EUROVENT EU. Yumurtacılar için zenginleştirilmiş kafes sistemi

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "EUROVENT EU. Yumurtacılar için zenginleştirilmiş kafes sistemi"

Transkript

1 EUROVENT EU Yumurtacılar için zenginleştirilmiş kafes sistemi

2 EUROVENT EU Güvenilir, hayvan dostu ve hijyenik yumurta üretimi EUROVENTEU kafes sistemi ile, Big Dutchman hayvan dostu ve verimli yumurta üretimi için ihtiyacınız olan her şeyi sağlamaktadır. En önemli avantajlardan ikisi, maksimum hijyen ve mümkün olan en yüksek ürün güvenliğidir. Zenginleştirilmiş kafes sistemi, 19 Temmuz 1999 tarihli AB Direktifi 1999/74 ile tamamen uyum içerisindedir. Bu, şu anlama gelmektedir: 4 tavuk başına en az 750 cm 2 kafes alanı ve 600 cm 2 kullanılabilir alan; 4 toplam kafes alanı en az 2000 cm 2 olmalıdır; 4 kafes yüksekliği en az 45 cm olmalıdır; 4 tavuk başına en az 12 cm yemlik uzunluğu; 4 her tavuk en az 2 nipel suluğa erişim sağlamalıdır; 4 folluk ve eşelenme alanı sağlanmalıdır; 4 tavuk başına 15 cm tünek; 4 her kafes bölümü tırnak kısaltma aparatına sahip olmalıdır; 4 zemin eğimi %14 ü veya 8 yi geçmemelidir; 4 en az 90 cm koridor genişliği; 4 kümes tabanı ile ilk alt k arasında en az 35 cm mesafe olmalıdır. * Yumurtacı tavuk yönetimi üzerine diğer ülke bazlı direkliflere ilişkin çeşitli yönetmelikler de geçerli olabilir. EUROVENTEU ile kafesi istediğiniz gruplara bölebilirsiniz EUROVENTEU farklı grup büyüklükleri için kullanılabilmektedir. Sistem tipine bağlı olarak, göz başına 20, 30, 36, 40, 60 ve 72 tavuk içeren grup büyüklükleri mevcuttur. Tüm değişkenler tavuklar için mükemmel koşullar ve yeterli hareket özgürlüğü sağlayarak, doğal tutumlarını sergilemelerine olanak verir. Uzmanlarımızdan, size özel gereksinimleriniz için en iyi çözüm konusunda tavsiye alabilirsiniz. Blok başına 60 tavuk için EV EU 361,8 241,2 34, , ,5 63 Blok başına 72 tavuk için EV EU 361,8 241, , , ,5 63,5 Yem kanalı Altlık paspası Folluk paspası Tünekler Folluk perdesi

3 Özet olarak avantajlar: 4 Kanıtlanmış EUROVENT kafes, karlı ve yüksek kalitede yumurta üretimi için mükemmel bir temeldir: > gelişmiş teknoloji > yüksek yumurtlama performansı > daha temiz yumurta > minimum seviyede kırık ve gizli çatlak yumurta(115mm yumurta bandı genişliği) > sağlıklı ve uniform sürü, düşük ölüm oranı > iyi yem yararlanma oranı 4 fonksiyonel ve güvenilir tedarik ve tahliye sistemleri (yem, su, gübre temizliği); 4 dayanıklı ve uzun ömürlü tasarım; 4 platform sayesinde3 ila 12 kat arasında sorunsuz montaj; 4 sürgülü ön kapaklar, tavukların rahatça giriş ve çıkış yapabilmesi için kolayca açılabilmektedir; 4 çinko-alüminyum kaplı kafes telleri, yüksek korozyon koruması sağlamaktadır; 4 kafes alt teli, 2,54 cm x 3,81 cm seviyesinde göz genişliğineve sadece %12 eğime sahiptir Sonuç: mükemmel yumurta kalitesi; 4 gübre bandı havalandırması (opsiyonel); ile gübreyi %45 e kadar kurutabilir, amonyak seviyesini minumuma düşürür, depolanabilir kuru gübre sağlar. Blok başına 60 tavuk içeren EUROVENT-EU içerisindeki tünek alanı Blok başına 72 tavuk içeren EUROVENT-EU içindeki tünek alanı ve yemlik alanı Her tavuk için güvenli yem ve su temini Big Dutchman zincir yemleme sistemi, dünyadaki en güvenilir ve ekonomik yemleme sistemlerindendir. Yemi, eşit şekilde ve parçalanma olmadan hayvan lara ulaştırır. İç çerçeveye sahip derin yem kanalı yem israfını en düşük seviyede tutar. İsteğe bağlı olarak, ayakla basılabilir şekilde destekli veya güçlendirilmiş bir yemlik de mevcuttur. CHAMPION yemlik zinciri, kat başına bir motorla çalışır. Avantajları: 4 yüksek derecede verimlilik; 4 ek transfer elemanlarına ihtiyaç olmaması; 4 düşük bakım gereksinimi; 4 alan tasarrufu sağlayan, tamamen galvanize edilmiş yemlik kolonu. Tavuklara, nipel suluklar aracılığıyla taze ve temiz su sağlanmaktadır. Her bölüm, her tavuğa sürekli su erişimi sağlamak adına,4,6 veya 8 paslanmaz çelik nipele sahiptir. Damlalıklar sayesinde, taşan suları toplayarak korozyonu önler ve gübreyi kuru tutar.

4 Rahat yumurtlama için paspaslı ve perdeli folluk Folluk, bölmenin merkezinde konumlandırılmış ve bölmenin geri kalanından esnek bir perde ile ayrılmıştır. Böylece tavuklar yumurtlarken rahatsız olmazlar. Tüm yem kanalı, yem alımı için tavuklar tarafından kullanılabilir; başka bir deyişle, hiçbir değerli besleme alanı kaybolmaz. Her perde şeridinin uzunluğu, folluğun çiftlik personeli tarafından kolayca izlenebileceği şekilde seçilmiştir. Ek olarak, şeritler taşınabilir, bu da zararlıların bu bölgeden uzak durması anlamına gelir. Follukta, tünemeyi durdurmak için sistem boyunca yerleştirilen spiral borunun üstünde bölmeli bir kafes yerleştirilir. Bu folluk paspasını temiz tutar. Folluk paspası, kendi kendini temizleme özelliklerini daha da geliştirmek için tamamen deliklidir. Her gruptan sonra temizleme işlemini kolaylaştırmak için folluk paspası kolayca alt tel ızgaraya tutturarak yuvaya kolayca çıkarılabilir ve tekrar takılabilir. Altlık paspası aynı şekilde sabitlenir. Yumurtaların yumurta bandına güvenli transferi için EggSaver Alt konumda EggSaver yumurtalar dikkatli yavaşlatılır EggSaver, yumurtalar folluktan yumurta bandına (115 mm genişliğinde) ilerler ken, yumurtaları yavaşlatır. Bu, yumurta bandına paralel olarak yerleştirilmiş ince bir tel ile gerçekleştirilir.bu tel, yumurtlama döneminde, belirli aralık larla alçaltılır veya yükseltilir. EggSaver ın sağladığı ek bir avantaj ise, yumurta lara yapışan toz ve tüy miktarını minimize etmeye olanak sağlayan yumurta bandına ulaşmadan önce, taze ve hala nemli olan yumurtaların tamamen kurutulmasıdır. Bu daha az kırık ve daha temiz yumurta anlamına gelir. Üst konumda EggSaver > yumurtalar boylamsal yumurta bandına doğru yuvarlanır Yumurtaların bantta güvenli taşınması için WIN4 Big Dutchman tarafından geliştirilen WIN4 bilgisayarı (opsiyonel), temel yumurtlama safhasında, yumurtala rın folluk ile yumurta bandı arasında yığılmasını engeller ve belirli bir kalite standardını sürdürmeye yardımcı olur. Bu, kümesin içerisinde, folluğun iki kenarından doğruca folluk alanında iki nötr bölgede yumurta kanallarının tartılması ile gerçekleştirilir. Eğer belirli bir yumurta ağırlığına ulaşılırsa, yükleme hücresi, bilgisayara bandı ileri çekmesi için bir sinyal yollar > böylece, ince kırıklı ve çatlak yumurta oranı azalır ve tüm yumurta toplama sürecinin optimal kullanımını sağlar.

