KOINLERIN DAĞITIMI GENEL BAKIŞ. Toplam dağıtılan koin sayısı 2,500,000,000 EDR.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "KOINLERIN DAĞITIMI GENEL BAKIŞ. Toplam dağıtılan koin sayısı 2,500,000,000 EDR."

Transkript

1 E-DINAR COIN 2017

2 GENEL BAKIŞ E-Dinar Coin kripto para, Malezya dan yazılımcılar grubu tarafından Ağustos 2016 da meydana çıkartılmıştır ve dünyanın en hızlı geliştirilen kripto paradır. E-Dinar Coin in madencilik havuzu (pool) den fazla aktif katılımcı sayısı dahil etmekte ve aylık olarak yaklaşık işlem gerçekleştirilmektedir. Şirketin resmi temsilcilikleri iki kıtada yer almaktadır. E-Dinar Coin in ana amacı, her bir kullanıcıya, ilerici, istikrarlı ve güvenli bir DPOS algoritması üzerine kurulan, kullanımı kolay ve çevre dostu olan bir finansal aracı sağlamaktır. Aktif kullanıcılar ve aylık işlemler KOINLERIN DAĞITIMI Toplam dağıtılan koin sayısı 2,500,000,000 EDR. Kripto paralar, kayıtlı kullanıcı sayısına ve kullanıcılara ait toplam koin sayısına, ayrıca finansal piyasalardaki takdirine bağlı olduğu için, ilk başta birimlerin çıkarılması/üretilmesi sınırı 2,500,000,000 EDR e kadar olacağına ve bununla birlikte madencilikten günlük sabit bonus oranı %0.65 olacağına dair karar verilmiştir. Toplam çıkarılabilecek/üretilebilecek azami koin miktarı ise EDR dır. Faiz oranı, köken/oluşum niteliğindedir ve bu yüzden değiştirilemez, bu da E-Dinar Coin i diğer kripto paralar ile karşılaştırıldığında çok daha demokratik, benzersiz ve avantajlı kılmaktadır yılın Kasım ayı itibarıyla, E-Dinar Coin blockchain lansmanından sadece dört ay sonra, aktif kullanıcı sayısı ulaşmışken aylık işlem sayısı ise olmuştur.

3 MADENCİLİK KOŞULLARI Yüksek yatırım getirisi Günlük ROI, hesabın toplam bakiyesinden %0,65 oranındadır Günlük madencilik bonusların elde etmek için mecburi şartları: Günde, asgari 1 EDC tutarında en az bir adet transfer işlemi. Üretilen koinlerin oranı, paraların hesap bakiyesinde muhafaza zamanına doğru orantılıdır. Azami madencilik oranı sadece "olgun"* koin paralardan mümkündür. * "Olgun" para, 24 saat veya daha fazla süresince hesap bakiyesinde kalan EDC tutarıdır. Bu durumda, söz konusu tutarından madencilik bonusu günlük % 0,65 olarak hesaplanmaktadır.

4 PAZARLAMA PLANI Pazarlama planı ve E-Dinar Coin için özel olarak tasarlanmış benzersiz partnerlik programı ile ilgili ek bilgileri, edinarcoin.com sayfasında pazarlama planı bölümünde incelebilirsiniz edinarcoin.com ÇOK SEVİYELİ ÜYELİK SİSTEMİ Alt üyelerden bonus: partnerlerinizin madencilikten bonus oranı. Günlük olarak günde bir defa olarak yatırılmaktadır.

5 KARİYER TAMAMLAMA KOŞULLARI: Kariyer А cüzdan bakiyesi 50 EDC den fazla olan en az 5 kişi ilk seviye üyesi Kariyer B cüzdan bakiyesi 50 EDC den fazla olan en az 5 kişi ilk seviye üyesi ve en az 25 kişi 2. seviye üyesi, yapı içinde ise toplam 30 kişi (yedinci seviyeye kadar dahil) Kariyer C her birinin cüzdan bakiyesi 50 EDC den fazla olan en az 5 kişi ilk seviye üyesi ve en az 25 kişi 2. seviye üyesi, yapı içinde ise toplam 125 kişi (yedinci seviyeye kadar dahil) Kariyer D her birinin cüzdan bakiyesi 50 EDC den fazla olan en az 5 kişi ilk seviye üyesi ve en az 25 kişi 2. seviye üyesi, yapı içinde ise toplam 625 kişi (yedinci seviyeye kadar dahil) Kariyer E her birinin cüzdan bakiyesi 50 EDC den fazla olan en az 5 kişi ilk seviye üyesi ve en az 25 kişi 2. seviye üyesi, yapı içinde ise toplam 3125 kişi (yedinci seviyeye kadar dahil) Kariyer F her birinin cüzdan bakiyesi 50 EDC den fazla olan en az 5 kişi ilk seviye üyesi ve en az 25 kişi 2. seviye üyesi, yapı içinde ise toplam kişi (yedinci seviyeye kadar dahil) Kariyer G her birinin cüzdan bakiyesi 50 EDC den fazla olan en az 5 kişi ilk seviye üyesi ve 25 kişi 2. seviye üyesi, yapı içinde ise toplam kişi (yedinci seviyeye kadar dahil)

6 ALT ÜYEDEN BONUS ELDE ETME ŞARTLARI VE ORANLARI: KARIYER KARIYERLERE GÖRE REFERANS BONUSLARIN KAZANÇ ORANI (%) MECBURI BAKIYE TUTAR (EDC) A B C D E F G

7 E-DINAR COIN RESMI TEMSILCILIKLERI Londra, Birleşik Krallığında bulunan merkez ofisi dışında, E-Dinar Coin ofisleri ayrıca Birleşik Arap Emirlikleri, Endonezya, Hindistan, Vietnam, Gana, Pakistan, Nijerya'da bulunmaktadır. Kripto paranın da, diğer herhangi bir finansal aracı olduğu gibi, kullanıcı için anlaşılır ve kullanışlı olması gerektiğine inanıyoruz. İşte tam bu nedenle, kullanıcılarımızın sorularına doğru cevaplar bulma ve E-Dinar Coin gerçek potansiyelini iletme konusunda onlara yardımcı olmak için, tüm dünyada temsilcilikleri açarak devam etmeyi planlıyoruz yılında, Asya ve Avrupa'da çoklu E-Dinar Coin temsilciliklerinin açılması planlanmaktadır.

8 DELEGATED PROOF OF STAKE E-Dinar Coin tarafından kullanılan DPOs algoritması, ağ düğümlerinin arıza durumunda kasıtlı ya da değil, sistemi korunmasız haline getirebilen, sistemin merkezleşmesini ve rüşvete eğimliğini engelleyen delegeler isimli prensip olarak çok önemli bir unsuru içermektedir. Delegeler, blokların kontrol sayesinde sistemin korunmasını hedefleyen, ilgili tarafların demokrasi bir oylama sonucunda seçilen sıradan insanlardır. Blokların kontrolü, içindeki veri doğru olduğunu teyit ettikten sonra imzalanması ile gerçekleşmektedir. Bu delegeler, aynı zamanda tanık ismini taşıyor, ağındaki objektif bütünlüğünü sağlamak amacıyla, genel oymaması sonucunda seçilir, ve bu şekilde blok rolünü üstlenerek, merkezleşme riskini minimize edilir. Böylece, ilgili taraflar hala hesaplarında paraların bir kısmını muhafaza edebilir ve ROI alabilir, ama aynı zamanda, tüm paraları elinde tutup, blockchain sistemin tamamına tehlike oluşturmak yerine, sistemin bütünlüğünü garanti edebilecek ve buna karşılığında koin olarak ödence alacak daha sorumlu delegeleri seçiyorlar. Blokların güvenilirliği ile ilgili tüm işlevlerine ek olarak, delegeler, önceki blok güvenilen bir düğüm tarafından imzalandığını da garanti etmeliler. Böylece, ağın tüm üyelerinden dağıtılmış uzlaşmayı beklemeye gerek kalmadan, işlemin ve blok imzalanmanın süresi minimuma indirmeye imkanı verir, E-Dinar Coin sisteminde sadece 2.5 saniye. Delegeler işin karşılığında ödeme aldıkları için, onların komisyon konusunda manipüle etmek için hiçbir teşviği yok, çünkü bu durumda onlar işten çıkartılabilir. En etkili madencileri tarafından daha yüksek işletme maliyetleri kendi takdirinde belirlenen POW sistemindeki fiziki koin madenciliğin aksine, E-Dinar Coin in tüm iç transferi işlemlerin komisyonu asgari düzeyde ayarlandı ve sadece 0,001 EDR dır.

