Teknik Özellikler. / Yard mc Malzemeler Uygulama Talimatlar

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Teknik Özellikler. / Yard mc Malzemeler Uygulama Talimatlar"

Transkript

1 Astar Uygulama Talimat, Yüzey Haz rl > Uygulama yap lacak yüzeyler, aderans düflürücü toz, kir ve ya dan ar nd r lmal, eski ve kabarm fl boya tabakalar ndan tümüyle temizlenerek kuru ve sa lam hale getirilmelidir. > Gerekiyorsa, yüzeydeki çatlaklar, doldurulmal ve yüzey düzeltilmelidir. Uygulama > Üni-Astar, hacimde 1/1 oran nda su seyreltip, iyice kar flt r ld ktan sonra, f rça, rulo veya püskürtme sistemi ile yüzeye uygulan r. > Üni-Astar' n seyreltilme oran hacimce 1/2-1/3 olmal d r. > Üni-Astar uygulamas ndan 24 saat sonra son kat kaplama malzemesi uygulamas na geçilmelidir. Uygulamada Dikkat Edilecek Hususlar > Kullan mdan önce, orijinal ambalaj nda, homojen hale getirilene kadar kar flt r lmal d r. > Uygulama s ras nda ve bunu takip eden 24 saat boyunca ortam n ve uygulama yap lacak yüzeyin s cakl, minimum +5 ºC olmal ve yüzey ya fl almamal d r. > Çok s cak havalarda, direkt günefl alt nda, kuvvetli rüzgar, sis, yüksek ba l nem veya ya mur beklentisi olan havalarda uygulama yap lmamal d r. Afl r s cak yüzeyler, uygulama öncesi nemlendirilmelidir. > Çocuklar n ulaflabilece i yerlerden uzak tutunuz. > Göz ve deri ile temas halinde hemen bol su ile durulay n z. > A z s k kapat lm fl kapta saklay n z. GraniTech Uygulama Talimat, Yüzey Haz rl > Uygulama yap lacak yüzeyde bozukluklar varsa TamirArt veya Mastar 10 ile düzeltiniz. Uygulama > 25 kg. toz harc 5,5-6 lt. su üzerine yavaflça boflaltarak topak kalmay ncaya kadar kar flt r n z > Harc, olgunlaflmas için 5-10 dakika dinlendiriniz, uygulamaya bafllamadan > Harc, yüzeye yayarak karo ebad na uygun diflli bir tarakl malayla taraklay n z. > Büyük ebatl kaplama malzemelerinin uygulanmas nda, kombine yap flt rma yönteminin kullan lmas tavsiye edilir. > Karolar, 20 dakika içerisinde taraklanan harç üzerine yap flt r n z. > Haz rlanan harc, 3 saat içerisinde tüketiniz. > Kullan m süresi geçmifl veya kabuklaflm fl harc at n z. > Derz doldurma ifllemini, duvarda 24 saat, yerde 2 gün sonra yap n z.

2 RapiTech Uygulama Talimat > Uygulama yap lacak yüzeyde bozukluklar varsa TamirArt ile düzeltiniz. > 25 kg. toz harc, 6-7 lt. su üzerine yavaflça boflaltarak topak > Harc, olgunlaflmas için 5 dakika dinlendiriniz, uygulamaya bafllamadan > Harc, yüzeye yayarak karo ebad na uygun diflli bir tarakl malayla taraklay n z. > Karolar, 15 dakika içerisinde taraklanan harç üzerine yap flt r n z. (H zl priz alan bir ürün oldu unu dikkate alarak yeteri kadar alana taraklay n z.) > Haz rlanan harc, 45 dakika içerisinde tüketiniz. > Kullan m süresi geçmifl veya kabuklaflm fl harc at n z. > Derz doldurma ifllemine 3 saat sonra geçebilirsiniz. Derz dolgu olarak FugaFlex i kullan n z. 1 gün içinde mekan n z kullan ma açabilirsiniz. > Seramik üzerine seramik uygulamalar nda ayr ca 40x40 cm. ve daha büyük ebatl kaplama malzemelerinin uygulamalar nda, kombine yap flt rma yönteminin kullan lmas tavsiye edilir. TechnoMax 30 Uygulama Talimat > Yüzeyi yap flmay önleyecek kal nt lardan ar nd r n z. > Uygulama yap lacak yüzeyde bozukluklar varsa TamirArt ile düzeltiniz. > 4.25 kg. toz harc s v bileflen üzerine yavaflça boflaltarak topak > Harc olgunlaflmas için 5 dakika dinlendiriniz, uygulamaya bafllamadan > Harc yüzeye yayarak karo ebad na uygun diflli bir tarakl malayla taraklay n z. Kombine yap flt rma yöntemini kullan n z. > Normal hava koflullar nda (20ºC s cakl k, % nem) karolar 20 dakika içerisinde taraklanan harç üzerine yap flt r n z. (D fl cephede s cakl k, nem ve rüzgar gibi faktörler nedeniyle yap flt rma süresi 10 dakikaya kadar düflebilir.)

3 FugaFlex Uygulama Talimat > Derz aralar n tutunmay önleyecek kal nt lardan ar nd r n z ve nemlendiriniz. > 20 kg. toz harc, 6-6, 6 litre su üzerine yavaflça boflaltarak topak > Harc olgunlaflmas için 5 dakika dinlendiriniz, uygulamaya bafllamadan > Harc yüzeye yayarak lastik mala ile derz aral klar na çapraz hareketlerle doldurunuz ve fazlal klar s y rarak al n z. > dakika kadar sonra nemli bir süngerle yüzeyi temizleyiniz. (D fl cephede s cakl k, nem ve rüzgar gibi faktörler nedeniyle bu süre 5-10 dakikaya kadar düflebilir). > Yüzeyi kuruduktan sonra kuru bezle temizleyerek, parlat n z. > Haz rlanan harc 1 saat içerisinde tüketiniz. Kullan m süresi geçmifl harc at n z. > Toz harca kat lacak su oran na dikkat ediniz, flerbet fleklinde uygulamadan kaç n n z. > Derz uygulamas ndan 6-12 saat sonra mekan kullan ma aç labilir. > Kraft torbal ürünü en fazla 10 kat istifle kuru ortamda depolay n z. SeraCare Uygulama Talimat > SeraCare Yüzey Koruyucu malzemesini su ile seyreltmeden hep ayn yönde, fazla bast rmadan (sadece f rça a rl ile) düz bir k l f rça veya sünger ile her yere eflit miktarda sürünüz ve kurumaya b rak n z. > ki kat uygulamalarda katlar aras nda 24 saat beklenmelidir. > Uygulama yap lan yüzey 24 saat sonra kullan ma al n r. > Dikey tu la yüzeylere püskürterek uygulay n z. > Uygulama yap lan yüzeyin y pranma durumuna ba l olarak 2 y lda 1-2 kez uygulamay tekrarlay n z. Her tekrar uygulamada yüzeyi, Kalekim SeraCare ürünlerinden uygun olanla temizleyiniz. Temizlenen yüzeyi bol su ile durulay p tamamen kuruduktan sonra SeraCare Yüzey Koruyucu'yu uygulay n z. > Derz doldurma iflleminden önce yap lacak uygulamalarda, ürünün derz boflluklar na bulaflmamas na dikkat ediniz.

4 TechnoPur Uygulama Talimat, Yüzey Haz rl > Yüzey temiz, kuru ve sa lam olmal d r. > Uygulama yap lacak yüzeydeki yap flmay azaltacak toz, kir ve ya varsa tümüyle temizleyiniz. > Yüzey bozukluklar varsa TamirArt veya Mastar 10 ile düzeltiniz. > Alttan s tmal sistemlerde s tma 10 gün önceden devreye girmifl olmal ve uygulama esnas nda kapat lmal d r. > 0.75 kg. B komponenti 6.25 kg. A komponenti ile homojen renk elde edilinceye kadar kar flt r n z. > Kar fl m yüzeye yayarak diflli bir tarakl malayla (4 x 4 x 4 mm) d fl ebatl taray n z. > 40 x 40 cm ve daha büyük ebatlarda kombine yap flt rma yöntemi ile uygulama yap n z. > Seramik veya parkeleri dakika içerisinde yüzeye yap flt r n z. > Haz rlanan kar fl m 1 saat içerisinde tüketiniz. > B komponenti 4,4' diizosiyanat içerir. Zararl d r. > Buhar n n solunmas ndan kaç n n z, kullan m esnas nda havaland rma yap n z. > Ürünün dile ve göze temas ndan kaç n n z. Temas halinde bol su ile y kay n z ve hemen doktora baflvurunuz. > Uygulamada koruyucu eldiven gözlük kullan n z. TechnoPur Solventsiz Poliüretan Yap flt r c Ürün Tan m > Solvent içermeyen çift komponentli poliüretan esasl çok amaçl yap flt r c. Uygulama Alanlar > Seramik, granit seramik, Kalesinterflex gibi kaplama malzemelerin beton, metal, ahflap yongal çimentolu levha, ahflap, alç panel gibi çeflitli yüzeylere yap flt r lmas nda, > Parke yap flt r lmas nda, > Alttan s tmal zemin uygulamalar nda. Ürün Özellikleri > Solvent içermez. > Yüksek esneklik. > Yüksek yap flma gücü. Teknik Özellikler (23ºC ve %50 ba l nem) Renk A komponenti / Aç k Sar B komponenti / Koyu Kahve Yo unluk A komponenti / 1.68 gr/cm 3 Kar fl m oran Kar fl m kullan m süresi Sertleflme süresi B komponenti / 1.23 gr/cm 3 A komponenti / 6.25 kg B komponenti / 0.75 kg dakika %80 sertleflme 24 saat %100 seretleflme 1 hafta Tüketim Yaklafl k 1,5-2 kg/m 2 Raf ömrü (4 x 4 x 4 mm difl ebatl tarak ile) 1 y l

