M-903 TABLET PC KULLANIM KILAVUZU. Öncelikle kalitenin öncüsü olan MASSIVE markalı cihazımızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "M-903 TABLET PC KULLANIM KILAVUZU. Öncelikle kalitenin öncüsü olan MASSIVE markalı cihazımızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz."

Transkript

1 M-903 TABLET PC KULLANIM KILAVUZU Değerli Müşterimiz, Öncelikle kalitenin öncüsü olan MASSIVE markalı cihazımızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Modern tesislerde üretilen ve titiz kalite kontrolünden geçirilmiş olan cihazınızın size en iyi verimi sunabilmesi için, bu kılavuzun tamamını cihazınızı kullanmadan önce dikkatle okumanızı ve bir başvuru kaynağı olarak saklamanızı rica ederiz. Lütfen kullanma kılavuzunu dikkatlice okumadan cihazınızı kullanmayınız.

2 1. Masa üstü 2. Güç düğmesi 3. Menü düğmesi 4. Geri düğmesi 5. Kamera 6. TF Kart 7. HDMI 8. Kulaklık girişi 9. DC Soketi 10.USB 11. USB Girişi İTHALATÇI FİRMA REİS ELEKTRONİK SANAYİ VE TİCARET A.Ş Mahmutbey Mah. Küçük Halkalı Cad. No:9 Bağcılar-İstanbul Tel: Fax:

3 İçindekiler 1. A ç ı k l a m a 2. G i r i ş 2. 1 P a k e t l e m e T u ş k u l l a n ı m ı G e n e l ö zellik ler Te k n i k ö z e l l i k l e r 3. H ı z l ı r e h b e r 3. 1 D o k u n m a t i k e k r a n Açma/kapama Ek r a n k o r u y u c u v e e k r a n k i l i d i 3. 4 B a t a r y a k u l l a n ı m ı v e ş a r j İ k o n t a n ı m v e f o n k s i y o n l a r ı 3. 6 U S B G i r i ş i T F K a r t A ğ b a ğ l a n t ı s ı 4. 1 Wi- f i b a ğ l a n t ı G b a ğ l a n t ı P C d e n d o s y a k o p y a l a m a & s i l m e 6. A n a F o n k s i y o n l a r 6. 1 S e s 6. 2 V i d e o R e s i m 6. 4 K a y ı t 6.5 Dosya yönetimi E - k i t a p 6. 7 I n t e r n e t t a r a y ı c ı 6. 8 E m a i l 6. 9 Ta k v i m Hesap mak A l a r m S a a t i APK Y ü k le y i c i K a m e r a v e F o t o ğ r a f. 7. S i s t e m A y a r l a r ı 8. S o r u l a r

4 Açıklamalar BAKIM, ONARIM VE KULLANIMDA UYULMASI GEREKEN KURALLAR SADECE YETKİLİ TEKNİK KİŞİLER TARAFINDAN ARKA KAPAK AÇILABİLİR. CİHAZIN GARANTİSİ ARKA KAPAĞI AÇILMAMIŞ CİHAZLAR İÇİN GEÇERLİDİR. YANGIN TEHLİKESİNİ VE TEHLİKELİ ŞOKU ÖNLEMEK İÇİN CİHAZI NEME VEYA YAĞMURA MARUZ BIRAKMAYINIZ. CİHAZ ÇALIŞIR DURUMDA İKEN NEMLİ BEZLE SİLMEYİNİZ. Bakım Cihazı yumuşak bir bez ile siliniz. Cihazı alkol, benzin veya kimyasal içerikli temizlik maddeleri ile silmeyiniz. TAŞIMA VE NAKLİYE SIRASINDA DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR Cihaz orijinal ambalajında taşınmalıdır. Düşürülmemeli, sudan ve aşırı nemli ortamdan uzak tutulmalıdır. KULLANIM SIRASINDA İNSAN VE ÇEVRE SAĞLIĞINA ZARARLI OLABİLECEK DURUMLAR CİHAZIN İÇERİSİNDE İNSANLAR İÇİN TEHLİKELİ OLABİLECEK ELEKTRİK ŞOKU RİSKİNE SAHİP TEHLİKELİ VOLTAJ MEVCUT OLABİLİR. KESİNLİKLE ARKA KAPAĞI AÇMAYINIZ. AKSİ HALDE BU DURUM İNSANLAR İÇİN TEHLİKELİ OLABİLİR VE CİHAZIN ÇALIŞMASINDA CİDDİ PROBLEMLER DOĞURABİLİR KULLANIM HATALARINA İLİŞKİN BİLGİLER 1- Cihazı sıcak zeminlere koymayınız 2- Cihazı temizlemeden önce fişini çıkarınız 3- Elektrik kablosunu ateşten uzak tutunuz 4- Kablo veya cihazın hasar görmesi durumunda cihazı kullanmayınız 5- Cihaz ve kabloyu sudan ve nemden koruyunuz 6- Cihazı direk güneş ışığından uzak tutunuz 7- Cihazı düşürmeyiniz ve çizmeyiniz 8- Şarj azaldığında cihazı şarj ediniz 9- Şarj ederken cihazın orijinal şarj aletini kullanınız, farklı şarj aletleri cihazınıza zarar verebilir Giriş: V ~ 50/60 Hz Çıkış: 5V 1500 ma 10- Yükleme, güncelleme devam ederken bağlantıyı kesmeyiniz 11- Uçak gibi kullanım yasak olan yerlerde kullanmayınız 12- Kayıtlarınız sürekli yedekleyin. Arıza sonucu kayıtların silinmesinden üretici sorumu değildir. 13- Cihazı sudan ve nemden uzak tutunuz. Cihazın açılma süresi 20 saniyedir. Bu süre zarfında cihazı kullanmayınız.

5 Çevresel Koruma Ambalaj malzemesi, cihaz ve aksesuarlar, geri dönüştürülebilir malzemeden üretilmiştir. Artık malzemelerin, doğru bir şekilde ayrılması ve atılması geri dönüşüme yardımcı olur. Cihazın İmha Edilmesi Elektrikli ve elektronik cihazların geri dönüşümü için ayarlanan toplama noktasına bırakılmalıdır. Malzemeler, sınıflarına göre geri toplam noktasına bırakılmalıdır. Kullanılan cihazın doğru imha edilmesi, malzemelerin geri dönüştürülmesi ve diğer geri dönüşüm biçimleri aracılığıyla, çevremizin korunması konusunda değerli bir katkıda bulunmaktasınız.

6 2. Giriş 2.1 Paketleme 1 adet tablet PC 1 adet şarj cihazı 1 adet kulaklık 1 adet USB kablo 1 adet kullanım kılavuzu 2.2 Tuşların Kullanımı İsim POWER Açıklama Uyku/uyanma modu için kısa açma/kapama için bu tuşa uzun süre basın MENU Alt menüye giriş ESC TF Kart Girişi Stereo Kulaklık Girişi DC Soket MINI USB Girişi USB Girişi Dönüş Harici l TF kart, 1GB - 16GB Stereo Kulaklık Girişi 5V DC şarj girişi MINI_5 PIN USB Girişi Harici USB,3G Dongle, Mouse, klavye, vb(2.0) Display HD Display Uzun süre basma: 2 saniye basılı tutun 2.3 Özellikler CPU: ALLWINNER, Cortext A8, 1.2GHz. ANDROID 4.0 işletim sistemi 9" TFT dokunmatik ekran LCD ekran, 800 x 480 pixel çözünürlük. 4~16GB dâhili Flash Hafıza, 128MB-16GB harici TF kart destekler Desteklediği medyalar: Video, audio, resim, Ebooks, vb Dahili Wi-Fi. Harici 3G USB-DONGLE kablosuz ağ kart (3G kart veya USB-Dongle tablet ile birlikte verilmez) ANDROIED4.0 OS de çeşitli uygulamalar mevcuttur. Dahili mikrofon kayıt fonksiyonunu destekler (opsiyonel) USB ve harici U-disk, MP3, MP4, Mouse, klavye vb. destekler G-sensor ekran dönme fonksiyonunu destekler Kulaklık ve hoparlör kullanımını destekler Farklı lisanları destekler Cihaz taşınabilir hard disk USB olarak kullanılabilir. WIN2000 ve üzeri için sürücü gerekmez.

7 2.4 Teknik Özellikler Ekran CPU RAM Hafıza 9 inch Capasitiv dokunmatik ekran. Beş nokta çoklu dokunma Çözünürlük: 800 x 480. Görüntü Oranı: 16 : 9 Chipset: ALLWINNER; İşlemci: Cortex A8; Frekans: 1.2GHz DDR3 512 MB Sistem Android 4.0 Ağ Uygulamalar Video Müzik 4GB-16GB opsiyonel Harici TF kart 1 GB - 16 GB destekler Wifi: Dahili Wifi Modül. IEEE b/g/n. 11Mbps - 54Mbps 3G: Harici 3G USB Dongle. APK format uygulamalar RM, RMVB, AVI, MOV, WMV, MP4, ASF, 3GP, TS, MKV, MPEG, vb. Tüm videolar t HD 2160P destekler. MP3, WMA, WAV, APE, FLAC, AAC, OGG, vb Resimler E-kitaplar Ofis dosyaları JPG, BMP, PNG, TIFF, vb. TXT, PDF, CHM, HTML, PDB, UMD, FB2, LRC, EPUB. Word, Excel, PDF, vb PC Bağlantı MINI USB2.0 x 1 Batarya Dahili Batarya: 3200 mah. 3. Hızlı Rehber 3.1 Dokunmatik ekran hakkında Kapasitiv dokunmatik ekran, beş parmağınızla aynı anda dokunabilirsiniz. 3.2 Açma/kapama

