YEREL YARIŞMA KURALLARI

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "YEREL YARIŞMA KURALLARI"

Transkript

1 MESAFE BÜLTENİ 2017

2 YEREL YARIŞMA KURALLARI Etkinliğin Adı : Yer : Tarihler : Amaç: Yarışmanın amaçı güvenli, adil ve tatmin edici yarışma uçuşu sunmaktır. Böylece en iyi pilotlar ödüllendirilecek, pilotlar ve milletler arası bağlar güçlendirilecektir. Yarışma Katılım Ücreti (FAI Gözlemcilerinden Yarışma Ücreti Alınmayacaktır.) Yarışma Katılım Koşulları Diğer ülke pilotlarının FAI' ye üye resmi Havacılık Kulüplerinden aldıkları geçerli FAI Sporcu Lisansına, yerli pilotların ise THK'dan aldıkları geçerli Yamaçparaşüt Pilot Sertifikasına (En az P4 seviyesi) sahip olmaları gerekmektedir. Konaklama: Etkinlik Takvimi: Etkinlik takvimi yarışma ofisinde bulunan Genel Bilgilendirme Panosunda bulunacaktır. Düzenleme ve değişiklikler organizatör tarafından zamanında duyurulacaktır. Organizasyon: (Organize eden kulüp, dernek, ve koordinatör belirtilecek.) Görevliler: Yarışma Direktörünün daha önce bir yarışmada herhangi bir görev almış olması gerekir. Jüri Sporcuların arasından brifing esnasında seçilecektir. Kategori: Bu etkinlik OPEN FAI 2 nd CAT. Yarışması olarak teyit edilmiştir. Pilotlar WPRS sisteminde puan alabilecektir. Takım Sözcüsü: Yarışmadaki her ülkenin katılımcıları yarışma boyunca ülke takımları ve organizasyon arası ilişkinin kurulması için bir sözcü seçecektir. Bu kişinin görevi yaşanılan sorunları organizasyona iletmektir.

3 Görev oluşturma ve Güvenlik Komitesi: Görev oluşturma ve Güvenlik Komitesi, kayıt gününde pilotlar tarafından seçilecektir. Bu komiteler, genel brifing sırasında ve genel bilgilendirme panosunda duyurulacaktır. Saygı: Lütfen organizasyon görevlilerine saygı duyunuz ve güvenliğinizden sorumlu oldukları için yönergelerini itiraz etmeden yerine getiriniz. Yarışma boyunca planlanan saatlere (brifing, ulaşım, geri bildirim vs.) uyunuz. Uymayan pilotlara ceza puanı verilebilecektir. Ayrıca lütfen yarışma bölgesine saygı duyunuz. Kurallar: Bu yarışmada resmi FAI kuralları (S7B) uygulanacaktır. Yarışma organizasyonu yerel kurallarını ayrıca yayınlayabilir ancak bu kurallar FAI kuralları ile çelişemez. GAP2007 skor hesaplama sistemi kullanılacaktır. Genel Bilgilendirme Panosunda parametre detayları belirtilecektir. GAP 2007 haricinde kullanılmak istenen bir puanlama sistemi olması durumunda THK ile irtibata geçilip onay alındıktan sonra kullanılabilir. GAP parametreleri ilk görev brifinginde duyurulacaktır. Uçuşların kontrolünde sadece GPS cihazları kabul edilecektir. Tüm yarışmacılar GPS cihazlarının kablolarını beraberlerinde getirmek zorundadırlar. Bu yarışma 2 kategoriyi kapsamaktadır: Açık sınıf kategorisi Türkiye Sıralaması Yarışma sonuçları: Yarışma tamamlandıktan en geç 3 gün içinde THK nın ilgili birimine iletilecek ve yarışma sonuçları THK tarafından FAI ye bildirilecektir.(fai nin istediği formatta düzenlenecektir.) İrtibat mail adresi: disiliskiler@thk.org.tr Tel: BİREYSEL ÖDÜLLER: -Genel Açık Sınıf -Genel Kadınlar TAKIM ÖDÜLLERİ Kulüp takımları: Pilotlar yarışmada takım kategorisinde yarışabilirler. Her takım 5 erkek, 1 kadın olmak üzere en fazla 6 pilottan oluşabilir. Daha az sayıda pilottan oluşan takımlar Yarışma Direktörü tarafından kabul edilebilir. Her takım 3 erkek, 1 kadın olmak üzere en az 3 pilottan oluşabilir.

4 Görev puanlaması: Sadece en iyi 3+1 pilotun puanları kabul edilecektir. Erkek pilotların puanları, kadın pilotun puanı yerine kabul edilmeyecektir. Yarışma başladıktan sonra takımlarda ve pilot sayılarında değiştirilme yapılamaz YARIŞMA Güvenlik 1. Telsiz kullanımı zorunludur. VOX kullanımı yasaktır. Yarış boyunca sadece VHF bandı kullanılacaktır. 2. Yarış boyunca tüm pilot telsizler Güvenlik Frekansı nda olmalıdır. 3. İniş sonrasında telsizler Güvenlik Frekansından Toplama Frekansı na geçirilmelidir. 4. Güvenlik nedeniyle her günün görevinde dönüş noktalarında Yarışma Direktörüyle iletişimde olan gözlemciler(görev ve Güvenlik Komitesi) bulunacaktır. 5. Planlanan iniş alanında engeller bulunmamaktaır. Fakat aksi bir alana iniş durumunda lütfen iniş alanının etrafında yüksek gerilim kabloları ve elektrik hatları bulunmadığından emin olunuz. 6. Güvenlik Geri Bildirimi tüm pilotlar için zorunludur ve olabildiğince erken, görev panosunda bildirilen zamanlar içerisinde yapılmalıdır. Tüm pilotlar şahsi olarak karargaha güvenlik geri bildiriminde bulunmalidirlar. Bu bize yarışmacıları devamlı kontrol imkanı vereceğinden arama kurtarma işlemlerini gerektirmeyecektir. Bu kurala uymayan pilotlar yarışmadan diskalifiye edilecektir. Görev iptali: İptal anonsu Güvenlik frekansından duyurulacaktır ve bu duyuruyu yapabilecek tek yetkili Yarışma Direktörüdür. Acil Durumlar: Olası acil durumlar için bir ambulans ve kurtarma ekibi, arama kurtarma çalışmaları için bulundurulacaktır. Bulut uçuşu: Güvenlik İhlallerinin beraberinde bulut uçuşu hile olarak kabul edilecektir. Pilotlar buluta varmadan temiz bir şekilde yükselen havadan ayrılmalıdırlar. Bulut uçuşu kesinlikle yasak olup tespiti halinde 0 puan ile cezalandırılır. Tekrarı halinde diskalifiye yaptırımı uygulanabilecektir. Organizatör tüm pilotların irtifa İhlali yapmaları durumunu GPS uçuş kayıtlarından kontrol etme hakkına sahiptir. Kalkış alanında termik uçuşu: Her yarışmacı kalkışını yaptıktan sonra kalkış alanını diğer yarışmacıların kalkışını engellememek amacıyla terketmelidir. Kalkış alanına yakın irtifada termik uçuşu yapan pilotlara ceza veya yarışmadan diskalifiye yaptırımı uygulanabilecektir Acil durumda diğer pilotlara yardım: Başka bir yarışmacıyı desteklemek amacıyla kendi uçuşunu kısıtlayan, erken inen pilotun durumuna Yarışma Direktörü karar verecektir. Yarışmacılara dışarıdan katkılar: Yön veya termik konumları konularında yarışmacı olmayan bir hava aracı tarafından yapılan yardımlar kesinlikle yasaktır. Yarışma öncesi uçucular görev başlamadan önce planlanan bölgeye iniş yapmalıdırlar.

5 Ceza Puanları S7B de belirlenen ceza puanlarından farklı uygulamalar Yarışma Direktörü tarafından brifingde duyurulacaktır. Bulut Uçuşu 1. İhlal - o gün sıfır puan 2. ilhlal yarışmadan ihraç Yanlış Yönde Dönüş 1. İhlal uyarı 2. İhlal 100 ceza puanı ve devamındaki İhlallerde 2 katı ceza puanı Tehlikeli ve Agresif Uçuş 1. İhlal uyarı 2. İhlal 100 ceza puanı ve devamındaki İhlallerde 2 katı ceza puanı Gol sahasında geldikten sonra akrobasi manevraları 1. İhlal uyarı 2. İhlal 100 ceza puanı ve devamındaki İhlallerde 2 katı ceza puanı Pencere açıldıktan sonra kalkış alanına izinsiz iniş 1. İhlal 100 ceza puanı ve devamındaki İhlallerde 2 katı ceza puanı Geri Bildirim Yapılmaması 1. İhlal - o gün sıfır puan 2. İhlal yarışmadan ihraç Fazla Balast Kullanımı 1. İhlal 100 ceza puanı 2. İhlal o gün sıfır puan 3. İhlal yarışmadan ihraç Kanat Numarası Bulunmaması 1.İhlal 100 Ceza Puanı