5 Yenilikçi altlık Wellix ile eşelenme alanı Eşelenme alanında kullanılan Wellix paspas tamamen yeni bir üründür ve şu yenilikçi avantajlara sahiptir: 4 Folluk paspasına göre daha açık renklidir > folluk ile karıştırılma - ması için; 4 dalgalı tasarım > eşelenme amaçlı dökülen yem paspas üzerinde Altlık amaçlı kullanılan toz yem, taşıyıcı bir helezon yardımıyla otomatik olarak sağlanır. Taşıyıcı boru; ayırıcı bir tel gözü ile korunan folluk alanı ve altlık alanı hariç, bölümlerin tüm alanlarında aynı zamanda bir tünek olarak hizmet verir. Bu, altlık paspasını temiz tutar. Yem, kolayca sağlanabildiği ve sorunsuz şekilde tavuklar tarafından yenilebildiği için en iyi altlık aracıdır. daha uzun süre kalır; 4 yem kanalı yönünde, paspas derinliği daha azdır > kafes yumurtası kolayca yuvarlanır; 4 Dişli profil köşesi > unutulan yumurtalar sadece minimal yüzey temasına sahiptir,örn; çok düşük kir riski; 4 yüksek kaliteli malzeme > uzun hizmet ömrü; 4 entegre tırnak kısaltıcı > tüm tavukların altlık paspasını sıkça kullanacağı şekilde ideal konum - landırılmıştır ve çok verimlidir. Kümes içi optimum ışık dağılımı için doğru aydınlatma Işıklar, her zaman eşelenme alanına yakın kurulmalıdır. Folluk alanı, yumurtlama döneminde tavukların rahatsız olmaması için aydınlatılma malıdır. Işık tüplerinin kullanımından ayrı olarak, yenilikçi ve enerji tasarruflu LED boru lambamız FlexLED'yi öneriyoruz. Her ikisi de karartılabilir ve koridorların tavanından dikey olarak asılabilir. Lambalar, verimliliği artırmak için ek bir reflektör ile donatılabilir. Grup boyutuna göre, her 4.8 metre (20 veya 40 tavuk/grup) veya 7.2 (60 veya 72 tavuk/grup) metrede bir lamba kurulabilir. Bu ölçüler, her zaman follukların ve eşelenme alanlarının yan yana olduğu bölüm düzenlemelerinin sonucudur. Denetimler esnasında, boru şeklindeki lamba kolaylıkla tavandan çekilerek çıkartılabilir. Yüksek korozyon koruması Mükemmel ürün kalitesi ve güvenilirliği, şirket felsefemizin parçalarıdır. Bu nedenle, tüm kurulu ızgaralar çinko-alüminyum kaplamalıdır. Bu kaplama önemli ölçüde daha iyi korozyon koruması ve daha uzun hizmet ömrü sağlayan özelliklere sahiptir.

6 Amacs kümesiniz için ideal yönetim sistemi Amacs ile, dünyadaki herhangi bir yerdeki bir veya daha fazla kümesi internet teknolojisi ile gerçek zamanlı olarak izleme ve yönetme imkanı elde edersiniz. Gereksinimlerinize göre,dört işlevsel alan kontrol edilebilmektedirhavalandırma, üretim, yumurta toplama ve gübre tahliyesi. Amacs modüler bir sistemdir ve bu sebeple her zaman büyütülebilir. Kümese göre düzenlenen veri sonuçları görselleri ve kümesin canlı resimlerine erişim diğer avantajlardandır. Çiftlik müdürü tüm çiftlik kontrol sistemini izler değişiklikler doğrudan kümeste faaliyete geçer Kontrol kabinindeki ek dokunmatik ekran Kolay, temiz ve verimli gübre kurutması ve bant gübre tahliyesi The optional manure belt ventilation helps to reduce the ammonia concentration in the house air significantly. Hava kanalı aracılığıyla, gübre hızlı ve kolay bir şekilde kurutulur. Bu, şu anlama gelmektedir: 4 %60 a varan kuru madde oranı; 4 sinek problemi olmaz. Hava kanalı ile tavuklara ek temiz hava sağlanır. Bir hava mikseri, yılın herhangi bir zamanında ideal temel havalandırma olanağı sunar. Sıcaklık gereksinimlerine göre, kümese taze hava, karışık hava veya dolaşımlı hava sağlanır. Saat ve hayvan başına yaklaşık 0.7m 3 hava oranı kullanımını öneriyoruz. Bu, hayvan başına yılda sadece 2 kwh enerji gerektiği anlamına gelir. Alternatif olarak, 5000 ila m 3 /s kapasite ile radyal fanlar R3G 400 ü R3G 560 a monte etmek de mümkündür. Kompakt tasarımları vardır ve her sıranın son setinin üzerine doğrudan kurulur. Bu durumda, yatay dağılan borulara ihtiyaç kalmaz. Hava dolaşım fanının yası sıra, her radyal fan R3G ye bir hava fanı ekleyerek, temiz hava ile kümes havasını karıştırmak da mümkündür. Bu, kompakt bir radyal fanın avan tajları ile hava mikserinin avantajlarını ideal bir şekilde birleştirir. İyi yalı tımlı bina, yüksek stok yoğunluğu ve optimum havalandırma koşulları iyi gübre kurutmasına dair önemli faktörlerdir. Her sıradaki polipropilen(pp) gübre bandı gübreyi toplar. Burada, geçici olarak7 güne kadar tutulabilirler. Hava mikseri- ekonomik kümes ısıtması Sistem sırası için radyal fanr3g400 End set gübre tahliyesi

7 Gübre çıkarımı esnasında, gübre boylamsal gübre bandı yardımıyla taşınır ve tüm katmanlardan çapraz banda düşürülür. Bir gübre kurutma tüneline veya doğrudan kamyona taşınır. Merkezi olarak etkinleştirilen (opsiyonel) gübre bandı kazıyıcıları, her katmandaki bantların tamamen temizlenmesini sağlar. Gübre bandı tahriğinin önünde yer alan plastik perdeli gübre kanalı, gübre tahliye alanındaki sistemi tamamen kapatır. Gübre kurutma tüneli OptiSec Kuru gübre deposu Teknik veriler ve planlama talimatları Kafes tipleriev1250/aveev1500/a, 3618 mm ile standart olarak aynı bölüm uzunluğuna sahiptir, fakat genişlik olarak birbirlerinden ayrılırlar.mevcut kümesler için, bina genişliğini optimal olarak kullanmak adına iki sistem tipini birleştirmek de bir avantaj sağlar. Platformlu ve platformsuz sistem yükseklikleri EV EU / EV 1250a-2-EU 3 kat 4 kat 5 kat 6 kat 6 kat 7 kat 8 kat 9 kat 9 kat 10 kat 10 kat 12 kat EV EU / EV 1500a-2-EU 3 kat 4 kat 5 kat 6 kat 6 kat 7 kat 8 kat 9 kat 9 kat 10 kat 10 kat 12 kat

8 Blok boyutları: EV EU60/EV a-EU60 EV EU72/EV 1500a-2-EU Yan görünüm Üst görünüm Ölü toplama arabası kolay tavuk denetimi Ölü toplama arabası, tavukların optimum şekilde takibini sağlar. Aynı zamanda üst kattavukların içeri ve dışarı taşınmalarını kolaylaştırır. Ölü toplama arabası farklı yüksekliklere ayarlanabilir. Zeminde destekli yem kanalında hareket eder ve ayrıca bir frene sahiptir. Tip EV EU60 EV EU72 EV 1250a-2-EU60 EV 1500a-2-EU72 Blokboyutları Uzunluk (mm) Derinlik (mm) Yükseklik (mm) Hayvanlar için kullanılabilir alan (cm 2 ) Hayvan/blok (750 cm 2 /hen) Yem kanalı uzunluğu/tavuk (cm) Tünek uzunluğu/tavuk (cm) Önerilerimiz Bir yumurtacı kümesi elemanlarının ideal birleşimi gübre bandı sistemi, yumurta toplama, havalandırma ve Almanya: Big Dutchman International GmbH Postfach Vechta Tel. +49(0) Fax -237 big@bigdutchman.de Üretim kontrolleri ile gübre taşınması optimum üretim sonuçları için en önemli ön koşuldur. Başarılı ABD: Big Dutchman, Inc. Tel bigd@bigdutchmanusa.com Brezilya: Big Dutchman (Brasil) Ltda. Tel bigdutchmanbrasil@bigdutchman.com.br Rusya: OOO Big Dutchman Tel big@bigdutchman.ru Asya/Pasifik: BD Agriculture (Malaysia) Sdn. Bhd. Tel bdasia@bigdutchman.com Cin: Big Dutchman (Tianjin) Livestock Equipment Co., Ltd. Tel bdcnsales@bigdutchman.com yumurta üretimi için kendi gerek sinimlerinize göre, uzmanlarımızdan en iyi çözüm için tavsiye alabilirsiniz. Teknik detalylar değisikliğe tabidir tarih. tr 3/2017

