KIZIKLIOĞLU 300GL KIZIKLIOĞLU ENDÜSTRĐYEL SOĞUTMA SANAYĐĐ. Web: Tel: Fax: export@nestbox.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "KIZIKLIOĞLU 300GL KIZIKLIOĞLU ENDÜSTRĐYEL SOĞUTMA SANAYĐĐ. Web: www.nestbox.net. Tel: +90 274 2249392 Fax: +90 274 2249390 e-mail : export@nestbox."

Transkript

1 KIZIKLIOĞLU 300GL KIZIKLIOĞLU ENDÜSTRĐYEL SOĞUTMA SANAYĐĐ Web: Adres: Hamidiye Mah.Beşikkaya Cad. No:1 Tel: Fax: export@nestbox.net Kütahya/Türkiye

2 **** Renkli ve geniş açıklamalı Kuluçka rehberi ve katalogumuzu internet adresimizden indirebilirsiniz. NESTBOX Kullanma Klavuzu Makinemizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Nestbox (Kuş yuvası, Folluk) 300 G Kuluçka makinesi Tam otomatik, akıllı bir gelişim makinesidir. Sadece gelişim makinesi olarak dizayn edilmiştir. Çıkım için ayrı bir makine gereklidir. % 03 derece hassasiyetle sıcaklık % 4 hassasiyetle nem ölçme özelliğine sahiptir. Kuluçka derece ve rutubeti yumurta çeşitlerine, göre farklılıklar gösterir. NestBox 300GL anne kuşun gösterebileceği kontroller ölçüsünde hassas ve dikkatlidir. Sizin yapacağınız sadece sıcaklık ve nem değerlerini kuluçka yaptığınız yumurta çeşidine göre ayarlamaktır. Kuluçka veriminde etkili olan birçok faktör vardır. Anne baba kuşun beslenmesi,yumurtaların depolanması,taşıma ve yerleştirme kurallarına uyulması, Hijyen ve mikroplardan korunması, Sıcaklık değeri,nem değeri, Çevrilerek yapışmanın önlenmesi gibi faktörlerin en uygun olduğu durumlarda en yüksek verim elde edilir. Aşağıda verilen kuluçka değerleri dünyaca kabul görmüş değerler olup,en doğrusu sizin tecrübelerinizdir. Kuluçka sıcaklığı Kuluçka nemi Çıkım Süresi Tavuk 36,5-37,6 C % RH 21 gün Bıldırcın 37,6-37,8 C % RH gün Ördek 36,5-37,6 C % RH 28 gün Sülün 37,6-37,8 C % RH gün Kaz 36,4-37,6 C % RH gün Hindi 37,5-38 C % RH gün 18 C derecenin altındaki, 30 derecenin üzerindeki oda sıcaklıklarında kullanmayınız. Kuluçka makineleri havalandırma kanallarıyla dış ortamdan hava alıp vermektedir. Buzdolapları veya fırınlar gibi tamemen izole cihazlar değildir. 18 C dereceden düşük dış ortam sıcaklığında ısıtıcılar uzun süre devrede kalmaktadır, dışarıdan alınan hava kuluçka sıcaklığına kadar daha fazla ısıtılacağından nem oranı düşmekte, havadaki oksijen miktarı düşmektedir. Elektronik aksam üzerinde çiğlenme oluşmaktadır. 30 derecenin üzerindeki ortamlarda termostat ısıtıcıyı kapatsa da fan motoru, nemlendirme pompası ve trafoların sıcaklığı ile ısı kontrolsüz yükselebilir. Kurulum : Makinenizin alt en alt katında bulunan dağıtıcı levhayı çıkartınız. Levhanın arkasında bulunan su kabına yaklaşık 3 litre temiz su doldurunuz. Hava hortumu ve hava taşını su kabının içerisine atınız. Dağıtıcı levhayı rayına takıp makineye yerleştiriniz. Makine ısı ve nem alarmı verebilir. Alarmlar tamamen susmadan yumurtaları yerleştirmeyiniz. Yaklaşık 30 dakika içerisinde makinanız kuluçkaya hazır duruma gelir. OK ve Altok tuşlarına basarak sepetleri çevirmeye başlatınız. Sepetler yatay konuma geldiğinde herhangi bir tuşa basarak bu konumda durdurunuz. Makineniz farklı bir ses ritmi ile siz bu konumda olduğunuz bildirecektir.

3 Plastik yumurta kasetlerini yukarı doğru kaldırarak kolayca çıkartabilirsiniz. Yumurtaları yerleştirdikten sonra sepetleri takıp,tekrar herhangi bir tuşa basarak sepetleri açılı pozisyona getirebilirsiniz. Lütfen Dikkat Ediniz : Yumurtalarınızı makineye sivri uçları aşağıya,hava keseleri yukarıya gelecek şekilde yerleştiriniz. Makinelerimizi mutlaka Topraklamalı prizde kullanınız. Topraksız hatlar statik elektriklenmeden makine elektronik parçalarına zarar verebilir. Makine üzerine herhangi bir örtü örtmeyiniz.havalandırma kanallarının kapanması yumurtalara zarar verir. Sigortalarla korunmasına rağmen,soğuyamayan trafo veya elektronik parçalar yangına sebep verebilir. Sıcaklık ayarı için ; **Civcivleriniz belirtilen çıkım zamanlarından önce çıkıyorlarsa sıcaklığı 0,5 C düşürünüz. ** Civcivleriniz belirtilen çıkım zamanlarından sonra çıkıyorlarsa sıcaklığı 0,5 C artırınız. Nem ayarı için ; Nemlilik oranları yumurtaların bekleme süreleri ve kuluçka süresinde kaybedecekleri ağırlıklarla ilişkilidir. Yumurtalar kuluçka süresince ağırlıklarının % 13- %16 sını kaybederler. ** Yumurtalarınızın ağırlık kaybı bu değerlerden yüksek ise nemlendirmeniz yetersizdir. Nemi artırınız. ** Yumurtalarınızın ağırlık kaybı bu değerlerden düşük ise nemlendirmeniz fazladır. Nemi düşürünüz Dikkat. : Yumurtalarınızı makineye sivri uçları aşağıya,hava keseleri yukarıya gelecek şekilde yerleştiriniz. Ayarlar Lcd ekran ve altında bulunan 3 adet buton ile makinedeki tüm ayarlamalar yapılabilir Makinenizdeki en soldaki buton OK seçim butonudur. Bilgisayarlardaki ENTER butonu gibi işlem görür. Ortadaki buton (ÜSTOK ) üst ok butonudur. Değerleri artırmak ve üst menüye gitmek için kullanılır En sağdaki buton (ALTOK) alt ok butonudur. Değerleri düşürmek ve alt menüye gitmek için kullanılır.

4 Menüye giriş : Butonlardan ilk aşamada sadece birine basılması hiçbir şeyi değiştirmez. Çocuk kilidi olarak düşünülen bu özellikle istenmeyen dokunmalara karşı önlem alınmıştır. Menüye girmek için OK ve Üst ok tuşlarına birlikte 3 saniye süre ile basılmalıdır. Sepetleri yatay konuma getirip, rahat yükleme yapmak için OK ve Alt ok butonlarına birlikte basınız.đkaz sesi ile bırakınız.sepetler dönmeye başlayacaktır.herhangi bir tuşa 1 sn sür ile basarsanız sepetler o an i konumunda duracaktır. Đşleminizi tamamladığınızda herhangi bir butona 1 sn basarak normal konuma geçebilirsiniz, veya program otomatik olarak 3 dk sonra normal konuma geçecektir. Makinelerimizde kullanılan sensor ısı ve nem değerlerini hassas ve hızlı ölçüm yapan, dijital iletişim kuran, teknolojisi üstün bir sensordur. Kalibrasyon gerekli değildir. Ancak sizin alışık olduğunuz termometre ile aynı olmasını istiyorsanız kalibrasyon yapabilirsiniz. Kalibrasyon için Alt ok +Üst ok +OK tuşlarına sırasıyla 1 sn süre ile birlikte basınız. Đlk gelecek ekran nem kalibrasyonudur. Negatif nem kalibrasyonu yapabilirsiniz. Ayarlayacağınız değer,ölçülen nemi,ayarladığınız kadar eksik gösterir.bu konumdan OK butonu ile ısı kalibrasyonuna geçebilirsiniz. Alt ok butonu ile negatif kalibrasyon Üst ok butonu ile pozitif kalibrasyon yapılabilir. Đşleminiz sonlandığına OK butonu ile menüye dönebilirsiniz. OK + ALTOK : Sepet düzeltme OK +ÜSTOK : Menü giriş OK+ALTOK+ÜSTOK : Kalibrasyon MENÜ AYARLARI ISI AYARI : 1)SICAKLIK AYARI bölümü ekrana gelir NEM AYARI : Alt veya üst okla 2)NEM AYARI bölümü seçilir. SEC tuşuna basılarak menüye dönülür. SEC tuşu ile menüden çıkılır. ÇEVĐRME ARALIĞI AYARI : Alt veya üst okla 3) CEVĐRME ARASI bölümü seçilir.

