deşifre edilmesini mümkün olduğunca kolaylaştırmak

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "deşifre edilmesini mümkün olduğunca kolaylaştırmak"

Transkript

1 Ponto 3, Ponto 3 Power ve Ponto 3 SuperPower Ürün Bilgisi Ponto 3 The Definition of Power Ponto 3, piyasadaki en güçlü abutment seviyesi kemiğe monte ses işlemcileri ailesidir ve kemiğe monte işitme teknolojilerinin avantajlarından biri olarak, adaylara 65 db HL değerine varan kemik iletimi eşikleri sunar. Ponto 3 ailesi 3 güçlü ses işlemcisinden oluşur ve Genie Medical veya sonraki bir uygulama yazılımı sürümü aracılığıyla kişisel uygulamaya olanak sağlar. Güçlü ses kalitesi Ponto 3 SuperPower ile, 65 db HL değerine varan bir uygulama alanına sahip dünyanın ilk tek ünite, abutment seviyesi SuperPower işlemcisini sunuyoruz. Yeni Ponto 3 ses işlemcileri ailesi Inium Sense platformuna dayanır. Bu, Ponto 3 SuperPower'da kullanılan özgün UltraDrive teknolojisi ile birlikte, tüm bant genişliğinde yüksek bir çıkış sağlar. BAHS için BrainHearing BrainHearing her hastada dinleme sürecini kolay ve doğal hale getirmekle ilgilidir. Oticon Medical'in Ponto Sisteminde sesin deşifre edilmesini mümkün olduğunca kolaylaştırmak amacıyla Direkt Ses Transmisyonu ve gelişmiş sinyal işleme kullanılır. Inium Sense platformu, günlük dinleme durumlarında konuşmayı anlamada artış sağlayan Konuşma Omni moduna sahip bir direksiyonal sistem olan Serbest Odaklanma içerir. Çeşitli yeni uygulama araçları DSL-BC ayar rasyonelleri: Oticon Medical sektörde bu rasyonelleri sağlayan ilk üreticidir. Başlangıçta klasik işitme cihazları için geliştirilen bu rasyoneller artık özellikle kemiğe monte işitme sistemi kullanıcılarının ihtiyaçları için geliştirilmektedir. FLogram: Abutment üzerindeki Ponto uygulamalarında hastanın işitsel dinamik aralığını görselleştiren yeni bir grafik. Hızlı kompresyon ve kazanç ayarına imkan tanıyan ve düzelticilere sahip Uygulama Asistanı, düşük giriş seviyesinde kazancı artıran bir Yumuşak Ses Algı düzeltici dahil. UYGULAMA ALANLARI db HL Ponto 3 Ortalama 45 db HL değerine kadar veya eşit BC işitme kayıpları* *0,5, 1, 2 ve 3 khz ortalaması) İletim tipi / mikst işitme kaybı db HL Ponto 3 Power k 2k 4k kHz k 2k 4k 8kHz Ortalama 55 db HL değerine kadar veya eşit BC işitme kayıpları* Ponto 3 SuperPower db HL k 2k 4k 8kHz Ortalama 65 db HL değerine kadar veya eşit BC işitme kayıpları* UYGULAMA ALANLARI Tek taraflı işitme kaybı Ponto 3, Ponto 3 Power ve Ponto 3 SuperPower db NA VA k 2k 4k 8kHz Ortalama 20 db HL değerine kadar veya eşit AC eşikleri* *0,5, 1, 2 ve 3 khz ortalaması)

2 Ürün Tanıtımı RENK SEÇİMİ Saf Beyaz Beyaz Gümüş Krom Bej Moka Kahverengi Çelik Grisi Elmas Siyahı 1. Programlar ve stand-by/sessiz mod için dokunmatik düğme 2. Ses kontrolü 3. Mikrofon girişleri 4. Programlama soketi 5. Pil kapağı (açık/kapalı, kurcalanmaya dayanıklı) 6. Birleştirme 7. Güvenlik seviyesi deliği 8. Etiket Resimde Ponto 3 görülmektedir. Cihaz düzeni Ponto 3 Power ve Ponto 3 SuperPower'da aynıdır. Ses işleme özellikleri 15 ses işleme kanalı Serbest Odaklanma Inium Sense feedback kalkanı Rüzgar Gürültüsünü Azaltma Konuşma Koruyucusu Üç Aşamalı Gürültü Kesici Pil yönetim sistemi Binaural İşitsel İşlemleme Uygulama özellikleri KY In-situ Odyometri Feedback Yöneticisi Bilgi Kaydı Tek taraflı işitme kaybı uygulama modu Yumuşak bant uygulama modu DSL-BC ayar rasyonelleri Uygulama Yardımcısı FLogram Doğrulama aracı Fiziksel ürün ve işletim özellikleri En çok 4 program Ses kontrolü Kablosuz kapasitesi Düşük pil uyarısı Kurcalanmaya dayanıklı pil kapağı Nano kaplama

3 Teknik Bilgiler PONTO 3 BAŞTA KAFATASI SIMÜLATÖRÜNDE Ölçek 1:1 200 Hz Hz db SPL'de OFL (Çıkış Gücü Seviyesi) maksimum kazançta giriş* 200 Hz Hz db SPL'de OFL (Çıkış Gücü Seviyesi) maksimum kazançta giriş 200 Hz Hz Hz Hz db SPL'de OFL, maksimum kazançta giriş* 50 db SPL'de OFL, maksimum kazançta giriş *Baştaki rezonans için yapılan eğri kompenzasyonu. 200 Hz Hz db SPL'de OFL, maksimum kazançta giriş* 200 Hz Hz db SPL'de OFL, maksimum kazançta giriş Teknik bilgiler Ponto 3 Pil gerilimi 1,1-1,5 V Toplam harmonik distorsiyon (THD) 0 Hz'in üzerinde <%3 Akım tüketimi, sessiz ortamda 1,30 ma Eşdeğer giriş gürültüsü 26 db SPL Akım tüketimi, tipik 1,55 ma db SPL akustik girişe eşdeğer elektrik girişi Ortalama pil ömrü Genelde -130 saat İşleme gecikmesi 6 ms Frekans aralığı (DIN45.5) 200 Hz-9,5 khz Pil boyutu 13 Maksimum OFL, db SPL girişinde 124 db rel. 1 µn Ağırlık 14 gr, pilsiz Maksimum OFL, db SPL girişinde 107 db rel. 1 µn Fiziksel boyutlar (B*G*Y) 34* 21*11 mm Maksimum OFL, 50 db SPL girişinde 97 db rel. 1 µn IRIL GSM/DECT 41/43 db SPL Yok* *Oticon Medical Streamer'dan kablosuz ses yayını aracılığıyla elektriksel ses girişi mümkündür.

4 Teknik Bilgiler PONTO 3 POWER BAŞTA KAFATASI SİMÜLATÖRÜNDE Ölçek 1:1 200 Hz Hz db SPL'de OFL (Çıkış Gücü Seviyesi) maksimum kazançta giriş* 200 Hz Hz db SPL'de OFL (Çıkış Gücü Seviyesi) maksimum kazançta giriş 200 Hz Hz Hz Hz db SPL'de OFL, maksimum kazançta giriş* 50 db SPL'de OFL, maksimum kazançta giriş *Baştaki rezonans için yapılan eğri kompenzasyonu. 200 Hz Hz db SPL'de OFL, maksimum kazançta giriş* 200 Hz Hz db SPL'de OFL, maksimum kazançta giriş Teknik bilgiler Ponto 3 Power Pil gerilimi 1,1-1,5 V Toplam harmonik distorsiyon (THD) 0 Hz'in üzerinde <%3 Akım tüketimi, sessiz ortamda 1,35 ma Eşdeğer giriş gürültüsü 26 db SPL Akım tüketimi, tipik 2,20 ma db SPL akustik girişe eşdeğer elektrik girişi Ortalama pil ömrü Genelde -150 saat İşleme gecikmesi 6 ms Frekans aralığı (DIN45.5) 2 Hz-9,6 khz Pil boyutu 675 Maksimum OFL, db SPL girişinde 128 db rel. 1 µn Ağırlık 17 gr, pilsiz Maksimum OFL, db SPL girişinde 116 db rel. 1 µn Fiziksel boyutlar (B*G*Y) 34* 21*14 mm Maksimum OFL, 50 db SPL girişinde 106 db rel. 1 µn IRIL GSM/DECT 30/53 db SPL Yok* *Oticon Medical Streamer'dan kablosuz ses yayını aracılığıyla elektriksel ses girişi mümkündür.