5 TechnoBlock Uygulama Talimat, Yüzey Haz rl > Yap flt r c uygulanacak yüzeyi tozdan ar nd r n z. > E er zeminde bozukluklar varsa ilk s ra klasik harçla teraziye getirilerek örülür. Di er s ralar n örülmesinde bu ifllem gerekmez. > 25 kg. toz harc 8-9 lt. su üzerine yavaflça boflalt n z ve topak kalmayacak biçimde iyice kar flt r n z. (Kar fl m için düflük devirli mikser > Haz rlanan harc 10 dakika dinlendiriniz. Uygulamaya bafllamadan > Yap flt r c y bütün yüzeye ayn kal nl kta uygulay n z. > Örgü yap l rken yatay ve düfley derz b rak lmas na ve derzlerin en fazla 3 mm. olmas na özen gösteriniz ve derz aralar n n yap flt r c ile tamamen dolmas na dikkat ediniz. > Çal flma süresi yaklafl k dakikad r. > Haz rlanan harc, 6 saat içinde tüketiniz. Kullan m süresi geçen harc at n z, kesinlikle yeni haz rlanan taze harca kar flt rmay n z. Kalekim Astar Uygulama Talimat, Yüzey Haz rl > Zemini, yap flmay önleyecek kal nt lardan ar nd r n z. > Astar, kullan m öncesi çalkalay n z ve zemine rulo ya da f rça ile uygulay n z. > Ürünün kuruma süresi dakikad r. (Kurumadan üzerine uygulama yapmay n z.) > Alç gibi çok emici yüzeylerde 2 kat uygulay n z. > Ürüne herhangi bir katk katmay n z. zolatex Uygulama Talimat, Yüzey Haz rl > Uygulama yap lacak yüzeyde bozukluklar varsa TamirArt ile düzeltiniz. > Uygulamaya geçmeden yüzeyi slat n z veya daha iyi netice almak için Kalekim Astar kullan n z. > 20 kg. toz harc, 5 lt. s v bileflen üzerine yavaflça boflaltarak topak kalmayacak biçimde iyice kar flt r n z. (Kar fl m için düflük devirli mikser kullan lmas önerilir). > Harc, olgunlaflmas için 5 dakika dinlendiriniz, uygulamaya bafllamadan > Haz rlanan harc, rulo veya f rça ile zemine 2 kat olarak uygulay n z. Katlar aras nda s cakl a ba l olarak 5-6 saat kadar bekleyiniz. > Uygulama yap lan mekandaki köfle birleflim yerlerini ovallefltiriniz ve harc file ile takviye ediniz. > Haz rlanan harc, 3 saat içinde tüketiniz. Kullan m süresi geçmifl harc at n z.

6 > Uygulama yap lacak yüzeyi, günefl, ya mur ve tozdan 1 gün süreyle koruyunuz ve direkt günefl fl alt nda uygulama yapmay n z. > nce flekilde uygulanan bir ürün oldu undan üzerini flap, seramik gibi koruyucu bir kaplama malzeme ile kaplay n z. > Uygulama yap lan alanlar, kullan ma al nmadan ya da kaplamadan önce en az 3-7 gün bekleyiniz. > Toz harca kendi s v bilefleni d fl nda herhangi bir katk katmay n z. TamirArt 30 Uygulama Talimat, Yüzey Haz rl > Yüzeyin sa lam ve kürünü alm fl olmas na dikkat ediniz. > Uygulama öncesinde, yüzeyi nemlendiriniz ya da daha iyi sonuç almak için Kalekim Astar ile astarlay n z. > 25 kg. toz harc 5,5-5 lt. su üzerine yavaflça boflaltarak topak > Harc, olgunlaflmas için 5-10 dakika dinlendiriniz, uygulamaya bafllamadan > Zemindeki kopuk, çatlak, k r k bölgeleri mala ile iyice doldurunuz. > 5-30 mm. aras kal nl kta uygulanabilir. > Yüzeyi, nemli sünger ile perdahlay n z. > Haz rlanan harc 25 dakika içinde tüketiniz. Kullan m süresi geçmifl harc at n z. > Uygulama sonras, yüzeyin 24 saat içinde zaman zaman nemlendirilmesi önerilir. > Ürüne uygulama talimat nda belirtilmeyen herhangi bir katk katmay n z. KaleFoam Uygulama Talimat, Yüzey Haz rl > Zemini, toz, ya, kir ve gevflek parçalardan ar nd r n z ve çok az nemlendiriniz. > Tüpü, kez kuvvetlice çalkalay n z ve dozaj teti ini tüpe tak n z. > Tüpü ters çevirerek yaklafl k 45 lik aç ile s k n z. > Köpü ü, en alttan bafllayarak doldurunuz. S k lan köpü ün miktar n dozaj teti ine uygulanacak bas nçla ayarlay n z. Köpük, ilk s k ld hacmin 2,5 kat genleflece inden, boflluklar yeterince doldurunuz. > stenilmeyen yerlere bulaflan köpükleri, kurumadan poliüretan temizleyicisi veya aseton ile temizleyiniz. > yi havaland r lm fl yerlerde kullan n z. > Sertleflen köpük sadece mekanik yöntemle temizlenebilir. Çal fl rken eldiven kullan n z.

7 KalePolyMas Uygulama Talimat > Zemin, temiz, ya s z ve tozsuz olmal d r. > Kartuflu ya da sosisi tabancas na yerlefltiriniz. > Kartufl ucunu, uygulanacak yüzeyin gerektirdi i büyüklükte aç l olarak kesiniz ve s k n z. > Kürleflme sonras nda gerek duyulan onar mlar tekrar KalePolyMas ile yap labilir. > Uygulamadan hemen sonra sabunlu suya bat r lm fl spatula ya da benzeri bir aletle yüzeyi düzeltiniz. > Derz geniflli i 5-40 mm. ; derz derinli i 5-20 mm. aras nda olabilir. Uygulamada geniflli e uygun derz fitili kullan n z. > Genifllik/derinlik oran 2/1 olmal d r. > Temizlemeyi, uygulamadan hemen sonra white spirit ile yap n z. > Genel endüstriyel hijyen kurallar na uyunuz. Mastar 10 Uygulama Talimat, Yüzey Haz rl > Yüzeyin sa lam ve kürünü alm fl olmas na dikkat ediniz. > Yüzeyde k r k ve oyuk bölgeler varsa TamirArt ile onar n z. > Emicili e veya pürüzsüzlü e karfl direnci artt rmak için yüzeyi mutlaka Kalekim Astar ile astarlay n z. > 25 kg. toz harc, 6-6,5 lt. su üzerine yavaflça boflaltarak, topak ve hava kabarc kalmayana kadar kar flt r n z. (Kar fl m için düflük devirli mikser > Haz rlanan ak c k vamdaki harc, yüzeye boflalt n z. Uygulama esnas nda, ürünün içinde, hava kabarc kalmamas ve yay lma iflleminin kolaylaflmas için kirpi rulo kullan n z, gerekirse çelik mala ile yer yer düzeltmeler yap n z. > Haz rlanan harc, 20 dakikada tüketiniz. Kullan m süresi geçmifl harc at n z. > Uygulama s ras nda zemini, rüzgardan ve do rudan güneflin etkisinden koruyunuz. > Uyguland ktan 6 saat sonra üzerinde yürünebilir, 24 saat sonra, üzerine hal, PVC, parke, seramik gibi malzemeler kaplanabilir. > Ürüne, uygulama talimat nda belirtilmeyen herhangi bir katk katmay n z.