9 ÇOK MERKEZLILIK Başka herhangi bir kripto para gibi, E-Dinar Coin de, verilerin sürekli muhafazası ve bloklar halinde kayıtlanması için, daha çok "blockchain" olarak bilinen, çok merkezli açık muhasebe defteri kullanır. Blockchain deki her blok bir önceki bloka bir bağlantı içerdiğinden, blokların doğru sıralaması sağlanmaktadır. Bloklar taklit edilemez ve değiştirilemez, tüm verilerin şifrelenmesi ve ağ düğümlerine eşit dağılması sayesinde, arızasına karşı yüksek bir korumaya sahiptir. Bu nedenle, özerk mali sistemi, veri depolayan merkezleştirilmiş elemanların olmaması için dış müdahalelerden serbest olduğunu varsayılmaktadır. Sistemin herhangi bir kullanıcı tarafından çalıştırılabilen, E-Dinar Coin kripto parada dolu düğümler, blockchain kopyasını içermekteler, bununla birlikte, blockchain in resmi tam kopyası merkezi olarak saklanmaz. Bu durum, blockchain daki veri korumasını sağlar ve şeffaflığın yükseltilmesi için kolayca takip edilebilir.

10 E-DINAR COIN VS BITCOIN KOMISYON (EDC) İŞLEM GERÇEKLEŞTIRME SÜRESI E-DINAR COIN 0,001 E-DINAR COIN 5 sec BITCOIN 1 BITCOIN 1h - 48h

11 E-DINAR COIN YATIRIMLARININ SİGORTALAMASI E-Dinar Coin mevduatların sigortalaması (US $ tutarından başlayarak), mali risklere karşı sigortalama için süresiz bir lisansa sahip «ASSUR» şirketi tarafından temin edilmektedir. E-Dinar Coin i ilk sigortalama tarihi: 18 Ekim 2016 KOŞULLAR Sözleşme otomatik olarak uzatılmakta ve E-Dinar Coin madencilik bonusu alınmasından dolayı, ödeme politikası uygundur. SİGORTALAMA TÜRLERİ Kripto paranın kur dalgalanması riskine karşı sigortalama Birikmiş sermayenin kaybetme riskine karşı sigortalama Kripto paranın satış hızı ve alım kabiliyetine bağlı risklerine karşı sigortalama Elektronik cüzdanlara siber saldırılarına karşı sigortalama BRAINKEY in kaybolmasına karşı sigortalama Döviz bürosunda, para çekme talebi üzerinde 5 gün içerisinde garantili ödemeler YÜZDE ORANI 7.1% 13.2% 18% tüm süreyi bir kerede ödeme koşuluyla AY 1 2 3

12 E-DINAR COIN HUKUK ALANI 13 Ekim 2016 tarihinde Ukrayna Temyiz İdare Mahkemesi tarafından, E-Dinar Coin çok merkezli kripro paranın yasallaştırılması ve onun meşru ve hukuki statüsünün onaylanmasına dair bir karar alınmıştır. "Edinarkoin" Ltd.Şti. tarafından, E-Dinar Coin kripto paranın, devlet ve diğer regülatör tarafından öngörülen vergi ve resmilere tabi olmayan resmi bir ödeme aracının olduğu ispatlanmıştır, bu da, çok merkezli sistemin içinde işlemleri yapmaya ve EDR ile dünya kripto para borsalarında alım-satım yapmaya imkanı sağlamaktadır. E-Dinar Coin kripto paranın yasallaştırılması ile ilgili mahkeme kararına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz:

13 E-DINAR COIN KRİPTO PARANIN BOZDURMASI İÇİN DÜNYA ÜST PLATFORMLARI Exrates Alcurex alcurex.com/#edr-btc Dabtc dabtc.com Btw18 btw18.com/orders/markettwo/currency/(edr).html Btc-up btc-up.com/ Allcoin allcoin.com/ Virtualworldland virtualworldland.com/market_depth.php?pa=edc_cny SpaceBtc spacebtc.com Yanziduihuan yanziduihuan.com P2pb2b Easyexchangeclub easyexchangeclub.com

fargocoin.org Reklam kampanyası fargopromo.org Blok zinciri fargochain.org Github github.com/fargocoin Vinç fargofaucet.com Maden havuzu befargo.

fargocoin.org Reklam kampanyası fargopromo.org Blok zinciri fargochain.org Github github.com/fargocoin Vinç fargofaucet.com Maden havuzu befargo. fargocoin.org Reklam kampanyası fargopromo.org Blok zinciri fargochain.org Github github.com/fargocoin twitter.com/fargocoin facebook.com/fargocoin Vinç fargofaucet.com Borsa coinrate.net Maden havuzu

Detaylı

GOLDBLOCKS Präsentation Page

GOLDBLOCKS Präsentation Page GOLDBLOCKS Präsentation Page 1 Gold and Digital Money Goldblocks un tanıtım sunumuna Hoşgeldiniz GOLDBLOCKS Präsentation Page 2 Cryptocurrency The GOLDBLOCKS ALTIN KADAR DEĞERLİ! Digital Altın Madenciliği

Detaylı

Ignition Coin ve Ignition Ağı

Ignition Coin ve Ignition Ağı Ignition Coin ve Ignition Ağı Değer, Sürdürülebilirlik ve Büyüme için geliştirildi Detaylı bilgi için https://ignitioncoin.org - Ignition Coin Projesi ::Giriş:: Ignition Ağı ve onun jetonu Ignition Coin,

Detaylı

Türkiye Yunanistan Slovenya Almanya Belçika Hollanda Norveç Kanada A.B.D. Pakistan Avustralya

Türkiye Yunanistan Slovenya Almanya Belçika Hollanda Norveç Kanada A.B.D. Pakistan Avustralya Türkiye Yunanistan Slovenya Almanya Belçika Hollanda Norveç Kanada A.B.D. Pakistan Avustralya intexcoin, yaklaşık 3 ayda yatırımcısına %90 kazandırdı. 25 Mayıs 2016 1 intexcoin = 0.050 31 Ağustos 2016

Detaylı

1. Beex Coin Nedir? Beex Coin; Btcfinans.com tarafından Etherium blok zinciri üzerinde ERC-20 standartlarında (yüz bir milyon bir) adet

1. Beex Coin Nedir? Beex Coin; Btcfinans.com tarafından Etherium blok zinciri üzerinde ERC-20 standartlarında (yüz bir milyon bir) adet WHITE PAPER 28 Şubat 2019 1 1. Beex Coin Nedir? Beex Coin; Btcfinans.com tarafından Etherium blok zinciri üzerinde ERC-20 standartlarında 101.000.0001 (yüz bir milyon bir) adet üretilmiş yeni bir kripto

Detaylı

Daha Yaşanabilir bir Dünya için Karşılığı Güneş Enerjisi olan Çok kolay ve kullanışlı bir Kripto Varlık. TurkeyEnergy Token XTRL

Daha Yaşanabilir bir Dünya için Karşılığı Güneş Enerjisi olan Çok kolay ve kullanışlı bir Kripto Varlık. TurkeyEnergy Token XTRL Daha Yaşanabilir bir Dünya için Karşılığı Güneş Enerjisi olan Çok kolay ve kullanışlı bir Kripto Varlık TurkeyEnergy Token XTRL ETHEREUM ERC 20 KABUL EDİLEN SATIN ALMA YÖNTEMİ ETH Contract Adres 0x347a39127AE0730817B0caf177c4684e16a038fc

Detaylı

YTLToken Türkiye nin güvenli, hızlı ve şeffaf kripto parası

YTLToken Türkiye nin güvenli, hızlı ve şeffaf kripto parası YTLToken YTLToken Türkiye nin güvenli, hızlı ve şeffaf kripto parası Özet... 3 YTLToken Akıllı Sözleşmeler... 4 YTLToken Nedir?... 5 Nasıl Katılınır?... 6 YTLToken Dağılım... 7 YTLToken Dağıtım ve Tedarik...

