VIESMANN. Kullanma kılavuzu VITOCLIMA 100-S. Vitoclima 100-S Kaset tipi Split klima. Lütfen saklayınız!

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "VIESMANN. Kullanma kılavuzu VITOCLIMA 100-S. Vitoclima 100-S Kaset tipi Split klima. Lütfen saklayınız!"

Transkript

1 Kullanma kılavuzu VIESMANN Vitoclima 100-S Kaset tipi Split klima VITOCLIMA 100-S Model isimleri VITOCLIMA 100-S CS1140T1 VITOCLIMA 100-S C1140T1 VITOCLIMA 100-S OSU1140T1 Lütfen saklayınız! Bu kılavuzu kaybetmeniz halinde, satıcınızla iletişime geçerek veya adresinden veya üzerinden elektronik ortamda temin edebilirsiniz.

2 Teknik Bilgiler Model Set CS1140T1 İç ünite C1140T1 Dış ünite OSU1140T1 Panel PC-950HEC Kapasite Soğutma kw 14,1 Isıtma kw 15 Çekilen güç Soğutma W 6 Isıtma W 5,5 Voltaj, frekans, faz V, 50 Hz / 3 Faz Hava debisi İç ünite m 3 /h 1650 Ses basıncı seviyesi İç ünite db(a) 52 Dış ünite db(a) 60 Boyutlar İç ünite mm 840x320x840 (G YxD) Panel mm 950x60x950 Dış ünite mm 1120x400x1100 Net ağırlık İç/dış kg 33/103 Boru çapları Sıvı/gaz inch 1/2" - 3/4" Borulama (Maks.) Uzunluk m 50 Yükseklik farkı m 30 Araştırma geliştirme faaliyetlerinin sürekliliğinden dolayı ürün özelliklerinin, haber verilmeksizin değiştirme hakkımız saklıdır. İç ve dış ortam sıcaklıklarının standartlarda esas alınan değerlerin dışına çıkması durumunda klimanızın ısıtma ve soğutma kapasitelerinin etkilenmesi normaldir. Klimanızın performansının sürekliliği ve verimliliğinin düşmemesi için periyodik bakımlarının yapılması gerekmektedir. Ürünün üzerinde ve teknik dokümanlarda beyan edilen değerler, laboratuar ortamında test edilerek elde edilen değerlerdir. Bu değerler cihazın kullanım ve ortam koşullarına göre değişebilir.

3 Enerji etiketlemesi Klimalarda enerji tüketimini en aza indirmeyi hedefleyen sezonsal verimlilik yönetmelikleri Avrupa Birliği ülkelerinden sonra Türkiye de de yürürlükte. Önceki yıllarda tek bir çalışma noktasındaki hava sıcaklığı göz önüne alınarak geliştirilen klimalar artık tüm ısıtma ve soğutma sezonu boyunca sezonsal verimlilik kriterlerine göre farklı dış ortam sıcaklıklarında da tasarruflu ve performanslı çalışacak şekilde geliştirilmektedir. Bu işaret, cihazın diğer evsel atıklarla aynı çöplüğe atılmaması gerektiğini gösterir. Bu cihaz özel işlem gerektiren ve geri dönüşüm yapılan toplama merkezlerine bırakılmadır. EEE yönetmeliklerine uygundur.

4 Emniyet ve kullanım hatalarına ilişkin bilgiler Klimanızı çalıştırmadan önce aşağıdaki uyarıları okuyunuz. Montaj ve servis, sadece yetkili Viessmann Klima servisleri tarafından yapılmalıdır. Aşağıda kullanım hatalarına ilişkin bilgiler verilmiştir. Hatalı kullanım, hayati tehlike ile sonuçlanabilecek kazalara ve klimanın hasar görmesine sebep olur. UYARI! Klimanızı kendi başınıza tamir etmeye kalkışmayınız. Yanlış tamiratlar, elektrik çarpmasına ve yangına sebep olabilir. Viessmann yetkili klima servisleri ile irtibata geçiniz. Eğer anormal bir belirti varsa, elektriği derhal kesip Viessmann yetkili klima servislerine başvurunuz. Mutlaka topraklama yapılmalıdır. Aksi halde elektrik çarpabilir. Islak ellerle klimanızı çalıştırmanız halinde elektrik çarpma riski doğar. Yangın tehlikesine karşı önlem için özel sigorta bağlamalıdır. Çok amaçlı ahtapot soketlerinden ve mobil kablolama panolarından kullanmayınız. Klimanızı temizlemeden önce elektriği kapatınız. Aksi halde elektrik çarpmasına ve yaralanmalara sebep olabilir. Güç kablosunu ve sinyal kablosunu kesmeyiniz ve kablolara zarar vermeyiniz. Güç kablosu özel bir sigorta ile bağlanmalıdır. Kapasite yeterli olmalıdır. Klimanızı sık sık açıp kapatmayınız. Y-tip bağlantı kullanılmalıdır. Eğer güç kablosu hasar görürse, yetkili kişilerce değiştirilmelidir. Voltajın çok yüksek olduğu durumlarda elektrik parçaları kolayca hasar görebilir. Voltaj çok düşük ise, kompresör dolayısı ile soğutma sistemi zarar görebilir. Emniyetiniz için herhangi bir bakım çalışmasından ve temizlemeden önce, ayrıca klimanın uzun süre kullanılmayacağı durumlarda sigortayı kapatınız. Aksi halde birikecek olan tozlar, aşırı ısınmaya, yangına ve kazalara neden olabilir. DİKKAT! En uygun sıcaklığı seçiniz. Dış hava sıcaklığından 5 o C daha düşük bir sıcaklığa ayarlayınız. Böylece elektrik tasarrufu yapabilirsiniz. Klimanız çalışırken odanın pencere ve kapılarını uzun süre açık bırakmayınız. Cihazınızdan yetersiz performans alabilirsiniz. Dış ünitenin montajı sırasında iyice sabitlendiğinden emin olunuz. Aksi halde ünite düşebilir ve yaralanmalara sebep olabilir. Klimanızın emiş ve üfleme kısımlarının her zaman açık emin olunuz. Emiş ve üfleme kapandığında, cihaz performansı düşer. Dış ünite üzerine çıkmayınız, ağır cisimler koymayınız. Hasara ve yaralanmalara sebep olabilir. Yanıcı ve parlayıcı maddeleri cihazınızın 1 metreden daha yakınına koymayınız. Yangın ve patlamaya sebep olabilir. Hava üfleme yönünü değiştirmek için uzaktan kumandayı kullanınız. Klimanın emiş ve üfleme kısımlarına elinizi ya da herhangi bir cismi sokmayınız.

5 Bitkilerin ve hayvanların direkt hava akımına maruz kalmasını engelleyiniz. Uzun süre soğuk hava akımının altında kalmayınız. Sağlığınız bozulabilir. Klimanızı, çamaşır kurutmak, yiyecek soğutmak için kullanmayınız. Klimanıza su sıçratmayınız. Klimanızın yakınına bir ısı kaynağı koymayınız.

6 Verimli kullanıma ilişkin bilgiler DİKKAT! En uygun sıcaklığı seçiniz. Dış hava sıcaklığından 5 o C daha düşük bir sıcaklığa ayarlayınız. Böylece elektrik tasarrufu yapabilirsiniz. Klimanız çalışırken odanın pencere ve kapılarını uzun süre açık bırakmayınız. Cihazınızdan yeterli performans alamayabilirsiniz. Dış ünitenin montajı sırasında iyice sabitlendiğinden emin olunuz. Aksi halde ünite düşebilir ve yaralanmalara sebep olabilir. Klimanızın emiş ve üfleme kısımlarının her zaman açık olduğundan emin olunuz. Emiş ve üfleme kapandığında, cihaz performansı düşer. Dış ünite üzerine çıkmayınız, ağır cisimler koymayınız. Hasara ve yaralanmalara sebep olabilir. Yanıcı ve parlayıcı maddeleri cihazınızın 1 metreden daha yakınına koymayınız. Yangın ve patlamaya sebep olabilir. Hava üfleme yönünü değiştirmek için uzaktan kumandayı kullanınız. Klimanın emiş ve üfleme kısımlarına elinizi ya da herhangi bir cismi sokmayınız. Bitkilerin ve hayvanların direkt hava akımına maruz kalmasını engelleyiniz. Uzun süre soğuk hava akımının altında kalmayınız. Sağlığınız bozulabilir. Klimanızı, çamaşır kurutmak, yiyecek soğutmak için kullanmayınız. Klimanıza su sıçratmayınız. Klimanızın yakınına bir ısı kaynağı koymayınız.

7 ÖNEMLİ! 1. Bu cihaz, güvenli kullanımı ile ilgili talimatlar hakkında bilgilendirilmiş ve kullanımı sırasındaki olası tehlikeleri anlamışlar ise, 8 yaş üzeri çocuk ve fiziksel, duyusal veya zihinsel yetenekleri ya da deneyim ve bilgi eksikliği olan kişiler tarafından kullanılabilir. 2. Çocuklar bu cihaz ile oynamamalıdır. 3. Herhangi bir denetim olmaksızın çocuklar, cihazın temizliği ve bakımını yapamazlar.

8 Taşıma, nakliye ve montaj hakkında bilgi Cihazın korunması ve arızalanmaması için kutusu içerisinde taşınması ve nakliyesi gerekmektedir. Cihazın montajı mutlaka yetkili Viessmann klima servisleri tarafından yapılmalıdır. Montaj bilgileri İç ünite yerleşim ve montajında aşağıdaki mesafelere dikkat edilmelidir. H: 320 mm Dış ünite yerleşim ve montajında aşağıdaki mesafelere dikkat edilmelidir.