Zemin Uygulamalar. / Yap flt rma Uygulamalar

Zemin Uygulamalar. / Yap flt rma Uygulamalar Genel uygulama Kaplama Yüzeyinin Haz rlanmas Yüzeyde, sa lam ve düzgün bir yüzey elde etmek için en az 250-300 dozlu (Konutlar n iç mekanlar nda) ortalama 2-6 cm kal nl nda tesviye betonu olmal d r. Tesviye

Detaylı

ç Mekan Duvar ve Zemin Sistemleri / Yap flt rma Uygulamalar / Seramik Kapl Yüzeyler Üzeri Yap flt rma Sistemi

ç Mekan Duvar ve Zemin Sistemleri / Yap flt rma Uygulamalar / Seramik Kapl Yüzeyler Üzeri Yap flt rma Sistemi Mevcut Karolar n Kalesinterflex ile Yenilenmesi ki farkl yöntem uygulanabilir. Birincisi mevcut eski duvar seramiklerin kaplama yüzeyinden tamamen sökülmesi, ikincisi ise sökme ifllemi yapmadan bir tak

Detaylı

Alsecco D fl ve ç Cephe S valar

Alsecco D fl ve ç Cephe S valar Alsecco D fl ve ç Cephe S valar Ürün Bilgileri Alsecco haz r s va bir Ytong ürünüdür. Haz r S va ED1 Haz r S va-ed1 Mineral esasl duvarlar için hafif d fl cephe s vas Kullan m Alanlar DIN 18550 MG Plc

Detaylı

Yapıştırıcılar Yüzey Hazırlık Malzemeleri

Yapıştırıcılar Yüzey Hazırlık Malzemeleri Kalekim Yüzey Hazırlık Malzemeleri 73 Yapıştırıcılar Yüzey Hazırlık Malzemeleri TamirArt 5-30 Mastar 10 Kalekim Astar Kalekim Dolgulu Astar İzoLine Astar 74 Kalekim Yüzey Hazırlık Malzemeleri 4001 TamirArt

Detaylı

Yapıştırıcılar KALEKİM KALEKİMBEYAZ TECHNOFLEX GRANİTECH PROFESYONEL TECHNOBLOCK TECHNOMAX 30 RAPİTECH TECHNOPOOL TECHNOFULL TECHNOLIGHT

Yapıştırıcılar KALEKİM KALEKİMBEYAZ TECHNOFLEX GRANİTECH PROFESYONEL TECHNOBLOCK TECHNOMAX 30 RAPİTECH TECHNOPOOL TECHNOFULL TECHNOLIGHT Kalekim Yapıştırıcılar 17 Yapıştırıcılar KALEKİM KALEKİMBEYAZ TECHNOFLEX GRANİTECH PROFESYONEL TECHNOBLOCK TECHNOMAX 30 RAPİTECH TECHNOPOOL TECHNOFULL TECHNOLIGHT KALEKİMTOZUMAZ SUPERTECH TECHNOPUR 18

Detaylı

D fl Cephe Sistemleri. Yap flt rma Uygulamalar / Mantolama Üzeri Yap flt rma Sistemi

D fl Cephe Sistemleri. Yap flt rma Uygulamalar / Mantolama Üzeri Yap flt rma Sistemi Levhalar direkt tu la duvar üzerine döflenmemelidir. Döflendi i takdirde dübel pimi çak ld nda dübel içinde fliflip tutunabilece i bir yer bulamayaca için tu lan n içinde serbest olarak flifler ve serbest

Detaylı

Yapıştırıcılar. Kalekim. KalekimBeyaz. Fayser. TechnoFlex. GraniTech. TechnoBlock. TechnoMax 30. RapiTech. TechnoPool. TechnoFull.

Yapıştırıcılar. Kalekim. KalekimBeyaz. Fayser. TechnoFlex. GraniTech. TechnoBlock. TechnoMax 30. RapiTech. TechnoPool. TechnoFull. Kalekim Yapıştırıcılar 13 Yapıştırıcılar Kalekim KalekimBeyaz Fayser TechnoFlex GraniTech TechnoBlock TechnoMax 30 RapiTech TechnoPool TechnoFull NanoLight KalekimTozumaz Praticer SuperTech TechnoBond

Detaylı

DÖfiEMELERDE ISI YALITIMI

DÖfiEMELERDE ISI YALITIMI TOPRA A BASAN DÖfiEME DETAYLARI ARAKAT DÖfiEME DETAYI 1- Döfleme kaplamas 2- fiap 3- Bir kat serbest su yal t m örtüsü (XPS kullan l rsa ay r c keçe tabakas ) 4- Is yal t m 5- Su yal t m örtüsü 6- Grobeton

Detaylı

IZOCAM-EXPNDE-PLSTRN.FH11 4/8/10 10:12 AM Page 1 C M Y CM MY CY CMY K MANTO ZOPOR PLUS Composite

IZOCAM-EXPNDE-PLSTRN.FH11 4/8/10 10:12 AM Page 1 C M Y CM MY CY CMY K MANTO ZOPOR PLUS Composite MANTO ZOPOR PLUS (10 de) 0,030 0,039 Is iletkenlik de erine ba l olarak zocam zopor ürünleri 035 ve 040 s iletkenlik gruplar ndad r. Güneflin mor ötesi fl nlar na (UV) karfl hassast r. Do rudan günefl

Detaylı

EKG YAPI GRUP KURULUfiUDUR.

EKG YAPI GRUP KURULUfiUDUR. EKG YAPI GRUP KURULUfiUDUR. Ocak 2017 SILVERCEMENT YAPIfiTIRICI SC10 Polistren Levha Yap flt r c s Polistren levha, poliüretan levha, izolasyon vb. malzemelerin yap flt r lmas nda kullan lmak üzere haz

Detaylı

ç Mekan Duvar ve Zemin Sistemleri / Mekanik Uygulama / Fugal Sistem Sistem Bilgileri:

ç Mekan Duvar ve Zemin Sistemleri / Mekanik Uygulama / Fugal Sistem Sistem Bilgileri: / Fugal Sistem Sistem Bilgileri: Kalesinterflex Kompozit Cephe Kaplamas Görünen yüzeyi 500 x 3000 x 3 mm ve alt ebatlar olan Kalesinterflex, arka yüzeyi fiber elyaf file ve özel epoksi reçine ile lamine

Detaylı

Yüzey Temizlik ve Bakım Malzemeleri

Yüzey Temizlik ve Bakım Malzemeleri Kalekim Yüzey Temizlik ve Bakım Malzemeleri 109 Yüzey Temizlik ve Bakım Malzemeleri SERACARE Çimento Sökücü SERACARE Leke Çıkartıcı SERACARE Derz Temizleyici SERACARE Yüzey Koruyucu 110 Kalekim Yüzey Temizlik

Detaylı

Sizin Yapı Kimyasalınız...

Sizin Yapı Kimyasalınız... Sizin Yapı Kimyasalınız... Sizin Yapı Kimyasalınız... Seramik Yapıştırıcıları Derz Dolguları Mantolama Levha Yapıştırıcıları Mantolama Levha Sıvaları Dekoratif Kaplamalar Yapı Kimyasalında Ekonomik Ürünler...

Detaylı

ALÇI DEKORASYON VE KARTONPİYER

ALÇI DEKORASYON VE KARTONPİYER ALÇI DEKORASYON VE KARTONPİYER Aşağıdaki soruları dikkatlice okuyunuz ve doğru seçeneği işaretleyiniz. 1. Aşağıdakilerden hangisi alçı dekorasyon ve kartonpiyer yapma araçlarından biri değildir? A) Mala

Detaylı

Yüzey Temizlik ve Bakım Malzemeleri

Yüzey Temizlik ve Bakım Malzemeleri Kalekim Yüzey Temizlik ve Bakım Malzemeleri 91 Yapıştırıcılar Yüzey Temizlik ve Bakım Malzemeleri SeraCare Çimento Sökücü SeraCare Leke Çıkartıcı SeraCare Yüzey Koruyucu 92 Kalekim Yüzey Temizlik ve Bakım

Detaylı

Yapıştırıcılar Mastikler ve Köpükler

Yapıştırıcılar Mastikler ve Köpükler Kalekim Mastikler ve Köpükler 85 Yapıştırıcılar Mastikler ve Köpükler KaleMastik KaleSilikon KalePolyMas KaleFoam 86 Kalekim Mastikler ve Köpükler 8001 KaleMastik Akrilik Mastik Tek bileşenli, kolay uygulanan,

Detaylı

KAL TE BELGELER M Z KAL TE BELGELER M Z KAL TE BELGELER M Z KAL TE BELGELER M Z KAL TE BELGELER M Z NDEX ISI YALITIM S STEMLER Plastos Yap Flex Plastos Yap Plastos SV Flex Plastos SV Plastos Deco Flex

Detaylı

ÜRÜN TANIMI; arasında olmalıdır.! Derz uygulaması yapıştırma işleminden bir gün sonra yapılmalıdır.!

