Nüktedan 48 Rakı, espresso, kahve likörü, şeker şurubu, chocolate bitters Rakı, espresso, coffee liqueur, sugar syrup, chocolate bitters

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Nüktedan 48 Rakı, espresso, kahve likörü, şeker şurubu, chocolate bitters Rakı, espresso, coffee liqueur, sugar syrup, chocolate bitters"

Transkript

1

2 R A K I K O K T E Y L L E R I R A K I C O C K T A I L S İ M Z A K O K T E Y L L E R S I G N A T U R E C O C K T A I L S Aila 42 Rakı, limon suyu, şeker şurubu, Angostura bitters, fesleğen yaprağı, yumurta akı Rakı, lemon juice, sugar syrup, Angostura bitters, basil leaves, egg white Nüktedan 48 Rakı, espresso, kahve likörü, şeker şurubu, chocolate bitters Rakı, espresso, coffee liqueur, sugar syrup, chocolate bitters İlk kokteyl tariflerini içeren barmen kitabı How to Mix Drinks, 1862 de Jerry Thomas tarafından yazılmıştır. Tarihte bilinen ilk kokteyl partisi ise, 1917 de, St. Louis Missouri de Bayan Julius Walsh ın ev sahipliğinde gerçekleşmiştir. The first publication of a bartender s guide including cocktail recipes was How to Mix Drinks by Jerry Thomas in The first known cocktail party in history, was hosted in St. Louis Missouri in 1917 by Ms. Julius Walsh. Rakı tini 48 Rakı, vanilyalı votka, çarkıfelek meyvesi püresi, vanilya şurubu Rakı, vanilla vodka, passion fruit purée, vanilla syrup Harmandalı 42 Yeşil Efe Rakı, nane likörü, limon suyu, elma suyu Yeşil Efe Rakı, mint liqueur, lemon juice, apple juice Adonis kokteyli, 500 den fazla kez sahnelenmiş olan ilk Broadway müzikaline ithaf edilmiştir. Bu sade ve alkol oranı düşük kokteyl, hafta içi akşamları için ideal bir aperitiftir. Bourbon, sherry, kırmızı vermut, ev yapımı çikolata içerir. Adonis 49 (1935) The Adonis cocktail was named in honor of the first Broadway musical to run for more than 500 performances. Simple and low in alcohol, it s the perfect week night aperitif. Features Bourbon, sherry, red vermouth, homemade chocolate bitters. Sermest 42 Rakı, yeşil elma şurubu, ananas suyu, kavun likörü, limon suyu Rakı, green apple syrup, pineapple juice, melon liqueur, lemon juice Kadirşinas 42 Rakı, misket limonu suyu, vanilya şurubu, kola Rakı, lime juice, vanilla syrup, Coca-Cola Vuslat 42 Rakı, şeker şurubu, yaban mersini bitter, limon suyu, soda Rakı, sugar syrup, cranberry bitter, lemon juice, sparkling water Blood and Sand, yani Kan ve Kum, İskoç viskisi içeren az sayıdaki klasik kokteylden biridir. Kokteyl, Rudolph Valentino nun, boğa güreşini konu alan 1922 yapımı filmine ithaf edilmiştir. Single malt ve bitter likör, kiraz birası ve portakal likörü espuma karışımının tadını çıkarın. Blood And Sand 69 (1930 SAVOY LONDON) Blood and Sand is one of the few classic mixed drinks to feature Scotch. It was named for Rudolph Valentino s 1922 bullfighting movie Blood and Sand. With our own twist, enjoy a combination of single malt and bitter liquor, cherry beer and orange liquor - espuma.

3 İ M Z A K O K T E Y L L E R S I G N A T U R E C O C K T A I L S İ M Z A K O K T E Y L L E R S I G N A T U R E C O C K T A I L S Smoked Boulevardier 49 (1927 H ARRY S NEW YORK BAR, PARIS) Boulevardier, Paris teki Harry s New York Bar ın kurucusu ve sahibi olan Harry MacElhone a ait bir kokteyldir. Marble Bar usulü, incir ile harmanlanmış Bourbon, Campari ve kırmızı vermutun tadını çıkarın. Dünyaca ünlü bu kokteylin yaratıcısı Fernand Petiot, 1921 yılında Paris te, aralarında Ernest Hemingway in de olduğu Amerikalıların sık sık gittiği ve sonraları Harry s New York Bar olarak adlandırılacak mekanda çalışan bir barmendi. Kokteyl, votka, domates suyu ve limon suyu ile hazırlanır. Çay ile harmanlanmış viski, ev yapımı nar şurubu, taze limon, bal ve yumurta beyazı... Akşama güzel bir başlangıç yapmak için mükemmel bir seçim. Bloody Mary 49 Chai One On 57 The Boulevardier is credited to Harry MacElhone, the founder and proprietor of Harry s New York Bar in Paris. Enjoy the fig infused Bourbon, Campari, red vermouth with the Marble Bar twist. The creator of the Bloody Mary, Fernand Petiot, was a bartender working at the New York Bar in Paris -which later became Harry s New York Bar- in 1921, a famous Paris hangout for American expatriates including Ernest Hemingway. Made with vodka, tomato juice and lemon juice. Tea infused blended whiskey, homemade pomegranate syrup, fresh lemon, honey and egg white The perfect cocktail to start the evening. Bu kokteylden daha fazla İngiliz olunamaz: Earl Grey çay ile harmanlanmış cin, taze limon, biraz mürver çiçeği ve yumurta beyazı. Gizli bir tarifi olan ev yapımı çay ile harmanlanmış cin ve Campari nin buruk tatlılığı, bitter çikolata ve kırmızı vermut ile birleşince, damağınız şenlenecek. Bu kokteyl tarifi, Harry Craddock un 1930 tarihli Savoy Kokteyl Kitabı ndan uyarlanmış ve 20. yüzyılın başında ünlü şarkıcı Enrico Caruso için yapılmıştır. Cin, vermut, nane kreması içerir. Charles Grey 39 Chocolate Negroni 69 (2017 FAIRMONT ISTANBUL) The Caruso Cocktail 49 (1930 SAVOY COCKTAIL BOOK) It can t be any more British than this cocktail. Earl Grey tea infused with dry gin, fresh lemon, a hint of elderflower and egg white. A secret blend of homemade tea blend infused with gin, the bitter sweetness of Campari, dark chocolate and red vermouth will make your taste buds dance with joy. The recipe for this cocktail was adapted from Harry Craddock s 1930 The Savoy Cocktail Book. Created at The Savoy for tenor Enrico Caruso in the early 20th century This drink is made using gin, dry vermouth, crème de menthe.

4 FARKLI DOKUNUŞLARLA KLASIK KOKTEYLLER CLASSIC COCKTAILS WITH A TWIST FARKLI DOKUNUŞLARLA KLASIK KOKTEYLLER CLASSIC COCKTAILS WITH A TWIST Bu klasik kokteyl, erkeklerin toplum içinde pembe kokteyl içmekten çekinmediği dönemlere dayanmaktadır. Yeşil çay ile harmanlanmış cin, taze limon suyu, grenadin ve yumurtadan yapılmıştır. Harry MacElhone tarafından oluşturulan French 75 den, ilk olarak 1930 da Savoy Kokteyl Kitabı nda söz edilmiştir. Adını Birinci Dünya Savaşı nda kullanılan bir Fransız topundan alan şampanya esaslı bu kokteyli hafife almayın. Şampanya, limon suyu, cin, şeker şurubu ile yapılmıştır. Bu mükemmel aperitifimiz, adeta altın rengindeki bir gün batımında Haliç in romantik görünümünü andıran bir sanat eseri gibi. Şeftali, aperol, köpüklü şaraptan oluşur. The Clover Club Cocktail 39 French Seventy Five 98 (1930 SAVOY LONDON) The Golden Horn 64 This is a classic cocktail that hearkens back to a time when men were not concerned about enjoying a pink cocktail in public. Consists of gunpowder tea flavored dry gin, fresh lemon juice, grenadine and egg white. French 75, invented by Harry MacElhone, was first mentioned in 1930 in the Savoy Cocktail Book. The cocktail is named after a French cannon used during the First World War. This champagne-based cocktail with lemon juice, gin and sugar syrup is not to be underestimated The color of a golden sunset with a rich yellow light, our perfect aperitif is every bit as much a work of art as romantic interpretations of the Golden Horn. Consists of peach, aperol, sparkling wine. Yeşil çay çiçeği, kişniş ile harmanlanmış tekila, portakal likörü, taze limon suyu, tekilalı Donut ve duman eşliğinde servis edilir. Sakin bir köşeye kurulup, bourbon, maraschino, angostura, rakı ve şeker karışımı bu sofistike kokteylin tadını çıkarın Smirnoff damıtımevinin sahibi ve ev yapımı zencefilli limonatasını tanıtmak isteyen bir Hollywood sakini, ürünlerini bir araya getirip bakır bir fincanda, özel bir şekilde sunmaya karar verdiler. Ortaya, votka, zencefil birası, misket limonu suyu ile yapılan müthiş Moscow Mule çıktı. Ikabana 49 The Insider 55 (2017 FAIRMONT ISTANBUL) Moscow Mule 39 Flower fully green tea, coriander infused tequila, orange liqueur, fresh lemon juice, served with a tequila Donut and smoke. Nobody will suspect a thing if you just quietly enjoy this sophisticated cocktail mixed with bourbon, maraschino, angostura, raki, sugar. The owner of the newly acquired Smirnoff distillery and a resident of Hollywood who wanted to market his homemade ginger lemonade decided to mix their products and offer it in a copper cup. This ended up being the great Moscow Mule made with vodka, ginger beer and lime juice.

5 FARKLI DOKUNUŞLARLA KLASIK KOKTEYLLER CLASSIC COCKTAILS WITH A TWIST A L K O L S Ü Z N O N - A L C O H O L I C Klasik New York sour u andırmakla birlikte rakı, taze limon suyu, şeker ve kırmızı şarap ile hazırlanan New Istanbul Sour, geleneksel rakının tadını çıkarırken sizi şaşırtacak. Istanbul Sour 39 (2017 FAIRMONT ISTANBUL) With a twist on the famous New York classic sour, our New Istanbul Sour with raki, fresh lemon juice, sugar and red wine will surprise you as you enjoy the flavor of traditional raki. Yoğun bir iş gününün sonunda yorgun hissediyorsanız, alkolü kokteyllerimiz yerine tazeleyici ve enerji veren bir mokteyle ne dersiniz? Soğutulmuş, besleyici taze meyvelerden gelen zengin vitaminler sizi canlandıracak ve enerjinizi yerine getirecek. Exhausted after a hard day s work? Then swap the alcohol for fizzies that will really refresh you. A chilled, nutritious mocktail is the perfect way to recharge your batteries as our vitamin rich recipes contain fresh fruits that provide energy. Kokteylin ünlü barmen Harry McElhone tarafından, 1919 yılında Londra da barmenlik yaptığı Ciro Club da yaratıldığı düşünülüyor. O dönemlerde nane kreması, portakal likörü ve limon suyunu eşit miktarda kullandığı, 1923 te Paris teki Harry s New York Bar açıldıktan sonra ise tarifin cin, portakal likörü, limon suyu karışımına dönüştüğü düşünülüyor. White Lady 49 It is originally believed to have been created by the famous bartender Harry MacElhone in 1919 while he was working at London s Ciro Club. At that time, he used equal parts of white crème de menthe, triple sec and lemon juice. It was not until he had his own Harry s New York Bar in Paris, in 1923 that he went with gin, orange liqueur, lemon juice. Ginger Mint 35 Nane, bal, misket limonu, zencefilli gazoz Mint, honey, lime, ginger ale Mango Mule 35 Taze salatalık, bal, mango püresi, baharatlı zencefil Fresh cucumber, honey, mango puree, spicy ginger Raspberry Mint Spritz 35 Ahududu, nane, misket limonu, şeker şurubu, soda Raspberries, mint, lime, simple syrup, soda water Sea Garden 35 Elma, şeker şurubu, salatalık, limon, deniz tuzu Apple, simple syrup, cucumber, lemon, sea salt Votka, kahve likörü, bergamot espuma içeren kokteyl ilk defa 1949 yılında hazırlandı. Brüksel deki Hotel Metropole da, ikizi olan Black Russian (kremasız White Russian) kokteyli ile birlikte, barmen Gustav Tops tarafından, ABD nin Lüksemburg büyükelçisi Peru Mesta nın onuruna geliştirildi. White Russian 49 (2017 FAIRMONT ISTANBUL) This drink including vodka, coffee liqueur, bergamot cream espuma, was created in 1949 by Gustav Tops, a Belgian bartender, along with its sister cocktail, the black Russian a White Russian without any cream at the Hotel Metropole in Brussels in honor of Perle Mesta, then U.S. ambassador to Luxembourg. Pomegranate-Ginger Lemonade 35 Nar suyu, zencefilli limonata, bal, misket limonu Pomegranate juice, ginger lemonade, honey, lime Grapefruit Cup 35 Greyfurt suyu, limon suyu, ballı su, soda Grapefruit juice, lemon juice, honey water, soda water Virgin Colada 35 Ananas, Hindistan cevizi püresi Fresh pineapple, coconut puree

