HODRİ MEYDAN GELECEK. İşiniz için amaçlarınız ne olursa olsun, bunlara yeni imagepress C850 Serisi ile ulaşın.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "HODRİ MEYDAN GELECEK. İşiniz için amaçlarınız ne olursa olsun, bunlara yeni imagepress C850 Serisi ile ulaşın."

Transkript

1 GELECEK HODRİ MEYDAN İşiniz için amaçlarınız ne olursa olsun, bunlara yeni imagepress C850 Serisi ile ulaşın. Canon Inc. canon.com Canon Europe canon-europe.com Turkish edition Canon Europa N.V., 2016 Canon Eurasia Görüntüleme ve Ofis Sistemleri A.Ş. Değirmen Sokak Nida Kule İş Merkezi No:18/10 K:2 Kozyatağı Kadiköy İstanbul, Türkiye Tel: +90 (216) Fax: +90 (216) canon.com.tr

2 İŞİNİZİ DÖNÜŞTÜRÜN imagepress C850 SERİSİNE MERHABA DEYİN Bir dizi yenilikçi teknolojiyi küçük bir ayak izinde bir araya getiren Canon imagepress C850 Serisi olağanüstü kalite, mükemmel uçtan uca üretkenlik, akıllı esneklik ve çok yönlü ortam kullanımı sağlar. Bunlara ek olarak, beklentilerinizi aşacak güvenilirliğe sahiptir. Ayrıca, daha yüksek kâr marjları için zamandan ve maliyetlerden tasarruf sağlayarak mükemmel bir yatırım geri dönüşü sunar. Baskıyı bir sonraki düzeye taşımanın zamanı geldi. Kuralları değiştiren imagepress C850 Serisini kucaklayın.

3 MÜŞTERİLERİ ELDE TUTMAK YA DA MÜŞTERİLERİ ARTTIRMAK İKİSİNİ DE YAPABİLİRSİNİZ Herhangi bir işletme için en önemli şey, müşterilerdir. İster dahili ister harici olsun, müşterilerinizi memnun tutacak hizmetler sunabilmeniz gereklidir. Ancak aynı zamanda, ya en yeni hizmetler ile yeni müşteriler çekerek ya da baskı odanızın kârlılığını arttırmak için maliyetleri azaltarak gelirlerinizin artmasını sağlamanız da gereklidir. imagepress C850 Serisi, bunların her ikisini de aynı anda yapabilmeniz için eşsiz donanımlara sahiptir. Dolayısıyla seçim yapmanıza gerek yok - artık hepsine sahip olabilirsiniz.

4 RENK TUTARLILIĞI SÜREKLİ Müşterileri memnun tutmak ya da paydaş beklentilerini karşılamak söz konusu olduğunda, kalite ve hız çok önemlidir. İşte bu yüzden, Sürekli Canlı (CV) tonerimiz olası en yüksek hızlarda en yüksek kaliteyi sağlamak için özel olarak tasarlanmıştır. Tam 85 resim/dk. ya kadar. CV toner, kabuk benzeri yapısı, ultra ince parçacıkları ve pürüzsüz yüzeyi sayesinde, kabartmalı ve pürüzlü kağıt yüzeyleri dahil olmak üzere çok çeşitli ortamlarda gelişmiş toner transfer verimliliği sağlar. Yani, daha yüksek bir renk tutarlılığı ve doğruluğu elde edebilirsiniz. Üstelik CV tonerin transfer verimliliği, atıkları, enerji tüketimini ve kağıt deformasyonunu azaltması anlamına gelir. Gelişmiş developer birimi iç sıcaklığı azaltarak ağır hizmet ortamlarında dahi yüksek görüntü kalitesini muhafaza eder. Ama hepsi bu kadar değil. imagepress C850 Serisi ayrıca uzun süreli işlerde bile her gün tutarlı kalite sağlamak için gerçek zamanlı renk kalibrasyonu sunan yeni Çoklu Yoğunluk Ayarlama Teknolojisine (Multi-DAT) sahiptir. Ayarlamalar da otomatik olarak yapılır, dolayısıyla bunları düşünmeniz gerekmez. BİN TANE BASKI SIFIR FARK Beklentileri yüksek müşteriler ya da iç paydaşlar? Sorun değil. imagepress C850 Serisinin son derece doğru Kompakt Pozalama Teknolojisi (CRT), ister bir tane isterse bin tane kopya basın sınıfının en iyisi sonuçlar sağlar. imagepress C850 Serisinin dijital sensörleri pozalama silindirleri ile birleştiren CRT teknolojisi, her seferinde doğru hizalama için tek sayfada 0,5 mm ya da daha az bir baskı toleransı sunar. Ayrıca, yeni bir yarı otomatik kağıt pozalama sistemi ile tek bir yaprağı tarayabilir ve bu yaprağı işin tamamının verimliliğini arttırmak için kullanabilir. Bu sayede her zamanki 30 dakikalık pozalama süreci yerine, yeni C850 Serisinin pozalama yapması sadece beş dakika sürer*. * Canon tarafından kontrollü bir ortamda yapılan dahili testlere göre. CV toner ayrıca zengin ve canlı renkler için geniş bir spektruma da sahiptir; bu da yüksek kaliteli pazarlama materyalleri ve kurumsal belgeler üretmek için ideal olmasını sağlar.

5 YUMUŞAK RENK GEÇİŞLERİ NET ÇİZGİLER ÖDÜNSÜZ RENK ARTIK SİZİN Renk tutarlılığı üretkenlikten ödün vermek anlamına gelir, değil mi? Artık değil. En yeni imagepress serisi, çok-boyutlu karma renk kalibrasyonu için Otomatik Renk Tonu Düzeltme (ACCT) özelliğine sahiptir. Bu özellik renk ayarlarının daha geniş bir aralıkta yapılmasına olanak vererek renk tutarlılığını, doğruluğunu ve kalitesini olası en yüksek düzeyde tutar. Üstelik AGA (Otomatik Tonlama Ayarı - C850 Serisinin kullanımı kolay renk kalibrasyon aracı), kalibrasyon sürelerinizi azaltarak görüntü ve metinlerde garantili tutarlılık için mükemmel renk düzeltme sağlar. Mevcut müşterilerinizi memnun etmeye ve işletmenizin ihtiyaçlarını karşılamaya devam etmek için, çıktı ne olursa olsun en yüksek kaliteyi sunmanız gereklidir. Bu, yeni müşteriler bulurken ve bu müşterileri etkilerken de eşit derecede önemlidir. Bu nedenle imagepress C850 Serisi, 32 ışınlı bir Kırmızı Dikey Kaviteli Yüzey Işıması Yapan Lazer birimine sahiptir. Ya da bizim verdiğimiz adıyla R-VCSEL birimine. R-VCSEL in çoklu pozlandırma teknolojisi, metinlerin ve görüntülerin daha da yüksek hassasiyetle basılmasına olanak veren 2400 x 2400dpi lik olağanüstü bir çözünürlük sağlar. Dijital büyütme ve küçültme yaparken sonuçları iyileştiren görüntü bozulma dengelemesi sayesinde, görüntülerin ayarlanması da kolaydır. Aynı zamanda bu yeni teknoloji, 190ipi de çizgi-tabanlı örgeleri ve ofset benzeri nokta ekran örgelerini içeren çok sayıdaki çok-yönlü ekran örgesi seçeneği arasından seçim yapmanıza olanak verir.

6 VERİMLİLİK VE KÂRLILIK DAHA YUKARI Bir işletmenin amacı, maliyetleri düşük tutarak kâr elde etmektir. Bunu yapabilmek için, işletmenizin mümkün olduğunca verimli çalışması gereklidir. Klişe bir söz olmakla birlikte, vakit gerçekten nakittir. imagepress C850 Serisi, işinize sorunsuz bir biçimde uyum sağlamak ve işletmenizin mümkün olduğunca düzgün bir biçimde çalışmasına yardımcı olacak teknoloji türünü sunmak üzere tasarlanmıştır. Makinenin kendisinin sahip olduğu azami güvenilirlikten, iş akışlarını telefonunuzdan denetlemenize olanak veren akıllı teknolojiye kadar*. *PRISMAsync kullanıldığında mevcuttur.