Detaylı

COINPROSYSTEM. «innovative cryptocurrency solutions» COINPRO SYSTEM

COINPROSYSTEM. «innovative cryptocurrency solutions» COINPRO SYSTEM 1 COINPROSYSTEM «innovative cryptocurrency solutions» HAKKINDA COINPROSYSTEM NEDİR? 2 COINPROSYSTEM içerisinde; C.P.SIGNAL BOT C.P.TRADE ROBOT C.P.ARBITRAGE ROBOT C.B.INVEST PLATFORM GİBİ ARAÇLARIN BULUNDUĞU,

Detaylı

BİZ GLOBAL BİR FİRMAYIZ

BİZ GLOBAL BİR FİRMAYIZ BİZ GLOBAL BİR FİRMAYIZ < 700 K Üye Avrupa & BDT < 70 K Üye Kuzey Amerika ve Karayipler Afrika & Orta Doğu Hindistan Alt-Kıtası Büyük Çin < 1M Üye < 160 K Üye Latin Amerika < 120 K Üye < 130K Üye Asya

Detaylı

Kolay ve etkili x Forex çözümleri için bir üst seviye.

Kolay ve etkili x Forex çözümleri için bir üst seviye. Hakkımızda Haydi piyasanın hakkından gelelim Kolay ve etkili x Forex çözümleri için bir üst seviye. My System X, Yönetilen Hesap Forex çözümleri üzerine uzmanlaşmış, Avusturya, Avustralya, Almanya ve İsviçre'den

Detaylı

Whitepaper Versiyon 1.01 Kasım 1, 2018

Whitepaper Versiyon 1.01 Kasım 1, 2018 Whitepaper Versiyon 1.01 Kasım 1, 2018 1. BeLL Platformu 2 7. Yol haritası 17 2. BeLL Cüzdan ın Vizyonu 7 8. BeLL Token Detaylar 18 3. BeLL Cüzdanının Özellikleri 9. Token Dağıtımı 20 3.1 Sigorta 9 10.

Detaylı

RAMAZAN BONUSU ŞART & KOŞULLARI

RAMAZAN BONUSU ŞART & KOŞULLARI RAMAZAN BONUSU ŞART & KOŞULLARI Giriş Aşağıdaki Şart ve Koşullar kısaca GDM FX veya Şirket olarak ifade edilen Global Derivative Capital Markets NZ Limited ve bundan sonar Bonus veya Bakiye Bonusu olarak

Detaylı

Innovation distinguishes. between a leader and a follower

Innovation distinguishes. between a leader and a follower Innovation distinguishes between a leader and a follower Cryptocurrency Mining Dünyada 1000 den fazla kripto para vardır. Kripto parayı elde eden madenciler yaptıkları iş için günlük ödül alırlar. Örneğin,

Detaylı

Her başarılı işin ortak bir noktası vardır

Her başarılı işin ortak bir noktası vardır Bu sunum dosyasını sadece www.mobrabus.com adresinden indirdiyseniz güncel ve doğru olarak kabul edin. Her başarılı işin ortak bir noktası vardır Elbette Mo Brabus size hiçbir kesin gelirgarantisi veremez,

Detaylı

WHITEPAPER VERSION 1.0 ERC20 TOKEN İÇİN AKILLI KONTRAT TABANLI OYUN

WHITEPAPER VERSION 1.0 ERC20 TOKEN İÇİN AKILLI KONTRAT TABANLI OYUN WHITEPAPER VERSION 1.0 İÇİNDEKİLER TANITIM..03 STAKER KONSEPTİ VE ÖZELLİKLERİ. 04 PİYASAYA GENEL BAKIŞ.05 STAKER CEE-LO ZAR OYUNU TANITIMI...06 STAKER CÜZDAN....07 NEDEN STAKER...08 STAKER BELİRTEÇLERİ.....09

Detaylı

Her başarılı işin ortak bir noktası vardır

Her başarılı işin ortak bir noktası vardır Bu sunum dosyasını sadece www.mobrabus.com adresinden indirdiyseniz güncel ve doğru olarak kabul edin. Her başarılı işin ortak bir noktası vardır Elbette Mo Brabus size hiçbir kesin gelir garantisi veremez,

Detaylı

NEXPARA : TÜRKİYE NİN MİLLİ KRİPTO PARASI. NEXPARA A.Ş. Ocak 2018

NEXPARA : TÜRKİYE NİN MİLLİ KRİPTO PARASI. NEXPARA A.Ş.  Ocak 2018 NEXPARA : TÜRKİYE NİN MİLLİ KRİPTO PARASI NEXPARA A.Ş. www.nexpara.com Ocak 2018 2009 da Bitcoin ile ortaya çıkan kripto para piyasaları günümüzde hem büyüklük hem işlem hacmi bakımından birçok ülkenin

Detaylı

TeraGold Artificial intelligence crypto Technologies Corporation

TeraGold Artificial intelligence crypto Technologies Corporation TeraGold Artificial intelligence crypto Technologies Corporation TeraGold Nedir? TG Yakın Geleceğimizin, altına endeksli crypto para birimidir. TeraGold nasıl üretilir? TG gelişmiş IQ yazılım aracılığıyla

Detaylı

Genel Bakış. gobaba.com TÜRKÇE

Genel Bakış. gobaba.com TÜRKÇE Genel Bakış gobaba.com TÜRKÇE TEMEL MÜŞTERİ GEÇİŞLERİ ÜYE OL GİRİŞ YAP DOĞRULAMA PARA YATIRMA PARA ÇEKME ALIM SATIM BORSA KULLANICI DENEYİMİ Cüzdanlar'a tıklayarak varlıklarınızı görebilir, para yatırabilirsiniz.

Detaylı

TeraGold Artificial intelligence crypto Technologies Corporation

TeraGold Artificial intelligence crypto Technologies Corporation TeraGold Artificial intelligence crypto Technologies Corporation TeraGold Nedir? TG Yakın Geleceğimizin, altına endeksli crypto para birimidir. TeraGold nasıl üretilir? TG gelişmiş IQ yazılım aracılığıyla

Detaylı

PROSUMENT GELİR TABLOSU

PROSUMENT GELİR TABLOSU PROSUMENT GELİR TABLOSU STATÜLER 1.)Müşteri: Sadece kaydını açmış şahıs veya tüzel kişi. 2.)Yatırımcı: 100$ ve üzeri alım yapan kişi. 3.)Partner: Prosyment gelir amaçlı sözleşmeyi imzalamış müşteri veya

Detaylı

U-BET MASTERNODE VE AKILLI KONTRATLAR ÜZERİNE KURULU SERBEST ONLİNE SPOR BAHİS PLATFORMU TANITIM ÖZETİ

U-BET MASTERNODE VE AKILLI KONTRATLAR ÜZERİNE KURULU SERBEST ONLİNE SPOR BAHİS PLATFORMU TANITIM ÖZETİ U-BET MASTERNODE VE AKILLI KONTRATLAR ÜZERİNE KURULU SERBEST ONLİNE SPOR BAHİS PLATFORMU ios ve Android Aplikasyonlarla (U-BET cüzdanları, entegre döviz ve ödeme geçitleri) TANITIM ÖZETİ Blockchain üzerinden

Detaylı

tarih ve sayılı izin doğrultusunda aşağıdaki şekilde değiştirilmiştir:

tarih ve sayılı izin doğrultusunda aşağıdaki şekilde değiştirilmiştir: AK EMEKLİLİK A.Ş. PARA PİYASASI LİKİT - KAMU EMEKLİLİK YATIRIM FONU TANITIM FORMU DEĞİŞİKLİĞİ Ak Emeklilik A.Ş. Para Piyasası Likit - Kamu Emeklilik Yatırım Fonu tanıtım formunun başlığı ile A Bölümü nün

Detaylı

İDARİ ÖZET VE ÖN PROTOKOLÜ

İDARİ ÖZET VE ÖN PROTOKOLÜ İDARİ ÖZET VE ÖN PROTOKOLÜ " Değişim yaşamın yasasıdır. Ve sadece geçmişe ya da şimdiye bakanlar, geleceği kaçırırlar." - John F. Kennedy - www.goldfinx.io www.goldfinx.com İDARİ ÖZET GoldFinX (GFX), dünya

Detaylı

RAPOR Bitcoin Özelinde Kripto Para

RAPOR Bitcoin Özelinde Kripto Para RAPOR Bitcoin Özelinde Kripto Para İbrahim Orkun TAŞDEMİR EPAM Asistanı İstinye Üni. Ekonomi Bölümü 1. Sınıf Öğrencisi 07 Şubat 2018 Kripto paradan söz ederken öncelikle kripto/ kriptoloji nedir bu konu

Detaylı

Kalite, teknik bilgi, başarı, açıklık, dürüstlük, şeffaflık ve küresel yasalara uygunluk.