9 Tanıtım

10 Kablosuz uzaktan kumanda tuşlar ve göstergeler

11 Not: Uzaktan kumanda ile sinyal alıcısı arasında engel olmadığından emin olunuz. Kumandayı düşürmeyiniz, atmayınız. Kumandanın üzerine sıvı dökülmesine izin vermeyiniz. Kumandayı doğrudan güneş ışığına maruz bırakmayınız. 1. SİNYAL ALICI GÖZ 2. AÇMA/KAPAMA Tuşu: Bu tuşa basarak klimayı açıp kapatabilirsiniz. Cihaz açılıp kapatıldığında timer ve sleep fonksiyonları iptal olacaktır. Kumanda üzerindeki saat ayarı değişmeyecektir. 3. MOD tuşu: Bu tuşa basıldığında otomatik, soğutma, nem alma, fan, ısıtma konumu sırayla seçilecektir. Otomatik mod klima ilk çalıştırıldığında devreye girer. Ayar sıcaklığı otomatik modda görüntülenmez. Isıtma modunda başlangıç sıcaklığı 28 C, diğer modlarda ; 25 C dir 4. - Ve + tuşları: İstediğiniz sıcaklığı ayarlamak için + veya tuşlarına 2 saniye boyunca basınız, sıcaklık ayarı C arasında yapılacaktır. AUTO konumunda sıcaklık ayarlaması yapılamaz. 5. FAN tuşu : Bu tuşa basıldığında otomatik, düşük, normal, yüksek fan hızları sırayla seçilecektir. Cihaz açıldığında varsayılan olarak otomatik fan hızı seçilir. Nem alma konumunda sadece düşük fan hızı seçilebilir. 6. Aşağı yukarı salınım tuşu : Bu tuşa basarak yukarı ve aşağı salınım fonksiyonu ayarlanabilir. Basit salınım fonksiyonu standart olarak cihazın hafızasına kayıt edilmiştir. Cihaz kapalıyken bu tuşa + tuşuna aynı anda basılı tutulduğunda işareti 2 saniye yanıp sönecek ve salınım fonksiyonunu sabit salınım moduna dönüştürecektir. Bu moda hava üfleme kanatçıkları aşağıdaki sırada istenilen pozisyonda tutulabilecektir. Isıtmada yataydan aşağıya doğru olan konumlar soğutmada yataydan yukarı doğru olan konumlar seçilmelidir. Eğer salınım fonksiyonu sırasında klima kapatılırsa, kanatçık son çalıştığı konumunda duracaktır.

12 7. CLOCK tuşu: Bu tuşa basarak saat ayarı yapılabilir. yanıp sönerken +/- tuşlarına basarak saati 5 saniye içinde ayarlayabilirsiniz. Eğer +/- tuşlarına 2 saniye süresince basılı tutulursa, saat her 0,5 saniye 10 dakika artırılıp azaltılacaktır. Daha sonra tekrar CLOCK tuşuna basarak ayarlama tamamlanır. Kablosuz kumanda çalıştırıldığında 12:00 ayarlıdır. 8. TIMER ON tuşu: TIMER ON aktive edildiğinde, sembolü kaybolacak ve ON yanıp sönecektir. 5 saniye içinde(+/-) tuşları ile zaman ayarlanabilir. (+/-) tuşlarına her basışınızda zamanlayıcı, 1 dakika artar veya azalır. Ayrıca (+/-) tuşlarına sürekli basılarak zaman ayarlanabilir. Bu tuşa cihaz açıkken basılırsa kapanma zaman ayarlayıcısı, cihaz kapalıyken basılıysa açılma zaman ayarlayıcısı aktive olacaktır. Bu tuşa basılınca zaman göstergesinin saat bölümü yanıp sönmeye başlayacaktır. (+/-) tuşlarına uzun süreyle basılması artış ve azalışı hızlandıracaktır. İlk 2,5 saniye içinde sürekli basılırsa, zaman bir dakika artar veya azalır. 2,5 saniyeden sonra zaman 10 dakika artar veya azalır. İstenen zamana erişildiğinde 5 saniye içinde tekrar TIMER ON tuşuna basarak zaman ayarı onayı verilir. Daha sonra tekrar TIMER ON tuşuna basarak zaman ayarını iptal edebilirsiniz. 9. X-Fan tuşu: X-FAN tuşuna basarak soğutma veya nem alma modunda X-FAN fonksiyonu çalıştırılır veya durdurulur. görüntüleniyorsa, X-FAN fonksiyonu aktiftir, tekrar tuşa basıldığında kaybolur ve X-FAN fonksiyonu iptal olur. Klima ilk çalıştırıldığında varsayılan ayar X-FAN OFF tur. Klima kapalı iken X-FAN aktive edilemez. 10. TEMP tuşu: Bu tuşa basarak ayar sıcaklığını ve ortam sıcaklığını görüntüleyebilirsiniz. Klima ilk çalıştırıldığında ayar sıcaklığı görüntülenecektir. Eğer görüntüleme konumu na dönüşürse ortam sıcaklığını görüntüler, 5 saniye içinde kumandadan bir sinyal alırsa tekrar ayar sıcaklığını gösterir. (Bu tuşa ait fonksiyon sadece bazı modellerde mevcuttur.) 11. TIMER OFF tuşu: TIMER ON tuşu işletim yöntemi ile tamamen aynıdır sadece sembol farkı vardır. 12. TURBO tuşu: Soğutma ve ısıtma konumda bu tuşa basarak Turbo fonksiyonunu açıp kapatabilirsiniz. Turbo fonksiyonu açıldıktan sonra simgesi görünecektir. Çalışma modu veya fan hızı değiştirildiğinde simge otomatik olarak kaybolacaktır. (Bu tuşa ait fonksiyon sadece bazı modellerde mevcuttur.) 13. SLEEP tuşu: Bu tuşa basarak uyku fonksiyonunu açıp kapatabilirsiniz. Cihaz açıldığında varsayılan olarak uyku fonksiyonu kapalı olacaktır. Cihaz kapatıldıktan sonra uyku fonksiyonu iptal olur. Uyku fonksiyonu ayarlandıktan sonra simgesi görüntülenecektir. Bu konumda zamanlayıcının saati ayarlanabilir. Fan ve otomatik konumlarında bu fonksiyon kullanılmaz. Uyku fonksiyonu soğutmada 1 saat sonra ayar sıcaklığını 1 o C, 2 saat sonra 2 o C arttırarak tasarruf ve konfor sağlayacaktır. Isıtmada da tam tersi ayar sıcaklığını 1 o C ve 2 o C zaman içerisinde azaltacaktır. 14. LIGHT tuşu: Gösterge panelindeki ışığın açılıp kapatılması için bu tuşa basılabilir. Işık açık iken görüntülenir, kapanınca kaybolur.

13 Diğer fonksiyonlar: + ve - tuşlarının kombinasyonu Kilit fonksiyonu: Tuşları kilitlemek veya açmak için + ve tuşlarına aynı anda basınız. Uzaktan kumanda kilitlendiğinde sembolü görülecektir. Bu durumda herhangi bir tuşa basıldığında simge 3 kez yanıp sönecektir. Tuş kilidi açıldığında simge kaybolacaktır. MODE ve - tuşlarının kombinasyonu Sıcaklık birim değiştirme fonksiyonu: Fahrenheit ve Centigrade arasında değişiklik yapılmasını sağlar.

14 Pillerin değiştirilmesi 1. Şekilde gösterildiği gibi kumandanın arka kapağını açınız. 2. Eski pilleri çıkarınız. 3. Yeni AAA 1.5V pilleri kutuplara dikkat ederek takınız. 4. Kapağı tekrar kapatınız. Notlar: Eski pillerle yeni pilleri birlikte kullanmayınız, kumanda sorun çıkarabilir. Uzaktan kumanda uzun bir sure kullanılmayacaksa, pillerini çıkarınız. Uzaktan kumanda sinyal iletim kapsamında kullanılmalıdır. Uzaktan kumanda TV den veya müzik setinden en az 1 m uzakta olmalıdır. Uzaktan kumanda düzgün çalışmazsa pilleri çıkarıp 30 saniye bekleyip tekrar takıp deneyiniz. Sorun devam ederse pilleri değiştiriniz. Pillerin ömrü tükendikten sonra pil çöplerine atınız.

15 Temizlik ve bakım DİKKAT! Klimanın bakımı sadece yetkili servisler tarafından yapılmalıdır. Temizlik yapılmadan elektrik bağlantısı kesilmelidir. Hava filtreleri ve panellerin temizliğinde 50 C den sıcak su ve hava kullanmayınız. Notlar: 1. Filtreyi takmadan önce klimayı çalıştırmayınız. 2. Filtrenin zarar görmemesi için filtreyi sadece temizlik için çıkarınız. 3. Cihazı gaz, tiner gibi kimyasal maddelerle temizlemeyiniz, aksi halde ünite hasara uğrar. 4. İç üniteyi ıslatmayınız. 6 ayda bir filtre temizliği yapınız. Eğer temizlemek işe yaramıyorsa hava filtrelerini yenisi ile değiştiriniz. Hava filtresinin temizlenmesi 1. Hava emiş panelini çıkarınız. Şekilde gösterildiği gibi vidaları sökün ve mandalları iterek paneli açın. 2. Hava emiş panelinii 45 lik açı ile açıp kaldırıp çıkarınız. 3. Filtreyi çıkarınız.

16 4. Hava temizleyiciyi çıkarınız. 5. Filtreyi vakumlu bir temizleyici veya akan suyun altında temizleyiniz. 6. Filtreyi gölgede kuruduktan sonra takınız. 7. Hava emiş panelini tekrar yerine takınız.

17 Arıza giderme UYARI! Klimanın tamirini kendiniz yapmayınız. Yanlış tamir elektrik çarpmasına veya yangına sebep olabilir. Tamir için yetkili servislere başvurunuz. Tamire göndermeden önce aşağıdaki kontrolleri yapmak size zaman ve para tasarrufu sağlayacaktır. Aşağıdaki kontrolleri yaptıktan sonra hala klimanın çalışmasında bir sorun görülürse mutlaka yetkili bir servis aranmalıdır. Durum Olası sebepler Klima çalışmıyor. Güç kaynağına bağlantı kesilmiş olabilir. Elektrik kaçağı olabilir. İşletim fonksiyonları kilitlenmiş olabilir. Kontrol döngüsünde arıza olabilir. Klima bir süreliğine çalışıyor Kondenser önünde bir engel olabilir. ve sonra çalışması duruyor. Kontrol döngüsü anormal olabilir. Soğutma işletiminde dış hava sıcaklığı 48 o C nin üzerine çıkmış olabilir. Soğutma performansı iyi Hava filtresi kirli veya tıkalı olabilir. değil. Hava giriş çıkışlarında engel olabilir. Kapı ve pencereler açık olabilir. Ayar sıcaklığı çok yüksek seçilmiş olabilir. Odada ısı kaynakları var mı? Normalden fazla sayıda insan bulunuyor mu? Oda sıcaklık sensöründe arıza olabilir Gaz sızıntısı olabilir. Isıtma performansı iyi değil. Hava filtresi kirli veya tıkalı olabilir. Kapı ve pencereler açık olabilir. Ayar sıcaklığı çok düşük seçilmiş olabilir. Kontrol döngüsü anormal olabilir. Dış ortam sıcaklığı -5 o nin altında olabilir. Aşağıdaki durumlarda hemen bütün işlemleri durdurunuz, fişi prizden çekiniz ve yetkili servise başvurunuz. Çalışma sırasında şiddetli bir ses duyulduğunda Çalışma sırasında klimadan çok kötü kokular geldiğinde İç ünitede su sızıntısı olduğunda Sigorta veya koruma devresi sıkça arızalandığında Klimanın üzerine yanlışlıkla su vs sıçradığında Elektrik besleme kablosu veya fiş anormal ısındığında