6 Yemekten önce alınan içkiler, yemeği daha keyifli hale getiren iştah açıcılar olarak bilinirler. Birçok aperitif, karışımlara girmeden, kendi başına da keyifle yudumlanabilir. A P E R İ T İ F L E R A P E R I T I F S Also known as a before-meal drink, these whet the appetite and make the time before dinner more pleasant. Many of these aperitifs can also be enjoyed straight. Martini Bianco / Martini Rosso / Martini Extra Dry 30 Amaro (İtalyanca bitter ) yemeklerden sonra tercih edilen, sindirime yardımcı, bitkisel bir İtalyan likörüdür. Buruk-tatlı bir lezzeti vardır ve ilk olarak mide ağrıları için üretilmiş, sonraları kokteyllerde de kullanılmaya başlanmıştır. B I T T E R S Fernet Branca 35 Amaro (Italian for bitter ) is an Italian herbal liqueur that is commonly sipped as an after-dinner drink. It usually has a bitter-sweet flavor and it was first produced as a medicine for stomach ache, only later becoming a mixology ingredients. Mancino Secco / Apérol 30 Campari 35 A B S I N T H E Yüksek derecede alkol içermektedir. Absinthe ve benzeri anasonlu içkiler içilmeden önce su ile seyreltilmektedir. Containing a high level of alcohol by volume, the anise-flavoured pastis and absinthe are typically diluted with water before drinking. Absente 65 Pan Dor 77

7 Konyağın kendisi kadar değerli ama o kadar ünlü olmayan kardeşi Armagnac, konyaktan daha eskilere dayanır. Armagnac tan bahseden ilk belgelerin tarihi 1461 dir. Fransa dışında gerektiği kadar bilinmeyen Armagnac, az çeşide ve az takipçiye sahip bir içkidir. Gaskonya bölgesinde, Gers, Landes ve Lot-e-Garonne çevrelerinde üretilir. A R M A N Y A K Domaine Au Martin Domaine De Pounon A worthy but less famous brother of Cognac, Armagnac is much older than Cognac. The first document mentioning it dates to Not as well known outside France as it deserves to be, Armagnac has fewer varieties and fans. It is produced in the region of Gasconyi around Gers, Landes and Lot-e-Garonne. Konyak, brendi türleri arasında en iyi bilinen ve en ünlü olanıdır. Konyak damıtım geleneği 17. yüzyıla dayanır ve konyak üretiminin alt yapısını oluşturur. Son üç yüzyıldır konyak, üzümden damıtılan alkollü içecekler arasında en çok bilineni ve en sevileni olmayı başarmıştır. K O N Y A K C O G N A C Coeur De Cognac 95 Cognac is the best known and most famous of the world s brandies. Distilling Cognac is a tradition that dates back to the 17th century and serves as the foundation for all Cognac production. For the past three centuries, Cognac has been almost universally recognized as the finest of all the spirits that are distilled from grapes. Hennessy V.S. / Martell V.S. 55 Hennessy V.S.O.P. / Martell V.S.O.P. 70 E A U D E V I E Remy Martin V.S.O.P. 50 Eau de vie kiraz, vişne, kayısı ve orman meyvelerinden yapılan ve sek içilen bir içkidir. Eau de vie is made from fresh fruit like sweet and sour cherries, apricots and berries, and it should be taken neat. Hennessy X.O. 198 Remy Martin X.O. 98 Luxardo Williams / Luxardo Kirsch 35 Hennessy Paradis Imperial 1100 Louis XIII 1450

8 C İ N / G I N G R A P P A Cinin kullanılmadığı bir bar, makarnasız İtalyan mutfağına benzer! Cin olmasaydı ne kokteylerin kralı Dry Martini, ne de susuzluğumuzu gideren cin & tonik olmazdı. Charles Schumann ın The American Bar kitabında söylediği gibi; Bence cin, karışımlar için en temel içkidir. Cin sabırlı, aromatik, narin ve sadedir ve bu nitelikler, kokteyl yapımına son derece uygundur. Bütün cinlerde ardıç bulunur. Bunun dışında kişniş, melek otu, portakal kabuğu, limon kabuğu, kakule, tarçın, Afrika biberi ve muskat gibi bitkiler de cin üretiminde kullanılmaktadır. İyi bir cinde, altı-on arasında farklı bitki mevcuttur. A bar without gin is like Italian kitchen without pasta. Without gin, neither the king of cocktails, the Dry Martini, nor the most popular alcoholic thirst quencher, the gin and tonic would have existed... Charles Schumann, in his book The American Bar, says: To me, gin is the most fundamental liquor for mixed drinks. Gin is patient, aromatic, delicate, and unobtrusive. And this is ideal for mixed drinks more than any other alcohol. All gins include juniper as an ingredient. Other botanicals used are coriander, angelica, orange peel, lemon peel, cardamom, cinnamon, grains of paradise and nutmeg. Typically a fine gin contains six to ten botanicals. Grappa, üzümden yapılan oldukça popüler bir İtalyan içkisidir. Barili Di Sassicaia 85 Gaja Darmagi 75 Grappa is a popular Italian alcoholic drink. It is made from grapes. Mazzetti Nebbiolo Da Barolo / Manzetti Grappa Moscato 45 Mazzetti Grappa Dolcetto / Nobilo Pinot Noir 45 Beefeater London Dry / Plymouth Export Strength 45 Bombay Sapphire / London Gin N P O R T Botanist 50 Gordons Special Dry / Tanqueray 30 Hendrick s 75 Portekiz den çıkan Porto, bir şarap türünün adı olmaktan çok, bir köken göstergesidir. Üç farklı Porto şarabı türü vardır ve bunlardan bazıları fıçılarda bazıları ise şişelerde yıllandırılır. Hailing from Portugal, Port is a designation, a name of origin and not a type of wine. There are three different types of Port, some of which age in wooden casks, others in bottles. Monkey Saffron 60 Porto Cálem, Old Friends, Tawny Port 48 Portal Ruby Porto 45 Sipsmith / Tanqueray Ten 35

9 L İ K Ö R L E R R O M / R U M Likörler, yabani otlar, çiçek ve baharat ilaveleri ile lezzetlendirilen tatlı alkollü içkilerdir. L I Q U E U R S Liqueurs are sweetened alcohol flavored and scented by the addition of spices, herbs, flowers, etc. Rom dünyadaki en eski alkollü içeceklerden birisi olup, kökeni 17. yüzyıla dayanmaktadır. Bazen neredeyse renksiz, hafif gövdeli, hoş kokulu bazen koyu kahverengi, oldukça aromatik ve gövdelidir. Rom şeker kamışının yan ürünleri olan küspeden veya doğrudan şeker kamışı suyundan fermente edilip damıtılarak üretilmektedir. Rum is one of the oldest liquors in the world, dating from the 17th century. It can be nearly colorless, light-bodied, and faintly aromatic or dark brown, richly aromatic and full-bodied. Rum is made from sugarcane byproducts, such as molasses or directly from sugarcane juice by a process of fermentation and distillation. Amarula Wild Fruit / Archers Peach / Baileys / Luxardo Cherry 25 Amaretto Di Saranno / Chambord / Grand Marnier 30 Luxardo Limoncello / Mozart White / Cardinal Melon 30 Tia Maria 30 Gabriel Boudier Cassis / Drambuie 55 Chartreuse Verte / St. Germain 50 Cointreau / Molinari Sambuca Extra 40 Cuarenta Y Tres / Jägermeister / Luxardo Maraschino 45 Angostura Reserva / Captain Morgan Spiced 30 Angostura 5 Years / Bacardi Black / Havana Club Dark 7 Anejo 45 Angostura 1919 / Diplomatico 55 Brugal Rum 35 Bacardi 8 Years 55 Cane 10 Years / Havana Club 3 Anejo / Canario Cachaca 40 Pyrat Xo Reserve / Ron Zacapa Dark 23 Years 70 Malibu / Southern Comfort 35

10 S H E R R Y T E K İ L A / T E Q U I L A Sherry, İspanya nın Cadiz bölgesinin önde gelen tarım alanları olan Jerez da la Frontera, Sanlucar de Bar- rameda ve Puerto de Santa Maria dan gelmektedir de sherry yapımında yüz farklı üzüm çeşidi kullanılırken, günümüzde sadece Palomino, Pedro Ximenez & Moscatel beyaz üzümleri kullanılmaktadır. Sherry is from a precisely designated area of cultivation that is restricted to the towns of Jerez da la Frontera, Sanlucar de Bar- rameda and Puerto de Santa Maria in the Cadiz province of Spain. In 1894, there were over a hundred varieties of grapes used in Spain for the production of sherry, but now there are only three white grapes grown for sherrymaking: Palomino, Pedro Ximenez & Moscatel. Agav bitkisinden damıtılan içki, önceden fermente edilmiş agav suyu ile karıştırılır ve iki buçuk gün gibi kısa bir sürede hızlı bir fermentasyondan geçer. Tekilaya kristal bir berraklık veren, ikinci kez damıtma yöntemidir. Altın ve kahverengi tekilalar ise, renklerini meşe fıçılarda 4 yıla kadar dinlendirilmelerinden alırlar. Distilled spirits made from the agave plant are mixed with previously fermented pulque (fermented agave juice), triggering a quick and strong fermentation for two and a half days. Subsequently, a double-distilling method produces clear white tequila. Gold to Cognac-brown, tequilas get their color from aging up to four years in oak casks. Lustau Manzanilla Papirusa 48 Don Julio / Jose Cuervo Especial Reposado Lustau Amontillado Los Arcos 39 Herradura Plata 50 Puerto Fino 49 Herradura Anejo 60 El Jimador Blanco 30 El Jimador Reposado 45 Patron XO Café 70 Patron Gran Burdeos 620