Kalite, teknik bilgi, başarı, açıklık, dürüstlük, şeffaflık ve küresel yasalara uygunluk. AlpCoin Business Centre a (AlpCoin İş Merkezi)Hoşgeldiniz Alpcoin, BAE (Birleşik Arap Emirlikleri) konumlu bir İsviçre iş grubudur. Dünya genelinde çeşitli ülkelerde temsilciliklerimiz vardır ve çok daha

Detaylı

SELKİM SELÜLOZ KİMYA SANAYİ VE TİCARET A.Ş.

SELKİM SELÜLOZ KİMYA SANAYİ VE TİCARET A.Ş. SELKİM SELÜLOZ KİMYA SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Dipnot Cari Dönem Referansları Önceki Dönem Finansal Tablo Türü Konsolide Olmayan Konsolide Olmayan Dönem 31.12.2012 31.12.2011 Raporlama Birimi TL TL V A R

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. ÇUHADAROĞLU METAL SANAYİ VE PAZARLAMA A.Ş. Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. ÇUHADAROĞLU METAL SANAYİ VE PAZARLAMA A.Ş. Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU ÇUHADAROĞLU METAL SANAYİ VE PAZARLAMA A.Ş. Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama Güncelleme

Detaylı

MUHASEBE VE FİNANSMAN ALANI

MUHASEBE VE FİNANSMAN ALANI MUHASEBE VE FİNANSMAN ALANI AMAÇ Bu faaliyette verilecek bilgiler sonunda muhasebe ve finansman alanındaki meslekleri ve meslek elemanlarını tanıyabileceksiniz. A. ALANIN MEVCUT DURUMU VE GELECEĞİ Türkiye

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. ÇUHADAROĞLU METAL SANAYİ VE PAZARLAMA A.Ş. Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. ÇUHADAROĞLU METAL SANAYİ VE PAZARLAMA A.Ş. Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU ÇUHADAROĞLU METAL SANAYİ VE PAZARLAMA A.Ş. Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama Güncelleme

Detaylı

AKIN TEKSTİL A.Ş. BİLANÇO (TL) Bağımsız Denetim'den (XI-29 KONSOLİDE) Geçmiş Geçmiş ATEKS

AKIN TEKSTİL A.Ş. BİLANÇO (TL) Bağımsız Denetim'den (XI-29 KONSOLİDE) Geçmiş Geçmiş ATEKS ATEKS BİLANÇO (TL) Bağımsız Denetim'den Geçmiş Geçmiş Dipnot Referansları 31.12.2008 31.12.2007 VARLIKLAR Dönen Varlıklar 78.934.837 84.136.172 Nakit ve Nakit Benzerleri 3 4.014.604 3.557.388 Finansal

Detaylı

Dar Kapsamlı Sermaye Piyasası Mevzuatı ve Etik Kurallar

Dar Kapsamlı Sermaye Piyasası Mevzuatı ve Etik Kurallar 1. Belli miktarda bir mal veya kıymetin ve bunların karşılığı olan paranın işlemin ardından el değiştirmesini sağlayan piyasalara ne ad verilir? A) Swap B) Talep piyasası C) Spot piyasa D) Vadeli piyasa

Detaylı

TGMP FAALİYETLERİNİN BANKALAR VE BANKA HESAPLARI İLE İLİŞKİSİ

TGMP FAALİYETLERİNİN BANKALAR VE BANKA HESAPLARI İLE İLİŞKİSİ TGMP FAALİYETLERİNİN BANKALAR VE BANKA HESAPLARI İLE İLİŞKİSİ Türkiye Grameen Mikrokredi Projesi; geleneksel bankacılıktan farklı bir anlayışa sahiptir. Mesela, geleneksel bankalar teminat ve kefalet verebilen

Detaylı

Şubat Öne çıkanlar FIT Solutions CEO su Koray Bahar ile Röportaj. Blockchain. Tüm hakları saklıdır

Şubat Öne çıkanlar FIT Solutions CEO su Koray Bahar ile Röportaj. Blockchain. Tüm hakları saklıdır TH TH E Öne çıkanlar FIT Solutions CEO su Koray Bahar ile Röportaj Tüm hakları saklıdır Blockchain BITCOIN İN YÜKSELİŞİ Bitcoin Nedir? Bitcoin, herhangi bir merkez bankası veya resmi kuruluşla ilişkisi

Detaylı

ANADOLU ANONİM TÜRK SİGORTA ŞİRKETİ AYRINTILI BİLANÇO VARLIKLAR. Bağımsız Denetimden Geçmemiş Cari Dönem

ANADOLU ANONİM TÜRK SİGORTA ŞİRKETİ AYRINTILI BİLANÇO VARLIKLAR. Bağımsız Denetimden Geçmemiş Cari Dönem I- Cari Varlıklar VARLIKLAR A- Nakit Ve Nakit Benzeri Varlıklar 14 1.738.269.701 1.606.048.714 1- Kasa 14 53.092 37.347 2- Alınan Çekler 24.966-3- Bankalar 14 1.482.421.204 1.356.733.446 4- Verilen Çekler

Detaylı

ANADOLU ANONİM TÜRK SİGORTA ŞİRKETİ AYRINTILI BİLANÇO. Dipnot

ANADOLU ANONİM TÜRK SİGORTA ŞİRKETİ AYRINTILI BİLANÇO. Dipnot I- Cari Varlıklar VARLIKLAR Geçmiş A- Nakit Ve Nakit Benzeri Varlıklar 14 4.251.332.067 3.504.676.959 1- Kasa 14 41.108 62.857 2- Alınan Çekler 3- Bankalar 14 3.827.461.297 3.105.334.647 4- Verilen Çekler

Detaylı

ANADOLU ANONİM TÜRK SİGORTA ŞİRKETİ AYRINTILI BİLANÇO

ANADOLU ANONİM TÜRK SİGORTA ŞİRKETİ AYRINTILI BİLANÇO I- Cari Varlıklar VARLIKLAR A- Nakit Ve Nakit Benzeri Varlıklar 14 4.073.578.282 3.504.676.959 1- Kasa 14 50.393 62.857 2- Alınan Çekler 3- Bankalar 14 3.622.011.617 3.105.334.647 4- Verilen Çekler Ve

Detaylı

Bitcoin, Blockchain, Kripto Para Madenciliği

Bitcoin, Blockchain, Kripto Para Madenciliği Bitcoin, Blockchain, Kripto Para Madenciliği TTDijital.net Tanol TÜRKOĞLU 28.04.2018 Telif ve Lisans Bu eser, Creative Commons Alıntı-Gayriticari-Türetilemez 4.0 Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır

Detaylı

Son Güncelleme: Ocak

Son Güncelleme: Ocak Son Güncelleme: 2017 15 Ocak Artificial Intelligence Auto Trading Robot System 1. BitConnect Ödül Planı 2. Kayıt (Ücretsiz) 3. E-posta doğrulama 4. Tarayıcı kimlik doğrulaması? (IE, Chrom, Firefox, Mobil)

Detaylı

A-

A- I- Cari Varlıklar VARLIKLAR A- Nakit Ve Nakit Benzeri Varlıklar 14 2.914.657.400 2.304.904.212 1- Kasa 14 49.481 18.864 2- Alınan Çekler - - 3- Bankalar 14 2.517.458.090 1.937.834.876 4- Verilen Çekler

Detaylı

ANADOLU ANONİM TÜRK SİGORTA ŞİRKETİ AYRINTILI BİLANÇO

ANADOLU ANONİM TÜRK SİGORTA ŞİRKETİ AYRINTILI BİLANÇO AYRINTILI BİLANÇO I- Cari Varlıklar VARLIKLAR Bağımsız Denetimden 30.06.2018 31.12.2017 A- Nakit Ve Nakit Benzeri Varlıklar 14 3.815.809.477 3.504.676.959 1- Kasa 14 45.563 62.857 2- Alınan Çekler 3- Bankalar