7 RAKİPSİZ GÜVENİLİRLİK HEM DE HER GÜN Tüm işlerde. Yıllar boyunca. Yeni imagepress C850 Serisi, mümkün olan en güvenilir performansı sunmak üzere tasarlanmıştır. Çünkü, artık sektör çapında tanınan imagepress C800 Serisinde olduğu gibi ayrıntılara aynı dikkat gösterilmiş, aynı yüksek kaliteli parçalar ve aynı profesyonel mühendislik kullanılmıştır. Yani, güvenilirlik isteyen tüm baskı odalarının ve baskı hizmeti sağlayıcılarının her zaman aradıkları sistemler haline gelen yazıcılar. C850 Serisinin ne kadar güvenilir olabileceğini hayal edebilirsiniz. YÜKSEK HIZLAR, YÜKSEK KALİTE, AĞIR KAĞIT Zorlu teslim tarihleri? Mesele değil. imagepress C850 Serisinin Gelişmiş Çift Kayışlı Kaynaştırma birimi sayesinde, çok çeşitli ortamlar üzerinde 85 resim/dk. ya kadar yüksek üretim hızlarına ulaşmak mümkündür. 220 g/m 2 ye kadar ağır kağıtlar üzerinde azami hızla çalışan bu seri, aynı zamanda 300 g/m 2 ye kadar karma ortamların kullanıldığı işlerde olağanüstü performans sağlamaktadır TAMAM, TAMAM VE TAMAM Nasıl mı? Basit bu serinin sahip olduğu yenilikçi endüksiyon ısıtma teknolojileri, kaynaştırma kayışını hızla ve etkili bir biçimde ısıtır ve soğutur. Üstelik bu işlemleri kaliteden ödün vermeden gerçekleştirir. Gerçekten de, bağımsız testlerde bu serinin kendi sınıfında, karma ortamlarda en iyi performans gösteren modellerden biri olduğu belirlenmiştir.

8 KARMAŞIK İŞ AKIŞLARI BASİT ÇÖZÜMLER İşler yeterince karmaşıktır, baskı sisteminizin işleri daha da karmaşıklaştırması gerekmez. imagepress C850 Serisi, işleri basit bir şekilde yapar. Bu seri, tüm baskı ortamlarına uyum sağlamanıza olanak veren üç yenilikçi ve sezgisel iş akışına sahiptir. 1. Canon imagepress Yazıcı Seti Bu, sunduğumuz en basit denetleyicidir. Ancak yaptığımız hiçbir şey basit değildir - bu güçlü ve kullanımı kolay sistem, neredeyse yapmanız gereken her şeyi yapacak ve çok çeşitli yüksek kaliteli baskı işlerinde üretimin kontrolünü almanızı sağlayacaktır. 2. imagepress Sunucu F200 ve imagepress Sunucu G100 Bu güçlü, hızlı ve sezgisel EFI denetleyiciler, profesyonel renk yönetim araçları sayesinde baskı öncesi provaları oluşturmanıza, son dakika düzeltmeleri yapmanıza ve işlerin ön hazırlık ve sorun belirleme işlemlerini gerçekleştirmenize olanak verir. Ayrıca durma süresini en aza indirmek için işleri eş zamanlı olarak basabilir, RIP uygulayabilir ve kuyruğa alabilirsiniz; entegre Fiery değişken veri yazılımı ise size yüksek marjlı, kişiselleştirilmiş baskı olanağı sağlar. 3. PRISMAsync denetleyici Baskı performansını iyileştirmek için tasarlanmış olan kullanımı basit PRISMAsync denetleyici, mevcut operasyonlarınıza kolayca entegre olur. PRISMAsync denetleyici ile, günlük görevlerinizin zamanında ve doğru olarak tamamlanmasını sağlayarak işinizdeki verimliliği artırabilirsiniz. Hızlı ve sezgisel olan bu denetleyici tüm imagepress sistemlerinin kolaylıkla işletilmesine olanak verir ve üretkenliği arttırmak için hataları azaltır. Ayrıca azami çalışma süresi için tüm PRISMA süiti uygulamalarına sorunsuz entegrasyon ve üçüncü taraf uygulamaları ile uyumluluk sunar, böylece size ihtiyacınız olan ekstra avantajı sağlar. Üstelik, ios ve Android cihazlarda kullanılabilen PRISMAsync Uzaktan Kumanda uygulaması sayesinde, hareket halindeyken bile iş akışınızı takip edebileceksiniz. Uzun lafın kısası? %25 e* kadar daha çok iş basabileceksiniz. Böylece sadece mükemmel sonuçlar elde etmekle kalmayacak, aynı zamanda daha üretken de olacaksınız. * Canon tarafından kontrollü bir ortamda yapılan testlere göre.

9 YENİ HEDEFLER, YENİ FIRSATLAR SORUN DEĞİL Bir işletme olarak büyümek, daha çok kâr elde etmekten ya da daha çok müşteri çekmekten daha fazlasıdır. Aynı zamanda yeni görevler üstlenerek ve yeni olanaklar oluşturarak sunduklarınızı da arttırmanız anlamına gelebilir. Bunlar, seçtiğiniz sektörün en önünde kalmanıza ya da paydaşlarınızın beklentilerini fazlasıyla karşılamanıza yardımcı olur. Bunları yapmanıza imagepress C850 Serisi kadar hiçbir şey yardımcı olamaz. İster yeni uygulamalar, isterse yeni alt malzemeler ya da yeni kağıtlar keşfetmek isteyin, imagepress C850 Serisi işletmenizin potansiyelini gerçekleştirmesine yardımcı olmak için mükemmel donanıma sahiptir.

10 UZMAN TAVSİYELERİ EMRİNİZDE imagepress C850 Serisini seçtiğinizde, Canon u da seçmiş olursunuz. Bu, yenilikçi görüntüleme teknolojilerinin tasarımı ve geliştirilmesi alanında 80 yılı aşan bir deneyimi seçmeniz anlamına gelir. Her gün, her dakika daha fazlasını kazandığımız ve yeniliklerin en önünde kalmak için teknolojilerimizi sürekli iyileştiren deneyim. Ayrıca her işletmenin ve her baskı odasının farklı olduğunu ve farklı ihtiyaçları bulunduğunu anlayan bir şirketin desteğini de alırsınız. Müşterilerinize ilham verecek yeni fikirler ve uygulamalar sunmanız için size destek ve uzmanlık sağlayacak ve işletmenizin üretkenliğini ve kârlılığını arttıracak bir şirket. DAHA FAZLA YETENEK DAHA FAZLA OLANAK İster şirket içi bir baskı departmanı isterse ticari bir matbaa olsun, farklı müşteriler her zaman farklı şeyler isterler. imagepress C850 Serisi sayesinde, müşterilerin geniş bir uygulama ve alt malzeme genelinde istediklerini elde etmelerini sağlayabilirsiniz. imagepress C850 Serisinin Elastik Görüntü Aktarım Kayışı (kayışın temel malzemesinin üzerindeki ilave elastik bir katman), ağır yapılı kağıtlar gibi zorlu ortamlar kullanıldığında bile sınıfındaki en iyi sonuçları sağlar. Bu çok çeşitli uygulamalar sayesinde, baskı yeteneklerinizi kolayca arttıracaksınız. İster uzun yapraklı kitap kapakları oluşturmak için çift taraflı afiş baskıyı seçin, ister yüksek değerli Doğrudan Posta oluşturmak için ağır kağıtlara baskı yapma yeteneğini kullanın, hatta farklı boyutlara sahip zarflar üretin, imagepress C850 Serisi ne olursa olsun işe hazırdır.

11 İŞİ SONLANDIRMAK TAMAM GELİŞMİŞ TEKNOLOJİ KOMPAKT AYAK İZİ Üretim alanında yer çok değerli olabilir, bu nedenle her metrekarenin işinize yaramasını sağlamanız çok önemlidir. Bu yüzden imagepress C850 Serisi kompakt ve ölçeklenebilir bir tasarıma sahiptir ve mümkün olan en küçük ayak izini sağlar. Böylece en yüksek kalite ve üretkenlik ve çok çeşitli sonlandırma seçenekleri sunarken, baskı odanızda ihtiyaç duyduğunuz olağanüstü sonuçları sağlayacaktır. Bitmiş ürünü teslim ettiğinizde, teslim ettiğiniz işle gurur duymak istersiniz. imagepress C850 Serisi ile, gurur duyacaksınız. İstek üzerine sırt dikişli ya da kare katlamalı kitapçıklar. Otomatik halka-ciltleme, yüksek kapasiteli yığınlama, çoklu katlama - siz söyleyin, imagepress C850 Serisi yapsın. SRA3, A3, A4R ve A5 gibi farklı formatlarda delik açmaya kadar.

