Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK"

Transkript

1 REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı Siyasal Bilgiler Fak. Dekan Prof.Dr.Yılmaz Prof.Dr.Orhan TORKUL DAŞCIOĞLU Prof.Dr.Hamza AL Tek. Eğt. Fak. Dekanı İlahiyat Fak. Dekanı Güzel San. Fak. Dekanı Prof. Besim Fatih Prof.Dr.Mehmet SARIBIYIK Prof.Dr.H. Mehmet GÜNAY DELLALOĞLU İşletme Fak. Dekan Prof.Dr.Ahmet Vecdi CAN Bilg. Ve Bilişim Bilimleri Fak.Dek. Prof.Dr.Nejat YUMUŞAK Hukuk Fak.Dekanı Tıp Fakültesi Dekanı Teknoloji Fak. Dekanı Eğitim Fak. Dekanı Prof.Dr.Ramazan AKDEMİR Prof.Dr.Mehmet SARIBIYIK Prof.Dr. Firdevs KARAHAN İletişim Fakültesi Dekanı Turizm Fakültesi Dekan V Spor Bilimleri Fakültesi V. Prof.Dr.Aytekin İŞMAN Prof.Dr.Mehmet SARIIŞIK Prof. Dr.S.Can KURNAZ Diş Hekimliği Dekanı Üye Üye Prof.Dr.Mustafa ALTINDİŞ Prof.Dr.Kemal İNAT Sağlık Bilimleri Fakültesi Prof.Dr.Sevin ALTINKAYNAK SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 581 TOPLANTI TARİHİ : tarihinde Sabah Gazetesinde yayımlanan Tıp Fakültesi Cerrahi Tıp Bilimleri Bölümü Tıbbi Patoloji Anabilim Dalı Jürisi ABD. Profesör kadro ilanına müracaat eden adayların jürilerinin oluşturulması görüşmeye açıldı. Yapılan görüşmeler sonunda; tarihinde Sabah Gazetesinde yayımlanan Tıp Fakültesi Cerrahi Tıp Bilimleri Bölümü Tıbbi Patoloji Anabilim Dalı Jürisi ABD. Profesör kadrosu başvuran adayların jüri üyelerinin aşağıdaki isimlerden oluşmasının uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi.

2 ÜYK-581/02 ASİL JÜRİ ÜYELERİ 1-Prof.Dr. Mustafa KÖSEM Sakarya Üniversitesi Tıp Fakültesi Tıbbi Patoloji Anabilim Dalı 2-Prof.Dr. Çetin BORAN Abant İzzet Baysal Üniversitesi Tıp Fakültesi Tıbbi Patoloji Anabilim Dalı 3-Prof.Dr. Binnur ÖNAL Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Tıbbi Patoloji Anabilim Dalı 4-Prof.Dr. Hüseyin BÜYÜKBAYRAM Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Tıbbi Patoloji Anabilim Dalı 5-Prof.Dr. Ekrem YAVUZ İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesi Tıbbi Patoloji Anabilim Dalı ÜNİVERSİTE/FAKÜLTE/BÖLÜM SAKARYA BOLU DÜZCE DİYARBAKIR İSTANBUL YEDEK ÜYELERİ: 1-Prof.Dr. İrfan BAYRAM Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tıp Fakültesi Tıbbi Patoloji Anabilim Dalı 2-Prof.Dr. Olgun KONTAŞ Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Tıbbi Patoloji Anabilim Dalı VAN KAYSERİ tarihinde Sabah Gazetesinde yayımlanan Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı Jürisi Profesör kadro ilanına müracaat eden adayların jürilerinin oluşturulması görüşmeye açıldı. Yapılan görüşmeler sonunda; tarihinde Sabah Gazetesinde yayımlanan Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı Jürisi Profesör kadrosu başvuran adayların jüri üyelerinin aşağıdaki isimlerden oluşmasının uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi.

3 ÜYK-581/03 ASİL JÜRİ ÜYELERİ 1-Prof.Dr. Öner ÖZDEMİR Sakarya Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı 2-Prof.Dr. Mustafa KÖSECİK Sakarya Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı 3-Prof.Dr. İlknur ARSLANOĞLU Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı 4-Prof.Dr. Erdal ADAL Medipol Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı 5-Prof.Dr. Firdevs BAŞ İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı ÜNİVERSİTE/FAKÜLTE/BÖLÜM SAKARYA SAKARYA DÜZCE İSTANBUL İSTANBUL YEDEK ÜYELERİ: 1- Prof.Dr. Rüveyde BUNDAK İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı 2 -Prof.Dr. Aysun BİDECİ Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı İSTANBUL ANKARA 03- Eğitim Fakültesi Dekanlığının tarih ve sayılı yazısı Yapılan görüşmeler sonunda; Eğitim Fakültesi Özel Eğitim Bölümü öğretim üyesi Yrd.Doç.Dr. Bekir Fatih MERAL' in, 2547 Sayılı Kanunun 39. maddesine göre Akademik yılı güz döneminde Doğu Akdeniz Üniversitesi Eğitim Fakültesi'nde konferans ve seminerler vermek üzere görevlendirilmesinin uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi.

4 ÜYK-581/ Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanlığının tarih ve sayılı yazısı Yapılan görüşmeler sonunda; Fen-Edebiyat Fakültesi Sosyal Hizmet Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Yusuf GENÇ'in Eğitim-Öğretim yılında Perşembe günleri 13:00-15:00 saatleri arasında haftada yarım iş günü (ayda 2 gün ) olacak şekilde Sakarya Üniversitesi Teknokent bünyesinde kısmi zamanlı olarak faaliyet gösteren ADAPTTO-Teknoloji Transfer ofisinde danışmanlık yapmak üzere, 2547 Sayılı Kanunun 37. Maddesi uyarınca görevlendirilmesinin uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. 05- Öğrenci İşleri Dairesi Başkanlığının tarih ve sayılı yazısı Yapılan görüşmeler sonunda; Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılında Pamukova Meslek Yüksekokulu Öğretim Elemanlarınca karşılanamayan dersleri vermek üzere 2547 Sayılı Kanunun 31. maddesi uyarınca Tülay DURAN ve Yüksel ÖZTÜRK'ün görevlendirilmesinin uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. 06- Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanlığının tarih ve sayılı yazısı Yapılan görüşmeler sonunda; Fen-Edebiyat Fakültesi Eğitim- Öğretim yılı Güz yarıyılında Fizik Bölümü ders programında yer alan ve bölüm öğretim üyesi Doç. Dr. Filiz ERTUĞRAL'ın üzerinde bulunan "FIZ307 Fizik Laboratuvarı V" dersinin, 2547 Sayılı Kanunun 31. madde ile kadrosunda öğretim görevlisi olarak görevlendirilen Arş. Gör. Dr. Emre TABAR tarafından verilmesinin uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. 07- Sapanca Meslek Yüksekokulu Müdürlüğünün tarih ve sayılı yazısı Yapılan görüşmeler sonunda; Sapanca Meslek Yüksekokulu Bankacılık ve Sigortacılık Programı ders planında Öğr.Gör.Bülent DİZMAN tarafından verileceği belirtilen ekteki derslerin tarihinden itibaren 2547 Sayılı Kanunun 31. maddesine istinaden Öğr.Gör.Niyazi DERİNDAĞ tarafından verilmek üzere yapılan ders görevlendirme değişikliğinin ekteki şekliyle uygun olduğu olduğuna oybirliği ile karar verildi. 08- Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanlığının tarih ve sayılı yazısı Yapılan görüşmeler sonunda; Fen-Edebiyat Fakültesi SHB311 Spor ve Sosyal Hizmet" dersi I. ve II. öğretiminin Spor Bilimleri Fakültesi Beden Eğitimi ve Spor Eğitimi Bölümünde görevli Okutman Nesim YALVARICI tarafından verilmesinin, Okutman Nesim YALVARICI'nın ders programı önceden belirlenen saatlere uymadığı için dersin I.öğretiminin Pazartesi günü 22:00-24:00, II.öğretiminin Cuma günü 07:00-09:00 zaman dilimleri arasında yapılmasının, 2547 Sayılı Kanununun 40/a maddesine göre görevlendirilmesinin uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi.