Detaylı

A-

A- I- Cari Varlıklar VARLIKLAR A- Nakit Ve Nakit Benzeri Varlıklar 14 2.781.687.233 2.304.904.212 1- Kasa 14 40.837 18.864 2- Alınan Çekler 3- Bankalar 14 2.201.116.591 1.937.834.876 4- Verilen Çekler Ve

Detaylı

A-

A- VARLIKLAR I- Cari Varlıklar A- Nakit Ve Nakit Benzeri Varlıklar 14 2.364.314.943 2.304.904.212 1- Kasa 14 38.784 18.864 2- Alınan Çekler 3- Bankalar 14 1.961.058.269 1.937.834.876 4- Verilen Çekler Ve

Detaylı

A-

A- VARLIKLAR I- Cari Varlıklar A- Nakit Ve Nakit Benzeri Varlıklar 14 3.066.806.799 3.217.463.827 1- Kasa 14 30.243 35.109 2- Alınan Çekler 3- Bankalar 14 2.669.454.374 2.795.907.111 4- Verilen Çekler Ve

Detaylı

A-

A- I- Cari Varlıklar VARLIKLAR A- Nakit Ve Nakit Benzeri Varlıklar 14 3.504.676.959 3.217.463.827 1- Kasa 14 62.857 35.109 2- Alınan Çekler 3- Bankalar 14 3.105.334.647 2.795.907.111 4- Verilen Çekler Ve

Detaylı

A-

A- I- Cari Varlıklar VARLIKLAR A- Nakit Ve Nakit Benzeri Varlıklar 14 3.570.626.911 3.217.463.827 1- Kasa 14 50.931 35.109 2- Alınan Çekler 3- Bankalar 14 3.232.624.099 2.795.907.111 4- Verilen Çekler Ve

Detaylı

A-

A- I- Cari Varlıklar VARLIKLAR A- Nakit Ve Nakit Benzeri Varlıklar 14 2.304.904.212 1.606.048.714 1- Kasa 14 18.864 37.347 2- Alınan Çekler 3- Bankalar 14 1.937.834.876 1.356.733.446 4- Verilen Çekler Ve

Detaylı

TECHNICAL NOTES. Seesaw Reward Balance System. Whitepaper aka the Purplepaper. Revision 0.8a March Pivx.org

TECHNICAL NOTES. Seesaw Reward Balance System. Whitepaper aka the Purplepaper. Revision 0.8a March Pivx.org TECHNICAL NOTES Seesaw Reward Balance System Whitepaper aka the Purplepaper Revision 0.8a March 23 2017 Pivx.org Bu teknik notlar, Private Instant Verified Transaction parabiriminin özelliklerini ve kavramlarını

Detaylı

MEGEP (MESLEKİ EĞİTİM VE ÖĞRETİM SİSTEMİNİN GÜÇLENDİRİLMESİ PROJESİ)

MEGEP (MESLEKİ EĞİTİM VE ÖĞRETİM SİSTEMİNİN GÜÇLENDİRİLMESİ PROJESİ) T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI MEGEP (MESLEKİ EĞİTİM VE ÖĞRETİM SİSTEMİNİN GÜÇLENDİRİLMESİ PROJESİ) MUHASEBE VE FİNANSMAN ALANI ANKARA 2007 ÖĞRENME FAALİYETİ -30 AMAÇ MUHASEBE VE FİNANSMAN Bu faaliyette verilecek

Detaylı

RAKIA Serbest Bölge Şirketi (RAKIA ONSHORE)

RAKIA Serbest Bölge Şirketi (RAKIA ONSHORE) RAKIA Serbest Bölge Şirketi (RAKIA ONSHORE) Hizmetlerimize gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz Ras Al Kayma, Birleşik Arap Emirliklerinde bulunan yedi emirlikten biri olup, Dubai nin yaklaşık 100 kilometre

Detaylı

Usta Emeklilik Planı nda asgari katkı payı tutarı, başlangıç tutarının olup olmamasına bağlı değişiklik gösterir.

Usta Emeklilik Planı nda asgari katkı payı tutarı, başlangıç tutarının olup olmamasına bağlı değişiklik gösterir. USTA EMEKLİLİK PLANI PLAN ÖZELLİKLERİ Asgari katkı payı: Usta Emeklilik Planı nda asgari katkı payı tutarı, başlangıç tutarının olup olmamasına bağlı değişiklik gösterir. Seçenek Aylık asgari katkı payı

Detaylı

Özsermaye Değişim Tablosu. Özsermaye Değişim Tablosu

Özsermaye Değişim Tablosu. Özsermaye Değişim Tablosu Özsermaye Değişim Tablosu Özsermaye Değişim Tablosu Finansal Tablo Türü Raporlama Birimi Konsolide Olmayan TL Dipnotlar Ödenmiş Sermaye Sermaye Düzeltmesi Farkları Hisse Senedi İhraç Primi Kardan Ayrılan

Detaylı

Allianz Hayat ve Emeklilik Anonim Şirketi Büyüme Amaçlı Esnek Emeklilik Yatırım Fonu nun 31 Aralık 2012 Tarihinde Sona Eren Hesap Dönemine Ait

Allianz Hayat ve Emeklilik Anonim Şirketi Büyüme Amaçlı Esnek Emeklilik Yatırım Fonu nun 31 Aralık 2012 Tarihinde Sona Eren Hesap Dönemine Ait Allianz Hayat ve Emeklilik Anonim Şirketi Büyüme Amaçlı Esnek Emeklilik Yatırım Fonu nun 31 Aralık 2012 Tarihinde Sona Eren Hesap Dönemine Ait Yatırım Performansı Konusunda Kamuya Açıklanan Bilgilere İlişkin

Detaylı

TEMEL BANKACILIK ÜRÜN TALEP VE BİLGİ FORMU. Hesap İşletim Ücreti (TL)-Bireysel Aylık olarak tahsil edilmektedir 9,75 TL 9,75 TL - -

TEMEL BANKACILIK ÜRÜN TALEP VE BİLGİ FORMU. Hesap İşletim Ücreti (TL)-Bireysel Aylık olarak tahsil edilmektedir 9,75 TL 9,75 TL - - TEMEL BANKACILIK ÜRÜN TALEP VE BİLGİ FORMU Bu form 01.09.2013 tarihinde yürürlüğe giren Bankalar ile Bireysel Müşterileri Arasında İmzalanacak Sözleşmelerin Şekil ve İçeriğinde Yer Alması Gereken Asgari

Detaylı

BitMax Borsası: Dijital Varlık Ticareti için Yenilikçi bir Platform. Geleceğin Topluluk Bazlı Ekosistemi. İngilizce aslından çeviren:

BitMax Borsası: Dijital Varlık Ticareti için Yenilikçi bir Platform. Geleceğin Topluluk Bazlı Ekosistemi. İngilizce aslından çeviren: BitMax Borsası: Dijital Varlık Ticareti için Yenilikçi bir Platform Geleceğin Topluluk Bazlı Ekosistemi İngilizce aslından çeviren: Can İnelli can@moonetize.io İçindekiler Genel Bakış...3 Topluluk bazlı

Detaylı

Türkiye nin Her Yerinde Bir Güven Kurumu

Türkiye nin Her Yerinde Bir Güven Kurumu Genel Sunum Türkiye nin Her Yerinde Bir Güven Kurumu Yetkili Güven Kurumu Çözümler Hizmet Standartlar Personel Altyapı Güvenli ve yasal geçerli çözümler Mevzuata uygun hizmet anlayışı Dünya standartlarında

Detaylı

Fon Tanıtım Kılavuzu ERGO Emeklilik ve Hayat A.Ş.

