OSTİM ENDÜSTRİYEL YATIRIMLAR VE İŞLETME A.Ş. Özel Durum Açıklaması (Genel)

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "OSTİM ENDÜSTRİYEL YATIRIMLAR VE İŞLETME A.Ş. Özel Durum Açıklaması (Genel)"

Transkript

1 KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU OSTİM ENDÜSTRİYEL YATIRIMLAR VE İŞLETME A.Ş. Özel Durum Açıklaması (Genel) Özet Bilgi Irak, Kerkük Valiliği ile İmzalanan İndirici Trafo Merkezi için Yapılan Sözleşmeler Hk

2 Özel Durum Açıklaması (Genel) İlgili Şirketler [] İlgili Fonlar [] Özel Durum Açıklaması (Genel) Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Evet (Yes) Yapılan Açıklama Düzeltme mi? Hayır (No) Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? Hayır (No) Bildirim İçeriği Açıklamalar tarihinde Irak, Kerkük İl Valiliği ile imzaladığımız anahtar teslimi indirici trafo merkezi yapımı işine ilişkin, trafo merkezinin kurulması için gerekli malzemelerin tedarikinin Siemens Sanayi ve Ticaret A.Ş. firmasından yapılmasına karar verilmiş olup, Euro tutarlı mal tedarik sözleşmesi imzalanmıştır. İndirici trafo merkezinin inşaat, montaj ve Irak'taki tedariklerinin Irak merkezli Al-Agha firmasına yaptırılmasına ilişkin taşeronluk sözleşmesi de bu kapsamda imzalanmıştır. Kamuoyuna duyurulur. Saygılarımızla... Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu nun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını, bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.

3 KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU OSTİM ENDÜSTRİYEL YATIRIMLAR VE İŞLETME A.Ş. Sermaye Artırımı İşlemlerine İlişkin Bildirim

4 Sermaye Artırımı İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan Açıklama Düzeltme mi? Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? Kayıtlı Sermaye Tavanı İçerisinde Bedelli Sermaye Artırımı İçin Yönetim Kurulu Kararı Hk. Hayır Hayır Hayır Yönetim Kurulu Karar Tarihi Kayıtlı Sermaye Tavanı (TL) Mevcut Sermaye (TL) Ulaşılacak Sermaye (TL) Bedelli Sermaye Artırımı (Rüçhan hakkı kullandırılarak) Pay Grup Bilgileri Mevcut Sermaye ( TL) Rüçhan Hakkı Kullanım Tutarı ( TL) Rüçhan Hakkı Kullanım Oranı ( %) Rüçhan Hakkı Kullandırma Fiyatı (TL) Verilecek Menkul Grubu Verilecek Menkul Kıymet Nevi Rüçhan ISIN Kodu Kullanılmayan Rüçhan Hakkı Tutarı (TL) İptal Edilen Pay Tutarı ( TL) A Grubu, İşlem Görmüyor, TREOSTM , A Grubu A Grubu, İşlem Görmüyor, TREOSTM00023 Hamiline B Grubu, OSTIM, TREOSTM , B Grubu B Grubu, OSTIM, TREOSTM00015 Hamiline Mevcut Sermaye ( Rüçhan Hakkı Kullanım Rüçhan Hakkı Kullanım Kullanılmayan Rüçhan Hakkı İptal Edilen Pay Tutarı TL) Tutarı (TL) Oranı (%) Tutarı (TL) (TL) TOPLAM , ,00000 Satılamayan Payların Taahhüdüne İlişkin Açıklama Para Birimi Yoktur. TRY Ek Açıklamalar Ostim Endüstriyel Yatırımlar ve İşletme A.Ş. Yönetim Kurulu, tarihinde şirket merkezinde toplanarak aşağıdaki kararı almıştır. 1. Şirketimizin mali yapısının düzenlenmesi, finansman maliyetlerinin düşürülmesi, yeni yatırım imkânlarının sağlanması amacıyla; Şirket esas sözleşmesinin 6. maddesinin vermiş olduğu yetkiye istinaden, Şirketimizin TL (Yüzotuzbeş milyon Türk Lirası) olarak belirlenen kayıtlı sermaye tavanı içerisinde, TL (Yirmiyedi milyon Türk Lirası) olan çıkarılmış sermayesinin tamamı nakden karşılanmak suretiyle TL (Yirmiyedi milyon Türk Lirası) nakit (bedelli) olarak (%100 oranında) artırılarak TL (Ellidört milyon Türk Lirası)'ye çıkarılmasına, 2. Arttırılan Türk Liralık sermayeyi temsil eden payların, TL (İki milyon yediyüz bin Türk Lirası) A Grubu hamiline yazılı olarak oluşturulmasına, TL ( Yirmidört milyon üçyüz bin Türk Lirası) B Grubu hamiline yazılı olarak oluşturulmasına,

5 3. Yapılacak sermaye artırımında A Grubu pay sahiplerine A grubu, B Grubu pay sahiplerine B grubu pay verilmesine, 4. Mevcut ortakların yeni pay alma haklarının (rüçhan hakkının) kısıtlanmamasına ve hali hazırda mevcut nominal değeri 1.00 TL olan payların, yeni pay alma hakkı açısından 1 lot payın nominal değeri olan 1.00 TL üzerinden kullandırılmasına, 5. Yeni pay alma hakkı kullanım süresinin 15 (Onbeş) gün olarak belirlenmesine, bu sürenin son gününün resmi tatile rastlaması halinde, yeni pay alma hakkının kullanım süresinin, izleyen iş günü akşamı sona ermesine, 6. Yeni Pay alma haklarının kullandırılmasından sonra kalan B Grubu payların B Grubu olarak 2 iş günü süreyle nominal değerden düşük olmamak üzere Borsa İstanbul A.Ş. Birincil Piyasa'da oluşacak fiyattan halka arz edilmesine, 7. Bedelli Sermaye artırımı işlemi için Sermaye Piyasası Kurulu'ndan gerekli izinlerin alınmasına ve sermaye artırımının tamamlanması için Genel Müdürlüğe yetki verilmesine, Karar verilmiştir. Kamuoyuna duyurulur. Saygılarımızla... Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu nun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını, bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.

6 KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU OSTİM ENDÜSTRİYEL YATIRIMLAR VE İŞLETME A.Ş. Özel Durum Açıklaması (Genel) Özet Bilgi Şirketimiz Paylarının A Grubu Olarak İlan Edilmesi Hk.

7 Özel Durum Açıklaması (Genel) İlgili Şirketler [] İlgili Fonlar [] Özel Durum Açıklaması (Genel) Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Hayır (No) Yapılan Açıklama Düzeltme mi? Hayır (No) Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi. Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? Hayır (No) Bildirim İçeriği Açıklamalar Sermaye Piyasası Kurulu düzenlemeleri gereği oluşturulan A, B, C, D gruplarında yer alan payların 2017 Temmuz-Aralık dönemine ilişkin listeleri Borsa İstanbul A.Ş.'nin resmi web sayfasında yayınlanmış olup, önceki listede B grubu olan şirketimiz payları yeni listede A grubu olarak ilan edilmiştir. Kamuoyuna duyurulur. Saygılarımızla... Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu nun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını, bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.

8 KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU OSTİM ENDÜSTRİYEL YATIRIMLAR VE İŞLETME A.Ş. Özel Durum Açıklaması (Genel) Özet Bilgi Ostim Vakfı Tarafından Ostim Teknik Üniversitesi Kurulması Hk.

9 Özel Durum Açıklaması (Genel) İlgili Şirketler [] İlgili Fonlar [] Özel Durum Açıklaması (Genel) Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Hayır (No) Yapılan Açıklama Düzeltme mi? Hayır (No) Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi. Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? Hayır (No) Bildirim İçeriği Açıklamalar Doğrudan ve dolaylı payları dikkate alındığında Şirketimizin büyük ortağı Ostim Vakfı (Ostim-Ortadoğu Sanayi ve Ticaret Merkezi Araştırma, Geliştirme, Eğitim, Kalkınma ve Dayanışma Vakfı) tarafından üniversite kuruluşuna ilişkin çalışmalar sonuçlanmış; ( tarih ve sayılı) bugünkü resmi gazetede yayınlanan 7033 sayılı kanunun 22. maddesine göre Ankara'da 2547 sayılı kanuna tabi olmak üzere kamu tüzel kişiliğine sahip Ostim Teknik Üniversitesi'nin kurulduğu ilan edilmiştir. Kamuoyuna duyurulur. Saygılarımızla... Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu nun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını, bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.

10 KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU OSTİM ENDÜSTRİYEL YATIRIMLAR VE İŞLETME A.Ş. Özel Durum Açıklaması (Genel) Özet Bilgi Açılan Kamu Davası ile İlgili SPK Özel Durumlar Tebliği'nin (II-15-1) 23.Maddesinin 7.Fıkrası Çerçevesinde Yapılan Özel Durum Güncellemesi Hk.

11 Özel Durum Açıklaması (Genel) İlgili Şirketler [] İlgili Fonlar [] Özel Durum Açıklaması (Genel) Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Evet (Yes) Yapılan Açıklama Düzeltme mi? Hayır (No) Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? Hayır (No) Bildirim İçeriği Açıklamalar Bu açıklama, SPK'nın Özel Durumlar Tebliği (II-15.1) 23. maddesinin 7. fıkrası uyarınca altmışar günlük sürelerle yapılması istenen özel durum açıklaması güncellemesi olarak yapılmaktadır ve tarihli açıklamalarımızda belirtilen, Ankara 24. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülmekte olan davanın ağır cezada görülmesi gerektiği için mahkeme tarafından görevsizlik kararı verilmesi nedeniyle Ankara 11. Ağır Ceza Mahkemesinde, 2017/176 E. sayısıyla görülmeye başlanmıştır. Duruşma tarihinde yapılacaktır. Ayrıca Ankara 36. İş Mahkeme'sinin 2016/252 esasında devam eden alacak davasında bilirkişi atanmasına karar verilmiştir. Bilirkişi raporu beklenmektedir. Duruşma tarihine bırakılmıştır. Süreçle ilgili önemli bir gelişme olması halinde kamuoyu bilgilendirilecektir. Saygılarımızla... Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu nun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını, bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.

12 KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU OSTİM ENDÜSTRİYEL YATIRIMLAR VE İŞLETME A.Ş. Özel Durum Açıklaması (Genel) Özet Bilgi Şube Adres Değişikliği Hk

13 Özel Durum Açıklaması (Genel) İlgili Şirketler [] İlgili Fonlar [] Özel Durum Açıklaması (Genel) Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Hayır (No) Yapılan Açıklama Düzeltme mi? Hayır (No) Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi - Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? Hayır (No) Bildirim İçeriği Açıklamalar Şirketimizin Al Rasheed Cad. Mahalle 104, Sok. 3, No 3, Sinak, Bağdat/IRAK adresinde bulunan şubesinin Valilik Cad. Halil Aga Apt. No 1 Kerkük/IRAK adresine taşınmasına karar verilmiştir. Kamuoyuna duyurulur. Saygılarımızla... Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu nun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını, bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.

14 KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU OSTİM ENDÜSTRİYEL YATIRIMLAR VE İŞLETME A.Ş. Özel Durum Açıklaması (Genel) Özet Bilgi Ostim Prestij Projesi ile İlgili SPK Özel Durumlar Tebliği'nin (II-15-1) 23.Maddesinin 7.Fıkrası Çerçevesinde Yapılan Özel Durum Güncellemesi Hk.

15 Özel Durum Açıklaması (Genel) İlgili Şirketler [] İlgili Fonlar [] Özel Durum Açıklaması (Genel) Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Evet (Yes) Yapılan Açıklama Düzeltme mi? Hayır (No) Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? Hayır (No) Bildirim İçeriği Açıklamalar Bu açıklama, SPK'nın Özel Durumlar Tebliği (II-15.1) 23. maddesinin 7. fıkrası uyarınca altmışar günlük sürelerle yapılması istenen özel durum açıklaması güncellemesi olarak yapılmaktadır tarihinde kamuya açıklanan Ostim Metro Durağı yanında bulunan Ada 1 Parsel üzerinde %50'si Şirketimizin olmak üzere hasılat paylaşımı yöntemiyle yapımına başlanan Ostim Prestij isimli projemizin inşaat faaliyetleri devam etmektedir. A - B - C Blokların kaba inşaatı, duvar imalatları bitirilmiş, mekanik ve tesisat imalatları devam etmektedir. A ve C blokun cephe işleri tamamlanmış, B Blokun cephe imalatı devam etmektedir. D Blokun son kat beton imalatına başlanmıştır. Müteahhit Firma Yükümlülüğünde olan pazarlama ve satış faaliyetleri devam etmektedir. Vakıf Gayrimenkul Değerleme A.Ş. tarafından tespit edilen toplam satış tutarının %37'si oranında satış gerçekleştirilmiştir. Kamuoyuna duyurulur. Saygılarımızla... Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu nun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını, bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.

16 KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU Pay Alım Satım Bildirimi Özet Bilgi Pay Alım Satım Bildirimi

17 Pay Alım Satım Bildirimi Yapılan açıklama düzeltme mi? İlgili Şirketler Hayır OSTIM Açıklamalar Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri: II, No: 15.1 Sayılı Tebliği kapsamında Ostim Ortadoğu Sanayi V.T.M.A.G.E.K. ve Day. Vakfı tarafından Kuruluşumuza gönderilen pay alım satım işlemlerine ilişkin açıklama ekte yer almaktadır. Bildirimlerin MKK tarafından KAP'a aktarılarak kamuya duyurulmuş olması, içeriğinin MKK tarafından incelendiği, teyit ya da tekeffül edildiği anlamına gelmez.

18 SÜREKLİ BİLGİLERE İLİŞKİN ÖZEL DURUM AÇIKLAMASI Konu : Yapılan Açıklama Düzeltme mi : Bildirime Konu Borsa Şirketi : Özel Emir Yöntemiyle Pay Satım Bildirimi Hayır OSTİM ENDÜSTRİYEL YATIRIMLAR VE İŞLETME A.Ş. Açıklama tarihinde, Ostim Endüstriyel Yatırımlar ve İşletme A.Ş. ndeki ,00 TL nominal değerli (B) grubu imtiyazsız paylarımızın 2,08.- TL fiyattan Özel Emir Yöntemiyle satışını yapmış bulunmaktayız. Tüm kamuoyunun bilgilerine sunarız. Saygılarımızla. Ad Soyad / Ticaret Ünvanı : Tüzel Kişi Adına Bildirimi Yapanın Adı Soyadı: Görev : Adres : Telefon / Faks : Varsa Birlikte Hareket Eden Diğer Gerçek-Tüzel Kişiler : OSTİM-ORTADOĞU SANAYİ V.T.M.A.G.E.K.VE DAY.VAKFI Sıtkı Öztuna Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı 100. YIL BULVARI OFİM İŞ MERKEZİ 8. KAT NO:99/10, OSTİM YENİMAHALLE-ANKARA

19 İşlem Tarihi İşlemin Niteliği İşleme Konu Payların Nominal Tutarı (TL) İşlem Fiyatı (TL/Adet) İşlemden Önce Sahip İşlem Tutarı (TL) Olunan Payların Nominal Tutarı (TL) İşlemden Önce Sahip Olunan Payların Şirket Sermayesi İçindeki Payı (%) İşlemden Sonra Sahip İşlemden Sonra Sahip Olunan Payların Nominal Olunan Payların Şirket Tutarı (TL) Sermayesi İçindeki Payı (%) Satım , , ,5 8, ,5 2,5 TOPLAM ALIŞ 0 0 TOPLAM SATIŞ ,04

20 KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU OSTİM ENDÜSTRİYEL YATIRIMLAR VE İŞLETME A.Ş. Özel Durum Açıklaması (Genel) Özet Bilgi Ostim Prestij Satış Sözleşmelerinin Mevzuat Gereği Hasılata Dahil Edilme Süreci Hk.

21 Özel Durum Açıklaması (Genel) İlgili Şirketler [] İlgili Fonlar [] Özel Durum Açıklaması (Genel) Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Hayır (No) Yapılan Açıklama Düzeltme mi? Hayır (No) Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? Hayır (No) Bildirim İçeriği Açıklamalar Şirketimizin önemli yatırımlarından olan Ostim Prestij Projesine ilişkin olarak Faaliyet Raporlarımızda, Bağımsız Denetim Raporlarında ve 60'ar günlük KAP'ta yapılan açıklamalarımızda süreç hakkında bilgiler verilmektedir. Projenin, Şirketimizin satış hasılatına ve kârına etkisi hakkında kamuoyunun bilgilendirilmesi amacıyla Yönetim Kurulumuzun tarih ve 19 sayılı kararıyla aşağıdaki açıklamanın yapılması gerekli görülmüştür. Hasılat işlemlerinin muhasebeleştirilmesini açıklayan 18 No'lu Hasılat Standardı (TMS 18) ve Vergi Kanunları gereği gayrimenkuller satış sözleşmesi imzalanmış ve nakit tahsilat yapılmış olsa dahi, ilgili gayrimenkullerin alıcıya fiili teslimi gerçekleşmediği için, söz konusu tutarlar satış hasılatına dâhil edilememektedir. Yapılan satış sözleşmelerine ilişkin olarak alınan nakit ve senetler finansal tablolarda alınan avanslar hesabında takip edilmekte olup, İskânın alınarak gayrimenkullerin tesliminden sonra satış hasılatı içerisinde gösterilecektir. Kamuoyunun bilgisine sunulur. Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu nun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını, bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.

22 KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU OSTİM ENDÜSTRİYEL YATIRIMLAR VE İŞLETME A.Ş. Bağımsız Denetim Kuruluşunun Belirlenmesi Özet Bilgi Bağımsız Denetim Kuruluşunun Tescili Hk.

23 Bağımsız Denetim Kuruluşunun Belirlenmesi İlgili Şirketler [] İlgili Fonlar [] Bağımsız Denetim Kuruluşunun Belirlenmesi Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Evet (Yes) Yapılan Açıklama Düzeltme mi? Hayır (No) Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? Hayır (No) Bildirim İçeriği Bağımsız Denetim Kuruluşunun Unvanı Vezin Bağımsız Denetim Anonim Şirketi Hangi Faaliyet Dönemi İçin Seçildiği Seçildiği Genel Kurul Toplantısı Tarihi Tescil Tarihi Tescile İlişkin Türkiye Ticaret Sicili Gazetesi Tarih ve No.su Açıklamalar Şirketimizin tarihinde yapılan Olağan Genel Kurul toplantısında, 2017 yılı hesap döneminin finansal raporlarının denetlenmesi için bağımsız denetim kuruluşu olarak Vezin Bağımsız Denetim Anonim Şirketi'nin seçilmesine karar verilmiştir. Ankara Ticaret Sicil Müdürlüğü tarafından tarihinde tescil edilmiş olup, tarih ve 9310 sayılı TTSG'de ilan edilmiştir. Kamuoyuna duyurulur. Saygılarımızla... Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu nun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını, bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.

24 KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU OSTİM ENDÜSTRİYEL YATIRIMLAR VE İŞLETME A.Ş. Kayıtlı Sermaye Tavanı İşlemlerine İlişkin Bildirim

25 Kayıtlı Sermaye Tavanı İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan Açıklama Düzeltme mi? Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? Kayıtlı Sermaye Tavanının Artırılmasının Tescil Edilmesi Hk. Evet Hayır Hayır Yönetim Kurulu Karar Tarihi İlgili İşlem Mevcut Kayıtlı Sermaye Tavanı (TL) Yeni Kayıtlı Sermaye Tavanı (TL) Kayıtlı Sermaye Tavanı İçin Son Geçerlilik Tarihi (Yeni) Tadil Edilecek Ana Sözleşme Madde No Kayıtlı Sermaye Tavanı Artırımı SPK Başvuru Tarihi SPK Başvuru Sonucu 6 ONAY SPK Onay Tarihi Konunun Gündemde Yer Aldığı Genel Kurul Tarihi Genel Kurul da Kayıtlı Sermaye Tavanı Konusu Görüşüldü mü? Kabul edildi mi? Kabul edildi Tescil Tarihi Ek Açıklamalar Şirketimizin TL olan kayıtlı sermaye tavanının TL' ye artırılmasına ilişkin esas sözleşme tadilini Ankara Ticaret Sicil Müdürlüğü'nce tarihinde tescil edilerek tarih ve 9310 sayılı Türkiye Ticaret Sicil Gazetesi'nce ilan edilmiştir. Kamuoyuna duyurulur. Saygılarımızla... Eklenen Dökümanlar EK: 1 6. Madde Bakanlık Onayı.pdf

26 Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu nun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını, bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.

27

28

29 KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU OSTİM ENDÜSTRİYEL YATIRIMLAR VE İŞLETME A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim

30 Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan Açıklama Düzeltme mi? Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? 2016 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı Tescili Hk. Evet Hayır Hayır Genel Kurul Çağrısı Genel Kurul Tipi Olağan Genel Kurul Hesap Dönemi Başlangıç Tarihi Hesap Dönemi Bitiş Tarihi Karar Tarihi Genel Kurul Tarihi Genel Kurul Saati 14:00 GK'na Katılım İçin Pay Sahibi Olunması Gereken Son Tarih Ülke Şehir İlçe Adres Türkiye ANKARA YENİMAHALLE Cevat Dündar Caddesi No:19 Metem Toplantı Salonu Ostim/ANKARA Gündem Maddeleri 1 - Açılış ve Toplantı Başkanlığı'nın oluşturulması, 2 - Genel Kurul tutanaklarının imzalanması için Toplantı Başkanlığı'na yetki verilmesi, 3 - Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu'nun okunması, müzakeresi ve onaylanması, Mali Yılına ilişkin Bağımsız Denetim Rapor özetinin okunması, Yılı Finansal Tabloların okunması, müzakeresi ve onaylanması, 6 - Yönetim Kurulu üyelerinin 2016 yılı faaliyet ve hesaplarından dolayı ibra edilmesi, 7 - Sermaye Piyasası Kurulu mevzuatı gereğince Yönetim Kurulu tarafından seçilen bağımsız denetim şirketinin onaylanması, 8 - Sermaye Piyasası Kurulu'nun II-19.1 sayılı Kar Payı Tebliği uyarınca 2016 faaliyet yılı kârının, dağıtılmamasına ilişkin Yönetim Kurulu kararı hakkında ortaklara bilgi verilmesi ve karara bağlanması, 9 - Şirket esas sözleşmesinin 6 no'lu maddesinin değiştirilmesi için resmi izinler alınmış şekli ile görüşülmesi ve onaylanması 10 - Şirket esas sözleşmesine yeni bir madde olan 19. maddenin eklenmesi için resmi izinler alınmış şekli ile görüşülmesi ve onaylanması, 11 - Yönetim Kurulu üyelerine verilecek ücretin müzakeresi ve onaylanması, 12 - Genel Kurul'da oylamaya sunulup karara bağlanmaksızın; Şirketimiz tarafından 2016 yılında yapılan bağış ve yardımlar hakkında pay sahiplerine bilgi verilmesi, Sermaye Piyasası Kanunu madde 19/5 uyarınca, Şirketimiz tarafından 2017 yılında yapılacak bağış ve yardım sınırının karara bağlanması, 13 - Yönetim hakimiyetini elinde bulunduran pay sahiplerine, pay sahibi Yönetim Kurulu Üyelerine, üst düzey yöneticilere ve bunların eş ve üçüncü dereceye kadar kan ve sıhrî yakınlarına ; Türk Ticaret Kanunu'nun 395. ve 396. maddeleri ile Sermaye Piyasası Kurulu düzenlemeleri çerçevesinde izin verilmesi ve Kurumsal Yönetim İlkeleri doğrultusunda 2016 yılı içerisinde bu kapsamda gerçekleştirilen işlemler hakkında pay sahiplerine bilgi verilmesi, 14 - Genel Kurul'da oylamaya sunulup karara bağlanmaksızın; Sermaye Piyasası Kurulu'nun (II-17.1) sayılı "Kurumsal Yönetim Tebliği'nin 12/4 maddesi kapsamında, Şirketin 3. kişiler lehine vermiş olduğu teminat, rehin, ipotek ve kefaletler ile elde edilen gelir veya menfaatler hususunda Genel Kurula bilgi verilmesi, 15 - Dilek, temenniler ve kapanış. Gündemde Yer Alan Hak Kullanım Süreçleri Kar Payı Dağıtım Kayıtlı Sermaye Tavanı Genel Kurul Sonuçları