11 V O T K A V O D K A H A R M A N İ S K O Ç V İ S K İ S İ B L E N D E D S C O T C H W H I S K Y Geleneksel votka üretimi, fermente edilmiş tahılların veya patatesin damıtılmasıyla gerçekleştirilir. Günümüzde ise, şeker ve meyve gibi malzemeler de votka yapımında kullanılmaya başlamıştır. Traditionally, vodka is made by the distillation of fermented cereal grains or potatoes. Today, some modern brands also use other ingredients such as fruits or sugar. Absolut / Absolut Citron / Absolut Pear / Stolichnaya 30 Harmanlanmış İskoç viskisi, 15 ila 50 adet farklı karakterde ve yaşta malt viski ve ek olarak iki, üç tane daha tahıl viskisi içerir. Malt viskinin, hafif gövdeli tahıl viskisi ile karıştırılarak yoğunluğunun düşürülmesi ve herkese hitap eder hale gelmesi, harmanlanmış İskoç viskilerinin dünya çapında bir ün kazanmasına yardımcı olmuştur. Blended Scotch contains between 15 to 50 different malt whiskies of various characters and ages in addition to two or three grain whiskies. Blended Scotch s worldwide popularity is probably because of the addition of the light-bodied grain to the malt whisky to reduce its intensity and broaden its appeal. Absolut Raspberry / Absolut Vanilla / Finlandia / Wyborowa Exquisite 30 Beluga / Belvedere Lemon Tea 55 Beluga Allure 90 Belvedere Silver Saber 140 Cîroc / Crystal Head / Grey Goose / Kauffman Soft 60 Ketel One / Ketel One Citron / Russian Standard Platinum 35 Stolichnaya Elit 50 Ballantine s Finest 35 Chivas Regal 12 Years / Monkey Shoulder 55 Chivas Royal Salute 21 Years 210 Dimple 12 Years 39 Famous Grouse / J&B Rare / Johnnie Walker Red Label 30 Johnnie Walker Black Label 12 Years / Johnnie Walker Gold Label 55 Johnnie Walker Blue Label 155

12 K A N A D A V İ S K İ S I C A N A D I A N W H I S K E Y T E N N E S S E E V İ S K İ S I T E N N E S S E E W H I S K E Y Pek çok Kanada viskisi, büyük oranda mısır viskisi içeren harmanlanmış tahıl viskileri olduğundan, diğer viski türlerinden daha hafif ve pürüzsüzdür. Canadian Club 39 Most Canadian whiskies are blended multigrain liquors containing a large percentage of corn spirits, and are typically lighter and smoother than other types of whisky. Tennessee de üretilen sek bir viskidir. Pek çok uluslararası ticari anlaşmada bourbon olarak kabul edilmesine rağmen, üreticilerin çoğu ürünlerinin bourbon olarak nitelendirilmesini onaylamadıklarından şişelerinde ve reklamlarında kullanmazlar. Bourbon viski %51 ini mısırın oluşturduğu tahıllardan üretilmektedir. Tennessee whiskey is a straight whiskey produced in Tennessee. Although it has been legally defined as a bourbon in some international trade agreements, producers of Tennessee whiskey refute references to their products as bourbon and do not label them as such. Bourbon whiskey must be made from a grain mixture which is at least 51% corn. Bulleit / Jim Beam / Jim Beam Black / Gentleman Jack 45 Jim Beam Honey 35 Jack Daniels No.7 40 Four Roses Single Barrel 70 Woodford Reserve / Wild Turkey Wild Turkey 81 50

13 Single malt, harmanlanmamış 100% malt viski olup, tek bir damıtımevinin ürünü olarak en az 3 yıl dinlendirilir. Viski üreticisi olan dört büyük ülkeden İskoçya, İrlanda, Amerika ve Kanada arasındaki fark, harmanlama biçimlerini bir kenara bırakırsak; kullanılan tahılların farkı, üretim metotları, damıtım ve dinlendirme yöntemlerindeki farklılıklardır. S I N G L E M A L T S H I G H L A N D S Single malt is unblended 100% malt whisky from a single distillery that is aged a minimum of three years. The difference between the types of whisky from the four main countries that produce it; Scotland, Ireland, United States and Canada results from the type of grain used, how it is processed, methods of distillation and aging methods, not to mention the kinds of blends. Highlands viskilerinin hiçbiri birbiri ile kıyaslanamaz. Yöre ve bölgedeki su kaynakları bu maltlara damgasını vurmuştur. Highlands maltları doğanın çeşitliliğini yansıtmakla birlikte, ilginç ve türlü türlü tat ve kokuları da içlerinde barındırır. Orijinal Highlands viskileri maltlanmış arpadan üretilmeydi. 18. yüzyılın sonlarında bazı damıtımevleri buğday ve çavdar da kullanmaya başladılar. S I N G L E M A L T S H I G H L A N D S Highlands; not one whisky can be compared to the other. The region and water supply leave their marks on the character of these malts. Highland malts reflect the variety of the landscape and contain diverse tastes and flavours. Highlands was originally made from malted barley. Later, commercial distilleries began introducing whisky from wheat and rye in the late 18th century. Aberlour 12 Years / Glenmorangie 10 Years / Cragganmore 12 Years 59 S P E Y S I D E Aberlour A Bunadh 101 Ardbeg Ten 69 I S L A Y Ardbeg Corryvreckan 115 O R K N E Y & S K Y E Cardu 12 Years 70 / Dalwhinnie 15 Years 75 Oban 14 Years / Glenmorangie Quinta Ruban 79 Glenmorangie Lasanta 12 Years 110 Glenmorangie Nectar D`or 89

14 S I N G L E M A L T S S P E Y S I D E S I N G L E M A L T S I S L A Y Speyside (Highlands) viskileri isli tadı daha çekinik olan viskilerdir. Funda çiçeği kokularına, dengeli, tatlımsı bir bitişe sahiptirler. Speyside (Highlands) malts are less smoky. The mature whiskies remind the drinker of its characteristic heather. Almost all have a balanced sweet touch. Adalar grubunun en güney ucunda yer alan Islay, Habrides in Kraliçesi olarak bilinir. Son derece isli bir karakteri olan single malt viskilerde, Islay gerçekten de hakimiyetini sürdürmektedir. The southernmost of its island chain, Islay is known as The Queen of the Hebrides and is certainly the reigning monarch of a typically smoky, peaty style of single malt whisky. Glenrothes Reserve 69 Caol Ila 10 Years 70 Glenfiddich Special Reserve 12 Years 55 Laphroaig 10 Years 75 Glenfiddich Solera Reserve 18 Years 95 Lagavulin 16 Years 99 Glenfiddich Gran Reserva 21 Years 225 The Glenlivet 15 Years 75 The Glenlivet 18 Years 89 The Glenlivet 21 Years 250 The Macallan Sienna 89 The Macallan Rare Cask 280 The Macallan Amber 59

15 S I N G L E M A L T S O R K N E Y & S K Y E İ R L A N D A V İ S K İ S İ I R I S H W H I S K E Y Orkney adasının viskileri, sahilde dinlendirilen ahşap fıçılara nüfuz eden deniz havasının kokusunu taşır. Bal lezzeti süpürge otunun tadına karışır. Skye ise, İç Hebrides adalarının kuzeyindeki en büyük adadır. Islay viskileri gibi tam gövdeli ve turbalı bir profile sahip olmakla birlikte, Skye viskileri güneydeki adalarda bulunmayan hafif baharatlı bir tada sahiptir. Orkney Whiskies bear the aroma of sea air, which penetrates the wooden barrels, stored on the coast. The honey flavor is affected by the heather. The Isle of Skye is the largest and most northerly major island in the Inner Hebrides of Scotland. Similar to Islay in its full body and peaty profile, Skye whiskies have a slight spiciness not found in the malts from the more southerly islands. İrlanda adasında üretilen bir viskidir. Çimlendirme sürecinde turba nadiren kullanıldığından, İrlanda viskisi, İskoç viskilere oranla daha az islidir ve yumuşak bir bitişe sahiptir. İskoç viskiler ikili damıtma sürecinden geçerken, İrlanda viskileri üçlü damıtma işleminden geçer dan beri dünyada en hızlı büyüyen içkilerdendir. Irish whiskey is whiskey made on the island of Ireland. Peat is rarely used in the malting process, so Irish whiskey has a smoother finish as opposed to the smoky, earthy overtones common to some Scotches. It s also customarily triple-distilled in comparison to Scotch s typical double-distilling process. Irish whiskey has been the fastest growing spirit in the world every year since Scapa 16 Years 89 Talisker 10 Years 68 Tullamore Dew 39 Jameson Years 55 Talisker 57 59

16 J A P O N V İ S K İ S İ J A P A N E S E W H I S K Y B İ R A B E E R Japonya da geliştirilen yeni bir viski stili. Japonya da ilk viski üretimi 1870 lerde başladı ancak ticari üretim 1924 te ülkenin ilk damıtımevi Yamazaki nin açılmasıyla gerçekleşti. Genel olarak, Japon viskileri, tüm viski üreten ülkeler arasında, en çok İskoç viskisine benzemektedir. This is a style of whisky developed and produced in Japan. Whisky production in Japan began around 1870 but the first commercial production was in 1924 with the opening of the country s first distillery, Yamazaki. Broadly speaking, the style of Japanese whisky is similar to that of Scotch when compared to other major whisky styles. Amstel Lager / Budweiser / Corona / Heineken / Peroni 25 Asahi 27 Bomonti / Bomonti Filtresiz 24 Efes Pilsen / Efes Malt 23 The Hakushu 12 Years 120 Suntory Hibiki 17 Years 125 Efes Red Ale / Efes White Ale / Efes Amber Ale 23 Castel Rouge / Guinness / Hoegaarden 25 Miller / Singha 25 Tuborg Gold / Tuborg Malt 23 Magners Cider / Weihenstephan Hefe Hell 25 A L K O L S Ü Z A L C O H O L - F R E E Clausthaler 27

17 S U S M O O T H I E S Acqua Panna, 250ml 14 Acqua Panna, 750ml 19 Evian, 330ml 17 Evian, 750ml 22 Perrier, 330ml 17 W A T E R Damla, 330ml 10 Damla, 750ml 16 Sırma, 250ml 10 Sırma, 750ml 16 Uludağ, 250ml 10 Karışık Orman Meyveleri, Ananas, Armut, Çilek 28 Berry mix, Pineapple, Pear, Strawberry M E Y V E S U Y U C H I L L E D J U I C E Uludağ, 750ml 16 Kestane, 330ml 11 San Pellegrino, 250ml 15 Kestane, 750ml 16 San Pellegrino, 750ml 20 Elma, Yaban Mersini, Vişne, Greyfurt 14 Apple, Cranberry, Cherry, Grapefruit Ananas, Portakal, Şeftali, Domates 14 Pineapple, Orange, Peach, Tomato

