Küçük Şeyler KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULLARINDA VELİ GÖRÜŞMELERİ

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Küçük Şeyler KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULLARINDA VELİ GÖRÜŞMELERİ"

Transkript

1 Küçük Şeyler KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAŞAM BOYU GELİŞİM VE EĞİTİM AKADEMİ- SİNİN BİR MARKASIDIR. EKİM AYININ KONUSU YÖNDER OKULLARI Atatürk Mah. Girne Cad. No: 6 6/1 Ataşehir-ISTANBUL Tel Faks: info@yonderkoleji.com SAKARYA İstiklal Mah. 2. Cadde No:52 Serdivan/SAKARYA Tel: ESKİŞEHİR Sümer Mah. Ocakbaşı Sok. No: 1 ESKİŞEHİR TEL: ANKARA ORAN Rafet Canıtez Cad. Mustafa Fehmi Gerçeker Sok. No: 8 TEL : AYDIN Mimar Sinan Cad sok. No:1 AYDIN TEL: ADANA Süleyman Demirel Bulvarı Karslı Mah. Gölkonağı 16, Ticaret Borsası Lisesi Karşısı ADANA TEL: BURSA Odunluk Mah. Lefkoşe Cad. No:131 Nilüfer/BURSA Tel: İSTANBUL ATAŞEHİR Atatürk Mah. Girne Cad. Ölmez Sok. No: 18 Ataşehir/İSTANBUL TEL: KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULLARINDA VELİ GÖRÜŞMELERİ Sayın Velilerimiz; Küçük Şeyler Anaokulları olarak öğretmen veli diyaloğunu sağlıklı bir şekilde yürütebilmek için yıl içinde farklı zamanlarda veli ile bireysel görüşmeler yapmaktayız. Çocuklarımızı sabah sizlerden alırken ve akşam sizlere teslim ederken kapı aralığında ayaküstü yapılan görüşmeler dar zamanlarda yapıldığından verimsiz olduğunu düşünmekteyiz. Küçük Şeyler Anaokulları olarak çocuğu bekletmemek ve çocuğun yanında her şeyi konuşmamak eğitim anlayışımızın temel noktalarından biridir. Bu nedenle görüşmelerimizi belli standartlarda yapmaktayız. Görüşme saatleri okul idaresi ve velinin uygun olduğu ortak belirlediği saatlerdir. Öğretmen görüşme sırasında görüşme tutanağı tutar ve görüşme sonunda bu tutanak görüşmeye katılanlar (öğretmen, psikolog, veli vb.) tarafından imzalanır. Veli görüşmeleri en az 20 dakika en çok 40 dakika ile sınırlıdır. Eğer velinin görüşme talebi süre açısından karşılanamamışsa veya öğretmen görüşmeyi gerekli gördüyse veliye tekrar randevu verilerek veli yeni bir görüşmeye davet edilebilir. Öğretmenlerin özel hayatlarına saygı duyulması adına öğretmenlerin ev ve cep telefonları velilerimize verilmez. Okullarımızda toplu veli toplantısı uygulaması bulunmamaktadır. Velilerle bir yıl içinde farklı zamanlarda dört bireysel görüşme yapılmaktadır, Görüşme programı aşağıdaki gibi olacaktır; 1. Dönem 1. Öğretmen-Veli Tanışma Toplantısı Ekim ayı içinde tamamlanacaktır (Müdür- Öğretmen-Veli) 2. Çocuk geribildirim toplantısı Aralık ayı içinde tamamlanacaktır (Psikolog- Öğretmen-Veli)

2 İSTANBUL KEMERBURGAZ Mithatpaşa Mah. Davutpaşa Korusu Mevkii, Kızılağaç Sok. No:10 Eyüp/İSTANBUL TEL: Dönem 3. Çocuk geribildirim toplantısı Mart ayı içinde tamamlanacaktır (Psikolog-Öğretmen- Veli) 4. Dönem sonu değerlendirme toplantısı Mayıs ayı içinde tamamlanacaktır (Müdür- Öğretmen-Veli) KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULLARI VELİ GÖRÜŞMELERİ GÜNDEM MADDELERİ ANKARA GAZİOSMAN PAŞA (GOP) Çayhane Sok. No:4 Çankaya TEL: Günlük işleyişin velilere aktarılması. 2. Veli görüşme saatlerinin velilere bildirilmesi ve görüşmelere randevu alınarak gelinmesi gerektiğinin açıklanması. ANKARA ÜMİTKÖY Binsesin Sitesi 107. Sok. No: 7 Çayyolu Ümitköy/ANKARA TEL: KONYA Kürden Mah. Yaka Ca d. No:131 Meram /KONYA TEL: : BARTIN Gölbucağı Mah. Gölbucağı Cad. No:61 BARTIN TEL: Aylık hazırlanan veli bültenleriyle velilerimizin okulumuzdaki eğitim-öğretim sürecinden haberdar edildiğinin bilgisinin verilmesi. Okullarla ilgili her ay değişim gösteren bilgilere bu bültenlerden ulaşabilecekleri bilgisinin verilmesi. 4. Velilerden evde çocuklarına kendi kendilerine yemek yemeleri için destek vermelerinin öneminin anlatılması. 5. Velilerden çocuklarının özbakım becerilerini geliştirmek adına işbirliği yapılmasının önemi hakkında bilgi verilmesi. 6. Velilerden çocuklarına her gün düzenli olarak uygulayabileceği sorumluluklar verilmesinin öneminin açıklanması (Örneğin, sofra hazırlama, çiçek sulama vb.). İSTANBUL FLORYA Şenlikköy Mah. Selvi Sk. No:15 FloryaBakırköy /İSTANBUL TEL: Faks: SUADİYE Cami Sok. No:14 Bostancı / İSTAN- BUL TEL: / Branş etkinlikleri hakkında velilerin bilgilendirilmesi. 8. Yedek kıyafetler ve bu konuda oluşan sıkıntıların veliye bildirilmesi. 9. Çocukların gün içinde yapılan etkinliklerde rahat ve kolayca katılabilmesi için abartıya kaçmayan, pahalı markaları özendirmeyen ve temizlenmesi kolay giysiler seçilmesine özen gösterilmesinin açıklanması. 10. Anaokulunda ilk saatlerin güne hazırlayıcı ve motivasyonu arttırıcı etkinliklerin konulduğu saatler olması nedeniyle, servis aracı kullanmayan çocukların zamanında okulda bulunmasının öneminin açıklanması. İZMİR SAHİLEVLERİ Adres: Yenikale Sk. No:24 Sahilevleri Narlıdere/ İZMİR TEL: SİZLERDEN BEKLEDİKLERİMİZ 1. Servis kullanmayan ailelerimizin çocuklarının okula geliş saati en geç dur. Kahvaltı saat da sona erer. Kahvaltı saati sonrasında gelen çocuklarımızın sabah kahvaltısı etmiş olmalarına dikkat edilmesi rica olunur.

3 DENİZLİ Atakent Mah. Çilek Sok. No: 26 TEL: GAZİANTEP Güvenevler Mah. Polis Okulu Karşısı Şehitkamil/GAZİANTEP TEL: Hastalık durumunda, Ø Okulu haberdar etmeniz, Ø Hasta veya antibiyotik kullanan çocuğunuzu okula yollamamanız, Ø İlaç göndermeniz gereken özel durumlarda ilacın üzerine mutlaka adı, soyadı ile ilacın saati ve kaç ölçek içileceğini yazmanız, Ø Hastalık nedeniyle okula gelemeyen çocuğumuzun okula geldiği ilk gün; doktorunuzdan alacağınız raporla göndermeniz (M.E.B. yönetmeliğine göre), Ø Okul doktorunun ilaç ve tedavi tavsiyelerine uymanız rica olunur. İZMİR BORNOVA 3. Adres ve telefon değişikliklerinizi hemen yazılı olarak okula bildiriniz. Erzene Mah Sok. No:14/A Borrnova/İZMİR TEL: Çocuğunuzun okuldan alınış şeklinde herhangi bir değişiklik varsa; bu konuda okulu bizzat bilgilendiriniz. İSTANBUL/KARŞIYAKA Koşuyolu Mah Mehmet Akman Caddesi No:65 İSTANBUL TEL: Faks: BURSA İNEGÖL Yunus Emre Mah. Bağlar Cad. No:18 Alanyurt / İNEGÖL Telefon: Çocuğunuzu okuldan sizin dışınızda alabilecek kişiler; (en fazla üç kişi) belirleyip onların fotoğraflarını ve ilgili formu doldurarak okula bırakınız. 6. Çocuklarınıza kolay giyilip çıkarılabilen rahat, askısız, kemersiz giysiler ve bağcıksız ayakkabılar giydiriniz. 7. Çocuğunuzun okulda bulunan yedek giysilerini mevsim değişikliklerini göz önüne alarak değiştiriniz, yedekler eve geldiğinde yeni bir yedek yollayınız. İZMİR/KARŞIYAKA 6782/5 Sok. No: 11 Çiftehavuzlu/Çiğli TEL: ÇORLU Alipaşa Mah. 18 Mart Cad. No:23 Çorlu/Tekirdağ TEL: İSTANBUL ÇEKMEKÖY Mimar Sinan Mah. Yurtsever Sok. No:3 ÇEKMEKÖY Çocuğunuzu okula yüzük, sallantılı küpe, kolye, bilezik ve bunun gibi takıları takarak göndermeyiniz. 9. Çocuğunuz oyuncak günlerinde bir oyuncağını okula getirip arkadaşlarıyla paylaşabilir. Savaş, şiddet mesajı içeren ve saldırganlığı tetikleyen oyuncaklarının okula kabul edilemeyeceğini çocuğunuza anlatınız. Okul dışındaki diğer zamanlarda da savaş oyuncaklarını ve çizgi film kahraman giysilerini çocuklarınıza almayınız. 10. Çocuğunuz kitap gününde kendisine ait bir kitabı okula getirip arkadaşlarıyla paylaşabilir. Kitap seçiminde de titiz davranarak okula danışmanızı rica ediyoruz. 11. Çocuğunuzun akşamları zamanında yatmasına özen gösteriniz. 12. Aile katılımı kapsamında eve gönderilecek pekiştirme ve proje çalışmalarında çocuğunuza eşlik etmeye özen gösteriniz. 13. Aile akademisi kapsamında düzenlenen eğitimlere katılarak hem kendinize hem de çocuğunuza olumlu katkılarda bulununuz. 14. Sorunlarınız ve sorularınız için çekinmeden okul yönetimini arayabilirsiniz. Öğretmenlerimizle telefon görüşmelerinizi (eğitim aksamaması için acil durumlar dışında) ve saatleri arasında yapabilirsiniz. 15. Öğretmenlerimizle çocuğunuz hakkında sizin için önceden belirlenecek bir saatte, her ay düzenli olarak görüşmeye özen gösteriniz.

