Su arıtma cihazı Montaj anlatımı

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Su arıtma cihazı Montaj anlatımı"

Transkript

1 Su arıtma cihazı Montaj anlatımı Su arıtma cihazı parçalarını tanıyalım 1. Su arıtma cihazı hat alma T si 2. Su arıtma cihazı hat alma vanası 3. Su arıtma cihazı 1. filtre yuvası 4. Su arıtma cihazı 2. Filtre yuvası 5. Su arıtma cihazı 3. Filtre yuvası 6. Su arıtma cihazı düşük basınç anahtarı 7. Su arıtma cihazı 4 yollu vanası 8. Su arıtma cihazı pompası ve güç kaynağı 9. Su arıtma cihazı membran fitre yuvası 10. Su arıtma cihazı membran filtresi 11. Su arıtma cihazı atık su kısıtlayıcı 12. Su arıtma cihazı membran yıkama vanası 13. Su arıtma cihazı tank vanası 14. Su arıtma cihazı tankı

2 15. Su arıtma cihazı yüksek basınç anahtarı 16. Su arıtma cihazı tatlandırıcı filtre 17. Su arıtma cihazı muluğu 1. Su arıtma cihazı hat alma T si Hat alma T si şebekeden su arıtma cihazına hat almak için kullanılır. 2. Su arıtma cihazı hat alma vanası Hat alma vanası şebekeden hat almak için kullanılır vana olarak istenildiği zaman su arıtma cihazının suyunu kesmek için kullanılır. Su arıtma cihazının suyunu kesme ihtiyacımız periyodik yapılan bakımlarda gerekmektedir. 3. Su arıtma cihazı 1. filtre yuvası 1. Aşama su arıtma cihazı Filtre yuvası içerisinde 5 Mikron su arıtma Filtre bulunur. 4. Su arıtma cihazı 2. Filtre yuvası. 2. Aşama su arıtma cihazı filtre yuvası içerisinde Blok karbon su arıtma filtresi bulunur.

3 5. Su arıtma cihazı 3. Filtre yuvası. 3. Aşama su arıtma cihazı filtre yuvası, içerisinde 1 mikron Su arıtma filtresi bulunur. 6. Su arıtma cihazı düşük basınç anahtarı Düşük basınç sivici pompalı su arıtma cihazlarında bulunur, Şebeke suyunu açık olup olmadığını test ederek su arıtma cihazını yönetir. Eğer şebeke suyu gelmiyorsa su arıtma cihazının pompası çalışmaz. Not: Pompasız su arıtma Cihazlarında Bulunmaz. 7. Su arıtma cihazı 4 yollu vanası Dört yollu vana Shut off valve olarak da geçmektedir. Su arıtma cihazlarında tankta yeterli basınç oluştuğunda membrana giden suyu keserek su üretimini durdurmaktır. 8. Su arıtma cihazı pompası ve güç kaynağı Su arıtma cihazı pompası; Şebeke basıncının dalgalı ve 3 bardan düşük olan yerlerde kullanılır, Pompalı su arıtma cihazlarında güç kaynak mevcut bu güç kaynağı bağlantısı standart priz bağlantısıdır. Not: Pompasız su arıtma cihazlarında bulunmaz

4 9. Su arıtma cihazı membran fitre yuvası Su arıtma cihazı membran yuvası; Reverse osmosis su arıtma cihazlarının kalbi olarak da bilinen membran filtrenin yuvasıdır bu yuvanın özelliği 3 çıkışa sahip olmasıdır bu çıkışlar 1. Kapaktan 3 filtreden çıkan su (eğer pompa yok ise) direk bu kapağa takılır. 2. Arıtılmış su çıkışı membran su arıtma filtre yuvasının alt ortasında bulunur. Su arıtma cihazından çıkan arıtılmış sudur. 3. Atık su çıkışı; su arıtma cihazının membran yuvasının alt kenar çıkışıdır. Reverse osmosis su arıtma cihazlarının kendini yıkadığı suyu dışarı atmakta kullanılan çıkıştır. 10. Su arıtma cihazı membran filtresi Su arıtma cihazı membran filtre Reverse osmosis(ters ozmos) elemanıdır. Takma yönü önünde bulunan iki adet conta ilk olarak membran yuvasına girerek takılır iyice basıtırılarak sokulur akabinde kapak sıkıca kapatılır. 11. Su arıtma cihazı atık su kısıtlayıcı Su arıtma cihazı atık su bağlantısı, Reverse osmosi su arıtma cihazlarının membran ömürlerini uzatmak için kullanılır. Lavobo giderine bir hortum yardımı ile bağlanır. Üzerinde Flow 300 veya Flow 450 yazar 12. Su arıtma cihazı membran yıkama vanası Membran yıkama vanası Su arıtma cihazlarının membranları atık sudan suyu daha hızlandırarak membranda yıkanma sağlanır ürünlerinde bulunmamaktadır. Bulunmama sebebi insanların açık bırakarak suyun durmadan akmasını sağladıklarından dolayı bu parça kaldırılmıştır. Bu parçayı koydurmak istenildiği taktirde + 15 TL ye takılmaktadır.

5 13. Su arıtma cihazı tank vanası Su arıtma cihazlarına özel Tank Vanası bu vana su arıtma cihazlarının 16 inci bağlantısının T bağlantısı ile tank arasında bağlantı kurmak amaçlı kullanılır filtre değişimlerinde kapatılması gerekmektedir. 14. Su arıtma cihazı tankı. Su arıtma cihazı Tankı Tek hortum ile bağlanır aynı hattan su hem depoya dolar hem de su arıtılmış su çıkar, Bu tankların içerisi bir membran ile ikiye ayrılmıştır bir tarafında boş ken 0.7 psi hava mevcuttur. Diğer tarafına dolan su havayı sıkıştırarak suyu geri vermeye işleminin basınçlı olmasını sağlamaktadır. Not: Su arıtma cihazı tanklarının Havasına Müşteri temsilcilerimizden aksine bir söylem gelmediği sürece kesinlikle dokunulmamalıdır. 15. Su arıtma cihazı yüksek basınç anahtarı. Su arıtma cihazı Yüksek basınç sensoru Bu cihazı tankta yeterince basınç olduğunda pompa mekanizmasının elektriğini keserek pompayı durdurmaktadır. Not: Pompasız su arıtma Cihazlarında bu parça bulunmaz. 16. Su arıtma cihazı tatlandırıcı filtre Su arıtma cihazı Tatlandırıcı filtre; Su arıtma cihazlarında en son filtre olarak tabir edilir. Bu filtrein iki ucunda da açık bağlantı mevcuttur. Genel Olarak cihaza karşıdan bakıldığında Sol uçta bir Dirsek sağ tarafında bir T Parçası bulunmaktadır. Sol Tarafta bulunan Dirsek ten musluğa Sağ tarafta bulunan T Parçasında da Tanka bağlantı yapılır.

6 17. Su arıtma cihazı musluğu Su arıtma cihazı Musluğu; reverse osmosis Su arıtma cihazlarının tezgah altı modellerinde Şık bir tasarıma sahip krom bir musluk bulunmaktadır. Bu musluktan Arıtılmış temiz su almak için kullanılır. SU ARTMA CİHAZLARININ PARÇALARINI TANIDIK ŞİMDİ PARÇALARI BİRLEŞTİRELİM. Su arıtma cihazımız üç ayrı parça halinde düşünelim 1. Su arıtma cihazı filtreleri 2. Su arıtma cihazı tankı 3. Su arıtma cihazı musluğu Su arıtma cihazı filtreleri bu filtreleri birbirine birleştiren bir ana parçamız vardır. Buna ana gövde diyelim Bu ana gövdede su arıtma cihazının kısmi montajı yapılmış olarak gelir ve bizim sadece ve filtre yuvalarını yerine yerleştirmemiz gerek. Bu su arıtma yuvalarını yerleştirirken aşağıdaki sıralamaya uyalım. Aşağıdaki resim gibi görünecek a) 1. Su arıtma filtre yuvası içerisinde 5 mikron filtre bulunur cihazın ilk su girişinin hemen altına takılır. Filtre takılırken filtrenin dış ambalajı sökülür. Su arıtma filtresinin takma yönü yoktur. b) 2. Su arıtma filtre yuvası içerisinde Blok karbon filtre bulunur ilk taktığımız filtrenin yanına takılır. Filtre takılırken filtrenin dış ambalajı sökülür. Su arıtma filtresinin takma yönü yoktur. c) 3. Su arıtma filtre yuvasının içerisinde 1 mikron filtre bulunur son su arıtma filtre yuvasına takılır. Filtre takılırken filtrenin dış ambalajı sökülür. Su arıtma filtresinin takma yönü yoktur.

