RappelzOnline.Net Pet Rehberi Yarışması. Genç: Ork Yetişkin: Asker Ork Elit: Thorg

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "RappelzOnline.Net Pet Rehberi Yarışması. Genç: Ork Yetişkin: Asker Ork Elit: Thorg"

Transkript

1 RappelzOnline.Net Pet Rehberi Yarışması Cikoritta / Serafin Genç: Ork Yetişkin: Asker Ork Elit: Thorg Olağan; Ork: İnsani türden olup yakın dövüş ustasıdır. Fiziksel saldırı ve savunma yetenekleri ile göz önünde olan bir evcil pettir. Bu yönden dolayı olağan petler arasında en ünlüsü sayılır. Onu popüler yapan bir şeyde; oyunda fiziksel atak dövüş ustalarının, sihirli atak dövüş ustalarına nazaran fazla olmasıdır. Buda fiziksel güç ve savunmayı bir arada yürütebilen iyi bir pet olduğunu kanıtlıyor. Giyebileceği Silah ve Zırh: Çift elli bir silah (topuz, balta, mızrak, kılıç) ve bir savaşçı zırhı takılabilir. Silah olarak önerebileceğimiz çift elli baltadır. Çünkü fiziksel saldırısı en yüksek silahtır. Silaha ve zırha ekleyebileceğiniz ruh taşı şöyle olmalıdır; Çift elli silah: 2 adet güç taşı, 2 adet zindelik taşı. Savaşçı zırhı: 1 adet güç taşı, 1 adet zindelik taşı. Dikkat: ruh taşlarının alt kısmında yazan seviyeleri petinizin seviyesinden yüksek olmamalıdır.(aynı olay karakterler içinde geçerlidir)

2 Peki, hangi sınıfların kullanması uygundur? Genel olarak yakın dövüş sınıflarına hitap eder. Yani; paralı asker, mistik, terbiyeci, şövalye vb. gibi yakın dövüş ustalarının kullanılması önerilir. Ayrıca gladyatör ve şampiyon için bulunmaz bir pettir ve fiziksel atak yapan sınıflar için önerilir. Oyundaki Üstlendiği Görev: Fiziksel saldırılarda hedefte yüksek hasarlar bırakır. Defans yönünden de yüksek seviyeden sonra boy gösterebilir. Tam bir dövüş tankı olarak görev üstlenmiştir. Piyasada yaygın olmasından dolayı da bulunması zor olmadığından da tercih edilir. Seviye puanlarının(cp) dağılımı ve Yetenekleri: Bu petimiz atak ve savunma bakımından üstün olduğu için cp puanları şöyle dağıtılmalıdır; Dikkat: Önereceğim cp dağılımı standart oyun içi cp dağılımıdır. Kafa karıştırmayacak şekilde düzenlenmiş bir basit tablo yapacağız. Tecrübeli oyuncularımız tarafından yapılan önerilerdir. AKTİF YETENEKLER; ÇİFT YARIK: Bu yetenek petin en iyi aktif saldırılarından biridir. 15 saniyede bir dolar ve genel saldırı olarak bunu kullanır. Ard arda 2 saldırı ile hedefe saldırır. Bu yeteneği seviye 10 da açılır, seviye 60 ve 110 da yükseltilir. Seviye başına istediği cp puanı 1 dir. Seviye 10 da 5. seviye, 60 da 10. seviye, 110 da 15. seviye yapmanız önerilir. Toplam 15 cp harcanır. TAHRİKÇİ HAVA: Çoğu sınıfta bulunan provokasyon yeteneğinin petlerde bulunanıdır. Temel ataklardan oluşan bir tehdit olasılığı yaratıp seçili canavarı kışkırtıp kendine çeker.15 saniyede bir dolar. Bu yeteneği seviye 15 de açılır, seviye 65 ve 115 te yükseltilir. Seviye başına istediği cp puanı 1 dir. Dikkat: Bu yetenek petlerde açılması uygun görülmez. Çünkü petlerde cp sıkıntısı olduğundan önemli bir yetenek sayılmadığından ötürü açılması pek tasrif edilmez. VAHŞET KONSANTRASYONU: Gücünü toplar, hedefte ağır yaralar bırakıp atak ve savunmasını azaltacak bir saldırı yapar. 30 saniyede bir dolar. Bu yeteneği seviye 20 de açılır, seviye 70 ve 120 de yükseltilir. Seviye başına

3 istediği cp puanı 1 dir. Seviye 20 de 5. seviye, 70 de 10. seviye, 120 de 15. seviye yapmanız önerilir. Toplam 15 cp harcanır. KÖRELTEN VURUŞ: Hedefi kısa süreliğine kör eder. 3 dakikada bir dolar. Bu yeteneği seviye 25 de açılır, seviye 75 ve 125 de yükseltilir. Seviye başına istediği cp puanı 2 dir. Dikkat: Bu yetenek petlerde açılması uygun görülmez. Çünkü petlerde cp sıkıntısı olduğundan önemli bir yetenek sayılmadığından ötürü açılması pek tasrif edilmez. ÖFKE VÜCUDU: Kuvvetli bir atakla hedefi bayıltır ve hedefi kısa bir süreliğine hareketsiz kılar. Bu yeteneği seviye 30 da açılır, seviye 80 ve 130 da yükseltilir. Seviye başına istediği cp puanı 2 dir. Dikkat: Bu yetenek petlerde açılması uygun görülmez. Çünkü petlerde cp sıkıntısı olduğundan önemli bir yetenek sayılmadığından ötürü açılması pek tasrif edilmez. BİRLİK: ORK: Sizin ve yaratığınızın aynı miktarda savunma ve atağınızı arttırır. Yaratık yanınızdan uzaklaşmadığı ve dışarıda kaldığı sürece yetenek aktif olabilir. Seviye 45 te açılan bu destek yeteneği (buff) 5. seviye için 10 cp, seviye 95 te yükseltilebilen 10. seviye için 10cp ve 145te tekrar yükseltme imkânı olan 15. seviye için 10 cp kullanılır. Toplam 30 cp kullanılır. Seviye 45 te birlik 5. seviyede +63 savunma ve atak gücü verir. Seviye 95 te birlik 10. seviyede +105 savunma ve atak gücü verir. Seviye 145 te birlik 15. seviyede +147 savunma ve atak gücü verir. Dikkat: Yaratığın birlik yeteneği hangi sınıfa uygun olduğunu da temsil eder. Ayrıca birlik yeteneği seviyesine göre her 10 saniyede bir enerji tüketir. Yaratığın enerjisi bittiği zaman birlik yeteneği kapanır. YARATIM: ORK SALYASI: hayatı onurlandırma yeteneğinin kullanılabilmesi için gereken bir madde üretir. Geri dolma süresi 12 saattir. Seviye 50 de 2 cp kullanarak açılabilir. HAYATI ONURLANDIRMA: Seviye 1 de toplam canınızın %25 ini geri kazandırır. Seviye 2 de toplam canınızın %50 sini geri kazandırır. Seviye 50 de 1. seviyeyi açabilir, seviye 100 de 2. seviyeye yükseltebilirsiniz. Seviye başı 2 cp, toplam 4 cp kullanılır. Geri dolma süresi 20 dakikadır ve yeteneği

4 kullanabilmemiz için ork salyası gerekmektedir. Grup üyelerine de etkili olur. Etkili menzil alanı 30 metredir. DÜRTME: GÜÇ, ZİNDELİK: Grup üyeleri ve sizin güç ve zindeliğinizi kısa bir süreliğine arttıran buff yeteneğidir. Etkili menzili 10 metredir ve geri dolma süresi 10 dakikadır. Seviye 85 te açılabilir ve 2 cp kullanılır. Seviye 135 te 2. seviyeye yükseltilebilir ve 2 cp kullanılır. Toplam 4 cp kullanılır. VALHALLA GÜCÜ: Düşmanı zayıf noktasından 3 kez ard arda vuran güçlü bir fiziksel atak yeteneğidir. Seviye 90 da açılabilir ve 5. seviyeye kadar yükseltilir 10 cp kullanılır. Seviye 140 da 10. seviyeye kadar yükseltilir ve 10 cp kullanılır. Toplam 20 cp kullanılır. PASİF YETENEKLER; YARATIK EŞYA EKSPERİ: Eşyanın %90 performansı, sihirlendirmelerin ise %100 ü yaratığa işlenir. Bu yetenek seviye 1 de açılabilir. İstediği cp miktarı 1 dir. HÜCUM UYANIŞI: Yaratığın atağını güçlendirir. Böylelikle güçlenmesini sağlar. Her arttırıldığında +7 atak verir. Toplam +210 atak yaratığa eklemiş olur. Bu yetenek seviye 1 de açılır, seviye 50 ve 100 de yükseltilir. Seviye başına istediği cp puanı 1 dir. Seviye 1 de 10 cp, seviye 50 de 10 cp, seviye 100 de 10 cp kullanılır. Toplamda 30 cp kullanılmış olur. MÜDAFA UYANIŞI: yaratığın savunmasını yükselten bir pasif yetenektir. Her yükseltildiğinde +7 savunma verir. Toplam +210 savunma yaratığa eklenmiş olur. Bu yetenek seviye 1 de açılır, seviye 50 ve 100 de yükseltilir. Seviye başına istediği cp puanı 1 dir. Seviye 1 de 10 cp, seviye 50 de 10 cp, seviye 100 de 10 cp kullanılır. Toplamda 30 cp kullanılmış olur. VÜCUT KUVVETLENDİRMESİ: Yaratığınızın can miktarını yükseltmeye yarayan pasif bir yetenektir. Her yükseltildiğinde yaratığa +120 can ekler. Toplam can ekler. Bu yetenek seviye 20 de açılır, seviye 70 ve 120 de yükseltilir. Seviye başına istediği cp puanı 1 dir. Seviye 20 de 5 cp, seviye 70 de 5 cp seviye 120 de 5 cp kullanılır. Toplamda 15 cp kullanılır.