ÜRÜN TANIMI; arasında olmalıdır.! Derz uygulaması yapıştırma işleminden bir gün sonra yapılmalıdır.! ÜRÜN TANIMI; Granülometrik karbonat tozu, portlant çimentosu ve çeşitli polimer katkılar ( yapışma, esneklik, suya karşı direnç ve aşırı soğuk ve sıcağa dayanmı arttıran ) birleşiminden oluşan, seramik,

Detaylı

HYPERDESMO -815. Su Yalıtımı ve Koruma İçin Geliştirilmiş Kolay Uygulanan Poliüretan Esaslı Likit Membran

HYPERDESMO -815. Su Yalıtımı ve Koruma İçin Geliştirilmiş Kolay Uygulanan Poliüretan Esaslı Likit Membran Sayfa 1/5 Su Yalıtımı ve Koruma İçin Geliştirilmiş Kolay Uygulanan Poliüretan Esaslı Likit Membran ÜRÜN TANIMI, tek komponentli, düşük viskoziteli poliüretan esaslı likit su yalıtım ve koruma malzemesidir.

Detaylı

UCRETE DP UYGULAMA YÖNTEMİ

UCRETE DP UYGULAMA YÖNTEMİ TANIMI UCRETE DP, poliüretan esaslı reçinelerin özel katkı ve kimyasallar ile modifikasyonu sonucu elde edilen, reçinelere özel dolgu ilavesi ile oluşturulan, ıslak ve kuru ortamlarda kullanılmak için

Detaylı

Teknik Bilgi Föyü. Baumit MVR Uni. Beyaz Çimentolu ve Perlitli El Sıvası. Ürün El ile uygulanan, fabrikada karışımı hazır kuru sıva harcı.

Teknik Bilgi Föyü. Baumit MVR Uni. Beyaz Çimentolu ve Perlitli El Sıvası. Ürün El ile uygulanan, fabrikada karışımı hazır kuru sıva harcı. Baumit MVR Uni Beyaz Çimentolu ve Perlitli El Sıvası Ürün El ile uygulanan, fabrikada karışımı hazır kuru sıva harcı. Bileşimi Kalsiyum hidrat, beyaz çimento, kum, katkı maddeleri. Kullanım Alanları Yaygın

Detaylı

FW 2K FW 2K. Çimento ve akrilik esaslı 20 kg. toz + 10 kg. akrilik sıvı bağlayıcıdan oluşan süper elastik su yalıtım malzemesidir.

FW 2K FW 2K. Çimento ve akrilik esaslı 20 kg. toz + 10 kg. akrilik sıvı bağlayıcıdan oluşan süper elastik su yalıtım malzemesidir. İKİ BİLEŞENLİ ÇİMENTO + AKRİLİK ESASLI SÜPER ELASTİK SU YALITIM ÜRÜNÜ Çimento ve akrilik esaslı 20 kg. toz + 10 kg. akrilik sıvı bağlayıcıdan oluşan süper elastik su yalıtım malzemesidir. KULLANIM ALANLARI

Detaylı

KALEKİM FİYAT LİSTESİ

KALEKİM FİYAT LİSTESİ Stok Kodu 2018-1 KALEKİM FİYAT LİSTESİ Ürün Adı Ürün Kodu Ambalaj Miktarı Birim fiyat Ambalaj Fiyatı Yapıştırıcılar 600000051 2 Kalekim - Seramik Yapıştırma Harcı (Gri) C1TE 1051 5 kg 1,72 8,60 600000251

Detaylı

Seramik Uygulama Bilgileri

Seramik Uygulama Bilgileri 16 Kalekim Yapıştırıcılar Seramik Uygulama Bilgileri Seramik kaplamanın uzun ömürlü ve sağlıklı olabilmesi için yüzeyin iyi incelenmesi ve gerekli iyileştirmelerin yapılması çok önemli bir unsurdur. Gerekli

Detaylı

Dış Cephe Isı Yalıtım Sistemleri

Dış Cephe Isı Yalıtım Sistemleri Dış Cephe Isı Yalıtım Sistemleri DIŞ CEPHE ISI YALITIM SİSTEMLERİ VitrA Therm ile d fl cephelerde s tma ve so utma maliyetlerini %40-60 azaltan, uzun ömürlü, çevreci ve dekoratif çözümler sa lan yor. VitrA

Detaylı

KALEKİM FİYAT LİSTESİ. Ambalaj Miktarı

KALEKİM FİYAT LİSTESİ. Ambalaj Miktarı 2017-1 KALEKİM FİYAT LİSTESİ Stok Kodu Ürün Adı Ambalaj Miktarı Birim fiyat Ambalaj Fiyatı Yapıştırıcılar 600000051 2 Kalekim - Seramik Yapıştırma Harcı (Gri) C1TE 5 kg 1,58 7,90 600000251 2 Kalekim -

Detaylı

Seramik için. pratik bak m ve döfleme önerileri. alfabesi 48

Seramik için. pratik bak m ve döfleme önerileri. alfabesi 48 Seramik in alfabesi 48 Tablo II de görüldü ü gibi ortalama toplam maliyet, ürün maliyeti ve döfleme maliyeti dikkate al narak yap lan maliyet hesab ndan çok daha farkl sonuçlar ortaya ç km flt r. Geçici

Detaylı

YÜZEY HAZIRLIK ÜRÜNLERİ ABS T05 ABS T30 ABS SA12 ABS BBA. www.absalci.com.tr

YÜZEY HAZIRLIK ÜRÜNLERİ ABS T05 ABS T30 ABS SA12 ABS BBA. www.absalci.com.tr YÜZEY HAZIRLIK ÜRÜNLERİ ABS T05 ABS T30 ABS SA12 ABS BBA www.absalci.com.tr YÜZEY HAZIRLIK ÜRÜNLERİ ABS T05 TAMİR HARCI İNCE ABS T30 TAMİR HARCI KALIN ABS SA12 ASTAR ABS BRÜT BETON ASTARI ABS T05 TAMİR

Detaylı

Is Büzüflmeli Ürünler 3

Is Büzüflmeli Ürünler 3 Is Büzüflmeli Ürünler 3 3.1 CTW-602 2:1 Is ile Daralan Makaron...20 3.2 HSR 2:1 Renkli Is ile Daralan Makaron...21 3.3 MDT-A Is ile Daralan Yap flkanl Hortum...22 3.4 HDT-A Is le Daralan Yap flkanl Hortum...23

Detaylı

MasterFlow 916 AN. Polyester Esaslı, Ankraj Harcı. Tanımı

MasterFlow 916 AN. Polyester Esaslı, Ankraj Harcı. Tanımı Polyester Esaslı, Ankraj Harcı Tanımı MasterFlow 916 AN, polyester esaslı, iki bileșenli, özel bir tabanca ile kolaylıkla uygulanan, macun kıvamında ankraj ve montaj malzemesidir. Test & Standartlar n

Detaylı

İÇİNDEKİLER DAYSONFAST

İÇİNDEKİLER DAYSONFAST DAYSONFAST İÇİNDEKİLER DAYSONFAST Nedir? 4 DAYSONFAST Kullanım Alanları 5 DAYSONFAST Fayda ve avantajları 8 DAYSONFAST Teknik Özellikler 9 DAYSONFAST Genel Talimatlar 10 DAYSONFAST Kullanma Talimatı 11

Detaylı

ÜRÜNLER NivoTech 105 NivoTech 110 Taným Kendinden Yayýlan Þap Kendinden Yayýlan Þap Kullanýldýðý Yerler Ýç mekanlarda, Zemini ince katman halinde seviyelendirmede. Ýç mekanlarda, Zemini ince katman halinde

Detaylı

YAPILARDA DERZLER VE SIZDIRMAZLIK MALZEMELERİ

YAPILARDA DERZLER VE SIZDIRMAZLIK MALZEMELERİ YAPILARDA DERZLER VE SIZDIRMAZLIK MALZEMELERİ Genel: Derz sözcüğü bir sistemi oluşturan parçaların birleştirildiği, yapıştırıldığı çizgi şeklindeki bölümleri tanımlar. Derzler dar ya da geniş, yatay ya

Detaylı

KALEKİM FİYAT LİSTESİ. Ürün Kodu

KALEKİM FİYAT LİSTESİ. Ürün Kodu 2016-1 KALEKİM FİYAT LİSTESİ Stok Kodu Ürün Adı Ürün Kodu Ambalaj Miktarı Ambalaj Fiyatı Birim Fiyat Yapıştırıcılar 600000051 2 Kalekim - Seramik Yapıştırma Harcı (Gri) C1TE 1051 5 kg 7,50 1,50 600000251

Detaylı

Alsecco Hafif D fl Cephe S valar

Alsecco Hafif D fl Cephe S valar Alsecco Hafif D fl Cephe S valar Mineral Esasl Malzemelerle Oluflturulmufl Yap lar çin Alsecco Ürünleri Alsecco haz r s va bir Ytong ürünüdür. 2 Mineral Esasl Yüzeyler için alsecco Ürünleri Yap larda Komple

Detaylı

TEKNİK BİLGİ FÖYÜ. -Tüm yapılarda, mantolama işlemlerinde polistren levhaları (XPS, EPS) yapıştırmada kullanılır.