5 ÜYK-581/ İlahiyat Fakültesi Dekanlığının tarih ve sayılı yazısı Yapılan görüşmeler sonunda; İlahiyat Fakültesi Öğretim Elemanlarından Arş. Gör. Zehra ÖZLİ'nin İslam Araştırmaları Merkezi tarafından Araştırmacı Yetiştirme Projesi kapsamında düzenlenen 2016 Güz Dönemi Eğitim Seminerleri'ne davet edildiği dilekçesinden anlaşılmış olup, ilgiliye izin verildiği takdirde eğitim öğretim programlarının aksamayacağı belirlenmiş olduğundan adı geçen Öğretim Elemanının 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanunun 39. maddesinin birinci fıkrası uyarınca tarihleri arasında Güz dönemi sonuna kadar her hafta Perşembe ve Cuma günleri yolluksuz-yevmiyesiz, maaşlı-izinli olarak İstanbul'da görevlendirilmesinin uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. 10- Öğrenci İşleri Dairesi Başkanlığının tarih ve sayılı yazısı Yapılan görüşmeler sonunda; Üniversitemize öğretim yılında Yurtdışından Öğrenci Kabulü kapsamında kayıt olan ek'te bilgileri bulunan öğrencinin, Üniversitemize sunmuş olduğu belgenin sahte olduğu tespit edilmiş olup; adı geçen öğrenci KHAL MOHAMMAD SHIR KHANI Üniversitemiz ile ilişiğinin kesilmesinin uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. 11-Öğrenci İşleri Dairesi Başkanlığının tarih ve sayılı yazısı Yapılan görüşmeler sonunda; Eğitim Fakültesi Fen Bilgisi Öğretmenliği Bölümünden mezun olup, tarih ve 230/06.72 sayılı diplomasını kaybeden Zeynel Tuğrul TARIM'a diplomasının yerine Sakarya Üniversitesi Diploma, Mezuniyet Belgesi ile Diğer Belgelerin Düzenlenmesine İlişkin Yönetmelik in 5. Maddesi (Diploma, Sertifika veya Uzmanlık Belgelerini Kaybedenlere Diploma, Sertifika veya Uzmanlık Belgeleri Yerine Verilecek 2. Nüshalarını Düzenleme Esasları) gereğince DUPLICATE verilmesine oybirliği karar verildi. 12-Öğrenci İşleri Dairesi Başkanlığının tarih ve sayılı yazısı Yapılan görüşmeler sonunda; Teknik Eğitim Fakültesi Metal Öğretmenliği Bölümünden mezun olup, tarih ve 808/ sayılı diplomasını kaybeden Mustafa KÜPELİ'ye diplomasının yerine Sakarya Üniversitesi Diploma, Mezuniyet Belgesi ile Diğer Belgelerin Düzenlenmesine İlişkin Yönetmelik in 5. Maddesi (Diploma, Sertifika veya Uzmanlık Belgelerini Kaybedenlere Diploma, Sertifika veya Uzmanlık Belgeleri Yerine Verilecek 2. Nüshalarını Düzenleme Esasları) gereğince DUPLICATE verilmesine oybirliği karar verildi. 13- Siyasal Bilgiler Fakültesi Dekanlığının tarih ve sayılı yazısı Yapılan görüşmelerden sonra; Siyasal Bilgiler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümü öğretim üyelerinden Doç.Dr.Ali BALCI'nın, kamu yararına çalışan ve vakıf statüsünde yer alan "Siyaset Ekonomi ve Toplum Araştırmaları Vakfı'nda (SETA) araştırmacı olarak tarihleri arasında haftanın bir günü (Salı); 2547 Sayılı Kanunun 38. maddesi uyarınca görevlendirilmesinin uygun olduğuna karar verildi.

6 ÜYK-581/05 14-Öğrenci İşleri Dairesi Başkanlığının tarih ve sayılı yazısı Yapılan görüşmeler sonunda; Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Spor Yöneticiliği Bölümünden mezun olup, tarih ve 1532/ sayılı diplomasını kaybeden Sinem KARACA'ya diplomasının yerine Sakarya Üniversitesi Diploma, Mezuniyet Belgesi ile Diğer Belgelerin Düzenlenmesine İlişkin Yönetmelik in 5. Maddesi (Diploma, Sertifika veya Uzmanlık Belgelerini Kaybedenlere Diploma, Sertifika veya Uzmanlık Belgeleri Yerine Verilecek 2. Nüshalarını Düzenleme Esasları) gereğince DUPLICATE verilmesine oybirliği karar verildi. 15-Öğrenci İşleri Dairesi Başkanlığının tarih ve sayılı yazısı Yapılan görüşmeler sonunda; Fen-Edebiyat Fakültesi Biyoloji Bölümünden mezun olup, tarih ve 10594/ sayılı diplomasını kaybeden Evin KAYA'ya diplomasının yerine Sakarya Üniversitesi Diploma, Mezuniyet Belgesi ile Diğer Belgelerin Düzenlenmesine İlişkin Yönetmelik in 5. Maddesi (Diploma, Sertifika veya Uzmanlık Belgelerini Kaybedenlere Diploma, Sertifika veya Uzmanlık Belgeleri Yerine Verilecek 2. Nüshalarını Düzenleme Esasları) gereğince DUPLICATE verilmesine oybirliği karar verildi. 16- Öğrenci İşleri Dairesi Başkanlığının tarih ve sayılı yazısı Yapılan görüşmeler sonunda; Akyazı Meslek Yüksekokulu Mobilya ve Dekorasyon Programından mezun olup, tarih ve 2233/23.60 sayılı diplomasını kaybeden Güven KARAOĞLU'na diplomasının yerine Sakarya Üniversitesi Diploma, Mezuniyet Belgesi ile Diğer Belgelerin Düzenlenmesine İlişkin Yönetmelik in 5. Maddesi (Diploma, Sertifika veya Uzmanlık Belgelerini Kaybedenlere Diploma, Sertifika veya Uzmanlık Belgeleri Yerine Verilecek 2. Nüshalarını Düzenleme Esasları) gereğince DUPLICATE verilmesine oybirliği karar verildi. 17- Öğrenci İşleri Dairesi Başkanlığının tarih ve sayılı yazısı Yapılan görüşmeler sonunda; Siyasal Bilgiler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümünden tarih ve 42 sayılı Fakülte Yönetim Kurulu Kararı ile mezun olan Saffet KARSLI'nın Serik 2. Asliye Hukuk Mahkemesinin tarihli kararıyla adı Alptuğ olarak değişmiştir.adı geçen öğrencinin adının Alptuğ olarak diplomasına işlenmesi nin uygun olduğuna oybirliği karar verildi.

