Banka. İrsaliye Sipariş

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Banka. İrsaliye Sipariş"

Transkript

1

2

3 Çek ve Senet Fatura Sen Söyle Stok Cari Banka Kasa İrsaliye Sipariş Depo Sayım Seri No.

4 Kasa 1. Serbest Kasa Girişi 2. Cari Hesaptan Nakit Tahsilat 3. Elden Çek Tahsilatı 4. Elden Senet Tahsilatı 5. Banka Hesabından Tahsilat 6. Satış Faturası Tahsilatı 7. Serbest Kasa Çıkışı 8. Cari Hesaba Nakit Ödeme 9. Elden Senet Ödeme 10. Banka Hesabına Ödeme 11. Alış Faturası Ödemesi 12. Kasalar Arası Transfer Banka 1. Serbest Hesaptan Yatan 2. Cari Hesaptan Gelen Havale 3. Tahsilde ki Çek Tahsilatı 4. Tahsilde ki Senet Tahsilatı 5. Serbest Hesaptan Çekilen 6. Cari Hesaba Havale Gönderme 7. Kendi Çekimizi Ödeme 8. Hesaplar Arası Transfer Çek ve Senet 1. Cari Hesaptan Çek Alma 2. Cari Hesaba Çek Verme 3. Banka Tahsile Çek Verme 4. Tahsilden İade Çek Alma 5. Cari Hesaba Senet Verme 6. Cari Hesaptan Senet Alma 7. Banka Tahsile Senet Verme 8. Tahsilden İade Senet Alma Stok 1. Stok Giriş İşlemi 2. Stok Çıkış İşlemi 3. Stok Değerlerini Ayarlama 4. Ürün Fotoğrafları 5. Stok Kartı Tanımlama 6. Özel Kodlara Göre Stok Arama 7. Depo Giriş İşlemi 8. Depo Çıkış İşlemi 9. Depolar Arası Transfer 10. Sayım Sistemi Cari 1. Değişik Para Birimlerine Göre Takip 2. Standart Ekstre 3. İstatistik Çizelgesi 4. İşlem Faaliyet Tablosu 5. Serbest Borç İşlemi 6. Serbest Alacak İşlemi 7. Cari Birleştirme Sistemi 8. Cari Hesaplar Arası Transfer Sipariş 1. Alınan Sipariş 2. Verilen Sipariş 3. Sipariş Entegrasyonu 4. İrsaliye Entegrasyonu 5. Fatura Entegrasyonu İrsaliye 1. Alış İrsaliyesi 2. Satış İrsaliyesi 3. Fatura Entegrasyonu Fatura 1. Alış Faturası 2. Satış Faturası 3. Fatura Entegrasyonu

5 Kasa 1. Kasa Durum Raporları 2. Kasa Hareket Raporları 3. Faaliyet Raporları 4. Gün Toplam Raporları Banka 1. Banka Hesap İsim Listesi 2. Banka Durum Raporları 3. Banka Hareket Raporları 4. Tahsildeki Alacaklar 5. Faaliyet Raporları Stok 1. Stok İsim Listesi 2. Fiyat Listesi 3. Değer Raporları 4. Stok Hareket Raporları 5. Kar ve Zarar Analizleri 6. Envanter Durum Raporları 7. Seri No Raporları 8. Sayım Raporları 9. Personel Satış Raporları Çek ve Senet 1. Çek ve Senet Durum Raporları 2. Tahsilat ve Ödeme Raporu 3. Çek ve Senet Kambiyosu 4. Yıllık Risk Planları Cari 1. Cari İsim Listeleri 2. Cari Durum Raporları 3. Cari Hareket Raporları 4. Faaliyet Raporları 5. Kredi ve Risk Limitleri 6. Çek ve Senet Alacakları 7. Firma İstatistik Bilgileri Sipariş 1. Sipariş İşlem Listesi 2. Sipariş Hareket Raporları 3. Teslimat Durum Raporları İrsaliye 1. İrsaliye İşlem Raporları 2. Stok Hareket Raporları 3. İrsaliye Entegrasyon Raporu 4. Gün Toplam Raporları 5. K.D.V. Raporları Fatura 1. Alış Faturası 2. Satış Faturası 3. Fatura Entegrasyonu

6 Tahsilatlar Ödemeler

7 Serbest Kasa Girişi Kayıt dışı yerlerden, elden alınan veya cari hesaplar ile ilgili ilişkisi olmayan tahsilatlar, bu işlemle gerçekleştirilir. Kayıt edilen işlem sonrasında kasa; borçlanır.

8 Cari Hesaptan Tahsilat Cari hesaptan yapılan tahsilatlar bu işlemle gerçekleştirilir. Kayıt edilen işlem sonrasında kasa; borçlanır, cari hesap ise alacaklı olmaktadır

9 Bankadan Tahsilat Kendi banka hesaplarımızdan aldığımız nakit paraları kasaya bu işlemle girişi yapılır. Kayıt edilen işlem sonrasında kasa; borçlanır, banka hesabı ise alacaklanır.

10 Elden Çek Tahsilatı Portföyde bulunan çekleri tahsil etmek için kullanılan işlemdir. Kayıt edilen işlem sonrasında kasa; borçlanır. Ve portföyde bulunan çeklerse portföy listesinden çıkarılır. Sonuç; herkes mutlu.. Tek seferde bir çok para biriminden çek alınabilmektedir!

11 Elden Senet Tahsilatı Portföyde bulunan senetleri tahsil etmek için kullanılan işlemdir. Kayıt edilen işlem sonrasında kasa; borçlanır. Ve portföyde bulunan senetlerse portföy listesinden çıkarılır. Tek seferde bir çok para biriminden çek alınabilmektedir!

12 Satış Faturası Tahsilatı Satışı yapılmış fakat tahsil edilmemiş faturaların kapatılması için bu işlem gerçekleştirilir. Kayıt edilen işlem sonrasında kasa; borçlanır, cari hesap ise alacaklanır.

13 Serbest Kasa Çıkışı Kayıt dışı yerlerden, elden verilen veya cari hesaplar ile ilgili ilişkisi olmayan ödemeler de bu işlemle gerçekleştirilir. Kayıt edilen işlem sonrasında kasa; alacaklanır.

14 Cari Hesaba Nakit Ödeme Cari hesaba yapılan ödemeler bu işlemle gerçekleştirilir. Kayıt edilen işlem sonrasında kasa; alacaklanır, cari hesap ise borçlanmaktadır.

15 Bankaya Ödeme Kendi banka hesaplarımıza yatırdığımız nakit paraları kasadan bu işlemle çıkışı yapılır. Kayıt edilen işlem sonrasında kasa; alacaklanır, banka hesabı ise borçlanır.

16 Elden Senet Ödemesi Cari hesaba verdiğimiz senetlerin elden ödenmesi durumunda kullanılan işlemdir. Kayıt edilen işlem sonrasında kasa; alacaklanır. Ve «verilen senetler» listesinde bulunan senetler listeden çıkartılır. Tek seferde bir çok para birimine ait senet ödenmektedir.

17 Alış Faturası Tahsilatı Alışı yapılmış fakat ödemesi yapılmayan faturaların kapatılması için bu işlem gerçekleştirilir. Kayıt edilen işlem sonrasında kasa; alacaklanır, cari hesap ise borçlanır.

18 Kasalar Arası Transfer Firma içinde bir kasadan diğer bir kasaya para transferi yapmak İçin kullanılır. Kayıt edilen işlem sonrasında gönderen kasa alacaklanır, alan kasada borçlanır.

19 Serbest Borç Transfer Hesap Birleştirme Serbest Alacak

20 Serbest Borç İşlemi Cari hesaplar ile ilgili Visera Ticari Programının işlemleri haricinde gereken tanımlar için bu işlem kullanılır. «Serbest borç işlemi» nin en güzel özelliği ise cari hesabı borçlandıracağınız zaman işlemin tipini siz tanımlarsınız.

21 Serbest Alacak İşlemi Cari hesaplar ile ilgili Visera Ticari Programının işlemleri haricinde gereken tanımlar için bu işlem kullanılır. «Serbest alacak işlemi» nin en güzel özelliği ise cari hesabı alacaklandıracağınız zaman işlemin tipini siz tanımlarsınız.

22 Hesaplar Arası Transfer Bir cari hesaptan diğer bir cari hesaba aktarılan tutarlarda bu işlem kullanılmaktadır. Kayıt edilen işlem sonrasında gönderen cari hesap «alacaklı» olurken alıcı cari hesap «borçlu» olmaktadır.

23 Cari Birleştirme Sistemi Fazladan vb. nedenlerle açılan cari hesapların birleştirilmesinde kullanılmaktadır. Yukarıda ki resimde; ile kodlu cari hesaplara ait bütün hareketler kodlu cari hesaba aktarılmaktadır.

24 Depo Giriş Sen Söyle Sayım Depo Çıkış Depolar Arası Transfer

25 Depo Giriş İşlemi Hiçbir cari hesaba bağlı kalmadan; gerçekleştirilen depo girişleridir. Kayıt edilen işlem sonrasında girişi yapılan ürün «depo» ve «stok» kart listesine eklenir.

26 Depo Çıkış İşlemi Hiçbir cari hesaba bağlı kalmadan; gerçekleştirilen depo çıkışlarıdır. Kayıt edilen işlem sonrasında çıkışı yapılan ürün «depo» ve «stok» kart listesinden azaltılır.