TEKNİK BİLGİ FÖYÜ. -Tüm yapılarda, mantolama işlemlerinde polistren levhaları (XPS, EPS) yapıştırmada kullanılır. ISI YALITIM LEVHA YAPIŞTIRICISI/3333 Tanımı Isı yalıtım levhaları için, çimento esaslı yapıştırma harcı Uygulama alanı -Tüm yapılarda, mantolama işlemlerinde polistren levhaları (XPS, EPS) yapıştırmada

Detaylı

KUDOS. Laboratuvar Cihazları. 195 www.sahinlerkimya.com Tel: (0212) 659 54 00 pbx ULTRASON K SU BANYOLARI

KUDOS. Laboratuvar Cihazları. 195 www.sahinlerkimya.com Tel: (0212) 659 54 00 pbx ULTRASON K SU BANYOLARI Laboratuvar Cihazları ULTRASON K SU BANYOLARI en yüksek kalite ultrasonic temizleyicileri dünya çap na sunmaktan gurur duyar. Ultrasonik teknoloji bir lider üreticisi olarak, Kudos yenilikçi ve patent

Detaylı

DEKORATİF DIŞ CEPHE SIVALARI

DEKORATİF DIŞ CEPHE SIVALARI 53 DEKORATİF DIŞ CEPHE SIVALARI Dekor Dekor Plus Grenart Grenart Midi Grenart Micro Renotex Renotex Plus Camsıva Drewa Mikro Drewa Minart 54 Kale Dekoratif Dış Cephe Sıvaları 5005 Dekor Çizgi Desenli Hazır

Detaylı

MasterFlow 920 AN (Eski Adı Masterflow 920 SF)

MasterFlow 920 AN (Eski Adı Masterflow 920 SF) TANIMI MasterFlow 920 AN, metakrilat esaslı, iki bileşenli, yüksek performanslı, stiren içermeyen, özel bir tabanca ile kolaylıkla uygulanan, macun kıvamında ankraj ve montaj malzemesidir. STANDARTLAR

Detaylı

AQUA BLOCKER Solvent içermez Bitüm içermez Silikon içermez Yüksek elastikiyet özelliðine sahiptir Ýþçilikten tasarruf saðlar Rulo ile rahatça sürülebilir 10 mm ye kadar çatlak köprüleme özelliði vardýr

Detaylı

Teknik Data Boydur M12 Ultra MMA Esaslı, Solventsiz, İki Bileşenli, Zemin Kaplama Veya Çabuk Tamirat Amacı İle Kullanılabilen Mortar:

Teknik Data Boydur M12 Ultra MMA Esaslı, Solventsiz, İki Bileşenli, Zemin Kaplama Veya Çabuk Tamirat Amacı İle Kullanılabilen Mortar: Teknik Data MMA Esaslı, Solventsiz, İki Bileşenli, Zemin Kaplama Veya Çabuk Tamirat Amacı İle Kullanılabilen Mortar: Tanım: İki bileşenli, MMA (Metilmetakrilat)esaslı, mekanik ve kimyasal etkilere, atmosfer

Detaylı

2-bileşenli epoksi esaslı renkli kaplama

2-bileşenli epoksi esaslı renkli kaplama Ürün Bilgi Föyü Düzenleme 16/10/2006 Identification no: 01 08 01 02 022 0 000001 Sikafloor -2430 2-bileşenli epoksi esaslı renkli kaplama Construction Ürün Tanımı Sikafloor -2430 solvent içeren, renkli,

Detaylı

Bitümento BT2K 600. Bitümento BT2K 600 İki bileşenli, esnek, su bazlı, elyaf takviyeli, çimento ve kauçuk bitüm esaslı su yalıtım malzemesi

Bitümento BT2K 600. Bitümento BT2K 600 İki bileşenli, esnek, su bazlı, elyaf takviyeli, çimento ve kauçuk bitüm esaslı su yalıtım malzemesi Bitümento BT2K 600 Bitümento BT2K 600 İki bileşenli, esnek, su bazlı, elyaf takviyeli, çimento ve kauçuk bitüm esaslı su yalıtım malzemesi Kullanım Yerleri Temel, perde duvar ve bodrum gibi zemin altı

Detaylı

Baumit MPI 25. Makine Sıvası. Ürün Đç mekanlarda kullanılan, fabrika karışımı kireç/çimento esaslı kuru hazır makine sıvasıdır.

Baumit MPI 25. Makine Sıvası. Ürün Đç mekanlarda kullanılan, fabrika karışımı kireç/çimento esaslı kuru hazır makine sıvasıdır. Baumit MPI 25 Makine Sıvası Ürün Đç mekanlarda kullanılan, fabrika karışımı kireç/çimento esaslı kuru hazır makine sıvasıdır. Bileşimi Kalsiyum hidrat, çimento, sıva kumu, perlit, katkı maddeleri. Özellikler

Detaylı

BT2K PU ELAST. Temel, perde duvar ve bodrum gibi toprak altı uygulamalarında, su ve nem geçirmezlik malzemesi olarak,

BT2K PU ELAST. Temel, perde duvar ve bodrum gibi toprak altı uygulamalarında, su ve nem geçirmezlik malzemesi olarak, BT2K PU ELAST Bitüm-Poliüretan Esaslı Çift Komponentli Su Yalıtım Malzemesi Ürün Tanımı Bitüm-Poliüretan esaslı, çift bileşenli, hızlı kürlenen, kalıcı ve yüksek esnekliğe sahip, soğuk uygulanan su yalıtım

Detaylı

YÜZEY HAZIRLAMA MALZEMELERİ

YÜZEY HAZIRLAMA MALZEMELERİ Kale Yüzey Hazırlama Malzemeleri 77 YÜZEY HAZIRLAMA MALZEMELERİ Üniastar Silastar Saten Alçı Astarı Macunart İnce Akrilik Macun Kalın Akrilik Macun Küf Temizleyici 78 Kale Yüzey Hazırlama Malzemeleri Yüzey

Detaylı

SERAMİK YAPIŞTIRICILARI VE DERZ DOLGULARI ABS A100 ABS A120 ABS A130 ABS A210 ABS B110 ABS B210W. www.absalci.com.tr

SERAMİK YAPIŞTIRICILARI VE DERZ DOLGULARI ABS A100 ABS A120 ABS A130 ABS A210 ABS B110 ABS B210W. www.absalci.com.tr SERAMİK YAPIŞTIRICILARI VE DERZ DOLGULARI ABS A100 ABS A120 ABS A130 ABS A210 ABS B110 ABS B210W www.absalci.com.tr SERAMİK YAPIŞTIRICILARI VE DERZ DOLGULARI ABS A100 SERAMİK YAPIŞTIRICISI ABS A120 SERAMİK

Detaylı

Herfley Daha Mükemmele Ulaflmak çin...

Herfley Daha Mükemmele Ulaflmak çin... Sista White TEQ Köpük * S zd rmaz - yal t r - doldurur - yap flt r r * Yüksek verim * Quatra 4 kat daha yo un köpük yap s * %20 - %50 s ve ses yal t m ve esnek * 10 kat kadar daha yüksek UV dayan ml *

Detaylı

KIRICI ve DELİCİ MATKAP MODEL RTM276 KULLANIM KLAVUZU

KIRICI ve DELİCİ MATKAP MODEL RTM276 KULLANIM KLAVUZU KIRICI ve DELİCİ MATKAP MODEL RTM276 KULLANIM KLAVUZU TEKNİK ÖZELLİKLER VOLTAJ GİRİŞ GÜCÜ DEVİR HIZI MAX. BETON DELME ÇAPI UÇ TİPİ 230V-50HZ 1700W 900-1900d/dk 50mm SDS MAX CİHAZIN ÜNİTELERİ 1. SDS UÇ

Detaylı

KALEKİM 2008-1 FİYAT LİSTESİ

KALEKİM 2008-1 FİYAT LİSTESİ KALEKİM 2008-1 FİYAT LİSTESİ Satış Adı Yapıştırıcılar 600000051 2 Kalekim Seramik Yapıştırma Harcı ( Gri ) 1025 5 0,92 4,60 600000251 2 Kalekim Seramik Yapıştırma Harcı ( Gri ) 1051 25 0,56 14,00 T603000251

Detaylı

Yüzey Hazırlık Malzemeleri

Yüzey Hazırlık Malzemeleri 85 Yüzey Hazırlık Malzemeleri TAMİRART 5 TAMİRART 30 TAMİRART W TAMİRART S40 MASTAR 10 GROUTART KALEKİM ASTAR KALEKİM DOLGULU ASTAR GYPSASTAR 86 Kalekim Yüzey Hazırlık Malzemeleri 4001 TAMİRART 5 İnce

Detaylı

Mardav EPSMANTO Is Yal t m Levhas - Gri EPS. D fltan duvar s yal t m uygulamalar nda kullan lan, karbon / grafit takviyeli EPS s yal t m levhas d r.

