Yalıkavak, Türkiye Yelken Federasyonu Yarı Yıl Kupasına ev sahipliği yapıyor

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Yalıkavak, Türkiye Yelken Federasyonu Yarı Yıl Kupasına ev sahipliği yapıyor"

Transkript

1 Yalıkavak, Türkiye Yelken Federasyonu Yarı Yıl Kupasına ev sahipliği yapıyor Türkiye Yelken Federasyonu ve Yalıkavak Belediyesi nin organizasyonluğunda gerçekleştirilen Türkiye Yelken Federasyonu Yarı Yıl Kupası, Şubat 2014 tarihleri arasında Bodrum un Yalıkavak beldesinde düzenlenecek. Türkiye Yelken Federasyonu (TYF) takviminde yer alan TYF Yarı Yıl Kupası; Optimist, Laser Standart, Laser Radial ve Laser 4.7 kategorilerinde düzenlenecek. Türkiye nin 6 bölgesinden 60 kulüpten 600 sporcunun katılacağı yarışların ev sahipliğini Yalıkavak Belediyesi yapıyor. Başkan Saruhan: Kış turizmine de katkı sağlayacak Yarış başlamadan 1 hafta, 10 gün öncesinde sporcuların antrenman için beldeye gelerek otellerde konakladıklarını ifade eden Yalıkavak Belediye Başkanı Mustafa Saruhan, bu organizasyonun aynı zamanda kış turizmine de katkı sağladığını ifade etti. Başkan Saruhan, sporcular, antrenör ve veliler ile birlikte Yalıkavak a 1000 e yakın kişinin geldiğini belirterek, Sporcularımız daha bir hafta, on gün öncesinden beldemize gelmeye başladı. Şu anda Yalıkavak ta 6 adet otelimiz doldu. Bu organizasyon ile kış turizmine de katkımız olduğu inancındayım. Spora destek vermek amacıyla böyle önemli bir organizasyona ev sahipliği yapmanın da mutluluğunu yaşıyoruz. şeklinde konuştu.

2 The Marmara BAYK Kış Trofesi II. Ayak Yarışları Başlıyor The Marmara, turizm sektörüne değer katan projelere destek verme misyonu doğrultusunda sponsor olduğu The Marmara BAYK Kış Trofesi II. Ayak yarışları 8-9 Şubat tarihlerinde gerçekleştirilecek. Turizm sektörüne yaptığı katkılarını daha da ileriye taşımak üzere hareket eden The Marmara, yelken sporuna destek vermek üzere Bodrum Açıkdeniz Yelken Kulübü Kış Trofesini destekliyor. The Marmara, yelken sporuna yeni sporcular kazandırmayı ve bilinçli denizciler yetiştirmeyi hedef edinen B.A.Y.K ın yanında yer alarak, Kış Trofesi yarışlarının gerçekleşmesine ve her geçen gün artan kaliteyle devam etmesine katkıda bulunmayı amaçlıyor. The Marmara ana sponsorluğunda, TEB Özel Bankacılık işbirliğiyle Bodrum Açıkdeniz Yelken Kulübü tarafından düzenlenen yarışların ilki Ocak 2014 tarihinde gerçekleştirildi. Yarışların ikinci ayağı ise 8-9 Şubat tarihlerinde gerçekleştirilecek. I.ayak yarışlarının ödülleri 8 Şubat tarihinde Marina Yacht Club Bodrum da verilecek. Türkiye de Özel Bankacılık geleneğini başlatan TEB, Özel Bankacılık alanındaki 20 yılı aşkın deneyimiyle yelken sporunu

3 geniş kitlelere tanıtma ve sporun ülke çapında geliştirilmesine katkı sağlamak amacıyla Bodrum Açıkdeniz Yelken Kulübü tarafından bu yıl onüçüncüsü düzenlenecek olan Türkiye nin en uzun Yelken Kış Trofesi ne destek veriyor. THE MARMARA BAYK KIŞ TROFESİ ŞUBAT II.AYAK 1-2 MART III.AYAK MART IV.AYAK NİSAN V.AYAK 3-4 MAYIS VI.AYAK MAYIS VII.AYAK Yalıkavak ın arıtma tesisi üç kat büyütülüyor Yalıkavak Belediyesi tarafından inşa edilen arıtma tesisinde kapasite artırma çalışmalarına devam ediliyor. Yalıkavak Belediye Başkanı Mustafa Saruhan, arıtmadaki ilave bölümlerin tamamlanmasıyla birlikte beldenin 10 yıl daha arıtma konusunda sıkıntı çekmeyeceğini ifade ederek, Şu anda arıtma tesisimizdeki ilave bölümü devreye almak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bugüne kadar biz 10 bin kişilik kısmını çalıştırdık. Nasip olursa Mart ayında 20 bin kişilik kısmı da devreye girecek. O zaman Yalıkavak ın on yıl daha arıtma ile ilgili bir sıkıntısı kalmayacak. şeklinde konuştu.

4 Yetkililerden alınan bilgiye göre; şu anda 10 bin kişiye hizmet vererek günde 2 bin metreküp pis suyu arıtan tesis, ilave kısımların da tamamlanması ile günlük 30 bin kişi ve 6 bin metreküp pis suyu arıtacak. Tesisin 2014 ün Mart ayında tam kapasite ile çalıştırılması planlanıyor. Yalıkavak ta Yelken Yarışları Muğla Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü nün Hareketli Salma İl Yarışı 1. Ayak Yalıkavak Optimist ve Laser Yarışları yapıldı. Yarış sonunda sporculara ödülleri düzenlenen törenle verildi. Yalıkavak ta düzenlenen Hareketli Salma İl Yarışı 1. Ayak Optimist ve Laser Yarışlarına toplamda 7 takım ve 53 sporcu katıldı. Yarışlara Fethiye, Göcek, Turgutreis, Bodrum ve Era Yelken Kulübü nden katılan sporcular, yarışlarda kıyasıya mücadele etti. Palmarina Yalıkavak, Yalıkavak Belediyesi ve Yalıkavak Yelken Kulübü nün katkılarıyla düzenlenen yarışlarda dereceye giren sporculara ödülleri, düzenlenen törenle takdim edildi. Laser Genel klasmanında dereceye giren sporculara ödüllerini Palmarina Genel Müdür Yardımcısı Efe Karakaplan verirken, Laser Jr. klasmanında dereceye girenlere Yarış Kurulu Başkanı Atilla Oktürk, Laser Kızlar klasmanında dereceye girenlere Yalıkavak Yelken Kulübü Antrenörü Erkan Yıldırım, Optimist Genel klasmanda dereceye girenlere Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Uzmanı ve Muğla Yelken İl Temsilcisi Mutlu Uzun, Optimist Kızlar klasmanında dereceye girenlere Yalıkavak

5 Yelken Kulübü Başkanı Osman Gökmen, Optimist Jr. klasmanında dereceye giren sporculara ise ödüllerini Turgutreis Yelken Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Kazım Baranoğlu verdi. Yalıkavak Yelken Kulübü Başkanı Osman Gökmen, Yalıkavak beldesinde ev sahipliği yaptıkları yarışlara katılımın yüksek olduğunu belirtti. Başkan Gökmen, 4 8 Şubat 2014 tarihleri arasında ise yine Yalıkavak ın büyük bir organizasyona ev sahipliği yapacağını açıklayarak, Türkiye Yelken Federasyonu takviminde yer alan, Türkiye Yelken Federasyonu Yarı Yıl Kupası Optimist, Laser Standart, Laser Radial ve Laser 4.7 organizasyonu da yine beldemizde gerçekleştirilecektir. Kategorilerine göre ödül alan sporcular; Laser Genel Şeref Ünlü (Fethiye) Recep Karabıyık (ERA Yelken) Nurullah Üre (ERA Yelken) Ödülü veren: Efe Karakaplan (Palmarina Gen.Md.Yrd.) Laser Jr. Bartu Korkut (Göcek) Mert Kaan Eşit (ERA Yelken) Abdussamet Koyuncu (Fethiye) Ödülü veren: Atilla Oktürk ( Yarış kurulu başkanı) Laser Kızlar 1. Nigarnur Özdoğan (ERA Yelken)

6 2. İnci Moral (Turgutreis) 3.Zeynep Beyenirsoy (Turgutreis) Ödülü veren: Erkan Yıldırım (Yalıkavak yelken kulübü antrenörü) Optimist Genel Osman Şanlı (ERA Yelken) Efe Tulcalı (ERA Yelken) Batuhan Tok (Turgutreis) Ödülü veren: Mutlu Uzun (Gençlik ve Spor il müdürlüğü spor uzmanı ve Müğla yelken il temsilcisi) Optimist Kızlar Zehra Günaydın (Yalıkavak) Şimal Sarılar (ERA Yelken) Ada Göktan (ERA Yelken) Ödülü veren: Osman Gökmen (Yalıkavak yelken klübü başkanı) Optimist Jr. Umut Kartal (Turgutreis) Yalın Zeren (ERA Yelken) Berke Arıç (Göcek)