7 d) Akabinde ana gövdeye monteli olarak gelen membran su arıtma filtre yuvasının içerisine membranı monte edelim önce kapağı çıkarta bilmek için kapağın üzerindeki hortumu sökelim ve kapağı açalım. Bu su arıtma cihazı filtresinin takma yönü vardır. Membran filtre yuvasına öncelikle altta duran iki adet yan yana duran conta vardır. Bunlar önce membran su arıtma filtre yuvasının içerisine girecek şekilde yerleştirilir ve sıkıca bastırılarak oturtulur kapağı kapatılır. Kapağın üzerindeki hortum tekrardan takılır. e) Membran su arıtma filtresini de su arıtma cihazımıza yerleştirdikten sonra sadece hortum bağlantılarını yapmak kalıyor genel olarak bu hortum 6 veya 8 metre olarak tek parça gelir bu hortumu 4 eşit parçaya bölelim Bu hortumlar 4 yere bağlanacaklardır bunlar aşağıdaki gibidir. Su arıtma cihazı hat alması bağlantısı Su arıtma cihazı atık su bağlantısı Su arıtma cihazı musluk bağlantısı Su arıtma cihazı tank bağlantısında Su arıtma cihazı hat alma hortumunu bağlama su arıtma cihazı hat alma T si ve su arıtma cihazı hat alma vanası birbirine monte edilebilen bir parçadır bu nu elinize alarak görebilirsiniz. Bu parçaları bir araya getirmeden önce ana şebekeden su hattımızın suyunu kesmemiz gereklidir. Suyumuzu kestikten sonra soğuk su hattımızın aşağıda duran vanasını çıkartıyoruz ve öncelikle su arıtma cihazı hat alma T sini takıyoruz (bu işlem sırasında sızdırmazlık için Teflon veya kendir kullanılmalıdır.) soğuk su hattın söküp su arıtma hat alma T sini taktından sonra su arıtma hat alma vanasını yerine yerleştiriyoruz. (bu işlem sırasında sızdırmazlık için Teflon veya kendir kullanılmalıdır.) Hat alma vanasının ucunda duran somunu çıkartıyoruz 4 parçaya böldüğümüz hortumlardan birini alarak bu somunu hortuma yerleştiriyoruz. Su arıtma cihazı hat almak vanasının somunu söktüğümüz yerin boğumlu olduğunu göreceksiniz bu boğuma hortumumuzu takıp somunu yerine iyice sıkıyoruz. Hat alma işlemimiz tamamdır hortumun diğer ucunu su arıtma cihazımızın birinci aşamasına takıyoruz.

8 Atık su Bağlantısı Su arıtma cihazımızın Membran filtre yuvasının altında parmak büyüklüğünde üzerinde Flow 300cc veya 450 CC yazan bir parçadır bu bir uçu boştadır hortumlarımızdan bir tanesini daha alıyoruz bu uça yerleştiriyoruz. Bu uçtan aldığımız hortumun diğer ucunu su giderine takıyor veya yerleştiriyoruz. Atık su bağlantımız bitmiştir. Su arıtma cihazı tank bağlantısı Bu bağlantıyı sizlere tarif etmeden önce iki parçayı tanıtmak isteriz. Tatlandırıcı T si Su arıtma cihazı dirsek bağlantısı Tank bağlantısını yaparken genelde tatlandırıcı filtrenin sağında olan Tatlandırıcı T bağlantısının boşta olan uçuna takılır. Diğer uç ise tank üzerine yerleştirilen su arıtma cihazı tank vanasının uçuna takılır. Tankımıza kesinle başka müdahale de bulunmayın aşağıdaki mavi yer hava si bop budur havasını almaya veya ayarlamaya kalkmayın lütfen Su arıtma cihazı musluk montajı Su arıtma cihazımızın bir tane açık ucumuz kaldı o da su arıtma cihazı dirsek bağlantısı su arıtma cihazımızın Tatlandırıcı filtresinin üzerinde bulunmaktadır bu dirsek bağlantısı son kalan kortumumuzu bu direseğe takıyoruz diğer ucuda musluğa işlemimiz tamamdır. Musluğun ucuna hortumu monte ederken öncelikle hortuma somunu sonra yusugu sonrada tıpayı geçiritoruz. Geçirdikten sonra iyice somunu sıkıyoruz. Not: su arıtma cihazlarında ilk 1 hafta su arıttım hızı genel olarak yavaştır. Ayrıca su arıtma cihazımızın tank dolma süresi su basıncına ve göre değişik gösterebilir ortalama 1 ila 2 saat

9 içerisinde dolar. Su arıtma cıhazımızın ürettiği ilk 2 tankı komple geri boşaltın. Bu işlemi yaptıtan sonra suyumuzu rahatlıkla içebilirsiniz Afiyet olsun

Model Envy Pro Kurulum Kılavuzu. Model: Envy Pro. sağlık için...

Model Envy Pro Kurulum Kılavuzu. Model: Envy Pro. sağlık için... Model Envy Pro Kurulum Kılavuzu Model: Envy Pro sağlık için... TERS OZMOS NEDİR? Ozmos, suyun herhangi bir dış kuvvet olmaksızın yarı geçirgen bir zardan, az yoğun ortamdan çok yoğun ortama geçişidir.

Detaylı

Model RO-10 Canavar Kurulum Kılavuzu. Model: RO-10 Canavar. sağlık için...

Model RO-10 Canavar Kurulum Kılavuzu. Model: RO-10 Canavar. sağlık için... Model RO-10 Canavar Kurulum Kılavuzu Model: RO-10 Canavar sağlık için... TERS OZMOS NEDİR? Ozmos, suyun herhangi bir dış kuvvet olmaksızın yarı geçirgen bir zardan, az yoğun ortamdan çok yoğun ortama geçişidir.

Detaylı

DENİZ SUYU SU YAPICILARI. Enerji Geri kazanımlı. Beta Mühendislik

DENİZ SUYU SU YAPICILARI. Enerji Geri kazanımlı. Beta Mühendislik Beta Mühendislik DENİZ SUYU SU YAPICILARI Enerji Geri kazanımlı KULLANILAN ENERJİNİN %80 nini geri kazandırır. GÜNDE 2.000 lt ye kadar TEMİZ SU üretir. MODÜLER KONFİGÜRASYON, montajı Basit ve çok kolay

Detaylı

TERS OSMOS UYGULAMALARI

TERS OSMOS UYGULAMALARI REVERSE OSMOS NEDİR? Reverse Osmos teknolojisi canlılarda doğal olarak varolan osmos olayından geliştirilmiştir. Canlılarda, organlardan kana su geçişi,. Bitkilerin köklerinin topraktan suyu alması vb.doğal

Detaylı

Best Water Su Arıtma Sistemleri

Best Water Su Arıtma Sistemleri 2011 Best Water Su Arıtma Cihazı Kurulum [ Best Water ] [ ] [ ] [ TEL: 0212 474 2212 0212 441 6349 ] [ FAX: 0212 474 2242 ] Best Water Su Arıtma Sistemini seçtiğiniz için teşekkür ederiz bu kullanım kılavuzu

Detaylı

KLİMA İÇ TESİSAT YIKAMA MAKİNASI SERVİS BÜLTENİ

KLİMA İÇ TESİSAT YIKAMA MAKİNASI SERVİS BÜLTENİ KLİMA İÇ TESİSAT YIKAMA MAKİNASI SERVİS BÜLTENİ Satış Sonrası Hizmetler Yöneticiliği 1 / 13 02.2008 Rev 0 01/2008 02.2008 İÇİNDEKİLER 1. ÜRÜN TANITIMI... 3 2. MONTAJ ŞEMASI... 3 3. MONTAJ ŞEMASINDA BELİRTİLEN

Detaylı

PİŞİRGEN MAKİNA İMALAT SAN. DEM. SAC PROF. TİC LTD. ŞTİ.