7 ÜYK-581/ Öğrenci İşleri Dairesi Başkanlığının tarih ve sayılı yazısı Yapılan görüşmeler sonunda; Fen-Edebiyat Fakültesi Fizik Bölümü nden mezun olup, tarih ve 5570/ sayılı diplomasını kaybeden Ertuğrul KARACA'ya diplomasının yerine Sakarya Üniversitesi Diploma, Mezuniyet Belgesi ile Diğer Belgelerin Düzenlenmesine İlişkin Yönetmelik in 5. Maddesi (Diploma, Sertifika veya Uzmanlık Belgelerini Kaybedenlere Diploma, Sertifika veya Uzmanlık Belgeleri Yerine Verilecek 2. Nüshalarını Düzenleme Esasları) gereğince DUPLICATE verilmesine oybirliği karar verildi. 19-Öğrenci İşleri Dairesi Başkanlığının tarih ve sayılı yazısı Yapılan görüşmeler sonunda; Sapanca Meslek Yüksekokulu Turizm ve Otelcilik Programından mezun olup, tarih ve 1536/ sayılı diplomasını kaybeden Yusuf VAROL'adiplomasının yerine Sakarya Üniversitesi Diploma, Mezuniyet Belgesi ile Diğer Belgelerin Düzenlenmesine İlişkin Yönetmelik in 5. Maddesi (Diploma, Sertifika veya Uzmanlık Belgelerini Kaybedenlere Diploma, Sertifika veya Uzmanlık Belgeleri Yerine Verilecek 2. Nüshalarını Düzenleme Esasları) gereğince DUPLICATE verilmesine oybirliği karar verildi. 20-Öğrenci İşleri Dairesi Başkanlığının tarih ve sayılı yazısı Yapılan görüşmeler sonunda; Sakarya Meslek Yüksekokulu Endüstriyel Elektronik Programından tarih ve 20 sayılı Meslek Yüksekokulu Yönetim Kurulu Kararı ile mezun olan Mustafa GÖKDEMİR'in TC kimlik numarası olarak geçmektedir. Öğrenci mezun olduktan sonra TC kimlik numarasının olduğu anlaşılmıştır. Adı geçen öğrencinin TC kimlik numarasının olarak diplomasına işlemesinin uygun olduğuna oybirliği karar verildi. 21- Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Dekanlığının tarih ve sayılı yazısı Yapılan görüşmeler sonunda; tarih ve 575 Sayılı Üniversite Yönetim Kurulu Kararıyla, 2547 sayılı kanunun 31. maddesince görevlendirilmesi yapılan ve Üniversitemiz Sosyal Bilimler Enstitüsüne 2547 sayılı kanunun 50/d maddesine göre atanan, aynı kanunun 13/b maddesince Araştırma Görevlisi olarak Geleneksel Türk Sanatları Bölümü nde görevlendirilen Mine TAYLAN ın,; 07/11/2016 Pazartesi günü, de yapılan deneme dersi sonunda Deneme Dersi jürisi nin olumlu raporu doğrultusunda; Öğretim Yılı Güz ve Bahar Yarıyıllarında Geleneksel Türk Sanatları Bölümü ders programında okutulmakta olan ekte belirtilen derslerini vermek üzere; 2547 sayılı Kanunu nun, 31. Maddesi gereğince bulunduğu kadroda öğretim görevlisi olarak 24/10/2016 tarihinden itibaren görevlendirilmesinin uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi.

8 ÜYK-581/ Teknoloji Fakültesi Dekanlığının tarih ve sayılı yazısı Yapılan görüşmeler sonunda; Teknoloji Fakültesi İnşaat, Metalurji ve Makine atölyelerinde iş güvenliği kapsamında yapılması gerekli olan bölmelerde ve Üniversitemizin muhtelif birimlerinde kullanılacak olan ilan panoları yapımı için ekte adı ve adetleri belirtilen yaklaşık maliyeti KDV dahil TL. olan malzemelerin piyasadan temin edilerek satın alınması ve bedelinin Rektörlüğe Bağlı Birimler / ) Döner Sermaye İşletmesi Gelirlerinden karşılanmasının uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. 23- Teknoloji Fakültesi Dekanlığının tarih ve sayılı yazısı Yapılan görüşmeler sonunda; Teknoloji Fakültesi T4 binası çevresine konulmak üzere beş, Siyasal Bilgiler Fakültesi B ve C Blokları çevresine konulmak üzere on, toplamda onbeş adet kamelyaya ihtiyaç duyulmakta olup kamelyaların üretimi için gerekli malzemelerin (yaklaşık maliyet KDV dahil TL. ) piyasadan temin edilerek satın alınması bedelinin Rektörlüğe Bağlı Birimler / ) Döner Sermaye İşletmesi Gelirlerinden karşılanmasının uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. 24- Hukuk Fakültesi Dekanlığının tarih ve sayılı yazısı Yapılan görüşmeler sonunda; Üniversitemiz Senatosunun 09/07/2015 tarihli ve 449 sayılı toplantısında alınan 12 nolu kararı ile Sakarya Üniversitesi Akademik ve Sosyal Gelişim Merkezi (SASGEM) tarafından verilen 14 haftalık eğitimden oluşan mevcut SASGEM dersinin Eğitim Öğretim yılı Güz yarıyılından itibaren SASGEM HUKUK olarak bölünmesinin, SASGEM dersine kayıt olan Hukuk Fakültesi öğrencilerinin kayıtlarının, bölünen SASGEM HUKUK dersine aktarılmasının kabulüne, söz konusu dersin Yrd.Doç.Dr.Damla KÜÇÜK ve Yrd.Doç.Dr.İsmail GÜNDOĞDU koordinatörlüğünde yürütülmesinin uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. 25- Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanlığının tarih ve sayılı yazısı Yapılan görüşmeler sonunda; Sağlık Bilimleri Fakültesi Eğitim- Öğretim yılı Güz Yarıyılında Fakültemizde ders uygulamalarında öğretim elemanı sıkıntısı yaşanması nedeniyle, 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 89. Maddesine göre görevlendirme tablosunda isimleri sehven unutulmuş olup ekte belirtilen kişilerin Halk Sağlığı Hemşireliği (0+0+8) dersi için görevlendirilmelerinin uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi.

9 ÜYK-581/ Karasu Meslek Yüksekokulu Müdürlüğünün sayılı ve Öğrenci İşleri Dairesi Başkanlığının tarih ve sayılı yazıları Yapılan görüşmeler sonunda; Karasu Meslek Yüksekokulumuzda Öğretim Yılı Güz Yarıyılında ekte belirtilen Programların açık derslerini karşılamak üzere, adı ve ders yükleri belirtilen öğretim elemanlarının 2547 sayılı kanunun 31. maddesi uyarınca ders saati ücreti ile görevlendirilmelerinin ekteki şekliyle uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. 27- Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanlığının tarih ve sayılı ve Öğrenci İşleri Dairesi Başkanlığının tarih ve sayılı yazıları Yapılan görüşmeler sonunda; Fen-Edebiyat Fakültesi Eğitim- Öğretim yılı ders programında yer alan ve bölüm öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Hüseyin KARACA'nın üzerinde bulunan "KİM491 Staj" dersini, Yrd. Doç. Dr. Hüseyin KARACA'nın tarihleri arasında Malatya İnönü Üniversitesi Kimya Bölümünde görevlendirilmesinden dolayı, Yrd. Doç. Dr. Hayriye GENÇ tarafından verilmesinin uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. 28- Döner Sermaye İşletmesi Müdürlüğünün tarih ve sayılı yazısı Yapılan görüşmeler sonunda; Üniversitemiz Döner Sermaye İşletmesinin Mali yılları Bütçeleri ile İşletme İcmal Bütçesi, 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanunun 58. Maddesi, Döner Sermayeli İşletmeler Bütçe ve Muhasebe Yönetmeliğinin Maddeleri uyarınca ekteki belirtilen birimler olarak hazırlanmış olup, uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. 29- Döner Sermaye İşletmesi Müdürlüğünün tarih ve sayılı yazısı Yapılan görüşmeler sonunda; Üniversitemiz Döner Sermaye İşletmesi Birim Gelirlerine ait tarihinden itibaren uygulanacak olan dağıtım oranlarının ekteki şekliyle uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. 30- Tıp Fakültesi Dekanlığının tarih ve sayılı yazısı Yapılan görüşmeler sonunda; Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Dahili Tıp Bilimleri Bölümü, Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Anabilim Dalı, Araştırma Görevlisi Dr. Cem UZUN' un, 01/12/2016 tarihinden itibaren 2 (iki) ay süreyle, Türk Halk Sağlığı Kurumu, Mikrobiyoloji/Viroloji Laboratuvarı' nda, görgü ve bilgi arttırmak üzere, 2547 Sayılı Kanunun 39. maddesi gereğince, yolluksuz-yevmiyesiz, maaşlı-izinli olarak görevlendirilmesinin uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi.