NATURA. Kapalı ve açık alanda yumurta üretimi için modern kümes sistemleri

NATURA. Kapalı ve açık alanda yumurta üretimi için modern kümes sistemleri NATURA Kapalı ve açık alanda yumurta üretimi için modern kümes sistemleri Yumurtacılar için NATURA serbest gezen tavuk kafes sistemleri esnek, verimli, üretici ve hayvan dostu NATURA sadece hayvan refahına

Detaylı

ZENGİNLEŞTİRİLMİŞ / ZENGİNLEŞTİRİLEBİLİR KAFES SİSTEMLERİ

ZENGİNLEŞTİRİLMİŞ / ZENGİNLEŞTİRİLEBİLİR KAFES SİSTEMLERİ ZENGİNLEŞTİRİLMİŞ / ZENGİNLEŞTİRİLEBİLİR KAFES SİSTEMLERİ Avian Mechanics Zenginleştirilebilir Kafesler Zenginleştirilebilen kafes sistemimizde 2.4 mt uzunluğunda 1.25 mt genişliğindeki bir ünitede 4 ü

Detaylı

Silolar, Spiraller ve Helezonlar

Silolar, Spiraller ve Helezonlar Silolar, Spiraller ve Helezonlar Yem depolama ve taşıma sistemleri Silolar hijyenik yem depolamasının temeli Big Dutchman, hijyenik yem depolaması için gerekli olan tüm aksesuarların yanı sıra, iç ve dış

Detaylı

AugerMatic (Helezon Yemlik) Başarılı kümes yetiştiriciliği için yemleme sistemi

AugerMatic (Helezon Yemlik) Başarılı kümes yetiştiriciliği için yemleme sistemi AugerMatic (Helezon Yemlik) Başarılı kümes yetiştiriciliği için yemleme sistemi Helezon Yemlik piliç, ördek, hindi ve diğer kanatlı hayvan Kümes yetiştiriciliğine yönelik bir yemleme sistemi; yem dağıtımı(ad

Detaylı

Yumurta Toplama Sistemleri

Yumurta Toplama Sistemleri Yumurta Toplama Sistemleri Yumurtalar üzerinde esneklik, verimlilik ve hassasiyet Yumurta toplama sistemleri-işe yarayan bir yatırım! Yumurta toplama sistemleri; hem zemin hem de kafes üretiminde, başarılı

Detaylı

Duvar Fanları. Yüksek hava performansı ve düşük enerji tüketimi

Duvar Fanları. Yüksek hava performansı ve düşük enerji tüketimi Duvar Fanları Yüksek hava performansı ve düşük enerji tüketimi Duvar fanları her çeşit kümes için doğru çözüm! Big Dutchman ın sunduğu duvar fanları, aşağıdaki özellikleri saye - s inde çok yönlüdür: 4

Detaylı

CombiTunnel-Havalandırma

CombiTunnel-Havalandırma CombiTunnel-Havalandırma Kümesiniz için akıllı havalandırma Yılın herhangi bir zamanı hayvanlarınızın performans potansiyelini maksim Yan modda havalandırma Stabil bir negatif basınç havalandırma sağlamak

Detaylı

DAMIZLIK KAFESİ. GürTech D x1200 mm

DAMIZLIK KAFESİ. GürTech D x1200 mm MODEL KAT 3 KAT YÜKSEKLİK 2900 mm KAT ARASI 4 KAT 3720 mm 5 KAT 4540 mm KAFES Kafes sistemlerinin ana bileşenleri, sıcak daldırma galvanizli sac ve galvanizli tel malzemeden oluşmaktadır. Kafeslerimizin

Detaylı

Taze hava giriş sistemleri

Taze hava giriş sistemleri Taze hava giriş sistemleri Her çeşit kanatlı üretimi için en uygun hava girişi Taze hava giriş sistemleri her çeşit kanatlı kümesi için doğru çözüm! Big Dutchman; optimal taze hava girişini sağlamak adına,

Detaylı

Gübre İşlenmesi. Kümesten peletlemeye: Tüm ihtiyacınız tek kaynaktan!

Gübre İşlenmesi. Kümesten peletlemeye: Tüm ihtiyacınız tek kaynaktan! Gübre İşlenmesi Kümesten peletlemeye: Tüm ihtiyacınız tek kaynaktan! Gübrenin işlenmesini her yönüyle düşündük! Yumurta ve et üretimine ek olarak, tavuk dışkılarının mantıklı kullanımı, modern kümes hayvanları

Detaylı

Broyler Damızlık Yönetimi

Broyler Damızlık Yönetimi Broyler Damızlık Yönetimi Kuluçkalık yumurtaların güvenli ve verimli üretimi Broyler damızlık yönetimi - kuluçkalık yumurtaların güvenli üretimi için tatmin edici ve eksiksiz çözümler Doğru kümes konsepti,

Detaylı

Spiral Yemlik. Kullanımı kolaylaştırmak için özel tasarlanmış tabak sayesinde civcivler ilk günlerinde yeme kolayca ulaşabilirler.

Spiral Yemlik. Kullanımı kolaylaştırmak için özel tasarlanmış tabak sayesinde civcivler ilk günlerinde yeme kolayca ulaşabilirler. YEMLEME SİSTEMLERİ Spiral Yemlik Anka yemlikleri ile kanatlılarda yetiştirmenin ilk gününden son güne kadar, en iyi yem dönüşüm oranlarına ulaşılır. Anka yemliklerinin tüm çeşitleri; kolay temizlenebilme,

Detaylı

ZENGİNLEŞTİRİLEBİLİR KAFES. GürTech T x625 mm

ZENGİNLEŞTİRİLEBİLİR KAFES. GürTech T x625 mm ZENGİNLEŞTİRİLEBİLİR KFES ZENGİNLEŞTİRİLEBİLİR KFES ZENGİNLEŞTİRİLEBİLİR KFES 600 600 450 1300 600 2400 600 X Göz deti MODEL KT YÜKSEKLİK KT RSI 3 KT 4 KT 5 KT 6 KT 7 KT 8 KT 2580 mm 3230 mm 3880 mm 4530

Detaylı

TARIM VE KIRSAL KALKINMAYI DESTEKLEME KURUMU TARAFINDAN DESTEKLENECEK YUMURTA ÜRETEN TARIMSAL İŞLETMELERDE AB STANDARTLARI DENETİM FORMU

TARIM VE KIRSAL KALKINMAYI DESTEKLEME KURUMU TARAFINDAN DESTEKLENECEK YUMURTA ÜRETEN TARIMSAL İŞLETMELERDE AB STANDARTLARI DENETİM FORMU EK-5 TARIM VE KIRSAL KALKINMAYI DESTEKLEME KURUMU TARAFINDAN DESTEKLENECEK YUMURTA ÜRETEN TARIMSAL İŞLETMELERDE AB STANDARTLARI DENETİM FORMU İşletme Sahibinin adı/soyadı Adresi Tel/Fax İşletme No İşletmenin

Detaylı

TAVUK GÜBRESİ KURUTUCU

TAVUK GÜBRESİ KURUTUCU Dorset POLLO TAVUK GÜBRESİ KURUTUCU Tavuk gübresinin kurutulması Kümes içerisindeki hava ile Dış ısı kaynağı ile Kompakt ve düşük bakım maliyetli Ön kurutmasız İnce tozda yüksek oranda azalma Pelet üretimi

Detaylı

amacs Modern yumurta üretimi için kullanıcı dostu yönetim ve kontrol sistemi

amacs Modern yumurta üretimi için kullanıcı dostu yönetim ve kontrol sistemi amacs Modern yumurta üretimi için kullanıcı dostu yönetim ve kontrol sistemi amacs yumurta üretimi için profesyonel veri toplama, kont amacs yumurta üretimi için modern bir kontrol ve yönetim sistemidir.