18

19 Tüketicinin Korunması hakkında Kanunun 11. Maddesinde belirtilen seçimlik haklara ilişkin bilgi (1) Malın ayıplı olduğunun anlaşılması durumunda tüketici; a) Satılanı geri vermeye hazır olduğunu bildirerek sözleşmeden dönme, b) Satılanı alıkoyup ayıp oranında satış bedelinden indirim isteme, c) Aşırı bir masraf gerektirmediği takdirde, bütün masrafları satıcıya ait olmak üzere satılanın ücretsiz onarılmasını isteme, ç) İmkân varsa, satılanın ayıpsız bir misli ile değiştirilmesini isteme, seçimlik haklarından birini kullanabilir. Satıcı, tüketicinin tercih ettiği bu talebi yerine getirmekle yükümlüdür. (2) Ücretsiz onarım veya malın ayıpsız misli ile değiştirilmesi hakları üretici veya ithalatçıya karşı da kullanılabilir. Bu fıkradaki hakların yerine getirilmesi konusunda satıcı, üretici ve ithalatçı müteselsilen sorumludur. Üretici veya ithalatçı, malın kendisi tarafından piyasaya sürülmesinden sonra ayıbın doğduğunu ispat ettiği takdirde sorumlu tutulmaz. (3) Ücretsiz onarım veya malın ayıpsız misli ile değiştirilmesinin satıcı için orantısız güçlükleri beraberinde getirecek olması hâlinde tüketici, sözleşmeden dönme veya ayıp oranında bedelden indirim haklarından birini kullanabilir. Orantısızlığın tayininde malın ayıpsız değeri, ayıbın önemi ve diğer seçimlik haklara başvurmanın tüketici açısından sorun teşkil edip etmeyeceği gibi hususlar dikkate alınır. (4) Ücretsiz onarım veya malın ayıpsız misli ile değiştirilmesi haklarından birinin seçilmesi durumunda bu talebin satıcıya, üreticiye veya ithalatçıya yöneltilmesinden itibaren azami otuz iş günü, konut ve tatil amaçlı taşınmazlarda ise altmış iş günü içinde yerine getirilmesi zorunludur. Ancak, bu Kanunun 58 inci maddesi uyarınca çıkarılan yönetmelik eki listede yer alan mallara ilişkin, tüketicinin ücretsiz onarım talebi, yönetmelikte belirlenen azami tamir süresi içinde yerine getirilir. Aksi hâlde tüketici diğer seçimlik haklarını kullanmakta serbesttir. (5) Tüketicinin sözleşmeden dönme veya ayıp oranında bedelden indirim hakkını seçtiği durumlarda, ödemiş olduğu bedelin tümü veya bedelden yapılan indirim tutarı derhâl tüketiciye iade edilir. (6) Seçimlik hakların kullanılması nedeniyle ortaya çıkan tüm masraflar, tüketicinin seçtiği hakkı yerine getiren tarafça karşılanır. Tüketici bu seçimlik haklarından biri ile birlikte 11/1/2011 tarihli ve 6098 sayılı Türk Borçlar Kanunu hükümleri uyarınca tazminat da talep edebilir. Tüketiciler, şikâyet ve itirazları konusundaki başvurularını tüketici mahkemelerine ve tüketici hakem heyetlerine yapabilirler.

20 VIESSMANN KLİMA YETKİLİ SERVİS İSTASYONUNUN SIRA ÜNVANI ADRESİ YETKİLİSİNİN NO ADI SOYADI(*) 1 Viessmann Isı Teknikleri Tic.A.Ş. Y.Dudullu Mh. Söyleşi Sk. No:39 Ümraniye / Mehmet Yıldız İstanbul Yakup Başaran Murat Erikli MRT Teknik Servis 19 Mayıs Mh. Dikili Sk. No:1 / 22 Keçiören / Murat Erikli Ankara Prestij Klima Ltd.Şti. Gürsel Mh. Turtaç Cd. No:15/A Kağıthane / Bilgi Efe İSTANBUL ACS Mühendislik Ltd.Şti. Cevizli Mah.Yılmaz Sk.Hacı Kaptan Apt.No:8 Memeh Dikici Dükkan:2 Maltepe / İstanbul Nazar Servis- Feyzullah Yılmaz Altıntepe Mh. Cevizli Sk. No:1/A Maltepe / Feyzullah Yılmaz İstanbul Ahmet Papuşcu 4 M teknik Servis Gülbahar Hatun Mh.Maraş Cd. No:275 - Ahmet Papuşcu Trabzon HS Teknik Isıtma Soğutma Budak Mh. Abdulkadir Behçet Cd. No:6 / 6 Hasan İnal Şahinbey / Gaziantep Teknomim klima Isı. ve Soğ.Sist. Ltd Şti.Osmangazi Şb. 14 Teknomim Ltd.Şti. 18 Çözüm Elektrik Klima San.ve Tic.Ltd.Şti. Aysev Isıtma Soğ.Klima Hav.Tek.Ser.Hiz.Ltd.Şti. Afat Teknik Servis San.ve Tic.Ltd.Şti. Kuzey Servis Vrf Klima Sistemleri San.Tic.Ltd.Şti. 12 Mehmet Engür - Kontek Klima 15 Bekir Onur Ünal-Ünal Teknik Göksu Teknik Tic.Turz. İnş.Taah.İth.İhr.veSan.Ltd.Şti. Eskom Klima Havalandırma Tesisat Elk.San.ve Tic.Ltd.Şti. DK MÜH. Klima İnş.Tah.Tekstil San.Tic. Ltd.Şti. 19 Alke Soğutma A.Öveçler Mh.Kabil Cd Sk. No:3/8 Çankaya/ Ankara Demetgül 9. Sk. NO: 78/A Yenimahalle- ANKARA Sanayi Mh.. Sultan Selim Cd. Bahar Sk. NO:27 4.LEVENT-İSTANBUL Atakent Mh.Mithatpaşa Cd.Civanmert Sk. No:5 Ümraniye / İstanbul Kumköprü Mh. Fetih Cd.No:299-B/A Karatay / Konya Selamet Mh.Demiryolu Cd. Ecevit Sinem 2 iş hanı No:20/A Osmangazi / BURSA Alaattin bey Mh. 619 Sk. No:4/E Nilüfer / BURSA Altındağ Mh. 162 Sk.NO:17/B DOLMACI APT. ANTALYA Ölüdeniz Cd. Taşkaya Mh. Sümer Apt.NO:14 FETHİYE-MUĞLA Kurtuluş Mh.Vatan Cd. NO:99/A Tepebaşı / Eskişehir Kazım Dirik Mh.Fatih Cd. NO:31/B Bornova / İZMİR Kılıçaslan Mh.Molla Sk. Mevlana Apt. No.14/C Melikgazi / Kayseri Kenan Yıldırım Adem Sidar Ruşen Azmanoğlu Mehmet Engür Hikmet Başaran Hikmet Başaran Bekir Onur Ünal Bilal Göksu Abdullah Özer Özen Osmanoğlu TEL/TELEFAX Alpaslan Kekeç Şükrü Özsu - Özsu Teknik İstiklal Mh. 4.Sk. No : 1 Malatya Şükrü Özsu

21 Müşteri servisi Klima sisteminizin bakımı ve onarımı ile ilgili olarak yetkili bir servisimize başvurunuz. Yakınınızda bulunan servis firmalarının adreslerini, bizi arayarak öğrenebilirsiniz. Viessmann Isı Teknikleri Tic. A.Ş. Şerifali Mahallesi Söyleşi Sk. No: Ümraniye İstanbul Tel: _2017 Teknik değiş iklik hakkı saklıdır.

VITOCLIMA 200-S/HE. Model isimleri VITOCLIMA 200-S/HE CS2071MHE0 VITOCLIMA 200-S/HE C2071MHE0 VITOCLIMA 200-S/HE OSU2071MHE0

VITOCLIMA 200-S/HE. Model isimleri VITOCLIMA 200-S/HE CS2071MHE0 VITOCLIMA 200-S/HE C2071MHE0 VITOCLIMA 200-S/HE OSU2071MHE0 Kullanma kılavuzu VIESMANN Vitoclima 200-S/HE Kaset tipi DC Inverter Split klima VITOCLIMA 200-S/HE Model isimleri VITOCLIMA 200-S/HE CS2071MHE0 VITOCLIMA 200-S/HE C2071MHE0 VITOCLIMA 200-S/HE OSU2071MHE0

Detaylı

SPLIT-TYPE AIR CONDITIONERS MODEL

SPLIT-TYPE AIR CONDITIONERS MODEL SPLIT-TYPE AIR CONDITIONERS MODEL BAĞLANABİLİR DIŞ ÜNİTE SEÇENEKLERİ MUZ-GF60 VE MUZ-GF71 VE MXZ-3E68VA MXZ-4E72VA MXZ-4E83VA(HZ) MXZ-5E102VA MXZ-6D122VA Şikayet ve İtirazlar Hakkında Bilgi;

Detaylı

VIESMANN VITOCLIMA 200-S/HE. Kullanma kılavuzu. Vitoclima 200-S/HE DC Inverter Duvar tipi Split klima. Lütfen saklayınız!

VIESMANN VITOCLIMA 200-S/HE. Kullanma kılavuzu. Vitoclima 200-S/HE DC Inverter Duvar tipi Split klima. Lütfen saklayınız! Kullanma kılavuzu VIESMANN Vitoclima 200-S/HE DC Inverter Duvar tipi Split klima VITOCLIMA 200-S/HE Model isimleri Vitoclima 200-S/HE WS2025MLC0 Vitoclima 200-S/HE W2025MLC0 Vitoclima 200-S/HE OSW2025MLC0

Detaylı

VIESMANN VITOCLIMA 333-S. Kullanma kılavuzu. Vitoclima 333-S VRF MINI dış ünite. Lütfen saklayınız!

VIESMANN VITOCLIMA 333-S. Kullanma kılavuzu. Vitoclima 333-S VRF MINI dış ünite. Lütfen saklayınız! Kullanma kılavuzu VIESMANN Vitoclima 333-S VRF MINI dış ünite VITOCLIMA 333-S Vitoclima 333-S OV3120T1 Vitoclima 333-S OV3140T1 Vitoclima 333-S OV3160T1 Vitoclima 333-S OV3120T2 Vitoclima 333-S OV3140T2

Detaylı

6.Bölüm : Tüketici Hakları 7.Bölüm : İndeks

6.Bölüm : Tüketici Hakları 7.Bölüm : İndeks 6.Bölüm : Tüketici Hakları 7.Bölüm : İndeks 30 31 8. Garanti Belgesi 9. Yetkili Servis Listesi Yedek parça; cihazda yapılacak olan tüm onarım, bakım ve gaz dönüşüm işlemleri için yalnızca kombi servislerimiz

Detaylı

ERPA İLETİŞİM VE ELEKTRONİK. SANAYİ ve TİC. LTD. ŞTİ.