31 Genel Kurul Yapıldı mı? Evet 1.Toplantı başkanlığına ana sözleşme gereği Yönetim Kurulu Başkanı Orhan AYDIN ve verilen teklif ile toplantı başkan yardımcılığına Mehmet Zeki SAYIN,oy toplama memurluğuna Ahmet Mithat ERTUG ve tutanak yazmanlığına Necati OLGUN'un seçilmelerine oy birliği ile karar verildi. Toplantı başkanı tarafından Elektronik Genel Kurul sistemini kullanmak üzere sertifika sahibi olan Semih KÖKDEN Görevlendirilmiştir. 2. Genel Kurul tutanaklarını imzalanması konusunda toplantı başkanlığına oy birliğiyle yetki verildi. 3. Yönetim kurulunun 2016 yılı faaliyet raporu Genel Müdür Abdullah ÇÖRTÜ tarafından okundu. Müzakereye açıldı. - Söz alan Ahmet YALÇIN Finansal Tabloları anlamak üst düzey bilgi istiyor. Anlamıyoruz daha önceki genel kurullarda finansal tabloların daha anlaşılabilir olabilir. OFİM binasının satın alınmasına ilişkin bilgi istiyorum. -Söz alan Şahin MUTLU Kâr dağıtımı ne zaman yapılacak, Hisse senedi fiyatları neden iniyor, Ostim Prestij projesine ilişkin bilgi istedi. - Söz alan Bişar ERBİL Hisse senetleri, Akasya Termal ve gayrimenkullerle ilgili sorular sordu. Sorulara cevaben Yönetim Kurulu başkanı Orhan AYDIN tarafından sorulara tek tek cevap verildi. Şirketimizin finansal tabloları SPK'ya göre bağımsız denetim firmaları tarafından usulüne uygun şekilde düzenlenmiştir. Hisse senetleri bedelsiz sermaye artırımı yapıldığı için bedel düşmüştür, Kızılcahamam Akasya ile ilgili sorulara detaylı bilgi verdi. Ostim Prestij projesi hakkında detaylı bilgi verildi. OFİM projesiyle ilgili detaylı bilgi verdi. Sorulara cevaben Genel Müdür Abdullah ÇÖRTÜ tarafından detaylı açıklama yapılmıştır. Ve oylamada Yönetim Kurulu Raporu oy birliği ile kabul edilmiştir yılına ilişkin bağımsız dış denetim raporunun özeti Vezin Bağımsız Denetim Şirketi sorumlusu Ahmet ORUÇ tarafından okundu yılı Finansal Tablolar Genel Müdür Abdullah ÇÖRTÜ tarafından okundu. Müzakereye açıldı.oylamaya sunuldu ve oylamada oy birliği ile kabul edildi, onaylandı yılı faaliyet ve hesaplarından dolayı yönetim kurulu üyelerinin ibrasına geçildi. Yapılan oylamada Yönetim Kurulu üyeleri oy birliği ile ibra edildi.yönetim kurulu üyeleri kendi ibralarında oy kullanmamıştır. Genel Kurul Sonuçları 7. Türk Ticaret Kanunu'nun 399.Maddesi ve Sermaye piyasası kurulu tarafından yayımlanan Seri X No=22 sayılı "Sermaye Piyasasında Bağımsız Denetim Standartları" hakkındaki tebliğ gereği 2017 yılı için, denetimden sorumlu komitenin önerisi üzerine yönetim kurulunca önerilen "Vezin Bağımsız Denetim A.Ş."nin onaylanması oy birliğiyle kabul edilmiştir. 8. Sermaye piyasası kurulunun II-19.1 sayılı Kar Payı Tebliği uyarınca 2016 faaliyet yılı karının kullanım şeklinin, dağıtılacak kar ve kazanç payları oranlarının belirlenmesi konusunda yönetim kurulu önerisi Genel Müdür Abdullah ÇÖRTÜ tarafından okundu. Görüşmelere geçildi. Kar dağıtılmaması yönündeki teklif onaya sunuldu. Yapılan oylamada oy birliği ile kabul edildi. 9. Sermaye Piyasası Kurulu'nun tarih 2392 sayılı ve Gümrük ve Ticaret Bakanlığı İç Ticaret Genel Müdürlüğü'nün tarih Sayılı yazıları ile ön izin verildiğinin anlaşılması üzerine görüşülmeye geçildi. Şirket Ana Sözleşmesinin 6 no'lu maddesinin tadil edilmesine oy birliğiyle karar verildi. 10. Sermaye Piyasası Kurulu'nun tarih 2392 sayılı ve Gümrük ve Ticaret Bakanlığı İç Ticaret Genel Müdürlüğü'nün tarih Sayılı yazıları ile ön izin verildiğinin anlaşılması üzerine görüşülmeye geçildi. Şirket Ana Sözleşmesine yeni bir madde olan 19 no'lu maddesinin eklenmesine kaydileşmeyen red oyuna karşılık ,50 kabul oyu ile oy çokluğu ile kabul edildi. 11. Yönetim Kurulu Üyelerine verilecek ücretlerin müzakeresi ve onaylanmasına geçildi.yapılan oylama sonucunda Yönetim Kurulu Üyelerine verilecek net ücret Yönetim Kurulu başkanına aylık net ,34 TL, başkan yardımcısına aylık net 4.308,11 TL, yönetim kurulu üyesine aylık net TL, bağımsız yönetim kurulu üyelerine ayrı ayrı aylık net TL ücret ödenmesine oy birliği ile kabul edildi. 12. Genel kurulda oylamaya sunulup karara bağlanmaksızın, şirketimiz tarafından 2016 yılında yapılan bağış ve yardımlar hakkında pay sahiplerine bilgi verildi. Sermaye Piyasası Kanunu madde 19/5 uyarınca, şirketimiz tarafından 2017 yılında bağış ve yardım yapılmamasına oy birliğiyle karar verildi. 13. Yönetim hâkimiyetini elinde bulunduran pay sahiplerine, pay sahibi yönetim kurulu üyelerine, üst düzey yöneticilere ve bunların eş ve üçüncü dereceye kadar kan ve sihri yakınlarına, Türk Ticaret Kanunu'nun 395. ve 396. Maddeleri ile Sermaye Piyasası Kurulu düzenlemeleri çerçevesinde izin verilmesine oy birliği ile izin ve yetki verildi.kurumsal yönetim ilkeleri doğrultusunda 2016 yılı içerisinde bu kapsamda gerçekleştirilen işlemler hakkında pay sahiplerine bilgi verildi. 14. Genel kurulda oylamaya sunulup karara bağlanmaksızın, sermaye piyasası kurulunun (II-17.1) sayılı "Kurumsal Yönetim Tebliği'nin 12/4 maddesi kapsamında, Şirketin 3.kişiler lehine vermiş olduğu teminat, rehin, ipotek ve kefaletler ile elde edilen gelir veya menfaatler hususunda genel kurula bilgi verildi. 15. Dilek, temenniler bölümünde söz alan olmadığından Son olarak da dilek temenniler bölümünde yönetim kurulu başkanı Orhan AYDIN açıklamalarda bulundu. Toplantı 16.25'de tamamlandı ANKARA

32 Hak Kullanım Süreçleri İle İlgili Alınan Kararlar Kar Payı Dağıtım Kayıtlı Sermaye Tavanı Görüşüldü Kabul edildi Genel Kurul Kararları Tescili Genel Kurul Kararları Tescil Edildi mi? Evet Tescil Tarihi Genel Kurul Sonuç Dökümanları EK: 1 EK: 2 EK: 3 EK: 4 Hazır Bulunanlar Listesi.pdf - Hazır Bulunanlar Listesi KPDT.pdf - Diğer Genel Kurul Sonuç Dokümanı Tadil.pdf - Diğer Genel Kurul Sonuç Dokümanı Tutanak.pdf - Tutanak Ek Açıklamalar Şirketimizin tarihinde gerçekleşen Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda alınan kararlar Ankara Ticaret Sicil Müdürlüğü'nce tarihinde tescil edilerek tarih ve 9310 sayılı Ticaret Sicil Gazetesi'nce yayınlanmıştır. Kamuoyuna duyurulur. Saygılarımızla... Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu nun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını, bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.

33 KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU OSTİM ENDÜSTRİYEL YATIRIMLAR VE İŞLETME A.Ş. Özel Durum Açıklaması (Genel) Özet Bilgi Açılan Kamu Davası ile İlgili SPK Özel Durumlar Tebliği'nin (II-15-1) 23.Maddesinin 7.Fıkrası Çerçevesinde Yapılan Özel Durum Güncellemesi Hk.

34 Özel Durum Açıklaması (Genel) İlgili Şirketler [] İlgili Fonlar [] Özel Durum Açıklaması (Genel) Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Evet (Yes) Yapılan Açıklama Düzeltme mi? Hayır (No) Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? Hayır (No) Bildirim İçeriği Açıklamalar Bu açıklama, SPK'nın Özel Durumlar Tebliği (II-15.1) 23. maddesinin 7. fıkrası uyarınca altmışar günlük sürelerle yapılması istenen özel durum açıklaması güncellemesi olarak yapılmaktadır ve tarihli açıklamalarımızda belirtilen, Ankara 24. Asliye Ceza Mahkemesi'nde 2016/710 E. sayısıyla görülmekte olan davanın son duruşmasında dosyanın Ağır Ceza Mahkeme'sine gönderilmesine karar verilmiştir. Bu karara itiraz edilmiş olup dosya itirazı inceleme aşamasındadır. Ayrıca Ankara 36. İş Mahkeme'sinde alacak davası devam etmektedir. Süreçle ilgili önemli bir gelişme olması halinde kamuoyu bilgilendirilecektir. Saygılarımızla... Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu nun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını, bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.

35 KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU OSTİM ENDÜSTRİYEL YATIRIMLAR VE İŞLETME A.Ş. Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim

36 Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan Açıklama Düzeltme mi? Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? Hesap Dönemine İlişkin Kâr Payı Dağıtım Sonucu Hk. Evet Hayır Hayır Yönetim Kurulu Karar Tarihi Konunun Gündemde Yer Aldığı Genel Kurul Tarihi Kar Payı Dağıtımı Konusu Görüşüldü mü? Nakit Kar Payı Ödeme Şekli Para Birimi Pay Biçiminde Ödeme Görüşüldü Ödenmeyecek TRY Ödenmeyecek Nakit Kar Payı Ödeme Tutar ve Oranları Pay Grup Bilgileri A Grubu, İşlem Görmüyor, TREOSTM00023 B Grubu, OSTIM, TREOSTM00015 Ödeme 1 TL Nominal Değerli Paya Ödenecek Nakit Kar Payı - Brüt(TL) 1 TL Nominal Değerli Paya Ödenecek Nakit Kar Payı - Brüt(%) 1 TL Nominal Değerli Paya Ödenecek Nakit Kar Payı - Net(TL) 1 TL Nominal Değerli Paya Ödenecek Nakit Kar Payı - Net(%) Pay Olarak Kar Payı Ödeme Tutar ve Oranları Pay Grup Bilgileri Pay Biçiminde Dağıtılacak Kar Payı Tutarı(TL) Pay Biçiminde Dağıtılacak Kar Payı Oranı(%) A Grubu, İşlem Görmüyor, TREOSTM B Grubu, OSTIM, TREOSTM Ek Açıklamalar 2016 Yılı Olağan Genel Kurul Kararına göre kar payı dağıtımı yapılmayacaktır. Eklenen Dökümanlar EK: Yılı KPDT.pdf

37 KAR PAYI DAĞITIM TABLOSU OSTİM ENDÜSTRİYEL YATIRIMLAR VE İŞLETME A.Ş / Dönemi Kâr Payı Dağıtım Tablosu (TL) 1. Ödenmiş/Çıkarılmış Sermaye Genel Kanuni Yedek Akçe (Yasal Kayıtlara Göre) Esas sözleşme uyarınca kâr dağıtımında imtiyaz var ise söz konusu imtiyaza ilişkin bilgi ,37 - * SPK'ya Göre Yasal Kayıtlara (YK) Göre 3. Dönem Kârı ,66 4. Vergiler ( - ) Net Dönem Kârı ,66 6. Geçmiş Yıllar Zararları ( - ) ,93 7. Genel Kanuni Yedek Akçe ( - ) Net Dağıtılabilir Dönem Karı Yıl İçinde Dağıtılan Kar Payı Avansı (-) 0 0 Kar Payı Avansı Düşülmüş Net Dağıtılabilir Dönem Karı/Zararı Yıl İçinde Yapılan Bağışlar ( + ) Bağışlar Eklenmiş Net Dağıtılabilir Dönem Karı Ortaklara Birinci Kâr Payı 0 0 * Nakit 0 0 * Bedelsiz İmtiyazlı Pay Sahiplerine Dağıtılan Kâr Payı Dağıtılan Diğer Kâr Payı 0 0 * Çalışanlara 0 0 * Yönetim Kurulu Üyelerine 0 0 * Pay Sahibi Dışındaki Kişilere İntifa Senedi Sahiplerine Dağıtılan Kâr Payı Ortaklara İkinci Kâr Payı Genel Kanuni Yedek Akçe Statü Yedekleri Özel Yedekler Olağanüstü Yedek Dağıtılması Öngörülen Diğer Kaynaklar 0 0 Kar Payı Oranları Tablosu Pay Grubu TOPLAM DAĞITILAN KAR PAYI - NAKİT (TL) - NET TOPLAM DAĞITILAN KAR PAYI - BEDELSİZ (TL) TOPLAM DAĞITILAN KAR PAYI / NET DAĞITILABİLİR DÖNEM KARI (%) 1 TL NOMİNAL DEĞERLİ PAYA İSABET EDEN KAR PAYI - TUTARI(TL) - NET 1 TL NOMİNAL DEĞERLİ PAYA İSABET EDEN KAR PAYI - ORANI(%) - NET A Grubu B Grubu TOPLAM Kar Payı Dağıtım Tablosu Açıklamaları

38 SPK'ya göre Ortaklığın net dönem kârı ( ) TL olup, bu tutarın TL'lik kısmı kontrol gücü olmayan paylara isabet ettiği için, TL tutarındaki ana ortaklığa ait net dönem kârı esas alınmıştır. Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu nun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını, bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.

39 KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU OSTİM ENDÜSTRİYEL YATIRIMLAR VE İŞLETME A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim

40 Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan Açıklama Düzeltme mi? Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? 2016 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantı Sonucu Hk. Evet Hayır Hayır Genel Kurul Çağrısı Genel Kurul Tipi Olağan Genel Kurul Hesap Dönemi Başlangıç Tarihi Hesap Dönemi Bitiş Tarihi Karar Tarihi Genel Kurul Tarihi Genel Kurul Saati 14:00 GK'na Katılım İçin Pay Sahibi Olunması Gereken Son Tarih Ülke Şehir İlçe Adres Türkiye ANKARA YENİMAHALLE Cevat Dündar Caddesi No:19 Metem Toplantı Salonu Ostim/ANKARA Gündem Maddeleri 1 - Açılış ve Toplantı Başkanlığı'nın oluşturulması, 2 - Genel Kurul tutanaklarının imzalanması için Toplantı Başkanlığı'na yetki verilmesi, 3 - Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu'nun okunması, müzakeresi ve onaylanması, Mali Yılına ilişkin Bağımsız Denetim Rapor özetinin okunması, Yılı Finansal Tabloların okunması, müzakeresi ve onaylanması, 6 - Yönetim Kurulu üyelerinin 2016 yılı faaliyet ve hesaplarından dolayı ibra edilmesi, 7 - Sermaye Piyasası Kurulu mevzuatı gereğince Yönetim Kurulu tarafından seçilen bağımsız denetim şirketinin onaylanması, 8 - Sermaye Piyasası Kurulu'nun II-19.1 sayılı Kar Payı Tebliği uyarınca 2016 faaliyet yılı kârının, dağıtılmamasına ilişkin Yönetim Kurulu kararı hakkında ortaklara bilgi verilmesi ve karara bağlanması, 9 - Şirket esas sözleşmesinin 6 no'lu maddesinin değiştirilmesi için resmi izinler alınmış şekli ile görüşülmesi ve onaylanması 10 - Şirket esas sözleşmesine yeni bir madde olan 19. maddenin eklenmesi için resmi izinler alınmış şekli ile görüşülmesi ve onaylanması, 11 - Yönetim Kurulu üyelerine verilecek ücretin müzakeresi ve onaylanması, 12 - Genel Kurul'da oylamaya sunulup karara bağlanmaksızın; Şirketimiz tarafından 2016 yılında yapılan bağış ve yardımlar hakkında pay sahiplerine bilgi verilmesi, Sermaye Piyasası Kanunu madde 19/5 uyarınca, Şirketimiz tarafından 2017 yılında yapılacak bağış ve yardım sınırının karara bağlanması, 13 - Yönetim hakimiyetini elinde bulunduran pay sahiplerine, pay sahibi Yönetim Kurulu Üyelerine, üst düzey yöneticilere ve bunların eş ve üçüncü dereceye kadar kan ve sıhrî yakınlarına ; Türk Ticaret Kanunu'nun 395. ve 396. maddeleri ile Sermaye Piyasası Kurulu düzenlemeleri çerçevesinde izin verilmesi ve Kurumsal Yönetim İlkeleri doğrultusunda 2016 yılı içerisinde bu kapsamda gerçekleştirilen işlemler hakkında pay sahiplerine bilgi verilmesi, 14 - Genel Kurul'da oylamaya sunulup karara bağlanmaksızın; Sermaye Piyasası Kurulu'nun (II-17.1) sayılı "Kurumsal Yönetim Tebliği'nin 12/4 maddesi kapsamında, Şirketin 3. kişiler lehine vermiş olduğu teminat, rehin, ipotek ve kefaletler ile elde edilen gelir veya menfaatler hususunda Genel Kurula bilgi verilmesi, 15 - Dilek, temenniler ve kapanış. Gündemde Yer Alan Hak Kullanım Süreçleri Kar Payı Dağıtım Kayıtlı Sermaye Tavanı Genel Kurul Sonuçları

41 Genel Kurul Yapıldı mı? Evet 1.Toplantı başkanlığına ana sözleşme gereği Yönetim Kurulu Başkanı Orhan AYDIN ve verilen teklif ile toplantı başkan yardımcılığına Mehmet Zeki SAYIN,oy toplama memurluğuna Ahmet Mithat ERTUG ve tutanak yazmanlığına Necati OLGUN'un seçilmelerine oy birliği ile karar verildi. Toplantı başkanı tarafından Elektronik Genel Kurul sistemini kullanmak üzere sertifika sahibi olan Semih KÖKDEN Görevlendirilmiştir. 2. Genel Kurul tutanaklarını imzalanması konusunda toplantı başkanlığına oy birliğiyle yetki verildi. 3. Yönetim kurulunun 2016 yılı faaliyet raporu Genel Müdür Abdullah ÇÖRTÜ tarafından okundu. Müzakereye açıldı. - Söz alan Ahmet YALÇIN Finansal Tabloları anlamak üst düzey bilgi istiyor. Anlamıyoruz daha önceki genel kurullarda finansal tabloların daha anlaşılabilir olabilir. OFİM binasının satın alınmasına ilişkin bilgi istiyorum. -Söz alan Şahin MUTLU Kâr dağıtımı ne zaman yapılacak, Hisse senedi fiyatları neden iniyor, Ostim Prestij projesine ilişkin bilgi istedi. - Söz alan Bişar ERBİL Hisse senetleri, Akasya Termal ve gayrimenkullerle ilgili sorular sordu. Sorulara cevaben Yönetim Kurulu başkanı Orhan AYDIN tarafından sorulara tek tek cevap verildi. Şirketimizin finansal tabloları SPK'ya göre bağımsız denetim firmaları tarafından usulüne uygun şekilde düzenlenmiştir. Hisse senetleri bedelsiz sermaye artırımı yapıldığı için bedel düşmüştür, Kızılcahamam Akasya ile ilgili sorulara detaylı bilgi verdi. Ostim Prestij projesi hakkında detaylı bilgi verildi. OFİM projesiyle ilgili detaylı bilgi verdi. Sorulara cevaben Genel Müdür Abdullah ÇÖRTÜ tarafından detaylı açıklama yapılmıştır. Ve oylamada Yönetim Kurulu Raporu oy birliği ile kabul edilmiştir yılına ilişkin bağımsız dış denetim raporunun özeti Vezin Bağımsız Denetim Şirketi sorumlusu Ahmet ORUÇ tarafından okundu yılı Finansal Tablolar Genel Müdür Abdullah ÇÖRTÜ tarafından okundu. Müzakereye açıldı.oylamaya sunuldu ve oylamada oy birliği ile kabul edildi, onaylandı yılı faaliyet ve hesaplarından dolayı yönetim kurulu üyelerinin ibrasına geçildi. Yapılan oylamada Yönetim Kurulu üyeleri oy birliği ile ibra edildi.yönetim kurulu üyeleri kendi ibralarında oy kullanmamıştır. Genel Kurul Sonuçları 7. Türk Ticaret Kanunu'nun 399.Maddesi ve Sermaye piyasası kurulu tarafından yayımlanan Seri X No=22 sayılı "Sermaye Piyasasında Bağımsız Denetim Standartları" hakkındaki tebliğ gereği 2017 yılı için, denetimden sorumlu komitenin önerisi üzerine yönetim kurulunca önerilen "Vezin Bağımsız Denetim A.Ş."nin onaylanması oy birliğiyle kabul edilmiştir. 8. Sermaye piyasası kurulunun II-19.1 sayılı Kar Payı Tebliği uyarınca 2016 faaliyet yılı karının kullanım şeklinin, dağıtılacak kar ve kazanç payları oranlarının belirlenmesi konusunda yönetim kurulu önerisi Genel Müdür Abdullah ÇÖRTÜ tarafından okundu. Görüşmelere geçildi. Kar dağıtılmaması yönündeki teklif onaya sunuldu. Yapılan oylamada oy birliği ile kabul edildi. 9. Sermaye Piyasası Kurulu'nun tarih 2392 sayılı ve Gümrük ve Ticaret Bakanlığı İç Ticaret Genel Müdürlüğü'nün tarih Sayılı yazıları ile ön izin verildiğinin anlaşılması üzerine görüşülmeye geçildi. Şirket Ana Sözleşmesinin 6 no'lu maddesinin tadil edilmesine oy birliğiyle karar verildi. 10. Sermaye Piyasası Kurulu'nun tarih 2392 sayılı ve Gümrük ve Ticaret Bakanlığı İç Ticaret Genel Müdürlüğü'nün tarih Sayılı yazıları ile ön izin verildiğinin anlaşılması üzerine görüşülmeye geçildi. Şirket Ana Sözleşmesine yeni bir madde olan 19 no'lu maddesinin eklenmesine kaydileşmeyen red oyuna karşılık ,50 kabul oyu ile oy çokluğu ile kabul edildi. 11. Yönetim Kurulu Üyelerine verilecek ücretlerin müzakeresi ve onaylanmasına geçildi.yapılan oylama sonucunda Yönetim Kurulu Üyelerine verilecek net ücret Yönetim Kurulu başkanına aylık net ,34 TL, başkan yardımcısına aylık net 4.308,11 TL, yönetim kurulu üyesine aylık net TL, bağımsız yönetim kurulu üyelerine ayrı ayrı aylık net TL ücret ödenmesine oy birliği ile kabul edildi. 12. Genel kurulda oylamaya sunulup karara bağlanmaksızın, şirketimiz tarafından 2016 yılında yapılan bağış ve yardımlar hakkında pay sahiplerine bilgi verildi. Sermaye Piyasası Kanunu madde 19/5 uyarınca, şirketimiz tarafından 2017 yılında bağış ve yardım yapılmamasına oy birliğiyle karar verildi. 13. Yönetim hâkimiyetini elinde bulunduran pay sahiplerine, pay sahibi yönetim kurulu üyelerine, üst düzey yöneticilere ve bunların eş ve üçüncü dereceye kadar kan ve sihri yakınlarına, Türk Ticaret Kanunu'nun 395. ve 396. Maddeleri ile Sermaye Piyasası Kurulu düzenlemeleri çerçevesinde izin verilmesine oy birliği ile izin ve yetki verildi.kurumsal yönetim ilkeleri doğrultusunda 2016 yılı içerisinde bu kapsamda gerçekleştirilen işlemler hakkında pay sahiplerine bilgi verildi. 14. Genel kurulda oylamaya sunulup karara bağlanmaksızın, sermaye piyasası kurulunun (II-17.1) sayılı "Kurumsal Yönetim Tebliği'nin 12/4 maddesi kapsamında, Şirketin 3.kişiler lehine vermiş olduğu teminat, rehin, ipotek ve kefaletler ile elde edilen gelir veya menfaatler hususunda genel kurula bilgi verildi. 15. Dilek, temenniler bölümünde söz alan olmadığından Son olarak da dilek temenniler bölümünde yönetim kurulu başkanı Orhan AYDIN açıklamalarda bulundu. Toplantı 16.25'de tamamlandı ANKARA

42 Hak Kullanım Süreçleri İle İlgili Alınan Kararlar Kar Payı Dağıtım Kayıtlı Sermaye Tavanı Görüşüldü Kabul edildi Genel Kurul Sonuç Dökümanları EK: 1 EK: 2 EK: 3 EK: 4 Hazır Bulunanlar Listesi.pdf - Hazır Bulunanlar Listesi KPDT.pdf - Diğer Genel Kurul Sonuç Dokümanı Tadil.pdf - Diğer Genel Kurul Sonuç Dokümanı Tutanak.pdf - Tutanak Ek Açıklamalar Şirketimizin 2016 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı tarihinde yapılmış olup, Toplantı Tutanağı, Hazır Bulunanlar Listesi, Kâr Dağıtım Tablosu ve Esas Sözleşme tadilleri Ek'te sunulmuştur Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu nun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını, bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.

43

44

45

46 KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU Pay Alım Satım Bildirimi Özet Bilgi Pay Alım Satım Bildirimi

47 Pay Alım Satım Bildirimi Yapılan açıklama düzeltme mi? İlgili Şirketler Hayır OSTIM Açıklamalar Ostim Endüstriyel Yatırımlar Ve İşletme A.Ş. ile ilgili olarak Ostim-Ortadoğu Sanayi V.T.M.A.G.E.K.Ve Day Vakfı tarafından Kuruluşumuza gönderilen açıklama ekte yer almaktadır. Bildirimlerin MKK tarafından KAP'a aktarılarak kamuya duyurulmuş olması, içeriğinin MKK tarafından incelendiği, teyit ya da tekeffül edildiği anlamına gelmez.