5 RUHSAL KUVVETLENDİRME: Yaratığınızın enerji miktarını yükseltmeye yarayan pasif bir yetenektir. Her yükseltildiğinde yaratığa +120 enerji ekler. Toplam enerji ekler. Bu yetenek seviye 20 de açılır, seviye 70 ve 120 de yükseltilir. Seviye başına istediği cp puanı 1 dir. Seviye 20 de 5 cp, seviye 70 de 5 cp seviye 120 de 5 cp kullanılır. Toplamda 15 cp kullanılır. MEDİTASYON: Yaratığın can yenilemesini arttıran (veya hızlandıran) bir pasif yetenektir. Her yükseltildiğinde yaratığa +12 can yenileme(rejenere) ekler. Toplam +180 can yenileme ekler. Bu yetenek seviye 30 da açılır, seviye 80 ve 130 da yükseltilir. Seviye başına istediği cp puanı 1 dir. Seviye 30 da 5 cp, seviye 80 de 5 cp seviye 130 da 5 cp kullanılır. Toplamda 15 cp kullanılır. AYDINLIK: Yaratığın enerji yenilemesini arttıran (veya hızlandıran) bir pasif yetenektir. Her yükseltildiğinde yaratığa +12 enerji yenileme(rejenere) ekler. Toplam +180 enerji yenileme ekler. Bu yetenek seviye 30 da açılır, seviye 80 ve 130 da yükseltilir. Seviye başına istediği cp puanı 1 dir. Seviye 30 da 5 cp, seviye 80 de 5 cp seviye 130 da 5 cp kullanılır. Toplamda 15 cp kullanılır. SAVAŞÇI ZIRHI: Yaratığa bir savaşçı zırhı donatıldığı zaman yaratığın toplam canını %10 yükseltir. Bu yetenek seviye 40 ta açılır ve 2 cp ile aktif hale getirilebilir. KART: GÜÇ, ZİNDELİK&SAVUNMA VE HÜCUM KEMERİ: Seviye 40 ta açılan güç ve zindelik karakterinizin kemerine donatıldığı zaman %5 oranında güç ve zindelik puanlarınızı yükseltir. Seviye 90 da açılan savunma ve hücum kemeri karakterinizin kemerine donatıldığı zaman %5 oranında atak ve savunma puanlarınızı yükseltir. Seviye 40 ta açılan pasif yetenek 2 cp, seviye 90 da açılan pasif yetenek 2 cp olmak üzere toplam 4 cp kullanılır. Dikkat: yaratığın vermiş olduğu kemer özellikleri sadece kemere takıldığı zaman işe yarar. Kemerde takılı olduğu sürece pet dışarı çıkarılamaz. GELİŞMİŞ BAKIŞ: Yaratığın isabetini arttırır. Seçilmiş canavara atak yaparken ıska vurma olasılığını düşürür. Her yükseltildiğinde yaratığa +3 isabet yeteneği ekler. Toplam +45 isabet yeteneği ekler. Bu yetenek seviye 45 de açılır, seviye 95 ve 145 de yükseltilir. Seviye başına istediği cp puanı 2 dir.

6 Seviye 45 de 10 cp, seviye 95 de 10 cp, seviye 145 de 10 cp kullanılır. Toplamda 30 cp kullanılır. GÜÇ KUTSAMASI: Yaratığın günücü arttıran pasif bir yetenektir. Güç kutsamasının bir özelliği de her +1 güç, +3 atak vermesidir. Ve de petimizin gücü ne kadar çoksa o kadar yüksek vurma olasılığı artar. Her yükseltildiğinde yaratığa +1 güç verir. Toplam +20 güç verir. Bu yetenek seviye 50 de açılır ve 100 de tekrar yükseltilme şansı doğar. Seviye başına istediği cp puanı 1 dir. Seviye 50 de 10 cp ve seviye 100 de 10 cp olmak üzere toplam 20 cp kullanılır. ZİNDELİK KUTSAMASI: Yaratığın can ve savunmasını arttıran pasif bir yetenektir. Her yükseltildiğinde yaratığa +1 zindelik verir. Her +1 zindelik yaratığın can ve savunmasını yükseltir. Toplam +20 zindelik verir. Bu yetenek seviye 50 de açılır ve 100 de tekrar yükseltilme şansı doğar. Seviye başına istediği cp puanı 1 dir. Seviye 50 de 10 cp ve seviye 100 de 10 cp olmak üzere toplam 20 cp kullanılır. ÇEVİKLİK KUTSAMASI: Yaratığın çevikliğini arttıran pasif bir özelliktir. Her +1 çeviklik yaratığa atak hızı ve atlatma kazandırır. Toplam +20 çeviklik verir. Bu yetenek seviye 50 de açılır ve 100 de tekrar yükseltilme şansı doğar. Seviye başına cp puanı 1 dir. Seviye 50 de 10 cp ve seviye 100 de 10 cp olmak üzere toplam 20 cp kullanılır. ZEKÂ KUTSAMASI: Yaratığın zekâsını arttıran pasif bir yetenektir. Her yükseltildiğinde yaratığın sihirli atağı artar. Toplam +20 zekâ verir. Bu yetenek seviye 50 de açılır ve 100 de tekrar yükseltilme şansı doğar. Seviye başına istediği cp puanı 1 dir. Seviye 50 de 10 cp ve seviye 100 de 10 cp olmak üzere toplam 20 cp kullanılır. BECERİKLİLİK KUTSAMASI: Yaratığın becerisini arttıran pasif bir yetenektir. Her yükseltildiğinde yaratığın isabet yeteneği artar. Toplam +20 beceri verir. Bu yetenek seviye 50 de açılır ve 100 de tekrar yükseltilme şansı doğar. Seviye başına istediği cp puanı 1 dir. Seviye 50 de 10 cp ve seviye 100 de 10 cp olmak üzere toplam 20 cp kullanılır. BİLGELİK KUTSAMASI: Yaratığın bilgeliğini arttıran pasif bir yetenektir. Her yükseltildiğinde yaratığın sihirli atlatma, sihirli savunma ve sihirli isabet yeteneklerini yükseltir. Bu yetenek seviye 50 de açılır ve 100 de

7 tekrar yükseltilme şansı doğar. Seviye başına istediği cp puanı 1 dir. Seviye 50 de 10 cp ve seviye 100 de 10 cp olmak üzere toplam 20 cp kullanılır. EKSPERSİZ: ÇATIŞMA SİLAHI: Çatışma silahı donatıldığı zaman yaratığın %10 kadar atağını arttırır. Seviye 90 da 2 cp ile açılır. HP REJENERASYONU UYANIŞI: Yaratığın can yenilemesini hızlandıran bir pasif yetenektir. Seviye 140 ta 2 cp ile açılabilir.