7 Ödülü veren: Kazım Boranoğlu (Turgutreis yelken kulübü yönetim kurulu üyesi) DİYABET VE OBESİTE GÜNCELLEMESİ Bodrum Belediyesi nin katkılarıyla Diyabetle Yaşam Derneği Bodrum Şubesi tarafından, hızlı artışı nedeniyle Dünya Sağlık Örgütü nün alarm verdiği ve bulaşıcı hastalık olarak tanımladığı şeker hastalığı ve onun temel nedenlerinde biri

8 olan obesite konusunda güncel bilgileri paylaşmak üzere 11 Ocak 2014 cumartesi günü saat de Ramada Otel Bodrum da bir toplantı düzenlenecektir. Muğla ilinde görev yapan konuyla ilgili tüm sağlık çalışanlarının (aile hekimleri, diyetisyenler kardiyologlar, iç hastalıkları uzmanları, pediatrisler, fizik tedavi uzmanları, göz hekimleri, diyabet hemşireleri, kadın doğum uzmanları ile çocuk sağlığı ve hastalıkları uzmanları) davet edildiği toplantıda Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan ile Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon da birer konuşma yapacaktır. Toplantıya Türkiye Diyabet Vakfı Genel Sekreteri ve Gazi Üniversitesi Endokrin Ana Bilim Dalı öğretim Üyesi Prof. Dr. İlhan Yetgin, Türkiye Diyabet Vakfı Başkanı ve İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Endokrin Ana Bilim Dalı ndan Prof. Dr. Temel Yılmaz ile Diyabetle Yaşam Derneği Bodrum Şubesi Genel Sekreteri ve Bodrum Devlet Hastanesi Diyetisyeni Banu Belkıs Aş konuşmacı olarak katılacaktır. Gerek Türkiye Diyabet Vakfı nın gerekse Diyabetle Yaşam Derneği nin çalışmalarında, diyabet ve obesitenin önlenebilir ve kontrol tedavi edilebilir hastalıklar olduğu, günümüz modern yaşam ve beslenme şeklinin obesite ve dolayısıyla kronik hastalıklarının sıklığını katlanarak arttırdığı vurgulanmaktadır. Bu nedenle özellikle obesiteye kozmetik bir sorundan ziyade bir hastalık olarak yaklaşmak ve öncelikle önleyerek bilimsel veriler ışığında tedavi etmek her iki kuruluşun da çalışmalarının temel hedefleridir.

9 PROGRAM: Açılış Uz. Dr. Özden Bahadır ARSEVEN-Diyabetle Yaşam Der. Bodrum Şb Dr. Mehmet Gödekmerdan Bodrum Kaymakamı Mehmet Kocadon Bodrum Belediye Başkanı Obesite ve Dokular ve Beyin İlişkisi Prof. Dr. İlhan Yetkin Gazi Ün. Tıp Fak. Endokrinoloji B. D. Türkiye Diyabet Vakfı Genel Sekreteri Obesite ve Diyabette Tıbbi Beslenme Tedavisi Dyt. Banu Belkıs Aş Bodrum Devlet Hastanesi Öğle Yemeği Tip 1 ve Tip 2 Diyabette Tanı, Komplikasyonlar ve Takip Prof. İlhan Yetkin Gazi Ü. Tıp Fak. Endokrinoloji B. D. Türkiye Diyabet Vakfı Genel Sekreteri Tip 1 ve Tip 2 Diyabette Tedavi 2013 Prof. Dr. Temel Yılmaz İ. Ü. Tıp Fak. Endokrinoloji B. D.

10 Türkiye Diyabet Vakfı Başkanı Tartışma ve kapanış 2013 YILININ SON YARIŞI OLAN AYK & BAYK KUPASI SONA ERDİ Bodrum Açıkdeniz Yelken Kulübü(BAYK) ve Ankara Yelken Kulübü(AYK) işbirliğinde 9 yıldır geleneksel olarak düzenlenen AYK & BAYK Kupası 7-8 Aralık tarihlerinde yapıldı yılının son yarışı olarak Aralık ayında yapılan AYK&BAYK Kupasına Ankara, İstanbul, İzmir, Marmaris, Göcek ve Bodrum dan 24 tekne katıldı. İlk gün start alan tekneler knot kuvvetindeki rüzgârla Bodrum start, Kıstak adası iskelede, Bodrum finish offshore rotasında yarıştılar. İkinci gün ise tekneler knot esen rüzgarla Bodrum start, Çelebi adası iskelede, Kargıadası iskelede, Bodrum finish offshore rotada yarıştılar. Denizi olmayan bir şehirden yelkene gönül veren Ankara Yelken Klubü sporcuları, hafta sonunda hem yarışın hem de güzel havanın keyfini sürerken, Pazar günü Marina Yacht Club ta yapılan ödül töreninde aldıkları dereceleri denizci dostlarıyla kutladılar. AYK BAYK KUPASI 2013 SONUÇLAR: IRC A-1 1.DEFİNE-YÜCEL ÖZBEK

11 2.BOREAS İZMİR YELKEN AKADEMİSİ-KAAN ÖZGÖNENÇ 3.TRUVA-YUSUF ATİLLA YENER IRC A-2 1.CADI-ALP DOĞUOĞLU 2.EXIT-EMRE DERMAN 3.SOLO-TARIK TÜTEN IRC B 1.BİEM İLAÇ MELTEM-SUNA KÜÇÜKÇINAR 2.ARYA-ALİ NASMAN 3.WIZARD-CEVAT SATIR DESTEK SINIFI: 1.BLUES 1- MUSTAFA SÖYLER 2.ANDİAMO-ADNAN ÖZARSLAN 3.SAFİNAZ-ÖZLEM AKDURAK

1-7 NİSAN KANSER HAFTASI

1-7 NİSAN KANSER HAFTASI 1-7 NİSAN KANSER HAFTASI 1-7 nisan Kanser haftası nedeniyle Halk Sağlığı Müdürü Uzm.Dr. Mustafa Nuri Ceyhan, bir açıklama da bulundu. Bu konuda ki açıklama metni aynen şöyle: 01-07 Nisan Tüm Dünyada halkı

Detaylı

2 GÜNDE 4 TÜRKİYE REKORU 7 MADALYA

2 GÜNDE 4 TÜRKİYE REKORU 7 MADALYA 2 GÜNDE 4 TÜRKİYE REKORU 7 MADALYA Atletizm Federasyonu tarafından İstanbul da hafta sonunda düzenlenen Türkiye Masterlar Atletizm Şampiyonası na Bodrum dan yarışmalara katılan İZAK sporcusu Fatma Anter

Detaylı

Bodrum Marina Yacht Club ten Yardım Gecesi

Bodrum Marina Yacht Club ten Yardım Gecesi Bodrum Marina Yacht Club ten Yardım Gecesi Bodrum Marina Yacht Club, Mutlu Keçiler İlkokulu yararına düzenlenecek olan konsere ev sahipliği yapacak. Marina Yacht Club, Mutlu Keçiler in inatçı hayallerini

Detaylı

2 GÜNDE 4 TÜRKİYE REKORU 7 MADALYA

2 GÜNDE 4 TÜRKİYE REKORU 7 MADALYA 2 GÜNDE 4 TÜRKİYE REKORU 7 MADALYA Atletizm Federasyonu tarafından İstanbul da hafta sonunda düzenlenen Türkiye Masterlar Atletizm Şampiyonası na Bodrum dan yarışmalara katılan İZAK sporcusu Fatma Anter

Detaylı

300 GENÇ GİRİŞİMCİ BODRUM DA TOPLANDI

300 GENÇ GİRİŞİMCİ BODRUM DA TOPLANDI 300 GENÇ GİRİŞİMCİ BODRUM DA TOPLANDI JCI Türkiye Genç Liderler ve Girişimciler (JCİ) Derneği nin JCI Bodrum Şubesinin ev sahipliğinde düzenlediği ve 3 gün süren Ulusal Olağan Genel Kurulu Bodrum da gerçekleştirildi.