6 2.İhlal 200 Ceza Puanı 3.İhlal Yarışmadan ihraç Telsiz Bulunmaması 1.İhlal 200 Ceza Puanı 2.İhlal yarışmadan ihraç Şikayetler ve Protestolar Şikayetler Yarışma Direktörüne iletilerek veya vekiline takım sözcüsü tarafından yazılı olarak iletilebilir.şikayet geçici sonuçların duyurulmasından en geç 2 saat sonra iletilmelidir. Eğer ki, şikayetçi yapılan geri dönüşten memnun değilse, takım sözcüsü Yarışma Direktörüne veya vekiline protesto yazabilir. Protesto başvurusu için geçerli süre şikayet ananos edildikten sonraki 10 saat süredir.( son task Günü hariç)son task gününde geçici sonuçlar açıklandıktan sonra şikayet için bir saat protesto için 2 saattır.protesto ücreti. Euro dur ve protesto haklı görülürse iade edilir. Hava Tahmini Raporu Meteoroloji uzmanı tüm pilotları ve görev komitesini, görev brifingi sırasında bilgilendirecektir. Task uzunluğu yerel hava durumlarına göre değişecektir. Görev öncesi ve görev sırasında pilotlara hava muhalefetleriyle ilgili anında bilgi verilecektir. Lütfen ani hava değişimlerini gözlemleyiniz. Uçuş süresi (pencere açılışı, pencere kapanışı, görev türü vs.) güncel hava tahmini raporuna göre belirlenecektir. Başlangıç Noktası Organizatör başlangıç noktasına(kalkış alanı) ulaşım sağlayacak ve kalkış noktasında gereken emniyet tedbirlerini alacaktır. Dönüş Noktaları Dönüş noktası sayısı *, silindir yarıçapı min 400 mt dir. Organizatör dönüş noktalarında ve silindir yarıçaplarında düzenleme yapabilirler. Bu durumda görev brifinginde tüm pilotlara duyurulacaktır. İhtiyaç halinde günde bir defadan fazla olmamak üzere yeni donuş noktaları görevlerde kullanılabilir. Kalkış Resmi yarışma zamanı GPS zamanıdır. Yarışma Direktörü güvenlik sebeplerinden ötürü kalkışları durdurabilir. Eğer ki pilot uçmamaya karar vermişse, organizasyon ekibini zorunlu güvenlik geri bildirimi son saatinden önce bildirilmelidir. Yarışma Günleri Bu etkinlikte yarışma günü vardır.

7 Kalkış Alanı: Yarışmacı pilotların kalkış alanı olarak kullanılmak üzere.. kalkış alanı belirlernmiştir. Bitiş Noktası İniş alanının emniyetli olması organizatörün sorumluluğundadır. Maksimum Yarışmacı sayısı Bu yarışma için maksimum yarışmacı sayısı 150 kişidir. FAI lisanslarının kontrolu Yarışmacı lisanları ilgili Federasyonun gözlemcileri vasıtasıyla kontrol edilecektir. Web sitesi bilgileri Yarışmanın resmi web sitesi olarak sitesi kullanılacaktır. İngilizce ve Türkçe olarak hazırlanmıştır. Sigorta Yarışmacılar için sigorta gerekli ve zorunludur. Her yarışmacı sigortasının Türkiye de ve.. bölgesinde hangi hastahanelerde geçerli olduğunu bilmek zorundadır. Organizasyon bu konuda beyana dayalı bildiri kabul eder ve her ülkenin kendi şartlarına bağlı olarak sigorta teminatının Ambulans, helikopter ve yatarak tedavi masraflarını karşılayacağını varsayar. Bu bilgilerin eksik veya yanlış olması yarışmacı pilotların mesuliyetindedir! İniş Sonrasında Toplama: Tüm pilotlar kanatlarını indikleri anda katlamalıdırlar. Açık kanadın acil durum anlamına geldiği unutulmamalıdır. Pilotların telsizlerini Güvenlik Frekansından Toplam Frekansına geçirmeleri ve güvenlik geri bildirimlerini telsiz, telefon, sms yollarıyla yapmaları zorunludur. Toplama araçları belirlenen ana yollar üzerinde hareket edeceklerdir. Kazasız ve adil bir yarışma olması dileklerimizle. Organizatör:

10. TÜRKİYE AÇIK YELKENKANAT MESAFE ŞAMPİYONASI

10. TÜRKİYE AÇIK YELKENKANAT MESAFE ŞAMPİYONASI TÜRK HAVA KURUMU 10. TÜRKİYE AÇIK YELKENKANAT MESAFE ŞAMPİYONASI 02 05 Haziran 2016 Ali Dağı-Talas/KAYSERİ BÜLTEN NO: 1 Ankara 2016 1 1. ŞAMPİYONANIN MAKSADI Tüm sporcuların FAI yarışma kurallarını öğrenmesini

Detaylı

TÜRKİYE AÇIK SPORT CLASS YELKENKANAT MESAFE ŞAMPİYONASI

TÜRKİYE AÇIK SPORT CLASS YELKENKANAT MESAFE ŞAMPİYONASI TÜRK HAVA KURUMU TÜRKİYE AÇIK SPORT CLASS YELKENKANAT MESAFE ŞAMPİYONASI 06 08 Temmuz 2017 İnönü/ESKİŞEHİR BÜLTEN NO: 1 Ankara 2017 1 1. ŞAMPİYONANIN MAKSADI Türk yelkenkanat pilotları ile yabancı pilotları

Detaylı

TÜRK HAVA KURUMU TÜRKİYE YAMAÇPARAŞÜT HEDEF LİGİ ETAP BÜLTENİ (AÇIK)../.../2016. Yer Belirtilecek (. Etap) BÜLTEN NO :..

TÜRK HAVA KURUMU TÜRKİYE YAMAÇPARAŞÜT HEDEF LİGİ ETAP BÜLTENİ (AÇIK)../.../2016. Yer Belirtilecek (. Etap) BÜLTEN NO :.. TÜRK HAVA KURUMU TÜRKİYE YAMAÇPARAŞÜT HEDEF LİGİ ETAP BÜLTENİ (AÇIK)../.../2016 Yer Belirtilecek (. Etap) BÜLTEN NO :.. Ankara 2016 1. ŞAMPİYONANIN MAKSADI Türk ve diğer ülke yamaçparaşüt pilotlarını bir

Detaylı

TÜRK HAVA KURUMU TÜRKİYE YAMAÇPARAŞÜT HEDEF LİGİ 4. ETAP BÜLTENİ (AÇIK) Ağustos Rize (Şahin Tepesi) ( 4.Etap) BÜLTEN NO : 1.

TÜRK HAVA KURUMU TÜRKİYE YAMAÇPARAŞÜT HEDEF LİGİ 4. ETAP BÜLTENİ (AÇIK) Ağustos Rize (Şahin Tepesi) ( 4.Etap) BÜLTEN NO : 1. TÜRK HAVA KURUMU TÜRKİYE YAMAÇPARAŞÜT HEDEF LİGİ 4. ETAP BÜLTENİ (AÇIK) 10-12 Ağustos 2018 Rize (Şahin Tepesi) ( 4.Etap) BÜLTEN NO : 1 Ankara 2018 1. ŞAMPİYONANIN MAKSADI Türk ve diğer ülke yamaçparaşüt

Detaylı

TÜRK HAVA KURUMU TÜRKİYE YAMAÇ PARAŞÜTÜ HEDEF LİGİ ETAP BÜLTENİ (AÇIK) 12-14 HAZİRAN /2015. NİLÜFER / BURSA (5. Etap) BÜLTEN NO : 5.

TÜRK HAVA KURUMU TÜRKİYE YAMAÇ PARAŞÜTÜ HEDEF LİGİ ETAP BÜLTENİ (AÇIK) 12-14 HAZİRAN /2015. NİLÜFER / BURSA (5. Etap) BÜLTEN NO : 5. TÜRK HAVA KURUMU TÜRKİYE YAMAÇ PARAŞÜTÜ HEDEF LİGİ ETAP BÜLTENİ (AÇIK) 12-14 HAZİRAN /2015 NİLÜFER / BURSA (5. Etap) BÜLTEN NO : 5 Ankara 2015 1. ŞAMPİYONANIN MAKSADI Türk ve diğer ülkelerden yamaç paraşütü

Detaylı

TÜRKİYE ULUSAL YELKENKANAT ŞAMPİYONASI AÇIK

TÜRKİYE ULUSAL YELKENKANAT ŞAMPİYONASI AÇIK TÜRK HAVA KURUMU TÜRKİYE ULUSAL YELKENKANAT ŞAMPİYONASI AÇIK 26 29 Ağustos 2017 İnönü / ESKİŞEHİR BÜLTEN NO - 1 1 1. ŞAMPİYONANIN MAKSADI Türkiye deki sportif ve amatör havacıların daha iyi organize olmalarını

Detaylı

TÜRK HAVA KURUMU TÜRKİYE YAMAÇPARAŞÜT HEDEF LİGİ ETAP BÜLTENİ (AÇIK) EYLÜL İNÖNÜ ( 4. Etap) BÜLTEN NO : 1. Ankara 2016

TÜRK HAVA KURUMU TÜRKİYE YAMAÇPARAŞÜT HEDEF LİGİ ETAP BÜLTENİ (AÇIK) EYLÜL İNÖNÜ ( 4. Etap) BÜLTEN NO : 1. Ankara 2016 TÜRK HAVA KURUMU TÜRKİYE YAMAÇPARAŞÜT HEDEF LİGİ ETAP BÜLTENİ (AÇIK) 23-25 EYLÜL 2016 İNÖNÜ ( 4. Etap) BÜLTEN NO : 1 Ankara 2016 1. ŞAMPİYONANIN MAKSADI Türk ve diğer ülke yamaçparaşüt pilotlarını bir

Detaylı

TÜRK HAVA KURUMU TÜRKİYE YAMAÇPARAŞÜT HEDEF LİGİ BÜLTENİ (AÇIK) BÜLTEN NO : 1. Ankara 2017

TÜRK HAVA KURUMU TÜRKİYE YAMAÇPARAŞÜT HEDEF LİGİ BÜLTENİ (AÇIK) BÜLTEN NO : 1. Ankara 2017 TÜRK HAVA KURUMU TÜRKİYE YAMAÇPARAŞÜT HEDEF LİGİ BÜLTENİ (AÇIK) 2017 BÜLTEN NO : 1 Ankara 2017 1. YAMAÇPARAŞÜT HEDEF LİGİ DÜZENLENMESİNDEKİ AMAÇ Türk ve diğer ülke yamaçparaşüt pilotlarını bir araya getirerek

Detaylı

TÜRK HAVA KURUMU TÜRKİYE YAMAÇPARAŞÜT HEDEF LİGİ 6. ETAP BÜLTENİ (AÇIK) Kasım Muğla/Ören ( 6.Etap) BÜLTEN NO : 1.