ERPA İLETİŞİM VE ELEKTRONİK. SANAYİ ve TİC. LTD. ŞTİ. ERPA İLETİŞİM VE ELEKTRONİK SANAYİ ve TİC. LTD. ŞTİ. Kemeraltı Cad. Şefkat İş Hanı No:1-3 Kat:7 İstanbul / TURKEY Tel : 0212 293 58 26 Fax : 0212 293 47 69 www.erpamonitor.com EFMK230WAS-VHD KULLANMA KILAVUZU

Detaylı

VIESMANN VITOCLIMA 200-S/HE. Kullanma kılavuzu. Vitoclima 200-S/HE DC Inverter Duvar tipi Split klima. Lütfen saklayınız!

VIESMANN VITOCLIMA 200-S/HE. Kullanma kılavuzu. Vitoclima 200-S/HE DC Inverter Duvar tipi Split klima. Lütfen saklayınız! Kullanma kılavuzu VIESMANN Vitoclima 200-S/HE DC Inverter Duvar tipi Split klima VITOCLIMA 200-S/HE Model isimleri Vitoclima 200-S/HE WS2026MST1 Vitoclima 200-S/HE W2026MST1 Vitoclima 200-S/HE OSW2026MST1

Detaylı

VIESMANN. Kullanma kılavuzu VITOCLIMA 300-S/HE. Lütfen saklayınız! Model isimleri

VIESMANN. Kullanma kılavuzu VITOCLIMA 300-S/HE. Lütfen saklayınız! Model isimleri Kullanma kılavuzu VIESMANN Vitoclima 300-S/HE Free Joint çoklu klima sistemleri VITOCLIMA 300-S/HE Model isimleri Vitoclima 300-S/HE WF3022M0 Vitoclima 300-S/HE WF3028M0 Vitoclima 300-S/HE WF3035M0 Vitoclima

Detaylı

VIESMANN. Kullanma kılavuzu VITOCLIMA 200-S. Lütfen saklayınız!

VIESMANN. Kullanma kılavuzu VITOCLIMA 200-S. Lütfen saklayınız! Kullanma kılavuzu VIESMANN Vitoclima 200-S Duvar tipi split klima VITOCLIMA 200-S Model İsimleri Vitoclima 200-S WS2028M0 Vitoclima 200-S W2028M0 Vitoclima 200-S OSW2028M0 Vitoclima 200-S WS2035M0 Vitoclima

Detaylı

Ayıplı aracın varlığı halinde tüketicinin 6502 sayılı yasaya göre seçimlik hakları

Ayıplı aracın varlığı halinde tüketicinin 6502 sayılı yasaya göre seçimlik hakları Otomobilin arızalanması halinde tüketici sıfatına sahip araç sahibinin 6502 sayılı kanundan tüketici olmayanların da 6098 sayılı kanundan doğan hakları vardır. Genellikle Satıcı bu gibi durumda tamir seçeneğini

Detaylı

VIESMANN VITOCLIMA 200-S/HE. Kullanma kılavuzu. Vitoclima 200-S/HE DC Inverter Duvar tipi Split klima. Lütfen saklayınız!

VIESMANN VITOCLIMA 200-S/HE. Kullanma kılavuzu. Vitoclima 200-S/HE DC Inverter Duvar tipi Split klima. Lütfen saklayınız! Kullanma kılavuzu VIESMANN Vitoclima 200-S/HE DC Inverter Duvar tipi Split klima VITOCLIMA 200-S/HE Model isimleri Vitoclima 200-S/HE WS2026MST1 Vitoclima 200-S/HE W2026MST1 Vitoclima 200-S/HE OSW2026MST1

Detaylı

VIESMANN VITOCLIMA 333-S. Kullanma kılavuzu. Vitoclima 333-S VRF Modüler dış ünite. Lütfen saklayınız!

VIESMANN VITOCLIMA 333-S. Kullanma kılavuzu. Vitoclima 333-S VRF Modüler dış ünite. Lütfen saklayınız! Kullanma kılavuzu VIESMANN Vitoclima 333-S VRF Modüler dış ünite VITOCLIMA 333-S Vitoclima 333-S OV3224T1 Vitoclima 333-S OV3280T1 Vitoclima 333-S OV3335T1 Vitoclima 333-S OV3400T1 Vitoclima 333-S OV3450T1

Detaylı

VIESMANN VITOCLIMA 200-S/HE. Kullanma kılavuzu. Vitoclima 200-S/HE DC Inverter duvar tipi split klima. Lütfen saklayınız!

VIESMANN VITOCLIMA 200-S/HE. Kullanma kılavuzu. Vitoclima 200-S/HE DC Inverter duvar tipi split klima. Lütfen saklayınız! Kullanma kılavuzu VIESMANN Vitoclima 200-S/HE DC Inverter duvar tipi split klima VITOCLIMA 200-S/HE Vitoclima 200-S/HE WS2026MHE0 Vitoclima 200-S/HE W2026MHE0 Vitoclima 200-S/HE OSW2026MHE0 Vitoclima 200-S/HE

Detaylı

VIESMANN. Kullanma kılavuzu VITOCLIMA 300-S. Lütfen saklayınız! Model İsimleri. Vitoclima 300-S DV3140M0

VIESMANN. Kullanma kılavuzu VITOCLIMA 300-S. Lütfen saklayınız! Model İsimleri. Vitoclima 300-S DV3140M0 Kullanma kılavuzu VIESMANN Vitoclima 300-S VRF Klima Sistemleri VITOCLIMA 300-S Model İsimleri Vitoclima 300-S DV3022M0 Vitoclima 300-S DV3028M0 Vitoclima 300-S DV3036M0 Vitoclima 300-S DV3045M0 Vitoclima

Detaylı

VIESMANN VITOCLIMA 300-S/HE. Kullanma kılavuzu. Vitoclima 300-S/HE Free Joint çoklu klima sistemleri duvar tipi iç ünite. Lütfen saklayınız!

VIESMANN VITOCLIMA 300-S/HE. Kullanma kılavuzu. Vitoclima 300-S/HE Free Joint çoklu klima sistemleri duvar tipi iç ünite. Lütfen saklayınız! Kullanma kılavuzu VIESMANN Vitoclima 300-S/HE Free Joint çoklu klima sistemleri duvar tipi iç ünite VITOCLIMA 300-S/HE Vitoclima 300-S/HE WF3022M3 Vitoclima 300-S/HE WF3028M3 Vitoclima 300-S/HE WF3035M3

Detaylı

VITOclima 300-s/HE Free Joint DC Inverter Çoklu klima sistemleri

VITOclima 300-s/HE Free Joint DC Inverter Çoklu klima sistemleri VITOclima 300-s/HE Free Joint DC Inverter Free Joint DC Inverter Viessmann İle tek dış üniteye 5 adede kadar iç ünite kombinasyonu yapabilir, değişken debili soğutucu akışkan teknolojisi ile bireysel iklimlendirmenin

Detaylı

VIESMANN. Kullanma kılavuzu VITOCLIMA 300-S. Lütfen saklayınız! Model İsimleri

VIESMANN. Kullanma kılavuzu VITOCLIMA 300-S. Lütfen saklayınız! Model İsimleri Kullanma kılavuzu VIESMANN Vitoclima 300-S VRF Klima Sistemleri VITOCLIMA 300-S Model İsimleri Vitoclima 300-S WV3022M0 Vitoclima 300-S WV3028M0 Vitoclima 300-S WV3036M0 Vitoclima 300-S WV3045M0 Vitoclima

Detaylı

VIESMANN VITOCLIMA 200-S/HE. Kullanma kılavuzu. Vitoclima 200-S/HE DC Inverter duvar tipi split klima. Lütfen saklayınız!

VIESMANN VITOCLIMA 200-S/HE. Kullanma kılavuzu. Vitoclima 200-S/HE DC Inverter duvar tipi split klima. Lütfen saklayınız! Kullanma kılavuzu VIESMANN Vitoclima 200-S/HE DC Inverter duvar tipi split klima VITOCLIMA 200-S/HE Vitoclima 200-S/HE WS2026MHE0 Vitoclima 200-S/HE W2026MHE0 Vitoclima 200-S/HE OSW2026MHE0 Vitoclima 200-S/HE

Detaylı

VIESMANN. Kullanma kılavuzu VITOCLIMA 100-S. Lütfen saklayınız! Model İsimleri

VIESMANN. Kullanma kılavuzu VITOCLIMA 100-S. Lütfen saklayınız! Model İsimleri Kullanma kılavuzu VIESMANN Vitoclima 100-S Ticari tip split klima VITOCLIMA 100-S Model İsimleri Vitoclima 100-S DS1140T0 Vitoclima 100-S D1140T0 Vitoclima 100-S OSU1140T0 Vitoclima 100-S DS1160T0 Vitoclima

Detaylı

VIESMANN. Kullanma kılavuzu VITOCLIMA 300-S. Lütfen saklayınız! Model İsimleri

VIESMANN. Kullanma kılavuzu VITOCLIMA 300-S. Lütfen saklayınız! Model İsimleri Kullanma kılavuzu VIESMANN Vitoclima 300-S VRF Klima Sistemleri VITOCLIMA 300-S Model İsimleri Vitoclima 300-S CV1E3022M0 Vitoclima 300-S CV1E3028M0 Vitoclima 300-S CV1E3036M0 Lütfen saklayınız! 1 Teknik

Detaylı

VIESMANN. Kullanma kılavuzu VITOCLIMA 100-S. Lütfen saklayınız! Model İsimleri

VIESMANN. Kullanma kılavuzu VITOCLIMA 100-S. Lütfen saklayınız! Model İsimleri Kullanma kılavuzu VIESMANN Vitoclima 100-S Ticari tip split klima VITOCLIMA 100-S Model İsimleri Vitoclima 100-S CS1071M0 Vitoclima 100-S C1071M0 Vitoclima 100-S OSU1071M0 Vitoclima 100-S CS1100T0 Vitoclima

Detaylı

VIESMANN. Kullanma kılavuzu VITOCLIMA 300-S. Lütfen saklayınız! Model İsimleri. Vitoclima 300-S VRF Klima Sistemleri

VIESMANN. Kullanma kılavuzu VITOCLIMA 300-S. Lütfen saklayınız! Model İsimleri. Vitoclima 300-S VRF Klima Sistemleri Kullanma kılavuzu VIESMANN Vitoclima 300-S VRF Klima Sistemleri VITOCLIMA 300-S Model İsimleri Vitoclima 300-S CV4E3022M0 Vitoclima 300-S CV4E3028M0 Vitoclima 300-S CV4E3036M0 Vitoclima 300-S CV4E3045M0

Detaylı

VIESMANN VITOCLIMA-S. Kullanma kılavuzu VITOCLIMA 300-S. Grup Kontrol VITOCLIMA VIESMANN 1

VIESMANN VITOCLIMA-S. Kullanma kılavuzu VITOCLIMA 300-S. Grup Kontrol VITOCLIMA VIESMANN 1 VITOCLIMA-S VIESMANN Kullanma kılavuzu VITOCLIMA 300-S Grup Kontrol VITOCLIMA VIESMANN 1 Fonksiyon bilgisi Aynı dış üniteye bağlı 1-16 iç ünite tek tek veya grup olarak kontrol edilebilir. Grup kontrol

Detaylı

electronicved Kullanma kılavuzu Kullanma kılavuzu Kullanıcı için VED E../7 INT Yayınlayan/üretici Vaillant GmbH

electronicved Kullanma kılavuzu Kullanma kılavuzu Kullanıcı için VED E../7 INT Yayınlayan/üretici Vaillant GmbH Kullanma kılavuzu Kullanıcı için Kullanma kılavuzu electronicved VED E../7 INT TR Yayınlayan/üretici Vaillant GmbH Berghauser Str. 40 D-42859 Remscheid Tel. +49 21 91 18 0 Fax +49 21 91 18 28 10 info@vaillant.de

Detaylı

VIESMANN VITOCLIMA 333-S. Kullanma kılavuzu. Vitoclima 333-S VRF Yer tavan tipi iç ünite. Lütfen saklayınız!