4 KİTAP ÖNERİLERİ İŞ BANKASI KÜLTÜR YAYINLARI YAZAR: REBECCA FİNN Uzay Yolculuğu El-göz koordinasyonunu geliştirmek üzere hazırlanmış kitabın her sayfasında hareketli bir parça bulunmakta. Eğlenceli ve dayanıklı bir kitap. İŞ BANKASI KÜLTÜR YAYINLARI Yazar: REBECCA FİNN Hareketli Liman El-göz koordinasyonunu geliştirmek üzere hazırlanmış kitabın her sayfasında hareketli bir parça bulunmakta. Eğlenceli ve dayanıklı bir kitap.

5 BU AY NELER YAPTIK? Ekim ayında bir çok yeni tema işledik. Temalarımızı oyunlar, danslar ve etkinliklerle zenginleştirdik. Dünya Çocuklar Günü ve Hayvanları Koruma günü ile ilgili kutlama etkinlikleri yaptık. Duyu organlarımızı öğrendik, her duyumuzun ne işe yaradığını deneyerek öğrendik. Sağlıklı beslenmenin önemi üzerinde sohbetler ettik, büyümemiz için neler yememiz gerektiğini öğrendik. Zararlı ve yararlı yiyecekleri sınıflandırdık. Evimizin bölümlerini, aile fertlerimizi ve evdeki sorumluluklarımızın neler olduğunu konuştuk. Çeşitli eğlenceli etkinlikler yaptık. 29 Ekim Cumhuriyet bayramını kırmızı-beyaz giysilerimizi giyerek coşkuyla kutladık. Kurban bayramında büyükleri ziyaret etmemiz gerektiğini öğrendik. SANAT DERSİ VE PROJE ÇALIŞMALARIMIZ Zararlı ve yararlı yiyecekleri gazete ve dergilerden bulduk ve pano hazırladık. K e s e k a ğ ı d ı n d a n h a y v a n kuklaları yaptık. Kraft kağıdına boyalarla serbest çalışmalar yaptık. Meyve sepeti yaptık. Oyun hamurlarıyla serbest çalışmalar yaptık. Yararlı ve zararlı yiyecekler panosu yaptık. S e r b e s t m a k a s l a k e s m e çalışmaları yaptık. Atatürk Resimlerini süsledik. Atatürk resmini kırmızı beyaz çiçeklerle süsledik. FEN ve MATEMATİK ETKİNLİKLERİMİZ Daire şekliyle oyunlar oynadık. Üçgen şeklini boyadık. Kare şekli ile ilgili çalışmalar yaptık. Şekillerle resimler yaptık. Ayırma ve gruplama oyunları oynadık. GEMS Materyalleri ile tanıştık, onlarla oyunlar oynadık Şeker kulesi deneyi yaptık. GEMS materyallerinden hayvanlarla gruplama Vücudumuzla üçgen şekli oluşturduk.

6 BRANŞ DERSLERİMİZ İngilizce: Bu ay İngilizce derslerimize değişik hava durumunu ifade edebilmeyi öğrenmekle başladık, el baskılarımızı çıkardık, sarı renge boyadık ve birleştirip güneş yaptık, pamuklardan yaptığımız bulut şekline de yağmur taneleri ekleyip sınıfımızın camlarını süsledik, öğrendiğimiz konulara ait çalışmalarımızı sınıfımızda görmek ayrıca keyifliydi. Favori konularımızdan olan renkler temasını da kendi yaptığımız renk kitapçığı ile pekiştirmiş olduk. İngilizce öğrenme yolculuğumuza duyu organlarımız ile devam ettik, çok sayıda oyun oynayarak öğrendiğimiz konumuzu parmak sayma adlı sanat çalışması ile sonlandırdık, eldivenin her bir parmağına değişik sayıda nesneler yerleştirerek parmak oyunu oynadık. Cumhuriyetimizi büyük coşku ile kutladık ve bu sayede ulu önder Atatürk ü bir kere daha minnet ve özlem ile andık. We learned our body parts. Denge & Hareket: *Spora giriş hareketleri yaptık. *Yürüme, koşma ve sıraya girme çalışmaları yaptık. *renkli balonlarla hareketli oyunlar oynadık. Sıraya girmeyi ve sıramızı bozmadan yürümeyi, koşmayı öğrendik. Orff Etkinliği: *İnce-kalın sesleri ve ses renklerini fark edebilme, mekan farkındalığı, müzik cümlelerini dinleyip tek vuruşla eşlik etme çalışmaları yaptık. *Verilen ses-hareket ya da jeste eko yapabilme, ritmik cümleleri dinleme çalışmaları yaptık. *İnce ve kalın ses ve renkleri materyal ile canlandırma, mekan farkındalığı, aktif dinleme çalışmaları yaptık. *Grup halinde iki farklı müzik bölümünde farklı hareket edebilme, ince ve kalın sesli müzik cümlelerini ayırt edebilme ve müzik içinde geçen ritm kalıbını yankılayabilme çalışmaları yaptık. İnce ve kalın ses çalışmaları yaptık. Seramik Etkinliği: 1. Kil çalışması; Koca kafalar yapıyoruz. Gözleri, burunu, ağızı, kulakları yerleştiriyoruz. Saçımız nasıl? Saçımızı inceliyoruz. Yüzümüzdeki farklılıkları keşfediyoruz ve kilde uyguluyoruz. 2. Kil çalışması; arkadaşımızı tanıyoruz. Kendimizi ve arkadaşımızı yapıyoruz. Arkadaşımızı inceliyoruz. Bizden farklı neleri var? Farkları kile yansılıyoruz. 3. Modelaj kalemleri ile tanışıyoruz. - Kalemleri kullanabilmek için plaka yöntemini öğreniyoruz. Çamurdan koca kafalar yaptık.

7 AİLE KATILIMI Bu ay aile katılımı etkinliğimizde Artun Soysal arkadaşımızın annesi Seçil Soysal bizlerle birlikteydi. Bizlere Heidi Çiftlikte isimli hikayeyi anlattı. KATILIMI İÇİN SEÇİL SOYSAL A TEŞEKKÜR EDERİZ. GEZİLERİMİZ ATATÜRK ORMAN ÇİFTLİĞİ ATATÜRK ÜN EVİ Atatürk ün evinde salon, mutfak, banyo ve yatak odasını inceledik. Atatürk ün evini gezerken çok keyif aldık. Atatürk ün giyindiği kıyafetleri kullandığı aksesuarları gördük. MUTFAK ETKİNLİKLERİMİZ Yoğurt yaptık. Ay yıldız kurabiyeler yaptık.

8 KUTLAMA ve ÖZEL ETKİNLİKLERİMİZ.. Ankara Çağdaş Sanat Tiyatrosunun bizler için hazırladığı Kütüphaneci Sincap isimli oyunu keyifle seyrettik. 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMINI COŞKUYLA KUTLADIK. Perin Telli arkadaşımızın doğum gününü kutladık. Doğum günün kutlu olsun Güneş Çetintürk. Ekim ayı bir çok etkinlik ve kutlamayla geçti... Daire kapma oyunu oynadık. Dünya Çocuk Gününde Dünya çocuklarının taçlarını yaptık. Aile fotoğraflarımızla kendi evimizi oluşturduk. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramında Türk Bayraklarımızı salladık. İp baskısıyla kelebek oluşturduk. Atatürk ün evinde salondaki eşyaları inceledik. GEMS materyallerinden ayıcıklarla renk gruplaması çalıştık. BİR SONRAKİ AY GÖRÜŞMEK ÜZERE...