Fon Tanıtım Kılavuzu ERGO Emeklilik ve Hayat A.Ş. Fon Tanıtım Kılavuzu ERGO Emeklilik ve Hayat A.Ş. 1) ERGO EMEKLİLİK VE HAYAT A.Ş. PARA PİYASASI LİKİT KAMU EMEKLİLİK YATIRIM FONU Enflasyonun aşındırıcı etkisinden korunarak birikimlere İMKB repo piyasası

Detaylı

MENKUL KIYMETLEŞTİRME

MENKUL KIYMETLEŞTİRME MENKUL KIYMETLEŞTİRME Prof. Dr. Güven SAYILGAN Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İşletme Bölümü Muhasebe-Finansman Anabilim Dalı Öğretim Üyesi KONUT FİNANSMAN YÖNTEMLERİ KONUT FİNANSMAN YÖNTEMLERİ

Detaylı

İsviçre Para-iş konsepti Bilgi Broşürü Hakkında Satış ortakları

İsviçre Para-iş konsepti Bilgi Broşürü Hakkında Satış ortakları İsviçre Para-iş konsepti Bilgi Broşürü Hakkında Satış ortakları Ve Cryptic para birimi Ve Para Gelecek. Ve Dijital para oldukça Net Ve Gelecekteki. Online ödeme. Hoş Geldiniz Hoş Geldiniz Merhaba Ve Hoş

Detaylı

BİRKO BİRLEŞİK KOYUNLULULAR MENSUCAT TİCARET VE SANAYİ A.Ş. Finansal Rapor Konsolide Aylık Bildirim

BİRKO BİRLEŞİK KOYUNLULULAR MENSUCAT TİCARET VE SANAYİ A.Ş. Finansal Rapor Konsolide Aylık Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU BİRKO BİRLEŞİK KOYUNLULULAR MENSUCAT TİCARET VE SANAYİ A.Ş. Finansal Rapor 218-3. 3 Aylık Bildirim Finansal Tablolara ilişkin Genel Açıklama Birko Finansal Tablo ve Dipnotlar

Detaylı

Pay Vadeli İşlemleri Eğitimi Yepyeni bir piyasanın yepyeni yatırımcıları olmaya hoş geldiniz.

Pay Vadeli İşlemleri Eğitimi Yepyeni bir piyasanın yepyeni yatırımcıları olmaya hoş geldiniz. Pay Vadeli İşlemleri Eğitimi Yepyeni bir piyasanın yepyeni yatırımcıları olmaya hoş geldiniz. İlk vadeli işlemler borsası 18. y.y. ilk yarısı Japonya da kuruldu / Dojima Pirinç Piyasası 1970 ten sonra

Detaylı

XGEN WHITEPAPER YENİ NESİL YATIRIM ARACI

XGEN WHITEPAPER YENİ NESİL YATIRIM ARACI XGEN WHITEPAPER YENİ NESİL YATIRIM ARACI Hızlı ve Ucuz Para Transferi Güvenli Sağlıklı Ağ Akıllı Yatırım Büyüyen topluluk En İyi Ekip Desteği HAKKIMIZDA XGEN günlük hayatınızda kullanabileceğiniz bir dijital

Detaylı

TurkPOS a GENEL BAKIŞ

TurkPOS a GENEL BAKIŞ Turk a GENEL BAKIŞ Turuncu Holding A.Ş. yazılımdan, donanıma, inşaattan eğitime, finanstan finansal teknoloji alanındaki iştirak şirketleri ile güçlü bir yapıya sahiptir. Elektronik Para ve Ödeme Hizmetleri

Detaylı

Banvit Bandırma Vitaminli Yem San. A.Ş. 01 Ocak - 30 Eylül 2011 Dönemi. Faaliyet Raporu

Banvit Bandırma Vitaminli Yem San. A.Ş. 01 Ocak - 30 Eylül 2011 Dönemi. Faaliyet Raporu Banvit Bandırma Vitaminli Yem San. A.Ş. 01 Ocak - 30 Eylül 2011 Dönemi 2011 Faaliyet Raporu İçindekiler Yönetim ve Denetim Kurulu Temettü Politikası Risk Yönetim Politikaları Genel Kurul Tarihine Kadar

Detaylı

AYRINTILI SOLO BİLANÇO V A R L I K L A R

AYRINTILI SOLO BİLANÇO V A R L I K L A R AYRINTILI SOLO BİLANÇO V A R L I K L A R I- CARİ VARLIKLAR A- Nakit ve Nakit Benzeri Varlıklar 14 114.597.862,85 97.908.467,33 1- Kasa 14 706,26 2.309,06 2- Alınan Çekler 3- Bankalar 14 114.578.347,59

Detaylı

AYRINTILI SOLO BİLANÇO V A R L I K L A R

AYRINTILI SOLO BİLANÇO V A R L I K L A R AYRINTILI SOLO BİLANÇO V A R L I K L A R I- CARİ VARLIKLAR A- Nakit ve Nakit Benzeri Varlıklar 14 135.557.693,98 97.908.467,33 1- Kasa 14 1.504,78 2.309,06 2- Alınan Çekler 3- Bankalar 14 135.110.587,67

Detaylı

AKSİGORTA ANONİM ŞİRKETİ AYRINTILI BİLANÇO

AKSİGORTA ANONİM ŞİRKETİ AYRINTILI BİLANÇO VARLIKLAR I- CARİ VARLIKLAR Cari Dönem Önceki Dönem A- Nakit ve Nakit Benzeri Varlıklar 771.817.698 739.798.890 1- Kasa - - 2- Alınan Çekler - - 3- Bankalar 14 573.084.935 586.948.648 4- Verilen Çekler

Detaylı

AKSİGORTA ANONİM ŞİRKETİ AYRINTILI BİLANÇO

AKSİGORTA ANONİM ŞİRKETİ AYRINTILI BİLANÇO VARLIKLAR I- CARİ VARLIKLAR Cari Dönem Önceki Dönem A- Nakit ve Nakit Benzeri Varlıklar 904.312.219 739.798.890 1- Kasa - - 2- Alınan Çekler - - 3- Bankalar 14 664.479.204 586.948.648 4- Verilen Çekler

Detaylı

Yapı Kredi Sigorta A.Ş.

Yapı Kredi Sigorta A.Ş. 31 Aralık 2012 tarihi itibariyle konsolide finansal tablolar 31 Aralık 2012 tarihi itibariyle ayrıntılı konsolide bilanço Varlıklar Dipnot 31 Aralık 2012 31 Aralık 2011 I- Cari Varlıklar A-Nakit ve Nakit

Detaylı

Üniversitenizin kimlik kartları uluslararası standartlarda şifreli ve şifresiz-hızlı işlem yapabilen Halkbank Bank24 JET kart özelliğine kavuştu.

Üniversitenizin kimlik kartları uluslararası standartlarda şifreli ve şifresiz-hızlı işlem yapabilen Halkbank Bank24 JET kart özelliğine kavuştu. Üniversitenizin kimlik kartları uluslararası standartlarda şifreli ve şifresiz-hızlı işlem yapabilen Halkbank Bank24 JET kart özelliğine kavuştu. Bank24 JET Kartın Avantajları Öğrenim süresi boyunca hesap

Detaylı

Ekteki dipnotlar bu finansal tabloların tamamlayıcısıdır. 1

Ekteki dipnotlar bu finansal tabloların tamamlayıcısıdır. 1 VARLIKLAR I- CARİ VARLIKLAR A- Nakit Ve Nakit Benzeri Varlıklar 14 135,139,181 133,722,404 1- Kasa 2- Alınan Çekler 3- Bankalar 14 121,417,928 125,778,170 4- Verilen Çekler Ve Ödeme Emirleri (-) 5- Banka

Detaylı

AvivaSA Emeklilik ve Hayat Anonim Şirketi 30 EYLÜL 2016 TARİHİ İTİBARIYLA BİLANÇO (Tüm Tutarlar Türk Lirası (TL) olarak gösterilmiştir.

