DX300LC Motor Gücü : Çalışma Ağırlığı: Kepçe kapasitesi (SAE):

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "DX300LC Motor Gücü : Çalışma Ağırlığı: Kepçe kapasitesi (SAE):"

Transkript

1 DX300LC Motor Gücü : Çalışma Ağırlığı: Kepçe kapasitesi (SAE):

2 Doosan DX300LC Hidrolik Ekskavatör : Yeni Özellikleriyle Daha Güçlü Bir Model Yeni DX300LC Hidrolik ekskavatörler için önerilen tüm standartlara uyumludur. DX300LC, Solar 300 ekskavatörün tüm özelliklerine sahip olup, birçok yeniliği de beraberinde sunmaktadır. DX300LC opratöre konfor, performans ve verimlilik anlamında artı değer yaratma anlayışıyla üretilmiştir.

3 Geliştirilmiş güç üretimi yanında üstün yakıt tasarrufu, hidrolik sistemin elektronik optimizasyonu ve yeni kuşak DOOSAN motor (Tier Stage) ile sağlanmaktadır. Geliştirilmiş ergonomi, arttırılmış konfor, güvenliği sağlayan mükemmel görüş sahası ve keyifli çalışma koşulları. Yeni yapısal gerilim analizleri yöntemi ile birleştirilmiş yüksek performanslı malzemelerin kullanımı ile yüksek mukavemet sağlanır ve bu da çalışma maliyetlerini azaltan parçaların ömür sürelerin uzamasına neden olur. Azaltılmış bakım yükleyicinin kullanılabilirliğini artırıp, işletim maliyetlerini düşürür.

4 KULLANIM Hidrolik ekskavatörün gücü, dayanıklılığı, bakım kolaylığı ve hassas kumandası ekskavatörün verimliliğini ve ömür süresini artırmaktadır. DOOSAN DX300LC, mükemmel bir yatırım fırsatı sunar. Çok fonksiyonlu Renkli LCD Ekran Paneli Çalışma modları seçimi Çalışma modu Kazı Modu: genel kazı, yükleme, kaldırma. Kanal açma modu Kanal kazma, kanal kazma, toprak doldu çalışması için kule önceliği Güç modu Standart: Bütün çalıflmalar için motor gücünün %85 i kullanılır Güç: Ağır çalışmalar da motor gücünün %100 ü kullanır. Uyarı lambaları Kontrol paneli Renkli LCD ekran Çalışma modları Mod seçimi Akış oranı kumandası Otomatik yavafllama Ekran seçme Kumanda Levyesi Donanımın çok hassas kumandası; çok yönlülüğü, güvenliği artırır ve çok dikkat gerektiren hünerli çalışmaları kolaylaştırır. Tesviye çalışmaları ve özellikle asılı yüklerin hareketi daha kolay ve güvenli bir şekilde gerçekleştirilir. Kumanda levyesi, diğer ilave donanımı (örneğin kepçe, kırma ataşmanı, tutucu, vb) kontrol etmek için ek elektronik düğmelere sahiptir. Standart ekran Hırsızlık önleme fonksiyonu Filtre/yağ bilgisi Çalışma geçmişi Debi ayarı Kontrast kontrolü Cep telefonu kutusu 12V Elektrik prizi Çakmak Cam anteni

5 KONFOR Sizin için özel tasarlanmış performansı artıran mükemmel bir kabin... Yüksek performanslı klima ve genişletilmiş kabin operatörün rahat nı ve türlü iklim koşullarında daha iyi bir hava sirkülasyonu sağlar. Ergonomik olarak dizayn edilmiş kontrol paneli sayesinde bütün kontrollara ve sistem monitörlerine ulaşmak artık çok kolay Tüm bunlar operatörün daha güvenli, daha rahat ve çok daha verimli çalışabilmesi için... Kontrol Paneli Kolay erişilebilir tuşlar sayesinde operatör hareketlerini kolaylaştırır. Arka kamera MP3/CD Çalar (Opsiyonel) Tam Otomatik Sıcaklık Kontrollü Geniş Kapasiteli Klima, istenilen sıcaklık ayarı seçildiğinde, sıcaklık sensörü kabin sıcaklığını ve yansıyan sıcaklığı ölçer, ardından klima operatöre en uygun koşulları yaratmak için otomatik olarak hava sıcaklığını ve çıkış menfezlerini ayarlar. Radyo Paneli Radyo açma/ kapama düğmesi sürücünün radyoyu açıp kapayabileceği, sesini ve kanalları rahatlıkla ayarlayabileceği şekilde yerleştirilmiştir. Bardaklık Buzluk (solda) ve Kullanışlı Raflı Bölme (sağda) Hava süspansiyonlu koltuk (Opsiyonel): Hava Süspansiyonlu bir koltuk çalıflma veya hareket halindeyken operatöre aktarılan titreflimleri azaltmak için bir seçenek olarak sunulmuştur. Ayrıca, bu seçeneğe soğuk havalarda operatörün konforunu için bir ısıtma sistemi de dahil edilmiştir. Rahat, 2 Kademeli Kayar Koltuk Kontrol Standı (Teleskopik Fonksiyonlu)

6 PERFORMANS DX300LC nin performansı üretkenliği üzerinde doğrudan bir etkiye sahiptir. Yeni Common Rail Motor ile yeni e-epos kontrollü hidrolik sistem, maliyet/performans dengesindeki avantajlarıyla birleşince DX300LC yi üstün bir hidrolik ekskavatör haline getirmiştir. Hidrolik ekskavatörün kalbinde yeni Common Rail DOOSAN DL08 motor. İdeal güç ve yakıt tasarrufu için e-epos elektonik kumanda sistemi ile birleştirilmiştir. Common Rail enjeksiyonu ve silindir başına 4 supab kullanımını birleştiren özenli tasarımından dolayı yeni motor dev/dak da 293 hp (218 kw/297 PS) ve daha fazla tork üretir. Bu özellik yanmanın optimizasyonuna ve Nox & parçacık emisyonlarını azaltarak yakıt tasarrufuna yardım eder. Artırılmış tork hidrolik sistem ayrıca gücünün verimli kullanımına da olanak sağlar. Daha hızlı çalışma hızları üretkenliği geliştirirken, yüksek tork ekskavatörün daha kolay çalışmasına olanak verir. Daha hızlı çalışabilen silindirler üretkenliği artırır. Torkun artması ekskavatöre çok daha rahat manevra kabiliyeti sağlar. Enerji verimliliği yakıt tüketimini azaltır. COMMON RAIL DOOSAN DL08 MOTOR DOOSAN Infracore çevre koruma bilincine sahip ve bu konuya özen gösteren bir firmadır. Tüm yeni makinalarda performans artırılıken doğaya çok daha saygılı üretim yapmak mühendislerimizin ve araştırmacılarımızın ön planda tuttukları bir konudur. Yatırımlarımız ekolojik denge korunarak yapılmaktadır. Yeni DOOSAN motor her tür toksit emisyonları kısıtlayarak çevreye saygı duyar ve korur. Hirdolik Pompa Ana pompa, yüksek kapasiteli bir dişli pompası kılavuz hat etkinliğini geliştirerek döngü süresini azaltan 2x315l/dak. lık bir kapasiteye sahiptir. Kule Motoru Dönüşlerin daha hızlı ve kısa sürelerde yapılabilmesi için tork arttırılırken, dönüşlerdeki darbe ve floklar en aza indirgenmiştir.

7 EKSKAVATÖR KONTROLÜ Yeni e-epos sistemi (Elektronik Güç Optimizasyon Sistemi) Hidrolik ekskavatörlerin beyni olan e-epos, geliştirilmiş motor ile hidrolik sistem arasında elektronik olarak sürekli bir bilgi alışverişi sağlayarak sisteme bağlı tüm ünitelerin mükemmel bir şekilde uyumunu gerçekleştirir. Yeni eepos sisteminin avantjlarından bazıları: Power ve Standart çalışma modu ihtiyaca göre kullanılabilir. Tüm koşullarda maksimum verimi garanti eder. Yakıt tüketiminin elektronik olarak kontrolü verimliliği optimize eder. Otomatik yavafllama modu yakıt tasarrufu sağlar. Donanımın gerektirdiği düzenli ve dakik akış sürecinin kontrolü standart özellik haline gelir. Kendi kendine arıza teşhis işlevi teknik sorunların hızlı ve etkili bir şekilde çözülmesini sağlar. İşlemsel bir bellek makinenin durumunu grafik bir ekranda gösterir. Bakım ve yağ değiştirme aralıkları görüntülenebilir.