PİŞİRGEN MAKİNA İMALAT SAN. DEM. SAC PROF. TİC LTD. ŞTİ. PİŞİRGEN MAKİNA İMALAT SAN. DEM. SAC PROF. TİC LTD. ŞTİ. VİDANJÖR 2013 A. GENEL BİLGİLER Vidanjörler araç üzerine montajı yapılan ve fosseptik ya da çamurlu sıvıları vakum ile emerek tank içerisinde toplayan

Detaylı

RO SU ARITMA REVERSE OSMOSİS (RO) SİSTEMLERİ

RO SU ARITMA REVERSE OSMOSİS (RO) SİSTEMLERİ . Su Arıtma Cihazları RO SU ARITMA REVERSE OSMOSİS (RO) SİSTEMLERİ HZ-150 Su Arıtma Kolay Kullanım ve Montaj Kılavuzu GİRİŞ TERS OSMOS NEDİR PARÇALAR VE BİLEŞENLER KARTUŞ FİLTRELER HZ-150 PARÇALARI BAĞLANTI

Detaylı

Yaşam Teknolojileri Tic. Ltd. Şti. 0542 821 58 66 0312 394 40 22

Yaşam Teknolojileri Tic. Ltd. Şti. 0542 821 58 66 0312 394 40 22 1. Giriş 2. Ters ozmos nedir 3. Parçalar ve bileşenler 4. Kartuş filtreler 5. TE-2B parçaları 6. Bağlantı şeması ve depo 7. Montaj şeması 8. Filtre değişimi 9. Membran değişimi 10. Devreye alma 11. Sık

Detaylı

MASA ÜSTÜ TERS OZMOZ SİSTEMİ

MASA ÜSTÜ TERS OZMOZ SİSTEMİ Ⅺ. SORUN GİDERME ŞEMASI Problem Neden Çözüm So Motoru Çalışmıyor Pompa kafasında su sızıntısı var. 1.Düşük şebeke basıncı 2.Elektirik yok yada yanlış elektrik bağlantısı 3. Adaptör yanm ış 4. Yüksek Basınç

Detaylı

Günümüzde pek çok modern araca dizel motorlu bir partikül filtresi monte edilmektedir. Zamanla çeşitli nedenlerle motorda kurum parçacıkları birikmekte, nihayetinde filtre yavaş yavaş tıkanmakta ve rejenerasyon

Detaylı

DİYAFRAMLI SU BASINÇ REGÜLATÖRÜ (DSBR)

DİYAFRAMLI SU BASINÇ REGÜLATÖRÜ (DSBR) DİYAFRAMLI SU BASINÇ REGÜLATÖRÜ (DSBR) DEĞİŞTİRİLEBİLİR KARTUŞ VE FİLTRELİ Aralık 2016 Ürün Kodu 341915 342015 342115 342215 341920 342020 342120 342220 341925 342025 342125 342225 Bağlantı Ölçüsü Ürün

Detaylı

SOLENOİD KONTROL VANASI

SOLENOİD KONTROL VANASI SOLENOİD KONTROL VANASI TARIMSAL SULAMA ENDÜSTRİYEL ALANLAR İÇME SUYU Su Sistemleri Su Sistemleri İzmir de 2004 Yılında Tayfun Yazaroğlu tarafından kurulan Tayfur Su Sistemleri, 207 yılından itibaren Tayfur

Detaylı

ARACI SU ARITMA FİRMAMIZ,

ARACI SU ARITMA FİRMAMIZ, ARACI SU ARITMA FİRMAMIZ, 2008 yılından itibaren ARACI SU ARITMA TİCARET tarafından kurulan AQUAGOLD SU ARITMA firmamız yüksek üretim kapasitesiyle müşterilerine ve müşteri adaylarına kaliteli ve amaca

Detaylı

3.1. Proje Okuma Bilgisi 3.1.1. Tek Etkili Silindirin Kumandası

3.1. Proje Okuma Bilgisi 3.1.1. Tek Etkili Silindirin Kumandası HİDROLİK SİSTEM KURMAK VE ÇALIŞTIRMAK 3.1. Proje Okuma Bilgisi 3.1.1. Tek Etkili Silindirin Kumandası Basınç hattından gelen hidrolik akışkan, 3/2 yön kontrol valfine basılınca valften geçer. Silindiri

Detaylı

BOYLER MONTAJ VE BAKIM KILAVUZU İÇİNDEKİLER:

BOYLER MONTAJ VE BAKIM KILAVUZU İÇİNDEKİLER: BOYLER MONTAJ VE BAKIM KILAVUZU İÇİNDEKİLER: 1)GİRİŞ... 2)GENEL UYARILAR.. 3)BOYLER TANITIMI VE TEKNİK ÖZELLİKLER 4)ÇALIŞTIRILMA VE MONTAJ ESASLARI. 5)BAKIM VE TEMİZLİK. 6)ARIZA TESPİT. GİRİŞ: Bu kılavuzda

Detaylı

A SERİSİ TERS OZMOZ CİHAZLARI

A SERİSİ TERS OZMOZ CİHAZLARI A SERİSİ TERS OZMOZ CİHAZLARI STANDART ÖZELLİKLER Membran kılıfları FRP veya Paslanmaz çelik TFC Spiral sarım membranlar 2,5 ve 4 çap SS304 kalite paslanmaz çelik dikey santrifüj yüksek basınç pompası

Detaylı

SU BASINÇ DÜŞÜRÜCÜ (DK-SBD)

SU BASINÇ DÜŞÜRÜCÜ (DK-SBD) SU BASINÇ DÜŞÜRÜCÜ (DK-SBD) DİYAFRAMLI, DEĞİŞTİRİLEBİLİR KARTUŞ VE FİLTRELİ Ağustos 2018 Ürün Kodu 1915 2015 2115 2215 1920 2020 2120 2220 1925 2025 2125 2225 ÜRÜNLER Bağlantı Ölçüsü Ürün Çeşitleri Maks.

Detaylı

MODÜLER DEPO KULLANMA VE MONTAJ KLAVUZU

MODÜLER DEPO KULLANMA VE MONTAJ KLAVUZU MODÜLER DEPO KULLANMA VE MONTAJ KLAVUZU Modüler plakalı su deposu, plakaları fabrikada üretildikten sonra, modül plakaların elle taşınarak montaj mahalinde rahatlıkla monte edilebilen montajı pratik ve

Detaylı

For Comfort and Savings

For Comfort and Savings TERMOSTATİK RADYATÖR VANALARI KULLANMA KLAVUZU Algılayıcı Temas Yüzeyi Algılayıcı Ayar Seçici Bağlantı Somunu Manuel Plastik Kapak Gövde Somunu Gövde Masura MODEL: W-TRV-LC01 TS EN 215 DIN EN ISO 9001:2008

Detaylı

Üretimi bitmiş son mamüller ambalajlanarak sevkiyata hazır hale getirilir.

Üretimi bitmiş son mamüller ambalajlanarak sevkiyata hazır hale getirilir. TESİSİMİZ Üretimi bitmiş son mamüller ambalajlanarak sevkiyata hazır hale getirilir. BASINÇ DÜŞÜRME İSTASYONLARI YÜKSEK BASINÇLI DOĞALGAZ FİLTRESİ ÖZELLİKLER Maksimum Çalışma Basıncı : 85 bar Maksimum

Detaylı

SU SERVİSİ Su Sisteminin Parçaları Su sistemleri aşağıdaki parçalardan meydana gelmiştir.

SU SERVİSİ Su Sisteminin Parçaları Su sistemleri aşağıdaki parçalardan meydana gelmiştir. SU SERVİSİ Su Sisteminin Parçaları Su sistemleri aşağıdaki parçalardan meydana gelmiştir. Su tankı Basınçlandırma elemanları Dağıtım sistemi Miktar göstergeleri Su boşaltım elemanları Lavabolar Su servis

Detaylı

SOLENOİD KONTROLLÜ BASINÇ DÜŞÜRÜCÜ KONTROL VANASI

SOLENOİD KONTROLLÜ BASINÇ DÜŞÜRÜCÜ KONTROL VANASI SOLENOİD KONTROLLÜ BASINÇ DÜŞÜRÜCÜ KONTROL VANASI TARIMSAL SULAMA ENDÜSTRİYEL ALANLAR İÇME SUYU Su Sistemleri Su Sistemleri İzmir de 2004 Yılında Tayfun Yazaroğlu tarafından kurulan Tayfur Su Sistemleri,

Detaylı

S.D.E. SÜRGÜLÜ VANA GENEL BİLGİLER. Volan, Vanayı açma, kapamaya yarayan el çarkıdır. Şapka, Vanayı T anahtar ile açma kapamaya yarayan parçadır.