Detaylı

MİNİK YELKENCİLERİN SERTİFİKA HEYECANI

MİNİK YELKENCİLERİN SERTİFİKA HEYECANI MİNİK YELKENCİLERİN SERTİFİKA HEYECANI Bodrum Belediyesi Bodrumspor Yelken Şubesi tarafından her yaz düzenlenen yelken kurslarının bu seneki birinci dönemi tamamlandı. İçmeler mevkiinde bulunan B.B. Bodrumspor

Detaylı

BODRUMSPOR LAZER 4.7 DE ÜÇÜNCÜ

BODRUMSPOR LAZER 4.7 DE ÜÇÜNCÜ BODRUMSPOR LAZER 4.7 DE ÜÇÜNCÜ Bodrum Belediyesi Bodrumspor yelken takımı Türkiye Laser 4.7 Takım Şampiyonası nda 3. oldu. Türkiye Yelken Federasyonu ve Türk Yelken Vakfı tarafından 28-30 Ekim tarihlerinde

Detaylı

TROFE KUPASI SAHİBİ; FLAYING BOX, LADY DENİZ

TROFE KUPASI SAHİBİ; FLAYING BOX, LADY DENİZ TROFE KUPASI SAHİBİ; FLAYING BOX, LADY DENİZ THE MARMARA BAYK KIŞ TROFESİ IRC A SINIFININ TROFE KUPASI SAHİBİ FLAYING BOX -LEMON ARKAS TEKNESİ, IRC B SINIFININ TROFE KUPASI SAHİBİ LADY DENİZ TEKNESİ OLDU.

Detaylı

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU YARIYIL KUPASI YARIŞ İLANI

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU YARIYIL KUPASI YARIŞ İLANI TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU YARIYIL KUPASI YARIŞ İLANI OPTIMIST - OPTIMIST JUNIOR LASER RADIAL - LASER 4.7 26 Ocak - 01 ŞUBAT 2015 YALIKAVAK BODRUM-MUĞLA TYF - 27/12/14 Türkiye Yelken Federasyonunun 2015

Detaylı

TurkSail - Yelkencilerin Evi Perşembe, 30 Nisan :35 - Son Güncelleme Perşembe, 30 Nisan :08

TurkSail - Yelkencilerin Evi Perşembe, 30 Nisan :35 - Son Güncelleme Perşembe, 30 Nisan :08 Wings kredi kartlarının ana sponsorluğunda Bodrum Açıkdeniz Yelken Kulübü (BAYK) tarafından düzenlenen Wings Kış Trofesi nin VI. Ayak yarışları 25-26 Nisan da yapıldı. Bu yarışı BAYK yönetimi Hollanda

Detaylı

MUSKİ Araç Filosuna Yeni Kamyonlar Ekledi

MUSKİ Araç Filosuna Yeni Kamyonlar Ekledi MUSKİ Araç Filosuna Yeni Kamyonlar Ekledi Muğla Su ve Kanalizasyon İdaresi (MUSKİ) Genel Müdürlüğü, Büyükşehir Belediyesinin desteğiyle yaptığı 1 milyon liralık araç yatırımı kapsamında 10 adet damperli

Detaylı

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU CUMHURİYET BAYRAMI BÖLGE KUPALARI YARIŞLARI Ekim 2017 YARIŞİLANI Türkiye Yelken Federasyonu nun 2017 yılı Faaliyet

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU CUMHURİYET BAYRAMI BÖLGE KUPALARI YARIŞLARI Ekim 2017 YARIŞİLANI Türkiye Yelken Federasyonu nun 2017 yılı Faaliyet TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU CUMHURİYET BAYRAMI BÖLGE KUPALARI YARIŞLARI 26-29 Ekim 2017 YARIŞİLANI Türkiye Yelken Federasyonu nun 2017 yılı Faaliyet Programı nda yer alan CUMHURİYET Bayramı Bölge Kupaları

Detaylı

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU YARIYIL KUPASI OPTIMIST-LASER STANDART-LASER RADIAL-LASER ŞUBAT 2014 YALIKAVAK BODRUM-MUĞLA YARIŞ İLANI

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU YARIYIL KUPASI OPTIMIST-LASER STANDART-LASER RADIAL-LASER ŞUBAT 2014 YALIKAVAK BODRUM-MUĞLA YARIŞ İLANI TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU YARIYIL KUPASI OPTIMIST-LASER STANDART-LASER RADIAL-LASER 4.7 04-08 ŞUBAT 2014 YALIKAVAK BODRUM-MUĞLA YARIŞ İLANI Türkiye Yelken Federasyonunun 2014 yılı Faaliyet Programında

Detaylı

Türkiye Yelken Federasyonu nda yeni başkan Özlem Akdurak olurken, yönetimde Bodrumlu isimlerde yer aldı.

Türkiye Yelken Federasyonu nda yeni başkan Özlem Akdurak olurken, yönetimde Bodrumlu isimlerde yer aldı. TYF DE YENİ DÖNEM Türkiye Yelken Federasyonu nda yeni başkan Özlem Akdurak olurken, yönetimde Bodrumlu isimlerde yer aldı. TYF de 4. Olağan Genel Kurulu nda 214 delegeden 208 i oy kullandı. 3 yıllık mevcut

Detaylı

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU. BÖLGE KUPASI 1.AYAK YARIŞLARI 20-23 Nisan 2012 YARIŞ İLANI

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU. BÖLGE KUPASI 1.AYAK YARIŞLARI 20-23 Nisan 2012 YARIŞ İLANI BÖLGE KUPASI 1.AYAK YARIŞLARI 20-23 Nisan 2012 YARIŞ İLANI Türkiye Yelken Federasyonu nun 2012 yılı Faaliyet Programı nda yer alan Bölge Kupası 1.Ayak Yarışları 20-23 Nisan 2012 tarihleri arasında Sinop,

Detaylı

yer alarak renklendirdiği Famous Cup ın ilk dakikalarındaki düşük hava sonradan artınca herkesin keyfi yerine geldi.

yer alarak renklendirdiği Famous Cup ın ilk dakikalarındaki düşük hava sonradan artınca herkesin keyfi yerine geldi. TurkSail - Yelkencilerin Evi - Ünlüsü ve rüzgarı bol eğlenceli yarış Salı 29 Eylül 2009 22:02 - Son Güncelleme Çarşamba 30 Eylül 2009 02:18 BAYK tarafından Maserati Marina Yacht Club desteğinde düzenlenen

Detaylı

Yarıyıl Kupası Yelken Yarışları sona erdi

Yarıyıl Kupası Yelken Yarışları sona erdi 420-470 Yarıyıl Kupası Yelken Yarışları sona erdi Bodrum Belediyesi nin destekleriyle Türkiye Yelken Federasyonu (TYF) tarafından düzenlenen 2016 Türkiye 420-470 Yarıyıl Kupası Yelken Yarışları Bitez de

Detaylı

ÇEŞME YELKEN İHTİSAS SPOR KULÜBÜ DERNEĞİ 2012 YILI SPORTİF FAALİYET RAPORU A.ULUSLARARASI YARIŞLAR A.1. NAPOLİ COMPABASSO TROFESİ (OPTİMİST)

ÇEŞME YELKEN İHTİSAS SPOR KULÜBÜ DERNEĞİ 2012 YILI SPORTİF FAALİYET RAPORU A.ULUSLARARASI YARIŞLAR A.1. NAPOLİ COMPABASSO TROFESİ (OPTİMİST) ÇEŞME YELKEN İHTİSAS SPOR KULÜBÜ DERNEĞİ 2012 YILI SPORTİF FAALİYET RAPORU A.ULUSLARARASI YARIŞLAR A.1. NAPOLİ COMPABASSO TROFESİ (OPTİMİST) 04-06 OCAK 2012 İtalya nın Napoli Şehrinde yapılan yarışta kulübümüz

Detaylı

ARKAS-MİLTA MARİNA CUP 2015 SÜRÜYOR

ARKAS-MİLTA MARİNA CUP 2015 SÜRÜYOR ARKAS-MİLTA MARİNA CUP 2015 SÜRÜYOR YARIŞLARA 25 YELKENLİ KATILIYOR 27 Ağuston günü başlayan Arkas-Milta Marina Cup ta bu yıl 14. sü düzenleniyor. Arkas Holding ve Milta Bodrum Marina ana sponsorluğunda,

Detaylı

2017 CFM - BAYK KIŞ TROFESİ OCAK - MAYIS ÖN YARIŞ İLANI

2017 CFM - BAYK KIŞ TROFESİ OCAK - MAYIS ÖN YARIŞ İLANI 2017 CFM - BAYK KIŞ TROFESİ OCAK - MAYIS ÖN YARIŞ İLANI 1. UYGULANACAK KURALLAR 1.1. Uluslararası Yelken Federasyonu (WORLD SAILING) Yelken Yarış Kuralları (RRS) 2017 2020 1.2. 2015 TYF Genel Yat Yarış

Detaylı

TYF HALİT NARİN KUPASI OPTIMIST OPTIMIST JUNIOR - LASER STANDART LASER RADIAL LASER 4.7 18 24 MAYIS 2015 ORHANİYE MUĞLA YARIŞ İLANI