TÜRK HAVA KURUMU TÜRKİYE YAMAÇPARAŞÜT HEDEF LİGİ 6. ETAP BÜLTENİ (AÇIK) Kasım Muğla/Ören ( 6.Etap) BÜLTEN NO : 1. TÜRK HAVA KURUMU TÜRKİYE YAMAÇPARAŞÜT HEDEF LİGİ 6. ETAP BÜLTENİ (AÇIK) 04-06 Kasım 2016 Muğla/Ören ( 6.Etap) BÜLTEN NO : 1 Ankara 2016 1. ŞAMPİYONANIN MAKSADI Türk ve diğer ülke yamaçparaşüt pilotlarını

Detaylı

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU PİRAT SINIF KOMİTESİ 2014 TYF TÜRKİYE PİRAT TROFESİ

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU PİRAT SINIF KOMİTESİ 2014 TYF TÜRKİYE PİRAT TROFESİ TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU PİRAT SINIF KOMİTESİ 2014 TYF TÜRKİYE PİRAT TROFESİ Genel Yarış İlanı Türkiye Yelken Federasyonu nun 2014 yılı Faaliyet Programı nda yer alan 2014 TYF Türkiye Pirat Trofesi 5

Detaylı

COLLEGE CUP YARIŞ İLANI

COLLEGE CUP YARIŞ İLANI COLLEGE CUP YARIŞ İLANI 26 29 Nisan 2018 Karacasöğüt / Marmaris / Muğla College Cup Liselerarası Yelken Yarışları 26-29 Nisan 2018 tarihleri arasında, Global Sailing Academy ev sahipliğinde Karacasöğüt

Detaylı

TYF Pirat Sınıf Komitesi 2013 Türkiye Pirat Ligi Yarış İlanı

TYF Pirat Sınıf Komitesi 2013 Türkiye Pirat Ligi Yarış İlanı TYF Pirat Sınıf Komitesi 2013 Türkiye Pirat Ligi Yarış İlanı Türkiye Yelken Federasyonu nun 2013 yılı Faaliyet Programı nda yer alan 2013 TYF Türkiye Pirat Ligi 5 etaptan oluşan bir şampiyona olarak gerçekleştirilecek

Detaylı

İNSANSIZ HAVA ARACI (İHA) KATEGORİSİ YARIŞMA KURALLARI

İNSANSIZ HAVA ARACI (İHA) KATEGORİSİ YARIŞMA KURALLARI İNSANSIZ HAVA ARACI (İHA) KATEGORİSİ YARIŞMA KURALLARI AMAÇ İnsansız hava araçları (İHA) günümüzde birçok alanda kullanılmaktadır. Havadan görüntü aktarımı en yaygın uygulamalar arasında olsa da küçük

Detaylı

UNI SPORTSBOAT CUP YARIŞ İLANI Ekim 2018 Karacasöğüt / Marmaris / Muğla

UNI SPORTSBOAT CUP YARIŞ İLANI Ekim 2018 Karacasöğüt / Marmaris / Muğla UNI SPORTSBOAT CUP YARIŞ İLANI 04 07 Ekim 2018 Karacasöğüt / Marmaris / Muğla Uni Sportsboat Cup Üniversiteler Arası Eş Tekneler (One Desing) Yarışı 04-07 Ekim 2018 tarihleri arasında, Global Sailing Academy

Detaylı

08-09 Ağustos 2015 Karamürsel/Kocaeli

08-09 Ağustos 2015 Karamürsel/Kocaeli 2015 TÜRKİYE PİRAT LİGİ 5.Etap Karamürsel Yelken Kulübü Pirat Kupası 08-09 Ağustos 2015 Karamürsel/Kocaeli Yarış İlanı 2015 Türkiye Pirat Ligi 5.Etap Karamürsel YK Pirat Kupası, Türkiye Yelken Federasyonu

Detaylı

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU KARS ÇILDIR GÖLÜ KABOTAJ KUTLAMALARI YELKEN YARIŞLARI İLANI. 30 Haziran 3 Temmuz

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU KARS ÇILDIR GÖLÜ KABOTAJ KUTLAMALARI YELKEN YARIŞLARI İLANI. 30 Haziran 3 Temmuz TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU KARS ÇILDIR GÖLÜ KABOTAJ KUTLAMALARI YELKEN YARIŞLARI İLANI 30 Haziran 3 Temmuz T.C. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı himayesinde Türkiye Yelken Federasyonu ve Kars

Detaylı

5-9 Mart Bodrum Muğla - Türkiye YARIŞ İLANI

5-9 Mart Bodrum Muğla - Türkiye YARIŞ İLANI VII. BODRUM ULUSLARARASI OPTİMİST YARIŞI ( BIOR ) 5-9 Mart 2019 Bodrum Muğla - Türkiye YARIŞ İLANI VII. Bodrum Uluslararası Optimist Yarışı (BIOR) 5-9 Mart 2019 tarihleri arasında B.B.Bodrum Spor Kulübü

Detaylı

8-12 Mart Bodrum Muğla - Türkiye YARIŞ İLANI

8-12 Mart Bodrum Muğla - Türkiye YARIŞ İLANI V. BODRUM ULUSLARARASI OPTİMİST YARIŞI ( BIOR ) 8-12 Mart 2017 Bodrum Muğla - Türkiye YARIŞ İLANI Açık V. Bodrum Uluslararası Optimist Yarışı (BIOR) 8-12 Mart 2017 tarihleri arasında B.B.Bodrum Spor Kulübü

Detaylı

Türkiye Yelken Federasyonu Pirat Sınıf Komitesi 2013 Türkiye Pirat Şampiyonası Temmuz 2013, Karamürsel-Kocaeli

Türkiye Yelken Federasyonu Pirat Sınıf Komitesi 2013 Türkiye Pirat Şampiyonası Temmuz 2013, Karamürsel-Kocaeli Türkiye Yelken Federasyonu Pirat Sınıf Komitesi 2013 Türkiye Pirat Şampiyonası 06-07 Temmuz 2013, Karamürsel-Kocaeli Yarış İlanı Türkiye Yelken Federasyonu nun 2013 yılı Faaliyet Programı nda yer alan

Detaylı

TÜRKİYE YAMAÇPARAŞÜT HEDEF LİGİ (AÇIK) KURALLARI

TÜRKİYE YAMAÇPARAŞÜT HEDEF LİGİ (AÇIK) KURALLARI TÜRK HAVA KURUMU TÜRKİYE YAMAÇPARAŞÜT HEDEF LİGİ (AÇIK) KURALLARI 2016 FAI Spor Kodu Genel Bölüm ve Spor Kodu Bölüm-7 kurallarına göre hazırlanmıştır. Türkiye Yamaçparaşüt Hedef Ligi Kuralları 2016 ÖNSÖZ

Detaylı

Türkiye Milli Model Uçak Serbest Uçuş Şampiyonası. Gölbaşı / ANKARA TÜRKİYE 21 22 23 Ağustos 2015 1.BÜLTEN (25.06.2015)

Türkiye Milli Model Uçak Serbest Uçuş Şampiyonası. Gölbaşı / ANKARA TÜRKİYE 21 22 23 Ağustos 2015 1.BÜLTEN (25.06.2015) d 2015 Türkiye Milli Model Uçak Serbest Uçuş Şampiyonası Gölbaşı / ANKARA TÜRKİYE 21 22 23 Ağustos 2015 1.BÜLTEN (25.06.2015) Türkiye Milli Model Uçak Serbest Uçuş Şampiyonası 21-22-23 Ağustos 2015 Ankara

Detaylı

TYF UÇURTMA SÖRFÜ LİGİ HYDROFOIL VE TT-R YARIŞ İLANI. Türkiye Yelken Federasyonu. turkiyeyelkenfederasyonu.

TYF UÇURTMA SÖRFÜ LİGİ HYDROFOIL VE TT-R YARIŞ İLANI.   Türkiye Yelken Federasyonu. turkiyeyelkenfederasyonu. TYF UÇURTMA SÖRFÜ LİGİ HYDROFOIL VE TT-R YARIŞ İLANI Türkiye Yelken Federasyonu turkiyeyelkenfederasyonu @TurkiyeYelken TYF Yelken TV www.tyf.org.tr TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU UÇURTMA SÖRFÜ LİGİ HYDROFOIL

Detaylı

Neşè YALÇINKAYA. Türkiye Milli Model Uçak Serbest Uçuş Şampiyonası. Gölbaşı / ANKARA TÜRKİYE Eylül BÜLTEN (31.08.