Detaylı

DÜNYADA İLK. ComfortPLAST BILDIRCIN YUMURTA KAFESLERİ. CİMUKA dan bir patentli tasarım daha Türkiye de ilk,

DÜNYADA İLK. ComfortPLAST BILDIRCIN YUMURTA KAFESLERİ. CİMUKA dan bir patentli tasarım daha Türkiye de ilk, CİMUKA dan bir patentli tasarım daha Türkiye de ilk, DÜNYADA İLK ComfortPLAST BILDIRCIN YUMURTA KAFESLERİ Tasarım: Dr. Muhterem Aydoğan (Veteriner Hekim, Zooteknist, Akademisyen) Patentli Tasarım, Dünyada

Detaylı

Isıtma Sistemleri. Her kanatlı kümesinde ideal sıcaklık

Isıtma Sistemleri. Her kanatlı kümesinde ideal sıcaklık Isıtma Sistemleri Her kanatlı kümesinde ideal sıcaklık İdeal kümes sıcaklıkları için ısıtma sistemleri İdeal kümes sıcaklığının hayvan sağlığı ve performansı üzerinde önemli bir etkisi vardır. Bu nedenle,

Detaylı

YUMURTA TAVUĞU YETİŞTİRİCİLİĞİ

YUMURTA TAVUĞU YETİŞTİRİCİLİĞİ 2014 2015 YUMURTA TAVUĞU YETİŞTİRİCİLİĞİ Kanatlı Hayvan Yetiştiriciliği 1 YUMURTA TAVUKÇULUĞU Yumurta tavukçuluğu piliçlerde 20.haftadan sonra klavuz yumurta görülmesiyle başlar. Yumurta verimi 23. haftada

Detaylı

Suluk Sistemleri. büyütme ve büyük kümes hayvanları için

Suluk Sistemleri. büyütme ve büyük kümes hayvanları için Suluk Sistemleri büyütme ve büyük kümes hayvanları için Suluk Sistemleri yeterli miktarda taze ve temiz içme suyu Hayvanlarınız için uygun performansı elde etmek için, taze ve temiz içme suyu sağlamak

Detaylı

Gübre bantları her bir tam dönüş yaptıklarında arka başlık üzerinde bulunan gübre sıyırma aparatı ve sıyırıcı tavalar sayesinde üzerindeki

Gübre bantları her bir tam dönüş yaptıklarında arka başlık üzerinde bulunan gübre sıyırma aparatı ve sıyırıcı tavalar sayesinde üzerindeki Kümes sistemi içinde amaca en çok hizmet eden eleman kafes sistemidir. EGE KAFES sisteminde klasik tavuk kafesi (EGE 60 ) ebatı 600x580x600mm (600x600)olarak imal edilmektedir. 60x60 kümesler için göz

Detaylı

Sıcak Sulu Isıtma Sistemleri

Sıcak Sulu Isıtma Sistemleri VERİMLİ KÜMES SİSTEMLERİ Sıcak Sulu Isıtma Sistemleri www.tavsan.com.tr Tek bir hava dağıtım ünitesinden kuru ısı. Sadece mükemmel! Kümesler için sıcak sulu ısıtma sistemleri Kümeste canlı sağlığı ve verimliliği

Detaylı

TARIMSAL YAPILAR. Prof. Dr. Metin OLGUN. Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarımsal Yapılar ve Sulama Bölümü

TARIMSAL YAPILAR. Prof. Dr. Metin OLGUN. Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarımsal Yapılar ve Sulama Bölümü TARIMSAL YAPILAR Prof. Dr. Metin OLGUN Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarımsal Yapılar ve Sulama Bölümü HAFTA KONU 1 Giriş, İklimsel Çevre ve Yönetimi Temel Kavramlar 2 İklimsel Çevre Denetimi Isı

Detaylı

Yer Yumurtasının Kontrolü Ve Çözüm Önerileri. Dr. Tolga Erkuş Ross Breeders Anadolu

Yer Yumurtasının Kontrolü Ve Çözüm Önerileri. Dr. Tolga Erkuş Ross Breeders Anadolu Yer Yumurtasının Kontrolü Ve Çözüm Önerileri Dr. Tolga Erkuş Ross Breeders Anadolu Neden Önemli??? Yer yumurtası nedir? Temiz görünüşlü yer yumurtası nedir? Sanitasyon ne işe yarar? Yer yumurtasına nasıl

Detaylı

FORMULA Reinigungstechnik. Orijinal Güvenlik.

FORMULA Reinigungstechnik. Orijinal Güvenlik. Orijinal! Almanya da üretilmiştir. ***** FORMULA 600 /STEP 100 Otomatik Yürüyen Merdiven Temizleme Makinesi (Islak) Teknik Veri Uzunluk x Genişlik x Yükseklik: 1094 x 540 x 1001 mm Çalışma Genişliği: 520

Detaylı

Modern duşlar. Hemzemin duşlar için ilham veren çözümler.

Modern duşlar. Hemzemin duşlar için ilham veren çözümler. Modern duşlar. Hemzemin duşlar için ilham veren çözümler. Hemzemin duşlar çok moda! Gün geçtikçe daha fazla insan ferah duş tasarımlarını tercih ediyor. Geberit tasarım, fonskiyonellik, kalite ve drenaj

Detaylı

ViperTouch. Kümesiniz için havalandırma ve üretim bilgisayarı

ViperTouch. Kümesiniz için havalandırma ve üretim bilgisayarı ViperTouch Kümesiniz için havalandırma ve üretim bilgisayarı ViperTouch İyi. Daha iyi. En iyisi. Dur durak bilmiyoruz 4 Tüm kanatlı tipleri(broyler, broyler damızlıkları, hindiler, ördekler ve yumurtacı

Detaylı

TİP GENİŞLİK (mm) Güç (W/m²) Uzunluk (m) Toplam Güç Toplam Aktif. (W) Eset 60-1,5/50

TİP GENİŞLİK (mm) Güç (W/m²) Uzunluk (m) Toplam Güç Toplam Aktif. (W) Eset 60-1,5/50 ECOFILM Isıtma Folyoları En yeni teknolojilerden yararlanılarak üretilen Ecofilm ısıtma folyoları, özellikle büyük yüzeylerin ısıtılmasında kullanılıyor. Bu ısıtma sistemleri; grafit kaplamalı polyester

Detaylı

Teknik sistem kataloğu Tutamaklı kumanda panelleri

Teknik sistem kataloğu Tutamaklı kumanda panelleri Teknik sistem kataloğu Tutamaklı kumanda panelleri Tutamaklı kumanda panelleri yüksek ergonomileri, montaj kolaylığı ve cazip tasarımları ile öne çıkar ve stoklarımızda bulunur. Çeşitli boyutlar ve montaj

Detaylı

Sirkülasyon Pompaları Domestik Hidroforlar Drenaj Pompaları

Sirkülasyon Pompaları Domestik Hidroforlar Drenaj Pompaları Sirkülasyon Pompaları Domestik Hidroforlar Drenaj Pompaları ecocirc BASIC / BASIC N / PREMIUM SERİSİ Anti-Blok teknolojisine sahip yeni nesil sirkülasyon pompaları Verimliliği en üst noktaya taşımak için

Detaylı

Dolaylı Adyabatik Soğutma Sistemi

Dolaylı Adyabatik Soğutma Sistemi Soğutma 400 kw a kadar Kapasitesi 50-400kW EC ADYABATİK EC FAN Canovate Dolaylı Adyabatik Soğutma Sistemi -IAC Serisi Canovate Veri Merkezi Klima Santrali Çözümleri Canovate IAC serisi İndirekt Adyabatik

Detaylı

Yoğuşmalı gaz yakıtlı kazan Kapasite: kw TRIGON XL. Kompakt tasarım, yüksek performans

Yoğuşmalı gaz yakıtlı kazan Kapasite: kw TRIGON XL. Kompakt tasarım, yüksek performans Yoğuşmalı gaz yakıtlı kazan Kapasite: 15-57 kw TRIGON XL Kompakt tasarım, yüksek performans TRIGON XL İhtiyaçlarınıza özel esnek tasarımlar Yeni nesil çözümler TRIGON XL üstün teknolojiyi yenilikçi tasarımla