27 Depolar Arası Transfer Hiçbir cari hesaba bağlı kalmadan; depodan depoya gerçekleştirilen işlemlerdir. Kayıt edilen işlem sonrasında çıkışı yapılan ürün «Gönderen Depo» listesinden azaltılırken, başka bir depoya girişi olmasından dolayı «Alıcı Depo» listesine eklenir.

28 Sayım Sistemi Sizde sayımları gerçekleştirirken «mal fazlası» veya «mal eksiği» şeklinde ki seçeneklerin seçilmesinden bıktıysanız veya sayım öncesi «sayıma hazırlık» yapmayı istemiyorsanız; «Visera Sayım Sistemi» tam size göre! Ürünlerin yerlerini hiç kıpırdatmadan gördüğünüz ürünleri karışık bir sıra da olsa sayma imkanı veren bir sistemdir. Siz sayın Visera düzeltsin. Sayım sonrası «sayıma girmeyen stoklar» ve «sayılmayan stokları sıfırla» işlemiyle sayım sonrası stok durumunuzun istatistiğine kolayca göz atabilirsiniz.

29 Hesaba Yatanlar Serbest Hesaba Yatan Gelen Havale Müşteri Çek ve Senet Tahsilatı Sen Söyle Hesaptan Çekilenler Serbest Hesaptan Çekilen Havale Gönderme Fatura Kapatma

30 Hesaptan Çekilen Hiçbir yerle ilişkisi olmadan, banka hesabından elden çekilen nakit ödemelerin durumlarında bu işlem kullanılmaktadır. Kaydedilen işlem sonrasında banka hesabı; borçlanır.

31 Havale Gönderme Banka hesabından cari hesaba gönderilen havalelerin yapıldığı işlemdir. Kayıt edilen işlem sonrasında banka hesabı alacaklanır ve cari hesap ise borçlanmaktadır.

32 Kendi Çekimizi Ödeme Cari hesaplara verilen kendi çeklerimizi ödemek için bu işlem kullanılır. Kayıt edilen işlem sonrasında gönderen banka hesabı alacaklanır. Ve ilgili çekler «verilen çekler» listesinden otomatik olarak çıkartılır.

33 Hesaba Yatan Hiçbir yerle ilişkisi olmadan, banka hesabına elden yatırılan nakit tahsilat durumların da bu işlem kullanılmaktadır. Kayıt edilen işlem sonrasında banka hesabı; borçlanır.

34 Cari Hesaptan Gelen Havale Cari hesaplardan banka yoluyla banka hesaplarına gelen tahsilatlar için bu işlem kullanılmaktadır. Kayıt edilen işlem sonrasında banka hesabı; borçlanır. Cari hesap ise alacaklanır.

35 Müşteri Çek Tahsilatı Bankaya «tahsile» verilen çeklerin tahsil edilmesi için bu işlem gerçekleştirilir. Değişik para biriminde ki çeklerin, aynı banka hesabına verilerek resimde de görüldüğü üzere parite çevrimi yapılabilmektedir. Örneğin; para birimi * Kuru = TL ye.. Ondan sonra TL / $ Kuru = $ hesabı birimi olarak parite çevrimi gerçekleştirilerek çekini $ hesabına tahsil edilmiş olur. Kayıt edilen işlem sonrasında banka hesabı borçlanır. Ve müşteri çeki «tahsil edilecek» çekler listesinden çıkartılır.

36 Müşteri Senet Tahsilatı Bankaya «tahsile» verilen senetlerin tahsil edilmesi için bu işlem gerçekleştirilir. Değişik para biriminde ki senetler, aynı banka hesabına verilerek resimde de görüldüğü üzere parite çevrimi yapılabilmektedir. Örneğin; para birimi * Kuru = TL ye.. Ondan sonra TL / $ Kuru = $ hesabı birimi olarak parite çevrimi gerçekleştirilerek senedini $ hesabına tahsil edilmiş olur. Kayıt edilen işlem sonrasında banka hesabı borçlanır. Ve müşteri senedi «tahsil edilecek» senetler listesinden çıkartılır.

37 Cari Hesaptan Çek Alma Sen Söyle Cari Hesaba Çek verme Bankaya Tahsile Verme Tahsilden İade

38 Cari Hesaptan Çek Alma Cari hesaba mahsuben alınan çekler bu işlemle yapılmaktadır. Tek seferde bütün para birimleri ile çek girişi yapılabilmektedir. Eğer işlem, iade işlemiyse; bu durumda sadece cari hesaba daha önceden verilen müşteri çeklerinin geri alınması gerçekleştirilir. Bordroda çeklerin listeleme sırası vadeye göredir. Kayıt edilen işlem sonrasında cari hesap alacaklanır. Ve müşterinin çekleri «portföyde» ki çekler listesine eklenir.

39 Cari Hesaba Çek Verme Cari hesaba çek ödemeleri bu işlemle yapılmaktadır. Tek seferde bütün para birimleri ile çek çıkışı yapılabilmektedir. Ayrıca işlem «iade» olmadıktan sonra hem portföyde bulunan hem de kendi çeklerimizi farklı para birimine göre cari hesaba çekler verilmektedir. Eğer işlem, iade işlemiyse; bu durumda sadece cari hesaptan alınan çekleri geri iade edilir. Bordroda çeklerin listeleme sırası vadeye göredir. Kayıt edilen işlem sonrasında cari hesap alacaklanır. Ve müşteri çeki «portföyde» ki çekler listesine eklenir.

40 Banka Tahsile Çek Verme Çekler bankadan tahsil edilmesi için öncelikle banka hesabına yatırılmalıdır. Diğer bir ifade ile çekler, «portföy» listesinden çıkartılarak «banka tahsil» listesine eklenmelidir. «Banka tahsil» listesine eklenmeyen çekler tahsil edilemez! Ayrıca banka hesabının para Biriminden farklı çekleri de tahsile verebilirsiniz. Bordroda çeklerin listeleme sırası vadeye göredir. Kayıt edilen işlem sonrasında çekler «portföy» listesinden çıkartılarak «banka tahsil» listesine eklenmektedir.

41 Banka Tahsilden Çek Alma Daha önceden bahkaya «tahsile» verilen çeklerin geri alınması için bu işlem kullanılmaktadır. Bu işlem bir «iade» olarak geri alma işlemi olmasından dolayı «banka tahsil» listesinde bulunan çekleri tekrar «portföy» listesine almaktadır. Bordroda çeklerin listeleme sırası vadeye göredir. Kayıt edilen işlem sonrasında çekler «banka tahsil» listesinden çıkartılarak «karşılığı yok» adıyla «portföy» listesine eklenmektedir.

42 Cari Senet Alma Senet verme Sen Söyle Tahsile Verme

43 Cari Hesaptan Senet Alma Cari hesaba mahsuben alınan senetler bu işlemle yapılmaktadır. Tek seferde bütün para birimleri ile senet girişi yapılabilmektedir. Eğer işlem, iade işlemiyse; bu durumda sadece cari hesaba daha önceden verilen müşteri senetlerinin geri alınması gerçekleştirilir. Bordroda senetlerin listeleme sırası vadeye göredir. Kayıt edilen işlem sonrasında cari hesap alacaklanır. Ve müşterinin senetleri «portföyde» ki senetler listesine eklenir.

44 Cari Hesaba Senet Verme Cari hesaba senet ödemeleri bu işlemle yapılmaktadır. Tek seferde bütün para birimleri ile senet çıkışı yapılabilmektedir. Ayrıca işlem «iade» olmadıktan sonra hem portföyde bulunan hem de kendi senetlerimizi farklı para birimine göre cari hesaba senetler verilmektedir. Eğer işlem, iade işlemiyse; bu durumda sadece cari hesaptan alınan senetleri geri iade edilir. Bordroda senetlerin listeleme sırası vadeye göredir. Kayıt edilen işlem sonrasında cari hesap alacaklanır. Ve müşteri senetleri «portföyde» ki senetler listesine eklenir.

45 Banka Tahsile Senet Verme Senetler bankadan tahsil edilmesi için öncelikle banka hesabına yatırılmalıdır. Diğer bir ifade ile senetler, «portföy» listesinden çıkartılarak «banka tahsil» listesine eklenmelidir. «Banka tahsil» listesine eklenmeyen Senetler tahsil edilemez! Ayrıca banka hesabının para biriminden farklı senetleri de tahsile verebilirsiniz. Bordroda senetlerin listeleme sırası vadeye göredir. Kayıt edilen işlem sonrasında senetler «portföy» listesinden çıkartılarak «banka tahsil» listesine eklenmektedir.

46 Banka Tahsilden Senet Alma Daha önceden bankaya «tahsile» verilen senetlerin geri alınması için bu işlem kullanılmaktadır. Bu işlem bir «iade» olarak geri alma işlemi olmasından dolayı «banka tahsil» listesinde bulunan senetleri tekrar «portföy» listesine almaktadır. Bordroda senetlerin listeleme sırası vadeye göredir. Kayıt edilen işlem sonrasında senetler «banka tahsil» listesinden çıkartılarak «karşılığı yok» adıyla «portföy» listesine eklenmektedir.

47 Sipariş Teslimat Satın Alma

48 Satın Alma - Sipariş Satın alması gerçekleştirilecek olan ürünler «Sipariş Verme» işlemiyle bildirilmektedir.

49 Satın Alma - Teslimat Siparişi verilen ürünler sevk irsaliyesi ile birlikte teslim alınır. Ürünleri sevkten teslim almak için «Alış İrsaliyesi» işlemi yapılır. Kayıt edilen işlem sonrasında cari hesap tutarınca alacaklanır ve ürünlerde satış miktarınca stoğa eklenir.