5 YÜKSEK ISI ALARMI AYARI : Alt veya üst okla 4) Y.ISI ALARMI bölümü seçilir. DÜŞÜK ISI ALARMI AYARI :. Alt veya üst okla 5) D.ISI ALARMI bölümü seçilir. DÜŞÜK NEM ALARMI AYARI : Alt veya üst okla 6) D.NEM ALARMI bölümü seçilir. FABRĐKA AYARI RESET : Alt veya üst okla 6) FABRĐKA AYARI RESET bölümü seçilir RESETLENECEK ONAYLIYORMUSUNUZ. EVET- SECĐM HAYIR UST&ALT Yazısı fasılalı olarak yanar. OK tuşuna bastığınızda Fabrika ayarlarına geri döner. Sizin yaptığınız tüm ayarlar silinir. Alt ok veya Üst ok ile bu bölümden çıkabilirsiniz. Fabrika ayarları : Sıcaklık : 37,5 C Nem : 45 %RH Çevirme aralığı : 120 dakika Yüksek ısı alarmı : 40C Düşük ısı alarmı : 34C Düşük nem alarmı : 30 %RH SEPET DÜZELTME : Sepetlerin yatay konuma getirilip kolay yüklenmesi için kullanılır. OK tuşu ile Alt ok tuşu birlikte 1 sn basılarak çevrilme başlatılır, Sepetler yatay konuma geldiğinde tekrar herhangi bir tuşa basarak çevirme durdurulur. Tekrar normal konuma, herhangi bir tuşa basılarak dönülebilir.

6 Gelişim süresince % 45 nem ayarı makine tarafından otomatik olarak ayarlanır. Su kabı ve çıkım sepeti yukarıdaki şekilde yerleştirildiğinde, hava akımı yumurtaların çevresinde dolaşacak, eşit ısı dağılımı sağlanacaktır. Çıkım günlerinde ( Tavuk için 19 ile 22 günler)çıkımdaki yumurtaların 2 derece sıcaklıklarının düşürülmesi ve nem oranını % 60 ve üzerine çıkartılması çıkım randımanını artırır.yumurtayı kırıp çıkacak civcivlerin daha rahat hareket etmelerini kolaylaştırır. Çıkım günü gelen yumurtaları alt çıkım sepetine alınız. Sepeti rayından çıkartarak,makinenin tabanına koyunuz. Nemlendirmeyi daha kolay artırabilmek için,su kabını makinenin arkasına doğru sürünüz.bu sayede rezistans da ısınan hava suya çarparak buharlaşmayı kolaylaştıracaktır. BAKIM: Nestbox Kuluçka makineleri uzun süre teknik bakım gerektirmeden çalışacak şekilde dizayn edilmiştir.aşağıdaki temel konulara dikkat ediniz.

7

8 Devamlı yapılacak temel bakımlar : Makinenizi kuluçka dönemi sonunda dezenfekte ederek kurulayınız. Kullanılmadığında su kabındaki suyu boşaltınız,kurulayınız,manyetik kapı contasını sıcak su ile yıkayıp talk pudrası ile pudralamanız contanım ömrünü artıracaktır. Garanti Đçin dikkat ediniz. Makinelerimiz Üretimden veya tasarımdan doğabilecek her türlü arızalara karşı 2 yıl garantilidir. Teknik servis merkezimize ulaştırılan makineleriniz en fazla 7 gün içerisinde bakım ve onarımı yapılarak geri gönderilir. Navlun ücretleri kullanıcıya aittir. Makinenizi mutlaka topraklamalı prizde kullanınız. Prizinizin topraklı model olmasına değil, toprak hattının bağlı olmasına dikkat ediniz. Makinelerin çalışma koşulları + 18 derece ile + 30 derece arasındadır. 18 Derecenin altındaki sıcaklıklarda ekranda nemlenme oluşmakta ve LCD ekrana zarar vermektedir. Bu sebeple oluşacak arızalar garanti kapsamı dışındadır. Arıza durumunda yetkisiz kişilere müdahale ettirmeyiniz. Teknik servisimizle bağlantı kurup müdahale edilebilecek konumları sorunuz. Makine üzerine herhangi bir örtü örtmeyiniz. Sigortanın atması durumunda 1 Amper cam sigorta kullanınız.muhtemel sigorta atma sebebi sepetlerin sıkışmasıdır kontrol ediniz. Gösterge paneli ve butonları su ve ıslanmadan koruyunuz. Teknik Servis Tel : Alış Tarihi :. /. /.

Kuluçka Makinesi 120+40

Kuluçka Makinesi 120+40 KIZIKLIOĞLU Kuluçka Makinesi 120+40 KIZIKLIOĞLU ENDÜSTRĐYEL SOĞUTMA SANAYĐĐ Fabrika Adresi: Hamidiye Mah.Beşikkaya Cad. No:1 Tel: +90 274 2249392 Fax: +90 274 2249390 Web Adresi: www.nestbox.net E-mail

Detaylı

190 C KIZIKLIOĞLU. Civciv Çıkım Makinesi KIZIKLIOĞLU ENDÜSTRĐYEL SOĞUTMA SANAYĐĐ. Web:

190 C KIZIKLIOĞLU. Civciv Çıkım Makinesi KIZIKLIOĞLU ENDÜSTRĐYEL SOĞUTMA SANAYĐĐ. Web: KIZIKLIOĞLU Civciv Çıkım Makinesi 190 C KIZIKLIOĞLU ENDÜSTRĐYEL SOĞUTMA SANAYĐĐ Web: www.nestbox.net Adres: Hamidiye Mah.Beşikkaya Cad. No:1 Tel: +90 274 2249392 Fax: +90 274 2249390 e-mail : export@nestbox.net

Detaylı

Kuluçka Makinesi Ege80

Kuluçka Makinesi Ege80 KIZIKLIOĞLU Kuluçka Makinesi Ege80 KIZIKLIOĞLU ENDÜSTRİYEL SOĞUTMA SANAYİİ Fabrika Adresi: Hamidiye Mah.Beşikkaya Cad. No:1 Kütahya/Türkiye Tel: +90 274 2249392 Fax: +90 274 2249390 Web Adresi: www.nestbox.net,

Detaylı

OTOMATİK KUTULU LCD GÖSTERGELİ MODEL 1 KAZAN KONTROL PANOSU KULLANIM KLAVUZU

OTOMATİK KUTULU LCD GÖSTERGELİ MODEL 1 KAZAN KONTROL PANOSU KULLANIM KLAVUZU OTOMATİK KUTULU LCD GÖSTERGELİ MODEL 1 KAZAN KONTROL PANOSU KULLANIM KLAVUZU Kazan Kontrol Panosu Ürün Açıklaması Pano AÇ/KAPA tuşundan açılır. Cihaz açıldığında ekran görüntüsü aşağıdaki gibidir. Burada

Detaylı

900+400 KIZIKLIOĞLU KIZIKLIOĞLU ENDÜSTRĐYEL SOĞUTMA SANAYĐĐ

900+400 KIZIKLIOĞLU KIZIKLIOĞLU ENDÜSTRĐYEL SOĞUTMA SANAYĐĐ KIZIKLIOĞLU 900+400 KIZIKLIOĞLU ENDÜSTRĐYEL SOĞUTMA SANAYĐĐ Web: http://www.nestbox.net Adres: Hamidiye Mah.Beşikkaya Cad. No:1 Kütahya/Türkiye Tel: +90 274 2249392 Fax: +90 274 2249390 e-mail : bilgi@sogutmaci.com