Genç : Lambanın Çaylağı Yetişkin : Lambanın Cini Elit : Lambanın Efendisi

Genç : Lambanın Çaylağı Yetişkin : Lambanın Cini Elit : Lambanın Efendisi Genç : Lambanın Çaylağı Yetişkin : Lambanın Cini Elit : Lambanın Efendisi Petin Ana Özelliği : LAMBANIN CİNİ (Güçlü, Savaşçı Tank Pet); Lambanın Cini güçlü vuruşları olan, dayanaklıklı ve görünüşüyle kendine

Detaylı

SALAMANDRA REHBERİ. RappelzOnline.Net Pet Rehberi Yarışması

SALAMANDRA REHBERİ. RappelzOnline.Net Pet Rehberi Yarışması 1 SALAMANDRA REHBERİ RappelzOnline.Net Pet Rehberi Yarışması RealDetay / Fenix Salamandra; Rappelz Pet Sisteminde Olağan Özel kategorisinde bir pettir. Olağan özel petler içerisinde en ucuza alabileceğiniz

Detaylı

Rappelz:Yeti Rehberi. İçindekiler;

Rappelz:Yeti Rehberi. İçindekiler; Hazırlayan=Thelater Server=Fenix Klan=Alissium Rappelz:Yeti Rehberi İçindekiler; Giriş 1 Petin(Hayvanın)Ana Özellikleri.2 Petin Giyebileceği Silahlar Ve Zırhlar..3 Pete takılabilecek Ruh Taşları.4 Peti

Detaylı

MAVİ PERİ REHBERİ. Evo 1 Evo 2 Evo 3

MAVİ PERİ REHBERİ. Evo 1 Evo 2 Evo 3 MAVİ PERİ REHBERİ RappelzOnline.Net Pet Rehberi Yarışması Yazar:RealDetay Server:Fenix Mavi Peri; Rappelz Pet Sisteminde Olağan Petler kategorisinde bir pettir. Olağan petler içerisinde tank petlerden

Detaylı

BEYAZ UNİCORN REHBERİ Yazar:RealDetay Server:Fenix

BEYAZ UNİCORN REHBERİ Yazar:RealDetay Server:Fenix BEYAZ UNİCORN REHBERİ Yazar:RealDetay Server:Fenix Beyaz Unicorn; Rappelz Pet Sisteminde Olağan Özel Petler kategorisinde bir pettir. Olağan Özel petler içerisinde hem binek olarak kullanılabilmesi hem

Detaylı

YETİ REHBERİ. İçindekiler. İçindekiler.1. Giriş.. 2. Petin Ana Özellikleri...3

YETİ REHBERİ. İçindekiler. İçindekiler.1. Giriş.. 2. Petin Ana Özellikleri...3 1 YETİ REHBERİ RappelzOnline.Net Pet Rehberi Rubisco-Serafin İçindekiler İçindekiler.1 Giriş.. 2 Petin Ana Özellikleri...3 Pete Takılabilecek Silah ve Zırhlar ve Onlara Eklenebilecek Ruh Taşları..3 Petin

Detaylı

ŞAHİN ADAM REHBERİ. RappelzOnline.Net Pet Rehberi Yarışması. İçindekiler. İçindekiler.1. Giriş.. 2. Petin Ana Özellikleri...3

ŞAHİN ADAM REHBERİ. RappelzOnline.Net Pet Rehberi Yarışması. İçindekiler. İçindekiler.1. Giriş.. 2. Petin Ana Özellikleri...3 1 ŞAHİN ADAM REHBERİ RappelzOnline.Net Pet Rehberi Yarışması Rubisco-Serafin İçindekiler İçindekiler.1 Giriş.. 2 Petin Ana Özellikleri...3 Pete Takılabilecek Silah ve Zırhlar ve Onlara Eklenebilecek Ruh

Detaylı

Efsanevi Petler. Hıdır 24.06.2011

Efsanevi Petler. Hıdır 24.06.2011 2011 Efsanevi Petler Hıdır 24.06.2011 Sayfa 2 Efsanevi PETLER Adları neden efsanevidir tahmin etmek zor değil. Onlar Rappelzin En eski serverlarında bir elin parmaklarını geçmeyecek kadar olan ulaşılmazlar

Detaylı

EIMUS REHBERI. E i m u s R e h b e r i Sayfa 1

EIMUS REHBERI. E i m u s R e h b e r i Sayfa 1 EIMUS REHBERI E i m u s R e h b e r i Sayfa 1 ÖNSÖZ MERHABALAR ARKADAġLAR; Eimus rehberini bu peti uzun süredir kullanmamdan dolayı yazıyorum.umarım birçok kutsal Ģövalyenin rüyalarını süsleyen bu peti

Detaylı

KARA UNİCORN REHBERİ

KARA UNİCORN REHBERİ KARA UNİCORN REHBERİ RappelzOnline.Net Pet Rehberi Yarışması RealDetay / Fenix Kara Unicorn; Rappelz Pet Sistemine Resurrection güncellemesi ile eklenmiştir ve Olağan Özel Petler kategorisinde bir pettir.

Detaylı

Eşsiz Petler. Hıdır

Eşsiz Petler. Hıdır 2011 Eşsiz Petler Hıdır 27.06.2011 Sayfa 2 Eşsiz PETLER Evet, geldik Oyunumuzun en üst seviye petlerine bunlardan ötesi yok oyunun son seviyesi hayalin gerçeğe dönüştüğü ulaşılması en zor olan EN BABA

Detaylı

Nadir Petler. HıDıR

Nadir Petler. HıDıR 2011 Nadir Petler HıDıR 23.06.2011 Sayfa 2 Olağan Petler Elinizde bulunan bu doküman yeni gelen pet birleştirme sistemide dahil edilerek hazırlanmıştır. Eski rehberdeki hatalarda düzeltilmiştir. Hata olan

Detaylı

Harpi (Evo1) Level 1 Statları. Güç Zindelik Çeviklik Zeka Bilgelik Beceri Şans Harpi (Evo 1) Level Statları

Harpi (Evo1) Level 1 Statları. Güç Zindelik Çeviklik Zeka Bilgelik Beceri Şans Harpi (Evo 1) Level Statları HARPİ REHBERİ Harpi hakkında merak edilen tüm sorulara cevap bulabilceginiz bir rehber hazırladım.umarım beğenirsiniz... Evo1 Evo2 Evo3 Harpi (Evo1) Level 1 Statları Güç Zindelik Çeviklik Zeka Bilgelik

Detaylı

KIRMIZI PERİ REHBERİ

KIRMIZI PERİ REHBERİ 1 KIRMIZI PERİ REHBERİ RappelzOnline.Net Pet Rehberi Yarışması Rubisco-Serafin İçindekiler İçindekiler.1 Giriş.. 2 Petin Ana Özellikleri...3 Pete Takılabilecek Silah ve Zırhlar ve Onlara Eklenebilecek

Detaylı

Şahin-Adam Rehberi RappelzOnline.Net Pet Rehberi Yarışması

Şahin-Adam Rehberi RappelzOnline.Net Pet Rehberi Yarışması Şahin-Adam Rehberi RappelzOnline.Net Pet Rehberi Yarışması İçindekiler İçindekiler...1 Önsöz....2 Petin Ana Özellikleri.....2 Pete takılabilecek silahlar ve zırhlar, silah ve zırha eklenebilecek ruh taşlar...3

Detaylı

MAVİ PERİ REHBERİ. RappelzOnline.Net Pet Rehberi Yarışması. İçindekiler. İçindekiler.1. Giriş.. 2. Petin Ana Özellikleri...3

MAVİ PERİ REHBERİ. RappelzOnline.Net Pet Rehberi Yarışması. İçindekiler. İçindekiler.1. Giriş.. 2. Petin Ana Özellikleri...3 1 MAVİ PERİ REHBERİ RappelzOnline.Net Pet Rehberi Yarışması Rubisco-Serafin İçindekiler İçindekiler.1 Giriş.. 2 Petin Ana Özellikleri...3 Pete Takılabilecek Silah ve Zırhlar ve Onlara Eklenebilecek Ruh

Detaylı

KARA UNİCORN REHBERİ

KARA UNİCORN REHBERİ 1 KARA UNİCORN REHBERİ RappelzOnline.Net Pet Rehberi Yarışması Rubisco-Serafin İçindekiler İçindekiler.1 Giriş.. 2 Petin Ana Özellikleri...3 Pete Takılabilecek Silah ve Zırhlar ve Onlara Eklenebilecek

Detaylı

BEYAZ UNİCORN REHBERİ

BEYAZ UNİCORN REHBERİ 1 BEYAZ UNİCORN REHBERİ Rubisco-Serafin İçindekiler İçindekiler.1 Giriş.. 2 Petin Ana Özellikleri...3 Pete Takılabilecek Silah ve Zırhlar ve Onlara Eklenebilecek Ruh Taşları..3 Petin Kendine Özgü Birlik

Detaylı

Rappelz Türkiye Kırmızı Peri Rehberi

Rappelz Türkiye Kırmızı Peri Rehberi http://rappelzonline.net/ Katkılarıyla Rappelz Türkiye Kırmızı Peri Rehberi ĐÇĐNDEKĐLER: Giriş Kırmızı Peri nin Ana Özellikleri Kırmızı Peri nin Takabileceği Silahlar ve Zırhlar Kırmızı Peri nin Silah

Detaylı

I sk e le t p e t i nin ö z e ll ik le r i H a z ı r l a y a n :I t a m i S e r v e r : S e r a f i n İ ç i n d e k i l e r I s k e l e t p e t i n i n g e n eö l z e l l i k l e r i 2 I s k e l e t i

Detaylı

Server: Fenix Karakter adı: Yayking. Bu bir ork tanıtımı.

