i ouz Peoiarnir Fiyat : Uee I Fivat cmi Lz]l. STENT Sffi DOUBLE J Toplam! TanlmlaYlcl Firma ve SON TARİH :24.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "i ouz Peoiarnir Fiyat : Uee I Fivat cmi Lz]l. STENT Sffi DOUBLE J Toplam! TanlmlaYlcl Firma ve SON TARİH :24."

Transkript

1 T.C. Hrrn Universitesi Arqtlrm ve Uygulm Hstnesi Srr No: Konu: Teklif Mektubu igin Adr: AMELIYATHANE -MALZEME ALIMI Fig Kodu : YAKLA$rK MALiYET iqnoin: Son Teklif Trihiz S,No Ml / Hizmet Adr Miktrt Birimi : Birim 1 1 BASKET TIPLESS 4W 3FR 90cM(FLEXIBLE) HEM-O.LOK CLIPS XL L2 30 ADET KUTU 3 HEM.O-LOK CUPS L 30 KUTU Ai -UEETER KATETERINo- 75 ADET 5 Tnrren xlrereri ruo:+ 50 ADET 6 Un-rren rerrreni ruo:s 50 ADET 7 DOUBLE.J STENT 3F 16 CM 25 B 9 1o 11 Sreur srri DoUBLE - J PEDiATRiK 3,5-4F CM DOUBLE - J KATETERI 4FR 16 i cmi :! cmi DOUBLE J KATETERI 4 FR 20 i STENT SEN DOUBLE J yrrisriru 4.7 F 26 cm Lz]l. STENT Sffi DOUBLE J r5l I vrrisrin 4.T F 28 CM DOUBLE J KATETERI 6 FR zocn leodunetan DJ STENTLER/ SINGLE ] URETER KATETER) i i i i 3o 30 n 1oo ADET i ADET i ADET ADEI ADET 100 ADET I Fivt l -14-l : NEPHROFIX 10 FR 30 ADET i::: 15 : HIDROFIUK KLAVUZ TEL 100 ADET i i 50 i - ADET i 16 i OTOMOTIK PROSTAT BIYOPSI 150 ADET i icruesi No:18G25cM L7 nezrrsiyot! t-oop 20 ADI i ouz : irurenruru onlk PEDIATIIK SON TARİH :24.08, ADET ADET Genel Toplm(KDV Hric): Toplm! TnlmlYlcl Firm ve Fiyt : Uee *Tnrmlyrcr firm bilgisi olmh ve teklif ile birlikte SGK sorgulm sisteminin grktrsr teklif ile birlikte verilmelidir' idre No z idre Adl : Hrrn Universitesi Argtrrm ve Uygulm Hstnesi Ekp Kydr igin XML dosysr igin gerekli idri bilgiler yuknd bildirilmiqtir. ey KmPUsu $ANLIURFA irtibttelef;n : Tel.: 0(414) Fks : 0 (414)

2 ., '.i. It BASKET KATETERI 3FR VE 4 FR TEKNiX gantxamesi v 1. Bsket kteter tiriner knldn tq ve ybncl cisim glkrmy uygun olmhdrr. 2. Bsket kteterin uzunlu[u cm, gdvde telin gpr 3-4 fr olmhdrr. 3. Bsket kteterin yk krsmr enz3 telden ug krsmr ise dlgh enz3 nitinol telden olugmhdrr ve zero tip olmhdrr. 4. Bsket kteterin ug krsmr ileri do!ru de[il yerinde grhp kpnmhdrr. 5. Tel trvmtik olmlt, nitinol vey polyimide mlzeme ile kph ve flexible yprd king ypmyn gtiglti,direngli olmhdrr. 6. Bsket kteterin grlmrq gpl en z20 mm olmhdrr. 7. Kteterin iizerinde hnd rl olmhdrr. 8. Bsketin spr tek elle kullnlm uygun ve yerinden grkrrlbilir olmhdrr. 9. Kteter tiretere zrr vermeyecek qekilde dizyn edilmiq olmhdrr. 10. Hepsi ym pket iginde ve steril olmhdrr. Miydr teslim trihinden itibren en z2 yrl olmhdrr. 11. Pketin tizerinde sterilizsyon trihi ve son kullrum trihi belirtilmig olmhdrr. 12. Firm kliniklerin istedili size kteteri vermek zorunddrr. 13.UrUn numune ile deferlendirilecektir.

3 _4 \l,1 o o o o o ABSoRBE olmayan potimen riilrli Uelsvolrr rilpsi rrrruir gnnrrunnnrsi Klipsin bilegimi insn vticudund higbir yn etkisi tespit edilmeyen bsorbe olmyn Asetl Hemopolimer Tenc 5010 mterylinden oluqmh bu mteryl bileqimi firm trfindn belgelenmelidir. Uluslrrsr AAMI/ISO :2003 Stndrtlrr do[rultusund insn doku ve kemi[ine tems eden bir implnt tiriintiniin mteryl bilegimi ile ilgili testlerden gegmiq olmhdrr. AAMVISO :2003 nonnu do[rultusund g[rdki testlerin yprlmrg oldu[unu gdsteren sertifiksyon beym bulunmhdrr: Sistoksisite: ISO MEM Eliisyon Hssslgm: ISO Deneme Thtsr Mksimizsyonu Thrig: ISO intrkutndz Tepkime Akut Sistemik Zehirlilik: ISO Akut Sistemik Enjeksiyon Pirojen: ISO Mlzemeleri ile Genotoksisite: ISO Ames Multejenisite Thlili Genotoksisite: ISO Kromozoml Abersyon Thlili Genotoksisite: ISO CHO^{GPRT ileri Mutsyon Thlili Implntsyon: ISO 52 Hft Ks Implntsyon Klipsler tek kullnrmhk ve steril olmhdrr. Klips krtuglrr 6 det klips, kutulr ise 14 det krtuq igermelidir. Klipsler gerek grk cerrhide gerek ise lproskopik cenhide uygun uygulyrcrlr ile sorunsuz kullnrlbilmelidir. Klips tm kpm sllyn o'kyrk qekilli" yprd olmhdr. Klipsin u9 krsmr mtikemmel kpm s[lyn ve grlmyr engelleyen krgrhkh kilit meknizmsrn ship olmhdrr. Klipsin ig krsmrnd kymyr engelleyen entegre edilmiq digler bulunmhdrr. Klips tizerinde klips plikt<irtine rhthkl oturn ve klipsin pliktdrden dtiqmesini engelleyen krgrhkh yklr bulunmhdrr. Klips pliktcir tizerinde esneklik sllyn "esnek k6ge" yprsln ship olmhdrr. Klipsler rdyo trnsprn olmh, yprlrr syesinde MRI ve Rdntgen cihzlrrnrn mnyetik lnlnndn etkilenmemeli ve bu uygulmlrd goriinmemelidir. Klips krtuglrmrn lt krsmrnd meliyt eldiveni, meliyt elbisesine vey <irttiye irtibtlndrmyt sllyn yprgkn bnt bulunmhdrr. Klips Krtug Ambljr Tyvek Blister geklinde olmhdrr. Klips Tyvek Amblj etiketi iizerinde ttim Uluslrrsr gereksinimlerin drgrnd UBB/GTIN Kodu ve tiriinii tmmlyn QR Kodu bulunmhdrr. Klipslerin M (ort boy), ML (ort-biiytik boy), L (biiyiik boy) ve XL (extr biiyiik boy) ebt segene[i bulunmhdrr. Tiim Ebt klipsler birbirlerinden renk kodu ile yngmhdrrlr. M (ort boy) klipsler 2,0-7,0 mm (Mvi), ML (ort biiyiik boy) klipsler 3,0 - (btiyiik boy) klipsler 5,0-13,0 mm (Mor) ve XL (extr btiylik boy) klipsler 7,0 - Snsr) rsrndki doku ktitleleri ve dmrln kptm 6ze11i!ine ship olmhdrr. XL klipslerin grk klips geniqliei 18,0 mm, gtk klips ytikseklipi 13,8 mm; L klipslerin grk klips geniqli[i 14,6 mm, grk klips ytiksekli[i 9,3 mm; ML klipslerin grk klips geniqli[i ll,7 mm, gtk klips yiiksekli[i 8,4 mm; M klipslerin grk klips genigli[i 8,6 mm, grk klips ytikseklisi 6,3 mm; olmhdrr. Klipslerin UBB kydr, SGK onyl ve SGK Egleqmesi olmhdrr. PUBMED'de gdrtintiilenebilen en z beq (5) Litertiir ibrz edilmelidir. Strcr firm tirtin ile ilgili distribtitdrliik vey yetki belgesi ibrz etmek zorunddr. Numuneye g<ire de[elendirme yprlcktrr.numune vermeyen firmlnn teklifleri brrkrlcktrr. 10,0 mm (Yeqil), L 16,0 mm (Altrn # drgr Yrd.