S.D.E. SÜRGÜLÜ VANA GENEL BİLGİLER. Volan, Vanayı açma, kapamaya yarayan el çarkıdır. Şapka, Vanayı T anahtar ile açma kapamaya yarayan parçadır. Ürün Kodu : GV SÜRGÜLÜ VANA GENEL BİLGİLER Sürgülü vanalar, uzun, yassı veya oval bir gövde, içinde vanayı açıp kapayan bir klepe, klepeyi hareket ettiren mil ve somundan oluşan, genel amaçlı vanalardır.

Detaylı

S.D.E. SÜRGÜLÜ VANA GENEL BİLGİLER. Volan, Vanayı açma, kapamaya yarayan el çarkıdır. Şapka, Vanayı T anahtar ile açma kapamaya yarayan parçadır.

S.D.E. SÜRGÜLÜ VANA GENEL BİLGİLER. Volan, Vanayı açma, kapamaya yarayan el çarkıdır. Şapka, Vanayı T anahtar ile açma kapamaya yarayan parçadır. Ürün Kodu : GV SÜRGÜLÜ VANA GENEL BİLGİLER Sürgülü vanalar, uzun, yassı veya oval bir gövde, içinde vanayı açıp kapayan bir klepe, klepeyi hareket ettiren mil ve somundan oluşan, genel amaçlı vanalardır.

Detaylı

PİŞİRGEN MAKİNA İMALAT SAN. DEM. SAC PROF. TİC LTD. ŞTİ.

PİŞİRGEN MAKİNA İMALAT SAN. DEM. SAC PROF. TİC LTD. ŞTİ. PİŞİRGEN MAKİNA İMALAT SAN. DEM. SAC PROF. TİC LTD. ŞTİ. AKARYAKIT TANKERİ 2013 A. GENEL BİLGİLER Akaryakıt tankerleri, gerek servis amaçlı gerekse kuruluşların istasyonlarında yer alan depoların ihtiyaçlarını

Detaylı

Pompalı ve Pompasız Kab nl. Tezgahaltı RO S stem 5 Aşamalı

Pompalı ve Pompasız Kab nl. Tezgahaltı RO S stem 5 Aşamalı 6T-75 WOP Pompalı ve Pompasız Tezgahaltı RO S stem 6 Aşamalı - 10 Şeffaf Haus ng (Ç ft Or ng) - 10 Beyaz Mat Haus ng (Ç ft Or ng) - 10 PP Spun 5µ Sed ment F ltre - 10 UDF Akt f Karbon F ltre - 10 CTO Blok

Detaylı

MAKING MODERN LIVING POSSIBLE. Danfoss Termostatik Radyatör Vanası %30. Radyatör Vanası Kullanın 5 YIL GARANTİ

MAKING MODERN LIVING POSSIBLE. Danfoss Termostatik Radyatör Vanası %30. Radyatör Vanası Kullanın 5 YIL GARANTİ MAKING MODERN LIVING POSSIBLE Danfoss Termostatik Radyatör Vanası %30 Radyatör Vanası Kullanın 5 YIL GARANTİ MAKING MODERN LIVING POSSIBLE Değerli Müşterimiz Konfor ve tasarrufu aynı anda sunan teknoloji

Detaylı

Blue. 6738 Aquawell Blue Tezgah Altı RO Su Arıtma Cihazı ARITAN VE KORUYAN TEKNOLOJİLER

Blue. 6738 Aquawell Blue Tezgah Altı RO Su Arıtma Cihazı ARITAN VE KORUYAN TEKNOLOJİLER Blue 6738 Aquawell Blue Tezgah Altı RO Su Arıtma Cihazı ARITAN VE KORUYAN TEKNOLOJİLER 6738 Aquawell Blue Tezgah Altı RO Su Arıtma Cihazı Su insan yaşamı için oksijenden sonra gelen en önemli öğe... Yemek

Detaylı

NK Numune Alma Kabı Montaj ve Kullanım Kitapçığı

NK Numune Alma Kabı Montaj ve Kullanım Kitapçığı NK Numune Alma Kabı Montaj ve Kullanım Kitapçığı NK MKK v10.01-tr 1 İÇİNDEKİLER 1. ÖNEMLİ NOTLAR... 3 2. TANIMLAMA... 3 3. TEKNİK ÖZELLİKLER... 4 4. MONTAJ... 5 5. NUMUNE ALMA İŞLEMİ... 6 6. BAKIM... 6

Detaylı

Alttan Çıkışlı Takım Klozet Montajı

Alttan Çıkışlı Takım Klozet Montajı Alttan Çıkışlı Takım Klozet Montajı Pis su giderinin merkezi eksantrik kada yardımı ile 225 mm ye ayarlanır. Montaj delik yerleri işaretlenir. İşaretlenen yerler matkap yardımı ile delinir ve yerlere dubel

Detaylı

TÜRKELİ DEVLET HASTANESİ 2015 İSMAİL BEZİRGANOĞLU

TÜRKELİ DEVLET HASTANESİ 2015 İSMAİL BEZİRGANOĞLU TÜRKELİ DEVLET HASTANESİ 2015 İSMAİL BEZİRGANOĞLU Diyalizin ilk yıllarında: akut diyaliz kavramı vardı Şehir suyu kullanılırdı. MEVZUAT Su Arıtma Sistemi Yönergesi Bakanlığımız 28.10.2011 tarih ve 44047

Detaylı

LOTUS-72. Cabinet Reverse Osmosis User Manual Kabinetli Ters Osmoz Kullanma Kılavuzu. Innovation has a name.

LOTUS-72. Cabinet Reverse Osmosis User Manual Kabinetli Ters Osmoz Kullanma Kılavuzu. Innovation has a name. LOTUS-72 Cabinet Reverse Osmosis User Manual Kabinetli Ters Osmoz Kullanma Kılavuzu Innovation has a name. Güvenlik Uyarıları (Güvenliğe ilişkin hususları mutlaka okuyun ve bu hususlara uygun hareket edin)

Detaylı

TİMFOG TERMOMEKANİK YÜKSEK BASINÇLI POMPA BAKIM TALİMATI

TİMFOG TERMOMEKANİK YÜKSEK BASINÇLI POMPA BAKIM TALİMATI TİMFOG TERMOMEKANİK YÜKSEK BASINÇLI POMPA BAKIM TALİMATI 1) POMPA KİMLİK KARTI VE ANLAMLARI: A) FİRMA ADI VE ADRESİ B) SERİ NUMARASI BARKODU C) MODELİ D) SERİ NUMARASI E) MAKSİMUM ÇIKIŞ DEBİSİ (L/DK) F)

Detaylı

Termostatik Radyatör Vanası Kullanma Kılavuzu ve Garanti Belgesi

Termostatik Radyatör Vanası Kullanma Kılavuzu ve Garanti Belgesi Termostatik Radyatör Vanası Kullanma Kılavuzu ve Garanti Belgesi Danfoss Isıtma Çözümleri Türkiye EN 215 DANİMARKA DA ÜRETİLMİŞTİR Değerli Müşterimiz Konfor ve tasarrufu aynı anda sunan teknoloji harikası

Detaylı

DRESTER (SU BAZLI) BOYA TABANCASI YIKAMA MAKİNESİ DRESTER 1000 BAKIM VE KULLANIM KILAVUZU

DRESTER (SU BAZLI) BOYA TABANCASI YIKAMA MAKİNESİ DRESTER 1000 BAKIM VE KULLANIM KILAVUZU DRESTER (SU BAZLI) BOYA TABANCASI YIKAMA MAKİNESİ DRESTER 1000 BAKIM VE KULLANIM KILAVUZU 1 MAKİNANIN AMACI: BU MAKİNA SU BAZLI BOYALARDA KULLANILAN BOYA TABANCALARINI TEMİZLEMEK İÇİNDİR. BOYA İMALATÇISINA

Detaylı

eko10000 SERİSİ HİDROLİK KONTROL VANALARI

eko10000 SERİSİ HİDROLİK KONTROL VANALARI eko10000 SERİSİ HİDROLİK KONTROL VANALARI eko10001 MANUEL HİDROLİK Manuel hidrolik kontrol vanaları, hat basıncı ile çalışan, 3 yollu bir selektör vana ile açma-kapama sağlayan hidrolik kontrol vanalarıdır.