Server: Fenix Karakter adı: Yayking. Bu bir ork tanıtımı. Server: Fenix Karakter adı: Yayking Bu bir ork tanıtımı. İlk olarak Rappelz Online de pet sistemi çok harika.bu konuda birinci olduğunu duymuştum.hatırlamadığımdan dolayı özür dilerim. Orkun genel görünüşü

Detaylı

İ ç i n d e k i l e r K r a k e n p e t i n i n g e n e l ö z e l l i k l e r i 2 K r a k e n i n p a r t i d e k i r o l ü.3 K r a k e n k u l l a n

İ ç i n d e k i l e r K r a k e n p e t i n i n g e n e l ö z e l l i k l e r i 2 K r a k e n i n p a r t i d e k i r o l ü.3 K r a k e n k u l l a n K r a k e n p e t i ni n ö z e l lki le r i H a z ı r l a y a n : It a m i S e r v e r : S e r a f i n İ ç i n d e k i l e r K r a k e n p e t i n i n g e n e l ö z e l l i k l e r i 2 K r a k e n i n

Detaylı

Rappelz: Eğitmen/Ruhların Efendisi Rehberi Hazırlayan: Anubis/Purgatory [Fenix]

Rappelz: Eğitmen/Ruhların Efendisi Rehberi Hazırlayan: Anubis/Purgatory [Fenix] İçindekiler Giriş... 2 Genel bilgiler... 2 Oyun tarzı... 3 Silahlar & Zırh... 3 Diğer eşyalar... 4 Ruh taşları... 5 Yüzükler, küpeler & kolyeler... 6 Evcil hayvanlar... 6 Yetenekler... 9 Çift çağrı...

Detaylı

Rappelz: Çaylak Maceracı Rehberi Hazırlayan: Anubis/Purgatory (Fenix)

Rappelz: Çaylak Maceracı Rehberi Hazırlayan: Anubis/Purgatory (Fenix) İçindekiler İçindekiler...1 Giriş...3 Oyunda Fare Kontrolü...4 Oyunda Klavye Kontrolü...4 Irklar ve Sınıflar, Sınıf Seviyesi (SSev) ve CP...5 Zırhlar ve Diğer Eşyalar...15 Silahlar...15 Silah ve Zırhların

Detaylı

KUMKIRANLAR İNİ ZiNDAN REHBERİ Dostoyevski / Fenix RappelzOnline.Net Zindan Rehberi Yarışması

KUMKIRANLAR İNİ ZiNDAN REHBERİ Dostoyevski / Fenix RappelzOnline.Net Zindan Rehberi Yarışması KUMKIRANLAR İNİ ZiNDAN REHBERİ Dostoyevski / Fenix RappelzOnline.Net Zindan Rehberi Yarışması Sevgili maceracılar, sizlere Rappelz mmorpg oyunumuzun en yüksek seviyeli canavarlara ve boss una sahip olan

Detaylı

Mağaza Kullanım Rehberi

Mağaza Kullanım Rehberi Mağaza Kullanım Rehberi Mağaza Kullanım Rehberi İçindekiler Mağaza nedir? Mağazaya nasıl ulaşılır? Mağaza genel açıklaması. Mağaza eşyaları nelerdir? Gp alımında yaşanan sıkıntılar da ne yapılmalıdır?

Detaylı

Sürüm Notları. I. Oyuna yeni bir ırk eklendi Persler

Sürüm Notları. I. Oyuna yeni bir ırk eklendi Persler Sürüm Notları I. Oyuna yeni bir ırk eklendi Persler Pers ırkının bonusları: - +%10 Daha fazla Demir üretimi - %10 Daha ucuz Okçu eğitimi - %10 Daha hızlı Kuşatma Makinesi üretimi - %20 Daha fazla Sefer

Detaylı

TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU EĞİTİM YETENEK TESPİTİ. İzleyici Antrenörlük ve Yetenek Tespiti (SCOUTING)

TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU EĞİTİM YETENEK TESPİTİ. İzleyici Antrenörlük ve Yetenek Tespiti (SCOUTING) TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU EĞİTİM YETENEK TESPİTİ İzleyici Antrenörlük ve Yetenek Tespiti (SCOUTING) BU KONU BİZE NE KAZANDIRACAK Genç futbolculardaki Yeteneği Keşfetmek ile ilgili önemli etkenler konusundaki

Detaylı

2 Gecelik Konaklamalı Programlar. 2 Gecelik Konaklamalı Programlar

2 Gecelik Konaklamalı Programlar. 2 Gecelik Konaklamalı Programlar Nua da geçireceğiniz zamanı en fazla keyif alarak değerlendirebilmeniz için sizin adınıza hazırladığımız, geçmişe doğru mistik bir yolculuk vadeden, ruhunuza ve bedeninize hitap eden bu programlar en doğru

Detaylı

American Airborne (Ruhi) vs Soviet Strelkovy Batalon (Batuhan) 1750 pts & Mid-War Pincer

American Airborne (Ruhi) vs Soviet Strelkovy Batalon (Batuhan) 1750 pts & Mid-War Pincer American Airborne (Ruhi) vs Soviet Strelkovy Batalon (Batuhan) 1750 pts & Mid-War Pincer 7 Şubat 2013 Perşembe Brifing: Savunan ve saldıran tarafların olduğu bir senaryo Pincer. Bu senaryoda masa boylamasına

Detaylı

Oyun Tasarımı. 10. Ders

Oyun Tasarımı. 10. Ders Oyun Tasarımı 10. Ders Geçtiğimiz haftalar 1. Lens: Öz Deneyim 2. Lens: Şaşırtma 3. Lens: Eğlence 4. Lens: Merak 5. Lens: Endojen 6. Lens: Problem Çözme 7. Lens: Temel Eleman Dörtlüsü 8. Lens: Hologra

Detaylı

2010 DÖNEMİ 1996 İL KARMALARI TOPLANTISI 08 ARALIK 2009

2010 DÖNEMİ 1996 İL KARMALARI TOPLANTISI 08 ARALIK 2009 2010 DÖNEMİ 1996 İL KARMALARI TOPLANTISI 08 ARALIK 2009 İL KARMALARINDAN BEKLENTİLER Üst düzey bir takımın oluşturulması Dünya çapındaki elit takımların performans analizleri gösteriyor ki erkek ve bayanlarda

Detaylı

Voleybolda, rakip sahaya doğru vurularak yapılan bir hücum tekniğidir.

Voleybolda, rakip sahaya doğru vurularak yapılan bir hücum tekniğidir. Voleybolda smaç vurma, smaç nasıl atılır nasıl vurulur. Voleybolda, rakip sahaya doğru vurularak yapılan bir hücum tekniğidir. Çok etkili bir hücum tekniği olup, direk sayı almada çok etkilidir. Smaç için

Detaylı

HAN SAVAŞLARI 7: Kan ve Şöhret Çıkış Notları

HAN SAVAŞLARI 7: Kan ve Şöhret Çıkış Notları HAN SAVAŞLARI 7: Kan ve Şöhret Çıkış Notları Seçeneklerin Yenilenmesi Bütün menüler ve Seçenekler menüsünün bütün özellikleri açılabilir bir pencereye yeni bir görsel ve açıklama ile taşındı. Savaş Simülatörü

Detaylı

KARA DELİK ZİNDANI REHBERİ Deorock / Fenix RappelzOnline.Net Zindan Rehberi Yarışması

KARA DELİK ZİNDANI REHBERİ Deorock / Fenix RappelzOnline.Net Zindan Rehberi Yarışması KARA DELİK ZİNDANI REHBERİ Deorock / Fenix RappelzOnline.Net Zindan Rehberi Yarışması Öncelikle zindan nedir bunu bir inceleyelim. Zindan oyuncuların genellikle toplu olarak(8 kişiye kadar) parti kurup

Detaylı

2 Gecelik Konaklamalı Programlar. 2 Gecelik Konaklamalı Programlar

2 Gecelik Konaklamalı Programlar. 2 Gecelik Konaklamalı Programlar Nua da geçireceğiniz zamanı en fazla keyif alarak değerlendirebilmeniz için sizin adınıza hazırladığımız, geçmişe doğru mistik bir yolculuk vadeden, ruhunuza ve bedeninize hitap eden bu programlar en doğru

Detaylı

El KASSIA ZİNDAN REHBERİ. Fides / Fenix. RappelzOnline.Net Zindan Rehberi Yarışması ZİNDAN GRUBU (PARTİSİ) SİSTEMİ

El KASSIA ZİNDAN REHBERİ. Fides / Fenix. RappelzOnline.Net Zindan Rehberi Yarışması ZİNDAN GRUBU (PARTİSİ) SİSTEMİ El KASSIA ZİNDAN REHBERİ Fides / Fenix RappelzOnline.Net Zindan Rehberi Yarışması Sevgili maceracılar, sizlere Rappelz oyunumuzun en çok kullanılan zindanlarından biri olan El Kassia zindanını tanıtacağım.