8 Power tuşunu üç saniye basılı tuttuğunuzda, 20 saniyede açılır. LCD kilitli konumda iken tuşuna bastığınızda ekran otomatik olarak açılır. 3.3 Enerji koruma ve kilitli ekran POWER tuşuna bir saniye bastığınızda sistem çalışır ve güç koruma ve kilitli moda geçer. POWER tuşuna veya ekrana dokunduğunda bir saniye içinde ekran aydınlanır. Müzik dinleme gibi durumlarda ekran kapanır ancak cihaz kapanmaz. POWER tuşuna üç saniye bastığınızda, kapat ara yüzü görülür. Onayladığınızda cihaz kapanır. Not Batarya şarjı azaldığında uyarı alarmı verir ve kapanır. Cihazı şarj ettikten sonra kullanabilirsiniz. 3.4 Batarya kullanımı ve şarj İlk kullanımda 8-12 saat şarj edin İnce ucu cihazdaki DC girişine, diğer ucu fişe takarak cihazı şarj edin. Şarj durumu ekranda görülür. Şarj esnasında bağlantıyı kesmeyin. Batarya tam olarak şarj olduğunda ekranda görülür. Not Uzun süre sorunsuz kullanım için Yüksek sıcaklıkta şarj etmeyin Şarj etmek için bataryanın tamamen bitmesini beklemenize gerek yok Uzun süre kullanmadığınız zaman, batarya ömrünü uzatmak için iki haftada bir kez şarj edin

9 3.5 İkonlar ve fonksiyonları İkon Fonksiyon İkon Fonksiyon Ana menüye dönüş Mevcut batarya durumu Yeni aygıt bulundu Alarm ayarı Sistem saati Ses - Geri Ses + Menü Google armam Sistem saati Yeni mail Fonksiyon Menüsü Parlaklık ayarı WIFI açık/kapalı USB bağlantı Durum göstergesi 3.6 USB Fonksiyonu USB Mini USB girişine, USB aygıtı bağlanabilir

10 3.6.2 U-disk okuma U-diski, girişe takın, kaynak yönetimine basıp, USB ye basarak U-diske girin Harici 3G USB Dongle. (4.bölümde ağ bağlantı rehberine bakınız) 3.7 TF Kart Hafıza TF kartını direk takıp, çıkarabilirsiniz TF kartı sağ taraftaki kart yuvasına yerleştirin Kullanım (okuma/kopyalama) esnasında kartı çıkartmayın, verileriniz zarar görebilir Yüksek sıcaklıkta TF kart kullanmayın TF kartı sudan ve zarar verebilecek maddelerden uzak tutunuz. 4. Ağ Erişimi Wi-fi ve 3G yi destekler 4.1 Wi-Fi ile ağ erişimi Wi-fi yi açın ve wi-fi aryalarına basın. Cihaz otomatik olarak mevcut wi-fi ağlarını arayacak Bağlanmak istediğiniz Wi-fi ağını seçin Bağlan ı seçiniz. Bazı bağlantılar şifre gerektirebilir Wi-Fi ayar ekranında, Menü tuşuna basın. İleri ayar tuşuna bastığınızda daha fazla ayar seçeneği ile karşılaşırsınız G Ağ Erişimi Wi-Fi yi kapatın Mobil ağ ayarlarına girin, veri etkinleştirmenin seçili olduğundan emin olup Kablosuz ağlara geçin Harici 3G yi USB girişine takın Mobil ağı seçip, 3G ağ bağlantısını bekleyin, kısa sürede 3 G bağlantısı gerçekleşir.

11 5. Hafıza Dosya Kopyalama A) USB ile cihaz-bilgisayar bağlantısını yapın. USB bağlantı bilgisi görülür. B) USB bağlantıyı seçin. C) USB aygıtını açın. Soldaki resim, aygıt içeriğinin bilgisayardan görülebildiğini, sağ resim aygıt içeriğinin bilgisayardan görülemediğini gösterir. 6. Ana Fonksiyonlar

12 6.1 Ses Müzik oynatıcıya giriş: Aşağıdaki resimde görüldüğü gibi istediğiniz parçayı seçin. Ayar için durum göstergesini sürükleyin. Müzik player tuş kullanımı Tuş Kullanım Tuş Kullanım Sanatçı Albüm Şarkı Rastgele çalma Müzik listesi Tekrar çalma Son şarkıyı çalma Durdur Sonraki parçayı salma Oynat Listede müzik dosyası yok ise, sistem otomatik olarak karttan müzik dosyası yükleyecektir. Aşağı/yukarı ile parça seçimi yapabilirsiniz. Dinlemek istediğiniz parçayı seçiniz. Müzik dinleme ara yüzünde, seçerek şarkı listesini görebilirsiniz. Gösterge çubuğunu çekerek seçim yapabilirsiniz.

13 6.2 Video Video oynatıcı ikonu seçerek, video oynatım ara yüzüne girip video dosyasını açın. Desteklenen ses formatları: MKV,AVI,RM,RMVB,MP4,MOV,VOB,DAT,FLV,3GP vb. Listede video dosyası yok ise, sistem otomatik olarak karttan video dosyası yükleyecektir. Aşağı/yukarı ile parça seçimi yapabilirsiniz. Dinlemek istediğiniz parçayı seçiniz. 6.3 Resim HD Video Playeri seçin Görüntü ekleme (BMP JPG JPEG PNG GIF formatlarını destekler) Listede dosya yok ise, sistem otomatik olarak fotoğraf dosyası yükleyecektir. Menü tuşuna basılarak, fotoğraf arka plan resmi olarak seçilebilir 6.4 Kayıt Kayıt ikonunu tıklayın, kayıt tuşunu seçin kayıta başlamak için tuşuna basın. Kaydı dinleme: Ses dosyasını seçin, seçili dosya çalacaktır. 6.5 Dosya yönetimi Dosya yönetiminde, dahili hafıza ve harici karttakiler dahil olmak üzere tüm dosyaları görebilirsiniz. Ayrıca hızı resim/video izlemede mevcuttur. 6.6 E-kitap Desteklenen formatlar: TXT LRC PDF HTML HTM EPUB, vb. 6.7 Internet tarayıcı

14 Öncelikle ağ bağlantısının mevcut olduğundan emin olun. IE tarayıcı ikonunu seçip, adres girin. Yer imi ve tarih kaydı için seçin. Ayarlara giriş için ikonunu tıklayın. Cihaz diğer internet tarayıcılarını ve detaylı fonksiyonlarını da destekler Öncelikle ağ bağlantısının mevcut olduğundan emin olun. İlk kullanımda hesabı eklemelisiniz. Cihaz birden fazla hesabının aynı anda çalışmasını destekler.

15 İnternet portalı hesapları ve şirket hesap yöntemleri farklıdır. İnternet portalı hesabı yükleme (örnek olarak Gmail, MSN, Yahoo vb.) Örnek olarak Google hesabı. Hesap: Şifre: ********* Direk ve şifreyi girin. Başarılı bağlantıdan sonra, hesap ismini ve isminizi girin. Hesap ismi, cihazdaki hesap ismidir. İsminiz alıcının inde görülür. Hesaba giresiniz. Okumak için başlığı tıklayın, opsiyonlar için başlığa iki saniye basın. Hesaba giriş için menü ikonuna tıklayın. Yenile: Yeni mail kontrolü Oluştur: Yeni mail yaz Klasör: Farklı klasörlerden yönetme. Hesaplar: Cihazdaki hesapları izleme, yeni hesap ekleme, hesap silme, hesap ayarı. Hesap ayarları: hesapları için diğer opsiyonlar. 6.9 Takvim Takvim ikonunu tıklayın Aşağı/yukarı seçim yapabilirsiniz. Ay seçildiğinde yıl otomatik ayarlanır. Ara yüze girin, turuncu forumdaki rakam mevcut gündür. Ayarlardan tarihi değiştirebilirsiniz. Ana menüye dönüş için seçin Hesap makinesi Giriş için hesap makinesi ikonu seçin Alarm Saati Saat ikonunu tıklayın, alarm ara yüzüne giriş için saati tıklayın. Yeni alarm ekleyebilir veya önceki alarmı değiştirebilirsiniz. Önceki alarma iki saniye basarak değiştirebilir veya iptal edebilirsiniz. Alarmı tekrar, zil ve etiket olarak düzenleyebilirsiniz. Ayarlara geçiş için alarm ara yüzünde ikonunu tıklayın,

16 6.12 APK Yükleyici Cihaz Android tabanlı, APK formatındaki uygulamaları destekler. Pek çok farklı uygulama İnternetten indirilebilir veya diğer cihazlardan kopyalanabilir. Uygulama paketi, Google Android Marketten indirilmemiş ise yüklemeden önce aşağıdaki Basamakları uygulamalısınız. Ayarlar-uygulamalardan, bilinmeyen kaynakların seçili olduğundan emin olun. Dosya yönetimi ikonunu tıklayın ve yüklemek istediğiniz uygulamayı seçin ve yükleyin Yükleme: APK yükleme ara yüzüne giriş için yükle yi seçin. Dahili hafıza dahili flash hafıza, SD kart takılı hafıza kartını ifade eder. Giriş yaptıktan sonra, sağ taraftan APK format ayarlarını seçin, yüklenecek uygulamayı seçin, tamamlandıktan sonra ana ara yüze dönün.

17 Yönetim: Ayarları açıp APPS yi seçin APPS yi tıklayıp, iptal etme istediğiniz dosyayı seçin Yazılımı tıklayıp, yazılımı kaldırın Çıkış: Ana ara yüze döner Not: Tüm yüklenmiş uygulamalar, uygulamalar listesinde görülür.

