KAMU HĠZMET STANDARTLARI TABLOSU T.C. MUġ ĠL ÖZEL ĠDARESĠ ĠMAR VE KENTSEL ĠYĠLEġTĠRME MÜDÜRLÜĞÜ KAMU HĠZMET STANDARTLARI TABLOSU HĠZMETĠN SIRA HĠZMETĠN ADI BAġVURUDA ĠSTENEN BELGELER TAMAMLANMA NO SÜRESĠ 1-1- BaĢvuru Dilekçesi ( Amaca

Detaylı

KİRA YARDIMI UYGULAMALARI KILAVUZU

KİRA YARDIMI UYGULAMALARI KILAVUZU KİRA YARDIMI UYGULAMALARI KILAVUZU Çevre ve Şehircilik İl Müdürlükleri (Riskli Olarak Tespit Edilmiş Yapılar) ALTYAPI VE KENTSEL DÖNÜŞÜM HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 20.01.2015 *Metni yazın+ 1. Amaç; Bu

Detaylı

Önerilerinize Açığız.

Önerilerinize Açığız. Önerilerinize Açığız. Odamız tarafından Fethiye de sürdürülebilir iģ yaģamı ve giriģimcilik ortamı oluģturmak amacıyla 14.06. tarihinde Üye Öneri Sistemi kurulmuģtur. Üye öneri sisteminin uygulanacağı

Detaylı

LİSANSSIZ ÜRETİM BAŞVURULARINA İLİŞKİN BAĞLANTI KAPASİTESİ DURUM TABLOSU

LİSANSSIZ ÜRETİM BAŞVURULARINA İLİŞKİN BAĞLANTI KAPASİTESİ DURUM TABLOSU LİSANSSIZ ÜRETİM BAŞVURULARINA İLİŞKİN BAĞLANTI KAPASİTESİ DURUM TABLOSU 04.02.2015 TEİAŞ Tarafından Tahsis Edilen Toplam Kapasite TM ADI TM Kurulu Gücü (MVA) (MVA) Tahsis Yapılan Fider Adı Geçici Kabulü

Detaylı

ELEKTRĠK PĠYASASINDA LĠSANSSIZ ELEKTRĠK ÜRETĠMĠNE ĠLĠġKĠN YÖNETMELĠK KAPSAMINDA. TEMMUZ / 2014 ĠLE ÖNCEKĠ DÖNEM BAġVURULARININ

ELEKTRĠK PĠYASASINDA LĠSANSSIZ ELEKTRĠK ÜRETĠMĠNE ĠLĠġKĠN YÖNETMELĠK KAPSAMINDA. TEMMUZ / 2014 ĠLE ÖNCEKĠ DÖNEM BAġVURULARININ ELEKTRĠK PĠYASASINDA LĠSANSSIZ ELEKTRĠK ÜRETĠMĠNE ĠLĠġKĠN YÖNETMELĠK KAPSAMINDA TEMMUZ / 2014 ĠLE ÖNCEKĠ DÖNEM BAġVURULARININ TEKNĠK DEĞERLENDĠRME SONUÇLARI 17/09/2014 Elektrik Piyasasında Lisanssız Elektrik

Detaylı

Kültür ve Turizm Bakanlığından: SAMSUN KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 57.00/610 Toplantı Tarihi ve No : 09.10.2015-133 Karar Tarihi ve

Kültür ve Turizm Bakanlığından: SAMSUN KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 57.00/610 Toplantı Tarihi ve No : 09.10.2015-133 Karar Tarihi ve Kültür ve Turizm Bakanlığından: SAMSUN KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 57.00/610 Toplantı Tarihi ve No : 09.10.2015-133 Toplantı Yeri Karar Tarihi ve No : 09.10.2015-2951 SAMSUN Sinop Ġli,

Detaylı

ELEKTRĠK PĠYASASINDA LĠSANSSIZ ELEKTRĠK ÜRETĠMĠNE ĠLĠġKĠN YÖNETMELĠK KAPSAMINDA. OCAK-ġUBAT / 2015 ĠLE ÖNCEKĠ DÖNEM BAġVURULARININ