5 Teknik Bilgiler PONTO 3 SUPERPOWER BAŞTA KAFATASI SİMÜLATÖRÜNDE Ölçek 1:1 db SPL'de OFL (Çıkış Gücü Seviyesi) maksimum kazançta giriş* db SPL'de OFL (Çıkış Gücü Seviyesi) maksimum kazançta giriş 50 db SPL'de OFL, maksimum kazançta giriş* 50 db SPL'de OFL, maksimum kazançta giriş *Baştaki rezonans için yapılan eğri kompenzasyonu. db SPL'de OFL, maksimum kazançta giriş* db SPL'de OFL, maksimum kazançta giriş Teknik bilgiler Ponto 3 SuperPower Pil gerilimi 1,1-1,5 V Toplam harmonik distorsiyon (THD) 0 Hz'in üzerinde <%3 Akım tüketimi, sessiz ortamda 3, ma Eşdeğer giriş gürültüsü 26 db SPL Akım tüketimi, tipik 6, ma db SPL akustik girişe eşdeğer elektrik girişi Ortalama pil ömrü Genelde 35- saat İşleme gecikmesi 6 ms Frekans aralığı (DIN45.5) 2 Hz-9,6 khz Pil boyutu 675P Maksimum OFL, db SPL girişinde 135 db rel. 1 µn Ağırlık 17 gr, pilsiz Maksimum OFL, db SPL girişinde 125 db rel. 1 µn Fiziksel boyutlar (B*G*Y) 34* 21*14 mm Maksimum OFL, 50 db SPL girişinde 115 db rel. 1 µn IRIL GSM/DECT 30/53 db SPL Yok* *Oticon Medical Streamer'dan kablosuz ses yayını aracılığıyla elektriksel ses girişi mümkündür.

6 Ürün Tanıtımı PONTO 3 SES İŞLEMCİLERİNDE SEÇİLMİŞ ÖZELLİKLER Serbest Odaklanma Serbest Odaklanma, Ponto 3'teki direksiyonal sistemdir. Dört direksiyonal mod içerir: Konuşma Omni, Optimize Omni, Split direksiyonalite ve Tam direksiyonalite. Otomatik direksiyonalite, Konuşma Omni veya Optimize Omni modunu kapsayacak şekilde ayarlanabilir. Konuşma Omni varsayılan moddur. Binaural İşitsel İşlemleme Binaural İşitsel İşlemleme, Binaural Koordinasyon ve Binaural Senkronizasyondan oluşur. Binaural Koordinasyon tek bir ses işlemcisinin çalışmasını mümkün kılar ve her iki cihazda da aynı etkiye sahiptir. Bu, ses düzeyi, kullanıcı programı ve stand-by/sessiz modunun değiştirilmesi için geçerlidir. Binaural Senkronizasyon gürültü azaltma ve direksiyonal modları her iki cihazda da aynı moda eşzamanlı hale getirir. Binaural İşitsel İşlemleme varsayılan olarak bilateral uygulamalarda etkindir. Inium Sense feedback kalkanı Ponto 3 ailesinde feedback yönetimi iki aşamalı bir feedback sistemidir. Öncelikle, uygulama sırasında bireysel feedback limiti ölçülür ve uygulanır. Daha sonra, feedback önleyici günlük yaşamda frekans öteleme dahil çeşitli gelişmiş sinyal işleme fonksiyonları vasıtasıyla feedback'leri sınırlar. Feedback riski olan durumlarda, feedback önleyici klasik feedback sistemleri ile ilişkili artefaktları sınırlandırırken feedback'leri engellemek için farklı işleme yöntemleri uygular. Üç Aşamalı Gürültü Kesici Konuşma, çevresel arkaplan gürültüsü ve rüzgar gürültüsünü algılamak için ortamı devamlı olarak analiz eder. Sistem, farklı durumlar arasında sorunsuz bir şekilde otomatik olarak dolaşır. Bu sistemin amacı, gürültülü ortamlarda belirli bir derece rahatlık sağlamakla birlikte, konuşma anlaşılırlığı açısından en önemli bilgileri korumaktır. Rüzgar Gürültüsünü Azaltma Rüzgar gürültüsü seviyesine bağlı olarak sesler zayıflatılır. Rüzgar arttıkça ses daha çok zayıflatılır. Rüzgar algılandığında, ses işlemcisini çevresel moda geçirir. Konuşma Koruyucusu Konuşma Koruyucusu, doğrusal işlemeyi mümkün olduğunca muhafaza ederek çalışan, ancak aynı zamanda hızla oluşan çevresel seslere anında tepki veren bir sinyal işleme sistemidir geleneksel kompresyon sistemlerinde görülen distorsiyon seviyesi olmadan.

7 Ürün Tanıtımı ve Aksesuarlar UYGULAMA YAZILIMI Ponto 3 ses işlemcileri Genie Medical veya sonraki bir uygulama yazılımı sürümü kullanılarak programlanabilir. Yazılım bağımsız olarak veya NOAH ile birlikte kullanılabilir. Bunlar, ya Oticon #3 ya da NOAHlink #2 programlama kablosu kullanılarak programlanabilir. SEÇİLMİŞ UYGULAMA ÖZELLİKLERİ KY In-situ Odyometri Hastanın kemik yolu işitme eşiklerinin doğrudan ses işlemcisi aracılığıyla ölçülmesi için kullanılan bir Genie Medikal aracıdır. Feedback Yöneticisi Genie Medikal yazılımındaki Feedback Yöneticisi statik feedback'i önlemek ve ses kontrolü aralığının tamamının feedback olmadan tümüyle kullanımını kolaylaştırmak amacıyla ses işlemcisinde bireysel feedback limitlerini ölçer ve uygular. Bilgi Kaydı Ses işlemcisinin dinleme seviyeleri, kullanım süresi, kullanıcı ayarları ve sistem durumlarını belleğe kaydetmesine izin verir. Bu veriler harici olarak analiz edilebilir ve her türlü karmaşık dinleme durumunda hasta konforunu ve konuşma anlaşılırlığını optimize etmek için kullanılan değerli bilgiler sağlar. Ses Kontrolünü Öğrenme Ses işlemcisinin zamanla hasta tercihlerine göre otomatik olarak ayarlanmasını sağlar. Farklı dinleme durumları ve tercih edilen ses düzeyi ayarları hafızaya kaydedilir. Sistem, dinleme durumlarını devamlı olarak analiz eder ve ses düzeyini hafızaya kaydedilmiş tercih edilen ayarlara göre otomatik olarak ayarlar. Bu şekilde, sistem, ses kontrolünün elle ayarlamasına gerek kalmadan, tercih edilen ses düzeyine ulaşılmasına yardımcı olur. SEÇENEKLER VE AKSESUARLAR Oticon Medical Streamer Oticon Medical Streamer, Ponto 3 ses işlemcilerini bilgisayar, cep telefonu veya MP3 çalar gibi farklı ses kaynaklarına kablosuz olarak bağlayabilir. Ses, Oticon Medical Streamer vasıtasıyla kaynaktan ses işlemcisine iletilir. Oticon Medical Streamer ürün bilgisinde veya adresinde Oticon Medical Streamer hakkında daha fazlasını okuyun. Koruyucu yüzler ve Etiketler Renkli koruyucu yüzler ses işlemcisini kişiselleştirme imkanı sunar. Koruyucu yüzler ses işlemcisiyle gelen etiketler ile birlikte kullanılarak özgün bir görünüm oluşturulabilir.