18 6.13 KAMERA VE FOTOĞRAF Cihazın ön tarafında kamera mevcut olup fotoğraf ve video çeker. Uygulama ekranından fotoğraf veya kamera yı seçin. Çekimden önce boyut, kalite gibi ayarları yapabilirsiniz. Düğmesine basarak çekimi başlatıp, sonlandırabilirsiniz. Fotoğraf veya video ön izlemesi, ön izleme penceresinden görülebilir. Çektiğiniz videoyu izlemek isterseniz, video oynatıcıyı açıp izlemek istediğiniz videoyu seçin. Çektiğiniz fotoğrafı görmek isterseniz, fotoğraf modunu açıp görmek istediğiniz fotoğrafı seçin. 7. Sistem Ayarları Ayar ikonuna basarak sistem ayarlarına girin. Kablosuz&ağ, ses, ekran, konum, güvenlik, uygulama, hesap&sync, özel, hafıza, lisan&klavye, ses girişi&çıkışı ve tarih&saat ayarı yapabilirsiniz. 7.1 Kablosuz & Ağ Ayarları Bakınız 4. Bölüm 7.2 Ses Ayarı. Sessiz mod, ses, uyarı tonu, ses seçimi, ekran kilit sesi ve yedekleme ayarı yapabilirsiniz. 7.3 Ekran Atarı. Parlaklık, otomatik dönme, animasyon, ekran otomatik kapanma ayarı yapabilirsiniz. 7.4 Konum & Güvenlik Ayarı. Ekran kilidi, cihaz yönetimi ve TF kart şifre ayarı yapabilirsiniz. 7.5 Uygulama Ayarı. Uygulamaları yönetip hafıza ve batarya durumunu görebilirsiniz. 7.6 Hesaplar & sync Ayarları. Cihazdaki hesapları yönetebilirsiniz. 7.7 Kişisel Ayarlar. Veri yedekleme ve fabrika ayarlarına dönüş. 7.8 Hafıza Ayarı. Hafıza durumunu görüp ekleme&çıkarma yapabilirsiniz. 7.9 Lisan & Klavye Ayarları Sistem lisanı değiştirip, klavye girişi seçebilirsiniz Tarih & saat ayarı. Saat ve tarih ayarı yapabilirsiniz.

19 7.11 Cihaz hakkında. Cihaz bilgilerine bakabilirsiniz. 8.Karşılaşılabilecek Sorunlar ve Çözüm Önerileri 1) Yanlışlıkla bilinmeyen lisan seçersem, nasıl düzeltebilirim? Menü sayfasından Ayar ikonunu bulup Lisan ve klavye ayarlarına giriş için ayarlara girin. ikonunu seçin, ilk opsiyon lisandır. 2) Yazarken nasıl düzelteme yapabilirim? Boşluğu iki saniye basılı tut, giriş için pencere açılır. 3) Bazı uygulamalar indirmiştim, ancak bulamıyorum neden? Varsayılan ayarlar ile bazı uygulamalar TF karta yükleniyor, TF kartı çıkardığınızda bu uygulamalara ulaşamazsınız. 4) Cihaz açılmıyor. *Bataryayı kontrol edin ve şarj ediniz *Elektrik adaptörünü takınız *Şarj edildikten sonra, hala açılmıyor ise yetkili servise başvurun 5) Kulaklıktan ses gelmiyor *Cihaz Mute modunda olabilir *Ses kısık 0 olabilir *Kulaklık bağlantısını kontrol edin 6) Uygulama indiremiyorum. Ayarlar-Uygulamaları kontrol edip, bilinmeyen kaynakların seçili olduğundan emin olun. 7) Ekranda hata uyarısı var *Sistem hatası cihazı tekrar başlatın. *Kullanılan lisan, dahili lisanlar tarafından desteklenmiyor. 8) Sistem hatası var, pek çok uyarı penceresi açıldı POWER tuşunu 10 saniye basılı tutarak, cihazı tekrar başlatın Yeniden başlatmanıza rağmen, hata mesajı hala çıkıyor ise, uygulamalara bakın, bilinmeyen bir uygulama var ise kaldırın. Cihazda virüs olabilir, güvenlik uygulamaları indirerek, cihazınızı koruyunuz. Hala sorunlar devam ediyor ise cihaz yazılımının tekrar kurulması gerekiyor (flash) Kurulum öncesi, hafızayı yedekleyiniz, kurulum sonrası tüm ayarlar fabrika ayarlarına döner. Kurulum aygıt ve yazılım gerektirir bu nedenle yetkili servis tarafından yapılmalıdır. PERİYODİK BAKIM Cihaz periyodik bakım gerektirmemektedir. Bir sorunla karşılaştığınızda yetkili servisimize başvurunuz. KULLANIM ÖMRÜ YEDİ YILDIR

20 ENERJİ TÜKETİMİ AÇISINDAN VERİMLİ KULLANABİLMEK İÇİN DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR 1-Uzun süre cihazın sürekli olarak kullanılması, daha fazla enerji tüketmesine neden olur. İMALATÇI FİRMA STARLET TECHNOLOGY LIMITED B-Blok Digital Building of Garden City No:1079 Nanhai Road Nanshan District Shenzhen Guangdong CHINA Tel: TEKNİK SERVİS LİSTESİ 1- FALKON-FAX KOMPİTÜR CİHAZLARI ONARIM SANAYİ VE TİCARET LTD. ŞTİ. KIBRIS ŞEHİTLER CAD. ARSLANTAŞ İŞ MERKEZİ NO:85-4/A OSMANGAZİ BURSA TEL: GÜNEŞ COPY CENTER ÜÇTUTLAR MAH. ALBAYRAK CAD. NO:27/D ÇORUM TEL: MARTI BÜRO SİSTEMLERİ İTHALAT VE İHRACAT DIŞ TİCARET LTD.ŞTİ. YENİYOL MAH.KULAKSIZ SOK.NO:4/D / ÇORUM Tel: DETAY BİLGİSAYAR VE GÜVENLİK SİSTEMLERİ GAZİ CADDESİ BALABAN APT.NO:53/2 / ÇORUM Tel: BİLMAR BİLGİSAYAR CUMHURİYET MAH FATİH CAD NO 11 / MİDYAT-MARDİN TEL: ÖZGÜN İŞ MAKİNASI BİLGİSAYAR İNŞAAT ELEKTRONİK CAM SİSTEMLERİ İTH. VE İHR. TİC. LTD.ŞTİ. KOOP.MAAH.KURTİSMAİL PAŞA 2.SK.ARZU AP.A BLOK NO:2/3 / YENİŞEHİR DİYARBAKIR TEL: COŞKUN ELEKTRONİK YENİ MAH. MUAMMER ÇORBACI SOK. NO:47/C ELAZIĞ TEL: BAY BİLİŞİM EĞİTİM İLETİYİM KIRTASİYE DAY. TÜK. MALLARI SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. TURAN MAH SOK.NO.2 MERKEZ /ISPARTA TEL:

21 9-ODAK BİLGİSAYAR VE GÜVENLİK SİSTEMLERİ PİRİ MEHMET MAH SOK. ISPARTA TEL: K.M.K.GÜBRE ZİRAİ İLAÇLAR GIDA OTOMOTİV İNŞAAT ELEKTRONİK VE TİCARET LTD. ŞTİ İSTASYON CAD. NO:9 KOCASİNAN-KAYSERİ TEL: KUŞOĞLU BİLGİSAYAR END.TEL. OFİS OTOM. SİS. İNŞ. TEKS. TAAH. SAN.TİC.LTD.ŞTİ. İSTASYON CADDESİ NO.59/B KAYSERİ TEL: SETA TEKNİK Merkez Efendi Mah İzmir Cad No:222/C MANİSA Tel: TEKNOBİS BİLİŞİM BİL.GÜV.SİS.ELN.KIRT. EĞT.DAN.YAYIN DAĞ.SAN.TİC.LTD.ŞTİ. KAYSERİ CAD. AVLANMAZ İŞH. NO:51-54 NEVŞEHİR TEL: BURAK BİLGİSAYAR CAMİKEBİR MAH. UĞUR MUMCU CAD. NO:19 AVANOS-NEVŞEHİR TEL: BİLİŞİM BİLGİSAYAR EMEK MAH. SAATÇİ HOCA CAD. NO:23/A NEVŞEHİR TEL: ÖZŞAHİN BİLGİSAYAR YUKARI MAH. BELEDİYE İŞH. ZEMİN KAT NO:3 AVANOS-NEVŞEHİR TEL: HAN BİLGİSAYAR YENİ MAH. KOPARAN SOK. NO:7/C NEVŞEHİR TEL: OPAX MÜH.KAMERA ALARM VE GÜV.SİST.ELN.DAY.TÜK.MAL.İLET.İTH.İHR. DIŞ TİC.PAZ.LTD.ŞTİ. RAGIP ÜNER MAH. 60.CAD. NO:16 NEVŞEHİR TEL: OFİS BÜRO VE İLETİŞİM MAKİNALARI YENİ KAYSERİ CAD. AVLANMAZ İŞH. NO:3/38 NEVŞEHİR TEL: BÜRO TEKNİK TOPÇULAR MH. AZER SOKAK NO:27 / 14/B IĞDIR TEL:

22 21--ARTI BİLİŞİM TEKNOLOJİ SÖĞÜTLÜ MH. İRFAN CADDESİ HUKUKÇULAR İŞ HANI NO:6/A MERKEZ / IĞDIR TEL:

M-707 TABLET PC KULLANIM KILAVUZU. Öncelikle kalitenin öncüsü olan MASSIVE markalı cihazımızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.

M-707 TABLET PC KULLANIM KILAVUZU. Öncelikle kalitenin öncüsü olan MASSIVE markalı cihazımızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. M-707 TABLET PC KULLANIM KILAVUZU Değerli Müşterimiz, Öncelikle kalitenin öncüsü olan MASSIVE markalı cihazımızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Modern tesislerde üretilen ve titiz kalite kontrolünden

Detaylı

1. Prestigio MultiPad 2. AC Adaptör 3. Taşıma Kılıfı 4. USB Kablosu 5. Hızlı Başlangıç Klavuzu 6. Garanti Kartı 7. Yasal Güvenlik Uyarıları

1. Prestigio MultiPad 2. AC Adaptör 3. Taşıma Kılıfı 4. USB Kablosu 5. Hızlı Başlangıç Klavuzu 6. Garanti Kartı 7. Yasal Güvenlik Uyarıları 1. Paket İçeriği 1. 2. AC Adaptör 3. Taşıma Kılıfı 4. USB Kablosu 5. 6. Garanti Kartı 7. Yasal Güvenlik Uyarıları 2. Cihaz Görünümü 1 2 9 3 4 5 6 7 8 10 11 12 13 14 TR - 1 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

Detaylı

Bu cihaz yüksek hassasiyete sahiptir. Lütfen kendi başınıza parçalarını sökmeyin. maddeler kullanmayın ve cihazın su ile temasından kaçının.