Detaylı

PİŞİRGEN MAKİNA İMALAT SAN. DEM. SAC PROF. TİC LTD. ŞTİ.

PİŞİRGEN MAKİNA İMALAT SAN. DEM. SAC PROF. TİC LTD. ŞTİ. PİŞİRGEN MAKİNA İMALAT SAN. DEM. SAC PROF. TİC LTD. ŞTİ. SU TANKERİ VE ARAZÖZ 2013 A. GENEL BİLGİLER Su tankerleri ve arazözler, gereken durumlarda içme suyu veya temizlik amaçlı kullanılacak suyun belirli

Detaylı

SU BASINÇ DÜŞÜRÜCÜ (PM Serisi)

SU BASINÇ DÜŞÜRÜCÜ (PM Serisi) SU BASINÇ DÜŞÜRÜCÜ (PM Serisi) Ağustos 2018 Ürün Kodu 0308 0315 0415 0515 0615 0320 0420 0520 0620 0325 0525 0332 0532 0340 0540 0350 0550 03 05 0380 0580 Bağlantı Ölçüsü Ürün Çeşitleri ÜRÜNLER 1/4" S.B.D.

Detaylı

Sorunların Giderilmesi THOMAS TWIN T2 AQUAFILTER süpürgeniz, beklenenin aksine sizi tatmin edecek şekilde çalışmayacak olursa, Müşteri Hizmetleri Departmanı ile temasa geçmeden önce, söz konusu arızanın

Detaylı

Temiz Hava Solunum Sistemleri

Temiz Hava Solunum Sistemleri Temiz Hava Solunum Sistemleri Temiz Hava Solunum Sistemi Çeşitleri: Kompresörlü Temiz Hava Solunum Sistemleri Tekerlekli Hava Tüplü Solunum Sistemleri Sıralı Sistem Solunum Sistemleri Temiz Hava Solunum

Detaylı

BKV 5400 Yüzey Blöf Kontrol Vanası Montaj ve Kullanım Kitapçığı

BKV 5400 Yüzey Blöf Kontrol Vanası Montaj ve Kullanım Kitapçığı BKV 5400 Yüzey Blöf Kontrol Vanası Montaj ve Kullanım Kitapçığı BKV 5400 MKK v10.01-tr 1 İÇİNDEKİLER 1. ÖNEMLİ NOTLAR... 3 2. TANIMLAMA... 3 3. TEKNİK ÖZELLİKLER... 4 3.1. BKA 5400 Yüzey Blöf Kontrol Vanası

Detaylı

haberleri sektör MEMBRANLI TANKLAR ÇALIŞMA PRENSİPLERİ MONTAJ VE KULLANIMDA DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER isimlendirme

haberleri sektör MEMBRANLI TANKLAR ÇALIŞMA PRENSİPLERİ MONTAJ VE KULLANIMDA DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER isimlendirme sektör haberleri MEMBRANLI TANKLAR ÇALIŞMA PRENSİPLERİ MONTAJ VE KULLANIMDA DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER Membranlı tanklar (MT), Türkiye'ye 1990'lı yılların başında girmiş, doğal gazın yaygınlaşması ile

Detaylı

Kalitede Öncü DİCLESU ARITIM TEKNOLOJİLERİ. E- mail : diclesu@hotmail.com.tr www.diclesuaritma.com

Kalitede Öncü DİCLESU ARITIM TEKNOLOJİLERİ. E- mail : diclesu@hotmail.com.tr www.diclesuaritma.com Kalitede Öncü ARITIM TEKNOLOJİLERİ Tüm Su Arıtma Cihazlarının Yedek Parçaları Mevcuttur. Tel: 0.486 616 25 25 Fax: 0.486 616 42 32 Cep: 0.0544 937 25 25 E- mail : diclesu@hotmail.com.tr www.diclesuaritma.com

Detaylı

İsmetpaşa Mah. 111 sok.no:47 Sultangazi / İstanbul Tel: Fax:

İsmetpaşa Mah. 111 sok.no:47 Sultangazi / İstanbul Tel: Fax: Kaliteli Ürünler Yenilikçi Çözümler Üstün Hizmet İsmetpaşa Mah. 111 sok.no:47 Sultangazi / İstanbul Tel:0212 606 05 00-606 08 48 Fax: 0212 606 06 76 PLASTİK BORU KAYNAK MAKİNASI VE YEDEK PARÇALARI FİYAT

Detaylı

Harley-Davidson Sportster Evrimi Ön Fren Sıvı

Harley-Davidson Sportster Evrimi Ön Fren Sıvı Harley-Davidson Sportster Evrimi Ön Fren Sıvı Değişikliği ön fren hatları Kanama ve dolumu Yazan: Brett Hartt GİRİŞ Bu kılavuz nasıl kanama ve Harley-Davidson Sportster Evolution ön fren hatlarını dolum

Detaylı

Ortimax Su Arıtma Sistemleri Kurulum Klavuzu

Ortimax Su Arıtma Sistemleri Kurulum Klavuzu İÇME SUYU ARITMA CİHAZI Ortimax Su Arıtma Sistemleri Kurulum Klavuzu TERS OZMOS NEDİR? Ozmos, suyun herhangi bir dış kuvvet olmaksızın yarı geçirgen bir zardan, az yoğun ortamdan çok yoğun işlemidir. Reverse

Detaylı

OZ-300 OZON JENERATÖRÜ PLC KONTROL SİSTEMİ ARIZA VE UYARI MESAJLARI EL KİTABI

OZ-300 OZON JENERATÖRÜ PLC KONTROL SİSTEMİ ARIZA VE UYARI MESAJLARI EL KİTABI OZ-300 OZON JENERATÖRÜ PLC KONTROL SİSTEMİ ARIZA VE UYARI MESAJLARI EL KİTABI Sayfa: 1/15 FİHRİST Dewpoint Dewpoint değeri düşük F4 trafo termik arızası Trafo bobin arızası Cihaz kapakları açık Soğutma

Detaylı

LPG DÜŞÜK BASINÇ DEDANTÖRLERİ VE YÜKSEK BASINÇ REGÜLATÖRLERİ, 2012EDITION RE-10

LPG DÜŞÜK BASINÇ DEDANTÖRLERİ VE YÜKSEK BASINÇ REGÜLATÖRLERİ, 2012EDITION RE-10 LPG DÜŞÜK BSINÇ DEDNTÖRLERİ VE YÜKSEK BSINÇ REGÜLTÖRLERİ, KOLLEKTÖR SİSTEMLERİ VE KSESURLR 2012EDITION RE-10 İÇİNDEKİLER Vidalı dedantörler 12 KG EV TÜPLERİ İÇİN DEDNTÖRLER Geçme Kilitlemeli dedantörler

Detaylı

0262 239 29 65 destek@cerenmed.com www.cerenmed.com REVERSE OSMOSİS SİSTEMLER Klasik su arıtma cihazlarıyla istenilen hassaslıkta su elde edilemediğinde Ters Osmoz uygulanır. Genellikle deniz suyu arıtımı,

Detaylı

1. BAYLAN SU SAYAÇLARI TEST MASASI BTB-06

1. BAYLAN SU SAYAÇLARI TEST MASASI BTB-06 1. BAYLAN SU SAYAÇLARI TEST MASASI BTB-06 Baylan BTB-6 Test Masası ev tipi sayaçların ISO 4064/3 standardına göre performans testlerini gerçekleştirmek üzere Baylan Ölçü Aletleri bünyesinde tasarlanmıştır.

