Sporu seven, futbolu tamamen bir hobi ve eğlence aracı olarak gören insanların, rekabetçi ama sportmence bir ortamda;

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Sporu seven, futbolu tamamen bir hobi ve eğlence aracı olarak gören insanların, rekabetçi ama sportmence bir ortamda;"

Transkript

1 Şehir Ligi Sporu seven, futbolu tamamen bir hobi ve eğlence aracı olarak gören insanların, rekabetçi ama sportmence bir ortamda; Fair-play, rakibe saygı, takım olma, spor ahlakı gibi değerleri ön planda tutmak. Sporseverlerin tanışmasını sağlamak ve hoş sohbetli güzel bir aile ortamı oluşturmak en temel amacımızdır. Bu doğrultuda düzenlenen turnuvaya katılan tüm kurum ve takımlara teşekkür eder, başarılar dileriz. Amacımız Futbolu Dostluk, Birlik ve Beraberlik İçinde Yaşatabilmektir. ŞEHİR LİGİNE KİMLER KATILABİLİR? Şehir Liginin isminden de anlaşılacağı üzere yaşadığı şehrin en iyisi olmak isteyen ve bununla beraber futbolu sportmence oynamaya niyetli herkes katılabilir. Organizasyonun geçmiş dönemlerinde misyonumuza uymadığı tespit edilen kişi ve takımların organizasyona tekrar katılması mümkün olmayacaktır. Katılım koşullarını eksiksiz yerine getirip katılım ücretini yatıran herkes organizasyona katılabilir. LİG YAPISI ve PLAYOFF SİSTEMİ

2 1. LİG PLAYOFF SİSTEMİ 1-Çeyrek finaller ve yarı finaller ÇİFT, final tek maç üzerinden oynanacaktır. 2- Maçların eşitliği halinde seri penaltı atışlarına geçilecektir. 3- Yarı finali kaybeden ekipler 3. lük maçı yapacaklardır. MAÇ DÜZENİ Maçlar 25*2 toplam 50 dakika organizasyonun önceden belirlediği hakem ve sahada oynanacaktır. Takımlar 7*7, düzeninde yani 1 kaleci 6 oyuncu ile sahada olmalıdır. Bir takım sahada en az 5 oyuncu ile temsil edilir. Bu sayının altına düşüldüğünde takım hükmen mağlup (5-0) ilan edilir. Kaptanlar maç başlamadan önce takım kadrolarını maçın gözlemcisine yazdırmak zorundadır. Yazdırılan kadroda aktif lisanslı yalnızca 3 oyuncu ilk 7 de görev alabilir. Maksimum maç kadrosu 20 kişi olup ilk 7 kişi ile maça başlanmalıdır. Oyuncu değişikliği sayısı 4 ile sınırlıdır ve sahada 3 lisanslı olacak şekilde değişikliklere dikkat edilmedir. Her galibiyet için takımlara 2 puan, beraberlik için 1 puan verilecektir. Bilerek ya da bilmeyerek aynı anda 4 lisanslı oyuncuyu oynatan ekip hükmen 5-0 mağlup sayılacaktır. Oyundan çıkan oyuncu bir kez daha maça dahil edilemez. Uzatmalar hakemin inisiyatifindedir.

3 AVERAJ SİSTEMİ Puanların eşitliği halinde genel averaja bakılacak olup, Genel averajların da eşitliğinde atılan gol sayısına, atılan gol sayısının eşitliğinde kendi aralarında oynadıkları maçların sonucu dikkate alınacaktır. Kendi aralarında oynandıkları maç beraberlik ile sonuçlandı ise lig süresince görülen kart sayısına bakılacaktır. (Sarı Kart=1, Kırmızı Kart=2 Şeklinde.) Her birinin eşitliği ya da beraberliği halinde kura yöntemi uygulanacaktır. TAKIMLAR -Şehir Ligi için takımların en az 10 en fazla 20 kişilik takım kadrosu belirleme zorunluluğu vardır. -Her takımın 20 kişilik kadrosunda sınırsız lisansı aktif AMATÖR oyuncu bulundurma serbestliği tanınmıştır. -Lisanslı oyuncuların hepsi esami listesinde bulunabilir fakat sahada 3 tanesi oynayabilir. -Takımların forma yaptırma zorunluluğu vardır. Maçlarda forma kuralına uymayan takımlara cezai yönetmelikte yazan kurallar kısmındaki kaideler uygulanacaktır. (25/F) -Takımların bünyesinde yazılı hiçbir oyuncu Lig yapısı içerisinde bulunan diğer takımların listesinde bulunamaz ve müsabakaya iştirak edemezler. - Takımlar sezon boyunca toplam 2 kez maç saati değişikliği talebinde bulunabilirler. Talepleri, oynamak istedikleri saatleri kesinlikle belirtmek koşuluyla diğer ekiplere sorulur ve o takımlar onay verirlerse maç saatine değişiklik uygulanır. *(25F): Takımlar maçlara tek tip forma ile çıkmak zorundadır. Bu kurala uymayan takımlar maçlarına 1-0 mağlup başlarlar.

4 LİSANSLI OYUNCU KURALI 2O17 EYLÜL KAPANIŞ SEZONU (3. SEZON) ŞEHİR LİGİNDE HANGİ OYUNCU AKTİF LİSANSLI SAYILACAKTIR; A- OCAK-ŞUBAT-MART-NİSAN-MAYIS 2017 TARİHİNDE LİSANSI VİZELENMİŞ OYUNCULAR ŞEHİR LİGİ 2017 KAPANIŞ SEZONUNDA (3. SEZON) LİSANSSIZ OYUNCU KATEGORİSİNDE YER ALIR. B- HAZİRAN-TEMMUZ-AĞUSTOS- EYLÜL-EKİM-KASIM-ARALIK 2017 TARİHİNDE LİSANSI VİZELENMİŞ OYUNCULAR ŞEHİR LİGİ 2017 KAPANIŞ SEZONUNDA (3. SEZON) LİSANSLI OYUNCU KATEGORİSİNDE YER ALIR. C- LİG DEVAM EDERKEN LİSANSI VİZELENEN OYUNCULAR LİG YÖNETİMİNE BELİRTİLECEKTİR. OYUNCU LİG YÖNETİMİNE BİLDİRİLMEYİP DAHA SONRA TESPİT EDİLİRSE DİSİPLİN KURULU KARARLARI UYGULANIR. (15/A) *(15/A): Hak sahibi olmadığı halde başkalarına ait lisans, kimlik bilgileri ve sair uygunluk belgelerini kullanarak Şehir Ligi Futbol Organizasyonunu ve müsabaka görevlilerini yanıltmaya çalışan veya bu eyleme herhangi bir şekilde iştirak eden * İlk seferde 1 maç puan silmek koşulu ile cezalandırılır. (2Puan) * İkinci seferde kesin ihraç verilerek turnuvadan men cezası uygulanır. -Her takım lige katılım gösterdikten sonra bu kuralları kabul etmiş sayılır. KAPTANLAR -Takım kaptanları kendi takımından ve organizasyon ile iletişimden sorumludur, -Her takımın asil kaptanı yanında 2. Takım kaptanlarını belirleme zorunluluğu vardır. -Olası görev değişiklikleri yaşanması halinde ivedilikle organizasyona bilgi verilmesi zorunludur. -Kaptanlar ŞEHİR LİGİ katılım ücretlerini ve oynanan maç ücretlerini maçlar oynanmadan yetkili kişiye vermekle yükümlüdür. -Takımların 1. (asil) kaptanları takımlarının tüm sorumluluklarını yerine getirmek ile beraber takımının organizasyondaki tavır ve davranışlarının kontrol mekanizmasıdır. -Takım kaptanının (asil kaptan) ligin kurallarına uymayacak şekilde davranışlarda bulunması ve centilmenlik boyutunu aşırı dozda aşması halinde ŞEHİR LİGİ takımı ihraç etme yetkisine sahiptir.

5 HAKEMLER ŞEHİR LİGİ hakem ekibi TFF bünyesinde, birçok halı saha organizasyonunda görev almış tecrübeli kişilerden oluşmaktadır. Hakemler oynanan maçın mutlak hakimidir. Başlama düdüğü ile beraber organizasyonun tüm sorumluluğu hakeme geçmiş olur. Hakemler oynanan her maçın ardından lig yönetimine rapor yazmak zorundadır. Maçlarda çıkabilecek istenmeyen olayların yaşanmasında hakem raporu birinci göz kabul edilip değerlendirmenin ana esaslarında etkin rol oynayacaktır. Hakeme fiili saldırıda ya da ağır hakarette bulunulması halinde ŞEHİR LİGİ yönetimi oyuncuları ya da takımları cezalandırma veya ihraç etme hakkını saklı tutar. Hakemleri tayin etme yetkisi tamamıyla ŞEHİR LİGİ yönetimine aittir, takımların hakem seçme hakkı yoktur. Eğer hakem herhangi sebepten dolayı maçı yönetemeyecek hale gelirse, oyun saha koordinatörünün denetimi altında devam edebilir. Yani organizasyon görevlilerinden herhangi biri maçı yönetebilir. LİG YETKİLİLERİ ŞEHİR LİGİ organizasyonunda 3 lig sorumlusu ve 4 personel bulunmaktadır. Personel sayıları takım iştiraklarına göre her sezon başı değiştirilebilir. Her sezon başında lig sahipleri ve personeller takımlara tanıtılacak ve görevleri takımlara toplantıda ya da mail yolu ile bildirilecektir. Olası görev değişiklikleri ivedilikle tüm takım kaptanlarına hızlı bir şekilde bildirilecektir. Lig yetkililerine sözlü ya da fiili hareketlerde bulunan her kim olursa olsun cezai işlem uygulanacaktır. (13/A) *(13/A): Şehir Ligi Futbol Organizasyonu mensuplarına, müsabaka görevlilerine, futbolculara, yöneticilere veya diğer kişilere saldırıda bulunan * Futbolculara turnuvadan men cezası, * Saldırının birden fazla oyuncu, yönetici veya seyirci tarafından yapılması durumunda ilgili takıma veya takımlara turnuvadan men cezası verilir. SOSYAL MEDYA, WEB ŞEHİR LİGİ birçok sosyal medya hesabında aktif bulunacaktır. Bunlar Twitter, Facebook, Youtube, İnstagram hesaplarıdır. Bu hesapların linkleri takım kaptanları ile paylaşılacaktır. Bunların yanında web adresi aktif olarak kullanılacaktır. ŞEHİR LİGİNE katılım gösteren her takımının İnstagram hesabı olması zorunludur.