48 SÜREKLİ BİLGİLERE İLİŞKİN ÖZEL DURUM AÇIKLAMASI Konu : Yapılan Açıklama Düzeltme mi : Bildirime Konu Borsa Şirketi : Pay Satım Bildirimi Hayır OSTİM ENDÜSTRİYEL YATIRIMLAR VE İŞLETME A.Ş. Açıklama Vakfımıza ait Ostim Endüstriyel Yatırımlar ve İşletme A.Ş. paylarının satışı için tarihinde Sermaye Piyasası Kurulu nca onaylanan ve tarihli Özel Durum Açıklaması ile pay sahiplerine duyurduğumuz Pay Satış Bilgi Formu kapsamında, ,00 TL nominal değerli (B) grubu imtiyazsız payların satışı tamamlanmış olup tüm kamuoyunun bilgilerine sunarız. Saygılarımızla. Ad Soyad / Ticaret Ünvanı : Tüzel Kişi Adına Bildirimi Yapanın Adı Soyadı: Görev : Adres : Telefon / Faks : Varsa Birlikte Hareket Eden Diğer Gerçek-Tüzel Kişiler : OSTİM-ORTADOĞU SANAYİ V.T.M.A.G.E.K.VE DAY.VAKFI Sıtkı Öztuna YIL BULVARI OFİM İŞ MERKEZİ 8. KAT NO:99/10, OSTİM YENİMAHALLE-ANKARA

49

50 KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU Pay Alım Satım Bildirimi Özet Bilgi Pay Alım Satım Bildirimi

51 Pay Alım Satım Bildirimi Yapılan açıklama düzeltme mi? İlgili Şirketler Hayır OSTIM Açıklamalar Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri: II, No: 15.1 Sayılı Tebliği kapsamında Ostim-Ortadoğu Sanayi V.T.M.A.G.E.K.Ve Day Vakfı tarafından Kuruluşumuza gönderilen pay alım satım işlemlerine ilişkin açıklama ekte yer almaktadır. Bildirimlerin MKK tarafından KAP'a aktarılarak kamuya duyurulmuş olması, içeriğinin MKK tarafından incelendiği, teyit ya da tekeffül edildiği anlamına gelmez.

52 SÜREKLİ BİLGİLERE İLİŞKİN ÖZEL DURUM AÇIKLAMASI Konu : Yapılan Açıklama Düzeltme mi : Bildirime Konu Borsa Şirketi : Pay Satışı Hayır OSTİM ENDÜSTRİYEL YATIRIMLAR VE İŞLETME A.Ş. Açıklama tarihleri arasında OSTİM ENDÜSTRİYEL YATIRIMLAR VE İŞLETME A.Ş. payları ile ilgili olarak 2,22-2,26 TL fiyat aralığından 0 adet alış işlemi ve adet satış işlemi Ortaklığımızca gerçekleştirilmiştir. Bu işlemle birlikte OSTİM ENDÜSTRİYEL YATIRIMLAR VE İŞLETME A.Ş. sermayesindeki paylarımız/oy haklarımız tarihi itibariyle %8,6 sınırına ulaşmıştır/aşmıştır/altına düşmüştür. İşlemin detaylarına ilişkin bilgiler aşağıdaki tabloda verilmektedir. Ad Soyad / Ticaret Ünvanı : Tüzel Kişi Adına Bildirimi Yapanın Adı Soyadı: Görev : Adres : Telefon / Faks : Varsa Birlikte Hareket Eden Diğer Gerçek-Tüzel Kişiler : OSTİM-ORTADOĞU SANAYİ V.T.M.A.G.E.K.VE DAY.VAKFI Sıtkı Öztuna Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı 100. YIL BULVARI OFİM İŞ MERKEZİ 8. KAT NO:99/10, OSTİM YENİMAHALLE-ANKARA

53 İşlem Tarihi İşlemin Niteliği İşleme Konu Payların Nominal Tutarı (TL) İşlem Fiyatı (TL/Adet) İşlemden Önce Sahip İşlem Tutarı (TL) Olunan Payların Nominal Tutarı (TL) İşlemden Önce Sahip Olunan Payların Şirket Sermayesi İçindeki Payı (%) İşlemden Sonra Sahip İşlemden Sonra Sahip Olunan Payların Nominal Olunan Payların Şirket Tutarı (TL) Sermayesi İçindeki Payı (%) Satım , , ,5 9, ,5 8, Satım , , ,5 8, ,5 8, Satım , , ,5 8, ,5 8, Satım , , ,5 8, ,5 8, Satım , ,5 8, ,5 8,6 TOPLAM ALIŞ 0 0 TOPLAM SATIŞ ,95

54 KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU Sermaye Piyasası Araçlarına İlişkin Satış Öncesi Bildirim Özet Bilgi Sermaye Piyasası Araçlarına İlişkin Satış Öncesi Bildirim

55 Sermaye Piyasası Araçlarına İlişkin Satış Öncesi Bildirim Yapılan açıklama düzeltme mi? İlgili Şirketler Hayır OSTIM Açıklamalar Ostim Endüstriyel Yatırımlar Ve İşletme A.Ş. ile ilgili olarak Ostım Ortadoğu Sanayi V.T.M.A.G.E.K. ve Day. Vakfı tarafından Kuruluşumuza gönderilen açıklama ekte yer almaktadır. Bildirimlerin MKK tarafından KAP'a aktarılarak kamuya duyurulmuş olması, içeriğinin MKK tarafından incelendiği, teyit ya da tekeffül edildiği anlamına gelmez.

56 SÜREKLİ BİLGİLERE İLİŞKİN ÖZEL DURUM AÇIKLAMASI Konu : Yapılan Açıklama Düzeltme mi : Bildirime Konu Borsa Şirketi : Pay Satım Bildirimi Hayır OSTİM ENDÜSTRİYEL YATIRIMLAR VE İŞLETME A.Ş. Açıklama Vakfımıza ait Ostim Endüstriyel Yatırımlar ve İşletme A.Ş. paylarının satışı için tarihinde Sermaye Piyasası Kurulu nca onaylanan ve tarihli Özel Durum Açıklaması ile pay sahiplerine duyurduğumuz Pay Satış Bilgi Formu kapsamında, tarihinde pay satışı yapabileceğimizi tüm kamuoyunun bilgilerine sunarız. Saygılarımızla. Ad Soyad / Ticaret Ünvanı : Tüzel Kişi Adına Bildirimi Yapanın Adı Soyadı: Görev : Adres : Telefon / Faks : Varsa Birlikte Hareket Eden Diğer Gerçek-Tüzel Kişiler : OSTİM-ORTADOĞU SANAYİ V.T.M.A.G.E.K.VE DAY.VAKFI Sıtkı Öztuna Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı 100. YIL BULVARI OFİM İŞ MERKEZİ 8. KAT NO:99/10, OSTİM YENİMAHALLE-ANKARA

57 KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU Pay Alım Satım Bildirimi Özet Bilgi Pay Alım Satım Bildirimi

58 Pay Alım Satım Bildirimi Yapılan açıklama düzeltme mi? İlgili Şirketler Hayır OSTIM Açıklamalar Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri: II, No: 15.1 Sayılı Tebliği kapsamında Ostim Ortadoğu Sanayi V.T.M.A.G.E.K. ve Day. Vakfı tarafından Kuruluşumuza gönderilen pay alım satım işlemlerine ilişkin açıklama ekte yer almaktadır. Bildirimlerin MKK tarafından KAP'a aktarılarak kamuya duyurulmuş olması, içeriğinin MKK tarafından incelendiği, teyit ya da tekeffül edildiği anlamına gelmez.

59 SÜREKLİ BİLGİLERE İLİŞKİN ÖZEL DURUM AÇIKLAMASI Konu : Yapılan Açıklama Düzeltme mi : Bildirime Konu Borsa Şirketi : Pay Satışı Hayır OSTİM ENDÜSTRİYEL YATIRIMLAR VE İŞLETME A.Ş. Açıklama tarihleri arasında OSTİM ENDÜSTRİYEL YATIRIMLAR VE İŞLETME A.Ş. payları ile ilgili olarak 2,2-2,21 TL fiyat aralığından 0 adet alış işlemi ve adet satış işlemi Ortaklığımızca gerçekleştirilmiştir. Bu işlemle birlikte OSTİM ENDÜSTRİYEL YATIRIMLAR VE İŞLETME A.Ş. sermayesindeki paylarımız/oy haklarımız tarihi itibariyle %9,79 sınırına ulaşmıştır/aşmıştır/altına düşmüştür. İşlemin detaylarına ilişkin bilgiler aşağıdaki tabloda verilmektedir. Ad Soyad / Ticaret Ünvanı : Tüzel Kişi Adına Bildirimi Yapanın Adı Soyadı: Görev : Adres : Telefon / Faks : Varsa Birlikte Hareket Eden Diğer Gerçek-Tüzel Kişiler : OSTİM-ORTADOĞU SANAYİ V.T.M.A.G.E.K.VE DAY.VAKFI Sıtkı Öztuna Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı 100. YIL BULVARI OFİM İŞ MERKEZİ 8. KAT NO:99/10, OSTİM YENİMAHALLE-ANKARA

60 İşlem Tarihi İşlemin Niteliği İşleme Konu Payların Nominal Tutarı (TL) İşlem Fiyatı (TL/Adet) İşlemden Önce Sahip İşlem Tutarı (TL) Olunan Payların Nominal Tutarı (TL) İşlemden Önce Sahip Olunan Payların Şirket Sermayesi İçindeki Payı (%) İşlemden Sonra Sahip İşlemden Sonra Sahip Olunan Payların Nominal Olunan Payların Şirket Tutarı (TL) Sermayesi İçindeki Payı (%) Satım , , , ,5 9, Satım , , ,5 9, ,5 9,79 TOPLAM ALIŞ 0 0 TOPLAM SATIŞ ,19

61 KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU Sermaye Piyasası Araçlarına İlişkin Satış Öncesi Bildirim Özet Bilgi Sermaye Piyasası Araçlarına İlişkin Satış Öncesi Bildirim

62 Sermaye Piyasası Araçlarına İlişkin Satış Öncesi Bildirim Yapılan açıklama düzeltme mi? İlgili Şirketler Hayır OSTIM Açıklamalar Ostim Endüstriyel Yatırımlar ve İşletme A.Ş. ile ilgili Ostim-Ortadoğu Sanayi V.T.M.A.G.E.K. ve Day. Vakfı tarafından Kuruluşumuza gönderilen açıklama ekte yer almaktadır. Bildirimlerin MKK tarafından KAP'a aktarılarak kamuya duyurulmuş olması, içeriğinin MKK tarafından incelendiği, teyit ya da tekeffül edildiği anlamına gelmez.

63 SÜREKLİ BİLGİLERE İLİŞKİN ÖZEL DURUM AÇIKLAMASI Konu : Yapılan Açıklama Düzeltme mi : Bildirime Konu Borsa Şirketi : Pay Satım Bildirimi Hayır OSTİM ENDÜSTRİYEL YATIRIMLAR VE İŞLETME A.Ş. Açıklama Vakfımıza ait Ostim Endüstriyel Yatırımlar ve İşletme A.Ş. paylarının satışı için tarihinde Sermaye Piyasası Kurulu nca onaylanan ve tarihli Özel Durum Açıklaması ile pay sahiplerine duyurduğumuz Pay Satış Bilgi Formu kapsamında, tarihinde pay satışı yapabileceğimizi tüm kamuoyunun bilgilerine sunarız. Saygılarımızla. Ad Soyad / Ticaret Ünvanı : Tüzel Kişi Adına Bildirimi Yapanın Adı Soyadı: Görev : Adres : Telefon / Faks : Varsa Birlikte Hareket Eden Diğer Gerçek-Tüzel Kişiler : OSTİM-ORTADOĞU SANAYİ V.T.M.A.G.E.K.VE DAY.VAKFI Sıtkı Öztuna Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı 100. YIL BULVARI OFİM İŞ MERKEZİ 8. KAT NO:99/10, OSTİM YENİMAHALLE-ANKARA

64

65 KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU Pay Alım Satım Bildirimi Özet Bilgi Pay Alım Satım Bildirimi

66 Pay Alım Satım Bildirimi Yapılan açıklama düzeltme mi? İlgili Şirketler Hayır OSTIM Açıklamalar Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri: II, No: 15.1 Sayılı Tebliği kapsamında Ostim-ortadoğu Sanayi V.T.M.A.G.E.K.Ve Day Vakfı tarafından Kuruluşumuza gönderilen pay alım satım işlemlerine ilişkin açıklama ekte yer almaktadır. Bildirimlerin MKK tarafından KAP'a aktarılarak kamuya duyurulmuş olması, içeriğinin MKK tarafından incelendiği, teyit ya da tekeffül edildiği anlamına gelmez.

67 SÜREKLİ BİLGİLERE İLİŞKİN ÖZEL DURUM AÇIKLAMASI Konu : Yapılan Açıklama Düzeltme mi : Bildirime Konu Borsa Şirketi : Pay Satışı Hayır OSTİM ENDÜSTRİYEL YATIRIMLAR VE İŞLETME A.Ş. Açıklama tarihleri arasında OSTİM ENDÜSTRİYEL YATIRIMLAR VE İŞLETME A.Ş. payları ile ilgili olarak 2,12-2,18 TL fiyat aralığından 0 adet alış işlemi ve adet satış işlemi Ortaklığımızca gerçekleştirilmiştir. Bu işlemle birlikte OSTİM ENDÜSTRİYEL YATIRIMLAR VE İŞLETME A.Ş. sermayesindeki paylarımız/oy haklarımız tarihi itibariyle %11 sınırına ulaşmıştır/aşmıştır/altına düşmüştür. İşlemin detaylarına ilişkin bilgiler aşağıdaki tabloda verilmektedir. Ad Soyad / Ticaret Ünvanı : Tüzel Kişi Adına Bildirimi Yapanın Adı Soyadı: Görev : Adres : Telefon / Faks : Varsa Birlikte Hareket Eden Diğer Gerçek-Tüzel Kişiler : OSTİM-ORTADOĞU SANAYİ V.T.M.A.G.E.K.VE DAY.VAKFI Sıtkı Öztuna Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı 100. YIL BULVARI OFİM İŞ MERKEZİ 8. KAT NO:99/10, OSTİM YENİMAHALLE-ANKARA

68 İşlem Tarihi İşlemin Niteliği İşleme Konu Payların Nominal Tutarı (TL) İşlem Fiyatı (TL/Adet) İşlemden Önce Sahip İşlem Tutarı (TL) Olunan Payların Nominal Tutarı (TL) İşlemden Önce Sahip Olunan Payların Şirket Sermayesi İçindeki Payı (%) İşlemden Sonra Sahip İşlemden Sonra Sahip Olunan Payların Nominal Olunan Payların Şirket Tutarı (TL) Sermayesi İçindeki Payı (%) Satım , , ,5 12, ,5 11, Satım , , ,5 11, ,5 11, Satım , , ,5 11, ,5 11, Satım , , ,5 11, ,5 11, Satım , , ,5 11, ,5 11, Satım , , ,5 11, ,5 11, Satım , , ,5 11, ,5 11 TOPLAM ALIŞ 0 0 TOPLAM SATIŞ ,23

69 KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU Sermaye Piyasası Araçlarına İlişkin Satış Öncesi Bildirim Özet Bilgi Sermaye Piyasası Araçlarına İlişkin Satış Öncesi Bildirim

70 Sermaye Piyasası Araçlarına İlişkin Satış Öncesi Bildirim Yapılan açıklama düzeltme mi? İlgili Şirketler Hayır OSTIM Açıklamalar Ostim Endüstriyel Yatırımlar Ve İşletme A.Ş. ile ilgili olarak Ostım Ortadoğu Sanayi V.T.M.A.G.E.K. ve Day. Vakfı tarafından Kuruluşumuza gönderilen açıklama ekte yer almaktadır. Bildirimlerin MKK tarafından KAP'a aktarılarak kamuya duyurulmuş olması, içeriğinin MKK tarafından incelendiği, teyit ya da tekeffül edildiği anlamına gelmez.

71 SÜREKLİ BİLGİLERE İLİŞKİN ÖZEL DURUM AÇIKLAMASI Konu : Yapılan Açıklama Düzeltme mi : Bildirime Konu Borsa Şirketi : Pay Satım Bildirimi Hayır OSTİM ENDÜSTRİYEL YATIRIMLAR VE İŞLETME A.Ş. Açıklama Vakfımıza ait Ostim Endüstriyel Yatırımlar ve İşletme A.Ş. paylarının satışı için tarihinde Sermaye Piyasası Kurulu nca onaylanan ve tarihli Özel Durum Açıklaması ile pay sahiplerine duyurduğumuz Pay Satış Bilgi Formu kapsamında, tarihinde pay satışı yapabileceğimizi tüm kamuoyunun bilgilerine sunarız. Saygılarımızla. Ad Soyad / Ticaret Ünvanı : Tüzel Kişi Adına Bildirimi Yapanın Adı Soyadı: Görev : Adres : Telefon / Faks : Varsa Birlikte Hareket Eden Diğer Gerçek-Tüzel Kişiler : OSTİM-ORTADOĞU SANAYİ V.T.M.A.G.E.K.VE DAY.VAKFI Sıtkı Öztuna Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı 100. YIL BULVARI OFİM İŞ MERKEZİ 8. KAT NO:99/10, OSTİM YENİMAHALLE-ANKARA

72 KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU Pay Alım Satım Bildirimi Özet Bilgi Pay Alım Satım Bildirimi

73 Pay Alım Satım Bildirimi Yapılan açıklama düzeltme mi? İlgili Şirketler Hayır OSTIM Açıklamalar Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri: II, No: 15.1 Sayılı Tebliği kapsamında Ostım Ortadoğu Sanayi V.T.M.A.G.E.K. ve Day. Vakfı tarafından Kuruluşumuza gönderilen pay alım satım işlemlerine ilişkin açıklama ekte yer almaktadır. Bildirimlerin MKK tarafından KAP'a aktarılarak kamuya duyurulmuş olması, içeriğinin MKK tarafından incelendiği, teyit ya da tekeffül edildiği anlamına gelmez.

74 SÜREKLİ BİLGİLERE İLİŞKİN ÖZEL DURUM AÇIKLAMASI Konu : Yapılan Açıklama Düzeltme mi : Bildirime Konu Borsa Şirketi : Pay Satışı Hayır OSTİM ENDÜSTRİYEL YATIRIMLAR VE İŞLETME A.Ş. Açıklama tarihleri arasında OSTİM ENDÜSTRİYEL YATIRIMLAR VE İŞLETME A.Ş. payları ile ilgili olarak 2,23-2,24 TL fiyat aralığından 0 adet alış işlemi ve adet satış işlemi Ortaklığımızca gerçekleştirilmiştir. Bu işlemle birlikte OSTİM ENDÜSTRİYEL YATIRIMLAR VE İŞLETME A.Ş. sermayesindeki paylarımız/oy haklarımız tarihi itibariyle %12,22 sınırına ulaşmıştır/aşmıştır/altına düşmüştür. İşlemin detaylarına ilişkin bilgiler aşağıdaki tabloda verilmektedir. Ad Soyad / Ticaret Ünvanı : Tüzel Kişi Adına Bildirimi Yapanın Adı Soyadı: Görev : Adres : Telefon / Faks : Varsa Birlikte Hareket Eden Diğer Gerçek-Tüzel Kişiler : OSTİM-ORTADOĞU SANAYİ V.T.M.A.G.E.K.VE DAY.VAKFI Sıtkı Öztuna Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı 100. YIL BULVARI OFİM İŞ MERKEZİ 8. KAT NO:99/10, OSTİM YENİMAHALLE-ANKARA

75 İşlem Tarihi İşlemin Niteliği İşleme Konu Payların Nominal Tutarı (TL) İşlem Fiyatı (TL/Adet) İşlemden Önce Sahip İşlem Tutarı (TL) Olunan Payların Nominal Tutarı (TL) İşlemden Önce Sahip Olunan Payların Şirket Sermayesi İçindeki Payı (%) İşlemden Sonra Sahip İşlemden Sonra Sahip Olunan Payların Nominal Olunan Payların Şirket Tutarı (TL) Sermayesi İçindeki Payı (%) Satım , , ,5 13, ,5 12, Satım , , ,5 12, ,5 12,22 TOPLAM ALIŞ 0 0 TOPLAM SATIŞ ,88

76 KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU Sermaye Piyasası Araçlarına İlişkin Satış Öncesi Bildirim Özet Bilgi Sermaye Piyasası Araçlarına İlişkin Satış Öncesi Bildirim

77 Sermaye Piyasası Araçlarına İlişkin Satış Öncesi Bildirim Yapılan açıklama düzeltme mi? İlgili Şirketler Hayır OSTIM Açıklamalar Ostim Endüstriyel Yatırımlar Ve İşletme A.Ş. ile ilgili olarak Ostim-Ortadoğu Sanayi V.T.M.A.G.E.K. ve Day. Vakfı tarafından Kuruluşumuza gönderilen açıklama ekte yer almaktadır. Bildirimlerin MKK tarafından KAP'a aktarılarak kamuya duyurulmuş olması, içeriğinin MKK tarafından incelendiği, teyit ya da tekeffül edildiği anlamına gelmez.

78 SÜREKLİ BİLGİLERE İLİŞKİN ÖZEL DURUM AÇIKLAMASI Konu : Yapılan Açıklama Düzeltme mi : Bildirime Konu Borsa Şirketi : Pay Satım Bildirimi Hayır OSTİM ENDÜSTRİYEL YATIRIMLAR VE İŞLETME A.Ş. Açıklama Vakfımıza ait Ostim Endüstriyel Yatırımlar ve İşletme A.Ş. paylarının satışı için tarihinde Sermaye Piyasası Kurulu nca onaylanan ve tarihli Özel Durum Açıklaması ile pay sahiplerine duyurduğumuz Pay Satış Bilgi Formu kapsamında, tarihinde pay satışı yapabileceğimizi tüm kamuoyunun bilgilerine sunarız. Saygılarımızla. Ad Soyad / Ticaret Ünvanı : Tüzel Kişi Adına Bildirimi Yapanın Adı Soyadı: Görev : Adres : Telefon / Faks : Varsa Birlikte Hareket Eden Diğer Gerçek-Tüzel Kişiler : OSTİM-ORTADOĞU SANAYİ V.T.M.A.G.E.K.VE DAY.VAKFI Sıtkı Öztuna Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı 100. YIL BULVARI OFİM İŞ MERKEZİ 8. KAT NO:99/10, OSTİM YENİMAHALLE-ANKARA

79

80 KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU Pay Alım Satım Bildirimi Özet Bilgi Pay Alım Satım Bildirimi

81 Pay Alım Satım Bildirimi Yapılan açıklama düzeltme mi? İlgili Şirketler Hayır OSTIM Açıklamalar Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri: II, No: 15.1 Sayılı Tebliği kapsamında Ostim-ortadoğu Sanayi V.T.M.A.G.E.K.Ve Day Vakfı tarafından Kuruluşumuza gönderilen pay alım satım işlemlerine ilişkin açıklama ekte yer almaktadır. Bildirimlerin MKK tarafından KAP'a aktarılarak kamuya duyurulmuş olması, içeriğinin MKK tarafından incelendiği, teyit ya da tekeffül edildiği anlamına gelmez.

82 SÜREKLİ BİLGİLERE İLİŞKİN ÖZEL DURUM AÇIKLAMASI Konu : Yapılan Açıklama Düzeltme mi : Bildirime Konu Borsa Şirketi : Pay Satışı Hayır OSTİM ENDÜSTRİYEL YATIRIMLAR VE İŞLETME A.Ş. Açıklama tarihleri arasında OSTİM ENDÜSTRİYEL YATIRIMLAR VE İŞLETME A.Ş. payları ile ilgili olarak 2,16-2,18 TL fiyat aralığından 0 adet alış işlemi ve adet satış işlemi Ortaklığımızca gerçekleştirilmiştir. Bu işlemle birlikte OSTİM ENDÜSTRİYEL YATIRIMLAR VE İŞLETME A.Ş. sermayesindeki paylarımız/oy haklarımız tarihi itibariyle %13,44 sınırına ulaşmıştır/aşmıştır/altına düşmüştür. İşlemin detaylarına ilişkin bilgiler aşağıdaki tabloda verilmektedir. Ad Soyad / Ticaret Ünvanı : Tüzel Kişi Adına Bildirimi Yapanın Adı Soyadı: Görev : Adres : Telefon / Faks : Varsa Birlikte Hareket Eden Diğer Gerçek-Tüzel Kişiler : OSTİM-ORTADOĞU SANAYİ V.T.M.A.G.E.K.VE DAY.VAKFI Sıtkı Öztuna Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı 100. YIL BULVARI OFİM İŞ MERKEZİ 8. KAT NO:99/10, OSTİM YENİMAHALLE-ANKARA

83 İşlem Tarihi İşlemin Niteliği İşleme Konu Payların Nominal Tutarı (TL) İşlem Fiyatı (TL/Adet) İşlemden Önce Sahip İşlem Tutarı (TL) Olunan Payların Nominal Tutarı (TL) İşlemden Önce Sahip Olunan Payların Şirket Sermayesi İçindeki Payı (%) İşlemden Sonra Sahip İşlemden Sonra Sahip Olunan Payların Nominal Olunan Payların Şirket Tutarı (TL) Sermayesi İçindeki Payı (%) Satım , , ,5 14, ,5 13, Satım , , ,5 13, ,5 13, Satım , , ,5 13, ,5 13,44 TOPLAM ALIŞ 0 0 TOPLAM SATIŞ ,17

84 KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU Sermaye Piyasası Araçlarına İlişkin Satış Öncesi Bildirim Özet Bilgi Sermaye Piyasası Araçlarına İlişkin Satış Öncesi Bildirim

85 Sermaye Piyasası Araçlarına İlişkin Satış Öncesi Bildirim Yapılan açıklama düzeltme mi? İlgili Şirketler Hayır OSTIM Açıklamalar Ostim Endüstriyel Yatırımlar Ve İşletme A.Ş. ile ilgili olarak Ostim-ortadoğu Sanayi V.T.M.A.G.E.K.Ve Day vakfı tarafından Kuruluşumuza gönderilen açıklama ekte yer almaktadır. Bildirimlerin MKK tarafından KAP'a aktarılarak kamuya duyurulmuş olması, içeriğinin MKK tarafından incelendiği, teyit ya da tekeffül edildiği anlamına gelmez.