8 Because sound matters Oticon Medical, yaşamın her evresinde, seslerin sihirli dünyasını insanlığın hizmetine sunmak için kendini adamış, implante edilebilir işitme sistemlerinde dünya çapında bir şirkettir. Dünyadaki en büyük işitmeye yönelik sağlık hizmetleri gruplarından birinin üyesi olarak, Oticon'la birlikte, işitmeyle ilgili araştırmalara ve teknolojilerdeki en son gelişmelere doğrudan ulaşıyoruz. Uzmanlığımız, ses işlemcileri alanında bir asırdan uzun bir süreyi geçerek, işitme implantı teknolojisinde onlarca yıl süren bir deneyime kavuşmaktadır. Hastalarla, hekimlerle ve işitme uzmanlarıyla işbirliği içinde çalışarak, oluşturduğumuz her çözümün kullanıcıların ihtiyaçlarına göre tasarlanmasını sağlıyoruz. Yenilikçi çözümler sağlamak ve insanların hayat kalitesini zenginleştirmeye katkı sağlamak için sarsılmaz bir bağlılığa sahibiz. Çünkü duymanın ne kadar önemli olduğunun farkındayız. M52692TR / Üretici: Oticon Medical AB Datavägen 37B SE Askim İsveç Telefon: E-posta: info@oticonmedical.com

KEMIĞE İMPLANTE İŞITME SISTEMI. Ponto Günlüğü Ses işitme deneyimleriniz

KEMIĞE İMPLANTE İŞITME SISTEMI. Ponto Günlüğü Ses işitme deneyimleriniz KEMIĞE İMPLANTE İŞITME SISTEMI Ponto Günlüğü Ses işitme deneyimleriniz Ponto ile günlük hayat Ponto nun faydalarını ve günlük yaşamınızda yarattığı farkı görebilmeniz için Ponto Deneme Günlüğü nü doldurmanızı

Detaylı

KEMIĞE İMPLANTE İŞITME SISTEMI. Ponto. Yeni Yumuşak Bant ile

KEMIĞE İMPLANTE İŞITME SISTEMI. Ponto. Yeni Yumuşak Bant ile KEMIĞE İMPLANTE İŞITME SISTEMI Ponto Yeni Yumuşak Bant ile Ses gelişmenin başladığı nokta İşitme kaybı olan çocukların dil becerilerinin başarılı bir şekilde gelişmesi için, iç kulağın (koklea) erken yaşta

Detaylı

INIZIA 3 1 NANO RITE ÜRÜN BİLGİSİ

INIZIA 3 1 NANO RITE ÜRÜN BİLGİSİ INIZIA 3 1 NANO RITE ÜRÜN BİLGİSİ INIZIA 3 1 Nano rite IN3 NR IN1 NR AÇIKLAMA uygulama aralığı Alıcısı kulak içinde olan Inizia 3 Nano RITE yeni teknoloji işitme cihazı Bernafon ChannelFree teknolojisini

Detaylı

KEMIĞE İMPLANTE İŞITME SISTEMI. Gücün Tanımı. 45 db HL 55 db HL. 65 db HL

KEMIĞE İMPLANTE İŞITME SISTEMI. Gücün Tanımı. 45 db HL 55 db HL. 65 db HL KEMIĞE İMPLANTE İŞITME SISTEMI Gücün Tanımı 45 db HL 55 db HL 65 db HL Gücün Tanımı Beyninize Güç Katın Güçlü ses kalitesi Ponto 3, abutment seviyesindeki bir işlemcinin gelmiş geçmiş en yüksek çıkışına,

Detaylı

Because sound matters

Because sound matters Göze batmayan organik tasarım Ponto 3, sağ ve sol taraflara özel tasarımlar ayrıca çoğu saç rengiyle uyumlu altı farklı renk seçenekleriyle temin edilebilir. Because sound matters Oticon Medical, yaşamın

Detaylı

KEMIĞE İMPLANTE İŞITME SISTEMI. Ponto 3 Gücün Tanımı

KEMIĞE İMPLANTE İŞITME SISTEMI. Ponto 3 Gücün Tanımı KEMIĞE İMPLANTE İŞITME SISTEMI Ponto 3 Gücün Tanımı Ponto 3 Gücün Tanımı Kemiğe implante edilmiş işitme cihazlarında, daha fazla sesi uymanın ve anlamanın sırrı güçte gizlidir.. Ponto 3, dünyanın en güçlü

Detaylı

Odyolojik Kılavuz. Ponto TM Kemiğe Monte İşitme Sistemi

Odyolojik Kılavuz. Ponto TM Kemiğe Monte İşitme Sistemi Odyolojik Kılavuz Ponto TM Kemiğe Monte İşitme Sistemi İçindekiler Ek Pediatri Takip Uygulama Giriş Giriş... 3 Uygulama...4 Abutment bölgesinin kontrolü... 5 Ses işlemcisini kullanma pratiği yapma... 5

Detaylı

HAREKETİN MERKEZİNDEKİ HAYATLAR İÇİN

HAREKETİN MERKEZİNDEKİ HAYATLAR İÇİN HAREKETİN MERKEZİNDEKİ HAYATLAR İÇİN 2 INTERTON CENTRO Dertsiz bir yaşam hareketin tam ortasında Kimse sevdiği şeyleri yapmaktan vazgeçmek istemez. İyi haber ise, Interton Centro işitme cihazları ile vazgeçmek

Detaylı

INIZIA 1 ÜRÜN BİLGİSİ INIZIA 1

INIZIA 1 ÜRÜN BİLGİSİ INIZIA 1 INIZIA 1 ÜRÜN BİLGİSİ INIZIA 1 IN1 CPx IN1 CP IN1 N IN1 ITCD IN1 ITC IN1 CIC AÇIKLAMA uygulama aralığı Inizia 1 ürün grubu, başarısı kanıtlanmış Bernafon ChannelFree teknolojisi ile donatılmıştır. Uyarlanabilir

Detaylı

Genie Medikal Uygulama Rehberi

Genie Medikal Uygulama Rehberi Ponto Plus Ponto Plus Power Ponto Ponto Pro Ponto Pro Power Ponto Streamer Genie Medikal Uygulama Rehberi Ponto TM Kemiğe Monte İşitme Sistemi Ses İşlemcisi Özellikleri Özellikler Ses işleme özellikleri

Detaylı

İşitmedeki güçlü kozunuz

İşitmedeki güçlü kozunuz İşitmedeki güçlü kozunuz Rahat, güçlü ve güvenilir Beltone Bold, ileri çok ileri derecede işitme kaybı olan müşterilere restoranda konuşulanlar, dışarıdaki trafik gibi kaçırdıkları sesleri yeniden işitmenin

Detaylı

Ponto Kemiğe takılan işitme cihazında seçme özgürlüğü. Ponto. Yaşam için var

Ponto Kemiğe takılan işitme cihazında seçme özgürlüğü. Ponto. Yaşam için var Ponto Kemiğe takılan işitme cihazında seçme özgürlüğü Ponto Yaşam için var Ponto Yaşam için var Oticon Medical, kemiğe takılan işitme sistemi kullanıcılarına en son teknolojiyi getiriyor ve ses kalitesinde

Detaylı

AR9 CPx AR9 CP AR9 N AR9 NR AR9 ITED AR9 ITCPD AR9 ITCD AR9 ITC AR9 CICP AR9 CIC AR9 IIC AUDIO EFFICIENCY 2.0

AR9 CPx AR9 CP AR9 N AR9 NR AR9 ITED AR9 ITCPD AR9 ITCD AR9 ITC AR9 CICP AR9 CIC AR9 IIC AUDIO EFFICIENCY 2.0 ACRIVA 9 ÜRÜN BİLGİSİ ACRIVA 9 AR9 CPx AR9 CP AR9 N AR9 NR AR9 ITED AR9 ITCPD AR9 ITCD AR9 ITC AR9 CICP AR9 CIC AR9 IIC AÇIKLAMA Bernafon Acriva 9 tüm işitme kayıplarında kullanıcıya uygun çözümler sunmaktadır.

Detaylı

Baha Bone Anchored Hearing Aid

Baha Bone Anchored Hearing Aid Baha Bone Anchored Hearing Aid Prof. Per-Ingvar Brånemark 1950 lerde mikroskop altında kemiğin iyileşmesiyle ilgili araştırmalar yaptı. Kemik iliğinin yardımıyla kemiğin kendini yenilediğini gözlemledi.