6 TRANSFER Takımlar sezon öncesi lig yönetimine gönderdikleri takım listesi dışında organizasyonun belirlediği şartlar ile 5. hafta oynandıktan sonraki PAZARTESİ saat dan aynı haftada Cuma saat 24:00 e kadar transfer yapma hakkına sahiptir. Transfer döneminde de 3 lisanslı oyuncu kuralının dikkate alınması şarttır. Takımlar lig içinden 2 kişi, lig dışından 3 kişi transfer yapma hakkına sahiptir. Takımlar isterse 5 transfer hakkını dış transferde kullanabilir. Takımların oyuncu listeleri dolu ise, transfer ettiği oyuncu sayısı kadar listeden oyuncu çıkartmak zorundadır. Takımlar transfer ettiği oyuncuları kimlik fotokopisi ile lig yönetimine MAİL ile bildirmekle zorunludur. Transferi zamanında bildirilmeyen, kimlik fotokopisi olmayan oyunculara ŞEHİR LİGİ Organizasyonunda oynama şansı tanınmayacak ve onay verilmeyecektir. MAİL dışında, telefon, sosyal medya hesapları veya herhangi bir başka iletişim aracı ile talep bildirilen transferler yine kabul edilmeyecektir. ŞEHİR LİGİ DİSİPLİN KURULLARI ve CEZALAR A-Oyuncular ve konuklardan tesis çerisinde her zaman nezaket ve centilmenlik beklenmektedir. Tesis içerisinde bu kurala özen göstermeyen takım ya da takımlar disiplin cezasına tabidir. B-Tüm oyuncular ve misafirler tesis kurallarına uymak zorundadırlar. C-Disiplin kurulları ŞEHİR LİGİ asayişinden sorumlu olup, ligin yargı organı özelliğini taşır, disiplin kararlarını alır. Normal prosedür cezalar dışında herhangi bir olay yaşanması durumunda disiplin kurulu toplanarak hafta boyu gelişen olayları değerlendirir. Kamera kayıtları, gözlemci ve hakem raporları karar alınmasında dikkatle incelenecektir. Toplantı ya da canlı konferans günü Pazartesi ya da Salı dır. Kurul en geç Çarşamba akşamı saat 22:00 ye kadar toplantı notlarını karara bağlayacaktır. Bilgilendirmeyi ilgili takım kaptanlarına mail yoluyla yapıp tüm takımların bilgisi olması amacıyla en geç Cuma 22:00 a kadar web adresi üzerindeki ceza tahtası kısmında paylaşacaktır. D-Disiplin Kurulu, kararlarında oyuncunun ya da takımın geçmiş maçlarındaki disiplin tutumunu da göz önüne alır. -Disiplin Kurulu, maçta görülen kartlardan ve alınan cezalardan bağımsız olarak ŞEHİR LİGİNİN keyif öğelerini tehdit ettiğine kanaat getirdiği takıma veya oyuncuya ceza uygulayabilir. Bu ceza kararı Disiplin Kurulu nda oybirliği ile alınır. Sezon içinde benzer ihlallerin olması durumunda alınan önceki kararlar aynı fikri yönde ise teamül oluşturur ve emsal olarak gösterilip ceza verilebilir. -Disiplin Kurulu üyeleri alınan kararlardaki her türlü bilgiyi gizli tutmakla ve hiçbir şekilde açıklamamakla yükümlüdür. Takımlar her ne sebeple olursa olsun 3 kere maçına iştirak etmez ise ligden diskalifiye edilecektir.

7 MÜSABAKA DİSİPLİN TALİMATNAMESİ VE CEZALAR Takımlar müsabakalara aynı tip forma ile çıkmak zorundadır, İlk hafta forma kuralında esneklik yapılıp hiçbir ceza uygulanmaz, 2. hafta müsabakasına eksik forma ile gelen takım -1 golden başlayacaktır. Forma kuralına uymayan takımlar hiçbir şartta takım forması yaptırmazlar ise turnuvadan diskalifiye edilecektir. ŞEHİR LİGİ Disiplin Talimatnamesindeki cezalandırma sistemi derecelere göre kategorileştirilmiştir. -Takımlar sosyal medyada, ŞEHİR LİG organizasyon işleri veya görevlileri hakkında hakaret edemezler. Bu kuralın ihlali durumunda kurul, takımından sorumlu olan kaptana, ihlali yapan oyuncuya maç cezası ya da ihraç cezası; takıma puan silme ve ihraç cezası verebilir. -Ayrıca lig müsabakaları ve playoff müsabakaları içerisinde fiili eylemin her türlüsü Şahıs veya takımın ligden men olmasına sebep olabilir. Saha gözlemcisine, lig koordinatörüne veya lig sahiplerine, 1. Dereceden Fair-Play dışı itirazlar/hakaretler 1 maçtan 3 maça kadar, 2. Dereceden Fair-Play dışı itirazlar/hakaretler 3 maçtan 6 maça kadar, 3. Dereceden Fair-Play dışı itirazlar/hakaretler, tükürme ve fiziki müdahale durumları ise 6 m a ç t a n ihraca kadar cezaya tabidir. A- Müsabaka anında hakemlere, 1. Dereceden Fair-Play dışı itirazlar/hakaretler 1 maçtan 3 maça kadar, 2. Dereceden Fair-Play dışı itirazlar/hakaretler 3 maçtan 6 maça kadar, 3. Dereceden Fair-Play dışı itirazlar/hakaretler, tükürme ve fiziki müdahale durumları ise 6 m a ç t a n ihraca kadar cezaya tabidir. B- Normal sezon ve Playoff lardaki müsabakalarda oyunculara, Maç esnasında çift sarı kart gören oyuncu kırmızı kart ile cezalandırılır. Bir oyuncu tarafından, rakibine yapılan ve maç içinde HAKEM ya da ŞEHİR LİGİ yetkilileri tarafından tespit edilen, 1. Dereceden sert müdahale (hafif sertçe arkadan müdahaleyle görülen kırmızı kart, vs.) nedeniyle 2 maç 2. Dereceden sert müdahale (amaç sakatlamak değil, ancak direkt sağlığı tehdit eden müdahale) 2 maçtan 4 maça kadar cezaya tabidir. 3. Derece sert müdahale (b i l e r e k ve kasten yapılan müdahale) 4 maçtan ihraca kadar cezaya tabidir. 4. Sezon içerisinde 3 sarı kart gören oyuncu 1 maçtan men cezası alır. Eğer aynı oyuncu normal lig sezonu içerisinde ikinci kez 3 sarı kart görür ve cezalı duruma düşerse bu ceza 2 maç olacaktır. 5- Bir oyuncunun gördüğü kartlar ve cezalar hiçbir şekilde playoff lar öncesi eksilmeyecek ya da ötelenerek sarkıtılmayacak şekilde devam edecektir. 6- Bir önceki sezon ceza alan oyuncunun cezası BİR SONRAKİ SEZONDA DEVAM EDECEKTİR.