50 Satın Alma Teslimatı gerçekleştirilen ürünlerin ödemesinin hukuki olarak verilmesi ve ticaretin vergilendirilmesi için fatura düzenlenir. Kayıt edilen işlem sonrasında cari hesap tutarınca alacaklanır ve ürünlerde satış miktarınca stoğa eklenir.

51 Teklif Verme / Sipariş Alma Teslimat

52 Sipariş Alma Satışı yapılmak üzere alınan siparişlerin işlemi buradan gerçekleştirilir.

53 Teslimat Gerçekleştirme Siparişi alınan ürünlerin teslimatı sevk irsaliyesi ile birlikte hazırlanır. Ürünleri sevk etmek için «Satış İrsaliyesi» işlemi yapılır. Kayıt edilen işlem sonrasında cari hesap borçlanır ve ürünlerde satış miktarınca stoktan çıkartılır.

54 Fatura Düzenleme Teslimatı gerçekleştirilen veya gerçekleştirilecek olan ürünlerin ödemesinin hukuki olarak alınması ve ticaretin vergilendirilmesi için satılan ürünlerin fatura düzenlenir. Kayıt edilen işlem sonrasında cari hesap borçlanır ve ürünlerde satış miktarınca stoktan çıkartılır.

Kasa Cari Stok. Fatura Çek/Senet Banka. İrsaliye Sipariş Fatura

Kasa Cari Stok. Fatura Çek/Senet Banka. İrsaliye Sipariş Fatura Kasa Cari Stok Fatura Çek/Senet Banka İrsaliye Sipariş Fatura Depo Sayım Seri No. Barkod Kredi Kartı Mail Order Yönetici Taşören Hızlı Üretim Kasa 1. Serbest Kasa Girişi 2. Cari Hesaptan Nakit Tahsilat

Detaylı

% 100 Türk mühendislerin başarısı

% 100 Türk mühendislerin başarısı % 100 Türk mühendislerin başarısı Çek ve Senet Stok Fatura Cari Sen Söyle Banka Kasa 1. Cari Hesaptan Nakit Tahsilat 2. Elden Çek Tahsilatı 3. Elden Senet Tahsilatı 4. Banka Hesabından Tahsilat 5. Satış

Detaylı

Sen Söyle. Kasa. Banka. Cari. Stok. İrsaliye. Sipariş Çek ve Senet. Fatura. Oto Servis. Depo Sayım Seri No. Mail Order. Kredi Kartı. Barkod.

Sen Söyle. Kasa. Banka. Cari. Stok. İrsaliye. Sipariş Çek ve Senet. Fatura. Oto Servis. Depo Sayım Seri No. Mail Order. Kredi Kartı. Barkod. Kasa Banka Cari İrsaliye Sen Söyle Stok Sipariş Çek ve Senet Fatura Üretim İhracat Oto Servis Depo Sayım Seri No. Barkod Kredi Kartı Mail Order Yönetici Taşören Hızlı Üretim Kasa 1. Serbest Kasa Girişi

Detaylı

08268 Muhasebe Teknik ve Ticari Yazılımlar. Genel Kavramlar

08268 Muhasebe Teknik ve Ticari Yazılımlar. Genel Kavramlar Genel Kavramlar Muhasebe işlerini bilgisayarla yapabilmek için de muhasebe programlarına ihtiyaç duyulmaktadır. Paket program, bir sektördeki çok sayıda işletmenin kullanabileceği yapıda hazırlanmış programdır.

Detaylı

BAY.t Entegre, KOBİ'lerin iş süreçlerinin her aşamasına cevap verecek, tüm modülleri entegre olan bilgi yönetim sistemidir.

BAY.t Entegre, KOBİ'lerin iş süreçlerinin her aşamasına cevap verecek, tüm modülleri entegre olan bilgi yönetim sistemidir. BAY.t Entegre, KOBİ'lerin iş süreçlerinin her aşamasına cevap verecek, tüm modülleri entegre olan bilgi yönetim sistemidir. Standart Paket, her işletmenin rahatlıkla kullanabileceği, içerisinde olmazsa

Detaylı

1) Mal alımı faturasının kaydedilmesi ile faturada kullanılan stok ve cari kartları hangi taraflarından hareket görürler? Kısaca açıklayınız

1) Mal alımı faturasının kaydedilmesi ile faturada kullanılan stok ve cari kartları hangi taraflarından hareket görürler? Kısaca açıklayınız TUZLA SÜLEYMAN DEMİREL TİCARET MESLEK LİSESİ MAÖL MUHASEBE FİNANSMAN ALANI BİLGİSAYARLI MUHASEBE DALI İŞLETMELERDE BECERİ EĞİTİMİ I.DÖNEM TELAFİ EĞİTİMİ VE BECERİ SINAVI HAZIRLIK ÇALIŞMASI II.BÖLÜM SORULAR

Detaylı

.. ÇOK PROGRAMLI LİSESİ 2007-2008 ÖĞRETİM YILI BİLGİSAYARLI MUHASEBE ÜNİTELENDİRİLMİŞ YILLIK DERS PLANI

.. ÇOK PROGRAMLI LİSESİ 2007-2008 ÖĞRETİM YILI BİLGİSAYARLI MUHASEBE ÜNİTELENDİRİLMİŞ YILLIK DERS PLANI AY EYLÜL --.. ÇOK PROGRAMLI LİSESİ 007-008 ÖĞRETİM YILI BİLGİSAYARLI MUHASEBE ÜNİTELENDİRİLMİŞ YILLIK DERS PLANI MODÜL PROGRAM YÜKLEMEK paket programını. PROGRAM SEÇME VE YÜKLEME seçerek bilgisayara --

Detaylı

1. Tahsilat Ödeme İşlemleri. Aylık ya da belli tarihler arasında tahsilat ve ödeme işlemlerini görebilme. 2.Stok İşlemleri

1. Tahsilat Ödeme İşlemleri. Aylık ya da belli tarihler arasında tahsilat ve ödeme işlemlerini görebilme. 2.Stok İşlemleri 1. Tahsilat Ödeme İşlemleri Aylık ya da belli tarihler arasında tahsilat ve ödeme işlemlerini görebilme. 2.Stok İşlemleri Alış/Satış irsaliyeleri, Giriş/Çıkış İşlemleri Fire ve Sarf Fişleri Girebilme 3.Sms

Detaylı

İş Hayatında Yeni Bir Start!

İş Hayatında Yeni Bir Start! İş Hayatında Yeni Bir Start! START Neden Start? START her küçük işletmenin sahip olmak isteyeceği bir yazılım... Tek kullanıcılı, muhasebesini dışarıda takip eden küçük işletmelere ve şahıs firmalarına

Detaylı

Demsilver Muhasebe Programı

Demsilver Muhasebe Programı Demsilver Muhasebe Programı Demsilver Muhasebe Programı; Stok,Cari,Fatura, İrsaliye, Kasa, Banka, Çek, Senet ve Raporlama Mödüllerinden Oluşur. CARİ Muhasebe Programında Sınırsız cari kart açabilirsiniz

Detaylı

GUSTOLOJİ ÖN MUHASEBE PROGRAMI

GUSTOLOJİ ÖN MUHASEBE PROGRAMI GUSTOLOJİ ÖN MUHASEBE PROGRAMI STOK CARİ BANKA KASA FATURA ÇEK/SENET PERSONEL TOPLU SMS RAPORLAR DÖVİZ KUR HESABI GUSTOLOJİ ÖN MUHASEBE PROGRAMI GENEL ÖZELLİKLERİ Muhasebe Programı istediğiniz para biriminden

Detaylı

1. Tahsilat Ödeme İşlemleri. Aylık ya da belli tarihler arasında tahsilat ve ödeme işlemlerini görebilme. 2.Stok İşlemleri

1. Tahsilat Ödeme İşlemleri. Aylık ya da belli tarihler arasında tahsilat ve ödeme işlemlerini görebilme. 2.Stok İşlemleri 1. Tahsilat Ödeme İşlemleri Aylık ya da belli tarihler arasında tahsilat ve ödeme işlemlerini görebilme. 2.Stok İşlemleri Alış/Satış irsaliyeleri, Giriş/Çıkış İşlemleri Fire ve Sarf Fişleri Girebilme 3.Sms

Detaylı

GENEL MUHASEBE SORULARI

GENEL MUHASEBE SORULARI GENEL MUHASEBE SORULARI 1) Hesapların bulunduğu muhasebe defterine ne ad verilir? a) Büyük defter b) Yevmiye defteri c) Envanter ve Bilanço defteri d) Đşletme defteri 2) Büyük defterdeki kayıtların ayrıntılarını

Detaylı

HESAPÇI. Küçük İşletmeler İçin Ticari Otomasyon Paketi. 2008 Mikro Yazılımevi A.Ş.

HESAPÇI. Küçük İşletmeler İçin Ticari Otomasyon Paketi. 2008 Mikro Yazılımevi A.Ş. HESAPÇI Küçük İşletmeler İçin Ticari Otomasyon Paketi 1 HESAPÇI KÜÇÜK İŞLETMELER İÇİN TİCARİ OTOMASYON PAKETİ ARTIK SİZİN DE BİR OTOMASYONA İHTİYACINIZ VAR. Ekonomik, pratik, becerikli. tam sizin için.,

Detaylı

İÇİNDEKİLER. Birinci Bölüm TEMEL MUHASEBE BİLGİLERİ

İÇİNDEKİLER. Birinci Bölüm TEMEL MUHASEBE BİLGİLERİ İÇİNDEKİLER Birinci Bölüm TEMEL MUHASEBE BİLGİLERİ 1. Muhasebenin Tanımı ve İşlevleri... 1 2. Muhasebe Türleri... 2 2.1. Genel Muhasebe... 2 2.2. Maliyet Muhasebesi... 3 3. Muhasebe ile İlgili Taraflar...