86 SÜREKLİ BİLGİLERE İLİŞKİN ÖZEL DURUM AÇIKLAMASI Konu : Yapılan Açıklama Düzeltme mi : Bildirime Konu Borsa Şirketi : Pay Satım Bildirimi Hayır OSTİM ENDÜSTRİYEL YATIRIMLAR VE İŞLETME A.Ş. Açıklama Vakfımıza ait Ostim Endüstriyel Yatırımlar ve İşletme A.Ş. paylarının satışı için tarihinde Sermaye Piyasası Kurulu nca onaylanan ve tarihli Özel Durum Açıklaması ile pay sahiplerine duyurduğumuz Pay Satış Bilgi Formu kapsamında, tarihinde pay satışı yapabileceğimizi tüm kamuoyunun bilgilerine sunarız. Saygılarımızla. Ad Soyad / Ticaret Ünvanı : Tüzel Kişi Adına Bildirimi Yapanın Adı Soyadı: Görev : Adres : Telefon / Faks : Varsa Birlikte Hareket Eden Diğer Gerçek-Tüzel Kişiler : OSTİM-ORTADOĞU SANAYİ V.T.M.A.G.E.K.VE DAY.VAKFI Sıtkı Öztuna Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı 100. YIL BULVARI OFİM İŞ MERKEZİ 8. KAT NO:99/10, OSTİM YENİMAHALLE-ANKARA

87

88 KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU Pay Alım Satım Bildirimi Özet Bilgi Pay Alım Satım Bildirimi

89 Pay Alım Satım Bildirimi Yapılan açıklama düzeltme mi? İlgili Şirketler Hayır OSTIM Açıklamalar Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri: II, No: 15.1 Sayılı Tebliği kapsamında Ostim-Ortadoğu Sanayi V.T.M.A.G.E.K. ve Day. Vakfı tarafından Kuruluşumuza gönderilen pay alım satım işlemlerine ilişkin açıklama ekte yer almaktadır. Bildirimlerin MKK tarafından KAP'a aktarılarak kamuya duyurulmuş olması, içeriğinin MKK tarafından incelendiği, teyit ya da tekeffül edildiği anlamına gelmez.

90 SÜREKLİ BİLGİLERE İLİŞKİN ÖZEL DURUM AÇIKLAMASI Konu : Yapılan Açıklama Düzeltme mi : Bildirime Konu Borsa Şirketi : Pay Satışı Hayır OSTİM ENDÜSTRİYEL YATIRIMLAR VE İŞLETME A.Ş. Açıklama tarihleri arasında OSTİM ENDÜSTRİYEL YATIRIMLAR VE İŞLETME A.Ş. payları ile ilgili olarak 2,11-2,12 TL fiyat aralığından 0 adet alış işlemi ve adet satış işlemi Ortaklığımızca gerçekleştirilmiştir. Bu işlemle birlikte OSTİM ENDÜSTRİYEL YATIRIMLAR VE İŞLETME A.Ş. sermayesindeki paylarımız/oy haklarımız tarihi itibariyle %14,66 sınırına ulaşmıştır/aşmıştır/altına düşmüştür. İşlemin detaylarına ilişkin bilgiler aşağıdaki tabloda verilmektedir. Ad Soyad / Ticaret Ünvanı : Tüzel Kişi Adına Bildirimi Yapanın Adı Soyadı: Görev : Adres : Telefon / Faks : Varsa Birlikte Hareket Eden Diğer Gerçek-Tüzel Kişiler : OSTİM-ORTADOĞU SANAYİ V.T.M.A.G.E.K.VE DAY.VAKFI Sıtkı Öztuna Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı 100. YIL BULVARI OFİM İŞ MERKEZİ 8. KAT NO:99/10, OSTİM YENİMAHALLE-ANKARA

91 İşlem Tarihi İşlemin Niteliği İşleme Konu Payların Nominal Tutarı (TL) İşlem Fiyatı (TL/Adet) İşlemden Önce Sahip İşlem Tutarı (TL) Olunan Payların Nominal Tutarı (TL) İşlemden Önce Sahip Olunan Payların Şirket Sermayesi İçindeki Payı (%) İşlemden Sonra Sahip İşlemden Sonra Sahip Olunan Payların Nominal Olunan Payların Şirket Tutarı (TL) Sermayesi İçindeki Payı (%) Satım , , ,5 15, ,5 14, Satım , , ,5 14, ,5 14,66 TOPLAM ALIŞ 0 0 TOPLAM SATIŞ ,77

92 KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU Sermaye Piyasası Araçlarına İlişkin Satış Öncesi Bildirim Özet Bilgi Sermaye Piyasası Araçlarına İlişkin Satış Öncesi Bildirim

93 Sermaye Piyasası Araçlarına İlişkin Satış Öncesi Bildirim Yapılan açıklama düzeltme mi? İlgili Şirketler Hayır OSTIM Açıklamalar Ostim Endüstriyel Yatırımlar Ve İşletme A.Ş. ile ilgili olarak Ostim-Ortadoğu Sanayi V.T.M.A.G.E.K. ve Day. Vakfı tarafından Kuruluşumuza gönderilen açıklama ekte yer almaktadır. Bildirimlerin MKK tarafından KAP'a aktarılarak kamuya duyurulmuş olması, içeriğinin MKK tarafından incelendiği, teyit ya da tekeffül edildiği anlamına gelmez.

94 SÜREKLİ BİLGİLERE İLİŞKİN ÖZEL DURUM AÇIKLAMASI Konu : Yapılan Açıklama Düzeltme mi : Bildirime Konu Borsa Şirketi : Pay Satım Bildirimi Hayır OSTİM ENDÜSTRİYEL YATIRIMLAR VE İŞLETME A.Ş. Açıklama Vakfımıza ait Ostim Endüstriyel Yatırımlar ve İşletme A.Ş. paylarının satışı için tarihinde Sermaye Piyasası Kurulu nca onaylanan ve tarihli Özel Durum Açıklaması ile pay sahiplerine duyurduğumuz Pay Satış Bilgi Formu kapsamında, tarihinde pay satışı yapabileceğimizi tüm kamuoyunun bilgilerine sunarız. Saygılarımızla. Ad Soyad / Ticaret Ünvanı : Tüzel Kişi Adına Bildirimi Yapanın Adı Soyadı: Görev : Adres : Telefon / Faks : Varsa Birlikte Hareket Eden Diğer Gerçek-Tüzel Kişiler : OSTİM-ORTADOĞU SANAYİ V.T.M.A.G.E.K.VE DAY.VAKFI Sıtkı Öztuna Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı 100. YIL BULVARI OFİM İŞ MERKEZİ 8. KAT NO:99/10, OSTİM YENİMAHALLE-ANKARA

95

96 KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU Pay Alım Satım Bildirimi Özet Bilgi Pay Alım Satım Bildirimi

97 Pay Alım Satım Bildirimi Yapılan açıklama düzeltme mi? İlgili Şirketler Hayır OSTIM Açıklamalar Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri: II, No: 15.1 Sayılı Tebliği kapsamında Ostim-Ortadoğu Sanayi V.T.M.A.G.E.K. ve Day. Vakfı tarafından Kuruluşumuza gönderilen pay alım satım işlemlerine ilişkin açıklama ekte yer almaktadır. Bildirimlerin MKK tarafından KAP'a aktarılarak kamuya duyurulmuş olması, içeriğinin MKK tarafından incelendiği, teyit ya da tekeffül edildiği anlamına gelmez.

98 SÜREKLİ BİLGİLERE İLİŞKİN ÖZEL DURUM AÇIKLAMASI Konu : Yapılan Açıklama Düzeltme mi : Bildirime Konu Borsa Şirketi : Pay Satışı Hayır OSTİM ENDÜSTRİYEL YATIRIMLAR VE İŞLETME A.Ş. Açıklama tarihleri arasında OSTİM ENDÜSTRİYEL YATIRIMLAR VE İŞLETME A.Ş. payları ile ilgili olarak 2,1-2,16 TL fiyat aralığından 0 adet alış işlemi ve adet satış işlemi Ortaklığımızca gerçekleştirilmiştir. Bu işlemle birlikte OSTİM ENDÜSTRİYEL YATIRIMLAR VE İŞLETME A.Ş. sermayesindeki paylarımız/oy haklarımız tarihi itibariyle %15,88 sınırına ulaşmıştır/aşmıştır/altına düşmüştür. İşlemin detaylarına ilişkin bilgiler aşağıdaki tabloda verilmektedir. Ad Soyad / Ticaret Ünvanı : Tüzel Kişi Adına Bildirimi Yapanın Adı Soyadı: Görev : Adres : Telefon / Faks : Varsa Birlikte Hareket Eden Diğer Gerçek-Tüzel Kişiler : OSTİM-ORTADOĞU SANAYİ V.T.M.A.G.E.K.VE DAY.VAKFI Sıtkı Öztuna Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı 100. YIL BULVARI OFİM İŞ MERKEZİ 8. KAT NO:99/10, OSTİM YENİMAHALLE- ANKARA

99 İşlem Tarihi İşlemin Niteliği İşleme Konu Payların Nominal Tutarı (TL) İşlem Fiyatı (TL/Adet) İşlemden Önce Sahip İşlem Tutarı (TL) Olunan Payların Nominal Tutarı (TL) İşlemden Önce Sahip Olunan Payların Şirket Sermayesi İçindeki Payı (%) İşlemden Sonra Sahip İşlemden Sonra Sahip Olunan Payların Nominal Olunan Payların Şirket Tutarı (TL) Sermayesi İçindeki Payı (%) Satım , ,5 17, ,5 16, Satım , , ,5 16, ,5 16, Satım , ,5 16, ,5 16, Satım , , ,5 16, ,5 16, Satım , , ,5 16, ,5 15, Satım , , ,5 15, ,5 15,88 TOPLAM ALIŞ 0 0 TOPLAM SATIŞ ,15

100 KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU Sermaye Piyasası Araçlarına İlişkin Satış Öncesi Bildirim Özet Bilgi Sermaye Piyasası Araçlarına İlişkin Satış Öncesi Bildirim

101 Sermaye Piyasası Araçlarına İlişkin Satış Öncesi Bildirim Yapılan açıklama düzeltme mi? İlgili Şirketler Hayır OSTIM Açıklamalar Ostim Endüstriyel Yatırımlar ve İşletme A.Ş. ile ilgili olarak Ostim-Ortadoğu Sanayi V.T.M.A.G.E.K. ve Day. Vakfı tarafından Kuruluşumuza gönderilen açıklama ekte yer almaktadır. Bildirimlerin MKK tarafından KAP'a aktarılarak kamuya duyurulmuş olması, içeriğinin MKK tarafından incelendiği, teyit ya da tekeffül edildiği anlamına gelmez.

102 SÜREKLİ BİLGİLERE İLİŞKİN ÖZEL DURUM AÇIKLAMASI Konu : Yapılan Açıklama Düzeltme mi : Bildirime Konu Borsa Şirketi : Pay Satım Bildirimi Hayır OSTİM ENDÜSTRİYEL YATIRIMLAR VE İŞLETME A.Ş. Açıklama Vakfımıza ait Ostim Endüstriyel Yatırımlar ve İşletme A.Ş. paylarının satışı için tarihinde Sermaye Piyasası Kurulu nca onaylanan ve tarihli Özel Durum Açıklaması ile pay sahiplerine duyurduğumuz Pay Satış Bilgi Formu kapsamında, tarihinde pay satışı yapabileceğimizi tüm kamuoyunun bilgilerine sunarız. Saygılarımızla. Ad Soyad / Ticaret Ünvanı : Tüzel Kişi Adına Bildirimi Yapanın Adı Soyadı: Görev : Adres : Telefon / Faks : Varsa Birlikte Hareket Eden Diğer Gerçek-Tüzel Kişiler : OSTİM-ORTADOĞU SANAYİ V.T.M.A.G.E.K.VE DAY.VAKFI Sıtkı Öztuna Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı 100. YIL BULVARI OFİM İŞ MERKEZİ 8. KAT NO:99/10, OSTİM YENİMAHALLE-ANKARA

103

104 KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU Pay Alım Satım Bildirimi Özet Bilgi Pay Alım Satım Bildirimi

105 Pay Alım Satım Bildirimi Yapılan açıklama düzeltme mi? İlgili Şirketler Hayır OSTIM Açıklamalar Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri: II, No: 15.1 Sayılı Tebliği kapsamında Ostim-Ortadoğu Sanayi V.T.M.A.G.E.K. ve Day. Vakfı tarafından Kuruluşumuza gönderilen pay alım satım işlemlerine ilişkin açıklama ekte yer almaktadır. Bildirimlerin MKK tarafından KAP'a aktarılarak kamuya duyurulmuş olması, içeriğinin MKK tarafından incelendiği, teyit ya da tekeffül edildiği anlamına gelmez.

106 SÜREKLİ BİLGİLERE İLİŞKİN ÖZEL DURUM AÇIKLAMASI Konu : Yapılan Açıklama Düzeltme mi : Bildirime Konu Borsa Şirketi : Pay Satışı Hayır OSTİM ENDÜSTRİYEL YATIRIMLAR VE İŞLETME A.Ş. Açıklama tarihleri arasında OSTİM ENDÜSTRİYEL YATIRIMLAR VE İŞLETME A.Ş. payları ile ilgili olarak 2,25-2,25 TL fiyat aralığından 0 adet alış işlemi ve adet satış işlemi Ortaklığımızca gerçekleştirilmiştir. Bu işlemle birlikte OSTİM ENDÜSTRİYEL YATIRIMLAR VE İŞLETME A.Ş. sermayesindeki paylarımız/oy haklarımız tarihi itibariyle %17,1 sınırına ulaşmıştır/aşmıştır/altına düşmüştür. İşlemin detaylarına ilişkin bilgiler aşağıdaki tabloda verilmektedir. Ad Soyad / Ticaret Ünvanı : Tüzel Kişi Adına Bildirimi Yapanın Adı Soyadı: Görev : Adres : Telefon / Faks : Varsa Birlikte Hareket Eden Diğer Gerçek-Tüzel Kişiler : OSTİM-ORTADOĞU SANAYİ V.T.M.A.G.E.K.VE DAY.VAKFI Sıtkı Öztuna Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı 100. YIL BULVARI OFİM İŞ MERKEZİ 8. KAT NO:99/10, OSTİM YENİMAHALLE-ANKARA

107 İşlem Tarihi İşlemin Niteliği İşleme Konu Payların Nominal Tutarı (TL) İşlem Fiyatı (TL/Adet) İşlemden Önce Sahip İşlem Tutarı (TL) Olunan Payların Nominal Tutarı (TL) İşlemden Önce Sahip Olunan Payların Şirket Sermayesi İçindeki Payı (%) İşlemden Sonra Sahip İşlemden Sonra Sahip Olunan Payların Nominal Olunan Payların Şirket Tutarı (TL) Sermayesi İçindeki Payı (%) Satım , ,5 17, ,5 17,1 TOPLAM ALIŞ 0 0 TOPLAM SATIŞ

108 KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU Sermaye Piyasası Araçlarına İlişkin Satış Öncesi Bildirim Özet Bilgi Sermaye Piyasası Araçlarına İlişkin Satış Öncesi Bildirim

109 Sermaye Piyasası Araçlarına İlişkin Satış Öncesi Bildirim Yapılan açıklama düzeltme mi? İlgili Şirketler Hayır OSTIM Açıklamalar Ostim Endüstriyel Yatırımlar ve İşletme A.Ş. ile ilgili olarak Ostim-Ortadogu Sanayi V.T.M.A.G.E.K. ve Day. Vakfı tarafından Kuruluşumuza gönderilen açıklama ekte yer almaktadır. Bildirimlerin MKK tarafından KAP'a aktarılarak kamuya duyurulmuş olması, içeriğinin MKK tarafından incelendiği, teyit ya da tekeffül edildiği anlamına gelmez.

110 SÜREKLİ BİLGİLERE İLİŞKİN ÖZEL DURUM AÇIKLAMASI Konu : Yapılan Açıklama Düzeltme mi : Bildirime Konu Borsa Şirketi : Pay Satım Bildirimi Hayır OSTİM ENDÜSTRİYEL YATIRIMLAR VE İŞLETME A.Ş. Açıklama Vakfımıza ait Ostim Endüstriyel Yatırımlar ve İşletme A.Ş. paylarının satışı için tarihinde Sermaye Piyasası Kurulu nca onaylanan ve tarihli Özel Durum Açıklaması ile pay sahiplerine duyurduğumuz Pay Satış Bilgi Formu kapsamında, tarihinde pay satışı yapabileceğimizi tüm kamuoyunun bilgilerine sunarız. Saygılarımızla. Ad Soyad / Ticaret Ünvanı : Tüzel Kişi Adına Bildirimi Yapanın Adı Soyadı: Görev : Adres : Telefon / Faks : Varsa Birlikte Hareket Eden Diğer Gerçek-Tüzel Kişiler : OSTİM-ORTADOĞU SANAYİ V.T.M.A.G.E.K.VE DAY.VAKFI Sıtkı Öztuna Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı 100. YIL BULVARI OFİM İŞ MERKEZİ 8. KAT NO:99/10, OSTİM YENİMAHALLE-ANKARA

111

112 KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU Pay Alım Satım Bildirimi Özet Bilgi Pay Alım Satım Bildirimi

113 Pay Alım Satım Bildirimi Yapılan açıklama düzeltme mi? İlgili Şirketler Hayır OSTIM Açıklamalar Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri: II, No:15.1 Sayılı Tebliği kapsamında Ostim-Ortadoğu Sanayi V.T.M.A.G.E.K. Ve Day. Vakfı tarafından Kuruluşumuza gönderilen pay alım satım işlemlerine ilişkin açıklama ekte yer almaktadır. Bildirimlerin MKK tarafından KAP'a aktarılarak kamuya duyurulmuş olması, içeriğinin MKK tarafından incelendiği, teyit ya da tekeffül edildiği anlamına gelmez.

114 SÜREKLİ BİLGİLERE İLİŞKİN ÖZEL DURUM AÇIKLAMASI Konu : Yapılan Açıklama Düzeltme mi : Bildirime Konu Borsa Şirketi : Pay Satışı Hayır OSTİM ENDÜSTRİYEL YATIRIMLAR VE İŞLETME A.Ş. Açıklama tarihleri arasında OSTİM ENDÜSTRİYEL YATIRIMLAR VE İŞLETME A.Ş. payları ile ilgili olarak 2,36-2,36 TL fiyat aralığından 0 adet alış işlemi ve adet satış işlemi Ortaklığımızca gerçekleştirilmiştir. Bu işlemle birlikte OSTİM ENDÜSTRİYEL YATIRIMLAR VE İŞLETME A.Ş. sermayesindeki paylarımız/oy haklarımız tarihi itibariyle %18,33 sınırına ulaşmıştır/aşmıştır/altına düşmüştür. İşlemin detaylarına ilişkin bilgiler aşağıdaki tabloda verilmektedir. Ad Soyad / Ticaret Ünvanı : Tüzel Kişi Adına Bildirimi Yapanın Adı Soyadı: Görev : Adres : Telefon / Faks : Varsa Birlikte Hareket Eden Diğer Gerçek-Tüzel Kişiler : OSTİM-ORTADOĞU SANAYİ V.T.M.A.G.E.K.VE DAY.VAKFI Sıtkı Öztuna Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı 100. YIL BULVARI OFİM İŞ MERKEZİ 8. KAT NO:99/10, OSTİM YENİMAHALLE-ANKARA

115 İşlem Tarihi İşlemin Niteliği İşleme Konu Payların Nominal Tutarı (TL) İşlem Fiyatı (TL/Adet) İşlemden Önce Sahip İşlem Tutarı (TL) Olunan Payların Nominal Tutarı (TL) İşlemden Önce Sahip Olunan Payların Şirket Sermayesi İçindeki Payı (%) İşlemden Sonra Sahip İşlemden Sonra Sahip Olunan Payların Nominal Olunan Payların Şirket Tutarı (TL) Sermayesi İçindeki Payı (%) Satım , ,5 18, ,5 18,33 TOPLAM ALIŞ 0 0 TOPLAM SATIŞ

116 KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU Sermaye Piyasası Araçlarına İlişkin Satış Öncesi Bildirim Özet Bilgi Sermaye Piyasası Araçlarına İlişkin Satış Öncesi Bildirim

117 Sermaye Piyasası Araçlarına İlişkin Satış Öncesi Bildirim Yapılan açıklama düzeltme mi? İlgili Şirketler Hayır OSTIM Açıklamalar Ostim Endüstriyel Yatırımlar Ve İşletme A.Ş. ile ilgili Ostim-Ortadoğu Sanayi V.T.M.A.G.E.K. Ve Day. Vakfı tarafından Kuruluşumuza gönderilen açıklama ekte yer almaktadır. Bildirimlerin MKK tarafından KAP'a aktarılarak kamuya duyurulmuş olması, içeriğinin MKK tarafından incelendiği, teyit ya da tekeffül edildiği anlamına gelmez.

118 SÜREKLİ BİLGİLERE İLİŞKİN ÖZEL DURUM AÇIKLAMASI Konu : Yapılan Açıklama Düzeltme mi : Bildirime Konu Borsa Şirketi : Pay Satım Bildirimi Hayır OSTİM ENDÜSTRİYEL YATIRIMLAR VE İŞLETME A.Ş. Açıklama Vakfımıza ait Ostim Endüstriyel Yatırımlar ve İşletme A.Ş. paylarının satışı için tarihinde Sermaye Piyasası Kurulu nca onaylanan ve tarihli Özel Durum Açıklaması ile pay sahiplerine duyurduğumuz Pay Satış Bilgi Formu kapsamında, tarihinde pay satışı yapabileceğimizi tüm kamuoyunun bilgilerine sunarız. Saygılarımızla. Ad Soyad / Ticaret Ünvanı : Tüzel Kişi Adına Bildirimi Yapanın Adı Soyadı: Görev : Adres : Telefon / Faks : Varsa Birlikte Hareket Eden Diğer Gerçek-Tüzel Kişiler : OSTİM-ORTADOĞU SANAYİ V.T.M.A.G.E.K.VE DAY.VAKFI Sıtkı Öztuna Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı 100. YIL BULVARI OFİM İŞ MERKEZİ 8. KAT NO:99/10, OSTİM YENİMAHALLE- ANKARA

119

120 KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU Pay Alım Satım Bildirimi Özet Bilgi Pay Alım Satım Bildirimi

121 Pay Alım Satım Bildirimi Yapılan açıklama düzeltme mi? İlgili Şirketler Hayır OSTIM Açıklamalar Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri: II, No:15.1 Sayılı Tebliği kapsamında Ostim-Ortadoğu Sanayi V.T.M.A.G.E.K. Ve Day. Vakfı tarafından Kuruluşumuza gönderilen pay alım satım işlemlerine ilişkin açıklama ekte yer almaktadır. Bildirimlerin MKK tarafından KAP'a aktarılarak kamuya duyurulmuş olması, içeriğinin MKK tarafından incelendiği, teyit ya da tekeffül edildiği anlamına gelmez.