8 C- Oyun içi kuralların ihlali, 1- Oyuncu topla bilerek elle oynayıp rakip takımın bariz golünü veya gol atma şansını önlerse (kendi ceza alanındaki kaleci hariç) KIRMIZI kart gösterilir. 2- Çift sarı kart gören oyuncu kırmızı kart ile cezalandırılır. 3- Oyuncu Kaleye doğru ilerleyen rakibin bariz gol atma şansını serbest vuruş veya penaltı vuruşu gerektiren bir ihlal ile önlerse kırmızı kart gösterilir. Bariz gol şansı kararlarının İnisiyatifi hakemdedir. Maç sonunda bu kural ile ilgili hakemin aldığı inisiyatif kararı lig yetkililerinin düzeltme ya da tekrar incelenmesi gibi bir durum söz konusu değildir. Çünkü başlama düdüğü çaldıktan sonra organizasyonun tüm sorumluluğu hakeme geçmiş olur. 4- ŞEHİR LİGİ bir maçın, herhangi bir oyuncunun hayati bir sakatlığı nedeniyle (hakem sakatlığın önemine onay vermelidir.) bir takımın sahadan çekilerek tatil edilmesi durumunda, son kararı ŞEHİR LİGİ Disiplin Kurulu verir. 5- Hakemin oyuncu sağlığı nedeniyle gerekli gördüğü durumlar HARİCİNDE maçın tatil edilmesini beklemeden sahadan takım halinde çekilmenin cezası ise; mağlubiyet ve -2 puan cezasıdır. Play-Off maçlarında keyfi olarak sahadan çekilmelerde ise çekilen takım elenmiş sayılır ve bir sonraki sezonda -4 puan ile lige başlar. 6- ŞEHİR LİGİNDE bir maçın disiplin/güvenlik gibi bir nedenle tatil edilmesi durumunda ise karar yetkisi tamamen Disiplin Kurulu ndadır. Kurul, olayları değerlendirerek maçın yeniden oynanmasına, kaldığı yerden devam etmesine, iki takımdan birinin hükmen galibiyetine, maçın o anki skoruyla tescil edilmesine, her iki takımın ihraç edilmesine veya takımlara puan cezası uygulamasına karar verebilir. Takım kaptanları takım ve taraftarlarından sorumludur. Taraftarlarının çıkardığı olaylarda takım kaptanları sorumluluğunu yerine getirmeyip çıkan olayları engellemeye gayret etmez ya da tahrik ederse, kurul, takım kaptanına ya da takımına; men veya ihraç cezası verebilir. 7- Maçına katılım göstermeyen takımın bir sonraki maçına çıkarken mevcut ligin Banka Hesabına Havale yolu ile gelemediği müsabakanın ücretini yatırması gerekir. TAKIMLARIN İTİRAZLARI ŞEHİR LİGİ organizasyonu adil oyun anlayışını her daim esas alacaktır. Takımlar ile beraber iş birliği yapmayı, sorunları beraber çözmeyi uygun görmüştür. Buna göre oynanan maçlarda rakibinde uygunsuz oyuncu olduğunun tespitini organizasyon ile beraber takımlarda yapacaktır. 1-Oynanan maçta rakip takımın kadrolarını incelemek hem organizasyonun hem de takım kaptanlarının ASLİ görevidir. 2-İki kontrol mekanizmasından, Yani; Hem organizasyonun hem de takım kaptanının tespitinden kaçmış uygunsuz oyuncu profili var ise bunun tespiti maçtan hemen sonra yapılamamış ve daha sonra tespiti yapılmış olsa bile 3 GÜN itiraz süresi takımlara sağlanacaktır. (PAZAR OYNAYAN MAÇ ÇARŞAMBA saat 20:00) 3- Bu (ÜÇ) günü geçen itiraz süresi dikkate alınmayacak ve 3 günü geçmiş itirazlar ile ilgili haftalarla alakalı cezai işlem uygulanmayacaktır. İtirazların 3 gün olma sebebi, lig devam ederken ve ilerleyen haftalarda olası diskalifiye veya puan

9 silme cezalarının uygulanmasıyla lig düzenin sekteye uğraması, playoff lar öncesi sıralamaların son dakikalarda değişmesi gibi konuların önüne geçmek içindir. Bu yüzden kontrol mekanizmasının sorumluluğu, ligin asayiş ve düzeninin el birliği ile yürütülmesi TAKIMLAR ile beraber ŞEHİR LİGİ organizasyonunda olması tasarlanmıştır. 4- Yapılan itirazların değerlendirmesi ivedilikle yapılıp takımlara mail ile bildirilip ve web sitesindeki ceza bölümünde sebebiyle yayınlanacaktır. 5- Disiplin kurullarımızın karara bağladığı takım ya da oyuncu cezaları takımlara mail ile tebliğ edildikten sonra takımlarımızın cezalara itiraz süresi 2 (İKİ) gündür. 6- Cezayı tebliğden sonra geçen 2 günden sonra ekiplerimizin itirazları kabul edilmeyecektir. Bu süre kısıtlamalarının nedeni; Bir sonraki haftaya kadar tüm kararların netleşmesi, ligin düzeninin sekteye uğramaması ve akıllarda soru işaretleri bırakılmaması adına düzenlenmiştir. GÜVENLİK a- Organizasyona katılan tüm takımlar güvenlik konusunda kendileri sorumludurlar. b- Takımların kendi aralarında ya da tesislerle aralarında çıkabilecek ihtilaflarda organizasyon komitesi taraf değildir, sorumluluk kabul etmez. c- Organizasyon komitesi; güvenlik ile ilgili konularda, tedbir alınmaması veya öngörülemeyen nedenlerden ötürü takımların ve oyuncuların uğrayabileceği maddi ve manevi zararlardan sorumlu tutulamaz. d-istenmeyen olayların uzaması halinde UMUT HALI SAHA tesis yetkilileri ve Organizasyon komitesi POLİS ekiplerine haber vererek gerekli bildirimi yapmak zorundadır. SAĞLIK a- ŞEHİR LİGİNE katılan tüm oyuncular sağlık konusunda kendileri sorumludurlar. Spor yapmalarına engel rahatsızlıkları bulunanlar organizasyona katılmamalıdırlar. b- 45 yaşından büyüklerin sağlık raporu eşliğinde oynamalarında herhangi bir problem yoktur. İzin ve rapor getirilmediği takdirde ŞEHİR LİGİ Organizasyon Komitesi nin hiçbir sorumluluğu yoktur. c- Organizasyon Komitesi; sağlıkla ilgili konularda, tedbir alınmaması veya öngörülemeyen nedenlerden ötürü takımların ve oyuncuların uğrayabileceği maddi ve manevi zararlardan sorumlu tutulamaz.

10 ÖDÜLLER Lig sportif başarıların ikinci planda tutulmasını istediğinden saha içi hırsların had safhaya çıkmaması adına ekstrem ödüller vaat etmeyi uygun görmemektedir. Bununla birlikte; *1. Lig te Şampiyon olan ekibe lig kupası ve madalya takdim edilip, bir sonraki sezon katılım Ücreti alınmayacaktır. Yine aynı finalde ikinci olan ekip oyuncularına ŞEHİR LİGİ madalyası takdim edilecektir. 3. lük- 4. lük maçının galibi yine 3. lük kupası ve madalya almaya hak kazanacaktır. 4. olan ekip madalya ya da plaket ile ödüllendirilecektir. *En centilmen takım; organizasyon tarafından plaket ile ödüllendirilecek ve bir sonraki sezon lige katılım ücretinde %50 indirim uygulanacaktır. *Bireysel ödüller; Organizasyon GOL KRALI -EN DEĞERLİ KALECİ, DEFANS, ORTA SAHA VE MVP (En değerli oyuncu) ödülleri verecektir. Buna göre gol kralı ödülü grup maçlarında attıkları gol sayısına göre belirlenecek olup, en değerliler ve MVP (En değerli oyuncu) ödülünde lig sonuna kadar ki performanslar baz alınacaktır. ŞEHİR LİGİ KATILIM ÜCRETİ: 400 TL MAÇ BAŞI TAKIM ÜCRETİ: 140 TL

Sporu seven, futbolu tamamen bir hobi ve eğlence aracı olarak gören insanların, rekabetçi ama sportmence bir ortamda;

Sporu seven, futbolu tamamen bir hobi ve eğlence aracı olarak gören insanların, rekabetçi ama sportmence bir ortamda; Şehir Ligi Sporu seven, futbolu tamamen bir hobi ve eğlence aracı olarak gören insanların, rekabetçi ama sportmence bir ortamda; Fair-play, rakibe saygı, takım olma, spor ahlakı gibi değerleri ön planda

Detaylı

Taç ; hükümdarların,sultanların yani en büyük devlet eşrafının taktığı bir simgedir

Taç ; hükümdarların,sultanların yani en büyük devlet eşrafının taktığı bir simgedir GOLDEN LEAGUE AMBLEMİNİN ANLAMI GOLDEN LEAGUE ambleminin anlamı; Zeytin dalı; çağlar boyunca barışı simgeler Taç ; hükümdarların,sultanların yani en büyük devlet eşrafının taktığı bir simgedir Altın sarısı

Detaylı

2. YUSUF ALKAN FUTBOL TURNUVASI KURALLARI ve KATILIM FORMU

2. YUSUF ALKAN FUTBOL TURNUVASI KURALLARI ve KATILIM FORMU Sayfa1 2. YUSUF ALKAN FUTBOL TURNUVASI KURALLARI ve KATILIM FORMU *TURNUVA 16 TAKIMDAN OLUŞACAKTIR. *TURNUVA 4 TEMMUZ 1 AĞUSTOS TARİHLERİ ARASINDA GERÇEKLEŞECEKTİR. *MÜSABAKALAR SALI ve PERŞEMBE GÜNLERİ

Detaylı

KIRŞEHİR BELEDİYESİ GELENEKSEL 1. HALI SAHA FUTBOL TURNUVASI

KIRŞEHİR BELEDİYESİ GELENEKSEL 1. HALI SAHA FUTBOL TURNUVASI KIRŞEHİR BELEDİYESİ GELENEKSEL 1. HALI SAHA FUTBOL TURNUVASI Kırşehir Belediyesi Geleneksel 1.Halı Saha Futbol Turnuvası Talimatnamesi 1. GENEL İŞLEYİŞ a) Turnuva katılım sayısına göre grup usulüne uygun

Detaylı

PAMUKKALE BELEDİYESİ PAMUKKALE DE 7. FUTBOL ŞÖLENİ İLKBAHAR 2018 HALI SAHA FUTBOL TURNUVASI STATÜSÜ

PAMUKKALE BELEDİYESİ PAMUKKALE DE 7. FUTBOL ŞÖLENİ İLKBAHAR 2018 HALI SAHA FUTBOL TURNUVASI STATÜSÜ PAMUKKALE BELEDİYESİ PAMUKKALE DE 7. FUTBOL ŞÖLENİ İLKBAHAR 2018 HALI SAHA FUTBOL TURNUVASI STATÜSÜ MADDE 1 GENEL HÜKÜMLER 1. Pamukkale Belediyesi 7. Futbol Şöleni İlkbahar 2018 Halı Saha Turnuvası Pamukkale