Detaylı

Katılımcı Gelişim Modeli (Istvan Balyi den adapte, 1997)

Katılımcı Gelişim Modeli (Istvan Balyi den adapte, 1997) Katılımcı Gelişim Modeli (Istvan Balyi den adapte, 1997) Aktif başlangıç (3-5) Temel eğitim (eğlence ile) (6-8/9) Antrenman için öğrenme (8/9-12) Antrenman için antrenman (12-16/17) Yarışmak için antrenman

Detaylı

1 EKİM 2018 TARİHİNDEN İTİBAREN UYGULANACAK OLAN KURAL DEĞİŞİKLİKLERİ

1 EKİM 2018 TARİHİNDEN İTİBAREN UYGULANACAK OLAN KURAL DEĞİŞİKLİKLERİ 1 EKİM 2018 TARİHİNDEN İTİBAREN UYGULANACAK OLAN KURAL DEĞİŞİKLİKLERİ Kural Kitabında şu terimler kullanılacaktır Periyot Çeyrek Extra Periyot Uzatma Madde 4: Üniformalar Diğer Donanımlar Bir takımdaki

Detaylı

İÇİNDEKİLER RAPPELZ ÇAYLAKLAR REHBERİ. Giriş. MMORPG Nedir? Rappelz e Nasıl Üye Olurum? Rappelz i Nasıl İndiririm? Rappelz Nedir?

İÇİNDEKİLER RAPPELZ ÇAYLAKLAR REHBERİ. Giriş. MMORPG Nedir? Rappelz e Nasıl Üye Olurum? Rappelz i Nasıl İndiririm? Rappelz Nedir? İÇİNDEKİLER Giriş MMORPG Nedir? Rappelz e Nasıl Üye Olurum? Rappelz i Nasıl İndiririm? Rappelz Nedir? Rappelz deki Coğrafik Bölgeler Irklar ve Sınıflar Seviye Alma Petler ve Genel Özellikleri Evcilleştirme

Detaylı

RAPPELZ ÇAYLAK REHBERI. Önsöz Rappelz Dünyasına Yeni Baslayan Maceracılar Için Özenle Hazırladıgım Bu Rehberin, Sizlere Yardımcı Olması Dilegiyle.

RAPPELZ ÇAYLAK REHBERI. Önsöz Rappelz Dünyasına Yeni Baslayan Maceracılar Için Özenle Hazırladıgım Bu Rehberin, Sizlere Yardımcı Olması Dilegiyle. RAPPELZ ÇAYLAK REHBERI Önsöz Rappelz Dünyasına Yeni Baslayan Maceracılar Için Özenle Hazırladıgım Bu Rehberin, Sizlere Yardımcı Olması Dilegiyle. Bölüm-1 İÇİNDEKİLER Bölüm-2 Rappelz nedir? Nasıl kayıt

Detaylı

NATO, Rusya'nın yeni tanklarından endişelenmeli mi?

NATO, Rusya'nın yeni tanklarından endişelenmeli mi? NATO, Rusya'nın yeni tanklarından endişelenmeli mi? Rusların APS teknolojisine karşı harekete geçen Norveç, diğer NATO ülkelerinin de aynı şeyi yapması gerektiğine inanıyor. 30.05.2017 / 13:26 Rusya'nın

Detaylı

TANIM: Futbolcunun, ayağının değişik bölümlerini kullanarak yaptığı kısa vuruşlarla topu oyun alanından çıkarmadan değişik yönlere doğru götürmesidir

TANIM: Futbolcunun, ayağının değişik bölümlerini kullanarak yaptığı kısa vuruşlarla topu oyun alanından çıkarmadan değişik yönlere doğru götürmesidir TANIM: Futbolcunun, ayağının değişik bölümlerini kullanarak yaptığı kısa vuruşlarla topu oyun alanından çıkarmadan değişik yönlere doğru götürmesidir Top sürmede şu hususlara dikkat edilmelidir. Top sürme

Detaylı

1. Görev: Kara Orman Muhafızına Teslimat

1. Görev: Kara Orman Muhafızına Teslimat RAPPELZ EL KASSIA 120. SEVİYE GÖREVLERİ Chygrynyskyy - Fenix 1. Görev: Kara Orman Muhafızına Teslimat Görevi veren NPC: Tüccar Ake [Rondo] Görev Hedefi: Paketi Kara Orman Muhafız Noktasında bulunan Muhafız

Detaylı

OKAN EĞİTİM KURUMLARI PSİKOLOJİK DANIŞMANLIK VE REHBERLİK BİRİMİ

OKAN EĞİTİM KURUMLARI PSİKOLOJİK DANIŞMANLIK VE REHBERLİK BİRİMİ OKAN EĞİTİM KURUMLARI PSİKOLOJİK DANIŞMANLIK VE REHBERLİK BİRİMİ AKRAN İLİŞKİLERİ VE AKRAN ZORBALIĞI AKRAN İLİŞKİLERİ Akran etkileşimi doğum itibariyle başlamaktadır. Ancak yaş ilerledikçe akranlarla geçirilen

Detaylı

Tek Gecelik Konaklamalı Programlar. Tek Gecelik Konaklamalı Programlar

Tek Gecelik Konaklamalı Programlar. Tek Gecelik Konaklamalı Programlar Nua da geçireceğiniz zamanı en fazla keyif alarak değerlendirebilmeniz için sizin adınıza hazırladığımız, geçmişe doğru mistik bir yolculuk vadeden, ruhunuza ve bedeninize hitap eden bu programlar en doğru

Detaylı

Alman Ordusu Kürt Savaşçıları Eğitmek için Oyuncak Tank Kullanıyor

Alman Ordusu Kürt Savaşçıları Eğitmek için Oyuncak Tank Kullanıyor Alman Ordusu Kürt Savaşçıları Eğitmek için Oyuncak Tank Kullanıyor YAZAN: ERCAN CANER Ercan Caner, Elektrik ve Elektronik Mühendisliğinin yanı sıra, uçak ve helikopter lisanslarına sahip olan Caner, BİTES

Detaylı

Bilgisayar Oyunları ve Matematiksel Fonsiyonlar

Bilgisayar Oyunları ve Matematiksel Fonsiyonlar Bilgisayar Oyunları ve Matematiksel Fonsiyonlar Dora TÜTÜNCÜ Danışman: Bilgen EGE ÖZALKAN İÇİNDEKİLER Önsöz 3 Final Fantasy 4 Hasar Fonksiyonları 5 Büyü Fonksiyonları 8 Sonuçlar ve Tartışma, Oyun Fikiri

Detaylı

Piyade ordularında ana savaş grupları, haliyle piyade takımlarıdır. Bunlar çoğu zaman Rifle veya Rifle/MG takımları olurlar ve yanlarına küçük destek

Piyade ordularında ana savaş grupları, haliyle piyade takımlarıdır. Bunlar çoğu zaman Rifle veya Rifle/MG takımları olurlar ve yanlarına küçük destek FLAMES OF WAR Ordu Kurulumları Minyatür oyunlarında çoğu zaman sizi çeken, oyunun kuralları, oynadığınız senaryolar ve diğer her şeyden öte sahip olduğunuz minyatürler ve ordunuzdur. Onları boyamak için

Detaylı

Tek Gecelik Konaklamalı Programlar. Tek Gecelik Konaklamalı Programlar

Tek Gecelik Konaklamalı Programlar. Tek Gecelik Konaklamalı Programlar Nua da geçireceğiniz zamanı en fazla keyif alarak değerlendirebilmeniz için sizin adınıza hazırladığımız, geçmişe doğru mistik bir yolculuk vadeden, ruhunuza ve bedeninize hitap eden bu programlar en doğru

Detaylı

Futbol temel tekniklerinin en önemlileri arasında yer alır. İyi bir vuruş tekniğine sahip olan futbolcuların oyun içerisindeki başarı yüzdeleri artar