Küçük Şeyler KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULLARINDA VELİ GÖRÜŞMELERİ

Küçük Şeyler KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULLARINDA VELİ GÖRÜŞMELERİ Küçük Şeyler KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAŞAM BOYU GELİŞİM VE EĞİTİM AKADEMİ- SİNİN BİR MARKASIDIR. www.kucukseyler.com.tr EKİM AYININ KONUSU YÖNDER OKULLARI Atatürk Mah. Girne Cad. No: 6 6/1

Detaylı

Küçük Şeyler. Sayın Velilerimiz; görüşmeye davet edilebilir. ve cep telefonları velilerimize verilmez. Görüşme programı aşağıdaki gibi olacaktır;

Küçük Şeyler. Sayın Velilerimiz; görüşmeye davet edilebilir. ve cep telefonları velilerimize verilmez. Görüşme programı aşağıdaki gibi olacaktır; Küçük Şeyler KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAŞAM BOYU GELİŞİM VE EĞİTİM AKADEMİSİNİN BİR MAR- KASIDIR. www.kucukseyler.com.tr YÖNDER OKULLARI Atatürk Mah. Girne Cad. No: 6 6/1 Ataşehir- ISTANBUL

Detaylı

Küçük Şeyler KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULLARINDA VELİ GÖRÜŞMELERİ. Sayın Velilerimiz;

Küçük Şeyler KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULLARINDA VELİ GÖRÜŞMELERİ. Sayın Velilerimiz; Küçük Şeyler KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAŞAM BOYU GELİŞİM VE EĞİTİM AKADEMİ- SİNİN BİR MARKASIDIR. www.kucukseyler.com.tr EKİM AYININ KONUSU YÖNDER OKULLARI Atatürk Mah. Girne Cad. No: 6 6/1

Detaylı

Küçük Şeyler EKİM AYININ KONUSU KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULLARINDA VELİ GÖRÜŞMELERİ. Sayın Velilerimiz;

Küçük Şeyler EKİM AYININ KONUSU KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULLARINDA VELİ GÖRÜŞMELERİ. Sayın Velilerimiz; Küçük Şeyler KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKU- LU; ÜSTÜN DÖKMEN YAŞAM BOYU GELİŞİM VE EĞİ- TİM AKADEMİSİNİN BİR MARKASIDIR. www.kucukseyler.com.tr EKİM AYININ KONUSU KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULLARINDA VELİ GÖRÜŞMELERİ YÖNDER

Detaylı

Küçük Şeyler ÇOCUĞUNUZA ALDIĞINIZ OYUNCAKLAR KARAKTER GELİŞİMİNİ ETKİLİYOR. Çocuk merak ve faaliyette bulunma gereksinimi ile oyun oynamaya

Küçük Şeyler ÇOCUĞUNUZA ALDIĞINIZ OYUNCAKLAR KARAKTER GELİŞİMİNİ ETKİLİYOR. Çocuk merak ve faaliyette bulunma gereksinimi ile oyun oynamaya Küçük Şeyler MART AYININ KONUSU KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAŞAM BOYU GELİŞİM VE EĞİTİM AKADEMİ- SİNİN BİR MARKASIDIR. www.kucukseyler.com.tr YÖNDER OKULLARI Atatürk Mah. Girne Cad. No: 6 6/1

Detaylı

Küçük Şeyler ÇOCUĞUNUZA ALDIĞINIZ OYUNCAKLAR KARAKTER GELİŞİMİNİ ETKİLİYOR. Çocuk merak ve faaliyette bulunma gereksinimi ile oyun oynamaya

Küçük Şeyler ÇOCUĞUNUZA ALDIĞINIZ OYUNCAKLAR KARAKTER GELİŞİMİNİ ETKİLİYOR. Çocuk merak ve faaliyette bulunma gereksinimi ile oyun oynamaya Küçük Şeyler MART AYININ KONUSU KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAŞAM BOYU GELİŞİM VE EĞİTİM AKADEMİ- SİNİN BİR MARKASIDIR. www.kucukseyler.com.tr YÖNDER OKULLARI Atatürk Mah. Girne Cad. No: 6 6/1

Detaylı

Küçük Şeyler YAZ TATİLİNİ NASIL DEĞERLENDİRMELİYİZ?

Küçük Şeyler YAZ TATİLİNİ NASIL DEĞERLENDİRMELİYİZ? Küçük Şeyler KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAŞAM BOYU GELİŞİM VE EĞİTİM AKADEMİ- SİNİN BİR MARKASIDIR. www.kucukseyler.com.tr YÖNDER OKULLARI Atatürk Mah. Girne Cad. No: 6 6/1 Ataşehir-ISTANBUL Tel.

Detaylı

Küçük ġeyler. Eylül-Ekim Ayı Konularmız. KÜÇÜK ġeyler ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAġAM BOYU GELĠġĠM VE EĞĠTĠM AKADEMĠ- SĠNĠN BĠR MARKASIDIR.

Küçük ġeyler. Eylül-Ekim Ayı Konularmız. KÜÇÜK ġeyler ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAġAM BOYU GELĠġĠM VE EĞĠTĠM AKADEMĠ- SĠNĠN BĠR MARKASIDIR. Küçük ġeyler Eylül-Ekim Ayı Konularmız KÜÇÜK ġeyler ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAġAM BOYU GELĠġĠM VE EĞĠTĠM AKADEMĠ- SĠNĠN BĠR MARKASIDIR. www.kucukseyler.com.tr ANKARA ÜMĠTKÖY: Binsesin Sitesi 107. Sok. No:

Detaylı

Küçük Şeyler YAZ TATİLİNİ NASIL DEĞERLENDİRMELİYİZ?

Küçük Şeyler YAZ TATİLİNİ NASIL DEĞERLENDİRMELİYİZ? Küçük Şeyler Haziran AYININ KONUSU KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAŞAM BOYU GELİŞİM VE EĞİTİM AKADEMİ- SİNİN BİR MARKASIDIR. YAZ TATİLİNİ NASIL DEĞERLENDİRMELİYİZ? www.kucukseyler.com.tr YÖNDER OKULLARI

Detaylı

Küçük Şeyler ÇOCUĞUNUZA ALDIĞINIZ OYUNCAKLAR KARAKTER GELİŞİMİNİ ETKİLİYOR. Çocuk merak ve faaliyette bulunma gereksinimi ile oyun oynamaya

Küçük Şeyler ÇOCUĞUNUZA ALDIĞINIZ OYUNCAKLAR KARAKTER GELİŞİMİNİ ETKİLİYOR. Çocuk merak ve faaliyette bulunma gereksinimi ile oyun oynamaya Küçük Şeyler KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAŞAM BOYU GELİŞİM VE EĞİTİM AKADEMİ- SİNİN BİR MARKASIDIR. www.kucukseyler.com.tr YÖNDER OKULLARI Atatürk Mah. Girne Cad. No: 6 6/1 Ataşehir-ISTANBUL Tel.

Detaylı

Küçük Şeyler ÇOCUĞUNUZA ALDIĞINIZ OYUNCAKLAR KARAKTER GELİŞİMİNİ ETKİLİYOR. Çocuk merak ve faaliyette bulunma gereksinimi ile oyun oynamaya

Küçük Şeyler ÇOCUĞUNUZA ALDIĞINIZ OYUNCAKLAR KARAKTER GELİŞİMİNİ ETKİLİYOR. Çocuk merak ve faaliyette bulunma gereksinimi ile oyun oynamaya Küçük Şeyler KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAŞAM BOYU GELİŞİM VE EĞİTİM AKADEMİ- SİNİN BİR MARKASIDIR. www.kucukseyler.com.tr YÖNDER OKULLARI Atatürk Mah. Girne Cad. No: 6 6/1 Ataşehir-ISTANBUL Tel.

Detaylı

Küçük Şeyler NİSAN AYININ KONUSU. ANKARA GAZİOSMAN PAŞA (GOP) Çayhane Sok. No:4 Çankaya TEL: 0312 447 17 64 KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULU;

Küçük Şeyler NİSAN AYININ KONUSU. ANKARA GAZİOSMAN PAŞA (GOP) Çayhane Sok. No:4 Çankaya TEL: 0312 447 17 64 KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULU; Küçük Şeyler KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAŞAM BOYU GELİŞİM VE EĞİTİM AKADEMİ- SİNİN BİR MARKASIDIR. www.kucukseyler.com.tr YÖNDER OKULLARI Atatürk Mah. Girne Cad. No: 6 6/1 Ataşehir-ISTANBUL Tel.

Detaylı

Küçük Şeyler HAZİRAN AYININ KONUSU YAZ TATİLİNİ NASIL DEĞERLENDİRMELİYİZ? Okul öncesi, ilköğretim ve ortaöğretim okullarındaki yaklaşık 17 milyon

Küçük Şeyler HAZİRAN AYININ KONUSU YAZ TATİLİNİ NASIL DEĞERLENDİRMELİYİZ? Okul öncesi, ilköğretim ve ortaöğretim okullarındaki yaklaşık 17 milyon Küçük Şeyler KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAŞAM BOYU GELİŞİM VE EĞİTİM AKADEMİSİNİN BİR MARKA- SIDIR. www.kucukseyler.com.tr YÖNDER OKULLARI Atatürk Mah. Girne Cad. No: 6 6/1 Ataşehir-ISTANBUL Tel.

Detaylı

Küçük Şeyler. www.kucukseyler.com.tr

Küçük Şeyler. www.kucukseyler.com.tr Küçük Şeyler MAYIS AYININ KONUSU KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAŞAM BOYU GELİŞİM VE EĞİTİM AKADEMİSİNİN BİR MAR- KASIDIR. www.kucukseyler.com.tr YÖNDER OKULLARI Atatürk Mah. Girne Cad. No: 6 6/1

Detaylı

Küçük Şeyler NİSAN AYININ KONUSU. ANKARA GAZİOSMAN PAŞA (GOP) Çayhane Sok. No:4 Çankaya TEL: 0312 447 17 64 KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULU;

Küçük Şeyler NİSAN AYININ KONUSU. ANKARA GAZİOSMAN PAŞA (GOP) Çayhane Sok. No:4 Çankaya TEL: 0312 447 17 64 KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULU; Küçük Şeyler KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAŞAM BOYU GELİŞİM VE EĞİTİM AKADEMİ- SİNİN BİR MARKASIDIR. www.kucukseyler.com.tr YÖNDER OKULLARI Atatürk Mah. Girne Cad. No: 6 6/1 Ataşehir-ISTANBUL Tel.

Detaylı

SINIF İÇİ ETKİNLİKLER

SINIF İÇİ ETKİNLİKLER ARALIK 2014 Sevgili Veliler; Bizler Aralık ayını da dolu dolu yaşadık. Önemli gün ve haftaları büyük bir coşku, sevinçle yaşadık. Sınıf içi etkinliklerimize tüm çocuklarımız keyifle katıldılar. Etkinliklerimizle

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 3 YAŞ GRUBU MAYIS AYI EĞİTİM PROGRAMI

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 3 YAŞ GRUBU MAYIS AYI EĞİTİM PROGRAMI 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 3 YAŞ GRUBU MAYIS AYI EĞİTİM PROGRAMI Beni de bir ana doğurmadı mı? Türk anaları daha nice Mustafa Kemal'ler doğurur. TÜM ANNELERİMİZİN ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUN 2016-2017

Detaylı

BÜLTENİMİZDE NELER VAR?