Detaylı

KULUÇKA PRG. VERSION 14.04 KULLANMA KLAVUZU

KULUÇKA PRG. VERSION 14.04 KULLANMA KLAVUZU AGRİ ELEKTRİK ELEKTRONİK MAKİNE SAN.TİC.LTD.ŞTİ. KULUÇKA PRG. VERSION 14.04 KULLANMA KLAVUZU EKİM 2014 AKHİSAR 1 ) Kuluçka Makinesi Sürüm 14.04 ın Temel Özellikleri 1. Gelişim makineleri 115200,57600,38400,19200,9600

Detaylı

EFE Kuluçka Makineleri Kullanma kılavuzu ve talimatı:

EFE Kuluçka Makineleri Kullanma kılavuzu ve talimatı: EFE Kuluçka Makineleri Kullanma kılavuzu ve talimatı: Ambalaj içinde bulunanlar: Köpük koruması (atmayın) EFE Kuluçka makinesi Güç kablosu Talimat kitapçığı Fatura ( Garanti Belgesi olarak geçerlidir )

Detaylı

ENDKON USKK 09 KONTROL PANELİ KULLANIM KILAVUZU

ENDKON USKK 09 KONTROL PANELİ KULLANIM KILAVUZU ENDKON USKK 09 KONTROL PANELİ KULLANIM KILAVUZU Makine Kapalıyken: LCD Ekranda üretici firma yazısı vardır. Sistem kapalıyken kazan üzerindeki motorlar 5, 6, 7 ve 8 numaralı düğmeler kullanılarak test

Detaylı

SOĞUTMALI ÇALKALAMALI İNKÜBATÖR MODEL: H200SH KULLANMA KILAVUZU

SOĞUTMALI ÇALKALAMALI İNKÜBATÖR MODEL: H200SH KULLANMA KILAVUZU SOĞUTMALI ÇALKALAMALI İNKÜBATÖR MODEL: H200SH KULLANMA KILAVUZU Fabrika Adres : İkitelli Organize San. Bölgesi İPKAS San Sitesi 10/A Blok No: 7 / 9 İkitelli / İstanbul Tel : (0212) 549 94 96 Fax : (0212)

Detaylı

Camkıran Kuluçka Makineleri Kullanma kılavuzu ve talimatı!

Camkıran Kuluçka Makineleri Kullanma kılavuzu ve talimatı! Camkıran Kuluçka Makineleri Kullanma kılavuzu ve talimatı! 1. Paket (Koli) içerisindekiler: Köpük Koruma (atılmaması tavsiye edilir) Camkıran Kuluçka Makinesi Güç (Elektrik) Kablosu Kullanma Talimatı Fatura

Detaylı

24 MİNİ KULUÇKA MAKİNASI KULLANIM TALİMATI

24 MİNİ KULUÇKA MAKİNASI KULLANIM TALİMATI 24 MİNİ KULUÇKA MAKİNASI KULLANIM TALİMATI LÜTFEN TEKNİK SERVİSE BAŞVURMADAN ÖNCE KULLANIM TALİMATLARINI SONUNA KADAR OKUYUN VE GEREKLİ ŞARTLARI YERİNE GETİRDİĞİNİZDEN EMİN OLUN!!! MİNİ KULUÇKA MAKİNALARININ

Detaylı

SOĞUTMALI İNKÜBATÖR MODEL: H90S / H130S / H200S KULLANMA KILAVUZU

SOĞUTMALI İNKÜBATÖR MODEL: H90S / H130S / H200S KULLANMA KILAVUZU SOĞUTMALI İNKÜBATÖR MODEL: H90S / H130S / H200S KULLANMA KILAVUZU Fabrika Adres : İkitelli Organize San. Bölgesi İPKAS San Sitesi 10/A Blok No: 7 / 9 İkitelli / İstanbul Tel : (0212) 549 94 96 Fax : (0212)

Detaylı

VERSİYON A1.0. Cihaz Defrost konumunda

VERSİYON A1.0. Cihaz Defrost konumunda SM-988H DİJİTAL TERMOSTAT VERSİYON A1.0 Özellik SM-988H Termostat sıcak / soğuk çalışır, soğuk depolama ve muhafa odalarında,sıcak-soğuk yemek servis ekipmanlarında,su ısıtıcılarında, Ön panel su geçirmez

Detaylı

LBX-0601. www.loobex.com

LBX-0601. www.loobex.com LBX-0601 www.loobex.com İÇERİK Giriş.2 Kullanma Talimatları 2 Temizleme Talimatları 4 Kireç Temizleme Talimatları..4 Cihaz Parçaları.5 Sorun Giderme 6 BUHARLI STERİLİZATÖR KURUTUCU - BEBEK MAMASI ISITICISI

Detaylı

STF1000 FIRIN KONTROL SİSTEMİ KULLANIM KILAVUZU

STF1000 FIRIN KONTROL SİSTEMİ KULLANIM KILAVUZU STF1000 FIRIN KONTROL SİSTEMİ KULLANIM KILAVUZU 1 TUŞLAR: START : Program çalıştırmak için kullanılır. STOP: Çalışmakta olan programı sonlandırmak için kullanılır. Stop tuşuna 1 kez basıldığında program

Detaylı

STOKERLİ KATI YAKIT KAZANI KONTROL PANELİ

STOKERLİ KATI YAKIT KAZANI KONTROL PANELİ STOKERLİ KATI YAKIT KAZANI KONTROL PANELİ Ürün Mikroişlemci kontrollü ve Gerçek Zaman Saatlidir (RTC) Teknik Özellikler Çalışma Gerilimi Güç Tüketimi-Bekleme Güç Tüketimi-Çalışma Kontak Akımları Röle Çıkışları

Detaylı

ÇALKALAMALI SU BANYOSU MODEL: H11900 H11960 KULLANMA KILAVUZU

ÇALKALAMALI SU BANYOSU MODEL: H11900 H11960 KULLANMA KILAVUZU ÇALKALAMALI SU BANYOSU MODEL: H11900 H11960 KULLANMA KILAVUZU Fabrika Adres : İkitelli Organize San. Bölgesi İPKAS San Sitesi 10/A Blok No: 7 / 9 İkitelli / İstanbul Tel : (0212) 549 94 96 Fax : (0212)

Detaylı

MİNİ KULUÇKA MAKİNASI KULLANIM TALİMATI

MİNİ KULUÇKA MAKİNASI KULLANIM TALİMATI 36-48-56 MİNİ KULUÇKA MAKİNASI KULLANIM TALİMATI LÜTFEN TEKNİK SERVİSE BAŞVURMADAN ÖNCE KULLANIM TALİMATLARINI SONUNA KADAR OKUYUN VE GEREKLİ ŞARTLARI YERİNE GETİRDİĞİNİZDEN EMİN OLUN!!! MİNİ KULUÇKA MAKİNALARININ

Detaylı

PID KONTROLLÜ SU BANYOLARI HALKALI KAPAKLI MODELLER: J11695K J11330K - J11540K KULLANMA KILAVUZU

PID KONTROLLÜ SU BANYOLARI HALKALI KAPAKLI MODELLER: J11695K J11330K - J11540K KULLANMA KILAVUZU PID KONTROLLÜ SU BANYOLARI HALKALI KAPAKLI MODELLER: J11695K J11330K - J11540K KULLANMA KILAVUZU Fabrika Adres : İkitelli Organize San. Bölgesi İPKAS San Sitesi 10/A Blok No: 7 / 9 İkitelli / İstanbul

Detaylı

OBS 1211 üç menüden oluşur. Yukarı tuşuna basıldığı sürece menüler, şekle göre saat yönünde değişir. Alt menülere girmek için enter, ana menülere

OBS 1211 üç menüden oluşur. Yukarı tuşuna basıldığı sürece menüler, şekle göre saat yönünde değişir. Alt menülere girmek için enter, ana menülere Menüler OBS 1211 üç menüden oluşur. Yukarı tuşuna basıldığı sürece menüler, şekle göre saat yönünde değişir. Alt menülere girmek için enter, ana menülere dönmek için esc tuşuna basılması gerekir. Cihaz

Detaylı

KAÇAK AKIM RÖLESİ. www.ulusanelektrik.com.tr. Sayfa 1

KAÇAK AKIM RÖLESİ. www.ulusanelektrik.com.tr. Sayfa 1 DELAB TM-18C KAÇAK AKIM RÖLESİ İÇERİK GENEL / BUTON FONKSİYONLARI.2 PARAMETRE AYARLARI...2 PARAMETRE AÇIKLAMALARI 3 KAÇAK AKIM AYARLARI...3 AÇMA SÜRESİ AYARLARI.3 AŞIRI AKIM AYARLARI...4 ÇALIŞMA SÜRESİ..4