Detaylı

Tepsi hazırlık konveyörü

Tepsi hazırlık konveyörü Electrolux, hastane ve klinikler için ideal bir yemek porsiyonlama ve dağıtım sistemi sunar. Bu sistem, çok karmaşık ve farklı talepler için bile uygun çözümler sağlar. Electrolux Yemek Dağıtım sisteminin

Detaylı

Tahrik Birimleri RIDGID 300 RIDGID 300 RIDGID 300 El Sayfa 34 / 35 Sayfa 34 / 35 Dahil Sayfa 34 / 35

Tahrik Birimleri RIDGID 300 RIDGID 300 RIDGID 300 El Sayfa 34 / 35 Sayfa 34 / 35 Dahil Sayfa 34 / 35 Yiv Açma Ekipmanları Yiv Açma Ekipmanları Yiv Açma Ekipmanları RIDGID yiv açma ekipmanları, en karmaşık boru tesisatları için tasarlanmıştır. Bu ekipmanların sağlamlığı, uzun ömürlülüğü ve kullanım kolaylığı

Detaylı

AKSESUARLAR BAZA AKSESUARLARI. Materyal. Gerekli : Montajında M12 x 30 vida ve pul gereklidir. Sf **

AKSESUARLAR BAZA AKSESUARLARI. Materyal. Gerekli : Montajında M12 x 30 vida ve pul gereklidir. Sf ** BAZA AKSESUARLARI SABİT BAZA : 3,00 mm Galvaniz sac + RAL 7012 boya : Baza genişlik : 2 adet baza ve bağlantı parçaları. Baza derinlik : 2 adet baza ve bağlantı parçaları. Gerekli : Montajında M12 x 30

Detaylı

Temiz çözüm. Hemzemin duşlar için çözümler

Temiz çözüm. Hemzemin duşlar için çözümler Temiz çözüm. Hemzemin duşlar için çözümler Hemzemin duşlar gelişiyor. Her geçen gün, duş alanlarında açık tasarımlar tercih eden müşteri sayısı artıyor. Bizim sistemimiz hemzemin duşlar için tüm kişisel

Detaylı

Karlı Bir Yatırım Yeni Nesil Caria Serisi

Karlı Bir Yatırım Yeni Nesil Caria Serisi Karlı Bir Yatırım Yeni Nesil Caria Serisi Caria Serisi ürünleri tasarlarken aklımızda tek bir şey vardı: Minimum kullanıcı müdahelesi Artık yeni nesil Caria serisi kazanlar eskisinden daha fazla konfor

Detaylı

Kablo kanalı sistemlerinde yeni bir çağ başladı.

Kablo kanalı sistemlerinde yeni bir çağ başladı. Kablo kanalı sistemlerinde yeni bir çağ başladı. THINK CONNECTED. Magic kablo kanallarının dünyasına hoş geldiniz. 04_KTS Prospekt Magic / tr / 11/06/2012 (LLExport_04088) / 30/04/2013 2 OBO KTS 04_KTS

Detaylı

ANKA FAN. Pervane Adedi: 6 Kanat Çapı: 1240 mm Motor: 1.5 HP 1.10 KW EnxBoy: Kapasite : m3/h

ANKA FAN. Pervane Adedi: 6 Kanat Çapı: 1240 mm Motor: 1.5 HP 1.10 KW EnxBoy: Kapasite : m3/h FAN SİSTEMİ ANKA FAN Havalandırma Fan (140 140 cm) Tünel ve geçiş havalandırmalarında kullanılan yüksek kapasiteli egzoz fanlardır. Kümeslerin soğutulmasında ve istenilen hava hızının elde edilmesi amacı

Detaylı

Elektrikli ev aletleri için konforlu ray sistemi: Fırınlar için Quadro

Elektrikli ev aletleri için konforlu ray sistemi: Fırınlar için Quadro Elektrikli ev aletleri için konforlu ray sistemi: Fırınlar için Quadro Elektrikli ev aletleri için konforlu ray sistemleri. 2 Hettich, mükemmel mutfağı yeniden tanımlıyor: Mutfak mobilyalarından ankastre

Detaylı

Genie E. Küçük elektrikli temizleme makinesi 35 cm çalışma genişliği ile 200 m² ve üzeri alanlar için idealdir. Büyük Bölümler İçin Küçük Makineler

Genie E. Küçük elektrikli temizleme makinesi 35 cm çalışma genişliği ile 200 m² ve üzeri alanlar için idealdir. Büyük Bölümler İçin Küçük Makineler Genie E. Küçük elektrikli temizleme makinesi 35 cm çalışma genişliği ile 200 m² ve üzeri alanlar için idealdir. 1. Taşıması Kolay Esnek itme kolu ile her pozisyona uygundur. Kullanıcı dostudur ve otomobiliniz

Detaylı

Security Geçiş Sistemleri. Kayar Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece Kapılar. Döner Kapılar

Security Geçiş Sistemleri. Kayar Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece Kapılar. Döner Kapılar Döner Kapılar Kayar Kapılar Hastane Kapıları 90 Derece Kapılar Security Geçiş Sistemleri Şık tasarım, yüksek çeşitlilik, yalıtım, akıcı geçiş METAXDOOR MR30/SA Otomatik Döner Kapıların size sunabileceklerinden

Detaylı

kabinler Rack Wall wall rack kabinler

kabinler Rack Wall   wall rack kabinler 7 kabinler Wall Rack www.gunko.com.tr 118 119 Wall Rack Wall Rack serisi kabinetler ofis uygulamaların da kullanılacak şekilde estetik görünümlü, yüksek kalitede tasarımı ve imalatı sayesinde tüm aktif

Detaylı

Automatic Entrance & Acccess System GARAJ. Endüstiyel - Seksiyonel Garaj Kapıları. Seksiyonel Kapılar

Automatic Entrance & Acccess System GARAJ. Endüstiyel - Seksiyonel Garaj Kapıları. Seksiyonel Kapılar TM Automatic Entrance & Acccess System Endüstiyel - Seksiyonel Garaj Kapıları GARAJ Seksiyonel Kapılar TM Automatic Entrance & Acccess System TRONCO Endüstriyel Seksiyonel Kapılar TRONCO endüstriyel seksiyonel

Detaylı

OBO Aydınlatma Taşıma Sistemleri, ışık sistemlerinin montajını kolaylaştırır Endüstriyel ve ticari yapı inşalarının çeşitli alanlarında

OBO Aydınlatma Taşıma Sistemleri, ışık sistemlerinin montajını kolaylaştırır Endüstriyel ve ticari yapı inşalarının çeşitli alanlarında OBO Aydınlatma Taşıma Sistemleri, ışık sistemlerinin montajını kolaylaştırır Endüstriyel ve ticari yapı inşalarının çeşitli alanlarında kullanılabilir. Kablolar kolayca döşenir ve aydınlatma tekniği açısında

Detaylı

600x450 Duvar Tipi Kabinetler

600x450 Duvar Tipi Kabinetler DataLine 20 DataLine 20 600x450 Duvar Tipi Kabinetler Açıklama HCS DataLine serisi, gerek aktif cihaz gerekse bakır ve fiber optik kablolama sistemlerinin muhafaza edildişi gerek dikili tip gerekse duvar

Detaylı

Yüksek toz konsantrasyonlarında en iyi teknik çözüm Geniş filtreleme yüzeyi ve kompakt tasarım Uzun ömür ve ağır çalışma şartları için güçlü yapı

Yüksek toz konsantrasyonlarında en iyi teknik çözüm Geniş filtreleme yüzeyi ve kompakt tasarım Uzun ömür ve ağır çalışma şartları için güçlü yapı Yüksek toz konsantrasyonlarında en iyi teknik çözüm Geniş filtreleme yüzeyi ve kompakt tasarım Uzun ömür ve ağır çalışma şartları için güçlü yapı Alanın kısıtlı olduğu yerlerde en iyi çözüm Düşük sarfiyat

Detaylı

Teknik sistem kataloğu Kompakt panolar AE

Teknik sistem kataloğu Kompakt panolar AE Teknik sistem kataloğu Kompakt panolar AE 3 4 1 6 3 4 8 7 5 2 Orjinal Dünya çapında onayları ile stoklarımızda derhal gönderime hazır. Sayısız pratik boyutları ve tüm ortak uygulamalar için fonksiyonel

Detaylı

Kompakt panolar. Kompakt panolar AE. Kompakt sistem panoları CM. Plastik panolar KS. Kompakt panolar AE...46

Kompakt panolar. Kompakt panolar AE. Kompakt sistem panoları CM. Plastik panolar KS. Kompakt panolar AE...46 Kompakt panolar Kompakt panolar AE Kompakt panolar AE...46 Kompakt sistem panoları CM Genişlik 600 800 mm...50 Genişlik 1000 1200 mm...51 Plastik panolar KS Plastik panolar KS...52 Rittal Katalog 34/Endüstriyel

Detaylı

Schneider Electric kalitesiyle fark yaratan hareket dedektörleri

Schneider Electric kalitesiyle fark yaratan hareket dedektörleri Schneider Electric kalitesiyle fark yaratan hareket dedektörleri Güvenli, kullanışlı, enerji tasarruflu... 444 30 30 www.schneider-electric.com.tr Dış ortam hareket ve varlık dedektörü (PIR), Standart

Detaylı

İş Güres ile yapılır.