4 -- il Unrrnn KATATER 3 F TEKNix gnrnvmsi l. Bir ucu kph ve uc ykrn btilgede delikleri olmhdrr. Di[er ucu grk olmhdrr. 2. Kteter delikleri trvmtik olmhdrr. 3. Kteterler 3 F ebtlnnd ve cm uzunlu[und olmhdrr. 4. Kteter rdioopk ve iizerlerinde rdioopk mrkrrln olmhdrr. 5. Kteter iginde mndren ve konnektdr olmhdrr 6. Kteterler tek tek steril pketlerde mevcut olmhdrr. T.Kteter tizerinde cm gizgileri olmhdrr. 9. Pketin tizerinde sterilizsyon trihi olmhdrr. 10. imlt ve son kullnm trihi pket iizerinde yzmh ve en z2 yrl miydh olmhdrr. 11. Kteter tireter igerisinde kullmlclmdn iiretere zrr vermemeli ve lerjik olmmhdrr. t Z.Urtin numune ile deperlendirilecektir. PEtiI Fk0ltesi

5 j.. 'lo, i Unnrrn KATATER 4 F TEKNiT g,lnrnamesi 1. Bir ucu kph ve uc ykrn bdlgede delikleri olmhdrr.diper ucu grk olmhdrr. 2. Kteter delikleri trvmtik olmhdrr. 3. Kteterler 4 F ebtlnnd ve cm uzunlu[und olmhdr. 4. Kteter rdioopk ve iizerlerinde rdioopk mrkrrln olmhdrr. 5. Kteter iginde mndren ve konnektdr olmhdrr 6. Kteterler tek tek steril pketlerde mevcut olmhdrr. 7. Kteter tizerinde cm gizgileri olmhdrr. 8. Pketin iizerinde sterilizsyon trihi olmltdr. f. imlt ve son kullnm trihi pket iizerinde yzmhve enz2yl/,miydh olmhdrr. 10. Kteter tireter igerisinde kullmlcprndn iiretere zrr vermemeli ve lerjik olmmltdrr. t t.urtin numune ile deferlendirilecektir.

6 Unrrnn KATATER 5 F TEKNiT g,lnrn.tmnsi l. Bir ucu kph ve uc ykrn bdlgede delikleri olmhdrr. Di[er ucu grk olmhdrr. 2. Kteter delikleri trvmtik olmhdrr. 3. Kteterler 5 F ebtlnnd ve cm uzunlu[und olmhdrr. 4. Kteter rdioopk ve iizerlerinde rdioopk mrkrrln olmhdrr. 5. Kteter iginde mndren ve konnekt<ir olmhdrr 6. Kteterler tek tek steril pketlerde mevcut olmhdrr. 7. Kteter tizerinde cm gizgileri olmhdrr. 8. Pketin iizerinde sterilizsyon trihi olmhdrr. f.imlt ve son kullnm trihi pket i.izerinde yzmh ve en z2yrl miydh olmhdrr. 10. Kteter tireter igerisinde kullnrlc[rndn tiretere zrt vermemeli ve lerjik olmmhdrr. t turtin numune ile de[erlendirilecektir.

7 -t DOUBLE J KATATER 3 F TEKNiK $ARTNAME c( 9r 1. Vticut igerisinde enz6 y klck gekilde dizynedilmig olmhdrr. 2.Bir ucu grk,di[er ucu kph olmhdrr. 3. Uzerinde cm gizgileri ve her 5 cm'de bir mrker gizgileri olmhdrr. 4. Ebtlrr 3F 10-12cm ve 3F 16 cm olmhdrr. 5. $efff krhf iginde drq ytizeyi PTFE kph krlvuz tel olmhdrr. 6. Krlvuz telin (Guidewire) bir ucu sert,bir ucu yumu$k ve en z90 cm uzunlupund olmhdrr. T.Beruberinde stent itici olmh ve stent itici en z70 cm olmhdrr. 8. Rdyoopk olmhdrr. 9. Her set bir det DJ stent, stent itici, krlruztelve iki det klips igermelidir. Klips yok ise kilitli-diifimeli sistem iticisi (connectbl pusher) olmhdr. 10. Setin tiim prgln yn pketlenmig ve hepsi steril olrk tek pkette birleqtirilmig olmhdrr. 1f. imlt trihi pketin iizerindeyzmlrdr. 12. Miydr teslim trihinden itibren en z2 yrl olmhdrr. 13. Pket tizerinde sterilizsyon trihi ve son kullnm trihi yzlmhdrr. 14. Double J i.ireter kteteri tiretere zrr vermemeli ve lerjik olmmltdr. 15. Double J iireter kteteri hstnelerde kullnrln iireterorenoskopl uyumlu olmhdrr. 16. Firm kliniklerin istedi[i size kteteri vermek zorunddr. OT.EYYtP

8 DOUBLE J KATATER 4F TEKNiK $ARTNAME p q' fo' 1. Viicut igerisinde en z 6 y klck gekilde dizyn edilmig olmhdrr. 2.Bir ucu grk,diler ucu kph olmhdrr. 3. Uzerinde cm gizgileri ve her 5 cm'de bir mrker gizgileri olmhdrr. 4. Ebtln 4F l2cm ve 4F 15 ve20 cm olmhdrr. 5. $efff krhf iginde drq ytizeyi PTFE kph krlwz tel olmhdrr. 6. Krlvuz telin (Guidewire) bir ucu sert,bir ucu yumusk ve en z90 cmuzunlu[und olmhdrr. 7. Berberinde stent itici olmh ve stent itici en z 70 cm olmhdrr. 8. Rdyoopk olmhdrr. 9. Her set bir det DJ stent, stent itici, krlvuztelye iki det klips igermelidir. Klips yok ise kilitli-dtilmeli sistem iticisi (connectbl pusher) olmhdrr. 10. Setin ttim prgln yn pketlenmiq ve hepsi steril olrk tek pkette birlegtirilmiq olmhdrr. 11. imlt trihi pketin tizerinde yzmhdrr. 12. Miydr teslim trihinden itibren en z2 yrl olmhdrr. 13. Pket tizerinde sterilizsyon trihi ve son kullnm trihi yzlmhdrr. 14. Double J iireter kteteri tiretere zrr yerrnemeli ve lerjik olmmhdrr. 15. Double J iireter kteteri hstnelerde kullmln iireterorenoskopl uyumlu olmhdrr. 16. Firm kliniklerin istedili size kteteri vermek zorunddrr /** r'rr#rottest frfl,l

9 .... G1. i DOUBLE J KATATER 4,7 T TEKNiK $ARTNAME v N, / 1. Viicut igerisinde en z 6 y klck gekilde dizyn edilmig olmhdrr. 2.Bir ucu glk,diper ucu kph olmhdrr. 3. Uzerinde cm gizgileri ve her 5 cm'de bir mrker gizgileriolmhdrr. 4. Ebtln 4,7F 26ye28 cm uzunlulund olmhdrr. 5. $efff krhf iginde drg ytizeyi PTFE kph krlvuztel olmhdrr. 6. Krlvuz telin (Guidewire) bir ucu sert,bir ucu yumu;k ve en z90 cm uzunlu[und olmhdrr. 7. Berberinde stent itici olmh ve stent itici en z70 cmolmhdrr. 8. Rdyoopk olmhdrr. 9. Her set bir det DJ stent, stent itici, krlvuztelve iki det klips igermelidir. Klips yok ise kilitli-dtipmeli sistem iticisi (connectbl pusher) olmhdrr. 10. Setin ti.im prglrr yrr pketlenmig ve hepsi steril olrk tek pkette birleqtirilmiq olmhdrr. 11. imlt trihi pketin iizerindeyzmhdr. 12. Miydr teslim trihinden itibren enz2 yrl olmhdrr. 13. Pket iizerinde sterilizsyon trihi ve son kullnm tnhiyzimhdrr. 14. Double J tireter kteteri i.iretere zrr vermemeli ve lerjik olmmhdrr. 15. Double J Ureter kteteri hstnelerde kullnrln tireterorenoskopl uyumlu olmhdrr. 16. Firm kliniklerin istedipi size kteteri vermek zorunddrr.

10 "r.! DOUBLE J KATATER 6 F TEKNiK $ARTNAME $s 1. Vticut igerisinde enz6 y klck gekilde dizynedilmiq olmhdrr. 2.Bir ucu grk,diler ucu kph olmhdrr. 3. Uzerinde cm gizgileri ve her 5 cm'de bir mrker gizgileriolmhdrr. 4.Ebtln6F 26cm ve 6F 28 cm olmhdrr. 5. $efff krhf iginde drg ytizeyi PTFE kph krlvuz tel olmhdrr. 6. Krlwz telin (Guidewire) bir ucu sert,bir ucu yumu$k ve en z90 cmuzunlu[und olmhdrr. 7. Berberinde stent itici olmh ve stent itici en z70 cmolmhdrr. 8. Rdyoopk olmhdrr. 9. Her set bir det DJ stent, stent itici, krlvuztelve iki det klips igermelidir. Klips yok ise kilitli-dtipmeli sistem iticisi (connectbl pusher) olmhdrr. 10. Setin ttim prgln yrr pketlenmig ve hepsi steril olrk tek pkette birlegtirilmiq olmhdrr. 11. imlt trihi pketin tizerinde yzmhdrr. 12. Miydr teslim trihinden itibren enz2 yrl olmhdrr. 13. Pket tizerinde sterilizsyon trihi ve son kullnm trihiyzimhdrr. 14. Double J tireter kteteri tiretere zrr vermemeli ve lerjik olmmhdr. 15. Double J iireter kteteri hstnemizde kullnrln tireterorenoskopl uyumlu olmhdrr. 16. Firm kliniklerin istedi[i size kteteri vermek zorunddr.