Neşè YALÇINKAYA. Türkiye Milli Model Uçak Serbest Uçuş Şampiyonası. Gölbaşı / ANKARA TÜRKİYE Eylül BÜLTEN (31.08. d 2016 Neşè YALÇINKAYA Türkiye Milli Model Uçak Serbest Uçuş Şampiyonası Gölbaşı / ANKARA TÜRKİYE 02 04 Eylül 2016 2.BÜLTEN (31.08.2016) SN.NEŞE YALÇINKAYA ANISINA 2 3 4 5 Neşe YALÇINKAYA Türkiye Milli

Detaylı

İZMİR PARK MAHALLİ PİST YARIŞI 1. AYAK EK KURALLAR. Tarih: 28 Aralık 2014 Pazar. Yer: İzmir Park - İzmir Ülkü Yarış Pisti ASN NO: 2014/2412-ÜİMPY-01

İZMİR PARK MAHALLİ PİST YARIŞI 1. AYAK EK KURALLAR. Tarih: 28 Aralık 2014 Pazar. Yer: İzmir Park - İzmir Ülkü Yarış Pisti ASN NO: 2014/2412-ÜİMPY-01 İZMİR PARK MAHALLİ PİST YARIŞI 1. AYAK EK KURALLAR Tarih: 28 Aralık 2014 Pazar Yer: İzmir Park - İzmir Ülkü Yarış Pisti ASN NO: 2014/2412-ÜİMPY-01 ASN ONAY TARİHİ: 28 Aralık 2014 İÇİNDEKİLER 1- PROGRAM

Detaylı

RONE KOEN. Türkiye Milli Model Uçak Serbest Uçuş Şampiyonası. Gölbaşı / ANKARA TÜRKİYE Eylül BÜLTEN ( )

RONE KOEN. Türkiye Milli Model Uçak Serbest Uçuş Şampiyonası. Gölbaşı / ANKARA TÜRKİYE Eylül BÜLTEN ( ) d 2017 RONE KOEN Türkiye Milli Model Uçak Serbest Uçuş Şampiyonası Gölbaşı / ANKARA TÜRKİYE 15 17 Eylül 2017 1.BÜLTEN (15.07.2017) SN.RONE KOEN ANISINA 2 3 4 5 Rone KOEN Türkiye Milli Model Uçak Serbest

Detaylı

2015 TÜRKİYE PİRAT LİGİ 2.Etap AltınBalta Yarışı. 27 Haziran 2015

2015 TÜRKİYE PİRAT LİGİ 2.Etap AltınBalta Yarışı. 27 Haziran 2015 2015 TÜRKİYE PİRAT LİGİ 2.Etap AltınBalta Yarışı 27 Haziran 2015 Yarış İlanı 2015 Türkiye Pirat Ligi 2.Etap AltınBalta Yarışı, Türkiye Yelken Federasyonu (TYF) himayesinde TYF Pirat Sınıf Komitesi ve İstanbul

Detaylı

3. ULUSAL SAF-RUN ROBOT YARIŞMASI. Teknik Şartnamesi

3. ULUSAL SAF-RUN ROBOT YARIŞMASI. Teknik Şartnamesi Çizgi İzleyen Kategorisi Kuralları 3. ULUSAL SAF-RUN ROBOT YARIŞMASI Teknik Şartnamesi 1) Amaç Belirtilen parkuru en kısa sürede tamamlamak 2) Pist Yarışmada 2 adet pist bulunmaktadır. Pistler, giriş ve

Detaylı

Türkiye Milli Model Uçak Serbest Uçuş Şampiyonası

Türkiye Milli Model Uçak Serbest Uçuş Şampiyonası d Türkiye Milli Model Uçak Serbest Uçuş Şampiyonası ve Anatolian FF Cup Gölbaşı / ANKARA TÜRKİYE 02 03 Ağustos 2014 2.BÜLTEN (SON) (21.07.2014) Türkiye Milli Model Uçak Serbest Uçuş Şampiyonası 02 03 Ağustos

Detaylı

ODTÜ ORIENTEERING VE NAVİGASYON TAKIMI ODTÜ OPEN 18 SPRINT CUP BÜLTEN 1

ODTÜ ORIENTEERING VE NAVİGASYON TAKIMI ODTÜ OPEN 18 SPRINT CUP BÜLTEN 1 ODTÜ ORIENTEERING VE NAVİGASYON TAKIMI ODTÜ OPEN 18 SPRINT CUP BÜLTEN 1 Organizasyon ODTÜ Orienteering ve Navigasyon Takımı tarafından gerçekleştirilecek olan ODTÜ OPEN 2018 SPRINT CUP, 29-30 Eylül 2018

Detaylı

TYF RÜZGÂR SÖRFÜ / SLALOM TÜRKİYE ŞAMPİYONASI 2018 YARIŞ İLANI. Türkiye Yelken Federasyonu. turkiyeyelkenfederasyonu.

TYF RÜZGÂR SÖRFÜ / SLALOM TÜRKİYE ŞAMPİYONASI 2018 YARIŞ İLANI.   Türkiye Yelken Federasyonu. turkiyeyelkenfederasyonu. TYF RÜZGÂR SÖRFÜ / SLALOM TÜRKİYE ŞAMPİYONASI 2018 YARIŞ İLANI Türkiye Yelken Federasyonu turkiyeyelkenfederasyonu @TurkiyeYelken TYF Yelken TV www.tyf.org.tr TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU RÜZGÂR SÖRFÜ/ SLALOM

Detaylı

TYF HALİT NARİN KUPASI OPTIMIST OPTIMIST JUNIOR - LASER STANDART LASER RADIAL LASER 4.7 18 24 MAYIS 2015 ORHANİYE MUĞLA YARIŞ İLANI

TYF HALİT NARİN KUPASI OPTIMIST OPTIMIST JUNIOR - LASER STANDART LASER RADIAL LASER 4.7 18 24 MAYIS 2015 ORHANİYE MUĞLA YARIŞ İLANI TYF HALİT NARİN KUPASI OPTIMIST OPTIMIST JUNIOR - LASER STANDART LASER RADIAL LASER 4.7 18 24 MAYIS 2015 ORHANİYE MUĞLA YARIŞ İLANI Türkiye Yelken Federasyonu nun 2015 yılı Faaliyet Programı nda yer alan

Detaylı

BURSA ORTAOKULLARARASI MODEL PLANÖR YARIŞMASIŞARTNAMESİ

BURSA ORTAOKULLARARASI MODEL PLANÖR YARIŞMASIŞARTNAMESİ 2019 BURSA ORTAOKULLARARASI MODEL PLANÖR YARIŞMASIŞARTNAMESİ 02-03 MAYIS 2019 GENEL BAKIŞ Dünyada ve ülkemizde hızla önem kazanan İnsansız Hava Araçlarının, insan yaşamının her alanında kullanımı hızla

Detaylı

İ.Ü. 39. SPOR ŞÖLENİ DRAGON BOT YARIŞLARI YARIŞMA YÖNERGESİ

İ.Ü. 39. SPOR ŞÖLENİ DRAGON BOT YARIŞLARI YARIŞMA YÖNERGESİ İ.Ü. 39. SPOR ŞÖLENİ DRAGON BOT YARIŞLARI YARIŞMA YÖNERGESİ Yarışmalar, Uluslararası Dragon Bot Federasyonu (IDBF) Türkiye Kano Federasyonu standartlarına uygun ekipmanlarla ve yine IDBF nin belirlediği

Detaylı

URLA ULUSLARARASI BAĞBOZUMU OPTİMİST YARIŞLARI (URLA IGOR) 13-18 AĞUSTOS 2013 URLA ĠZMĠR - TURKEY

URLA ULUSLARARASI BAĞBOZUMU OPTİMİST YARIŞLARI (URLA IGOR) 13-18 AĞUSTOS 2013 URLA ĠZMĠR - TURKEY URLA ULUSLARARASI BAĞBOZUMU OPTİMİST YARIŞLARI (URLA IGOR) 13-18 AĞUSTOS 2013 URLA ĠZMĠR - TURKEY YARIŞ İLANI Uluslararası Optimist Sınıf Birliği (IODA) ve Türkiye Yelken Federasyonu (TYF) 2013 faaliyet

Detaylı

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU OPTİMİST / LASER TÜRKİYE ŞAMPİYONASI 26 Eylül 01 Ekim 2016 İSTANBUL

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU OPTİMİST / LASER TÜRKİYE ŞAMPİYONASI 26 Eylül 01 Ekim 2016 İSTANBUL TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU OPTİMİST / LASER TÜRKİYE ŞAMPİYONASI 26 Eylül 01 Ekim 2016 İSTANBUL Türkiye Yelken Federasyonu nun 2016 yılı Faaliyet Programı nda yer alan Optimist ve Laser Türkiye Şampiyonası

Detaylı

Türkiye Milli Model Uçak Serbest Uçuş Şampiyonası. Gölbaşı / ANKARA TÜRKİYE 21 22 23 Ağustos 2015 2.BÜLTEN (25.06.2015)

Türkiye Milli Model Uçak Serbest Uçuş Şampiyonası. Gölbaşı / ANKARA TÜRKİYE 21 22 23 Ağustos 2015 2.BÜLTEN (25.06.2015) d 2015 Türkiye Milli Model Uçak Serbest Uçuş Şampiyonası Gölbaşı / ANKARA TÜRKİYE 21 22 23 Ağustos 2015 2.BÜLTEN (25.06.2015) Türkiye Milli Model Uçak Serbest Uçuş Şampiyonası 21-22-23 Ağustos 2015 Ankara

Detaylı

ÇİZGİ İZLEYEN ROBOT KATEGORİSİ YARIŞMA KURALLARI

ÇİZGİ İZLEYEN ROBOT KATEGORİSİ YARIŞMA KURALLARI ÇİZGİ İZLEYEN ROBOT KATEGORİSİ YARIŞMA KURALLARI 1) Amaç Çizgi izleyen robotlar beyaz zemin üzerindeki siyah çizgiyi ya da siyah zemin üzerindeki beyaz çizgiyi otonom takip etmek amacıyla tasarlanırlar.

Detaylı

Robotik Fetih 1453 YARIŞMA ŞARTNAMESİ

Robotik Fetih 1453 YARIŞMA ŞARTNAMESİ Robotik Fetih 1453 YARIŞMA ŞARTNAMESİ 1) Amaç Yarışmanın amacı İstanbul u fethini robotlar ile sembolik olarak canlandırarak hem karada hem denizde görev yapabilen amfibik otonom robotlar geliştirmektir.