İş Güres ile yapılır. İş Güres ile yapılır. GÜRES TAVUKÇULUK TEKNOLOJİSİ FABRİKASI Türkiye nin tek çatı altına toplanmış en büyük tam entegre yumurta üretim tesisine sahip olan Güres Group, 1963 yılında Manisa Saruhanlı da

Detaylı

HUBER Solar aktif çamur kurutma teknolojisi ile daha az koku, daha yüksek kurutma performansı

HUBER Solar aktif çamur kurutma teknolojisi ile daha az koku, daha yüksek kurutma performansı HUBER Solar aktif çamur kurutma teknolojisi ile daha az koku, daha yüksek kurutma performansı Çamuru neden kurutmalıyız? KM giriş= %25 KM çıkış= %75 Kurutma Ağırlık= 1000 kg Hacim= 1 m³ Ağırlık= 333 kg

Detaylı

Konveyörlü Tip WTM140

Konveyörlü Tip WTM140 serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama, tezgahaltı, giyotin tip, konveyörlü,

Detaylı

Metaxdoor MR30/GLA-GLM. Cam Döner Kapı

Metaxdoor MR30/GLA-GLM. Cam Döner Kapı Metaxdoor MR30/GLA-GLM Cam Döner Kapı Metaxdoor Mr30/GLA-MR30/GLM cam döner kapılar size sunduğu esneklik ile hayallerinizdeki girişi yaratmanızı sağlar. MR30/GLA-MR30/GLM cam döner kapılarda teknoloji

Detaylı

SYM-300 Vibrasyon Konveyörlü SEBZE YIKAMA MAKİNESİ

SYM-300 Vibrasyon Konveyörlü SEBZE YIKAMA MAKİNESİ Konveyörlü Fritöz Sebze Yıkama Makinesi SYM-300 Vibrasyon Konveyörlü SEBZE YIKAMA MAKİNESİ Soğuksan SYM-300 Sebze yıkama makinesi büyük ölçekli mutfakların taze sebze ve meyve yıkama ihtiyaçlarını karşılamak

Detaylı

NABERTHERM N 280-E SERAMİK ve PORSELEN FIRINI

NABERTHERM N 280-E SERAMİK ve PORSELEN FIRINI NABERTHERM N 280-E SERAMİK ve PORSELEN FIRINI Çift cidarlı ve arka bölümü havalandırmalı gövde, düşük dış hava sıcaklığı olan ortamlarda kullanım için geliştirilmiştir Nabertherm 3 taraflı ısıtmalı seramik

Detaylı

Yüksek verimli gaz yakıtlı çelik kazan CompactGas

Yüksek verimli gaz yakıtlı çelik kazan CompactGas Yüksek verimli gaz yakıtlı çelik kazan CompactGas Patentli alufer teknolojisi ile yüksek verim, düşük emisyon 1 CompactGas ın (1000-2800) avantajları Hoval CompactGas; konfor,ekonomi, güvenilirlik ve teknik

Detaylı

Gizli Tavan Tipi Fancoil

Gizli Tavan Tipi Fancoil Gizli Tavan i Fancoil Fancoil Arçelik Fancoil üniteleri, ortamı ısıtma ve soğutma amaçlı kullanılabilme özelliğiyle, değişken mevsim sıcaklıklarına en verimli şekilde uyum sağlayarak kullanıcılara konforlu

Detaylı

Bina Bakım ve Temizlik Gereçleri

Bina Bakım ve Temizlik Gereçleri Bina Bakım ve Temizlik Gereçleri Versa Plus Sistem Temizlik Gereçleri Versa Plus Mop Aparatı Versa Plus özel mop sistemi (sap dahil) Çapraz bulaşmayı engelleyen, hijyenik bir temizleme sistemi Farklı alanlar

Detaylı

PANEL YAPI PANEL YAPI

PANEL YAPI PANEL YAPI PANEL YAPI İNŞAAT VE TAAHHÜT VE TİCARET PANEL YAPI İNŞAAT VE TAAHHÜT VE TİCARET Panel Yapı İnşaat ve Taahhüt ve Ticaret Genel Müdürlük / Head Office: Eski Edirne Asfaltı 71. Sok. No:24 K:1 D:2 Sultançiftliği,

Detaylı

SAĞLIK BAKANLIĞI ALÇAK GERİLİM ELEKTRİK PANO ve TABLOLARI

SAĞLIK BAKANLIĞI ALÇAK GERİLİM ELEKTRİK PANO ve TABLOLARI SAĞLIK BAKANLIĞI ALÇAK GERİLİM ELEKTRİK PANO ve TABLOLARI KONU VE KAPSAM: Alçak gerilim dağıtım panoları, bina içinde kullanılan, zemine montajlı, serbest dikili tip olarak prefabrik standart fonksiyonel

Detaylı

YENİ. RollMatic sarmal kepenk sistemi. Dar cepheli dükkanlar için pratik kapı tipi

YENİ. RollMatic sarmal kepenk sistemi. Dar cepheli dükkanlar için pratik kapı tipi YENİ RollMatic sarmal kepenk sistemi Dar cepheli dükkanlar için pratik kapı tipi Cezbeden teknik Birbiriyle tam uyumlu detaylar İki panel varyasonu ile sunulan kompakt kapı tipi Montaj yüksekliği veya

Detaylı

Verimli Kümesler İçin Isı Geri Kazanım Cihazı

Verimli Kümesler İçin Isı Geri Kazanım Cihazı VERİMLİ KÜMES SİSTEMLERİ Verimli Kümesler İçin Isı Geri Kazanım Cihazı www.tavsan.com.tr Isı geri kazanım entegreli, yüksek ve dengeli ısıtma sistemi. Dikili tip ve diğer kombinasyonlar ile mükemmel çevreci.

Detaylı

Wilo EMUport Islak montaj hazır terfi istasyonu

Wilo EMUport Islak montaj hazır terfi istasyonu Pioneering for You Ürün broşürü Wilo EMUport Islak montaj hazır terfi istasyonu Wilo ile atıksu tahliyesi ve arıtma Islak montaj hazır terfi istasyonu Wilo pompalan ve sistemleri, belediye atık yönetimi

Detaylı

Hububat Depolama ve Taşıma Sistemleri TÜMENOĞLU TARIM ÜRÜNLERİ SANAYİİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

Hububat Depolama ve Taşıma Sistemleri TÜMENOĞLU TARIM ÜRÜNLERİ SANAYİİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ Hububat Depolama ve Taşıma Sistemleri TÜMENOĞLU TARIM ÜRÜNLERİ SANAYİİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ Merkez: Horozlar Mah. Kadıköy Cad.No.68-70 Erenler / SAKARYA Fabrika Tel:0.264 3535421 Fax:0.264 3535422

Detaylı

Havadan Suya Isı Pompası

Havadan Suya Isı Pompası Havadan Suya Isı sı * Kurulum Esnekliği * Ayrılabilir Boyler * Yüksek Enerji Tasarruflu İnverter Teknolojisi 1. Düşük İşletim Maliyeti 4. Farklılık 2. Düşük CO2 Emisyonu 5. Kolay Kurulum 3. Temiz ve Sessiz

Detaylı

DHR - ISI GERİ KAZANIM CİHAZLARI

DHR - ISI GERİ KAZANIM CİHAZLARI DHR - ISI GERİ KAZANIM CİHAZLARI Hem enerji ekonomisinin sağlanması, hem de iç hava kalitesinin arttırılabilmesi için ısı geri kazanımlı havalandırma cihazları yüksek verimli ve yıllarca sorunsuz çalışabilecek

