Lisans türünüzü belirlemeyle ilgili yardıma ihtiyacınız varsa: Sahip olduğunuz lisansı öğrenmek için bkz:

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Lisans türünüzü belirlemeyle ilgili yardıma ihtiyacınız varsa: Sahip olduğunuz lisansı öğrenmek için bkz: http://www.microsoft.com/office/eula."

Transkript

1 MICROSOFT YAZILIM LĠSANSI KOġULLARI MICROSOFT OFFICE 2010 MASAÜSTÜ UYGULAMA YAZILIMI Aşağıda iki ayrı lisans koşulları grubu yer almaktadır. Sizin için yalnızca bir grup geçerlidir. OEM tarafından önceden yüklenmiş yazılım kullanmanız durumunda aşağıdaki Microsoft Office Starter 2010 Lisans Koşulları tarafınız için geçerli olur. Yazılımı taşınabilir bir aygıta yüklemeniz durumunda aşağıdaki Microsoft Office Starter To-Go Lisans Koşulları ile birlikte Microsoft Office Starter 2010 Lisans Koşulları tarafınız için geçerli olur. Lisans türünüzü belirlemeyle ilgili yardıma ihtiyacınız varsa: Sahip olduğunuz lisansı öğrenmek için bkz: 1. MICROSOFT OFFICE STARTER 2010 Bu lisans koşulları sizinle; Yazılımı aygıtla birlikte dağıtan aygıt üreticisi veya Yazılımı aygıtla birlikte dağıtan yazılım yükleyicisi arasındadır. Lütfen bunları okuyun. Bunlar, varsa üzerinde aldığınız ortamı da içerecek şekilde bu lisans koşullarına eşlik eden yazılım için geçerlidir. Yazılımla birlikte verilebilecek basılı lisans koşulları ekranda görüntülenen lisans koşullarının yerini alır. Bu koşullar, yazılıma yönelik her türlü Microsoft; Güncelleştirmeleri, Ekleri, Internet tabanlı hizmetleri ve Destek hizmetleri için de (bu öğelere başka koşullar eşlik etmediği sürece) geçerlidir. Başka koşulların eşlik etmesi halinde diğer koşullar geçerli olacaktır. Doğrudan Microsoft'tan güncelleştirmeler veya ekler alırsanız, bunların lisanslarının size üretici veya yükleyici tarafından değil de Microsoft tarafından verildiği durumlar haricinde bu koşullar geçerli olacaktır. YAZILIMI KULLANMANIZ BU KOġULLARI KABUL ETTĠĞĠNĠZ ANLAMINA GELĠR. KABUL ETMĠYORSANIZ, YAZILIMI KULLANMAYIN. BUNUN YERĠNE, ÜCRET ĠADESĠ KONUSUNDAKĠ ĠLKELERĠNĠ ÖĞRENMEK ÜZERE ÜRETĠCĠYLE VEYA YÜKLEYĠCĠYLE BAĞLANTI KURUN. AġAĞIDA AÇIKLANDIĞI GĠBĠ YAZILIMIN KULLANILMASI, DOĞRULAMA SIRASINDA VE INTERNET TABANLI HĠZMETLER ĠÇĠN BELĠRLĠ BĠLGĠSAYAR BĠLGĠLERĠNĠN ĠLETĠMĠNE ONAY VERMENĠZ ANLAMINA DA GELĠR. BU LĠSANS KOġULLARINA UYMANIZ KOġULUYLA ALDIĞINIZ HER LĠSANS ĠÇĠN AġAĞIDAKĠ HAKLARA SAHĠP OLURSUNUZ:

2 1. GENEL BAKIġ. Yazılım lisansı kopya başına, aygıt başına verilir. Donanım bölümü veya blade ayrı bir aygıt olarak değerlendirilir. 2. KURULUM VE KULLANIM HAKLARI. a. Aygıt baģına Bir Kopya. Yazılım lisansı, yazılımın birlikte dağıtıldığı aygıta kalıcı olarak atanır. Bu aygıt "lisanslı aygıttır". b. Lisanslı Aygıt. Lisanslı aygıtta aynı anda yazılımın tek bir kopyasını kullanabilirsiniz. c. BileĢenlerin Ayrılması. Yazılım bileşenlerine tek bir birim olarak lisans verilir. Bileşenleri ayıramaz ve farklı aygıtlara yükleyemezsiniz. d. Alternatif Sürümler. Yazılım, 32 bit ve 64 bit gibi birden çok sürüm içerebilir. Bir seferde yalnızca bir sürüm kullanabilirsiniz. Üretici veya yükleyici, size birden fazla dil sürümü sağladığı takdirde, bir seferde yalnızca seçtiğiniz dil sürümünü kullanabilirsiniz. 3. EK LĠSANS GEREKSĠNĠMLERĠ VE/VEYA KULLANIM HAKLARI. a. Çoğullama. Sizin; Bağlantıları bir araya toplamak, Bilgileri yeniden yönlendirmek veya Ürüne erişen veya ürünü kullanan aygıt veya kullanıcı sayısını azaltmak için kullandığınız donanımlar veya yazılımlar (bazen "çoğullama" veya "biriktirme" olarak anılır) gerekli lisans sayısını azaltmaz. b. Yazı Tipi BileĢenleri. Yazılım çalışırken yazı tiplerini içeriği görüntülemek ve yazdırmak için kullanabilirsiniz. Yalnızca şunları yapabilirsiniz: Yazı tiplerini, yazı tiplerindeki katıştırma sınırlamaları tarafından izin verildiği gibi içeriğe katıştırabilir ve yazı tiplerini içeriği yazdırmak için geçici olarak bir yazıcıya veya başka bir çıktı aygıtına karşıdan yükleyebilirsiniz. c. Ortam Öğeleri ve ġablonlar. Yazılımla birlikte verilen veya yazılımla ilgili hizmetin bir parçası olarak ortam görüntülerine, küçük resimlere, animasyonlara, seslere, müziklere, şekillere, video kliplere, şablonlara ve diğer içerik formlarına ( ortam öğeleri ) erişebilirsiniz. Ortam öğelerini proje ve belgelerde kopyalayabilir ve kullanabilirsiniz. (i) Ortam öğelerinin kopyalarını kendi başına ya da ürünün birincil değeri ortam öğeleri ise bir ürün olarak satamaz, lisansını veremez ya da dağıtamazsınız; (ii) müşterilerinize ortam öğelerinin lisansını verme ya da bunları dağıtma hakları veremezsiniz; (iii) teşhis edilebilir kişiler, hükümetler, logolar, ticari markalar veya amblemlerin sunumunu içeren ya da ürününüz, kuruluşunuz veya faaliyetiniz tarafından bir onay veya bunlarla ilgili bir bağlantı anlamına gelebilecek şekillere bu tür görüntüleri kullanan ortam öğelerini ticari amaçlarla dağıtamaz ya da bunların lisansını veremezsiniz ya da (iv) ortam öğelerini kullanarak müstehcen ve iftira atıcı eserler oluşturamazsınız. Daha fazla bilgi için adresine gidin. d. SanallaĢtırma Teknolojileriyle Kullanma. Yazılımı doğrudan lisanslı aygıtta kullanmak

3 yerine, lisanslı aygıttaki sanal bir (veya başka şekilde benzetimi oluşturulmuş) donanım sistemine yükleyebilir ve orada kullanabilirsiniz. e. Uzaktan EriĢim. Lisanslı aygıtın bir tek birincil kullanıcısı, başka herhangi bir aygıttan lisanslı aygıta yüklenmiş yazılıma uzaktan erişebilir ve bu yazılımı kullanabilir. Size destek hizmetleri sunmalarını sağlamak için yazılıma başka kullanıcıların erişimine de izin verebilirsiniz. Bu erişim için ek lisanslar gerekmez. Başka herhangi bir amaçla aynı anda, aynı lisans altında başka biri yazılımı kullanamaz. 4. DOĞRULAMA. a. Yazılım zaman zaman, yazılımın doğrulama özelliğinin yüklenmesini isteyebilir. Doğrulama işlemi, yazılımın etkinleştirilmiş ve gerektiği gibi lisanslı olduğunu doğrular. Uygun şekilde lisanslanmış olduğunuzu onaylayan bir doğrulama denetimi, yazılımı veya yazılımın belirli özelliklerini kullanmanıza veya ek işlevlerden faydalanmanıza izin verir. Daha fazla bilgi için bkz: b. Doğrulama denetimi sırasında veya bu denetimden sonra, yazılım, yazılım, aygıt ve doğrulama denetim sonuçları hakkında Microsoft'a bilgi gönderebilir. Bu bilgi örneğin yazılımın sürümünü ve ürün anahtarını ve lisanslı aygıtın Internet protokol adresini içerir. Microsoft bu bilgileri kimliğinizi saptamak veya sizinle bağlantı kurmak için kullanmaz. BU YAZILIMI KULLANMAKLA BU BĠLGĠLERĠN ĠLETĠMĠNE ONAY VERMĠġ OLURSUNUZ. Doğrulama ve bir doğrulama denetimi sırasında veya sonrasında hangi bilgilerin gönderildiği hakkında daha fazla bilgi için adresine bakınız. c. Doğrulama denetiminden sonra yazılımın sahte, gerektiği gibi lisanslanmamış veya orijinal olmayan bir Office ürünü olduğu tespit edilirse, yazılımın işlevleri veya kullanımı etkilenebilir. Örneğin, Microsoft: yazılımın gerektiği gibi lisanslanmamış veya orijinal olmayan bir Office ürünü olduğunu belirten bildirimde bulunabilir; ve siz de: yazılımın gerektiği gibi lisanslanmış bir kopyasını edinmeniz gerektiğini bildiren hatırlatmalar alabilirsiniz; veya yazılımı kullanabilmek ve yeniden etkinleştirebilmek için Microsoft'un yönergelerini izlemeniz gerekebilir; ve ayrıca: yazılım veya yazılımın bazı özelliklerini kullanamayabilir veya kullanmaya devam edemeyebilir; veya Microsoft'tan belirli güncelleştirmeleri veya sürüm yükseltmeleri alamayabilirsiniz. d. Yazılım için güncelleştirmeleri veya sürüm yükseltmelerini yalnızca Microsoft veya yetkili kaynaklardan alabilirsiniz. Güncelleştirmeleri yetkili kaynaklardan edinme ile ilgili daha fazla bilgi için bkz:

4 5. INTERNET TABANLI HĠZMETLER. Microsoft yazılımla birlikte Internet tabanlı hizmetler sunar. Microsoft bu hizmetleri istediği zaman değiştirebilir veya iptal edebilir. a. Internet Tabanlı Hizmetler için Onay. Aşağıda ve Office 2010 Gizlilik Bildirimi nde açıklanan yazılım özellikleri, Internet üzerinden Microsoft veya servis sağlayıcının bilgisayar sistemlerine bağlanır. Bazı durumlarda, bunlar bağlandığında ayrı bir ihbar almazsınız. Bazı durumlarda, bu özellikleri kapatabilir veya kullanmayabilirsiniz. Bu özelliklerle ilgili daha fazla bilgi için, r.office.microsoft.com/r/rlidooclientprivacystatement14?clid=1055 adresindeki Office 2010 Gizlilik Bildirimine bakınız. BU ÖZELLĠKLERĠ KULLANMAKLA BU BĠLGĠLERĠN ĠLETĠLMESĠNE ONAY VERMĠġ OLURSUNUZ. Microsoft bu bilgileri kimliğinizi saptamak veya sizinle bağlantı kurmak için kullanmaz. Bilgisayar Bilgileri. Aşağıdaki özellikler, ilgili sistemlere Internet protokol adresiniz, işletim sisteminin türü, tarayıcı, kullandığınız yazılımın adıyla sürümü ve yazılımı yüklediğiniz aygıtın dil kodu gibi bilgisayar bilgilerini gönderen Internet protokolleri kullanır. Microsoft bu bilgilerden Internet tabanlı hizmetleri kullanımınıza sunmak için yararlanır. Web İçeriği Özellikleri. Yazılımdaki özelikler Microsoft'tan ilgili içeriği alıp size sunabilir. Bu özelliklere örnek olarak küçük resimler, şablonlar, çevrimiçi eğitim, çevrimiçi yardım ve yardım verilebilir. Bu web içeriği özelliklerini kullanmamayı tercih edebilirsiniz. b. Otomatik GüncelleĢtirme. Click-to-Run teknolojisini içeren yazılım, Microsoft taki yazılım güncelleştirmeleri ve eklerini düzenli aralıklarla kontrol edebilir. Bulunursa, bu güncelleştirmeler ve ekler lisanslı aygıtınıza otomatik olarak yüklenip kurulabilir. c. Reklam. Bu yazılım, size Internet yoluyla sunulan reklamlar gösterecektir. Reklamcılığın şekli veya boyutu zaman zaman değişebilir. Microsoft, reklamlarda size daha ilgili içerik sunmak için yazılımı kullanımınıza ilişkin bilgi toplayabilir. Bu özellikle ilgili daha fazla bilgiye r.office.microsoft.com/r/rlidooclientprivacystatement14?clid=1055 adresindeki yazılım gizlilik bildiriminden erişilebilir. Microsoft, reklamların olması ya da reklam verenlerle yaptığınız işlemler nedeniyle maruz kalabileceğiniz kayıp veya zarardan sorumlu değildir. d. Bilgilerin Kullanımı. Microsoft yazılımımızı ve hizmetlerimizi iyileştirmek için aygıt bilgilerini, hata raporlarını ve kötü amaçlı yazılım raporlarını kullanabilir. Aynı zamanda bunu donanım ve yazılım sağlayıcılar gibi diğer taraflarla da paylaşabiliriz. Bunlar bilgileri kendi ürünlerinin Microsoft yazılımı ile çalışmasını nasıl geliştirebilecekleri konusunda kullanabilirler. e. Internet Tabanlı Hizmetlerin Kötüye Kullanımı. Bu hizmetleri, bu hizmetlere veya başkasının bu hizmetleri kullanımına zarar verecek şekilde kullanamazsınız. Hizmetleri, herhangi bir yolla bir hizmete, veriye, hesaba veya ağa yetkisiz erişim elde etmek için kullanamazsınız. 6. LĠSANS KAPSAMI. Yazılımın satışı yapılmamakta, lisansı verilmektedir. Bu sözleşme size yalnızca lisansladığınız yazılım sürümü içinde bulunan özellikleri kullanımınızla ilgili bazı haklar vermektedir. Tüm diğer haklar üretici veya yükleyici ve Microsoft tarafından saklı tutulur. Bu sınırlamalara rağmen ilgili yasalar ilave haklar sağlamıyorsa yazılımı yalnızca bu sözleşmede açıkça izin verildiği şekilde kullanabilirsiniz. Şunları yapamazsınız: vyazılımın teknik sınırlamalarını aşacak çözümler üretmek, Bu sınırlamaya rağmen ilgili yasa hükümlerince açıkça izin verilen durumlar dışında, yazılım üzerinde ters mühendislik işlemi yapmak, yazılımı kaynak koda dönüştürmek ve derlemesini açmak,