122 SÜREKLİ BİLGİLERE İLİŞKİN ÖZEL DURUM AÇIKLAMASI Konu : Yapılan Açıklama Düzeltme mi : Bildirime Konu Borsa Şirketi : Pay Satışı Hayır OSTİM ENDÜSTRİYEL YATIRIMLAR VE İŞLETME A.Ş. Açıklama tarihleri arasında OSTİM ENDÜSTRİYEL YATIRIMLAR VE İŞLETME A.Ş. payları ile ilgili olarak 2,35-2,39 TL fiyat aralığından 0 adet alış işlemi ve adet satış işlemi Ortaklığımızca gerçekleştirilmiştir. Bu işlemle birlikte OSTİM ENDÜSTRİYEL YATIRIMLAR VE İŞLETME A.Ş. sermayesindeki paylarımız/oy haklarımız tarihi itibariyle %18,35 sınırına ulaşmıştır/aşmıştır/altına düşmüştür. İşlemin detaylarına ilişkin bilgiler aşağıdaki tabloda verilmektedir. Ad Soyad / Ticaret Ünvanı : Tüzel Kişi Adına Bildirimi Yapanın Adı Soyadı: Görev : Adres : Telefon / Faks : Varsa Birlikte Hareket Eden Diğer Gerçek-Tüzel Kişiler : OSTİM-ORTADOĞU SANAYİ V.T.M.A.G.E.K.VE DAY.VAKFI Sıtkı Öztuna Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı 100. YIL BULVARI OFİM İŞ MERKEZİ 8. KAT NO:99/10, OSTİM YENİMAHALLE-ANKARA

123 İşlem Tarihi İşlemin Niteliği İşleme Konu Payların Nominal Tutarı (TL) İşlem Fiyatı (TL/Adet) İşlemden Önce Sahip İşlem Tutarı (TL) Olunan Payların Nominal Tutarı (TL) İşlemden Önce Sahip Olunan Payların Şirket Sermayesi İçindeki Payı (%) İşlemden Sonra Sahip İşlemden Sonra Sahip Olunan Payların Nominal Olunan Payların Şirket Tutarı (TL) Sermayesi İçindeki Payı (%) Satım , , ,5 19, ,5 18, Satım , ,5 18, ,5 18, Satım , , ,5 18, ,5 18, Satım , , ,5 18, ,5 18, Satım 485 2, , ,5 18, ,5 18,35 TOPLAM ALIŞ 0 0 TOPLAM SATIŞ ,3

124 KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU Sermaye Piyasası Araçlarına İlişkin Satış Öncesi Bildirim Özet Bilgi Sermaye Piyasası Araçlarına İlişkin Satış Öncesi Bildirim

125 Sermaye Piyasası Araçlarına İlişkin Satış Öncesi Bildirim Yapılan açıklama düzeltme mi? İlgili Şirketler Hayır OSTIM Açıklamalar Ostim Endüstriyel Yatırımlar Ve İşletme A.Ş. ile ilgili olarak Ostim Ortadoğu Sanayi V.T.M.A.G.E.K. ve Day. Vakfı tarafından Kuruluşumuza gönderilen açıklama ekte yer almaktadır. Bildirimlerin MKK tarafından KAP'a aktarılarak kamuya duyurulmuş olması, içeriğinin MKK tarafından incelendiği, teyit ya da tekeffül edildiği anlamına gelmez.

126 SÜREKLİ BİLGİLERE İLİŞKİN ÖZEL DURUM AÇIKLAMASI Konu : Yapılan Açıklama Düzeltme mi : Bildirime Konu Borsa Şirketi : Pay Satım Bildirimi Hayır OSTİM ENDÜSTRİYEL YATIRIMLAR VE İŞLETME A.Ş. Açıklama Vakfımıza ait Ostim Endüstriyel Yatırımlar ve İşletme A.Ş. paylarının satışı için tarihinde Sermaye Piyasası Kurulu nca onaylanan ve tarihli Özel Durum Açıklaması ile pay sahiplerine duyurduğumuz Pay Satış Bilgi Formu kapsamında, tarihinde pay satışı yapabileceğimizi tüm kamuoyunun bilgilerine sunarız. Saygılarımızla. Ad Soyad / Ticaret Ünvanı : Tüzel Kişi Adına Bildirimi Yapanın Adı Soyadı: Görev : Adres : Telefon / Faks : Varsa Birlikte Hareket Eden Diğer Gerçek-Tüzel Kişiler : OSTİM-ORTADOĞU SANAYİ V.T.M.A.G.E.K.VE DAY.VAKFI Sıtkı Öztuna Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı 100. YIL BULVARI OFİM İŞ MERKEZİ 8. KAT NO:99/10, OSTİM YENİMAHALLE-ANKARA

127 KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU Pay Alım Satım Bildirimi Özet Bilgi Pay Alım Satım Bildirimi

128 Pay Alım Satım Bildirimi Yapılan açıklama düzeltme mi? İlgili Şirketler Hayır OSTIM Açıklamalar Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri: II, No: 15.1 Sayılı Tebliği kapsamında Ostim Ortadoğu Sanayi V.T.M.A.G.E.K. ve Day. Vakfı tarafından Kuruluşumuza gönderilen pay alım satım işlemlerine ilişkin açıklama ekte yer almaktadır. Bildirimlerin MKK tarafından KAP'a aktarılarak kamuya duyurulmuş olması, içeriğinin MKK tarafından incelendiği, teyit ya da tekeffül edildiği anlamına gelmez.

129 SÜREKLİ BİLGİLERE İLİŞKİN ÖZEL DURUM AÇIKLAMASI Konu : Yapılan Açıklama Düzeltme mi : Bildirime Konu Borsa Şirketi : Pay Satışı Hayır OSTİM ENDÜSTRİYEL YATIRIMLAR VE İŞLETME A.Ş. Açıklama tarihleri arasında OSTİM ENDÜSTRİYEL YATIRIMLAR VE İŞLETME A.Ş. payları ile ilgili olarak 2,4-2,51 TL fiyat aralığından 0 adet alış işlemi ve adet satış işlemi Ortaklığımızca gerçekleştirilmiştir. Bu işlemle birlikte OSTİM ENDÜSTRİYEL YATIRIMLAR VE İŞLETME A.Ş. sermayesindeki paylarımız/oy haklarımız tarihi itibariyle %19,57 sınırına ulaşmıştır/aşmıştır/altına düşmüştür. İşlemin detaylarına ilişkin bilgiler aşağıdaki tabloda verilmektedir. Ad Soyad / Ticaret Ünvanı : Tüzel Kişi Adına Bildirimi Yapanın Adı Soyadı: Görev : Adres : Telefon / Faks : Varsa Birlikte Hareket Eden Diğer Gerçek-Tüzel Kişiler : OSTİM-ORTADOĞU SANAYİ V.T.M.A.G.E.K.VE DAY.VAKFI Sıtkı Öztuna Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı 100. YIL BULVARI OFİM İŞ MERKEZİ 8. KAT NO:99/10, OSTİM YENİMAHALLE-ANKARA

130 İşlem Tarihi İşlemin Niteliği İşleme Konu Payların Nominal Tutarı (TL) İşlem Fiyatı (TL/Adet) İşlemden Önce Sahip İşlem Tutarı (TL) Olunan Payların Nominal Tutarı (TL) İşlemden Önce Sahip Olunan Payların Şirket Sermayesi İçindeki Payı (%) İşlemden Sonra Sahip İşlemden Sonra Sahip Olunan Payların Nominal Olunan Payların Şirket Tutarı (TL) Sermayesi İçindeki Payı (%) Satım , , ,5 20, ,5 19, Satım , , ,5 19, ,5 19, Satım , ,5 19, ,5 19, Satım , , ,5 19, ,5 19, Satım , , ,5 19, ,5 19, Satım , , ,5 19, ,5 19,57 TOPLAM ALIŞ 0 0 TOPLAM SATIŞ ,31

131 KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU OSTİM ENDÜSTRİYEL YATIRIMLAR VE İŞLETME A.Ş. Özel Durum Açıklaması (Genel) Özet Bilgi Ostim Prestij Projesi ile İlgili SPK Özel Durumlar Tebliği'nin (II-15-1) 23.Maddesinin 7.Fıkrası Çerçevesinde Yapılan Özel Durum Güncellemesi Hk.

132 Özel Durum Açıklaması (Genel) İlgili Şirketler [] İlgili Fonlar [] Özel Durum Açıklaması (Genel) Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Evet (Yes) Yapılan Açıklama Düzeltme mi? Hayır (No) Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? Hayır (No) Bildirim İçeriği Açıklamalar Bu açıklama, SPK'nın Özel Durumlar Tebliği (II-15.1) 23. maddesinin 7. fıkrası uyarınca altmışar günlük sürelerle yapılması istenen özel durum açıklaması güncellemesi olarak yapılmaktadır tarihinde kamuya açıklanan Ostim Metro Durağı yanında bulunan Ada 1 Parsel üzerinde % 50'si Şirketimizin olmak üzere hasılat paylaşımı yöntemiyle yapılmakta olan ostim prestij isimli projemizin inşaat faaliyetleri devam etmektedir. Projenin A ve C Bloklarının kaba inşaatı ve cephe giydirme işleri tamamlanmış olup tesisat işleri devam etmektedir. B Blokun kaba inşaatı tamamlanmış, cephe imlatına başlanmıştır. D Blokun ise iş merkezi kısmının kaba imalatı tamamlanmış, ofis katlarının imalatı ise devam etmektedir. Müteahhit Firma Yükümlülüğünde olan pazarlama ve satış faaliyetleri devam etmektedir. Vakıf Gayrimenkul Değerleme A.Ş. tarafından tespit edilen toplam satış tutarının %35'i oranında satış gerçekleştirilmiştir. Kamuoyuna duyurulur. Saygılarımızla... Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu nun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını, bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.

133 KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU OSTİM ENDÜSTRİYEL YATIRIMLAR VE İŞLETME A.Ş. Bağımsız Denetim Kuruluşunun Belirlenmesi Özet Bilgi 2017 Yılı Bağımsız Denetim Şirketinin Seçilmesi Hk.

134 Bağımsız Denetim Kuruluşunun Belirlenmesi İlgili Şirketler [] İlgili Fonlar [] Bağımsız Denetim Kuruluşunun Belirlenmesi Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Hayır (No) Yapılan Açıklama Düzeltme mi? Hayır (No) Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi - Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? Hayır (No) Bildirim İçeriği Bağımsız Denetim Kuruluşunun Unvanı Vezin Bağımsız Denetim A.Ş. Hangi Faaliyet Dönemi İçin Seçildiği Seçildiği Genel Kurul Toplantısı Tarihi Tescil Tarihi - Tescile İlişkin Türkiye Ticaret Sicili Gazetesi Tarih ve No.su - Açıklamalar Yönetim Kurulumuzun, tarih ve 2017/12 sayılı kararı ve Denetimden Sorumlu Komite'nin görüşü alınarak, 6102 sayılı Türk Ticaret Kanunu ve 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanunu uyarınca belirlenen esaslara uygun olarak, Şirketimizin 2017 yılı hesap dönemindeki finansal raporların denetlenmesi ile bu kanunlardaki ilgili düzenlemeler kapsamındaki diğer faaliyetleri yürütmek üzere Vezin Bağımsız Denetim Anonim Şirketi'nin seçilmesine ve bu seçimin Genel Kurul'un onayına sunulmasına oy birliği ile karar verilmiştir. Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu nun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını, bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.

135 KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU OSTİM ENDÜSTRİYEL YATIRIMLAR VE İŞLETME A.Ş. Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim

136 Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan Açıklama Düzeltme mi? Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? Hesap Dönemine İlişkin Kâr Dağıtımı Hk. Hayır Hayır Hayır Yönetim Kurulu Karar Tarihi Konunun Gündemde Yer Aldığı Genel Kurul Tarihi Nakit Kar Payı Ödeme Şekli Para Birimi Pay Biçiminde Ödeme Ödenmeyecek TRY Ödenmeyecek Nakit Kar Payı Ödeme Tutar ve Oranları Pay Grup Bilgileri A Grubu, İşlem Görmüyor, TREOSTM00023 B Grubu, OSTIM, TREOSTM00015 Ödeme 1 TL Nominal Değerli Paya Ödenecek Nakit Kar Payı - Brüt(TL) 1 TL Nominal Değerli Paya Ödenecek Nakit Kar Payı - Brüt(%) 1 TL Nominal Değerli Paya Ödenecek Nakit Kar Payı - Net(TL) 1 TL Nominal Değerli Paya Ödenecek Nakit Kar Payı - Net(%) Pay Olarak Kar Payı Ödeme Tutar ve Oranları Pay Grup Bilgileri Pay Biçiminde Dağıtılacak Kar Payı Tutarı(TL) Pay Biçiminde Dağıtılacak Kar Payı Oranı(%) A Grubu, İşlem Görmüyor, TREOSTM B Grubu, OSTIM, TREOSTM Ek Açıklamalar Şirketimiz Yönetim Kurulu tarihli 2017/13 sayılı toplantısında; 1. Şirketimizin, Yasal kayıtlara göre hazırlanmış olan yılı bilançosunda dönem zararı ,66 TL olması ile birlikte UFRS standartlarına göre hazırlanan ve bağımsız denetimden geçmiş bilançosunda ,00 TL dönem net kârı o l u ş m u ş t u r. 2. VUK çerçevesinde hazırlanan tarihli finansal tablolarımızda oluşan dönem zararı nedeniyle kâr dağıtılmamasına ilişkin önerinin, Genel Kurulun onayına sunulmasına oy birliği ile karar verilmiştir.

137 Eklenen Dökümanlar EK: Yılı KPDT.pdf KAR PAYI DAĞITIM TABLOSU OSTİM ENDÜSTRİYEL YATIRIMLAR VE İŞLETME A.Ş / Dönemi Kâr Payı Dağıtım Tablosu (TL) 1. Ödenmiş/Çıkarılmış Sermaye Genel Kanuni Yedek Akçe (Yasal Kayıtlara Göre) Esas sözleşme uyarınca kâr dağıtımında imtiyaz var ise söz konusu imtiyaza ilişkin bilgi ,37 - * SPK'ya Göre Yasal Kayıtlara (YK) Göre 3. Dönem Kârı ,66 4. Vergiler ( - ) Net Dönem Kârı ,66 6. Geçmiş Yıllar Zararları ( - ) ,93 7. Genel Kanuni Yedek Akçe ( - ) Net Dağıtılabilir Dönem Karı Yıl İçinde Dağıtılan Kar Payı Avansı (-) 0 0 Kar Payı Avansı Düşülmüş Net Dağıtılabilir Dönem Karı/Zararı Yıl İçinde Yapılan Bağışlar ( + ) Bağışlar Eklenmiş Net Dağıtılabilir Dönem Karı Ortaklara Birinci Kâr Payı 0 0 * Nakit 0 0 * Bedelsiz İmtiyazlı Pay Sahiplerine Dağıtılan Kâr Payı Dağıtılan Diğer Kâr Payı 0 0 * Çalışanlara 0 0 * Yönetim Kurulu Üyelerine 0 0 * Pay Sahibi Dışındaki Kişilere İntifa Senedi Sahiplerine Dağıtılan Kâr Payı Ortaklara İkinci Kâr Payı Genel Kanuni Yedek Akçe Statü Yedekleri Özel Yedekler Olağanüstü Yedek Dağıtılması Öngörülen Diğer Kaynaklar 0 0 Kar Payı Oranları Tablosu Pay Grubu TOPLAM DAĞITILAN KAR PAYI - NAKİT (TL) - NET TOPLAM DAĞITILAN KAR PAYI - BEDELSİZ (TL) TOPLAM DAĞITILAN KAR PAYI / NET DAĞITILABİLİR DÖNEM KARI (%) 1 TL NOMİNAL DEĞERLİ PAYA İSABET EDEN KAR PAYI - TUTARI(TL) - NET 1 TL NOMİNAL DEĞERLİ PAYA İSABET EDEN KAR PAYI - ORANI(%) - NET A Grubu B Grubu TOPLAM

138 Kar Payı Dağıtım Tablosu Açıklamaları SPK'ya göre Ortaklığın net dönem kârı ( ) TL olup, bu tutarın TL'lik kısmı kontrol gücü olmayan paylara isabet ettiği için, TL tutarındaki ana ortaklığa ait net dönem kârı esas alınmıştır. Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu nun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını, bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.

139

140 KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU OSTİM ENDÜSTRİYEL YATIRIMLAR VE İŞLETME A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim

141 Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan Açıklama Düzeltme mi? Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? 2016 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı Hk. Hayır Hayır Hayır Genel Kurul Çağrısı Genel Kurul Tipi Olağan Genel Kurul Hesap Dönemi Başlangıç Tarihi Hesap Dönemi Bitiş Tarihi Karar Tarihi Genel Kurul Tarihi Genel Kurul Saati 14:00 GK'na Katılım İçin Pay Sahibi Olunması Gereken Son Tarih Ülke Şehir İlçe Adres Türkiye ANKARA YENİMAHALLE Cevat Dündar Caddesi No:19 Metem Toplantı Salonu Ostim/ANKARA Gündem Maddeleri 1 - Açılış ve Toplantı Başkanlığı'nın oluşturulması, 2 - Genel Kurul tutanaklarının imzalanması için Toplantı Başkanlığı'na yetki verilmesi, 3 - Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu'nun okunması, müzakeresi ve onaylanması, Mali Yılına ilişkin Bağımsız Denetim Rapor özetinin okunması, Yılı Finansal Tabloların okunması, müzakeresi ve onaylanması, 6 - Yönetim Kurulu üyelerinin 2016 yılı faaliyet ve hesaplarından dolayı ibra edilmesi, 7 - Sermaye Piyasası Kurulu mevzuatı gereğince Yönetim Kurulu tarafından seçilen bağımsız denetim şirketinin onaylanması, 8 - Sermaye Piyasası Kurulu'nun II-19.1 sayılı Kar Payı Tebliği uyarınca 2016 faaliyet yılı kârının, dağıtılmamasına ilişkin Yönetim Kurulu kararı hakkında ortaklara bilgi verilmesi ve karara bağlanması, 9 - Şirket esas sözleşmesinin 6 no'lu maddesinin değiştirilmesi için resmi izinler alınmış şekli ile görüşülmesi ve onaylanması 10 - Şirket esas sözleşmesine yeni bir madde olan 19. maddenin eklenmesi için resmi izinler alınmış şekli ile görüşülmesi ve onaylanması, 11 - Yönetim Kurulu üyelerine verilecek ücretin müzakeresi ve onaylanması, 12 - Genel Kurul'da oylamaya sunulup karara bağlanmaksızın; Şirketimiz tarafından 2016 yılında yapılan bağış ve yardımlar hakkında pay sahiplerine bilgi verilmesi, Sermaye Piyasası Kanunu madde 19/5 uyarınca, Şirketimiz tarafından 2017 yılında yapılacak bağış ve yardım sınırının karara bağlanması, 13 - Yönetim hakimiyetini elinde bulunduran pay sahiplerine, pay sahibi Yönetim Kurulu Üyelerine, üst düzey yöneticilere ve bunların eş ve üçüncü dereceye kadar kan ve sıhrî yakınlarına ; Türk Ticaret Kanunu'nun 395. ve 396. maddeleri ile Sermaye Piyasası Kurulu düzenlemeleri çerçevesinde izin verilmesi ve Kurumsal Yönetim İlkeleri doğrultusunda 2016 yılı içerisinde bu kapsamda gerçekleştirilen işlemler hakkında pay sahiplerine bilgi verilmesi, 14 - Genel Kurul'da oylamaya sunulup karara bağlanmaksızın; Sermaye Piyasası Kurulu'nun (II-17.1) sayılı "Kurumsal Yönetim Tebliği'nin 12/4 maddesi kapsamında, Şirketin 3. kişiler lehine vermiş olduğu teminat, rehin, ipotek ve kefaletler ile elde edilen gelir veya menfaatler hususunda Genel Kurula bilgi verilmesi, 15 - Dilek, temenniler ve kapanış. Gündemde Yer Alan Hak Kullanım Süreçleri Kar Payı Dağıtım Kayıtlı Sermaye Tavanı Genel Kurul Çağrı Dökümanları

142 EK: _Yılı Olagan GK Bilgilendirme Dokumanı.pdf - Genel Kurul Bilgilendirme Dokümanı Ek Açıklamalar Yönetim Kurulumuz tarih ve 2017/11 sayılı kararıyla; Şirket ortaklarının yukarıda yer alan gündem maddelerini görüşmek üzere 2016 yılı Olağan Genel Kurulunun 8 Nisan 2017 Cumartesi günü saat 14:00'de Cevat Dündar Caddesi No:19, Ostim/ANKARA adresindeki METEM toplantı salonunda yapılmasına, Genel Kurul toplantısı ile ilgili ortaklarımızın haberdar olması için gerekli duyuruların yapılmasına oy birliği ile karar verilmiştir. Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu nun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını, bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.

143 08 NİSAN 2017 TARİHİNDE YAPILACAK OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI BİLGİLENDİRME DÖKÜMANI Şirketimizin 2016 Mali Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı aşağıdaki gündemi görüşüp, karara bağlamak üzere 08 NİSAN 2017 Cumartesi günü saat 14:00 de, Cevat Dündar Caddesi, No:19, Ostim/ANKARA adresindeki METEM Toplantı Salonunda yapılacaktır. Türk Ticaret Kanunu ve Sermaye Piyasası Kanunu hükümleri kapsamında, Genel Kurul Toplantısı na katılma ve oy kullanma hakkı, pay senetlerinin depo edilmesi şartına bağlanamayacaktır. Bu çerçevede, payların depo edilmesine gerek bulunmamaktadır. Genel Kurul Toplantısı'na katılmak isteyen pay sahiplerinin, Merkezi Kayıt Kuruluşu nun ilan ettiği prosedürleri yerine getirmesi gerekmektedir. Pay Sahiplerinin Genel Kurul'a katılabilmeleri için Merkezi Kayıt Kuruluşu tarafından hazırlanan Pay Sahipleri Listesi nde yer almaları gerekmektedir. Fiziken toplantı salonuna gelen kişilerin pay sahibi veya temsilci olup olmadığı pay sahipleri listesi üzerinden kontrolü yapılacaktır. Genel Kurula elektronik ortamda katılım, hissedarların veya temsilcilerinin güvenli elektronik imzaları ile mümkündür. Bu nedenle Merkezi Kayıt Kuruluşu nun (MKK) Elektronik Genel Kurul Sistemi nde (EGKS) işlem yapacak hissedarların öncelikle Merkezi Kayıt Kuruluşu nun e-mkk bilgi portalına kaydolarak iletişim bilgilerini kaydetmelerinin yanında ayrıca güvenli elektronik imzaya da sahip olmaları gerekmektedir. E-MKK bilgi portalına kayıt olmayan ve güvenli elektronik imzaları bulunmayan hissedarların veya temsilcilerinin elektronik ortamda genel kurula katılmaları mümkün değildir. Ayrıca; toplantıya elektronik ortamda katılmak isteyen hissedarların veya temsilcilerinin Anonim Şirketlerde Elektronik Ortamda Yapılacak Genel Kurullara İlişkin Yönetmelik ve Anonim Şirketlerin Genel Kurullarında Uygulanacak Elektronik Genel Kurul Sistemi Hakkında Tebliğ hükümleri uyarınca yükümlülüklerini yerine getirmeleri gerekmektedir sayılı Türk Ticaret Kanunu nun 1527 nci maddesi uyarınca, tarih ve sayılı Resmi Gazete de yayınlanan Gümrük ve Ticaret Bakanlığı nın Anonim Şirketlerde Elektronik Ortamda Yapılacak Genel Kurullara İlişkin Yönetmelik in (Yönetmelik) tarihinde yürürlüğe girmesi ile genel kurullara elektronik ortamda katılma ve oy kullanma sisteminin uygulanması payları borsaya kote edilmiş şirketler açısından zorunlu hale gelmiştir. Toplantıya bizzat iştirak edemeyecek pay sahiplerimizin, vekâletlerini ilişikteki örneğe uygun olarak düzenlemeleri ve Sermaye Piyasası Kurulu tarafından öngörülen hususları yerine getirerek noterce onaylanmış vekâletnamelerini Şirket merkezimizde ibraz etmeleri gereklidir. Elektronik Genel Kurul Sistemi üzerinden elektronik yöntemle atanmış olan vekilin bir vekâlet belgesi ibrazı gerekli değildir faaliyet dönemine ait Bağımsız Denetim Şirketi Raporu, Finansal Tablolar, Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu ve ekinde Kurumsal Yönetim İlkelerine Uyum Raporu, toplantı tarihinden 3 hafta önce şirket merkezinde ve adresindeki şirketimiz internet sitesinde pay sahiplerinin incelemesine hazır bulundurulacaktır. Ayrıca 1/12

144 anılan dokümanlar ile birlikte Sermaye Piyasası Kurulu nun düzenlemeleri çerçevesinde hazırlanan Genel Kurul dokümanlarına KAP tan ve adresindeki internet sitemizden ulaşılabilir. Elektronik Genel Kurul Sistemi ile oy kullanacak Pay Sahiplerimiz, ilgili Yönetmelik ve Tebliğ kapsamındaki yükümlülüklerini yerine getirebilmek için, Merkezi Kayıt Kuruluşu ndan şirketimizin internet sitesinden veya Şirket Merkezimizden (Tel: ) bilgi edinebilirler. Sermaye Piyasası Kanunu uyarınca ortaklarımıza ayrıca iadeli taahhütlü bildirimde bulunulmayacaktır. Sayın pay sahiplerimizin bilgilerine arz olunur. Saygılarımızla, OSTİM ENDÜSTRİYEL YATIRIMLAR VE İŞLETME A.Ş. YÖNETİM KURULU 2/12