ELEKTRĠK PĠYASASINDA LĠSANSSIZ ELEKTRĠK ÜRETĠMĠNE ĠLĠġKĠN YÖNETMELĠK KAPSAMINDA. OCAK-ġUBAT / 2015 ĠLE ÖNCEKĠ DÖNEM BAġVURULARININ ELEKTRĠK PĠYASASINDA LĠSANSSIZ ELEKTRĠK ÜRETĠMĠNE ĠLĠġKĠN YÖNETMELĠK KAPSAMINDA OCAK-ġUBAT / 2015 ĠLE ÖNCEKĠ DÖNEM BAġVURULARININ TEKNĠK DEĞERLENDĠRME SONUÇLARI 02/04/2015 Elektrik Piyasasında Lisanssız

Detaylı

EMLAK VE İSTİMLAK MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU. Kotlu Kroki İstikamet Krokisi. 2- Yapı Aplikasyon Projesi

EMLAK VE İSTİMLAK MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU. Kotlu Kroki İstikamet Krokisi. 2- Yapı Aplikasyon Projesi SIRA NO: 1- HİZMETİN ADI Kotlu Kroki İstikamet Krokisi 2- Yapı Aplikasyon Projesi 3-4- Toprak, Zemin Aplikasyonu, Temel Su Basman Vizeleri Bağımsız Bölüm Planı Ve Röperli Kroki Projesi 5- Yol Proje 6-7-

Detaylı

SAĞLAM GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. PORTFÖY TABLOSU

SAĞLAM GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. PORTFÖY TABLOSU SAĞLAM GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. PORTFÖY TABLOSU Tablo Tarihi: 31.3.7 (YTL) GAYRĠMENKULLER, GAYRĠMENKUL PROJELERĠ, Yeri ve Özellikleri AlıĢ Tarihi AlıĢ Maliyeti GAYRĠMENKULE DAYALI HAKLAR AlıĢ

Detaylı

ELEKTRİK PİYASASINDA LİSANSSIZ ELEKTRİK ÜRETİMİNE İLİŞKİN YÖNETMELİK KAPSAMINDA MEDAŞ A YAPILAN MART/ NİSAN 2016 DÖNEMİ

ELEKTRİK PİYASASINDA LİSANSSIZ ELEKTRİK ÜRETİMİNE İLİŞKİN YÖNETMELİK KAPSAMINDA MEDAŞ A YAPILAN MART/ NİSAN 2016 DÖNEMİ ELEKTRİK PİYASASINDA LİSANSSIZ ELEKTRİK ÜRETİMİNE İLİŞKİN YÖNETMELİK KAPSAMINDA MEDAŞ A YAPILAN MART/2016 - NİSAN 2016 DÖNEMİ ve ŞUBAT 2016 (EKSİK EVRAK) BAŞVURULARININ ÖN DEĞERLENDİRME KOMİSYON KARARLARI

Detaylı

ELEKTRĠK PĠYASASINDA LĠSANSSIZ ELEKTRĠK ÜRETĠMĠNE ĠLĠġKĠN YÖNETMELĠK KAPSAMINDA. NĠSAN / 2015 ĠLE ÖNCEKĠ DÖNEM BAġVURULARININ

ELEKTRĠK PĠYASASINDA LĠSANSSIZ ELEKTRĠK ÜRETĠMĠNE ĠLĠġKĠN YÖNETMELĠK KAPSAMINDA. NĠSAN / 2015 ĠLE ÖNCEKĠ DÖNEM BAġVURULARININ ELEKTRĠK PĠYASASINDA LĠSANSSIZ ELEKTRĠK ÜRETĠMĠNE ĠLĠġKĠN YÖNETMELĠK KAPSAMINDA NĠSAN / 2015 ĠLE ÖNCEKĠ DÖNEM BAġVURULARININ TEKNĠK DEĞERLENDĠRME SONUÇLARI 17/06/2015 Elektrik Piyasasında Lisanssız Elektrik

Detaylı

Konya TEOG boş kontenjanlar Teog taban puanları

Konya TEOG boş kontenjanlar Teog taban puanları On5yirmi5.com Konya TEOG boş kontenjanlar Teog taban puanları 2015-2016 yılı Konya Teog hangi liselerde boş kontenjan var, e-okul için taban puanları, toplam kontenjları ve TEOG okul türleri işte bu listede.