Detaylı

HİDROLİK MERDİVENLİ İTFAİYE EKİPMANI TEKNİK ŞARTNAMESİ

HİDROLİK MERDİVENLİ İTFAİYE EKİPMANI TEKNİK ŞARTNAMESİ HİDROLİK MERDİVENLİ İTFAİYE EKİPMANI TEKNİK ŞARTNAMESİ 1- SU TANKI: St -37 A1 kalite 5 mm sac kullanılmaktadır. Tank içinde Enine 2, Boyuna 4 adet tank malzemesi ile ayni malzemeden dalgakıran Tank üzerinde

Detaylı

Harici ısıtma için soğutma suyu çıkışı. Genel

Harici ısıtma için soğutma suyu çıkışı. Genel Motor soğutma suyu harici elemanları ısıtmak için kullanılabilir. Kutu gövdeleri, vinç kabinleri ve saklama kutuları birer örnek olarak gösterilebilir. Isı, silindir bloğunun içindeki akıştan alınır ve

Detaylı

Solar Kit 6 720 608 648 TR (2007.04) JS

Solar Kit 6 720 608 648 TR (2007.04) JS Solar Kit 7 709 003 674 6 720 608 648 TR (2007.04) JS İçindekiler İçindekiler 1 Emniyet ile İlgili Bilgiler ve Sembol Aç klamalar 3 1.1 Güvenlik göstergeleri 3 1.2 Sembol Aç klamalar 3 2 Detayl Şema 4

Detaylı

PERİYODİK KONTROL ÖNCESİ MÜŞTERİ TARAFINDAN YAPILMASI GEREKEN ÖN HAZIRLIK FORMU

PERİYODİK KONTROL ÖNCESİ MÜŞTERİ TARAFINDAN YAPILMASI GEREKEN ÖN HAZIRLIK FORMU BUHAR VE KIZGIN SU KAZANLARI ÖNCELİKLE TESTİN SAĞLIKLI BİR BİÇİMDE YAPILABİLMESİ İÇİN KAZAN SOĞUK OLMALIDIR. 1. Kazan ön kapağı açılmalı ve kazan ısıtma yüzeyleri temizlenmelidir. 2. Emniyet ventilleri

Detaylı

Dekontaminasyon ve Yangın Söndürme Operasyonlarında. Macaw Sırtta Taşınır CAF Sistemi. Hızlı Kullanım Talimatı

Dekontaminasyon ve Yangın Söndürme Operasyonlarında. Macaw Sırtta Taşınır CAF Sistemi. Hızlı Kullanım Talimatı Dekontaminasyon ve Yangın Söndürme Operasyonlarında Macaw Sırtta Taşınır CAF Sistemi Hızlı Kullanım Talimatı ÖNEMLİ! Macaw Sırtta Taşınabilir CAF Sistemi üretecinin önermiş olduğu solüsyonlarla uygulanmalıdır.

Detaylı

H blok 10. kat esenjör hattı bağlantılarından su kaçağı

H blok 10. kat esenjör hattı bağlantılarından su kaçağı DURUM RAPORU H blok 10. kat esenjör hattı bağlantılarından su kaçağı H blok 10. kat taşıyıcı kolsollar bayasız H blok 10.kat su kaçakları sonuçu paslanma ve su eksilmesi H blok 3. bodrum kat hidrofor odaları

Detaylı

BESTPUMP Pistonlu Basınç Pompaları

BESTPUMP Pistonlu Basınç Pompaları 1 BESTPUMP Pistonlu Basınç Pompaları KULLANIM KILAVUZU GARANTİ BELGESİ SATIN ALDIĞINIZ POMPANIZI İYİ GÜNLERDE KULLANMANIZI DİLERİZ. GARANTİ BELGENİZ POMPANIZIN HÜVİYETİDİR. SERVİSİNİZE BAŞVURMANIZ DURUMUNDA

Detaylı

S.D.E. DEMONTAJ PARÇALARI

S.D.E. DEMONTAJ PARÇALARI DEMONTAJ PARÇALARI Boru hatları ağır ve sabittir. Bir vana ya da benzeri bir donanımın montaj veya demontajı için, yerlerinden hareket ettirilemezler. Bu nedenle sökme takma parçası (demontaj parçası)

Detaylı

İşletme ve Bakım Kılavuzu 11.2010.R01 www.sisdoz.com.tr

İşletme ve Bakım Kılavuzu 11.2010.R01 www.sisdoz.com.tr İşletme ve Bakım Kılavuzu 11.2010.R01 www.sisdoz.com.tr Lütfen bu kullanım kılavuzunun tamamını okuyunuz. Atmayınız. Kullanım hatalarından kaynaklanan hasarlar ürünün garanti dışı kalmasına sebep olabilir.

Detaylı

30 MART 2018 FİYAT LİSTESİ AŞMAN DÖKÜM SANAYİ VE TİCARET A.Ş.

30 MART 2018 FİYAT LİSTESİ AŞMAN DÖKÜM SANAYİ VE TİCARET A.Ş. FİYAT LİSTESİ DÖKÜM SANAYİ VE TİCARET A.Ş. DİRSEK 1 1 1/4 1 1/2 2 2 1/2 3 4 14,00 17,00 55,00 140,00 180,00 Kod No.1 DÖKÜM VE VANA SANAYİ EKONOMİK SFERO FİTTİNGS 17,00 20,00 36,00 41,00 65,00 165,00 210,00

Detaylı

PRATİK YEMEKLER KIZARTMA YAĞ FİLTRESİ PUCO-1MF2

PRATİK YEMEKLER KIZARTMA YAĞ FİLTRESİ PUCO-1MF2 KIZARTMA YAĞ FİLTRESİ PUCO-1MF2 TEKNİK ÖZELLİKLER DÜZKAR Süzme hassasiyeti 2 mikron Pompa debisi (40 0 C) 10 lt/dak Eleman tip ve sayısı 1 x 2FG-02 İşletme basıncı 0,5-2 bar Azami basınç 3 bar 3 bar basınç

Detaylı

Everpure Filtrasyon Sistemleri

Everpure Filtrasyon Sistemleri Everpure Filtrasyon Sistemleri Everpure Soğuk İçecek Uygulamaları Gazlı içeceklerin %87 si, Buzlu çayın ise %99 u sudan oluşmaktadır. Everpure filtrasyon sistemleri aşağıdaki maddelerin ve etkenlerin kontrol

Detaylı

PETEK TEMİZLİĞİ VE KOMBİ BAKIMI NEDİR?

PETEK TEMİZLİĞİ VE KOMBİ BAKIMI NEDİR? PETEK TEMİZLİĞİ VE KOMBİ BAKIMI NEDİR? Kombi Bakımı Kombiler her yıl kış aylarına girmeden bakımlarının yapılması gereken sistemlerdir. Kombiler de yapılan bakım sayesinde gaz tüketiminiz düşer ve petekleriniz

Detaylı

S.D.E. DEMONTAJ PARÇALARI

S.D.E. DEMONTAJ PARÇALARI DEMONTAJ PARÇALARI Boru hatları ağır ve sabittir. Bir vana ya da benzeri bir donanımın montaj veya demontajı için, yerlerinden hareket ettirilemezler. Bu nedenle sökme takma parçası (demontaj parçası)

Detaylı

AYVAZ EURO-QUALIFLEX (AEQ) ÜYESİDİR. www.ayvaz.com

AYVAZ EURO-QUALIFLEX (AEQ) ÜYESİDİR. www.ayvaz.com AYVAZ EURO-QUALIFLEX (AEQ) ÜYESİDİR. www.ayvaz.com ESNEK SPRİNKLER BAĞLANTI HORTUMLARI (FM / VdS) Sprinkler sistemleri, yangını otomatik olarak algılayan ve bağlı bulundukları boru hattından aldıkları

Detaylı

PROFESSIONAL DPF CLEANING MACHINE

PROFESSIONAL DPF CLEANING MACHINE PROFESSIONAL DPF CLEANING MACHINE EN АPPLICATION MANUAL.......... 4 DE ANLEITUNG....................... 5 ES INSTRUCCIONES DE USO........ 6 FR MODE D EMPLOI................. 7 IT MANUALE D USO.................

Detaylı

S.D.E. DEMONTAJ PARÇALARI

S.D.E. DEMONTAJ PARÇALARI DEMONTAJ PARÇALARI Boru hatları ağır ve sabittir. Bir vana ya da benzeri bir donanımın montaj veya demontajı için, yerlerinden hareket ettirilemezler. Bu nedenle sökme takma parçası (demontaj parçası)

Detaylı

Teknik bilgi broşürü Aquanova Su filtreleri

Teknik bilgi broşürü Aquanova Su filtreleri Teknik bilgi broşürü Aquanova Su filtreleri Şartname: Oventrop Aquanova su filtreleri konut tesisatında içme suyu kalitesini güvence altına almaya hizmet eder. Bunlar, değiştirilebilir filtre elemanı olan

Detaylı

KK01 / Rev: 00 / 20.06.2011 Sayfa 1 / 9

KK01 / Rev: 00 / 20.06.2011 Sayfa 1 / 9 NİP MAKİNA SAN. ve TİC. LTD. ŞTİ. Adres : Cumhuriyet Mah. Çilek Sok. No:7/A Yakacık Kartal / İstanbul Tel :. 0216 3773420 Faks :. 0216 3773420 Web : http://www.nippompa.com E.posta : info@nippompa.com

Detaylı

elektrikli ısıtıcılar electric heaters KURULUM TALİMATI PLASTİK ELEKTRİKLİ ISITICI Elektrikli ısıtıcıyı resimde gösterilen şekilde, içerisinde daima su bulunmasını temin etmek üzere, yatay olarak monte

Detaylı

Automatic Self-Cleaning Filters.