Futbol temel tekniklerinin en önemlileri arasında yer alır. İyi bir vuruş tekniğine sahip olan futbolcuların oyun içerisindeki başarı yüzdeleri artar 1 Futbol temel tekniklerinin en önemlileri arasında yer alır. İyi bir vuruş tekniğine sahip olan futbolcuların oyun içerisindeki başarı yüzdeleri artar 2 Ayak içi vuruş Ayak üstü vuruş Ayak dışı vuruş

Detaylı

Yazar Administrator Çarşamba, 10 Eylül :55 - Son Güncelleme Çarşamba, 10 Eylül :13

Yazar Administrator Çarşamba, 10 Eylül :55 - Son Güncelleme Çarşamba, 10 Eylül :13 A Milli Futbol Takımı, 2010 yılında Güney Afrika'da düzenlenecek 19. Dünya Kupası Finalleri öncesi Avrupa elemeleri 5. Grup'ta Belçika ile karşılaştı. Maçtan 1-1 beraberlikle ayrılan Millilerimiz rakibine

Detaylı

ZEKA ATÖLYESİ AKIL OYUNLAR

ZEKA ATÖLYESİ AKIL OYUNLAR ZEKA ATÖLYESİ AKIL OYUNLAR Akıl Oyunları çocukların ve yetişkinlerin strateji geliştirme, planlama, mantık yürütmemantıksal bütünleme, görsel-uzamsal düşünme, yaratıcılık, dikkat - konsantrasyon, hafıza

Detaylı

Çocukların hareket gelişimi ve spora başlaması

Çocukların hareket gelişimi ve spora başlaması Çocukların hareket gelişimi ve spora başlaması Gallahue nin Motor Gelişim Dönemleri 14 yaş ve üstü 11-13 yaş 7-10 yaş Spor Hareketleri Dönemi Uzmanlık dönemi Genel dönem Özel dönem 6-7 yaş 4-5 yaş 2-3

Detaylı

VOLEYBOLDA BLOK TEKNİĞİ

VOLEYBOLDA BLOK TEKNİĞİ VOLEYBOLDA BLOK TEKNİĞİ DOÇ. DR. HAKAN SUNAY ANKARA ÜNİVERSİTESİ SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ VOLEYBOLDA BLOK Voleybolda; rakibin hücum gücünü etkisiz hale getirmek için, rakibe uygun bir hücum şansı tanımamak

Detaylı

2. Kurulum ve Ayarlar

2. Kurulum ve Ayarlar 1.Giriş At ve Kılıç oyununda, sihir büyü ve fantastik öğelerden arındırılmış, içinde bulunduğumuz dünyanın ortaçağ döneminden pek de farklı olmayan Calradia isimli diyardaki bir maceracıyı canlandırıyorsun.

Detaylı

TEKRAR. Genç Brezilyalılar topla yatıp topla kalkar. Kazanmak için yaşarlar. Köklerine inerek orijinal futsal hız hareketlerinin bazılarını öğren.

TEKRAR. Genç Brezilyalılar topla yatıp topla kalkar. Kazanmak için yaşarlar. Köklerine inerek orijinal futsal hız hareketlerinin bazılarını öğren. Genç rezilyalılar topla yatıp topla kalkar. Kazanmak için yaşarlar. Köklerine inerek orijinal futsal hız hareketlerinin bazılarını öğren. antrenman DRILE D VÇ 360 ELÁSTICO lambreta TEKRR Çözene kadar Çözene

Detaylı

Kristal Vadi Zindan Rehberi

Kristal Vadi Zindan Rehberi İçindekiler Zindan Nedir?... 2 Kristal Vadi Zindanlarına Nasıl Gidilir?... 3 Kristal Vadi Zindanlarına Kimler Gitmeli?... 3 Kristal Vadi Zindanlarında Hangi Boss lar Vardır?... 4 Kristal Vadi Zindanlarına

Detaylı

CLASSİS: ARACHNİDA (ÖRÜMCEKGİLLER)

CLASSİS: ARACHNİDA (ÖRÜMCEKGİLLER) CLASSİS: ARACHNİDA (ÖRÜMCEKGİLLER) Vücut prosoma ve opisthosomadan oluşmuştur. Cephalothorax bölümü kısadır. Abdomen ise bazı türlerde mesosoma ve metasoma olarak ikiye ayrılmış (akrep), bazı türlerde

Detaylı

Dr. Yeşim BULCA : Hacettepe Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi

Dr. Yeşim BULCA : Hacettepe Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Dr. Yeşim BULCA : Hacettepe Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Hareket Eğitiminin Amacı Çocuğun spor faaliyetlerinde veya aktiviteler sırasında hareket etme niteliğini artırmak Çocuğun hareket ederken

Detaylı

Two Fighter To Fight

Two Fighter To Fight Two Fighter To Fight BCO623 Oyun Tasarım Belgesi Version 1 Nail Yalçın 0 İÇİNDEKİLER GENEL Oyunun Amacı 02 Hedef Kitle 02 Oyun Türü 02 Oyun Platformu 02 OYUN YAPISI Kamera 03 Oyun Mekanikleri 03 Kontroller

Detaylı

TRIBALIZM FC GU2011 ANTRENMAN-TAKTİKSEL VE YÜZEYSEL E- BİLGİ KİTAPÇIĞI

TRIBALIZM FC GU2011 ANTRENMAN-TAKTİKSEL VE YÜZEYSEL E- BİLGİ KİTAPÇIĞI TRIBALIZM FC GU2011 ANTRENMAN-TAKTİKSEL VE YÜZEYSEL E- BİLGİ KİTAPÇIĞI BİLGİNİZE(**): Kariyer 24. seviyede açılacak olan ''Spor okullu antrenman merkezi'' yaptırdıktan sonra minimum 50+ antrenör ile 3+3+1

Detaylı

VÜCUDUMUZUN BİLMECESİNİ ÇÖZELİM

VÜCUDUMUZUN BİLMECESİNİ ÇÖZELİM ÜNİTE 1 VÜCUDUMUZUN BİLMECESİNİ ÇÖZELİM DESTEK VE HAREKET SİSTEMİ - 1 Ad :... Soyad :... Vücudumuzu ayakta tutan, hareket etmemizi sağlayan ve bazı önemli organları koruyan sert yapıya iskelet denir. İskelet

Detaylı

Kendini rezil etmekte ve bunun hesabını vermek yerine de umursamamakta başarılı bir ülkeyiz.

Kendini rezil etmekte ve bunun hesabını vermek yerine de umursamamakta başarılı bir ülkeyiz. Kendini rezil etmekte ve bunun hesabını vermek yerine de umursamamakta başarılı bir ülkeyiz. Türkiye Cumhuriyeti sürekli olarak gücünün oldukça üzerinde işlere girişir. Kendisini büyük Türk olarak gördüğü

Detaylı

MEHTAP TAPINAĞI ZİNDAN REHBERİ. RappelzOnline.Net Zindan Rehberi Yarışması

MEHTAP TAPINAĞI ZİNDAN REHBERİ. RappelzOnline.Net Zindan Rehberi Yarışması Mehtap Tapınağı Zindan Rehberi Giriş: İyi oyunlar Rappelz oyuncuları. Karşınıza Mehtap Tapınağı ile ilgili birçok yararlı bilginin yer aldığı zindan rehberiyle bulunmaktayım. Eksikleri olabilir fakat birçok

Detaylı

GİRİŞ... 1 ATLETİZM OYUNLARI... 9 DÜZ KOŞU OYUNLARI...

GİRİŞ... 1 ATLETİZM OYUNLARI... 9 DÜZ KOŞU OYUNLARI... İÇİNDEKİLER GİRİŞ... 1 ATLETİZM OYUNLARI... 9 DÜZ KOŞU OYUNLARI... 11 Bayrak Yarışı I... 12 Bayrak Yarışı II... 14 Bayrak Yarışı III... 16 Mekik Koşusu... 18 Numaralı Koşu Oyunu... 20 Alçak Çıkıştan Koşu...

Detaylı

Bellek Modülleri Kullanıcı Kılavuzu

Bellek Modülleri Kullanıcı Kılavuzu Bellek Modülleri Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Bu belgede yer alan bilgiler önceden haber verilmeksizin değiştirilebilir. HP ürünleri ve hizmetlerine ilişkin

Detaylı

Kartal'ı tutana aşk olsun!

Kartal'ı tutana aşk olsun! On5yirmi5.com Kartal'ı tutana aşk olsun! Beşiktaş, Süper Lig'in 3. haftasında Olimpiyat Stadı'nda ağırladığı Gaziantepspor'u Almeida'nın golleriyle devirerek 3'te 3 yapıyor ve haftayı lider kapatıyor.