Detaylı

Pirinç Beyazlık Ölçer. Kullanma Kılavuzu

Pirinç Beyazlık Ölçer. Kullanma Kılavuzu Pirinç Beyazlık Ölçer Kullanma Kılavuzu 2 Özellikler Ölçme Metodu : Yansıtmalı ölçüm Ölçülebilen Ürünler : Glütensiz Parlatılmış Pirinç, Glütensiz Esmer Pirinç, Glütensiz Yıkanmış pirinç, Glütenli Parlatılmış

Detaylı

PLUSSMART HT 350 ODA TERMOSTATI KULLANIM KILAVUZU

PLUSSMART HT 350 ODA TERMOSTATI KULLANIM KILAVUZU GENEL ÖZELLİKLER PLUSSMART HT 350 ODA TERMOSTATI KULLANIM KILAVUZU HT 350 kablolu dijital oda termostatıdır. Kullanıcının oda termostatını ihtiyacı doğrultusunda programlayıp daha konforlu ve ekonomik

Detaylı

4-1. Ön Kontrol Paneli

4-1. Ön Kontrol Paneli 4-1. Ön Kontrol Paneli 1 Açma/Kapama(ON/OFF) Düğmesi.! Fan motoru termostat kontrollü olduğu için sadece soğutma gerektiğinde çalışır.! Su soğutma ünitesi otomatik kontrollüdür, sadece gerektiğinde çalışır.

Detaylı

COOL-US Kullanma Kılavuzu

COOL-US Kullanma Kılavuzu COOL-US Kullanma Kılavuzu Profesyonel Nem ve Sıcaklık ölçer Lütfen ürünü kullanmadan önce bu kılavuzu dikkatlice okuyunuz ve ilerisi için saklayınız. İçindekiler 1. Güvenlik... 1 2. Tanıtım... 2 3. Özellikler...

Detaylı

KENAR KONTROL CİHAZI KULLANIM KLAVUZU. Cihaz üzerinde görülen tuşların fonksiyonları aşağıda detaylı olarak açıklanmıştır.

KENAR KONTROL CİHAZI KULLANIM KLAVUZU. Cihaz üzerinde görülen tuşların fonksiyonları aşağıda detaylı olarak açıklanmıştır. KENAR KONTROL CİHAZI KULLANIM KLAVUZU Cihaz üzerinde görülen tuşların fonksiyonları aşağıda detaylı olarak açıklanmıştır. Programa giriş ve çıkış yapmayı sağlar Sensör yönünü seçimi için kullanılır Mekanizmanın

Detaylı

CİHAZ KALİFİYE ELEMANLARCA KULLANILMALIDIR. KULLANICI, ARAÇ MOTORU ISITMA-SOĞUTMA SİSTEMLERİ KONUSUNDA BİLGİ SAHİBİ OLMALIDIR.

CİHAZ KALİFİYE ELEMANLARCA KULLANILMALIDIR. KULLANICI, ARAÇ MOTORU ISITMA-SOĞUTMA SİSTEMLERİ KONUSUNDA BİLGİ SAHİBİ OLMALIDIR. 1 CİHAZ KALİFİYE ELEMANLARCA KULLANILMALIDIR. KULLANICI, ARAÇ MOTORU ISITMA-SOĞUTMA SİSTEMLERİ KONUSUNDA BİLGİ SAHİBİ OLMALIDIR. 2 ÖZELLİKLER Hızlı tank ısıtma Dijital zaman ve sıcaklık ayarı Elektronik

Detaylı

Elektrik Bağlantı Şeması ve Sensor Ayarları

Elektrik Bağlantı Şeması ve Sensor Ayarları Teknik Özellikler: Mikrobilgisayar kontrollü Gerçek zaman saati Kalibrasyon gerektirmeyen hassas nem ve ısı sensörü (Nem hassasiyeti %3 sıcaklık %0,5) 2 farklı program kontrollü, 4 vana çıkışı (24 Vac

Detaylı

: WEST SOUND : TKS 207 R (RACK TİPİ) WEST SOUND TKS 207 R PROGRAMLI OKUL SAATİ KULLANIM ALANLARI:

: WEST SOUND : TKS 207 R (RACK TİPİ) WEST SOUND TKS 207 R PROGRAMLI OKUL SAATİ KULLANIM ALANLARI: MARKA : WEST SOUND MODEL : TKS 207 R (RACK TİPİ) ÜRÜN CİNSİ : PROGRAMLI OKUL SAATİ WEST SOUND TKS 207 R PROGRAMLI OKUL SAATİ KULLANIM ALANLARI: Okullar, Dershaneler, Fabrikalar, Halı sahalar vb. alanlarda

Detaylı

HT 200. LCD li Oda Termostat Kontrolleri. Kullanım

HT 200. LCD li Oda Termostat Kontrolleri. Kullanım HT 200 LCD li Oda Termostat Kontrolleri HT 200 kablolu oda termostatıdır. Kullanıcı oda termostatını ihtiyacı doğrultusunda ayarlayıp daha konforlu ve ekonomik bir ısınma sağlar. - Hassas sıcaklık ölçme

Detaylı

KABLOLU KUMANDA Kullanıcı Kılavuzu

KABLOLU KUMANDA Kullanıcı Kılavuzu KABLOLU KUMANDA Kullanıcı Kılavuzu 6 720 868 66 (2016/11) TR Klimamızı satın aldığınız için teşekkür ederiz. Klimanızı kullanmadan önce lütfen bu kullanıcı kılavuzunu dikkatlice okuyun. Kablolu Kumandanın

Detaylı

ÖZKAY ELEKTRONİK. TK-103 Asansör Kumanda Kartı. KULLANIM KILAVUZU v1.00

ÖZKAY ELEKTRONİK. TK-103 Asansör Kumanda Kartı. KULLANIM KILAVUZU v1.00 ÖZKAY ELEKTRONİK TK-103 Asansör Kumanda Kartı KULLANIM KILAVUZU v1.00 TK-103 ASANSÖR KUMANDA KARTI KULLANIM KILAVUZU v1.00 ÖZKAY ELEKTRONİK 2008 Eğitim Mahallesi Postane Sokak 13/2 Kadıköy İstanbul Tel

Detaylı

MTK STOKERLİ KATI YAKIT KAZANI KONTROL PANELİ

MTK STOKERLİ KATI YAKIT KAZANI KONTROL PANELİ MTK STOKERLİ KATI YAKIT KAZANI KONTROL PANELİ Ürün Mikroişlemci kontrollü ve Gerçek Zaman Saatlidir (RTC) Teknik Özellikler Çalışma Gerilimi Güç Tüketimi-Bekleme Güç Tüketimi-Çalışma Kontak Akımları Röle

Detaylı

HIZLI KULLANMA KLAVUZU

HIZLI KULLANMA KLAVUZU HIZLI KULLANMA KLAVUZU 7, 10 MODELLER : HOMEPRO vivimat PRO3 HOMEPRO vivimat COMFORT HOMEPRO vivimat PRIME HOMEPRO vivimat LITE SİSTEME GİRİŞ / LOGIN Ev içerisinden kullanmak için (LAN) iç IP kutusuna

Detaylı

VERSİYON A1.0. Özellik. Teknik Özellikler. Ekran İşaretlerini Anlamı. Cihazın Ayarlanması KAR-MAK SOĞUTMA

VERSİYON A1.0. Özellik. Teknik Özellikler. Ekran İşaretlerini Anlamı. Cihazın Ayarlanması KAR-MAK SOĞUTMA Özellik SM-700HT KULUÇKA MAKİNASI TERMOSTAT VERSİYON A1.0 SM-700HT Isı,Nem ve Zamanlama kontrölü yapabilen akıllı Termostat.Kompak tasarımı sayesinde birçok ürünü tekbir cihazda toplamaktadır.ip65 korumalı