Automatic Self-Cleaning Filters. FİLTERLAND OTOMATİK GERİ YIKAMALI FİLTRE Suda bulunan tortu ve partiküller; bulanıklığa, makina ve tesisatlarda tıkanmalara, enerji sarfiyatına ve bakteri üremesi için uygun ortam oluşumuna neden olmaktadır.

Detaylı

KOÇ DARBESİ ÖNLEME KONTROL VANASI

KOÇ DARBESİ ÖNLEME KONTROL VANASI KOÇ DARBESİ ÖNLEME KONTROL VANASI TARIMSAL SULAMA ENDÜSTRİYEL ALANLAR İÇME SUYU Su Sistemleri Su Sistemleri İzmir de 2004 Yılında Tayfun Yazaroğlu tarafından kurulan Tayfur Su Sistemleri, 2017 yılından

Detaylı

Solar Kit 6 720 608 648 (2010/09) TR 169,5 69,5 47 6720608087-00.3JS

Solar Kit 6 720 608 648 (2010/09) TR 169,5 69,5 47 6720608087-00.3JS 169,5 Solar Kit 7 709 003 776 30 69,5 47 127 40 36 29 223 150 112 6720608087-00.3JS 6 720 608 648 (2010/09) TR İçindekiler İçindekiler 1 Sembol Aç klamalar / Güvenlik göstergeleri... 3 1.1 Sembol Aç klamalar.................

Detaylı

SOĞUTMA KULESİ FİLTRASYON SİSTEMİ

SOĞUTMA KULESİ FİLTRASYON SİSTEMİ Arıtma Tipi; Su içerindeki kum gibi sudan ağır kaba partiküllerin filtrasyon işlemi. Özellikleri; 70 mikrona kadar tüm partikülleri tutar 1 m3 / saat-5000 m3 / saat arasında filtrasyon Sistem çalışıyor

Detaylı

www.teknotesltd.com Teknotes Ltd. Şti Nitris Nitrojen Jeneratörü Kullanım Kılavuzu

www.teknotesltd.com Teknotes Ltd. Şti Nitris Nitrojen Jeneratörü Kullanım Kılavuzu Değerli Müşterimiz, Cihazımızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Satın aldığınız ünite en son standardlara, ilgili yasa ve yönetmeliklere uygun olarak imal edilmiştir. Lütfen kullanma kılavuzunu sonuna

Detaylı

SKV 3400 Seviye Kontrol Vanası Montaj ve Kullanım Kitapçığı

SKV 3400 Seviye Kontrol Vanası Montaj ve Kullanım Kitapçığı SKV 3400 Seviye Kontrol Vanası Montaj ve Kullanım Kitapçığı SKV 3400 MKK v10.01-tr 1 İÇİNDEKİLER 1. ÖNEMLİ NOTLAR... 3 2. TANIMLAMA... 3 3. TEKNİK ÖZELLİKLER... 4 3.1. SKA 3200 Oransal Seviye Kontrol Vanası

Detaylı

MONTAJ&OPERASYON VE BAKIM KILAVUZU. Pilot Tesirli Basınç Düşürücü MODEL: RE 3 MIYAWAKI INC. Osaka, Japan

MONTAJ&OPERASYON VE BAKIM KILAVUZU. Pilot Tesirli Basınç Düşürücü MODEL: RE 3 MIYAWAKI INC. Osaka, Japan OM No. E-R3-100724 MONTAJ&OPERASYON VE BAKIM KILAVUZU Pilot Tesirli Basınç Düşürücü MODEL: RE 3 MIYAWAKI INC. Osaka, Japan Türkiye Distribitörü: Genel Makina Ltd. Şti. www.genelmakina.com 1. Tanıtım 2

Detaylı

5.JENERATÖRÜ ÇALIŞTIRMA

5.JENERATÖRÜ ÇALIŞTIRMA BENZ İ NL İ JENERAT Ö R DİKKAT 1.GÜVENLİK İÇİN İPUÇLARI 2.PARÇALARIN VE ANA BİLEŞENLERİN TANITIMI 3.TEKNİK ÖZELLİKLER 4.ÇALIŞTIRMA ÖNCESİ KONTROLLER 1 3 4 5 5.JENERATÖRÜ ÇALIŞTIRMA 6. ELEKTRİK BA LANTISI

Detaylı

PAKTERMO DAİRE İÇİ TESİSAT HORTUMLARI

PAKTERMO DAİRE İÇİ TESİSAT HORTUMLARI PAKTERMO DAİRE İÇİ TESİSAT HORTUMLARI Avrupa Standardı EN 15266 ya uygun olarak üretilen, işletme basıncı 0,5 bar a kadar olan paslanmaz çelik esnek hortum takımları bina içi gaz bağlantılarında kullanılmaktadır.

Detaylı

PROGRESİV(KADEMELİ) SİSTEMLER

PROGRESİV(KADEMELİ) SİSTEMLER PROGRESİV(KADEMELİ) SİSTEMLER PROGRESİV(KADEMELİ) SİSTEMLER Progresiv bir sistem çalışmaya başladığı zaman blok içerisinde bulunan pistonlar sırayla hareket etmeye başlar ve birbirlerini sırayla tahrik

Detaylı

HDLV 55 Galon Toz Tamburlu Boşaltıcı

HDLV 55 Galon Toz Tamburlu Boşaltıcı Talimat Sayfası P/N 798A04 - Turkish - HDLV Galon Toz Tamburlu Boşaltıcı Tanım Bkz. Şekil. HDLV galon toz tamburlu boşaltıcı, toz kaplama sistemine işlenmemiş toz göndermek için bir Prodigy HDLV Yüksek

Detaylı

Arsen ÖRGÜLÜ-ÖRGÜSÜZ FAN COIL HORTUMLARI EN ISO 10380 PRODUCED AND TESTED ISO 9001:2008 OHSAS 18001

Arsen ÖRGÜLÜ-ÖRGÜSÜZ FAN COIL HORTUMLARI EN ISO 10380 PRODUCED AND TESTED ISO 9001:2008 OHSAS 18001 QUALITY MANAGEMENT SYSTEM CERTIFIED HEALTH & SAFETY MANAGEMENT SYSTEM Arsen ÖRGÜLÜ-ÖRGÜSÜZ FAN COIL HORTUMLARI ISO 9001:2008 REGISTERED COMPANY EN ISO 10380 PRODUCED AND TESTED OHSAS 18001 İÇİNDEKİLER

Detaylı

4.Sıkıştırılamayan Akışkanlarda Sürtünme Kayıpları

4.Sıkıştırılamayan Akışkanlarda Sürtünme Kayıpları 4.Sıkıştırılamayan Akışkanlarda Sürtünme Kayıpları Bursa Teknik Üniversitesi DBMMF Kimya Mühendisliği Bölümü 1 1. Amaç Sıkıştırılamayan bir akışkan olan suyun silindirik düz bir boru içerisinde akarken

Detaylı

WOLF YOĞUŞMALI KAZANLAR

WOLF YOĞUŞMALI KAZANLAR KAZANLAR Sayfa No : 1 RESMİ ÜRÜN NOMİNAL KAPASİTE (kw - 50/30 C) FİYATLAR ( AVRO ) 1 1 1 CGB YOĞUŞMALI KAT KALORİFERİ VE KAZANLAR CGB 50 Yoğuşmalı Kat 10.02.007.3005 12,2-49,9 2.321 Kaloriferi 2.414 2.460

Detaylı

Montaj ve Bakım Kılavuzu

Montaj ve Bakım Kılavuzu 6302 0489 06/97 TR Montaj ve Bakım Kılavuzu SU 160 300 serisi Boylerler Lütfen saklayınız İçindekiler 1 Genel..................................................... 3 2 Boyutlar ve Bağlantılar.......................................