VIESMANN VITOCLIMA 333-S. Kullanma kılavuzu. Vitoclima 333-S VRF Yer tavan tipi iç ünite. Lütfen saklayınız! Kullanma kılavuzu VIESMANN Vitoclima 333-S VRF Yer tavan tipi iç ünite VITOCLIMA 333-S Vitoclima 333-S FCV3028M1 Vitoclima 333-S FCV3036M1 Vitoclima 333-S FCV3050M1 Vitoclima 333-S FCV3063M1 Vitoclima

Detaylı

VIESMANN. Kullanma kılavuzu VITOCLIMA 300-S. Lütfen saklayınız! Model İsimleri

VIESMANN. Kullanma kılavuzu VITOCLIMA 300-S. Lütfen saklayınız! Model İsimleri Kullanma kılavuzu VIESMANN Vitoclima 300-S VRF Klima Sistemleri VITOCLIMA 300-S Model İsimleri Vitoclima 300-S FCV3028M0 Vitoclima 300-S FCV3036M0 Vitoclima 300-S FCV3050M0 Vitoclima 300-S FCV3071M0 Vitoclima

Detaylı

ÜRETİCİ :TVSMOTORCOMPANYLIMITED P.B.No4,Harita,Hosur , HİNDİSTAN

ÜRETİCİ :TVSMOTORCOMPANYLIMITED P.B.No4,Harita,Hosur , HİNDİSTAN ÜRETİCİ :TVSMOTORCOMPANYLIMITED P.B.No4,Harita,Hosur-635109, HİNDİSTAN İTHALATÇI:HBIMOTOR SERV.HİZM.SAN.VETİC.A.Ş AnkaraAsfaltıYakacıkYanYolÜzeriİsotlarİşMrkz.No:27 Kartal/İSTANBUL TEL:02164524575 DESTEKHATI:02165720400

Detaylı

VIESMANN. Kullanma kılavuzu VITOCLIMA 300-S/HE. Lütfen saklayınız! Model isimleri

VIESMANN. Kullanma kılavuzu VITOCLIMA 300-S/HE. Lütfen saklayınız! Model isimleri Kullanma kılavuzu VIESMANN Vitoclima 300-S/HE Free Joint çoklu klima sistemleri VITOCLIMA 300-S/HE Model isimleri Vitoclima 300-S/HE DF3028M0 Vitoclima 300-S/HE DF3035M0 Vitoclima 300-S/HE DF3053M0 Vitoclima

Detaylı

K- STYLE UZAKTAN KUMANDA KILAVUZU

K- STYLE UZAKTAN KUMANDA KILAVUZU K- STYLE UZAKTAN KUMANDA KILAVUZU Lütfen bu kılavuzu uygun şekilde saklayın ve kullanım öncesi dikkatlice okuyun. Sayfa - 1 Ayarı yükseltme : Sıcaklık değerini, Zamanlayıcı zamanını veya Saat zamanını

Detaylı

KLİMA UZAKTAN KUMANDA KULLANIM KLAVUZU

KLİMA UZAKTAN KUMANDA KULLANIM KLAVUZU KLİMA UZAKTAN KUMANDA KULLANIM KLAVUZU Ürünümüzü tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Lütfen cihazı çalıştırmadan önce bu kullanım klavuzunu dikkatlice okuyunuz. İÇİNDEKİLER Uzaktan kumanda tanıtımı

Detaylı

VIESMANN. Kullanma kılavuzu VITOCLIMA 200-S. Lütfen saklayınız! Model İsimleri

VIESMANN. Kullanma kılavuzu VITOCLIMA 200-S. Lütfen saklayınız! Model İsimleri Kullanma kılavuzu VIESMANN Vitoclima 200-S Ticari tip split klima VITOCLIMA 200-S Model İsimleri Vitoclima 200-S DS2140T0 Vitoclima 200-S D2140T0 Vitoclima 200-S OSU2140T0 Vitoclima 200-S DS2180T0 Vitoclima

Detaylı

ÜRETİCİ :TVSMOTORCOMPANYLIMITED P.B.No4,Harita,Hosur , HİNDİSTAN

ÜRETİCİ :TVSMOTORCOMPANYLIMITED P.B.No4,Harita,Hosur , HİNDİSTAN ÜRETİCİ :TVSMOTORCOMPANYLIMITED P.B.No4,Harita,Hosur-635109, HİNDİSTAN İTHALATÇI:HBIMOTOR SERV.HİZM.SAN.VETİC.A.Ş AnkaraAsfaltıYakacıkYanYolÜzeriİsotlarİşMrkz.No:27 Kartal/İSTANBUL TEL:02164524575 DESTEKHATI:02165720400

Detaylı

VITOCLIMA 200-S/HE. Kullanma kılavuzu. Vitoclima 200-S/HE DC Inverter Duvar Tipi Split klima. Lütfen saklayınız!

VITOCLIMA 200-S/HE. Kullanma kılavuzu. Vitoclima 200-S/HE DC Inverter Duvar Tipi Split klima. Lütfen saklayınız! Kullanma kılavuzu Vitoclima 200-S/HE DC Inverter Duvar Tipi Split klima VITOCLIMA 200-S/HE Vitoclima 200-S/HE WS2026MHE1 Vitoclima 200-S/HE W2026MHE1 Vitoclima 200-S/HE OSW2026MHE1 Vitoclima 200-S/HE WS2035MHE1

Detaylı

Kullanım Kılavuzu. SoundCore Mini

Kullanım Kılavuzu. SoundCore Mini Kullanım Kılavuzu SoundCore Mini Kutu İçeriği ve Genel Bakış 1 Mikrofon 6 Micro USB Şarj Girişi 2 Mod Tuşu 7 SD Kart Yuvası 3 Batarya Göstergesi 8 Ses Tuşları 4 Güç Tuşu 9 Çok Fonksiyonlu Tuş 5 3.5mm Aux

Detaylı

Kullanım Kılavuzu. SoundCore

Kullanım Kılavuzu. SoundCore Kullanım Kılavuzu SoundCore Kutu İçeriği ve Genel Bakış Soundcore un Şarjını Doldurmak Souncore u Çalıştırmak Açma/Kapama Tuşuna 2 saniye basılı tutmanız yeterlidir Bluetooth Eşleştirmesi Hızlı Yanıp Sönen

Detaylı

Kullanım Kılavuzu. SoundCore Motion Q. Model No.: A3108

Kullanım Kılavuzu. SoundCore Motion Q. Model No.: A3108 Kullanım Kılavuzu SoundCore Motion Q Model No.: A3108 Kutu İçeriği ve Genel Bakış 1 Ses +/- 6 Mikrofon 2 Bluetooth 7 3.5mm Aux Girişi 3 Açma ve Kapama 8 MicroUSB Şarj Girişi 4 Oynat / Durdur 9 Taşıma ipi

Detaylı

VITOclima 200-s/HE Ticari tip split klima

VITOclima 200-s/HE Ticari tip split klima VITOclima 200-s/HE Ticari tip split klima Bir aile firması olan Viessmann, üç nesil boyunca konforlu, ekonomik ve çevre dostu bir şekilde ısı elde etmeyi ve onu ihtiyaçlar doğrultusunda kullanıma sunmayı

Detaylı

Kullanım Kılavuzu. SoundCore Flare. Model No.: A3161

Kullanım Kılavuzu. SoundCore Flare. Model No.: A3161 Kullanım Kılavuzu SoundCore Flare Model No.: A3161 Kutu İçeriği ve Genel Bakış 1 Ses Kontrolü için Ses Düğmeleri 6 Güç düğmesi 2 Bas yukarı düğmesi 7 3.5mm Aux Girişi 3 Çok işlevli düğme 8 MicroUSB Şarj

Detaylı

VIESMANN VITOCLIMA 333-S. Kullanma kılavuzu. Vitoclima 333-S VRF Kaset tipi (tek yöne üflemeli) iç ünite. Lütfen saklayınız!