Detaylı

Temel Özellikler. Performans seviyeleri. AutoSense OS

Temel Özellikler. Performans seviyeleri. AutoSense OS Temel Özellikler AutoSense OS Yeni AutoSense OS (İşletim Sistemi) özelliğiyle çalışan Audéo V işitme cihazları, kullanıcının dinleme ortamlarını her zamankinden daha çok tanıyarak otomatik olarak adapte

Detaylı

HAREKETİN MERKEZİNDEKİ HAYATLAR İÇİN

HAREKETİN MERKEZİNDEKİ HAYATLAR İÇİN HAREKETİN MERKEZİNDEKİ HAYATLAR İÇİN INTERTON CENTRO. Dertsiz bir yaşam hareketin tam ortasında Kimse sevdiği şeyleri yapmaktan vazgeçmek istemez. İyi haber ise, Interton Centro işitme cihazları ile vazgeçmek

Detaylı

Temel özellikler. Performans seviyeleri. AutoSense OS

Temel özellikler. Performans seviyeleri. AutoSense OS Temel özellikler AutoSense OS Yeni AutoSense OS (İşletim Sistemi) özelliğiyle çalışan Bolero V işitme cihazları, kullanıcının dinleme ortamlarını her zamankinden daha çok tanıyarak otomatik olarak adapte

Detaylı

Advanced V70. V70 Advanced

Advanced V70. V70 Advanced Temel Özellikler AutoSense OS Yeni AutoSense OS (İşletim Sistemi) özelliği ile çalışan Virto V işitme cihazları, kullanıcının dinleme ortamlarını her zamankinden daha çok tanıyarak otomatik olarak adapte

Detaylı

KEMIĞE İMPLANTE İŞITME SISTEMI. Ürün Katalogu. Ponto TM İdeal işitme deneyimi için daha iyi bir yol

KEMIĞE İMPLANTE İŞITME SISTEMI. Ürün Katalogu. Ponto TM İdeal işitme deneyimi için daha iyi bir yol KEMIĞE İMPLANTE İŞITME SISTEMI Ürün Katalogu Ponto TM İdeal işitme deneyimi için daha iyi bir yol Tıbbi Cihazlar hakkındaki ISO 13485:2012 ve Direktif 93/42/EEC, Ek II. Ürünlerin tümü bütün piyasalarda

Detaylı

Ponto Kemiğe takılan işitme cihazında seçme özgürlüğü. Ponto. Yaşam için var

Ponto Kemiğe takılan işitme cihazında seçme özgürlüğü. Ponto. Yaşam için var Ponto Kemiğe takılan işitme cihazında seçme özgürlüğü Ponto Yaşam için var Ponto Yaşam ç n var Ot con Me cal, kem ğe takılan ş tme s stem kullanıcılarına en son teknoloj y get r yor ve ses kal tes nde

Detaylı

temel seçim menu eklentileri Hastanıza uygun bir işlevi seçmek daha kolay olamazdı. renkler ve modeller: uygulama aralığı:

temel seçim menu eklentileri Hastanıza uygun bir işlevi seçmek daha kolay olamazdı. renkler ve modeller: uygulama aralığı: menu eklentileri Hastanıza uygun bir işlevi seçmek daha kolay olamazdı. temel seçim konuşma izleyicili hd konumlandırıcı Bu yönlenmeli mikrofon sistemi gürülltüyü azaltır ve kullanıcının sesin nereden

Detaylı

Versáta Art. Ürün bilgisi. Temel özellikler*

Versáta Art. Ürün bilgisi. Temel özellikler* Art Ürün bilgisi Art, kendini kanıtlamış kablosuz çip teknolojisi platformu CORE temelinde, mikro BTE, mikro BTE ve klasik BTE ile birlikte çok geniş bir özel ürün yelpazesini içeren eksiksiz bir ürün

Detaylı

Her iki taraftan da hayatı duyun

Her iki taraftan da hayatı duyun Birlikte daha iyi Her iki taraftan da hayatı duyun Hayat taraf tutmak zorunda olmamalıdır Tek kulakta işitme cihazı kullanmak hayata tam olarak katılmay önleyebilir veya birçok zorluklara sebep olabilir.

Detaylı

Ponto TM Kemiğe Monte İşitme Sistemi. ses işlemcileri Kullanım Talimatları

Ponto TM Kemiğe Monte İşitme Sistemi. ses işlemcileri Kullanım Talimatları Ponto TM Kemiğe Monte İşitme Sistemi ses işlemcileri Kullanım Talimatları Teşekkür ederiz Bu vesileyle, Ponto ses işlemcisini seçtiğiniz için size teşekkür etmek istiyoruz. Ponto 3 ses işlemcileri, iletim

Detaylı

4.2. Masaüstü Fitting Kılavuzu. İçindekiler. Ağustos 2015

4.2. Masaüstü Fitting Kılavuzu. İçindekiler. Ağustos 2015 4.2 Ağustos 2015 Masaüstü Fitting Kılavuzu Bu kılavuz, size Phonak Target ile işitme cihazı fitting işlemi için ayrıntılı bir açıklama sunar. www.phonakpro.com/target_guide Lütfen, Phonak Target başlangıç

Detaylı

için en iyi Sizinişitme çözümü

için en iyi Sizinişitme çözümü için en iyi Sizinişitme çözümü Latitude, işitme kaybınız, tercihleriniz ve yaşam tarzınıza uygun işitme cihazları sunar. Kolay takılabilen tarzları ve her durumda daha etkili dinleme sağlayan gelişmiş

Detaylı

Bosch'tan AEGIS Aydınlatıcılar Güvenlik Aydınlatması

Bosch'tan AEGIS Aydınlatıcılar Güvenlik Aydınlatması Bosch'tan AEGIS Aydınlatıcılar Güvenlik Aydınlatması 2 AEGIS Aydınlatıcılar AEGIS Aydınlatıcılar Güvenlik Aydınlatması Patent bekleyen Constant Light teknolojisi, LED verim kaybını dengeler. Black Diamond

Detaylı

Yüksek çözünürlüklü ses

Yüksek çözünürlüklü ses Şu ülkeye ait satış öncesi broşürü: Türkiye () Kablosuz Bluetooth kulaklık 40 mm sürücülü/arkası kapalı Kulak üstü Yumuşak kulak yastıkları SHB7250/00 Yüksek çözünürlüklü ses için dijital bas kuvvetlendirme

Detaylı

Certéna Art. Ürün bilgisi. Temel özellikler*

Certéna Art. Ürün bilgisi. Temel özellikler* Ürün bilgisi, kendini kanıtlamış kablosuz çip teknolojisi platformu CORE temelinde, mikro BTE, mikro BTE ve klasik BTE ile birlikte çok geniş bir özel ürün yelpazesini içeren eksiksiz bir ürün grubunu

Detaylı

Beltone Ally. Daha iyi işitme. Daha yüksek yaşam kalitesi.

Beltone Ally. Daha iyi işitme. Daha yüksek yaşam kalitesi. Beltone Ally Daha iyi işitme. Daha yüksek yaşam kalitesi. Beltone Ally - Daha iyi işitme için güvenilir dostunuz Beltone Ally, doğal ve zahmetsiz işitmeyi gelişmiş ve hesaplı bir işitme cihazında arayan

Detaylı

Ürün Bilgisi JUNA 9 7

Ürün Bilgisi JUNA 9 7 Ürün Bilgisi JUNA 9 7 Juna, ağır işitme kayıplı hastalar için kapsamlı çözüm sunan bir işitme cihazıdır. Juna, daha fazla güç ve kablosuz işlevselliği ile özel tercih edilecek bir modeldir. Juna, Bernafon

Detaylı

C M Y CM MY CY CMY K YAȘAMIN TÜM SESLERİ

C M Y CM MY CY CMY K YAȘAMIN TÜM SESLERİ YAȘAMIN TÜM SESLERİ Bilim, insan aklına yaklaşıyor nfusion Konser salonunun ışıkları sönerken azalan fısıltıların ardından başlayan müziğin melodisine odaklanan, trafik gürültüsünün arasında çalan telefonu

Detaylı

Ponto TM Kemiğe Monte İşitme Sistemi. Ponto Plus ses işlemcileri Kullanım Talimatları

Ponto TM Kemiğe Monte İşitme Sistemi. Ponto Plus ses işlemcileri Kullanım Talimatları Ponto TM Kemiğe Monte İşitme Sistemi Ponto Plus ses işlemcileri Kullanım Talimatları Teşekkür ederiz Bu fırsattan yararlanıp, Ponto ses işlemcisini seçtiğiniz için teşekkür etmek istiyoruz. Ponto Plus

Detaylı

Genie Medikal Uygulama Kılavuzu

Genie Medikal Uygulama Kılavuzu Ponto Oticon Medical'den kemiğe takılan işitme sistemi Genie Medikal Uygulama Kılavuzu Ponto, Ponto Pro ve Ponto Pro Power Ses İşlemcisi Özellikleri Özellikler Ponto Ponto Pro Ponto Pro Power Ses işleme

Detaylı

[Joy S 30 4 C ] Data Sheet.