Bu cihaz yüksek hassasiyete sahiptir. Lütfen kendi başınıza parçalarını sökmeyin. maddeler kullanmayın ve cihazın su ile temasından kaçının. reedera10 Hızlı Kılavuz Copyright 2013 Selekt Bilgisayar Tüm hakları saklıdır. Bu cihaz yüksek hassasiyete sahiptir. Lütfen kendi başınıza parçalarını sökmeyin. Cihazı bir yere vurmayın ya da düşürmeyin.

Detaylı

Q-NOTE QN-101HX TABLET KULLANMA KILAVUZU

Q-NOTE QN-101HX TABLET KULLANMA KILAVUZU Q-NOTE QN-101HX TABLET KULLANMA KILAVUZU Ürünü Kullanılması Öngörülen Ülkeler ; Turkey QN-101HX KULLANIM KILAVUZU 1 Bu kılavuz önemli güvenlik önlemlerini ve doğru kullanım için bilgileri içerir. Herhangi

Detaylı

reederiii Kullanım Kılavuzu

reederiii Kullanım Kılavuzu reederiii Kullanım Kılavuzu Cihazımızı satın aldığınız için teşekkür ederiz. Lütfen cihazı kullanmadan önce kullanma kılavuzunu dikkatlice okuyun. Kullanım kılavuzu size tam ve doğru bilgi vermek için

Detaylı

1. Kutu İçeriği. 2. Cihaz Görünümü. 1. Prestigio Tablet PC 2. Sarj Cihazı 3. Kulaklık 4. USB Kablosu 5. Hızlı Başlangıç Klavuzu 6.

1. Kutu İçeriği. 2. Cihaz Görünümü. 1. Prestigio Tablet PC 2. Sarj Cihazı 3. Kulaklık 4. USB Kablosu 5. Hızlı Başlangıç Klavuzu 6. 1. Kutu İçeriği TR 1. 2. Sarj Cihazı 3. Kulaklık 4. USB Kablosu 5. 6. Garanti Belgesi 2. Cihaz Görünümü 1 3 5 7 2 4 6 8 10 9 11 1 Web-kamera Video konferansı ve diğer uygulamalar için 2 Ses +\ Ses - Ses

Detaylı

Cihazı bilgisayara bağlayınız, sistem cihazı otomatik olarak açacaktır. (Sadece güç verir, şarj etmez)

Cihazı bilgisayara bağlayınız, sistem cihazı otomatik olarak açacaktır. (Sadece güç verir, şarj etmez) Ürün Özellikleri Tuş Talimatları Tuş Talimatları 1. 1.Güç Tuşu :Kapatmak /Açmak için 3 saniye basılı tutunuz, kısa sureli basma ekranı uyandırır, uzun süreli 10 saniye basma RESET fonksiyonu içindir. 2.

Detaylı

Cihazı Aç/Kapat; Beklet/Kullan ; Fabrika ayarlarına geri dön. Açık/Kapalı, Sarj Göstergesi

Cihazı Aç/Kapat; Beklet/Kullan ; Fabrika ayarlarına geri dön. Açık/Kapalı, Sarj Göstergesi 1. Kutu İçeriği 1. 2. Sarj Cihazı 3. Kulaklık 4. USB Kablosu 5. 6. Garanti Belgesi 2. Cihaz Görünümü TR 10 11 3 4 7 1 2 5 6 8 9 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Ses +\ Ses - Güç\Sıfırla Tuşu Güç\Sarj Göstergesi

Detaylı

1. Prestigio MultiPad 2. Sarj Adaptörü 3. Taşıma Kılıfı 4. USB Kablosu 5. Hızlı Başlangıç Klavuzu 6. Garanti Belgesi 7. Yasal ve Güvenlik Uyarıları

1. Prestigio MultiPad 2. Sarj Adaptörü 3. Taşıma Kılıfı 4. USB Kablosu 5. Hızlı Başlangıç Klavuzu 6. Garanti Belgesi 7. Yasal ve Güvenlik Uyarıları 1. Kutu İçeriği 1. 2. Sarj Adaptörü 3. Taşıma Kılıfı 4. USB Kablosu 5. 6. Garanti Belgesi 7. Yasal ve Güvenlik Uyarıları 2. Cihaz Görünümü 15 16 3 4 5 6 1 2 13 14 10 9 8 11 12 7 TR - 1 1 2 3 4 5 6 7 8

Detaylı

1. Kutu İçeriği. 2. Cihaz Görünümü. 1. Prestigio Tablet PC 2. Sarj Cihazı 3. Kulaklık 4. USB Kablosu 5. Hızlı Başlangıç Klavuzu 6.

1. Kutu İçeriği. 2. Cihaz Görünümü. 1. Prestigio Tablet PC 2. Sarj Cihazı 3. Kulaklık 4. USB Kablosu 5. Hızlı Başlangıç Klavuzu 6. 1. Kutu İçeriği TR 1. 2. Sarj Cihazı 3. Kulaklık 4. USB Kablosu 5. 6. Garanti Belgesi 2. Cihaz Görünümü 1 2 3 4 5 6 7 TR - 1 TR 1 2 3 4 5 6 7 Kulaklık Girişi Sarj Girişi Micro USB Yuvası Güç/Kilit Tuşu

Detaylı

reedera8i Kullanım Kılavuzu

reedera8i Kullanım Kılavuzu reedera8i Kullanım Kılavuzu reeder A8i Hızlı Kılavuz Copyright 2013 Selekt Bilgisayar Tüm haklıları saklıdır. Bu cihaz yüksek hassasiyete sahiptir. Lütfen kendi başınıza parçalarını sökmeyin. Cihazı bir

Detaylı

KULLANIM KILAVUZU AMPLİFİKATÖR MS-4125 MASSIVE OTO SİSTEMİ

KULLANIM KILAVUZU AMPLİFİKATÖR MS-4125 MASSIVE OTO SİSTEMİ KULLANIM KILAVUZU AMPLİFİKATÖR MS-4125 4CH 1800W Max Güç Yüksek Performans Klas-AB Amplifikatör MASSIVE OTO SİSTEMİ TEBRİKLER Tebrikler! En iyi oto amplifikatörü olan MASSIVE MS Serisi Amplifikatör satın

Detaylı

İçindekiler. Sistem: Android4.0. İşlemci: BoxchipA10. Sürüm: V01 DA30

İçindekiler. Sistem: Android4.0. İşlemci: BoxchipA10. Sürüm: V01 DA30 İçindekiler Temel Tanıtım...1 Hızlı Başlatma...1 Pil yönetimi ve şarj etme...1 Açılış ve Kapanış...2 PC ile Bağlantı...3 Arayüz Tanıtımı...3 Arayüzün alt çubuğu...3 ANASAYFA menüsü...4 Masaüstü...4 Temel

Detaylı

Türkçe. Giriş. Özelliklere Genel Bakış

Türkçe. Giriş. Özelliklere Genel Bakış Özelliklere Genel Bakış Giriş 7-inç TFT LCD Görüntü çözünürlüğü: 480(En) x 234(Boy) Görüntü modu: 4:3 ve 16:9 Desteklenen dosya biçimleri: JPEG & Hareketli-JPEG (320x240 QVGA 15 fps; 640x480 VGA 6 fps.)

Detaylı

3G Modem İstasyonu Kullanma Kılavuzu V:1.0 Model: 433R

3G Modem İstasyonu Kullanma Kılavuzu V:1.0 Model: 433R 3G Modem İstasyonu Kullanma Kılavuzu V:1.0 Model: 433R Ürün Beraberinde Gelenler: 1 adet 3G Modem İstasyonu 1 adet DC5V 1.2A Adaptör 1 adet USB Kablo 1 adet RJ45 Ethernet Kablo 1 adet CD-ROM (Kullanım

Detaylı

A Y p r o M ü h e n d i s l i k v e T e k n o l o j i. Görüntülü Kapı Zili. Kayıt ve izleme özelliği. SD kart kullanabilme özelliği

A Y p r o M ü h e n d i s l i k v e T e k n o l o j i. Görüntülü Kapı Zili. Kayıt ve izleme özelliği. SD kart kullanabilme özelliği Görüntülü Kapı Zili Kayıt ve izleme özelliği SD kart kullanabilme özelliği Türkçe Tanıtım ve Kullanım Kılavuzu AYP223BE Lütfen ürünü kullanmadan önce bu kılavuzu okuyunuz!! Genel Özellikler Görüntülü kapı

Detaylı

ATILIM m PAD KULLANIM KLAVUZU

ATILIM m PAD KULLANIM KLAVUZU ATILIM mpad03 KULLANIM KLAVUZU 7"Android Tablet Bilgisayar 4GB Dahili Bellek Garanti Detayları Ürün satın alma tarihinden itibaren 24 aylık bir süre için işçilik ve parça hatalarına karşı garanti edilmiştir.