Detaylı

ANTALYA OSB CUP HALI SAHA FUTBOL TURNUVASI ŞARTNAMESİ

ANTALYA OSB CUP HALI SAHA FUTBOL TURNUVASI ŞARTNAMESİ ANTALYA OSB CUP 2017 2. HALI SAHA FUTBOL TURNUVASI ŞARTNAMESİ A. TURNUVANIN AMACI Antalya OSB bölgesinde faaliyet gösteren şirketleri bir araya getirmek, kaynaştırmak ve çalışanlarının spor yaşantılarının

Detaylı

FKMD AKPORT LOJİSTİK HALI SAHA TURNUVASI

FKMD AKPORT LOJİSTİK HALI SAHA TURNUVASI FKMD AKPORT LOJİSTİK HALI SAHA TURNUVASI MÜSABAKA YÖNETMELİKLERİ VE OYUN KURALLARI Amaç Madde 1- Bu yönetmeliğin amacı FKMD AKPORT LOJİSTİK Halı Saha Turnuvasında oynanan tüm Halı Saha Futbol Müsabakalarının

Detaylı

3. Müsabakada takımlar sahaya 7 kişi çıkamaması durumunda sahaya en az 6 kişi ile çıkabilirler. Bu sayının altında takım sahaya çıkması durumunda

3. Müsabakada takımlar sahaya 7 kişi çıkamaması durumunda sahaya en az 6 kişi ile çıkabilirler. Bu sayının altında takım sahaya çıkması durumunda Üniversitemiz çalışanları arasında birlik ve beraberliği ile birimler arası kaynaşmayı sağlamak, çalışma motivasyonunu artırmak amacıyla SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI bünyesinde Personel Halı

Detaylı

RTE ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ

RTE ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ RTE ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ 2013 YILI SONBAHAR DÖNEMİ FUTBOL TURNUVASI KATILIM ŞARTLARI VE OYUN KURALLARI Hastanemiz personelleri arasında düzenlenmesi planlanan geleneksel " Sonbahar

Detaylı

DİSİPLİN TALİMATI

DİSİPLİN TALİMATI DİSİPLİN TALİMATI 2016-2017 TÜRKİYE MASTER SÜPER LİGİ 40+ LİGİ DİSİPLİN TALİMATI İNDEX SIRA KONULAR SAYFA 1 AMAÇ ve KAPSAM 2 2 TEMEL İLKELER 2 3 SORUMLULUK 2 4 DİSİPLİN KURULU ve ÇALIŞMA YAPISI 4 5 DİSİPLİN

Detaylı

/elitmasterlig

/elitmasterlig /elitmasterlig www.elitmasterlig.org İçindekiler 1. AMAÇ ve KAPSAM... 3 2. TEMEL İLKELER... 3 3. SORUMLULUK... 3 4. DİSİPLİN KURULU ve ÇALIŞMA YAPISI... 4 5. DİSİPLİN CEZALARI... 4 6. DİSİPLİN İHLALLERİ...

Detaylı

TÜRKİYE MASTERLER BİRLİĞİ FUTBOL FEDERASYONU DİSİPLİN TALİMATI

TÜRKİYE MASTERLER BİRLİĞİ FUTBOL FEDERASYONU DİSİPLİN TALİMATI TÜRKİYE MASTERLER BİRLİĞİ FUTBOL FEDERASYONU DİSİPLİN TALİMATI 2018-2019 İÇİNDEKİLER SIRA KONULAR SAYFA 1 AMAÇ ve KAPSAM 2 2 TEMEL İLKELER 2 3 SORUMLULUK 2 4 DİSİPLİN KURULU ve ÇALIŞMA YAPISI 3 5 DİSİPLİN

Detaylı

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Bayanlar Ligi Statüsü (23 Mart 2011 tarih ve 95/2010-2011 sayılı Yönetim Kurulu genelgesiyle düzenlenmiştir.) Madde 1 - Amaç ve Kapsam: 2010 2011 Futbol Sezonu Bayanlar Ligi

Detaylı

DİSİPLİN TALİMATI

DİSİPLİN TALİMATI DİSİPLİN TALİMATI 2017-2018 TÜRKİYE MASTER SÜPER LİGİ 40+ LİGİ DİSİPLİN TALİMATI İNDEX SIRA KONULAR SAYFA 1 AMAÇ ve KAPSAM 3 2 TEMEL İLKELER 3 3 SORUMLULUK 3 4 DİSİPLİN KURULU ve ÇALIŞMA YAPISI 3 5 DİSİPLİN

Detaylı

Macahel Eğitim Kültür ve DayanıĢma Vakfı

Macahel Eğitim Kültür ve DayanıĢma Vakfı Macahel Eğitim Kültür ve DayanıĢma Vakfı FUTBOL TURNUVA YÖNETMELĠĞĠ Mütevelli Heyeti Onay Tarihi: 11.01.2009 Sayı: 02 BĠRĠNCĠ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç Madde 1 (1) Bu Yönetmeliğin amacı,

Detaylı

TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU HALI SAHA LİGİ STATÜSÜ

TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU HALI SAHA LİGİ STATÜSÜ TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU HALI SAHA LİGİ STATÜSÜ MADDE 1 GENEL HÜKÜMLER (1) Halı Saha Ligi TFF tarafından düzenlenir. Futbol Gelişim Direktörlüğü bu statüde yer alan hususlarda karar vermeye yetkilidir.

Detaylı

BİRİMLER ARASI PERSONEL FUTBOL TURNUVASI YARIŞMA TALİMATI

BİRİMLER ARASI PERSONEL FUTBOL TURNUVASI YARIŞMA TALİMATI BİRİMLER ARASI PERSONEL FUTBOL TURNUVASI YARIŞMA TALİMATI 1- TURNUVANIN AMACI: Necmettin Erbakan Üniversitesi Akademik ve İdari Personelin birlikte sosyal bir aktivite içerisinde yer alması ve aynı zamanda

Detaylı

SEZONU TÜRKİYE KUPASI MÜSABAKALARI STATÜSÜ

SEZONU TÜRKİYE KUPASI MÜSABAKALARI STATÜSÜ 2017 2018 SEZONU TÜRKİYE KUPASI MÜSABAKALARI STATÜSÜ MADDE 1 KUPANIN OLUŞUMU ve KATILIM ŞARTLARI (1) TFF nin ulusal düzeyde düzenlediği kupanın ismi Türkiye Kupası dır. Türkiye Kupası nın isimlendirme

Detaylı

SEZONU ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI MÜSABAKALARI STATÜSÜ

SEZONU ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI MÜSABAKALARI STATÜSÜ 2018 2019 SEZONU ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI MÜSABAKALARI STATÜSÜ MADDE 1 KUPANIN OLUŞUMU ve KATILIM ŞARTLARI (1) TFF nin ulusal düzeyde düzenlediği kupanın ismi Ziraat Türkiye Kupası dır. Türkiye Kupası nın

Detaylı

MARMARA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜK KUPASI BASKETBOL BRANŞI GENEL KURALLAR

MARMARA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜK KUPASI BASKETBOL BRANŞI GENEL KURALLAR MARMARA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜK KUPASI BASKETBOL BRANŞI GENEL KURALLAR 1-Müsabakalar Marmara Üniversitesi Göztepe Kampüsü ndeki Büyük Spor Salonu nda oynanacaktır. 2-Müsabakalarda Forma renkleri ve modelleri

Detaylı

2015 Yıldız Kızlar Türkiye Şampiyonası Genel Esasları

2015 Yıldız Kızlar Türkiye Şampiyonası Genel Esasları 2015 Yıldız Kızlar Türkiye Şampiyonası Genel Esasları * 2015 Yıldız Kızlar Türkiye Şampiyonası müsabakalarında, 01.01.2000 ile 31.12.2002 tarihleri arasında doğmuş(bu tarihler dahil) olan lisanslı futbolcular

Detaylı

KIBRIS TÜRK FUTBOL FEDERASYONU SEZONU U21 BÖLGESEL 1'inci LİG STATÜSÜ

KIBRIS TÜRK FUTBOL FEDERASYONU SEZONU U21 BÖLGESEL 1'inci LİG STATÜSÜ KIBRIS TÜRK FUTBOL FEDERASYONU 2017-2018 SEZONU U21 BÖLGESEL 1'inci LİG STATÜSÜ Madde 1 - Amaç ve Kapsam: Bu statü; 1'inci Lig ve BTM grubunda tescilli futbol takımlarında bulunan kulüplerin A takım kategorisinin

Detaylı

TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU HALI SAHA LİGİ STATÜSÜ

TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU HALI SAHA LİGİ STATÜSÜ TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU HALI SAHA LİGİ STATÜSÜ MADDE 1 GENEL HÜKÜMLER (1) Halı Saha Ligi TFF tarafından düzenlenir. TFF bu statüde yer alan hususlarda karar vermeye yetkilidir. (2) Halı Saha Ligi, Türkiye

Detaylı

ZABITA FUTBOL TURNUVASI MÜSABAKA VE DİSİPLİN TALİMATI

ZABITA FUTBOL TURNUVASI MÜSABAKA VE DİSİPLİN TALİMATI ZABITA FUTBOL TURNUVASI MÜSABAKA VE DİSİPLİN TALİMATI - 2017 Amaç: Madde 1 Bu talimatın amacı, Zabıta Futbol Turnuvası futbol müsabakalarını Uluslararası Futbol Oyun Kurallarına göre gerçekleştirmek, disiplini

Detaylı

TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU HALI SAHA LİGİ STATÜSÜ

TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU HALI SAHA LİGİ STATÜSÜ TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU HALI SAHA LİGİ STATÜSÜ MADDE 1 GENEL HÜKÜMLER (1) Halı Saha Ligi TFF tarafından düzenlenir. Futbol Gelişim Direktörlüğü bu statüde yer alan hususlarda karar vermeye yetkilidir.