18 T A Z E M E Y V E S U Y U F R E S H J U I C E S I C A K İ Ç E C E K L E R H O T B E V E R A G E S Elma, Salatalık, Havuç, Greyfurt, Portakal 19 Apple, Cucumber, Carrot, Grapefruit, Orange Kahve, Kafeinsiz Kahve, Espresso 14 Coffee, Decaffeinated Coffee, Espresso Mevsim Sebzeleri & Meyveleri 23 Seasonal fruit & vegetables Duble Espresso 17 Double Espresso Cappuccino, Latte 16 M E Ş R U B A T L A R S O F T D R I N K S Türk Kahvesi 14 Turkish Coffee Coke / Diet Coke / Fanta / Sprite 14 Enerji İçeceği / Energy Drink 22 Ice Tea Şeftali, Ice Tea Limon / Ice Tea Peach, Ice Tea Lemon 14 Bitter Limon, Mürver Toniği / Bitter Lemon, Elderflower Tonic 24 Siyah Çay, Yeşil Çay & Bitki Çayı Çeşitleri 16 Black, green, herbal teas Türk Çayı 9 Turkish Tea Zencefil Gazozu, Zencefil Birası / Ginger Ale, Ginger Beer 19 Tonik / Tonic 14

19

LONG ISLAND ICE TEA Votka, cin, cointreau, tekila, rom, kola, tatlı ekşi sos Vodka, gin, cointreau, tequila, rum, coke, sweet and sour mix

LONG ISLAND ICE TEA Votka, cin, cointreau, tekila, rom, kola, tatlı ekşi sos Vodka, gin, cointreau, tequila, rum, coke, sweet and sour mix KOKTEYL COCKTAIL LONG ISLAND ICE TEA Votka, cin, cointreau, tekila, rom, kola, tatlı ekşi sos Vodka, gin, cointreau, tequila, rum, coke, sweet and sour mix CUBA LIBRE Rom, kola, yeşil limon Rum, coke,

Detaylı

INDIAN BOSPHORUS Restaurant & Bar

INDIAN BOSPHORUS Restaurant & Bar INDIAN BOSPHORUS Restaurant & Bar BEVERAGES VİSKİLER / WHISKIES 5 CL. SINGLE DOUBLE SINGLE MALT Glenfiddich 12YO. 70 125 The Glenlivet 15YO. 75 135 Lagavulin 16YO. 80 150 Macallan 12YO. 90 160 BLENDED

Detaylı

KOKTEYLLER / COCKTAIL S. Rom / Rum. Tekila / Tequila. Fiyatlar TL olarak belirtilmiştir, KDV dahildir / Prices are in TL, inclusive of VAT

KOKTEYLLER / COCKTAIL S. Rom / Rum. Tekila / Tequila. Fiyatlar TL olarak belirtilmiştir, KDV dahildir / Prices are in TL, inclusive of VAT KOKTEYLLER / COCKTAIL S Rom / Rum Pina Colada 29 Havana Club 3 yıllık, Malibu, Ananas Suyu, Hindistan Cevizi Şurubu Havana Club 3 Years old, Malibu, Pineapple Juice, Coconut Syrup Cuba Libre 29 Havana

Detaylı

KLERĐ / HILTON CLASSICS. Sezar Salata /Caesar Salad Sade, Tavuk veya Karides ile Plain, with Chicken or Shrimps 28,00 TL

KLERĐ / HILTON CLASSICS. Sezar Salata /Caesar Salad Sade, Tavuk veya Karides ile Plain, with Chicken or Shrimps 28,00 TL HĐLTON KLASĐKLER KLERĐ / HILTON CLASSICS Sezar Salata /Caesar Salad Sade, Tavuk veya Karides ile Plain, with Chicken or Shrimps Hilton Burger / Hilton Burger Sade, Bacon veya Peynirli Plain, with Bacon

Detaylı

İÇECEKLER / BEVERAGES. Çay / Turkish Tea Bitki Çayları / Herbal Tea Bags

İÇECEKLER / BEVERAGES. Çay / Turkish Tea Bitki Çayları / Herbal Tea Bags İÇECEKLER / BEVERAGES Çay / Turkish Tea Bitki Çayları / Herbal Tea Bags 8 11 KAHVELER / COFFEES Türk Kahvesi / Turkish Coffee Filtre Kahve / Filter Coffee Espresso Americano Cappuccino Cafe Latte Sıcak

Detaylı

Soft Drinks Alkolsüz İçecekler

Soft Drinks Alkolsüz İçecekler s k n i r D t f o S Alkolsüz İçecekler ALKOLSÜZ İÇECEKLER / SOFT DRINKS Su / Spring Water 0,5 Lt Su / Spring Water 1,5 Lt Maden Suyu / Mineral Water Ayran / Yoghurt Drinks Coca Cola Cola Light Fanta Sprite

Detaylı

İlk kokteyl tariflerini içeren barmen kitabı. The first publication of a bartender s guide. How to Mix Drinks, 1862 de Jerry

İlk kokteyl tariflerini içeren barmen kitabı. The first publication of a bartender s guide. How to Mix Drinks, 1862 de Jerry İlk kokteyl tariflerini içeren barmen kitabı How to Mix Drinks, 1862 de Jerry Thomas tarafından yazılmıştır. Tarihte bilinen ilk kokteyl partisi ise, 1917 de, St. Louis Missouri de Bayan Julius Walsh ın

Detaylı

İlk kokteyl tariflerini içeren barmen kitabı. The f irst publication of a bartender s guide. How to Mix Drinks, 1862 de Jerry

İlk kokteyl tariflerini içeren barmen kitabı. The f irst publication of a bartender s guide. How to Mix Drinks, 1862 de Jerry İlk kokteyl tariflerini içeren barmen kitabı How to Mix Drinks, 1862 de Jerry Thomas tarafından yazılmıştır. Tarihte bilinen ilk kokteyl partisi ise, 1917 de, St. Louis Missouri de Bayan Julius Walsh ın

Detaylı

Beverages / İçecekler

Beverages / İçecekler Beverages / İçecekler MEŞRUBATLAR / REFRESHMENTS YİYECEK / FOOD TATLILAR / DESSERTS Su / Still Water Su (330 ml) 15.00 Su (750 ml) 28.00 Acqua Panna (250ml) 22.00 Acqua Panna (750ml) 34.00 Soda / Sparkling

Detaylı

SOĞUK İÇECEKLER. 1. Su. 2. Ayran İsteğe göre naneli. 3. Soda. 4. Meyveli Soda. 5. Coca Cola. 6. Lıght Cola. 7. Cola Zero. 8. Fanta. 9.

SOĞUK İÇECEKLER. 1. Su. 2. Ayran İsteğe göre naneli. 3. Soda. 4. Meyveli Soda. 5. Coca Cola. 6. Lıght Cola. 7. Cola Zero. 8. Fanta. 9. SOĞUK İÇECEKLER 1. Su 2. Ayran İsteğe göre naneli. 3. Soda 4. Meyveli Soda 5. Coca Cola 6. Lıght Cola 7. Cola Zero 8. Fanta 9. Sprıte 10. Ice Tea 11. Schweppes 12. Enerji İçeceği 13. Cappy 14. Limonata

Detaylı

ŞÖMİNE BAR MENU APERİTİFLER / APPETIZERS. SCOTCH / MALT (4 cl.) SCOTCH / PREMIUM (4 cl.) BOURBON (4 cl.) CANADIAN (4 cl.) CIN / GIN (4 cl.

ŞÖMİNE BAR MENU APERİTİFLER / APPETIZERS. SCOTCH / MALT (4 cl.) SCOTCH / PREMIUM (4 cl.) BOURBON (4 cl.) CANADIAN (4 cl.) CIN / GIN (4 cl. ŞÖMİNE BAR MENU APERİTİFLER / APPETIZERS YENİ RAKI (5 cl.) TEKİRDAĞ RAKI (5 cl.) YENİ RAKI (duble) TEKİRDAĞ RAKI (duble) YENİ RAKI (35 cl.) TEKİRDAĞ RAKI (35 cl.) CAMPARI MARTINI BIANCO,ROSSO,DRY SCOTCH

Detaylı

2013 Kavaklıdere Ancyra Blush / Türkiye-Turkey 35

2013 Kavaklıdere Ancyra Blush / Türkiye-Turkey 35 BEYAZ ŞARAPLAR / WHITE WINES Kadehte / By the glass 2014 Arcadia Fresh Sauv. Blanc Narince / Türkiye-Turkey 37 2014 Natale Verga Pinot Grigio IGT / İtalya - Italy 38 2014 Santa Helena Chardonnay / Şili

Detaylı

LOBBY LOUNGE MENÜ LOBBY LOUNGE MENU

LOBBY LOUNGE MENÜ LOBBY LOUNGE MENU LOBBY LOUNGE MENÜ LOBBY LOUNGE MENU hafif yiyecekler / snacks Izgara Somonlu Avakado Salatası / Avocado Salad with Grilled Salmon Avakado, roka, portakal ve salatalık üzerinde ızgara Norveç somonu Grilled

Detaylı

İÇECEK MENÜSÜ BEVERAGE MENU

İÇECEK MENÜSÜ BEVERAGE MENU ŞAMPANYA / CHAMPAGNE Laurent Perrier, Brut Moet & Chandon Rose Billecart Salmon, Brut Veuve Clicquot, Brut Dom Pérignon, Brut 2004 Louis Roederer, Cristal, Brut 2006 Armand De Brignac Gold, Brut İÇECEK

Detaylı

ŞAMPANYA KADEH İLE BEYAZ ŞARAP KADEH İLE BLUSH VE ROZE ŞARAP KADEH İLE KIRMIZI ŞARAP KADEH İLE. Şampanyalı Kokteyler 70. Aperol spritz.

ŞAMPANYA KADEH İLE BEYAZ ŞARAP KADEH İLE BLUSH VE ROZE ŞARAP KADEH İLE KIRMIZI ŞARAP KADEH İLE. Şampanyalı Kokteyler 70. Aperol spritz. ŞAMPANYA KADEH İLE Kadeh Şişe Moët & Chandon Impérial Brut NV 89 445 Moët & Chandon Rosé Impérial NV 102 510 Bollinger NV 110 550 Veuve Clicquot Rich NV (on ice) 115 585 Ruinart Blanc de Blancs NV 142

Detaylı

İÇECEK MENÜSÜ BEVERAGE MENU

İÇECEK MENÜSÜ BEVERAGE MENU İÇECEK MENÜSÜ BEVERAGE MENU ŞAMPANYA / CHAMPAGNE GL BTL Laurent Perrier, Brut 150 950 Moet & Chandon Rose 180 1100 Billecart Salmon, Brut 850 Veuve Clicquot, Brut 1050 Dom Pérignon, Brut 2004 3200 Louis

Detaylı

sıcak içecekler Demleme çay... 4,50 TÜRK KAHVESİ... 6,50 ESPRESSO... 7,00 (single, double)

sıcak içecekler Demleme çay... 4,50 TÜRK KAHVESİ... 6,50 ESPRESSO... 7,00 (single, double) sıcak içecekler Demleme çay... 4,50 TÜRK KAHVESİ... 6,50 (klasik, damla sakızlı) ESPRESSO... 7,00 (single, double) amerıcano... 7,50 macchıatto... 7,50 filtre kahve... 7,50 nescafe... 7,50 decaf... 7,50

Detaylı

CHALET CAFE MENU APERİTİFLER / APPETIZERS

CHALET CAFE MENU APERİTİFLER / APPETIZERS CHALET CAFE MENU APERİTİFLER / APPETIZERS YAŞ ÜZÜM RAKISI(5 cl.) SARI ZEYBEK RAKISI(5 cl) YENİ RAKI (5 cl.) TEKİRDAĞ RAKI (5 cl.) YENİ RAKI (duble) TEKİRDAĞ RAKI (duble) YENİ RAKI (35 cl.) YENİ RAKI (70

Detaylı

Su / Still Water Su (330 ml) Su (750 ml) Acqua Panna (750ml) Acqua Panna (250ml) ,00