Detaylı

RÜZGÂR ENERJĠSĠNE DAYALI LĠSANS BAġVURULARININ TEKNĠK DEĞERLENDĠRĠLMESĠ HAKKINDA YÖNETMELĠK

RÜZGÂR ENERJĠSĠNE DAYALI LĠSANS BAġVURULARININ TEKNĠK DEĞERLENDĠRĠLMESĠ HAKKINDA YÖNETMELĠK Resmi Gazete Tarihi: 09.11.2008 Resmi Gazete Sayısı: 27049 RÜZGÂR ENERJĠSĠNE DAYALI LĠSANS BAġVURULARININ TEKNĠK DEĞERLENDĠRĠLMESĠ HAKKINDA YÖNETMELĠK BĠRĠNCĠ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak, Tanımlar ve Kısaltmalar

Detaylı

Ruhsat Harcı (2015 yılı için Jeotermal kaynak iģletme harç miktarı; 7.028,45 TL., mineralli su iģletme ruhsat harç miktarı 3.514,25 TL.

Ruhsat Harcı (2015 yılı için Jeotermal kaynak iģletme harç miktarı; 7.028,45 TL., mineralli su iģletme ruhsat harç miktarı 3.514,25 TL. JEOTERMAL KAYNAK VE DOĞAL MĠNERALLĠ SULAR ARAMA RUHSATI MÜRACAATI Talep sahibince 1/25000 ölçekli pafta adı ve altı derecelik dilim esas alınarak yedi basamaklı koordinat sistemine göre yirmi noktayı ve

Detaylı

: Denizli BüyükĢehir Belediyesi UKOME ġube Müdürlüğünün tarih ve 80 sayılı yazısına istinaden; S plaka artırım ihalesinin yapılması

: Denizli BüyükĢehir Belediyesi UKOME ġube Müdürlüğünün tarih ve 80 sayılı yazısına istinaden; S plaka artırım ihalesinin yapılması TEKLİF : Denizli BüyükĢehir Belediyesi UKOME ġube Müdürlüğünün 26.09.2014 tarih ve 80 sayılı yazısına istinaden; S plaka artırım ihalesinin yapılması TEKLİF İLE İLGİLİ MEVZUAT HÜKÜMLERİ : 5216 Sayılı BüyükĢehir

Detaylı

24 HAZİRAN A 24 KALA KONYA DA SON DURUM ANKETİ HAZİRAN

24 HAZİRAN A 24 KALA KONYA DA SON DURUM ANKETİ HAZİRAN 24 HAZİRAN A 24 KALA KONYA DA SON DURUM ANKETİ HAZİRAN - 2018 24 HAZİRANA 24 KALA KONYADA SON DURUM ANKETİ Buaraştırma 29 31 Mayıs 2018 tarihleri arasında 24 Haziran 2018 de yapılacak Cumhurbaşkanlığı

Detaylı

ŞİŞLİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI YAPI KONTROL MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

ŞİŞLİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI YAPI KONTROL MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU ŞİŞLİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI YAPI KONTROL MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA NO HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ) 2- Tapu 3- Çap, aplikasyon krokisi veya

Detaylı

2. METODOLOJĠ 1 METODOLOJĠ. Programlar ile Ġstatistiksel Veri Analizi-2 (Prof.Dr. Kazım ÖZDAMAR,2002) çalıģmalarından yararlanılmıģtır.

2. METODOLOJĠ 1 METODOLOJĠ. Programlar ile Ġstatistiksel Veri Analizi-2 (Prof.Dr. Kazım ÖZDAMAR,2002) çalıģmalarından yararlanılmıģtır. GĠRĠġ 1 GĠRĠġ 2 GĠRĠġ 3 İÇİNDEKİLER 1. GĠRĠġ... 4 2. METODOLOJĠ... 5 3. TEMEL BĠLEġENLER ANALĠZĠ TEKNĠĞĠNĠN UYGULANMASI... 8 4. TR52 DÜZEY 2 BÖLGESĠ ĠLÇELERĠ SOSYAL GELĠġMĠġLĠK ENDEKSĠ...10 5. SONUÇ...27

Detaylı

BARTIN İL ÖZEL İDARESİ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

BARTIN İL ÖZEL İDARESİ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA NO VATANDAŞA SUNULAN HİZMETİN ADI 1 Tarımsal Sulama Suyu İzinleri 2 Yem Bitkileri Tohumu Desteği 3 Meyvecilik desteği (Çilek, Kiraz,Elma) 4 Zirai Kredi Proje Tasdikleri 5 6 Orman Köylüsünü Destekleme

Detaylı

ANTALYA ORMAN BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ ALANYA ORMAN İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

ANTALYA ORMAN BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ ALANYA ORMAN İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU ANTALYA ORMAN BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ ALANYA ORMAN İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA NO HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER (şirket ise imza sirküsü, yetki belgesi ve vekâletname) HİZMETİN