TYF HALİT NARİN KUPASI OPTIMIST OPTIMIST JUNIOR - LASER STANDART LASER RADIAL LASER 4.7 18 24 MAYIS 2015 ORHANİYE MUĞLA YARIŞ İLANI TYF HALİT NARİN KUPASI OPTIMIST OPTIMIST JUNIOR - LASER STANDART LASER RADIAL LASER 4.7 18 24 MAYIS 2015 ORHANİYE MUĞLA YARIŞ İLANI Türkiye Yelken Federasyonu nun 2015 yılı Faaliyet Programı nda yer alan

Detaylı

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU TURKISH SAILING FEDERATION

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU TURKISH SAILING FEDERATION BÖLGE KUPASI YARIŞLARI 08-12 Nisan 2015 YARIŞ İLANI Türkiye Yelken Federasyonu nun 2015 yılı Faaliyet Programı nda yer alan Bölge Kupası Yarışları, 08-12 Nisan 2015 tarihleri arasında Alanya Yat ve Yelken

Detaylı

Halit Narin Kupası Yelken Yarışlarını Kazanan Genç Sporcular Belli Oldu

Halit Narin Kupası Yelken Yarışlarını Kazanan Genç Sporcular Belli Oldu Halit Narin Kupası Yelken Yarışlarını Kazanan Genç Sporcular Belli Oldu Türkiye nin en büyük ve en kapsamlı yelken yarışlarından biri olan 9.Halit Narin Kupası yelken yarışlarında kazanan genç yelkencilerin

Detaylı

Yalıkavak ta Yelken Yarışları

Yalıkavak ta Yelken Yarışları Yalıkavak ta Yelken Yarışları Muğla Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü nün Hareketli Salma İl Yarışı 1. Ayak Yalıkavak Optimist ve Laser Yarışları yapıldı. Yarış sonunda sporculara ödülleri düzenlenen

Detaylı

YELKEN YARIŞLARINDA KAZA İKİ AHŞAP TEKNE ÇARPIŞTI

YELKEN YARIŞLARINDA KAZA İKİ AHŞAP TEKNE ÇARPIŞTI YELKEN YARIŞLARINDA KAZA İKİ AHŞAP TEKNE ÇARPIŞTI Bodrum da bu yıl ilk kez düzenlenen tirhandil tipi ahşap yelken yarışlarında iki tekne çarpıştı. Yarışın ikinci etabında şamandırayı erken dönme çabası

Detaylı

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU YARIYIL KUPASI YARIŞ İLANI OPTIMIST JUNIOR OPTIMIST, LASER STANDARD - RADIAL - 4.7 22-27 OCAK 2016 YALIKAVAK BODRUM-MUĞLA

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU YARIYIL KUPASI YARIŞ İLANI OPTIMIST JUNIOR OPTIMIST, LASER STANDARD - RADIAL - 4.7 22-27 OCAK 2016 YALIKAVAK BODRUM-MUĞLA TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU YARIYIL KUPASI YARIŞ İLANI OPTIMIST JUNIOR OPTIMIST, LASER STANDARD - RADIAL - 4.7 22-27 OCAK 2016 YALIKAVAK BODRUM-MUĞLA TYF - 29/12/15 Türkiye Yelken Federasyonu nun 2016 yılı

Detaylı

Bodrum da Şenlik gibi golf turnuvası

Bodrum da Şenlik gibi golf turnuvası Bodrum da Şenlik gibi golf turnuvası Bodrum Golf ve Tenis Kulübü tarafından düzenlenen Ulusal egemenlik ve Çocuk Tenis Turnuvası, çok renkli görüntülere sahne oldu. Turnuvaya 60 çocuk katıldı. Bodrum Golf

Detaylı

27.Bodrum Cup, Alondra nın birinciliği ile sona erdi

27.Bodrum Cup, Alondra nın birinciliği ile sona erdi 27.Bodrum Cup, Alondra nın birinciliği ile sona erdi Palmarina Bodrum, Bodrum Belediyesi, TAV, Technogym ve TÜRSAB ana sponsorluğunda; Muğla Büyükşehir Belediyesi, Bodrum Ticaret Odası, Bodrum Deniz Ticaret

Detaylı

BODRUM DA SU JETİ ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU

BODRUM DA SU JETİ ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU BODRUM DA SU JETİ ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU Bodrum da, Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF) tarafından düzenlenen Türkiye Su jeti ve Flyboard Şampiyonası nın 1 inci ayak yarışları ödül töreni ile sona

Detaylı

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU PİRAT SINIF KOMİTESİ 2014 TYF TÜRKİYE PİRAT TROFESİ

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU PİRAT SINIF KOMİTESİ 2014 TYF TÜRKİYE PİRAT TROFESİ TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU PİRAT SINIF KOMİTESİ 2014 TYF TÜRKİYE PİRAT TROFESİ Genel Yarış İlanı Türkiye Yelken Federasyonu nun 2014 yılı Faaliyet Programı nda yer alan 2014 TYF Türkiye Pirat Trofesi 5

Detaylı

01 OCAK 2014 31 EKİM 2014 DÖNEMİ

01 OCAK 2014 31 EKİM 2014 DÖNEMİ TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU FAALİYET RAPORU 01 OCAK 2014 31 EKİM 2014 DÖNEMİ A- YURTİÇİ ULUSAL FAALİYETLER 1- YARI YIL KUPASI YARIŞLARI 30 Ocak-03 Şubat 2014 tarihleri arasında Urla/İzmir de 420-470-Finn-Rüzgar

Detaylı

İLHAMİ ÖZDEN 22'İNCİ VODAFONE MAĞAZASINI İZMİR'DE AÇTI

İLHAMİ ÖZDEN 22'İNCİ VODAFONE MAĞAZASINI İZMİR'DE AÇTI İLHAMİ ÖZDEN 22'İNCİ VODAFONE MAĞAZASINI İZMİR'DE AÇTI Bodrum merkezli İçkale A.Ş. tarafından Türkiye nin en büyük cep merkezi Vodafone İzmir Store, İzmir in kurtuluş günü 9 Eylül tarihinde görkemli bir

Detaylı

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU TURKISH SAILING FEDERATION

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU TURKISH SAILING FEDERATION BÖLGE KUPASI 1.AYAK YARIŞLARI 30 Nisan 4 Mayıs 2014 YARIŞ İLANI Türkiye Yelken Federasyonu nun 2014 yılı Faaliyet Programı nda yer alan Bölge Kupası 1. Ayak Yarışları, 30 Nisan-04 Mayıs 2014 tarihleri

Detaylı

BODRUM INTERNATIONAL OPTIMIST REGATTA

BODRUM INTERNATIONAL OPTIMIST REGATTA BODRUM INTERNATIONAL OPTIMIST REGATTA Bodrum International Optimist Regatta ( BIOR ) Bodrum Belediyesi Bodrum Spor Yelken Şubesi tarafından, dünyanın önde gelen turizm kenti olan Bodrum'da düzenlenmektedir.

Detaylı

Bodrum jet'len di şenlendi

Bodrum jet'len di şenlendi Bodrum jet'len di şenlendi Türkiye Sujeti ve Flyboard Şampiyonası başladı Türkiye Sujeti ve Flyboard Şampiyonası 1. Ayak Yarışları, Bodrum da başladı. Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF) tarafından, Halikarnas

Detaylı

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU DENİZKIZI KUPASI YARIŞ İLANI OPTIMIST KIZLAR 5-8 EKİM 2017

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU DENİZKIZI KUPASI YARIŞ İLANI OPTIMIST KIZLAR 5-8 EKİM 2017 TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU DENİZKIZI KUPASI YARIŞ İLANI OPTIMIST KIZLAR 5-8 EKİM 2017 Türkiye Yelken Federasyonu nun 2017 yılı Faaliyet Programı nda yer alan Optimist Denizkızı Kupası Yelken Yarışları,

Detaylı

1.3) Protesto Kurulunun kararları RRS 70.5 gereği nihaidir, temyiz edilemez.