12 FARKI 1 2 Canlı renklere sahip görüntüler için Sürekli Canlı (CV) toner, R-VCSEL teknolojisi, yüksek hızlarda temiz, net 2400 x 2400 dpi çıktılar sağlar 3 Ofset benzeri baskılar için 190 ipi nokta-ekran örgesi FARK EDİN 4 Kompakt Pozalama Teknolojisi (CRT) sınıfının en iyisi BİR GÖZ sf./dk. ya kadar hız ve karma ortamlarda mükemmel performans dahil en yüksek üretkenlik için Gelişmiş Çift Kayışlı Kaynaştırma birimi Uzun süreli işlerde bile ilk baskıdan son baskıya kadar tutarlılık ve doğruluk için Gelişmiş renk kalibrasyonu ve Multi D.A.T ATIN 7 8 Yeni PRISMAsync dahil, tüm çalışma şekillerine uyan yenilikçi iş akışı seçenekleri Ağır yapılı ortamlar dahil çok yönlü ortam kullanımı için Elastik Görüntü Aktarım Kayışı Azami baskı odası performansı elde etmek için olağanüstü çalışma süresi imagepress C850 Serisinin önemli özellikleri Yeni fikirler ve projeler için çift taraflı afişler ve zarflar dahil çok çeşitli uygulamalar Dinamik ve etkileyici uygulamalar için hat-içi ve 3üncü taraf sonlandırma 12 Tüm ortamlara uyan küçük, ölçeklenebilir ayak izi

13 ÖNE GEÇİN İRTİBATA GEÇİN İster sıra dışı üretkenlik, ister olağanüstü güvenilirlik isterse çok çeşitli ortamlarda yüksek kaliteli sonuçlar isteyin, imagepress C850 Serisi hepsini sunabilir. Kuralları değiştiren imagepress C850 Serisini denemenin zamanı geldi. Geleceğiniz sizi bekliyor.

14 #UNLEASHPRINT

Citizen fotoğraf yazıcıları: Anılarını saklayanlar için.

Citizen fotoğraf yazıcıları: Anılarını saklayanlar için. Citizen fotoğraf yazıcıları: Citizen fotoğraf yazıcıları: Profesyonel bir fotoğrafçı olarak müşterilerinizin hayatlarındaki en önemli anlardan bazılarını saklayan kişi sizsiniz. Sizin ustalığınız, deneyiminiz

Detaylı

Daha Fazlasını İsteyin

Daha Fazlasını İsteyin Daha Fazlasını İsteyin Hızlı ve güvenilir mono lazer yazıcı serisi. İşiniz için en akıllı çözüm. YAZICI FOTOKOPİ TARAYICI FAKS KABLOSUZ AĞ www.brother.com.tr İşiniz için her dakikanın değerli olduğunun

Detaylı

Yerden kazandıran tarama. Kapsamlı çok yönlülük.

Yerden kazandıran tarama. Kapsamlı çok yönlülük. KV-S1037 Serisi kompakt tarayıcılar Yerden kazandıran tarama. Kapsamlı çok yönlülük. Bilgilerle dilediğiniz gibi çalışabilme özgürlüğü Kompakt bir gövde içinde yüksek performanslı tarama Serideki her iki

Detaylı

Yüksek hız ve yüksek kaliteli mükemmel renkli doküman tarayıcı

Yüksek hız ve yüksek kaliteli mükemmel renkli doküman tarayıcı DR-7080C A3 flatbed doküman tarayıcı Yüksek hız ve yüksek kaliteli mükemmel renkli doküman tarayıcı Ultra hızlı, üniversal A3 flatbed tarayıcı İş akışınızı, bu kompakt, A3 renkli doküman tarayıcısı ile

Detaylı

SureColor SC-S Serisi GİRDİ: UZMANLIK ÇIKTI: KALİTELİ BASKI

SureColor SC-S Serisi GİRDİ: UZMANLIK ÇIKTI: KALİTELİ BASKI SureColor SC-S Serisi GİRDİ: UZMANLIK ÇIKTI: KALİTELİ BASKI Epson'da biz, yazıcınıza ne kattıysak onu alacağınıza inanıyoruz. ETKİLİ KALİTE. OLAĞANÜSTÜ YAZICILAR. Epson un deneyimi yazıcı donanımları için

Detaylı

KV-S1058Y / KV-S1028Y Belge tarayıcıları İŞLETMENİZİN İHTİYAÇLARINA UYGUN ŞEKİLDE TARAMA YAPIN TASARLANMIŞ AĞ TARAYICILARI

KV-S1058Y / KV-S1028Y Belge tarayıcıları İŞLETMENİZİN İHTİYAÇLARINA UYGUN ŞEKİLDE TARAMA YAPIN TASARLANMIŞ AĞ TARAYICILARI KV-S1058Y / KV-S1028Y Belge tarayıcıları İŞLETMENİZİN İHTİYAÇLARINA UYGUN ŞEKİLDE TARAMA YAPIN ÇALIŞMA BIÇIMINIZE UYGUN TASARLANMIŞ AĞ TARAYICILARI Gerekli olan her yere tarama yapın Ofis ortamları, çalışma

Detaylı

SureColor SC-P10000 ve SC-P20000 KALİTE VE HIZ İÇİN TASARLANDI

SureColor SC-P10000 ve SC-P20000 KALİTE VE HIZ İÇİN TASARLANDI SureColor SC-P10000 ve SC-P20000 KALİTE VE HIZ İÇİN TASARLANDI 3 VERİMİ ARTTIRIN Kullanım kılavuzu ve renkli LCD paneli ile büyük hacimli baskıları hızlı bir şekilde alın ve kolaylıkla baskı malzemesi

Detaylı

MIC 550 Serisi Sağlam, dış mekan hareketli pan-tilt-zoom kamera

MIC 550 Serisi Sağlam, dış mekan hareketli pan-tilt-zoom kamera MIC 550 Serisi Sağlam, dış mekan hareketli pan-tilt-zoom kamera 2 MIC 550 Serisi Video güvenlik sektöründe standartları belirler Video güvenlik sistemleri içerisinde bulunduğu ortamla uyumlu görünümde

Detaylı

KV-N1058X Belge tarayıcı İŞLETMENİZİN KALBİNE UZANACAK BİR TARAMA DENEYİMİ ÇALIŞMA BIÇIMINIZE GÖRE TASARLANMIŞ AĞ TARAYICISI

KV-N1058X Belge tarayıcı İŞLETMENİZİN KALBİNE UZANACAK BİR TARAMA DENEYİMİ ÇALIŞMA BIÇIMINIZE GÖRE TASARLANMIŞ AĞ TARAYICISI KV-N1058X Belge tarayıcı İŞLETMENİZİN KALBİNE UZANACAK BİR TARAMA DENEYİMİ ÇALIŞMA BIÇIMINIZE GÖRE TASARLANMIŞ AĞ TARAYICISI Gerekli olan her yere tarama yapın Ofis ortamları, çalışma alanları ve iş faaliyetleri

Detaylı

MIC 500 Serisi Sağlam, dış mekanda kullanım amaçlı pan-tilt-zoom kamera

MIC 500 Serisi Sağlam, dış mekanda kullanım amaçlı pan-tilt-zoom kamera MIC 500 Serisi Sağlam, dış mekanda kullanım amaçlı pan-tilt-zoom kamera 2 MIC 500 Serisi Gözetim alanında standartları belirler ff Şehir içi kullanıma uyum sağlaması için çekici ve kompakt tasarım ff Sağlam,

Detaylı

VOLÜMETRİK DEBİMETRE KDDM 2

VOLÜMETRİK DEBİMETRE KDDM 2 VOLÜMETRİK DEBİMETRE KDDM 2 Volümetrik debimetre nedir?? Fark basınç ölçümü ile hava akış verimini kontrol etmenizi sağlayan, bakım gerektirmeyen, yenilikçi bir Pnömatik otomasyon kontrol sistemidir, bu

Detaylı

Ürün ailesi genel görünümü. Dx1000 Uzak görüşlü performans UZUN MESAFE ÖLÇÜM SENSÖRÜ

Ürün ailesi genel görünümü. Dx1000 Uzak görüşlü performans UZUN MESAFE ÖLÇÜM SENSÖRÜ Ürün ailesi genel görünümü Uzak görüşlü performans Avantajlar A ÜŞLÜ PERFORMANS B C D E Yenilikçi teknoloji, güvenilir ölçüm sonuçlarını garanti eder F Hem iç, hem de dış alanda çok uzak mesafeleri güvenilir