BÜLTENİMİZDE NELER VAR? MART AYI BÜLTENİMİZ BÜLTENİMİZDE NELER VAR? SINIF ETKİNLİKLERİMİZ BRANŞ DERSLERİMİZ PORTFOLYO SUNUMUMUZ SİNEMA ETKİNLİĞİMİZ TİYATRO ETKİNLİĞİMİZ SOSYAL ETKİNLİKLERİMİZ DEMOKRASİ SEÇİMİMİZ MART AYI ECO

Detaylı

KELEBEKLER SINIFI EKİM AYI BÜLTENİMİZ

KELEBEKLER SINIFI EKİM AYI BÜLTENİMİZ KELEBEKLER SINIFI EKİM AYI BÜLTENİMİZ BÜLTENİMİZDE NELER VAR? SINIF ETKİNLİKLERİMİZ BRANŞ DERSLERİMİZ SOSYAL ETKİNLİKLERİMİZ DEMOKRASİ DUVARI YÜZME ETKİNLİĞİMİZ SİNEMA GÜNÜMÜZ TİYATRO ETKİNLİĞİMİZ EKİM

Detaylı

EYLÜL AYI BÜLTENİMİZ

EYLÜL AYI BÜLTENİMİZ EYLÜL AYI BÜLTENİMİZ BÜLTENİMİZDE NELER VAR? SINIF ETKİNLİKLERİMİZ BRANŞ DERSLERİMİZ SOSYAL ETKİNLİKLERİMİZ SİNEMA PARTİ SINIF ETKİNLİKLERİMİZ SINIF İÇİ ETKİNLİKLERİMİZ Okulumuz 06.09.2017, Çarşamba günü

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI İZMİR OKULLARI EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1.VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI İZMİR OKULLARI EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1.VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI İZMİR OKULLARI 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1.VELİ BÜLTENİ ANAOKULU SINIF ETKİNLİKLERİ MERKÜR Fen ve Doğa Etkinliği dersinde büyüteçlerle bire bir gözlem yaparak etkinliği tamamladılar.

Detaylı

Küçük Şeyler. Zeki Çocuk Yetiştirmenin 10 Yolu

Küçük Şeyler. Zeki Çocuk Yetiştirmenin 10 Yolu Küçük Şeyler MAYIS AYININ KONUSU KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAŞAM BOYU GELİŞİM VE EĞİTİM AKADEMİSİNİN BİR MARKASIDIR. www.kucukseyler.com.tr YÖNDER OKULLARI Atatürk Mah. Girne Cad. No: 6 6/1 Ataşehir-ISTANBUL

Detaylı

Küçük Şeyler ÇOCUĞUNUZA ALDIĞINIZ OYUNCAKLAR KARAKTER GELİŞİMİNİ ETKİLİYOR. Çocuk merak ve faaliyette bulunma gereksinimi ile oyun oynamaya

Küçük Şeyler ÇOCUĞUNUZA ALDIĞINIZ OYUNCAKLAR KARAKTER GELİŞİMİNİ ETKİLİYOR. Çocuk merak ve faaliyette bulunma gereksinimi ile oyun oynamaya Küçük Şeyler MART AYININ KONUSU KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAŞAM BOYU GELİŞİM VE EĞİTİM AKADEMİSİNİN BİR MAR- KASIDIR. www.kucukseyler.com.tr YÖNDER OKULLARI Atatürk Mah. Girne Cad. No: 6 6/1

Detaylı

Küçük Şeyler NİSAN AYININ KONUSU. ANKARA GAZİOSMAN PAŞA (GOP) Çayhane Sok. No:4 Çankaya TEL: 0312 447 17 64 KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULU;

Küçük Şeyler NİSAN AYININ KONUSU. ANKARA GAZİOSMAN PAŞA (GOP) Çayhane Sok. No:4 Çankaya TEL: 0312 447 17 64 KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULU; Küçük Şeyler NİSAN AYININ KONUSU KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAŞAM BOYU GELİŞİM VE EĞİTİM AKADEMİ- SİNİN BİR MARKASIDIR. www.kucukseyler.com.tr YÖNDER OKULLARI Atatürk Mah. Girne Cad. No: 6 6/1

Detaylı

ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU KASIM AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI

ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU KASIM AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU KASIM AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI SINIF ETKİNLİKLERİ TÜRKÇE DİL Öğrencilerimiz kendilerini tanıtan oyuncaklar, giysiler, sevdiği eşyalarını anlatarak paylaşımlarda bulundular. Öğrenciler

Detaylı

ÇİÇEK GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ

ÇİÇEK GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ ÇİÇEK GRUBU 2016-2017 EKİM AYI BÜLTENİ 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI DÜNYA HAYVANLAR GÜNÜ DÜNYA ÇOCUK GÜNÜ DÜNYA EL YIKAMA GÜNÜ KaLELER Atatürk ün hayatını öğrenme Atatürk ün ülkemize kazandırdıkları Cumhuriyet

Detaylı

Küçük Şeyler KASIM AYININ KONUSU. ÇOCUK ve MOZART IN MÜZİĞİ. Mozart ı klasik yapan özellikler nelerdir? Mozart ta ulusal öğeler (Alman stili)

Küçük Şeyler KASIM AYININ KONUSU. ÇOCUK ve MOZART IN MÜZİĞİ. Mozart ı klasik yapan özellikler nelerdir? Mozart ta ulusal öğeler (Alman stili) Küçük Şeyler KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAŞAM BOYU GELİŞİM VE EĞİTİM AKADEMİ- SİNİN BİR MARKASIDIR. www.kucukseyler.com.tr YÖNDER OKULLARI Atatürk Mah. Girne Cad. No: 6 6/1 Ataşehir-ISTANBUL Tel.

Detaylı

ODTÜ Geliştirme Vakfı Özel İlkokulu 5 Yaş Ana Sınıfı Bülteni

ODTÜ Geliştirme Vakfı Özel İlkokulu 5 Yaş Ana Sınıfı Bülteni ODTÜ Geliştirme Vakfı Özel İlkokulu 5 Yaş Ana Sınıfı Bülteni Mart 7. Sayı 2016 Nisan 2017 UZAY SINIFI İsim tanıma çalışmaları yaptık. İsimlerimizdeki harf sayısını öğrendik, artırma çalışması gerçekleştirdik.

Detaylı

Küçük Şeyler SON ÇOCUKLUKTA KRİTİK YAŞLAR ALTI YAŞ. Son çocukluk dönemine giren çocuk, 6 yaşına geldiğinde, 2,5 yaşında görülen

Küçük Şeyler SON ÇOCUKLUKTA KRİTİK YAŞLAR ALTI YAŞ. Son çocukluk dönemine giren çocuk, 6 yaşına geldiğinde, 2,5 yaşında görülen Küçük Şeyler OCAK AYININ KONUSU KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAŞAM BOYU GELİŞİM VE EĞİTİM AKADEMİ- SİNİN BİR MARKASIDIR. www.kucukseyler.com.tr YÖNDER OKULLARI Atatürk Mah. Girne Cad. No: 6 6/1

Detaylı

Küçük Şeyler SON ÇOCUKLUKTA KRİTİK YAŞLAR ALTI YAŞ. Son çocukluk dönemine giren çocuk, 6 yaşına geldiğinde, 2,5 yaşında görülen

Küçük Şeyler SON ÇOCUKLUKTA KRİTİK YAŞLAR ALTI YAŞ. Son çocukluk dönemine giren çocuk, 6 yaşına geldiğinde, 2,5 yaşında görülen Küçük Şeyler KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAŞAM BOYU GELİŞİM VE EĞİTİM AKADEMİ- SİNİN BİR MARKASIDIR. www.kucukseyler.com.tr YÖNDER OKULLARI Atatürk Mah. Girne Cad. No: 6 6/1 Ataşehir-ISTANBUL Tel.

Detaylı

Küçük Şeyler SON ÇOCUKLUKTA KRİTİK YAŞLAR ALTI YAŞ. Son çocukluk dönemine giren çocuk, 6 yaşına geldiğinde, 2,5 yaşında görülen

Küçük Şeyler SON ÇOCUKLUKTA KRİTİK YAŞLAR ALTI YAŞ. Son çocukluk dönemine giren çocuk, 6 yaşına geldiğinde, 2,5 yaşında görülen Küçük Şeyler KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAŞAM BOYU GELİŞİM VE EĞİTİM AKADEMİ- SİNİN BİR MARKASIDIR. www.kucukseyler.com.tr YÖNDER OKULLARI Atatürk Mah. Girne Cad. No: 6 6/1 Ataşehir-ISTANBUL Tel.

Detaylı

BÜLTENİMİZDE NELER VAR?

BÜLTENİMİZDE NELER VAR? EKİM AYI BÜLTENİMİZ BÜLTENİMİZDE NELER VAR? SINIF ETKİNLİKLERİMİZ BRANŞ DERSLERİMİZ DEMOKRASİ SEÇİMİ SOSYAL ETKİNLİKLERİMİZ 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI TÖRENİ PARTİ TİYATRO GEZİ SİNEMA SINIF ETKİNLİKLERİMİZ

Detaylı

2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİ KELEBEK GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ

2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİ KELEBEK GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ 2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİ KELEBEK GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ TEMALARIMIZ KALELER DÜNYA ÇOCUK GÜNÜ HAYVANLARI KORUMA GÜNÜ DÜNYA EL YIKAMA GÜNÜ KURBAN BAYRAMI KIRMIZI GÜNÜ 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI Kale

Detaylı

Küçük Şeyler ÇOCUĞUN EĞİTİMİNDE AİLE BÜYÜKLERİNİN ETKİSİ. Bebeklerin çoğu hazır anne-babalara ve büyükanne-büyükbabalarla

Küçük Şeyler ÇOCUĞUN EĞİTİMİNDE AİLE BÜYÜKLERİNİN ETKİSİ. Bebeklerin çoğu hazır anne-babalara ve büyükanne-büyükbabalarla Küçük Şeyler MART AYININ KONUSU KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAŞAM BOYU GELİŞİM VE EĞİTİM AKADEMİ- SİNİN BİR MARKASIDIR. www.kucukseyler.com.tr YÖNDER OKULLARI Atatürk Mah. Girne Cad. No: 6 6/1

Detaylı

BÜLTENİMİZDE NELER VAR?