Detaylı

KULLANIM KILAVUZU AMPLİFİKATÖR MS-D4175 MASSIVE OTO SİSTEMİ

KULLANIM KILAVUZU AMPLİFİKATÖR MS-D4175 MASSIVE OTO SİSTEMİ KULLANIM KILAVUZU AMPLİFİKATÖR MS-D4175 4CH 3000W Max Güç Yüksek Performans Klas-D Amplifikatör MASSIVE OTO SİSTEMİ TEBRİKLER Tebrikler! En iyi oto amplifikatörü olan MASSIVE MS Serisi Amplifikatör satın

Detaylı

Öğrenim Tableti. Kullanım Kılavuzu. Turkish

Öğrenim Tableti. Kullanım Kılavuzu. Turkish Öğrenim Tableti Kullanım Kılavuzu Turkish PAKETİN İÇİNDEKİLER Dil Öğrenim Tableti USB şarj cihazı Kulaklık USB kablosu Dokunmatik kalem (opsiyonel) Kullanım kılavuzu Ekran koruyucu (opsiyonel) Koruyucu

Detaylı

Arka. Kamera. Yakınlık Sensörü. Kamera. Sesi Yükselt Sesi Azalt. Parmak izi Okuyucusu. Güç. Nano SIM. MicroSD Card

Arka. Kamera. Yakınlık Sensörü. Kamera. Sesi Yükselt Sesi Azalt. Parmak izi Okuyucusu. Güç. Nano SIM. MicroSD Card Y Yakınlık Sensörü Ön Kamera Arka Kamera Sesi Yükselt Sesi Azalt Güç Parmak izi Okuyucusu Hoparlör Mikrofon Nano SIM MicroSD Card Boyut Ağ 150 x 70.5 x 8.59 mm 4.5G LTE Cat4, 150/50Mbps LTE Bandlar FDD:

Detaylı

Android TV Stick. Kullanım Kılavuzu

Android TV Stick. Kullanım Kılavuzu Android TV Stick Kullanım Kılavuzu TANITIM Flypad Android TV stick,yüksek performanslı 1GHz ARM Cortex Kore İşlemci ve Android 4.0.4 işletim sistemine sahip, LCD TV nizi Akıllı Tv ye çeviren bir Android

Detaylı

IP TELEFON Türkçe Tanıtma ve Kullanma Kılavuzu

IP TELEFON Türkçe Tanıtma ve Kullanma Kılavuzu IP TELEFON Türkçe Tanıtma ve Kullanma Kılavuzu SMT-i5243 Tanım IP Telefonlar sesi data paketlerine çevirerek her türlü data hattı üzerinden telefon görüşmesi sağlamaya yarayan cihazlardır. Bu sayede ADSL,

Detaylı

KULLANIM KILAVUZU AMPLİFİKATÖR

KULLANIM KILAVUZU AMPLİFİKATÖR KULLANIM KILAVUZU AMPLİFİKATÖR MS-MD5100.5 5CH 4200W Max Güç Yüksek Performans Klas-D Amplifikatör TEBRİKLER Tebrikler! En iyi oto amplifikatörü olan MASSIVE MS Serisi Amplifikatör satın aldınız. MASSIVE

Detaylı

KULLANIM KILAVUZU AMPLİFİKATÖR MS-MD1001.1 MASSIVE OTO SİSTEMİ

KULLANIM KILAVUZU AMPLİFİKATÖR MS-MD1001.1 MASSIVE OTO SİSTEMİ KULLANIM KILAVUZU AMPLİFİKATÖR MS-MD1001.1 1CH 1000W Max Güç Yüksek Performans Klas-D Amplifikatör MASSIVE OTO SİSTEMİ TEBRİKLER Tebrikler! En iyi oto amplifikatörü olan MASSIVE MS Serisi Amplifikatör

Detaylı

PRESTIGIO GEOVISION 150/450 KULLANMA KILAVUZU

PRESTIGIO GEOVISION 150/450 KULLANMA KILAVUZU PRESTIGIO GEOVISION 150/450 KULLANMA KILAVUZU Prestigio GeoVision 150 Kontrollerin yerleşimi 1. Açma/kapama düğmesi 2. SD Kart Yuvası 3. Dokunma Paneli 4. Menü Butonu 5. Işıklı Gösterge (Şarj olurken kırmızı

Detaylı

quadro 720P Kamera / PC Kamera / Taşınabilir Disk / Kart Okuyucu

quadro 720P Kamera / PC Kamera / Taşınabilir Disk / Kart Okuyucu quadro Akıllı Gözlük 720P Kamera / PC Kamera / Taşınabilir Disk / Kart Okuyucu - Türkçe - Kullanıcı Rehberi www.quadrocomputer.com 1 Fonksiyon Tuşları ve Portlar : Kamera Değişebilen Camlar USB Data ve

Detaylı

BoomP!ll. Bluetooth Hoparlör. Kullanma Kılavuzu 33033

BoomP!ll. Bluetooth Hoparlör. Kullanma Kılavuzu 33033 BoomP!ll Bluetooth Hoparlör Kullanma Kılavuzu 33033 Ednet 33033 Boom P!ll Bluetooth hoparlörü seçtiğiniz için teşekkür ederiz. Cihazı ilk kez kullanmadan önce lütfen aşağıdaki talimatı okuyun. ÖZELLİKLER

Detaylı

COOL-US Kullanma Kılavuzu Profesyonel Anemometre

COOL-US Kullanma Kılavuzu Profesyonel Anemometre COOL-US Kullanma Kılavuzu Profesyonel Anemometre Lütfen ürünü kullanmadan önce bu kılavuzu dikkatlice okuyunuz ve ilerisi için saklayınız. İÇERİK 1. Güvenlik... 1 2. Genel Tanıtım... 2 3. Özellikler...

Detaylı

TTC306. KONFERANS@KÜBÜ Ses Konferans Sistemi

TTC306. KONFERANS@KÜBÜ Ses Konferans Sistemi TTC306 KONFERANS@KÜBÜ Ses Konferans Sistemi KULLANIM KILAVUZU ve GARANTİ BELGESİ KULLANIMDA UYULMASI GEREKEN KURALLAR: Cihazınızı kullanmadan önce TANITMA ve KULLANMA KILAVUZUNU dikkatlice okuyunuz. Cihazınızı

Detaylı

1080P Kamera / PC Kamera / Taşınabilir Disk / Kart Okuyucu

1080P Kamera / PC Kamera / Taşınabilir Disk / Kart Okuyucu Akıllı Gözlük 1080P Kamera / PC Kamera / Taşınabilir Disk / Kart Okuyucu - Türkçe - Kullanıcı Rehberi www.quadrocomputer.com 1 Fonksiyon Tuşları ve Portlar : Kamera Değiştirilebilen Camlar Micro-SD Kart

Detaylı

WAE Music uygulamasını indirin

WAE Music uygulamasını indirin TÜRKÇE 3 1. Açma/Kapama düğmesi 2. FM/Bluetooth modu 3. 4. 3+4. 5. Pil göstergesi 6. FM/Bluetooth göstergesi 7. USB Girişi 8. Giriş Hattı 9. Koruyucu kapak 10. ¼" montaj için vida deliği 11. Bilek askısı

Detaylı

ednet Smart Memory Kullanma Kılavuzu 31519

ednet Smart Memory Kullanma Kılavuzu 31519 ednet Smart Memory Kullanma Kılavuzu 31519 iphone 'unuzun veya ipad 'inizin hafızası yine mi doldu? Çözümünü biliyoruz! Bir MicroSD kullanıp 256 GB'a kadar alan ekleyerek ednet Smart Memory ile iphone

Detaylı

ARAÇ KAMERASI, HD Kullanma Kılavuzu

ARAÇ KAMERASI, HD Kullanma Kılavuzu ARAÇ KAMERASI, HD Kullanma Kılavuzu 87231 Araç kamerasının tüm fonksiyonlarının daha iyi kullanımı için cihazı kullanmadan önce lütfen bu kılavuzu dikkatli şekilde okuyun. Dikkat 1. Lütfen hafıza kartını

Detaylı

Bu kullanma kılavuzu Falcon Serisi E Type için geçerlidir.

Bu kullanma kılavuzu Falcon Serisi E Type için geçerlidir. falcon serisi Bu kullanma kılavuzu Falcon Serisi E Type için geçerlidir. DİKKAT: Bu kullanma kılavuzu sadece web sitesi için hazırlanmış olup, ürün içerisindeki kılavuz ile farklılıklar gösterebilir. Önsöz

Detaylı

Ttec Plus USB TELEFON (KABLOLU)

Ttec Plus USB TELEFON (KABLOLU) Ttec Plus USB TELEFON (KABLOLU) TÜRKÇE KULLANIM KILAVUZU Ve GARANTİ BELGESİ MODEL: Ttec Plus TTC 106 KULLANIMDA UYULMASI GEREKEN KURALLAR: Cihazınızı kullanmadan önce TANITMA ve KULLANMA KILAVUZUNU dikkatlice

Detaylı

Donanım ve Yazılım Altyapısı Bileşeni

Donanım ve Yazılım Altyapısı Bileşeni Donanım ve Yazılım Altyapısı Bileşeni Her Okula 1 Adet Çok Fonksiyonlu Yazıcı 1 Adet Doküman Kamera Her Dersliğe Etkileşimli Tahta Panel Tip Etkileşimli Akıllı Tahta Kablolu İnternet Bağlantısı Her Öğretmene

Detaylı

Kablosuz Bluetooth Hoparlör Açıklamaları

Kablosuz Bluetooth Hoparlör Açıklamaları Kablosuz Bluetooth Hoparlör Açıklamaları Hoparlörün işletme paneli fonksiyon Tablosu Güç Açma/Kapama butonu, Çalıştırmak/Kapatmak için butona basın; Ses + Ses - Sesi kapat Güç gösterge ışığı--- Mavi LED;

Detaylı

DVB-S 100 PCI Digital Uydu Kartı Kurulum Rehberi

DVB-S 100 PCI Digital Uydu Kartı Kurulum Rehberi DVB-S 100 PCI Digital Uydu Kartı Kurulum Rehberi İçindekiler Ver 2.0 Bölüm 1 : DVB-S 100 PCI Kartı Donanım Kurulumu...2 1. Paket İçerikleri...2 2. Sistem Gereklilikleri....2 3. Donanım Kurulumu...2 Bölüm

Detaylı

Kullanım kılavuzunuz PIONEER AVIC-S1

Kullanım kılavuzunuz PIONEER AVIC-S1 Bu kullanım kılavuzunda önerileri okuyabilir, teknik kılavuz veya PIONEER AVIC-S1 için kurulum kılavuzu. Bu kılavuzdaki PIONEER AVIC-S1 tüm sorularınızı (bilgi, özellikler, güvenlik danışma, boyut, aksesuarlar,

Detaylı

COOL-US Kullanma Kılavuzu

COOL-US Kullanma Kılavuzu COOL-US Kullanma Kılavuzu Profesyonel Nem ve Sıcaklık ölçer Lütfen ürünü kullanmadan önce bu kılavuzu dikkatlice okuyunuz ve ilerisi için saklayınız. İçindekiler 1. Güvenlik... 1 2. Tanıtım... 2 3. Özellikler...