Detaylı

Xerox 700 Dijital Renkli Baskı Sistemi. Xerox 700 Dijital Renkli Baskı Sistemi Güçlü performans ve katma değer

Xerox 700 Dijital Renkli Baskı Sistemi. Xerox 700 Dijital Renkli Baskı Sistemi Güçlü performans ve katma değer Xerox 700 Dijital Renkli Baskı Sistemi Xerox 700 Dijital Renkli Baskı Sistemi Güçlü performans ve katma değer Dijital baskı işinize somut bir yatırım İşiniz ne olursa olsun işinizin büyümesini sağlayacak

Detaylı

Yüksek hacimli taramalar için ihtiyaç duyduğunuz hız ve kalite

Yüksek hacimli taramalar için ihtiyaç duyduğunuz hız ve kalite DR-7580 DR-9080C Yüksek Hızlı Tarayıcı Yüksek hacimli taramalar için ihtiyaç duyduğunuz hız ve kalite DR-7580 / DR-9080C Ultra verimli, yüksek kapasiteli tarayıcı Canon'un yeni seri başı yüksek kapasiteli

Detaylı

ÜRÜN BROŞÜRÜ PRECITEC LR. Ultra hassasiyet gerektiren yüzeyler için optik sensör

ÜRÜN BROŞÜRÜ PRECITEC LR. Ultra hassasiyet gerektiren yüzeyler için optik sensör ÜRÜN BROŞÜRÜ PRECITEC LR Ultra hassasiyet gerektiren yüzeyler için optik sensör 2 PRECITEC LR Ultra hassasiyet gerektiren yüzeyler için optik sensör ÖNE ÇIKAN ÖZELLİKLERİ OPTİK ÖLÇÜMLE SINIRLARI ZORLAYIN

Detaylı

Bilgiyi Keşfedin! Özelleştirme, Eklenti ve Veri Entegrasyonu Kurumsal Seviyede Yönetim ve Performans

Bilgiyi Keşfedin! Özelleştirme, Eklenti ve Veri Entegrasyonu Kurumsal Seviyede Yönetim ve Performans Bilgiyi Keşfedin! LOGO MIND INSIGHT (powered by Qlik) İŞ ANALİTİĞİ ÜRÜNÜ, HERKESİN SEZGİLERİ İLE ARAŞTIRMA VE KEŞİF YAPMASINI SAĞLAYAN ÇOK ÇEŞİTLİ ESNEK VE İNTERAKTİF GÖRSELLER OLUŞTURABİLECEĞİ YENİ NESİL

Detaylı

SureColor SC-P5000. Kalıcı kalite

SureColor SC-P5000. Kalıcı kalite SureColor SC-P5000 Kalıcı kalite Yüksek kalite hassasiyeti Üstün baskı kalitesi ve üstün güvenilirliği birleştiren Epson SureColor SC-P5000, fotoğraf, güzel sanatlar ve prova baskısı standartlarını yeniden

Detaylı

GATSO T-SERİSİ. Trafik denetlemenin geleceği

GATSO T-SERİSİ. Trafik denetlemenin geleceği GATSO T-SERİSİ Trafik denetlemenin geleceği GATSO T-Serisi: maksimum esneklik minimum maliyet Yol güvenliği Bugünün etkin çözümleri için ihtiyacı: Çok yönlü kullanım T-Serisi rakipsiz kullanılabilirliği

Detaylı

Lachenmeier Stretch Hood T1. Küçük ve güçlü

Lachenmeier Stretch Hood T1. Küçük ve güçlü Lachenmeier Stretch Hood T1 Küçük ve güçlü Lachenmeier Stretch Hood Stretch hood teknolojisi palet sarma yöntemlerinin diğer türlerine göre önemli avantajlar sunmaktadır. Film ve enerji tüketiminde tasarruf

Detaylı

4k ultra HD teknolojisi. Odak noktamız her yerde her ayrıntıyı görmenizi sağlamaktır

4k ultra HD teknolojisi. Odak noktamız her yerde her ayrıntıyı görmenizi sağlamaktır 4k ultra HD teknolojisi Odak noktamız her yerde her ayrıntıyı görmenizi sağlamaktır 2 teknolojisi Her yerde her ayrıntıyı görmenizi sağlıyor Büyük bir alanı kapsamak ve uzun bir mesafeden nesneleri tanımlamak

Detaylı

türk Ark kaynak ve Plazma kesme İnverterleri

türk Ark kaynak ve Plazma kesme İnverterleri türk Ark kaynak ve Plazma kesme İnverterleri www.selcoweld.com www.selcoweld.com Selco 30 yıldır inverterler üretmektedir Selco 30 yıldır ark kaynak uygulamaları için inverterlerin dizayn, geliştirme ve

Detaylı

Aynı sayıda çalışan ile verimliliğimizi belirgin şekilde arttırdık. SMART Otomasyon, en yüksek üretkenlik

Aynı sayıda çalışan ile verimliliğimizi belirgin şekilde arttırdık. SMART Otomasyon, en yüksek üretkenlik Aynı sayıda çalışan ile verimliliğimizi belirgin şekilde arttırdık SMART Otomasyon, en yüksek üretkenlik SMART Otomasyon, en yüksek üretkenlik Giriş 100 yıldan fazla zamandır Sakura Finetek ürünleri dünya

Detaylı

Daha fazla baskıya karşı daha fazla performansa ihtiyacınız vardır. Otomasyon bunun anahtarıdır.

Daha fazla baskıya karşı daha fazla performansa ihtiyacınız vardır. Otomasyon bunun anahtarıdır. Her işletme daha fazlasını yapmanın yollarını arıyor. Daha fazlayı nasıl tanımlayacağınız size kalmıştır. Fakat nasıl başaracağınızı biliyoruz: Xerox Versant 2100 Press. Xerox Versant 2100, hep daha fazlasını

Detaylı

Matbaaların. ihtiyacı olan. sunuyoruz...

Matbaaların. ihtiyacı olan. sunuyoruz... Matbaaların ihtiyacı olan çözümleri sunuyoruz... 25 yıllık sektör profesyonellerince hazırlanan SmartAnt3, baskı sektöründeki Web Ofset ve Tabaka Ofset üretimi yapan matbaaların tüm ihtiyaçlarını karşılayabilecek

Detaylı

Isısal Ciltleme Kapakları STEELCRYSTAL-STEELMAT ISISAL CİLTLEME Şeffaf ya da mat seçenekleri ile PVC kapak cilt kapağı. Eşsiz U-kanallı çelik sırt. standart renkler siyah beyaz bordo mavi sırt kalınlıkları

Detaylı

Gelişmiş Vites Değiştirme Teknolojisi ile Yakıt Tasarrufunuzu Arttırın

Gelişmiş Vites Değiştirme Teknolojisi ile Yakıt Tasarrufunuzu Arttırın Gelişmiş Vites Değiştirme Teknolojisi ile Yakıt Tasarrufunuzu Arttırın DynActive Vites Değiştirme Teknolojisine Sahip MAKSİMUM PERFORMANS MAKSİMUM TASARRUF Yakıt Tasarrufu ve Performansı İhtiyacınıza Göre

Detaylı

6_ _ _n.mp4

6_ _ _n.mp4 SAP Business One SAP Business One http://gateteknoloji.com/wp-content/uploads/2016/12/1567832 6_306102789784420_1572539796541145088_n.mp4 Muhasebe araçlarından daha fazlasına mı ihtiyacınız var? Küçük

Detaylı

Kartuş Derdine Son. Kaliteden ödün vermeden düşük maliyetli baskı

Kartuş Derdine Son. Kaliteden ödün vermeden düşük maliyetli baskı Kartuş Derdine Son Kaliteden ödün vermeden düşük maliyetli baskı Ev ve küçük ofis kullanımı için idealdir. Hızlı ve düşük maliyetli, aynı zamanda kullanıcı dostu bir çok fonksiyonlu yazıcıya sahip olmanın

Detaylı

Sınır tanımayan hassas baskı

Sınır tanımayan hassas baskı Sınır tanımayan hassas baskı OCÉ ARIZONA SERISI UV FLATBED YAZICILAR you can Sert ve esnek malzemelerde olağanüstü görüntü kalitesi Océ Arizona Serisiyle display ürünleri kapasite ve gücünüzü bir üst düzeye

Detaylı

İşletmenize. güç katan. yazıcı çözümleri. Yeni renkli lazer yazıcı serisi ile tanışın