Detaylı

İçindekiler. Organizasyon Komitesi...4 Etkinlik Programı...4 Bölge Haritası...5. Etkinlik Merkezi, İletişim...5 Park Alanları, Ulaşım...

İçindekiler. Organizasyon Komitesi...4 Etkinlik Programı...4 Bölge Haritası...5. Etkinlik Merkezi, İletişim...5 Park Alanları, Ulaşım... BÜLTEN 3 1 2 İçindekiler Organizasyon Komitesi...4 Etkinlik Programı...4 Bölge Haritası...5 Etkinlik Merkezi, İletişim...5 Park Alanları, Ulaşım...6 Yarış Kuralları, Zamanlama Sistemi...7 Sportmenlik...7

Detaylı

RS:X - Techno RS:One. 29 Ocak 03 Şubat 2018 Fethiye / MUĞLA

RS:X - Techno RS:One. 29 Ocak 03 Şubat 2018 Fethiye / MUĞLA TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU KIŞ KUPASI YARIŞ İLANI RS:X - Techno 293 - RS:One 29 Ocak 03 Şubat 2018 Fethiye / MUĞLA Türkiye Yelken Federasyonunun 2018 yılı Faaliyet Programında yer alan RS:X, Techno 293,

Detaylı

Denizli Aquatlonu Küçükler Türkiye Finali Ve Yıldızlar, Gençler, Elitler Yarış Talimatı

Denizli Aquatlonu Küçükler Türkiye Finali Ve Yıldızlar, Gençler, Elitler Yarış Talimatı Denizli Aquatlonu Küçükler Türkiye Finali Ve Yıldızlar, Gençler, Elitler Yarış Talimatı Federasyonumuzun faaliyet programında yer alan Denizli Aquatlon yarışları 01-02 Kasım 2014 tarihinde Denizli Pamukkale

Detaylı

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU YARIYIL KUPASI OPTIMIST-LASER STANDART-LASER RADIAL-LASER ŞUBAT 2014 YALIKAVAK BODRUM-MUĞLA YARIŞ İLANI

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU YARIYIL KUPASI OPTIMIST-LASER STANDART-LASER RADIAL-LASER ŞUBAT 2014 YALIKAVAK BODRUM-MUĞLA YARIŞ İLANI TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU YARIYIL KUPASI OPTIMIST-LASER STANDART-LASER RADIAL-LASER 4.7 04-08 ŞUBAT 2014 YALIKAVAK BODRUM-MUĞLA YARIŞ İLANI Türkiye Yelken Federasyonunun 2014 yılı Faaliyet Programında

Detaylı

2. Ulusal Ege Şefler Şampiyonası. 3. Ulusal Üniversiteler Arası Aşçılık Şampiyonası. 1. Ulusal Liseler Kapalı Kutu Yarışması

2. Ulusal Ege Şefler Şampiyonası. 3. Ulusal Üniversiteler Arası Aşçılık Şampiyonası. 1. Ulusal Liseler Kapalı Kutu Yarışması 2. Ulusal Ege Şefler Şampiyonası & 3. Ulusal Üniversiteler Arası Aşçılık Şampiyonası & 1. Ulusal Liseler Kapalı Kutu Yarışması Kuşadası/Türkiye 1. Yarışma ile ilgili tüm detaylara www.egeotelekipmanlarifuari.com

Detaylı

Talep edilmekte ise düzenleyicinin önerisi (*) : Yarışmaya ait internet sitesinin adresi. Başlama tarihi:

Talep edilmekte ise düzenleyicinin önerisi (*) : Yarışmaya ait internet sitesinin adresi. Başlama tarihi: EK-1 Yarışmanın adı Yarışmanın türü ÖZEL YARIŞMA DÜZENLEME BAŞVURU FORMU Yerel ( ) Ulusal ( ) Uluslararası ( ) WRE ( ) Ülke sıralamasına puan etkisi Talep edilmektedir ( ) Talep edilmemektedir ( ) Talep

Detaylı

Dragon Boat. OYUNLAR WEB SİTESİ www.corporategames.com.tr. 6-7-8 Eylül 3 FİRMA ADI SORUMLU İSİM İŞ ADRESİ E-MAIL TEL CEP FAKS ÜNVAN

Dragon Boat. OYUNLAR WEB SİTESİ www.corporategames.com.tr. 6-7-8 Eylül 3 FİRMA ADI SORUMLU İSİM İŞ ADRESİ E-MAIL TEL CEP FAKS ÜNVAN 6-7-8 Eylül 3 Dragon Boat FİRMA ADI Baskılı materyallerde, internette ve basında görünmesini istediğiniz şekilde yazılmalıdır. SORUMLU İSİM İŞ ADRESİ Resmi Kullanım içindir. LOG FIN CA CHK PRO FILE TEL

Detaylı

2015 TÜRKİYE PİRAT LİGİ

2015 TÜRKİYE PİRAT LİGİ 2015 TÜRKİYE PİRAT LİGİ Genel Yarış İlanı 2015 Türkiye Pirat Ligi 6 etaptan oluşan bir şampiyona olarak gerçekleştirilecek ve Türkiye Yelken Federasyonu (TYF) himayesinde TYF Pirat Sınıf Komitesi ve Kulüpler

Detaylı

EĞİRDİR TRİATLONU YARIŞMA TALİMATI

EĞİRDİR TRİATLONU YARIŞMA TALİMATI EĞİRDİR TRİATLONU YARIŞMA TALİMATI Türkiye Triatlon Federasyonu nun 2018 faaliyet takviminde yer alan Eğirdir Triatlonu, 31 Ağustos -02 Eylül 2018 tarihlerinde Isparta - Eğirdir de yapılacaktır. YARIŞMA

Detaylı

TÜRK HAVA KURUMU 45. TÜRKİYE PARAŞÜT ŞAMPİYONASI. FORMATION SKYDIVING ve HEDEF. Selçuk / İZMİR Eylül 2017 BÜLTEN NO: 1

TÜRK HAVA KURUMU 45. TÜRKİYE PARAŞÜT ŞAMPİYONASI. FORMATION SKYDIVING ve HEDEF. Selçuk / İZMİR Eylül 2017 BÜLTEN NO: 1 0 TÜRK HAVA KURUMU 45. TÜRKİYE PARAŞÜT ŞAMPİYONASI FORMATION SKYDIVING ve HEDEF Selçuk / İZMİR 09 17 Eylül 2017 BÜLTEN NO: 1 1 SELÇUK / İZMİR 2017 45. TÜRKİYE PARAŞÜT ŞAMPİYONASI FORMATION SKYDIVING ve

Detaylı

BÜLTEN -1- ÇUBUK/ANKARA. [Metni yazın]

BÜLTEN -1- ÇUBUK/ANKARA. [Metni yazın] BÜLTEN -1- ÇUBUK/ANKARA LL L 1. Organizatörler ALTUN HEDEF GENÇLİK VE SPOR KULÜBÜ İletişim: Şöhret ALTUN Mobile/WhatsApp: 0536 500 05 73 Ömer Metin AVCIOĞLU Mobile/WhatsApp : 0553 493 24 58 Web sayfası:

Detaylı

46. TÜRKİYE PARAŞÜT ŞAMPİYONASI

46. TÜRKİYE PARAŞÜT ŞAMPİYONASI TÜRK HAVA KURUMU 46. TÜRKİYE PARAŞÜT ŞAMPİYONASI FORMATION SKYDIVING ve HEDEF Selçuk/İZMİR 10-16 Eylül 2018 BÜLTEN NO: 1 1 SELÇUK/İZMİR 2018 46 ncı TÜRKİYE PARAŞÜT ŞAMPİYONASI FORMATION SKYDIVING ve HEDEF

Detaylı

KUŞADASI TRİATLONU YARIŞMA TALİMATI

KUŞADASI TRİATLONU YARIŞMA TALİMATI KUŞADASI TRİATLONU YARIŞMA TALİMATI Türkiye Triatlon Federasyonu nun 2018 faaliyet takviminde yer alan Kuşadası Triatlonu, 10-12 Ağustos 2018 tarihlerinde Aydın-Kuşadası ında yapılacaktır. YARIŞMA BİLGİLERİ

Detaylı

İSTANBUL KARTİNG DAYANIKLILIK BİRİNCİLİĞİ 2. AYAK YARIŞMASI TARİH: 09 AĞUSTOS 2015 YER: KENAN SOFUOĞLU PİSTİ, AKYAZI-SAKARYA

İSTANBUL KARTİNG DAYANIKLILIK BİRİNCİLİĞİ 2. AYAK YARIŞMASI TARİH: 09 AĞUSTOS 2015 YER: KENAN SOFUOĞLU PİSTİ, AKYAZI-SAKARYA İSTANBUL KARTİNG DAYANIKLILIK BİRİNCİLİĞİ 2. AYAK YARIŞMASI TARİH: 09 AĞUSTOS 2015 YER: KENAN SOFUOĞLU PİSTİ, AKYAZI-SAKARYA EK KURALLAR ASN Onay No: 2015 / 2207 İKDBMY.2 ASN Onay Tarihi: 04 / 08 /2015

Detaylı

TÜRKİYE ATV ENDURO ŞAMPİYONASI

TÜRKİYE ATV ENDURO ŞAMPİYONASI TÜRKİYE ATV ENDURO ŞAMPİYONASI YARIŞ YÖNERGESİ 3. AYAK SARIYER / İSTANBUL 28 29 Mayıs 2016 AYAZAĞA BİRLİK SPOR KULÜBÜ YARIŞ BİLGİLERİ Bu Yarış Türkiye Motosiklet Federasyonu nun 2016 Enduro Kural Kitabındaki

Detaylı

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI KUPASI YARIŞ İLANI

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI KUPASI YARIŞ İLANI TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI KUPASI YARIŞ İLANI RS:X - Techno 293 - RS:One 22 27 Mayıs 2017 Çeşme - İZMİR Türkiye Yelken Federasyonu nun 2017 yılı Faaliyet Programında yer alan

Detaylı

Baskılı materyallerde, internette ve basında görünmesini istediğiniz şekilde yazılmalıdır. CEP FAKS OYUNLAR WEB SİTESİ.