8 GÜVEN L RL K İş makinasının güvenilirliği toplam ömür süresine ve çalışma maliyetlerine katkı sağlar. DOOSAN, bilgisayar destekli tasarım teknikleri ile yüksek dayanıklı malzemeler ve yapılar kullanır. İş Makinalarımızın dayanıklılığını ve parçalar n uzun ömrü sağlamak önceliklerimizdendir. X-Şasi X-Şasi çerçeve kesiti ölçülebilir eleman ve 3 boyutlu bilgisayar simülasyonu kullanılarak daha fazla mukavemet ve ideal yapısal bütünlük sağlamak için tasarlanmıştır. Kule dişlisi sağlam ve sabittir. Güçlendirilmiş Bom Bomun keskinliği, yapı üzerinde tek tip yük dağılımını sağlayan ölçülebilir elemanlar tasarımıyla optimize edilmifltir. Artırılmış malzeme kalınlığı ile birleştirilmesi elamanın metal yorulmasını kısıtlayarak dayanıklılığı ve güvenilirliği geliştirmektedir. Arm Grubu Ömür süresini uzatmak için burçların etrafında döküm eleman ve takviyelerin kullanımıyla arm grubunda daha sağlamlık kazanılmıştır. D-tipi Şasi D-tipi şasi tasarımı ek dayanıklılık sağlar ve çarpmalardan kaynaklanan bükülmeleri asgariye indirir. Kepçe Bıçaklar, tırnaklar, arka ve yan takviye plakaları ve kepçe köfleleri gibi en duyarlı elemanları için aflınmaya karşı yüksek mukavemetli malzemeler kullanılmıştır. Burç Ömür süresini uzatmak ve gresleme aralıklarını 250 saate kadar çıkarabilmek amacıyla bom ekseninde yağlı burçlar kullanılmıştır. Kepçeye ve destek ayağı eksenine çok hassas oluklu yuvarlanmış burç eklenmiştir; bu yüzden sadece 50 saatte bir yağlanması gerekir. Aşınmaya karşı dirençli disk Aflınma direncini artırmak ve bakım aralıklarını uzatmak amacıyla yeni malzemeler kullanılmıştır. Kelepçe kulaklarının iç ve dış tarafına aşınma plakaları eklenerek ömür süresi önemli ölçüde artırılmıştır.

9 Entegre gergi yayı ve istikamet Palet yayı ve avara yüksek mukavemet, gelişmiş bakım kolaylığı sağlamak için doğrudan eklenmiştir. Paletler Zincir bütün dış kirlerden yalıtılan kendi kendine yağlamalı bağlantılardan oluşmuştur. Pabuçlar mekanik cıvatalı pimlerle mekanik olarak kilitlenirler. Polimer Şim Pimin ve burcun ömür süresini uzatmak amacıyla kepçeye, dozere ve destek ayağı eksenine polimer bir şim eklenmiştir. Pompa bağlantısı Pompa ve motor arasındaki bağlantı kaplini polimer malzemeden yapılmıştır. Bu malzemenin ömrü uzun olup, gürültü ve titreşimleri azaltır.

10 BAKIM Uzun aralıklarda kısa süreli pratik bakım çalışmaları donanımın saha içinde kullanışlılığını artırır. DOOSAN, DX300LC kullanıcılarına yüksek verimlilik ve kazanç getiren güçlü bir ekskavatör olarak üretilmiştir. Motor yağı filtresi Motor yağı filtresi, yağ bakım aralıklarını 500 saate kadar çıkararak yüksek seviyede bir filtrasyon olanağı sunar. Erişimi kolaydır ve çevreyi kirletmeyecek şekilde konumlandırılmıştır. Kolay bakım Çeşitli radyatörler ve soğutucular temizlik işlemini kolaylaştırmak için rahatça erişebilecek konumdadırlar. Motorun çeşitli parçalarına üst taraftan ve yan paneller aracılığıyla erişilir. Hidrolik yağı dönüş filtresi Hidrolik sistemin korunması, ana yağ dönüş filtresinde fiber glas filtre teknolojisi kullanımıyla daha etkin hale getirilmifltir. Bu da yabancı parçacıkların %99.5 undan daha fazlasının filtrelendiği ve yağ değiştirme aralığının uzatıldığı anlamına gelmektedir. Hava filtresi Geniş kapasiteli güçlü hava filtresi, motorun kirlenme riskini azaltarak, temizlik ve kartuş değiştirme aralıklarını uzatarak havada uçan parçacıkların %99.5 den fazlasını temizler. Yakıt filtresi Yakıttan nemi çıkaran su ayırıcısı ve yakıt ön filtresini içinde barındıran çoklu ön filtreleme sistemiyle yüksek etkinlikte bir yakıt filtrasyonu sağlanır. PC Denetlemesi (DMS) Pompa basınçları, motor devri vb. verilerin bakım sırasında kontrol edilebilmesi için farklı parametreler sağlayan bir PC denetleme ifllevi ile e-epos sistemi bağlantı sağlar ve diğer analizler için kaydedilir ve yazdırılabilir. Uygun Sigorta Kutusu Sigorta kutusu, temiz kalması ve kolay eriflilebilmesi için operatör koltuğunun arkasındaki depolama bölmesinin bir kesimine yerlefltirilmifltir. Yeni Gres Girişleri Bakım kolaylığı için gres giriflleri ortalanmıfltır. Arm gres giriflleri kolay eriflim sağlamak için gruplandırılmıfllardır.

11 SANKO SERV S H ZMET İş makinaları sektörünün en gelişmiş ve en geniş servis ağına sahip olan Sanko Makina Pazarlama A.Ş., Türkiye geneline yayılmış servis ağını sürekli denetlemekte ve elemanlarını düzenli olarak eğitimden geçirmektedir. Sanko Makina Pazarlama A.Ş. ile çalışanlar 7 gün 24 saat kesintisiz hizmet almanın ayrıcalığını yaşarlar. Sanko Makina Pazarlama A.Ş., satış, servis ve yedek parça hizmetlerinde sunduğu sayısız olanaklarla her zaman müşterisinin yanındadır. KAL TE Kalitenin bir bütün olduğunu düşünen Sanko Makina Pazarlama A.Ş., ürün kalitesini deneyimli uzman kadrosu ve geniş yedek parça stoğu ile destekleyerek müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutmakta, hizmetinin her aşamasına toplam kaliteyi yansıtmaktadır. SANKO BAKIM ANLASMASI Sanko Makina Pazarlama A.Ş.; satış, servis ve yedek parça hizmetlerinde sunduğu sayısız avantaj ve çözüm önerileri ile müşterilerine yeni kazanımlar sağlamaktadır. Sanko Bakım Anlaşması (SBA), bu avantajların önde gelenlerinden biridir. Sanko Makina, bu anlaşma ile birlikte; müşterilerine ait makinaların periyodik bakımlarını, kaliteli hizmet anlayışı ile çalışan uzman yetkili servislerine yaptırmaktadır. Bu bakımlar sırasında makinalara orijinal yedek parça ve uygun bakım malzemeleri takılarak, sürpriz arızaların önüne geçilmekte ve iş baş ında geçen çalışma süreleri de artırılmaktadır. Bakım için kullanılan parça ve yapılan hizmet bedelleri normal zamandakinden daha ekonomik olup sabit ödemelerle faturalandırılmaktadır. GÜVEN Sanko Makina Pazarlama A.Ş., Sanko Holding den aldığı güç ve güvence ile hizmet vermektedir. Bu güven duygusu, Sanko Makina Pazarlama A.Ş. ile ilk tanışıldığında başlar, zamanla artarak güçlenir. Aynı zamanda dostlarımız olan müşterilerimiz ile ilişkilerimizin temelinde bu karşılıklı güven duygusu yatar.

12 TEKN K ÖZELL KLER

13 Önerilen

14 BOYUTLAR Bom tipi (Tek- parçalı) Arm tipi Kepçe tipi (pcsa) A B C D E Dönüş açısı Toplam Yükseklik (Bom) Toplam Yükseklik (Hortum) Toplam Uzunluk Toplam Genişlik (Std.) E* Toplam Genişlik (Yatay) F G H I J K L Denge Ağırlığının Altındaki Boşluk Toplam Kabin Yüksekliği Üst Yapının Genişliği Üst Yapıdan Kabin Yüksekliği Kabin Genişliği Tambur Mesafesi Palet Uzunluğu M Palet Genişliği (Std.) M* Palet Genişliği (Dbr.) N O P Palet Pabucu Genişliği Palet Yüksekliği Zemin Boşluğu

15 ÇALISMA ARALIKLARI Bom tipi (Tek- parçalı) Arm tipi Kepçe tipi (pcsa) A Maks. Kazma Mesafesi B Yer Seviyesindeki Maks. Kazma Mesafesi C D E F G H I J K L Maks. Kazma Derinliği Maks. Boşaltma Yüksekliği Minimum Boşaltma Yüksekliği Maks. Kazma Yüksekliği Maks. Kepçe Pimi Yüksekliği Maks. Dikey Duvar Derinliği Maks. Dikey Yarıçap Maks. Kazma Derinliği (8 seviye) Min. Yarıçap 8 Hat Min. Kazma Mesafesi M Min. Kale Yarıçap d Kepçe Açısı

16 KALDIRMA KAPAS TELER STANDART YAPILANDIRMA

17

18

19 STANDART VE OPS YONEL DONANIM

20 SANKO MAKİNA PAZARLAMA VE TİCARET A.Ş. İSTANBUL MERKEZ Yakacık, Hürriyet Mah. E5 Yan Yol Üzeri No:57 Kartal Tel: (0216) pbx Faks: (0216) İSTANBUL AVRUPA Evren Mah. Gülbahar Cad. No: 57 Güneşli Tel: (0212) Faks: (0212) ADANA Yeni Mah. Öğretmenler Bulvarı No:2 Seyhan Tel: (0322) pbx Faks: (0322) ANKARA Bağdat Caddesi No:378 Ostim Yenimahalle Tel: (0312) Faks: (0312) DİYARBAKIR Kantar Kavşağı, Köşkler Sitesi A Blok Kat:1 No:2 Gaziler Tel: (0412) Faks: (0412) GAZİANTEP Sani Konukoğlu Bulvarı Üzeri Tel: (0342) Faks: (0342) İZMİR Ankara Asfaltı Üzeri 20.Km İstiklal 40 No: 89/11-12 Ulucak Kemalpaşa Tel: (0232) Faks: (0232) Bu katalogta yer alan ürün fotoğraflar ve özellikleri modelllere göre değişiklik gösterebilir. Sanko Makina Pazarlama ve Ticaret A.Ş. ürünler ve ürün özelliklerinde değişiklik yapma hakk n sakl tutar

Motor Gücü (Net): 202 kw ( 271 Hp) Çalışma Ağırlığı: kg ~ kg Kova ISO/SAE: 1.55 ~ 2.20 m3. The global power...