BÜLTENİMİZDE NELER VAR? EKİM AYI BÜLTENİMİZ BÜLTENİMİZDE NELER VAR? SINIF ETKİNLİKLERİMİZ BRANŞ DERSLERİMİZ TİYATRO ETKİNLİĞİMİZ SİNEMA ETKİNLİĞİMİZ SOSYAL ETKİNLİKLERİMİZ DEMOKRASİ SEÇİMİMİZ 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMAMIZ

Detaylı

EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİ DENİZYILDIZI GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ

EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİ DENİZYILDIZI GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ 2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİ DENİZYILDIZI GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ EKİM AYINDA ÖĞRENDİKLERİMİZ Hayvanları Koruma Günü nedeniyle okul bahçemizde yürüyüş yaptık. Hayvanlar sergisini oluşturduk ve inceledik.

Detaylı

Küçük ġeyler OYUNCAK GÜNÜ

Küçük ġeyler OYUNCAK GÜNÜ Küçük ġeyler KÜÇÜK ġeyler ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAġAM BOYU GELĠġĠM VE EĞĠTĠM AKADEMĠ- SĠNĠN BĠR MARKASIDIR. www.kucukseyler.com.tr Şubat Ayının Konusu ANKARA ÜMĠTKÖY: Binsesin Sitesi 5. Cd. 87.Sok. No:

Detaylı

Küçük Şeyler KASIM AYININ KONUSU. ÇOCUK ve MOZART IN MÜZİĞİ. Mozart ı klasik yapan özellikler nelerdir? Mozart ta ulusal öğeler (Alman stili)

Küçük Şeyler KASIM AYININ KONUSU. ÇOCUK ve MOZART IN MÜZİĞİ. Mozart ı klasik yapan özellikler nelerdir? Mozart ta ulusal öğeler (Alman stili) Küçük Şeyler KASIM AYININ KONUSU KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAŞAM BOYU GELİŞİM VE EĞİTİM AKADEMİ- SİNİN BİR MARKASIDIR. www.kucukseyler.com.tr YÖNDER OKULLARI Atatürk Mah. Girne Cad. No: 6 6/1

Detaylı

Küçük ġeyler OYUNCAK GÜNÜ

Küçük ġeyler OYUNCAK GÜNÜ Küçük ġeyler KÜÇÜK ġeyler ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAġAM BOYU GELĠġĠM VE EĞĠTĠM AKADEMĠ- SĠNĠN BĠR MARKASIDIR. www.kucukseyler.com.tr Şubat Ayının Konusu ANKARA ÜMĠTKÖY: Binsesin Sitesi 5. Cd. 87.Sok. No:

Detaylı

2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİ ÇİÇEK GRUBU EYLÜL AYI BÜLTENİ

2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİ ÇİÇEK GRUBU EYLÜL AYI BÜLTENİ 2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİ ÇİÇEK GRUBU EYLÜL AYI BÜLTENİ OKULUM VE ARKADAŞLARIM BEN KİMİM? Okulunu tanıma Okulunun ismini söyleme Öğretmen ve arkadaşlarını tanıma Okulda çalışanları gözlemleme Sınıfını

Detaylı

EYLÜL AYI BÜLTENİMİZ

EYLÜL AYI BÜLTENİMİZ EYLÜL AYI BÜLTENİMİZ BÜLTENİMİZDE NELER VAR? ORYANTASYON ETKİNLİKLERİMİZ BAHÇE ETKİNLİKLERİMİZ SINIF ETKİNLİKLERİMİZ OKUMA-YAZMAYA HAZIRLIK ÇALIŞMALARIMIZ BRANŞ DERSLERİMİZ MATEMATİK ETKİNLİKLERİMİZ FEN

Detaylı

FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU 3-4 YAŞ GRUBU AYLIK PROGRAMI. Tekerlemeler: Hanım kızı, ebe tekerlemelerini öğreniyorum.

FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU 3-4 YAŞ GRUBU AYLIK PROGRAMI. Tekerlemeler: Hanım kızı, ebe tekerlemelerini öğreniyorum. FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU 3-4 YAŞ GRUBU AYLIK PROGRAMI DİL BECERİLERİM VE BEN Hikaye / Öykü / Masal Tekerlemeler: Hanım kızı, ebe tekerlemelerini öğreniyorum. Bilmeceler: Beyin fırtınası tekniği ile telefon,

Detaylı

Küçük Şeyler ÇOCUĞUN EĞİTİMİNDE AİLE BÜYÜKLERİNİN ETKİSİ. Bebeklerin çoğu hazır anne-babalara ve büyükanne-büyükbabalarla

Küçük Şeyler ÇOCUĞUN EĞİTİMİNDE AİLE BÜYÜKLERİNİN ETKİSİ. Bebeklerin çoğu hazır anne-babalara ve büyükanne-büyükbabalarla Küçük Şeyler KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAŞAM BOYU GELİŞİM VE EĞİTİM AKADEMİ- SİNİN BİR MARKASIDIR. www.kucukseyler.com.tr YÖNDER OKULLARI Atatürk Mah. Girne Cad. No: 6 6/1 Ataşehir-ISTANBUL Tel.

Detaylı

Küçük ġeyler. gerekli sosyal becerileri kazanması için birçok fırsat sağlar. yan yana oynama ve bazen de işbirliği alır.

Küçük ġeyler. gerekli sosyal becerileri kazanması için birçok fırsat sağlar. yan yana oynama ve bazen de işbirliği alır. Küçük ġeyler Eylül Ekim Ayının Konusu KÜÇÜK ġeyler ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAġAM BOYU GELĠġĠM VE EĞĠTĠM AKADEMĠ- SĠNĠN BĠR MARKASIDIR. www.kucukseyler.com.tr ANKARA ÜMĠTKÖY: Binsesin Sitesi 107. Sok. No:

Detaylı

Küçük Şeyler ÖNEMLİ BİLGİLENDİRME

Küçük Şeyler ÖNEMLİ BİLGİLENDİRME Küçük Şeyler KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN DÖKMEN YAŞAM YAŞAM BOYU GELİŞİM VE EĞİTİM AKADEMİ- BOYU GELİŞİM VE EĞİTİM SİNİN BİR MARKASIDIR. AKADEMİSİNİN BİR MARwww.kucukseyler.com.tr KASIDIR. ANKARA

Detaylı

ÖZEL EFDAL ANAOKULU 2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİ DENIZYILDIZI GRUBU KASIM AYI BÜLTENİ

ÖZEL EFDAL ANAOKULU 2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİ DENIZYILDIZI GRUBU KASIM AYI BÜLTENİ ÖZEL EFDAL ANAOKULU 2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİ DENIZYILDIZI GRUBU KASIM AYI BÜLTENİ BU AY ÖĞRENDİKLERİMİZ ATATÜRK Atatürk kim olduğunu hatırladık Atatürk ün hayatını inceledik. Atatürk ün kişisel

Detaylı

KASIM AYI VELİ BÜLTENİ

KASIM AYI VELİ BÜLTENİ 2010-2011 KASIM AYI VELİ BÜLTENİ Sevgili ATAM; Minik kalplerimizde çoşku, Gözlerimizde ışıltı, dilimizde verilen içten bir söz; GELECEK BANA EMANET, ATAM SEN RAHAT UYU!... Ekim Ayı nı geride bıraktık.

Detaylı

İSTEK ÖZEL ACIBADEM ANAOKULU EYLÜL AYI BÜLTENİMİZ

İSTEK ÖZEL ACIBADEM ANAOKULU EYLÜL AYI BÜLTENİMİZ İSTEK ÖZEL ACIBADEM ANAOKULU EYLÜL AYI BÜLTENİMİZ BÜLTENİMİZDE NELER VAR? ORYANTASYON SINIF ETKİNLİKLERİMİZ PARTİ ETKİNLİKLERİMİZ YÜZME ETKİNLİĞİMİZ OKUMA-YAZMAYA HAZIRLIK ÇALIŞMALARIMIZ BRANŞ DERSLERİMİZ

Detaylı

Küçük Şeyler NİSAN AYININ KONUSU. ANKARA GAZİOSMAN PAŞA (GOP) Çayhane Sok. No:4 Çankaya TEL: 0312 447 17 64 KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULU;

Küçük Şeyler NİSAN AYININ KONUSU. ANKARA GAZİOSMAN PAŞA (GOP) Çayhane Sok. No:4 Çankaya TEL: 0312 447 17 64 KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULU; Küçük Şeyler NİSAN AYININ KONUSU KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAŞAM BOYU GELİŞİM VE EĞİTİM AKADEMİSİNİN BİR MARKASIDIR. www.kucukseyler.com.tr YÖNDER OKULLARI Atatürk Mah. Girne Cad. No: 6 6/1 Ataşehir-ISTANBUL

Detaylı

Küçük Şeyler ÖNEMLİ BİLGİLENDİRME

Küçük Şeyler ÖNEMLİ BİLGİLENDİRME Küçük Şeyler KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN DÖKMEN YAŞAM YAŞAM BOYU GELİŞİM VE EĞİTİM AKADEMİ- BOYU GELİŞİM VE EĞİTİM SİNİN BİR MARKASIDIR. AKADEMİSİNİN BİR MARwww.kucukseyler.com.tr KASIDIR. ANKARA