Baskılı materyallerde, internette ve basında görünmesini istediğiniz şekilde yazılmalıdır. CEP FAKS OYUNLAR WEB SİTESİ. 12-13-14 Mayıs 2 0 1 7 Dragon Boat FİRMA ADI SORUMLU İSİM İŞ ADRESİ E-MAİL Baskılı materyallerde, internette ve basında görünmesini istediğiniz şekilde yazılmalıdır. Resmi Kullanım içindir. LOG FIN CA

Detaylı

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU FEDERASYON KUPASI YARIŞ İLANI. RS:X - Techno 293 - RS:One 05-10 Mayıs 2015 BODRUM-MUĞLA

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU FEDERASYON KUPASI YARIŞ İLANI. RS:X - Techno 293 - RS:One 05-10 Mayıs 2015 BODRUM-MUĞLA TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU FEDERASYON KUPASI YARIŞ İLANI RS:X - Techno 293 - RS:One 05-10 Mayıs 2015 BODRUM-MUĞLA Türkiye Yelken Federasyonunun 2015 yılı Faaliyet Programında yer alan RS:X, Techno 293,

Detaylı

ÇİZGİ İZLEYEN ROBOT KATEGORİSİ YARIŞMA KURALLARI

ÇİZGİ İZLEYEN ROBOT KATEGORİSİ YARIŞMA KURALLARI ÇİZGİ İZLEYEN ROBOT KATEGORİSİ YARIŞMA KURALLARI 1) Amaç Çizgi izleyen robotlar beyaz zemin üzerindeki siyah çizgiyi ya da siyah zemin üzerindeki beyaz çizgiyi otonom takip etmek amacıyla tasarlanırlar.

Detaylı

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU YARIYIL KUPASI YARIŞ İLANI

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU YARIYIL KUPASI YARIŞ İLANI TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU YARIYIL KUPASI YARIŞ İLANI OPTIMIST - OPTIMIST JUNIOR LASER RADIAL - LASER 4.7 26 Ocak - 01 ŞUBAT 2015 YALIKAVAK BODRUM-MUĞLA TYF - 27/12/14 Türkiye Yelken Federasyonunun 2015

Detaylı

İZMİR HEDİYELİKLERİ TASARIM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

İZMİR HEDİYELİKLERİ TASARIM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ 1 İZMİR HEDİYELİKLERİ TASARIM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ ORGANİZASYON Spina Bifida nın önlenmesi ve bu konuda toplumda farkındalık yaratılması amacıyla Türkiye Spina Bifida Derneği yararına İzmir Alaybey Lions

Detaylı

TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU

TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU 2. KADEME & AKDENİZ ÜLKELERİ ORYANTİRİNG ŞAMPİYONASI & ANTALYA O DAYS ORYANTİRİNG YARIŞMALARI 23-26 Şubat 2017 ANTALYA BÜLTEN 1&2 YARIŞMA TERTİP KURULU Başkan Sportif Direktör

Detaylı

TARİH: 20 EYLÜL 2015 PAZAR

TARİH: 20 EYLÜL 2015 PAZAR İSTANBUL KARTİNG DAYANIKLILIK BİRİNCİLİĞİ 4. AYAK YARIŞMASI TARİH: 20 EYLÜL 2015 PAZAR YER: KENAN SOFUOĞLU PİSTİ, AKYAZI-SAKARYA EK KURALLAR ASN Onay No: 2015 /0209 İKDBMY.04 ASN Onay Tarihi: 14 / 09 /2015

Detaylı

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU DENİZKIZI KUPASI YARIŞ İLANI OPTIMIST KIZLAR 5-8 EKİM 2017

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU DENİZKIZI KUPASI YARIŞ İLANI OPTIMIST KIZLAR 5-8 EKİM 2017 TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU DENİZKIZI KUPASI YARIŞ İLANI OPTIMIST KIZLAR 5-8 EKİM 2017 Türkiye Yelken Federasyonu nun 2017 yılı Faaliyet Programı nda yer alan Optimist Denizkızı Kupası Yelken Yarışları,

Detaylı

TYF - DTO RÜZGÂR SÖRFÜ/ SLALOM TÜRKİYE LİGİ 2018 YARIŞ İLANI

TYF - DTO RÜZGÂR SÖRFÜ/ SLALOM TÜRKİYE LİGİ 2018 YARIŞ İLANI TYF - DTO RÜZGÂR SÖRFÜ/ SLALOM TÜRKİYE LİGİ 2018 YARIŞ İLANI TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU DENİZ TİCARET ODASI RÜZGÂR SÖRFÜ/ SLALOM TÜRKİYE LİGİ 2018 YARIŞ İLANI YARIŞ PROGRAMI Tarih Rüzgâr Sörfü / Slalom

Detaylı

KOÇ SPOR FEST TÜRKİYE ÜNİVERSİTELER KAYAK VE SNOWBOARD ŞAMPİYONASI YARIŞMA TALİMATI

KOÇ SPOR FEST TÜRKİYE ÜNİVERSİTELER KAYAK VE SNOWBOARD ŞAMPİYONASI YARIŞMA TALİMATI KOÇ SPOR FEST TÜRKİYE ÜNİVERSİTELER KAYAK VE SNOWBOARD ŞAMPİYONASI YARIŞMA TALİMATI Koç Spor Fest Türkiye Üniversiteler Kayak ve Snowboard Şampiyonası 20 Şubat 24 Şubat 2019 tarihleri arasında Erzurum

Detaylı

2019 REKTÖRLÜK KUPASI FUTBOL (ERKEK) TURNUVASI PERSONEL BAŞVURU FORMU

2019 REKTÖRLÜK KUPASI FUTBOL (ERKEK) TURNUVASI PERSONEL BAŞVURU FORMU 2019 REKTÖRLÜK KUPASI FUTBOL (ERKEK) TURNUVASI PERSONEL BAŞVURU FORMU Sorumlu Kişi Adı : GSM ve Dahili İletişim Bilgileri : E-posta (güncel) : Belgegeçer : ERKEK FUTBOL PERSONEL TAKIM LİSTESİ 1 2 3 4 5

Detaylı

Optimist Türkiye Takım Şampiyonası 18-20 Eylül 2014 Bodrum/Muğla Yarış İlanı

Optimist Türkiye Takım Şampiyonası 18-20 Eylül 2014 Bodrum/Muğla Yarış İlanı Optimist Türkiye Takım Şampiyonası 18-20 Eylül 2014 Bodrum/Muğla Yarış İlanı Türkiye Yelken Federasyonu nun 2014 yılı Faaliyet Programı nda yer alan OPTIMIST TÜRKİYE TAKIM ŞAMPİYONASI, 18-20 Eylül 2014

Detaylı

PAMUKKALE BELEDİYESİ PAMUKKALE DE 7. FUTBOL ŞÖLENİ İLKBAHAR 2018 HALI SAHA FUTBOL TURNUVASI STATÜSÜ

PAMUKKALE BELEDİYESİ PAMUKKALE DE 7. FUTBOL ŞÖLENİ İLKBAHAR 2018 HALI SAHA FUTBOL TURNUVASI STATÜSÜ PAMUKKALE BELEDİYESİ PAMUKKALE DE 7. FUTBOL ŞÖLENİ İLKBAHAR 2018 HALI SAHA FUTBOL TURNUVASI STATÜSÜ MADDE 1 GENEL HÜKÜMLER 1. Pamukkale Belediyesi 7. Futbol Şöleni İlkbahar 2018 Halı Saha Turnuvası Pamukkale

Detaylı

Dragon Boat. OYUNLAR WEB SİTESİ 1/ Haziran FİRMA ADI SORUMLU İSİM İŞ ADRESİ TEL CEP FAKS ÜNVAN

Dragon Boat. OYUNLAR WEB SİTESİ  1/ Haziran FİRMA ADI SORUMLU İSİM İŞ ADRESİ  TEL CEP FAKS ÜNVAN Dragon Boat 3-4-5 Haziran 2 0 1 6 FİRMA ADI Baskılı materyallerde, internette ve basında görünmesini istediğiniz şekilde yazılmalıdır. SORUMLU İSİM İŞ ADRESİ Resmi Kullanım içindir. LOG FIN CA CHK PRO

Detaylı

FORUM TRABZON KARADENİZ MÜZİKLERİ FESTİVALİ EN İYİ YORUM DALINDA SES YARIŞMASI

FORUM TRABZON KARADENİZ MÜZİKLERİ FESTİVALİ EN İYİ YORUM DALINDA SES YARIŞMASI FORUM TRABZON KARADENİZ MÜZİKLERİ FESTİVALİ EN İYİ YORUM DALINDA SES YARIŞMASI BAŞVURU FORMU/ŞARTNAME Adı- Soyadı : Doğum Tarihi : İl : İlçe : Adres : Telefon : E-Posta : Eser Adı : Müzik eğitimi aldınız

Detaylı

İSTANBUL YELKEN KULÜBÜ. AÇIK İSTANBUL LİGİ & TROFESİ 2013 Optimist-Laser-Las Rdl-Las 4.7-420-470-Finn-Pirat YARIŞ İLANI