1.3) Protesto Kurulunun kararları RRS 70.5 gereği nihaidir, temyiz edilemez. BÖLGE KUPASI 2.AYAK YARIŞLARI 24 28 Eylül 2014 YARIŞ İLANI Türkiye Yelken Federasyonu nun 2014 yılı Faaliyet Programı nda yer alan Bölge Kupası 2.Ayak Yarışları, 24-28 Eylül 2014 tarihleri arasında Trabzon,

Detaylı

2016 TÜRKİYE PİRAT LİGİ 1.ETAP FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ PİRAT KUPASI Nisan 2016

2016 TÜRKİYE PİRAT LİGİ 1.ETAP FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ PİRAT KUPASI Nisan 2016 2016 TÜRKİYE PİRAT LİGİ 1.ETAP FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ PİRAT KUPASI 09-10 Nisan 2016 Yarış İlanı 2016 Türkiye Pirat Ligi 1.Etap Fenerbahçe S.K. Pirat Kupası, Türkiye Yelken Federasyonu (TYF) himayesinde

Detaylı

08-09 Ağustos 2015 Karamürsel/Kocaeli

08-09 Ağustos 2015 Karamürsel/Kocaeli 2015 TÜRKİYE PİRAT LİGİ 5.Etap Karamürsel Yelken Kulübü Pirat Kupası 08-09 Ağustos 2015 Karamürsel/Kocaeli Yarış İlanı 2015 Türkiye Pirat Ligi 5.Etap Karamürsel YK Pirat Kupası, Türkiye Yelken Federasyonu

Detaylı

Bodrum Yıldırım Satranç Birinciliği

Bodrum Yıldırım Satranç Birinciliği 2015-2016 Bodrum Yıldırım Satranç Birinciliği 2015-2016 Bodrum Yıldırım Satranç Birinciliği Bodrum Harvard Özel Eğitim Hizmetlerinin ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Turnuvada dereceye giren sporcular;

Detaylı

2019 TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU TÜRKİYE PİRAT LİGİ

2019 TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU TÜRKİYE PİRAT LİGİ 2019 TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU TÜRKİYE PİRAT LİGİ Genel Yarış İlanı 2019 Tu rkiye Pirat Ligi 6 etaptan oluşan bir şampiyona olarak gerçekleştirilecek ve Tu rkiye Yelken Federasyonu (TYF) himayesinde TYF

Detaylı

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU. Bölge Kupası 3.Ayak 12 15 Kasım 2010. Yarış Đlanı

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU. Bölge Kupası 3.Ayak 12 15 Kasım 2010. Yarış Đlanı Bölge Kupası 3.Ayak 12 15 Kasım 2010 Yarış Đlanı Türkiye Yelken Federasyonu nun 2010 yılı Faaliyet Programı nda yer alan Bölge Kupası 3.Ayak Yarışları 12 15 Kasım 2010 tarihleri arasında Sinop, Đzmit /

Detaylı

2015 TÜRKİYE PİRAT LİGİ

2015 TÜRKİYE PİRAT LİGİ 2015 TÜRKİYE PİRAT LİGİ Genel Yarış İlanı 2015 Türkiye Pirat Ligi 6 etaptan oluşan bir şampiyona olarak gerçekleştirilecek ve Türkiye Yelken Federasyonu (TYF) himayesinde TYF Pirat Sınıf Komitesi ve Kulüpler

Detaylı

BODRUM SATRANÇ TURNUVALARI

BODRUM SATRANÇ TURNUVALARI BODRUM SATRANÇ TURNUVALARI Bodrum Küçükler ve Yıldızlar Takım Satranç Turnuvaları Tamamlandı Küçükler Takım Satranç Turnuvası Bodrum Küçükler Takım Satranç Turnuvası 09-10 Ocak 2016 tarihlerinde toplamda

Detaylı

GLOBAL RUN 2017 İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

GLOBAL RUN 2017 İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI GLOBAL RUN 2017 İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI Bodrum, Global Run ile festival coşkusuna hazırlanıyor Global Yatırım Holding in, Bodrum Cruise Port ev sahipliğinde 4 üncü kez gerçekleştireceği Global Run Bodrum

Detaylı

9 yarışlık seride üç yarış Denizcilik ve Kabotaj Bayramı Kupası, üç yarış da Kartal Belediye Başkanlığı Kupası olarak değerlendirildi.

9 yarışlık seride üç yarış Denizcilik ve Kabotaj Bayramı Kupası, üç yarış da Kartal Belediye Başkanlığı Kupası olarak değerlendirildi. Pazartesi 02 Temmuz 2012 16:53 - Son Güncelleme Pazartesi 02 Temmuz 2012 21:48 İstanbul İl Yelken Temsilciliği tarafından Marina Dragos Yelken İhtisas Kulübü ev sahipliğinde düzenlenen Laser -470 İstanbul

Detaylı

2018 TYF DENİZKIZI KUPASI YARIŞ İLANI (OPTİMİST KIZLAR) Türkiye Yelken Federasyonu. turkiyeyelkenfederasyonu.

2018 TYF DENİZKIZI KUPASI YARIŞ İLANI (OPTİMİST KIZLAR)   Türkiye Yelken Federasyonu. turkiyeyelkenfederasyonu. 2018 TYF DENİZKIZI KUPASI YARIŞ İLANI (OPTİMİST KIZLAR) Türkiye Yelken Federasyonu turkiyeyelkenfederasyonu @TurkiyeYelken TYF Yelken TV www.tyf.org.tr TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU DENİZKIZI KUPASI YARIŞ

Detaylı

DİYABETTE GÜNCELLEME VE OLGU TARTIŞMA TOPLANTILARI-19

DİYABETTE GÜNCELLEME VE OLGU TARTIŞMA TOPLANTILARI-19 TÜRKİYE ENDOKRİNOLOJİ VE METABOLİZMA DERNEĞİ (TEMD) ÇALIŞMA GRUPLARI EĞİTİM TOPLANTILARI DİYABETTE GÜNCELLEME VE OLGU TARTIŞMA TOPLANTILARI-19 31 Mart 2012 Tuğcan Otel Gaziantep ORGANİZASYON TEMD Diabetes

Detaylı

2017 TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU TÜRKİYE PİRAT LİGİ

2017 TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU TÜRKİYE PİRAT LİGİ 2017 TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU TÜRKİYE PİRAT LİGİ Genel Yarış İlanı 2017 Türkiye Pirat Ligi 7 etaptan oluşan bir şampiyona olarak gerçekleştirilecek ve Türkiye Yelken Federasyonu (TYF) himayesinde TYF

Detaylı

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU KARS ÇILDIR GÖLÜ KABOTAJ KUTLAMALARI YELKEN YARIŞLARI İLANI. 30 Haziran 3 Temmuz

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU KARS ÇILDIR GÖLÜ KABOTAJ KUTLAMALARI YELKEN YARIŞLARI İLANI. 30 Haziran 3 Temmuz TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU KARS ÇILDIR GÖLÜ KABOTAJ KUTLAMALARI YELKEN YARIŞLARI İLANI 30 Haziran 3 Temmuz T.C. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı himayesinde Türkiye Yelken Federasyonu ve Kars

Detaylı

YELKEN YAZ KURSLARI BAŞLIYOR

YELKEN YAZ KURSLARI BAŞLIYOR YELKEN YAZ KURSLARI BAŞLIYOR Bodrum da Dünya ve Avrupa Şampiyonları Yetiştiriyoruz sloganıyla yelken yaz kursları başlıyor. Dünya çapında başarılar elde eden B.B. Bodrumspor un Yelken Şubesi, Dünya ve

Detaylı

VODAFONE RED VE HTC SPONSORLUĞUNDA FAMOUS CUP TA ŞAMPİYON BELLİ OLDU

VODAFONE RED VE HTC SPONSORLUĞUNDA FAMOUS CUP TA ŞAMPİYON BELLİ OLDU VODAFONE RED VE HTC SPONSORLUĞUNDA FAMOUS CUP TA ŞAMPİYON BELLİ OLDU Bodrum Marina Yat Kulübü tarafından, Vodafone Red ve HTC sponsorluğunda düzenlenen Vodafone Red Famous Cup Yelken Yarışları, 21-22 Haziran

Detaylı

Yelken Federasyonu lk ziyaret Bodrum Belediyesi ne

Yelken Federasyonu lk ziyaret Bodrum Belediyesi ne Yelken Federasyonu lk ziyaret Bodrum Belediyesi ne Geçtiğimiz ay yapılan seçimlerin ardından Yelken Federasyonu Başkanlığına seçilen Özlem Akdurak, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon u başkanlık makamında

Detaylı

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU KIŞ KUPASI YARIŞ İLANI. OPTIMIST - OPTIMIST JUNIOR LASER 4.7 LASER RADIAL LASER STANDARD Ocak 2017 Çeşme / İZMİR

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU KIŞ KUPASI YARIŞ İLANI. OPTIMIST - OPTIMIST JUNIOR LASER 4.7 LASER RADIAL LASER STANDARD Ocak 2017 Çeşme / İZMİR TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU KIŞ KUPASI YARIŞ İLANI OPTIMIST - OPTIMIST JUNIOR LASER 4.7 LASER RADIAL LASER STANDARD 23 28 Ocak 2017 Çeşme / İZMİR Türkiye Yelken Federasyonu nun 2017 yılı Faaliyet Programı