Motor Gücü (Net): 202 kw ( 271 Hp) Çalışma Ağırlığı: kg ~ kg Kova ISO/SAE: 1.55 ~ 2.20 m3. The global power... Motor Gücü (Net): 202 kw ( 271 Hp) Çalışma Ağırlığı: 34.000 kg ~ 36.500 kg Kova ISO/SAE: 1.55 ~ 2.20 m3 The global power... Yeni motor, Avrupa Birliği III A standartlarına uygun olmakla birlikte, EPA Tier

Detaylı

Motor Gücü (Net): 202 kw ( 271 Hp) Çalışma Ağırlığı: kg ~ kg Kova ISO/SAE: 1.91 ~ 2.20 m3. The global power...

Motor Gücü (Net): 202 kw ( 271 Hp) Çalışma Ağırlığı: kg ~ kg Kova ISO/SAE: 1.91 ~ 2.20 m3. The global power... Motor Gücü (Net): 202 kw ( 271 Hp) Çalışma Ağırlığı: 36.100 kg ~ 38.200 kg Kova ISO/SAE: 1.91 ~ 2.20 m3 The global power... Yeni motor, Avrupa Birliği III A standartlarına uygun olmakla birlikte, EPA Tier

Detaylı

GÜÇ MODU F (Hassas Mod) E (Ekonomik Mod) P (Güç modu) HP (Yüksek Güç Modu) Hassas haraket gerektiren hafif çalıșmalar içindir Düșük yakıt tüketimi istenen çalıșmalar içindir Genel kazı ve yükleme çalıșmaları

Detaylı

GÜÇ MODU F (Hassas Mod) E (Ekonomik Mod) P (Güç modu) HP (Yüksek Güç Modu) Hassas haraket gerektiren hafif çalıșmalar içindir Düșük yakıt tüketimi istenen çalıșmalar içindir Genel kazı ve yükleme çalıșmaları

Detaylı

KUBOTA SÜPER MİNİ EKSKAVATÖR

KUBOTA SÜPER MİNİ EKSKAVATÖR KUBOTA SÜPER MİNİ EKSKAVATÖR Süper kompakt. Yüksek güvenilirlikte. Çalıştırması kolay. 1 tonun altında dünya çapında en iyi satan modelimiz, inanılmaz derecede verimli süper mini ekskavatör olarak geliştirilmiştir

Detaylı

Etkinliği Arttırılmış Soğutma Sistemi

Etkinliği Arttırılmış Soğutma Sistemi Dünya ekskavatör lideri itachi, yeni geliştirdiği 5 serisi mini ekskavatör modellerinde sektöre yön verecek bir çok yenilik getirmiştir.itachi, mini ekskavatör kullanıcılarının beklentilerine odaklanarak

Detaylı

5GL Serisi 57 kw (75 HP) 65 kw (85 HP) (97/68 EC) Düşük Profil i Bağ-Bahçe Traktörleri

5GL Serisi 57 kw (75 HP) 65 kw (85 HP) (97/68 EC) Düşük Profil i Bağ-Bahçe Traktörleri 5GL Serisi 57 kw (75 HP) 65 kw (85 HP) (97/68 EC) Düşük Profilli Bağ-Bahçe Traktörleri 2 5GL Serisi Traktörler Genel Bakış 5GL Düşük Profil, Alçak Bağ-Bahçe Uygulamaları için Yeni Çözüm Yeni John Deere

Detaylı

* Güvenilir Dişli Grubu. * Islak Disk Fren. Yüksek Verimlilik ve Güçlü Performans. Daha küçük direksiyon. *Yüksek Manevra Kabiliyeti

* Güvenilir Dişli Grubu. * Islak Disk Fren. Yüksek Verimlilik ve Güçlü Performans. Daha küçük direksiyon. *Yüksek Manevra Kabiliyeti Yüksek Verimlilik ve Güçlü Performans Hidrolik pompa motoru Düşük hıza ayarlanabilen Motorlu hidrolik pompa çıkış gücü, yüksek performans ve uzun kullanım ömrü sağlar. Forkliftin operatör tarafından değiştirilebilen

Detaylı

EZ 80. Kompakt tasarım, güçlü performansla buluşuyor. İzlenen Zero Tail Ekskavatörleri

EZ 80. Kompakt tasarım, güçlü performansla buluşuyor. İzlenen Zero Tail Ekskavatörleri EZ 80 İzlenen Zero Tail Ekskavatörleri Kompakt tasarım, güçlü performansla buluşuyor EZ80, Wacker Neuson'un en büyük zero tail ekskavatörüdür. Kompakt boyutlar, azaltılmış yakıt tüketimi ve yüksek performans

Detaylı

301.4C. Mini Hidrolik Ekskavatör

301.4C. Mini Hidrolik Ekskavatör 301.4C Mini Hidrolik Ekskavatör Motor Brüt Güç 17,9 kw 24,3 bg Ağırlık Kanopi ile Nakliye Ağırlığı 1.380 kg 3.042 lb Kabin ile Nakliye Ağırlığı 1.470 kg 3.241 lb Çok Yönlülük Kolay nakliye ve daha fazla

Detaylı

M320D2. Caterpillar M320D2 Lastik Tekerlekli Ekskavatör. Cat C7.1 ACERT Net Beygir Gücü. Motor kw / 168 hp Kepçe Kapasitesi

M320D2. Caterpillar M320D2 Lastik Tekerlekli Ekskavatör. Cat C7.1 ACERT Net Beygir Gücü. Motor kw / 168 hp Kepçe Kapasitesi Motor Cat C7.1 ACERT Net Beygir Gücü 123.5 kw / 168 hp Kepçe Kapasitesi 0.35-1.18 m 3 M320D2 Çalısma Ağırlığı * 18 850-19 800 kg * Çalısma ağırlığı ve kepçe makine konfigürasyonuna göre değisebilir. Caterpillar

Detaylı

HUSQVARNA YIKIM ROBOTU

HUSQVARNA YIKIM ROBOTU HUSQVARNA YIKIM ROBOTU Anten,ikaz lambası ve kablo kolu. Dahili fişler ile ataşman ilave-çıkarma işleminde alet kulanımına gerek kalmaz. Radyo uzaktan kumanda. Standart otomatik yağ pompası. Elle kolayca

Detaylı

T5 Serisi t5.95 t5.105 t5.115

T5 Serisi t5.95 t5.105 t5.115 NEW HOLLAND T5 Serisi t5.95 t5.105 t5.115 Hi-Lo & Electro Command Düşük yakıt sarfiyatı Yüksek tork Uzun ömürlü motor Çevre dostu *T5.95 sadece EC modellerinde bulunmaktadır. Comman Rail Motor ile, Daha

Detaylı

Yenilikçi Teknoloji, Yenilmez Güç! Mini Lastikli Yükleyici, Mini Teleskobik Lastikli Yükleyici ve Telehandler

Yenilikçi Teknoloji, Yenilmez Güç! Mini Lastikli Yükleyici, Mini Teleskobik Lastikli Yükleyici ve Telehandler Yenilikçi Teknoloji, Yenilmez Güç! Mini Lastikli Yükleyici, Mini Teleskobik Lastikli Yükleyici ve Telehandler Faaliyetlerine, 1925 yılında, Almanya nın Gutmadingen şehrinde traktör üretimi ile başlayan

Detaylı

ET 65. Performans ve ekonomik verimlilik mükemmel ölçüde birleşiyor: ET65

ET 65. Performans ve ekonomik verimlilik mükemmel ölçüde birleşiyor: ET65 ET 65 İzlenen Geleneksel Arka Ekskavatörleri Performans ve ekonomik verimlilik mükemmel ölçüde birleşiyor: ET65 ET65, nihai kullanıcıların istediği bir ekskavatör.kompakt tasarımı ve manevra kabiliyetiyle