145 OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTI GÜNDEMİ 1. Açılış ve Toplantı Başkanlığı'nın oluşturulması, 2. Genel Kurul tutanaklarının imzalanması için Toplantı Başkanlığı na yetki verilmesi, 3. Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu'nun okunması, müzakeresi ve onaylanması, Mali Yılına ilişkin Bağımsız Denetim Rapor özetinin okunması, Yılı Finansal Tabloların okunması, müzakeresi ve onaylanması, 6. Yönetim Kurulu üyelerinin 2016 yılı faaliyet ve hesaplarından dolayı ibra edilmesi, 7. Sermaye Piyasası Kurulu mevzuatı gereğince Yönetim Kurulu tarafından seçilen bağımsız şirketinin onaylanması, 8. Sermaye Piyasası Kurulu'nun II-19.1 sayılı Kar Payı Tebliği uyarınca 2016 faaliyet yılı kârının, dağıtılmamasına ilişkin Yönetim Kurulu kararı hakkında ortaklara bilgi verilmesi ve karara bağlanması, 9. Şirket esas sözleşmesinin 6 no lu maddesinin değiştirilmesi için resmi izinler alınmış şekli ile görüşülmesi ve onaylanması, 10. Şirket esas sözleşmesine yeni bir madde olan 19. maddenin eklenmesi için resmi izinler alınmış şekli ile görüşülmesi ve onaylanması, 11. Yönetim Kurulu üyelerine verilecek ücretin müzakeresi ve onaylanması, 12. Genel Kurul'da oylamaya sunulup karara bağlanmaksızın; Şirketimiz tarafından 2016 yılında yapılan bağış ve yardımlar hakkında pay sahiplerine bilgi verilmesi, Sermaye Piyasası Kanunu madde 19/5 uyarınca, Şirketimiz tarafından 2017 yılında yapılacak bağış ve yardım sınırının karara bağlanması, 13. Yönetim hakimiyetini elinde bulunduran pay sahiplerine, pay sahibi Yönetim Kurulu Üyelerine, üst düzey yöneticilere ve bunların eş ve üçüncü dereceye kadar kan ve sıhrî yakınlarına; Türk Ticaret Kanunu'nun 395. ve 396. maddeleri ile Sermaye Piyasası Kurulu düzenlemeleri çerçevesinde izin verilmesi ve Kurumsal Yönetim İlkeleri doğrultusunda 2016 yılı içerisinde bu kapsamda gerçekleştirilen işlemler hakkında pay sahiplerine bilgi verilmesi, 14. Genel Kurul'da oylamaya sunulup karara bağlanmaksızın; Sermaye Piyasası Kurulu'nun (II- 17.1) sayılı "Kurumsal Yönetim Tebliği'nin 12/4 maddesi kapsamında, Şirketin 3. kişiler lehine vermiş olduğu teminat, rehin, ipotek ve kefaletler ile elde edilen gelir veya menfaatler hususunda Genel Kurul'a bilgi verilmesi, 15. Dilek, temenniler ve kapanış. 3/12

146 VEKALETNAME OSTİM ENDÜSTRİYEL YATIRIMLAR VE İŞLETME A.Ş. ye Ostim Endüstriyel Yatırımlar Ve İşletme A.Ş. nin 8 Nisan 2017 Cumartesi günü, Saat:14:00 de, Cevat Dündar Caddesi, No:19, Ostim/ANKARA adresindeki METEM Toplantı Salonunda yapılacak 2016 yılına ait Olağan Genel Kurul Toplantısında aşağıda belirttiğim görüşler doğrultusunda beni temsile, oy vermeye, teklifte bulunmaya ve gerekli belgeleri imzalamaya yetkili olmak üzere aşağıda detaylı olarak tanıtılan... yi vekil tayin ediyorum/ediyoruz. Vekilin (Yabancı uyruklu vekiller için anılan bilgilerin varsa muadillerinin sunulması zorunludur.) Adı Soyadı/Ticaret Unvanı: : TC Kimlik No/Vergi No : Ticaret Sicili Numarası ile MERSİS numarası : A) TEMSİL YETKİSİNİN KAPSAMI Aşağıda verilen (a), (b) veya (c) şıklarından biri seçilerek temsil yetkisinin kapsamı belirlenmelidir. Genel Kurul Gündeminde Yer Alan Hususlar Hakkında; a) Vekil kendi görüşü doğrultusunda oy kullanmaya yetkilidir. b) Vekil ortaklık yönetiminin önerileri doğrultusunda oy kullanmaya yetkilidir. c) Vekil aşağıda tabloda belirtilen talimatlar doğrultusunda oy kullanmaya yetkilidir. Talimatlar: Pay sahibi tarafından (c) şıkkının seçilmesi durumunda, gündem maddesi özelinde talimatlar ilgili genel kurul gündem maddesinin karşısında verilen seçeneklerden birini (kabul veya ret) işaretleyeceklerdir. Ret seçilmesi durumunda varsa genel kurul tutanağına yazılması talep edilen muhalefet şerhini belirtilmek suretiyle verilir. GÜNDEM MADDELERİ (*) KABUL RET MUHALEFET ŞERHİ (*) Genel Kurul gündeminde yer alan hususlar tek tek sıralanır. Azlığın ayrı bir karar taslağı varsa bu da vekaleten oy verilmesini teminen ayrıca belirtilir. 2. Genel Kurul toplantısında ortaya çıkabilecek diğer konulara ve özellikle azlık haklarının kullanılmasına ilişkin özel talimat: a) Vekil kendi görüşü doğrultusunda oy kullanmaya yetkilidir. b) Vekil bu konularda temsile yetkili değildir. c) Vekil aşağıdaki özel talimatlar doğrultusunda oy kullanmaya yetkilidir. ÖZEL TALİMATLAR; Varsa pay sahibi tarafından vekile verilecek özel talimatlar burada belirtilir. 4/12

147 B) PAY SAHİBİ AŞAĞIDAKİ SEÇENEKLERDEN BİRİNİ SEÇEREK VEKİLİN TEMSİL ETMESİNİ İSTEDİĞİ PAYLARI BELİRTİR. 1. Aşağıda detayı belirtilen paylarımın vekil tarafından temsilini onaylıyorum. a) Tertip ve Serisi (*) : b) Numarası/Grubu (**) : c) Adet-Nominal değeri: : ç) Oyda imtiyazı olup olmadığı : d) Hamiline-Nama yazılı olduğu (*) : e) Pay sahibinin sahip olduğu toplam paylara/oy haklarına oranı : (*) (**) Kayden İzlenen paylar için bu bilgiler talep edilmemektedir. Kayden izlenen paylar için numara yerine varsa gruba ilişkin bilgiye yer verilecektir.) 2. Genel kurul gününden bir gün önce MKK tarafından hazırlanan genel kurula katılabilecek pay sahiplerine ilişkin listede yer alan paylarımın tümünün vekil tarafından temsilini onaylıyorum. Pay Sahibinin (Yabancı uyruklu vekiller için anılan bilgilerin varsa muadillerinin sunulması zorunludur.) Adı Soyadı/Ticaret Unvanı: : TC Kimlik No/Vergi No : Ticaret Sicili Numarası ile MERSİS numarası : Adresi : İMZA : Not: Noter tasdikli imza sirküleri veya imza beyanı eklenmesi halinde geçerlidir. 5/12

148 SERMAYE PİYASASI KURULU DÜZENLEMELERİ KAPSAMINDA EK AÇIKLAMALARIMIZ Sermaye Piyasası Kurulu nun II.17.1 sayılı Kurumsal Yönetim Tebliği uyarınca yapılması gereken ek açıklamalar bu bölümde sunulmaktadır: 1.Ortaklık Yapısı ve Oy Hakları Şirketin çıkarılmış sermayesi payları, her biri 1 Türk Lirası değerinde adet paya bölünmüştür. Şirketin çıkarılmış sermayesi adet hamiline yazılı A Grubu ve adet hamiline yazılı B Grubu paydan oluşmaktadır. Ana sözleşmemizin Genel Kurul başlıklı 11. Maddesine göre olağan ve olağanüstü Genel Kurul toplantılarında (A) grubu pay sahiplerinin bir hisseye karşılık 15 (On beş) oy, (B) grubu pay sahiplerinin ise bir hisseye karşılık 1 (Bir) oy hakkı bulunmaktadır. (A) grubu hisselerin oy kullanımındaki imtiyazı her bir gerçek ve tüzel kişi pay sahibinin sadece (A) grubu hisse toplamının %40 ına (Kırk) kadar geçerlidir. Bundan fazla (A) grubu hisseye sahip olunması halinde fazla hisseler için oyda imtiyaz yoktur; her bir hissenin 1 (Bir) oy hakkı vardır. 31 Aralık 2016 tarihi itibarıyla sermaye yapısı aşağıdaki gibidir: Ortağın Adı Soyadı/Unvanı Ostim Ortadoğu Sanayi ve Ticaret Merkezi Araştırma Geliştirme Eğitim Kalkınma ve Dayanışma Vakfı Ostim Proje Gelişim Eğitim ve Danışmanlık Hizmetleri A.Ş. 31 Aralık 2016 Pay Sermaye Grubu Oranı Tutarı (%) (TL) A 2, B 18, ,5 A 2, B 21, ,5 Diğer (1) A 5, B 49, A 10, Toplam B 90, , Sermayenin %10 undan daha azına sahip ortakların toplamını göstermektedir. Borsa da işlem gören paylarımıza sahip olan ortak sayımız 1721, henüz payları kaydileşmemiş ortak sayımız 257 olmak üzere toplam ortak sayımız 1978 kişidir. (1) 2.Şirketimiz Faaliyetlerini Önemli Ölçüde Etkileyecek Yönetim ve Faaliyet Değişiklikleri Hakkında Bilgi: Şirketimiz ve bağlı ortaklıklarımızın geçmiş hesap döneminde gerçekleşen veya gelecek hesap dönemlerinde planladığı Şirketimiz faaliyetlerini önemli ölçüde etkileyecek yönetim ve faaliyetlerinde değişiklik bulunmamaktadır. 3. Pay Sahiplerinin, SPK veya Diğer Kamu Otoritelerinin Gündeme Madde Konulmasına İlişkin Talepleri Hakkında Bilgi: Gündem hazırlanırken, pay sahiplerinin şirketin Yatırımcı İlişkiler Birimi ne yazılı olarak iletmiş oldukları ve gündemde yer almasını istedikleri konuların Yönetim Kurulu tarafından dikkate alınmasına özen gösterilir yılı Olağan Genel Kurul Toplantısına ilişkin gündemin hazırlandığı dönemde, Şirketimize söz konusu hususta herhangi bir talep iletilmemiştir. 6/12

149 OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTI GÜNDEMİ 1. Açılış ve Toplantı Başkanlığı'nın oluşturulması, Türk Ticaret Kanunu (TTK) ve Gümrük Ve Ticaret Bakanlığı nın 28 Kasım 2012 tarih ve sayılı T.C. Resmi Gazetesi nde yayınlamış olduğu Anonim Şirketlerin Genel Kurul Toplantılarının Usul ve Esasları ile Bu Toplantılarda Bulunacak Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Temsilcileri Hakkında Yönetmelik hükümleri çerçevesinde Genel Kurul toplantıyı yönetecek kişileri seçer. Şirketimizin esas sözleşmesi gereği toplantıyı Yönetim Kurulu Başkanı idare eder. Ayrıca ortaklar arasından bir başkan yardımcısı, bir kâtip, bir de oy toplayıcı seçilir. Yönetim Kurulu Başkanının bulunmadığı hallerde Genel Kurulu başkan yardımcısı idare eder. O da yoksa Genel Kurul kendi arasından bir başkan seçer. Toplantı Başkanı, tutanak yazmanı ile gerek görürse oy toplama memurunu tayin ederek Başkanlığı oluşturur. 2. Genel Kurul tutanaklarının imzalanması için Toplantı Başkanlığı na yetki verilmesi, Genel Kurul tutanaklarının imzalanması için Toplantı Başkanlığı na verilecek yetki ortakların oyuna sunulacaktır. 3. Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu'nun okunması, müzakeresi ve onaylanması, TTK ve SPK hükümleri ile Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Yönetmeliği doğrultusunda; yasal zorunluluk olan Genel Kurul toplantısından en az üç hafta önce Şirketimiz Merkezi nde, Merkezi Kayıt Kuruluşu A.Ş. ( MKK ) nın Elektronik Genel Kurul portalında, Kamuyu Aydınlatma Platformu ( KAP ) nda ve Şirket internet adresinde, pay sahiplerimizin incelemesine sunulan hesap dönemine ait Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu Genel Kurul Toplantısı nda okunarak, pay sahiplerimizin müzakeresine sunulacaktır Mali Yılına ilişkin Bağımsız Denetim Rapor özetinin okunması, TTK ve SPK hükümleri ile Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Yönetmenliği doğrultusunda hesap dönemine ait Bağımsız Denetim Rapor özeti Genel Kurul Toplantısı nda okunacaktır Yılı Finansal Tabloların okunması, müzakeresi ve onaylanması, TTK ve İlgili Yönetmelik hükümleri çerçevesinde, Genel Kurul toplantısından en az üç hafta önce Şirketimiz Merkezi nde ve Şirket internet adresinde, Kamuyu Aydınlatma Platformu nda pay sahiplerimizin incelemesine sunulan 2016 yılına ait Finansal Tablolar Genel Kurul Toplantısı nda okunarak, pay sahiplerimizin müzakeresine sunulacaktır. 6. Yönetim Kurulu üyelerinin 2016 yılı faaliyet ve hesaplarından dolayı ibra edilmesi, TTK ve Yönetmelik hükümleri çerçevesinde Yönetim Kurulu üyelerimizin 2016 yılı faaliyet ve hesaplarından dolayı ibra edilmeleri pay sahiplerinin onayına sunulacaktır. 7/12

150 7. Sermaye Piyasası Kurulu mevzuatı gereğince Yönetim Kurulu tarafından seçilen bağımsız denetim şirketinin onaylanması, Yönetim Kurulumuz, Denetimden Sorumlu Komite nin görüşleri doğrultusunda, Sermaye Piyasası Kurulu Mevzuatına uygun olarak, Şirketimizin 2017 yılı bağımsız denetimini Vezin Bağımsız Denetim A.Ş. tarafından yapılması için, Genel Kurul un onayına sunacaktır. 8. Sermaye Piyasası Kurulu'nun II-19.1 sayılı Kar Payı Tebliği uyarınca 2016 faaliyet yılı kârının, dağıtılmamasına ilişkin Yönetim Kurulu kararı hakkında ortaklara bilgi verilmesi ve karara bağlanması, Yönetim Kurulumuzun 2016 yılı kar dağıtımına ilişkin aşağıda verilen önerisi Genel Kurul un onayına sunulacaktır. Kar Dağıtım Önerisi KAR PAYI DAĞITIM TABLOSU Ostim Endüstriyel Yatırımlar Ve İşletme A.Ş Yılı Kâr Payı Dağıtım Tablosu (TL) 1. Ödenmiş/Çıkarılmış Sermaye ,00 2. Genel Kanuni Yedek Akçe (Yasal Kayıtlara Göre) ,37 Esas sözleşme uyarınca kar dağıtımda imtiyaz var ise söz konusu imtiyaza ilişkin bilgi Yasal Kayıtlara (YK) Göre SPK'YA GÖRE 3. Dönem Kârı , ,66 4. Vergiler ( - ) ,00-5. Net Dönem Kârı ( = ) , ,66 6. Geçmiş Yıllar Zararları ( - ) ,93 7. Genel Kanuni Yedek Akçe ( - ) NET DAĞITILABİLİR DÖNEM KÂRI (=) ,00-9. Yıl içinde yapılan bağışlar ( + ) Bağışlar eklenmiş net dağıtılabilir dönem kârı , Ortaklara Birinci Kar Payı -Nakit -Bedelsiz -Toplam İmtiyazlı Pay i Sahiplerine Dağıtılan Kar 12. Payı 13. Dağıtılan Diğer Kar Payı -Yönetim Kurulu Üyelerine, -Çalışanlara, -Pay Sahibi Dışındaki Kişilere, 14. İntifa Senedi Sahiplerine Dağıtılan Kar Payı 15. Ortaklara İkinci Kar Payı 16. Genel Kanuni Yedek Akçe 17. Özel Yedekler 19. OLAĞANÜSTÜ YEDEK 20. Dağıtılması Öngörülen Diğer Kaynaklar (1) Ortaklığın net dönem kârı ( ) TL olup, bu tutarın TL lik kısmı kontrol gücü olmayan paylara isabet ettiği için, TL tutarındaki ana ortaklığa ait net dönem kârı esas alınmıştır. 8/12

151 Yukarıda tabloda detayı verildiği şekilde Şirketimizin, Yasal kayıtlara göre hazırlanmış olan yılı bilançosunda dönem zararının ,66 TL olması ile birlikte UFRS standartlarına göre hazırlanan ve bağımsız denetimden geçmiş bilançosunda TL dönem net kârı oluşmuştur. VUK çerçevesinde hazırlanan tarihli finansal tablolarımızda oluşan dönem zararı nedeniyle kâr dağıtılmamasına ilişkin önerinin Genel Kurula teklif edilmesine, Kar dağıtımı yapılmayacağına ilişkin genel kurula sunulacak teklifin KAP ta duyurulmasına, karar Verilmiştir. Saygılarımızla. Yönetim Kurulu 9. Şirket esas sözleşmesinin 6 no lu maddesinin değiştirilmesi için resmi izinler alınmış şekli ile görüşülmesi ve onaylanması, Sermaye Piyasası Kurulu nca verilen ve şirketimiz esas sözleşmesinin 6 ncı maddesinde yer alan TL olan kayıtlı sermaye tavanını TL ye artırılması için ilgili mercilere başvuru yapılmış ve gerekli onaylar alınmış olup, yetkili mercilerce onaylanan esas sözleşmenin ilgili maddesinin tadil tasarısı Genel Kurul un onayına sunulacaktır. SPK ve Gümrük ve Ticaret Bakanlığı nın onayı alınmış değişiklik metni ekte yer almaktadır. 10. Şirket esas sözleşmesine yeni bir madde 19. maddenin eklenmesi için resmi izinler alınmış şekli ile görüşülmesi ve onaylanması, Sermaye Piyasası Kurulu nun kanun ve tebliğleri çerçevesinde Sermaye piyasası araçları ve tahvil ihracı gerçekleştirebilmesi için esas sözleşmede yetkinin Genel Kurul tarafından Yönetim Kurulu na verilmesi gerekmektedir. Borçlanma Araçları Tebliği (II-31.1) nin 5. maddesine göre Şirketin Tahvil ve Diğer Menkul Kıymetlerin ihraç edilebilmesi için esas sözleşmeye Sermaye Piyasası Araçları Tahvil ve Diğer Menkul Kıymetlerin İhracı başlıklı bir madde eklenerek ilgili mercilere başvuru yapılmış ve gerekli onaylar alınmış olup, yetkili mercilerce onaylanan esas sözleşmenin ilgili maddesinin tadil tasarısı Genel Kurul un onayına sunulacaktır. SPK ve Gümrük ve Ticaret Bakanlığı nın onayı alınmış değişiklik metni ekte yer almaktadır. 11. Yönetim Kurulu üyelerine verilecek ücretin müzakeresi ve onaylanması, Genel Kurul da pay sahipleri tarafından bu konuda verilen önergeler oya sunulacak ve Yönetim Kurulu üyelerine Nisan 2017 den geçerli olmak üzere 2017 yılı faaliyetlerinin görüşüleceği 2018 yılındaki Olağan Genel Kurul Toplantısına kadar verilecek aylık net ücretler tespit edilecektir. 12. Genel Kurul'da oylamaya sunulup karara bağlanmaksızın; Şirketimiz tarafından 2016 yılında yapılan bağış ve yardımlar hakkında pay sahiplerine bilgi verilmesi, Sermaye Piyasası Kanunu madde 19/5 uyarınca, Şirketimiz tarafından 2017 yılında yapılacak bağış ve yardım sınırının karara bağlanması, Sermaye Piyasası Kanunu, madde 19/5 gereğince yapılacak bağışın sınırı, esas sözleşmede belirtilmeyen durumlarda genel kurulca belirlenmeli ve yapılan bağış ve ödemelerin olağan genel kurulda ortakların bilgisine sunulması zorunludur yılında yapılacak bağış ve yardımların sınırı genel kurulda belirlenecektir. 9/12

152 13. Yönetim hakimiyetini elinde bulunduran pay sahiplerine, pay sahibi Yönetim Kurulu Üyelerine, üst düzey yöneticilere ve bunların eş ve üçüncü dereceye kadar kan ve sıhrî yakınlarına; Türk Ticaret Kanunu'nun 395. ve 396. maddeleri ile Sermaye Piyasası Kurulu düzenlemeleri çerçevesinde izin verilmesi ve Kurumsal Yönetim İlkeleri doğrultusunda 2016 yılı içerisinde bu kapsamda gerçekleştirilen işlemler hakkında pay sahiplerine bilgi verilmesi, Yıl içerisinde yönetim hakimiyetini elinde bulunduran pay sahipleri, pay sahibi Yönetim Kurulu Üyeleri, üst düzey yöneticiler ve bunların eş ve üçüncü derece ye kadar kan ve sıhri yakınları, şirket veya bağlı ortaklıkları ile çıkar çatışmasına neden olabilecek nitelikte herhangi bir işlem yapmamış, şirketin ve bağlı ortaklıkların işletme konusuna giren ticari iş türünden bir işlemi kendisi veya başkası hesabına yapmamıştır. Her genel kurulda olduğu gibi Türk Ticaret Kanunu nun 395. ve 396. maddeleri çerçevesinde genel kuruldan onay alınacaktır. 14. Genel Kurul'da oylamaya sunulup karara bağlanmaksızın; Sermaye Piyasası Kurulu'nun (II-17.1) sayılı "Kurumsal Yönetim Tebliği'nin 12/4 maddesi kapsamında, Şirketin 3. kişiler lehine vermiş olduğu teminat, rehin, ipotek ve kefaletler ile elde edilen gelir veya menfaatler hususunda Genel Kurul'a bilgi verilmesi. Sermaye Piyasası Kurulu nun "Kurumsal Yönetim Tebliği"nin 12/4 maddesi kapsamında, 2016 yılında şirketimizin üçüncü kişiler lehine verdiği teminat, rehin, ipotek ve kefaletler ile şirketin bu işlemler dolayısıyla elde etmiş olduğu gelir veya menfaatler hakkında ortaklarımıza bilgi verilecektir. 15. Dilek, temenniler ve kapanış. 10/12

153 ESKİ METİN ŞİRKETİN SERMAYESİ VE HİSSE SENETLERİNİN NEV İ: Madde 6: Şirket Sermaye Piyasası Kanunu hükümlerine göre kayıtlı sermaye sistemini kabul etmiş ve Sermaye Piyasası Kurulunun tarih ve 2012/4405 sayılı izni ile bu sisteme geçmiştir. Şirketin kayıtlı sermaye tavanı ,00 TL olup, her biri 1,00 (Bir) Türk lirası/ kuruş itibari değerde hamiline yazılı paya bölünmüştür. Sermaye Piyasası Kurulunca verilen sermaye tavanı izni, yılları (5 Yıl) için geçerlidir yılı sonunda izin verilen kayıtlı sermaye tavanına ulaşılmamış olsa dahi, 2020 yılından sonra yönetim kurulunun sermaye artırım kararı alabilmesi için, daha önce verilen tavan ya da yeni bir tavan tutarı için yetki alması zorunludur. Söz konusu yetkinin alınmaması durumunda Yönetim Kurulu kararıyla sermaye artırımı yapılamaz. Yönetim kurulu, yılları arasında Sermaye Piyasası Kanunu hükümlerine ve Sermaye Piyasası Kurulu düzenlemelerine uygun olarak, gerekli gördüğü zamanlarda, kayıtlı sermaye tavanına kadar hamiline paylar ihraç ederek çıkartılmış sermayeyi artırmaya, itibari değeri üzerinde hisse senedi çıkarmaya, hissedarların rüçhan haklarını kısmen veya tamamen kısıtlamaya ve bu hususlarda kararlar almaya yetkilidir. Sermayeyi temsil eden paylar Kaydileştirme esasları çerçevesinde kayden izlenir. Şirketin sermayesi ,00- (Yirmi yedi milyon)tl dir. Bu sermaye, beheri 1,00 (Bir) Türk Lirası nominal değerde (İki milyon yedi yüz bin) adet A Grubu, (Yirmi dört milyon üç yüz bin) adet B Grubu olmak üzere toplam (Yirmi yedi milyon) paya bölünmüş olup A ve B grubu paylar hamiline yazılıdır. Bundan önceki ,00-TL (On sekiz milyon) sermaye muvazaadan ari şekilde tamamen ve nakden ödenmiştir. Bu defa arttırılan ,00 (Dokuz milyon) TL. Sermayenin ,35 TL si Özel Fonlardan, 1.293,65 TL si Olağanüstü Yedeklerden karşılanmak suretiyle her türlü muvazaadan ari olarak taahhüt edilmiş olup tamamen ve nakden ödenmiştir. Sermaye artırımlarında A Grubu pay karşılığında A Grubu pay, B Grubu pay karşılığında B Grubu pay çıkarılacaktır. Bu madde kapsamındaki ilanlar ana sözleşmenin ilan maddesi uyarınca yapılır. Şirketin ihraç edeceği pay senetlerinin şekli hususunda Sermaye Piyasası Mevzuatı hükümlerine ve hisse senetlerinin kaydileştirilmesine dair esaslara uyulur. YENİ METİN ŞİRKETİN SERMAYESİ VE HİSSE SENETLERİNİN NEV İ: Madde 6: Şirket Sermaye Piyasası Kanunu hükümlerine göre kayıtlı sermaye sistemini kabul etmiş ve Sermaye Piyasası Kurulunun tarih ve 2012/4405 sayılı izni ile bu sisteme geçmiştir. Şirketin kayıtlı sermaye tavanı ,00 TL olup, her biri 1,00 (Bir) Türk lirası/ kuruş itibari değerde hamiline yazılı paya bölünmüştür. Sermaye Piyasası Kurulunca verilen sermaye tavanı izni, yılları (5 Yıl) için geçerlidir yılı sonunda izin verilen kayıtlı sermaye tavanına ulaşılmamış olsa dahi, 2020 yılından sonra yönetim kurulunun sermaye artırım kararı alabilmesi için, daha önce verilen tavan ya da yeni bir tavan tutarı için yetki alması zorunludur. Söz konusu yetkinin alınmaması durumunda Yönetim Kurulu kararıyla sermaye artırımı yapılamaz. Yönetim kurulu, yılları arasında Sermaye Piyasası Kanunu hükümlerine ve Sermaye Piyasası Kurulu düzenlemelerine uygun olarak, gerekli gördüğü zamanlarda, kayıtlı sermaye tavanına kadar hamiline paylar ihraç ederek çıkartılmış sermayeyi artırmaya, itibari değeri üzerinde hisse senedi çıkarmaya, hissedarların rüçhan haklarını kısmen veya tamamen kısıtlamaya ve bu hususlarda kararlar almaya yetkilidir. Sermayeyi temsil eden paylar Kaydileştirme esasları çerçevesinde kayden izlenir. Şirketin sermayesi ,00- (Yirmi yedi milyon)tl dir. Bu sermaye, beheri 1,00 (Bir) Türk Lirası nominal değerde (İki milyon yedi yüz bin) adet A Grubu, (Yirmi dört milyon üç yüz bin) adet B Grubu olmak üzere toplam (Yirmi yedi milyon) paya bölünmüş olup A ve B grubu paylar hamiline yazılıdır. Bundan önceki ,00-TL (On sekiz milyon) sermaye muvazaadan ari şekilde tamamen ve nakden ödenmiştir. Bu defa arttırılan ,00 (Dokuz milyon) TL. Sermayenin ,35 TL si Özel Fonlardan, 1.293,65 TL si Olağanüstü Yedeklerden karşılanmak suretiyle her türlü muvazaadan ari olarak taahhüt edilmiş olup tamamen ödenmiştir. Sermaye artırımlarında A Grubu pay karşılığında A Grubu pay, B Grubu pay karşılığında B Grubu pay çıkarılacaktır. Bu madde kapsamındaki ilanlar ana sözleşmenin ilan maddesi uyarınca yapılır. Şirketin ihraç edeceği pay senetlerinin şekli hususunda Sermaye Piyasası Mevzuatı hükümlerine ve hisse senetlerinin kaydileştirilmesine dair esaslara uyulur. 11/12

154 ESKİ METİN YENİ METİN SERMAYE PİYASASI ARAÇLARI TAHVİL VE DİĞER MENKUL KIYMETLERİN İHRACI Madde 19: Şirket, 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanunun 37 inci maddesinde tanımlanan yatırım hizmetleri ve faaliyetleri niteliğinde olmaması kaydıyla, Sermaye Piyasası Kanunu ve ilgili mevzuat hükümlerine göre, yönetim kurulu kararı ile, yurt içinde ve/veya yurt dışında teminatlı veya teminatsız her türlü tahvil ve benzeri borçlanma araçları, finansman bonosu, kar ve zarar ortaklığı belgesi, kâra iştirakli tahvil, pay senedi ile değiştirilebilir tahvil, katılma intifa senetleri, varlığa dayalı senetler, iskonto esası üzerine düzenlenenler de dâhil, diğer borçlanma senetleri, alma ve değiştirme hakkını haiz senetler ve sermaye piyasası aracı olarak kabul edilen diğer menkul kıymetleri ihraç edebilir. Şirketin çıkaracağı sermaye piyasası araçlarına ilişkin olarak Sermaye Piyasası Kanunun 31 inci maddesi çerçevesinde, şirketin yönetim kurulu borçlanma aracı niteliğindeki sermaye piyasası araçlarının ihraç edilmesi konusunda karar almaya yetkilidir. 12/12

155 KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU OSTİM ENDÜSTRİYEL YATIRIMLAR VE İŞLETME A.Ş. Esas Sözleşme Tadili Özet Bilgi Esas Sözleşmeye Yeni Madde Eklenmesine İlişkin Bakanlık Onayı Hk.