[Joy S 30 4 C ] Data Sheet. Dijital programlanabilir işitme cihazı GC (Kazanç kontrol) TC (Ses tını kontrol) PC (Yüksek rekansta maksimum çıkış) MPO (Alçak rekansta maksimum çıkış) AGC (Otomatik kazanç kontrol) 16 kanal 32 bant (8

Detaylı

Ponto Oticon Medical'den kemiğe takılan işitme sistemi. Odyolojik Kılavuz. Ponto, Ponto Pro ve Ponto Pro Power

Ponto Oticon Medical'den kemiğe takılan işitme sistemi. Odyolojik Kılavuz. Ponto, Ponto Pro ve Ponto Pro Power Ponto Oticon Medical'den kemiğe takılan işitme sistemi Odyolojik Kılavuz Ponto, Ponto Pro ve Ponto Pro Power İçindekiler Giriş...3 Hasta seçimi...4 Ameliyat öncesi değerlendirme ve danışmanlık... 8 Pediatri...10

Detaylı

Ponto Streamer. Yeni kablosuz iletişim olanakları. Ponto TM Kemiğe Monte İşitme Sistemi

Ponto Streamer. Yeni kablosuz iletişim olanakları. Ponto TM Kemiğe Monte İşitme Sistemi Ponto Streamer Yeni kablosuz iletişim olanakları Ponto TM Kemiğe Monte İşitme Sistemi İdeal arkadaşınız Yeni iletişim olanakları Ponto Streamer ile, Ponto Plus ses işlemciniz için Oticon ConnectLine'a

Detaylı

X Serisi Dijital İşitme Cihazları

X Serisi Dijital İşitme Cihazları X Serisi Dijital İşitme Cihazları İşitme cihazından istediğiniz her şey ve daha fazlası... X Serisi, modern dış tasarımı ve gelişmiş özellikleriyle bütün beklen lerinizi karşılamak üzere tasarlandı. Gürültü

Detaylı

Teknik Katalog [Osiloskop]

Teknik Katalog [Osiloskop] Teknik Katalog [Osiloskop] [OX 7204] PCE Teknik Cihazlar Paz. Tic. Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah. Pehlivan Sok. No 6/C 34303 Küçükçekmece/ İstanbul Türkiye Mail: info@pce-cihazlari.com.tr Telefon: +90 (0)

Detaylı

24 KANALLI DOREMİ SİSMİK CİHAZI

24 KANALLI DOREMİ SİSMİK CİHAZI Kırılma-Yansıma-MASW-Remi uygulamaları için 24 KANALLI DOREMİ SİSMİK CİHAZI DoReMi, Sismik Kırılma,Sismik Yansıma MASW,REMI ve Kuyu Sismiği çalışmaları için geliştirilmiş modüler sayısal jeofon dizilim

Detaylı

Aradığınız Konfor. Maksimum Koruma. 3M İş Güvenliği ve Çevre Koruma Ürünleri İletişimli İşitme Koruyucular. Güvenliğinize önem verin

Aradığınız Konfor. Maksimum Koruma. 3M İş Güvenliği ve Çevre Koruma Ürünleri İletişimli İşitme Koruyucular. Güvenliğinize önem verin 3M İş Güvenliği ve Çevre Koruma Ürünleri Güvenliğinize önem verin Maksimum Koruma Aradığınız Konfor 3M Peltor Kişisel uygulamalarınız için Peltor, profesyonel iletişim ekipmanı alanında bir dünya lideridir.

Detaylı

22" FHD LED Monitör, VGA, DVI Girişleri ve Üstün Ergonomik Tasarım

22 FHD LED Monitör, VGA, DVI Girişleri ve Üstün Ergonomik Tasarım 22" FHD LED Monitör, VGA, DVI Girişleri ve Üstün Ergonomik Tasarım VG2233-LED ViewSonic VG2233-LED, yüksek talepleri olan iş profesyonelleri için ideal olan 21,5 inç'lik bir ekrandır. 1920x1080 Full HD

Detaylı

Odyolojik Manuel. Ponto TM Kemiğe Monte İşitme Sistemi

Odyolojik Manuel. Ponto TM Kemiğe Monte İşitme Sistemi Odyolojik Manuel Ponto TM Kemiğe Monte İşitme Sistemi İçindekiler Uygulama Giriş Giriş... 3 Uygulama...4 Abutment yerinin kontrolü... 5 Ses işlemcisini kullanma alıştırması yapın... 5 Aksesuarlara olan

Detaylı

İnteraktif Oyun Odyometresi. Genel Giriş

İnteraktif Oyun Odyometresi. Genel Giriş İnteraktif Oyun Odyometresi Genel Giriş R17A Hava Yolu başlığı ile genel görünüm Giriş RESONANCE R17A hava, kemik iletimi ve konuşma testini 7 inch'lik ekranında eşsiz, taşınabilir ve kablosuz bir şekilde

Detaylı

TES Ses Seviyesi Ölçer

TES Ses Seviyesi Ölçer TES Ses Seviyesi Ölçer TES 1357 Kullanma Klavuzu TES ELECTRICAL ELECTRONIC CORP. 1.GÜVENLİK BİLGİSİ Ölçü aleti ile servis ya da çalışma yapmadan önce aşağıdaki güvenlik bilgilerini dikkatle okuyunuz. Aleti

Detaylı

DUYSEL İŞİTME DÜNYASI

DUYSEL İŞİTME DÜNYASI DUYSEL İŞİTME DÜNYASI ÇİFT MİKROFONLU İŞİTME CİHAZININ KONUŞMAYI AYIRDETMEYE ETKİSİ Sensori-neural (SN) işitme kayıplılardaki temel iletişim problemi konuşulanları duydukları halde anlayamamalarıdır. Bu

Detaylı

SafeLine SL1. SafeLine SL1, EN81-28 ve EN81-70 koşullarını tam olarak karşılar.

SafeLine SL1. SafeLine SL1, EN81-28 ve EN81-70 koşullarını tam olarak karşılar. Kataloğu - SafeLine 2011, EN81-28 ve EN81-70 koşullarını tam olarak karşılar. EN81-28 ve EN81-70 koşullarını yerine getirerek, asansörün en gelişmiş teknoloji olduğunu gösterirken ihtiyacınız olan tüm

Detaylı

12,9 TL 22,9 TL 22,9 TL 22,9 TL 22,9 TL 22,9 TL 22,9 TL 22,9 TL 22,9 TL 39,9 TL. SHE1350 Kutu 1 Adet Koli 96 Adet

12,9 TL 22,9 TL 22,9 TL 22,9 TL 22,9 TL 22,9 TL 22,9 TL 22,9 TL 22,9 TL 39,9 TL. SHE1350 Kutu 1 Adet Koli 96 Adet Kulakiçi Kulaklık SHE1350 Kutu 1 Adet Koli 96 Adet Bass Beat vent sistemi, 15 mm hoparlör sürücüsü 12,9 TL SHE3010TL mıknatıslar, Kauçuk dış yüzey, Soft tasarım, Turkuaz SHE3010PH mıknatıslar, Kauçuk dış

Detaylı

Adım adım Koklear implantasyon. Çünkü ses önemlidir

Adım adım Koklear implantasyon. Çünkü ses önemlidir Adım adım Koklear implantasyon Çünkü ses önemlidir İçindekiler Giriş... 3 İşitme duyusu nasıl çalışır?... 4 İşitme kaybının tipleri... 5 Koklear implant nedir?... 6 Koklear implant nasıl çalışır?... 7

Detaylı

Her 2 teknolojide de, hem ankastre programlama hem de merkezi programlama kullanılır.