Detaylı

ZABITA FUTBOL TURNUVASI MÜSABAKA VE DİSİPLİN TALİMATI

ZABITA FUTBOL TURNUVASI MÜSABAKA VE DİSİPLİN TALİMATI ZABITA FUTBOL TURNUVASI MÜSABAKA VE DİSİPLİN TALİMATI - 2016 Amaç: Madde 1 Bu talimatın amacı, Zabıta Futbol Turnuvası futbol müsabakalarını Uluslararası Futbol Oyun Kurallarına göre gerçekleştirmek, disiplini

Detaylı

2013-2014 SEZONU AMATÖR FUTBOL LİGLERİNDE UYGULANACAK ESASLAR

2013-2014 SEZONU AMATÖR FUTBOL LİGLERİNDE UYGULANACAK ESASLAR 2013-2014 SEZONU AMATÖR FUTBOL LİGLERİNDE UYGULANACAK ESASLAR YEREL LİGLERİN KATEGORİLERİ İLE İLGİLİ BİLGİLER: A) BÜYÜKLER: 2012-2013 Sezonunda İl Tertip Komitelerince, amatör küme büyükler kategorisinde

Detaylı

SEZONU TÜRKİYE MASTERLER VE VETERANLAR FUTBOL FEDERASYONU TÜRKİYE ŞAMPİYONASI STATÜSÜ

SEZONU TÜRKİYE MASTERLER VE VETERANLAR FUTBOL FEDERASYONU TÜRKİYE ŞAMPİYONASI STATÜSÜ 2017 2018 SEZONU TÜRKİYE MASTERLER VE VETERANLAR FUTBOL FEDERASYONU TÜRKİYE ŞAMPİYONASI STATÜSÜ MADDE 1 TAKIM SAYISI, GRUPLARIN OLUŞUMU 2017 2018 sezonu TMVFL Türkiye Şampiyonası Grup Müsabakaları 24 takımın

Detaylı

TÜRKİYE BUZ HOKEYİ FEDERASYONU

TÜRKİYE BUZ HOKEYİ FEDERASYONU TANIMLAR Bu Statüde geçen; TBHF : Türkiye Buz Hokeyi Federasyonunu, GMT : Genel Müsabaka Talimatını, Gençler Ligi : 2015-2016 Sezonu Genç Erkekler Ligini, ifade eder. ESAS HÜKÜMLER 1. TBHF Gençler Ligi

Detaylı

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Sezonu U17 (17 Yaş-altı) Ligi Statüsü

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Sezonu U17 (17 Yaş-altı) Ligi Statüsü Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu 2017-2018 Sezonu U17 (17 Yaş-altı) Ligi Statüsü Madde 1 - Amaç ve Kapsam: Bu statü; Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu na ilgili sezon için kayıt yaptıran Süper Lig, 1.Lig ve

Detaylı

KIBRIS TÜRK FUTBOL FEDERASYONU SEZONU U21 SÜPER LİG STATÜSÜ

KIBRIS TÜRK FUTBOL FEDERASYONU SEZONU U21 SÜPER LİG STATÜSÜ KIBRIS TÜRK FUTBOL FEDERASYONU 2018-2019 SEZONU U21 SÜPER LİG STATÜSÜ Madde 1 - Amaç ve Kapsam: Bu statü; Süper Lig grubunda tescilli futbol takımlarında bulunan kulüplerin A takım kategorisinin bir alt-kategorisi

Detaylı

TÜRKİYE BUZ HOKEYİ FEDERASYONU

TÜRKİYE BUZ HOKEYİ FEDERASYONU TANIMLAR Bu Statüde geçen; TBHF : Türkiye Buz Hokeyi Federasyonunu, IIHF : Uluslararası Buz Hokeyi Federasyonunu, GMT : Genel Müsabaka Talimatını, Gençler Ligi : 2017-2018 Sezonu Genç Erkekler Ligini,

Detaylı

FUTBOL BRANŞ AÇIKLAMALAR

FUTBOL BRANŞ AÇIKLAMALAR FUTBOL BRANŞ AÇIKLAMALAR 1- Müsabakalar, Milli Eğitim Bakanlığı, Milli Günler, Okul Sporları ve Kol Etkinlikleri Koordinasyon Amirliğince öngörülen hükümlere, Uluslararası Kurallara, Yarışma Talimatlarına

Detaylı

KIBRIS TÜRK FUTBOL FEDERASYONU SEZONU U21 BÖLGESEL 1'inci LİG STATÜSÜ

KIBRIS TÜRK FUTBOL FEDERASYONU SEZONU U21 BÖLGESEL 1'inci LİG STATÜSÜ KIBRIS TÜRK FUTBOL FEDERASYONU 2017-2018 SEZONU U21 BÖLGESEL 1'inci LİG STATÜSÜ Madde 1 - Amaç ve Kapsam: Bu statü; 1'inci Lig ve BTM grubunda tescilli futbol takımlarında bulunan kulüplerin A takım kategorisinin

Detaylı

SEZONU TÜRKİYE MASTERLER VE VETERANLAR FUTBOL LİGİ TÜRKİYE ŞAMPİYONASI STATÜSÜ

SEZONU TÜRKİYE MASTERLER VE VETERANLAR FUTBOL LİGİ TÜRKİYE ŞAMPİYONASI STATÜSÜ 2016 2017 SEZONU TÜRKİYE MASTERLER VE VETERANLAR FUTBOL LİGİ TÜRKİYE ŞAMPİYONASI STATÜSÜ MADDE 1 TAKIM SAYISI, GRUPLARIN OLUŞUMU 2016 2017 sezonu TMVFL Türkiye Şampiyonası Grup Müsabakaları 16 takımın

Detaylı

TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU HALI SAHA LİGİ STATÜSÜ

TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU HALI SAHA LİGİ STATÜSÜ MADDE 1 GENEL HÜKÜMLER TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU HALI SAHA LİGİ STATÜSÜ (1) Halı Saha Ligi TFF tarafından düzenlenir. TFF bu statüde yer alan hususlarda karar vermeye yetkilidir. (2) Halı Saha Ligi, Türkiye

Detaylı

TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU HALI SAHA LİGİ STATÜSÜ

TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU HALI SAHA LİGİ STATÜSÜ MADDE 1 GENEL HÜKÜMLER TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU HALI SAHA LİGİ STATÜSÜ (1) Halı Saha Ligi TFF tarafından düzenlenir. TFF bu statüde yer alan hususlarda karar vermeye yetkilidir. (2) Halı Saha Ligi, Türkiye

Detaylı

2013 2014 SEZONU ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI MÜSABAKALARI STATÜSÜ

2013 2014 SEZONU ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI MÜSABAKALARI STATÜSÜ 2013 2014 SEZONU ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI MÜSABAKALARI STATÜSÜ MADDE 1 KUPANIN OLUŞUMU ve KATILIM ŞARTLARI (1) TFF nin ulusal düzeyde düzenlediği kupanın ismi Türkiye Kupası dır. Türkiye Kupası nın isimlendirme

Detaylı

TÜRKİYE MASTER SÜPER LİGİ SEZONU TÜRKİYE ŞAMPİYONASI TALİMATLARI

TÜRKİYE MASTER SÜPER LİGİ SEZONU TÜRKİYE ŞAMPİYONASI TALİMATLARI A. ŞAMPİYONA YERİ VE KATILIM ŞARTLARI 1. Türkiye Şampiyonası 23-29 Nisan 2018 tarihleri arasında, Antalya/Manavgat, Side de, Starlight Resort Hotel de gerçekleştirilecektir. 2. Takımlar otele 23 Nisan

Detaylı

FKMD FUTSAL TURNUVASI 2013 MÜSABAKA YÖNETMELİKLERİ VE OYUN KURALLARI

FKMD FUTSAL TURNUVASI 2013 MÜSABAKA YÖNETMELİKLERİ VE OYUN KURALLARI FKMD FUTSAL TURNUVASI 2013 MÜSABAKA YÖNETMELİKLERİ VE OYUN KURALLARI Amaç Madde 1- Bu yönetmeliğin amacı, FKMD Futsal Turnuvasında oynanan tüm Futsal Müsabakalarının hazırlığı, oynanması ve tescili ile

Detaylı

KIBRIS TÜRK FUTBOL FEDERASYONU SEZONU U21 BÖLGESEL 1'inci LİG STATÜSÜ

KIBRIS TÜRK FUTBOL FEDERASYONU SEZONU U21 BÖLGESEL 1'inci LİG STATÜSÜ KIBRIS TÜRK FUTBOL FEDERASYONU 2018-2019 SEZONU U21 BÖLGESEL 1'inci LİG STATÜSÜ Madde 1 - Amaç ve Kapsam: Bu statü; 1'inci Lig ve BTM grubunda tescilli futbol takımlarında bulunan kulüplerin A takım kategorisinin

Detaylı

2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL SPOR FAALİYETLERİ FUTBOL BRANŞ AÇIKLAMALARI

2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL SPOR FAALİYETLERİ FUTBOL BRANŞ AÇIKLAMALARI 1. Yarışmalar; Spor Genel Müdürlüğü Okul Spor Faaliyetleri Yönetmeliği, Spor Faaliyetleri Dairesi Başkanlığınca öngörülen hükümlere, Uluslararası Oyun Kuralları ve Yarışma Talimatlarına uygun olarak yapılacaktır.