Detaylı

SICAK VE SOĞUK ETĐKET VE BOY KESME MAKĐNASI KULLANIM KILAVUZU

SICAK VE SOĞUK ETĐKET VE BOY KESME MAKĐNASI KULLANIM KILAVUZU ELITE A.G. JM-110LRE SICAK VE SOĞUK ETĐKET VE BOY KESME MAKĐNASI KULLANIM KILAVUZU ANA EKRAN Makinenin şalteri açıldığında 5 sn boyunca açılış ekranı gelir. Daha sonra ana ekrana geçilir. Bu ekranda yardımcı

Detaylı

MODEL HCC SICAK YOLLUK KONTROL MODÜLLERİ KULLANMA KILAVUZU

MODEL HCC SICAK YOLLUK KONTROL MODÜLLERİ KULLANMA KILAVUZU MODEL HCC SICAK YOLLUK KONTROL MODÜLLERİ KULLANMA KILAVUZU OPKON OPTİK ELEKTRONİK KONTROL SAN.TİC.LTD.ŞTİ. Terazidere Mah.60.Yıl Cad.No:46 Kat:3 Bayrampaşa / İstanbul Tel:0212 501 48 63 Faks:0212 501 48

Detaylı

PID KONTROLLÜ STERİLİZATÖR KULLANMA KILAVUZU

PID KONTROLLÜ STERİLİZATÖR KULLANMA KILAVUZU PID KONTROLLÜ STERİLİZATÖR MODELLER: G11320SD / G11420SD G11520SD / G11540SD KULLANMA KILAVUZU Fabrika Adres : İkitelli Organize San. Bölgesi İPKAS San Sitesi 10/A Blok No: 7 / 9 İkitelli / İstanbul Tel

Detaylı

0.0000mL mL VFA ELEKTRONİK VF-DG01

0.0000mL mL VFA ELEKTRONİK VF-DG01 Cihazın Kullanımı ve Çalıştırılması Ön Panel Tanımı 1 2 3 0.0000mL 0.0000mL 4 5 6 7 8 9 10 1. 2X8 Karakter LCD üst satır. 2. 2x8 karakter LCD alt satır. 3. Hatanın varlığında yanan led. 4. Röle 1 in çıkışın

Detaylı

ÖZKAY ELEKTRONİK. BK-103 Asansör Kumanda Kartı KULLANIM KILAVUZU

ÖZKAY ELEKTRONİK. BK-103 Asansör Kumanda Kartı KULLANIM KILAVUZU ÖZKAY ELEKTRONİK BK-103 Asansör Kumanda Kartı KULLANIM KILAVUZU 1. GİRİŞ BK-103 asansör kumanda kartında kumanda ayarlarını yapabilmek ve arıza kayıtlarını izleyebilmek gibi fonksiyonlar için 2x16 LCD

Detaylı

REVİZYON DURUMU. Revizyon Tarihi Açıklama Revizyon No

REVİZYON DURUMU. Revizyon Tarihi Açıklama Revizyon No REVİZYON DURUMU Revizyon Tarihi Açıklama Revizyon No Hazırlayan: Onaylayan: Onaylayan: Mustafa Arnavut Adem Aköl Kalite Konseyi Başkanı Sinan Özyavaş Kalite Koordinatörü 1/6 1. AMAÇ Bu talimatın amacı

Detaylı

GRAFİK EKRAN STOKERLİ KAZAN KONTROL ÜNİTESİ KULLANIM KILAVUZU V1.0

GRAFİK EKRAN STOKERLİ KAZAN KONTROL ÜNİTESİ KULLANIM KILAVUZU V1.0 GRAFİK EKRAN STOKERLİ KAZAN KONTROL ÜNİTESİ KULLANIM KILAVUZU V1.0 1 1. TUŞLAR : YUKARI/AŞAĞI TUŞLARI: Cihaza yeni değer girişi bu tuşlar ile yapılır. SICAKLIK AYARI: Kazan sıcaklık set değeri bu tuş ile

Detaylı

Mina 960 Kart Basma Saati Kullanım Kılavuzu

Mina 960 Kart Basma Saati Kullanım Kılavuzu Mina 960 Kart Basma Saati Kullanım Kılavuzu Bu kılavuz kart basma saatinin kullanımına yönelik doğru çalışma alışkanlıkları konusunda bilgiler vermektedir. Daha detaylı bilgiyi http://www.perkotek.com

Detaylı

DÖNER EKMEK FIRINI KONTROL KARTI (7 SEG TOUCH) KULLANIM KILAVUZU AKE-T7-DEF-001

DÖNER EKMEK FIRINI KONTROL KARTI (7 SEG TOUCH) KULLANIM KILAVUZU AKE-T7-DEF-001 DÖNER EKMEK FIRINI KONTROL KARTI (7 SEG TOUCH) KULLANIM KILAVUZU AKE-T7-DEF-001 1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 2.CİHAZ BAĞLANTI ŞEMASI 3.UYARILAR Cihazı kullanmaya başlamadan önce mutlaka kullanma kılavuzu okunmalıdır

Detaylı

PLUSV4 STOKERLİ KAZAN KONTROL PANELİ

PLUSV4 STOKERLİ KAZAN KONTROL PANELİ PLUSV4 STOKERLİ KAZAN KONTROL PANELİ TEKNİK ÖZELLİKLER VE ARKA ETİKET Çalışma Gerilimi Güç Tüketimi-Bekleme Güç Tüketimi-Çalışma Kontak Akımları Röle Çıkışları Fan Hızı Ayarı Fan Gücü Pompa Gücü Redüktör

Detaylı

CAMİ ISITMA SİSTEMLERİ KULLANIM KILAVUZU - 3 v2

CAMİ ISITMA SİSTEMLERİ KULLANIM KILAVUZU - 3 v2 CAMİ ISITMA SİSTEMLERİ KULLANIM KILAVUZU - 3 v2 18.07.2008 CAMİ ISITMA SİSTEMLERİ KULLANIM KILAVUZU OMAK MAKİNA SANAYİİ ve TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ DR. MEDİHA ELDEM SOKAK 69/3 KOCATEPE /ANKARA TEL : 312

Detaylı

HT 150 SET. LCD li Kablosuz Oda Termostatı Kontrolleri. Kullanım

HT 150 SET. LCD li Kablosuz Oda Termostatı Kontrolleri. Kullanım HT 150 SET LCD li Kablosuz Oda Termostatı Kontrolleri HT 150 SET kablosuz oda termostatıdır. Kullanıcı oda termostatını ihtiyacı doğrultusunda ayarlayıp daha konforlu ve ekonomik bir ısınma sağlar. - Hassas

Detaylı

1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 2.RÖLE KARTI ÖLÇÜLERİ

1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 2.RÖLE KARTI ÖLÇÜLERİ 1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 2.RÖLE KARTI ÖLÇÜLERİ 3.CİHAZ BAĞLANTI ŞEMASI 4.UYARILAR Cihazı kullanmaya başlamadan önce mutlaka kullanma kılavuzu okunmalıdır ve cihaz kullanımında kılavuzdaki talimat ve uyarılara

Detaylı

Kullanım Kılavuzu Dijital Mini Pens PCE-DC 1

Kullanım Kılavuzu Dijital Mini Pens PCE-DC 1 Dijital Mini Pens PCE-DC 1 Versiyon 1.1 Oluşturma Tarihi: 01/07/2016 İçindekiler 1 Giriş... 3 2 Teknik özellikler... 4 3 Fonksiyonlar... 5 4 Ölçüme hazırlık / Ölçüm... 5 4.1 AC Akım ölçümü... 5 4.2 DC

Detaylı

MAPISHREDDER AUTO S85CD OTOMATİK BESLEMELİ EVRAK İMHA MAKİNASI

MAPISHREDDER AUTO S85CD OTOMATİK BESLEMELİ EVRAK İMHA MAKİNASI MAPISHREDDER AUTO S85CD OTOMATİK BESLEMELİ EVRAK İMHA MAKİNASI DİKKAT: Beklenmeyen arıza ve istenmeyen durumlarla karşılamamak için cihazı kullanmaya başlamadan önce lütfen bu kullanım kılavuzunu dikkatlice

Detaylı

PLUSSMART HT 350 SET ODA TERMOSTATI KULLANIM KILAVUZU

PLUSSMART HT 350 SET ODA TERMOSTATI KULLANIM KILAVUZU GENEL ÖZELLİKLER PLUSSMART HT 350 SET ODA TERMOSTATI KULLANIM KILAVUZU PLUSSMART HT 350 SET kablosuz oda termostatıdır. Kullanıcının oda termostatını ihtiyacı doğrultusunda programlayıp daha konforlu ve