Detaylı

İSTEK ÖZEL ACIBADEM ANAOKULU KASIM AYI BÜLTENİMİZ

İSTEK ÖZEL ACIBADEM ANAOKULU KASIM AYI BÜLTENİMİZ İSTEK ÖZEL ACIBADEM ANAOKULU KASIM AYI BÜLTENİMİZ BÜLTENİMİZDE NELER VAR? SINIF ETKİNLİKLERİMİZ PARTİ YÜZME ETKİNLİĞİMİZ FEN ETKİNLİKLERİMİZ KASIM AYI DOĞUM GÜNLERİMİZ ATÖLYE ÇALIŞMALARIMIZ OKUMA-YAZMAYA

Detaylı

Küçük Şeyler. Zeki Çocuk Yetiştirmenin 10 Yolu

Küçük Şeyler. Zeki Çocuk Yetiştirmenin 10 Yolu Küçük Şeyler KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULU; MAYIS AYININ KONUSU ÜSTÜN DÖKMEN YAŞAM BOYU GELİŞİM VE EĞİTİM AKADEMİ- SİNİN BİR MARKASIDIR. www.kucukseyler.com.tr YÖNDER OKULLARI Atatürk Mah. Girne Cad. No: 6 6/1

Detaylı

ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU MAYIS-HAZİRAN AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI

ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU MAYIS-HAZİRAN AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU MAYIS-HAZİRAN AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI SINIF ETKİNLİKLERİ TÜRKÇE DİL Mayıs ayında Duyularımla Hissediyorum, Haziran ayında Açık Hava Oyunları temalarımızı işledik.elif Öğreniyor

Detaylı

Küçük ġeyler. gerekli sosyal becerileri kazanması için birçok fırsat sağlar. yan yana oynama ve bazen de işbirliği alır.

Küçük ġeyler. gerekli sosyal becerileri kazanması için birçok fırsat sağlar. yan yana oynama ve bazen de işbirliği alır. Küçük ġeyler Eylül Ekim Ayının Konusu KÜÇÜK ġeyler ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAġAM BOYU GELĠġĠM VE EĞĠTĠM AKADEMĠ- SĠNĠN BĠR MARKASIDIR. www.kucukseyler.com.tr ANKARA ÜMĠTKÖY: Binsesin Sitesi 107. Sok. No:

Detaylı

ODTÜ GVO DANIŞMANLIĞINDA ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU 3 YAŞ B SINIFI EYLÜL EKİM AYI BÜLTENİ

ODTÜ GVO DANIŞMANLIĞINDA ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU 3 YAŞ B SINIFI EYLÜL EKİM AYI BÜLTENİ ODTÜ GVO DANIŞMANLIĞINDA ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU 3 YAŞ B SINIFI EYLÜL EKİM AYI BÜLTENİ SINIF ETKİNLİKLERİ Eylül Ekim ayı etkinliklerimiz Oyun teması ile başladı. TÜRKÇE DİL Türkçe Dil Etkinliklerimizde

Detaylı

FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU ŞİRİNLER SINIFI AYLIK PROGRAMI

FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU ŞİRİNLER SINIFI AYLIK PROGRAMI FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU ŞİRİNLER SINIFI AYLIK PROGRAMI DİL BECERİLERİM VE BEN Hikaye / Öykü / Masal Tekerlemeler:. Tümdengelim tekniği ile meyveler, otomobil ve patlıcan tekerlemelerini öğreniyorum.

Detaylı

TEMALARIMIZ KULELER DÜNYA ÇOCUK GÜNÜ HAYVANLARI KORUMA GÜNÜ DÜNYA EL YIKAMA GÜNÜ KURBAN BAYRAMI KIRMIZI GÜNÜ

TEMALARIMIZ KULELER DÜNYA ÇOCUK GÜNÜ HAYVANLARI KORUMA GÜNÜ DÜNYA EL YIKAMA GÜNÜ KURBAN BAYRAMI KIRMIZI GÜNÜ 2013-2014 EĞİTİM DÖNEMİ EKİM AYI KELEBEK GRUBU BÜLTENİ TEMALARIMIZ KULELER DÜNYA ÇOCUK GÜNÜ HAYVANLARI KORUMA GÜNÜ DÜNYA EL YIKAMA GÜNÜ KURBAN BAYRAMI KIRMIZI GÜNÜ Kule nedir? Kule resimlerini inceleme

Detaylı

ODTÜ Geliştirme Vakfı Özel İlkokulu. 5 Yaş Ana Sınıfı Bülteni. Nisan sayfa. sayfa. sayfa. 15 de. 16 da. 14 de BEDEN EĞİTİMİ MÜZİK PDR

ODTÜ Geliştirme Vakfı Özel İlkokulu. 5 Yaş Ana Sınıfı Bülteni. Nisan sayfa. sayfa. sayfa. 15 de. 16 da. 14 de BEDEN EĞİTİMİ MÜZİK PDR ODTÜ Geliştirme Vakfı Özel İlkokulu Nisan 2016 5 Yaş Ana Sınıfı Bülteni sayfa 15 de BEDEN EĞİTİMİ sayfa 14 de MÜZİK sayfa 16 da PDR Öğrencilerimizle birlikte güzel bir bahar ayını tamamladık. Pek çok çalışmayı

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI İZMİR NESAN YERLEŞKESİ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI İZMİR NESAN YERLEŞKESİ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI İZMİR NESAN YERLEŞKESİ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2. VELİ BÜLTENİ REHBERLİK Uyum programı tamamlandıktan sonra öğrencilerimizin kendilerini ifade etme becerilerini geliştirmek

Detaylı

MUTLU YILLAR KELEBEK VE YILDIZ GRUPLARI 2010 ARALIK BÜLTENİ

MUTLU YILLAR KELEBEK VE YILDIZ GRUPLARI 2010 ARALIK BÜLTENİ MUTLU YILLAR KELEBEK VE YILDIZ GRUPLARI 2010 ARALIK BÜLTENİ BU AY NELER ÖĞRENDİK? GECE- GÜNDÜZ Günün bölümlerini öğrendik. Gündüz neler yaptığımızı konuştuk. Gece neler yaptığımızı konuştuk. Gece ve gündüz

Detaylı

AYLIK BÜLTEN TEMA: HAYVANLARI KORUMA GÜNÜ, DÜNYA TASARRUF GÜNÜ,CUMHURİYET HAFTASI

AYLIK BÜLTEN TEMA: HAYVANLARI KORUMA GÜNÜ, DÜNYA TASARRUF GÜNÜ,CUMHURİYET HAFTASI AYLIK BÜLTEN TEMA: HAYVANLARI KORUMA GÜNÜ, DÜNYA TASARRUF GÜNÜ,CUMHURİYET HAFTASI 03.10.2016 04.10.2016 ÖĞRENME TAKVİMİ *Sabah sporu ile güne başlanır. *Dünya çocuk günü ile ilgili sohbet ediyoruz. *Dünya

Detaylı

ÖZEL EFDAL ERENKÖY ANAOKULU PENGUEN GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ

ÖZEL EFDAL ERENKÖY ANAOKULU PENGUEN GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ ÖZEL EFDAL ERENKÖY ANAOKULU PENGUEN GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ 1 SONBAHAR VE YAPRAKLAR Sonbahar Mevsimin de gözlemlediğimiz hava olaylarını isimlendirdik. Sonbahar mevsimine ait giysileri ayırt ettik. Rüzgâr

Detaylı

EYLÜL AYI BÜLTENİMİZ

EYLÜL AYI BÜLTENİMİZ EYLÜL AYI BÜLTENİMİZ BÜLTENİMİZDE NELER VAR? ORYANTASYON ETKİNLİKLERİMİZ BAHÇE ETKİNLİKLERİMİZ SINIF ETKİNLİKLERİMİZ OKUMA-YAZMAYA HAZIRLIK ÇALIŞMALARIMIZ BRANŞ DERSLERİMİZ MATEMATİK ETKİNLİKLERİMİZ FEN

Detaylı

EĞİTİM DÖNEMİ DENİZYILDIZI GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ

EĞİTİM DÖNEMİ DENİZYILDIZI GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ 2013-2014 EĞİTİM DÖNEMİ DENİZYILDIZI GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ EKİM AYINDA ÖĞRENDİKLERİMİZ Hayvanları Koruma Günü nedeniyle okul bahçemizde yürüyüş yaptık. Hayvanlar sergisini inceledik. Hayvanlar için evler

Detaylı

EYLÜL-EKİM AYI BÜLTENİMİZ

EYLÜL-EKİM AYI BÜLTENİMİZ EYLÜL-EKİM AYI BÜLTENİMİZ BÜLTENİMİZDE NELER VAR? ORYANTASYON ETKİNLİKLERİMİZ SINIF ETKİNLİKLERİMİZ DEMOKRASİ DUVARI SEÇİMLERİMİZ SİNEMA GÜNÜMÜZ TİYATRO ETKİNLİĞİMİZ OKULUMDA BİR GÜNÜM ETKİNLİĞİMİZ BRANŞ

Detaylı

BİLMEMİZ GEREKENLER SINIF İÇİ ETKİNLİKLER

BİLMEMİZ GEREKENLER SINIF İÇİ ETKİNLİKLER Sevgili Velimiz; Okul öncesi eğitimin bir boyutu olan sanat eğitimi içerisinde müzik, çok önemli bir yere sahiptir. Okul öncesi eğitimde müzik eğitiminin amaçları, çocukların bilişsel,duyuşsal, devinişsel

Detaylı

BÜLTENİMİZDE NELER VAR?