VIESMANN VITOCLIMA 333-S. Kullanma kılavuzu. Vitoclima 333-S VRF Kaset tipi (tek yöne üflemeli) iç ünite. Lütfen saklayınız! Kullanma kılavuzu VIESMANN Vitoclima 333-S VRF Kaset tipi (tek yöne üflemeli) iç ünite VITOCLIMA 333-S Model isimleri Vitoclima 333-S CV1E3022M1 Vitoclima 333-S CV1E3028M1 Vitoclima 333-S CV1E3036M1 Vitoclima

Detaylı

A. İşlem Kontrol Paneli

A. İşlem Kontrol Paneli A. İşlem Kontrol Paneli EN TR Timer Zamanlayıcı Memory/Screen lock (unlock) Hafıza/Ekran kilidi (kilit açma) Downward movement Aşağı hareket Upward movement Yukarı hareket Memory 1/2/3 Hafıza 1/2/3 Display

Detaylı

KURULUM ve KULLANIM KILAVUZU

KURULUM ve KULLANIM KILAVUZU ISITMA/SOĞUTMA OTOMASYON SİSTEMLERİ KURULUM ve KULLANIM KILAVUZU MODEL NO.: TH1149 TH1149SA TH1149SB TH1149RF TH1149MSA TH1149MSB DİKKAT : Cihazı kullanmadan önce bu kılavuzu okuyun ve daha sonra gerekli

Detaylı

TÜKETİCİ KANUNU KAPSAMINDA AYIPLI İFA

TÜKETİCİ KANUNU KAPSAMINDA AYIPLI İFA TÜKETİCİ KANUNU KAPSAMINDA AYIPLI İFA Av. Müge BOSTAN ERYİĞİT HUKUK BÜROSU/ANKARA 06.11.2017 muge@eryigithukuk.com Ayıplı Malın Tanımı Ayıplı mal, 6502 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanunun (TKHK)

Detaylı

KABLOLU KUMANDA Kullanıcı Kılavuzu

KABLOLU KUMANDA Kullanıcı Kılavuzu KABLOLU KUMANDA Kullanıcı Kılavuzu 6 720 868 66 (2016/11) TR Klimamızı satın aldığınız için teşekkür ederiz. Klimanızı kullanmadan önce lütfen bu kullanıcı kılavuzunu dikkatlice okuyun. Kablolu Kumandanın

Detaylı

EFTERSMAK. Yemek Tarifleri Kitabı

EFTERSMAK. Yemek Tarifleri Kitabı TR EFTERSMAK Yemek Tarifleri Kitabı TÜRKÇE 3 İçindekiler İpuçları ve yararlı bilgiler 3 Tüketicinin Seçimlik Hakları 10 Önceden haber verilmeksizin değişiklik yapma hakkı saklıdır. İpuçları ve yararlı

Detaylı

VIESMANN VITOCLIMA-S. Planlama kılavuzu VITOCLIMA 300-S. Merkezi Kontrol VITOCLIMA VIESMANN 1

VIESMANN VITOCLIMA-S. Planlama kılavuzu VITOCLIMA 300-S. Merkezi Kontrol VITOCLIMA VIESMANN 1 VITOCLIMA-S VIESMANN Planlama kılavuzu VITOCLIMA 300-S Merkezi Kontrol VITOCLIMA VIESMANN 1 1. Özet 1.1 Fonksiyonlar hakkında Merkezi kontrol kumandası, Vitoclima 333-S VRF klima sistemlerinde 64 adet

Detaylı

allstor Kullanma kılavuzu Kullanma kılavuzu Kullanıcı için VPS.../3 - C, VPS.../3 - E Yayınlayan/üretici Vaillant GmbH

allstor Kullanma kılavuzu Kullanma kılavuzu Kullanıcı için VPS.../3 - C, VPS.../3 - E Yayınlayan/üretici Vaillant GmbH Kullanma kılavuzu Kullanıcı için Kullanma kılavuzu allstor VPS.../3 - C, VPS.../3 - E TR Yayınlayan/üretici Vaillant GmbH Berghauser Str. 40 D-42859 Remscheid Tel. +49 21 91 18 0 Fax +49 21 91 18 2810

Detaylı

Fırın Ocak Adaptör Dirsek Bağlantı Parçaları için Kullanma Kılavuzu

Fırın Ocak Adaptör Dirsek Bağlantı Parçaları için Kullanma Kılavuzu Fırın Ocak Adaptör Dirsek Bağlantı Parçaları için Kullanma Kılavuzu Fırın ve ocaklarda kullanılan adaptör, dirsek, kör tapa v.b. gaz bağlantı parçaları sadece kalifiye, mekanik konusunda eğitimli ve yasal

Detaylı

VIESMANN. Kullanma kılavuzu VITOCLIMA 200-S. Lütfen saklayınız! Model İsimleri

VIESMANN. Kullanma kılavuzu VITOCLIMA 200-S. Lütfen saklayınız! Model İsimleri Kullanma kılavuzu VIESMANN Vitoclima 200-S Ticari tip split klima VITOCLIMA 200-S Model İsimleri Vitoclima 200-S CS2071M0 Vitoclima 200-S C2071M0 Vitoclima 200-S OSU2071M0 Vitoclima 200-S CS2100T0 Vitoclima

Detaylı

CMT707. TR Kullanım Kılavuzu EN User Guide

CMT707. TR Kullanım Kılavuzu EN User Guide 1 2 3 4 5 6 7 CMT707 TR Kullanım Kılavuzu... 2-8 EN User Guide... 9-15 1 2 TR Tanım CMT707, ısıtma sistem verimliliğini kontrol etmek, siz evdeyken veya dışarıdayken konfor sıcaklıklarını sağlamak amacıyla

Detaylı

Kullanma kılavuzu. Açık/Kapalı oda termostatı. Kullanma kılavuzu. Kullanıcı için VRT 35. VRT 35f. Yayınlayan/üretici Vaillant GmbH

Kullanma kılavuzu. Açık/Kapalı oda termostatı. Kullanma kılavuzu. Kullanıcı için VRT 35. VRT 35f. Yayınlayan/üretici Vaillant GmbH Kullanma kılavuzu Kullanıcı için Kullanma kılavuzu Açık/Kapalı oda termostatı VRT 35 VRT 35f TR Yayınlayan/üretici Vaillant GmbH Berghauser Str. 40 D-42859 Remscheid Tel. +49 21 91 18 0 Fax +49 21 91 18

Detaylı

TÜRKÇE GÜVENLİK ÖNLEMLERİ TEHLİKE UYARI

TÜRKÇE GÜVENLİK ÖNLEMLERİ TEHLİKE UYARI TÜRKÇE GÜVENLİK ÖNLEMLERİ TEHLİKE Kapağı takmayın, tamir etmeyin, açmayın veya çıkartmayın. Size tehlikeli seviyede voltaj aktarabilir. Bunu yapması için satıcınıza veya bir uzmana danışın. Cihazın kapatılması

Detaylı

Kullanım Kılavuzu Gaz Kontrol Cihazları PCE-LD 1

Kullanım Kılavuzu Gaz Kontrol Cihazları PCE-LD 1 Gaz Kontrol Cihazları PCE-LD 1 Versiyon 1.1 01/07/2016 İçindekiler 1 GİRİŞ... 3 2 ÖZELLİKLER... 3 3 TEKNİK ÖZELLİKLER... 4 4 CİHAZ... 4 5 KULLANIMA HAZIRLIK... 5 5.1 Pilleri takma... 5 5.2 Soğutucunun

Detaylı

Kullanma kılavuzu. Migo

Kullanma kılavuzu. Migo Kullanma kılavuzu Migo TR İçindekiler İçindekiler 1 Emniyet... 3 1.1 İşlemle ilgili uyarı bilgileri... 3 1.2 Amacına uygun kullanım... 3 1.3 Genel emniyet uyarıları... 4 2 Doküman ile ilgili uyarılar...

Detaylı

Uzaktan Kumanda Kullanım Kılavuzu Model Bilgileri

Uzaktan Kumanda Kullanım Kılavuzu Model Bilgileri Uzaktan Kumanda Kullanım Kılavuzu Model Bilgileri RG36B/BGE İÇİNDEKİLER Uzaktan kumanda... 1 Uzaktan Kumandanın Özellikleri... 2 Fonksiyon düğmeleri... 3 LCD göstergeleri... 4 Düğmelerin kullanımı... 5

Detaylı

MRL-200. Dijital Oda Termostatı Kullanma Kılavuzu

MRL-200. Dijital Oda Termostatı Kullanma Kılavuzu Dijital Oda Termostatı Kullanma Kılavuzu www.intherm.com.tr Türk Malı İÇİNDEKİLER 3 4 5 5-6 6 7 8 Açıklama Teknik Özellikler Emniyet İle İlgili Önemli Uyarılar Kurulum ve Montaj Ekran Detayları Kullanım

Detaylı

ISIO 18FK ISIO 24FK ISIO 45FK

ISIO 18FK ISIO 24FK ISIO 45FK Kullanma Kılavuzu Yer ve Tavan Tipi Split Klima ISIO 18FK ISIO 24FK ISIO 45FK - 1 - Güvenlik uyarısı Bu cihaz içinde yüksek hızda hareket eden parçalar mevcuttur ve elektroşoka neden olabilir. Lütfen cihaz

Detaylı

Kutu İçeriği. Genel Bakış

Kutu İçeriği. Genel Bakış Soundcore Vortex Kutu İçeriği Genel Bakış Açma ve Kapama Açma Kapama 1 saniye basın Mavi LED Bir kez yanıp söner 3 saniye basılı tutun Kırmızı LED Bir kez yanıp söner Şarj Etme Uyarı Sesi Sürekli Kırmızı

Detaylı

DT92A. Kablosuz Oda Termostatı KURULUM KILAVUZU

DT92A. Kablosuz Oda Termostatı KURULUM KILAVUZU DT92A Kablosuz Oda Termostatı KURULUM KILAVUZU DT92 kablosuz oda termostatı, DT92 oda termostatı ve BDR91 röle modülünden oluur. Bu cihazlar 868MHz radyo frekansından (RF) haberleerek kombi, pompa ve zon

Detaylı

FRİTÖZ KULLANMA KILAVUZU FRİTÖZÜ ÇALIŞTIRMADAN ÖNCE LÜTFEN DİKKATLİCE OKUYUNUZ

FRİTÖZ KULLANMA KILAVUZU FRİTÖZÜ ÇALIŞTIRMADAN ÖNCE LÜTFEN DİKKATLİCE OKUYUNUZ FRİTÖZ KULLANMA KILAVUZU FRİTÖZÜ ÇALIŞTIRMADAN ÖNCE LÜTFEN DİKKATLİCE OKUYUNUZ AEF 490 AEF 890 İÇİNDEKİLER I Fritözün Tanımı ve Kullanım Alanları 3 4 II Genel Uyarılar ve Güvenlik Önlemleri 5 III Teknik

Detaylı

VIESMANN. Kullanma Kılavuzu VITOTROL 200. Sistem işleticisi için. Bir ısıtma devresi için uzaktan kumanda. 5580 516 TR 3/2006 Lütfen saklayınız!

VIESMANN. Kullanma Kılavuzu VITOTROL 200. Sistem işleticisi için. Bir ısıtma devresi için uzaktan kumanda. 5580 516 TR 3/2006 Lütfen saklayınız! Kullanma Kılavuzu Sistem işleticisi için VIESMANN Bir ısıtma devresi için uzaktan kumanda VITOTROL 200 3/2006 Lütfen saklayınız! Emniyet uyarıları Emniyetiniz için Cana ve mala gelebilecek zarar ve tehlikeleri

Detaylı

ANKASTRE OCAK CLG 631 SPX CLG 64 SPX PL 40 ASX

ANKASTRE OCAK CLG 631 SPX CLG 64 SPX PL 40 ASX ANKASTRE OCAK CLG 631 SPX CLG 64 SPX PL 40 ASX 03 05 05 05 05 06 06 06 08 Mühür Dirsek erişilebilir alan Şekil 1 Şekil 2 Şekil 3 Şekil 4 Şekil 5 ENJEKTÖR Şekil 6 Şekil 7 SİLİNDİRİK KONİK Şekil 8 Şekil

Detaylı

PRATIC P Elektrikli El Süpürgesi KULLANIM KILAVUZU

PRATIC P Elektrikli El Süpürgesi KULLANIM KILAVUZU PRATIC P 1200 Elektrikli El Süpürgesi KULLANIM KILAVUZU Sayın FANTOM dostu; Modern tesislerde üretilmiș ve son derece titiz kalite kontrolünden geçmiș PRATIC P 1200 Kuru Tip Elektrikli El Süpürge mizi

Detaylı

DemirDöküm A Serisi Duvar Tipi Split Klima

DemirDöküm A Serisi Duvar Tipi Split Klima DemirDöküm A Serisi Duvar Tipi Split Klima Satış Sonrası Hizmetler Yöneticiliği 1 08/2008 Rev 0 İÇİNDEKİLER 1. TEKNİK ÖZELLİK TABLOSU...3 2. ÇALIŞMA FONKSİYONLARI...4 2.1. Otomatik Çalışma Konumu... 4

Detaylı

VIESMANN VITOCLIMA 333-S. Kullanma kılavuzu. Vitoclima 333-S VRF Salon tipi iç ünite. Lütfen saklayınız!