Detaylı

GERGİ DENETİM CİHAZI KULLANIM KLAVUZU

GERGİ DENETİM CİHAZI KULLANIM KLAVUZU GERGİ DENETİM CİHAZI KULLANIM KLAVUZU Cihaz üzerinde görülen tuşların fonksiyonları aşağıda detaylı olarak açıklanmıştır. Programa giriş ve çıkış yapmayı sağlar.5 sn basılı tutmak gerekir Dara alma işlemini

Detaylı

SAF SU CİHAZI MODEL: M11350D KULLANMA KILAVUZU

SAF SU CİHAZI MODEL: M11350D KULLANMA KILAVUZU SAF SU CİHAZI MODEL: M11350D KULLANMA KILAVUZU Fabrika Teknik Servis Adres : İkitelli Organize San. Bölgesi İPKAS San Sitesi 10/A Blok No: 7 / 9 İkitelli / İstanbul Tel : (0212) 549 94 96 Fax : (0212)

Detaylı

Kullanım Kılavuzu PCE-320

Kullanım Kılavuzu PCE-320 PCE-320 Versiyon 1.1 Oluşturma Tarihi: 30/06/2016 Ġçindekiler 1 GĠRĠġ... 3 2 ÖZELLĠKLER... 3 3 GENĠġ UYGULAMA ALANLARI... 3 4 GÜVENLĠK... 4 5 Ölçüm noktası uzaklığı ve boyutu... 4 6 TEKNĠK ÖZELLĠKLER...

Detaylı

STATİK REGÜLATÖR TEKNİK ÖZELLERİKLERİ VE KULLANIM, KURULUM KLAVUZU

STATİK REGÜLATÖR TEKNİK ÖZELLERİKLERİ VE KULLANIM, KURULUM KLAVUZU STATİK REGÜLATÖR TEKNİK ÖZELLERİKLERİ VE KULLANIM, KURULUM KLAVUZU NOT: KURULUM KLAVUZU MONOFAZE İÇİNDİR. DİĞER ÖZELLİKLER IFAZE İÇİNDE GEÇERLİDİR. 1 GİRİŞ Şebeke gerilimindeki yükselme, düşme ve tüm dengesizlikleri

Detaylı

TRİSTÖR MODÜL SÜRÜCÜ KARTI (7 SEG) KULLANIM KILAVUZU AKE-PE-TMS-001

TRİSTÖR MODÜL SÜRÜCÜ KARTI (7 SEG) KULLANIM KILAVUZU AKE-PE-TMS-001 TRİSTÖR MODÜL SÜRÜCÜ KARTI (7 SEG) KULLANIM KILAVUZU AKE-PE-TMS-001 1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 2.CİHAZ BAĞLANTI ŞEMASI 3.UYARILAR Cihazı kullanmaya başlamadan önce mutlaka kullanma kılavuzu okunmalıdır ve cihaz

Detaylı

1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 2.CİHAZ BAĞLANTI ŞEMASI

1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 2.CİHAZ BAĞLANTI ŞEMASI 1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 2.CİHAZ BAĞLANTI ŞEMASI 3.UYARILAR Cihazı kullanmaya başlamadan önce mutlaka kullanma kılavuzu okunmalıdır ve cihaz kullanımında kılavuzdaki talimat ve uyarılara uyulmalıdır. Aksi takdirde

Detaylı

GW420. Kurutma Makinesi Bilgisayar Kullanım Klavuzu. Lütfen kurulumdan önce dikkatle okuyunuz.

GW420. Kurutma Makinesi Bilgisayar Kullanım Klavuzu. Lütfen kurulumdan önce dikkatle okuyunuz. GW420 Kurutma Makinesi Bilgisayar Kullanım Klavuzu Lütfen kurulumdan önce dikkatle okuyunuz. KATALOG Bölüm 1 Klavye Arayüzü... 1 Bölüm 2 Çalışma Talimatı... 2 1. Sistem Başlatma... 2 2. Parametre Ayarları...

Detaylı

EYE CATCHER KULLANIM KILAVUZU

EYE CATCHER KULLANIM KILAVUZU EYE CATCHER KULLANIM KILAVUZU Bu makine iç mekanlarda kullanılmak üzere üretilmiştir. Dış mekanlarda, ısı, direkt güneş ışığı, nem ve sıvı temasından koruyunuz. TALİMATLAR : 1. Oyun kabini içerisinde 5

Detaylı

AN 96L ENERJİ ANALİZÖRÜ

AN 96L ENERJİ ANALİZÖRÜ AN 96L ENERJİ ANALİZÖRÜ 1-Akım Trafo Oranı ayarı: Set tuşuna basılır. Ekranda : akım trafo oranı mesajı görülür. Tekrar Set tuşuna basılır. Ekranda önceden ayarlanmış olan akım trafo oranı değeri görülür.yukarı,

Detaylı

HT 250 SET. LCD li Kablosuz Oda Termostatı Kontrolleri. Kullanım

HT 250 SET. LCD li Kablosuz Oda Termostatı Kontrolleri. Kullanım HT 250 SET LCD li Kablosuz Oda Termostatı Kontrolleri HT 250 SET kablosuz oda termostatıdır. Kullanıcı oda termostatını ihtiyacı doğrultusunda ayarlayıp daha konforlu ve ekonomik bir ısınma sağlar. - Hassas

Detaylı

KLİMA UZAKTAN KUMANDA KULLANIM KLAVUZU

KLİMA UZAKTAN KUMANDA KULLANIM KLAVUZU KLİMA UZAKTAN KUMANDA KULLANIM KLAVUZU Ürünümüzü tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Lütfen cihazı çalıştırmadan önce bu kullanım klavuzunu dikkatlice okuyunuz. İÇİNDEKİLER Uzaktan kumanda tanıtımı

Detaylı

Portatif ph Metre. www.novatekanalitik.com. Teknik Özellikler. Arkadan aydınlatmalı, sıvı kristal ekran

Portatif ph Metre. www.novatekanalitik.com. Teknik Özellikler. Arkadan aydınlatmalı, sıvı kristal ekran Portatif ph Metre Teknik Özellikler Ekran Arkadan aydınlatmalı, sıvı kristal ekran Tuş Takımı 6 tuşlu membran tuş takımı Ölçüm aralıkları ph ñ2.00 to 19.99 mv ± 1400 Sıcaklık ñ20.0 to 150.0 C (ñ4.0 to

Detaylı

NUMUNE KURUTMA FIRINI MODEL: A116115 KULLANMA KILAVUZU

NUMUNE KURUTMA FIRINI MODEL: A116115 KULLANMA KILAVUZU NUMUNE KURUTMA FIRINI MODEL: A116115 KULLANMA KILAVUZU Fabrika Adres : İkitelli Organize San. Bölgesi İPKAS San Sitesi 10/A Blok No: 7 / 9 İkitelli / İstanbul Tel : (0212) 549 94 96 Fax : (0212) 549 94

Detaylı

Airbox. Klimalar için elektrik tasarruf cihazı

Airbox. Klimalar için elektrik tasarruf cihazı Klimalar için elektrik tasarruf cihazı %20 - %40 arasında enerji tasarrufu 9.000 48.000 btu duvar, pencere, dolap, tavan klimaları ve ufak güç merkezli klimalara uygun Isıtma ve soğutma konumunda etkili

Detaylı

ALARM KAPALI SNOOZE ALARM AÇIK

ALARM KAPALI SNOOZE ALARM AÇIK ALARM KAPALI SNOOZE ALARM AÇIK KAPALI GENEL ÖZELLİKLER: 1. ERTELEME/IŞIK BUTONU Bu buton ile ortalama 4 sn boyunca ışık özelliğini kullanabilirsiniz. İlgili buton, saatin tepesinde bulunan paneldir. Bu

Detaylı

ELEKTRİKLİ KONV. FIRIN KONTROL KARTI (7 TFT TOUCH) KULLANIM KILAVUZU AKE-TT-EKF-001

ELEKTRİKLİ KONV. FIRIN KONTROL KARTI (7 TFT TOUCH) KULLANIM KILAVUZU AKE-TT-EKF-001 ELEKTRİKLİ KONV. FIRIN KONTROL KARTI (7 TFT TOUCH) KULLANIM KILAVUZU AKE-TT-EKF-001 1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 2.RÖLE KARTI VE ÖLÇÜLERİ 3.CİHAZ BAĞLANTI ŞEMASI 4.UYARILAR Cihazı kullanmaya başlamadan önce mutlaka

Detaylı

TDH4342 KULLANMA KILAVUZU KULUÇKA MAKİNELERİ İÇİN GELİŞTİRİLMİŞ ELEKTRONİK KONTROL ÜNİTESİ. Elektrosan Elektronik Müh. San. Ve Tic. Ltd.