11 t).. ". 1. l. i v NEPHROFiX TEKNiX S,LnrXAMESi 1. Nefrostomi seti perktitn olrk Seldinger tekni[i ile tkrlbilecek qekilde olmhdrr. 2. Set, birer det nefrostomi kteteri, ultrsonik giriq i[nesi, J uglu guide, universl dpt<ir ve tig det de[iqik khnhkt rdyopk diltdrden oluqmhdrr. 3. Yerlegtirme kolyhpr igin kteterin ug krsmr uc dopru incelen (Tper tip) yprd olmhdrr. 4. Kteter uzunlusu cm olrk segilebilmelidir. 5. Kteterin proksiml ucund, kitlemeli b[lntrh olmhdrr. 6. 6,8,10,12 F ebtlnnd olmhdrr. T.Imltve son kullnm trihi pket flzerinde olmhdrr. 8. Miydr teslim trihinden itibren en z2 yrl olmhdrr. 9. Pket tizerinde steril izsyon trihi ve son kullnm trihi yzrlmhdrr. 10. Firm kliniklerin istedifii size kteteri vermek zorunddr.

12 6 # AMPLATZ HinnOriliK KTLAVUZ TEL(GUiDE-WiRE) TEKNiK $ARTNAMESi / lt L. Ktlvuz tel, btiktilmeyen ve btiki.ildti[tinde tekrr geklini buln, form hfrzh metl oln Nitinol'den tiretilmig olmhdrr. 2. Nitinol tizeri kygn hidrofilik kph politiretn olmhdrr. 3. Ktlvuz tel 0,035 ve 0,038 inch khnhk ve en z L cm rsrnd uzunlulrt, dtiz ve fl eksible uglu olmhdrr. 4. Mlzemeyi kullnbilmek igin plstikten tiretilmig dondrirme pru olmhdrr. 5. Mlzemeler tek pkette ve steril olmhdrr. 6. Pket tizerinde mlzemenin sterilizsyon zmnr, tirtin bilgileri ve firm bilgileri bulunmhdrr. 7. Depoy teslim trihinde en z iki yrlhk son kulllnm stiresine ship olmhdrr. 8. Urtintin CE belgesi ibrz edilmelidir. 9. Teklif ile birlikte bir det numune verilmelidir. I O.Urtin numune ile deferlendirilecektir.

13 '" t!'' t n'1 r t.. i {o #-{,i prosrat niyopsi ignrsi TEKNIK $ARTNAME l. Drqt bir knul ve igte bir sitile olmk :dlzerc 2 prgdn olugmldrr. Drg kniil iizeri cm rilgekli olmhdrr. 2. igneler ultrson rehberli[inde kullnrm uygun ekojenik olmhdrr. 3. i[nelerin khnh[r 18 G, uzunlupu cm olmhdrr. 4. B[lntr meknizmsr cilgiilerin koly ynlmsr mgh, renk kodlu olmldrr. 5. Tek kullnrmhk, steril ve orijinl mbljrnd olmhdrr. 6. Amblj tizerinde sterilizsyon trihi ve ydntemi ile son kullnm trihi belirtilmiq olmhdrr. 7. ilneyi hstneye teslim edecek firm 3 det biyopsi tbncsr ile birlikte teslim etmelidir. 9. Pket iizerinde sterilizsyon trihi ve son kullnm trihi yzrlmhdrr.

14 ! 1 Pket (10'lu) B POIAR KESiCi tup 6 o(' o, l.teklif edilen bipolr kesici lup,24/26 Fr olmhdrr ve kurumumuzd mevcut ve/vey teklif edilen teleskoplrl kullnrlbilir ozellikte olmhdtr. 2.Bipolr kesici lup tek kullnrmhk olmhdtr. 3.Bipolr kesici lup gift bckh olmhdrr. 4.Kesici lup srr renk kodlu olmltdrr. 5.Luplr iizerinde orijinl referns numrlrr ve ktlog numrst bulunmlrdrr. 6.Steril 10'lu pketler hlinde olmhdrr. 3 Adet Sofuk Brgk, 1. Teklif edilen tiretrotom brg$r d0z olmhdrr. 2. internl Uretrotom drhklrr igin kullnrm uygun olmhdrr. 3. 2L Fr. [iretrotom krhflrr ile kullnrm uygun olmlldrr. 3 Adet Peditrik Soiuk Btgk 1. SoEuk Brgk peditrik Uretrotom ile kullnrm uygun olmhdrr' 2. Ork geklinde olmltdtr.

Birim : Toplam TantmlaYlct Firma ve Fiyat I FiYat UBB

Birim : Toplam TantmlaYlct Firma ve Fiyat I FiYat UBB T.C. Hrrn Universitesi Ar$ttrm Ye Uygulm Hstnesi Srr No: 02296 Konu: Teklif Mektubu isin AdT: BA$HEKIMLiK-MALZEME ALIMI Fiq Kodu : YAKLA9IK MAL YET IQINDiR, Son Teklif Trihi: 07.04.2017 S,No I Ml / Hizmet

Detaylı

iurivlq LisrESi runriyn KAMU HASTANELEni rinl,ici BATMAN nor,cr DEvLET HasraNrsi i Fivat Say : B.10.4.15M.4J2.00.20t... Konu : Teklife Davet

iurivlq LisrESi runriyn KAMU HASTANELEni rinl,ici BATMAN nor,cr DEvLET HasraNrsi i Fivat Say : B.10.4.15M.4J2.00.20t... Konu : Teklife Davet T.C. SAGLIK BAKANLIGT runriyn KAMU HASTANELEni rinl,ici BATMAN nor,cr DEvLET HsrNrsi Sy : B.10.4.15M.4J2.00.20t... Konu : Teklife Dvet 03.09.2014 Syrn :................ Kurumumuzun ihtiycr oln Sultne CENGIZ

Detaylı

r.ffii inrivlc LisrEsi i.iii.j iti*tinin de bildirilmesini arlrica ederim' i Fiyat i ^saimln sol-cn DEVLET HASTANESI i Birim i ToPlam FiYat

r.ffii inrivlc LisrEsi i.iii.j iti*tinin de bildirilmesini arlrica ederim' i Fiyat i ^saimln sol-cn DEVLET HASTANESI i Birim i ToPlam FiYat T.C. SACLIK BAKANLIdI. TURKiYE KAMU HASTANELERi Bllll9l ^saimln sol-cn DEVLET HASTANESI Sayr : B.l0.4.ISM.4'72'00'20l Konu: Teklife Davet Saytn : Kurumumuzun ihtiyacr olan AMELiyATHANE GENEL cer.uroloji

Detaylı

""r*,t,"rtr,"t",eklif mektuplarl uzerine mutlaka yazllmasr gerekmektedir' :iffiff;lh

r*,t,rtr,t,eklif mektuplarl uzerine mutlaka yazllmasr gerekmektedir' :iffiff;lh T.C. SAELIK BAKANLICI BATMAN BOLGE DEVLET HASTANESi SATINALMA KOMiSYON BA$KANLIE I Sayr : B.r0.4.rsM.4.72.00.20/ Is I t-* Konu : Teklife Davet 10.08.2011 Sayrn :... Kurumumuzun ihtiyacr olan Ameliyathaneye

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 06/11/13 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 139064 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 08/11/13 TARİHİ, SAAT

Detaylı

ERCP KATETER Guide wire ile uyumlu olmalıdır. 2-Distal uç incelen yapıda tapared. 3-Katater uzunluğu en az 210 cm olmalıdır.