10 ÜYK-581/ Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığının tarih ve sayılı yazısı Yapılan görüşmeler sonunda; Üniversitemiz öğrenci toplulukları, Araştırma ve Uygulama Merkezleri, Enstitüler ve Eğitim Birimleri tarafından 2016 eylül ve 2016 ekim aylarında Üniversitemizde düzenlenen eğitim, sempozyum, kongre,konferans,panel,kariyer günleri,spor karşılaşmaları ve benzeri etkinliklere katılan misafir öğrenci ve diğer misafirlere verilen adet yemek bedelinin Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı bütçesinden karşılanmasının uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. 32- Fen Edebiyat Fakültesi Dekanlığının tarih ve sayılı yazısı Yapılan görüşmeler sonunda; Fen-Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü öğretim üyelerinden Prof. Dr. M. Sait DOĞAN'ın 25 Ekim 2016 tarihinden itibaren 1 yıl süre ile İstanbul 29 Mayıs Kütüphanesi Süleymaniye Kütüphanesi, Bayazıd Devlet Kitaplığı, Taksim Atatürk Kitaplığı ve Başbakanlık arşivlerinde "Demokrasi Mücadelemiz Serencamında fetret dönemleri ve sosyolojik araştırma yapmak amacıyla ve yaptığı bu araştırmalar neticesinde elde ettiği bilgileri görevlendirme tarihinden itibaren her 3 aylık periyodlarla bölüm başkanlığına yazılı olarak sunmak üzere, 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanununun 39. maddesi gereğince 25 Ekim 2016 tarihinden itibaren 1 (bir) yıl süreyle yolluksuz-yevmiyesiz, maaşlıizinli olarak İstanbul ve Ankara'da görevlendirilmesinin uygun olduğuna oybirliği karar verildi. 33- Fen Edebiyat Fakültesi Dekanlığının tarih ve sayılı yazısı Yapılan görüşmeler sonunda; Fen-Edebiyat Fakültesi Sosyal Hizmet Bölümü'nde kadrosunda geçici öğretim görevlisi olarak görevlendirilen Arş. Gör. Hülya YILDIZ'ın üzerinde bulunan "SHB221 İnsan Hakları ve Sosyal Hizmet (I.öğr.)", "SHB415 Okul Sosyal Hizmeti (I.veII.öğr.)" ve "SHB103 Sosyal Hizmet Ortamlarında İnceleme (I.öğr.)" derslerini, Eğitim-Öğretim Yılında daha önce Bölümde 2547 Sayılı Kanunun 31. maddesine göre görevlendirilen Arş. Gör. İhsan KUTLU'nun vermesinin ve ders görevlendirme değişikliğinin ekteki şekliyle yapılmasının uygun olduğuna oybirliği karar verildi. 34- Fen Edebiyat Fakültesi Dekanlığının tarih ve sayılı yazısı Yapılan görüşmeler sonunda; Fen-Edebiyat Fakültesi Sosyal Hizmet Bölümü'nde kadrosunda geçici öğretim görevlisi olarak görevlendirilen Arş. Gör. Hülya YILDIZ'ın üzerinde bulunan "SHB403 Sosyal Hizmet Uygulama Eğitimi I (I.öğr.)" ve "SHB423 Sosyal Hizmet Uygulaması I (I.öğr.)" derslerini, Eğitim-Öğretim Yılı Güz yarıyılında daha önce Bölümde 2547 Sayılı Kanunun 31. maddesine göre görevlendirilen Arş. Gör. Hüseyin Zahid KARA'nın vermesinin ve ders görevlendirme değişikliğinin ekteki şekliyle uygun olduğuna oybirliği karar verildi

11 ÜYK-581/ Fen Edebiyat Fakültesi Dekanlığının tarih ve sayılı yazısı Yapılan görüşmeler sonunda; Fen-Edebiyat Fakültesi Sosyal Hizmet Bölümünde bulunan öğretim elemanlarının ders yüklerinin yoğunluğundan dolayı, Eğitim-Öğretim Yılı Güz yarıyılında, sosyoloji alanında doktorasını tamamlamış, Sosyal Hizmet alanında doktorası bitme aşamasında olan Dr. Adem DAĞ'ın, 657 Sayılı Kanununun 89. maddesine göre ekli tabloda belirtilen dersleri vermek üzere görevlendirilmesinin uygun olduğuna oybirliği karar verildi. 36- Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürlüğünün tarih ve sayılı yazısı Yapılan görüşmeler sonunda; Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Eğitim Öğretim Yılı Güz yarıyılı nda ders planlarında yer alan ekte belitirlen Öğretim Görevlisi Gülbaşak YERLİ nin doğum iznine ayrılması nedeniyle, tarihinden itibaren yapılan görevlendirme değişikliğinin uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. 37- İletişim Fakültesi Dekanlığının tarih ve sayılı yazısı Yapılan görüşmeler sonunda; İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü Öğretim Üyelerinden Yrd.Doç.Dr. Ekmel GEÇER'in 08-10/12/2016 tarihleri arasında, Belçika/Brüksel'de düzenlenecek olan "ConstructedJournalism" Koferensında sunum amacıyla, 2547 Sayılı Kanunun 39. Maddesi gereğince, Üniversitemiz Bilimsel Araştırma Projeler Koordinatörlüğü nolu The Role of The Media In Constructing The Resolution: The Turkish Case adlı proje kapsamında, Bilimsel Araştırma Projeleri Bütçesinden 07-10/12/2016 tarihleri arasında yolluk-yevmiye ve katılım ücreti masrafları için maksimum TL destek sağlanarak yollukluyevmiyeli, maaşlı-izinli görevlendirilmesinin uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. 38- İletişim Fakültesi Dekanlığının tarih ve sayılı yazısı Yapılan görüşmeler sonunda; İletişim Fakültesi İletişim Tasarımı ve Medya Bölümü Araştırma Görevlilerinden Berkay BULUŞ'un 18/12/ /12/2016 tarihleri arasında "5. Business and Social Science Research Conference Paris 2016" Kongresinde makale sunmak üzere Paris/Fransa'da, 2547 Sayılı Kanunun 39. Maddesi gereğince, Üniversitemiz Bilimsel Araştırma Projeler Koordinatörlüğü nolu "Katılımcı Kültür Dahilinde E-Öğrenme Stratejisi olarak YMO" adlı proje kapsamında, 18/12/ /12/2016 tarihleri arasında yolluk-yevmiye ve tüm masrafları için maksimum TL destek sağlanarak yolluklu-yevmiyeli, maaşlıizinli olarak görevlendirilmesinin uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. 39- Öğrenci İşleri Dairesi Başkanlığının tarih ve sayılı yazısı Yapılan görüşmeler sonunda; Spor Bilimleri Fakültesi G numaralı Rekreasyon bölümü öğrencisi Yusuf Sefa SEVİNDİK'in ilgi yazıya istinaden Bahar döneminde %10 girememe sebebi Öğrenci İşleri Dairesi Başkanlığımızca