TDH4342 KULLANMA KILAVUZU KULUÇKA MAKİNELERİ İÇİN GELİŞTİRİLMİŞ ELEKTRONİK KONTROL ÜNİTESİ. Elektrosan Elektronik Müh. San. Ve Tic. Ltd. KULLANMA KILAVUZU TDH4342 KULUÇKA MAKİNELERİ İÇİN GELİŞTİRİLMİŞ ELEKTRONİK KONTROL ÜNİTESİ Elektrosan Elektronik Müh. San. Ve Tic. Ltd. TÜR TDH4342 V01 11/17 İÇİNDEKİLER 1) GENEL TANIM 2) KULLANMADAN ÖNCE

Detaylı

1. GÜVENLİK BİLGİLERİ

1. GÜVENLİK BİLGİLERİ Dijital Nem/Sıcaklık Ölçer TES-1360A KULLANIM KILAVUZU 1. GÜVENLİK BİLGİLERİ 1. Cihazı, güvenlik bilgilerini dikkatlice okuduktan sonra kullanmaya başlayınız. 2. Cihazı sadece kullanım kılavuzunda belirtilen

Detaylı

İÇİNDEKİLER ÖZELLİKLER. 3-4 KONTROL PANELİ HARİCİ KONTROL ÜNİTESİ BAĞLANTILAR VE HABERLEŞMELER 23-24

İÇİNDEKİLER ÖZELLİKLER. 3-4 KONTROL PANELİ HARİCİ KONTROL ÜNİTESİ BAĞLANTILAR VE HABERLEŞMELER 23-24 ULD-25AL ÇAP ÖLÇER 2016 İÇİNDEKİLER İÇİNDEKİLER ÖZELLİKLER. 3-4 KONTROL PANELİ... 5-13 HARİCİ KONTROL ÜNİTESİ... 14-22 BAĞLANTILAR VE HABERLEŞMELER 23-24 2 ÖZELLİKLER ÖZELLİKLER MODEL : U25AL ÖLÇÜM YÖNTEMİ.:

Detaylı

Elektronik Terazi KULLANMA KĐTABI ACS Z SERĐSĐ ĐÇĐNDEKĐLER. 3 Kg - 6 Kg 15 Kg - 30 Kg

Elektronik Terazi KULLANMA KĐTABI ACS Z SERĐSĐ ĐÇĐNDEKĐLER. 3 Kg - 6 Kg 15 Kg - 30 Kg ĐÇĐNDEKĐLER Elektronik Terazi KULLANMA KĐTABI ACS Z SERĐSĐ Özellikler Tuş Takımı Çalıştırma - Cihazı açma kapama - Alarm ayarları - Tartım Fonksiyonu - Sayıcı Fonksiyonu - Yüzdeleme Fonksiyonu Hata Mesajları

Detaylı

Evrak İmha Makinesi Kullanma Kılavuzu SWAT JP-636C

Evrak İmha Makinesi Kullanma Kılavuzu SWAT JP-636C Evrak İmha Makinesi Kullanma Kılavuzu Evrak İmha Makinesi Kullanma Kılavuzu SWAT JP-636C Parçalar ve Özellikler Otomatik Başlama Cd/Kart Girişi Kağıt Girişi Otomatik Başlama Otomatik Başlama Güç Lambası

Detaylı

ABR 320 SET LCD li Kablosuz Oda Termostat Kontrolleri

ABR 320 SET LCD li Kablosuz Oda Termostat Kontrolleri ABR 320 SET LCD li Kablosuz Oda Termostat Kontrolleri Sadece ısıtma ve sadece soğutma ayarı ON/OFF Kontrol Pil DC 3 V (2 1,5V AA Alkaline pil) Alıcı AC 250 V-10A (SPDT) Kullanım ABR 320 SET oda termostatları

Detaylı

1-)ÖZELLİKLER 2-)TEKNİK ÖZELLİKLER

1-)ÖZELLİKLER 2-)TEKNİK ÖZELLİKLER 1-)ÖZELLİKLER *Bu ölçüm cihazı DIN,ASTM ve BS standartlarına uyduğu gibi IOS-2178 ve ISO-2360 standartlarınında tüm koşulları sağlayarak laboratuar ve zor koşullarda kullanılabilir. *F Tipi probe manyetik

Detaylı

SYC / SYT / SYP ÖZEL TASARIM RGB LCD DISPLAY KARTI PROGRAMLAMA VE MONTAJ KILAVUZU SÜRÜM: 1.1

SYC / SYT / SYP ÖZEL TASARIM RGB LCD DISPLAY KARTI PROGRAMLAMA VE MONTAJ KILAVUZU SÜRÜM: 1.1 SYC / SYT / SYP ÖZEL TASARIM RGB LCD DISPLAY KARTI PROGRAMLAMA VE MONTAJ KILAVUZU SÜRÜM: 1.1 AYBEY ELEKTRONİK SAN. TİC. A.Ş. Sanayi Mah. Hızır Reis Cad. No:26 34906 Pendik İstanbul / Türkiye Tel: (90)

Detaylı

WT-02 HP KABLOSUZ ODA TERMOSTATI KULLANMA KILAVUZU

WT-02 HP KABLOSUZ ODA TERMOSTATI KULLANMA KILAVUZU WT-02 HP KABLOSUZ ODA TERMOSTATI KULLANMA KILAVUZU WT-02 HP, kablolu bağlantıya ihtiyaç duymadan, normal bir çalışma ortamında termostatla verici arasında 30 m.ye kadar radyofrekans iletişimi sağlayarak

Detaylı

Nem / Sıcaklık Ölçer TES ÖZELLİKLER KULLANIM KILAVUZU TES ELECTRICAL ELECTRONIC CORP.

Nem / Sıcaklık Ölçer TES ÖZELLİKLER KULLANIM KILAVUZU TES ELECTRICAL ELECTRONIC CORP. Nem / Sıcaklık Ölçer TES-1364 KULLANIM KILAVUZU 1. ÖZELLİKLER U.S. Pat. No. Des. 446,135 EKRAN : LCD çiftli ekran ve Analog ölçek ekran Ölçüm Sınırı : Nem 10% 95% RH Sıcaklık -20 +60 / - 4 +140 Çözünürlük

Detaylı

Kullanım Kılavuzu PCE-PH 22

Kullanım Kılavuzu PCE-PH 22 PCE-PH 22 Versiyon 1.1 29/06/2016 İçindekiler 1 Özellikler... 3 2 Genel açıklama / Teknik Özellikler... 3 3 Fonksiyonlar... 4 4 Kalibrasyon... 4 5 Ölçüm Yöntemi... 5 5.1 ph Ölçümü... 5 5.2 Data-Hold...

Detaylı

KULLANMA KILAVUZU OC7033 MULTI-FONKSIYONLU FIRIN KONTROL CİHAZI. Elektrosan Elektronik Müh. San. Ve Tic. Ltd. TÜR OC7033 V01 06/17

KULLANMA KILAVUZU OC7033 MULTI-FONKSIYONLU FIRIN KONTROL CİHAZI. Elektrosan Elektronik Müh. San. Ve Tic. Ltd. TÜR OC7033 V01 06/17 KULLANMA KILAVUZU OC7033 MULTI-FONKSIYONLU FIRIN KONTROL CİHAZI Elektrosan Elektronik Müh. San. Ve Tic. Ltd. TÜR OC7033 V01 06/17 1 İÇİNDEKİLER 1. GENEL TANIM 2. ÖZELLİKLER 3. UYGULAMA ALANLARI 4. KULLANMADAN

Detaylı

ELITE A.G. PRES 150 KULLANIM KILAVUZU

ELITE A.G. PRES 150 KULLANIM KILAVUZU ELITE A.G. PRES 150 KULLANIM KILAVUZU 1. MAKĐNA ÖZELLĐKLERĐ Makine otomatik bant kalkmalıdır. Lastik otomatıyla beraber otomatik çalışır. Dokunmatik ekran ve Türkçe menüyle kolay kullanım. Üst bant alt

Detaylı

Kullanım Kılavuzu ph Metre PCE-PH20S

Kullanım Kılavuzu ph Metre PCE-PH20S ph Metre PCE-PH20S Versiyon 1.1 Oluşturma Tarihi: 01/07/2016 İçindekiler 1 Özellikler... 3 2 Genel Açıklama / Teknik Özellikler... 3 2.1 ph Ölçümü... 4 2.2 Sıcaklık... 4 3 Fonksiyonlar... 4 4 Kalibrasyon...