5 yazılım üzerinde çalışmayan uygulamaları çalıştırmak için yazılımın bileşenlerini kullanmak, Yazılımın bu sözleşmede belirtilenden veya ilgili yasaların bu sözleşmede öngörülenden fazla kopyaya emredici hükümle izin vermesi halinde yasalarla izin verilenden fazla kopyasını oluşturmak, Yazılımı başkalarının kopyalaması için yayımlamak, yazılımı kanuna aykırı bir şekilde kullanmaz, Yazılımı kiralamak, finansal kiralamayla satmak, ödünç vermek veya Yazılımı ticari yazılım ana makine hizmetleri için kullanmak. 7. YEDEK KOPYA. Yazılım ortamının tek bir yedek kopyasını oluşturabilirsiniz. Bunu yalnızca yazılımı lisanslı aygıta yeniden kurmak için kullanabilirsiniz. 8. BELGELER. Bilgisayarınıza veya iç ağınıza geçerli erişimi olan herhangi bir kişi, belgeleri kuruluşunuz içinde yararlanmak amacıyla kopyalayabilir ve kullanabilir. 9. LĠSANS KANITI. a. Orijinal Lisans Kanıtı. Yazılımı bir aygıt üzerinde aldıysanız, aygıt alım belgeniz lisans kanıtınız olacaktır. Satın alma belgesi satıcınızın kayıtlarından kontrol edilebilir. 10. ÜÇÜNCÜ KĠġĠLERE DEVĠR. Yazılımı üçüncü bir tarafa yalnızca lisanslı aygıt ve bu sözleşme ile birlikte doğrudan devredebilirsiniz. Ancak devir işleminden önce söz konusu üçüncü kişinin, yazılımın devri ve kullanımı bakımından bu sözleşmenin uygulanacağını kabul etmesi gerekir. Yazılımın herhangi bir kopyasını elinizde tutamazsınız. 11. ĠHRACAT SINIRLAMALARI. Yazılım, ABD ihracat yasalarına ve düzenlemelerine tabidir. Yazılım konusunda geçerli olan tüm yurtiçi ve uluslararası ihracat yasalarına ve düzenlemelerine uygun şekilde davranmanız gerekir. Bu yasalar, ürünün gönderileceği yeri, son kullanıcılar ve son kullanıma ilişkin sınırlamaları içerir. Daha fazla bilgi için bkz: DESTEK HĠZMETLERĠ. Genel olarak yazılımla ilgili destek seçenekleri için üretici veya yükleyiciye başvurun. Yazılımla birlikte verilen destek numarasını kullanın. Doğrudan Microsoft tan alınan güncelleştirmeler ve ekler için Microsoft, adresinde açıklanan desteği verir. Gerektiği gibi lisanslı olmayan yazılım kullanıyorsanız destek hizmeti alamazsınız. 13. SÖZLEġMENĠN TAMAMI. Bu sözleşme (aşağıdaki garanti dahil), ek koşullar (yazılımla birlikte gelmiş ve işbu koşulların bazılarını veya tümünü değiştiriyor olabilecek tüm matbu kağıt lisans koşulları dahil) ve kullandığınız eklerin, güncelleştirmelerin, Internet tabanlı hizmetlerin ve destek hizmetlerinin koşulları, yazılım ve destek hizmetlerine yönelik sözleşmenin tamamını oluşturur. 14. UYGULANACAK HUKUK. a. Amerika BirleĢik Devletleri. Yazılımı Amerika Birleşik Devletleri'nde aldıysanız, bu sözleşmenin yorumlanması ve ihlali iddiaları, milletlerarası bağlama kuralları hesaba katılmadan, Washington eyaleti kanunlarına tabi olacaktır. Tüketici koruma kanunları, haksız rekabet ve haksız fiil kapsamındakiler de dahil diğer tüm talepler bakımından yaşadığınız eyaletin kanunları geçerli olacaktır.

6 b. Amerika BirleĢik Devletleri dıģında. Bu yazılımı başka bir ülkede satın aldıysanız, o ülkenin yasaları geçerli olacaktır. 15. YASAL ETKĠSĠ. Bu sözleşmede belirli yasal haklar tanımlanmıştır. Yaşadığınız ülke veya eyaletin kanunlarına göre başka haklara sahip olabilirsiniz. Ayrıca, yazılımı aldığınız tarafla ilgili başka haklara da sahip olabilirsiniz. Bu sözleşme, eyaletiniz veya ülkenizin yasalarının izin vermediği durumlarda, ülkenizin veya eyaletinizin yasaları uyarınca sahip olduğunuz hakları değiştirmez. 16. SINIRLAMALAR VE ZARARLARIN SORUMLULUK KAPSAMI DIġINDA TUTULMASI. ÜRETĠCĠ VEYA YÜKLEYĠCĠNĠN SAĞLAYABĠLECEĞĠ ÜCRET ĠADESĠ DIġINDA, NEDEN OLUNAN ZARARLAR, KAR KAYBI, ÖZEL, DOLAYLI VEYA ARIZĠ ZARARLAR DAHĠL OLMAK ÜZERE BAġKA HĠÇBĠR ZARAR KARġILANMAZ. Bu sınırlama aşağıdaki haller için geçerlidir: Üçüncü tarafların Internet sitelerindeki yazılım, hizmetler, (kod dahil) içerik veya üçüncü tarafların programları ile ilgili konular ve İlgili yasalar çerçevesinde izin verilen azami ölçüde sözleşmenin ihlalinden, bir garantinin, taahhüdün veya koşulun ihlalinden, kusursuz sorumluluktan, ihmal veya diğer haksız fiillerden kaynaklanan talepler. Bu sınırlama aşağıdaki durumlarda da geçerlidir: Yazılımın onarılması, değiştirilmesi veya bedelinin iadesinin, herhangi bir kaybınızı tümüyle karşılamaması, veya üreticinin, yükleyicinin ya da Microsoft'un zararın oluşma olasılığını bilmesi veya bilmesinin gerekmesi. Bazı eyaletlerde arızi veya neticede oluşan zararlar nedeniyle sorumluluğun kaldırılmasına veya sınırlandırılmasına izin verilmediğinden, yukarıdaki sınırlama veya sorumluluk kapsamı dışında tutma sizin için geçerli olmayabilir. Ülkenizde arızi, neticede oluşan veya diğer zararların sınırlanmasına veya sorumluluk kapsamı dışında tutulmasına izin verilmediği takdirde de bunlar sizin için geçerli olmayabilir. ******************************************************************************* SINIRLI GARANTĠ A. SINIRLI GARANTĠ. Yönergelere uyarsanız ve yazılımın lisansı gerektiği gibi alınmışsa, yazılım büyük ölçüde, yazılımın içinde veya onunla birlikte elinize geçen Microsoft belgelerinde belirtildiği şekilde çalışacaktır. B. GARANTĠ KOġULU, GARANTĠ ALICISI; ZIMNĠ GARANTĠLERĠN SÜRESĠ. SINIRLI GARANTĠ YAZILIMI, ĠLK KULLANICISI TARAFINDAN ALINDIKTAN SONRA 90 GÜN ĠÇĠN KAPSAMAKTADIR. SÖZ KONUSU 90 GÜN BOYUNCA EKLER, GÜNCELLEġTĠRMELER ALIR VEYA YAZILIMI DEĞĠġTĠRĠRSENĠZ, KALAN GARANTĠ SÜRESĠ KADAR VEYA 30 GÜN (HANGĠSĠ DAHA UZUNSA) GARANTĠ KAPSAMINDA KALIRSINIZ. YAZILIMI DEVREDERSENĠZ, GARANTĠNĠN KALAN SÜRESĠ DEVRALAN ĠÇĠN GEÇERLĠ OLACAKTIR. YASALARIN ĠZĠN VERDĠĞĠ AZAMĠ ÖLÇÜDE, ZIMNĠ GARANTĠLER, TEMĠNATLAR VEYA

7 KOġULLAR YALNIZCA SINIRLI GARANTĠ SÜRESĠ BOYUNCA DEVAM EDER. Bazı eyaletlerde zımni garantilerin sürelerinin kısıtlanmasına izin verilmediğinden, bu sınırlamalar sizin için geçerli olmayabilir. Bazı ülkelerde zımni garantilerin veya koşulların geçerli olacağı süreyle ilgili sınırlamalara izin verilmediği için sizin için de geçerli olmayabilirler. C. GARANTĠ DIġI DURUMLAR. Bu garanti sizin yaptığınız veya yapamadığınız, başkalarının yaptığı işlemlerden veya makul sınırlar içinde üreticinin veya yükleyicinin ya da Microsoft'un denetiminde olmayan durumlardan kaynaklanan sorunları kapsamaz. D. GARANTĠ ĠHLALĠNĠN TELAFĠSĠ. ÜRETĠCĠ VEYA YÜKLEYĠCĠ KENDĠ SEÇĠMĠNE BAĞLI OLARAK, (i) YAZILIMI ÜCRETSĠZ OLARAK ONARACAK VEYA DEĞĠġTĠRECEK YA DA (ii) VARSA ÖDENEN TUTARI ĠADE ETMEK ÜZERE ÜRÜNLERĠN ĠADESĠNĠ KABUL EDECEKTĠR. ÜRETĠCĠ VEYA YÜKLEYĠCĠ EKLERĠ, GÜNCELLEġTĠRMELERĠ VEYA YEDEK YAZILIMLARI DA ONARABĠLĠR VEYA DEĞĠġTĠREBĠLĠR YA DA VARSA BUNLAR ĠÇĠN ÖDEDĠĞĠNĠZ TUTARA EġĠT BĠR ÜCRET ĠADESĠ YAPABĠLĠR. BU KONUDAKĠ POLĠTĠKASINI ÖĞRENMEK ĠÇĠN ÜRETĠCĠYE VEYA YÜKLEYĠCĠYE BAġVURUN. GARANTĠ ĠHLALĠ DURUMUNDA HAKKINIZ OLAN TELAFĠLER BUNLARDAN ĠBARETTĠR. E. TÜKETĠCĠ HAKLARININ ETKĠLENMEMESĠ. BÖLGENĠZDEKĠ YASALAR ÇERÇEVESĠNDE BU SÖZLEġMENĠN DEĞĠġTĠREMEYECEĞĠ BAġKA TÜKETĠCĠ HAKLARINIZ OLABĠLĠR. F. GARANTĠLERĠN KULLANILMASI USULÜ. Yazılım için garanti hizmetini nasıl elde edebileceğinizi öğrenmek için üreticiye veya yükleyiciye başvurun. Ücret iadesi konusunda üreticinin veya yükleyicinin iade politikalarına uymanız gerekir. G. BAġKA GARANTĠ VERĠLMEMESĠ. BU SINIRLI GARANTĠ ÜRETĠCĠDEN VEYA YÜKLEYĠCĠDEN YA DA MĠCROSOFT'TAN ALDIĞINIZ YEGANE GARANTĠDĠR. ÜRETĠCĠ VEYA YÜKLEYĠCĠ VE MĠCROSOFT BAġKA HĠÇBĠR AÇIK GARANTĠ VERMEMEKTE VEYA KOġUL BELĠRTMEMEKTEDĠR. YEREL YASALARINIZIN ĠZĠN VERDĠĞĠ DURUMDA, ÜRETĠCĠ YA DA YÜKLEYĠCĠ VE MICROSOFT SATILABĠLĠRLĠK, BELĠRLĠ BĠR AMACA UYGUNLUK VE HAK ĠHLALĠ BULUNMAMASI ZIMNĠ GARANTĠLERĠNĠ KAPSAM DIġI TUTMAKTADIR. Bu sınırlamaya rağmen yerel yasalar size herhangi bir zımni garanti veya hak tanıyorsa bu durumda talep haklarınız, yerel yasalar çerçevesinde izin verilen azami ölçüde yukarıdaki Garanti İhlali Telafisi maddesinde belirtilenlerle sınırlıdır. H. GARANTĠ ĠHLALĠ HALĠNDE ZARARLARIN SINIRLANMASI VE SORUMLULUK KAPSAMI DIġINDA TUTULMASI. YUKARIDAKĠ, TAZMĠNATLARIN SINIRLANDIRILMASI VE KAPSAM DIġI TUTULMASI HAKKINDAKĠ MADDE BU SINIRLI GARANTĠNĠN ĠHLAL EDĠLMESĠ DURUMLARI ĠÇĠN GEÇERLĠDĠR. BU GARANTĠ SĠZE BELĠRLĠ HAKLAR VERMEKTEDĠR VE EYALETLER ARASINDA DEĞĠġĠKLĠK GÖSTEREN BAġKA HAKLARA DA SAHĠP OLABĠLĠRSĠNĠZ. ÜLKEDEN ÜLKEYE DEĞĠġĠKLĠK GÖSTEREN BAġKA HAKLARINIZ DA OLABĠLĠR. 2. MICROSOFT OFFICE STARTER TO-GO Bu lisans koşulları, Microsoft Corporation (veya yaşadığınız yere göre bir bağlı şirketi) ile sizin aranızda yapılan sözleşmeyi oluşturur. Lütfen bunları okuyun. Bunlar, varsa üzerinde aldığınız ortamı da içerecek şekilde bu lisans koşullarına eşlik eden yazılım için geçerlidir. Yazılımla birlikte verilebilecek basılı lisans koşulları ekranda görüntülenen lisans koşullarının yerini alır. Bu koşullar, yazılıma yönelik her türlü Microsoft; Güncelleştirmeleri,