Detaylı

KİRA YARDIMI UYGULAMALARI KILAVUZU

KİRA YARDIMI UYGULAMALARI KILAVUZU KİRA YARDIMI UYGULAMALARI KILAVUZU Çevre ve Şehircilik İl Müdürlükleri (Riskli Olarak Tespit Edilmiş Yapılar) ALTYAPI VE KENTSEL DÖNÜŞÜM HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 20.01.2015 [Metni yazın] 1. Amaç; Bu

Detaylı

Kurulu Güç (kw) Konya İli Yunak İlçesi Böğrüdelik Köyü 124 Ada 3 Parsel. Konya İli Yunak İlçesi Böğrüdelik Köyü 124 Ada 3 Parsel

Kurulu Güç (kw) Konya İli Yunak İlçesi Böğrüdelik Köyü 124 Ada 3 Parsel. Konya İli Yunak İlçesi Böğrüdelik Köyü 124 Ada 3 Parsel ELEKTRİK PİYASASINDA LİSANSSIZ ELEKTRİK ÜRETİMİNE İLİŞKİN YÖNETMELİK KAPSAMINDA ŞUBAT/2016 İLE ÖNCEKİ DÖNEM BAŞVURULARININ TEKNİK DEĞERLENDİRME SONUÇLARI 21/03/2016 Elektrik Piyasasında Lisanssız Elektrik

Detaylı

SAĞLAM GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. PORTFÖY TABLOSU

SAĞLAM GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. PORTFÖY TABLOSU GAYRĠMENKULLER, GAYRĠMENKUL PROJELERĠ, GAYRĠMENKULE DAYALI HAKLAR Yeri ve Özellikleri AlıĢ Tarihi AlıĢ Maliyeti AlıĢ Tarihi AlıĢ Tarihi Portföy Toplam Port. Değ. Oranı Arsalar ve Araziler 0 0% Binalar

Detaylı

AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 3. TOPLANTI YILI 2017 SENESĠ MART AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ

AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 3. TOPLANTI YILI 2017 SENESĠ MART AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 3. TOPLANTI YILI 2017 SENESĠ MART AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ Avcılar Belediye Meclisinin 6. Seçim Dönemi 3. Toplantı Yılı 2017 Senesi MART ayı Meclis

Detaylı

KADIKÖY BELEDİYE BAŞKANLIĞI PLAN VE PROJE MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

KADIKÖY BELEDİYE BAŞKANLIĞI PLAN VE PROJE MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU 1 KADIKÖY BELEDİYE BAŞKANLIĞI PLAN VE PROJE MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU EVRAK KAYIT BÜROSU 1 - İmar arşiv dosyasının arşivden çekilmesi - Onaylı mimari projenin ozalitinin temini (ozalit çektirme

Detaylı

Kültür ve Turizm Bakanlığından: KONYA KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR Toplantı Yeri: KONYA Toplantı Tarihi ve No :

Kültür ve Turizm Bakanlığından: KONYA KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR Toplantı Yeri: KONYA Toplantı Tarihi ve No : Kültür ve Turizm Bakanlığından: KONYA KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR Toplantı Yeri: KONYA Toplantı Tarihi ve No : 08.09.2014-106 Karar Tarihi ve No : 08.09.2014-2221 Konya İli, Karatay İlçesi,

Detaylı

MUĞLA YATAĞAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

MUĞLA YATAĞAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI HİZMET STANDARTLARI TABLOSU MUĞLA YATAĞAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA NO VATANDAŞA SUNULAN HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ(ENGEÇ SÜRE) *6 ADET FOTOĞRAF 1 NİKÂH 2 İMAR

Detaylı

KIRIKKALE İL ÖZEL İDARESİ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU. 1- Dilekçe, 2- Ücret makbuzu

KIRIKKALE İL ÖZEL İDARESİ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU. 1- Dilekçe, 2- Ücret makbuzu SIRA NO 1 2 VATANDAŞA SUNULAN HİZMETİN ADI İl Özel İdaresine Ait Araçların Kiralanması Sulama Suyu, Toprak Analizi ve İçme suyu Analizleri 3 Toprak Etüt Hizmetleri 4 Köy Gelişim Alanı İmar Planı 5 İfraz

Detaylı

ÇĠFTÇĠ KAYIT FORMU. A 11. Adresi Bilgileri Ġkametgah ĠĢletme A 12. Ġli A 13. Ġlçesi A 14. Köy/Mahalle. Okur-yazar ama bir okul bitirmedi.