156 Esas Sözleşme Tadili İlgili Şirketler [] İlgili Fonlar [] Esas Sözleşme Tadili Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Evet (Yes) Yapılan Açıklama Düzeltme mi? Hayır (No) Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? Hayır (No) Bildirim İçeriği Açıklamalar Şirketimizin esas sözleşmesine "Sermaye Piyasası Araçları Tahvil Ve Diğer Menkul Kıymetlerin İhracı" başlıklı 19. Maddenin eklenmesine ilişkin Gümrük ve Ticaret Bakanlığı'nın tarih ve sayılı yazısı ile izin verilmiştir. Yapılacak ilk genel kurulda ortaklarımızın onayına sunulacaktır. Kamuoyuna duyurulur. Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu nun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını, bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.

157

158

159 KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU OSTİM ENDÜSTRİYEL YATIRIMLAR VE İŞLETME A.Ş. Kayıtlı Sermaye Tavanı İşlemlerine İlişkin Bildirim

160 Kayıtlı Sermaye Tavanı İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan Açıklama Düzeltme mi? Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? Kayıtlı Sermaye Tavanının Artırılmasına İlişkin Bakanlık Onayı Hk. Evet Hayır Hayır Yönetim Kurulu Karar Tarihi İlgili İşlem Mevcut Kayıtlı Sermaye Tavanı (TL) Yeni Kayıtlı Sermaye Tavanı (TL) Kayıtlı Sermaye Tavanı İçin Son Geçerlilik Tarihi (Yeni) Tadil Edilecek Ana Sözleşme Madde No Kayıtlı Sermaye Tavanı Artırımı SPK Başvuru Tarihi SPK Başvuru Sonucu 6 ONAY SPK Onay Tarihi Ek Açıklamalar Şirketimizin TL olan kayıtlı sermaye tavanının TL' ye artırılmasına ilişkin esas sözleşme tadiline Gümrük ve Ticaret Bakanlığının tarih sayılı yazısı ile izin verilmiştir. Yapılacak ilk genel kurulda ortaklarımızın onayına sunulacaktır. Kamuoyuna duyurulur Eklenen Dökümanlar EK: 1 6. Madde Bakanlık Onayı.pdf Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu nun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını, bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.

161

162

163 KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU OSTİM ENDÜSTRİYEL YATIRIMLAR VE İŞLETME A.Ş. Esas Sözleşme Tadili Özet Bilgi Esas Sözleşmeye yeni madde eklenmesine ilişkin SPK Onayı Hk.

164 Esas Sözleşme Tadili İlgili Şirketler [] İlgili Fonlar [] Esas Sözleşme Tadili Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Evet (Yes) Yapılan Açıklama Düzeltme mi? Hayır (No) Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? Hayır (No) Bildirim İçeriği Açıklamalar Şirketimizin esas sözleşmesine "Sermaye Piyasası Araçları Tahvil Ve Diğer Menkul Kıymetlerin İhracı" başlıklı 19. Maddenin eklenmesine ilişkin başvurumuz Sermaye Piyasası Kurulu'nun tarih ve E.2392 sayılı yazısı ile uygun görülmüştür. Yapılacak ilk genel kurulda ortaklarımızın onayına sunulacaktır. Kamuoyuna duyurulur. Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu nun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını, bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.

165

166

167 KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU OSTİM ENDÜSTRİYEL YATIRIMLAR VE İŞLETME A.Ş. Kayıtlı Sermaye Tavanı İşlemlerine İlişkin Bildirim

168 Kayıtlı Sermaye Tavanı İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan Açıklama Düzeltme mi? Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? Kayıtlı Sermaye Tavanının Artırılmasına ilişkin SPK onayı Evet Hayır Hayır Yönetim Kurulu Karar Tarihi İlgili İşlem Mevcut Kayıtlı Sermaye Tavanı (TL) Yeni Kayıtlı Sermaye Tavanı (TL) Kayıtlı Sermaye Tavanı İçin Son Geçerlilik Tarihi (Yeni) Tadil Edilecek Ana Sözleşme Madde No Kayıtlı Sermaye Tavanı Artırımı SPK Başvuru Tarihi SPK Başvuru Sonucu 6 ONAY SPK Onay Tarihi Ek Açıklamalar Şirketimizin TL olan kayıtlı sermaye tavanının TL' ye artırılmasına ilişkin esas sözleşme tadil başvurumuz Sermaye Piyasası Kurulu'nun E.2392 sayılı yazısı ile uygun görülmüştür. Yapılacak ilk genel kurulda ortaklarımızın onayına sunulacaktır. Kamuoyuna duyurulur Eklenen Dökümanlar EK: 1 6. madde tadili.pdf Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu nun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını, bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.

169

170

171 KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU OSTİM ENDÜSTRİYEL YATIRIMLAR VE İŞLETME A.Ş. Olağan Dışı Fiyat ve Miktar Hareketleri Özet Bilgi Olağandışı Fiyat ve Miktar Hareketi Hk.

172 Olağan Dışı Fiyat ve Miktar Hareketleri İlgili Şirketler [] İlgili Fonlar [] Olağan Dışı Fiyat ve Miktar Hareketleri Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Hayır (No) Yapılan Açıklama Düzeltme mi? Hayır (No) Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi - Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? Hayır (No) Bildirim İçeriği Açıklamalar Borsa İstanbul A.Ş.'nin, tarih ve BİAŞ sayılı yazısı ile Şirketimiz hisse senetleri üzerinde gerçekleşen olağandışı fiyat ve miktar hareketine ilişkin henüz kamuya açıklanmamış özel bir durumun olup olmadığı hususunda açıklama yapmamız talep edilmiştir. Şirketimizin payları üzerinde gerçekleşen olağandışı fiyat ve miktar hareketlerine ilişkin olarak, Sermaye Piyasası Kurulu'nun Özel Durumlar Tebliği'ne göre, kamuya açıklanmamış özel bir durumu bulunmamaktadır. Saygılarımızla... Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu nun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını, bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.

173 KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU Sermaye Piyasası Araçlarına İlişkin Satış Öncesi Bildirim Özet Bilgi Sermaye Piyasası Araçlarına İlişkin Satış Öncesi Bildirim

174 Sermaye Piyasası Araçlarına İlişkin Satış Öncesi Bildirim Yapılan açıklama düzeltme mi? İlgili Şirketler Hayır OSTIM Açıklamalar Ostim Endüstriyel Yatırımlar Ve İşletme A.Ş. ile ilgili olarak Ostİm-Ortadoğu Sanayi V.T.M.A.G.E.K. ve Day. Vakfı tarafından Kuruluşumuza gönderilen açıklama ekte yer almaktadır. Bildirimlerin MKK tarafından KAP'a aktarılarak kamuya duyurulmuş olması, içeriğinin MKK tarafından incelendiği, teyit ya da tekeffül edildiği anlamına gelmez.

175 KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU OSTİM ENDÜSTRİYEL YATIRIMLAR VE İŞLETME A.Ş. Özel Durum Açıklaması (Genel) Özet Bilgi Açılan Kamu Davası ile İlgili SPK Özel Durumlar Tebliği'nin (II-15-1) 23.Maddesinin 7.Fıkrası Çerçevesinde Yapılan Özel Durum Güncellemesi Hk.

176 Özel Durum Açıklaması (Genel) İlgili Şirketler [] İlgili Fonlar [] Özel Durum Açıklaması (Genel) Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Evet (Yes) Yapılan Açıklama Düzeltme mi? Hayır (No) Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? Hayır (No) Bildirim İçeriği Açıklamalar Bu açıklama, SPK'nın Özel Durumlar Tebliği (II-15.1) 23. maddesinin 7. fıkrası uyarınca altmışar günlük sürelerle yapılması istenen özel durum açıklaması güncellemesi olarak yapılmaktadır ve tarihli açıklamalarımızda belirtilen, Ankara 24. Asliye Ceza Mahkemesi'nde 2016/710 E. sayısıyla görülmekte olan davanın tarihinde yapılan 4. duruşmasında bütün sanıkların ifadesi alınmıştır. Duruşma tarihine ertelenmiştir. Süreçle ilgili önemli bir gelişme olması halinde kamuoyu bilgilendirilecektir. Saygılarımızla... Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu nun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını, bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.

177 KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU OSTİM ENDÜSTRİYEL YATIRIMLAR VE İŞLETME A.Ş. Özel Durum Açıklaması (Genel) Özet Bilgi Ostim Prestij Projesi ile İlgili SPK Özel Durumlar Tebliği'nin (II-15-1) 23.Maddesinin 7.Fıkrası Çerçevesinde Yapılan Özel Durum Güncellemesi Hk.

178 Özel Durum Açıklaması (Genel) İlgili Şirketler [] İlgili Fonlar [] Özel Durum Açıklaması (Genel) Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Evet (Yes) Yapılan Açıklama Düzeltme mi? Hayır (No) Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? Hayır (No) Bildirim İçeriği Açıklamalar Bu açıklama, SPK'nın Özel Durumlar Tebliği (II-15.1) 23. maddesinin 7. fıkrası uyarınca altmışar günlük sürelerle yapılması istenen özel durum açıklaması güncellemesi olarak yapılmaktadır tarihinde kamuya açıklanan Ostim Metro Durağı yanında bulunan Ada 1 Parsel üzerinde % 50'si Şirketimizin olmak üzere hasılat paylaşımı yöntemiyle yapımına başlanan Ostim Prestij isimli projemizin inşaat faaliyetleri devam etmektedir. A ve C Blokların kaba inşaatı ve duvar imalatları bitirilmiş, tesisat imalatı başlamış olup cephe imalatı devam etmektedir. B Blok son kat beton imalatı dışında kaba inşaatı tamamlanmıştır. D Blokun ise İş merkezi kısmının kaba inşaatı bitirilmiştir. Müteahhit Firma Yükümlülüğünde olan pazarlama ve satış faaliyetleri devam etmektedir. Vakıf Gayrimenkul Değerleme A.Ş. tarafından tespit edilen toplam satış tutarının %31'i oranında satış gerçekleştirilmiştir. Kamuoyuna duyurulur. Saygılarımızla... Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu nun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını, bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.

179 KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU OSTİM ENDÜSTRİYEL YATIRIMLAR VE İŞLETME A.Ş. Esas Sözleşme Tadili Özet Bilgi Esas Sözleşme Tadili Hk.

180 Esas Sözleşme Tadili İlgili Şirketler [] İlgili Fonlar [] Esas Sözleşme Tadili Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Hayır (No) Yapılan Açıklama Düzeltme mi? Hayır (No) Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi - Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? Hayır (No) Bildirim İçeriği Açıklamalar Şirketimiz Yönetim Kurulu tarihli 2017/02 sayılı toplantısında; 1. Borçlanma Araçları Tebliği (II-31.1)'nin 5. maddesine göre Şirketin Tahvil ve Diğer Menkul Kıymetlerin ihraç edilebilmesi için esas sözleşmeye "Sermaye Piyasası Araçları Tahvil ve Diğer Menkul Kıymetlerin İhracı" başlıklı bir madde eklenmesine, 2. Ekte verilen Esas sözleşme tadili için, Sermaye Piyasası Kurulu, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı gibi, ilgili ve yetkili merciler nezdinde, Türk Ticaret Kanunu ile Sermaye Piyasası Kanunu hükümleri çerçevesinde gerekli işlemlerin uygulanmasına, 3. Esas sözleşme tadilinin Sermaye Piyasası Kurulu'nun iznini takiben yapılacak ilk genel kurulda ortaklıkların onayına sunulmasına, 4. SPK mevzuatı çerçevesinde KAP'ta gerekli bildirimlerin yapılmasına ve gerekli işlemlerin yürütülmesi için Genel Müdürlüğümüze yetki verilmesine, karar vermiştir. Kamuoyuna duyurulur. Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu nun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını, bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.

181

182 KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU OSTİM ENDÜSTRİYEL YATIRIMLAR VE İŞLETME A.Ş. Kayıtlı Sermaye Tavanı İşlemlerine İlişkin Bildirim

183 Kayıtlı Sermaye Tavanı İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan Açıklama Düzeltme mi? Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? Kayıtlı Sermaye Tavanının Artırılması ile İlgili Esas Sözleşme Tadili Hk. Hayır Hayır Hayır Yönetim Kurulu Karar Tarihi İlgili İşlem Mevcut Kayıtlı Sermaye Tavanı (TL) Yeni Kayıtlı Sermaye Tavanı (TL) Kayıtlı Sermaye Tavanı İçin Son Geçerlilik Tarihi (Yeni) Tadil Edilecek Ana Sözleşme Madde No Kayıtlı Sermaye Tavanı Artırımı Ek Açıklamalar Şirketimiz Yönetim Kurulu tarihli 2017/03 sayılı toplantısında; 1. SPK'nın Kayıtlı Sermaye Sistemi Tebliği (II-18.1)'nin 5.Maddesine göre Kayıtlı Sermaye Tavanının TL'den TL'ye çıkarılması için esas sözleşmemizde yer alan " Şirketin Sermayesi ve Hisse Senetlerinin Nevi" başlıklı 6'ncı maddesinin ekteki gibi tadil edilmesine, 2. Ekte verilen esas sözleşme tadili için, Sermaye Piyasası Kurulu, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı gibi, ilgili ve yetkili merciler nezdinde, Türk Ticaret Kanunu ile Sermaye Piyasası Kanunu hükümleri çerçevesinde gerekli işlemlerin uygulanmasına, 3. Esas sözleşme tadilinin Sermaye Piyasası Kurulu'nun iznini takiben yapılacak ilk genel kurulda ortaklıkların onayına sunulmasına, 4. SPK mevzuatı çerçevesinde KAP'ta gerekli bildirimlerin yapılmasına ve gerekli işlemlerin yürütülmesi için Genel Müdürlüğümüze yetki verilmesine, karar vermiştir. Kamuoyuna duyurulur Eklenen Dökümanlar EK: 1 Esas Sözleşme (Madde 6).pdf Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu nun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını, bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.

184

OSTİM ENDÜSTRİYEL YATIRIMLAR VE İŞLETME A.Ş. Bağımsız Denetim Kuruluşunun Belirlenmesi

OSTİM ENDÜSTRİYEL YATIRIMLAR VE İŞLETME A.Ş. Bağımsız Denetim Kuruluşunun Belirlenmesi KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU OSTİM ENDÜSTRİYEL YATIRIMLAR VE İŞLETME A.Ş. Bağımsız Denetim Kuruluşunun Belirlenmesi Özet Bilgi Bağımsız Denetim Kuruluşunun Tescili Hk. Bağımsız Denetim Kuruluşunun Belirlenmesi

Detaylı

OSTİM ENDÜSTRİYEL YATIRIMLAR VE İŞLETME A.Ş. Özel Durum Açıklaması (Genel)

OSTİM ENDÜSTRİYEL YATIRIMLAR VE İŞLETME A.Ş. Özel Durum Açıklaması (Genel) KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU OSTİM ENDÜSTRİYEL YATIRIMLAR VE İŞLETME A.Ş. Özel Durum Açıklaması (Genel) Özet Bilgi Ostim Prestij Projesi ile İlgili SPK Özel Durumlar Tebliği'nin (II-15-1) 23.Maddesinin

Detaylı

OSTİM ENDÜSTRİYEL YATIRIMLAR VE İŞLETME A.Ş. Özel Durum Açıklaması (Genel)

OSTİM ENDÜSTRİYEL YATIRIMLAR VE İŞLETME A.Ş. Özel Durum Açıklaması (Genel) KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU OSTİM ENDÜSTRİYEL YATIRIMLAR VE İŞLETME A.Ş. Özel Durum Açıklaması (Genel) Özet Bilgi Açılan Kamu Davası ile İlgili SPK Özel Durumlar Tebliği'nin (II-15-1) 23.Maddesinin 7.Fıkrası

Detaylı

OSTİM ENDÜSTRİYEL YATIRIMLAR VE İŞLETME A.Ş. İhale Süreci / Sonucu

OSTİM ENDÜSTRİYEL YATIRIMLAR VE İŞLETME A.Ş. İhale Süreci / Sonucu KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU OSTİM ENDÜSTRİYEL YATIRIMLAR VE İŞLETME A.Ş. İhale Süreci / Sonucu Özet Bilgi İhaleye Teklif Verilmesi Hk İhale Kazanılması İlgili Şirketler [] İlgili Fonlar [] İhale Kazanılması

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. OSTİM ENDÜSTRİYEL YATIRIMLAR VE İŞLETME A.Ş. Sermaye Artırımı İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. OSTİM ENDÜSTRİYEL YATIRIMLAR VE İŞLETME A.Ş. Sermaye Artırımı İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU OSTİM ENDÜSTRİYEL YATIRIMLAR VE İŞLETME A.Ş. Sermaye Artırımı İşlemlerine İlişkin Bildirim Sermaye Artırımı İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama Güncelleme

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. OSTİM ENDÜSTRİYEL YATIRIMLAR VE İŞLETME A.Ş. Sermaye Artırımı İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. OSTİM ENDÜSTRİYEL YATIRIMLAR VE İŞLETME A.Ş. Sermaye Artırımı İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU OSTİM ENDÜSTRİYEL YATIRIMLAR VE İŞLETME A.Ş. Sermaye Artırımı İşlemlerine İlişkin Bildirim Sermaye Artırımı İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama Güncelleme

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU Sermaye Piyasası Araçlarına İlişkin Satış Öncesi Bildirim Özet Bilgi Sermaye Piyasası Araçlarına İlişkin Satış Öncesi Bildirim Sermaye Piyasası Araçlarına

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. OSTİM ENDÜSTRİYEL YATIRIMLAR VE İŞLETME A.Ş. Sermaye Artırımı İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. OSTİM ENDÜSTRİYEL YATIRIMLAR VE İŞLETME A.Ş. Sermaye Artırımı İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU OSTİM ENDÜSTRİYEL YATIRIMLAR VE İŞLETME A.Ş. Sermaye Artırımı İşlemlerine İlişkin Bildirim Sermaye Artırımı İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama Güncelleme

Detaylı

OSTİM ENDÜSTRİYEL YATIRIMLAR VE İŞLETME A.Ş. Özel Durum Açıklaması (Genel)

OSTİM ENDÜSTRİYEL YATIRIMLAR VE İŞLETME A.Ş. Özel Durum Açıklaması (Genel) KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU OSTİM ENDÜSTRİYEL YATIRIMLAR VE İŞLETME A.Ş. Özel Durum Açıklaması (Genel) Özet Bilgi Açılan Kamu Davası ile İlgili SPK Özel Durumlar Tebliği'nin (II-15-1) 23.Maddesinin 7.Fıkrası

Detaylı

OSTİM ENDÜSTRİYEL YATIRIMLAR VE İŞLETME A.Ş. Sermaye Artırımından Elde Edilecek - Edilen Fonun Kullanımına İlişkin Rapor

OSTİM ENDÜSTRİYEL YATIRIMLAR VE İŞLETME A.Ş. Sermaye Artırımından Elde Edilecek - Edilen Fonun Kullanımına İlişkin Rapor KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU OSTİM ENDÜSTRİYEL YATIRIMLAR VE İŞLETME A.Ş. Sermaye Artırımından Elde Edilecek - Edilen Fonun Kullanımına İlişkin Rapor Özet Bilgi Sermaye Artırımından Elde Edilen Fonun Kullanımına

Detaylı

OSTİM ENDÜSTRİYEL YATIRIMLAR VE İŞLETME A.Ş. Özel Durum Açıklaması (Genel)

OSTİM ENDÜSTRİYEL YATIRIMLAR VE İŞLETME A.Ş. Özel Durum Açıklaması (Genel) KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU OSTİM ENDÜSTRİYEL YATIRIMLAR VE İŞLETME A.Ş. Özet Bilgi Açılan Kamu Davası ile İlgili SPK Özel Durumlar Tebliği'nin (II-15-1) 23.Maddesinin 7.Fıkrası Çerçevesinde Yapılan Özel

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. Özel Durum Açıklaması (Genel) Özet Bilgi Özel Durum Açıklaması(Genel)

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. Özel Durum Açıklaması (Genel) Özet Bilgi Özel Durum Açıklaması(Genel) KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU Özel Durum Açıklaması (Genel) Özet Bilgi Özel Durum Açıklaması(Genel) Özel Durum Açıklaması (Genel) Yapılan açıklama düzeltme mi? İlgili Şirketler

Detaylı

OSTİM ENDÜSTRİYEL YATIRIMLAR VE İŞLETME A.Ş. / OSTIM [] :01:48

OSTİM ENDÜSTRİYEL YATIRIMLAR VE İŞLETME A.Ş. / OSTIM [] :01:48 / OSTIM [] 09.06.2016 18:01:48 Özel Durum Açıklaması (Güncelleme) 1 ABDULLAH ÇÖRTÜ 2 Sıtkı ÖZTUNA Genel Müdür Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı 09.06.2016 17:59:14 09.06.2016 18:01:25 Ortaklığın Adresi

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. OSTİM ENDÜSTRİYEL YATIRIMLAR VE İŞLETME A.Ş. Sermaye Artırımı İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. OSTİM ENDÜSTRİYEL YATIRIMLAR VE İŞLETME A.Ş. Sermaye Artırımı İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU OSTİM ENDÜSTRİYEL YATIRIMLAR VE İŞLETME A.Ş. Sermaye Artırımı İşlemlerine İlişkin Bildirim Sermaye Artırımı İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama Güncelleme

Detaylı

GÖLTAŞ GÖLLER BÖLGESİ ÇİMENTO SANAYİ VE TİCARET A.Ş.

GÖLTAŞ GÖLLER BÖLGESİ ÇİMENTO SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Sermaye Artırımı - Azaltımı İşlemlerine İlişkin Bildirim Gönderim Tarihi:02.01.2019 08:49:30 Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan Açıklama Düzeltme mi? Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? İç

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. KARTONSAN KARTON SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. KARTONSAN KARTON SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU KARTONSAN KARTON SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama Güncelleme mi?