Mardav EPSMANTO Is Yal t m Levhas - Gri EPS. D fltan duvar s yal t m uygulamalar nda kullan lan, karbon / grafit takviyeli EPS s yal t m levhas d r. Mardav EPSMANTO Mantolama Sistemleri markas ile sunulan sistem bileflenleri, EPSMANTO Is Yal t m Levhas, EPSMANTO Yap flt rma ve S va harc, EPSMANTO Dübel, EPSMANTO Donat Filesi ve EPSMANTO Fileli Köfle

Detaylı

alsecco Hafif D fl Cephe S valar mineral esasl malzemelerle oluflturulmufl yap lar için alsecco ürünleri

alsecco Hafif D fl Cephe S valar mineral esasl malzemelerle oluflturulmufl yap lar için alsecco ürünleri alsecco Hafif D fl Cephe S valar mineral esasl malzemelerle oluflturulmufl yap lar için alsecco ürünleri 2 Mineral Esasl Yüzeyler için alsecco Ürünleri Yap larda Komple Çözümler alsecco ve mineral malzemeler

Detaylı

KÖSTER ASOFALT-42 Asfalt Boyası

KÖSTER ASOFALT-42 Asfalt Boyası KÖSTER ASOFALT-42 Asfalt sı Asfalt yüzeyler için dekoratif renkli kaplama Genel Bilgi : KÖSTER ASOFALT-42 Asfalt sı asfalt ve beton yüzeylere uygulanan, dekoratif renkli yüzey kaplama sistemidir. Paket

Detaylı

ĠġÇĠ SAĞLIĞI VE GÜVENLĠĞĠ DERSĠ

ĠġÇĠ SAĞLIĞI VE GÜVENLĠĞĠ DERSĠ 14.11.2013 ĠġÇĠ SAĞLIĞI VE GÜVENLĠĞĠ DERSĠ Ford Otosan İhsaniye Otomotiv Meslek Yüksek Okulu Makine Resim ve Konstrüksiyon Programı Ders içeriği El Aletleri KAYNAKÇA El Aletleri İle Çalışmada İş Sağlığı

Detaylı

YALITIM CAMI ÜN TELER

YALITIM CAMI ÜN TELER 1) GENEL TEKN K ÖZELL KLER ) Yal t m cam üniteleri, iki veya daha çok say da cam plakan n aralar nda kuru hava veya argon, kripton, xsenon gibi a r gazlar bar nd racak flekilde fabrika flartlar nda bir

Detaylı

Ürün Teknik Bilgi Formu

Ürün Teknik Bilgi Formu Ürün Teknik Bilgi Formu Toz Boyalar Interpon APP 120 Ürün Tan Interpon APP 120 serisi çeli in korozyon direncini geli tirmek için tasarlanan toz boya astarlar r. Interpon APP 120 serisi epoksi-polyester

Detaylı

DIŞ CEPHE BOYA VE KAPLAMALARI

DIŞ CEPHE BOYA VE KAPLAMALARI 33 DIŞ CEPHE BOYA VE KAPLAMALARI Protekta Performa+ Joker Plus EXT Silikona Silikona Grenli Silikonatex Grena Sportline Roadline 34 Kale Dış Cephe Boya ve Kaplamaları 5111 Protekta Seramik Küre Katkılı,

Detaylı

TEKNOSELF. Kendiliğinden Yayılan Hazır Zemin Kaplama Harcı. Ürün Tanımı:

TEKNOSELF. Kendiliğinden Yayılan Hazır Zemin Kaplama Harcı. Ürün Tanımı: TEKNOSELF Bayındırlık Poz No: 04.613/3-c Kendiliğinden Yayılan Hazır Zemin Kaplama Harcı Ürün Tanımı: Tek bileşenli, sentetik polimer katkılı, yapışma gücü arttırılmış ince uygulamalar için özel formüle

Detaylı

Alt n Öneriler Basit baz önerileri dikkate alarak can ve mal güvenli inizi etkin bir flekilde artt rabilirsiniz.

Alt n Öneriler Basit baz önerileri dikkate alarak can ve mal güvenli inizi etkin bir flekilde artt rabilirsiniz. Alt n Öneriler Basit baz önerileri dikkate alarak can ve mal güvenli inizi etkin bir flekilde artt rabilirsiniz. Gazl cihazlar n za ba lad n z gaz hortumu boyunun maksimum 150cm. olmas na ve hortum ba

Detaylı

TEKNİK ŞARTNAME FENOMASTIC PURE COLOURS EMULSION MATT. Malzemeler üretici firmanın tariflerine uygun standartlarda olacaktır.

TEKNİK ŞARTNAME FENOMASTIC PURE COLOURS EMULSION MATT. Malzemeler üretici firmanın tariflerine uygun standartlarda olacaktır. TEKNİK ŞARTNAME FENOMASTIC PURE COLOURS EMULSION MATT İŞİN ADI YAPILACAK İŞİN CİNSİ Malzemeler üretici firmanın tariflerine uygun standartlarda olacaktır. Üretici firmanın ISO 9001 belgesine sahip olması

Detaylı

Madde/Müstahzar Adı : MARINE & MARINE AA ARMUZ DOLGU MACUNU A KOMPONENTİ 1. MADDE/MÜSTAHZAR VE ŞİRKET/İŞ SAHİBİNİN TANITIMI.

Madde/Müstahzar Adı : MARINE & MARINE AA ARMUZ DOLGU MACUNU A KOMPONENTİ 1. MADDE/MÜSTAHZAR VE ŞİRKET/İŞ SAHİBİNİN TANITIMI. Sayfa No : 1/ 5 1. MADDE/MÜSTAHZAR VE ŞİRKET/İŞ SAHİBİNİN TANITIMI 1.1. Madde/Mühtahzarın Tanıtılması : Marine & Marine AA Armuz Dolgu Macunu A komponenti 1.2. Madde/Mühtahzarın Kullanımı : 2 Komponentli

Detaylı

İNŞAAT PROJELERİNİN YAPIM SÜRECİNDE KEŞİF VE METRAJ. Ülkemizde yaygın olarak kullanılan yöntemdir.

İNŞAAT PROJELERİNİN YAPIM SÜRECİNDE KEŞİF VE METRAJ. Ülkemizde yaygın olarak kullanılan yöntemdir. İNŞAAT PROJELERİNİN YAPIM SÜRECİNDE KEŞİF VE METRAJ Yapı Maliyetinin Belirlenmesi Ön Keşif (Burada amaç projeden dolayı firmamızın kazık yememesi ve verilen teklifin ne derece geçerli olduunun belirlenmesi).

Detaylı

MegaFix Çimento esaslı, çevre dostu, seramik yapıştırma harcı TS EN CE

MegaFix Çimento esaslı, çevre dostu, seramik yapıştırma harcı TS EN CE MegaFix Çimento esaslı, çevre dostu, seramik yapıştırma harcı TS EN 12004 CE ÜRÜN TANIMI Kayma özelliği azaltılmış, açık bekletme süresi uzatılmış, çimento esaslı seramik yapıştırma harcıdır KULLANIM ALANLARI

Detaylı

Seramik nedir? alfabesi 6

Seramik nedir? alfabesi 6 Seramik in alfabesi 6 Seramik nedir? Seramik, en basit tarifiyle, çok yüksek s cakl kta piflirilmifl toprak demektir. Serami in tarihi, uygarl k tarihi kadar eskidir. lk serami in Milattan Önce 6000 y

Detaylı

Boru S zd rmazl k ve Boflluk Doldurma

Boru S zd rmazl k ve Boflluk Doldurma TR Tesisat Ürünleri Boru S zd rmazl k ve Boflluk Doldurma Loctite 511 Düflük mukavemet boru s zd rmazl Su ve gaz tafl yan sistemlerde kullan lan, s kça sökülmesi gereken metal diflli boru ba lant lar için