BÜLTENİMİZDE NELER VAR? EKİM BÜLTENİMİZ BÜLTENİMİZDE NELER VAR? ETKİNLİKLERİMİZ SINIF ETKİNLİKLERİMİZ BRANŞ DERSLERİMİZ SOSYAL ETKİNLİKLERİMİZ DOĞUM GÜNLERİMİZ SINIF İÇİ ETKİNLİKLERİMİZ AYAK BASKISI YAPARKEN ÇOK GÜLDÜK SINIF

Detaylı

ÖZEL EFDAL GÖZTEPE ANAOKULU DENİZYILDIZI GRUBU MAYIS AYI BÜLTENİ

ÖZEL EFDAL GÖZTEPE ANAOKULU DENİZYILDIZI GRUBU MAYIS AYI BÜLTENİ ÖZEL EFDAL GÖZTEPE ANAOKULU DENİZYILDIZI GRUBU MAYIS AYI BÜLTENİ 2015 MAYIS AYINDA NELER ÖĞRENDİK? Taşıtlar konusunda neler bildiğimizi akıl haritasında resimledik. Trafik kurallarını ve işaretlerini öğrendik.

Detaylı

EFDAL ERENKÖY ANAOKULU PENGUENLER GRUBU KASIM AYI BÜLTENİ

EFDAL ERENKÖY ANAOKULU PENGUENLER GRUBU KASIM AYI BÜLTENİ EFDAL ERENKÖY ANAOKULU PENGUENLER GRUBU KASIM AYI BÜLTENİ 10 KASIM ATATÜRK Ü ANMA HAFTASI DÜNYA ÇOCUK HAKLARI HAFTASI DÜNYA SİNEMA GÜNÜ SONBAHAR MEVSİMİ YAPRAKLAR Atatürk ün kim olduğunu hatırladık. Atatürk

Detaylı

EYLÜL AYI VELİ BÜLTENİ

EYLÜL AYI VELİ BÜLTENİ ... 2010-2011 EYLÜL AYI VELİ BÜLTENİ Merhaba! Yine, yeni, yeniden birlikte olmanın coşkusu ve heyecanıyla bir aradayız. 2012-2013 Eğitim Öğretim yılında da sağlıkla, mutlulukla, oyunlarla, şenliklerle,

Detaylı

Küçük Şeyler BİLGİSAYAR. Bilgisayarlar uygun koşullarda ve uygun yazılımlarla kullanıldığında eğitim

Küçük Şeyler BİLGİSAYAR. Bilgisayarlar uygun koşullarda ve uygun yazılımlarla kullanıldığında eğitim Küçük Şeyler Nisan Ayının Konusu KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAŞAM BOYU GELİŞİM VE EĞİTİM AKADEMİ- SİNİN BİR MARKASIDIR. www.kucukseyler.com.tr ANKARA ÜMİTKÖY: Binsesin Sitesi 107. Sok. No: 7 Çayyolu

Detaylı

VÜCUDUMUZ SAĞLIĞIMIZ

VÜCUDUMUZ SAĞLIĞIMIZ ARI-ÇİÇEK-TAVŞAN GRUPLARI ŞUBAT AYI BÜLTENİ BÜLTENİ VÜCUDUMUZ SAĞLIĞIMIZ Sınıfta kız,erkek çocuğuna ait pano hazırlama Vücudun bölümlerini resimlerle göstererek isimlerini söyleme İskelet üzerinde vücudun

Detaylı

2011-2012 EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİ EYLÜL AYI HAZIRLIK-ARI GRUBU BÜLTENİ

2011-2012 EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİ EYLÜL AYI HAZIRLIK-ARI GRUBU BÜLTENİ 2011-2012 EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİ EYLÜL AYI HAZIRLIK-ARI GRUBU BÜLTENİ OKULA UYUM OKULUM, BEN VE ARKADAŞLARIM Okulunu tanıma Okulunun ismini söyleme Öğretmen ve arkadaşlarını tanıma Okulda çalışanları gözlemleme

Detaylı

ÖZEL OKAN İLKOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI

ÖZEL OKAN İLKOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖZEL OKAN İLKOKULU 2016 2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI. Okan Koleji İlkokulu olarak; bu yılı oldukça yoğun geçirdik. Sanat, spor, sosyal etkinlikler ve akademik,açıdan birbirini izleyen birçok çalışma yaptık.

Detaylı

BENİM DÜNYAM ANAOKULU 6 YAŞ TURKUAZ VE İNCİLER SINIFI EKİM AYI ETKİNLİK PROGRAMI

BENİM DÜNYAM ANAOKULU 6 YAŞ TURKUAZ VE İNCİLER SINIFI EKİM AYI ETKİNLİK PROGRAMI BENİM DÜNYAM ANAOKULU 6 YAŞ TURKUAZ VE İNCİLER SINIFI EKİM AYI ETKİNLİK PROGRAMI 1.HAFTA: DÜNYA ÇOCUK GÜNÜ-HAYVANLARI KORUMA VE BEN VE DUYGULARIM SOSYAL DUYGUSAL ALAN: AMAÇ.2 **Duygularını söyleme. **Duygularının

Detaylı

Küçük Şeyler. sürdürüyoruz. Gönlünüz rahat olsun. Bizlere güveniniz için çok teşekkür ediyoruz. Saygılarımızla. Ayının Konusu BOYU GELİŞİM VE EĞİTİM

Küçük Şeyler. sürdürüyoruz. Gönlünüz rahat olsun. Bizlere güveniniz için çok teşekkür ediyoruz. Saygılarımızla. Ayının Konusu BOYU GELİŞİM VE EĞİTİM Küçük Şeyler Küçük Şeyler KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN DÖKMEN YAŞAM YAŞAM BOYU GELİŞİM VE EĞİTİM AKADEMİ- BOYU GELİŞİM VE EĞİTİM SİNİN BİR MARKASIDIR. AKADEMİSİNİN BİR MARwww.kucukseyler.com.tr

Detaylı

PROJE TABANLI EĞİTİM

PROJE TABANLI EĞİTİM PROJE TABANLI EĞİTİM PROJE YAKLAŞIMI NEDİR? Çocukların ilgi ve merak duydukları konuların öğretmen önderliğinde ve grup çalışmasıyla projenin tüm evrelerine uyularak çalışmanın derinlemesine incelenmesidir.

Detaylı

Küçük Şeyler ÇOCUĞUNUZA ALDIĞINIZ OYUNCAKLAR KARAKTER GELİŞİMİNİ ETKİLİYOR. problem çözmeye yönlendirmelidir.

Küçük Şeyler ÇOCUĞUNUZA ALDIĞINIZ OYUNCAKLAR KARAKTER GELİŞİMİNİ ETKİLİYOR. problem çözmeye yönlendirmelidir. Küçük Şeyler KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAŞAM BOYU GELİŞİM VE EĞİTİM AKADEMİSİNİN BİR MARKA- SIDIR. www.kucukseyler.com.tr YÖNDER OKULLARI Atatürk Mah. Girne Cad. No: 6 6/1 Ataşehir- ISTANBUL

Detaylı

FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU 3 YAŞ ŞİRİNLER SINIFI AYLIK EĞİTİM VE BRANŞ DERSLERİ PROGRAMI

FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU 3 YAŞ ŞİRİNLER SINIFI AYLIK EĞİTİM VE BRANŞ DERSLERİ PROGRAMI FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU 3 YAŞ ŞİRİNLER SINIFI AYLIK EĞİTİM VE BRANŞ DERSLERİ PROGRAMI DİL BECERİLERİM VE BEN Hikâye / Öykü / Masal: Yardımlaşalım adlı hikayemizi biz hazırladık. Tekerlemeler: şeker,

Detaylı

BÜLTENİMİZDE NELER VAR? SINIF ETKİNLİKLERİMİZ BRANŞ DERSLERİMİZ MUTFAK ETKİNLİKLERİMİZ SOSYAL ETKİNLİKLERİMİZ

BÜLTENİMİZDE NELER VAR? SINIF ETKİNLİKLERİMİZ BRANŞ DERSLERİMİZ MUTFAK ETKİNLİKLERİMİZ SOSYAL ETKİNLİKLERİMİZ EKİM AYI BÜLTENİMİZ BÜLTENİMİZDE NELER VAR? SINIF ETKİNLİKLERİMİZ BRANŞ DERSLERİMİZ MUTFAK ETKİNLİKLERİMİZ SOSYAL ETKİNLİKLERİMİZ SINIF ETKİNLİKLERİMİZ Dubalarla engelleri aşma oyunu oynadık. Dubalara

Detaylı

EYLÜL-EKİM AYI BÜLTENİMİZ

EYLÜL-EKİM AYI BÜLTENİMİZ EYLÜL-EKİM AYI BÜLTENİMİZ BÜLTENİMİZDE NELER VAR? ORYANTASYON ETKİNLİKLERİMİZ SINIF ETKİNLİKLERİMİZ DEMOKRASİ DUVARI EĞİTİMİMİZ YÜZME ETKİNLİĞİMİZ SİNEMA GÜNÜMÜZ OKUMA-YAZMAYA HAZIRLIK ÇALIŞMALARIMIZ BRANŞ

Detaylı

AYLIK BÜLTEN TEMA: HAYVANLARI KORUMA GÜNÜ, DÜNYA TASARRUF GÜNÜ, CUMHURİYET HAFTASI,DÜNYA ÇOCUK GÜNÜ

AYLIK BÜLTEN TEMA: HAYVANLARI KORUMA GÜNÜ, DÜNYA TASARRUF GÜNÜ, CUMHURİYET HAFTASI,DÜNYA ÇOCUK GÜNÜ AYLIK BÜLTEN TEMA: HAYVANLARI KORUMA GÜNÜ, DÜNYA TASARRUF GÜNÜ, CUMHURİYET HAFTASI,DÜNYA ÇOCUK GÜNÜ 03.10.2016 04.10.2016 05.10.2016 ÖĞRENME TAKVİMİ *Sabah sporu ile güne başlanır. *Dünya çocuk günü ile