Detaylı

Civciv yetiştirme

Civciv yetiştirme 6.3.2. Civciv yetiştirme Bugünkü teknik sayesinde, iklim koşullan yapay yoldan sağlanarak, yılın her mevsiminde ve sürekli olarak civciv yetiştirmek olanaklıdır. Ne var ki, başarılı yetiştiricilik için

Detaylı

90 kw kw YENİ SERİ EKO PLUS

90 kw kw YENİ SERİ EKO PLUS 90 kw - 315 kw YENİ SERİ EKO PLUS www.ekomak.com.tr _2 3_ 90-160 Üstün vida elementi maksimum serbest hava dağıtımı ve düşük enerji tüketiminin optimum kombinasyonunu sağlamaktadır. En son teknolojiye

Detaylı

Teknik sistem kataloğu Alüminyum döküm kutular GA

Teknik sistem kataloğu Alüminyum döküm kutular GA Teknik sistem kataloğu Alüminyum döküm kutular GA Alüminyum döküm kutular GA 8 4 7 1 5 6 3 2 Çok dayanıklı - Son derece sağlam alüminyum döküm kutuların kullanım alanı sınır tanımaz. Elektrik, elektronik

Detaylı

Hava Perdeleri PG / PGD PG/PGD MTV PB / PBD PB/PBD MTV

Hava Perdeleri PG / PGD PG/PGD MTV PB / PBD PB/PBD MTV Hava Perdeleri PB / PBD PG / PGD PG/PGD PB/PBD 137 Alanları Açık bir kapı bir davettir ve bunu her mağaza sahibi bilir! Bir hava perdesi yardımıyla bunu başarabilir ve aynı zamanda sıcak veya soğuk havanın

Detaylı

NEM ALMA CİHAZI TTK 100 E 1500 TL + %16 KDV

NEM ALMA CİHAZI TTK 100 E 1500 TL + %16 KDV NEM ALMA CİHAZI TTK 100 E 1500 TL + %16 KDV Nem alma kapasitesi, 30 C / %80 bağıl nemde: 30 litre / 24saat Uygun olduğu maks. oda büyüklüğü: 90 m² / 225 m³ Çalışma aralığı, sıcaklık: 5 ila 35 C Çalışma

Detaylı

Fujitsu Yeni Nesil VRF Plus

Fujitsu Yeni Nesil VRF Plus Fujitsu Yeni Nesil VRF Plus Yüksek Kapasiteli VRF sistemi DC Inverter Kontrol Kompresör Uzun Borulama Sistemi Tasarımı Yüksek Performanslı R410A Soğutucu Gazı Yeni Tasarım Kompakt Dış Ünite: 8HP den 48

Detaylı

Bu kadar yenilik küçük bir kutuya sığar mı dersiniz?

Bu kadar yenilik küçük bir kutuya sığar mı dersiniz? Bu kadar yenilik küçük bir kutuya sığar mı dersiniz? İstanbul Genel Müdürlük Emek Mahallesi, Ordu Caddesi No: 49 34785 Sancaktepe - İstanbul Tel: 444 34 26 Eskişehir Fabrika Organize Sanayi Bölgesi 14.

Detaylı

IVR-B 30/15 Me. Kompakt boyutlar. Opsiyonel sürüş tekerleri hareketliliği arttırır. Ses emici. Geniş yüzeyli kartuş filtre

IVR-B 30/15 Me. Kompakt boyutlar. Opsiyonel sürüş tekerleri hareketliliği arttırır. Ses emici. Geniş yüzeyli kartuş filtre Küçük ve kuvvetli IVR-B 30/15, paslanmaz çelik gövdesi ile tezgah altı, kırıntı, talaş ve iri taneli tozların temizlenmesi için idealdir. 1 Kompakt boyutlar 3 Opsiyonel sürüş tekerleri hareketliliği arttırır

Detaylı

Security Geçiş Sistemleri. Döner Kapılar. Kayar Kapılar. 90 Derece Kapılar METAXDOOR MS30/HRM. Hastane Kapıları. Hermetik Kayar Kapı

Security Geçiş Sistemleri. Döner Kapılar. Kayar Kapılar. 90 Derece Kapılar METAXDOOR MS30/HRM. Hastane Kapıları. Hermetik Kayar Kapı Döner Kapılar Kayar Kapılar Hastane Kapıları 90 Derece Kapılar Security Geçiş Sistemleri METAXDOOR MS30/HRM Hermetik Kayar Kapı Hava ve su sızdırmazlık özelliği bulunan METAXDOOR MS30/HRM hermetik kayar

Detaylı

Dolum miktarı optimizasyonu

Dolum miktarı optimizasyonu RS232C Otomatik Kontrol Terazileri %100 kontrol ve veri toplama BAYKON,25 yıllık deneyime sahip mühendislik alt yapısı ile, Otomatik Kontrol Terazileri ve dinamik tartım çözümleri konusunda sağlıklı çözümler

Detaylı

3. Biogas-Training. Bileşenler. Michael Köttner, International Biogas and Bioenergy Centre of Competence (IBBK) 13.09.2011

3. Biogas-Training. Bileşenler. Michael Köttner, International Biogas and Bioenergy Centre of Competence (IBBK) 13.09.2011 3. Biogas-Training Bileşenler Michael Köttner, International Biogas and Bioenergy Centre of Competence (IBBK) Nesta Boutique Hotel Ankara, 12.-13.09.2011 13.09.2011 1 Biyogaz Eğitim Semineri Bileşenler

Detaylı

Modern tavukçuluk, tarım kesiminin en yüksek mekanizasyon olanağına sahip işletmecilik dalıdır. Çünkü;

Modern tavukçuluk, tarım kesiminin en yüksek mekanizasyon olanağına sahip işletmecilik dalıdır. Çünkü; 6.3. Tavukçuluk Modern tavukçuluk, tarım kesiminin en yüksek mekanizasyon olanağına sahip işletmecilik dalıdır. Çünkü; - Özel tarım arazisine gereksinim yoktur. - Standart ve tekdüze yem yeterlidir. -

Detaylı

RS232C. Otomatik Kontrol Terazileri %100 Kontrol ve Veri Toplama

RS232C. Otomatik Kontrol Terazileri %100 Kontrol ve Veri Toplama RS232C Otomatik Kontrol Terazileri %100 Kontrol ve Veri Toplama Güvenilirlik İleri teknoloji ürünü BAYKON Otomatik Kontrol Terazileri, en zorlu koşullarda yıllarca sorunsuz hizmet verecek şekilde tasarlanmış,

Detaylı

T 15/1. Elektronik fırça aşırı yüklenme koruması. Entegre aksesuar muhafaza

T 15/1. Elektronik fırça aşırı yüklenme koruması. Entegre aksesuar muhafaza 59 db (A) ses seviyesi ile çok sessiz çalışır. Bu özellik kullanıcıların, otel koridorları, fuayeler, hastaneler, butikler gibi çalışırken sessizlik sağlanması gereken her mekan için uygundur. 1 Elektronik

Detaylı

I. Buharlı Sterilizatörler

I. Buharlı Sterilizatörler I. Buharlı Sterilizatörler ERYİĞİT buharlı sterilizatörleri; tekstil malzemelerin, cerrahi ve pansuman aletlerin, plastik ve cam malzemelerin, şişelenmiş sıvıların, sterilizasyonunu gerçekleştirmek amacıyla

Detaylı

Hijyenik dizayn. Küçük ve kompakt panolar HD. Terminal kutuları HD Kompakt panolar HD Aksesuarlar...172

Hijyenik dizayn. Küçük ve kompakt panolar HD. Terminal kutuları HD Kompakt panolar HD Aksesuarlar...172 Küçük ve kompakt panolar HD Terminal kutuları HD...170 Kompakt panolar HD...171...172 Rittal Katalog 34/Endüstriyel panolar 169 HD aksesuarları Sayfa 172 Sistem aksesuarları Sayfa 507 KL paslanmaz çelik

Detaylı

BlueFan Yüksek performans. Enerji tasarruflu. Akıllı tasarım. Uzun ömür.