8 Ekleri, Internet tabanlı hizmetleri ve Destek hizmetleri için de (bu öğelere başka koşullar eşlik etmediği sürece) geçerlidir. Başka koşulların eşlik etmesi halinde diğer koşullar geçerli olacaktır. YAZILIMI KULLANMANIZ BU KOġULLARI KABUL ETTĠĞĠNĠZ ANLAMINA GELĠR. KABUL ETMĠYORSANIZ, YAZILIMI KULLANMAYIN. AġAĞIDA AÇIKLANDIĞI GĠBĠ YAZILIMIN KULLANILMASI, DOĞRULAMA SIRASINDA VE INTERNET TABANLI HĠZMETLER ĠÇĠN BELĠRLĠ BĠLGĠSAYAR BĠLGĠLERĠNĠN ĠLETĠMĠNE ONAY VERMENĠZ ANLAMINA DA GELĠR. BU LĠSANS KOġULLARINA UYMANIZ KOġULUYLA ALDIĞINIZ HER LĠSANS ĠÇĠN AġAĞIDAKĠ HAKLARA SAHĠP OLURSUNUZ: 1. GENEL BAKIġ. Yazılım lisansı kopya başına, aygıt başına verilir. Donanım bölümü veya blade ayrı bir aygıt olarak değerlendirilir. 2. KURULUM VE KULLANIM HAKLARI. a. Aygıt baģına Bir Kopya. Yazılımın birlikte verildiği aygıtın tek bir birincil kullanıcısı tarafından kullanılmak üzere çıkarılabilir bir depolama aygıtına yazılımın bir kopyasını yükleyebilirsiniz. b. Lisanslı Aygıt. Bir defada yazılımın bir kopyasını kullanabilirsiniz. c. BileĢenlerin Ayrılması. Yazılım bileşenlerine tek bir birim olarak lisans verilir. Bileşenleri ayıramaz ve farklı aygıtlara yükleyemezsiniz. d. Alternatif Sürümler. Yazılım, 32 bit ve 64 bit gibi birden çok sürüm içerebilir. Bir seferde yalnızca bir sürüm kullanabilirsiniz. 3. EK LĠSANS GEREKSĠNĠMLERĠ VE/VEYA KULLANIM HAKLARI. a. Çoğullama. Sizin; Bağlantıları bir araya toplamak, Bilgileri yeniden yönlendirmek veya Ürüne erişen veya ürünü kullanan aygıt veya kullanıcı sayısını azaltmak için kullandığınız donanımlar veya yazılımlar (bazen "çoğullama" veya "biriktirme" olarak anılır) gerekli lisans sayısını azaltmaz. b. Yazı Tipi BileĢenleri. Yazılım çalışırken yazı tiplerini içeriği görüntülemek ve yazdırmak için kullanabilirsiniz. Yalnızca şunları yapabilirsiniz: Yazı tiplerini, yazı tiplerindeki katıştırma sınırlamaları tarafından izin verildiği gibi içeriğe

9 katıştırabilir ve yazı tiplerini içeriği yazdırmak için geçici olarak bir yazıcıya veya başka bir çıktı aygıtına karşıdan yükleyebilirsiniz. c. Ortam Öğeleri ve ġablonlar. Yazılımla birlikte verilen veya yazılımla ilgili hizmetin bir parçası olarak ortam görüntülerine, küçük resimlere, animasyonlara, seslere, müziklere, şekillere, video kliplere, şablonlara ve diğer içerik formlarına ( ortam öğeleri ) erişebilirsiniz. Ortam öğelerini proje ve belgelerde kopyalayabilir ve kullanabilirsiniz. (i) Ortam öğelerinin kopyalarını kendi başına ya da ürünün birincil değeri ortam öğeleri ise bir ürün olarak satamaz, lisansını veremez ya da dağıtamazsınız; (ii) müşterilerinize ortam öğelerinin lisansını verme ya da bunları dağıtma hakları veremezsiniz; (iii) teşhis edilebilir kişiler, hükümetler, logolar, ticari markalar veya amblemlerin sunumunu içeren ya da ürününüz, kuruluşunuz veya faaliyetiniz tarafından bir onay veya bunlarla ilgili bir bağlantı anlamına gelebilecek şekillere bu tür görüntüleri kullanan ortam öğelerini ticari amaçlarla dağıtamaz ya da bunların lisansını veremezsiniz ya da (iv) ortam öğelerini kullanarak müstehcen ve iftira atıcı eserler oluşturamazsınız. Daha fazla bilgi için adresine bakınız. d. SanallaĢtırma Teknolojileriyle Kullanma. Yazılımı doğrudan lisanslı aygıtta kullanmak yerine, lisanslı aygıttaki sanal bir (veya başka şekilde benzetimi oluşturulmuş) donanım sistemine yükleyebilir ve orada kullanabilirsiniz. e. Uzaktan EriĢim. Lisanslı aygıtın bir tek birincil kullanıcısı, başka herhangi bir aygıttan lisanslı aygıta yüklenmiş yazılıma uzaktan erişebilir ve bu yazılımı kullanabilir. Size destek hizmetleri sunmalarını sağlamak için yazılıma başka kullanıcıların erişimine de izin verebilirsiniz. Bu erişim için ek lisanslar gerekmez. Başka herhangi bir amaçla aynı anda, aynı lisans altında başka biri yazılımı kullanamaz. 4. DOĞRULAMA. a. Yazılım zaman zaman yazılımın doğrulama özelliğinin yüklenmesini isteyebilir. Doğrulama işlemi, yazılımın etkinleştirilmiş ve gerektiği gibi lisanslı olduğunu doğrular. Uygun şekilde lisanslanmış olduğunuzu onaylayan bir doğrulama denetimi, yazılımı veya yazılımın belirli özelliklerini kullanmanıza veya ek işlevlerden faydalanmanıza izin verir. Daha fazla bilgi için bkz: b. Doğrulama denetimi sırasında veya bu denetimden sonra, yazılım, yazılım, aygıt ve doğrulama denetim sonuçları hakkında Microsoft'a bilgi gönderebilir. Bu bilgi örneğin yazılımın sürümünü ve ürün anahtarını ve lisanslı aygıtın Internet protokol adresini içerir. Microsoft bu bilgileri kimliğinizi saptamak veya sizinle bağlantı kurmak için kullanmaz. BU YAZILIMI KULLANMAKLA BU BĠLGĠLERĠN ĠLETĠMĠNE ONAY VERMĠġ OLURSUNUZ. Doğrulama ve bir doğrulama denetimi sırasında veya sonrasında hangi bilgilerin gönderildiği hakkında daha fazla bilgi için adresine bakınız. c. Doğrulama denetiminden sonra yazılımın sahte, gerektiği gibi lisanslanmamış veya orijinal olmayan bir Office ürünü olduğu tespit edilirse, yazılımın işlevleri veya kullanımı etkilenebilir. Örneğin, Microsoft: yazılımın gerektiği gibi lisanslanmamış veya orijinal olmayan bir Office ürünü olduğunu belirten bildirimde bulunabilir;

10 ve siz de: yazılımın gerektiği gibi lisanslanmış bir kopyasını edinmeniz gerektiğini bildiren hatırlatmalar alabilirsiniz; veya yazılımı kullanabilmek ve yeniden etkinleştirebilmek için Microsoft'un yönergelerini izlemeniz gerekebilir; ve ayrıca: yazılım veya yazılımın bazı özelliklerini kullanamayabilir veya kullanmaya devam edemeyebilir; veya Microsoft'tan belirli güncelleştirmeleri veya sürüm yükseltmeleri alamayabilirsiniz. d. Yazılım için güncelleştirmeleri veya sürüm yükseltmelerini yalnızca Microsoft veya yetkili kaynaklardan alabilirsiniz. Güncelleştirmeleri yetkili kaynaklardan edinme ile ilgili daha fazla bilgi için bkz: 5. INTERNET TABANLI HĠZMETLER. Microsoft yazılımla birlikte Internet tabanlı hizmetler sunar. Microsoft bu hizmetleri istediği zaman değiştirebilir veya iptal edebilir. a. Internet Tabanlı Hizmetler için Onay. Aşağıda ve Office 2010 Gizlilik Bildirimi nde açıklanan yazılım özellikleri, Internet üzerinden Microsoft veya servis sağlayıcının bilgisayar sistemlerine bağlanır. Bazı durumlarda, bunlar bağlandığında ayrı bir ihbar almazsınız. Bazı durumlarda, bu özellikleri kapatabilir veya kullanmayabilirsiniz. Bu özelliklerle ilgili daha fazla bilgi için, r.office.microsoft.com/r/rlidooclientprivacystatement14?clid=1055 adresindeki Office 2010 Gizlilik Bildirimine bakınız. BU ÖZELLĠKLERĠ KULLANMAKLA BU BĠLGĠLERĠN ĠLETĠLMESĠNE ONAY VERMĠġ OLURSUNUZ. Microsoft bu bilgileri kimliğinizi saptamak veya sizinle bağlantı kurmak için kullanmaz. Bilgisayar Bilgileri. Aşağıdaki özellikler, ilgili sistemlere Internet protokol adresiniz, işletim sisteminin türü, tarayıcı, kullandığınız yazılımın adıyla sürümü ve yazılımı yüklediğiniz aygıtın dil kodu gibi bilgisayar bilgilerini gönderen Internet protokolleri kullanır. Microsoft bu bilgilerden Internet tabanlı hizmetleri kullanımınıza sunmak için yararlanır. Web İçeriği Özellikleri. Yazılımdaki özelikler Microsoft'tan ilgili içeriği alıp size sunabilir. Küçük resimler, şablonlar, çevrimiçi eğitim, çevrimiçi yardım ve yardım bu özelliklere örnek olarak verilebilir. Bu web içeriği özelliklerini kullanmamayı tercih edebilirsiniz. b. Otomatik GüncelleĢtirme. Click-to-Run teknolojisini içeren yazılım, Microsoft taki yazılım güncelleştirmeleri ve eklerini düzenli aralıklarla kontrol edebilir. Bulunursa, bu güncelleştirmeler ve ekler lisanslı aygıtınıza otomatik olarak yüklenip kurulabilir. c. Reklam. Bu yazılım, size Internet yoluyla sunulan reklamlar gösterecektir. Reklamcılığın şekli veya boyutu zaman zaman değişebilir. Microsoft, reklamlarda size daha ilgili içerik sunmak için yazılımı kullanımınıza ilişkin bilgi toplayabilir. Bu özellikle ilgili daha fazla bilgiye r.office.microsoft.com/r/rlidooclientprivacystatement14?clid=1055 adresindeki yazılım gizlilik bildiriminden erişilebilir. Microsoft, reklamların olması ya da reklam verenlerle yaptığınız işlemler nedeniyle maruz kalabileceğiniz kayıp veya zarardan sorumlu değildir. d. Bilgilerin Kullanımı. Microsoft yazılımımızı ve hizmetlerimizi iyileştirmek için aygıt bilgilerini, hata raporlarını ve kötü amaçlı yazılım raporlarını kullanabilir. Aynı zamanda bunu donanım ve