Detaylı

dd25b VOLVO ÇİFT TAMBURLU SİLİNDİRLER 2.6 T 18.5 KW

dd25b VOLVO ÇİFT TAMBURLU SİLİNDİRLER 2.6 T 18.5 KW dd25b VOLVO ÇİFT TAMBURLU SİLİNDİRLER 2.6 T 18.5 KW 360 görüş açısı En uygun şekilde yerleştirilmiş kızaklı koltuk, açılı silindir yatakları ve eğimli motor kaputu tasarımına sahip DD25B sektörde öncü,

Detaylı

ET 18. ET18 Çalışma dünyanızın evrimi. İzlenen Geleneksel Arka Ekskavatörleri

ET 18. ET18 Çalışma dünyanızın evrimi. İzlenen Geleneksel Arka Ekskavatörleri ET 18 İzlenen Geleneksel Arka Ekskavatörleri ET18 Çalışma dünyanızın evrimi. Wacker Neuson, 1,7'den 2,4 t sınıfına kadar yeni nesil modellerle kompakt ekskavatörler için yeni standartları belirliyor.test

Detaylı

DD25B. VOLVO ÇIFT SILINDIRLI SIKIŞTIRICILAR 2.6 t 18.5 kw

DD25B. VOLVO ÇIFT SILINDIRLI SIKIŞTIRICILAR 2.6 t 18.5 kw DD25B VOLVO ÇIFT SILINDIRLI SIKIŞTIRICILAR 2.6 t 18.5 kw 360 görüş sahası En uygun şekilde yerleştirilmiş kızaklı koltuk, açılı silindir yatakları ve eğimli motor kaputu tasarımına sahip DD25B sektörde

Detaylı

301.4C. Mini Hidrolik Ekskavatör

301.4C. Mini Hidrolik Ekskavatör 301.4C Mini Hidrolik Ekskavatör Motor Net Güç 13,2 kw 17,7 bg Ağırlık Kanopiyle Birlikte Çalışma Ağırlığı 1.380 kg 3.042 lb Kabinle Birlikte Çalışma Ağırlığı 1.470 kg 3.241 lb Çok Yönlülük Kolay nakliye

Detaylı

Motor Gücü : 270 kw / 367 Hp Çalışma Ağırlığı: 48.000 kg ~ 49.500 kg Kova ISO/SAE: 2.20 ~ 3.10 m3. The global power...

Motor Gücü : 270 kw / 367 Hp Çalışma Ağırlığı: 48.000 kg ~ 49.500 kg Kova ISO/SAE: 2.20 ~ 3.10 m3. The global power... Motor Gücü : 270 kw / 367 Hp Çalışma Ağırlığı: 48.000 kg ~ 49.500 kg Kova ISO/SAE: 2.20 ~ 3.10 m3 The global power... Yeni motor, Avrupa Birliği III A standartlarına uygun olmakla birlikte, EPA Tier III

Detaylı

GÜÇ MODU F (Hassas Mod) E (Ekonomik Mod) P (Güç modu) HP (Yüksek Güç Modu) Hassas haraket gerektiren hafif çalıșmalar içindir Düșük yakıt tüketimi istenen çalıșmalar içindir Genel kazı ve yükleme çalıșmaları

Detaylı

LPH 40 ENDÜSTRİYEL LİMAN EKİPMANLARI

LPH 40 ENDÜSTRİYEL LİMAN EKİPMANLARI 1 2 LPH 40 ENDÜSTRİYEL LİMAN EKİPMANLARI 3 ÖZELLİKLER A Max. çalışma yüksekliği (paletin alt kısmından pime kadar) 18.480 mm B Max. öne uzama mesafesi 14.940 mm C Max. yükseklikte max. açıklık 12.250 mm

Detaylı

MİNİ DAMPER C12R-B kg. Motor Net Güç Taşıma Kapasitesi Boşaltma Mekanizması. 2TE67L-FW HP / 2800 rpm 1150 kg 3 taraflı

MİNİ DAMPER C12R-B kg. Motor Net Güç Taşıma Kapasitesi Boşaltma Mekanizması. 2TE67L-FW HP / 2800 rpm 1150 kg 3 taraflı MİNİ DAMPER 1100 kg Motor Net Güç Taşıma Kapasitesi Boşaltma Mekanizması 2TE67L-FW3 10.2 HP / 2800 rpm 1150 kg 3 taraflı KOMPAKTLIK Yanmar her türlü arazide kullanım için idealdir. Çok yönlülük ve üretkenlik

Detaylı

01 SERİSİ OTOMATİK KAYAR KAPILAR ÇOK YÖNLÜ KAPI ÇÖZÜMLERİ

01 SERİSİ OTOMATİK KAYAR KAPILAR ÇOK YÖNLÜ KAPI ÇÖZÜMLERİ 01 SERİSİ OTOMATİK KAYAR KAPILAR ÇOK YÖNLÜ KAPI ÇÖZÜMLERİ EL / AL ÇOK YÜKSEK VE AĞIR KAPILAR İÇİN ZİNCİRLİ MEKANİZMA Standart boyutların üzerindeki kapılarınız için mükemmel bir çözüm. Yeni nesil zincirli

Detaylı

NEW HOLLAND. TDS Serisi

NEW HOLLAND. TDS Serisi NEW HOLLAND TDS Serisi NEW HOLLAND TDS Serisi New Holland TDS Serisi tüm modellerinde standart olarak sunulan turbo-intercooler aspirasyon sistemine sahip motorlar sayesinde yüksek performans yakıt ekonomisi

Detaylı

Koşulsuz Müşteri Memnuniyeti Yaygın ve Süratli Servis Ağı Zengin Yedek Parça Desteği

Koşulsuz Müşteri Memnuniyeti Yaygın ve Süratli Servis Ağı Zengin Yedek Parça Desteği Koşulsuz Müşteri Memnuniyeti Yaygın ve Süratli Servis Ağı Zengin Yedek Parça Desteği İşimiz, iş makinası! Mini Ekskavatörün Japon Mucidi ve Dünya Lideri NEDEN SINIFININ LİDERİ? 1963 senesinde Akio TAKEUCHI

Detaylı

95 C 99 HP 105 C 107 HP 115 C 114 HP İL MOTORLARIN

95 C 99 HP 105 C 107 HP 115 C 114 HP İL MOTORLARIN FARMALL C Serisi Yeni Nesil Common Rail Motorlar Çünkü işler yarını beklemez Case IH Farmall C serisi traktörlerde sunulan silindirli F5C motorlar; yenilikçi tasarımlarıyla güç ve ekonomiyi bir araya getirmektedir.

Detaylı

90 kw kw YENİ SERİ EKO PLUS

90 kw kw YENİ SERİ EKO PLUS 90 kw - 315 kw YENİ SERİ EKO PLUS www.ekomak.com.tr _2 3_ 90-160 Üstün vida elementi maksimum serbest hava dağıtımı ve düşük enerji tüketiminin optimum kombinasyonunu sağlamaktadır. En son teknolojiye

Detaylı

5GL Serisi 57 kw (75 HP) 65 kw (85 HP) (97/68 EC) Alçak Profil i Bağ-Bahçe Traktörleri

5GL Serisi 57 kw (75 HP) 65 kw (85 HP) (97/68 EC) Alçak Profil i Bağ-Bahçe Traktörleri 5GL Serisi 57 kw (75 HP) 65 kw (85 HP) (97/68 EC) Alçak Profilli Bağ-Bahçe Traktörleri 2 5GL Serisi Traktörler Genel Bakış 5GL Alçak Profil, Alçak Bağ-Bahçe Uygulamaları için Yeni Çözüm Katlanabilir Aynalar

Detaylı

MİNİ EKSKAVATÖR. ViO17U kg. Motor Net Güç Çalışma ağırlığı Kazma kuvveti (kova) 3TNV70-XBV 13.7 HP kg. 15,2 kn

MİNİ EKSKAVATÖR. ViO17U kg. Motor Net Güç Çalışma ağırlığı Kazma kuvveti (kova) 3TNV70-XBV 13.7 HP kg. 15,2 kn MİNİ EKSKAVATÖR 1765 kg Net Güç Çalışma ağırlığı Kazma kuvveti (kova) 3TNV70-XBV 13.7 HP 1765 kg 15,2 kn KOMPAKT BOYUTLAR gerçek anlamda Sıfır Kuyruk özelliğinde bir makinedir; üst șasinin ön kısmı paletlerin

Detaylı

434F2. Caterpillar 434F2 Kazıcı Yükleyici. Motor CAT C 4.4 Beygir Gücü kw / 101 hp Çalışma Ağırlığı

434F2. Caterpillar 434F2 Kazıcı Yükleyici. Motor CAT C 4.4 Beygir Gücü kw / 101 hp Çalışma Ağırlığı Motor CAT C 4.4 Beygir Gücü 74.5 kw / 101 hp Çalışma Ağırlığı 8400-10 900 kg Beko Kazı Derinliği Uzatmalı Stik (SAE) 4353-5330 mm 434F2 Çalışma ağırlığı ve diğer özellikler makina konfigürasyonuna göre

