DUCATUS SWISSMINE İŞ PLAN AĞ PARTNERLERİ İÇİN BİLGİ

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "DUCATUS SWISSMINE İŞ PLAN AĞ PARTNERLERİ İÇİN BİLGİ"

Transkript

1 DUCATUS SWISSMINE İŞ PLAN AĞ PARTNERLERİ İÇİN BİLGİ

2 MADENİ PARA Yıldızlar Madeni paranın üzerindeki üç yıldız, şirketin yasal temelini oluşturan 3 yargı yetkisini temsil eder. Madeni paranın arka tarafındaki 5 yıldız, fikir kaynağı olan ve vizyonu gerçekleştiren 5 kurucuyu temsil eder. 3 ve 5 sayılarının toplamından 8 elde edilir, Fibonacci nin sayı teorisine göre sonsuzluğun evrensel sayısıdır. İsviçre bayrağı Madeni paranın ön tarafının merkezinde bulunan haç, İsviçre bayrağını yansıtır. Bu haç, Avrupa daki Altın Çağın şöhretini ve başarısını hatırlatan barok süslemeler ile kaplanmıştır. Aslan ve dağ Madeni paranın arka tarafındaki dağ (Matterhorn) ve aslan (Merlion) İsviçre ve Singapur u simgeler. Birçok kültürde dağlar tanrıların evleri olarak tanımlanır ve güç ile dayanıklılığı yansıtır. Hayvanlar kralı aslan eski kültürlerde diriliş, cesaret, doğruluk ve yenilmezliğin sembolü olarak kabul edilmekteydi. Yerküre ve yaşam çiçeği Yerküre DUCATUS un esas isteğini yansıtır: Tüm dünya için dijital, güvenli bir para birimi oluşturma. Yaşam çiçeği uyum, büyüme, barış ve mükemmelliğin sembolüdür. Bu, Fibonacci nin sayı teorisi, altın oran ve yaşamın mükemmel tasarımı ile yakından ilişkilidir. İlkeler Ön ve arka taraftaki dış halkada bulunan ilkeler Roma imparatorluğunun dili olan Latince yazılmıştır, genellikle DUCATUS un kökenlerinin bulunduğu yerlerdeki girişimci ve aydınlar tarafından kullanılır. Eski, yeni ile birlikte ve Dün, bugün ve yarında geçmişi şimdiki zaman ile birleştirir. DUCATUS, yapılandırılmış ve sağlam yapısı sayesinde gelecek için yapılmıştır. En yeni teknoloji kullanılarak ve üçüncü taraflardan bağımsız olarak paranın kökenlerine unutulmadan DUCATUS herkes için mali özgürlük için yeni bir yol sağlar ve YENİDEN DOĞUŞU ile eski şöhretini kazanmayı hedefler!

3 TARİHÇE Dijital çağ başladı. Birçok alışkanlık çok hızlı bir şekilde değişmektedir, ödeme yöntemlerimiz de buna dahildir. Mevcut finans pazarında yapılan titiz bir araştırma ve gelişmekte olan FINTECH trendi çok işlevsel evrensel bir kripto para biriminin oluşturulmasındaki bu yenilikçi ve modern yaklaşım için temel oluşturur! SWISSMINE, bir EFSANENİN dirilişi Girişimciler ve pazarlama uzmanlarından oluşan deneyimli bir grup tarafından kurulan ve yönetilen SWISSMINE Mining kredisi elde etmek ve böylece yeni bir para birimi oluşturulmasının vazgeçilmez bir parçası olmak için ortaklar davet eder. Bu gibi para birimleri başlangıçta sadece bazı imtiyazlı olanlar için vardı. Yaşamın komple dijitalleştirilmesi yönündeki gelişme yeni ödeme yöntemi olarak para için HERKES tarafından erişilebilen modern bir çözüm sağlar. SWISSMINE kredileri Mining kredileri 50 Euro dan itibaren temin edilebilir, böylece nakitsiz bir dünyaya doğru devam eden mali devrimin bir parçası olmak için her kesimden insana şans verilir. Bitcoin ile başlayan artık mali bağımsızlık için yeni, ilerici bir yol sunar. DUCATUS eski ve yeniyi birleştirir SWISSMINE ın nihai ürünü DUCATUS tur, Roma İmparatorluğu nun altın madalyonun yeniden doğuşu. Bu gerçek dijital para biriminin odak noktası günlük ödeme işlemlerinin işlenmesi ve kullanım kolaylığında yeni standartlar oluşturmaktır. DUCATUS PRE-MINING VE DAĞITIM Konulan kilometre taşlarını emniyete almak ve tam şeffaflığı sağlamak için DUCATUS madeni paralarının %100 ü peşin üretilir ve şirket tarafından güvenli tutulur. Üç yıllık bir süre içinde madeni paralar daha sonra ortaklara önceden belirlenmiş bir şemaya göre periyodik aralıklarla dağıtılır.

4 VERİLER GÜÇLÜ BİR YASAL TEMEL SWISSMINE ın kurucuları, Singapur merkezi ve İsviçre şubesi ile faaliyetleri için dünya çapında iki en güvenli ve sıkı düzenlenmiş finans merkezlerini seçmişlerdir. Bu sağlam temel SADECE DUCATUS un bu şekilde sunduğu güvenilir hukuki zemini ve standartları sağlar! DÜNYA ÜZERİNDEKİ HER BİR İNSAN İÇİN 1 DUCATUS SWISSMINE, İtalyan matematikçi Leonardo Fibonacci nin ilkelerine dayanarak DUCATUS toplamında dijital madeni para üretir. Madeni paralar peşin üretilir, güvenli bir şekilde depolanır ve ardından şeffaf ve yenilikçi bir işlem ile ortaklarımıza dağıtılır. Madeni paraların dağıtımı tamamlandıktan sonra bunların sayısı gezegenimizdeki insan sayısı ile eşit olur. BAŞLANGIÇ TARİHİ VE KAMU TİCARETİ Swissmine tanıtımı 21 Ocak 2017 tarihinde başlayacaktır. Dünya çapındaki resmi açılış etkinliği 21 Mart 2017 tarihinde Dubai de kutlanacaktır. Kamu ticaretinin başlangıcı toplamda üç yıllık sabit bir dağıtım süreci ile 1 Ocak 2020 tarihinde gerçekleşecektir. İÇ TİCARET VE KABUL ORGANLARI Şirket, ortakların DUCATUS ile daha önceden ticaret yapmasını sağlamak için 1 Ağustos 2017 tarihine kadar bir iç ticaret platformu başlatacaktır. Bu platform sayesinde ortaklar madeni paralarını şirkete veya doğrudan diğer ortaklara satabilirler. Aynı zamanda ortaklarımızın ödeme aracı olarak DUCATUS kullanarak özel üye fiyatları ile online ürünleri ve hizmetleri satın alabildiği bir bayi ağı oluşturulur. ÖDEME VE KAZANÇ SWISSMINE, birçok ödeme seçeneği sunar. Üçüncü taraf maliyetlerini ve uzun işlem sürelerini azaltmak için dijital cüzdanlar sayesinde elektronik çözümler tercih edilir. Kredi kartı, PayPal, Bitcon vs. aracılığıyla ödemeler mümkündür. Daha fazla ayrıntı için lütfen doğrudan idari ofisimizden bilgi alınız. Kazandığınız komisyonlarınıza erişmenizi sağlamak için doğrudan bir banka kartı 21 Mart 2017 tarihinden itibaren bir defaya mahsus ücret karşılığında temin edilebilir. Ortaklar, nakit hesabınızın hesap bakiyesini bu karta yükleyebilir ve bakiyeyi kullanabilirsiniz.

5 FIRSAT PRE-LAUNCH Şimdi dünyanın en hızlı kripto para birimi hareketinde bir kullanıcı olmak için ideal bir zamandır. Şimdiye kadar daha iyi bir zaman, daha elverişli bir fırsat olmamıştı! ÜCRETSİZ KAYIT VE ORTAK SEÇİMİ HERKES bir sponsor ile kayıt yapabilir ve kendi SWISSMINE ticaretini ücretsiz kurmaya başlayabilir. Kişi başına en fazla üç hesap mümkündür ancak aile hesapları da açılabilir. SWISSMINE ın etkin bir ortağı olarak kalmak için kayıttan itibaren 30 gün içinde ilk satın alma gerçekleşmelidir. Doğrudan sponsorlu ortaklar sponsor tarafından sadece kayıt zamanında ağa eklenebilir. ÇOK KARLI HİBRİT PAZARLAMA PLANI Cömert çok katmanlı tazminat modelimiz aktif ve pasif ikramiye sayesinde büyük faydalar garanti eder. Normalden daha yüksek kazanç ve ultra-modern bir muhasebe programı ile primler sadece günlük hesaplanmaz, aynı zamanda kişisel elektronik cüzdanınıza (e-cüzdan) da hemen yatırılır. HOŞGELDİNİZ BONUSU İLE 2 AY SWISS, erken giriş yapanların daha çok yaralanması için 31 Mart 2017 tarihine kadar satın alınan ilk pakete %10 ilave Mining kredisi yatıracaktır. Belirtilen süre içinde satın alınan her bir ilave paket %5 ilave Mining kredisi ile ödüllendirilecektir. GÜÇLÜ İDARİ OFİS Profesyonel idari ofis, bir SWISSMINE ticaretini hızlı, verimli ve profesyonel olarak kurmak için verdiğiniz çabalarınız için güçlü bel kemiğidir. Yapınızın gelişimi hakkında açık bir genel görüş elde etmeniz için tasarlanmıştır. İdari ofis, ortağınızın sürekli desteği ve ticaretinizin büyümesi için en önemli aracınızdır. ÜLKENİZDE PROFESYONEL DESTEK in üzerinde etkin SWISSMINE ortağı ile her ülkede tüm katılımcılara kendi ana dilinde hizmet sunan ve e-posta ve telefon desteği sağlayan yerel bir destek merkezi kurulacaktır. Bu merkezler, ticaretin pratik tarafı için derin bir anlayışın sağlanabilmesi için ağdaki kalifiye ortaklar tarafından işletilecek, İsviçre deki evrensel destek merkezimiz tarafından desteklenecektir.