VIESMANN VITOCLIMA 333-S. Kullanma kılavuzu. Vitoclima 333-S VRF Salon tipi iç ünite. Lütfen saklayınız! Kullanma kılavuzu VIESMANN Vitoclima 333-S VRF Salon tipi iç ünite VITOCLIMA 333-S Vitoclima 333-S FSV3100M1 Vitoclima 333-S FSV3140M1 Lütfen saklayınız! Bu kılavuzu kaybetmeniz halinde, satıcınızla iletişime

Detaylı

PRATİK EGZERSİZ ALETİ

PRATİK EGZERSİZ ALETİ Görsel Kullanım Kılavuzu PRATİK EGZERSİZ ALETİ EVİNİZİN KONFORUNDA VE KOLAY Elastik bantlı ºeritleri sayesinde her yöne doğru rahatça esner. Vücudunuz her bölgesi için uygun. Değerli Müºterimiz, DINNOX'u

Detaylı

VIESMANN. Kullanma kılavuzu VITOCLIMA 100-S. Lütfen saklayınız!

VIESMANN. Kullanma kılavuzu VITOCLIMA 100-S. Lütfen saklayınız! Kullanma kılavuzu VIESMANN Vitoclima 100-S Duvar tipi split klima VITOCLIMA 100-S Model İsimleri Vitoclima 100-S WS1028M0 Vitoclima 100-S W1028M0 Vitoclima 100-S OSW1028M0 Vitoclima 100-S WS1035M0 Vitoclima

Detaylı

ISISAN Highlife Salon Tipi Klima Cihazı. Kullanma Kılavuzu. Model : ISIO-18 F ISIO-27 F ISIO-45 F ISIO-50 F

ISISAN Highlife Salon Tipi Klima Cihazı. Kullanma Kılavuzu. Model : ISIO-18 F ISIO-27 F ISIO-45 F ISIO-50 F ISISAN Highlife Salon Tipi Klima Cihazı Kullanma Kılavuzu Model : ISIO-18 F ISIO-27 F ISIO-45 F ISIO-50 F ISISAN Highlife klima cihazını seçtiğiniz için teşekkürler. Cihazın doğru ve emniyetli şekilde

Detaylı

T4000 Serisi Thera-200 Tasarımı RADYATÖR TERMOSTAT TASARIMLARI ÜRÜN BİLGİLERİ Uygulama

T4000 Serisi Thera-200 Tasarımı RADYATÖR TERMOSTAT TASARIMLARI ÜRÜN BİLGİLERİ Uygulama Honeywell T4000 Serisi Thera-200 Tasarımı RADYATÖR TERMOSTAT TASARIMLARI ÜRÜN BİLGİLERİ Uygulama Bir Radyatör Termostatı, Termostatik bir Radyatör Vana Gövdesine (TRV gövdesi) monte edilir. Her ikisinin

Detaylı

VTXN25AV1B VTXN35AV1B VTXN50AV1B VTXN71AV1B VRXN25AV1B VRXN35AV1B VRXN50AV1B VRXN71AV1B

VTXN25AV1B VTXN35AV1B VTXN50AV1B VTXN71AV1B VRXN25AV1B VRXN35AV1B VRXN50AV1B VRXN71AV1B VTXN25AV1B VTXN35AV1B VTXN50AV1B VTXN71AV1B VRXN25AV1B VRXN35AV1B VRXN50AV1B VRXN71AV1B İÇİNDEKİLER Uzaktan kumandanın teknik özellikleri... 2 İşlem butonları... 3 LCD üzerindeki göstergeler... 6 Butonların

Detaylı

CLIMATE 5000 VRF. Otel Kart Odası Kartı Arayüz Modülü HK-IM. Kurulum ve kullanıcı kılavuzu (2015/10) TR

CLIMATE 5000 VRF. Otel Kart Odası Kartı Arayüz Modülü HK-IM. Kurulum ve kullanıcı kılavuzu (2015/10) TR CLIMATE 5000 VRF Otel Kart Odası Kartı Arayüz Modülü HK-IM Kurulum ve kullanıcı kılavuzu 6720844948 (2015/10) TR Klimamızı satın aldığınız için çok teşekkür ederiz. Klimanızı kullanmadan önce lütfen bu

Detaylı

SAÇ KURUT SK 2400. Saç Kurutma Makinesi KULLANIM KILAVUZU

SAÇ KURUT SK 2400. Saç Kurutma Makinesi KULLANIM KILAVUZU SAÇ KURUT SK 2400 Saç Kurutma Makinesi KULLANIM KILAVUZU Sayın FANTOM dostu; Modern tesislerde üretilmiș ve son derece titiz kalite kontrolünden geçmiș SAÇ KURUT SK 2400 Saç Kurutma Makine mizi seçtiğiniz

Detaylı

Kullanım Kılavuzu. Powercore

Kullanım Kılavuzu. Powercore Kullanım Kılavuzu Powercore+ 10050 PowerCore u Kullanma Batarya Seviyesini Kontrol Etme Telefon Yada Tabletinizi Şarj Etme PowerCore u Şarj Etme Teknik Özellikler Daha Hızlı Ve Daha Güvenli Şarj İçin Anker

Detaylı

Güvenlikle İlgili Önemli Bilgiler

Güvenlikle İlgili Önemli Bilgiler Değerli Müşterimiz, Radyatör ısıtıcı cihazımızı tercih etmekle, kaliteli bir VESTEL ürünü satın almış bulunmaktasınız. Cihazınızı hızlı bir biçimde tanımak ve cihazınızın tüm fonksiyonlarından eksiksiz

Detaylı

LED-Çalışma masası lambası

LED-Çalışma masası lambası LED-Çalışma masası lambası tr Kullanım Kılavuzu ve Garanti Bilgileri Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 82458AS5X5V 2015-07 Güvenlik uyarıları Bu ürün çeşitli emniyet tertibatlarına sa hiptir. Buna rağmen güvenlik

Detaylı

Kullanma kılavuzu. Exacontrol Exacontrol 7 Exacontrol 7R

Kullanma kılavuzu. Exacontrol Exacontrol 7 Exacontrol 7R Kullanma kılavuzu Exacontrol Exacontrol 7 Exacontrol 7R TR İçindekiler İçindekiler 1 Emniyet... 3 1.1 İşlemle ilgili uyarı bilgileri... 3 1.2 Amacına uygun kullanım... 3 1.3 Genel emniyet uyarıları...

Detaylı

Kullanım Uygulamaları Ön Görünüş. Dijital Ekran Mode Butonu Programlama Tuşu Sıcaklık Değiştirme tuşu ( - ) Sıcaklık Değiştirme tuşu ( +)

Kullanım Uygulamaları Ön Görünüş. Dijital Ekran Mode Butonu Programlama Tuşu Sıcaklık Değiştirme tuşu ( - ) Sıcaklık Değiştirme tuşu ( +) Kullanım Uygulamaları Ön Görünüş Dijital Ekran Mode Butonu Programlama Tuşu Sıcaklık Değiştirme tuşu ( - ) Sıcaklık Değiştirme tuşu ( +) Dijital Ekran Üzerindeki Bilgiler 1.Manuel Çalışma 2.Çalışma Fonksiyonları

Detaylı

İÇ ÜNİTE FTXB25A FTXB35A FTXB50A DIŞ ÜNİTE RXB25A RXB35A RXB50A RXB60A

İÇ ÜNİTE FTXB25A FTXB35A FTXB50A DIŞ ÜNİTE RXB25A RXB35A RXB50A RXB60A İÇ ÜNİTE FTXB25 FTXB35 FTXB50 FTXB60 Kapasitesi BTU 1,20 / 2,50 / 3,20 4.000 / 8.500 / 10.900 1,30 / 3,53 / 3,80 4.400 / 12.000 / 12.900 1,88 / 5.45 / 6.20 6.400 / 18.600 / 21.200 2,00 / 6,21 / 6,50 6.800

Detaylı

MRL-200RF. Dijital Kablosuz Oda Termostatı Kullanma Kılavuzu

MRL-200RF. Dijital Kablosuz Oda Termostatı Kullanma Kılavuzu Dijital Kablosuz Oda Termostatı Kullanma Kılavuzu www.intherm.com.tr Türk Malı İÇİNDEKİLER Termostat / El Terminali 2 3 4 4-6 6 7 8 RF Kiti / Alıcı Açıklama Teknik Özellikler Emniyet İle İlgili Önemli

Detaylı

PCE-CM 4 Versiyon 1.0 Oluşturma Tarihi: Son Değiştirme Tarihi:

PCE-CM 4 Versiyon 1.0 Oluşturma Tarihi: Son Değiştirme Tarihi: PCE-CM 4 Versiyon 1.0 Oluşturma Tarihi: 04.08.2015 Son Değiştirme Tarihi: 05.08.2015 İçindekiler 1 Güvenlik Notları.3 2 Özellikler..4 3 Sistem Özellikleri...5 4 İşlem..5 5 Geri Dönüşüm.5 6 İletişim...8

Detaylı

Kullanım Kılavuzu. Araç İçi Torpido ve Cam Telefon Tutucu

Kullanım Kılavuzu. Araç İçi Torpido ve Cam Telefon Tutucu Kullanım Kılavuzu Araç İçi Torpido ve Cam Telefon Tutucu Genel Bakış 1. Tutucu 2. Açı Ayarlama Topuzu 3. Yükseklik Ayar Vidası 4. Vantuz Ayak 5. Taban Sabitleme Kolu 6. Uzunluk Ayar Vidası 7. Düğme 8.