Detaylı

Kamera / Mp3 / Bluetooth / Taşınabilir Disk / Kart Okuyucu

Kamera / Mp3 / Bluetooth / Taşınabilir Disk / Kart Okuyucu Kamera / Mp3 / Bluetooth / Taşınabilir Disk / Kart Okuyucu - Türkçe - Kullanıcı Rehberi www.quadrocomputer.com Fonksiyon Tuşları ve Portlar : Güç Açma/Kapama MP3 Başlat/Durdur Bluetooth İleri-Geri Kamera

Detaylı

1. Kurulum. Tam ekranda iken MENU tuşuna. Başlat sekmesine gelin ve sonra [ / ] basın ve menüye girin. [ / ]

1. Kurulum. Tam ekranda iken MENU tuşuna. Başlat sekmesine gelin ve sonra [ / ] basın ve menüye girin. [ / ] 1. Kurulum Tam ekranda iken MENU tuşuna basın ve menüye girin. [ / ] tuşlarına basarak Kurulum, Kanal Düzenleme, Sistem Ayarları ve Medya Merkezi menülerine geçiş yapabilirsiniz. Kurulum menüsü altından

Detaylı

ZİRVEDRİVEWEB YAZILIMI KULLANIM KILAVUZU

ZİRVEDRİVEWEB YAZILIMI KULLANIM KILAVUZU ZİRVEDRİVEWEB YAZILIMI KULLANIM KILAVUZU Kullanıcı Girişi:Giriş ekranınd dan kullanıcı adı ve şifre bilgileri girilip giriş butonuna basılaraksisteme giriş yapılır. Sistem Ekranı: 4 2 Klasörler Dosyalar

Detaylı

HD Serisi Kart Kullanım Kılavuzu

HD Serisi Kart Kullanım Kılavuzu HD Serisi Kart Kullanım Kılavuzu 1/14 İçindekiler 1. GİRİŞ... 3 1.1 HD Kartları Özellikleri... 3 1.2 HD-C1 Teknik Özellikler... 4 1.3 HD-C3 Teknik Özellikler... 5 2. Donanım Bağlantısı... 6 2.1 LED Ekran

Detaylı

Exper Style Kolay Kullanım Kılavuzu

Exper Style Kolay Kullanım Kılavuzu Kolay Kullanım Kılavuzu Hakkında Bu kolay kullanım kılavuzu, sisteminizi başlatmak için kullanacağınız bir referans niteliğindedir. Daha detaylı bilgiyi cihaz kutusundan çıkan Device Drivers & Utilities

Detaylı

TURKCELL MaxiPLUS 5. Hızlı Başlangıç Kılavuzu

TURKCELL MaxiPLUS 5. Hızlı Başlangıç Kılavuzu TURKCELL MaxiPLUS 5 Hızlı Başlangıç Kılavuzu Telefona Genel Bakış Güç Tuşu Kulaklık LED Gösterge Şarj/ USB Girişi Dokunmatik Ekran Ana Ekran Tuşu Arama Tuşu Menü Tuşu Geri Tuşu Kulaklık Girişi Ses Tuşları

Detaylı

Güç açık/kapalı AUX IN. Bluetooth 4.0. kontrol etmek. onu. Sesli Kılavuz

Güç açık/kapalı AUX IN. Bluetooth 4.0. kontrol etmek. onu. Sesli Kılavuz Aura LED Bluetooth Hoparlör Kullanıcı kılavuzuu 33049 Değerli Müşterimiz, Ednet hoparlörlerini satın aldığınızz için teşekkür ederiz. Sorunsuz bir kullanım için hoparlörü kullanmaya başlamadan önce lütfen

Detaylı

Bu kullanma kılavuzu Business Tab 9 için geçerlidir.

Bu kullanma kılavuzu Business Tab 9 için geçerlidir. business tab 9 Bu kullanma kılavuzu Business Tab 9 için geçerlidir. 2012 Piranha. Tüm hakları saklıdır. Piranha logosu Piranha ya aittir. Diğer tüm logo ve markalar sahiplerine aittir. Yazım ve baskı hatalarından

Detaylı

Android. Dolby Atmos, FM Radyo, Stereo Speaker. Parmak İzi Okuyucusu. Var

Android. Dolby Atmos, FM Radyo, Stereo Speaker. Parmak İzi Okuyucusu. Var SIM2 SIM1 veya Boyut Ağ 159 x 75.8 x 7.9 mm 4.5G LTE, Cat7, 300/100 Mbps LTE Bandlar FDD: 1(2100), 2(1900), 3(1800), 5(850), 7(2600), 8(900), 20(800) TDD: 38(2600), 40(2300) Görüntü 6.01 AMOLED Full HD+

Detaylı

GÜVENLİK TALİMATLARI GİRİŞ ÖZELLİKLER

GÜVENLİK TALİMATLARI GİRİŞ ÖZELLİKLER KULLANIM KILAVUZU GÜVENLİK TALİMATLARI Talimatlara uyulmaması nedeniyle hasar oluşması durumunda garanti geçerli değilir.o yüzden talimatları lütfen iyice okuyun. Bu talimatları saklayın. Bu ürünü düşürmeyin,

Detaylı

DİZ ÜSTÜ BİLGİSAYAR TEKNİK ŞARTNAME

DİZ ÜSTÜ BİLGİSAYAR TEKNİK ŞARTNAME DİZ ÜSTÜ BİLGİSAYAR TEKNİK ŞARTNAME 1. İŞLEMCİ 1.1. En az 1.3 Ghz hızında işlemciye sahip, çift çekirdekli Intel-core i5 1.2. İşlemci başına paylaşımlı en az 3 MB L3 ön belleğe sahip 2. BELLEK 2.1. Sistem

Detaylı

SAFİR EFES KULLANMA KILAVUZU

SAFİR EFES KULLANMA KILAVUZU SAFİR EFES KULLANMA KILAVUZU Eylül 201 1. Giriş Kullandığınız ürün yüksek teknolojiyi kullanarak üretilmiş, üstün tasarıma sahip bir üründür. Bu gelişmiş teknolojili sistem size, karışık kodları ezberlemek

Detaylı

Ethernet üzerinden Güç ile tek kabloyla kolay kurulum

Ethernet üzerinden Güç ile tek kabloyla kolay kurulum 10" (10,1" izlenebilir) All-in-One Dokunmatik Dijital E-Poster EP1042T Konferans ve toplantı düzenleme çözümü olarak tasarlanan 10" (10,11 izlenebilir) all-in-one interaktif dijital e-poster ViewSonic

Detaylı

Oluşabilecek her türlü riski önlemek için cihazı kullanmaya başlamadan önce bu talimatı dikkatlice okuyun.

Oluşabilecek her türlü riski önlemek için cihazı kullanmaya başlamadan önce bu talimatı dikkatlice okuyun. Kullanım Talimatı ECON EC-SERİSİ 1. Uyarı ve Güvenlik Önlemleri Oluşabilecek her türlü riski önlemek için cihazı kullanmaya başlamadan önce bu talimatı dikkatlice okuyun. Bu cihazı tehlikeli bölgelerde

Detaylı

Kworld NB-TV 100 Kurulum Rehberi

Kworld NB-TV 100 Kurulum Rehberi Kworld NB-TV 100 Kurulum Rehberi İçindekiler Ver 2.0 Bölüm 1 : NB-TV 100 Cardbus Donanım Kurulumu...2 1.1 Paketin içindekiler... 2 1.2 Sistem Gereklilikleri... 2 1.3 Donanım Kurulumu... 2 Bölüm 2 : NB-TV

Detaylı

İlk Kez GIGABYTE Notebook kullanma

İlk Kez GIGABYTE Notebook kullanma GIGABYTE Notebook satın aldığınız için sizi kutluyoruz. Bu kılavuz size dizüstü bilgisayarınızın kurulumuna başlamanızda yardımcı olacaktır. Nihai ürün konfigürasyonu satın aldığınız andaki modeline bağlıdır.

Detaylı

INTERFACE KULLANIM KILAVUZU.

INTERFACE KULLANIM KILAVUZU. INTERFACE KULLANIM KILAVUZU www.necvox.com Ana Menü Fonksiyonları 1. Opel Insignia araçta kullanıyorsanız, ana menüye geçmek için Geri tuşuna basılı tutun. 2. Volkswagen & Skoda ve Seat araçlarda kullanıyorsanız,

Detaylı

UNIVERSAL ŞARJ CİHAZI

UNIVERSAL ŞARJ CİHAZI UNIVERSAL ŞARJ CİHAZI TELEŞARJ TÜRKÇE TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU İÇERİK GENEL Üretici ve İthalatçı firmanın net ünvanı, adres ve telefon numarası, Bakım, Onarım ve kullanımda uyulması gereken kurallar,

Detaylı

PCE-PCO 1 KULLANIM KILAVUZU

PCE-PCO 1 KULLANIM KILAVUZU PCE-PCO 1 KULLANIM KILAVUZU Versiyon 1.1 Oluşturma Tarihi: 22/09/2016 İçindekiler 1 Giriş...4 2 Özellikler...4 3 Teknik Özellikler...5 4 Ön Panel ve Tuş Açıklamaları...6 5 Cihazı Açma/Kapama...6 6 Ölçüm

Detaylı

ecyber Kullanıcı Kılavuzu 1 / 1 1. ecyber hakkında... 1 2. Sistem gereksinimleri:... 2 Donanım:... 2 Yazılım:... 2 3. Kullanım Rehberi...

ecyber Kullanıcı Kılavuzu 1 / 1 1. ecyber hakkında... 1 2. Sistem gereksinimleri:... 2 Donanım:... 2 Yazılım:... 2 3. Kullanım Rehberi... ecyber Kullanıcı Kılavuzu 1 / 1 1. ecyber hakkında... 1 2. Sistem gereksinimleri:... 2 Donanım:... 2 Yazılım:... 2 3. Kullanım Rehberi... 3 İndirme... 3 Sunucu yazılım kurulumu... 3 Kurulum sayfası çıkacaktır...