Detaylı

D fl Cephe Sistemleri. / Mekanik Uygulamalar / Gizli Klipsli Sistem. d c. a L 50 x 70 x 4 mm l = 80-150 mm. 6063 alafl m eloksall alüminyum ankraj

D fl Cephe Sistemleri. / Mekanik Uygulamalar / Gizli Klipsli Sistem. d c. a L 50 x 70 x 4 mm l = 80-150 mm. 6063 alafl m eloksall alüminyum ankraj Sistem Bileflenleri: Kalesinterflex Kompozit Cephe Paneli Görünen yüzeyi 1000 x 3000 x 4 mm ve alt ebatlar olan Kalesinterflex Fit kompozit porselen seramik, arka yüzeyi fiber elyaf file, özel epoksi reçine

Detaylı

Seramik Elyaf Ürünleri Rezistans ve Bant Telleri Cam Mozaik Pres Dizgi Makinesi ve Boyalar Avrupa zole Tu lalar Refrattari Kordierit Ürünler

Seramik Elyaf Ürünleri Rezistans ve Bant Telleri Cam Mozaik Pres Dizgi Makinesi ve Boyalar Avrupa zole Tu lalar Refrattari Kordierit Ürünler i Rezistans ve Bant Telleri Cam Mozaik Pres Dizgi Makinesi ve Boyalar Avrupa zole Tu lalar Refrattari Kordierit Ürünler Refrattari Seramik Roller SIC plaka ve Beam ler GÜVEN SA LAMANIN EN Y YOLU B R fi

Detaylı

HEAVY DUTY CLIP-IN TAVAN MONTAJ TALİMATNAMESİ

HEAVY DUTY CLIP-IN TAVAN MONTAJ TALİMATNAMESİ HEAVY DUTY CLIP-IN TAVAN MONTAJ TALİMATNAMESİ I. Clip-In Sistem Profil ve Aksesuarları I. Montaj Öncesi ve Esnasında Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar 1. Uygulama yapılacak mekanın boş ve temiz olması gereklidir.

Detaylı

Baumit SilikatTop. (SilikatPutz) Kaplama

Baumit SilikatTop. (SilikatPutz) Kaplama Baumit SilikatTop (SilikatPutz) Kaplama Ürün Kullanıma hazır, macun kıvamında, mineral esaslı, silikat ince son kat dekoratif kaplamadır. Dış ve iç cepheler için, Tane veya Çizgi dokuya sahip sıva dokulu

Detaylı

5. MEKAN K TES SAT S TEM N N Y

5. MEKAN K TES SAT S TEM N N Y Bir binan n s t lmas veya so utulmas için harcanan enerjinin azalt lmas nda, mekanik tesisat yal t m n n önemi, göz ard edilemeyecek kadar büyüktür. Özellikle binalar n s tma ve so utma tesisatlar n n,

Detaylı

Kuru Yapı Sistemleri 10/2015. Kuru Yapı ve Toz Alçı Ürünleri & Sistem Tamamlayıcıları Toz Alçı Ürünleri

Kuru Yapı Sistemleri 10/2015. Kuru Yapı ve Toz Alçı Ürünleri & Sistem Tamamlayıcıları Toz Alçı Ürünleri Kuru Yapı Sistemleri 10/2015 Kuru Yapı ve Toz Alçı Ürünleri & Sistem Tamamlayıcıları Toz Alçı Ürünleri İzogips İç mekanlarda el ile uygulanan perlitli sıva alçısıdır. Ürün Standardı: TS EN 13279-1 Tip:

Detaylı

TUĞLA VE KİREMİT RAPORU

TUĞLA VE KİREMİT RAPORU TUĞLA VE KİREMİT RAPORU Her türlü iklim koşuluna dayanıklı olan tuğla-kiremit, yaklaşık 6000 yıllık geçmişi ile kendini kanıtlamış, tamamen doğal ve sağlıklı yapı malzemeleridir. Topraktan (kilden) üretilmeleri

Detaylı

EPOCELL PR SOLVENTSİZ EPOKSİ ASTARI TANIM ÖZELLİKLER

EPOCELL PR SOLVENTSİZ EPOKSİ ASTARI TANIM ÖZELLİKLER 2000 EPOCELL PR SOLVENTSİZ EPOKSİ ASTARI TANIM Epocell PR, çift bileşenli solventsiz epoksi astarıdır. Yüzeye derinlemesine nüfuz ederek yüzeyi sağlamlaştırır ve epoksi kaplaması için tutunma yüzeyi oluşturur.

Detaylı

5.2 CEPHE PANEL 5.2.1 K YÜZÜ METAL M NERAL YÜN YALITIMLI SANDV Ç PANEL. 5.2.1.1 DÜfiEY CEPHE PANEL UYGULAMASI

5.2 CEPHE PANEL 5.2.1 K YÜZÜ METAL M NERAL YÜN YALITIMLI SANDV Ç PANEL. 5.2.1.1 DÜfiEY CEPHE PANEL UYGULAMASI 5.2 CEPHE PANEL Resim 5.16 Mineral yün cephe paneli 5.2.1 K YÜZÜ METAL M NERAL YÜN YALITIMLI SANDV Ç PANEL Is, su, ses yal t m ve yang n güvenli i özelliklerini bünyesinde bar nd ran mineral yün yal t

Detaylı

BTMSEAL ALFA HİBRİT ŞEFFAF

BTMSEAL ALFA HİBRİT ŞEFFAF BTMSEAL ALFA HİBRİT ŞEFFAF Alfa Hibrit Polimer Esaslı Tek Komponentli Şeffaf Su Yalıtım Malzemesi Ürün Tanımı: BTMSEAL ALFA HİBRİT ŞEFFAF Negatif ve pozitiften, - 5 ºC ve üstü sıcaklıklarda, ıslak zeminlere

Detaylı

LARA KOMPAKT S STEM. MONTAJ AfiAMALARI. 155x120 cm

LARA KOMPAKT S STEM. MONTAJ AfiAMALARI. 155x120 cm LARA KOMPAKT S STEM 155x120 cm Ebat (cm) Yükseklik (cm) A rl k (kg) : 155x120 cm : 220 : 150 kg Dikkat Edilecek Noktalar: Kompakt Sistemler in garanti kapsam nda olabilmesi için montajlar n n VitrA-Artema

Detaylı

ZEMİN UYGULAMALARINDA GÜÇLÜ ÇÖZÜMLER

ZEMİN UYGULAMALARINDA GÜÇLÜ ÇÖZÜMLER ZEMİN UYGULAMALARINDA GÜÇLÜ ÇÖZÜMLER Beklentileriniz Ne Kadar Yüksek Olursa Olsun Geçmiște zemin kaplamaları ile ilgili bașarısız bir deneyiminiz veya duyumlarınız olabilir. Bu istenmeyen durum; alt zeminin

Detaylı

Döküm. Prof. Dr. Akgün ALSARAN

Döküm. Prof. Dr. Akgün ALSARAN Döküm Prof. Dr. Akgün ALSARAN Döküm Döküm, sıvı haldeki akıcı olan malzemelerin, üretilmek istenen parçanın biçiminde bir boşluğa sahip olan kalıplara dökülerek katılaştırıldığı bir üretim yöntemidir.

Detaylı

aram zdan su s zmaz EPDM MEMBRAN

aram zdan su s zmaz EPDM MEMBRAN EPDM MEMBRAN LineFlex Nedir Yeni Nesil S zd rmaz Membran LineFLEX Dünyada lastik sanayisinin sürekli geliflmesi lasti in kullan m alan n artt rm flt r. Günümüzde pek çok yerde kullan lan lasti in en önemli

Detaylı

elero SoloTel Kullan m talimat Lütfen kullan m k lavuzunu saklay n z!

elero SoloTel Kullan m talimat Lütfen kullan m k lavuzunu saklay n z! SoloTel elero Kullan m talimat Lütfen kullan m k lavuzunu saklay n z! elero GmbH Antriebstechnik Linsenhofer Str. 59 63 D-72660 Beuren info@elero.de www.elero.com 309400 Nr. 18 101.5401/0305 çerik Güvenlik

Detaylı

POLİÜRETAN KAPLAMA TEKNİK ŞARTNAMESİ

POLİÜRETAN KAPLAMA TEKNİK ŞARTNAMESİ 1 Genel Notlar : Betonun mukavemeti epoksi kaplamalar için uygun olmalıdır, dolayısıyla kaplama yapılacak beton en az C 25 tercihen C 30 C 35 standardında olmalı, yüzeyde ( kaymak tabakası ) gevşek kısım

Detaylı

Mastikler ve Köpükler

Mastikler ve Köpükler Kalekim Mastikler ve Köpükler 101 Mastikler ve Köpükler KALEMASTİK KALESİLİKON KALEPOLYMAS TECHNOBOND KALEFOAM 102 Kalekim Mastikler ve Köpükler 8001 KALEMASTİK Akrilik Mastik Kolay uygulanan, boyanabilir,