6 HESAPLAR NAKİT HESAP Nakit hesabındaki sermaye serbest kullanıma hazırdır ve bankadan çekilebilir veya tekrar yatırım yapılabilir. Buna ilişkin ayrıntılı bilgileri komisyon tablosunda bulabilirsiniz. TİCARET HESABI Ticaret hesabındaki sermaye SADECE ilave Mining kredilerini satın almak için kullanılabilir. Buna ilişkin ayrıntılı bilgileri komisyon tablosunda bulabilirsiniz. ALIŞVERİŞ HESABI Alışveriş hesabındaki sermaye internet ticareti platformumuzdaki veya online ortaklarımızın internet siteleri üzerinden ürünlerin satın alınması için kullanılabilir. Alışveriş hesabındaki sermayenin nakit hesabına transferi de diğer bir seçenektir. Buna ilişkin ayrıntılı bilgileri komisyon tablosunda bulabilirsiniz. BAĞIŞ HESABI Bağış hesabındaki sermaye dünya çapında özenle seçilmiş, desteklemeye değer projelerin desteklenmesi ve teşvik edilmesi için kullanılır. Komisyonların küçük bir kısmı bu hesaba aktarılır ve bir proje seçildiğinde ortağın birikmiş bakiyeyi bağışlayarak projenin desteklenmesi için kullanmak isteyip istemediği sorulur. Ortaklar bu seçimden çıkabilir ve biriken sermayeyi ek Mining kredisi satın almak için kendi ticaret hesabına aktarabilir. Buna ilişkin ayrıntılı bilgileri komisyon tablosunda bulabilirsiniz.

7 ÖZELLİK İŞ HACMİ (BV) KÜMÜLASYON İlk günden itibaren kazanılan iş hacmi sınırsız ve otomatik olarak birikir. 1 Euro 0,8 BV ile değerlendirilir! KALİFİKASYONLAR, İKRAMİYELER VE KARİYER SEVİYELERİ Ulaşılan nitelikler ve kariyer seviyeleri daima korunur. Ulaşılan ikramiyeler hesaplanır ve kazanıldığı gün yatırılır. OTOMOBİL BONUSU BRONZ kariyer seviyesine ulaşan her bir ortak otomatik olarak araç programı için hak kazanır. Buna ilişkin ayrıntılı bilgileri araç programı tablosunda bulabilirsiniz. KOMİSYON DAĞITIM PLANI Farklı ikramiyeler için kazanılan komisyonlar aşağıdaki tabloya göre mevcut 4 hesaba dağıtılır. Lütfen ikramiyenin alışveriş ve yardım hesabına ve nakit veya ticaret hesabına aktarılabileceğine dikkat ediniz. DUCATUSX Ağ pazarlamada etkin olmayan ancak gelişen kripto para birimine yatırım yapmak isteyen kişilere veya kayıtlı şirketlere tek bir fırsat sunulur. DucatusX platformu, aylık sabit %1 kazançla ile Euro arasında yatırım seçeneği sunar. Bu programdaki madeni paralar 8 aylık bir süre için askıya alınır. Bu askı süresinde bonus ödenir. Bu askı süresi maksimum iki kez uzatılabilir. Bu tek seferlik fırsat 21 Mart 2017 tarihinden itibaren mümkündür.

8 MINING KREDİ PAKETLERİ Lütfen paketiniz için elde edeceğiniz kredi miktarı hakkında altındaki bilgilere bakınız! APPRENTICE 50,- MINER 250,- BUILDER 1.000,- TRADER 2.500,- EXECUTIVE 5.000,- VICEROY ,- PATRON ,- MAGNATE ,- 1.mart.2017 den itibaren bütün ilk paket alanlara, bir kerelik 30 yönetim ücreti tahsil edilecektir!

9 KAZANÇ SEÇENEKLERİ DOĞRUDAN BONUS Doğrudan sponsorlu ortaklarınızdan kazandığınız Mining kredilerinizin iş hacmi (BV) için %8+5 doğrudan bonus kazanırsınız Euro dan başlayan paketler için %5 ilave kazanırsınız, bu doğrudan bonusu toplamda %18 ile bu sektörün en yükseği yapar!

10 TAKIM BONUSU Takım bonusu hakkı kazanmak için minimum 50 değerinde Mining kredisi satın almalısınız ve 50 değerinde ya da daha fazla kredi kazanan minimum 2 First-Line ortağına sponsor olmalısınız. Ardından iş hacmi belirli bir süre birikir, bu daha sonra otomatik olarak daha yüksek bonus seviyesine çıkarır. Takım ikramiyeleri kişisel alışveriş için KULLANILAMAZ. Kalifikasyonlar sadece bir defa yerine getirilmelidir. 21% 20% 19% 18% 17% 16% 14% 12% 2% BV 4% BV 6% BV 8% BV 10% BV BV BV BV BV BV BV BV BV

11 EŞLEŞTİRME BONUSU Eşleştirme bonusu, Down-Line ortağınızın doğrudan ikramiye ve takım ikramiyesi tarafından hesaplanır ve 13. seviyeye kadar ödenir. Buna hak kazanmak için minimum 250 değerinde Mining kredisi satın almalısınız. Ayrıca minimum 250 değerinde Mining kredisi satın alan doğrudan üç First-Line ortakları da gereklidir. Kalifikasyon sadece bir defa yerine getirilmelidir 21% 13% 13% 8% 8% 5% 5% 3% 3% 2% 1% 1% 1% Level 1 Level 2 Level 3 Level 4 Level 5 Level 6 Level 7 Level 8 Level 9 Level 10 Level 11 Level 12 Level 13

12 HIZLI BAŞLANGIÇ BONUSU Kayıt olduktan sonra 30 gün içerisinde minimum BV değerinde bir toplam ciroda 400 değerinde tek seferlik bir bonus kazanırsınız. Buna hak kazanmak için zayıf halkaların minimum %30 iş hacmi ortaya konulmalıdır. Minimum BV değerinde toplam ciro ile TEK SEFERLİK bonus değerine yükselir!!

13 SUPER BONUS ARAÇ PROGRAMI DÜNYA ÇAPINDAKİ CİRONUN +%1 İ Araç programı, BRONZ seviyeye (seçilen ülkelerde) ulaşıldıktan sonra başlar ve kalifikasyonlar sürekli yerine getirildiğinde aylık olarak ödenir! Buna ilişkin ayrıntılı bilgileri ARAÇ PROGRAMI TABLOSUNDA bulabilirsiniz. GÜMÜŞ seviyesine veya daha yukarısına ulaşan ortaklar dünya çapındaki cironun 1 ila 21 oranında ilave kazanç ile ödüllendirilir. Bu Super bonus, bir önceki 6 aylık kazanç tarihinin iş hacmini baz alarak her altı ayda bir (15 Haziran ve 15 Aralık) dağıtılır. Kalifikasyon dönemi bir önceki ayın son gününe kadar hesaplanır. DC Senator, DC Centurion ve DC Emporer pozisyonlarına ulaşıldığında şirket, ortak etkin yatırım yaptığı ve ağını desteklediği sürece RULER share aracılığıyla üç aylık ilave bir ödeme sunar.