ÇĠFTÇĠ KAYIT FORMU. A 11. Adresi Bilgileri Ġkametgah ĠĢletme A 12. Ġli A 13. Ġlçesi A 14. Köy/Mahalle. Okur-yazar ama bir okul bitirmedi. A- KiĢisel Bilgiler A 1. T.C. Kimlik / Vergi Kimlik A 2. Adı, oyadı A 3. Baba Adı A 4. Ana Adı A 5. Cinsiyeti A 6. Doğum Tarihi (Gün/ay/yıl) A 7. Telefon A 8. e-posta A 9. BaĢvuru Tarihi A 10. BaĢvuru

Detaylı

T.C. TARSUS BELEDĠYE MECLĠSĠ KARARI. Karar No : 2016/11-1 (109) Karar Tarihi : 01/12/2016

T.C. TARSUS BELEDĠYE MECLĠSĠ KARARI. Karar No : 2016/11-1 (109) Karar Tarihi : 01/12/2016 Karar No : 2016/11-1 (109) Gündem maddesi gereğince; Temizlik İşleri Müdürlüğü nün 25/11/2016 tarih ve 32341 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; Mersin BüyükĢehir Belediye BaĢkanlığı Çevre Koruma ve

Detaylı

SAĞLAM GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. PORTFÖY TABLOSU

SAĞLAM GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. PORTFÖY TABLOSU SAĞLAM GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. PORTFÖY TABLOSU Tablo Tarihi: 31.12.6 (YTL) GAYRĠMENKULLER, GAYRĠMENKUL PROJELERĠ, GAYRĠMENKULE DAYALI HAKLAR Yeri ve Özellikleri AlıĢ Tarihi AlıĢ Maliyeti AlıĢ

Detaylı

06.11.2013 2013 toplantı döneminin 10. birleşiminin 1. oturumunun yapılması için toplandı.

06.11.2013 2013 toplantı döneminin 10. birleşiminin 1. oturumunun yapılması için toplandı. KAPAKLI BELEDĠYESĠ MECLĠS KARAR ÖZETLERĠ -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Karar Tarihi: 06.11.2013 Toplantı No:

Detaylı

ĠSPANYA TĠCARĠ ĠġVEREN- ġġrket ORTAĞI ĠÇĠN GEREKEN BELGELER

ĠSPANYA TĠCARĠ ĠġVEREN- ġġrket ORTAĞI ĠÇĠN GEREKEN BELGELER İSPANYA Çilek Travel, vize takibinizi yapar Vize alımı için hiçbir Ģekilde garanti vermez. Vize harcı ve koordinasyon ücretleri her bir baģvuru için ödenecek olup iade edilmezler. BaĢvurularınızın değerlendirilmesi

Detaylı

ODUNPAZARI KAYMAKAMLIĞI İLÇE GIDA TARIM VE HAYVANCILIK MÜDÜRLÜĞÜ KAMU HİZMETLERİ STANDARTLARI TABLOSU

ODUNPAZARI KAYMAKAMLIĞI İLÇE GIDA TARIM VE HAYVANCILIK MÜDÜRLÜĞÜ KAMU HİZMETLERİ STANDARTLARI TABLOSU SIRA NO VATANDAŞA SUNULAN HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (YAKLAŞIK) 1 ÇKS Başvuru Kabulü 1.Kimlik Fotokopisi 2.Başvuru Dilekçesi 3.Çiftçi Kayıt Formu 4.(C Formu) Üretim

Detaylı

BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER. Resmi Yazı veya Dilekçe ile bildirim yapıldığında (3194 sayılı İmar Kanununun 39. ve 40.maddelerine göre; kesme yazıları

BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER. Resmi Yazı veya Dilekçe ile bildirim yapıldığında (3194 sayılı İmar Kanununun 39. ve 40.maddelerine göre; kesme yazıları YUNUSEMRE BELEDİYESİ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU (İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ) SIRA NO 1 2 HİZMETİN ADI Metruk Yapıların Yıkılması İşi Yanan Yıkılan Bina Formu Düzenlemesi BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER

Detaylı

KÜTAHYA İL ÖZEL İDARESİ HİZMET STANDARTLARI FORMLARI

KÜTAHYA İL ÖZEL İDARESİ HİZMET STANDARTLARI FORMLARI KÜTAHYA İL ÖZEL İDARESİ HİZMET STANDARTLARI FORMLARI İMAR VE KENTSEL İYİLEŞTİRME MÜDÜRLÜĞÜ .. /../2010 KÜTAHYA İL ÖZEL İDARESİNE (İmar ve Kentsel İyileştirme Müdürlüğü) Kütahya İli, İlçesi,.Köyü, Pafta,.Ada,.