11 yazılım sağlayıcılar gibi diğer taraflarla da paylaşabiliriz. Bunlar bilgileri kendi ürünlerinin Microsoft yazılımı ile çalışmasını nasıl geliştirebilecekleri konusunda kullanabilirler. e. Internet Tabanlı Hizmetlerin Kötüye Kullanımı. Bu hizmetleri, bu hizmetlere veya başkasının bu hizmetleri kullanımına zarar verecek şekilde kullanamazsınız. Hizmetleri, herhangi bir yolla bir hizmete, veriye, hesaba veya ağa yetkisiz erişim elde etmek için kullanamazsınız. 6. LĠSANS KAPSAMI. Yazılımın satışı yapılmamakta, lisansı verilmektedir. Bu sözleşme size yalnızca lisansladığınız yazılım sürümü içinde bulunan özellikleri kullanımınızla ilgili bazı haklar vermektedir. Microsoft diğer hakların tümünü saklı tutar. Bu sınırlamalara rağmen ilgili yasalar ilave haklar sağlamıyorsa yazılımı yalnızca bu sözleşmede açıkça izin verildiği şekilde kullanabilirsiniz. Şunları yapamazsınız: Yazılımın teknik sınırlamalarını aşacak çözümler üretmek, Bu sınırlamaya rağmen ilgili yasa hükümlerince açıkça izin verilen durumlar dışında, yazılım üzerinde ters mühendislik işlemi yapmak, yazılımı kaynak koda dönüştürmek ve derlemesini açmak, yazılım üzerinde çalışmayan uygulamaları çalıştırmak için yazılımın bileşenlerini kullanmak, Yazılımın bu sözleşmede belirtilenden veya ilgili yasaların bu sözleşmede öngörülenden fazla kopyaya emredici hükümle izin vermesi halinde yasalarla izin verilenden fazla kopyasını oluşturmak, Yazılımı başkalarının kopyalaması için yayımlamak, yazılımı kanuna aykırı bir şekilde kullanmaz, Yazılımı kiralamak, finansal kiralamayla satmak, ödünç vermek veya Yazılımı ticari yazılım ana makine hizmetleri için kullanmak. 7. YEDEK KOPYA. Yazılım ortamının tek bir yedek kopyasını oluşturabilirsiniz. Bunu yalnızca yazılımı lisanslı aygıta yeniden kurmak için kullanabilirsiniz. 8. BELGELER. Bilgisayarınıza veya iç ağınıza geçerli erişimi olan herhangi bir kişi, belgeleri kuruluşunuz içinde yararlanmak amacıyla kopyalayabilir ve kullanabilir. 9. LĠSANS KANITI. a. Orijinal Lisans Kanıtı. Yazılımı bir aygıt üzerinde aldıysanız, aygıt alım belgeniz lisans kanıtınız olacaktır. Satın alma belgesi satıcınızın kayıtlarından kontrol edilebilir. 10. ÜÇÜNCÜ KĠġĠLERE DEVĠR. Yazılımı üçüncü bir tarafa yalnızca lisanslı aygıt ve bu sözleşme ile birlikte doğrudan devredebilirsiniz. Ancak devir işleminden önce söz konusu üçüncü kişinin, yazılımın devri ve kullanımı bakımından bu sözleşmenin uygulanacağını kabul etmesi gerekir. Yazılımın herhangi bir kopyasını elinizde tutamazsınız. 11. ĠHRACAT SINIRLAMALARI. Yazılım, ABD ihracat yasalarına ve düzenlemelerine tabidir. Yazılım konusunda geçerli olan tüm yurtiçi ve uluslararası ihracat yasalarına ve düzenlemelerine uygun şekilde davranmanız gerekir. Bu yasalar, ürünün gönderileceği yeri, son kullanıcılar ve son

12 kullanıma ilişkin sınırlamaları içerir. Daha fazla bilgi için bkz: DESTEK HĠZMETLERĠ. Microsoft, bu yazılım için sayfasında açıklanan yazılım destek hizmetlerini sağlamaktadır. 13. SÖZLEġMENĠN TAMAMI. Bu sözleşme (aşağıdaki garanti dahil), ek koşullar (yazılımla birlikte gelmiş ve işbu koşulların bazılarını veya tümünü değiştiriyor olabilecek tüm matbu kağıt lisans koşulları dahil) ve kullandığınız eklerin, güncelleştirmelerin, Internet tabanlı hizmetlerin ve destek hizmetlerinin koşulları, yazılım ve destek hizmetlerine yönelik sözleşmenin tamamını oluşturur. 14. UYGULANACAK HUKUK. a. Amerika BirleĢik Devletleri. Yazılımı Amerika Birleşik Devletleri'nde aldıysanız, bu sözleşmenin yorumlanması ve ihlali iddiaları, milletlerarası bağlama kuralları hesaba katılmadan, Washington eyaleti kanunlarına tabi olacaktır. Tüketici koruma kanunları, haksız rekabet ve haksız fiil kapsamındakiler de dahil diğer tüm talepler bakımından yaşadığınız eyaletin kanunları geçerli olacaktır. b. Amerika BirleĢik Devletleri dıģında. Bu yazılımı başka bir ülkede satın aldıysanız, o ülkenin yasaları geçerli olacaktır. 15. YASAL ETKĠSĠ. Bu sözleşmede belirli yasal haklar tanımlanmıştır. Yaşadığınız ülke veya eyaletin kanunlarına göre başka haklara sahip olabilirsiniz. Ayrıca, yazılımı aldığınız tarafla ilgili başka haklara da sahip olabilirsiniz. Bu sözleşme, eyaletiniz veya ülkenizin yasalarının izin vermediği durumlarda, ülkenizin veya eyaletinizin yasaları uyarınca sahip olduğunuz hakları değiştirmez. 16. SINIRLAMALAR VE TELAFĠLERLE ZARARLARIN HARĠÇ TUTULMASI. MĠCROSOFT VE TEDARĠKÇĠLERĠNDEN, 5,00 ABD DOLARI NA KADAR DOĞRUDAN ZARARLARI GERĠ ALABĠLĠRSĠNĠZ. NETĠCEDE OLUġAN, KAR KAYBI, ÖZEL, DOLAYLI VEYA ARIZĠ ZARARLAR DAHĠL DĠĞER ZARARLARI TALEP EDEMEZSĠNĠZ. Bu sınırlama aşağıdaki haller için geçerlidir: Üçüncü tarafların Internet sitelerindeki yazılım, hizmetler, (kod dahil) içerik veya üçüncü tarafların programları ile ilgili konular ve İlgili yasalar çerçevesinde izin verilen azami ölçüde sözleşmenin ihlalinden, bir garantinin, taahhüdün veya koşulun ihlalinden, kusursuz sorumluluktan, ihmal veya diğer haksız fiillerden kaynaklanan talepler. Bu sınırlama, Microsoft'un zararın oluşma olasılığını bilmesi veya bilmesinin gerekmesi halinde de geçerlidir. Yukarıdaki sınırlama veya hariç tutma, ülkeniz arızi, neticede oluşan veya diğer zararların sınırlanmasına veya hariç tutulmasına izin vermediği takdirde sizin için geçerli olmayabilir. ******************************************************************************* SINIRLI GARANTĠ A. SINIRLI GARANTĠ. Talimatları izlediğiniz takdirde, yazılım büyük ölçüde, yazılımın içinde veya onunla birlikte elinize geçen Microsoft belgelerinde belirtildiği şekilde çalışacaktır.

13 B. GARANTĠ KOġULU, GARANTĠ ALICISI; ZIMNĠ GARANTĠLERĠN SÜRESĠ. SINIRLI GARANTĠ YAZILIMI, ĠLK KULLANICISI TARAFINDAN ALINDIKTAN SONRA 90 GÜN ĠÇĠN KAPSAMAKTADIR. SÖZ KONUSU 90 GÜN BOYUNCA EKLER, GÜNCELLEġTĠRMELER ALIR VEYA YAZILIMI DEĞĠġTĠRĠRSENĠZ, KALAN GARANTĠ SÜRESĠ KADAR VEYA 30 GÜN (HANGĠSĠ DAHA UZUNSA) GARANTĠ KAPSAMINDA KALIRSINIZ. İlk kullanıcı yazılımı devrederse, garantinin kalan süresi devralan için geçerli olacaktır. YASALARIN ĠZĠN VERDĠĞĠ AZAMĠ ÖLÇÜDE, ZIMNĠ GARANTĠLER, TEMĠNATLAR VEYA KOġULLAR YALNIZCA SINIRLI GARANTĠ SÜRESĠ BOYUNCA DEVAM EDER. Bazı eyaletlerde zımni garantilerin sürelerinin kısıtlanmasına izin verilmediğinden, bu sınırlamalar sizin için geçerli olmayabilir. Bazı ülkelerde zımni garantilerin veya koşulların geçerli olacağı süreyle ilgili sınırlamalara izin verilmediği için sizin için de geçerli olmayabilirler. C. GARANTĠ DIġI DURUMLAR. Bu garanti sizin yaptığınız veya yapmadığınız, başkalarının yaptığı veya makul sınırlar içinde Microsoft'tun denetiminde olmayan olaylardan kaynaklanan sorunları kapsamaz. D. GARANTĠ ĠHLALĠNĠN TELAFĠSĠ. MICROSOFT YAZILIMI ÜCRETSĠZ OLARAK ONARIR VEYA DEĞĠġTĠRĠR. MICROSOFT YAZILIMI ONARAMAZ VEYA DEĞĠġTĠREMEZSE, YAZILIMIN FATURASINDA BELĠRTĠLEN TUTARI SĠZE ĠADE EDER. AYRICA EKLERĠ, GÜNCELLEġTĠRMELERĠ VE DEĞĠġTĠRME YAPILMASI HALĠNDE YENĠ YAZILIMI ÜCRETSĠZ OLARAK ONARIR VEYA DEĞĠġTĠRĠR. MICROSOFT BU ÖĞELERĠ ONARAMAZ VEYA DEĞĠġTĠREMEZSE,VARSA, BUNLAR ĠÇĠN ÖDEDĠĞĠNĠZ TUTARI SĠZE ĠADE EDER. BEDELĠNĠ ĠADE ALABĠLMEK ĠÇĠN YAZILIMI SĠLMENĠZ, ORTAMLARI VE ĠLĠġKĠLĠ MALZEMELERĠ SATIN ALMA BELGESĠ ĠLE BĠRLĠKTE MĠCROSOFT'A ĠADE ETMENĠZ GEREKĠR. GARANTĠ ĠHLALĠ DURUMUNDA HAKKINIZ OLAN TELAFĠLER BUNLARDAN ĠBARETTĠR. E. TÜKETĠCĠ HAKLARININ ETKĠLENMEMESĠ. BÖLGENĠZDEKĠ YASALAR ÇERÇEVESĠNDE BU SÖZLEġMENĠN DEĞĠġTĠREMEYECEĞĠ BAġKA TÜKETĠCĠ HAKLARINIZ OLABĠLĠR. F. GARANTĠLERĠN KULLANILMASI USULÜ. Garanti hizmeti için satın almanın belgelenebilmesi gerekir. 1. Amerika BirleĢik Devletleri ve Kanada. Amerika Birleşik Devletleri ve Kanada'dan satın alınmış olan yazılımın garanti hizmeti veya bedelini nasıl iade alacağınızla ilgili olarak Microsoft'a aşağıdaki şekilde ulaşabilirsiniz: (800) MICROSOFT; Microsoft Customer Service and Support, One Microsoft Way, Redmond, WA ; veya adresini ziyaret edin. 2. Avrupa, Orta Doğu ve Afrika. Yazılımı Avrupa, Orta Doğu veya Afrika'da aldıysanız bu sınırlı garantinin sorumlusu Microsoft Ireland Operations Limited kuruluşudur. Bu garanti kapsamında başvurabileceğiniz yerler: Microsoft Ireland Operations Limited, Customer Care Centre, Atrium Building Block B, Carmanhall Road, Sandyford Industrial Estate, Dublin 18, İrlanda veya

14 ülkenize hizmet veren Microsoft bağlı kuruluşu (bkz: 3. ABD, Kanada, Avrupa, Orta Doğu ve Afrika DıĢında Yazılımı ABD, Kanada, Avrupa, Orta Doğu ve Afrika dışında bir yerde aldıysanız ülkenize hizmet veren Microsoft bağlı şirketine başvurun (bkz: Türkiye'de, no'lu telefonu arayın veya sayfasına bakın. G. BAġKA GARANTĠ VERĠLMEMESĠ. BU SINIRLI GARANTI MICROSOFT'TAN ALDIĞINIZ YEGANE DOĞRUDAN GARANTĠDĠR. MICROSOFT BAġKA AÇIK GARANTĠ VEYA TEMĠNAT VERMEMEKTE YA DA KOġUL BEYAN ETMEMEKTEDĠR. YEREL YASALARINIZIN ĠZĠN VERDĠĞĠ DURUMDA, MICROSOFT SATILABĠLĠRLĠK, BELĠRLĠ BĠR AMACA UYGUNLUK VE HAK ĠHLALĠ BULUNMAMASI ZIMNĠ GARANTĠLERĠNĠ KAPSAM DIġI TUTMAKTADIR. Bu sınırlamaya rağmen yerel yasalar size herhangi bir zımni garanti veya hak tanıyorsa bu durumda talep haklarınız, yerel yasalar çerçevesinde izin verilen azami ölçüde yukarıdaki Garanti İhlali Telafisi maddesinde belirtilenlerle sınırlıdır. H. GARANTĠ ĠHLALĠ HALĠNDE ZARARLARIN SINIRLANMASI VE SORUMLULUK KAPSAMI DIġINDA TUTULMASI. YUKARIDAKĠ, TAZMĠNATLARIN SINIRLANDIRILMASI VE KAPSAM DIġI TUTULMASI HAKKINDAKĠ MADDE BU SINIRLI GARANTĠNĠN ĠHLAL EDĠLMESĠ DURUMLARI ĠÇĠN GEÇERLĠDĠR. BU GARANTĠ SĠZE BELĠRLĠ HAKLAR VERMEKTEDĠR VE EYALETLER ARASINDA DEĞĠġĠKLĠK GÖSTEREN BAġKA HAKLARA DA SAHĠP OLABĠLĠRSĠNĠZ. ÜLKEDEN ÜLKEYE DEĞĠġĠKLĠK GÖSTEREN BAġKA HAKLARINIZ DA OLABĠLĠR. EULAID:O14_RTM_OST.1_RTM_TR

MICROSOFT YAZILIMI LİSANS KOŞULLARI MICROSOFT CRM 3.0 PROFESSIONAL

MICROSOFT YAZILIMI LİSANS KOŞULLARI MICROSOFT CRM 3.0 PROFESSIONAL MICROSOFT YAZILIMI LİSANS KOŞULLARI MICROSOFT CRM 3.0 PROFESSIONAL Bu lisans koşulları, Microsoft Corporation (veya bulunduğunuz yere göre bir bağlı şirketi) ile sizin aranızda yapılan sözleşmeyi oluşturur.