14 Demir BAZ - MINER B.V. = SUPER POOL = temin edilemez BONUS = 50 Kalifikasyon = Apprentice ile 2 doğrudan çizgi Alüminyum B.V. = SUPER POOL = temin edilemez BONUS = 100 Kalifikasyon = 1 Demir Çinko B.V. = SUPER POOL = temin edilemez BONUS = 200 Kalifikasyon = 2 Demir Nikel B.V. = SUPER POOL = temin edilemez BONUS = 500 Kalifikasyon = 1 Alüminyum + 1 Demir Bakır B.V. = SUPER POOL = temin edilemez BONUS = 1000 Kalifikasyon = 1 Çinko, 1 Alüminyum, 1 Demir

15 Bronz DEĞERLİ MINER B.V. = SUPER POOL = Araç programı BONUS = 3000 Kalifikasyon = 1 Nikel + 2 Alüminyum Gümüş B.V. = SUPER POOL = 1 share + Araç programı BONUS = 8000 Kalifikasyon = 1 Bakır+ 2 Çinko Altın B.V. = SUPER POOL = 2 share + Araç programı BONUS = Kalifikasyon = 1 Bronz + 2 Bakır Platin B.V. = SUPER POOL = 3 share + Araç programı BONUS = Kalifikasyon = 1 Gümüş + 1 Bronz + 2 Bakır veya 5 Bronz (first line) Titanyum B.V. = SUPER POOL = 5 share + Araç programı BONUS = Kalifikasyon =1 Altın + 1 Gümüş + 2 Bronz veya 8 Bronz (first line)

16 HAKİM GÜÇ DC Senator B.V. = SUPER POOL = 8 share + Araç programı BONUS = Kalifikasyon = 1Platin+ 2 Altın +3 Gümüş veya 10 Gümüş (first line) DC Centurion B.V. = SUPER POOL = 13 shares + Araç programı BONUS = Kalifikasyon = 1 Titanyum+ 2 Platin+ 5 Altın veya 13 Altın (first line) DC Emperor B.V. = SUPER POOL = 21 shares + Araç programı BONUS = Kalifikasyon = 1 DC Senator + 2 Titanyum + 5 Platin + 5 Altın veya 18 Altın (first line)

17 KOMİSYON TABLOSU Nakit hesabı Ticaret hesabı Alışveriş hesabı Yardım hesabı Doğrudan bonus 55% 34% 8% 3% Takım bonusu 55% 34% 8% 3% Eşleştirme bonusu 55% 34% 8% 3% Super bonus 89% 8% 3% Derece bonusu 55% 34% 8% 3% Hızlı başlangıç 89% 8% 3%

18

Kolay ve etkili x Forex çözümleri için bir üst seviye.

Kolay ve etkili x Forex çözümleri için bir üst seviye. Hakkımızda Haydi piyasanın hakkından gelelim Kolay ve etkili x Forex çözümleri için bir üst seviye. My System X, Yönetilen Hesap Forex çözümleri üzerine uzmanlaşmış, Avusturya, Avustralya, Almanya ve İsviçre'den

Detaylı

Üyeleri tarafından Üyeler için. Hoş Geldiniz. www.juubeo.com. 2015, Juubeo, All Rights Reserved

Üyeleri tarafından Üyeler için. Hoş Geldiniz. www.juubeo.com. 2015, Juubeo, All Rights Reserved ya Üyeleri tarafından Üyeler için Hoş Geldiniz JUUBEO nedir? By the members - For the members JUUBEO nedir? Klasında Dünyanın İlk Global COOP u Aylık dağıtım proğramı Avrupa merkezli bir şirket Ödül ve

Detaylı

GOLDBLOCKS Präsentation Page

GOLDBLOCKS Präsentation Page GOLDBLOCKS Präsentation Page 1 Gold and Digital Money Goldblocks un tanıtım sunumuna Hoşgeldiniz GOLDBLOCKS Präsentation Page 2 Cryptocurrency The GOLDBLOCKS ALTIN KADAR DEĞERLİ! Digital Altın Madenciliği

Detaylı

Kalite, teknik bilgi, başarı, açıklık, dürüstlük, şeffaflık ve küresel yasalara uygunluk.

Kalite, teknik bilgi, başarı, açıklık, dürüstlük, şeffaflık ve küresel yasalara uygunluk. AlpCoin Business Centre a (AlpCoin İş Merkezi)Hoşgeldiniz Alpcoin, BAE (Birleşik Arap Emirlikleri) konumlu bir İsviçre iş grubudur. Dünya genelinde çeşitli ülkelerde temsilciliklerimiz vardır ve çok daha

Detaylı

FUTURENET Pazarlama Planı. 15 Haziran 2015 ten itibaren geçerli

FUTURENET Pazarlama Planı. 15 Haziran 2015 ten itibaren geçerli FUTURENET Pazarlama Planı 15 Haziran 2015 ten itibaren geçerli 1 Eğlenin Arkadaşlarınızla buluşun Para kazanın Fantastik ödüller kazanın FutureNet seyahatlerinde bize katılın 2 Pazarlama Planı İçerik Başlangıç

Detaylı

LEO Kazanç Planı 8 Mart 2014

LEO Kazanç Planı 8 Mart 2014 LEO Kazanç Planı 8 Mart 2014 1 İçindekiler Tablosu Giriş...3 Pazarlama Planı Kavramı ve Bilmeniz Gerekenler... 4 Ödeme Dönemi... 4 Bağlılık Puan Sistemi... 6 Sıfırlanma...7 Aktiflik...7 Üyelik Statüsü...7

Detaylı

YATIRIM YOKSA, KAZANÇTA YOK! Copyright 2015 - juubeo.com. Allrights reserved

YATIRIM YOKSA, KAZANÇTA YOK! Copyright 2015 - juubeo.com. Allrights reserved YATIRIM YOKSA, KAZANÇTA YOK! Copyright 2015 - juubeo.com. Allrights reserved Hızlı finansal başarı için eşit erişim Fırsat, beceri oyunları içerisinde, stratejik MÜZAYEDE PLATFORMU'dur. Juubeo teklifi,

Detaylı

PROSUMENT GELİR TABLOSU

PROSUMENT GELİR TABLOSU PROSUMENT GELİR TABLOSU STATÜLER 1.)Müşteri: Sadece kaydını açmış şahıs veya tüzel kişi. 2.)Yatırımcı: 100$ ve üzeri alım yapan kişi. 3.)Partner: Prosyment gelir amaçlı sözleşmeyi imzalamış müşteri veya

Detaylı

Daha Yaşanabilir bir Dünya için Karşılığı Güneş Enerjisi olan Çok kolay ve kullanışlı bir Kripto Varlık. TurkeyEnergy Token XTRL

Daha Yaşanabilir bir Dünya için Karşılığı Güneş Enerjisi olan Çok kolay ve kullanışlı bir Kripto Varlık. TurkeyEnergy Token XTRL Daha Yaşanabilir bir Dünya için Karşılığı Güneş Enerjisi olan Çok kolay ve kullanışlı bir Kripto Varlık TurkeyEnergy Token XTRL ETHEREUM ERC 20 KABUL EDİLEN SATIN ALMA YÖNTEMİ ETH Contract Adres 0x347a39127AE0730817B0caf177c4684e16a038fc

Detaylı

Fırsatlar Pazarlama Planı

Fırsatlar Pazarlama Planı Pazarlama Planı Pazarlama Planı Amacımız ortaklarımız için uyumlu, güvenilir ve ulaşılabilir bir pazarlama planı geliştirmekti. Hepimiz birer ağ uzmanı olduğumuzdan, gerçek bir lider olmak için çok çalışmak

Detaylı

Lavylites Tazmin Sistemi

Lavylites Tazmin Sistemi Lavylites Tazmin Sistemi Lavylites tazmin plani, piyasada yer alan ödeme planlarinin en iyi unsurlarindan harmanlanan, devrim niteliginde yeni bir primsistemidir. Kolaylikla yapilandirilabilir, hizli bir

Detaylı

Takım Oluşturma Geliri. Takım Geliri: Anlık Sponsor Geliri

Takım Oluşturma Geliri. Takım Geliri: Anlık Sponsor Geliri İki Hatlı Gelir Planı.. Basit iki takım oluşturma kavramına dayanır, bir sol takım (ayak) ve bir takım (ayak) grubu. İnşa edecek sadece iki takım olduğu için bu durum, birbiri ardına yeni üyeler katıldıkça

Detaylı

Türkiye Yunanistan Slovenya Almanya Belçika Hollanda Norveç Kanada A.B.D. Pakistan Avustralya

Türkiye Yunanistan Slovenya Almanya Belçika Hollanda Norveç Kanada A.B.D. Pakistan Avustralya Türkiye Yunanistan Slovenya Almanya Belçika Hollanda Norveç Kanada A.B.D. Pakistan Avustralya intexcoin, yaklaşık 3 ayda yatırımcısına %90 kazandırdı. 25 Mayıs 2016 1 intexcoin = 0.050 31 Ağustos 2016

Detaylı

Multinet in faydalar dünyasını keşfedin!

Multinet in faydalar dünyasını keşfedin! Multinet in faydalar dünyasını keşfedin! 444 87 36 Multinet Çağrı Merkezi Şirketlere, müşterilerine, üye işyerlerine ve çalışanlarına fayda sağlayan ve katma değerli çözümler sunan Multinet ile tanışın.