Detaylı

Analiz: IŞİD'in Musul Propagandası

Analiz: IŞİD'in Musul Propagandası Analiz: IŞİD'in Musul Propagandası Musul'daki bombalı araç saldırılarının yer aldığı ikinci propaganda filmini masaya yatırdık. 12.01.2017 / 12:11 IŞİD geçtiğimiz günlerde Musul ile ilgili yeni bir propaganda

Detaylı

Trabzon'da Buruk Sevinç!

Trabzon'da Buruk Sevinç! On5yirmi5.com Trabzon'da Buruk Sevinç! Şampiyonluk mücadelesi veren Trabzonspor, Karabük'ü 4-0 yendi... Yayın Tarihi : 22 Mayıs 2011 Pazar (oluşturma : 3/3/2017) Süper Lig'de Fenerbahçe ile Trabzonspor

Detaylı

İstanbul Beyin Merkezleri

İstanbul Beyin Merkezleri İstanbul Beyin Merkezleri KAFA TRAVMALARI-YAŞLILIK-ALZHEİMER N ew Y ork Institute for M edical Research, Inc., (aff. w ith N ew Y ork U niversity) O rtho& Sport M erkezi Beyin Rehabilitasyonu ve Beyin

Detaylı

ADI SOYADI : OKUL NO : SINIFI : 4/ NOTU : FEVZİ ÖZBEY İLKOKULU FEN VE TEKNOLOJİ DERSİ 1. DÖNEM 1. YAZILISI

ADI SOYADI : OKUL NO : SINIFI : 4/ NOTU : FEVZİ ÖZBEY İLKOKULU FEN VE TEKNOLOJİ DERSİ 1. DÖNEM 1. YAZILISI FEVZİ ÖZBEY İLKOKULU FEN VE TEKNOLOJİ DERSİ 1. DÖNEM 1. YAZILISI 1. Aşağıdaki iskeletin temel bölümlerinin isimlerini yazınız. İskeletin temel bölümlerinin görevlerini belirtiniz. ( 10 puan) Bölümleri

Detaylı

Uzaktan Komutalı Silah Sistemleri.

Uzaktan Komutalı Silah Sistemleri. Uzaktan Komutalı Silah Sistemleri www.aselsan.com.tr Uzaktan Komutalı Silah Sistemleri (UKSS) ASELSAN, Uzaktan Komutalı Silah Sistemleri alanında dünyadaki lider firmalardan biridir. Kara ve deniz platformlarına

Detaylı

MADDE 2: SAHA - Yeni üç sayı bölgesi - Ön sahada yeni topu oyuna sokma çizgisi - Şarjsız yarım daire - Yeni kısıtlamalı alan

MADDE 2: SAHA - Yeni üç sayı bölgesi - Ön sahada yeni topu oyuna sokma çizgisi - Şarjsız yarım daire - Yeni kısıtlamalı alan MADDE 2: SAHA - Yeni üç sayı bölgesi - Ön sahada yeni topu oyuna sokma çizgisi - Şarjsız yarım daire - Yeni kısıtlamalı alan MADDE 4.3 FORMALAR - Takımın tüm oyuncuları için aynı hakim renk çoraplar. -

Detaylı

SATRANÇTA TEMEL BİLGİLER

SATRANÇTA TEMEL BİLGİLER SATRANÇTA TEMEL BİLGİLER A. AÇILIŞ PRENSİPLERİ 1) Merkez karelerinin kontrolü a) Piyonlarla ve diğer taşlarla merkez kontrol edilmeye çalışılmalıdır. b) d ve e piyonları sürülmesi yararlıdır. Hem merkezin

Detaylı

ENM 316 BENZETİM ÖDEV SETİ

ENM 316 BENZETİM ÖDEV SETİ ENM 16 BENZETİM ÖDEV SETİ Ödev 1. Bir depo ve N adet müşteriden oluşan bir taşımacılık sisteminde araç depodan başlayıp bütün müşterileri teker teker ziyaret ederek depoya geri dönmektedir. Sistemdeki

Detaylı

Siber Savaş Konseptleri. SG 507Siber Savaşlar Güz 2014 Yrd. Doç. Dr. Ferhat Dikbıyık

Siber Savaş Konseptleri. SG 507Siber Savaşlar Güz 2014 Yrd. Doç. Dr. Ferhat Dikbıyık Siber Savaş Konseptleri SG 507Siber Savaşlar Güz 2014 Siber uzay Genelde siber uzayı, özelde de siber atakları anlamak için, siber uzayın 3 farklı katmandan oluştuğunu düşünebiliriz. Anlamsal Katman Anlamlı

Detaylı

Tek Gecelik Konaklamalı Programlar. Tek Gecelik Konaklamalı Programlar

Tek Gecelik Konaklamalı Programlar. Tek Gecelik Konaklamalı Programlar Nua da geçireceğiniz zamanı en fazla keyif alarak değerlendirebilmeniz için sizin adınıza hazırladığımız, geçmişe doğru mistik bir yolculuk vadeden, ruhunuza ve bedeninize hitap eden bu programlar en doğru

Detaylı

Bu görevlerin sonunda; 2,033,187 EXP 406,631 CP 1485 Ayılar İni Puanı 900,000 Rupi 50. seviye için çeşitli eşyalar ve Boş Kurt Kartı kazanacaksınız.

Bu görevlerin sonunda; 2,033,187 EXP 406,631 CP 1485 Ayılar İni Puanı 900,000 Rupi 50. seviye için çeşitli eşyalar ve Boş Kurt Kartı kazanacaksınız. Sizlere oyunun ilk seri görevleri olan Kırmızı Çiftlik ve Muhteşem Cadı görevlerini anlatacağım. Umarım bu rehber size görevleri daha kolay yapmanızda yardımcı olur. Başlarken: Kesmemiz gereken yaratıklar,

Detaylı

TEOG BİLGİLENDİRME VE MOTİVASYON AMAÇLI LİSE GEZİSİ

TEOG BİLGİLENDİRME VE MOTİVASYON AMAÇLI LİSE GEZİSİ TEOG BİLGİLENDİRME VE MOTİVASYON AMAÇLI LİSE GEZİSİ Bir Teog biterken 7.sınıf öğrencilerimizin içine girdiği Teog dönemi başlamış bulunmaktadır. Teog sınavını, öğrencilerimizin sistemli çalışarak başarı

Detaylı

Zürih Kantonunda İlköğretim Okulu

Zürih Kantonunda İlköğretim Okulu Türkisch Zürih Kantonunda İlköğretim Okulu Veliler için Bilgiler Januar 2008 / Türkisch 2 / 6 Zürih Kantonu İlköğretim Okulu Hedefler ve Hedefe Yönelik Görüşler Zürih kantonunda devlet ilköğretim okulu

Detaylı

BASKETBOL. Rehber Öğretmen: Ali KAYAR Çalışma Zamanı: Çarşamba 4. ve 5. saat Çalışma Yeri: Büyük Spor Salonu

BASKETBOL. Rehber Öğretmen: Ali KAYAR Çalışma Zamanı: Çarşamba 4. ve 5. saat Çalışma Yeri: Büyük Spor Salonu BASKETBOL Rehber Öğretmen: Ali KAYAR Çalışma Yeri: Büyük Spor Salonu Basketbol öğrencilerimizin bedensel, zihinsel ve sosyal gelişimine yardımcı olur. Basketbol özgüvenin ve yaşama sevincinin artması,

Detaylı

PÄRM 6 1 Son beş yılda İsveç'te ölüme yol açan kaza sayısı nedir? A. 300 400 kişi B. 500 600 kişi C. 700 800 kişi

PÄRM 6 1 Son beş yılda İsveç'te ölüme yol açan kaza sayısı nedir? A. 300 400 kişi B. 500 600 kişi C. 700 800 kişi PÄRM 6 1 Son beş yılda İsveç'te ölüme yol açan kaza sayısı nedir? A. 300 400 kişi B. 500 600 kişi C. 700 800 kişi PÄRM 6 2 Araçta bulundurulması gerekli ışıklar nedir? A. Yüksek, normal, stop ve flaşörler.