Detaylı

NSBMYO/İşletme Yönetimi

NSBMYO/İşletme Yönetimi 1 15 Stokların Uygulaması 1. İşletme 15kasım tarihinde 50.000,- TL nakit para, 12.500,- TL Ziraat Bankası ticari mevduat hesabı, 5.000,- TL Vakıfbank ticari mevduat hesabı, 5.000,- TL demirbaş ile işe

Detaylı

CARİ HESAP ANALİSTİ. Seçilmiş olan cariyi burada görebilirsiniz.

CARİ HESAP ANALİSTİ. Seçilmiş olan cariyi burada görebilirsiniz. CARİ HESAP ANALİSTİ Seçmiş olduğunuz cari hesabın firma için önem derecesini ve kapasitesini tespit edebileceğiniz bir analiz çalışmasıdır. Bu form sayesinde bir müşteri temsilcisi ilgili cari hesabı hiç

Detaylı

1. Tahsilat Ödeme İşlemleri. Aylık ya da belli tarihler arasında tahsilat ve ödeme işlemlerini görebilme. 2.Stok İşlemleri

1. Tahsilat Ödeme İşlemleri. Aylık ya da belli tarihler arasında tahsilat ve ödeme işlemlerini görebilme. 2.Stok İşlemleri 1. Tahsilat Ödeme İşlemleri Aylık ya da belli tarihler arasında tahsilat ve ödeme işlemlerini görebilme. 2.Stok İşlemleri Alış/Satış irsaliyeleri, Giriş/Çıkış İşlemleri Fire ve Sarf Fişleri Girebilme 3.Sms

Detaylı

LUCA BİLGİSAYARLI MUHASEBE PROGRAMI DERS NOTLARI

LUCA BİLGİSAYARLI MUHASEBE PROGRAMI DERS NOTLARI KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ BEŞİKDÜZÜ MESLEK YÜKSEKOKULU LUCA BİLGİSAYARLI MUHASEBE PROGRAMI DERS NOTLARI ÖĞR. GÖR. COŞKUN ALİYAZICIOĞLU EYLÜL 2016 - TRABZON SLAYT 2 Firma İçin Açılış Fişinin Düzenlenmesi

Detaylı

Verimli İş Ortağınız... SICAK SATIŞ SKOR YAZILIM POLEN YAZILIM

Verimli İş Ortağınız... SICAK SATIŞ SKOR YAZILIM POLEN YAZILIM SICAK SATIŞ İÇİNDEKİLER AMAÇ KAPSAM KULLANIM EKRANI SONUÇ AMAÇ Açıklama Genelde el terminali ile birlikte kullanılan ve Plasiyerin Sıcak Satış işlemlerini yapan, denetleyen bir uygulamadır. Plasiyer; Teslim,

Detaylı

GENEL MUHASEBE. Dönen Varlıklar-Hazır Değerler. Yrd. Doç. Dr. Serap DURUKAN KÖSE Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi

GENEL MUHASEBE. Dönen Varlıklar-Hazır Değerler. Yrd. Doç. Dr. Serap DURUKAN KÖSE Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi GENEL MUHASEBE Dönen Varlıklar-Hazır Değerler Yrd. Doç. Dr. Serap DURUKAN KÖSE Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi DÖNEN VARLIKLAR Dönen varlıklar; işletmelerin bir yıl veya daha kısa sürede nakde dönüştürmeyi

Detaylı

HESAP İŞLEMLERİ MODÜLÜ

HESAP İŞLEMLERİ MODÜLÜ HESAP İŞLEMLERİ MODÜLÜ Hesap işlemleri modülü İşletmelerde dönem içersinde gerçekleşen tüm hesap işlemlerini kayıt altına almak Bu modül 4 bölümden oluşur.(banka, Kasa, Çek,Senet) Banka Modülü, Bankalar

Detaylı

CARĐ HESAP RĐSK DÜZENLEMELERĐ(AÇIK HESAP RĐSKĐ)

CARĐ HESAP RĐSK DÜZENLEMELERĐ(AÇIK HESAP RĐSKĐ) CARĐ HESAP RĐSK DÜZENLEMELERĐ(AÇIK HESAP RĐSKĐ) 1.73.00.00 versiyonuyla Cari hesap risk takibi ile ilgili değişiklikler yapılmıştır. Daha önceki sürümlerde risk takibi yapılırken cari hesaba tek bir risk

Detaylı

Sunum : İlknur ATALAYIN / SMMM

Sunum : İlknur ATALAYIN / SMMM Sunum : İlknur ATALAYIN / SMMM Hazırla Kartlarda Muhasebe Kodu Viserada gerçekleştirilen her işlemin «ön mahsup» hesaplarının otomatik oluşturulması için cari, stok, banka, kasa vb. gibi kartlarda muhasebe

Detaylı

Finans Yönetimi İçin Bilgi Sistemi Tasarımı

Finans Yönetimi İçin Bilgi Sistemi Tasarımı Finans Yönetimi İçin Bilgi Sistemi Tasarımı Finans ve Muhasebe Kavramları Finans, kişilerin veya kurumların maddi gelir elde etmeleri, yatırım yapmaları ve zaman içinde bu yatırımları değerlendirmeleriyle

Detaylı

1 DÖNEN VARLIKLAR 15 STOKLAR Stoklar, işletmenin satmak, üretimde kullanmak ve tüketmek amacıyla edindiği ilk madde ve malzeme, ticari mal, yarı

1 DÖNEN VARLIKLAR 15 STOKLAR Stoklar, işletmenin satmak, üretimde kullanmak ve tüketmek amacıyla edindiği ilk madde ve malzeme, ticari mal, yarı 1 DÖNEN VARLIKLAR 15 STOKLAR Stoklar, işletmenin satmak, üretimde kullanmak ve tüketmek amacıyla edindiği ilk madde ve malzeme, ticari mal, yarı mamul, mamul ve hurda gibi varlıklar ile kendi ürettiği

Detaylı

Kullanıcı Giriş Ekranı

Kullanıcı Giriş Ekranı Tarih: 01.12.2010 Mobilteg Saha Satış Otomasyonu Terminal Kullanım Kılavuzu (V.2x) Aşağıda bilgilerini bulacağınız Saha Satış Otomasyonu El Terminali tarafı kullanım bilgileri o günkü sürüme göre hazırlanmıştır.

Detaylı

BİLGİSAYARLI MUHASEBE. HAZIRLAYAN: ADEM ŞANLI (MESLEK DERSLERİ Öğretmeni)

BİLGİSAYARLI MUHASEBE. HAZIRLAYAN: ADEM ŞANLI (MESLEK DERSLERİ Öğretmeni) BİLGİSAYARLI MUHASEBE MAHASEBE KAVRAMI Bir işletmede ortaya çıkan işletmeler arası veya işletme içi mali karakterli olayları kronolojik olarak işleyen, tasniflendiren, özetleyen ve elde edilen bilgileri

Detaylı

A MUHASEBE KPSS-AB-PS/2007. 1. İşletmede satılan ticari mallar maliyeti tutarı kaç YTL dir? 1. - 4. SORULARI AŞAĞIDAKİ BİLGİLERE GÖRE CEVAPLAYINIZ.

A MUHASEBE KPSS-AB-PS/2007. 1. İşletmede satılan ticari mallar maliyeti tutarı kaç YTL dir? 1. - 4. SORULARI AŞAĞIDAKİ BİLGİLERE GÖRE CEVAPLAYINIZ. 1. - 4. SORULARI AŞAĞIDAKİ BİLGİLERE Bir işletmenin 2006 yılı genel geçici mizanında yer alan bilgilerden bazıları aşağıdadır: Borç Tutarı (Bin YTL) A MUHASEBE Alacak Tutarı Kasa 6.770 6.762 Ticari Mallar

Detaylı

WOLVOX Hızlı Satış. AKINSOFT WOLVOX 7 Hızlı Satış Yardım Dosyası

WOLVOX Hızlı Satış. AKINSOFT WOLVOX 7 Hızlı Satış Yardım Dosyası AKINSOFT WOLVOX 7 Hızlı Satış Yardım Dosyası Doküman Versiyon : 1.02.01 Oluşturma Tarihi : 01.03.2011 Düzenleme Tarihi : 01.03.2011 Sayfa 1 Copyright 2011 1. İŞLEMLER 1.1. Satış Ekranı AKINSOFT Programı,

Detaylı

POLOSoft MikroKobi. POLOSoft. İş Yönetim Yazılımı. Kullanım Kılavuzu. Mekatronik Yazılım www.mekatronik.com.tr

POLOSoft MikroKobi. POLOSoft. İş Yönetim Yazılımı. Kullanım Kılavuzu. Mekatronik Yazılım www.mekatronik.com.tr POLOSoft İş Yönetim Yazılımı Kullanım Kılavuzu Mekatronik Yazılım www.mekatronik.com.tr İçindekiler Giriş Ana Menü 6 1.Tanımlar 7 2. Stok Malzeme Yönetimi 13 2.1. Stok Kartları 13 2.2. Stok Kayıtları 15