Detaylı

1. Beex Coin Nedir? Beex Coin; Btcfinans.com tarafından Etherium blok zinciri üzerinde ERC-20 standartlarında (yüz bir milyon bir) adet

1. Beex Coin Nedir? Beex Coin; Btcfinans.com tarafından Etherium blok zinciri üzerinde ERC-20 standartlarında (yüz bir milyon bir) adet WHITE PAPER 28 Şubat 2019 1 1. Beex Coin Nedir? Beex Coin; Btcfinans.com tarafından Etherium blok zinciri üzerinde ERC-20 standartlarında 101.000.0001 (yüz bir milyon bir) adet üretilmiş yeni bir kripto

Detaylı

BÜYÜYÜN BÜYÜMEYE PROGRAMI PY 2012/2013

BÜYÜYÜN BÜYÜMEYE PROGRAMI PY 2012/2013 BÜYÜYÜN ve Kazanın PY 2012 / 2013 : Büyüme Yılı! Büyümeye Odaklanın YENİ PERFORMANS YILI İÇİN HEDEFİNİZ BÜYÜME OLMALI Amway Serbest Girişimcileri (ASG ler) olarak bu inanılmaz fırsatı değerlendirmek için

Detaylı

İŞ PLANI E V O B I N A R Y

İŞ PLANI E V O B I N A R Y İŞ PLANI Hoş Geldiniz Lütfen telefonlarınızı kapalı tutun. Küçük fırsatlar genellikle büyük girişlerin başlangıcıdır. Demostenes Tüm sorularızı sunum sonuna saklayın. İŞ PLANI 01 Yenilen İlerle Yaratıcı

Detaylı

Nos Kazanç Planı. Kayıt Komisyonu Perakende Karı Kişisel Kazançlar Organizasyon Kazançları Liderlik Bonusu Kar Paylaşımı Ülke CEO su

Nos Kazanç Planı. Kayıt Komisyonu Perakende Karı Kişisel Kazançlar Organizasyon Kazançları Liderlik Bonusu Kar Paylaşımı Ülke CEO su Nos Kazanç Planı Kayıt Komisyonu Perakende Karı Kişisel Kazançlar Organizasyon Kazançları Liderlik Bonusu Kar Paylaşımı Ülke su Eğitim Bonusları Eğitim Seminerleri Hediye Ürünler Seyahat Ödülleri Başlamak

Detaylı

2. YATIRIMCI GRUBU Güvenceye önem veren yatırımcılar, gayrimenkul finanse etmek isteyenler

2. YATIRIMCI GRUBU Güvenceye önem veren yatırımcılar, gayrimenkul finanse etmek isteyenler YATIRIM ARACI Ürün Broşürü Wüstenrot Ideal Bausparen Yatırım Aracı Yapı tasarrufu Vade bitimi Kredi tahsisi sırasında Yatırım Bölgesi Almanya Koşullar Tarifeye bağlı Yatırım Sınıfı Yapı tasarrufu Sermayenin

Detaylı

FUTURENETE HOŞGELDİNİZ

FUTURENETE HOŞGELDİNİZ W e l c o m e FUTURENETE HOŞGELDİNİZ İnternette 1.inci Sıradakiler = Social Media İnternette 2. inci Sıradakiler = Multimedia + PREMIUM Membership GENEL SORUN: SOSYAL MEDIA PLATFORMUNDA: Faaliyet gösteriyor

Detaylı

HIZLI SORULARA -> HIZLI CEVAPLAR

HIZLI SORULARA -> HIZLI CEVAPLAR HIZLI SORULARA -> HIZLI CEVAPLAR Rota Ticaret Sistemi Nedir? İnsanların alışveriş yaparken aralarındaki gerçek güvene dayalı olarak yapılan özgün bir ticaret sistemidir. Mantığı basittir Panarota online

Detaylı

LYCONET LYCONET KAZANÇ PLANI

LYCONET LYCONET KAZANÇ PLANI YOUR SHOPPING NETWORK LYCONET LYCONET KAZANÇ PLANI Bağımsız Lyconet Marketer'lar için Lyconet Sözleşmesi Ek 1 Medya Sahibi ve Yayımcısı: Lyoness Europe AG Bahnhofstrasse 22 9470 Buchs, Switzerland www.lyoness.com

Detaylı

TeraGold Artificial intelligence crypto Technologies Corporation

TeraGold Artificial intelligence crypto Technologies Corporation TeraGold Artificial intelligence crypto Technologies Corporation TeraGold Nedir? TG Yakın Geleceğimizin, altına endeksli crypto para birimidir. TeraGold nasıl üretilir? TG gelişmiş IQ yazılım aracılığıyla

Detaylı

12. İSTANBUL BİLİŞİM KONGRESİ. Verinin Paraya Dönüşümü Ticarette Dijital Çağ

12. İSTANBUL BİLİŞİM KONGRESİ. Verinin Paraya Dönüşümü Ticarette Dijital Çağ 12. İSTANBUL BİLİŞİM KONGRESİ Verinin Paraya Dönüşümü Ticarette Dijital Çağ 6 Aralık 2018 Bu sene 12. si düzenlenen İstanbul Bilişim Kongresi" ile Türkiye Bilişim Derneği ve Kadir Has Üniversitesi, Türkiye

Detaylı

FARKLI Türkiye. Satış platformu. özgür, katılımcı ve toplum tabanlı web sitesi

FARKLI Türkiye. Satış platformu. özgür, katılımcı ve toplum tabanlı web sitesi Satış platformu özgür, katılımcı ve toplum tabanlı web sitesi Gözlemler Nasıl bir dünyada yaşıyoruz? 3 REKLAM Zorlama bir iletişim yöntemi! Toplu iletişim! Azalan, direktif ve manipülatif! Aşağıya doğru

Detaylı

B İ R E Y S E L E M E K L İ L İ K S İ S T E M İ V E O T O M A T İ K K A T I L I M

B İ R E Y S E L E M E K L İ L İ K S İ S T E M İ V E O T O M A T İ K K A T I L I M H E A L T H W E A L T H C A R E E R B İ R E Y S E L E M E K L İ L İ K S İ S T E M İ V E O T O M A T İ K K A T I L I M Temmuz 2018 Gökhan KARALİ İ Ç E R İ K Türkiye de Emeklilik Sistemi Gereksinimi Otomatik

Detaylı

Yüzyılın Fırsatı. Sürekli kazanç imkanı. Üreticiden Tüketiciye Herkes Sürekli Kazanacak

Yüzyılın Fırsatı. Sürekli kazanç imkanı. Üreticiden Tüketiciye Herkes Sürekli Kazanacak Yüzyılın Fırsatı Sürekli kazanç imkanı Üreticiden Tüketiciye Herkes Sürekli Kazanacak Ücretsiz Üyelik = %25 Bireysel Kazanç = %25 Sermayesiz Ticaret = %25 Lisanslı Kazanç %40 - %80 Sürekli kazanç imkanı

Detaylı

Her başarılı işin ortak bir noktası vardır

Her başarılı işin ortak bir noktası vardır Bu sunum dosyasını sadece www.mobrabus.com adresinden indirdiyseniz güncel ve doğru olarak kabul edin. Her başarılı işin ortak bir noktası vardır Elbette Mo Brabus size hiçbir kesin gelir garantisi veremez,

Detaylı

ABD, İngiltere, İrlanda, Kanada, Hollanda, Avustralya, Yeni Zelanda.

ABD, İngiltere, İrlanda, Kanada, Hollanda, Avustralya, Yeni Zelanda. VerdeTaks dünya çapında vergi iadeleri hizmeti veren yeni kurulmuş bir şirkettir. Şirketimiz finansal, müşteri hizmetleri, pazarlama ve satış alanlarında 14 yıldan fazla bir deneyime sahiptir. Uzmanlarımızın

Detaylı

Kırtasiye sektörünün ilk ve tek mobil kazanç uygulaması. kazanç programı

Kırtasiye sektörünün ilk ve tek mobil kazanç uygulaması. kazanç programı masburo.com Kırtasiye sektörünün ilk ve tek mobil kazanç uygulaması kazanç programı kazanç programı maximas nedir?????? maximas, bayilerin MAS ürünlerini satın alırken puan kazanmalarını ve kazandıkları

Detaylı

SİİRT ÜNİVERSİTESİ Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı BİREYSEL EMEKLİLİK SIKÇA SORULAN SORULAR

SİİRT ÜNİVERSİTESİ Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı BİREYSEL EMEKLİLİK SIKÇA SORULAN SORULAR SİİRT ÜNİVERSİTESİ Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı BİREYSEL EMEKLİLİK SIKÇA SORULAN SORULAR 01 Nisan 2017 tarihi itibariyle Bireysel Emeklilik Sistemine (BES) kamu kurumlarının geçişi zorunlu olduğundan

Detaylı

Ignition Coin ve Ignition Ağı

Ignition Coin ve Ignition Ağı Ignition Coin ve Ignition Ağı Değer, Sürdürülebilirlik ve Büyüme için geliştirildi Detaylı bilgi için https://ignitioncoin.org - Ignition Coin Projesi ::Giriş:: Ignition Ağı ve onun jetonu Ignition Coin,

Detaylı

Sizlere sunduklarımız?