ERCP KATETER Guide wire ile uyumlu olmalıdır. 2-Distal uç incelen yapıda tapared. 3-Katater uzunluğu en az 210 cm olmalıdır. ERCP KATETER 1-0.035 Guide wire ile uyumlu olmalıdır. 2-Distal uç incelen yapıda tapared olmalıdır. 3-Katater uzunluğu en az 210 cm olmalıdır. 4-Distal uçta en az üç adet marker işareti bulunmalıdır. 5-Kateter

Detaylı

7--l cil. i. [ijlj:i]:x,lf!o[^rrm orropedi ve rravmarolori 'ERVisi. On: Ap , ADET, S.No r"! / ti= FEMOMLSTEM( i i I :

7--l cil. i. [ijlj:i]:x,lf!o[^rrm orropedi ve rravmarolori 'ERVisi. On: Ap , ADET, S.No r! / ti= FEMOMLSTEM( i i I : T.C. Hrrn Universitesi Argttrm ve Uygulm Hstnesi Srr No: 02750 [ijlj:i]:x,lf!o[^rrm orropedi ve rravmarolori 'ERVisi MALZEME ALIMI / zl/f Fiylr KDV Hrig olrk verilmelidir. Mlzemelerin Mrksr vey Ozellili

Detaylı

: lexlrt utnm tryal-l$rn I anatnl

: lexlrt utnm tryal-l$rn I anatnl T.C. SAELK BAKAI{LIGI BATMAN BOLGE DEVLET HASTANESI SATINALMA KOMISYON BA$KANLIGI i?.1,, i;lhx'bx;1 " ",,o1!6 Lb u.07.2011 Sayrn : Kurumumuzun ihtiyao olan Uroloji servisi igin anieliyat malzemesi almr

Detaylı

3l silikon oil looo 30 ADET 4lr 23 GAUGE TROKARLI

3l silikon oil looo 30 ADET 4lr 23 GAUGE TROKARLI T.C. Hrrn Universitesi Argtlrm ve Uygulm Hstnesi j Srfr No: 0291I Kohru: Teklif Mektubu iet{.lor: coz- GENEL YoGUN tr'ig'kodu: t{! v{rr-grr MALIYET iqinoin:. Son Teklif Trihiz 27.092017 SAAT l7:00 BAKIM

Detaylı

Toplam Fivat. Fivat 1 MANTFOLD SET(ANJiOGMFI. Tanrmlayrct Farma ve UBB. S.No Ma! / Hizmet Adt Miktarr Birimi Birim

Toplam Fivat. Fivat 1 MANTFOLD SET(ANJiOGMFI. Tanrmlayrct Farma ve UBB. S.No Ma! / Hizmet Adt Miktarr Birimi Birim T.C. Harran Universitesi Aragtrrma ve Uygulama Hastanesi Srra No: 02729 Konu: Teklif Mektubu iqin Adr: KARDiYoLoJi SERViSi-uelzEIr,tB ALIMI Fiq Kodu : Fiyalar KDV Harig olarak verilmelidir. Mdzemelerin

Detaylı

o\ r ojzot+ Sayr (w Konu :Teklif ,,Tl-'dir l0kg (KKT) Yangrn Tiipii l0 Kg. CO2 (Arabah) Yangrn Tripii Ek: Teknik $artname TC,

o\ r ojzot+ Sayr (w Konu :Teklif ,,Tl-'dir l0kg (KKT) Yangrn Tiipii l0 Kg. CO2 (Arabah) Yangrn Tripii Ek: Teknik $artname TC, Syr (w Konu :Teklif TC, Adn VliliPi Hlk Slhpt MudiirluEu TEKLIF FORMU ADANA o\ r ozot+ MiidiirliigUmuziin ihtiycr oln qfrd cinsi, miktrr ve Ozellikleri belirti]en ( 1 5) klemlik Yngtn Tiipti Dolum, Bktm

Detaylı

..~ PARTIALYCOVEREDÖZEFAGUS STENT 60 MM. l-stent Self Expandable olup proximalderı açılmahdır. 2-Stent materyali Nitinol olmalıdır.

..~ PARTIALYCOVEREDÖZEFAGUS STENT 60 MM. l-stent Self Expandable olup proximalderı açılmahdır. 2-Stent materyali Nitinol olmalıdır. PARTIALYCOVEREDÖZEFAGUS STENT 60 MM l-stent Self Expandable olup proximalderı açılmahdır. 2-Stent materyali Nitinol olmalıdır. 3-Stent Flexible olmalıdır. 4-Stent kısmı kaplı olmalıdır. S-Stent aynı anda

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 0/06/015 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 015357 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 05/06/015 TARİHİ, SAAT

Detaylı

T.C. Harran Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi MUKAYESE CETVELİ AVANTAJLI LİSTE

T.C. Harran Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi MUKAYESE CETVELİ AVANTAJLI LİSTE T.C. Harran Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi İhale Kodu : 00753 İhale Adı : 56 KALEM TIBBİ SARF MALZEME ALIMI MUKAYESE CETVELİ AVANTAJLI LİSTE Adı-Tanımı Özelliği Miktarı Teklif Birim Tutarı

Detaylı

'-"$$&$j. AGrzLrK ENDosKopiK (BiTE BLocK) TEKNiK gartnamesi

'-$$&$j. AGrzLrK ENDosKopiK (BiTE BLocK) TEKNiK gartnamesi AGrzLrK ENDosKopiK (BiTE BLocK) TEKNiK gartnamesi Disposable ve esnek yaprda olmahdtr. Lateks ieermemelidir. Aqrzhk arkadan lastik baglamah olmast laztm. Agrzda sabitleyebilinmesini saglamak igin lastik

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 22/03/2017 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20171976 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 29/03/2017 TARİHİ,

Detaylı

T.C. SACLIKBAKANLIdI TURKiYE KAMU HASTANELERI BiRLiGi BATMAN BOLGE DEvLET Ha.sTaJ,{Tsi. inrivlq LisrDSi

T.C. SACLIKBAKANLIdI TURKiYE KAMU HASTANELERI BiRLiGi BATMAN BOLGE DEvLET Ha.sTaJ,{Tsi. inrivlq LisrDSi T.C. SACLIKBAKANLIdI TURKiYE KAMU HASTANELERI BiRLiGi BATMAN BOLGE DEvLET Ha.sTaJ,{Tsi Sayr : 8.10.4.1SM.4.72.00.20/... Konu : Teklife Davet 03.11.2014 Sayrn :... Kurumumuzun ihtiyacr olan Nehiyet HASAN

Detaylı

: fiim Kalemlcre fgklifverilmesi Zorunludur

: fiim Kalemlcre fgklifverilmesi Zorunludur T.C. sadlik BAKANL16I T.IRKiYE KAMU HASTANELERi BiRLidi BATMAN BOLCE DEVLET HASTANf,Si Sayr : 8.10.4.1SM.4.72.00.20/ Konu ; Tcklifc Davet Sayrn :... Kurumumuzun ihti)'acr olan GULNAZ AKKOYLN icin KvC MALZ

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 13/05/2016 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20163478 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 17/05/2016 TARİHİ,

Detaylı

Tezgah Tipi Testere GÖLZ MS400

Tezgah Tipi Testere GÖLZ MS400 Ø 400mm elms testere dhil Tezgh Tipi Testere GÖLZ MS400 Profeyoneller için üretilmiştir. y k Sö üle b i li r s u t e k n es i bi r l n li r k e s i m t k sı ıl bile n e le k t rik li K o l y s p sı 2014

Detaylı

Srra Mal / Hizmet Adr Miktarl Birimi Markast Birim. I Pankreatik Stent 30 ADEl'

Srra Mal / Hizmet Adr Miktarl Birimi Markast Birim. I Pankreatik Stent 30 ADEl' T.C. SAELIK BAKANLIdI TURKiYE KAMU HASTANELERi BiRLie i BATMAN BOLGE DEVLET HASTANESi Say r : B. l0.4.lsm.4.'72.00.201... Konu :Teklif'e Davet 23.10.2015 \.1\rtl :...,...,,._..,, Kurumunuzun ihtiyacr olan

Detaylı

T.U.R. ORTU SET. Setin ozellikleri asagrdaki gibi olmahdrr. Numunelere gore degerlendirme yaprlacaktrr.

T.U.R. ORTU SET. Setin ozellikleri asagrdaki gibi olmahdrr. Numunelere gore degerlendirme yaprlacaktrr. T.U.R. ORTU SET Setin ozellikleri asagrdaki gibi olmahdrr. 1 ADET T.U.R. ortusu (T.U.R. DRAPE )200-240 CM 1 ADEr DUZ ortu ( DRAPE ) 100.120 CM 1 ADET ALET MASA ortusu PE/NW ( BACK TABLE DRAPE PE/NW ) 150-200CM

Detaylı

Itrfustafolrman. at.ve Uygulama 2130Tescil N

Itrfustafolrman. at.ve Uygulama 2130Tescil N Itrfustafolrman at.ve Uygulama 2130Tescil N KUR;UN ONlUr AsKI ARABASI rnxnir ga.nrnavtnsi I,tor- t1 t- tsl' l3g-t3\ PEzzER sonda TEKNIK 9ARTNAMES 1 Teker teker steril paketlerde bulunacakttr. 2. Paketlerin

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 21/06/16 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 164428 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 24/06/16 TARİHİ, SAAT

Detaylı

DETACHABLE COİL TEKNİK ŞARTNAMESİ - 3 S

DETACHABLE COİL TEKNİK ŞARTNAMESİ - 3 S DETACHABLE COİL TEKNİK ŞARTNAMESİ - 3 S 1. Ürün 1.5 tesla MR ile uyumlu olmalıdır. 2. Helezon çapları 3-8 mm arasında olmalıdır. 3. Dacron fiber kaplı olmalıdır. 4. Kısa sürede deliği kapatmalıdır. 5.