Detaylı

Kullanım Kılavuzu. Premium USB-C Hub Ethernet ve USB 3.0 Dönüştürücü

Kullanım Kılavuzu. Premium USB-C Hub Ethernet ve USB 3.0 Dönüştürücü Kullanım Kılavuzu Premium USB-C Hub Ethernet ve USB 3.0 Dönüştürücü Premium USB-C Dönüştürücü Bağlantısı 1. Cihazınıza Bağlayın 2. Ethernet Sürücüsünü Yükleyin Windows Mac OS Linux Sürücü Otomatik Olarak

Detaylı

CM727 KULLANIM KILAVUZU

CM727 KULLANIM KILAVUZU CM727 KULLANIM KILAVUZU 1 Tanım CM727, ısıtma sistem verimliliğini kontrol etmek, siz evdeyken veya dışarıdayken konfor sıcaklıklarını sağlamak amacıyla tasarlanmış bir programlanabilir oda termostatıdır.

Detaylı

KLİMA CİHAZI UZAKTAN KONTROL ÜNİTESİ KULLANMA KILAVUZU

KLİMA CİHAZI UZAKTAN KONTROL ÜNİTESİ KULLANMA KILAVUZU KLİMA CİHAZI UZAKTAN KONTROL ÜNİTESİ KULLANMA KILAVUZU 1 İÇİNDEKİLER GÜVENLİK ÖNLEMLERİ 2 SICAKLIK GERİ ALMA ZAMANLAYICI 10-11 ELEMANLARIN İSİMLERİ 3 ARIZA TESPİTLERİ 12 HAZIRLIK AŞAMALARI 4 ÇALIŞTIRMA

Detaylı

- TESTO 608 -H1/H2 - Ortamda Nem ve Sıcaklık Ölçüm Cihazı TANITMA VE KULLANMA KILAVUZU

- TESTO 608 -H1/H2 - Ortamda Nem ve Sıcaklık Ölçüm Cihazı TANITMA VE KULLANMA KILAVUZU - TESTO 608 -H1/H2 - Ortamda Nem ve Sıcaklık Ölçüm Cihazı TANITMA VE KULLANMA KILAVUZU 1. Ürün: 1 2. Genel Bilgi Cihazı kullanmadan önce lütfen bu dokümanın tamamını dikkatlice okuyunuz. Gerekli olduğu

Detaylı

KULLANMA KILAVUZU. MODEL: Kompakt Sistemler SIZE: MM

KULLANMA KILAVUZU. MODEL: Kompakt Sistemler SIZE: MM KULLANMA KILAVUZU MODEL: Kompakt Sistemler SIZE: 900 900 2200MM GARANTİ BELGESİ BELGE NUMARASI : 81769 BELGENİN İZİN TARİHİ: 15.04.2010 Bu garanti belgesinin kullanılmasına; 077 sayılı Tüketicinin Korunması

Detaylı

EEE Yönetmeliğine Uygundur.

EEE Yönetmeliğine Uygundur. TR EEE Yönetmeliğine Uygundur. İçindekiler 50 51-55 56 57 58 59 60 61 50 Güvenlik Talimatları Bu cihaz güvenlik yönetmeliklerine uygun olarak üretilmiştir. Kurallara aykırı bir kullanım kişiye ve cihaza

Detaylı

Kullanım Kılavuzu Dijital Mini Pens PCE-DC 1

Kullanım Kılavuzu Dijital Mini Pens PCE-DC 1 Dijital Mini Pens PCE-DC 1 Versiyon 1.1 Oluşturma Tarihi: 01/07/2016 İçindekiler 1 Giriş... 3 2 Teknik özellikler... 4 3 Fonksiyonlar... 5 4 Ölçüme hazırlık / Ölçüm... 5 4.1 AC Akım ölçümü... 5 4.2 DC

Detaylı

- TESTO 106 - TANITMA VE KULLANMA KILAVUZU

- TESTO 106 - TANITMA VE KULLANMA KILAVUZU - TESTO 106 - TANITMA VE KULLANMA KILAVUZU 1. Ürün Açıklaması Alarm, LED Ekran Aç/kapa tuşu, Ölçüm değerleri Alarm değerlerini gösterir, fonksiyonlar ayarlanır Pil bölümü Daldırma probu 1 2. Genel Bilgi

Detaylı

AKÜ ŞARJ REDRESÖRÜ (Sülfat Çözme) KULLANMA KILAVUZU GPS ENDÜSTRİYEL GÜÇ SİSTEMLERİ SAN.TİC.A.Ş.

AKÜ ŞARJ REDRESÖRÜ (Sülfat Çözme) KULLANMA KILAVUZU GPS ENDÜSTRİYEL GÜÇ SİSTEMLERİ SAN.TİC.A.Ş. AKÜ ŞARJ REDRESÖRÜ (Sülfat Çözme) KULLANMA KILAVUZU GPS ENDÜSTRİYEL GÜÇ SİSTEMLERİ SAN.TİC.A.Ş. Osmangazi Mh. Limni Sk. No: 1 Kıraç - Esenyurt - İstanbul Tel: 0212 577 22 43 Faks: 0 212 549 32 39 info@gpsendustriyel.com.tr

Detaylı

Montaj Uygulamaları ve Kullanım Kılavuzu

Montaj Uygulamaları ve Kullanım Kılavuzu Montaj Uygulamaları ve Kullanım Kılavuzu Küvet Montaj Uygulamaları 7 8 Garanti Belgesi 11 11 11 11 12 Kasım 2015 3 ÜRÜNÜN GENEL ÖZELLİKLERİ Akrilik Banyo Küvetleri nin Akrilik Banyo Küvetleri nin NAKLİYE

Detaylı

PLUSSMART HT 350 SET ODA TERMOSTATI KULLANIM KILAVUZU

PLUSSMART HT 350 SET ODA TERMOSTATI KULLANIM KILAVUZU GENEL ÖZELLİKLER PLUSSMART HT 350 SET ODA TERMOSTATI KULLANIM KILAVUZU PLUSSMART HT 350 SET kablosuz oda termostatıdır. Kullanıcının oda termostatını ihtiyacı doğrultusunda programlayıp daha konforlu ve

Detaylı

Kullanım kılavuzu. Uzaktan kumanda BRC315D7

Kullanım kılavuzu. Uzaktan kumanda BRC315D7 1 3 2 1 4 11 NOT AVAILABLE 12 6 5 5 7 8 14 9 10 19 17 18 21 13 20 15 16 1 BU KUMANDAYI ALDIĞINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ. KURULUMU KULLANMAYA GEÇMEDEN ÖNCE KILAVUZU DİKKATLE OKUYUN. KILAVUZU OKUDUKTAN SONRA,

Detaylı

erelax Kullanma kılavuzu Kullanma kılavuzu Kullanıcı için erelax Yayınlayan/üretici Vaillant GmbH

erelax Kullanma kılavuzu Kullanma kılavuzu Kullanıcı için erelax Yayınlayan/üretici Vaillant GmbH Kullanma kılavuzu Kullanıcı için Kullanma kılavuzu erelax erelax Yayınlayan/üretici Vaillant GmbH Berghauser Str. 40 D-42859 Remscheid Tel. +49 21 91 18 0 Fax +49 21 91 18 2810 info@vaillant.de www.vaillant.de

Detaylı

Kullanım Kılavuzu Termo Higrometre PCE-THB 38

Kullanım Kılavuzu Termo Higrometre PCE-THB 38 Termo Higrometre PCE-THB 38 Versiyon 1.1 29/06/2016 İçindekiler 1 ÖZELLİKLER... 3 2 TEKNİK ÖZELLİKLER... 3 3 FONKSİYONLAR... 4 4 ÖLÇÜM YÖNTEMİ... 4 4.1 Mod Seçimi (fonksiyonlar)... 4 4.2 Birim Ayarı...

Detaylı

Soğuklarda sıcacık ve keyifle kullanmanız dileğiyle. AYIŞIĞI CONCEPT. www.ayisigiconcept.com

Soğuklarda sıcacık ve keyifle kullanmanız dileğiyle. AYIŞIĞI CONCEPT. www.ayisigiconcept.com KULLANIM KILAVUZU 1 Değerli Müşterimiz: Bu kullanım kılavuzu Ayışığı Concept in tüm ısıtıcı masa modelleri için hazırlanmıştır. Güvenlik kuralları ve standartlarına uygun imal edilen yüksek kaliteli ve

Detaylı

ÖNEMLİ GÜVENLİK AÇIKLAMALARI

ÖNEMLİ GÜVENLİK AÇIKLAMALARI ÖNEMLİ GÜVENLİK AÇIKLAMALARI 1) Cihazın uzun yıllar sorunsuz çalışması için, aşağıdaki hususlara dikkat edilmelidir. 2) Cihazın kullanma kılavuzu mutlaka okunmalıdır. 3) Yangın ve elektrik çarpmalarını

Detaylı

KULLANMA KILAVUZU. MODEL : Kompakt Sistemler : 900X900X2200MM

KULLANMA KILAVUZU. MODEL : Kompakt Sistemler : 900X900X2200MM KULLANMA KILAVUZU MODEL : Kompakt Sistemler SIZE : 900X900X2200MM GARANTİ BELGESİ BELGE NUMARASI : 81769 BELGENİN İZİN TARİHİ: 15.04.2010 Bu garanti belgesinin kullanılmasına; 077 sayılı Tüketicinin Korunması

Detaylı

KURULUM ve KULLANIM KILAVUZU

KURULUM ve KULLANIM KILAVUZU ISITMA/SOĞUTMA OTOMASYON SİSTEMLERİ KURULUM ve KULLANIM KILAVUZU MODEL NO.: TH2006 TH2006RF RV0356 DİKKAT : Cihazı kullanmadan önce bu kılavuzu okuyun ve daha sonra gerekli durumlarda kullanmak üzere muhafaza

Detaylı

TURBO 250 ARK KAYNAK MAKİNASI KULLANMA KILAVUZU

TURBO 250 ARK KAYNAK MAKİNASI KULLANMA KILAVUZU TURBO 250 ARK KAYNAK MAKİNASI KULLANMA KILAVUZU ÜRETİCİ : DEMİRİZ ELEKTRİK SAN. TİC. LTD.ŞTİ. ADRES : Ortaköy Sanayi Bölgesi Kumru Sk. No:3 Selimpaşa Silivri / İstanbul TEL : 0 212 610 10 13 GSM : 0 532

Detaylı

KAÇAK AKIM RÖLESİ. www.ulusanelektrik.com.tr. Sayfa 1

KAÇAK AKIM RÖLESİ. www.ulusanelektrik.com.tr. Sayfa 1 DELAB TM-18C KAÇAK AKIM RÖLESİ İÇERİK GENEL / BUTON FONKSİYONLARI.2 PARAMETRE AYARLARI...2 PARAMETRE AÇIKLAMALARI 3 KAÇAK AKIM AYARLARI...3 AÇMA SÜRESİ AYARLARI.3 AŞIRI AKIM AYARLARI...4 ÇALIŞMA SÜRESİ..4

Detaylı