Detaylı

301.4C. Mini Hidrolik Ekskavatör

301.4C. Mini Hidrolik Ekskavatör 301.4C Mini Hidrolik Ekskavatör Motor Net Güç 13,2 kw 17,7 hp Ağırlık Kanopiyle Birlikte Çalışma Ağırlığı 1.380 kg 3.042 lb Kabinle Birlikte Çalışma Ağırlığı 1.470 kg 3.241 lb Çok Yönlülük Kolay nakliye

Detaylı

Yürüyüş Ünitesi Sessiz, entegre 3 fazlı (AC) yürüyüş ve direksiyon motorları yüksek tork, çabuk hızlanma, enerji tasarrufu ve düşük bakım maliyeti sağ

Yürüyüş Ünitesi Sessiz, entegre 3 fazlı (AC) yürüyüş ve direksiyon motorları yüksek tork, çabuk hızlanma, enerji tasarrufu ve düşük bakım maliyeti sağ GPC 3040 Model / Özellikler ve Avantajlar Güç 24-volt elektrik sistemi Crown un Access 1 2 3 Geniş Kapsamlı Kontrol Sistemi ve verimli AC motorları daha düşük enerji kullanımıyla daha yüksek performans

Detaylı

T7000 Auto Command Serisi T7040 T7070

T7000 Auto Command Serisi T7040 T7070 T7000 Auto Command Serisi T7040 T7070 T7000 AC Serisi CVT Sürekli Değişken Transmisyon KONTROL SENDE... Sidewinder II Yönetim Paneli, dokunmatik ekranı, CVT transmisyonu, ve daha fazlası ile T7000 Auto

Detaylı

1900 dev/dak da 202 kw (271 BG) 37.700-38.700 kg 1.25-1.83 m³ DX380LC. Paletli Ekskavatör

1900 dev/dak da 202 kw (271 BG) 37.700-38.700 kg 1.25-1.83 m³ DX380LC. Paletli Ekskavatör 1900 dev/dak da 202 kw (271 BG) 37.700 38.700 1.25 1.83 m³ DX380LC Paletli Ekskavatör Genel bakış sayfa 4 5 Performans sayfa 6 7 Konfor sayfa 8 9 Kontrol sayfa 10 11 Güvenilirlik sayfa 12 13 Bakım sayfa

Detaylı

People. Passion. Performance. RX Hidrolik Kırıcılar Her Türlü Zorlu İş İçin

People. Passion. Performance. RX Hidrolik Kırıcılar Her Türlü Zorlu İş İçin People. Passion. Performance. RX Hidrolik Kırıcılar Her Türlü Zorlu İş İçin CHICAGO PNÖMATİK TAŞIYICIYA MONTELİ HİDROLİK KIRICILAR GÜVENİLİRDİR, SAĞLAMDIR DAYANIKLIDIR. İş yaparken arıza ya da bakım için

Detaylı

NEW HOLLAND. T8 Auto Command Serisi

NEW HOLLAND. T8 Auto Command Serisi NEW HOLLAND T8 Auto Command Serisi Yeni T8 AC Serisi, Sahip olduğu yeni ve en son teknolojiye sahip Tier 4B SCR motorları ile kendi sınıfında gücün ve ekonominin simgesi olmaya devam etmektedir. T8 AC

Detaylı

www.haus.com.tr DDE SERİSİ

www.haus.com.tr DDE SERİSİ www.haus.com.tr DDE SERİSİ HAUS DEKANTÖRLERİ, SEKTÖRDE YENİ STANDARTLAR BELİRLİYOR Modern ve yüksek performanslı HAUS dekantörler, kentsel ve endüstriyel atık su ile içme suyu arıtma tesisleri için tasarlanmıştır.

Detaylı

C - 941CX. Yeni Nesil, Yüksek Performanslı Motorlu Testereler

C - 941CX. Yeni Nesil, Yüksek Performanslı Motorlu Testereler Yeni Nesil, Yüksek Performanslı Motorlu Testereler Güç, Performans ve Konforun Eşsiz Birlikteliği ÜST DÜZEY PERFORMANS Kendi sınıfı ürünler arasında yüksek verimi ve sanat niteliğindeki eşsiz tasarım çözümleri

Detaylı

300.9D. Mini Hidrolik Ekskavatör

300.9D. Mini Hidrolik Ekskavatör 300.9D Mini Hidrolik Ekskavatör Motor Brüt Güç (ISO 14396) 13,7 kw 18 hp Net Güç 9,6 kw 13 hp Ağırlık Güvenlik şasisi olmadan çalışma ağırlığı 935 kg 2.061 lb Güvenlik şasisi ile birlikte çalışma ağırlığı

Detaylı

SD130. Volvo sıkıştırıcılar 12,8-13,3 t 119 kw

SD130. Volvo sıkıştırıcılar 12,8-13,3 t 119 kw SD130 Volvo sıkıştırıcılar 12,8-13,3 t 119 kw Santrifüj gücü Yüksek santrifüj gücü ile yüksek silindir ağırlığının birleşimi, mükemmel sıkıştırmayı kolaylaştırır ve malzeme hedef derinliğine daha az geçişte

Detaylı

Yeni Nesil Common Rail Motorlar Çünkü işler yarını beklemez

Yeni Nesil Common Rail Motorlar Çünkü işler yarını beklemez FARMALL C Serisi Yeni Nesil Common Rail Motorlar Çünkü işler yarını beklemez COMMON RAİL MOTORLARIN AVANTAJLARI Düşük motor devrinde maksimum performans Düşük yakıt tüketimi Düşük ses seviyesi Daha az

Detaylı

TR6 Serisi TR6.120 TR6.130 TR6.140 TR6.135 TR6.150

TR6 Serisi TR6.120 TR6.130 TR6.140 TR6.135 TR6.150 TR6 Serisi TR6.120 TR6.130 TR6.140 TR6.135 TR6.150 Yerli Devler Gücüne Güç Katıyor... En güçlü yerli traktörler olarak bilinen New Holland TR6 serisi, performans ve yüksek teknolojinin yanı sıra üstün

Detaylı

301.7D. Mini Hidrolik Ekskavatör. Motor Brüt Güç (ISO 14396) 17,9 kw 24,3 hp Net Güç 13,2 kw 17,7 hp

301.7D. Mini Hidrolik Ekskavatör. Motor Brüt Güç (ISO 14396) 17,9 kw 24,3 hp Net Güç 13,2 kw 17,7 hp 301.7D Mini Hidrolik Ekskavatör Motor Brüt Güç (ISO 14396) 17,9 kw 24,3 hp Net Güç 13,2 kw 17,7 hp Ağırlıklar Kanopiyle Birlikte Çalışma Ağırlığı 1.610 kg 3.550 lb Kabinle Birlikte Çalışma Ağırlığı 1.720

Detaylı

600MG Model Mercedes-Benz OM 926 LA (FAZ III A) Tip 4 zamanlı, turbo şarjlı, direk enjeksiyonlu, intercooler su soğutmalı dizel motor Silindir sayısı 6 Sıra Piston Çapı ve Stroku 106 mm x 136 mm Motor

Detaylı

NEW HOLLAND. TR6 Serisi

NEW HOLLAND. TR6 Serisi NEW HOLLAND TR6 Serisi New Holland markası, çiftçilerimizden aldığı desteği kendi tecrübesi ile birleştirerek yüksek teknolojiye sahip traktörler üretiyor. NEW HOLLAND TR6 Serisi TR6 Serisi 4 Silindirli

Detaylı

CLG2160H FORKLIFT ÇETİN BİR DÜNYA. GÜÇLÜ BİR EKİPMAN.

CLG2160H FORKLIFT ÇETİN BİR DÜNYA. GÜÇLÜ BİR EKİPMAN. CLG2160H FORKLIFT ÇETİN BİR DÜNYA. GÜÇLÜ BİR EKİPMAN. 2 CLG2160H FORKLIFT YATIRIMINIZIN GERİ DÖNÜŞÜNÜ MAKSİMİZE EDİN LiuGong un müşteri-odaklı tasarımı ve kalite-odaklı mühendisliği günün sonunda size

Detaylı

People. Passion. Performance. Seyyar Dizel Kompresörler Güvenilir Performans için Üretildi

People. Passion. Performance. Seyyar Dizel Kompresörler Güvenilir Performans için Üretildi People. Passion. Performance. Seyyar Dizel Kompresörler Güvenilir Performans için Üretildi Güç İhtiyacınız Olan Her Zaman Her Yerde Seyyar kompresörlerin tek görevi vardır: ihtiyaç olan yerde ve zamanda

Detaylı

Keşke Kelimesini Unutun!