Su / Still Water Su (330 ml) Su (750 ml) Acqua Panna (750ml) Acqua Panna (250ml) ,00 MEŞRUBATLAR / REFRESHMENTS YİYECEK / FOOD DESSERTS / TATLILAR Su / Still Water Su (330 ml) 10.00 Su (750 ml) 17.00 Acqua Panna (750ml) 15.00 Acqua Panna (250ml) 22.00 Soda / Sparkling Water Soda (330 ml)

Detaylı

MAKARNALAR. Cevİz Dolgulu RavIolI. Tavuklu Noodle 14,00 TL 17,00 TL. PorçInI Mantarlı Papardella. Penne ArabIata 13,50 TL 15,50 TL 14,50 TL

MAKARNALAR. Cevİz Dolgulu RavIolI. Tavuklu Noodle 14,00 TL 17,00 TL. PorçInI Mantarlı Papardella. Penne ArabIata 13,50 TL 15,50 TL 14,50 TL MAKARNALAR Tavuklu Noodle Sotelenmiş Sebzeler, Tavuk Parçaları Ve Teriyaki Sos İle Cevİz Dolgulu RavIolI Ceviz Dolgulu, Krema Soslu Ev Yapımı Ravioli 17,00 TL PorçInI Mantarlı Papardella Özel Porçini Mantarı

Detaylı

APERATİF / APERITIVE Martini Dry, Bianco, Rosso, Rosato Campari Bitter

APERATİF / APERITIVE Martini Dry, Bianco, Rosso, Rosato Campari Bitter APERATİF / APERITIVE Martini Dry, Bianco, Rosso, Rosato Campari Bitter RAKI Yeni Rakı Yeni Rakı, Yeni Seri Tekirdağ Rakı Kulüp Rakısı Ala Rakı Yeni Rakı cl- 120/ 50cl- 10 / 70cl- 270 VOTKA / VODKA Stolichnaya

Detaylı

Kızkulesi Kuledebar a Hoşgeldiniz Welcome to Maiden s Tower Kuledebar

Kızkulesi Kuledebar a Hoşgeldiniz Welcome to Maiden s Tower Kuledebar Kızkulesi Kuledebar a Hoşgeldiniz Welcome to Maiden s Tower Kuledebar Peynir Tabağı; İsli Çerkez Peyniri, Beyaz Peynir, Eski Kaşar, Otlu Peynir, İsli Et Cheese Platter: Circissian Cheese, Feta Cheese,

Detaylı

Double Espresso Cappuccino-Cafe Latte Latte Macchiato - Caramel - Vanilla - Hazelnut Hot Chocolate- Mocha Espresso - Espresso Macchiato.

Double Espresso Cappuccino-Cafe Latte Latte Macchiato - Caramel - Vanilla - Hazelnut Hot Chocolate- Mocha Espresso - Espresso Macchiato. Hot Drinks-Sıcak İçecekler Double Espresso Cappuccino-Cafe Latte Latte Macchiato - Caramel - Vanilla - Hazelnut Hot Chocolate- Mocha Espresso - Espresso Macchiato Americano Filter Coffee Turkish Coffee

Detaylı

KOKTEYL. Kır Royal Köpüklü şarap ve damla crème de cassis. Stockholm 75 Köpüklü şarap, absolute citron, şeker şurubu, limon suyu.

KOKTEYL. Kır Royal Köpüklü şarap ve damla crème de cassis. Stockholm 75 Köpüklü şarap, absolute citron, şeker şurubu, limon suyu. KOKTEYL Kır Royal Köpüklü şarap ve damla crème de cassis Stockholm 75 Köpüklü şarap, absolute citron, şeker şurubu, limon suyu Martini Dry Martini Gin veya vodka, martini dry, yeşil zeytin Gibson Martini

Detaylı

Burada, mükemmel aperatiflerden kapsamlı bir martini menüsüne ve dünyanın her yerinden gelen klasik içkilere, geniş bir menüyü beğeninize sunuyoruz.

Burada, mükemmel aperatiflerden kapsamlı bir martini menüsüne ve dünyanın her yerinden gelen klasik içkilere, geniş bir menüyü beğeninize sunuyoruz. Summit Bar'a hoşgeldiniz! Đstanbul'un eşsiz manzarasına hakim bu çok özel yerde sizi ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Burada, mükemmel aperatiflerden kapsamlı bir martini menüsüne ve dünyanın her yerinden

Detaylı

Soft drinks I Meşrubatlar. Hot beverages I Sıcak içecekler. Juices I Meyve suları

Soft drinks I Meşrubatlar. Hot beverages I Sıcak içecekler. Juices I Meyve suları Hot beverages I Sıcak içecekler The word tea originates from China. There are two common pronunciations which are; tê from the Amoy Min Nan dialect and chá used by the Cantonese dialect. Çay kelimesinin

Detaylı

SOĞUK BAŞLANGIÇLAR VE SUSHI SICAK APERATİFLER ANA YEMEKLER. Soğuk Gazpacho çorbası 28. Nachos chips 22. Pekin ördek sarması 42

SOĞUK BAŞLANGIÇLAR VE SUSHI SICAK APERATİFLER ANA YEMEKLER. Soğuk Gazpacho çorbası 28. Nachos chips 22. Pekin ördek sarması 42 SOĞUK BAŞLANGIÇLAR VE SUSHI Soğuk Gazpacho çorbası 28 Domates, salatalık, dolmalık biber ve sarımsaklı kruton Nachos chips 22 Avakado dip sos ile Pekin ördek sarması 42 Salatalık, taze soğan ve hoisin

Detaylı

ATIŞTIRMALIKLAR. SICAK TABAĞI (2 KİŞİLİK) Parmak patates, çıtır piliç, sigara böreği, mantar pane, sosis ve üzerine rendelenmiş kaşar

ATIŞTIRMALIKLAR. SICAK TABAĞI (2 KİŞİLİK) Parmak patates, çıtır piliç, sigara böreği, mantar pane, sosis ve üzerine rendelenmiş kaşar ATIŞTIRMALIKLAR SÜPER MANJE (2-3 KİŞİLİK) Çıtır piliç, sosis tava, avcı böreği, kaşar pane, mantar pane, sigara böreği, manje böreği, elma dilim patates ve özel sos ile SICAK TABAĞI (2 KİŞİLİK) Parmak

Detaylı

DETOXLAR SOĞUK İÇECEKLER ALKOLSÜZ FROZENLAR COLD BEVERAGES SOFT FROZEN SOĞUK İÇECEKLER / COLD BEVERAGES. Louise Limonata Louise Lemonade

DETOXLAR SOĞUK İÇECEKLER ALKOLSÜZ FROZENLAR COLD BEVERAGES SOFT FROZEN SOĞUK İÇECEKLER / COLD BEVERAGES. Louise Limonata Louise Lemonade COLD BEVERAGES SOĞUK İÇECEKLER Coca Cola Light / Zero Fanta / Sprite Fuse Tea Şeftali / Limon - Peach / Lemon Soda / Mineral Water Ayran Naneli / Fesleğenli /Acılı Ayran Ayran with Mint / Basil / Spicy

Detaylı

Sip Bar Snacks. Çıtır Zeytinler / Crispy Olives Limonlu Çıtır Zeytin / Fried Olives With Lemon

Sip Bar Snacks. Çıtır Zeytinler / Crispy Olives Limonlu Çıtır Zeytin / Fried Olives With Lemon Sip Bar Snacks Çıtır Zeytinler / Crispy Olives Limonlu Çıtır Zeytin / Fried Olives With Lemon Kalamar Tava / Fried Squid Sarımsaklı Sos ile / With Garlic Sauce Mini İçli Köfte / Mini Fried Kibbeh Acılı

Detaylı

Dry Votka, dry vemut Vodka, dry vermouth

Dry Votka, dry vemut Vodka, dry vermouth MARTINI 30 Elma /Apple Votka, dry vermut, taze elma Vodka, dry vermouth, fresh apple Ahududu & Vanilya/ Raspberry & Vanilla Ahududu votka, taze ahududu Raspberry vodka, fresh raspberry Salatalık & Nane/Cucumber

Detaylı

KOKTEYLLER / COCKTAILS

KOKTEYLLER / COCKTAILS KOKTEYLLER / COCKTAILS Margueriter 77 Plymouth gin, French dry vermouth, orange bitters Chilli tasty with first version of dry martini! Acı lezzeti dry martininin ilk versiyonu ile! Cactus 64 Tequila,

Detaylı

YERLI SARAPLAR / LOCAL WINES

YERLI SARAPLAR / LOCAL WINES YERLI SARAPLAR / LOCAL WINES BEYAZ SARAPLAR / WHITE WINES Saroz - Füme Blanc Saroz - Chardonnay Saroz - Sauvignon Blanc Karma Doluca Denizli, Tokat - Chardonnay, Narince G Gülor Trakya (Thrace) - Sauvignon

Detaylı

MEYVE NEKTARI. 1000ml /1LT Tetra Pak-Prizma. Fruit Nectar. Vişne Nektarı Sourcherry Nectar. Nar Nektarı Pomegranate Nectar. Mango Nektarı Mango Nectar

MEYVE NEKTARI. 1000ml /1LT Tetra Pak-Prizma. Fruit Nectar. Vişne Nektarı Sourcherry Nectar. Nar Nektarı Pomegranate Nectar. Mango Nektarı Mango Nectar 1000ml /1LT Tetra Pak-Prizma MEYVE NEKTARI Fruit Nectar Vişne Nektarı Sourcherry Nectar Kayısı Nektarı Apricot Nectar Nar Nektarı Pomegranate Nectar Mango Nektarı Mango Nectar 8 690792 014068 8 690792

Detaylı

Dorukkaya Ski & Mountain Resort, Kartalkaya Tel: +90 (374)

Dorukkaya Ski & Mountain Resort, Kartalkaya Tel: +90 (374) Dorukkaya Ski & Mountain Resort, Kartalkaya Tel: +90 (374) 234 50 26 www.kayahotels.com.tr LOBBY BAR GÜNÜN ÇORBASI / SOUP OF THE DAY 20 BAŞLANGIÇLAR / STARTERS PEYNİR TABAĞI / CHEESE PLATE 36 Türk ve Uluslararası

Detaylı

CiN / GIN Beefeater, Gordon's Gin, Bombay 25,- Hendrick s 30,- No:3 London Dry Gin 35,-

CiN / GIN Beefeater, Gordon's Gin, Bombay 25,- Hendrick s 30,- No:3 London Dry Gin 35,- APERİTİF / APERITIF Campari, Garrone Rosso, Dry, Bianco, Bitter 23,- VOTKA / VODKA Absolut, Smirnoff, Russian Standard Original, Stolichnaya 25,- Finlandia, Grey Goose, Belvedere 30,- SKYY, Russian Standard

Detaylı

BAR NOBLESSE MENU APERİTİF / APERITIF (5 CL) MARTINI / ROSSO, BIANCO, DRY 25.00 TL CIN / GIN (4CL) VOTKA / VODKA (4CL) ROM / RUM (4CL)

BAR NOBLESSE MENU APERİTİF / APERITIF (5 CL) MARTINI / ROSSO, BIANCO, DRY 25.00 TL CIN / GIN (4CL) VOTKA / VODKA (4CL) ROM / RUM (4CL) BAR NOBLESSE MENU APERİTİF / APERITIF (5 CL) YENI RAKI 17.00 TL EFE 17.00 TL BURGAZ 17.00 TL TEKİRDAĞ RAKISI 15.00 TL SARI ZEYBEK 15.00 TL ALTINBAŞ 15.00 TL MARTINI / ROSSO, BIANCO, DRY CAMPARI CIN / GIN

Detaylı

DETOXLAR COLD BEVERAGES SOĞUK İÇECEKLER SOFT FROZEN ALKOLSÜZ FROZENLAR S OĞUK İÇECEKLER / COLD BEVERAGES. Louise Limonata Louise Lemonade

DETOXLAR COLD BEVERAGES SOĞUK İÇECEKLER SOFT FROZEN ALKOLSÜZ FROZENLAR S OĞUK İÇECEKLER / COLD BEVERAGES. Louise Limonata Louise Lemonade COLD BEVERAGES SOĞUK İÇECEKLER Coca Cola Light / Zero Fanta / Sprite Fuse Tea - Peach / Lemon Soda / Mineral Water Ayran Naneli - Fesleğenli - Pancarlı Ayran Ayran with Mint - Basil -Beet Zencefilli Soda

Detaylı

Welcome to the Cloud 7 Bar and Restaurant, The perfect place to meet for an afternoon tea or hold an elegant event.