Detaylı

1. GENEL BAKIŞ. a. Yazılım. Yazılım şunları içerebilir: b. Lisans Modeli. Yazılımın lisansı aşağıdakiler temel alınarak verilir: 2. TANIMLAR.

1. GENEL BAKIŞ. a. Yazılım. Yazılım şunları içerebilir: b. Lisans Modeli. Yazılımın lisansı aşağıdakiler temel alınarak verilir: 2. TANIMLAR. MICROSOFT YAZILIM LİSANSI KOŞULLARI MICROSOFT DYNAMICS AX 3.x, AX 4.x, AX 2009 MICROSOFT DYNAMICS GP 9.x, GP 10.x, GP 2010 MICROSOFT DYNAMICS NAV 4.x, NAV 5.x, NAV 2009 MICROSOFT DYNAMICS SL 6.x, SL 7.x,

Detaylı

MICROSOFT ÖN SÜRÜM YAZILIMI LİSANS KOŞULLARI MICROSOFT VISUAL STUDIO COMMUNITY 2017

MICROSOFT ÖN SÜRÜM YAZILIMI LİSANS KOŞULLARI MICROSOFT VISUAL STUDIO COMMUNITY 2017 MICROSOFT ÖN SÜRÜM YAZILIMI LİSANS KOŞULLARI MICROSOFT VISUAL STUDIO COMMUNITY 2017 Bu lisans koşulları, Microsoft Corporation (veya yaşadığınız yere göre bir bağlı kuruluşu) ile sizin aranızda yapılan

Detaylı

için (bu öğelere başka koşullar eşlik etmediği sürece) geçerlidir. Başka koşulların eşlik etmesi halinde ilgili koşullar geçerli olacaktır.

için (bu öğelere başka koşullar eşlik etmediği sürece) geçerlidir. Başka koşulların eşlik etmesi halinde ilgili koşullar geçerli olacaktır. MICROSOFT YAZILIMI LİSANS KOŞULLARI WINDOWS VISTA HOME BASIC WINDOWS VISTA HOME PREMIUM WINDOWS VISTA ULTIMATE Bu lisans koşulları, Microsoft Corporation kuruluşu (veya yaşadığınız göre bir bağlı şirketi)

Detaylı

MEDİTEK YAZILIM. Son Kullanıcı Lisans Sözleşmesi

MEDİTEK YAZILIM. Son Kullanıcı Lisans Sözleşmesi MEDİTEK YAZILIM Son Kullanıcı Lisans Sözleşmesi Yayın Tarihi: 01.01.2013 Son Kullanıcı Lisans Sözleşmesi Meditek Yazılım, kurumsal şirket anlayışı, müşteri memnuniyeti ve müşteri bilgilerinin güvenliği

Detaylı

MICROSOFT YAZILIM LİSANSI KOŞULLARI MICROSOFT DYNAMICS GP 2013 MICROSOFT DYNAMICS NAV 2013

MICROSOFT YAZILIM LİSANSI KOŞULLARI MICROSOFT DYNAMICS GP 2013 MICROSOFT DYNAMICS NAV 2013 MICROSOFT YAZILIM LİSANSI KOŞULLARI MICROSOFT DYNAMICS GP 2013 MICROSOFT DYNAMICS NAV 2013 Bu lisans koşulları ( anlaşma ), Microsoft Corporation (veya yaşadığınız yere göre bir bağlı kuruluşu) ile sizin

Detaylı

için de (bu öğelere baģka koģullar eģlik etmediği sürece) geçerlidir. BaĢka koģulların eģlik etmesi halinde diğer koģullar geçerli olacaktır.

için de (bu öğelere baģka koģullar eģlik etmediği sürece) geçerlidir. BaĢka koģulların eģlik etmesi halinde diğer koģullar geçerli olacaktır. MICROSOFT YAZILIM LĠSANSI KOġULLARI WINDOWS 7 PROFESSIONAL Bu lisans koģulları sizinle; Yazılımı bilgisayarla birlikte dağıtan bilgisayar üreticisi veya Yazılımı bilgisayarla birlikte dağıtan yazılım yükleyicisi

Detaylı

Türkiye de Satışı Yapılan Presario Ürünleri ne Yönelik Garanti Beyanı

Türkiye de Satışı Yapılan Presario Ürünleri ne Yönelik Garanti Beyanı 1 Türkiye de Satışı Yapılan Presario Ürünleri ne Yönelik Garanti Beyanı Burada yer alan bilgiler, size sunulan destek ve bakım hizmetleri hakkında fikir edinmenizi sağlayacaktır. Compaq Presario ürününe

Detaylı

Çevrimiçi paylaşım 3.1. Baskı 1

Çevrimiçi paylaşım 3.1. Baskı 1 Çevrimiçi paylaşım 3.1 Baskı 1 2008 Nokia telif hakkıdır. Tüm hakları mahfuzdur. Nokia, Nokia Connecting People ve Nseries, Nokia Corporation'ın ticari veya tescilli ticari markalarıdır. Nokia tune, Nokia

Detaylı

Çevrimiçi baskı 4.0. Baskı 1

Çevrimiçi baskı 4.0. Baskı 1 Çevrimiçi baskı 4.0 Baskı 1 2008 Nokia telif hakkıdır. Tüm hakları mahfuzdur. Nokia, Nokia Connecting People ve Nseries, Nokia Corporation'ın ticari veya tescilli ticari markalarıdır. Nokia tune, Nokia

Detaylı

için de (bu öğelere baģka koģullar eģlik etmediği sürece) geçerlidir. BaĢka koģulların eģlik etmesi halinde ilgili koģullar geçerli olacaktır.

için de (bu öğelere baģka koģullar eģlik etmediği sürece) geçerlidir. BaĢka koģulların eģlik etmesi halinde ilgili koģullar geçerli olacaktır. MICROSOFT YAZILIM LĠSA NSI KOġULLARI WINDOWS 7 PROFESSIONA L Bu lisans koģulları, Microsoft Corporation (veya yaģadığınız yere göre bir bağlı Ģirketi) ile sizin aranızda yapılan sözleģmeyi oluģturur. Lütfen

Detaylı

Ek 2 yıl destek, HP Sınırlı Garantisi nin sona ermesinin ardından başlar ve HP nin adresinde bulabileceğiniz standart hüküm ve koşullarına tabidir.

Ek 2 yıl destek, HP Sınırlı Garantisi nin sona ermesinin ardından başlar ve HP nin adresinde bulabileceğiniz standart hüküm ve koşullarına tabidir. HP OfficeJet/OfficeJet Pro yazıcılar için garanti süresinin 3. yıla uzatılması Bu hüküm ve koşullar, geçmişteki benzer kampanyalara bağlı olmaksızın, önceki versiyonları geçersiz kılar ve onların yerini

Detaylı

Acer, Yazılım ile ilgili olarak size aşağıdaki münhasır olmayan ve devredilemeyen hakları verir. İşbu Sözleşme kapsamında:

Acer, Yazılım ile ilgili olarak size aşağıdaki münhasır olmayan ve devredilemeyen hakları verir. İşbu Sözleşme kapsamında: Son Kullanıcı Lisans Sözleşmesi ÖNEMLİ-DİKKATLİCE OKUYUNUZ: İŞBU SON KULLANICI LİSANS SÖZLEŞMESİ ( SÖZLEŞME ) SİZ (BİREY VEYA TEK BİR TÜZEL KİŞİ) VE ACER INC. VE TALI SIRKETLERI DAHIL ( ACER ) ARASINDAKİ

Detaylı

YAZILIM LĠSANS SÖZLEġMESĠ

YAZILIM LĠSANS SÖZLEġMESĠ YAZILIM LĠSANS SÖZLEġMESĠ TÜRKĠYE ÖNEMLĠDĠR. ÖNCELĠKLE BUNU OKUMANIZI RĠCA EDERĠZ. BU BĠR LĠSANS SÖZLEġMESĠDĠR VE SATIġ SÖZLEġMESĠ ĠLE BĠRLĠKTE BĠR BÜTÜNDÜR. BU LĠSANS SÖZLEġMESĠ VE SATIġ SÖZLEġMENĠN ĠLAVE

Detaylı

için de (bu öğelere baģka koģullar eģlik etmediği sürece) geçerlidir. BaĢka koģulların eģlik etmesi halinde diğer koģullar geçerli olacaktır.

için de (bu öğelere baģka koģullar eģlik etmediği sürece) geçerlidir. BaĢka koģulların eģlik etmesi halinde diğer koģullar geçerli olacaktır. MICROSOFT YAZILIM LĠSA NSI KOġULLARI WINDOWS 7 HOME PREMIUM Bu lisans koģulları sizinle; Yazılımı bilgisayarla birlikte dağıtan bilgisayar üreticisi veya Yazılımı bilgisayarla birlikte dağıtan yazılım

Detaylı

bilgiçiftliği Genel Çevrimiçi Gizlilik ve Bilgi güvenliği Bildirimi

bilgiçiftliği Genel Çevrimiçi Gizlilik ve Bilgi güvenliği Bildirimi bilgiçiftliği Genel Çevrimiçi Gizlilik ve Bilgi güvenliği Bildirimi 1. Amaç: Bir bilgiçiftligi servisi olan, AntalyaList.com internet sitesini ziyaret ettiğiniz için teşekkürler. Bu genel gizlilik bildirimi.

Detaylı

inmarsat.com/isatphone

inmarsat.com/isatphone inmarsat.com/isatphone 1. Kapsam ve Garanti süresi Inmarsat Global Limited ( Inmarsat ), yeni IsatPhone 2 yi veya ilgili kutu içindeki aksesuarlardan (aksesuar IsatPhone 2 ile birlikte gelmiş veya ayrı

Detaylı

Hızlı Başlangıç Kılavuzu

Hızlı Başlangıç Kılavuzu Hızlı Başlangıç Kılavuzu 1. Adım Windows Server 2012'yi Yükleme Bilgisayarınız Windows Server 2012 yüklenmiş olarak teslim edildiyse, 1. Adım'ı atlayabilirsiniz. Yükleme Yönergeleri Yükleme yönergeleri,

Detaylı

Dell Storage MD1400 ve MD1420 Kasalari Başlangıç Kılavuzu

Dell Storage MD1400 ve MD1420 Kasalari Başlangıç Kılavuzu Dell Storage MD1400 ve MD1420 Kasalari Başlangıç Kılavuzu Resmi Model: E03J Series and E04J Series Resmi Tip: E03J001 and E04J001 Notlar, Dikkat Edilecek Noktalar ve Uyarılar NOT: NOT, bilgisayarınızı

Detaylı

bilgiçiftliği Genel Çevrimiçi Gizlilik ve Bilgi güvenliği Bildirimi

bilgiçiftliği Genel Çevrimiçi Gizlilik ve Bilgi güvenliği Bildirimi bilgiçiftliği Genel Çevrimiçi Gizlilik ve Bilgi güvenliği Bildirimi 1. Amaç: Bir bilgiçiftligi servisi olan, portakalkart.com internet sitesini ziyaret ettiğiniz için teşekkürler. Bu genel gizlilik bildirimi.

Detaylı

bilgiçiftliği Genel Çevrimiçi Gizlilik ve Bilgi güvenliği Bildirimi

bilgiçiftliği Genel Çevrimiçi Gizlilik ve Bilgi güvenliği Bildirimi bilgiçiftliği Genel Çevrimiçi Gizlilik ve Bilgi güvenliği Bildirimi 1. Amaç: Bir bilgiçiftligi servisi olan, Likyapay.com internet sitesini ziyaret ettiğiniz için teşekkürler. Bu genel gizlilik bildirimi.