Keşke Kelimesini Unutun! OPTUM CVX Serisi Keşke Kelimesini Unutun! Yeni Case IH Optum CVX Serisi; yeni, sınıfında fark oluşturan kaporta dizaynı, farklı tasarımı, güçlü ve ekonomik motor gücü seçenekleri, her türlü koşulda etkin

Detaylı

NEW HOLLAND. TTJ Serisi

NEW HOLLAND. TTJ Serisi NEW HOLLAND TTJ Serisi Adını geçmişten, gücünü gelecekten alan yeni TT Junior Ülkemizde ve dünyada bağ ve bahçe tarımı gelişmeye ve büyümeye devam ediyor. New Holland markası olarak bu doğrultudaki gelişmeleri

Detaylı

T480B T480B 2WD T480B 4WD

T480B T480B 2WD T480B 4WD T480B T480B 2WD T480B 4WD Ekonomik, Kompakt, Modern... T480B Yeni New Holland T480B Efsane artık bahçelerinizde! YERLİ TURBO MOTOR İLE YÜZÜNÜZ GÜLSÜN 3 silindirli 48 beygir gücüne sahip yerli motoru ile

Detaylı

Marka, Model PERKINS Tip 1104D - 44TA dizel motor Emisyon Sınıfı Faz III - A (Tier 3) Silindir Adedi 4 adet sıra Çap x Strok 105 x 127 mm Hacim 4.400 cc Max. Güç 74,5 kw, 100 hp (2200 d/dk) Max. Tork 410

Detaylı

Yeni nesil fren sistemi JCB nin daha etkin, daha az güç harcayarak daha iyi frenleme imkanı sunan yeni hidrolik fren sistemi standart olarak sunulmaktadır. Sistem kendinden ayarlıdır, çoklu disk donanım

Detaylı

Kazandıran Güç MS SERİSİ. Redüktörlü Giyotin Makas. Yüksek Hız Doğru Verimli Performans

Kazandıran Güç MS SERİSİ. Redüktörlü Giyotin Makas. Yüksek Hız Doğru Verimli Performans Kazandıran Güç MS SERİSİ Redüktörlü Giyotin Makas Yüksek Hız Doğru Verimli Performans 1 Kazandıran Güç Durmazlar son teknoloji ile donatılmış CNC makineleri, deneyimli mühendisleri ve yalın üretim teknikleriyle

Detaylı

TEKNİK VERİLER TIGER 55 (2WD) 65 (2WD)

TEKNİK VERİLER TIGER 55 (2WD) 65 (2WD) Ürün Gamı TIER III HRT yeni nesil motor 12+3 vites Sürüngen vites 540-540ECO PTO 3.000kg hidrolik kaldırma kapasitesi Kabin seçeneği Üstün manevra kabiliyeti Performans ve yakıt ekonomisi TIGER 55 65 (2WD)

Detaylı

EZ 17. Üst formda sıkılık:ez17. İzlenen Zero Tail Ekskavatörleri

EZ 17. Üst formda sıkılık:ez17. İzlenen Zero Tail Ekskavatörleri EZ 17 İzlenen Zero Tail Ekskavatörleri Üst formda sıkılık:ez17 EZ17 kompakt ekskavatör, sınıfındaki en iyi performanslı Zero Tail modelidir.büyük hacimli Dizel motorla LUDV'nin (Yük Algılama Sistemi) ve

Detaylı

ARV63. . ArVına. otomatik kapı. Asansör için yenilikler

ARV63. . ArVına. otomatik kapı. Asansör için yenilikler Asansör için yenilikler 0216-706-0883 wwwarvinacomtr Otomatik kapı için uygun çözümler Otomatik kapı ürünleri, yeni asansör montajı işlerinde artık vazgeçilmez bir ürün haline gelmiştir Bu yüzden üretimine

Detaylı

Kazandıran Güç MS SERİSİ. Redüktörlü Giyotin Makas. Yüksek Hız Doğru Verimli Performans

Kazandıran Güç MS SERİSİ. Redüktörlü Giyotin Makas. Yüksek Hız Doğru Verimli Performans Kazandıran Güç MS SERİSİ Redüktörlü Giyotin Makas Yüksek Hız Doğru Verimli Performans 1 2 Kazandıran Güç Durmazlar son teknoloji ile donatılmış CNC makineleri, deneyimli mühendisleri ve yalın üretim teknikleriyle

Detaylı

Gelecek için hazırız.

Gelecek için hazırız. Gelecek için hazırız. Genel Bakış Buderus uzmanlığının yepyeni ürünü: Logamax plus GB172i Yoğuşmalı Kombi ve Kazan Logamax plus GB172i yeni nesil duvar tipi yoğuşmalı kombi ve kazan: Yenilikçi tasarım,

Detaylı

EW 100. EW100 mobil ekskavatör ile hızla yola koyulun. Tekerlekli Ekskavatörler

EW 100. EW100 mobil ekskavatör ile hızla yola koyulun. Tekerlekli Ekskavatörler EW 100 Tekerlekli Ekskavatörler EW100 mobil ekskavatör ile hızla yola koyulun 10 tonluk mobil ekskavatör EW100, güçlü bir çıkış, düşük yakıt tüketimi ve özellikle kullanıcı dostu özellikleriyle göz doldurur.

Detaylı

STANDART DONANIM OPSİYONEL DONANIM. Çalışma Ağırlığı: 1.650 Kg Motor Gücü: 17 HP - 12,5 kw Kova Kapasitesi: 0.04 m³. Geleceği inşa ediyoruz

STANDART DONANIM OPSİYONEL DONANIM. Çalışma Ağırlığı: 1.650 Kg Motor Gücü: 17 HP - 12,5 kw Kova Kapasitesi: 0.04 m³. Geleceği inşa ediyoruz STANDART DONANIM Geleceği inşa ediyoruz ISO standart kanopi Kabin ROPS (ISO 3471) FOPS (ISO 3449) TOPS (ISO 12117) Merkezi izleme Göstergeler Yakıt seviye göstergesi Motor soğutma suyu göstergesi Uyarı

Detaylı

EKSKAVATÖR. John Deere Turbo Motor Motor Gücü 150 hp / 112 kw Çalışma Ağırlığı 23,0 Ton Kepçe Kapasitesi 0,85 m 3. Gücü Uzaklarda Aramayın...

EKSKAVATÖR. John Deere Turbo Motor Motor Gücü 150 hp / 112 kw Çalışma Ağırlığı 23,0 Ton Kepçe Kapasitesi 0,85 m 3. Gücü Uzaklarda Aramayın... EKSKAVATÖR John Deere Turbo Motor Motor Gücü 150 hp / 112 kw Çalışma Ağırlığı 23,0 Ton Kepçe Kapasitesi 0,85 m 3 Gücü Uzaklarda Aramayın... ÖZELLİKLER Kontrol Valfi Arm, bom ve dönüş hareketleri kontrol

Detaylı

WL52. Şantiyelerdeki klasik: WL52

WL52. Şantiyelerdeki klasik: WL52 WL52 Özel Tekerlekli Yükleyiciler Şantiyelerdeki klasik: WL52 WL 52 tekerlek yükleyici hiçbir şantiyede eksik olmamalıdır. Güçlü hidroliklere ek olarak, operatörlere uzun iş günlerinde dahi yorulmadan

Detaylı

Yüksek toz konsantrasyonlarında en iyi teknik çözüm Geniş filtreleme yüzeyi ve kompakt tasarım Uzun ömür ve ağır çalışma şartları için güçlü yapı

Yüksek toz konsantrasyonlarında en iyi teknik çözüm Geniş filtreleme yüzeyi ve kompakt tasarım Uzun ömür ve ağır çalışma şartları için güçlü yapı Yüksek toz konsantrasyonlarında en iyi teknik çözüm Geniş filtreleme yüzeyi ve kompakt tasarım Uzun ömür ve ağır çalışma şartları için güçlü yapı Alanın kısıtlı olduğu yerlerde en iyi çözüm Düşük sarfiyat

Detaylı

NEW HOLLAND. 56s Serisi

NEW HOLLAND. 56s Serisi NEW HOLLAND 56s Serisi NEW HOLLAND 56s Serisi Yılların vazgeçilmeyen bir klasiği haline gelen 56s Serisi, yenilenmiş Tier 3 emisyon değerine sahip motoruyla, atalarından aldığı mirası geleceğe taşıyor.

Detaylı

FORMULA Reinigungstechnik. Orijinal Güvenlik.