12 ÜYK-581/11 incelenmiş olup, final sınavlarının 23 Mayıs-5 Haziran 2016 tarihleri arasında olmasına rağmen Fakültenin, öğrenciye ait not düzeltilmesi tarih ve 18 sayılı kararı Başkanlığımıza tarihinde gelmiştir Bahar dönemi sonunda %10 luk başarı dilimine giren öğrenci listesi ise başkanlığımızın Web sayfasında 19 Temmuz 2016 tarihinde yayınlanmış olup, gelen not düzeltme kararından önce olduğu anlaşıldığından adı geçen öğrencinin not değişikliği sisteme işlenmiş olup %10 luk dilime girdiği tespit edildiğinden, %10 dilimine alınmasının uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. 40- Yapı İşleri ve Teknik Dairesi Başkanlığının tarih ve sayılı yazısı Yapılan görüşmeler sonunda; Rektörlüğümüze bağlı Kırkpınar MYO binalarının Kalorifer tesisat onarımlarının yapılması ve bedelin Rektörlüğe Bağlı Birimler / ) Döner Sermaye İşletmesi Gelirlerinden karşılanmasının uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. 41- Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanlığının tarih ve sayılı yazısı Yapılan görüşmeler sonunda; Fen-Edebiyat Fakültesi Biyoloji Bölümü öğretim üyelerinden Doç. Dr. Tuğba ONGUN SEVİNDİK'in tarihleri arasında T.C. Orman ve Su İşleri Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü uhdesinde Ekoiz Çevre ve sosyal Planlama Araştırma Eğitim ve Danışmanlık Tic. Ltd. Şti. tarafından yürütülmekte olan "Sakarya İlinin Karasal ve İç Su Ekosistemleri Biyolojik Çeşitlilik Envanter ve İzleme Projesi" kapsamında mesai saatleri dışında çalışma yapmak üzere, 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanunu'nun 37. maddesi gereğince Döner Sermaye İşletme Müdürlüğüne 500.-TL+KDV yatırılmak kaydı ile 01 Ekim Eylül 2018 tarihleri arasında yolluksuz-yevmiyesiz, maaşlı-izinli olarak Sakarya'da görevlendirilmesinin uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. 42- Personel Dairesi Başkanlığının tarih ve sayılı yazısı Yapılan görüşmeler sonunda; 1416 Sayılı Kanun uyarınca Milli Eğitim Bakanlığı hesabına Üniversitemiz adına İngiltere'de Nanoteknoloji alanında yüksek lisans ve doktora öğrenimini tamamlayan Doğan KAYA'nın, Üniversitemiz Fen- Edebiyat Fakültesi Fizik Bölümü Katıhal Fiziği Anabilim Dalına Araştırma Görevlisi olarak atanabilmesi için ekli listede dökümü verilen boş kadronun; 78 Sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin 4. maddesi uyarınca aktarılması ve 5. maddesi uyarınca atama izni verilmesinin uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. 43- Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanlığının tarih ve sayılı yazısı Yapılan görüşmeler sonunda; Fen-Edebiyat Fakültesi Biyoloji Bölümü öğretim üyelerinden Doç. Dr. Ali UZUN'un tarihleri arasında T.C. Orman ve Su İşleri Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü uhdesinde Ekoiz Çevre ve Sosyal Planlama Araştırma Eğitim ve Danışmanlık Tic.

13 ÜYK-581/12 Ltd. Şti. tarafından yürütülmekte olan "Sakarya İlinin Karasal ve İç Su Ekosistemleri Biyolojik Çeşitlilik Envanter ve İzleme Projesi" kapsamında mesai saatleri dışında çalışma yapmak üzere, 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanunu'nun 37. maddesi gereğince Döner Sermaye İşletme Müdürlüğüne 500.-TL+KDV yatırılmak kaydı ile gereğince 01 Ekim Eylül 2018 tarihleri arasında yolluksuz-yevmiyesiz, maaşlı-izinli olarak Sakarya'da görevlendirilmesinin uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. 44- Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanlığının tarih ve sayılı yazısı Yapılan görüşmeler sonunda; Fen-Edebiyat Fakültesi Çeviribilim Bölümü öğretim elemanlarından Arş. Gör. Nesrin ŞEVİK'in 14 Kasım Mart 2017 tarihleri arasında Mersin Üniversitesi Fen- Edebiyat Fakültesi Çeviribilim bölümü 8 yarıyıllık ders programındaki "ÇAM453 Basın ve Medya Çevirisi" dersini ilgili Üniversitenin vize takvimi sonrasından başlayarak final sınavlarına kadar adı geçen dersin tarafından yürütülmesi, verilerin toplanması, dönem sonunda bu dersi alan öğrencilerin tutumlarına ilişkin vrileri Prof. Dr. Mehmet GÜNDOĞDU ile beraber değerlendirmesi ve Prof. Dr. Mehmet GÜNDOĞDU ile ilgili bilimsel çalışmanın yayına hazırlanması için, 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanunu'nun 39. maddesi maddesi gereğince 14 Kasım Mart 2017 tarihleri arasında özlük hakları Sakarya Üniversitesinde kalmak şartıyla yolluksuz-yevmiyesiz, maaşlı-izinli olarak Mersin'de görevlendirilmesinin uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. 45- Döner Sermaye İşletme Müdürlüğünün tarih ve sayılı yazısı Yapılan görüşmeler sonunda; - Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü nün denetimi sonucunda ortaya çıkan kişisel hata ve kusurlardan kaynaklanmayan işlemler neticesinde ve aynı faaliyetlerin yürütüldüğü Diğer Üniversitelerde olmayan, Vergi de eşitlik ilkesine aykırı olarak ta tesis ettirilen 2013,2014,2015,2016 Mali yılı Kurumlar Vergisi ile cezalarının İşletme gelirlerinden karşılanmasının uygun olduğuna oy birliği karar verildi. 46- Karasu Meslek Yüksekokulu Müdürlüğünün sayılı ve Öğrenci İşleri Dairesi Başkanlığının tarih ve sayılı yazıları Yapılan görüşmeler sonunda; Karasu Meslek Yüksekokulumuzda Öğretim Yılı Güz Yarıyılında ekte belirtilen Programların açık derslerini karşılamak üzere, adı ve ders yükleri belirtilen öğretim elemanlarının 657 sayılı kanunun 89. maddesi uyarınca ders saati ücreti ile görevlendirilmelerinin ekteki şekliyle uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. 47- Mühendislik Fakültesi Dekanlığının tarih ve sayılı yazısı Yapılan görüşmeler sonunda; Mühendislik Fakültesi (6 Ay) tarihleri arasında Friedrich-Alexander Universitat Erlangen- Nürnberg'de görevlendirmesi yapılan Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölümü Öğretim Elemanlarından Arş. Gör. Fatih Erdem BAŞTAN' ın, Institute for Biomaterials, Friedrich-Alexander Universitat Erlangen - Nürnberg' da;2547 Sayılı Kanunun 39.

14 ÜYK-581/13 maddesi gereğince, (6 Ay) tarihleri arasında Üniversitemiz Yurtdışı Araştırma Faaliyetlerini Destekleme Programı çerçevesinde maaşlı-izinli görevlendirilmesinin uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. 48- Uzaktan Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürlüğünün tarih ve sayılı yazısı Yapılan görüşmeler sonunda; Uzaktan Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürlüğü Yönetim Kurulu'nun aşağıda belirtilen öğretim üyelerinden oluşturulmasının uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. Yönetim Kurulu Üyeleri: Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK (Müdür ) Uzman Selman HIZAL (Müdür Yrd.) Uzman Hamid Asım ÇÖKREN (Müdür Yrd.) Prof.Dr.Erman COŞKUN üye Yrd.Doç.Dr.Osman Hamdi METE üye Yrd.Doç.Dr.Murat İSKEFİYELİ üye 49- Anayasa Çalışmaları Araştırma ve Uygulama Merkezi yönetim kurulu oluşturulması görüşmeye açıldı. Yapılan görüşmeler sonunda; Anayasa Çalışmaları Araştırma ve Uygulama Merkezi Yönetim Kurulu'nun aşağıda belirtilen öğretim üyelerinden oluşturulmasının uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. Yönetim Kurulu Üyeleri: Doç.Dr. Serdar GÜLENER Yrd.Doç.Dr.Hale BİRİCİKOĞLU Prof.Dr.Ümit KOCABIÇAK Prof.Dr.Aziz KUTLAR Arş.Gör. İlknur Rabia SIRAKAYA Öğr. Gör. Ensar MUSLU (Müdür) (Müdür Yrd.) 50- Öğrenci İşleri Dairesi Başkanlığının sayılı yazısı Yapılan görüşmeler sonunda; Teknik Eğitim Fakültesi Yapı Öğretmenliği Bölümünden mezun olup, tarih ve 2662/ sayılı diplomasını kaybeden Bayram ÖKSÜZ'e diplomasının yerine Sakarya Üniversitesi Diploma, Mezuniyet Belgesi ile Diğer Belgelerin Düzenlenmesine İlişkin Yönetmelik in 5. Maddesi (Diploma, Sertifika veya Uzmanlık Belgelerini Kaybedenlere Diploma, Sertifika veya Uzmanlık Belgeleri Yerine Verilecek 2. Nüshalarını Düzenleme Esasları) gereğince DUPLICATE verilmesine oybirliği karar verildi. 51- Öğrenci İşleri Dairesi Başkanlığının sayılı yazısı Yapılan görüşmeler sonunda; Kırkpınar Turizm Meslek Yüksekokulu Turizm ve Otel İşletmeciliği Programından mezun olup, tarih ve 339/ sayılı diplomasını kaybeden İbrahim ERBAŞ'a diplomasının yerine Sakarya Üniversitesi Diploma, Mezuniyet Belgesi ile Diğer Belgelerin Düzenlenmesine İlişkin Yönetmelik in 5. Maddesi (Diploma, Sertifika veya Uzmanlık Belgelerini Kaybedenlere Diploma, Sertifika veya Uzmanlık Belgeleri Yerine Verilecek 2.