AvivaSA Emeklilik ve Hayat Anonim Şirketi 30 EYLÜL 2016 TARİHİ İTİBARIYLA BİLANÇO (Tüm Tutarlar Türk Lirası (TL) olarak gösterilmiştir. 30 EYLÜL 2016 TARİHİ İTİBARIYLA BİLANÇO VARLIKLAR Düzenlenmiş Sınırlı Bağımsız Not (2.1.6)) Bağımsız I- Cari Varlıklar 30 Eylül 2016 31 Aralık 2015 A- Nakit Ve Nakit Benzeri Varlıklar 14 504.064.044 447.814.449

Detaylı

AKSİGORTA ANONİM ŞİRKETİ AYRINTILI BİLANÇO

AKSİGORTA ANONİM ŞİRKETİ AYRINTILI BİLANÇO AYRINTILI BİLANÇO VARLIKLAR I- CARİ VARLIKLAR Cari Dönem Önceki Dönem (31/12/2012) (31/12/2011) A- Nakit ve Nakit Benzeri Varlıklar 739.798.890 651.602.160 1- Kasa - - 2- Alınan Çekler - - 3- Bankalar

Detaylı

AvivaSA Emeklilik ve Hayat Anonim Şirketi

AvivaSA Emeklilik ve Hayat Anonim Şirketi Varlıklar I- Cari varlıklar A- Nakit ve nakit benzeri varlıklar 2.12, 14 314,537,220 299,185,453 1- Kasa 14 401 1,844 2- Alınan çekler 3- Bankalar 14 226,279,431 235,212,090 4- Verilen çekler ve ödeme

Detaylı

Bağımsız Denetimden Geçmemiş Cari Dönem

Bağımsız Denetimden Geçmemiş Cari Dönem I- Cari Varlıklar VARLIKLAR A- Nakit Ve Nakit Benzeri Varlıklar 14 3.775.262.937 3.504.676.959 1- Kasa 14 54.840 62.857 2- Alınan Çekler 3- Bankalar 14 3.388.494.332 3.105.334.647 4- Verilen Çekler Ve

Detaylı

AK EMEKLİLİK A.Ş. KAMU BORÇLANMA ARAÇLARI EMEKLİLİK YATIRIM FONU TANITIM FORMU DEĞİŞİKLİĞİ

AK EMEKLİLİK A.Ş. KAMU BORÇLANMA ARAÇLARI EMEKLİLİK YATIRIM FONU TANITIM FORMU DEĞİŞİKLİĞİ AK EMEKLİLİK A.Ş. KAMU BORÇLANMA ARAÇLARI EMEKLİLİK YATIRIM FONU TANITIM FORMU DEĞİŞİKLİĞİ Ak Emeklilik A.Ş. Kamu Borçlanma Araçları Emeklilik Yatırım Fonu tanıtım formunun başlığı ile A Bölümü nün II,

Detaylı

AKSİGORTA ANONİM ŞİRKETİ AYRINTILI BİLANÇO

AKSİGORTA ANONİM ŞİRKETİ AYRINTILI BİLANÇO 31 ARALIK 2015 TARİHİ İTİBARİYLE VARLIKLAR I- CARİ VARLIKLAR Dipnot (31/12/2015) (31/12/2014) A- Nakit ve Nakit Benzeri Varlıklar 551.303.762 819.757.469 1- Kasa 2- Alınan Çekler 3- Bankalar 14 374.800.368

Detaylı

AvivaSA Emeklilik ve Hayat Anonim Şirketi 31 MART 2016 TARİHİ İTİBARIYLA BİLANÇO (Tüm Tutarlar Türk Lirası (TL) olarak gösterilmiştir.

AvivaSA Emeklilik ve Hayat Anonim Şirketi 31 MART 2016 TARİHİ İTİBARIYLA BİLANÇO (Tüm Tutarlar Türk Lirası (TL) olarak gösterilmiştir. 31 MART 2016 TARİHİ İTİBARIYLA BİLANÇO VARLIKLAR Bağımsız I- Cari Varlıklar 31 Mart 2016 31 Aralık 2015 A- Nakit Ve Nakit Benzeri Varlıklar 14 450.356.015 447.814.449 1- Kasa 14 2- Alınan Çekler 3- Bankalar

Detaylı

ANADOLU HAYAT EMEKLİLİK A.Ş. BÜYÜME AMAÇLI HİSSE SENEDİ EMEKLİLİK YATIRIM FONU 31 ARALIK 2006 TARİHİ İTİBARİYLE MALİ TABLOLAR

ANADOLU HAYAT EMEKLİLİK A.Ş. BÜYÜME AMAÇLI HİSSE SENEDİ EMEKLİLİK YATIRIM FONU 31 ARALIK 2006 TARİHİ İTİBARİYLE MALİ TABLOLAR BÜYÜME AMAÇLI HİSSE SENEDİ EMEKLİLİK YATIRIM FONU MALİ TABLOLAR A. BİLANÇO DİPNOTLARI Anadolu Hayat Emeklilik A.Ş. Büyüme Amaçlı Hisse Senedi Emeklilik Yatırım Fonu ("Fon") mali tablo dipnotları aşağıda

Detaylı

AvivaSA Emeklilik ve Hayat Anonim Şirketi 31 ARALIK 2015 TARİHİ İTİBARIYLA BİLANÇO (Tüm Tutarlar Türk Lirası (TL) olarak gösterilmiştir.

AvivaSA Emeklilik ve Hayat Anonim Şirketi 31 ARALIK 2015 TARİHİ İTİBARIYLA BİLANÇO (Tüm Tutarlar Türk Lirası (TL) olarak gösterilmiştir. 31 ARALIK 2015 TARİHİ İTİBARIYLA BİLANÇO VARLIKLAR I- Cari Varlıklar A- Nakit Ve Nakit Benzeri Varlıklar 14 447.814.449 394.414.565 1- Kasa 14-142 2- Alınan Çekler 3- Bankalar 14 261.688.873 238.263.597

Detaylı

AvivaSA Emeklilik ve Hayat Anonim Şirketi. 31 Mart 2013 tarihi itibariyle ayrıntılı bilanço (Para birimi - Türk Lirası (TL)) Varlıklar

AvivaSA Emeklilik ve Hayat Anonim Şirketi. 31 Mart 2013 tarihi itibariyle ayrıntılı bilanço (Para birimi - Türk Lirası (TL)) Varlıklar ayrıntılı bilanço Varlıklar geçmiş Dipnot 31 Mart 2013 31 Aralık 2012 I- Cari varlıklar A- Nakit ve nakit benzeri varlıklar 2.12, 14 340,950,876 299,185,453 1- Kasa 2.12, 14 1,486 1,844 2- Alınan Çekler

Detaylı

TÜRK EXIMBANK 2019 HEDEFLERİ VE YENİ ÜRÜNLER

TÜRK EXIMBANK 2019 HEDEFLERİ VE YENİ ÜRÜNLER 1 TÜRK EXIMBANK 2019 HEDEFLERİ VE YENİ ÜRÜNLER A D N A N Y I L D I R I M T Ü R K E X İ M B A N K G E N E L M Ü D Ü R Ü G A Z İ A N T E P 1 9 M A R T 2 0 1 9 2 T Ü R K E X I M B A N K 1. / 1. / 7. / 8.

Detaylı

UNİCO SİGORTA A.Ş. 31 MART 2018 TARİHİ İTİBARİYLE AYRINTILI BİLANÇO (Para birimi aksi belirtilmedikçe Türk Lirası ( TL ) olarak gösterilmiştir.

UNİCO SİGORTA A.Ş. 31 MART 2018 TARİHİ İTİBARİYLE AYRINTILI BİLANÇO (Para birimi aksi belirtilmedikçe Türk Lirası ( TL ) olarak gösterilmiştir. VARLIKLAR I- Cari Varlıklar A- Nakit Ve Nakit Benzeri Varlıklar 14 254.400.256 309.881.821 1- Kasa 2.12 ve 14 1.175 19 2- Alınan Çekler 3- Bankalar 2.12 ve 14 203.368.459 256.721.317 4- Verilen Çekler

Detaylı

AvivaSA Emeklilik ve Hayat Anonim Şirketi 30 HAZİRAN 2016 TARİHİ İTİBARIYLA BİLANÇO (Tüm Tutarlar Türk Lirası (TL) olarak gösterilmiştir.