FORMULA Reinigungstechnik. Orijinal Güvenlik. Orijinal! Almanya da üretilmiştir. ***** FORMULA 600 /STEP 100 Otomatik Yürüyen Merdiven Temizleme Makinesi (Islak) Teknik Veri Uzunluk x Genişlik x Yükseklik: 1094 x 540 x 1001 mm Çalışma Genişliği: 520

Detaylı

Kazandıran Güç MS SERİSİ REDÜKTÖRLÜ GİYOTİN MAKAS. Kolay Kullanım Hızlı Verimli Kazandıran Ergonomik

Kazandıran Güç MS SERİSİ REDÜKTÖRLÜ GİYOTİN MAKAS. Kolay Kullanım Hızlı Verimli Kazandıran Ergonomik Kazandıran Güç MS SERİSİ REDÜKTÖRLÜ GİYOTİN MAKAS Kolay Kullanım Hızlı Verimli Kazandıran Ergonomik 1 Kazandıran Güç 2 Durmazlar son teknoloji ile donatılmış CNC makineleri, deneyimli mühendisleri ve yalın

Detaylı

WL32. Güçlü ufaklık: WL32

WL32. Güçlü ufaklık: WL32 WL32 Özel Tekerlekli Yükleyiciler Güçlü ufaklık: WL32 WL32 tekerlek yükleyici, dar makine eni sayesinde özellikle tüm dar alanlarda birinci sınıf iç sonuçları sağlar. Düşük geçit yüksekliği de onu yapı

Detaylı

SERİSİ. Standart Motopomplar WB20XT DRX WB30XT DRX

SERİSİ. Standart Motopomplar WB20XT DRX WB30XT DRX WB Honda 4 Zamanlı OHV (Üstten Supaplı) Motorlar 4 zamanlı ve çevre dostu OHV motorlara sahip WB serisi Honda motopomplar; kolay çalışma, rahat kullanım, bakım kolaylığı, düşük yakıt tüketimi, düşük ses

Detaylı

C-SERİSİ HİDROLİK EKSKAVATÖRLER CX130C GÜVENİLİR KALİTE. EXPERTS FOR THE REAL WORLD SINCE 1842

C-SERİSİ HİDROLİK EKSKAVATÖRLER CX130C GÜVENİLİR KALİTE.   EXPERTS FOR THE REAL WORLD SINCE 1842 C-SERİSİ HİDROLİK EKSKAVATÖRLER CX130C GÜVENİLİR KALİTE www.casece.com EXPERTS FOR THE REAL WORLD SINCE 1842 CX130C Yİ SEÇMEK İÇİN TEMEL SEBEPLER YÜKSEK HASSASİYET VE KONTROL EDİLEBİLİRLİK Yüksek performans.

Detaylı

Yer Tipi Kendinden Yoğuşmalı Kazan UltraGas

Yer Tipi Kendinden Yoğuşmalı Kazan UltraGas Yer Tipi Kendinden Yoğuşmalı Kazan UltraGas 15-2000 kw Kapasite Aralığı 1 Neden UltraGas? Patentli Alufer ısı eşanjörü teknolojisi ile UltraGas yoğuşmalı kazanlar, yüksek verimlilik ve uygun maliyetli

Detaylı

SCANIA YEDEK PARÇALARI YEDEK PARÇA BİLGİLENDİRME DOSYASI

SCANIA YEDEK PARÇALARI YEDEK PARÇA BİLGİLENDİRME DOSYASI SCANIA YEDEK PARÇALARI YEDEK PARÇA BİLGİLENDİRME DOSYASI SİLİNDİR KAPAĞI EN ZORLU ÇALIŞMA KOŞULLARINA DAYANIKLI Scania silindir kapakları, hizmet ömrü boyunca motor performansını en üst seviyeye çıkaracak

Detaylı

Automatic Entrance & Acccess System GARAJ. Endüstiyel - Seksiyonel Garaj Kapıları. Seksiyonel Kapılar

Automatic Entrance & Acccess System GARAJ. Endüstiyel - Seksiyonel Garaj Kapıları. Seksiyonel Kapılar TM Automatic Entrance & Acccess System Endüstiyel - Seksiyonel Garaj Kapıları GARAJ Seksiyonel Kapılar TM Automatic Entrance & Acccess System TRONCO Endüstriyel Seksiyonel Kapılar TRONCO endüstriyel seksiyonel

Detaylı

301.7D. Mini Hidrolik Ekskavatör. Motor Brüt güç (ISO 14396) 17,9 kw 24,3 bg

301.7D. Mini Hidrolik Ekskavatör. Motor Brüt güç (ISO 14396) 17,9 kw 24,3 bg 301.7D Mini Hidrolik Ekskavatör Motor Brüt güç (ISO 14396) 17,9 kw 24,3 bg Ağırlıklar Kanopi ile Nakliye Ağırlığı 1.610 kg 3.550 lb Kabin ile Nakliye Ağırlığı 1.720 kg 3.792 lb Kanopi ve Uzatılabilir Takım

Detaylı

Common Rail ve Intercooler teknolojisiyle bütünleşen motor. Güç Yönetim Sistemi.

Common Rail ve Intercooler teknolojisiyle bütünleşen motor. Güç Yönetim Sistemi. Common Rail ve Intercooler teknolojisiyle bütünleşen motor. 69 dba ya düşürülmüş sessiz kabin içi. Kontrol kolayl ğ sağlayan kumanda kollar. Güç Yönetim Sistemi. Tamamı yüksek verim sağlayan modelleriyle

Detaylı

People. Passion. Performance. RX Hidrolik Kırıcılar Her Türlü Zorlu İş İçin

People. Passion. Performance. RX Hidrolik Kırıcılar Her Türlü Zorlu İş İçin People. Passion. Performance. RX Hidrolik Kırıcılar Her Türlü Zorlu İş İçin CHICAGO PNÖMATİK TAŞIYICIYA MONTELİ HİDROLİK KIRICILAR GÜVENİLİRDİR, SAĞLAMDIR DAYANIKLIDIR. İş yaparken arıza ya da bakım için

Detaylı

WB93S-5. Genel özellikleri. Benzersiz konfor. Kendine özgü tasarım. Mükemmel görüș açısı. Çok yönlülük. Birinci sınıf performans

WB93S-5. Genel özellikleri. Benzersiz konfor. Kendine özgü tasarım. Mükemmel görüș açısı. Çok yönlülük. Birinci sınıf performans Genel özellikleri WB93S-5 Komatsu nun son nesil beko loder serisinden olup, pazara bir çok yenilikler getirmiştir. Tüm dünyadaki kullanıcıların talep ve ihtiyaçları değerlendirilerek özenle geliştirilmiştir.

Detaylı

302.4D. Mini Hidrolik Ekskavatör. Motor Brüt güç (ISO 14396) 17,9 kw 24,3 bg

302.4D. Mini Hidrolik Ekskavatör. Motor Brüt güç (ISO 14396) 17,9 kw 24,3 bg 302.4D Mini Hidrolik Ekskavatör Motor Brüt güç (ISO 14396) 17,9 kw 24,3 bg Ağırlıklar Kabinle Birlikte Çalışma Ağırlığı 2.320 kg 5.115 lb Kanopi ile Çalışma Ağırlığı 2.210 kg 4.872 lb İşinizi sorunsuz

Detaylı

HİDROLİK EKSKAVATÖR. ZAXIS-5A serisi

HİDROLİK EKSKAVATÖR. ZAXIS-5A serisi ZAXIS-5A serisi HİDROLİK EKSKAVATÖR Model Kodu: ZX65USB-5A Motor Gücü: 48.0 PS (35.3 kw) Maksimum Çalışma Ağırlığı: 6 570 kg Kova Kapasitesi: 0.24 m³ (ISO) Güvenilir ve Kullanıcı Dostu Yeni Kompakt Ekskavatörler

Detaylı

WB93R-5. Genel özellikleri. Benzersiz konfor. Mükemmel görüș açısı. Kendine özgü tasarım. Çok yönlülük. Birinci sınıf performans

WB93R-5. Genel özellikleri. Benzersiz konfor. Mükemmel görüș açısı. Kendine özgü tasarım. Çok yönlülük. Birinci sınıf performans Genel özellikleri WB93R-5 WB93R-5 Komatsu nun son nesil beko loder serisinden olup, pazara bir çok yenilikler getirmiştir. Tüm dünyadaki kullanıcıların talep ve ihtiyaçları değerlendirilerek özenle geliştirilmiştir.

Detaylı

Yenilikçi Teknolojiler www.ermaksan.com.tr Makas Serisi HGS. Hidrolik Devirmeli Makas HGS

Yenilikçi Teknolojiler www.ermaksan.com.tr Makas Serisi HGS. Hidrolik Devirmeli Makas HGS Yenilikçi Teknolojiler www.ermaksan.com.tr Makas Serisi HGS Hidrolik Devirmeli Makas HGS Hidrolik Devirmeli Makas Dünyada ispatlamış olduğu tecrübesiyle ERMAKSAN, yüksek teknoloji kullanarak 19 den beri

Detaylı

Sirkülasyon Pompaları Domestik Hidroforlar Drenaj Pompaları

Sirkülasyon Pompaları Domestik Hidroforlar Drenaj Pompaları Sirkülasyon Pompaları Domestik Hidroforlar Drenaj Pompaları ecocirc BASIC / BASIC N / PREMIUM SERİSİ Anti-Blok teknolojisine sahip yeni nesil sirkülasyon pompaları Verimliliği en üst noktaya taşımak için

Detaylı

NEW HOLLAND T4 F/N/V Serisi

NEW HOLLAND T4 F/N/V Serisi NEW HOLLAND T4 F/N/V Serisi t4.75f/n/v t4.85f/n/v t4.95f/n/v Bağ ve bahçe uygulamaları için tasarlanmış, her biri kendi alanının uzmanı modellerimizle tanışın New Holland T4 F/N/V serisi traktörler kompakt

Detaylı

200 SERİSİ NOKTA DÖNÜŞLÜ MİNİ YÜKLEYİCİLER

200 SERİSİ NOKTA DÖNÜŞLÜ MİNİ YÜKLEYİCİLER 200 SERİSİ NOKTA DÖNÜŞLÜ MİNİ YÜKLEYİCİLER super boom nokta dönüşlü mini yükleyici teknik özellilkler boyutlar L G C J A B D H R T V W Q U P M E F K S üstten görünüş boyutlar L218 L220 L223 L225 L230 Genel

Detaylı

WB97R-5. Genel özellikleri. Mükemmel görüș açısı. Benzersiz konfor. Kendine özgü tasarım. Çok yönlülük. Birinci sınıf performans

WB97R-5. Genel özellikleri. Mükemmel görüș açısı. Benzersiz konfor. Kendine özgü tasarım. Çok yönlülük. Birinci sınıf performans Genel özellikleri WB97R-5 WB97R-5 Komatsu nun son nesil beko loder serisinden olup, pazara bir çok yenilikler getirmiştir. Tüm dünyadaki kullanıcıların talep ve ihtiyaçları değerlendirilerek özenle geliştirilmiştir.