Sizlere sunduklarımız? Müşteriye özen göstererek, istemlerine göre kaliteli hizmet sunuyoruz. Müşterinin beklentilerini tamamlayarak, kararlaştırılan süreler çerçevesinde projelerimizi eksiksiz gerçekleştiriyoruz. Müşteri ile

Detaylı

Kurumsal & Biz Kimiz?

Kurumsal & Biz Kimiz? Kurumsal & Biz Kimiz? Hakkımızda TEKNOLOJİNİN SUNDUĞU OLANAKLARI MÜŞTERİLERİNİN İŞ VERİMLERİNİ ARTIRMALARINA HİZMET EDECEK BİÇİMDE YORUMLAYAN OPAK AİLESİ HER SEKTÖR VE ÖLÇEKTEN ŞİRKETE ÇÖZÜM SUNUYOR. Şirketleri

Detaylı

Kazandıran platforma hoş geldiniz

Kazandıran platforma hoş geldiniz Kazandıran platforma hoş geldiniz Devrim Yaratan bir Auction Sistemi, adil bir Bonus Planı - Üyeler tarafından Üyeler için geliştirildi Kooperatifler Kooperatifler, üyelerin iş sahibi olduğu şirketler

Detaylı

Turkey PRİM ÖDEME. Kazanmayı öğrenin

Turkey PRİM ÖDEME. Kazanmayı öğrenin Turkey PRİM ÖDEME PL A N I Kazanmayı öğrenin * Prim Ödeme Planının İş Bölümündeki Danışmanlar için UZUN BİR YOLA ÇIKMADAN ÖNCE imkanlarınızla ilgili bilgi edinin! Müşterilerinizin gerçekleştireceği her

Detaylı

NN Hayat ve Emeklilik Özel Emeklilik Planı

NN Hayat ve Emeklilik Özel Emeklilik Planı NN Hayat ve Emeklilik Özel Emeklilik Planı Ozel Emeklilik Plani A4_R1.indd 1 29.01.2015 13:35 ÖN KAPAK İÇİ Ozel Emeklilik Plani A4_R1.indd 2 29.01.2015 13:35 Hayalinizdeki emeklilik için BES BES geleceğiniz

Detaylı

InnGenius Yönetici Paneli

InnGenius Yönetici Paneli InnGenius Yönetici Paneli InnGenius Genel Görünümü InnGenius Ana Menü InnGenius Oda Temizleme Genel Görünüm Sayfa 1 Sayfa 2 InnGenius Restoran Genel Görünüm Yönetici panel genel görüntüsü Oda Ayarları...4

Detaylı

YTLToken Türkiye nin güvenli, hızlı ve şeffaf kripto parası

YTLToken Türkiye nin güvenli, hızlı ve şeffaf kripto parası YTLToken YTLToken Türkiye nin güvenli, hızlı ve şeffaf kripto parası Özet... 3 YTLToken Akıllı Sözleşmeler... 4 YTLToken Nedir?... 5 Nasıl Katılınır?... 6 YTLToken Dağılım... 7 YTLToken Dağıtım ve Tedarik...

Detaylı

Biz Kimiz? Yıllık. Ciro. Ülke. 5 Milyar $

Biz Kimiz? Yıllık. Ciro. Ülke. 5 Milyar $ İş Sunumu Biz Kimiz? 2 HİPPER; uzun yıllar bir arada çalışan, patentli projeler üreten, birçok kurumsal firmaya yazılım ve danışmanlık hizmeti sağlayan, bilişim sektöründe kendini fazlasıyla kanıtlamış

Detaylı

Kazandıran pla+orma hoş geldiniz

Kazandıran pla+orma hoş geldiniz Kazandıran pla+orma hoş geldiniz Devrim Yaratan bir AucAon Sistemi, adil bir Bonus Planı - Üyeler tarahndan Üyeler için gelişarildi KooperaAfler Koopera-fler, üyelerin iş sahibi olduğu şirketler Dünya

Detaylı

Powered by www.etgigrup.com. www.vedubox.com

Powered by www.etgigrup.com. www.vedubox.com Powered by www.etgigrup.com www.vedubox.com Entegre E-Eğitim Sistemi Uzaktan Eğitim Sisteminiz 1DK da Hazır! Kolay Basit İnovatif Esnek Entegre Entegre Eğitim Platformu Uzaktan Eğitim, e-eğitim, Online

Detaylı

Kariyer & Kazanç Planı

Kariyer & Kazanç Planı Kariyer & Kazanç Planı Klasik Satış İlkesi Hunca Üretici karı Reklam Toptancı Perakendeci 30,- Devamlı artan ve eklenen maliyetler Hunca Life Üretici karı Reklam Toptancı Perakendeci 30,- Satış masraflarında

Detaylı

fargocoin.org Reklam kampanyası fargopromo.org Blok zinciri fargochain.org Github github.com/fargocoin Vinç fargofaucet.com Maden havuzu befargo.

fargocoin.org Reklam kampanyası fargopromo.org Blok zinciri fargochain.org Github github.com/fargocoin Vinç fargofaucet.com Maden havuzu befargo. fargocoin.org Reklam kampanyası fargopromo.org Blok zinciri fargochain.org Github github.com/fargocoin twitter.com/fargocoin facebook.com/fargocoin Vinç fargofaucet.com Borsa coinrate.net Maden havuzu

Detaylı

KOÇTAŞ YAPI MARKETLERİ TİC. A. Ş. 31 ARALIK 2014 TARİHİ İTİBARİYLE HAZIRLANAN FİNANSAL TABLOLAR

KOÇTAŞ YAPI MARKETLERİ TİC. A. Ş. 31 ARALIK 2014 TARİHİ İTİBARİYLE HAZIRLANAN FİNANSAL TABLOLAR KOÇTAŞ YAPI MARKETLERİ TİC. A. Ş. 31 ARALIK 2014 TARİHİ İTİBARİYLE HAZIRLANAN FİNANSAL TABLOLAR İÇİNDEKİLER SAYFA BİLANÇO... 1-2 KAR VEYA ZARAR VE DİĞER KAPSAMLI GELİR TABLOSU... 3 ÖZKAYNAKLAR DEĞİŞİM

Detaylı

Blue Diamond BBP ve Team Elite BBP - Kurallar

Blue Diamond BBP ve Team Elite BBP - Kurallar Blue Diamond BBP ve Team Elite BBP - Kurallar Nu Skin Blue Diamond ve Team Elite İş Kurucu Pozisyonlarını ( BD BBP'' ve TE BBP'', sırasıyla) yöneten bu kurallar; Politikalar ve Prosedürler ve Satış Kazanç

Detaylı

FRANCHİSİNG SİSTEMİ TANITIMI MURAT Dİ KIRAN PAZARLAMA VE SATI KOORDİNATÖRÜ

FRANCHİSİNG SİSTEMİ TANITIMI MURAT Dİ KIRAN PAZARLAMA VE SATI KOORDİNATÖRÜ FRANCHİSİNG SİSTEMİ TANITIMI MURAT Dİ KIRAN PAZARLAMA VE SATI KOORDİNATÖRÜ Franchise Nedir? Franchising Sisteminin Faydaları Nelerdir? TANIMLAR Franchisee, franchise sistemini satın alan demektir. Franchisor,

Detaylı

PAZARLAMA PLANI Üçpınarlar Cad. Güler Sok. No Üsküdar-İstanbul Tel:

PAZARLAMA PLANI Üçpınarlar Cad. Güler Sok. No Üsküdar-İstanbul Tel: PAZARLAMA PLANI 2 Sevgili İş Ortağımız, sizi tebrik ederiz! LR İş Ortağı olmaya karar vererek ilk adımı attınız ve büyük bir fırsatı değerlendirmeye karar verdiniz. Bu karar sizin hayatınızı değiştirme

Detaylı

Her başarılı işin ortak bir noktası vardır

Her başarılı işin ortak bir noktası vardır Bu sunum dosyasını sadece www.mobrabus.com adresinden indirdiyseniz güncel ve doğru olarak kabul edin. Her başarılı işin ortak bir noktası vardır Elbette Mo Brabus size hiçbir kesin gelirgarantisi veremez,

Detaylı

ORGANO GOLD KAZANÇ PLANI

ORGANO GOLD KAZANÇ PLANI Kolaydır, Basittir, Kahvedir. ORGANO GOLD KAZANÇ PLANI Türkiye 8 Mart 2015 den geçerlidir İÇİNDEKİLER Giriş... 1 Kazanç Planı... 2 Tanımlar... 3 Kazanca Giden 7 Yol... 4 Unvan Koşulları... 9 1 ORGANO GOLD

Detaylı

Sınırlı Denetimden Geçmiş 30 Haziran 2015. Bağımsız Denetimden. 31 Aralık 2014. Notlar VARLIKLAR