Detaylı

ANKARA İLİ TEHLİKESİZ ATIK TOPLAMA AYIRMA TESİSLERİ

ANKARA İLİ TEHLİKESİZ ATIK TOPLAMA AYIRMA TESİSLERİ ANKARA İLİ TEHLİKESİZ ATIK TOPLAMA AYIRMA TESİSLERİ TESİSİN ADI ADRESİ ALABİLECEĞİ ATIK KODLARI BELGE GEÇERLİLİK TARİHİ DURKAYA METAL-DURSUN ÇĠNKAYA BĠRCANLAR KATI ATIK GERĠ DÖNÜġÜM TEM. NAK. TUR. TĠC.

Detaylı

MERSİN MUT BELEDİYESİ ÇORTAK KÖYÜ 616 NOLU PARSEL 1/5000 ÖLÇEKLİ NAZIM İMAR PLANI VE 1/1000 ÖLÇEKLİ UYGULAMA İMAR PLANI AÇIKLAMA RAPORU

MERSİN MUT BELEDİYESİ ÇORTAK KÖYÜ 616 NOLU PARSEL 1/5000 ÖLÇEKLİ NAZIM İMAR PLANI VE 1/1000 ÖLÇEKLİ UYGULAMA İMAR PLANI AÇIKLAMA RAPORU MERSİN MUT BELEDİYESİ ÇORTAK KÖYÜ 616 NOLU PARSEL 1/5000 ÖLÇEKLİ NAZIM İMAR PLANI VE 1/1000 ÖLÇEKLİ UYGULAMA İMAR PLANI AÇIKLAMA RAPORU 1 ÇATAKLI PLANLAMA 2014 Sayfa ĠÇĠNDEKĠLER..2 HARĠTALAR DĠZĠNĠ 2 FOTOĞRAFLAR

Detaylı

ELEKTRĠK PĠYASASINDA LĠSANSSIZ ELEKTRĠK ÜRETĠMĠNE ĠLĠġKĠN YÖNETMELĠK KAPSAMINDA. KASIM/2015 ĠLE ÖNCEKĠ DÖNEM BAġVURULARININ

ELEKTRĠK PĠYASASINDA LĠSANSSIZ ELEKTRĠK ÜRETĠMĠNE ĠLĠġKĠN YÖNETMELĠK KAPSAMINDA. KASIM/2015 ĠLE ÖNCEKĠ DÖNEM BAġVURULARININ ELEKTRĠK PĠYASASINDA LĠSANSSIZ ELEKTRĠK ÜRETĠMĠNE ĠLĠġKĠN YÖNETMELĠK KAPSAMINDA KASIM/2015 ĠLE ÖNCEKĠ DÖNEM BAġVURULARININ TEKNĠK DEĞERLENDĠRME SONUÇLARI 24/12/2015 Elektrik Piyasasında Lisanssız Elektrik

Detaylı

VATANDAŞA SUNULAN HİZMETLERDE İSTENİLEN BELGELER ve İŞ BİTİRME SÜRELERİ KASTAMONU ORMAN BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ

VATANDAŞA SUNULAN HİZMETLERDE İSTENİLEN BELGELER ve İŞ BİTİRME SÜRELERİ KASTAMONU ORMAN BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ VATANDAŞA SUNULAN HİZMETLERDE İSTENİLEN BELGELER ve İŞ BİTİRME SÜRELERİ KASTAMONU ORMAN BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ SIRA NO HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ GEÇ) (EN 1.Talep Dilekçesi

Detaylı

MECLİS KARARI. Ġlgi : Park ve Bahçeler Müdürlüğünün 25/ 09/ 2012 tarih ve M.41.3.GEB sayılı yazısı.

MECLİS KARARI. Ġlgi : Park ve Bahçeler Müdürlüğünün 25/ 09/ 2012 tarih ve M.41.3.GEB sayılı yazısı. Karar No Kararın Barış Mah. 1806/3 sokakta yeni yapılan parka isim 2012 / 175 Özü verilmesi talebi 1.ci oturumu / Cuma günü saat 16:00 da yapılan meclis toplantısında alınan 175 sayılı meclis karar suretidir.

Detaylı