15 ÜYK-581/14 Nüshalarını Düzenleme Esasları) gereğince DUPLICATE verilmesine oybirliği karar verildi. 52- Öğrenci İşleri Dairesi Başkanlığının sayılı yazısı Yapılan görüşmeler sonunda; Geyve Meslek Yüksekokulu Dış Ticaret Programından mezun olup, tarih ve 1165/ sayılı diplomasını kaybeden Aysun ÖZGENER'e diplomasının yerine Sakarya Üniversitesi Diploma, Mezuniyet Belgesi ile Diğer Belgelerin Düzenlenmesine İlişkin Yönetmelik in 5. Maddesi (Diploma, Sertifika veya Uzmanlık Belgelerini Kaybedenlere Diploma, Sertifika veya Uzmanlık Belgeleri Yerine Verilecek 2. Nüshalarını Düzenleme Esasları) gereğince DUPLICATE verilmesine oybirliği karar verildi. 53- Öğrenci İşleri Dairesi Başkanlığının sayılı yazısı Yapılan görüşmeler sonunda; Sakarya Meslek Yüksekokulu Makine Programından mezun olup, tarih ve 12935/ sayılı diplomasını kaybeden Mehmet ZÜLFİ'ye diplomasının yerine Sakarya Üniversitesi Diploma, Mezuniyet Belgesi ile Diğer Belgelerin Düzenlenmesine İlişkin Yönetmelik in 5. Maddesi (Diploma, Sertifika veya Uzmanlık Belgelerini Kaybedenlere Diploma, Sertifika veya Uzmanlık Belgeleri Yerine Verilecek 2. Nüshalarını Düzenleme Esasları) gereğince DUPLICATE verilmesine oybirliği karar verildi. 54- Hukuk Müşavirliğinin tarih ve sayılı yazısı Yapılan görüşmeler sonunda; Spor Bilimleri Fakültesinde tarihinde Yrd. Doç. Dr. Abdülmenaf KORKUTATA, Arş. Gör. Cuma ECE, Arş. Gör. Murat SARIKABAK arasında yaşanan olay ile ilgili başlatılan soruşturma sonucunda komisyon tarafından hazırlanan raporda Yrd. Doç. Dr. Abdulmenaf KORKUTATA ve Cuma ECE haklarında tespit edilen fiillerinden dolayı kademe ilerlemesinin durdurulması cezası ile tecziyesi teklif edilmiş ancak her iki tarafında vermiş oldukları dilekçelerin de anlaşma yolunan gittikleri ve şikayetlerin den vazgeçtiklerini beyan etmelerinden dolayı soruşturmanın sona erdirilmesine ve ilgili kişilere Personel Dairesi Başkanlığınca bilgi verilmesine oybirliği ile karar verildi 55- Üniversitemiz Rektörlük bünyesinde yapılacak olan Okutman atama sınavı hususu görüşmeye açıldı. Yapılan görüşmeler sonunda; tarihinde Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı internet adresinde yayımlanan akademik personel ilanı ile alınacak Rektörlük Okutman kadrosuna başvuran adayların 14/12/2016 Çarşamba günü saat da Rektörlük Binasında yapılmasının ve söz konusu sınavlarda görev alacak jürinin aşağıdaki isimlerden oluşmasının uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. SINAV KOMİSYONU : Prof. Dr. Makbule SABZİYEVA Yrd. Doç. Dr. Leyla ŞENER Yrd. Doç. Dr. Nilüfer DENİSSOVA

16 ÜYK-581/ Kariyer ve Yetenek Yönetimi Koordinatörlüğünün tarih ve sayılı yazısı Yapılan görüşmeler sonunda; Kariyer ve Yetenek Yönetimi Koordinatörlüğünde görevli personellerimizden Ahu ALICIOĞLU'nun Mart 2016 tarihleri arasında İstanbul'da düzenlenen"16 PF kişilik ve İlgi -Meslek Yönlendirme Envanteri Yorumlama Eğitimine "6245 sayılı kanunun 6.14 maddeleri gereğince yolluklu-yevmiyeli ve maaşlı izinli katılım ücretli (1850 TL) lik bedelin Rektörlük Bütçesinden karşılanmak üzere görevlendirilmesinin uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. 57- Kadro aktarımı görüşmeye açıldı. Yapılan görüşmeler sonunda; Üniversitemizin çeşitli birimlerinde ihtiyaç duyulan ve ekli listede dökümü verilen boş kadronun; 78 Sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin 4. maddesi uyarınca aktarılması ve 5. maddesi uyarınca atama izni verilmesinin uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. 58- Gündemde görüşülecek başka madde olmadığından oturuma son verildi.

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr.Fatih ÜSTEL Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekanı Prof.Dr.Etem

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr.Fatih ÜSTEL Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekanı Prof.Dr.Etem

Detaylı

ÜYK Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK

ÜYK Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Yrd. Yrd. Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekan Prof.Dr.Yılmaz Prof.Dr.Orhan

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR VEKİLİ Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK Prof. Dr. Kadir ARDIÇ Müh. Fak. Dekanı İlahiyat Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı Prof.Dr.Orhan

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Yrd. Yrd. Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr.Fatih ÜSTEL Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekanı Prof.Dr.Etem KÖKLÜKAYA Prof.Dr.İlyas

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Yrd. Yrd. Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekan V. Prof.Dr.Orhan TORKUL Prof.Dr.İlyas

Detaylı

Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK

Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekan Prof.Dr.Orhan

Detaylı

ÜYK Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK

ÜYK Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı Siyasal Bilgiler Fak. Dekan Prof.Dr.Yılmaz

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr.Fatih ÜSTEL Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekanı Prof.Dr.Etem

Detaylı

REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK

REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK Müh. Fak. Dekan v. Fen-Edb. Fak. Dekanı Siyasal Bilgiler Fak. Dekan v Prof.Dr.Orhan

Detaylı

REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK

REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK ÜYK-594 REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK Müh. Fak. Dekan v. Fen-Edb. Fak. Dekan v. Siyasal Bilgiler Fak.