Welcome to the Cloud 7 Bar and Restaurant, The perfect place to meet for an afternoon tea or hold an elegant event. Cloud 7 Bar ve Restoranımıza hoş geldiniz. İstanbul Boğazının eşsiz manzarası, leziz tatlar ve mükemmel içkilerin eşlik ettiği şık ve sıcak bir ortamda sizi konuk etmekten mutluluk duyuyoruz. Türk ve dünya

Detaylı

Minestrone Çorbası Akdeniz sebze çorbası, fesleğenli kıtır ekmek ile, Minestrone Soup Mediterranean vegetable soup, crispy bread with basil,

Minestrone Çorbası Akdeniz sebze çorbası, fesleğenli kıtır ekmek ile, Minestrone Soup Mediterranean vegetable soup, crispy bread with basil, LOBBY LOUNGE MENU SALATALAR SALADS Deniz Mahsulleri Salatası Akdeniz yeşillikleri, taze roka yaprakları, kalamar, karides, somon, haşlanmış patates, kapari, kiraz domates, vinaigrette sos ile, Seafood

Detaylı

DÜNYA DAN TAPAS SEÇENEKLERİ TAPAS FROM AROUND THE WORLD

DÜNYA DAN TAPAS SEÇENEKLERİ TAPAS FROM AROUND THE WORLD DÜNYA DAN TAPAS SEÇENEKLERİ TAPAS FROM AROUND THE WORLD Pera tapas / Paylaşmalık (N) (V) 38 humus, patlıcan salatası, kısır, biber borani, zeytinyağlı yaprak sarma, pide ekmeği Pera tapas (to share for

Detaylı

YÝYECEK / FOOD Moët & Chandon ( 20 cl ) ë ë 220.00 800.00 870.00 880.00 980.00 2,000.00 2,475.00 52.00 67.00 TÜRKÝYE - TURKEY Verano Blush, Grenache Kavaklýdere, Yakut, Öküzgözü,Boðazkere, Carignan & Alicante

Detaylı

Ürün Kataloğu Product Catalog

Ürün Kataloğu Product Catalog Ürün Kataloğu Product Catalog Oğuz Gıda A.Ş. 1997 yılında Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesinde Tetrapak dolum makineleri ile meyve suyu üretimine başlamıştır. 2005 yılı içerisinde Sakarya 2. Organize

Detaylı

Martini Kokteylleri / Martini Cocktails. Buzlu Kokteyller / Frozen Coctails

Martini Kokteylleri / Martini Cocktails. Buzlu Kokteyller / Frozen Coctails Hilton ParkSA Cloud 7 Bar ve Restoranımıza hoş geldiniz. İstanbul Boğazının eşsiz manzarası, leziz tatlar ve mükemmel içkilerin eşlik ettiği şık ve sıcak bir ortamda sizi konuk etmekten mutluluk duyuyoruz.

Detaylı

SOĞUK ATIŞTIRMALIKLAR Nacho chips (G) 32 Guacamole dip sos. Karides kokteyl 68 Kırmızı közlenmiş biber, mini marul ve tobiko

SOĞUK ATIŞTIRMALIKLAR Nacho chips (G) 32 Guacamole dip sos. Karides kokteyl 68 Kırmızı közlenmiş biber, mini marul ve tobiko SOĞUK ATIŞTIRMALIKLAR Nacho chips (G) 32 Guacamole dip sos Karides kokteyl 68 Kırmızı közlenmiş biber, mini marul ve tobiko Seçilmiş Avrupa peynirleri 78 Çeşitli Avrupa peynirleri ve kuru meyveler Şarküteri

Detaylı

original handmade ice cream

original handmade ice cream original handmade ice cream since 1988 mardo. hikayemiz. ardo, 1988'den beri Kıbrıs'ın farklı bölgelerinden toplanmış taze meyvelerden üretilen dondurma ve seyyar dondurma arabalarıyla serüvenine başlayıp

Detaylı

Soft drinks I Meşrubatlar. Hot beverages I Sıcak içecekler. Juices I Meyve suları

Soft drinks I Meşrubatlar. Hot beverages I Sıcak içecekler. Juices I Meyve suları Hot beverages I Sıcak içecekler The word tea originates from China. There are two common pronunciations which are; tê from the Amoy Min Nan dialect and chá used by the Cantonese dialect. Çay kelimesinin

Detaylı

Şuruplar, Soslar, Püreler, Dekor Soslar BEST FOR REALTASTE

Şuruplar, Soslar, Püreler, Dekor Soslar BEST FOR REALTASTE Şuruplar, Soslar, Püreler, Dekor Soslar BEST FOR REALTASTE CAFÉ VALENTE Kolombiya nın Guinidad Guyanası nın köklü ailelerinden Valente ailesinin tek varisi olan Alvaro Silve Valente, 1871 yılında henüz

Detaylı

KAHVE & KOKTEYL ŞURUPLARI COFFEE & COCKTAIL SYRUPS

KAHVE & KOKTEYL ŞURUPLARI COFFEE & COCKTAIL SYRUPS KAHVE & KOKTEYL ŞURUPLARI COFFEE & COCKTAIL SYRUPS Alkollü ve alkolsüz kokteyllerde, sıcak ve soğuk içeceklerde, çeşitli pasta, dondurma ve tatlılarda kullanılır. Ayrıca 1/8 oranında sıcak veya soğuk su

Detaylı

BURGER MENÜSÜ - BURGER MENU

BURGER MENÜSÜ - BURGER MENU BURGER MENÜSÜ - BURGER MENU DUBLE BURGER 45 TL TAVUK MENÜSÜ - CHICKEN MENU TAVUK MENÜSÜ - CHICKEN MENU STEAK MENÜSÜ - STEAK MENU MARİNATED STEAK(350 GR.) SERVED WİTH SAUTÉED VEGETABLES, SALAD AND YOGHURT.

Detaylı

Kıtır kadayıflı irmik helvası kaymaklı dondurma ile Semolina helva with crispy kadayıf and kaymak ice cream 19TL

Kıtır kadayıflı irmik helvası kaymaklı dondurma ile Semolina helva with crispy kadayıf and kaymak ice cream 19TL TATLI DESSERT Fırın sütlaç Oven baked rice pudding 18TL Kıtır kadayıflı irmik helvası kaymaklı dondurma ile Semolina helva with crispy kadayıf and kaymak ice cream 19TL Fırında mevsim meyveli (armut, ayva,elma)

Detaylı

M OJITO (Çilek, Elma seçenekleri ile...)...t Rom, taze nane, esmer şeker, lime limon, lime limon aroması, soda

M OJITO (Çilek, Elma seçenekleri ile...)...t Rom, taze nane, esmer şeker, lime limon, lime limon aroması, soda ALKOLLÜ SOĞUK KAHVELER ICED LATTE A L C O H O L IC (Baileys,Malibu,Kahlua seçenekleri ile). t 30.00 ALKOLLÜ SICAK KAHVELER IRISH C O F F E E (EspressoJameson whısky,şeker,krema)... t 30.00 BAILEYS C O

Detaylı

Kahvaltılar. 15 tl Croissant Sepeti (4 adet) 40 tl Croissant Sade (Turunç reçeli ile)

Kahvaltılar. 15 tl Croissant Sepeti (4 adet) 40 tl Croissant Sade (Turunç reçeli ile) Kahvaltılar Serpme Kahvaltı - (3 çeşit reçel, bal-kaymak, tahin, zeytin, 4 çeşit peynir, bahçemizin yeşillikleri, kümesimizden yumurta-isteğe göre hazırlanır) French toast (Yumurtalı ekmek, şekerlenmiş

Detaylı

Başlangıçlar. Atıştırmalıklar. Tatlılar STARTERS SNACKS DESSERTS

Başlangıçlar. Atıştırmalıklar. Tatlılar STARTERS SNACKS DESSERTS MENU Başlangıçlar STARTERS PEYNİR TABAĞI CHEESE PLATE Yerli ve Yabancı Peynir Çeşitleri, Kurutulmuş Meyveler, Kuruyemiş, Krakerler Selection of Local and International Cheeses, Dried Fruits, Nuts, Crackers

Detaylı

BuRGERLER. PiZZALAR MAKARNALAR

BuRGERLER. PiZZALAR MAKARNALAR BuRGERLER Bİralem SIcak tabaği 25TL Elma dilim patates, bomfrit, soğan halkası, sosis, nugget, çıtır tavuk, sigara böreği, sweet chili sos ile Mİdye Tava İç midye, tarator sos, limon ve yeşillik ile Kalamar

Detaylı

Lezzetin doruğa ulaştığı an!...

Lezzetin doruğa ulaştığı an!... Lezzetin doruğa ulaştığı an!... www.frupan.com.tr FİRMA ADI VE ADRESİ TULUM GIDA SAN.TĠC.LTD. ġtġ ISPARTA EĞRĠDĠR YOLU.10.KM ISPARTA Telefon: +90 6 259 46 36 Faks: +90 6 259 46 26 İŞBU BELGE; MAKROBEL

Detaylı

ŞAMPANYALI KOKTEYLLER CHAMPAGNE COCKTAILS LONG DRINKS KLASİK KOKTEYLLER CLASSIC COCKTAILS. herbiri / each 39.00 Long Island Iced Tea

ŞAMPANYALI KOKTEYLLER CHAMPAGNE COCKTAILS LONG DRINKS KLASİK KOKTEYLLER CLASSIC COCKTAILS. herbiri / each 39.00 Long Island Iced Tea ŞAMPANYALI KOKTEYLLER CHAMPAGNE COCKTAILS herbiri / each 49.00 Bosphorus Deluxe Royale Şampanyanın çilek, zencefil ve kahverengi şeker ile özdeşleştirilmiş hali. Smashed strawberry ginger and demerara

Detaylı

SALADS / SALATALAR STARTERS / BAŞLANGIÇLAR SANDWICHES / SANDVİÇLER. HOT CHICKEN WINGS, acı soslu tavuk kanatları 30,00

SALADS / SALATALAR STARTERS / BAŞLANGIÇLAR SANDWICHES / SANDVİÇLER. HOT CHICKEN WINGS, acı soslu tavuk kanatları 30,00 Tüm fiyatlar Türk Lirasıdır ve KDV dahildir. All prices are in Turkish Lira and V.A.T. included. SALADS / SALATALAR GRILLED CHICKEN SALAD 22,00 ızgara tavuk dilimleri ve Akdeniz yeşillikleri ile / grilled