Detaylı

2 3 BELGELERİMİZ ART ART SARFİYAT m 2 /lt 15-20 AMBALAJ 2,5-7,5-15 lt SARFİYAT m 2 /lt 15-20 AMBALAJ 2,5-7,5-15 lt SARFİYAT m 2 /lt 15-20 AMBALAJ 2,5-7,5-15 lt 8 ART SARFİYAT m 2 /kg 7-11 AMBALAJ 10-20

Detaylı

MasterFlow 4800. Metal Agregalı, Ultra Yüksek Dayanımlı Grout Harcı UYGULAMA YÖNTEMİ TANIMI

MasterFlow 4800. Metal Agregalı, Ultra Yüksek Dayanımlı Grout Harcı UYGULAMA YÖNTEMİ TANIMI TANIMI MasterFlow 4800, tek bileşenli çimento esaslı, metal agrega içeren, büzülme yapmayan, oldukça yüksek dayanımlı grout harcıdır. Çok yüksek erken ve nihai dayanıma sahiptir. MasterFlow 4800, suyla

Detaylı

INSURAL* ATL ALUMİNYUM VE ÇİNKO İÇİN YALITKAN POTA ASTARLARI. Kolay astarlama. Yüksek enerji tasarrufu. Yüksek mekanik mukavemet

INSURAL* ATL ALUMİNYUM VE ÇİNKO İÇİN YALITKAN POTA ASTARLARI. Kolay astarlama. Yüksek enerji tasarrufu. Yüksek mekanik mukavemet BOYA FİLTRASYON BESLEYİCİ SİSTEMLERİ OCAK VE POTA ASTARLARI METALURJIK VE DÖKÜM KONTROL SISTEMLERI REÇİNELER POTALAR INSURAL* ATL ALUMİNYUM VE ÇİNKO İÇİN YALITKAN POTA ASTARLARI Kolay astarlama Yüksek

Detaylı

40 yard mc olur, önlemeye yard mc olur. engellenmesine sa layarak Binalarda ba ms z birimleri birbirinden ay ran dö emelere, duvarlara, , çat s na Binan n Enerji Kimlik Belgesi var m? (Bu belge, s tma,

Detaylı

Approved. Özellikler Test/Standart Tanım Hacimce katı madde ISO 3233 Parlaklık Derecesi (GU 60 ) ISO 2813

Approved. Özellikler Test/Standart Tanım Hacimce katı madde ISO 3233 Parlaklık Derecesi (GU 60 ) ISO 2813 Approved 500;501;499 1,5 500 epoksi ^(ValidationDate). 1 Ürün tanımı Çift bileşenli, solvent içermeyen, amin kürlenmeli epoksi esaslı bir kaplamadır. Şeffaftır. Atmosferik koşullara açık beton yüzeylerde,

Detaylı

HAKKIMIZDA 1950 li yıllardan günümüze taş ocakçılığı, endüstriyel ham maddeler, mermer ve madencilik sektörlerine ömrünü adamış bir duayen olarak kabul edilen babamız, Genel Müdürümüz Mustafa İnkaya nın

Detaylı

SU DEPOSU, HAVUZ VE DENGE DEPOLARINDA SU YALITIMI YAPILMASI:

SU DEPOSU, HAVUZ VE DENGE DEPOLARINDA SU YALITIMI YAPILMASI: SU DEPOSU, HAVUZ VE DENGE DEPOSU SU YALITIMI YAPILMASI KONU: Doğal zemine oturan veya tabliyeye oturan teras tipi havuzlarda, depolarda, su gören betonarme yüzeylerin İZOTEX markalı Su Yalıtım Membran

Detaylı

OTOPARK SU YALITIM VE KAPLAMA SİSTEMİ (CONIDECK)

OTOPARK SU YALITIM VE KAPLAMA SİSTEMİ (CONIDECK) OTOPARK SU YALITIM VE KAPLAMA SİSTEMİ (CONIDECK) 1. Genel Altı yaşam alanı ve üzeri otopark (veya üzerinde mekanik etkiler olan tüm alanlar) olarak kullanılan yapıların su yalıtımı ve kaplama sistemi olarak

Detaylı

AQUACEMENT 2K 207 Çift Bileşenli Süper Elastik İzolasyon Malzemesi

AQUACEMENT 2K 207 Çift Bileşenli Süper Elastik İzolasyon Malzemesi 1 / 3 AQUACEMENT 2K 207 Çift Bileşenli Süper Elastik İzolasyon Malzemesi Su Yalıtım Sistemleri / Çimento + Akrilik Esaslı Bayındırlık Poz No: 04.477/2 TANIMI Çimento ve akrilik esaslı, süper elastik, çift

Detaylı

PORSELEN SERAMIK DIS CEPHE

PORSELEN SERAMIK DIS CEPHE PORSELEN SERAMIK DIS CEPHE Seranita olarak yüzyıllardan beri süre gelen seramigin kalıcılıgını yasam alanlarınıza taşıyıp onu gelecek nesillere yansıtmayı hedef olarak seçtik. Modern, klasik, neo klasik

Detaylı

Seramik. nerelerde kullan l r. Konutlar. alfabesi 16

Seramik. nerelerde kullan l r. Konutlar. alfabesi 16 Seramik in alfabesi 16 Seramik nerelerde kullan l r Konutlar Banyo, tuvalet ve mutfaklar. Islak alanlar dedi imiz bu mekanlar n hem zemininde, hem de duvarlar nda seramik kullan l r. Bu noktada Türkiye

Detaylı

Aquapanel ve Sistem Aksesuarları. Aquapanel 02/2016

Aquapanel ve Sistem Aksesuarları. Aquapanel 02/2016 Aquapanel ve Sistem Aksesuarları Aquapanel 02/2016 İçindekiler Aquapanel Dış Cephe Plakası... 2 Aquapanel İç Cephe Plakası... 2 Aquapanel Tavan Plakası SkyLite... 3 Aquapanel Universal... 3 Aquapanel

Detaylı

Yalıtım Çözümleri. inovatif yapı çözümleri

Yalıtım Çözümleri. inovatif yapı çözümleri Yalıtım Çözümleri inovatif yapı çözümleri Bodrum, Temel ve Perde Yal t m 13 Hızlı sertleşen, lifli, 3 mm ile 50 mm arasında uygulanabilen su yalıtım sıvası Yasal onay belgeli Özellikler INTRASIT RZ1 55HSP

Detaylı

BETON KATKILARI KILAVUZU

BETON KATKILARI KILAVUZU BETON KATKILARI KILAVUZU 04-2016 ÝÇÝNDEKÝLER Sertleþmeyi Hýzlandýrýcý Katký...2 BK02 Eski-Yeni Beton Aderans ve Su Geçirmezlik Katkýsý...8 BK03 Priz Hýzlandýrýcý Kimyasal Katlý...14 ÝÇÝNDEKÝLER BK05-C

Detaylı

POLİÜRETANKAPLAMA TEKNİK ŞARTNAMESİ

POLİÜRETANKAPLAMA TEKNİK ŞARTNAMESİ 1 Genel Notlar: Betonun mukavemeti epoksi kaplamalar için uygun olmalıdır, dolayısıyla kaplama yapılacak beton en az C 25 tercihen C 30 C 35 standardında olmalı,yüzeyde ( kaymak tabakası ) gevşek kısım

Detaylı

Kullanım Kılavuzu. İçindekiler 1 o Cihaz Tanımı ve Aksesuarlar 2 o Cihaz Tanımı 3 o Güvenlik notları 3. Kireçlenme hakkında önemli hatırlatmalar 8

Kullanım Kılavuzu. İçindekiler 1 o Cihaz Tanımı ve Aksesuarlar 2 o Cihaz Tanımı 3 o Güvenlik notları 3. Kireçlenme hakkında önemli hatırlatmalar 8 Kullanım Kılavuzu İçindekiler İçindekiler 1 o Cihaz Tanımı ve Aksesuarlar 2 o Cihaz Tanımı 3 o Güvenlik notları 3 MONTAJ o Koşullar 4 o Musluğa su bağlantısının yapılması 4 Kullanım o Kuru buhar ile temizleme

Detaylı

Kalekim Fiyat Listesi

Kalekim Fiyat Listesi Kalekim Fiyat Listesi 2015-1 kale.com.tr Kalekim 2015-1 Fiyat Listesi 1 İçindekiler 02 06 12 22 24 28 30 32 34 35 36 38 40 Yapıştırıcılar Yapıştırıcı Ürünleri Öneri Tablosu Derz Dolgu Malzemeleri Derz

Detaylı