İşletmenize. güç katan. yazıcı çözümleri. Yeni renkli lazer yazıcı serisi ile tanışın İşletmenize güç katan yazıcı çözümleri Yeni renkli lazer yazıcı serisi ile tanışın İşinizi Güçlendirmek İçin Yetenekli Baskı Çözümleri Brother olarak işiniz için iyi bir teknoloji partneri olmak isteriz

Detaylı

Sarf malzemeleri. Orijinal Sarf Malzemeleri Kataloğu 2018 ALIVE WITH COLOUR

Sarf malzemeleri. Orijinal Sarf Malzemeleri Kataloğu 2018 ALIVE WITH COLOUR Sarf malzemeleri Orijinal Sarf Malzemeleri Kataloğu 2018 ALIVE WITH COLOU 1 Orijinal OKI Sarf Malzemeleri Orijinal OKI Sarf Malzemelerinin temelini oluşturan onlarca yıllık LED baskı araştırması ve OKI

Detaylı

SurePress L-6034VW Dijital Etiket Baskı Makinesi TUTARLI RENK, OLAĞANÜSTÜ SONUÇLAR

SurePress L-6034VW Dijital Etiket Baskı Makinesi TUTARLI RENK, OLAĞANÜSTÜ SONUÇLAR SurePress L-6034VW Dijital Etiket Baskı Makinesi TUTARLI RENK, OLAĞANÜSTÜ SONUÇLAR İŞ FIRSATLARI OLUŞTURUN SurePress L-6034 Inkjet Dijital Etiket Baskı Makinesi, daha kolay ve daha etkili bir şekilde yüksek

Detaylı

90 kw kw YENİ SERİ EKO PLUS

90 kw kw YENİ SERİ EKO PLUS 90 kw - 315 kw YENİ SERİ EKO PLUS www.ekomak.com.tr _2 3_ 90-160 Üstün vida elementi maksimum serbest hava dağıtımı ve düşük enerji tüketiminin optimum kombinasyonunu sağlamaktadır. En son teknolojiye

Detaylı

ÜRÜN BROŞÜRÜ 7.10.7 SF. Atölye Ortamı Koordinat Ölçüm Cihazı

ÜRÜN BROŞÜRÜ 7.10.7 SF. Atölye Ortamı Koordinat Ölçüm Cihazı ÜRÜN BROŞÜRÜ 7.10.7 SF Atölye Ortamı Koordinat Ölçüm Cihazı Hexagon Metrology 7.10.7 SF Üretim Noktasında Kaliteye Bakış Hexagon Metrology 7.10.7 SF, kalite kontrolü için başka hiçbir CMM in zorlu atölye

Detaylı

Tasarım sayesinde sert üretkenlik

Tasarım sayesinde sert üretkenlik Tasarım sayesinde sert üretkenlik Océ Arizona 6100-Serisi you can Tanıtım grafiği baskı hizmeti sağlayıcıları, gelirlerini arttırmak ve işlerini büyütmek isterken bir dizi temel zorluk ile karşılaşmaktadır:

Detaylı

Bosch 1200 Serisi Yangın Paneli Değer verdiklerinizi koruyun

Bosch 1200 Serisi Yangın Paneli Değer verdiklerinizi koruyun Bosch 1200 Serisi Yangın Paneli Değer verdiklerinizi koruyun 2 1200 Serisi Yangın Paneli Rahatlık kurmak İhtiyaçlarınıza göre tasarlanmış eksiksiz koruma 1200 Serisi Yangın Paneli, yangın koruma için esnek,

Detaylı

SC-T47. Genel Bakış. sertifikası. İnce İstemci

SC-T47. Genel Bakış. sertifikası. İnce İstemci Genel Bakış ViewSonic SC-T47 PC, güçlü Intel J1900 2GHz CPU ile Windows 8 Embedded Standard işletim sistemi kullanır. SC-T47, Citrix ICA/HDX, VMware PCoIP ve Microsoft RemoteFX gibi başlıca uzak ağ protokollerinin

Detaylı

Her koşulda mesajlarınızı iletin.

Her koşulda mesajlarınızı iletin. Her koşulda mesajlarınızı iletin. PRAESIDEO Dijital Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi boschsecurity.com PRAESIDEO Dijital Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi 3 İnsanları bilgilendirir ve korur

Detaylı

Karşınızda AutoDome Easy Küçük ve orta ölçekli uygulamalar için mükemmel çözüm

Karşınızda AutoDome Easy Küçük ve orta ölçekli uygulamalar için mükemmel çözüm Karşınızda AutoDome Easy Küçük ve orta ölçekli uygulamalar için mükemmel çözüm Ortama uyum sağlamak üzere tasarlanmış PTZ kamera Klasik PTZ Dome kameralar bütçeniz için çok pahalı geliyorsa ve sabit Dome

Detaylı

L390. Özellikler. Ağır kullanım koşulları için yüksek hızda ve güvenli profesyonel lazer faks ve yazıcı

L390. Özellikler. Ağır kullanım koşulları için yüksek hızda ve güvenli profesyonel lazer faks ve yazıcı Canon i-sensys FAX- L390 Lazer Fakslar Bu profesyonel lazer faks ve yazıcı ağır kullanım koşulları için idealdir. Üretkenlik özellikleri arasında maliyetleri denetim altında tutmaya yönelik Departman Kimliği

Detaylı

Modüler Tavan Hoparlörü Tüm tavanlar için akıllı ses çözümü

Modüler Tavan Hoparlörü Tüm tavanlar için akıllı ses çözümü Modüler Tavan Hoparlörü Tüm tavanlar için akıllı ses çözümü 2 Modüler Tavan Hoparlörü Kullanıcıyı düşünerek tasarlanmıştır Neredeyse tüm tavan koşulları için mükemmel Yenilikçi modüler mimari Kolay kurulum

Detaylı

BUGÜN ZEKİ, YARIN DAHA AKILLI

BUGÜN ZEKİ, YARIN DAHA AKILLI BUGÜN ZEKİ, YARIN DAHA AKILLI AKILLI İŞİTME CİHAZINIZI KİŞİSELLEŞTİRİN İşitme deneyiminizin kalitesi artık gerçek zamanda ve gerçek hayatta gelişebilir. WIDEX EVOKE cihazınız, kolaylıkla kontrolü devralmanız

Detaylı

DAHA HIZLI. DAHA ESNEK. DAHA İŞLEVSEL.

DAHA HIZLI. DAHA ESNEK. DAHA İŞLEVSEL. DAHA HIZLI. DAHA ESNEK. DAHA İŞLEVSEL. TEK TUŞLA, BİRDEN FAZLA BELGE TARAMA HER MEKAN İÇİN ZAMAN KAZANDIRAN, ÜRETKENLİK SAĞLAYAN TARAMA KOMPAKT BİR PAKETTE YÜKSEK PERFORMANS MI ARIYORSUNUZ? MALİYETLERİ

Detaylı

Sony FY14 BRAVIA B2B. Yeni FY14 Bravia B2B serisi tanıtımı

Sony FY14 BRAVIA B2B. Yeni FY14 Bravia B2B serisi tanıtımı Yeni FY14 Bravia B2B serisi tanıtımı Sony FY14 BRAVIA B2B Uygun maliyetli kurumsal ekran, eğitim ve kurumsal TV uygulamaları için etkileşimli seçeneklere sahip ince, dikkat çekmeyen, enerji tasarruflu

Detaylı

22" FHD LED Monitör, VGA, DVI Girişleri ve Üstün Ergonomik Tasarım

22 FHD LED Monitör, VGA, DVI Girişleri ve Üstün Ergonomik Tasarım 22" FHD LED Monitör, VGA, DVI Girişleri ve Üstün Ergonomik Tasarım VG2233-LED ViewSonic VG2233-LED, yüksek talepleri olan iş profesyonelleri için ideal olan 21,5 inç'lik bir ekrandır. 1920x1080 Full HD

Detaylı

24" FHD LED Monitör, VGA, DVI Girişleri ve Üstün Ergonomik Tasarım

24 FHD LED Monitör, VGA, DVI Girişleri ve Üstün Ergonomik Tasarım 24" FHD LED Monitör, VGA, DVI Girişleri ve Üstün Ergonomik Tasarım VG2433-LED ViewSonic VG2433-LED, yüksek talepleri olan iş profesyonelleri için ideal olan 23,6 inç'lik bir ekrandır. 1920x1080 FullHD

Detaylı

Yoğuşmalı gaz yakıtlı kazan Kapasite: kw TRIGON XL. Kompakt tasarım, yüksek performans