Detaylı

ASMMMO FUTBOL LİGİ YÖNETMELİK VE DİSİPLİN TALİMATI

ASMMMO FUTBOL LİGİ YÖNETMELİK VE DİSİPLİN TALİMATI ASMMMO FUTBOL LİGİ YÖNETMELİK VE DİSİPLİN TALİMATI MADDE 1 - AMAÇ ve KAPSAM 1.1. Bu yönetmelik ve disiplin talimatı; Meslek mensuplarının, kaynaşması, tanışması, sporun kitlelere yayılması, spora ilginin

Detaylı

TÜRKİYE BUZ HOKEYİ FEDERASYONU

TÜRKİYE BUZ HOKEYİ FEDERASYONU TANIMLAR Bu Statüde geçen; TBHF : Türkiye Buz Hokeyi Federasyonunu, IIHF : Uluslararası Buz Hokeyi Federasyonunu, GMT : Genel Müsabaka Talimatını, Gençler Ligi : 2016-2017 Sezonu Genç Erkekler Ligini ifade

Detaylı

e) Disiplin Kurulu: İşbu talimat hükümlerine göre disiplin cezası verme hususunda yetkili kılınmış olan kurulu,

e) Disiplin Kurulu: İşbu talimat hükümlerine göre disiplin cezası verme hususunda yetkili kılınmış olan kurulu, TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU HiF DİSİPLİN TALİMATI MADDE 1 - Amaç ve Kapsam Bu Talimat, Herkes için Futbol turnuvaları kapsamında yapılan müsabakalarda disiplini sağlamak, disiplin kurullarının oluşumunu,

Detaylı

TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU ÜNİLİG VOLEYBOL MÜSABAKA TALİMATI

TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU ÜNİLİG VOLEYBOL MÜSABAKA TALİMATI TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU ÜNİLİG VOLEYBOL MÜSABAKA TALİMATI Madde 1. Amaç ve Kapsam Bu Talimat, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenecek olan ÜNİLİG Voleybol una katılım

Detaylı

TÜRKİYE TENİS FEDERASYONU DOĞU KULÜPLERİ ARASI TENİS LİGİ TALİMATI

TÜRKİYE TENİS FEDERASYONU DOĞU KULÜPLERİ ARASI TENİS LİGİ TALİMATI TÜRKİYE TENİS FEDERASYONU DOĞU KULÜPLERİ ARASI TENİS LİGİ TALİMATI İlk Yayın Tarihi Değişiklik Tarihi Talimat Seri Numarası 18.08.2011 20.07.2012 Doğu_Lig_1001 TTF Doğu Kulüpleri Arası Tenis Ligi Talimatı

Detaylı

Herkes için Futbol Turnuvaları Disiplin Kılavuzu

Herkes için Futbol Turnuvaları Disiplin Kılavuzu Herkes için Futbol Turnuvaları Disiplin Kılavuzu Nisan, 2009 Türkiye Futbol Federasyonu 1 Herkes için Futbol Disiplin Talimatı na ilişkin Açıklamalar HiFDT Madde 5. Sorumluluk Bir HiF turnuvasına katılan

Detaylı

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu. Kadınlar Ligi Statüsü

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu. Kadınlar Ligi Statüsü Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Kadınlar Ligi Statüsü ŞUBAT 2017 2016 2017 Futbol Sezonu Kadınlar Ligi Statüsü Madde 1 - Amaç ve Kapsam: Bu statü; KTFF'na tescilli Süper Lig, 1.Lig ile diğer futbol takımlarında

Detaylı

TÜRKİYE BUZ HOKEYİ FEDERASYONU

TÜRKİYE BUZ HOKEYİ FEDERASYONU TANIMLAR Bu Statüde geçen; TBHF : Türkiye Buz Hokeyi Federasyonunu, GMT : Genel Müsabaka Talimatını, Kadınlar Ligi : 2014-2015 Sezonu Kadınlar Ligini ifade eder. ESAS HÜKÜMLER 1. TBHF Kadınlar Ligi Aralık

Detaylı

TÜRKİYE BUZ HOKEYİ FEDERASYONU

TÜRKİYE BUZ HOKEYİ FEDERASYONU TANIMLAR Bu Statüde geçen; TBHF : Türkiye Buz Hokeyi Federasyonunu, GMT : Genel Müsabaka Talimatını, Gençler Ligi : 2014-2015 Sezonu Genç Erkekler Ligini ifade eder. ESAS HÜKÜMLER 1. TBHF Gençler Ligi

Detaylı

K.K.T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI Eğitim Ortak Hizmetler Dairesi Müdürlüğü Milli Günler, Okul Sporları ve Kol Etkinlikleri Koordinasyon Şubesi

K.K.T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI Eğitim Ortak Hizmetler Dairesi Müdürlüğü Milli Günler, Okul Sporları ve Kol Etkinlikleri Koordinasyon Şubesi K.K.T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI Eğitim Ortak Hizmetler Dairesi Müdürlüğü Milli Günler, Okul Sporları ve Kol Etkinlikleri Koordinasyon Şubesi FUTBOL AÇIKLAMALAR 1- Müsabakalar, Milli Eğitim Bakanlığı, Milli

Detaylı

TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU SALON FUTBOLU DEPLASMANLI LİG ÜNİLİG MÜSABAKA TALİMATI

TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU SALON FUTBOLU DEPLASMANLI LİG ÜNİLİG MÜSABAKA TALİMATI TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU SALON FUTBOLU DEPLASMANLI LİG ÜNİLİG MÜSABAKA TALİMATI Madde 1. Amaç ve Kapsam Bu Talimat, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenecek olan Salon

Detaylı

sezonunda U13 League İstanbul da 12 takımın katılımıyla oynanacaktır.

sezonunda U13 League İstanbul da 12 takımın katılımıyla oynanacaktır. 2010 KATILIM ŞARTLARI 1. 2010 sezonunda U13 League İstanbul da 12 takımın katılımıyla oynanacaktır. 2. Katılımda öncelik geçmiş yıllarda Junior League i ve kendi kulüplerini sportif ve sosyal anlamda başarı

Detaylı

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Sezonu U15 (15 Yaş-altı) Ligi Statüsü

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Sezonu U15 (15 Yaş-altı) Ligi Statüsü Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu 2016-2017 Sezonu U15 (15 Yaş-altı) Ligi Statüsü Madde 1 - Amaç ve Kapsam: Bu statü; Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu na ilgili sezon için kayıt yaptıran Süper Lig, 1.Lig ve

Detaylı

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu U15 (15 Yaş-altı) Ligi Statüsü

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu U15 (15 Yaş-altı) Ligi Statüsü Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu U15 (15 Yaş-altı) Ligi Statüsü Madde 1 - Amaç ve Kapsam: Bu statü; Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu na ilgili sezon için kayıt yaptıran Süper Lig, 1.Lig, 2.Lig ve Yükselme

Detaylı

2014 2015 SEZONU TÜRKİYE KUPASI MÜSABAKALARI STATÜSÜ

2014 2015 SEZONU TÜRKİYE KUPASI MÜSABAKALARI STATÜSÜ 2014 2015 SEZONU TÜRKİYE KUPASI MÜSABAKALARI STATÜSÜ MADDE 1 KUPANIN OLUŞUMU ve KATILIM ŞARTLARI (1) TFF nin ulusal düzeyde düzenlediği kupanın ismi Türkiye Kupası dır. Türkiye Kupası nın isimlendirme

Detaylı

TÜRKİYE TENİS FEDERASYONU DOĞU KULÜPLERİ ARASI VE BİREYSEL TENİS LİGİ TALİMATI

TÜRKİYE TENİS FEDERASYONU DOĞU KULÜPLERİ ARASI VE BİREYSEL TENİS LİGİ TALİMATI TÜRKİYE TENİS FEDERASYONU DOĞU KULÜPLERİ ARASI VE BİREYSEL TENİS LİGİ TALİMATI İLK YAYIN TARİHİ DEĞİŞİKLİK TARİHİ TALİMAT SERİ NUMARASI 18.08.2011 20.06.2017 Doğu_Lig_1001 TTF Doğu Kulüpleri Arası ve Bireysel

Detaylı

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu U14 (14 Yaş-altı) Ligi Statüsü (02 Mart 2011 tarih ve 81/2010-2011 sayılı Yönetim Kurulu genelgesiyle düzenlenmiştir.) 2010 2011 Futbol Sezonu U14 (14 Yaş-altı) Ligi Statüsü

Detaylı

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu CENTİLMEN LİG TALİMATI AĞUSTOS 2012 KIBRIS TÜRK FUTBOL FEDERASYONU CENTİLMEN LİG TALİMATI MADDE 1- AMAÇ: Bu talimatın amacı, fair-play çerçevesinde centilmenlik ve sportif

Detaylı

TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU HALI SAHA LİGİ STATÜSÜ

TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU HALI SAHA LİGİ STATÜSÜ TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU HALI SAHA LİGİ STATÜSÜ 1- Halı Saha Ligi Türkiye Futbol Federasyonu tarafından düzenlenir. TFF tarafından atanacak Organizasyon Komitesi bu statüde yer alan hususlarda karar

Detaylı

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Sezonu U15 (15 Yaş-altı) Ligi Statüsü

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Sezonu U15 (15 Yaş-altı) Ligi Statüsü Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu 2017-2018 Sezonu U15 (15 Yaş-altı) Ligi Statüsü Madde 1 - Amaç ve Kapsam: Bu statü; Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu na ilgili sezon için kayıt yaptıran Süper Lig, 1.Lig ve

Detaylı

TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU ÜNİLİG SALON FUTBOLU MÜSABAKA TALİMATI

TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU ÜNİLİG SALON FUTBOLU MÜSABAKA TALİMATI TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU ÜNİLİG SALON FUTBOLU MÜSABAKA TALİMATI Madde 1. Amaç ve Kapsam Bu Talimat, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenecek olan ÜNİLİG Salon Futbolu

Detaylı

TÜRKİYE KUPASI MÜSABAKALARI STATÜSÜ

TÜRKİYE KUPASI MÜSABAKALARI STATÜSÜ TÜRKİYE KUPASI MÜSABAKALARI STATÜSÜ MADDE 1- KUPANIN OLUŞUMU ve KATILIM ŞARTLARI (1) TFF nin ulusal düzeyde oynattığı profesyonel lig müsabakalarından sonraki kupa müsabakalarının ismi Türkiye Kupası dır.