Detaylı

Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK

Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK Müh. Fak. Dekan v. Fen-Edb. Fak. Dekan v. Siyasal Bilgiler Fak. Dekan v

Detaylı

ÜYK Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK

ÜYK Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı Siyasal Bilgiler Fak. Dekan Prof.Dr.Orhan

Detaylı

ÜYK Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK

ÜYK Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı Siyasal Bilgiler Fak. Dekan Prof.Dr.Yılmaz

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR VEKİLİ Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK Prof. Dr. Kadir ARDIÇ Müh. Fak. ı İlahiyat Fak. ı Fen-Edb. Fak. ı Prof.Dr.Orhan TORKUL Prof.Dr.Ahmet

Detaylı

Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK

Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekan Prof.Dr.Orhan

Detaylı

REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK

REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı Siyasal Bilgiler Fak. Dekanı Prof.Dr.Orhan

Detaylı

Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Ali YALÇIN başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları almıştır.

Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Ali YALÇIN başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları almıştır. SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 456 TOPLANTI TARİHİ : Üniversitemiz Yönetim Kurulu Prof. Dr. Mehmet Ali YALÇIN başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları

Detaylı

Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK

Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekan Prof.Dr.Orhan

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR Prof.Dr. Fatih SAVAŞAN Rektör Yrd. / Rektör Yrd. Rektör Yrd. ÜYK Seçilmiş Üyesi Prof.Dr.Temel GÜRDAL Prof.Dr.Hatem AKBULUT Prof. Dr. Barış Tamer TONGUÇ Müh. Fak. Dekan V. İlahiyat Fak. Dekanı Fen-Edb.

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI TARİHİ : TOPLANTI NO : 190 Fakülte Yönetim Kurulu Dekan Vekili Prof.Dr.Muzaffer ELMAS başkanlığında toplanarak gündemdeki

Detaylı

ÜYK Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK

ÜYK Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK Müh. Fak. Dekan v. Fen-Edb. Fak. Dekan v. Siyasal Bilgiler Fak. Dekan v

Detaylı

REKTÖR VEKİLİ Prof.Dr.M.Ali YALÇIN. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK Prof. Dr.

REKTÖR VEKİLİ Prof.Dr.M.Ali YALÇIN. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK Prof. Dr. REKTÖR VEKİLİ Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK Prof. Dr. Kadir ARDIÇ Siyasal Bilgiler Fak. Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı Dekanı

Detaylı

REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK

REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı Siyasal Bilgiler Fak. Dekanı Prof.Dr.Orhan

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR Prof.Dr. Fatih SAVAŞAN Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. /ÜYK Seç.Üyesi Prof.Dr.Temel GÜRDAL Prof.Dr.Hatem AKBULUT Prof. Dr. Barış Tamer TONGUÇ Müh. Fak. Dekan V. İlahiyat Fak. Dekanı Fen-Edb.

Detaylı

ÜYK Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK

ÜYK Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekan Prof.Dr.Yılmaz

Detaylı

SENATO

SENATO Prof.Dr.Musa EKEN REKTÖR YARDIMCISI Prof.Dr.Mehmet Ali YALÇIN REKTÖR V. Prof.Dr.Ümit KOCABIÇAK REKTÖR YARDIMCISI Prof.Dr. Kadir ARDIÇ REKTÖR YARDIMCISI Prof.Dr.Orhan TORKUL MÜHENDİSLİK FAK. DEKANI Prof.Dr.İmdat

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 374 TOPLANTI TARİHİ : SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI Üniversitemiz Senatosu Rektör Prof. Dr. Muzaffer ELMAS Başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları almıştır.

Detaylı

REKTÖR VEKİLİ Prof.Dr.M.Ali YALÇIN. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK Prof. Dr.

REKTÖR VEKİLİ Prof.Dr.M.Ali YALÇIN. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK Prof. Dr. REKTÖR VEKİLİ Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK Prof. Dr. Kadir ARDIÇ Siyasal Bilgiler Fak. Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı Dekanı

Detaylı

REKTÖR VEKİLİ Prof.Dr.M.Ali YALÇIN. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK Prof. Dr.

REKTÖR VEKİLİ Prof.Dr.M.Ali YALÇIN. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK Prof. Dr. REKTÖR VEKİLİ Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK Prof. Dr. Kadir ARDIÇ Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı Siyasal Bilgiler Fak. Dekanı

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 468 TOPLANTI TARİHİ : Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Muzaffer ELMAS başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları

Detaylı

REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK

REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK Müh. Fak. Dekan v. Fen-Edb. Fak. Dekanı Siyasal Bilgiler Fak. Dekan v Prof.Dr.Orhan

Detaylı

Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK

Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekan Prof.Dr.Orhan

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR Prof.Dr. Fatih SAVAŞAN Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.Temel GÜRDAL Müh. Fak. Dekanı İlahiyat Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı Prof.Dr.Orhan TORKUL Prof.Dr.Ahmet BOSTANCI Prof.Dr.Yılmaz

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 472 TOPLANTI TARİHİ : Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Muzaffer ELMAS başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI Prof.Dr.Muzaffer ELMAS REKTÖR Prof.Dr.Mehmet Ali YALÇIN Prof.Dr.MusaEKEN Prof.Dr.Ümit KOCABIÇAK REKTÖR YARDIMCISI REKTÖR YARDIMCISI REKTÖR YARDIMCISI Prof.Dr.Orhan TORKUL Prof.Dr.Uğur ŞEN Prof.Dr.Nejat

Detaylı

REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK

REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekan Prof.Dr.Orhan

Detaylı

ÜYK Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK

ÜYK Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı Siyasal Bilgiler Fak. Dekan Prof.Dr.Orhan

Detaylı

REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK

REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK Müh. Fak. Dekan v. Fen-Edb. Fak. Dekanı Siyasal Bilgiler Fak. Dekan v Prof.Dr.Orhan

Detaylı

Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK

Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK Müh. Fak. Dekan v. Fen-Edb. Fak. Dekan v. Siyasal Bilgiler Fak. Dekan v

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekan Prof.Dr.Orhan

Detaylı

Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK

Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekan Prof.Dr.Orhan

Detaylı

Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK

Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekan Prof.Dr.Orhan

Detaylı

REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK

REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı Siyasal Bilgiler Fak. Dekanı Prof.Dr.Orhan

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr.Fatih ÜSTEL Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekanı Prof.Dr.Etem

Detaylı

Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK

Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekan Prof.Dr.Orhan

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekan Prof.Dr.Orhan

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR Prof.Dr. Fatih SAVAŞAN Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. /ÜYK Seç.Üyesi Prof.Dr.Temel GÜRDAL Prof.Dr.Hatem AKBULUT Prof. Dr. Barış Tamer TONGUÇ Müh. Fak. Dekan V. İlahiyat Fak. Dekanı Fen-Edb.

Detaylı

REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK

REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Yrd. Yrd. Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK Müh. Fak. Dekan v. Fen-Edb. Fak. Dekanı Siyasal Bilgiler Fak. Dekan v Prof.Dr.Orhan TORKUL Prof.Dr.Yılmaz

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 16/11/ /16

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 16/11/ /16 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 16/11/2016 2016/16 Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 16/11/2016 Çarşamba günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR Prof.Dr. Fatih SAVAŞAN Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. /ÜYK Seç.Üyesi Prof.Dr.Temel GÜRDAL Prof.Dr.Hatem AKBULUT Prof. Dr. Barış Tamer TONGUÇ Müh. Fak. Dekan V. İlahiyat Fak. Dekanı Fen-Edb.