Detaylı

LUCA BİLGİSAYARLI MUHASEBE PROGRAMI DERS NOTLARI

LUCA BİLGİSAYARLI MUHASEBE PROGRAMI DERS NOTLARI KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ BEŞİKDÜZÜ MESLEK YÜKSEKOKULU LUCA BİLGİSAYARLI MUHASEBE PROGRAMI DERS NOTLARI ÖĞR. GÖR. COŞKUN ALİYAZICIOĞLU EYLÜL 2016 - TRABZON SLAYT 3 Fiş Girişi KDV Ayırma İşlemi PEŞİN

Detaylı

Kuveyt Türk Internet Şubesinde Hesap Açma işlemi yapmak

Kuveyt Türk Internet Şubesinde Hesap Açma işlemi yapmak Kuveyt Türk Internet Şubesinde Hesap Açma işlemi yapmak Hesaplar menüsünde Hesap Açma alt başlığının altında bulunan Cari/Kıymetli Maden Hesabı Açma, Tasarruf Hesabı Açma veya Katılma Hesabı Açma seçeneklerinden

Detaylı

İşlem Listesi. Para Transferleri. Başka Bankaya Transfer[EFT] Hesaba EFT Kredi Kartına EFT İsme EFT IBAN ile EFT EFT Sorgulama EFT İptal

İşlem Listesi. Para Transferleri. Başka Bankaya Transfer[EFT] Hesaba EFT Kredi Kartına EFT İsme EFT IBAN ile EFT EFT Sorgulama EFT İptal İşlem Listesi Para Transferleri Başka Bankaya Transfer[EFT] Hesaba EFT Kredi Kartına EFT İsme EFT IBAN ile EFT EFT Sorgulama EFT İptal Havale Hesaplarınız Arası Havale Başka Hesaba Havale İsme Havale Havale

Detaylı

Nebim Winner Kurumsal Fiyat Listesi

Nebim Winner Kurumsal Fiyat Listesi Nebim Winner Kurumsal Fiyat Listesi Son güncelleme: 19 Ocak 12 Winner Merkez ve Zincir Mağaza......2 Winner Ticari ı......4 Opsiyon Fiyatlar...... Winner Üretm Yönetmi......6 Winner Tedarik Yönetmi......7

Detaylı

BAY.t Entegre_PRO v5.2 Yapılan Geliştirmeler HIZLI SATIŞ

BAY.t Entegre_PRO v5.2 Yapılan Geliştirmeler HIZLI SATIŞ BAY.t Entegre_PRO v5.2 Yapılan Geliştirmeler HIZLI SATIŞ Bay-t Entegre PRO serisinin yeni modülü Dokunmatik Hızlı Satış, perakende satış yapan tüm işletmelerin ihtiyaçlarına yönelik olarak dokunmatik ekranlara

Detaylı

CARİ KART KAYDI. Cariye Stok Fiyatı Atama; Cari kart kaydı ekranında bulunan. stok fiyat bilgisi bölümünden Alış ve Satış fiyatlarını

CARİ KART KAYDI. Cariye Stok Fiyatı Atama; Cari kart kaydı ekranında bulunan. stok fiyat bilgisi bölümünden Alış ve Satış fiyatlarını CARİ KART KAYDI Bu bölümde Yeni cari kart oluşturabilir veya mevcut cari bilgileri değiştirebilirsiniz. Ana ekrandan CARİ KART KAYDI tuşuna basınız, açılan menüdeki istediğiniz bilgileri doldurunuz Bilgi

Detaylı

astours Turizm Taşımacılık Otomasyonu Kullanıcı Kitabı UNI-ON Bilgisayar, Yazılım ve İletişim Sistemleri LTD.ŞTİ.

astours Turizm Taşımacılık Otomasyonu Kullanıcı Kitabı  UNI-ON Bilgisayar, Yazılım ve İletişim Sistemleri LTD.ŞTİ. astours Turizm Taşımacılık Otomasyonu Kullanıcı Kitabı UNI-ON Bilgisayar, Yazılım ve İletişim Sistemleri LTD.ŞTİ. Cumhuriyet Bulvarı No:283 K:3 D:3 Alsancak / İZMİR Tel / Faks : +90 (232) 465 11 94 Gsm

Detaylı

Logo Tiger Satış Ve Dağıtım. Pdf Dökümanına Bakmak İçin Tıklayınız.

Logo Tiger Satış Ve Dağıtım. Pdf Dökümanına Bakmak İçin Tıklayınız. Logo Tiger Satış Ve Dağıtım Pdf Dökümanına Bakmak İçin Tıklayınız. Ürün İçeriği Satış ve Dağıtım Satış ve Dağıtım Parametreleri Verilen Hizmet Kartları Verilen Hizmet Bilgileri Verilen Hizmet Muhasebe

Detaylı

Ofisnet Paket İçerikleri

Ofisnet Paket İçerikleri Ofisnet Paket İçerikleri Özellik EnterprisePlus Compact Professional Express İşlem Noktası Tanımları Х İşlem Noktası Parametreleri Firma Tanımı 1 firma sınırlı Personel Х Döviz Tanımı Cari Sektörler Х

Detaylı

MUHASEBE, KESİN HESAP VE R. BİRİMİ İŞ SÜREÇLERİ

MUHASEBE, KESİN HESAP VE R. BİRİMİ İŞ SÜREÇLERİ MUHASEBE, KESİN HESAP VE R. BİRİMİ İŞ SÜREÇLERİ BÜTÇE GİDERLERİ ÖDEMELERİ İŞ AKIŞ SÜRECİ Üniversitenin Harcama Birimlerinden gelen Ödeme Emri Belgesi teslim alınır. Yetkililerin İmzası tam mı? Mevzuatta

Detaylı

Nebim Winner Kobi/Kampanya Fiyat Listesi

Nebim Winner Kobi/Kampanya Fiyat Listesi Nebim Winner Kobi/Kampanya Fiyat Listesi Son Güncelleme: 28 Aralık 11 Winner Sektörel Kobi... 2 Winner Ticari Hesap Kobi... 4 Winner Tek Mağaza Kobi... Winner Üretim Yönetimi Kobi... 7 Winner Tedarik Yönetimi

Detaylı

Logo Tiger Satın Alma. Pdf Dökümanına Bakmak İçin Tıklayınız.

Logo Tiger Satın Alma. Pdf Dökümanına Bakmak İçin Tıklayınız. Logo Tiger Satın Alma Pdf Dökümanına Bakmak İçin Tıklayınız. Satınalma Bölümünde Alınan sipariş kartları, Ürün alımlarında uygulanacak indirim,harcama ve promosyonları Ürünü satış fiyatları, Alış koşulları

Detaylı

Toptancı Firmalar İçin Ticari Yazılım. Küçük Ölçekli, Toptancı Firmalar için Nebim V3 Başlangıç Sürümü (Toptancılar için)

Toptancı Firmalar İçin Ticari Yazılım. Küçük Ölçekli, Toptancı Firmalar için Nebim V3 Başlangıç Sürümü (Toptancılar için) Toptancı Firmalar İçin Ticari Yazılım Küçük Ölçekli, Toptancı Firmalar için Nebim V3 Başlangıç Sürümü (Toptancılar için) Nebim V3 Başlangıç Sürümü (Toptancılar için) Toptancı Firmalar İçin Ticari Yazılım

Detaylı

TIGER ENTERPRISE ÜRÜN FARK DOKÜMANI

TIGER ENTERPRISE ÜRÜN FARK DOKÜMANI 2012 TIGER ENTERPRISE ÜRÜN FARK DOKÜMANI LOGO Business Solutions 1/25/2012 2.11 Sürümüyle Gelen Yeni Özellikler 1. Fişlere Birden Fazla Doküman Bağlanması TIGER ENTERPRISE ÜRÜN FARKLARI Fişlerde, Doküman

Detaylı

START İçindekiler Kasa 2/17

START İçindekiler Kasa 2/17 Kasa LOGO Ocak 2012 İçindekiler Kasalar... 3 Kasa Bilgileri... 4 Kasa Hesap Özeti... 5 Hesap Özeti Grafiği... 5 Kasa Ekstresi... 6 Kasa İşlemleri... 7 Kasa İşlem Türleri... 8 Kasa Cari Hesap İşlemleri...

Detaylı

www.linux-sevenler.org & www.iqchoice.com (Hosting Desteği)

www.linux-sevenler.org & www.iqchoice.com (Hosting Desteği) Muhasebeci Linux için GPL Lisansl ı Muhasebe Programı www.linux-sevenler.org & www.iqchoice.com (Hosting Desteği) www.linux34.com (Hosting Desteği) Yüksel ÖZCAN Özkan PAKDİL

Detaylı

EK 1: Türk Ekonomi Bankası A.Ş. Bireysel Müşteri Sözleşmesi, Kredi Kartı ve Banka Kartı Masraf, Komisyon ve Ücret Listesi* İŞLEM ÜCRETİ/ORANI

EK 1: Türk Ekonomi Bankası A.Ş. Bireysel Müşteri Sözleşmesi, Kredi Kartı ve Banka Kartı Masraf, Komisyon ve Ücret Listesi* İŞLEM ÜCRETİ/ORANI İŞLEM ÜCRETİ/ORANI MİNİMUM MAKSİMUM PARA AKTARMA İŞLEMLERİ HAVALE (TL) Hesaptan Hesaba Havale Komisyonu 20 TL Hesaptan İsme Havale Komisyonu %0.5 30 TL 22 Kasadan Hesaba Havale Komisyonu %0.5 30 TL 250

Detaylı

LKS2. Kredi Kartı Uygulamaları

LKS2. Kredi Kartı Uygulamaları LKS2 Kredi Kartı Uygulamaları LOGO Kasım 2006 İçindekiler LKS2 Kredi Kartı Uygulamalarında kullanılan parametreler... 3 Banka Hesabı Kayıt Türleri... 3 Geri Ödeme Planları... 4 Geri Ödeme Plan Bilgileri...