Sınırlı Denetimden Geçmiş 30 Haziran 2015. Bağımsız Denetimden. 31 Aralık 2014. Notlar VARLIKLAR Tarihi İtibarıyla Özet Finansal Durum Tablosu (Bilanço) VARLIKLAR Notlar Sınırlı Denetimden 30 Haziran 2015 Bağımsız Denetimden 31 Aralık 2014 Dönen Varlıklar 463.884.115 251.667.612 Nakit ve nakit benzerleri

Detaylı

KOÇTAŞ YAPI MARKETLERİ TİC. A. Ş. 31 ARALIK 2013 TARİHİ İTİBARİYLE HAZIRLANAN FİNANSAL TABLOLAR

KOÇTAŞ YAPI MARKETLERİ TİC. A. Ş. 31 ARALIK 2013 TARİHİ İTİBARİYLE HAZIRLANAN FİNANSAL TABLOLAR KOÇTAŞ YAPI MARKETLERİ TİC. A. Ş. 31 ARALIK 2013 TARİHİ İTİBARİYLE HAZIRLANAN FİNANSAL TABLOLAR İÇİNDEKİLER SAYFA BİLANÇO... 1-2 KAR VEYA ZARAR VE DİĞER KAPSAMLI GELİR TABLOSU... 3 ÖZKAYNAKLAR DEĞİŞİM

Detaylı

NN Hayat ve Emeklilik Turuncu Plus Emeklilik Planı

NN Hayat ve Emeklilik Turuncu Plus Emeklilik Planı NN Hayat ve Emeklilik Turuncu Plus Emeklilik Planı ÖN KAPAK İÇİ Hayalinizdeki emeklilik için BES BES geleceğiniz için avantajlı bir tasarruf ve yatırım sistemidir. Çalışma hayatınızda elde ettiğiniz kazancı

Detaylı

İsviçre Para-iş konsepti Bilgi Broşürü Hakkında Satış ortakları

İsviçre Para-iş konsepti Bilgi Broşürü Hakkında Satış ortakları İsviçre Para-iş konsepti Bilgi Broşürü Hakkında Satış ortakları Ve Cryptic para birimi Ve Para Gelecek. Ve Dijital para oldukça Net Ve Gelecekteki. Online ödeme. Hoş Geldiniz Hoş Geldiniz Merhaba Ve Hoş

Detaylı

Maaş Anlaşmalı Müşterilerimize Ayrıcalıklar İş Bankası nda!

Maaş Anlaşmalı Müşterilerimize Ayrıcalıklar İş Bankası nda! Maaş Anlaşması Ayrıcalıkları Maaş Anlaşmalı Müşterilerimize Ayrıcalıklar İş Bankası nda! /isbank /turkiyeisbankasi Ayr nt l bilgi: isbank.com.tr 0850 724 0 724 Şubelerimiz Hayatın her anında ihtiyaç duyulacak

Detaylı

Maaş Anlaşmalı Müşterilerimize Ayrıcalıklar İş Bankası nda!

Maaş Anlaşmalı Müşterilerimize Ayrıcalıklar İş Bankası nda! Maaş Anlaşması Ayrıcalıkları Maaş Anlaşmalı Müşterilerimize Ayrıcalıklar İş Bankası nda! /isbank /turkiyeisbankasi Ayr nt l bilgi: isbank.com.tr 0850 724 0 724 Şubelerimiz Hayatın her anında ihtiyaç duyulacak

Detaylı

VALUABLE IDEA CONCEPT by TachoEASY Middle East FZC ÖDÜNCÜN ETKİNLİĞİ

VALUABLE IDEA CONCEPT by TachoEASY Middle East FZC ÖDÜNCÜN ETKİNLİĞİ ÖDÜNCÜN ETKİNLİĞİ ŞİRKET Middle East FZC TachoEASY Middle East FZC Office No. - E-37F-12 P.O. BOX 49678 Hamriyah Free Zone Sharjah, UAE ÖDÜNÇ PİYASASI Ürün ve ekipmanların nihai müşteriye bedelsiz olarak

Detaylı

İŞ SAĞLIĞI GÖZETİMİ YAZILIMI. Sağlıklı ve güvenli bir yaşam için

İŞ SAĞLIĞI GÖZETİMİ YAZILIMI. Sağlıklı ve güvenli bir yaşam için İŞ SAĞLIĞI GÖZETİMİ YAZILIMI Sağlıklı ve güvenli bir yaşam için 2 Biz Kimiz? Artı Metrik Bilişim Teknolojileri, iş yerlerinde sağlığın ve güvenliğin korunması, geliştirilmesi, işe bağlı hastalık ve kazaların

Detaylı

LEO Başlangıç, İş ve VIP Paketi Sıkça Sorulan Sorular

LEO Başlangıç, İş ve VIP Paketi Sıkça Sorulan Sorular LEO Başlangıç, İş ve VIP Paketi Sıkça Sorulan Sorular 1. Paketlerin içinde neler var? Seçtiğiniz aboneliğe özel yüzlerce LEO CoreLine Girişimcilik eğitimine sınırsız* erişim ve ayrıca Business veya VIP

Detaylı

Yılından beri E-Ticaret in gelişmesi için çalıştık, sektörün büyümesi ve Türkiye nin kalkınmasında e-ticaretin rolünü artırmak için uğraştık.

Yılından beri E-Ticaret in gelişmesi için çalıştık, sektörün büyümesi ve Türkiye nin kalkınmasında e-ticaretin rolünü artırmak için uğraştık. 1998 Yılından beri E-Ticaret in gelişmesi için çalıştık, sektörün büyümesi ve Türkiye nin kalkınmasında e-ticaretin rolünü artırmak için uğraştık. Dünya değişti, ticaret de! Bir değişim her şeyi değiştirdi!

Detaylı

Kariyer & Kazanç Planı

Kariyer & Kazanç Planı Kariyer & Kazanç Planı Klasik Satış İlkesi Satış İlkesi Hunca 30,- Hunca 30,- Fırsat! Üretici karı Reklam Toptancı Perakendeci Devamlı artan ve eklenen maliyetler Üretici karı Reklam Toptancı Perakendeci

Detaylı

Genel Bakış. gobaba.com TÜRKÇE

Genel Bakış. gobaba.com TÜRKÇE Genel Bakış gobaba.com TÜRKÇE TEMEL MÜŞTERİ GEÇİŞLERİ ÜYE OL GİRİŞ YAP DOĞRULAMA PARA YATIRMA PARA ÇEKME ALIM SATIM BORSA KULLANICI DENEYİMİ Cüzdanlar'a tıklayarak varlıklarınızı görebilir, para yatırabilirsiniz.

Detaylı

Bağımsız Sınırlı Denetimden Geçmemiş. Denetimden Geçmiş (Yeniden düzenlenmiş) (*) Notlar 30 Eylül 2015 31 Aralık 2014 VARLIKLAR

Bağımsız Sınırlı Denetimden Geçmemiş. Denetimden Geçmiş (Yeniden düzenlenmiş) (*) Notlar 30 Eylül 2015 31 Aralık 2014 VARLIKLAR 30 Eylül 2015 Tarihi İtibarıyla Özet Finansal Durum Tablosu (Bilanço) VARLIKLAR Bağımsız Geçmiş Notlar 30 Eylül 2015 31 Aralık 2014 Dönen Varlıklar 539.816.777 251.667.612 Nakit ve nakit benzerleri 5 228.001.128

Detaylı

İş Geliştirme & Satış & Pazarlama Direktörü

İş Geliştirme & Satış & Pazarlama Direktörü İş Geliştirme & Satış & Pazarlama Direktörü E-GÜVEN Elektronik Bilgi Güvenliği A.Ş., Faruk Eczacıbaşı ve Türkiye Bilişim Vakfı (TBV) önderliğinde 2003 yılında kurulmuştur. Elektronik ortamda ticari işlemlerin

Detaylı

Hazırlayan: Erdoğan Köse / ByXpress Türkiye Genel Müdürü

Hazırlayan: Erdoğan Köse / ByXpress Türkiye Genel Müdürü Hazırlayan: Erdoğan Köse / ByXpress Türkiye Genel Müdürü Yasal Uyarı Burada sunulan bilgiler sadece bilgi verme amaçlıdır ve eksik olabilir aynı zamanda ByXpress tarafından herhangi bir anda değiştirilebilir.