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 21/09/2017 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20176028 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) İHALE İLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 27/09/2017 TARİHİ, SAAT 16:00

Detaylı

I' I. Tanrmlayrcr Firma ve UBB. AMELiYATHANE - MALZEME ALIMI. Teklif Tarihi: SAAT 12:00

I' I. Tanrmlayrcr Firma ve UBB. AMELiYATHANE - MALZEME ALIMI. Teklif Tarihi: SAAT 12:00 T.C. Harran Universitesi Araqtlrma ve Uygulama Hastanesi AMELiYATHANE - MALZEME ALM fiyatrnr agan telilifler de[erlendirme dlgr brrakrlacaktrr. 0demeler muayene kabul sonrast l-3 Ay arasrndadrr- Tarafindan

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 02/02/2018 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 2018642 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 07/02/2018 TARİHİ,

Detaylı

Sayr : Konu : Yaklagrk Maliyet.

Sayr : Konu : Yaklagrk Maliyet. Sayr : Konu : Yaklagrk Maliyet. I.C. ADANA VALiLiGi Hatk Sagtrfr Miidtirtiigi YAKLA$IK MALiYETE ESAS FORtr,I ADANA... t... t20t3 MUESSESESiNE Mtidiirltiliimiiziin ihtiyacr olan aga$rda cinsi, miktan ve

Detaylı

TEKNİK ŞARTNAME PERKÜTAN NEFROSTOMİ SETİ KOLİBRİ

TEKNİK ŞARTNAME PERKÜTAN NEFROSTOMİ SETİ KOLİBRİ EVOLUTION PERKÜTAN NEFROSTOMİ DRENAJ SETİ (RMA2XX) 1 adet 18G kalınlığında, 20cm uzunluğunda ponksiyon iğnesi 1 adet 22 G kalınlığında, 20cm uzunluğunda chiba iğnesi opak madde enjeksiyonu için 1 adet

Detaylı

Srra. : Tiim Kalemlere Teklif verilmesi Zorunludur. ihriyac LisTESi. Sayl ; B. 10.4.tSM.4.72.00.20t Konu : Teklife Davet

Srra. : Tiim Kalemlere Teklif verilmesi Zorunludur. ihriyac LisTESi. Sayl ; B. 10.4.tSM.4.72.00.20t Konu : Teklife Davet T.C. SAELIK BAKANLIEI TURKiYE KAMU HASTANELERi BiRLiEi BATMAN BOLGE DEVLET HASTANESi Sayl ; B. 10.4.tSM.4.72.00.20t Konu : Teklife Davet Sayrn :... Kurumumuzun ihtiyacr olan BiYOKiMYA igin MALZ.ALIMI isi

Detaylı

7F EBU 3,5 GUİDİNG KATETER TEKNİK ŞARTNAMESİ

7F EBU 3,5 GUİDİNG KATETER TEKNİK ŞARTNAMESİ orm X> SUT KODU T.ü. MalzemeKodu KG7FEBU35 7F EBU 3,5 GUİDİNG KATETER TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. Kateter sol koroner lezyonlar için ekstra destek sağlayan bir uç yapısına sahip 2. Eğriliği 3,5 cm 3. Damar ağzına

Detaylı

.I..(.. SA.;LIK BAKANLIEI TI;RKiyE KAMU HASTANILERI BlR -ie i BATII \\ BOLGf DIVLEI HASTAI'{T:Si. ihrilae LlsrEsi

.I..(.. SA.;LIK BAKANLIEI TI;RKiyE KAMU HASTANILERI BlR -ie i BATII \\ BOLGf DIVLEI HASTAI'{T:Si. ihrilae LlsrEsi .I..(.. SA.;LIK BAKANLIEI TI;RKiyE KAMU HASTANILERI BlR -ie i BATII \\ BOLGf DIVLEI HASTAI'{T:Si Sa)' : B.l0.4.lSN1.l 72 00 201 Konu : lckliic [)arct 09.04.2015 Kurumunruzun ihliyaor olan qocuk Cenahi

Detaylı

lil ,ol lj I tl J:J ,r"i *_l "r;$-".il"qt " " l*j l ..l,'l Fax :04144113016 i*---j -:l -t Fax

lil ,ol lj I tl J:J ,ri *_l r;$-.ilqt   l*j l ..l,'l Fax :04144113016 i*---j -:l -t Fax T.C. SAGLIKBAKANLIGI runrivn KAMU IrAsrANELnnl rununnu AKQAKALD DEVLET nasrennsi ihale Kodu : 00133 28.10.2015 SAYI : KONU : Yaklagrk MaliYet TesPiti SAYIN Hastanemizin ihtiyaglalndan agasrda cinsi ve

Detaylı

60/100-80/125 YÜKSELTME İLAVE İSTENİLEN ÖLCÜDE YAPILIR

60/100-80/125 YÜKSELTME İLAVE İSTENİLEN ÖLCÜDE YAPILIR 11/05/2012 HERMETİK VE YOĞUŞMLI KOMBİ BCLRI İÇ DIŞ CP BOY (CM) HERMETİK YOGUŞMLI 60/100 25 CM 11.00 12.00 60/100 50 CM 20.00 21.00 60/100 75 CM 30.00 32.00 60/100 100 CM 40.00 42.00 60/100 125 CM 50.00

Detaylı

Bahçe Mah. Soğuksu Cad. No:73 MERSİN www.sratanitim.com info@sratnitim.com. Tel :0.324 336 41 24 :0.324 336 41 26 Gsm :0.

Bahçe Mah. Soğuksu Cad. No:73 MERSİN www.sratanitim.com info@sratnitim.com. Tel :0.324 336 41 24 :0.324 336 41 26 Gsm :0. Tnıtım Bhçe Mh. Soğuksu Cd. No:73 MERSİN www.srtnitim.com info@srtnitim.com Tel :0.324 336 41 24 :0.324 336 41 26 Gsm :0.532 592 60 05 çık hvdki prestijiniz 1 Tnıtım ,Büfe Durk Rket 118 x 178 cm Gintbord

Detaylı

DUODENOSKOP. uç KEPi ŞARTNAMESi. l.olmypus TJF-240 serisine uyumlu olmalıdır.

DUODENOSKOP. uç KEPi ŞARTNAMESi. l.olmypus TJF-240 serisine uyumlu olmalıdır. \6 DUODENOSKOP uç KEPi ŞARTNAMESi l.olmypus TJF-240 serisine uyumlu olmalıdır., SENSTAKEN BLAKEMORE TÜPÜ L.En az üç lümenli olmalıdır. 2 Özefagus balonu basınç ölçümlerine uygun olmalıdır. 3.Tekli disposable

Detaylı

s^y, Tto KONU : Yakla$rk Maliyet Tespiti

s^y, Tto KONU : Yakla$rk Maliyet Tespiti T.C. SAGLK BAKANLE BATMAN BOLGE DEVLET HASTANESi ihle Kodu : 1404 s^y, Tto KONU : Ykl$rk Mliyet Tespiti 22.1.2012 Syrn: Hstnem izin ihtiyglrrndn ggrd cinsi ve miktn yzth oln mlzemeler 4734 syrl Kmu ihle

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 11/12/2013 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 201334 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 13/12/2013 TARİHİ, SAAT 12:00 'E/A KADAR

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 22/10/2018 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 20185647 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 26/10/2018 TARİHİ,

Detaylı

iurivlq LisrESi Slra- Mal / Hizmet Adr i Miktarr

iurivlq LisrESi Slra- Mal / Hizmet Adr i Miktarr T.C. SAGLIK BAKANLICI runxiyn KAMU HASTANELERI BIRLIGI -gainiin n6lcn DEvLET HASTANESI Sayr : B.l0.4.ISM.4 '72'00'201 Konu : Teklife Davet Sayn: Kurumumuzun ihtiyacr olan KEMoTERApi servisi iqin uelz ALIMI

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 03/0/2016 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20163142 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 09/0/2016 TARİHİ,

Detaylı

: 2011 YILI GASTROENTEROLOJİ KLN. 73 KALEM TIBBİ SARF MALZ. İHALESİ. s/n KOD MALZEME ADI Özellik Miktarı B.Fiyat Tutar İstekli İstekli

: 2011 YILI GASTROENTEROLOJİ KLN. 73 KALEM TIBBİ SARF MALZ. İHALESİ. s/n KOD MALZEME ADI Özellik Miktarı B.Fiyat Tutar İstekli İstekli Sayfa : 4 / 8 İhale Kayıt Numarası : 20/14 İdarenin Adı : Türkiye Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Sağlık İşletmesi İşin Adı : 2011 YILI GASTROENTEROLOJİ KLN. 73 KALEM TIBBİ SARF MALZ. İHALESİ İhale

Detaylı

l:nopr 5 i B POLAR CUP ADET

l:nopr 5 i B POLAR CUP ADET T.C. SAdLIK BAKANLIdI TtrRKiyE KAMU HASTANELERI BiRLidi BATMAN solco DEVLET HmrnNpsi Sayr : B.10.4.1SM.4.72.00.20/... Konu : Teklife Davet 14.10.2014 Saytn :... Kurumumuzun ihtiyacr olan Hasan KILICASLAN