Detaylı

MOBİL SATIŞ MOBİL SATIŞ

MOBİL SATIŞ MOBİL SATIŞ MOBİL SATIŞ MOBİL SATIŞ Plasiyerlerinizin sıcak ve soğuk satışlarını yürütmelerine olanak sağlayan AKINSOFT un uzun yıllardan beridir tercih edilen ve içeriği itibariyle memnuniyet sağlayan yazılımlarından

Detaylı

Yeni Nesil 6.10 e-fatura Geliştirmeleri. Kasım - 2013

Yeni Nesil 6.10 e-fatura Geliştirmeleri. Kasım - 2013 Yeni Nesil 6.10 e-fatura Geliştirmeleri Kasım - 2013 Yeni Nesil 6.10 da e-fatura ile ilgili Yapılan Değişiklikler 1. Cari Hesap Sistemi Parametreler; Cari Hesap Sistemi\Parametreler menüsünde yer alan

Detaylı

TIGER PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI

TIGER PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI 2012 TIGER PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI LOGO Business Solutions 1/25/2012 TIGER PLUS ÜRÜN FARKLARI 2.11 SÜRÜMÜYLE GELEN YENİ ÖZELLİKLER 1. Fişlere Birden Fazla Doküman Bağlanması Fişlerde, Doküman İzleyicisi

Detaylı

DESTEK DOKÜMANI. Ödeme planlarında taksitli ödeme bilgileri. Ürün :

DESTEK DOKÜMANI. Ödeme planlarında taksitli ödeme bilgileri. Ürün : Taksitli Satış Đşlemleri Taksitli Satış sistemi adı üzerinde tüm taksitle satış yapan firmalarda kullanılabilir. Bunun yanısıra peşin fiyatı belirli ancak vadeli fiyatı ve taksit sayısı bilinmeyen tüm

Detaylı

İki Problem Tek Çözüm. Gelişmiş Servis Otomasyonu Profesyonel Ticari Entegre

İki Problem Tek Çözüm. Gelişmiş Servis Otomasyonu Profesyonel Ticari Entegre TM Ataşehir deki 1 İki Problem Tek Çözüm Gelişmiş Servis Otomasyonu Profesyonel Ticari Entegre Ne öneriyoruz? Müşterilerinize daha kaliteli ve hatasız hizmet sunmak ve farklılık yaratmak, aynı zamanda

Detaylı

FATURA Fatura kayıtları sekmesinden Alış Faturası- Satış Faturası- Alış İade Faturası- Satış İade Faturası ve Hızlı Satış Faturasını girebilirsiniz.

FATURA Fatura kayıtları sekmesinden Alış Faturası- Satış Faturası- Alış İade Faturası- Satış İade Faturası ve Hızlı Satış Faturasını girebilirsiniz. FATURA Fatura kayıtları sekmesinden Alış Faturası- Satış Faturası- Alış İade Faturası- Satış İade Faturası ve Hızlı Satış Faturasını girebilirsiniz. Şimdi Fatura nın içindeki sekmeleri ve sekmelerin içindeki

Detaylı

MUHASEBE-stok-cari-bordro-beyanname entegrasyonludönem sonu işlemli ÖRNEK UYGULAMALAR

MUHASEBE-stok-cari-bordro-beyanname entegrasyonludönem sonu işlemli ÖRNEK UYGULAMALAR MUHASEBE-stok-cari-bordro-beyanname entegrasyonludönem sonu işlemli ÖRNEK UYGULAMALAR https://hakanyucak.wordpress.com/bilgisayarli-muhasebe-3/eta-sql/eta-sql-ornek-uygulamalar/ 1 UYGULAMA -1- (Fatura-

Detaylı

T.C. AVCILAR BELEDİYESİ MALİ HİZMETLER MÜDÜRLÜĞÜ GİDERLERİN MUHASEBELEŞTİRİLMESİ İŞ AKIŞ ŞEMASI DOKÜMAN NO: 34.İA.MUH.01

T.C. AVCILAR BELEDİYESİ MALİ HİZMETLER MÜDÜRLÜĞÜ GİDERLERİN MUHASEBELEŞTİRİLMESİ İŞ AKIŞ ŞEMASI DOKÜMAN NO: 34.İA.MUH.01 GİDRLRİN MUASBLŞTİRİLMSİ İŞ AKIŞ ŞMASI DOKÜMAN NO: 34.İA.MU.01 TARİ:01.11.2013 SAYFA NO: 1 / 1 RVİZYON NO:01 arcama birimleri ödeneklerine göre ihtiyaçlarına esas olmak üzere harcama yapılması arcama yapılması

Detaylı

ENVANTER VE DEĞERLEME / ÇALIŞMA SORU ve CEVAPLARI

ENVANTER VE DEĞERLEME / ÇALIŞMA SORU ve CEVAPLARI ENVANTER VE DEĞERLEME / ÇALIŞMA SORU ve CEVAPLARI 1. E İşletmesi, stoklarına ait envanter işleminde toplam 800 adet cep telefonunun teknik nedenle değer kaybettiğini tespit etmiştir. Cep telefonlarının

Detaylı

WOLVOX Mobil Satış PDA

WOLVOX Mobil Satış PDA AKINSOFT Yardım Dosyası Doküman Versiyon : 1.02.01 Tarih : 01.Mart.2011 Sayfa 1 İçindekiler Dizini 1. ÇALIŞMA SİSTEMİ HAKKINDA KISA BİLGİ...3 2. BAĞLANTISI VE KULLANIMI...3 2.1. Ayarlar...3 2.2. Merkez

Detaylı

İç Servis. Dış Servis. Serbest İç Servis Mağazaya Sipariş Ver Teslimat Montaj Bilgisayar Toplama Kalite Kontrolü Teslim Et

İç Servis. Dış Servis. Serbest İç Servis Mağazaya Sipariş Ver Teslimat Montaj Bilgisayar Toplama Kalite Kontrolü Teslim Et İç Servis Dış Servis Serbest İç Servis Mağazaya Sipariş Ver Teslimat Montaj Bilgisayar Toplama Kalite Kontrolü Teslim Et Hazırla Gönder Takip Et Teslim Al Montajını Yap Servis Girişi Müşterilerin getirdiği

Detaylı

Kullanım Kılavuzu. G.M.K Bulvarı 87/17 Maltepe ANKARA Tel:0312 2210006 Fax:0312 2210007. www.tetramuh.com.tr 1

Kullanım Kılavuzu. G.M.K Bulvarı 87/17 Maltepe ANKARA Tel:0312 2210006 Fax:0312 2210007. www.tetramuh.com.tr 1 Kullanım Kılavuzu G.M.K Bulvarı 87/17 Maltepe ANKARA Tel:0312 2210006 Fax:0312 2210007 www.tetramuh.com.tr 1 MobetraPlus saha satış uygulamasına giriş nasıl yapılır? Cihaz açıldıktan sonra ana ekranda

Detaylı

DÖVİZLİ İŞLEMLER NEDENİYLE OLUŞAN KUR FARKLARININ MUHASEBE KAYITLARINI HATIRLATMAK İSTİYORUZ.

DÖVİZLİ İŞLEMLER NEDENİYLE OLUŞAN KUR FARKLARININ MUHASEBE KAYITLARINI HATIRLATMAK İSTİYORUZ. Sirküler Tarihi : 11.02.2009 Sirküler No : 750 DÖVİZLİ İŞLEMLER NEDENİYLE OLUŞAN KUR FARKLARININ MUHASEBE KAYITLARINI HATIRLATMAK İSTİYORUZ. Dövizli işlemler önceki yılda yapıldığı halde işlem tutarından

Detaylı

MUHASEBE 2 15-STOKLAR. ERKAN TOKATLI www.erkantokatli.com tokatli.erkan@gmail.com

MUHASEBE 2 15-STOKLAR. ERKAN TOKATLI www.erkantokatli.com tokatli.erkan@gmail.com MUHASEBE 2 15-STOKLAR ERKAN TOKATLI www.erkantokatli.com tokatli.erkan@gmail.com I-DÖNEN VARLIKLAR 15-STOKLAR 150-Hammadde ve Mlz. 151-Yarı Mamuller-Üretim 152-Mamuller 153-Ticari Mallar 157-Diğer Stoklar

Detaylı

BAY.T ENTEGRE PRO V5.3 YENİLİKLER

BAY.T ENTEGRE PRO V5.3 YENİLİKLER BAY.T ENTEGRE PRO V5.3 YENİLİKLER GENEL 5.2 versiyonuna kadar \entegre\rapor\rapor.rpr olarak adlandırılan raporlama için kullanılan uygulama \entegre altına rapor.dll olarak değiştirildi. 5.2 versiyona

Detaylı

MODÜLLER: CARİ KASA BANKA ÇEK/SENET STOK SATIN ALMA SATIŞ HIZLI SATIŞ

MODÜLLER: CARİ KASA BANKA ÇEK/SENET STOK SATIN ALMA SATIŞ HIZLI SATIŞ MODÜLLER: CARİ KASA BANKA ÇEK/SENET STOK SATIN ALMA SATIŞ HIZLI SATIŞ GENEL ÖZELLİKLERİ * Kolay kullanım * Güncel teknoloji * Eşsiz mimari * Güvenilir veritabanı * Modüler yapı, modüller arası tam uyum

Detaylı

Bağımsız Denetim A.Ş.