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr.Fatih ÜSTEL Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekanı Prof.Dr.Etem

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 434 TOPLANTI TARİHİ : Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Muzaffer ELMAS başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 408 TOPLANTI TARİHİ : Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Binnaz BAYTEKİN başkanlığında toplanmış ve

Detaylı

REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK

REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK Müh. Fak. Dekan v. Fen-Edb. Fak. Dekanı Siyasal Bilgiler Fak. Dekan v Prof.Dr.Orhan

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 425 TOPLANTI TARİHİ : Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Mehmet DURMAN başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 450 TOPLANTI TARİHİ : Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Muzaffer ELMAS başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 444 TOPLANTI TARİHİ : Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Muzaffer ELMAS başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 342 TOPLANTI TARİHİ : 01.04.2010 Üniversitemiz Senatosu Rektör Prof. Dr. Mehmet DURMAN Başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekan Prof.Dr.Orhan

Detaylı

Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK

Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı Siyasal Bilgiler Fak. Dekan Prof.Dr.Yılmaz

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr.Fatih ÜSTEL Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekanı Prof.Dr.Etem

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 433 TOPLANTI TARİHİ : Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Muzaffer ELMAS başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları

Detaylı

Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK

Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Yrd. Yrd. Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı Siyasal Bilgiler Dekan Prof.Dr.Orhan TORKUL Prof.Dr.Yılmaz

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 477 TOPLANTI TARİHİ : Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Muzaffer ELMAS başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI Prof.Dr.Muzaffer ELMAS REKTÖR Prof.Dr.Mehmet Ali YALÇIN Prof.Dr.MusaEKEN Prof.Dr.Ümit KOCABIÇAK REKTÖR YARDIMCISI REKTÖR YARDIMCISI REKTÖR YARDIMCISI Prof.Dr.Orhan TORKUL Prof.Dr.İmdat TAYMAZ Prof.Dr.Nejat

Detaylı

Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanı

Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanı SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 457 TOPLANTI TARİHİ :01.12.2011 Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektörü Prof. Dr. Muzaffer ELMAS başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki

Detaylı

Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK

Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK Müh. Fak. Dekan v. Fen-Edb. Fak. Dekan v. Siyasal Bilgiler Fak. Dekan v

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 490 TOPLANTI TARİHİ : 10.01.2013 Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof.Dr. Muzaffer ELMAS başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki

Detaylı

TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI ALINAN KARAR SAYISI 14.08.2014 124 01-19

TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI ALINAN KARAR SAYISI 14.08.2014 124 01-19 TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI ALINAN KARAR SAYISI 14.08.2014 124 01-19 Fakülte Yönetim Kurulumuz Dekan Vekili Prof.Dr. Süleyman SEYDİ başkanlığında aşağıdaki gündem maddelerini görüşmek üzere toplanmıştır.

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekan Prof.Dr.Orhan

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Yrd. Yrd. Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr.Fatih ÜSTEL Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekanı Prof.Dr.Etem KÖKLÜKAYA Prof.Dr.İlyas

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 466 TOPLANTI TARİHİ : Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Vekili Prof. Dr. Musa EKEN başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 439 TOPLANTI TARİHİ : Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Muzaffer ELMAS başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Yrd. Yrd. Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr.Fatih ÜSTEL Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekanı Prof.Dr.Etem KÖKLÜKAYA Prof.Dr.İlyas

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 377 TOPLANTI TARİHİ : SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI Üniversitemiz Senatosu Rektör Prof. Dr. Muzaffer ELMAS Başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları almıştır.

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr.Fatih ÜSTEL Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekanı Prof.Dr.Etem

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR Prof.Dr. Fatih SAVAŞAN Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. / ÜYK Seçilmiş Üyesi Prof.Dr.Temel GÜRDAL Prof.Dr.Hatem AKBULUT Prof. Dr. Barış Tamer TONGUÇ Müh. Fak. Dekan V. İlahiyat Fak. Dekanı Fen-Edb.

Detaylı

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI tarihinde yapılan Fakülte Yönetim Kurulu Kararları onaylandı.

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI tarihinde yapılan Fakülte Yönetim Kurulu Kararları onaylandı. Fakültemiz Yönetim Kurulu 08.03.2017 tarihinde Saat 12:45 de Dekan V. Prof. Dr. Niyazi USTA başkanlığında Fen Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü Seminer salonunda toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı.

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 428 TOPLANTI TARİHİ : Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Vekili Prof. Dr. Muzaffer ELMAS başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki

Detaylı

SENATO

SENATO Prof.Dr.Mehmet Ali YALÇIN REKTÖR YARDIMCISI Prof.Dr.Orhan TORKUL MÜHENDİSLİK FAK. DEKANI Prof.Dr.YılmazDAŞÇIOĞLU FEN-EDEBİYAT FAK.DEKANI Prof.Dr.Ramazan AKDEMİR TIP FAKÜLTESİ DEKANI Prof.Dr.Hamza AL İKT.

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 02.09.2010 2010/12 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 02.09.2010 Perşembe günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 340 TOPLANTI TARİHİ : 18.02.2010 Üniversitemiz Senatosu Rektör Vekili Prof. Dr. Binnaz BAYTEKİN Başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki

Detaylı

II. ÖĞRETİM (2. Sınıf)

II. ÖĞRETİM (2. Sınıf) Sayfa-1- Fakülte Yönetim Kurulu Dekan Vekili Prof. Dr. Mehmet ŞİMŞİR in başkanlığında 16 Mayıs 2017 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Karar No-1: C.Ü. Öğrenci İşleri Daire Başkanlığının

Detaylı

SENATO

SENATO Prof.Dr.Temel GÜRDAL REKTÖR YARDIMCISI Prof.Dr. Fatih SAVAŞAN REKTÖR Prof.Dr.Hatem AKBULUT REKTÖR YARDIMCISI REKTÖR YARDIMCISI Prof.Dr.Orhan TORKUL MÜHENDİSLİK FAK. DEKANI Prof.Dr.İmdat TAYMAZ Prof.Dr.Ahmet

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekan Prof.Dr.Orhan

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 398 TOPLANTI TARİHİ : SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI Üniversitemiz Senatosu Rektör Prof. Dr. Muzaffer ELMAS Başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları almıştır.

Detaylı

Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektörü Prof. Dr. Muzaffer ELMAS başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları almıştır. Ticaret Hukuku Anabilim Dalı

Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektörü Prof. Dr. Muzaffer ELMAS başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları almıştır. Ticaret Hukuku Anabilim Dalı SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 458 TOPLANTI TARİHİ : Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektörü Prof. Dr. Muzaffer ELMAS başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekan Prof.Dr.Orhan

Detaylı

SENATO

SENATO Prof.Dr.Temel GÜRDAL Prof.Dr. Fatih SAVAŞAN REKTÖR Prof.Dr.Orhan TORKUL MÜHENDİSLİK FAK. DEKANI Prof.Dr.İmdat TAYMAZ Prof.Dr.Ahmet BOSTANCI İLAHİYAT FAK. DEKANI Doç. Dr. Kemal BATAK Prof.Dr.Yılmaz DAŞÇIOĞLU

Detaylı

Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK

Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekan Prof.Dr.Orhan

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr.Fatih ÜSTEL Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekan V. Prof.Dr.Orhan

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 19.10.2006 2006/17

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 19.10.2006 2006/17 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 19.10.2006 2006/17 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 19.10.2006 Perşembe günü saat 11:00 da Rektör Prof.Dr. Baki KOMSUOĞLU

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekan Prof.Dr.Orhan

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 16.10.2008 2008/11 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 16.10.2008 Perşembe günü saat 11:30 da Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 380 TOPLANTI TARİHİ : SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI Üniversitemiz Senatosu Rektör Prof. Dr. Muzaffer ELMAS Başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları almıştır.

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 467 TOPLANTI TARİHİ : Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Muzaffer ELMAS başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları

Detaylı

REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK

REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK Müh. Fak. Dekan v. Fen-Edb. Fak. Dekan v. Siyasal Bilgiler Fak. Dekan v

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI TARİHİ : TOPLANTI NO : 198 Fakülte Yönetim Kurulu Dekan Vekili Prof.Dr.Muzaffer ELMAS başkanlığında toplanarak gündemdeki

Detaylı

KARAR Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğü nün tarih ve 10662

KARAR Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğü nün tarih ve 10662 T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR TARİHİ OTURUM NO KARAR SAYISI Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Mustafa ŞAHİN Başkanlığında toplandı. KARAR 09.01- Sosyal Bilimler

Detaylı