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 29/04/2019 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 20192778 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 03/05/2019 TARİHİ,

Detaylı

T.C. SACLIK BAKANLIEI TURKiYE KAMU HASTANELERi BiRLidi BATMAN BOLGE DEVLET HASTANESI. inrivlq LisrESi

T.C. SACLIK BAKANLIEI TURKiYE KAMU HASTANELERi BiRLidi BATMAN BOLGE DEVLET HASTANESI. inrivlq LisrESi T.C. SACLIK BAKANLIEI TURKiYE KAMU HASTANELERi BiRLidi BATMAN BOLGE DEVLET HASTANESI Sayr : B.10.4.1SM4.72.00.20/... Konu : Teklife Davet 20,10.2014 Sayrn :... Kurumumuzun ihtiyacr olan Yusuf GOK igin

Detaylı

ı. Abse ve vücut sıvılarının hızlı drenajına olanak sağlayacak şekilde tasarlanmış, bir

ı. Abse ve vücut sıvılarının hızlı drenajına olanak sağlayacak şekilde tasarlanmış, bir TeD Trokar Kateter (Abse) Drenaj Seti Teknik Şartnamesi ı. Abse ve vücut sıvılarının hızlı drenajına olanak sağlayacak şekilde tasarlanmış, bir kateter, gövde için bir metal sertleştirici ve bir delici

Detaylı

KAROTIS EMBOLİ TUTUCU FİLTRE SETİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

KAROTIS EMBOLİ TUTUCU FİLTRE SETİ TEKNİK ŞARTNAMESİ KODU 2013 KAROTIS07 KAROTIS EMBOLİ TUTUCU FİLTRE SETİ TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. Emboli Tutucu Filtre Seti Karotis arterlerde rastlanan tıkanıklıkların balon ve/veya stent ile yapılan tedavilerinde, lezyonlardan

Detaylı

TilT i. ADEriii. rft. @ i I taderi ; ; 4 iconrnelzer i,ader i i i STEM. rtlmivn xl*tu HAsTANELEni ninr'igi snrman rdl-ce DEVLET HASTANESI.

TilT i. ADEriii. rft. @ i I taderi ; ; 4 iconrnelzer i,ader i i i STEM. rtlmivn xl*tu HAsTANELEni ninr'igi snrman rdl-ce DEVLET HASTANESI. T.C. SACLIKBAKANLIGI rtlmivn xl*tu HAsTANELEni ninr'igi snrman rdl-ce DEVLET HASTANESI 21.08.2014 Sayr : B.10.4.ISM.4 72.00.20/ Konu : Teklife Davet Saytn :... Kurumumuzun ihtiyacr olan Sevi yalgi igin

Detaylı

. Sijzle$nte Yapllacak mr : Hayrr 2. $artnarne Varmr : Evet 3. lcnrinat Alrnacak mr: Havrr

. Sijzle$nte Yapllacak mr : Hayrr 2. $artnarne Varmr : Evet 3. lcnrinat Alrnacak mr: Havrr T.C. SA6LIK BAKANLIGI BURSA HALK sa6li6i MUDtiRLU6U I ekir lstenmesr Idrcrtizce Burs Hlk Sih$r Miid0rli.iOiimiize b!h birimlerin ihtiycr oln telefon sntrli kurulum hizmet ltm igi igin p[rd beli(ilen hizmetin

Detaylı

T.C. SAdLIK BAKANLIEI TiJRKiYE KAMU HASTANELERi BiR[idi BATMAN 86LCE DEVLET HASTANESi

T.C. SAdLIK BAKANLIEI TiJRKiYE KAMU HASTANELERi BiR[idi BATMAN 86LCE DEVLET HASTANESi :f't T.C. SAdLIK BAKANLIEI TiJRKiYE KAMU HASTANELERi BiR[idi BATMAN 86LCE DEVLET HASTANESi Sayr : B. 10.4.1SM.4.72.00.20/ Konu : ]'eklif'e llavet Sa] In : Kufunlunruzun ihtiyacr olan AMELiYATHANE( Ilgilendiginiz

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 01/04/2015 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20152198 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 0/04/2015 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 16/01/2019 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 2019276 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 21/01/2019 TARİHİ,

Detaylı

Sylvac Visio. Kullanıcı dostu. Entegre üç farklı aydinlatma. teknik uzmanlıðı. Atölye ve Laboratuar Uygulamalari Ýçin Görüntülü Ölçüm Sistemlerİ

Sylvac Visio. Kullanıcı dostu. Entegre üç farklı aydinlatma. teknik uzmanlıðı. Atölye ve Laboratuar Uygulamalari Ýçin Görüntülü Ölçüm Sistemlerİ 1969 dn beri hsss ölçüm cihzlrının İsviçre li üreticisi Sylvc Visio Atölye ve Lbortur Uygulmlri Ýçin Görüntülü Ölçüm Sistemlerİ Optİk mkinlr uygulnn sylvc teknik uzmnlıðı 1969 dn beri hsss ölçüm cihzlrı

Detaylı

NEU TIP FAKÜLTESİ ERİŞKİN KARDİYOLOJİ A.B.D NA İHALE USULÜ ALINACAK SARF MALZEMELERİN LİSTESİ VE ADETLERİ

NEU TIP FAKÜLTESİ ERİŞKİN KARDİYOLOJİ A.B.D NA İHALE USULÜ ALINACAK SARF MALZEMELERİN LİSTESİ VE ADETLERİ NEU TIP FAKÜLTESİ ERİŞKİN KARDİYOLOJİ A.B.D NA İHALE USULÜ ALINACAK SARF MALZEMELERİN LİSTESİ VE LERİ 1. DİAGNOSTİK KATETERLER SIZE PİGTAİL 6F 15 (AÇISIZ) PİGTAİL(AÇISIZ 5F 5 ) PİGTAİL 5F veya 6F 3 MARKERLI

Detaylı

EndovaskülerAbdominal Aort Anevrizması (EVAR)seti malzemlerinin özellikleri aşağıdakigibi olacaktır.

EndovaskülerAbdominal Aort Anevrizması (EVAR)seti malzemlerinin özellikleri aşağıdakigibi olacaktır. ENDOVASKÜLER AORTİK STENT GREFT (EVAR) UYGULAMASI MALZEME SETİ TEKNİK ŞARTNAMESİ EndovaskülerAbdominal Aort Anevrizması (EVAR)seti malzemlerinin özellikleri aşağıdakigibi olacaktır. YENİDEN POZİSYON VERİLEBİLİR

Detaylı

ADANfi:r.ir.iGi Hatk Satl{r Mtrdiirtiigi

ADANfi:r.ir.iGi Hatk Satl{r Mtrdiirtiigi Sayr Konu Yaklagrk Maliyet. ADANfi:r.ir.iGi Hatk Satl{r Mtrdiirtiigi YAKLA$TK MALIYETE ESAS F,ORM ADANA... L... t2013 nntinssnsnsinn Mtidtirliiprimiiztin ihtiyacr olan agaprda cinsi, miktan ve rjzellikleri

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 21/02/2017 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20171164 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 24/02/2017 TARİHİ,

Detaylı

5 sayfadan olugmaktadr.

5 sayfadan olugmaktadr. ANKARATINiVERSITESI ELEI(TRON HIZLAI\DIRICISI VE LAZER TESISI (IARLA) " HAFIF YUK TA$IMA ijnitesi" TEKNIK $ARTNAMESI Proje No: 2006K-120470 Teknik $artname Numarasr: TARLA-2O1sTSDNOII Bu teknik dzellik

Detaylı

rt-rnriyn KAMU HASTANELEni ninligi BATMAN s0lct DEVLET ulsunnsi Fiyat i : Ttim Kalemlere Teklif verilmesi Zorunludur

rt-rnriyn KAMU HASTANELEni ninligi BATMAN s0lct DEVLET ulsunnsi Fiyat i : Ttim Kalemlere Teklif verilmesi Zorunludur T.C. sagltk nlxlnr,rgr rt-rnriyn KAMU HASTANELEni ninligi BATMAN s0lct DEVLET ulsunnsi Sayr : B. I 0.4.15M.4.72.00.201 Konu : Teklife Davet 22.09.2014 Sayrn :................. Kurumumuzun ihtiyacr olan

Detaylı

"o){a13yfpu. lt Enjektdr (5 Ml'lik siyah uclu) Adet 5000 - 4'\ sayf i u) ., ADANA l!1..i4-.rzor+ Konu : Yakla{rk Maliyet YAKLA$IK MALIYETE ESAS FORM

o){a13yfpu. lt Enjektdr (5 Ml'lik siyah uclu) Adet 5000 - 4'\ sayf i u) ., ADANA l!1..i4-.rzor+ Konu : Yakla{rk Maliyet YAKLA$IK MALIYETE ESAS FORM - 4'\ sayf i u) Konu : Yakla{rk Maliyet T.C. ADANA VALiLIEi Il Saghk Miidurltlu YAKLA$IK MALIYETE ESAS FORM MUEssEsEsiNE., ADANA l!1..i4-.rzor+ Mudtirltgiimtziin ihtiyaq olan a$agrda cinsi, miktan ve dzellikleri