Bağımsız Denetim A.Ş. ŞİRKET ADI : HAZIRLAYAN: DENETÇİ : DÖNEM : TARİH/PARAF: TARİH/PARAF: KONU : SATIN ALMA Yöntem: Her aydan 3 adet ambar girişi fişi seçildi. Denetim testlerinin varlığını test ediniz. Malzemenin Cinsi AMBAR

Detaylı

BORÇ TAKİP PROGRAMI..3

BORÇ TAKİP PROGRAMI..3 İçindekiler Tablosu BORÇ TAKİP PROGRAMI..3 1.Özellikler..3 2.Kullanım 3 2.1. Borç Takip Programı Menü İçeriği...3 2.1.1. Müşteri Borç Takip Sayfa İçeriği..4 2.1.1.1. İşlemler Bölümünde Bulunan Butonların

Detaylı

Ticari Yazılım (ERP-MRP)

Ticari Yazılım (ERP-MRP) Ticari Yazılım (ERP-MRP) DARA ticari yazılım her sektörde faaliyet gösteren işletmelerin pazarlama, sipariş, üretim, satın alma, muhasebe & finans, insan kaynakları gibi temel işlemlerini yapabilmelerini

Detaylı

ENROUTEPLUS TA YAPILMASI GEREKENLER

ENROUTEPLUS TA YAPILMASI GEREKENLER 11 Mayıs 2010 İlgili Versiyon/lar : ETA:SQL, ETA:V.8-SQL İlgili Modül/ler : Transfer EnRoutePlus TAN METİN DOSYALARININ AKTARIMI (FATURA, NAKİT, ÇEK, SENET) Univera firmasının EnRoutePlus programından

Detaylı

DARA PLUS PARAKENDE MODULU

DARA PLUS PARAKENDE MODULU DARA PLUS PARAKENDE MODULU PARAKENDE SATIŞ MÜŞTERİ BİLGİLERİ GİRİŞ VE DEĞİŞİKLİK Peşin satış adında bir tane cari hesap oluşturulur kod 1 adı peşin soyadı satış olan. Yeni bir müşteri açmak için : yeni

Detaylı

A4 SEVK İRSALİYESİ SEVK İRSALİYESİ. Sıra SERİ : A. Tanzim Tarihi Fiili Sevk Tarihi :.../.../20... :... Sayın ;

A4 SEVK İRSALİYESİ SEVK İRSALİYESİ. Sıra SERİ : A. Tanzim Tarihi Fiili Sevk Tarihi :.../.../20... :... Sayın ; A4 SEVK İRSALİYESİ Sıra SERİ A Tanzim Tarihi.../.../20... Fiili Sevk Tarihi.../.../20... Fatura No... FİYATI Sayın ; Vergi Dairesi MİKTARI Hesap No su MALIN CİNSİ SERİ - A SIRA NO Tanzim Tarihi.../.../201...

Detaylı

1.4 Kayıt Numaralama Şablonlarında Karakter Sayısı Limitini Belirleme. 4

1.4 Kayıt Numaralama Şablonlarında Karakter Sayısı Limitini Belirleme. 4 23 Kasım 2009 da üretime yüklenecek olan Tiger2 Ek Özellik Paketi 2, 1.90 versiyonu ile kullanıma sunu Tiger2 Ek Özellik Paket İçeriği* Tiger2 EK ÖZELLİK PAKETİ. 1 2 1 Teknolojik Yenilikler 3 1.1 Uyarlanabilir

Detaylı

YENİ NESİL ÖKC İLE ON-LİNE İŞLEMLER (Hugin / Profilo)

YENİ NESİL ÖKC İLE ON-LİNE İŞLEMLER (Hugin / Profilo) 10 Ekim 2017 İlgili Versiyon/lar : ETA:SQL, ETA:V.8-SQL İlgili Modül/ler : ÖKC Modülü YENİ NESİL ÖKC İLE ON-LİNE İŞLEMLER (Hugin / Profilo) Programlarımızda Ödeme Kaydedici Cihazlar modülünü kullanarak,

Detaylı

Sigorta Programı. Policede Müşteri bilgilerini detaylı olarak girebilirsiniz. her bir müşteriyi cari kart olarak algılar ve cari işlem yapabilirsiniz.

Sigorta Programı. Policede Müşteri bilgilerini detaylı olarak girebilirsiniz. her bir müşteriyi cari kart olarak algılar ve cari işlem yapabilirsiniz. Sigorta Programı Winpol Police, Cari,Kasa,Banka, Çek,Senet,Ödeme Planı,Fatura, Stok, Sms, İnsan Kaynakları, Kur Takibi, Personel, Uyarı Modüllerinden Oluşur. Police Modülü, Cari Mödül, Kasa Modülü, Banka

Detaylı

ETA:Online Uygulamaları

ETA:Online Uygulamaları ETA:Online Uygulamaları Firmanız Her Zaman Cebinizde ETA:CR Online Cep Rapor Uygulaması ETA:CR Plus Online Cep Rapor Uygulaması ETA:Online Sipariş Uygulaması ETA:Online El Terminali Uygulaması ETA:CR Online

Detaylı

2013/1. DÖNEM SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLİK SINAVI FİNANSAL MUHASEBE SINAVI SORULARI. 17/Mart/2013- Pazar 09:00-12:00

2013/1. DÖNEM SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLİK SINAVI FİNANSAL MUHASEBE SINAVI SORULARI. 17/Mart/2013- Pazar 09:00-12:00 2013/1. DÖNEM SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLİK SINAVI FİNANSAL MUHASEBE SINAVI SORULARI 17/Mart/2013- Pazar 09:00-12:00 Ortadoğu Ticaret İşletmesi nin 31.12.2011 tarihli bilançosu aşağıdaki gibidir.

Detaylı

Turkcell İletişim Merkezleri (TİM)

Turkcell İletişim Merkezleri (TİM) Turkcell İletişim Merkezleri (TİM) -Turkcell iletişim merkezlerinin yapmış olduğu işlemler; -Turkcell in göndermiş olduğu ürünlerin satışı,temlik li satışı, iadesi, şube gönderimi işlemlerini ve cep telefonu

Detaylı

ULTIMATE OTEL YÖNETİM SİSTEMİ ( BACK OFFICE )

ULTIMATE OTEL YÖNETİM SİSTEMİ ( BACK OFFICE ) ( BACK OFFICE ) RMOS MUHASEBE SİSTEM OTOMASYONU Rmos önbüro,pos sistemi ile tam entegre. Sistem üzerinden birden fazla modül ( ekran ) üzerinde aynı anda çalışabilme imkanı. Gelişmiş yetkilendirme sistemi

Detaylı

STOKLAR. Stok Kartları Stok Fişleri Stok Sayım. Stok Kartları. a-stok Kartı Ekleme

STOKLAR. Stok Kartları Stok Fişleri Stok Sayım. Stok Kartları. a-stok Kartı Ekleme STOKLAR Stok Kartları Stok Fişleri Stok Sayım Stok Kartları a-stok Kartı Ekleme Stok kartı eklemek için öncelikle sol taraftaki STOK menüsünden STOK KARTLARI na tıklayınız. Açılan pencerede üst taraftaki

Detaylı

ÖN MUHASEBE ÖRNEK OLAY 2 (sıralı)

ÖN MUHASEBE ÖRNEK OLAY 2 (sıralı) 1. Aşağıda özellikleri verilen firmayı tanımlayınız. ŞİRKET ADI MODÜLLER ÇALIŞILACAK YIL : 2013 MALİYET HESAPLARI : 7-A ÖN MUHASEBE ÖRNEK OLAY 2 (sıralı) : ALFA DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI TİCARET LTD. ŞTİ

Detaylı

2009/ 1. DÖNEM SERBEST MUHASEBE MALİ MÜŞLAVİRLİK SINAVLARI FİNANSAL MUHASEBE 15 Mart 2009- Pazar 09:00-12:00

2009/ 1. DÖNEM SERBEST MUHASEBE MALİ MÜŞLAVİRLİK SINAVLARI FİNANSAL MUHASEBE 15 Mart 2009- Pazar 09:00-12:00 2009/ 1. DÖNEM SERBEST MUHASEBE MALİ MÜŞLAVİRLİK SINAVLARI FİNANSAL MUHASEBE 15 Mart 2009- Pazar 09:00-12:00 Lale Ticaret Ltd. Şti. nin 01.01.2008 Tarihli açılış bilançosu aşağıda sunulduğu gibidir; Lale

Detaylı

Banka Kredi Takibi ve Kredi Geri Ödemeleri BANKA KREDİ TAKİBİ

Banka Kredi Takibi ve Kredi Geri Ödemeleri BANKA KREDİ TAKİBİ Banka Kredi Takibi ve Kredi Geri Ödemeleri BANKA KREDİ TAKİBİ Banka Kredi Takip sistemi ile işletmelerin bankalardan aldığı ticari kredilerin ve bu kredilerin geri ödemelerinin takip edilmesi ve raporlanması

Detaylı

MÜŞTERİ ÇEKLERİ. Müşteri Çekleri Listesi

MÜŞTERİ ÇEKLERİ. Müşteri Çekleri Listesi MÜŞTERİ ÇEKLERİ Müşteri Çekleri Listesi Müşterilerinizden almış olduğunuz çeklerin raporudur. Detayında portföyünüzdeki, karşılıksız, ödenmiş, iade, tahsil ve teminat hesabındaki çeklerin dökümünü aylara