Detaylı

Kocaeli SMMM Odası Çim Halı Saha Futbol Turnuvası Yönergesidir.

Kocaeli SMMM Odası Çim Halı Saha Futbol Turnuvası Yönergesidir. 1.MADDE Amaç ve Kapsam: Kocaeli SMMM Odası Çim Halı Saha Futbol Turnuvası Yönergesidir. Bu yönergenin amacı; odaya kayıtlı meslek mensubu, stajyer ve oda bölgesi içinde Muhasebe ve Müşavirlik mesleği konusunda

Detaylı

TÜRKİYE BUZ HOKEYİ FEDERASYONU

TÜRKİYE BUZ HOKEYİ FEDERASYONU TANIMLAR Bu Statüde geçen; TBHF : Türkiye Buz Hokeyi Federasyonunu, GMT : Genel Müsabaka Talimatını, Süper Lig : 2014-2015 Sezonu Erkekler Süper Ligini, ifade eder. ESAS HÜKÜMLER 1. TBHF Süper Liginin

Detaylı

TÜRKİYE BUZ HOKEYİ FEDERASYONU

TÜRKİYE BUZ HOKEYİ FEDERASYONU TANIMLAR Bu Statüde geçen; TBHF : Türkiye Buz Hokeyi Federasyonunu, GMT : Genel Müsabaka Talimatını, Süper Lig : 2015-2016 Sezonu Erkekler Süper Ligini, ifade eder. ESAS HÜKÜMLER 1. TBHF Süper Liginin

Detaylı

ENDA SPORTS 2015 KIŞ TURNUVASI KURALLARI

ENDA SPORTS 2015 KIŞ TURNUVASI KURALLARI ENDA SPORTS 2015 KIŞ TURNUVASI KURALLARI 1. AMAÇLAR VE GÖREVLER ENDA CUP kupası (ileride Kupa olarak adı geçecektir) aşağıdaki amaçlar doğrultusunda yapılır: Kulüpler ile eğitim-antrenmanı kampı ve maçları

Detaylı

TÜRKİYE BUZ HOKEYİ FEDERASYONU

TÜRKİYE BUZ HOKEYİ FEDERASYONU TANIMLAR Bu Statüde geçen; TBHF : Türkiye Buz Hokeyi Federasyonunu, GMT : Genel Müsabaka Talimatını, Kadınlar Ligi : 2015-2016 Sezonu Kadınlar Ligini, ifade eder. ESAS HÜKÜMLER 1. TBHF Kadınlar Ligi Kasım

Detaylı

TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU RAGBİ DEPLASMANLI LİG MÜSABAKA TALİMATI

TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU RAGBİ DEPLASMANLI LİG MÜSABAKA TALİMATI TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU RAGBİ DEPLASMANLI LİG MÜSABAKA TALİMATI Madde 1. Amaç ve Kapsam Bu Talimat, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenecek olan Ragbi Deplasmanlı

Detaylı

TÜRKİYE BUZ HOKEYİ FEDERASYONU

TÜRKİYE BUZ HOKEYİ FEDERASYONU TANIMLAR Bu Statüde geçen; TBHF : Türkiye Buz Hokeyi Federasyonunu, IIHF : Uluslararası Buz Hokeyi Federasyonunu, GMT : Genel Müsabaka Talimatını, Gençler Ligi : 2016-2017 Sezonu Genç Erkekler Ligini ifade

Detaylı

AMASYA ÜNİVERSİTESİ 6. KÜLTÜR SANAT VE SPOR ŞENLİĞİ SPOR MÜSABAKA TALİMATLARI HALI SAHA FUTBOL MÜSABAKA TALİMATI HALI SAHA FUTBOL YÜRÜTME KURULU

AMASYA ÜNİVERSİTESİ 6. KÜLTÜR SANAT VE SPOR ŞENLİĞİ SPOR MÜSABAKA TALİMATLARI HALI SAHA FUTBOL MÜSABAKA TALİMATI HALI SAHA FUTBOL YÜRÜTME KURULU AMASYA ÜNİVERSİTESİ 6. KÜLTÜR SANAT VE SPOR ŞENLİĞİ SPOR MÜSABAKA TALİMATLARI TERTİP KOMİTESİ BAŞKAN : Prof. Dr. M. Akif ZİYAGİL Bed. Eğt. ve Spor Böl.Bşk. ÜYE : Ünal AYDOĞAN Sağ.Kül.ve Spor Dai. Bşk.

Detaylı

TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU SUTOPU DEPLASMANLI LİG MÜSABAKA TALİMATI

TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU SUTOPU DEPLASMANLI LİG MÜSABAKA TALİMATI TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU SUTOPU DEPLASMANLI LİG MÜSABAKA TALİMATI Madde 1. Amaç ve Kapsam Bu Talimat, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenecek olan Sutopu Deplasmanlı

Detaylı

FUTBOL AÇIKLAMALAR. Gençler kategorisi kız ve erkek takımları arasında oynanacaktır. Yıldız Kız/Erkek :(

FUTBOL AÇIKLAMALAR. Gençler kategorisi kız ve erkek takımları arasında oynanacaktır. Yıldız Kız/Erkek :( K.K.T.C. MĠLLĠ EĞĠTĠM VE KÜLTÜR BAKANLIĞI Eğitim Ortak Hizmetler Dairesi Müdürlüğü Milli Günler, Okul Sporları ve Kol Etkinlikleri Koordinasyon ġubesi FUTBOL AÇIKLAMALAR 1- Müsabakalar, Milli Eğitim ve

Detaylı

1993 BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ 14 MART TIP BAYRAMI

1993 BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ 14 MART TIP BAYRAMI 1993 BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ 14 MART TIP BAYRAMI FUTBOL TURNUVASI 2013 ANKARA 1 KATILAN ÜNİVERSİTELER Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Başkent Üniversitesi Tıp Fakültesi Fatih Üniversitesi

Detaylı

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu. U15 (15 Yaş-altı) Ligi Statüsü

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu. U15 (15 Yaş-altı) Ligi Statüsü Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu U15 (15 Yaş-altı) Ligi Statüsü 28 ŞUBAT 2013 U15 (15 Yaş-altı) Ligi Statüsü Madde 1 - Amaç ve Kapsam: Bu statü; Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu na ilgili sezon için kayıt

Detaylı

ARTVİN ÇORUH ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR ve SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI 5. SPOR ŞENLİĞİ MÜSABAKALARI

ARTVİN ÇORUH ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR ve SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI 5. SPOR ŞENLİĞİ MÜSABAKALARI ARTVİN ÇORUH ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR ve SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI 5. SPOR ŞENLİĞİ MÜSABAKALARI ÖĞRENCİ BASKETBOL (24 Mart 11 Nisan 2014) 1. Eğitim Fakültesi 2. Orman Fakültesi 3. Fen Edebiyat Fakültesi

Detaylı

TÜRKİYE BUZ HOKEYİ FEDERASYONU

TÜRKİYE BUZ HOKEYİ FEDERASYONU TANIMLAR Bu Statüde geçen; TBHF : Türkiye Buz Hokeyi Federasyonunu, GMT : Genel Müsabaka Talimatını, 1. Lig : 2014-2015 Sezonu Erkekler 1. Ligini ifade eder. ESAS HÜKÜMLER 1. TBHF 1.Ligi müsabakaları Ocak

Detaylı

TÜRKİYE BUZ HOKEYİ FEDERASYONU

TÜRKİYE BUZ HOKEYİ FEDERASYONU TANIMLAR Bu Statüde geçen; TBHF : Türkiye Buz Hokeyi Federasyonunu, IIHF : Uluslararası Buz Hokeyi Federasyonunu, GMT : Genel Müsabaka Talimatını, Kadınlar Ligi : 2018-2019 Sezonu Kadınlar Ligini, Takım

Detaylı

www.koycegiz-beachhandball.com

www.koycegiz-beachhandball.com 12. ULUSLARARASI ve TÜRKİYE ÜNİVERSİTELER KÖYCEĞİZ YAŞAR SEVİM PLAJ HENTBOL ŞAMPİYONASI 6-10 TEMMUZ 2009 www. koycegiz-beachhandball.com 12. ULUSLARARASI ve TÜRKİYE ÜNİVERSİTELER KÖYCEĞİZ YAŞAR SEVİM PLAJ

Detaylı

TÜRKİYE BUZ HOKEYİ FEDERASYONU

TÜRKİYE BUZ HOKEYİ FEDERASYONU TANIMLAR Bu Statüde geçen; TBHF : Türkiye Buz Hokeyi Federasyonunu, IIHF : Uluslararası Buz Hokeyi Federasyonunu, GMT : Genel Müsabaka Talimatını, Kadınlar Ligi : 2017-2018 Sezonu Kadınlar Ligini, Takım

Detaylı

BOZOK ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 10.SPOR ŞENLİKLERİ PROGRAMI ( NİSAN 2017 )

BOZOK ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 10.SPOR ŞENLİKLERİ PROGRAMI ( NİSAN 2017 ) KAMPÜS STADYUMU BOZOK ÜNİVERSİTESİ 06 07 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 0.SPOR ŞENLİKLERİ PROGRAMI ( 0- NİSAN 07 ) BOZOK ÜNİVERSİTESİ FUTBOL MÜSABAKA MAÇ LİSTESİ 0:00 MÜH. MİM.FAK. SAĞLIK YÜKSEKOKULU :30 BESYO SORGUN