Yoğuşmalı gaz yakıtlı kazan Kapasite: kw TRIGON XL. Kompakt tasarım, yüksek performans Yoğuşmalı gaz yakıtlı kazan Kapasite: 15-57 kw TRIGON XL Kompakt tasarım, yüksek performans TRIGON XL İhtiyaçlarınıza özel esnek tasarımlar Yeni nesil çözümler TRIGON XL üstün teknolojiyi yenilikçi tasarımla

Detaylı

TTL İNTERAKTİF ZEMİN HAYATA BİZİMLE DOKUNUN! Touch To Life

TTL İNTERAKTİF ZEMİN HAYATA BİZİMLE DOKUNUN! Touch To Life TTL İNTERAKTİF ZEMİN HAYATA BİZİMLE DOKUNUN! Touch To Life Bir adımda değişir HAYAT! Touch Box interaktif zemin ve yüzey çözümü, yansıtılan görüntü ile insan vücudu hareketlerine bağlı olarak görsel efektler

Detaylı

Odak noktamız 7/24 uzaktan erişim ve kamera kontrolüdür. Dynamic Transcoding

Odak noktamız 7/24 uzaktan erişim ve kamera kontrolüdür. Dynamic Transcoding Odak noktamız 7/24 uzaktan erişim ve kamera kontrolüdür Dynamic Transcoding 2 Dynamic Transcoding Her zaman, her yerde 7/24 uzaktan erişim ve kontrol Sınırlı bant genişliği mobil cihazlarda HD video yayınlamayı

Detaylı

Modüler Yangın Paneli 5000 Serisi Planlarınız kadar esnek

Modüler Yangın Paneli 5000 Serisi Planlarınız kadar esnek Modüler Yangın Paneli 5000 Serisi Planlarınız kadar esnek 2 Modüler Yangın Paneli 5000 Serisi ile endişelerinizden kurtulun Sistemi ihtiyaçlarınız belirler sadece size gereken için ödeme yaparsınız Uzak

Detaylı

Yenilikçi Teknolojiler.

Yenilikçi Teknolojiler. Yenilikçi Teknolojiler. CNC Hidrolik Abkant Pres EcoBend, hem standart hem de opsiyonel olarak sunduğu donanım özellikleri ile kullanıcı dostu olmaya ve ekonomik anlamda iºletmenize vermiº olduğu güç ile

Detaylı

Odak noktamız karanlığı tamamen görünür kılmaktır. starlight teknolojisi

Odak noktamız karanlığı tamamen görünür kılmaktır. starlight teknolojisi Odak noktamız karanlığı tamamen görünür kılmaktır starlight teknolojisi 2 starlight teknolojisi Benzersiz 7/24 kameraları Aydınlatma koşullarından bağımsız olarak net ve işe yarar görüntülere güvenebilseniz

Detaylı

IBAK Panoramo Serisi 3D Optik Boru Hattı Tarayıcılar

IBAK Panoramo Serisi 3D Optik Boru Hattı Tarayıcılar IBAK Panoramo Serisi 3D Optik Boru Hattı Tarayıcılar Son yıllarda boru hattı kontrol teknolojisinde en büyük yenilik, Panoramo sistemi, mühendisler daha iyi veri sağlayan operatörler için stresi azaltarak,

Detaylı

Eşsiz bir çözüm ürünleri yelpazesi

Eşsiz bir çözüm ürünleri yelpazesi Eşsiz bir çözüm ürünleri yelpazesi DOĞRU OLANI seçin Eşsiz bir baskı çözümleri yelpazesinin temel özelliklerini keşfedin. Renkli iletişiminizi hızlandırın ComColor X-Jet yazıcılarının çok yüksek düzeydeki

Detaylı

Hızlı, Kolay ve Ekonomik Dijital Panoramik X-ray Cihazı

Hızlı, Kolay ve Ekonomik Dijital Panoramik X-ray Cihazı Hızlı, Kolay ve Ekonomik Dijital Panoramik X-ray Cihazı XMIND NOVUS Kolay görüntüleme için iyi bir seçim XMIND NOVUS Hızlı ve kullanımı kolay dijital X-ray sistemidir. Uygun fiyata, birinci sınıf panoramik

Detaylı

A4 / B4 130 sayfa/dakika

A4 / B4 130 sayfa/dakika DOĞRU OLANI SEÇIN 201 231 EZ201/231 eşsiz bir baskı yaklaşımıdır A4 / B4 130 sayfa/dakika Maliyetleri yükseltmeden, yüksek sayıda kopya. EZ201/231 baskı makinesi, kullanılabilirlik ve verimliliği birleştirmek

Detaylı

Plena Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi Güvenliğe giden hızlı yol

Plena Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi Güvenliğe giden hızlı yol Plena Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi Güvenliğe giden hızlı yol 2 Plena Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi Güvenliğe giden hızlı yol Plena Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi serisi, okullar,

Detaylı

Praesideo Dijital Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi Her koşulda mesajlarınızı iletin

Praesideo Dijital Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi Her koşulda mesajlarınızı iletin Praesideo Dijital Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi Her koşulda mesajlarınızı iletin 2 Praesideo Dijital Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi İnsanları bilgilendirmenin ve korumanın en iyi yolu

Detaylı

A4 / B4 130 sayfa/dakika

A4 / B4 130 sayfa/dakika DOĞRU OLANI SEÇIN EZ201/231 eşsiz bir baskı yaklaşımıdır 201 231 A4 / B4 130 sayfa/dakika Maliyetleri yükseltmeden, yüksek sayıda kopya. EZ201/231 baskı makinesi, kullanılabilirlik ve verimliliği birleştirmek

Detaylı

( ( ( ( ( ( Müşteri Odaklılık

( ( ( ( ( ( Müşteri Odaklılık Tesis yönetim hizmetleri, ülkemizin gelecek dönemde daha da önem vereceği bir dışarıdan temin kalemi olacaktır. Sektörde olan bizler, deneyimimizle bu sektöre değer katmaya devam edeceğiz. HAKKIMIZDA Tüm

Detaylı

OTS Coldenhove Papier ile birlikte.

OTS Coldenhove Papier ile birlikte. OTS Coldenhove Papier ile birlikte. Coldenhove Papier in sizin ve işletmeniz için neler yapabileceğini kendi gözlerinizle görün. 1 Coldenhove Papier Hakkında Coldenhove Papier; Dijital Transfer Baskı

Detaylı

A4/A3 130 sayfa/dakika

A4/A3 130 sayfa/dakika DOĞRU OLANI SEÇIN 301 371 301 371 EZ301/371 eşsiz bir baskı yaklaşımıdır A4/A3 130 sayfa/dakika Maliyetleri yükseltmeden, yüksek sayıda kopya. EZ301/371 baskı makinesi, kullanılabilirlik ve verimliliği

Detaylı

SC-T46. Genel Bakış. sertifikası. İnce İstemci

SC-T46. Genel Bakış. sertifikası. İnce İstemci Genel Bakış ViewSonic SC-T46 PC, güçlü Intel N2930 1.8GHz CPU ile Windows 8 Embedded Standard veya Linux işletim sistemi kullanır. SC-T46, Citrix ICA/HDX, PCoIP ve Microsoft RemoteFX gibi başlıca uzak

Detaylı

Sony - Biz Güvenlik İzmir Kamera Sistemleri Güvenilir Güvenlik Çözümleri Mobotix Çözümleri

Sony - Biz Güvenlik İzmir Kamera Sistemleri Güvenilir Güvenlik Çözümleri Mobotix Çözümleri Sony Video Güvenlik Gözetim uygulamalarına yönelik ağ tabanlı video güvenlik ürünlerimiz: IP kameraları, ağ kayıt cihazları, CCTV, monitörler, aksesuarlar, kodlayıcılar ve güvenlik yazılımını içerir. Analogdan

Detaylı

SUBA. SUBA CRM. Bulut Teknoloji ile İşinizi Zirveye Taşıyın! SMART TECHNOLOGY SOLUTIONS

SUBA. SUBA CRM. Bulut Teknoloji ile İşinizi Zirveye Taşıyın! SMART TECHNOLOGY SOLUTIONS Bulut Teknoloji ile İşinizi Zirveye Taşıyın! SUBASOFT Hakkımızda Subasoft yazılım, yazılım projelerinizi bütün olarak ele alır. Web site projelerini sadece kod yazmak ya da arayüz eklemek olarak görmüyoruz.firmanızın