Detaylı

Bodrum Sutopu Takımı, Başkan Kocadon u ziyaret etti

Bodrum Sutopu Takımı, Başkan Kocadon u ziyaret etti Bodrum Sutopu Takımı, Başkan Kocadon u ziyaret etti Türkiye Sutopu Federasyonu na bağlı Bodrum Yarımada Su Sporları Kulübü sporcuları, elde ettikleri başarının ardından Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon

Detaylı

2018 TYF ATATÜRK KUPASI YARIŞ İLANI ( ) Türkiye Yelken Federasyonu.

2018 TYF ATATÜRK KUPASI YARIŞ İLANI ( )   Türkiye Yelken Federasyonu. 2018 TYF ATATÜRK KUPASI YARIŞ İLANI (420-470) Türkiye Yelken Federasyonu turkiyeyelkenfederasyonu @TurkiyeYelken TYF Yelken TV www.tyf.org.tr TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU ATATÜRK KUPASI YARIŞ İLANI 420-470

Detaylı

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU PİRAT SINIF KOMİTESİ FAALİYET RAPORU

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU PİRAT SINIF KOMİTESİ FAALİYET RAPORU TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU PİRAT SINIF KOMİTESİ 2013 FAALİYET RAPORU TYF Pirat Sınıf Komitesi Seçimi (Ocak 2013 İstanbul) Başkan: Murat Suntay Başkan Yardımcıları: Burak Cora Çağlan Kuruner Genel Sekreter:

Detaylı

TYF FEDERASYON KUPASI OPTIMIST OPTIMIST JUNIOR LASER STANDARD- LASER RADIAL LASER 4.7 16 21 MAYIS 2016 BİTEZ MUĞLA YARIŞ İLANI

TYF FEDERASYON KUPASI OPTIMIST OPTIMIST JUNIOR LASER STANDARD- LASER RADIAL LASER 4.7 16 21 MAYIS 2016 BİTEZ MUĞLA YARIŞ İLANI TYF FEDERASYON KUPASI OPTIMIST OPTIMIST JUNIOR LASER STANDARD- LASER RADIAL LASER 4.7 16 21 MAYIS 2016 BİTEZ MUĞLA YARIŞ İLANI Türkiye Yelken Federasyonu nun 2016 yılı Faaliyet Programında yer alan Federasyon

Detaylı

The Bodrum Cup kortejle başladı

The Bodrum Cup kortejle başladı The Bodrum Cup kortejle başladı Era Bodrum Yelken Kulübü nün çatısı altında organize edilen 28. The Bodrum Cup Uluslararası Deniz Festivali ve Regatta düzenlenen kortej yürüyüşü ve kampana çanının çalınmasıyla

Detaylı

Türkiye Yelken Federasyonu Pirat Sınıf Komitesi 2013 Türkiye Pirat Şampiyonası Temmuz 2013, Karamürsel-Kocaeli

Türkiye Yelken Federasyonu Pirat Sınıf Komitesi 2013 Türkiye Pirat Şampiyonası Temmuz 2013, Karamürsel-Kocaeli Türkiye Yelken Federasyonu Pirat Sınıf Komitesi 2013 Türkiye Pirat Şampiyonası 06-07 Temmuz 2013, Karamürsel-Kocaeli Yarış İlanı Türkiye Yelken Federasyonu nun 2013 yılı Faaliyet Programı nda yer alan

Detaylı

RS:X - Techno RS:One. 29 Ocak 03 Şubat 2018 Fethiye / MUĞLA

RS:X - Techno RS:One. 29 Ocak 03 Şubat 2018 Fethiye / MUĞLA TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU KIŞ KUPASI YARIŞ İLANI RS:X - Techno 293 - RS:One 29 Ocak 03 Şubat 2018 Fethiye / MUĞLA Türkiye Yelken Federasyonunun 2018 yılı Faaliyet Programında yer alan RS:X, Techno 293,

Detaylı

TÜRKİYE OPTİMİST TAKIM ŞAMPİYONASI YARIŞ İLANI Türkiye Yelken Federasyonu. turkiyeyelkenfederasyonu.

TÜRKİYE OPTİMİST TAKIM ŞAMPİYONASI YARIŞ İLANI Türkiye Yelken Federasyonu. turkiyeyelkenfederasyonu. TÜRKİYE OPTİMİST TAKIM ŞAMPİYONASI YARIŞ İLANI 2018 Türkiye Yelken Federasyonu turkiyeyelkenfederasyonu @TurkiyeYelken TYF Yelken TV www.tyf.org.tr TÜRKİYE OPTİMİST TAKIM ŞAMPİYONASI YARIŞ İLANI URLA /

Detaylı

2018 TYF ATATÜRK KUPASI YARIŞ İLANI (OPTİMİST - LASER LASER RADIAL - LASER STANDARD) Türkiye Yelken Federasyonu

2018 TYF ATATÜRK KUPASI YARIŞ İLANI (OPTİMİST - LASER LASER RADIAL - LASER STANDARD)   Türkiye Yelken Federasyonu 2018 TYF ATATÜRK KUPASI YARIŞ İLANI (OPTİMİST - LASER 4.7 - LASER RADIAL - LASER STANDARD) Türkiye Yelken Federasyonu turkiyeyelkenfederasyonu @TurkiyeYelken TYF Yelken TV www.tyf.org.tr TÜRKİYE YELKEN

Detaylı

TYF Pirat Sınıf Komitesi 2013 Türkiye Pirat Ligi Yarış İlanı

TYF Pirat Sınıf Komitesi 2013 Türkiye Pirat Ligi Yarış İlanı TYF Pirat Sınıf Komitesi 2013 Türkiye Pirat Ligi Yarış İlanı Türkiye Yelken Federasyonu nun 2013 yılı Faaliyet Programı nda yer alan 2013 TYF Türkiye Pirat Ligi 5 etaptan oluşan bir şampiyona olarak gerçekleştirilecek

Detaylı

TÜM SPORCULARIMIZA BAŞARILAR DİLERİM. Birol AYDIN Federasyon Başkanı

TÜM SPORCULARIMIZA BAŞARILAR DİLERİM. Birol AYDIN Federasyon Başkanı Faaliyet Adı 1 NCİ BÖLGE (İÇ ANADOLU, EGE VE GÜNEYDOĞU ANADOLU BÖLGESİ) ATLETİZM ŞAMPİYONASI Faaliyet Tarihi 22-24 MART 2014 Yeri ANTALYA Konaklama Yeri *Sealife Hotel Konyaaltı Sahil Şeridi Antalya /

Detaylı

Bodrum dan Adriyatik e yelkenli ile 4 kadın

Bodrum dan Adriyatik e yelkenli ile 4 kadın Bodrum dan Adriyatik e yelkenli ile 4 kadın Yelken sporuna gönül vermiş 4 kadın yelkenci 70 gün sürecek seyahatlerine başlamadan önce Bodrum Belediyesini ziyaret etti. Bodrum Belediyesi Başkan Yardımcısı

Detaylı

5-9 Mart Bodrum Muğla - Türkiye YARIŞ İLANI

5-9 Mart Bodrum Muğla - Türkiye YARIŞ İLANI VII. BODRUM ULUSLARARASI OPTİMİST YARIŞI ( BIOR ) 5-9 Mart 2019 Bodrum Muğla - Türkiye YARIŞ İLANI VII. Bodrum Uluslararası Optimist Yarışı (BIOR) 5-9 Mart 2019 tarihleri arasında B.B.Bodrum Spor Kulübü

Detaylı

Yalıkavak Spor İlk Maçını Kaybetti.

Yalıkavak Spor İlk Maçını Kaybetti. Yalıkavak Spor Kaybetti. İlk Maçını Türkiye Hentbol Federasyonu Bayanlar Birinci Ligi nde mücadele eden Bodrum Yalıkavak Spor Kulübü ligin ilk maçında Polatlı Belediyesi Spor Kulübü ne mağlup oldu. Gümbet

Detaylı

Optimist Türkiye Takım Şampiyonası 18-20 Eylül 2014 Bodrum/Muğla Yarış İlanı

Optimist Türkiye Takım Şampiyonası 18-20 Eylül 2014 Bodrum/Muğla Yarış İlanı Optimist Türkiye Takım Şampiyonası 18-20 Eylül 2014 Bodrum/Muğla Yarış İlanı Türkiye Yelken Federasyonu nun 2014 yılı Faaliyet Programı nda yer alan OPTIMIST TÜRKİYE TAKIM ŞAMPİYONASI, 18-20 Eylül 2014

Detaylı

Eskişehir Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü olarak Atletizm, Hentbol (Kız Erkek), Dragon, Kano, Yelken ve Yüzme branşlarında faaliyet göstermekteyiz.