Detaylı

- TESTO 106 - TANITMA VE KULLANMA KILAVUZU

- TESTO 106 - TANITMA VE KULLANMA KILAVUZU - TESTO 106 - TANITMA VE KULLANMA KILAVUZU 1. Ürün Açıklaması Alarm, LED Ekran Aç/kapa tuşu, Ölçüm değerleri Alarm değerlerini gösterir, fonksiyonlar ayarlanır Pil bölümü Daldırma probu 1 2. Genel Bilgi

Detaylı

X-107 KULLANMA KILAVUZU

X-107 KULLANMA KILAVUZU X-107 KULLANMA KILAVUZU Ekran ölçüsü 7inç Çözünürlülük 480 X ( RGB) X 234 Parlaklık 350cd/m2 Kontrast 300 : 1 Görüntü açısı ( L/R / T / B) : 60/ 60/40/60 Güç kaynağı 8~17V ( tipik DV 12V) Güç sarfiyatı

Detaylı

Gufo Serisi Medya Oynatıcı Türkçe Tanıtma Ve Kullanma Kılavuzu

Gufo Serisi Medya Oynatıcı Türkçe Tanıtma Ve Kullanma Kılavuzu Gufo Serisi Medya Oynatıcı Türkçe Tanıtma Ve Kullanma Kılavuzu Bu kullanma kılavuzunun geçerli olduğu modeller; Gufo Plus Black (2GB) Gufo Ultra Black (4GB) DİKKAT: Bu kullanma kılavuzu sadece web sitesi

Detaylı

Windows 7 or 2 GB 2 GHz Mac OS GB 1 GHz Intel. Placement Tests. English for Success Teacher Training

Windows 7 or 2 GB 2 GHz Mac OS GB 1 GHz Intel. Placement Tests. English for Success Teacher Training DynEd Sistem Gereksinimleri DynEd yazılımlarını kullanabilmek için bilgisayarınız aşağıdaki özelliklere sahip olmalıdır: İşletim Sistemine göre en az bellek ve ana işlemci hızı: İşletim Sistemi Bellek

Detaylı

KULLANIM KILAVUZU AMPLİFİKATÖR

KULLANIM KILAVUZU AMPLİFİKATÖR KULLANIM KILAVUZU AMPLİFİKATÖR MS-D5200.5 5 ÇIKIŞ 7800 WATT Klas-D TEBRİKLER Tebrikler! En iyi oto amplifikatörü olan MASSIVE MS Serisi Amplifikatör satın aldınız. MASSIVE MS Serisi amplifikatörler müzik

Detaylı

Saliha Ünal. Cellebrite Touch Eğitimi

Saliha Ünal. Cellebrite Touch Eğitimi Saliha Ünal Cellebrite Touch Eğitimi Neden Cellebrite? İçeriğimi eski telefonumdan yeni akıllı telefona nasıl aktarabilirim? Çok Kolay! Cellebrite a sahibiz Kolayca yapabiliriz! Kit Genel Bakış Cellebrite

Detaylı

Touchstone Kisisel-Egitim Sürümü Level 2 DVD-ROM ve Video DVD talimatlari ve bilinen teknik konulari

Touchstone Kisisel-Egitim Sürümü Level 2 DVD-ROM ve Video DVD talimatlari ve bilinen teknik konulari Touchstone Kisisel-Egitim Sürümü Level 2 DVD-ROM ve Video DVD talimatlari ve bilinen teknik konulari DVD-ROM u kullanma Touchstone Self Study DVD-ROM Kopyasını iki şekilde çalıştırabilirsiniz: 1. Programı

Detaylı

Elektronik Terazi KULLANMA KİTABI JCS A SERİSİ

Elektronik Terazi KULLANMA KİTABI JCS A SERİSİ Elektronik Terazi KULLANMA KİTABI JCS A SERİSİ 3 Kg - 6 Kg - 15 Kg - 30 Kg DİKOMSAN ELEKTRONİK SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. Oto Sanayi Sitesi, Menderes cad. No : 19 4. Levent / İstanbul Tel : 0212-283 37 15

Detaylı

General Mobile DSTL1. Sürüm Güncelleme Notları

General Mobile DSTL1. Sürüm Güncelleme Notları General Mobile DSTL1 Sürüm Güncelleme Notları Bu sürüm notları General mobile DSTL1 cihazı için en son gönderilen yazılım güncelleme bilgisi içermektedir. Bu sürüm güncelleme, cihazınızın işlevselliğini

Detaylı

SP-1101W/SP-2101W Hızlı Kurulum Kılavuzu

SP-1101W/SP-2101W Hızlı Kurulum Kılavuzu SP-1101W/SP-2101W Hızlı Kurulum Kılavuzu 05-2014 / v1.0 1 I. Ü rün Bilgisi I-1. Paket İçeriği Akıllı Priz Anahtarı Hızlı Kurulum Kılavuzu Hızlı kurulum kılavuzu ile CD I-2. Ön Panel Güç LED i Durum Butonu

Detaylı

ÖZELLİKLER Titiz Tasarım, Büyüleyici Parlaklık

ÖZELLİKLER Titiz Tasarım, Büyüleyici Parlaklık ÖZELLİKLER Titiz Tasarım, Büyüleyici Parlaklık Cam işçiliğiyle metal sanatından esinlenilerek hazırlanan Samsung Galaxy S6, cam ile metalin kusursuz uyumunu sunar: hoş kıvrımlı, geniş yelpazesiyle baş

Detaylı

AirTies Kablosuz Erişim Noktası (Access Point) olarak kullanacağınız cihazı bilgisayarınıza bağlayarak ayarlarını yapabilirsiniz.

AirTies Kablosuz Erişim Noktası (Access Point) olarak kullanacağınız cihazı bilgisayarınıza bağlayarak ayarlarını yapabilirsiniz. USB Disk Paylaşımı Değerli Müşterimiz, AirTies desteklediği USB Tak&Paylaş özelliği ile hiçbir ekstra donanıma ihtiyaç duymadan yaygın olarak kullanılan standart USB disk sürücülerinizi tüm ağınıza paylaştırmanıza

Detaylı

gelin ve Başlat ->Programlar -> VideoCAM SlimClip>Uninstall VideoCAM SlimClip yi seçin ve kurulumu kaldırmak için ekrandaki talimatları izleyin.

gelin ve Başlat ->Programlar -> VideoCAM SlimClip>Uninstall VideoCAM SlimClip yi seçin ve kurulumu kaldırmak için ekrandaki talimatları izleyin. Önemli Not: Lütfen önce sürücüyü kurun, sonra VideoCAM SlimClip ı USB portuna bağlayın. Lütfen kurulumdan önce bu önemli notu okuyun. 1. VideoCAM SlimClip yazılımının kurulması 1. VideoCAM SlimClip yazılım

Detaylı

Hızlı Başlangıç Kılavuzu

Hızlı Başlangıç Kılavuzu Hızlı Başlangıç Kılavuzu Model: 5800d-1 Nokia 5800 XpressMusic 9211345, 1. Baskı TR Tuşlar ve parçalar 9 İkincil kamera 10 Ses seviyesi/yakınlaştırma tuşu 11 Medya tuşu 12 Ekran ve tuş kilidi anahtarı

Detaylı

Kullanım Kılavuzu Prestigio Nobile PER3162BN. Başlarken. 1. Cihaza Genel Bakışı

Kullanım Kılavuzu Prestigio Nobile PER3162BN. Başlarken. 1. Cihaza Genel Bakışı Başlarken 1. Cihaza Genel Bakışı TR-1 1 2 5 3 6 4 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 Güç Düğmesi Giriş Düğmesi Yön Düğmeleri Müzik Düğmesi Menü Düğmesi Geri Düğmesi Yakınlaşma Düğmesi Önceki Sayfa Düğmesi

Detaylı

VESTEL. V-BRUNCH SERiSi 3000 INOX KAHVE MAKiNESi KULLANIM KILAVUZU GARANTİ 2 YIL

VESTEL. V-BRUNCH SERiSi 3000 INOX KAHVE MAKiNESi KULLANIM KILAVUZU GARANTİ 2 YIL VESTEL V-BRUNCH SERiSi 3000 INOX KAHVE MAKiNESi KULLANIM KILAVUZU GARANTİ 2 YIL 1. Hazne kapağı 2. Hazne 3. Üst kapak 4. Filtre 5. Cam sürahi Bu kahve makinesini tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.

Detaylı

Kullanım Kılavuzu Instruction Manual

Kullanım Kılavuzu Instruction Manual Kullanım Kılavuzu Instruction Manual KART YUVASI Değerli Müºterimiz, Bluelight ı tercih ettiğiniz için teºekkür ederiz. Ürünlerimiz tamamen siz değerli müºterilerimizin hayatını kolaylaºtırmak için özel

Detaylı

Yüksek hızda Akıllı Yaşam

Yüksek hızda Akıllı Yaşam Değer Teklifi Değer Teklifi Product concept Yüksek hızda Akıllı Yaşam Zengin içerikli güçlü Performans Öne Çıkan 1.4GHz CPU HSDPA 14.4/ HSUPA 5.76 Önemli Tasarım [Şık & Modern] Zengin İçerik [Social, Music,

Detaylı

KULLANIM KILAVUZU D 100

KULLANIM KILAVUZU D 100 KULLANIM KILAVUZU D 100 DEXUN Tüm hakları saklıdır. DEXUN logosu EFOR DAY TUK LTD ye aittir.diğer tüm logo ve markalar sahiplerine aittir. Yazım ve baskı hatalarından DEXUN sorumlu değildir. DEXUN All

Detaylı

Tablet Bilgisayar SGPT13 Serisi. Hızlı Kurulum Kılavuzu

Tablet Bilgisayar SGPT13 Serisi. Hızlı Kurulum Kılavuzu Tablet Bilgisayar SGPT13 Serisi Hızlı Kurulum Kılavuzu Hoş Geldiniz Xperia Tablet S satın aldığınız için tebrik ederiz. Bu Hızlı Kurulum Kılavuzu, tablet bilgisayarınızın kullanılması için gereken başlangıç

Detaylı

Bu kullanma kılavuzunu Falcon Y Type model FM Transmitter için geçerlidir.