Detaylı

Basit, Doğru ve Ekonomik KBB Navigasyon Sistemi

Basit, Doğru ve Ekonomik KBB Navigasyon Sistemi Basit, Doğru ve Ekonomik KBB Navigasyon Sistemi Gelişmiş Verimlilik için Akıllı Çözüm Hızlı ve Kolay Kurulum NaviENT, uygun rutin kullanım için tasarlanmıştır. Bağlanacak herhangi bir kablosu, küresel

Detaylı

KNX ile bir üst konfor düzeyine geçin

KNX ile bir üst konfor düzeyine geçin InSideControl KNX ile bir üst konfor düzeyine geçin Bina Kontrol Sistemi P139031 P135676 P135621 Bina kontrolü - her zaman, her yerde, her koşulda Akıllı telefonlar ve tabletler, her geçen gün hayatımızda

Detaylı

Fiery Command Workstation 6.1 ve Dosya Hazirlama

Fiery Command Workstation 6.1 ve Dosya Hazirlama Fiery Command Workstation 6.1 ve Dosya Hazirlama Özgür Yazar Fiery Grubu Öğrenecekleriniz Fiery baskıya hazırlama çözümlerine genel bakış Beş verimli baskıya hazırlama senaryosu Ürün kaynakları ve eğitici

Detaylı

ses-imagotag G1 Retail Elektronik Raf Etiketi

ses-imagotag G1 Retail Elektronik Raf Etiketi Perakende Operasyonları için Hızlı ve Yenilikçi Çözümler Elektronik Raf Etiketleri sayesinde kağıt etiketlere ihtiyaç duyulmaz.böylece elle yapılan tüm fiyat değişiklikleri ile ilgili hatalar ortadan kalkar.

Detaylı

Güvenilir Ekipman ve Ataşman Uzmanınız

Güvenilir Ekipman ve Ataşman Uzmanınız Güvenilir Ekipman ve Ataşman Uzmanınız EIK, yüksek performanslı amfibi ekskavatör ve çeşitli toprakta hareket eden modeller için kaliteli ataşmanlar tasarlama ve üretme konusunda uzmanlaşmış isimlerden

Detaylı

Orta ölçekli şirketler için uçtan uca işbirliği sunuyoruz.

Orta ölçekli şirketler için uçtan uca işbirliği sunuyoruz. Orta ölçekli şirketler için uçtan uca işbirliği sunuyoruz. İletişiminiz ne kadar iyi? Bu, günümüzün mobil ve sanal iş alanı ortamında çalışanları iş ortakları ve müşterileri arasında kesintisiz iletişim

Detaylı

ş i r k e t l e r g r u b u Profesyonel bir anlayış ve uzman bir kadroyla önemli bir müşteri kitlesine hizmet veriyoruz. gelişim içinde olan iş dünyasında zamanın ritmini yakalamak, ancak yeni fikirler

Detaylı

Ödün vermeden en yüksek performans Isı transfer çözümlerini bir üst seviyeye taşıyın

Ödün vermeden en yüksek performans Isı transfer çözümlerini bir üst seviyeye taşıyın Ödün vermeden en yüksek performans Isı transfer çözümlerini bir üst seviyeye taşıyın Danfoss bina altı enerji istasyonları ile bölgesel ısıtma ve soğutma rev. 17.02.10 1Tasarruf sağlayan Danfoss bina altı

Detaylı

Multinet in faydalar dünyasını keşfedin!

Multinet in faydalar dünyasını keşfedin! Multinet in faydalar dünyasını keşfedin! 444 87 36 Multinet Çağrı Merkezi Şirketlere, müşterilerine, üye işyerlerine ve çalışanlarına fayda sağlayan ve katma değerli çözümler sunan Multinet ile tanışın.

Detaylı

Intel Eğitim Çözümleri. En İleri Teknolojilerle, Dijital Eğitimde Yeni Bir Döneme Geçin

Intel Eğitim Çözümleri. En İleri Teknolojilerle, Dijital Eğitimde Yeni Bir Döneme Geçin Intel Eğitim Çözümleri En İleri Teknolojilerle, Dijital Eğitimde Yeni Bir Döneme Geçin Intel Eğitim Çözümleri Gelişmiş Öğrenci ve Öğretmen Sınıf Yönetim Yazılımı GELIŞMIŞ ÖĞRENCI VE ÖĞRETMEN ETKILEŞIMI

Detaylı

S.O.S Günışığı Lojistik Saha Operasyon Sistemi

S.O.S Günışığı Lojistik Saha Operasyon Sistemi S.O.S Günışığı Lojistik Saha Operasyon Sistemi 2013 Sayın Yetkili; Sunduğumuz danışmanlık hizmeti ve geliştirmiş olduğumuz yazılım çözümleriyle müşterilerimizin Bilgi Teknolojileri alanında sektörel rekabet

Detaylı

KYOCERA ECOSYS in 20. Yılını kutluyor

KYOCERA ECOSYS in 20. Yılını kutluyor SAYI: 8 EYLÜL 2012 KYOCERA ECOSYS in 20. Yılını kutluyor KYOCERA Document Solutions yazıcı ürünlerinin tasarım ve üretiminin temeli olan sürdürülebilir çevre ilkesi ECOSYS in 20. yılını kutluyor. KYOCERA

Detaylı

Street Smart Marketing

Street Smart Marketing Tek bir hedef için tasarlanmış kamu hizmeti şirket programları. Başarı. Street Smart Marketing Müşterilerinizi cezbeden pazarlama kampanyaları 30 yıllık deneyim Tasarlarız. Yakalarız. İlerleriz. 1.4 milyon

Detaylı

YÜKSEK HIZLI, DİJİTAL KESİM SİSTEMİ

YÜKSEK HIZLI, DİJİTAL KESİM SİSTEMİ YÜKSEK HIZLI, DİJİTAL KESİM SİSTEMİ YÜKSEK VERİMLİ KESİM KAFASI Malzeme tipine göre değişiklik arz eden kesme hızı 1500 mm/s ye kadar çıkarılarak geleneksel el el kesiminden 4-6 kat daha hızlı kesim sağlar.

Detaylı

Merhaba dediğini görün. Şimdi Cisco TelePresence ile gelecek yanınızda.

Merhaba dediğini görün. Şimdi Cisco TelePresence ile gelecek yanınızda. Broşür Merhaba dediğini görün. Şimdi Cisco TelePresence ile gelecek yanınızda. 2010 Cisco ve/veya bağlı kuruluşları. Tüm hakları saklıdır. Bu belge Genel Cisco Bilgileri ni içerir. Sayfa 1/5 Yeni Çalışma

Detaylı

SAP OEM PROGRAM ORTAKLIĞI REHBERİ. Türkiye nin ilk SAP OCP İş Ortağı MDS ap den OEM Programı Hakkında Bilmek İstedikleriniz...

SAP OEM PROGRAM ORTAKLIĞI REHBERİ. Türkiye nin ilk SAP OCP İş Ortağı MDS ap den OEM Programı Hakkında Bilmek İstedikleriniz... SAP OEM PROGRAM ORTAKLIĞI REHBERİ Türkiye nin ilk SAP OCP İş Ortağı MDS ap den OEM Programı Hakkında Bilmek İstedikleriniz... OEM İŞ ORTAKLIĞI NEDİR? MDS ap SAP OEM iş ortaklığı modeli, SAP platformlarını

Detaylı

Termal Görüntüleme Kameraları

Termal Görüntüleme Kameraları Dräger UCF 6000 Termal Görüntüleme Kameraları Kolay kullanımı ve tek elle kullanılabilen kontrolleriyle bu kamera, en zor koşullarda bile mükemmel görüntü kalitesi sağlar. Kullanıcı dostu termal görüntüleme

Detaylı

Dräger UCF 6000 Termal Görüntüleme Kameraları

Dräger UCF 6000 Termal Görüntüleme Kameraları Dräger UCF 6000 Termal Görüntüleme Kameraları Kolay kullanımı ve tek elle kullanılabilen kontrolleriyle bu kamera, en zor koşullarda bile mükemmel görüntü kalitesi sağlar. Kullanıcı dostu termal görüntüleme

Detaylı

OTOMATİK KARARAN KAYNAK BAŞ MASKELERİ

OTOMATİK KARARAN KAYNAK BAŞ MASKELERİ OTOMATİK KARARAN KAYNAK BAŞ MASKELERİ GÜVENLIK IÇIN KIRMIZIYI SEÇIN TR sacit.com Yeni nesil güvenlik dizaynının doğuşu Kaynak sektörünün tarihsel lideri Sacit, güvenlik ile özdeşleşen ürünleri ve bunun