BlueFan Yüksek performans. Enerji tasarruflu. Akıllı tasarım. Uzun ömür. BlueFan Yüksek performans. Enerji tasarruflu. Akıllı tasarım. Uzun ömür. Climate for Growth YÜKSEK PERFORMANS ENERJİ VERİMLİ AKILLI TASARIM UZUN ÖMÜR Bugüne dek yüksek performanslı duvar fanları ile enerji

Detaylı

HRV-DX Plus. DX Tavan Tipi Isı Geri Kazanım Cihazı

HRV-DX Plus. DX Tavan Tipi Isı Geri Kazanım Cihazı HRV-DX Plus DX Tavan Tipi Isı Geri Kazanım Cihazı HRV-DX Plus DX Tavan Tipi Isı Geri Kazanım Cihazı IGK cihazları kapalı mekanlardaki egzoz ve taze hava ihtiyacını karşılamak amacı ile tasarlanmış alüminyum

Detaylı

Entegre Soğutma elemanları yukarıdan hafif soğutma

Entegre Soğutma elemanları yukarıdan hafif soğutma OWAconstruct Entegre Soğutma elemanları yukarıdan hafif soğutma OWAcoustic tavanlarını soğutma elemanlarıyla birleştirmenin yararları: DIN 1946 bölüm 2 koşulları sağlanır. hava akımı yok çok sessiz Kolay

Detaylı

Yeni YENİ AKTAŞ OTOMOTİV SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ ROPA MAKİNALARI TÜRKİYE DİSTRİBÜTÖRÜ

Yeni YENİ AKTAŞ OTOMOTİV SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ ROPA MAKİNALARI TÜRKİYE DİSTRİBÜTÖRÜ Yeni YENİ AKTAŞ OTOMOTİV SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ ROPA MAKİNALARI TÜRKİYE DİSTRİBÜTÖRÜ Söküm bıçağı, kademesiz hidrolik şanzıman tahriklidir. Tek sıralı, bağımsız şekilde söküm yapmak da mümkündür. (Söküm

Detaylı

REHAU DÖŞEMEDEN ISITMA/SERİNLETME DUVAR, TAVAN VE ZEMİN İÇİN DÜŞÜK YÜKSEKLİKLİ UYGULAMA SİSTEMLERİ. www.rehau.com.tr. Yapı Otomotiv Endüstri

REHAU DÖŞEMEDEN ISITMA/SERİNLETME DUVAR, TAVAN VE ZEMİN İÇİN DÜŞÜK YÜKSEKLİKLİ UYGULAMA SİSTEMLERİ. www.rehau.com.tr. Yapı Otomotiv Endüstri REHAU DÖŞEMEDEN ISITMA/SERİNLETME DUVAR, TAVAN VE ZEMİN İÇİN DÜŞÜK YÜKSEKLİKLİ UYGULAMA SİSTEMLERİ www.rehau.com.tr Yapı Otomotiv Endüstri YENİLEME SISTEMI 10 ISLAK YAPI TARZINDA - REHAU tutucu lama 10

Detaylı

Dräger Polaris 600 Ameliyat Lambaları

Dräger Polaris 600 Ameliyat Lambaları Dräger Polaris 600 Ameliyat Lambaları Ameliyathane lambamız, üstün teknoloji ürünüdür: Dräger Polaris 600, sezgisel kontrolleri ve çok yönlü konfigürasyon seçenekleri ile hayatınızı oldukça kolaylaştırır.

Detaylı

Yeni Plexo 3, ihtiyaç duyduğunuz geniş hacim

Yeni Plexo 3, ihtiyaç duyduğunuz geniş hacim Yeni Plexo 3, ihtiyaç duyduğunuz geniş hacim IP 65 NEMLİ YER KOFRALARI Kablolamada sınırlar yok: kofranın içinde geniş kablolama hacmi 2 Geniş ürün yelpazesine sahip kofralar 11 farklı boyutta kofra 2

Detaylı

Konveyörlü Tip WTCS140 - elektrikli

Konveyörlü Tip WTCS140 - elektrikli Electrolux Bulaşık Yıkama Sistemleri serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama,

Detaylı

Sistem Donanım Metal : Başlıca Faliyet / Üretim Konuları. Çelik Izgara

Sistem Donanım Metal : Başlıca Faliyet / Üretim Konuları. Çelik Izgara Sistem Donanım Metal : Başlıca Faliyet / Üretim Konuları Çelik Izgara Sistem Donanım Ltd. Şti.,ızgara döşeme, geçit ızgara, kanal ızgara, hendek ızgara, platform ızgara ve çelik yapılar, inşaat metal kalas,

Detaylı

VITOclima 300-s/HE Free Joint DC Inverter Çoklu klima sistemleri

VITOclima 300-s/HE Free Joint DC Inverter Çoklu klima sistemleri VITOclima 300-s/HE Free Joint DC Inverter Free Joint DC Inverter Viessmann İle tek dış üniteye 5 adede kadar iç ünite kombinasyonu yapabilir, değişken debili soğutucu akışkan teknolojisi ile bireysel iklimlendirmenin

Detaylı

Broşür Yapı iskelesi ve destekleme sistemi DURALOK DURALOK. Yapı iskelesi ve destekleme sistemi. v2014/01tr

Broşür Yapı iskelesi ve destekleme sistemi DURALOK DURALOK. Yapı iskelesi ve destekleme sistemi. v2014/01tr Broşür Yapı iskelesi ve destekleme sistemi DURALOK DURALOK Yapı iskelesi ve destekleme sistemi v2014/01tr Dayanıklı, pratik ve güvenli 02 Scafom-rux duralok, modüler yapı iskelesi ve kalıp sistemi Duralok,

Detaylı

Online teknik sayfa VICOTEC320 TÜNEL SENSÖRLERI

Online teknik sayfa VICOTEC320 TÜNEL SENSÖRLERI Online teknik sayfa VICOTEC320 VICOTEC320 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip VICOTEC320 Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak

Detaylı

RiMatrix S. RiMatrix S. Avantajlarınız. RiMatrix S App

RiMatrix S. RiMatrix S. Avantajlarınız. RiMatrix S App RiMatrix S RiMatrix S RiMatrix S'e genel bakış...398 Standart oda...400 Standart güvenlik odası...401 Standart konteyner...402 Avantajlarınız Veri merkezi modüllerini baz alan standartlaştırılmış veri

Detaylı

Çok amaçlı dolap konstrüksiyonu için sürgü kapak sistemi. TopLine M

Çok amaçlı dolap konstrüksiyonu için sürgü kapak sistemi. TopLine M Çok amaçlı dolap konstrüksiyonu için sürgü kapak sistemi. TopLine M TopLine M Gövde kontrüksiyonunda tasarım özgürlüğü Yeni geliştirilen sürgü kapak sistemi TopLine M, özellikle montajı müşteriler tarafından

Detaylı

RollMatic sarmal kepenk sistemi

RollMatic sarmal kepenk sistemi RollMatic sarmal kepenk sistemi Dar cepheli dükkanlar için.ok uygun kompakt yapı tipi Tatmin edici teknoloji Birbiriyle tam uyumlu detaylar İki panel varyasonu ile sunulan kompakt yapı tipi Montaj yüksekliği

Detaylı

Standart Manuel Döner Kapı

Standart Manuel Döner Kapı Metaxdoor MR30/SM Standart Manuel Döner Kapı Sağlam ve ekonomik bir giriş çözümü aradığınız heryerde metaxdoor MR30/SM manuel döner kapı en iyi tercihtir. MR30/Sm serisi manuel döner kapılar Bozulması

Detaylı

HERCULES Condensing 32 2 I Yer tipi Paslanmaz Çelik Boylerli Güneþ Enerjisi Baðlanabilen Paslanmaz Çelik Eþanjörlü Premix Sistem Yoðuþmalý Kombi

HERCULES Condensing 32 2 I Yer tipi Paslanmaz Çelik Boylerli Güneþ Enerjisi Baðlanabilen Paslanmaz Çelik Eþanjörlü Premix Sistem Yoðuþmalý Kombi HERCULES Condensing 32 2 I Yer tipi Paslanmaz Çelik Boylerli Güneþ Enerjisi Baðlanabilen Paslanmaz Çelik Eþanjörlü Premix Sistem Yoðuþmalý Kombi GENEL ÖZELLÝKLER HERCULES Condensing 32 2 I Yer Tipi Boylerli

Detaylı