Detaylı

Kulüp Sandviç (P) (isteğe göre domuz bacon ) 29 Croque-Monsieur 28 Hamburger 37

Kulüp Sandviç (P) (isteğe göre domuz bacon ) 29 Croque-Monsieur 28 Hamburger 37 Kubbeli 1890 ların sonunda açıldığı ilk günden bu yana İstanbul un sosyal hayatına damgasını vuran Pera Palace Hotel Jumeirah, restorasyondan sonra yeniden açılışıyla birlikte, tarihi mirasına sahip çıkarak

Detaylı

Soft drinks I Meşrubatlar. Hot beverages I Sıcak içecekler. Juices I Meyve suları

Soft drinks I Meşrubatlar. Hot beverages I Sıcak içecekler. Juices I Meyve suları Hot beverages I Sıcak içecekler The word tea originates from China. There are two common pronunciations which are; tê from the Amoy Min Nan dialect and chá used by the Cantonese dialect. Çay kelimesinin

Detaylı

HΑΝΑ & HΑΝΑ 2017 MENÜSÜ

HΑΝΑ & HΑΝΑ 2017 MENÜSÜ HΑΝΑ & HΑΝΑ 2017 MENÜSÜ Kahve Çeşitleri Espresso Single Shot Espresso Double Shot Espresso Espresso Ristretto, Lungo, Αmericano Espresso Macchiato Espresso Affogato (vanilya dondurmalı kahve) Freddo Espresso

Detaylı

SALADS / SALATALAR STARTERS / BAŞLANGIÇLAR SANDWICHES / SANDVİÇLER. HOT CHICKEN WINGS, acı soslu tavuk kanatları 26,00

SALADS / SALATALAR STARTERS / BAŞLANGIÇLAR SANDWICHES / SANDVİÇLER. HOT CHICKEN WINGS, acı soslu tavuk kanatları 26,00 Tüm fiyatlar Türk Lirasıdır ve KDV dahildir. All prices are in Turkish Lira and V.A.T. included. SALADS / SALATALAR GRILLED CHICKEN SALAD 18,00 ızgara tavuk dilimleri ve Akdeniz yeşillikleri ile / grilled

Detaylı

Hot beverages I Sıcak içecekler. Soft drinks I Meşrubatlar. Juices I Meyve suları

Hot beverages I Sıcak içecekler. Soft drinks I Meşrubatlar. Juices I Meyve suları Hot beverages I Sıcak içecekler Soft drinks I Meşrubatlar The word tea originates from China. There are two common pronunciations which are; tê from the Amoy Min Nan dialect and chá used by the Cantonese

Detaylı

26/11/ g. İçecekler. İçecekler. Kahve. Kahve çekirdekleri

26/11/ g. İçecekler. İçecekler. Kahve. Kahve çekirdekleri 1. Satın alma işlevi a) Besin üretimi b) Üretim planlama c) Satın alma süreci d) Tedarikçiler ve dağıtım e) Tesellüm ve taşıma f) Depolama g) Depodan dağıtım h) Maliyet kontrolü 2. Hammaddeler a) Tahıl

Detaylı

IC HOTELS RESIDENCE YAZ 2019 FACT SHEET

IC HOTELS RESIDENCE YAZ 2019 FACT SHEET FACT SHEET Genel Bilgiler Adı: IC Hotels Residence Açılış Tarihi: 2007 Renovasyon Tarihi: 2016 Lake ve Lake Deluxe Kategori: Special Adres: Kundu Mahallesi Yaşar Sobutay Caddesi No:432 Aksu / Antalya /

Detaylı

HILTON KLASİK / HILTON CLASSIC

HILTON KLASİK / HILTON CLASSIC ATRIUM LOUNGE MENU HILTON KLASİK / HILTON CLASSIC KULÜP SANDVİÇ / CLUP SANDWICH Chicken breast, veal ham or pork bacon, fried eggs, lettuce, mayonnaise and french fries SEZAR SALATA / CAESAR SALAD Marul,

Detaylı

BAŞLANGIÇ - APPETIZER

BAŞLANGIÇ - APPETIZER BAŞLANGIÇ - APPETIZER Çin Böreği sote havuç, mantar ve lahana soya sos 2 adet (V) 19.00 Spring Rolls sautéed carrots, mushrooms and cabbage soy sauce, 2 piece (V) Karides Tost kızarmış tost ekmeğinin üstünde

Detaylı

Iskoç Kalite Viski / Premium Scotch Whisky

Iskoç Kalite Viski / Premium Scotch Whisky Aperatif / Apéritifs Martini Bianco Martini Extra Dry Martini Rosso Martini Gold Campari Iskoç Viski / Scotch Whisky Cutty Sark Ballantine s Famous Grouse J&B Johnnie Walker Red Label Dewar s Iskoç Kalite

Detaylı

SİMPLE COFFEE BREAK MENU I Gün Boyu Masalarda All Day Tables service

SİMPLE COFFEE BREAK MENU I Gün Boyu Masalarda All Day Tables service SİMPLE COFFEE BREAK MENU I Gün Boyu Masalarda All Day Tables service 6 çeşit tuzlu kurabiye 6 kinds of salted cookies 6 çeşit tatlı kurabiye 6 kinds of sweet cookies Karışık Kokteyl Çerez Mixed Cocktail

Detaylı

COFFEES KAHVELER COFFEE COCKTAILS KAHVE KOKTEYLLERİ HOT DELICIOUS SICAK LEZZETLER. Turkish Coffee 12 Türk Kahvesi. Filter Coffee 12 Filtre Kahve

COFFEES KAHVELER COFFEE COCKTAILS KAHVE KOKTEYLLERİ HOT DELICIOUS SICAK LEZZETLER. Turkish Coffee 12 Türk Kahvesi. Filter Coffee 12 Filtre Kahve COFFEES KAHVELER Turkish Coffee 12 Türk Kahvesi Filter Coffee 12 Filtre Kahve Espresso 13 Decaffeinated Coffee 13 Kafeinsiz Kahve Americano 13 Macchiato 13 Cafe Mocha 16 Cafe Latte 16 Cappuccino 16 Double

Detaylı

IC HOTELS RESIDENCE YAZ 2018 FACT SHEET

IC HOTELS RESIDENCE YAZ 2018 FACT SHEET FACT SHEET Genel Bilgiler Adı: IC Hotels Residence Açılış Tarihi: 2007 Renovasyon Tarihi: 2016 Lake ve Lake Deluxe Kategori: Special Adres: Özlü Köyü, Kocaçam Mevkii, Kundu Aksu, 07110 Antalya / TÜRKİYE

Detaylı

Summit Bar a hoş geldiniz! İstanbul un eşsiz manzarasına hakim bu çok özel mekanda sizi ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz.

Summit Bar a hoş geldiniz! İstanbul un eşsiz manzarasına hakim bu çok özel mekanda sizi ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Summit Bar a hoş geldiniz! İstanbul un eşsiz manzarasına hakim bu çok özel mekanda sizi ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Burada, mükemmel aperatiflerden kapsamlı bir martini menüsüne ve dünyanın her yerinden

Detaylı

APERATİFLER VE SALATALAR. Yunan salatası üzerinde, keçi peyniri ve sarımsaklı "crostini" Siyah zeytinli "tapenade" ve sızma zeytinyağı ile

APERATİFLER VE SALATALAR. Yunan salatası üzerinde, keçi peyniri ve sarımsaklı crostini Siyah zeytinli tapenade ve sızma zeytinyağı ile APERATİFLER VE SALATALAR Yunan salatası üzerinde, keçi peyniri ve sarımsaklı "crostini" Siyah zeytinli "tapenade" ve sızma zeytinyağı ile İnsalata caprese Mozzarella peyniri, sızma zeytinyağı, domates

Detaylı

Mocaco Coffee nin Brew Kahveleri Lezzet Dünyasına Hoşgeldiniz...

Mocaco Coffee nin Brew Kahveleri Lezzet Dünyasına Hoşgeldiniz... Mocaco Coffee nin Brew Kahveleri Lezzet Dünyasına Hoşgeldiniz... TEK KİŞİLİK 12.00_ TEK KİŞİLİK 12.00_ ÇİFT KİŞİLİK 22.00_ ÇİFT KİŞİLİK 22.00_ TEK KİŞİLİK 12.00_ MOCACO BREW // 6.50_ ESPRESSO ESPRESSO

Detaylı

BAŞLANGIÇ - APPETIZER

BAŞLANGIÇ - APPETIZER BAŞLANGIÇ - APPETIZER Çin Usulü Soya Fasulyesi 15.00 Edamame Tavuk Satay zencefil, köri, sarımsak, yer fıstığı, satay sosu (yer fıstığı ve zencefil) 17.00 Chicken Satay fresh ginger, garlic, curry, peanuts

Detaylı

Sıcak İçecekler 4.50 ÇAY 6.00 FİNCAN ÇAY 8.50 TÜRK KAHVESİ DUBLE TÜRK KAHVESİ 9.00 DAMLA SAKIZLI TÜRK KAHVESİ SICAK ÇİKOLATA 10.

Sıcak İçecekler 4.50 ÇAY 6.00 FİNCAN ÇAY 8.50 TÜRK KAHVESİ DUBLE TÜRK KAHVESİ 9.00 DAMLA SAKIZLI TÜRK KAHVESİ SICAK ÇİKOLATA 10. Türk Kahvesi Sıcak İçecekler ÇAY FİNCAN ÇAY TÜRK KAHVESİ DUBLE TÜRK KAHVESİ DAMLA SAKIZLI TÜRK KAHVESİ SICAK ÇİKOLATA SAHLEP 4.50 6.00 8.50 12.00 9.00 Çay Sahlep Bitki Çayları YEŞİL ÇAY IHLAMUR ÇAYI MELİSA

Detaylı

Soft drinks I Meşrubatlar. Hot beverages I Sıcak içecekler. Juices I Meyve suları

Soft drinks I Meşrubatlar. Hot beverages I Sıcak içecekler. Juices I Meyve suları Hot beverages I Sıcak içecekler The word tea originates from China. There are two common pronunciations which are; tê from the Amoy Min Nan dialect and chá used by the Cantonese dialect. Çay kelimesinin

Detaylı

BARDAK ÇAY Glas of tea FİNCAN ÇAY CUP of tea HERBAL TEA S

BARDAK ÇAY Glas of tea FİNCAN ÇAY CUP of tea HERBAL TEA S TÜRK KAHVELERİ TURKISH COFFEE GELENEKSELTRADITIONAL DİBEK DİBEK SÜTLÜ TÜRK KAHVESİ 6.00 DAMLA SAKIZLI ÇİKOLATALI DOUBLE TÜRK KAHVESİ KEÇİBOYNUZLU MENENGİÇ KAHVESİ OSMANLI KAHVESİ TURKISH COFFEE WITH MILK

Detaylı

Favori 10 Kokteyl / Top 10 Cocktails

Favori 10 Kokteyl / Top 10 Cocktails Favori 10 Kokteyl / Top 10 Cocktails Sex on the Beach 48 Absolut, şeftali likörü / peach liqueur, portakal suyu / orange juice, Grenadine, limon suyu / lemon juice Bloody Mary 48 Absolut, Tabasco, Worcester