Detaylı

Hazır Değerlerin Dönem Sonu Uygulaması:

Hazır Değerlerin Dönem Sonu Uygulaması: ***Dönem Sonu Muhasebe İşlemleri*** Hazır Değerlerin Dönem Sonu Uygulaması: KASA HESABI Değerleme ve Envanteri: Türk parası mevcudu itibari değer, yani paraların üzerinde yazılı olan değerler üzerinden

Detaylı

FİNANSAL MUHASEBE [BAŞLANGIÇ DÜZEYİ] FİŞ-SMMM-FATURA-İRSALİYE. www.erkantokatli.com erkantokatli@outlook.com

FİNANSAL MUHASEBE [BAŞLANGIÇ DÜZEYİ] FİŞ-SMMM-FATURA-İRSALİYE. www.erkantokatli.com erkantokatli@outlook.com FİNANSAL MUHASEBE [BAŞLANGIÇ DÜZEYİ] 5 FİŞ-SMMM-FATURA-İRSALİYE www.erkantokatli.com erkantokatli@outlook.com A PERAKENDE SATIŞ BELGELERİ 3 A-PERAKENDE SATIŞ BELGELERİ YAZARKASA KULLANIMI Yazar kasa, satılan

Detaylı

B2B Portal - Eğitim Dökümanı

B2B Portal - Eğitim Dökümanı B2B Portal - Eğitim Dökümanı Giriş Ekranı; http://www.sirius.info.tr/ ya da http://b2b.sirius.info.tr/ adresinden, verilen kullanıcı adı ve şifre ile giriş yapılır. Şifre Değiştirme; Şifre değişiklik işlemleri

Detaylı

SYS Version 1.0.1 Satış Yönetim Sistemi

SYS Version 1.0.1 Satış Yönetim Sistemi SYS Version 1.0.1 Satış Yönetim Sistemi 1. Genel Bakış Değişen rekabet ortamı ve farklılaşan müşteri beklentileri, bayi ağlarının kompleks ve yönetiminin zor olması satış süreçlerini oldukça farklı bir

Detaylı

Bilgisayarlı Muhasebe 6. Hafta

Bilgisayarlı Muhasebe 6. Hafta Bilgisayarlı Muhasebe 6. Hafta ÖĞR. GÖR. COŞKUN ALİYAZICIOĞLU TRABZON ÜNİVERSİTESİ - BEŞİKDÜZÜ MESLEK YÜKSEKOKULU AĞUSTOS 2018 2 Faturaların Kaydedilmesi: AÇIK MAL ALIŞI (SATICIYA BORÇLU OLMAK) AÇIK (VERESİYE)

Detaylı

KAYA 1 DÖNEN VARLIKLAR 10 HAZIR DEĞERLER

KAYA 1 DÖNEN VARLIKLAR 10 HAZIR DEĞERLER 1 DÖNEN VARLIKLAR 10 HAZIR DEĞERLER Hazır değerler işletmenin kasasındaki nakit paraları, elinde bulanan çekleri ve bankadaki ticari mevduatlar ile hazır değer niteliğinde kullanılan diğer varlıklardan

Detaylı

AKINSOFT WOLVOX Mobil Satış PDA

AKINSOFT WOLVOX Mobil Satış PDA AKINSOFT Yardım Dosyası Doküman Versiyon : 1.01.01 Tarih : 23.12.2010 Sayfa-1 1- ÇALIŞMA ŞEKLİ HAKKINDA KISA BİLGİ AKINSOFT WOLVOX Mobil Satış programı sayesinde, aktif saha çalışmalarında pazarlamacılarınız;

Detaylı

BANKACILIK HİZMET ÜCRET ve MASRAFLARI Tahsilat Ücret Adı

BANKACILIK HİZMET ÜCRET ve MASRAFLARI Tahsilat Ücret Adı ÇEK - SENET İŞLEM ATM BANKA DIŞI ÖDEME VE TAHSİLAT BİLGİLENDİRME VE HABERLEŞME SERVİS ÇEK SENET (1) ATM Bilgi Fişi Ücreti (kredi kartına ilişkin dönem içi işlem,sonraki dönem taksit 0 0 0,90 planı, hesap

Detaylı

Çek-Senet Modülü Dizayn. Dökümanı. Turquaz Muhasebe. Versiyon 0.2. Önsel Armağan. 15 Eylül 04

Çek-Senet Modülü Dizayn. Dökümanı. Turquaz Muhasebe. Versiyon 0.2. Önsel Armağan. 15 Eylül 04 Çek-Senet Modülü Dizayn Dökümanı Turquaz Muhasebe Versiyon 0.2 Önsel Armağan 15 Eylül 04 Turquaz Muhasebe, Çek-Senet Modülü Dizayn Dökümanı Sayfa 2 İçindekiler İÇİNDEKİLER 2 GEÇMİŞ DEĞİŞİKLİKLER 3 1. GİRİŞ

Detaylı

Güvenilir ve dinamik yapısıyla her zaman yanınızda

Güvenilir ve dinamik yapısıyla her zaman yanınızda Güvenilir ve dinamik yapısıyla her zaman yanınızda Modüller STOK YÖNETİMİ DEPO YÖNETİMİ CARI HESAP YÖNETİMİ KASA YÖNETİMİ BANKA YÖNETİMİ SATIŞ PAZARLAMA SATINALMA E-TİCARET SİSTEMİ ve YÖNETİMİ MOBİL SATIŞ

Detaylı

1.4 Kayıt Numaralama Şablonlarında Karakter Sayısı Limitini Belirleme. 4

1.4 Kayıt Numaralama Şablonlarında Karakter Sayısı Limitini Belirleme. 4 23 Kasım 2009 da üretime yüklenecek olan Unity2 Ek Özellik Paketi 2, 1.90 versiyonu ile kullanıma sunu Unity2 Ek Özellik Paket İç Unity2 EK ÖZELLİK PAKETİ. 1 2 1 Teknolojik Yenilikler 3 1.1 Uyarlanabilir

Detaylı

G.M.K. Bulvarı No: 71 Maltepe / Ankara

G.M.K. Bulvarı No: 71 Maltepe / Ankara 2016/2 DÖNEM SERBEST MUHASEBESİ MALİ MÜŞAVİRLİK SINAVI FİNANSAL MUHASEBE SORULARI 28 Ağustos 2016 Cumartesi Soru: X A.Ş. nin 2015/3. Geçici vergi dönemi hesaplarının bakiyeleri aşağıdaki gibidir. HESAPLAR

Detaylı

EK:1 Türk Ekonomi Bankası A.Ş. Bireysel Müşteri Sözleşmesi Masraf, Komisyon ve Ücret Listesi* İŞLEM ÜCRETİ/ ORANI

EK:1 Türk Ekonomi Bankası A.Ş. Bireysel Müşteri Sözleşmesi Masraf, Komisyon ve Ücret Listesi* İŞLEM ÜCRETİ/ ORANI EK:1 Türk Ekonomi Bankası A.Ş. Bireysel Müşteri Sözleşmesi Masraf, Komisyon ve Ücret Listesi* İŞLEM ÜCRETİ/ ORANI MİNİMUM MAKSİMUM PARA AKTARMA İŞLEMLERİ HAVALE (TL) Hesaptan Hesaba Havale Komisyonu 25

Detaylı

HAZIR DEĞERLERİN DÖNEM SONU UYGULAMASI:

HAZIR DEĞERLERİN DÖNEM SONU UYGULAMASI: HAZIR DEĞERLERİN DÖNEM SONU UYGULAMASI: KASA HESABI Türk Lirasının Değerleme ve Envanteri: Örnek 1: İşletmenin yapılan sayımında işletmenin kasasında 7500,- TL bulunmasına rağmen kasa hesabının kalanı

Detaylı

FATURA MODÜLÜ ÖRNEK UYGULAMALARI. https://hakanyucak.wordpress.com/bilgisayarli-muhasebe-3/eta-sql/eta-sql-ornek-uygulamalar/

FATURA MODÜLÜ ÖRNEK UYGULAMALARI. https://hakanyucak.wordpress.com/bilgisayarli-muhasebe-3/eta-sql/eta-sql-ornek-uygulamalar/ FATURA MODÜLÜ ÖRNEK UYGULAMALARI https://hakanyucak.wordpress.com/bilgisayarli-muhasebe-3/eta-sql/eta-sql-ornek-uygulamalar/ 1 FATURA MODÜLÜ DERS NOTU-1 FATURA ARAŞTIRMA SORULARI 1- Faturayı kim düzenler?

Detaylı

509 Özel + 2715 Kamu kuruluşu e-fatura sistemine kayıtlı. ve hızla artıyor!

509 Özel + 2715 Kamu kuruluşu e-fatura sistemine kayıtlı. ve hızla artıyor! GİB e-fatura Uygulaması 509 Özel + 2715 Kamu kuruluşu e-fatura sistemine kayıtlı. ve hızla artıyor! 397 Sıra No'lu Vergi Usul Kanunu Genel Tebliğin yayımı ile birlikte Elektronik Fatura Uygulaması hizmete

Detaylı

LKS2. Sabit Kıymetler

LKS2. Sabit Kıymetler LKS2 Sabit Kıymetler LOGO Ocak 2007 içindekiler Sabit Kıymetler...3 Sabit Kıymet Kartları...3 Sabit Kıymet Bilgileri...4 Sabit Kıymet Kayıt Bilgileri...6 Amortisman ve Değerleme Tabloları...7 Başlangıç

Detaylı