Detaylı

Türkiye, dünyanın dijital bankacılık başkenti

Türkiye, dünyanın dijital bankacılık başkenti BASIN BÜLTENİ Fintech Istanbul 5. Buluşması: Türkiye, dünyanın dijital bankacılık başkenti 2016 yılında kurulan ve Türkiye de Fintech ekosisteminin sağlam bir temel üzerine kurulması için çalışmalar yapan

Detaylı

KENTİNİZ DÜNYAYA İLHAM VERSİN

KENTİNİZ DÜNYAYA İLHAM VERSİN TANITIM KENTİNİZ DÜNYAYA İLHAM VERSİN TEK DÜNYA KENTLERİ YARIŞMASI NA hemen bugün katılın! KENTLER FARK YARATIR Dünya nüfusunun yarısından fazlası kentlerde yaşıyor ve kent sakinleri, dünyanın enerji kaynaklı

Detaylı

Kadın İşletmelerine Finansman ve Danışmanlık Desteği Programı

Kadın İşletmelerine Finansman ve Danışmanlık Desteği Programı Bu program Avrupa Birliği, Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından finanse edilmektedir. Kadın İşletmelerine Finansman ve Danışmanlık Desteği Programı Kadın İşletmelerine Finansman

Detaylı

Son Güncelleme: Ocak

Son Güncelleme: Ocak Son Güncelleme: 2017 15 Ocak Artificial Intelligence Auto Trading Robot System 1. BitConnect Ödül Planı 2. Kayıt (Ücretsiz) 3. E-posta doğrulama 4. Tarayıcı kimlik doğrulaması? (IE, Chrom, Firefox, Mobil)

Detaylı

Restoran, cafe, bar, pastane ve oteller için güvenli ve hızlı işletme sistemi

Restoran, cafe, bar, pastane ve oteller için güvenli ve hızlı işletme sistemi Yeme içme sektörü için yeni nesil Satış Noktası Yönetim Çözümleri Restoran, cafe, bar, pastane ve oteller için güvenli ve hızlı işletme sistemi %100 YERLİ www.posmaks.com POSMAKS Nedir? POSMAKS, her ölçekteki

Detaylı

FABERLIC ORTAK ŞİRKETİ PAZARLAMA PLANI

FABERLIC ORTAK ŞİRKETİ PAZARLAMA PLANI FABERLIC ORTAK ŞİRKETİ PAZARLAMA PLANI Başarılı bir iş kurmanız, kazanç boyutunu hesaplamanız, işinizin şirket tarafından tanınması ve yüksek seviyelere ulaşması için size yardımcı olacak Birleşik Faberlic

Detaylı

DESTEK DOKÜMANI. Ödeme planlarında taksitli ödeme bilgileri. Ürün :

DESTEK DOKÜMANI. Ödeme planlarında taksitli ödeme bilgileri. Ürün : Taksitli Satış Đşlemleri Taksitli Satış sistemi adı üzerinde tüm taksitle satış yapan firmalarda kullanılabilir. Bunun yanısıra peşin fiyatı belirli ancak vadeli fiyatı ve taksit sayısı bilinmeyen tüm

Detaylı

TeraGold Artificial intelligence crypto Technologies Corporation

TeraGold Artificial intelligence crypto Technologies Corporation TeraGold Artificial intelligence crypto Technologies Corporation TeraGold Nedir? TG Yakın Geleceğimizin, altına endeksli crypto para birimidir. TeraGold nasıl üretilir? TG gelişmiş IQ yazılım aracılığıyla

Detaylı

Henüz bir Mobil Şubeniz Yokmu?

Henüz bir Mobil Şubeniz Yokmu? Henüz bir Mobil Şubeniz Yokmu? Mobil Şubenizi Açın İşlerinizi Kolaylaştırın! www.mobilsubem.com Mobil Şubeniz Her an Yanınızda! Bu E-Kataloğumuzda Mobil Şubem Hizmetlerinin genel bir tanıtımını bulabilirsiniz.

Detaylı

Tanıtım Kitapçığı. Gayrimenkul Sektörü Değişime Startkey Çatısı Altında Hazırlanıyor

Tanıtım Kitapçığı. Gayrimenkul Sektörü Değişime Startkey Çatısı Altında Hazırlanıyor Tanıtım Kitapçığı Gayrimenkul Sektörü Değişime Startkey Çatısı Altında Hazırlanıyor Değerli Girişimcilerimiz STARTKEY, 2013 yılında, gayrimenkul sektöründe 10 yılı aşkın zamandır deneyime sahip olan Yönetim

Detaylı

ŞİRKET HAKKINDA Şirket: Ortaklar: Yönetim / Ekip Toplam Çalışan Sayısı: Açıklama:

ŞİRKET HAKKINDA Şirket: Ortaklar: Yönetim / Ekip Toplam Çalışan Sayısı: Açıklama: ŞİRKET HAKKINDA Şirket: Z & S Yenilenebilir Enerji Sist. San. Ve Tic. Ltd. Şti. Ortaklar: Zeki KÜÇÜKYARMA, Yönetim / Ekip: Zeki KÜÇÜKYARMA / Genel Müdür Stephan RİNDİSBACKER / Avrupa Temsilcisi Ufuk UĞUR

Detaylı

TÜRKİYE NİN GÜZELLİKLERİ BAŞKENT VAŞİNGTON DA KEŞFEDİLECEK!

TÜRKİYE NİN GÜZELLİKLERİ BAŞKENT VAŞİNGTON DA KEŞFEDİLECEK! TÜRKİYE NİN GÜZELLİKLERİ BAŞKENT VAŞİNGTON DA KEŞFEDİLECEK! Sayın İlgili, ABD nin en eski ve köklü Türk-Amerikan derneklerinden biri olan Vaşington Türk Amerikan Derneği adına sizi, Eylül 2014 ayı boyunca

Detaylı

Arayış içinde misiniz?

Arayış içinde misiniz? Arayış içinde misiniz? İşe Başlama Zamanınızı nasıl kullanacağınıza karar verebiliyor musunuz? Hak ettiğinizi kazanıyor musunuz? Evden çalışmak ister miydiniz? İstediğiniz iş-özel yaşam dengesine sahip

Detaylı

Türk Prysmian Kablo ve Sistemleri Anonim Şirketi ve Bağlı Ortaklıkları

Türk Prysmian Kablo ve Sistemleri Anonim Şirketi ve Bağlı Ortaklıkları Denetimden Denetimden Geçmemiş Geçmemiş 1 Ocak- 1 Ocak- Dipnot 31 Mart 31 Mart Referansları 2017 2016 Hasılat 13 242.220.975 240.650.375 Satışların Maliyeti (-) 13 (221.954.734) (210.984.574) Brüt kar

Detaylı

SİZE SUNACAĞIMIZ ÇOK İYİ BİR ÇÖZÜMÜMÜZ VAR!

SİZE SUNACAĞIMIZ ÇOK İYİ BİR ÇÖZÜMÜMÜZ VAR! Geleceğinizin güvence altında olduğunu düşünüyor musunuz? Kendinize ve sevdiklerinizle yeterince zaman ayırabiliyor musunuz? Etikete bakmadan alışveriş yapabiliyor musunuz? Daha kaliteli bir yaşam tarzı

Detaylı

EUROPEAN UTILITY WEEK STANTLI KATILIMCISI OLARAK TÜRK FİRMALARA SUNULAN AYRICALIKLAR

EUROPEAN UTILITY WEEK STANTLI KATILIMCISI OLARAK TÜRK FİRMALARA SUNULAN AYRICALIKLAR EUROPEAN UTILITY WEEK STANTLI KATILIMCISI OLARAK TÜRK FİRMALARA SUNULAN AYRICALIKLAR stant bedelinin %50 si ve 2 kişi için Ekonomi sınıfı uçak biletinin %50 si T.C. Ekonomi Bakanlığı tarafından sağlanacaktır.

Detaylı

Edenred global. 42ülke çalışan müşteri 1,4 milyon üye kuruluş 17,1 milyar ciro 40milyon kullanıcı

Edenred global. 42ülke çalışan müşteri 1,4 milyon üye kuruluş 17,1 milyar ciro 40milyon kullanıcı Edenred Edenred Global Edenred global 42ülke 6 000 çalışan 640 000 müşteri 1,4 milyon üye kuruluş 17,1 milyar ciro 40milyon kullanıcı Edenred in yer aldığı 42 ülke Ciro dağılımı : Gelişmekte olan ülkeler

Detaylı

GRUP EMEKLİLİK PLANLARI İLE İLGİLİ SIKÇA SORULAN SORULAR

GRUP EMEKLİLİK PLANLARI İLE İLGİLİ SIKÇA SORULAN SORULAR GRUP EMEKLİLİK PLANLARI İLE İLGİLİ SIKÇA SORULAN SORULAR İŞVEREN (SPONSOR KURULUŞ) İşveren, katkı payı tutarını nasıl belirleyebilir? Bu sistemde işveren sabit bir katkı payı belirleyebilir ya da katkı

Detaylı

OPERA OTEL YÖNETİM SİSTEMİ GENEL TANITIM

OPERA OTEL YÖNETİM SİSTEMİ GENEL TANITIM OPERA OTEL YÖNETİM SİSTEMİ GENEL TANITIM OPERA İşletme Çözümü'nün merkezinde OPERA Otel Yönetimi Sistemi (Property Management System / PMS) bulunur. Her boyuttaki otel ve otel zincirinin değişken ihtiyaçlarını