Detaylı

MOBİL UYGULAMA GİZLİLİK BİLDİRİMİ

MOBİL UYGULAMA GİZLİLİK BİLDİRİMİ MOBİL UYGULAMA GİZLİLİK BİLDİRİMİ Sürüm, 01 Ocak 2017 Tüm Kullanıcılarımızın gizliliği bizim için çok önemlidir. Bir Uygulama Kullanıcısı olarak Hizmetimizi kullandığınızda, (Uygulama Yayıncısı olarak)

Detaylı

Site adresi sağlayıcı:

Site adresi sağlayıcı: Site Sahibi ve İçerik Sağlayıcı: MİCHELİN LASTİKLERİ TİCARET A.Ş. Adres: Tekfen Tower Büyükdere Cad. No: 209, Podyum Kat 4.Levent - 34394 - İSTANBUL Ticaret Sicil No: 338640 Tel: (90) 212 317 52 00 Fax:

Detaylı

Bluetooth Eşleştirme. Kullanıcı Kılavuzu

Bluetooth Eşleştirme. Kullanıcı Kılavuzu Bluetooth Eşleştirme Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2012, 2016 HP Development Company, L.P. Microsoft, Windows ve Windows Vista, Microsoft Corporation kuruluşunun ABD'de tescilli ticari markalarıdır. Bluetooth

Detaylı

SEÇKİN ONUR. Doküman No: Rev.Tarihi 01.11.2014. Yayın Tarihi 23.10.2013 Revizyon No 01 OGP 09 SEÇKİN ONUR BİLGİ GÜVENLİĞİ POLİTİKASI

SEÇKİN ONUR. Doküman No: Rev.Tarihi 01.11.2014. Yayın Tarihi 23.10.2013 Revizyon No 01 OGP 09 SEÇKİN ONUR BİLGİ GÜVENLİĞİ POLİTİKASI Tanım: Bilgi güvenliği, kurumdaki işlerin sürekliliğinin sağlanması, işlerde meydana gelebilecek aksaklıkların azaltılması ve yatırımlardan gelecek faydanın artırılması için bilginin geniş çaplı tehditlerden

Detaylı

Google Cloud Print Kılavuzu

Google Cloud Print Kılavuzu Google Cloud Print Kılavuzu Sürüm 0 TUR ların açıklamaları Bu kullanıcı kılavuzunda aşağıdaki simgeyi kullanıyoruz: lar ortaya çıkabilecek durumu nasıl çözmeniz gerektiğini size bildirir veya işlemin diğer

Detaylı

Kullanım kılavuzu. Stereo Mikrofon STM10

Kullanım kılavuzu. Stereo Mikrofon STM10 Kullanım kılavuzu Stereo Mikrofon STM10 İçindekiler Temel Bilgiler...3 Fonksiyona genel bakış...3 Donanıma genel bakış...3 Montaj...4 Mikrofonunuzun kullanımı...5 Ses kaydetme...5 Videolar için ses kaydetme...8

Detaylı

BİLGİSAYAR ÜRETİCİSİ VEYA YAZILIM YÜKLEYİCİSİYLE YA DA MICROSOFT İLE YAPILAN MICROSOFT YAZILIM LİSANSI ANLAŞMASI

BİLGİSAYAR ÜRETİCİSİ VEYA YAZILIM YÜKLEYİCİSİYLE YA DA MICROSOFT İLE YAPILAN MICROSOFT YAZILIM LİSANSI ANLAŞMASI BİLGİSAYAR ÜRETİCİSİ VEYA YAZILIM YÜKLEYİCİSİYLE YA DA MICROSOFT İLE YAPILAN MICROSOFT YAZILIM LİSANSI ANLAŞMASI WINDOWS 8.1 SINGLE LANGUAGE Microsoft Windows 8.1 Single Language ile önceden yüklenmiş

Detaylı

Microsoft Bulut Anlaşması

Microsoft Bulut Anlaşması Microsoft Bulut Anlaşması Bu Microsoft Bulut Anlaşması; Microsoft Ireland Operations Limited ( Microsoft, biz, bize veya bizim ) ile temsil ettiğiniz tüzel kişi arasında yer almakta veya bir Üyelikle bağlantılı

Detaylı

Plus500 Ltd. Gizlilik Politikası

Plus500 Ltd. Gizlilik Politikası Plus500 Ltd Gizlilik Politikası Gizlilik Politikası Plus500 Gizlilik Beyanı Müşterilerimizin ve web sitemizdeki ziyaretçilerin kişisel ve mali bilgilerinin gizliliği ve korunması en büyük önceliğimizdir.

Detaylı

HP Designjet L26500 ıcı serisi. Sınırlı garanti

HP Designjet L26500 ıcı serisi. Sınırlı garanti HP Designjet L26500 ıcı serisi Sınırlı garanti 2011 Hewlett-Packard Development Company, L.P. 1. baskı Yasal bildirimler Bu belgede yer alan bilgiler önceden haber verilmeksizin değiştirilebilir. HP, bu

Detaylı

IsatPhone Cihazınızı Güncelleme

IsatPhone Cihazınızı Güncelleme IsatPhone Cihazınızı Güncelleme IsatPhone Cihazınızı Güncelleme 1 ISATPHONE 2 AYGIT YAZILIMI GÜNCELLEME ARACININ KURULUMU Zaman zaman, işlevselliğini ve işleyişini geliştirmek için telefon yazılımınızı

Detaylı

Windows 8.1 Güncelleştirmesi Adım Adım Kılavuzu

Windows 8.1 Güncelleştirmesi Adım Adım Kılavuzu Windows 8.1 Güncelleştirmesi Adım Adım Kılavuzu Windows 8.1 Yükleme ve Güncelleştirme BIOS yazılımını, uygulamaları, sürücüleri güncelleştirme ve Windows Update'i çalıştırma Yükleme türünü seçme Windows

Detaylı

YAZILIM LİSANS ANLAŞMASI

YAZILIM LİSANS ANLAŞMASI YAZILIM LİSANS ANLAŞMASI ÖNEMLİ - DİKKATLE OKUYUN: BU BELGE, BĠLGĠSAYAR YAZILIMI, ĠLGĠLĠ MEDYA, BASILI MATERYALLER VE ONLINE VEYA ELEKTRONĠK DOKÜMANTASYON DA DAHĠL OLMAK ÜZERE BU ANLAġMA ĠLE BĠRLĠKTE VERĠLEN

Detaylı

TOSHIBA Windows PC'nizi veya Tabletinizi Windows 10'a Yükseltme

TOSHIBA Windows PC'nizi veya Tabletinizi Windows 10'a Yükseltme TOSHIBA Windows PC'nizi veya Tabletinizi Windows 10'a Yükseltme Sayın Müşterimiz, Bu belgedeki bilgiler Windows 7 veya Windows 8.x önyüklenmiş belirli TOSHIBA Windows PC veya Tabletlerinizi Windows 10'a

Detaylı

Yazılım Güncelleştirmeleri Kullanıcı Kılavuzu

Yazılım Güncelleştirmeleri Kullanıcı Kılavuzu Yazılım Güncelleştirmeleri Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows, Microsoft Corporation kuruluşunun ABD de tescilli ticari markasıdır. Ürünle ilgili not Bu

Detaylı

BİLGİSAYAR ÜRETİCİSİ VEYA YAZILIM YÜKLEYİCİSİYLE YA DA MICROSOFT İLE YAPILAN MICROSOFT YAZILIM LİSANSI ANLAŞMASI

BİLGİSAYAR ÜRETİCİSİ VEYA YAZILIM YÜKLEYİCİSİYLE YA DA MICROSOFT İLE YAPILAN MICROSOFT YAZILIM LİSANSI ANLAŞMASI BİLGİSAYAR ÜRETİCİSİ VEYA YAZILIM YÜKLEYİCİSİYLE YA DA MICROSOFT İLE YAPILAN MICROSOFT YAZILIM LİSANSI ANLAŞMASI WINDOWS 8.1 PRO Microsoft Windows 8.1 Pro ile önceden yüklenmiş veya güncellenmiş bir bilgisayarı

Detaylı

Google Cloud Print Kılavuzu

Google Cloud Print Kılavuzu Google Cloud Print Kılavuzu Sürüm A TUR Notların açıklamaları Bu kullanıcı kılavuzunda aşağıdaki not stilini kullanıyoruz: Notlar, ortaya çıkabilecek bir duruma nasıl yanıt vermeniz gerektiğini size söyler

Detaylı

BNP PARIBAS FİNANSAL KİRALAMA A.Ş.

BNP PARIBAS FİNANSAL KİRALAMA A.Ş. BNP PARIBAS FİNANSAL KİRALAMA A.Ş. Bir Sözden Daha Fazlası.. 5 Taahhütümüz Değerli müşterimiz, UZMANLIK BNP Paribas Finansal Kiralama A.Ş. dünyasına hızlı ve kolay bir biçimde giriş yaparak tüm fırsatlardan

Detaylı

Hızlı Başlangıç Kılavuzu

Hızlı Başlangıç Kılavuzu Hızlı Başlangıç Kılavuzu Güvenli erişim, paylaşım ve dosya depolama sayesinde her yerde daha fazlasını yapın. Office 365 aboneliğinizde oturum açın ve uygulama başlatıcıdan SharePoint'i seçin. Arama Siteler,

Detaylı

Kindle for iphone/ipad Lisans Anlaşması ve Kullanım Koşulları Dijital İçerik Kindle Store. Dijital İçeriğin Kullanılması. Kısıtlamalar.

Kindle for iphone/ipad Lisans Anlaşması ve Kullanım Koşulları Dijital İçerik Kindle Store. Dijital İçeriğin Kullanılması. Kısıtlamalar. Kindle for iphone/ipad Lisans Anlaşması ve Kullanım Koşulları BU ANLAġMA SĠZĠNLE AMAZON DIGITAL SERVICES, INC. (YAN KURULUġLARI DA DAHĠL OLMAK ÜZERE, "AMAZON" VEYA "BĠZ") ARASINDA DÜZENLENMĠġTĠR. LÜTFEN

Detaylı

Bu kılavuzda çoğu modelde ortak olan özellikler anlatılmaktadır. Bazı özellikler bilgisayarınızda olmayabilir.

Bu kılavuzda çoğu modelde ortak olan özellikler anlatılmaktadır. Bazı özellikler bilgisayarınızda olmayabilir. Buradan Başlayın Copyright 2013 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows, Microsoft Corporation kuruluşunun ABD'de tescilli ticari markasıdır. Bu belgede yer alan bilgiler önceden haber verilmeksizin

Detaylı

VODAFONE NET İLETİŞİM HİZMETLERİ A.Ş. ÇEVRİMİÇİ HİZMETLER MÜŞTERİ SÖZLEŞMESİ

VODAFONE NET İLETİŞİM HİZMETLERİ A.Ş. ÇEVRİMİÇİ HİZMETLER MÜŞTERİ SÖZLEŞMESİ VODAFONE NET İLETİŞİM HİZMETLERİ A.Ş. ÇEVRİMİÇİ HİZMETLER MÜŞTERİ SÖZLEŞMESİ MADDE 1. TARAFLAR İşbu Çevrimiçi Hizmetler Müşteri Sözleşmesi ( Sözleşme ), Büyükdere Cad. No. 251, 34398 Maslak, İstanbul adresinde

Detaylı

TÜBİTAK ELEKTRONİK KAYNAKLAR ULUSAL AKADEMİK LİSANS EKUAL KULLANIM HAKLARI SÖZLEŞMESİ

TÜBİTAK ELEKTRONİK KAYNAKLAR ULUSAL AKADEMİK LİSANS EKUAL KULLANIM HAKLARI SÖZLEŞMESİ TÜBİTAK ELEKTRONİK KAYNAKLAR ULUSAL AKADEMİK LİSANS EKUAL KULLANIM HAKLARI SÖZLEŞMESİ Bu Kullanım Hakları Sözleşmesi; Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu na (TÜBİTAK) bağlı bir AR GE Kolaylık

Detaylı

Yazılım Destek Hizmeti

Yazılım Destek Hizmeti Veri sayfası Yazılım Destek Hizmeti HP Care Hizmetleri kapsamında Care Pack ve Sözleşmeli Hizmetler Hizmetin sağladığı avantajlar Sorun çözme amacıyla HP teknik kaynaklarına Yazılım güncellemelerini ayrı

Detaylı

AirPrint Kılavuzu. AirPrint hakkında bilgiler. Ayar Prosedürü. Yazdırma. Appendix

AirPrint Kılavuzu. AirPrint hakkında bilgiler. Ayar Prosedürü. Yazdırma. Appendix AirPrint Kılavuzu AirPrint hakkında bilgiler Ayar Prosedürü Yazdırma Appendix İçindekiler Kılavuzlar Hakkında Bilgi... 2 Kılavuzlarda Kullanılan Semboller... 2 Feragatname... 2 1. AirPrint hakkında bilgiler

Detaylı

NOT: KODAK Photo Printer 6800/6850 ve KODAK Photo Printer 605 modellerinde aletli kalibrasyon desteklenmemektedir.