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. PINAR SÜT MAMULLERİ SANAYİİ A.Ş. Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. PINAR SÜT MAMULLERİ SANAYİİ A.Ş. Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU PINAR SÜT MAMULLERİ SANAYİİ A.Ş. Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. ALKİM KAĞIT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. ALKİM KAĞIT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU ALKİM KAĞIT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. ÇUHADAROĞLU METAL SANAYİ VE PAZARLAMA A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. ÇUHADAROĞLU METAL SANAYİ VE PAZARLAMA A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU ÇUHADAROĞLU METAL SANAYİ VE PAZARLAMA A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. ALKİM KAĞIT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. ALKİM KAĞIT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU ALKİM KAĞIT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. KARTONSAN KARTON SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. KARTONSAN KARTON SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU KARTONSAN KARTON SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama Güncelleme mi?

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. ALKİM KAĞIT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. ALKİM KAĞIT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU ALKİM KAĞIT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU Sermaye Piyasası Araçlarına İlişkin Satış Öncesi Bildirim Özet Bilgi Sermaye Piyasası Araçlarına İlişkin Satış Öncesi Bildirim Sermaye Piyasası Araçlarına

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. TAT GIDA SANAYİ A.Ş. Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. TAT GIDA SANAYİ A.Ş. Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU TAT GIDA SANAYİ A.Ş. Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan Açıklama

Detaylı

KARTONSAN KARTON SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KARTN, 2015 [KARTN] :03:41

KARTONSAN KARTON SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KARTN, 2015 [KARTN] :03:41 KARTONSAN KARTON SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KARTN, 2015 [KARTN] 30.03.2015 15:03:41 Genel Kurul Toplantısı Sonucu Adres Telefon 212-2732000 Faks 212-2732170 Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Birimi Telefon

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. KARTONSAN KARTON SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. KARTONSAN KARTON SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU KARTONSAN KARTON SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama Güncelleme mi?

Detaylı

AKMERKEZ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A. Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim

AKMERKEZ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A. Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU AKMERKEZ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A. Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. ÇUHADAROĞLU METAL SANAYİ VE PAZARLAMA A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. ÇUHADAROĞLU METAL SANAYİ VE PAZARLAMA A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU ÇUHADAROĞLU METAL SANAYİ VE PAZARLAMA A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. ARENA BİLGİSAYAR SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. ARENA BİLGİSAYAR SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU ARENA BİLGİSAYAR SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama Güncelleme mi?

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. ALARKO HOLDİNG A.Ş. Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. ALARKO HOLDİNG A.Ş. Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU ALARKO HOLDİNG A.Ş. Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan Açıklama Düzeltme

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. AKİŞ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. AKİŞ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU AKİŞ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama Güncelleme mi?

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. EMEK ELEKTRİK ENDÜSTRİSİ A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. EMEK ELEKTRİK ENDÜSTRİSİ A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU EMEK ELEKTRİK ENDÜSTRİSİ A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan Açıklama Düzeltme

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. ALKİM KAĞIT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. ALKİM KAĞIT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU ALKİM KAĞIT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. ALARKO HOLDİNG A.Ş. Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. ALARKO HOLDİNG A.Ş. Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU ALARKO HOLDİNG A.Ş. Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan Açıklama Düzeltme

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. EMEK ELEKTRİK ENDÜSTRİSİ A.Ş. Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. EMEK ELEKTRİK ENDÜSTRİSİ A.Ş. Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU EMEK ELEKTRİK ENDÜSTRİSİ A.Ş. Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan

Detaylı

OSTİM ENDÜSTRİYEL YATIRIMLAR VE İŞLETME A.Ş. Özel Durum Açıklaması (Genel)

OSTİM ENDÜSTRİYEL YATIRIMLAR VE İŞLETME A.Ş. Özel Durum Açıklaması (Genel) KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU Özel Durum Açıklaması (Genel) Özet Bilgi Ostim Prestij Projesi ile İlgili SPK Özel Durumlar Tebliği'nin (II-15-1) 23.Maddesinin 7.Fıkrası Çerçevesinde Yapılan Özel Durum Güncellemesi

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. AYGAZ A.Ş. Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. AYGAZ A.Ş. Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU AYGAZ A.Ş. Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan Açıklama Düzeltme mi?

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. EMEK ELEKTRİK ENDÜSTRİSİ A.Ş. Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. EMEK ELEKTRİK ENDÜSTRİSİ A.Ş. Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU EMEK ELEKTRİK ENDÜSTRİSİ A.Ş. Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. TAT GIDA SANAYİ A.Ş. Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. TAT GIDA SANAYİ A.Ş. Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU TAT GIDA SANAYİ A.Ş. Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan Açıklama

Detaylı

Yönetim Kurulumuz'un 19 Mart 2018 tarihli toplantısında;

Yönetim Kurulumuz'un 19 Mart 2018 tarihli toplantısında; LOGO YAZILIM SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Bağımsız Denetim Kuruluşunun Belirlenmesi Gönderim Tarihi:19.03.2018 20:53:09 Bağımsız Denetim Şirketinin Belirlenmesi Şirketler Fonlar Türkç e Bağımsız Denetim Kuruluşunun

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. AKSA AKRİLİK KİMYA SANAYİİ A.Ş. Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. AKSA AKRİLİK KİMYA SANAYİİ A.Ş. Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU AKSA AKRİLİK KİMYA SANAYİİ A.Ş. Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. AKSA AKRİLİK KİMYA SANAYİİ A.Ş. Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. AKSA AKRİLİK KİMYA SANAYİİ A.Ş. Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU AKSA AKRİLİK KİMYA SANAYİİ A.Ş. Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan

Detaylı

ALKİM KAĞIT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / ALKA, 2014 [] :57:56 ALKİM KAĞIT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. ALKİM KAĞIT SANAYİ VE TİCARET A.Ş.

ALKİM KAĞIT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / ALKA, 2014 [] :57:56 ALKİM KAĞIT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. ALKİM KAĞIT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. ALKİM KAĞIT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / ALKA, 2014 [] 26.03.2014 16:57:56 Genel Kurul Toplantısı Sonucu 1 2 Mehmet Tekin SALT Mustafa Nafiz GÜRESTİ GENEL MÜDÜR MUHASEBE MÜDÜRÜ ALKİM KAĞIT SANAYİ VE TİCARET

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. TÜRK PRYSMİAN KABLO VE SİSTEMLERİ A.Ş. Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. TÜRK PRYSMİAN KABLO VE SİSTEMLERİ A.Ş. Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU TÜRK PRYSMİAN KABLO VE SİSTEMLERİ A.Ş. Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama Güncelleme mi?

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. OTOKAR OTOMOTİV VE SAVUNMA SANAYİ A.Ş. Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. OTOKAR OTOMOTİV VE SAVUNMA SANAYİ A.Ş. Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU OTOKAR OTOMOTİV VE SAVUNMA SANAYİ A.Ş. Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama Güncelleme mi?

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. TAT GIDA SANAYİ A.Ş. Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. TAT GIDA SANAYİ A.Ş. Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU TAT GIDA SANAYİ A.Ş. Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan Açıklama

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. ÇELEBİ HAVA SERVİSİ A.Ş. Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. ÇELEBİ HAVA SERVİSİ A.Ş. Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU ÇELEBİ HAVA SERVİSİ A.Ş. Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan Açıklama

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. ÇELEBİ HAVA SERVİSİ A.Ş. Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. ÇELEBİ HAVA SERVİSİ A.Ş. Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU ÇELEBİ HAVA SERVİSİ A.Ş. Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan Açıklama

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. ÇUHADAROĞLU METAL SANAYİ VE PAZARLAMA A.Ş. Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. ÇUHADAROĞLU METAL SANAYİ VE PAZARLAMA A.Ş. Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU ÇUHADAROĞLU METAL SANAYİ VE PAZARLAMA A.Ş. Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama Güncelleme

Detaylı

T.C. ZİRAAT BANKASI A.Ş. Genel Kurul Bildirimi

T.C. ZİRAAT BANKASI A.Ş. Genel Kurul Bildirimi KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU T.C. ZİRAAT BANKASI A.Ş. Genel Kurul Bildirimi Özet Bilgi Olağan Genel Kurul Toplantı Sonucu Hk. 201760 Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim İlgili Şirketler [] İlgili Fonlar

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. ÇUHADAROĞLU METAL SANAYİ VE PAZARLAMA A.Ş. Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. ÇUHADAROĞLU METAL SANAYİ VE PAZARLAMA A.Ş. Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU ÇUHADAROĞLU METAL SANAYİ VE PAZARLAMA A.Ş. Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama Güncelleme

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. OSTİM ENDÜSTRİYEL YATIRIMLAR VE İŞLETME A.Ş. Sermaye Artırımı İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. OSTİM ENDÜSTRİYEL YATIRIMLAR VE İŞLETME A.Ş. Sermaye Artırımı İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU OSTİM ENDÜSTRİYEL YATIRIMLAR VE İŞLETME A.Ş. Sermaye Artırımı İşlemlerine İlişkin Bildirim Sermaye Artırımı İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama Güncelleme

Detaylı

EİS ECZACIBAŞI İLAÇ, SINAİ VE FİNANSAL YATIRIMLAR 2018

EİS ECZACIBAŞI İLAÇ, SINAİ VE FİNANSAL YATIRIMLAR 2018 TARİH:16.03.2018 16:23:22 - Finansal Tablo ve/veya Dipnot Değişikliği Özet Bilgi: Finansal tablonun 5 no lu dipnotunda değişiklik Değişikliğin Yapıldığı Finansal Tablo veya Dipnotların Hesap Dönemi: 1

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. OSTİM ENDÜSTRİYEL YATIRIMLAR VE İŞLETME A.Ş. Sermaye Artırımı İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. OSTİM ENDÜSTRİYEL YATIRIMLAR VE İŞLETME A.Ş. Sermaye Artırımı İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU OSTİM ENDÜSTRİYEL YATIRIMLAR VE İŞLETME A.Ş. Sermaye Artırımı İşlemlerine İlişkin Bildirim Sermaye Artırımı İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama Güncelleme

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. EMLAK KONUT GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. EMLAK KONUT GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU EMLAK KONUT GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama Güncelleme

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. ALARKO CARRIER SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. ALARKO CARRIER SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU ALARKO CARRIER SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama Güncelleme mi?

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. TÜPRAŞ-TÜRKİYE PETROL RAFİNERİLERİ A.Ş. Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. TÜPRAŞ-TÜRKİYE PETROL RAFİNERİLERİ A.Ş. Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU TÜPRAŞ-TÜRKİYE PETROL RAFİNERİLERİ A.Ş. Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama Güncelleme mi?

Detaylı

OSTİM ENDÜSTRİYEL YATIRIMLAR VE İŞLETME A.Ş. Özel Durum Açıklaması (Genel)

OSTİM ENDÜSTRİYEL YATIRIMLAR VE İŞLETME A.Ş. Özel Durum Açıklaması (Genel) KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU OSTİM ENDÜSTRİYEL YATIRIMLAR VE İŞLETME A.Ş. Özel Durum Açıklaması (Genel) Özet Bilgi Yönetici Sorumluluk Sigortası Yenilenmesi Hk. Özel Durum Açıklaması (Genel) İlgili Şirketler

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. AYES ÇELİK HASIR VE ÇİT SANAYİ A.Ş. Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. AYES ÇELİK HASIR VE ÇİT SANAYİ A.Ş. Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU AYES ÇELİK HASIR VE ÇİT SANAYİ A.Ş. Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. BİSAŞ TEKSTİL SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. BİSAŞ TEKSTİL SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU BİSAŞ TEKSTİL SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan Açıklama

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. OSTİM ENDÜSTRİYEL YATIRIMLAR VE İŞLETME A.Ş. Sermaye Artırımı İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. OSTİM ENDÜSTRİYEL YATIRIMLAR VE İŞLETME A.Ş. Sermaye Artırımı İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU OSTİM ENDÜSTRİYEL YATIRIMLAR VE İŞLETME A.Ş. Sermaye Artırımı İşlemlerine İlişkin Bildirim Sermaye Artırımı İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama Güncelleme

Detaylı

KLİMASAN KLİMA SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KLMSN, 2015 [KLMSN] :42:21

KLİMASAN KLİMA SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KLMSN, 2015 [KLMSN] :42:21 / KLMSN, 2015 [KLMSN] 05.06.2015 18:42:21 Genel Kurul Kararları Tescili (C Grubu) 1 TEVFİK 2 SERKAN 05.06.2015 18:36:13 05.06.2015 18:41:49 Adres Manisa OSB 1.Kısım Keçiliköyosb Mahallesi Cumhuriyet Cad.No:1

Detaylı

ALKİM KAĞIT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / ALKA, 2015 [] :12:16

ALKİM KAĞIT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / ALKA, 2015 [] :12:16 Bağlantılı resim görüntülenemiyor. Dosya taşınmış, yeniden adlandırılmış veya silinmiş olabilir. Bağlantının doğru dosya ve konuma işaret ettiğini doğrulayın. Bağlantılı resim görüntülenemiyor. Dosya taşınmış,

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. TAT GIDA SANAYİ A.Ş. Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. TAT GIDA SANAYİ A.Ş. Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU TAT GIDA SANAYİ A.Ş. Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan Açıklama

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. İTTİFAK HOLDİNG A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. İTTİFAK HOLDİNG A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU İTTİFAK HOLDİNG A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan Açıklama Düzeltme mi?

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. AKMERKEZ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. AKMERKEZ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU AKMERKEZ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. AYGAZ A.Ş. Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. AYGAZ A.Ş. Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU AYGAZ A.Ş. Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan Açıklama Düzeltme mi?

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. AYGAZ A.Ş. Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. AYGAZ A.Ş. Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU AYGAZ A.Ş. Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan Açıklama Düzeltme mi?

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. ARÇELİK A.Ş. Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. ARÇELİK A.Ş. Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU ARÇELİK A.Ş. Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan Açıklama Düzeltme

Detaylı

KARTONSAN KARTON SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KARTN, 2015 [KARTN] :07:41

KARTONSAN KARTON SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KARTN, 2015 [KARTN] :07:41 KARTONSAN KARTON SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KARTN, 2015 [KARTN] 27.02.2015 18:07:41 Kar Payı Dağıtımına İlişkin Yönetim Kurulu Kararı Adres Telefon 212-2732000 Faks 212-2732170 Yatırımcı/Pay Sahipleri İle

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. EURO YATIRIM HOLDİNG A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. EURO YATIRIM HOLDİNG A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU EURO YATIRIM HOLDİNG A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan Açıklama Düzeltme

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. ARÇELİK A.Ş. Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. ARÇELİK A.Ş. Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU ARÇELİK A.Ş. Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan Açıklama Düzeltme

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. SEYİTLER KİMYA SANAYİ A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. SEYİTLER KİMYA SANAYİ A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU SEYİTLER KİMYA SANAYİ A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan Açıklama Düzeltme

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. ÇUHADAROĞLU METAL SANAYİ VE PAZARLAMA A.Ş. Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. ÇUHADAROĞLU METAL SANAYİ VE PAZARLAMA A.Ş. Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU ÇUHADAROĞLU METAL SANAYİ VE PAZARLAMA A.Ş. Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama Güncelleme

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. HÜRRİYET GAZETECİLİK VE MATBAACILIK A.Ş. Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. HÜRRİYET GAZETECİLİK VE MATBAACILIK A.Ş. Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU HÜRRİYET GAZETECİLİK VE MATBAACILIK A.Ş. Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama Güncelleme mi?

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. ÇUHADAROĞLU METAL SANAYİ VE PAZARLAMA A.Ş. Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. ÇUHADAROĞLU METAL SANAYİ VE PAZARLAMA A.Ş. Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU ÇUHADAROĞLU METAL SANAYİ VE PAZARLAMA A.Ş. Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama Güncelleme

Detaylı

ARÇELİK A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim. Gönderim Tarihi: :21:19 Bildirim Tipi:ODA Yıl: Periyot:

ARÇELİK A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim. Gönderim Tarihi: :21:19 Bildirim Tipi:ODA Yıl: Periyot: Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Gönderim Tarihi:15.02.2019 20:21:19 Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan Açıklama Düzeltme mi? Olağan Genel Kurul Toplantısı için Yönetim Kurulu Kararı Yapılan

Detaylı

Detay Ana Sayfa Detay

Detay Ana Sayfa Detay English Yardım İletişim BİLDİRİM SORGULARI ŞİRKETLER YATIRIM FONLARI KAP HAKKINDA MEVZUAT VE DÜZENLEMELER Detay Ana Sayfa Detay İmzasız Görüntüle Ek dosyalar HEKTAŞ TİCARET T.A.Ş. / HEKTS, 2015 [] 27.03.2015

Detaylı

OSTİM ENDÜSTRİYEL YATIRIMLAR VE İŞLETME A.Ş. / OSTIM [] :45:02 Özel Durum Açıklaması (Genel)

OSTİM ENDÜSTRİYEL YATIRIMLAR VE İŞLETME A.Ş. / OSTIM [] :45:02 Özel Durum Açıklaması (Genel) / OSTIM [] 01.04.2016 194502 Özel Durum Açıklaması (Genel) 01.04.2016 193843 01.04.2016 194322 Ortaklığın Adresi 100. Yıl Bulvarı, No99/90, Ostim - ANKARA Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler

Detaylı

T.C. ZİRAAT BANKASI A.Ş. / TCZB [] :56:

T.C. ZİRAAT BANKASI A.Ş. / TCZB [] :56: T.C. ZİRAAT BANKASI A.Ş. / TCZB [] 31.3.216 18:56:16 216-38 Genel Kurul Toplantısı Sonucu Ortaklığın Adresi Anafartalar Mah. Atatürk Bul. No: 8, 617 : Ulus / ANKARA Telefon ve Faks Numarası : -312 584

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. BURÇELİK BURSA ÇELİK DÖKÜM SANAYİİ A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. BURÇELİK BURSA ÇELİK DÖKÜM SANAYİİ A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU BURÇELİK BURSA ÇELİK DÖKÜM SANAYİİ A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan

Detaylı

Yapılan Açıklama Düzeltme mi? Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi - Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?

Yapılan Açıklama Düzeltme mi? Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi - Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? Olağan Dışı Fiyat ve Miktar Hareketleri Gönderim Tarihi:29.09.206 8:25:58 Bildirim Tipi:ODA Yıl: Periyot: Olağan Dışı Fiyat ve Miktar Hareketleri Hakkında İlgili Şirketler İlgili Fonlar [TKURU] [] Türkç

Detaylı

KARTONSAN KARTON SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KARTN [] :39:52 Genel Kurul Toplantısı Sonucu

KARTONSAN KARTON SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KARTN [] :39:52 Genel Kurul Toplantısı Sonucu KARTONSAN KARTON SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KARTN [] 02.05.2012 14:39:52 Genel Kurul Toplantısı Sonucu Ortaklığın Adresi : Prof. Dr. Bülent Tarcan Sok./Cad. Pak İş MerkeziNo:5K:3Gayrettepe/Beşiktaş/İSTANBUL

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. ALKİM KAĞIT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. ALKİM KAĞIT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU ALKİM KAĞIT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan Açıklama

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. SARAY MATBAACILIK KAĞITÇILIK KIRTASİYECİLİK TİCARET VE SANAYİ A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. SARAY MATBAACILIK KAĞITÇILIK KIRTASİYECİLİK TİCARET VE SANAYİ A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU SARAY MATBAACILIK KAĞITÇILIK KIRTASİYECİLİK TİCARET VE SANAYİ A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama

Detaylı

Manisa OSB 1.Kısım Keçiliköyosb Mahallesi Cumhuriyet Cad.No:1 Yunusemre/MANİSA Telefon ve Faks Numarası : TEL: FAX:

Manisa OSB 1.Kısım Keçiliköyosb Mahallesi Cumhuriyet Cad.No:1 Yunusemre/MANİSA Telefon ve Faks Numarası : TEL: FAX: 21300 - Esas Sözleşme Tadili / KLMSN [] 20.04.2015 18:23:58 Esas Sözleşme Tadili 1 TEVFİK GÜNHAN GENEL MÜDÜR 20.04.2015 18:21:05 2 SERKAN UYANIK MALİ İŞLER DİREKTÖRÜ 20.04.2015 18:23:35 Ortaklığın Adresi

Detaylı

Manisa OSB 1.Kısım Keçiliköyosb Mahallesi Cumhuriyet Cad.No:1 Yunusemre/MANİSA Telefon ve Faks Numarası : TEL: FAX:

Manisa OSB 1.Kısım Keçiliköyosb Mahallesi Cumhuriyet Cad.No:1 Yunusemre/MANİSA Telefon ve Faks Numarası : TEL: FAX: 21300 - Esas Sözleşme Tadili KLİMASAN KLİMA SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KLMSN [] 20.04.2015 18:23:58 Esas Sözleşme Tadili 1 TEVFİK GÜNHAN GENEL MÜDÜR KLİMASAN KLİMA SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 20.04.2015 18:21:05

Detaylı

EİS ECZACIBAŞI İLAÇ, SINAİ VE FİNANSAL YATIRIMLAR 2017

EİS ECZACIBAŞI İLAÇ, SINAİ VE FİNANSAL YATIRIMLAR 2017 TARİH: 05.01.2017 15:43:09 - Özel Durum Açıklaması (Güncelleme) Özet Bilgi: Eczacıbaşı-Monrol Nükleer Ürünler Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin %100'üne sahip olduğu Capintec, Inc.'nın satışına yönelik işlemler

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. TEMAPOL POLİMER PLASTİK VE İNŞAAT SANAYİ TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. TEMAPOL POLİMER PLASTİK VE İNŞAAT SANAYİ TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU TEMAPOL POLİMER PLASTİK VE İNŞAAT SANAYİ TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama Güncelleme

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. SAY REKLAMCILIK YAPI DEKORASYON PROJE TAAHHÜT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. SAY REKLAMCILIK YAPI DEKORASYON PROJE TAAHHÜT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU SAY REKLAMCILIK YAPI DEKORASYON PROJE TAAHHÜT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. TAT GIDA SANAYİ A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. TAT GIDA SANAYİ A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU TAT GIDA SANAYİ A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan Açıklama Düzeltme mi?

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. KARSU TEKSTİL SANAYİİ VE TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. KARSU TEKSTİL SANAYİİ VE TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU KARSU TEKSTİL SANAYİİ VE TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan Açıklama

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. YONGA MOBİLYA SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. YONGA MOBİLYA SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU YONGA MOBİLYA SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan Açıklama

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. SAY REKLAMCILIK YAPI DEKORASYON PROJE TAAHHÜT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. SAY REKLAMCILIK YAPI DEKORASYON PROJE TAAHHÜT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU SAY REKLAMCILIK YAPI DEKORASYON PROJE TAAHHÜT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama

Detaylı

OSTİM ENDÜSTRİYEL YATIRIMLAR VE İŞLETME A.Ş. / OSTIM [] :14:11 Maddi Duran Varlık Alımı

OSTİM ENDÜSTRİYEL YATIRIMLAR VE İŞLETME A.Ş. / OSTIM [] :14:11 Maddi Duran Varlık Alımı / OSTIM [] 30.12.2015 17:14:11 Maddi Duran Varlık Alımı 1 ABDULLAH ÇÖRTÜ 2 Sıtkı ÖZTUNA Genel Müdür Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı 30.12.2015 17:09:22 30.12.2015 17:13:11 Ortaklığın Adresi 100. Yıl Bulvarı,

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. ADESE ALIŞVERİŞ MERKEZLERİ TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. ADESE ALIŞVERİŞ MERKEZLERİ TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU ADESE ALIŞVERİŞ MERKEZLERİ TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan

Detaylı

SAFKAR EGE SOĞUTMACILIK KLİMA SOĞUK HAVA TESİSLERİ İHRACAT İTHALAT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim

SAFKAR EGE SOĞUTMACILIK KLİMA SOĞUK HAVA TESİSLERİ İHRACAT İTHALAT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU SAFKAR EGE SOĞUTMACILIK KLİMA SOĞUK HAVA TESİSLERİ İHRACAT İTHALAT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. VAKKO TEKSTİL VE HAZIR GİYİM SANAYİ İŞLETMELERİ A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. VAKKO TEKSTİL VE HAZIR GİYİM SANAYİ İŞLETMELERİ A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU VAKKO TEKSTİL VE HAZIR GİYİM SANAYİ İŞLETMELERİ A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama Güncelleme

Detaylı

KARTONSAN KARTON SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KARTN [] :47:48 Genel Kurul Toplantısı Yapılmasına İlişkin Yönetim Kurulu Kararı

KARTONSAN KARTON SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KARTN [] :47:48 Genel Kurul Toplantısı Yapılmasına İlişkin Yönetim Kurulu Kararı KARTONSAN KARTON SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KARTN [] 24.02.2010 18:47:48 Genel Kurul Toplantısı Yapılmasına İlişkin Yönetim Kurulu Kararı Ortaklığın Adresi : Prof. Dr. Bülent Tarcan Sok. Pak İş Merk. No:5

Detaylı

ÜLKER BİSKÜVİ SANAYİ A.Ş. / ULKER, 2014 [] 04.04.2014 17:06:20 ÜLKER BİSKÜVİ SANAYİ A.Ş.

ÜLKER BİSKÜVİ SANAYİ A.Ş. / ULKER, 2014 [] 04.04.2014 17:06:20 ÜLKER BİSKÜVİ SANAYİ A.Ş. / ULKER, 204 [] 04.04.204 7:06:20 Genel Kurul Kararları Tescili 04.04.204 7:05:53 Adres Kısıklı Mah. Ferah Cad. No: Büyük Çamlıca Üsküdar İstanbul Telefon 22-5676800 Faks 22-302828 İlişkiler Birimi Telefon

Detaylı