AvivaSA Emeklilik ve Hayat Anonim Şirketi 30 HAZİRAN 2016 TARİHİ İTİBARIYLA BİLANÇO (Tüm Tutarlar Türk Lirası (TL) olarak gösterilmiştir. 30 HAZİRAN 2016 TARİHİ İTİBARIYLA BİLANÇO VARLIKLAR Düzenlenmiş Sınırlı Bağımsız Not (2.1.6)) Bağımsız I- Cari Varlıklar Dipnot 30 Haziran 2016 31 Aralık 2015 A- Nakit Ve Nakit Benzeri Varlıklar 14 455.035.054

Detaylı

AvivaSA Emeklilik ve Hayat Anonim Şirketi

AvivaSA Emeklilik ve Hayat Anonim Şirketi Varlıklar I- Cari varlıklar A- Nakit ve nakit benzeri varlıklar 2.12, 14 306,276,198 314,537,220 1- Kasa 14 1,957 401 2- Alınan çekler 3- Bankalar 14 203,727,607 226,279,431 4- Verilen çekler ve ödeme

Detaylı

AvivaSA Emeklilik ve Hayat Anonim Şirketi

AvivaSA Emeklilik ve Hayat Anonim Şirketi Varlıklar Denetimden Dipnot 2013 31 Aralık 2012 I- Cari varlıklar A- Nakit ve nakit benzeri varlıklar 2.12, 14 326,840,892 299,185,453 1- Kasa 14 1,965 1,844 2- Alınan çekler - - 3- Bankalar 14 242,167,124

Detaylı

AvivaSA Emeklilik ve Hayat Anonim Şirketi. 30 Haziran 2012 tarihi itibarıyla ayrıntılı bilanço (Para birimi - Türk Lirası (TL)) Varlıklar

AvivaSA Emeklilik ve Hayat Anonim Şirketi. 30 Haziran 2012 tarihi itibarıyla ayrıntılı bilanço (Para birimi - Türk Lirası (TL)) Varlıklar Varlıklar I- Cari varlıklar A- Nakit ve nakit benzeri varlıklar 2.12, 14 272,991,104 268,144,617 1- Kasa 14 1,413 830 2- Alınan çekler 3- Bankalar 14 217,335,404 214,427,517 4- Verilen çekler ve ödeme

Detaylı

Ürün ve Hizmet Ücretleri

Ürün ve Hizmet Ücretleri Birim Birim Asgari Asgari Azami Azami Güncelleme İşlem Grubu işlem Adı Kalem Adı Masraf Tutar Oran Tutar Oran Tutar Oran Açıklama Tarihi Para Aktarma Havale TL Havaleler İsme (Kasadan) TL % 30 0,5 (%5)

Detaylı

SP05 - Blockchain;Bankacılık ve Finansal Piyasalar. İstanbul Finans Enstitüsü tarafından yazıldı.

SP05 - Blockchain;Bankacılık ve Finansal Piyasalar. İstanbul Finans Enstitüsü tarafından yazıldı. Bu program katılımcılara Bankacılık ve Finansal Kurumlarda Blockchain teknolojisinin yükselişi ve Blockchain kavramını inceliyor ve bu yeni fenomenle ilgili en önemli uluslararası bankacılık projelerini

Detaylı

AvivaSA Emeklilik ve Hayat Anonim Şirketi 31 ARALIK 2016 TARİHİ İTİBARIYLA BİLANÇO (Tüm Tutarlar Türk Lirası (TL) olarak gösterilmiştir.

AvivaSA Emeklilik ve Hayat Anonim Şirketi 31 ARALIK 2016 TARİHİ İTİBARIYLA BİLANÇO (Tüm Tutarlar Türk Lirası (TL) olarak gösterilmiştir. 31 ARALIK 2016 TARİHİ İTİBARIYLA BİLANÇO (Tüm Tutarlar Türk Lirası (TL) olarak gösterilmiştir.) VARLIKLAR Not (2.1.6)) Önceki Dönem I- Cari Varlıklar 31 Aralık 2016 31 Aralık 2015 A- Nakit Ve Nakit Benzeri

Detaylı

Muhasebe ve Mali İşler Müdürlüğü AĞUSTOS - KASIM ARASI FİNANSMAN RAPORU 25.11.2010 Banka Hesaplarımız; Şube ve Hesap adedi, Miktar Vade bakımından Şube bazında teyit edilmiştir. Fonksiyonu kalmayan hesaplar

Detaylı

Blockchain / Dijital Defter Hizmetleri

Blockchain / Dijital Defter Hizmetleri Blockchain / Dijital Defter Hizmetleri 2017 kpmg.com.tr Blockchain nedir? Blockchain, başta finansal hizmetler sektöründe olmak üzere tüm sektörlerde dijital yenilik dalgası oluşturdu. Merkezi olmayan

Detaylı

Akis Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik Anonim Şirketi 7 Mart 2013 Bu rapor 14 sayfadır.

Akis Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik Anonim Şirketi 7 Mart 2013 Bu rapor 14 sayfadır. Allianz Hayat ve Emeklilik Anonim Şirketi Gruplara Yönelik Büyüme Amaçlı Esnek Emeklilik Yatırım Fonu nun 31 Aralık 2012 Tarihinde Sona Eren Hesap Dönemine Ait Yatırım Performansı Konusunda Kamuya Açıklanan

Detaylı

Gelecek Nesillere Söz Verdik...

Gelecek Nesillere Söz Verdik... Yıllık Elektrik Üretim Garantili Güneş Enerji Santralleri Gelecek Nesillere Söz Verdik... www.smsenerji.com www.smsenerji.com Sizlere yılların Tecrübesi ve Uzmanlığını Sunmaktan Mutluyuz... Hizmetlerimiz

Detaylı

300 yılı aşkın uzmanlığımızla bugün olduğu gibi yarın da yanınızdayız. PLAN 113 YATIRIM FONLARI TANITIM KILAVUZU

300 yılı aşkın uzmanlığımızla bugün olduğu gibi yarın da yanınızdayız. PLAN 113 YATIRIM FONLARI TANITIM KILAVUZU 300 yılı aşkın uzmanlığımızla bugün olduğu gibi yarın da yanınızdayız. PLAN 113 YATIRIM LARI TANITIM KILAVUZU AVIVASA EMEKLİLİK VE HAYAT A.Ş. BORÇLANMA ARAÇLARI EMEKLİLİK YATIRIM U Fonun yatırım amacı

Detaylı

VARLIKLAR I- Cari Varlıklar Bağımsız Bağımsız

VARLIKLAR I- Cari Varlıklar Bağımsız Bağımsız VARLIKLAR I- Cari Varlıklar Denetimden Geçmemiş Denetimden Geçmiş A- Nakit Ve Nakit Benzeri Varlıklar 14 320.448.899 326.364.201 1- Kasa 2.12 ve 14 12.152 1.708 2- Alınan Çekler 2.12 ve 14 130.000 205.000

Detaylı

VARLIKLAR Cari Dönem Bağımsız Sınırlı Denetimden Geçmiş. Önceki Dönem Bağımsız Denetimden Geçmiş I- Cari Varlıklar Dipnot

VARLIKLAR Cari Dönem Bağımsız Sınırlı Denetimden Geçmiş. Önceki Dönem Bağımsız Denetimden Geçmiş I- Cari Varlıklar Dipnot 30 HAZİRAN 2017 TARİHİ İTİBARIYLA BİLANÇO (Tüm Tutarlar Türk Lirası (TL) olarak gösterilmiştir.) VARLIKLAR Bağımsız I- Cari Varlıklar 31 Aralık 2016 A- Nakit Ve Nakit Benzeri Varlıklar 14 554.636.907 529.124.443

Detaylı

NovaFortis Yazılım Danışmanlık. E-dönüşüm adaptörü

NovaFortis Yazılım Danışmanlık. E-dönüşüm adaptörü NovaFortis Yazılım Danışmanlık E-dönüşüm adaptörü E-DÖNÜŞÜM ADAPTÖRÜ E-dönüşüm adaptörü e-fatura, e-arşiv fatura, e-defter ve e-ihracat süreçlerini yönetmek üzere tasarlanmış bir masaüstü uygulamasıdır.

Detaylı

Bu program katılımcılara Bankacılık ve Finansal Kurumlarda

Bu program katılımcılara Bankacılık ve Finansal Kurumlarda Bu program katılımcılara Bankacılık ve Finansal Kurumlarda Blockchain teknolojisinin yükselişi ve Blockchain kavramını inceliyor ve bu yeni fenomenle ilgili en önemli uluslararası bankacılık projelerini

Detaylı

SULTANLAR KARAT İSTANBUL SİTESİ YÖNETİMİ 23.02.2013 19.01.2014 DÖNEMİNE AİT DENETİM KURULU RAPORU

SULTANLAR KARAT İSTANBUL SİTESİ YÖNETİMİ 23.02.2013 19.01.2014 DÖNEMİNE AİT DENETİM KURULU RAPORU SULTANLAR KARAT İSTANBUL SİTESİ YÖNETİMİ 23.02.2013 DÖNEMİNE AİT DENETİM KURULU RAPORU Sultanlar Karat İstanbul Sitesinin tarihi itibariyle oluşan Bilanço, Gelir Tablosu ve Nakit Akış finansal tabloları,

Detaylı