Detaylı

URLA VOURLA 2015 Boğazkere, Merlot, Cabarnet Sauvignon,

URLA VOURLA 2015 Boğazkere, Merlot, Cabarnet Sauvignon, ŞARAPLAR WINES KIRMIZI ŞARAPLAR / RED WINES COTES DE AVANOS 2014 Tempranillo // Türkiye 225.00 PENDORE 2012 Syrah // Türkiye 210.00 PENDORE 2015 Öküzgözü // Türkiye PRESTIGE 2013 Kalecik Karası // Türkiye

Detaylı

guacamole dip sos HAVYAR SUSHI Vejetaryen maki 6 adet 38 Salmon maki 6 adet (F) 42 Karışık sashimi 9 adet (F) 52 Karışık nigiri 8 adet (F) 55

guacamole dip sos HAVYAR SUSHI Vejetaryen maki 6 adet 38 Salmon maki 6 adet (F) 42 Karışık sashimi 9 adet (F) 52 Karışık nigiri 8 adet (F) 55 Soğuk Başlangıç ve Salatalar Crudités (Ssm, N) 28 Mevsimin sebzeleri ve humus Nachos chips 25 guacamole dip sos Kanada ıstakozu kokteyli (F) 99 Piquillo biberi, marul ve tobiko Peking ördeğ sarması (Soy)

Detaylı

BAŞLANGIÇ - APPETIZER

BAŞLANGIÇ - APPETIZER BAŞLANGIÇ - APPETIZER Çin Böreği sote havuç, mantar ve lahana soya sos 2 adet (V) 24.00 Spring Rolls sautéed carrots, mushrooms and cabbage soy sauce, 2 piece (V) Karides Tost kızarmış tost ekmeğinin üstünde

Detaylı

COFFEESHOP COMPANY HAKKINDA

COFFEESHOP COMPANY HAKKINDA COFFEESHOP COMPANY HAKKINDA Avusturyalı bir aile şirketidir. Schärf Group un bir üyesidir. Dünya çapında 30 ülkede temsil edilmektedir. Sadece en yükseklerde yetişen, kaliteli Arabica kahve çekirdeklerini

Detaylı

www.aysultansekerleme.com 1970 ylında kurulan Aysultan şekerleme 1995 yılında 9700 m 2 açık alan ve 5000 m 2 kapalı alanda tesisleşerek, kalitesinden ödün vermeden üretimine devam etmektedir. Aradan geçen

Detaylı

BUSINESS LUNCH HERGÜN / EVERY DAY 12:00-15:00 TÜM İÇECEKLER YARI FİYATINA / ALL DRINKS AT HALF PRICE BİRA & ŞARAP GECESİ BEER & WINE NIGHT 40

BUSINESS LUNCH HERGÜN / EVERY DAY 12:00-15:00 TÜM İÇECEKLER YARI FİYATINA / ALL DRINKS AT HALF PRICE BİRA & ŞARAP GECESİ BEER & WINE NIGHT 40 BUSINESS LUNCH HERGÜN / EVERY DAY 12:00-15:00 TÜM İÇECEKLER YARI FİYATINA / ALL DRINKS AT HALF PRICE HER PAZARTESİ ve SALI EVERY MONDAY and TUESDAY 18:00-23:00 Sınırsız Tuborg Gold Fıçı Bira + Baharatlı

Detaylı

BAR NEDİR? OTELİMİZDEKİ BAR ÇEŞİTLERİ :

BAR NEDİR? OTELİMİZDEKİ BAR ÇEŞİTLERİ : BAR NEDİR? OTELİMİZDEKİ BAR ÇEŞİTLERİ : Her türlü alkollü ve alkolsüz içkilerin bulunduğu ve de bu karışımlardan elde edilen içkilerin sunulduğu bir (bölümdür) yerdir. Mini Bar Pool Bar Beach Bar Veranda

Detaylı

1 MİLYAR 100 MİLYON ŞİŞE 1 BILLION 100 MILLION BOTTLES

1 MİLYAR 100 MİLYON ŞİŞE 1 BILLION 100 MILLION BOTTLES 1 MİLYAR 100 MİLYON ŞİŞE 1 BILLION 100 MILLION BOTTLES Her geçen yıl daha da gelişerek 3 fabrikayla yıllık fiili üretim kapasitesini 1 milyar 100 milyon şişeye çıkarmıştır. Kızılay has been developing

Detaylı

Broccoli Soup Chicken Soup Corn Soup Ezogelin Soup Lentil Soup Mix Vegetable Soup Mushroom Soup Mutton Soup Noodle Soup Tomato Soup

Broccoli Soup Chicken Soup Corn Soup Ezogelin Soup Lentil Soup Mix Vegetable Soup Mushroom Soup Mutton Soup Noodle Soup Tomato Soup MYRA GIDA VE GIDA ÜRÜNLERİ TİCARET ENDÜSTRİSİ Hans ve Aycafe Markası; KAHVE GRUBU: ÇAY GRUBU: ÇORBA GRUBU: PÜRE GRUBU: Türk Kahvesi Americano 3ü1 Arada Kahve 2si1 Arada Kahve Cappuccino Anında Kahve Espresso

Detaylı

Salatalar. Cozinha da kahvalti Gelin ve deneyin! Kafes te kahvaltının mutlulukla bir ilgisi olmalı... ÇORBAYA ÜF DE...

Salatalar. Cozinha da kahvalti Gelin ve deneyin! Kafes te kahvaltının mutlulukla bir ilgisi olmalı... ÇORBAYA ÜF DE... Cozinha da kahvalti Gelin ve deneyin! ÇORBAYA ÜF DE... BU Salatalar ÇORBALAR BİR HARİKA B U L E Z Z E T K A Ç M A Z Clam Chowder (Kremalı Kum Midye Çorbası) Günün Çorbası 12. 00 [ HAFTA İÇİ 10:00 12:00

Detaylı

Kahvaltı Seçiminiz. Salatalar ve Başlangıçlar. Belçika usulü waffle (V) (G) (D) (E) 30 Muz, böğürtlen kompostosu ve akçaağaç şurubu

Kahvaltı Seçiminiz. Salatalar ve Başlangıçlar. Belçika usulü waffle (V) (G) (D) (E) 30 Muz, böğürtlen kompostosu ve akçaağaç şurubu Kahvaltı Seçiminiz Belçika usulü waffle (V) (G) (D) (E) 30 Muz, böğürtlen kompostosu ve akçaağaç şurubu Birchermuesli (G) (N) (D) 25 Isviçre usulü yulaflı müsli, fındık, elma rendesi, bal ve yogurt ile

Detaylı

All sorts of Colors and Tastes at Ali Baba...

All sorts of Colors and Tastes at Ali Baba... All sorts of Colors and Tastes at Ali Baba... Ali Baba Gida Company has been established in 1989 with the aim of manufacturing best quality Turkish Delights and Instant Powder Drinks in Istanbul - Turkey.

Detaylı

Favori 10 Kokteyl / Top 10 Cocktails

Favori 10 Kokteyl / Top 10 Cocktails Favori 10 Kokteyl / Top 10 Cocktails Sex on the Beach 37 Absolut, şeftali likörü / peach liqueur, portakal suyu / orange juice, Grenadine, limon suyu / lemon juice Bloody Mary 37 Absolut, Tabasco, Worcester

Detaylı

SANDVİÇLER / SANDWICHES LATIN - AMERICAN ATIŞTIRMALIKLAR SOMETHING EXTRA. Mısır Cipsi 10 Corn Chips. Erik & Çağla Turşusu 10 Plum & Greenalmond Pickle

SANDVİÇLER / SANDWICHES LATIN - AMERICAN ATIŞTIRMALIKLAR SOMETHING EXTRA. Mısır Cipsi 10 Corn Chips. Erik & Çağla Turşusu 10 Plum & Greenalmond Pickle LATIN - AMERICAN GRAND COMBO 68 Kızarmış Peynir Topları, Jalapeno Poppers, Soğan Halkaları, Elma Dilim Patates, Karidesli Börek, Mini Köfte, Kalamar Tava, Sosis Fried Cheese Balls, Jalapeno Poppers, Onion

Detaylı

Martini (Dry, Bianco, Rosso), Campari 23. Johnnie Walker Red Label, J&B, Ballantine s 23 Famous Grouse, Cutty Sark, Teacher s 23

Martini (Dry, Bianco, Rosso), Campari 23. Johnnie Walker Red Label, J&B, Ballantine s 23 Famous Grouse, Cutty Sark, Teacher s 23 Aperitifler / Aperitifs Martini (Dry, Bianco, Rosso), Campari 23 Standart Đskoç Viskileri / Standard Scotch Whiskies Johnnie Walker Red Label, J&B, Ballantine s 23 Famous Grouse, Cutty Sark, Teacher s

Detaylı

Soft drinks I Meşrubatlar. Hot beverages I Sıcak içecekler. Juices I Meyve suları

Soft drinks I Meşrubatlar. Hot beverages I Sıcak içecekler. Juices I Meyve suları Hot beverages I Sıcak içecekler The word tea originates from China. There are two common pronunciations which are; tê from the Amoy Min Nan dialect and chá used by the Cantonese dialect. Çay kelimesinin

Detaylı

/forfunantalya /forfunantalya /forfunantalya

/forfunantalya /forfunantalya /forfunantalya /forfunantalya /forfunantalya /forfunantalya Hot Dog Nugget HotDog 11.00 İki adet Hotdog ekmeğinde, haşlanmış özel sosiler, hardal ve ketçap, yanında parmak patates ile Nugget Mozarella Stick parmak patates

Detaylı

Kahve nin yeni tanımı...

Kahve nin yeni tanımı... Kahve nin yeni tanımı... Bir çekirdekle başladı bizim öykümüz... Kahveye olan tutkumuz; işimizi seçmemizde bizlere yol gösterdi. Bu AŞK ile çok kısa bir sürede yeni ailemizi oluşturarak 2015 yılında modern

Detaylı

Kırmızı Şaraplar / Red Wines

Kırmızı Şaraplar / Red Wines Kırmızı Şaraplar / Red Wines 1. ANGORA KIRMIZI 35cl 70 cl Carignan-Alicante-Cabernet Sauvignon-Merlot, Ege (Aegean) Yoğun kırmızı meyve ve hafif baharat aromaları ile yumuşak tanenli, diri ve dengeli Round,

Detaylı

efes light, efes pilsen, tuborg, bomonti 23 becks, carlsberg, miller, budweiser 25 corona, heineken 27 duvel, perroni, grolsch 29

efes light, efes pilsen, tuborg, bomonti 23 becks, carlsberg, miller, budweiser 25 corona, heineken 27 duvel, perroni, grolsch 29 BİRA / BEER efes light, efes pilsen, tuborg, bomonti 23 becks, carlsberg, miller, budweiser 25 corona, heineken 27 duvel, perroni, grolsch 29 APERATIF / APERATIVE yeni rakı 23 efe yaş üzüm, kulüp rakı

Detaylı

Rom. Cin / Gin. Votka / Vodka. Bira / Beer. Rakı. Şişe Bottle. Fiyat / Price. Bacardi. Havana Club. Captain Morgan. Captain Morgan Black.

Rom. Cin / Gin. Votka / Vodka. Bira / Beer. Rakı. Şişe Bottle. Fiyat / Price. Bacardi. Havana Club. Captain Morgan. Captain Morgan Black. Meşrubatlar / Soft Drinks Coca Cola Light, Zero Sprite, Fanta Fuse Tea Limon, Şeftali / Lemon, Peach Enerji İçeceği Şekersiz / Sugar free Tonik / Tonic Soda / Mineral Water Beypazarı, Damla S.Pellegrino

Detaylı