Detaylı

EĞİTİM DÖNEMİ DENİZYILDIZI GRUBU ŞUBAT AYI BÜLTENİ

EĞİTİM DÖNEMİ DENİZYILDIZI GRUBU ŞUBAT AYI BÜLTENİ 2012-2013 EĞİTİM DÖNEMİ DENİZYILDIZI GRUBU ŞUBAT AYI BÜLTENİ 1 BU AY ÖĞRENDİKLERİMİZ Okulumuzun 100. Günü için ailemizle 100 parçalı ürünler hazırladık. Okulumuzda 100.gün sergimizi hazırladık. Okulumuzda

Detaylı

ANNELER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN. SİZLERİ ÇOK SEVİYORUZ. DENİZYILDIZI GRUBU MAYIS AYI BÜLTENİ MAYIS AYINDA NELER ÖĞRENDİK? Taşıtların özelliklerini, benzerlik ve farklılıklarını inceledik. Taşıtlar konusunda

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI İZMİR NESAN YERLEŞKESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 6. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI İZMİR NESAN YERLEŞKESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 6. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI İZMİR NESAN YERLEŞKESİ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 6. VELİ BÜLTENİ SINIF ETKİNLİKLERİ MERKÜR 5 ve 6 sayıları ile tanışıp, çizgi çalışmalarımızı yaptık. Sayılarla ilgili

Detaylı

YENİ YILINIZ KUTLU OLSUN.

YENİ YILINIZ KUTLU OLSUN. YENİ YILINIZ KUTLU OLSUN. ÖZEL EFDAL ANAOKULU DENİZYILDIZI GRUBU ARALIK AYI ARALIK AYINDA NELER ÖĞRENDİK? Gökyüzünde neler gördüğümüzü ifade ettik. Gökyüzünde gördüklerimizi resimledik. Havada duran nesneleri

Detaylı

TEMALARIMIZ UZAY VE GEZEGENLER DÜNYA GÖKYÜZÜ İNSAN HAKLARI VE DEMOKRASİ HAFTASI YERLİ MALLARI VE TUTUM HAFTASI YENİ YIL

TEMALARIMIZ UZAY VE GEZEGENLER DÜNYA GÖKYÜZÜ İNSAN HAKLARI VE DEMOKRASİ HAFTASI YERLİ MALLARI VE TUTUM HAFTASI YENİ YIL 2013-2014 EĞİTİM YILI KELEBEK GRUBU ARALIK AYI BÜLTENİ TEMALARIMIZ UZAY VE GEZEGENLER DÜNYA GÖKYÜZÜ İNSAN HAKLARI VE DEMOKRASİ HAFTASI YERLİ MALLARI VE TUTUM HAFTASI YENİ YIL Uzay ve gökyüzü panosu hazırlama

Detaylı

Küçük Şeyler. teknolojiyle karşılaşmakta ve küçük yaşlarda teknolojiyi kullanabilmek tedirler. motor gelişim ve öğrenmeye eğilimi de güçlendirirler.

Küçük Şeyler. teknolojiyle karşılaşmakta ve küçük yaşlarda teknolojiyi kullanabilmek tedirler. motor gelişim ve öğrenmeye eğilimi de güçlendirirler. Küçük Şeyler Küçük Şeyler ARALIK NİSAN Ayının Konusu KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN DÖKMEN YAŞAM YAŞAM BOYU GELİŞİM VE EĞİTİM AKADEMİ- BOYU GELİŞİM VE EĞİTİM SİNİN BİR MARKASIDIR. AKADEMİSİNİN BİR

Detaylı

2011 2012 Eğitim Öğretim Yılı Ders Programı

2011 2012 Eğitim Öğretim Yılı Ders Programı 2011 2012 Eğitim Öğretim Yılı Ders Programı Dersin Adı: Türkçe Dil Bilgisi Yaş Grubu: 1-3 yaş Ögretmen: İmge Şahin Email: sahin_imge@hotmail.com Değerli Veliler, Bu yıl okul öncesi (1-3 yaş) sınıfını beraber

Detaylı

Küçük Şeyler. sürdürüyoruz. Gönlünüz rahat olsun. Bizlere güveniniz için çok teşekkür ediyoruz. Saygılarımızla. Ayının Konusu BOYU GELİŞİM VE EĞİTİM

Küçük Şeyler. sürdürüyoruz. Gönlünüz rahat olsun. Bizlere güveniniz için çok teşekkür ediyoruz. Saygılarımızla. Ayının Konusu BOYU GELİŞİM VE EĞİTİM Küçük Şeyler Küçük Şeyler KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN DÖKMEN YAŞAM YAŞAM BOYU GELİŞİM VE EĞİTİM AKADEMİ- BOYU GELİŞİM VE EĞİTİM SİNİN BİR MARKASIDIR. AKADEMİSİNİN BİR MARwww.kucukseyler.com.tr

Detaylı

Aşağıda sizlerle paylaşmak istediğimiz başlıklar bu konuda yol gösterici olacaktır.

Aşağıda sizlerle paylaşmak istediğimiz başlıklar bu konuda yol gösterici olacaktır. Yeni çocuklarımızla tanışmanın, devam eden çocuklarımızı yeniden görmenin heyecanını yaşıyoruz. Hep birlikte keyifli bir eğitim yılı geçireceğimize inanıyoruz. Birlikte geçireceğimiz bu süre, çocuklarımız

Detaylı

Küçük Şeyler. Zeki Çocuk Yetiştirmenin 10 Yolu

Küçük Şeyler. Zeki Çocuk Yetiştirmenin 10 Yolu Küçük Şeyler KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAŞAM BOYU GELİŞİM VE EĞİTİM AKADEMİSİNİN BİR MARKA- SIDIR. www.kucukseyler.com.tr Zeki Çocuk Yetiştirmenin 10 Yolu MAYIS AYININ KONUSU YÖNDER OKULLARI

Detaylı

BÜLTENİMİZDE NELER VAR?

BÜLTENİMİZDE NELER VAR? MART BÜLTENİMİZ BÜLTENİMİZDE NELER VAR? ETKİNLİKLERİMİZ SINIF ETKİNLİKLERİMİZ BRANŞ DERSLERİMİZ SOSYAL ETKİNLİKLERİMİZ SINIF İÇİ ETKİNLİKLERİMİZ Tohumun büyüme aşamaları proje çalışmamızı tamamladık. SINIF

Detaylı

BU AY ÖĞRENDİKLERİMİZ ATATÜRK Atatürk kim olduğunu hatırladık. Atatürk ün hayatını inceledik. Atatürk ün kişisel özelliklerini ifade ettik. Atatürk ün

BU AY ÖĞRENDİKLERİMİZ ATATÜRK Atatürk kim olduğunu hatırladık. Atatürk ün hayatını inceledik. Atatürk ün kişisel özelliklerini ifade ettik. Atatürk ün 2013-2014 EĞİTİM DÖNEMİ DENIZYILDIZI GRUBU KASIM AYI BÜLTENİ ATAM SENİ ÖZLÜYORUZ. BU AY ÖĞRENDİKLERİMİZ ATATÜRK Atatürk kim olduğunu hatırladık. Atatürk ün hayatını inceledik. Atatürk ün kişisel özelliklerini

Detaylı

ANABİLİM EĞİTİM KURUMLARI ANAOKULLARI BÜLTENİ

ANABİLİM EĞİTİM KURUMLARI ANAOKULLARI BÜLTENİ ANABİLİM EĞİTİM KURUMLARI ANAOKULLARI BÜLTENİ Sayı : 1 Yaş Grubu : 5-6 EYLÜL 2014 İÇİNDEKİLER Merhaba, KGP etkinlikleri YGP Etkinlikleri Düşünme Becerileri Etkinlikleri 2014-2015 Eğitim ve Öğretim Yılı

Detaylı

ARI GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ

ARI GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ 2014 2015 ARI GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ DÜNYA HAYVANLARI KORUMA GÜNÜ DÜNYA ÇOCUK GÜNÜ DÜNYA EL YIKAMA GÜNÜ ARKADAŞLIK HAFTASI CUMHURİYET BAYRAMI BU AY ÖĞRENDİKLERİMİZ Kale nedir? Kaleler ne için yapılır?

Detaylı

ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU ARALIK AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI

ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU ARALIK AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU ARALIK AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI SINIF ETKİNLİKLERİ TÜRKÇE DİL Bu ay mevsimler temamızı işledik. Dört mevsime ait sunumumuzu izleyerek çeşitli paylaşımlarda bulunduk. Kıyafet

Detaylı

BU AY ÖĞRENDİKLERİMİZ

BU AY ÖĞRENDİKLERİMİZ YUNUS GRUBU NİSAN AYI BÜLTENİ BU AY ÖĞRENDİKLERİMİZ Bildiğimiz meslekleri ifade ederek akıl haritası oluşturduk. Meslekleri görevlerine göre grupladık. Hangi mesleklerde hangi araç ve gereçleri kullanıldığını

Detaylı

Nükhet YILMAZ TÜRKÇE Ayın Kitabı: KÜTÜPHANE

Nükhet YILMAZ TÜRKÇE Ayın Kitabı: KÜTÜPHANE Değerli Velilerimiz, Yılın son haftasını geride bırakarak yeni yıla merhaba diyeceğiz bu hafta sonunda. 2018 de güzel günler yaşamayı planlıyoruz hepimiz. Bakalım yeni yıl neler getirecek bize, ailemize

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI İZMİR NESAN YERLEŞKESİ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI İZMİR NESAN YERLEŞKESİ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI İZMİR NESAN YERLEŞKESİ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1. VELİ BÜLTENİ ARILAR OKULDA! REHBERLİK Oryantasyon haftasında anaokulu Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Bölümü olarak:

Detaylı