NOT: KODAK Photo Printer 6800/6850 ve KODAK Photo Printer 605 modellerinde aletli kalibrasyon desteklenmemektedir. BeniOku Dosyası - KODAK Photo Printer Kalibrasyon Uygulaması Kasım 2011 Giriş Görsel veya aletli kalibrasyon teknikleri ile KODAK termal yazıcıları kalibre etmek için kullanılan bir araç olan WINDOWS için

Detaylı

HP Parça Değiştirme Hizmeti

HP Parça Değiştirme Hizmeti HP Parça Değiştirme Hizmeti HP Teknoloji Hizmetleri Sözleşmeli Hizmetler Teknik veriler HP Parça Değiştirme Hizmeti, HP envanteri genelinde yapılan geçerli revizyon düzeyinde kusurlu bulunan HP parçalarının

Detaylı

Gizlilik ve Güvenlik GİZLİLİK VE GÜVENLİK POLİTİKASI

Gizlilik ve Güvenlik GİZLİLİK VE GÜVENLİK POLİTİKASI Gizlilik ve Güvenlik GİZLİLİK VE GÜVENLİK POLİTİKASI Firmamız,çeşitli amaçlarla kişisel veriler toplayabilir. Aşağıda, toplanan kişisel verilerin nasıl ve ne şekilde toplandığı, bu verilerin nasıl ve ne

Detaylı

Kurulum ve Sistem Gereklilikleri 1

Kurulum ve Sistem Gereklilikleri 1 Kurulum ve Sistem Gereklilikleri 1 1 KURULUM VE SISTEM GEREKLILIKLERI...2 1.1 DONANIM VE YAZILIM GEREKLILIKLERI...2 1.2 KURULUM...3 1.3 LIFTDESIGNER 5 UYGULAMASINI İLK DEFA BAŞLATMA...6 1.4 DIGIPARA SUITE

Detaylı

Kullanım kılavuzu Nokia Müzik

Kullanım kılavuzu Nokia Müzik Kullanım kılavuzu Nokia Müzik Baskı 1.0 TR Nokia Müzik Nokia Müzik'i Windows Phone'dan kullanarak, şarkıları telefonunuza ve uyumlu bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Başlangıç ekranında sola kaydırın ve

Detaylı

İşbu web sitesindeki malzemeler ve dokümanlar hiçbir surette değiştirilemez, kopyalanamaz, çoğaltılamaz ve yeniden yayınlanamaz.

İşbu web sitesindeki malzemeler ve dokümanlar hiçbir surette değiştirilemez, kopyalanamaz, çoğaltılamaz ve yeniden yayınlanamaz. GİZLİLİK VE GÜVENLİK İLKELERİ Bu beyan Keskin Color Kartpostalcılık A.Ş. nin gizlilik politikasını içerir. www.ekrandanbaskiya.com web sitesini ziyaret ederek aşağıdaki şartları ve kuralları uygulamayı

Detaylı

WINDOWS PHONE İŞLETİM SİSTEMLİ NOKİA İÇİN ÜRETİCİ SINIRLI GARANTİSİ

WINDOWS PHONE İŞLETİM SİSTEMLİ NOKİA İÇİN ÜRETİCİ SINIRLI GARANTİSİ WINDOWS PHONE İŞLETİM SİSTEMLİ NOKİA İÇİN ÜRETİCİ SINIRLI GARANTİSİ NOT! Bu Üretici Sınırlı Garantisi ( Garanti ) yalnızca yetkili Nokia perakendecisi aracılığıyla satılan ve Nokia nın 1 Eylül 2011 tarihinden

Detaylı

Data Media Bilgi İşlem Merkezi. Müşteri Bilgileri. Müşteri İsmi Şirket Adres DESTEK ALAN. Telefon Kullanıcı Sayısı

Data Media Bilgi İşlem Merkezi. Müşteri Bilgileri. Müşteri İsmi Şirket Adres DESTEK ALAN. Telefon Kullanıcı Sayısı PROGRAM ÖDEME DESTEK ALAN Sayın Data Media Yazılımları Kullanıcısı, Uzun bir süredir sizlere vermekte olduğumuz hizmetlerin devamını sağlayabilmek, Telefon destek servisimizden (mesai saatleri içinde)

Detaylı

Kurulum ve Başlangıç Kılavuzu. DataPage+ 2013 için

Kurulum ve Başlangıç Kılavuzu. DataPage+ 2013 için DataPage+ 2013 için En Son Güncellenme Tarihi: 25 Temmuz 2013 İçindekiler Tablosu Önkoşul Olan Bileşenleri Yükleme... 1 Genel Bakış... 1 Adım 1: Setup.exe'yi Çalıştırın ve Sihirbazı Başlatın... 1 Adım

Detaylı

Arvato Gizlilik Politikası

Arvato Gizlilik Politikası Arvato Gizlilik Politikası 1. Kişisel Bilgilerin Toplanması ve Korunması 2. Kişisel Bilgilerin Kapsamı 3. Kişisel Bilgileriniz 4. Üçüncü Taraflara İfşa 5. Kişisel Bilgilerinizin Korunması 6. Kişisel Bilgilerinizin

Detaylı

OLGUN ÇELİK A.Ş. GİZLİLİK POLİTİKASI

OLGUN ÇELİK A.Ş. GİZLİLİK POLİTİKASI OLGUN ÇELİK A.Ş. GİZLİLİK POLİTİKASI 1 İÇİNDEKİLER 1. Giriş 3 2. Politika nın Kapsamı 3 3. Kişisel Verilerinizi Neden Topluyoruz? 3 4. Bilgileri Ne Zaman ve Hangi Araçlarla Topluyoruz? 4 5. Ne Tür Kişisel

Detaylı

Her yerden akıllı bağlantı. Inmarsat ın küresel 3G uydu ağı tarafından desteklenmektedir

Her yerden akıllı bağlantı. Inmarsat ın küresel 3G uydu ağı tarafından desteklenmektedir Her yerden akıllı bağlantı Inmarsat ın küresel 3G uydu ağı tarafından desteklenmektedir IsatHub: her yerden akıllı bağlantı Nereye giderseniz gidin en değer verdiğiniz araçlarınızdan biri olan akıllı cihazınızla

Detaylı

Designjet Z6600 Yapım Yazıcısı Designjet Z6800 Foto Yapım Yazıcısı. Sınırlı Garanti

Designjet Z6600 Yapım Yazıcısı Designjet Z6800 Foto Yapım Yazıcısı. Sınırlı Garanti Designjet Z6600 Yapım Yazıcısı Designjet Z6800 Foto Yapım Yazıcısı Sınırlı Garanti Hewlett-Packard Sınırlı Garantisi HP ürünü Yazıcı Yazılım Yazıcı kafası Yazdırma ya da Mürekkep kartuşu Sınırlı Garanti

Detaylı

Gizlilik İlkesi. Kapsam. Veri Türleri ve Toplama Yöntemleri

Gizlilik İlkesi. Kapsam. Veri Türleri ve Toplama Yöntemleri Gizlilik İlkesi Bu Gizlilik İlkesi nde ( İlke ), biz, Qualcomm Incorporated ve iştiraklerimiz (hep birlikte biz, bizler veya bizim ) kişisel verileri nasıl topladığımızı, kullandığımızı, işlediğimizi ve

Detaylı

İstemci Yönetimi ve Genel Yazdırma Çözümleri

İstemci Yönetimi ve Genel Yazdırma Çözümleri İstemci Yönetimi ve Genel Yazdırma Çözümleri Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows; Microsoft Corporation kuruluşunun ABD de tescilli ticari markasıdır. Bu

Detaylı

HP CloudSystem Matrix Yükseltme Uygulama Hizmetleri

HP CloudSystem Matrix Yükseltme Uygulama Hizmetleri HP CloudSystem Matrix Yükseltme Uygulama Hizmetleri HP Hizmetleri Teknik veriler HP CloudSystem Matrix ortamınızı yükseltirken, ortamınızdaki her bileşenin uygun ve ilgili ürün yazılımı sürümüne yükseltildiğinden

Detaylı

Google Cloud Print Kılavuzu

Google Cloud Print Kılavuzu Google Cloud Print Kılavuzu Sürüm 0 TUR Notların tanımı Bu kullanım kılavuzunda aşağıdaki not stilini kullanıyoruz: Notlar ortaya çıkabilecek durumu nasıl çözmeniz gerektiğini size bildirir veya işlemin

Detaylı

Masaüstü yazılım ürünlerinize YENİ kalıcı lisans satın almak için son gün 31 Ocak 2017!

Masaüstü yazılım ürünlerinize YENİ kalıcı lisans satın almak için son gün 31 Ocak 2017! Delcam Kalıcı Lisanslama Değişiklikleri Müşteri Soruları ve Cevaplar Bu doküman kalıcı lisans satışı ile ilgili uygulanacak değişiklikler hakkında sorular ve cevaplar içerir. http://www.delcam.com/perpetuallicenses

Detaylı

MICROSOFT YAZILIMI LİSANS SÖZLEŞMESİ WINDOWS 8.1 PRO

MICROSOFT YAZILIMI LİSANS SÖZLEŞMESİ WINDOWS 8.1 PRO MICROSOFT YAZILIMI LİSANS SÖZLEŞMESİ WINDOWS 8.1 PRO Microsoft Windows 8.1 Pro yazılımını seçtiğiniz için teşekkürler. Bu belge, sizinle ve Microsoft Corporation (veya yaşadığınız yere bağlı olarak, bağlı

Detaylı

SIEMENS NX SON KULLANICI YAZILIM KULLANMA LİSANS SÖZLEŞMESİ

SIEMENS NX SON KULLANICI YAZILIM KULLANMA LİSANS SÖZLEŞMESİ 1. UYARI SIEMENS NX SON KULLANICI YAZILIM KULLANMA LİSANS SÖZLEŞMESİ LÜTFEN BU SÖZLEŞMEYİ DİKKTLİCE OKUYUNUZ. BU SÖZLEŞME, SİZİN ODTU MAKİNA MÜHENDİSLİĞİ VE BOĞAZİÇİ YAZILIM ARACILIĞIYLA SIEMENS NX YAZILIMDAN

Detaylı

Connection Manager Kullanım Kılavuzu

Connection Manager Kullanım Kılavuzu Connection Manager Kullanım Kılavuzu Baskı 1.0 2 İçindekiler Bağlantı yöneticisi uygulaması hakkında 3 Başlarken 3 Bağlantı yöneticisi uygulamasını açma 3 Geçerli bağlantı durumunu görüntüleme 3 Uygulama

Detaylı

SAP Lumira Cloud Enterprise Edition İlave Koşullar ve Şartlar

SAP Lumira Cloud Enterprise Edition İlave Koşullar ve Şartlar SAP Lumira Cloud Enterprise Edition İlave Koşullar ve Şartlar SAP ve Müşteri, belirli SAP ürün ve hizmetlerinin satın alınması için bir anlaşma gerçekleştirmiştir ( Anlaşma ) ve Müşteri bu anlaşma uyarınca

Detaylı

RICOH Smart Device Connector Kullanıcılarına: Makineyi Yapılandırma

RICOH Smart Device Connector Kullanıcılarına: Makineyi Yapılandırma RICOH Smart Device Connector Kullanıcılarına: Makineyi Yapılandırma İÇİNDEKİLER 1. Tüm Kullanıcılara Giriş...3 Kılavuz Hakkında Bilgi...3 Ticari Markalar...4 RICOH Smart Device Connector nedir?... 5 RICOH

Detaylı

Ağ Bağlantısı Hızlı Kurulum Kılavuzu

Ağ Bağlantısı Hızlı Kurulum Kılavuzu Xerox WorkCentre M118/M118i Ağ Bağlantısı Hızlı Kurulum Kılavuzu 701P42720 Bu kılavuz aşağıdakilerle ilgili yordamlar sağlar: Ekranlarda Gezinme sayfa 2 DHCP Kullanarak Ağ Ayarları sayfa 2 Statik IP Adresi

Detaylı

KASPERSKY LAB. Kaspersky Small Office Security GUIDE BA BAŞLARKEN

KASPERSKY LAB. Kaspersky Small Office Security GUIDE BA BAŞLARKEN KASPERSKY LAB Kaspersky Small Office Security GUIDE BA BAŞLARKEN K A S P E R S K Y S M A L L O F F I C E S E C U R I T Y Başlarken Kaspersky Lab http://www.kaspersky.com.tr Revizyon : April 2009 İçindekiler

Detaylı

E-Ticaretin özelliklerini ve araçlarını tanımlayabileceksiniz. E-Ticaretin yararlarını karşılaştırabileceksiniz.

E-Ticaretin özelliklerini ve araçlarını tanımlayabileceksiniz. E-Ticaretin yararlarını karşılaştırabileceksiniz. Mehmet Can HANAYLI Sanal ortamda hukuksal kurallara uyarak e-ticaret yapabileceksiniz. E-Ticaretin özelliklerini ve araçlarını tanımlayabileceksiniz. E-Ticaretin yararlarını karşılaştırabileceksiniz. E-Ticarette

Detaylı

İçindekiler. Ağda USB Aygıtı Paylaşma...3. USB Yazıcı Paylaşma...5. Time Machine ile Mac'inizi Yedekleme...6. NETGEAR genie Uygulaması...