Bu kullanma kılavuzunu Falcon Y Type model FM Transmitter için geçerlidir. falcon y type Bu kullanma kılavuzunu Falcon Y Type model FM Transmitter için geçerlidir. DİKKAT: Bu kullanma kılavuzu sadece web sitesi için hazırlanmış olup, ürün içerisindeki kılavuz ile farklılıklar

Detaylı

ZİRVEDRİVE IOS YAZILIMI KULLANIM KILAVUZU

ZİRVEDRİVE IOS YAZILIMI KULLANIM KILAVUZU ZİRVEDRİVE IOS YAZILIMI KULLANIM KILAVUZU Kullanıcı Girişi: Giriş ekranınd sisteme giriş yapılır. dan kullanıcı adı ve şifre bilgileri girilip giriş butonuna basılarak Sistem Ekranı: 4 2 1 2 3 Klasörler

Detaylı

İÇİNDEKİLER. Önlemler Önemli Bilgiler Ürün İnceleme LCD ekran Telsiz şeması açıklamaları Temel işlemler- Gelişmiş özellikler

İÇİNDEKİLER. Önlemler Önemli Bilgiler Ürün İnceleme LCD ekran Telsiz şeması açıklamaları Temel işlemler- Gelişmiş özellikler İÇİNDEKİLER Önlemler Önemli Bilgiler Ürün İnceleme LCD ekran Telsiz şeması açıklamaları Temel işlemler- Gelişmiş özellikler 2 3-4 5 5 6 1 Değerli Müşterimiz LUITON LT- 002 ürününü tercih ettiğiniz için

Detaylı

Hızlı Kurulum Kılavuzu MODELLER P4320, P4520 UYARI!

Hızlı Kurulum Kılavuzu MODELLER P4320, P4520 UYARI! Fisheye IP Kamera Hızlı Kurulum Kılavuzu MODELLER P4320, P4520 UYARI! Kurulum işlemine geçmeden önce kurulum kılavuzunu dikkatlice okuyunuz. Bu kılavuzunun içeriği, fonksiyonlardaki değişiklikler önceden

Detaylı

MLS Destinator Pro 4300-5000

MLS Destinator Pro 4300-5000 MLS Destinator Pro 4300-5000 3 ! UYARI Navigasyon cihazınız şarj olduktan sonra şarj aletine bağlı tutmayın. Gereğinden fazla şarj pilin ömrünü kısaltabilir. Model No: G431 (Pro4300) Model No: G550 (Pro5000)

Detaylı

Kurulum (Windows)...3

Kurulum (Windows)...3 Kurulum (Windows)...3 1. StarBoard Software Kurulumu...4 1.1 Sistem Gereksinimleri...4 1.2 Kurulumu Başlatma...5 1.3 Windows Media Encoder Kurulumu (Yalnızca Windows XP/Vista)...6 1.4 Kurulumu Sonlandırma...6

Detaylı

MAGIC PASS ID Parmak izli / Kartlı / Şifreli Kapı Kilidi

MAGIC PASS ID Parmak izli / Kartlı / Şifreli Kapı Kilidi MAGIC PASS 12380 ID Parmak izli / Kartlı / Şifreli Kapı Kilidi Kullanım Kılavuzu Bu kılavuz MAGIC PASS 12380 ID Parmak izli / Kartlı / Şifreli Kapı Kilidi kullanımı ve arıza tespit ve onarımına yönelik

Detaylı

IP İnterkom IP İNTERKOM NEDİR? IP?

IP İnterkom IP İNTERKOM NEDİR? IP? IP İnterkom IP İNTERKOM NEDİR? IP? IP İnterkom Üretilen tüm elektronik cihazlar, Ethernet çıkışlı olarak üretilmekte ve dış dünyaya bağlanabilmektedir. Bu sebeple İnterkom sistemleri de aynı yapıya uygun

Detaylı

MITSUBISHI MULTİMEDYA SİSTEMİ KULLANMA KILAVUZU TÜRKÇE Nisan 2019 Ver: 1.1

MITSUBISHI MULTİMEDYA SİSTEMİ KULLANMA KILAVUZU TÜRKÇE Nisan 2019 Ver: 1.1 www.daiichi.com MITSUBISHI MULTİMEDYA SİSTEMİ KULLANMA KILAVUZU TÜRKÇE Nisan 2019 Ver: 1.1 Uyarı... 2 Garanti Belgesi ve Garanti Şartları... 3 Ön Panel ve Butonların Tanıtımı... 4 Ana Menü... 5 FM AM

Detaylı

BT DRIVE FREE 114 BT CAR KIT

BT DRIVE FREE 114 BT CAR KIT BT DRIVE FREE 114 BT CAR KIT Teslimat kapsamı Teslimat kapsamı şunları içerir: - BT Drive Free 114 - Lityum-iyon batarya - 12 Volt DC araç şarj adaptörü - USB şarj kablosu - Güneşliğe montaj klipsi - Kullanım

Detaylı

Kullanım Kılavuzu PCE-VE 200

Kullanım Kılavuzu PCE-VE 200 Kullanım Kılavuzu PCE-VE 200 Versiyon 1.0 Oluşturulma Tarihi:14.06.2016 Manual İçindekiler 1 Giriş... 3 2 Güvenlik Bilgisi... 3 3 Özellikler... 3 4 Sistem Açıklaması... 5 5 Talimatlar... 6 6 Sorun Giderme...

Detaylı

Kullanım Kılavuzu Boroskop PCE-VE 200

Kullanım Kılavuzu Boroskop PCE-VE 200 Boroskop PCE-VE 200 Versiyon 1.0 Oluşturulma Tarihi:14.06.2016 Manual İçindekiler 1 Giriş...2 2 Güvenlik Bilgisi...2 3 Özellikler...3 4 Sistem Açıklaması...4 5 Talimatlar...5 6 Sorun Giderme...6 7 Geri

Detaylı

KULLANIM KILAVUZU Ses Ölçüm Cihazı PCE-353

KULLANIM KILAVUZU Ses Ölçüm Cihazı PCE-353 KULLANIM KILAVUZU Ses Ölçüm Cihazı PCE-353 Versiyon 1.1 Oluşturma Tarihi: 13/02/2017 İçindekiler 1 Giriş... 3 2 Güvenlik notları... 3 3 Özellikler... 4 3.1 Teslimat İçeriği... 4 3.2 Opsiyonel aksesuarlar...

Detaylı

2 Kablolu Görüntülü Diafon Sistemi

2 Kablolu Görüntülü Diafon Sistemi 2K-390 KULLANIM KILAVUZU 2 Kablolu Görüntülü Diafon Sistemi Lütfen Ürünü Kullanmadan Önce Bu Kılavuzu Okuyunuz. Tanıtım Monitör, 3.9 inch olarak tasarlandı. Yüksek görüntü kalitesini 800x480 piksel çözünürlüğüyle

Detaylı

Sonar II LED Bluetooth Hoparlör. Kullanıcı kılavuzu 33047

Sonar II LED Bluetooth Hoparlör. Kullanıcı kılavuzu 33047 Sonar II LED Bluetooth Hoparlör Kullanıcı kılavuzu 33047 Önemli Güvenlik Talimatları Hoparlörü, su ve benzeri sıvılardan uzak tutun. Hoparlörü, her türlü ısı kaynağından uzak tutun. İşitmenize veya birimin

Detaylı

PCE-CM 4 Versiyon 1.0 Oluşturma Tarihi: Son Değiştirme Tarihi:

PCE-CM 4 Versiyon 1.0 Oluşturma Tarihi: Son Değiştirme Tarihi: PCE-CM 4 Versiyon 1.0 Oluşturma Tarihi: 04.08.2015 Son Değiştirme Tarihi: 05.08.2015 İçindekiler 1 Güvenlik Notları.3 2 Özellikler..4 3 Sistem Özellikleri...5 4 İşlem..5 5 Geri Dönüşüm.5 6 İletişim...8

Detaylı

Eee Pad TF201 için SSS

Eee Pad TF201 için SSS Eee Pad TF201 için SSS Dosyaları yönetme... 2 MicroSD, SD kartı veya USB aygıtında depolanan verilerime nasıl erişirim?... 2 Seçili dosyaları başka bir klasöre nasıl taşırım?... 2 Seçili dosyaları bağlı

Detaylı

Çok işlevli USB Ağ Sunucusu Serileri

Çok işlevli USB Ağ Sunucusu Serileri Çok işlevli USB Ağ Sunucusu Serileri Hızlı Kurulum Kılavuzu Giriş Bu belge, Windows ortamında bir USB aygıt sunucusu gibi kullanılan Çok işlevli USB Ağ Sunucusunu kurmak ve yapılandırmak için gerekli olan

Detaylı

Mina 960 Kart Basma Saati Kullanım Kılavuzu

Mina 960 Kart Basma Saati Kullanım Kılavuzu Mina 960 Kart Basma Saati Kullanım Kılavuzu Bu kılavuz kart basma saatinin kullanımına yönelik doğru çalışma alışkanlıkları konusunda bilgiler vermektedir. Daha detaylı bilgiyi http://www.perkotek.com

Detaylı

KWorld. PlusTV Hybrid PCI (DVB-T 210SE) İçindekiler

KWorld. PlusTV Hybrid PCI (DVB-T 210SE) İçindekiler KWorld PlusTV Hybrid PCI (DVB-T 210SE) İçindekiler V1.1 Bölüm 1 : PlusTV Hybrid PCI Kartın Donanım Kurulumu...2 1.1 Paket İçeriği...2 1.2 Sistem Gereksinimleri...2 1.3 Donanım Kurulumu...2 Bölüm 2 : PlusTV

Detaylı