Detaylı

Ürün Kataloğu. Sıfır Kuyruklu Mini Ekskavatör

Ürün Kataloğu. Sıfır Kuyruklu Mini Ekskavatör Sıfır Kuyruklu Mini Ekskavatör Ürün Kataloğu Kubota Dizel - Makina ve Motor Garantisi Bir Arada Kubota nın D902 motoru dakikada 2.300 devirde 16,0 PS güç üretmektedir. Kubota Mini Ekskavatörünüz, Kubota

Detaylı

SERİSİ(ÇİFT PLAKA - UZUN AÇAR) Enerji tasarruflu plastik enjeksiyon makineleri

SERİSİ(ÇİFT PLAKA - UZUN AÇAR) Enerji tasarruflu plastik enjeksiyon makineleri Yüksek mengene açma mesafesi ile büyük boyutdaki kalıpları bağlama imkanı. 24 4 Silidirli tahrik bağlantı ile kalıp üzerindeki stresi düşürerek kalıpların ömrünü uzatır. Yüksek hızlı iki silindir sayesinde

Detaylı

F-SERİSİ LASTİK TEKERLEKLİ YÜKLEYİCİLER 621F DAHA HIZLI, DAHA VERİMLİ

F-SERİSİ LASTİK TEKERLEKLİ YÜKLEYİCİLER 621F DAHA HIZLI, DAHA VERİMLİ F-SERİSİ LASTİK TEKERLEKLİ YÜKLEYİCİLER 621F DAHA HIZLI, DAHA VERİMLİ www.caseismakineleri.com EXPERTS FOR THE REAL WORLD SINCE 1842 DAHA HIZLI, DAHA VERİMLİ EN ZORLU İŞLER İÇİN GÜVENİLİR YATIRIM Akslar

Detaylı

ec220d Volvo Ekskavatör

ec220d Volvo Ekskavatör ec220d Volvo Ekskavatör YAKIT VERİMLİLİĞİNİN YENİ SEVİYELERİ. ECO modu Volvo nun eşsiz ECO modu, çoğu çalışma koşullarında performans kaybına yol açmadan makinenin toplam gelişmiş yakıt verimliliğine %5

Detaylı

Yüke duyarlı hidrostatik yürüyüş sistemi sayesinde üstün çekiş kabiliyeti ve düşük yakıt sarfiyatı elde edilir

Yüke duyarlı hidrostatik yürüyüş sistemi sayesinde üstün çekiş kabiliyeti ve düşük yakıt sarfiyatı elde edilir Yüke duyarlı hidrostatik yürüyüş sistemi sayesinde üstün çekiş kabiliyeti ve düşük yakıt sarfiyatı elde edilir Hidrostatik frenlemenin yanısıra yağ banyolu 4 tekerlekten etkili fren sistemi sayesinde eşsiz

Detaylı

WL20. Dar alanlarda çok yönlü. Özel Tekerlekli Yükleyiciler

WL20. Dar alanlarda çok yönlü. Özel Tekerlekli Yükleyiciler WL20 Özel Tekerlekli Yükleyiciler Dar alanlarda çok yönlü Wacker Neuson tekerlek yükleyici WL20 her yerde çalışmaya hazır, şeritlerin en darında bile. Sadece bununla kalmaz: Tekerlek yükleyici aynı zamanda

Detaylı

NEW HOLLAND TT4 Serisi

NEW HOLLAND TT4 Serisi NEW HOLLAND TT4 Serisi tt4.50 tt4.55 tt4.65 Gelişmiş özellikler ve seçkin konforun yeni temsilcisi TT4 Serisi Geniş ve klimalı kabini, modern görünümü, güçlü transmisyonu, powershuttle opsiyonu, sürüngen

Detaylı

KUBOTA SIFIR KUYRUK ÇIKINTILI MİNİ EKSKAVATÖR

KUBOTA SIFIR KUYRUK ÇIKINTILI MİNİ EKSKAVATÖR KUBOTA SIFIR KUYRUK ÇIKINTILI MİNİ EKSKAVATÖR Sıfır kuyruk çıkıntısı. Ultra kompakt. Çalıştırması kolay. Kubota U10-3, kuyruk çıkıntısı olmayan mini bir ekskavatörden beklediğiniz her şey ve daha fazlasıdır.

Detaylı

Yenilikçi Teknolojiler.

Yenilikçi Teknolojiler. Yenilikçi Teknolojiler. CNC Hidrolik Abkant Pres EcoBend, hem standart hem de opsiyonel olarak sunduğu donanım özellikleri ile kullanıcı dostu olmaya ve ekonomik anlamda iºletmenize vermiº olduğu güç ile

Detaylı

TT4 Serisi TT4.50 TT4.55 TT4.65 TT4.75

TT4 Serisi TT4.50 TT4.55 TT4.65 TT4.75 TT4 Serisi TT4.50 TT4.55 TT4.65 TT4.75 Gelişmiş Özellikler ve Seçkin Konforun Yeni Temsilcisi TT4 Serisi Geniş ve klimalı kabini, modern görünümü, güçlü transmisyonu, powershuttle opsiyonu, sürüngen vitesi

Detaylı

MIKRO EKSKAVATÖR. ViO10-2A. Motor Net Güç Çalışma ağırlığı Kazma kuvveti (kepçe) 3TNV70-WBVB 12,5 HP 1220 kg 13,73 kn

MIKRO EKSKAVATÖR. ViO10-2A. Motor Net Güç Çalışma ağırlığı Kazma kuvveti (kepçe) 3TNV70-WBVB 12,5 HP 1220 kg 13,73 kn MIKRO EKSKAVATÖR Motor Net Güç Çalışma ağırlığı Kazma kuvveti (kepçe) 3TNV70-WBVB 12,5 HP 1220 kg 13,73 kn KOMPAKTLIK İşte, kapalı alanlarda basit ve verimli çalışma için uygun şekil., konut temelleri,

Detaylı

C SERİSİ HİDROLİK EKSKAVATÖRLER CX130C GÜVENİLİR KALİTE EXPERTS FOR THE REAL WORLD SINCE 1842

C SERİSİ HİDROLİK EKSKAVATÖRLER CX130C GÜVENİLİR KALİTE EXPERTS FOR THE REAL WORLD SINCE 1842 C SERİSİ HİDROLİK EKSKAVATÖRLER CX130C GÜVENİLİR KALİTE EXPERTS FOR THE REAL WORLD SINCE 1842 C SERİSİ SEÇMENİZİN ANA SEBEPLERİ CX130C YÜKSEK HASSASİYET VE KONTROL EDİLEBİLİRLİK Case akıllı hidrolik sistemi

Detaylı

Yoğuşmalı gaz yakıtlı kazan Kapasite: kw TRIGON XL. Kompakt tasarım, yüksek performans

Yoğuşmalı gaz yakıtlı kazan Kapasite: kw TRIGON XL. Kompakt tasarım, yüksek performans Yoğuşmalı gaz yakıtlı kazan Kapasite: 15-57 kw TRIGON XL Kompakt tasarım, yüksek performans TRIGON XL İhtiyaçlarınıza özel esnek tasarımlar Yeni nesil çözümler TRIGON XL üstün teknolojiyi yenilikçi tasarımla

Detaylı

AERO 21 Küçük ve etkili

AERO 21 Küçük ve etkili AERO 21 Küçük ve etkili Yenilenen AERO serisi Yenilenen AERO serisi, kompakt ve çok amaçlı bir ıslak&kuru vakum makinesi olarak tasarlanmıştır. AERO modeli, aşağıdaki özellikleri ile öne çıkmaktadır; Kompakt

Detaylı

MİNİ EKSKAVATÖR. ViO17U. 1765 kg

MİNİ EKSKAVATÖR. ViO17U. 1765 kg MİNİ EKSKAVATÖR 1765 kg KOMPAKT BOYUTLAR ViO25-4 gerçek bir Sıfır Arka Savurma makinedir: gerek karșıağırlık gerekse de üst çerçevenin ön kısmı paletlerin genișliğini așmaz. > Arka tarafta herhangi bir

Detaylı