Her 2 teknolojide de, hem ankastre programlama hem de merkezi programlama kullanılır. Programlama Programlama nedir? Programlama; ısıtmanın otomatik, gözle görülür biçimde ve kullanıcının ortamda bulunduğu sürelere göre yönetilmesidir. Isıtma süreleri, 7 günlük veya 24 saatlik zaman dilimlerinde

Detaylı

Sesin renklerini duyun.

Sesin renklerini duyun. Life sounds brilliant. Sesin renklerini duyun. Yeni Insio işitme cihazları. Duyma kolaylığı. İşitme Cihazları signia.com.tr Yeni Insio. Kişiye özel, farkedilemez, zahmetsiz. Kulak anatominize ve işitme

Detaylı

AUDIOLAB. Ġki Kanallı Klinik Odyometre. Tonal Odyometri Vokal Odyometri MASKELEME SISI ABLB DECAY Testi BEKESY

AUDIOLAB. Ġki Kanallı Klinik Odyometre. Tonal Odyometri Vokal Odyometri MASKELEME SISI ABLB DECAY Testi BEKESY AUDIOLAB Ġki Kanallı Klinik Odyometre Tonal Odyometri Vokal Odyometri MASKELEME SISI ABLB DECAY Testi BEKESY AUDIOLAB Ġki Kanallı Klinik Odyometre AudioLab, Küçük bir pakette ileri teknoloji. Sadece 250

Detaylı

24" FHD LED Monitör, VGA ve DVI Girişleri VA2445-LED Öne Çıkan Özellikler

24 FHD LED Monitör, VGA ve DVI Girişleri VA2445-LED Öne Çıkan Özellikler 24" FHD LED Monitör, VGA ve DVI Girişleri VA2445-LED ViewSonic VA2445-LED, evde veya ofiste kullanım için ideal LED arka aydınlatmalı, parlak, ince ön çerçeve tasarımına sahip, 24 inç (23,6 Vis) geniş

Detaylı

Aday Kılavuzu. Ponto TM Kemiğe Monte İşitme Sistemi

Aday Kılavuzu. Ponto TM Kemiğe Monte İşitme Sistemi Aday Kılavuzu Ponto TM Kemiğe Monte İşitme Sistemi İçindekiler Hastaların tanımlanması Giriş Ponto'nun Değerlendirilmesi Giriş... 3 Kemiğe monteli çözüm için hastaların tanımlanması... 5 İletim tipi veya

Detaylı

Teknik Katalog [3-Fazlı Güç Ölçer]

Teknik Katalog [3-Fazlı Güç Ölçer] Teknik Katalog [3-Fazlı Güç Ölçer] [PCE-830-1] PCE Teknik Cihazlar Paz. Tic. Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah. Pehlivan Sok. No 6/C 34303 Küçükçekmece/ İstanbul Türkiye Mail: info@pce-cihazlari.com.tr Telefon:

Detaylı

Kaliteli iletişim iş yerinde verim artışı

Kaliteli iletişim iş yerinde verim artışı Panasonıc KX-TGP600, akıllı IP kablosuz telefon sistemi Kaliteli iletişim iş yerinde verim artışı KX-TGP600, birçok sektör için tek sistem KX-TGP600'ın çok yönlülüğü, onu birçok farklı endüstri ve sektör

Detaylı

SES KAYDEDİCİ KORELATÖR AKUSTİK DİNLEME MİKROFONU. Temel Özellikler ve Çalışma Prensibi

SES KAYDEDİCİ KORELATÖR AKUSTİK DİNLEME MİKROFONU. Temel Özellikler ve Çalışma Prensibi 2 3 SES KAYDEDİCİ KORELATÖR Daha kaçaklar oluşmadan tespit yapmanıza imkan tanıyan ALPHA karşınızda Temel Özellikler ve Çalışma Prensibi Sabit ve portatif kullanımlara uygun Bilgisayar, tablet, telefon

Detaylı

Teknik Katalog [Gürültü Ölçer]

Teknik Katalog [Gürültü Ölçer] Teknik Katalog [Gürültü Ölçer] [PCE-428-KIT] PCE Teknik Cihazlar Paz. Tic. Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah. Pehlivan Sok. No 6/C 34303 Küçükçekmece/ İstanbul Türkiye Mail: info@pce-cihazlari.com.tr Telefon:

Detaylı

Teknik Katalog [Güç Analizörü]

Teknik Katalog [Güç Analizörü] Teknik Katalog [Güç Analizörü] [PCE-830-3] PCE Teknik Cihazlar Paz. Tic. Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah. Pehlivan Sok. No 6/C 34303 Küçükçekmece/ İstanbul Türkiye Mail: info@pce-cihazlari.com.tr Telefon:

Detaylı

İşitme Sorunları (1)

İşitme Sorunları (1) İşitme Sorunları (1) Bu videoda bir odyologun (işitme bozukluğunu inceleyen kişi) işitme zorluğunun çeşidini tespit etmek için farklı uygulamalarını izleyebilirsiniz. Muayene/Konsültasyon: Hastanın şikayeti

Detaylı

Profesyonel AV Sistemleri. Akıllı Sınıf Sistemleri

Profesyonel AV Sistemleri. Akıllı Sınıf Sistemleri Profesyonel AV Sistemleri Akıllı Sınıf Sistemleri Profesyonel AV Sistemleri Akıllı Kürsü Temas Akıllı Kürsüler Dijital Dünya'da ki Rehberiniz Temas Teknoloji'nin Profesyonel AV piyasasındaki hedefleri

Detaylı

İÇ ÜNİTE FTXB25A FTXB35A FTXB50A DIŞ ÜNİTE RXB25A RXB35A RXB50A RXB60A

İÇ ÜNİTE FTXB25A FTXB35A FTXB50A DIŞ ÜNİTE RXB25A RXB35A RXB50A RXB60A İÇ ÜNİTE FTXB25 FTXB35 FTXB50 FTXB60 Kapasitesi BTU 1,20 / 2,50 / 3,20 4.000 / 8.500 / 10.900 1,30 / 3,53 / 3,80 4.400 / 12.000 / 12.900 1,88 / 5.45 / 6.20 6.400 / 18.600 / 21.200 2,00 / 6,21 / 6,50 6.800

Detaylı

Wi Serisi Kablosuz İşitme Ürünleri

Wi Serisi Kablosuz İşitme Ürünleri Wi Serisi Kablosuz İşitme Ürünleri Kusursuz işi ğiniz günleri ha rlayın! Dünyaca ünlü işitme cihazı markası Starkey, mükemmel işitme deneyimi yaşatmak için tasarladığı Wi serisi ile sizi seslerin keyifli

Detaylı

2 x M25, 1 x M20, 1 x M16 M25 bağlantı kiti ile ısıtma kablosunun üniteye doğrudan girişi

2 x M25, 1 x M20, 1 x M16 M25 bağlantı kiti ile ısıtma kablosunun üniteye doğrudan girişi DIGITRACE RAYSTAT-ECo-10 Ortam algılama Enerji tasarrufu sağlayan donma önleme kontrol birimi Genel Kullanım alanı Normal alan, dış mekan Ortam çalışma sıcaklığı aralığı -20 C ila +40 C Besleme voltajı

Detaylı

İNVERTER ENTEGRELİ MOTORLAR

İNVERTER ENTEGRELİ MOTORLAR İNVERTER ENTEGRELİ MOTORLAR ENTEGRE MOTOR ÇÖZÜMLERİ Günümüzde enerji kaynakları hızla tükenirken enerjiye olan talep aynı oranda artmaktadır. Bununla beraber enerji maliyetleri artmakta ve enerjinin optimum

Detaylı

Teknik Katalog [Güç Analizörü]

Teknik Katalog [Güç Analizörü] Teknik Katalog [Güç Analizörü] [PCE-830-2] PCE Teknik Cihazlar Paz. Tic. Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah. Pehlivan Sok. No 6/C 34303 Küçükçekmece/ İstanbul Türkiye Mail: info@pce-cihazlari.com.tr Telefon:

Detaylı

Genel Bakış Evolution Serisi Görünmez Hoparlörler

Genel Bakış Evolution Serisi Görünmez Hoparlörler Evolution Serisi Görünmez Hoparlörler AIW750E Amina ürünleri içinde amiral gemisi niteliği taşıyan AIW750E, Evolution serisi ürünler arasında en güçlü ve en geniş bant genişliğine sahip, iki panelden oluşan