Detaylı

ETHK-20 MEYVE SEBZE KURUTUCU ISI POMPASI PLC KULLANIM KLAVUZU

ETHK-20 MEYVE SEBZE KURUTUCU ISI POMPASI PLC KULLANIM KLAVUZU ETHK-20 MEYVE SEBZE KURUTUCU ISI POMPASI PLC KULLANIM KLAVUZU 1. Manuel Mod Şekil I Manuel Mod geçmek için Manuel Moda Geç butonuna dokununuz. Karşımıza gelen ekranda ki fonksiyonları değiştirmek için

Detaylı

DOLPHİN WAVE 100 ROBOT KULLANMA KILAVUZU E-HAVUZ MARKET

DOLPHİN WAVE 100 ROBOT KULLANMA KILAVUZU E-HAVUZ MARKET DOLPHİN WAVE 100 ROBOT KULLANMA KILAVUZU İçindekiler 1. Genel Bilgi 2. Özellikleri 3. Uyarılar ve Önlemler 3.1 Uyarılar 3.2 Önlemler 4. Robot parçaları 5. Robotun Kullanımı 5.1 Kurulum 5.2 Robotu Havuza

Detaylı

DOLPHİN WAVE 100 ROBOT KULLANMA KILAVUZU

DOLPHİN WAVE 100 ROBOT KULLANMA KILAVUZU DOLPHİN WAVE 100 ROBOT KULLANMA KILAVUZU İçindekiler 1. Genel Bilgi 2. Özellikleri 3. Uyarılar ve Önlemler 3.1 Uyarılar 3.2 Önlemler 4. Robot parçaları 5. Robotun Kullanımı 5.1 Kurulum 5.2 Robotu Havuza

Detaylı

REVİZYON DURUMU. Revizyon Tarihi Açıklama Revizyon No

REVİZYON DURUMU. Revizyon Tarihi Açıklama Revizyon No REVİZYON DURUMU Revizyon Tarihi Açıklama Revizyon No Hazırlayan: Onaylayan: Onaylayan: Mustafa Arnavut Adem Aköl Kalite Konseyi Başkanı Sinan Özyavaş Kalite Koordinatörü 1/36 1. AMAÇ Bu talimatın amacı

Detaylı

PELETLİ KAZAN KONTROL ÜNİTESİ KULLANIM KILAVUZU

PELETLİ KAZAN KONTROL ÜNİTESİ KULLANIM KILAVUZU PELETLİ KAZAN KONTROL ÜNİTESİ KULLANIM KILAVUZU V1.0 1. TUŞLAR : ENTER - ESC - YUKARI/AŞAĞI : 1 Cihaza yeni değer girişlerinde, kullanılır. YUKARI ve AŞAĞI tuşları ile değer girişi yapılır. ENTER tuşu

Detaylı

İÇİNDEKİLER Güvenlik Paket içeriği Telsiz Şeması Telsiz şeması açıklamaları Bataryanın takılması Antenin takılması Cihazın şarj edilmesi Temel işlemler Göstergeler ve anlamları Temizlik ve Bakım Uyarılar

Detaylı

ABKR ABK2120. Poultry Climate And Alarm Controller KULLANMA KILAVUZU

ABKR ABK2120. Poultry Climate And Alarm Controller KULLANMA KILAVUZU ABKR ABK2120 Poultry Climate And Alarm Controller KULLANMA KILAVUZU ABK2120 Poultry Climate And Alarm Controller Tavukhane, Hayvan Damı vb. kapalı yerlerin ısıtma,soğutma,minimum havalandırma ve fanlarını

Detaylı

TES Dijital Toprak direnci ölçer TES-1700 KULLANMA KLAVUZU

TES Dijital Toprak direnci ölçer TES-1700 KULLANMA KLAVUZU TES Dijital Toprak direnci ölçer TES-1700 KULLANMA KLAVUZU TES ELECTRICAL ELECTRONIC CORP ı. GÜVENLİK BİLGİSİ Ölçü aleti ile servis ya da çalışma yapmadan önce aşağıdaki güvenlik bilgilerini dikkatle okuyunuz.

Detaylı

Elektronik Terazi KULLANMA KİTABI JCS A SERİSİ

Elektronik Terazi KULLANMA KİTABI JCS A SERİSİ Elektronik Terazi KULLANMA KİTABI JCS A SERİSİ 3 Kg - 6 Kg - 15 Kg - 30 Kg DİKOMSAN ELEKTRONİK SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. Oto Sanayi Sitesi, Menderes cad. No : 19 4. Levent / İstanbul Tel : 0212-283 37 15

Detaylı

Model: JDR-2014. Türkçe Kullanım Kılavuzu

Model: JDR-2014. Türkçe Kullanım Kılavuzu Model: JDR-2014 Türkçe Kullanım Kılavuzu Hovabator JDR-2014 seçtiğiniz için teşekkür ederiz. Aldığınız inkübasyon makinesi, Dünyanın en çok satılan ve en güncel inkübasyon makinesidir. Basit kullanım arayüzü

Detaylı

HT 300 SET ODA TERMOSTATI

HT 300 SET ODA TERMOSTATI DİJİTAL ODA TERMOSTATI HT 300 SET ODA TERMOSTATI KULLANIM KILAVUZU GENEL ÖZELLİKLER HT 300 SET kablosuz oda termostatıdır. Kullanıcı oda termostatını ihtiyacı doğrultusunda programlayıp daha konforlu ve

Detaylı

AKÜ ŞARJ REDRESÖRÜ (Sülfat Çözme) KULLANMA KILAVUZU GPS ENDÜSTRİYEL GÜÇ SİSTEMLERİ SAN.TİC.A.Ş.

AKÜ ŞARJ REDRESÖRÜ (Sülfat Çözme) KULLANMA KILAVUZU GPS ENDÜSTRİYEL GÜÇ SİSTEMLERİ SAN.TİC.A.Ş. AKÜ ŞARJ REDRESÖRÜ (Sülfat Çözme) KULLANMA KILAVUZU GPS ENDÜSTRİYEL GÜÇ SİSTEMLERİ SAN.TİC.A.Ş. Osmangazi Mh. Limni Sk. No: 1 Kıraç - Esenyurt - İstanbul Tel: 0212 577 22 43 Faks: 0 212 549 32 39 info@gpsendustriyel.com.tr

Detaylı

KULLANMA KILAVUZU BOXER SERİSİ KVA

KULLANMA KILAVUZU BOXER SERİSİ KVA KULLANMA KILAVUZU BOXER SERİSİ 10-20 KVA KULLANMA KILAVUZU BOXER SERİSİ 10-20 KVA AG SD-69 Doküman Y. No:1 Rev:1 Kılavuz Hakkında Bu kılavuz, Boxer 10-20 kva kullanıcıları için hazırlanmıştır. Yardımcı

Detaylı

HT 250 ODA TERMOSTATI

HT 250 ODA TERMOSTATI DİJİTAL ODA TERMOSTATI HT 250 ODA TERMOSTATI KULLANIM KILAVUZU GENEL ÖZELLİKLER HT 250 kablolu oda termostatıdır. Kullanıcı oda termostatını ihtiyacı olan sıcaklığa ayarlayıp daha konforlu ve ekonomik

Detaylı

E5_C Serisi Hızlı Başlangıç Kılavuzu

E5_C Serisi Hızlı Başlangıç Kılavuzu E5_C Serisi Hızlı Başlangıç Kılavuzu İÇİNDEKİLER 1. Giriş 2. Sensör Bağlantı Şekilleri 3. Sensör Tipi Seçimi 4. Kontrol Metodunun PID Olarak Ayarlanması 5. Auto-Tuning Yapılması 6. Alarm Tipinin Değiştirilmesi

Detaylı