Detaylı

A4/A3 130 sayfa/dakika

A4/A3 130 sayfa/dakika 301 371 DOĞRU OLANI SEÇIN EZ301/371 eşsiz bir baskı yaklaşımıdır A4/A3 130 sayfa/dakika Maliyetleri yükseltmeden, yüksek sayıda kopya. EZ301/371 baskı makinesi, kullanılabilirlik ve verimliliği birleştirmek

Detaylı

DOĞRU OLANI SEÇIN. EZ571 eşsiz bir baskı yaklaşımıdır. A3 130 sayfa/dakika. USB bellekten baskı Dokunmatik, geni ve kullanıcı dostu ekran

DOĞRU OLANI SEÇIN. EZ571 eşsiz bir baskı yaklaşımıdır. A3 130 sayfa/dakika. USB bellekten baskı Dokunmatik, geni ve kullanıcı dostu ekran DOĞRU OLANI SEÇIN EZ eşsiz bir baskı yaklaşımıdır A3 130 sayfa/dakika USB bellekten baskı Dokunmatik, geni ve kullanıcı dostu ekran Maliyetleri yükseltmeden, yüksek sayıda kopya. EZ baskı makinesi, kullanılabilirliği

Detaylı

WORKNC

WORKNC 0216 466 67 70 WORKNC Metropolsoft Bilgi Teknolojileri San. ve Tic. Ltd. Şti. Yeşilbağlar Mah. Selvili Sok. No:2 Beyaz Ofis B-36 34893 Pendik/İstanbul T: +90 216 466 67 70 F: +90 216 466 67 71 info@metropolsoft.com

Detaylı

Lexmark çok fonksiyonlu renk ile çalışma gününüzü güçlendirin!

Lexmark çok fonksiyonlu renk ile çalışma gününüzü güçlendirin! X540 Serisi Lexmark X543dn X544 modelleri BASKI FOTOKOPİ TARAMA FAKS KULLANILABİLİR Dakikada 23 Sayfaya Kadar Renkli Dakikada 23 Sayfaya Kadar Siyah ÇİFT TARAFLI BASKI Ağ Lexmark çok fonksiyonlu renk ile

Detaylı

FAN-SİM FAN-SİM FAN PERFORMANS HESAPLAMA VE SEÇİM YAZILIMI.

FAN-SİM FAN-SİM FAN PERFORMANS HESAPLAMA VE SEÇİM YAZILIMI. FAN-SİM FAN PERFORMANS HESAPLAMA VE SEÇİM YAZILIMI YAZILIM TANIMI Fan-Sim yazılımı havalandırma ve iklimlendirme sistemlerinde kullanılan fanların performans hesaplamalarının yapılması ve çalışma şartlarına

Detaylı

Konvansiyonel Yangın Paneli 500 Serisi Alfabe Kadar Kolay

Konvansiyonel Yangın Paneli 500 Serisi Alfabe Kadar Kolay Konvansiyonel Yangın Paneli 500 Serisi Alfabe Kadar Kolay 2 Kurulumu, Konfigürasyonu, Bakımı ve Kullanımı Kolay bir Yangın Paneli. Bütün dedektör alanları için durum göstergeli LCD ekran Kolay konfigürasyon

Detaylı

Çapa Makineleri. Güvenli. Kolay Kullanım. Yüksek Kalite. Ergonomik. Etkin Satış Sonrası

Çapa Makineleri. Güvenli. Kolay Kullanım. Yüksek Kalite. Ergonomik. Etkin Satış Sonrası Güvenli En son ve yüksek güvenlik seviyesine sahip güvenlik standartlarına uygunluk. Kolay Kullanım Alüminyum şanzıman kutuları sayesinde hafif ve kolay kullanım. Yüksek Kalite Kaliteli hammaddeler ile

Detaylı

Sıfır İstemci: VMware View için Optimize Edilmiş 23,6 IPS LED

Sıfır İstemci: VMware View için Optimize Edilmiş 23,6 IPS LED Genel Bakış SD-Z246, 23,6" sıfır istemci entegreli bir IPS LED monitördür. Teradici Tera2321 işlemci ile donatılmıştır ve donanım hızlandırmalı PCoIP desteğine sahiptir. SD-Z246 sıfır istemci, VMware tabanlı

Detaylı

Yer Tipi Kendinden Yoğuşmalı Kazan UltraGas

Yer Tipi Kendinden Yoğuşmalı Kazan UltraGas Yer Tipi Kendinden Yoğuşmalı Kazan UltraGas 15-2000 kw Kapasite Aralığı 1 Neden UltraGas? Patentli Alufer ısı eşanjörü teknolojisi ile UltraGas yoğuşmalı kazanlar, yüksek verimlilik ve uygun maliyetli

Detaylı

FİBER LAZER TEKNOLOJİSİ

FİBER LAZER TEKNOLOJİSİ FİBER LAZER TEKNOLOJİSİ ermaksan.com.tr 1 FİBER LAZER TEKNOLOJİSİ FIBERMAK G-FORCE FIBERMAK SL G-FORCE Hızınıza Hız Katacak... 4 2,5-18 m boy seçenekleri 1000-24000 kg yük kapasitesi Eksenel hareketler

Detaylı

Güvenilirlik ve hassaslık

Güvenilirlik ve hassaslık CoroTap 100 -KM Güvenilirlik ve hassaslık Döküm demir işlemede fark yaratan bir kılavuz takımı geliştirilmesi amacıyla CoroTap 100 -KM mükemmel sonuçlar almak ve proses güvenliği sağlamak üzere tasarlanmıştır.

Detaylı

KARTUŞLARA VEDA EDİN. Epson Mürekkep Tanklı Yazıcılar

KARTUŞLARA VEDA EDİN. Epson Mürekkep Tanklı Yazıcılar KARTUŞLARA VEDA EDİN Epson Mürekkep Tanklı Yazıcılar ULTRA DÜŞÜK MALİYETLİ GÜNLÜK BASKI İster evde çalışın ister ofiste, bir Epson mürekkep tanklı (ITS) yazıcı, baskı ve iş maliyetlerinizi azaltacaktır.

Detaylı

KX-MB2100 SERİSİ ÇOK FONKSİYONLU YAZICILAR. YÜKSEK ÜRETKENLİK, DÜŞÜK MALİYET.

KX-MB2100 SERİSİ ÇOK FONKSİYONLU YAZICILAR. YÜKSEK ÜRETKENLİK, DÜŞÜK MALİYET. KX-MB2100 SERİSİ ÇOK FONKSİYONLU YAZICILAR. YÜKSEK ÜRETKENLİK, DÜŞÜK MALİYET. GELİŞTİRİLMİŞ İŞ ÜRETKENLİĞİ VE ARTIRILMIŞ BELGE GÜVENLİĞİ İÇİN ANAHTAR Panasonic in KX-MB2100 serisi çok fonksiyonlu yazıcıları,

Detaylı

Türkiye nin ilk ve tek Mobil Takip Operatörü. FiloTürk. Liderlerin tercihi!

Türkiye nin ilk ve tek Mobil Takip Operatörü. FiloTürk. Liderlerin tercihi! Türkiye nin ilk ve tek Mobil Takip Operatörü FiloTürk Liderlerin tercihi! ÜRÜNLER ARAÇ TAK P PAKET Araç Takip ve Filo Yönetim Sistemi'ni 3 farkl hizmet paketi ile sunan FiloTürk, Süresiz ve Koşulsuz Garanti

Detaylı

TEKNOLOJİDE ÖNDE www.rifade.com.tr

TEKNOLOJİDE ÖNDE www.rifade.com.tr TEKNOLOJİDE ÖNDE www.rifade.com.tr RİFADE ısı sistemleri her türlü ısınma ve ısıtma ihtiyacınızı karşılayacak çözümler üretmektedir. Eğer siz özel bir çözüm ve size özel bir hizmeti istiyorsanız doğru

Detaylı

Çift Açılım Sistemi UNI-JET UNI-JET... ile akıllı çözümler. G.U çift açılım sistemi UNI-JET. Akıllı

Çift Açılım Sistemi UNI-JET UNI-JET... ile akıllı çözümler. G.U çift açılım sistemi UNI-JET. Akıllı UNI-JET... ile akıllı çözümler G.U çift açılım sistemi UNI-JET Akıllı UNI-JET......ile daha fazla esneklik Beklentilerinizi karşılayacak üstün özellikleri: Daha fazla esneklik Her ölçekte pencere üreticisi

Detaylı