Detaylı

Teknik Katalog [Akım Pensi]

Teknik Katalog [Akım Pensi] Teknik Katalog [Akım Pensi] [PCE-830-2] PCE Teknik Cihazlar Paz. Tic. Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah. Pehlivan Sok. No 6/C 34303 Küçükçekmece/ İstanbul Türkiye Mail: info@pce-cihazlari.com.tr Telefon: +90

Detaylı

KLEA Enerji Analizörü

KLEA Enerji Analizörü KLEA Enerji Analizörü Kolay panel montajı sistem bağlantısı Modüler tasarım Soket kablosu gerektirmez Tespit vidası gerektirmez En yeni teknoloji Veri Toplama Platformu Tüm enerji tüketimleri bir KLEA

Detaylı

Ek bilgi Internet:.../cecx

Ek bilgi Internet:.../cecx Modüler PLC ler CECX İki ürün versiyonu: CoDeSys tabanlı modüler PLC CoDeSys ve SofMotion tabanlı motion PLC Kolay konfigürasyon Otomatik modül algılaması Network de PLC yi bulmak için arama fonksiyonu

Detaylı

KULLANIM KILAVUZU Ses Ölçüm Cihazı PCE-353

KULLANIM KILAVUZU Ses Ölçüm Cihazı PCE-353 KULLANIM KILAVUZU Ses Ölçüm Cihazı PCE-353 Versiyon 1.1 Oluşturma Tarihi: 13/02/2017 İçindekiler 1 Giriş... 3 2 Güvenlik notları... 3 3 Özellikler... 4 3.1 Teslimat İçeriği... 4 3.2 Opsiyonel aksesuarlar...

Detaylı

APHAB Memnuniyet Anketi Kullanılarak İşitme Cihazı Memnuniyeti ve Performansının Değerlendirilmesi. Eyüp KARA¹, Ahmet ATA޹, Zahra POLAT².

APHAB Memnuniyet Anketi Kullanılarak İşitme Cihazı Memnuniyeti ve Performansının Değerlendirilmesi. Eyüp KARA¹, Ahmet ATA޹, Zahra POLAT². APHAB Memnuniyet Anketi Kullanılarak İşitme Cihazı Memnuniyeti ve Performansının Değerlendirilmesi Eyüp KARA¹, Ahmet ATA޹, Zahra POLAT² 1 İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi KBB ABD, 2 İstanbul

Detaylı

YUTAKI YUTAKI. Eviniz için konforlu ısıtma sistemi

YUTAKI YUTAKI. Eviniz için konforlu ısıtma sistemi YUTAKI Eviniz için konforlu ısıtma sistemi SICAKLIK Isı pompası TÜKETİM GAZLI ISITMA YAKITLI ISITMA ELEKTRİKLİ ISITMA YUTAKI Bilinmesi gerekenler Bir ısı pompası nasıl çalışır? Bir ısıtma pompası, enerjiyi

Detaylı

Babylog 8000 plus Yenidoğan Yoğun Bakım Ventilasyonu

Babylog 8000 plus Yenidoğan Yoğun Bakım Ventilasyonu Babylog 8000 plus Yenidoğan Yoğun Bakım Ventilasyonu Yenidoğan ventilasyonunda 40 yılı aşan, solunum teknolojisinde ise yüzyıllık deneyim, Dräger Medical'in Babylog 8000 plus'ı üretmesini sağlamıştır.

Detaylı

19" Geniş Ekran LED Monitör

19 Geniş Ekran LED Monitör Genel Bakış ViewSonic VA1917a, evde veya ofiste kullanım için ideal LED arka aydınlatmalı, parlak ve ince ön çerçeve tasarımına sahip, 18,5 inç geniş ekran monitördür. 1366 x 768 çözünürlük ve 5 ms tepki

Detaylı

24" FHD LED Monitör, VGA, DVI Girişleri ve Üstün Ergonomik Tasarım

24 FHD LED Monitör, VGA, DVI Girişleri ve Üstün Ergonomik Tasarım 24" FHD LED Monitör, VGA, DVI Girişleri ve Üstün Ergonomik Tasarım VG2433-LED ViewSonic VG2433-LED, yüksek talepleri olan iş profesyonelleri için ideal olan 23,6 inç'lik bir ekrandır. 1920x1080 FullHD

Detaylı

DREAM ÖZELLIKLER VE ÜRÜN KISA KILAVUZ

DREAM ÖZELLIKLER VE ÜRÜN KISA KILAVUZ DREAM ÖZELLIKLER VE ÜRÜN KISA KILAVUZ 3 NEDEN VAR DREAM, işitme cihazlarının performansına yeni standartlar getiriyor. DREAM işitme cihazlarını hastalarınıza önermek için üç mükemmel nedeniniz var: 1 DAHA

Detaylı

İhtiyacınızdan daha iyi işitme. Ponto TM Kemiğe Takılan İşitme Sistemi

İhtiyacınızdan daha iyi işitme. Ponto TM Kemiğe Takılan İşitme Sistemi İhtiyacınızdan daha iyi işitme Ponto TM Kemiğe Takılan İşitme Sistemi İhtiyacınızdan daha iyi işitme Kalabalık bir odadaki konuşmalar, bir konserde müziğin tadını çıkarmak ya da rüzgarlı veya yağmurlu

Detaylı

Sesin renklerini duyun.

Sesin renklerini duyun. Sesin renklerini duyun. Yeni Prompt işitme cihazları. Hayattaki önemli detaylar için. signia.com.tr Yeni Prompt. Yeni Prompt işitme cihazları, kullanım tercihiniz ne olursa olsun her tip işitme kaybına

Detaylı

doğa bize birlikte çalışması İçin İKİ kulak vermiştir

doğa bize birlikte çalışması İçin İKİ kulak vermiştir doğa bize birlikte çalışması İçin İKİ kulak vermiştir doğal sesler dünyası Widex in yeni CLEAR330 işitme cihazları tamamen kablosuz çalışır. Bu cihazlar iki kulak gibi birbirleriyle sürekli olarak iletişim

Detaylı

C2800FDi DSP güç amplifikatörü 2 x 1400 W, montaj

C2800FDi DSP güç amplifikatörü 2 x 1400 W, montaj Mühendislik Veri Sayfası C2800FDi DSP güç amplifikatörü 2 x 1400 W, montaj DSP amplifikatör Kurulumu, Euroblock konektörler FIR Sürücü teknolojisi ile tam entegre profesyonel hoparlör işleme Pazar lideri

Detaylı

Ses Seviyesi Ölçer. Kullanım Kılavuzu. Kullanmadan önce bu kılavuzu tamamen okuyunuz

Ses Seviyesi Ölçer. Kullanım Kılavuzu. Kullanmadan önce bu kılavuzu tamamen okuyunuz Ses Seviyesi Ölçer Kullanım Kılavuzu Kullanmadan önce bu kılavuzu tamamen okuyunuz 2242 GİRİŞ Bu cihaz fabrika, okul, ofis, aile vs gibi değişik yerlerdeki ses seviyelerini ölçmek için kullanılabilir.

Detaylı

Konftel 55Wx Hızlı Referans Kılavuzu

Konftel 55Wx Hızlı Referans Kılavuzu TÜRKÇE Konftel 55Wx Hızlı Referans Kılavuzu Konftel 55Wx masa üstü telefonunuza, cep telefonunuza ve bilgisayarınıza bağlanabilen bir konferans ünitesidir. Konftel in benzersiz ses teknolojisi, OmniSound

Detaylı

Hızlı, sessiz ve son derece ekonomik hava alma

Hızlı, sessiz ve son derece ekonomik hava alma Your reliable partner Hızlı, sessiz ve son derece ekonomik hava alma Vacumat Eco her yönüyle verimli Su kalitesi performansı belirler Su kalitesi soğutma ve ısıtma sistemlerinin performansını belirler.

Detaylı

4.0. Masaüstü Fitting Kılavuzu. İçindekiler. Bu kılavuz, size Phonak Target ile işitme cihazı fitting işlemi için ayrıntılı bir açıklama sunar.