Eskişehir Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü olarak Atletizm, Hentbol (Kız Erkek), Dragon, Kano, Yelken ve Yüzme branşlarında faaliyet göstermekteyiz. ESKİŞEHİR BÜYÜKŞEHİR GENÇLİK VE SPOR KULÜBÜ 2013 YILI FAALİYET RAPORU Eskişehir Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü olarak Atletizm, Hentbol (Kız Erkek), Dragon, Kano, Yelken ve Yüzme branşlarında faaliyet

Detaylı

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU BÖLGE KUPASI YARIŞLARI Nisan 2016 YARIŞ İLANI

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU BÖLGE KUPASI YARIŞLARI Nisan 2016 YARIŞ İLANI TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU BÖLGE KUPASI YARIŞLARI 20-23 Nisan 2016 YARIŞ İLANI Türkiye Yelken Federasyonu nun 2016 yılı Faaliyet Programı nda yer alan Bölge Kupası Yarışları, 20-23 Nisan 2016 tarihleri

Detaylı

DİYABETLE YAŞAM DERNEĞİ

DİYABETLE YAŞAM DERNEĞİ DİYABETLE YAŞAM DERNEĞİ 2010 FAALİYET RAPORU Diyabet 2020 Çalıştayı 16-17 Ocak tarihleri arasında Diyabetle Yaşam Derneği Bodrum, Şişli, Kahraman Maraş ve İskenderun şubelerinden temsilciler ile Diyabet

Detaylı

EN BÜYÜK BALIĞI, BODRUM DA ALP KIRŞAN VE EKİBİ YAKALADI

EN BÜYÜK BALIĞI, BODRUM DA ALP KIRŞAN VE EKİBİ YAKALADI EN BÜYÜK BALIĞI, BODRUM DA ALP KIRŞAN VE EKİBİ YAKALADI Bodrumda 29-30 ekim tarihlerinde düzenlenen 7. Bodrum Uluslararası Sportif Balıkçılık Turnuvası nda en büyük balık ödülünü Alp Kırşan ve ekibi kazandı.

Detaylı

Gümüşlükspor Futbol Okulu açıldı

Gümüşlükspor Futbol Okulu açıldı Gümüşlükspor Futbol Okulu açıldı Nejat İşler in başkanı olduğu Gümüşlükspor Kulübü Futbol Yaz Okulu nun açılışına, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon yanı sıra ünlü teknik direktör Aykut Kocaman da

Detaylı

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI KUPASI YARIŞ İLANI

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI KUPASI YARIŞ İLANI TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI KUPASI YARIŞ İLANI OPTIMIST - OPTIMIST JUNIOR LASER 4.7 - LASER RADIAL - LASER STANDARD 16 21 Mayıs 2017 Çeşme / İZMİR Türkiye Yelken Federasyonu nun

Detaylı

122 sporcu ile Ko caeli yer aldı. Kocaeli nin Çayırova bölgesindeki yarışlara yerel kulüplerinin dışında İstanbul ve Yalova sporcu gönderdi.

122 sporcu ile Ko caeli yer aldı. Kocaeli nin Çayırova bölgesindeki yarışlara yerel kulüplerinin dışında İstanbul ve Yalova sporcu gönderdi. Türkiye Yelken Federasyonu 2009 takviminde yer alan Bölge Kupası 1. Ayak Yarışları 23-26 Nisan tarihleri arasında Sinop Kocaeli (Çayırova) Tekirdağ Muğla (Bodrum) Hatay (İskenderun)'da yapıldı. Bölge yarışlarında

Detaylı

BİR SİYASET BİLİMCİDEN BAŞKAN MEHMET TOSUN A ÖVGÜLER

BİR SİYASET BİLİMCİDEN BAŞKAN MEHMET TOSUN A ÖVGÜLER BİR SİYASET BİLİMCİDEN BAŞKAN MEHMET TOSUN A ÖVGÜLER Yalı Beldesi nde ziyaretlerde bulunan Başkan Mehmet Tosun, ünlü Selahattin Pınar Çiftliği nin sahibi siyaset bilimci Altın Pınar ı da ziyaret etti.

Detaylı

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU OPTİMİST / LASER TÜRKİYE ŞAMPİYONASI 26 Eylül 01 Ekim 2016 İSTANBUL

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU OPTİMİST / LASER TÜRKİYE ŞAMPİYONASI 26 Eylül 01 Ekim 2016 İSTANBUL TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU OPTİMİST / LASER TÜRKİYE ŞAMPİYONASI 26 Eylül 01 Ekim 2016 İSTANBUL Türkiye Yelken Federasyonu nun 2016 yılı Faaliyet Programı nda yer alan Optimist ve Laser Türkiye Şampiyonası

Detaylı

RIDVAN DİLMEN BODRUMSPOR U ZİYARET ETTİ

RIDVAN DİLMEN BODRUMSPOR U ZİYARET ETTİ RIDVAN DİLMEN BODRUMSPOR U ZİYARET ETTİ Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Bodrum Belediyesi Bodrumspor u ziyaret etti. Yeni sezon öncesi ilk hazırlık dönemini Yalı Çiftlik

Detaylı

KARADENİZ BÖLGESİ. Sinop taki yarışlara Ankara, Giresun,Samsun, Sinop ve Trabzon dan gelen 26 optimist, 5 Laser 4.7, 9 Laser Radial sporcusu katıldı.

KARADENİZ BÖLGESİ. Sinop taki yarışlara Ankara, Giresun,Samsun, Sinop ve Trabzon dan gelen 26 optimist, 5 Laser 4.7, 9 Laser Radial sporcusu katıldı. Türkiye Yelken Federasyonu (TYF) tarafından düzenlenen Bölge Kupasi 1.Ayak Yarışları 25 27 Nisan 2008 tarihleri arasında Sinop, Çayırova, (Kocaeli), Gemlik (Bursa), Çeşme (İzmir) ve Adana olmak üzere toplam

Detaylı

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU PİRAT SINIF KOMİTESİ FAALİYET RAPORU

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU PİRAT SINIF KOMİTESİ FAALİYET RAPORU TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU PİRAT SINIF KOMİTESİ 2014 FAALİYET RAPORU Türkiye Yelken Federasyonu Pirat Sınıf Komitesi Toplantısı (1 Nisan 2014 Fenerbahçe/İstanbul) TYF Pirat Komitesi ve pirat sporcuları

Detaylı

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU FEDERASYON KUPASI YARIŞ İLANI. RS:X - Techno 293 - RS:One 05-10 Mayıs 2015 BODRUM-MUĞLA

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU FEDERASYON KUPASI YARIŞ İLANI. RS:X - Techno 293 - RS:One 05-10 Mayıs 2015 BODRUM-MUĞLA TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU FEDERASYON KUPASI YARIŞ İLANI RS:X - Techno 293 - RS:One 05-10 Mayıs 2015 BODRUM-MUĞLA Türkiye Yelken Federasyonunun 2015 yılı Faaliyet Programında yer alan RS:X, Techno 293,

Detaylı

TÜRKİYE ÖZEL SPORCULAR SPOR FEDERASYONU

TÜRKİYE ÖZEL SPORCULAR SPOR FEDERASYONU Faaliyet Adı AKDENİZ, EGE,DOĞU ANADOLU,İÇ ANADOLU, KARADENİZ VE MARMARA BÖLGESİ BASKETBOL ŞAMPİYONASI Faaliyet Tarihi 20-23 EKİM 2014 Yeri Alanya Konaklama Yeri * Özkaymak Select Resort Otel 07410 Avsallar/Antalya

Detaylı

YARIŞ İLANI. 26.04.2013 Cuma gününe kadar: TAYK Ataköy Marina Sahil Yolu 34158 Ataköy Tel : 0 212 560 56 55-560 56 95 Fax: 0 212 560 56 16

YARIŞ İLANI. 26.04.2013 Cuma gününe kadar: TAYK Ataköy Marina Sahil Yolu 34158 Ataköy Tel : 0 212 560 56 55-560 56 95 Fax: 0 212 560 56 16 YARIŞ İLANI 1.YARIŞIN ADI: TAYK SPORTBOATS KUPASI 2. TARİH: 28.04.2013 - Pazar 3. EV SAHİBİ: TAYK 4. SEKRETERLİK: Kalamış Yelken Kulübü dersanesi 26.04.2013 Cuma gününe kadar: TAYK Ataköy Marina Sahil

Detaylı

Fransa ya Yelken Açtı

Fransa ya Yelken Açtı Fransa ya Yelken Açtı 2005 Yılında Fransa ya yerleşerek aldığı eğitimlerin ardından 2011 yılında 6,5 metrelik yatıyla Dünya nın önemli açık deniz yelkencilik yarışmalarından biri olan Mini Transat a katılan