Detaylı

PLAJLARDA ÇEVRE BİLİNÇLENDİRME PROJESİ. (19-22 Ağustos 2013 Akyaka)

PLAJLARDA ÇEVRE BİLİNÇLENDİRME PROJESİ. (19-22 Ağustos 2013 Akyaka) PLAJLARDA ÇEVRE BİLİNÇLENDİRME PROJESİ (19-22 Ağustos 213 Akyk) Pljlr Çevre Bilinçlenirme Projesi 19-22 Ağustos trihleri rsın TÜRÇEV Muğl Şuesi ve Akyk Beleiyesi iş irliği ile gerçekleştirili. Proje TÜRÇEV

Detaylı

SAELIK BAKAIIUGT BATMAN BOLGE DEVLET HASTAi\ESI. Sayr : 8.10.4.ISM.4.72.00,20/... Konu : Teklife Davet. I 30 Derece Komea

SAELIK BAKAIIUGT BATMAN BOLGE DEVLET HASTAi\ESI. Sayr : 8.10.4.ISM.4.72.00,20/... Konu : Teklife Davet. I 30 Derece Komea T.C. SAELIK BAKAIIUGT BATMAN BOLGE DEVLET HASTAi\ESI Sayr : 8.10.4.ISM.4.72.00,20/... Konu : Teklife Davet Saym :... Kurumumuzun ihtiyacr olan GOz Servisine Malzeme Ahmr igi sahn almacaktr. Ilgilendifiniz

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 22/02/2019 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 20191251 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 28/02/2019 TARİHİ,

Detaylı

r\ t. t0.4.tsm.4.72 00.20l

r\ t. t0.4.tsm.4.72 00.20l T.C. SACLIK BAKANLIGI TI RKI} f KAM( HASTAIIELERi BiRLIGI BATVA\ BOLCE DE\ LET H{STA\ESi r\ t. t0.4.tsm.4.72 00.20l rr, I.tlife Daver 06.01.2015 Kurumumuzun ihtiyact olan ir \ hariq tiyat tcklifinizi en

Detaylı

Genişlik b. Yükseklik

Genişlik b. Yükseklik b Uzunluk Genişlik b Ürün Kodu Fiyt 30 cm 13 cm 7,5 cm Ø 50 yndn 2153-1263023-01 207.00 50 cm 13 cm 7,5 cm Ø 50 yndn 2153-1265023-01 240.00 80 cm 13 cm 7,5 cm Ø 50 yndn 2153-1268023-01 358.00 Uzunluk Genişlik

Detaylı

Delme. Diş. Tornalama. Frezeleme. Tutucu sistemler. Delme

Delme. Diş. Tornalama. Frezeleme. Tutucu sistemler. Delme Delme Diş Tornlm Frezeleme Tutucu sistemler Delme Uygun kılvuzu çbuk seçme yöntemi Diş şekli Uygulm lnı Delik şekli Tolerns Kplm Kesici uç klitesi Ürün Nr. Tip Açıklmlr Syf Nitr. Vp. HSS-E 22 50 / 22 502

Detaylı

GASTROENTEROLOJİ TEK KULLANIMLIK ENDOSKOPİK EKİPMANLAR

GASTROENTEROLOJİ TEK KULLANIMLIK ENDOSKOPİK EKİPMANLAR GASTROENTEROLOJİ TEK KULLANIMLIK ENDOSKOPİK EKİPMANLAR İÇİNDEKİLER ENDOSKOPİK HEMOKLİP 01 SKLEROTERAPİ (ENJEKSİYON) İĞNESİ 03 POLİPEKTOMİ SNARE 05 BALON DİLATÖRLER TAŞ ÇIKARMA BASKETLERİ TAŞ ÇIKARMA BALONLARI

Detaylı

SUT KO DU. T.Ü. M alzem e Kodu

SUT KO DU. T.Ü. M alzem e Kodu T.Ü. M alzem e Kodu K R 1083 K C T 0 0 0 0 1 4 REKANALİZASYON AMAÇLI 0.014 STEERABLE GUIDEWIRE 1. Guidewire vascüler girişimsel işlemlerde kullanılan malzemeye gereken extra desteği verecek şekilde özel

Detaylı

ffi Tanrmlaytct Firma ve UBB Toplam Fivat Fivat S.No Mal / Hizmet Adr Miktarl Birimi Birim

ffi Tanrmlaytct Firma ve UBB Toplam Fivat Fivat S.No Mal / Hizmet Adr Miktarl Birimi Birim ffi T.C. Harran Universitesi Aragtlrma ve Uygulama Hastanesi Srra No: 02423 Konu: Teklif Mektubu igin Adr: MUDUNYET -MALZEME ALIMI Fig Kodu : : Fiyalar KDV Harig olarak verilmelidir. Malzemelerin Markasr

Detaylı

a a a a a a www.inka-paletten.com P A L E T Y P A L E T Ahşap paletlerle rekabet edebilir fiyattadır İç içe geçebildiğinden daha az stok yeri tutar

a a a a a a www.inka-paletten.com P A L E T Y P A L E T Ahşap paletlerle rekabet edebilir fiyattadır İç içe geçebildiğinden daha az stok yeri tutar Y P A L E T Ahşp pletlerle rekbet edebilir fiyttdır İç içe geçebildiğinden dh z stok yeri tutr Konteynırlr uygun ebtlr CP3, CP5 Çevreyle Dost Düny çpınd kıs sürede teslimt Isıl işlem,fümigsyon gerektirmez,

Detaylı

GRASPERLI POLİPEKTOMİ SNARE TEKNİK ŞARTNAMESİ

GRASPERLI POLİPEKTOMİ SNARE TEKNİK ŞARTNAMESİ ) GRASPERLI POLİPEKTOMİ SNARE TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. Toplam uzunluğu en az 230cm olmalıdır. 2. Kılıf çapı en fazla 3.lmm olmalıdır. 3. Çift lümen yapisina sahip olmalidir. 4. Bir lümeninden snare diğer lümeninden

Detaylı

T.C SAĞ LIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUM U V iranşehir İlçe Devlet H astanesi PİY A SA A RAŞTIRM A TEKLİF M EKTUBU.

T.C SAĞ LIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUM U V iranşehir İlçe Devlet H astanesi PİY A SA A RAŞTIRM A TEKLİF M EKTUBU. T.C SAĞ LIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUM U V iranşehir İlçe Devlet H astanesi İhale Kodu ; 00104 SAYI : KONU: Teklif Mektubu PİY A SA A RAŞTIRM A TEKLİF M EKTUBU satmaima birimine gönderilmesini

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 31/10/2017 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 20176742 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 03/11/2017 TARİHİ,

Detaylı

T.C. CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ HAFSA SULTAN HASTANESİ

T.C. CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ HAFSA SULTAN HASTANESİ OP-01: HSTNIN GELİŞİ T.C. CELL BYR ÜNİVERSİTESİ HFS SULTN HSTNESİ YYIN TRİHİ:28.03.2008 REVİZE TRİHİ: 15.01.2016 DOKÜMN NO:PŞ-06-F BSKI NO:01 REVİZE NO:01 SYF NO:1/6 -YTKLI TEDVİ HİZMETLERİ PROSES KIŞ

Detaylı

Fax : as822bo6$ ll PROSTATiK STENT 20 ADET t2 BULBER URETRAL STENT 40 ADET l3 URETERAL STENT 5 ADET. s,cvi :7-\8\ KONU : Yaklaprk Malilel Tespiri

Fax : as822bo6$ ll PROSTATiK STENT 20 ADET t2 BULBER URETRAL STENT 40 ADET l3 URETERAL STENT 5 ADET. s,cvi :7-\8\ KONU : Yaklaprk Malilel Tespiri EOZIN T.C. SAELIK BAKANLIdI BATMAN BOLGE DEVLET HASTANESI SATINALMA KOMISYON BASKANLIcI lhale Kodu :00861 s,cvi :7-\8\ KONU : Yaklaprk Malilel Tespiri t9,08.201 I 23.08.201 l0:00 Jayln :...,... Hastanemizin

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 15/03/2018 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 20181566 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 19/03/2018 TARİHİ,

Detaylı

İstek No : 1. S.No Mlz.Kod Malzeme Ci CHİBA İĞNESİ

İstek No : 1. S.No Mlz.Kod Malzeme Ci CHİBA İĞNESİ İstek No : 1 S.No Mlz.Kod Malzeme Ci 1 19A01B05 KATAT 2 19A01B04 KATAT 3.00 19A01B04 KATAT 4.00 19A01B04 KATAT 5.00 OTOMATIK TOM 6.00 13J01A01 SELDİN 7.00 13J01A01 SELDİN 8.00 VENÖZ GİRİM İĞ 9.00 99 CHİBA

Detaylı

T.C. GAZĐ ÜNĐVERSĐTESĐ Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezi

T.C. GAZĐ ÜNĐVERSĐTESĐ Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezi T.C. GAZĐ ÜNĐVERSĐTESĐ Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezi Sayı : B.30..GÜN.0.H1-73/ Konu : ĐLGĐLĐ FĐRMALARA : KONU : DOĞRUDAN TEMĐN Đlan No : 1 Tarih: 1/07/01 Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezimiz

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 17/10/2016 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20166798 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 20/10/2016 TARİHİ,

Detaylı

-.c================r---------=~--==~---- SU TANKı ŞARTNAMESİ. ı. Olympus TJF-240 VE CF - 260AL serilerine uyumlu olmalıdır.