Detaylı

TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU SALON FUTBOLU DEPLASMANLI LİG MÜSABAKA TALİMATI

TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU SALON FUTBOLU DEPLASMANLI LİG MÜSABAKA TALİMATI TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU SALON FUTBOLU DEPLASMANLI LİG MÜSABAKA TALİMATI Madde 1. Amaç ve Kapsam Bu Talimat, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenecek olan Salon Futbolu

Detaylı

HiF TURNUVALARI TALİMATI

HiF TURNUVALARI TALİMATI TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU HiF TURNUVALARI TALİMATI A. BAŞLANGIÇ HÜKÜMLERİ Madde 1. Amaç ve Kapsam Bu Talimat, Türkiye genelinde yürütülecek olan Herkes için Futbol faaliyetleri kapsamında düzenlenecek

Detaylı

2015-2016 EĞĠTĠM ÖĞRETĠM YILI OKUL SPOR FAALĠYETLERĠ HOKEY BRANġ AÇIKLAMALARI

2015-2016 EĞĠTĠM ÖĞRETĠM YILI OKUL SPOR FAALĠYETLERĠ HOKEY BRANġ AÇIKLAMALARI 1. Yarışmalar; Spor Genel Müdürlüğü Okul Spor Faaliyetleri Yönetmeliği, Spor Faaliyetleri Dairesi Başkanlığınca öngörülen hükümlere, Uluslararası Oyun Kuralları ve Yarışma Talimatlarına uygun olarak yapılacaktır.

Detaylı

TÜRKİYE TENİS FEDERASYONU DOĞU KULÜPLERİ ARASI TAKIM ŞAMPİYONASI TALİMATI

TÜRKİYE TENİS FEDERASYONU DOĞU KULÜPLERİ ARASI TAKIM ŞAMPİYONASI TALİMATI TÜRKİYE TENİS FEDERASYONU DOĞU KULÜPLERİ ARASI TAKIM ŞAMPİYONASI TALİMATI İlk Yayın Tarihi Değişiklik Tarihi Talimat Seri Numarası 18.08.2011 28.07.2013 Doğu_Takım_Şmp_1001 TTF Doğu Kulüpleri Arası Takım

Detaylı

KIBRIS TÜRK FUTBOL FEDERASYONU SEZONU KIBRIS KUPASI MÜSABAKALARI STATÜSÜ

KIBRIS TÜRK FUTBOL FEDERASYONU SEZONU KIBRIS KUPASI MÜSABAKALARI STATÜSÜ KIBRIS TÜRK FUTBOL FEDERASYONU 2013 2014 SEZONU KIBRIS KUPASI MÜSABAKALARI STATÜSÜ MADDE 1 KUPANIN OLUŞUMU ve KATILIM ŞARTLARI (1) Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) nun ulusal düzeyde düzenlediği kupanın

Detaylı

TÜRKİYE BUZ HOKEYİ FEDERASYONU

TÜRKİYE BUZ HOKEYİ FEDERASYONU TANIMLAR Bu Statüde geçen; TBHF : Türkiye Buz Hokeyi Federasyonunu, IIHF : Uluslararası Buz Hokeyi Federasyonunu, GMT : Genel Müsabaka Talimatını, Kadınlar Ligi: 2016-2017 Sezonu Kadınlar Ligini, ifade

Detaylı

KURALLAR: Hakemlerimiz TÜM SINIFLARA BAŞARILAR DİLERİZ...

KURALLAR: Hakemlerimiz TÜM SINIFLARA BAŞARILAR DİLERİZ... KURALLAR: 1/ Fikstür aşağıya çıkarılmıştır. Birinci tur direkt eleme şeklinde olup, ikinci tura kalan takımlar için gruplar oluşturulacaktır. 2/ Zeminin hava şartlarından ötürü ıslak olması halinde o günkü

Detaylı

NIKE HALI SAHA LİGİ 2010 STATÜSÜ

NIKE HALI SAHA LİGİ 2010 STATÜSÜ NIKE HALI SAHA LİGİ 2010 STATÜSÜ 1- Nike Halı Saha Ligi 2010 organizasyonu Türkiye Futbol Federasyonu ve Nike firması tarafından düzenlenir. 2- a) Nike Halı Saha Ligi Ek te yer alan 53 il ve 6 ilçede olmak

Detaylı

TÜRKİYE BUZ HOKEYİ FEDERASYONU

TÜRKİYE BUZ HOKEYİ FEDERASYONU TANIMLAR Bu Statüde geçen; TBHF : Türkiye Buz Hokeyi Federasyonunu, GMT : Genel Müsabaka Talimatını, 1.Lig : 2015-2016 Sezonu Erkekler 1.Ligini, ifade eder. ESAS HÜKÜMLER 1. TBHF 1.Liginin Ekim 2015 -

Detaylı

TÜRKİYE TENİS FEDERASYONU KULÜPLER ARASI YILDIZLAR TENİS LİGİ TALİMATI. Birinci Bölüm Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

TÜRKİYE TENİS FEDERASYONU KULÜPLER ARASI YILDIZLAR TENİS LİGİ TALİMATI. Birinci Bölüm Kapsam, Dayanak ve Tanımlar TÜRKİYE TENİS FEDERASYONU KULÜPLER ARASI YILDIZLAR TENİS LİGİ TALİMATI Kapsam Birinci Bölüm Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Madde 1- Bu talimat, kulüpler arası Yıldızlar tenis liglerinin düzenlenmesini, idari

Detaylı

REKTÖRLÜK KUPASI MAÇLARI GRUPLARI

REKTÖRLÜK KUPASI MAÇLARI GRUPLARI 2014 2015 REKTÖRLÜK KUPASI MAÇLARI GRUPLARI VOLEYBOL TURNUVA STATÜSÜ Voleybol Müsabakaları, 12 takım, 6 lı olmak üzere 2 grup olarak ayrılmışlardır. Gruplarında ilk 2 ye giren takımlar Yarı finale çıkacaklardır

Detaylı

REKTÖRLÜK KUPASI MAÇLARI GRUPLARI

REKTÖRLÜK KUPASI MAÇLARI GRUPLARI 2014 2015 REKTÖRLÜK KUPASI MAÇLARI GRUPLARI 2014 2015 REKTÖRLÜK KUPASI ERKEKLER KADINLAR VOLEYBOL BASKETBOL GRUPLARI ERKEKLER VOLEYBOL A GRUBU TIP FAKÜLTESİ (turnuvadan çekildi ) FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ

Detaylı

KULÜPLER ARASI ÇOCUKLAR, YILDIZLAR VE GENÇLER TAKIM ŞAMPİYONASI TALİMATI. Birinci Bölüm Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

KULÜPLER ARASI ÇOCUKLAR, YILDIZLAR VE GENÇLER TAKIM ŞAMPİYONASI TALİMATI. Birinci Bölüm Kapsam, Dayanak ve Tanımlar 1 KULÜPLER ARASI ÇOCUKLAR, YILDIZLAR VE GENÇLER TAKIM ŞAMPİYONASI TALİMATI Kapsam Birinci Bölüm Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Madde 1- Bu talimat, kulüpler arası Çocuklar, Yıldızlar ve Gençler Takım Şampiyonasının

Detaylı

ESBBL 3x3 Oyun Kuralları

ESBBL 3x3 Oyun Kuralları ESBBL 3x3 Oyun Kuralları Kasım 2018 ESBBL 3x3 Resmi Oyun Kuralları nda belirtilmeyen her durum için en son yayınlanan FIBA Resmi Basketbol Oyun Kuralları geçerlidir. Madde 1. Saha ve Top 1.1. Müsabaka

Detaylı

Türkiye Futbol Federasyonu 2012-2013 Sezonu Futsal Ligleri Statüsü

Türkiye Futbol Federasyonu 2012-2013 Sezonu Futsal Ligleri Statüsü Türkiye Futbol Federasyonu 2012-2013 Sezonu Futsal Ligleri Statüsü MADDE 1 - KATILIM KOŞULLARI (1) Futsal Ligi ne katılmak isteyen kulüpler, Kulübü temsile yetkili kişiler tarafından eksiksiz olarak doldurup

Detaylı

CENTĠLMENLĠG STATÜSÜ

CENTĠLMENLĠG STATÜSÜ CENTĠLMENLĠG STATÜSÜ MADDE 1 AMAÇ: Bu statünün amacı, fair-play çerçevesinde centilmenlik ve sportif dürüstlüğü teşvike yönelik ödüllendirme esaslarını tespit etmek, kısaca CentilmenLig olarak anılacak

Detaylı

VETERAN MASA TENİSÇİLERİ DERNEĞİ

VETERAN MASA TENİSÇİLERİ DERNEĞİ Sayfa : 1/5 TURNUVA YÖNETMELİĞİ TY.2012.03 YAYIN NO: 01 YAYIN TARİHİ: 16.04.2012 Hazırlayan : Teknik Kurul Onay : Başkan Değişiklik Kayıtları: Yayın No Değişiklik Tarihi Değişiklik Kapsamı 01 16 / 04 /2012

Detaylı

TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU ÜNİLİG SUTOPU MÜSABAKA TALİMATI

TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU ÜNİLİG SUTOPU MÜSABAKA TALİMATI TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU ÜNİLİG SUTOPU MÜSABAKA TALİMATI Madde 1. Amaç ve Kapsam Bu Talimat, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenecek olan Ünilig Sutopu Deplasmanlı

Detaylı