Detaylı

BODRUM DA FATİH PROJESİ KAPSAMINDA 64 TABLET DAĞITILDI

BODRUM DA FATİH PROJESİ KAPSAMINDA 64 TABLET DAĞITILDI BODRUM DA FATİH PROJESİ KAPSAMINDA 64 TABLET DAĞITILDI Eğitimde Türkiyeye çağ atlatması beklenen FATİH (Fırsatları Arttırma Ve Teknolojiyi İyileştirme Harekatı)Projesi kapsamında Bodrum Kanuni Sultan Süleyman

Detaylı

BODRUMLU YELKENCİLER İLK ÜÇE GİRDİ

BODRUMLU YELKENCİLER İLK ÜÇE GİRDİ BODRUMLU YELKENCİLER İLK ÜÇE GİRDİ Türkiye Yelken Federasyonu tarafından düzenlenen 2017 Kış Kupası sona erdi. bu yıl Çşme de 23 28 Ocak 2017 tarihleri arasında Optimist ve Laser sınıflarında Çeşme de

Detaylı

Türkiye Açıkdeniz Yarış Kulübü Yelken Okulu

Türkiye Açıkdeniz Yarış Kulübü Yelken Okulu Türkiye Açıkdeniz Yarış Kulübü Yelken Okulu 38 yıldır, Deniz Kuvvetleri Kupası ve Marmara Kupası gibi Türkiye nin en prestijli açık deniz yarışlarının yanı sıra, her yıl 30 a yakın yarış organize eden

Detaylı

TYF OPTİMİST TÜRKİYE ŞAMPİYONASI

TYF OPTİMİST TÜRKİYE ŞAMPİYONASI TYF OPTİMİST TÜRKİYE ŞAMPİYONASI 14-19 MAYIS 2018 DİDİM / AYDIN OPTİMİST KESİN SONUÇLAR GUMUS GRUBU Sa led: 6, D scards: 1, To count: 5, Entr es: 71, Scor ng system: Append x A Rank GRUBU YELKEN ADI SOYADI

Detaylı

2019 TYF SPOR TOTO YILDIZLAR KUPASI YARIŞ İLANI

2019 TYF SPOR TOTO YILDIZLAR KUPASI YARIŞ İLANI 2019 TYF SPOR TOTO YILDIZLAR KUPASI YARIŞ İLANI (OPTİMİST - LASER 4.7 - LASER RADIAL - LASER STANDARD) Türkiye Yelken Federasyonu turkiyeyelkenfederasyonu @TurkiyeYelken TYF Yelken TV www.tyf.org.tr TÜRKİYE

Detaylı

UNI SPORTSBOAT CUP YARIŞ İLANI Ekim 2018 Karacasöğüt / Marmaris / Muğla

UNI SPORTSBOAT CUP YARIŞ İLANI Ekim 2018 Karacasöğüt / Marmaris / Muğla UNI SPORTSBOAT CUP YARIŞ İLANI 04 07 Ekim 2018 Karacasöğüt / Marmaris / Muğla Uni Sportsboat Cup Üniversiteler Arası Eş Tekneler (One Desing) Yarışı 04-07 Ekim 2018 tarihleri arasında, Global Sailing Academy

Detaylı

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU TYF KIŞ KUPASI YARIŞ İLANI SINIFI 29 Ocak 03 Şubat 2018 Fethiye/MUĞLA

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU TYF KIŞ KUPASI YARIŞ İLANI SINIFI 29 Ocak 03 Şubat 2018 Fethiye/MUĞLA TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU TYF KIŞ KUPASI YARIŞ İLANI 420 470 SINIFI 29 Ocak 03 Şubat 2018 Fethiye/MUĞLA Türkiye Yelken Federasyonu nun 2018 yılı Faaliyet Programı nda yer alan 420 ve 470 Sınıfları TYF

Detaylı

TÜM SPORCULARIMIZA BAŞARILAR DİLERİM. Birol AYDIN Federasyon Başkanı

TÜM SPORCULARIMIZA BAŞARILAR DİLERİM. Birol AYDIN Federasyon Başkanı Faaliyet Adı 3 NCÜ BÖLGE ( ANADOLU VE MARMARA BÖLGESİ) ATLETİZM ŞAMPİYONASI Faaliyet Tarihi 26-28 MART 2014 Yeri ANTALYA Konaklama Yeri *Sealife Hotel Konyaaltı Sahil Şeridi Antalya / Türkiye Tel: (242)

Detaylı

TYF YARIYIL KUPASI OPTİMİST

TYF YARIYIL KUPASI OPTİMİST Sayfa 1 / 9 TYF YARIYIL KUPASI OPTİMİST 22-27 OCAK 2016 Yalıkavak - Bodrum /MUĞLA Rank SINIFI YELKEN NO ADI SOYADI OPTİMİST SONUÇLAR Overall Sailed: 8, Discards: 1, To count: 7, Entries: 129, Scoring system:

Detaylı

ADA DA ŞENLİK VARDI. tatlandırdı. Etkinlik piknik havasında geçiyor

ADA DA ŞENLİK VARDI. tatlandırdı. Etkinlik piknik havasında geçiyor ADA DA ŞENLİK VARDI Bu yıl 6 ncısı düzenlenen Karaada Şenlikleri nde Bodrum un eski gelenekleri canlandırıldı. Şenliklerde, yelken, oltayla balık avlama ve çocuk oyunları gibi pek çok etkinlikte dereceye

Detaylı

YAPI KREDİ PRIVATE BANKING YAT YARIŞLARI YARIŞ İLANI 26 27 HAZİRAN 2010 İSTANBUL

YAPI KREDİ PRIVATE BANKING YAT YARIŞLARI YARIŞ İLANI 26 27 HAZİRAN 2010 İSTANBUL İSTANBUL YELKEN KULÜBÜ / NAVİGA MAGAZİN YAPI KREDİ PRIVATE BANKING YAT YARIŞLARI YARIŞ İLANI 26 27 HAZİRAN 2010 İSTANBUL 1 Uygulanacak Kurallar Yarışlar, Uluslararası Yelken Federasyonu (ISAF) Yelken Yarış

Detaylı

2018 TÜRKİYE PİRAT LİGİ 2.ETAP ALTINBALTA YARIŞI. 02 Haziran 2018

2018 TÜRKİYE PİRAT LİGİ 2.ETAP ALTINBALTA YARIŞI. 02 Haziran 2018 2018 TÜRKİYE PİRAT LİGİ 2.ETAP ALTINBALTA YARIŞI 02 Haziran 2018 Yarış İlanı 2018Tu rkiye PiratLigi2.Etap AltınBalta Yarışı, Tu rkiye Yelken Federasyonu (TYF)himayesinde TYF Pirat Sınıf Komitesi veistanbul

Detaylı

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU TYF KIŞ KUPASI YARIŞ İLANI OPTIMIST - LASER LASER RADIAL LASER STANDARD - FINN Ocak 2018 Fethiye/MUĞLA

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU TYF KIŞ KUPASI YARIŞ İLANI OPTIMIST - LASER LASER RADIAL LASER STANDARD - FINN Ocak 2018 Fethiye/MUĞLA TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU TYF KIŞ KUPASI YARIŞ İLANI OPTIMIST - LASER 4.7 - LASER RADIAL LASER STANDARD - FINN 22-27 Ocak 2018 Fethiye/MUĞLA Türkiye Yelken Federasyonu nun 2018 yılı Faaliyet Programı

Detaylı

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU NUN 01 OCAK-30 KASIM 2013 YILI DÖNEMİ FAALİYET RAPORU 1. YURTİÇİ YARIŞLAR

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU NUN 01 OCAK-30 KASIM 2013 YILI DÖNEMİ FAALİYET RAPORU 1. YURTİÇİ YARIŞLAR . TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU NUN 01 OCAK-30 KASIM 2013 YILI DÖNEMİ FAALİYET RAPORU 1. YURTİÇİ YARIŞLAR 28 Ocak-01 Şubat 2013 tarihleri arasında Muğla da Optimist-Laser Yarıyıl Kupası Yarışlara 450 sporcu

Detaylı

ÇOCUKLAR İÇİN SURVİVOR PARKURU

ÇOCUKLAR İÇİN SURVİVOR PARKURU ÇOCUKLAR İÇİN SURVİVOR PARKURU BJK YAZ SPOR OKULU ERSAN RESORT&SPA İŞBİRLİĞİYLE ÇOCUKLAR İÇİN SURVİVOR PARKURU Bodrum Kartalları Bjk Yaz Spor Okulu ERSAN Resort&Spa işbirliğiyle yaz spor okulu faaliyetlerine

Detaylı