Detaylı

Fonet Bilgi Teknolojileri A.Ş. ( Fonet ) Fiyat Tespit Raporu Değerlendirme Raporu

Fonet Bilgi Teknolojileri A.Ş. ( Fonet ) Fiyat Tespit Raporu Değerlendirme Raporu 26.04.2017 Fonet Bilgi Teknolojileri A.Ş. ( Fonet ) Fiyat Tespit Raporu Değerlendirme Raporu Raporun Amacı İşbu rapor, Alan Yatırım Menkul Değerler A.Ş. tarafından Sermaye Piyasası Kurulu Tebliği VII-128.1

Detaylı

VORTEX PROFITS. An array of Quality Investments

VORTEX PROFITS. An array of Quality Investments VORTEX KRLARI VORTEX PROFITS An array of Quality Investments Biz sadece başka bir şirket değiliz. Biz daha çok sahibiz. Fark yaratanlara fark yaratmak www.vortexprofits.com BİZ KİMİZ? Bir yatırım portföyü

Detaylı

YÖNETİCİ GELİŞTİRME PLUS. Programın Amacı: Yönetici Geliştirme Eğitimi. Yönetici Geliştirme Uzmanlığı Eğitim Konu Başlıkları. Kariyerinize Katkıları

YÖNETİCİ GELİŞTİRME PLUS. Programın Amacı: Yönetici Geliştirme Eğitimi. Yönetici Geliştirme Uzmanlığı Eğitim Konu Başlıkları. Kariyerinize Katkıları YÖNETİCİ GELİŞTİRME 360 Yönetici Geliştirme Eğitimi İşletmelerde kalıcı başarının sağlanması, kurumun stratejik hedefleri ile uyumlu, yüksek performans göstermeye odaklanmış; motive olmuş takımları oluşturmak

Detaylı

RAMAZAN BONUSU ŞART & KOŞULLARI

RAMAZAN BONUSU ŞART & KOŞULLARI RAMAZAN BONUSU ŞART & KOŞULLARI Giriş Aşağıdaki Şart ve Koşullar kısaca GDM FX veya Şirket olarak ifade edilen Global Derivative Capital Markets NZ Limited ve bundan sonar Bonus veya Bakiye Bonusu olarak

Detaylı

Diğer platformda yeterince iyi hissediyorum. Her şey bana uygun. Neden Abyss ye kayıt olmalıyım?

Diğer platformda yeterince iyi hissediyorum. Her şey bana uygun. Neden Abyss ye kayıt olmalıyım? Diğer platformda yeterince iyi hissediyorum. Her şey bana uygun. Neden Abyss ye kayıt olmalıyım? Abyss diğer platformların sunduğu tüm özelliklere sahiptir. Ama bunun dışında, Abyss üzerinde arkadaşlarını

Detaylı

SIKÇA SORULAN SORULAR

SIKÇA SORULAN SORULAR SIKÇA SORULAN SORULAR Çeyiz Hesabı Nedir? Tüm Ziraat Katılım Bankası Şubelerinden Çeyiz Hesabı Açabilir Miyim? Yabancı Para Cinsinden Çeyiz Hesabı Açabilir Miyim? Çocuğum Adına Çeyiz Hesabı Açabilir Miyim?

Detaylı

EK 1: Türk Ekonomi Bankası A.Ş. Bireysel Müşteri Sözleşmesi, Kredi Kartı ve Banka Kartı Masraf, Komisyon ve Ücret Listesi* İŞLEM ÜCRETİ/ORANI

EK 1: Türk Ekonomi Bankası A.Ş. Bireysel Müşteri Sözleşmesi, Kredi Kartı ve Banka Kartı Masraf, Komisyon ve Ücret Listesi* İŞLEM ÜCRETİ/ORANI İŞLEM ÜCRETİ/ORANI MİNİMUM MAKSİMUM PARA AKTARMA İŞLEMLERİ HAVALE (TL) Hesaptan Hesaba Havale Komisyonu 2 Hesaptan İsme Havale Komisyonu %0.5 3 22 Kasadan Hesaba Havale Komisyonu %0.5 3 27 Kasadan İsme

Detaylı

Gümrük müşavirliği sektöründe, yenilikçi yaklaşımlarla kalıcı üstünlükler yaratmak.

Gümrük müşavirliği sektöründe, yenilikçi yaklaşımlarla kalıcı üstünlükler yaratmak. 1 Misyon Gümrük müşavirliği sektöründe, yenilikçi yaklaşımlarla kalıcı üstünlükler yaratmak. Sahip olduğumuz prensiplerin ışığında, sürdürülebilirlik çerçevesinde, müşterilerimize verimlilik sunmak. 2

Detaylı

Begüm KIZILTEPE 0510110079 Aykut ÇELİK 0510110080 Hatice ŞAHİN 0510110081 Kemal ÖZTÜRK 0510110083

Begüm KIZILTEPE 0510110079 Aykut ÇELİK 0510110080 Hatice ŞAHİN 0510110081 Kemal ÖZTÜRK 0510110083 İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İKTİSAT FAKÜLTESİ TURİZM İŞLETMECİLİĞİ BÖLÜMÜ SEYAHAT İŞLETMELERİNDE OTOMASYON SUNUMU Begüm KIZILTEPE 0510110079 Aykut ÇELİK 0510110080 Hatice ŞAHİN 0510110081 Kemal ÖZTÜRK 0510110083

Detaylı

E-Ticaret Kiti Satış Ortaklığı Tavsiyeleri

E-Ticaret Kiti Satış Ortaklığı Tavsiyeleri E-Ticaret Kiti Satış Ortaklığı Tavsiyeleri Ürün Sitesi www.eticaretkiti.com Ürün Fiyatları 1797 TL - 2397 TL - 3497 TL Satış Başına Kazanç %20 Satış Oranı Satış Ortaklığı Başvuru Satış Artıran Etkenler

Detaylı

Türkiye nin En Büyük Online Mağazacılık Sistemine Hoşgeldiniz

Türkiye nin En Büyük Online Mağazacılık Sistemine Hoşgeldiniz Türkiye nin En Büyük Online Mağazacılık Sistemine Hoşgeldiniz MARPAR Ev Gereçleri San.ve Tic. Ltd. Şti. 2001-2009 tarihleri arasında ulusal ve uluslararası alanda bilinen markaların Karadeniz ve Doğu Anadolu

Detaylı

BENİM BAŞARI HİKAYEM. 0850 221 10 10 Müşteri veya Satış Temsilcisi olmak için lütfen Avon Danışma Hattı nı arayınız. avon.com.tr

BENİM BAŞARI HİKAYEM. 0850 221 10 10 Müşteri veya Satış Temsilcisi olmak için lütfen Avon Danışma Hattı nı arayınız. avon.com.tr BENİM BAŞARI HİKAYEM 0850 221 10 10 Müşteri veya Satış Temsilcisi mak için lütfen Avon Danışma Hattı nı arayınız. avon.com.tr AVON KOZMETİK ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. TEKFEN KAĞITHANE OFİSPARK A BLOK

Detaylı

Mini rehber. Online Ödemeler.

Mini rehber. Online Ödemeler. Mini rehber Online Ödemeler. İçindekiler Giriş 3 Nasıl çalışır? 4 Neden online ödemeleri sağlıyoruz? 5 Booking.com sanal kredi kartları hakkında 6 Sıkça sorulan sorular için cevaplar 8 2 Online Ödemeler:

Detaylı

SPONSORLARA SAĞLANACAK HİZMET VE HAKLAR

SPONSORLARA SAĞLANACAK HİZMET VE HAKLAR SPONSORLARA SAĞLANACAK HİZMET VE HAKLAR ANA SPONSORLUK Ana sponsorluk sadece bir firmaya verilecek olup, aşağıdaki tüm hizmetler ana sponsora Tüm Basılı materyallerde ANA SPONSOR ibaresi ile yer alacaktır.

Detaylı

Gayrimenkul markalarının tüm proje pazarlama ve satış süreçlerini etkili bir şekilde yöneterek yenilikçi hizmetler sunmak.

Gayrimenkul markalarının tüm proje pazarlama ve satış süreçlerini etkili bir şekilde yöneterek yenilikçi hizmetler sunmak. V İ L L A V. I. P P R O J E VILLA V.I.P GAYRİMENKUL lüks gayrimenkul sektöründeki 10 yıllık tecrübesine dayanarak, toplu konut projelerinde de bir marka olabilmek adına VILLA V.I.P PROJE yi yaratmıştır.

Detaylı

ISAF EXCLUSIVE CONFEX HAKKINDA

ISAF EXCLUSIVE CONFEX HAKKINDA ISAF EXCLUSIVE CONFEX HAKKINDA Dünyanın dikkatini üzerine çeken, pek çok sahada önemli ve yükselen trendi ile Bölge nin ilklerine imza atmakta olan ülkemiz, yeni ve akıllı yapılanma çizgisini yukarı doğru

Detaylı