4.0. Masaüstü Fitting Kılavuzu. İçindekiler. Bu kılavuz, size Phonak Target ile işitme cihazı fitting işlemi için ayrıntılı bir açıklama sunar. 4.0 Masaüstü Fitting Kılavuzu Bu kılavuz, size Phonak Target ile işitme cihazı fitting işlemi için ayrıntılı bir açıklama sunar. Lütfen, Phonak Target başlangıç ekranındaki [Haberler] kısmına da bakın.

Detaylı

Yavaş Kapanma / Kolay Açılma

Yavaş Kapanma / Kolay Açılma ÇEKMECE SİSTEMLERİ Stil ve Konfor Modern mobilya dünyasının dekorasyona katacağı farklılık, yaratıcı vizyonla tasarlanmış fonksiyonlardır. SAMET, sahip olduğu tecrübe ve yüksek teknoloji olanaklarını SAMET

Detaylı

HT 300 SET LCD li Kablosuz Oda Termostatı Kontrolleri

HT 300 SET LCD li Kablosuz Oda Termostatı Kontrolleri HT 300 SET LCD li Kablosuz Oda Termostatı Kontrolleri HT 300 SET kablosuz oda termostatıdır. Kullanıcı oda termostatını ihtiyacı doğrultusunda ayarlayıp daha konforlu ve ekonomik bir ısınma sağlar. Dokunmatik

Detaylı

SleepOne Ürün Platformu

SleepOne Ürün Platformu Kare Medikal 2003 yılında üretim,satış ve ihracat faaliyetlerini birleştirmek üzere kurulmuştur. PAP cihazları, ventilasyon, oksijen tedavisi, aerosol tedavisi ve aspirasyon ürün gruplarında ar-ge ve üretim

Detaylı

YAPILAN BU YENİ FİYAT DÜZENLEMESİ İLE İŞİTME ENGELLİLERİN MAĞDURİYETİ BİR NEBZE DE OLSA AZALACAKTIR.

YAPILAN BU YENİ FİYAT DÜZENLEMESİ İLE İŞİTME ENGELLİLERİN MAĞDURİYETİ BİR NEBZE DE OLSA AZALACAKTIR. İŞİTME CİHAZI SGK ÖDEMELERİNDE DÜZENLEME YAPILDI YAPILAN BU YENİ FİYAT DÜZENLEMESİ İLE İŞİTME ENGELLİLERİN MAĞDURİYETİ BİR NEBZE DE OLSA AZALACAKTIR. EĞİTİM ÇAĞINDAKİ İŞİTME ENGELLİLERİN ZARURİ İHTİYACI

Detaylı

Sıfır İstemci: VMware View için Optimize Edilmiş 21,5 LED Ekran

Sıfır İstemci: VMware View için Optimize Edilmiş 21,5 LED Ekran Genel Bakış SD-Z226, sıfır istemci entegreli 21,5" bir monitördür. Teradici 2321 işlemci ile donatılmıştır ve donanım hızlandırmalı PCoIP desteğine sahiptir. SD-Z226 sıfır istemci, VMware tabanlı ağlarda

Detaylı

SCOLAbuddy İLE HAYATA BAĞLANIN. Widex in yeni FM alıcısı

SCOLAbuddy İLE HAYATA BAĞLANIN. Widex in yeni FM alıcısı SCOLAbuddy İLE HAYATA BAĞLANIN Widex in yeni FM alıcısı yeni dostunuz ile tanışın: buddy Scola FM ailesinin son üyesi Başarılı Widex SCOLA FM ürün serisine yeni bir üye katıldı: SCOLAbuddy, konuşmayı telekoili

Detaylı

Teknik Katalog [Ses Ölçüm Cihazı]

Teknik Katalog [Ses Ölçüm Cihazı] Teknik Katalog [Ses Ölçüm Cihazı] [PCE-EM 886] PCE Teknik Cihazlar Paz. Tic. Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah. Pehlivan Sok. No 6/C 34303 Küçükçekmece/ İstanbul Türkiye Mail: info@pce-cihazlari.com.tr Telefon:

Detaylı

Teknik Katalog [Işık Ölçer]

Teknik Katalog [Işık Ölçer] Teknik Katalog [Işık Ölçer] [PCE-EM 886] PCE Teknik Cihazlar Paz. Tic. Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah. Pehlivan Sok. No 6/C 34303 Küçükçekmece/ İstanbul Türkiye Mail: info@pce-cihazlari.com.tr Telefon: +90

Detaylı

Dräger Pac 5500 Tekli Gaz Algılama Cihazı

Dräger Pac 5500 Tekli Gaz Algılama Cihazı Dräger Pac 5500 Tekli Gaz Algılama Cihazı Uzun süreli görevler, onun uzmanlığı: tekli gaz cihazı Dräger Pac 5500'ün ömür sınırlaması yoktur ve karbon monoksit, hidrojen sülfür veya oksijenin hızlı ve doğru

Detaylı

Ponto Oticon Medical'den kemiğe monte işitme sistemi. Kullanıcı Kılavuzu. Ponto Pro ve Ponto

Ponto Oticon Medical'den kemiğe monte işitme sistemi. Kullanıcı Kılavuzu. Ponto Pro ve Ponto Ponto Oticon Medical'den kemiğe monte işitme sistemi Kullanıcı Kılavuzu Ponto Pro ve Ponto Tebrikler Bu fırsattan yararlanıp, Ponto ses işlemcisini seçtiğiniz için teşekkür etmek istiyoruz. Ponto Pro ve

Detaylı

Dolum miktarı optimizasyonu

Dolum miktarı optimizasyonu RS232C Otomatik Kontrol Terazileri %100 kontrol ve veri toplama BAYKON,25 yıllık deneyime sahip mühendislik alt yapısı ile, Otomatik Kontrol Terazileri ve dinamik tartım çözümleri konusunda sağlıklı çözümler

Detaylı

Tropic 2.0 ultrasonik nebülizör

Tropic 2.0 ultrasonik nebülizör Tropic 2.0 ultrasonik nebülizör Hastanın yakınındaki ortam havasını nemlendirmek veya aerosol tedavisi uygulamak için Tropic 2.0 ultrasonik nebülizör doğru çözümdür. Etkin bakteri iltresi Zamanlayıcı içerir

Detaylı

LEVELUPS. 96% Yüksek Verim 3 UPS. SERİSİ kva FAZ kva ONLINE UPS 3:3 3:1 FAZ VFI TYPE. Yeni Nesil 3 Level Teknolojisi

LEVELUPS. 96% Yüksek Verim 3 UPS. SERİSİ kva FAZ kva ONLINE UPS 3:3 3:1 FAZ VFI TYPE. Yeni Nesil 3 Level Teknolojisi LEVELUPS SERİSİ VERİ MERKEZİ MEDİKAL ENDÜSTRİ ULAŞIM ACİL DURUM Three LEVEL UPS 96% Yüksek Verim VFI TYPE PF= 0.9 Service UPS ONLINE TOWER GÜÇ FAKTÖRÜ SERVİS ÖZELLİKLER Gerçek Level Doğrultucu ve Evirici

Detaylı

www.dialight.com 11 W / 22 W Ex d e mb IIC T6 Gb, Ex tb IIIC T85 C Db II 2GD ABS Değerlendirmesi: #11-LD678508-1-PDA

www.dialight.com 11 W / 22 W Ex d e mb IIC T6 Gb, Ex tb IIIC T85 C Db II 2GD ABS Değerlendirmesi: #11-LD678508-1-PDA Uygulama: Dialight SafeSite LED Acil Aydınlatma armatürü, alçak profili ve dayanıklı tasarımıyla çok çeşitli Tehlikeli Alan uygulamaları için uzun kullanım ömrü ve yüksek düzeyde güvenilirlik sağlar. Sunulan

Detaylı

Zorlamalı Titreşim ş Testleri

Zorlamalı Titreşim ş Testleri Zorlamalı Titreşim ş Testleri Prof. Dr. Uğurhan Akyüz SERAMAR Çalıştayı 01 Ekim 2010 Hatay, Türkiye Amaç 2 Yapı sistemlerinin deprem, rüzgar, vb. dinamik yüklere maruz kaldığında gösterdiği davranışı belirleyen

Detaylı