İSTANBUL YELKEN KULÜBÜ. AÇIK İSTANBUL LİGİ & TROFESİ 2013 Optimist-Laser-Las Rdl-Las 4.7-420-470-Finn-Pirat YARIŞ İLANI İSTANBUL YELKEN KULÜBÜ AÇIK İSTANBUL LİGİ & TROFESİ 2013 - YARIŞ İLANI İstanbul Yelken İl Temsilciliği 2013 yılı Faaliyet Programında yer alan Optimist-Laser-Las Rdl-Las 4.7-420-470-Finn- sınıfları için

Detaylı

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU CUMHURİYET BAYRAMI BÖLGE KUPALARI YARIŞLARI Ekim 2017 YARIŞİLANI Türkiye Yelken Federasyonu nun 2017 yılı Faaliyet

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU CUMHURİYET BAYRAMI BÖLGE KUPALARI YARIŞLARI Ekim 2017 YARIŞİLANI Türkiye Yelken Federasyonu nun 2017 yılı Faaliyet TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU CUMHURİYET BAYRAMI BÖLGE KUPALARI YARIŞLARI 26-29 Ekim 2017 YARIŞİLANI Türkiye Yelken Federasyonu nun 2017 yılı Faaliyet Programı nda yer alan CUMHURİYET Bayramı Bölge Kupaları

Detaylı

İZMİR KIŞ KUPASI 1.YARIŞI EK YÖNETMELİĞİ. Tarih: 06 Ekim 2013 Pazar Yer: İzmir Park İzmir Ülkü Yarış Pisti

İZMİR KIŞ KUPASI 1.YARIŞI EK YÖNETMELİĞİ. Tarih: 06 Ekim 2013 Pazar Yer: İzmir Park İzmir Ülkü Yarış Pisti İZMİR KIŞ KUPASI 1.YARIŞI EK YÖNETMELİĞİ Tarih: 06 Ekim 2013 Pazar Yer: İzmir Park İzmir Ülkü Yarış Pisti ASN NO: 2013/0110-İBK1. ASN ONAY TARİHİ: 01 Ekim 2013 İÇİNDEKİLER 1-PROGRAM 1.1Kupa Takvimi 2-ORGANİZASYON

Detaylı

Orta Doğu Teknik Üniversitesi. Robot Topluluğu

Orta Doğu Teknik Üniversitesi. Robot Topluluğu Orta Doğu Teknik Üniversitesi Robot Topluluğu 14. Uluslararası ODTÜ Robot Günleri - 2017 Çöp Toplayan Kategorisi Kuralları 1. AMAÇ Yarışmanın amacı, robotun farklı renklerdeki çöpleri ayırt edip uygun

Detaylı

UÇAN ARABA TASARIM YARIŞMASI YARIŞMA ŞARTNAMESİ

UÇAN ARABA TASARIM YARIŞMASI YARIŞMA ŞARTNAMESİ UÇAN ARABA TASARIM YARIŞMASI YARIŞMA ŞARTNAMESİ 1 1 AMAÇ...3 2 KAPSAM...3 3 ULAŞIM SENARYOSU...3 4 ULAŞIM SENARYO ORTAMI ÇİZİMİ VE VİDEOSU...4 5 YARIŞMAYA YÖNELİK GENEL BİLGİLER...5 5.1 Yarışmaya Katılım

Detaylı

Türkiye Karting Şampiyonası. 6. Yarışı EKİM 2017 EK KURALLAR. ASN Onay No: ASN Onay Tarihi:

Türkiye Karting Şampiyonası. 6. Yarışı EKİM 2017 EK KURALLAR. ASN Onay No: ASN Onay Tarihi: Türkiye Karting Şampiyonası 6. Yarışı 07-08 EKİM 2017 EK KURALLAR ASN Onay No ASN Onay Tarihi 1 1) PROGRAM Ek Kuralların yayınlanması 29 Eylül 2017 Cuma 0900 Kayıtların açılması 29 Eylül 2017 Cuma 0900

Detaylı

2016 TÜRKİYE PİRAT LİGİ 1.ETAP FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ PİRAT KUPASI Nisan 2016

2016 TÜRKİYE PİRAT LİGİ 1.ETAP FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ PİRAT KUPASI Nisan 2016 2016 TÜRKİYE PİRAT LİGİ 1.ETAP FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ PİRAT KUPASI 09-10 Nisan 2016 Yarış İlanı 2016 Türkiye Pirat Ligi 1.Etap Fenerbahçe S.K. Pirat Kupası, Türkiye Yelken Federasyonu (TYF) himayesinde

Detaylı

SCIENCE EXPO MAYIS 2019

SCIENCE EXPO MAYIS 2019 SCIENCE EXPO 2019 04-05 MAYIS 2019 GENEL BAKIŞ Dünyada ve ülkemizde hızla önem kazanan İnsansız Hava Araçlarının, insan yaşamının her alanında kullanımı hızla artmaktadır. 2015 yılında Tophane Mesleki

Detaylı

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU KIŞ KUPASI YARIŞ İLANI. OPTIMIST - OPTIMIST JUNIOR LASER 4.7 LASER RADIAL LASER STANDARD Ocak 2017 Çeşme / İZMİR

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU KIŞ KUPASI YARIŞ İLANI. OPTIMIST - OPTIMIST JUNIOR LASER 4.7 LASER RADIAL LASER STANDARD Ocak 2017 Çeşme / İZMİR TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU KIŞ KUPASI YARIŞ İLANI OPTIMIST - OPTIMIST JUNIOR LASER 4.7 LASER RADIAL LASER STANDARD 23 28 Ocak 2017 Çeşme / İZMİR Türkiye Yelken Federasyonu nun 2017 yılı Faaliyet Programı

Detaylı

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU TÜRKİYE ŞAMPİYONASI YARIŞ İLANI. Techno 293 RS:One RS:X Nisan 2017 ÇEŞME / İZMİR

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU TÜRKİYE ŞAMPİYONASI YARIŞ İLANI. Techno 293 RS:One RS:X Nisan 2017 ÇEŞME / İZMİR TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU TÜRKİYE ŞAMPİYONASI YARIŞ İLANI Techno 293 RS:One RS:X 03 08 Nisan 2017 ÇEŞME / İZMİR Türkiye Yelken Federasyonu nun 2017 yılı Faaliyet Programında yer alan Techno 293 RS:One

Detaylı

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU TYF KIŞ KUPASI YARIŞ İLANI SINIFI 29 Ocak 03 Şubat 2018 Fethiye/MUĞLA

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU TYF KIŞ KUPASI YARIŞ İLANI SINIFI 29 Ocak 03 Şubat 2018 Fethiye/MUĞLA TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU TYF KIŞ KUPASI YARIŞ İLANI 420 470 SINIFI 29 Ocak 03 Şubat 2018 Fethiye/MUĞLA Türkiye Yelken Federasyonu nun 2018 yılı Faaliyet Programı nda yer alan 420 ve 470 Sınıfları TYF

Detaylı

2. Müsabaka Takvimi, Müsabakalar ve Müsabaka Programı

2. Müsabaka Takvimi, Müsabakalar ve Müsabaka Programı 1. Ulusal Federasyon TÜRKİYE BEDENSEL ENGELLİLER SPOR FEDERASYONU BAŞKAN Demirhan ŞEREFHAN GENEL SEKRETER Mehmet TURHAN ADRES : Ulus İşhanı A Blok Kat:1 Ulus-Ankara TÜRKİYE TEL: +90 312 309 73 97 FAKS:

Detaylı

TÜRKİYE KAYAK FEDERASYONU KAYAKLI KOŞU VE TEKERLEKLİ KAYAK YARIŞMA TALİMATI

TÜRKİYE KAYAK FEDERASYONU KAYAKLI KOŞU VE TEKERLEKLİ KAYAK YARIŞMA TALİMATI TÜRKİYE KAYAK FEDERASYONU KAYAKLI KOŞU VE TEKERLEKLİ KAYAK YARIŞMA TALİMATI Kayaklı Koşu - Tekerlekli Kayak Yarışmaları Temel Kuralları Kayaklı Koşu Yarışmaları; 1. Kayaklı Koşu yarışmaları; erkekler ve

Detaylı

İSTANBUL KARTİNG DAYANIKLILIK BİRİNCİLİĞİ 1. AYAK YARIŞMASI TARİH: 24 MAYIS 2015 YER: KENAN SOFUOĞLU PİSTİ, AKYAZI-SAKARYA

İSTANBUL KARTİNG DAYANIKLILIK BİRİNCİLİĞİ 1. AYAK YARIŞMASI TARİH: 24 MAYIS 2015 YER: KENAN SOFUOĞLU PİSTİ, AKYAZI-SAKARYA İSTANBUL KARTİNG DAYANIKLILIK BİRİNCİLİĞİ 1. AYAK YARIŞMASI TARİH: 24 MAYIS 2015 YER: KENAN SOFUOĞLU PİSTİ, AKYAZI-SAKARYA EK KURALLAR ASN Onay No: 2015/0605-İKDBMY.01 ASN Onay Tarihi: 15/ 05 /2015 ORGANİZATÖR:

Detaylı

VODAFONE RED FAMOUS CUP 13-14 HAZİRAN 2015 YARIŞ İLANI

VODAFONE RED FAMOUS CUP 13-14 HAZİRAN 2015 YARIŞ İLANI VODAFONE RED FAMOUS CUP 13-14 HAZİRAN 2015 YARIŞ İLANI 1. UYGULANACAK KURALLAR 1.1 2015Vodafone Red Famous Cup Genel Yarış Talimatı uygulanacaktır. 1.2. Yarış Sekreterliği BAYK Ofisinde kurulacaktır. 1.3.