İçindekiler. Ağda USB Aygıtı Paylaşma...3. USB Yazıcı Paylaşma...5. Time Machine ile Mac'inizi Yedekleme...6. NETGEAR genie Uygulaması... Premium Özellikler İçindekiler Ağda USB Aygıtı Paylaşma...3 USB Yazıcı Paylaşma...5 Time Machine ile Mac'inizi Yedekleme...6 NETGEAR genie Uygulaması...8 2 Ağda USB Aygıtı Paylaşma ReadySHARE, router'daki

Detaylı

Copyright 2017 HP Development Company, L.P.

Copyright 2017 HP Development Company, L.P. Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2017 HP Development Company, L.P. Bu belgede yer alan bilgiler önceden bildirilmeden değiştirilebilir. HP ürünleri ve hizmetlerine ilişkin garantiler, bu ürünler ve hizmetlerle

Detaylı

AirPrint Kılavuzu. Bu Kullanıcı Kılavuzu aşağıdaki modeller için geçerlidir: MFC-J3520/J3720. Sürüm 0 TUR

AirPrint Kılavuzu. Bu Kullanıcı Kılavuzu aşağıdaki modeller için geçerlidir: MFC-J3520/J3720. Sürüm 0 TUR AirPrint Kılavuzu Bu Kullanıcı Kılavuzu aşağıdaki modeller için geçerlidir: MFC-J350/J370 Sürüm 0 TUR Notların tanımı Bu kullanıcı el kitabında aşağıdaki not stilini kullanıyoruz: Notlar ortaya çıkabilecek

Detaylı

Hızlı Başlangıç Kılavuzu

Hızlı Başlangıç Kılavuzu Hızlı Başlangıç Kılavuzu Microsoft Access 2013 önceki sürümlerden farklı görünmektedir, dolayısıyla öğrenme eğrisini en aza indirmenize yardımcı olmak üzere bu kılavuzu hazırladık. Ekran boyutunu değiştirme

Detaylı

Motorola Phone Tools. Hızlı Başlangıç

Motorola Phone Tools. Hızlı Başlangıç Motorola Phone Tools Hızlı Başlangıç İçerik Minimum Gereksinimler... 2 Motorola Phone Tools Yüklemeden Önce... 3 Yükleme Motorola Phone Tools... 4 Cep Telefonu Cihazını Yükleme ve Yapılandırma... 5 Çevrimiçi

Detaylı

HUE KULLANIM KOŞULLARI

HUE KULLANIM KOŞULLARI HUE KULLANIM KOŞULLARI Kişisel kablosuz aydınlatma ürünü Philips hue'yu seçtiğiniz için teşekkürler ( Ürün ). Ürününüz, size Ürününüzü yönetme, kontrol etme ve bakım hizmetlerini sağlayabilir. Ürün, mobil

Detaylı

Bulut Olanakları İçin Genel Koşullar

Bulut Olanakları İçin Genel Koşullar Kullanım Koşulları Bulut Olanakları İçin Genel Koşullar Bu Bulut Olanakları İçin Genel Koşullar - Kullanım Koşulları, IBM Hizmet Olarak Sunulan Yazılımları olanaklarına ("Bulut Hizmetleri") ilişkin ek

Detaylı

SÜRÜM 1-PROFESYONEL LĠSANS

SÜRÜM 1-PROFESYONEL LĠSANS SÜRÜM 1-PROFESYONEL LĠSANS PROMETHEAN YAZILIM LİSANS SÖZLEŞMESİ: PROFESYONEL LİSANS ( Lisans ) V1.6 (Eylül 2011) ActivInspire ( Yazılım ) için BÖLGE: İkametgahızın (bireyler için) veya İşyeri merkezinizin

Detaylı

Telif Hakkı Huawei Technologies Co., Ltd. 2011. Tüm hakları saklıdır.

Telif Hakkı Huawei Technologies Co., Ltd. 2011. Tüm hakları saklıdır. Telif Hakkı Huawei Technologies Co., Ltd. 2011. Tüm hakları saklıdır. Huawei Technologies Co., Ltd.'nin yazılı izni olmadan bu kılavuzun hiçbir bölümü hiçbir biçimde veya ortamda yeniden çoğaltılamaz ve

Detaylı

HP-1V HEADPHONES KULLANICI KILAVUZU

HP-1V HEADPHONES KULLANICI KILAVUZU HP-1V HEADPHONES KULLANICI KILAVUZU VERTU HP-1V KULAKLIK KULLANICI KILAVUZU SÜRÜM1.0 Türkçe 1 2 Türkçe VERTU HP-1V KULAKLIK KULLANICI KILAVUZU Vertu HP-1V kulak üstü kulaklık satın aldığınız için teşekkür

Detaylı

SAP Connected Logistics İlave Şartlar ve Koşullar

SAP Connected Logistics İlave Şartlar ve Koşullar SAP Connected Logistics İlave Şartlar ve Koşullar SAP ile Müşteri, belirli SAP ürün ve hizmetlerinin satın alınması için bir anlaşma gerçekleştirmiştir ("Anlaşma") ve Müşteri, bu anlaşma uyarınca SAP Connected

Detaylı

Emre Kartaloğlu YEMİNLİ MALİ MÜŞAVİR DUYURU. Sayı: 2015-5 08/04/2015. Elektronik Faturaya İlişkin 397 No.lu VUK Genel Tebliğinde Değişiklik Yapıldı.

Emre Kartaloğlu YEMİNLİ MALİ MÜŞAVİR DUYURU. Sayı: 2015-5 08/04/2015. Elektronik Faturaya İlişkin 397 No.lu VUK Genel Tebliğinde Değişiklik Yapıldı. Emre Kartaloğlu YEMİNLİ MALİ MÜŞAVİR DUYURU Sayı: 2015-5 08/04/2015 Elektronik Faturaya İlişkin 397 No.lu VUK Genel Tebliğinde Değişiklik Yapıldı. 4 Nisan 2015 tarihli ve 29316 sayılı Resmi Gazete'de Vergi

Detaylı

AirPrint Kılavuzu. Sürüm 0 TUR

AirPrint Kılavuzu. Sürüm 0 TUR AirPrint Kılavuzu Sürüm 0 TUR Not tanımları Bu kullanıcı el kitabında aşağıdaki simgeyi kullanıyoruz: Not Notlar ortaya çıkabilecek durumu nasıl çözmeniz gerektiğini size bildirir veya işlemin diğer özelliklerle

Detaylı

RightFax'e Tara. Yönetici Kılavuzu

RightFax'e Tara. Yönetici Kılavuzu RightFax'e Tara Yönetici Kılavuzu Kasım 2016 www.lexmark.com İçerikler 2 İçerikler Genel Bakış...3 Dağıtıma hazır olma denetim listesi... 4 Uygulamayı yapılandırma... 5 Uygulamanın yapılandırma sayfasına

Detaylı

ŞU ÜRÜNLER İÇİN YAZILIM VE HİZMET SÖZLEŞMESİ: NORTON FAMILY VE NORTON FAMILY PREMIER

ŞU ÜRÜNLER İÇİN YAZILIM VE HİZMET SÖZLEŞMESİ: NORTON FAMILY VE NORTON FAMILY PREMIER ŞU ÜRÜNLER İÇİN YAZILIM VE HİZMET SÖZLEŞMESİ: NORTON FAMILY VE NORTON FAMILY PREMIER BU YAZILIM VE HĠZMET SÖZLEġMESĠ ("SÖZLEġME"), NORTON FAMILY YAZILIM VE HĠZMETLERĠNĠ ("YAZILIM VE HĠZMETLER") KULLANIMINIZA

Detaylı

AirPrint Kılavuzu. Bu Kullanıcı Kılavuzu şu modeller içindir:

AirPrint Kılavuzu. Bu Kullanıcı Kılavuzu şu modeller içindir: AirPrint Kılavuzu Bu Kullanıcı Kılavuzu şu modeller içindir: HL-L340DW/L360DN/L360DW/L36DN/L365DW/ L366DW/L380DW DCP-L50DW/L540DN/L540DW/L54DW/L560DW MFC-L700DW/L70DW/L703DW/L70DW/L740DW Sürüm A TUR Not

Detaylı

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı. İmar Barışı Kayıt Başvurusu ve Sorgulaması KULLANIM KILAVUZU

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı. İmar Barışı Kayıt Başvurusu ve Sorgulaması KULLANIM KILAVUZU Çevre ve Şehircilik Bakanlığı İmar Barışı Kayıt Başvurusu ve Sorgulaması KULLANIM KILAVUZU 1 Başlamadan Önce... Bu hizmeti kullanarak, imar kurallarına aykırı yapılarınız için kayıt başvurusunda bulunabilir

Detaylı

Bağlantı Kılavuzu. Desteklenen işletim sistemleri. Yazıcıyı Yazılım ve Belgeler CD'sini kullanarak kurma. Bağlantı Kılavuzu

Bağlantı Kılavuzu. Desteklenen işletim sistemleri. Yazıcıyı Yazılım ve Belgeler CD'sini kullanarak kurma. Bağlantı Kılavuzu Sayfa 1 / 6 Bağlantı Kılavuzu Desteklenen işletim sistemleri Yazılım CD'sini kullanarak, yazıcıyı aşağıdaki işletim sistemlerine kurabilirsiniz: Windows 8.1 Windows Server 2012 R2 Windows 7 SP1 Windows

Detaylı

Kullanım kılavuzu. AirPrint

Kullanım kılavuzu. AirPrint Kullanım kılavuzu AirPrint BAŞLANGIÇ Bu belgedeki bilgilerin tam, doğru ve güncel olmasını sağlamak için her türlü çalışma yapılmıştır. Üretici, kontrolü dışındaki hataların sonuçları için sorumluluk kabul

Detaylı

Yazılım Güncelleştirmeleri

Yazılım Güncelleştirmeleri Yazılım Güncelleştirmeleri Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows; Microsoft Corporation kuruluşunun ABD de tescilli ticari markasıdır. Bu belgede yer alan

Detaylı

KOŞULLAR VE SÜRELER Koşullar ve Süreler 1. Tanımlar Bu koşul ve süreler bağlamında, aşağıdaki kelimeler, karşılarında yazan anlamlara geleceklerdir. DataSafe Storage Limited, Ticaret Sicilinde 02674267

Detaylı

IsatPhone Cihazınızı Güncelleme

IsatPhone Cihazınızı Güncelleme IsatPhone Cihazınızı Güncelleme IsatPhone Cihazınızı Güncelleme 1 ISATPHONE 2 AYGIT YAZILIMI GÜNCELLEME ARACININ KURULUMU Zaman zaman, işlevselliğini ve işleyişini geliştirmek için telefon yazılımınızı

Detaylı

Harici Aygıtlar Kullanıcı Kılavuzu

Harici Aygıtlar Kullanıcı Kılavuzu Harici Aygıtlar Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Bu belgede yer alan bilgiler önceden haber verilmeksizin değiştirilebilir. HP ürünleri ve hizmetlerine ilişkin

Detaylı

Sirküler Rapor Mevzuat 06.04.2015/76-1 VERGİ USUL KANUNU GENEL TEBLİĞİ (SIRA NO: 397) NDE DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR TEBLİĞ (SIRA NO: 447) YAYIMLANDI

Sirküler Rapor Mevzuat 06.04.2015/76-1 VERGİ USUL KANUNU GENEL TEBLİĞİ (SIRA NO: 397) NDE DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR TEBLİĞ (SIRA NO: 447) YAYIMLANDI Sirküler Rapor Mevzuat 06.04.2015/76-1 VERGİ USUL KANUNU GENEL TEBLİĞİ (SIRA NO: 397) NDE DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR TEBLİĞ (SIRA NO: 447) YAYIMLANDI ÖZET : Faturanın elektronik belge olarak düzenlenmesi,

Detaylı

Yazılım Güncelleştirmeleri Kullanıcı Kılavuzu

Yazılım Güncelleştirmeleri Kullanıcı Kılavuzu Yazılım Güncelleştirmeleri Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows; Microsoft Corporation kuruluşunun ABD de tescilli ticari markasıdır. Bu belgede yer alan

Detaylı

Google Scripts. Neticaret Sistemine Google Analytics ve AdWords sistemleriyle ilgili 3 yeni parametre eklenmiştir.

Google Scripts. Neticaret Sistemine Google Analytics ve AdWords sistemleriyle ilgili 3 yeni parametre eklenmiştir. Google Scripts Neticaret Sistemine Google Analytics ve AdWords sistemleriyle ilgili 3 yeni parametre eklenmiştir. Yeni eklenen paremetrelere Neticaret Sistemi Yönetimi Paneli > Tanımlar bölümü altında

Detaylı

Yetkili servislerimizin güncel listesine yukarıdaki internet adresinden ulaşabilirsiniz.

Yetkili servislerimizin güncel listesine yukarıdaki internet adresinden ulaşabilirsiniz. MERKEZ SERVİS FİDELTUS İLERİ TEKNOLOJİ ÜRÜNLERİ SAN.TİC.A.Ş. AKMERKEZ TİCARET MERKEZİ NİSPETİYE CADDESİ E3 BLOK KAT:16 ETİLER 34337 İSTANBUL TEL : +90 (212) 317 60 00 FAX : +90 (212) 317 60 49 ONLINE SERVİS

Detaylı