Detaylı

ÇAMAŞIR MAKİNESİ / BULAŞIK MAKİNESİ KURUTMA MAKİNESİ BUZDOLABI

ÇAMAŞIR MAKİNESİ / BULAŞIK MAKİNESİ KURUTMA MAKİNESİ BUZDOLABI Su giriş bağlantıları Tahliye bağlantısı Gerektiği durumlarda uzun su giriş hortumu / uzun tahliye hortumu (İlk 30 gün içerisinde) ÇAMAŞIR MAKİNESİ / BULAŞIK MAKİNESİ Musluk temini ve montajı Temiz su

Detaylı

Teknotes Ltd. Şti. Ürün Kodu: 95014 Kuru N 2 Gazı Doldurma ve Kanat Test Kiti Kullanım Kılavuzu

Teknotes Ltd. Şti. Ürün Kodu: 95014 Kuru N 2 Gazı Doldurma ve Kanat Test Kiti Kullanım Kılavuzu Teknotes Ltd. Şti. Ürün Kodu: 95014 Kuru N 2 Gazı Doldurma ve Kanat Test Kiti Kullanım Kılavuzu 1/12 1. GENEL ÜRÜN TANITIMI 1.1 Ünite Tanımı: Bu ünite uçak helikopter kanatlarının sızdırmazlık ve çatlak

Detaylı

ÜRÜNÜNÜZÜ KULLANMAYA BAŞLAMADAN ÖNCE KILAVUZUN TAMAMINI OKUMANIZI VE SAKLAMANIZI ÖNEMLE TAVSİYE EDERİZ.

ÜRÜNÜNÜZÜ KULLANMAYA BAŞLAMADAN ÖNCE KILAVUZUN TAMAMINI OKUMANIZI VE SAKLAMANIZI ÖNEMLE TAVSİYE EDERİZ. Değerli Müşterimiz; Yenibin yılda Linio, dünyanın en ileri su arıtma teknolojisi olan Reserve Osmosis su arıtma cihazları ile sağlıklı suyun tek adresidir. İyi günlerde kullanmanızı dileriz. LİNİO Su Arıtma

Detaylı

TAŞINABİLİR HAVA HATLI SOLUNUM SİSTEMLERİ İST İŞÇİ SAĞLIĞI TEÇHİZATI SAN. TİC. LTD. ŞTİ.

TAŞINABİLİR HAVA HATLI SOLUNUM SİSTEMLERİ İST İŞÇİ SAĞLIĞI TEÇHİZATI SAN. TİC. LTD. ŞTİ. TAŞINABİLİR HAVA HATLI SOLUNUM SİSTEMLERİ İST İŞÇİ SAĞLIĞI TEÇHİZATI SAN. TİC. LTD. ŞTİ. İST KİMDİR? Firmamız 30 yılı aşkın bir süredir; iş sağlığı, işçi güvenliği sivil savunma kişisel koruyucu donanım

Detaylı

Harici ısıtma için soğutma suyu çıkışı. Genel

Harici ısıtma için soğutma suyu çıkışı. Genel Genel Genel Motor soğutma suyu harici elemanları ısıtmak için kullanılabilir. Kutu gövdeleri, vinç kabinleri ve saklama kutuları birer örnek olarak gösterilebilir. Isı, silindir bloğunun içindeki akıştan

Detaylı

Arçelik Su Arıtma Sistemleri Artık suyunuz daha temiz ve sağlıklı.

Arçelik Su Arıtma Sistemleri Artık suyunuz daha temiz ve sağlıklı. Arçelik Su Arıtma Sistemleri Artık suyunuz daha temiz ve sağlıklı. Yeniliği aşkla tasarlar İçme suyunuzun temizliği Arçelik güvencesi altında! Arçelik Su Arıtma Cihazları, şebeke suyunu Ters Ozmos teknolojili

Detaylı

840180YK SANTRAL REGÜLATÖRÜ

840180YK SANTRAL REGÜLATÖRÜ GAZ ALETLERİ 444 5 168 [info@alkangaz.com] [www.alkangaz.com.tr] 840180YK SANTRAL REGÜLATÖRÜ GİRİŞ 840180YK basınç regülatörleri, yüksek basınç için direk etkili cihazlardır, diyagram tarafından kontrol

Detaylı

Water Softener SD-H KURULUM VE IŞLETIM. (orijinal talimatlar) Seri No. Başlangıcı:

Water Softener SD-H KURULUM VE IŞLETIM. (orijinal talimatlar) Seri No. Başlangıcı: Water Softener SD-H KURULUM VE IŞLETIM TALIMATLARI (orijinal talimatlar) Seri No. Başlangıcı: 67678 REV. 21.02.2012 TR ÖNEMLI NOTLAR Üniteyi bağlamadan ve çalıştırmadan önce, lütfen bu kılavuzda yer alan

Detaylı

SD 2400 Seviye Duyargası. Montaj ve Kullanım Kitapçığı

SD 2400 Seviye Duyargası. Montaj ve Kullanım Kitapçığı SD 2400 Seviye Duyargası Montaj ve Kullanım Kitapçığı SD 2400 MKK v10.02-tr 1 İÇİNDEKİLER 1. ÖNEMLİ NOTLAR... 3 2. TANIMLAMA... 4 3. TEKNİK ÖZELLİKLER... 5 4. MONTAJ ve KABLOLAMA... 6 4.1. Duyarga Çubuklarının

Detaylı

HİDROLİK VALF. Montaj ve Kullanma Kılavuzu AH-KUT-129 UYARI

HİDROLİK VALF. Montaj ve Kullanma Kılavuzu AH-KUT-129 UYARI HİDROLİK VALF Montaj ve Kullanma Kılavuzu AH-KUT-129 UYARI AKON HIDROLIK tarafından üretilen ürünlerin size en iyi performansı sunması amacıyla valfinizi monte etmeden önce kılavuzun tamamını dikkatle

Detaylı

Konu Seçimi. Temmuz 2015 Arıza Grafiği. Temmuz Ayı Mekanik Arıza Grafiği. Mekanik Elektrik Kalıp Hidrolik Pnömatik. Kolon Arızaları.

Konu Seçimi. Temmuz 2015 Arıza Grafiği. Temmuz Ayı Mekanik Arıza Grafiği. Mekanik Elektrik Kalıp Hidrolik Pnömatik. Kolon Arızaları. Konu Seçimi Temmuz 2015 Arıza Grafiği Temmuz Ayı Mekanik Arıza Grafiği 250 200 229 212 140 120 100 124 150 80 100 102 90 60 50 55 40 20 34 24 7 5 0 Mekanik Elektrik Kalıp Hidrolik Pnömatik 0 Buhar Tesisatı

Detaylı

BMB1000 Serisi. Tezgah Altı Nano Teknolojik Su Arıtma Sistemleri Kurulum Kılavuzu

BMB1000 Serisi. Tezgah Altı Nano Teknolojik Su Arıtma Sistemleri Kurulum Kılavuzu BMB1000 Serisi Tezgah Altı Nano Teknolojik Su Arıtma Sistemleri Kurulum Kılavuzu Kuruluma başlamadan önce lütfen dikkatle okuyunuz. Kurulum talimatları veya çalışma parametrelerini takip etmeyerek yapılacak

Detaylı

1.1.- Montaj Diyagramı...2 1.2.- Yarleştirme...3 1.3.- Su bağlantısı...3 1.4.- Drenaj...3 1.5.- Teknik özellikler...3 1.6.- Elektrik bağlantısı...

1.1.- Montaj Diyagramı...2 1.2.- Yarleştirme...3 1.3.- Su bağlantısı...3 1.4.- Drenaj...3 1.5.- Teknik özellikler...3 1.6.- Elektrik bağlantısı... Instrucciones generales para instalación, uso y mantenimiento Instructions générales pour l instalation, l utilisation et l entretien General instructions for installation, use and maintenance Allgemeine

Detaylı

Montaj Kılavuzu. Logamax plus. Kaskad Ünitesi GB162-65/80/100. Uygulayıcı için. Montajdan önce dikkatle okuyunuz. 7215 6900 (2011/02) TR

Montaj Kılavuzu. Logamax plus. Kaskad Ünitesi GB162-65/80/100. Uygulayıcı için. Montajdan önce dikkatle okuyunuz. 7215 6900 (2011/02) TR Montaj Kılavuzu Kaskad Ünitesi 7214 6000-000.1TD Logamax plus GB162-65/80/100 Uygulayıcı için Montajdan önce dikkatle okuyunuz. 7215 6900 (2011/02) TR Ürüne Genel Bakış Ürüne Genel Bakış 9 1 7 A2 5 A1

Detaylı