Detaylı

ODTÜ ORIENTEERING VE NAVİGASYON TAKIMI ODTÜ OPEN 2016 BÜLTEN 1

ODTÜ ORIENTEERING VE NAVİGASYON TAKIMI ODTÜ OPEN 2016 BÜLTEN 1 ODTÜ ORIENTEERING VE NAVİGASYON TAKIMI ODTÜ OPEN 2016 BÜLTEN 1 Organizasyon Yarışmalar, Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Orienteering ve Navigasyon Takımı tarafından 2- gün, 2-etap şeklinde 7-8 Mayıs

Detaylı

TÜRKİYE KARTİNG ŞAMPİYONASI 3.AYAK EK KURALLARI

TÜRKİYE KARTİNG ŞAMPİYONASI 3.AYAK EK KURALLARI TÜRKİYE KARTİNG ŞAMPİYONASI 3.AYAK EK KURALLARI 23 Haziran 2018 ORGANİZATÖR KULÜP: KOCAELİ KARTİNG KULÜBÜ ASN Onay No: 03TKŞ/07062018 ASN Onay Tarihi: 07/06/2018 1) ORGANİZASYON Türkiye Karting Şampiyonası

Detaylı

8. ÜNİVERSİTELER DANS YARIŞMASI

8. ÜNİVERSİTELER DANS YARIŞMASI 8. ÜNİVERSİTELER DANS YARIŞMASI ŞARTNAME A) Üniversite Adı: İl: Adres: Telefon: Faks: E-Posta: 8. ÜNİVERSİTELER DANS YARIŞMASI nın aşağıda yer alan, 34 maddeden oluşan şartnamesi, tarafımızca incelenmiş

Detaylı

YARIŞ KURALLARI YARIŞMAYA KATILAN VE KAYIT FORMUNU DOLDURAN TÜM KATILIMCILAR; AŞAĞIDAKİ KURALLARI OKUMAK VE BU KURALLARA UYMAK ZORUNDADIR.

YARIŞ KURALLARI YARIŞMAYA KATILAN VE KAYIT FORMUNU DOLDURAN TÜM KATILIMCILAR; AŞAĞIDAKİ KURALLARI OKUMAK VE BU KURALLARA UYMAK ZORUNDADIR. YARIŞ KURALLARI YARIŞMAYA KATILAN VE KAYIT FORMUNU DOLDURAN TÜM KATILIMCILAR; AŞAĞIDAKİ KURALLARI OKUMAK VE BU KURALLARA UYMAK ZORUNDADIR. GÜVENLİK: 1. Bir yarış ya da antrenman sırasında hasar gören herhangi

Detaylı

FATİH BELEDİYESİ TÜRKİYE ÜNİVERSİTELER DRAGON BOT ŞAMPİYONASI

FATİH BELEDİYESİ TÜRKİYE ÜNİVERSİTELER DRAGON BOT ŞAMPİYONASI YARIŞMA BÜLTENİ FATİH BELEDİYESİ TÜRKİYE ÜNİVERSİTELER DRAGON BOT ŞAMPİYONASI Kategoriler : Kısa Mesafe 200m Açık Yer Yarışma Takım Ekipman : Balat Şair Nedim Parkı, Haliç Sahili-Fatih : Her takım en az

Detaylı

2018 TYF ATATÜRK KUPASI YARIŞ İLANI ( ) Türkiye Yelken Federasyonu.

2018 TYF ATATÜRK KUPASI YARIŞ İLANI ( )   Türkiye Yelken Federasyonu. 2018 TYF ATATÜRK KUPASI YARIŞ İLANI (420-470) Türkiye Yelken Federasyonu turkiyeyelkenfederasyonu @TurkiyeYelken TYF Yelken TV www.tyf.org.tr TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU ATATÜRK KUPASI YARIŞ İLANI 420-470

Detaylı

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI KUPASI YARIŞ İLANI Mayıs Çeşme / İZMİR

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI KUPASI YARIŞ İLANI Mayıs Çeşme / İZMİR TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI KUPASI YARIŞ İLANI 420-470 22 27 Mayıs 20 17 Çeşme / İZMİR Türkiye Yelken Federasyonu nun 2017 yılı Faaliyet Programında yer alan 420, 470, Gençlik

Detaylı

SİYAH İNCİ PİRAT YARIŞI Yarış İlanı. 29 Ekim 2017

SİYAH İNCİ PİRAT YARIŞI Yarış İlanı. 29 Ekim 2017 SİYAH İNCİ PİRAT YARIŞI 2017 Yarış İlanı 29 Ekim 2017 1 Organizasyon Otoritesi Organizasyon otoritesi, Türkiye Yelken Federasyonu'na bağlı olarak, TYF Pirat Sınıf Komitesi ve İstanbul Yelken Kulübü olacaktır.

Detaylı

KÖRFEZ PİST KUPASI 2.AYAK EK YÖNETMELİĞİ

KÖRFEZ PİST KUPASI 2.AYAK EK YÖNETMELİĞİ KÖRFEZ PİST KUPASI 2.AYAK EK YÖNETMELİĞİ TARİH: 18 ŞUBAT 2012 YER: KÖRFEZ YARIŞ PİSTİ ASN NO 2012 / 2401 KPK.2 ASN ONAY TARİHİ 24 OCAK 2012 ORGANİZASYON TOSFED 1 1 ) PROGRAM Kayıtların açılması : 06 Şubat

Detaylı

2018 TYF TÜRKİYE PİRAT ŞAMPİYONASI YARIŞ İLANI. Türkiye Yelken Federasyonu.

2018 TYF TÜRKİYE PİRAT ŞAMPİYONASI YARIŞ İLANI.   Türkiye Yelken Federasyonu. 2018 TYF TÜRKİYE PİRAT ŞAMPİYONASI YARIŞ İLANI Türkiye Yelken Federasyonu turkiyeyelkenfederasyonu @TurkiyeYelken TYF Yelken TV www.tyf.org.tr 2018 TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU TÜRKİYE PİRAT ŞAMPİYONASI

Detaylı

9. ÜNİVERSİTELER DANS YARIŞMASI

9. ÜNİVERSİTELER DANS YARIŞMASI 9. ÜNİVERSİTELER DANS YARIŞMASI ŞARTNAME A) Üniversite Adı: İl: Adres: Telefon: Faks: E-Posta: 9. ÜNİVERSİTELER DANS YARIŞMASI nın aşağıda yer alan, 32 maddeden oluşan şartnamesi, tarafımızca incelenmiş

Detaylı

7. ÜNİVERSİTELER DANS YARIŞMASI

7. ÜNİVERSİTELER DANS YARIŞMASI 7. ÜNİVERSİTELER DANS YARIŞMASI ŞARTNAME A) Üniversite Adı: İl: Adres: Telefon: Faks: E-Posta: 7. ÜNİVERSİTELER DANS YARIŞMASI nın aşağıda yer alan, 33 maddeden oluşan şartnamesi, tarafımızca incelenmiş

Detaylı

SERBEST UÇUŞ MODELCİLİĞİ (FREE FLIGHT AEROMODELLING) Model Uçak Yarışmaları Serbest Uçuş ve Radyo kontrollü uçuş adı altında 2 ana gruba ayrılır.

SERBEST UÇUŞ MODELCİLİĞİ (FREE FLIGHT AEROMODELLING) Model Uçak Yarışmaları Serbest Uçuş ve Radyo kontrollü uçuş adı altında 2 ana gruba ayrılır. SERBEST UÇUŞ MODELCİLİĞİ (FREE FLIGHT AEROMODELLING) Model Uçak Yarışmaları Serbest Uçuş ve Radyo kontrollü uçuş adı altında 2 ana gruba ayrılır. Serbest uçuş modelleri, herhangi bir kumanda olmadan sadece

Detaylı

TOSFED Gözlemcisi : Gökhan ELBİR (TOSFED) Şampiyona Direktörü : Yalçın YILMAZ (TOSFED)

TOSFED Gözlemcisi : Gökhan ELBİR (TOSFED) Şampiyona Direktörü : Yalçın YILMAZ (TOSFED) ASN Onay No : 2016/2005-TKS.3 ASN Onay Tarihi : 20/05/2016 1 1 ) PROGRAM Ek Kuralların yayınlanması 16 Mayıs 2016 Pazartesi 09:00 Kayıtların açılması 16 Mayıs 2016 Pazartesi 09:00 Kayıtların Kapanması

Detaylı

İTÜ GIDA MÜHENDİSLİĞİ KULÜBÜ 3. AR-GE FİKİRLERİ YARIŞMASI ŞARTNAME

İTÜ GIDA MÜHENDİSLİĞİ KULÜBÜ 3. AR-GE FİKİRLERİ YARIŞMASI ŞARTNAME 2016-2017 İTÜ GIDA MÜHENDİSLİĞİ KULÜBÜ 3. AR-GE FİKİRLERİ YARIŞMASI ŞARTNAME YARIŞMANIN AMACI VE KONUSU: İTÜ GMK AR-GE Fikirleri Yarışmasının temel amacı Türkiye de eğitim gören tüm gıda mühendisliği lisans

Detaylı

TÜRKİYE SÜPER ENDURO ŞAMPİYONASI

TÜRKİYE SÜPER ENDURO ŞAMPİYONASI TÜRKİYE SÜPER ENDURO ŞAMPİYONASI YARIŞ YÖNERGESİ 1. AYAK AFYON 03 04 HAZİRAN 2017 YARIŞ BİLGİLERİ Bu Yarış Türkiye Motosiklet Federasyonu nun 2017 Enduro Kural Kitabındaki yazılı kurallara uygun olarak

Detaylı