Detaylı

İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ AİKİDO KULÜBÜ 2. QYU PROJESİ MEHMET ESEN EREN

İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ AİKİDO KULÜBÜ 2. QYU PROJESİ MEHMET ESEN EREN İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ AİKİDO KULÜBÜ 2. QYU PROJESİ MEHMET ESEN EREN İRİMİ ÖNSÖZ Bu makalede İrimi kombinasyonlarından bahsedilmiş ve tekniklere girişteki rolü üzerinde durulmuştur. Kullanılan resimlerle

Detaylı

GENÇ VOLEYBOLCULARDA İNSTABİL ZEMİNLERDE YAPILAN ÇALIŞMALARIN DENGE, SIÇRAMA VE ÇEVİKLİK ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİSİ

GENÇ VOLEYBOLCULARDA İNSTABİL ZEMİNLERDE YAPILAN ÇALIŞMALARIN DENGE, SIÇRAMA VE ÇEVİKLİK ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİSİ GENÇ VOLEYBOLCULARDA İNSTABİL ZEMİNLERDE YAPILAN ÇALIŞMALARIN DENGE, SIÇRAMA VE ÇEVİKLİK ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİSİ DÜZCE ÜNIVERSITESI SPOR BILIMLERI FAKÜLTESI SALIH BURHAN GÖKMEN, ENGIN EFEK, ATAKAN ÇAĞLAYAN

Detaylı

TAKIM & OYUNCU HAFTALIK BİLGİLENDİRME RAPORU

TAKIM & OYUNCU HAFTALIK BİLGİLENDİRME RAPORU Konu Antreman sırasında arkadaşlık seviyesi TAKIM & OYUNCU HAFTALIK BİLGİLENDİRME RAPORU Antrenör : Kemal Fazıl Evcimik Tarih : 10.09.2017 Grup : U12/U13 YAPILAN ÇALIŞMALAR Pazartesi Salı Hazırlık maçı

Detaylı

POZİSYON ALMA TOPU KARŞILAMA HIZLI ADIMLAMA YERDEN VE HAVADAN GELEN TOPLARA SAHİP OLMA TOPA UZANARAK DOKUNMA KOORDİNASYON VE ADIMLAMA YERDEN VE

POZİSYON ALMA TOPU KARŞILAMA HIZLI ADIMLAMA YERDEN VE HAVADAN GELEN TOPLARA SAHİP OLMA TOPA UZANARAK DOKUNMA KOORDİNASYON VE ADIMLAMA YERDEN VE POZİSYON ALMA TOPU KARŞILAMA HIZLI ADIMLAMA YERDEN VE HAVADAN GELEN TOPLARA SAHİP OLMA TOPA UZANARAK DOKUNMA KOORDİNASYON VE ADIMLAMA YERDEN VE HAVADAN GELEN TOPLARA AYAK İLE MÜDAHALE İÇİNDEKİLER ÖNSÖZ...

Detaylı

Olimpiyat Sporlarıyla İlgili Bilmeceler

Olimpiyat Sporlarıyla İlgili Bilmeceler Hazırlayan: Tuğba Can Okçuluk Uzaktaki hedefe yapılan atışlarla, Toplayan en yüksek puanı, Kazanır madalya, Avcılığa dayanan bu spor dalında. Atletizm Yüz metre koşusu, üç bin metre koşusu, Maratonu, dekatlonu,

Detaylı

JOIMOVE NEDİR? JoimoveKids, JoimoveInternational ınbir parçasıdır ve dans eğitmeni Selen Yılmaz tarafından 2013 yılında kurulmuştur.

JOIMOVE NEDİR? JoimoveKids, JoimoveInternational ınbir parçasıdır ve dans eğitmeni Selen Yılmaz tarafından 2013 yılında kurulmuştur. JOIMOVE NEDİR? JoimoveKids, JoimoveInternational ınbir parçasıdır ve dans eğitmeni Selen Yılmaz tarafından 2013 yılında kurulmuştur. JoimoveKids dersleri ailelerin çocuklarıyla dans ve müzik aracılığıyla

Detaylı

Belediyespor Ziraat Türkiye kupasında Tur Atladı

Belediyespor Ziraat Türkiye kupasında Tur Atladı Belediyespor Ziraat Türkiye kupasında Tur Atladı Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor Ziraat Türkiye kupası maçında kendi saha ve seyircisi önünde konul ettiği Niğde Belediyespor u uzatma dakikalarında

Detaylı

LEO Başlangıç, İş ve VIP Paketi Sıkça Sorulan Sorular

LEO Başlangıç, İş ve VIP Paketi Sıkça Sorulan Sorular LEO Başlangıç, İş ve VIP Paketi Sıkça Sorulan Sorular 1. Paketlerin içinde neler var? Seçtiğiniz aboneliğe özel yüzlerce LEO CoreLine Girişimcilik eğitimine sınırsız* erişim ve ayrıca Business veya VIP

Detaylı

TARGA 38 & TARGA 38 OPEN

TARGA 38 & TARGA 38 OPEN TARGA 38 & TARGA 38 OPEN TARGA 38 & TARGA 38 OPEN HEM ŞIK HEM DE GÜÇLÜ TARGA 38, GÖRENLERİ TAM ANLAMIYLA BÜYÜLEYEN SPOR BİR TEKNEDİR Gövdesi ve Volvo Penta nın ürettiği en son nesil motor dinamikleri,

Detaylı

OYUN GELİŞTİRME AŞAMALARI-I

OYUN GELİŞTİRME AŞAMALARI-I OYUN GELİŞTİRME AŞAMALARI-I Oyununuzun senaryosunu kısaca tanıtınız/ amacınıda belirtiniz: Oyunumda ana karakter olarak bir arabamız vardır ve bu arabayı hedef konuma ulaştırmamız gerekmektedir. Ama engellere

Detaylı

Bellek Modülleri Kullanıcı Kılavuzu

Bellek Modülleri Kullanıcı Kılavuzu Bellek Modülleri Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Bu belgede yer alan bilgiler önceden haber verilmeksizin değiştirilebilir. HP ürünleri ve hizmetlerine ilişkin

Detaylı

Doğada İngilizce Öğreniyorum. En İyi İngilizce Etkinlik Yarışması Jüri Özel Ödülü. verime giden yolda. -İçeride Hiç Çocuk Kalmasın- Doğa.

Doğada İngilizce Öğreniyorum. En İyi İngilizce Etkinlik Yarışması Jüri Özel Ödülü. verime giden yolda. -İçeride Hiç Çocuk Kalmasın- Doğa. Doğada İngilizce Öğreniyorum Doğa En İyi İngilizce Etkinlik Yarışması Jüri Özel Ödülü verime giden yolda -İçeride Hiç Çocuk Kalmasın- buluşmaları DOGA En acil olarak; verime giden yolda Dijital uyuşturucudan

Detaylı

1. Saha dört eşit parçaya bölünmüş durumdadır.ancak oyuncular bu bölumlerin sadece üçünü kullanabilirler.

1. Saha dört eşit parçaya bölünmüş durumdadır.ancak oyuncular bu bölumlerin sadece üçünü kullanabilirler. DAR ALAN OYUNU (4 BÖLGELİ GEÇİŞ OYUNU) YAŞ GURUBU: 10-14 1. Saha dört eşit parçaya bölünmüş durumdadır.ancak oyuncular bu bölumlerin sadece üçünü kullanabilirler. 2. Takımlar pozisyonlarına göre sahayı

Detaylı

ENM 316 BENZETİM ÖDEV SETİ

ENM 316 BENZETİM ÖDEV SETİ ENM 316 BENZETİM ÖDEV SETİ ÖDEV 1: El ile Benzetim Bir depo ve 7 adet müşterisi olan bir taşımacılık sisteminde müşterilerden gelen siparişler araç ile taşınmaktadır. İki tür sipariş söz konusudur. Birincisi

Detaylı

Hava Savunma Ateşİdare Cihazı Görücüye Çıkıyor

Hava Savunma Ateşİdare Cihazı Görücüye Çıkıyor Hava Savunma Ateşİdare Cihazı Görücüye Çıkıyor K.K.K.lığının alçak irtifa hava savunma ihtiyaçlarını karşılamak üzere geliştirme çalışmalarına ASELSAN tarafından 2010 yılında başlanan Hava Savunma Ateşİdare

Detaylı

PISA 2009 Sonuçlarına İlişkin Bir Değerlendirme

PISA 2009 Sonuçlarına İlişkin Bir Değerlendirme PISA 2009 Sonuçlarına İlişkin Bir Değerlendirme Bengisu Özenç Araştırmacı Selin Arslanhan Araştırmacı TEPAV Değerlendirme Notu Aralık 2010 PISA 2009 Sonuçlarına İlişkin Bir Değerlendirme Türkiye puanını

Detaylı

Oyun Kurallarında Temel Değişiklikler

Oyun Kurallarında Temel Değişiklikler Oyun Kurallarında Temel Değişiklikler Bariz Gol Şansının Engellenmesi - DOGSO Kural 12 - BGŞ Bir bariz gol şansının engellenmesi Elle oynama (Nerede olduğu önemli değil): kırmızı kart Ceza alanı dışında

Detaylı