-.c================r---------=~--==~---- SU TANKı ŞARTNAMESİ. ı. Olympus TJF-240 VE CF - 260AL serilerine uyumlu olmalıdır. -.c================r---------=~--==~---- SU TANKı ŞARTNAMESİ ı. Olympus TJF-240 VE CF - 260AL serilerine uyumlu olmalıdır. i Scleroterapi İğnesi Kolonoskopik 1- iğne kateter uzunluğu en az 240Cm olmalıdır.

Detaylı

C - 01-9cm. Lazer Kesim Dikey / Laser Cut Vertical. Kesim Kodu / Cut Code

C - 01-9cm. Lazer Kesim Dikey / Laser Cut Vertical. Kesim Kodu / Cut Code 107.5 mm 82.5 mm 175 mm 107.5 mm 175 mm Kesim Kodu / Cut Code C - 01-9cm Kesim Kodu / Cut Code C - 01-13cm 127 mm 102 mm 214 mm 127 mm 82.5 mm 214 mm 107.5 mm 82.5 mm 175 mm 107.5 mm 175 mm Kesim Kodu

Detaylı

ÜROLOJİ SARF MALZEMELERİ

ÜROLOJİ SARF MALZEMELERİ ÜROLOJİ SARF MALZEMELERİ İÇİNDEKİLER ÜRETER KATETER...3 ÜRETERAL STENT SET KISA SÜRELİ ( STANDART DOUBLE J STENT SET)...4-5 UZUN SÜRELİ ÜRETERAL STENT SET (LONG LIFE DOUBLE J)...6-7 SİLİKON ÜRETERAL STENT

Detaylı

inganr TEKNiK SARTNAMESi

inganr TEKNiK SARTNAMESi PREFABRiK WC BUFE insa, TI YAPIMI inganr TEKNiK SARTNAMESi isix r,triri U$ak ili 29 27 Ab2126 ada 105-118 parsel igerisine in$aatr subasmanr idare tarafindan yaprlacakttr. prefabrik WC Biife ingaatr yaprlacaktrr.

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 25/02/2017 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20171306 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 03/03/2017 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 30/03/2016 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20162270 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 06/04/2016 TARİHİ,

Detaylı

Kontak İbreli Termometreler

Kontak İbreli Termometreler E-mil: Fx: +49 661 6003-607 www.jumo.net www.jumo.co.uk www.jumo.us Veri Syfsı 608523 Syf 1/8 Kontk İbreli Termometreler Özellikler Pnel montj vey ek cihz gibi proses değeri göstergeli sıcklık kontrolörü

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 28/05/2018 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 20183030 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 04/06/2018 TARİHİ,

Detaylı

Sayr : B.10.4.1SM.4.72.00.201 Konu : Yaklagrk Maliyet

Sayr : B.10.4.1SM.4.72.00.201 Konu : Yaklagrk Maliyet T.C. SAELIK BAKANLIdI BATMAN BOLGE DEVLET HASTANESi BASTABiPLIGi Sayr : B.10.4.1SM.4.72.00.201 Konu : Yaklagrk Maliyet 01/04/2011 Sayrn... Idaremizin ihtiyacr olan aqalrda cins ve miktan yanb (14) kalem

Detaylı

Sut Miktart Birimi. ap+oro: 2 ADET AP4010. ot. Kodu : S.No : Mal / Hizmet Adt. 2sl

Sut Miktart Birimi. ap+oro: 2 ADET AP4010. ot. Kodu : S.No : Mal / Hizmet Adt. 2sl T.C. Harran [Jniversitesi Aragttrma ve Uygulama Hastanesi Srra No: 02756 Konu: Teklif Mektubu iqin Adr: 10. GRUe 8 KALEM ortopedi ve TRVMAToLoJi servisi 22lF MALZEME ALIMI Fiq Kodu : i Fiyalar KDV Harig

Detaylı

FULLMOON MEDİCAL TIBBİ LABORATUVAR PLASTİK GRUBU ÜRÜNLERİ

FULLMOON MEDİCAL TIBBİ LABORATUVAR PLASTİK GRUBU ÜRÜNLERİ FM SAĞLIK VE TEMİZLİK SANAYİ VE TİCARET LTD.ŞTİ. www.fullmoonmedical.com info@fullmoonmedical.com Firmamız, Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Ulusal Bilgi Bankası'na kayıtlıdır. Ürünlerimizin; UBB kayıtları

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 13/04/2018 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 20182194 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 18/04/2018 TARİHİ,

Detaylı

9-*"1. '{.rd.\r.^.\l' d' (N;lnlLfr1. DiJiTAt KUMPAS TEKNIK 9ARTNAMESi. 4. Derinlik 6lgebilme dzellili olmahdrr. 2. Hassasiyet : 0,01 mm.

9-*1. '{.rd.\r.^.\l' d' (N;lnlLfr1. DiJiTAt KUMPAS TEKNIK 9ARTNAMESi. 4. Derinlik 6lgebilme dzellili olmahdrr. 2. Hassasiyet : 0,01 mm. DiJiTAt KUMPAS TEKNIK 9ARTNAMESi 1. 0-150 mm arahgrnr 6lgebilmelidir. 2. Hassasiyet : 0,01 mm. 3. Dijital giistergeye sahip olmahdrr. 4. Derinlik 6lgebilme dzellili olmahdrr 5. Pilleri beraberinde olmaldrr

Detaylı

ENDOVASKÜLER AORTİK STENT GREFT (EVAR} UYGULAMASI MALZEME SETİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

ENDOVASKÜLER AORTİK STENT GREFT (EVAR} UYGULAMASI MALZEME SETİ TEKNİK ŞARTNAMESİ ENDOVASKÜLER AORTİK STENT GREFT (EVAR} UYGULAMASI MALZEME SETİ TEKNİK ŞARTNAMESİ EndovaskülerAbdominal Aort Anevrizması (EVAR)seti malzemlerinin özellikleri aşağıdakigibi olacaktır. 'ı,' YENİDEN POZİSYON

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 06/12/2018 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 20186726 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 11/12/2018 TARİHİ,

Detaylı

İ Ö Ö Ü Ü İ İ İ Ç İ «Ö Ç İ İ Ö İ Ç Ç Ç İ Ö İ İ Ü Ü Ç Ğ Ö Ç Ü Ğ Ö İ Ç Ü Ü Ü Ü Ü Ç İ İ İ Ö Ö Ç Ç İ Ç Ü İ İ Ç Ç Ç Ç Ö Ö Ç Ü Ö Ç Ç Ö Ö Ö Ö Ö Ö ÜĞ Ü Ö Ç Ç İ Ç Ç İ İ Ü Ö Ç Ç İ

Detaylı

ı ı ı ı ı ı ı ı ı ı ı ı ı ı ı ı ı ı ı ı ı

ı ı ı ı ı ı ı ı ı ı ı ı ı ı ı ı ı ı ı ı ı ü Ğ Ğ ş üş ü ş ğ ş ü ğ ş ü ç Ö Ö Ü ü ü ş Ş ğ ş Ü üç ü ü ü ü ş ç ş ğ üş ğ ü ü ü ş ş ü ş ğ ç ş ğ ğ ş ş ş ü ü ü ğ ü ü ü üç ğ ü ç ş ü ğ Ç ğ ç ş ü ü ü ğ ü ğ ü Ü ü ü Ö ç ü ü ü üğ ş ş ç ğ ç ü ü ü üğ ş ş ç ğ ü

Detaylı

idare AtI : Harran Universitesi Araqtrrma ve Uygulama Hastanesi Ekap Kaydr igin XML dosyasr igin gerekli idari bilgiler yukanda bildirilmigtir'

idare AtI : Harran Universitesi Araqtrrma ve Uygulama Hastanesi Ekap Kaydr igin XML dosyasr igin gerekli idari bilgiler yukanda bildirilmigtir' v T.C. Harran 0niversitesi Tlp Fakiiltesi Aragtlrma ve Uygulama Hastanesi idare AtI : Harran Universitesi Araqtrrma ve Uygulama Hastanesi Ekap Kaydr igin XML dosyasr igin gerekli idari bilgiler yukanda

Detaylı